2017. július 10., hétfő

Orgon energia







Orgon energia


Kedves Barátaim, Ismerőseim!

2009-ben érdekes és izgalmas területtel kezdtünk foglalkozni, az orgon energiával(Wilhelm Reich kutatta nagyon részletesen), annak is egy gyakorlati alkalmazásával, az orgonitokkal. Az orgonit elnevezést és anyagot-eszközt Karl Welz szabadalmaztatta 1981-ben. (azóta a kezünkben, de a multi-energiaipar nem akar tudomást szerezni róla)
Az orgonit a környezetében előforduló természetellenes (ember által létrehozott) és életformákra káros energiákat alakítja át pozitív (élet-)energiává. Az orgonit nem (csak) eliminálja a káros energiákat, hanem pozitív (élet-)energiává alakítja azt, ebből a szempontból valamilyen természetellenes energia jelenléte esetében az orgonit hatásosabb, mintha nem lenne éppen ott semmiféle átalakítandó káros energia, amely esetben az orgonit se csinál semmit. Az orgonit nem merül ki, és örökké használható. Magát a rádió-, tévé-, mobil, stb adást nem zavarja, csupán annak káros hatásait alakítja éltető energiává.
Számtalan külső hatás, mesterségesen létrehozott rezgésáradatban élünk, amelyek diszharmóniát okoznak nemtörődömségből,pl. elektroszmog, vagy akár tudatosan (HAARP) a szervezetünkben, finomenergia testünkben.
Tehát nagyszerű dolog van a kezünkben, döbbenetesen hatékony -a  káros sugárzásból táplálkozik ez a szerkezet, s alakítja át élő - orgon energiává!
Időszerűségét a témának az időjárás manipulálása is adja chemtrail+HAARP, és az orgonitok használatával ez a hatás is átalakítható!
Kiemelem a felhasználhatósági területet:
Mobil stb adótornyok, időjárás-manipuláló építmények esetében a torony illetve építmény közelében elhelyezett TB (=tower buster, muffin alakú orgonit) az adótornyot életenergia-sugárzóvá változtatja. Átlagos adótorony esetében egy toronyhoz már egy darab TB elegendő ehhez.
Egy TB-t mindenképp helyezzünk otthon a biztosítékos dobozra. Így az fog történni, hogy az áramon keresztül az életenergia elterjed mindenhová azon a hálózaton. Ezt a hatást még erősebbé tehetjük, ha valamilyen állandóan áram alatt lévő elektromos készülék elektromos vezetékét rátekerjük minél többször egy nagyobb mennyiségű orgonitra. Hogy minél többször körbe lehessen tekerni a vezetéket, lehetőleg vegyünk erre a célra külön hosszabbítót, es néhány egymás mellé helyezett TB-t tegyünk zacskóba, ami együtt tartja őket, és szépen tekerjuk körbe a vezetékkel. Bármilyen állandóan áram alatt lévő készülék megfelelő erre, elektromos rádió-ébresztőóra, hűtő, akváriumunk levegőztetője stb.
Ezzel az egyszerű módszerrel éltető energiát küldhetünk szét mindenféle hálózaton, amennyiben a vonalon aktivitás van, így például könnyedén orgonizálhatjuk a telefonhálózatot, internetes szolgáltató hálózatát stb. Elképesztő, hogy már csak ezzel az egyszerű lépéssel is mennyire fel lehet javítani egy terület energiáját. Ezt tehát feltétlenül csináljuk meg! Kertben, halódó fák köré, vízfolyásokba, városokban bankok, bíróság környékére stb...
A saját tapasztalatok, s a vásárlói visszajelzések során döbbenetes eredmény a fájdalomcsökkentö hatása, terápiás kezelésre való felhasználhatósága. Vérnyomáscsökkentő hatás, görcsoldások, immunrendszer erősítő hatása, még fogfájásra is működik! Medálok, talizmánok viselése testünk folyamatos energetizálásával, harmonizálásával általános közérzetünk is javul.
Növényekre különösen jó hatással van, élénkebb, zöldebb levélzet, tartósabb a virágzás, és a kókadozó, halódó kedvencünk is kivirul!
Nézd meg a Fotógalériát!!! Feltettem az Aurafotókat is!!!        
                                                                          Shifu Gábor
orgonittal kapcsolatos témában további információ:
Beszélgetés az orgon energiáról :







VNTV - Az orgon energia gyakorlati alkalmazása -- Csőr Gábor, Jak

VNTV - Mi az orgon energia -- Dr. Dárdai Ágnes, Jakab István




ORGON ENERGIA – CHI, PRÁNA, ÉLETENERGIA MEDÁLOK
Érdeklődni: 30 965-9301 - vagy skype: stella_k2005
Összetétele és készitésének technikája biztositja az életenergia folyamatos áramlását a testben. Átalakitja a halott, negativ energiákat pozitiv energiává, melyek a környezetünkből, elektronikus eszközök által érnek bennünket.
1930-as es '40 években dr.Wilhelm Reich kutatásai alapján alátámasztott Univerzális energia hasznositható az Emberi Test egyensúlyának és harmóniájának eléréséhez -
Gyógyitó hatást gyakorol a szervezetre folyamatos és erőfeszitést nem igénylő viselése által.
Don és Carol Croft nem régiben bizonyitotta hogy további quartz kristály hozzáadásával hatékonyan gyűjti , alakitja át és sugározza a pozitiv energiát.
Ajándékként vagy akár saját egészségünk és jólétünk biztositásához - valamint prevencióképpen is csodás segitség.

ORGON KÚPOK , MEDÁLOK

B04 Ezotech Orgon

feu orgon freiresques 16 07 2012 18h41 2 2

Incendie d'Orgon : Entre colère et interrogation !

Hány rezgés az élet? HAARP és magasfeszültség -- Csefkó Pál Ta



A Medál forma egy ékszer is, melynek nem csak a külseje vonzó, hanem mindenképpen hasznos is.
Átmérője: kb. 3,5 cm, vastagsága: kb. 1,2 cm
Megjegyzés – mivel minden darab kézzel készül, így azok ugyan hasonlóak, de némi eltérés lehet a minták között.

solar_plexus_and_sacralis_csakra.jpg
Solar Plexus / Napfonat Csakra és Szakrális csakra Harmonizáló Medál : 11OOO.- Ft 
Növeli viselőjének kreativitását, intuiccióját, személyes erejét, s vágyainak a gyakorlatba való átültetését. Chi , Prana, Reiki - magyarul Életenergia Vigyor

aura_protection.jpg
Aura Védelem és Megerősités -  11OOO.- Ft .
Ez a medál speciálisan Aura erősitésére és múltbeli sérelmek által az aurán ütött sérülések gyógyitására. Védelmet nyújt. Nyugtató hatasú fehér fényt general, amely jótékony hatással van a korona csakrára. Segit a blokkok elengedésében s kioldásában és a feszültségek feloldásában a fizikai testben. 
Összetétel: az energia megfelelo "begyűjtéséhez" s annak a testre gyakorolt folyamatos áramoltatásához: vas , réz, aluminium reszelék, valamint herkimer kristály, calcite, quartz kristály, mikka.

emf_protection.jpg
EMF - Electromagnetikus sugárzás elleni védelem
Csodás Orgon Energia medál / selyem fonallal együtt /
Ára: 11OOO.- Ft.
Ajánlott különösen azoknak, aki sokat tartózkodik számitógép, mobil telefon és más elektronikus eszközök közelében, melyek az emberi szervezetre károsak.
Összetetel: Fekete Turmalin, Fekete Obsidian és Ametiszt, valamint Quartz kristály.

seven_chakra.jpg
7 Csakra Medál - Harmonizáló, Egyensúlyozó : 11OOO.- FT
Mi az orgon energia?
Egyszerű védekezési eszköz a láthatatlan, természetellenes, egészséget romboló energiák ellen.

Nyugati országokban már sokan használják az orgonitokat, mivel a környezet energiája nagy hatással van az ember közérzetére és egészségére.

Az orgonit Wilhelm Reich Orgon energiával kapcsolatos kutatásai alapján készül.
Az orgonit egy „szerkezet”. A környezetünkben előforduló káros mikrohullámokat, elektromos kisugárzásokat, adótoronyból származó természetellenes, egészségre ártalmas energiákat Életerő energiává változtatja át.

Ha lakásunkba akarjuk használni, akkor lehet díszíteni különféle módon. Földbe ásni, vízbe dobni azonban tökéletesen megfelel az egyszerű, díszítés nélküli maffin alakú orgonit.
Az orgonitot használjuk a lakásban akár több helyen is. Természetesen elsősorban számítógép tetejére, TV -re, mkrohullámú sütő tetejére, nyomtatóra, vezetéknélküli telefon mellé, hűtőszekrény tetejére, stb. Kertünkbe is helyezzünk el néhány darabot, hogy környezetünket pozitív energiával lefedjük.
Mobiltelefonunk hátsó részére ragasszunk pici, lapos orgonitet, ez a káros mikrohullámú sugárzást is átalakítja Életerő energiává.
Ha kirándulni megyünk és szeretnénk hozzájárulni Földanyánk energiájának javításához, vigyünk magunkkal orgonitet és ha magaslaton vagyunk dobjuk le, vagy kis lyukat készítve a földben ássuk el.
Ha folyóparton, vagy tóparton járunk a vízbe dobva egy-egy orgonitet szintén nagy segítséget nyújtunk vízben élő állatok és növények számára.
Tapasztalatainkat adjuk tovább és terjesszük az orgonit áldásos hatását, hogy minél több emberhez eljusson Magyarországon is a hír, hogy van egy lehetőség lakóhelyünk, környezetünk energiájának feljavítására.

Az orgon használata
Az orgon generátort csak egyszer kell megvásárolni, működése örökre szól.
Az orgonitet bármikor és bárhol lehet használni, ha élőlényeknek ártó, természetellenes energiát akarunk hatástalanítani és Életerő energiává átalakítani.

Az orgonit felhasználása igen sokrétű.

Az otthonunkban lévő káros energiaforrásokra vagy közelébe tegyünk egy-egy darab orgonitet. Pl.: mikrohullámú sütű, számítógép, televízió, vezetéknélküli telefon stb.
A TV, rádió és egyéb elektromos szerkezet működését nem befolyásolja, csak a kisugárzott káros energiáit alakítja át Életerő energiává.

Ha otthonunk közelébe van folyó, vagy patak dobjunk bele néhány darabot. A vízben az Orgon energia még erősebb hatású. Ajánlatos a WC. tartályba is egy darabot helyezni.

Ha folyamatosan áram alatt lévő készülék vezetékét rátekerjük 3-4 darab összefogott orgonitre, akkor a hálózaton keresztül Életerő energiát továbbítunk környezetünk távolabbi részébe is.

A kertünkben a növények fejlődésére serkentőleg hat. Telkünket vegyük körbe néhány darab orgonittel. Beteg fák mellé ássunk el orgonitet.

Kicsiny, lapos orgonit ragasztható a mobiltelefonra, így tudunk védekezni a mikrohullámok ártalmaitól.
Az elkészült orgonitben a kristály soha nem merül le!
Ennek az az oka, hogy a gyantával összekevert fémforgács kötés után zsugorodik, s ezért folyamatosan nyomás alatt tartja a kristályt, ami működésre készteti.


Mi az elektroszmog?

Az elektroszmog nem látható, nem hallható, de testünket folyamatosan érő mágneses és elektromos mezők ártalmas sugárzásai.

Modern életünkben minden háztartási gép elektromos energiával működik. Ezek magas feszültségű elosztókábeleken jutnak a fogyasztókhoz.

Magyarországon a mobiltornyok száma is napról napra növekszik. Városban nem lehet úgy 100 métert menni, hogy ne essen utunkba egy  nagyfeszültségű áramelosztó. Egész életünket áthatják ezek az energiák és hatással vannak egészségünkre.

Az elektromágneses mezők sugárzásának folyamatosan ki van téve szervezetünk. Miután láthatatlan és hallhatatlan energiákról van szó, megbetegedésünk esetén sem gondolunk arra, hogy problémánkat akár az elektroszmog is okozhatja. Amit az ember nem érzékel, arról azt gondolja, hogy nincs is. Levegő nélkül nem élnénk, pedig azt sem  látjuk.

Napjaink egyik problémája a mobiltelefon. Miért gondoljuk azt, hogy nem árt közvelenül a fülönköz tartva? Repülőgépen tilos az utasoknak is bekapcsolni a mobiltelefont, mert megzavarja a pilótafülkében lévő navigációs rendszer működését. Az emberi agy pedig sokkal érzékenyebb egy ember által alkotott szerkezetnél.

Ha többször fáj a fejünk, alvás problémával küszködünk, fáradékonynak érezzük magunkat, nyugtalanok vagyunk, vagy egyszerűen nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, gondoljunk fenti okokra is.

Az orgonit segít megvédeni otthonát és környezetét a káros energiáktól s átalakitja azokat. 

További Orgon Medálok 
heart_chakra_healing.jpg
Orgon Medál - Sziv Csakra 
confidence.jpg
Orgon Medál - Önbizalom 
throat_chakra_healing.jpg
Orgon Medál - Torok Csakra 






Dr. Wilhelm Reich és az Orgone akkumulátor

- Orgone / D.O.R. / Oranur -


WilhelmReich2.jpg (13726 bytes)
Dr. Wilhelm Reich (1897 március 24 - 1957 november 3)


Wilhelm Reich az Osztrák-Magyar Monarhia keleti határán született a XIX. század végén.
Dr. Wilhelm Reich pszichiáter, Freud tanítványa, munkatársa, majd kollégája, kifejlesztette fizioterápiás technikáját (a pszichoanalízisből kialakult "karakteranalízist") az egész organizmus, különösen vegetatív funkcióinak bevonásával a "vegetoterápiáig" (amiért ma gyakran a "testpszichoterápia atyjaként" jellemzik); másrészt célzatos experimentális kutatással mind elemibb területekre tört, amíg felfedezni vélte az általa "orgon"-nak nevezett "primordiális kozmikus energiát".
A XX. század elején kezdett érdeklődni az egyetemes energia iránt, amit ő „Orgone"-nak (ejtsd: orgon) nevezett.
Az emberi testben áramló Orgone áramlási zavarai és a pszichés, valamint testi betegségek közötti lehetséges kapcsolatokat kutatta.
Reich kifejlesztett egy olyan pszichoterápiás modellt, amelyben a Freud féle tudattalant feltáró technikákat egyesíti a test Orgone-energiáinak természetes áramlását feloldó fizikai technikákkal.
E blokkok feloldásával Reich képes volt arra, hogy megtisztitsa a negativ mentális és testi állapotokat.
Wilhelm Reich ezt az energiát "orgon energiának" nevezte és tapasztalatai szerint az általa létrehozott orgon-akkumulátor ezt fel tudja erősíteni.
Ez az akkumulátor több réteges, fém- és organikus szigetelőrétegek egymásra helyezésével készíthető belül mindig fém van, kívül mindig szigetelővel végzodik.
Az ebbe helyezett víz állítólag a Föld elektromágneses terében telítődik és egészségesebbé, antibakteriális tulajdonságúvá válik, kimutathatóan felgyorsítja a csírák fejlődését és az élő szervezetek enzim aktivitását.
Reich 1930-tól az 1950-es évekig kora legfejlettebb elektronikájának és orvosi műszereinek felhasználásával kisérletezett ezekkel a technikákkal.
Azt figyelte meg, hogy ez az energia pulzál az égben és minden organikus és élettelen test körül.
Speciális, nagy felbontóképességű mikroszkóp használatával megfigyelte a mikroorganizmusokból kisugárzó Orgone-energia pulzálását.
Wilhelm Reich bizonyította be elsőnek, hogy az Életerővel telített közegekben az elektroszkop mutatója jobban kileng.
Szerinte az orgone-energia általánosan jelenlévő elsődleges -primordiális- kozmikus energia, és az ég színéért (az ég kékjéért), a gravitációért, a galaxiákért és a politikai forradalmak bukásáért, valamint a "jó" orgazmusért felelős.
Élőlényekben az orgont, bio-energiának vagy életenergiának nevezik.
Reich ugyancsak állította, hogy az orgon-energia léte vizuálisan-, termikusan-, elektroscóp-, ill. a Geiger-Mueller féle műszerekkel egyértelmüen kimutatható és bizionyítható.
Viszont, csak az orgon-energiában igazán hívők (u.n. "orgonomisták", az orgon-tudományát kutatók) voltak képesek sikeresen kimutatni ezt az energia-formát, ill. jártak sikerrel a bizonyításaik során.
Fel / Ugrás az oldal tetejére...

reich


Reich és az Orgone Energia:

Wilhelm Reich, a 20. század egyik kimagasló tudósaként az Orgone / Orgon energiát az 1930-as évek végén "fedezte fel".
Nagyszámú kísérlet vezette el őt a bomló növényi és állati sejtek mikroszkópos vizsgálatához. Megfigyelte, hogy a bomló fű és moha sejtek vízben lebegve fokozatosan tönkre mennek és apró energia hólyagocskák képződnek (melyek csak 2000x-es vagy nagyobb nagyítás mellett láthatóak), ezeket BION-oknak nevezte el. Ezek a bionok intenzív kék fényt bocsátottak ki, és végül egy bion-kupaccá álltak össze, amely szinte hihetetlen módon, de később átalakították önmagukat egy élő protozomává (véglénnyé), mint amilyen pl.: egy amőba, vagy egy papucsállatka!!!
(Többen úgy gondolják, hogy egyedül ezért a felfedezéséért Nobel-díjjal kellett volna jutalmazni Reich-et, de ehelyett a kormányzat hamis vádakkal állami fegyházba vetette, ahol 1957-ben szívinfarktusban hunyt el, miután a kiszabott 2 éves ítéletből egy évet már letöltött.)
Kitartó megfigyelés révén Reich rájött arra, hogy a kék derengést az Orgone energia okozza, melyet a bionok biogenetikus aktivitása idéz elő.
Felfedezte, hogy az Orgone energia nem csupán az összes élő anyagot itatja át, hanem azt megtalálta az élettelen anyagoknál is (pl. homok, szén, és föld) és mindenütt jelen van a légkörben is.
A Nap a legfőbb „beszállítója” az Orgone energiának.
Reich Orgone energiával kapcsolatos felfedezéseit több könyvben is publikálta. Reich egy sor különféle műszert készitett az Orgone-mező tanulmányozására.
Ezek egyike egy „akkumulátor" (OrAc - Orgone acumulator) volt, amely képes volt koncentrálni az Orgone-energiát, amit később Reich emberek és tárgyak Orgone-energiával való feltöltésére használt, ill. páciensei kezelésére és gyógyítására is.

Laboratóriumában megfigyelte, hogy egy vákuumtöltő cső lényegesen alacsonyabb potenciálon vezeti az elektromos áramot, ha előbb Orgone-energiával töltötték hosszú ideig.
Továbbá megállapitotta, hogy a radioaktiv izotóp nukleáris vesztesége nő, ha Orgone-akkumulátorba helyezik.
Egyesek szerint az Orgone / Orgon technológia: a kozmikus energia rendszer korlátozott koncentrálására alkalmas jellemzően adott sávra hangolt, programozható technikai kialakítás, viszont, szerintünk ez a technológia messze túlmutat ezen.
A Wilhelm Reich tervezte készülék -az Orgone akkumulátor- (több)réteges felépítésű volt.
(Reich feltételezhetően -jól- ismerte Mesmer munkásságát).
Ez az -orgone- akkumulátor haladást jelentett a Mesmer és Korschelt készülékeihez képest, ugyanis a váltakozó, réteges felépítésüknek köszönhetően növelték Életerő-akkumuláló képességét.
Reich pácienseit az Orgone akkumulátor belsejébe ültette, így kezelte és gyógyította őket, míg Mesmer az Életenergiát elvezette, ill. pácienseihez továbbította.

orgone.jpg (13802 bytes)
Orgon-akkumulátor
Fel / Ugrás az oldal tetejére...


DOR = Deadly ORgone

Halálos orgon / Halálos orgon-sugárzás


Wilhelm Reich azokat a statikus, negatív töltésű, energetikai szempontból ártalmas és negatív információt hordózó orgonmezőket nevezte DOR-nak (Deadly ORgone, azaz Halálos orgon, vagy Deadly Orgon Radiation, azaz halálos orgonsugárzás), melyek a különböző frekvenciájú elektromágneses mezők körül jelenhetnek meg (általában magas frekvenciájú em mezők körül).
A továbbiakban a halálos orgont (Deadly ORgone) DOR-nak rövidítjük.
Reich DOR-elmélete azokon a hatásokon alapszik, melyeket 
Oranur-kísérlete során felfedezni vélt. Reich elmélete szerint nukleáris sugárzás hatására az ún. "jó" orgon-energia éppen az ellenkezőjévé, azaz "rossz" energiává, DOR-rá alakul át.
Reich később arra is rájött, hogy a nukleáris sugárzás mellett az orgont egyéb "szennyeződések" is DOR-rá alakíthatják, például röntgengépek -sugárzásai-, tévék képcsövei, fluoreszkáló fények, légszennyezés, sőt akár az az érzelmi izompáncél is, mely a neurotikus emberekre jellemző.
És mivel az orgon energia "jónak" számított, minden élő és élettelen anyag forrásának a világegyetemben, az egészséges test és lélek alapmotívumának, elkerülhetetlen volt, hogy Reich az orgone energia "rossz" párjának a létezését is feltételezze, azaz a DOR-ét.
Reich -helyes- feltételezése szerint, ha az akkumulátor hosszabb időn keresztül erős DOR-hatású környezetnek van kitéve, az önmagában "jó hatású" orgon-akkumulátor visszafordíthatatlanul rossz DOR-szerkezetté válhat.
Ettől -a pillanattól- kezdve az orgone-akkumulátor már nem a "jó" orgon-energiát gyűjti magába, hanem DOR-t halmoz fel, ennek következtében a benne tartózkodás (és az általa való tőltödés/tőltés) nagyon veszélyessé válik, a gépet pedig ki kell dobni és meg kell semmisíteni.
A nagysűrűségü DOR / "Deadly ORgone" olyan lehet egyesek számára, mint egy pánikroham. Ha túl sok, és túl sok ideig tart, igen veszélyes lehet.
A DOR-nak különösen negatív hatásai voltak az emberi szervezetre és általában minden életformára nézve.
A DOR hatékony kezeléséhez 
Karl Hans Welz orgon-generatorának feltalálására volt szükség.
Személyes használatra, vagyis "rossz" környezetben, negatív légkörben, azaz a DOR-ral szennyezett légkör pozitív, jótékony energiával való feltöltésére, bármelyik 
Életenergia Készülék (Életerő Generátor) alkalmas és megfelelő eszköz.
Míg az orgon energiának kék színt tulajdonítottak,, addig a DOR fekete volt. Oly fekete, mint a halál.
orgone akkumulátor
Orgon-akkumulátor


Az orgon-akkumulátorok "-be-szennyeződése" és rossz/hibás működése

Ahogyan Oranur-ról szóló írásban is említve volt, Reich úgy gondolta, hogy egy orgon-akkumulátor "szennyeződhet" DOR-ral.
Reich -helyes- feltételezése szerint, ha az akkumulátor hosszabb időn keresztül erős DOR-hatású környezetnek van kitéve, az önmagában "jó hatású" orgon-akkumulátor visszafordíthatatlanul rossz DOR-szerkezetté válhat.
Ettől -a pillanattól- kezdve az orgone-akkumulátor már nem a "jó" orgon-energiát gyűjti magába, hanem DOR-t halmoz fel, ennek következtében a benne tartózkodás (és az általa való tőltödés/tőltés) nagyon veszélyessé válik, a gépet pedig ki kell dobni és meg kell semmisíteni.
A "DOR-szennyezést" a modern orgonomisták gyakran kifogásként használják azokban az esetekben, amikor az orgon-akkumulátor nem úgy működik, mint ahogyan Reich feltételezésében működnie kellene.
Ezen túlmenően, a mások által, az orgone-akkumulátorral végzett kísérletek során tapasztalt negatív eredmények is magyarázhatók a DOR-szennyezéssel.
Van azonban egy aprócska bizonyíték, melyet az orgonomisták szívesen írnak ennek az elméletnek a javára. Eszerint ha valaki bedugja a fejét egy DOR-ral szennyezett akkumulátorba, valószínűleg azonnal érezni fogja ennek hatását, másodperceken belül fejfájása lesz és megbetegszik.

DOR-felhők

Reich azt gondolta, hogy a víz elnyeli és megtartja az orgon energiát, szerinte azonban ez -egyben- azt is jelentette, hogy ugyanúgy a DOR-t is elnyeli, és meg is tartja.
Reich elképzelése szerint a felhők bizonyos formái vagy alakzatai arra utaltak, hogy ezek DOR-ral telítődtek.
Néhány leírás alapján Reich arra következtetett, hogy a DOR-felhők a szmogfelhőkhoz hasonlóak.
Ezeknek a felhőknek a jelenléte, illetve Reich azon meggyőződése, hogy ezért a DOR felelős, vezettek el ahhoz, hogy Reich kifejlessze az ún. felhőűzőt (angolul: cloud buster).
reich&o_s.gif (15517 bytes)
Felhő-űző (cloud-buster)

DOR az érzelmi páncél miatt

Reich úgy gondolta, hogy a muszkuláris páncélképzés a neurotikus ember eszköze arra, hogy testén belül tartsa- és blokkolja az orgonenergia áramlását, 1952 márciusától kezdve pedig azt is feltételezte, hogy az izompáncélban a merev orgonenergia DOR-rá alakul.
Ez teremtette meg az alapot a DOR-megsemmisítő orvosi műszer létrehozásához, mellyel az említett kritika behatóan foglalkozik.
A DOR-betegség nem függ össze semmilyen vírussal.
Ez tulajdonképpen egy jól meghatározott és feltárt rendellenesség, melyet az ún. preatomikus "DOR-felhők" okoznak. Ezek a fekete felhők eltérő időközönként a világ különböző részei felett keringenek, rövidebb-hosszabb időn keresztül, azaz néhány másodpercig, vagy akár több napon keresztül is.
Amit a nagyvárosok fölött megjelenő "szmog"-nak neveznek, az tulajdonképpen köd, korom és egyéb anyagok keveréke. Ez a köd állandóvá válik és akkor sem oszlik el, ha a DOR-felhők megjelennek az atmoszférában.
Ez nemcsak nagyvárosok fölött jelenik meg, hanem nyílt területeken is, melyek mentesek az ipari füsttől.
Az úgynevezett "szmog"-nak tehát kevés köze van a füsthöz; mégis, a korommal telített ipari régiók nagyban hozzájárulnak a nagyvárosok fölött lebegő DOR-felhők megjelenéséhez.
Ez rosszabbá teszi a helyzetet annál, mintha a füstrészecskék egyáltalán nem lennének jelen a levegőben. Az Orgon Intézet kutatást szervezett, melynek során az Amerikai Egyesült Államok különböző részeiről gyűjtött be jelentéseket a DOR-betegségre vonatkozóan, a jelentések többsége azonban New Yorkból érkezett.
A körülményektől függően ez a mindenütt jelenlévő kozmikus energia "életadó, életjavító és reproduktív erőként működik (OR / ORGONe), a megfelelő körülmények hiányában (aza negatív közegben) azonban az élet megsemmisítőjévé válik (DOR)."
"Orgon energia nem létezik", jelentették ki az FDA képviselői a bíróság előtt. Miután tehát bejelentették, hogy kozmikus energia nem létezik, nyilvánvaló volt, hogy ennek felfedezője ha nem is "bolond", de legalábbis "kuruzsló".
Ez végülis a mechanikus ortodox tudományfelfogás magyarázata, mely még mindig a halott univerzum tanát vallja.
Az orgon-energia elméletét Wilhelm Reich hosszú évek alatt dolgozta ki, majd élete végéig kutatásokat végzett a témában. Az elmélet biológiai, illetve olyan kísérleteken alapult, melyeket neurotikus betegein végzett, s amelyek által konkrét bizonyítékot keresett az orgon / orgone energia létezésére.
Az orgon-energiát úgy képzelhetjük el, mint egy szerves vagy "életenergiát". Ezt az energiát Reich először akkor észlelte, amikor az élvezet és a szorongás bioelektromos természetét vizsgálta.
Egy galvanométer használatával felfedezte, hogy az élvezetet okozó helyzetekben a bőrnek van egy bizonyos töltése, a kevésbe élvezetes helyzetekben pedig nincs. Ezt a jelenséget eredetileg "bioelektromos energiának" nevezte.
Később, mikozben az élet eredetét kutatta, Reich felfedezte azt, amit aztán "bion"-nak nevezett el.
Úgy tűnt, hogy ezek az energiaszemcsék egy bizonyos mennyiségű sugárzást bocsátottak ki, hasonlóan ahhoz a jelenséghez, amikor tárgyakat olyan tenyészetek közelében hagytak, melyek bionokat tartalmaztak, ennek hatására pedig a tárgyak igen magas töltésűvé váltak.
Reich később azt figyelte meg, hogy ez a sugárzás ugyanaz az energia, amit a bőr vezetőképességének vizsgálatakor észlelt, és hogy ez az energia minden élő dolgot érintett, szabadon volt jelen az atmoszférában. Az energia nevét "orgon"-ra (angolul:"orgone") változtatta.
Egy olyan kísérlet után, melyről Reich úgy gondolta, hogy sikerült bionokból protozoákat fejlesztenie, a rákos sejtek kialakulásával kezdett foglalkozni. Úgy vélte, hogy a rákos sejtek is ugyanúgy alakulnak ki, és feltehetőleg egy olyan mozgóképet is készített, melyen a rákos sejtek valóban az élő szövet lebomlásával fejlődtek ki. Reich határozottan úgy vélte, hogy ez az átalakulás a szexuális elfojtás eredménye.
Rákkutatásai során Reich kifejlesztette az orgon-akkumulátort (ORAC), melynek célja koncentrált orgon-energia előállítása volt.
A berendezés maga egyszerűen egy nagy doboz volt, mely anyagát tekintve úgy volt megépítve, hogy fémlemezeket (leginkább vasat) valamilyen szerves anyagúval váltogattak (rendszerint fával). Az ORAC-kal való kísérletek során az akkumulátorban rákos és egészséges egereket is tartott, ezek élettartamát pedig az ORAC-on kívül élő egerekével hasonlította össze. Arra a következtetésre jutott, hogy még az akkumulátorban tartott rákos egerek is hosszabb ideig éltek, mint az azon kívül élő egészséges társaik.
Reich folytatta az akkumulátor-kísérleteket, de tovább lépett az emberekkel való kísérletezéshez.
Azt fedezte fel, hogy az ORAC egy csomó betegség gyógyításában segít.
Azt feltételezték, hogy ezeket a betegségeket a szervezetben lévő energiahiány okozta, melyet az ORAC helyreállított. Azok az alanyok, akik eleve nagy mennyiségű orgon energiával rendelkeztek, nem tudták elviselni az akkumulátort.
Azt gondolva, hogy az orgon energia a nukleáris sugárzás visszaszorítására is használható, Reich belekezdett az ún. "Oranur-kísérletbe".
A folyamat során az ólomtartóba tett 1 mg-nyi rádiumot ismételten egy 20 cellás akkumulátorba helyezték, egy fém belsejű helyiségben.
A kísérlet eredménye katasztrofális volt: az egerek meghaltak, a laboratóriumot pedig ki kellett üríteni.
Az Oranur-kísérlet rámutatott Reich felfedezésére, melynek tárgyát "halálos orgonnak" (DOR) nevezte, s amely valószínűleg a nukleáris sugárzás és orgon energia közötti kölcsönhatás eredménye is volt.
A DOR-t mérgező, fekete, fénytelen anyagként írták le, mely magas töltéssel rendelkezik, illetve vonzza a vizet és az oxigént.
A DOR elleni küzdelem során Reich kifejlesztette a "felhőűzőt" (cloud buster-t), azaz egy olyan műszert, mely -többek között- 5 vízbe ágyazott -réz- csőből állt.
Reich úgy gondolta, hogy ez a felhőűző képes lesz arra, hogy kivonja a DOR-t az atmoszférából, és a vízbe vezesse.
Később emberi használatra is alkalmassá tette a készüléket. A módosított berendezésnek, az orvosi DOR-űzőnek az volt a szerepe, hogy szabad utat engedjen az izomösszehúzódások során megragadt energiának (lásd még a "karakter védőpáncél" és az "érzelmi védőpáncél"-ról szóló részeket), illetve a páciensben elfojtott érzelmeknek.
Reichot az a gondolat foglalkoztatta, hogy az atmoszférában megjelenő egyre nagyobb DOR-mennyiség a világűrből származik.
Számos UFO-megfigyelést követően Reich meg volt győződve arról, hogy a jelenségért az űrhajók a felelősek. Úgy érezte, hogy a "felhőűző" használata által az ő felelőssége megállítani a DOR-t létrehozó űrinváziókat, attól tartott ugyanis, hogy a túl nagy mennyiségű DOR hozzájárul az Egyesült Államok elsivatagosodásához.
orgone akkumulátor
Orgon-akkumulátor

Fel / Ugrás az oldal tetejére...

 


Halálos orgon (DOR)


Reich szerint ez az eredménye a nukleáris sugárzás hatásának az orgon energiára. Valószínűleg fekete, fénytelen, mérgező, megas töltésű anyag, melyet vonz a víz és az oxigén.

A 20-as években egy Wilhelm Reich nevű osztrák emigráns egy olyan éteren kezdett kísérleteket végezni, melynek létezését kezdettől feltételezte; mely minden energián és anyagon áthatolt, s éppen ezért az érzelmekre is hatással volt; ez tulajdonképpen az az energia, mely a szexuális aktus során is jelen van.
Reich pszichológusként kezdte, a fizikai és orvostudományhoz pedig ennek a hipotézisnek köszönhetően jutott el. Ezzel együtt bevezette az "armoring / vértezés" fogalmát. Úgy gondolta, hogy a pszichológiai, nevezetesen a fel nem szabadított szexuális energia tulajdonképpen "páncéllal vonja be" a sejteket, megakadályozva ezzel a megfelelő energiaáramlást.
Az orgazmus az egyik módja az ezeken a gátakon való áttörésnek, a lényegi eleme ennek a gondolatmenetnek azonban ugyanaz: az elme gyakran felelős a test betegségeiért.
A fizikai tudományok világában úgy tartják, hogy az orgone / az orgon-energia, valójában elektromágneses erőket hív életre, ennek következtében pedig hihetetlenül nehéz tesztelni, hacsak nem ebből a szemszögből vizsgálják. Reich azonban ebből a szempontból kutatta.
(Mellékesen szólva, mialatt Reich a teszteket végezte, Einsteinnel is tartotta a kapcsolatot, aki érdeklődött ugyan az elképzelés iránt, mégis több kutatási eredményt szeretett volna látni.
Úgy tűnik azonban, hogy Einstein titkárnője CIA-s volt, akivel közölték, hogy tegye lehetetlenné a további kommunikációt a két tudós között, amit ő teljesített is. Emiatt, és egyéb, a kutatás eredményeit érintő támadások miatt Reich vidékre költözött, és magányosan folytatta kutatásait, a tudományos társadalom kitaszítottjaként.)
A következőket fedezte fel:
   Az Orgone / Orgon -energia
1. Bármilyen anyagon áthatol
2. Állandó mozgásban van
3. Vonzza saját magát
4. Polarizált: van pozitív orgon-energia és van negatív -halálos- orgon energia (DOR)
5. "Vonzza" a műanyagot, ill. a műanyag "vonzza" az Orgone-t
6. "Taszítja" a fémet, ill. a fém "taszítja" az Orgone-t
A központi fogalom itt a súrlódás. Fém és műanyag érintkezésekor az energia egyidejű vonzásának és taszításának köszönhetően az éterben súrlódás keletkezik.
Egy olyan eszköz elkészítése során, mely ezt a hatást fejti ki, előállította az orgon-akkumulátort (ORAC-ot).

Reich felfedezte, hogy az olyan helyeken, ahol magas az elektromágneses sugárzás (értsd: elektromágneses sugárszennyeződés van), a DOR is -szinte azonnal- megjelenik és jelen van, pl. egy nukleáris berendezés, TV készülék vagy számítógép közelében.
Ha ezek közelébe egy orgon-akkumulátort helyezünk, az magához vonzza a DOR-t (és ezzel a negatív, "rossz", u.n. "halálos orgonnal" DOR-al telítődik- és töltődik fel).
(Onnan meg azokhoz kerülhet, akik ennek közelébe vannak, ill. akik kapcsolatba kerülnek vele).
Amíg ezt az eredményt elérte, Reich nagyon sokszor betegedett meg.
Dr. Reich rájött, hogy a folyó víz segítségével, azaz tulajdonképpen az akkumulátor "elföldelése" következtében, az magához vonzza a stagnáló DOR-t, és a már mozgásban lévő változatot máshová küldi tovább.
Úgy kell elképzelni a DOR-t, mint egy szenny-ködöt. Ez néha a városok fölött is látható.
Ez egyrészt szmog, de ezen kívül még valami más is.
A POR (Pozitív ORgon) tulajdonképpen az égen a kék rész, a DOR (Deadly ORgone) pedig a barna, szürkés rész.
Reich következő találmánya a felhőűző volt, egy olyan akkumulátor, melynek rézcsöveit a szerszámcsészébe ágyazta, és az ég felé irányította azokat.
Felfedezte, hogy ha az atmoszférában jelen lévő POR-t olyan területekre irányítja, ahol magas DOR-tartalommal kell számolni (sivatagok, városok, földalatti állomások), akkor megváltoztathatja az időjárásmintát, és esőt hozhat az illető területekre, helyreállítva ezáltal a természetes körforgást.
cloud-buster (felhőúző)
Dr. Wilhelm Reich "Orgone shooter"-je és "felhőzavarója" (cloud buster -je)
Ezek a dolgok mind a fizikai tudományokhoz vezetnek vissza, ugyanis a Föld ionoszférájában létezik egy folyamatos elektromágneses oszcilláció, melyet Schumann-frekvenciának neveznek, s melyet maga a (pozitív) orgon-energia vált ki. A sugárzás az elektromágneses spektrumon belüli bomlás/káosz - lényegében ez a DOR.
Úgy tűnik, hogy az orgon egyfajta átjáró éter a fizikai világ és az éteri/asztrális, stb. között. 

Fel / Ugrás az oldal tetejére...

Orgonit™ / Orgonite™

Az Orgonit-ot (Orgonite-ot) egy másik osztrák, Karl Hans Welz találta fel -majd 40 éves, az életerővel és életenergiával való foglalatosság és kisérletezés után,- a múlt század 90-es éveinek elején, majd az évek során tőkéletesítette azt. Jelenleg egy sokkal hatékonyabb és performensebb anyaggal -és anyagból- (SuperOrgonit) készíti orgon -chi- generátorait (!).
Az "Orgonit™", "Orgonite™", SuperOrgonit™" és "SuperOrgonite™" Karl Hans Welz által védjelzett márkanevek!
Karl Hans Welz 1991-ben fedezte fel és gyártotta meg a világon az első chi -orgon- generátort!
(Generátort és NEM akkumulátort! Mint tudjuk, egy generátor és akkumulátor között nagyon nagy a külömbség!)
Ő volt a világon az első - és eddig egyben az egyedüli!- aki képes volt olyan készüléket gyártani, ami chi-t (életerőt, életenergiát) orgon-t tud előállítani, generálni.
AO 2000
Életerő- és életenergia Orgon Generátor
(Vízenergizáló, optimalizáló és re-vitalizáló Életenergia Készülék)
A Karl Hans Welz által gyártott új berendezés, képes orgon-t (életerőt, életenergiát) generálni.
(És teszi ezt állandóan és folyamatosan, ameddig csak be van kapcsolva).
Az általa létrejövő orgont (chi-t, práná-t, ód-ot, bio-energiát), különböző célokra fel lehet használni.
Az orgone-generátort, tesztelés céljából egy nukleáris erőmű közelébe vittek. A generátor megsemmisítette a DOR-falat, és úgy tűnt, hogy minél több DOR van jelen, annál több POR keletkezik az átalakítás során.
Azok a mobiltelefon-tornyok, melyeket legtöbbünk még csak észre sem vesz, valójában nemcsak telefontornyok, és nemcsak tonnányi DOR-t termelnek, hanem nagyon erős elektromágneses rezgéseket -és elektromágneses szennyeződéseket- is.
A Föld ionoszférájának ellenőrzése a létező legerősebb fegyver. A nukleáris fegyvereknél is hatékonyabb.
(Tesla azt állította, hogy ketté tudná szakítani a világot, és nem hazudott. Ez itt már az Atlantis-Lemuria-harchoz hasonló dolog ??!).
Az orgonit™-ból készült orgon generátorok (életerő generátorok & életenergia készülékek) segítenek kifejleszteni a kapcsolatot a felettes énnel (a "Felsőbbrendü Én"-el).
Lefordítva / egyszerübben: tiszta álmok, több- és jobb energia, fokozott pszichikai képességek stb.
Ismerünk néhány "átlagosnak" mondható embert, akik -pár hetes használat után- rejtett képességeket nyitottak meg magukban - a valóság és az emberek hirtelen átértelmezése. Mások talán egyszerűen nincsenek felkészülve arra, hogy tisztán lássanak. Minden azon múlik, hogy a lélek (ill. a szellem) mit vár el a testtől.
Karl Hans Welz rengeteg kísérletet végzett, sok tervet és elméletet dolgozott ki ezen a területen.
(Sok kisérletben én is személyesen részt vettem és segítettem).
A POR (Pozitív ORgone) számunkra jó, egyértelmüen pozitív és jó hatással van az emberekre.
A nagysűrűségü DOR / "Deadly ORgone" olyan lehet egyesek számára, mint egy pánikroham. Ha túl sok, és túl sok ideig tart, igen veszélyes lehet, talán meg fogja ölni őket.
Túl sok DOR, és a a sejtjeik gyakorlatilag darabjaikra hullnak szét.
Látható már, hogy a valóság mennyire összetett? (ezért kell nagyon elővigyázatosan bánni- és használni az orgon-akkumulátorokat, ellentétben az orgon-generátorokkal, melyek hatása egyértelmüen pozitív.
Ne tévesszen meg senkit, hogy egyesek orgon-generátorokkal kérkednek és házalnak.
Ezek az emberek vagy olyan buták, hogy nem tudják, hogy mi a külömbség a kettő között, vagy -egyszerüen- csalók!
Az általuk orgon-generátornak titulált eszközöknek semmi közük sincs az igazi (Welz által feltalált) Orgon-Generátorokhoz! Aki nem tud megkülömböztetni egy -orgon- akkumulátort egy 
generátortól, annak még tanulnia, fejlődnie kell.
(Lelkük rajta, ha másokat sikerül átverniük ezzel!)
És ha valaki azt hiszi, hogy az orgonit-mátrixba behelyezett -pár- 
kristály ugyancsak orgon-generátort eredményezhet, nos, akkor... lásd a fenti bekezdést.
(Sokan, ha csak a sötétséget, a káoszt és az önzést sóvárgják, akkor egy életre kiolthatják a lelket, hogy a következő életben, a kerítés túloldalán arra ébredjenek, hogy már nincs is).
LPOG 2400 DL
Beépített Életerő Generátorral működő Elmegép és ChiAgytréner tipusú 
Életenergia Készülék
Az orgonit™-ból készült életerő generátorok -az u.n. életenergia készülékek- csupan, "csak" egy eszköz, mely a belső keresésben -és önfejlesztésünkben- van segítségünkre.
Fel / Ugrás az oldal tetejére...



Wilhelm Reich

CORE (Cosmic ORgone Energy - kozmikus orgon energia)
EMF-szennyezés (elektroszmog), halálos orgon (DOR) és geopatikus stressz-zónák

Oranur-kísérletével, Wilhelm Reich arra keresett megoldást, hogy hogyan lehet az orgon-t (életerőt) a nukleáris sugárzás hatásai ellen felhasználni.
A kísérlet hatásai a közvetlen környezetre elsöprőnek bizonyultak és pusztitónak hatóttak, és Reich egy olyan statikus -rossz- orgon-energia felbukkanását észlelte, mely azonban merevnek és lanyhának tűnt.
Ezt az energiát Reich DOR-nak, vagyis Deadly Orgone energy-nek nevezte (halálos orgon-energia).
A DOR-nak különösen negatív hatásai voltak az emberi szervezetre és általában minden életformára nézve, a DOR-atmoszféra pedig akár egy orgon-akkumulátort is könnyen és gyorsan "elronthat", ahogyan azt Reich valóban tapasztalta is, amikor egy 20-cellás orgon-akkumulátorba radioaktív anyagot tett.
Más szóval, egy ilyen orgon-akkumulátor maga is DOR-forrássá vált, ezért le kellett bontani és meg kellett semmisíteni.
Reich arra sosem jött rá, hogy a pulzáló orgon-energia tulajdonképpen visszaalakítja a DOR-t egészséges (jóhatású, jótékony) orgonná (orgon-energiává), ez pedig egy olyan -természetes- jelenség, mely bolygónkon folyamatosan történik, és amelynek köszönhetően a bolygó több milliárd évnyi kozmikus sugárzás, belső radioaktivitás, napszél stb. következtében sem fulladt még bele a DOR-ba.
Rövid időn belül világossá vált, hogy az orgon-t a radioaktív sugárzás mellett az EMF (elektromágneses frekvenciák) egyéb formái is a DOR lanyha változataivá alakítják. Általában fluoreszkáló csövek, TV- vagy számítógép-képernyők hoznak létre DOR-t, ezt pedig azok az emberek tapasztalják, akik hosszú időn keresztül ki vannak téve a hasonló berendezések hatásainak (-ki-sugárzásainak). Ezek mellett a mobiltelefonok, és főleg a mobiltelefon-tornyok elektromágneses szennyezése is jól ismert.
Az úgynevezett geopatikus stressz-zónáknak a DOR-éhoz hasonló hatásuk van az élő szervezetre. Ezek a stressz-zónák tulajdonképpen nagyon hasonlóak azokhoz a berendezésekhez, melyek folyamatosan DOR-t bocsátanak ki.
A DOR adta lehetőségekkel szembesülve, Karl Welz feltalálta a DOR-generátort.
Egy ilyen generátor előnye, hogy gyorsan, egyszerüen és könnyen kikapcsolható, az orgon-akkumulátorral ellentétben, mely Reich Oranur-kísérletében radioaktív anyagokat tartalmazott (és melyet -a romboló negatív hatások mellőzése, ill. hatástalanítás céljából- meg kellett semmisíteni).
A DOR-generátor emberekre tett -negatív- hatása azonnal egyértelmű volt.
Önkéntesekből -nemcsak u.n. "szenzitiv" emberekből- álló csoporton próbálták ki.
A körülötte állók másodperceken belül fájdalmat éreztek a nyirokcsomóikban, gyengének érezték magukat, sőt néhányan émelyegtek, vagy legalábbis ingerültek voltak és -hevehy- fejfájásra is panaszkodtak.
Ez a helyzet azonnal megváltozott, amint egy 
pulzáló/lüktető orgon-generátort (életenergia készüléket) a DOR-generátor közelébe helyeztek.
A Welz féle életerő-technológia másolóinak (olvasd: ellopóinak, ill. tolvajainak) marketingfogásaival ellentétben, az orgonit™ (ami egy nagyon hatékony orgon-felhalmozó anyag, melyet Karl Hans Welz talált fel) egyedül nem fejt ki hatást a DOR ellensúlyozásában.
Ezek az ügyefogyott és idióta igények inkább azoknak az embereknek a marketingstratégiája, akik egyébre se képesek, csak hogy ötleteket és technológiákat lopjanak, (ill. -sikertelenül- próbáljanak meg ellopni) és akik a legalapvetőbb dolgot sem értették meg az orgon -chi- energiával kapcsolatban.
Hogy az olyan kényes kijelentéseket elkerüljék, mint például hogy ki találta fel az orgonit®-ot, néhány ilyen ügyefogyott kétbalkezes tolvaj, Reichnak tulajdonítja a DOR orgonná való visszaalakítását.
Igazából Reichnak a leghalványabb fogalma sem volt arról, hogy ilyesmi lehetséges, amit ő meg tudott tenni, az mindössze a DOR "leföldelése" volt, a felhőűző -cloud buster- segítségével, illetve igyekezete, hogy lebontsa, szétszedje és megsemmisítse a szennyezett orgon-akkumulátorokat.
Ezt egyébként utánzói és majmolói még ma is gyakorolják.
Neki fogalma sem volt arról, hogy a víztömegekbe (lehetőleg folyóvízbe) való "leföldelése" után ezzel a negatív DOR-ral mi történik, vagy hogy milyen energetikai jellemzői vannak ennek az "földelésnek".
A DOR-generátor esetében tulajdonképpen az orgonit® az elsődleges -fő- tényező, mely valójában DOR-t hoz létre.
Ez ugyanúgy működik, mint a 20-cellás orgon-akkumulátort, melyet Reich az Oranur-kísérlet során használt, de természetesen sokkal erősebb hatást fejt ki.
Az orgonitR sokkal hatékonyabb és sokkal kisebb mennyiségre van szükség belőle.
A pulzáló orgon-generátor (életenergia készülék) közelében a DOR-generátor által kibocsátott DOR maga is pulzálni kezdett: elveszítette poshadt lanyhaságát és áporodott statikusságát, és azonnal pozitív és jótékony orgon-ná változott.
RAD 1000
Radionika tipusú Életenergia Készülék
(beépített Életerő Generátorral rendelkező, Életenergiával táplált és működtetett Radionika Készülék)
Következésképp, a berendezést övező légkör depresszív-kóros jellege fölemelő-energizáló vitális hatásúvá vált.
Reichnak láthatólag igaza volt, amikor a DOR-t olyan orgon-energiaként írta le, mely lanyhává és merevvé vált. Természetesen az ő akkumulátorai inkább a további problémák részét képezték, semmint a megoldásét.
A DOR hatékony kezeléséhez 
Karl Hans Welz orgon-generatorának feltalálására volt szükség. Amint azt korábban is említettük, talán a bolygó maga fog a DOR-ral leszámolni, akár nagy mennyiségekkel is!
Mi is hasonló jó- és pozitív hatásokat tapasztaltunk, amikor egyik orgon-generátorunkat (Életenergia Készülékünket) olyan helyre vittük, ahol erős DOR-jelenléttel lehetett számolni, vagy olyan szobákba, melyekben sok fluoreszkáló cső és/vagy számítógép-monitor található.
A légkör majdnem azonnal elviselhetővé vált.
Személyes használatra, vagyis "rossz" környezetben, negatív légkörben, azaz a DOR-ral szennyezett légkör pozitív, jótékony energiával való feltöltésére, bármelyik Életenergia Készülék (Életerő Generátor) alkalmas és megfelelő eszköz.
A jelentősebb DOR-hatású atmoszférák esetében nagyobb, és sokkal erősebb felszerelésre (életerő készülékekre) van szükség.
Bővebb információkért az egyértelmüen jótékony hatású 
Életerő Generátorokról és az ÉletenergiaKészülékekről,kattintson ide.
RAD 2400 HD: Életerővel táplált és fokozott Radionika Készülék
RAD 2400 HD: Radionikus Életenergia Készülék
Megj:
az "orgonite"®, "orgonit"®, "superorgonit"®, "SuperOrgonite"®, "chi generátor"®, "prana generator"®, "strukturális kapcsolat"®  Karl Hans Welz által bejegyzett és (világszerte) -le-védett márkanevek.
Mindenki aki a feltalálón és a meghatalmazott, ill. a gyártó által felhatalmazott forgalmazokon kívül használja, az plagizál és lop, tehát törvényt sért és büncselekményt követ el.
Fel / Ugrás az oldal tetejére...

 

MANIFESZTÁLT / MEGNYILVÁNULT DOR (Deadly ORgone, halálos orgon energia):
A VILÁG AMIBEN ÉLÜNK

Az alábbi táblázat tipikus tulajdonságait és jellemzőit mutatja be több szempontból ennek az univerzális - egyetemes éteri energiaóceánnak, ami körülvesz minket




POR 
= Pozitív ORgone 

DOR
 = Deadly ORgone 
Mikroszkópikus életforma Pulzáló, élő Merev, rideg, halott
Emberi lények és más organizmusok, fizikai / testi Egészség, vibrálás, pulzálás, terjeszkedés Betegség, rák, auto-immun betegség, immun-rendszer rendellenesség, összehúzódás
Emberi lény, pszichológiai ÖRÖM
Független, szabad önszabályozás, kommunikatív, önmaga- és mások tudatában lévő
FÉLELEM
Neurotikus, könnyen manipulálható, "fertöző- mérgező" karakter"
Politikai szervezet Szabadság, igazságosság, demokrácia, önszabályozás, kissebb egységek(be való önszerveződés), másokkal való -nyitott/önzetlen- kapcsolatok és eszmecserék, bőség, jólét Zsarnokság, erőszak, közvetlen diktatúra vagy hamis-, ál-demokrácia, központi kontroll, központosított hatalom, gigantikus vállalatok- vagy állami monopóliumok, hiány, szűkösség
Föld bolygó Bőséges növényzet, bio-diverzitás, jól öntözött Sivatagi forma, bio-degregáció, aszály, szárazság
Kozmos Bolygók spirál mozgása, csillagok és galaxisok ugyanolyan "orgonotikus" alakú és alapelvü mozgása mint a monocelluláris amőbáé Reich ezt nem említette és erről nem beszélt, de mi a helyzet az elhaló galaxisokkal, a fekete lyukakkal, vagy a szupernovákkal?
Fizika Disentrópia (mi Negatív Entrópiánakneveztük),
"spontán" szabályos minták formálódása a káoszban, berobbanó -összeroppanó- energia
Entrópia, elhaló, hanyatló, romló -szabályos- struktúrák szabálytalanná válása, -ki-robbanó energia
Fel / Ugrás az oldal tetejére...

Wilhelm Reich- és a szex-pol

A freudomarxizmusnak nevezet irányzat Wilhelm Reich SZEX-POL mozgalmában terebélyesedett ki, s a harmincas évek elején élte fénykorát.
(Majd a 68-as diákmozgalmakban másodvirágzását.)
Reich a "hogyant" tartja elsődlegesnek, nem pedig a "mit".
Azaz nem amit a beteg közöl, hanem ahogyan azt teszi, mert - kommunikációelméleti alapigazságként - úgy tartja: a szavak hazudnak, a kifejezések nem.
Azok a betegek, akik a kezelés eredményeként kialakították a teljes genitális készségüket, egész lényük gyökeres és gyors változásával másfajta, addig ismeretlen életet éltek. Ez megmutatkozott nemcsak a magánéletükben, hanem a társadalmi viszonyaikban is. Korábban mechanikusan végezték munkájukat, mert neurotikus zavarukat nem tudták feldolgozni, most egy élet közeli, őket érdeklő munkára vágytak. A genitális kielégülés feloldotta a szexualitás és munka ellentétét. Ugyancsak megváltoztatta a szexualitáshoz és korábbi énjükhöz való viszonyt is.
Wilhelm Reich a "Die Sexualität im Kulturkampf" című könyvét (amely 1930-ban jelent meg németül) az USA-ban átírta és "The Sexual Revolution" címmel publikálta.
Reich a pszichoanalízist Marx filozófiájával ötvözte.
Ám fokozatosan biológiai érdeklődés került nála előtérbe. Későbbi működésének tipikus terméke "The Function of the Orgasm" (Az orgazmus funkciója) 1942-ben.
Ebben azt állítja, hogy felfedezte az un. "orgon-energiát".
S valóban, egy különleges Orgone Energy Research Institute-ot alapított Reich ismét a szexuális reagálás négyfokozatú modelljét javasolta:
1. Mechanikus feszültség,
2. Bioelektromos feltöltődés,
3. Bioelektromos kisülés,
4. Mechanikus feszültségoldás
Fel / Ugrás az oldal tetejére...



Wilhelm Reich, a szexuális forradalom profétája



Wilhel Reich, az évszázad egyik legellentmondásosabb pszichológusa és szexológusa, nem érhette meg, hogy elfoglalhassa az őt megillető helyet, eszméi azonban mások közvetítésévelsokkal nagyobb hatást fejtettk ki, mint amennyire maga képes lett volna.
Manapság már nyilvánvaló, hogy ő volt az az ember, akidöntő szerepet játszott abban, hogy a huszadik századmásodik felében rendre megdöltek a szexualitással kapcsolatos régebbi nézetek.

Reich, a harmincas években a legeredetibb pszihoanalitikusok közé tartozott, őt tartották a freudomarxizmus atyjának és a szexológia atyamesterének.
Volt azonban aki őrültnek, sarlatánnak, csalónak tartotta. Követői azt mondták róla, hogy géniusz, ellenfelei pedig hogy gazember. Kommunista volt, de kizárták a pártból, pszichoanalitikus volt, de kollégái kiközösítették üldözték a fasiszták, majd Amerikában-börtönben halt meg, holott azért ment az óceánon túlra hogy elmeneküljön abból a környezetből, amely nem értette meg.
Miért nem értették meg?

Freuddal és ellene?

Galíciában született 1897-ben. Bécsben szerzett orvosi oklevelet, és itt ismerkedett meg a pszichoanalízissel. Freud tanítványa és munkatársa lett.
Reich elfogadta Freud alaptételeit, azt, hogy a tudatalatti keríti hatalmába tudatunkat, s hogy az ember életében a szexualitás tölti be a kulcsszerepet. Miközben azonban Freud individuálisan közelítette meg a személyiséget és visszautasított minden kapcsolatot a pszichoanalízis a nemiség és a politika között Reich részben azért is, mert a kommunista mozgalomhoz tartozott kezdettől fogva foglalkozott a nemiségnek a társadalomra gyakorolt befolyásával és a közöttük lévő viszonyokról. Éppen a szexualitásnak az ember életére és a politikához való viszonyára gyakorolt befolyásáról szóló nézete miatt hamarosan összeütközésbe került a pszichoanalízis atyjával. Reich ugyanis radikálisan továbbfejlesztette Freudnak azt a nézetét, hogy a társadalmi jelenségek hátterében a nemiség keresendő, s azt állította, hogy az ember szerelmi élete mindaddig nem lehet szabad, amíg nem él szabad társadalomba. A lelki jelenségek okainak bírálatáról áttért a kizsákmányoló társadalmi rendszerek bírálatára.
Reich a kommunista párt tagjaként a munkásnegyedekben szexuális tanácsadót szervezett a fiatalok számára Sex-Pol néven (a szexuális politika rövidítése). Tanulmányozta a szexuális szokásokat, szexuálpolitikai szakosztályt alakított a proletárok szexuális felvilágosítására, s arra a megállapításra jutott, hogy a szexuális jelenségeket nem lehet elválasztani azoktól a társadalmi feltételektől, amelyek között kifejezésre jutnak.
Reich szerint a szexualitás, a szerelem a házasság s minden, ami összefügg a nemiséggel nem az emberi boldogságot szolgálja, hanem a társadalmi status quot. Ahelyett hogy engednék a szexualitást szabadon fejlődni az emberben már kiskoruktól kezdve rendszeresen sorvasztják. A szexualitás elnyomása nemcsak lelki nyomokat okoz, hanem ezek a zavarok kihatnak az ember világnézetére is.

A családtól a vezérig

A vallás és az erkölcs segítségével az ember már kiskorától a családi neveléstől kezdve végigkíséri a szexualitás elfojtása. A szexualitásnak a családi nevelés által való elfojtása olyan következményekkel jár, amelyek serdülőkorban jutnak kifejezésre teljes valójukban és végigkísérik az embert egész életén. Azokban az életévekben, amikor az ember kezd ráébredni saját nemiségére, hatni kezd a születése óta beléplántált antiszexuális erkölcs, amely az uralkodó osztály hatóeszközeként előírja mit szabad és mit nem, előírja a tilalmakat, az önmegtartóztatást. A vallás közvetítésével az elfojtott szexuális kielégülés helyett erkölcsi jutalomban részesül, Reich ezt úgy nevezi, hogy mazochista kártérítés a szexuális kielégületlenségért (felesleges részletezni milyen népszerűségre tett szert Reich ezzel az elméletével konzervatív körökben.)
A csalás patriarchális viszonyai, amelyek az apának és a családnak a kölcsönös viszonyában testesülnek meg tekintélytiszteletet parancsolnak. A gyermeki szexualitás különösen pedig az önkielégítés akadályozása által tudat alatt kialakul a nemiségtől való félelem s ennek következménye az önállóság hiánya s a személyiség képtelen a felmerült problémákra ott keresni a megoldást ahol felmerülnek a szexualitás terén ezért egy mozgalommal vagy személyiséggel azonosulva törekszik az önazonosságra.
Németországban a fasizmus volt a harmincas években az a mozgalom, amelynek Reich a szemtanúja volt.
Szerinte éppen a szexualitástól való félelem tette lehetővé a fasizmus kialakulását és térhódítását. A totalitárius mozgalmak vezetői éppen a családi nevelésből eredő szexuális frusztrációt használják ki arra, hogy uralkodjanak, az emberek felett magyarázza Reich "A fasizmus tömegpszichológiája" című művében.
A könyv következethetése egyben Reich életfilozófiájának kezdete is: az ember korlátozásának és elnyomásának legnagyobb ellensége a szexualitás a szabadság a nemiség teljes kielégülésének a lehetősége. Csak nemileg kielégült egyed lehet olyan kreatív lény, aki saját kezében tartja a sorsát. A szexuálisan kielégült ember ugyanis nem tűr semmiféle elnyomást lemondást, egyenlőtlenséget. S hogy kielégüljön, fel kell ismernie, hogy a nemiség és az élvezet által lehet felszabadulni.
Éppen ezért minden represszív rendszer és erkölcs elkeseredett harcot vív az ellen az élvezet ellen, amely veszélyezteti a mindennapok represszív valóságát. Elég belekóstolni, hogy felmerüljön a tartósság igénye s mihelyt tartóssá válik, kitűnik, hogy a valóság mássá lehet és mássá kell lennie. Mint ahogy Umberto Ecco "A rózsa neve" című könyvében Arisztotelész nevetéséről szóló könyve veszélyes az egyház számára, mert a nevetés ez az emberi sajátosság gúnyt űz minden belülről vagy kívülről ránk kényszerített szenvedésből, az aszkézisből és a mazochista önmegtartóztatásból hasonlóképpen a szexuális élvezet is lehetővé teszi számunkra, hogy kitörjünk a ránk erőszakolt szexuális és társadalmi represszió köréből.

Az izompáncélzatról szóló elmélet

Reich egyik legérdekesebb és legfeltűnőbb elmélete szerint az elnyomott eszmék és ösztönök fizikai tünetekké alakulnak át. Szerinte az ember, hogy védekezzen a fájdalmas és fenyegető érzelmi megpróbáltatások ellen úgynevezett "izompáncélzatba" zárkózik, amely védelmezi saját tudat alatti frusztrációi ellen, de más emberek ellen is.
Azt állította, hogy az ember személyisége megértésének kulcsa az, miként gazdálkodik az ember azzal a szexuális energiával, amely fenntartja az egyensúlyt a telítődés és a kiürülés a szexuális izgalom és kielégülés között.
Mennyi energiával rendelkezik azonban az ember és hogyan használja ezt az energiát a szexualitásban? Aki egészséges szexualitás révén képes levezetni ezt az energiát az egészséges. Ha azonban az egyensúly megbomlik, akkor az orgazmus neurózisnak vagy hisztériának nyújt táptalajt. Az izompáncélzat illetve az izomfeszültség úgy tartja fenn az egyensúlyt, hogy leköti azt az energiát, amely soha nem képes felszabadulni.
Az ember tehát úgy tartja fenn a szexuális egyensúlyt, hogy izompáncélzatával gúzsba köti az energiát, ezáltal azonban korlátozza tulajdon szexuális izgalmát is, végeredményben tehát emberként és szexuális téren megrövidül.
Az egészséges szexualitású személyiségnek nincs szüksége arra, hogy ezt az energiát tudat alatt izompáncélzattal kösse le, hanem szexuális kielégülésre fordítja egyidejűleg azonban minden más alkotói kiteljesedésre és önigazolásra is. Sajnos Reich véleménye szerint kevés ember alkalmas az ilyen teljes életre.

A "felszabadulás" terápiája

Reich annak érdekében, hogy a testet kiszabadítsa az idomok szorításából a negyvenes években közvetlen kapcsolatba lépett a páciens testével, ami abban az időben újdonságnak számított. Freud és igazhitű iskolája számára elképzelhetetlen volt, hogy az analitikus közvetlen kapcsolatot teremtsen a pácienssel tehát, hogy megérintse. Reich ezzel szemben úgy vélte, hogy az érintés lehetővé teszi a páciens számára, hogy átadja magát eredendő, de elfojtott érzelmeinek.
Íme hogyan számol be erről a "gyógymódról" egyik páciense:
- Lefeküdtem az ágyra, Reich azt mondta hajlítsam be a térdem, lazítsak és lélegezzek nyitott szájjal, fityegő állkapoccsal. Szegycsontom minden lélegzetvételkor kiemelkedett és besüppedt. Reich így szólt: Vesse hátra a fejét és nyissa tágra a szemét. Végrehajtottam az utasítását. És ekkor sikoly tört fel a torkomból. Ez azonban nem zavart érzelmileg semmit nem jelentett.
Dr. Reich utasított, hogy ismételjem meg az egészet, vessem hátra a fejem és nyissam ki a szemem. Önkéntelenül megint sikoltottam, de úgy tűnt mintha ez nem is én lennék.
Reich ezt a gyógymódot úgy nevezte személyiség vegetatív elemzése. Vegetatív jelzővel illette azt a mozzanatot, hogy a lélegzés mozgósítja azt az érzést, amely aktivizálja a vegetatív központot és felszabadítja a vegetatív energiát. A következő lépés azt a célt szolgálta, hogy a páciens kifejezhesse rejtett érzéseit.
- Reich azt mondta ne ellenőrizzem az érzéseket és az ingereket. A lélegzés bizsergést váltott ki, a kezem ökölbe szorult, s egész testem remegett. Először a lábam kezdett remegni miközben lassan összezártam majd széttártam a térdem majd a remegés átterjedt az ajkamra, amely akaratom ellenére kicsücsörödött mintha keresnék valamit. Egyszerre feltörtek azok az érzések és a velük összefüggő emlékképek, amelyek régen elfeledett tapasztalatokat idézett fel. Megjelent előttem anyám mérges arca amint nézi, hogy sírok meg az, amikor apám megvert hároméves koromban. Azon kaptam magam, hogy sírok és a párnát verem, hogy bosszút állok apámon a büntetésért, ami megmaradt a tudatalattimban.
A páciensek többsége valóban azt állította, hogy Reich kezelése nyomán megmagyarázhatatlan felszabadultság megkönnyebbülés önbizalom érzése tölti el őket. Sokan azt állították, hogy szexuális életük is színvonalasabbá vált.

Orgazmus és "orgazmus"

Reich úgy vélte, hogy az érzelmek felszabadulásával az ember átélheti az úgynevezett organikus reflexet, amely teljesen különbözik a szexuális kéjérzettől az ejakulációtól Szerinte a valódi orgazmus az, amelyet az analitikus vált ki ez a test nem szexuális reakciója ritmikus mozdulatok kísérik, miközben a medence a belélegzett levegő hullámzásával együtt minden kilégzéskor előre s minden belégzéskor hátra tolódik. A fej kilégzéskor hátra belélegzéskor előre tolódik. Egy bizonyos ponton azután felszabadulnak az érzelmek és az orgazmus reflexe.
Ezt azonban nem szabad kiegyenlíteni a tényleges orgazmussal.
A genitáliák részvétele nélkül ugyanis nem beszélhetünk a szexuális izgalom feloldásáról. Ez csak akkor következik be, ha ez a beleélés szexuális izgalommá alakul valódi szexuális aktusban. Az orgazmus reflexének hiányában azonban a valódi szexuális aktusban sem következik be a medence ösztönös mozgása. Reich szerint az egészséges érzelemvilág nemcsak az orgazmus reflexétől függ, hanem a nemi aktusban való orgazmus reagálástól is.
Reich szerint az, aki szexuális aktusban eléri az orgazmus általi teljes kielégülést ellenálló a neurózis a hisztéria minden formájával szemben. A teljes orgazmus felszabadítja a szervezet fölös energiáit, s aki erre képes az érzelmileg és szexuális téren egészségesnek tekinthető.
A terapeuta és a páciens közötti fizikai kontaktus testi érintés azt a vádat vonta maga után, hogy potenciajavító szexuális ösztönzésről van szó.
Azt beszélték, hogy Reich "onanizáltatja" a pácienseit, szexuális aktusra kényszeríti őket "pszichoanalitikus orgiák" céljából, még Reich barátai is úgy vélték, hogy ilyesmiről lehet szó.
Biztosra vehető hogy számos ellenfele szívesen szolgáltatott volna erre bizonyítékot, ha lett volna ilyen bizonyíték. Bizonyíték ellenben azonban nem volt. Be kell azonban ismerni, hogy Reich nem volt népszerű tudományos körökben. Ebben szerepet játszott elmélete még inkább azonban természete. Ragyogóan magabiztosan tudott beszélni olyan energikus karizmatikus személyiség volt, aki képes volt magával ragadni a hallgatóit. Időközben azonban sokan elpártoltak tőle, mert nem voltak képesek lépést tartani Reich váltakozó stratégiájával és taktikájával.
Sokan nem tudták neki megbocsátani hevességét, azt, hogy sikerei voltak a nőknél, s ismerőseit, barátait az sem lelkesítette, hogy Reich igen kedvelte sok felebarátja feleségét.

Szexuális forradalom

Reichnek nagy érdemei vannak abban, hogy a hatvanas évektől kezdve kezdett meghonosodni és mindennapivá válni ez a kifejezés szexuális forradalom. Azzal az elmélettel összhangban, hogy a szexuális problémák nemcsak egyéni, hanem általános emberi problémák Reich arra a következtetésre jutott, hogy nem szabad beérni az olyan szórványos akciókkal amilyen a "sex pol" volt. Az emberiségnek szüksége van a nemiség forradalmasítására s ez a feltétele a szexuális az egyetemes felszabadulásának.
Szexuális forradalom nélkül nem beszélhetünk politikai forradalomról. A társadalmi viszonyok megváltozása semmit sem jelent, ha maga az ember nem változik meg. Ahhoz pedig, hogy megváltozhasson, elsősorban szexuális téren kell felszabadulnia.
A forradalom végrehajtása előtt azonban fel kell szabadítani sok feltételt. Az első és a legfontosabb megváltoztatni az egész nevelést elsősorban a családi életet. Reich ugyanis éppen a családi életet tartja (a vallással és az erkölccsel együtt) azon szexuális problémák forrásának, amelyek a társadalom felnőtt szexuálisan kielégületlen tagjaira jellemzőek.
Az egyéni kezelés kevés haszonnal jár és lassú. Reich azt javasolta, hogy tömeges szexuálpszichológiai terápiát kell szervezni a lakosság szexuális téren felvilágosítatlan rétegei számára. A család negatív hatásának megakadályozása érdekében a gyerekek szabad szellemben való nevelését szorgalmazza. Ennek keretében síkra száll a maszturbáció és a serdülőkori szexuális játékok engedélyezéséért, minden jobb, mint az önmegtartóztatás annyi baj forrása, s ami a legfontosabb síkra száll az emberi szexualitás minden kérdésének a legintimebb kérdéseknek a nyílt taglalásáért.
Valóban nem sokkal halála után be is következett a szexuális forradalom, de nem úgy, ahogy ő várta általános társadalmi változásként. Az úgynevezett forradalmi változások kimerültek a felszínes dolgokban a közösülés technikájában a nagyközönség ideiglenes sokkolásában és a felemás információkban, inkább afféle biztonsági szelepként. Még nem vált be az a jóslata hogy a szexualitáson át vezet az út az általános felszabadulás felé. Miként bírálói mondanák, nyilvánvaló, hogy a szabad szerelem a személyiségnek csak egy részét szabadítja fel.

Kozmikus energia

Az a háború utáni Amerika, ahova Reich a háború előtt áttelepült, nem nagyon firtatta, hogy milyen forradalomról beszél a tudós. Az amerikaiak számára már maga a szó is rettenetesnek tűnt. Abban az országban hát, ahova azért települt át Reich, mert úgy remélte, hogy nyugalma lesz, s véget érnek a valós és képzelt üldöztetései, kevesen voltak kíváncsiak az elméletére. Be kell ismerni, hogy életének utolsó éveiben maga is kezdett elszakadni a realitástól.
Ismét a szexuális energiával kezdett foglalkozni ebben vélte felismerni az emberi lét lényegét s az egészségét fenyegető veszélyt is. Szerinte a szexuális elfojtásból eredő problémákat még tetézi az a szexuális energiatöbblet, amely kielégületlenség esetében veszélyes méreggé válhat. Az úgynevezett "orgon", a belső szexuális energia fölös mennyiségben rákot okoz - állította.
Életének utolsó éveiben úgynevezett "orgon-akkumulátorokat" kezdett gyártani.
Egy fadoboz szerű szerkezetet kell elképzelni, ebbe beleül a páciens s a doboz magába szívja a kibocsátott "orgon-részecskéket".
Az "orgonról", illetve a kozmikus energiáról szóló tézis igen valószínűsíti Reich életrajzíróinak azt a feltételezését, hogy a tudós annyi kellemetlenség közepette végül kezdte elveszíteni ép eszét.
Szembehelyezkedett az "orgon akkumulátor" gyártásár betiltó bírósági ítélettel, s emiatt könyveit máglyára, őt magát pedig börtönbe vetették. Ott is halt meg Pennsylvániában, a lewisburgi börtönben.
Szomorú vég ez egy olyan ember számára, aki az emberi szabadság prófétája volt.
A tévelygések ellenére Reich a pszichoanalízis egyik kulcsfontosságú személyisége, s a modern szexológia úttörője.
Eszméinek megítélésekor szem előtt kell tartani a kort, amelyben élt. A húszas években bátorság kellett ahhoz, hogy valaki a serdülőkori szexualitás kérdését taglalja. Két évtizeddel Kinsey előtt Reich már anyagot gyűjtött az ember szexuális problémáiról s a szexuális forradalomért küzdött harminc évvel e forradalom térhódítása előtt. A pácienssel való közvetlen testi kapcsolat módszere tulajdonképpen a bioenergia megalapozásának tekinthető. Felismerte, hogy az ösztönöket elfojtó szorongások alóli felszabadulásban kell keresni az emberi létezés lehetőségét.
Mindezek után megkérdezhetjük miért nem kapta meg mindmáig az őt megillető helyet, elismerést?
...
Ha Reich életében nem is foglalhatta el az őt megillető helyet, elmélete mások közvetítésével messzebbre eljutott, mint amennyire ő ment volna vele. Manapság már sokak számára világos hogy ő volt az ember, aki döntő szerepet játszott abban, hogy a huszadik század második felében megváltozzanak a szexualitással kapcsolatos vélemények.
ZKM -a '90-es évek elején megjelent- cikke alapján, átdolgozta és szerkesztette:
DS
2001 Dec.


ORGONIT A GYAKORLATBAN




 Orgonit-OM az orgon energia (prána, csí, egyetemes energia) generátor
Speciális összetétele segítségével az Orgonit-OM a különböző hatások által lelassult, megdermedt egyetemes energia (orgon, prána stb.) számára visszaadja a lüktető, pulzáló tulajdonságát, ami által újra kifejezésre juthat e mindent átszövő energia jótékony hatása - fokozott életerő, öröm, bőség, jólét, kreativitás, önszerveződés, egyre jobban mélyülő tudatosság. Az Orgonit-OM a DOR forrás (életellenessé vált egyetemes energia) közelébe helyezve, visszaalakítja azt az energia pozitív, életet támogató formájává, s így kettős szerepet tölt be a védelem mellet egyszersmind az egyetemes energia pozitív forrásává válik. Az Orgonit-OM-ból készült tárgyakban, medálokban attól függően, milyen hatást szeretnénk elérni, elhelyezünk különböző szimbólumokat, ásványokat terápiás céllal az információ gyógyászat alapelveinek megfelelően.
 Az Orgonit-OM javasolt felhasználási területei:
 elektroszmoggal szennyezett környezet, számítógép, televízió, mobil telefon - csökkenti, megszünteti az általuk kiváltott tüneteket - pl. fáradékonyság, szem vagy fül problémák
munkahelyi stressz kezelésére,
személyes védelem, vagy meghatározott mentális, érzelmi problémák megoldására segédeszközként
földsugárzások átfordítására egy adott területen, ahol sokat tartózkodunk
növények, állatok gyógyítására fokozva életerejüket
információ gyógyászat kiegészítő eszköze
ételeink, italaink (víz) tisztítása, töltése
környezetünk pozitív orgon energiával való töltése érdekében, átjátszóállomások, trafók, radar berendezések stb. 250m-es környékén belül, tavakba, folyókba, patakokba juttatva azok energetikai rendbetételére
elektromos-berendezesekre-javasolt-maffinok.jpgOrgonit-OM térharmonizáló muffin, kúp, félgömb, gyémántforma: általában a lakásban, irodákban, munkahelyeken (TV, számítógép, laptop, mikro sütő, neonvilágítás) környezetünkben található elektromos berendezések (transzformátor állomások, adó és átjátszó tornyok, stb.) geo patikus zónák, munkahelyek káros sugárzásainak ellensúlyozására használhatjuk, a terharmonizalo-felgomb--kup-gyemant-formaban.jpgkészülékre helyezve a káros sugárzást átalakítja pozitív orgon rezgésekké. Kertben a beteg növények, fák mellé gyógyító hatású. Közérzetünk, hangulatunk javul, kiegyensúlyozottabbak leszünk, immunrendszerünk aktivizálódik. 

Orgonit-OM csakra korongok, félgömbök:
az adott csakra szimbólumaival és drágaköveivel ellátott orgonit korong. Hatása a blokkoldás és a pozitív életenergiával való feltöltése az adott csakrának, a megfelelő közvetítő anyagokon keresztül. Jól használható fájdalom csökkentésre, kezelésre, csakra-korongok.jpgA gyakorlatban a fájó területre , vagy közelébe helyezzük, és 15-20 percet várunk nyugalomban. Stresszes állapotban mellkasra, vagy ágyban testközelben tartjuk, Jól segíti a nyugodt alvást, segít a vérnyomás csökkentésében, stabilizálásában. Rendszeres használatával derék ás hátfájásokat, premenstruációs tüneteket, fájdalmakat kezelhetünk hatékonyan. Fogfájás esetén is működik. 
csakra-felgombok-.jpg 
ivoviz-harmonizalo-korong.jpg                 


Orgoivoviz-harmonizalo-korong-a-gyakorlatban.jpgnit– OM vízharmonizáló: csapvíz, ásványvíz, és minden ivóvíz harmonizálására javaslom, nem mindegy mit iszunk, és az Orgon energia segítségével vizünket letisztítjuk a környezetből felvett káros információktól (elektroszmog). A korongra helyezve az ívóvizet kb. 1,5-2 óra múlva érezhetjük a hatását. Műanyag edényben nem javaslom, inkább üveg vagy valamilyen kerámia edényben.    
 noveny-varazs-.jpg
 Orgonit –OM Növényvarázs: elsősorban beteg növények megerősítésére, gyógyítására javaslom, Csupán a növény cserepébe, szabadföldön az ágyásba, vagy palánta mellé kell tenni. Jól hasznosítható csíráztatás esetén is a csíráztató edény alá kell tenni.
 Orgonit-OM medálok, talizmánok:talizmanok.jpg a medál a testünkkel kapcsolatba lépve a kiegyensúlyozó hatása mellett irányított hatást is kifejt, a drágakövek célirányos rezgéseit felhasználva, felerősítve. Az orgon energia hatékonyabbá teszi a kövek hatását. Alapszinten kristályokat és, vagy szimbólumokat helyezünk a medálba, de igény esetén személyre szabottan határozhatjuk meg a szükséges ékkövet, a csakráknak, vagy az adott lelki problémának megfelelően. Javasolt nehéz élethelyzetekben, vagy stresszel teli munkahelyen dolgozók számára. Az energiákra érzékeny személyek számára védelmet jelent, csökkentve a környezet (emberek, elektromágneses terek stb.) negatív hatásait. legkisebb-medalok--jelkepekkel.jpgmedalok--nemeskovel--jelkepekkel.jpg





Orgonit-OM telefondísz, ragasztható a maroktelefonra. WiFi-re, Net-Modemre, asztali telefonra, PC – monitorra, fedélzeti komputerrel rendelkező autók műszerfalára helyezve, az Orgonit-OM orgon rezgésekké alakítja a káros elektroszmogot, és a rádióhullámokon sugárzott káros hatásokat. Ezzel csökkenti, megszünteti a készülékek által kiváltott kellemetlen érzéseket, fáradtságérzetet, stb.dscn0684.jpg Megelőzhetők a lassabban kialakuló szinte a folyamatában nem is érzékelt (ezért hisszük, hogy nincs) daganatok kialakulását. Az eszközöktől való függőség csökkentésében is segít.

  
Orgonit-OM "Chemtrailbuster"-vegyicsík írtó-dscn7586.jpg
Szabadban használható, alapvetően a vegyicsíkok ellen dolgozták ki, de a környezett is harmonizálja, mióta kitettem, szinte normális lett a környék időjárása, van csapadék(2011 decemberben elején tettem ki), s a felhők szinte szépek, nem sokáig rácsos az égbolt felettünk. Igaz ez egy kisméretű, de ez is működik jól. 34 cm magas és a az "antennák" pontosan az "Egyiptomi könyök" méretének a fele, hogy földünk rezgésével összhangban legyen. A hatékonyságot a benne lévő nagy mennyiségű , speciális alakzatban elhelyezett, hegyikristályoknak és az alumínium "antennának" köszönheti. Harc a kék égboltért! 

spgenerator04.jpgSBgenerátor(Super Brain), lényegében egy orgonit térharmonizáló, de megerősítve egy nagy méretű hegyikristállyal a közepén, s ezen egy Möbius-tekercs, a tekercset egy 15 Hz frekvencia generátorral meghajtom, s az egészet egy homokfúvott aluházba teszem. Ezzel az eszközzel, bekapcsolva, erösebb hatást tudunk elérni, és védelmet ad az alacsonyfrekvencián érkező érzelem és tudat befolyásolással szemben. 3 db AA elem kell a működtetéséhez, vagy tápegység. Ezt használom HAARP hatásainak kompenzálására, elnyomására.

dscn1503.jpgOrognit rezonátor lényegében egy SBG és orgonit térharmonizáló, ami áll egy nagy méretű hegyikristályból s ezen egy Möbius-tekercs,ami megvan hajtva egy frekvencia generátorral , amelyik 15 Hz-n és 32 KHz-n működik. a hegyikristály kék leddel van megvilágítva. Mindez természetesen az alap orgonit mátrixba van ágyazva. Ezzel az eszközzel erősebb hatást tudunk elérni, és védelmet ad az alacsony frekvencián érkező érzelem és tudat befolyásolással szemben. 9 voltos elem, vagy tápegység kell a működtetéséhez. Ki lehet egészíteni ezt az eszközt még kezelőrudakkal (réz cső orgonit töltettel) s így a Hulda Clark féle vírusirtóként működik. 



ORGONIT REZONÁTOR



 Az Orgonit rezonátor egy 9 voltos elemről működő impulzusgenerátor, ehhez csatlakoztathatók a rezonátor fogantyúi vagy az  SBG torony. A kimenetén 32 kHz vagy 15Hz frekvenciájú jel jelenik meg, a váltást a kapcsoló átkapcsolásával végezzük. aminek az átlagfeszültsége 4-5 volt a kimenetén (a maximum 8-9 volt). A készülékhez 2 db. rézfogantyú, azaz 2 db. 2 cm átmérőjű, 12.5 cm hosszú rézcső, beépített orgongenerátorral, csatlakozik vagy az SBG torony. A rézfogantyúkat használat előtt 1-1 réteg nedves papír zsebkendőbe kell csavarni, hogy jobban vezessék az áramot, de a réz ne szívódjon fel a beteg szervezetébe. Bekapcsolás előtt az egyik fogantyút az egyik kézzel, a másikat a másik kézzel kell megmarkolni. A kezelés 3 egymás utáni „rezgetésből” áll: először 7 perc „rezgetés”, majd 20-30 perces szünet, azután lehetőleg felcserélni a fogantyúkat és megint 7 perc „rezgetés”, amit egy újabb 20-30 perces szünet követ, majd fogantyúcsere és a harmadik 7 perces „rezgetés”. Ha tornyot használjuk akkor lehetőségünk van SBG üzemmódra vagy Orgonit rezonátor üzemmódra.
Miért van 3 kezelésre szükség? Dr. Hulda Clark tapasztalata: az első kezelés megöli a férgeket, vírusokat, baktériumokat stb., de néhány perc múlva újból megjelennek vírusok és baktériumok a szervezetben, az elpusztult férgekből vagy azokból a szervekből, ahova a „rezgetés” nem hat el. A második kezelés ezeket öli meg. Néhány perc múlva újból megjelenik néhány, valószínűleg elhalt baktériumokból felszabadult vírus, a harmadik kezelés ezeket pusztítja el. Dr. Hulda Clark szerint a férgeken belüli kórokozók azért nem halnak meg, mert az elektromos áram a férgek felületén halad és a bennük lévő kórokozók „árnyékolva” vannak. Előfordulhat, hogy a kezelések után maradnak kórokozók a szervezetben, pl. a belek vagy a gyomor közepén, a szemgolyókban, epekövekben, herékben. Ezek többnyire elpusztíthatók az általa ajánlott parazitaellenes gyógynövényekkel.
Árt-e a „rezgetés”-zeppelés az embereknek?
 A zeppelés, amit magyarul biorezonancia-módszernek kereszteltek el, Dr. Hulda Clark szerint azért nem árt az embereknek, mert alacsony, emberre nézve ártalmatlan frekvenciákról, kis feszültségekről és áramerősségekről, és rövid, pár perces kezelésekről van szó. A kúra, tehát a napi 3 kezelés max. 3 hétig tarthat.   Dr. Hulda Clark a „rezgetést” nem ajánlja terhes nők és szívritmus szabályzót viselők számára. A „rezgetés” során a belekben levő hasznos baktériumok egy része is elpusztulhat, de ez általában nem gond, mert a kúra csak néhány napig tart. Dr. Hulda Clark e hasznos baktériumok feltöltéséhez otthon elkészített joghurtot ajánl.
Parazitaellenes gyógynövény kombináció
Dr. Hulda Clark az elektromos zeppelésen kívül egy gyógynövényekbõl álló parazitaellenes programot is kidolgozott, ami szintén nagyon elterjedt. Három növényről van szó, ezek szedését egyszerre kell elkezdeni, de mindegyikkel más-más ritmus szerint haladni:
  • Extra-erős dióburok-tinktúra: 1. nap 1, 2. nap 2, 3. nap 3, 4. nap 4, 5. nap 5 csepp tinktúra fél pohár vízben feloldva éhgyomorra. 6. nap 2 teáskanálnyi (70 kg fölött 2,5 teáskanálnyi) tinktúrát kell bevenni éhgyomorra negyed pohár vízben feloldva. Ezután minden héten egyszer 2 teáskanál tinktúra, mint a 6. nap, a közben felszedett paraziták megölésére. Hulda Clark szerint csak azért érdemes 1 cseppel kezdeni, hogy kiderüljön, nem-e érzékeny a gyomor a szerre, máskülönben már az első nap a maximális adagot lehetne bevenni. 
  • 200–300 mg-os fehér üröm-kapszulák: 1. és 2. nap 1-1 kapszula vacsora elõtt, 3. és 4. nap 2-2 kapszula vacsora elõtt. Így növekszik az adag kétnaponként, míg a 13. napon eléri a 7 kapszulát. Utána a 14. 15. és 16. napon is 7 kapszula, azután pedig hetente egyszer 7 kapszula.
  • Szegfűszeg: patikában kapható üres, lehetőleg 00 méretű kapszulákat kell megtölteni frissen őrölt szegfűszeggel, kb. 500 mg. Ha nem kaphatók üres kapszulák, akkor gyógyszerkapszulákat kell kiüresíteni és megtölteni. 1. nap 3x1 kapszulát kell bevenni étkezések elõtt, 2. nap 3x2 kapszulát, majd a 3. naptól kezdődően és a 10. nappal bezárólag naponta 3x3 kapszulát. A 10. nap után hetente egyszer 3 kapszulát.
Az adagok külön-külön növekednek, de végül a heti egyszeri „karbantartó-programnál” a hétnek ugyanazon a napján lehet a háromféle gyógynövényt bevenni. Dr. Hulda Clark szerint a családtagoknak általában egyforma parazitáik vannak, még ha nem is mindegyiküknél jelennek meg a tünetek, ezért mindannyiuknak ugyanazt a parazitaellenes kúrát kellene elvégezniük.




ELEKTRO-SZMOG



Lakások , irodák, munkahelyek elektro-szmog szenyezetségének mérését válllom.
A mérés helyiségekként 2500 Ft, ha külön elektromos berendezést is kell mérni , 500 Ft berendezésekkent. Kérésre a védelemre is teszek javaslatot, és el is készítem. Tatabánya területén ingyenes kiszállással, ezen kívüli tereületeknél az érvényes üzemanyagnorma elszámolással.



"Elektromágneses szennyezést – ami tulajdonképpen nem más, mint kóbor rádióhullámok összessége – idézhetnek elő a legkülönfélébb elektromos berendezések: például a rádióadó- és vevőkészülékek, ideértve a látszólag ártalmatlan tranzisztoros rádiókat, a színes televízió, az ívfényes hegesztés, a fluoreszcens fény vagy akár az autók önindítója is. Minél inkább növekszik a rádióhullámok kibocsátására alkalmas berendezések száma, annál nagyobb a lehetősége az elektromágneses interferenciának. Ma már ott tartunk, hogy némely nagyvárosban valóságos elektro-mágneses szmog van, amely az élet számos területén bénítóan hathat. (1971-ben!, a szerk.)"Élet és Tudomány, 1971. évi 5. szám   Rewire Me eMagazine

Dr. Gerald Goldberg : Would you stick your head in a microwave oven?
Valószínűleg kevesen ismerik fel, hogy a legújabb technikai "vívmányokkal" felszerelt munkahelyek és otthonok mikrohullámú sütőkhöz kezdenek hasonlítani. Horrorfilmbe illő módon a ház megbetegíti és elpusztítja a benne lakókat és dolgozókat. Hab a tortán, hogy közben a személyes adatok megfigyelhetővé, a készülékek pedig kívülről irányíthatóvá válnak. Orwell: 21. század. A legtöbb vezeték nélküli elektronikai eszköz 2,4 GHz frekvenciájú mikrohullámú sugárzással működik, pl. a Bluetooth technológiára épülő eszközök. Ez a frekvencia különösen káros az emberi testre, mivel a vízmolekulák ezen a frekvencián rezonálnak, és a sugárzás energiáját hővé alakítják át. Ezért melegszik fel az étel a mikrohullámú sütőben. A tányér nem, mivel nem tartalmaz vízmolekulákat, az emberi test viszont annál többet.
  Az elektroszmog, a mobiltelefonok sugárzása csak az osztrákokra hat?
Bécsi orvosi kamara Információs plakátja a mobiltelefonok sugárzásáról a bécsi orvosi rendelőkben. A bécsi Orvosi Kamara nagy hangsúlyt helyez a mobiltelefonok helyes, egészségünket kímélő használatának ismertetésére. A bécsi Orvosi Kamara minden bécsi orvosi rendelőbe eljuttatott egy tájékoztató, figyelemfelhívó plakátot, amelyben felhívják a figyelmet a gyakori, kontrollálatlan, hosszú ideig tartó mobil telefonálás veszélyeire. Biztos, ami biztos alapon felsorolják azt a 10 viselkedési szabályt, amely betartásával a mobil telefonok sugárterhelését minimalizálni lehet. „Azért döntöttünk ilyen akció mellett, mert az utóbbi idők vizsgálatai, tanulmányai alapján a mobiltelefonok sugárzásának hosszú távú, negatív hatásait nem lehet kizárni” hangsúlyozta Walter Dorner a bécsi Orvosi Kamara elnöke. Az orvosoknak kötelessége felhívni a figyelmet a megelőzés elvére. Ameddig pontosan meg nem tudjuk mondani a sugárzás egészségügyi és hosszú távú hatásait, addig a maximális elővigyázatosság szükséges!” Dorner megjegyezte, hogy az ajánlott szabályok betartása nem korlátozza az emberek mobilitását és szabadságát. „Senki nem tudja nekem megmagyarázni, hogy a mobiltelefonnak éjszaka, bekapcsolva az ember feje mellett az éjjeli szekrényen kell lenni, vagy ha híváskor a kapcsolat felépüléséig eltartjuk magunktól a telefont, akkor a kényelmünk jelentősen csökken.” A mobiltelefonok sugárzása nem olyan veszélytelen, ahogyan a szolgáltatók, gyártók ismételten állítják. Ezért a bécsi Orvosi Kamara azt a döntést hozta, hogy a lakosságot a negatív egészségügyi hatásokra figyelmeztetni kell. Tíz, az egészségünk védelmének érdekében fontos szabály mobiltelefon használatakor:
1, Alapvetően, amennyire lehetséges csak keveset és röviden telefonáljunk. Gyerekek lehetőleg 16 év alatt ne használjanak mobiltelefont.
2, A telefont híváskor, a kapcsolat felépülése során tartsuk el a fejtől
3, Közlekedési eszközön, autón, buszon, vonaton, metrón ne telefonáljuk. Rossz vételi körülmények között a sugárzás nagyobb!
4, SMS küldésekor tartsuk el a testünktől a telefont
5,Telefonáláskor tartsunk 1-2 méter távolságot más emberektől, mert őket is besugározzuk
6, Mobiltelefont ne tartsunk a nadrág zsebében, mert hátrányosan befolyásolhatja a férfiak nemzőképességét, nőknél pedig női szerveket károsítja, ing zsebében hordva egyenesen a szívet sugározza, hosszútávon károsítva azt
7, Este kapcsoljuk ki a telefont, sose tartsuk bekapcsolva a fejünk közelében az éjjeli asztalon
8, Ne játszunk mobiltelefonon
9, A headset is problémás, mert a vezeték antennaként vezeti a sugárzást
10,WLAN ill. UMTS is nagy sugárterhelést jelent. Kábelen keresztül internetezzünk, tartózkodjunk a mobil kommunikációs rendszerektől (network.hu)
Így igaz és ezért használunk a mobilra és egyéb eszközökre orgonitot - ilyen módon átfordítva a sugárzást - energiát, akár gyógyítani is lehet a mobillal, a vezeték nélküli internet is életenergia forrássá változik!
 Otthonok és munkahelyek, mint mikrohullámú sütők


"A mikrohullámú sugárzás rendkívüli közegészségügyi veszélyt jelent, melyre a következő 5–7 évben ébredhetnek rá az emberek. De mire ráeszmélnek a járványra, addigra a lakosság 60–75 százaléká érintetté és cselekvőképtelenné válhat. Lehet, hogy egy olyan egészségügyi krízis következik, amely megbénítja a fejlett ipari országokat."



"A következő szervekről kimutatták, hogy különösen érzékenyek a rádióhullámokra: a tüdő, az idegrendszer, a szív, a szem, a here és a pajzsmirigy. Az utóbbi évtizedekben nagyon elszaporodtak a következő betegségek: asztma, alvászavar, szorongás, figyelemzavar, autizmus, szklerózis multiplex, Alzheimer-kór, epilepszia, fibromyalgia, krónikus fáradtság, szürke hályog, pajzsmirigy alulműködés, cukorbaj, melanóma, hererák, fitalakori szívroham és szélütés. Mindez összefüggésbe hozható a környezetünkben levő sugárzás megerősödésével. Az adótornyokból áradó mikrohullámú sugárzást kapcsolatba hozták az erdők pusztulásával, több madárfaj esetében terméketlenséggel és az egyedek számának csökkenésével, haszonállatoknál különféle betegségekkel és születési rendellenességekkel. A mikrohullámú sugárzás biológiai hatásairól már több tízezer tanulmány készült, ezért elképesztő, hogy a távközlési ipar szóvivői megússzák, amikor kijelentik, hogy nincs bizonyíték a vezeték nélküli technológia ártalmasságára."




"Az elektromosság kellemetlen hatásait a vasúti sínek mentén távíróvezetékeket szerelő munkások jelezték először. Fejfájásra, fáradtságra, ízületi fájdalmakra és más betegségekre panaszkodtak, amelyek nem fordultak elő a talpfákat rakó munkásoknál. A következő rejtélyes betegséghullám a Bell telefonkezelőknél jelentkezett, akik kézzel helyezték a csatlakozókat az aljzatokba az elektromosság 'kapcsolásához'. A tünetek a 'neuraszténia' nevet kapták. Az oroszok hasonló tüneteket vettek észre a mikrohullámú vagy rádiófrekvenciás sugárzásnak kitett dolgozóknál, és ezt elnevezték 'rádióhullám-betegségnek'."




KONDI-GURTNI (TRX-HEVEDERTORNA)



Az ötlet, mint minden, véletlenszerűen jött, egy ezoterikus rendezvényen láttam TRX- bemutatót, viszont túlzottnak találtam az árat, és készítettem magamnak egyet. Szóval innen indult a Kondi-Gurtni, ezt a nevet adtam a saját készítményemnek. Tanítványaimnak is tetszik, szívesen gyakorolnak vele. A harcművészetek edzésein igen sokoldalúan és célirányosan lehet hasznosítani. A Kondi-Gurtni sokoldalú otthoni tornaeszköz, melyen saját súllyal tornázhatunk. A „Kondi-Gurtni” hevederből áll, melyeket egyszerűen felakasztunk, kikötünk, vagy befogathatunk az ajtóba. A heveder végén markolatok találhatók a kezek és lábak részére. A Kondi-Gurtni állítható, 1-2,5m tartományon belül szabályozható. A beszerelése nagyon egyszerű, s szinte az egész testet tornáztathatjuk vele. Használat után szinte semmilyen helyet nem foglal a lakásban, könnyen tárolható. A csomagolás műanyag zacskó melyben akár tárolhatjuk, szállíthatjuk. Egyedül vagy társaságban is edzhetünk vele. Otthon egy biztosan felszerelt tartóba akasztva, vagy a kertben, a parkban egy fán, korláton, hintán rögzítve már kész is az edzőtermünk. Egyre többen szeretnek a szabadban, friss levegőn erő-állóképességi tréninget végezni. Kiránduláson, üdülés alkalmával sem kell lemondani a napi testerősítésről, bárhol egy fára, oszlopra rögzíthető s már dolgozhatunk is a kockás hasunkon. Ha megfelelően táplálkozunk, akkor már egy hónap alatt át lehet formálni az alakot. Fejlődnek az izmok, az anyagcsere is felgyorsul, felesleges kalóriák égnek el, így lehet a testzsír-százalékot is csökkenteni. A Kondi-Gurtni olyan alvó izomrostokat tud megdolgoztatni, amiket súlyzóval nem fog sikerülni, mivel nem izolált a tréning, stabil és instabil felfüggesztési pontok vannak, az egyes gyakorlatoknál végig kell a törzsizmoknak dolgozni, ez pedig nagy előny. Itt mindig a hétköznapi élethez hasonló feladatot kapnak az izmok. Ezzel az eszközzel sok csavaró mozgást is kell végezni. Az alapgyakorlatokat, melyeket tartozékként csomagolok, javasolt legalább háromszor elvégezni egy edzés folyamán. Természetesen még lehet mellette mást is sportolni. A Kondi-Gurtnit megvásárolható nálam edzésen, vagy egyeztetett időpontban, megrendelés esetén a vételár beérkezésétől számítva, ha nincs netán késztermék, 4 napon belül postázom, ha van raktáron 24 órán belül. A terméket magam készítem, egyedi kivitelben, s minden munkafázis kézimunka. A termékek ára: állítható kivitel 15.000 Ft+1.050 Ft postaköltség
Utalás bankszámlára CSŐR GÁBOR MENYHÉRT 11773401 00420556 HUF, vagy postai csekkel Csőr Gábor 2800 Tatabánya Petőfi Sándor utca 62. 
 

Felmerülő igény esetén Kondi-Gurtni edzéseket is tartok , infó itt   +36 30 738 5918   



 Chi Kung


Egyáltalán, mire jó ez az egész és miért küszködik itten sok ember, meg stb.. Beszélünk egészségről, ami igaz, de szerintem a lényegesebb kérdés az önismeret, s az hogyan is történik. Ez a fő gondunk (nem csak Neked, Nekik és nekem is) miként zajlik a folyamat, s mennyi időbe telik!? Erről kezdek polémiát, talán levelezőtárs is akad. Várom kérdéseiteket!
Arról sokat nem szeretnék magyarázkodni mi is a Chi Kung. A kínai értelmezése főleg a szövegkörnyezettől függ, mi esetünkben finom energiák áramoltatása tudatos légzéssel és kapcsolódó mozgással. Nehéz fogalmi rendszerünkbe elhelyezni, mert a jelentése, értelmezése még a légzésen keresztül belénk áramló életenergiát is jelenti. Taoista gyógyítók az élethez szükséges legfontosabb dolgokat a következőképpen értelmezték: étel nélkül 10-20 nap, víz hiánya 5-7 nap, levegő nélkül 3-5 perc az életünk. Arra hamar rájöttek, már Huan Ti /Sárga Császár/ idején, hogy a legtöbb betegség az energiaáramlásban keletkező változások eredménye. Abban az időben, s még később is, boncolásokat végeztek ez energiarendszer kutatása céljából, szinte mértani pontossággal feltérképezték az ember testét, az érrendszert, keringtetési rendszert, a nyirokrendszert, az idegpályákat, majd ezek után ráébredtek, hogy a bajok eredete nem szervi, hanem energia hiánya vagy túltengése, a többi tünet ennek folyamodványa. Tehát adott volt, hogy a megelőzés és gyógyítás útja a Chi-n keresztülvezet! Erre jött a megoldás, a taoista bölcsek chi kung gyakorlatokat végeztek, amit elkezdtek gyógyításra használni. Ez eddig egyszerű, de a lényeg most jött, az a tény, hogy a taoista bölcsek, akik egészséges, kiegyensúlyozott emberek, elgondolkoztatta az orvosokat a személyiség és a test-lélek harmónia szoros kapcsolata minőségén, azaz minél jobban ismeri valaki a saját testét és lelkét annál több az esélye, hogy egészséges marad.
A kung jelentése a módszer, az út. A szókapcsolat magyar értelmezése – légző gyakorlatok-, de én jobban szeretem az energiagyűjtés megfogalmazást. De mint mindennek a chi kungnak is a titka a gyakorlat. Itt kezdődnek a problémák!
Véleményem, hogy egy kétnapos szemináriumon nem lehet megtanulni a chi kung gyakorlatait, s sokszor inkább káros, mint segítség. Mire gondolok. A gyakorlatok sokrétűek és egymásra épülnek, ebből következik az az egyszerű tény, hogy ez esetben a gyakorlónak esélye sincs a két forma közötti érési időt átélni. Tehát a hatás nem az, ami normális estben lenne. Ilyenkor jönnek elő az energiablokkok, különböző fájdalmak (főleg ha még otthon gyakorol is) és a kiábrándulás egy idő után az egészből. A lelkes tanítvány áll magára hagyatva, mert a „Mestert” sehol nem leli a közelében, vagy a következő kurzuson úgy egy év múlva. Még rendszeres edzés-gyakorlás és megfelelő felügyelet mellett is előfordul, hogy derék, hát, térd, váll, könyök vagy mellkas fájdalmak jönnek elő, ami egyértelműen átmeneti, hiszen a mozgásos chi kung mint egy esszencia átjárja az egész testet és a meginduló javulást néhafájdalom kíséri.
Sajátos kultúránkban a fájdalom (terhelés) minimális tűrését sem erősítjük, azonnal meg akarjuk szüntetni, lehetőleg valamilyenszerrel, hisz ha nincs, tünet nem is vagyunk betegek, vagy a szebbik, mikor orvosi magyarázattal szedjük a szereket, és ideologizáljuk, „ezzel együtt kell élni” formulával, s közben a fájdalom elnyomásával napról napra gyengülünk. Ugye milyen idilli? Holott egyszerű gyakorlatokkal meglehet szüntetni egy halom betegséget, főleg megelőzni a kialakulását. Azt hangsúlyozni kívánom, hogy nem a chi kung az egyetlen és igaz megoldás, rengeteg kiváló gyógymód van, de ahol nem kell csak gyógyszert szedni és csodát várni, ez egyedül a jelenlegi hazai szemlélet kiváltsága. Mert mit is gyakorlunk, s hogy is megyen ez? Kérdezi, akit érdekel. A chi kung alapvetően kétféle gyakorlatból áll, mégpedig mozgással és mozgás nélkül végzett légző gyakorlatokból. A mozgásos gyakorlatokat kell először megtanulni és utána lehet kezdeni a belső chi mozgatást.
Főleg azért mert amíg a gyakorló nem érzi és nem képes ellenőrizni mozgása közben a chi áramlását, addig nincs mit tanulni a második szinten. Bármennyire csábító és kényelmes a révetegnek tűnő ülő pózban lévő meditáló képe, annál veszélyesebb a tudatlanságból fakadó véletlenül elinduló chi eltévedése a testben. S ami még fontos, ehhez is kell egy kevés erőnlét és lazaság, tehát itt is bemelegítéssel, erőfejlesztő gyakorlatokkal kell kezdeni, majd lassan belelendülni a chi kung gyakorlataiba. Még a chi kung gyógyászatban is a mozgás az első feladat, csupán ott az orvosok veszik át a mester szerepét (USA, Kína, Anglia, Oroszország chi kung szanatóriumok, kórházak).Az edzésen prevenciós céllal (ez is az, nem csak a masszázs ágy) gyakorlunk, így a gyakorlataink eltérnek kissé, de nem nagyon, a gyógyítási gyakorlattól. A gyakorlás edzés”, mint említettem a bemelegítő erősítő formákkal kezdődik, majd áttérünk a chi kung gyakorlatokra. Később már a nyújtásokat is chi kung formákkal végezzük. Ezek még feloszthatók erősítő-nyújtó formákra, majd ezek begyakorlása után kezdődik az energetizáló rész. A légző gyakorlatokat is elég sokféleképpen lehet végezni. Legelterjedtebb a „buddhista légzés” amikor is orron át belégzés mélyen a hasba majd a kilégzés erős has préssel (főleg kezdőknél) és szájon át. A nyelv mindvégig a szájpadlás boltozatának legfelső pontján helyezkedik el. Ez azért fontos, ezzel kapcsoljuk össze a chi mozgását segítő pályát testünkbe egy körré. Későbbiekben tanulják a tanítványok a „taoista légzést” ahol majdnem minden megegyezik, de a belégzéskor nem domborodik a has, hanem feszül és a mellkasba és hasba szívjuk a levegőt, kilégzéskor domborodik, azaz lazul el. E szabályok érvényesek minden chi kung, kung fu és tai chi chuan gyakorlatra. Ami izgalmassá teszi a dolgot az önismeret hogyan lesz ebből? A rendszeres chi kung a fizikai állapotjavuláson kívül elindít egy folyamatot, persze ez nem rögtön „instant”, aminek hatására a gyökércsakra és a koronacsakra között egy állandó áramlás indul meg. Ennek hatására, mivel érinti az összes csakrát, szinte stimulálva, megindít egy erjedést az önmegismerés irányában. De mit is értek, gondolok, amikor a személyiség fejlődésről írok? Igazábólez egy megkezdődő folyamat, amely végül is vagy a végtelenségig tart, inspirálva (késztetve) magunkat az újabb és újabb felfedezésre önmagunkban, nem megriadva a keserű pirulákkal való találkozástól sem. Természetesen ehhez hozzátartozik a következetes agytorna, az olvasás útján szerzett ismeretek, folyamatos gyűjtése. Miért az olvasás? Mert a beszéd után a következő leghatékonyabb módszer az absztrakt gondolkodás fejlesztésében, ez pedig előfeltétele a tevékeny kreatív agymunkának. A képi információk a közhiedelemmel szemben csökkentik ezeket a képességeinket, ezért olyan gyatra a szövegértése a képolvasásos oktatásban részesült honpolgárainknak. Sajnos ők azok akik, ha nem váltanak, lemaradnak az úton, s nagyon nehezen bandukolva tudnak haladni, vagy visszafordulnak idő előtt. De vissza az információkhoz, nem mindegy honnan és mit, s bizony hosszú és keserves út megtanulni melyek a hasznosak számunkra és melyek nem. Szerencsés, aki baráti körében hamar utalást talál, vagy jó tanító közelében van, de előfordulhat, hogy önmagára kell hagyatkozni. A „csikung” és a „tajcsi” testet és lelket edző gyakorlatai segítenek bennünket ebben is a helyes úton maradni. Ez a csodálatos, hogy a test és lélek együtt tisztul és halad a világosság felé, még ha néha nem tűnik ez olyan egyértelműnek.
                                     Shifu Csőr Gábor








Ether kutatás



Tartalom
A négy éterek (teozófiai, antropozófiai és rózsakeresztes írások)



Amikor először olvastam az éteri erők a teozófiai könyv. Szerint Charles Leadbeater (1900) vannak nagy éterikus áramlatok folyamatosan söpör végig a Föld felszínén a pole a pole, és vannak módszerek, amelyekkel ez az erő biztonságosan lehet használni, de haszontalan megpróbálja irányítani lenne nagy veszélyben van. Másodszor, van éterikus nyomás, kissé megfelelő a légköri nyomás, és az étert izolálásával egy adott térben, a hatalmas erő éterikus nyomás lehet hozni szóba. Harmadszor, hatalmas üzlet a potenciális energia, és megváltoztatja a feltétele az ügy néhány ilyen is felszabadult és hasznosítani, némileg a látens energia hő formájában lehet felszabadult változás feltétele a látható anyag. (1)

A négy éterek

Annie Besant szerint (1910) vannak különböző éteri anyag sűrűségét, amelyek különböző szilárd és folyékony különbözőek, és ezek így hívjuk villamosenergia-, hang-, fény, és így tovább. A legsűrűbb formája éter mozgás adja a rendes jelenlegi villamosenergia-és hogy ugyanolyan éter a rezgések hangok, amelyek meghatározzák a levegő hullámok lesz (rezgések a levegő másodlagos). Egy másik sűrűsége éter adja a rezgéseket a fény. Aztán ott vannak a gyors és rövid hullámok, amelyek a finomabb formája a villamos energia. Vannak finomabb formái éter rezgések, melyek a médium továbbításának gondolatok az agy az agy. (2, 3)
Szerint Pekka Ervast (1926)-éter láthatatlan fizikai erő. Először is, a kémiai-éter, amely megteremti az energiát az élelmiszer. Ez az éter nyilvánul meleget és a tűz. Másodszor, mágneses éter, amely a teremtő erő csatlakozik a szexuális vonzalom. Azt is csatlakozik a termelés és a mozgás a testnedvek. Harmadszor, a Sense / fény éter, amely kapcsolódik a fizikai érzékeit. Ezt éter áramlik idegek és a vér, és ez gyakran nevezik prána. És negyedszer, ott van a leginkább fejlődött memória / élet-éter, amely kapcsolódik a memória és a légzés. Ervast arra is rámutat, hogy a prána néha definíció szerint az életerő a Nap, ami folyik minden szinten. (4, 5, 6)
Az összehasonlítás és az adatok szerint a Rudolf Steiner és Günther Wachsmuth (1932, ahogy idézi Constable 1990) négy éter. A meleg éter nyilvánul hő, amelyek úgy tekinthetők, mint a negyedik halmazállapot. Ez kiterjedt a cselekvés és hajlamos gömbölyű formák. A fény-éter tartják, mint a normál fény. Ez kiterjedt a cselekvés és hajlamos háromszög formában. A kémiai éter aktív kémiai folyamatok mindenféle, és továbbítja a hangot az emberi fül. A centripetális akcióban, és egymásba minden jelenség a hideg és összehúzódás. A hangok vibráló mindenütt tér által termelt erői kémiai éter. A természetben ez az éter hajlamos termelni félhold formákat. Az élet-éter a leginkább fejlődött a négy éterek. A centripetális akcióban, és hajlamos termelni négyzet alakú. (7)
Szerint Max Heindel (1909) is vannak négy éter. Először is, a kémiai éter mind pozitív (asszimiláció) és negatív (kiválasztás) a megnyilvánulása. Másodszor, az élet-éter a sugárút erők terjedési működését. A pozitív és a negatív pólus. A pozitív erők dolgoznak a női a terhesség alatt, és a negatív erők lehetővé teszik a férfi, hogy készítsen sperma. Harmadszor, a fény polarizált étert is. Az erők, amelyek a munka mellett a pozitív pólus kering a vér (vagy növényi nedv), és ezáltal a vér hőt. A negatív erők működnek az érzékek, és betéti klorofill és a színek. Negyedszer, a fényvisszaverő éter rögzíti a reflexiók a memória a természet. Ez az éter is a médium a gondolat, hogy jó benyomást kelteni fel az agyban. (24)

A hét állam anyag a fizikai világban

(Alapján ezoterikus tanítások és szokatlan energia kutatására.)
7.. Az élet-éter - tudat - gondolta az energia és a memóriát - éteri atomok - a legjobb életet erők
6.. Fény-éter - negatív energia - sugárzó fény - hosszanti fotonok - kék vége spektruma az élet erők
5.. Mágneses éter - pozitív energia - elektromágneses fény - fotonok - piros végét spektruma az élet erők
4.. Tűz éter - plazma állapotban - az elektromos áram - elektronok - a legszilárdabb élet erő
3.. Air - gáz halmazállapotú
2.. Víz - folyékony állapotban
1.. Earth - szilárdtest

Vitality gömböcskék, lifeforces és éterikus atomok


Ábra. 1.. Lifeforce Vitál
Szerint Leadbeater (1927), a Nap küld különböző formák éteri energiát, például kígyó tűz, életerő és vitalitás. A lifeforce úgy tűnik, hogy képes elfoglaló több különböző fajta éterikus forma és ez leggyakrabban elfogadott egy oktaéder , készült négy atomok rendezett egy négyzet alakú, és egy központi atom állandóan rezgő fel és le. Néha használ rendkívül aktív kis molekula, amely három atom. A vitalitás gömböcske áll, hét atomok, rendezett, mint az atomok lifeforce, kivéve egyfajta hatszög helyett egy négyzet.Mindezen formák a központi atom gyors rezgés merőlegesen lemez síkjával más atomok, ugrott fel belőle a magassága nagyobb, mint az átmérője a lemezt, majd a lemezt süllyedő alább egy egyenlő távolságra, megismételve ezt mozgás többször is a második.(8)

Ábra. 2.. Nőies éterikus atom



Az "atom" kifejezés az itt használt éteri atomok. Két fajta éteri atomok pozitív (férfias) és negatív (női). A pozitív atom az életerő áramlik (balra), a negyedik dimenzió, hogy a fizikai világ és a negatív atom az életerő áramlik (jobbra), a fizikai világ a negyedik dimenzióba. Az erő áramlik a tágabb végén, ami a szív, mint a forma.A spirálok belül és körül ez atom zárt hurkok. Az atom forog fel a saját tengelye, és van egy szabályos lüktetés, a hőtágulás, mint az erős szívdobogás-érzés. (9)
The Sun sugároz vitalitást minden szinten. Az életerő belép néhány fizikai atomok, mérhetetlenül fokozza tevékenységét és teszi őket animált és ragyogó. A vitalitás kutak belül atom, akkor ruházza fel egy további élet, és ad neki egy vonzóereje, hogy azonnal hívja fel körülötte hat más atomok amely intézkedik a hatszögletű formában. Ezek a gömböcskék feltűnő mindenekelőtt a többi, lehet látni lebeg a légkörben, figyelembe véve a ragyogó és extrém tevékenység. Míg az erő, amely élénkíti ezek a gömböcskék egészen más a könnyű, mégis úgy tűnik, hogy függ fény erejét a megnyilvánulása . A ragyogó napsütés ezt életerő folyamatosan feltörő újra, és a gömböcskék keletkeznek nagy gyorsasággal és hihetetlen számokat, de felhős időben nagy a csökkenés számának gömböcskék alakult, és az éjszaka folyamán, a művelet teljesen felfüggesztik. (8)

Orgone energia felfedezése Wilhelm Reich (1897-1957)

Az orgon energia lüktető életerejét és alapvető alkotó erő a természetben. A díjak és sugárzik minden élő és nem élő anyag. A különböző anyagok vonzzák és elnyelik vagy visszaverik orgon energia. Erősen vonzódik élőlény, a víz, és saját magára. Az orgon energia behatol számít különböző sebességgel. Ez összefügg a mágnesesség és az elektrosztatikus feltöltődés. (10)
Wilhelm Reich fedezte orgon energiát Bion (pulzáló mikroszkopikus üregek) kísérletek. Egy Bion készítmény készült por alakú homok melegítettük izzás, és elmerül a steril táptalajt, engedett erős sugárzó energia jelenségek. Lab dolgozók kifejlesztett szem és a bőr gyulladása, amikor megfigyelték a készítmény túl hosszú, vagy túl közel. Az energia közvetített mágneses mezőt a közeli vas-eszközöket, valamint az elektrosztatikus töltés a közeli szigetelők. Reich megjegyezte, hogy a fémek vonzotta ez az energia, és gyorsan tükrözi, hogy mindkét irányban. Szerves anyagok vonzott, felszívódik, és erről az energiát. (10)
Ezekből a megfigyelésekből, Reich (1940) kifejlesztett egy módja annak, hogy koncentrálni orgon energiát. Ő épített kis doboz váltakozó rétegek szerves és fémes anyagok, a legbelső réteg fém. Reich nevezte eszköz az orgon energia tároló. (11)
Jó szerves anyagok Orgone akkumulátorok gyapjú, méhviasz, üvegszál és akril műanyag. Jó a vas-és acél lemezek, acélgyapot és a bádog. Akkumulátorok használt élő rendszerek, réz és alumínium kerülni kell, mivel ezek hozama toxikus hatásokat. A felhalmozási válik erős, mint több réteget adunk, bár miután három (szerves fém +) réteg van az erő nő csak egy kicsit: Egy három rétegű akkumulátor mintegy 70%-a az erejét egy tíz rétegű akkumulátor. (10)
Orgone akkumulátorok számos érdekes hatásokat. A sunnuy világos nappal egy akkumulátort fejleszt a valamivel magasabb hőmérséklet a belseje, mint akár a környéket, vagy a vezérlő ház. Egy elektroszkóp belül tartani az orgon akkumulátor fogják oszlatni a díjat lassabban, néha spontán feltöltődik. Egy akkumulátor inkább vonzza valamivel magasabb páratartalom önmagába. A csapadékos időjárás összes fenti hatások eltűnnek. Geiger Müller cső belsejében erős akkumulátor több hétig vagy hónapig megy halott egy ideig, majd feltöltődik nagyon magas ionizációs szint. (10) Ez a vákuumcsöves ionizációs hatás része lehet a titka Reich orgon motor.
Akkumulátoros felerősíti az energia feltételeit a helyi környezetre. Orgone energia érzékeny az elektromágneses gerjesztés, és ez irritálta a túlfűtött, egészségtelen állapot a radioaktív anyagokkal, x-ray generátorok, radarok, mikrohullámú sütő, mobil tornyok, broadcast tornyok, katódsugárcső (régi TV-k), fénycsövek és nagyfeszültségű vezetékek. Reich nevezte ezt a jelenséget a oranur hatást. A túlfűtött állam után is fennáll az eszközök eltávolítása. Ha az irritáció meghosszabbodik az orgon energia lesz, stagnál, és élettelen, halálos orgon energia (dor). A levegő megbízott Dor fülledt és nehéz, hogy egy jó levegőt belőle. (10)
Általában orgon energia a pezsgő és lüktető állapotban. A jó idő a légzés egyszerű és a legtöbb ember úgy érzi, rendkívül él és nyugodt. Napsütéses Tiszta időben a Orgone töltés a Föld felszínén erős, és a csapadékos időjárás a Orgone díj gyenge a felszínen, de az erős, a hangulat. Orgone díj általában erősebb, nagyobb magasságokban, mint az alacsonyabb magasságokban, és erősebb az alacsonyabb szélességi fokokon, mint a magasabb földrajzi szélességeken. (10)

Éteri időjárás felfedezése Trevor J. Constable

A Föld egy élő szervezet, és mint minden élő lélegzik. A fő éteri erő részt vesz a légzési folyamatok kémiai éter. A Föld bolygó kifújja a levegőt a kémiai éter a légkörbe napkeltekor, és belélegzi azt a köpeny naplementekor. "A nedvesség-termelő, a folyadék-befolyásoló kémiai éter felelős az ilyen látszólag eltérő jelenségek, mint a reggeli és az esti köd és a pára, ingadozása talajnedvesség, légnyomás változások, növekszik, és diminutions potenciál gradiens, valamint az emelkedő és a csökkenő növényi nedv . " (7)
Wilhelm Reich (1897-1957) fedezte fel a kémiai étert a fizikai erő 1939-1940, és felszólította, hogy orgon energia. Ő empirikusan kiderült sok tulajdonságait Orgone energia, a kék színű, az affinitása a folyadék halmazállapot és a képessége, hogy termikus, barometrikus, elektrosztatikus és biológiai hatásokat. Az ő felfedezése légköri orgon energia, Reich is meghatározó jelenléte alapvető nyugat-keleti irányú mozgás. (7)
A kémiai éter áramlik alacsony potenciállal rendelkezik a magas potenciállal - az ellenkező irányba, mint a hagyományos energia potenciál. A fő éteri áramlások a mérsékelt övezetben fut nyugatról keletre, és az Egyenlítő, a fő áramlás keletről nyugatra. Nagy különbségek vannak a mérsékelt égövi éteri sűrűségű és reakcióidőt, mint a (gyorsabb) Egyenlítő. A nyugat-keleti irányú áramlás éter az északi féltekén a legerősebb teliholdkor, és a leggyengébb az új hold. Van is délről északra földi áramlás éter az északi féltekén tavaszi és nyári, valamint a téli időszakban ezt az áramlást megfordul. A nyugatról keletre áramlás és a délről északra flow külön funkciója az éter, de bizonyos fokig kölcsönösen befolyásolják egymást. (12)

Ábra. 3.. Éteri időjárás mérnöki eszköz
Geometriai formák és struktúrák régóta részvétel éteri erővel.Piramisok és kúpok középpontjában az éteri erő koherens nyaláb a kúp csúcsa. Amikor a forgás adunk hozzá, az eszközök hatékonyabbá válnak, mint örvényszerű mozgás keletkezik az éterben. Továbbá, amikor a készülékek szerelt mozgó hajó hatásuk jelentős mértékben növekszik. A kép Mark 5 pók: A forgó kúpok rábírja örvénylő mozgást az éterben, amelyek növelik a helyi éteri potenciál, és vonzza a légköri nedvesség, és végül elő eső. (12)
Éteri potenciál és a légköri nyomás egy inverz kapcsolat. Ahogy éteri potenciál és a páratartalom emelkedik, légnyomás lemegy, felhők képződnek, és végül esik. Amikor az éteri lehetséges lesz elegendő, ellátása keresztül villám. Magas éteri potenciálok antagonisták nagy elektromos potenciál. Nagyon magas éteri potenciállal (például a trópusi ciklonok és tornádók) felé folyik magas elektromos potenciál forrásokból, mint például a magas feszültségű transzformátorok és tör nagy erővel. (12, 13)
Két gyerek éterikus örvények: implozív és robbanásveszélyes. Hagyományos technológiával függ robbanásveszélyes erők, amelyek a forró, száraz, és romboló. Implozív erők, másrészt, a hűtés, összehúzó, és konstruktív életre.Tevékenységük harmonikusan rendezett, és alapja az aranymetszés aránya, ami nyilvánvaló minden életben. (12)

A Harmonizers Slim Spurling (1938-2007)


Ábra. 4.. Környezetvédelmi Harmonizer
Kísérletek pusztulásnak indult tekercsek vezetett Spurling 1991-ben, hogy felfedezzék a gyógyító hatását bizonyos hosszúságú réz gyűrű. Ha a réz gyűrű rezonáns, harmonikus frekvenciák a fény, akkor létrehoz egy tenzor mező belsejében a gyűrűt, amely bocsát ki kékes fehér fényt. A gyűrű is létrehoz egy következetes energia nyaláb egy merőlegesen a tenzor síkra. Továbbá, amikor a réz gyűrű csavart balkezes helix (balra), a gyűrű pozitív hatással van mindkét oldalon. A Harmonizer áll a képen három ilyen gyűrűk metsző 120 fok, ami egy toroid következésképpen területen. Amikor bizonyos frekvenciájú hangokat alkalmaznak, ezen a területen bővül. A tekercs a központban irányítja az energia áramlását, és a forgás indukál gömb jellegű toroid. A gyöngyök felerősíti a hatást, mint a gömb alakú kondenzátorok. (14)
Spurling a Harmonizers képesek csökkenteni a légszennyezés és a tiszta levegő legalább tíz mérföld sugarú körben, különösen, ha a rezonáns frekvenciák a vízmolekulák a felhő játssza a Harmonizer. A gyűrűk önmagában pozitív hatással van a biológiai rendszerek és a víz, és ők is csökkenthetik vihar és villámlás. Úgy tűnik, hogy Spurling gyűrűk működnek rezonanciában álló gravitációs hullám az univerzumban. (14)

Az éter Sugárzási készülékek Oskar Korschelt (1853-1940)

Az április 1890 Korschelt épített gyógyító ray eszköz egy speciális cső. Úgy vélte, hogy a Nap bocsát ki a kis-éter-részecskék és a megfelelő antennák lehetővé kell tenni, hogy ezeket a részecskéket gyógyításra. (15)
Az első készülék volt, amely két kör alakú rézlemez (13 cm átmérőjű) reguláris rács négyzet alakú lyukak (10 mm átmérőjű). A réz lemezeket belsejében elhelyezett hengeres fából készült gyűrűt (12 cm hosszú), az átellenes végén. A fából készült gyűrűt elhelyezni egy konzervdoboz, ami nyitva volt az egyik végén, és forrasztani a csonka kúp majd 1,5 méter hosszú cső. A réz lemez a konzervdobozok back end volt csatlakoztatva a fedelet, hogy pozitív terminál az akkumulátor és a rézlemez a sugárzó végét pedig negatív pólusára. A vörösréz lemez csatlakozik a pozitív lemez volt, a fa belsejében mozgatható hengert. (15)

Ábra. 5.. Éteri gyógyulás ray készülékek
Korschelt felfedezte, hogy a hatások jelentősen felerősödött, amikor mind a réz lemezeket csatlakoztatott akkumulátor terminálok. Ha csak egy rézlemez volt kötve, a hatás érzékelhető csak gyengén. A kezelések néhány percig tartott, akár 30 perc alatt. A távolság a lemezek-ra állítjuk be 6 cm-nél kevesebb, a nem érzékeny ember.Nyugodt személyek jobban érezte magát a hosszabb távokon. Volt egy külön harmonikus távolságot minden egyes személy. Az éter-sugárzás befolyásolja, nem csak az emberek, 15 perc után, hogy teljesült az egész szobát. (15)
A tápegység szerepet játszott a mellékhatásokat, amelyek azonban a készülék működött is áram nélkül, bár nem olyan erősen. Az éter-sugárzás dolgozott harmonikusan szénnel, ezüst és arany elektródák, de elutasította a jelenlegi ki dinamó. Ha a jelenlegi volt vezető árokban pohár friss vizet, az eredmények javultak. Alkalmas fémek a berendezés bizonyult arany, ezüst, réz, nikkel, vas, cink, ón, és ötvözetei. Ólom-t alkalmatlannak minősítették. A sugárzás befolyásolta az időjárás, csak a jó idő sikert kaptunk. (15)

Ábra. 6.. Ether ray lemez
A ray készülékek fent volt, nagy és praktikus, a kezelést.Következésképpen Korschelt kifejlesztett egy kisebb ray lemez (német szabadalmi 69.340, július 14, 1891). A ray lemez kéznél volt, de nem különösebben erős. Ez egy fából készült lemez egy lyuk a közepén. Mindkét oldalán spirálok réz lánc volt rögzítve, az első jobbra forgó szemben a Nap és a hátán az óramutató járásával ellentétes spirál szemben a beteget.A jobbra forgó összegyűjti az éter részecskék és az óramutató járásával ellentétes irányba spirál sugároz őket, mint a fény.A spirálok kapcsolódtak egymáshoz a lyukon keresztül. Hogy növelje a hatalom a készülék, a nehéz felmérni antenna vezeték meghosszabbították elfordításával két rézkábelek csavarvonal (mint a pusztulásnak indult), elválasztó és a vágás minden negyedik csavar, formálja őket, mint a gyűrűk és forrasztás őket össze, mint egy lánc. (15, 16)
A hatás ezekből ray készülékek észlelték az egészséges emberek a hideg és mások, mint a meleg, néhány sokat izzad, de a test hőmérséklete normális. Mint általában, a hatásokat nyugtató. A szívműködést egyre erősebb és lassabb. Az alvás mélyül, így kevesebb alvásra van szükség. A memória jobb lesz. A készülékek nem voltak különösen alkalmasak gyógyító gyomor problémák, idegrendszeri betegségek, álmatlanság és a fájdalmak. (15)

A lépek Viktor Grebennikov (1927-2001)


Ábra. 7.. Honeycomb fájdalomcsillapítóval
A Agroecology Museum közelében Novosibirsk jelenít mindig aktív méhsejt fájdalomcsillapító. Ez a szék felső sapka, amely kevés száraz lépek benne. Bárki, aki ül a szék néhány perc múlva szinte biztosan érezni valamit, és a fejfájás is kap mentességet a fájdalom legalább néhány órát. A méhsejt fájdalomcsillapítók által felfedezett Grebennikov, sikeresen használják számos részén az orosz. (17)
A régi időkben a fejfájást és agyrázkódás tünetei kezeltek egy közönséges liszt szitán, amit a feje fölött tartja a beteg. A készülék működik, jobb, ha egy vonalba a Nap felé (északi éjfélkor). (17)
Mindkét fájdalomcsillapítók dolgozik miatt üreg strukturális hatás. Korschelt által éter készülékek is működnek ugyanazt a hatást, és emellett dolgoznak orgon energia. Úgy tűnik, hogy az üreg strukturális hatás eltérő jelenségek, mint orgon energia, bár van valamilyen kapcsolat a két. Legalább az üreg alakja a közvetlen és üreges szerkezetek Orgone energia.

A kvarc kristályok Marcel Vogel (1917-1991)


Ábra. 8.. Vogel vágott gyógyító kristály
Egy természetes kvarckristály van kapacitása információ tárolására, erősítés, és átadása, de nem tudja, hogy az energia összetapad. Amikor a kristály van vágva a dipyramidal forma azonosíthatók mint Vogel-cut, rá van hangolva, hogy egy koherens információcsere eszköz. A geometria ilyen kristály teremt koherens energetikai amely működhet, mint a hordozó hullám az információ. A kristály képes továbbítani az energia olyan formában, amely diszkrét biológiai hatásokat, amelyek a legnagyobb valószínűséggel rezonáns hatásokat. Az intelligencia mátrix kvarc kristályok lehet érni, és éltet elme az energia és a pulzáló levegőt. (18, 19)
A Vogel nőtt folyadékkristályok IBM laboratóriumában, szemtanúja volt, és fényképezett a csapadék a fény kristály. Mielőtt a kristály olvadék túllépett a folyadékkristályos állapotban, a felvillanó kék fény került sor. Ez a flash tartalmazott információt egy geometriai forma, ami a forrása a kristálytani formában, amelyből a kristály fejlett. (19) Ez a jelenség arra utalhat, hogy a kristálynövekedés befolyásolja mágneses éter. Egyéb ismert források kék villanás közé izgatott levegő molekulák, amikor az elektronok a levegő molekulák menjen vissza az alacsonyabb energia szintjét fotonok a kék fényt bocsátanak ki.
Amikor a víz közötti kapcsolat és kvarc kristályok kutatott, azt találták, hogy a keringő víz körül Vogel kristályok számos szerkezeti változások következnek be a vízben. A víz lehet programozni specifikus információ jellegétől függően a beprogramozott információt kristály. Például a kristály lehet programozni azzal a szándékkal, a feltétel nélküli szeretet. Annak ellenére, hogy mérhető mágneses mező Jelenleg ez csak egy hatása, valami sokkal alapvetőbb jellegű, mint az elektromágneses mezők. Azonban a mezők, amelyek mind a kristály és folyadék amikor megbízott törölhető egy tömeges demagnetizer. (19)

Ábra. 9.. Pyrex üveg tekercs
A legtöbb esetben azt találták, hogy a víz egy gyenge generált mágneses mező és egy alkalommal egy másik hatása volt megfigyelhető. Általában a hatásokat elérni keringő vizet a Pyrex üveg cső tekercselt hét óramutató járásával megegyező irányban megfordul felszámolásra Vogel-vágott kristály. Azzal megfordult a helyzet a kristály, hogy minél több akut csúcs (amely bocsát ki a koherens field) mutatott rá felfelé, egy hatalmas energia szabadul fel, hogy dobta Vogel, aki ott állt a három méternyire, a fal és utána égett a szemét. (19)
Van még egy másik példa a kristályok képesség, hogy kiadja az energiát. Vogel létrehozott egy áramkör egyik kristályok, mint a hatalom forrása. Letette a kristály közepén a hatszögletű fadoboz és egy réz tekercset, majd egy ezüst-ón tekercs csomagolt 250 alkalommal. Ő is volt egy nikkel tekercs a külső.Elsődleges és másodlagos vezetékek kijött egy voltmérő. Aztán lélegzett és lüktetett a levegőt, és ki jött a feszültséget a kristály 75 VDC. Az izzó a helyét a voltmérő, Vogel tudta világítani az izzó. (19)

Gondolatok a mágnesesség és az orgon energia

Csak egy kis információt, hogy a mágnesesség és orgon energiával kapcsolatos. Az egyik forrás azt sugallja, hogy az energia hat Orgone ugyanabban a síkban, mint a mágnesesség, de az ellenkező irányba, és merőlegesen az elektromos mező. (20) A találmány egy másik forrásból, Orgone energia mozog abba az irányba, egy mágneses mező, és merőlegesen egy elektromos mezőben. (21)
A jelenlegi hipotézis, a mágneses mező által létrehozott örvénylő mozgást éterrel. Mint az elektromosság, a mágnesesség is finomabb formában. A finomabb formái mágnesesség előállítani a jól ismert biológiai hatásai a mágneses pólusok. A geomágneses North "hűtés" (centripetális minőség) és a geomágneses délen "felmelegedés" (centrifugális minőség). Ezért azt javasolják, hogy orgon energiát inkább áramlását felé geomágneses északi. (Szeptember 7, 2010)
Frissítés (október 12, 2010) szerint a Kanjski és Zujic (2008) olyan stabil mágnes saját Orgone területen, ahol orgon energia áramlik végig a mágneses vonalak felé geomágneses északi. Orgone energia is a tendencia, hogy a spirális módon jobb felé, mint egy csiga shell (Fibonacci-spirál), az alacsonyabb energia szintet, hogy a magasabb energia szintet. (22)
Itt van néhány információ a finomabb formája mágnesesség, azaz az egyes mágnesesség. Szerint Leadbeater (1909, 1913), prana, mely kurzusokat az idegek mentén meglehetősen elkülönül és eltér az úgynevezett egyéni mágnesesség, vagy ideg-folyadék, ami keletkezik a szervezetben. Az egyes létfontosságú folyadékot megtartja az éteri anyag az idegek mentén keringő vagy pontosabban, a bevonat a mentén, amely körülveszi az egyes éter ideg.Ez az egyéni mágnesesség is alkalmazhatók hipnotikus vagy gyógyító és mások számára is mágnesezettsége tárgyakat. Minden olyan tárgy, amely felvette a kapcsolatot az egyén, elnyeli az egyén mágnesesség. (3)
Az egyes mágnesesség tűnik, hogy kapcsolatban áll a mágneses Orgone éter és energia. Ezért azt javasolták, hogy az energia Orgone tartalmaz valamilyen memóriát. Továbbá, Orgone vonzási / reflexió és a memória jellemzői bármilyen adott anyag lehet kapcsolatos konkrét spektrumát Orgone pulzálás. (Szeptember 7, 2010)
Frissítés (december 15, 2011) Az új vizsgálatok kimutatták, némi éteri tudás. Szerint Barret (1996) professzor John RR Searl elektromos generátor "be kell állítania egy éter-áram vagy fluxus mentén az elektromos mező, mint hagyományosan képviselt. Iránya éter áramlás van, azonban a pozitív és ki a negatív. Ez levezethető a Schappeller elmélet. " (25)

Ábra. 10-ig. Elektromos tér és a gyűrűs éter körüli áramlás kondenzátor.



Sugárzó energia felfedezése Nikola Tesla (1856-1943)

1889-ben Tesla megfigyelhető változás a sugárzó hatása kapcsolódó nagyfeszültségű kisülések. A kísérletezés rájött, hogy a sugárzó hatás nem árnyékolt. Amikor átkutatta a szakirodalomban talált ki két észrevételt kapcsolódó hasonló szikrakisülésekkel: Joseph Henry (1842) megfigyelt mágnesezés hatása a természetes akadályok, valamint Elihu Thomson (1872) megfigyelt szikra színváltozás a kék a fehér és a távoli töltés jelenségek. Keresztül látomásos kísérletek Tesla felfedezte, több feltétel előállítani ezt a hatást. A sugárzó hatás mutatkozik csak abban a pillanatban kapcsoló bezárása, és kapcsolatban állt az impulzus időt. Egyirányú impulzusok nélkülözhetetlenek voltak. A hatás erősödött azáltal, hogy a kondenzátor a zavaró és a dinamó. A kondenzátor is védi a dinamó tekercsek. A hatás lehet fokozni emelésével a feszültség és a pulzus, és lerövidíti a tényleges idő a kapcsoló bezárását. (23)

Ábra. 11.. Tesla kúpos tekercs 1895-ben
Tesla felfedezte, hogy a sugárzó energia a fény spektrumában hasonló energiákat, ahol az impulzus meghatározott ideig a hatás az egyes szűk spektrumú. Vonatok impulzusok mindegyike meghaladja időtartama 100 ezredmásodperc gyártott fájdalmas sugárzó ütések és mechanikai rezgés és mozgását tárgyakat. Ezek a hatások eltűnt, amikor impulzusokat 100 mikroszekundum vagy kevesebb készült. Az impulzusok 1 mikroszekundum időtartamú, erős fiziológiai hő érzékelhető. Rövidebb impulzus időtartama hozta spontán kivilágítás képes betölteni szobák és földgömb lámpák fehér fény. Ezek a rövid impulzusok (mintegy 0,1 ezredmásodperc) elő is szoba átható hűvös szellő, kísérő felemelje a hangulat és a tudatosság.(23)
A sugárzó mező áll longitudinális hullámok, amelyek olyanok, mint Soundwaves Villamosított levegő. Ez hasonlít egy elektrosztatikus mező vagy dielektromos voltak áram és mágneses mező is elhanyagolható. A sugárzó (éter) részecskék sokkal kisebb, mint az elektronok és semleges a felelős. Ezek majdnem tömegtelen és mozgassa szuperluminális sebességgel. A sugárzó energia hasonlóan viselkedik, mint egy összenyomhatatlan gázt nyomás alatt. Ez a vezeték mentén áramlik, és elhagyja felületek vezetékek és az egyéb áramköri komponensek merőleges az áram. (23)
Tesla látta, hogy az elektromos áram valóban egy összetett éter és elektronok lehet elválasztani egymástól.Gáznemű éteri energiát lehet frakcionált távol az elektronok áramlását egy áramkörben célja, hogy készítsen rövid időtartamú, egyirányú impulzusokat. A sugárzó esemény termel egy feszültség, amely lehet ezerszer nagyobb, mint a kezdeti szikra kisülési feszültség. Azt is generál felépíteni elektromos töltések fém felületekre. A sugárzó hatások halmozódnak, és erősödik az időben, mert nincs megfordulását a forrás kibocsátásokat. A sugárzó hatás az alapja a Tesla azon állítását, hogy a nagyító adó volt képes a több energiát, mint inkább, hogy üzembe be Ma, ezt a fogalmat nevezik a szabad energia. (23)

A mágneses mezők és energiák

A tekercs tekercselési iránya, hatással lehet a finomabb éterek. A korábbi tanulmányok azt javasolják, hogy a jobbkezes helix lehet jobb kollektor és balkezes helix lehet jobb kibocsátó az élet minőségét javító éteri energiák ( lásd Spurling és Korschelt ). Itt vannak a spirálok és a mágneses pólusok, amikor elektromos áram halad át.

Ábra. 12.. A hélix és a mágneses pólusok.



Szerint Howard Johnson [1970] (2006), a mágneses mezők sokkal összetettebb, mint általában hiszik. A szokásos módja annak, hogy a mágneses erővonalak láthatóvá vas tömések nem mutatja a mezőket, ahogy vannak, ők csak azt mutatják, amit apró darabokra vas csinálni mágneses mezőket. Az alábbi kép alapján, Hall effektus gaussmeter olvasmányok, mutatja az irányt az erővonalak, amelyek a pálya a részecskéket. Mivel a két erővonalak, ott kell lennie két különböző részecskéket. Egy állandó mágnes, van két örvények jelen egyes pólus. Van egy elem, mind a "északi" (balra) és a "déli" (cw) minden pólus. Az északi elem bizonyult az erősebb örvény magasabb gauss értékelés. Az a tényező, ami megkülönbözteti az északi pólus a déli pólus, hogy az Északi-sark az egyik leggyengébb dél-örvény. (26)

Ábra. 13.. A dupla örvény a pörgetés mellett.



Az erővonalak megy ugyanabba az irányba taszítják, és ezért, mint a vonalak elhagyja a pólusok, azok taszítják egymást. És azt is, van egy finom vonal között, az örvények közepén a mágnes nélkül erővonalak. Egy másik érdekes dolog az, hogy örvény forog a szemközti sarokban vonzzák egymást, és alkotnak folyamatos pörgetést saroktól sarokig. Az alábbiakban egy számítógépes kép, amely rögzítette a felfedezés a kettős örvény minden pólus. Különböző szabályok mágnesek lehet használni, hogy manipulálni a formáját a kettős örvény. (26)

Ábra. 14.. A felfedezés a kettős örvény.



Szerint Edward Leedskalnin (1945): "Az igazi mágnes az anyag kering a fém. Minden részecske az anyag egyéni mágnes önmagában, valamint Észak-és Dél-sark egyéni mágnesek. Annyira kicsi, hogy azok át át mindent. Valójában átmegy fém könnyebb, mint a levegő. vannak állandó mozgásban, ezek futnak egyfajta mágnesek szemben a másik fajta, és ha vezetett a megfelelő csatornákon rendelkeznek állandó teljesítmény. északi és déli sark mágnesek vannak kozmikus erő, hogy tartsa össze ezen a földön, és minden rajta. " (27)
"A föld maga is egy hatalmas mágnes. Általánosságban ezek az Észak-és Dél-sark az egyéni mágnesek keringő ugyanúgy, mint az állandó mágnes fém. Az Északi-sark egyes mágnesek jönnek ki a Föld Déli-sark és rohangál a Föld Északi-sark és vissza a saját pole, és a Déli-sark az egyéni mágnesek jönnek ki a Föld Északi-sark és rohangál, és a földön Déli-sarkra és vissza a saját érdekében ... Mindkét fajta mágnesek fut, egy fajta mágnesek szemben a másik fajta, és fut ugyanabban a jobb oldali csavart módon. " (27)
Leedskalnin leírása kétirányú jobbkezes spirális áramlás meglehetősen hasonlít Pier Luigi Ighina Solar-Terrestrial ritmus. Ez a kozmikus esemény jel egy stacionárius típusú jelenségének forgó részecskék, hogy jön a Nap és más csillagok. A jel indul az égből az óramutató irányában, és ez egy oszlop a fény-szerű részecskék halad egymás mellett a fény (EM energia). Ez a jel a tápegységet a bolygó, és ez tölti mindent a földön, és visszatér a forrást egy tükrözte állapotban generál az ellenkező jelenség mentesítés. Amikor a közvetlen napenergia konvergál a tükröződés a földön, az általuk termelt a pulzáló mágneses hullám, vagy egy természetes ritmusa, amely növeli minden létező a földön. (28)

Ábra. 15.. Solar-Terrestrial ritmus.



Torziós mezők




Sokak szerint az orosz tudósok, torziós ugyanaz, mint a finom energia (életerő, chi). Szerint asztrofizikus Nikolai Kozyrev, torziós jön létre a változás entrópia (a véletlen, vagy a betegség a rendszer.) Például a növekvő növény helyezi érdekében, vagy információkat a rendszer, és a helyi entrópia csökken. A növekvő folyamat csökkenésével társult entrópia és generál balkezes torziós a környezetéhez. Ez azért van, mert szerint Kozyrev, a teljes entrópia az univerzum megmarad, csökken a helyi entrópia növelnie kell entrópia valahol máshol. (32)
Minden forgó tárgyak generál torziós. Egy fonó tömeg termel torziós hullámok, amelyek mentén a forgástengely mindkét irányban. Egy tárgy, óramutató járásával megegyező irányba (ahogy a felső) generál jobbkezes torziós felett az objektumot és balkezes torziós alatt az objektumot. Mivel minden elemi részecske, melynek tömege egy spin, mindegyik létrehozza a saját természetes torziós területen. Fontos továbbá, hogy Gennagyij Shipov (1993) változik a spin a részecske teremt torziós hullámok. Például, amikor egy elektron megváltoztatja a sebessége, és így termel egy elektromágneses hullám, van is változás spin. Ezért minden elektromágneses hullámok kísérik torziós hullámok. (32)
Az alábbi diagram alapjául Kozyrev a felfedezések által idézett Claude Swanson (2008, 2009, 2013) és David Wilcock (2006). Ezen kívül tartalmaz néhány értelmezés alapján Wilhelm Reich (1954) és Karl Von Reichenbach években (1850-ben) munkát.
Frissített egyértelműség kedvéért (március 26, 2014)

Bal kézzel torziós

Jobb kézzel torziós

Által generált folyamat, hogy hozza információ a rendszerben (helyi csökkenő entrópia) Generated olyan eljárással, amelyben az információ elhagyja a rendszert (helyileg növekvő entrópia)
Készítette a fejlődő növény, jeges víz, hűtés tárgy, nyomórugót, streching gumiszalag Készítette a haldokló növény, olvadó jég, kémiai reakciók, felbomlása (szilárd folyadék), párolgás
Elnyeli idő (folyik előre az időben) Bocsát ki idő (folyik vissza az időben)
Bocsát ki pozitív energia, amely vonzza a tömeget (pull) Bocsát ki negatív energia, ami taszítja a tömeg (push)
Mágneses déli pólus, forrása balkezes torziós A mágneses északi pólus, forrása jobbkezes torziós
Bocsát ki vöröses életerő (pozitív od, yin chi) Bocsát ki kékes életerő (negatív od, Yang Chi)
Bocsátanak ki, szerződött orgon energia, hajlam kérdése, mozdulatlanság, hideg, ősz, tél és az erős potenciállal különbségek Bocsát ki bővült orgon energia, hajlam az energia, mobilitás, meleg, tavaszi, nyári és egyenletes eloszlását energia
Bal kézzel torziós is árnyékolja balkezes molekulák, mint a terpentin Jobb kézzel torziós is árnyékolja jobbkezes molekulák, mint a cukor (elnyelik), valamint a polietilén fólia és alumínium (tükrözik)



Szerint Anatolij Akimov (1995, ahogy idézi Swanson 2008)
"Én) ellentétben elektromágnesesség, a torziós terek energia azonos polaritás vonzódik magát, és ellentétes polaritású taszítják.
II) Mivel a torziós mezők által generált klasszikus spin, ha egy torziós mező kölcsönhatásba lép egy tárgy csak annak spin állapota megváltozik.
III) Torsion áthalad a legtöbb fizikai adathordozó veszteség nélkül.
IV)-A csoport torziós hullámok sebessége állítólag több mint egy milliárd szor nagyobb, mint a fény sebessége.
V) Mivel minden ismert anyag készült a fizikai részecskék, amelyek spin, ezért minden az anyagok minták forog, hogy a rendszeres vagy véletlenszerű. A minta gyakran kapcsolódik a kémiai és a fizikai aktivitás az anyag. Ez a minta lehet változtatni egy torziós területen.
VI) torziós mezők felruházva memóriával. Az objektum egy torziós mező okoz polarizáció a vákuum energiát körül. A centrifugálás is fennállhat egy tárgy egy ideig másodperctől Hónapok attól függően, hogy a spin tárolja az elektronok vagy a sejtmagba. Centrifuga is megmaradnak a tér egy idő után a kezdeti tárgyat el kell távolítani. "(32)
A torziós elmélet rávilágít a korábbi tanulmányok, például vékony Spurling gyűrűk balkezes hélix. Kozyrev szerint, a molekuláris handedness lehet kiszűrni az egyik irányba, és a spin, hogy a többi, hogy jöjjön át (32).Hasonlóképpen a gyűrűk képesek lennének felvenni a balkezes torziós és lehetővé teszik jobbkezes torziós (kékes életerő) áramlását körülöttük.

Odylic lángok, mágnesek és díjak

Szerkesztette (március 26, 2014)
Szerint a Reichenbach által (1850) kutatása mágnesek, az Északi-sark (északi mutat végén egy iránytű) bocsát ki, kékes észak láng, és a Déli-sark bocsát vöröses dél láng (35). Ez összhangban van a torziós elmélet, amiből arra lehet következtetni, hogy a Föld geomágneses déli pólus vonzza vöröses életerő és geomágneses északi pólus vonzza kékes életerő.
Reichenbach (1850, 310), megemlíti, hogy a odylic lángok az északi pólus hosszabb és unalmasabb, ha kelet felé, és vastagabb és fényesebb, ha nyugat felé. Amikor a déli pólus pontokat keletre, a lángok rövidebb és világosabb, és amikor nyugat felé, ők hosszabb és unalmasabb. A hosszabbítás hatás csatlakozik vonzerőt és a rövidülés hatást a taszítás a lángok. (35)
Ezt támasztja alá Reich (1954) és Constable (1990) A Föld mérsékelt égövi az alapvető nyugatról keletre kékes orgon energia áramlás (12, 34). Amikor az északi pólus a mágnes pontokat a keleti, az orgon energia a mágneses pólusok folyik, hogy ugyanabba az irányba, mint a Föld Orgone áramlását, és a lángok megnyúlnak. Továbbá, azt javasolják, hogy együtt a taszítás a odylic lángok, a finom energia ütközések és reakció megy végbe, és hogy lehet az oka a rövidülés és a világosodó a láng. Szerint Viktor Schauberger (1932) bebizonyosodott, a Compton, miszerint, hogy a törvények a mindennapi fizika és különösen a törvényei ütközés is vonatkoznak a mikro-világ (36).
Ami az elektromos töltés szerint Reichenbach (1850, 185), a pozitív töltésű testek bocsátanak ki hideg odyle és negatív töltésű testek bocsátanak ki meleg odyle (mivel elektrosztatikus indukció).
Javasoljuk, hogy vákuumban (hiányában a pozitív energia és anyag) összefüggésbe hozható a negatív energia.Szerint Shinichi Seike a pozitív töltéseket (lyuk) félvezetők negatív energia állapot és érdekes módon, egy tekercs p-típusú félvezető sem tudja elnyelni gravitációs törzs energia eloszlik a Föld körül, mint a negatív energia (37).Mivel a lyukak pozitív töltés és a negatív energiát az állami, a pozitív töltés is bocsátanak ki, jobbkezes torziós.
Van egy másik módja annak, hogy tegyük fel, ugyanaz. Az ismert, hogy a magas feszültségű pozitív elektróda taszítja a gyertya lángja és nagyfeszültségű negatív elektróda vonzza a láng. Ez azért van, mert a gyertya lángját többnyire pozitív töltésű. Azonban a fényében torziós elmélet, van még. A gyertya lángja növeli a helyi entrópia és ezért bocsát jobbkezes torziós. Mivel a negatív töltés vonzza a láng, akkor elnyeli jobbkezes torziós és bocsátanak ki balkezes torziós (pull). Másrészt a pozitív töltés képesek lennének felvenni balkezes torziós és bocsátanak jobbkezes torziós (push).

Ábra. 16.. Biefeld-Brown hatás (1923)
A Brown-Biefeld hatás nagy potenciálok, van egy nettó erő a negatív-pozitív irányba, azaz a negatív elektródot úgy tűnik, hogy a pozitív elektród chase, és úgy tűnik, hogy jobban vonzzák a pozitív elektród, mint fordítva (38). Arra a következtetésre jutott a torziós elmélet, a negatív töltés vonzza a negatív energia által kibocsátott pozitív töltés.Van egy negatív energia áramlását a pozitív a negatív. Mivel szerint Sir Isaac Newton harmadik törvénye a mozgás, minden cselekvés van egy azonos és ellentétes reakciót, léteznie kell egy áramlás pozitív energiát a negatívról a pozitív, és ez lehet az oka a "stressz dielektromos".
Szerint Arthur Aho (1979, 26) az első napon a villamos energia, megállapították, hogy két különböző típusú villamos nevű üveges és gyantás. Az üvegtest affinitása volt a pozitív mag növények és fák, valamint a gyantás affinitása volt a negatív külső tömege ezek a növények és fák, mint például cellulous és gumi. Ez a két ellentétes vált ismertté, mint a pozitív elektromos áram (járó elektronok) és negatív elektromos áram. Az utóbbi kikerült a tudomány a villamos energia 1750 körül. (39) Azt feltételezzük, hogy a villamosenergia-negatív társított pozitív töltések (lyukak), amelyeknek negatív energia állapotban.



Referenciák

(1) Leadbeater, Charles W. 1900. Az Astral Plane. Hozzáférés: augusztus 26, 2010-től http://www.spiritwritings.com/leadbeaterastral.pdf
(2) Besant, Annie 1910. Népszerű előadások a teozófia. A létra az élete. Chicago: A Rajput Press. Hozzáférés: szeptember 6, 2010-től http://www.archive.org/stream/cu31924029168247 # page/n21/mode/2up
(3) A Powell, Arthur E. 1996. Az éteri test (6. kiadás). Amerikai Egyesült Államok: Teozófiai Kiadó.
(4) Ervast, Pekka. 1926-1927. "Előadások a fejlődés az éteri test". Hozzáférés: augusztus 26, 2010-től http://www.pekkaervast.net/teokset/Eetteriruumis.pdf
(5) Ervast, Pekka. 1932. "Éteri test 1" bemutatót. Hozzáférés: augusztus 26, 2010-től http://www.pekkaervast.net/artikkelit/Esitelmat/1932% 2003% 2019% 20Eetteriruumis% 201.pdf
(6) Ervast, Pekka. 1932. "Éteri test 2" bemutatót. Hozzáférés: augusztus 27, 2010-től http://www.pekkaervast.net/artikkelit/Esitelmat/1932% 2003% 2020% 20Eetteriruumis% 202.pdf
(7) A Constable, Trevor J. 1990. Kozmikus Blueprint The Cosmic Pulse of Life. Hozzáférés: augusztus 27, 2010-től http://www.borderlands.com/cosmicpulseoflife.html
(8) Leadbeater, Charles W. 1927. A csakrák. Hozzáférés: augusztus 27, 2010-től http://www.scribd.com/doc/36280061/4634287-CW-Lead-Beater-Chakras
(9) Leadbeater, Charles W. & Besant, Annie. 1951 (3. kiadás). Okkult kémia. Hozzáférés: augusztus 29, 2010-től http://www.subtleenergies.com/ormus/oc/ocindex.htm
(10) DeMeo, James. 1999. A Orgone Akkumulátoros kézikönyve (2. kiadás). Amerikai Egyesült Államok: Natural Energy Works. Hozzáférés: szeptember 1, 2010-től http://www.themeasuringsystemofthegods.com/orgon.pdf
(11) A Wilhelm Reich Museum. 2006. Életrajz. Hozzáférés: szeptember 1, 2010-től http://www.wilhelmreichmuseum.org/biography.html
(12) Constable, Trevor J. 1990. Éteri Rain Engineering. Hozzáférés: augusztus 27, 2010-től http://www.stumbleupon.com/su/8v2vzW/www.rainengineering.com/
(13) Constable, Trevor J. 2003. Magas éteri potenciális ellenfél nagyfeszültségű áram. Hozzáférés: augusztus 30, 2010-től http://www.rainengineering.com/ether/ether_electricity.html
(14) Garrison, Cal. 2004. Vékony Spurling Universe. Amerikai Egyesült Államok: IX-EL Publishing LLC.
(15) Sauer, Holger. 2004. "Orgone Pioneer Oskar Korschelt". Hozzáférés: augusztus 31, 2010-től http://www.paranormalebilder.de/korschelt.htm
(16) Zock, Albert. V-éter Disc. Hozzáférés: augusztus 31, 2010-től http://multiplewaveoscillator.com/ether_radiating_apparatus.html
(17) KellyNet-nek. 2001. A természeti jelenségek az antigravitációs és láthatatlanság a rovarok miatt Grebennikov üreg Structure Effect (CSE). Hozzáférés: szeptember 2, 2010-től http://keelynet.com/greb/greb.htm
(18) Da, Rumi. (Carson, Ron). Létrehozása Quantum Converter. Hozzáférés: szeptember 7, 2010-től http://www.vogelcrystals.net/creating_a_quantum_converter.htm
(19) Da, Rumi. 1996. A Legacy of Marcel Vogel. Hozzáférés: szeptember 7, 2010-től http://www.vogelcrystals.net/legacy_of_marcel_vogel.htm
(20) Ismeretlen szerző. 2005. 50 év után Albert Einstein: A hiba a Unified Field. Kanada: Akronos Publishing.Hozzáférés: szeptember 3, 2010-től
(21) Schiffer, Alex A. 1999. Kísérletvezető útmutató a Joe Cell. Ausztrália: NUTECH 2000.
(22) Kanjski, Vilim és Zujic, Hrvoje. 2008. A Titkok a piramisok fel. Hozzáférés: október 12, 2010-től http://www.scribd.com/doc/36460646/13029879-the-Secrets-of-the-Pyramids-Revealed
(23) Lindemann, Peter A. 2000. A Free Energy titkai Hideg villamos. Amerikai Egyesült Államok: Tiszta Tech Inc.
(24) Heindel, max. 1909. A rózsakeresztes Cosmo-koncepció. Hozzáférés: február 14, 2011-től http://www.rosicrucian.com/rcc/rcceng01.htm # part2
(25) Barret, PL az éterben - Vortex Turbine J. Searl, Anglia (The Barret-jelentés). A Rho Sigma 1996. Éter-technológia: a racionális megközelítés a Gravity vezérlés. Amerikai Egyesült Államok: Adventures Unlimited Press, 73-79.
(26) Johnson, Howard. [1970] 2006. The Secret World of mágnesek. Amerikai Egyesült Államok: Cheniere Press.
(27) Leedskalnin, Edward. 1945. Mágneses áram. Amerikai Egyesült Államok: Szikla kapu.
(28) Ighina, Pier Luigi. Elios & Erim. Hozzáférés: július 17, 2012-től http://www.rexresearch.com/ighina/ighina.htm
(29) Swanson, Claude. 2013. Életerő tudományos alapon (1. EME Webinar). Hozzáférés: július 15, 2013-től http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1EjTxsN7GdU # at = 310
(30) Swanson, Claude. 2009. Újabb előrelépés a torziós Oroszországban Előadás 2009 ISSSEEM konferencián, 1. rész.Hozzáférés: július 15, 2013-től http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DeORo_VK4DE # at = 1125
(31) Swanson, Claude. 2009. Újabb előrelépés a torziós Oroszországban Előadás 2009 ISSSEEM konferencián, 2. rész.Hozzáférés: július 15, 2013-től http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HymeKC780VY # at = 427
(32) Swanson, Claude. 2008. A torziós mezőnek és az Aura. Finom energiák és energia Medicine, Volume 19, 3. szám, 44-89.
(33) Wilcock, David. 2006. Az Aether tudománya Dr. NA Kozyrev. Hozzáférés: július 17, 2013-től http://blog.hasslberger.com/2007/05/kozyrev_aether_time_and_torsio.html
(34) Reich, Wilhelm. 1954. CORE (Cosmic Orgone Engineering). OROP Desert. Kiadványainak Orgone Intézet évf. VI, Nos 1-4, július 1954. Hozzáférés: július 17, 2013-től http://www.rexresearch.com/orgone/core.pdf
(35) Reichenbach, Karl Baron Von. 1850. Kutatások a mágnesesség, elektromosság, hő, fény, kristályosodás és a kémiai attrakció, a kapcsolataikat az életerő. I. és II. London: Taylor, Walton és Maberly.
(36) Kabát, Callum. 2000. A termékeny föld. A természet energiák mezőgazdaság, Talaj trágyázás és az erdészet. 3. kötet Az Eco-Technology sorozat. Dublin: Gateway.
(37) Seike, Shinichi. G-törzs erősítő / Monopole Coil. Hozzáférés: július 27, 2013-től http://www.rexresearch.com/seike/seike.htm
(38) Brown, Thomas Townsend. 1997. Stressz dielektromos. Hozzáférés: július 27, 2013-től http://www.thomastownsendbrown.com/stress/index.htm
(39) Aho, Arthur C. 1979. A holnap energia kell, nem lehet üzemanyag. Hozzáférés: július 27, 2013-től http://www.rexresearch.com/aho/aho.htm




Adatok

1.. Leadbeater, Charles W. 1927. A csakrák. Hozzáférés: augusztus 27, 2010-től http://www.scribd.com/doc/36280061/4634287-CW-Lead-Beater-Chakras
2.. Leadbeater, Charles W. & Besant, Annie. 1951 (3. kiadás). Okkult kémia. Hozzáférés: augusztus 29, 2010-től http://www.alliancesforhumanity.com/matter/matter.htm
3.. Constable, Trevor J. 1990. Éteri Rain Engineering. Hozzáférés: augusztus 27, 2010-től http://www.stumbleupon.com/su/8v2vzW/www.rainengineering.com/
4.. Ma'at Shop. Hozzáférés: augusztus 30, 2010-től http://www.spiritofmaat.com/maatshop/sp_stormchaser_info.htm
5.. Sauer, Holger. 2004. "Orgone Pioneer Oskar Korschelt". Hozzáférés: augusztus 31, 2010-től http://www.paranormalebilder.de/korschelt.htm
6.. Zock, Albert. V-éter Disc. Hozzáférés: augusztus 31, 2010-től http://multiplewaveoscillator.com/ether_radiating_apparatus.html
7.. KellyNet-nek. 2001. A természeti jelenségek az antigravitációs és láthatatlanság a rovarok miatt Grebennikov üreg Structure Effect (CSE). Hozzáférés: szeptember 2, 2010-től http://keelynet.com/greb/greb.htm
8.. Points of Light. Hozzáférés: szeptember 7, 2010-től http://www.bigquartz.com/images/T/vgdt% 239.jpg
9.. Vogelcrystals. net. Hozzáférés: szeptember 7, 2010-től http://www.vogelcrystals.net/winerybx.jpg
10-ig. Piippola, Ville. 2011. Elektromos tér és a gyűrűs éter körüli áramlás kondenzátor.
11.. Wadsworth Sales Incorporated. Amateur Radio ~ Ham rádió. Hozzáférés: október 6, 2010-től http://wadsworthsales.com/hamradio.aspx
12.. Curtin University, School of Biomedical Sciences. 2004. Számadatok Megjegyzések a hélixeket. (Kép módosítva Lehninger et al (1993) alapelvei Biokémiai 2nd Edition Worth Publishers). Hozzáférés: május 25, 2012-től http://biomedapps.curtin.edu.au/biochem/tutorials/prottute/helixfigures.htm
13, 14. Johnson, Howard. [1970] 2006. The Secret World of mágnesek. Amerikai Egyesült Államok: Cheniere Press.
15.. Ighina, Pier Luigi. Solar-Terrestrial ritmus. Hozzáférés: Július 17, 2012-től http://www.astroceramica.it/sole,-terra-e-biomagnetismo.html
16.. Rho Sigma 1996. Éter-technológia: a racionális megközelítés a Gravity vezérlés. Amerikai Egyesült Államok: Adventures Unlimited Press.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése