2017. július 9., vasárnap

Nemzeti hírháló III.



Nemzeti hírháló III.



Más farkával a csalánt... 

A nyugat által előidézett és pénzelt polgárháborús ukrajnai helyzet, a teljes Európára kiterjedő "kormányzati hazaárulások" tömege, és a brüsszeli EU vezetés amerikai talpnyaló tevékenysége azt célozza, hogy a krími vízellátás leállításához hasonlóan orosz "válaszcsapásként", a felvonultatott NATO és amerikai haderő fenyegetésére - megtorló intézkedésként - Moszkva leállítsa az orosz gázszállítást Európába, ami nem csekély mennyiséget, a Fitch szakértői szerint 145 milliárd köbmétert tett ki tavaly. Az európai hazaárulók és amerikai gazdáik felelősek Európa hamarosan és szándékosan bekövetkeztetett gazdasági összeomlásáért, pedig, hogy ne történhessen meg, csak egy néhány ezer fős gengszterbandát kellene agyonverni. Sokan csak azt látják az ukrajnai egyre durvábbá váló "nemzetiségi háborúból", hogy Ukrajnával kezdik a nemzetállamok nemzeti szintű szétszabdalását, és polgárháborús helyzet előidézését, de valójában már Hruscsov idejében és tevékenységének következményeként "letették az alapokat" a Krim és az orosz-lakta területek Ukrajnához csatolásával, amit a trianoni "elcsatolási és szétszabdalási szerződés" polgárháborús helyzete fog követni, majd a német, spanyol-katalán, skót-brit és egyéb betelepített muszlim és néger konfrontációk egy "gazdasági -és pénzügyi összeomlás" keretébe ágyazva. 
A még mindig illegitim, népszavazással nem legitimizált Orbán-helytartó kormány kiemelt szerepet kapott a háborús helyzet előidézésében, amelyet Martonyi a "Visegrádi Négyek" találkozóján is fennen hangoztatott. Szerencsére háborúra uszító véleményével magára maradt, de elgondolkodtató, hogy a paksi atomerőmű bővítésre 10 milliárd eurós orosz hitel felvétele mellett, a "sokkulacsos" - egynegyedes támogatást sem elérő - álmagyar gyarmati kormány "megrendelésre" nem csak az anyjára, de a magyar lakossságra is rávezetné a bikát a ravatalon. Mi sem természetesebb, "nyugati parancsra" és egy kis "apróért". A legyilkolt lengyel kormány esete a nyugattal, bizonyára elegendő "pszichikai háttértámogatást" adott számukra, bár a "tóból jött békának" a visszaugrás csak "hazatérés", és nem kizárólag ijedtség. Annak született, arra nevelték, ebben nőtt fel, és mindig béka marad, ahogy a patkány is patkány, vagy a csótány is csótány, de az oroszlán akkor is oroszlán marad, ha ketrecbe z árják. Hogy ki melyik, nem kell részletezni. 
Kulcskérdés az orosz gázprobléma, és ez olyan pont, ami meghatározza Európa gazdaságát, pedig a "Lévi-medence gázkincsei" még szóba sem kerültek. Nem véletlenül, pedig el tudná látni Európát. Az EU irányítás és az USA legfőbb problémája abban rejlik, hogy miként tudják legyömöszölni Európa lakosságának a torkán, hogy az általuk előidézett és pénzelt ukrajnai konfliktus - a Jacenjuk-nyugat által kooperációban kikínlódott puccs után - milyen indoklással szüntesse meg az Európa orosz energiaellátását. A próbálkozás kétélű fegyver. Oroszország nem fogja leállítani a gázszállítást, sőt, növeli Európa felé, de a cél az, hogy az Európai Egyesült Államok létrehozhatósága érdekében európai gazdasági összeomlást hozhassanak létre, és az egészért Oroszországot hibáztathassák. 

Mivel az Északi-áramlat kikerüli Ukrajnát, az NSZK gázellátása csak akkor kerül veszélybe, ha valamilyen nyugati, EU és az USA által előidézett terrorista provokáció folytán le nem áll a vezeték, ami egyet jelent azzal, hogy az Európa Unió megtámadta saját lakosságát. Ez utóbbi nem újdonság, mert Európa kifosztása, kirablása és a tönk szélére juttatása is a "Brüsszeli irányítás érdeme", bűntársaikkal, az európai "rablókormányokkal", és az USA Obama-adminisztrációjával egyetemben. Nem véletlen, hogy nem USA kormányról beszélünk, mert ilyen már régóta nem létezik, ahogy "Magyar Kormány" sem, de ez elmondható Európa valamennyi kormányáról is. 

Összegezve: Az ukrajnai gázelosztó papíron az illegitim kormány felügyelete alatt áll. Ha leállítják a gáz továbbítását, az csak az egyesült NATO-USA-EU irányítás és az ukrajnai bábkormány tevékenységének köszönhető. Két eset lehetséges. Vagy Kelet-Ukrajnában szabotálják a gáz továbbhaladását Európa felé és ráfogják a kelet-ukrajnai orosz lakosságra, vagy a gázelosztónál, amit nem tudnak egykönnyen hasonló "indokkal, és magyarázattal" ellátni. A gázszállítás leállítása nem áll érdekében sem Oroszországnak, sem az orosz érdekeket szem előtt tartó Kelet-Ukrajnának, amely hamarosan belép az Orosz Föderációba. Az USA-EU irányítás azt próbálja elérni, hogy Európa "átmenetileg" energiaellátás nélkül maradjon, ami indokot szolgáltat az európai gázellátás izraeli és Lévi-medence szintű gázellátásának kiépítésére, manipulálására és a közben energiahiány miatt kialakuló európai lázadások leverésére. Európa lakossága nagy dilemma előtt áll. Vagy megvárják, amíg táborokba zárják az E U bábirányítás "elkötelezett katonái" (zsoldosok, bérgyilkosok), vagy eltávolítják a hazaáruló kormányokat, kiverik Európából az amerikai haderőt és eltörlik a Goldman Sachs-on (IMF, EKB, Világbank tulajdonos) keresztül létrehozott fiktív államadósságokat. Elhatárolódnak az USA-tól, amely "kormányát", lobbistáit, kifosztóit, ebben az esetben saját lakosságuk fogja felkoncolni. Izrael magára hagyásával a Közel-Kelet "stabilizálását" elvégzik az arabok és a perzsák, ahogy Dél-Amerika instabilitási okait is elhárítják orosz segítséggel. 

Ez az egyik lehetőség! Ekkor válna kétpólusúvá a világ. Egyik pólusként a kapitalista szemléletű, még mindíg lopott javakon uralkodó megmaradt "keleti tőkések", és a másikon a világ lakossága. Mert most még három pólus létezik: elsőként a nyugati cionista pénzvilág és bérenc politikusai, másodikként a keleti hasonszőrű pénzemberek és politikusok, és harmadikként a háborúkba kényszerített, kifosztott, terrorizált lakosság szinte országfüggetlenül, akik eldönthetik, hogy kivel háborúznak a két előbbi közül. 

A másik "lehetőség", hogy Európa és az USA lakossága tétlenül szemléli, hogy az oroszok elleni háború ürügyén megölessék gyermekeiket, megmérgezzék, leoltsák, lepermetezzék rokonaikat, és táborokba zárva semmisítse meg vele együtt az az "irányítás", amelyik mindvégig erre törekedett és amelyet úgy hívnak, hogy cionista EU, USA, izraeli és Bilderberg Group vezetése. Nem kétséges, az egész, Európa lakossága számára megrendezett műbalhét gondosan megtervezték, egyes részleteit már a 18. századtól, de egyre nehezebb átverni a lakosságot, főleg azért, mert "ellenségem ellensége a barátom". 

"Egy 11 országra kiterjedő felmérés eredményét ismertette az Írországban és Angliában működő IpsosMORI közvélemény-kutató igazgatója, Bobby Duffy a Twitter-oldalán. A felmérésben az Oroszország elleni EU-s és amerikai szankciók megítélését vizsgálták, a 11 országban összesen 8333, 16 és 64 év közötti válaszadót hallgattak meg." Link 

A magyar 23 -és 38%, Európában a "legjobb eredmény", ami az oroszok elleni szankciók ellenzését illeti, de egyúttal azt is jelenti, hogy van még mit fejlődni. Van egy másik jelentése is a felmérésnek. Mégpedig az, hogy a legalsó, "nem tudommal" (szürke színnel jelölt) válaszolók (23-36% körül minden országban), az első polgárháborús puskalövésre "tudni fognak" és a kevés szankciót javasolók is "átpártolnak" kormányaik és az EU ellen, de a százalékos érték azok miatt is növekedni fog, akiknek a hátán gumibot, puskatus csattan, pedig támogatták a kifosztó kormányaikat hatalomra kerülésükben. Ez így már itthon, 83-85% lesz, és a megkérdezett országokban, még a "legvérmesebb orosz-elleneseknél" is el fogja érni a 65-70%-ot. Történelmi tapasztalat, hogy a 15-30%-os támogatással rendelkező elnyomó hatalmak már csak idegen erő bevetésével tudják - akkor is csak rövid ideig - fenntartani a diktatúrájukat (ne keverjük össze a 22-25%-os itthoni kormánytámogatottsággal). De ez már e gy másik "felmérés eredménye" lesz, utána jöhet a "második menet"... de azt is figyelembe kell venni, hogy az oroszok iránti érzelmek terén Magyarország és Lengyelország a két végletet jelenti a volt "szocialista tömb" országai közül. Valószínúleg nem véletlenül került bele Kelet-Közép-Európából csak ez a két ország a felmérésbe. 

Lényegét tekintve, az ukrajnai háborús helyzet kialakítása Európa ellen irányuló burkolt gázháború, amit felhasználnak az egységes Európai Egyesült Államok létrehozásának kikényszerítésére és a katonai irányítás bevezetésére. Gyurcsány ezért nem vezethetett be rendkívüli állapotot Magyarországon 2006-ban. Az uniós bérenceknek akkor még "korán" volt, és itt nem az iszlám szent könyvéről beszélek. A 2010. február 25-én éjszaka 02h körül kiszivárogott és rövid két órára rá kicenzúrázott EKB tervezetről szóló tájékoztatás a londoni "The Daily Telegraph" közgazdasági rovatának szerkesztője állásába került, de még sokan le tudták menteni, és a britek körében nagy felháborodást váltott ki. A "tervezetben" első pontként az európai gazdaságok leépítése, másodikként a nemzeti kormányok felszámolása, és harmadik pontként a katonai irányítás bevezetése szerepelt. Az európai kormányok már akkor is tudták, hogy "mi a dolguk", így Orbánék is, mivel az "utasítás" a számukra is készült... 
/Tulok/ hungarianrealnews.com 
Kapcsolódó: 
   "Késeljétek meg az oroszokat" - Kijev provokátorokat küldött Odesszába 
   Litvániába megérkezett a NATO hajóraja 
   Hadüzenet: "Oroszország mostantól ellenség!" - mit jelent ez ránk nézve? 
   A NATO katonai beavatkozást kezd Ukrajnában 
   Orosz zavaróberendezés tette harcképtelenné az Aegis rendszert 
   Magyarország is visszafordítja a gázt Ukrajnába 
   Egy kis háttérinformáció az orosz lépésekhez: a jenkik haditengerészeti bázist akartak építeni a Krím félszigeten 
   Blackwater, Greystone, és a privát katonai cégek - kik ők? 
   Szégyen: a saját sebesült pilótájukat hagyták magára a junta katonái, elvették fegyvereit és magára hagyták! 
   Összecsaptak az ukrán kormányerők és a szakadárok 
   Megkezdődött a szabadságharc Ukrajnában 
   Nagy a baj fajtársak!-vonyitotta Turcsinov 
   Odessza a szakszervezeti ház felgyújtása. A kijevi junta aktivistái nem tagadták meg önmagukat 
   "Csinvalis-forgatókönyv" Szlavjanszknál? Baljós előjelek Donbasszból! 
Friss hír: Odesszában a Szakszervezeti épületben már 18-ra emelkedett a megégett, meghalt emberek száma. Kramatorszkban is harcok vannak. Rengeteg kötszert és egészségügyi felszerelést kérnek az orosz pártiak. Sok nagyon a sebesült. Azt kérdezik, hogy hol a segítség? S.O.S. 
Megdöbbentő videó 
A kijevi junta által küldött páncélozott járműveket próbálják civilek feltartóztatni. Az öregek is. Yasnogorka faluban. A katonák arcát maszkok borították és külföldi nyelven beszéltek. Az emberek nem hátráltak meg és nem akarták elhinni, hogy a civilek ellen erőszakot alkalmaznak. videóval. 
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201405021606-42oy.htm 


800 ezer deportált magyarországi zsidóról tud
egy svájci hírportál 

2014-05-02. 15:28 Kuruc.info 
Egy svájci hírportál az újabb holokauszt emléknap (április 27., Izraelben 28-án tartottak megemlékezést) eseményeiről beszámolva nem kevesebbet állít, mint hogy 800 ezer zsidót deportáltak Magyarországról. 

A hírportál tudósít arról, hogy Izraelben hétfőn emlékeztek meg a "holokauszt során meggyilkolt hatmillió zsidóról". Megszólaltak a szirénák, az emberek két percig megszakították tevékenységüket, és némán emlékeztek az "áldozatokra" - idézi fel a történteket a svájci internetes újság, hozzátéve, hogy Simon Peresz államfő és Benjamin Netanjahu miniszterelnök részt vett a Jad Vasem Emlékmúzeumben rendezett rendezvényen. Az előző napon pedig a kormányfő egy beszédében újabb holokauszt előkészítésével vádolta meg a palesztin Hamászt és az Iráni Iszlám Köztársaságot. Netanjahu szerint, miként a második világháború előtt a "nácik részéről fenyegető veszélyt" általában senki "sem vette komolyan", ugyanúgy bagatellizálják napjainkban is azt a "fenyegetést", amit állítólag Irán jelent. 
A cikkből kiderül, hogy még mindig 190 ezernél is több holokauszt-túlélő éldegél Izraelben. Többségük gyermekként élte meg a holokausztot, és sikerült a "haláltáborokból" megszökniük, vagy pedig még deportálásuk előtt "elrejtőztek". Majd megtudhatjuk azt is, hogy "fiatal izraeliek, valamint a világ minden tájáról származó zsidók ezrei" vettek részt az "Élet menetén" Auschwitzban. Ez évben a "megsemmisített magyar zsidókra emlékeztek" az Auschwitzból Birkenauba vonulók - olvassuk a cikkben, amelynek a legfigyelemreméltóbb megállapításai azonban az alábbiak: "1944 májusától kezdődően, néhány hónap alatt hozzávetőleg 800 ezer zsidót deportáltak. Becslések szerint legkevesebb 375 ezer magyar zsidót gyilkoltak meg Birkenauban". 
Az írás arról is tájékoztat, hogy "rekordméretű volt az érdeklődés" a budapesti "Élet menete" iránt, melyen ugyanis nem kevesebb, mint "25 ezer ember vett részt". Ebben az évben emlékeznek meg ugyanis a "magyar zsidóság" tömeges deportálásáról - olvasható a cikkben, melynek szerzője végül rámutat: "A kapcsolat a zsidó közösség és Orbán Viktor jobboldali kormánya között feszült." 
Perge Ottó - bluewin.ch nyomán 
Kapcsolódó: 
   Peresz: több tízezer zsidót lőttek Budapesten a Dunába, előtte súlyokat és köveket kötöztek rájuk 
   Orbán törvényben rögzítené, hogy Magyarország magyar nemzetállam? 
   Sikeres a világban az izraeli áruk bojkottja 

NYÍLT LEVÉL SIMON PERESZ ÚRNAK
IZRAEL ÁLLAMELNÖKÉNEK

(2014. ÁPRILIS 27-ÉN ELHANGZOTT BESZÉD KRITIKÁJA) 

TISZTELT ÁLLAMELNÖK ÚR! 

A jeruzsálemi Yad Vashem Holokauszt Emlékmúzeumban elmondott beszédében Ön a következőket hangoztatta: "Szemem előtt szívet szaggató kép vonul el, több tízezer ember, öregek és csecsemők, nők és férfiak vannak egybegyűjtve a Duna-parti rakpartokon, összekötözve egyik a másikkal, a parancs értelmében arccal a folyó felé fordulva. Mögöttük náci német és helybeli garázda katonák állnak, majd közvetlen közelről leadott lövésekkel kioltják az életüket. Hátba lövik őket, s hogy takarékoskodjanak a lőszerrel, súlyokat és köveket kötnek rájuk azért, hogy a kevesek, akiket meglőnek, húzzák magukkal a többieket is, s ezzel az életet is! Gyermekeket kötöztek édesanyjukhoz, ifjakat aggastyánokhoz. A meggyilkoltak tetemeit betaszították a Duna habzó és vérfagyasztó vízébe. Jajkiáltásuk az égre száll, ám visszhang nélkül marad. A bűnösök széles mosollyal az ajkukon állnak, mint akik valamilyen hőstettet hajtottak végre, nagy győzelmet arattak. A kék Duna vörössé, s abban a pillanatb an úszó tömegsírrá vált. Kevesebb mint egy hónap alatt az összes életben maradt zsidót elszállították a megsemmisítő táborokba, Auschwitzba és Birkenauba".(Sic!)

Tisztelt Államelnök Úr! Ön durván megsértette Magyarországot, a magyar népet és a német, valamint a magyar katonákat! Ön alighanem valamilyen kábítószer (narkó) hatására vizionált, és olyan események jelentek meg bomlott agytekervényében, amelyek a tömény hazugság, a fizikai értelemben vett lehetetlenség, valamint a mérhetetlen bárgyúság termékei. Ha pedig tévesnek minősül ez a megállapítás, akkor viszont az Ön elfogultsága, történelmi ismeretének hiányossága, valamint egyes nemzetek iránti gyűlöletének abnormális (turmixszelt) terméke okozta eltorzult gondolatainak - hangképző szervei segítségével - akusztikai rezgéssé történő átalakítását. 

Államelnök Úr! A szeme előtt elvonult, szívet szaggató kép (rútul) megtévesztette Önt! Nézzük csak sorjában ezeket a képeket. 

1/ A Duna parton soha nem gyűjtöttek egybe több tízezer zsidót! Soha! Képtelen és hazug állítás! 

2/ A Duna partra kivitt zsidók száma nem érte el a kétszáz főt, azokat nyilaskeresztes brigantik (többségük börtönből kiszabadult köztörvényesek) lőtték le, sőt ők se mindet, mert például Horn Gábor azt nyilatkozta a TV-ben, hogy az ő szüleit is kivitték a Duna partra a nyilasok 1944-ben, de nyilván nem lőtték le, vagy nem lökték a Dunába, sőt a megsemmisítő táborba sem hurcolták el őket, mert Horn Gábor 1955. november 25-én született, bár lehetséges, hogy spermabankban volt kb. 10 évig... 

3/ Ezek a lövöldözők lekopírozták Kun Béla Lenin-fiainak 1919-ben elkövetett likvidálási módszereit, de az idő könyörtelen múlását tekintve, azok nem jelentek meg az Ön szelektíven funkcionáló képzeletében; 

4/ Garázda német és magyar katonák soha és sehol nem vettek részt zsidók lelövésében, arra a GESTAPO és a KGB állománya szakosodott a II. világháborúban; 

5/ Több tízezer emberre lehetetlen lett volna köveket kötözgetni, részben megfelelő mennyiségű és méretű kőhiány, részben időhiány miatt; 

6/ Ön még nem látott hátba lőtt embereket csak képzeletében, mert azoknál a vérzés olyan minimális, hogy a kék Duna nem válhatott vörössé, miként az Ön látomásában a Duna "habzó és vérfagyasztó" vize; 

7/ Amennyiben a meggyilkoltak tetemeit betaszították a vízbe, akkor jajkiáltásuk nem lehetett, mert a halottak ritkán kiabálnak, az esetleg életben maradtakat hátba lőtteket pedig a rájuk kötözött kövek a víz alá húzták; 

8/ Valótlanság, hogy az összes életben maradt zsidót elszállították megsemmisítő táborokba, hiszen pontosan Magyarországon maradt életben a legtöbb zsidó a németek által megszállt országokban történt felmérések alapján, sőt a hazánkba menekült lengyel, román, szlovák, osztrák, szerb, horvát, és más állampolgárságú zsidók Horthynak köszönhetik az életben maradásukat! Sokan meg is köszönték neki! Ha ezeket a zsidókat megsemmisítették, akkor most kik kapják a kárpótlást? Hiszen Ön szerint még a csecsemőket is a Dunába lőtték vagy a megsemmisítő táborba hurcolták! 

9/ Horthy adott parancsot Koszorús Ferenc vezérkari ezredesnek, az esztergomi páncélos hadosztály parancsnokának, hogy vonuljon Budapestre és védje meg a gettóba zárt zsidókat a Gestapótól. Példátlan tett volt ez a kormányzótól, és nem az első eset, hogy keresztezte Hitler intézkedését. Érdemes megemlíteni, hogy Koszorús ezredes tettét emléktábla őrzi az egykori gettó helyén, ugyanakkor Horthyt jobban szidalmazzák az életben maradt zsidók, mint például a zsidókat likvidáltató Sztalint, vagy a Hitler Norvégia lerohanását segítő, majd a Wehrmacht svéd acéltermékekkel és légvédelmi lövegek tömeges ellátását biztosító svéd királyt vagy kormányát. 

Összegezve: Tisztelt Államelnök Úr! Az Ön nagy pátosszal előadott hazugságai, kitalációi, látomásai és vádaskodásai minden logikát nélkülöznek, csupán arra valók, hogy tovább szítsák a népek (emberek) közti ellentéteket, egyben minősítik az Ön mentalitását, jellemét és történelmi ismereteit, valamint közvetve és közvetlenül jelzik IQ-ja értékének a zéróhoz való közeledését. Előadása sértő, megalázó és gyűlöletet sugárzó! Ön a valójában likvidált zsidók számának növelésével korbácsolja az emberek kedélyeit, holott ha csupán egyetlenegy(!!!) ártatlan embert kivégeztek, az is megbocsáthatatlan bűnnek számítana, tehát értelmetlen az áldozatok számának hazug tupírozása. 
Arról pedig elfelejtkezett beszélni, hogy a bűnösök elsöprő többsége megkapta a megérdemelt büntetését, bár kimaradtak azok a zsidó kollaboránsok, akik szinte minden - a németek által megszállt - országban együttműködtek a nácikkal. 

Nem ártana a cionista beütésű, vagy a történelemben járatlan embereket kizárni a közszerelésből, mert nagy kárt okoznak világszerte mindenkinek, különös tekintettel a többségben lévő, normálisan gondolkodó, de megszólalni nem merő zsidóknak is! Simon Peresz úr is jobban tenné, ha a Sirató Falnál öntené ki fájdalmait, a nyilvános fórumon produkált látomásainak ecsetelése helyett! 

Írta és közreadta: 
Prof. Dr. Bokor Imre 

A Fidesz a választásra szervezetten fuvarozta a
romákat 

2014. május 2. F. I. - FB 
A Jobbikkal riogatták őket! A tenyerükbe bele kellett írni az analfabétáknak, hogy hányas sorszám alatt találják a szavazólapon a Fideszt. Lehet, hogy az unió választáson és az önkormányzatin is ez fog történni, mert a csalfa, csak az ő javukat szolgáló választójogi törvény ezt is lehetővé teszi! Még így is 600 ezerrel kevesebben szavaztak rájuk, mint 2010-ben, de a kétharmad megvan! Azzal pedig lehet tovább nyomulni! Jöhetnek az újabb mutyik, mert amint azt meg is ígérték, folytatják! 
A romáknak Bogár László: Megszorítjuk magunkat című írásának egy főként rájuk vonatkozó részét kellene felolvasni! Mert ebben bizony nem rajtett erőforrásként vannak titulálva! 
"...Ugyanakkor szerinte a kormányfő nyilván azt is tudja, hogy a magyar társadalomnak legalább harmada végképp elveszett, már semmiféle eszközzel nem lehet visszahozni őket a végső nyomorúságból. Nincs meg az elemi szintű tudásuk sem, ami a leghalványabb esélyt adná a felemelkedéshez. És ezen azzal sem lehetne változtatni, ha az állam talicskával tolná a pénzt a felzárkóztató programokba - mondja Bogár László. Ez a társadalom azon rétege, akik mögött már nem áll megtartó emberi közösség; a gyermekek úgy cseperednek fel, hogy fogalmuk nincsen arról, hogyan kell beilleszkedni egy működő társadalomba; hiányoznak az elemi szintű viselkedési normáik, vagyis - teszi hozzá Bogár - társadalmi szinten gyakorlatilag leírhatjuk őket. Nem akarnak dolgozni, de a munkaerő piac sem kér belőlük, vagyis marad az élősdi lét, mert élni kell - állítja a 
közgazdász." (Részlet Bogár László: Megszorítjuk magunkat című írásából) 
Kapcsolódó: 
   ORÖ: A cigányok 90%-a a Fideszre szavazott 
   A Jobbik szerint szervezett szállítanak szavazni cigányokat 
   Baja-gate: dideregnek az állítólag tűzifán megvett romák 
   Választás: csalhattak az aláírásgyűjtéssel 
   Cigányok szavazatait vásárolnák meg? 
   Most megnézheti, hogyan maradt le Magyarország 

Kezd kilógni a lóláb a döbrögista
hazugságzsákból 

2014/04/30 Bal-Rad 
Ha nőtt a foglalkoztatottság, miért nem nőttek az adóbevételek? 
Az elmúlt hónapokban a statisztikai adatok azt mutatják, hogy kedvező fordulatot vett a magyar gazdaság a foglalkoztatottságot tekintve. Ezzel együtt nőttek a keresetek is, amely azt jelentené, hogy az adóbevételeknek látványosan meg kellett emelkedniük. A Policy Agenda azt vizsgálta meg a munka ünnepe előtt egy nappal, hogy valóban jelentősen nőttek-e tavalyhoz képest a keresetekhez kapcsolható állami bevételek? 
Ez év első negyedévének adatai szerint tavalyhoz képest 260 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma. Ez 6,8 százalékos növekedést jelent, amely statisztikai szinten valóban látványos eredmény lehetne. Ha ehhez hozzávesszük, hogy, a bruttó bérek egy év alatt átlagosan 1,3 százalékkal nőttek, akkor ez arra utal, hogy az államnak jelentős adóbevétel többlettel lehet számolnia. 
Amennyiben a családi adókedvezmény igénybevételével korrigáljuk az adatokat, ez esetben ekkora létszám és bérnövekedés önmagában havi szinten 7 milliárd forint körüli többletet kellene, hogy jelentsen a személyi jövedelemadó bevételben. 
Ez év első három hónapjában az SZJA bevétel 396,8 milliárd forint volt, míg egy évvel ezelőtt ugyanezen időszakban 388 milliárd forintot fizettünk be a költségvetésnek. Ez 2,3 százalékos növekedést jelent csupán, amely jóval elmarad attól, amit a foglalkoztatotti szám növekedése jelentene. 
Hova tűnt a pénz? 
A statisztikai számokból egyenesen következő adóbevételi tervek elmaradása mögött több ok áll/állhat. Személyi jövedelemadót nyílván nem csak bérünk után fizetünk, hanem az un. nem rendszeres juttatások, jövedelmet termelő értékesítések, bérbeadások után is. Ugyanakkor azzal a feltételezéssel lehet élni, hogy ebben a tekintetben nem történhetett olyan jellegű visszaesés egy év alatt, amely érzékelhető csökkenést okozna. 
Ennél sokkal valószínűbb, hogy a hivatalos statisztikába jóval több külföldön dolgozó, és feketemunkás is belekerült, mint amit az adatok mutatnak. Az adatfelvételek során ugyanis a maguk szempontjából joggal mondhatják, hogy az elmúlt időszakban végeztek munkát, de az ő esetükben nem keletkezik adóbevétel. 
A harmadik ok pedig a sokat hangoztatott közmunka. Az alkalmazotti létszám adatokból kiderül, hogy a költségvetési intézmények idén februárban 185,8 ezer fővel alkalmaztak több embert, mint egy évvel korábban. Ez nagyjából megegyezik a közfoglalkoztatotti létszámnövekedéssel, ami 170 ezer fő a KSH másik, foglalkoztatási statisztikája szerint. 
Akkor most mennyivel is nőtt a valódi foglalkoztatottság? 
A közfoglalkoztatottak keresetét az állam biztosítja, ezért tulajdonképpen nem hoz bevételt az államnak, hiszen az egyik zsebből a másikba kerül át az adó-és járulék. Ez a létszámnövekedés az általunk végzett számítások alapján kb. 1 milliárd forint többletbevételt jelent az SZJA-ban, amely nyilvánvalóan kiadásként más költségvetési soron egyből megjelenik. 
A közfoglalkoztatottakon felül marad további 90 ezer fős növekedés, amelyből 15 ezer főt a létszámadatok szerint az állam vett fel. Ez szintén nem jelent globálisan többletet a költségvetésnek, hiszen az állami alkalmazottak adóterheit szintén neki kell fizetnie, de ha csak az SZJA-t nézzük, akkor 0,4 milliárd forintot jelent. 
A maradék 75 ezer fős növekedés három ágon oszlik el, ahogy korábban is jeleztük (külföldi munka, feketemunka, valódi új munkahely). A KSH statisztikája azt mutatja, hogy 43 ezer fővel nőtt az alkalmazottak száma a versenyszférában. (Megjegyezzük azonban, hogy ez a nagyság körülbelül a reprezentatív létszámfelvétel statisztikai hibája). 
Amennyiben a közfoglalkoztatotti növekedés, az állami alkalmazotti létszám bővülése, valamint az új versenyszféra többlet munkahelyeinek alapján becsült SZJA-t összeadjuk, akkor megkapjuk a tavalyi évihez képest történt SZJA növekedés összegét. 
A policy Agenda számítása alapján kb. 30 ezres bővülés pedig a feketemunka és a külföldi munkavégzés körében következett be, amely arra nyilvánvalóan elég, hogy az érintetten, és családján segítsen, de a közteherviseléshez nem járul hozzá. Ez pedig azt jelenti, hogy a statisztikai szempontból meglévő 260 ezer fős foglalkoztatotti létszám növekedéséből állami adóbevétel növekedést 43 ezer fő után keletkezett. 
Megítélésünk szerint a mostani foglalkoztatotti létszámnövekedés a költségvetés számára nem jelent segítséget, illetve csak elfedi a problémákat, és a statisztika szintjén hamis illúziókat kelt. Több más mellett ezért is alakult ki az elmúlt években a számadatok és a valóság érzékelése közötti szakadék. 
(Policy Agenda) 
Bal-Rad komm: Semmi sem az!-aminek látszik! 
Minden az!-aminek a döbrögista horda láttatni akarja! 
Láttatni akarásnak pedig nyögés lesz a vége. Bár már nyögünk eléggé! 
Viszont igazolni kell a Nemzet Patkányának tévedhetetlenségét, és az ő hordájának elszántságát a Nemzet Felemelésére! 
A gond ezzel csak az, hogy már oly magasra emelték Banditisztán népét a hazugságfelhők közé, hogyha onnan esünk le-nagyon fog fájni! 
Nem NEKIK! 
NEKÜNK-MAGYAROKNAK-FOG FÁJNI! DE NAGYON! 
Kapcsolódó: 
   Továbbra sem tudják megállapítani Welsz halálának okát 


Tüntetők ultimátumot intéztek az Európai
Bizottsághoz 

2014, május 2 - 11:45 alfahir.hu 

Tegnap este Gaudi-Nagy Tamás felhvására százak gyülekeztek Budapesten az Európai Bizottság magyarországi képviselete előtt. A földvédő és EU ellenes tüntetésen felszólalt Budaházy György, dr. Boór Ferenc, dr. Drábik János, dr. Halász József, Tamási Béláné, Hegedűs Lorántné, Hegedűs Loránt, dr. Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás. Alább Gaudi felvezetője és a tüntetésen elfogadott ultimátum. 
"Az ultimátum kiemelten rögzíti: a csatlakozási népszavazás tisztességtelensége és illegitimitása miatt nem ismerjük el hazánk EU kényszercsatlakoztatásának hatályát, ezért hazánk EU tagságát illegitimnek tekintjük. 
Arra szólítja fel a Bizottságot, hogy haladéktalanul kezdje meg a hazánk EU csatlakozási szerződésének felülvizsgálatára irányuló tárgyalásokat Magyarország Kormányával a szerződés által megsértett alapelvek érvényre juttatása, ezen belül a magyar termőföld tőke javak szabad áramlása köréből történő kivétele érdekében. 
A tüntetők ultimátuma arra is felhívta a Bizottságot, hogy tartózkodjon minden olyan cselekménytől, amely sérti, illetve veszélyezteti Magyarország alapvető nemzeti érdekeit, különös tekintettel a jelenlegi tagsághoz kapcsolódó kifizetések bármilyen jogcímen történő visszatartásától, továbbá arra, hogy 30 napon belül kezdje meg a magyar gazdáktól megtagadott, a nyugati gazdáknak teljes körűen megfizetett, elmaradt támogatási összegek kifizetését. 
Felszólítja az ultimátum a Bizottságot, hogy magyarországi képviseletét 30 napon belül zárja be és vigyék magukkal az ott hazánk rabtartásán munkálkodó janicsárokat. 
Az ultimátum végül világosan rögzíti: az eddigi eszközök nem bizonyultak elégségesnek, ezért most a szabadságküzdelmet új módszerekkel is kell folytatni, úgy mint a polgári engedetlenség, együtt nem működés, bojkott, blokád, sztrájk és más, most közelebbről megjelölni nem kívánt eszköz minden, gyarmatosításunkat fenntartó, előmozdító intézkedéssel, szervezettel és személlyel szemben. 
Az ultimátum azzal zárul, hogy élni kell mindazon módszerekkel, amelyekkel a rab népek a történelem során éltek, illetve a jelenben élnek, különös tekintettel az írekre, baszkokra, koszovóiakra, indiaiakra és kelet-ukrajnai oroszokra. 
A tüntetés végén azt határoztuk el, hogy az Országgyűlés május 6-i alakuló ülésével egyidejűleg (várhatóan 9 órától) nyomásgyakorló tüntetést tartunk a Kossuth téren annak érdekében, hogy kikényszerítsük a hazaáruló földtörvény mielőbbi hatályon kívül helyezését, a külföldiek tulajdonszerzését megtiltó és az EU tagságról szóló népszavazás lehetőségét megteremtő Alaptörvény módosítást, továbbá egy olyan országgyűlési határozat kivételes eljárásban történő elfogadását, amely a kormányt felszólítja a csatlakozási szerződés nemzeti érdekű felülvizsgálatára, a termőföld tőke javak fejezetből történő kivétele érdekében. 
A nemzeti ellenállás új szakaszába érkezett: tarts velünk Te is nemzeti önrendelkezésünk kivívásáért és a magyar termőföld nemzeti kézben tartásáért!" 
Gaudi-Nagy Tamás 
Az ultimátum ide kattintva érhető el. 
Kapcsolódó: 
   Kapával, kaszával kergetjük el őket! 
   Havonta újulnak ki Orbán félelmei 
   Így fogadták az anyaföldvédelmi menetet 

Döbbenetes dolog derült ki a Fideszről és az MSZP-ről 

2014. április 29., kedd 8:38 Napi.hu 
Összesen 3,5 milliárd forinttal költöttek többet a parlamenti pártok a kampány során a megengedettnél, csak az LMP tartotta be a törvényes határértéket. Több milliárd forint forrása ismeretlen, így nincs mit csodálkozni a gazdaság és a politika összefonódásán és a korrupció jelenlegi szintjén. 

A Transparency International Magyarország (TI), a K-Monitor és az Átlátszó.hu hónapokon át követte nyomon, hogy mennyit költöttek a pártok a kampányra. A sokat tapasztalt civil szervezetek is megdöbbentek azon, hogy az idei választási kampány során a parlamentbe jutott pártok összesen több mint 3,5 milliárd forinttal többet költöttek a megengedettnél - fogalmaz a szervezetek közleménye. A Lehet Más a Politikát (LMP) leszámítva mindegyik parlamenti párt vagy pártszövetség túllépte a törvényes határértéket. Jól jártak a kamupártok is: több mint négymilliárdot kaptak az államtól, de 3,6 milliárd forinttal nem tudnak elszámolni. Mindennek következtében a választás ugyan szabad volt, de számos ponton nem tisztességes - állítják a szervezetek. A részletes adatokat pártokra lebontva a kepmutatas.hu-n lehet elolvasni. 
A civil kampánymonitor számításai szerint a Fidesz-KDNP egymaga 2 milliárd 780 milliót költött a parlamenti választási kampányra. A baloldali Kormányváltás szövetség közel 1,6 milliárdot, a Jobbik több mint 1,2 milliárdot, az LMP pedig 730 millió forintot költött. Emlékeztetőül: a kampányköltések törvényes határértéke 995 millió forint volt, amiből legfeljebb 700 millió forint származhatott állami forrásból. A TI kampányköltéseket számláló programja minden kampányeszközt megvizsgált. 
Fidesz: a túlköltekezés bajnoka 
A Fidesz önmagában, azaz a pártot támogató kormányzati és civil hirdetések nélkül is mintegy 180 százalékkal lépte túl a kampányra fordítható maximális költési összeget. A Fidesz által a kampányra elköltött majdnem 2,8 milliárd forintot további 1,1 milliárddal dobják meg a Civil Összefogás Fórum (CÖF) költései és a kormánypropaganda árai. 
A teljes kampány során a CÖF majdnem 600 millió forintot kampányolt el a Fidesz érdekében, a kormány pedig bő félmilliárdot fordított annak ismertetésére, hogy "Magyarország jobban teljesít". Erről egyébként a Kúria is megállapította, hogy valójában bújtatott pártreklám. Így a kormányoldal teljes kampányköltése hajszál híján elérte a 4 milliárd forintot. 
Amint várható volt, a legnagyobb és legköltségesebb tételt a közterületi óriásplakátok jelentették, aminek az árait a pártok - a hatályos törvény alapján - titokban tarthatják. Erre a Fidesz 1,1 milliárdot költött, többet, mint amennyit a kampány egészére fordíthatott volna. A Fideszt segítette a CÖF 500 millió forintos és a kormány 430 milliós plakáthadjárata is. Vagyis a kormánypártokat népszerűsítő óriásplakátokra több mint 2 milliárd forint ment el. 
A Jobbik 664 milliót, a Kormányváltás 519 milliót, az LMP pedig 317 milliót kampányolt óriásplakátokon. 
Kamupártok: mérhetetlen kiadások 
A bőkezű állami kampánytámogatást bevezető kampányfinanszírozási szabályok másik könnyen megjósolható következménye a tucatnyi törpepárt színrelépése volt. Az állam közel 6 milliárdot költött 18 pártlista támogatására, ebből majdnem 4 milliárd forint jutott a bizniszpártoknak. A kamupártok azonban a mérések szerint együttesen is csak 370 milliót költöttek a kampányukra, a rájuk hullott állami pénzeső 90 százalékának a sorsa egyelőre ismeretlen. 
Gyenge szabályozás, hiányzó ellenőrzés 
"A 2014-es parlamenti választásokon debütált új kampányfinanszírozási törvény megbukott, mert nem képes szavatolni az átláthatóságot és az ellenőrizhetőséget" - jelentette ki Ligeti Miklós, a TI jogi igazgatója. "Nem tudni, honnan származik az a közel 2 milliárd forint, amennyivel többet költött a Fidesz a megengedettnél, és a CÖF-nek kiszervezett kampányfeladatok 600 milliójának, továbbá a Jobbik és a Kormányváltás túlköltésének a forrása is ismeretlen." Ligeti emlékeztetett: a január elsejétől hatályos szabályozás nemcsak az álcivilek kampányolását nem tiltja, hanem a kormánypropagandáról sem vesz tudomást. A kormányzati korteskedésre elköltött bő 500 millió forintot az adófizetők állták. 
A választásokon jó eséllyel csak a busás állami apanázs megszerzéséért indult kamupártok jó 3 milliárd forintot tarthatnak meg a közpénzből származó kampánytámogatásból. Ráadásul, mivel a bizniszpártok egyike sem jutott mandátumhoz - a tucatnál több kamupárt együttesen sem szerzett 4 százaléknyi szavazatot - valószínűleg nem kell számítaniuk az Állami Számvevőszék (ÁSZ) figyelmére. A közpénzek legfőbb ellenőrei ugyanis a kieső pártokat "hivatalból" nem, csak bejelentésre vizsgálják. Ilyen bejelentést azonban csak a választásokon indult másik párt tehet, ráadásul a szabálytalan költekezést alátámasztó bizonyítékokat is kell hozzá csatolnia. 
Bár civil szervezetként nem jogosultak a pártok kampányköltéseinek ellenőrzését kezdeményezni, a TI és partnerei elhatározták: a kampánymonitorozás adatait az ÁSZ elé tárják, és felkérik a közpénzek ellenőreit, hogy ezeket is vegyék figyelembe, amikor megvizsgálják a pártok beszámolóit.
Voksturizmus, gyanús regisztrációk, csalás az ajánlóívekkel 
"Az egyenlőtlen kampányköltésen túl a voksturizmus is befolyásolhatta a választási eredményt" - mondta Bodoky Tamás, az atlatszo.hu főszerkesztője. A tényfeltáró portál több vidéki településen is gyanús lakcímbejelentések nyomára bukkant, Abaújlakon pedig elérte, hogy a megyei kormányhivatal ellenőrizze a fiktív bejelentkezőket. A külhoni szavazók befolyásolására jelentős mennyiségű közpénzt költött a kormányzat, az Átlátszó és a Transindex tényfeltáró cikksorozatban bizonyította be, hogy magyar állami vállalatok százmilliós adományai segítik az erdélyi Fidesz-projektet. Az új jelöltajánlási rendszer is megbukott az éles teszten: az Átlátszó számos bejelentést kapott a bizniszpártok ajánlóíveinek tömeges másolásáról. 
Kapcsolódó: 
   Orbán szaggatja a pórázát (AP) 
   Fidesz: megvédjük az EU-tól a magyar akácot 
   Rendőri ellenőrzés a hosszú hétvégén 
   Folyamatos törvényszegésben az állami cégek 
   Így fojtogatja a korrupció Magyarországot 
   Kiszámolták, mennyibe kerülnek az ígérgetések - a Fidesz hallgat 

Németország nem támogatja az USA-t az
Oroszországgal szembeni szigorúbb szankciók
életbe léptetése kérdésében 

2014.05.02., 16:48 Oroszország Hangja 
Németország nem kívánja támogatni az Egyesült Államok azon kezdeményezését, hogy Oroszországgal szemben szigorúbb szankciókat kell életbe léptetni, ami a német üzleti körök állásfoglalásával kapcsolatos - közölte a The Wall Street Journal amerikai lap. 

A lap, saját hírforrásaira támaszkodva, állítja, hogy az utóbbi hetekben Németország legnagyobb cégei, többek között a vegyipari óriás, a BASF SE, az elektrotechnikai konszernek - a Siemens AG, Volkswagen AG, Adidas AG és a Deutsche Bank AG a nyilvánosság előtt és magánbeszélgetésekben is világosan tudomásra jutatták, hogy ellenzik a széles körű gazdasági szankciókat Oroszországgal szemben. 

Angela Merkel német szövetségi kancellár éppen ezt az álláspontot kívánja Barack Obama amerikai elnök tudomására hozni a fehér Házban esedékes találkozó során - írja a The Wall Street Journal. 

DNS vizsgálat eredménye: a magyarok nem
hont foglaltak, hanem haza jöttek 

2014, február 10 - 19:01 Costa del Sol 
A 2000-ben elvégzett Semino féle genetikai vizsgálatsorozat eredménye szerint, a magyar férfiak 93,7 %-a négy ősapától ered, és a jelenleg itt élő magyar férfiak 73,3 %-a már a kőkorszak legelején is itt élő férfi populáció leszármazottja. (Dr. Czeizel Endre: A magyarság genetikája 235. oldal, 3. bekezdés.) 

A szabadon ébredők.hu átvette Czeke András Nemzeti Hírhálóban megjelent cikkét, melyben a Semino féle genetikai vizsgálatsorozat eredményét elemzi. Az alábiakban ebből olvasható néhány elgondolkodtató megállapítás. 
2000-ben, a világ egyik legautentikusabbnak elismert folyóiratában, az USA-ban megjelenő Science-ben, Semino és 16 genetikus munkatársa közös közleményt tettek közzé. A magyar népesség vonatkozásában az alábbi megállapításokat tették: 
1. A magyar nép ősei napjainktól számolva 35-40 ezer évvel ezelőtt Európában elsőnként megjelent eurpoid őstelepesek közt voltak. 
2. A magyar nép populációgenetikai szempontból ma Európa egyik legkarakterikusabban elhatárolható népessége. 
3. A magyar nép legközelebbi - genetikai szinten igazolható - rokonai, a lengyel, az ukrán, valamint a horvát nép. 
Genetikailag olyan, hogy "indoeurópai" nem létezik. Nincs "szláv" sem, csak "európai", és értik ez alatt éppen a magyarságra legjellemzőbb haplotípusok csoportjával jellemezhető népeket. A magyar nép genetikailag európai, sőt, "őseurópai". (Természetesen a nyelvünk is és az írásunk is az!) 
 
Az EU19 -es haplotípus eloszlásának térképe a Semino és mtsa közleménye alapján. (Ábra: Gáspár R.)

- A magyar férfiak 60 %-a az EU-19-es haplotípus alapján - őskőkorszakbeli - ősapa leszármazottja. 
- A magyar férfiak további 13,3 %-a az EU-18, -11 %-a az EU-7, - és 8,9 %-a az EU-4 ősapa utóda. 
- A magyarokból teljesen hiányzik az urali népektre jellemző TAT (EU 13 + EU 14) gén. 
"A recens minták azt mutatják, hogy a 132 magyarországi és 99 székelyföldi férfitól, valamint ugyanolyan 113, illetve 84 nőtől nyert minta összetétele nem különbözik egymástól, és valamennyiüknek jó kilenctizede az európai őslakosságéval egyezik meg." 
Ezek alapján a székely és magyar nem különbözik egymástól. 
Tehát megállapítható, hogy az úgynevezett honfoglalók csak hazatértek őseik földjére, vérrokonaik közé.- írja Ceke András 



ORBÁN AZ EU KEZÉBE ADNÁ A MAGYAR ÁLLAM

JOGOSULTSÁGAIT 

Molnár István 2014.05.03 14:29 Hídfő.net
A Fidesz szóvivője megfogalmazta az újonnan választott európai parlamenttel és az uniós vezetéssel szemben fennálló követelményeket: a párt szerint az Európai Uniónak kötelessége a munkahelyteremtés, és a bürokratikus jellegű problémák helyett a munkanélküliség enyhítésére kellene törekednie.
Bár látszólag ellentmondás feszült a Gyurcsány által mondottak és a Fidesz által megfogalmazott követelmények közt, mindkettőnek ugyanaz a lényege: az Európai Unió kezébe adnák a hazai problémák megoldásának kötelességét. Ha a nyilatkozat lényegét tekintjük, gyakorlatilag mind a Fidesz, mind pedig a Demokratikus Koalíció olyan kötelességekkel ruházzák fel az Európai Uniót, amely nem egy nemzetközi szerv, hanem a magyar állam kötelessége lenne. 
Azzal, hogy a munkanélküliség megoldását az Európai Uniótól várják, két dolgot nyilvánítanak ki: egyrészt, hogy a magyar kormány megbukott, mert nem tudja megoldani ezt a problémát. Másrészt, ha az Európai Uniót a magyar viszonyokra vonatkozó kötelezettségekkel ruházzák fel, az azt jelenti, hogy jogosultságokat is adnak mellé. A kötelezettségek és a jogosultságok mindig összhangban vannak, és ha az EU-nak kötelezettsége lenne a magyar belügyekre vonatkozóan, az azt jelenti, hogy jogot is kapna a magyar belügyekbe beavatkozásra. 
 
Orbán a választási győzelem után: "Magyarország igent mondott az Európai Unióra"

Aki azt mondja, hogy az Európai Uniónak joga van a magyar belügyeket meghatározni, az a nyugat kollaboránsa, és kiszolgáltatja hazánkat a nyugati érdeknek. Brüsszelnek nincs semmilyen kötelessége a magyar belügyekre vonatkozóan, és jogosultságai sincsenek. Aki azt mondja, hogy vannak, az radikális atlantista, és az Európai Egyesült Államok megalapítása előtt egyengeti az akadályokat. 
Elutasítjuk, hogy Brüsszelnek bármilyen jogosultságai legyenek a magyar belpolitikába beavatkozásra, ezért kötelezettségeket sem fogalmazhatunk meg Brüsszellel szemben. A magyar munkanélküliség magyar belügy, amit nem az Európai Unió keretein belül, valamiféle európai uniós munkahelyteremtéssel kell megoldani. A magyar munkanélküliség megoldása a magyar kormány kötelessége, és ha ezt Brüsszelre akarja testálni, az azt jelenti, hogy a kormány alkalmatlan a feladatai ellátására. 
Az Orbán-kormány újra hazudik. Évekkel ezelőtt egymillió munkahelyet ígértek, most Brüsszelre mutogatnak, azt mondják, az EU kötelessége a munkahelyteremtés. Az Orbán-kormány ezúttal nem csak hazudik, de a nyilvánosság számára is egyre inkább kinyilvánítja, hogy az Európai Egyesült Államok létrehozásán dolgozik. 
Az Európai Uniónak tíz éve volt arra, hogy munkahelyeket teremtsen Magyarországon. Nem tette. Ehelyett elvette a munkahelyeket, lerombolta a magyar ipart, a munkanélkülivé tett fiatalokat pedig Londonba, Berlinbe zavarta. Itt az ideje, hogy kilépjünk az Európai Unióból, ami bebizonyította, hogy nem csak haszontalan mint szövetségi rendszer, de kifejezetten káros az országra nézve. Az emberek többsége ebben egyetért, amit mi sem mutat jobban, mint hogy semelyik kormány nem mer népszavazást rendezni hazánk EU-tagságáról. 
Ha a magyar nép túlnyomó többsége nem utasítaná el az Európai Uniót, mernének népszavazást tartani, mert az az EU-tagság demokratikus megerősítését szolgálná és egy üzenetet közvetítene a világ felé az EU-tagság pozitív megítéléséről, az abban rejlő lehetőségekről. Nem nehéz belátni, egy ilyen népszavazás csúfos kudarc lenne a nyugat számára. Azért, mert volt tíz évük, ami akár nyugati jólétet is hozhatott volna, új munkahelyeket és magasabb fizetéseket. Nem történt meg. Mostmár késő. A tíz évnyi leépülést és egy ország romba döntését nem fogjuk elfelejteni. 
Olvasó: Az Orbán-kormány újra hazudik. Évekkel ezelőtt egymillió munkahelyet ígértek, most Brüsszelre mutogatnak, azt mondják, az EU kötelessége a munkahelyteremtés. Az Orbán-kormány ezúttal nem csak hazudik, de a nyilvánosság számára is egyre inkább kinyilvánítja, hogy az Európai Egyesült Államok létrehozásán dolgozik. 
Az Európai Uniónak tíz éve volt arra, hogy munkahelyeket teremtsen Magyarországon. Nem tette. Ehelyett elvette a munkahelyeket, lerombolta a magyar ipart, a munkanélkülivé tett fiatalokat pedig Londonba, Berlinbe zavarta. Itt az ideje, hogy kilépjünk az Európai Unióból, ami bebizonyította, hogy nem csak haszontalan mint szövetségi rendszer, de kifejezetten káros az országra nézve. Az emberek többsége ebben egyetért, amit mi sem mutat jobban, mint hogy semelyik kormány nem mer népszavazást rendezni hazánk EU-tagságáról. 
Kapcsolódó: 
   Amerika szerint Európának növelnie kellene a katonai kiadásait 
   Hadkötelesek: irány Oroszország! 

Drábik János levele Orbán Viktornak 

2014. május 02., péntek 21:30 Echo TV - Világ-Panoráma 
        
Téma: Drábik János levele Orbán Viktornak. Vajon tényleg sikertörténet az uniós tagság elmúlt 10 éve? Miért nem beszél senki arról mennyibe került Magyarországnak a tagság? 


Világ-Panoráma // 2014-05-02 Világ-Panoráma





Takarodjatok! Nemzeti ellenállók harcos
ultimátuma az Európai Bizottsághoz 

2014 máj. 3. Youtube 

Mivel 2014. május 1-től a magyar termőföld külföldiek számára is megszerezhetővé vált és ez - ha nem teszünk ellene - végzetes irányba fordítja nemzetünk sorsát, ezért erre a napra felhívásomra Budapesten az Európai Bizottság magyarországi képviselete előtt megtartott földvédő és EU ellenes tüntetésen (felszólaltak: Budaházy György, dr. Boór Ferenc, dr. Drábik János, dr. Halász József, Tamási Béláné, Hegedűs Lorántné, Hegedűs Loránt, dr. Morvai Krisztina és jómagam) több száz hazafi tüntetett és egyhangúlag öt pontból álló ultimátumot fogadott el. 

Az ultimátumot - miután azt senki nem vette át tőlünk, Szűcs Tamás az EU Bizottság képviseletének janicsár vezetője és egyik fullajtárja sem - kiragasztottuk a gyarmati helytartóság főbejáratára. 
A tüntetés összefoglalója és az ultimátum itt olvasható: http://www.gaudinagytamas.hu/eu_ellen... (videós összefoglaló rövidesen elérhető lesz). 
Az Európai Unió Háza előtt figyelmeztettük a gyarmattartókat és kiszolgálóikat, hogy az ellenállási jogon alapuló nemzeti szabadságküzdelmet olyan új módszerekkel is folytatjuk, mint a polgári engedetlenség, együtt nem működés, bojkott, blokád, sztrájk és más, most közelebbről megjelölni nem kívánt eszköz minden, gyarmatosításunkat fenntartó, előmozdító intézkedéssel, szervezettel és személlyel szemben. 
Kérlek, hogy terjesszétek az ultimátumot, készüljetek és gyertek el a május 6-án 9.20-kor a Kossuth téren kezdődő tiltakozó és nyomásgyakorló - rendőrséghez már bejelentett - tüntetésre, amelyet az újonnan megválasztott országgyűlés első ülésnapjára azért szerveztem, hogy kikényszerítsük a magyar termőföld külföldi kézbe kerülésnek megakadályozása érdekében szükséges kormányzati és törvényalkotási lépések haladéktalan megtételét. 
Ezek között is elsőként az Alaptörvény módosítását a külföldiek termőföldszerzése megakadályozása és hazánk EU tagságának megszüntetése érdekében tartandó népszavazás lehetővé tétele és a korábbi szabályok szerinti megtartása érdekében, továbbá a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezését és helyébe egy nemzeti földtörvény, illetve nemzeti üzemszervezési törvény elfogadását, illetve olyan országgyűlési határozat elfogadását, amely felülvizsgálati szempontokat és tárgyalási alapelveket is egyidejűleg meghatározva Magyarország Kormányát felszólítja arra, hogy haladéktalan kezdeményezze az Európai Bizottságnál az EU csatlakozási szerződés teljes körű, nemzeti érdek alapú felülvizsgálatát, különösen a termőföld tőke javak szabad áramlását szabályozó fejezetből való mielőbbi kivétele érdekében. 
A nemzeti ellenállás új szakaszába érkezett: tarts velünk Te is nemzeti önrendelkezésünk kivívásáért és a magyar termőföld nemzeti kézben tartásáért! 
Budapest, 2014. május 3. 
Dr. Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő 
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője 
www.gaudinagytamas.hu 

Egy gój ország meghódításának forgatókönyve

(Cion bölcsei nyomán) 

2011/07/29 Szabad Riport 
"Utoljára, de nem utolsó sorban termőföldjeik tulajdonjogát mindenáron meg kell szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy a magyar se tehesse. Az utolsó lehetősége lenne az életben maradásukra. Nem engedheted!" 
   1. Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba barmok szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori elölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok vezetését, a mi rendszerünkbe tartozó titkos szervezetbe tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a mi irányításunkat elfogadják, és tudomásul veszik. 
   2. Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, akik olyan szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a mi irányításunk alatt állnak, haladéktalanul likvidálni kell őket. Érdekeinket kevésbé veszélyeztető esetben, elég köztörvényes bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket. 
   3. Az általunk irányított pártjaink vezetését és tagságát, szigorú ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, a szerint kell kezelni. 

   4. Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, mégpedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye.Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet a magyarok hőn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben topogásra kell kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy - nem mi általunk vezérelt - csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, mégpedig úgy, hogy a saját sírhe lyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő médiatámogatással, jogerősen elítél. 
   5. Ügyelni kell arra, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek okán, a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk mert állandóan szükség lesz munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceiről. 
   6. A helyi közigazgatási szervek tudomása nélkül, minden gazdasági és stratégiai pozícióba, saját jól kiképzett csatlósainkat kell helyezni. Csatlós csak ott foglalhat el tiszti pozíciót, ahol a beépített embereink már jelen vannak. 
   7. A rendfenntartó erők vezetőinek megengedett bárminemű bűnszervezet fenntartása, és működtetése, csak tudj róla, és vedd el a haszon nagyobb részét. 
   8. Fontos, hogy az egészségügyben, az oktatásban, a közművelődésben ne 
legyenek megfizetve az alkalmazottak. Így biztosíthatod, hogy az elsilányodjon. Eredeti történelmüket el kell venni. Az annak valódiságát hirdető tanokat nevetségessé kell tenni, tudománytalannak titulálni. Hitvány bűnös nemzet tudatát kell beléjük nevelni. A szakrális királyságok tényét tagadni kell. A királyok zsarnokságára és kegyetlenkedéseire kell fektetni a hangsúlyt. Nem szabad engedni, hogy a közgondolkodás eljusson a királyság, mint intézmény, vágyáig. 
   9. A közhivatalokban elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel, több osztálynak, alosztálynak és csoportnak kelljen foglalkozni, de döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el lehet érni, hogy semmi ne működjön, ami nem a mi fajtánk érdeke. 
   10. Csak azokat a csatlósokat szabad kitüntetéssel ellátni, akik nem akarnak túl látni egy-egy problémakörön, és nem fognak annak analizálásába. 
   11. Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az magától, szin te észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az ipart, ha már tönkretettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltató ipar működjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nem zsidó származásúak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk. 
   12. Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és elektronikus média minden jelenleg ismert formáját, tulajdonosi szinten ellenőrizni kell. 
   13. Minden tudományos kutatóintézet fokozott felügyeletet igényel. Minden egyes találmány kizárólag a zsidó nemzet fejéből pattanhat ki. Ha nem lehetséges az eltulajdonítás, az ötletgazdát örökre el kell némítani. 
   14. A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját tulajdonlásban tartása. A szolgáltatás ellenértékének mértékét, állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság, a rabszolgasorsban tartás eszköze. Ezért az egyénnek, a közműhálózat bármely rendszeréről való lekapcsolódás nem megengedhető. 
   15. Tizenötödször. A gyógyítás természet adta módszereit szigorúan tiltani kell. Kizárólag a tulajdonunkban lévő orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. A mellékhatások kiküszöbölésére megvásároltatott újabb, és újabb gyógyszerek úgyis biztosítják a folyamatos árbevételt, és a megfelelő hasznot. Ki kell fejleszteni olyan vírusokat, aminek az ellenszerét csak a mi fajtánk ismerheti, és használhatja. Másik megoldásként úgy kell ezeket a bakteriális törzseket megalkotni, hogy a mi génállományunkban ne tehessenek maradandó károkat. Az élelmiszerüket olyan módon kell az asztalukra tenni, hogy az soha ne lehessen friss. Hirdetni kell a konzerv és a fagyasztott áruk nagyszerűségét, így kellő mennyiségű mérgező vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer címén a szervezetükbe. Ezáltal ismételten, jelentősen növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát. 
   16. Tűzzel, vassal irtani kell a többszöri élet valóságába vetett hitet. Porból lettünk, porrá leszünk: ez legyen a hittétel. Nem kell, hogy átlássák, hogy minden cselekedetüknek súlya van. Éljék le csak úgy az életüket, abban hitben, hogy nincs több esélyük. Költsenek, szórakozzanak, éljenek csak egészségtelen életet a mi hasznunkra. 
   17. Az ellenőrző szervek ellenőrzésének az ellenőrzését is ki kell megfelelő besúgó, és fizetett hálózattal építeni. 
   18. Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek, bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő, fajta testvéreink számára. 
   19. A semmire való cigányokat ragyogóan fel lehet használni a magyarok ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a magyarok vállára. A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben, minden esetben a cigányt részesítsd előnyben. 
   20. A család szentségét tedd tönkre. Tedd divatossá az egyedüllétet, és az egyneműek párkapcsolatát. Engedd, sőt támogasd a magzat elvételét. 
   21. Utoljára, de nem utolsó sorban termőföldjeik tulajdonjogát mindenáron meg kell szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy a magyar se tehesse. Az utolsó lehetősége lenne az életben maradásukra. Nem engedheted! 
Kapcsolódó: 
   Magyarország elrablása - Offshore számlákon az államadósság duplája 
   Mi, zsidók uraljuk a médiát 
   A "józanul" gondolkodó zsidóság kezében a világ sorsa - Drábik János, Jakab István 


A „józanul" gondolkodó zsidóság kezében a világ sorsa - Drábik Ján


Tegnap egyik barátom izgatottan hívott fel és elmondta, hogy egyik cionista zsidó beavatta Magyarország megszállásának tervébe. Gondoltam, elmondom nektek is, amit már úgy is tudtok! A zsidók mindenképpen fel akarják áldozni Izraelt és ETNIKAI ALAPON hoznának létre Magyarország területén egy másik államszervezetet. Az elszakított részek felvásárlását követően létre kívánták hozni a Nagy Magyarország Trianon előtti területi egységét. Ez azt is jelenti, hogy megszüntetnék Romániát, Szerbiát, Szlovéniát, Horvátországot, Szlovákiát és Csehországot is, de ide képzelték csatolni Lengyelországot és Ukrajnát. A cigányok szaporítása sem véletlen, mert őket nézték ki rabszolgának, s a magyarok végleges kiirtása előtt nekünk kellett volna megtanítani nekik a földművelést. Számukra a Nyírség és Hajdúság területeit, mint rezervátumot tartották volna fenn. Erről írt Spiró György is és sokat beszéltünk már mi is arról, hogy mindez nem csak fikció, hanem kész tervek vannak minderre az el mebeteg nemzetirtásra. 
Simon Peres által bevallott szándékuk is egybe esik ezzel az elképzeléssel. A cionista elmondta, hogy erről szól a népirtás is, amit ma Magyarországon a magyarok terhére követnek el minden eszközzel. Nincs ezen mit szépíteni, mert minden gondolkodó tudhatja, hogy tények bizonyítják a terv megvalósulási fázisba lépését. Magyarország a zsidók felvonulási területévé vált a NATO logisztikai központjaival, elbitorolt közigazgatási rendszerével, tönkre vert honvédelmével, fegyveres testületeivel, civilesítettnek tűnő militáns egységeivel...tönkre tett oktatási-képzési és egészségügyi rendszerével. Egy szuperhatalmat akartak megvalósítani ezen a számunkra isten adta földrajzi és természeti adottságokkal rendelkező területen, ahol egy békeszerető és a legrégibb történelem fonalát génjeiben tovább gombolyító nép, a magyar államalkotó nemzet vívta ki sok véráldozat árán a jelenleg létező nyugati civilizáció számára a méltatlan és meg nem becsült szabadságot. Nincs mit szépíteni tov ább! Izrael és szövetségesei Magyarország nyílt ellenségei, s minden velük paktáló magyar, hazaáruló. 
(Posta Imre) 

A galileai Markotso atya Sabreen Diab palsztin
aktivista újságíróval 

2014.05.03 Szíriai Hírek 
A galileai Markotso atya látható a pár nappal ezelőtt készített képen, Sabreen Diab palsztin aktivista újságíróval, miközben részt vesznek egy Szíria oldali demonstárción a palesztin Galileában, farkas szemet nézve a cionista megszállással, melynek nagy terve rágóta a cionista állam létrehozása, a Nílustól az Eufrátesz-ig. 

A terv mely rég összejött volna nekik, ha Szíria Dr. Bashar Al-Assad vezetésével nem ált volna ellene, és nem állította volna meg a modern kor egyik legnagyobb öszeesküvését, a szélsőséges muszlim állam létrehozását nyugati és izraeli támogatással, egészen Líbiától, Szíriáig avagy azokban az országokban, ahol hirtelen robbantak ki 3 évvel ezelőtt az arab tavasz néven elismert nyugat által irányított rendszer váltások. a cionista török Reyeb Tayeb Erdogan kormány a Moszad meg a CIA irányításával, a katari propaganda, meg a szaúdi pénz, végtelen segítségével, és milliók agymosásával... 
 
Párizs most! 
 
Szüleik elvesztése után szíriai lány lesz az anyjuk a fiatalabb testvéreinek

Lovas István - Bojkott az izraeli telepesek árúi ellen

Európában elsőként Made in Illegality” (Gyártották törvénytelenségben) néven 22 belga emberjogi szervezet jelentette be, kampányt indítanak azért, hogy mind Belgium, mind pedig az egész Európai Unió szüntesse be gazdasági kapcsolatait az izraeli gyarmatokkal.
A szervezők örömmel fogadják a tagországok emberjogi szervezeteinek hasonló kiállását.
Állóhely is alig akadt abban az uniós sajtóteremben, ahol 22 belga emberjogi szervezet, a Nemzetközi Emberjogi Szövetség (FIDH) összefogásával Európában elsőként kampányba fogott azért, hogy megértessék a belga kormánnyal és az egész Európai Unióval, a folyamatosan terjeszkedő izraeli gyarmatosítás ellen fel kell lépnie és le kell állítania árubehozatalát a megszállt palesztin területeken működő izraeli vállalkozásoktól.
Az EU eredeti központjában, a „Rezidencia Palotában” tartott sajtókonferencia előcsarnokában állították ki azokat a termékeket, elsősorban gyümölcsöket, amelyek sokszor eredet megjelölés nélkül találhatók az unió tagországai élelmiszerüzleteinek polcain.
A szervezők hangsúlyozták, hogy a gyarmatáruk importjával Belgium és az EU a gyarmatosítás politikáját aktívan támogatja, hozzájárulva a gyarmatosítás terjedéséhez és virágzásához. Nyomatékosan felhívták a figyelmet arra, hogy az EU és a tagállamok nemzetközi kötelezettsége lenne ennek a politikának az azonnali megszüntetése.
Rabab Khairy, a CNCD-11.11.11 emberjogi szervezet közel-keleti szakértője, a kampányindító moderátora hatalmas sikerként ismertette, hogy mind több óriásvállalat és befektetőalap szünteti meg kapcsolatát a gyarmatokon tevékenykedőkkel. Közölte, közvetlen kapcsolatot létesítenek bankokkal, vállalkozásokkal és szupermarketekkel céljaik elismertetésére és azt is, hogy a gyarmatosításban közvetlenül szerepet vállaló belga cégeket pellengérre fogják állítani.
Elmondta, hogy noha az Európai Unió szavakban olykor keményen is elítéli a gyarmattartó izraeli kormányt és idézi annak nemzetközi törvényekbe ütköző jellegét, a gyakorlatban semmit nem tesz a helyzet megszüntetésére.
Lapunknak arra a kérdésére, hogy miért nem bojkottálják általánosságban az izraeli kormányt, mint tette azt a nemzetközi közösség a szintén apartheid rendszert és etnikai tisztogatást végrehajtó dél-afrikai kormánnyal szemben, azt a választ kaptuk, hogy a gyarmatokon tevékenykedők megcélzása hatékonyabb, ugyanis az azokkal üzleti kapcsolatokat fenntartó cégek nem tudnak ellenérvet felhozni.
Megkérdeztük a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) budapesti szervezetet is, hogy ők csatlakoznak-e a más uniós tagországok emberjogi szervezeteit hasonló lépésre felhívó úttörő kezdeményezéshez főleg azután, hogy az ukrán ellenzék érdekében léptek fel a magyar miniszterelnök hallgatását kifogásolva , azt a választ kaptuk, hogy csak kivételesen emelték tekintetüket a határokon túlra.
Lovas István
(Magyar Nemzet, 2014-02-28)
forrás: Lovas István facebook
Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!



A NATO előkészületeket folytat belorusszia
felforgatására 

2014.05.03 11:32 Hídfő.net 
A NATO újabb haderő-átcsoportosítást végez Kelet-Európában, ismét a balti államokba. A klaipedai kikötőbe megérkezett a NATO aknakutató hajóraja, ami hosszú távon is a Balti-tengeren fog állomásozni. Hivatalosan a biztonságot felügyeli a térségben és biztosítja a NATO harckészültségét. 

Az aknakereső hajóraj a Krímben szerzett kellemetlen tapasztalatok miatt lett a Balti-tengerre irányítva. A Fekete-tengeren ugyanis nem csak az orosz vadászgépre szerelt zavaróberendezésokozott gondot a NATO flottának, hanem az orosz haditengerészet elsüllyesztette egyik saját hajóját, hogy blokkolja az ukrán haditengerészet belépését a Fekete-tengerre. A terület el lett aknásítva, ami a NATO-t átmenetileg megoldhatatlan probléma elé állította, mert a nyugat tervei szerint az ukrán flotta tartotta volna fel Oroszországot, amíg az amerikai haditengerészet elég csapásmérő erőt von össze a Fekete-tengerre. 
A Balti-tengeren feltehetőleg az ukrán helyzethez hasonló beavatkozásra készül a NATO. A Belorusszia elleni atlantista felforgató műveletben fontos szerepet látnának el a balti államok, a nyugati haderő egy része pedig a tengeren érkezne. Ennek a megfelelő pillanatban útját állhatja az orosz balti-flotta. Egy ilyen helyzetre felkészülésül zajlanak most a balti államokban az előkészületek.
A Balti-tengerre küldött aknaszedő flotta 5 hajóból áll, a flottát norvég, holland, belga és észt hajók alkotják. A flotta részét képezi négy aknarobbantó hajó és egy ellátási hajó. A hivatalos indoklás szerint ezek részt vesznek az Open Spirit elnevezésű nemzetközi aknamentesítési akcióban, ami a Balti-tengert hivatott előkészítni az amerikai haditengerészet felvonulására. 
Belorusszia felforgatása a nyugatiak várakozása szerint az ukrán helyzet stabilizálását követően kezdődne. 

MEGERŐSÍTETTÉK: OROSZ

ZAVARÓBERENDEZÉS TETTE

HARCKÉPTELENNÉ AZ AEGIS RENDSZERT

Egy héttel ezelőtt hoztuk le a US Donald Cook esetének hátterét feldolgozó írásunkat, az információ akkor még alternatív forrásból származott. Sokan kételyüknek adtak hangot a történtekkel kapcsolatban. Forrásaink szerint akkor a Fekete-tengeren közvetlen összeütközött az egyik legmodernebb NATO-technika az orosz hadsereg egy új fejlesztésével, az összecsapás pedig a nyugati technológia teljes vereségével zárult. A US Donald Cook berendezései megszűntek működni, az Aegis rendszer használhatatlan vasdarabbá változott az új elektronikai zavaró rendszerekkel felszerelt Szu-24-es vadászgép rárepülései alatti másfél órában.
Most a hírt megerősítette az orosz állami média. Az Aegis rendszerrel felszerelt rombolót valóban az új orosz Hibini nevet viselő elektronikai blokkolórendszer tette ártalmatlanná, olyan szinten demoralizálva a hajó legénységét, hogy a rombolót azonnal a kikötőbe vezényelték, ahol 27 személy a legénységből azonnal kilépett a sereg állományából.
Az Aegis rendszer levizsgázott, még arra sem volt képes, hogy bemérje az ellenfél repülőgépét. Ezzel a technológiával pedig láthatóan a vén csatalónak tartott Szu-24-eket is felszerelték. Ha ilyen technológiát szerelnek a régebbi gépekre, mit tudnak akkor a legújabb gépek?
Annak idején, a grúziai háborúban a nyugat nem értette, hogyan lehetséges az, hogy a Csecsenföldről átdobott 30 000 orosz katona jószerével öreg, ósdi fegyverekkel felszerelve képes volt 5 nap alatt teljes vereséget mérni a csúcstechnikával felszerelkezett, modern hadviselésre kiképzett 35 000 fős grúz haderőre. A mai napig szégyenkezve tekint a nyugati katonai stratégiai tervező részleg emiatt a csúfos kudarcra. A grúz haderő az első naptól kezdve egyetlen támadó hadmozdulatra sem volt képes, és folyamatosan csak hátrálni kényszerült.
Egyszerű az ok; talán nem voltak minden információ birtokában, milyen eszközöket is használtak az oroszok a háború során. Íme egy kis ízelítő a nyugatnak, mire is számítsanak. Az orosz állami média beszámol róla, milyen hatékonysággal működik az az Aegis rendszer, amivel az Egyesült Államok NATO-szövetségeseit akarja "megvédeni".
Hídfő.net | USS Donald Cook
Az amerikai flotta büszkesége - egy darab ócskavas lett, mikor találkozott az első orosz vadászgéppel
"Április 10-én a Donald Cook a Tomahawk szárnyas rakétákkal együtt behatolt a Fekete-tenger semleges vizeire. Oroszország erre egy Szu-24-es repülőgépet küldött az amerikai torpedóromboló hajó körberepülésére. Az orosz repülőgép fegyvertelen volt, azonban szakértők állítása szerint rendelkezett legújabb orosz rádióelektronikus harci rendszerrel. Az Aegis már távolról észlelte a Szu-24-es közeledését, harci riadót fújt. Amerikai radarok a célponttal való közeledés irányvonalát mérték be. És egyszerre csak a képernyők kialudtak, az Aegis megszűnt üzemelni. Közben a Szu-24-es a torpedóromboló fedélzete felett vonult el, megfordult és rakétatámadást imitált. Aztán megfordult és megismételte ezt a manővert. És ezt megtette 12-szer.
Vagyis amikor üzemelt a Szu-24-es fedélzeti rádióelektronikus elnyomási rendszere, a modern Aegis rendszer üzemképtelenné vált.
Külföldi médiák írják, hogy az incidenst követően a Donald Cook sürgősen betért egy romániai kikötőbe. A hajó személyzetének 27 tagja benyújtotta lemondási kérelmét. Állítják, hogy mind a 27 személy azt írta, hogy nem kívánja életét kockáztatni. Ezt közvetve megerősíti a Pentagon nyilatkozata is. Ebben olvasható, hogy az akció demoralizálta az amerikai hajó csapatát.
A rendszer, amellyel az orosz Szu-24-es sokkolta az amerikai Donald Cook-ot, a Hibini nevet viseli. A Hibini egyébként egy hegygerinc a sarkvidéki Kola-félszigeten. A Hibini az ellenfél rádióelektronikus elnyomásának legújabb rendszere, amellyel ellátnak majd minden ígéretes orosz repülőgépet."
Íme egy gyakorlati példa arra, hogy a NATO nem csak harcképtelen az orosz haditechnikával szemben, de az Egyesült Államok nyugati "szövetségeseit" sem képes megvédeni. Információink szerint a közelmúltban Szíriából Oroszországba szállítottak minden Szu-24-es vadászgépet. Lehetséges, hogy ezeket a gépeket már a legmodernebb zavaróeszközökkel szerelik fel, ami a NATO teljes vereségéhez vezetne a Közel-Keleten vívott háborúkban. Nem kérdés, hogy az új technológiához ilyen úton hozzájuthat a Szíria védelmében harcoló Hezbollah, Irán pedig már birtokában van az új technológiának. A NATO teljes katonai vereségének lehetünk szemtanúi. 
Címkék: 





"Oroszországban oroszok élnek. Bármelyik kisebbség, bárhonnan is érkezik, ha Oroszországban akar élni, dolgozni és enni, meg kell tanulnia oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk a törvényeinket. Ha a Sharia törvényeit tisztelik, akkor menjenek oda, ahol ez a törvény dívik. Oroszországnak nincs szüksége kisebbségekre. A kisebbségeknek van szüksége Oroszországra, tehát nem kapnak semmiféle kiváltságokat, és nem változtatjuk meg törvényeinket az ő érdekükben, még akkor sem, ha diszkriminációt kiabálnak." 
Vladimir Putyin 
 
...hát akkor drukkoljunk neki, hogy megbosszulja, amit tettek vele és családjával...

Olvasó: ez a senki által meg nem választott seggfej megfenyegette Oroszországot...
Remélem a Nagy Medvének lesz egy-két szava hozzá...


 
Olvasó: A ringyó által vezetett cionista bűnbanda csak akkor ad Ukrajnának 17 milliárd dollár kölcsönt, ha nem veszíti el a keleti területeit... Értitek már miért a hadsereg bevetése?

Már nem bujkálnak... a sátán fattyai ezt a szobrot teszik az oklahomai parlament elé...
Aki akar, beleülhet az ölébe
A legújabb holodogma cáfolata, avagy miért

"nem védte meg a magyar állam a saját

polgárait"? 

2014-05-03. 14:29 Kuruc.info
A holokauszt-vallás legújabb kőbe vésett hittétele a következőképpen szól: "A magyar állam nem védte meg saját polgárait 1944-ben". Ezt a blődséget hajtogatják most a cionisták, valamint a zsoldjukban álló politikusok és értelmiségiek.
A dogma kettős tanulságot kíván a fejünkbe sulykolni: az egyik, hogy a "zsidók is a nemzet részei", a másik pedig, hogy a magyarságot kollektív felelősség terheli "hatszázezer zsidó kiirtásáért". Természetesen ennek a ránk erőszakolni kívánt újabb holodogmának vajmi kevés köze van a valóságos történelmi eseményekhez. 
Vegyük sorba az alapvető történelmi tényeket, és a belőlük levonható logikus következtetéseket: 
1. Magyarország kis ország, hadserege a németek katonaságával aligha volt összemérhető. Ezért teljes mértékben reménytelen, öngyilkos vállalkozás lett volna fegyveres erővel szembefordulni a németekkel a zsidók megmentése érdekében. 
2. A zsidók magyar állampolgárok voltak, ennek ellenére érdekeik nem estek egybe a magyarokéval. (Ami korábban is világosan megmutatkozott, legfőképpen a Károlyi-féle hatalomátvétel, illetve a Tanácsköztársaság idején.) A zsidók az angolszász-szovjet szövetség győzelmét várták és remélték (hiszen a nemzetközi zsidóság ennek a szövetségnek az összekovácsolója és vezető ereje volt), míg Magyarország csakis akkor bízhatott Trianonban elveszett területei legalább egy részének visszaszerzésében, valamint a bolsevik veszedelem elhárításában, ha a Németország vezette koalíció arat diadalt. (Vagy legalább egy tisztességes megegyezéssel sikerül lezárni a háborút.) A zsidóság deportálására tehát a háború körülményei között végleg elfajuló (bár már korábban is megmutatkozó) érdekellentétek következtében került sor, és tévúton jár az, aki valamiféle érthetetlen fanatizmussal és gyilkos őrülettel magyarázza. 
3. Ha a zsidóság vonatkozásában állandóan azt hajtogatják, hogy "nincsen kollektív büntetés", akkor ugyanezt az alapelvet alkalmaznunk kell a lemészárolt drezdaiak, hamburgiak, nagaszakiak, hirosimaiak, budapestiek, győriek (és persze a bűnössé nyilvánított magyar nemzet egészének) esetében is. Sajnos a háború egész népeket kollektíven büntet, de ez nem valamiféle speciális német vagy magyar "kegyetlenkedés" vagy "fanatizmus" következménye. 
4. Azért is képmutatás a magyar hatóságok fejére olvasni a németekkel történő "kollaborálást", mivel a zsidóság befolyásos vezetői is tárgyaltak és egyezkedtek a hazánkat megszálló németekkel. Ha a zsidók bármiféle cselekedete (legyen az erőszakos, legyen az kollaboráció, vagy bármi) mindig igazolható a "zsidóság érdekével", akkor a magyarok tetteinek megítélésénél is figyelembe kellene venni a "magyarság érdekeit". 
5. Ha elítéljük a németeket és magyarokat a zsidók deportálásáért, akkor pontosan ugyanazon az erkölcsi alapon kell elítélnünk a szövetségeseket a német, magyar, japán városok polgári lakosságának bombázásáért, a német és magyar lakosság háború után történt kitelepítéséért, az oroszokat az ellenségessé nyilvánított népek tömegeinek munkatáborokba kényszerítéséért, a nők millióinak megerőszakolásáért és az indokolatlan vérengzésekért. (Mint amilyen pl. Katynban történt.). 
6. Amennyiben újra és újra hamut kellene szórni a fejünkre azért, mert 1944-ben a "magyar állam nem védte meg a saját polgárait", akkor miért veszi a nyugati világ a legteljesebb mértékben természetesnek, hogy Izrael másodrangú polgárként bánik saját palesztin lakosságával? Miért nem téma a nyugati világ közbeszédében az a tény, hogy Izrael évtizedek óta nem védi meg saját polgárait? 
7. Tekintetbe véve, hogy a mai magyar állam képtelen megvédeni polgárait a harácsoló bankárokkal és a cigánybűnözőkkel szemben, mennyire hitelesek azok a politikusok, akik megsemmisítő ítéletet mondanak a magyar államot a háború körülményei között irányító személyek, sőt az akkor élő magyarok cselekedetei felett? 
Perge Ottó - Kuruc.info
Olvasó: OTTO pontjait kiegészíteném még: 
8. A szövetséges haderő tudott auswitzról meg a többi "üdülőről". 1943-tól korlátlan légifölényük volt Európa felett. Még csak kísérletet se tettek a haláltáborokba vezető vasúti csomópontok hidak lebombázására. MIÉRT? 
9. Amennyiben erre az a hazug válasz jön, hogy nem tudták, megkérdem hogy lehet akkor minket azzal vádolni, hogy mi magyarok tudtuk hova viszik a zsidókat. Egész Európa tudta, ők meg nem akik sok ezer kémet meg hálózatot működtettek. Ugyan már..... 
10. Deportáltak zsidókat: Franciaországból, Romániából, Olaszországból, Csehországból stb. Ők nem bűnösök abban hogy nem védték meg őket csak Mi? Lassan úgy tűnik hogy Mi nagyobb bűnösök vagyunk mint a németek. Annyira megy a mantra mintha a krisna völgyben lennénk. 
11. Nem hallom, nem olvasom, hogy vádolnák az ukrán népet (jó most pont nagy haverok), hiszen az einsatz kommandók tekintélyes részét képezték és az undorító feladatokat kapták (gyerekek nők stb) amit röhögve meg is tettek. Ők nem bűnösök, csak Mi? 
Vagy mi van a román vasgárdával? 
Kapcsolódó: 
   
Hitler és a nemzetközi háttérhatalom - Adolf Hitler Salomon Rothschild unokája?
   
A Hitler-leányzó, Rothschild Negyedik Birodalma
   
Hitler was a Jew? A Rothschild?? Really??? 

Mennyibe kerül nekünk az EU? 


A magyarság válságdiagnózisa és a kiutak alternatívái. Az új előadás sorozat 14. része a Drábik János Alapítvány szervezésében a Magyarok Házában.

Pavics Lázár, pénzügyi szakértő (ny. pénzügyminisztériumi szakfőtanácsos) egyértelműen kimutatta, hogy a nemzeti össztermék 30%-ka áramlik az EU-15-ök országaiba, miközben az Európai Unióból beérkező támogatások a bruttó nemzeti össztermék 1%-kát teszik ki. Az Európai Unió átalakult a gazdag országok és a nagy multinacionális cégek birodalmává. Az, aki a Központi Statisztikai Hivatal, az Állami Számvevőszék, a Magyar Nemzeti Bank, valamint az Eurostat adataira támaszkodik, kénytelen megállapítani, hogy hazánk számára az Európai Unió óriási ráfizetés. Magyarország már a csatlakozást megelőzően sok veszteséget okozó előnyöket biztosított az Európai Közösségnek, majd az Európai Uniónak. Ezúttal csak a 2011-es év adatait ismertetjük. Ebben az évben 7858 milliárd forint áramlott külföldre EU-s partnereink országaiba, miközben az EU támogatásként összesen 329 milliárd forint érkezett Magyarországra. (...) 



Vlagyimir Putyin orosz elnök azt javasolta a pénzügyi válság megoldására, hogy öljék meg a Rothschild család minden tagját, CIA források szerint. Ezért van, hogy a Rothschildok most rejtőzködnek, ahogy azt Nathaniel Rothschild esete mutatja. 

Nem valószínű azonban, hogy a Rothschildok megölése megoldaná a pénzügyi válságot. A Rothschildok csupán magas szintű középemberek. A probléma most egyértelműen Washington D.C.-re, és a Federal Reserve Amerikai Egyesült Államok leányvállalatára koncentrálódik. A szövetségiek még mindig makacsul használják a zsoldos hadseregeket, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút Ukrajnában. Szerencsére az európai kormányok nem működnek együtt ezzel a tervvel. Sem a Pentagon. Még az izraeliek is elhatárolták magukat a folyamatban lévő műveletektől Ukrajnában. 

FST erősen ajánlotta, hogy az ázsiaiak lépjenek szövetségre a BRICS nemzetekkel és az európaiakkal amint lehet, hogy minden Egyesült Államokon kívül tartott dollár helyett egy új valutában kereskedjenek. 
Ezt az ajánlatot megfontolás tárgyává tették. Az ázsiai képviselő azt is elmondta, hogy már az összes 1990 előtt készült dollár fekete listán szerepel azon lépés részeként, hogy elvágják az összeesküvést a földalatti pénztől. A Tokyo Mitsubishi UFJ Bank valutapénztárosai ezt megerősítették. Az 1990 előtti dátummal készült bankjegyek többnyire CIA hamisítványok, mondták el a források. 
Volt sok hosszú rendkívüli találkozó Washingtonban a múlt héten Christine Lagarde, az IMF vezetője, és az amerikai pénzügyminiszter Jack Lewi bevonásával az oroszok azon szándéka miatt, hogy az olajért euróban fizetnek, de ezek a találkozók nem voltak képesek megoldani semmit, Pentagon források szerint. 
Kapcsolódó: 
   Orbán: a magyarok nemet mondtak az EU-ból kilépésre 
   Orbán az EU bővítése mellett érvelt 
   30 ezüst: Luxushotelben lakhatnak a vidéki parlamenti képviselők 
   Magyarország korrupt 
    
Esti rendezvény a földmoratórium kapcsán

Tüntetés Dr. Gaudi-Nagy Tamás szervezésében.

Videó: 
https://www.youtube.com/watch?v=ulIpOC-k0no



Rengeteg vasat tartanak egyszerre a tűzben a
hétpróbások 


Szíriát nem sikerült lebombázni, ezért bevetettek "szír ellenzéknek" egy rakás zsoldos katonát, szaúd-arábiai gyilkosokat dobtak át, és egy rakás deviáns terroristát, akik már csaknem földig rombolták a bibliai múltú országot! A napokban gyerekeket feszítettek keresztre Szíriában ezek a senkiháziak! Új olajmezőt fedezett fel a Mol, de 2012-ben elkergették (Palmyra, a Selyemút mellett), és rengeteg a műkincs is, ami indokolttá teszi a háborút. 

Irak megtámadását nem az olajjal és a műkincsek elrablásával indokolták, hanem a vegyi fegyverekkel, amit sose találtak meg. A vegyi fegyvereket Amerika szállította, de azt 1988 és 2004 között Irak már felhasználta. 

Líbiát sem az olaj miatt támadták meg, hanem azért, mert Líbia visszakérte az Amerikában tárolt aranyát, emiatt aztán történt, ami történt. Állítólag a két torony alatt tárolták, de nyomát szeptember 11 után nem találták, és gyorsan el is dózerolták a helyszínt. 

Irakban és Líbiában a megtámadás óta sincs béke. Mindkét ország első emberét felelősségre vonás, bírói ítélet nélkül kivégezték. 

Ukrajna kapu Oroszország és Fehéroroszország felé. Az Odesszában történtekre nincs mentség! Rájuk gyújtották az odamenekültekre a szakszervezeti székházat. 44 körüli a halálos áldozatok száma, ami tovább nőhet, mert sok a súlyos sebesült. Egy 55 éves költő is ott halt meg a tűzben. 

Van egy csomó eladatlan, vagy már túlhaladott típusú fegyvere raktáron Amerikának, amit most rá fog sózni a NATO-ra és az Európai Unióra. Már be is jelentették, hogy meg kell vásárolni ezeket a fegyverek. Vagyis Magyarországnak is emelnie kell a hadi kiadásait. 

Szép új világ! Már akinek! (F.I.)

Amerika bekapja az Európai Uniót

"Az amerikaiak már jó ideje rossz szemmel nézik az EU korlátozásait az Egyesült Államokból származó genetikailag módosított (GMO) összetevőkből előállított élelmiszeripari termékekkel kapcsolatban. Emellett a növekedési hormonokkal hizlalt amerikai hústermékek is zavarják az EU-t. Barroso kijelentette, hogy a fogyasztók egészsége területén az EU nem hajlandó kompromisszumokat kötni. Ron Kirk, az USA kereskedelmi képviselője szerint azonban "minden az asztalon van, legyen az GMO vagy más egyéb téma". (Részlet A valaha volt legnagyobb biznisz körvonalazódik című írásból) 

A kompromisszum lassan megköttetik. Valamelyest késleltette a lehallgatási botrány, de a behódolás már borítékolható. Az uniós választások után felálló új vezérkar már nem tud kibújni! Az Amerika által legyártott és raktáron lévő fegyverek felvásárlására máris kötelezni fogják a leszegényített kelet-európai uniós tagállamokat, így hazánkat is. 

Jöhet a GMO és minden szemét, amit eddig raktáron tároltak túl az óperencián! (F.I.) 

Olvasó: EZZEN KEL ELGONDOLKODNI, HOGY A MOCSKOS ZSIDÓ CIGÁNY ORBÁN MIÉRT ÉPÍTETTI A STADIONOKAT??? A MAGYAR BIRKÁKNAK 
ORBÁN AZ EU KEZÉBE ADNÁ A MAGYAR ÁLLAM JOGOSULTSÁGAIT 
NEW, MEGA FEMA CAMPS!!! THEY ARE EVERYWHERE!!! HIGH TECH. 
2014 ápr. 4 
THE DHS HAS SOME NICE NEW PLACES IN STORE FOR US DURING MARTIAL LAW,INTERNMENT,REEDUCATION TO HELP US ALL ACCEPT THE NEW WORLD ORDER GOVT,RELIGION,ETC.THEY CAN HOLD MANY MORE AND ARE BEING USED FOR PRO SPORTS AT THE TIME.MUST SEE.SHARE.FAIR USE NOTICE VIDEO,GOOGLE IMAGES,chaddydad1 you tube channel. Thanks all. God speed and good luck to us all. 
http://www.attpbgolf.com/ 
http://www.newyorkjets.com/ 
http://www.thesleuthjournal.com/ 
http://digitaljournal.com/ 
http://thecommonsenseshow.com/ 
http://truth11.com/ 
http://www.santacruzsentinel.com/ 
Federal Management Emergency Agency, Facts They Don't Want You To Know!! 
 
Időjárás-manipuláció olaszföldön is


Lázadozó ukrán katonák 

Se pénz, se paripa, se posztó, az otthoniak meg éheznek. Egyre kevesebben fogadják el, hogy az illegális urán kormánytól szabadulni vágyó nép függetlenségi törekvéseit vérbe kell fojtani. 
Kapcsolódó: 
   Mesterlövészek Odesszában is 
   A BASF nem támogatja az Oroszország elleni gazdasági szankciókat 
   Népszabadság megint hazudik - Ukrajnában polgárháború van 
   Az USA ellopta Ukrajna aranytartalékát 
   Luganszk kormányzója kihirdette a rendkívüli állapotot - ostromra készülnek 

Bulgária a fegyveresek leszerelését és a szélsőjobb megfékezését követeli Kijevtől 
2014.05.03. 21:07 
Bulgária követeli a kijevi vezetéstől, hogy szerelje le a fegyvereseket és fékezze meg a szélsőjobbot - jelentette be a bolgár külügyminiszter, Kristian Vigenin. 

A külügyminiszter a BNR rádióállomásnak adott interjújában az odesszai eseményeket borzalmasnak nevezte. 

Pénteken Odesszában az ukrán nacionalisták és az ország föderációját támogatók összecsapásának következtében a legfrissebb adatok szerint 46-an meghaltak és több mint 200-an megsebesültek. 

Vigenin hangsúlyozta, hogy Szófia ragaszkodik az objektív vizsgálathoz megjegyezve, hogy végeredményben a rend biztosítása a kijevi vezetés kötelessége. 

Így legalizálta a katolikusok pápája a kijevi
banditakormányt - Frissítve 



2014/04/27 Szabad Riport 
Galéria: Kezet fog, majd tárgyal a puccsista kijevi kormány önjelölt "miniszterelnökével" Arszenyij Javenyukkal, Ferenc Pápa Rómában, 2014. április 26-án. 
A pápa ezzel a gesztussal, mely inkább az Egyesült Államoknak szólt, - legalizálta, elismerte, a Vatikán részéről, - a véres erőszakkal, törvénytelenül hatalomra jutott kijevi juntát. 
 
Ferenc Pápa és Jacenyuk - Így legalizálta a katolikusok pápája a kijevi banditakormányt

De, hogy az olvasó számára világosabb legyen, - vajon a pápa ezzel a fenti legitimációval, mit is tett voltaképpen: 

Ferenc pápa közösséget vállalt a kijevi "kormány" erős karjának számító, - mészáros 'Jobb Szektorral' is. 

Nem valószínű ugyanis, hogy Vatikán a mainstream médiából tájékozódik. Vatikánnak minden bizonnyal rendelkezésére állnak a valódi információk is. 

Ha ennek ellenére nem vesz tudomást arról, hogy egy csekély többség puccsal átvéve a hatalmat terrorizálja és kifosztja Ukrajna lakosságát, valamint megöli és külföldi zsoldosokkal és terroristákkal félemlíti meg és gyilkolja azokat, akik ebből a helyzetből szabadulni akarnak, - akkor a pápa és mindenki, aki elismerte ezt az erőszakos fasiszta kormányt, - egyúttal közösséget is vállalt vele. Ez alól immár a pápa sem kivétel. 

Így a pápa megtagadta a krisztusi elveket, - mert elfogadta azt a kezet, melyhez számtalan vércsepp tapad - és be is szennyeződött általa. 

A pápa ezzel igazából a hűségét bizonyította, a Rothschild család által irányított Vatikáni bankhoz. Olyan üzletemberré vált, aki pénzért lelket ad el a sátánnak. 

Világossá tette mindenki előtt, hogy ő nem más, mint a Pénzügyi Háttérhatalom cionista-judeokeresztény klubjának a tagja, és ez már akkor kezdődött, amikor védelmébe vette a homoszexuálisokat, meggyalázva a házasság szentségét. 

Minden katolikus egyházi vezető, aki továbbra is közösséget vállal ezzel az egyházi rendszerrel, - arcon köpi a hívőket. - Akik, pedig ha ezt hagyják, meg is érdemlik! 

Források: AP, MailOnline, Euronews, Russia Today, SzRTI archivum 

KINEK A HELYTARTÓJA FERENC? 

Dr. Balogh Sándor 
Egy barátom és internetes levelező társam, aki tudta, hogy nem voltam Ferenc feltétlen híve, felhívta figyelmemet a február 7-én Jézus Urunktól kapott Sükösdi üzenetre (http://www.sukosdiszeretetkozosseg.hu/jezus-urunk-tanitasa-2014-februar-7/) amelyben ez olvasható: 
"... van egy és ház, az még nem biztos, hogy Egyház. Hogy az Egyház legyen, ezért tenni és cselekedni kell, és elsőként szeretettel, örömmel, békével, példamutatással, és nem parancsolni, követelni, utasítani vagy kitaszítani. Mert a kitaszítottság is könnyen megy. Most a kitaszítottságban nem úgy kell értelmezni, hogy azt mondom, hogy "mától te ne gyere a Mennyei Atya házába". A kitaszítottságnak az is egy része, mikor valakinek azt mondják, hogy: "Nem részesülhetsz a szentségekben, mert te nem úgy élsz." 
És ők részesülhetnek a szentségekben? 
Néha hogy élnek, és hogy cselekszenek? 
Pedig ők azt mondják: "Mi elöljárók vagyunk. Mi - most az ő szavukat használom ? papok vagyunk." 
De a papok olyanok, hogy lassan már a templomok üresek! 
Már lassan nem lesz, kinek bemutassa a szentmise-áldozatot! 
És ahol meg vannak, azt meg szét kellene bombázni, hogy az se legyen. 
Mit kér tőletek a földi helytartótok? 
Nektek kell kimenni már összeszedni, megkeresni híveiteket.(3a Jézus itt Ferenc pápa egyik első, a bíborosokhoz és püspökökhöz intézett beszédét idézi) 
Az illető ezt a megjegyzést fűzte hozzá: "A tanításnak a papokhoz szóló részében idézett Ferenc pápa egyik első, a bíborosokhoz és püspökökhöz szóló beszédéből, miközben 'földi helytartótok'-nak nevezte azt a személyt, akitől idézett" Ebből azt a következtetést vonta le, hogy Jézus szerint Ferenc "legális" pápa. 
Az ezt követő levelezésből az alábbi kép alakult ki. Meg kell jegyeznem, hogy égi sugallatot látok abban, hogy az illető felhívta a Sükösdi üzenetre a figyelmemet, mert Jézus a levelezés révén akarta kifejteni, ami a sugallatban rejtve van, ugyanis az üzenetnek eszkatológikus jelentősége van. 
Jézus több üzenetben azaz magán-kinyilatkoztatásban hívja fel figyelmünket az utolsó idők közeledtére, hogy felismerjük az Egyházat és a hívőket fenyegető veszélyeket és az Antikrisztust. Akik ezt a kinyilatkoztatást kapják és/vagy megértik, kötelesek a címzettnek, ebben az esetben az emberiségnek tudomására hozni az üzenetet, ha kellemes az üzenet, ha nem! 
 
Házttérben baphomet az úr! - Katt a képre nagyításhoz! 

Kezdjük tehát az elején. 
KINYILATKOZTATÁSOK 
Bár nem tudjuk "sem a napot, sem az órát,"(Mt 25,13), Jézus Urunk az evangéliumokban több jelt sorolt fel, amelyek jelzik a végső időket, tehát nyilván akarja, hogy figyeljük a jeleket. Ilyenek a természeti csapások, háborúk, a keresztények üldözése, és hamis próféták megjelenése. Lk 18,8-ban pedig megjegyzi: "Csak az a kérdés, amikor az Emberfia eljön, talál-e hitet a földön?" 
Szent Pál részletesebben fejti ki ezt: 3Semmiképpen meg ne tévesszen valaki titeket, hiszen előbb be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, 4aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani. (2Tessz 2,3-4) 
Tehát a Második Eljövetel előtt jön az Antikrisztus, de az előtt eljön az elpártolás, amit sok fordító "aposztáziának" fordit. Mind az Egyházjog (Can. 751), mind a Katekizmus (817) megkülönböztet eretnekséget, szakadást, és aposztáziát. Az eretnekség lényege hittétel tagadása, a szakadás pedig a pápával egyesült Egyháztól való formális szakadás, mint pl. az Ortodox egyházak. Ezzel szemben az aposztázia a hittétel átértelmezése: ugyanazon szó alatt mást hisz valaki, mint amit az Egyház tanít. Példa erre a Szentmise. Eredetileg Jézus keresztáldozatának megismétlése volt, ma az aposztaták egy közös lakomának tartják. Vagy az Egyház: valamikor a természetfeletti világgal való kapcsolatot volt hivatott ápolni, ma a társadalmi igazságosság őreként értelmezik az aposztaták. Ezért míg az eretnekséget könnyű felismerni, az aposztáziát nehezebb, és a fonák helyzet állhat elő, hogy sokan az igazi hívőket tekintik szakadárnak, ha az Egyház az aposztaták kezébe kerül.. 
Az idők folyamán voltak magán-kinyilatkoztatások, amelyek egyenesen vagy közvetve az utolsó időkre vonatkoznak. A közismert Szent Malachiás féle lista a pápákról szól, és az utolsó pápa után azt irja, "Vége." Ezt sokan úgy értelmezik, hogy a lista utolsó pápája után jön a vég. Ez a jövendölés beteljesedőben van. 
1846-ban a franciaországi La Salette-ben a Szűzanya 33 "titkot" bízott Calvat Melanira, amiket megtalálunk a http://www.rosesfromheaven.com/virginmary/LaSalette.html vagy ahttp://www.marypages.com/LaSaletteEng1.htm honlapokon. 
9. (...) Nagy lesz a papok és szerzetesek száma akik elszakadnak az igaz hittől, és lesznek köztük püspökök is.(...) 
28. Róma elveszti a hitet és az Antikrisztus székhelye lesz. 
31. Az Egyház lehanyatlik, és az emberek nem tudják,ki az igazi pápa. 
Nos, ez beteljesedett. A jelen helyzetben sokan kételkednek, hogy ki az igazi pápa! 
Számos jelenés a pápa száműzetéséről beszél. Ez eddig nem következett be, ehelyett lemondatták, és egyesek szerint a Vatikánban magában van száműzve, mintegy belső száműzetés, vagy házi örizet. 
Egy másik jelenés is érdekes: P. J. Jacobius az Utolsó Harc c. könyvében irta: "1963-ban ... Garabandalban Conchita Gonzales látnok a szülőházában üzenetet kap­ta a Szűzanyától. Az üzenet szó szerint így hang­zott: "XXIII. János pápa után már csak három pápa lesz, de tulaj­donképpen ez négy pápa, de én egyet nem számítok bele (megj.: a 33 napig uralkodó 1. János Pál pápát)."" (134. o.) Eszerint XVI. Benedek az utolsó pápa, tehát Garabandal szerint Ferenc csak álpápa, azaz nem pápa, nem Jézus igazi helynöke.. 
Ezekhez csatlakozik a fent említett Sükösdi jelenés, amelyet később fogunk elemezni illetve értelmezni. Először a tényleges helyzet kialakulását kell megérteni. 
TÉNYEK: (A) A FENOMENOLÓGUS FILOZÓFIA 
A jelen helyzet megértéséhez el kell kezdeni a 19. század elejével . A Mérleg, egy liberális katolikus folyóirat, 1998 évi első számában beszámol arról, hogy Colette Kessler, egy francia judaisztika professzor szerint "egy évszázad óta, ... számos, különböző irányzathoz tartozó zsidó gondolkodó, ... Jézust Izrael hiteles fiaként re integrálni akarta (a katolikus egyházat) a judaizmusba," Ezért tömegesen kikeresztelkedtek, hogy bentről tudják "megreformálni" az Egyházat. A hierarchia persze a kikeresztelkedést nagy sikernek tekintette, és minden eszközzel elősegitették a zsidó ",reformálók" beilleszkedését és pozíciókba kerülését, nyilván remélve, hogy ezzel még tőbb zsidót vonzanak majd az Egyházhoz. 
Egyikük, John M. Österreicher odáig vitte, hogy pap lett, majd a vallástan egyetemi professorra a bécsi egyetemen, ahol egy folyóiratot is alapított, amelynek célja "a zsidó-keresztény viszony javítása" volt. Egész életében a zsidó kérdéssel foglalkozott, és mint Monsignor, Bea Bíboros teológiai tanácsadója, kulcs szerepe volt a Vatikáni Zsinat zsidókról szóló Nostra Aetate nyilatkozat létrehozásában. Ez a hírhedt irat teljesen eltorzítja a Katolikus tanokat, a zsidóság érdekében Österreicher több könyvet írt, köztük egyet "A falak omladoznak - hét zsidó filozófus felfedezi Krisztust," egy másikat "Híd" címmel, ahol a két vallás közt építendő hidra gondol. Érdekes, hogy majdnem minden munkájában a zsidó szempontot, értékeket, és kultúrát illetve világképet képviselte. Az ő munkájuknak lett az eredménye a "judeo-keresztény" kifejezés, amely az új, a befurakodottak elképzelését tükrözi. 
De a legnagyobb kárt azzal okozták, hogy az intellektuális bizonyosságot nyújtó Tomizmus, az Egyház hivatalos filozófiája helyett népszerűsítettek egy új filozófiai irányt, a fenomenalizmust, amely tagadja a dolgok lényegének megismerését. Csak a jelenségeket tudjuk megismerni, a lényegeket nem. Ezzel aláásták a katolikus dogmatikát, mivel azt a Tomista szikla helyett a futóhomokszerű fenomenalizmusra építették át. Ezzel megnyílt az út a Sátán előtt, amit később VI Pál pápa a Sátán füstjének nevezett. 
Például a fenomenalizmus hatása volt látható amikor valaki megkérdezte az én helyi (Albany, NY) püspökömet, hogy az oltáriszentségben a kenyér színe alatt valóban Jézus teste van-e jelen, az volt a püspök válasza, "ha maga azt hiszi, akkor igen." Objektíven nem tudjuk, mi van a látszat mögött. Mindenki azt hisz, amit akar. Maga II. János Pál is a fenomenológiai filozófiát tanulta és alkalmazta. 
Malachi Martin szerint a fenomenológia módszerét alkalmazta Casaroli bíboros is az egyház tanítása meghamisítására, és egyben a "szláv pápa" aláásásának a tervére. Mikor a tervet kidolgozták, Pio Laghy bíboros (aki egykor a fontos Washingtoni nuncius tisztét töltötte be, és arról lett hírhedt, hogy rosszabbnál rosszabb papokat javasolt a püspöki székekbe) javasolta, hogy a fenomenológia filozófiai rendszerrel könnyű lesz a régi gondolkodásmódokat aláásni, és az emberek gondolkozását megváltoztatni. (Windswept House, 249. o) 
Fontos fejlemény volt az Anti-modernista eskü eltörlése, amit Szent X. Piusz pápa rendelt el 1910. szeptember elsején, minden pap valamint filozófiai és teológiai professzor számára. 1967-ben VI. Pál pápa eltörölte az esküt. 
TÉNYEK: (B) A JUDEO-KERESZTÉNYSÉG 
EZRED-VÉGI ÖNVIZSGÁLAT A VATIKÁNBAN cím alatt irt egy beszámolót1998-ban GARZO FERENC, az MTI Római riportere. 
Cikk szerint "A zsidóellenesség Isten és az egyház megsértése. Ez a főgondolat jutott kifejezésre abban a záróközleményben, amely összegezte a múlt hónapban a Vatikánban rendezett háromnapos konferencia munkáját. A tanácskozásokon, amely "A zsidóellenesség gyökerei a keresztény környezetben" címet viselte, 60 keresztény tudós, teológus, egyházi személyiség vett részt. Előadásaikból állt össze a mondanivaló, amely elméleti alapja lesz a nagy pápai bocsánatkérésnek: az egyházfő a 2000.év Nagy Jubileumának alkalmából ünnepélyesen fogja majd megkövetni a zsidóságot a keresztények által elkövetett bűnökért(...) 
Mivel a tanácskozást zárt ajtók mögött tartották, az ott elhangzottaknak csupán néhány lényeges gondolata jutott el a nyilvánossághoz. Ezek némelyike egybecsengett a hatvanas évek elején tartott II. vatikáni zsinaton meghirdetett elvekkel, valamint az 1965-ben napvilágot látott Nosta Aetate kezdetű nyilatkozattal, amely a zsidó néppel kapcsolatban eltörölte az "Isten gyilkosa" jelzőt. A mostani konferencián az antiszemitizmus gyökereit minden eddiginél mélyrehatóbban próbálták meg elemezni(...). 
Az előadók nagy része az Új Testamentum egyes szövegeiben rejlő zsidóellenes tételeket vette górcső alá. Vagyis azt boncolgatták, hogy nem a Szentírásban van-e valamilyen "génhiba",amely által esetleg sokan a zsidóellenességet látták igazolni. (amerikai-kanadai Magyar Élet, XXXX, Nr. 3, Feb. 1, 1998) 
Nézzük meg tehát, mit is mond a Nostra Aetate? Az irat lényege egy másik téma, de itt az a fontos, hogy ez egy erősen pró zsidó irat, amely megtilt minden megkülönböztetést, a zsidókat nem csak ártatlannak minősíti a keresztrefeszitéssel kapcsolatban, hanem továbbra is mint kiválasztott nép kezeli őket. A Nyilatkozat egyik legsúlyosabb teológiai tévedése, hogy az Egyház illetve az üdvtörténet kezdetét nem vezeti vissza Ádámig illetve az őskinyilatkoztatásig: "Krisztus Egyháza ugyanis elismeri, hogy hitének és kiválasztottságának kezdetei Isten üdvözítő misztériumának megfelelően már a pátriárkáknál, Mózesnél és a prófétáknál megtalálhatók." Igy a magukat Ádámig visszavezetők az egyszerű keresztények, míg a magukat Ábrahámtól számítók a judeó-keresztények. Ezzel egy de faktó szakadást idéztek elő a kereszténységben. 
A Nyilatkozat végleges elfogadását két összefüggő tényezőnek köszönhetjük (már aki köszöni). Az egyik, a zsinati tanácsadók közé befurakodott, zsidóból kikeresztelkedett John Österreicher, felszentelt pap és teológia professzor, aki tagja volt egy fiatal zsidó fenomenológus csoportnak, akik a 20. század elején léptek be az Egyházba, hogy azt megreformálják. 
A másik tényező egy rosszul megfogalmazott és végrehajtott "tudományos" szociológiai tanulmány volt, amely elhitette a zsinati Atyákkal, hogy az Egyháznak a keresztre feszítéssel kapcsolatos tanítása a fő oka az antiszemitizmusnak. Az így kialakított bűntudatnak fontos szerepe volt a Zsinat munkájában. Az amerikai ADL (egy zsidó szervezet) vezetői szerint a tanulmány "kritikus volt" a Nostra Aetate-ban lefektetett elv elfogadásában. (lásd Rodney Stark, SOCIETY TODAY, Second Edition, CRM Books, Del Mar, California, 1973, 32. o.). A tanulmány előzetes eredményét minden zsinaton résztvevő püspök kézhez kapta. 
Rodney Stark, ismert szociológus, népszerű szociológiaiegyetemi tankönyvében 9 oldalon át ismerteti a tanulmányt, amelyben "az antiszemitizmus okait kutatják," mint a tudományos kutató munka példaképét. Leírja, hogy 1959 karácsonyán német fiatalok horogkeresztet festettek egy zsinagóga falára. Anélkül hogy tudták volna, vagy kikutatták volna a fiatalok vallási hovatartozását, tehát minden dokumentált alap nélkül, ez az eset arra ösztönözte a másodéves egyetemista Starkot és Glock nevű professzorát, hogy "bebizonyítsák" (ne csak megvizsgálják!), hogy a kereszténység befolyásolja az antiszemitizmust, mert az a zsidókat vádolja Jézus megfeszítésében játszott szerepükért". Ez az előzetes feltételezés volt a kutatás alapja. Tehát elismerten, már kiindulásuk sem volt semleges, illetve tudományos. Volt egy előítéletük, amit bizonyítani akartak. És ezt adták el, mint tudományos kutatást! 
Az eredmény világosan bizonyítja, hogy a vallásosságnak (amit Stark vallásos dogmatizmusnak nevez) nyilvánvaló kapcsolata van az antiszemitizmussal és ezt konklúziót így beállítva küldték meg a zsinati atyáknak: "a tény az, hogy legtöbb tagotok - legaktívabb tagjaitok - még mindig a zsidókat vádolják Krisztus megöléséért és azt hiszik, hogy minden zsidó a pokolra van kárhoztatva. Sokan azt is hiszik, hogy a zsidók csalnak, lopnak és hazudnak. Ha nem ezt akarjátok, hogy a hívek higgyék, komoly problémátok van, bárhol is tanulták ezeket a hiedelmeket." 
Ezt az eredményt kivetítve, megállapították, hogy Amerikában kb. 17.5 millió ember mutat zsidóellenes tüneteket vallási meggyőződésük miatt. Ezt a számot is elküldték a zsinati atyáknak. 
Azonban sem a keresztre feszítés, sem a pokolba jutás nem szerepelt a kérdések közt! Az egyetlen kérdés aminek vallásos jellege van, így szólt, Stark beszámolója szerint: "Mivel zsidókat nem kötelez a keresztény erkölcsiség, ők olyan dolgokat is csinálnak, amit keresztények általában nem csinálnak." Így, ha erre igenlő, azaz a zsidóság szempontjából negatív választ adnak, akkor ezt úgy értelmezi a tanulmány, hogy a keresztény egyházak zsidógyűlöletre tanítják híveiket. Pedig a kérdés, amire építették a konklúziójukat egy provokáló kérdés volt, nem a kérdezettek mondták, hogy a zsidók viselkedése probléma volt, hanem a kérdés volt így megszövegezve. Ők állították szembe a keresztény erkölcsöket és a zsidók viselkedését, és a lényeg nem egyéni vallásosság volt, hanem a zsidó és keresztény erkölcsi elvek és normák közti állítólagos különbség. 
Ez azt látszik mutatni, hogy a tanulmány szervezői maguk is sejtették, hogy az antiszemitizmus igazi oka egyes zsidók viselkedése, tehát feltettek egy ilyen kérdést, azt remélve, hogy ezzel ki tudnak provokálni egy zsidóellenes választ, amire szükségük volt, hogy a Zsinati Atyákat félre tudják vezetni! 
A Zsinat sikeres befolyásolásától felbuzdulva, Glock és Stark két évig körbe járták Amerikát, beszédeket és szemináriumokat tartani egyházi vezetőknek, újságíróknak és szerkesztőknek. Munkájuk sikeres volt, mert munkájuk eredményeként sok hitoktatási tankönyvet és más kiadványokat át kellett írni, és minden szinten átnevelési kampányokra volt szükség. Így született meg a "judeo-kereszténység," 
Hogy ez a csalás illetve félrevezetés hová vezetett, a fent idézett három napos vatikáni konferencia mutatja ahol "egyesek azt boncolgatták, hogy nem a Szentírásban van-e valamilyen "génhiba", amely által esetleg sokan a zsidóellenességet látták igazolni." Senkinek nem jutott eszébe megvizsgálni az eredeti tanulmányt, aminek alapján elfogadták a Nostra Aetate Nyilatkozatot. Inkább az Újszövetségi Szentírásban "gén hibát" kerestek, és azt próbálták egyesek felelőssé tenni az antiszemitizmusért, mint a zsidók provokáló elveit és viselkedését. Hála Isten, II. János Pál pápa leállította ezt a gyanúsítást. 
Itt önkénytelenül is Mazeh moszkvai főrabbi jut eszembe, aki állítólag megjegyezte, a zsidó Trockijra utalva - akinek eredeti neve Bronstein volt - hogy "A Trockijok csinálják a forradalmat, és a Bronsteinek fizetnek érte."[1][1]. Úgy látszik, hogy a zsidó kérdés tragédiája, hogy az ártatlan zsidók fizetnek a provokáló, radikális, "nem-zsidó zsidók" bűneiért. Igy volt ez a Holokauszt esetében is! És még a Szentírást próbálják egyesek okolni. Nem a zsidókban hanem a Szentírásban van a "génhiba!" És az esetleges provokációra való reakció, a Vatikáni szakértők szerint "Isten és az egyház megsértése." 
A zsidó fenomenalisták befurakodása és a zsinati Atyák félrevezetése az Egyházat nem csak védekező pozícióba szorította, hanem rettenetes romboló hatással volt az Egyházon kívül és belül, mivel a vallásra hivatkozva, általánosították az antiszemitizmus vádját, és szinte lehetetlenné tették az ellene való védekezést. 
TÉNYEK: (C) AZ ÖRDÖG FÜSTJE 
Több, mint negyven év telt el azóta, hogy a Montini-pápa Péter Pál ünnepén azt mondta: "A Sátán füstje bizonyos repedéseken át behatolt az Egyházba!" És ma? Hát igen, ez a füst olyan helységekbe is bekerült, amiket megóvottnak hittünk! 
1972. június 29-én Szent Pált ünnepli az Egyház. Pál volt, aki Krisztus evangéliumát elvitte a távoli Nyugatra. Azon a június 29-én, Róma védőszentjeinek napján, Péter utóda, aki Pál nevét vette fel, drámai figyelmeztetést hallatott. VI. Pál pápa Isten s az ember ősi ellenségéről beszélt, akinek Sátán a neve. Ő az Egyház ellensége. "Az Egyház falainak repedésein keresztül behatolt a Sátán füstje" - hangzott a keserű, felrázó megállapítás, mely sokak számára, még a katolikus világban is, meglepő, sőt visszatetsző volt. 
1972-ben kevesen tudták, hogy a pápa mire célzott. Több, mint húsz évvel VI. Pál meglepő kijelentése után végre kiderült, hogy ami történt, az sokkal több, volt mint "füst"! Malachi Martin a Windswept House című, Vatikán belső életéről szóló könyvének a tónusát akarta megadni, így a könyv "Történelem mint előszó; a végső jelek" című bevezetőjében leírja, hogy 1963 Péter és Pál napján, röviddel VI. Pál megválasztása után, egy titkos "fekete misét" tartottak egyes sátánimádó, a Vatikánban dolgozó püspökök, érsekek és bíborosok. Pont a Vatikánban lévő Szent Pál apostol kápolnáját választották ki, ahol a pápaválasztások alkalmával a bíborosok közös imákra gyűlnek össze. A szertaráson nem csak a kápolnát adták át (Sátánnak való "szentelésről" nem lehet beszélni) a Sátánnak, hanem megfogadták, hogy a következő pápa, akinek megválasztásánál újra ebben a kápolnában imádkoznak, a Sátán szolgája lesz. A Vatikáni liturgiával párhuzamosan Amerikában is volt egy szertartás, ahol azoka t a részeket végezték el, mint pl. egy ártatlan kislány rituális megerőszakolása, ami a Vatikáni kápolnában lehetetlen volt. A választás az egyik dél-karolinai katolikus de sátánista püspök székesegyházára esett. Itt történt például egy kislány szertartásos megerőszakolása egy fiatal pap által, aki később hosszú ideig Csikágó érseke, a közismert liberális Bernardin József bíboros volt. (A teljes könyv letölthető angolul: https://archive.org/details/WindsweptHouseAVaticanNovel, a fekete mise leírása magyarul pedig http://uzenete.blogspot.com/2013/06/malachi-martin-vegido-elojelei.html. Ezzel kapcsolatban lásd a következő kommentárt:http://www.katolikus-honlap.hu/1202/ejfelimise.htm). A sátáni liturgián tett fogadalom szerinti első pápa akit ott választottak Ferenc volt. 
Erre a liturgiára vonatkozott VI. Pál megjegyzése a sátán füstjéről. Ennek a liturgiának következményeit ma érezzük. Annak ellenére, hogy a Pál utáni pápák is tudtak a Sátán befurakodásáról, nem tettek ellene semmi hatásosat, kivéve a szerencsétlen I. János Pál, aki természetfeletti eszközök alkalmazása helyett emberi kezdeményezéssel próbálta a Sátánt kiűzni, ami persze nem sikerült neki. Így a Sátán és a szabadkőművesek szervezkedése egyre agresszívabban folyt, és számuk egyre gyarapodott a Vatikánban, és az egész Katolikus Egyházban. 
Malachi Martin jezsuita atya a Vatikánba volt beosztva, és pár évi tapasztalatai alapján meg akarta írni, hogy mi megy végbe az Egyház központjában. Tudta azonban, hogy rendi elöljárói az engedelmességi esküje alapján leállítják munkáját, így VI. Pál pápától felmentést nyert engedelmességi fogadalma alól (lásd http://utolsoidok.com/2013/11/03/malachi-martin-a-kiforgatott-katolicizmus-1-resz/). 
Martin több könyvben számol be tapasztalatairól és nyomozásainak eredményéről. Egyik legjelentősebb munkája a Winsdwept House, amely II. János Pál, a "szláv pápa" uralkodásáról szól. 
Malachi Martin THE WINDSWEPT HOUSE, egy "Vatikán Novel," alcímű kötetben, regény formájában irja le, felismerhető álneveket adva a főszereplőknek, hogy hogyan fogják "szabadon" lemondatni a pápát. Bár a párbeszédek és a kisebb események valószínűleg kitaláltak, a főbb eseményeknek és az általános vonal, Malachi Martin szerint, a tények 95-a igaz, és a felismerhető állnév alatt említettek 85 százalékban igazi személyek. Azonban a lényeg nem az, hogy történelmileg mennyire tényszerű, a fontos az, hogy az utóbbi években minden aszerint történik, amit Martin megirt. Tehát akár pontos történelem, akár bevált jóslat, esetleg titkolt magán-kinyilakoztatás, nem lehet figyelmen kívül hagyni. Azon kívül, mint látni fogjuk, az exorcista Amorth atya véleménye és a Szűzanya üzenete Don Gobbi révén, teljesen alátámasztják Martin fő tézisét, hogy a Vatikánt megszállta a Sátán, aki meg akar szabadulni Jézus törvényesen választott és uralkodó pápájától. A jóváhagyott La Saletti jelenések üzenete, hogy "Róma elveszti a hitet és az Antikrisztus székhelye lesz" beteljesedett. ("Rome will lose the Faith and become the Seat of Antichrist," http://www.rosesfromheaven.com/virginmary/LaSalette.html, lásd méghttp://apologetica-hitvedelem.blogspot.com/2012/08/a-la-salette-jovendoles-1846.html
Martin ezt adja egyik fő összeesküvő szájába: 
"Arról van szó, hogy mikor azt mondjuk, hogy a pápát rávesszük a lemondásra, a lemondatást rafináltan [subtle] kell értelmezni. Arról van szó, hogy a világon minden rendelkezésünkre álló eszközt felhasználunk. A leghatásosabb eszköz lesz a visszafordíthatatlan események nyomása és visszafordíthatatlan erővonalak teremtése. Olyan eseményeket és erővonalakat kell kidolgozni, amelyek lehetetlenné teszik, hogy [a pápa] bármit is csináljon. Lemondás lesz az egyedüli megoldás számára." (angol kiadás, 131 oldal). 
A tragédia az, és ez mutatja, hogy Isten megengedte az események ilyen fordulatát, hogy 1963 óta három pápa elolvasta Pál pápa üzenetét a sátán füstjéről, hogy mi történik az orruk alatt, és egyik sem tudta megállítani az erjedési folyamatot. Ezek közül I. János Pált eltették láb alól mielőtt tenni tudott volna bármit is. Így maradt két pápa, akik olvashatták a Szűzanya üzenetét. 1993. december 31­, az év utolsó éjjelén Milánóban, Nagy az én aggodalmam címmel, Gobbi atya által adott üzenetében ezt mondja a Szűzanya: 
"Nagy az én aggodalmam, mert az én Egyházam a gonosz erők hatalmában van, amelyek veszélyeztetik, és megkí­sérlik belülről lerombolni. 
A Szabadkőművesség magába az Egyház belsejébe he­lyezte - ahol Fiam, Jézus Helytartója székel - saját köz­pontját, ördögi hatalmával együtt, és innen terjeszti ki go­nosz befolyását a világ minden részére. 
Most is az övéi árulják majd el az Egyházat, kegyetlenül fogják üldözni és vérpadra ítélni. 
Én látom, hogy a véres üldözés már az ajtók előtt van, és mennyien szóródnak szét közületek e szörnyű orkán heves viharától." (Máriás Papi Mozgalom kiadása: Üzenetek. Gobbi atya közvetítésével: A papokhoz, Szűzanyánk szeretett fiaihoz) 
A két pápa olvasta nem csak a Gobbi atya féle üzenetet hanem Malachi Martin leírását, és VI. Pál intését a Sátán füstjéről, ami nem csak játék volt a szavakkal, hanem halálosan komoly figyelmeztetés, hogy a Vatikánba befurakodott a Sátán, ott van a Szabadkőművesség világközpontja, és egyes kuriális bíborosok a pápa lemondatásán dolgoznak. 
A két pápa mégsem csinált rendet, illetve nem tudott rendet csinálni a Vatikánban. VI. Pál pápa szavaival, annyira befújta a Sátán füstje a Vatikánt, hogy a két pápának együtt nem volt akkora hite (vagy hatalma?!), hogy bevigyen egy ördögűző papot a Vatikánba, és kiebrudalja onnan a Sátánt. Azonban nem, hogy nem vitték be, az ördögűzés liturgiáját teljesen hatástalanná tették, és még csak be sem engedték őket a Vatikánba. Íme, egy híres exorcista tanúvallomása: 
"Kérdés: Don Amorth, a sátánizmus egyre inkább terjed. Az új rítus megnehezíti az exorcizmust. Nem engedték meg, hogy az exorcisták részt vegyenek a pápai audiencián a Szent Péter téren. Mi történik itt? 
Amorth atya: A Sátán füstje mindenhová behatolt. Talán azért nem voltunk kívánatosak a pápai kihallgatáson, mert attól féltek, hogy ennyi exorcista együtt el tudná űzni az ördögök légióját, akik behatoltak a Vatikánba. 
Kérdés: Tréfál? 
Amorth atya: Lehet, hogy így annak hangzik, de nem tréfa. Nem kételkedem abban, hogy a Sátán éppen az Egyház vezetőit célozta meg leginkább, mint ahogyan a politikai és gazdasági élet vezetőit is. 
Kérdés: Azt akarja ezzel mondani, hogy a háborús taktikához hasonlóan a Sátán azt akarja, hogy az ellenfél tábornokai álljanak át a seregébe? 
Amorth atya: Hát ez egy hasznos stratégia. Mindig újra bevetik, mindenekelőtt akkor, ha az ellenfél gyengén tud védekezni. S a Sátán is ismeri és használja ezt. De hála Istennek, itt van még a Szentlélek, aki oltalmazza az Egyházat: "A pokol kapui nem vesznek erőt rajta". A bukások, az árulások ellenére sem. Ez nem kell, hogy bárkit is meglepjen. Az első áruló egy apostol volt, aki igen közel állt Jézushoz: Iskarióti Judás. De az Egyház megy tovább a maga útján. Megoltalmazza a Szentlélek, s ezért a Sátán törekvései csak rész-sikereket szereznek a számára. A Sátán minden bizonnyal meg tud nyerni egy-egy csatát, fontosakat is, de sohasem a háborút."(http://www.katolikus-honlap.hu/0701/amorth.htm A híres exorcistával, Don Gabriele Amorth-tal készült ez a beszélgetés. Don Amorth alapította meg az Exorcisták Nemzetközi Szövetségét) 
Martinnal, egy másik könyvével kapcsolatosan történt interjúban, az interjú vezető megjegyzi, "az Egyháznak az a tanítása, amelyet a modern teológusok elsőként vetettek el, a sátán, az ördögök és a pokol létezésébe vetett hit volt," amelyre Martin ezt válaszolja: 
"Így van. Ez a valaha végzett legjobb propagandamunka. A sátán nem létezik, de öljük a gyermekeket, mielőtt megszületnek. Hozzuk létre az életút harmadik fajtáját. Ez az emberi jogokra épül. A homoszexuálisoknak ugyanolyan jogokat, mint a heteroszexuálisoknak! Fogadtassuk el a homoszexuálisok házasságát! Használjuk a fogamzásgátlókat, mert az egész emberiség javát szolgálja, ha megfékezzük a szaporodást!(...) A sátán mindenütt ott van! Ott van, és felkelti az emberekben az ésszerűség, a tolerancia és a fanatizmusmentes szemléletmód igényét. Minden ember a maga törvényei szerint él, és minden értelem önmagának az irányítója. Ez a leghatékonyabb propaganda. Hát az ördög, a szarvakkal, koszos farokkal, sárga szemekkel bíró, hóna alatt mocskos könyveket hordó régi figura, aki a bokor mögé bújva mondja: "Gyere ide, és mutatok neked valami bűnt" - az hol van? Ó nem, ez mítosz csupán. Babona. Mindig is az volt. Ez angyali intelligencia, sokkal hatalmasabb, mint bármely emberi in telligencia lehetne. Angyali intelligencia, amely élethalálharcban áll az egyetlen emberrel, aki Isten: Jézussal. Így van (http://utolsoidok.com/2013/11/03/malachi-martin-a-kiforgatott-katolicizmus-1-resz/
Tavaly nyáron otthon, egy előadásom után, egy idős, nyugalmazott evangélikus lelkész megjegyezte, hogy a Sátán legnagyobb hazugsága nem az, hogy "nincs Isten", hanem az, hogy "nincs Sátán." 
TÉNYEK: (D) GYENGE ÉS TEHETETLEN PÁPÁK 
(...) 
Magyarok Világszövetsége 


Földfogyatkozás? 


Történelmi jelentőségű az a zarándoklat, amelynek "ötletgazdája" a XVI. századi egri várvédők mai utóda: Váradi Miklós. Az éppen 33 éves, tehát "krisztusi korban" lévő hazafi nem felejtette el hős földijének, az Eger várával hazáját is védő Dobó István kapitánynak és várvédő harcostársainak esküjét. Ez (Gárdonyi nyomán) ma így is hangozhatnék: 
Esküszöm az egy élő Istenre, hogy véremet és életemet a haza földjének és népének védelméért szentelem. Az anyaföld eladásáról, nemzetem elveszejtéséről sem szót nem ejtek, sem szót nem hallgatok. Boldogasszony Anyánk s hazánk Szent Koronáját, és édes anyaföldjét külföldinek el nem adom!

Váradi Miklós a hazát jelentő anyaföld védelmére valami egészen különleges szertartást mutatott be.
Úr napján, az egri harangok vasárnap reggeli zúgásával kezdődött. Az ősök vérétől átitatott, egri anyaföldet honfitársaival együtt "furikra", azaz talicskára emelték, hogy azt maguk előtt tolva mintegy 130 kilométer megtétele után május 1-én megérkezzenek elanyátlanodott anyaországunk a fővárosába. 
De még e "földindulás" előtt Eger 56-os emlékoszlopa előtt vezetőjük, Ferenczi Henrik beszélt a kis csapat indítékairól. Elmondta, hogy nem a termő anyaföldet, hanem a meddő homokot kellene a mai árulókra szórni. 
Nem kétséges, hogy a "mai árulók" kifejezés azokra vonatkozik, akik mintegy 502 millió külföldi vevőnek szabadforgalmú tőketárgyként akarják elárulni, azaz prostituálni az édes anyaföldet. 
Azt az édes anyaföldet gyaláznák meg, amelynek igazi birtokosa - történelmi alkotmányunk tanúsága szerint - sosem volt az éppen regnáló király vagy a hatalmon lévő miniszterelnök. Ennek tulajdonosa pedig végképp nem lehet a terméketlen, gyermekeinek minden éltető jussát, a létezés minden elemét, a tüzet és a vizet, a földet és a levegőt is zsibvásárra vivő, mostoha és meddő "Európa"! 
Ezzel szemben első, Szent István királyunk óta tudjuk, hogy ki az az Égi Királynő, aki hazánknak, földünknek egyetlen és igazi tulajdonosa! Birtokaink igazi Úrnője az anyafölddel gyermekeinek áradó jólétet és termékeny bőséget ajándékozó Boldogasszony, a Magyarok Nagyasszonya: Szűz Mária! 
Ezt az ősi és keresztény anyaföldet - amely nem csak Boldogasszony-Szűz Máriánk miatt édes - nem csak egy hitéhez, őseihez és nemzetéhez hű politika árverezhetné el. Nem engedhetné kifosztásunkat egy mindannyiunk megmaradásunkért, égi és földi boldogulásáért egyaránt felelős egyházpolitika sem. 
Bár az anyaföldvédők szerették volna, ha zarándoklatukat pap áldja meg, s a földet ekként megszentelve hozhatják magukkal, sajnos nem így történt. Az áldásosztástól - úgy tudjuk - az egri érsek elzárkózott, sőt a zarándoklatot - annak politikai jellege miatt - határozottan megtiltotta! 
De hát akkor vajon nem bitangolt politikába a történelmi egyházak - köztük a római katolikus püspöki konferencia - főpapjainak a nyelve, amikor - az erről szóló, 2003. évi népszavazást megelőzően és anélkül, hogy a csatlakozási szerződés tartalmát egyáltalán ismerhették volna - máris "igen" szavazatra hívták fel híveiket?! 
Ezt a minapi érseki tiltást egy szabadságunkat gúzsa kötő politika diktálta. Ezért aztán az egy szabad magyar emberre nézve nem lehetett kötelező. De sem mi, sem pedig a mi Égi Édesanyánk, Boldogasszony Szűz Máriánk nem tartozik azoknak a joghatósága alá, akik ma már nyíltan is megtagadják kereszténységünket, akik akár templomon kívül vagy belül vannak, mindegyre csak cinkosan összekacsintnak Bizánc vagy Róma, Sztambul vagy Bécs, Moszkva vagy Brüsszel birodalmi uraival. Ezért aztán nem tilthatta meg az érsek azt sem, hogy a Fekete Madonna mintegy Égi Vezércsillagként vezérelje útjukon hűséges fiait, Eger mai hőseit, csillagait. Céljuk ugyanis az volt, hogy az ő méltó és elidegeníthetetlen jussát, a korábban szent királyaink és hőseink vére által már megszentelt anyaföldet Égi Királynőnk jussaként megvédjék - az utolsó rögig. Megvédjék azért, hogy A Regnum Marianum területén minden magyar anya és minden magyar apa megédesülhessen, és a nemzet ekként megmaradhasson. 
Világrészek - köztük Európa - tragikus népességfogyásának korában élünk. Oly korban, amikor a nem hivatalos 0.8 gyermek számadata azt mutatja, hogy a nemzeti vészkorszakba sodródott, "magyar" országunkban - statisztikailag - immár egyetlen magyar gyermek sem születik meg. 
A mintegy két évszázada kezdődött népfogyatkozás felgyorsítását a mára nemzethalált megelőlegezőföldfogyatkozás sietteti. Ezért ezt az intő jelű napot a Földfogyatkozás Napjaként, de a tiltakozásunkat jelentő kérdőjellel kell fölrónunk történelmünk tépett lapjára. A nemzetünk vészkorszakát népirtással előkészítők tudják: ahol nincs anyaföld, ott nem teremnek otthont, babát, hazát szülő anyák sem. Mi, megmaradt magyarok érezzük még ezt a veszélyt, s ezután is tenni fogunk ellene. 
Ezt a végveszélyt jelzi a legújabb egri csillag: Váradi Miklós, aki törött karja ellenére furikban elférő hazájával vágott neki az országos útnak. És ezt a jelbeszédet nem értette az ő "földije", az érseki palotában székelő főpap. Pedig lelki érzékszervéhez eljuthatott volna az a sírás, nyikorgás, csikorgás és nyögés, amit a furik kereke ad. S ha meghallja, könnyen megérti azt is, hogy ez nem valami egyszerű és alantas zaj. Ez inkább igazi, magasztos zene. Hasonlít ahhoz, amit a velencei vendég, Gellért püspök hallott ezer éve egy kézimalmot forgató, munkáját énekkel végző, magyar asszonytól: "symphonia ungarorum". Magyar sorsszimfónia! Ez pedig ma nem más, mint a maradék hont talicskában mentő, toló, egyetemesen tiltakozó, (katolikusként is protestáns és protestánsként is katolikus) igaz, Magyar Sors. 
Ha erre és nem arra ügyel, hogy tiltásával befogja a még szólni tudók száját, ha nem takarja el a még hallók fülét és a még látók szemét, akkor talán fölsejlik neki egy alapvető, istenigazság is. 
Az, hogy még a Teremtőt is megilleti egy kis agyagos föld, meg egy szemgödörnyi könny, amiből összegyúrhatja majd az első embert - vagy az utolsó magyart! 
Redivivus 
Kapcsolódó: 
   Orbán az EU kezébe adná a magyar állam jogosultságait 
   Hogyan vették meg a devizahitel ügyekben döntő bírákat? 
   A magyar államadósságot nem lehet visszafizetni! 
Megjegyzés: talán megérem még, hogy Orbán talpa alatt fütyül a szél... - KJ 

Csecsenföld elnöke: "Felháborít az ukrán
vezetés akciója, csecsenek ezrei várják a
parancsot" 

2014-05-04. 15:28 Kuruc.info 
Ramzan Kadirov, Csecsenföld vezetője az ukrán megtorló akcióról kijelentette, hogy segítséget kértek tőle Szlavjanszkból, amelyet nem hagyhat figyelmen kívül. 
Az oroszbarát Kadirov már többször kommentálta az ukrajnai megtorló akciókat, ez alkalommal kitért az ENSZ tevékenységére az ukrajnai helyzet miatt. "Az elmúlt napok eseményei kapcsán már másodszor jelenthetem ki, hogy felháborít az ukrán vezetés akciója Donyeck megyében és egész Kelet-Ukrajnában"-írta Instagramjában. 
 
Ramzan Kadirov, Csecsenföld vezetője

"Ha Ukrajnában törvénytelen bandák tombolnak, és az illegális kormány ehhez segítséget nyújt, még többszörösen felháborítóak az ENSZ Biztonsági Tanácsában született döntések az ukrán helyzet kapcsán. Korábban, mikor a mi földünkön ontottak vért a rejtőzködő terroristák, az ENSZ akkor is hallgatott. Én megértettem, hogy ennek a szervezetnek nincs önálló véleménye." (Csecsenföldön Szaúd-Arábia és CIA pénzén bérelt muzulmán szélsőségesek, elsősorban vahabiták ölték a lakosságot, és mellékesen még saját zsebre túszszedéssel is üzleteltek). "Látható, hogy az ENSZ szinte valamennyi országa az USA és Nyugat-Európa utasításai szerint jár el a vitás kérdésekben. Nagyon sok segélykérő kiáltás jut el hozzám Szlavjanszkból, és ezek a segítségkérések nem maradnak válasz nélkül. Mi nem hagyjuk honfitársainkat egyedül a bajban. Tanácsolom,hogy aki elfelejtette, nézzen vissza történelembe, nem minden háborút Oroszország kezdett, de mindet ő fejezte be, és csak ritkán volt vesztese harcai nak, hiszen a veszély órájában egyként mint egy család száll az egész nép harcba." 
 
Az ENSZ-ben folyó üres locsogás nem érdekli

Kadirov szavai szerint csecsenek ezrei már ma azonnal hajlandóak a békés ukrán lakosság segítségére sietni. "Csecsenek ezrei várják a parancsot, melyet azonnal végrehajtanak. Biztos vagyok benne, hogy más régiókban is ez a helyzet" - mondotta Ramzan Kadirov. "Oroszország egész népe osztja Vlagyimir Putyin véleményét az ukrán helyzetről. Ez a fontos és nem az ENSZ-ben folyó üres locsogás". (A csecsenek valóban félelmet és kegyelmet nem ismerő harcosok, korábban évszázadokig ők alkották az orosz cárok testőrségét.) 

Admina Muhametsina
Krím, Bahcsiszeráj 

A CIA és az FBI is segíti Kijevet? 



2014. május 04., 09:08 Hír TV - MNO 
Az ukrán miniszterelnök szerint a helyi hatóságok felelősek azért, hogy nem akadályozták meg az erőszakot Odesszában. Közben a német Bild arról írt, hogy az amerikai titkosszolgálatok is segítik a kijevi kormányt. 
   
Az amerikai CIA és az FBI is segíti az ukrán kormányt - erről a német Bild írt vasárnapi számában. A lap szerint az amerikai ügynökök arról adnak tanácsokat Kijevnek, hogyan lehet véget vetni a kelet-ukrajnai oroszbarát lázadásoknak. Eközben oroszbarát tüntetők szállták meg az ukrán biztonsági szolgálat székhelyét Donyeckben. A demonstrálók az épület előtt ukrán zászlókat égettek. Luhanszkban - ukrán sajtóhírek szerint - Moszkva-barát szakadár fegyveresek buszokkal ismeretlen helyre szállították az ukrán sorkatonákat. 
 
A CIA és az FBI is segíti Kijevet?A CIA és az FBI is segíti Kijevet?

Ukrán katonai helikopter szállt fel bevetésre Kelet-Ukrajnában. Az akciót a földön számos harckocsi kísérte. A hadsereg a hétvégén is folytatta hadműveleteit, amelyek célja, hogy visszavegyék a középületeket az oroszbarát szakadároktól. A támadásban számos szeparatista életét veszítette. 
A hadsereg eddig a Szlovjanszk környéki városokban volt aktív, mostanra pedig körbevette az oroszbarát aktivisták szlovjanszki központját is. A szakadárok készülnek a harcra - a barikádokat fegyveresek védik, és az ukránoktól zsákmányolt lánctalpasok is bevetésre készek. Szerintük nemcsak a hadsereggel, hanem a szélsőjobboldali ukrán szervezetekkel is meg kell küzdeniük. 
A szakadárokat egyre több civil tüntetőt támogatja azután, hogy Odesszában több tucatnyi társuk veszítette életét. Az aktivisták megszállták a donyecki biztonsági szolgálat székhelyét, az épület előtt pedig ukrán zászlókat égettek. A városban egyben megemlékeztek az odesszai vérengzés áldozatairól. "El sem tudtuk volna képzelni, hogy ilyesmi megtörténhet itt, a mi Ukrajnánkban. Soha nem fogjuk megbocsátani a kijevi juntának, hogy engedte ezt" - mondta egy helyi lakos. Az odesszai összecsapásokban több mint negyvenen haltak meg. A halottak többsége oroszbarát tüntető, akikre valószínűleg ukrán nacionalisták gyújtottak rá egy épületet. 
A helyi hatóságok felelősek az erőszakért 
Arszenyij Jacenyuk ukrán miniszterelnök a BBC-nek azt mondta: a helyi hatóságok felelősek azért, hogy nem akadályozták meg az erőszakot. Az odesszai régió rendőrfőnökét már el is bocsátották. Az odesszai vérengzés más városokban is feltüzelte az oroszbarát aktivistákat. Luhanszkban is egyre több civil csatlakozik a szakadárokhoz. 
A Nyugat és Oroszország továbbra is egymást okolja az erőszak terjedéséért. Miközben Washington Moszkvát vádolja beavatkozással, addig az Egyesült Államok is segíti az ukrán kormányt. A német Bild szerint az amerikai CIA és az FBI ügynökei már megjelentek Kijevben. Arról adnak tanácsokat a kormánynak, hogy miként vessen véget a kelet-ukrajnai lázadásoknak. 
Kapcsolódó: 
   Fegyverkezésre szólít Ukrajnában a NATO főtitkára 
   Német sajtó: amerikai megszállók Kelet-Ukrajnában 
   Az amerikaiak elítélik a kormányt 
 
Ukrán parlamenti képviselő élteti az Odesszai tömeggyilkosokat

"Bravo Odessza hősei! Bravo!"

Irina Farion, a fasiszta ukrán Szvobada párt képviselője imigyen dicsérte tegnap Odessza "hőseit": 

Farion úgy nyilatkozott, ami már messze túl van még a russzofóbiáján is - "ez a nép büntetése a genocidium miatt." 

"Bravo, Odessa! Ti megmutattátok az igazi ukrán lelkületet. A Ti szüleitek a nagy nacionalisták Ivan és Jurij Lip. Az ördögök égjenek a pokolban! Futball fanatikusok-a legjobb lázadók! Bravo!" 

Ezt nyilatkozta ez 43 orosz legyilkolása, és közel százötven súlyos megsebesítése után! 
 
Mikola százados aki Odesszában szintén szervezte a gyilkosságokat. Ő is lőtt a szakszervezet házából kimenekülő fegyvertelen és égő emberekre. Több rendőrségnél szolgáló rendőr is együttműködött a gyújtogató csőcselékkel. 
http://www.youtube.com/watch?v=32wqgaqbIp8&feature=youtu.be

Egy fotó Odesszából, hogy a kimenekülő égő embereket lelövik.

Odessza bosszúra készül 
Ukrajna robog a teljes körű polgárháború felé 
Az odesszai antimajdan szervezői bosszúra készülnek a Szakszervezetek Házát felgyújtó, 38 embert meggyilkoló ukrán nacionalisták ellen. Az antimajdan aktivistái közösségi oldalakra rakják ki a május 2-i pogromban részt vett beazonosítható személyek lakcímét és telefonszámát. 
Az odesszai "antimajdan" közösségi oldalán a vkontakte.ru-ban olvashatók a beazonosított személyek adatai, továbbá ugyanitt az odesszai pogromban meghalt emberek fényképei is láthatók. 
Az odesszai Majdan hívei arra szólították fel híveiket, ne menjenek ki az utcára. 
oroszvilag.hu 
Kapcsolódó: 
   Moszkvát sokkolta a Nyugat kijevi vezetéssel kapcsolatos elégedettsége 
   Timosenko arra kéri a veteránokat, hogy szervezzenek Odessza ellen egy támadást 


Gyülekeznek az orosz bombázók a Krímen 



2014. 05. 04. 19:53 MTI - Origo 
Több tucat orosz harci repülőgép, köztük bombázók és vadászgépek jelentek meg az utóbbi napokban a Krím félsziget légterében - közölték vasárnap szemtanúk és elemzők.
Egy helyi légügyi szakértő elmondta az AFP francia hírügynökségnek, hogy szombaton számos gép átrepült Szimferopol fölött, köztük szuperszonikus hadászati bombázók és nagy katonai szállító repülőgépek, valamint légi utántöltő repülőgépek, MiG-29-es vadászgépek és egy Szu-34-es vadászbombázó is. 
Oroszország valószínűleg arra készül, hogy megerősítse katonai jelenlétét a félsziget térségében - mondta egy másik szakértő, aki filmre is vette a harci gépeket. Szimferopol környékén sok szemtanú is beszámolt hasonló tapasztalatairól. 
A moszkvai védelmi minisztérium vasárnap elutasított minden magyarázatot. Az orosz sajtó szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken felkeresi a Krímet, először azóta, hogy Oroszországhoz csatolták a területet. 
Kapcsolódó: 
   Vizsgálatot ígérnek az ukránok a lázadókra gyújtott ház miatt 
   Az ukrán hadművelet "az utolsó szög volt a koporsóban" 
   Kiszabadultak az EBESZ megfigyelői 
   Egymást vádolja Moszkva és Kijev az odesszai vérontásért 
   A nyugatot felőrlő háború készül Kelet-Ukrajnában 
   Lembergben felgyújtották az Orosz Kultúrális Központ épületét 
   Donyecki Népköztársaság bejelentette, hogy megalakult az első ezred az önálló hadsereg 
Olvasó: Van egy videó Szlovjanszkból és remélem a hír igaz. Szlovjanszkba megérkeztek az orosz erők. Az utcán üdvrivalgással fogadták őket: http://www.youtube.com/watch?v=mqza2VjIg2s 
 
Szlovjansz Polgárőrség



"Rendkívüli válság" szükséges az "Új
Világrend" fenntartásához, írja az elit
szervezet 

JANUÁR 24, 2014 Infowars.com - Idők jelei 
A Washingtoni központú prominens stratégiakutató szervezetnek, az Atlanti Tanácsnak írva, Harlan K. Ullman arra figyelmeztet, hogy egy "rendkívüli válságra" van szükség az "Új Világrend" fenntartásához, aminek kisiklatását a rendszeren kívüli tényezők, mint például Edward Snowden veszélyeztetik. 
 
Az Atlanti Tanács Globális Állampolgár Díjának átadása, 2013, New York City

Az Atlanti Tanács egy igen befolyásos szervezet, amit szoros szálak fűznek a világ számos vezetőjéhez. Jelenleg Brent Scowcroft tábornok, az Egyesült Államok George H.W. Bush elnöksége alatti nemzetbiztonsági főtanácsosa vezeti, aki Barack Obama tanácsadója is volt már. 

Harlan K. Ullman a "shock and awe" (sokk és megfélemlítés) elmélet kidolgozója, jelenleg a különböző államfőknek tanácsadói szolgálatot biztosító Killowen Csoport elnöke. 

A "Terror elleni háború nem az egyetlen veszély" című cikkében Ullman azt fejtegeti, hogy a világban folyó "tektonikus változások átformálják a nemzetközi geostratégiai rendszert", arra a következtetésre jutva, hogy nem a Kínához hasonló katonai nagyhatalmak, hanem a rendszeren kívüli szereplők, mint Edward Snowden, Bradlay Manning és anonim hekkerek jelentik a legnagyobb veszélyt a "365 éves vesztfáliai rendszer számára", mert arra bátorítják az embereket, hogy vegyék kezükbe sorsuk irányítását és szüntessék meg az állami kontrollt. 

"Nagyon kevesen figyeltek fel erre és még kevesebben tettek valamit az ügyben," jegyzi meg Ullman, azon keseregve, hogy az "információs forradalom és a valósidejű globális kommunikáció" letéríti a George H.W. Bush által már több mint két évtizede beharangozott "új világrendet" a vágányról. 

"Egy rendkívüli válság nélkül nem sok esély van arra, hogy a megbukott vagy omladozó kormányzás által okozott károk visszafordíthatók vagy korlátozhatók legyenek," írja Ullman, arra célozva, hogy egy másik szeptember 11 jellegű kataklizma lehetővé tenné az állam számára, hogy megerősítse dominanciáját, miközben a "rendszeren kívüli új szereplők jelentette veszélyeket is izolálhatnák, csökkenthetnék és kiküszöbölhetnék". 

Ullman tehát arra a következtetésre jutott, hogy az államon kívüli szereplők és egyéni hatalommal rendelkező személyek elmozdítása szükségszerű az új világrend megmentése érdekében. Az anyag tartalmából úgy tűnik, hogy az Atlanti Tanács definíciója szerint az "új világrend" egy globális technokrácia, amit a nagytestvéri kormány és a nagyvállalatok fúziója vezet, és amely alatt az állampolgárok egyéniségét a transzhumanista szingularitás veszi át. 

Ullman retorikája némiképp hasonlít a Trilaterális Bizottság társalapító és rendszeres Bilderberg résztvevő Zbigniew Brzezinski által kifejtettekhez, aki 2010-ben a Külkapcsolatok Tanácsa egyik gyűlésén elmondta, hogy a "globális politikai ébredés" és az elit tagjai közötti csatározások hátráltathatják a világkormány felemelkedésére irányuló törekvéseket. 

A "rendkívüli válság" előidézésére tett burkolt felszólítás pedig kísértetiesen emlékeztet az Új Amerikai Évszázad Projekt 1997-es kijelentéséhez, amiben afelett siránkoznak, hogy "egy katalizátorként ható súlyos esemény, mint egy új Pearl Harbor hiányában" az amerikai militarizmus kiterjesztése lehetetlen. 

2012-ben pedig Patrick Clawson, a befolyásos, Izrael párti Washingtoni Közel-Keleti Politika Intézet (WINEP) tagja vetette fel, hogy az Egyesült Államoknak egy megrendezett provokációra van szüksége az Irán elleni háború elindításához. 

Vajon Ullman aggodalma arra enged következtetni, hogy az elit tart az Internet segítségével egyre gyorsabban folyó "globális politikai ébredéstől"? 

Időkjelei: A Bibliából tudjuk, hogy az Antikrisztust szinte "az egész világ" követni fogja. A dolgok jelen állása szerint azonban egyre több ember látja meg a világ irányításában rejlő problémákat, így valószínűleg szükség lesz egy megrendezett akcióra a felemelkedő új világrend ellen, amolyan irányított rendszerváltásként, hogy az "Új Világrendet" egy még újabb győzhesse le, ezúttal az Antikrisztus vezetése alatt. Így azok a "felébredtek", akik csupán egy politikai szervezkedést látnak az elit törekvéseiben, teljes vállszélességgel a "megmentő" erő mellé állhassanak majd. 

"Mert sok hitető jött e világra, a kik nem vallják a Jézust testben megjelent Krisztusnak. Ez a hitető és az antikrisztus." 2. János 1:7 

"Az antiszemitizmus nem fér össze az
emberséggel" - pályázatot hirdetett a
"Magyar" Külügyi Intézet 

2014-05-04. 20:21 Kuruc.info 
Még véletlenül sem a trianoni katasztrófa valóságos okairól, a két világháború közötti Magyarország külpolitikájáról, a hidegháború korszakáról vagy éppen napjaink világpolitikai kérdéseiről írnak ki pályázatot középiskolás diákok számára. Nem: a téma csak és kizárólag az "antiszemitizmus elleni küzdelem" lehet, még egy külpolitikai témákra szakosodott intézetben is. A győzteseknek járó jutalom pedig: utazás Auschwitzba. 

Íme, a pályázati felhívás: 
"A Magyar Külügyi Intézet a "Civil Alap 2014 - pályázati program" keretében pályázatot nyert "Az antiszemitizmus nem fér össze az emberséggel" című, 723. azonosítószámú beadványával. 
A projekt keretében az Intézet két auschwitzi utazást szervez 11-11 fiatal részére, két holokauszt-oktató és két munkatárs kíséretével, amelyhez várjuk szakiskolák és szakközépiskolák diákjainak jelentkezését. 
A program három elemből épül fel: 
felkészítő egynapos hétvégi tréning a Külügyi Intézetben (április 26. /augusztus 30.) 
három napos auschwitzi látogatás (május 23-25. /szeptember 19-21.) 
értékelő egynapos foglalkozások a Külügyi Intézetben (június 28./október 11.) 
A projektben való részvétel feltétele egy kézzel írt motivációs levél (maximum 1 oldal), melyben a jelentkező diákok leírják, miért szeretnének részt venni a programban. A leveleket kérjük április 6-ig postai úton eljuttatni Intézetünk postacímére (1016 Budapest, Bérc utca 13-15.), vagy elektronikus úton, scannelve a m.szalai@hiia.hu e-mail címre. 
A hétvégi felkészítő foglalkozás végén a diákok előzetes feladatokat kapnak az útra, a programot lezáró foglalkozásra pedig egy projektet kell elkészíteniük, amelyben ismertetik és értékelik az utazás során látottakat és hallottakat." 
Perge Ottó - Kuruc.info 
Kapcsolódó: 
   Egy zsidó tábornok fia a történelmi hazugságokról 

Zsidók által szervezett vérfürdők. Feltétlenül olvasd el! 

A második világháború kirobbantásában is szerepet játszott Palesztina minőségi zsidókkal való feltöltésének szándéka. 
Jellemzően sehonnan nem akartak elmenni, ahová befészkelték magukat és ez a cionistáknak, vagyis inkább a Amerikában és más nemzet élén befészkelődött kozmopolita zsidó vezetők érdekeinek ez részben ellent mondott. 
network.hu 
Azon zsidóknak, akik különböző gazdasági, gyarmatosítótó és katonapolitikai, faji ( rassz) - politikai okok miatt is létre akarták hozni a zsidó kirakatállamot, be akartak ékelődni a Palesztin olajtérségbe és bástyát, ugródeszkát akartak létrehozni a további modern gyarmatosításhoz (Láthatod napjaink törekvését!) , azoknak nem kedvezett a kivándorlási szándék hiánya. 
Ezért a cionista fegyvert kiötlő kozmopolita zsidó bűnszövetkezet sok egyéb nyereséget hozó II. világháborúval, a mindennemű fegyverkező általános pénzelésével, szponzorált, általános népirtással, közte a saját fajuk minősítő selejtezésével létrehozta a menekülési kényszert. 
Olvasd csak el az alábbiakat is és talán jobban érthetővé válik számodra a jellemző (A kivétel lehetőségével!) zsidó lélek! Előbb megérted miként volt a náci vezérkarban számtalan zsidó származású. Hogy miként lehetett a nemzeti szocialista eszme atyja, Hitler felfedezője az osztrák zsidó Dietrich Eckart. Megérted, hogy Hitler és az NSDAP fő ideológusa miként lehetett a zsidó Alfred Rosenberg. 

Ha megérted a zsidó gondolkodást, nem döbbensz le, hogy a zsidó Torgeumada főinkvizítor vezényletével a spanyol zsidók miként mészárolhatták tízezer számra és üldözhették fajtestvéreiket ( rassz!). 
Ezek a zsidók egészen a magyar Délvidékre és egészen Budáig költöztek. Sejtheted miként alakult ki az a perverz genetika, mely az 1991- ben kezdődő "jugoszláv" háborúban mutatta meg a foga fehérjét. 
Többek között sejtheted, hogy Nemzetünkre nézve milyen következményei lettek a szentistváni rendszer által beengedett ejrópai, majd a spanyol és a galíciai zsidók beékelődésének. 
Talán megérted végre, hogy kisebb- nagyobb fellendülésekkel, - inkább a lejtmenet ideig- óráig tartó megtorpanásától eltekintve miért így áll a Magyar Nemzet szénája. Megérthetnéd már végre, hogy mi, gójok mire számíthatunk ezen lények részéről! 
A pénz, a hatalomvágy, vagyis a parazitaság késztetése, mára a JUDAMEROPAI, majd totális VILÁGBIRODALOM- építő, - rabszolgatartó késztetés oly erős bennük, hogy még sajátjaikat sem kímélik! 

Megértheted, hogy miért nem tűrhetjük, hogy bármely társadalmi formában zsidók mesterkedjenek a Magyar, vagy bármely más nemzet élén és semmilyen kulcspozícióban, mert bizony ez a jellem nem csak az alábbi történetekben mutatkozik meg. Ez a megértés a jóravaló zsidók érdeke is! 

MAGYAR SORSOT - MAGYAR KÉZBE!

Persze ebben az ION COJA írásban is van egy csomó zsidó érdeket szolgáló smafu, akár csak 6013186-ós, akár 450000- es létszámot, a tényleges áldozatok elhintett létszámát tekintve is. 

        Kőműves Géza
        Sopron 

Tomás de Torquemada a zsidó inkvizitor és zsidó társai valójában vérfürdőt rendeztek Spanyolországban

Egymást gyilkolták a zsidók. Akiről feltételezték, hogy tudott a zsidók által, zsidókról felállított lista tartalmáról, vége volt. Tamást később a zsidó unokaöccse szúrta le. 
 
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Torquemada főinkvizítor

Tomás de Torquemada (magyarosan Torquemada Tamás, teljes nevén Tomás de Torquemada prior de Santa Cruz) (1420. Valladolid - 1498. szeptember 16. Ávila) Domonkos-rendi pap, 1481-1498 között spanyol főinkvizítor. Hitvallása: "Egy ország, egy nép, egy vallás". Ő fogalmazta meg azt a rendeletet (ediktum), amit a spanyolországi zsidók 1492-ben történt kiűzése követett. Nevéhez több ezer ember lemészárlása és elűzése kötődik. Kikeresztelkedett muzulmánokat és zsidókat is meggyilkoltak idejében, mivel áttérésük nem feledtette etnikai hovatartozásukat. A történelem úgy értékeli, hogy Spanyolországban egy "kis holokauszt" ment végbe. 

Élete 
 
A spanyolországi Valladolidban született. Tomás de Torquemada zsidó származású volt, nagyanyja kikeresztelkedett marrán zsidó nő volt. Torquemada dominikánus szerzetes lett, s hogy származásáról elterelje a figyelmet, buzgón, nagy odaadással dolgozott azon, hogy a zsidó és muszlim hittől megtisztítsa egész Hispániát. 

1481-1498 között működött az újonnan meglakított Inkvizíció (El Santo Oficio de la Santa Inquisition) élén. Ebben a hivatalában 97 321 embert ítélt el, köztük több ezret máglyahalálra. 

Az El Santo Oficio de la Santa Inquisition, közismertebb nevén a spanyol inkvizíció 1478-ban alakult, II. Ferdinánd aragóniai király és Kasztíliai Izabella uralkodása alatt. A spanyol inkvizíció független volt a római egyháztól, így világi mozgalomnak tekinthető. A Spanyol Inkvizíció a pápaság inkvizíciójától függetlenül jött létre 1478-ban elsősorban azon megtért zsidók és muzulmánok megbüntetésére, akikről a spanyol monarchia úgy gondolta, áttérésük csupán színlelt. 

A XV. század végén a spanyol egységesítési folyamat fontos részét képezte a katolikus uralkodók, Aragóniai Ferdinánd és Kasztíliai Izabella számára a vallási egység megteremtése. 1478-ban IV. Sixtus pápa engedélyt adott a spanyol korona számára az állami inkvizíció bevezetésére. Ez azt jelentette, hogy az uralkodó nevezhette ki és foszthatta meg méltóságától az inkvizítorokat. 1480-tól kezdve a székhely Sevillában volt, a joghatósága pedig az egész ország területére érvényessé vált. Ténylegesen csak egy év múlva kezdte meg működését. Fő feladatául a zsidóeretnekség gyökeres megszüntetését tűzte ki célul az "újkeresztények" körében. Ferdinánd ragaszkodott az erős pápai támogatáshoz, és egy mindenek fölött álló komoly inkvizíció felállításához. A spanyol inkvizíció egész Európában elrettentő példaként szolgált, ezért Sixtus 1482-ben formálisan elítélte azt. Valójában azonban nem bánta, hogy az általa gyűlölt eretnek irányzatok ellen olyan keményen fellép. A Domonkos-rend ka pta meg a végrehajtás feladatát, vezetőül pedig Torquemada Tamást választották. A spanyol inkvizícó pápaságinál sokkal keményebb, durvább eszközökkel dolgozott, a halálbüntetést is jóval gyakrabban alkalmazta. Szörnyű tevékenysége következtében hamarosan már a spanyol őslakosok sem érezhették magukat biztonságban. A Spanyol Inkvizíciót csak 1834-ben szüntették meg. Torquemada Aragóniai Ferdinánd király gyóntató atyja volt. Torquemada fogalmazta meg azt a rendeletet (ediktum), amellyel II. Ferdinánd aragóniai király és Kasztíliai Izabella a spanyolországi zsidókat 1492-ben kiűzte az országból. 1498 szeptember 16-án Segoviában halt meg, a Domonkos-rend kolostorában, ahol már 22 éves korában, mint rendfőnök működött. 

A zsidók kiűzése Spanyolországból

A zsidók már ott voltak Spanyolországban a Birodalom korai időszakáról kezdve, tehát nagyon mélyen gyökerező, nagyon gazdag közösség volt, de ahogy az üldöztetések növekedtek Európában, és egyre több helyről utasították ki őket, a spanyol társadalomra is nyomás nehezedett. 1378-ban, Sevillában egy pap kezdte azt tanítani, hogy a zsinagógákat meg kell semmisíteni, és a zsidó lakosságot gettókba kell tömöríteni. 1390-ben mind a püspök, mind Kasztília királya hirtelen meghalt. A zsidóság helyzete nagyon sötétre fordult, mert őket kezdték vádolni ennek a két személynek a haláláért. 

Könyvmáglya

1391. június 4-én Sevillában pogrom tört ki a zsidóság ellen és egész Hispániára kiterjedt. Ennek a következtében zsidóság egyharmada elpusztult, egyharmada áttért a kereszténységre, a maradék pedig elhagyta hazáját. 1391-től számíthatjuk a kiűzetés tragédiájához vezető út kezdetét: ekkor került sor Ferrant Martinez zsidóellenes akciójára Sevillában, amikor kényszertérítések eredményeképp mintegy 100 000 zsidó konvertált - hatalmas szám a XIV. századi Európában! Becslések szerint a kb. 300 000-es "spanyol" zsidó lakosság harmada az üldözések áldozatául esett és egy harmadik harmad valahogy megmenekült, vagy országon belül bújt el, vagy külföldre szökött. Valójában már a XIII. század közepén felmerül az igény az egész hispániai zsidóság áttérítésére: Sevilla 1248-as, III. Ferdinánd király (1217-52) által kiharcolt kapitulációja folytán Granada kivételével majdnem egész Hispánia keresztény uralom alá került, és ez azt a vágyat keltette a hispánok egy részében, hogy véget ve ssenek a hitbéli sokféleségnek. [7] Ennek köszönhetően rendezik meg 1263-ban a barcelonai hitvitát Móse bem Náhmán de Gerona (Náhmánidesz) rabbi és Pablo Christiani barát között, I. Jakab aragóniai király színe elott. Náhmánidész a vita után menekülni kényszerül ugyan, de a zsidók nagy többsége ekkor még nem érzi olyan fenyegetőnek a légkört, hogy áttérésre gondolna. Ezen időszak rabbijai elkezdték átgondolni, hogy miért is történhetett meg ez az áttérési hullám és felismerték, hogy a hit megkopása és az asszimiláció következtében állt elő ez a helyzet. 

Így megjelenik egy csoportja a zsidóságnak, akiket konverzoroknak, áttért zsidóknak neveztek. Mivel ők már kereszténnyé lettek, bejuthattak a társadalom felsőbb rétegeibe, beleértve a nemességet és a királyi réteget is, nem kellett már számolniuk a diszkriminációval. Pontosan ez a tény vezet a legnagyobb robbanáshoz Spanyolországban. 

Három csoportosulást különböztetünk meg ebben az időszakban a zsidóságon belül: a konverzorok csoportját, azon zsidókat, akik megtartották a zsidó identitásukat és az ú.n. marranókat (spanyolul: disznók), akik ugyan formailag áttérnek, de a magánéletben megtartják a zsidó szokásokat és vallást. 

Általában ezek a csoportok továbbra is együtt élnek, ami óriási feszültséget eredményez, mert az áttért zsidók antiszemitává válnak. A konverzor csoport viszont egyre feljebb kerül a spanyol társadalomban, amit a tömegek egyre nagyobb féltékenységgel néznek. Megpróbálnak nyomást gyakorolni a társadalomra, hogy közösítsék ki őket, de ezt már vallási alapon nem lehet megtenni, hiszen már ők is keresztények. Faji alapon próbálkoznak tehát. A spanyolok elkezdik a családfájukat kutatni, hogy biztosítsák: nincs zsidó rokonuk. 

Aragóniai Ferdinánd és Kasztíliai Izabella

Ekkor létrejön egy érdekházasság Spanyolországban. Korábban az ország fejedelemségekből állt. Az uralmon lévő IV. Henrik kasztília királyának mostohatestvére és örököse, Kasztíliai Izabella, valamint Ferdinánd, Aragónia trónörököse között létrejött házasság teszi le egy egységes spanyol királyság alapkövét. A cél, hogy Spanyolországot a kereszténység zászlaja alatt egyesítsék. 

A zsidóság még anyagilag is támogatta őket, mivel feltételezték, hogy II. Ferdinándnak anyai ágról való zsidó származása miatt befolyásolni tudja a társadalmat, hogy nagyobb toleranciát mutassanak a zsidóság felé. Kezdetben ez így is történt. Róma azonban nyomást gyakorolt Spanyolországra, hogy ott is állítsanak fel inkvizíciós bíróságokat, és a konverzorokat bélyegezzék eretnekeknek. Ferdinánd először ezt visszautasítja, de Izabella hatására mégis megteszi, mivel pletykák kezdenek terjengeni, hogy Ferdinándot vissza akarják téríteni a judaizmusba. 
Ugyanebben az évben egy hatalmas nyílt tárgyalást tartottak, ahova konverzorok ezreit hívták meg, és rájuk bizonyították, hogy megtérésük hamis, majd kivégezték őket. Fontos ismét hangsúlyozni, hogy ezeknek az inkvizícióknak semmi közük nem volt a nem áttért zsidósághoz; céljuk a keresztény egyház berkein belül az eretnekség kiirtása volt. A konverzorokat és marranókat vizsgálták meg, hogy vajon gyakorolják-e a zsidó szokásaikat. Ez ötven éven át tartott. 

1491-ben megváltozik a helyzet. Toledóban a konverzorok és marranók ellen vérvádat emelnek. Egy állítólagos összeesküvést lepleznek le, melynek célja a spanyol király trónfosztása volt. Ez volt az a fordulópont, mely a Spanyolországból való kiűzetéshez vezetett. 1492. január 2-án Ferdinánd és Izabella győzelmet aratnak a granadai muzulmánok fölött és ezzel Spanyolország egységes keresztény állam lesz. 

Torquemada, a spanyol inkvizíció feje szerint a zsidók mindaddig, míg Spanyolországban maradnak, kísértést jelentenek a konverzorok számára, hogy gyakorolják a zsidó örökségüket. Ráveszi Ferdinándot, hogy adja ki a száműzetés rendeletét, melynek lényege, hogy a zsidók vagy elhagyják az országot, vagy áttérnek. 1492. március 31-én ki is adják ezt a rendeletet. 

Ez a rendelet megtiltotta, hogy bárki aranyat, ezüstöt és drágakövet vigyen magával. A kérdés az volt, hogy hova menjenek, hiszen a környező országok már korábban mind kitiltották a zsidókat, oda nem mehettek. Mi legyen a tulajdonaikkal, mely nem elhanyagolható vagyon. Hatalmas műkincsgyűjteményeket, zsinagógákat kenyérért adnak el. Ferdinánd udvarában élt egy zsidó, Don Jichák Ábrávánél, a király kincstárnoka. 1492 tavaszán azzal áll elő, hogy a zsidó közösség helyreállítja a flamand háború alatt kimerült kincstárat, vagyis megvásárolja a maradás lehetőségét. 

Torquemada egy furcsa lépést tesz, amelyről egy korabeli inkvizítor így ír: 
"Elment a királyi palotába, ruhája alá egy feszületet rejtett és szenteskedve nyíltan szólt a királynak: Tudok a király dolgairól. Lásd, itt van a Megváltó feszülete, akit az átkozott Júdás harminc ezüstpénzért adott el az ellenségeinek és feladta őt a vádlóinak. Ha ez a cselekedet tetszik, akkor adja el magasabb pénzösszegért. Ami engem illet, elállok minden hatalomtól, nem vállalom ennek szégyenét. Te leszel a felelős Isten előtt ezért az üzleti akcióért. Miután ezeket elmondta, letette eléjük a feszületet és elment."


 
Francisco Ricci: Auto de Fe (1683) Prado
Goya: Az Inkvizíció bírósága (Auto de fe de la Inquisición)


Ennek következtében Ferdinánd véghezvitte tervét a zsidóság Spanyolországból való kiűzetésével kapcsolatban. Négy hónapot kaptak arra, hogy elhagyják az országot. Kiűzetésük napjául 1492. augusztus 2-át (Tis'á Be'áv ), vagyis az első és második Templom lerombolásának napját írták ki. Hatalmas zsidó közösség kényszerült távozásra. Kétszázezer elhagyja az országot, százezer áttér. 
A kérdés csak az volt, hogy hova menjenek. Sokan Navarrába, Olaszországba, a mai Hollandiába, Törökországba, a Földközi-tenger kikötőibe vándoroltak és lassan felszivárogtak egészen Budáig. Százhúszezer Portugáliába vándorol. A portugál uralkodó nyolc hónapot engedélyez a maradásra, utána mehetnek, ahova akarnak. Ezért a tartózkodásért azonban hatalmas pénzösszeget kellett fizetniük. Később ezt az ajánlatot visszavonják: vagy áttérnek, vagy rabszolgák lesznek. A zsidó gyerekeket elszakítják szüleiktől, és Afrika partjainál lévő szigetekre száműzik őket. 
Idézet egy portugáliai zsidó krónikából: 
"Dél Tomis szigetét nemrégen fedezték fel. Ezt a szigetet különböző gyíkok, kígyók és más veszedelmes hüllők lakják. Mindenféle racionális érvet nélkülözött ez a hely. A király ezt a helyet arra használta, hogy elátkozott bűnösöket száműzzön ide, s úgy döntött, hogy ezek közé sorolja a zsidók ártatlan gyerekeit is, mivel a szülőket láthatóan Isten büntetése sújtja. Amikor ez a szerencsétlen óra elérkezett, hogy ezt a barbár dolgot végrehajtsák, az anyák arcukat karmolták fájdalmukban, mikor 3 évesnél kisebb csecsemőiket elvitték a karjaikból. Nagy tiszteletben álló vének szaggatták meg szakállukat, amikor saját testük gyümölcsét ragadták el tőlük. A gyerekek átható hangja kiáltott a menny felé, sírtak, mikor szüleik karjából kiragadták őket. Néhány asszony a király lábához vetette magát és azért könyörgött, hagy mehessen el gyermekeivel. De a király kegyelmét még ez sem indította meg. Volt egy anya, akit ez a rettenetes, megmagyarázhatatlan kegyetlenség annyira megrázott, hogy nem törődve a karjában lévő gyerek sírásával, egy hajóról a tengerbe vetette magát. Gyermekét ölelve együtt fulladtak meg.Végül, mikor ezek az ártatlan gyerekek Dél Tomis puszta szigetére érkeztek, amely nem volt más, mint a sírhelyük, kegyetlenül partra vetették és otthagyták őket. Majdnem mindegyiküket ezek a hatalmas gyíkok falták fel. Akik megmenekültek ezektől a hüllőktől, az éhségtől és az elhagyatottságtól pusztultak el." 
Így mentek el a zsidók Spanyolországból. 
   
Granada visszavétele 
Több évszázados küzdelem során egyesültek a hispán államok és 1479-től csak kettő maradt, Portugália és Spanyolország. A spanyol uralkodópár, Aragóniai Ferdinánd és Kasztíliai Izabella, legfőbb célja a rekonkviszta befejezése volt, ami akkor már csupán Granada városát jelentette. Ez 1492-ben sikerült teljesen, amikor Kasztíliai Izabella és Aragóniai Ferdinánd királyok elfoglalták az utolsó mór erősséget, Granadát. 
Kolombusz Kasztíliai Izabella és Aragóniai Ferdinánd spanyol uralkodóktól pénzt kapott, hogy elinduljon Amerikát felfedező útjára. Három hajóval - Santa Maria, Nina, Pinta - vágott neki az útnak. 1492. augusztus 3-án indult Palos kikötőjéből és 1492. október 12-én kötött ki az egyik Karib-tengeri szigeten. 
Torquemada tevékenysége arra is kiterjedt, hogy felkutassa kinek van legalább egyetlen zsidó, vagy muzulmán felmenője. Véleménye szerint a bűn már eleve a zsidók vérében van, amely átterjed az utódokra is, ezért ők hiába gyakorolják buzgón a keresztény vallásukat, akkor is bűnös emberek, mert őseik zsidók voltak. Ez faji megkülönböztetés volt már, emiatt a spanyolországi eseményeket a történelem "kis holokauszt"-nak értékeli. 
Ideje, hogy a zsidók és a magyarok is megtudják! Az áldozatok létszámát zsidó érdek szerint tupírozzák ebben az írásban is! 
Ki küldte Auschwitzbe a 460.000 zsidót Magyarországról? 
Éveken át úgy tudtam én is, mint más, hogy a magyarok, a románokkal ellentétben, Auschwitzbe küldték, a halálba, polgártársaikat a zsidókat. Magyarországról 1944-ben százezer számra küldtek zsidókat a haláltáborba vasúton, ahonnan nagyon kevesen tértek azután haza. Az eset jól ismert és sokat hangoztatott. Én magam is többször írtam a témáról, az 1990 előtti hivatalos történelem tudomány nyomvonalát követve, miszerint amíg a romániai zsidók nagy része megmenekült, addig a magyarországiak egy dúrva megsemmisítésnak voltak alávatve. Maga Winston Churchill is beszélt erről a magyar történelmi eseményéről, mint az emberiség legvisszataszítóbb gyilkosságáról. Ez volt az 1991-ben megjelentetett Transilvania Invincibile Argumentum című könyvem egyik fejezetének a címe is, amely viszont jóval 1990 előtt íródott. 
Ezt a fejezet címet újra használtam a 2004-ben megjelent Protocoalele Kogaionului című könyvemben, de itt már azért, hogy megkövessem régebbi állításaimat ebben a témában. Most megteszem újra, kijelentve, hogy az 1944-es magyarországi zsidók tragédiájáért nem a magyarok a hibásak sem a magyar hatóság! Még nem is a németek, mondhatnám!...Hanem a zsidók! 
Viszont hét évvel a Protokolljaim kiadása után azt tapasztalom, hogy hipotéziseim nem jutottak el egyetlen magyarhoz sem. Ez természetesen az én hibám elsősorban, mert nem tudtam soha jól eladni az írásaimat. Most újra jelentkezem, több okból is, amelyek közül az egyik, hogy a csíkszeredai fiatal székely hokisok még büszkébbek legyenek arra, hogy magyarok és nem, Isten őrizz!, románok... 
1990 után, mint ismert, a románok is azon kapták magukat, hogy holokauszttal vádolják őket is! A vádlók kétes foglalkozású zsidó szerzők voltak. Egyik napról a másikra a romániai holokauszt szakértői lettek. Magam elég informáltnak tartottam ahhoz, hogy válaszoljak a vádakra. Így kerültem, akarva-nem akarva, bele ebbe a hórába, amit ha belekerültem, akkor végig kell járni, vagyis tovább kellett informálódjak ebben a témában. Eljutottam oda, hogy megtudjam, mennyire megalapozatlanok a jól ismert magyar vádak! Ismétlem: magalapozatlanok! Kitaláltak vagy legjobb (legrosszabb!) esetben is eltúlzottak. 
Pontosítom, hogy a magyarországi zsidók sorsáról, akiket Auschwitzbe küldtek, nem egy kormányülésen, se nem a budapesti parlamentben döntöttek. Még nem is egy náci gyűlésen. A döntés a legmagasabb színtű zsidó kezdeményezésre született: a Zsidó Ügynökség Megmentő Bizottságában! 
Állításom alátámasztására Roger Garaudy, Az izraeli cionizmus pere című munkájának adatait használtam ( a romániai kiadás címe: Procesul sionismului israelian). Ennek a munkának az adatait még senki nem vonta kétségbe. Roger Garaudy, jól ismert baloldali egyéniség, demokratikus beállítottsággal, mentes mindenféle párt besorolástól, többször kapott kritikát egyesektől az utóbbi írásainak, úgymond, antiszemita jellege miatt, de senki sem tudta felróni neki azt, hogy valótlan vagy elferdített adatokat tett közzé. Roger Garaudytól olyan adatokat vettem át a témával kapcsolatban, amelyek mindenike zsidó szerzőktől vagy intézményektől származik. Idézek továbbá a Protocoalele Kogaionului című írás 77-79 oldaláról. Roger Garaudytól megtudjuk, hogy a Palesztinába jutáshoz nem volt elegendő a zsidó származás. Jó minőségű zsidó kellett legyen, magasabb minőségű anyagból gyúrva. A zsidók Palesztinába való belépésének feltétele az volt, hogy a majdani Izrael államnak ne legyenek a ter hére (47-ik oldal). Még 1935-ben egy jelentős cionista vezető, Ytzhak Gruenbaum felhívta a figyelmet arra, hogy meg kell legyen a felhatalmazásuk arra, hogy a bevándorlókat kiválogassák és ne fogadjanak be mindenkit (ugyanazon oldal). Úgy tűnik, hogy a Hitler által elfoglalt Európában azon zsidók részaránya, akik méltatlanok a Szentföldre való belépésre elérte a 90%-ot! Az Európából a nácik által elüzött zsidók problémája, akiket a cionisták nem siettek befogadni Izraelbe elsősorban a cionista doktrinából ered. A problémát nem a segítőkészség oldaláról, hanem az ország szükségleteinek szemszögéből kezelték (ugyanaz az oldal). Más cionista doktrinák szövegei sokkal kifejezettebbek, embertelen cinizmustól és pragmatizmustól átitatva. 
Íme, mi olvasható az 1943-ban a Zsidó Ügynökség Megmentő Bizottságának Memorandumában: Vajon mindenkit kell segítsünk, akinek szüksége van annélkül, hogy figyelembe vennők az egyének jellemzőit? Nem kellene az egésznek egy nemzeti-cionista jelleget adnunk és megpróbáljuk megmenteni azokat, akik hasznára lehetnek Izrael földjének és a judaizmusnak? Tudom, hogy embertelennek tűnik a probléma ilyenszerű felvetése, de világossá kell tennünk, hogy ha meg tudunk menteni 10.000 embert az 50.000-ből, akik hozzájárulnak az ország megerősödéséhez és a nemzet újjászületéséhez vagy az 1.000.000 zsidó aki teher lesz az országnak, akkor vissza kell fognunk magunkat és meg kell mentenünk azt a 10.000-et, a kivül maradt millió elkeseredett kérése és szitkozódása ellenére is (47-48-ik oldal). Tehát a 10.000 hasznos zsidó és az egy millió alkalmatlan közül a cionistákat csak a hasznos érdekelte. A többi egy millió (vagy hat) zsidóval történhetett bármi, akár meg is halhattak, nem jelentett veszteséget a cionistáknak. Ez a lehetőség nem zavarta egyik cionista vezetőt sem! Sőt, úgy tűnik, hogy éppen az ők érdekeit szolgálta! 
A fenti szöveg ugyanakkor emlékeztet arra, hogy mi is történt az Auschwitzbe érkezett zsidókkal: két táborra osztották őket a jellemzőik alapján, éppen a hasznosság elve szerint. Aki a német haditermeléshez hozza tudott járulni (az ország megszilárdításához) az életben maradt. A többiek, akik valóságos teher voltak a nácik számára is, mint emberi hulladékok gyorsabban befejezték földi pályafutásukat. 
Még megjegyezhetjük, hogy a fenti szöveget egy intézmény adta ki, nem pedig egy szívtelen, kótyagos egyén, és mégis tele van az emberiséggel szembeni határtalan megvetéssel, ami nem állt meg a kinyilatkoztatások színtjén, hanem nagyon is konkrét és reális következményei lettek meghatározva százezrek életét vagy eseteg milliókét, ha a mediatizált holokausztot és a zsidó szenvedést sírató propagandisták adatait vesszük alapul. Ilyen mérvű cinizmussal és megvetéssel csak irodalmi szövegekben vagyunk megszokva, ahol a magatartás és helyzetek ilyen eltúlzásának művészi szerepe van és a következmények is csak ezen a színten maradnak. Ebben az esetben ennek a szövegnek kimondottan gyilkos, emberírtó szerepe van. Hol van innen a híres zsidó szolidarítás? Miért nem működött? Az emberi szolidarításról nem is merek beszélni! 
Egyébként ezek a cionista szövegek a kétféle minőségű zsidókról, egy gyakorlati életfilozófiáról árulkodnak és egy idáig a történelemben nem létező pragmatizmusról, amely lélegzet nélkül hagy minden normális embert, zsidót vagy keresztényt: Egy egyszerű filantrópikus mentése a németországi zsidóknak csak kellemetlenségeket okozott volna a cionistáknak, főleg hogy a mentés esélyei annál kissebbek, minél nagyobb a katastrofa. A németországi zsidók érdekében tudunk cselekedni, ha ezek palesztinába hozzák a vagyonukat. A jelenlegi menekülteknek nincs meg ez az előnyük, mert üres kézzel akarnak jönni. Ezek tehát nem tudnak semmit adni a Yichouvnak (ez volt Izrael neve, mielőtt 1948-ban elismerték volna független államként), és nem várhatunk másra, mint amit eddig is megállapítottunk a németországi zsidók nagy részéről: teljes eltávolodást, sőt ellenséges magatartást Izrael földjével szemben, a tisztelet hiányát minden iránt, ami zsidó, egy embertömeg, amelynek semmi köze a cio nizmushoz és amelyikből teljesen kihalt a nemzeti érzés (48.oldal). 
Robert Garaudy kommentárja: ezen szövegek idézése világosan mutatja a különbséget a judaizmus, mint vallás, amit tisztelek és a nacionalista, leigázó politikai cionizmus között, amit elitélek. Mi több, ezek a szövegek világossá teszik azoknak az csalását és álnokságát, akik ma síratják azokat az áldozatokat, akiket nem akartak megmenteni.(49.oldal). 
Megjegyzendő mondat: azoknak a csalását, akik síratják azokat az áldozatokat, amelyeket nem akartak megmentani! 
Tehát zsidók, akik nem akartak zsidókat megmenteni! Miért? Mert szegény zsidók voltak, üres kézzel... 
Egyre világosabb, hogy a II. világháború idején a zsidó elit egy mesterséges szelekciót hajtott végre, azon zsidók között, akik a jövendő Izraelt kellett benépesítsék, akik a háborút kellett átvészeljék. Azok a zsidók, akik izraelitának voltak programálva, azok minőségi zsidók kellett legyenek: cionista eszmékkel, akik elutasították a többségi nemzetbe való beolvadást, amit egyre több zsidó hallgatólagosan már elfogadott. A másik oldalon a szegény zsidók, akik a cionisták szerint egy embertömeg, akinek semmi köze nem volt a cionizmushoz, nemzeti érzelmek hiányával és amely nem mutatott tiszteletet semmi iránt, ami zsidó vagy héber. Ezért őket a megmentésből ki kellett zárni! Vajon nem ez a tömeg volt összesen hat millió?...A híres hat millió? 
Jegyzet: A fentiekből egy káprázatos, de egyáltalán nem abszurd, hipotézis állítható fel, ami a cionista doktrina szövegeiből levezethető: a holokauszt, mint büntetés azoknak, akik nem viseltettek tisztelettel mindaz iránt, ami zsidó vagy héber! 
Egyelőre csak jeleztem ezzel a hipotézissel, hogy később leellenőrizhessem, más megfelelő dokumentumokkal. Lehet, hogy megteszik mások ezt az ellenőrzést. Más hozzáértőbbek, tanultabbak... 
Milyen helyzetben voltak a magyarorszégi zsidók ebből a cionista szemszögből nézve? 
Ők arról voltak ismertek, hogy hajlandóak voltak az asszimilációra vagy már asszimilálódtak. A dualizmus idején hagyományosan ők magyarnak vallották magukat, különösképpen népszámlálások idején vagy más lojalítási teszteken. Megkockáztatom azt állítani, hogy kevés olyan zsidó volt , aki ott hagyta volna a konfotját, amiben itt élt, azért, hogy Palesztinába menjen és ott mindent kezdjen előlről. A zsidók is emberek! Hős és vértanú nép nem létezett soha...Csupán a cionista doktrina követte ezt: kiválassza az eljövendő Izraelnek azokat a zsidókat, akikből egy hős és vértanú nép legyen... 
Megállapíthatjuk, hogy a magyarországi zsidók nem élvezték a cionista vezetők szimpátiáját. Abba a csoportba sorolták, akik nem méltóak, hogy a Szentföldre lépjenek? 
Idézek tovább a Protocoalele Kogaionului című könyvből, 77-79. oldal. 
Tehát nagyon sokszor a németországi, de általában a nácik által elfoglalt országokban a zsidók nem voltak mások, csak emberanyag, amelyikből az Izraelt alapító cionisták kiválasztották (egyébként is kiválasztott nép), hogy melyik zsidó élhet meg, kivándorolva Palesztinába és melyik gyengébb minőségű, hasznavehetetlen és nemkivánatos, az marad a nácik rendelkezésére. Ezt mondja a nagy cionista Ben Gurion is, az új Izrael állam első elnöke: azt a kissebbséget, amelyet meg lehetett menteni, ki kellett választani a palesztinai cionista projektnek megfelelően (44.oldal). 
Tehát a cionisták gondja az volt, hogy megmentsék a hős és vértanú kissebbséget és a hat milliós többséget hagyták a kivégző táborok gondjára. 
Nota bene: hogy a náci lágerek sorsára hagyott zsidók alkották a többséget, mint következtetést alátámasztja, expressis verbis (kimondottan) Roger Garaudy kommentárja is, amelyet Rudolf Kastnerrel kapcsolatban tesz, akit az 50-es években a nácikkal való kollaborálásért itéltek el. A perben Rudolf Kastnert azzal vádolták, hogy egyetértésben a cionista vezetőkkel (akik közül a legtöbben a per idején miszterek voltak) Eichmannal üzletelt 1684 hasznos zsidó (a kiemelés Roger Garaudytól) kiszabadításáról és Palesztinába emigrálásáról, mint az eljövendő Izrael építéséhez szükséges emberekről, annak fejében, hogy meggyőzi a 460.000 magyarországi zsidót, hogy csak egy egyszerű áttelepítésről van sző, semmiképpen sem az Auschwitzi haláltáborokba való szállításról.
Halevi bíró rámutatott arra, hogy ezek a gyilkosságok mind a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történtek (44.oldal). 
Kegyetlen mondat: ezek a gyilkosságok a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történtek. Ezek a gyilkosságok...vagyis a magyarországi zsidók szinte teljes kiirtása a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongressus jóváhagyásával vagy pontosabban hozzájárulásával történt. 
Néhány tisztázó kérdés: 
Az Izrael építésénél hasznos 1684 zsidó, feltehetően mind szuper-tehetségek volt, mindenik közülük egy potenciális Nobel-díj várományosa. Megtudták ők valaha is, hogy milyen feltételek mellett szabadultak Németországból és kerültek Palesztinába? Közzétették valaha is ezt a listát az 1684 névvel? Ha a 460.000 zsidó Auschwitzi haláltáborba küldése a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történt, akkor miért vádolják még ma is a magyarokat, a magyar államot és a magyarságot úgy általában a 460.000 magyar zsidó Németországba deportálásával és meggyilkolásával 1944 tavaszán? 
Rögzítsük még egyszer milyen gyilkosságról is van szó: a holokauszt folyamán, a magyarországi zsidók deportálása Winston Churchill szerint az emberiség legvisszataszítóbb gyilkossága volt. Éveken át ez a gyilkosság a magyar hatóságok számlájára van írva, akik a zsidók kitelepítését olyan túlbuzgósággal végezték, amellyel még a németeket is elámították. Roger Garaudy azzal a aprósággal szolgál, amellyel megsemmisíti a magyar hatóságok érdemét: maguk a zsidók is siettek berakodni a vagonokba, hiszen a saját cionistáiktól biztosítást kaptak arra, hogy csak egy egyszerű áthelyezésről van szó. Hogy milyen könnyen elhitték a zsidók, hogy csak egy egyszerű áthelzyezésről van szó, a cionista vezetők szemében még inkább egy plusz ok lett, hogy mind a 460.000 zsidó gyenge minőségű, haszontalan, aki megérdemli a sorsát, hogy vágásra küldjék, mint az állatokat, egyszóval méltatlanok voltak, hogy a Szentföldre lépjenek. 
Évekkel előbb, különböző alkalmakkor kommentáltam ezt az emberiség történetében a legvisszataszítóbb gyilkosságot, különbséget téve a magyarok ázsiai, hun állatias viselkedése és a románok emberiessége és tűrőképessége között. Úgy hiszem vissza kell vonjam akkori megállapításaimat és véleményemet. Mea culpa! Sajnálom, hogy a tévedésem nem volt teljes! Szerettem volna, hogy visszavonom a vádjaimat és kész! Sajnálatos módon nem azért kell visszavonjam vádjaimat, mert nem igazak, nem egyeznek a tényekkel, nincs értelmük, hanem azért mert másoknak kell azokat címezzem! Vádjaimat fenntartom csak másnak kell címeznem, amelyre Roger Garaudy kényszerít: a cionizmus! A cionizmus a hibás a 460.000 magyarországi zsidó sorsáért, akiket a nácik a cionisták jóváhagyásával az Auschwitzi kemencékbe szállítottak! Ismétlem: nácik a cionista vezetők jóváhagyásával...Sőt a cionisták közreműködésével! Mert ezek azok a vádak, amelyeket Roger Garaudy megfogalmaz: a cionista zsidók a felelősek a z emberiség legvisszataszítóbb gyilkosságáért! Ismétlem: a minősítés Winston Churchilltől származik.Egy gyilkosság, amelynek 460.000 teljesen ártatlan zsidó esett áldozatul. Vagy másképpen mondva: az emberiség legvisszataszítóbb gyilkossága, kizárólag egy zsidó üzlet, amelynek gyilkos szerzői cionista zsidók, az áldozatok pedig haszontalan zsidók. A visszataszítóságát még inkább növeli az a tény, hogy a háború után a zsidók ezzel a gyilkossággal a magyarokat vádolták meg. Teljesen visszataszító.Nec plus ultra. 
Post scriptum 2011: örülök, hogy a magyarországi és a bárhol élő magyarok tudomására hozhatom, hogy nem az ő vállukat nyomja ez a népírtás. Ideje, hogy a magyarok megtudják ezt az igazságot és ennek megfelelően reagáljanak. Még fontosabb az, hogy a zsidók maguk megtudják az igazságot és reagáljanak ennek az igazságnak megfelelően! Mert ez az igazság lényege. 
És egy utolsó kérdés: Az átszállítás szervezője Eichmann, nem volt véletlenül zsidó, úgy ahogy nagyon sok zsidó mondja?... 
ION COJA 
2011. december 22. 
http://nadoritestulet.network.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése