2017. július 9., vasárnap

Nemzeti hírháló II .




Nemzeti hírháló II .


Véget kell, hogy érjen a Nagypéntek 


A két választás tanúságaként szembesülnünk kellett azzal, hogy az utolsó pártrendszeren belüli pártrendszer-megszűnési lehetőségünk is kimúlt a Jobbik "berendeződésével" a liberális-kapitalista rendszerbe. Egy társadalmi csoport kiemelte maga közül a vezetőket, akik négy év alatt annak az elkülönült osztálynak a részévé váltak, aminek az őt kiemelőkkel szemben álló érdekei vannak. Beigazolódott ismét Bibó elemzésének igaza: az osztály-szerveződésű társadalom önmagával fordul szembe
Mindenkiben egyértelművé kell válnia annak, hogy a földi hatalom szabályai szerint nem lehet az életünket meghatározó rendszert érdekeink és értékeink képviselőjévé és védőjévé változtatni. 
A másik megoldás a földi hatalom akaratával szembeszegülni: önmagunk érdekeit érvényesíteni azzal az eszközzel, amit őseink hagyománya adta a kezünkbe, az egységgé szerveződéssel érvényesített akarattal. 
Véget kell érni a Krisztus-sorsú magyarság ezerkétszáz éves Nagypéntekének, szabaddá válva fel kell támadnunk. Az idei Húsvét feltámadásunk napja. 
Kérek mindenkit, hogy Húsvét vasárnapján ne csak lélekben támasszuk fel magunkat, hanem az egységgé szerveződés elindításával is. 
Találkozzunk ennek szellemében Húsvét vasárnapján 16 órakor egy videobeszélgetésen, ahova ide kattintva léphetsz be. 
Az idei Nagyboldogasszony napja lesz a Magyar Pünkösd. Addig nagyon sok dolgunk van. Erről kell beszélnünk a Magyar Feltámadás Napján. 
907-ben a névtelen fürkészek szólították egységbe a magyarságot szabadságunk megvédésére. Megvédtük. Géza elkövette a megbocsáthatatlan halálos bűnt: eladta szabadságunkat. Most ismét a fürkészek fogják a szabadság visszavételére egységbe szólítani a Nemzetet. 
Táltos László Fejedelmünk a Magyarok Istenének erőt, megvilágosodást és kitartást adó kegyelmet kért Nemzetünkre szabadságunk visszaszerzéséhez, amit átmenetileg el is értünk a zsidókereszténység fennhatóságának kizárásával. 
Most hallanunk kell László Fejedelmünk könyörgését és éreznünk, hogy értünk, a Szent Korona mai Tagjaiért is szólta szavai. 
[Sajnálhatjuk, hogy László halála után Magyarország ténylegesen megszűnt "Apostoli Fejedelemségként", élni és visszarendeződött a diktatúra. 
Aki "Apostoli Királyságként" ismeri ezt a kifejezést, annak szíves figyelmébe ajánlom ősi társadalomszervezési alapunkat, a kettős fejedelemséget. És mindenki figyelmébe ajánlom azt a tényt, hogy a "rex" latin szó a XIII. századig a magyar nyelvben "fejedelmet" jelentett, és csak ettől kezdve erőltették ránk a "király" fordítást, mintegy emlékeztetve a szó alapját adó névre, Nagy Károlyra, aki diktátorként megbocsáthatatlan népirtással tette ismertté nevét a magyarság számára.]
Tehát mindenkit - kiemelten a fürkészeket - várom Húsvét Vasárnap, a Feltámadás Napján az egységteremtést szolgáló Szerre. 
Szeretettel, Halász József 


Őseinktől örökül kapott több ezer éven át vérük életük árán védett hazánkat földünket ma kotya-vetyére viszik! 
Tisztelt Magyar embertársaim ! 
Egy ítélet következik ,amit szó nélkül nem hagyhat aki Magyar lélekkel szívvel él e földön !
Őseinktől örökül kapott több ezer éven át vérük életük árán védett hazánkat földünket ma kotya-vetyére viszik ! Az EU föld hektáronkénti átlag ár 10 % -nak értéken ! 
Szolgalelkű báb kormányaink ennyit tettek szabadságunk felemelkedésünk érdekében ! 
Tollal Bankkal hódító barátként bemutatkozó ellenségeink a Európa minden szögletéből szabadon jöhetnek ! 
Az erősebb nyugati befektetőknek minden EU -s belföldinek számító állampolgár itt szabadon letelepedve vehet tőlünk földet ! Föld védelmi törvényünk szemfényvesztésre sem elég ! 
2014 Május 1 a föld moratórium lejártának napja ,amikor is EU csatlakozási szerződében meghatározva szabad piacra kerül a Magyar föld ! 
E szerződést azok írták alá akik ma is kormányoznak bennünket ,tudatosan tették ezt a külföldről jövő parancsoknak megfelelni bármi áron ! 
EU csatlakozásunk feltételeként tönkretéve az iparunkat nagyot kicsit egyaránt ! Elprivatizálva = ellopva eladva mindent amire a Magyar emberek önellátásához szükség lehet . 
Ezt ők verseny képes gazdaság kiépítésének nevezik ,miközben feldolgozó üzemeink sorra bezártak ! 
Saját piacaink a külföldi multik kezére kerültek ,ahol Magyar terméket alig találni ,mert hogy alig maradt valami amit még itthon tiszta Magyar tulajdonú vállalkozások gyártanak ! 
Munkahelyeink elvesztek , ma itt befektető külföldi vállalatok olcsó éhbéres rabszolgáiként vagyunk kénytelenek dolgozni rendes megélhetést nem nyújtó összegekért ! 
Földünk szabad piacra vitele ezt az állapotot véglegesíti ! 
Ma oligarchák kezére adja kormányunk az állami tulajdonú földeket ,de ezek a gazdag emberek csak addig fogják a földet művelni amíg eus támogatásokból milliókat milliárdokat vehetnek föl ,ahogy ez megszűnik ők lesznek az elsők akik eladják ! 
A kicsi egyszerű vidéki gazdákat eladósították azoktól a saját kicsi földjüket a bankok fogják végrehajtani ! 
Minden évben láthatóan kiszolgáltatottabban nehezebben élünk , amióta nekünk ígérték a Bécsi cukrászdát szabadságot lebegtetve a szemünk előtt ,gyarmati sorba taszítva a valóságban ! 
1920 Junius 4 -én Trianonban elrabolták hazánk 2/3 -t ,ma belső végleges kivégzésünkre készülnek !
S mi ezt szó nélkül el nem tűrhetjük ! 
Palesztina sorsára nem engedhetjük jutni Hazánkat gyerekeink jövőjét magyarként biztosítani rendelt földünk külföldi kézre juttatását meg kell akadályoznunk amíg megtehetjük ! 
Mindenkit szólítok Május 1 -n a Parlament elé fejezzük ki együtt akaratunkat mi Ősi földünkön magyarként gazdaként akarunk élni ! 
A példák nyilvánvalóak mindenki számára ! Kishantos a jéghegy csúcsa itt aki Magyar tiszta termelést folytat azt a kormány és támogatott körei eltapossák ! 
Ellen állásra szólítalak , adj hangot véleményednek ! 
Bízom benne nem egyedül fogok ott állni ,minden általam elérhető szervezetnek elküldöm és ismerőseimnek barátaimnak ! 
Te is küld tovább kérlek ! 
2014 Május 1 Budapest Kossuth Lajos Tér ! 
BP Ivánkó Ágnes 
Email : ivankoagi@gmail.com 


Kedves Barátaim! 
2014.04.26-án Tüntetést szervezünk Budapestre a Hősök Terére 11 órára! Politikai Pártok NÉLKÜL! 
Országunk eladósodva,beleértve valamennyi állampolgárát, Nemzeti földjeink és a kilakoltatási moratórium miatt az Ország május 1-vel csatatérré válik! Összeállítottunk egy listát mellyel meglehet állítani a gonoszt! Démonok,nem léteznek csak a fejünkben. Egységesen kell fellépni,hogy sikerre vigyük terveinket! 
1., Visszatérni az 1944.03.18-án felfüggesztett alkotmányhoz! 
Amely kimondja: 
Magyarország Semleges,Független és Örökké Szabad 
2., Az elmúlt 24 év Politikai elitjének ,felelősségre vonása,elszámoltatása! Teljes vagyonzár,mely a külföldi bankszámláikat is érinti! 
3., Az elmúlt 24 év Politikai kiszolgálóit,valamint kedvezményezettjeit büntetőjogi felelősségre kell vonni. 
Beleértve: 
Médiahatalmat fel kell számolni. 
Gazdasági és politikai hatalmi összefonódásokat meg kell szüntetni. 
Anyagi vagyont(állami) el kell számoltatni. 
Anyagi vagyongyarapodást(magán vagyon) kivizsgálni. 
4., Külföldi adósság állomány( Államadósság), Deviza adósság (Banki adósságok) kifizetésének azonnali felfüggesztése! 
5., Privatizáció megnevezés alatt folytatott kirablásnak felszámolása! 
6., Vagyonelszámoltatást kiterjesztjük azoknak az embereknek a magyarországi ténykedésére,akik kettős (vagy többes) állampolgárként vagy gazdasági társaságként "kimentették" pénzeiket,értékeiket,mellyel a Magyar Állampolgárokat károsították meg valamint hozzájárultak Országunk eladósításához és felelősek a mai állapotokért! 
7., A vagyonelszámoltatás,elkobzás(államosítás) kiterjed a magyar állampolgárok(24 év Politikai elitjének és azok kiszolgálóinak) külföldi tulajdonjaikra (cégek,cégcsoportok,ingatlanok és ingóságok)is. 
8., Budapesti Érték Tőzsde azonnali felfüggesztése! 
9., Multinacionális cégek azonnali megadóztatása! 
Ez lenne a terv és ezen rendezvény lebonyolításában kérnék Tőled,Tőletek segítséget! Szeretném ha írásban is visszaigazolnád, mennyi embert tudsz megmozdítani! 
Segítségedet megköszönöm! 
Tisztelettel: 
Bertalan Attila 
+36304474043 

Vége a kampánynak, a közmunkások már nem is kellenek annyira a kormánynak 



2014-04-18 08:26:08 Velencei Hírhatár 
Felére csökkent sok településen a közmunkaprogram kerete - derül ki a Népszabadság körkérdéséből. A lap által megkérdezett polgármesterek arról számoltak be: legalább ötven százalékkal csökkenteniük kell a programban dolgozók számát a következő hónapokban. 
"Hivatalosan nem jelentette be a kormány, hogy elfogyott a pénz, de látjuk, hogy ez a helyzet. Családok maradnak bevétel nélkül, most tologatjuk az asztalon a papírokat, hogy kit hívjunk be májustól, s kinek mondjuk azt, nincs tovább" - mondta a lapnak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vizsoly polgármestere, Bihi Mihály. A településen áprilisban még százhárom közmunkást tartottak nyilván, májusra azonban már csak huszonöt emberrel számolhat a polgármester. 
Baranya megyében a munkaügyi központ adatai szerint jelenleg 10 138-an vannak közfoglalkoztatásban. Ebből 3544-en május 1-je után is dolgozhatnak, legkésőbb 2015. február 28-ig. További 4857 személy foglalkoztatására a munkaügyi központ felterjesztése már megtörtént, a Belügyminisztérium döntése a következő napokban, hetekben várható. 
Így azonban összesen 8459 ember foglalkoztatása megoldott május 1-jétől a megyében. Ehhez a létszámhoz adódhat még hozzá a későbbiekben a szociális startmunka mintaprogramokban és a hosszabb idejű hagyományos közfoglalkoztatásban alkalmazottak száma. Ez utóbbi programok esetében a döntés-előkészítés még nem kezdődött meg - tudta meg a lap. 
A Belügyminisztériumtól a lap még nem kapott választ. 
Kapcsolódó: 
   Külföldi tévéseket akart átverni Salgótarján polgármestere 
   Rezsiátverés: már a fideszesek szerint is baj van 
   LMP: Csődöt mondott Orbán csodafegyvere 
   Lenyúlható a maradék 200 milliárd forint nyugdíjpénz is 
   Brüsszel több ezer rendőrt küld Magyarországra 
   Gyurcsány bejelentette: Eltörölné Magyarországot a térképről 
   7+1 katasztrófa, ami a magyar társadalomra vár 
   Stadionország 
   Banditisztán hálás népétől húsvéti ajándék gyanánt 
   Istenkáromlás a felcsúti stadionnal? 
   Ma is nagy érdeklődés volt az ételosztáson a Blahán 
   Orbán jelenlegi vagyona több mint 7000 milliárd forint 


Elvesztette a pert az OTP, mégis ragaszkodik a "követeléséhez" 



április 15, 2014 civilkontroll 
Négy évvel ezelőtt jogtalannak mondta a Budaörsi Városi Bíróság az OTP azon követelését, amelyet megpróbált Kupeczki Lászlón behajtani, mivel dokumentumokkal nem tudta alátámasztani az igényét. Miután elmeszelte a bíróság, az OTP tavaly újra kísérletet tett a több millió forint megszerzésére. Eredménytelenül. 
Egy évi hallgatás után az OTP követeléskezelőjétől hozott a postás levelet Kupeczki Lászlónak arról, hogy a tartozása fennáll, sőt 3,3 millió forintra nőtt. Az OTP a hvg.hu tavalyi megkeresésére válaszolt, a mostanira nem. 
Öt éve küszködik az OTP-vel Kupeczki László, akitől a bank faktoring cége próbál az ügyfél által vitatott követeléseket behajtani. A bíróság egyszer már kimondta, hogy jogtalan a követelés. Ennek ellenére egy évvel ezelőtt újra bepróbálkozott az OTP, sikertelenül. Most ismét lépéseket tett, hogy Kupeczkin behajtsa korábbi pénzbeli igényét. A férfi azért nem volt hajlandó megfizetni, mert soha nem közölték vele, hogy mennyivel is tartozik még nekik. 
Kupeczki László a hvg.hu-nak egy évvel ezelőtt osztotta meg ügyének részleteit. 2002-ben kölcsönszerződést kötött egy autóra a Merkantil Car Zrt.-vel, amely 2004-ben egy balesetben totálkáros lett. A biztosító a történtek után fizetett, illetve a lízingcég értékesítette a roncsot is. "Ezt követően a törlesztőrészletek fizetése elmaradt, így a Merkantil Car Zrt. a szerződést felmondta - élve az opciós jogával - a gépkocsit roncsértéken beszámította, azzal csökkentve a fennálló tartozás mértékét" - közölte tavaly az OTP a hvg.hu-val. 
A bank szerint az adóst többször is keresték, hogy fizessen, de mivel ez nem történt meg, 2009-ben jogi útra terelték az ügyet. Később az OTP-től megkérték Kupeczki Lászlót, hogy "egy egyedi kedvezményes ajánlattal rendezze a tartozást", emiatt a behajtást is felfüggesztették. Erre nem kaptak választ a férfitól, sem újabb értesítéseikre, ezért Kupeczki tartozása folyamatosan nő, bár az OTP továbbra is meg szeretne állapodni az ügyféllel - írták. 
A tisztázatlan kimutatás miatt az ügyfél nem fizetett 
Kupeczki László elismerte, hogy az OTP Faktoring kecskeméti kirendeltségéről kapott egy olyan ajánlatot, hogy a kétmillió forintból mintegy egymilliót elengednek. A követelést azonban semmivel nem támasztották alá. A férfi kifogásolta, hogy sem a biztosító által kifizetett összegről, sem a roncs értékesítése után kapott vételár nagyságáról nem kapott értesítést, így tisztázatlan maradt előtte, hogy mennyi lehetett az a fennmaradó összeg, amit lízingdíjtartozásként követelni lehetne tőle. Ezt kifejtette a bíróságnak is, amely szintén kérte az OTP-t, hogy csatoljon be dokumentumokat. Mivel ezt nem tették meg, a Budaörsi Városi Bíróság a bank végrehajtási kereseti kérelmét elutasítva megszüntette az eljárást 2010. október 5-én. 
Kapcsolódó: 
   NAV-os vezető volt a botrányba keveredett ügyvéd 
   Így úszták meg a vagyonosodási vizsgálatot Welsz ügyfelei 
   Dr. Hossó Andrea nemzetközi közgazdász a devizahitelekről 

Ukrán válság: katonai segítséget kért az amerikaiaktól Timosenko 



2014. április 18., péntek, 15:28 MTI - HVG 
Katonai segítséget kért az amerikai Kongresszustól Ukrajnának Julija Timosenko volt ukrán miniszterelnök, a Haza (Batykivscsina) párt vezetője - közölte a párt sajtószolgálata pénteken. 
"Azzal a kéréssel fordulok az amerikai Kongresszus tagjaihoz, hogy tegyenek meg minden lehetséges intézkedést Ukrajna támogatására, szuverenitásának és területi integritásának védelmében" - írta Timosenko. 
Az ukrán politikus szerint országának teljes körű katonai segítségre van szüksége. Kiemelte a haditechnikai támogatást, ezen belül légvédelmi és páncéloselhárító technikát, valamint a segítségnyújtást a kiképzésben. 
Az ukrajnai feszültség enyhítéséről kötött csütörtöki négyoldalú genfi megállapodással kapcsolatban Timosenko úgy vélte, hogy az az "első lépés volt a helyes irányban". 
Kapcsolódó: 
   Amerikai zsoldosok sortüzet nyitottak a tüntetőkre 
    Japán bankok vonulnak ki az orosz piacról 
   Szeverszk városában a rendőrség átállt az oroszbarát tüntetők mellé 
   Putyin valami egészen új dolgot talált fel 
   Kedvező orosz fogadtatás követte Gaudi Oroszország melletti kiállását az ET-ben 
   Ukrajna után ki lesz a következő? 
   Martonyi legújabb hazaárulása: "Putyin nem teremt precedenst, mi elfogadtuk területi veszteségeinket" 
   Tízezer amerikai katona érkezik Lengyelországba 
   Kijev mindent alárendelt az IMF behívásának 
   A nemzetközi zsidóság hadat üzent az orosz világnak! 

Amerikai segítség: a kijevi előadás a szíriai forgatókönyv szerint? 

Marija Merkulova 2014.04.19, 14:18 Oroszország Hangja 
Az amerikai kormány úgy döntött, hogy katonai segítséget küld Ukrajnába - jelentette be a Pentagon elnöke, Chuck Hagel. Az amerikai "héják" szerint Ukrajnának erre azért van szüksége, hogy megvédje magát Oroszország lehetséges támadásától. 
A katonai csomag csak olyan eszközöket tartalmaz, amelyek lövésre nem alkalmasak, azonban nagy szükség van rájuk egy esetleges katonai beavatkozás során: golyóálló mellény, éjjellátó készülékek, üzemanyag. Az USA sok országnak nyújt effajta segítséget, elsősorban az USAID-en keresztül, amely arról híres, hogy kormányellenes és fegyveres erőkkel működik együtt a világ számos országában. A szervezet minden lehetséges eszközzel támogatja a szíriai fegyvereseket, de jelen van Afganisztánban is. 
A szakértők úgy vélik, hogy az Ukrajnával kapcsolatos döntés a szíriai forgatókönyv kezdetét jelenti. Ezek a lépések csak a helyzet súlyosbításához fognak vezetni - mondja Viktor Murahovszkij katonai szakértő: 
Az amerikai "héják", beleértve Wesley Clark tábornokot is, aki 1998-ban Koszovóban a NATO csapatokat vezette, tisztában vannak azzal, hogy az ilyen segítség a jelenlegi ukrán vezetést radikálisabb lépésekre ösztönzi. Én nem hiszem, hogy ez a helyzet javuláshoz vezetne Ukrajnában. Éppen ellenkezőleg, inkább polgárháborúhoz. 
Az események ilyen irányú fejlődésével kapcsolatban Oroszországot sem marad közömbös. Amennyiben az USA folytatja a jelenlegi ukrán vezetés szponzorálását, amely fegyvereket vet be a civil lakossággal szemben, akkor Moszkvának be kell avatkoznia - folytatja Murahovszkij: 
Oroszország reakciója ismert a 2008-as eseményekből: figyelmeztetjük az amerikai felet, hogy az ilyen típusú segítség provokáció, egy bizonyos határig a diplomáciai közlésekre korlátozzuk a lépéseinket. Amikor azonban már azt a bizonyos határt átlépik, képesek vagyunk demonstrálni sokkal konkrétabb lépéseket is. Ebben az esetben pedig, ahogyan az 2008-ban is volt, ezek az amerikai berendezések a mi kezünkbe és múzeumainkba kerülnek. 
Ahogyan az amerikai külügyminiszter szóvivője, Victoria Nuland gondatlanul elmondta, az USA már 5 milliárd dollárt fektetett a "Majdanba", most pedig az USAID további 11,4 milliót küldött az ukrán választások megtartására. Ukrajna, Szíria és Afganisztán mellett a szervezet együttműködött a felkelőkkel Líbiában, Tunéziában és Jemenben, valamint a Muzulmán Testvériséggel is, amely 2011-ben hatalomra jutott Egyiptomban megbuktatva az elnököt, Hoszni Mubarakot. 
Kapcsolódó: 
   Teljes összeomlás előtt Ukrajna 
   Magyarország nem az orosz csövön szállítana gázt Ukrajnának 
   A NATO megszállhatja a függetlenedő Skóciát 
   Mugabe: Nem azért küzdöttünk, hogy a melegek földje legyünk 
   Haiti, egy ékes cáfolat a fajok egyenértékűségére 


Uniós szabályozás: Elbuktuk az akácügyet 

2014. április 17. 20:32 piacesprofit.hu 
Elfogadta az Európai Parlament az inváziós fajok kezeléséről szóló jogszabályt, így Magyarországnak is lépéseket kell tennie a hazánkban gátlástalanul terjedő akácfa ellen. Ám a fajta a méhészeten keresztül több ezer család megélhetését biztosítja. 
Új EU-pályázati források kkv-knak. Készüljön fel az ősszel induló operatív programok megpályázására! Naprakész, pontos információk Komoróczki István államtitkártól. EU-pályázatok Fóruma április 30-án. 
 
Büntetés jöhet, ha hagyjuk terjedni az akácot - kép: Pixabay

Az inváziós, Európában nem őshonos növények vagy állatok Európába jutásának megakadályozását vagy a már bekerült és elterjedt fajok okozta környezeti vagy gazdasági károk korlátok közé szorítását célozza az a jogszabály, amelyet szerdán szavazott meg a parlament. A jogszabály betiltja az "unió számára veszélyesnek" minősített fajokat, és kötelező egyeztetést ír elő a tagállamok számára e fajok kiirtására. "Az idegenhonos inváziós özönfajok évente 12 milliárd eurónál is több kárt okoznak az unióban, és több tagország már jelentős összegeket költött a probléma kezelésére? - mondta Pavel Poc cseh szocialista képviselő, a téma parlamenti felelőse. Jelentését 606 szavazattal, 36 ellenszavazat és négy tartózkodás mellett fogadták el. A jogszabály kötelezi a tagállamokat, hogy derítsék fel az inváziós, nem őshonos fajok beérkezésének és terjedésének útvonalát, és állítsanak fel felügyeleti rendszert. Az EU külső határain megerősítik az ellenőrzést. A tagállamoknak a kciótervvel kell előállniuk azzal kapcsolatban, hogy hogyan gondolják kezelni a területükön terjedő, nem őshonos fajokat. 
Az "unió számára veszélyes?, nem honos fajok 
Az "unió számára veszélyes? fajként besorolt állatokat és növényeket nem lehet behozni az unió területére, tilos a szállításuk, kereskedelmük, tartásuk, tenyésztésük és termesztésük, és nem engedhetők szabadon a természetben, fogalmaz a szöveg. A képviselők szabályozták az egy-egy tagországot veszélyeztető fajok kezelését, míg az unió bizonyos régióiban terjedő fajok esetében az érintett tagországoknak a bizottság közreműködésével fokozott regionális együttműködés keretében kell intézkedniük. A tagállamoknak emellett jogsértések esetére megfelelő büntetési tételeket kell meghatározniuk. Ugyanakkor bizottsági engedély birtokában a tagállamok egyes intézmények számára lehetővé tehetik a listán szereplő fajokkal folytatott kereskedelmet. A képviselők elérték, hogy az új szabályok alkalmazása során a tudományos szemponto kat egy szakértőkből álló tanácsadó fórum segítségével vegyék figyelembe. A szabályok be nem tartásából fakadó költségek megtérítésénél a "szennyező fizet? elv érvényesül. 
Évi 12 milliárd eurós kár 
Az Európai Bizottság szerint a biodiverzitás csökkenésének és egyes fajok kihalásának egyik fő, egyre komolyabb problémává váló okát az inváziós, nem őshonos fajok jelentik. Az ilyen növények és állatok gyakran betegségek hordozói, vagy közvetlenül egészségügyi problémák (például asztma, ekcéma és allergiás megbetegedések) kiváltói. Kárt tesznek az infrastruktúrában és a különböző létesítményekben, akadályozzák az erdőgazdálkodást, és mezőgazdasági károk okozói. Az Európai Bizottság hatásvizsgálata szerint az inváziós, idegenhonos özönfajok évente mintegy 12 milliárd eurónyi kárt okoznak az unióban. 
A magyar akác speciális helyzetben van 
A fehér akác, amely a magyar méztermelés mintegy felének szolgál alapanyagul, Észak-Amerikából származik, Magyarországon a XVIII. században, Mária Terézia uralkodása idején kezdték telepíteni a homokos területek megkötésére, és ha termesztése nem megfelelően szabályozott, valóban fenyegetést jelenthet az őshonos növényfajokra
Magyarország viszont egyrészt azzal érvelt, hogy a fehér akáccal való gazdálkodásra Magyarországon szigorú szabályok vonatkoznak, egyes területeken a termesztése támogatott, máshol pedig az irtása. Másrészt a Magyarország számára kiemelten fontos méztermelésszempontjából a fehér akác kulcsfontosságú. 
Az akácügyben eddig valamennyi jelentősebb tudományos műhely felszólalt, és ahol szakmai állásfoglalás született, ott kivétel nélkül mindenütt kiemelték az akác mint fafaj számos káros tulajdonságát. A WWF Magyarország nem tekinti a nemzeti érdekeinket védő diplomáciai sikernek az inváziós fafajokra - köztük az akácra is - vonatkozó EU-s jogszabályalkotás akadályozását. Felelőtlennek tart továbbá minden olyan kijelentést, amely az akác termesztését szabályozó hazai korlátozások felszámolását sürgeti. 
"Aggályosnak tartjuk, hogy a Magyarországot képviselő döntéshozók nemzeti, gazdasági érdekekre hivatkozva akadályozzák egy súlyos természetvédelmi problémakör EU-s szintű megoldását - mondta Gálhidy László, a WWF Magyarország Erdővédelmi Programjának vezetője. - Ebben az esetben egy olyan idegenhonos fafaj felkarolásáról van szó, amelyet az erdőirtások, túllegeltetés és drasztikus vízszabályozások által tönkretett alföldi tájba telepítettünk be, és amely hatalmas területeken további, növekvő ökológiai problémákat okoz nekünk, magyaroknak." (Igaz ugyan, hogy az akácosokat nem is lehetne kiirtani.) 
Kapcsolódó: 
   A parlagfű, mint csodaszer 
   A halál neve - szója! 
   Szója - felejtsük el egyszer s mindenkorra 
   "Elálló tojások" és minden, amit a jó tojásról tudni kell 
   Meglepő dolgokat tartalmaznak az alapvető élelmiszerek! 
   Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar 
   23 idézet, ami segített elhagyni egy sötét helyet, és meglátni a világot egy új megvilágításban 
   Magyar siker: fürdővíz WC-öblítésre 





Labant Csaba: Az oltási kötelezettséggel és a szervkereskedelemmel kapcsolatos döbbenetes visszaélések 

2014. május 6. kedd 18 óra
Sóter Klub Bp.VI. Dessewffy u. 53. 
Belépő: 1.200.-Ft Bővebben...


35 éve beigazolódott, hogy csak árt, mégis kötelező még ma is! 

Labant Csaba | 2014, április 25 
naturahirek.hu

A magyar csecsemők súlyos egészségdeficittel indulnak az életnek: kötelezően szarvasmarhabaktérium-injekcióval mérgezik le őket - 35 éve elismert tény, hogy hatástalan a BCG-oltás! A BCG vakcina az 1920-as években lett kifejlesztve a TBC megelőzésének ürügyével. 1936-ban világraszóló botrányba fulladt a tesztelése, egy németországi klinikán, Lübeckben, ugyanis 77 gyermek belehalt! Az oltottak közül mindenki megbetegedett, az oltatlanok közül ellenben senki! 


Vonalban levők száma 


Ilyeneket mondott az egyiptomi... 
"A holokauszt hazugság", "Anna Frank naplója hamisítvány", "szeptember 11-ét Amerikában tervezték", "Obama a fekete nyúl, akit a megfelelő időben előhúztak a kalapból" - többek között erről nyilatkozott Budapesten a legnagyobb liberális egyiptomi párt alelnöke. Ahmed Ezz el-Arab a holokauszt túlélő amerikai politikus, Tom Lantos tiszteletére rendezett konferencia egyik előadója volt. A konferencia szervezői elhatárolódtak az egyiptomi politikus nemzetközi botrányt kavart nyilatkozatától. 

Most emlékezünk meg uniós csatlakozásunk egy évtizedéről 



Szaniszló Ferenc 2014. április 25., péntek 21:30 Echo TV - Világ-Panoráma 
        
Most emlékezünk meg uniós csatlakozásunk egy évtizedéről. Azzal áltatnak minket, hogy mi csak nyertünk az Unióval, hogy kevesebbet fizetünk be, mint amennyit kapunk. Igen ám, de cserébe a csatlakozásért hagytuk, hogy a szemünk láttára megfosszanak minket nemzetgazdaságunktól, nemzeti önállóságunktól, nemzeti bankunktól, nemzeti sikerágazatainktól. Rosszabb ez, mint a KGST volt. Mert akkor, még a szovjetek által megszálltan is, legalább sokkal jobban éltünk megszállóinknál. Igaz, a Nyugathoz képest kevesebbet kerestünk, de legalább a megélhetés sem volt olyan drága. Azonban az Unióban csak az árak egyenlítődnek ki - a bérek sosem. Mert nem ez a cél. A haszonszerzés szempontjából az olcsó, de jól képzett és igényes magyar, s más keleti rabszolga a fontos. És a magyar és más keleti felvásárló és hitelpiac. 
Most gyarmati sorban tengődünk, és az a jövő, hogy a rabszolga elmegy majd a gyarmatosító országába. Mint az arabok, az indiaiak Nyugat-Európába. Hasonló árak, megélhetési költségek és a nyugatiakhoz képest magasabb adók mellett a töredékét keressük ugyanazért a munkáért, színvonalért, mennyiségért, mint egy szintén uniós bajor vagy luxemburgi dolgozó. Az Unió gondoskodik a tyúkok és a disznók életfeltételeiről, ám föl sem merül, hogy az Unió területén ugyanazért a munkáért, teljesítményért egyforma, vagy legalább hasonló bért fizessenek. 
Videó: http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2014-04-25-vilag-panorama 

Mészáros Lőrinc szavai a Heti Válaszban: "Abban, hogy eljutottam idáig, bizonyára szerepet játszik a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye, de én soha nem privatizáltam, nem nyúltam le semmit, mindent a munkámmal és az eszemmel szereztem meg. 
Amikor az újságíró megjegyzi, hogy az akadémia országosan nézve kiugró mértékben kapott tao-pénzeket, ami "miniszterelnökkel a háttérben, esetleges állami megrendelések reményében nem lehet nehéz", a gázszerelőből lett felcsúti polgármester így válaszol: "Erre nem biztos, hogy tudom a választ, de nem hiszem, hogy a regnáló politikai vezetés emiatt bárkivel is kivételezne." 
Hát, ilyen idillt már festeni lehetne... (168 Óra
Karácsony Gergely végtelenül szomorú 
2014. április 26. SPVSZ/F.I. 
Mit is mondott a Lehet Más a Politikát a baloldali összeborulásért elhagyó politikus? "Végtelenül szomorú vagyok, hogy az új parlamentben, egy jobbikos képviselő fogja vezetni az oktatási és kulturális bizottságot. A jövő társadalma olyan lesz, amilyen a ma iskolája. A többi frakcióval rendelkező párt ezt hogy hagyhatta? Nem értem." 
Mi meg azt nem értjük, hogyan volt lehetséges az, hogy az MSZP, amely párt egyik bűnözői ügytől a másikig tántorog, megkaphatta a nemzetbiztonsági bizottság elnöki székét! 
Végtelenül szomorú az, hogy Magyarországon a liberalizmus nem akar véget érni! És az is, hogy Fodor Gábor egyszemélyes pártja 82 millió forint közpénzt kap a választási eredménye alapján. Előző pártja, az SZDSZ egymilliárd forint adósságot hagyott a nyakunkra, amelyet pártunk és kormányunk nagylelkűen átvállalt. Félő, hogy ugyanez lesz az MSZP kétmilliárdos adósságával. Az is nevet változtat, és máris a miénk az adóssága. Az erkölcsi válság ebben az országban legalább akkora katasztrófa, mint a gazdasági válság. Dübörög a korrupció, a hazudozás, a mutyi... 
Annak örülünk, hogy egy libsivel kevesebb lesz a parlamentben. Annak viszonyt nem, hogy hathavi végkielégítéssel távoznak, cirka kétmilliárdos költséget okozva kedves mindnyájunknak. 

Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását? 

2012-03-06. 15:07 Kuruc.info 
A magyar Országgyűlés történetében február 20. ezentúl - "Az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről" szóló törvényjavaslat kormánypárti elutasítása miatt - a Fidesz-KDNP morális csődjének és politikai züllöttségének napja. 
Február 25. pedig nemcsak a kommunizmus áldozatainak emléknapja, hanem a Fidesz-KDNP kétharmados cinizmusának és álságos képmutatásának a napja is. Az utóbbi helyszínén, a Terror Háza előtt a kommunista diktatúrák bűnöseinek megnevezését követelték, a terrort végrehajtó szervezetek és tagjaik megbüntetését. Nem volt hiány jelszavakban most sem: "A múltat be kell vallani!", "Nem lehet nyugodt a jövőnk, ha nem tiszta a múltunk!" 
Orbán Viktor miniszterelnök, divatos lila sállal a nyakán, lila gőzös tekintettel és szégyenérzet nélkül nézett a zemberek szemébe: miféle ellentmondás lenne itt? Ott azt mondtuk, itt ezt mondjuk. Megtehetjük. Erre kaptunk felhatalmazást. Diktátorbán annyira hozzászokott a párt- és kormányszintre emelt hazudozásaihoz, hogy bárhol, bármikor, bárkit hülyének tud nézni szemrebbenés nélkül. Valóságellenes kommunikációja egy közepes képességű vidéki színész hamis gesztusaival egyre inkább a politikai giccs felé viszik hiteltelen alakját, nemzetrontó ámokfutását. 
Mégis őt dicséri Schmidt Mária, a Terror Háza milliárdos, "züllött" (az utóbbi jelzőt egyik kritikusától kapta) SZDSZ-beütésektől terhelt főigazgatója, Heltai Péter volt Securitate-ügynök ("Hegel") barátja és házbeli foglalkoztatója, s tapsol a kivezényelt birkanép is, mert már rég nem tudja követni, mi is történik körülötte a nyálkás és alantas cigánykodásban. (...

Itt még bracsiznak , de már itt is a zsebébén volt a zsidó cigány horda !!!




Orbán mellélőtt az ügynökügyben 
2012. 04. 08. 17:27 Origo 
Bár Orbán Viktor és felesége is az egykori állambiztonság célkeresztjében állt, a miniszterelnök ma nagyon óvatosan bánna az iratokkal, amelyekből kiderülhetne, hogy ki volt "Szalkai" ügynök, aki a feleségét figyelte, és melyik munkatársa volt kapcsolatban a III/III-as ügyosztállyal. Orbán arra hivatkozik, hogy meg kell védeni az áldozatokat, pedig azt a nyilvánosságot pártolók is garantálnák, hogy a személyes ügyek ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe. (...

Az üldözött civileknek ideje lenne végre összefogniuk 


Dr. Monostori Attila szerint az üldözött civileknek ideje lenne végre összefogniuk, mert magányos lovasok nem képesek szembeszállni a hatalmi elnyomással. Úgy véli, hogy amíg Felvidéken Malina Hedvig-ügy van, addig Magyarországon Monostori-ügy, mert ugyanazok a jogtipró módszerek. Attilával tegnap délután beszélgettem annak apropóján, hogy előző éjjel a rendőrség bilincsben hurcolta el őt az otthonából elmeorvosi vizsgálatra. 


Tűnjön el a parlamentből ez a haza áruló horda! 

Az IMF már elzálogosított minden állami vagyont ~ Varga István
Videó: 
https://www.youtube.com/watch?v=NtvwJ-ri4IQ


A Gondoskodó Magyarország programpontjai 


Takarítás

1. A külföldi adósságok felhasználását felülvizsgáljuk és a kamatfizetést azonnal megszüntetjük (a felülvizsgálat során fennmaradó tőketartozás kiegyenlítésére minimum 5 éves moratóriumot határozunk meg).
2. Az ország "privatizáció" megnevezés alatt folyt kirablásának következményeit felszámoljuk.
3. A "tőkebehozatalt" felülvizsgáljuk, az ebből adódó egyenleg több százmilliárd forintnyi eredményt hoz.
4. A szocialista és a kapitalista diktatúra áldozatait erkölcsileg, egzisztenciálisan és anyagilag rehabilitálni és kártalanítani kell.
5. A szocialista és a kapitalista diktatúra kiszolgálóit, valamint kedvezményezettjeit büntetőjogi felelősségre kell vonni és az általuk a magyar nemzet érdekeivel ellentétesen szerzett
- médiahatalmat fel kell számolni,
- gazdasági és politikai hatalmi összefonódásokat meg kell szüntetni,
- anyagi vagyont el kell számoltatni.
6. A vagyonelszámoltatást kiterjesztjük azoknak az embereknek a magyarországi ténykedésére, akik kettős (vagy többes) állampolgárként "kimentették" a diktatúra kiszolgálóiként összeharácsolt pénzüket.
7. A vagyonelszámolás kiterjed a magyar állampolgárok külföldi bankszámláira és külföldi tulajdonukra is. 
Építkezés

A szabadság a jogok és kötelezettségek nemzet érdekében érvényesülő összhangjaként valósul meg. 
Visszaállítjuk alkotmányos függetlenségünket

1. Megszűnik az idegenek által gyakorolt "jogszerű" elnyomás.
A magyar hagyományokon alapuló, az igazságosságot kifejező Alkotmány és az ez alapján felépülő jogrendszer életbe léptetése.
2. Megszűnik a kirekesztettek kizsákmányolása a kiválasztottak által.
A jogok és kötelezettségek egységben vannak.
3. Magyarország a magyaroké.
A Szent Korona tagja, vagyis magyar állampolgár az államalapító magyar nemzet minden tagja és az államalkotó nemzetek tagjai, ha Magyarországon élnek. A vendégeknek vendég jogai vannak.
4. Az emberi jogok a természetes értékrend érvényesülését szolgálják, mindenkor a kötelezettségekkel összhangban.
A természetes értékrendnek ellentmondó jogokat nem ismeri el a Gondoskodó Magyarország. (pl. szexuális aberráltság, emberi élet és egészség fölé helyezett gazdasági érdek, a kiszolgáltatottság bármely megnyilvánulási formája) 
Visszaállítjuk társadalomszervező függetlenségünket

5. Megszűnik a lélekmosás feltétele: a magyar hagyományok elnyomása.
A nevelés-oktatás célja: a lelki- és a szellemi szabad akarat feltételeinek biztosítása, a nemzeti értékek alapján, ezért az óvodától az első szakmai képzettség megszerzéséig állami feladat.
6. Megszűnik az agymosás feltétele: az idegen érdekeket szolgáló tájékoztatás.
Informatikai hálózat kialakítása a teljes esélyegyenlőség biztosítására.
A média az igazság közvetítésének eszköze.
7. Megszűnik az idegen érdekek látszat demokratikus képviseleti diktatúrája.
Önkormányzó- és önellátó területi- és település-rendszer kialakítása.
Képviselőválasztás érdekképviseleti alkalmasság és nem pártfegyelem alapján.
8. A család védelme a lelki-, szellemi és anyagi élettér biztosításával.
A családi egység, a magzat, az anya, a gyermek és a szülő védelme.
Az anya családért végzett (elsősorban a gyermekekkel kapcsolatos) tevékenységének elismerése.
9. Az ifjú kor a felkészülés időszaka.
Ingyenes oktatás, könyv- és iskolaszer ellátás.
A pályakezdők munka és lakásfeltételeinek biztosítása.
10. Az aktívkorúak létbiztonságának visszaállítása teljes foglalkoztatottsággal.
11. Az idős kor a tapasztalatátadás időszaka. Az idősek megbecsülése az aktív korban megalapozott nyugdíjjal, társadalmi elismertséggel és egészségügyi ellátással.
12. Szociális biztonság
13. Állami feladatként végzett ingyenes és teljes körű egészségügyi ellátás.
14. A domináns magyar értékrendet képviselő vallás a lelki szabadság érvényesülésének helye.
Feltételeinek biztosítása állami feladat.
15. A művészet és tudomány, mint magyar lelki- és szellemi érték a magyar nemzet elidegeníthetetlen tulajdona.
A Gondoskodó Magyarország kiemelt egzisztenciális és anyagi feltételeket biztosít a művészek és tudósok küldetése gyakorlásához. 
Visszaállítjuk gazdasági függetlenségünket

16. Azonnal megszüntetjük a gazdasági gyarmatbirodalom (Európai Unió) fennhatóságát hazánk felett.
17. Megszűnik az anyagi elnyomás.
Az alapvető életfeltételek biztosítása - a jogok és kötelezettségek összhangja alapján - minden magyar állampolgár számára ingyenes.
18. Megszűnik a multinacionális cégek uralma.
A gazdaságszervezés alapja az igény-kielégítésen alapuló szolgáltatás- és termelés. Minden szolgáltatás és termék (termény) vonatkozásában a magyar állampolgárok kiszolgálása az elsődleges.
19. Megszűnik a magyar értékek idegen tulajdonlása.
A termelőeszközök tulajdonlásának rendje:
- az energiatermelő-, távközlési- és közlekedési szolgáltatást végző, valamint az alapvető életfeltételeket biztosító ipari szervezetek állami, vagy területi önkormányzati tulajdonba kerülnek,
- a termőföld, az állatállomány, a mezőgazdasághoz-, valamint a szolgáltatáshoz és a kisárutermeléshez használt termelőeszközök olyan családi magángazdaságok birtokába (föld), illetve tulajdonába kerülnek, amelynek minden tagja magyar állampolgár.
20. Megszűnik az intézményesített nemzetirtás és egészségrombolás.
A magyar termékek védelme védővámmal, adóval és a behozatal mennyiségi korlátozásával.
A behozott termékek kötelező egészségügyi ellenőrzése, a génmanipulált, egészségkárosító termékek behozatalának tilalma.
Visszaállítjuk külkapcsolati függetlenségünket
21. Megszűnik az idegen érdekek elsődlegessége a magyar érdek fölött.
Magyarországon a nem magyar érdekek nem érvényesülhetnek a magyar érdekek sérelmére. Minden külkapcsolat az önkéntességen, az egyenjogúságon és a kölcsönösen azonos előnyökön alapul.
22. Megszűnik az állam- és közbiztonság kiszolgáltatottsága.
Bűnmegelőző csendőrség és bűnüldöző rendőrség.
Nemzeti honvédelem az idegen érdeket szolgáló zsoldos hadsereg helyett.
Önálló védelmi politika a terrorizmust kiszolgáló szövetségi rendszer (NATO) helyett.

Először nyilvánosságra hozva a Nemzeti Egység 2005. március 31-i kampány-nyitó SZER-ének szóróanyagként.

Kelt Szegeden, 2005. március 30-án.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel: Halász József



Henry Ford: a nemzetközi zsidó 


2010, március 29 - 06:28 varitamas 
Henry Ford korszakos munkáját mutatjuk be. 90 évvel ezelőtt írta, de aktuálisabb, mint valaha. Minden megállapítása, ahogy most mondanánk:telitalálat. Igazából a "zsidó-kérdést" másképpen meg sem szabad közelíteni, mint ahogy a Szerző tette. Vulgáris szintre levinni öngyilkosság, mert a SZELLEM, amely élteti őket, ezeket a próbálkozásokat úgy söpri le magáról, mint elefánt a szúnyogot. 
"Mint mindig, a választási kampány szórakozást jelent, megosztja az embereket. Úgy tehetnek mintha gondolkodnának és saját parlamentjüket választanák meg, de mindig a zsidók nyernek. És ha olyan kerül hatalomra, aki nem engedelmeskedik a zsidóknak, akkor gyorsan hallunk 'botrányokról', 'vizsgálatról' és 'felelősségre vonásról' hogy az engedetlent eltávolítsák." 
"Ez után a kezdet után a zsidók mind jobban úgy tekintettek Amerikára, mint gyümölcsöző területre, és erős kivándorlás indult meg Dél-Amerika irányába, elsősorban Brazíliába. Mivel azonban a brazilok és a hollandok között hadi ellentét volt, amelyben zsidók is részt vettek, a brazíliai zsidók szükségesnek látták, hogy kivándoroljanak a holland gyarmat irányába, amelyet ma New Yorknak hívnak. Peter Stuyvesant, a holland kormányzó nem értett egyet azzal, hogy ezek az emberek ott letelepednek és elrendelte, hogy hagyják el az országot, de a zsidók előzőleg gondoskodtak arról, hogy letelepedhessenek ha nem is látják őket szívesen, mivel amikor Stuyvesant rendelkezéseit visszavonták, az igazgatók ennek egyik okául 'azt a nagy összegű invesztíciót nevezték, amelyet a zsidók a társaság részvényeibe fektettek." 
IDŐSEBB HENRY FORD: A NEMZETKÖZI ZSIDÓ 
Első kiadás: 1921 június 
TARTALOM 
1. Fejezet Az Egyesült Államok zsidótörténete 
2. Fejezet A zsidó befolyás szempontjai 
3. Fejezet Üldözöttek vagy üldözők? 
4. Fejezet Nép-e a zsidóság? 
5. Fejezet A zsidó politikai program 
6. Fejezet Bevezető "Cion bölcseinek protokolljába" 
7. Fejezet Hogyan használjak a zsidók hatalmukat 
8. Fejezet Zsidó befolyás az amerikai politikában 
9. Fejezet Bolsevizmus és cionizmus 
10. Fejezet Zsidó hatalom a szinházban és moziban 
11. Fejezet A zsidó jazz lesz a népzenénk 
12. Fejezet Szeszesitalok, szerencsejátékok, kicsapongás és korrupció 
13. Fejezet A világ legfontosabb problémája 
14. Fejezet A zsidó pénzhatalom előnyei és hátrányai 
15. Fejezet A harc a sajtó ellenőrzéséért 
16. Fejezet A zsidók állama 
AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ZSIDÓTÖRTÉNETE 
Az amerikai zsidók története Kolombusz Kristóffal kezdődik. 1492 augusztus 2-án több mint 300 000 zsidót űztek ki Spanyolországból és augusztus 3-án, másnap Kolombusz felszedte a horgonyt és nyugat felé hajózott egy csoport zsidóval a fedélzeten. 
Ők nem menekültek voltak, mivel a látnoki tengerész terveit már jóval indulás előtt támogatták befolyásos zsidók. Maga Kolombusz elmondja, hogy sokat érintkezett zsidókkal. Az első levelét, amelyben felfedezéseit részletezte, egy zsidónak írta. Valójában magát az eseménydús utazást, amely az emberiség tudását és gazdagságát a 'világ másik felével' egészítette ki, zsidók tették lehetővé. Az a kellemes történet, hogy Izabella királynő ékszerei finanszírozták az utazást, alapos kutatás után eltűnt. 
Három maranó, azaz titkos zsidó volt akkor, akik a spanyol udvarban igen befolyásosak voltak: Luis de Santagel, aki fontos valenciai kereskedő volt és aki a királyi adóügyekkel foglalkozott. Rokona, Gabriel Sanchez, aki a királyi kincstárnok volt és barátjuk, Juan Cabrero a királyi kamarás. Ezek szüntelenül Izabella királynőt dolgozták meg a királyi kincstár üresedésének rémképével és annak valószínűségével, hogy Kolombusz felfedezi India mesés kincseit, ameddig a királynő hajlandó volt ékszereit a tőke biztosítékaként zálogba adni. De Santagel kikönyörögte az engedélyt, hogy ő megelőlegezhesse az utazást, amit aztán meg is tett, összesen 17 000 dukátot, ami akkor 5000 fontnak felelt meg, mai értékében (1920-as évek - fordító) 40 000 font. 
Kolombusz utazásába legalább három zsidó társult bele: Luis de Torres, tolmács, Marco a sebész, Bernal, az orvos, Alonzo de la Calle és Gabriel Sanchez. Luis de Torres szállt elsőként partra, ő fedezte föl elsőként a dohány használatát. Kubában telepedett le és azt lehet mondani, hogy ő volt a dohányüzlet zsidó ellenőrzésének atyja, úgy ahogy az ma is létezik. 
Kolombusz régi támogatói, Luis de Santagel és Gabriel Sanchez sok kiváltságot kaptak a munkában játszott szerepük miatt, Kolombusz maga azonban egy össszeesküvés áldozata lett, amelyet Bernal, a hajóorvos szőtt és jutalma igazságtalanságok és bebörtönzés volt. 
Ez után a kezdet után a zsidók mind jobban úgy tekintettek Amerikára, mint gyümölcsöző területre, és erős kivándorlás indult meg Délamerika irányába, elsősorban Brazíliába. Mivel azonban a brazilok és a hollandok között hadi ellentét volt, amelyben zsidók is résztvettek, a brazíliai zsidók szükségesnek látták, hogy kivándoroljanak a holland gyarmat irányába, amelyet ma New Yorknak hívnak. Peter Stuyvesant, a holland kormányzó nem értett egyet azzal, hogy ezek az emberek ott letelepednek és elrendelte, hogy hagyják el az országot, de a zsidók előzőleg gondoskodtak arról, hogy letelepedhessenek ha nem is látják őket szívesen, mivel amikor Stuyvesant rendelkezéset visszavonták, az igazgatók ennek egyik okául 'azt a nagy összegő invesztíciót nevezték, amelyet a zsidók a társaság részvényeibe fektettek'. 
Ennek ellenére megtiltották nekik közhivatal viselését és kiskereskedelmi üzletek nyitását, amelynek hatására a külkereskedelemmel foglalkoztak, amelyet hamarosan monopolizáltak európai kapcsolataik révén. 
Ez csak egy illusztrációja a zsidók találékonyságának. Tilts meg neki egy irányt, és ő egy másikban fog kitűnni. Ha megtiltják neki, hogy új ruhákkal kereskedjen, akkor használt ruhákat fog eladni ez volt a szervezett használtruhakereskedés kezdete. Ha megtiltják neki az árukkal való kereskedést, akkor hulladékokkal fog kereskedni - a zsidó a hulladékkereskedelem alapítója a világon.Ő a hulladékhasznosítás alapítója - gazdagságot talált a civilizáció hulladékában. Megtanította az embereket, hogy hogyan használjanak régi rongyokat, hogyan tisztítsanak régi tollat, hogy használják a feltört diót és a nyúlszőrt. Mindig volt érzéke a szőrmekereskedelem iránt, amelyet ma ő ellenőriz és nevéhez fűződik az egyszerű bőrök felhasználása, amelyek ma különböző csábító kereskedelmi nevek alatt vannak forgalomban mint értékes eredetű szőrmék. 
Peter Stuyvesant akaratlanul kényszerítette a zsidókat, hogy New Yorkot Amerika első számú kikötőjévé tegyék, és annak ellenére, hogy az amerikai forradalom ideján a legtöbb New Yorki zsidó Philadelphiába menekült, legtöbbjük visszatért New Yorkba az első lehetőség megragadásával, ösztönösen érezve, hogy New York nekik paradicsomi nyerési lehetőségeket nyújt. És ez a sejtés igaznak bizonyult. 
New York a világ zsidó lakosságának legnagyobb központja. Az amerikai import és export nagy részét itt adóztatják meg és itt fizeti minden amerikai iparág sarcát a pénz mestereinek. Maga a város területe is zsidó birtok (holding). 
Nem csoda, hogy zsidó írók ennek a példa nélküli jómód, ellenőrizhetetlen gazdagság és hatalomnövekedés láttán lelkesen elmagyarázzák, hogy az Egyesült Államok az Ígéret Földje amelyet a próféták jósoltak meg, és New York az új Jeruzsálem. Némelyek még tovább mentek és a Rocky hegység csúcsait 'Cion hegyeinek' nevezték, és okuk volt rá, ha a zsidók bányászat és tengerparti hatalmát figyelembe vesszük. 
George Washington idején kb. 4 000 zsidó élt az országban, legtöbbjük jómódú kereskedő. Az amerikai oldalt támogatták és a gyarmatok harcát kölcsönökkel segítették kritikus időkben. 
Ötven éven belül az Egyesült Államok zsidó lakosságának számon tartható növekedése több mint 3 300 000 volt. A mai állapotot senki sem tudja pontosan felbecsülni. 
Ahhoz, hogy azokat az iparágakat összeírjuk, amelyek az Egyesült Államokban zsidó ellenőrzés alatt állnak, akkor az létfontosságú iparágakat érintenénk, azokat, amelyek tényleg létfontosságúak és azokat, amelyek létfontosságúvá fejlődtek. A színházi üzlet teljesen zsidó: A színműírás, a könyvelés és a színházak működtetése teljesen zsidók kezében van. Ez az oka annak, hogy ma szinte minden darabban propaganda van, néha vakító üzleti reklám, néha közvetlen politikai utasítás. 
A filmipar, a cukoripar, a dohányipar, több mint ötven százaléka a húscsomagolási iparnak, a cipőiparnak több mint hatvan százaléka, az ország zenei üzletének nagy része, az ékszeripar, a gabona, gyapot, olaj, acél, hetilapok írása, hírközlő irodák, a szeszesitalüzlet, a kölcsönzés, ezek csak azok az iparágak, amelyeknek nemzeti és nemzetközi jelentősége van és a zsidók ellenőrzése alatt állnak, vagy egyedül vagy a tengerentúli zsidókkal szövetkezve. 
Az amerikai nép nagyon meg lenne lepődve ha az 'amerikai üzletemberek' sorát látná, akinek nemzetközi hírneve van. Ezek többnyire zsidók. Ez fényt vethet azoknak az 'amerikai üzleti módszereknek' a hírnevére, amely a világ sok részén tapasztalható. Ha különféle fajú emberek üzletelhetnek 'amerikai' név alatt, mégpedig jogszerűen, akkor nem meglepő, hogy amerikaiak nem vesznek némely leírást észre, amelye a nemzetközi sajtóban az amerikai módszereket leírja. Ha az amerikai üzlet hírneve károsodott, az azért volt, mert nem amerikai módszereket használtak amerikai név alatt. 
A zsidó gyarapodás példái az Egyesült Államokban mindennaposak, de a gazdagság, amely csak az előrelátás és szorgalom jutalma, nem keverendő össze az ellenőrzéssel. Lehetetlen lenne bármely gój szövetségnek hasonló körülmények között az irányítást átvenni, ahogy zsidók azt tették, mert a gójokban nincs meg az együttműködés és összeesküvés készsége és az intenzív fajiság összetaró ereje, amely a zsidót jellemzi. A gójnak nem jelent semmit, ha egy másik ember szintén gój; egy zsidónak az szinte minden, ha a szomszédja is zsidó. 
A nemzetközi zsidó tervet, hogy a pénzügyi piacukat az Egyesült Államokba hozzák, az amerikai nép nem akarta. A történelmi példák óvnak ettől. Ez azt jelentette, hogy a világ gyanakvással figyelte Spanyolországot, Velencét, Németországot vagy Nagybritanniát amiatt amit zsidó pénzemberek követtek el. A legfontosabb meggondolás az az, hogy a legtöbb nemzetközi feszültség amely ma létezik, az annak a haragnak a következménye, ami amiatt állt elő, amit zsidó pénzhatalom követett el nemzetek neve alatt rejtőzködve. 
'A britek tették ezt', 'a németek tették ezt', amikor a nemzetközi zsidó tette azt, akinek sakktábláján a nemzetek csak foltok. Ma a világon sokszor hallani: 'Az Egyesült Államok tette ezt. Ha nem tette volna, a világ ma jobban állna. Az amerikaiak aljas, kapzsi, kegyetlen emberek.' 
Miért? Mert a zsidó pénz hatalmi központ van itt és pénzt csinál a mi sérthetetlenségünkből és Európa aggodalmából, kijátszva egyiket a másik ellen. És mert olyan sok úgynevezett 'amerikai üzletember' külföldön ma nem amerikai, hanem zsidó. 
Polgárok, ébredjetek föl és vegyétek észre, hogy manapság meg a fehér népek sem láthatják egymást közvetlenül, csak zsidó szemeken keresztül. Nagybritannia és Franciaország ritkán látnak amerikai képviselőt aki nem zsidó. Ez lehet annak az oka, hogy ők is zsidókat küldenek hozzánk gondolván, hogy mi előnyben részesítjük ezeket. 
A ZSIDÓ BEFOLYÁS SZEMPONTJAI 
A zsidó kérdés Theodor Herzl szerint ott létezik, ahol zsidók vannak, mivel ők hozzák azt magukkal. Nem a számuk okozza a problémát, mivel a világ majdnem minden államában más külföldiek is vannak nagy számban. Nem is az ő sokat reklámozott képességeik miatt, mert meg kell értenünk, hogyha a zsidónak egyenlő esélyei vannak mint a többieknek és a szabályokhoz tartja magát és nem okosabb mint a többi. Valójában sok zsidóban csendesül a mohóság ha a nincs lehetősége intrikálni. 
A zsidó kérdést nem az itt tartózkodó zsidók száma okozza, nem is az amerikaiak féltékenysége a zsidók sikereire, biztosan nem ellenérzés a zsidók mózesi vallásával szemben, hanem valami más, mégpedig a zsidó befolyás annak az országnak az életére, ahol zsidók tartózkodnak, az Egyesült Államokban az amerikai életre. 
Hogy a zsidók hatással vannak az életre, azt maguk nyilvánítják hangosan ki. A zsidók valójában azt állítják, hogy az Egyesült Államok alapjai nem keresztények, hanem zsidók, és hogy az ország egész történetét át kellen írni, hogy az Júdea régi nagyszerűségét megfelelően méltassa. Ha a befolyás kérdése teljesen a zsidók igényén nyugodna, akkor nem lenne alkalmunk kételkedni, állítják határozottan. De olyan szívesek vagyunk, hogy megkérjük őket, tartsák magukat a tényekhez: ezek országunk viszonyait is világosabban elmagyarázzák. 
Ha azt állítják, hogy ők 'adták nekünk a Bibliát' és ők 'adták nekünk Istent' és ők 'adták nekünk vallásunkat' ahogy ezt állandóan émelyítő leereszkedéssel teszik vitairataikban - egy csöpp sem igaz ezekben az állításokban - nem lenne szabad olyan türelmetlen és világiasnak lenniük, amikor mi összeállítjuk valódi befolyásuk listáját, amelyre az amerikai életben szert tettek. 
Nem a zsidó emberek, hanem a zsidó szellemiség az, és az emberek csak ennek a szellemiségnek az eszközei, ez a dolog lényege. A zsidó kérdésnek ebben a vizsgálatában a zsidó befolyás és a zsidó szellemiség az, amit fölfedezünk és meghatározunk. 
A zsidók propagandisták. Ez volt az eredeti küldetésük. De nekik vallásuk központi tételét kellene terjeszteniük. Ezt nem teszik. Mivel ez nem sikerült nekik, saját írásuk szerint semmi nem sikerült nekik. Így most nincs nekik szent küldetésük. Vezetőikből kevés beszél eszmei küldetésről. De a küldetés ötlete tovább él bennük, ha csökevényes formában is: Napjaink legerősebb materializmusát képviseli. Hitvány szerzés eszköze lett ahelyett hogy környezetét szolgálná. 
A ZSIDÓSÁG ÉS A MUNKA 
A zsidó gondolat alapja a munka befolyásolása esetén ugyanaz mint mindenütt máshol: a valódi értékek pusztítása költött értékek javára. A zsidó pénzszerzési filozófia nem pénzt akar 'keresni', hanem pénzt szerezni. Ezek között alapvető különbség van. Ez elmagyarázza, hogy a zsidók 'tőkéstársak' ahelyett hogy az 'ipar kapitányai' lennének. Ez a különbség a pénz 'keresete' és 'szerzése' között. 
A kreatív, alkotó típusú elme szereti azt a dolgot, amit csinál. A gój munkás régebben azt a munkát kereste ki magának, amelyik a legjobban tetszett neki. Nem változtatta munkahelyét könnyen, mert össze volt munkájával kötve. Semmi más nem volt számára olyan vonzó. Inkább egy kicsivel kevesebbet keresett és azt csinálta, ami tetszett neki, minthogy többet keressen és olyasmit tegyen, ami nem elégítette ki. A 'csinálót' mindig így befolyásolta előszeretete. 
Nem így a 'szerző'. Nem számít mit csinál, amíg a kereset elég. Nincsenek illúziói, érzelmei vagy vonzalma a munkája iránt. Ami számít, az a 'pénz'. Nem kapcsolódik a dolgokhoz, amiket csinál, mert nem állít elő semmit, olyan dolgokkal foglalkozik, amiket mások állítanak elő és kizárólag pénzszerzési értékük érdekli. 'Az alkotó munka öröme' őt nem érdekli, szót sem veszteget rá. 
A zsidó szocialista és bomlasztó gondolatok hajnala előtt a munka világában a vezérgondolat a dolgok előállítása volt és így a pénz csinálása. A szerelők büszkék voltak munkájukra. A dolgokat csináló emberek erős, becsületes emberek voltak, mert a szakképzettség és a minőség volt a vezérfonaluk és jellemüket az formálta, hogy hasznos tevékenységet folytattak a társadalom számára. Ők voltak a 'csinálók'. és a társadalom szilárd volt, amíg ők szilárdak voltak. Az emberek szaktudásukat mutatták meg, ha egy cipőt csináltak. A farmerek azért termesztettek gabonát, mert szerették a gabonát és nem távoli pénzpiacokra való hivatkozással. Mindenütt A SZAKMA volt a fődolog és a többi dolog mellékes. 
A társadalomnak ennek a szilárd védelmének a megtörésére - az alkotó termelő osztály, amely erős jellemű emberekből állt - más ötleteket ültettek az emberek fejébe. A legveszélyesebb ötlet volt a 'keresés' szó helyettesítése a 'szerzéssel'. 
A pénz és az élelmiszerpiacok manipulálásával elég nyomást tudtak gyakorolni a végső fogyasztóra hogy a 'szerzésen' legyen a hangsúly és röviddel mielőtt az amerikai nemzetközi üzletek teljesen fel lettek fordítva, zsidókkal a bankrendszerek élén és zsidókkal a szakszervezeti mozgalom konzervatív és radikális szárnya élén, és ami a leghatásosabb volt, a zsidó ötletet elvetették a dolgozók fejében. Melyik ötletet? Azt, hogy 'szerezzenek' ahelyett hogy 'keresnének'. 
A 'szerzés' ötlete pusztító, nem szociális és romboló ötlet egymagában; de ha egy cég üzlete a 'szerzés', akkor jogos és konstruktív. Ha egy embert vagy osztályt beoltanak a tisztán zsidó 'szerzés' gondolatával ('megszerzem a magamét'; 'szerzek, mert szerezni jó', 'becsületesen, ha tudsz, becstelenül, ha szükséges, de szerezz' -ezek mind ennek a hitszegő filozófiának részei), akkor ennek a Duncan társadalomnak az kötőanyaga elveszti taróerejét és elkezd lemorzsolódni. A pénz nagy mítoszát és kitalációját kényszerítették a valóságos dolgok helyére és elkezdődhet a dráma második fejezete . 
A zsidó befolyás az Egyesült Államok dolgozói valamint üzletemberei és szakemberei gondolkozására rossz hatással volt minden irányban. Ez nem a 'tőke' és a 'munka' szétválasztásában nyilvánult meg, mivel ilyen külön elemek nem léteznek. Az amerikai üzlet csak vezető és termelő osztályokat ismer. A tényleges szétválasztás a zsidó 'szerzés' és az angolszász 'keresés' gondolata között van, és jelenleg a zsidó ötlet elég sikeres ahhoz, hogy zavart okozzon. 
Az Egyesült Államokban mindenütt, sok foglalkozási ágban kommunista tanfolyamokat támogatnak, vezetnek és tanítanak a zsidók. ezek az ún. tanfolyamok Chicagóban, Detroitban, Clevelandben, Rochesterban, Pittsburghben, New Yorkban, Philadelphiában és más városokban működnek, és céljuk az, hogy az egész amerikai munkát a 'szerzés' alapjaira állítsák, amely végül az ország egész gazdagságát tönkreteszi. Ez a végcél, mint Oroszországban. 
Amíg zsidók arra mutatnak rá, hogy az idegen zsidók beszivárgása és a zsidó ideálok az amerikai szakszervezeti mozgalmat jellembelileg és gazdaságilag, állampolgárilag és gazdaságilag gondolkodó államférfi módján megjavították, addig a vádnak, hogy az egy idegen és hitszegő hatás, fenn kell állnia. 
A ZSIDÓK ÉS A HIT. 
A naív megfigyelő nem keresi a zsidó befolyás nyomait a keresztény egyházban, de ha ezt nem teszi, akkor sokat mulaszt el. Ha a teológiai szemináriumok könyvtáraiban az utóbbi évtizedek zsidó művei megtalálhatók lennének, és a teológiahallgatóknak meg kéne ezeket a zsidó kinyilatkoztatásokat olvasni, akkor kevesebb buta beszéd és kevesebben minősítenék a zsidó propagandát a szószékről veszélytelennek. a következő 25 évben minden teológiai szemináriumnak kellene egy tanszéket fenntartani a modern zsidó befolyás és a protokollok tanulmányozására. Az az elképzelés, hogy a zsidók az Ótestamentum emberei hűen a mózesi hithez akkor tarthatatlanná válna és félénk keresztények nem haboznának babonásan hogy kimondják róluk az igazságot amiatt a sajnos félreértelmezett szöveg miatt: 'Megáldom azt aki téged megáld és megátkozom aki téged átkoz.' 
A szószék egyik küldetése hogy felszabadítsa az egyházat attól, amit az Újtestamentum írásai 'A zsidók félelmének' hívnak. A szószék másik küldetése az, hogy az egyházat attól a hibás feltételezéstől megszabadítsa, hogy Judea és Izrael rokonértelmű szavak. Azoknak az írásoknak az olvasása, amelyek Júdea törzsét Izraellel keverik össze és amelyek Izrael minden említését úgy tekintik, mint a zsidók említését, okozza több mint a felét azoknak a félreértéseknek és félreérthető részeknek, amelyeket keresztény elvi kijelentésekben találhatók. 
A zsidók NEM a 'kiválasztott nép' annak ellenére hogy az egész egyház megadta magát annak a propagandának, amely őket annak nyilvánítja ki. A zsidók gondolati befolyásolása az utóbbi években sok keresztény állítást elfedett, és a nem előkészített papság egyre jobban befolyásolható lett a zsidó javaslatok által. 
Az egyház ernyedt állapotát, amelyet olyan szóvivői hoztak nyilvánosságra, akik a belső életéért voltak felelősek, nem a 'tudomány' vagy 'ösztöndíjak' vagy 'a tanulás fényének növekedése' idézte elő, mivel ezeknek a dolgok nem ellentmondásosak az igazsággal vagy annak részleteivel, hanem ezek a német-zsidó felső kritika részei. A hit védelmezői hosszan és vitézül harcoltak az ún. felső kritika támadásai ellen, de végül is nem tudtak ellene védekezni, mert nem vették észre, hogy eredete és célja zsidó volt. Nem volt keresztény és nem volt német - zsidó volt. 
Teljes összhangban van a zsidó világprogrammal, hogy ezt a romboló befolyást a zsidók pártfogása alatt kell elindítani, és az teljesen kihasználja a nemzsidók bizalmát, akik elfogadják azt anélkül hogy megnéznék hogy honnan származik. Az egyház most egy második támadás áldozata, amelyben a domináló szocializmus és szovjetizmus támadta meg petyhüdt és erkölcstelen 'testvériségi' elméletek alapján a 'korrektségére' hivatkozva. Azt hitették el az egyházzal hogy az egy vitafórum és nem a kinyilatkoztatás megszentelt helye. 
Zsidók amerikai templomok százaiba törtek be személyesen, programjukkal felforgató és lehetetlenszociális ötleteikkel, és végül olyan holtbiztosak lettek abban, hogy a helyzet urai, hogy az elkerülhetetlen ellenőrzésnek is alávetették magukat. 
Az egyház alkalmazottainak tisztában kell lenniük azzal, hogy a gazdasági badarságok hétnyolcadát, amiket a szószékről elmondanak, zsidó professzorok műve, akik politikai gazdaságot és forradalmat tanítanak. Tudniuk kellene, hogy a gazdasági gondolkodás az előre megfontolt és mesterien megtervezett rejtett propaganda eszközeivel teljesen júdaizálódott, hogy a tömegek gondolkozása (amelyet a 'népszerű' szószékek és szerkesztőségek sokszor idéznek) zsidóbb, mint azt maga a zsidóság igényli. 
A zsidó beférkőzött az egyházba a vallási dogmákba, az ún. liberalizmusba és sok osztály lázas és gyarló szociológiai felosztásába. Ha valahol egy tanulmányt kéne írni a zsidókérdésről, akkor az a modern egyház amely gyanútlanul szövetkezik egy halom zsidó propagandával. Itt nem reakciót javaslok, hanem építő jellegű haladást angolszász őseink ösvényén, akik eddig a világépítők voltak, a városok, kereskedelem és földrészek csinálói voltak, és nem a zsidók, akik sohasem voltak építők vagy első telepesek, akik sohasem népesítették be a vadont, hanem mindig mások munkájából éltek. Nem azt vetem a szemükre hogy ők nem építők vagy első telepesek, hanem azt, hogy maguknak követelik az első telepesek és építők minden jogát. És még akkor is elsősorban az angolszászok fiainak kell a szemére vetni, hogy letérnek az apjuk által kijelölt egyenes útról és Júdea kétséges ötleteit teszik magukévá. 
A ZSIDÓSÁG AZ ISKOLÁKBAN ÉS EGYETEMEKEN. 
Az egyetemeket folyamatosan támadják a zsidó ötletekkel. Az angolszászok fiait támadják az örökségükben. Az építők és csinálók fiait a bomlasztók elméletei gyengítik. Fiatal embereket a szellemi szabadság első üdítő hónapjaiban ígéretes elméletekkel kerítik be, amelyeknek forrásait és következményeit nem látják. A fiatalságnak van egy természetes forradalmársága, amely haladást ígér és van egy természetes vállalkozókészsége, amely a régi hittel való vitára ösztönöz. Mindkettő a szellemiség forrása és a szellemi érés hajnalát jelzi. Ennek a serdülőkori fejlődésnek közepette érik őket szándékosan hazug befolyások amelyek az egyetemen várnak rájuk. Igaz, évek múlva nagy részük észretér annyira, hogy 'leül a kerítés mellé és látja sajátmagát jönni'. Észreveszik, hogy a 'szabad szerelem' elvei vidám klubtémák, de hogy a család és a férfi és nő régimódi kapcsolata és gyerekeik nemcsak a társadalom alapja hanem minden személyes fejlődésnek és haladásnak is. Úgy találják, hogy a forradalom szórakoztató vitatéma és arra ösztönöz, hogy szupermannak érezzék magukat, de nem tartozik a haladáshoz. 
Az egyetemekkel kapcsolatos probléma pontosan azokat az utakat járta meg, amelyeket az egyházzal kapcsolatban leírtunk. Először a zsidó felső kritika hogy széttörje a fiatal emberek tiszteleletét az ősi hagyományok iránt. Másodszor a zsidó forradalmi szociális elvek. A kettő mindig együtt halad. Külön-külön nem életképesek. Ők a protokoll programjából a gój társadalom szétszakításat végzik el ötleteikkel. 
Nincs értelme az egyetemisták 'radikalizmusát' támadni -ezek az éretlenség jelei. De annak van értelme, hogy megmutassuk, hogy a szociális 'radikalizmus' (a 'radikalizmus' nagyon jó szó, kár, hogy sokszor rosszul használták) zsidó forrásokból jön. A vörös filozófusok központi csoportja minden egyetemen egy zsidó csoport, akik sokszor egy gój mögött bújnak el, aki egy becsapott professzor. Ezeknek a professzoroknak néhányát vörös szervezetek fizetik kívülről. Ezek egyetemek közötti szocialista egyesületek, tele zsidókkal és zsidó befolyás alatt, akik zsidó professzorokat utaztatnak szerte az országban keresve a legjobb polgári és egyetemi pártfogók barátságát. A diákoknak tartott előadások jó táptalaja a propagandának, amelynek az a célja, hogy felvillanyozza a hallgatókat, akik azt hiszik, hogy egy nagyszerű mozgalom kezdetének résztvevői, amely a függetlenségi harccal hasonlítható össze. 
A forradalmi erők, melyeket zsidók vezetnek, erősen támaszkodnak arra a jóhírre, amelyet úgy kapnak, hogy diákok és néhány professzor csatlakozik hozzájuk. Ez így volt Oroszországban mindenki tudja, hogy ott az 'egyetemi hallgató' minek a jelképe lett. A zsidó Chautauqua, amely kizárólag egyetemeken tevékeny, az angolszász hagyományokon és a mi fajunk diákjainak jellemző vonásain át halad egyenesen. Ezeket hatásosan támogatják olyan professzorok és papok, akiknek gondolkodását a zsidó bomlasztás kificamította mind a teológiában mind a szociológiában. 
MIT LEHET ELLENE TENNI? 
Egyszerűen azonosítsuk annak a befolyásnak a forrását, amely iskoláinkat és egyetemeinket elárasztja. Tudasd a hallgatókkal, hogy választaniuk kell az angolszászok és Júdea törzse között. Hadd döntsék el a hallgatók, hazafias kötelezettségeik tudatában, hogy az építőket követik-e vagy rombolókat. Nem érvek fognak dönteni. A zsidó méreg egyetlen biztos ellenszere az, ha felébresztjük a hallgatók faji büszkeségét. 
Sokszor úgy beszélünk apáinkról, mintha csak néhányan lettek volna, akik a nagyszerű szerződést aláírták, amely a szabadság új korszakát jelezte. Nemzetünk apái az angolszász és kelta fajhoz tartoztak. Az emberek akik Európából jöttek vérükben hordozva a civilizációt. Az emberek akik az Atlanti óceánon átjöttek és civilizációt alapítottak egy kopár és sziklás tengerparton, az emberek akik Alaszkába mentek és nyugatra, Kaliforniába, az emberek, akik a trópusokat és a sarkokat meghódították, akik az afrikai prérire költöztek, akik benépesítették Ausztráliát és akik a világ kapuit, Szuezt, Gibraltárt és Panamát birtokolják, akik minden kormányt formáltak, megélhetést és ideálokat adtak minden évszázadban.Sem Istenüket, sem vallásukat nem kapták Júdeától, sem nyelvüket, sem alkotó szellemüket -ők az uralkodó emberek. Az évszázadok során a világ urai lettek azt mind jobbá és jobbá téve és azt nem rombolva. 
Ennek a fajnak a táborába, az uralkodók fiai közé jön egy nép, akinek nincs civilizációja amit előmutathatna, nincs törekvő vallása, még közös nyelve sem, semmi téren nagy eredményt nem tud fölmutatni, kivéve a 'szerzés' terén, minden ország kiűzte őket, aki előzőleg befogadta őket, és ezek akarják a szászok fiainak megtanítani, hogy mit kell tenni, hogy olyanná tegyék a világot, amilyennek lennie kéne! 
Ha fiaink követik a sötét lázadásra való fölhívást, mert nem tudják, hogy kinek a fiai vagy milyen fajnak a leszármazottai. Legyen egyetemeinken szólásszabadság és a gondolatok áramoljanak szabadon, de jelöljük meg a zsidó eszméket zsidóknak és tanítsuk meg fiainknak a faji titkot. 
CSÍPJÜK EL AZ ELLENSÉGET! 
Az intés már körbement az egyetemeken. A zsidó eljárás rendszere már teljesen ismert. Milyen egyszerű! Először államosítod (válaszd el az egyháztól) az iskolákat - az államosítás szót használják a zsidók az eljárásra. Az iskola tanulóinak elméjét azzal készíted elő, hogy azt a szabályt állítod föl, hogy nem szabad meg sem említeni, hogy a kultúra vagy patriotizmus bárhogy is kapcsolatban állna az angolszász vallással. Tedd láthatatlanná és hallhatatlanná. Ne engedd azokat a szavakat használni, amelyek segítségével egy iskolás a zsidó fajt felismeri. Ezután, mikor így előkészítetted a talajt, menj az iskolákba és mocskold be az angolszász ismertetőjeleket és ezzel egyidőben töltsd ki az ürességet zsidó forradalmi gondolatokkal. 
Az átlagember befolyását kiűzték az iskolákból oda, ahol az átlagember hatni tud. De a zsidó befolyás a magasabb intézetekben elburjánozhat ott, ahol az átlagember véleménye nem hat. Államosítsd az iskolákat és utána júdaizálhatod az egyetemeket. 
Ez az a liberalizmus, amelynek a zsidó szóvivők úgy tapsolnak. A szakszervezetekben, az egyházban, az egyetemeken, amely megfertőzte a munka, hit és a társadalom alapjait. Ennek bizonyítéka vastagon látható minden zsidó tevékenységben és kinyilatkoztatásban. Éppen ezeknek a befolyásoknak a gyakorlása által győzi meg magát a zsidóság, hogy földi 'küldetését' betölti. 
A megtámadott kapitalizmus a nemzsidó kapitalizmus. A megtámadott ortodoxia a keresztény ortodoxia. A megtámadott társadalom az angolszász társadalom. amelynek széttörése a Júdaizmus dicsőségét eredményezné. 
A listát tovább írhatnánk - a zsidó gondolat hatása az angolszász sportra és szórakozásra, az angolszász hazafiasságra, az angolszász szakmai képzésre - a zsidó gondolat hatása az élet minden területére kihat. 
Egyszer egy amerikai szerkesztők akit zsidó hirdetési szerződések csúnyán becsaptak, azt mondta. 'ha a zsidók el akarják venni, joguk van hozzá'. Ez a zsidó eredetre adott válaszok egyike, ami így hangzik: 'Hogy tud jelentéktelen 3 millió a többi 100 milliót uralni? Ostobaság!' 
Igen, értsünk vele egyet: Ha a zsidó gondolat erősebb, ha a zsidók képessége nagyobb, akkor hadd uralkodjanak, és az angolszász elveket rombolja le Júdea törzse. De először hadd harcoljon a két gondolat egymással a saját lobogója alatt -legyen egy tisztességes harc. 
Az nem tisztességes harc, ha a mozikban, az iskolákban, a júdaizált egyházakban, az egyetemeken az angolszász gondolatot távoltartják az angolszászoktól mondván hogy az 'szektás', 'klikkes', 'elavult' és hasonló érvekkel. 
Nem tisztességes, ha zsidó gondolatokat angolszász gondolatokként tálalnak az angolszász támogatás köntöse alatt. Hadd terjedjen az angolszász apák öröksége szabadon az angolszász fiúk között, és akkor a zsidó gondolat azt sohasem tudja legyőzni, sem az egyetemi fórumon, sem a szabad piacon. A zsidó ideál csak akkor tud győzni, ha a népektől elveszik saját kultúrájukat. 
Júdea elkezdte a harcot. Júdea megszállt minket. Hadd jöjjön. Ne féljünk tőle. De ragaszkodjunk ahhoz, hogy a harc tisztességes legyen. A diákok és szellemi vezetőik tudják meg, hogy a harc tárgya a gondolatok uralma, és hogy az a faj, amely a jelenleg látott civilizációt fölépítette, ugyanezt ígéri a jövőre nézve is. Tudassuk velük azt is, hogy a támadó erő zsidó. 
Ez minden ami szükséges. A zsidó tiltakoznak ez ellen: 'Nem szabad azonosítanod minket' mondják, 'nem szabad a zsidó kifejezést használnod'. Miért? Mert ha a zsidó gondolat úgy szivárog be, hogy az zsidó, akkor azt elítélik. Az angolszász gondolatok meg merik eredetüket nevezni. Ma csak a korrekt megnevezés szükséges. Kényszeríts minden támadót hogy vonja fel a zászlóját! 
ÜLDÖZÖTTEK VAGY ÜLDÖZŐK? 
Mióta zsidók kapcsolatban állnak más népekkel, rövid idő múlva felhangzik a vád. hogy a zsidók 'nép a népen belül, nemzet a nemzeten belül'. Ha ez ma elhangzik, szenvedélyesen tagadják olyanok, akik népük védelmezőjének tekintik magukat, és ezt a tagadást többé-kevésbé minden zsidó támogatja. Pedig a zsidó tanításban és a zsidó életben semmi sem világosabb annál, hogy ez a megállapítás igaz. De hogy az igazságot a zsidók ellen fel kell-e használni, az egy más kérdés. 
Ha a zsidók egy nemzet, nemzetiségük alapja kettős: a faj és a vallás. Akkor nincs értelme, hogy megkívánjuk tőlük, hogy fajukból, nemzetiségükből és vallásukból kilépjenek, de az sem érthető, hogy aki ezt állítja, azt vadul támadják. A tények alapján minden problémának van megoldása. A szemrehányás alapja a következő: Ha nyilvánvaló tényeket tagadnak, mintha senki más, csak a zsidók tudnák, hogy a tények léteznek. 
Ha a zsidók folyamatosan egy nép, ahogy tanítják, és ha a 'nemzet a nemzetben' állapot mind tűrhetetlenebbé lesz, akkor a megoldás kétféle lehet: az egyik nép különválasztása a nép maradékától, vagy az egyik 'nemzetnek' a maradék fölé emelése. A zsidó írásokban rengeteg bizonyíték van arra, hogy a zsidók mindkét lehetőséggel számolnak, a nép különválásával és egy fölérendelt néppel. A zsidó tanítás veleje az, hogy a zsidók ma egy különálló nép és azon az úton van, hogy a másik nép fölé emelkedjen. Csak azok az írások, amiket a gójok is olvasnak, tagadják ezt. Júdea igazi rabbinátusa nem tagadja ezt. 
A ZSIDÓK KIFOGÁSA AZ 'AMERIKANIZMUS' ELLEN. 
A zsidó kérdés bármely vizsgálata során újra és újra meglepi a tanulót, hogy azt, amiatt a zsidók a legjobban panaszkodnak, azt maguk kezdték el. Arról panaszkodnak, amit antiszemitizmusnak hívnak - de az még a legsötétebb elmének is világosnak kellene lennie, hogy sohasem lehetett olyasmi hogy antiszemitizmus, ha azelőtt nem volt egy szemitizmus. Aztán vegyük a panaszt, hogy gettóban kell élniük. A gettó zsidó találmány. Az európai és az amerikai városok megszállása idején a zsidók mindig egymás között akartak élni, mivel úgy gondolták, hogy a gójok jelenléte beszennyezi őket. Azok a zsidó írók, akik zsidóknak írnak, beismerik ezt. De a gójoknak írott művekben a gettóra mint a gój kegyetlenség eszközére hivatkoznak. A beszennyeződés gondolata a zsidóktól származik és egy régi keleti maradvány és a gójokra is alkalmazzák. Így van ez a külön nemzet gondolatával is- először zsidók vették észre, először ragaszkodtak hozzá és mindig keresték a módját, hogy az elkülönülést gon dolatokban és tettekben is megvalósítsák. 
Továbbá az valódi és átlagos zsidó azt hiszi, hogy az amerikanizmus, vagy bármely más civilizált nemzsidó állam befolyása káros a júdaizmusra. Ez egy komoly álláspont és semennyi gój kijelentés nem elég ennek az alátámasztására. Valójában ezt a gój elme nem tudja követni, mivel a gójok ellenkezőleg ezt úgy látják, hogy az amerikanizáció jót tesz a zsidóknak. Hiteles zsidó forrásokból megtanultuk, hogy azokat a dolgokat amiket mi civilizálós hatásoknak nevezünk, azokat a zsidók a zsidóság ellenségeinek tartják. Nem a gój mondja, hogy a zsidó gondolat, úgy mint gondolat nem összeegyeztethető az élettel országunkban, ezt a zsidó mondja. Ő az aki az amerikanizmust gyalázza, nem az amerikai gyalázza a júdaizmust. 
Az amerikanizmus még befejezetlen, a júdaizmus már évszázadok óta kész. Amíg egy amerikai sem gondolna arra, hogy az ország valamelyik részére vagy valamelyik csoportjára úgy mutasson rá, mint az igazi hamisítatlan amerikanizmusra, a zsidó rögtön rámutat a világ bizonyos pontjaira és bizonyos csoportokra akik a valódi júdaizmust képviselik. 
Hol van az a típus, akit a zsidó írók igazinak tekintenek? A gettóban élő zsidót tekintik a zsidók a júdaizmus alaptípusának. A New Yorki Central Parki spanyol és portugál zsidók zsinagógájának híres rabbija volt Dr. D. de Sola Pool. A következő szavak tőle származnak: 
"A gettóban a júdaizmus megfigyelése természetes és majdnem elkerülhetetlen volt. A zsidó élet rendje volt az a légkör, amit belélegzett." 
Egy másik híres rabbi, Dr. M. H. Segal azt fejti ki, hogy Európa modernebb részein és Amerikában a zsidóság szellemét a Lengyelországi és Litvániai zsidókkal való érintkezés tartotta életben. Kijelentette más zsidó vezetőkkel összhangban, hogy az 1914-es háború előtt a világ zsidó központja Lengyelország és Oroszország volt. Dr. Segal ezt mondja: 
"Az (1914-1918)-as háború az eltűnő zsidó társadalom utolsó nyomait is széttörte, amely gyenge létét a Lengyelországi és Litvániai középkort idéző gettókban őrizte meg. Növekvő gyengeségük ellenére ezek voltak a júdaizmus utolsó menedékei a szétszórtságban. Bennük a régi zsidó élet néhány maradéka életben maradt, a régi zsidó intézmények, gyakorlat és hagyományok. Ezek a közösségek annyi életerőt sugároztak ki, amennyit csak tudtak az Európa modern államaiban és Amerikában élő felhigított és összezsugorodott zsidóságra." 
Az ötlet egyáltalán nem szokatlan - hogy a régi világ gettóinak 'igazi zsidói' kívánatosak és szükségesek arra, hogy a júdaizmust olyan országokban, mint az Egyesült Államokban életben tartsák. Israel Friedlaender, akinek a nevét a zsidók tiszteletben tartják, szintén felismerte a gettózsidók áramának szolgálatát. 'A júdaizmus problémája Amerikában' c. tanulmányában az abszolút szabadság, amelyet a zsidók az Egyesült Államokban mindig is élveztek, dejúdaizálási hatásáról beszél. Ezt az irányzatot két módon lehet korrigálni: antiszemita befolyással és 'nagyfokú zsidó bevándorlással az elnyomás országaiból a szabadabb országokba, amely nyíltan vagy a felület alatt megőrzi és újraéleszti a gettó hatásait'. Ugyanő nyíltan elismeri 'A zsidó bevándorló amerikanizációja' c. művében, hogy neki egy frissen jött gettózsidó kedvesebb mint egy olyan, akit már az amerikai élet befolyásolt. 
Az amerikanizálás a mindennapi beszédben azt jelenti, együttérzést mutassunk az amerikai hagyományokkal és intézményekkel, de a zsidók nem gondolnak az Egyesült Államokra, ha Amerikáról beszélnek. Ők Dél és Középamerikát is beleveszik ebbe, ahol olyan sok forradalom volt. Sok zsidó él Argentínában és a többi országban is. Az talán nem igaz, hogy a zsidó vezetők teljesen 'amerikaellenesek', de az igaz, hogy ők ellenzik a zsidó bevándorlók 'amerikanizálását'. Azaz az 'amerikanizálás' irányzata annyira különbözik a 'júdaizálás' irányzatával, hogy a kettő ellentétben áll egymással. Ez talán nem hitszegés az amerikai nemzet ellen, de a hűség jele a zsidó nacionalizmus iránt. De az olvasónak magának kell megítélnie a felsorolt tények alapján hogy mekkora a különbség és hol áll a két világnézet közötti harc. Hogy a kettő egymásnak ellentmond, az nem kétséges. A gójok nem veszik észre ezt az ellentmondást, de a zsidók mindig és mindenütt tökéletesen tisztában vannak vele. Ez nagy on erős fényt vet a forradalmi programokra, amelyek a társadalmat fel akarják robbantani, az ellentét gerjesztése az ún. tőke és munka között, a kormány tekintélyének csökkentését korrupt politikával, az emberek elméjének töltését igénytelen színházzal és filmekkel, de ha tanulmányozzuk a zsidók pénzcsinálását béke idején, akkor látjuk a sok visszaélést, amelyekben a zsidók bűnösek. 'A háború a zsidó aratása' mondja egy régi mondás. Azt hogy a gazdasági tiszt szerepét előnyben részesítik, az az ókortól napjainkig megfigyelhető. Érdeklődésük elsősorban a nyereség felé fordul és nem nemzeti témák felé. Hagyományosan hűek a zsidói néphez és nem azok más népekhez. Természetes, hogy háború idején árukkal és információkkal kereskednek tehát a háborúból hasznot húznak és kémkednek. Ez töretlenül látható a függetlenségi harcban, a polgárháborúban és az első világháborúban, az egyetlen megfigyelhető változás a zsidók növekvő hatalma és nyeresége. Annak ellenére, hogy az amerikai gyar matokon kisszámú zsidó élt, ahhoz elegen voltak, hogy jegyüket rátegyék a függetlenségi harcra. Noha a polgárháborúban nem hoztak zsidóellenes törvényeket, néhány intézkedést hoztak egyedi esetekben ugyanazokból az okokból kifolyólag, amelyek miatt 1861-1865 között is nagyobb mértékben erre kényszerültek. 
A ZSIDÓK ÉS A VALLÁSÜLDÖZÉSI KIÁLTÁS. 
(......) 
Teljes írás: http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/hford1.htm 
Letölthető PDF: api.ning.com 
Hangoskönyv: https://www.youtube.com/watch?v=ZFyvcngNYB0&bpctr=1398506940 







Labant Csaba: Az oltási kötelezettséggel és a
szervkereskedelemmel kapcsolatos döbbenetes visszaélések 

2014. május 6. kedd 18. óra
Helyszín: Sóter Klub Bp.VI. Dessewffy u. 53. 
Előadás belépő: 1.200.-Ft

Videó: 
https://www.youtube.com/watch?v=1apJgrxBy3A
Kapcsolódó: 
A fanatikus oltásellenes 


Sajtótájékoztató: Aláírásgyűjtés 12 pontban, egy Emberségesebb fizetőparkolásért! 

Emberségesebb fizetőparkolást 12 pont. néven digitális aláírásgyűjtést indított az 
EMberibb PArkolásért MOzgalom, a Nemzeti Hírháló, az Autósok Szövetsége, és a Civil Számvevőszék. Aláírásgyűjtési petíciónkat a Főpolgármester Úrnak és Rogán Antal Úrnak címeztük, és adjuk majd át! Egy betartható, és igazságos fizetőparkolási rendszert követelünk, a parkolási maffia, a csalások, és a visszaélések felszámolására. A fizetőparkolási rendszer nem lehet a nyerészkedés, a sarcolás eszköze! Forgalomszabályzás, a környezetvédelem, egy élhetőbb város kell legyen a legfőbb rendeltetése, aminek a mostani rendszer nem felel meg. És ennek szellemében kérjük a fizetőparkolást szabályzó 1988. évi I. törvény a közúti közlekedésről, valamint a Budapest főváros közigazgatási területén a járművel várakozás rendjének egységes kialakításáról, a várakozás díjáról és az üzemképtelen járművek tárolásának szabályozásáról szóló 30/2010. (VI. 4.) Főv. Kgy. rendelet haladék talan módosítását.http://www.peticiok.com/embersegesebb_fizetparkolast_12_pont www.empamo.hu és www.nemzetihirhalo.hu
Kapcsolódó:
   
Az ombudsmannak nem elég a mikuláscsomag
   
Eltűnnek a mikuláscsomagok a fővárosban parkoló autókról
   
Parkolási bírság: Mikuláscsomag nem volt, értesítést csak a többszörösére nőtt büntetésről kaptam. Van-e kiút?
   
Lekopott a Mikulás-csomag, hatványozottan jár a parkolási bírság 





Wass Albert: A patkányok honfoglalása 


Az ember háza ott állt a dombon és uralkodott. Uralkodott a kerten, fákon, bokrokon és veteményeken. Uralkodott a szántóföldeken, réteken és legelőkön, és uralkodott az erdőn is, amelyik a domb mögött kezdődött és felnyúlt egészen a hegyekig. A fák gyümölcsöt teremtek, a gyümölcsöt leszedte az ember, aki a házban élt, és eltette télire. Összegyűjtötte a veteményt és a pincébe rakta, hogy ne érhesse a fagy. A szántóföldekről begyűjtötte a gabonát, a rétekről a szénát és az erdőből a tüzelőfát. És mindent úgy helyezett el a házban, vagy a ház körül, ahogy az a legcélszern bete relte állatait a legelőről, meleg istállókban adott szállást nekik, és gondoskodott róluk. Így élt az ember. 
Még tudni kell azt is, hogy a ház kéményén ztól őszig gólyák álldogáltak, s az eresz alatt egy fecskepár fészkelt. Tudni kell, hogy tavasszal rügyező nyírfák illata vette körül a házat, s nyáron madárdal és sok virág. 
A háznak nagy vaskos falai voltak, s az ember évente egyszer fehérre meszelte őket, kivéve ott, ahol a vadrózsa kúszott reá. Ez a vadrózsa június derekán virágzott, s olyankor a szélesre tárt ablakon keresztül az illat beömlött a szobákba. 
Így élt a ház és benne az ember, sokáig. Egy borús őszi napon, mikor az eső zsinóron lógott az égből, valahonnan két kis ázott patkány érkezett. Messziről jöttek, fáztak, éhesek voltak. Meglátták a házat, besurrantak a nyitva hagyott ajtón és elrejtőztek a pincében. Ennivalót bőven találtak, jóllaktak és hamarosan hízni kezdtek. Télen már fiaik voltak s tavaszra megint. A fiatal patkányok, akik ott nőttek fel, már otthonuknak érezték a házat, és úgy futkostak a pincében, mintha övék lett volna. 
Az ember eleinte meg sem látta őket. Később észrevette ugyan, hogy valami eszi a veteményt, de nem törődött vele. Volt elég. Jutott belőle annak, aki éhes. Egyszer aztán meglátott egy fal mellett elszaladó patkányt. Milyen apró és milyen félénk-gondolta. Éljen hát ő is, ha akar. 
És telt az idő, és a patkányok szaporodtak. Először feltúrták a pincét. Aztán ásni kezdték a falakat. Kanyargós, mély lyukakat fúrtak belé, keresztül-kasul, és itt-ott már a szobákba is eljutottak. Az ember csóválta a fejét, mikor szobájában az első patkánylyukat meglátta. És mert nem szerette a rendetlenséget: betömte, és bemeszelte a nyílást. Másnap reggelre újra ott volt. Az ember háromszor egymás után tömte be, és a patkányok háromszor egymás után fúrták ki megint. Akkor az ember legyintett, és azt gondolta: - Ők is kell, hogy éljenek. S ha nekik csak így jó, hát legyen. És attól kezdve nem tömte be többé a lyukakat. A patkányok pedig rohamosan szaporodtak tovább, és szaporodtak a lyukak a ház falában is. Már nemcsak a pincében, hanem a kamarában, a padláson, sőt éjszakánként a szobákba is besurrantak, és megrágtak minden megrághatót. Egyszer aztán, amikor az ünneplő csizmáját kezdték rágni, az ember megharagudott, és odasújtott botjával. Az egyik patkányt fejbe talál ta éppen, s a patkány kimúlt. Vérig sértve röffentek össze erre a patkányok. És azonnal kihirdették, hogy az ember ellenség, aki nem hagyja őket élni, szabadságukat korlátozza, jogaikat mellőzi, gyilkos, gonosz és önző. 
- Nem leszünk a rabszolgái tovább! - visította a főpatkány egy zsírosbödön tetejéről. - Követeljük a szabadságunkat, és a jogainkat. - És a patkányok elhatározták, hogy harcot kezdenek az ember ellen. Az ember minderről nem tudott semmit. Haragját hamar elfeledte, vett más ünneplő csizmát magának, és nem törődött a patkányokkal tovább. Pedig akkor már rengeteg sokan voltak. Megették a pincében az összes veteményt, a kamarában az összes lisztet, és az összes sajtot, sőt már a szalonnát is rágni kezdték, pedig tudták, hogy az az ember legféltettebb kincse, amiből még a kutyájának sem ad. 

Az ember, mikor ezt észrevette, fogta a megmaradt szalonnát, rúdra kötözte, s a rudat a dróttal fölakasztotta a gerendára. Ebből lett csak az igazán nagy felháborodás a patkányok között. - Szemtelenség, gyalázat! - kiabálták, mikor rájöttek, hogy nem férkőzhetnek hozzá. - Elrabolja az élelmünket, kifoszt, kizsákmányol! Nem tűrjük tovább! - És föllázadtak. - Mienk a ház - hirdették ki maguk között -, mienk is volt örökké, csak megtűrtük benne az embert, amíg jól viselte magát! De most elég! 

S egy éjszaka, amikor aludt, rárohantak az emberre, összeharapták, kikergették a házból, messzire elüldözték, s aztán büszkén kihirdették a kertnek, fáknak, az állatoknak és a madaraknak - még a virágoknak is - hogy a ház nem emberország többé, hanem patkányország, jog és törvény szerint. S azzal uralkodni kezdtek patkánymódra. Mindent felfaltak, ami ehető volt, és mindent megrágtak, ami nem volt ehető, de szemük elé került. Kiürült rendre a pince, a kamara és a gabonás. Elköltöztek a madarak, elpusztultak a virágok, a ház fala omlani kezdett és megfeketedett, fák és virágok illatát bűz váltotta föl. A vetemény ott pusztult a földben, mert nem szedte ki senki. A gyümölcs megérett, lehullt, és elrohadt. A gabona aratatlan maradt, kimosta az eső, kicsépelte a szél. És eljött a tél, és a patkányok addigra már megettek mindent, ami ehető volt, megrágtak mindent, ami rágható volt. A falak tele voltak lyukakkal, a tetőről lehullott a cserép, ablakok és ajtók alatt öles nyílások tátongtak. És akkor éhezni kezdtek, mert nem volt egy szem gabona több, és az ajtók hasadékain, meg a falak odvain besüvített a szél, a megrongált tetőn behullott a hó, és nem tudtak segíteni magukon. 

Először veszekedni kezdtek, marták és ölték egymást, rágták és ették egymást, de végül is nem tehettek egyebet: fölkerekedtek és otthagyták a tönkretett birodalmat. 

Az ember pedig tavaszra szépen visszajött megint, rendbe hozta a tetőt, kitakarította a házat, a falakat megigazította, kimeszelte, a földet felszántotta, vetett és ültetett, s mire megjött a nyár, újra virágillat és madárdal vette körül a házat. Őszire ismét megtelt a pince, a kamara és a gabonás, és mire megjött a tél, olyan volt már minden, mintha semmi sem történt volna. 

Azonban elrejtőzve maradt mégis néhány patkány a falakban, vagy a pince gödreiben. És amikor az ember észrevette, hogy újra szaporodni kezdenek, hosszasan elgondolkodott, hogy mit is tegyen velük. 

Ti is gondolkodjatok, s aszerint cselekedjetek! 

Wass Albert 



Az EP gazdasági és pénzügyi bizottság tagjának - Godfrey Bloomnak - egyperces felszólalása az Európai Parlamentben

Elnök úr! 
Murray Rothbard amerikai filozófus jutott eszembe, aki azt mondta: 
"Az állam egy rabló intézmény. Az adózás pedig az a lehetőség, melynek révén a politikusok és bürokraták ellophatják az állampolgárok pénzét, hogy szégyenletes célokra költsék." 
Ez a hely (Európai Parlament) sem kivétel! 
Döbbenetes, egyúttal kérdezem önöktől, hogyan sikerül megőrizniük komolyságukat, amikor pénzügyi dolgokról beszélnek. Ugyanis a bizottság egyetlen tagja, egyetlen bürokratája sem fizet adót! 
Önök, uraim - az állampolgároktól eltérően -, nemcsak adót nem fizetnek, de egyéb pénzügyi kötelezettségeiknek sem tesznek eleget! Teszik ezt számos kedvezmény és különleges törvény fedezékében! 
Önök a legnagyobb vagyonmentők, pénzmosók Európában! Mégis önök ülnek itt, és okítanak másokat! 
Az unióban élő emberek kezdik megérteni, mi folyik itt. Ne csodálkozzanak hát azon, hogy rohamosan nő az euroszkeptikusok tábora. És hadd mondjak még valamit önöknek: Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül lerohanják majd az EU-Parlamentet, és felkötik önöket! 
És igazuk lesz! 

Tüntetés is lesz elsején a termőföld védelmében 

2014, április 29 - 16:42 alfahir.hu 
Alább a plakát és Gaudi-Nagy Tamás felhívása. 
Minden hazáért aggódó és ellenállásra kész hazafit várok szeretettel a május 1-én 18 órakor megtartandó elszámoltató és ellenállást hirdető tüntetésre, amelyet azért szerveztem, mert nem tűrhetjük, hogy egy tisztességtelen népszavazást követően tíz évvel ezelőtt az Európai Unióba történt kényszer-csatlakoztatásunk után éppen a tüntetés napján, május 1-én megnyílik a magyar termőföld megszerzésének lehetősége a külföldiek számára. 
Kötelességünk a nemzetünkre kártékony 10 év mérlegének megvonása és a tiltakozás hazánknak az Európai Unió által is gerjesztett gyarmatosítása ellen. Hazánk egyértelműen vesztese a csatlakozásnak. Az elcsatolt magyar testvéreknek is romlott a helyzete. 
Általános ellenállási mozgalomra van szükség a gyarmatosítás megszüntetése, a magyar termőföld külföldi kézbe kerülésnek megakadályozása érdekében és az ehhez szükséges kormányzati, törvényalkotási és civil szervezeti lépések megtétele érdekében az újabb trianoni tragédia megakadályozására. 
Követeljük, hogy a 2014. május 6-án megalakuló új Országgyűlés elsők között, haladéktalanul döntsön az Alaptörvény módosításáról a külföldiek termőföldszerzése megakadályozása és hazánk EU tagságának megszüntetése érdekében tartandó népszavazás lehetővé tétele és a korábbi szabályok szerinti megtartása érdekében, továbbá a jelenlegi hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezéséről és a termőföldet hazai kézben tartó és egyúttal az oligarcháktól is megvédő Nemzeti földtörvény elfogadásáról. 
Hazafias kötelesség, hogy ebben a sorsfordító időszakban a cselekvés útjára lépjünk és végre mozgalmi erővel gyakoroljuk a nemzeti ellenállás jogát a Szent Korona tulajdonának védelmében. Az eddigi eszközök nem bizonyultak elégségesnek, most a küzdelem új útjára kell térnünk! 
A harci kedv fokozása érdekében kérlek Benneteket nézzétek meg Morvai Krisztinával közös felhívásunkat a magyar föld megvédésére! 
A tüntetésen felszólaló barátok, harcostársak neve garancia arra, hogy megkerülhetetlen erejű szembesítésre és mozgósításra kerül sor. A tüntetés során a gyarmattartók részére a nemzeti ellenállási jog érvényesítését jelentő ultimátumot tartalmazó petíciót adunk át. 
Mindenki hozzon még hét embert és a majálisozás után térjen velünk együtt az ellenállás útjára! 
Honfitársi üdvözlettel: 
dr. Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő, 
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője 
Kapcsolódó: 
   Legyen a magyar föld napja május 1-je! 
 
 


Obama fenyegetőzik, miután nem sikerült ázsiai útja során pénzzé tennie a hamis kötvényeket 



Benjamin Fulford 4/29/2014 Új Világtudat 
Barack Obama, az Egyesült Államok Vállalat szóvivője megpróbált készpénzzé tenni néhány hamis "Kennedy kötvényt" ázsiai útja során, de kudarcot vallott a múlt héten, a japán királyi család forrásai szerint. A kötvények itt láthatók: 
http://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2014/04/kennedy-bonds-1.pdf 
Ha megnézzük a fenti képen, az egyik kötvényen egy űrsikló képe látható. Nem kell történelmi zseninek lenni, hogy észrevegyük, űrsiklók még nem léteztek, amikor Kennedy élt. A kötvényeket 20 dolláros bankjegyekből készítették, melyekről lemosták a tintát, MI5 források szerint. Ugyankkor korábban Bill Clintonnak sikerült beváltania néhány ilyen kötvényt. Obamának ezúttal nem sikerült. 

Obama azonban képes volt kicsikarni némi aprópénzt terrorcselekményeknek köszönhetően, mint az elsüllyedt dél-koreai komp, és a malajziai 370-es járat elektronikus eltérítése, a japán katonai hírszerzés szerint. Vannak megújult fenyegetések, hogy időjárási és földrengés fegyvereket használnak, hacsak nem kap az amerikai vállalati kormány több pénzt, mondta el a forrás. 
Egy amerikai ügynökségi forrás, aki megjósolta előre a legújabb Ázsia elleni terrortámadásokat, ismertette a kínaiak reakcióját: "A kínai kék hadsereg (számítógépes ügynökök) mostanra megszerezték a banki és nukleáris kódokat, stb. Egy gombnyomás, és az egész pénzügyi rendszer megszűnik. Ez azt jelenti, hogy Oroszország és 9 másik nemzet is rendelkezik ezekkel a kódokkal, ami még érdekesebb lehet." 
Emellett volt egy találkozó a múlt héten a Fehér Sárkány Társaság, valamint az egyik fő ázsiai titkos társaság képviselői között. Ennek a társaságnak a korábbi vezetője már elhunyt, és egy új főnök került a helyére, mondták el a FST-nak. A találkozón az ázsiai társaság képviselői javaslatot tettek egy közös FST/Ázsiai társaság lépésre, hogy kössenek szövetséget az amerikai oligarchia Hollywood/Kalifornia frakciójával. Jelenleg ez van folyamatban, de nem várnak azonnali eredményt. 
A találkozón a FST erősen ajánlotta, hogy az ázsiaiak lépjenek szövetségre a BRICS nemzetekkel és az európaiakkal amint lehet, hogy minden Egyesült Államokon kívül tartott dollár helyett egy új valutában kereskedjenek. 
Ezt az ajánlatot megfontolás tárgyává tették. Az ázsiai képviselő azt is elmondta, hogy már az összes 1990 előtt készült dollár fekete listán szerepel azon lépés részeként, hogy elvágják az összeesküvést a földalatti pénztől. A Tokyo Mitsubishi UFJ Bank valutapénztárosai ezt megerősítették. Az 1990 előtti dátummal készült bankjegyek többnyire CIA hamisítványok, mondták el a források. 
Volt sok hosszú rendkívüli találkozó Washingtonban a múlt héten Christine Lagarde, az IMF vezetője, és az amerikai pénzügyminiszter Jack Lewi bevonásával az oroszok azon szándéka miatt, hogy az olajért euróban fizetnek, de ezek a találkozók nem voltak képesek megoldani semmit, Pentagon források szerint. 
Vlagyimir Putyin orosz elnök azt javasolta a pénzügyi válság megoldására, hogy öljék meg a Rothschild család minden tagját, CIA források szerint. Ezért van, hogy a Rothschildok most rejtőzködnek, ahogy azt Nathaniel Rothschild esete mutatja. 
Nem valószínű azonban, hogy a Rothschildok megölése megoldaná a pénzügyi válságot. A Rothschildok csupán magas szintű középemberek. A probléma most egyértelműen Washington D.C.-re, és a Federal Reserve Amerikai Egyesült Államok leányvállalatára koncentrálódik. A szövetségiek még mindig makacsul használják a zsoldos hadseregeket, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút Ukrajnában. Szerencsére az európai kormányok nem működnek együtt ezzel a tervvel. Sem a Pentagon. Még az izraeliek is elhatárolták magukat a folyamatban lévő műveletektől Ukrajnában. 
http://www.debka.com/article/23874/Russian-and-Ukrainian-armies-shaping-up-for-initial-military-clash-over-Slavyansk 
Akikkel foglalkozunk, az a CIA náci frakciója élükön a Bush családdal, a Rockefellerekkel, Clintonnal, Soros Györggyel és a haverjaikkal. Obama az ő szóvivőjük. Ő szintén az az ember, amit az igazságügyi bizonyítékok is mutatnak, aki akadályozza az új pénzügyi rendszer elindítására tett összes kísérletet. 
Az igaz, hogy a Pentagon fehér kalaposai támogatják Obamát, mert az ő szavaikkal élve: "megakadályozta a 3. Világháború kirobbantását Szíriában." Azonban az ügynökség fehér kalaposainak fel kell ismerniük, hogy hamis választás elé lettek állítva a legutóbbi választásokon Mitt Romney és a 3. Világháború vagy Obama között, és ebben nincs változás. 
Van egy harmadik lehetőség, hogy Washingtonba vonulnak, és letartóztatják a bűnözőket, és létrehoznak egy ideiglenes kormányt, élén a vezérkari főnökkel, hogy elnököljön az Egyesült Államok Köztársaság helyreállítása felett, egy korszerűsített alkotmánnyal. Egy új választási folyamatot lehetne bevezetni annak érdekében, hogy biztosítsák, hogy a pénz soha többé ne téríthesse el a politikai rendszert. Egy friss közvéleménykutatás kimutatta, hogy az ameriakaiak mindössze 4%-a gondolja úgy, hogy a Kongresszus teljes lecserélése rossz ötlet. 
http://www.usatoday.com/story/news/politics/2013/10/21/usa-today-poll-shutdown-boost-for-%20democrats-bane-for-gop/3143281/?AID=10709313&PID=4003003&SID=11y8mpfvtokvh 
Ha az USA rezsim ragaszkodik Obamához és a status quo-hoz, akkor az Egyesült Államok lassú gazdasági kifulladása továbbra is folytatódni fog, amíg ki nem tör egy forradalom, és a káosz. Ez matematikai bizonyosság. Ezt csak egy rendezett átmenettel lehet megakadályozni. 
Az Egyesült Államokon kívül az összeesküvés szélhámos Washington-i rezsimjének elszigetelődése már nem hagyható figyelmen kívül, és nem tagadható. A múlt heti példa erre az volt, hogy míg Obama Ázsiában turnézott, hogy támogassa a Kínát körbevevő államok ellenséges politikáját, Kína közös hadgyakorlatot tartott nyolc környező országgal, köztük Indiával, Malajziával, Indonéziával, Pakisztánnal és Szingapúrral. 
Kína, az ASEAN és India is megállapodásra jutott a múlt héten, hogy megoldják az összes fennmaradt területi vitát a szigetekkel, stb. kapcsolatosan békés módon. 
http://economictimes.indiatimes.com/news/politics-and-nation/china-asean-pact-on-south-china-sea-region-can-bring-some-relief-to-india/articleshow/34183804.cms 
Ennyit az amerikai rezsim nagy tervéről, hogy felkavarják a szigetvitákat Kína elszigetelése érdekében. 
Az egész bolygó beteg és fáradt az összeesküvés gondolkodásmódjától a háborúk kirobbantása, az erőforrások ellopása, betegségek elterjesztése, a folyamatos hazugságok miatt, és amiért mindez általában szerencsétlenné teszi mindenkinek az életét. 
Íme egy példa arra, hogy milyen mélyre nyúlik az összeesküvés féregjárata. Sokáig kaptam emberektől emailben információkat, hogy Michelle Obama valójában Michael Ramsey-ként született. Elmondásuk szerint Ramsey az Oregon State Beavers-nél játszott 1981-1983 között. Mezének száma a 44-es volt. 

Később megváltoztatta a nemét, és Michelle Ramsey lett, aki feleségül ment Obamához, és két gyereket adoptált vele. Obama ezután lett a 44. elnök. A fénykép ugyan manipulált, de akkor is, ha ez így van, az ügynökségeknél valakik nagyon arra törekednek, hogy ez a történet kiderüljön. Azt is megszellőztették, hogy Barack és Michelle válni fognak. 
Akárhogy is, ez egy újabb jele, hogy komoly, működésképtelen dolgok történnek a katonai ipari komplexumban. 
Az ázsiaiak és a világ többi része hajlandó finanszírozni az amerikai hadiipari komplexumot egy világbékébe történő átmenet során. Megértik, hogy egy vad kutya etetése és megszelidítése egy sokkal jobb stratégia, mint a harc ellene. 
Kapcsolódó: 
   Az észak-koreai nukleáris és a szíriai vegyi fegyverek mind a kétségbeesett cionistákhoz kapcsolódnak 
   Új mozgások indultak, hogy megtörjék a pénzügyi patthelyzetet 
   Több forrás szerint a Pentagon lépéseket tesz az összeesküvés leállítására 
   Az összeesküvés időt vásárol azzal a javaslattal, hogy átruházza a pénzt az emberiség számára 

Cselekvési Hullám indult az Amerikai Egyesült Vállalatok korrupt rendszere ellen - TruthSeeker 

2014. április 12., szombat vilaghelyzete.blog 
"Korrupt diktátor", ezt kiáltják automatikusan, ha a Fehér Ház egy másik országban rendszerváltást akar. Pedig elsőként otthon kellene söprögetniük! 
32 billió dollár - az egész Egyesült Államok össztermelésének dupláját rejtik főként nyugaton a multik és a Wall Street-i bankok offshore adóparadicsomokban, ahelyett, hogy az ország omladozó infrastruktúrájára vagy iskolákra fordítanák. A kellemetlen igazság az - jegyzi meg Jaun Cole humanista -, hogy a világ messze legkorruptabb állama az USA. 
Miközben másokat nevez diktátornak, eközben maga az Egyesült Államok válik "diktátor-nemzetté". 
55 millió embert öltek meg az amerikai bombázások és a nyugat által szított és támogatott puccsok során 1945 óta eltörpítve a náci halálosztagok által legyilkoltak számát is. A példátlan háborús halálgépezet fenntartásához szükséges pénz minden egyes adódollárból 68 centet jelent. Miközben az amerikaiak fele él a szegénységi küszöb alatt vagy annak közelében és 17 millió gyerek fekszik le éhesen, mert nincs elegendő ételre pénze a családnak. 
 
Rendszerváltás Amerikában - The Truthseeker
Videó: 
https://www.youtube.com/watch?v=S8TLGY-7Xls

Charles Derber professzor megállapította, hogy maga az amerikai kormány vált rezsimmé és sürgős változásra van szükség. A jelenlegi felépítmény 1981-ben kezdte el a New Deal módszeres lerombolását, az egyenlőtlenség azóta óriásit nőtt. 

"Az amerikaiak szeretnek magukra demokratikusként gondolni, de a nagyvállalatok uralta rendszerben ez sokkal inkább korporáció. Egyáltalán nem demokrácia. Formálisan tartanak ugyan választásokat, az embereknek van szavazati joguk, de az nem olyan kormányt hoz létre mely az embereknek tartozik számot adni. Olyan kormányt hoz mindig létre, mely a pénzóriásoknak tartozik számot adni. " (Prof.Charles Derber) 

Martin Luther King meggyilkolásának évfordulóján a közösségek egy cselekvési hullámot hoztak létre, amit Július 4-ig, a Függetlenség Napjáig folytatnak majd. A The Examiner szerint az évszázad perének tartott esemény során a bíróság azt állapította meg, hogy Martin Luther King tiszteletest az amerikai kormány ölette meg. Olyan hordereje volt ennek, hogy az egész főáramú média egyszerűen figyelmen kívül hagyta a tárgyalást és az emberek zöme sohasem tudta meg az igazat. 

Meggyilkolásának idején King a polgárjogi harc után az állami berendezkedés két központi pillérét támadta: 
a háborút és az egyenlőtlenséget. 
Michael Nagler professzor megállapította, hogy akkor ölték meg, amikor tömeges táborozást tervezett a szegények számára a fővárosban és a Pentagonnál. 
Ugyanezeket a csatákat próbálják most ezek a közösségek életre hívni az emlékéül. A déli államok rasszizmusa helyett, egyre inkább az amerikai államban kialakuló általános szegénység ellen fordult, ezután pedig a militarizmussal szállt szembe. 

Négy gyilkosság történt : a két Kennedy fivér, Martin Luther King és Mahatma Gandhi. Közös bennük az, hogy a béke iránt kötelezték el magukat, és ez az elkötelezettség félelmet váltott ki. Kennedy és Hruscsov kezdtek újból közeledni és ez volt az egyik ok, mert nyilván lehettek más okok is, de nyilvánvalóan ez volt az egyik, hogy Kennedyt ki kellett iktatni. Ez tehát egy megrázó emlékeztető a békemozgalomra. 

A Cselekvési Hullám a generáció legnagyobb ifjúsági polgári elégedetlenségi mozgalmához csatlakozik. Az államokban több száz megmozdulás során szimbolikusan olajat öntenek ki, pl. John Kerry háza előtt, akinek külügyminisztériuma jóváhagyta a Keystone LX projektet. Illetve a Fehér Ház előtt, ahol több száz békés tüntetőt tartóztattak le, amikor arra kérték Obamát, hogy ne szegjen meg egy újabb 2008-as ígéretet. A tüntetőkre ugyanolyan rendőri brutalitás vár, mint a korábbi tömegmegmozdulások során. 

Stephen Landman - A Bankár megszállás c. könyv szerzője is nyilatkozik a videóban : 
"Saját városomat, Chicagot, a Rendőri elnyomás fővárosának nevezik. Bár Amerikának több brutális rendőrségi elnyomás fővárosa is van, amikor békés tüntetőket támadtak meg, vertek össze, tartóztattak le. Még beszéltem is néhány rendőrrel: "Ők a saját népetek. Ugyanolyan keményen dolgoznak, mint ti, Miért álltok a rossz oldalon ? A legkevésbé sem akarhatjátok összeverni őket !" 

Az amerikai rendszerváltoztatás brutálisan nyilvánul meg külföldön: 
kiszivárgott anyagok mutatják, amint a NATO ukrán neonácikat képez...; a CIA latin-amerikai kézikönyve szabotázsra, merényletekre és tisztviselők megölésére oktat. 
A Harvard Egyetem tanulmánya szerint még az erőszakos rezsimek is engednek, ha a lakosság csupán 3,5 %-a "együtt lép" ! Az Alkalmazott Erőszakmentes Eljárás és Stratégiák Központja szerint a békés tüntetés változást kényszerít ki akkor is, ha a hatóságok túlnyomó erőszakot alkalmaznak. 

Eközben a Military Times is elismeri, hogy az amerikai katonák 75%-a ellenzi az újabb háborút, ezúttal Szíria esetében. A sorozók is panaszkodtak a szenátus hadügyi bizottságának, hogy nehéz lesz újoncokat találni idén, mivel a "hatósági emberek" többsége a besorozás ellen ad tanácsot. Obama is beismeri, hogy járványszerű az öngyilkosság a hadseregben. Minden egyes nap 22 amerikai katona vagy veterán öli meg magát és a szakértők arra figyelmeztették a CNN-t, hogy még nagyobb öngyilkossági hullám lesz. A katonák háromnegyede azt mondja, azért lépett be a hadseregbe, mert főiskolai oktatást ígértek nekik. A veteránok is arra figyelmeztetnek, hogy sok mást is hazudhatnak a besorozók, hogy "friss húst" szerezzenek. 

"Nem mondják el a srácoknak, hogy mire 2-3 bevetésen részt vesznek Irakban, már nem lesznek olyan formában, hogy iskolába mehessenek." 

Videó-játékokat használnak a sorozáshoz, csak éppen azt nem mondják el a sorozók, amiről hallgat a társadalmunk: a ok ezer, amputált végtagú, megégett, nagyon erős érzelmi traumától szenvedő katona. 

A Der Spiegel szerint még az amerikai hadseregben sem kedvelik a drón-kezelőket. Gyáva gombnyomóknak nevezik őket. A drón hadviselés annyira népszerűtlen, hogy a hadseregnek visszavonult embereket kell behívnia a joystick kezelésére. 

Közvetlenül azután, hogy Brandon Bryant megnyomta a tűz-gombot új-mexikói fülkéjében, észrevette, hogy egy afgán kislány fordul be a sarkon. Túl késő volt már. A főnökei azt mondták, vegye úgy, egy kutya sétált két lábon... 
Miután ugyanígy több tucat embert megölt, Bryant kezdett összeomlani a munkától, vért köpött, szó szerint megbetegedett attól, hogy még több ártatlan gyereket kell a kényelmes székből drónnal megölnie a világ másik felén. 

Még a hadsereg saját kutatásai is azt jelzik, hogy a pszichopaták kivételével az emberek idegenkednek más emberek megölésétől. A képzés egy része mindig is azt célozza, hogy a tudatosságot elnyomja, de a tudatosság akkor is ott marad. Ezután jön a küzdelem: meg kell tanulniuk együtt élni önmagukkal, továbbmenni azután, hogy tudják részt vettek mocskos dolgokban, amikben nem kellett volna. 

Miért nem tudnak az emberek ezekről a szörnyű tényekről is ? 
- "A nagyvállalatok tulajdonában lévő óriási propagandagépezet az oka, ami sokszor hadiipari gyártók kezében is van. A legtöbb ember még azt sem fogja fel, hogy az adójuk több, mint fele (68%-a) a hadseregbe megy ! Szinte senki sem azért lép be, mert háborúzni akar, hanem egyszerűen pénzre van szükségük a főiskolához." 

Nem tudjuk mekkora lesz ez a Cselekvési Hullám - esetleg "amerikai tavasz" - a közösségek csendben tartják tevékenységeiket a D-napig, hogy elkerülhető legyen a szokásos rendőri leverés. Sok elképzelés van, de már az amerikaiak 85%-a is azt mondja, a kormány rendszere előbb-utóbb összeomlik. 

Az emberek a rendszer igazi változását akarják. Mi keressük az igazságot. A tények alapján.... 

Éhség és szomjúság: a két legfontosabb globalista fegyver 

július 8, 2013 Activist Post Idők jelei nemzetihirhalo.hu 
A jelenkor eseményeit tisztán látó emberek fejében nem kétséges, hogy a globalista elit úgy az emberiség 90 százalékától szeretne megszabadulni, amiről számos egyéb megnyilatkozás mellett a Georgia államban található kőtáblák is tanúbizonyságot tesznek. Könnyen lehet, hogy ezt egyáltalán nem egy hatalmas, kataklizmikus esemény által egy csapásra kívánják elérni. Sokkal inkább a már most is folyamatban lévő, lassú, de biztos módszerekkel. 

"Tartsd az emberiséget 500,000,000 alatt, állandó egyensúlyban a természettel." 

Ezek az események, mint például az élelmiszer- és vízhiány, nemcsak a harmadik világban tapasztalhatóak, de az Egyesült Államokban is elindultak. 

John F. Kennedy megpróbálta figyelmeztetni a népet és tudjuk mi lett az eredménye. Mára igen híressé vált "titkos társaságok" beszédében a globalisták által elindított, manapság tapasztalt veszélyekre figyelmeztette az amerikai sajtót és népet. A több mint 50 éve elhangzott szavak, ma nagyobb jelentőséggel bírnak, mint valaha: 
"A "titkosság" már önmagában összeegyeztethetetlen egy szabad és nyitott társadalommal. Mi, a nép, természetünknél fogva és történelmileg is ellenezzük a titkos társaságokat, a titkos esküket és titkos eljárásokat.
Ma egyetlen hadüzenet sem történik a hagyományos módon, legyen bármily kemény és ádáz a küzdelem. Az életvitelünket támadták meg.
Egy monolitikus és kegyetlen összeesküvés állt össze ellenünk, ami elsősorban titkos eszközökkel próbálja kiterjeszteni befolyását. Megszállás helyett beszivárgással, választások helyett felforgatással, szabad választások helyett megfélemlítéssel, nappal bevetett hadsereg helyett éjszakai gerillatámadásokkal.
Ez a rendszer hatalmas emberi és anyagi forrásokat sorakoztatott fel, egy szorosan felügyelt és rendkívül hatékony gépezet felépítésére, ami elegyíti a katonai, diplomáciai, titkosszolgálati, gazdasági, tudományos és politikai műveleteket."
John F. Kennedy

Annakidején, a 60-as években, valószínűleg nem túl sokan értették, hogy kikről is beszél Kennedy. Ma viszont egyre több ember számára egyértelmű, hogy azokra a bennfentes nemzetközi bankár családokra utalt, akik a világ nagy részét irányításuk alatt tartják. 
Gyengéd halál 
A globalista elit két elsőszámú tömegpusztító fegyvere manapság az éhség és a szomjúság. Vajon a globális élelmiszer- és vízhiányok szándékosak vagy egyszerűen a fél világnak nincs szerencséje? A legpozitívabb szemlélet szerint a globalistákat egyszerűen nem érdekli, hogy mi történik az emberiséggel, a legrosszabb és egyben a legvalószínűbb forgatókönyv szerint viszont tényleg meg akarnak szabadulni a világ lakosságának nagyobbik felétől. 
A vagyon újraelosztásának következményei 
Az elmúlt 20 év során a felső 1 százalék 60 százalékkal növelte bevételeit. Ezzel szemben a globális szegénység mindenkori mélyponton van. Az elit azt próbálja elhitetni a világgal, hogy hihetetlen vagyona a közjavát szolgálja, mivel a tömegekhez is csurog belőle valami munkahelyek formájában. A globális gazdasági adatok nem ezt mutatják. (A gazdagok nem teremtenek munkahelyeket: videó) 
A föld lakosságának csaknem fele, több mint 3 milliárd ember kevesebb, mint napi 2,5 dollárból (550 Ft) él, 1,1 milliárd ember pedig nem jut tiszta vízhez. Naponta 22.000 gyerek hal meg a víz által terjesztett betegségek vagy az alultápláltság miatt. A média úgy állítja be mindezt, mintha bizonyos területeken ez lenne a dolgok rendje. 
Az év elején az Oxfam International felháborodottan írt a világ 100 leggazdagabb milliárdosának nettó 240 milliárd dolláros bevételéről 2012-ben. A szervezet kiadványában leírta, hogy ez a bevétel négyszer több, mint amennyiből a szegénységet fel lehetne számolni a világon. 
"Nem színlelhetjük többé, hogy néhány ember vagyonának növelése a tömegek javát szolgálja. Túlságosan sokszor éppen az ellenkezője igaz." - Jeremy Hobbs, az Oxfam International ügyvezetője
Mesterséges hiányok a bolygó irányítására 
Al Gore, Soros György, Barack Obama és a globális elit többi talpnyalója azt hirdetik, hogy bolygónk túlnépesedett, aminek egyenes következménye a tömeges éhezés. A globalisták éppen ezért a népességcsökkentést javasolják megoldásként az éhezés felszámolására. Vajon mennyi alapja van ennek a megközelítésnek? Valóban túlnépesedett a föld? Az igazság az, hogy ez korunk egyik legnagyobb hazugsága, amit kitartóan próbálnak elhitetni minél szélesebb körben. 
A világ elegendő ételt termel minden ember ellátására. Ma 17 százalékkal több kalória jut minden emberre, mint 30 évvel ezelőtt, pedig a népesség azóta 70 százalékkal emelkedett. A legfrissebb becslések szerint minden emberre napi 2720 kcal jut. Az egyik legnagyobb probléma jelenleg, hogy sok ember nem rendelkezik annyi földdel, amin megtermelhetné saját szükségleteit és esetleg bevételt is termelhetne, illetve több milliárd embernek nincs elég pénze arra, hogy mindennapi betevőjét megvehesse. Más szóval, a globalista agytrösztök szójárásával élve "a jelenlegi vagyonkülönbségek és a vagyon helytelen elosztása fenntarthatatlan". 
Mesterséges hiányok 
A földnek nem a túlnépesedés vagy az élelmiszerhiány a problémája, hanem a túlzásba vitt felhalmozás. A bajt sok esetben szándékosan idézik elő, máskor pedig a vagyon átrendezésének eredményeként jön létre. Nem az étel az egyetlen kritikus fontosságú forrás, amit visszatartanak, pedig szinte korlátlan mennyiségben rendelkezésre állhatna minden embernek. Elegendő vízhez is mindenki hozzájuthatna. Ez egy másik alapvető forrás, amit visszatartanak. 
Létezik már olyan technológia (Egy példa: ivóvíztermelő óriásplakát), amelynek segítségével véget lehetne vetni a tisztavíz hiánynak, ezeket a technológiákat azonban szándékosan visszatartják azoktól, akiknek leginkább szüksége lenne rá. 
A vízhiány, mint fegyver 
Vízből is elegendő mennyiség áll rendelkezésre az egész emberiség számára és az új technológiáknak köszönhetően ez tiszta vizet jelenthetne. 
A Texasi és a Marburgi Egyetem kémikusai például egy olyan apró elektromos eszközt fejlesztettek ki, amivel egyszerűen ki lehet vonni a sót a tengervízből. A módszerhez egy közönséges, mindenhol kapható elemen kívül másra nincs szükség. Az eljárás olcsó, hatékony és mindenki számára elérhető lehetne. A globalisták gyorsan rájöttek a találmány jelentőségére és felvásárolták a szabadalmat, majd az IMF irányítása alá helyezték. A víztisztítási és sóeltávolítási eljárások használata a Világbankon és a Valutaalapon keresztül bevált eladósítási módszerré váltak. 
A technológia több gazdaságilag leigázott országban is Damoklész kardjaként lóg a kormány és a nép felett a hihetetlenül magas költségek miatt. Amikor például Bolívia megállapodást kötött a Világbank közvetítői szerepét betöltő Bechtel céggel az ország ivóvízellátásának javítására, az eredmény katasztrofális lett. A folyamat részeként a Világbank számos uzsorakölcsönt nyújtott a bolíviai kormánynak a vízellátási infrastruktúra modernizálására. Amikor kiderült, hogy a kormány nem tudja visszafizetni a kölcsönöket (ahogyan azt nyilván előre látni lehetett), követelték a drákói biztosíték záradékok életbe léptetését. A bolíviai nép, amely napi átlag 6 dollárból él, kénytelen volt a korábbi négyszeresét fizetni a vízért. A Világbankkal kötött szerződés megtiltja a bolíviai állampolgároknak az esővíz gyűjtését vagy az irrigációra használt víz újrahasznosítását a földek ismételt irrigálására. Meglepődünk, hogy ezek a lépések víz és élelmiszerhiányhoz vezettek? 
Miért fontos? 
Sajnos sok emberben él az "itt ilyen nem történhet" mentalitás. Sajnos azonban ugyanezek a törekvések az Egyesült Államokban [Magyarországon és számos nyugati államban is] megfigyelhetőek. Colorado államban például hasonló, rendkívül káros, az ENSZ Agenda 21 elveit követő törvényi változtatások történtek. Az esővíz gyűjtése például már tilos. Ezeknek a törvényeknek az elfogadása óta számos másik állam indult el hasonló irányba. (Az esővízgyűjtésért elítélt férfi) 
A végeredmény pedig az élelmiszerárak és a víz árának emelkedése, ami egyre több ember számára teszi megfizethetetlenné az alapvető szükségleteket. 
Az Egyesült Államokban gőzerővel folyik a víz privatizációja, hogy eredményeképpen a harmadik világhoz hasonló mesterséges víz és élelmiszerhiányt teremtsenek, és ezáltal elpusztítsák az ország gazdaságát. 
Kapcsolódó: 
   Eutanázia gyerekeknek - a belga parlament hamarosan szavaz a kérdésben 
   Agenda 21: A vagyon észrevétlen újraelosztása 
   Antibiotikumok, rezisztencia és a következő globális járvány 
   Az olajcsúcs vége? 
   Egyetlen ember bátorsága negyvenezer életet mentett meg 
   40 bénulásos eset egyetlen afrikai faluban a Bill Gates támogatta agyhártyagyulladás kampány során 
   Járványfigyelő: Újabb bennfentes figyelmeztet globális járványra 
   Megdöbbentő írás, amit érdemes elolvasni! Hogy tudd, mi, miért történik: 500 trillió dollár 
   Olaj ügyek, Orbán 500 milliárdos vagyona 
   Mészáros Lőrinc meggazdagodásának története 
Olvasó: Több mint 40 Millió dollárt fordítottak a zsidó kampányra az USA-ban Kaliforniában hogy meggyőzze és agymosást végezzenek , hogy "NEM" szükséges címkével ellátni a GMO élelmiszereket és vállalatokat, mint a Monsanto aki nagyon elégedett önmagával (kifejleszti a rákbetegséget emberek millióinak világszerte) 
De vessünk egy pillantást, aki támogatta....... 
Itt van egy lista a vállalatok és erre mennyit adományozott. 
MONSANTO COMPANY 

Újabb NATO csapatok érkeznek térségünkbe 



2014.04.29 12:14 Hídfő.net 
Az Egyesült Királyság és Franciaország további 8-8 vadászgépet helyez át a Litvániában és Lengyelországban működő NATO erőkhöz. A nyolc gépből 5 angol Tájfun vadászrepülőgép már megérkezett Litvániába, 5 francia Rafale vadászgép pedig Lengyelország északi területére. Az angol és francia védelmi minisztériumok szerint további NATO csapatösszevonásokra kell számítani, amiben mindkét ország részt fog venni. 
A nyugati országok légierői átcsoportosításának hivatalos magyarázata, hogy a NATO garantálni akarja kelet-európai partnerei és a balti országok biztonságát. Philip Hammond brit védelmi miniszter szerint fennáll a veszélye az "orosz agressziónak" a térségben, amire az ukrán helyzet alakulásából következtetnek. Kiújuló háborús retorikát láthatunk tehát, ami Oroszország ellen irányul, és erre hivatkozva akarja igazolni a NATO Oroszország ellen irányuló terjeszkedését. 
A Malborkba (Lengyelország) 70 francia katona érkezett az új vadászgépek támogatására. Emellett mostanra Észtországba is megérkeztek a NATO "Tavaszi Vihar" hadműveletében részt vevő amerikai deszantosok. Észtország védelmi minisztériuma szerint a 150 amerikai katonát az Amari légibázisra irányították át. 
 
A brit királyi légierő Tájfun gépe - ők kavarnák a "tavaszi vihart" Oroszország ellen?

Az Egyesült Államok múlthét kedden jelentette be, hogy 600 deszantost küld Lengyelországba, Litvániába, Lettországba és Észtországba amiatt, mert az ukrán-orosz határon elmérgesedett a helyzet. Washington bevallottan az ukrán-orosz határon kialakult konfliktusba beavatkozásra, vagyis Oroszország elleni nyílt katonai fellépésre készül. 
Hazánkba szintén folyamatosan érkeznek a NATO alakulatok. Elfogadhatatlan, hogy Magyarország Oroszország elleni katonai akciókban vegyen részt. Elfogadhatatlan, hogy a nyugat újra eszköznek használja hazánkat saját gyarmatosító háborúihoz, és ebben a magyar 'politikai elit' részt vesz. 
Hazánkat egy elcsalt népszavazással kényszerítették a nyugati szövetségi rendszerbe, és a most érlelődő háborús helyzetben eljött az ideje, hogy megkérdezzük a lakosságot: valóban akarják-e az emberek, hogy hazánk eszközként vegyen részt az atlantista tömb olajszerző háborúiban? Akarják-e, hogy hazánk újra a vesztes fél oldalán lépjen be egy háborúba, aminek célja semmi egyéb, mint a működésképtelen gazdasági rendszer fenntartása? A lakáj lelkületű politikai elit eltávolításával még mindig megakadályozható, hogy részt vegyünk a NATO terjeszkedésében. Magyarországon az összes párt, ami nem lép fel nyíltan az atlantizmus ellen, az atlantizmus kiszolgálójának tekinthető. 
Kapcsolódó: 
   Magyarország köteles részt venni a globális biztonság kialakításában 
   Nyugati felforgatás kezdődik Budapesten 
   A magyar lakosság ellenzi az ukrajnai NATO-beavatkozást 
   Az amerikai külügy háborúba sodorja Magyarországot 
   Ukrajna megkapja az IMF hitelt 
   Többszáz kanadai katona és vadászgépek érkeznek Romániába 

Putyin: végig az USA mozgatta az ukrán eseményeket 



2014.04.30 08:38 Hídfő.net 
Vlagyimir Putyin orosz államfő kijelentette, hogy mindvégig az Egyesült Államok állt az ukrán események mögött, de mostanra rádöbbentek, hogy a művelet sikertelen volt és már visszavonulnának. "Ami most történik, az mutatja, ki tervezte a folyamatokat már a kezdetektől Ukrajnában. De a kezdetekkor az Egyesült Államok még a háttérben maradt." Putyin elmondása szerint az USA mindvégig a háttérből szervezve lázította az ukrán ellenzéket. Erre legjobb példa, hogy a tüntetések kezdetekor máris amerikai politikusok jelentek meg Kijevben, beszédeket tartottak a tüntetőknek, "tárgyaltak" az ellenzékkel. 

Putyin elmondta, ha az USA tovább folytatja az általa csak szankcióknak nevezett intézkedéseket, Oroszország fontolóra fogja venni, kinek milyen részesedése lehet az orosz gazdaság stratégiai ágazataiban. Az államfő kijelentése nem csak az olajszektorra vonatkozik, bár a szankciók miatt nyilvánvalóan azt fogja érinteni először. A nyugati cégeknek számos területen kisebbségi részesedésük van az orosz energetikában. Bár a nyugati szankciók mindeddig hatástalanok voltak, több nagy nyugati céget is bedönthetne, ha Oroszország államosítja a részesedéseiket. Putyin szerint sorra fogják venni, milyen nagy cégek milyen szerepet játszanak az egyes szektorokban, és ha arra a következtetésre jutnak, hogy egy a szankciókat irányelvnek tartó nyugati cégnek túl nagy részesedése van, azt ki fogják venni a kezükből. 
Több nagy amerikai cég is szoros kapcsolatokat ápol Oroszországgal, ilyen például az Exxon Mobil és a Chevron Corp. Az Exxon Mobil Szahalinban tulajdonol 85000 hektár területet, a Rosznyeft olajvállalat területeiből pedig 11,3 millió hektárt tulajdonol. A Chevron Corp-nak 15%-os részesedése van a Kaszpi Vezetékhálózat konzorciumában, ami Kazahsztánból szállít olajat Oroszországon keresztül a Fekete-tengerre. 
Hétfőn az USA a szankciók újabb lépcsőfokát hirdette meg, ami Putyinnal kapcsolatban lévő orosz üzletembereket vett célba. Igaz, ez valós gondot nem okoz az orosz gazdaság számára (sem pedig Vlagyimir Putyinnak), éppen itt az ideje, hogy valaki rádöbbentse az Egyesült Államokat, hogy egy hanyatló nagyhatalom jobb, ha nem akar erőpozícióból tárgyalni a felemelkedő nagyhatalmakkal. Az Egyesült Államok nem hajlandó feladni világuralmi törekvéseit, bár erre már se katonai, se gazdasági alapjai nincsenek. Egyetlen következménye ezeknek a szankcióknak annyi lesz, hogy Moszkva válaszként csődbe visz néhány amerikai vállalatot, ha az USA továbbra is a világpolitika középpontjának képzeli magát. 
Putyin elmondása szerint a nyugati szankciók nem elsősorban Oroszországot célozzák, hiszen mind az európai, mind pedig az amerikai vezetők tisztában vannak vele, hogy Oroszországra nem tudnak hatni erő alkalmazásával. Az államfő szerint ezek a szankciók kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a posztszovjet térség államait elriasszák az Eurázsiai Uniótól és a vámunióba csatlakozástól. Pedig erre szintén nincs a nyugatnak lehetősége. Oroszországban a nyugati cégek helyét nagyon hamar át fogják venni az új gazdasági és politikai unió nagyvállalatai, ami épp ellenkezőleg hat az Eurázsiai Unió felépítését övező munkálatokra, mint azt a nyugat akarta. A nyugati szankciók ahelyett, hogy lassítanák, fel fogják gyorsítani az integrációs folyamatot, és a posztszovjet térség Oroszországgal együtt egymásra utaltságban tud majd elszakadni a nyugattól. 
Kapcsolódó: 
   Népszavazás lehet Ukrajna területi egységéről 

A Niburu pályája látható a svájci frankon 



2012.09.29 legendavadasz.hu viszavzsodor.blog 
Egy napokban történt megfigyelés szerint a Naprendszer és a Nibiru pályája a Nibiruval együtt látható a svájci frankon. Már Z. Sitchin is utal rá, hogy babilonban létezett egy "bolygó", ami már nincs ott. Ők ezt úgy hívták Nibiru / Marduk, amely a 12-dik bolygó volt abban az időben. Ez a hét bolygóból álló csoport: Mars, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptune, Pluto és a NIBIRU. 
Az 1983 óta csak a világ legnagyobb távcsöveivel megfigyelhető bolygó ma már kis házi teleszkópokkal is észlelhető. A szakértők szerint néhány hónap múlva pedig már szabad szemmel is látható lesz. A Vörös Bolygó a mérések szerint kb. 23-szorosa a Földnek. Számos kutató szerint a bolygó feltűnése okozta eddig a Földön a rendkívüli időjárási változásokat. Amennyiben a Nibiru közeledése katasztrófát idézne elő, úgy az néhány óra alatt lezajlana, és utána hónapok, esetleg évek telhetnének el, mire az élet rendes kerékvágásba térne vissza. 

A NEW SCIENCE & INVENTION ENCYCLOPEDIA szerint a bolygó a Nap és Föld között elhaladva sötétségbe boríthatja bolygónkat. Ám nem ez jelenti a legnagyobb veszélyt. A tudósok szerint a földnél 23-szor nagyobb bolygó gravitációs vonzása olyan hatással lehet bolygónkra, hogy megakaszthatja, lelassíthatja Földünk forgását, ideiglenesen megcserélheti a pólusokat, és a bolygó hatásainak következtében időjárási katasztrófákra, vulkánok kitörésére, akár szökőár kialakulására is számítani lehet. A Nibiru utolsó három bolygólátogatásának írott emlékei a történelemben is megtalálhatóak. A Bibliában a vízözön, az Egyiptomi Holtak könyvében Atlantisz elsüllyedése, illetve előtte a csendes-óceáni Lemuria elsüllyedése. Vagy akár említhetnénk az utolsó jégkorszakot is. 


A közeledő bolygóóriásnak persze több száz neve is van, a legismertebb talán a NIBIRU, de újabban csak PLANET X-ként emlegetik. A tudósítók szerint a NASA számításai szerint a Föld lakosságának 1/3-a is elpusztulhat a természeti katasztrófák következtében, a fennmaradó lakosságnak további 2/3-a pusztulhat el a katasztrófa másodlagos hatásai (élelmiszerhiány és éhezés) miatt a katasztrófát követő 6 hónapon belül. 

Az illuminátus elit alighanem tud erről a bolygóról, ezért jeleníthették meg a svájci frankon is. 

Introduction 

Introducti 
Introduction 
New members to our team 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése