2020. július 8., szerda

adatgyüjtés


adatgyüjtés 

Globális Üldöztetés, Kínzás

és Gyilok Program


A II. világháború vége elõtt Allen Dulles és az USA titkosszolgálatok további emberei Svájcban utaztak, hogy onnan intézzék a náci tudósok kimenekítését Európából mielõtt még az oroszok tették volna rájuk a kezeiket. A háború végére nem csak ûrkutatással foglalkozó tudósokat, hanem a koncentrációs táborok populációin agykontroll kísérleteket folytató náci orvosokat is kimenekítettek, akiket aztán az Egyesült Államokba vittek, ahol egyetemeken, kórházakban, a NASA-nál és az USA katonai titkosszolgálatoknál kaptak állásokat, ahol megkezdték az agykontroll kísérleteket és programokat.

A kimenekített náci orvosok sátánisták voltak, többen közölük zsidók. Köztük volt egy kabbalista miszticizmusban jártas, hasszidi zsidó náci fiatalember, aki azért tetszett meg az USA-ban mûködõ sátánistáknak, mert az évszázad elejétõl Aleister Crowley (egy rasszista, biszexuális, drogfogyasztó, német-kollaboráns, brit titkosügynök zsidó, akit a "sátánizmus modern atyjaként" tartanak számon) bevezette a kabbalizmust a sátánizmusba. A hasszidi zsidó fiatalember nem sokára nevét "Greenbaumra" változtatta, megszereztve az orvosi diplomát és orvos lett. Ennek a zsidó embernek az agykontroll munkássága vált a sátánista szekták által folytatott agyprogramozások lényegévé, a későbbiekben pedig MINDEN CIA agykontroll program alapjává. Ilyen CIA által folytatott agykontroll és pszichikai terror programok az MK-Ultra, MK-Monarch, MH-Chaos és a COINTELPRO, azaz azok a programok, amikbõl kifejlesztették a jelenleg érvényben lévõ Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Programot.

Amit a hasszidi zsidókról tudni illik az az, hogy a Shabbatai Zevi zsidó szekták leszármazottai. Ezek a szekták rosszindulatú, sátánista szekták. Az eredeti szektát a 17. században alapították arra a hitre alapozva, hogy a Messiásuk nem Jézus Krisztus, hanem Shabbatai Zevi volt, és hogy ennek a lelke egyik zsidó királyról a másikra száll metempszichózison/reinkarnáción keresztül. A Shabbatai-Frankista zsidók, a Shabbatai Zevi szekták egyik ága, egy kirívóan nagy hatalommal és befolyással bíró rosszindulatú zsidók társasága, akik tipikusan sátánista hittel rendelkeznek, mint például "a gonosz jó", és, hogy a világot tudatosan teljesen gonosszá kell tenni és le kell rombolni, hogy egy új föld és új ég teremtõdjön és a zsidók megváltást kapjanak. Sokan közülük klinikai pszichopaták, klinikai õrültek, szociopaták, szexuális aberránsok, bûnözõk, gyermek molesztáló pedofilok, orgiákban résztvevõ és feleségeiket közszexelésre adó erkölcstelenek. A családon belüli házasodás nem ritka köztük, ez a fő oka annak, hogy olyan sok a genetikai degenerált egyed a csoportukban. A Shabbatai Zevi szekták tagjai ott vannak a kormányainkban, az Illuminátik és a Szabadkõművesek mögött, az Egy Világkormány és Új-világrend megvalósulása mögött, logikusan jelen vannak a Globális Elitben, akik egy gazdasági-katonai-vallási blokkot árnyékhatalmat képeznek és a világunk gazdagságának javarészét ma magukénak tudhatják. Ez a szekta a motiváló erõ minden komolyabb forradalmi mogalom mögött, ami csak megtörtént a megalapulásuk óta. Az örmény genocídium mögött, a náci kormány mögött és a bolseviki oroszország mögött is õk álltak. Az elmúlt évszázadokban folyamatosan és szervezetten aberrálták a nem zsidó kormányokat, vallásokat és kultúrákat. A hitvilágukat megtartották a mai napig és mivel hihetetlen sikerrel valósították meg az Egyvilágkormányt és az Új-világrendet a hitviláguk még feltûzeltebb és õrületesebb, mint régebben. Most már nem hiszik, hanem tudják, hogy a világot el kell pusztítani, az emberi fajt ki kell irtani, hogy a zsidóság megváltást kapjon és Isten egy új világot teremtsen nekik. A zsidó Messiásuk lelke jelenleg a Rothschild család fejének testében támadt fel, hitük szerint. A Rotschildok a Globális Elit, azon belül a Mindent Látó Szem szektájának vezetõ rétegét képzik, és lényegében õk állnak az Illuminátik és az Egyvilágkormány mögött. Ami jelenleg folyamatban van az a világ teljes tönkretétele, az emberiség gonosszá tétele és elpusztítása, hogy megkezdõdhessen a zsidó messianikus éra. Ezek a Rothschild-féle hamis messiások vezetik azokat a millió és millió zsidókat, akik azért furakodtak be a nem-zsidó társadalmakba, hogy belülrõl pusztítsák el azokat. Azokróla zsidókról beszélek, akik nem ritkán önmagukat keresztényeknek és muzulmánoknak színlelik és a közösség lehívőbb tagjainak látszanak, miközbe titokban a virulens genocidium-hitükbe kapaszkodnak és csak egymás közt házasodnak.

De visszatérve a Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Programra, ez a program olyan pszichikai hadviselési és agykontroll programokból fejlődtek ki, mint az MK-Ultra, MH-Chaos, MK-Monarch és COINTELPRO. Az agykontrollnak lényegében két vállfaja létezik: a trauma-alapú és a nem trauma-alapú. A trauma-alapú agykontroll lényege a fizikai trauma, míg például a nem trauma-alapú agykontroll történhet pszichoelektronikus fenyverekkel, illetve elektronikus úton tévék, rádiók és antennák által sugárzott szublimináis üzenetekkel. Az alábbiakban a trauma-alapú agykontroll programokkal foglalkozok, a nem trauma-alapú agykontrollal kapcsolatosan a "bioelektromos fegyverek' link alatt talál információt. Hogy megértsük miként működik a trauma-alapú agykontroll, Professzor D.C. Hammond egy beszédéből csináltam egy kivonatot. Ez a beszéd a 4. évi Kelet-Regionális Bántalmazás és Többszemélyiség Zavar Konferencián hangzott el 1992. június 25-én a Radisson Plaza Hotelben, Alexandria, Virginia, USA-ban. Hammond Professzor előadásának eredeti neve "MPD hipnózis: Rituális bántalmazás", de a késöbbiekben csak "Greenbaum-beszéd" elnevezés alatt vált közismertté.
dr. Greenbaum és a sátánisták trauma-alapú agyprogramozása:
Amit a dr. Greenbaum-féle agykontrollt és agyprogramozást alkalmazó sátánista szekták lényegében csinálnak az az, hogy fognak egy gyermeket -aki vagy sátánista szektatag gyermeke vagy pedig egy elrabolt gyermek- és aztán úgy két és fél évvel azután, hogy a gyermek személyiségét defregmentálták több alter egóba, kezdik el rajta az agyprogramozást. Az alter egókat nem csak súlyos szexualizált bántalmazással idézik elő, hanem például olyan kínzásokkal is, hogy egérfogót tesznek az ujjaikra. Tehát először a személyiség defragmentálásával kezdik a munkát ezeken a picike gyermekeken a kínzás és traumatizálás mindenféle őrületes formájával, aztán úgy 2 és fél éves kortól kezdődik az agyprogramozás, ami folytatódik egészen serdülőkorig. Az agyprogramozás alatt a gyermek egy guruló asztalon fekszik. Egy IV-t tesznek a karjába. Lekötik, jobbára teljesen meztelenül, majd mindenféle vezetékeket csatlakoztatnak a fejéhez, hogy az electroecenephalograph hullámokat figyelhessék. A gyermek pulzáló fényt lát, legtöbbször pirosat, de néha fehéret és kéket is. Demerollal kábítják be őket, de néha más fajta drogokat, például LSD-t, is alkalmaznak, attól függően, hogy milyen agyprogramozást csinálnak. A gyermekek fájdalmat írnak le az egyik fülükben, jobbára a jobb fülben, amibe egy tűt szúrnak, aztán dezorientáló hangokat hallanak miközben mindenféle fotikus (színes pulzáló fény) stimulációnak teszik ki őket, hogy az agyhullámokat egy bizonyos frekvenciára állítsák. Amikor ez meg van, akkor kezdődik a programozás, ami egy emberi lény teljes ledegradálásáról és önpusztításáról szól.

Példának okáért, az egyik áldozat, egy fiatal lány bement egy szobába, ahol rátették az elektródákat. Amikor a megfelelő állapotba került elektródákat helyeztek el a vaginájában is, és aztán így kezdték a programozást: "Nagyon mérges vagy valakire a csoportban." Amikor a lány azt mondta, hogy nem, akkor erős áramot vezettek belé és tették ezt addig, amíg a lány befejezte az ellenkezést. Aztán folytatták "és mivel valakire mérges vagy a csoportból megsebezed önmagadat". Ha azt válaszolta, hogy nem, akkor áramot vezettek belé. Ha azt válaszolta, hogy nem akarja önmagát megsebezni, akkor ismét áramot vezettek belé. Addig kínozták árammal ameddig befejezte az ellenállást. Aztán folytatták, "úgy sebezed magad, hogy megvágod magad". Ha azt válaszolta, hogy igen, akkor is áramot vezettek belé és ezt megtették többször, hogy kondicionálják az elméjébe mi történik, ha ellenáll. Kb. 30 percen át folynak ezek a borzalmak, aztán kimennek cigarettázni, majd visszajönnek és átveszik a 'tanultakat'. Ez 3 héten át folyik. Így programozzák a különböző alter egók személyiségét.

Ezek az alter egók tehát különféle személyiségeket kapnak különféle agyprogramozásokkal. A Béta programozás például szexuális programozás, ami megszabja miként kell orális szexet végezni, vagy miként kell viselkedni sátánista szexuális rituálék során, gyermekpornográfiában és prostituáltakként. Bele van keverve önpusztító programozás és gyilkolás is. Ez a program a CIA MK-Ultra Monarch projektjéből köszönt vissza ránk úgy a 60'as évektől egészen Bill Clinton idejéig, sőt talán még a mai napig folytatódik annak ellenére, hogy hivatalosan leálltak a programmal. A Théta programozás a "pszichikai gyilkos" programozás. A terminológia abból ered, hogy a sátánisták hisznek abban, hogy pszichés úton betegségeket lehet okozni másokban vagy akár meg is lehet gyilkolni egy embert. Az Omega az önpusztítás programja, amibe értendő öncsonkítás és öngyilkosság. A Gamma program, amolyan rendszervédelmi programozás és dezinformáló programozás. Az egész agyprogramozás amolyan kabbalafa szerűen történik, van egy alap, azaz a gyökér, a személyiségek pedig ágak és az azokban rejlő más személyiségek, kisebb ágak vagy levelek. Az egyik áldozat személyiségbe, ami Omega, azaz halál és önpusztítás programozást kapott, és ezt kizárólag a nem vérvonalbeli sátánista szektásokba programozzák, azt programozták bele, hogy ő egy homokóra a lénye, és a fa és a homokóra homokból van, ami amikor lepereg, akkor bekövetkezik a halál. Ebben az alter egó személyiségben 12 további személyiség rejlett, amiket '12 tanítványként' programoztak be. (Valószínűleg Jézus 12 tanítványából űztek gúnyt a sátánisták) Értelmezhető ez, mint a kabbalafa egyik ágán található 12 kisebb ág. Mindegyik tanítványnak volt egy tana, amit a programozás során memorizálnia kellett. Ezek a tanok tipikus sátánista eszmék voltak, mint például "legyél jó azokhoz, akik bántalmaznak, gyűlöld azokat, akik jók hozzád". Mindegyik tanhoz volt pár mondat, amit be kellett magolniuk. Amikor mind a 12 tanítvány vissza lett integrálva az eredeti egyszemélyiségbe a pszichiáter által, akkor ébredt fel a Halál elnevezésű alter egó, amibe az integráció után 6 nappal bekövetkező végső önpusztítás volt programozva. A tetejére a Halálnak volt egy alter egó nővére, egy amolyan számítógép back-up program. A 'Halál személyiség' önpusztítását meg lehetett akadályozni egy bizonyos rituáléval. És itt még nem volt vége a labiritus szerű személyiség programozásoknak, mert még egy utolsó program is várta a pszichiátert, ami lényegében egy üzent volt: "ez egy függöny, ami mögött megmaradt érzelmek és emlékek rejtőznek, de nem lehet megnyitni középről (a személyiség közepéből!). Ez egy furcsa függöny, úgy kell kinyitni, hogy nem lehet kinyitni." Ami emberi és ép elméjű még megmaradt egy személyből, azaz a fa gyökere, azt mind emögé a 'függöny akadály' mögé nyomták el.

Hát így néznek ki körülbelül a hasszidi zsidó Greenbaum által kidolgozott trauma-alapú sátánista agykontroll és agyprogramozás, ami a későbbiekben minden CIA agykontroll és pszichikai hadviselési program alapjává vált.
MK-Ultra
Az MK-Ultra a legszélsőségesebb és legmesszemenőbb náci agykontroll kísérleti program volt az emberi történelem során, amelyet a sátánista befolyás alatt álló, náci-alapított és náci-mentalitású CIA folytatott. A CIA ma már teljesen egybe van fonódva az izraeli Moszáddal és különböző sátánista szektákkal. Amerikában, Kanadában és néhány más országban okozott, és okoz még mindig, óriás botrányt, és habár a hívatalos állítás az, hogy a programot leállították a valóságban azonban él és virul, kiszabadult a szűk ketrecéből és ma egy kicsit más formában, fejlettebb módszerekkel globális méretekben tombol világszerte, mint a Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Program része, és ugyanolyan gyilkos hatással, mint a kísérleti fázisában. Az MK-Ultra egyik feltételezett kreátora egy bizonyos Dr. John Alexander, aki a jelenleg érvényben lévő Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok programmal is kapcsolatba hozható. Dr. John Alexander a Globális Elit irányítsa alatt álló Külföldi Kapcsolatok Tanácsával, a Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Központjával és az USA Globális Stratégiai Tanácsával működtek együtt nem halálos fegyver technológiák fejlesztésében és Neurolingvisztikai tanácsadást is ad a kormány tagjainak.

A történet lényegében ott kezdődik, ahol Professzor Hammond elkezdte a borzalmak elmesélését: a II. Világháború vége felé, a sziájés Allen Dulles és társai az Amerikai Egyesült Államokba menekítették a náci tudosókat és előkelő poziciókat adtak nekik vezető egyetemeken és főiskoláknál, valamint a NASA-nál, hogy azok tovább folytathassák a kísérleteiket az "alacsonyabbrendű lények. Már az 1950-es évektől kezdődően a CIA, természetesen Allen Dulles alatt, egy bizonyos Ewen Cameron nevű pszichiátert finanszírozott, hogy az, más tudósokkal egyetemben, agykutatási és agykontroll kísérleteket folytasson. Hozzá csatlakozott Dr. John Alexander is és ezek a kísérletek lettek később MK-Ultra név alatt közismertek. A programra vonatkozó dokumentáció túlnyomó többségét egy bizonyos Richard Helms, volt CIA vezető, semmisítette meg, de ami megmaradt belőle éppen elegendő ahhoz, hogy rálátást szerezzünk arra az őrült rémségre, amit a Globális Elit elkövet az emberiség ellen. Azt bizonyosan tudjuk, hogy a program egy ponton igen fejlett katonai bázisokon folytatódott, ahol rendszeresen traumatizálták és kínozták az áldozatokat. Ilyen központok voltak a Tampa-i MacDill Légierő Bázis, a Kentucky-beli Fort Campbell, az Anniston-i Fort McKellen, Redstone Arsenal és Marshall Űrkutató Központ, Huntsville, Alabamaban, a NASA Kennedy Űrközpontja, Floridában, és a NASA Goddard Űrutazási Központja Washington, DC-ben. A CIA bevallása szerint, az általa támogatott agy és magatartásirányítás kutatások 150 intézménynél - beleértve 44 egyetemet, kórházakat, börtönöket, gyógyszergyárakat- folytak. Legalább 185 tudós vett részt az MK-Ultrában. Angliában ez a program Ultra Green feldőnév alatt ismert és erről még külön írok néhány szót a lentiekben.

Több ezer fogoly, prostituált, külföldi, nem-fehér ember, pedofilia és inceszt áldozat, kiszolgáltatott helyzetben lévő nő, férfi és gyermek, illetve kórházi kezelés alatt álló egyedülálló és elmegyógyintézeti páciens, és droghasználó lett belekényszerítve, hogy részt vegyen a kísérletekben. A program során a leggroteszkebb agymanipulácókat és kínzásokat alkalmazták, amelyeket 'de-patterning-nek' és 'pszichikai hajtónak' neveztek. A projekt lényege egy személy személyiségének lerombolása és az elméjének defregmentálása, folyamatos traumákkal, állandósult stresszeléssel és elektromos árammal történő kínzással, majd új személyiségek beprogramozása. Élelmiszer és ital megvonás, alvás megvonás, sensory deprivation, LSD-vel és Demerollal történő bedorgozás, és a kísérleti alanyok Hamupipőke módra történő degradálása és rabszolgasorban tartása is része volt a tatikázásoknak. LSD-t azért alkalmaztak a kísérleti alanyokon, mert összezavarja az elmét. A CIA néhány házat tartott fenn, amelyben kétirányú tükrökön keresztül figyelték meg MK-Ultra operatívok, hogy miként reagálnak a titokban LSD-vel kábított kísérleti alanyok a CIA által bérelt prostituáltakkal folytatott szexuálistevékenységeik során.

Ewen Cameron főhadiszállása a kanadai Allan Memorial Institute-ban, Montreálban volt, ahol rendszeresen végzett kísérleteket teljesen gyanútlan pácienseken, akiknek a személyiségét módszeresen rongálta a projekt keretében. Egy emlékezetes MK-Ultra áldozat egy vancouveri kanadai nő volt, aki poszt-partum depresszióban szenvedett és akit Cameron 86 napon át dorgokkal álomban tartott. Amikor a nő felébredt MINDEN emlékezetét elveszítette, még olvasni, írni vagy WC-zni sem tudott. Nem sokára elveszítette a férjét és 6 gyermekét is. Ezután még Cameront választották meg a világ pszichiátriai asszociációjának fejévé! Az MK-Ultra vezetői között egyébként olyan emberek is voltak, mint a New York Kórház-Cornell Orvosi Központ elnöke, illetve a Smithosni Intézet feje, tehát nem egy-két őrült náci tudósról beszélhetünk, hanem köztiszteletnek örvendő elismert, és látszólag ép elméjű, tudósokról és szakemberekről. (Akiket mellékesen a náci koncentrációs táborokból importáltak vagy olyanoktól tanultak, akiket onnan importáltak.)

Az MK-Ultra során alkalmazott egyik taktikázás a cererofon volt, ami egy egyszerű diktafon, amire egy és azon üzenetet vették fel sorozatosan és éjjel a kísérleti alanyok párnája alá tették, hogy alvás közben sulykoljanak bele különböző dolgokat a fejükbe. Vagy kiválasztottak egy mondatot a kísérelti alany beszédéből és a felvételét játszották neki vissza alvás közben minden 30 percben. Ezt nevezték 'pszichikai hajtónak', aminek az eredménye az lett, hogy az áldozat rögeszmés megszállottjává vált egy mondatnak vagy gondolatnak és nem tudott semmi másra gondolni. Az új személyiség beprogramozása legtöbbször elektrosokk terápiával történt, és kezdődött elöszőr a személy természetes személyiségének lerombolásával. Ezt de-patterningnek nevezték el. A szerencsétlen áldozatoknak egy erős kezdő elektromos sokkot adtak, 5-9 kisebb sokkal követve, naponta 2-3 alkalommal, 30 napon át ismételve. Az áldozatok természetesen üvöltöztek és megpróbáltak elmenekülni a kínzások elől. Amikor az áldozat már teljesen ki volt fáradva, meg volt gyötörve és össze volt zavarodva, akkor egy sisakot erősítettek a fejére, amelyből napi 20 órán keresztül negatív üzenetek jöttek a füleibe. Az üzentek olyanok voltak, mint például "az anyám gyűlöl, a férjem gyűlöl, egy teljes lúzer vagyok", felhasználva az áldozatok saját hangját és szavait, amiket elözőleg felvettek (ez az állandósult és ismételt negatív üzenetciklus van alkalmazva ma a Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Program részeként). Az áldozatok lábai villamosáram vezetékekhez voltak kötve és minden negatív üzenetciklus után elektromos sokkot vezettek beléjük. Amikor a régi személyiséget végre lerombolták, akkor ugyanezt a borzalmas kínzási folyamatot alkalmazták, hogy egy új személyiséget építsenek fel. Sorozatgyilkosokat, orvgyilkosokat, kémeket, szexrabszolgákat, drogfutárokat, terroristákat és hasonlókat csináltak a kísérleti alanyokból.

Egy igencsak borzalmas tömeggyilkosság is kötődik az MK-Ultra programhoz. 1978-ban történt a guajánai Jonestownban, ahol a Jim Jones vezetése alatt álló Népek Temploma elnevezésű szekta működött. A szektát eredetileg Kaliforniában alapították meg, de később Guajánába költözött egy nagy méretű komplexumba. 1978-ban, a tömeggyilkosság után, ami 913 életet követelet, óriási mennyiségú pszichiátriai drogok -elegendő mennyiség 200.000 ember bedrogozásához!- voltak felhalmozva a szekta telepén. A szektatagok pedig kórházi karszalagokkal voltak megjelölve és az eredeti MK-Ultra program kísérleti alany populációjának profilját tükrözték jobbára: főként nők, színesbőrűek, börtönviseltek, kórházi páciensek. A fekete emberek meg voltak kötözve és a szájuk be volt tömve megérkezésükkor és naponta 18 órát dolgoztatták őket. (Gondolom, hogy felidézhessék azokat a régi időket, amikor a zsidók a feketéket rabszolgáknak adták el!) Az eredeti kaliforniai csoport azonnal beszivárgott a mendocinói állami kórházba, ami nem csak kísérleti alanyokat adott Jones előzetes orvosi kísérleteihez, de biztosította az orvosi terepet is a megfelelő MK-Ultra személyzet kiképzéséhez. Igen rövid idő alatt a kórház majdnem minden alkalmazottja a Népek Temploma szekta tagja lett, ápolóktól kezdve, tanácsadókon át a takarító személyzetig. Kalifornia szinte odaadta a saját kórházát a szektának. De a tagok között volt sok olyan ember is, akik a város szociális osztályának dolgoztak, és arra használták a privéligiumukat, hogy a szegényeket és az otthontalanokat beszervezzék. A szekta később jonestowni komplexumba költözött, ahol állítólag 1.100 ember élt. Ebből a populációból 913 embert találtak lemészárolva a komplexum területén 1978-ban. Elöszőr csak 400 holttestről számoltak be a hatóságok, de aztán csodával határos módon megkerült még 513 holttest. A hivatalos verzió szerint ezeket nem vették észre, mert az 513 holttest a 400 másik holttest alatt bújt meg, ami a helyszínen készült fényképek alapján egy röhejes képtelenség volt. A katonai vezetőt, aki nyomozta a tömeggyilkosságot és vezette a holttestek azonosítását, egy bizonyos Robert Páztor nevű amerikai kormányhivatalnok állította le, aki Zbigniew Brezinski legfőbb asszisztense volt. Annak a Zbigniew Brezinskinek, aki megalapította a Trilateral Commissiont, a sátánista-fasiszta Globális Elit egyik legfontosabb szervezetét. A későbbi magánnyomozások során nyilvánvalóvá vált, hogy Jim Jones szoros kapcsolatokat ápolt a CIA-vel, a szekta finanszírozói között volt egy magasrangú katonatiszt is, aki különböző biológiai fegyver és genetikai kísérletekben vett részt. A szekta több támogatója magasrangú politikus volt. Pletykák láttak napvilágot arról is, hogy a szektának volt egy kivégző osztaga, akik meggyilkoltak mindenkit, aki el akarta hagyni a szektát vagy bírálta azt. (A ma alkalmazott Globális Üldüztetés, Kínzás és Gyilok Program mögött is megbújik egy kivégzőosztag, akik sima gyilkosságokat hajtanak végre!) Jim Jonesnek volt egy halállistája, olyan emberek neveivel, akik a jonestowni tömeggyilkosságot követően hirtelen erőszakos halállal haltak meg. Köztük volt George Moscone, San Francisco polgármestere is, akit lelőttek 9 nappal a tragédia után. A második név Jenny Mills volt, aki egykoron a Népek Templomának tagja volt és igen kritikus hangvitelű könyvet írt a szektáról. Jenny Mills-t, a férjét és lányukat 1979-ben lőtték agyon a saját otthonukban. Egy Kathy Hunter nevű újságíró, aki a szekta 7 tagjának halálát jelentette be a hatóságoknak, akiket feltehetően azért gyilkolták meg, mert el akarták hagyni a szektát, szintén gyanús körülmények között húnyt el. Természetesen az soha nem derült ki kik gyilkolták meg ezeket az embereket.

A jonestowni komplexumot és a Népek Templomát egy újság a későbbiekben igen találóan "földi paradicsomnak' nevezte. Ismerve az MK-Ultra kísérelteket, és ma már tudván, hogy Angolába szánt zsoldosokat is képeztek ki a komplexumban, el tudjuk képzelni, hogy miféle paradicsom lehetett ott. A pszichopaták, torzszülött sátánisták és klinikai őrült nérók földi paradicsoma, ahol szabadon kínozhatnak embereket, nőket és gyermekeket kényszeríthettek perverz szadista orgiákba és pedofiliába, feketéket tarthattak rabszolgáknak, hogy 18 órán át dolgozzanak, és bármikor meggyilkolhatták bármelyiket bármilyen következmények nélkül, ha éppen zsoldos gyilokgyakorlatokat tartottak. Semmi kétség: ez valóban a pszichopaták és klinikai őrült sátánisták földi paradicsoma, akik az egész Födünkből egy ilyen őrült paradicsomot akarnak csinálni.
Monarch Projekt
A Monarch Projekt az MK-Ultra egy komponense volt, és minden túlzás nélkül az agykontroll történelmének leghátborzongatóbb szégyenfoltja, aminek keretében nők és gyermekek elméjét defregmentálták, és ezeket a nő és gyermek szexrabszolgákat Szabadkőmüveseknek, cionistáknak, pedofiloknak, rendőröknek, politikusoknak, papoknak, sátánista szektistáknak sátánista rituálékhoz, sorozatgyilkosoknak és szervezett bűnözőknek prostituálták. Ez a projekt arról szólt, hogy a legburtálisabb szexualizált kínzással orális és anális szexre, és orgiázásra specializálódott szexrabszolgákat, pedofil orgiákhoz gyermek szexrabszolgákat, és sátánista rituálékhoz gyilkosokat és kannibalizmust folytatókat programozzanak. Az áldozotokon brutális szexualizált bántalmazásokat és drogokat is alkalmaztak. Az áldozatoknak nem volt hová fordulniuk, mert mindenhol csak a traumák, a kínzás és a szexuális szadizmus, a leverés és a szolgság várt rájuk. Ezzel aztán azt kondicionálták beléjük, hogy egyszerűebb, ha megadják magukat és békésen hagyják, hogy a testüket, lelküket nap, mint nap kínozzák és megerőszakolják. (Ugyanez a 'körbevéve kegyetlen bántalmazó emberekkel' koncepció érvényesül a Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Programban!) A szexrabszolgák személyiségét, ahogy azt elmondta Professor Hammond a Greenbaum-beszédében, elöszőr borzalmas kínzásokkal defragmentálták, így szibilli többszemélyiséget előidézve bennük. Ezek a kínzások elektromos árammal, brutális verésekkel és kínzásokkal történtek. Az alter egókat aztán különböző szexuális és kémkedési feladatok ellátásához programozták be.

Az áldozatokat úgy kínozták, hogy például anális szex közben elektromos árammal zappelték a rektumuk körüli környéket, hogy elérjék a vágyott rektális kontrikciót a legoptimálisabb élvezethez és ejakulációhoz. A gyermekeket pedofil orgiákra adták közismert politikusoknak. Dokumentáltak olyan esetet, hogy egy kislánynak az ánusza napokig vérzett. Ezeket a szexrabszolgákat, nőket és gyermekeket, sátánista rituálékhoz is adták, amelyek keretében meggyilkolták és/vagy emberevés rituálékba is kényszerítették őket. A program kivitelezésében SOROZATGYILKOSOK is részt vettek. Az áldozatokat meg is őrjítették egy sátánista technikával, amelynek lényege, hogy a traumákhoz kapcsolódó 2-3 értelmű utalásokat tesznek állandósult jelleggel, amivel teljesen összezavarják az áldozatok valóságérzetét. (Ezt a sátánista technikát a Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Program célpontjain is alkalmazzák.)

A Monarch projekt a CIA és az Egyesült Amerikai Államok vezetőinek teljes tudtával és együttműködésével történt. Olyan személyek vettek részt nők és gyermekek megerőszakolásában és kínzásában, mint Ronald Reagan, Gerald Ford, George Bush, Bill és Hillary Clinton, Dick Chaney, és még sok más poltikus, CIA és katonai vezető. A Monarch Projekt részleteit egy Cathy O'Brian nevű elnöki Monarch szexrabszolga tette közzé miután a CIA egy embere segítette őt és a kislányát megszökni. A könyvének címe 'Amerika TranszFormációja' és ebben a könyvben részletesen ír nem csak az általa és a kislánya által átélt legőrületesebb kínzásokról és szexuális perverziókról, hanem azokról az őrült tervekről is, amikkel a Globális Elit bír embertömegek elméinek átvételére és irányításuk alá vonására, illetve az emberiség nagy részének kiirtására.
Ultra Green
A Monarch Projekt britt megfelelője, amit egy Grunenberg náci tudós kezdeményezett. Az USA Nemzetbiztonsági Ügynökségének, ami lényegében a CIA mögött álló háttérhatalom és sok Black Opért felelős (titkos fekete akciók), van egy bázisa Angliában, egy Menwith Hill nevű helységben, ami North Yorkshire-ben található. A Globális Elit innen irányítja a brittek titkos megfigyelését, beleértve tömeges telefonlehallgatásokat és high-tech szatellit megfigyeléseket, amit Reagan Star Wars programja keretében fejlesztettek ki. Menwith Hillen ugyanolyan agykontroll kísérleti programokat folytatnak, mint az MK-Monarch keretében, azaz brutális szexualizált bántalmzással nő és gyermek szexrabszolgákat csinálnak Anglia elit és sátánista rétegének. Az alkalmazott taktikázásokat nem kell részletezni, mert azonosak az amerikai módszerekkel és a Professzor Hammond által elmondottakkal.
COINTELPRO
Az FBI által használt COINTELPRO program lényegében már a mai szervezett zaklatás program leegyszerûsített. A szervezet az 1960'as évektõl kezdõdõen alkalmazza. A hivatalos verzió szerint a programot bizonyos emberek és csoportok félrevezetésre, lejáratására, disrupt és neutralizálására használták a rendõrség és a bíróságok együttmûködésével. A program keretében beszivárgás, beépülés, lejáratás, hiteltelennététel, pszichikai hadviselési taktikázások, névtelen telefonhívások és levelek, hamisított levelezések, kiköltöztetés, munkahelyi feketelistázás, betörések, vanadfalizmus, ál-letartóztatások, hamis vádak, zaklatás, életveszélyes fenyegetések voltak alkalmazva.

Forrás: 
Link

Kedves Látogató!
1996 óta hangsúlyosan, de valószínûsíthetõ, hogy sokkal régebb óta vagyok a Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Program egy célpontja. Az üldöztetésem két kontinensen folyt ezidáig komplett Poszttraumás Stressz Szindrómába való traumatizációval, egy lehetséges gyilkossági kísérlettel, rendszeres életveszélyes fenyegetésekkel és a taktikák oldalon lelistázott TELJES 60 kilométeres terrorcsomaggal. Két férjet, egy võlegényt, egy fiúgyermeket és három mostohafiat veszítettem el emiatt a tevékenység miatt. Tudtom és beleegyezésem nélkül meddõvé tettek, valószínûsíthetõen azon a szülõágyon, ahol életet adtam az egyetlen gyermekemnek. Tönkretették a karrieremet, elgáncsolták az egyetemi tanulmányaimat miután a torontói egyetemen sikeresen felvételiztem, eltolvajolták a készülödõ kiadványomat (a mai napig mások húznak hasznot belõle), kiterrorizáltak a munkahelyeimrõl. Szinte már a legnagyobb titokban létezhetek csak a Földön, mert a XVI. kerületi rendõrkapitányság határozatban közölte velem, hogy lefolytatta a rendkívüli halálom ügyében a közigazgatási hatósági vizsgálatot. Egy másik célszemélybe pedig FÉNYESNAPPAL lõttek bele az utcán. Ismét egy másik célszemély ellen 9 hamisvádat emeltek, majd mire tisztázni tudta magát KIFOSZTOTTÁK mindenébõl és otthontalanná tették. A második szívinfarktus majdnem elvitte. És akkor ott van az a nõi célszemély, akit már a lakásából kifosztottak, majd be is börtönözték, mert nem tudta fizetni a büntetéseket, amiket azért kapott, mert az utcán és a piacon árusított, hogy ne haljon éhen.

De mindez szinte eltörpül amellett, amit itt és most szeretnék megértetni veled és mindenkivel, aki erre az oldalra lapoz: a tevékenység, aminek célpontja vagyok
INTERGENERÁCIONÁLIS. Ez azt jelenti, hogy kb. kétévtizeddel ezelõtt kezdõdött meg az indoktrinációs folyamat és a törzsi fasizmusra, álközösségi ideálokra és sátánista rituális emberirtásra indoktrinált emberirtó közösségek tagjai a gyermekeiket is fasiszta gondolkozásra, pszichopatikus magatartásra és rituális emberirtásra indoktrinálják. Azt is jelenti továbbá, hogy az én gyermekem is kiirtásra van ítélve, egyszerûen azért, mert az én pszichogenetikai csoportomat képviseli. A programot úgy tervezték, hogy hosszú távon, generációkon át maradjon, mert bizonyos pszichogenetikai jellemzõkkel bíró csoport tagjait akarják kiirtatni a populációból.

Egy országos figyelemfelkeltõ és lakóssági tájékoztató kampány tervezte készen áll. És ha létezik egyetlen ember, ebben az egész országban, akinek minden érvényes oka meg van és, aki elszántan motivált ennek a kampánynak a megvalósításában, az ÉN VAGYOK SZEMÉLYESEN. Azonban ez a tevékenység nem csakhogy teljesen lefárasztja az embert pszichikailag és érzelmileg, nem csakhogy tönkreteszi az egészségünket, de egy valóságos gazdasági holokausztot is megvalósít. Nekünk nincsenek befolyásos kapcsolataink vagy jótevõink, és a legtöbb célszemély ugyanolyan cipõben jár, mint én magam. Jogi titkárnõ és vezérigazgatósági asszisztens létemre, nyelvismeretem ellenére hétvégi piacozásból és alkalmi munkákból tartom fenn magam úgyahogy, hogy ne veszítsem el minden önbecsülésemet sorban állva szociális segélyért egy önkormányzati épületben. Mi nem alamizsnáért kuncsorgunk, mert valahogy azért fenntartjuk magunkat, a legembertelenebb körülmények közt, megrokkant egészségi állapotban is harcolunk a pszichikai és fizikai túlélésünkért, de a legjobb szándékunkkal sem tudjuk összeszedni azt a pénzösszeget, ami gigászi figyelemfelkeltõ poszterek elkészítettésével és országszerte történõ kihelyezésével jár. A legõszintébben állítom, hogy még azt a pénzt sem tudjuk összeszedni, ami nagyobb volumenû tájékoztatóanyag elkészítésével és terjesztésével jár. Mindehhez tetemesebb összegekre lenne szükségünk.

Egy tágabb, akár generációkra kiható cél érdekében lobbizok, amikor azt mondom minden adomány segít. Elsõdlegesen természetesen a készpénz, mert mint tudod mindent pénzért adnak manapság. Ám mivel hétvégeken piacozunk olyan adományoknak is hasznát tudjuk venni, ami piacon értékesíthetõ. Az elektronikus használati cikkektõl kezdve az antikvitáson, könyveken és konzerveken át a tüzifáig. Minden adomány segít és én tudom, hogy vannak olyanok, akik lomtalanításkor egyszerûen kidobnak olyan értékes dolgokat, amiknek az értékét erre a célra lehetne fordítani. Jószándékú és elõrelátó idegenek támogatása nélkül soha nem fogjuk tudni megvalósítani a nagyobb méretû figyelemfelkeltõ kampányunkat. Márpedig a tét nagy, és nem az elegendõ ok vagy az elég erõs motiváció hiányzik, hanem csupán a pénz.

A legértékesebb adomány, amit adni tudsz az természetesen az, hogy részt veszel egy pozitív ellenáramlat létrehozásában, azzal, hogy felhívod mások figyelmét erre a tevékenységre, és TE MAGAD semmi szín alatt nem veszel részt ilyenben, sõt a gyermekeidet is arra tanítod, hogy semmi szín alatt ne vegyenek részt mások kriminális kínzásában, vegzálásában, és az egyenlõ emberi jogaik letiprásában. Ám, de amennyiben bármi mással is támogatni tudod a figyelemfelkeltõ és lakossági tájékoztató kampányunk realizálását a kontakt cím az alábbi: 
Hafner Gabriella
1165 Budapest
Táncsics u. 29/b

Tel.: (70) 565-2295
E-mail: gabriellahafnerhun@hotmail.com

láthatatlan hadviselés: te Toto, én azt hiszem már nem vagyunk Kanszaszban!
"Szükségünk van egy pszichikai műtét programmra a társadalmaink politikai ellenőrzése alatt tartásához. Célja az agy külső fizikai irányítása. Mindenkit, aki eltér a megszabott normától műtéti úton meg lehet csonkítani. … Az embernek nincs joga a saját agyának fejlesztéséhez. ...Elektromos úton kell irányítanunk az agyat." 

Dr. Jose Delgado
Yale Egyetem Orvosi Iskola, Neuropszichiátriai Osztályigazgató
USA Kongresszionális Rekord 26, Vol. 118, 1974. február 24. 

Úgy gondolom, hogy a legtöbb ember egyetért abban, hogy egy másik ember elméjébe való kalkulált és technológiai úton történő behatolás, az emberi agy/elme szándékos megcsonkítása vagy rongálása, az emberi értelem és a szellemiség szabadságnak beleegyezés nélküli és manipulatív módon történő korlátozása vagy elnyomása nem más, mint egy monumentálisan barbár agresszió, amely porig rombolja az emberi elme fejlődésének és civilizációjának sokezer éves történelmét. Eme agresszió több, mint az emberi szellemiség és értelem barbár megerőszakolása. Eme agresszió több, mint az alapvető emberi jogok barbár megsértése. Eme agresszió maga az élet értelmének lerombolása, az ember távirányítású bioleketromosrendszerré alacsonyítása és az emberi faj agytalan állati sorba való taszítása. Már pedig pontosan ez van megvalósulóban azoknak a tudatot és fizikai működést manipuláló fegyvereknek a segítségével, amelyeket kolletív nevükön bioelektromos fegyvereknek vagy irányított energia fegyvereknek nevezhetünk és a nagyonis megtévesztő elnevezésű szubletális fegyverzet kategóriába tartoznak.

Az első atomrobbanás alamagordoban 1944-ben történt. Az atomvillanás egy rövid időre felvillantotta a modern világ harcosainak az elméiben, hogy milyen lehetőségek is rejlenek az atomban és az a villanás örökre megváltoztatta a háborúzás természetét. A nukleáris háború a civil lakosságot tette a háborúk célpontjává, vagyis megváltoztatta a hagyományos háborúzás szabályait. A háborúzás már nem katonák katonák elleni ütközetéről szól, hanem a civil lakosság tömeggyilkosságáról. A puskapor egyszeriben a kis fellázadók, forradalmárok és törpenépségek fegyverévé vált, akik a nukleáris nagy hatalmak idegeire mentek a harciaskodásukkal. Akik atombombával rendelkeztek azonnal rádöbbentek, hogy a háborúzás roppant veszélyes lehet, mert kiválthatja a Föld felrobbantását. De ahogy a nukleáris háború megváltoztatta a hagyományos háborúzás természetét, úgy tette szükségessé a láthatatlan hadviselést. A hadviselés legbiztonságosabb formája a csendben és láthatatlanul indított háború lett. A 2. Világháború vége felé láthatatlan hadviselésre irányuló kutatások kezdődtek meg különböző formákban, aminek következtében idővel a modern idők harcosai előjöttek néhány igen szörnyűséges módszerekkel az ellenség népességének legyőzésére anélkül, hogy az ellenség egyáltalán tudatában lenne, hogy háborúban állnak vele. A mai láthatatlan fegyverek nagyobb méretű fenyegetést jelentenek az életre, mint egy termonukleáris holokauszt. Ezek a láthatatlan fegyverek úgy lettek kifejlesztve, hogy a célpontoknak még csak tudomásuk sem volt róla, hogy rajtuk kísérletezték ki őket, és még akkor sem ismerhetők fel, amikor gyilkolnak vagy amikor irányított robotokká teszik az embereket.

Ezek a láthatatlan fegyverek magukba foglalnak olyan módszereket és eszközöket, amelyek az emberek elméit, érzelmeit és központi idegrendszereit célozzák meg. Ilyen módszerek és eszközök az irányított eleketromágneses impulzusok és mikrohullámú sugarak, amelyekkel hangokat sugározhatnak a fejeinkbe vagy akár halálra égethetnek minket. A láthatatlan fegyverek közé tartozik az elektromagnetikus kórterjesztés és a gén-specifikus pusztítás, azok a biológiai és kémiai fegyverek, amelyekkel tömegeket lehet elpusztítani vagy férfiakat kasztrálni. És végül, az emberiség ellen jelenleg bevetett leghatásosabb láthatatlan fegyver a környezeti hadviselést lehetővé tévő eszközök, amelyekkel egész régiók időjárását, gazdaságát és populáció elmeállapotát destabilizálni tudják.

Az alábbiakban rá fogok térni az általam ismert láthatalan fegyvertechnológiákra részletesebben, de előszőr kezdem az alapokkal:
  1. az atmoszfáránkban történő elektromos aktivitás természetes sugárzásokat produkál. ezeket a sugárzásokat "Schumann rezonanciának" nevezzük, amelynek a legerősebb sugárzása 7.8 Hertz erősségű. Ezek a majdnem mozdulatlan (szkalár) extrém alacsony frekvenciájú sugárzások természetes módon léteznek a föld elektromágneses térségében, ami a földünk és az Ionoszféra között helyzekedik el. A föld természetes "agyhullámai" (rezgései) azonosak a föld felszínén élő ember elméjének frekvenciaspektrumával. Röviden, ha a Schumann rezonancia leesik 6.9 Hz-re, akkor az ember elméjének rezonanciája is le fog esni erre az értékre.
  2. a földben található 64 ásvány modulálja a föld belsejéből kiáramló geomágneses sugarakat. Ugyanezek az ásványok találhatók meg az emberi vér vörös vérsejtjeiben. Elmondható tehát, hogy kapcsolat van az emberi vér és a föld belsejéből sugárzó geomágneses hullámok között.
  3. amennyiben egyensúlytalanság áll be a Schumann rezonancia és a geomágneses hullámok között, úgy az emberi szervezet természetes bioritmusában is egyensúlytalanság áll be.
Néhány frekvencia hatása az emberi összszervezetre és elmére:
  - a 6.66 Hz depressziót, búskomorságot, önpusztító gondolatokat okoz
  - a 7.83 Hz-es frekvencia a föld természetes sugárzása, egy embert jólét érzésével tölti el (ezért mennek az emberek a természetbe relaxálni!!!!)
  - 8 Hz-en működik egy ember agya, amikor "látóvá" válik. A kézrátéttel gyógyító szintén 8 Hz-es hullámokat sugároz a betegbe.
  - a 9.41 Hz a piramisok frekvenciája
  - a 10 Hz hipnotikus állapotba hozza az agyat
  - a 10.80 Hz lázadó, randalírozó magatartást idéz elő
  - a 388 MHz károsítja az emberi szervezetet
  - 400-450 MHz az 'ablak' az emberi tudathoz, ez a frekvenciaspektrum a valóságérzékelésünk háttér rezgése
1. KÖRNYEZETI ÉS KLÍMAHADVISELÉS, GEO-FEGYVEREK
Nem kell tudósnak lennünk ahhoz, hogy felismerjük valami nincs rendben az időjárásunkkal. Szokatlan számú hurrikánok, gigászi tömeggyilkos tsunamik, árvizek, szárazságok, hirtelen jött viharok, szokatlanul enyhe telek és forró nyarak tarkítják a világ időjárásának térképét manapság. Az átlaghőmérséklet 0.7°C emelkedett és a sarki jégréteg 2/5 része olvadt el az elmúlt 60 év alatt. Várhatóan a folyóink vízmennyisége radikálisan csökkenni fog a következő egy-két évtizedben. A hivatalos propaganda szerint a Föld éghajlatváltozásáért, amelyet pontosan ezek a szélsőséges időjárási jelenségek és átlaghőmérséklet emelkedés bizonyítanak, az emberi tevékenység a felelős. Ilyen emberi tevékenységek az üvegházgázokat termelő megnövekedett ipari tevékenységek, az emberiség nagy mennyiségű szén-alapú tüzelőanyag felhasználása, a megnövekedett mennyiségű autóhasználat következtében levegőbe kerülő szén-dioxidok, a tömérdek mennyiségű műanyagzacskók és csomagolók haszálata, amik lebomlási ideje átlagosan 300-400 év, illetve az erdőirtás és csökkenő zöldterületek. Magáért a hivatalos környezeti propagandáért a Róma Klub felelős, akik a Globális Pszichopata Bűnkartell környezeti politikáját koordinálják. Ennek a szervezetnek az elsődleges célja olyan krízis propaganda terjesztése, ami indolkolttá teszi a hatalom centralizációt, illetve az eugenikát és az ipari fejlődés elnyomását a harmadik világban. Érdemes tehát némi egészséges szkepticizmussal fogadni az általuk sok szervezeten át terjesztett tényeket és megoldás ajánlatokat, mivel hajlamosak 'sokk adatok' közlésére, dezinfromálására és olyan ajánlatok megtételére, amelyek a központi hatalmat sürgetik. Az armaggedonisták azt terjesztik, hogy elérkezett az isteni ítélkezés ideje, a bibliában megírt végidők jelenségeinek vagyunk tanúi. Ezt természetesen a vallásos armaggedonisták terjesztik, akik mindenáron az emberi világ végét akarják látni.

A Róma Klubtól és a szervezett vallások armageddonistáitól függetlenül, kétségtelen, hogy természetellenesen élünk és, hogy a szemléletünkön és a természethez való hozzáállásunkon változtatnunk kell. Azonban igen gyanúsan sem a Róma Klub, sem a nemzetközi hivatalos beszámolók egyike, sem a szervezett vallások armaggedonistái nem számolnak be arról a fenomenáról, amit
'környezeti hadviselésnek' nevezünk és azokról a fegyverekről, amiket ehhez felhasználnak. A 'környezeti hadviselés' kifejezés a természetes ökológia, mint például a klíma és az időjárás, tudatos megváltoztatását vagy manipulálását takarja, a földrendszer bármely részének - beleértve az ionoszféra és a magnetoszféra, amelyek manipulálásával szárazságot lehet előidézni, illetve a föld tektónikuslap rendszere, amely manipulálásával akár olyan szeizmikus eseményeket is elő lehet idézni, mint a földrengések - befolyásolásával, amellyel tudatosan fizikai, gazdasági, pszicho-szociális károkat lehet okozni bármely kiválasztott geofizikai vagy populáció lokalitásban - egy stratégiai vagy taktikai háború részeként.

A környezeti és klímahadviselés fegyvereit gyűjtőnéven geo-fegyvereknek nevezzük és nagyban felelőssek az elmúlt 15-20 évben tapasztalható szélsőséges időjárásért, és egyre erősödő gyanúk és bizonyítékok szerint tömegpusztító cunamikért és földrengésekért is. Ám sem a környezetvédelmi szervezetek, sem a média, sem a politikusaink nem beszélnek róluk, annak ellenére, hogy ma már olyan cégek is léteznek, amelyek nyíltan felajánlják időjárásbefolyásolás szolgáltatásaikat, olyan célokra is, mint a 'rasszista rezsímek elleni küzdelem'. Röviden, genocídiumra, kínzásra és mindenféle más „istencsapásra”. És annak ellenére sem, hogy ezeknek a környezetkárosító és manipuláló fegyvereknek a létezését letagadni nem lehet, hiszen nem csak tudósok és meteorólógusok állítják már, hogy tudatosan előidézett klimaváltozásokról és természeti katasztrófákról van szó, hanem még az 
Egyesült Nemzetek 1977-es egyezménye, az 'Egyezmény a krönyezetmodifikáló technológiák katonai vagy más ellenséges használatának tiltására' (Convention on the Prohibition of Military or Any Other Hostile Use of Environmental Modification Techniques' (Resolution 31/72, 10 December 1976), is ékesen bizonyítja létezésüet. Ironikusnak találom, hogy a Pentagon is csatlakozott a globális felmelegedés konszenzushoz és egy tanulmányban hosszasan és részletesen tanulmányozta különböző globális felmelegedési szenáriók következményeit. Irónikus, mondom, mivel a Pentagonnak van egy bizonyos klímahadviselési programja, olyan felszereléssel, ami elismerten működik és befolyásolja a klímánkat.

A klíma és az időjárás befolyásolásának lényegében 3 főkategóriája létezik. Az első a szokványos időjárási mintázatok elnyomása, a második a szokványos időjárási mintázatok felerősítése, és a harmadik a teljesen új időjárási mintázatok előidézése. Az időjárs és klíma befolyásolását két alapvető technológiával eleht elődiézni: felhő seeding és irányított energia.
1985. január 10-én egy hivatalos szabadalom lett beadva az USA Szabadalmi Hivatalánál a 4,686,605. szabadalomszám alatt, 'Módszer és felszerelés a Föld atmoszférájának, ionoszférájának, és/vagy magnetoszférájának bármely régiójának megváltoztatására' elnevezéssel. A sazbadalmat 1987. augusztus 11-én hagyták jóvá. Ez a szabadolom elmagyarázza az 'elektron ciklotron rezonanciás melegítő módszert', amely módszer jelenleg az Új Világrend megvalósítása céljából van felhasználva, mind az amerikaiak, mind pedig az oroszok által, mint időjárás módosító, klímahadviselési és elme agykontroll fegyverzet.HAARP
A Globális Pszichopata Bűnkartell egyik irányított energia geo-fegyvere a gokonai (alaszkai) bázisú, USA Légierő és az USA Tengerészet irányítása alatt álló 
HAARP (High Frekvency Aurorial Research Program), azaz a Magas Frekvenciájú Auroriális Kutató Program. A HAARP egy szuper erős (1.800 megawatt összerősségű) rádióhullám sugárzó technológia, aminek az legfontosabb komponense az úgy nevezett ’Ionoszféra Kutató Instrumentum’(Ionosphere Research Instrument - IRI). A HAARP 180 darab 72” magas toronyból áll, amelyek együttesen sugároznak egy 2.8-tól 21 MHertzig terjedő keskeny energiasugarat. A tornyok termosztatikus halmokon állnak 80” távolságban egymástól egy kb. 12 x 15 méteres derékszögű területen. Mindegyik tetején van két kereszteződő antennája (dipólusa), a egyik alacsony sávú (2.8-8.3 MHz) a másik pedig magas sávú (7-10 MHz). Mindegyik dipólusnak egy saját transzmittere van, amik az IRI-k alatt fekszenek 30 darab klímatizált búvóhelyben. Mindegyik búvóhely 12 darab 10 kilówattos transzmittert rejt, azaz összesen 360 darab transzmitter, ami 3.6 megawatt erősséget ad az IRI-nek. Továbbá, maguk a tranzmitterek 5 nagy generátor által vannak működtetve, amik 16 megawatt erőt adnak.

A HAARP úgy működik, hogy az IRI tornyai együttesen egyetlen sugárnyalábot képezve felnyitják az ionoszférát (vagyis az atmoszféránk legfelsőbb rétegét, ami a Földtől 40 és 500 mérföld közötti távolságban helyzekedik el) úgy, hogy a Földről felmelegíti a megcélzott ionoszféra területet. Az elektromágneses hullámok részben visszaverődnek a Földre és behatolnak minden élőbe és élettelenbe. Az ionoszféránkon tudatosan előidézett gigászi lyukakon át pedig az atmoszféránkba jutnak a világegyetem kártékony sugárzásai. A HAARP lényegében olyan, mint egy gigászi melegítőtorony, ami komoly zavarokat okoz az ionoszférában, nem csak óriási lyukakat furva bele, hanem hosszú vágásokat is szelve abba a védelmező rétegbe, ami körülöleli a Földünket és az azon létező minden életet, és megakadályozza a halálos sugárzásokat a bolygónk bombázásától. Ma már tudományos kutatások bizonyítják, hogy a HAARP működik és képes árvizeket, szárazságokat, hurrikánokat és földrengéseket előidézni. A mesterséges szárazság előidézése úgy történik, hogy a HAARP-pal mikrohullámú sugarakat lövellnek a stratoszféránkba, azt felmelegítik, majd aerosol alakú kémiai anyagokat juttatnak a légkörbe. A HAARP mikrohullámú sugarai és az olyan kémiai anyagok, mint a bárium titánatok, metil aluminium és potásszium keverékek, lényegében kiszárítják az atomoszféránk base-line nedvesség gradientjeit.

A HAARP nem más, mint egy hódító fegyver, az Új-Világrend egyik leghatásosabb geo-fegyvere, amellyel tudatosan és választékosan destabilizálják egész régiók mezőgazdasági és ökológiai rendszereit. Teljes gazdaságokat képesek destabilizálni klímamanipulációval, de még lényegesebben, a HAARP úgy alkalmazható, hogy az "ellenség népessége" nem is tud róla és még csak hadseregeket sem kell bevetni. 2001-ben egy cikk a Tudomány és Globális Biztonság tudományos lapban azt állította, hogy az infrahullám (ami nem más mint a HAARP által is előllított Extra Alacsony Frekvenciájú sugárzás egyik típusa) lokalizált föüldrengéseket képes okozni. Tehát a HAARP nem csupán extrém időjárási jelenségeket – szárazság, nagy esőzés okozta áradások, különös forróság stb. – képes előidézni, hanem akár földrengéseket is a világ bármely pontján.

Kihangsúlyozom, hogy a HAARP működik és a használata lehetségesen végzetes következményekkel bír a világunk éghajlatára és minden életre a Földön. Az Új-Világrend pszichopata őrültjeinek egyik célja a világ 6.5 millárd lakosának 1 milliárd, vagy még annál is kevesebb főre történő aggresszív redukálása háborúkkal, eugenikával, biológiai és kémiai fegyverekkel, irányított energia és geo-fegyverekkel. A HAARP-ot emberéleteket követelő szélsőséges időjárási körülmények és gigászi szárazságok előidézéséhez alkalmazzák, hogy tudatosan elpusztítsák az emberiség java részét. A világ sátánista hatalmasai tudatosan idézik elő a bibliai jóslatokban szereplő földrengéseket, szárazságokat, és viharokat. Nem beszélve a háborúkról. (Ennyit az armageddonisták szilárd meggyőződéséről, hogy Isten idézi elő az általuk talapsztaltakat!)

(Egyébiránt a HAARP (és a következő részben említett orosz Fakopány) lényegében Dr. Nikola Tesla ’halálsugara’ tudományos kutatásnak álcázva! Miközben a tudományos propaganda Einstenie fókuszált mindehol - akinek a leglényegesebb egyenlete téves - Dr. Nikola Tesla tudományos munkásságát használták fel valódi tudományos fejlesztésekhez.)
A Fakopáncs
Sokan hallottak már a HAARP-ról, de annál kevesebben a Fakopáncs Projektről. Ő lenne a HAARP orosz megfelelője. Mint két gonosz testvér úgy áll ez a két torony a világ felett szerteszét szórva halálsugaraikat minden élőre és élettelenre. Csernobiltól nem messze áll a fényképen látható Fakopáncs elnevezésű torony, amellyel tandemben az amerikai HAARP-pal jelenleg megváltoztatják a föld mágneses mezejét időjárás módósítás, vulkánikus aktivitások és földrengések előidézése, a lakosság magatartásának irányítása, illetve elektronikus vírusterjesztés céljából. 1977. január 10-én az amerikai kormány hivatalosan is titkos partnere lett az oroszoknak az Fakopáncs Projektben, amikoris szofisztikált tudományos anyagokat és felszereléseket küldött nekik a kutatásaikhoz és a fejlesztéseikhez.

A Földünk atmoszférájában atmoszférikus gőzfolyók találhatók, amelyek az egyenlítőtől erednek és a pólusok felé haladnak. A két hemiszférában átlagosan 5-5 ilyen gőzfolyó található egy időben. Ezek az atmoszférikus gőzfolyók több ezer mérföldön át is folynak a fejünk felett és némelyikük annyi vizet mozgat meg, mint itt lent a Földön az Amazon, vagyis bármely pontján bármely adott másodpercben kb. 364 millió liter vízforgalmat lehet lemérni. A leghosszabb atmoszférikus gőzfolyó 4.800 mérföld hosszúságú! Az atmoszférikus gőzfolyók néha beszippantódnak egy-egy alacsonynyomású rendszerbe és ekkor óriási mennyiségű vizet zúdítanak ránk. Jelenleg az USA és Oroszország együttesen figyeli és manipulája ezeket az atmoszférikus gőzfolyókat a Fakopáncs Projekt leplezett időjárásmódosító tevékenységei céljából. Ez csupán a Fakopáncs egyik alkalmazása.
GWEN-tornyok és Elate-tornyok
Jelenleg a föld természetes geomágneses sugárzásait a föld több pontján mesterségesen előállított alacsony frekvenciájú sugárzásokkal helyettesítik úgy nevezett GWEN-tornyok, és azok Elate-tornyok elnevezésű orosz megfelői segítségével. A tornyokkal bizonyos frekvenciákat olyan módon lehet regulálni, hogy az effektív megváltoztatja a föld természetes geomágneses erőterének erősségét bármely georgráfiai területen. Ezeknek a GWEN és Elate transzmittereknek több funkciójuk van, mint például az 
1. időjárásmódosítás, 2. a tömegek magatartásának és kedélyének manipulációja (agykontroll és tudatmódosítás), 3. szintetikus telepátia üzenetek sugárzása a kipecázott alanyok fejébe, és 4. tömegek fizikai megbetegítése. (Specifikusan, a 388 MHz károsítja az emberi szervezetet, de például az extra alacsony frekvenciával (ELF) meg lehet változtatni az RNS és a DNS működését is.) Személyszerint NEM tudom, hogy hol vannak Magyarország területén ilyen GWEN vagy Elate-tornyok (ha valaki tudja, akkor küldje el nekem az információt!)- ha egyáltalán vannak-, de az ismert, hogy 200 mérföld a hatótávolságuk és az is ismert, hogy az USA-ban, Oroszországban és más országokban már alkalmazzák ezt a technológiát a fentiekben említett funkciókra. Úgy manpulálják vele tömegek kedélyállapotát. magatartását és tudatállapotát, hogy az embereknek még csak fogalmuk sincs róla! A megszaporodott skizofrénia eseteket, véleményem szerint, részben a tornyok által sugárzott szintetikus telepátia üzeneteknek is köszönhetjük.

A GWEN-rendszer, azaz a 
Ground-Wave Emergency Network - Felszíni Hullám Készenléti Hálózat, az amerikai HAARP-pal és az orosz Fakopánccsal van harmonizálva. A GWEN-tornyok (és az Elate-tornyok) átlagosan 200 mérföldnyi hatótávolsággal bírnak. A GWEN-rendszer lényegében egy katonai kommunikációs rendszer, aminek a fejlesztése még ma is folyamatban van. A rendszer extrém alacsony frekvenciában (VLF) működik, a tranzmissziók pedig a 150 és 175 kHz közötti frekvenciaspektrumon folynak. A tornyok képesek a felső VHF-től az alacsony UHF-be is sugározni 225 és 400 MHz között. Ezek a spektrumok azért lettek kiválasztva, mert a jelei olyan hullámokon utaznak, amelyek a földhöz tapadnak, ahelyett, hogy szerteszét áramolnának az atmoszféránkban. A GWEN-tonyok 360fokban sugároznak kb. 200 és 300 mérföld távolságba, azonban a jelzései 200 mérföld felett erősen gyengülnek. Az egész Amerikai Egyesült Államok be van hálózva ilyen GWEN-tornyokkal olyan módon, hogy lefedik a teljes populációt.1. A GWEN és Elate toronyok katonai alkalmazása: 
2. A GWEN és Elate tornyok elmekontroll alkalmazások: 
3. A GWEN és Elate tornyok időjárásmódosítás alkalmazása: 
Chem-sáv/Kémiai sávok
A Globális Pszichopata Bűnkartell geo-fegyver arzenáljában megtalálható a chem-trailnek elnevezett fenomena, azaz a kémiai-sáv. Ezt a jelenséget részben az emberiség, főként a japánok és a magyarság egy régi barátjának, idősebb Teller Edének köszönhetjük, aki köztudottan különös vonzalmat érzet a nagy pusztítóerejű fegyverekkel szemben. 1997-ben többed magával egy tanulmányt mutatott be [
ide kattints az eredeti tanulmány megtekintéséhez], amelynek célja a globális felmelegedés megakadályozása volt. Ebben a tanulmányban olyan ajánlatokat tesznek a felemelegedés, a krizís szintű UV/kozmikus sugárzás és ózon-réteg megfogyatkozás krízésének megakadályozására, mint például gigászi mennyiségű ionizált szubmikron részecskék feljuttatása és szétszórása az atmoszféránkban. Míg a tálalt öltletek kétségtelenül nagyszerűek voltak a tanulmány készítői, mintha elsiklottak volna ama apróság felett, hogy az alkalmazásra ajánlott kémiai anyagok - aluminium, bárium, szelénium, thórium stb. - milyen hatással lesznek az emberi egészségre és a környezetünkre. Úgy tünik, hogy az olyan kifejezések, mint a 'biztonság', 'toxicitás', 'letalitás', 'környezeti befolyás', és 'etika' nem igen szerepeltek eme hírneves tudósoknak a szótáraiban. Lényegében olyan megoldásokat ajánlottak, amelyek némelyike több kárt okoz az emberi egészségben és a környezetünkben, mint jót tenne. Az alapötlet az volt, hogy ezek az ionizált nehézfém részecskék gátolják és visszatükrözik a napsugarakat és az ajánlott alkalmazásukkal megkadályozzák az ártó sugarak bejutását az atmoszféránkba, kb. 1-2%-kal csökkentve az UV sugarakat. A kémiai anyagok atomoszféránkban történő szétszórásának gigászi feladatához többek közt, katonai és kereskedelmi repülőket ajánlottak.

Ma főként az USA-ban és Kanadában egyre több beszámoló van a levegőben látható furcsa kémiai-sávokról és az USA Védelmi Osztályának (DOD) 'RF Dominancia' programja bizonyítja, hogy Teller Ede és társai eredeti ötletét fegyveresítették. A CIA eredetileg a Coverleaf Projekt alatt kísérletezte ki ezeket a kémiai-sávokat, aminek keretében az aerozált anyagokat a felső atomoszféránkban, a stratoszférában szórták szét. Ma már olyan anyagokat alkalmaznak, mint az aluminium, thórium, szelénium, szilikon karbide, cirkonium, illetve más sugárzás-visszaverő fémek és fém oxidok. Az alkalmazott anyagok egy része természetesen visszahullik a Földre, köztük a thórium is, ami 98% tisztaságban van alkalmazva.

A kémiai-sávoknak nem csak környezetünk tudatos károsítására alkalmazzák, hanem más alkalmazásai is vannak. Ilyen alkalmazás az egészségkárosítás, ami akémiai sávokat a biológiai terrorizmus kategóriájába is sorolja. A permetekben alkalmazott anyagokat már réges-régen klinikai vizsgálatok alá vetették. A kémiai anyagokon kívül szárított hemoglobin-mentes patogéneket hordozó disznó vörtösvérsejteket és más kórokozókat is találtak bennük. Sőt ismeretlen sejteket is, amikről csak találgatják, hogy valamiféle mesterséges 'nanosejtek'. Okozhatnak tehát vírusos betegségeket és ismeretlen eredetű betegségeket is vele, aminek azonnali megjelenései vannak vagy pedig alvó ügynökökként maradnak a szervezetünkben és a HAARP/Fakopáncs/GWEN/Elate rendszerek által előídézett ELF hullámokkal a későbbiekben olyan biológiai zavarokat idézhetnek elő a szervezetünkben, amivel aktiválják őket. A
Morgellon szindróma, amit már bizonyos emberek a 21. század pestisének neveznek állítólag egy ezen tudatosan előidézett kórok közül. Külön egy érdekesség, hogy habár a Morgellon szindróma rostokat hoz létre a bőr alatt, olyan rostokat, amelyek mikroszkóppal láthatóak és le is fényképezhetők, az egészségügyi szervezetek 'hallucinációknak' nevezik ezeket a rostokat!A permetben felfedezhető némely anyag tudatmódosító hatással lehet ránk. Ezek előidézhetnek apátiát vagy agressziót. A Flór és szelénium például elősegíti, hogy hangokat halljunk. A leglényegesebb dolog azonban az, hogy felfedezték, hogy olyan anyagokat is tartalmaznak, amelyek leblokkolják különböző aminósavak interakcióját egymással, amelyek a MAGASABB TUDATTAL KAPCSOLATOSAK, illetve megnövelik a dopamin termelést az agyban, amivel az ELME ALACSONY REAKTÍV RÉSZÉBEN egy amolyan álomíttas érdektelenséget (hasonlatos bizonyos drogok által előidézett módosított tudatállapotokhoz) idéznek elő. Tehát kémiai-sáv permetek olyan anyagokat is tartalmaznak, amelyekkel elő tudják idézni, hogy az embereknek nehezére esik megkülönböztetni a valóst a valótlantól, és olyannyira eltompítja őket, hogy még vissza sem tudnak harcolni.
Cunami-bomba
Egy másik geo-fegyver a 'cunami bomba'. (És ezután a mondat után szinte hallni vélem, hogy magadban felkiáltasz, "Na, ne!") Ma már de-klasszifikált iratokból tudjuk, hogy 1944-ben és 1945-ben, a II. Világháború alatt titkos katonai cunami-bomba kísérleteket folytattak az Új-Zéland-i Aucklandtól nem messze elterülő Whangaparaona terület környékén a Csendes-óceánban. Az Auckland Egyetem Thomas Leech professzorát rendelték ki a katonasághoz, hogy részt vegyen egy projektben (Projekt Seal), amelynek keretében egy sor titkos víz alatti robbantásokat végeztek, amikkel mini-cunamikat idéztek elő. A kísérletek folytán a víz alatt robbanóanyagokat helyzetek el bizonyos stratégiai alakzatokban, hogy aztán a kontrollál felrobbantásukkal gigászi árhullámokat okozzanak. A technológia felé komoly érdeklődést mutatott az amerikai és a britt kormány is, akik aztán maguk tovább fejlesztették ezt a cunami-bomba technológiát. Több feltételezés látot napvilágot arról, hogy a Japán földrengés és az azt követő cunami is mesterségesen voltak előidézve, sőt a néhány évvel ezelőtt Indonéziában töbszázezer életet követő szuper gigászi cunami is már ilyen mesterséges cunami volt.
2. BIOLÓGIAI ÉS KÉMIAI FEGYVEREK 
A biológiai és kémiai fegyverek, illetve a bioterrorizmus és a kémiai terrorizmus a fekete biológiai/kémia termékei, és mint minden pusztító fegyvert ezeknek a legveszedelmesebb alakjai is jobbára a Fekete Testvériség csoportjai és a Globális Pszichopata Bűnkartell tartják birtokukban. Míg a biológiai fegyverek igen hatásosak, a kémai fegyvereket már sokkal nehezebb halálos dózisokban alkalmazni így a bevetésük fő célja inkább a félelemkeltés és megfélemlítés. 1998-ban híresztelések láttak napvilágot, hogy a Dél-Afrikai kormány olyan genetikai mérnöklési programokat finanszíroz, amelyek keretében fajspecifikus biológiai fegyvereket fejlesztenek ki. Az izraeli kormányról is hasonló híresztelések terjengtek. A dél-afrikaiak állítólag a feketéket elpusztító, míg az izraeliták az arabokat elpusztító génspecifikus fegyverek kifejlesztésén dolgoztak. Sokan szkeptikusan fogadták ezeket a híreszteléseket annak ellenére, hogy ilyen biológiai fegyverek kifejlesztése tökéletesen lehetséges és több mint valószínű, hogy már léteznek is. Ami a kémiai fegyvereket illeti, roppant hosszú listán lehetne részletezni azokat a támadásokat, amik keretében már bevetették őket vagy a bevetésükkel fenyegettek. Kezdhetnénk a listát a pulykák jogait védő szervezettel és befejezhetnék Izraelben az export gyümölcsök megmérgezésével vagy a Magyarországra importált mérgezett ételekkel. Az ismert esetek egyike sem okozott tömeges halált, de annál alkalmasabb volt a populáció soraiban történő félelemkeltésre.
Biológiai fegyverek
Csak, hogy világos legyen, milyen hatással lehet bevetni némely biológiai fegyvert: ha veszünk példának okáért egy gram smallpoxot, ami roppant fertőző és fatális, és amire jelenleg nincs oltás, mert 1979-ben leálltak az oltóanyagok készítésével, és ezt az egy gramot kiengedjük a levegőbe, hogy kb. 100 esetet produkáljunk vele, az esehetőség kiváló arra, hogy a vírus 6 héten belül globális fertőzést okozzon és a halálos esetek száma többszáz millió ember legyen.

Az alábbi lista a jelenleg ismert biológiai fegyverekhez felhasználható baktériumok, vírusok és toxinok listája, a teljesség igényessége nélkül, amelyek alkalmasak az emberi szervezet, kereskedelmi állatok, kereskedelmi növények és a környezet károsítására: 
Enterohaemorrhagic Escherichia coli, serotípus 0157 és más verotoxint termelő serotípusok, Legionella pneumophila, Bartonella Quintana, Coxiella burnetii, Rickettsia rickettsii, Rickettsia prowasecki, Clostridium botulinum, Brucella abortus, Bacillus anthracis (anthrax), Chlamydia psittaci, Brucella melitensis, Burkholderia mallei, Yersinia pseudotuberculosis, Francisella tularensis, Brucella suis, Burkholderia pseudomallei (Pseudomonas pseudomallei), Clostridium tetani, Salmonella typhi (tífusz), Yersinia pestis (pestis), Shigella dysenteriae, Vibrio cholerae (kolera), Clostridium perfringens, Mycoplasma mycoides, Xanthomonas campestris pv. oryzae, Xylella fastidiosa, Xanthomonas campestris pv. Citri, Xanthomonas albilineans, Kyasanur vírus, Rift Valley láz vírus, Majom himlő vírus, Marburg vírus, Machupo vírus, Lymphocytic choriomeningitis vírus, Lassa láz vírus, Junin vírus, Hantaan vírus, Ebola vírus, Eastern equine encaphilitis vírus, Western equine encephalitis vírus, Louping ill vírus, Murray Valley encephalitis vírus, Omsk haemorrahagic láz vírus, Orouche vírus, Powassan vírus, Rocio vírus, St. Louis encephalitis vírus, Japanese encephalitis vírus, Sárgaláz vírus, Variola vírus, Venezuelan equine encephalitis vírus, Thick-borne encephalitis vírus, Fehér vírus, Dengue láz vírus, Chikungunya vírus, Congo-crímeai haemorrhagic láz vírus 
A sejt a pokolból
Ez az elnevezés egy bizonyos pfiesteria piscicida nevű mikróbának az új elnevezése, amiből igen hatásos toxinokat lehet kivonni. A produkált tünetek olyanok, mint a zavarodottság, memóriavesztés, koncentrációs képességek csökkenése, motorkoordinációs zavarok és egy sor más mentális funkciók zavara vagy elveszítése. És ezek a toxinok levegőn és kontaktusra is jól terjednek. 
Botox (botulinum toxin): A botox proteinje neurotoxin és ez a világ legtoxikusabb anyaga, legalábbis a biológia világában. A természetes lakóhelye a föld és könnyen ki is lehet választani belőle. A fegyveresített alakja klasszifikált titok, de tudjuk, hogy aerozol formában vagy akár ivóvízbe is be lehet vetni. Nincs íze, nincs szaga és 2 -14 nap alatt megjelennek a tünetek, amik dupla látás, nyelés és beszéd problémák, izomgyengeség, hányás és léguti összeomlás. Amikor a tünetek már megjelennek nem lehet semmit sem tenni. A megfertőzöttek járó-kelő halottakká válnak. Habár van ellenszer, a nagy tömegek immunizációja nem megoldható. Nagy mennyiségű ivóvíz és élelmiszergyárak kontaminálásához elég nagy mennyiségű botoxra van szükség, de őszintén szólva az élelmiszergyártás centralizálása igen szép alkalmat nyújthat egy bioterroristának egy botox általi tömeggyilkossághoz.
Aflatoxin: Egy bizonyos penész termeli ezt az anyagot, ami májrákot okoz. Ez valóban egy szuper biológiafegyver ugyanis roppant nehéz megkülönböztetni, hogy a rákot természetes betegség vagy szándékosság okozta-e. Még annak felismerése is nehézséges lenne, ha egy egész célpopulációt megfertőznének vele.
Ricin: A ricin egy protein toxin, amit a castor babból vonnak ki. Úgy giylkol, hogy elpusztítja a sejtjeink protein szintetizátor mechanizmusának egy fontos részét, a ribosomát. Ez egy lasssan ölő méreg, ami végül a szervezet teljes összeomlását okozza. Alkalmas a genetikai mernőklésre, hogy még hatásosabb biológiai fegyvert készítsenek belőle. Jelenleg bizonyos ráksejtek célzott elpusztítására is alkalmazzák, de pontosan emiatt a "mágikus golyó" tulajdonsága miatt kiválóan alkalmas szofisztikált biológiai fegyverhez is. Kiváló szer 'orvgyilkossághoz'. Teoretikusan lehetséges az immunizáció, de jelenleg tudomásom szerint nincs vakcina. A tünettörténet hasonlatos a botoxhoz és miután a tünetek megjelennek már nincs mit tenni.
Anthrax: Egy régi kedvenc a biológiai fegyverek közt a B. anthracis, ami egy aerobic sporaformáció, gram pozitív baktérium. Roppant fertőző és halálos az ember és a domesztikált állataink közül sokra. Sebeken át terjed legjobban, de belélegzés útján is terjedhet. Ha be van lélegezve, akkor pulmonáris anthraxot okoz, ami 80%-ban halálos kimenetelű. Az anthrax spórák sok éven át megmaradnak a földben és teljesen használhatatlann teszik azt az ember és az állatok számára. Ma már olyan virulens és rezisztens fajták lettek kifejlesztve, amiket nem lehet antibiotimukkal kezelni. A sima anthrax viszont jól kezelhető, ha azonnal megkezdődik az antibiotikumos kezelés és 60 napon át folytatódik.
Smallpox: Ez egy DNS vírus, aminek a genetikai kódját már feltérképezték. Könnyen kultiválható és nagy mennyiségben előállítható rövid idő alatt. A genetikai mérnőklés egyik legfontosabb kandidátusa, mert könnyű úgy megváltoztatni, hogy a jelenleg hatásos vakcniák ne használjanak. És párosítani is lehet például a botox génnel, ami biztosítja a 100%-os fatalitást. Roppant fertőző és emberi érintkezés útján terjed belégzés során. A világ legtöbb embere fogékony erre vírusra, mivel 1979-ben a WHO leállította az oltást. A mortalitás százalék sztrain függő, de például a variola major sztrain 50%-os fatalitással jár.

Kémiai fegyverek
Ami a kémiai fegyvereket illeti, ebből is van néhány, amit érdemes szóvá tenni. A kémiai fegyverek lehetnek mérgező gőzök és gázok, folyadékok vagy szolid anyagok, amiknek toxikus hatása van az emberi szervezetre, állatokra és növényekre. Be lehet őket vetni bombák formájában, aerosol alakban repülőgépekről, hajókról és kocsikból vagy folyadék formájában a földön. Némely kémiai fegyver teljesen szagtalan és íztelen. Ezeknek a szereknek lehetnek azonnali vagy késleltetett hatásai (percektől napokig), azonban sokkal nehezebb beventi őket halálos dózisban, mint a biológiai fegyverket, mivel a szabadban hamar illannak. Lényegében hat féle kémiai fegyver létezik:

· tüdőkárosító ügynökök, mint például a foszgén
· cianidok
· hólyagosító ügynökök, mint például a mustár
· ideg ügynökök, mint például a GB, GD, GA, GF és VX
· bénító ügynökök, mint a BZ
· és végül tömegkontroll fegverek, mint például a Mace


Sarin: Egy ideggáz, ami roppant toxikus és gyorsan hat. Eredetileg mint rovarirtót kísérletezték ki Németországban, de sokkal hatásosabb, mint a normál rovarírtók. Egy szagtalan, íztelen és színtelen folyadék, amit inkább gázosított alakban szoktak bevetni.
Cianid: Ez a potenciálisan mérgező gáz több alakban létezik. A hidrgén cianid és a cianogén klorid színtelen gázok, míg a szódium cianid és a potásszium cianid kristály alakban előállított. Ez a kémiai anyag nem szagtalan, igen kesernyés mandula szaga van, amiről be lehet azonosítani. Élelmiszereket mérgezhetnek vele.
Soman: Szintén egy ideggáz és szintén a németek fejlesztették ki, mint rovarirtót. Színtelen, íztelen folyadék formájában alkalmazzák, aminek kámfor illata vagy rohadó gyümölcs szaga van.
Szulfur mustár: Mustárgázként is ismerjük. Jöhet gáz, olajos folyadék vagy szolid alakban. Gáz alakban színtelen, de folyadék és szolid alakban sárgától barnáig terjed a színe. Általában mustár, fokhagyma vagy hagyma szaga van.
VX: Ideggáz, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki a kártékony hatású DDT helyett. Egy lassan párolgó szagtalan és íztelen, színes olajos állagú folyadék alakban alkalmazzák.
ÉRDEKESSÉG: 1994 decemberében Vancouver Kanadában, egy 'Állatjogi Milicia' elnevezésű szervezet levélben értesítette a médiát és az üzleteket, hogy a karácsonyi pulykákat patkányméreggel ízesítették 'a pulykák jogainak nevében, tiltakozásként sok millió pulyka értelmetlen lemászárlásáért'. Több ezer pulykát vettek le az élelmiszerüzletek polcairól, ám a túlbuzgó milicista szervezet nem váltotta valóra a fenyegetését.

1994 Szilveszterén Dushanbe, Tadzsikisztánban 9 katona és 6 civil halt bele cianiddal dúsított szilveszteri pezsgőzésbe, amit az orosz békefenntartó katonákat elszállásoló bázis melletti boltban adtak el. 53 ember került kórházba, ebből 11 civil egyenesen az intenzív osztályra. Az esetről, mint előre megfontolt terrorcselekményről számoltak be a médiában.
Flór fegyver 
A flór egy egyszerű, de igen hatásos kémiai fegyver. A vízbe folyamatosan adagolt kis mennyiségű fluorid idővel gyengíti az emberek akaraterejét a dominanciával szembeni ellenállásra, azzal, hogy lassan megmérgezi és narkotizálja az agy bizonyos részét, amitől aztán az ember szubmisszívvé válik azoknak az akaratával szemben, akik uralkodnak rajta. A németek és az oroszok is fluoridot öntöttek az ivóvízbe, hogy a háborús fogjokat lebutítsák és engedelmessé tegyék, de szódium fluorid (nátrium fuorid) például jelen van ma is a vízünkben és a fogkrémeinkben. A publikum jobbára teljesen tudatlan, hogy ez a kémiai anyag egy igen mérgező anyag, amit aluminium készítés során nyernek, amit aztán elvegyítenek egy finomított foszfátkővel, amit viszont, mint patkány mérget használnak. A fluorin minden lényegesebb kábító gyógyszer részese, beleértve a Prozacot, ami jelenleg világ legkedveltebb depresszió ellenes szere és olyan dokumentált mellékhatásai vannak, mint az öngyilkossági ideációk, erőszakos magatartás, idegesség, szorongás, alvatlanság és szexuális diszfunkciók. A fuorid sok gyógyszerben jelen van, mint potenciátor, azaz hatékonyságnövelő adalék. 1954-ben Elliot Perkins, tudós és író az alábbiakat nyilatkozta a fluórról: 'A valódi cél a víz flórózásával a tömegek ellenállásának csökkentése a dominanciával, az irányítással és a szabadságok elveszítésével szemben.' És 'A legnagyobb őszinteséggel állítom, mint tudós, aki több, mint 20 évet töltött a flóridok kémiai, biokémiai, fiziólógiai és patológiai kutatásával: bárki, aki egy évig vagy annál hosszab időn át iszik mesterségesen flórozott vizet, soha többe nem lesz az aki egykoron volt, akár mentálisan vagy fizikailag.'

3. NEM-HALÁLOS (SZUBLETÁLIS) FEGYVEREK, IRÁNYÍTOTT ENERGIA FEGYVEREK (DEW)
Mintha a geo-fegyerek, a biológiai és kémiai fegyverek nem lennének már elegendők az emberi faj kipusztításához, az oroszok és az amerikaiak a nyakunkba sózták még az úgynevezett szubletális (nem-haláos) fegyverket, amik elnevezésüket becsapva nagyonis halálosak lehetnek. És no már férleértés ne essék, sok évvel ezelött Professzor Jose Delgado egy bikát megállított velük vágtában egyetlen gombnyomással.

A nem-halálos irányított energia fegyverek által okozott agyzavarok 
HOMLOK LEBENY (a homlok mögött)
-Többlépcsős feladatokhoz szükséges sorozatos komplex mozgás tervezésének képességének elveszítése (pl. kávé főzés)
-Spontaneitás elveszítése
-Flexibilis gondolkozás elveszítése
-Egyetlen gondolat álhatatossága
-Koncentrációs képesség elveszítése
-Érzelmi változások
-Társadalmi viselkedésben beálló változások
-Személyiség változások
-Problémák a problémamegoldó készséggel
-Nyelvhasználati nehézségek
-Testrészek mozgásának elveszítése
PARIETAL LEBENY (a fej közepe és hátsó része)
-A tárgyak megnevezésének képességének elveszítése
-Olvasási problémák
-Rajzolással kapcsolatos problémák
-A jobb és a bal megkülönböztetésének képességének elveszítése
-Nehézségek matematikai problémák megoldásával
-Bizonyos testrészék létezésének nem észlelése,
-Problémák a közvetlen környezet észlelésével
-Problémák a vizuális figyelem fókuszálásával
-Nehézségek a szem és kéz koordinálásával
HALÁNTÉK LEBENYEK (a fej fülek feletti része)
-Nehézségek az arc felismeréssel
-Nehézségek a beszélt szavak értelmezésében
-A rövid távú memória elveszítése
-Interferencia a hosszú távú memóriával
-Felajzott vagy megcsappant szexuális aktivitás
-A kategorizáció képességének elveszítése
-A jobb lebeny sérülésétől kitartó beszédet lehet észlelni
-Agresszív magatartás
CERBELLUM (a koponya alja)
-A kifinomult mozgás képességének elveszítése
-A járás képességének elveszítése
-Kéz kinyújtásának és tárgyak megfogásának képességének elveszítése
-Remegés
-Szédülés
-Összefolyó beszéd
-A gyors mozdulatok megtételének képességének elveszítése
NYAKSZIRTI LEBENY (a fej leghátsó része)
-Látási zavarok
-A környezetben elhelyezkedő tárgyak észlelésének nehézsége
-Nehézségek a színek identifikálásával
-Hallucinációk
-Vizuális illúziók
-Szóvakság – szavak nem felismerése
-A tárgyak mozgásának nem észlelése
-Nehézségek az olvasással és írással

AGYTÖRZS (mélyen az agyban)
-Megcsappanó légzés képesség, ami fontos a beszédhez
-Nehézségek az étel és a folyadék lenyelésével
-Nehézségek a szervezettséggel és a
-Környezet érzékelésével
-Egyensúly és mozgás problémák
-Hányinger és szédülés
-Alvási zavarok 

NEUROPHONE SYSTEMS… these allow the satellite or microwave transmissions of voices etc directly to the brain of targets (eg US Pat # 3393279 16/7/68 P. FLANAGAN and US Pat #3647970 7/3/72 P. FLANAGAN). • BRAINWAVE ANALYSERS… these allow satellite brainwave scanning or neural monitoring plus electronic brain link ups with thought - deciphering computer software (eg US Pat #6011991 1/4/00 A. MARDIROSSIAN) • DIRECTED ENERGY WEAPONS… these are too numerous to list but they allow destruction, movement of objects, personal illness, debilitation, even death (eg US Pat # 5123899 23/6/92 J.GALL & US Pat #5289439 22/2/94 J. GALL allowing control of consciousness/moods of the target).
MK-Delta: Mély álom
Az MK-Delta (Mély álom) egy CIA program, ami 19..-ben futott és célja az agy elektromágneses hullámokkal történő szubliminális programozása, érthetőbben a civil lakosság magatartásának és attitüdjének távolról történő befolyásolása és programozása. Tranzmisszió és vétel: televízió antennák, rádió antennák, villamos áram vezetékek, a matracok rugója. Moduláció a 60 Htzes wiringnek. A frekvenciák a VHF, HF és UHF, modulated at ELF. Olyan technológiát dolgoztak ki, amivel televizíó és rádióadó antennákat felhasználva olyan energiákat tudnak sugározni az emberi elmébe, amivel befolyásolhatják a magatartást. A tünetek fáradtság, kedély kilengések, magatartásibeli abnormitások és szociális bűnözés. Mellékesen megjegyezném, hogy a legelső dolog, amire felfigyeltem miután visszatértem Magyarországra az pontosan az itt felsorolt tünetek voltak, főként a magatartásbeli abnormitások és a szociális bűnözés, amelyek pillanatnyi impulzusok agytalan kiélésében, gátlástalanságban, mások jogain való lábbal tiprásban, hazudozásban, csalásban és mások manipulálásában nyilvánul meg.
Gondolatolvasás
Orwell 1984-jében megjelenített 'gondolatrendőrség' már működésbe lépett. A gondolatolvasás egyik mérföldköve az úgynevezett "transzkarnális mágneses stimuláció" [Transcarnal Magnetic Stimulation], azaz TMS. A technológia abból áll, hogy intenzív mágneses stimulit fokuszálnak az agy specifikus részére, amivel bizonyítottan befolyásolni tudják a gondolatokat, érzékelést és magatartást. Állítólag alkamas az obcesszív-kompulzív zavar gyógyítására, és némelyek már ott tartanak a technológia ajnározásában, hogy azt állítják a technológia alkalmas fájdalmas szerelemi kapcsolatok emlékeinek kitörlésére. Mint minden új technológiának ennek is van pozitív oldala, azonban ne álltassuk magunkat azzal, hogy nem főként gonosz és manipulatív célokra lesz/van alkalmazva. Ez a technológia hasonlatos a beültetett microchiphez, amivel gondolatokat és magatartást tudnak manipulálni és közönséges távrányítású bioelektromosrendszerekké tudnak minket degradálni. Egyenlőre katonai technológiának minősül és egy sisak felvétele szükséges a működtetéséhez. Nem meglepő, hogy egy orosz civil aktivista speciális sisakkal a fején él éjjel s nappal, mivel nem akarja, hogy a gondolatait befolyásolják vagy az elméjét megsüssék. A legtöbb ember paranoiás vagy skizofrén őrültnek nézi, holott ő teljesen tisztában van azokkal a katonai technológiákkal, amikkel befolyásolni tudják a gondolkozásunkat és magatartásunkat.
V2K: Voice to Skull (hang a fejbe)
1973-ban a Walter Reed Katonai Kutatóintézet felfedezte, hogy kivülről besugárzott hallást lehet elérni pulzáló mikróhullám audiógrammokkal. Az áldozaton elért hatás egy skizofréniát mimikáló hanghallás, amely hangok nem az áldozat saját gondolatmenteinek részesei. Ez az eszköz kiválóan alkalmas tehát arra, hogy titkos akciók leple alatt megőrjítésk az ellenséget mindenféle fejében felhangzó hangokkal, vagy, hogy agyprogramozással létrehozott gyilkosoknak nyomtalanul továbbítsanak utasításokat. Az intézmény a magas feszültségű mikrohullámú sugárzás biológiai hatásait is kutatta, amelynek részleteit egy “MW (mkrohullámú) fegyverek” elnevezésű szimpóziumon adott elő.

Az USA szabadalmi hivatalában a 
6.587.729-es számú 2003. július 1-én szabadalmazott szabadalom meghatározása a következő: "olyan gépezet, amivel hallhatóan lehet értelmes beszédet kommunikálni felhasználva rádiófrekvenciás hallóeffektust". A szabadalom az amerikai légierő titkárának a nevén van és élő bizonyítéka annak, hogy egy ember olyan módon hallhat értelmes, összefüggő, fenyegető vagy más természetű hangokat a fejében, hogy nem szenved paranojás skizofréniában. Mitöbb, ennél és az előzően említett kommunikációs technológiánál már sokkal szofisztikáltabb technológiák is léteznek, olyan fegyvertechnológiák, amelyekkel távolról elektronikus úton lelehet blokkolni egy ebmer memóriáját és helyette kellemetlen memóriákat, illetve sugallatokat lehet besugározni az elméjébe, amelykről azt hiszi a saját gondolatai. A technológia elnevezése szintezikus telepátia és mint "tudatbefolyásoló technológiát" tartják számon.

Míg ezekkel a láthatatlan tudatbefolyásoló fegyverekkel elő lehet idézni álemlékeket, hallható hangokat, és éjszakai rémálmokat, egy ember normális mozgását és működését is korlátozni lehet akút fájdalom, belső szervi összeomlás és halál előidézésével, illetve a normális érzékelés (látás, hallás, szaglás stb) manipulálásával. Röviden összefoglalva ezekkel a fegyverekkel egy embert a távolból lehet kínozni, irányítani, megbetegíteni és meggyilkolni.
Tömegkontroll fegyverek
2001. máricusában az USA haditengerészete bejelentette, hogy olyan szubletális (nem-halálos) fegyvereket alkalmaznak, amellyel úgy tudnak tömegeket kordában tartani, hogy óriási fájdalmat okoznak nekik olyan módon, hogy felforralják az emberi bőr vízmolekuláit. A fegyver 96 GHz elektromágneses sugárzást használ és 2-3 másodpercen belül érezhető az általa okozott fájdalom. Izrael egy olyan tömegkontrollra és kínzásra alkalmas fegyvert fejlesztett ki a "sikoly" név alatt, ami képes elveiselehtetlenül hangos sikoltást hallatni a célszemélyekkel és ez akkor is hallható, ha eltakarják a fülüket. Ez szintén egy elektromágenses ....
Hologrammok
Three-dimensional images that look like real objects called holograms are in the DOD’s arsenal. Holograms are created using lasers. Scientists at the University of Arizona have been working on advanced holographic technology since at least as far back as 1990. Holograms are considered a NLW and are to be used on the civilian population as part of PsyOp. Holograms can be projected to specific areas. Some of the following uses have been considered: To cloak small or large objects so they are temporarily invisible to the enemy, to confuse and terrify people in the battlespace, to distract the enemy, to create illusions, to project gigantic images of certain gods over enemy territory. Holograms are also to be projected into rooms occupied by the enemy. The DSB mentioned that sophisticated PsyOp to be used on the civilian population includes the projection of sounds and images to specific points in space. Holograms can be used, says the Air Force, “to scare a target individual to death.” The Air Force has also considered using satellites with holographic laser projectors to send these holograms to anyplace on the ground, sky, or air.3
4. PSZIHCIKAI HADVISELÉSI ÉS AGYKONTROLL PROGRAMOK
Az agykontrollnak két vállfaja létezik: a trauma alapú és a nem trauma alapú. A trauma alapú agykontroll lényege a fizikai trauma, míg például a nem trauma alapú agykontroll történhet pszichoelektronikus fenyverekkel, illetve elektronikus úton tévék, rádiók és antennák által sugárzott szblimináis üzenetekkel.

Amiről az alábbiakban részletezett agykontroll programok és az előzőkben már részletezett pszichoelektronikai fegyverek szólnak, az nem más, mint annak a Glibális Pszichopata Bűnkartell által folytatott tudatos politikának az éles vége, amely célja az emberi faj átalakítása egyedi szabad-gondolkozó és szabad-akaratú teremtő lényből egy csoportnyi birkává és robottá. Az agykontroll egy fegyver. Egy olyan fegyver, ami nem golyókat lő a célpontokra, hanem helyzeteket fabrikál köréjük, nem puskapor hajtja, hanem információ, nem csinál nyilvánvaló zajt, és nem okoz nyilvánvaló fizikai sérüléseket vagy mentális sérüléseket. De mégis okoz 'zajt', és mégis okoz fizikai és pszichikai sérüléseket, és mégis befolyásolja a személy szociális működését. Mindezek nyilvánvalóak egy szakember számára, aki tudja, mit kell figyelni. Az emberek jobbára nem értik meg az agykontroll fegyvert, talán csak annyit érzékelnek, hogy valami nincs rendben az életükben, vagy a társadalmaikban. És mivel nem tudják, hogy pontosan mi is az, ami nincs rendben, nem tudják elmondani ezt az érzést racionális módon, vagy intelligenciával kezelni a problémát. Nem tudják miként kérjenek segítséget és nem tudják miként asszociálják magukat másokkal, hogy megvédelmezék önmagukat. Amikor az agykontrollt nem hirtelen, hanem graduálisan és folyamatosan vezetik be, akkor a publikum alkalmazkodik hozzá és megtanulja tolerálni a jelenlétét és annak befolyását az elméjükre, életükre és társadalmaikra. Az agykontroll azonban egy olyan fegyver, ami az emberek vitalitását, életrevalóságát, véleményét, szabad akaratát, magatartását, mobilitását, természetes és társadalmi energiáit, fizikai, mentális és érzelmi erősségeit és gyengeségeit támadja meg.

Az agykontroll kifejlesztése mögött olyan intézmények állnak, mint mint az amerikai CIA, a britt Tavistock Intézet, a Rockefeller Alapítvány, sok-sok nemzetközi egyetem, pszichiátriai intézmény, és számtalan kutató és tudós. Jelenleg egy Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok program is érvényben van világszerte, amely egy sátánista-fasiszta pszichikai hadviselési program és egy másik fejezetben részletesen írok róla, mivel rengeteg embert érínt az egész világon. Azonban ez a globális program különböző kisebb agykontroll programokban volt kikisérletezve a CIA által, a Stázi, a KGB, a Mossad és különböző sátánsit aszekták szakértelmének bevonásával is. Kétségtelenül a legnagyobb felháborodást az MK-Ultra elnevezésű agykontroll program vívta ki, aminek keretében borzalmas attrocitásokat követtek el emberek ellen. A legtöbb ember valószínűleg teljes hitetlenkedéssel viszonyul ezekhez a programokhoz, mert az effajta őrületes történetekkel szemben természetes szkepticizmussal bírnak. Azonban az alábbiakban felsorolt és részletezett agykontroll kísérleti programok bizonyítottan létező és dokumnetált programok voltak és, mint ahogy már említettem, ezekre alapozták a ma érvényben lévő és világszerte sokezer, hanem sok millió, áldozatot szedő Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Programot.

EZ A OLDAL MÉG ÉPÍTKEZÉS ALATT ÁLL! EZ A OLDAL MÉG ÉPÍTKEZÉS ALATT ÁLL! ......
Montauk Projekt
A Montauk Projekt egy nem-trauma alapú, hanem elektronikus alapú agyprogramozás. Al Bielke, aki főszerepett játszott a Montauk Projekt kifejlesztésében állította, hogy körülbelül 10 millió ember van világszerte, akik az ilyen Mantauk típusú agyprogramozás áldozativá váltak. A legtöbb áldozat az USA-ban található, ahol álíltása szerint minden nagyobb vársoban működnek Montauk programok.

Témák:

Célpontok:

Témába vágó lapok:Keresek szabadság és a jog érvényesülésén világszerte
számára célzott szervezett vadászott 
és távoli elektronikus támadásokat. 


 
Kérjük, fontolja meg a tagság, illetve adomány a FFCHS!
1-év tagság = 20 $. Adományok bármely összeg el. 
Köszönöm! 

Legfrissebb Közösség Hírek
 • Thanksgiving Day Konferenciahívás - csatlakozik hozzánk a szórakozás, az élelmiszer-, és a társaság a lehető legközelebb a telefon a mi éves Thanksgiving Day Konferenciahívás .   Kérjük, látogasson el erre a linkre további részletek:  


 • A hálózat a közösség , kérjük, szemben azt a FFCHS Fórum!
  Link regisztráció: http://freedomfchs.lefora.com
Háttér 
Korábbi Legfelsőbb Bíróság Louis Brandeis írta 1928-ban, az alkotói az Alkotmány kért ", hogy megvédje az amerikaiak a saját meggyőződés, gondolataikat, érzelmeiket, és az érzéseiket." Ez az oka annak, hogy azok megalapozott, mivel a kormány ellen, a jogot, hogy nem is beszélve, mint "a legátfogóbb jogok és a jog legértékesebb a civilizált emberek." Emberek milliói szerte az országban, és a világon jelenleg megcélzott számos módon egyre több rejtett zaklatás csoportok. A polgárok figyelik, lánctalpas, nyomon követni, zaklatják, és kínozták; magánéletükben megszállták, romos, és sok tartott virtuális elszigetelten a barátok és a család. szabadság COVERT zaklatás és felügyelet (FFCHS) jött létre, hogy ezekkel atrocitások és forduljon igazságszolgáltatás azok számára, akik áldozatai zaklatás csoportos tevékenységek származnak korrupt elemek az amerikai katonai hírszerzés és az amerikai nyomozati szervek, bizonyos védelmi vállalkozók, vállalatok, valamint az egyének és csapatok magánszemélyek.


Az Egyház bizottság vizsgálata és meghallgatások 1975-ös tárta fel a titkos agykontroll kísérleteket programok folynak a CIA által. Miután a meghallgatásokat, a CIA hivatalosan elhagyott ezeket a programokat. Azonban bejelentésbe jelentések jelölni másként az ellenőrző számlák több ezer áldozat tüntetni a jogellenes, nem konszenzuális kutatások változatlanul folytatódott. Az eredmények az egyház bizottság jelentései tárt fel adatvédelmi jogi visszaélések az intézkedések a CIA, az FBI és a NSA ami végül nem voltak kellőképpen. És manapság, mert a titoktartás és nem a kongresszusi felügyelet során a beavatkozó évtizedekben, a kutatás és fejlesztés az elme ellenőrzési és felügyeleti technológiák fejlett messze túl azon, ami a legtöbb amerikai képzelni.  
Associated Szervezett Stalking Tevékenységek:    
 • az értelemben, akkor figyelik és nyomon mindenhol megy.
 • Észrevetted következetesen goromba viselkedést az emberek nem tudod, minden látható ok nélkül.
 • Hallod szemelvényeket beszélgetések meg kellett a magánéletét otthon érkező emberek körülötted.
 • Úgy érzi, hogy e körül van hozzáférése a gondolatait. lásd * 1, * 2, az alábbi dokumentáció e )     
 • Kapcsolatok és barátságok válnak távoli vagy feszült nyilvánvaló ok nélkül.
 • Ha problémák merülnek fel a munkát, ahol a csoportok az emberek tervezik, hogy hogy itt megszűnik.
 • Üzleti ajánlatok következetesen esik át minden látható ok nélkül.
 • Tapasztal vandalizmus rendszeresen.
 • Azt veszi észre, hogy a dolgok nem ugyanazon a helyen hagyta őket, amikor elment otthonról, vagy egy kis tárgyak is hiányzik.
 • Gyakori autó javítások.
 • Gyakori készülék vagy elektronikus meghibásodások. 


Társult Electronic Assault Tevékenységek:
                   (Lásd az alábbi 3 * a legtöbb ebben a szakaszban)
  • Égő érzés a bőrön vagy a belső szervekben.
  • Úgy érzi, tűszúrásra különböző testrészein.
  • Úgy érzi, valamilyen energia mozog a testedben.
  • Extreme fej fájdalmak.
  • Úgy érzi, drop-in-your-pálya fáradtság rendszeresen.
  • Ön folyamatosan nehezen alszik.
  • Erőltetett beszéd. (lásd az * 1 alább)
  • Ellenőrizetlen-by-you mozgása végtagok vagy a test egyéb részein.
  • Hallod a hangját mások Elmédben nincs más jele mentális betegség.
               (Lásd * 1, * 2 alább dokumentáció e)

Amennyiben jelentős számú tételek e listákat történik veled, akkor lehet áldozata a szervezett vadászott vagy távoli elektronikus támadásokat. Kérjük, látogasson el a "Mi a teendő" oldalán ezt a weboldalt további információkért.
* 1) Remote Neural Monitoring: Civil Action: John St. Clair Akweihttp://www.freedomfchs.com/remoteneuralmonitoring2.pdf

* 2) Remote Behavioral Befolyásoló Technology John McMurtrey, MA
http://www.freedomfchs.com/remotebehavioralinfltech.pdf 

* 3) Bio-elektromágneses fegyverek által Harlan Girard, ügyvezető igazgató, Nemzetközi Bizottság Sértő Mikrohullámú Fegyverek (ICOMW)

http://www.freedomfchs.com/bioelectromagneticweapons2.pdf 
sátánizmus
"Te, aki feláldozod a gyermeket, nem teheted ezt többé!
Megfeszítésed követeli ember s Isten, hagyd hát abba önként."
Szívem szerint ezt az egész sátánista témát lezárnám azzal a fehívással, hogy 'Emberek, emberek! Itt rohangálnak köztünk a lipótmezei õrültek, akik Lucifert akarják megidézni, néha vért szürcsölnek, gyermekekkel orgiáznak, mániákus keresztre feszítõk és szívet esznek vacsorára. Összekék õket fogdosni és elmegyógyintézetbe zárni, vagy a pokolra juttatni õket, ahová valójában valók. Gyerünk emberek, kapjuk el õket!" A probléma azonban az, hogy ha követjük a sátánista szekták szálait, akkor a Globális Pszichopata Bûnkartell kormányfeletti árnyékhatalmához jutunk, és azt találjuk, hogy a sátánizmus vezetõ kasztja maga a Globális Pszichopata Bûnkartell, akiket nem lehet csak úgy elkapni, mert jól körbe barrikádozták magukat. A világ legbefolyásosabb csoportjaiban megtalálhatók az emberiség legszélsõségesebb elemensei, a sátánisták, akik az ezoterikus és okkult ismereteiket politikai irányításra és perverz élvezetekre használják. És ezek a befolyásos emberek sátánista befolyást gyakorolnak ránk a médián, a szervezett bûnözésen, az oktatáson, a vallásokon és még sok más forráson keresztül. Nem meglepõ tehát, hogy a sátánista szektákat engedélyezik és támogatják világszerte miközben a valódi spirituális felemelkedést és örökkévalóságot proféciáló szervezõdéseket "szektáknak" állítják be, démonizálják és nyíltan üldözik. "Õrült szektásoknak" állítják be a valódi spiritualitást követõket, pontosan, ahogy "õrült náciknak" állítják be az olyan igazságok kimondóit, akik ellentmondásban vannak a sátánista cionisták, Szabadkõmûvesek, Illuminátusok és a Globális Pszichopata Bûnkartell történelemhamisításaival, áltudományaival és álhíreivel. A Szabadkõmûveség és az Illumináti, két gigászi és közismerten sátánista szekta, akiknek a tagjai ott vannak a kormányainkban, az egészségügyben, a médiában, a jogban és az életünk MINDEN területén, él és virul, miközben kis jóindulatú pozitív befolyást gyakorló spirituális csoportok tagjait bilincsbe verve, nagy nemzetközi publicitások közepette tartóztatják le és záratják elmegyógyintézetekbe.

Ma a sátánizmus a leggyorsabban növekvõ földalatti bûnözõ mozgalom VILÁGSZERTE, és egyenesen köthetõ a nácizmushoz, a terrorizmushoz, a drogkereskeddelemhez, gyermek szexrabszolgasághoz, és az egyre több napfényre kerülõ borzalmas gyermek és nõbántalmazási esetekhez. Sátánisták köthetõk olyan botrányokhoz, mint gyermekek repülõztetése Washingtonba amerikai politikusokhoz szexorgiákhoz, de a jelenleg érvényben lévõ Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Program nevû holokauszt és eugenikai tevékenységet is sátánisták és pszichopaták dolgozták ki és mûködtetik. Sátánizmus köthetõ olyan nemzetközi botrányokhoz is, mint óvodások és kisiskolások csoportos szexuális megrontása úgy Olaszországban, mint Kínában és Amerikában. A sátánista bûnözés tehát természetében a rosszindulatú okkultizmushoz kapcsolódik és egy szélesebb bûnözõ folyamtosság része. A Globális Pszichopata Bûnkartell sátánista-pszichopata befolyása, illetve sátánista szekták befolyása alatt állank olyan intézmények VILÁGSZERTE, mint a titkosszolgálatok, a katonaságok, elmegyógyintézetek és kórházak, bíróságok, oktatási intézmények, a szervezett vallás, a tudományok és tudományos kutatások, az egész szórakoztató ipar, úgy a média, mint a film és zeneipar, a kaszinók, a legtöbb nemzetközi mammut részvénytársaság, az Internet, telefon és postai szolgáltatások. És természetesen a tõzsdék, a kereskedelem teljes egésze és a kormányaink. Mindezek után nyilvánvalóan nyíltan foglalkozni kell a sátánizmus és a sátánista befolyás témáival.

A leglényegesebb dolog, amit a sátánizmusról tudni kell az az, hogy a sátánista rituálék célja a Föld energiamátrixának, azaz a kollektív emberi tudat energiamezejének, negatív egynesúlyban tartása. Másként fogalmazva, a sátánizmus célja az emberi kollektív tudat egy romboló kreatívitással történõ negativizálása és primitivizálása. Jelenleg, ahogy az olvasó ezeket a sorokat olvassa, folyamatban van az emberi faj sátánista beavatása, ami a WTC tornyok felrobbantásával kezdõdött. A terror, a fájdalom, félelem és más borzalmak összességükben traumatizálják az emberiség kollektív tudatát, amikor is az embereknek több irányból és koordináltan megragadják a tudatát/lelkét és mindenféle negatív sátánista és náci nézetekkel és gondolkozással indoktrinálják õket. Ehhez a sátánista beavatáshoz még hozzá tartozik egy GLOBÁLIS MÉRETÛ sátánista-fasiszta úgy nevezett 'szervezett csoportos zaklató hadsereg', akik a világ népeinek legjobbjait, azaz az ébren lévõket, azokat, akik pozitivizálni tudják az emberi tudatot és ki tudják szabadítani az emberi fajt a primitív, alacsony frekvenciájú börtönébõl, illetve az áltagnál magasabb intelligenciájú erkölcsileg és spirituálisan fejlett termékeny nõket terrorizálják a legõrületesebb sátánista pszichikai fasiszta módszerekkel. Továbbá a beavatáshoz tartozik egy úgy nevezett 'New Age Mozgalom' is, ami a civil lakosság soraiban van kialakulóban és hátulról szintén a sátánista befolyás és irányítás alatt álló katonaság támogatja, illetve a sátánista Szabadkõmûvesség. A New Age 'spirituális' módszereinek és tanainak célja a Lucifertudat 'harmadik szemének' megnyitása, és egy olyan világba való beavatás, amiben NEM a saját tudatunk, szívünk és lelkiismeretünk irányít minket, hanem a sátáni 'tett és reakció' erõk, ami pontosan az ellenkezõje a pozitív ébrenlévõk isteni véletlenek és Szent Lélek által vezetettségének. Ezt a beavatási folyamatot maga a világban történõ fájdalom, nyomás és félelem teszi lehetõvé, amire az emberiség tudattalanul olyan folyamatokkal válaszol, ami a Lucifer-tudatba történõ beavatást eredményezi. Mellékesen, a Szabadkõmûvesség istene, azaz Lucifer, megköveteli, hogy a tagok esküt tegyenek gyilkosságok és árulások leplezésére, és ez a New Age filozófiai és mûködési elveibe is be van építve. Az emberi faj sátánista beavatása tehát koordináltan, jól szervezetten történik több szinten, különbözõ katonaság által támogatott mozgalmak, illetve politikusok és a média segítségével. A Globális Pszichopata Bûnkartell célja mindezzel a kollektív emberi tudat olyan mértékû negativizálása, hogy az kibillen a pozitív-negatív egyensúlyból és elindítja az emberiséget egy olyan úton, ami aztán a végsõ Armageddonhoz, azaz Lucifer és a Teremtõ Isten közötti végsõ háborúhoz, és lehetségesen az emberiség önmegsemmisítéshez vezet. Kihangsúlyozom, mert rettenetesen fontosnak vélem, hogy ez NEM egy természetes, hanem egy tudatosan elõidézett folyamat, amit az emberi faj meg tud állítani és el tud téríteni azzal, hogy kisebb 'szeretet közösségeket' és 'szeretet mozgalmakat' alakít ki, tudatosan pozitivizálva a kollektív emberi tudatot, ami már súlyosan kompromittálva van! Egyébként úgy kell elképzelni az egész beavatási folyamatot, mint egy gigászi sátánista rituálét. A kisebb sátánista szekták, a rituáléik során, amiket jobbára külvárosi vagy falusi telkeken elhagyatott házakban és templomokban tartnak, terrort és negatív energiákat termelnek, amit aztán Lucifer, a halál sötét urának, földi megidézéséhez használnak fel. Ma pontosan ez történik NAGYBAN! Ezeknek a sátánista rituáléknak a keretében az emberi faj legtorzabb, legdegeneráltabb és legperverzebb egyedei kiélhetik a legobcénebb, sokszor klinikai õrületnek minösülõ perverzióikat. A Lipótmezõ soha nem látott olyan torzszülött õrülteket, mint amilyen a sátánisták között elõfordul.

Mivel a sátánizmus és a rombolóan kreatív magatartás úgy terjed manapság, mint a tûz, ezeknek az erõknek a befolyását nem szabad alábecsülni, mert drámai változásokat indukálnak az emberi tudatban és az egész életvitelünkben. A sátánista befolyás, azaz az állandósult és hosszútávú pszichikai és spirituális támadások, komoly következményekkel járnak: negatívitás, szorongás, idegi kifáradtság, félelem, rettegés, depresszió, az elme összezavarodása, a koncentrációs képességek hanyatlása, spirituális halál, érzéktelenség, és különbözõ biológiai következmények, mint a test sejtjeinek fizikai megsemmisülése. Okozhat neurotikus állapotokat és okozhatja az olyan társadalomellenes magatartást, mint mások bántalamzása és az embertelenség. Ez a terjedõ sátánizmus és negatív értelembe vett kreatív magatartás és gondolkozás egyébként elsõdlegesen azt a célt szolgálja, hogy negatív energiákat és gondolkozást teremtsenek, kigúnyolják a Teremtõ Isten szavát -mind tettekben, mind pedig szavakban- és fellázadjanak maga Isten, az Örök Szeretet ellen. Bizonyos értelemben ezek a mozgalmak és ezeknek a személyeknek a gondolkozása nem más, mint egy lázadás Isten ellen, ahogy egykoron maga Lucifer is tette. Ám a sátánista szekták és mozgalmak szolgálnak egy más célt is: hogy leplezzék és eltereljék a figyelmet a VALÓDI sátánistákról, azaz a Globális Pszichopata Bûnkartellrõl és a tervükrõl, ami jelenleg kibontakozóban van. És no már most ezek a fickók nem holmi gyerköcök, akik körbe állva azt énekelgetik, hogy 'heil Hitler!' vagy "Sztálint akarjuk!", aztán pedig sátánista szimbólumokat festenek a falra. Jól tudjuk, hogy a Globális Pszichopata Bûnkartell az emberi faj leggazdagabb és legbefolyásosabb kasztja, akik tömeggyilkosságokkal, genocídiumokkal, tudatosan kimanipulált és mérnökölt háborúkkal és forradalmakkal, illetve közönséges rablásokkal szerezték a vagyonukat. Ezek kormányvezetõk, ügyvédek, vallási vezetõk, orvosok, arisztokraták, bírók stb. Nem olyanok, mint a kis pszeudo-sátánisták vagy keresztények, akik nem hisznek az Istenükben. A keresztények megkeresztelkednek (önhibájukon kívül), de jobbára nem hisznek a Teremtõben, és a kis sátánisták is pontosan ilyenek. Mindkét csoportba tartozó elmegy a saját 'imájára' és végrehajtja a saját rituáléit mindenféle valós meggyõzõdés nélkül. A kis sátánisták nagy része törvénytisztelõ ember és csak teszik, amit azok a közösségek tesznek, ahová tartoznak, azaz negatívizálják a gondolkozásukat és ezzel az emberi faj kollektív tudatát. De köztük és mögöttük bújnak meg a világunk valódi sátánistái, akik borzalmas cselekedeteket visznek véghez és pontosan tudják mit tesznek.

A világ talán legveszedelmesebb sátánista szektája a Set Temploma, amit egy bizonyos Michael Aqino, alapított San Franciscoban, és amely szektának a kezdõ tagsági bázisa a Sátán Temploma szektából jött át Aqinohoz. Errõl a roppant veszedelmes emberrõl tudni kell, hogy egy katonai alezredes tiszt, egy pszichikai és pszichotrón hadviselés szakértõ, aki a CIA-nak is dolgozik, elég magas fokú belépési engedéllyel. Emellett doktori fokozata van a politikai tudományokban. Aqino a sötét okkult tudását ezeken a területeken kamatoztatja a Sátán és a Teremtõ Isten közötti végsõ armaggedoni háború elõidézéséhez. Habár nem tudjuk pontosan, hogy ki voltak azok az emberek, akik megtervezték és jelenleg levezénylik a világszerte érvényben lévõ sátánista-fasiszta Globális Üldöztetés, Knízás és Gyilok Programot, azt a globális holokauszt programot, aminek én is célpontja vagyok, és nem más, mint egy sátánista-fasiszta pszichikai hadviselési program, azt tudjuk, hogy a CIA tervezte volt Stázi és KGB szakértõk bevonásával, és én gyanítom, hogy Aqinonak némi köze van hozzá valamilyen szinten. Míg a Sátán Temploma például csupán gúnyt ûz a kereszténységbõl, Jézusból és Istenbõl, a Set Templomának hívõi elismerik Sátán valós létezését, mint a Sötétség Hercegét, akinek a neve Set, az egyiptomi alvilág és halál istene. A szekta tagjai túlnyomó többségükben igen intelligensek és nem is engednek maguk közé bárkit. A vallásuk azt ígéri, hogy magát a személyt ISTEN SZINTRE emeli és megszabadítja a 'szolgaság' minden formájától, beleértve az Isten alá való rendeltségüktõl. Egyértelmûen a Luciferi örök vágy, hogy Istennel egyenrangú erõvé váljon megjelenül ezeknek az embereknek a hitvilágában. Pontosan, mint a Scientológia szekta, a Set Temploma is úgy próbálja elhallgattatni a kritikusait, hogy perbe fogja õket, de mellékesen említve az anyagi forrásokat is sikkasztja.
egy kiváló magyar film a sátánista rejteki kommunikációról!

Ám a valódi sátánista szekták és az azokhoz kapcsolódó alvilági bûnözés kontójára írják a világszerte eltûnõ gyermekek nagy részét is. Nemzetközi szinten 1 millió ember tünik el évente, köztük 700.000 gyermek, akinek egy lényeges százalékát soha nem találják meg. Ezeket a gyermekeket azért rabolják el, hogy egész életüket szexuális rabszolgaságban, pszichikai és fizikai kínzásban éljék. Pedofil láncokban adják és veszik õket, és nem ritkán a saját szüleik bocsátják árúba õket. Az elrabolt gyermekek módszeresen bántalmazva és kínozva vannak, illetve sátánista rituális ceremoniák során áldozzák fel õket olyan emberek, akik a társadalmi hierarchiában igen magasan helyezkednek el, úgy az Amerikai Egyesült Államokban, mint Magyarországon. Olyan emberekrõl beszélek, mint arisztokraták, politikusok, orvosok, ügyvédek, vallási vezetõk, befolyásos üzletemberek, média sztárok és még sokan mások az élet minden szférájából. Ezeket az elrabolt gyermekeket olyan sátánista módszerekkel programozzák, mint ahogy azt tették a sátánista-náci CIA MK-Ultra programja során, ami lényegében szintén egy sátánista-náci program volt. Brutális kínzásokkal érik el, hogy az áldozatok elméje defragmentálódjon és ne emlékezzenek a tudatosukkal azokra a dolgokra, amiket mûvelnek velük. Az áldozatokat egy ceremónia során összeadják a sátánista szektavezetõkkel, majd egy "sötét társat", azaz egy démoni árnyékot kapnak, ami nem más, mint egy szélsõséges gondolkozásmód, egy agymosás technika, ami nem engedi, hogy túlságosan elkalandozzanak a szektától. Az áldozatokat általában belekényszerítik, hogy részt vegyenek sátánista rituálékban, hogy végig nézzenek gyilkosságokat, majd segítkezzenek a tetemek elrejtésében. Így biztosítják, hogy a szektatagok ne forduljanak a nyilvánossághoz, mivel maguk is bûnrészeseknek lesznek nyílvánítva. A valódi sátánista szektákban alkalmazott bántalmazás valóban borzalmas: élve eltemetés, fizikai csonkítás, szexuális bántalmazás, a családtagok legyilkolása, kedvenc háziállatok legyilkolása, kényszerített terhesség, majd a született gyermek feláldozása sátánista rituálék során, emberi vérivás, ürülékevés, kannibalizmus a feláldozott áldozatok testén (szívevés), és állandósult megalázás. A lista hosszú, túl hosszú és túl örületes egy normális ember felfogásához. A sátánista bûnök mind erõszakosak és rombolók.

A sátánista szekta bûnök leplezéséhez -és ebbõl nyilvánul ki, hogy mennyire jól támogatottak a háttérbõl ezek a szekták- hozták létre a 'Hamis Memória Szindróma Alapítványt'. Több kutató álíltja, hogy ezt az alapítványt csak és kizárólag azért hozták létre, hogy hiteltelenné tegyék azokat az áldozatokat, akik elemenkülnek a sátánista szektákból vagy a sátánizmussal intim kapcsolatokat ápoló CIA sátánista-náci kísérletprogramjaiból, és a nyilvánossághoz fordulnak borzalmas agymosás, agyprogramozás és súlyos bántamazás beszámolóikkal. Pontosan egy CIA ügynök és egy CIA által folytatott sátánista agykontroll program, az MK-Ultra, azon belül is az MK-Monarch, egyik áldozata állítják könyvükben, hogy ezt a szervezetet maga a CIA hozta létre. Professzor Jennifer J. Fryed a 'Betrayal Trauma' címû könyvében azt meséli el, hogy a saját kollégái a Hamis Memória Szindróma Alapítványnál, kéz a kézben a Globális Pszichopata Bûnkartell kezében lévõ médiával, miként próbálták hiteltelenné tenni a kutatásait az elnyomott traumaemlékek terén. Õk nem az egyetlen szakmabeliek, akik állítják, hogy ez a komoly befolyású szervezet csupán egy ál-tudományos szervezet, aminek a szakértõi panelje arra van felhasználva, hogy aláássák azon terapeuták és áldozatok szavahihetõségét, akik a nyilvánossághoz fordulnak sátánista rituális bántalmazással és kíséreltezésekkel kapcsolatosan.

Egy ilyen leplezõ és elhiteltelenítõ szervezet létezése nem is olyan hihetetlen, ha már tudjuk, hogy a sátánizmus szálait követve eljutunk a Globális Pszichopata Bûnkartellhez, illetve, hogy õk állnak a CIA borzalmas sátánista kísérleti programjai mögött is. Maga a Globális Pszichopata Bûnkartell és a Fekete Testvériség szervezetnek több tagja, beleértve államfõket, vettek részt a CIA sátánista-náci kisérleti prgoramjainak áldozatainak a kínzásában és terrorizálásában, illetve különbözõ sátánista rituálékban. A legismertebb ilyen sátánista rituálé a 'Cremation of Care', vagyis a törõdés elhamvasztása, amit egy Bohemian Grove elnevezésû idillien szép helyen tartanak az USA-ban. A naív összesküvés elméletgyártó 'paranoiások' azt gondolják, hogy itt gyûlnek össze minden évben a világ leghatalmasabbjai, hogy összeesküdjenek a világ feletti hatalomátvételre. Sajnos tévednek, mert a valóságban ezek a pszichopata, klinikai õrült és sátánista fickók már átvették a világunk feletti hatalmat. A Bohemian Gorve az a hely, ahol minden évben összegyûlnek politikusok, nemzetközi bankárok, mammut cégek vezetõi, vallási vezetõk és más globális befolyással bíró emberek, ahol aztán sátánista rituálét tartanak egy nagy bagoly elõtt. Ez a bagoly lehetségesen Mulochot vagy Molochot, az ótestamentum egyik halál istenét jelképezi, akinek feláldozták a gyermekeket. Mint ahogy megállapították már többen, nincs hijján a bizonyítékoknak, hogy a rituálék, amiket itt tartanak az õsi babiloni, sumér, kanaáni, fõniciai és karthágói riutálék egy keveréke. Minden bizonyíték arra mutat, hogy a rituálék eredete az õsi egyiptomi Izisz szektában gyökeredzik és a bagoly maga ennek a szektának a jelképe volt. A rituálé közben felcsapó lángok Lucifernek, vagyis a sátának való megadáshoz köthetõk. A ceremónia során egy bábú gyermeket áldoznak fel a bagoly elõtt gyújtott tûzben, miközben a körben álló emberek szexuális nyögések és nyilvánvaló szexuális extázis közepette azt hajtogatják, "csináld, csináld�" és "égessd meg, égessd meg". Azok, akik részt vettek ebben a rituáléban állítják, hogy a gonosz és a romlottság csak úgy árad ezekbõl az emberekbõl és az egész helyet úgy jellemzik, hogy egy olyan rémálomszerû perverz és pokoli hely, ahol a sátán valóban is lakna. Évek óta keringenek olyan pletykák, hogy a Bohémian Grove területén pedofiliát, gyilkosságokat, nemi erõszakot, orgiákat és emberi áldozatok bemutatását folytatják. Az elmúlt években olyan bizonyítékok láttak napvilágot, amiknek fényében hihetõ, hogy a CIA borzalmas agykontroll programjainak áldozatait ide is szállították, hogy szexuális kínzásoknak és bántalmazásoknak tegyék ki õket. Árva gyermekeket is, fõként fiúkat repítettek a Bohemian Groveba, ahol aztán ezek a közismert nemzetközi politikusok és befolyásos emberek pedofil szexorgiákba és sátánista rituálékba kényszerítették õket. Az áldozatok beszámoltak egy esetrõl, amikor fejüket csuklyával takaró férfiak egy gyermek tetemet dobtak ki a terület felett repülõ helikopterbõl. Tinédzser fiúkat kényszerítettek homoszexuális rituális nemi erõszakba és sátánista gyilkolásba. A homoszexuális és leszbikus aktivitások közismerten köthetõk a Bohemian Grovehoz és az ott tobzódó esetenként klinikai õrült Globális Pszichopata Bûnkartell és Fekete Testvériség tagokhoz, hiszen közönséges prostituáltakat is ide repültetnek néha napján ilyen homoszexuális orgiákhoz. Egy CIA agykontroll áldozat arról is részletesen beszámolt, hogy a Bohemian Groveban van egy terület, ahol különbözõ 'perverzió szobák' vannak, mint a nekrofilia (vagyis halottakkal való közösülés) szoba, a csoportos gyermekorgia szoba, és más ilyen õrült perverzióknak helyet adó szobák. Ez a nõ volt az, akit a CIA egyik ügynöke szöktetett meg végül és a nyílvánossághoz fordult azzal, hogy amit hallott ezeknek a befolyásos embereknek a szájából az egy végsõ megoldásról szólt, ami nem környezet és légyszennyezés és nem populáció kontroll megoldások voltak, hanem masszív és tömeges genocídiuma az emberiség 'nem kívánatosainak'. Olyan agykontroll áldozatok, mint Arzona Wilder (The Biggest Secret, magyarul 'A legnagyobb titok'), Cisco Wheeler (The Illuminati Formula to Create an Undetectable Total Mind Control Slave, magyarul 'Az Illuminátusok formulája egy teljesen észrevehetetlen agykontroll szolga létrehozásához) és Brice Taylor (Thanks for the Memories, magyarul 'Köszi az emlékekért') is konszisztensen arról számolnak be, hogy a világunkat uraló sátánista kaszt, beleértve az Illuminátusok felsõ kasztját, sátánista rituálékban vesznek részt, amely során nem ritkán kisgyermekeket gyilkolnak meg, emberi vért isznak és emberi húst, illetve testrészeket fogyasztanak el.

A sátánizmus tehát él és virul és igen komoly befolyással bír az életünkre és a gondolkozásunkra, mivel a Globális Pszichopata Bûnkartell irányítása alatt álló nemzetközi médiákban is sok a sátánista pszichopata. Gondolhatnánk, hogy Jézus megfeszítését követõ üldöztetések után azért legalább azt a sátánista rossz szokást sikerült megfékezni, mint a keresztre feszítés, de a történelemi tények ellentmondnak. A lipótmezei õrült tanok hirdetõit nem lehetett megfékezni még akasztással, máglyára dobálással vagy üldöztetéssel sem. Az alábbiakban összegyûjtöttem néhány sátánista rituális gyilkosság incidenst, amiknek az emléke különbözõ egyházi, bírósági és más forrásokból maradt fenn számunkra:

1. 425-ben megemlékeznek arról, hogy zsidó sátánisták keresztény gyermekeket feszítenek meg.
2. 619-ben azt álítják, hogy zsidó sátánisták kersztényeket vásárolnak, majd azokat meggyilkolják.
3. 1168-ban Glouchesterben gyilkolnak a sátánisták.
4. 1171-ben egy fiúgyermek vált áldozatává sátánistáknak, akiket aztán máglyára ítéltek.
5. 1179-ben párizsi sátánsita zsidók egy Richard Pontoise nevû kisfiút feszítenek keresztre.
6. 1250-ben Spanyolországban sátánista zsidók feszítettek egy keresztény kisgyermeket keresztre.
7. 1255-ben lincolni sátánista zsidók keresztre feszítettek egy keresztény gyermeket. Még a beleit is kiszakították!
8. 1286-ban Bajorországban zsidó sátánisták egy keresztény gyermek vérét csapolták le. Würtzburban ugyanilyen eset fordult elõ, és 1305-ben Prágában is.
9. 1287-ben Ober-Weselben egy Werner nevû kisfú esik áldozatául sátánista szektásoknak, ami miatt elrettentésül 1.000 zsidót végeztek ki. Spierben, Wesztfáliában, Geldern hercegségekben hasonló események történnek. Az elrettentés nem igen sikerült.
10. 1325-ben sátánista zsidók keresztény gyermekek vérét veszik sátánista rituálék során.
11. 1444-ban Angliában, Norwich városában keresztény gyermeket gyilkoltak meg zsidó sátániták.
12. 1475-ben Franciaországban egy Vitale (azaz a leviták rendjébe tartozó fõrangú zsidó nemzettségbõl származó) sátánista és társai raboltak el egy Simon nevû keresztény gyermeket, majd sátánista rituálé során vérét vették. A gyermeket félholtan talpra állították és karjait kitárva keresztre feszítést mimikáltak.
13. 1476-ben egy Salamon nevû sátánista zsidó keresztény gyermeket gyilkolt.
14. 1480-ban Moises és Sardacieus sátánista zsidókat égették meg máglyán egy 7 éves keresztény gyermek meggyilkolásáért.
15. 1485-ben Vicenza tartományból üldözték el a sátánista zsidókat, akiket egy kisgyermek meggilkolásával vádoltak.
16. 1486-ban Segovia városában Picho Salamon rabbi parancsára keresztre feszítettek egy szûz keresztény lányt.
17. 1486-ban Regensburban 5 keresztény gyermek vérét vették a sátánsita szektások. Choppenfeldben pedig egy Mihály nevû 4 éves kisfiút esik rituális gyilkosság áldozatául.
18. 1510-ben sátánista zsidók bevallják, hogy 7 keresztény gyermekert gyilkoltak meg.
19. Zsidó sátánisták egy Dõry Frigyes nevû kisfiút gyilkoltak meg, majd a vérét edényekbe szedték és szétoszttották egymás között.
20. Mária Terézia alatt Holleschu városában gyilkoltak meg egy keresztény kislányt, a sátánista zsidók közül többet felakasztottak.
21. Takáts András 13 éves magyar kisfút gyilkolták meg sátánsita zsidók és vették vérét sátánista rituálékhoz. A gyereknek egy csepp vére nem volt, amikor rátaláltak a holttestére. Egy zsidó kisfiú tett vallomást a saját szülei ellen, aki tanúja volt, hogy vért vették a gyermeknek.
22. 1529-ben szintén Magyarországon Bazin városában Meyerling János 9 éves kisfiút gyilkolták meg sátánisták egy sátánista riutálé során, amikor is vérét vették. A ránk maradt dokumentációkból kiderül, hogy az arcán tizennyolc, a karján tizenhat, a mellkasán harminckettõ, a hátán tizenhét, a lábain tizenkilenc szúras volt, illetve a jobb szeme ki volt szúrva, a torka össze volt roppantva, a nyakára kötött kötél alatt pedig egy nagy vágott sebhely volt látható, ahol a vérét vették.
23. 1579-ben két 7 éves gyermeket végeznek ki Sinerlovicz Joachim és társai.
24. 1650-ben Csehországban, Kadana városában egy Mathias nevû 4 éves kisfiú lett sátánisták áldozata.
25. 1831-ben Szentpéterváron volt egy hasonló gyilkossági ügy.
26. 1840. február 5-én Damaszkuszban egy Tamás atya nevû kapucinert gyilkoltak meg és vették vérét sátánista rituális gyilkolás során sátánista szektisták.


Az emberi történelem telis teli van effajta borzalmas sátánista bûnökkel, amik a mai napig folytatódnak, sõt talán még jobban, mint valaha is az emberi történelem során. 2003-ban Irakból olyan fényképek láttak napvilágot, amin fekete csuklyába öltöztetett irakival keresztre feszítést szimuláltattak a kivégzõi. A mögötte lévõ falon kilött agyvelõ és vér figyelhetõ meg. Emellett, ami ma történik lényegében az nem más, mint az emberi lélek és magasabb tudat, azaz a krisztustudat, végsõ keresztre feszítése egy globális sátánista beavatással.

Nem tudom miként van ezzel a látogató, de elõttem mindig egy ember képe lebeg, amikor ezekre az õrültekre gondolok. Ez a kép az alábbi kép, ami Bush inagurációs menetén készült.

LORD HELP US! AZ ÚR SEGÍTSEN MINKET!
(A fickó elõre tudhatott valamit!)


Távol az Édentől: az Új Globális Fasiszta-Feudalista-Ateista-Transzhumanista Világrend
"Neked kell a változásnak lenned, amit a világban látni kívánsz." 
George Ivanovich Gurdieff
A születésünk pillanatától kezdve a szüleink megmutatják nekünk, hogy miről is szól az élet. Az önhibájukon kívül, és természetesen nem is a mi hibánkból, a szüleink kezdik el azt az agyprogramozási folyamatot, amivel belénk programozzák a SAJÁT nézeteiket az életről és minden másról. Ezeket a nézeteket természetesen a saját tapasztalataikból, az oktatásuk, vallásgyakorlásuk, munkájuk és életük során szerzik, de vannak olyan nézeteik is, amik csupán dezinformáltságból és előítéletességből fakadnak. A programozásunk folyamata folytatódik az iskolákban, a kollégiumokban és az egyetemeken, ahol indoktrinálva leszünk a tudományok, történelem és szociológia helyes értelmezéseire, és amely indoktrináció sikerességét dolgozatokkal és tesztekkel mérik. Naprakész tudást kapunk a matematikából, történelemből, közgazdaságból, fizikából és minden tudományból a tanáriank révén tálalt tankönyvekből. A vizsgákon pedig ellenőrzik milyen jól magoltuk be a tálalt információt. A világ értelmezését és a mában történő események értelmezését viszont jobbára a média befolyásolja, amit természetesen az úgy nevezett szakértők és tudosítók magyaráznak meg nekünk, nehogy még önmagunknak kezdjünk el gondolkozni. Az ő nézeteik a saját nézeteink lesznek, mert a társadalom nem igazán ajánl nekünk másfajta értelmezéseket. Legalábbis nem az elfogadott és populáris forrásokon keresztül. A "másfajta gondolkozás" sokszor marginalizált, elítélt és meg nem értett, és a "másként gondolkozó" emberek nem ritkán kiszorulnak az előnyösebb pozíciókból és az életük jobbára a gazdasági biztonságuk megszerzéséről vagy annak megtartásáról szól. A mindennapi társadalmi problémáink kezelést rábízzuk a megválasztott politikusainkra és a szakértőkre, akik természetesen ugyanúgy, mint mi indoktrinálva lettek a saját szakmájuk és nézeteik terén. Az életünket és a társadalmainkat, a gyermekeink jövőjét érintő döntéseket szintén a megválasztott nemzeti vezetőinkre bízzuk, akik viszont egyre jobban függenek az Európai Unió kormányától. Az Európai Unió kormánya viszont az Új-Világ egyvilágkormánya mögött álló Globális Pszichopata Bűnkartell irányítása alatt áll.

Így történik aztán, hogy születésünk pillanatától kezdve az életünk célja az lesz, hogy az adott társadalmi kereteken belül sikeressé váljunk, hogy ne aggodalmaskodjunk sorsunk feletti döntések miatt, illetve, hogy részesei legyünk egy Globális Pszichopata Bűnkartell által teremtett vásárlói gépezetnek és globális keretrendszernek. Ez az egész létezésünk kerete, amin belül sikeresen működhetünk, ha hisszük a tanait, valljuk a nézeteit, és betartjuk a "játékszabályait". Minél vakabban hisszük, annál feljebb juthatunk a ranglétrán. A keretrendszer megjutalmazza azokat, akik hozzájárulnak ennek a rendszernek a fenntartásához és fejlesztéséhez, azzal, hogy érvényesülni hagyja őket az életben és elismerésre, anyagi biztonságra tehetnek szert. Azok, akik kilógnak a sorból, és a kereten kívül gondolkoznak vagy olyan innovatív gondolkozást és ötleteket produkálnak, amik "keretrendszer ellenesek", fennakadnak a keretrendszer gigászi pókhálóján. Ezek az emberek büntetésben részesülnek, úgy, hogy nem hagyják őket érvényesülni az életben vagy egyenesen ellehetetlenítik a létezésüket. Így működik a keretrendszer: ha kilógsz a sorból, akkor vissza leszel ráncigálva vagy büntetésben részesülsz. Az emberi faj túlnyomó többsége olyan, mint a báránykák, akik boldogan követik a juhászokat és a horda többi tagját. Bármit, amit a média közvetít igazságnak és valóságnak fogadunk el kritikus gondolkozás és lényegesebb kérdések nélkül. Bármit is szerezzen magának a szomszédunk, irigykedünk miatta és mi is szeretnénk megszerezni magunknak. Bármilyen új divat trend jöjjön, elfogadjuk, csakhogy olyanok lehessünk, mint a többiek. Magyarországon főként megfigyelhető, hogy az emberek nem akarnak kilógni a sorból, hanem pontosan olyanok akarnak lenni, mint a többiek. Úgy akarnak öltözni és viselkedni, mint a többiek és olyan véleménnyel akarnak lenni, mint a többiek. Az emberek nem fogadják el sem önmagukban sem másokban a különbségeket és nem ritkán megmagyarázhatatlan gyűlöletet és elutasítást éreznek minden és mindenki felé, amit "másnak" látnak. Ez egy igen erős kondicionálás és egy tömeg agykontroll következménye, amiről a későbbiekben még sokat írok, és nem annyira észlelhető Kanadában vagy Amerikában, ahol még mindig ünneplik az individualizmust, sőt a nyugaton egyre erősödőben van az individualizmus, mint a kollektivizmus/kommunácizmus/csordamentalitás ellenszere, és az embereknek nincs olyan problémájuk az elfogadással, mint hazánkban.

A többség tehát vadul vágtázik a legújabb "bálványa" felé, letiporva a másként gondolkozó kisebbséget. Mint a birkák, akik vakon követik a hordát, úgy követjük mi is az emberi csoport többségét és elhisszük, hogy a terelőink jó irányba terelnek minket. Elhisszük mindameddig egyenesen be nem lettünk terelve a mészárszék kapuin át a saját végünkbe. Ma valahol itt tart az emberi faj. Ugyanis az a globális keretrendszer, amiben létezünk nem tudattalanul és természetszerűen alakult ki. A háttérből irányítva egy szándékos és célzott politika révén jött létre évezredek lefolyása alatt és mára igen csak szélsőséges következmények felé terel minket. Jelenleg az emberiség már átlépett az Új-világrend kapuin és a hivatalosan még nem deklarált egyvilágkormány már nagyjából uralma alá vonta a világ országainak kormányait és lényegesebb intézményeit. És a legtöbbünk hallott már az Új-világrendről és az Egyvilágkormány Rendszerről, mégis az emberek többsége teljesen tudatlan arról, hogy ezek a fogalmak mit is takarnak, és jobbára vakok azokra a folyamatokra, amik a világunkban történnek, illetve ezeknek a folyamatban lévő változásoknak, amelyek a legnagyobb szociális, politikai és spirituális változások, amiket az emberiség már hosszú évszázadok óta látott, mi is a valódi természete és célja. Talán most érkezett el az idő, hogy alaposabban megvizsgáljuk hol vagyunk, és miként jutottunk ide, hogy elkerüljük a Mandalay-i zsákutcát, ahonnan lehet, hogy már soha többe nem fogunk tudni kitolatni.

Szóljon bárhogy is a hivatalos propaganda, a világ egy olyan globális zsarnokságba készül belépni, amilyen még soha sem létezett az emberi történelem során és ennek megvalósulása már az utolsó fázisában van. Ezt az Egyvilágkormány Rendszert helyesen "cézárizmusnak", "néróizmusnak" vagy "fáraóizmusnak" lenne illő nevezni, habár igazából teljesen mindegy, hogy minek nevezzük azt, ami ránk vár. Ugyanis az emberiség 90%-ának folyamatos kiirtása, az emberek mikrochippel történő beültetése és egy gigászi globális központi számítógépre csatolása, majd robotizálása és távirányítású bioelektromos rendszerekké degradálása valójában csak DIABOLIKUS ŐRÜLETNEK nevezhető. Az Új-Világrendhez és egyvilágkormányhoz vezető út nevezhető fasizmusnak vagy totalitáriánus diktatúrának, de nem maga a végeredmény, ami nem más, mint egy tömeggyilkos, jobbára skizoid és a valóságtól teljesen elszakadt, szexuálisan aberrált sátánista pszichopaták és klinikai őrültek rögeszméje. Ezek a sötét sátáni befolyás alatt álló őrültek a világunkat a saját gigászi videó játékukká akarják átváltoztatni, amiben ők a játékosok és mimagunk nem vagyunk mások, mint holmi bioelektromosrendszerré degradált robotok, amiket ők irányítanak vagy akár egy gombnyomással megsemmisíthetnek. Egy totális 'Mátrix világot' akarnak létrehozni, pontosan olyasmit, amilyent a Mátrix filmben láthattunk.

Bizony, ha az az emberi faj nem kap észbe és nem ráncigálja ki az elméjét a dunsztosüvegből, amiben már évezredek óta komatizálódik, akkor katasztrófális következményekkel kell számolnunk. Szerencsére az emberiség ébredése és átalakulása folyamatban van. Ám egyáltalán nem meglepően a világunkat uraló démoni őrültek meg akarják akadályozni az emberiség ébredését, és nem akarják, hogy az emberek megváltozzanak, nem akarják, hogy azok megtudják az Igazságot és visszataláljanak a Fényhez, amitől el lettünk vezetve. Ezek az erők és az általuk alapított csoportok és hatalom struktúrák, meg akarják akadályozni, hogy az emberiség az elvadállatosodottságból ismét felemelkedjen méltó helyére és maga az egyén, és az egyénen át a társadalmaink, tovább lépjenek az emberi evolúció ezen lépcsőjén. Ők hatalmat akarnak a materiális világ felett és hatalmat akarnak a lelkeink felett is. Ők hatalmat akarnak az életünk, a testünk és az elménk felett. Meg akarnak fosztani minket az elménk inherens szabadságától, a szabad gondolkozás és a szabad akarat jogától, az öndetermináció szabadságától, a reprodukció és a mozgás szabadságától, és irányítani akarják az életünk és létünk minden területét, mozzanatát. Az Új-Világrend pontosan ezzel a céllal van megalakulóban.

De kik is "ők"? "Ők" a kollektív delúziók nagy fekete mágusai, akik az Új-világrend és az Egyvilágkormány Rendszer mögött állnak. "Ők" azok, akik az emberi történelem teljes meghamisítása mögött állnak. "Ők" azok, akik az első világháború, a második világháború, a még folyamatban lévő harmadik világháború, a holokauszt, a spanyol-amerikai háború, a koreai háború, az 1991-es Golf háború, a nagy gazdasági világválság, a koszovói háború, a vietnámi háború, az orosz bolsevik forradalom és a francia forradalom mögött álltak. "Ők" idéztek elő majdnem minden forradalmat és háborút az elmúlt 200 évben. De nem csak az elmúlt 200 évben. Már a másfélévászázadon át tartó keresztes háború mögött is ők álltak. Sõt, már a 'Szent Inkvizició" mögött is õk álltak hiszen 9 millió, fõként nõ és gyermek kiirtása, vagyonuk elkobzása, volt az elõkészítési lépése annak a világrendnek a kialakulásának, amely kipusztítva a nõi princípiumot, bölcsességet és valós tudást, a patriarkális hatalmi stuktúra, kizsákmányolás, lebutrítás és pusztítás elvein alapul. "Ők" azok, akik a kommunizmus, szocializmus, fasizmus, kapitalizmus és liberalizmus mögött álltak és állnak. "Ők" azok, akik manipulálják az elméinket a médiájukon keresztül nap, mint nap, reggeltől estig és a médiát, mint fegyvert tartják a fejünkhöz, hogy egyenesen a saját végünkbe kényszerítsenek vele. "Ők" azok, akik kitalálták és bevezették a ma érvényben lévő áltudományokat, amiket mi, mint valódi tudományokat ismerünk. "Ők" azok, akik módszeresen butítanak minket az oktatási intézményeiken keresztül, hogy megfosszanak minket az önálló gondolkozástól és a bennünk rejlő teremtő kreativitástól. 'Ők' azok, akik minket egyedi szabad-gondolkozó és szabad-akaratú teremtő lényekből egy csoportnyi birkává és robottá akarnak átalakítani. "Ők" azok, akik körénk szőtték a pénzrendszer és a materializmus sötét hálóját és ezzel szolgasorba kényszerítettek minket. "Ők" azok, akik kitalálták és felállították az ál-demokráciákat és látszat két vagy több pártrendszert, amikről mi sokan azt hisszük valódiak, illetve, hogy szabaddá tettek minket. "Ők" azok, akik ál-vallásokat találtak ki és terjesztettek, hogy elhomályosítják köztünk és Isten közötti spirituális kapcsolatot. "Ők" azok, akik az emberiséget félelemben, bűntudatban, hazugságokban és manipulációk közt tartják már olyan rég óta. "Ők" azok, akik egy egész illúzió világot teremtettek körénk és ültettek a fejünkbe. "Ők" azok, akik az emberi kollektív tudatot egyre jobban lehúzták, egyre gyűlölközőbbé, primitívebbé és rombolóbbá tették. És "Ők" azok, akik most az emberi faj ébredésének folyamatát meg akarják állítani és félre akarják siklasztani egy egyvilágkormánynak nevezett globális sátánista-fasiszta őrülettel. 'Ők' a kollektív delúziók nagy fekete mágusai, a Gonosz Pap lelketlen démonai, a Mindent Látó Szem Szektája és a Fekete Testvériség globális netwörkje. Tagjai majd mind a pszichopaták és a skizofrén elmebajosok soraiból kerülnek ki.

A társadalmaink ezen sötét elit rétege, jobbára lipótmezei tanokat és eszméket kiötlő klinikai pszichopaták, szociopaták, sátánisták, egyszerű klinikai őrültek és vallásos fanatikusok, titkos társaságokat alakítottak a hátunk mögött már nagyon régen, amelynek a célja a világ irányításának megszerzése volt. Egy régi sátánista szekta-rend mására Új-világrendet terveztek, egy egyvilágkormánnyal, egyvilágkatonasággal és egyvilágvallással. És ezt a világuralmat egy világot átszövő manipulációs hálóval, szándékosan kirobbantott háborúkkal, genocídiumokkal, a társadalmainkon belüli ellentétek okozásával és fenntartásával, folyamatos média hazugságokkal és agymosással, áltudományok felállításával és tudatos elbutítással, gazdasági ellehetetlenítéssel, pszichikai háborúkkal és káoszkeltéssel, a családok és közösségek megrontásával, az emberi lélek korrumpálásával, rettenetesen sok emberi fájdalom, szenvedés és veszteségek árán akarják megvalósítani. És köszönet a soha meg nem torpanó fanatikusan szorgalmas munkájuknak, a tervük lassan beérik, hiszen itt állunk az Új-világrend kapujában és az egyvilágkormány már csak egy karnyújtásnyi távolságban van.
De mi is jelent az Új-világrend és Egyvilágkormány Rendszer (NWO)? 
Egészen pontosan: 
Egy világkormányt és egy monetáris rendszert, amely egy NEM megválasztott örökletes szuperuralkodók végleges vezetése alatt áll, akik önmagukat válasszák meg a tagjaik közül anélkül, hogy bárkinek is beleszólása lenne. A demokráciának még csak az emléke is el lesz törölve. Ebben az egyvilágrendszerben, a populáció tudatosan irtva lesz a családon belül született gyermekek korlátozásával, eugenikával, kémiai és biológiai fegyverekkel, tudatosan terjesztett betegségekkel, háborúkkal, tudatosan előidézett időjárási extremitásokkal és éhínségek révén, mindameddig 1 milliárd ember nem marad a Földön, akik hasznosak az uralkodó 'fáraó' vagy 'néró' réteg számára, mint szolgák, és az általuk szigorúan és világosan megszabott területeken élnek majd. Ennek az 1 milliárd embernek majd a fele pszichopata és szociopata lesz, akik önmagukat nem tekintik olyan embereknek, mint mi magunk vagyunk. És nem is azok. A különböző elhatárolt területek között csak engedéllyel lehet majd mozogni. A középosztály teljesen ki lesz iktatva (először az ébren lévő, intelligens emberek és befolyással bírók), míg végül csak uralkodók és szolgák maradnak. A törvények azonosak lesznek az egész világon, és harmóniában lesznek az egyvilág jogrendjével és bíróságaival. A törvényeket az egyvilág rendőrsége és egyvilág egyesült katonai erői fogják betartatni minden területen, amelyek nem nemzetiségek szerint lesznek elhatárolódva. A nemzetiség, mint úgy meg fogsz szűnni és egy szintetikus új világnyelv lesz bevezetve. Azok, akik engedelmesek és szolgálatkészek az egyvilágkormány felé meg lesznek jutalmazva az élet fenntartásához szükségesekkel. Akik lázadozók lesznek, azokat egyszerűen halálra éheztetik, vagy irányított energiával megsemmisítik őket a beléjük ültetett mikrochippeken át, vagy törvénykívülieknek deklarálják és kiszolgáltatják őket bárkinek, aki meg akarja őket gyilkolni. A magán fegyvertartás nem lesz engedélyezve. (Az Olvasó bizonyosan észlelte a fegyverek bevonásának folyamatát.)

Ez a szép bátor Új-Világ, aminek a kapuin beléptünk és aminek megvalósításán már évezredek óta dolgoztak a háttérből. Az Új-világrendet 
'Zep Tepinek''Ozirísz Első Idejének''Aranykornak', a 'Korok Új Rendjének', 'Novus Ordo Secorumnak' és'globalizációnak' is nevezhetjük, mert mindegyik név ugyanazt a lényeget takarja. Annak a Gonosz Pap vezetése alatt álló roppant korrupt reinkarnálódott démonoknak az aranykorának az újra megvalósítása, amit egy ősi egyiptomi misztériumvallás képviselt. Ez egy ősi és rettenetesen erőszakos, erkölcstelen, immorális szektavilág, amelyet részben a Nagy Özönvíz mosott el, úgy 6.000 évvel ezelőtt, és amelyet ebben a korszakban megpróbálnak ismét visszaállítani, de amiről úgy írják az ősi írások, hogy eltörli majd az Armageddoni háború. Tehát egy horrorisztikus sátánista és pszichopatikus világról beszélhetünk itt, ami egyszer már halálra volt ítélve és még egyszer halálra lesz ítélve. Amíg elérjük az optimális 1 milliárd fős létszámot, addig egy olyan világnézet fog érvényesülni, hogy az erősebb uralkodik a gyengébben, a pszichikai fasizmus (vagyis mások pszichikai, lelki és érzelmi kínzása) és a szociopatikus magatartás (szociális bűnözés, gátlástalanság, erkölcstelenség, rosszhiszeműség, pesszimizmus, lelketlenség, irigység, vad rivalizálás, és mások jogain, érdekein, vágyain való átgázolás) pedig norma lesz. Minél gátlástalanabb, immorálisabb, hazugabb, lelketlenebb és pesszimistább -azaz pszichopatikusabb- egy ember annál nagyobb megbecsülést fog élvezni. A tisztességes, erkölcsös, értelmes, pozitív emberek viszont egyre jobban ki lesznek szorítva és egyre értéktelenebbé válnak.

Az Új-világ 'ideológiáját' vallók mögött a Leo Strauss-i filozófia húzódik meg miszerint az állampolgárokat állandóan félre kell vezetni, és erős uralkodóknak kell őket vezetniük, hogy azok megmondják nekik mi a jó számukra. Strauss egy nagy Plátó rajongó volt, és Plátóval azonosan ő is úgy gondolta, hogy némelyek vezetésre születtek némelyek pedig arra, hogy vezessék őket, de Platóval ellentétben, aki úgy vélte a vezetőknek olyan embereknek kell lenniük, akik a legmagasabb erkölcsi ideálok szerint élnek, hogy ellen tudjanak állni a hatalom kísértéseinek és példát tudjanak mutatni az embereknek, ő úgy gondolta, hogy azok a jó vezetők, akik felismerik, hogy az erkölcs nem létezik a világban és csak egyetlen egy jog érvényesülhet: a 'felsőbbrendű' joga az uralkodásra az 'alsóbbrendű' felett. Ez az ideológia érvényesül a világunkban jelenleg. Ezzel az ideológiával már találkoztunk Izraelben is, ahol a zsidók egy része önmagukat, mint felsőbbrendűeket látják, a palesztin őslakosságot pedig "csótányoknak" és állatoknak, akiket szabadon lehet gyilkolni és megnyomorítani. A Gáza-övezetet a világ legnagyobb koncentrációs táborának nevezik, ahol a Schindler listájában jól ábrázolt Ámon nevű SS tiszt szabad és önkényes gyilkolásai folynak. Azaz a felsőbbrendű és az állig felfegyverzett erősebb uralkodik az alsóbbrendűn és a fegyvertelen gyengébben. Magyarországon már markánsan érezhető ugyanennek a straussi filozófiának a meghonosulása, nem csak abban, ahogy a teljesen sátánista befolyás alatt álló erkölcstelen, bűnöző, torz elmeállapotú és lelkületű vezetőink és a kinevezett démoni kutyáik viselkednek, hanem abban is, hogy sok ember valóban már úgy él, mint az állatok és egymáson uralkodni próbálnak, erőszakkal, elnyomással, manipulálással és hasonló taktikázásokkal. Egyébként ez a folyamatos küzdés és kötekedés vonalban van a straussizmussal, mert Strauss gondolkozása szerint az embereknek folyamatosan harcolniuk kell a túlélésért. A straussiak, azaz sokan az Új-világrend megvalósítói közül, tehát perpetuális háborúkban, nehézségekben, küzdelmekben, háborúkban és erőszakban hisznek. Nem a békességben, az együttműködésben, a jólétben és a pozitív haladásban.

ide még jön egy rész ....

Először bevezették a Nemzetek Ligáját, aztán, amikor az nem jött be, akkor a következő háború, a 2. Világháború az Egyesült Nemzetek Szervezete megalakulásához vezetett. Ez az intézmény a mai napig, mint a nemzetek közötti béke közvetítője és fenntartója van a nyilvánosság felé bemutatva, holott ez szemenszedett hazugság. Az ENSZ nem békefenntartó vagy békés célú szervezet, hanem egy háborúkat és konfliktusokat szító, genocídiumokat felügyelő terrorszervezet, amely, trójai falóként volt alkalmazva a globális egyvilágkormány, központi bank és pénzrendszer, és a központilag irányított egyvilág katonaság bevezetéséhez. Minden ENSZ alá tartózó szervezet, beleértve a Világ Egészségügyi Szervezetet (WHO), részese ennek a globális 'Új-világrend összeesküvésnek', amiről J. Edgar Hoover az FBI volt vezetője egyszer azt nyilatkozta, hogy 
"a személy fogyatékos, amikor szemtől szembe találkozik egy ilyen gigászi összeesküvéssel és nem hiszi el, hogy létezik." Ezt a szervezetet arra is használják, hogy megpuhítsa a közvéleményt - propagandával és konfliktusokkal, hogy elfogadják az új rendszert, mint az egyetlen megoldást a világ békére és stabilitásra. Boutros Boutros-Ghali például az egyiptmi diktátor, Gamal Abdel Nasser alatt kezdte pályafutását és egy végleges Egyesült ENSZ hadsereg (viág hadsereg) létrehozásátért kiáltozott, illeve, hogy az ENSZ-nek joga legyen adókat levágni (egy világkormány). Kofi Annan sem külöünb. Megalakulása után az ENSz egy egész hadseregnyi szervezetet hozott létre, amiknek a feladata az Új-világrend felállításának koordinálása az egészségügy terén (WHO), a populáció kontroll terén, azaz eugenika terén (UNFPA), gazdasági fejlődés és környezet terén (UNEP), az oktatás, tudományok és kultúra terén (UNESCO). És ez csak lista eleje volt. Ezeknek a szervezeteknek az a feladata, hogy globalizálják az életünk minden területét. Az ENSZ nem más, mint egy Illuminátus/Szabadkőműbves front. 1970-ben Robert Welch a John Birch Society in America alapítója a következőket nyilatkozta az Egyesült Nemzetekről, " Az Egyesült Nemzetek azt reméli és tervezi - azaz pontosabban a belsősök, az összesküvő vezetõk azt remélik és azt tervezik- hogy a populáció kontrollt, a tudományos és technológiai fejlődés irányítását, a nemzetek fegyverkezési és katonai erőnek irányítását, az oktotás irányítását, az egészség irányítását, s minden irányítását graduálisan mevalósít mindenféle nemzetközi joghatóság kifogásai allatt, amiket csak ki tud találni. Ezek a változatos, szeparált kontroll-rendszerek részesei lesznek egy graduálisan materiáisan megvalósuló totális kontrollnak, amit tettetéssel, felérevezetéssel, rábeszéléssel, vesztegetéssel és hamissággal akar elérni, miközben ezeknek a kontrollokank a biztosítása burtális erőszakkal és terrorral is útban van." És milyen jól megfogalmazta.

Az egyvilágkormány tehát az Egyesült Nemzeteken, a már megvalósult Észak Amerikai Unión, az Európai Unión, és a készülődő Pacifikus Unión keresztül fogja gyakorolni a népek irányítását. Nemzetközi szinten, a hatalom egyre jobban átrelegálódik az Egyesült Nemzetekhez, mígnem aztán teljesen az ő kezükbe összpontosul a világ minden kormánya és nemzetek feletti irányítás. Miközben ez a hatalomátvétel folyamatban van, a nemzeti kormányok progresszíven változnak az egyvilágkormány helyi adminisztrátoraivá és megszűnnek azon szuverén nemzeti hatalmaknak lenni, amik egykoron voltak. Szinte már 
minden NATO országba fasiszta-szocialista bábkormányok lettek ültetve miközben azok fenntartották, és még mindig fenntartják, a "demokratikus arculatukat". A népnek kevés beleszólása lesz abba, hogy mi fog történni a hazájukban és velük, mert a kormányaik a "felülről" jövő utasításokat, változásokat és globális törvényeket, szabályokat fogják csupán helyileg foganosítani és fenntartani. Azok a nemzetek, amelyek nem akarnak részesei lenni ennek a nemzetközi közösségnek, gazdasági szankciók és különböző büntetések elé néznek. Ha szükséges, akkor katonai támadások célpontjaivá válnak. Ezt láttuk Irakban és Afganisztánban is, ahol a hivatalos propaganda szerint ezek a katonai akciók azért szükségesek, mert terroristák és nemzetnyomorító diktátorok vezetik az országokat, mint Sadam Husseinek és Tálibok. A világunk hatalmasai alturizmussal, azaz humanitárius intervencióval indokolják a közvélemény felé ezeket a tömeggyilkosságokat és a létező kormányok lerombolását, majd Új-Világrend barát kormányok felállítását. Valójában a természeti forrásainkat és a kormányainkat hajtják saját hatalmuk alá.

Ám a nemzetek teljes megadását másként is kieszközlik. Például nagy méretű gazdasági segítséggel, vagy gazdaságélénkítő segélyekkel. A Globális Elit először gazdasági krízist okoz, aztán közbelép, hogy 'megoldja' a problémákat óriási kölcsönök formájában. Ezek a gigászi méretű segélyek a Világbanktól vagy a Nemzetközi Valuta Alaptól (IMF) jönnek és olyan bénító adósságba taszítják az országokat, amelyekből talán soha nem tudnak kievickélni, alárendelve az ilyen perverz módon "megsegített" országok kormányait a bankoknak és a bankokon keresztül az egyvilágkormánynak. Ha jobban megvizsgáljuk mi történik Magyarországon és a világ más fejlett országaiban, úgy Amerikában, mint Franciaországban, akkor ezek a folyamatok nyilvánvalóvá válnak, de a legjobban mégis a harmadik világban észlelhetők, ahol olyan gigászi méretűek a nemzeti adósságok, hogy az adósok soha nem is reménykedhetnek azok visszafizetésében. Az adósságok törlesztéséért cserébe sokszor feladnak olyan értékes és környezetvédelmi szempontból érzékeny földeket, amiken a saját népességüknek kellene élelmiszert növeszteniük. Bőségesen dokumentált tény, hogy az IMF és a Világbank 'gazdasági orvosságai' nagyban felelősek a III. világbeli és volt szovjet blokk beli államok mezőgazdaságainak tönkretételeiért, köztük a hazánkét is.

Természetesen az effajta kormányok és nemzetek feletti "hatalomátvétel" nem olyan központi hatalomról árulkodik, ami hisz a demokráciában és tiszteli az emberi jogokat. Ehelyett inkább egy olyanról, amely fasiszta és diktátori természetű, és arra törekszik, hogy minden nemzet felett uralkodhasson, ha tetszik, ha nem. A "szabad nyugat" természetesen egy illúzió. Miközben a nyugati országok politikusai, és itt olyan országokról beszélek, mint Kanada, USA és Ausztrália, nemzeti szuverenitásról, gazdasági egységről és terrorizmusról jártatják a szájukat, az Egyvilákormány Rendszer megvalósulása és az Új-világrend felállítása a tervek szerint halad. Egyértelmű, hogy ahhoz, hogy ez az Egyvilágkormány Rendszer működjön, az irányítás egy központi uralkodó hatalomtól kell, hogy jöjjön. Ezt a központi hatalmat viszont nem szabad irányítónak és uralkodónak látniuk az embereknek. Szükséges és preferált tehát, hogy ez a hatalomcsoport inkognitóban maradjon, mert egyéként a nemzetek fellázadnának ilyen nyilvánvaló diktatúra ellen. A legjobb az, ha az emberek azt hiszik, hogy a saját demokratikusan megválasztott kormányuk vezeti az országaikat más nemzetközi kormányok együttműködésével, illetve, hogy a nemzeti szuverenitásuk és szabadságuk érintetlen. Ám miközben az emberek abban a hitben vannak, hogy szabadok a háttérben újabb és újabb törvényekkel fosztják meg őket a legalapvetőbb szabadságiaktól és jogaiktól, és miközben hiszik, hogy van saját kormányuk az egyvilágkormány hatalmasai azok már lokális adminisztrátoraikká tették őket, amiknek a segítségével lépésről lépésre módszeresen változtatják át az országokat a szegénység és bűnözés fekete vizeivé, és rabszolgatartó társadalmakká. Több ország, köztük Magyarország, Anglia, az USA és Oroszország szinte már a sötét középkorba vannak visszavetve.

A Fekete Testvériség egy másik célja az volt, hogy kipusztítsák az ember elméjéből az istentudatot. Roppant fontosnak vélték az emberek Istenbe és a Szent Lélekbe vetett hitének aláásását, hogy aztán azokat aritmetikai számításokkal és materiális szükségletekkel helyettesíthessék. Úgy körübelül a 18. századtól kezdve igen hatékonyan azon ügyködnek, hogy elérjék, hogy az emberek elutasítsák az örök élet gondolatát és higgyenek a mortalitásban, végességben és a materialisztikus tudományokban. Ezzel aztán az emberi tudatot még jobban a materialista világ szolgaságába tudták hajtani. Mint tudjuk, a nyugati zsidó-katolicizmus, ami századokon át irányítása alatt tartotta az oktatást, ádázul üldözte a vallási alternatívákat és egyenesen felelős a magyar fehér mágusaink és a gnosztikusok irtásáért is. A zsidó-katolicizmus üldözte a 'rivális vallásokat', a tagjait pedig a legbarbárabb kínzásokkal kínozta halálra, miközben önmagukat Isten földi képviselőinek próbálta beállítani. Így szerzett aztán monopoliumot az oktatás felett és tartotta az embereket megfélemlítésben, bűntudatban és szolgaságban egy állítólagosan jóságos és szerető, de mégis rettenetesen bosszúálló, genocídiumokra felbuzdító és büntető Istennel. A 18. és 19. századokban, azonban megindult a tudományos fejlődés és ezek a tudományok szembeszálltak az egyház nézeteivel arról, hogy kik is vagyunk, és amelynek egyenes következményeként az emberek el kezdtek maguknak gondolkozni, a hitük az egyházban pedig csökkent. A Fekete Testvériség ekkor roppant ravaszul eltolvajolta a fejlődő tudományokat, hogy az emberek elméjét átirányítsa arra a hitre, hogy nincs is Teremtő Isten. Így nyílt meg az út az emberek gondolkozásának irányítására a tudományok és a materiális javak felé. Darwin evolúciós teóriája volt az első puccs az emberiség gondolkozásán, egy teória, ami nem is Darwintól származott, hanem egy 'Hold Társaság' elnevezésű szervezettől, aminek a célja az Istentudat aláásása és a monarchiák megdöntése volt, és amelynek tagságában ott voltak Darwin családtagjai. Darwin a 'saját' evolúciós teóriájáról úgy vélelkedett, hogy nem is igaz, mert Isten kellett, hogy teremtse az életet. De az agyament teóriája generációk gondolkozásának alapjává vált és mélyen befolyásolta, ahogy látjuk önmagunkat, a világot és a Teremtést. Darwin evolúciós teóriája, annak "a legrátermettebb túlélése' hipotézisével, Leo Strauss filozófiájának is részese lett, amit, mint ahogy azt már részleteztem a fentiekben, a legtöbb globális elitista vall.

Ma azok, akik megkérdőjelezik az evolúciót vagy a lélek és szellem örökkévalóságát hirdetik, marginalizálva vannak kisebb csoportokba és "szektáknak" vannak címkézve. És ez egy olyan szóvá vált, amit az emberek ma már egy veszélyes csoportnyi őrült emberrel asszociálnak. Nem véletlen, hiszen ez az asszociálás tudatosan lett előidézve az elmékben. Ékes példája ennek a nagy publicitású Jonestown-i tömeggyilkosság, amit állítólag valamiféle vallásos szekta követett el, vagy az 1993-as David Koresh-i szekta, amely szintén állítólagos tömeges öngyilkosságot követett el. Mind kettő nagy publicitást kapott világszerte, hogy az emberekbe elültessék a szekta veszélyes és őrült elemensekkel való asszociálását. A valóságban a jonestowni tömeggyilkosság a CIA MK-Ultra agykontroll kísérletének egyik helyszíne volt és azért pusztítottak el 913 embert, hogy eltüntessék a bizonyítékokat, hogy szexrabszolgákat, agykontroll szolgákat és zsoldosokat 'képeztek ki'. A wakói David Koresh szektát pedig szándékosan gyújtotta fel az USA BATF. Minden olyan szekta, amely propagálja az Új-világrendet és az Egyvilágkormány Rendszert, beleértve KÖZISMERTEN SÁTÁNISTA SZEKTÁKAT, AKIK RITUÁLIS EMBERGYILKOLÁSBAN VESZNEK RÉSZT, támogatva van, minden olyan szervezet vagy csoportosulás, ami nem, azokat 'őrült szektásoknak' címkéznek és nyilvánosan támadnak. Amerika legnagyobb szektaazonosító hálózatát, a Cult Awareness Network-ot, a CIA egyik embere alapította, és no már most a CIA-ről tudjuk, hogy sátánisták és nácik alapították és vezették mindig is, és náci stílusú szekta kísérleteket folytat, amik alapján kifejlesztették azt a Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Programot, aminek történetesen én is célpontja vagyok.
íbr> Az emberek erkölcsi és spirituális jellegének tudatos megváltoztatása és lerombolása úgy a 2. Világháború után szerzett ismét momentumot. Folyamatos propaganda támogatta a szociális reformokat és az erkölcsi engedékenységet. A 60'as évek szabados szexuális életfelfogása, a 80'as évek kapzsisága egyenesen egy csődbe ment 90'es évekhez vezettek. A világ minden irányába történő masszív migráció megváltoztatta a vallási és kultúrális szokásainkat is. A 60'as évektől kezdődően a keleti vallásokat, a jogát és traszcendális meditációt propagálták világszerte, hogy fellazítsák a megmaradt vallási hiteinket. (Ennek szerencsére lett pozitív befolyása az emberiség gondolkozására, aminek ma nagy jelentősége van!) 1975-ben az úgy nevezett New Age mozgalom is elindult világhódító útjára, ami nem más, mint több vallás szinkretikus keveréke. Azok, akik "áttértek" a New Age-re hiszik, hogy ez lesz az Új-világrend "kötelező vallása", de ez is csak egy hazugság, ami azt a célt szolgálja, hogy a hívőit elöszőr indoktrinálják a sátáni spiritualizmusra, hogy aztán önkéntesen beleolvadjanak az Új-világrend eszmeiségébe. A New Age "spiritualistái" a démoni spiritualitás bevezetői és roppant mód vigyázni kell velük. Amikor az egyvilágkormányt vége deklarálják, és ez a Pacifikus Unió megvalósulása után fog megtörténni, ami már folyamatban van és a mi generációnk még meg fogja érni, egy vallás fog csak létezni: a római zsidó-kereszténység egy sátánizmussal átitatott, még korruptabb és perverzebb verziója. Sátán Rómája úgy tűnik még sokáig állni fog, hacsak valaki porig nem égeti. A New Age mellett már régóta folyik az úgynevezett "ekumenizmus" is, ami annak az új vallási irányzatnak a bevezetését jelenti, ami a hivatalos vallás lesz majd. Jehovisták és más neo-bibliások járják az utcáinkat és kopognak az ajtainkon, hogy elmagyarázzák nekünk mit is jelent a Biblia. Az "új vallás" a jahweizmus, a sátánizmus és a katolicizmus méregkeveréke lesz, és amikor ez a vallás végre bevezetésre kerül, akkor fog megkezdődni a valódi keresztények, zsidók és más vallásúak üldöztetése, hogy elérjék, minél több ember áttérését az új torz hitre. Elképzelhető, hogy sok keresztény és zsidó mártír vére fogja még vörösre festeni az utcáinkat. Azok a népek, amelyek nem akarják alávetni magukat ennek az új vallásnak katonai bosszúra számíthatnak az új inkvizitorok által, vagyis az Egyesült Nemzet katonái által. Láthattuk már az ENSZ-et akcióban Jugoszláviában, ahol a békefenntartó missziójuk valójában genocídiumfelügyelő tevékenységet takart. Mélységesen meg vagyunk hatva az ENSZ emberségétől, amiről még azért majd írok néhány sort.

Miután a nemzetek spirituális és erkölcsi hanyatlásának előidézése és az új "egyvallás" terjesztése kerékvágásba került, a figyelem az emberek elszegényítése felé fordult. A közép és dolgozó osztályok jelenleg az elszegényedés folyamatában vannak. Az Új-világrendben nem lesz középosztály, csak őrült sátánista pszichopata uralkodók és szolgák. Lokálisan az a helyzet fog megvalósulni, hogy a leszegényített szolgai tömegeken egy elit, roppant gazdag és jól képzett sátánista-fasiszta totalitáriánus csoport fog uralkodni. És az uralkodás szót tudatosan használom, hiszen néróista módon fognak uralkodni brutálisan visszaélve minden hatalmukkal. Nem kell ezt részletesebben ecsetelni, mert markánsan észlehető Magyarországon, Oroszországban és az USA-ban is, de ez a helyzet már a világ sok más országában is. A kulcsfontosságú iparok, mint például a hajóipar és a szénbányászat leépítésre kerültek, hogy a nemzetek kintről jövő importra szoruljanak, és nem kevésbé azért is, hogy az emberek munkanélküliek legyenek. Az 1980'as és 1990'es évek lényegében arról szóltak, hogy nagy embercsoportokat leszegényítsenek és munkanélkülivé tegyenek. Ez a tendencia folytatódik ma is, amikor óriás bankok és autógyárak tömegesen kötnek lapulevelet a dolgozóik talpára, egy mesterségesen előidézet óriási globális gazdasági válság nevében. Épp most jelentették be, hogy a Bank of Amerika 35.000!! alkalmazott leépítésére kényszerül, ahogy ezeket a sorokat írom. Pedig ez igazán érdekes, hiszen, pontosan úgy, mint a gigászi autógyártó magánvállalatok óriási összegű pénzeket szednek le a közpénzekből Amerikában és Magyarországon is "válságenyhítés" gyanánt. A munkanélküliség minden országban egyre csak növekszik, ameddig katasztrófális méreteket nem fog ölteni. A nagyvállalatok sok helyen a világban ma már inkább rövidtávú szerződéseket szeretnek kötni, sok részidős munkaerőt alkalmaznak és a munkaerő anyagi értéke egyre csökkenőben van. Az embereknek már nincs meg a hosszú távú és biztos munka bizonyossága a tisztességes nyugdíjjal a végén, mint ahogy a szüleinknek még meg volt. A kor-diszkrimináció egyre erősödő tendenciát mutat és mire az emberek elérik a 40-es éveiket a munkalehetőségeik korlátozódnak vagy esetenként megszűnnek. Akinek van munkájuk fizetik a bankkölcsöneiket, míg azok akiknek nincs mindenféle meniális alacsonybérezésű munkákat bevállalnak csakhogy túléljenek közben azon aggódva, hogy a szociális segélyüket is elveszítik. Több kormány már megvalósította azt, hogy levágta a szociális támogatást és kötelezte a havi támogatásra szorulókat arra, hogy dolgozzanak a szociális segélyükért. 
Ez lényegében a munkaerő átalakítása alacsony bérezésű munkaerővé, azaz rabszolgákká. Az emberek egyre növekvő aggodalommal és félelemmel néznek a jövőjük elé és ez csak súlyosbodni fog az elkövetkező 15-20 évben.
íbr> Az 1980-as és 90-es években kezdődött meg a szociális szolgáltatások tönkretétele is. A rendőrségtől megkezdték a hatásos munkához szükséges anyagi támogatások csökkentését és megvonását, illetve a tudatosan demoralizálják és visszatartják a hatásos munkától, köszönet a rendőrségeinkbe és titkosszolgálatainkba beépült izraelita Moszád terroristáknak és a sátánista irányítás alatt álló kormányainknak. Nem egy esetről tudunk, amikor is gyilkossági nyomozókat leállítottak a nyomozással. Magyarországon jelenleg szinte egy polgárháborús helyzetet akarnak előidézni, mert tömegesen veszik fel az iskolázatlan cigány etnikumú személyeket, akiket felfegyvereznek és arra agymosnak, hogy a Magyar Gárda és a Kossuth tériek cigánygyilkos fegyveres terrorcsoportok. A kórházainkat is fokozatosan bezárják, az egészségügy sok felé romokban áll, és ez összességében sok-sok ember haláláért felelős már. Mi magyarok könyveket mesélhetnénk erről a tudatosan lerombolt, korrupt, embergyilkos egészségügyi rendszerről, ahol nem orvosok, hanem közönséges neo-mengelék dolgoznak, akik nem vesznek észre egy méhen kívüli terhességet 7 hónapnyi terhesség alatt, aminek következtében az anya meghal. De mesélhetnénk a világnak az ide s oda küldözgetett szívbetegekről, akik út közben a mentőkben halnak meg, vagy a vakbelessel, akit kartöréssel operálnak meg és belehal a perforálódott vakbelébe. Az amerikaiak is mesélhetnének a világnak, ahol a privatizált egészségügy és biztosítás odavezetett, hogy azt, aki nem tud fizetni egyszerűen kiteszik az utcára. Pongyolában!!! Mindennek tetejére a pszichiátriai intézményeket is fokozatosan megszűntetik, ami pedig elmebetegek utcára kerülését eredményezte. Ilyenkor ötlik fel az emberben a kérdés, hogy minek is fizetjük az adóinkat? Nem jobban tennénk, ha azt eltennénk, hogy bizonyosan a miénk maradjon?

Szóval bezárt kórházak, csökkenő egészségügyi színvonal, szegénység, növekvő alkoholizmus, betegségek, öngyilkosságok, kényszeröngyilkosságok, gyilkosságok és a drogozás emelkedésének következtében egy globális populációcsökkentés van folyamatban. A "zseniálisan felszabadított" Irakban 1.2 millió ember halt meg, Afganisztánban 1.9 millió. És még mennyi fog meghalni Pakisztánban, Indiában, Kóreában, Kínában és más országokban! Ott van példának okáért Afrika, ahol az elmúlt évtizedben tömegmészárlások tanúi lehettünk, miközben a háborúk elől menekülő menekülteket haláltáborokba terelték. Elhitették velük, hogy segítséget fognak kapni, ám, de magukra hagyták őket, minek következtében éhen halt a fél populáció, és a halálukat pontosan az ENSZ nézte végig azt kiáltozva, hogy nem tudnak segíteni. Érthetetlen azonban, hogy egy olyan szervezet, mint az ENSZ, ami köztudottan gigászi katonai kampányokat tud finanszírozni, mint például az Öböl-háború, és meg vannak az anyagi eszközei fegyverek, szállítmányozás, személyzet és orvosi eszközök finanszírozásához, vagyis finanszírozni tudták sok-sok iraki lemészárlását, nem tudott segíteni koncentrációs táborokba terelt afrikaiakon. De hogy az ENSZ gonoszsága még teljesebb legyen: ez az arcátlan sátánista-néci szervezet a közvéleményhez fordult a Globális Elit médiáin keresztül az anyagi segítségért. És az adományok jöttek, de hová is mentek?! Miután a média már nem foglalkozott az afrikai koncentrációs táborokkal, a világ megfelejtkezett ezekről az éhező emberekről és ők csendben éhen haltak a gyermekeikkel együtt. A későbbiekben ezt a tudatos genocídiumot úgy állították be, mint "a törzsi háborúk több millió áldozatai". Véletlenül az Új-világrend tervében benne van a föld emberpopulációjának drasztikus csökkentése is és az eugenika. Ezekről bővebben lejebb az eugenika rész alatt írok.

Az Új-világrend egyik mérföldköve a készpénz nélküli társadalom megvalósítása és egy globális elektronikus komputerizált fizetési/monetáris módszer bevezetése. Az ehhez szükséges technológia már régen létezik és a készpénz kivonása már folyamatban van. Ez prominensebben tapasztalható Kanadában és Amerikában, ahol már szinte mindenki a hitelkártyával és bankkártyáival fizet. A szükséges hálózatot már világszerte felállították, beleértve az internetet, ami szintén arra van felhasználva, hogy az embereket rászoktassák az elektronikai úton történő fizetésre, és belátható időn belül a készpénz meg is fog szűnni. A rendszer azt fogja biztosítani, hogy senki a földkerekségén ne tudjon venni vagy eladni semmit anélkül, hogy az ne legyen a rendszerben regisztrálva. A jövőben viszont mikrochip rendszer van kilátásban. A nyilvánosságot úgy szoktatják ennek az egész rendszernek az elfogadására, hogy először a bankkártyákat és hitelkártyákat teszik teljesen szokványossá és elfogadottá. Miközben a bank és hitelkártyák teljes egészében helyettesítették már a készpénzt, azzal fog minket bombázni a média, hogy rengeteg a hitelkártya és bankkártya lopás és visszaélés. Ez, együttesen a bizonytalan valuta rátákkal, azt a célt szolgálja, hogy az emberekben elültessék az aggodalmat és a vágyat a probléma megoldására. De van még egy ördögi módja annak, hogy az embereket rávegyék a mikrochippek szükségességére. Dr. Sandlers, a Fenevad jele" néven ismert mikrochip kifejlesztője Dr. Henry Kissingerrel és a CIA embereivel arra a következtetésre jutottak, hogy a legmegfelelőbb módja az emberekkel elhitetni, hogy szükséges a mikrochip beültetése az az eltűnt gyermekek. Bizonyosan az olvasó is hallott a világszerte évente eltűnő gyermekekről és felnőttekről, akiknek a száma évente 1 millió főre tehető. Világszerte kampányokat folytatnak, hogy felhívják a figyelmet az eltűntekre, csakhogy egy nap ezzel érvelve rá tudják venni az embereket, hogy a gyermekeiket mikrochippeztessék. A CIA kiötölte, hogy eltűnt gyermekek fényképeit teszi a tejes dobozokra és azt érte el vele, hogy az USA kongresszus elfogadta az újszülöttek kormány általi mikrochippezését! Egyébként az Egyesült Államok elnökének, az 1986-os bevándorlási törvényének, 100 section értelmében jogában áll a bevándorlók bármilyen eszközzel történő azonosítása, és most őket már arra kötelezik, hogy biometrikus útlevelekkel lépjenek be az USA-ba. De a szekptikusok részére van még információm, amit éppen akkor kaptam, amikor ezeket a sorokat írtam (pontosabban ezt a paragrafust és ebből is látszik, hogy égi segítséget kapok az íráshoz!) és a Pilis Rádió beszámolt egy új GPS karóráról, amivel mindig követni lehet a saját gyermekeinket egy Internet felületről. A GPS az internethez van kötve, és ha a gyermek ne adj levenné a karóra bilincsét, akkor egy vészjelzést küld a szülőkhöz. Az indoklás? Eltűnt, elrabolt gyermekek. No lám mi mindenre jók az eltűnt és elrabolt gyermekek! Például arra, hogy rászoktassák a fiatal generációkat arra, hogy mindig követve legyenek, ami végülis az Új-Világ egyik főbb célja: az emberek mikrochippezése és állandó követése.

Így és ilyen módszerekkel fog tehát végül megnyílni az út a mikrochippek teljes elterjedéséhez. Idővel aztán mindenkinek kötelező lesz a mikrochip transzplantáció. Senki nem fog tudni vásárolni semmit anélkül, hogy valahol nyílván ne lenne tartva. Ekkor fog csak igazán megkezdődni a totalitáriánus fasiszta világdikatúra. Ugyanis az első lépés az, hogy mindenkit valamilyen módon követhessenek, de a végcél az, hogy mikrochippet ültessenek a kézfejbe vagy a homlokba, nem csak azért, hogy követhessék az embereket, hanem azért is, hogy befolyásolhassák és irányíthassák az ember magatartását és gondolkozását. Ezeken a mikrochippeken át ugyanis elektromágneses impulzusokat lehet küldeni a testbe, amikkel köztudottan befolyásolni lehet a közérzetet, a magatartást és még a gondolatokat is. A jelenleg elérhető és titokban alkalmazott irányított energiasugárzás fegyverekről a "Láthatatlan III. Világháború" fejezetben írok bővebben, amit érdemes tanulmányozni, mert hihetetlen "láthatatlan Star Wars fegyvereket" alkalmaznak már ma ellenünk, anélkül, hogy tudnánk róla és sejtenénk. És hogy ennek mi a célja? Az, hogy az embert robotizálják. És itt mutatkozik meg, hogy az Új-Világrend egy örült szörnyetegek által kiötölt rémálomszerű őrület. MINDEN emberbe mikrochippet akarnak ültetni és manipulálható távirányítású bioelektromos rendszereket akarnak csinálni belőlünk.

Sok ember számára ez túl fantasztikusnak tűnhet és kételkednek abban, hogy Star Wars fegyverekkel tudatosan pusztítják a világunkat és minket, illetve hogy mikrochippel fognak mindnyájunkat követni és végül irányítani, mint valami távirányítású robotokat. Ezeket a szkeptikusokat arra kérem, hogy irányítsák a becses figyelmüket arra, hogy ez máris folyamatban van. A globális követés és kémkedés már réges-régen érvényben van. Az egyik eszköze a RFID, vagyis 
Rádiófrekvenciás Azonosítás (Radio Frequency IDentification), ami nem más, mint egy roppant piciny mikrochip, amellyel távolból lehet követni bármit és bárkit. Az RFID már megtalálható Gillette borotva és más termékek csomagolásában és arra használják, hogy kémkedjenek utánunk. Ez a bizonyos RFID chip nem egy újabb bar code termék, hanem egy olyan rendszer, amiben minden egyes RFID chipnek egy egyedi száma van és, amikor vásárolunk a bankkártyáinkkal vagy hitelkártyáinkkal, akkor ez a szám, vagyis maga az RFID chip hozzánk lesz azonosítva. Vagyis pontosan tudják, hogy ki vett meg egy bizonyos csomag Gillette terméket. Ezeket a chippeket távolról tudják követni, vagyis meg tudják mondani, hol van a termék vagy meddig van nálunk. Példának okáért, ha egy ruhát vásárolunk, amiben benne van az RFID chip, és ezt a ruhát kártyával vásároljuk meg, akkor bármikor, amikor felvesszük ezt a bizonyos ruhadarabot, akkor az izraeli Marylandben tudni fogják, hogy merre megyünk. Sőt, ha találkozónk van olyanokkal, akik olyan ruházatot viselnek, amiben benne van az RFID chip, akkor azt is tudni fogják, hogy kikkel találkoztunk, hol és mikor. Teljesen beazonosíthatók leszünk, mert még azt is tudni fogják, hogy milyen ruha van rajtunk. Mivel az RFID rádió frekvenciával működik az egészségünkre is káros lehet. Egy nap ezek az RFID chippek már mindenhol ott lesznek: a ruházatunkban, a táskánkban, a cigaretta csomagokban, a tévékben, a buszokon, a plafonon és a gyermekeink folyamatosan eletromágneses energiával lesznek bombázva. A tudósok ma már jól tudják, hogy mik az elektromágneses energiák hatásai az egészségünkre. Olyan cégek, mint a Philip Morris, a Procter and Gamble és a Wal-Mart már kísérleteket folytatnak ezzel a kém chip technológiával. A Gillette nem régiben adott le egy 500.000.000 darabos rendelést. És ez a mennyiség sem véletlen, mert pontosan ennyi emberre akarják leredukálni a föld lakósságát végül, tehát már most kísérletezik ki, hogy 500 millió embert miként lehet majd nyomon követni minden óra minden pillanatában. A cég, ahol leadták a rendelést az Alien Technology -vagyis Idegen Technológia- nevű cég. Ez a cég az Új-világrend megvalósításán dolgozó cég és azt tervezi, hogy a világon minden árút ilyen RFID chippel fogja ellátni. Mint vásárlók mi magunk nem tudjuk melyik termékekben vannak benne ezek a chippek, mert míg a Gillette észlelhetővé tette ezeket teljesen láthatatlanul is el lehet rejteni egy csomagolásban. Több, mint valószínű, hogy már régen ott vannak ezek a kémchippek azokban a termékekben, amiket rendszeresen vásárolunk.

A világunkat irányító elit őrült elképzelése szerint az emberiség irányításának ideális módja a mikrochippelt populáció egy globális központi számítógéppel történő irányítása. Már léteznek ilyen szuper számítógépek, mint például az izraeli Marylandben (Mária földjén) található 20 milliárd bit/másodperc kapacitású megaszámítógép. Jelenleg ez a világ legnagyobb kapacitású számítógépe. Az emberi agy 5000 bit/másodperc kapacitású tehát egy ilyen szuperszámítógépre akár egy ország népességét is rá lehet kapcsolni. A Dr. Carl Sanders által kifejlesztett beszédes elnevezésű "fenevad jele" mikrochippet már kikisérletezték Indiában, mint termékenység gátlót és a vietnami háborús veteránokon, mint magatartásbefolyásolót. Szerencsétlenek, amikor a közvéleményhez fordultak elembetegeknek állították be őket. Egy másik kifejlesztett high-tech mikrochip már tartalmazza egy ember nevét, fényképét, TB számát, ujjlenyomatát, fizikai leírását, családi történetét, címét, foglalkozását, adószámát és erkölcsi bizonyítványát. 1994-ben az Intel Corporation egy 5 éves megbízást kapott a bőr alatti mikrochippek kikisérletezésére. A chip kétirányú kommunikációra képes, tehát szatelliten át üzeneteket küld a központi számítógéphez, de üzeneteket a chiphez is lehet küldeni ugyanilyen úton. Az elv azonos a televízió receiverekkel, amiket távolról lehet programozni. Már 1966-tól egy CIA pszichológus az agy és a számítógép közötti kétirányú kommunikációról beszélt. Amikor egy ilyen chip be van ültetve a testnek egy olyan pontjára, ahol a központi idegrendszerrel kommunikálhat, akkor a működésünk minden területe befolyásolható lesz: a foganástól kezdve befolyásolt gondolatokon át a magatartásig. Ami az IBM-et illeti már régen kifejlesztett egy láthatatlan bar kódolási rendszert, ami 3 szet 6 számjegyű számsorból áll (666) és fájdalom nélkül lehet lézerrel a bőrre égetni egy másodperc töredéke alatt anélkül, hogy a személy akár tudna róla. Ezt jelenleg teheneken alkalmazzák, de ki tudja már hány új szülöttnek a bőrére sugározták rá az újszülött osztályainkon világszerte. A jelzés nem észlelhető szabad szemmel.
íbr> Az USA DARPA egy olyan projektet folytat, a Gandalf Project, aminek keretében egy mobil telefon követő készülékkel és a szatelitekkel, a biztonsági operativok ki tudják iktatni az Új-világrend ellenségeit a föld déli féltekén. Állítólag a csecsen vezetőt ilyen módszerrel gyilolták meg. Ám, hogy ezek az 'ellenségek' kik azt több hivatalos helyről és komoly dokumentációból tudhatjuk meg: AZ ABNORMIS EMBEREK. Szerencsére mivel tudjuk, hogy jobbára milyen embereket figyelnek meg, hallgatnak le, követnek és zaklattatnak központilag irányított fasiszta szervezett zaklató csoportokkal világszerte, nincs mit félnünk, hiszen meg tudjuk mondani teljes bizonyossággal, hogy kik is ezek az "abnormis emberek". Sorolom tehát őket, hogy az olvasó is tisztában legyen vele:
szakszervezeti szervezők, háborúellenes aktivisták, globalizáció ellenes mozgalmak vezetői és tagjai, környezetvédelmisek, állatvédelmi aktivisták, civil szabadságokért és emberi jogkért kiálló személyek, leleplezők, hazafiak, a spirituális ébredés folyamatában lévő személyek, szentek, másként gondolkozók, átalagosnál magasabb intelligenciájú és erkölcsileg/spirituálisan fejlett termékeny korban lévő nők, és így tovább. A miheztartás végett: Ők az ABNORMIS SZEMÉLYEK. Őszintén szólva a globális diktatúra és azok mammut vállalatainak fasiszta vezetői szempontjából, majd minden ember a földön ABNORMISNAK minősíthető, ha már tisztában van azzal, hogy hány forint egy kalapács a legközelebbi barkácsboltban és eltűnődik azon, hogy a kormánya miért vette meg ugyanazt a kalapácsot 25.000 adófizető pénzen. Arról már nem is beszélve, ha valaki "más", mert a tömegkultúrától eltérő módon öltözködik vagy gondolkozik. Ha Ön eddig úgy vélte önmagáról, hogy normális, akkor most ennek a tévhitnek, kérem azonnal intsen örök búcsút, mert ahogy az Új-világrend szilárdul úgy lesz Ön is egyre gyanúsabb és abnormisabb, ha nem szellemileg visszamaradott, béna, süket és vak, illetve, ha nem pszichopata, szociopata vagy közönséges bűnöző.

Amiről még érdemes említést tenni az, az, hogy robotizált rendőrök és katonák már léteznek. A rendfenntartást is robotizálni és távirányításúvá akarják tenni. folytatás lesz itt ....
Probléma-Reakció-Megoldás
A világunkat irányításuk alatt tartó Globális Eltinek és Fekete Testvériség netwőrkjének van egy igen hatásos tömegmanipulációs eszköze, amivel érdemes mindenkinek tisztában lenni. Ezt a manipulációs 'fegyvert' probléma-reakció-megoldás manipulációnak lehetne nevezni. A Globális Elit stratégistái elsődlegesen teremtenek egy problémát, úgy, hogy összállítanak, finanszíroznak és kiképzenek egy ellenkező csoportot zavargások előidézéséhez, mondjuk egy létező struktúrával vagy eszmével szemben (egy ország, egy régió, egy kontinens vagy akár a demokácia), amit ők maguk akarnak átvenni vagy megváltoztatni. A mai időkben ilyen ellenkező csoport volt a KLA, a Koszovó Felszabadítási Hadsereg, akiket a Globálsi Elit médiái 'szabadságharcosoknak' és 'felszabadítóknak' állítottak be. Ezek a csoportok jobbára drog dealerekből, közönséges bűnözőkből, ultra nacionalistákból, radikálisokból és kisebbségekből állnak. Ugyanebben az időben a média segítségével démonizálják azt az országot, régiót, politikust vagy eszmét, amit meg akarnak dönteni vagy meg akarnak változtatni. Példának okáért Milosevic, Saddam Hussein, Kaddafi, akiket szinte új Hitlereknek állítottak be. De, hogy még teljesebb legyen a félrevezetés, a Globális Elit vagy a Fekete Testvériség tagjai beállnak a démonizált oldalra is, hogy azt felfegyverzzék, finanszírozzák és tanácsokkal lássák el.

Vagyis elöszőr létrehoznak egy problémát, amit ők maguk kreaáltak és amelynek mind két oldalán lényegében ők állnak. A problémát aztán kivonszolják a világ színterére a média segítségével. A média mindenféle borzalmas bűnöket mutogat, jobbára ártatlan civil áldozatokról. Ekkor az emberek felháborodva kiáltanak "valamit tenni kell az atrocitások leállítása érdekében!'. Vagyis megszületett a mesterségesen előállított reakció. Ez ma folyik Magyarországon is a cigány gyilkosságokkal, amiket a titkosszolgálat hajtott végre, illetve a Magyar Gárdával és az Egész Kossuth téri színjátékkal, aminek keretében 'radikálisokat' teremtettek a mádia, fizetett professzionális provokátorok és fizetett forradalmi vezetőkkel. És ez történik az USA-ban, Németoszágban és más országokban a fegyver kontroll leple alatt is. Az a sok iskolai vérengzés és bekattant ámokfutók, akik halomra gyilkolnak embereket egyáltalán nem azok, aminek látszanak.

Miután megszületett a probléma és a reakció, az Új-világrend bábmesterei előjönnek a megoldással. Ez a megoldás lehet az Egyesült Nemzetek békefenntartó haderege, egy ENSZ koalicíós erő, vagy egyensen NATO hasdsereggel folytatott háború. Ha a békefenntartókat sikerül bevinni azok soha nem mennek el, mint ahogy az oroszok sem távoztak Magyarországról. Igy aztán minden régióban, ahol várható volt ellenállás az Új-világrenddel szemben, beültettek ilyen békefenntartó seregeket, akik irányításuk alatt tartják a régiót, vagy egyenesen lerohanták a régiókat.
Drog ellenes háború
Az Amerikai Egyesült Államok drogellenes háborúja nem más mint egy durva tréfa. Az USA kormánya, de azon belül is a CIA, a világ legnagyobb drog uraságai. A drog pénzből Black Opokat, azaz titkos fekete akciókat finnaszíroznak világszerte, beleértve - állítások szerint - gigászi földalatti városokat, amikben nem csak emberek, hanem extraterrestriális lények is élnek. Folyt köv ....
Populáció kontroll: eugenika A Globális Elit tudatos populációcsökkentő politkát folytat. Ennek két leglátványosabb módszere az eugenika és a háborúk mérnöklése. Az eugenika az Elit módszere arra, hogy azoknak az embereknek a társadalmi reprodukcióját csökkentse vagy megállítsa, amelyeket ők maguk alacsonyabbrendű rassznak vélnek, hogy aztán egy mester rasszot hozzanak létre kívánatos genetikai karakterisztumokkal. Az eguenikának egy legközismertebb híve maga Hitler volt, de az eugenika már sokkal korábban elkezdödött és a mai napig tart. Az eugnika mögötti filozófiát egy bizonyos Thomas Malthustól származik, aki a 18. és 19. századokban azt szorgalmazta, hogy a szegényket úgy pusztítsák ki, hogy növeljék a betegségeket és a gyermek mortalitást. A malthausimizmust azóta sok szervezet adoptálta a programjaik alap ezsméivé. A Rockefellerek hozták létre az New Yorki eugenikai kutató klinikát és az első Nemzetközi Eugenikai Kongresszus Londonban tartották 1912-ben Winston Churchill jelenlétével. 1917-re 15 amerikai állam vezett be eugenika törvényeket az epilepsziások, az elmebetegek és a habituális bűnözők sterilizálásához. 1932-ben a 3. nemzetközi eugenikai kongresszus főtémája a négerek eugenikája volt. A kongresszuson ott volt egy náci, Dr. Ernst Rudint, akinek a részt vételét a Bush és a Hariman családok támogatták. Vissztérve Németországba Rudin a Rockefellerektől kapott finanszírozást annak a politkának a bevezetéséhez, aminek keretében streilizálták a szellemileg visszamaradottakat, a süketeket, a vakokat és az alkoholistákat.

Miközben 1941 és 43 között -ÉS NYÍLVÁNOSAN MÉG MA IS - a világ elítélte Hitlert a 'mester rassz' ideológiája miatt, az USA-ban példának okáért 42.000 embert sterilizáltak. 1948-ban a stterilizációs Liga Inc. megalapított egy eugenikai központot, ami belekezdett egy projektbe, aminek keretében fiatal gyermekeket sterilizáltak, akikről úgy vélték alacsony volt az intelligenciahányadosuk, holott jól tudjuk, hogy 13-14 éves korig az intellgienciahányados változó, tehát nem bizonyos, hogy egy gyermek, akik 6 éves kroában kissé butának tűnik, vagy 10 éves korában az iskolai jegyei rosszak, nem fog kiderülni róla 13-14 éves korában, hgy az IQ-ja 124. Ezt a projektet a Bush család egyik közeli baráti családja finanszírozta. A háború után pedig John D. Rockefeller és John Foster Dulles (a Rockefellerek egyik unokatestvére, a CIA vezetője, náci koncentrációstáborokban ügyködő zsidó náció tudosok Amerikába menekítője és azok sátánista agykontroll kísérletekre való felhasználója) kampányt folytattak a nem fehér populáció növekedése érdekében és 1952-ben létrehozták a Populáció Tanácsot, ami a mai napig létezik és a fehér emberek 0% lakossági növekedését szorgalmazza az USA-ban, a családi tervezést a fejlődő országokban és a Római Klub malthauzizmusának terjedését.

A Globális Elit eugenikai politikáját a Világbank finanszírozza, akik a Rio Summiton megduplázták az erre szánt támogatását. A születési rátát ma a fejlődő otrszágokban gazdasági szankciókkal való félelemkeltéssel biztosítják. A Globális Elit populáció kontrolra irányuló terveiről egy 1962/63-as beszámolóból értesülhetett a világ, egy titkos tanulmánycsoport által elkészített beszámoló, ami háború nélküli populáció kontroll technikákat dolgozott ki. Ez a tanulmány olyan módszereket emlegetett, mint a születések korlátozása vízbe és élelmiszerbe adagolt szerekkel, hogy csak azok tudjanak teherbe esni, akiknek aztán kiutalnak ellenszert. George Bush Hitler egyik támogatója az eugenika mozgalom egy nagy szószólója, olyan emberekkel egyetmben, mint Boyden Gray és William Draper III.. Draper nagyapaja Eisehower ideje alatt szorgalmazta az eugenikát, majd Johnsonnál járt végül sikerrel. 1969-be Bush részt vett egy meghallgatáson, aminek a főtémája 'a túl sok fekete babák veszélye' volt és 1972-ben amikor ő lett az USA ENSZ nagykövete, létrehozta a 'Önkéntes Műtáti Fogamzásgátlás Társaságot', egy sterlizációs ligát, amelynek célja, hogy folytassák az alacsony intelligenciájú gyermekek és nem fehér oszágok lakosságának streilizációját. 1988-ban, amikor Bush elnök lett, akkor ez a program tovább folytatódott.

háború a középosztály ellen a 80'as évektõl, minden közép és kis vállakozást elimilálnak.
a családi egységek tudatos felbontása, a nem kívánatosak holokausztozása
o mikrocsippezett populáció a nemzeti ID kártya után, ami egy biometrikus kártya
o az élelmiszer már úgy van készítve, hogy gyengék és betegek legyünk.
o How fluoride in the water supply causes mental retardation.
flór a vízben, amitõl szellemileg visszamradt gyermekeink születtek (ezért van most olyan sok buta és retardált ember
o Masszív populáció redukció ... az emberi faj 2/3-a ki lesz irtva
o Az embereket túlzsúfolt városokba terelik/kényszerítik, az élelmiszer csökkentve lesz mindez a fenntartható fejlõdés leple alatt.
o A populáció további lebutítása az iskolarendszerrel, egy teljes ÁL-történelem tanítása.
o Eugenika taktikák: oltások, vakcinák, amik halált és az eljövendõ gyermekeinkben szellemi fogyatékosságot okoznak.
o Fertözõ betegségek további terjesztése (Disznó flu, AIDS stb.)
o A HAARP és Scalar Hullámok használara (klíma háborúzás), amivel az emberiséget szubmisszióba kényszerítik (ez már nagyban folyik!!)
o Klímaháborúzás, tudatosan elõidézett gazdasági összeomolás, más nagy terrorista támadások amiket a martial law bevezetéséhez fognak használni. A martial law beálltával koncentrációstáborokba lesznek terelve az emberek. A ZSIDÓ SÁTÁNIZMUS"Te, aki feláldozod a gyermeket, nem teheted ezt többé!
Megfeszítésed követeli ember s Isten, hagyd hát abba önként."
Szívem szerint ezt az egész sátánista témát lezárnám azzal a fehívással, hogy 'Emberek, emberek! Itt rohangálnak köztünk a lipótmezei õrültek, akik Lucifert akarják megidézni, néha vért szürcsölnek, gyermekekkel orgiáznak, mániákus keresztre feszítõk és szívet esznek vacsorára. Összekék õket fogdosni és elmegyógyintézetbe zárni, vagy a pokolra juttatni õket, ahová valójában valók.

Gyerünk emberek, kapjuk el õket!" A probléma azonban az, hogy ha követjük a sátánista szekták szálait, akkor a Globális Elit kormányfeletti árnyékhatalmához jutunk, és azt találjuk, hogy a sátánizmus vezetõ kasztja maga a Globális Elit, akiket nem lehet csak úgy elkapni, mert jól körbe barrikádozták magukat. A világ legbefolyásosabb csoportjaiban megtalálhatók az emberiség legszélsõségesebb elemensei, a sátánisták, akik az ezoterikus és okkult ismereteiket politikai irányításra és perverz élvezetekre használják. És ezek a befolyásos emberek sátánista befolyást gyakorolnak ránk a médián, a szervezett bûnözésen, az oktatáson, a vallásokon és még sok más forráson keresztül. Nem meglepõ tehát, hogy a sátánista szektákat engedélyezik és támogatják világszerte miközben a valódi spirituális felemelkedést és örökkévalóságot proféciáló szervezõdéseket "szektáknak" állítják be, démonizálják és nyíltan üldözik. "Õrült szektásoknak" állítják be a valódi spiritualitást követõket, pontosan, ahogy "õrült náciknak" állítják be az olyan igazságok kimondóit, akik ellentmondásban vannak a sátánista cionisták, Szabadkõmûvesek, Illuminátusok és a Globális Elit történelemhamisításaival, áltudományaival és álhíreivel. A Szabadkõmûveség és az Illumináti, két gigászi és közismerten sátánista szekta, akiknek a tagjai ott vannak a kormányainkban, az egészségügyben, a médiában, a jogban és az életünk MINDEN területén, él és virul, miközben kis jóindulatú pozitív befolyást gyakorló spirituális csoportok tagjait bilincsbe verve, nagy nemzetközi publicitások közepette tartóztatják le és záratják elmegyógyintézetekbe.
Ma a sátánizmus a leggyorsabban növekvõ földalatti bûnözõ mozgalom VILÁGSZERTE, és egyenesen köthetõ a nácizmushoz, a terrorizmushoz, a drogkereskeddelemhez, gyermek szexrabszolgasághoz, és az egyre több napfényre kerülõ borzalmas gyermek és nõbántalmazási esetekhez. Sátánisták köthetõk olyan botrányokhoz, mint gyermekek repülõztetése Washingtonba amerikai politikusokhoz szexorgiákhoz, de a jelenleg érvényben lévõ Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Program nevû holokauszt és eugenikai tevékenységet is sátánisták és pszichopaták dolgozták ki és mûködtetik. Sátánizmus köthetõ olyan nemzetközi botrányokhoz is, mint óvodások és kisiskolások csoportos szexuális megrontása úgy Olaszországban, mint Kínában és Amerikában. A sátánista bûnözés tehát természetében a rosszindulatú okkultizmushoz kapcsolódik és egy szélesebb bûnözõ folyamatosság része. A Globális Elit sátánista-pszichopata befolyása, illetve sátánista szekták befolyása alatt állank olyan intézmények VILÁGSZERTE, mint a titkosszolgálatok, a katonaságok, elmegyógyintézetek és kórházak, bíróságok, oktatási intézmények, a szervezett vallás, a tudományok és tudományos kutatások, az egész szórakoztató ipar, úgy a média, mint a film és zeneipar, a kaszinók, a legtöbb nemzetközi mammut részvénytársaság, az Internet, telefon és postai szolgáltatások. És természetesen a tõzsdék, a kereskedelem teljes egésze és a kormányaink. Mindezek után nyilvánvalóan nyíltan foglalkozni kell a sátánizmus és a sátánista befolyás témáival.

A leglényegesebb dolog, amit a sátánizmusról tudni kell az az, hogy a sátánista rituálék célja a Föld energiamátrixának, azaz 
a kollektív emberi tudat energiamezejének, negatív egynesúlyban tartása. Másként fogalmazva, a sátánizmus célja az emberi kollektív tudat egy romboló kreatívitással történõ negativizálása és primitivizálása. Jelenleg, ahogy az olvasó ezeket a sorokat olvassa, folyamatban van az emberi faj sátánista beavatása, ami a WTC tornyok felrobbantásával kezdõdött. A terror, a fájdalom, félelem és más borzalmak összességükben traumatizálják az emberiség kollektív tudatát, amikor is az embereknek több irányból és koordináltan megragadják a tudatát/lelkét és mindenféle negatív sátánista és náci nézetekkel és gondolkozással indoktrinálják õket. Ehhez a sátánista beavatáshoz még hozzá tartozik egy GLOBÁLIS MÉRETÛ sátánista-fasiszta úgy nevezett 'szervezett csoportos zaklató hadsereg'akik a világ népeinek legjobbjait, azaz az ébren lévõket, azokat, akik pozitivizálni tudják az emberi tudatot és ki tudják szabadítani az emberi fajt a primitív, alacsony frekvenciájú börtönébõl, illetve az átlagnál magasabb intelligenciájú erkölcsileg és spirituálisan fejlett termékeny nõket terrorizálják a legõrületesebb sátánista pszichikai fasiszta módszerekkel. Továbbá a beavatáshoz tartozik egy úgy nevezett 'New Age Mozgalom' is, ami a civil lakosság soraiban van kialakulóban és hátulról szintén a sátánista befolyás és irányítás alatt álló katonaság támogatja, illetve a sátánista Szabadkõmûvesség. A New Age 'spirituális' módszereinek és tanainak célja a Lucifertudat 'harmadik szemének' megnyitása, és egy olyan világba való beavatás, amiben NEM a saját tudatunk, szívünk és lelkiismeretünk irányít minket, hanem a sátáni 'tett és reakció' erõk, ami pontosan az ellenkezõje a pozitív ébrenlévõk isteni véletlenek és Szent Lélek által vezetettségének. Ezt a beavatási folyamatot maga a világban történõ fájdalom, nyomás és félelem teszi lehetõvé, amire az emberiség tudattalanul olyan folyamatokkal válaszol, ami a Lucifer-tudatba történõ beavatást eredményezi. Mellékesen, a Szabadkõmûvesség istene, azaz Lucifer, megköveteli, hogy a tagok esküt tegyenek gyilkosságok és árulások leplezésére, és ez a New Age filozófiai és mûködési elveibe is be van építve. Az emberi faj sátánista beavatása tehát koordináltan, jól szervezetten történik több szinten, különbözõ katonaság által támogatott mozgalmak, illetve politikusok és a média segítségével. AGlobális Elit célja mindezzel a kollektív emberi tudat olyan mértékû negativizálása, hogy az kibillen a pozitív-negatív egyensúlyból és elindítja az emberiséget egy olyan úton, ami aztán a végsõ Armageddonhoz, azaz Lucifer és a Teremtõ Isten közötti végsõ háborúhoz, és lehetségesen az emberiség önmegsemmisítéshez vezet. Kihangsúlyozom, mert rettenetesen fontosnak vélem, hogy ez NEM egy természetes, hanem egy tudatosan elõidézett folyamat, amit az emberi faj meg tud állítani és el tud téríteni azzal, hogy kisebb 'szeretet közösségeket' és 'szeretet mozgalmakat' alakít ki, tudatosan pozitivizálva a kollektív emberi tudatot, ami már súlyosan kompromittálva van! Egyébként úgy kell elképzelni az egész beavatási folyamatot, mint egy gigászi sátánista rituálét. A kisebb sátánista szekták, a rituáléik során, amiket jobbára külvárosi vagy falusi telkeken elhagyatott házakban és templomokban tartnak, terrort és negatív energiákat termelnek, amit aztán Lucifer, a halál sötét urának, földi megidézéséhez használnak fel. Ma pontosan ez történik NAGYBAN! Ezeknek a sátánista rituáléknak a keretében az emberi faj legtorzabb, legdegeneráltabb és legperverzebb egyedei kiélhetik a legobcénebb, sokszor klinikai õrületnek minösülõ perverzióikat. A Lipótmezõ soha nem látott olyan torzszülött õrülteket, mint amilyen a sátánisták között elõfordul.

Mivel a sátánizmus és a rombolóan kreatív magatartás úgy terjed manapság, mint a tûz, ezeknek az erõknek a befolyását nem szabad alábecsülni, mert drámai változásokat indukálnak az emberi tudatban és az egész életvitelünkben. A sátánista befolyás, azaz az állandósult és hosszútávú pszichikai és spirituális támadások, 
komoly következményekkel járnak:negatívitás, szorongás, idegi kifáradtság, félelem, rettegés, depresszió, az elme összezavarodása, a koncentrációs képességek hanyatlása, spirituális halál, érzéktelenség, és különbözõ biológiai következmények, mint a test sejtjeinek fizikai megsemmisülése.Okozhat neurotikus állapotokat és okozhatja az olyan társadalomellenes magatartást, mint mások bántalamzása és az embertelenség. Ez a terjedõ sátánizmus és negatív értelembe vett kreatív magatartás és gondolkozás egyébként elsõdlegesen azt a célt szolgálja, hogy negatív energiákat és gondolkozást teremtsenek, kigúnyolják a Teremtõ Isten szavát -mind tettekben, mind pedig szavakban- és fellázadjanak maga Isten, az Örök Szeretet ellen. Bizonyos értelemben ezek a mozgalmak és ezeknek a személyeknek a gondolkozása nem más, mint egy lázadás Isten ellen, ahogy egykoron maga Lucifer is tette. Ám a sátánista szekták és mozgalmakszolgálnak egy más célt is: hogy leplezzék és eltereljék a figyelmet a VALÓDI sátánistákról, azaz a Globális Elitrõl és a tervükrõl, ami jelenleg kibontakozóban van. És no már most ezek a fickók nem holmi gyerköcök, akik körbe állva azt énekelgetik, hogy 'heil Hitler!' vagy "Sztálint akarjuk!", aztán pedig sátánista szimbólumokat festenek a falra. Jól tudjuk, hogy a Globális Elit az emberi faj leggazdagabb és legbefolyásosabb kasztja, akik tömeggyilkosságokkal, genocídiumokkal, tudatosan kimanipulált és mérnökölt háborúkkal és forradalmakkal, illetve közönséges rablásokkal szerezték a vagyonukatEzek kormányvezetõk, ügyvédek, vallási vezetõk, orvosok, arisztokraták, bírók stb. Nem olyanok, mint a kis pszeudo-sátánisták vagy keresztények, akik nem hisznek az Istenükben. A keresztények megkeresztelkednek (önhibájukon kívül), de jobbára nem hisznek a Teremtõben, és a kis sátánisták is pontosan ilyenek. Mindkét csoportba tartozó elmegy a saját 'imájára' és végrehajtja a saját rituáléit mindenféle valós meggyõzõdés nélkül. A kis sátánisták nagy része törvénytisztelõ ember és csak teszik, amit azok a közösségek tesznek, ahová tartoznak, azaz negatívizálják a gondolkozásukat és ezzel az emberi faj kollektív tudatát. De köztük és mögöttük bújnak meg a világunk valódi sátánistái, akik borzalmas cselekedeteket visznek véghez és pontosan tudják mit tesznek.

A világ talán legveszedelmesebb sátánista szektája a 
Set Temploma, amit egy bizonyos Michael Aqino, alapított San Franciscoban, és amely szektának a kezdõ tagsági bázisa a Sátán Temploma szektából jött át Aqinohoz. Errõl a roppant veszedelmes emberrõl tudni kell, hogy egy liutenant colonel katona, egy pszichikai háborús és pszichotrón háborúzás szakértõ, aki a CIA-nak is dolgozik, elég magas fokú belépési engedéllyel. Emellett doktori fokozata van a politikai tudományokban. Aqino a sötét okkult tudását ezeken a területeken kamatoztatja a Sátán és a Teremtõ Isten közötti végsõ armaggedoni háború elõidézéséhez. Habár nem tudjuk pontosan, hogy kik voltak azok az emberek, akik megtervezték és jelenleg levezénylik a világszerte érvényben lévõ sátánista-fasiszta Globális Üldöztetés, Knízás és Gyilok Programot, azt a globális holokauszt programot, aminek én is célpontja vagyok, és nem más, mint egy sátánista-fasiszta pszichikai hadviselési program, azt tudjuk, hogy a CIA tervezte a Stázi és a KGB bevonásával, és én gyanítom, hogy Aqinonak némi köze van hozzá valamilyen szinten. Míg a Sátán Temploma például csupán gúnyt ûz a kereszténységbõl, Jézusból és Istenbõl, a Set Templomának hívõi elismerik Sátán valós létezését, mint a Sötétség Hercegét, akinek a neve Set, az egyiptomi alvilág és halál istene. A szekta tagjai túlnyomó többségükben igen intelligensek és nem is engednek maguk közé bárkit. A vallásuk azt ígéri, hogy magát a személyt ISTEN SZINTRE emeli és megszabadítja a 'szolgaság' minden formájától, beleértve az Isten alá való rendeltségüktõl. Egyértelmûen a Luciferi örök vágy, hogy Istennel egyenrangú erõvé váljon megjelenül ezeknek az embereknek a hitvilágában. Pontosan, mint a Scientológia szekta, a Set Temploma is úgy próbálja elhallgattatni a kritikusait, hogy perbe fogja õket, de mellékesen említve az anyagi forrásokat is sikkasztja.

Ám a valódi sátánista szekták és az azokhoz kapcsolódó alvilági bûnözés kontójára írják a világszerte eltûnõ gyermekek nagy részét is. 
Nemzetközi szinten 1 millió ember tünik el évente, köztük 700.000 gyermek, akinek egy lényeges százalékát soha nem találják meg. Ezeket a gyermekeket azért rabolják el, hogy egész életüket szexuális rabszolgaságban, pszichikai és fizikai kínzásban éljék. Pedofil láncokban adják és veszik õket, és nem ritkán a saját szüleik bocsátják árúba õket. Az elrabolt gyermekek módszeresen bántalmazva és kínozva vannak, illetve sátánista rituális ceremoniák során áldozzák fel õket olyan emberek, akik a társadalmi hierarchiában igen magasan helyezkednek el, úgy az Amerikai Egyesült Államokban, mint Magyarországon. Olyan emberekrõl beszélek, mint arisztokraták, politikusok, orvosok, ügyvédek, vallási vezetõk, befolyásos üzletemberek, média sztárok és még sokan mások az élet minden szférájából. Ezeket az elrabolt gyermekeket olyan sátánista módszerekkel programozzák, mint ahogy azt tették a sátánista-náci CIA MK-Ultra programja során, ami lényegében szintén egy sátánista-náci program volt. Brutális kínzásokkal érik el, hogy az áldozatok elméje defragmentálódjon és ne emlékezzenek a tudatosukkal azokra a dolgokra, amiket mûvelnek velük. Az áldozatokat egy ceremónia során összeadják a sátánista szektavezetõkkel, majd egy "sötét társat", azaz egy démoni árnyékot kapnak, ami nem más, mint egy szélsõséges gondolkozásmód, egy agymosás technika, ami nem engedi, hogy túlságosan elkalandozzanak a szektától. Az áldozatokat általában belekényszerítik, hogy részt vegyenek sátánista rituálékban, hogy végig nézzenek gyilkosságokat, majd segítkezzenek a tetemek elrejtésében. Így biztosítják, hogy a szektatagok ne forduljanak a nyilvánossághoz, mivel maguk is bûnrészeseknek lesznek nyílvánítva. A valódi sátánista szektákban alkalmazott bántalmazás valóban borzalmas: élve eltemetés, fizikai csonkítás, szexuális bántalmazás, a családtagok legyilkolása, kedvenc háziállatok legyilkolása, kényszerített terhesség, majd a született gyermek feláldozása sátánista rituálék során, emberi vérivás, ürülékevés, kannibalizmus a feláldozott áldozatok testén (szívevés), és állandósult megalázás. A lista hosszú, túl hosszú és túl örületes egy normális ember felfogásához. A sátánsita bûnök, mind erõszakosan és rombolók.

A sátánista szekta bûnök leplezéséhez, és ebbõl nyilvánul ki, hogy mennyire jól támogatottak a háttérbõl ezek a szekták, hozták létre a 'Hamis Memória Szindróma Alapítványt'. Több kutató álíltja, hogy ezt az alapítványt csak és kizárólag azért hozták létre, hogy hiteltelenné tegyék azokat az áldozatokat, akik elemenkülnek a sátánista szektákból vagy a sátánizmussal intim kapcsolatokat ápoló CIA sátánista-náci kísérlet programjaiból, és a nyilvánossághoz fordulnak borzalmas agymosás, agyprogramozás és súlyos bántamazás beszámolóikkal. Pontosan egy CIA ügynök és egy CIA által folytatott sátánista agykontroll program, az MK-Ultra, azon belül is az MK-Monarch, egyik áldozata, állítják könyvükben, hogy ezt a szervezetet maga a CIA hozta létre. Professzor Jennifer J. Fryed a 'Betrayal Trauma' címû könyvében azt meséli el, hogy a saját kollégái a Hamis Memória Szindróma Alapítványnál, kéz a kézben a Globális Elit kezében lévõ médiával, miként próbálták hiteltelenné tenni a kutatásait az elnyomott trauma emlékek terén. Õk nem az egyetlen szakmabeliek, akik állítják, hogy ez a komoly befolyású szervezet csupán egy pszeudó-tudományos szervezet, aminek a szakértõi panelje arra van felhasználva, hogy aláássák azon terápisták és áldozatok szavahihetõségét, akik a nyilvánsosághoz fordulnak sátánista rituális bántalamzással és kíséreltezésekkel kapcsolatosan.

Egy ilyen leplezõ és elhiteltelenítõ szervezet létezése nem is olyan hihetetlen, ha már tudjuk, hogy a sátánizmus szálait követve eljutunk a Globális Elithez, illetve, hogy a Globális Elit áll a CIA borzalmas sátánista kísérleti programjai mögött is. Maga a Globális Elit és Fekete Testvériség szervezetnek több tagja, beleértve államfõket, vettek részt a CIA sátánista-náci kisérleti prgoramjainak áldozatainak a kínzásában és terrorizálásában, illetve különbözõ sátánista rituálékban. A legismertebb ilyen sátánista rituálé a 'Cremation of Care', vagyis a törõdés elhamvasztása, amit egy Bohemian Grove elnevezésû idillien szép helyen tartanak az USA-ban. A naív összesküvés elméletgyártó 'paranoiások' azt gondolják, hogy itt gyûlnek össze minden évben a világ leghatalmasabbjai, hogy összesküdjenek a világ feletti hatalom átvételre. Sajnos tévednek, mert a valóságban ezek a pszichopata, klinikai õrült és sátánista fickók már átvették a világunk feletti hatalmat. A Bohemian Gorve az a hely, ahol minden évben összegyûlnek politikusok, nemzetközi bankárok, mammut cégek vezetõi, vallási vezetõk és más globális befolyással bíró emberek, ahol aztán sátánista rituálét tartanak egy nagy bagoly elõtt. Ez a bagoly lehetségesen Mulochot vagy Molochot, az ótestamentum egyik halál istenét jelképezi, akinek feláldozták a gyermekeket. Mint ahogy megállapították már többen, nincs hijján a bizonyítékoknak, hogy a rituálék, amiket itt tartanak az õsi babiloni, sumér, kanaáni, fõniciai és karthágói riutálék egy keveréke. Minden bizonyíték arra mutat, hogy a rituálék eredete az õsi egyiptomi Izisz szektában gyökeredzik és a bagoly maga ennek a szektának a jelképe volt. A rituálé közben felcsapó lángok Lucifernek, vagyis a sátának való megadáshoz köthetõk. A ceremónia során egy bábú gyermeket áldoznak fel a bagoly elõtt gyújtott tûzben, miközben a körben álló emberek szexuális nyögések és nyilvánvaló szexuális extázis közepette azt hajtogatják, "csináld, csináld�" és "égessd meg, égessd meg". Azok, akik részt vettek ebben a rituáléban állítják, hogy a gonosz és a romlottság csak úgy árad ezekbõl az emberekbõl és az egész helyet úgy jellemzik, hogy egy olyan rémálomszerû perverz és pokoli hely, ahol a sátán valóban is lakna. Évek óta keringenek olyan pletykák, hogy a Bohémian Grove területén pedofiliát, gyilkosságokat, nemi erõszakot, orgiákat és emberi áldozatok bemutatását folytatják. Az elmúlt években olyan bizonyítékok láttak napvilágot, amiknek fényében hihetõ, hogy a CIA borzalmas agykontroll programjainak áldozatait ide is szállították, hogy szexuális kínzásoknak és bántalmazásoknak tegyék ki õket. Árva gyermekeket is, fõként fiúkat repítettek a Bohemian Groveba, ahol aztán ezek a közismert nemzetközi politikusok és befolyásos emberek pedofil szexorgiákba és sátánista rituálékba kényszerítették õket. Az áldozatok beszámoltak egy esetrõl, amikor fejüket csuklyával takaró férfiak egy gyermek tetemet dobtak ki a terület felett repülõ helikopterbõl. Tinédzser fiúkat kényszerítettek homoszexuális rituális nemi erõszakba és sátánista gyilkolásba. A homoszexuális és leszbikus aktivitások közismerten köthetõk a Bohemian Grovehoz és az ott tobzódó esetenként klinikai õrült Globális Elit és Fekete Testvériség tagokhoz, hiszen közönséges prostituáltakat is ide repültetnek néha napján ilyen homoszexuális orgiákhoz. Egy CIA agykontroll áldozat arról is részletesen beszámolt, hogy a Bohemian Groveban van egy terület, ahol különbözõ 'perverzió szobák' vannak, mint a nekrofilia (vagyis halottakkal való közösülés) szoba, a csoportos gyermekorgia szoba, és más ilyen õrült perverzióknak helyet adó szobák. Ez a nõ volt az, akit a CIA egyik ügynöke szöktetett meg végül és a nyílvánossághoz fordult azzal, hogy amit hallott ezeknek a befolyásos embereknek a szájából az egy végsõ megoldásról szólt, ami nem környezet és légyszennyezés és nem populáció kontroll megoldások voltak, hanem masszív és tömeges genocídiuma az emberiség 'nem kívánatosainak'. Olyan agykontroll áldozatok, mint Arzona Wilder (The Biggest Secret, magyarul 'A legnagyobb titok'), Cisco Wheeler (The Illuminati Formula to Create an Undetectable Total Mind Control Slave, magyarul 'Az Illuminátusok formulája egy teljesen észrevehetetlen agykontroll szolga létrehozásához) és Brice Taylor (Thanks for the Memories, magyarul 'Köszi az emlékekért') is konszisztensen arról számolnak be, hogy a világunkat uraló felsõ kaszt, beleértve az Illuminátusok felsõ kasztját, sátánista rituálékban vesznek részt, amely során nem ritkán kis gyermekeket gyilkolnak meg, emberi vért isznak és emberi húst, illetve testrészeket fogyasztanak el.

A sátánizmus tehát él és virul és igen komoly befolyással bír az életünkre és a gondolkozásunkra, mivel a Globális Elit irányítása alatt álló nemzetközi médiákban is sok a sátánista pszichopata. Gondolhatnánk, hogy Jézus megfeszítését követõ üldöztetések után azért legalább azt a sátánista rossz szokást sikerült megfékezni, mint a keresztre feszítés, de a történelemi tények ellentmondnak. A lipótmezei õrült tanok hirdetõit nem lehetett megfékezni még akasztással, máglyára dobálással vagy üldöztetéssel sem. Az alábbiakban összegyûjtöttem néhány sátánista rituális gyilkosság incidenst, amiknek az emléke különbözõ egyházi, bírósági és más forrásokból maradt fenn számunkra:
 1. 425-ben megemlékeznek arról, hogy zsidó sátánisták keresztény gyermekeket feszítenek meg.
  2. 619-ben azt álítják, hogy zsidó sátánisták kersztényeket vásárolnak, majd azokat meggyilkolják.
  3. 1168-ban Glouchesterben gyilkolnak a sátánisták.
  4. 1171-ben egy fiúgyermek vált áldozatává sátánistáknak, akiket aztán máglyára ítéltek.
  5. 1179-ben párizsi sátánsita zsidók egy Richard Pontoise nevû kisfiút feszítenek keresztre.
  6. 1250-ben Spanyolországban sátánista zsidók feszítettek egy keresztény kisgyermeket keresztre.
  7. 1255-ben lincolni sátánista zsidók keresztre feszítettek egy keresztény gyermeket. Még a beleit is kiszakították!
  8. 1286-ban Bajorországban zsidó sátánisták egy keresztény gyermek vérét csapolták le. Würtzburban ugyanilyen eset fordult elõ, és 1305-ben Prágában is.
  9. 1287-ben Ober-Weselben egy Werner nevû kisfú esik áldozatául sátánista szektásoknak, ami miatt elrettentésül 1.000 zsidót végeztek ki. Spierben, Wesztfáliában, Geldern hercegségekben hasonló események történnek. Az elrettentés nem igen sikerült.
  10. 1325-ben sátánista zsidók keresztény gyermekek vérét veszik sátánista rituálék során.
  11. 1444-ban Angliában, Norwich városában keresztény gyermeket gyilkoltak meg zsidó sátániták.
  12. 1475-ben Franciaországban egy Vitale (azaz a leviták rendjébe tartozó fõrangú zsidó nemzettségbõl származó) sátánista és társai raboltak el egy Simon nevû keresztény gyermeket, majd sátánista rituálé során vérét vették. A gyermeket félholtan talpra állították és karjait kitárva keresztre feszítést mimikáltak.
  13. 1476-ben egy Salamon nevû sátánista zsidó keresztény gyermeket gyilkolt.
  14. 1480-ban Moises és Sardacieus sátánista zsidókat égették meg máglyán egy 7 éves keresztény gyermek meggyilkolásáért.
  15. 1485-ben Vicenza tartományból üldözték el a sátánista zsidókat, akiket egy kisgyermek meggilkolásával vádoltak.
  16. 1486-ban Segovia városában Picho Salamon rabbi parancsára keresztre feszítettek egy szûz keresztény lányt.
  17. 1486-ban Regensburban 5 keresztény gyermek vérét vették a sátánsita szektások. Choppenfeldben pedig egy Mihály nevû 4 éves kisfiút esik rituális gyilkosság áldozatául.
  18. 1510-ben sátánista zsidók bevallják, hogy 7 keresztény gyermekert gyilkoltak meg.
  19. Zsidó sátánisták egy Dõry Frigyes nevû kisfiút gyilkoltak meg, majd a vérét edényekbe szedték és szétoszttották egymás között.
  20. Mária Terézia alatt Holleschu városában gyilkoltak meg egy keresztény kislányt, a sátánista zsidók közül többet felakasztottak.
  21. Takáts András 13 éves magyar kisfút gyilkolták meg sátánsita zsidók és vették vérét sátánista rituálékhoz. A gyereknek egy csepp vére nem volt, amikor rátaláltak a holttestére. Egy zsidó kisfiú tett vallomást a saját szülei ellen, aki tanúja volt, hogy vért vették a gyermeknek.
  22. 1529-ben szintén Magyarországon Bazin városában Meyerling János 9 éves kisfiút gyilkolták meg sátánisták egy sátánista riutálé során, amikor is vérét vették. A ránk maradt dokumentációkból kiderül, hogy az arcán tizennyolc, a karján tizenhat, a mellkasán harminckettõ, a hátán tizenhét, a lábain tizenkilenc szúras volt, illetve a jobb szeme ki volt szúrva, a torka össze volt roppantva, a nyakára kötött kötél alatt pedig egy nagy vágott sebhely volt látható, ahol a vérét vették.
  23. 1579-ben két 7 éves gyermeket végeznek ki Sinerlovicz Joachim és társai.
  24. 1650-ben Csehországban, Kadana városában egy Mathias nevû 4 éves kisfiú lett sátánisták áldozata.
  25. 1831-ben Szentpéterváron volt egy hasonló gyilkossági ügy.
  26. 1840. február 5-én Damaszkuszban egy Tamás atya nevû kapucinert gyilkoltak meg és vették vérét sátánista rituális gyilkolás során sátánista szektisták.

  Az emberi történelem telis teli van effajta borzalmas sátánista bûnökkel, amik a mai napig folytatódnak, sõt talán még jobban, mint valaha is az emberi történelem során. 2003-ban Irakból olyan fényképek láttak napvilágot, amin fekete csuklyába öltöztetett irakival keresztre feszítést szimuláltattak a kivégzõi. A mögötte lévõ falon kilött agyvelõ és vér figyelhetõ meg. Emellett, ami ma történik lényegében az nem más, mint az emberi lélek és magasabb tudat, azaz a krisztustudat, végsõ keresztre feszítése egy globális sátánista beavatással.
A rabló zsidó a rablástól eljut a háborús fegyverekig , de mi is betekinthetünk e titokba.


Másfél évet kapott Hunvald elsőfokon


Na majd a zsidót megbüntetik ha ha ha …... Köpjetek szembe mert politikai üldözöttnek érzem magam, kilopják a szemem is , és én vagyok a hibás sátánista Zsidó maffia az egész bagázs.2010. NOVEMBER 27., SZOMBAT

NOVEMBER 27 - ZSIDÓMAFFIA KIBÚJIK AZ ADÓZÁS ALÓLÉS AZ APEH-NEK ÉS VÁMHIVATALNAK
EHHEZ A BŰNÖZÉSHEZ                         
EGYETLEN SZAVA SEM VOLT              

Igazi multikulti elemeket is felfedezhetünk a Deepwater "páylafutásában": a Dél-Koreában gyártott, a Marschall szigetek zászlaját viselő, a brit BP (British Petrol- a szerk.) megbízásából a svájci székhelyű amerikai Transocean által üzemeltetett torony idén áprilisban repült a levegőbe. Tizenegy ember vesztette életét, és ezzel az Egyesült Államok legsúlyosabb olajkatasztrófáját sikerült produkálni. Álmainkban sem gondolhattuk volna, hogy ezek a szálak egyenest kis országunkba vezetnek, de a jelek szerint a fúrótorony igenis egy magyar cég birtokában állt. Formálisan persze. A cégről annyit lehet tudni, hogy egyetlen alkalmazott nélkül működött Újlengyelen, majd a fővárosba tette át székhelyét. A Triton Hungarynek igencsak busás összegtől dagadt a mérlege, a számadatok szerint 492 millió dollár (92 milliárd forint) bevétele volt. Ebből az összegből 474 milliót csak a fúrótornyok bérbeadásából szedett össze- írja a HVG.
ÍGY KELL ZSIDÓ     
 MÓDON ADÓZNI
A hetilap azt írja, hogy a cég költségei nem érték el a 61 millió dollárt, ráadásul ezek kétharmada is csupán értékcsökkenési leírás. Üzemi eredményként 431 millió dollárja maradt, amellyel bátran indulhatott volna a legnagyobb eredményt produkáló cégek listájánA Triton az eredmény mindössze fél százalékát, 743 millió forintot utalt át az APEH-nak. Tette ezt úgy, hogy a nyereség 16 százalékban megszabott társasági és 4 százalékos különadó rá is vonatkozott- áll a HVG legfrissebb számában. Mindez annyit jelent, hogy ha egy cég, a vele azonos tulajdonosi körbe tartozó vállakozásoknak nyújtott szolgáltatásait "picivel" magasabb áron számlázta, és ezáltal busás jövedelmre tett szert, akkor nyilvánvalóan több adót is kellene ezek után fizetnie. De nem itt: a kétféle árból fakadó különbséget utólag levonhatja az adóalapból. Jól ki van ez találva. Az akkor még Újlengyelen bejegyzett cég esetében (a mérlegbeszámoló szerint) 2008-ban a teljses árbevétel 63 százalékát számlázta túl a tesócégeknek. A különbség 479 millió dollárra rúgott, ami forintban mérve 90 milliárdot tesz ki. Na ezt szépen levonták az adóalapból.
ÉS EZEKET A CÉGBÍRÓSÁG (MAFFIA) BEJEGYEZTE
Hogy miért nem került előtérbe Magyarország az olajfúrótorony felrobbanásakor? Az EU-s csatlakozásnál kis országunk 2007-ig kapott haladékot arra, hogy felszámolja az offshore-kedvezményeket. Attól az évtől az ilyen cégeknek is be kellett állni a sorba és normál nyereségadókulcsot kellett alkalmazniuk. Talán ez a szigor késztette arra a Triton-titánokat, hogy átvonuljanak a zugi "adópradicsomba", így máris néhány fekete ponttal kevesebbek lettünk a világ szemében. (mahu alapján és kép)
Újlengyel a maffiaközpont
Ebben a kis Pest megyei faluban a rendszerváltás óta nincs iparűzési adóamit nagyon sok cég ki is használ. Újlengyel vezetése büszke arra, hogy az odatelepülő vállalkozásokat nem sújtja a helyi adóval és ez a helyzet nem is fog megváltozni. Egy újságcikk az iparűzési adómentes lehetőségekről Újlengyelben: Hogy kerül egy olajfúró cég Újlengyelbe? Prosperáló cégek, melyek Újlengyelbe tették székhelyüket:
Magyarország 7. legnagyobb vállalata, a Triton Kft.
Stena DrillMax II Limited Magyarországi Fióktelepe
MYSTIQUE STONE GROUP MAGYARORSZÁG KFT.
TeleMedia InteracTV Produkciós Kft.
Starjobs Magyarország Humánszolgáltató Kft. (iparuzesiado)
Tengeri olajfúrócég települt Újlengyelbe  
A község évente hozzávetőleg 180 millió forintból gazdálkodik, s így jelentős tételnek számít, hogy a betelepült cégek körülbelül 33 millió forint gépjárműadót fizetnek.  (2009. november 6. MNO) Ezek után lássuk, hogy ki találta ki ezt a maffiamódszert?
Kép: Beer Gábor, adótanácsadó, mintha csak Kóka János (SZDSZ) klónja vigyorogna ránk a cionista sátánimádó zsidó maffiózó nem klón csak a sátánt imádják mindketten, hogy a sátán is hasonlit rájuk, hát istenem zsidók és maffiózók mindketten.
EZEK UTÁN MÉG ADÓZZUNK ORBÁNNAK?
Nem tudunk arról, hogy a cégbejegyzési maffiatörvényt az Orbán-kormány megváltoztatta volna. Ez annyit jelent, hogy a zsidómaffiák adózatlanul tovább garázdálkodhatnak. Ezek után semmi értelme a kifosztott magyaroknak egy fityingel is adózni, amely pénzből a zsidómaffia élősködőket tartják el. Ennyit az Orbán-féle "jó erkölcsökről".
Az állami bűnüldözés tehetetlen az állami bűnözőkkel szemben...
A hírek szerint a képen látható Jakubinyi Róbert volt az, aki a TITKOSSZOLGÁLATOKAT is lefizette, hogy ne nyomozzanak az Együtt Egymásért kommunista maffia bűnszövetkezet ellen. Az ügyben az a csodálatos, hogy eddig három kormány szervei sem voltak  képesek megbírkózni ezzel az állami maffiával, s Jakubinyi szökésben is van, állítólag Bécsben.

Ez is zsidó? Na ná , hogy az a titkosszolgálat is a zsebében van, ők is milliárdosok akarnak lenni mint a Pintér.


terroristák egymásközt


A 2001.szept. 11. es öntámadás leírása. A terrorizmus elleni harc meghirdetése, egy második Pörháber meghirdetése a civilizációk ellen. Az elsődleges terror hirdet terrortámadást a másodlagos terror ellen. A cionista zsidó média jelentések az agymosott emberek átmosott agyát, újból és újból a tények halmazával ütköztetik az ilyen írások. Ne hidd , hogy a CIA ténykedése ezzel ki is merült volna. Az aknamunkáját tovább folytatja, gondolj a cigányság uszítására  Csillebérci üdültetésére, és nevelő tisztek beutaztatására, majd ők rendet tesznek egy polgárháború kirobbantásával. Miért is avatkozott be a belügyeinkbe ez a derék szervezet. Csak talán nem a Nemzet Állam gyengítése volt a feladata, a valutaalappal való konfliktus jegyében. A Világ Állam megszületését kis hazánk biztos nem tudja megakadályozni, de hogy rabb nemzetek legyünk ez eldöntött tény ,a globális pénz szivattyúk működnek a hazaáruló elit nap mint nap hallatja a hangját, büntetlenül ténykedik Nemzeti Vagyonunkat szétlopták, védekezési jogunkat korlátozzák, a zsidó, a cigány ölhet rabolhat, csak a magyarnak kuss az élete. Az LMP - CIA kapcsolat kiderült 10 millióval támogatta a kampányát. Az MSZP terroristákkal paktált le.
Ki is a "terrorista" és a "halálbrigádokat" támogató? 
Budaházy György felesége, Berni csattanós választ adott Lendvai Ildikó vádaskodásaira.

Nyílt levél Lendvai Ildikó részére

A médiában elhangzott nyilatkozatára szeretnék reagálni, melyben felszólította Morvai Krisztina EP képviselőt, hogy mondjon le, ezen kívül férjemet, Budaházy Györgyöt is megszólította. Mivel férjem számára nem adatott meg a válaszadás lehetősége a diktatúra börtönében, így én, a felesége reagálok az elhangzottakra.

Ön nyilatkozatában ezt mondta: „… nem képviselheti az EP-ben az országot egy olyan ember, aki védelmet kér a megalapozott gyanú szerint egy terrorista halálbrigád …”
Először is ön hihetetlen mértékű tudatlanságról tesz tanúbizonyságot, ugyanis az 1949. évi XX. törvény 57.§ (3) szerint „a büntetőeljárás alá vont személyeket az eljárás minden szakaszában megilleti a védelem joga. A védő nem vonható felelősségre a védelem ellátása során kifejtett véleménye miatt.” Igen, ez a sztálinista Alkotmányban van leírva, de gondolom ezzel nem okoztam nagy meglepetést önnek, hiszen ez a bekezdés régen szúrhatja az ön és elvtársai szemét, hogy csak úgy nem vehetik el a szabadságát egyetlen magyar állampolgárnak sem, aki ki meri mondani, ami a lelkét nyomja. Ezért kell tartani egy koncepciós eljárást a nyomozóhatóságok koholta vádak alapján. Ön az alig öt százalékot átlépő párt nevében veszi elő a terror kártyát a partvonalról, mint annak idején a „rendszerváltozás” előestéjén Grósz Károly, aki a „fehér terrorral” riogatott.

Ha már a múltba révedtem, akkor hoznék is néhány példát az ön vádjaira azzal kapcsolatban, ki is védelmez terroristákat és halálbrigádokat, akikről ezen állítás be is igazolódott. Kicsit fel is frissíteném az ön mára már megkopott tudását, mert régen volt 1972, mikor is ön magyar-történelem szakos tanári diplomát szerzett. Először is nézzük meg az ön és pártja által képviselt ideológiának a „terrorista halálbrigádjait,” ezeknek a számlájára „A kommunizmus fekete könyve” (Le Livre noir du communisme, Párizs, 1997. november) szerint, a könyv tudományos adatai alapján „ ... a kommunizmus számlájára mintegy 100 millió áldozat írható.” S ezek csak a halálos áldozatok! 100 millió! Persze, önnek ehhez a számhoz semmi köze, hallom a választ. Ne felejtsük el, hogy ön tagja volt 1974-től a Magyar Szocialista Munkáspártnak és 1974-től a Kommunista Ifjúsági Szövetség Központi Bizottsága kulturális osztályán, majd 1984-től 1989-ig a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának tudományos, közoktatási és kulturális osztályán dolgozott előbb munkatársként, majd alosztályvezetőként, 1988 és 1989 között osztályvezető-helyettesként. Vessük ezen időszakot, vagyis az ön párttagságának kezdetétől napjainkig terjedő időszakot egy kicsit górcső alá, hátha eljön a megvilágosodás. Ebben az időben nem is egy politikai okok miatt elítélt tölti jogerősen kiszabott szabadságvesztését a kádári diktatúra börtöneiben egészen 1990-ig.

Lássuk most azt, hogy a Kádár-diktatúra milyen kapcsolatokat is ápolt palesztin „terrorista halálbrigádokkal”. Akiknek nem adott át fegyvert és információt, a „guruló dollárokat” már meg sem említem, de az 1975-ben Bejrútban lelőtt Malév TU-154 esetét sem. Mielőtt még azt állítaná baleset volt: „Metes György: … később be is bizonyosodott, hogy lelőtték a repülőt, hiszen semmiféle kényszerhelyzeti, vészhelyzeti jelzést nem adott, egyszerűen fölrobbant a levegőben és eltűnt.”
Gondolom Carlos-ról, a Sakálról is csak a kalandfilmben hallott és nem igaz az, hogy Magyarországon pihente ki a fáradalmait a Kádár-diktatúra hathatós együttműködésével egy-egy gyilkosság sorozata után, amelyet a coca-cola mámorban fetrengő kapitalisták ellen követett el, és aki a Dunakanyarban csak a táj szépsége miatti örömében lövöldözött.
1985. december 27-én a bécsi repülőtéren 3 állig felfegyverzett terrorista megtámadta az izraeli légitársaság gépére várakozó utasokat, köztük 6 magyart. A támadók néhány másodperc alatt több kézigránátot dobtak a tömegbe, és több mint ezer lövést adtak le rájuk. A támadásban 3 magyar sérült meg. A 3 tunéziai támadó Damaszkuszból utazott ide Budapesten keresztül. A támadók a lövöldözés után a mélygarázsba menekültek és autóval hagyták el a helyszínt. Kihajtottak az autópályára, ahol Hegyeshalom felé fordultak. Minő véletlenek sorozata, talán védelmet reméltek a kádári-diktatúrától?

Most haladjunk kissé, mert elérkeztünk 1989-hez. Az ezek után történt robbantásokat mellékletként csatoltam, mert annyi van. Tudom, nem mind az MSZP regnálása alatt történt, de ami az alatt volt - beleértve a Parlament ajtajánál történt robbantást is - mindegyiknek ismeretlen a tettese a mai napig. Persze suttogtak szerb és szlovák titkosszolgálati „terrorista halálbrigádokról”, de ilyen szóbeszédnek ugye ön sem ül fel?

De lássuk csak, az MSZP, melynek ön is a tagja, milyen kapcsolatokat is ápol, illetve mikor önök bitorolták a hatalmat milyen kapcsolatokat is építettek ki azzal az állammal, mely törvényre és gyakorlattá emelte az állami szintű „terrorista halálbrigádokat”? Nos, melyik is ez az állam? Amely államnak annyi a bűne, hogy nem külön mellékletben, hanem külön fűzve kellene eljuttatnom önnek. Mely állam vérben jött létre és mai napig vérben gázol, de a bukása is vérben fog végződni. Annak az államnak, melynek vezetői „terrorista halálbrigádok” vezetői voltak vagy a katonaságuknak csúfolt „terrorista halálbrigádok” vezetői voltak. Akik idegen, szabad és független országokban raboltak el állítólagos háborús bűnösöket. Akik idegen, szabad és független országban lőttek le egy pincért. Az utolsó ilyen akciójukat 1992-ben szüntették be, mely a Müncheni Olimpia óta folyt. A lelőtt MALÉV gépről már ejtettem szót. Hány ENSZ határozatot nem tart be ez a „terrorista halálbrigád” állam? Mely állam az összes szomszédjával háborúzott megalakulása óta, mely állam palesztin, ENSZ felügyelet alatt álló iskolát lőtt foszfor gránáttal? Mely állam állampolgárai nemrég egy szabad és független ország szállodájában öltek meg egy embert hamis útlevelet használva? Ezzel a „terrorista halálbrigád” állammal nem volt diplomáciai kapcsolata a Magyar Népköztársaságnak? Hogyhogy? Talán önök fajgyűlölők? Vagy a világon mindenütt utálják ezt a „terrorista halálbrigád” államot? Ön ennek a „terrorista halálbrigád” államnak a vezetőivel parolázik? Vagy említhetném a Szovjetunió vezetőit, akiknek gondolom szintén a kedvében járt és biztos vagyok benne, hogy a felszabadulásról nem is hallott. Nem beszélve Horn elvtársról, tőle személyesen hallgathat visszaemlékezéseket az ön pártjának a „terrorista halálbrigádjairól.” Persze ha megismeri önt. Olyan rég múlt dolgokat meg fel sem hoznék, mint 1919. és a patkánylázadás, ha nem tudná ez a mostani elnevezése az önök és pártja által dicsőített 133 napnak.

És még az én férjem a „terrorista halálbrigád” vezetője? Kérem, sorolja föl azoknak a személyeknek a nevét, akik az én férjem által vezetett „terrorista halálbrigád” tevékenysége következtében vesztették életüket!

Mi magyarok végre felemeltük a fejünket. Egy ember elesik, százak állnak a helyére. Ne a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregtől féljen, ami az emberek véleménye szerint kormányközeli játszadozás. Hanem attól, mikor felelnie kell majd az elmúlt húsz év hazaárulásáért, és a nyomozóhatóság beidézi önt a Pongrácz Gergely Számonkérő Központba.

Még nem késő, javaslom önnek, tegyen bátran feljelentést, hogy a kádári-diktatúra hogyan is segítette a külföldi „terrorista halálbrigádokat.” Még nem késő, ezen bűncselekmények nem évültek el.

Diósd, 2010. április 9.
Budaházyné Trencsányi Bernadett 

Melléklet:

1989. február 17. - Budapesten este hat óra után a kelet-nyugati metró szerelvényének egyik kocsijában az Astoria állomás és a Deák Ferenc tér között házilagos kivitelezésű bomba robbant. Személyi sérülés nem történt, de jelentős anyagi kár keletkezett.

1991. december - Budapesten a Ferihegyi úton oroszországi Izraelbe kivándorló zsidók autóbusza mellett robbant fel egy közeli autóba rejtett robbanó szerkezett, súlyosan megsebesítve két magyar rendőrt és a buszon négy utast. A támadást a Vörös Hadsereg nevű terrorszervezet vállalta.

1994. június 1. - Szegeden a Rókus templom ajtajában egy idős nő egy műanyag zacskót talált, azt betette a közeli buszmegálló szeméttartójába, ami öt perccel később felrobbant. Egy nő a repeszektől súlyosan megsérült.

1994. június 11. - Budapesten egy időzített szerkezettel berobbantották az Országház 19-es kapuját. Személyi sérülés nem történt, a kapun kívül jelentős kár nem keletkezett a Parlamentben.

1994. július 23. - Budapesten a Mátyás-templom Halászbástya felőli traktusán bomba robbant. Személyi sérülés nem történt, de jelentős anyagi kár keletkezett.

1995. december 26. - Gyúlékony anyaggal töltött palackot dobtak be ismeretlen tettesek a szegedi Tátra téri római katolikus templom ablakán. A keletkezett tűz több százezer forint kárt okozott a templom orgonájában.

1996. október 5. - Bomba robbant Piliscsabán a főutcán egy Budapest - Esztergom között menetrend szerint közlekedő Volánbuszon. Három utas súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg.

1996. október 9. - Budapesten a Zsinagóga közelében, a Wesselényi utcában felrobbant egy műanyag szeméttároló. A szétszóródó daraboktól senki sem sérült meg.

1996. december 4. - Budapesten a Rákóczi út 8/b. számú házban lévő Patyolat üzlet előtt robbanás történt. A robbantást poroltóból házilag készített csőbomba okozta.

1997. február 9. - A XIV. kerület Rákosfalva park 1-5. szám alatt lévő szolgáltatóház bejáratánál csőbomba robbant. Megrongálódott az épületben lévő MSZP-iroda és könyvtár bejárata.

1997. március 10. - Csőbombát találtak az SZDSZ XVI. kerület Köztársaság utca 6-8. szám alatti irodájának ablakában. A tűzszerészek a beállított idő előtt két perccel hatástalanították.

1997. április 21. - Házilag készített, kisebb erejű pokolgép robbant Újpesten, az MSZP irodájának bejáratánál. Személyi sérülés nem történt.

1998. február 24. - A balatonföldvári Hotel Family szálloda udvarára négy jugoszláv gyártmányú kézigránátot dobnak.

1998. március 8. - Molotov-koktélt dobnak az SZDSZ hódmezővásárhelyi képviselőjelöltje, Kecskés Ákos szeméttárolójába.

1998. március 11. - Bomba robban Budapesten, a Király utca és a Nagykörút sarkán lévő Halló bár előtt. Egy személy könnyebb sérülést szenved.

1998. március 12. - A Független Kisgazdapárt Belgrád rakparti székháza előtt robbanószerkezetet találnak egy nejlonzacskóban. A szerkezetet hatástalanítják.

1998. március 16. - Robbantás történik Torgyán József, az FKGP elnökének rózsadombi társasházi lakásán. Személyi sérülés nincs, de a lakás, az elnök fiának ügyvédi irodája és a környéken lévő gépkocsik megrongálódnak.

1998. április 10. - Budapesten a Dembinszky utcában felrobbantanak egy külföldi állampolgár tulajdonában lévő Mercedest. A környező házak ablakai betörnek, a közelben parkoló autók megsérülnek.

1998. április 24. - Budapesten, a Király utcában felrobbantják Hafez Ismail egyiptomi állampolgár Mercedes típusú autóját. Három járókelő és a mentési munkálatok közben egy tűzoltó megsérül.

1998. május 1. - Szájer Józsefnek, a Fidesz alelnökének Futórózsa utcai lakása előtt pokolgép robban. Sérülés nincs.

1998. május 5. - Budapesten a Hunyadvár utca egyik házának kertjébe valószínűleg jugoszláv gyártmányú kézigránátot dobnak be. Senki nem sérül meg.

1998. május 6. - Felrobbantanak egy Mercedes típusú személygépkocsit Budapesten Gidófalvy utcában.

1998. május 7. - Jugoszláv gyártmányú kézigránátot dobnak be az Újpalotai út egy parkolójába. Négy személygépkocsi és három tehergépkocsi megrongálódik.

1998. május 11. - Budapesten a Kalóztanya sörözőben történt robbanáskor négy személy - közöttük a söröző két alkalmazottja - könnyű sérülést szenved, a környékbeli ablakok betörnek, és az utcán parkoló több gépkocsi megsérül.

1998. május 16. - Budapesten az Andrássy út 112. szám alatt álló Made Inn Music Club diszkóban robbanás rongálja meg az épület kerítését, illetve a diszkó hátsó részét.

1998. május 18. - Budapesten a Búza utcában Molotov-koktéllal felgyújtják az átépítés alatt található Új Sárkány éttermet.

1998. május 22. - Felrobbantják egy játékautomatával foglalkozó vállalkozó élettársának Audi személygépkocsiját Csepelen a Rakéta utcában. Három autó teljesen kiég és további hét megsérül.

1998. május 24. - Budapesten a Nagytétényi út és a Dózsa György út sarkán az MDF kerületi irodája előtt robbantás történik. Két személy könnyebben megsérül.

1998. június 10. - Budapesten a Ferdinánd-hídon egy Ford Escort típusú személygépkocsi alatt szerkezet robban, személyi sérülés nincs.

1998. június 14. - Kézigránát robban Debrecenben egy családi ház kertjében. A robbanás személyi sérülést nem okoz.

1998. június 15. - Nagy erejű robbanás történik Győr-Szentivánon, a Cuki presszónál. Személyi sérülés nincs.

1998. június 15. - Pokolgép robban a Fidesz Lendvay utcai székházában egy magasföldszinti erkélyen. Az épület megrongálódik.

1998. június 20. - Pokolgépet dobnak a Szombathelyi Erdészeti Rt. sárvári irodaházának udvarára. A szerkezet felrobban, személyi sérülés nincs.

1998. június 23. - Szentesen Molotov-koktélt dobnak egy vállalkozó családi házára, személyi sérülés nincs, az anyagi kár értéke mintegy 6 millió forint.

1998. június 25. - Molotov-koktélt dobnak Budapesten egy Nagyszőlős utcai ház magasföldszinti erkélyére. Személyi sérülés nincs.

1998. július 2. - A budapesti Aranykéz utcában egy ott parkoló Polski Fiat 126-os gépkocsi alatt nagy erejű pokolgép robban. 4 ember meghal, több mint 20-an megsérülnek, köztük külföldi állampolgárok is. A merénylet célpontja és egyik áldozata a Boros Tamás néven ismert vállalkozó. Ez az első eset, hogy járókelők is áldozatul estek az alvilági leszámolásnak.

1998. augusztus 18. - Egy Porsche személygépkocsi menet közben robban fel a dél-budai tehermentesítő úton. A gépkocsi vezetője, egy százhalombattai vállalkozó életveszélyes sérülést szenved.

1998. december 10. - Budapesten egy Daewoo típusú személygépkocsi alatt szerkezet robban, de személyi sérülés nincs.

1998. december 11. - Budapesten a Semsey Andor utcában egy családi ház ajtajához, illetve a XV. kerületi Szűcs István utca egyik udvarán parkoló autóra Molotov-koktélt dobnak.

1998. december 24. - Budapesten a Rózsa utca egyik lakásánál Molotov-koktél robban, személyi sérülés nincs, az anyagi kár csekély.

1999. január 10. - Budapesten a XVIII. kerületi Zilah utcában Molotov-koktélt dobnak egy parkoló VW Golf gépkocsira. Személyi sérülés nincs.

1999. január 11. - Baján a városi bíróság előtti téren kézigránát robban, személyi sérülés nincs.

1999. április 19. - Szentendrén a Cinke utcában egy kukába rejtett ismeretlen gyártmányú bomba robban. Csüllög Zsigmond, a ház tulajdonosa a lábán és az oldalán sérül meg.

1999. június 11. - Budapesten, a X. kerületi Kőér utcai Spartacus Sportpálya büféje előtt - rádió távirányítású szerkezettel - felrobbantanak egy ott parkoló motorkerékpárt. Hárman megsérülnek.

1999. június 12. - Budapesten, a Klapka György utcában egy családi ház udvarán robbanás történik. Senki nem sérül meg, de az anyagi kár jelentős.

1999. június 14. - Budapesten, a Bethlen Gábor utcában egy Mercedes személygépkocsi csomagtartója alatt szerkezet robban. A ház egyik lakója könnyebb sérülést szenved, az anyagi kár jelentős.

1999. augusztus 1. - Budapesten a XXI. kerületi Zöldfa utca 2. számú háza előtt rálőttek és Molotov-koktélt dobtak egy parkoló fehér színű Fordra, mely kigyulladt.

1999. augusztus 12. - Ismeretlen tettes Molotov-koktélt dobott a főváros III. kerületében, a Naplemente utcában egy családi ház udvarára. Az anyagi kár több mint másfél millió forint.

1999. november 1. - Az érdi Gépház utcai lakókocsi-telepen lép működésbe egy robbanószerkezet, személyi sérülés nincs, az anyagi kár másfél millióra tehető.

1999. november 30. - Egy székesfehérvári vállalkozó Mercedes típusú gépkocsija alá rejtett szerkezet robban fel. Személyi sérülés nincs.

1999. december 16. - Ismét egy székesfehérvári vállalkozó a célpontja egy robbantásos merényletnek, a vállalkozó lakása elé helyezett szerkezet viszonylag kis detonációjának következtében senki sem sérül meg és az anyagi kár sem jelentős.

1999. december 27. - Budapest VIII. kerületében álló Rezső téri ház udvarán robban kézigránát. A házban található többek között az Élet és Irodalom című hetilap szerkesztősége is. Személyi sérülés nincs, az anyagi kár csekély.

2000. január 24. - Baján egy vállalkozó lakása előtt robban kézigránát. A vállalkozót az eset előtt megfenyegették. Személyi sérülés nem történt és az épület sem rongálódott meg.

2000. március 5. - A XII. kerületi Jagelló utcában található autókereskedésébe robbanószerkezetet dobnak. Sérülés nincs, egy autó megrongálódik.

2000. június 8. - A IV. kerületi Labdaverő utca egyik családi házának kertjébe dobnak be kézigránátot. Sérülés nem történik.

2000. június 23. - A belvárosi Galamb utcában robbanás történik, melynek következtében két személygépkocsi teljesen kiég, egyben pedig jelentős kár keletkezik.

2000. június 29. - Budapesten a Páva utcában felrobbantanak egy Mercedest. A támadáshoz Molotov-koktélt használt az elkövető.

2000. július 28. - Debrecenben két Molotov-koktélt dobnak egy piacra. Személyi sérülés nem történik.
2000. augusztus 15. - A soltvadkerti Nógrádi-ház előtti utcaszakaszon két kézigránát robban. Személyi sérülés nem történik. A ház lakói az olajügy érintettjei.

2001. április 28. - Budapesten egy II. kerületi használtautó-kereskedés ellen követnek el robbantásos merényletet. Személyi sérülés nem volt, két autóban keletkezett kisebb kár.

2001. május 3. - A Budaörsi úton tizenegy gépkocsi sérül meg egy robbantásos merénylet következtében.

2001. június 18. - Pokolgépes merényletet hajtanak végre egy távirányítású robbanószerkezettel a Dembinszky utca 10-es számú házban. A detonáció következtében egy 48 éves férfi meghalt, élettársa egy 21 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett.

2001. augusztus 6. - A XVIII. kerületi Flór Ferenc utca és a Fiume utca kereszteződésénél, a vasúti sínek melletti töltésen, fél tíz körül ismeretlen összetételű és szerkezetű robbanószerkezet robbant fel. A bűncselekmény során senki sem sérült meg, és anyagi kár sem keletkezett.

2002. szeptember 2. - Hajnali fél háromkor egy ismeretlen kézigránátot dobott egy csepeli családi ház udvarára. A robbantás körülbelül 1,5 millió forintos kárt okozott.

(Szent Korona Rádió)

Szép levél, Berni!!!! Remélem néhány héten belül a fejükre lehet olvasni a bűneiket bíróság előtt is!

Szabadságot Budaházy Györgynek! 
Igen Ő még a börtönben van de a rabló zsidó maffia tagjai kint vannak, ők rabolhatnak ölhetnek megszállt ország vagyunk . Cionistának csak megszületni volt nehéz, homokvárat már építi a sok pedofil buzeráns.
A sátánista hatalom kimenti a megtévedt rablógyilkos zsidókat, ők törvényen kívüli státuszt élveznek, mint Mesterházi úr Szigligeten. Ő a nagy sátánista vezető ő határozza meg ki lesz az áldozati bárány, mint Körmenden a Táncos Gábor. Ja és még nem is tetszik nekik mikor vérgyilkosságot emlegetünk, döbbenetes, uraim a sátán fejét le kell vágni. A cél a zsidó sátánisták likvidálása, mielőtt újabb magyar vérgyilkosságot elkövetnének.

Közel keleti tűzfészek atomháborúvá válása

 Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?
Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?Mára már viszonylag kevesen, de azzal érvelnek, hogy az átlagos nyugati megfigyelő és amainstream média fogyasztóikrónikus történelmi amnéziában szenvednek, ám ez az" álom" már nem tart sokáig! Egy, a világot érintő gyászos folyamatnak vagyunk tanui, és egyben elszenvedői alanyai is a jelenben, a mi jelenünkben! A legtöbb ember a világon próbálja tovább élni eddigi életét, és a növekvő nehézségeket egyre nehezebben lenyelve, reménykedik a helyzet megoldódásában, megoldhatóságában. Márpedig itt a remény kevés a megoldáshoz! A világ szinte minden részén rejtett, vagy nyílt katonai irányítás uralkodik, a legtöbb helyen folyamatos konfliktushelyzetek teremtését kierőszakolva, kiprovokálva, vagy ha nincs hajlandóság, megrendezve.
A Távol-kelet eddig sem a demokratikus államfelépítményeiről volt híres! A kínai diktatúra, egyfajta iskola pédája az NWO törekvéseinek, de Észak-Korea diktatúrája alatt szenvedőknek sincs nagyobb szava, mint az amerikaiak által megszállva tartott Japánnak volt. tják, A gyeplőt kemény kézzel ránga ha nem abba az irányba akarnak fordulni, amerre irányítani akarják őket. Rezsimek, és az USA-ból, vagy Oroszországból, Kínából vezérelt, látszatdemokratikus országok ázsia szerte.

Folyamatosan kihangsúlyozzák, hogy Kína átvette a gazdasági vezető szerepét, de partjainál amerikai atom tengeralatjárók kémkednek, állnak készenlétben, szintén amerikai, elsődleges csapásmérő eszközökkel. A Japán földrengéssel az USA megpróbálta kizárni a távol-keleti egyesülés lehetőségét. Japán jelenleg düledező roncsaiba kapaszkodva várja a következő, megsemmisítő csapástKína védi energia-utánpótlási útvonalait, elsősorban a megszállt Perzsa-öblön keresztül érkezőt. A Mianmari vezetékek még annyi olajat és gázt sem szállítanak, mint az orosz Ázsia-vezeték. A gigászi méretű ipar, energia nélkül leáll, ha elzárják beszerzési forrásaitól. A Kínai-tenger gázmezőinek kiaknázásairól az USA nem enged megegyezést Japánnak. Az, hogy Oroszország és Kína, miért nem veszi birtokba erővel a térséget, több kérdést is felvet. Az első, hogy nyílt agresszióra jelenleg még az USA sem mer vetemedni, mert még nincs bevezetve mindenütt a katonai irányítás. Felforgató, kormányokat lecserélő tevékenységét, ENSZ határozatok mögé bújtatja, de már senki sem tartja hitelesnek, a "világbéke őrének szerepében". Egyre kevesebb, a manipulált média ellenére is, aki elhiszi, hogy nem az USA kormányát rángató "bábjátékosok" kegyetlen, embertelen érdekhatalma áll, a gerjeszett háborúk, éhínség, földrengések, a "gazdasági összeomlás", és növekvő jogsértések mögött . Felvetődik a kérdés, milyen szerepet vállalt, a tervek végrehajtásában Oroszország, és miért beszélünk erős Kínáról, amikorra nyugati ipar Kínába telepítése, gazdaságilag tönkre teszi Európát és az USA gazdaságát is. A szálak összefonódást mutatnak! Ennek is meg van a maga oka! Ha az USA, kiviszi gyártóiparát, és Európa gazdaságait rákényszeríti, hogy szintén olcsó munkaerővel dolgoztasson, saját népessége védelme helyett Kínába, egyértelmű, hogy a nyomás alatt tartott, banki csalásokkal kifosztott országok, negatív egyenlegűekké válnak!

A naívabb emberek Oroszország, és Kína elllen reakciójában reménykedik, de Kínában a Li "familia" nagy történelmi hagyományokkal rendelkezik. A Li családnév viselése nagy megtiszteltetést jelent. A Tang dinasztiának (618-906-ig uralkodott) Li Yuan volt a megalapítója. Utóda Li Shimin néven uralkodott. Az ő uralkodása idején kezdték meg az első nyomdák a működésüket, és vezették be a papírpénzt Kínában. Korunkban Kína egyre inkább integrálódik ahhoz a világrendhez, amelyet az illuminátus pénzoligarchia létrehozott. A nemzetközi pénzvilág hatalmas hitelei, és kereskedelmi, ipari együttműködése nélkül Kína nem fejlődhetne olyan gyorsan, mint amilyennek ma tanúi vagyunk. Az egyik meghatározó pénzintézetet, a Bank of East Asia-t (BEA-t) Li Kwok-po irányítja. A BEA partneri kapcsolatban áll a Warburgokkal, és együttműködik az illuminátus világcégekkelA Rothschildok és a Rockefellerek szoros kapcsolatot tartanak a Li családdal. Ezt megerősíti az is, hogy amikor Li Peng a Kínai Népköztársaság miniszterelnöke ellátogat New Yorkba, mindig találkozik a Rockefeller, és más vezető pénzdinasztiák tagjaival. Egy másik Li, Li Ka-shing dollármilliárdos, és gyakorlatilag Hongkong gazdasági ura. A Li család és az illuminátusok közti szoros kapcsolatra utal az a tény is, hogy Li Ka-shing megvásárolhatta Kanadában a Husky Oil elnevezésű nagyvállalatot. Kínában is működnek titkos társaságok. Erről több kutató is kellően dokumentált könyvben számol be. A Li család számos tagja vezető szerepet tölt be a Triádok néven ismert titkos társaságban. A Li dinasztia tagjai ellenőrzik Hongkongot és a Triádok irányítják a várostLi Mi volt az, aki létrehozta a hatalmas mákültetvényeket, amelyek a különböző illuminátus családok számára óriási jövedelmet biztosítottak. A CIA ügynökei látták el a szükséges árukkal Li Mi tábornokot, amikor ő tartotta ellenőrzése alatt az "arany-háromszög" néven ismert területet, ahol az ópium termelés folyt.Oroszország, Kínával, és az arab világ egy részével, látszólag a "másik oldalt" képviseli és támogatja, de ha alaposabban megvizsgáljuk az orosz tulajdoni viszonyokat, nehéz lenne, többek közt a GAZPROM fő tulajdonosaként, Putyint is besorolni a világ megmentésén fáradozók közé! Ami egyértelmű, az az, hogy Oroszországnak szüksége van Kínára, Iránra, Szíriára, Libanonra, Venezuelára, és más dél-amerikai országokra, hogy ellensúlyozni tudja az USA, Izrael, Franciaország, és Nagy Bitannia erejét. Kérdés, hogy milyen érdekek mentén, mivelnémet-orosz kooperációban kidolgozott, kismamákat meddővé tévő oltások is nagy port vertek fel Oroszországban
Jellemzően, csak "bizonyos" hírforrások merték közölni. A német politikglobal.net még tájékoztatni tudott róla, de mára már proxyn keresztül sem lehet elérni! Ha még nem világos, az ENSZ 2050-ig szóló tervezete szerint, 50%-al csökkenteni kell a Föld lakosságát! Nem hangos a világsajtó attól, hogy ezt a tervezetet, a 2010-es konferencián bárki is vadul ellenezte volna!

22,5 milliós ausztráliát is lenullázták. Gabonatermése tönkrement, ahogyEurópáét is tönkretették a folyamatos vegyipermetezésekkel, és Queenslandban is épülnek az elkülönülő, hangvédő fallakkal ellátott zsidó lakótelepek. Katonailag Kína ellen nem sokat jelent, de ilyen szempontból az indonéziai szigetvilág sem. Indiának ezektől függetlenül van választási lehetősége! Vagy amerikai -ausztrál-izraeli-francia-brit segítséggel megtámadja Kínát és Pakisztánt, vagy kiéheztetik, kiirtják és lerombolják. Indiában az állapotok katasztrófálisak! 25 millió indiai fertőzött hibrid AIDS vírussal, és Kasmír jelenti az élelmiszerellátás időleges megoldását, amin jelenleg osztozni kell Pakisztánnal. A Távol-kelet demográfiai robbanása 1900 óta 3-4 szeresére növelte a lélekszámot. Kína 2008-ra, az 1900-as 398 millióról, 1330 millióra, India 284 millióról, 1147 millióra, Indonézia 43 millióról, 237 millióra növekedett, de azért megemlíthető, hogy az USA is 76 millióról, 304 millióra értéke is. Ezzel szemben Európa lakosságának száma folyamatosan csökken, ha nem számítjuk az etnikai konfliktusok kialakításához szükségesnek tartott, főleg muszlim betelepítettek okozta létszámnövekedést. Ez azonban csak mennyiségi, nem minőségi növekedés, vagy stagnálás. A Bilderberg Geoup vezetésének nem volt nehéz eltartottként Európába csalogatni, "kötelezően betelepíteni" a túlnyomórészt képzetlen népességet. A kihangsúlyozott etnikumvédelem, az európai gazdaságok, leépítése, a fiktív államadósságok terhei szavatolják a konfliktusokat, amiket a NATO vegyipermetezése okozta élelmiszerhiány, eleve kiélez. 
Európa és az USA "polgári gazdaságának" összeomlásához szükséges a közel-keleti olajországokban, szintén élelmiszerhiánnyal kialakított "forradalmi hangulat", és a most előkészületek alatt álló, közel-keleti, és észak-afrikai háború! 

Izrael létének 1948-as kierőszakolása a közel-keleti tűzfészek létrehozásához, és a folyamatos feszültségek fenntartásához volt szükséges, és szükségük is van rá még egy, előre láthatóan, rövidebb ideig. A palesztin területek vallási köntösbe bújtatott betelepítése "elfekvő" létszámként szerepelő szefard, falasha, kínai, afgán, iraki, iráni, közép-afrikai, keleti-kazár, és askenázi-kazárokkal, az erőszakos haszid telepesek védelmére hivatkozva, 1,5 millió palesztín életébe került eddig. Izrael minden szomszédjával háborús konfliktust kezdeményezett. 1976. óta a gázai, és a Palesztin állam területén található gázlelőhelyek megszerzése érdekében fokozták a palesztinok kiszorítását, és a legembertelenebb módszerekkel történő kiirtását, terrorizmusra, és az erre a célra kialakított vallásukra hivatkozva, melyszerint Istenük "nekik adta ezt a földet". A történelemhamisítás, leletek megsemmisítése, az őskereszténységből (ős-szkíta) lopott történeti részek, elemek beépítése vallásukba jól példázza az Egyiptomiaktól átvett tízparancsolat (akik becsületesen bevallva, a sumérnak elkeresztelt, ős-szkítáktól vették át), kisajátítása is! Takargatni való bőven akad, mert sem a siratófal, sem a Jeruzsálemi nagytemplom alatt, de Egyiptomban a Szfinx alatt sem szabad ásatásokat folytatni, mert kiderülne, hogy a most sumérnak nevezett, de 1852-1867 között ős-szkítának azonosított agyagtáblák nemhogy Mózes (óegyiptomi nyelven "vezető"), de Ábrahám szerint sem jogosítaná fel ilyen "alapokra" hivatkozva, a zsidókat, vagy a többségüketvalótlanul adó, magukat zsidónak tartó kazárokat, hogy foszforbombákkal, DIME eszközökkel hajtsanak végre népirtást! A 2011-ben isfolytatódó vegyi-permetezések várható kihatásaként, a magukat élelmiszerrel ellátni képtelen országokban állandósul az éhezés, és az ezek miatt a zavargások, amit NATO, ENSZ, USA, izraeli, az egyesült francia-brit haderő, és a helyi katonai diktatúrák segítségével fojtanak el. A folyamat jól látható a jelenlegi észak-afrikai, és közel-keleti országok lakosságának lázadásain keresztül. Az agresszió sokfrontos! Haiti, Afganisztán, Bahrein, Líbia, Tunézia, Egyiptom, Elefántcsontpart, Irak, de fedett, elhalgatott tevékenység szinten, Jemen, Szíria, Irán stb. területeken is, mert a CIA, a Mossad, a brit és francia titkosszolgálat minden területen "ekőkészítő tevékenységet folytat, a helyi hatalom segítségével, vagy ellenére. A gyülevész rablók arra specializálódtak, hogy az arab egység létrejöttét megakadályozandó, és elsősorban Európa, és az USA lakosságának energiaellátását veszélyeztetve, további "forradalmi hullámot" provokáljanak ki! Mindezeket súlyosbítja, a folyamatos NATO vegyi-permetezése, és az atomerőművekbe vetett bízalom nagymértékű csökkenése, amit a Japán ellen elkövetett földrengéssel, és a fukushimai atomkatasztrófa előidézésével értek el, természetesen, ez esetben a média támogatásával, ami nem mondható el, pl. a bahreini események kapcsán.
Figyelmeztetés mindneki számára, hogy a zsidók által kreált Biblia "végítéletét" a jelenlegi helyzet előidésre találták ki, a magukat a 7. századtól kiválasztott népnek önjelölten kikiáltó zsidók! A "megjósolt" árvizek, földrengések, katasztrófák nem azért következnek be, mert Isten által elrendeltett, hanem azért, mert "az Istent játszók" megrendezték, és előidézését elrendelték! Ne feledjük, Jézus, a Talmud szerint sem volt zsidó!

(Gondolom, a Rothschildok, Rockefellerek, Soros, Bil Gates, Obama, a Warburgok, Kissinger, Clintonék, vagy Cameron, Merekl, és Sárközy, Orbán, Lázár nyelvével a talpukat csiklandoztatva, nagyon "büszkék" lehetnek magukra, hogy milyen "okosak", de mindenki be lehet csapni... egyszer. Ha túléli, még egyszer már nagyon nehéz lesz!)

/Tulok/

És így tovább. Üsd be a keresőbe:
 • ,, Globális Üldöztetés, Kínzás és Gyilok Program ,, -
 • a google képek keresővel keres, de vigyázz mert sűrűn kidob a rendszer, és ha feladod már nem is tudsz adatgyűjtést végezni,
 • Üsd be újból és újból a címet és folytasd amíg elég adatod nem lesz.
 • Jönne az elemzés, amit vagy elvégzed vagy az olvasóra bízod , hogy kiolvassa a sorok közül az igazságot, egy kis rávezetéssel . Sok embernek tudnia kéne elemezni, de a biorobot program miatt ezt mástól várják el az emberek , ők csak alszanak és a valóságot is meg álmodják , olyan is ez a valóság. Ha majd a dolgok mögé tudsz látni, - elemzés után szintetizálsz, és a szintézised a valóság lesz , rájössz , hogy egyesek a színfalak mögött, hogyan keverik a kártyát, és ezért hány és hány embernek kell meghalnia. É

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése