2020. július 7., kedd

Kukkantsunk be ide is .

Kukkantsunk be ide is .


Earthship. Ha még nem hallottál róla, akkor ez egy kellemes meglepetés lesz a számodra. "...az Earthship a fenntartható tervezés és kivitelezés megtestesítője. A fenntartható megélhetés sincs figyelmen kívül hagyva ebben a szellemes épületben." - Earthship Biotecture. Ahogy az Earthship Biotecture alkotói leírják, "Az Earthship egyfajta passzív napenergia ház természetes és újrahasznosított anyagokból." Nagyon egyedi módon hoznak létre egy otthont, mely teljesen hálózatfüggetlen és önfenntartó. Képzeld el, hogy egy olyan házban élsz, amely összegyűjti az esővizet, és azt saját vízként kezeli. A ház, amely fűti és hűti magát anélkül, hogy egy fillért is kellene közüzemi díjakra fizetni! Ez az, amit az Earthship a tulajdonosainak nyújt, és ez egyre népszerűbb lehetőség azok számára, akik "másképp akarnak élni".

Fűtés és hűtés

Ez talán az egyik legizgalmasabb dolog az Earthshipben, ahogy a ház egyik legdrágább szempontjára, a fűtésre és a hűtésre gondot fordít. Nem csak hogy levesz egy terhet a természetes erőforrásokról, de a fűtés és a hűtés módja is sokkal természetesebb.

A falak egy hőtárolót képeznek, amely lehetővé teszi, hogy az épület a nap folyamán a Napból gyűjtse a hőt, és azt a falakban tárolja. Ahogy leszáll az éj, a hő felszabadul a falakból, hogy melegen tartsa a belső teret. Természetesen az éjszaka folyamán, ami hidegebb, a falak le fognak hűlni, és egy természetes hűvös helyet biztosítanak napközben. A hőmérsékleti ingadozások sokkal kényelmesebbek és természetesebbek annál, mint amit ma használunk fűtési és hűtési rendszerekként.

Alap és falak

Az Earthship alapszerkezete nem annyira bonyolult, mint gondolnád. Minden külső és belső teherhordó fal egymásra rakott gumiabroncsokból készül, amit földdel döngölnek be. A belső falak újrahasznosított dobozok és palackok méhsejtszerű elrendezésével, betonnal egymáshoz kötve készülnek. Ahogy látható, ez kialakításra is nagyon szép. Bár a belső falaknak ez egy hagyományos kialakítása, a falak készülhetnek még ennél is hagyományosabb módszerekkel. Csak nem lesz annyira környezetbarát, mint az eredeti Earthship elgondolás.
 
 
Ablakok

Mivel az Earthship részben a föld alá épül, az ablakokat oly módon tervezték, hogy lehetővé tegyék a maximális benapozást. A nap besüt a nagy ablakokon, és nem csak a növényeknek biztosít napfényt, hanem ez a fő hőforrása a háznak télen és alkonyatkor. A tetőablakok lehetővé teszik a levegő és a fény szabad áramlását.

 
Víz

Az Earthship minden saját vizét esővízből gyűjti össze. Még azon az éghajlaton is, ahol nagyon kevés az eső, mint a sivatagban, egy Earthship elegendő vizet hozhat létre egy család ellátására iváshoz, mosáshoz, zuhanyzáshoz, wc használathoz és a növények öntözéséhez. Az Earthship valamennyi vizet kezeli, rendszeresen megtisztítva azt a biztonságos ivóvíz és zuhanyozás érdekében. Az Earthship 4 különböző időpontban hasznosítja újra a vizet különböző szűrési eljáráson keresztül, ami természetesen és rendszeresen megtörténik.

Ezen a nyáron lehetőség nyílt arra, hogy egy Earthsipben maradjunk egy éjszakára Új-Mexikóban. Arra gondoltunk, hogy a nagy nyári, sivatagi melegben "ez lesz a nagy légkondícionáló teszt". Az Earthshipben való tartózkodás fantasztikus volt. Úgy éreztük magunkat, mintha a természet meghosszabbításában lettünk volna, amíg odabent voltunk. Magában a házban egy kert volt, ahol számos különböző növény nőtt. Ha csak egy család él egy ilyen házban, sok ételt maguknak is képesek előállítani. A hőmérséklet tökéletes volt. Rövidnadrágban és pólóban voltunk, és nem volt olyan problémánk, hogy túl meleg van. A hőmérséklet mindig egyensúlyban volt, ahogy a levegő kívülről beérkezett, kellemes és kényelmes volt anélkül, hogy túl hideg lenne, mint egy légkondícionáló esetén. Egész este élveztünk mindent, akár egy szokásos otthonban. Tudtuk használni a vizet, a zuhanyzót, a wc-t, a hűtőszekrényt, televíziót és az internetet.

Az éjszaka hűvösebb volt, a belső melegebb hőmérséklet ezt kompenzálni tudta. Ahogy feljött a reggeli nap, és a dolgok elkezdtek felmelegedni, az Earthship elkezdte felszabadítani a hidegebb levegőt, amit az éjszaka kölcsönzött a falaknak. Érdekes volt megfigyelni ezt a folyamatot.

Talán a legutolsó dolog, amire gondolhatnánk, ami a leginkább érzékelhető volt, az a tény, hogy az Earthshipben úgy éreztük, hogy minden nagyon nyugodt és csendes. A relaxáció, amit a testünkben éreztünk, nem hagyható figyelmen kívül. A legjobb az egészben az, hogy ezzel a módszerrel bárhol lehet építeni.

Az épületről

Michael Reynolds az ´50-es években a más bolygókon való építkezési lehetőségeket kutatta: az ő ötlete az volt, hogy polieszter-zsákokat vigyenek az űrbe, azokat megtöltsék a Holdon/Marson épp rendelkezésre álló anyagokkal, és aztán azokat lego-elemekként összerakva különféle struktúrákat lehet építeni. Reynolds tisztában volt vele, hogy fosszilis energiahordozókat nem lehet a Földről kivinni az űrbe, ezért a Nap energiáját kell maximálisan kihasználni: a jó fekvésű ablakok mellett megfelelően vastag falakat kell építeni, olyan anyagokból, melyek hőt tárolnak anélkül, hogy túlzottan felmelegednének, akár egy csempekályha – amit a Nap süt, nem pedig a belül égő tűz.

Ami a „földi” alkalmazásokat illeti, Reynolds felfedezte, hogy az eldobott autógumi egy rendkívül ellenálló, rugalmas anyag, ami földdel megtömve szélnek és földrengésnek jól ellenáll, és bármilyen téglafallal vetekszik, arról nem is beszélve, hogy hőtároló kapacitása óriási. A közhiedelemmel ellentétben a gumi egy természetbarát anyag, mely csak megsemmisítve szennyezi a környezetet. Azon kívül, hogy ingyen rendelkezésre álló „szemetet” hasznosít újra a háznak további előnyei is vannak: például nem kell alapokat ásni, mivel a gumifalak elég szélesek ahhoz, hogy ne terheljék a földet: egyszerűen leterítenek egy műanyag fóliát, és arra van ráépítve a ház. Úgy akadályozzák meg, hogy a falak el ne ferdüljenek, hogy minden fal tetőig körbe van hányva földdel – a földréteg szigetelés szempontjából is hasznos, így a házban még télen is 21-25 fokos hőmérséklet lehet.

Az épület az áramot napelemek segítségével állítja elő. A vizet tisztítja, mineralizálja, majd háromszor egymás után felhasználja. A tisztított víz, miután fürdésre, főzésre, mosásra használta, egy házon belül található kis ültetvényt – zöldségeket, gyümölcsöket, dísznövényeket – öntöz. Miközben átszivárog az ágyáson, megtisztul, és úgynevezett „szürke víz” képződik – ez ugyan átlátszó, de emberi fogyasztásra már nem alkalmas. Ezt a vizet használja aztán a háztartás legnagyobb vízfogyasztója, a vécé öblítésére, majd egy párologtató berendezés segítségével visszaadja a vizet a természetnek, a megmaradó komposztot pedig természetes trágyaként hasznosítja.

A ház legmarkánsabb elemei a hatalmas, déli irányba tájolt ablakok: a dőlésszög úgy van kiszámolva, hogy a téli napsugarak merőlegesen essenek az üvegre, tehát a lehető legkevésbé verje vissza a sugárzást – ekkor a Nap sugarai a ház hátsó falának a közepéig is elérnének. Nyáron épp fordítva: a meredeken beeső napsugarak egy részét visszaveri az üvegfelület. A ház azért sem melegszik túlzottan fel, mert az üveget növényfüggöny takarja el belülről.

Ami egy ilyen ház építési költségeit illeti, körülbelül ugyanannyi, mint egy hasonló méretű, klasszikus ház: a föld és gumi ugyan ingyen van, azonban a gumikat kellőképp megtömni nem kis munka – ráadásul a villamos energiaellátást biztosító napelemek sem olcsók. Igaz, megépülte után a ház fenntartásának költsége elvileg nulla vagy minimális.

Forrás: 
http://ujvilagtudat.blogspot.hu
Garbage Warrior - Hulladék Harcos (Subtitles: HUN, ENG, CZE, FRA,

Szupervályog ház építés - magyar felirattal

Szupervályog - mentőötlet a hitelkárosultaknak

Simple Survival Model Earthship

Eko Kopula - Super adobe 1_6.mpg

Eko Kopula - Super adobe 2_6.mpg

Eko Kopuła - Biobudownictwo (Napisy PL) 3/6

Eko Kopuła - Biobudownictwo (Napisy PL) 4/6

Eko Kopuła - Biobudownictwo (Napisy PL) 5/6

Eko Kopuła - Biobudownictwo (Napisy PL) 6/6

Earthship Global Model: Radikálisan fenntartható épületek.

Gyönyörű Cob Házak, Környezetbarát Természetes épületek

Ökológiai Intézet - A szalmabála ház

Ökológiai Intézet - Száraz toalettek, komposzt-WC

Ökológiai Intézet - Az esővíz hasznosítása

Gömörszőlős bemutató - M1 - ZöldTea 2011-11-19

Csikó tűzhely

Fekvő fűst járatos.

Tömegkályha

Hogyan fűtsünk fával?

Infrafűtés fűtőfilmmel

Infra fűtőfilm telepítése segéd videó

Infrapanel vélemény - FűtveSpórolj.hu - Infrapanel Webshop

Infra fűtőfilm telepítés video oktaó

Ökológiai Intézet - Az első magyar minősített passzívház!

Szalmabála építészet

Megújult a gabion technológia - KOBOX

Montage de gabion - exemple de réalisation en gabions - gabion wall 

Gabion grillező készítése

Gabion kút készítése

Well drilling - required materials - part 2

Víz jól fúrótorony part2 - Instalatie Forat puturi de apa

KS 1000

Brunnen Bohren 2

Brunnenbohrmaschine selbst gemacht

Lone Star Drills | Operation of the LS-100

Kútfúrás. Water well drilling - Hungary. Part 5.

Épít egy fészer a szalmabálák

Hogyan építsünk a Strawbales

Fa keret Hay falak

New Brunswick Timber Frame Kezdőlap

Zöld tölgy istálló - gyártás és az építőipar

A halál csak illúzió - Folytatjuk életünket egy párhuzamos univerzumbanBármeddig is próbálunk visszaemlékezni, a filozófusok, tudósok és a vallásos emberek folyton azon töprengtek, hogy mi történik a halál után.

Van-e élet a halál után, vagy egyszerűen eltűnünk a nagy ismeretlenbe?

Van egy olyan lehetőség, hogy az a dolog, amit mi halálként definiálunk, valójában nem is létezik.

Egy új tudományos elmélet azt állítja, hogy a halál nem egy végső esemény, ahogyan azt gondoljuk.

Nemrég a tudósok beszámoltak arról, hogy megtalálták a párhuzamos univerzum első bizonyítékát.

Ez a felfedezés elvezet bennünket egy elgondolkodtató témához, melyet "Biocentrizmusnak" hívnak.

Dr. Robert Lanza tudós, teoretikus és a "Biocentrizmus - Hogyan lehet az élet és a tudat a kulcs az univerzum valódi jellegének megértésében" című könyv szerzője, melyben számos okot felsorol, hogy miért nem halunk meg.

Számára a halál nem a vég, mint ahogyan azt sokan gondolják. Azt hisszük, hogy meg fogunk halni, mert ezt tanították nekünk, mondja Robert Lanza 
könyvében.Tovább fogsz élni egy párhuzamos univerzumban?

Számos tudományos kísérlet történt már, hogy komolyan megkérdőjelezzék a halál kifejezést, ahogyan azt ismerjük.

A kvantumfizika szerint bizonyos megfigyelések nem jósolhatók meg előre teljes mértékben. Ehelyett van számos lehetséges megfigyelés, mindegyik különböző valószínűséggel.

A "sok világ" értelmezés azt állítja, hogy minden ilyen lehetséges megfigyelés megfelel egy másik univerzumnak, amit általában "multiverzumnak" hívnak.

Robert Lanza még ezeknél az elméleteknél is tovább megy.

Úgy véli, hogy "végtelen számú univerzum létezik, és minden, ami megtörténhet, meg is történik valamelyik világegyetemben."
Az energiád sosem hal meg

A halál valódi értelemben nem létezik ezekben a forgatókönyvekben. Minden lehetséges univerzum egyszerre létezik, függetlenül attól, hogy mi történik ezek közül bármelyikben. Bár egyes szerveink rendeltetés szerint megsemmisítik önmagukat, az élet érzése - a "Ki vagyok én? - csak egy 20 wattos energiaforrás, mely az agyban működik. De ez az energia nem tűnik el a halállal. A tudomány egyik legbiztosabb axiómája, hogy az energia soha nem hal meg, tehát létrehozni és megsemmisíteni sem lehet."

Ez az energia átlép egyik világból a másikba.
A tudat fontossága

"Nézzük meg a bizonytalansági elvet, a kvantummechanika leghíresebb és legfontosabb szempontját. Kísérletek megerősítették, hogy ez beépül a valóság szövetébe, de ennek csak egy biocentrikus szempontból van értelme.

Ha a világ odakint tényleg csak pattogó részecskékből áll, akkor képeseknek kellene lennünk arra, hogy megmérjük az összes tulajdonságukat. De nem lehet. Miért kellene hatással lennie egy részecskére annak, amikor úgy döntesz, hogy megméred?

Nézzük meg a kettős rés kísérletet: ha valaki "figyeli" a szubatomi részecskét, vagy egy kis fény halad át egy akadály résein, úgy viselkedik mint egy részecske, és tömör kinézetű találatokat hoz létre az akadály egyes rései mögött az utolsó akadályon, ami méri az ütközéseket. (
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kétrés-kísérlet)
Dr. Quantum - Kettős rés kísérlet


Mint egy kis golyó, logikusan áthalad az egyik vagy a másik lyukon.

De ha a tudósok nem figyelik a részecskék pályáját, akkor hullám viselkedést mutatnak, amely lehetővé teszi, hogy a két résen egyszerre haladjanak át.

Miért változtatja meg a megfigyelésünk azt, hogy mi történik? Válasz: Mert a valóság egy olyan folyamat, amely igényli a tudatunkat," - mondja Lanza.

Tudat nélkül nem is léteznénk. Az egyik ok, amiért Robert Lanza szerint nem halunk meg, hogy nem egy tárgy vagyunk. Különleges lények vagyunk. A biocentrizmus szerint semmi sem létezhet tudat nélkül. Ne feledd, nem látsz keresztül az agyadat körülvevő csonton.

A tér és az idő nem nehéz tárgyak, hanem az elménk által használt eszközök, hogy mindent egybeszőjön.

Minden amit látsz és tapasztalsz, most egy a fejedben bekövetkező információ örvény. A tér és az idő csak eszközök, hogy mindezt összerakd.
Lanza rámutat arra, hogy a halál nem létezik egy időtlen, tér nélküli világban.

Nincs különbség a múlt, a jelen és a jövő között. Ez csak egy makacsul kitartó illúzió.

A halhatatlanság nem jelent egy örök létet az időben vég nélkül, hanem mindent egybevéve egy időn kívüli tartózkodást.

Albert Einstein egyszer azt mondta: "A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó."

Honnan tudjuk, mi a valóság, és mi nem? Hogyan tudhatjuk teljes bizonyossággal, hogy az agyunk nem egy fizikai világ illúzióját adja nekünk?

Ez felvet egy érdekes kérdést - Ez a világegyetem egy hatalmas holografikus illúzió?
Message To EagleMorgan Freeman: a féreglyukon át -Van-e élet a halál után?

MORGEN FREEMAN FÉREGLYUKON ÁT 2 ÉVAD 5 RÉ

Morgan Freeman: a féreglyukon át -Van-e hatodik érzék ?

Morgan Freeman: a féreglyukon át (Végtelen-e a világegyetemünk?)

Morgan Freeman: a féreglyukon át -A fénynél sebesebben

Morgan Freeman: a féreglyukon át -Hogyan működik az univerzum ?

Morgan Freeman: a féreglyukon át- Miből vagyunk valójában?

Morgan Freeman: A féreglyukon át - Hogyan kerültünk ide?

Morgan Freeman: a féreglyukon át - Egyedül vagyunk?

Morgan Freeman: a féreglyukon át - Élhetünk-e örökké?

MORGEN FREEMAN FÉREGLYUKON ÁT 2 ÉVAD 4 RÉ

Morgan Freeman: a féreglyukon át -Van-e élet a halál után?

Morgan Freeman: a féreglyukon át -Lehetséges az időutazás ?

Morgan Freeman: a féreglyukon át -Létezik az idő?

A világegyetem - A nagy bummon túl

A világegyetem: Az ősrobbanáson túl

Steven.Hawking.es.a.mindenseg.elmelete.egy.valasz.a.mindensegre.

A Világegyetem - Időutazás

Morgan Freeman: a féreglyukon át -Van-e hatodik érzék ?

Időgép elmélet

Elsődleges Mezők 1 magyar hanggal - Fizika, ahogyan még nem isme

A világegyetem: Párhuzamos univerzum

Párhuzamos Univerzumok

A múlt megfejtése: A Föld-i fekete lyuk

Kozmikus szörnyek A fekete lyukak

NASA: Lezáratlan akták

2013 05 09 Teremtéstan és időfizika

A tér és az idő csupán az emberi elme illúziója - David Icke

Dienes István - Útban a tudatműködés fizikája felé

Dienes István- Mi az a holografikus univerzum? (Új)

A kozmoszon túl - Az idő illúziója

Elme kontroll - Mind Control (magyar felirat)

Elme kontrol (Cathy O'brien)

Cathy O Brien on the Trance Formation of America

MK-Ultra Mind Control áldozat - Cathy O'Brien Full Testimony

Irányított robbantások a WTC-ben - Controlled demolition at WTC (ma

Rejtély: Hogyan verték át az egész világot

Kymatica - TELJES FILM EGYBEN (magyar feliratos) HUN SUB

Mi van a halál után? A médium válaszol.

10 módja a tudatod megváltoztatásának

A stressz, a szorongás és más intenzív, káros elmeállapot pillanataiban, melyeket életünkben megtapasztalunk, nehéz lehet rajta tartani figyelmünket a pozitív személyes fejlődésünkön. A gondolat, hogy megvilágosodott bölccsé váljunk, látszólag folyamatosan pozitív energiát sugározva, nagyon távolinak tűnik - egy elérhetetlen célnak a mindennapi élet problémái között. Igaz, mert úgy tűnhet, hogy ez egy olyan mentális mechanizmus, amely meggátolja, hogy képesek legyünk meglátni dolgokat önmagukban, nevezetesen, hogy az "Éned természeténél fogva szabad. Azon gondolatoktól, melyek előre meghatározottak, meg kell szabadulni," így tűnödött egyszer Gangaji.

Vess egy pillantást arra a 10 módszerre, melyek segíthetnek a tudatod megváltoztatásában, egy magasabb jólét elérésében. Ezek az eszközök, módszerek és elmeállapotok segíteni fognak, hogy kifejlődött tudatosságúvá válj, segít a tudatosságod kiterjesztése irányában.
Együttérzés

Az együttérzés segítségével magunkhoz öleljük mások szorongásának tudatát azzal a vággyal, hogy enyhítsük azt. Az együttérzés megtapasztalásával minden dolog kölcsönös összefüggését is érzékelhetjük. Az együttérzés egy hatékony választás, mások szenvedésének enyhítésére irányuló szándékkal. Az együttérző cselekedet egy hajlandóság a saját önös érdekeinken túl mások boldogulása érdekében. Elengedjük a saját szükségleteinket, hogy elősegítsük mások szükségleteit, így találkozhatunk a legmélyebb igényünkkel: az érzéssel, hogy kötődünk valamihez... hogy részei vagyunk valami nagyobb közösnek.
A határvonal megszűnése

A határvonalak megszűnésével megtapasztaljuk a határok felbomlását és feloldódását, melyeket az emberi kultúrák és társadalmak hoztak létre, és melyek már legalább olyan régóta léteznek, mint az emberiséget befolyásoló önző ego. A határvonalak megszűnésének célja az, hogy eltávolodjunk ezektől a hazugságoktól, melyek elválasztották az emberiséget ahelyett, hogy egyesítették volna. Amikor megszünteted a határokat, melyek megosztottak és elválasztottak másoktól, akkor képes leszel arra, hogy átalakítsd a világodat a derű, a nyugalom és a béke színterévé. Az Egység nem csupán filozófiai fogalom, hanem egy olyan valóság, melyet az emberi faj teljes egésze meg fog tapasztalni.
Elismerés

Amikor elismersz, vagy nagyra értékelsz valakit, akkor ráhangolódsz a pozitív tulajdonságaira, kifejezed felé empátiádat és háládat. Az elismerés pozitív rezgést eredményez, és további inspirációt és növekedést egy nagyobb én felé. Ez egy egyszerű módja annak, hogy felfrissítsük magunkat, és őszinte kapcsolatba kerüljünk önmagunkkal és másokkal. Az elismerés egy teljes mértékben fókuszált öröm, legyen az bármi, ami jó érzést okoz, és saját képességünk felismerése, hogy kívánjuk és lehetővé tesszük megnyilvánulását.

Légy hálás egy mély, pihentető levegővételért, vagy a meleg Nap kellemes sugaraiért! Azok az egyszerű dolgok, amiket lehet, hogy természetesnek tartasz, mindig elismerésre méltóak. Ahogy ezt teszed, próbálj meg összpontosítani arra, ami jó ebben a tapasztalatban, vagy amit kínál a számodra, és légy elismerő, hogy te, és csakis te hoztad ezt létre, nem számít, hogy miképp jutott el hozzád. Nem számít a helyzeted vagy a körülményeid, mindig lesz valami, amit elismerésre érdemesnek találhatsz. Ha úgy tűnik, hogy az életedből hiányzik a boldogság, csak minden nap keresni kell egy dolgot, és tisztelned azon részedet, mely megnyilvánítja azt, majd gondolj minden szempontból erre a dologra vagy állapotra, mely egy pozitív erő az életedben.
Belső béke

Belső békével rendelkezni azt jelenti, hogy szellemileg és lelkileg békében vagyunk, elég tudással és megértéssel ahhoz, hogy erősen tartsuk magunkat, amikor szembekerülünk az élet bonyolult és stresszes tapasztalataival. Egyes kultúrákban a belső békét egy tudatállapotnak tekintik, mely meditációval, Tai Chi-vel, vagy jógával finomítható. Sok lelki gyakorlat utal az ilyenfajta békére, mint az önmegismerés egyfajta megtapasztalására. A belső béke megtalálása megköveteli, hogy a problémára egy új perspektívából tekintsünk. Nem változtathajuk meg a világot, vagy magát a problémát, de egy új dimenziót adhatunk az élethez, hogy az megadja nekünk a békét.

Talán nem vagyunk képesek a világ összes problémájának megszüntetésére, de meditáción keresztül elérhetjük a békét és boldogságot. Békésebbé, szeretőbbé és gondoskodóbbá tehetjük a családi életünket. Segíthetünk a társadalom változásában, melyben élünk. Mi lehetünk a béke forrásai mindazok számára, akik körülöttünk élnek. Egy olyan életvezetéssel, melyben mi vagyunk a gondoskodók mások számára, ideális emberi lénnyé fejlődünk. A belső béke megszerzésével a külső békét is elérhetjük. Néhány ember tévesen úgy gondolja, hogy a meditáció egyfajta menekülés. Úgy érzik, ehhez az szükséges, hogy egy barlangban vagy egy hegy tetején ülj, mint egy remete. A meditáció nem vezet meneküléshez, hanem még inkább élővé tesz bennünket.
Megbocsátás

A megbocsátás a béke és a megértés egyik pillanatról a másikra tapasztalata, amely akkor történik meg, ha valaki úgy érzi, hogy sérült, és már csökken a szenvedése, ahogy átalakítja a sérelmét azon emberrel vagy csoporttal szemben, akik kiváltották azt a tapasztalatot, mely a szenvedéshez vezetett. A megbocsátás együtt jár egy bizonyos egység érzéssel azzal, aki bántott minket. A megbocsátás érzésének magunkhoz ölelésével elismerjük, mint az elfogadás, a szeretet, a béke és az igazság egy aspektusát, a gyűlölet, az érzelmesség, a negativitás, hazugság helyett, melyek mind a neheztelés szempontjai.

A megbocsátás teljes nyugalmat ad. A harag belső nyugtalanságot és szenvedést okoz. A megbocsátás annak választását jelenti, hogy mindenben az abszolút tökéletességet és szépséget látjuk meg. Minden és mindenki a saját tudatossági és/vagy evolúciós szintjén működik. Az emberek azok amik, és hibákat követnek el, mert tényleg nem tudják másképp csinálni, vagy nem is akarják. Ha valóban tudnák, akkor másképp csinálnák.
Éberség

Az éberség az az elmeállapot, melyben egy meghatározott módon figyelsz. Az éberség gyakorlása kibővíti a tudatosságod terét, melynek köszönhetően javul a testre vonatkozó és a tényleges tapsztalatok felügyelete, ami lehetővé teszi az ébredésünk, befolyásunk és viselkedésünk megnövekedett önszabályozási képességének megtapasztalását. Az éberség rendkívül hasznos a számunkra több okból is. Kezdetben azt tükrözi csak, hogy mi történik, és pontosan azon a módon, ahogy történik. Nincsenek előítéletek.

Az éberség elménknek azon képessége is, hogy kritika nélkül figyeljen. Ezzel a képességgel a dolgokat előítélet nélkül látod. Semmi sem lep meg, csak egy kiegyensúlyozott érdeklődéssel kezelsz mindent, ahogy azok a természetes állapotukban vannak. Nem kell dönteni és megítélni, csak megfigyelni. Az éberség csak megjegyzi a tapasztalatokat, de nem hasonlítja azokat össze. Nem címkézi, vagy kategorizálja őket. Csak megjegyez mindent, mintha első alkalommal történt volna. Az éberség úgy látja a dolgokat, ahogy azok valójában vannak. Ahogy az éberség a mindennapi életed részévé válik, kifejleszted azt a képességet, hogy elviseld és elfogadd a fájdalmas tapasztalatokat, és ápolod a belső forrásokat, amelyek segítenek stabilizálni és csökkenteni azok lobbanékonyságát. Ha segítségre van szükséged az éberséged növeléséhez, akkor gyakorolhatod a
vipassana nevű meditációs technikát, melyet 2500 évvel ezelőtt vezettek be, és kifejezetten a folyamatos éberség állapotának megtapasztalására fókuszál.Önzetlenség

Amikor önzetlenek vagyunk, akkor eltolódik a figyelmünk mások szükségleteire ahelyett, hogy magunkra koncentrálnánk. Ez az áldozatkészség gyakorlata, és az ego kielégülést kereső akaratának és vágyainak minimalizálása. Annak érdekében, hogy az életet újradefiniáló váltás következzen be az önzésből az önzetlenségbe, menj, és fókuszálj mások jólétére elsősorban. Ezt számtalan módon meg lehet tenni. Rendbe tudod tenni az életedet és át tudsz adni egy teljesen gyógyított testet, szívet, elmét és lelket másoknak mikor belépsz egy kapcsolatba. Szintén készen állhatsz arra, hogy bármennyi idődet megoszd másokkal, amikor szükségük van erre. Légy boldog az életeddel, és mindazzal, amit a többiek kínálnak a számodra. Amikor biztos vagy benne, hogy a lehető legjobbat adod, akkor pontosan azt kapod, amire a legnagyobb lelki haszon szempontjából szükséged van.
Nosztalgia

A nosztalgi a visszatérés vágya néhány korábbi időszakba, vagy látszólag pótolhatatlan állapotba. Ez a múltidő újraélése, ami általában pozitívabb fényben látható, mint az akkori tapasztalat valósága lehetett. Tanulmányok kimutatták, hogy azok az emberek, akiknél fokozottabb szintű a nosztalgia, azoknak nagyobb az önbecsülésük, és kevésbé hajlamosak a depresszióra. Napi 15 vagy 20 perc gondolkodás a jó emlékekről vidámabbá tehet, mint amilyen egy héttel korábban voltál, és boldogabb, mint amit a mostani életedről gondolsz. A nosztalgia egy nagyon erős hangulatfokozó, tehát ha úgy tűnik, hogy rádtört a félelem, gondolj a jó emlékekre, és meg fogod tapasztalni a nagyobb önbecsülést, és még pozitívabban fogsz érezni a barátságokról és a közeli kapcsolatokról.
Poszt-materializmus

Ahogy a cseh költő-elnök Václav Havel egyszer mondta: "Ahhoz, hogy a világot jobbá tegyük, előbb az emberi tudatosságban kell egy változás." Albert Einstein hasonlóképpen tűnődött, amikor azt mondta, hogy ugyanazt a dolgot tenni újra és újra, és eltérő eredményt várni, az elmebaj rendkívül jó meghatározása. A világ problémái nagyok és számosak. Az egyetlen mód ezen problémák megoldására egy alapvető és mélyreható változás az emberi tudatban. Így a váltás a poszt-materializmusba megkövetel tőlünk néhány kezdeti lépést.

Szembe kell néznünk a lakosság és a fogyasztás növekvő szennyezésének, az éghajlatváltozás és a környezeti pusztítás következményeivel. Fel kell ismernünk, hogy a materialista értékek kevésbé teszik boldoggá az életet. Meg kell határoznunk és népszerűsítenünk azon dolgokat az életben, melyek többet számítanak, mint a gazdasági növekedés. Meg kell értenünk és tapasztalnunk az Egység természetét, az ember és minden dolog összefüggését.
Csoda

A csoda azoknak a tapasztalata, akik elérték a világ elrendezésének tökéletességéből fakadó érzést vagy állapotot. A csoda tapasztalatai elvezethetnek minket egyfajta transzcendenciához és a magasabb tudatállapotok felismeréséhez. Misztikus szempontból a csoda megerősítése a végtelennek és minden forrásának, ami átjáróként működik a tapasztalatok egyesítésében. Energetikailag a csoda Erósz egyik kifejeződése, egy életerő, mely a jelen pillanat hajtóműve, és felnagyítja a figyelmi képességeket.

A buddhizmus azon tűnődik, hogy a megkülönböztetések, amik viszonylagosak vagy a tapasztalati valóságra vannak korlátozva mesterségesek, és azzal végződnek, hogy állandósítják a kínt, a fájdalmat és azt a csalódottságot, amiről néhányan beszélnek, mert a tapasztalatoktól válunk elidegenedetté. A vallási gyakorlatok és szokások terjednek, és az észlelésben változást hoznak létre. Végül ezekkel a változtatásokkal képesek vagyunk megtapasztalni a relatív létezés átláthatóságát, és a szubjektív-objektív elválasztást, mely a valóságban létezik. Más szóval a csoda elvezet az Egység és a végtelen létezés megízleléséhez.
The Mind Unleashed

10 jele annak, hogy felébredtélNem elég nyilvánvaló, hogy egy jelentős globális felébredés történik? Ahogy a Maják oly sok évvel ezelőtt megjósolták, az Apokalipszis 2012-ben válik láthatóvá. De sokan félreértelmezték az Apokalipszist, mint a világ végét, holott ez egy "feltárást, valami rejtett kinyilatkoztatását" jelenti.

Ahogy sokan továbbra is a Maja naptár pontosságát vitatják, az már többé nem vitatható, hogy nagyon sok ember végre egyre inkább tisztába kerül azzal, hogy mi volt elrejtve előlük ilyen sokáig. Természetesen ez az ébredés nem egyik napról a másikra történő folyamat. Időbe telik, hogy lehulljon a sok rejtett réteg, hogy eljussunk a végső igazság lényegéhez.

Túl elbizakodott lenne a részünkről, ha azt állítanánk, hogy ismerjük az univerzum valamennyi titkát. Mi nem. Minden nap megaláz bennünket mindaz, amit még nem tudunk.

Azonban egyre világosabb minden egyes nappal, hogy mi az, ami nem igaz. Ezt egyedül felmérve meg lehet határozni, ha egy ember kezd felébredni.

10 jele annak, hogy teljesen felébredt lehetsz:
1. Tudod, hogy nincs érdemi különbség a nagy politikai pártok között:

Olyan egyszerű beleélni magunkat egy bal-jobb vitába, és azt hinni, hogy van különbség a két nagy párt között. Azonban a vita egy dolog, míg az intézkedések egy másik dolog. A tetteikről ismerhetők meg, és vitathatatlan, hogy nincs számottevő különbség a politikai pártok között, amikor a legfontosabb kérdésekben a cselekvésre kerül a sor. Még a megkeményedett ideológusok is kezdenek erre ráébredni.

2. Megérted, hogy a Bankok, vagy tágabb értelemben a nemzetközi központi bankok a gazdasági problémák motorjai:

Az adósrabszolgaság az a totalitárius erő, mely veszélyezteti az emberiséget, nem pedig egy átmeneti politikai báb, vagy valami kapzsi tőzsdei kereskedő. Amikor emberek egy kis csoportja képes jólétet teremteni a semmiből, és kamatot számít fel rá, megvan a képességük arra, hogy a bolygót a saját tulajdonú rabszolgájukká tegyék annak ellenére, hogy mit állít egy ország, hogy milyen típusú kormánya van.
3. Tudod, hogy egy megelőző háború sohasem szükséges:

Amikor rájövünk, hogy az önvédelem az egyetlen elfogadható módja az erőszaknak, akkor felébredt emberekké válunk. Háborút javasolni, mert valaki különbözik tőled, vagy veszélyt jelenthet a jövőben, egyszerűen nevetséges. És mikor válik humanitáriussá civilek bombázása? Senki sem akar háborút, kivéve az erkölcstelen csúszómászókat, hogy előnyük származzon belőle.
4. Tudod, hogy téged is módszeresen mérgeznek, hogyan, kik és miért:

Igaz van még mit tanulni arról, hogy titokban mérgeznek bennünket. De az továbbra is tény, módszeresen teszik, és valószínű, hogy szándékolt céljuk az, hogy elbutítsanak, és végül kiselejtezzék a lakosságot. Ki lehet ennyire ördögi, hogy ezt teszi ártatalan emberekkel, kérdezheted. Nos, ha egyszer elkezded keresni a választ erre a kérdésre, akkor egy lépéssel közelebb leszel a megvilágosodáshoz.
5. Érted, hogy a kormány sohasem tudja törvénybe foglalni az erkölcsöt, és nem is fogja:

Amikor rájössz, hogy a kormányzat szerepe mindössze annyi, hogy megvédje a szabadságodat és munkádat a jólét érdekében, akkor felébredtél. Van egy egyszerű törvény, ami szabályozza az erkölcsöt: Ne árts! Így lehetetlen, hogy a kormány fegyverekkel, börtönnel és adókkal érvényesítse az erkölcsöt, mert ezek egyértelműen súlyos kárt okoznak a szabadságodnak és a jólétednek.
6. Tudod, hogy a főáramú médiát teljes egészében az uralkodó elit tulajdonolja és manipulálja:

Csökkenőben van azon emberek száma, akik még mindig elhiszik, amit az intézményes médiából hallanak, mintha valami evangélium lenne, még akkor is, ha már elfogadják, hogy az elit irányítói megvásárolták őket. Mégis felismerve, hogy nem mások, mint propaganda gépezetek, és egyfajta agykontroll, az első lépés, hogy képesek legyünk kritikusan gondolkodni azon túl, amit a "tudományos" üzeneteik közvetítenek.
7. Tudod, hogy a szomszédod nem az ellenséged még akkor sem, ha erős világnézeti nézeteltérésetek van:

Talán ezt a legnehezebb legyőzni a felébredés folyamatában. De fontos megérteni, hogy a szomszédaidba már belenevelték és hipnotizálták, mint a legtöbbünkbe, amíg valaki fényt nem gyújt a gondolataink és hiedelmeink ellentmondásai felett. A legtöbb gondolatuk nem a sajátjuk. Ők ugyanabban szenvednek, amiben sokan közülünk. Nem baj, hogy elítéljük a tetteiket, ha azok ártalmasak, de akik már felébredtek, nem fognak felhagyni az információk terjesztésével, amely megvilágosítja azokat, akik esetleg még mindig a sötétben járnak. Egyikünk sem született "felébredve", ezért mindannyian egyre többet tanulhatunk.
8. Tudod, hogy a végjáték a Föld bolygó teljes ellenőrzése:

Ha egyszer megérted, hogy a végjáték nem más, mint a társadalom fontos részleteinek az uralkodó elit általi teljes ellenőrzése egy globális kormányzaton, egy világ valután, nemzetközi fegyveres erőkön stb. keresztül, akkor egyszerű átlátni a hazugságon és a propagandán, ami körülveszi a világban zajló zavaros eseményeket. Sohasem térsz vissza a felébredésből, amikor teljes mértékben elfogadod ennek valóságát.
9. Felismered, hogy vannak olyan ezoterikus erők, melyek manipulálják a fizikai világunkat:

Akár vallásos vagy spirituális személy, tudományos vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, számtalan elmélet van egy láthatatlan erőről, mely mindenben megtalálható. Nyilvánvalóan lehetetlen bizonyítani, pontosan mi is az. Talán nem akarod elhinni, de az uralkodó elit halálosan komoly okkult rituálékat tart. És valószínűleg tudnak valamit, amit mi nem. Csak ha nyitottak maradunk erre a lehetőségre, akkor fogunk nyitottá válni az olyan dolgokra, melyeket valóban láthatunk, hallhatunk, ízlelhetünk és érinthetünk. A jelenlegi tudomány azt mutatja, hogy csak azt "láthatjuk", amit a látható fényspektrum feltár, mely az egésznek csak egy töredékét teszi ki, ami elméletileg látható az energia teljes spektrumán belül. Bármilyen felébredés része, hogy felismerjük, hogy sokkal több minden lehetséges, mint lehetetlen.
10. A világ megváltoztatásának hatalma rajtad, és csakis rajtad múlik:

Túl hosszú ideig hitték magukat az emberek gyengének, vagy hivatkoztak másokra, hogy majd ők megváltoztatják számukra a világot. Tudni fogod, hogy teljesen felébredtél, amikor rájössz, hogy végtelen hatalmadban áll megváltoztatni a világot, egyszerűen a változás megélésével, amit látni akarsz. Először is meg kell határoznod az alapelveket melyekben hiszel, és aztán azok szerint kell élned. Ha csak egy elenyésző kisebbség tenné meg ezeket a lépéseket, az az intézményrendszert alapjaiban rázná meg.

Milyen világban szeretnél élni?
Activist PostA holografikus univerzum és spirituális evolúciónkKülönböző tudományágak képviselői jutottak arra a meggyőződésre, hogy az érzékszervek által tapasztalt világ csupán egy szelete a valóságnak. A mélyebb szinteken a teljes világegyetem összefügghet, és az elme nem csak vetítheti, de alakíthatja is a valóságot.

A párizsi egyetemen 1982-ben különleges kísérletre került sor. Az Alain Aspect fizikus vezette kutatócsoport egyes vélemények szerint a 20. század egyik legfontosabb megfigyelését tette. Az eredményekről nem tudósított a média, és Alain Aspect nevéről is csak azok hallhattak, akik folyamatosan bújják a tudományos szaklapokat. Mégis vannak akik szerint az adott felfedezés felfordíthatja a tudományt.

A francia kutatócsoport felfedezte, hogy bizonyos körülmények között a szubatomi részecskék, például az elektronok képesek egymás között az azonnali kommunikációra, függetlenül a közöttük húzódó távolságtól. Így nem számít, hogy 3 méterre vagy 10 milliárd kilométerre vannak-e egymástól.

Tudnak egymásról

A jelek szerint valahogyan mindegyik részecske tudja, hogy mit csinál a másik. A probléma ezzel csak az, hogy ellentmond Einstein azon tézisének, miszerint semmilyen információ nem haladhat a fénysebességnél gyorsabban.

Mivel a fénysebességnél gyorsabb haladás egyet jelent az időkorlát áttörésével, a megdöbbentő kilátások arra indítottak néhány fizikust, hogy megkíséreljék megmagyarázni, mi állhat valójában az Aspect-féle megfigyelések hátterében.

Másokat viszont az eredmények ennél is radikálisabb kísérletek elvégzésére ösztönözték. David Bohm, az University of London fizikusa például arra jutott, hogy Alain Aspect eredményei közvetve az objektív valóság cáfolatát jelentik. Tehát az univerzum kézzelfogható szilárd formája csupán látszólagos, a mindenki által megélt valóság gigantikus hologram.

Darabokban az egész

Bohm megdöbbentő következtetésének megértéséhez tudni kell, mi is valójában a hologram. Ezeket a három dimenziós fényképeket lézer segítségével készítik. A megörökítendő tárgyat először lézersugárral pásztázzák. Egy második sugár fénye a visszaverődő mintával interferenciát hoz létre, és ezt a mintát örökítik meg a filmen. Előhíváskor a film csupán fényes és sötét vonalak kavalkádja, de ha lézerfénnyel világítják meg, megjelenik az eredeti tárgy három dimenziós képe.

A hologramok viszont nem csak a háromdimenziós kép miatt különlegesek. Ha egy rózsa hologramját félbevágják és lézerrel világítják meg, a mindkét fél darab a teljes képet tartalmazza, bár kisebb méretben. Ha a darabokat tovább apírtják, minden kis darab az eredeti egész képet tartalmazza. A hagyományos fényképekkel ellentétben a hologram minden szelete az eredeti információ egészét tartalmazza.

A "teljes egész a részletekben" megközelítéssel teljesen új utak nyílnak a természettudományok előtt. A nyugati világ tudósai mindig is hajlottak arra, hogy a fizikai jelenségek megértéséhez, legyen az béka vagy atom, a szétdaraboláson és a részletek tanulmányozásán keresztül vezet az út.

A hologram viszont megmutatja, hogy a világban néhány esetben téves lehet ez a megközelítés. A holografikus struktúrák szétdarabolása nem az építőkövekhez, hanem kisebb egészekhez vezet. Ennek fényében Bohm más utat javasolt az Aspect-féle felfedezés értelmezéséhez.

Michael Talbot - Holografikus Univerzum (magyar feliratos)
http://www.youtube.com/watch?v=ZAg1ZruaHWI 
Hal az akváriumban


Bohm szerint a szubatomi részecskék nem azért képesek egymással kapcsolatban maradni, függetlenül a távolságtól, mert valami titokzatos jel áramlik közöttük. Ehelyett a szétválasztottságuk nem más, mint a megfigyelőt becsapó illúzió.

A kutató érvelése szerint a valóság valamely mélyebb rétegében ezek a részecskék nem különálló egységek, hanem egy alapvető egész kiterjesztései. A jobb megértés érdekében Bohm a következő példát vezeti elő. Képzeljünk el egy akváriumot, amelyben egy hal úszkál.

Az akváriumot nem láthatjuk közvetlenül, és a benne szereplő világról is csak tévékamerák révén értesülünk. Az egyik kamera az akvárium elejét veszi, a másik az oldalát. A megfigyelő a két monitor képét figyelve azt gondolhatja, hogy a két hal külön-külön létezik, majd a halakat tovább figyelve felfedezi, hogy valami kapcsolat van közöttük.

Amikor az egyik hal elfordul, a másik ugyanabban a pillanatban hasonló fordulót végez. Ugyanígy amikor az egyiknek az eleje látszik, a másik mindig az oldalát mutatja. Ha a teljes összeállítás továbbra is rejtve marad a megfigyelő előtt, az nyugodtan feltételezheti, hogy a halak valahogy összebeszélnek, ezért mozognak egyszerre.
Mélyebb a valóság

Bohm szerint a szubatomi részecskékkel pontosan ez történik az Aspect-féle kísérletben. A látszólagos fénynél is gyorsabb kommunikáció valójában arról árulkodik, hogy a valóságnak a kézzel foghatónál mélyebb rétegei is léteznek. A szemmel nem látható komplex dimenziókat ugyanúgy nem érzékeljük, mint a megfigyelő a halat körülvevő akváriumot.

A részecskéket azért látjuk egymástól elválasztva, mert csak a valóság egy szeletét érzékeljük. Az ilyen részecskék nem különállóak, hanem részei a mélyebben meghúzódó egésznek, amely holografikus oszthatatlanként viselkedik. És mivel a fizikai valóságban mindent ez épít fel, az univerzum is csak egy illúzió.

A világegyetetemnek ezen fantomszerű viselkedés mellett más megdöbbentő tulajdonságai is lehetnek. Ha a szubatomi részecskék csak látszólag szétválaszthatóak, az annyit is tesz, hogy a valóság mélyebb szintjein a teljes világegyetem összefügg. Az emberi agyban meghúzódó szénatom elektronjai kapcsolatban állnak a Nap vagy tetszőleges távoli csillag felszínén lévő hidrogénatomok protonjaival.
Minden összefügg

Ahogy minden mindennel összefügg, értelmetlenné válik a világegyetem jelenségeinek osztályozása, mivel az összefüggő hálózatot alkotó természet fittyet hány minden ilyen felosztásra.

A holografikus univerzumban még az idő és a tér sem tekinthető alapfogalomnak. A helymeghatározás minden formája csődöt mond olyan környezetben, ahol semmi sem válik el igazán a másiktól. Így az idő és a három dimenziós tér úgy viselkedhet, mint a halat mutató monitorok, és csak kivetülései a mélyebb rendnek.

Bohm nem az egyetlen kutató, aki igazolva látja, hogy csupán hologram a világegyetem. Az agykutatás területén dolgozva Karl Pribram, a Stanford egyetem neurofiziológusa szintén arra a meggyőződésre jutott, hogy a holografikus lehet a valóság.

Agyi jelrögzítés

Pribram akkor dolgozta ki ezt a modellt, amikor az agyban az emlékek tárolási helyét kereste. Évtizedek során sok tanulmány jutott arra a következtetésre, hogy az emlékek adott helyhez kötöttség nélkül, a teljes agyban szétoszolva őrződnek.

A múlt század 20-as éveiben Karl Lashley rendkívüli jeletőségű kísérletsorozatban mutatta ki, hogy bármely részletét távolítja el a patkány agyának, képtelen megszüntetni a műtét előtt megtanult bonyolult műveletsorra vonatkozó emlékeket. Akkoriban viszont senki nem állt elő olyan magyarázattal, amely leírhatta volna ezt a "teljes egész a részletekben" jelenséget.

Pribram a 60-as években ismerte meg a hologram elvét, és rádöbbent, hogy megtalálta az agykutatók által régóta keresett magyarázatot. A kutató szerint az emlékeket nem neuronok vagy idegsejtek kis csoportja őrzi, hanem idegi impulzusok mintázatába kódolva hordozzuk, ahogy a lézerfény interferenciája elmenti a holografikus képet. Vagyis Pribram szerint agyunk holografikus tár.

Ez az elmélet egyébként magyarázatot ad arra is, hogyan képes az agy ilyen kis helyen ennyi emléket megőrizni. Becslések szerint az átlagos emberélet során 10 milliárd bitnyi információt ment el az agy. Ez az Encyclopaedia Britannica adatmennyiségének ötszöröse.

Jelek özöne

A rendkívüli emlékezőtehetség nem az egyetlen talányos agytevékenység, amely értehetőbbé válik a holografikus agymodell által. Legalább ilyen rejtélyes, hogyan képes az agy megbírkózni az érzékszerveket érő különböző frekvenciák özönével, és hogyan képes valós időben értelmezni az érzékszervek jeleit. Pribram szerint az agy holografikus elvet használ a fogadott frekvenciák matematikai átalakítására.

Ez az elmélet egyre több támogatót szerez. Hugo Zucarelli argentin származású olasz kutató a holografikus modellt kiterjesztette az akusztikai jelenségek területére. Ez az elmélet ugyanis megmagyarázhatja, hogyan képesek az emberek meghatározni a hang pontos forrását a fej elfordítása nélkül, még akkor is, ha csak egy füllel hallanak.
Eltűnik a valóság

Pribram holografikus agymodelljének legmegdöbbentőbb vonatkozása mégis az, amikor összevetik Bohm realitáselméletével. A világ megfogható képe így csak másodlagos valósággá változik, a tényleges környezet pedig frekvenciák holografikus kavalkádja lesz. Ebből a holografikus agy csupán néhány fontos frekvenciát választ ki, és érzékszervek jeleként értelmezi.

Eközben az objektív valóság teljesen elsikkad. Keleti vallások már régóta azt tartják, hogy az anyagi világ illúzió, és bár azt gondolhatjuk, hogy fizikai lényként mozoghatunk a fizikai világban, ez is csak képzelődés. Valójában vevőkészülékek vagyunk a frakvenciák tengerében, és amit kiszűrünk ebből a kavalkádból, az csak egy szelete a valóságnak.
Természetes a telepátia

Bohm és Pribram elméleteinek egyesítését, a holografikus paradigmaként emlegetett megközelítést sok kutató szkeptikusan fogadta, másokat viszont felvillanyozott. Néhányan egyenesen azt gondolják, hogy ez a modell képes lehet megoldani tudományosan eddig le nem írható rejtélyeket, sőt általa a parapszichológiai jelenségek a természet részévé válhatnak.

A holografikus paradigma által leírt univerzumban minden agy részét képezi a láthatatlan egésznek, és a telepátia pusztán a holografikus szint elérését jelenti. Hasonló módon a telekinézis (tárgyak mozgatása az akarat segítségével) szintén megszűnik rejtély lenni, hiszen az összefonódó mélyebb valóságban az egyén és a tárgy eleve egy.

Bohm és Pribram egyaránt emlékeztetet arra, hogy sok vallási illetve misztikus élmény, például az univerzummal való transzcendens együvé tartozás érzése szintén a holografikus szint elérése lehet. A régi írásokban ugyanerre, a mélyebb valóság elérésére gondolhattak, amikor a kozmikus egység érzéséről számoltak be.
index
Könyvajánló
Holografikus Univerzum
Michael Talbot

Kiadó: Ez Van Kiadó
Teljes ár: 3800 Ft
ISBN: 9789639865105
Oldalszám: 255
Nyelv: magyar
Fedél: puha
Színek: fekete-fehér
Megjelenés: 2009.01.01
http://www.elixirbolt.hu/hu/webaruhaz/ismeretterjesztes/holografikus_univerzum
http://www.ezvankiado.hu/

Az elképzelés, hogy a Világmindenség egy egységes mezőként mind az anyagot, mind a tudatosságot magában foglaló hatalmas hologram, biztosan izgalomba hoz mindenkit, aki már feltette magának az ominózus kérdést: Mi a valóság?" E könyv megválaszolhatja ezt a kérdést, egyszer és mindenkorra, mindenki számára." - Fred Alan Wolf Ph.D. a Megtenni a kvantum ugrást írója és a Mi a ...(füttyöt) tudunk?! című film és könyv sztárja.

Manapság már mindenki ismeri a hologramokat, a lézerekkel kivetített háromdimenziós képeket. Most, két élenjáró gondolkodó - a Londoni Egyetem fizikusa, David Bohm, Einstein korábbi kedvence, és a világ jelenleg egyik legelismertebb kvantumfizikusa, valamint a Stanford Egyetem idegélettan kutatója, Karl Pribram, modern agyfelfogásunk egyik megalapítója - hiszi, hogy a Világegyetem maga egy óriási hologram, szó szerint egyfajta kép vagy elmeszülemény, amit legalábbis részben az emberi elme hoz létre. Ez a figyelemreméltó újfajta Univerzum-látásmód megmagyarázza nemcsak a fizika mindezidáig megoldatlan rejtélyeit, hanem az olyan titokzatos jelenségeket is, mint a telepátia, testen kívüli élmények, halálközeli élmények, "tisztánlátó" álmok, sőt a vallásos, spirituális élményeket is, mint az egység érzését a Világmindenséggel, valamint a csodálatos gyógyulásokat.

"Iszonyú nagy szükségünk van új valóság- modellekre képzeletünk lángra lobbantására, hogy megtudjuk, mi lehetséges, és hogy új látomásokat adjon nekünk a Világmindenségben elfoglalt helyünkről. Michael Talbot Holografikus univerzuma megteszi ezt. Elgondolkodásra késztető, egy ébresztő trombitaszó, egy kalandra hívás. Amennyiben meg akarod tartani az elképzelésed, miszerint a tudomány bebizonyította, hogy "minden gépies", és nincs hely az Univerzumban a tudat, a lélek, a Szellem számára - nos, akkor ne olvasd el ezt a könyvet!" - Larry Dossey, MD., az Ido, tér, orvostudomány szerzője

"Egy ideje a tudomány közelít a józan gondolkodáshoz, végre elkezdett foglalkozni a tapasztalattal. Megerősíti a széleskörűen elterjedt gyanút, hogy a dolgok sokkal inkább összefonódottak, mint azt a hagyományos fizika keretei valaha is megengedték. A Holografikus Univerzum e folyamat elegáns megerősítése, egy mentőkötél. Segít hidat verni az elme és anyag, köztünk és a Világmindenség többi része között nyílt mesterséges szakadék fölött." - Lyall Watson, a Természetfölötti írója

A könyvet itt is elolvashatod (nagyításhoz kattints a képre)Az arany csak egy sárga fém, amit nem lehet megenni - Ben FulfordRengeteg őrületes aktivitás volt a múlt héten, és még sok más zavar várható az elkövetkező napokban, ahogy az Egyesült Államoknak nevezett vállalati kormány továbbra is haláltusáját vívja. Annyi ködösítés és dezinformáció van ezen esemény körül, hogy a régi jóvágású analóg jelentéstételre van szükség. Ebből kifolyólag a múlt héten beszéltem a Világbank egykori ügyvédjével Karen Hudes-el, indonéz katonai tisztviselőkkel, indonéz és fülöp-szigeteki székhelyű aranykutatóval, valamint sok más elsődleges forrással, hogy megpróbáljam kideríteni, mi is történik valójában a globális pénzügyi rendszer ellenőrzéséért folyó csatában.

A következtetés az, hogy nincsenek hatalmas kincses barlangok Indonéziában vagy a Fülöp-szigeteken, és az úgynevezett globális fedezeti számlák vagy globális adósságeszköz csalásra épül. Ami azonban igaz, hogy a mai napig nagy mennyiségű használatlan dollárt és eurót nyomtattak, csomagoltak be, és raktárakban hagyták a régióban "fizetségként" az aranyért, melyet a nyugati hatalmak a régióból a 19. és 20. században vittek el.

Mindeközben ennek a csaláson alapuló dollár és euró rendszernek a csúcsán legalább két különböző személyekből és frakcióikból álló csoport található, akik követelik a jogot a pénz előállításának ellenőrzése felett.

Mindkét frakció, nevezzük őket A-nak és B-nek felvették a kapcsolatot ezen sorok írójával a történelmi kötvények visszaváltásával kapcsolatban, és a következőket mondják:

A) Azt mondja, hogy le fognak tartóztatni, hacsak át nem megyek az A frakcióhoz.

B) Azt mondja, hogy le fognak tartóztatni, hacsak át nem megyek a B frakcióhoz.

Valamint beszéltem ezen frakciók vezető embereivel, és úgy tűnik, hogy a gondolkodásuk lényege a következő: "Ha megnyerjük ezt a pénzügyi háborút, akkor palotában fogok élni, saját kaszinóm lesz tele pornócsillagokkal, ó igen, és tenni fogok valami jót."

Mindkét fél folyamatosan beszél mérföld hosszú barlangokról tele arannyal és ékszerekkel, melyek a dollár és euró pénzügyi rendszer alapjai. Azonban egy gazdag japán személy, aki 30 évig vadászott kincsekre a Fülö-szigeteken a Japán Császári Hadsereg kincs térképeit használva elmondta, hogy az összes aranymennyiség amit egész idő alatt látott, az kevesebb, mint 10 tonna.

Eközben egy indonéz tábornok, aki a korábbi Soekarno elnökhöz köthető azt mondja, hogy az aranyat már régen elvitték Indonéziából. Emellett a japán yakuza üzleti szindikátus egyik tagja (a yakuza körülbelül olyan bűnszervezet, mint egy átlagos nyugati olajtársaság), aki részt vett az arany szállításában Indonéziából Hongkongba finomítás céljából azt mondja, hogy a teljes aranymennyiség, ami elhagyta Indonéziát, az körülbelül 30 kilogramm naponta. Ez sok arany, de ez messze van az ezer és a több százezer tonna aranytól, amiről a globális fedezeti számlák emberei beszélnek.
Ezalatt a Federal Reserve Board hitelképességét jól jelzi, hogy az eredeti Fed kötvények, melyeket 12,5 milliárd dollárért kínálnak eladásra tulajdonosaik, a Fed-nek 500 ezer dollárt érnek, vagyis 0,0004 centet dolláronként.

Ez nyilvánvalóan egy kényes téma, mert e sorok íróját pereknek tették ki, paypal zűröknek, CIA fenyegtéseknek, hogy leállítják a blogomat, és több mint szokásos mennyiségű halálos fenyegetésnek, mióta ezekről a kötvényekről írtam.

A Világbank egykori vezető tanácsadója a Világbank Jogi Főosztályán Karen Hudes is egytértett egy interjúban velem a múlt héten, hogy közvetlen tapasztalata alapján a nyugati pénzügyi rendszert magas szintű szélhámosok működtetik. Szerinte amikor a Fed az idén korábban megtagadta, hogy visszajuttat 300 tonna aranyat Németországnak, amivel őt bízták meg, erről tájékoztatta a németeket, ami felért egy hadüzenettel. A németek úgy tűnt, hogy egyeztettek, és a közelmúltban egy nyilat lőttek át az amerikaiaknak német helikopterek formájában, melyek olyan alacsonyan repültek át az amerikai konzulátus felett Frankfurtban, hogy a porcelánok zörögtek a polcokon.

Hudes mindentől függetlenül is megerősítette, hogy a felső szintű összeesküvők valóban megpróbálják elindítani a 3. Világháborút.

Ennek megakadályozására Hudes elmondása szerint 380 ezer amerikai, orosz és kínai katona készül beköltözni Washington D.C.-be októberben, hogy letartóztassák a bűnözőket, akik úgy tesznek, mintha ők lennének a kormány. Lesz egy kamionos sztrájk emiatt október 11-13-án az Egyesült Államokban, és nagyszámú teherautó érkezése Washingtonba, ami fedezete lehet egy nagyobb katonai műveletnek. Azonban a Pentagon és kínai források e sorok írójának sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták ezt a lehetőséget.

Úgyanúgy azt sem tudjuk közvetlen források alapján megerősíteni, hogy mi történt valójában az úgynevezett Navy Yard lövöldözésben a múlt héten. Internet hírforrások szerint a legtöbb megölt ember magasszintű Pentagon aranygalléros volt, akik megpróbálták letartóztatni Barack Obamát. Más jelentések szerint Obama a múlt héten idegösszeomlást kapott, és be kellett nyugtatózni.

Mindenesetre elmondhatjuk, hogy ezen a szeptember 22-i fényképen az őszülő hajú Obama nem úgy néz ki, mint egy boldog táborozó.
A másik, látszólag az összeesküvéshez kapcsolódó lövöldözés a múlt héten volt a Westgate bevásárlóközpontban, a kenyai Nairobiban. A bevásárlóközpont tulajdonosa Frank Lowy izraeli állampolgár, egy MI5 forrás szerint. "Frank Lowy szoros kapcsolatban volt Larry Silversteinnel az ikertornyok lízing ügyletében 911 előtt." - mondta a forrás. http://www.truthology.org.au/index.php/posts/413-the-real-frank-lowy

Azt is megtudtuk egy amerikai titkosszolgálati forrástól, hogy a fehér kalapos ügynököknek szükséges egy nagyon is valós összeesküvés kísérletet leállítani, melyben a 
Hoover-gátat akarják felrobbantani.

A sok atrocitás okán, mely sokak ellen folyik, ismételten felmerül a kérdés, hogy ezeket a gengsztereket miért nem fogják el és csukják végre börtönbe. A Veteran's Today szerkesztője Gordon Duff válasza az volt, hogy a Pentagon addig nem mozdul, amíg a pénz nem kerül biztonságba. Egy ázsiai titkos társasági forrás is egyetértett abban, hogy a katonáknak valódi aranyra van szükségük a kezükben és nem papírra, mielőtt harcolni fognak.

Azt hiszem ez egy tévedés. Az arany csak egy sárga fém, amit nem lehet megenni. Az igazi arany spirituális. Íme egy javaslat, hogy miképp kezelhetné a Pentagon az amerikai vállalati kormány közelgő csődjét:

Először is meg kell győződni róla, hogy mindenkinek elég pénze van egy hónapra, majd le kell állítani az összes bank számítógépét és az ATM-eket. Meg kell kezdeni a jubileumi adósságleírást állami és magánoldalon. Továbbá az embereknek meg kell adni a bérelt házak és lakások tulajdonjogát, és ígéretet kell nyújtani kormány pénzből a korábbi tulajdonosoknak a bérbeadásból származó jövedelemmel megegyező összegre. Ezt elég gyorsan meg lehet tenni. Ezután törölni kell az összes pénzt a bankrendszerből. Miután ez megtörtént, könyvvizsgálókat kell alkalmazni a pénzek újra bevitelére papír bevételek és tulajdonosi papírok alapján.

Mivel mindenki elköltené az összes aranyat, ez az új amerikai pénzügyi rendszer ingatlan és eszköz alapú lenne.
Benjamin Fulford
A végső harc a pénz nyomtatásának ellenőrzéséért - A P2 Szabadkőművesek Ferenc Pápát akarják az új M1-nek, a pénz ellenőrzőjének

A harc a dollár, az euró és más valuták nyomtatásának és terjesztésének ellenőrzési joga felett néhány frakció között tovább folyik, több forrás szerint, akik részt vesznek a küzdelemben. Olaszországban Ferenc Pápa és frakciója egy nagy hatalmi harcot nyert meg, és ennek eredményeként a P2 Szabadkőműves páholy felhívott arra, hogy a pápát nevezzék ki az új M1-nek, annak a személynek, aki eldönti, hogyan hozzák létre és terjesszék a pénzt, egy magas rangú P2 szabadkőműves forrás szerint. Azonban van még egy erős frakció az amerikai hadseregben és ügynökségekben, akik teljesen el akarják törölni az egész titkozatos struktúrát.

Eközben egy Erzsébet Királynőhöz közeli forrás azt mondja, hogy a 300-ak Bizottságát, mely oly erős az összeesküvést ábrázoló irodalomban mostanra feloszlatták, és az összeesküvés a pénzügyi ellenőrzést jelenleg 13 személlyel végzi.

A tagok között van Erzsébet Királynő, a Dalai Láma, a brunei szultán, Fritz Thysen báró, a jezsuita főtitkár Adolfo Nicholas, David Rockefeller, idősebb George Bush, és más még nem azonosított személyek, köztük néhány kínai taggal. Valószínűleg a belga király és Beatrix holland királynő nemrég kiléptek ebből a csoportból.

A Dalai Láma sok ingatlant vásárolt Portugáliában a közelmúltban, ami lehetséges jele ennek a magas szintű démonnak, aki úgy tesz, mint egy szent ember, hogy hamarosan már nem látják őt szívesen Ázsiában, spekulálnak MI5 források.

A Rothschild család egy réteggel a pénzteremtő bizottság alatt tevékenykedik, és lecsípi az összes dollár, euró és más valuták 2%-át, mielőtt a pénzt szétosztják a nagy bankokon keresztül, mint a Goldman Sachs és a Bank of America, állítják források. Szintén a Rothschild-ok állnak a bombázások és robbantások mögött olyan országokban, mint Szíria, melyek nem fogadják el az adósrabszolgaságukat, mondták bizottsági források.

A csata, hogy ezt a bizottságot valami újjal helyettesítsék átkerült néhány frakcióhoz, köztük a Pentagon, a Vatikán, a BRICS koalíció, az összeesküvés korábbi "globális felmelegedés" frakciója, és a még mindig irányításuk alatt álló zokni-báb Obama, a "háború a terror ellen frakció" szintjére. Ezeknek a csoportoknak "spirituális" vagy fiat (a semmiből) igényük van a pénz létrehozásának folyamata felett. Van több csoport, mely követeli a világ történelmi eszközeinek tulajdonjogát, köztük az Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet (OPPT) csoport, a Neil Keenan csoport és az ázsiai királyi családok koalíciója.
A Pentagon és az amerikai ügynökségek a jelek szerint mostanra győztesek. Mára már széles körben számoltak be az összeesküvés ellenőrizte médiában, hogy az NSA figyeli a SWIFT-et, a Visa-t és más nemzetközi fizetési rendszereket. Amiről az összeesküvés irányította média nem számolt be, hogy az NSA és szövetségeseik blokkolják az összeesküvés pénzügyi tranzakcióit. Például az egyik oka annak, hogy a legutóbbi kísérlet a 3. Világháború kirobbantására Szíriában sikertelenségbe fulladt az volt, hogy a kampány finanszírozását befagyasztotta a Pentagon és a fehér kalapos ügynökség. Ez az igazi oka annak, hogy annyira támadják az NSA-t a cionista sajtóban.

Ugyanakkor a pénz továbbra is befagyasztva marad, ennek ellenére a gyilkosok, mint Barack Obama és John Kerry a tévében világszerte megjelennek hazugságokat terjesztve, így nyilvánvalóan valami még mindig nincs rendben. "Miért nincsenek már börtönben?" - kérdezi sok tájékozott ember. Ugyanezt kérdeztük mi is, és számos Pentagon kapcsolattól kaptuk a választ, hogy a tömeges letartóztatásokkal kapcsolatban folynak a munkálatok. Ahogy korábban sokszor mondtam már, hiszem, ha látom. Mindaddig, amíg a kretén Obama a tévében parádézik, mintha ő egy legitim kormány képviselője lenne, addig nincs vége.

A pozitívabb oldalon, a fent említett 13 tagú bizottág képvisleői, konkrétan a királynő és a pápa már tárgyalnak a Fehér Sárkány Társasággal abban a reményben, hogy megtarthassanak némi hatalmat, és elkerülhessék az összeesküvők tömeges letartóztatását.

A P2 Marco Di Mauro magas rangú vezetőjén keresztül 250 milliárd dolláros felajánlást tett, hogy "segítsen megtisztítani Fukushimát". Ez az ajánlat sértés volt, mert először is Olaszország csődbe ment, és nincs abban a helyzetben, hogy pénzt ajánljon fel. Másodszor azért sértés, mivel ügynökök, akik kapcsolatban álltak a fasiszta P2-vel voltak elsősorban felelősei ennek az ember okozta katasztrófának. Amikor a P2 azt válaszolta, hogy ezt a Japán kormány kérte, a Fehér Sárkány Társaság rámutatott, hogy a japán rabszolga rezsim nem volt abban a helyzetben, hogy bárkivel is alkudozzon.

Tudjuk, hogy a jelenlegi Abe kormány a szavazatszámláló gépek manipulálásával került hatalomra, mely gépeket a Musashi cég gyártotta, amit az összeesküvés irányít. Tulajdonosa a Fortress Asset Management, melyet a korábbi Goldman Sachs alkalmazott és Külkapcsolatok Tanácsa tag Peter Briger vezet. A Külkapcsolatok Tanácsa élén David Rockefeller áll. Briger az elmúlt évben 11,555%-os béremelést kapott.
http://www.passfail.com/fig/executive/peter-l-briger/peter-l-briger.htm#MD_About

Mindenesetre amikor a Fehér Sárkány Társaság értesült 500 "söpredék" nevéről és címéről Olaszországban, a P2 hirtelen hangot váltott, és felajánlotta, hogy helyette Ferenc Pápán keresztül dolgoznak. Ferenc Pápa valódi kereszténynek tűnik és jó ember lehet, hogy felügyelje az igazság és a megbékélés folyamatát, melyre szükség lesz az összeesküvés uralmának felszámolásához. Ő is támogatja a Fehér Sárkány Társaság hatalmas kampányának tervét, hogy véget vessenek a szegénységnek, és megállítsák a környezeti pusztítást.

A Brit Királyi Család is támogat egy ilyen kampányt, az igazság és megbékélés folyamatát.

Most úgy tűnik, hogy a probléma inkább az őrült bűnöző gyilkosok Washington DC-ben, az összeesküvés Rockefeller és Bush frakciója, a Rothschild család francia ága, és egyéb velük kapcsolatban lévő csőcselék. Egy sor laboratóriumot hoztak létre Közép-Ázsiában abból a célból, hogy biológiai fegyvereket terjesszenek el abban a reményben, hogy tervüket, hogy megöljék a világ népességének 90 százalékát, még mindig végre tudják hajtani. Még mindig azt hiszik, hogy egy szent küldetésük van, hogy háborút indítsanak az Iszlám és a Kereszténység között, hogy előkészítsék az utat az egy világvallás és a fasiszta diktatúra világába. A Sátán megadta magát, így ez sohasem fog megtörténni.

A Fehér Sárkány Társaság és az ázsiai titkos társaságok képviselői közötti találkozón kiderült, hogy bár tudvalevőleg igen béketűrőek, türelmetlenségük egyre nő. Ebből kifolyólag az összeesküvést emlékeztették arra, hogy az ázsiai titkos társaságok képesek 200 egyidejű merénylet elvégzésére, és van egy listájuk.

Fogytán az idő Rockefeller úr és összeesküvő társai. Elkezdhetik beváltani a Federal Reserve Board 1558-as dobozát, és rendelkezésre bocsáthatják a pénzt a szegénység elleni küzdelemhez és a környezeti pusztítás leállításához! Ez a doboz tartalmaz egy Dillinger pisztolyt és mérgező gázt, valamint közel 1 trillió dollárt. Ön tartozik ezzel a pénzzel, úgyhogy választhat: a Dillinger, vagy a pénz.
Benjamin Fulford


Bolygószintű helyzetjelentés - 1. rész / KobraAhogy meg lett jósolva, a Fény erők szeptemberben megkezdték a tömeges műveleteket.

A Keleti Szövetség cselekvésbe fogott. A Keleti Szövetség a BRICS kormányzati tisztviselők egy tág csoportja, Interpol alkalmazottak, a kínai és az orosz fegyveres erők tagjai, a Fehér Sárkány Társaság és a pozitív templomosok, akik az Ellenállási Mozgalom közvetlen irányítása alatt állnak, hogy felszabadítsák ezt a bolygót.

A BRICS csoport bejelentette egy új globális bank létrehozását, hogy az legyen majd az új pénzügyi rendszer egyik építőeleme:
http://rt.com/business/russia-brics-bank-g20-468/

Vlagyimir Putyin, a Keleti Szövetség szóvivője lépéseket tett, hogy leleplezze a tömegek számára az összeesküvés intézkedéseit a jelenlegi szíriai válsággal kapcsolatban:
http://www.raymondibrahim.com/from-the-arab-world/putin-puts-obama-in-hot-seat-what-will-you-do-if-rebels-are-ones-using-chemical-weapons/
http://rt.com/news/putin-g20-syria-meeting-511/

A színfalak mögött az összeesküvés lemondásáról tovább folynak a tárgyalások. A Jezsuiták és a Rothschild frakció nagy része már kifejezte elméleti szándékát, hogy az Esemény idején lemondanak.

Ez az oka, hogy a jelelnlegi Jezsuita fehér Ferenc Pápa barátságos arcát mutatja. Amnesztiát szeretne kapni magának és a Katolikus Egyháznak.

Ugyanakkor a Rockefeller frakció (Illumináci Gémkapocs Kissinger / Bush / Cheney / Rumsfeld bűnöző szindikátus) nem akar lemondani, a végsőkig akarnak harcolni, kiváltva egy nukleáris 3. Világháborút útjukon lefelé. Szükségtelen mondani, hogy a Fény erők nem fogják megengedni, hogy ez megtörténjen.

Továbbá a katonai beavatkozás Szíriában kiválthatja a Pozitív Katonaság akcióját az Egyesült Államokban, pontosan ugyanúgy, ahogy a Muzulmán Testvériség döntése - hogy részt vesznek a szíriai konfliktusban - kiváltotta a Pozitív Katonaság műveletét Egyiptomban.

Az összeesküvés katonai beavatkozása nem fog megtörténni hírszerzési források szerint, de az összeesküvés továbbra is feszegeti a határokat. Ez csak felgyorsítja lelepleződésüket az emberiség nagy tömegei előtt, ami csak sietteti bukásukat.

A Pentagonban a pozitív és a negatív frakciók közötti csendes háború tovább folyik.

A pozitív oldalon, Anonymous ismét aktív:
http://goldenageofgaia.com/2013/09/did-anonymous-penetrate-the-military-email-system/

Másrészről a negatív frakció nukleáris fegyverek használatával fenyeget. Ismételten, ez NEM lesz megengedve, hogy megtörténjen. Továbbá a feszültség a pozitív és a negatív frakciók között a katonaságon belül azt okozza, hogy a katonai személyzet elveszti a hitét a parancsnoki struktúrában:
http://www.presstv.ir/detail/2013/09/06/322306/us-deployed-nuke-force-before-syria-crisis/

Úgy tűnik, hogy most mindenki a Rockefeller frakció ellen van. A Keleti Szövetség összehozza ellenük a globális közvéleményt, a Pozitív Katonaság pedig felkészül rá, hogy lépéseket tegyen. A lemondási tárgyalások alatt még a Jezsuita és a Rothschild frakció kifejezte szándékát, hogy együttműködnek az eltávolításukban. Emellett, ahogy sokkal kevesebb negatív hatás érkezik az éteri síkról, egyre növekvő engedetlenségre számíthatnak a saját közép- és alsószintű kegyenceik részéről.

Ellenállási források szerint, ha az Esemény most történne, az várhatóan mintegy 100 ezer áldozattal járna világszerte sz összeesküvés és csatlósaik utolsó pusztító erőfeszítései miatt, mielőtt eltávolításra kerülnek, és az emberi tömegek erőszakos diszfunkcionális viselkedése eredményeként, főleg a Monarch agykontroll áldozatok omega programozásának aktiválásával. Mindenesetre ezt a számot nem könnyű megbecsülni a sok befolyásoló tényező miatt, így ez lehet alacsonyabb és magasabb is.

Ez a szám még mindig túl magas ahhoz, hogy tolerálható legyen, és az Ellenállás mindent meg fog tenni, hogy csökkentse, felgyorsítva a folyamatokat amennyire csak lehetséges ezzel egyidőben.

A bolygószintű helyzetjelentés második része jövő héten olvasható.

A Fény teljes győzelme közel van!
KobraKézzelfogható a félelem és a gyűlölet, ahogy az összeesküvés végleges leszerelése folytatódikNukleáris zsarolás, a Fukushima elleni több fenyegető szabotázs, támadások bloggerek ellen, és a folyamatban lévő kísérlet, hogy háborúba lépjenek Szíriával, mind részei a Sabbat maffia összeesküvés haláltusájának. A szíriai kérdésben Pentagon források szerint adnak elég kötelet a washingtoni politikusoknak, hogy felkössék magukat, mert ez segít felkészíteni a közvéleményt az összeesküvés tömeges letartóztatására.

Ennek ellenére, mint mindig, az összeesküvők azt tervezik, hogy csendben eltűnnek az éjszakában, és még mindig abban a reményben élnek, hogy nukleáris terrort használva kirobbanthatják a 3. világháborút. Ázsiában például az összeesküvés besúgója, az ENSZ főtitkára Ban Ki Moon, valamint az összeesküvés báb Barack Obama követei azzal vannak elfoglalva, hogy megpróbálják meggyőzni Észak-Koreát, hogy rendezzenek meg valamiféle provokációt, de az észak-koreaiak nem akarnak részt venni ebben, kínai kormányzati források szerint.

Ban Ki Moon az a személy, aki meg akarta megvesztegetni a Sárkány családot 100 millió dollárral a 2009-es Chiasso esetnél, hogy megpróbálja megakadályozni őket abban, hogy beváltsák a 134,5 milliárd dollár értékű arany fedezetű kötvényeiket. Moon és összeesküvő társai azzal a hazugsággal is próbálkoztak, hogy a kötvények hamisak, és azóta is mindent elkövet a hatalmával, hogy megtartsák a pénz előállítása feletti ellenőrzésüket, hogy kivegyék a történelmi tulajdonosok kezéből a globális vagyont.

Most, hogy a sárkányok új lépést tettek, Moon kiborult, amivel nem ér el semmi jót, kínai források szerint. A téma érzékeny jellege miatt van egy sor dolog, amiről nem tudunk beszámolni, mint mondjuk a Sárkány család delegációjának Kínába érkezéséről a héten egy tíz napos látogatásra, ezekkel a kötvényekkel kapcsolatban. Az is megerősítést nyert, hogy a Pentagon és a kínai hadsereg támogatja a Sárkány családot ebben a kérdésben. Azt is elmondhatjuk, hogy a tárgyalások nagyon konkrétak, melyben érintett a Nemzetközi Fizetések Bankja, a Federal Reserve Board és a 300-ak Bizottsága, és úgy tűnik, hogy nincs jelentős akadálya, hogy beváltsák a trilliónyi dollár értékű kötvényt, egy hatalmas szegénység elleni kampány finanszírozása céljából. Az összeesküvők mérsékelt frakciója már a fedélzeten van.

Azok a "halj meg keményen" vallási fanatikusok, akik még mindig azt hiszik, hogy provokálhatják Kínát és az Egyesült Államokat, hogy egymással harcoljanak annak érdekében, hogy beteljesítsék az Armageddon bibliai próféciáját, azoknak figyelembe kell venniük a barátságos amerikai-kínai közös hadgyakorlatot, ami ezen a héten Hawaiin zajlik.
http://www.scmp.com/news/china/article/1305464/chinese-naval-vessels-rare-visit-hawaii-exercises-us

A kísérlet, hogy háborút indítsanak Szíriában szintén azon fiú történetének modernkori példájává vát, aki farkast kiáltott. Ezúttal azonban senkit sem csaptak be. Még a vállalati média propaganda gépezete is szétesik ebben a kérdésben. Elegen írtak és fejtették ki véleményüket ezen témában, így elég annyit mondani, hogy a Pentagon forrásunk világossá tette, hogy az amerikai hadseregnek nem áll szándékában, hogy egy újabb háborúba keveredjen a Közel-Keleten. Ezért az izraeli tengeralattjáróknak nem lesz megengedve, hogy rakétákat lőjenek ki egy háború kiprovokálásának szándékával.
A kérdést minden tájékozott ember felteszi természetesen, hogy "mikor fogják ezeket a bűnözőket összegyűjteni és börtönbe zárni?" Egy Pentagon forrás szerint a letartóztatottak kezdeti 12 ezer fős listája 30 ezerre nőtt, és hogy a letartóztatások hamarosan bejelentésre kerülnek. Ugyanakkor hiszem, ha látom.

Más források szerint az összeesküvők egy hatalmas nukleáris zsaroláshoz folyamodtak, és ez az, amiért a Pentagon úgy döntött, hogy egyszerűen megfosztja az összeesküvőket a valódi hatalmuktól, és hagyja őket elsorvadni anélkül, hogy bármilyen ürügyük legyen arra, hogy elindítsanak egy nukleáris terrort.

Itt egy példa a hamis félelemkeltő nukleáris fenyegetésre Fukushima ellen, amit e-mailen küldött el nekem valaki, aki a Fed-hez kötődik: "
Ez szörnyű - a mag megsértette a tárolóedényt, áttört a padlón, átégette a sziklát, és eléri a sekély víztárolót, ami megmérgezi azt - a gőz feljön keresztül az épületen, a föld az épület alatt megolvad - az épület beleesik a lyukba - azoknak az épületeknek a tetején 40 ezer kiégett fűtőelem rúd van, ami egy szuper nagy atombomba, ha ezek közül bármelyik érintkezik egymással, akkor megöli a bolygót. Napokra, maximum két hónapra vagyunk ettől, hogy megtörténjen. Az atomi reakciók meglehetősen gyorsak. Egyetlen robbanás, és kikerül az ellenőrzés alól."
Az ő forrása: a feleségével kommunikál telepatikusan és egy Duane nevű rakétatudóssal.

Amiről valójában beszélnek, az a pénzügyi rendszer ellenőrzése, ami kikerült az irányításuk alól.

Az összeesküvők megpróbálják újra megerősíteni ellenőrzésüket a közvélemény felett a befolyásos bloggerek elhallgattatásával vagy elnyomásával. Például Jeff Rense mondta néhány évvel ezelőtt, hogy nagy nyomás nehezedett rá, hogy abbahagyja a történeteim publikálását, és azóta elkezdett nagy mennyiségű hisztériakeltő dezinformációt közölni Fukushimáról.
Újabban Tom Heneghan egyik munkatársától halljuk, hogy "parancsra befogta a száját", és hogy az utolsó alkalommal, amikor beszélt vele, Heneghan "ijedtnek és paranoidnak" tűnt. Megpróbáltunk kapcsolatba lépni Heneghannal, hogy ezt közvetlenül megerősítsük, de eddig nem kaptunk választ. A jelentései úgy tűnik, hogy tartalmukban és jellegükben megváltoztak, mióta az eredeti honlapja leállt, és az írások talán már nem is az ő tollából származnak.

Egy másik esetben Jane Burgermeister tudományos újságírónak - aki beszámolt az összeesküvés próbálkozásáról, hogy biológiai fegyvereket terjesszenek - egy kollégája számolt be az eltűnéséről. Kaptunk egy e-mailt valakitől, aki látszólag ő lehet, de a tartalma másnak tűnt, mint az előző e-mailjei. Az ő nettó személyiségét is az összeesküvés ügynökei vehették át.

Aztán ott van a folyamatban lévő rendőrségi vizsgálat Michael Shrimpton ügyvéd ellen Angliában. A brit rendőrség felvette a kapcsolatot velem a múlt héten. Mepróbálják rábizonyítani, hogy hamis nukleáris terrorfenyegetéseket követett el, melyeket a 2012-es Londoni Olimpia ellen terveztek. Shrimpton volt az egyik fő forrása a meggyilkolt Christpher Storynak (más néven Edward Harle), és következetesen harcolt az ellen, amit ő Náci DVD befolyásnak nevez Angliában. A rendőrség vizsgálja a Sarah Thorntonnak tett jelentéseit, ő az a nő, akit David Kelly biológiai fegyverszakértő megölése után előléptettek, aki az ő kerületében halt meg.

Ha a brit rendőrség komolyan vizsgálja a nukleáris terrorfenyegetést, akkor erősen ajánljuk, hogy vonják be a kihallgatásba Daryl Goodrich-t a New Moon televíziótól, aki a producere volt az Olimpiai promóciós videónak:
http://vimeo.com/28381929

amely egy MI6 ügynök elmondása szerint egy Japán elleni nukleáris fenyegetést tartalmaz pontosan 2:55-nél a videóban. Reméljük, hogy a rendőrségi nyomozók komolyak a nukleáris terrortámadások elkövetőinek megtalálásában, és nem csak Shrimptont próbálják meg elhallgattatni. Ha komolyak a szándékaik, akkor sokkal több nevet adhatunk nekik.

Szükségtelen elmondani, hogy messze túl késő az összeesküvésnek, hogy képesek legyenek megakadályozni az emberiség tömeges ébredését egyszerűen azzal, hogy megölnek vagy kompromittálnak néhány bloggert.
Benjamin Fulford

Az összeesküvés eltávolításához lassan minden a helyére kerül - Üdvözlünk a végjátékban!

  • A globális biztonsági erők felsorakoztak, hogy bezárják a korrupt elitet
  • Egy új nemzetközi bíróság ölt testet az ENSZ tagországok 90 százalékának támogatásával
  • Nem csak egy PR-show-bíróság, hanem engedéllyel rendelkező, legitim, és végrehajtható
  • Az utolsó részek a helyükre kerülnek: a vagyoni eszközök ellenőrzése, 173 állam szövetsége, egy hatalmas globális biztonsági erő... és a jogállamiság
2013 szeptember 1. - Neil Keenan trillió dolláros perének kezdetétől fogva, a korrupt nyugati banki elit és vérvonal családok ellen, a gúnyolódók mindig azt kérdezték: "Ki tudna valaha is végrehajtatni egy ilyen ítéletet? És milyen megfelelően felhatalmazott nemzetközi rendőri szervezet nyújhat ehhez globális erőt, hogy ténylegesen leállítsák a mindent átható hálózat befolyását, ami beleszövődött minden hatalmi struktúrába, legyen az pénzügyi, katonai, oktatási, mezőgazdasági, vagy gyógyszeripari? És honnan fognak érkezni a hatalmas erőfeszítéshez szükséges alapok?"

Üdvözlünk a végjátékban!

A legújabb hír a Keenan csoporttól, hogy a jogalap, a pénzügyi tőkeáttétel, a végrehajtási/biztonsági apparátus, és a globális közösség együttműködése, ami ahhoz szükséges, hogy a közelségbe hozza a szabadságért való harcot, mostanra egy vonalba került.

Azok, akik élen járnak ebben a harcban, már évtizedek óta ismertek, és csak az összeesküvés alapjainak egy lassú és gondos aláásása távolíthatja el ezt a globális rákot, az erőszakos forradalmak tragikus tévedések - az ilyen véres görcsrohamok voltak valójában az elit kedvenc eszközei az ellenőrzésre évszázadokig, káoszt teremtve, és lehetővé téve számukra, hogy az egyre szigorúbb ellenőrzéssel megragadják az emberiséget a "rend" nevében. Ahogy David Wilcock nemrég rámutatott, a Szovjetunió bukása úgy tűnt, mintha egyik napról a másikra történt volna, de azt már gondosan tervezték évtizedek óta az orosz hazafiak, akik aprólékos munkával kivették a hatalmi támaszokat a bolsevik hegemónia alól a csendes tervezés éveiben. Az erőszakos forradalmak szinte mindig káoszt és nagyobb zsarnokságot eredményeztek. Megrohamozni a Bastillet kétséges volt, az elnyomott francia nép dicsőséges élménye, de ez vezetett közvetlenül a rémuralomhoz, és Napóleon végső felemelkedéséhez, miközben a Rothschildok mindkét fél ellen játszottak, hogy elképesztő gazdagságot, és a globális bankrendszer ellenőrzésének hosszútávú terveihez szükséges alapot halmozzanak fel.

Úgy tűnik, hogy a Keenan csoport aprólékosan aláásta a korrupt oligarchiát - a behatolás a működésükbe, a számláik meghekkelése, a szövetségesek gondos összehozása, egy hiteles jogi mechanizmus létrehozása a letartóztatásukhoz, a legitim biztonsági erők összeállítása, és ami a legfontosabb, a nemzetek ellopott vagyonainak a helyreállítása egy globálisan szentesített gondnoksághoz - most szinte minden a helyén van. Az egész a Számlákig nyúlik vissza. Az elit tisztességtelen trükközése a Globális Fedezeti Számlákkal talán a Középfölde Gyűrűk Urához hasonlítható. Amikor elpusztult, a rosszindulatra alapozott sötét torony egyszerűen összeomlott, és a látszólag bevehetetlen erőd csak egy halom törmelék maradt. Amikor a Keenan csoport végső lépése, hogy ellenőrizzék az eszközöket megtörténik, várható, hogy a fiat valuta birodalom csalárd alapja megdöbbentő sebességgel eltűnik. A szövetséges ázsiai ősi klánok egyesítették erőiket Keenanel a közelmúltbeli megbeszélések nyomán a befolyásos Albert Chiang gróffal Hongkongban, és a Keenan csoport tervei az eszközök ellenőrzésére jól haladnak.

A globális biztonsági erők pontos jellege, melyek levadásszák és letartóztatják az összeesküvés vezetőit és alkalmazottaikat, most még nem derülhet ki nyilvánvaló okokból. Keenan szándékosan homályos ebben a kérdésben a legutóbbi videóüzenetében. Meghagyja az összeesküvésnek, hogy kitalálják, vajon melyik frakció fordult ellenük, kik a hírszerző kettősügynökök, mely elemei az Interpolnak, az MI6-nek, a CIA-nek, az NSA-nek, az orosz FSB-nek, a NATO-nak, vagy a Pentagonnak szabadságharcosok valójában, melyik jól megvesztegetett bírónak nem volt lelkiismereti válsága, melyik Moszad nehézfiú követett el cionista mészárlást a Bilderberg profit nevében... vagy melyik báb államfő várja a pillanatot, hogy lehetőséget adjon az emberiség győzelmére. Ezekhez a bátrakhoz még hozzá lehet adni a több ezer bátortalan és rémült kabalista középszintű alkalmazottat, akik bosszút fognak állni, ha egyszer meglátnak egy prominens globális elitistát karpereccel "sétálni". Ők már a bizonyítékokat gyűjtik cserébe az életükért vagy szabadságukért , ahogy a menekülési utak eltűnnek.

Neil Keenan eredeti tájékoztatója angol nyelven


NFKupdate-20130831

http://www.youtube.com/watch?v=i9_v3Xa7k2U Best 2012 Anti-Illuminati/NWO Song !
http://www.youtube.com/watch?v=zySPGHmke7g

Időközben az új Nemzetközi Emberjogi Bíróság formája világossá válik. Neil Keenan-nek sikerült elintéznie egy hosszabb interjút egy nemzetközi jogász/jogtudóssal, aki segít létrehozni természetében és helyzetében ezt az új bíróságot - egy globális emberjogi bíróság, mely már engedélyezve van egy szabad országban, mely az el nem kötelezett mozgalomhoz tartozik. Ez a kiváló bíró szorosan együttműködött Keenan-nel az elmúlt két évben. Az összeesküvés bukását követően a helyzet együtt jár azzal, hogy szükséges egy romlatlan, világszerte elismert nemzetközi bíróság, mely szilárd jogi alappal rendelkezik, hatékony az igazságszolgáltatásban, és ami a legfontosabb, gyors végrehajtási mechanizmusaival érvényesítheti az igazságot.

Az úgynevezett nemzetközi bíróságok, melyek már léteznek, (ahogyan az várható volt) globalista csalások. A Nemzetközi Bíróság, a Nemzetközi Büntetbíróság, az Európai Unió Emberjogi Bírósága, az Amerika-közi Bíróság Közép- és Dél-Amerikában, az Afrikai Unió Bírósága, mind ugyanazon az alapvető jogi hibán alapul. Egy hiteles bírósággal ellentétben ezek nem "nyilvántartási bíróságok" - más szóval az eseteket nem tették közzé, adatbázisuk nem kereshető, a visszautasított ügyeket egy tárgyalás sem tárta fel. Ezeket a bíróságokat mind szerződések hozták létre, melyhez a vádlott fél hozzájárulása szükséges - más szóval egy nemzet, mely esetlegesen emberi jogi jogsértéseket követett el, egyszerűen nem vesz részt a szerződésben, így kivonja magát (ahogy az USA tette) a bíróság hatásköréből.

Ráadásul ezek a bíróságok megkövetelik, hogy minden jogorvoslati lehetőséget a vádlott kormány ellen először ki kell meríteni, mielőtt a bíróság tárgyalja az ügyet. Tehát ha van egy millió kidobandó dollárod feldolgozni egy esetet a fél tucat réteg korrupt és ellenséges igazságszolgáltatási rendszerre, akkor talán lehet még egy esélyed, - talán - hogy meghallgasson a nemzetközi bíróság.

Mint oly sok összeesküvés tervezte intézmény, ezek a bíróságok azért léteznek, hogy kiküszöböljék és megakadályozzák azt a célt, mely elérésére állítólag alapították őket. A Világbankot azért hozták létre, hogy felszámolja a szegénységet - annak szentelte magát, hogy kiterjessze a szegénységet a globális adósság közepette.  Az Egyesült Nemzetek Szervezetét állítólag azért hozták létre, hogy megvédje minden nemzet szuverenitását egy globális békefenntartáson keresztül - ez kevéssé mondható el róla.  A nemzetközi bíróságok nagyrészt azért léteznek, hogy egy hivatalosan szentesített lefolyó lyukat hozzanak létre, ahol az emberjogi visszaélések esetei eltűnnek.

A jelenleg formálódó új bíróság jelentősen eltérő. Először is nem szerződésen alapul (mint a jelenlegi csalárd bíróságok, melyek joghatósága elől megszöktek a súlyos elkövetők azzal, hogy egyszerűen kivonultak a szerződésből), hanem az igazságyügyi miniszterek megállapodási levelein (vagy azzal egyenértékű hivatal) a 173 országból (az ENSZ tagságának 90 százaléka) egy el nem kötelezett mozgalomban, akik összefogtak, hogy legyőzzék az összeesküvést, melyben vállalják, hogy nemzeteik tiszteletben tartják a bíróság joghatóságát. Másodszor ez egy teljesen megalapozott nyilvántartási bíróság lesz, minden esete közzé lesz téve egy kereshető adatbázis létrehozásával, mely szükséges egy élő jogalanynak, hogy legitim legyen. Harmadszor folytatja küldetését, mint globális emberjogi bíróság a Közös Jog alapján, és a nemzetközi egyezmény szervezete konstruktív szerződési jogán alapulva. Nem a titokzatos, hamis NESARA vagy OPPT szupertitkos, háttérüzlet, törvény által nem kihirdetett internetes csalók, de az évszázadok felhalmozott precedensei mindenki vizsgálatára nyitva állnak, és megfelelően nyilvánosságra hozottak.

Azon globalista elitisták számára, akik önelégülten gúnyolódnak, ahogy ezeket a sorokat olvassák, és arra gondolnak: "igen, gyertek és kapjatok el jótevők - megnézhetitek, hogyan nyúlhattok a pénzemhez és a szabadságomhoz!" - van néhány meglepő hírünk. Mivel a bírósági szabályokat a szerződési jog alapján hozták létre, együtt fognak működni a Nemzetközi Kereskedelmi Kamarával, mely jelenleg az ENSZ által szentesített és szinte minden ország aláírta a világon (beleértve az Egyesült Államokat), lehetővé teszi az azonnali összegyűjtést a helyi mechanizmusokon keresztül bármely és minden ítélet révén bér letiltás, vagyon zárolás, és minden más megfelelő módon.

Azok az indonéz bírák és más tisztviselők, akikről azt állítják, hogy illegálisan összeesküdtek, hogy tartsák Marha Wibawat (Nelu), tudomásul kell venniük a börtönt. Készül ellenük a panasz, és a nevük ismert. Egy időablak maradhat ebben a helyzetben a megoldásra, de a panasz folyamatban van.

Vagy a globális elitisták egyszerűen megint sírhatnak, hogy "nem vagyok hajlandó elismerni a bíróság joghatóságát!". Nos, sok szerencsét hozzá. Ami jó az összeesküvés libájának, az jó a szövetség gúnárjának - az elit börtönbe vetett embereket és elvette a vagyonukat minden nap az egyetértési precedens alapján a megjelenés elmulasztásával, vagy a bírósági hatáskörök elismerése révén a válaszadás törvényén keresztül önmagában. Tényleg nincs kiút ebből fiúk és lányok.

Mi vagyunk a világ. És ti nem azok vagytok.

És ott van az a kis gond az új globális rendőrséggel, mely hamarosan debütál. Ahogy Keenan mondja a mellékelt videóban, ez az erő függetlenül működik a korrupt kormányoktól, a Globális Számlákról lesznek finanszírozva, és új nemzetközi békefenntartó megállapodások irányítják, megalapozva egy biztonságos arénát egy egészséges versenyhez egy többpólusú világban - melyben a szándékosan létrehozott hiány a múlté. Ha van egymilliószor több, mint amennyi a bolygó fenntartásához szükséges - egy durva becslés a Föld bolygó gazdagságáról -, akkor az erőforrásokért folytatott végtelen harc végül megszűnhet.

Még nem vagyunk ott. A végjáték durva lesz. Sok minden van, amit most még nem lehet elmondani. Keenan markában már ott vannak az ászok. És mindig egy dal van az ajkán. Ez egyenes, és azt mondja, ahogy van. Matt G.-től a "A legjobb anti-illuminátus/új világrend dal 2012-ben" - "Törött monitorok".

Michael Henry DunnA pontok összekötése Szíria, Fukushima, az Olimpiai terrorfenyegetések és a náci CIA közöttA kísérlet, hogy háborút indítsanak Szíriában, a hirtelen megemelkedett sugárzás Fukushimában, a terrorfenyegetések Szaúd-Arábia részéről a következő Orosz Olimpiai Játékok idején, és más szokatlan világi események részei egy rég megtervezett nagyobb összeesküvésnek, hogy felállítsanak egy fasiszta világkormányt.

Mindannyiunk szerencséjére a cselekmények napvilágra kerülnek, és a Sabbat nácik emögött most nagyon, nagyon megijedtek. Az amerikai vállalati rabszolga Barack Obama emiatt válik az egész világon nevetség tárgyává azon kísérletével, hogy az amerikai hadsereggel támogassa az al-Kaidát nyilvánvaló hazugságok alapján.

A folyamatban lévő szíriai művelet regionális központja egy terrorista kiképző iskola Törökországban, melyet egy náci CIA fedőszerv, az úgynevezett Jamestown Alapítvány működtet, MI5 források szerint. A kulcsfontosságú szereplő ebben a cselszövésben a náci Koponya és Csontok külügyminiszter John Kerry.

Hogy ezeknek a tömeggyilkos bűnözőknek a letartóztatása mikor kezdődik el nem ismert, de a következő lépéseiket egyre könnyebb megjósolni, és így könnyen megelőzhetők. A kövekező események, melyeket a nácik megpróbálnak hangszerelni, valószínűleg magukban foglalnak egy jelentős olajválságot, melyet a Szuezi-csatorna lezárásával idéznek elő, egy pénzügyi válságot, melyet a származékos piac összeomlása és a nukleáris terrorizmus okoz, különböző ügynökségi források szerint.

Hátralépve egy percre megláthatjuk a nagyobb képet a különféle bennfentesek vallomásait összerakva az évek során, a terv, hogy létrehozzanak egy Sabbat náci világkormányt, teljesen átláthatóvá vált.

Tudjuk például pilóták és mások tanúvallomásaiból, hogy idősebb George Bush és John Kerry egy speciális járat fedélzetén utaztak Párizsba, Franciaországba, hogy találkozzanak Irán képviselőivel annak érdekében, hogy megkérjék őket, hogy foglalják el az amerikai nagykövetséget Iránban, és hogy a személyzetet tartsák túszként fogva, amíg az 1980-as elnökválasztás tart, annak a tervnek a részeként, hogy biztosítsák, az amerikai elnököt, Jimmy Cartert nem választják újra 1980-ban.

Egyszer, amikor Ronald Reagan alelnöke lett, amit szintén tudunk egykori szovjet magasrangú vezérkari tisztektől és másoktól, George Bush azt mondta Mihail Gorbacsovnak, hogyha ő beleegyezik abba, hogy lehetővé váljon a Szovjetunió bukása, akkor az EU válik az új Szovjetunióvá.
Aztán láttuk a fiatalabb George Busht és a fasisztákat elvégezni a szeptember 11-i támadásokat, hogy előírjanak egy náci alkotmányt, ami az Amerikai Hazafias Törvényként ismert, és megkezdődött egy hatalmas invázió a Közel-Keleten.

A terv magában foglalt egy weimari köztársaság típusú gazdasági válságot az Egyesült Államokban és Európában annak érdekében, hogy létrehozzák a feltételeket Európa további fasizálódásához.

Ennek a tervnek a része volt egy hatalmas olajválság létrehozása a Közel-Keleten, hogy előkészítse a talajt az iraki invázióhoz, és az úgynevezett arab tavasz számára, melyek mind azon erőfeszítések részei voltak, hogy rásózzák a náci szövetséges Muzulmán Testvériséget a régió kormányaira.

A Muzulmán Testvériségnek kellett volna aztán újraéleszteni egy pán-Muzulmán Kalifátust, és kiprovokálni egy Keresztény Muzulmán szent háborút, hogy beteljesítsék a bibliai Armageddon próféciákat, fasiszta P2 Páholy informátorok szerint. A végeredménynek egy fasiszta világkormánynak kellett volna lennie, melyet egy 1 millió tagra becsült Sabbat náci szekta működtetett volna. Barack Obamának kellett volna a barna arcnak lenni ebben a világkormányban annak érdekében, hogy elfogadható legyen a nem európaiak számára is.

Most nézzük meg, hogy ez a terv miként bontakozik és lepleződik le jelenleg. A Muzulmán Testvériség kormány bukása Egyiptomban volt a legfontosabb eleme a lelepleződésnek, mivel ez zárhatóvá teszi a Szuezi-csatornát, így okozva jelentős olajválságot, így a tervet sokkal nehezebb kivitelezni. Ugyanakkor a P2 fasiszta Páholy tagjainak és náci műveleti köpontjuknak Törökországban állítólag mára már el kellett volna távolítania a szír kormányt, de nem sikerült.

A kísérlet, hogy a szír kormányt okolják a szarin gáztámadás miatt saját állampolgárai ellen, hogy kiprovokáljanak egy nyugati inváziót Szíriában, súlyosan érintette és megbénította a náci mozgalmat.
A brit báb miniszterelnöké, David Cameroné volt a kétes megtiszteltetés, hogy ő legyen az első brit miniszterelnök, akit 1782 óta leszavaztak a parlamentben. Cameron várhatóan decemberben elhagyja hivatalát, és a brit politikai rendszer akkor felszabadul az összeesküvés ellenőrzése alól, MI5 források szerint.

Az is várható, hogy a brit parlament a kétpárti rendszerből egy sokkal nehezebben irányíható négypártrendszerré alakul, a források jóslata szerint.

A szíriai válság feltárta, hogy a nácik irányítják Törökországot, Izraelt, Szaúd-Arábiát és a washingtoni látszat kormányt, mely nem irányítja a saját fegyveres erőit. Barack Obama nevetség tárgya lesz, ha elég szemérmetlenül még mindig azt fontolgatja, hogy elmegy a G20 csúcstalálkozóra a héten Oroszországba.

A kulcs náci szövetséges Szaúd-Arábia is komoly bajban van. Amikor a szaúd-arábiai hírszerzési főnök és Bush tróger haverja Bandar bin Sultan Herceg megfenyegette Oroszországot egy terrortámadással a közelgő Szocsi Téli Olimpián, végzetes hibát vétett. Megállapodás szerint, még akkor is, ha egyes kormányok támogatják a terrorizmust, tagadásuknak hihetőnek kellett volna lennie. A szaúdi kormány és a terrorfenyegetés közvetlen összeköthetősége megengedte Oroszországnak azt a lehetőséget a nemzetközi jog alapján, hogy jogszerűen megtámadja Szaúd-Arábiát.

Tekintettel a helyzetre a Zsidóknak mindenképpen el kell távolítaniuk a náci szemétláda áruló Benjamin Netanyahut, és felszabadítaniuk Izraelt, mielőtt az események kikerülnek az ellenőrzés alól.

Netanyahut felvették, amikor azzal fenyegette egy telefonhívásban az akkori miniszterelnököt Naoto Kant, hogy felrobbantja az összes japán atomreaktort, közvetlenül a 2011 március 11-i japán elleni nukleáris és szökőár támadást követően. A motiváció az volt, hogy kényszerítsék Japánt, hogy írásban mondjon le az amerikai kincstári vagyonrészéről a nácik javára (amit Kan pontosan megtett), a japán katonai hírszerzés szerint. A nukleáris terror, hogy leállítsák a japán atomreaktorokat szintén a kényszerítést szolgálta, hogy Japán több olajat importáljon a Közel-Keletről, a nácik által tervezett olajválság részeként.

A legutóbbi radioaktivitás növekedést amit Fukushimából jelentettek, a nukleáris ipari hulladék (többnyire orvosi) lerakodása okozta, a náci Moszad frakció japán gengszter alvállalkozói szerint. A cél az, hogy zsarolják a japán kormányt, hogy megakadályozzák az atomreaktorok újraindítását. Üzenet Netanyahunak: jönni fognak érted, és nincs az univerzumban olyan hely, ahová elbújhatnál!

Mindenestre nincs addig vége, amíg ez be nem fejeződött, de még akkor is, ha a fasiszták ellenőrizte vállalati médiát olvassa valaki, annak is egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a Sabbat nácik napjai meg vannak számlálva.
Benjamin Fulford
A legújabb kísérlet, hogy elindítsák a 3. Világháborút Szíriában, egy újabb jele az összeesküvés kétségbeesésénekA bűnügyi összeesküvés végső eltávolítása, mely törvénytelenül ragadta magához sok nyugati ország ellenőrzését, már folyamatban van, több forrás, a Pentagon, az MI5, az olasz P2 szabadkőműves páholy és a különböző ázsiai hatalmi központok szerint.

A folyamatban lévő kísérletek ezen vallási fanatikus bűnözők részéről, hogy kirobbantsák az Armageddont, ezúttal egy olyan művelet Szíriában, ami nem más, mint kétségbeesésük jele. Azon országok listája, amelyek egyetértettek Szíria megtámadásával a nyilvánvalóan az összeesküvés által megrendezett mérgező gáztámadás alapján Szíriában, valójában az összeesküvés ellenőrzése alatt állnak. Ezek az USA, Kanada (mély szégyenemre), Franciaország, Izrael, Olaszország, Törökország, Katar és Szaúd-Arábia. Az a tény, hogy más NATO országok, elsősorban Németország, amelyek nem vesznek részt, egy jele annak, hogy az összeesküvés többé nem kontrollálja a NATO szövetséget. Globálisan az összeesküvés jelenleg 8-at ellenőriz a 195 nemzetből a Földön.

Az igaz, hogy ezek az összeesküvés által ellenőrzött nemzetek papíron jelentős katonai erővel rendelkeznek, de rendkívül valószínűtlen, hogy a Pentagon együttműködik ezzel a legújabb cabal játszmával. Az ő szempontjukból elég nehéz látni, hogy milyen jogos amerikai érdekeket szolgálna Szíria megtámadása.

Ehelyett rájönnek, hogy ez a legújabb horror csak egy kétségbeesett kísérlet, hogy elindítsanak egy háborút, hogy megmentsék az összeesküvés ellenőrzését a pénzügyi rendszer felett. Ez nem lesz megengedve.

Ezen a fronton a Fehér Sárkány Társaság képviselője ezen a héten találkozik a történelmi ázsiai kötvények tulajdonosaival, melyeket a FED állított ki, azon lépések érdekében, hogy a FED pénzben fizesse ki őket, vagy jelentsen csődöt. A kötvényeket a Nemzetközi Fizetések Bankjába fogják vinni beváltani, miután az ENSZ, az Egyesült Államok, Oroszország, Kína stb. kormányai hivatalosan bejelentették, hogy a pénzt egy hatalmas kampány finanszírozására használják fel, hogy véget vessenek a szegénységnek, és megállítsák a környezeti pusztítást. Ha bárki konrét személyek vagy szervezetek részéről megpróbálja megakadályozni ezt a lépést, azok nyilvánosságra lesznek hozva, és jogi lépéseket fognak ellenük indítani.

Mivel a Hágai Nemzetközi Bíróság egy összeesküvés ellenőrizte intézmény, valószínűleg szükséges lesz felállítani egy különleges törvényszéket az összeesküvés első számú tagjai tömeges letartóztatásának elvégzésére azelőtt, mielőtt a bolygó helyreállításának munkája elkezdődne.
Abban a nyolc országban is folytatni kell a rejtett erőfeszítéseket az összeesküvés megbízottjainak hivatalaikból történő eltávolítására, melyeket jelenleg még ők tartanak ellenőrzésük alatt. Anglia, az Egyesült Államok és Kanada várhatóan az elsők között várható, hogy felszabadulnak az összeesküvés ellenőrzése alól. Mindez az összes rendelkezésre álló jogi eszközzel vihető végbe, hogy végre el legyenek távolítva az összeesküvés tömeggyilkosai, akik ezekben az országokban hatalmon vannak.

Természetesen az összeesküvésnek nem áll szándékában csendben távozni. A 3. Világháború elindításának kétségbeesett kísérlete mellett az összeesküvők megpróbálják semlegesíteni az elkövetkező forradalmat.

A tervet, hogy semlegesítse az összeesküvés a forradalmat, egy ellenőrzött ellenzék formájában akarja kivitelezni. A felhajtás, és a tömeges vállalati média propaganda felhajtása olyan embereknél, mint Edward Snowden és Julian Assange, hivatalosan szankcionált "lázadóknak" bélyegezte őket. Ezek a nagy nyilvánosságot kapott és ünnepelt "informátorok" annak ellenére, hogy állítólag hozzáféréssel rendelkeztek a hatalmas hírszerzési archívum dokumentumaihoz, valahogy nem sikerült például semmit sem találniuk 911-ről vagy 311-ről, vagy más összeesküvés által elkövetett tömeggyilkossági eseményről.

Mindenesetre az összeesküvés kontrollálta forradalmi forgatókönyv azt reméli, hogy ha antihősöket hoznak létre őket és másokat felhasználva, akkor majd úgy tűnik, hogy a forradalom végbement. Természetesen akkor ez csak az az eset lesz, amikor a bársonykesztyű visszakerül az összeesküvés fasiszta ellenőrzése által nemrég kitett acél ökölre. Ez a terv nem fog sikerülni.

Egy másik összeesküvés húzás, hogy a cabal csúcsügynöke Adnan Sacly körülutazza Ázsiát, különösen Indonéziát azzal a szándékkal, hogy kísérletet tegyen az ázsiai dinasztikus családok megvesztegetésére, vagy más módon történő befolyásolására, egy magas beosztású P2 szabadkőműves tisztviselő szerint. Már vadásznak rá a Vatikán valamint a CIA ügynökei, így nem várható, hogy túl sokáig ügyködhet, a P2 szabadkőműves tisztviselő szerint.

Nem kis baj van Kínával gazdasági téren, mivel csatlakozott azon országok sorához, melyek gazdasága az összeomlás felé tart. Tömeges csődök kezdődtek a kis és közepes vállalatok körében a kínai kormány tisztviselője szerint

Ez azt jelenti, hogy az ellenőrzött gazdasági összeroppanás, ami a 2008-as Lehman Brothers válsággal kezdődött, és a gyengébb országokban indult el, mint például Görögország és Amerika, az most sújtja a korábban erős gazdaságokat, mint Kína. Ez növeli a nyomást, hogy elinduljon az új pénzügyi rendszer, és pénzt pumpáljon a globális gazdaságba haladéktalanul.
Annak ellenére, hogy mindenki beteg és fáradt a régi pénzügyi rendszertől, a kérdés megoldása, hogy ki kapja meg a pénzszivattyú ellenőrzését, még hónapokig eltarhat, mielőtt az új rendszer elindulhat.

A probléma a régi rendszer legtetején továbbra is fennálló patthelyzet miatt van. A nagy bankok a csalás származékait használják a csillagászati mennyiségű dollár létrehozásához (kvintillió, és más hasonló egzotikus számokkal dobálóznak a hátsó szobákban), és vonakodnak elismerni, hogy ennek a pénznek nincs alapja a valóságban. A nagy bankok az ugyanilyen csillagászati származékos
veszteségeikkel a főkönyveikben szintén nem hajlandóak elismerni a csődjüket, mely zsákutcát jelent.

A végén valószínűleg arra lesz szükség, hogy leállítsák az összes banki számítógépet, és töröljék az összes pénzt a rendszerből. Ezután csak olyan pénz, mely mögött valós eszközök állnak, kerülhet be a rendszerbe. Ez nagyon sok munkát jelent a könyvvizsgálóknak és más szakembereknek a következő pénzügyi papírvonalon.

Mivel a finanszírozás egy döntési folyamat, amit mint faj teszünk a jövőben, van egy spirituális dimenziója is a pénzügyi rendszernek, amivel megfelelően kell foglalkozni. Amikor egyszer az összeesküvés ellenőrzése véget ér, egy új módot kell kidolgozni annak eldöntésére, hogy milyen világot akarunk felépíteni a ma meglévő erőforrások segítségével. Ha megfelelően történik, az új struktúra fel fogja szabadítani a szunnyadó emberi potenciált, és lehetővé teszi a legnagyobb változást, amit fajunk látott a mezőgazdálkodás elkezdése óta.
Benjamin Fulford

Miért a "csak parancsot teljesítettem" mentalitás tette lehetővé a fasisztáknak, hogy átvegyék a hatalmat Nyugaton?Az olvasóhoz: Ezen a héten visszatérünk egy előre megírt anyaghoz, ahogy befejezem a nyaralásom a digitális információ mátrixán kívül. Jövő héten visszatérek Tokióba, és beszámolok az összeesküvés elleni őszi offenzíva legfrissebb híreiről.

Kanada a felszínen úgy tűnik, hogy ugyanaz, mint ami mindig is volt, liberális , nyugodt és toleráns. Ám annak ellenére, hogy lakossága nyitott, szabad gondolkodású, egyértelmű, hogy a Stephen Harper kormány továbbra is hatalmon van fasiszta napirendjével, amit el kell távolítani. Már megkezdődtek a lopakodó lépések, hogy lassan-lassan előírjanak egy totalitárius rendet. Ennek jeleit, melyek kétségkívül más nyugati országokban is megismétlődtek, könnyű észrevenni, ha már az információs mátrixukon kívül él valaki.

Azok számára, akik saját maguk szeretnék ellenőrizni a tényeket, van egy mód annak bemutatására, hogy a Nyugatot egy titkos totalitárius rezsim uralja. Vessünk egy pillantást a Fortune 500 tulajdonosi ellenőrzésére, melyek uralják a gazdaságot. Ez mind nyomon követhető, mivel a Szövetségi Tartalékrendszer tulajdonosai, és a 12 legnagyobb banki vállalat négy szervezethez kötődnek: a BlackRock-hoz, a State Street-hez, a Vanguard-hoz és a Fidelity-hez. Tulajdonosaik néhány család (a szokásos gyanúsítottak, Rockefeller, Rothschild, Warburg, Morgan stb.), a legtöbb gazdasági tevékenységük közé tartozik természetesen a média tulajdonjoga, a könykiadás és az oktatási intézmények. Ezt a vezérlő mátrixot szisztematikusan fel fogják számolni az elkövetkező hónapokban és években.

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan hozták létre ezt az ellenőrző mátrixot ezek a családok, nézzük meg az enyhe változatát, amit Kanadában működtetnek. A hivatalos kanadai műsorszóró vállalat és más vállalati média propaganda médiumok (emlékezzünk a fasizmusra, a vállalati diktatúrára) a legkézenfekvőbb példák erre.

Olvasva a "lapjaikat" és nézve vagy hallgatva a műsoraikat egy szürreális világba lépünk be, amelyben az orosz Vlagyimir Putyin nem egy demokraikusan megválasztott vezető, hanem egy zsarnok, ahol Barack Obama nem a kormányt képviseli, mely büntetlenül kínozhat és gyilkolhat, ahol az al-Kaida hol szövetséges, hol ellenség, attól függően, hogy melyik országról beszélnek.
Sok egyébként jól képzett, intelligens családtagom és barátom gondolja úgy, hogy például a homoszexuálisokat (vagy bármilyen legújabb politikailag helyes címke) Oroszországban bebörtönzik és üldözik. Ez a hajthatatlan és egyre inkább nyers propaganda miatt van arról a törvényről, mely illegálissá teszi a homoszexualitás kiskorúak felé történő népszerűsítését. Nyugaton természetesen vannak súlyos börtönbüntetések és üldöztetés azon emberek számára, akik a heteroszexualitást népszerűsítik a kiskorúaknak (ez pedofíliának van bélyegezve). Mindenesetre azok az emberek, akik a vállalati és kormányzati médiára  támaszkodnak (beleértve a családom nagy részét) kanadai információkért, őket hamis benyomások közt hagyják, hogy a homoszexuálisokat bebörtönözték és megkínozták Oroszországban. Ez a fasiszta propaganda egyik legkirívóbb példája.

A legszürreálisabb példát egy ottawai valóságshowban láttam, amely követte a rendőrséget, ahogy a munkájukat végezték. A showban láttam "nem nyilványtartott fegyverek" lefoglalását egy "pénztárca tolvajtól".

A rendőrség a jelentésében elmondta, hogy a gyanúsítottat egy ellopott női pénztárca miatt tartóztatták le, és lőfegyvert találtak a házában egy későbbi keresés során. A rendőrség szeint a férfi ellopta a pénztárcát, majd egyedül menekült el egy taxival. Azonban a showban a taxisofőr, aki angol akcentussal beszélt, félreérthetetlenül ismételgette, hogy a nő, akinek állítólag a táskáját a házából lopták el, egész idő alatt gyanús volt. A fegyverek régiek voltak, melyeket a "gyanúsított" örökölt. Kézenfekvő volt a helyzet, hogy a koholt vádakat használják ürügyként, hogy elkobozzák a fegyvereket. A propaganda annyira durva volt, hogy a show készítői nyilvánvalóan nem vették észre a rendőr hazugságát, amit a taxis vallomása bizonyított. Ha megpróbálok a családommal beszélni ilyen dolgokról vagy eseményekről, mint amilyen 911 volt, rendkívüli módon agitálóvá válnak, és inkább elutasítom, hogy meghallgassam őket.

Ez az a fajta - nem hiszed el, hogy ez történik Kanadában - eset, ami egyre gyakoribbá válik. A média hazudik, a kormány a gengszterek kezében van, és az emberek, akik érdekeltek a rendszerben, tagadásban vannak.
Szerencsére az ezen családok által létrehozott vezérlő mátrixban van egy végzetes hiba. A nyugati civilizáció szervezetében rendkívül militarizált. A katonai hatalmi struktúrákra az erősen központosított ellenőrzés-irányítás jellemző. Az emberek, akiket parancsok követésére képeztek ki, engedelmeskednek a szabályoknak, és együtt mennek végig a közös napirenden. Míg az "Én csak parancsot teljesítettem," ürügynek le kellett volna lepleződnie a nürnbergi perekben, egy sokkal alattomosabb rendszer került most a helyére. A hadseregben és ügynökségekben, vagy a vállalati kormányban résztvevő emberek többször is használták az "ez a fizetésem felett áll" kifejezést, hogy ne kelljen gondolkozniuk, csak a közvetlen parancsra koncentrálniuk.

A következmény az, hogy minél több pénzt kap valaki, annál többet engednek neki tudni. Mi történik azonban, ha megragadod a kis csoportot, akik ellenőrzik a pénz értékesítési folyamatát, majd hirtelen ezen parancsra engedelmeskedő apparatcsikok fizetése fölé kerülsz?

Kívülről nézve a Nyugatot most az történik, hogy az Európai Unió és az Egyesült Államok csődbe jutott a világ többi részével szemben. Pontosabban szólva azok a családok, akik birtokolják a dollár és az euró nyomtatásának jogait, szintén csődbe mentek.

Tehát ha ezen emberek hitelezői hajlandóak rá (és azt mondják, hogy azok), akkor a pénzügyi ellenőrzési mechanizmusok hamarosan gazdát cserélnek. A következmények történelmiek. Aki irányítja a pénzt, az először is ellenőrzi az összes katonai és ügynökségi személy bérét Európában és az Egyesült Államokban. Másodszor irányításuk lesz a vállalatok és a vállalati propaganda mátrix fölött. Harmadszor irányítani tudják a tudományos és oktatási támogatásokat és kiadásokat.

Fölösleges mondani, hogy egy titkos csoport helyett egy másik nem jelent semmi hosszútávú különbséget. Ehelyett a hatalom átadását nyilvánosan és a legátláthatóbban kell véghezvinni ártatlan életek veszélyeztetése nélkül.

Megtalálni egy új módját fajunk jövőjének feltérképezésére, ez az, amin az idén ősszel fogunk dolgozni.
Benjamin FulfordAz észak-koreai nukleáris és a szíriai vegyi fegyverek mind a kétségbeesett cionistákhoz kapcsolódnak - Benjamin Fulford / 2013. április 15.

A sabbateai sátánimádó cionista összeesküvés szisztematikus leszerelése - mely magához ragadta a Nyugat ellenőrzését a pénzügyi rendszer révén - folytatódik annak ellenére, hogy folyamatosan tömeggyilkosságokkal fenyegetőznek.
A legutóbbi baleset, egy gyilkosság áldozata az MI5 forrása szerint Nat Rothscild, egészen a közelmúltig a Rothscild dinasztia örököse. Ezt az információt más források még nem erősítették meg, de a utolsó nyilvános megjelenése óta, ami március 26-án volt, nem találtam őt interneten. Ha megölték, akkor csatlakozik a lemondott Pápához, 26 amerikai tábornokhoz, Beatrix holland királynőhöz és sokan másokhoz, akiket eltávolítottak a hatalomból az elmúlt hónapokban.

Egy lehetséges utalás, hogy egyre több összeesküvő eltávolítása van folyamatban az a tény, hogy a japán császári udvartartás még mindig nem mondott sem nemet, sem igent, hogy elfogadja-e a meghívást az új holland király Willem-Alexander április 30-án tartandó koronázására, mely választ március végéig kellett volna megadni.

Ez összefüggésben lehet egy erősödő kampánnyal, hogy eltávolítsák a Windsor (Saxe-Gotha/Rothschild) családot az Angol trónról, a szaudi ház ellenőrzését az Arab oljamezőkről, és a besúgó Obama elnököt a Fehér Házból, a gnosztikus illuminátusok, az MI5 és a Vatikán P2 páholy forrása szerint.
Az összeesküvés kétségbeesetten próbál elindítani egy nagy háborút, hogy megtartsa a hatalmat, de a komoly katonai erők irányításában már senkit sem szednek rá többé. A Pentagonban az emberek tudják, hogy a Cionista összeesküvés áll az észak-koreai nukleáris fenyegetés, és a Szíriában használt vegyi fegyverekről szóló beszédek mögött. Ők nem fognak ezután semmilyen Cionista háborút manipulálni, Pentagon források szerint.

A Koponyák és Csontok titkoltan homoszexuális náci besúgó Amerikai Külügyminisztere John Kerry Ázsiában volt a múlt héten, hogy bajt keverjen, de nem veszik komolyan. Kerry és Cionista ügynöktársa az iráni elnök Mahmoud Ahmadinejad mindketten részt vettek az "Októberi Meglepetés" szabotálásában, melynek küldetése az volt, hogy az iráni kormány által fogvatartott amerikai túszokat megmentsék 1980-ban, az MI5 szerint.

A túszdráma alatt Ahmadinejad volt az egyik túszejtő. Ahmadinejad parancsnoka Tim CIA Othman (másnéven Oszama Bin Laden) volt, aki viszont George Bushnak jelentett a művelet közben, CIA és MI5 források szerint. Kerry az amerikai oldalon dolgozott a műveletben, feladata volt biztosítani, hogy a túszok ne szabadulhassanak ki, amíg Bush-t és Reagan-t meg nem választották.
Úgy néz ki, hogy Kerry ázsiai látogatását úgy időzítették, hogy egybeessen az április 13-ára tervezett pszichológiai hadviselési művelettel, de megszakították. A japán televíziós csatorna törölte azt a menetrendet, amikor egy különleges bejelentést kellett volna tenni 13-án este 21 órakor az INTV-nek szokásosan. Számos japán kormányzati tisztviselő is küldött hamis jelentést, hogy azon a napon Észak-Korea kilőtt egy rakétát. Azonban semmi sem történt, és az észak-koreai hivatalos hírügynökség weboldala nem volt elérhető az interneten, mire világossá vált, hogy az észak-koreaiaknak nincsenek cionista terveik.

Obama hírvivője 3 milliárd dollárt adott Észak-Koreának, hogy játssza el a provokációt, de Észak-Korea leállt az együttműködéssel, amikor rájöttek, hogy izraeli nukleáris tengrealattjárók terrortámadásokat terveznek, hogy aztán őket hibáztassák, japán katonai hírszerzési szolgálatok szerint.

Itt az üzenet Kerrynek: maga egy bűnöző, és a többi nácival (Új Világrend) együtt börtönbe fog menni.
Ferenc Pápa azt gondolja, hogy az id. George Busht (Kerry főnöke) hamarosan megvádolják valamivel, mondta egy Vatikánhoz közeli olasz arisztokrata. Az új pápa támogatja Obamát, mondja ez a forrás.

Talán emiatt angol és brüsszeli névtelen források jó szándékkal de tévesen, közismerten az Egyházi és Állami Bűncselekmények Nemzetközi Bírósága (ITCCS),  állítólag összefüggést találtak Ferenc Pápa és az argentin falklandi háború Exocet rakétáinak beszerzése között.

Bár szinte biztos, hogy a P2 páholy tagjai részt vettek a fegyverüzletben, de a Katolikus Egyház hatalmát és befolyását arra használta, hogy megakadályozza a fasiszta argentin juntát, hogy lerohanja a szomszédos Chilét, és segített, hogy Argentína meg tudja menteni az ártatlanokat a rendszer halálosztagaitól.

Az új pápa mostanság kijátssza a biztonsági őreit, farmerben és pólóban álcázva magát próbálja kideríteni, hogy mi is folyik valójában, egy vatikáni forrás szerint. A forrás elismerte, hogy a Vatikán Bank korábbi elnöke is részt vett a pénzmosásban, és a pénzmosás továbbra is fennáll. "A Vatikán évszázadok óta mossa királyok és hadseregek pénzeit," - mondta a forrás hozzátéve, hogy "miután tisztára mosták, már fel lehet jó dolgokra is használni."

A másik ember ezekben a napokban, akit támadnak az Erzsébet Királynő és családja. A forrás azt mondja, hogy a Saxe Gotha/Rothschild illuminátus gnosztikus bűnöző dinasztia meghódította a trónt, ezért el kell űzni őket. Egyikük a következő angol dokumentumfilmet küldte részleges bizonyítéként:

Queen Elizabeth II - nem a jogos trónörökös, Anglia


Ez egyszerűen azt mondja, hogy a királyságot több évszázadon keresztül IV. Edvárd bitorolta. Más források, többek közt VII. Edvárd lánya azt mondja, hogy a vonalat a Rothschild és a német Szász Gotha család bitorolta  a tizenkilencedik században ismét.  Mindez igaz lehet, de Ázsiában az a hiedelem, hogy aki ma a trónon ül, az "valójában az ég küldötte". Attól függ, hogy az angol nép és a titkos tanács mit dönt, hogy ki üljön a trónon.

A növekvő támadások a királynő ellen talán összeköthetők a tavaly nyári angol olimpiai játékokon meghiúsított nukleáris terrortámadással kapcsolatos intenzív kutatással. A kutatás iránya most az egykori rendőrbiztos, John Yates felé fordult. Yates felelős egy londoni SAS ügynök jogtalan fogvatartásáért, akit hamisan azzal vádolt, hogy megszűri az információkat a sajtónak, de valójában Yates volt az. Yates most a bahreini kormányt tanítja, hogy elnyomják a tiltakozókat.
Yates a Cambridgen szerzett Alkalmazott Kriminológia szakon végzettséget Sarah Thorntonnal együtt, azzal a nővel, aki segített neki, miután a biológiai fegyverek szakértőjét, David Kellyt az ő kerületében gyilkolták meg.

Bennünket is megkeresett az MI6, hogy tudassa velünk, ahogy arról korábban beszámoltunk, amikor az ő ügynökük Alexander Moore-hoz ment a tokiói ausztrál nagykövetségre és kérte, hogy jelentse az ausztrál miniszterelnöknek Kevin Ruddnak, hogy közvetlen nukleáris terrortámadás készül Japán ellen, a nagykövetség ezt az információt soha nem küldte el Ruddnak. Ehelyett közvetlenül Washingtonba küldte arra kérvén őket, hogy tartsák vissza Ruddot. Rudd tudta, hogy vannak olyan tervek, melyek ingyen energiát használó technológiák segítségével zölddé változtatnák az Ausztrál sivatagokat.

Utolsó megjegyzésként megerősítést nyert, miszerint a Google (egy része) rossz, mivel aktívan elrejtik az igazságot az Új Világrend tömegmészárlásairól. Ez azt jelenti, hogy több magas beosztású Google vezető fogja börtönben végezni, vagy még annál is rosszabbul fog járni.
Benjamin Fulford
Jó hírek vagy dezinformáció? - Minden globális bank és vállalati kormány "be lett zárva" és vagyonuk le lett foglalvaJHetek óta söpör végig az interneten a hír, miszerint az összes bank, vállalat és kormánynak álcázott vállalat "be lett zárva" legálisan és törvényesen, valamint vagyonuk le lett foglalva. 
Egy sor nyilvános dokumentumban, a  (One People’s Public Trust (OPPT)) kizárta őket a hatalomból - most úgy nevezik őket, hogy Volt Hatalmak (Powers That Were (PTW)) - a (Uniform Commercial Code (UCC))-ot alkalmazva, mely a globális kereskedelem valamennyi kódját tartalmazza.

Az OPPT-t a bolygón élő valamennyi ember és minden névvel rendelkező kedvezményezett számára hozták létre. A vagyonkezelők között az egykori ügyvéd  Heather Tucci-Jarraf is megtalálható, aki UCC (Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) szakértő, és aki egyszer az egykori hatalomnak dolgozott.
Egy okos és átgondolt lépéssel Heather és kollégái Vagyonkezelővé váltak, melynek kerete az 1776-os amerikai alkotmány - ugyanaz az alkotmány, melyet 1933-ban az Egyesült Államok Kormányának privatizálásával elhagytak. Ezután a Földön élő valamennyi emberi lényt ezen Vagyonkezelő kedvezményezett részvényesének nevezték ki, mely az úgynevezett "Egy Ember, akit a Teremtő alkotott". Ez azt jelenti, hogy a Vagyonkezelő egy felsőbbrendű igény - nem lehet az OPPT-nél magasabb rendű követelés, kivéve, ha ezt maga a Teremtő teszi.

Az OPPT felszámolta a vállalati szörnyeteget - a kormányt, bankokat, vállalatokat - a csalást, árulást és a rabszolgaságot. A dokumentumok azt állítják, hogy ezek a vállalatok közösen, másnéven "kötelezettek", tudatosan és szándékosan követtek el bűnt és árulást a "magán pénzrendszerek tulajdonlása, működtetése, segítése és erre való felbujtás" által, és ezt a "rabszolga rendszert az emberek ellen mőködtették" az emberek akarata ellenére, tudtuk és beleegyezésük nélkül.
Az OPPT a jogorvoslatot kizárta, "bezárta és megszüntette" a kormányokat, bankokat és vállalatokat felelőssé téve azokat, és lefoglalta minden vagyonukat és infrastruktúrájukat, beleértve a bankrendszer összes aranyát és ezüstjét is. Az OPPT rendelkezik mindezen vagyon fölött az összes ember nevében. Mindez teljesen legális és jogszerű, összhangban van az UCC  (Egységes Kereskedelmi Törvénykönyv) nemzetközileg elfogadott szabályaival.
A kormányok, bankok és vállalatok nem cáfolták a vádakat, ami számukra végzetes dolog a kereskedelmi jogszabályokat tekintve. Talán rájöttek, hogy ha valamelyikük elkezd védekezni, egyenesen a börtönbe megy? (A Pápa letartóztatásának fenyegetése talán elbátortalanította őket; valamint a hirtelen távozó Beatrix Holland Királynő is.) Cáfolatuk vagy válaszuk hiánya vezetett a végükhöz.

Minden dokumentum teljesen nyilvános. A másolatokat meg lehet tekinteni az OPPT weboldalán: 
http://www.peoplestrust1776.org . Számos dokumentum a laikusok számára nehéz olvasmány, de mégis rendkívül érdekes. Még több laikusbarát  információ található a cikk végén (angol).
Egy érdekes OPPT dokumentum az Előzékenységi Megjegyzés. Az EM felhatalmazza az egyént, hogy válaszoljon a bankok, vállalatok és kormányok igényeire és fenyegetéseire tájékoztatva az őt vádlókat, hogy ő már nem a vállalat irányítású biztonsági háló alá tartozik, hanem a saját korlátlan személyes felelősségével rendelkezik. Ez egy rémisztő helyzet a bankigazgatók és adósság behajtók számára.

Az OPPT szintén gondoskodik a "Teremtő Érték Eszköz Központjairól" ( Creator’s Value Asset Centers (CVACs)), átvéve a vállalati tulajdonban lévő kormányoktól. A világ minden országában van egy helyi CVAC központ. Ez egyenlő 10 milliárd dollárral, melyet a bolygó minden egyes lakója számára elkülönítettek. Ennek célja egy új életmód létrehozása, ahol nincs többé tartozás, adók vagy ellenőrző hatalmak.

Továbbá a korábban eltitkolt technológiákat be fogják vezetni ingyenes energiát biztosítva számunkra. Ezek Tesla, Keshe és mások felfedezéseit jelentik.

Ez tényleg igaz, vagy az Új Világrendet hirdető elit dezinformációja?

Ha az ENSZ, a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), a FED (Federal Reserve), az Egyesült Államok Kormánya és sokan mások sem tudják cáfolni az OPPT által ismertetett súlyos vádakat, akkor mégis kell, hogy legyen valami igazságtartalma az egésznek.

Ha viszont ez az Új Világrend jól kidolgozott átverése, hogy megzavarjon és elkedvetlenítsen bennünket, akkor ez látványosan visszafele sült el. Az OPPT híre az emberek felébredését exponenciális mértékben felgyorsította, azon emberekét, akik egyébként továbbra is inkább aludtak volna. Január elején a Google keresője csak néhány ezer oldalt talált az OPPT-vel kapcsolatban, a múlt héten már több mint 8 millió oldal létezett, jelenleg 149 millió oldal ez a szám.

Ha pedig az emberek látják, mi vár rájuk a sarkon, nem fogják beérni kevesebbel.

Nézze át mindenki a dokumentumokat és végezzen saját kutatást! Egy új Aranykor kezdetén vagyunk?
http://www.peoplestrust1776.org
http://oppt-in.com
http://www.americankabuki.blogspot.ca
http://www.removingtheshackles.blogspot.ca
http://kauilapele.wordpress.com
http://guardianlv.com/2013/02/in-the-money-oppts-ucc-filing-explained-what-this-means-for-all-of-us/

Forrás : 
lucas2012infos

Alul a magyar felirat bekapcsolható, ha nem úgy indul a videó.
1. A pénzügyi rendszer (The monetary system) [hun sub + eng sub]

Az Ötödik Dimenziós TudatAz ötödik dimenziós tudat a hosszúság, szélesség, magasság, idő, és a szellem tudatossága. Minden élet az ötödik dimenzión túl a Szellem egység tudatossága, de még mindig egy "én" élmény, a csoport egyéni tagjaként. Lineáris idő és tér itt nem köti meg a tudatot, és itt nincs elkülönülés vagy korlátozás illúziója. Ehelyett az az Egy Isten / Istennő / a Minden Ami Van állandó tapasztalása van.

Tudatossági gyakorlatok Holló-Szabó Juliannával 1 rész

Tudatossági gyakorlatok Holló-Szabó Juliannával 2 rész

Tudatossági gyakorlatok Holló-Szabó Juliannával 3 rész

5. dimenzió a gyakorlatban Holló Szabó Júlia sorozata 4. rész


Amerikai haláltáborok és magyar párhuzamai

Lágerek, drónok Amerikában !! Drábik János nem szavazott az USA

VilágPanoráma: Mózes rabszolgái

VilágPanoráma: USraelEnnek a dimenziónak az elsődleges tudata androgün, csillag lények, melyek Fénytestetekben élnek. Ezek Fénytestetek jóval könnyebbek szén-alapú fizikai testünknél. A Fénytesteinknek tudatossága kiterjed alacsonyabb énünkre fizikai korlátok nélkül. Ezeknek a formáknak már nem kell a fájdalom, hogy megtanulják a leckét. Így nincs szükségük a fizikai test védelemre és figyelmeztető jelzéseire. Az ötödik dimenziós énünk beépítette a tapasztalatokat, amit alacsonyabb dimenziós énünk által tanult " Földi tanteremben ", ezért nem kell a fizikai szenvedést tanulniuk.

Minden tevékenység, ezen a síkon szeretetre épül, mint ahogy egy halott levél nem maradhat fenn a tűzben, úgy félelem sem tud fennmaradni az ötödik dimenzió magasabb rezgésében. Ha megtapasztalnánk a félelmet, míg az ötödik dimenzióban tartózkodunk, a rezgésszint leesne, és a tudatunk azonnal visszazuhanna a negyedik dimenzió alacsonyabb alsíkjára. Csak az ötödik dimenziós feltétlen szeretet tudatával vagyunk képesek fenntartani a tudatos kapcsolatot spirituális Énünkkel.

Az ötödik dimenzióban a tapasztalat, teremtés, és az út összhangban jön létre az isteni akarattal. Minden lény, hely vagy helyzet, amit kívánunk, azonnal manifesztálódik. Ha úgy döntünk, hogy mozgást szeretnénk megtapasztalni, akkor úgy érezzük, mintha repülés és vízen járás kombinációja lenne. A Fénytesteink, csakúgy, mint a negyedik dimenziós testünk változékony és könnyen változtatja formáját. Ahogy tudjuk változtatni a helyünket, vagy tapasztalatunkat a puszta vágyunk által, a „testünk” formáját is képesek vagyunk megváltoztatni, ami körülveszi a tudatunkat.

Az ötödik dimenzió a felemelkedés kezdete. Ezért itt minden tudatosság természetesen multidimenziós. A negyedik és a harmadik dimenzió tudatossága automatikus, mint ahogy rápillantunk kezeinkre és lábainkra. Mivel nincs értelme az elszigetelődésnek, ezért megtapasztalhatjuk a harmadik és a negyedik dimenziós valóságot ugyanabban a pillanatban, mint amikor ötödik dimenziós Fénytestünket.

Mivel a korlátozás érzete itt nincs jelen, ezért könnyen úgy gondolhatjuk, hogy egyszerre több különböző vibrációs szinten"létezünk" és "tudatosak" vagyunk. Éppen úgy, ahogy a harmadik dimenziós tudatunk tisztában van azzal, hogy az első és a második dimenziós ásványi anyagok, víz, genetikai kód, és különböző biológiai anyagok építik fel testünket, így az ötödik dimenziós énünk is tisztában van azzal, hogy harmadik és a negyedik dimenziós lények is vagyunk.

Az ötödik dimenzióban feltétlen szeretet, feltétlen megbocsátás, és a feltétel nélküli elfogadás állapotában élünk. Nem ítélkezünk, nincs bűntudatunk, vagy nem érzünk negativitást "alsóbb" részeinkkel kapcsolatban, amelyek azon fáradoznak, hogy emlékezzünk Magasabb Énünkre. Sőt, az ötödik dimenziós énünk útmutatóként szolgál tudatunk alsóbb aspektusaihoz, valamint a többihez is.

Az ötödik dimenziónak vannak még különböző alsíkjai, de tudatosságunk, és információink ezekről minimális. Úgy tapasztaltam, hogy van egy küszöbérték, amely elérésekor az Isteni kiegészítőnkre várunk. A mi Isteni kiegészítőnk, más néven az ikerlángunk, az ellentétes polaritású alkalmazott integrált férfi / női androgün fénytestünknek, amit leválasztottak rólunk, amikor az alsóbb dimenziókban való megtestesülésünkkor.
Az ötödik dimenzió felső lépcsőjén állva látom, hogy sok lépcsőfok van még felettem. Tudatában vagyok és egyesülök az alacsonyabb részeimmel, valamint a többi ötödik dimenziós realitással. Szerelem és félelem, a szépség és a csúfság csak polaritásai egy egyedülálló fogalomnak. Egységben élek lényem férfi és női kifejeződésével. Megtanultam a feltétel nélküli szeretetet, feltétel nélküli elfogadást, és feltétel nélküli megbocsátást minden élet és részei számára, amit magammal tudok azonosítani. Személyes identitásomat a Minden, Ami Van egységén belül értelmezem. Gondolatok és érzéseim azonnal manifesztálódnak, és a Fénytestem örökké a MOST-ban él.

Mind az öt dimenzió harmadik dimenziós testünk része, belőle származik. Egy edény vagyunk, amit saját multidimenziós univerzumunkkal töltünk meg.

Amint tudomást szerzünk öt dimenziós énünkről, tudatába kerülhetünk egymáshoz való viszonyukról is. Akkor elkezdjük megérteni, hogy lényünk sok dimenziója hogyan rendezi egységbe a tudatost, a tudattalant és a szupertudatosságot.

Sok ősi prófécia, mai könyvek és egyéb weboldal ír bolygónk, sőt egész galaxisunk nagy átalakulásáról. Ezek a próféciák azt mondják, hogy a harmadik dimenzió összeomlik a negyedik és az ötödik dimenzióba. Mint egy metafora, gondolj egy utazó pohárra, aminek a legkisebb alsó része a a harmadik dimenzió, a pohár középső része a negyedik dimenzió, és a legnagyobb felső része az ötödik dimenzió.
Ha össze akarod csukni a poharat, akkor az alsó részét (harmadik dimenzió) körül venné a középső (negyedik dimenzió), a felső rész (ötödik dimenzió) fölött is. Azonban, ha úgy döntesz, hogy teljesen összecsukod a poharat, akkor azt látod, hogy az alsó részt (harmadik dimenzió) először a középső (negyedik dimenzió), majd a felső rész (ötödik dimenzió) veszi körül.

Ha ezek a próféciák helyesek, ha belesüllyedünk saját a magasabb dimenziónkba, akkor hogyan lehetünk tudatosak ebben a folyamatban? Hogyan tudunk segíteni mind magukon, mind másokon? Talán, ha mindannyian személyes felelősséget vállalunk saját tudatosságunk felemelésére, akkor képesek vagyunk segíteni a csoportunkat, nemzetünket, a bolygónkat, és a galaxist. Lehet –e egy személynek ekkora hatalma? Talán, ahogy felemeljük az egyéni tudatszintünket, akkor rájövünk, hogy nem csak „egy személy" vagyunk.

Függetlenül attól, hogy lesz –e dimenzióugrás, a mi harmadik dimenziós Földünk attól szenved, hogy testéről nem veszünk tudomást. Kifutunk a szennyeződésmentes „térből” és „időből", ami az általunk okozott kárt helyrehozhatná. Ha nem emeljük fel a tudatunkat, ha maradunk "tudattalanok" maradunk fizikai destruktív viselkedésünkben és „tudattalanul” hozzuk létre világunkat gondolataink és érzéseik által, akkor lehet, hogy nem lesz " Földi osztályterem" ahová magasabb dimenziós énünk beléphetne.

MOST kell felébrednünk. Emlékeznünk kell az igazi multidimenziós természetünkre, hogy a tudattalan, tudatos, és szupertudatos énünk beleolvadjon a multidimenziós tudatba, ami a velünk született örökség és igaz alap. A fény edényei vagyunk és FÉNYÜNK multidimenziós!

Forrás: Dr. Susan Caroll 
multidimensions.com

Fordította: Annuin

Forrás: 
http://galaktikusportal.hu/Cikkek/az-oetoedik-dimenzios-tudatossag.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése