2017. július 9., vasárnap

Gladio a NATO terrorszervezete








Gladio a NATO terrorszervezete




Ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt

Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom

megbízásából !



 nem Janukovics a felelős, sőt ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából ! 
A beszélgetés Catherine Asthon, az Európai Unió külügyi főképviselője és az észt külügyminiszter között zajlott le. A beszélgetés itt hallgatható meg. 

Korábban írtam már egy hosszú cikket a Gladio-hadműveletről, amit a CIA alkalmaz: 
Most ugyanez történik Ukrajnában..... (Az InfoWars friss cikke szerint is)

Az RT riportja magyar felirattal :

Kiszivárogatott telefonbeszélgetés az ukrán mesterlövészekről





UPDATE - 2014.Március 6. 
Ma reggel nyilatkozott a Berkut parancsnoka, Jurij Abszinov, miszerint: 
"Egy bizonyos ponton túl érzékeltük, hogy itt már nem olyan békés tüntetésről van szó, mint 2004-ben vagy 2007-ben. Komoly provokációba csapott át az egész felfordulás, a tüntetők elkezdtek övön aluli taktikákat alkalmazni. Mi végig fegyvertelenek voltunk, viszont azok, akik ezt az egészet kitervelték nyugatról, azt próbálták elérni, hogy átálljunk a tüntetők oldalára, ám ez nem történt meg."


"Ezután következett a legrosszabb. Amikor elkezdték éles fegyverekkel lőni a tüntetőket és minket is. Már említettem, nekünk nem voltak éles fegyvereink. Nehéz volt megérteni mi is történik, de amikor a katonáink elkezdtek összeesni egymás után, egyszer csak hirtelen rájöttünk, itt bizony éles fegyverrel lőnek minket." - emlékezik vissza Jurij - ""Ismétlem: a Berkut katonáinál nem voltak éles lőfegyverek. Innentől lettünk biztosak benne, hogy egy harmadik fél is benne van a játékban. Mocskos, de profi volt a kivitelezésük."

Jurij Abszinov közvetlen azután adott interjút, hogy kikerült a telefonfelvétel, ahol Catherine Ashton és Urmas Paet észt külügyminiszter arról beszélnek, hogy a mesterlövészek kihez tartoznak. Ezt a felvételt később az észt külügy sajtóosztálya is megerősítette.

Az észt külügyminiszter egy kiszivárgott telefonbeszélgetés szerint nem tartja kizártnak, hogy valaki a korábbi ukrán ellenzéki vezetők közül bérelte fel azokat az orvlövészeket, akik a kijevi Majdanon tüntetőket és rendőröket öltek meg a tüntetések idején - legalábbis ezt írta szerdán hírportálján a Russia Today. Az észt külügyminisztérium utóbb megerősítette a kiszivárogtatott felvétel hitelességét.

Az RT szerint a telefonbeszélgetés Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője és Urmas Paet észt külügyminiszter között zajlott le:

"Egyre erősebb az a vélekedés, hogy nem Janukovics állt a mesterlövészek mögött, hanem valaki az új koalícióból" - mondja Paet a felvételen. Ashton erre ezt mondta: "Azt hiszem, vizsgálódni akarunk. Úgy értem, én nem hallottam erről, ez érdekes. Istenem!"

Paet hozzátette, hogy egy, a sérülteket kezelő kijevi orvosnő ezt mondta neki: minden jel arra utal, hogy ugyanazok a mesterlövészek végeztek rendőrökkel és tüntetőkkel is. Erre utal az orvos szerint az, hogy a sebek alapján ugyanolyan típusú lövedékekre lehet következtetni. Paet azt mondta Ashtonnak, a civil aktivisták zavarónak tartják, hogy az új ukrán vezetés "nem akarja kivizsgálni, mi is történt pontosan" a Majdanon. Azt tapasztalta, hogy a civilek nem bíznak az új koalíció politikusaiban.

"Az észt külügyminiszter mélységesen sajnálja, hogy kiszivárgott a közte és Ashton között lezajlott telefonbeszélgetés, mindazonáltal megerősítjük a felvétel hitelességét" - mondta szerda délután a politikus szóvivője.

Az orosz külügyminisztérium szerdán csodálkozásának adott hangot amiatt, hogy az Európai Unió nem hajlandó kommentálni a kiszivárgott Paet-Ashton beszélgetést, hiszen "az EU-országok vezető tisztségviselői nem is olyan régen sűrűn kommentálták a Nuland-hangfelvételt". (Victoria Nuland európai ügyekért felelős amerikai külügyi államtitkár-helyettes egy február elején kiszivárgott beszélgetés során - amelyet Geoffrey Pyatt kijevi amerikai nagykövettel folytatott - nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel mondott véleményt az Európai Unió Ukrajna-politikájáról.) / MTI /


AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KATONAI HÍRSZERZÉSÉNEK IS BEDOLGOZOTT AZ UKRÁN JOBB SZEKTOR


A Majdan téri lázadás alatti káoszban a Jobb Szektor több csapatának az volt a feladata, hogy kormányzati épületekből és magas rangú tisztviselők lakásaiból érzékeny dokumentumokat raboljanak. Egy 21 éves orosz fiatalember tette ezt a vallomást, közvetlen az elfogása után, miután visszatért Kijevből Moszkvába, az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat azonnal őrizetbe vette, és kihallgatta. A magát Vladiszlavnak nevező férfi több érdekes történetet is mesélt.
Az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat "Vladiszlav"-ról készített fényképe


"Beültettek minket csapatszállítókba, és előre összeírt lakásokba kellett betörnünk, onnan pedig minden érdekesnek látszó dokumentumot össze kellett szednünk. Itt nem nyúlhatunk a berendezéshez vagy az értékekhez." - meséli Vladiszlav - 
"Hamarosan két Mercedes típusú autó érkezett, és belőle egyenruhás amerikai katonák szálltak ki. Ezek az emberek minden dokumentumot lemásoltak, vagy rögtön elraktak a járműveikbe. Ez február 26.-án történt." 
A történet itt nem ért véget. Vladiszlav elmondása szerint a németek is lázasan gyűjtöttek adatokat és dokumentumokat hasonló módon, ám valami miatt ők egyik napról a másikra abbahagyták, és eltűntek.


"A következő napokban, miután minden felírt címről elhordtuk a papírokat, a Jobb Szektor vezetőinek utasítására visszamentünk a címekre az értékekért. Ezeket azonban nem tarthattuk meg, rögtön átadtuk az értékes tárgyakat, műkincseket, bútorokat orgazdáknak. A befolyt pénzt a Jobb Szektor fegyvervásárlásra költötte, legalábbis nekünk azt mondták." 
Vladislav megemlített még egy érdekességet, miszerint "A kapitányok a morál fenntartása miatt megengedték az akcióban részt vett századoknak a fosztogatást, ebbe boltok és autók tartozhattak bele."

Az USA és Németország kormányai tehát hathatósan kihasználták a káoszt Ukrajnában kulcsfontosságú dokumentumok megszerzésére. Vladiszlav utolsó megjegyzése szöges ellentétben áll a cionliberális médiák által sokat hangoztatott "Nem volt fosztogatás." történettel. 



A nyugati és hazai liberális média kedvenc ferdítései közé tartozik, hogy orosz invázió van a Krím-félszigeten. Tekintsük át röviden az idevágó tényeket.

1, A Fekete Tengeri Flottát fel akarták osztani Oroszország és Ukrajna között a szovjetúnió 1991-es felbomlásakor, ám ez egy elhúzódó vita tárgya lett.

2, A felek 1997-ben végre megegyezésre jutottak a krími katonai bázisokat és az ott állomásozó flottát illetően. E szerint Oroszország kapta a flotta 81.9%-át, de előbb ki kelett fizetnie ukrajna részére 526,5 millió dollárt. A szerződést végül 1999-ben írták alá.

3, Moszkva évente 97.75 millió dollárt tekint semmisnek az Ukrán államadósság Oroszország fele fenálló részéből, ezért cserébe használhatja az ukrán felségvizeket, rádiófrekvenciákat, valamint ez az összeg tartalmazza az orosz hajók által okozott környezetre káros hatásokért a kompenzációkat.



A Fekete-tengeri flotta egyik hajója érkezik Szevasztopolba, 2014.03.01, Krím-félsziget.


4, Az eredeti megállapodás szerint a Fekete Tengeri Flotta 2017-ig állomásozhat a Krím-félszigeten, ám ezt később meghosszabították 25 évvel.
5, Az 1997-es megállapodás megengedi 25,000 főnyi orosz katonaság, 132 páncélozott jármű, 22 katonai repülő és 24 darab 100mm-es kalibernél kissebb ágyúval felszerelt löveg állomásoztatását a félszigeten.

6, A fentieknek megfelelően, jelenleg 5 haditengerészeti hadosztály állomásozik a félszigeten.

7, A haditengerészeti egységeken kívül két reptere is van az oroszoknak a félszigeten, egyik Kacha, a másik Gvardeysky környékén.

8, Az orosz tengerparti erők a 1096. Légvédelmi Rakéta Ezredből és a 810. Tengerészgyalogos Brigádból áll, ez utóbbi 2,000 tengerészgyalogost jelent.

Láthatjuk tehát, hogy az illegális kijevi kormány bejelentése az Egyesült Nemzetek felé, miszerint Moszkva 16,000 katonát küldött a Krím-félszigetre, orosz invázióként lett tálalva, holott Oroszország csak kihasználja a szerződéses lehetőségeit.

És a végére csak egy kép - Bár MÉM, de nem éppen a poén kedvéért:
John McCain "ügyeket intéz és közvetít"
A folytatást ismerjük... kísérteties a hasonlóság,
de minden egybeesés kizárólag a képzelet vagy a véletlen műve.... 



Forrás: RT News, Inforwars, MTI, Hidfo
Bejegyezte: SBG Buddha dátum: 1:28 




"Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a

'feszültség stratégiája' - 9/11 még mindig



Vezető tisztviselők szerint a Fehér Ház áll a lakossága elleni terrorizmus mögött. 
Új bizonyítékok kerültek elő 2001. Szeptember 11-ről. Informátorok szivárogtatnak ki beszélgetéseket, mely szerint az USA beszélgetéseket folytat az Al-Kaida vezetőjével Osama Bin Ladennel..... A World Trade Center 7-es épülete jelenik meg a Times Square kivetítőin.... Az iketrornyok egyik áldozatának apja beszél arról, hogyan támadja őt a főáramú média. 

A saját lakossága ellen folytatott és "szélsőségesekre" fogott terrort valójában a Fehér Ház (az USA-t irányító háttérhatalom - szerk.megj.) finanszírozza és tervezi meg - erősítették meg a kormány és a CIA vezető tisztviselői. A GLADIO néven ismert kampányt a volt CIA vezető, Bill Colby "jelentős hadműveletnek" nevezi. 


9/11 és a Gladio hadművelet - The Truthseeker




GLADIO - MŰVELET - "A FESZÜLTSÉG STRATÉGIÁJA"
Az egyik összeesküvésben részt vevő személy eskü alatt tett tanúvallomásában így vallott:
"Meg kell támadni a polgárokat, az embereket, nőket, gyermekeket, akik már rég nem vehetnek részt  politikai játszmában, hogy a hatóságok szükségállapotot vezethessenek be."

Az interjúban Dr. Daniele Ganser, a svájci Basel University történésze, "a NATO titkos hadseregei" c. könyv szerzője. Tőle ezen a linken egy több, mint egy órás, rendkívül érdekes és érthető előadást hallhattok.

RT. - A fősodratú média nem számol be erről, de most már hivatalosan is rögzített és dokumentált, hogy a saját lakossága ellen évtizedek óta intézett terrorista támadásokat valójában a CIA és a Fehér Ház szervezi.
Dr. Daniele Ganser: A Northwoods műveletről és a Gladio hadműveletbizonyításáról most már adatok állnak rendelkezésünkre és az emberek majd megértik, hogy ez igaz, de egyelőre olyan pszichológiai helyzetben vannak és olyan nehéz időket élnek, hogy nem hiszik el, mi folyik, mert ez rossz hír. 
Alapvetően azt jelenti, hogy a terrorizmus manipulálásával az emberek tényleg úgy irányíthatók, mint a birkák. Ha pedig azt mondják nekünk, olyanok vagyunk, mint a birkák és hamis zászlós (False Flag) támadásokkal irányítanak bennünket, akkor ez tényleg olyan dolog, amiről hallani sem akarunk.

RT. - Többször találkozunk a Fehér Háznak ezzel a szóhasználatával: 
"a feszültség stratégiája". Mit jelent ez ? 

- A feszültség stratégiája lényegében azt jelenti, hogy felrobbantasz egy bombát és ráfogod az ellenségre. Bizonyítékunk van arra, hogy a "feszültség stratégiája" folytatódik és még nincs vége.
"Nagyobb botrány, mint a Watergate !" 
- ezt mondta az FBI-tól Dennis Saccher arról, hogy az USA 2001-ig védte az Al-Kaida vezetőket és a Veterans Today szerint még most is ezt teszi. 
Az FBI informátora, Sibel Edmonds elárulta, hogy "számtalan rendszeres megbeszélés folyt USA képviselők és Bin Laden helyettese, az al-Kaida mostani vezetője Ajman Al-Zavahiri között 2001. szeptemberig.2001. Júliusában a terrortámadást szervező összeesküvőket bekerítő FBI-ügynököket leállították az ügyről és vád alá helyezéssel fenyegették őket. Ezután amikor a tisztek letartóztatták a legkeresettebb terroristával, Ramzi Youseffel kapcsolatban álló Mohammed Kalifát, maga a külügyminiszter (!) lépett közbe, Kalifát azonnal elengedték és Szaúd-Arábiába toloncolták. A CIA embereinek ez felb***ta az agyát. Nemcsak visszatekintve, de a megszerzett információk alapján is tudta a hírszerző közösség, Kalifa kitoloncolása valótlan volt.
 
Ramzi Yousef (balra) - Mohammed Kalifa (jobbra)

RT - Kevin Barrett a "Questionning the war on terror" szerzője az interjúban. Köszöntöm!
Ténylegesen vannak olyan vezetők, akik elismerik, hogy a terroristák csupán eszközök.


Kevin Barrett: - És az Al-Kaida is az. A nyugati hírszerző ügynökségek balekja.És ezt az arab világ vezető politikai kommentátorától, Mohamed Keitaltól hallottuk, akiközvetlenül 9/11 után azt mondta nekünk, hogy a támadás hivatalos sztorija egyszerűen nevetséges. Azt mondta, hogy amikor legmagasabb kormányzati szinteken volt Európában, őt bízták meg azzal, hogy lényegében szivárogjon be és gyakorlatilag irányítsa az ún. al-Kaidát. 

Azt mondta, hogy az al-Kaida valójában tele van szaúdi, amerikai és izraeli hírszerzőkkel és még egyiptomi hírszerzőkkel is, de természetesen semmit sem tehet saját akaratából ! 

Nafeez Ahmed, brit kutató, egyike a világ legismertebb terrorizmus kutatóinak, egy Törökországban előforduló esetről beszél, valamikor 9/11 előtt, amikor egy feltételezett vezető al-Kaida parancsnokot tartóztattak le Törökországban. 
A börtönőrök észrevették, hogy nem imádkozik, disznóhúst kért és megkérdezték:
"Azt hittük radikális muszlim vagy !", ... Ő pedig felnevetett és így válaszolt:
"Nem, ez egyszerűen csak a feszültség stratégiája."


Szeptember 11 támadásait illetően a világ vezető fizikusai, mérnökei, pilótái csatlakoznak az áldozatok családjához, hogy megtörjék a főáramú média hallgatását. - Architects & Engineers for 9/11 Truth

A Times Square-en és államok szerte hatalmas hirdetőtáblák szembesítenek azzal, amiről a legtöbb amerikai nem tud: Azon a 9/11 napon egy harmadik tornyot még csak el sem találta repülőgép, mégis egyszerűen szabadesésben összeomlott ! Délután 17h 20 perckor a WTC 7-es épülete hirtelen szépen és szisztematikusan egyszerűen csak összehajlott, mint egy palacsinta. 

Tudósok nyilatkoznak a videóban : 
- "Ez egyszerű középiskolai fizika." 
"Egy épület nem tud szabadesésben 40 ezer tonna szerkezeti acéllal és szerkezeti rendszerével leomlani robbantás nélkül." (Jonathan Smolens - statikus mérnök)
A kormányzati verzió az, hogy irodatüzek miatt omlott le egyszerre mind a 84 acéloszlop.....


RT: - 
Jone Cole egyike a több ezer vezető, független szakértőnek, akik 9/11 igazságát kutató építészek és mérnökök közé tartoznak. Tehát kik tették ?

Jone Cole: - "Akik nem tették, az a 19 gépeltérítő, akik állítólag a repülőgépeket vezették.Lehetetlen, hogy az acélt irodatüzek, kerozin olvasztották meg vagy maga az összeomlás. FIZIKAILAG LEHETETLEN. Kísérletileg nem is lehet megismételni ! Ellentmond a fizika törvényeinek. 

Ha félretesszük a politikát, a feltételezést, a vallást és tudományos módszert alkalmazunk, a World Trade Center 7-es épületének leomlása alapvetően egy klasszikus, irányított bontás, amely során az épület szabadesésben összeomlik és gyakorlatilag saját alapterületén belül marad. Ez az egyetlen magyarázat, ami minden bizonyítékot megmagyaráz:
a nanotermitet, a vas mikrogömböket, az ott tapasztalt magas hőmérsékletet és a szabadesést, a tornyok egységes felgyorsulását, amikor leomlottak; és nem volt becsapódás vagy rázkódás, amikor az alattuk lévő résznek ütköztek. 
Mivel nem volt rázkódás, valami kifelé robbantotta ezeket a tornyokat, hogy egyenletesen tudjanak lefelé gyorsulni.  Az egyetlen dolog, aminek tudományos szempontból értelme van, az, hogy a tornyokat felrobbantották. 
Jon nevetség tárgyává tette a főármaú NatGeo és Popmechanics csatornákat, melyek elkeseredetten próbálták bemutatni, hogy 80kg nanotermit nem tudná összeroppantani az oszlopokat. Jonnak sikerült mindössze 0,5 kilóval. 

RT: 
Az ismert kutató, Elizabeth Woodworth jött, hogy segítsen felállítani a "Concensus 9/11" bizottságot. Ő beszél arról, hogy 
- "hiába léteznek elfogadott, lektorált  szakmai folyóiratok, melyekben vezető szakértők is publikálnak (pl. a Heritage Study), ha a média egyáltalán nem foglalkozik velük. Ha az emberek tudnának a kutatásról, megdöbbentőnek találnák. 
A bizottság máris elérte azt, hogy a kormány módosította a sztorit és elfogadja a WTC 7 felhőkarcoló szabadesését. 
David Chendler kiváló modellezős és szakértő a bizottságban olyan modellt tervezett meg, ahogy a felső szintek ellenállás nélkül zuhantak. Egyetlen módon történhetett ez így: ha mind a 80 oszlopot egyidejűleg ért "csapás".

RT: - Dr. Greame McQueen hozzájutott a New Yorki Tűzoltóság aznapi bejegyzéseihez. A főáramú média soha nem mutatta be, mégis több, mint 100 szemtanú beszámolt róla, hogy robbanószerek omlasztották le az ikertornyokat. 

Dr. Greame McQueen
 - "Megközelítóleg 10.000 oldalas rendkívül érdekes anyag készült a szemtanúk beszámolóiból. 118 személy egyértelműen robbanásokat észlelt. Tudja, olyan tűzoltóink vannak, akik hozzászoktak felhőkarcolók oltásához, akik hozzászoktak füstrobbanásokhoz és kazánokhoz. És mégis olyan szavakat használtak, mint 'bomba'..
'Szintről szintre bummm-bummm-bummm....'

RT: Bob McIlvane válaszokat akar arra, hogy az északi toronyban tartózkodó fia, Bobby boncolásakor miért találtak olyan halálos sérüléseket, amelyek nem tűzcsóvával, hanem robbanószerekkel magyarázhatók. A főáramú média mégis azon gúnyolódik, hogy összeesküvés-elméletet talál ki a kérdés feltevésével..., ráadásul megpróbálta erőszakossággal és az al-Kaidához fűződő kapcsolattal vádolni."Azok a becstelen összeesküvés elméletek, amelyek a kormányt gyilkolással, konspirációval és azzal vádolják, hogy a valós igazságot eltitkolják egyre nevetségesebbek, de nemcsak nevetségesek, hanem veszélyesek is." (The Rachel Maddow Show - MsNBC - 2013.) 
Bob McIlvane
 - "A fiam meghalt és robbanástól halt meg. Ezt minden kétséget kizáróan bizonyítani is tudom. Ha bíróságon lennék, a bíró nem tudná ezt nem elfogadni bizonyítékként. És itt van a probléma, mert ez egy bennfentes akció, egy belső munka. A fiam egy bennfentes akció során halt meg, mert valakik bombákat robbantott fel ! Ha ez összeesküvés-elmélet, akkor ez egyszerűen azt igazolja, mennyire alávaló a médiánk. 
Rachel Maddow, nem akarom azt mondani, hogy egy k...a, pedig a média k...ja. Több, mint egymillió dollárt keres és utasítják, hogy mit mondjon.
Az egyik philadelphiai újságíró nagyon őszinte volt hozzám és ezt mondta: 'Tudja Bob, én vagyok a probléma, mert elveszítjük az állásunkat. Ha ezt vagy csak egy picit abból, amit az imént mondott a szerkesztőhöz viszek, összegyűri. Most megmondhatom önnek, hogy ezt a sztorit nem hozhatom nyilvánosságra. A média tulajdonosai nem fogják engedni. A sajtó nem fog foglalkozni vele, mert még bogarat tenne az emberek fülébe.'

RT: 
- Kit vádol ezért ? 
Bob McIlvane "A lakosság ugyanúgy felelős ezért az egészért, mert egyszerűen azt akarják hinni, hogy jó emberek vagyunk, kivételes ország vagyunk.
De ezeket a tetteket, ezt a kormányok teszik. A hatalmat védik és nagyon gátlástalanul. Véget nem érő háborút folytatunk most a terror ellen. Tudom, hogy min mennek keresztül az emberek Irakban, Líbiában, Szíriában vagy Afganisztánban, mert a gyermekeiket veszítik el. Erről szól az egész. Mindenki családokat veszít el. Ez tiszta pokol !


RT: 
Az USA most már azóta hivatalosan az al-Kaida légierejévé vált, jegyzi meg az egyik képviselő (Kucinich). De Amerikának immáron elege van, tízből kilencen a megszállás ellen vannak, Obama elfogadottsága történelmi mélyponton...

Ami 9/11-et illeti, tömegesen, kb. 84%-ban azt mondják, hogy a kormány hazudik. 
Most már dokumentumok és precedensek bizonyítják, a hatalom kész arra, hogy elképzelhetetlen bűncselekményeket kövessen el saját lakossága ellen. 

Én azóta már 12 éve több száz felvételt megnéztem erről az eseményről, hiszen tényleg igaz hogy, azt a napot senki nem felejti el, mert beleégett a tudatunkba, hogy éppen hol voltunk és mit csináltunk akkor, amikor ez a hír megérkezett és bekapcsoltuk a TV-t.

Viszont azóta is, akárhányszor látom, még mindig ugyanúgy a hideg futkos a hátamon és elképesztőnek találom ezt a hatalmas hidegvérű pusztítást és a képeket ! Elnézést, ha valakinek már unalmas ez a téma, de időnként vissza-visszatér, mert napjainkhoz is kapcsolódik mindaz, ami akkor egy új irányt vett.... 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com) 
EREDETI, vágatlan nem TV-ből származó felvétel 


NIST FOIA 09-42: R14-UC -- Jim Huibregtse 1A-25 (WTC1 Burnin




Közel 3000 ártatlan ember vesztette életét a merényletben és több százezer (ha nem millió) a háttérhatalom azóta folytatott megszálló háborúiban...

Bejegyezte: SBG Buddha dátum: 16:40 


A bankárkaszt csahos kutyája a birodalmi Amerika kész lerohanni a föld minden államát , ha egy kis olaj, gáz , vagy különleges ásványkincs található a területén. A Bilderbergek terrorizálják az egész világot, és bizony bármely legális hatalmat képesek megdönteni a gladio terror csapat készen áll akár a polgárháborúk kirobbantásaira is, és a balekokról már jó előre gomdoskodnak , hogy legyen ki elvigye a balhét . A tervek ki vannak dolgozva a csapat begyakorolja az akciót , és várnak a megfelelő alkalomra. Mondjátok nem kéne a Bilderberg vezérkarát likvidálni ? Nélkülük a föld egy biztonságosabb hely lenne , mert nem tudnák a CIA- t , a MOSZAD – ot terrorcselekedetre utasítani . Gondolom a NATO országok többi szolgálatai is hasonló terrorista elveket val , és ezek alapján cselekszik is . Így a magyar is hasonló terrorista gépezet . Most kérdezném a miniszterelnökünket mi ketresnivalónk van nekünk e terror szervezetben , már bebizonyosodott hogy a Kádár érában terrorista paradicsomok voltunk , és azt tették eé láb alól akit akartak . Kulák , vagy zsidó mindegy volt itt legalább tartottak a zsidók a vak dühtől , és átengedték a gyilkosságokat az ÁVH – s zsidó briganténoknak , de közben nagyon is figyeltek , kit mikor miért , és kik csinálták , hogy később beszálhassanak a buliba. Hát a rendszerváltáskor beszálltak , és ugymond a nemzeti vagyonunkat már el is lopták , így ez a nép földönfutó állapotba került . Ha kihuzzák a lábuk alól a talajt a kamatrabszolgákból igazi zsellérek lesznek , ha megélik a saját földjeiket művelhetik a zsidóknak , mert el kell tartani őket is és a dézsmáló cigányokat is . Hát így állunk mi most , és a gládio nálunk is dolgozik , láttátok a cigány gyilkosságokat
a balekokat már el is itélték , míg a gládio titkosszolgálati emberei a sötétben meghuzódva várják a következő megbizást , ami lehet , hogy Orbán meggyilkolása lesz , mert elég sok borsot tört már a bankárkaszt orra alá. És ők egyre több pénzt akarnak kiszivattyuzni az országból , ehhez partnerek a liberális zsidó cionisták , kik kirabolták már az országot , és sajnos meg sem lehet büntetni őket . Ezért kell elkezdeni a benzines palackok dobálását , hogy a rabló cionista had elhúzzon a melegebb éghajlatok felé. És akkor még a vakoló zsidó szabadkőművesekről nem is beszéltünk, kik ugyan úgy rabolják az anyaföldünket , és megakadályozzák a nemzetté válásunkat . Trianonnal a magyarföld 2/3 – át rabolták el . És azóta csak gyilkolják a magyarságot, már a tizmillió alá esett a lélekszámunk, ha így haladunk az előirányzott 5 .- 6 millióra csökkentik .
Úgy gondolod , hogy még mindig nyalni kell a zsidók seggét , és nem a benzines palack dobálás a célravezető megoldás , hát gondolkozz el és alakits gladio- t e rabló csorda ellen , legyen az bankár politikus , vagy biró mind csak arra vár hogy megtudjon ölni téged a családodat , az ismerősödet , mindenkit, ha magyar .
Arra ne számits , hogy a viktorék megvédenek , nekik az a dolguk , hogy levezényeljék a kirablásunkat és lehetőleg a legtávolabbik időkig kitolják a polgárháborút , amikor elszabadul a pokol , de közben jól megszedik magukat , úgy hogy teljesen mindegy , hogy a baloldali hiénák , vagy a jobb oldali Orbánféle félig zsidó gárda fosztja ki az országot , a mutyikkal a megszerzett egzisztenciákat is kiforgatják a buzi zsidók , ne legyen készségetek nektek nem szabad túlélnetek a közelmultat . Fölöslegesek vagytok , és a hazánkat már másnak igérték , és ők azon vannak , hogy be is lakják , mert minket arra szántak ,hogy mi legyünk Európa Palesztinjei , csak míg ők harcoltak és tettek is a hazájukért mi simán átadjuk és hagyjuk , hogy lemészároljanak bennünket.

Még egyszer kérdem miért kell nekünk beállni a terroristák közé , a törvényeink azt kivánnák , hogy kilépjünk minden terroristának bizonyúló szervezretből , így a NATO – ból is , és nem engedné meg hogy egy terrorista Állam pártját testvér pártá nyilvánithasson bárki is .
Csak , ha a mi pártunk is terrorista irányultságú , úgy lelehet nyomni a nép torkán , mint annak idején az ÁVH- s banda terrorizálta a magyarságot . Kár , hogy már nem használhatják a húsdarálókat , most könnyű volna a politikai maffiát ledarálni , és megetetni a halakat velük , hogy nehogy túléljék mint akiket ők is ledaráltak . És fiuk a húsdarálót miért nem állítottátok még fel a Dunaparton , ne csak a cipők jelezzék a multunkat , de azok a gépezetek is mellyel eltüntettétek a parasztságunk legjavát , ti mocskos zsidó cionisták kiket kommunistának csufolhatunk , hisz hazug szarjankók vagytok , ha kérdeztek is hazudtok .
Megérdemelnétek , hogy darálthúsnak szólithassunk benneteket .
No akkor láthatjátok , hogy kik állnak a húsos fazék körül , szegény cigányság , csak a kondért fütheti , nekik már cubák sem jut , csak a csontok , de azt a kutyáknak szánták , és nem a cigánynak , kik dolgozni sem akarnak , de a családjukat el kell tartani , hát lopnak , és rabolnak , ha kell embert ölnek .

Nektek az lenne a feledatuk , hogy a zsidóságra kellene irányítani a figyelmüket , hogy őket rabolják öljék meg , hisz ők fosztották meg a munkájuktól a megélhetésüktől , hát velük kellet volna leszámolniuk , de még most sem késő kinyitni a szemüket a veszélyre hisz őket is lemészárolják a cionista fasiszták , ha egyszer gyökeret vernek itt , mert két dudás nem fér meg egy csárdába , kábitószer , fegyver , leánykereskedelem , csicskáztatás , két kisebbség által nem járható út. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése