2017. július 9., vasárnap

Nemzetek Európája








Nemzetek Európája



2014. MÁJUS 6., KEDD









Kiderült ... Lelepleződött
A család azért titkolta, hogy nyugodtan el tudjanak tőle búcsúzni családi és szűk baráti körben.A nyilvánosság még hónapokig lesz etetve, hogy él, hisz azonnal leesne az F1-es tőzsde értéke.


Hát ilyen mocskos az elsődleges zsidó média
a mammon hatalma mindent felülír .

Nyugodj békében !

A nemzetek Európájában ilyen nem történe meg .




A 60 lépés program

24 év után a 24. órában vagyunk! A 60 lépés program azt a hat válságterületet és sorskérdést járja körbe, amelyeket a Jobbik-kormánynak először kezelnie kell, mielőtt a Hét vezér terv megvalósításába belevághat. Hat olyan társadalmi problémát, amelynek megoldása nem lesz egyszerű, de igenis lehetséges. Hat olyan területet, amelyen az elmúlt időszak kormányai vagy semmilyen, vagy felemás eredményt tudnak csak felmutatni. Ezek sorrendben a földvédelem, a devizaválság, a népesség fogyás, a fenntartható rezsicsökkentés, a magyar–cigány együttélés és az államadósság. A hat problémát 60 lépésben kívánjuk megoldani, ha ezen túl vagyunk, akkor neki lehet vágni a többinek, a munkahelyteremtésnek és a többi ágazati programnak. De előtte ezt a 60 lépést kell megtennünk.









Földvédelem















Kiút a devizacsapdából









Népesedési fordulat









Fenntartható rezsicsökkentés






Magyar-cigány együttélés









Adósságszolgálat



A Hét vezér terv

Kimondjuk. Megoldjuk
A Jobbik szerint a magyar emberek számára magyar adottságokra épülő, magyar értéket termelő, Magyarország nemzetgazdaságát erősítő munkahelyeket kell létrehozni. Mindez nem lehetetlen, de ehhez a kormánynak minden erejével erre a feladatra kell koncentrálnia. A Jobbik kormányra kerülve a munkahelyteremtés kormánya lesz. Ennek céljából született a Jobbik választási programján belül a Hét vezér terv. Egy terv, amely révén újra szeretnék viszszaszerezni a saját hazánkat. A munkahelyteremtés révén történő új, magyar honfoglalás hét pillérre épül, amelyeknek mindegyik része egy-egy átfogó foglalkoztatási projekt. Egy program a programon belül. Ezzel is azt üzenve, hogy a megélhetés lehetőségének megteremtését tekintjük legelső feladatunknak. A választási programunknak ez a legfontosabb része, mert ahogy mondtuk: ha munka van, akkor minden van.



1. Élelmiszeripari önrendelkezés és exportképesség fejlesztési terv






2. Vízgazdálkodási, hajózási és energetikai fejlesztési terv






3. Nemzeti energetikai biztonság fejlesztési program



4. Ásványi Nyersanyagvagyon Hasznosítási Fejlesztési Terv



5. Otthonteremtési Nemzeti Fejlesztési Terv






6. Stratégiai Infokommunikációs Fejlesztési Terv



7.  Egészségturisztikai fejlesztési terv
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=f-6oCM40n_s

Kapcsolódó hírek

Így számolná fel a politikusbűnözést a Jobbik

Gazdasági program



Kimondjuk. Megoldjuk.



  • A Jobbik visszaállítja a többkulcsos, sávos személyi jövedelemadót, a legalacsonyabb jövedelmi sáv 12% lesz, a jelenlegi 16%-osnál magasabb terhelés az átlagjövedelmek kétszeresénél fog belépni.
  • Az alapvető élelmiszerek áfáját 5%-ra csökkentjük, ezzel is segítve az átlagosnál alacsonyabb jövedelmű családok helyzetét.
  • Megtartjuk, illetve szükség szerint kibővítjük a különadókat, viszont meg fogjuk akadályozni azt, hogy ezeket a terheket továbbterheljék a lakosságra.
  • Egyszerűsítjük az adóbevallás rendszerét, a gazdaság kifehérítésével szélesítjük az adózók körét, ügyelve arra, hogy a hatóságok ne vegzálhassák feleslegesen a tisztességes vállalkozókat és cégeket.
  • Segítséget nyújtunk a hazai kis- és középvállalkozásoknak: felső határt szabunk a 200 millió forint alatti árbevételű cégek összadójának, kiterjesztjük az átalányadózást, a közbeszerzések során előnyben részesítjük a magyar vállalkozásokat. A KKV-k állami támogatása érdekében létrehozzuk: A KKV Bankot, a Nemzeti Faktorcéget, a KKV Lízinget és az Állami Garanciakeretet.
  • A Nemzeti Bankot valóban nemzetivé tesszük, megszüntetjük a bankok kötelező jegybanki tartalékára fizetett kamatot, így 30 milliárd forint éves kiadástól mentesítve az adófizetőket.

Kapcsolódó hírek



Honvédelmi program


Kimondjuk. Megoldjuk.
  • Megszüntetjük a honvédelem alulfinanszírozottságát, s a magyar iparra támaszkodva újjá építjük a teljes honvédelmi rendszert.
  • A Jobbik véget vet annak a szolgai hozzáállásnak, hogy magyar katonákat áruba bocsássuk, és ezzel feladjuk a nemzetközi missziókban való részvétellel kapcsolatos mérlegelési lehetőségeinket.
  • Megteremtjük annak jogszabályi hátterét, hogy az önkéntes kiképzésben részt vevők – tekintettel áldozatvállalásukra – kedvezményeket, segítséget kapjanak későbbi képzésükben és elhelyezkedésükben.
  • 50 ezer főre emeljük a honvédség létszámát a jelenlegi 23950 főről.


2014. MÁJUS 6., KEDD










Kiderült ... Lelepleződött
A család azért titkolta, hogy nyugodtan el tudjanak tőle búcsúzni családi és szűk baráti körben.A nyilvánosság még hónapokig lesz etetve, hogy él, hisz azonnal leesne az F1-es tőzsde értéke.


Hát ilyen mocskos az elsődleges zsidó média
a mammon hatalma mindent felülír .

Nyugodj békében !


A nemzetek Európájában ilyen nem történe meg .


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése