2020. június 20., szombat

Hillary Clinton sátánista barátainak pedofil orgiái














Hillary Clinton sátánista
barátainak
pedofil orgiái




#Pizzagate! Hillary Clinton kampányfőnöke pedofil hálózatot működtetett egy "gyerekbarát" washingtoni pizzériában!




Szia, John!
Az ingatlanügynök talált egy zsebkendőt (úgy tudom, hogy egy pizzával kapcsolatosnak tűnő térkép van rajta. A tiéd? El tudják küldeni, ha akarod. Tudom, hogy elfoglalt vagy, szóval ha nem a tiéd, vagy nem kell, nem kell válaszolnod.
Susaner”
Ugye, milyen zavarbaejtő ez a levél? Ki írogat bárkinek egy elhagyott zsebkendő (zsebkendő!!!) miatt? Ki hord magánál egyáltalán szövet zsebkendőt? Pláne olyat, amire térkép van nyomtatva? Miért rajzol egyáltalán bárki "pizzával kapcsolatos" térképet? És miért ír valaki levelet, ha annyira nem fontos az egész, hogy nem is vár rá választ?
És ha még azt is elárulom, hogy "John" valójában a Clinton-univerzum egyik állócsillaga, az amerikai politika egyik legmeghatározóbb háttérembere, John Podesta? Az a John Podesta, aki egykor Bill Clinton kabinetfőnöke, legutóbb pedig Hillary Clinton kampányfőnöke volt? És ha tudná, hogy "Susaner" valójában Susan Sandler, a multimilliárdos Herbert Sandler és Marion Sandler oktatásügy iránt különösen érdeklődő gyermeke? Azé a Sandler-házaspáré, akik, nincs jobb szó erre, filantrópok? Tudja, ki filantróp még?
Soros György!
Ha még mindig nem gyanakodna eléggé, mit szól ahhoz, hogy a "pizza", mint az köztudott, a pedofilok kódolt nyelvén "lányt" jelent? Márpedig így van, mert ezt írta a 4chanen egy Névtelen fórumozó egy azóta sajnos törölt posztÉs most ne jöjjön azzal, hogy csak egy névtelen forrás állítja ezt. Ez, ha lehet, csak hitelesebbé teszi a közlést. Milyen őrült szállna szembe nevét, címét, arcát felvállalva a politikai-gazdasági elit két ilyen nagyhatalmú tagjával?
Sandler tehát arra figyelmezteti levelében Podestát, hogy elhagyta szupertitkos kislánytérképét.
A levél további része nehezebben dekódolható. Lehet, hogy szimpla figyelemelterelés, a gyanakvás elaltatását szolgálja. Vagy, ahogy az az ilyen bűnözői körökben szokás, valójában tartalmával ellentétes értelmű. Sandler valójában ezt üzeni:
Dobj félre mindent, mert ennél most semmi sem fontosabb. Határozott utasítást várok!
Ezt az olvasatot erősíti "John" válasza:
Az enyém, de nem kell aggódni miatta.”
Ha ennyire nem fontos, akkor miért válaszolt? Pláne, hogy "Susaner" direkt felajánlotta, hogy ne válaszoljon, ha nem fontos. "John" levele nyilván azt jelenti, hogy azonnal semmisítsétek meg ezt a terhelő bizonyítékot.

Csak erős idegzetűeknek!

Ha valamiért úgy érezné, hogy ez légből kapott, vagy túlzó feltételezés, akkor olvassa el ezt a levelezést Podesta és Jim Steyer polgárjogi ügyvéd és
között.
Hahó, John!
Tudjuk, hogy a konyhaművészet mestere [kiemelés tőlem] vagy, ezzel már hosszú évek óta tisztában vagyunk...
de mégis, diószósz tésztára? Mary, könyörgök, légy őszinte, valóban ízletes volt az a szósz?”
Perverz állatok! Komolyan mondom, szó szerint öklendezek. Névtelentől pontosan tudjuk, hogy a "dió" valójában színesbőrű személyt, a "tészta" pedig fiút jelent. A szószt talán nem kell megmagyaráznom. Mint látják, ez a gusztustalanság még egy "gyerekjogi aktivistát" is zavarba ejtett, még ha aztán azt is írta, hogy egy bizonyos Tommal kipróbálnák.
Podesta álságos védekezése, hogy ez egy "csodálatos ligúr étel", legfeljebb azoknak a gyanakvását altathatja el, akik bedőltek a Podesta-testvérek évtizedes álcájának. Vagyis annak, hogy az egyébként olasz származású testvérpár rendszeresen családi receptek alapján, saját maguk készítette ételekkel eteti vendégeit.
És ez még csak a jéghegy csúcsa. A Sandler levelében emlegetett térképből már sejthető, hogy egy szervezett bűnbandával állunk szemben, akik gondosan eltervezik - térkép! - gyalázatos bűncselekményeiket. Podesta a Wikileaksen kiszivárogtatott levelezésének mélyére ásva rábukkanhat egy 2008-as, a már idézett levelek előtt hat évvel küldött emailre:
Heló! Néhány fiatal ügyvédhaverom adománygyűjtést rendez Obamának és megnézi a vitát a Comet Ping Pongban csütörtök este. Kábé 150-en lesznek, fejenként 25-35 ezer dollárt gyűjtöttek. Beugranál nyolc fele egy rövid beszédre? Ők (és én is) boldogok lennénk.”
A levelet James Alefantis, a Comet Ping Pong pizzéria tulajdonosa írta. Ez egy "gyerekbarát" pizzéria, ahova pingpong-asztalokkal próbálják becsalogatni a mit sem sejtő áldozatokat.
Most őszintén, ismernek bárkit, aki hajlandó lenne 25 ezer dollárt adni egy pizzáért? Na, és azért, hogy megerőszakolhasson egy kislányt?

Sátánista, iszlamista, terrorista!

A befizetett pénzösszeg és a résztvevők nagy száma alapján egyértelmű, hogy a Comet Ping Pong törzshelye lehet hálózatnak. Az étterem ezt nem is igyekszik leplezni. Mi másért választották volna cégérüknek ezt, ami, mint látható, egyes olvasatok szerint egyértelműen sátánista üzenet - márpedig Podestáról az már korábban kitudódott, hogy sátánista szertartások keretében emberi testnedveket is fogyaszt.
A figyelmesebb szemlélő emellett még a radikális iszlám terrorizmussal is kapcsolatot fedezhet fel, hiszen a kép bal sarkától indulva az óramutató járásával egyezően a pakisztáni,
a fordított török,
a fordított azerbajdzsáni
és az algériai zászlóra,
vagyis muzulmán államok zászlóira találhat utalást.
Az összeesküvés a legfelső körökig is elér. Egy fényképes dokumentum bizonyítja, hogy maga Barack Obama is "pingpongozott" a Comet Ping Pongban.
Persze vannak, akik szerint a kép a Fehér Házban készült, de ugyan ki tenne ki a saját étterme falára egy képet, amin az Egyesült Államok elnöke pingpongozik, ha az valójában nem az éttermében készült?
Ez a pingpongos vonal elsőre furának, ide nem illőnek tűnhet. Ez akár a figyelemelterelés része is lehetne, de valójában ez is egyértelműen pedofil utalás. A Comet Ping Pong étlapjának tetején ez az ábra látható:
Mire emlékeztet a két, egymásra rakott pingpongütő?
Pillangó. Fotó: Keith Ewing / Flickr CC BY-NC 2.0
Ha csak egy kicsit is jártas a pedofil kódrendszerben, és ki ne volna az, már tudja, hogy a pillangó a pedofilok szimbóluma. És ne jöjjön azzal, hogy a pillangót más cégek is használják, például az MSN. Miért, mit gondol, a pedofilok sosem csetelnek?

Miért? Ugyan, miért???

Józanon gondolkodó embernek aligha kellhet ennél több bizonyíték. De tudom, hogy vannak még köztünk olyanok, akik az őszinte beszéd helyett az ún. mainstream sajtónak hisznek. Hozzájuk szólok most. Hahó! Hát nem gyanús, hogy olyan, szent tehénként tisztelt lapok, mint a New York Times és a Washington Post már november 21-én, illetve 24-én mindenféle bizonyíték nélkül hamisnak nyilvánították a híreket? Hetekkel azelőtt, hogy az egyáltalán eljuthatott volna
a megválasztott elnök hírszerzőből lett nemzetbiztonsági főtanácsadójának fiához, Michael Flynn Jr-hoz?
Komolyan azt hiszik, hogy a New York Times előbb tud meg valamit egy hírszerző múltú nemzetbiztonsági főtanácsadó fiánál?
Ugyan miért fontos ennek a két lapnak, amik hónapokon át próbálták elhitetni az amerikai választókkal, hogy Trumpnak semmi esélye nincs a győzelemre, egy jelentéktelen washingtoni pizzéria tulajdonosának hogyléte?
És miért próbálják azóta is több cikkben "cáfolni" a bizonyítékokat, állítván, hogy a Comet Ping Pongnak még csak pincéje sincs? Hát akkor ez mi?
Mi másért posztolna a Comet Ping Pong tulajdonosa fotót egy ilyen "hűtőkamráról"? És miért kéne elhinnünk egy "riporternek", hogy az étteremnek nincs is pincéje?
Hol van a fotó arról a nem létező pincéről? Hol?
És miért próbálják ugyanezek a lapok most azt elhitetni, hogy Podesta levelezését orosz hackerek törték fel és szivárogtatták ki a Wikileaksnek? Tudják, mire hivatkoznak forrásként ezek a hitelességükre annyira kényes lapok? "Névtelen kormányzati forrásokra"! Ugyan miért kéne névtelenségbe burkolóznia azoknak, akik mögött a teljes kormány ott áll? Mi félnivalójuk van?

Köszönjük!

Sok mindenért hálát adhatunk Donald Trumpot hatalomba segítő, kicsi, de annál aktívabb internetes közösségnek. Személy szerint én kifejezetten hálás vagyok, hogy végre felszabadították a világot a tények rabságából, a valóság fojtogató igájából. Hogy végre mindenki
valóban szabadon,
és, ami tán még ennél is fontosabb, politikai korrektségtől mentesen alakíthassa nézeteit az őt körülvevő világról. De hogy még attól is megmentettek minket, hogy az Egyesült Államokban
sátánista pedofilok
vegyék át a hatalmat, azért már nem is tudom szavakba önteni a hálámat.

Hillary Clinton elnökjelöltsége: kínos részletek kerülhetnek nyilvánosságra


Nemcsak az amerikaiak, de a világ is feszülten várja, mikor jelenti be hivatalosan is Hillary Clinton, hogy indul az elnökségért 2016-ban. De az utolsó dolog, amire a volt First Ladynek, szenátornak, külügyminiszternek szüksége van, hogy korábban szexbotrányokba keveredett elnök férje ismét egy sötét ügy szereplője legyen. 
Az új évet mind Angliában, mind az Egyesült Államokban botrányos perrel indították, aminek szálai elérték a Buckingham Palotát és az amerikai felső tízezret. Újra elővették a 61 éves Jeffrey Epstein amerikai befektető milliárdos elleni pedofilvádakat, és Floridában elindult a per. Epstein fiatalkorú – 12-18 éves –, többnyire hátrányos helyzetű szép lányokat toborzott, akiket szexrabszolgaként tartott floridai és New York-i , valamint Karib-tengeri szigetén. Az orgiák napi szinten folytak, a lányoknak időnként meztelenül kellett részt venniük a partikon. Egy feljelentés alapján 2008-ban már elitélték a milliárdost. Akkor tárgyalás nélkül feltűnően enyhe büntetést, mindössze másfél évet kapott, amiből tizenhárom hónapot töltött le. Az alku az áldozatok bevonása nélkül történt, a mostani perben viszont már kiterjedt nyomozással akarják Jeffrey Epstein és környzetének a társadalomra különösen nagy veszélyt jelentő bűnösségét bizonyitani.   
Így kerültek elő újabb részletek, mi szerint II. Erzsébet angol királynő 55 éves fia, Andrew herceg is különleges szolgáltatásokat kapott a gyermeklányoktól. Jeffrey Epstein rájuk parancsolt, hogy a herceg minden kérését teljesítsék.
A Buckingham Palota kategorikusan tagadja a vádakat, de azt kénytelenek voltak elismerni, hogy a herceg a regisztrált pedofillal börtönbüntetése után is tartotta a kapcsolatot. Emiatt Andrewnak már korábban le kellett mondani a kereskedelmi nagyköveti posztjáról. A tét óriási. Túl az angol monarhia becsületén esett újabb csorbán, a hercegnek amerikai bíróságon kell felelnie tettéért.  A floridai ügyvédek magabiztosak. Nekik segít, hogy Epstein kamerákkal szerelte fel mindegyik házát.    
Jeffrey Epstein baráti köréhez tartozott többek között Alec Baldwin, Kevin Spacey, Mick Jagger, Eliott Spitzer volt New York-i kormányzó, Michael Bloomberg volt New York-i polgármester, Tony Blair volt brit és Ehud Olmert volt izraeli miniszterelnök, és nem utolsósorban Bill Clinton volt amerikai elnök.
Clinton 2002 és 2005 között, közvetlenül elnöksége után, alapítványának elindítása idején került szoros kapcsolatba Epsteinnel, aki 21 telefonszámon tudta őt elérni. Clinton Epstein magángépével többször is leutazott az „orgiaszigetre”, pontosan tudta, hogy mi folyik ott. Őt magát semmiféle szexuális visszaéléssel nem vádolják, de tanúként kihallgathatják a perben.
Hillary Clintonnak legkevésbé sem hiányzott, hogy férje nevét ismét egy sötét üggyel hozzák kapcsolatba, mert így újra felszínre kerülnek a clintoni elnökség botrányai. Egyáltalán nem örültek annak sem, hogy Monica Lewinsky tavaly visszatért, és a Vanity Fairben arról írt, mekkora árat fizetett a Clintonnal folytatott szexuális kalandért. Hillary Clinton lehetséges republikánus ellenfele, Rand Paul, Kentucky-szenátor rögtön le is csapott az írásra, és a főnök–beosztott kiszolgáltatott viszonyt, a nők munkahelyi megalázását akarta láttatni az esetben, cáfolva, hogy Clintonék a nők igazi patrónusai.         
A Demokrata Párt is joggal tart attól, hogy Hillary elnökjelöltségének egyik legnagyobb rizikófaktora éppen férje lesz. Bár a volt elnök népszerű politikus, aki kiválóan ért az emberek nyelvén, s az amerikaiak nosztalgiával gondolnak a szeptember 11-i előtti békés korra, a 90-es évek jól menő gazdaságára, de nem kérnek a clintoni botrányokból. Ellentétben Európával, ahol a választókat nemigen érdeklik politkusaik nőügyei – Mitterand, Sarkozy, Hollande, Berlusconi –, a puritán protestáns Amerikában számos politikus bukását – Gary Hart, John Edwards, Eliott Spitzer – okozta a szex. Sőt egy New York-i szállodai erőszak miatt az amerikaiak buktatták meg az IMF elnökét, Dominique Strauss-Kahnt is.
Az elnökválasztási kampány során az ellenzék minden követ megmozgat majd, hogy feltárja Bill Clinton ügyeit: kikkel állt kapcsolatban, kiktől fogadott el alapítványa pénzt. Hillary támogatói attól tartanak, hogy kínos részletek kerülhetnek a nyilvánosságra, s csak a nyitány a pedofil Jeffrey Epstein ügye.






Hálapénzt részletre

Hálapénzt részletre?
A sci-fik világa elevenedik meg a valóságban, ahogy az idősek elhasználódott testrészeit kicserélik. Új szemlencse, új térd és csípő – tömegesen végzik az operációkat. De hogy jön ide a hálapénz? Egy nem jogerősen két év börtönre ítélt orvos példája.
Az orvos vesztét egy betegének Egyiptomban történt saroktörése okozta. Kathy Attila vitorlázni és búvárkodni ment a barátaival, amikor megsérült a lába. Műteni kellett, de az afrikai országban csak rögzíttette a sérülését, majd itthon a reptérről a budapesti Péterfy utcai kórház baleseti sebészetére hajtatott. Ami ezután történt, az öt éve bejárta az egész magyar sajtót, mivel az őt ellátó Sz. Gáspár ortopédsebész a 10 ezer forintos hálapénzre azt felelte: ennyit két perc alatt iszik el a barátaival, és akinek vitorlázni van pénze, annak legyen orvosra is.
A közvélemény hevesen reagált a hírre: más betegek is jelezték, hogy korábban hasonlóan jártak, a kórházigazgató etikai vizsgálatot indított, melynek végén az orvost eltávolították a kórházból. Ezzel nem ért véget a történet. A rendőrség is nyomozást indított, melynek során kiderült: bár az ilyen kikényszerített hálapénzről szóló történeteket nehéz bizonyítani, mert ritkán van tanú, és ez sokakat visszariaszthat a feljelentéstől, ha sok emberrel esik meg hasonló, az is a bizonyítás egy módja.
Egy kis torzítás
Az orvosnak éppen az lett a veszte, ami évtizedek óta vita tárgya a magyar egészségügyben. Vagyis hogy a hálapénzes viszonyok miatt nálunk a baleseti és az ortopédiai sebészetet ugyanazok az orvosok művelik. Tehát egy alapvetően sürgősségi, vagyis elhivatottságon és nem hálapénzen alapuló orvosi szakágat, a balesetit, és egy nagyon is pénzeset, az ortopédiát. Hiszen ki indul el minden reggel úgy otthonról, hogy egy borítékot is bekészít a táskájába az orvosnak, hátha a lábát töri? Ellenben az ortopédián hónapokkal előre ismert a műtét időpontja, s mindenki tudja, hogy fizetni kell, és a legtöbben meg is teszik. Sz. Gáspár a jelek szerint összekeverte a szezont a fazonnal, mert a nem hálapénzes területért is pénzt követelt.
A vitorlásügy hatására a rendőrség kikérte az orvos által műtött betegek listáját, és végigkérdezte őket hálapénzes tapasztalataikról. Így végül közel öt év után a Pesti Központi Kerületi Bíróság Sz. Gáspárt kilencrendbeli vesztegetés elfogadásának bűntettében mondta ki bűnösnek, mert hálapénzt kapni nem bűncselekmény ugyan, de az már igen, ha azt az orvos kéri. A vádirat szerint a sebész ezt tette, és meglehetősen változatos formában: 2009 és 2013 között esetenként előre közölte, mennyibe fog kerülni az egészségbiztosító által finanszírozott műtét, de volt, hogy az operáció után határozta meg, mekkora összeget tart elfogadhatónak. Alkudozott a honoráriumként elvárt summáról, és bizonyítani tudták, hogy egy betegének a részletekben történő fizetés lehetőségét is felajánlotta – közli lapunkkal Ibolya Tibor fővárosi főügyész. S bár nem jellemző, hogy orvosokat letöltendő börtönbüntetésre ítéljenek, ez alkalommal – nem jogerősen – ez történt, és a bíróság a sebészt három évre orvosi hivatása gyakorlásától is eltiltotta.
Térdcsere
A történet azért érdekes, mert az utóbbi években alapvető változás állt be a magyar egészségügyben is. Megvalósulni látszik a sci-fik világa, ahol az emberek időnként „nagygenerálra” vonulnak, hogy kicseréltessék elkopott testrészeiket. Cikkünkben részletesen nem érintjük, de említésre érdemes, hogy 2016-ban a leggyakoribb magyarországi műtét az idősek lencsecseréje volt; 87 ezer szürkehályog miatti műtétet végeztek – apró műlencsével helyettesítették a páciens által elkoptatott természetes darabot. Az összes magyarországi műtét négy százalékát tette ki ez a beavatkozás. A leggyakoribb bonyolult műtétek rangsorában pedig a tizedik helyen állnak a térdprotézis-beültetések, és nyolcadikak lennének a csípőcserék, ha a protézis minőségétől függően nem két címen tartanák őket nyilván. Az ortopédiai nagy műtétek tehát bekerültek a top 10-be, miközben az ortopédsebészek száma nem tartott lépést az egyre növekvő feladatokkal. És itt kapcsolódunk a bírósági történethez, mert hálapénz ott jelentkezik, ahol hiány van forrásból, műtéti kapacitásból, emberségből, minőségből. Az ortopédiában pedig óriási a mennyiségi és a minőségi hiány is.
Nagy lépésekkel megkezdtük a felzárkózást a fejlett országokhoz, ahol a test elöregedő részeinek cseréje már a 2000-es évek eleje óta tömeges gyakorlat. Korábban az idősek mozgássérültté váltak, ahogy falun még ma is gyakori látvány a kerékpárra támaszkodó, de arra soha fel nem ülő, féloldalra bicegő vagy dongalábú idős asszony. Pedig ez csípő- vagy térdprotézissel orvosolható.
Tíz éve óriási volt a lemaradásunk Ausztria, de még az orvostechnológiai újdonságokra nyitott Csehország mögött is: az osztrákok két és félszer annyi csípőbeültetést végeztek, a csehek pedig 68 százalékkal többet, mint Magyarország (százezer főre vetítve). Azóta felzárkóztunk, de azért a cseheknél ma is harmadával több az ilyen műtét, az osztrákoknál is kétszer annyi, mert a beavatkozások számában visszatükröződik egy ország gazdasági fejlettségének szintje is.
A közeledés annak köszönhető, hogy talán ez az egyetlen pont, ahol a betegek az utóbbi években képesek voltak nyomást gyakorolni a magyar egészségpolitikára, tömegesen fordulva orvoshoz a műtétet kérve, másrészt a közvélemény erőteljesen kifogásolta a várólisták hosszát. De ma is van két olyan intézmény Magyarországon, ahol az egészségbiztosító kimutatása szerint 500 napnál többet kell várni egy csípőműtétre (Miskolcon, vagy vár még néhány hónapot, esetleg a hathatós segítséget nem nyújtó fizioterápiára utalja a beteget, li és a fővárosi Honvéd Kórházban). A „300 naposok klubjába” is öt kórház tartozik; ez 300 fájdalommal teli nap, és nem mindegy, hogy az orvos miként ítéli meg, „megérett-e már a helyzet” a protézis beültetéséresVan bőven olyan pillanat, amikor az érintett úgy érezheti, lendíthet a helyzetén, ha előveszi a borítékot.tára sem veszi. (Szerencsére minden szakterületen vannak olyan elkötelezett orvosok, akik ezt nem fogadják el.)
Csak maszekban
A térdprotézisnél még rosszabb a helyzet: 600 napon túli várakozás három intézményben van (Miskolcon, a Honvéd Kórházban és Győrött). S nyilván nem vigasztalja az érintetteket, hogy korábban erre a műtétre öt-hét évet kellett várni. Az elmúlt másfél évtizedben a beavatkozások rutinná váltak, Magyarország is azért tud több protézist vásárolni, mert az eszközök jóval olcsóbbak lettek. Míg 2009-ben az OECD-országok átlagosan 7300 eurót fizettek egy csípőprotézis-műtétért, 2015-ben már csak 5600 eurót.
tézi, hogy több, a modern technológiát ismerő sebész már nem is szerződik állami intézményekkel, mert eltartja őt a magánkórházi fizetőképes kereslet, megél a térdműtétenként 1,2-1,4 milPersze létezik olyan kórház, ahol rögtön sorra kerülnek a betegek, és lehetőség van arra is, hogy bárki, lakóhelyétől függetlenül ott operáltassa meg magát, s a műtét költségeit az egészségbiztosító kifizesse. Miért nem mozdulnak hát? Erre is van példa, de vajon honnan tudható, hogy azért nincs várólista, mert ezek jól vezetett intézmények, vagy rosszul operálnak, ezért kerülik őket az emberek? A biztosított nem kap fogódzót; a protézisműtétek mutatják meg talán a leginkább, milyen az, ha az egészségügy gazdátlan, gyenge a szakmai ellenőrzés, és egy forradalmian átalakuló sebészeti területen az orvos elkötelezettségén múlik, hogy megújítja-e a tudását.
A régi és az új között hatalmas a különbség. Máig jelen van a korábbi évtizedek műtéti módszertana: helyenként 25-30 centiméteres horrorsebbel, az inak és az izmok átvágásával operálnak, nem pedig 6-8 centis, a bikinivonalon ejtett bemetszéssel, az izmok és az inak közti rést kihasználva, jóval kíméletesebben oldva meg ugyanazt. Ha erős egészségbiztosító működne nálunk, ellenőreik már a statisztikákat bújva rájönnének, ha egy sebész megragadt a múlt évtized(ek)ben, hiszen az ő betegei tovább fekszenek a kórházban, több szövődménnyel. Persze nálunk egy kórháztól sem veszik el emiatt a finanszírozást, így egyik orvos ezt a „rutint” viszi, a másik meg azt. Ha egy osztályon mindenki megragadt a korábbi gyakorlatnál, akkor az új eljárásokról a betegek sem szereznek tudomást. Ahol viszont akár csak egy sebész is kíméletes módszerrel operál csípőt (vagy térdet), arról rövidesen mindenki értesül, mert az általa operáltak másként mozognak a folyosón, mivel műtéti sérüléseik jóval kisebbek.
Az ortopédiai sebészetben nemcsak mennyiségi, de minőségi is a hiány. Ezt tetézi, hogy több, a modern technológiát ismerő sebész már nem is szerződik állami intézményekkel, mert eltartja őt a magánkórházi fizetőképes kereslet, megél a térPersze létezik olyan kórház, ahol rögtön sorra kerülnek a betegek, és lehetőség van arra is, hogy bárki, lakóhelyétől függetlenül ott operáltassa meg magát, s a műtét költségeit az egészségbiztosító kifizesse. Miért nem mozdulnak hát? Erre is van példa, de vajon honnan tudható, hogy azért nincs várólista, mert ezek jól vezetett intézmények, vagy rosszul operálnak, ezért kerülik őket az emberek? A biztosított nem kap fogódzót; a protézisműtétek mutatják meg talán a leginkább, milyen az, ha az egészségügy gazdátlan, gyenge a szakmai ellenőrzés, és egy forradalmian átalakuló sebészeti területen az orvos elkötelezettségén múlik, hogy megújítja-e a tudását.
dműtétenként 1,2-1,4 millió forintos díjból. Mindennapos tehát a hálapénz ebdműtétenként 1,2-1,4 milPersze létezik olyan kórház, ahol rögtön sorra kerülnek a betegek, és lehetőség van arra is, hogy bárki, lakóhelyétől függetlenül ott operáltassa meg magát, s a műtét költségeit az egészségbiztosító kifizesse. Miért nem mozdulnak hát? Erre is van példa, de vajon honnan tudható, hogy azért nincs várólista, mert ezek jól vezetett intézmények, vagy rosszul operálnak, ezért kerülik őket az emberek? A biztosított nem kap fogódzót; a protézisműtétek mutatják meg talán a leginkább, milyen az, ha az egészségügy gazdátlan, gyenge a szakmai ellenőrzés, és egy forradalmian átalakuló sebészeti területen az orvos elkötelezettségén múlik, hogy megújítja-e a tudását.
lió forintos díjból. Mindennapos tehát a hálapénz ebben a szektorban, a betelió forintos díjból. Mindennapos tehát a hálapénz ebben a szektorban, a betegeken nagy a nyomás a fizetésre, például a területi különbségek miatt (egy kutatás szerint 2002-ben 52 százalékkal nagyobb esélye volt egy budapestinek protézishez jutni, mint egy észak-alföldinek). Ebbe az irányba tolja őket a várólista, a nagy műtét tétje, és a jó sebészhez kerülés reménye.
De hogyan lesz a hálapénzből bűnügy, nyomozás, vesztegetés? Onnantól válik mindez bűncselekménnyé, ha a beteg nem önként ad, hanem az orvos kér nagyobb összeget, részletfizetést ajánl, vagy – ahogy a nem jogerősen két év börtönre ítélt Sz. Gáspár tette – visszautasítja a neki ajánlott könyvet, mondván, ő helyette pénzt akar. (Bár vesztegetés a bűncselekmény neve, a vesztegetőt, vagyis a beteget nem ültetik a vádlottak padjára.)
Az ügyészi fellebbezés miatt most nyilvánosságra hozott, de még tavasszal született ítélet elrettenthet a hasonló esetektől, de nem oldja meg a protézisműtétek ügyét.
A legfrissebb adatokat csak 2015-ből látjuk (az OECD kétéves csúszással hozza a nemzetközi számokat), de ezek arra utalnak, hogy a csípőprotézis-műtéteknél a 2011-2012-es gyors növekedés az utolsó négy évben megtorpant, inkább stagnálásról beszélhetünk. Emelkedést csak a térdműtéteknél láthatunk. Óriási különbségek vannak a várólisták alakulásában, pedig elvileg az állami egészségügy remek lehetőség volna arra, hogy a különbségeket kiegyenlítsék. Főként azért, mert az ilyen szélsőségek gazdátlanságot sugallnak, ez pedig melegágya a korrupciónak, a hálapénznek.




Buda Gardens-ügy: Lázár vérengzést rendezett a Miniszterelnökségen


A szentimrevárosi ingatlanpanama hiányzó láncszemei



A Miniszterelnökség Feneketlen-tó melletti óriástelkének privatizátorai 8-900 millió forintnyi sáppal számolhattak, de Lázár János belezavart a bulijukba. Még kancelláriaminiszterként behajtott tőlük félmilliárdot, kirúgta a felelősöket, majd a rendőrség is nyomozni kezdett. Ám a korrupcióellenes lendület megtört – a BRFK máig nem hallgatott ki senkit gyanúsítottként. Rekonstruáltuk az úgynevezett Buda Gardens-ügyet.
A 2014–2018-as ciklus végéhez közeledve szokatlan élménnyel gazdagodott a magyar nyilvánosság. Egy pillanatra úgy tűnt, nem vagyunk következmények nélküli ország, és a politika sem tűri, hogy néhány ingatlanspekuláns lakótelep formájú tájsebet üssön a budai Feneketlen-tó kertvárosias környezetén. Lapunk egy éve kezdett foglalkozni a témával; először arról adtunk hírt, hogy a szentimrevárosi helyi közösség civil mozgalmat indított a „túldimenzionált” terv ellen, majd kiderítettük, hogy az érintett terület nem sokkal korábban még a Miniszterelnökség, pontosabban a tárca által felügyelt Építésügyi Minőség-ellenőrző Innovációs (ÉMI) Nonprofit Kft.-t egyik legértékesebb vagyoneleme volt. A telket ráadásul az állami cég korabeli vezetője, Henn Péter és baráti köre privatizálta ki Lázár János alól, majd adta tovább másodpercek alatt a végső tulajdonos Buda Gardens Ingatlanfejlesztő Befektetési Alapnak.

Írásunk megjelenése után a kancelláriaminiszter közölte: a Kormányzati Ellenőrzési Hivatallal (Kehi) fogja feltáratni a történteket, s bár Hennt három hónappal korábban hivatalos indoklás nélkül menesztette az ÉMI éléről, a volt cégvezérhez köthető igazgatókat már cikkünkre hivatkozva rúgatta ki utólag a nonprofit kft.-től. A XI. kerületi képviselő-testület változtatási tilalmat rendelt el a Buda Gardens fejlesztési területére, a BRFK korrupció elleni osztálya pedig nyomozni kezdett a Feneketlen-panama miatt, de kormányzati körökből egyértelművé tették lapunknak: a parlamenti választásokig „nem érdeke senkinek, hogy a rendőrség gyanúsítottakat produkáljon”. Az elmúlt hetekben a Heti Válasz írásban érdeklődött a Kehinél, illetve a központi kommunikációt koordináló Miniszterelnöki Kabinetirodánál az ÉMI-telekprivatizációról készült jelentések állásáról és tartalmáról, de nem kaptunk választ – megtudtuk viszont, hogy a BRFK még nem hallgatott ki senkit gyanúsítottként. És hát, ugye, időközben az ÉMI-vasat ütögető Lázár János is kikerült a kabinetből.
A korábbi kormányzati felbuzdulás utáni kínos csendet tapasztalva úgy döntöttünk: háttérbeszélgetéseket folytatunk olyanokkal, akik közelről követték a Buda Gardens-sztorit – állami vagy magánoldalról –, és igyekszünk rekonstruálni a tranzakciósorozatot. Miként az ÉMI-telekbotrány stációit bemutató alábbi összeállításból kiderül, Lázár már a Heti Válasz cikkei előtt titkos „vérengzést” rendezett a Miniszterelnökségen. Forrásaink szerint ez az ügy vezetett legfőbb bizalmasa, az ÉMI-t addig közvetlenül felügyelő Sonkodi Balázs stratégiai államtitkár lemondásához (illetve tanácsadóvá fokozásához) és Henn Péter kiradírozásához a közszférából.

Több informátorunk is egyértelművé tette: az ingatlant eladó ÉMI és a Buda Gardens-csapat közé iktatott, Henn bizalmasai által fémjelzett sápszedő cég (Walnut Estate Zrt.) eredetileg 8-900 milliós közvetítői „jutalékot” nyelt volna el, de Lázár a tranzakció pénzügyi zárása előtti napokban – értesülvén a mutyiról – félmilliárdot még kiparancsolt az elkövetőkből. Arról ugyanakkor egyik informátorunk sem hallott, hogy az egykori kancelláriaminiszter bármit is tett volna a volt ÉMI-bázis visszaállamosításért, azaz az eredeti állapot helyreállításárért. Egyik forrásunk szerint Lázár azért nem vitte szélesebb nyilvánosság elé az ügyet, mert a Heti Válasz tavaly októberi cikkéig nem látott a történet mélyéig, csak abban volt biztos, hogy Henn nem felfelé tornászta az eladási árat, hanem lefelé. „Hatékonyabbnak gondolta, ha 500 milliót azonnal begyűjt az államnak, és ezzel levédi magát, mint azon agyalni a jogászaival, hogy hanyag vagy hűtlen kezelés, esetleg csalás gyanúja merülhetett fel – és beterelni a témát egy bizonytalan végkimenetelű büntetőeljárásba.”

Egy biztos: a Szentimrevárosban élők lényegében fellázadtak a Buda Gardens-terv ellen. A XI. kerületi vezetés eddig nem is merte a képviselőtestület elé vinni a volt ÉMI-területre vonatkozó új építési szabályzat elfogadását – hiszen ez egyet jelentene a változtatási tilalom feloldásával. Ráadásul van esély a további odázásra, hiszen tudomásunk szerint olyan kormányrendelet-módosítás készül, amely 2019 végéig kitolná a helyhatóságok számára kötelezően előírt építésiszabályzat-újításokat. Ha tényleg így dönt a kabinet, csak a kerületi politikusokon múlik, hogy a jövőre esedékes önkormányzati választások előtt lesz-e kapavágás a Buda Gardens-telken. Ahova az újabb elképzelések szerint már nem lakó-, hanem gigantikus irodatelep épülne – mely ötlet persze szintén népszerűtlen a szentimrevárosiak körében.

* * *






Az ÉMI-telekbotrány stációi
2014 DECEMBERE: A Miniszterelnökség, miután a nemzeti fejlesztési tárcától átveszi a XI. kerületi Diószegi útról Szentendrére költöztetett Építésügyi Minőség-ellenőrző Innovációs (ÉMI) Nonprofit Kft.-t, Henn Pétert ültette az állami társaság élére. A tulajdonosi jogokat a stratégiai ügyekért felelős államtitkár, Sonkodi Balázs gyakorolja. Henn ekkoriban – 2015 végéig – a Magyar Cserkészszövetség (MCSSZ) ügyvezető elnökeként is regnált.
2015: Henn Péter megpróbálja állami cégeknek eladni – sikertelenül – a Diószegi út 37. szám alatti, osztatlan közös tulajdonú telek ÉMI-re eső hányadát. Ez a teljes ingatlan 11826/18141-ed része. Ekkor még társtulajdonos a területen a mosószerekkel, szépségápolási cikkekkel kereskedő Henkel-csoport (5796/18141) és az osztrák Warimpex (519/18141).
2016 ELEJE: Az ÉMI Kft. elhatározta, hogy a „piacon” értékesíti a maga 65,19 százaléknyi telekrészét.
2016 JÚNIUSA: Bejegyzik a Walnut Estate Zrt.-t, melynek meghatározó tulajdonosa Tekse Balázs, aki – mint a cserkészszövetség volt nevelési igazgatója – Henn Péter bizalmi köréhez tartozik. A magáncég azonnal megvásárolja a Warimpextől a Diószegi-terület 2,86 százalékát, melyet aztán közel 280 millió forintos értéken szerepeltet a mérlegében. A Walnut ezzel elővásárlási jogot is szerez az ingatlan többi részére.
2016 JÚLIUSA: Az ingatlanpiacon korábban semmilyen aktivitást nem mutató Tekse Balázs (pontosabban az általa jegyzett Pro Invento Kft.) 120 millió forintért megveszi az Égszi Senior Kft. nevű mérnökcéget is, amely egy IX. kerületi irodahelyiség tulajdonosa. Forrásaink szerint Tekse ebben az ügyben is strómani küldetést teljesíthetett.
2016 DECEMBERE: Az ÉMI végül az érvénytelenített ajánlatot adó Walnuttal köt adásvételi szerződést, ráadásul az Emaing által kínált, 1,03 milliárd forintos alacsony áron, hiszen a Tekse-cégnek van elővásárlási joga, és ezzel él is. A Walnutnál egyetlen hétig parkol a telek, ezután – a Warimpextől „jött” 2,86 százalékkal együtt – továbbadják a Buda Gardens Ingatlanfejlesztő Befektetési Alapnak.
2017 MÁJUSA, JÚNIUSA: Lázár János értesül az ÉMI-telekmutyiról, és parancsba adja Henn Péternek, hogy az ügyletet ne 1,03 milliárdos, hanem 1,529 milliárdos áron zárják (ez az összeg vélhetően megegyezik a Walnut eredeti ajánlatával). Ekkor lemond államtitkári pozíciójáról az ÉMI-nél a tulajdonosi jogokat gyakorló Sonkodi Balázs, majd a kancelláriaminiszter eltávolítja az állami társaság éléről Henn Pétert. A nyilvánosság ekkor még semmit sem tud a nagy Feneketlen-bizniszről.
2017 AUGUSZTUSA: Megjelenik az első Heti Válasz-cikk a témában, melyben jeleztük: Újbudán kezdenek elszabadulni az indulatok, ugyanis a kertvárosias környezetbe három óriástömböt „ültetne” egy fejlesztőcsoport – Buda Gardens márkanéven – 350 lakással és 500 parkolóhelyes mélygarázzsal.
2017 OKTÓBERE, NOVEMBERE: Szentimrevárosi polgárok egy csoportja Hoffmann Tamás kerületi polgármesternél tiltakozik – majd online petíciót indít – a Buda Gardens-terv ellen. Megjelenik a második Heti Válasz-cikk, melyben feltártuk az ÉMI-telekprivatizáció főbb részleteit és Henn Péter szerepét. Írásunk nyomán több feljelentés születik, Lázár János vizsgálatra utasítja a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt, illetve további felsővezetőket távolíttat el az ÉMI-től, majd a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya hűtlen kezelés gyanúja miatt kezd nyomozni a témában. Közben az újbudai képviselő-testület változtatási tilalmat rendel el a Buda Gardens-projekt területére – legalábbis az új kerületi építési szabályzat elfogadásáig.
2018 FEBRUÁRJA, MÁRCIUSA: Riadót fújnak a korábbi online petíciót jegyző szentimrevárosi civilek, hiszen a XI. kerületi önkormányzat első félévi üléstervében szerepel a volt ÉMI-területet is magában foglaló zóna új építési szabályzatának elfogadása – ami zöld jelzést adna a Buda Gardens-fejlesztésnek. Közben a Heti Válasz jogerősen pert nyer Henn Péter ellen, aki kilenc pontban igazíttatta volna helyre az őt leleplező eredeti cikkünket.
2018 MÁJUSA: Az ekkor publikált 2017-es Walnut-mérlegből kiderül, hogy a Walnut végül 1,8 milliárdot volt kénytelen kiadni a Warimpex- és az ÉMI-telekrészekre, a tranzakciósorozat bevételi oldalán azonban így is bő 2,2 milliárd szerepelt. A tiszta, adózott nyereség pedig 279 millió forint, vagyis Henn köre ennyit azért – Lázár János utólagos beavatkozása ellenére is – tudott keresni. Ráadásul mindehhez elenyésző pénzügyi kockázatot kellett vállalnia a Walnutnak, hiszen kiadásai meghatározó részét a Buda Gardens fejlesztője állta (előleg formájában). Összegezve: ha a 2016 júniusi Warimpex–Walnut-bizniszre, vagyis a 2,86 százaléknyi telekrészért fizetett 280 millióra piaci alku eredményeként tekintünk, akkor az állam akár 6,5 milliárdot is kaphatott volna az ennél 23-szor nagyobb ÉMI-területért. Ez persze csak elmélet, hiszen a Walnut nyilván nem pusztán egy ingatlandarabkáért adott ki 280 milliót, hanem a benne „rejlő” elővásárlási jogért is. Szakértőink szerint azonban ha Henn Péter normálisan pályáztat, az az államnak négymilliárd körüli bevételt hozhatott volna, vagyis a Buda Gardens-csapat féláron jutott hozzá az exkluzív budai fejlesztési területhez. És ebből a pénzből még a Walnut is jelentős „jutalékot” szedett – ugyancsak az állam kárára.
2018 JÚNIUSA, JÚLIUSA: Az újbudai képviselő-testület mégsem veszi napirendre a volt ÉMI-területre vonatkozó új építési szabályzat elfogadását – vagyis a helyiek követelésének engedve érvényben hagyja a változtatási tilalmat. A telekprivatizációt érintő nyomozás határideje elvileg július 26., de BRFK még hosszabbíthat. Lapzártánkig senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.
(Nyitóképünkön Lázár János, Sonkodi Balázs és Henn Péter)




Trump nyomai, Bill Clinton, pedofilok halála után, Epstein




TEMPO.CO , Jakarta - Donald Trump elnök szerint Bill Clinton volt elnöke és felesége, Hillary Clinton részt vett régi barátja és az amerikai milliárdos Jeffrey Epstein halálában, a börtönben, 2019. augusztus 10., szombat. Epsteint állítólagos öngyilkosságban ölték meg. miután pedofillal és szexuális rabszolgasággal vádolták  Az amerikai média gyermekkori ragadozó becenevet adott neki. 
Trump megemlítette Clinton nevét a komédia színész és kommentátor, Terence K. Williams beszámolójának retweettelésével az Epstein kijelentésével kapcsolatban, aki Epstein kijelentette, aki az USA-ban börtönében megölte magát, miután évek óta gyermek ragadozóvá válik
"JeffreyEpsteinnek van információja Bill Clintonról, és most már meghalt", retweet Trump.



Az utolsó bekezdésben Trump hashtagot készített: #EpsteinSuicide #ClintonBodyCount #ClintonCrimeFamily.

Trump a következőket írta a BNL News Twiter fiókjára:
"BREAKING: A tegnap megnyitott dokumentumok azt mutatják, hogy a legnépszerűbb demokraták, köztük Bill Clinton, személyes utazást tettek a pedofil szigetre, Jeffrey Epsteinbe."
A Daily Mail jelentése szerint, 2019. augusztus 10-én, Clinton tagadta az Epsteint uralkodó ügyben való részvételét. Clinton azt követően engedte szabadon, hogy Epsteint 2019. júliusában letartóztatták gyermekragadozók vádjával.
"Clinton elnök nem tud semmit Jeffrey Epstein bűncselekményéről, akit több évvel ezelőtt Floridában bűnösnek vádoltak, vagy akit nemrégiben New Yorkban vádoltak." - mondta a Clinton irodájából kiadott nyilatkozat

Trump a következőket írta a BNL News Twiter fiókjára:
"BREAKING: A tegnap megnyitott dokumentumok azt mutatják, hogy a legnépszerűbb demokraták, köztük Bill Clinton, személyes utazást tettek a pedofil szigetre, Jeffrey Epsteinbe."
A Daily Mail jelentése szerint, 2019. augusztus 10-én, Clinton tagadta az Epsteint uralkodó ügyben való részvételét. Clinton azt követően engedte szabadon, hogy Epsteint 2019. júliusában letartóztatták gyermekragadozók vádjával.
"Clinton elnök nem tud semmit Jeffrey Epstein bűncselekményéről, akit több évvel ezelőtt Floridában bűnösnek vádoltak, vagy akit nemrégiben New Yorkban vádoltak." - mondta a Clinton irodájából kiadott nyilatkozat.
Clinton elnök elismerte, hogy 2002-ben és 2003-ban négyszer utazott Epstein magánrepülőjével Európába, Ázsiába és Afrikába. A látogatás a Clinton Alapítvány munkájához kapcsolódott.
Clinton azt is megerősítette, hogy 2002-ben találkozott Epstein-rel az irodájában Harlemben, és személyzettel és testőrrel meglátogatta a milliárdos New York-i lakását.
A média óriás Robert Maxwell lányának, Ghislaine Maxwellnek, az Epstein volt szeretõjének, szintén elmondták, hogy részt vett az Epstein szexuális rabszolgaságában.
Amint azt Virginia Roberts Giuffre mondta, az Epstein alkalmazottai, amikor 17 éves volt, és a karibi szigeteken, Epstein szigeten dolgozott, Epstein és Trump jó barátok voltak.
"Jeffrey azt mondta nekem, hogy Donald Trump volt a legjobb barátja" - mondta Giuffree a bírósági iratokban, miközben esküt tett tanúként Maxwell rágalmazó bíróságán.
Annak ellenére, hogy tagadta, hogy Clinton és Trump szexuális rabszolgákat folytat Epstein szexuális rabszolgáival, Giuffre azt mondta, hogy kénytelen volt szexelni számos ismert amerikai politikával, a legfontosabb üzleti vezetõkkel, a külföldi országok elnökeivel és a híres miniszterelnökökkel.
Mielőtt az Epsteinnél dolgozott, Trump 3 évig volt a Giuffre főnöke. Giuffre-t Maxwell toborozta Epsteinhez, miközben még mindig a Mar-a-Lago-ban, Trump otthoni házában dolgozott.
Nem ez az első eset, amikor Epsteint a szexuális rabszolgasággal vádolják . 2007-ben Epstein egy évet börtönben töltött, miután floridai prostitúcióval foglalkoztak.

Hát jól zárnak e sátánista pedofilok többször löktek virust a lapomra , nem csoda , ha minden amerikai Elnök megfordult a sátánista szigeten , hol gyakorolhatta a pedofilia különböző szekcióit . Ha érdekel a téma keres rá a googlban




Hillary Clinton sátánistza barátainak pedofil orgiái --- cimszó val .
És még ők akarják felvenni a harcot a pedofilia ellen .!!!
Az őreg Bush tól Clintonékig mindenki benne van volt , még a szinést elnök is . Jó hogy nem lett a pedofiloké a világ , a sátánisták majdnem bekebelezték a világot !!!
És e háború párti irányzat már lehet hogy ki provokálta volna a világháborút , és természetesen most is arra játszott volna , hogy balekok legyenek a háborús bűnösök . A kommunizmus megvalósításának a kisérlete 150 millió halotba került , ez a zsidó fasiszta negyedik birodalom létesítése 7 milliárd halottal van számítva , csak 50 millió ember maradhat meg , hogy az erőforrásokat ne éljék fel a biorobot rabszolgák . Kik időben halnak meg , hogy ne okozzanak másoknak gondot a chip rádió frekvenciás jelére a delikvens jobb sorsra szenderül .
Hát ez volna az a szép új világ a zsidó fasizmus totális rémuralma , hogy te azért nemzenél gyerekeket , hogy a pedofiloknak legyen játék szere . Remélem időben feleszméltek , és ma még csak 3000 családot kell kiirtanotok , hogy 7 milliárd ember élhessen itt a főldön , és nem kell sem kommunizmus , sem totális zsidó fasizmus , vagy bármilyen társadalmi kisérlet , hogy milliárdokat öljetek meg !!!!
Ha változás kellene , akkor azt a réteget kell likvidálni ez 3000 család ki az emberiség vagyonát birtokolja , ÚGY , hogy , ha ez a vagyon 100 egység lenne az ő kezükben van 99 egység , és a maradék 1 egységen osztozik a föld népessége !! Hát ezt a 99 egységet kell megszerezni , és most nektek kell likvidálni őket , hogy ne balekokat öljetek meg . A cél világos azt gondoltam , hogy most a világjárvány ideje alatt megpróbálják létrehozni az Európai Egyesűlt Államát , de valami miatt nem jött össze nekik .
Pedig nagyon rájátszottak , de lehet hogy ez egy főpróba volt , most csiszolják össze a teendőket , hogy ki mire ügyeljen mennyi halot legyen megengedett . De mi van akkor ha a terror szervezetek indítanak el egy világméretű járványt . A nagy népvándorlásban a terroristákat kiképzik , és visszadobják az USA -ba . És ahová kell , hogy Európa ne sülyedjen vissza a középkorba adni kell a zsidóságnak is , mert az egész népvándorlást a cia moszad vezényletével végzik . Mert nekik csak a természeti erőforrások kellenek , és jó , hogy , ha egy despotával kell alkudozni a népesség nélküli terület felett !! Ha e terroristák vissza szivárognak hazájukba , és ott most ők űzik el a despotát a cia moszad embereit , és a területet át játsszák a Kínaiaknak örök hatalmuk lesz , mert Kína bebetonozza az ők hatalmát ..
A leendő háborúnak Amerilkában , és az elűzöttek földjén kell , hogy folyék . A Vakolók kik kitervelték ezt az egészet , hogy a népvándorlást Európába kell irányítani a páholyokat betiltani tagokat likvidálni kell !!!
Hogy helytartóink is páholy tagok ők is rászolgáltak már a kötélre !!!!


Valalol valakinek . Már ébrednie kell az ébredés egy járvány után tettekre kell hogy sarkadjon , ne a lakásából űzzétel el a magyarságot , hanem a bankokkal kell meghiteleztetni a mozgalom forradalommá szélesedését , mert nem akarunk a huszon egyedik században kamatrabszolgaként zsidó fasiszta gyarmaton élni !!!!!
Te és az unokáid kunte kinte akartok lenni ,kibe a kazár acipőjét fényesítim és ezért rugdossa a népet !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése