2017. július 9., vasárnap

Energia aura csakra XV.






Energia aura csakra XV.


Mi a Nádi































Az éteri anatómia dualitása a nádikban is megjelenik. A "nádi" szanszkritul "asztrális energiapályát" jelent.
A nádik 72.000 (keringési) körbõl álló hálózatot alkotnak. Ezek a finom elektromos áramot a pránikus testen keresztül
szállítják el a fizikai test minden egyes részébe, így biztosítják, hogy a sejtek egészségesek, életerõsek legyenek. Ez a
hálózat a meridiánok rendszerével van összhangban, és az idegrendszerrel áll kapcsolatban.
A három fõ nádi az Ida, a Pingala és a Szusumna.
Az Ida a nõi energiát szállítja a gerinc bal oldalán felfelé, a Pingala a férfi energiát szállítja a gerinc jobb oldalán lefelé,
e nádik kapcsolatban állnak a gerinc mentén levõ minden egyes energiaközponttal.
Az Idát és a Pingalát a caduceus két egymásba fonódó kígyója jelképezi.
A két csatorna a perineumban (a végbélnyílás és a nemi szervek között található) kezdõdik, és az orr alatti ponton
találkozik ismét.
Szusumna, a középsõ csatorna, a gerinc (canal centralis) vonalát követi, és a Kundalinit szállítja.
A prána csak akkor tud a Szusumnába ömleni és felfelé, az agyba áramlani, ha a férfi és a nõi energiák teljesen
egyensúlyban vannak egymással.
A prána ezen felfelé áramlását értjük egyébként a Kundalini emelkedésen.
/a Kundalini, a Gyökércsakrában összetekeredve ’alvó’ kígyó/
Az Idát a bal orrluk hozza mûködésbe. Az itt beszívott levegõben levõ negatív töltet az orr belsejét borító csillószõrön
keresztül jut el a pránába. Ez a feminin vagy lunáris energia. Ha csak az Idán keresztül lélegzel be, ez a befogadó,
nyugodt hangulatot, a lágy, de dinamikus, szenvedélyes energiát juttatja érvényre. Az Ida serkenti az asztrális
(emocionális) testet.
Ez a föld-energia, amely a test alsó felének, a hátnak (hátsó részének) és a test bal oldalának mûködését irányítja.
 
Pingalát a jobb orrluk aktiválja.
Az orr e részének belsejében levõ csillószõr pozitív, maszkulinnak nevezett energiát bocsát ki.
Ha csak a Pingalán át veszünk levegõt, gondolataink tiszták, világosak lesznek. Az elvont mentális testet serkenti.
Ez a nap energiája, amely meleget és fényt hoz.
A test felsõ, elsõ részét és jobb oldalunkat irányítja.
Azok, akik szájukon keresztül lélegeznek, nem jutnak hozzá a negatív/pozitív pránikus energiához, és letargikusak,
betegesek lesznek.

Szusumna az a nádi, amely a gerincoszlop középsõ, üreges részén megy keresztül, azon a csatornán, amely az agyi és
gerincfolyadékot (liquor) szállítja. A gerincfolyadék gyûjtõmedencéjében, az 1-2 ágyékcsigolyánál kezdõdik, és a
medulla oblongátába megy fel, majd innen a lelki hídon keresztül a koponya központjába (középsõ részébe)
(Brahma barlangja), végül a fejtetõ csakrába lép ki.
Szusumna akkor lép mûködésbe, amikor mind az Ida mind a Pingala nyitva van. Meg kell tanulnod, hogyan töltsd
fel ezt a folyadékot pozitív és negatív energiával a jobb és bal orrlukadból, amint az Idán és a Pingalán keresztül
egyidejûleg lélegzel be. Ez a töltéssel rendelkezõ folyadék ezután a gerincben felemelkedik, és mûködésbe hozza
aktiválja az energia-központokat (csakrákat). Amikor eléri az agyat, felébreszti az alvó agysejteket. Mivel a neuronok
elõször lépnek mûködésbe, a kiterjedés hullámait fogod érzékelni. Ez olyan érzés, mintha egy sapka venné körül a
fejed.
Amikor az energia benyomul a Szusumnába, a teljes gyönyör, a Szamarasza ragad majd magával. Ha ebben a
pillanatban egy fejlett módszert alkalmazol, a tudat, átlépve Brahma Kapuját, felrepül a kozmikus térbe.



Az egyensúly.

Einstein intuitív módon (női agy) fedezte fel relativitáselméletét, és matematikai ismereteivel, elméletileg (férfi agy) vezette le. Ez az igazi zsenialitás. Ha egyszerre lélegzünk az Idán és a Pingalán keresztül, ez egyensúlyba hozza a jobb és a bal agyfélteke működését. Ezt kettős légzésnek hívják. Az energiák kiegyensúlyozását a nádi soghana, az Egység Légzésének elsajátítása révén tanulod meg. A kozmikus tudat felé vezető úton ez az egyik legfontosabb technika.

Amikor bekövetkezik a megvilágosodás, a két, addig egymástól függetlenül működő agyfélteke idegi átalakuláson megy keresztül. Egy idegnyaláb lép színre, és ez köti őket össze egymással, így lehetővé teszi köztük a kommunikációt, vagyis azt, hogy összehangoltan, együtt, és ne külön-külön működjenek.

A lelki betegségek, mentális zavarok a férfi és női energiák egyensúlyának felborulását vonja maga után. Az egyensúly helyreállításának tehát óriási gyógyító ereje van.
A belélegzett levegő áramlása a szwara jóga tantrikus rendszerében leírt, egymást követő ciklusokat követi. Ez a tudatosan megtervezett, váltakozó orrlukakon keresztül történő légzés tudománya. Átlagos körülmények között egy ember körülbelül 15-ször vesz levegőt percenként, ez nap 21.000 belégzést tesz ki. Természetes módon is vehetünk egyszer egyik másszor másik orrlukunkon keresztül levegőt. Egy-egy orrluk körülbelül 45 percig tölt be domináns szerepet. Amint ez az uralkodó pozíció az egyikről a másikra megy át, egy pillanatra egyensúlyi állapot keletkezik.

A nap folyamán az agy energiapályáiba több prána áramlik. Ez a sűrű energiafolyam a gerinc jobb oldalán ereszkedik le, és szoláris. A delet követően a prána a gerinc bal oldalán felfelé halad, és lunáris. Ez azért van így, mert az első hat periódust a nap, a következő hatot pedig a hold irányítja. Ezért a dél és az éjfél jelenti a szoláris és lunáris pránikus energia-áramlások közötti legtökéletesebb egyensúlyt, és ez erősebb Kundalini áramlást eredményez a Szusumnába. Ez a két időpont a legalkalmasabb a Kozmikus Kobra Légzés Meditációra. (bővebben a forrásnál!)

A lélegzési csatorna kiválasztásával te magad is egyszerűen irányíthatod, melyik energia jusson érvényre.
Ha ösztönös, intuitív akarsz lenni (női energia), fogd be jobb orrlukadat a kezeddel vagy egy vattacsomóval, és csak a bal orrlukadon át vedd a levegőt. Ha elvontnak (elemzőnek) kell lenned, csak a jobb orrlukadon át lélegezz. Fejed jobbra/balra döntésével serkentheted is az érintett orrluk működését.Az aktív orrluk működését úgy is megszüntetheted, hogy az aktív oldalon hüvelykujjadat a hónalj alatt elhelyezkedő főidegre nyomod. A jógik erre a célra egy kis pálcát hordanak maguknál.

A két orrlyuk egyidejű megnyitására szolgál az ollórúgás. Miközben arccal lefelé a padlón fekszel, addig keresztezd lábaidat, amíg egy kis rántást érzel. Ekkor megcserélve lábaidat, ismét keresztezd őket. A gyakorlatot 5-10 percig folyamatosan végezd. Nemcsak a két orrluk jut egyensúlyba, hanem az eldugult orrüreg is szabaddá válik.

A légzésünk áramlásának szabályozásával a Kundalini Sakti (életerő) érvényre jutását is tudjuk irányítani testünkben. A kobra légzés előtt végzett teljes légzés mélylégzése, és egység légzése, többlet életerővel tölti fel a légzési-, ideg-, ér- és meridián rendszert.

A sejtek így több pránát tudnak magukba szívni, illetve több méreganyagot tudnak kiválasztani, amelynek eredménye a hosszabb, energikusabb élet.

A tantrikus pránajáma a tudatot, az ember szellemi képességét kapcsolja össze a testben áramló életerővel. Mihelyt légzésünk tudatossá válik, légzési módszerünk automatikusan megváltozik. Lelassul, hosszabbá és mélyebbé válik, és finom energiapályáinkat (nádik) tömény Kundalini Saktival árasztja el. Minél tudatosabb légzésünk, annál tudatosabbá válik életünk is.

A Visnu jantra, vagyis a Dávid csillag, a férfi és női princípium a test és a lélek egyesülését jeleníti meg. Ez az a jantra, amelyet a szív-csakra, a három alsóbb (fizikai) csakra és a három felsőbb (spirituális) csakra közötti egyensúlyi pont serkentésére használunk.

A szimbólum tantrikus értelmezése a csillag hat csúcsát az elsődleges nemi szervekkel azonosítja.

A "szex" szó a latin "sexus"-ból ered, melynek jelentése megosztás. Az anyagi világ léte az elektromos (férfi) és a mágneses (női) energiák kölcsönhatásán, az expanzív centrifugális (férfi) és a befelé húzó centripetális (női) erők közötti rezgésen alapul.

Amikor a férfi és a női pólus szexuálisan egyesül, egy szempillantásra az Örök Egység visszatérésének lehetünk tanúi.






Forrás: Tantra-kriya.hu




Gyakorlatok



A Gyakorlatokat folyamatosan bővítem!

  
  




 Stressz, felgyülemlett düh levezetése
A gyakorlat bárhol, bármilyen testhelyzetben végezhető (akár buszmegállóban állva is). Csukjuk be a szemünket, eresszünk az auránkból képzeletbeli gyökereket a Földbe és ezeken keresztül engedjük ki magunkból a felgyülemlett stresszt és képzeljük el, hogy a Föld elvezeti és megsemmisíti azt. A felgyülemlett düh olyan gyorsan fog távozni, mintha ahogyan a levegő távozik a lufiból, amikor kiszúrjuk egy nagy tűvel. Nagyon fontos, hogy ha a Föld elvezette a ránk káros energiákat, akkor húzzuk vissza a képzeletbeli gyökereket, majd alázattal és hálával köszönjük meg a Földnek, hogy segített nekünk.
 Csakratisztító, energiaáramlást segítő gyakorlat
Lazuljunk el meditációban, majd képzeljünk el egy nagy henger alakú szivacsot, amelyből mennyei fény árad. “Fogjuk” ezt a szivacsot és alaposan oda-vissza húzkodjuk át a hét fő csakraponton. Így minden szennyeződést ki lehet tisztítani belőlük. Majd a szokásos módon fejezzük be a meditációt. 
 Energiagyűjtő gyakorlat
Keressünk bármilyen olyan élőlényt vagy tárgyat, amelyet szépnek találunk. Saját tapasztalatom az, hogy növényekkel vagy állatokkal a legkönnyebb és a , leghatásosabb a gyakorlat. Én például vele szoktam csinálni:
 Szövegdoboz:  Nem tudom elképzelni, hogy akad olyan ember aki, ha egy ilyen lóval szemben áll, akkor nem érezi a lényéből áradó lélekemelő gyönyörűséget. Szóval ha kiválasztottuk a megfelelő tárgyat vagy élőlényt, akkor kezdjük el csodálni a belőle áradó szépséget. Nyíljunk ki, amennyire csak tudunk, és ne koncentráljuk másra, csak arra, hogy az a valami vagy valaki milyen szép. Ha megfelelően nyitottak vagyunk és mélyen be tudjuk fogadni a szépséget, akkor érezni fogjuk, hogy az a szép annyira szép, hogy a csodálatának érzése már a mellkasunkban lüktet és feszít. Ha ezt érezzük, akkor csináljuk még tovább, mert közben az auránk energiát szív magába és érezni is fogjuk, hogy jobban vagyunk, erősebbek vagyunk. Ha már telítődtünk akkor még mindig folytassuk tovább és a továbbiakban érkező energiát sugározzuk vissza az általunk kiválasztott élőlénynek vagy tárgynak, hogy ő is jól érezze magát.


Az egyensúlyról
Einstein intuitív módon (nõi) fedezte fel relativitáselméletét, és matematikai ismereteivel, elméletileg (férfi) vezette le.
Ez az igazi zsenialitás. Ha egyszerre lélegzünk az Idán és a Pingalán keresztül, ez egyensúlyba hozza a jobb és a
bal agyfélteke mûködését. Ezt kettõs légzésnek hívják.
Az energiák kiegyensúlyozását a nádi soghana, az Egység Légzésének elsajátítása révén tanulod meg.
A kozmikus tudat felé vezetõ úton ez az egyik legfontosabb technika. Amikor bekövetkezik a megvilágosodás,
a két, addig egymástól függetlenül mûködõ agyfélteke fizikai átalakuláson megy keresztül. Egy idegnyaláb lép színre,
és ez köti õket össze õket egymással, így lehetõvé teszi köztük a kommunikációt, vagyis azt, hogy összehangoltan,
együtt, és ne külön-külön mûködjenek.
A lelki betegségek, mentális zavarok a férfi és nõi energiák egyensúlyának felborulását vonja maga után.
Az egyensúly helyreállításának tehát óriási gyógyító ereje van.
A nap folyamán az agy energiapályáiba több prána áramlik. Ez a sûrû energiafolyam a gerinc jobb oldalán ereszkedik le, és szoláris.
A delet követõen a prána a gerinc bal oldalán felfelé halad, és lunáris. Ez azért van így, mert az elsõ hat periódust
a nap, a következõ hatot pedig a hold irányítja. Ezért a dél és az éjfél jelenti a szoláris és lunáris pránikus
energia-áramlások közötti legtökéletesebb egyensúlyt, és ez erõsebb Kundalini áramlást eredményez a Szusumnába.
A lélegzési csatorna kiválasztásával te magad is egyszerûen irányíthatod, melyik energia jusson érvényre.


--Ha ösztönös, intuitív akarsz lenni (nõi energia), fogd be jobb orrlukadat a kezeddel vagy egy vattacsomóval, és csak a
bal orrlukadon át vedd a levegõt.
--Ha elvontnak (elemzõnek) kell lenned, csak a jobb orrlukadon át lélegezz. Fejed jobbra/balra döntésével serkentheted is
az érintett orrluk mûködését.
A két orrlyuk egyidejû megnyitására szolgál az ollórúgás. Miközben arccal lefelé a padlón fekszel, addig keresztezd
lábaidat, amíg egy kis rántást érzel. Ekkor megcserélve lábaidat, ismét keresztezd õket.
A gyakorlatot 5-10 percig folyamatosan végezd.
Nemcsak a két orrluk jut egyensúlyba, hanem az eldugult orrüreg is szabaddá válik.
A légzésünk áramlásának szabályozásával a Kundalini Sakti (életerõ) érvényre jutását is tudjuk irányítani testünkben.
Visnu jantra, vagyis a Dávid csillag, a férfi és nõi princípium a test és a lélek egyesülését jeleníti meg.
Ez az a jantra, amelyet a szív-csakra, a három alsóbb (fizikai) csakra és a három felsõbb (spirituális) csakra közötti egyensúlyi pont serkentésére használunk.
   http://venia.atw.hu/auraes.htm    
       


A FELEMELKEDÉS 27 KULCSA ÉS AZ 54 KUNDALINI CSAKRA AKTIVÁLÁSA



NAGYON FONTOS, hogy TUDD, a KUNDALIN-ERŐ FELÉBRESZTÉSE VESZÉLYES LEHET.
Veszély nélkül csak úgy lehet ezt az erőt aktiválni, ha azt egy mester szabályozza.
Aki szeretné felébreszteni a Kundalin-energiáját, forduljon szakemberhez.
A kundalin-energia két ellentétes, egy forró és egy hideg erőből tevődik össze.
A két erőnek állandóan egyensúlyban kell lennie egymással, és akkor nem is adódhatnak komoly problémák. Ez alatt valós testi problémákat kell érteni. Ha a Kundalin-erő egy embernél még nem aktív, akkor ez az aktivitás az alábbiakkal váltható ki:
1. normális spirituális fejlődéssel és a tudat ezzel kapcsolatos kitágításával;
2. egy extázis élménnyel (meditáció);
3. célzott gyakorlatokkal, például Kundalin-jóga;
4. egy gyógyító, vagy spirituális tanító segítségével.
A FELEMELKEDÉS 27 KULCSA ÉS AZ 54 KUNDALINI CSAKRA AKTIVÁLÁSA
Ez az információ megosztható más forrásokkal, szigorúan figyelembe véve azt a feltételt, hogy semmilyen információ nem változtatható meg benne, nem lehet belőle törölni, vagy hozzáadni, és az információ forrását közzé kell tenni. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez az információ hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó lénnyel, és benned is hasonló folyamatot indít el. Nem pontosan olyan, mintha a közvetítést adó mester jelenlétében lennél, ám hatásai épp oly erőteljesek.
Te is hasonló folyamaton mész majd keresztül isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően.



 Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzatok, hogy mindannyitokat köszöntselek az alkalommal és elhozzam számotokra a gyógyulás, a nyugalom, az integráció és az újraébredés áldásait.



Üdvözlet szeretteim!
A felemelkedés 27 kulcsa és az 54 kundalini csakra egy lépes annak irányában, hogy teljesen magatokévá tegyetek a mikrokozmoszt, így beleszülethettek abba, ami a makrokozmoszon belül létezik, ezért körbebugyoláljátok önmagatokkal a külső világot, így hozva be azt a makrokozmoszba.
Így használjatok fel a negatívitást és változtatjátok át pozitivitássá. A kihívás, amit a huszonhét kulcs és az ötvennégy kundalini csakra magában hordoz nem más, minthogy legteljesebb lehetőséged fenyőben állj, akar tudatos vagy, akár nem, és nézz Szembe minden egyes félelmeddel, mindennel, ami gátol téged, mindennel, ami azt eredményezi, hogy „igen!"Helyett „nemet" mondj az életre.
Ez lesz az az időszak, amikor fizikailag megtapasztaljatok az egymással az úgynevezett harmadik dimenziós valóságban összekapcsolódó világokat. Ez lesz az az időszak, mikor világok között mozogtok majd, dematerializaljátok a testeteket, dimenziókon léptek át, és megtapasztaljatok ezeket a valóságokat, anélkül hogy fizikailag el kéne hagynotok a testeteket és meg kéne halnotok ahhoz, hogy odajussatok. Mindannyiotokat felkészítünk arra, hogy megértsetek, mindez nem valaki elmeszülemény, ez is egy valóság, és meg számos másik valóság létezik bennetek, amik már nélkületek is léteznek; ezalatt azt értem, hogy rajtatok kívül [léteznek], [és] ezeket már készen álltok meglátni.
A huszonhét kulccsal való munka során az a legfontosabb, hogy biztosítsd, hogy minden, ami a múltban történt veled, a múltadban is marad. Gondoskodnod kell arról, hogy ettől a naptól fogva minden tapasztalásodat a makrokozmosz tiszta potenciáljából teremted és nem a múltbeli tapasztalataidból. Ha elégedett és boldog vagy az életeddel, olyan módon, ahogy az a múltban is létezett, ha kielégít, hogy újra és újra ugyanezeket a mintázatokat hozd létre, akkor minden eszközzel teremts továbbra is onnan, ahonnan eddig. De ha tényleg felszabadulásra vágysz lélekkent, a teremtés végtelen lényeként, akkor nagyon nyugodtnak kell lenned, meg kell vizsgálnod [azt, hogy] honnan jössz, [és] mindent, ami eddig történt veled, le kell szűrnöd belőle a bölcsességet és az ajándékokat, amelyeket kaptál ezektől, [és] aztán mindezt magad mögött kell hagynod, és sosem nézhetsz vissza. Az energia olyan erőteljes, hogy ha elmerülsz a múltbeli mintázataidban való bármilyen dagonyázásban, akkor az energiád megakaszt majd azon a régi módon.
Elkerülhetetlen, hogy megteremtsd a gyermek tiszta elméjét, és az ártatlanok tiszta szívet.
Mindannyian, akik ma itt vagytok, úgy döntettetek, hogy kileptek abból, amit mi a karma ötödik dimenziós kerekének Nevezünk, ez pedig, azt jelenti, hogy túlleptek [azon] az azonnali manifesztáción, ami a programjaitokon alapult, és az élet minden területén szerzett múltbeli tapasztalataitokon [alapult], és beleptek a kvantum fény multi dimenziós világába. Meg fogjatok látni, hogy csak egy módon teremthetitek meg az életeteket, mégpedig a tisztaság és az ártatlanság pontjából, mintha ujjá születnétek; [ahogy] egy újszülött csecsemő első alkalommal tapasztalja meg a világot.
Megismétlem, ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a jövődet a múltbeli tapasztalataid alapján teremtsd meg, akkor nem fogod megtapasztalni lelked felszabadítását, amire annyira vágysz.
Erőfeszítéseket kell tenned, fegyelmet és bátorságot igényel tőled, hogy feladd a sebeid, és elengedd [azt] a kötödést, hogy a sebek határozzak meg önazonosságodat, [azt] amihez már hozzászoktál, a sebekhez, amelyekről azt képzeled, hogy majd biztonságban tartanak. Biztosíthatlak afelől, hogy az összes seb, amibe [bele] kapaszkodtok, visszatart majd benneteket, mert amire összpontosítotok, amihez hozzákapcsolódtok, azt fogjatok továbbra is megteremteni. Nem túl régen azt mondtam egy csoportnak, hogy a mostanában szerzett tapasztalataik és a főbb kapcsolataik a sebeiket tükrözik, és a múltbeli tapasztalataikat.

                                    Folytassuk akkor.
Kezdd azzal, hogy mély lélegzetet veszel az orrodon keresztül, lehúzva az energiát a gerincedben, le a gyökér csakrádba, terjeszd, ki a Föld Anyába, és mikor kilélegzel, húzd fel az energiát a Föld Anyából a gyökérközpontodba, onnan fel a gerincedbe, majd engedd ki a korona csakrádon keresztül.
Folytasd a légzést tovább így, amíg energiád összehangolódik, és mestervezetőd be nem lep energiamezidbe. Csukd be szemed, ha eddig meg nem tetted volna, és kezdd, el megérezni a Föld Anya jelenlétet és erejét magad körül, és a makrokozmosz erejét és jelenlétet önmagadban.
Miközben folytatjuk tested felkészítését az aktiválásra, arra kérünk, hogy gondolj vissza néhány közelmúltbeli eseményre az életedben, olyan dolgokra, amik az elmúlt, mondjuk kettő-hat hónapban történtek veled.
Mindez felkészített téged arra, amit hamarosan megtapasztalsz.
Úgy képzelheted el ezeket az elmúlt heteket és hónapokat, mint [önmagad] végső méregtelenítési eljáratat, ami felkészít téged az új életre, amibe most készülsz belepni, olyan világra, ahol megérdemled, hogy a benned lévő szeretettel megtapasztalj mindent, ami számodra szent, tiszta, isteni, és mindennek összes energiája hátassal lesz életed minden aspektusára.
Nem korlátozódik az úgynevezett spirituális ösvényre, ez az energia mindent megáld. Lesz erőd átadni önmagad és magabiztosan, bátran elfogadni, amit az élet neked kínál.
Szeretnem, ha most megéreznéd mestervezetőd jelenlétét magad körül, az energiája spirál alakban körületted mozog.
Egyedi energiamezőt hozunk létre tested körül. Ebbe a mezőbe belekódoltak a huszonhét kulcsot. Ahogy mindegyik kulcs betáplálódik ebbe a mezőbe, tested kezd reagálni rá, vidd tehát most figyelmed a gyökércsakradba és a korona csakrádba, és érezd, ahogy az energia a spirális mezőből egyszerre behatol a gyökér és koronaközpontodba.
Az energia fel-le mozog és szivcsakrád középpontjában találkozik. Gyökér csakrád magába szívja a férfias energiát,....... koronaközpontod a nőies energiát, és ezek a központban találkoznak, ahol az Arany Gyermek tudatosság van.
Most képzeld el, amint az energia behatol a szivcsakrád minden egyes rétegébe, amelyek a múltbéli sebeid lenyomatait őrzik, és az összes önazonosságodba, melyeket ezekhez a sebekhez kapcsoltál. Figyeld meg, [hogy] milyen Szinű a meződ, és használd ezt a szint e sebek identitásaihoz való kapcsolódásod feloldására, és azon kapcsolat feloldására, mellyel önmagadat ezekkel a sebekkel határozod meg.
Amíg ezt végzed, a hatodik dimenzió folyékony szeretete is belép, és körülötted mozog, és Lady Guinevierre, Maria Magdolna, Nada urno és Jezebel istennő elkezdi aktiválni az Egység Tudatosság egységeit a szívcsakrában, ami megnyitja az utat az ötvennégy kundalini csakrának, hogy életet leheljen a testedbe.
A gyökér- és a koronaközpontodból érkező áramlat, ami a szívedbe jut, végtelen energiaáramlat, ami ebből a mezőből származik, [és ez] most összekapcsolódik a folyékony szeretet hatodik dimenziójával.
Ez [aztán] a kilencedik univerzumon keresztül terjed ki. Ez [tovább] a huszonkettedik univerzumon keresztül terjed ki.
Aztán az a negyvennegyedik univerzumon keresztül, es a negyvennegyedik univerzumból közvetlenül a Forrásba lép, minden [létező] végtelen Forrásába.
Képzeld el, amint behúznak a Forrás energiájába és csak légy jelen abban a térben. Mennyei vezetőid most újrakalibráljak a szivcsakrád energiáját. Most egy csövet kapcsolnak a szívcsakrádhoz, egy csatornához hasonló [csövet], ez kiterjed a szivcsakrád hátsó részen, és az elkövetkezendő huszonegy napban megszabadulsz az összes negatív energia méreganyagaitól, a múltad összes gyulladt, fertőzött érzékelésétől, véleményétől, hiedelemrendszerétől, és a huszonegy nap elteltével készen állsz majd új szemszögből magadévá tenni az életet; új igazság bukkan fel benned. A mennyei lények veled maradnak ez alatt a huszonegy nap alatt. Nagyon fontos, hogy hagyd megtörténni az elengedést, tekintet nélkül arra, hogy mi jön fel - menj vele, ne állítsd le, ne fojtsd el, ne hallgattasd el, és ne zárd el.
Folytasd a légzést a Föld Anyába, és hozd fel ismét az energiáját. A felemelkedés huszonhét (27) kulcsa közvetlenül a Föld Anyához kapcsolódik, az ötvennégy (54) kundalini csakra egyesíti testet a testeddel, es tested a mennyekkel, ez hozza el a földi mennyországot egy új dimenzióba; a tudatos szinten, a makrokozmoszból való teremtés új mintázatát.
Kezdd felismerni, hogy Lady Guinevierre a bal oldaladon áll, Maria Magdolna pedig, a jobbodon. Érezd Lady Guinevierre bal kezének melegét a hátad bal oldalán, a gerinced mentén, többé-kevésbé a napfonatod területen, és érezd Maria Magdolna jobb kezének meleget hátad jobb oldalán, pontosan Guinevierre kezével szemben.
Csak válj tudatossá a testedbe ömlő fényre. Amint a csatornacső a helyére kerül, akkor szabadjára engedik az energiát, ami életre kelti benned az ötvennégy kundalini csakrát, huszonhetet (27) a gerinced bal oldalán, es huszonhetet a gerinced jobb oldalán.
Ezen csakrák mindegyike a Bölcsesség Ősi Könyvtára. Lélegezz be mélyen, és fújd ki az összes levegőt, és képzeld el őket a gerinced két oldalán izzó parázspontokként.
Körülbelül két és fel óráig tart, amíg energiájuk teljesen aktiválódik. Amint az energia beléd ér, azt kérem, hogy terjeszd ki energiádat a benned létező makrokozmoszba, és lásd, ahogy kiterjed a végtelen Forrásba, ahol kapcsolatba lépsz az ősi Bölcsekkel, az erő, ősi tudás, és gyógyítás kígyószerű lényeivel.
Most képzeld el, amint egy egyiptomi kobra megy lassan a gyökércsakradba, ez a te Kulcs Kígyó Lényed, az a Lény tartja számodra a helyen a kundalini csakrákat, és ő biztosítja, hogy a huszonhét kulcs aktív marad.
Képzeld el, amint a kígyó felmegy a gyökérközpontodba, fel, körbetekeri gerincedet, amíg a feje fel nem bukkan a koponyádban, és eggyé nem válik az agyaddal. Villás nyelve becsatlakozik harmadik szemed belsejébe, és ez a folyamatos csapolás létrehoz egy rezgést, ez a rezgés új, kiegészítő idegi pályákat hoz létre, jobb és bal agyféltekéd között, és ezek az új idegi pályák tartalmazzak a jövőd információit.
A jövőét, amit aktívan megteremtesz ettől a naptól kezdve, a jövőjét, amibe bátran és merészen belepsz, hátrahagyva teljes múltad.
Most azt akarom, hogy képzeld el, amint a Forrás egy alagút felé taszigál. Ez az alagút egy szülőcsatorna. Most oda mész, ahova akkor ménnel, ha levetnéd fizikai tested, hogy más birodalmakba lépj. Amit ma mindannyiotokkal teszünk, az az, hogy végigkísérünk benneteket ezen a folyamaton.
Ma meghalsz. Ma befejezed ezt az életed. Az elkövetkezendő huszonegy (21) napban újjászületsz egy új életbe. Meg kell értsd, hogy az elkövetkezendő huszonegy (21) nap tapasztalata olyan, mintha a halált választottad volna, elhagynád a tested, és úgy döntenél, hogy újra testet öltesz, de ezen döntésed miatt nem kell végigjárnod az újszülöttként való újraszületés útját és keresztülmenned mindenen újra.
És alapvető fontosságú, hogy elismerd, milyen szentséges ajándékot vonzottal ma magadhoz. Az is alapvető fontosságú, hogy emlékezz rá, ez egy új élet, új tapasztalatok, a létezés új módja.
Végy mély lélegzetet, és ahogy kilélegzel, erezd, amint a Föld Anya mágneses energiája megtart téged, amint elkezdesz belépni ebbe az alagútba.
Nagyon finoman kezdesz belépni ebbe a szülőcsatornába.
Ahogy már említettem, ebben a csatornában leszel az elkövetkezendő huszonegy (21) napban. A huszonegyedik napon úgy bukkansz elő, hogy a múltad magad mögött hagytad, akár a kígyó a levetett bőrét.
Megtapasztalod majd a születésed traumáját is, de ez segít majd az elengedésben, abban, hogy megadd magad annak, amit az élet kínálni fog számodra, mert beleegyeztél az új módszerekbe. Vegyél még egy mely lélegzetet, és tudatosan érezd, ahogy a tested sejtjei megnyílnak és hagyják, hagy menjen. Próbáld meg elképzelni, ahogy agyad összes idegsejtje megnyílik és hagyja, hagy menjen.
Most képzeld el, amint ragyogó fehér fény tölti be testedet a szivcsakrád középpontjából.
Ez makrokozmoszod potenciáljának fénye. Ez lesz a fény a sötétségben, ami keresztülvezet majd téged ezen az alagúton.
A csatorna időnként szűkősnek tűnhet, időnként rád törhet az érzés, hogy nem akarsz odamenni, ahova vezet, inkább vissza akarsz fordulni, ezekben a pillanatokban rendületlenül ki kell tartanod, és én, Kuthumi ott leszek melletted, és gondoskodom róla, hogy átláss mindezen, hogy belepj az új fénybe, mert amire éppen felkészülsz, az alapvető fontosságú a fejlődésed szempontjából, és alapvető fontosságú a Föld Anya fejlődéssének szempontjából.
Az energia most kiterjed mindazokra a Fénymunkásokra, akik csoportként összekapcsolódnak veled, és ezzel az energiaráccsal világszerte.
Képzelj el minden irányba mozgó elektromos áramot, ami összekapcsolja a fényt világszerte és fényrobbanások százait, amint a huszonhét (27) kulcsot behúzzák az összes, a szándékát kifejező lélekbe, akik jelenleg emberi testet öltenek.
Ez megerősíti az önmagad iránt érzett szereteted, megerősíti a Lélek, a Föld Anya, és a Természet Anya iránti szereteted. Megerősíti a szereteted, amit képes vagy másokkal megosztani.
Most elkezdünk folyékony arany fényt tölteni a gerincedbe. Ez átszűrődik a központi idegrendszeredbe és az összes főbb mirigybe a testedben. Ez elkezdi aktiválni azokat a fiziológiai változásokat, amik ahhoz szükségesek, hogy teljesen lehorgonyozhasd ezt az energiát, és a lehető legteljesebb formájában átélhesd. Szeretteink, a kilenc ösvény, amiből a huszonhét (27) kulcs összeáll, az elengedéssel kezdődik.
Elenged a férfias, elenged a nőies, és a belső gyermek is elengedi sebeit, és te újjászületsz az arany tudatosságba. A második ösvény a felismerése, a lehetőség felismerése, hogy megtapasztalhatsz egy teljesen új életet, teljesen új emberekkel - egy teljesen új ősmintázatot. Ez bekövetkezik a férfias, a nőies, és a belső gyermek énedben is.
Abban a percben, mikor aktiválod a második ösvényt, egy teljesen új ősmintázatot hozol létre. Na most, tartsd észben, hogy mindez az elkövetkezendő huszonegy (21) napban zajlik majd le, úgyhogy sok minden történik majd veled.
A harmadik ösvény az elfogadásról szól, az új élet elfogadásáról. Önmagad minden aspektusának, árnyékodnak és fényednek az elfogadásáról. Annak elfogadásáról, hogy bárhova is megy, az árnyék mindig veled lesz, és ez nem jelent rosszat. A negyedik ösvény [az] árnyékod átölelése, a vele való ismerkedése, azon aspektusaid vizsgálata, amelyeket az árnyék számodra tartogat.
A negyedik ösvényen lépsz be teljesen a szív csakrádba, és itt követeled vissza az összes megtagadott részedet, azokat a részeidet, akiktől megtagadtad, hogy az életed részeivé váljanak, azon részeidet, amelyeket a társadalom elfogadhatatlannak bélyegzett.
Ezen a ponton új rácsot integrálsz majd [be], és amikor rácsról beszelek, akkor új energia és információ mezőre gondolok.
Ez a mező a szívcsakrában gyökeredzik majd, és eggyé válik majd új ősmintázatoddal. Egy új mágneses impulzussá válik, ami hozzád, vonzza mindazt, amivel készen állsz eggyé válni az életedben.
Az ötödik ösvény a más dimenziók, és az ezekben a dimenziókban létező lények tudatos felismeréséhez, tudatos elfogadásához, és beintegrálásához vezet majd téged, és ezek a lények kapcsolatba lépnek veled, akar tudatában vagy ennek, akar nem. Az ötödik ösvény számos kapuból áll, amik automatikusan megnövelik kundalini csakráid rezgésszintjét. Ez megnöveli annak sebességet, ahogy a belső Mester Kígyód harmadik szemedhez ér, ez pedig, megnyitja belső látásod a mögötte rejlő világokra. Emlékezz rá, hogy ezeket az ösvényeket a férfias, a nőies, és a belső gyermek ennek is be kell járnia.
Amint átlepsz a következő ösvényre (a hatodikra), látni fogod, hogy életedet megtapasztalhatod a gyönyör és öröm állapotán keresztül is. Itt emlékeztetnek majd arra, hogy minek adtad át a hatalmad, ami aztán megfosztott téged az örömödtől, a nevetésedtől és gyönyörödtől, emlékeztetnek mindenre, ami azt eredményezte, hogy elkülönülj éned örömteli boldog aspektusaitól.
Itt egyesülsz az Ártatlanokkal - az én azon ártatlan aspektusaival, amik a belső érzékelés szempontjából működnek, más szóval a makro kozmikus világából.
Ezen a ponton kezded majd érezni és tényleg megtapasztalni, hogy lehetséges az életedet olyan módon megtapasztalni, amiről Jezebel istennő nemrégiben beszélt, hogy az életed körülbelül 70 százalékát a boldogság kifejeződése, és a másik 30 százalékot az önvizsgálat, a csend, és az éned emberi aspektusaival töltött munka teszi ki. Jelenleg ezt meg sem közelítitek, valójában az emberiség ideje 90 százalékát szenvedéssel és küzdelemmel tölti, és csak 10 százalékában tapasztal örömet.
Amikor felbukkansz a következő ösvényen (a hetediken), számos kincs köszönt majd téged. Ezek autentikus éned mágikus kincsei, az autentikus énedé, amely az a részed, amelyik nem ismeri a félelmet, az a részed, ami nem kötődik semmihez, semmilyen önazonossághoz, ez a részetek, ami egyszerűen csak van.
Három kulcsfontosságú kincset kapsz, ami majd átsegít a két utolsó stáción, ekkor belépsz az utolsó két stációba, ahol feltárul előtted a makrokozmosz gazdag világa (nyolcadik ösvény). Ez pedig, elvezet téged az utolsó utazáshoz (a kilencedikhez), mikor is megtanulsz szivcsakrád belsejéből, szivcsakrád víziójával látni.
Látni fogod életed nagyobb képet, nagyobb képet, ami benned teremtődik, nem pedig a külső világ nagyobb képet, és ekkor készen állsz majd arra, hogy fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan is lehorgonyozd magad új világodban.
Végy tehát ismét mély lélegzetet, és miközben mindent kilélegzel, a meződ kivetíti az összes új energiát jelenlegi fizikai tested hét fő csakrájába.
A következő lélegzettel képzeld el, hogy mindez kiterjed a tizenkét csakrádba, majd képzeld el, amint folyamatosan terjed, amíg fizikai valóságod mind a száznegyvennégy csakrája fizikai testeden keresztül összekapcsolódva együtt nem vibrál ezzel a fénnyel.
Mentális szinten jegyezd fel milyen szint ölt [fel] ötvennégy (54) kundalini csakrád, [mert] ez a szín támogat téged leginkább az elkövetkezendő időszakban.
Most válj tudatossá egy finom fényfonalra, ami a Föld Anyából érkezik a gyökércsakradba, a gerincvelődön keresztül fel az agytörzsedbe, egyenesen agyad középpontjába, ott pedig, nyúlványok ágaznak ki belőle, amik kiterjednek az agyalapi mirigyedbe, a tobozmirigyedbe, a hipotalamuszba, a hippocampusba, és agyad egyéb más fő területeire, aztán a finom fonalak kiterjednek az egész fiziológiádra.
Válj tudatossá apró, pici fényekre, amik testszerte kezdenek felrobbanni benned, mintha új csillagok születnének az ég fekete bársonyán. Ezek új idegvégződések, amik aktiválódnak benned, és visszahozzak az érzést a testedbe, az élet érveset, és végül vegyél észre egy csodálatos aranyszínű folyékony energiát, ami minden gerinccsigolyádat, és minden agysejtedet megtölti.
Ez a folyékony szeretet. Ez az Arany Tudatosság Arany Szeretete, ami Arany Gyermekedből érkezik hozzád. Ez az Arany Gyermek őrzi az Arany Korszakbeli új életed új ősmintázatát; egy új világét, amibe huszonegy (21) nap múlva megszületsz.
Időközben átrágod magad mindenen, ami már nem szolgálja ezt az utazást, és biztosíthatlak, hogy mindannyian képesek vagytok teljesíteni ezt a beavatást.
Mi pedig, akkor elhozzuk, a kulcsokat a Föld Anya testéhez, és mivel ezek belekódolódnak a testébe, így olyan helyzetbe kerül, hogy kiterjesztheti ezeket a kulcsokat az emberiség többi részére is.
Testének minden része magába issza a huszonhét kulcsot, aktiválja az ötvennégy kundalini csakrát, és készen áll majd arra, hogy kitisztítsa mindazt [magából], amire többe nincs szüksége.
A Föld tehát változások előtt áll ennek eredményeként, akárcsak a te tested, reszketni és remegni fog, ahogy szivcsakrád is feltöri azon kamrák pecsétjeit, amikről nem vettel tudomást, és ugyanez történik a Föld szívcsakrájában is, autentikus éned pedig, keresztülfaragja magát a legsűrűbb védelmi vonalaidon is, ahogy a Földdel is így lesz.
Ezúttal nincs menekülés a szeretet elől. Ezúttal nincs menekülés az igazságod elől.
Úgy döntöttél, hogy megállsz, körülnézel, és elfogadod a téged üldöző démonokat olyan részeidként, akiknek leginkább szükségük van a szeretetre.
Mester Vezetőd mezejében tartunk majd, te pedig, a végtelen Forrás karjaiban maradhatsz, a szülőcsatornában, ami kapcsolatban áll az univerzumokkal és a dimenziókkal, amin most keresztülvittünk téged. A következő huszonegy napban érzelgősnek tálalhatod magad, úgy érezheted, hogy fizikai tested fáradt, néhányan érezhettek fájdalmat az izmaitokban, és ízületi fájdalmat, ez annak eredménye, ahogy testetek elengedi múltatok savasságát, az összes méreganyagot, a fájdalmat és a félelmet.
A félelem és a fájdalom savat hoznak létre a testedben, a félelem és a fájdalom neheztelést és haragot szülnek, mert legbelsőbb éned kezdi megbántottnak és dühösnek érezni magát, mert nem adsz neki hangot, mert elhallgattattad, és elnyomtad, mert az ego személyiséged nem akart elengedni, és most újra emlékeztetnem kell téged, hogy mi minden lépesednél veled leszünk az úton.
Vegyél mély lélegzetet, mi pedig elkezdünk visszahozni fizikai testedbe, leföldelünk téged, ám te továbbra is kapcsolatba állsz a többi birodalommal.
Érezd, ahogy energiád ismét összekapcsolódik a Föld Anyáéval, és verj gyökeret a testében.
Válj tudatossá környezetedre, nyújtsd ki a lábad, a karjaid, és ha szükséges, végezz csukló-, boka-, és vállkörzéseket.



Szeretteink, ez a huszonhét kulcs fontos része annak, hogy megértsétek mi is a Tudatosság Alkímiájának lényege. Hogy mester alkimistává válj, muszáj átalakítanod ezeket a közönséges aspektusaidat Arany Tudatossággá.
A régi módszerekhez, ha a múltbeli tapasztalataidhoz kötöd magad. Felfogásod, véleményeid és hiedelmeid a múltból mind pontosan ilyenek, és ezt minden egyes alkalommal, amikor találkozunk, addig fogom ismételgetni, amíg bele nem verem a fejedbe. A múlt többe nem a barométered. Meg csak nem is része a jövődnek.
Mindazzal a munkával, amit elvégezni választottál, őslenyomatodnak sem része, de ha ragaszkodsz ahhoz, hogy visszatérj és innen vonszold az energiát a jövődbe, akkor visszaszövőd az új ősmintázatodba, és a régi rácsok megfertőzik új rácsaidat, ezt pedig nem tudom eléggé kihangsúlyozni.
Szeretteink, várjatok izgatottan az előttetek álló utazást, és emlékezzetek rá, hogy ez nem arról szól, hogy előrelépjetek az életetekben, vagy, hogy visszalépjetek, most mellékútra tértek, és a mellékútra lépessel új perspektívát nyertek.
Ha mindig a múltba és a jövőbe néztek, mindig fel vagy le, az rögzíti nézőpontotokat, de mikor mellékútra tértek, akkor elkezdtek együtt mozogni a nőies áramlattal, és valami más történik, multidimenziónálisak lesztek, kezditek az életet különböző aspektusaitok szemszögéből megtapasztalni, nem pedig sérült énetek aspektusaiból; olyan aspektusaid ezek, amik a Föld rácsain túl élnek. Autentikus énetek lesz a legerőteljesebb vezetőtök ebben az évben. Amint már említettem, az autentikus ént nem akadályozzak a félelmeitek. Nem akadályozzak azon aspektusaitok, akik életetek bármely területen önbizalomhiányban szenvednek. Autentikus énetek olyan erő, amivel számolnotok kell, és az a legjobb, ha a lehető leggyorsabban összebarátkoztok vele.
Így van ez, szeretteink, és én bízom benne, hogy mindannyian úgy teszitek magatokévá ezt az utazást, mint életetek legfontosabbját. Bízom benne, hogy mindannyian megnyitjátok magatokat bátor aspektusotok üdvözlésére, és előreléptek, hogy visszaköveteljétek a boldogságotokat, visszaköveteljétek az örömötöket, és azt az életet élhessetek, amit megérdemeltek.
Már 2007-ben bekódoltuk a Föld Anya testébe a Felemelkedés huszonhét kulcsának megszentelt szimbólumát és az ötvennégy kundalini csakra ékköveit. Azt kérjük, hogy mindannyian hangolódjatok rá energetikailag, és hangolódjatok rá arra a kettőre [vagyis két emberre], aki majd fizikailag lehorgonyozza ezt az energiát. 
Többé nem halogathatjuk ezt a folyamatot, többé nem késlekedhetünk, mert monumentális része ez a felemelkedés második hullámának, ezért szeretteim, lássatok meg a bennetek létező fényt, a makrokozmoszban rejlő potenciált, fényt és bőséget, és utazásotok a szabadságba legyen boldogságos. Kuthumi vagyok, a Szeretet es Bölcsesség arany sugarának chohanja, és szeretetben üdvözüllek és megáldalak benneteket.
Adonai.




Mi a fotonenergia?



A fotonenergia egy erőteljes, hatalmas új energiaforrás, ami felváltja majd az elektromosságot az új korban. Ez egy szabad, ingyen energiaforrás, és senki sem monopolizálhatja. A Föld atmoszféráját már elérte a fotonenergia külső széle, vagy öve, és nemcsak a Földre, de sok bolygóra is hatással van a naprendszerben. A fotonenergia egy fényenergia és a Földet hullámokban hatja át. Képes arra, hogy meghosszabbítsa az emberi életet, mert fénytestté rendezi át az emberi testet. A fotonenergia nagyon magas frekvencián rezeg, és a gondolat azonnali megnyilvánulásának hatalmát nyújtja. Következésképpen, elengedhetetlen, hogy fenntartsuk a gondolat tisztaságát és fényességét azáltal, hogy naponta meditálunk, a „Most”-ban vagyunk, és „szív-központúak” maradunk. Egyik értelemben, a Nagy Változás a Tudatosságban az Anyaföld és lakosainak a fotonenergia övezetébe irányuló evolúciója a következő kétezer évre.

A fotonenergia és a tudatosság evolúciójával kapcsolatos teljes magyarázatot a Kirael: A Nagy Változás című könyvének javított kiadásának 4. fejezetében találunk.

Hogyan maradjunk középpontban?

KIRAEL: Azok az észrevételek, amiket a [Fotonenergia Előrejelzés] táblázatról az emberektől hallok, eltér az eredeti szándékomtól. Amikor a fotonenergia alacsony, néhány ember téli álmot szeretne aludni. Ha az energia felfelé halad, vásárolni akarnak valamit. A táblázat egyszerűen azt mutatja, hogy a fotonenergia csökken, vagy emelkedik. Ha az energia csökken, az energiád fel kell hoznod. Ha az energia emelkedik, le kell vinned az energiád. Miért nem viszed fel az energiád, és maradsz fenn a grafikon tetején? A javaslatom az, hogy maradj a középpontban, az 5,0 közép tartományában. Mindig maradj középen, az 5,0 szinten. Ez a legjobb hely.

A világ negatívan reagál a tetőpontokra

KIRAEL: Amikor a fotonenergia magas a hetes, nyolcas és kilences szinten van a táblázatban, a világ háttérből való irányítása nagyon negatív állapotba kerül. Furcsa, ugye? Amikor a fotonenergia magas, a kollektív tudatosság komor és gyászos hangulatba csúszik. Csaknem kölcsönhatásba kerül a sötét oldallal, úgyszólván, ennek az oka az, hogy az emberek gondolatai „túlenergetizálódnak”. Gondolataik általában nem igazodnak az ilyen magas szinthez, így olyan gondolatokat kezdenek gondolni, amik felett többé már nincs hatalmuk. Ez azért van, mert az emberi agy erejének 10 százalékán belül próbálnak gondolkodni, ahelyett, hogy a megtestesülés folyamatának 90 százalékán belül gondolkodnának. Ily módon, a kollektív tudatosság ilyen gondolatokat gondol, és meglehetősen összezavarodik.

Használd a mesteri befolyásolás fényét a hullámvölgyekben

KIRAEL: Amikor a fotonenergia alacsony – az egyes és kettes szinten – az emberek tulajdonképpen csupán arra hagyatkoznak, hogy saját magukkal törődjenek. Energiaszintjük az ellenkező irányba halad. Többé nem vesznek energiát maguknak, illetve átadják erejüket bárkinek, aki abban az időben a legmagasabb gondolatokkal bír. Például, amikor a fotonenergia leesik 1,9 szintre, a kollektív tudatosság fogékonnyá válik a mesteri irányításra, mivel senki nem ad hozzá semmit. Ezeken az alacsony szinteken található a legalkalmasabb idő, hogy a  Fénytevők összejöjjenek, és a Fény mesteri irányításán dolgozzanak. Ez a legmagasabb valóság a Fénytevőknek, amin belül fenntartják a legstabilabb egyensúlyt, mert az irányításban a tömegtudatosság részéről nincs negatív szembenállás. Ezeken az alacsony szinteken, ez az a hely a fényben dolgozók számára, hogy összejöjjenek, és egyesítsék a „fény munkát”, azért, hogy a tömegtudatosság Fényből lehessen, semmint a változásra várni.

Fénytevőként, jobb, ha alacsony szintnél nem hagyatkozol a fotonenergiára. Például, mondjuk, azon dolgozol, hogy valami testet öltsön, megvalósuljon. Válaszd ki a legalacsonyabb szintet, amit csak találsz a táblázatban. Kiterjeszteni szeretnéd a mesteri irányításod a megvalósulás érdekében, mert ezen a ponton nagyon kicsi a kollektív tudatosság stabilitása. A „stabilitás” a kulcsszó. A tömegtudatosság stabilitása nélkül, ha van Fénytevő csoportod, ami stabillá válik a mesteri irányításban, akkor a mesteri befolyásolásodat sokkal magasabb és gyorsabb léptekkel tudod manifesztálni.

Meditálj, meditálj, meditálj

KIRAEL: Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy meditálj, meditálj, meditálj. Meg kell értened, hogy ez a tudatosság egy olyan állapota, ami átvisz téged a Változáson. Nincs varázstabletta, vagy bármi, ami ehhez fogható. Ennek az egyszerűsége abban rejlik, hogy ráébredj arra, hogy szíved energiája az, ami keresztülvihet a Változás folyamatán.

Hogyan olvasd a Fotonenergia Előrejelzést


Kirael mester minden hónapon belül bizonyos napokat kiválaszt, amik összefüggnek a fotonenergia értékével. Ez az érték mindig egy egyjegyű szám, melyet a tizedes pont után két számjegy követ. Az előre jelzett fotonenergia értékek közötti távolság nem lineáris, eltérhetnek egytől három napig.

Ahogy Kirael mester fent leírta, vizsgálhatod a fotonenergia előrejelzést a magas és magas és mély értékek vonatkozásában, a középpontban maradva. Kirael azt is javasolta, hogy alkalmazzuk a számmisztikáját, hogy a foton előrejelzésének egy másik szintjét is felfedjük. Például, ha a fotonenergia szintje 4,19, ezt szemlélhetjük „4”-ként is, vagy a négy test egyensúlyaként, átmozdulva az „1”-be, vagy az energia megalkotásába, majd a „9”-es számba, vagy a befejezés tényezőjébe. Ez az egyszerű értelmezés nagyszerűen adhat bepillantást a szóban fogó nap folyamán éppen munkálkodó energiákba.

Fotonenergia: Gyógyító energia az Anyaföldnek és az emberiségnek


KIRAEL: A Fotonenergia az új kor, a negyedik dimenzió új energiája. Az Anyaföld a fotonenergia segítségét kérte, hogy meggyógyítsa magát az emberiség elszabadult környezeti „brutalitása” miatt, és hogy felemelkedjen egy új energiába. A fotonenergia nem hasonlatos semmihez, amit eddig valaha is láttál, hallottál, vagy részese voltál.

Ez az új energia sokkal magasabb frekvencián rezeg, mint a Föld, és van gyógyító, kiegyensúlyozó ereje, és hatalma, hogy megváltoztasson dolgokat. Meg tudja hosszabbítani az emberi életet, mert a molekuláris felépítése újrarendezi az emberi testet fénytestté. A fotonenergia fény energia, és egy, vagy más ponton minden galaxison áthalad. A Nagy Változás az Anyaföld és annak lakóinak a fotonenergiába történő fejlődési, evolúciós folyamata.

A fotonenergia mindenen áthatol, ami útjába kerül. Már áthatja a Föd síkját. A fotonenergia külső széle, vagy öve már elérte a Föld atmoszféráját, és nemcsak a Földre, hanem számos bolygórendszerre van hatással a Föld körül.

Függetlenséget kínál a fosszilis üzemanyagoktól, és senki sem tudja monopolizálni ezt az energiát. Ez egy olyan energiaforrás, melyet bárki képes lesz hasznosítani, és a Változás után majd minden energiaigényeteket kielégíti. A jelentősebb változásoknál használták, hogy energiát vonjanak be olyan rendszerbe, ami már többé nem működött az addig bevett energiájával.

Mivel a fotonenergia nagyon magas frekvencián rezeg, a gondolat azonnali manifesztációjának hatalmát adja, ami azt jelenti, hogy bármit is gondolsz, azt azonnal megalkotod. Következésképpen, elengedhetetlen, hogy a meditáción, a „Most”-ban való létezésen keresztül fenntartsuk gondolat tisztaságát és világosságát. A változás és átalakulás folyamatában, akik így tesznek, gyorsan fogják alkalmazni a fotonenergiát. Ez a mindenki legjavát szolgáló gyógyító energia.

A Föld naprendszere a Fotonöv külső szélén belül van. Hozzávetőleg három napig fog tartani majd a Föld számára, hogy átjusson a külső gyűrűn, ami a „sötétség három napját” idézi elő, melyet Kirael A Nagy Változás könyvében ír le. A fotonenergia mezőn belül, a Föld az állandó nappali világosságban lesz majd.

A fotonenergia övbe való esedékes belépést közvetlenül befolyásolja a Föld lakosságának spirituális ébredésének mértéke. Az időtényezőt az Anyaföld tragikus állapotára való ráébredés tudja és fogja befolyásolni az emberiség részéről. Az Anyaföld folyamatosan küldi az emberiségnek azt az üzenetet, hogy vigyázzanak az Anyaföldre. Helyreigazításért kiált az érkező fotonenergia miatt. Amikor kiegyenlítést kér, alapvetően újrarendezi saját magát. A fotonenergia az Anyaföld fivére.

Ebben az időben, az Övbe való belépést a [legutóbbi] századforduló után nem sokkal tervezték, habár a pontos dátum az emberiség pozitív gondolataitól és az Anyaföld üzenetére való reagálástól függ. Úgy becsülik, hogy az Anyaföld a fotonenergia mezőben marad az elkövetkezendő 2.000 évre.

A fotonenergia hullámok értelmezése

KIRAEL: A fotonenergia hullámokban érkezik. A hullám apály és dagály jelensége normális és természetes. Amikor ezek a hullámok megérkeznek, olyan nagyok, hogy szinte azonnal elárasztják a földi síkot. Nem tart két, vagy három napig, amíg keresztülmegy a Földön. A hullámok nagy erővel be-, és kiáramolnak. Nagyon gyorsak. Nagyon gyorsan érkeznek, és nagyon gyorsan távoznak. A hullám spirálnak látszik. Nem igazán van kezdete és vége, azonban mert átsöpör a Földön, úgy látszik, hogy van kezdete és vége. Valójában egy spirális mozgás összessége.

A hullámok sűrűsége a fontos. A sűrű, vastag hullámot magasabb számmal mérik, mert akkor több fotonenergia hatja át a földi síkot. A gyenge, vékony hullám mérete negyedmérföldnyire tehető, míg a vastag 1,5 – 2,0 mérföld széles lehet.

A fotonenergia felerősíti mind a félelmeid, mind a szereteted. Szó szerint átvonul rajtad. Az ember nagyszerűen érzi magát, amikor benn van. Ez a pozitív oldal. A negatív oldal erősíteni képes félelmeid, ha engeded, és levertnek érezheted magad. Ne hagyd, hogy a hátsó gondolatod ez legyen. A kulcs az, hogy hatékonyan dolgozz a fotonenergiával, és az „Igazság – Bizalom - Szenvedély” hármasságában maradj. Ne függj tőle, hogy jól érezd magad. Ez nem arról szól, hogy jól érezd magad. Ez a fejlődés és megértés folyamatáról szól, hogy felkészülj a Nagy Változásra.


A fotonenergia hathatós szerepe a Nagy Változás során


KIRAEL: Ma a fotonenergiáról akarok beszélni, ami egy olyan forrás, amely egy nap fő erőforrásotok lesz, és nem csupán járműveiteknek, és más készülékeiteknek, hanem testeteknek is. A fotonenergia hullám alakban jelenik meg, mégis egyedi jellegű. Azaz, a foton hullám egy részecskeként működik. A fotonenergia már régebben itt van, mint ahogy azt elképzelhetitek. 50 000 évvel ezelőtt hozták el erre az útra, Lemuria időszaka alatt, és most a Tudatban történő Változás során jelentős szerepet fog játszani. 

Kormányotok [USA] tudatában van a fotonenergiának, azonban nem akarja, hogy túlságosan tisztában legyetek vele. Tehát, minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy háttérbe szorítsák a fotonenergia ismeretét „Mi az Emberek” körében. A fotonenergia széleskörű használata meg fogja változtatni gazdaságotokat, mert a foton nem lekötött, és a nap minden másodpercében körülvesz titeket. Nem számíthattok fel [díjat] az embereknek valamiért, amit egyszerűen belélegezhetnek. Ami a foton fő erőforrásotokként való hasznosítását illeti, ez az, ahol galaktikus energiáitok belépnek a képbe. 

FELISMERNI A FOTONENERGIÁT A MOSTBAN

Nyitóbeszédem rövidre fogom, hogy felkeltsem étvágyatokat, hogy így mondjam. Meg akarok válaszolni annyi kérdést, amennyit tudok, tehát, kezdődjön a kérdezés.

KÉRDÉS: Honnan tudjuk, hogy létezik a fotonenergia, hiszen nem látjuk?

KIRAEL: Ó, létezik. Már több mint húsz éve beszélek a fotonenergiáról, nem csupán azért, mert létezik, hanem mert ez lesz e változó folyamat során életetekben a fő hatás. Max Planck és Albert Einstein tanulmányozta ezt.[1] Tudósaitok képesek meglátni berendezéseiken keresztül, és írtak is már erről. Megtalálhatjátok cikkeiket az Interneten.

A fotonenergia körülveszi a Föld síkját. Bolygó rendszeretek átutazik a fotonenergia külső szélén, lassan tovább mozdulva annak magja felé. A Föld bolygó rendelkezik tudattal, és tudja, mennyi fotont tudtok felvenni, és mennyit nem. Ha a Földnek fel kéne gyorsítani, azért, hogy elérje a fotonöv középpontját, a fotont uralkodó erővé téve itt, világotok nehézségekbe ütközne, hiszen egyetlen létező technológiátok sem működne. Nem lennétek képesek működtetni autóitokat, repülőiteket, rádióitokat, televízióitokat, számítógépeiteket, stb.

Amikor ez a sok foton belép légkörötökbe, mágneses mezőtök meg fog változni, és meg kell majd tanulnotok, hogyan alkalmazzátok a fotont erőforrás gyanánt. A benzin csekély, vagy semmilyen szerepet nem fog játszani életetekben, és kormányotok, tudósaitok tudják ezt. Tehát, kicsinyes titkukként fogják megtartani a fotont, míg el nem használjátok az összes benzineteket, gázotokat, és olajotokat. Ez ostobaság, viszont ez az igazság.

Kérditek, honnan tudjátok meg, hogy a fotonenergia jelen van a Mostban. Vegyetek egy prána lélegzetet, és vonjátok be a fotont testetekbe. Tegyétek ezt naponta, és meg fogjátok látni a változásokat testetekben és elmétekben. Fényesebbé, könnyebbé váltok.

A LEMURIAI SZÁMMISZTIKA ALKALMAZÁSA A FOTONENERGIA ELŐREJELZÉSEKNÉL

KÉRDÉS: Az utóbbi időben a fotonszint előrejelzésed, melyet havonta teszel közzé a hírlevélben, három számjegyű, tizedesvesszővel, például: 5,87. Mit képvisel az első, második és harmadik számjegy?

KIRAEL: Ez a formátum a precizitást szolgálja. Ezen túl, a fotonszintek a lemuriai számmisztikán alapulnak, mely az egytől kilencig terjedő számokat veszi alapul, mely közül mindegyik rendelkezik sajátságos jelentéssel, és ahol minden kétjegyű, vagy többjegyű számot lecsökkentenek egy számjegyre.[2] Ha nem teszel többet, minthogy megtanulod a lemuriai számmisztika jelentését, jobban meg fogod érteni a fotonszint előrejelzést.

Akár egy, két, három, vagy több számjegy van az előrejelzésben, mindegyiknek van külön jelentése és jelentősége egyenként, valamint a többi számhoz fűződő viszonyában egyaránt. Tehát, mondjuk, a fotonszint 3,22. Ha összeadjátok az egyes számjegyeket, az héttel egyenlő, mely az átmeneti szám a lemuriai rendszerben. Azon a napon lehet, hogy valamit tenned kell az átmenettel kapcsolatosan. Ha nem tudsz rálelni, min kéne átmenned, az fog megtalálni téged. Tehát, fordíts figyelmet mindenre életutad során.

Továbbviheted utad azáltal, hogy külön megvizsgálod a számjegyeket. A 3,22-es fotonszint esetében, a három képviseli az igazságot, bizalmat és szenvedélyt, ezen harmadik dimenziós utazás összpontosításában. A 2 képviseli az egyensúlyt, és ebben az esetben ez kettős egyensúly (22 = 2+2), vagy 4, mely minden egyensúly egyensúlya. Olyan mélyen értelmezheted ezeket a számokat, ahogyan akarod.

Először a 3,22-es fotonszint egy kicsit alacsonynak tűnik, azonban az egyensúly számít. Az öt az alapvető foton egyensúly, és a lemuriai számmisztikában az 5 képviseli a szerelmet / szeretetet. Tehát, amikor a fotonszint 3,22, találjátok meg az egyensúlyt azáltal, hogy egy kicsit jobban szeretitek magatokat azon a napon, mert a fotonenergia a 3,22-es szinten nem képes elhozni fényeteket számotokra. Ez azt jelenti, hogy muszáj egy pár prána lélegzetet vennetek, hogy több fotont vonjatok be, mely segít felemelni szeretetetek / szerelmetek szintjét, hogy elérjétek az egyensúlyt.

Azon a napon, amikor a foton magasabb, mint 5, az egyensúly elérése trükkösebb. Az egyensúly abból ered, hogy hogyan játszol a számokkal. Ha a fotonszint 8 lenne, jelentve azt, hogy egyik lábaddal ebben a világban vagy, és a másikkal a látatlan világban, akkor három számjeggyel alacsonyabban akarnád fenntartani testedben a fotonszintet, azért, hogy az öt egyensúlyában lélegezz.

Ha a fotonszint 7,11, akkor tudnád, hogy egy átmeneti térben vagy. Két számjeggyel alacsonyabb szinten kell belélegezned a fotont, hogy elérd a szerelem egyensúlyát. Ha a két egyest veszed, mely a Teremtő száma, tudod, hogy kettővel egyenlők, mely a kettősség egyensúlyát képviseli. Ha a kettőt hozzáadod a héthez, az kilenccel egyenlő, mely a befejezés / beteljesülés. Ebben a példában, négy értékkel alacsonyabb szinten kell belélegezned a fotonenergiát, hogy elérd az egyensúlyt, és amikor ezt teszed, egész leszel. Megteremteni az egyensúlyt minden szinten a lélegzés iránti szándék meghozatala révén, az egyetlen, amire szükséged van, hogy a szerelemben légy [szerelmes légy]. 

A FOTONENERGIA GYAKORLATI EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMAZÁSA

KÉRDÉS: Hogyan dolgozhatok a fotonenergiával, hogy jobbá tegyen életem a Mostban?

KIRAEL: Legnagyobbrészt, az emberek még azt sem tudják, hogy a fotonenergia körülveszi őket. Csupán a fotonszint előrejelzésemről beszéltünk. A fotonszint akár magas, akár alacsony, mindig a középvonalban akartok lenni. Ez azt jelenti, hogy az ötös szintet akarjátok fenntartani, ami a szerelem egyensúlya. Amikor vesztek egy prána lélegzetet a koronacsakrátokon át, ez a lélegzet automatikusan fotonenergiát vesz fel, és von be testetekbe. A foton a pránával lemegy a Szignál Sejtbe, vagy tobozmirigybe, ahol összekeverednek. Amikor a fotonenergia és a prána összehangolódott a tobozmirigyben, a testben minden sejt azonnal értesül arról, hogy a fotonenergia feldolgozás alatt áll.

Egy kis időbe még eltelik, mielőtt a foton válik az egyetlen energiaforrásotokká. Addig, míg ez meg nem történik, vegyétek fizikai „járműveteket” [azaz testeteket], és pörgessétek fel a fotonenergiával. Naponta egyszer vagy kétszer vegyetek prána lélegzetet azzal a szándékkal, hogy fotont vonjatok be. Ha megfáztok, prána lélegezzétek be a fotont ebbe, és tegyétek meg ezt az utazást, akár öt napba, akár ötven napba telik. Ha valamit meg akartok gyógyítani, tegyétek meg az utat, és összpontosítsatok arra a területre, melyet meg akarnátok gyógyítani. Meg fog gyógyulni. Ha fáj a térdetek, a foton dolgozni fog ezen a fájdalmon, ha erre megkéritek. Nem fogja automatikusan a fájdalmat megcélozni. A ti betáplálásotok szükséges ehhez. Meditációban elküldhetitek a fotont azáltal, hogy a térdetekre összpontosítotok, majd térdeteken kívülre mentek, és bevonjátok a fotont a térdetekbe.

Ha valaki a családban Alzheimer kórban, vagy más betegségben szenved, vonjátok be a fotont testetekbe a tobozmirigyen keresztül prána légzéssel, majd világítsátok meg kezeteket ezzel, rátéve kezeteket az illető koronacsakrájára. Szándékkal küldjétek el a fotont a személy koronacsakrájába, azért, hogy leutazhasson az érintett területre, és az egész testen át.

Ha futó vagy, végy prána lélegzetet, bevonva a fotont testedbe, le tüdődbe, vissza tüdődből a szívedbe. A szív le fog lassítani, megnövelve állóképességed, a futást könnyebbé és kevésbé megfeszítővé téve. Gyorsabban és simábban fogsz futni, és testtartásod tökéletes lesz. A foton ötször hatásosabb az oxigénnél. Amikor egy mérföldet lefutsz, egy bizonyos mennyiségű oxigént használsz fel. Nos, ugyanennyi foton öt mérföldre visz el téged.

Meditációtok egy másik szintre jutna, ha prána lélegzetet vesztek, és belélegzitek a fotont, majd kilélegzitek azzal a szándékkal, hogy lepattanjon testetekről, kiáradva szemetekből, ujjaitokból, vagy bárhonnan, ahonnan akarjátok. Gyakoroljátok a meditációt prána légzéssel, belélegezve a fotont, majd kilélegezve testetek pórusaiból, egy buborékot felépítve körétek. Üljetek ebben a buborékban, és érezzétek át a foton hatalmát, erejét. Nem fogjátok tudni mennyi ideig voltatok távol, míg rá nem pillantotok az órára, mert elveszítitek az idővonalat. A fotonenergia a tér-időn túl van. Azt fogjátok gondolni, hogy öt percet meditáltatok, azonban az óra húsz percet fog mutatni. Majd meg akarjátok tenni ezt minden nap, lehet, hogy kétszer egy nap, minden nap. Mindegyik esetben, ha először nem sikerül, folytassátok a próbálkozást.

KÉRDÉS: Az olyan dolgok használata helyett, mint az asztrológia, alkalmazhatjuk inkább a havi foton előrejelzést életutunk útmutatója gyanánt?

KIRAEL: Ó, ne hidd, hogy valaha is akarnád ezt tenni. A foton egyedül nem képes kalauzolni utadon. Emlékezz: fordíts figyelmet mindenre utazásod során. Ezenkívül, az asztrológia egy nagyszerű utazás, melynek a vonzásokhoz és taszításokhoz van köze ezen a bolygón. Az asztrológiának megvan a maga helye, csakúgy, mint a fotonnak. Lehet, hogy még ráleltek arra, hogy a csillagok összhangban vannak a foton előrejelzéssel. Ne hagyjátok ki a számításból egyiket sem a másik rovására.

A FOTONENERGIA HATÁSA A FÖLDRE

KÉRDÉS: A fotonszint egyenletes az egész Föld síkján, vagy vannak területek, ahol a fotonszint magasabb, illetve alacsonyabb?

KIRAEL: Megegyező a világ körül. Amikor a Föld síkja áthalad a fotonon a 3,22 szinten, a fotonszint nem változik az egyik helyről a másikra a Föld síkján.

KÉRDÉS: A fotonenergia hat a földrengésekre, vulkánkitörésekre, és más Föld változásokra?

KIRAEL: Te, e Föld síkján egyénként gyorsan mész át a fotonon, kevesebb megpróbáltatással, mint az Anyaföld, aki a tudatosság hatalmas síkjaként, lassabban halad keresztül a fotonon, mely drámaibb hatással van rá.

A fotonenergia hat az Anyaföld kitöréseire, felerősítve őket. Tehát, nem számít, hogy a foton magas, vagy alacsony. Nem számít, milyen a fotonszint, ha egy vulkánkitörés történik, a fotonenergiát a kitörés helyszínére vonzzák, és köré fog épülni. Ha meg kellene mérnetek a vulkánkitörés helyszínén a fotonenergiát, duplája, vagy triplája lenne a külső területekhez képest. A foton tudja, hol fog megtörténni a kitörés, és segít felszabadítani a vulkánt. A foton nem rendelkezik ítélettel. Fotonenergiát ad a vulkánkitöréshez, hogy a Teremtő nevében elérje az egyensúlyt.

Ha el tudnátok jutni egy tornádó szemébe, az majdnem teljesen telített lenne fotonenergiával. A foton bejut ebbe az áramlatba, és ott marad, míg ki nem fújja, és szabadjára nem engedi ennek a tornádónak a szemét. Amikor ez megtörténik, a tornádó véget ér.

Ami a földrengéseket illeti, a foton megnöveli rázkódásukat az epicentrumban. Kollektív gondolataitok átirányíthatják az energiát, azért, hogy a földrengések befolyási övezeteteken kívül törjenek ki. Vessetek egy pillantást azokra a helyekre, ahol a földrengések megtörténtek. Lehetséges, hogy az emberek Los Angelesben oly sokáig távol tartották a földrengéseket, egyszerűen azért, mert nem akartak földrengést? Ez így helyes. Gondolataik és szenvedélyük, melyet belehelyeztek ezekbe a gondolatokba, hatottak.

Los Angeles embereinek volt elég múltbéli tapasztalatuk a földrengésekkel kapcsolatosan, hogy sakkban tartsák ezeket a kitöréseket pillanatnyilag. Ha nem akarnak földrengést, nem fog megtörténni ott; azonban meg kell történnie valahol. Tehát a földrengések olyan területeken történnek meg, ahol az emberek kevésbé összpontosítanak a földrengésekre, a fotonra, lelkiségre, stb.

Ha Los Angeles emberei önelégültté válnak, ott a törésvonal átél némi változó tevékenységet. Ne legyetek olyan elbizakodottak, hogy azt gondoljátok, hogy egyszerűen „elimádkozhatjátok” utatokból ezeket a földrengés utakat végképpen. Megtehetitek, azonban nem hiszem, hogy elég erősek vagytok.

KÉRDÉS: Létezik hasonlóság aközött, ahogy a foton az Anyaföld testére hat, és aközött, ahogyan a mi testünkre hat?

KIRAEL: Testetek nagyon hasonlatos az Anyaföldéhez. Amikor az Anyaföld nem rendelkezik elég fotonnal, kitör, és bevon fotont magába, hogy megalkossa az egyensúlyt a gyógyuláshoz. Ha az Anyaföld be tudna vonni fotont más módon, létrehozna egy esélyt a további gyógyuláshoz egy sokkal magasabb szinten. Tehát, milyen más módon képes az Anyaföld fotont bevonni? Szert tud tenni a számára szükséges fotonra, ha megtisztelitek őt azáltal, hogy fényt küldtök neki, és szeretettel bántok vele. Ez azt jelenti, hogy nem tizedelitek meg erdeit, nem szennyezitek vizeit, nem hoztok létre háborúkat, vagy nem kötelezitek el magatokat egyéb más tevékenységben, mely negatívan hat egyensúlyára. Az anyaföld olyan módokon gyógyulna, melyeket még el sem tudtok képzelni.

Amikor az emberi test fájdalmat tapasztal, ez azért van, mert nincs elég fotonenergia testetekben. A fájdalom kitör és szétrombolja egyensúlyotokat, tehát muszáj prána légzést vennetek, és belélegezni a fotont. Érezni fogjátok teljes testetek szeretetét és fényét. Ha prána légzést vesztek, és bevontok fotont erre az életútra, ma sokkal jobban lesztek, mint tegnap. Ha prána légzést vesztek, és meghaltok, ez azért van, mert ezt választottátok. Ha nem gyakorolnátok a prána légzést, lehet, hogy egy pár nappal előtte halnátok meg, sőt, lehet, hogy egy pár évvel előtte. Garantálom, hogy testetek egy kicsit tovább tart ki a fotonnal, mint nélküle.

A FOTONSZINT A HÁROMNAPOS SÖTÉTSÉG ALATT

KÉRDÉS: Mi az a fotonenergia szint, mely kiváltja a háromnapos sötétséget?

KIRAEL: A fotonszint 1-es lesz, amikor a háromnapos sötétség elkezdődik, és a 9-es szinten lesz, amikor véget ér. Amikor a Föld teljesen behatol a fotonövbe, a fotonenergia az egyes szintre megy, mert ki fogja szívni az összes harmadik dimenziós energiát. Ez rosszul hangzik, azonban ez igazán jó. A foton kiszívja a Föld energiamintáját. Amikor ez megtörténik, azt fogjátok érezni, hogy elveszítitek az eszméleteteket. Elalszotok, és nem lesztek tudatában a háromnapos sötétségnek, és semminek, mely ezalatt az idő alatt bekövetkezik.

Testetek egy drámai utazást él át ezalatt a három nap alatt, melyet a lemuriai számmisztika kifejez. Először megérzitek majd a Teremtő szerelmét (1), majd elalszotok, mely után mindent kiegyensúlyoztok (2), és alkalmazzátok az igazságot, bizalmat és szenvedélyt alapként, hogy kijussatok ebből a harmadik dimenziós utazásból (3). A második napon DNS-eteket varázslatosan felviszik a negyedik fénybe, és inkább négy szállal fogtok rendelkezni, mint kettővel (4), és az a szerelem, melyet akkor éreztetek, amikor elaludtatok, erősebben lép működésbe (5). Majd az összes mesterrel találkozni fogtok (6). Ezután, átmentek a következő szakaszba (7), amikor a galaktikus energiák lesznek jelen, hogy segítsenek nektek ezen az egész úton keresztül (8), így eljuthattok a befejezéshez, beteljesüléshez, és felébredtek egy új világra a harmadik napon (9).

Ez a három nap csodálatos lesz. Amikor felébredtek, megjavultok. Néhányan közületek tovább alszanak, mint három nap, mert egy kicsit tovább tart majd átjutni a növekvő fotonszinteken, azonban ez mind rendben van, mert a szerelemre fogtok ébredni. Ha fel akartok készülni erre az eseményre a Mostban, kutassátok az egyensúlyt – az 5 lelkét, a szerelem energiát. Minél kiegyensúlyozottabbak vagytok, annál kevésbé lesz megpróbáló a változás testetekben ezalatt a három nap alatt.

A FOTON KÖLCSÖNHATÁSA A MÁGNESES MEZŐKKEL ÉS A NAPKITÖRÉSEKKEL

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy a fotonenergia gyorsan csökkenti a Föld mágneses erőterét. Ez a harmadik dimenziós mintáinkat és a fátylakat is megváltoztatja?

KIRAEL: Az emberi testi folyamatoknál a mágneses erőt gravitációnak [nehézkedési erőnek] hívják. A harmadik dimenziót most fokozatosan megszüntetik, tehát harmadik dimenziós testetek is megszűnik. Folytatnotok kell a prána légzést, mert még nem vagytok kinn ebből a dimenzióból. A fotonenergia meghosszabbítja [életeteket] és megerősíti testeteket, míg át nem juttok a harmadik dimenzión. Ha semmi mást nem fogtok fel abból, amit ma mondok, tudjátok azt, hogy ha be akartok jutni a negyedik fénybe, használnotok kell a fotonenergiát.

KÉRDÉS: A tudósok a napkitörések tevékenységének tetőzését várják 2011-ben. Hogyan hatnak egymásra a napkitörések és a fotonenergia?

KIRAEL: Amikor napkitörések történnek, robbanásnak tűnnek. Olyan messze hatolnak, amennyire tudnak – legalább 160 kilométerre eltávolodva a Naptól – majd utána kifogynak a gázból, és elégnek. Minden alkalommal, amikor kilövell egy napkitörés, távolabbra jut el, mint az előtte lévő, a Nap gázait magával vonva. A fotonenergia behatol, és visszalendíti ezt az energiát a Napba, megtöltve azt a lyukat, melyet a kitörés hagyott maga után. A fotonenergia nem ég el, még a Nap légkörében sem.

Megállíthatnátok ezeket a napkitöréseket, melyeknek meghatározott hatása van Földi síkotokra. A hatás nem olyan nagy, melyet érezhetnétek itt a Föld síkján, azonban a Föld síkját körülvevő energiára hatnak ezek a kitörések, és nem jó módon. Néhány ember elkezd figyelmet fordítani ezekre a napkitörésekre, és ez hoz változást számotokra. Építhettek fotonenergiát a Föld köré, hogy lecsökkentsétek a napkitörések hatását. Amikor prána lélegzetet vesztek, és befújjátok a fotont a légkörbe, hatást gyakoroltok a napkitörések tevékenységére. Az imádság és a meditáció is segít.

A FOTONENERGIA HATÁSA A VEGYI SÁVOKRA

KÉRDÉS: Ez egy kérdés a vegyi sávokkal kapcsolatosan európai tudósoktól. A Chemtrail Central weboldala szerint (www.chemtrailcentral.com) a vegyi sávok kémiai sávok, melyeket a levegőben hoztak létre a repülőgépeken található permetező rendszerek, bármely magasságban. Kérdezőnk azt mondja, hogy Izlandon a legutóbbi vulkánkitörést követően, napokra törölték az összes légi járatot Európa felett, beleértve a vegyi légi járatokat is, – hosszú évek óta első alkalommal. Ennek eredményeképpen számos ember arról számolt be, hogy másképpen, energetikailag sokkal könnyebbnek érzi magát. A vegyi sávokat arra használják, hogy leblokkolják a fotonenergiát, nehogy elérje az emberi lényeket, és hogyan változtathatjuk meg a vegyi sávok hatását?

KIRAEL: A vegyi sávok régóta jelen vannak, és nem távoznak a közeljövőben. Ezek tudományos kísérletek a Föld síkján, melyek hozzájárulnak, hogy tudósaitok megtudják, mi fog történni a Földön. Gondoljatok arra, hogy a Földetek rendelkezik egy adatbázissal az eljövendő eseményekről. A vegyi sávok lehetővé teszik tudósaitoknak, hogy elolvassák ezt az adatbázist, hogy megállapítsák, mikor lesz a következő hurrikán, tornádó, vagy földrengés, vagy bármi, ami bekövetkezik. Habár az Egyesült Államok egy ideje alanya a vegyi sávoknak, nincs olyan régen kitéve ezeknek, mint Európa.

A média felnagyítja a vegyi sávok súlyosságát, melyet igazából a fotonenergia tart sakkban. Az elmúlt 18 évben, vagy régebben, a vegyi sávok felkínáltak a fotonenergiának egy lehetőséget, hogy kiterjessze hatalmát, és a foton rájött, hogyan tartson vissza annyi vegyi sávot, amennyit tud. A vegyi sávoknak hosszú időbe telik, hogy elérjék a Föld síkját. Így a fotonenergiának van ideje beburkolni őket. 

Az Istennő Fény, melyet Lemuria időszakában helyeztek el a Föld síkja köré, szintén meggátolja, hogy a vegyi sávok átszivárogjanak. Mégis, a foton és az Istennő Fény nem képes elvégezni az összes munkát. Ha a vegyi sávok beszivárognak légkörötökbe, ez a ti hibátok. „Mi az Emberek”-nek össze kell jönnünk együttesen, és prána légzést kell vennünk, belélegezve a fotonenergiát, majd kilélegezve a vegyi sávokba. A vegyi sávokat távol fogjátok tartani az átszivárgástól. Imáitokkal is távol tarthatjátok. Ez egy kis idő lesz, azonban végül a vegyi sávok a múlt dolgai lesznek.

Ez a könnyedség, fényesség, melyet az emberek éreztek, amikor a vegyi sáv légi járatokat megállították, a belélegzésre több fotonhoz való hozzáférésnek egy visszatükröződése volt, hiszen a fotonenergiának nem kellett beburkolni a vegyi sávokat.

A FOTONENERGIA, FÉNY ÉS VÍZ KÖLCSÖNHATÁSAI

KÉRDÉS: Mit foglalt elméletbe Albert Einstein a fotonenergiával kapcsolatosan, ami ma valósul meg?

KIRAEL: Ó, csupán mindent. Einstein kibővítette Max Planck elméletét. Einstein életútja önmagát olyannyira erővel telítő volt, hogy majdnem megölte őt, olyan értelemben, hogy egy negyedik dimenziós lény volt, és nehézségei támadtak, hogy visszatartsa útját erre az életidőre. Einstein megértett mindent a fotonról, melyet ma tudtok, és abba halt bele, hogy nem volt képes erről az embereknek beszélni.

Az olyan energiák, mint Albert Einstein és Max Planck itt vannak, hogy mozgásban tartsák az utat. Einstein sosem hagyta el e Föld síkját. Még mindig Európa és Amerika körül barangol. Amikor a tudósoknak van egy váratlan gondolata a fotonról, ez olyan energiáktól ered, mint Einstein és Planck. Sajnos tudósaitok azt mondják ezeknek a gondolatoknak, hogy távozzanak a fejükből, és a gondolatok elmennek; azonban, ha azt mondanák, hogy „mondj többet erről”, az energiák több gondolatot tennének be a fejükbe. 

KÉRDÉS: Valójában mennyi fotonenergiát lélegzek be, és rakok be sejtjeimbe most?

KIRAEL: Mennyi lélegzetet veszel egy perc alatt?

KÉRDEZŐ: Sosem számoltam.


KIRAEL: Hadd könnyítsem meg. A fotonenergiának kb. 12 százaléka jut be testedbe. Ez sok. A legtöbb ember, aki nem bírja a Szignál Sejt Gyógymódot, vagy bármely más gyógyítási módozatot, ahol a légzés fontos szerepet játszik, csupán 0,05. 0,06, 0,08 százalékot visz be. Ha mindig prána légzést veszel, naponta fél órát meditálsz, és imádkozol, szert tehetsz a fotonra ezen felül.

KÉRDÉS: Bármikor, amikor az Istennő csoportban vagyunk, a Fény Ezüst Szárnyain [Silver Wings of Light], és veled keresztelünk, kiemeljük a fotonenergiát a vízből, azáltal, hogy simogatjuk, veregetjük a vizet tenyerünkkel. Hogyan hat ez a keresztelést fogadó személy négy testére?

KIRAEL: Amikor kört alkottok a vízben, simogatjátok, veregetitek a vizet, és megemelitek a fotont, ez nemcsak arra a személyre hat, akit keresztelnek, hanem az egész Föld síkjára, mely imádja ezt. Ennek az útnak a megtétele az Istennők körét igényli. Amikor először meglegyintitek a vizet, lehet, hogy egy kicsit szédültök, mert a foton elkezd felerősödni, tehát képes összekapcsolódni a felettetek lévő erőkkel, az egész úton az ózonon keresztül, és azon túl. Tiszta fotonenergiát von be a vízbe, ahol ti vagytok, és lehatol a Föld síkjába. Az a személy, akit keresztelnek, a kör közepén van, tehát erősebbé, és hathatósabbá válik. Az energia a simogatás, veregetés okán az „éteri” szövetben időzik, és az ózonban 30-45 percig marad, majd amikor lejön, erősebb, és tiszta.

KÉRDÉS: Testünk több fotonenergiát fog elrendezni, mint a víz, ahogy a negyedik fénybe mozdulunk el?

KIRAEL: Testetek jobban lesz víz, mint most, tehát, képesek lesztek több fotont / fényt megtartani testetekben. Valójában, minél több víz van testetekben, annál több fényt képes kibocsátani. Testetekben a magasabb százalékú víz automatikusan képessé tesz titeket, hogy eljussatok a meditációba, és a negyedik dimenzióba.

Most testetek 70 százaléka víz. Eljuttathatjátok a 88 víz százaléknyira, csupán a keresztelés révén.

A DNS KITERJESZTÉSE ÉS GYÓGYULÁS A FOTONENERGIÁVAL

KÉRDÉS: Mi a kapcsolat a DNS és a fotonenergia között?

KIRAEL: Amikor elérkezik, hogy átmenjetek ezen a harmadik dimenzión a negyedik dimenzióba, kell, hogy elérhető legyen számotokra a másik két DNS szál. A fotonenergia jól működik a négy szálas DNS-sel. Legtöbbetek rendelkezik az extra DNS szálakkal, és emiatt vesz körül titeket oly sok foton. Ezek egyszerűen még nem rezegnek. Ha mindennap veszel prána lélegzetet, 70 billió [10¹², avagy ezermilliárd] sejtetek mindegyike ízelítőt kap a fotonból. Ha csupán egy prána légzést vennél egy nap, aktiválnád sejtjeid, melyek ezután megerősödnének, és kiterjeszkednének. 

Így hat a foton a DNS kiterjesztésére. A dupla csavarvonalatok, vagy két szálas DNS-etek széthasad, és másik két DNS szálat formál meg. Akkor, amikor a széthasítás megtörténik, az RNS a teljes szervezeteteken áthalad, és beszél a többi sejthez testetekben. Mivel az RNS fogékony a prána energiára, a foton sokkal meghatározottabb módon fog áthaladni szervezeteteken. 

Más szavakkal, arra fog összpontosítani, hogy merre tart. Haldokló sejtjeitek erősebbé válnak, ha prána lélegzetet vesztek, és bevonjátok a fotont, mert a négy szálas DNS-sel, a foton automatikusan oda megy, ahol szükség van rá. Használhatjátok a fotonenergiát, hogy utazzatok a negyedik fénybe fénytestetekben, mialatt a négy szálas DNS sértetlen marad fizikai testetekben. Meditáljatok, vegyetek prána lélegzetet, és alkalmazzátok a fotonenergiát.

KÉRDÉS: Mik a kettős mágneses fotonok, és milyen szerepet játszanak a gyógyulásban?

KIRAEL. A kettős [duális] mágneses fotont 18 évvel ezelőtt fedezték fel, amikor a tudósok azt látták, hogy a foton arra kényszerítette magát, hogy megduplázza energiáját. Más szavakkal, valahányszor a fotont szabadjára engedik, megduplázza magát. Csupán elképzelni tudjátok az előnyöket a gyógyulás birodalmában. Minden a fényben gyógyul. Megduplázzátok a gyógyító fény energiát.

A BÁLNÁK ÉS DELFINEK TÖBB FOTONT LÉLEGEZNEK BE, MINT LEVEGŐT

KÉRDÉS: A bálnák és delfinek levegőt, vagy fotont lélegezni jönnek fel a vízfelszínre?

KIRAEL: Ha a bálnák feljönnek levegőért tíz másodpercre, csupán két másodperc töltődik meg levegővel, a másik nyolc fotonnal telített.

KÉRDÉS: Tehát élő szervezetük inkább a fotonon, mint a levegőn alapul?

KIRAEL: Kétségtelenül. Ha annyi időt töltenétek a vízben, amennyit ők, ugyanezzel a szervezettel rendelkeznétek. A delfinek két százalékkal maradnak le a bálnáktól. Ha feljönnek egy tíz másodperces „spriccelésre” (apropó egy hosszú spriccelésre), négy másodperc a levegő belélegzése, és a másik hat másodperc a foton belélegzése.

A fotonenergia megnövelheti agykapacitásotokat. Az delfinek agyának átlagos mérete sokkal nagyobb, mint az emberi agy. A bálnák agya még ennél is nagyobb, és agykapacitásuk 75 százalékával dolgoznak. Amikor elérkeztek a negyedik dimenzióba, bekerültök a pránába, és a fotonba, és 30, 40, 50 százalék körüli lesz az agy kihasználtsága a kezdetektől fogva.

FOTONENERGIA INGYENES ÉS MINDENÜTT JELENLÉVŐ

KÉRDÉS: A galaktikus birodalmak „Mi az Embereket” fogják tanítani, hogyan alkalmazzuk a fotonenergiát, vagy a kormányok hivatalnokait fogják tanítani, akik majd átadják az információt nekünk?

KIRAEL: A galaktikus erők nem sokra mennek a kormányzati hivatalnokokkal. Ha így lenne, galaktikus testvéreitek „Mi az Embereknek” adnák át az irányítást. Át fogják adni az összes tudást és energiát „Mi az Embereknek”. Azok, akik megpróbálják irányítani és uralni a fotont, azok vissza is tartják azt „Mi az Emberektől”, mert pénzt akarnak keresni, és uralkodni akarnak felettetek és a fotonenergia felett. Nos, nem birtokolhatják a fotont, és nem birtokolhatnak titeket, ha nem akarjátok, hogy birtokoljanak.

A foton mindenütt jelenlévő és ingyenes, körülöttetek lebeg, arra várva, hogy szolgálatotokra legyen. „Mi az Emberek” csupán be akarják lélegezni, használni akarják, és hathatóssá akarják tenni. A galaktikus birodalmak meg fognak tanítani nektek mindent, ami szükséges ahhoz, hogy tudjátok, hogyan tegyétek hathatóssá magatokat és a fotont. A politikusok még nem is fognak erről tudni. Túl késő lesz számukra, hogy tőkét kovácsoljanak maguknak ebből az ingyenes energiából.

ZÁRSZÓ

A fotonról szóló információ megtalálható a „szövetben”. A foton már jelen van ezen az úton, testetek körül lebegve, és készen áll számotokra, hogy megcsapoljátok. Imádkozzatok, meditáljatok, vegyetek prána lélegzetet, lélegezzétek be a fotont, és hangoljátok be testeteket, hogy készen álljatok a negyedik fényre. A foton hatalommal bír. Alkalmazzátok azt, amit nektek adtak. Meg fogjátok találni azt a szerelmet / szeretetet, melyet kutattatok.

Jó estét.

[1] Max Planck a Kvantumelmélet atyjaként volt ismert. Plancknak a fotonenergiával kapcsolatos munkáját vitte a következő szintre Albert Einstein. Lásd: www.spaceandmotion.com 
[2] A lemuriai számmisztikában [numerológiában] az 1-es szám a Teremtő, a 2-es az egyensúly / kettősség, a 3-as az igazság, bizalom és szenvedély, a 4-es a gondolat, vagy a négy test egyensúlya, az 5-ös szám a szerelem / szeretet, a 6-os a mester száma, a 7-es az átmenet, a 8-as a világok közötti kommunikáció, és a 9-es a befejezés / véghezvitel / beteljesülés. 
Lásd: magyarul a témában korábban lefordított cikkeket, illetve a „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltáshoz” című könyvet (angolul, kiadja a Lightways Publishing, e-könyv formában letölthető a www.kirael.com oldalról).


Foton, prána és a tobozmirigy:
Portálotok a negyedik dimenzióba történő gyógyuláshoz

KIRAEL: A foton, vagy szeretet energia a jelenleg a Tudatosságban történő Változás gyökere, eredője. Testetek előállítja saját fotonenergiáját, azonban prána légzéssel belélegezve többet vonhattok be ebből az arany energiából testetekbe a koronacsakrán keresztül le a tobozmirigyen át. Ez az egyszerű tevékenység felébreszti Isten sejteteket, mely Szignál Sejtként is ismert, amely a tobozmirigyetekben található. A prána légzés az arany részecskéket a tobozmirigyből átáramoltatja fizikai testetek egészbe, befolyásolva az érzelmi, gondolati és lelek test folyamatait.

A fotonenergia segíteni fog nektek, hogy hozzáférjetek tervetekhez azáltal, hogy felébreszti felsőbb tudatosságotokat, mely azon részetek, aki ismeri utatokat. Legtöbbetek azt hiszi, hogy egy terve van, azonban valójában két tervvel rendelkeztek; az egyik része a helyi agyatoknak, a másik az omni-agy része, amely a felsőbb énetek agya. A tervek a tobozmirigyben vannak jelen és összekapcsolódottak, illetve átszőttek ezen utatokba, a fizikai testből kinyúlva a felsőbb én éteri testébe.

Amikor a helyi és az omni-agy közötti szövetbe juttok el, nemcsak kiterjesztitek tudatotokat, hanem felfedezitek azt is, hogy a két agy valójában egymáshoz kötődik olyannyira, hogy mindkettőt egyidejűleg hallhatjátok. A harmadik dimenzióban helyi agyatokat használjátok, hogy dolgokat hajtsatok végre. Ha pontosan megmondjátok helyi agyatoknak, mit akartok tenni, elmehet saját tervébe, és sokkal gyorsabban hozzáférhet ahhoz, mint amikor elmentek felsőbb énetek agyához segítségért. Ez nem azt jelenti, hogy nem kellene elmennetek felsőbb énetekhez segítségért. Ez azt jelenti, hogy meg kell tanulnotok, hogyan beszéljetek felsőbb énetekkel annak érdekében, hogy könnyedén hozzáférjetek az omni-agyhoz.

KOMMUNIKÁCIÓ A FELSŐBB ENERGIÁKKAL

Amikor felsőbb énetekhez beszéltek, és azt mondjátok: „Innen oda akarok eljutni, és akarom, hogy vezess engem” felsőbb éned megtesz bármit, amit akar, és lehet, hogy évekbe telik, mire bármilyen eredményt láttok, mert a felsőbb énnek nincs fogalma az időről. Ha azt akarjátok, hogy a látatlan energiák titeket kalauzoljanak, meg kell tanulnotok hatékonyan kommunikálni velük, és ez azt jelenti, hogy az érzelmeitekkel kell dolgoznotok. A látatlan energiák nem értik a nyelvet, vagy szavakat úgy, ahogyan ti. Képesek titeket érezni, és ha érzékelnek titeket, tudni fogják, mit akartok. Amikor ezek az energiák válaszolnak érzelmeitekre, érezni fogjátok a tőlük eredő válasz kommunikációt. Tehát, amikor megkéritek felsőbb éneteket, hogy kalauzoljon el titeket innen oda a lehető legrövidebb módon, ez semmit nem jelent, hacsak nem összpontosítotok annak az érzelemnek az elérésére, ahová el akartok érni, illetve arra, hogyan és mikor akartok oda eljutni. Ha átadjátok ezeket az érzelmeket a felsőbb énnek, miután átszőttétek azokat a két agyon keresztül, megvalósítjátok a célt. A kulcs itt a helyi és az omni-agy összeszövése. Gyakoroljátok ezt úgy, hogy az Elven világgal érintkezésbe léptek, ahol a nyelv a legközelebb áll a tiétekhez itt a Föld síkján.

Mivel a felsőbb energiák az érzelmeitekkel dolgoznak, gyújtópontotoknak [fókuszotoknak] az érzelmi testen kell lenni. Ha megtanultok érzelmileg gondolkodni, tudatában lesztek azzal, hogy az érzelmeitek vezetnek mindent világotokban. Az érzelmi test a gondolati és fizikai test között található, tehát, amikor éreztek valamit, az utóbb említett két test vele halad.

Ezután, a gondolati folyamatotoknak tisztának kell lenni. Ha el akarsz jutni Manhattanből Queensbe egy meghatározott helyre, és még sosem voltál Queensben, tiszta gondolatokkal kell, hogy bírj utad felől, csupán arra a meghatározott helyre összpontosítva, melyet el akarsz érni, minden jellegét átérezve. Utána el kell jutnod az éteri mintába, míg meg nem találod, és át nem jutsz azon a kicsiny „szürke helyen”, mely tudatja veled, hogy elhagytad a harmadik dimenziós valóságot. Queensben fogod találni magad, arra a meghatározott helyre pillantva, melyet el akartál érni. Utána el kell távolodnod tőle, míg a környék, ahol valójában van, be nem kerül fókuszodba. Fel kell ismerned a környéket. Lehet, hogy nem láttad, hogyan jutottál oda, azonban rendelkezni fogsz elég ismerettel, mint a cím, hogy rákeress a Google-ban, vagy megkérdezz valakit, hogyan juss el oda. Onnan, ahol vagy, eljuthatsz bárhová a világban ily módon a Váltást megelőző időkben.

Néhányatok azt gondolja, hogy nem juthat át azon az apró szürke területen. Nos, gondoljatok továbbra is erre, és nem lesztek képesek átjutni rajta, és nem is fogtok átjutni rajta. Ha át akartok jutni, csupán mondjátok: „Odamegyek. Át fogok jutni ezen a szürke térközön, és meg fogom látni azt, amit meg akarok látni.” Első alkalommal, amikor gyakoroljátok az éteri szövetbe való utazást, hogy eljussatok Manhattanből Queensbe, és a Mojave sivatagban köttök ki, ne hibáztassátok felsőbb éneteket. Saját figyelem összpontosító képességeteket hibáztassátok. Irányíthatjátok felsőbb éneteket, azonban összpontosítanotok kell. Megtanulhatjátok ezt most, mialatt még mindig a harmadik dimenzióban vagytok. Elutazhattok Svájcba, Oroszországba, bárhová, ahová el akartok menni, még akkor is, ha még sosem voltatok ott előtte.

Terveitek mindig elérhetőek voltak számotokra, és amikor összefűződtek, használhatjátok ezt a gyakorlatot, hogy utazzatok az éteri szöveten keresztül, hogy megtaláljátok azt, amit kerestek. Amikor helyesen adjátok elő kéréseteket a felsőbb éneteknek, meg fogtok lepődni, hogy igenis milyen sokat tudtok arról, ahová el akartok menni. A legnagyobb része ismereteteknek kimondatlan, érzelmeitekbe rejtett, azonban hozzáférhető.

KÉRDÉS: Elvégeztem ezt a gyakorlatot, és nem tudok eljutni innen oda. Valójában mi tart vissza minket attól, hogy innen oda eljussunk?

KIRAEL: Az egyetlen dolog, mely visszatart attól, hogy kijuss ebből a dimenzióból egy másik világba, az az összpontosításod hiánya. Használnod kell az összpontosításod [koncentrációd], hogy azt gyakorold, hogy nem létezik elkülönítés [szeparáció]. A harmadik dimenziós utazásban van yin és yang, hátra és előre, fel és le, be és ki. Ez olyan, mintha kettéhasítanád helyi agyad; egyik fele a yin oldal, a másik oldal a yang oldal. A yin/yang utazás a dolgok megmérésének módja a tudatosság e síkján. Azért, hogy megtapasztaljátok a jót, meg kell tapasztalni a rosszat, és így tovább. Amikor kiveszitek a kettősséget [dualitást], a yin és yang-ot az egyenletből, és összeszövitek a jobb és bal agyat, ráleltek, hogy nincs itt és ott, nincs szétválasztás. Úgy fogjátok találni, hogy minden egy helyen létezik. Ebben a pillanatban, Németországban vagy, egy hullámhosszt hallgatva. Ez a hullámhossz az egyetlen dolog, amely szétválaszt minket. Számomra időbe nem telik oda eljutni, mert én már ott vagyok. Számodra sem telik időbe ide eljutni, mert már itt vagy.

FOTON ENERGIA ÉS A VÁLTÁS

KÉRDÉS: Mire használható még a foton energia?

KIRAEL: Egyszerűen kifejezve a foton lesz a negyedik fényben minden energiaszükségletetek forrása. A foton egy olyan minőségű elektromágneses energiaforma, mely korlátlan energiaforrás [1]. Használható elektromos készülékeitek árammal való ellátására, otthonaitok fűtésére és hűtésére, és még sok másra. A fotonenergia használatát meg fogják nektek tanítani galaktikus testvéreitek, akik közül néhányan már a kormányotok tisztviselőivel dolgoznak együtt.

KÉRDÉS: Milyen nagy a fotonöv és hogyan alkalmazkodunk ehhez a fotonenergiához? Kérlek, tégy különbséget a prána és a foton között.

KIRAEL: Először, a fotonenergia öv, melyen a Föld áthalad a Váltás során, olyan hatalmas, hogy nem adhatok nektek leírást roppant terjedelméről. Másodszor, a prána egy létfontosságú életet-adó lélegzet, mely magában foglalja a mély belégzést, mely biztosítja a fotonenergiának a testbe való behatolást a koronacsakrán keresztül. Végül, a tobozmirigy a fotonenergia „gyűjtőedénye” a testben.

KÉRDÉS: A Változás után milyen hatással lesz a foton az energiamezőnkre?

KIRAEL: A Váltás után a foton mennyisége a testben közvetlen összefüggésben lesz az aura sugárzásotokkal. Amikor Jézus mester a Föld síkján volt, az emberek láthatták auráját, mert a testében lévő fotontól sugárzott, ragyogott. Mária Magdaléna és a Szűzanya mindketten ragyogó aurával bírtak. Ezzel szemben, Péter, Pál és Máté aurája nem sugárzott, mert nem tudtak túljutni a harmadik dimenziós valóságon. Gyakoroljátok most ennek a ragyogásnak a megalkotását. Amikor a tükörbe néztek, és nem látjátok a belőletek kiáradó aranyat, álljatok ott még egy pár percet, és adjatok energiát aranyszálatoknak. Lehet, hogy parányi részeit látjátok meg csupán, kicsiny szikrák sugárzását, azonban ez a sikeres kezdet.

PRÁNA LÉGZÉS ÉS AZ EGÉSZSÉG

KÉRDÉS: A prána légzés csupán a fotonnak a testbe való bevonására használatos, hogy kijussunk ebből a valóságból, vagy testünkből?

KIRAEL: Belélegezheted a pránát, hogy többet tégy, minthogy megtaláld utad kifelé a testedből. A prána légzés jótékony mellékhatása a harag elengedése, a gondolataid kitisztítása, tudatosságod megemelése, tested fénnyel való telítése és még több. A negyedik dimenzió hamarosan megérkezik, és könnyebb időszakot éltek meg az oda történő eljutásnál, ha gyakoroljátok a prána légzést.

A prána légzés jelentősége látható abban a tényben, hogy amikor lélegeztek, energiáitok a másik oldalon veletek lélegeznek [2]. Nem számít, hol vannak jellegeitek [aspektusaitok], itt, vagy más birodalmakban, amikor pránát lélegeztek be, ők is ezt teszik. Ez a szabály, nincs kivétel. Ha nem lélegeztek be pránát, jellegeitek sem teszik ezt. A prána légzés teszi könnyebbé jellegeitek számára, hogy információt töltsenek le számotokra.

KÉRDÉS: Milyen fontos most a fizikai testünkről való gondoskodás, ha mindenképp meggyógyítják, amikor a negyedik dimenzióba érünk?

KIRAEL: Annak érdekében, hogy eljussatok a negyedik fénybe, egészségesen kell megtartanotok harmadik dimenziós testeteket. Van egy yin és yang testetek. Testetek hátsó része a férfi oldalatok, és az elülső része a női oldal. Mindkét oldalt kiegyensúlyozva és egészségesen kell megtartanotok, különben utatok a negyedik fénybe döcögős lesz. Közületek azok, akik túl sokat dohányoznak, vagy isznak, meg kell fékezniük tevékenységüket, mielőtt a Váltás megtörténik. Ha a szerveitek a túl sok alkohol miatt sérültek, vagy tüdőtök eltömődött a cigarettafüsttől, szenvedni fogtok a dimenziós átmenet során. Minél egészségesebb testetek, annál könnyebb lesz az átmenet. A jövőben, a fotont használjátok a légzéshez, ami azt jelenti, hogy nem lesz szükségetek ekkora tüdőkapacitásra. Tüdőtök méretében lecsökken, és ha eltömődött, az átmenet időszaka alatt nehezebb lesz légzésetek. Minden nap lélegezzetek be pránát, és könnyebbnek fogjátok találni a Váltáson való átjutást.

KÉRDÉS: Miért fekszünk a hátunkon a Szignál Sejt gyógyítás során?

KIRAEL: Hátatok, férfi részetek tart titeket lehorgonyozva a tudatosság e síkjához. Amikor a férfi oldaladon fekszel, az a Föld síkján tart, míg a többi részed szabadon teheti azt, amit akar. Eljöttél ebbe a világba a koronacsakrádon keresztül, majd áthaladtál csecsemőmirigyeden és napfonatodon, majd a tested többi részén, a hátsó részed a fizikainak az utolsó darabja, mellyel találkozol. Ez a te horgonyod, hogy így mondjam.

A DNS NÉGY SZÁLA

KÉRDÉS: Mi a jelentősége, hogy rendelkezzünk négy szálas DNS-sel a négy testes létezésben?

KIRAEL: Négy-testes energiaként van lelki, gondolati, érzelmi és fizikai testetek, és van négy DNS szálatok, mely csatlakozik ezen testek mindegyikével. Az első DNS szál a fizikai, a második az érzelmi, a harmadik a gondolati, a negyedik a lelki.

A DNS négy szála hathatós, azonban egy szál hathatósabb, mint a többi, és ez az aranyszál. Mindegyik négy szálból álló DNS szerkezetnek van egy aranyszála, amely a lelki, vagy éteri testben található. Az aranyszál tiszta fotonenergia. A fotonenergia, melyet a prána légzésen keresztül vontok be testetekbe, minden mással összeszövődik a tobozmirigyen keresztül. A Váltás alatt e varázslatos negyedik arany DNS szálnak a segítségével engeditek el a harmadik dimenziós valóságotokat, mely DNS szálat úgy állították össze, hogy átvigyen titeket a negyedik dimenzióba.

KÉRDÉS: Hogyan szőjük teljesen bele a negyediket utunkba?

KIRAEL: E változó időkben utatok eltérő összpontosításával jár együtt a kék igazság szál aktiválása. Képzeljetek el egy kék igazság fényrészecske szálat előjönni a harmadik szemetekből 30 centire, vagy többre. Engedjétek meg, hogy ez az igazság szál elmenjen valakihez, akit ezzel meg akartok érinteni. Már ott van. Ilyen gyorsan halad. Amikor utatok mélyen átszőtt ezzel az igazság szállal, a szál halványkékből kobaltkékbe vált át, jelezve, hogy megnöveltétek igazságszinteteket.

Tudatában lehettek igazságotoknak minden napotok minden egyes pillanatában, azáltal, hogy a legmélyebb kék szálat veszitek igénybe, melyet fellelhettek. Ez a szál nem fogja megengedni nektek, hogy a harmadik dimenziós szavakra figyeljetek, melyeket arra terveztek, hogy félrevezessenek titeket. Elsétáltok a szavak mellett, melyek nem a legfelemelkedettebb igazságban vannak. Igazság szálatokat előtérbe helyezve nem fognak becsapni titeket. Tudni fogjátok és meghalljátok az igazságot, és ha igaztalanságot hallotok, az nem fog számotokra működni.

Bátorságot igényel, hogy az igazat beszéljétek, mert nem mindenki képes megérteni az igazságot. Jussatok el szívetekbe, és szőjétek bele igazság szálatokat ebbe az útba, majd utána semmi mást ne mondjatok, csakis az igazságot. Nem bánjátok meg.

KÉRDÉS: Kifejtenéd bővebben a DNS aranyszálát, és annak kapcsolatát az igazság kék fényével és a szeretet zöld fényével?

KIRAEL: Az arany szál a Teremtő Isten Világossága, Fénye. Semmi mást nem ismer, csupán az igazságot. Az igazság bonyolult lehet ebben a dimenzióban. Például, amikor egészségbiztosítást vásároltok, azon feltételezésen működtök, hogy most nincs rá szükségetek, azonban lehet, hogy a jövőben szükségetek lesz rá, „minden eshetőségre felkészülve”. Nos, mi az igazság? Az igazság az, hogy akarjátok az egészségbiztosítást, mert lehet, hogy hagyjátok leromlani testeteket azáltal, hogy nem fordítotok figyelmet rá, nem esztek helyesen, nem tornáztok, nem gyakoroljátok a prána légzést, stb. Nem lenne szükségetek betegségbiztosításra, ha a szó legnemesebb értelmében tisztelnétek testeteket, mely mind a négy test tiszteletét jelenti, a fizikai, érzelmi, gondolati és lélek testet.

Ahhoz, hogy elérjétek az igazság legmagasabb szintjét, vonjátok be a kék igazság szálat az arany szálba. A kék olyan mélyen elnyelődik, hogy nem látjátok meg az aranyban. Ebben a pillanatban fogjátok tudni, hogy mélyen az igazságban vagytok. Amikor ilyen nagyon az igazságban vagytok, arany szálatok személyessé válik, és túlnyúlik rajtatok, hogy másokra hasson. Amikor Jézus mester képeire pillantotok, fénye szembetűnően sugárzik belőle, mert csupán az igazságot ismeri, és az Istennő [3] minden átmeneti színét beleszőtték arany szálába. A Teremtő Isten Szerelme és Világossága, a mindent felölelő aranyszál, az igazság egy olyan szintjét vetíti ki, hogy tudni fogjátok az igazságot. Tehát, amikor azt olvassátok a Bibliában, hogy Jézus mester felrugdosta a pénz[váltók] asztalait, igaztalannak fogjátok ezt betudni. Tudni fogjátok, hogy igazából nem törődött ilyen dolgokkal.

KÉRDÉS: Hogyan tartsuk meg az igazság ezen érzetét mindennapi életünk során, és hogyan őrizzük meg azt az energiát, mely fiatalon tart bennünket?

KIRAEL: A foton energiának a tobozmirigyen keresztül a testbe való bevonása, egyszerre a kék igazság fény kivetítésével, segíti elő az igazság érzetének fenntartását. A harmadik dimenzióban a felemelkedett kék fény tart meg titeket az összkép igazságára történő összpontosításban, hogy így mondjam, és az összkép egészen a szeretetről szól. Tehát, az igazság fényének megtartásával együtt jár önmagatok szeretete, és önmagatok szeretete váltja ki, hogy fiatalabbnak érezzétek magatokat, és fiatalabbnak nézzetek ki. Tehát, amikor szemetek körül ráncokat pillantotok meg, növeljétek meg kék fényeteket, és engedjétek el ezt a képet. Az összképet nézzétek – a teljes arcot.

A sötétebb, vagy negatív dolgokra való összpontosítás öregít titeket, mint például az arcotokon a ráncok. Ha azt gondoljátok, hogy ezek a ráncok nem szépek, tévedtek. Szépek, mert ti vagytok ezek a ráncok. Amikor rátekintetek arcotokra, és megpillantjátok szemeteket, ajkatokat, fületeket, hajatokat, mondjátok magatoknak: „Hát nem gyönyörű?!” Ha őszültök, gondoljátok magatokban: „Ez egy gyönyörű szín.” Megérintitek az igazság kék fényét és az önvaló szeretetét. Ezt párosítva a prána légzéssel gyógyít meg titeket és testeteket.
Pillants magadba, és lásd meg a jó dolgokat. Ha megpillantod azt, amilyen a múltban voltál, és visszaemlékszel arra, milyen akartál lenni a jövőben, ami most van, meglátod, hogy az vagy, aki akartál lenni, nem számít, hogy pillanatnyilag hogyan nézel ki, vagy hogyan érzed magad.

A SZERETET ÉS IGAZSÁG HANGSÚLYOZÁSA


KÉRDÉS: A zöld rend Istennője az egyetlen Istennő, aki hatékonyan képes a szerelem / szeretet zöld fényével dolgozni, illetve szeretetünket fokozza, ha igazságunkat hangsúlyozzuk?

KIRAEL: Minden Istennő, függetlenül attól, melyik rendhez tartozik, dolgozhat a szeretet / szerelem zöld fényével. Csupán zöld szív-fényed kell magad elé helyezned, hogy fokozd szereteted. Ily módon igazságod is kiemelkedik, mert ha belenéznél zöld fényedbe, egy kicsiny kék szálat látnál mindenütt, és ha belepillantanál a kék fénybe, látnád az összes többi színt. Az Istennő energia az igazságról szól, azonban a tudatosság e síkján nem ismerheted meg az igazságot szíved fényének bevonása nélkül, mely már átszövődött az aranyszálba. A negyedik dimenzióban minden szín automatikusan beleszövődött az aranyszálba, mely előttetek lesz.

KÉRDÉS: Az emberek mindig az igazságot kutatják. Hol található meg legjobban az igazság?

KIRAEL: Ahogy már említettem, igazságod a tobozmirigyben található, ahol Isten Sejted és terved lakozik. Ha meg akarod ismerni igazságod, ne kérdezd magadtól, hogy mi az igazságod, vagy hol találhatod meg igazságod. Gyakorold a helyi és omni-agyad összekapcsolását, és a kommunikációt felsőbb éneddel. Utána csatlakozz rá, és tudd igazságod, mert ha ismered igazad, sosem válsz meg tőle.

KÉRDÉS: Alkalmazhatjuk a Szignál Sejt Gyógymódot arra, hogy bevonjuk az igazságot utunkba?

KIRAEL: Igen. A Szignál Sejt Gyógymóddal mind a négy testet kell alkalmaznod, és ezt a szerelemmel, szeretettel / igazsággal kell megtenned. Ez azzal jár, hogy még több pránát, vagy fotont vonsz be utadba, amikor valakit gyógyítasz. Nem gyógyíthatod meg teljesen a fizikai testet anélkül, hogy az érzelmi testet ne gyógyítanád meg, melyhez a szerelemre / igazságra van szükség. Emlékezz, amikor az érzelmi testet gyógyítod, a fizikai és gondolati test velük utazik. Ez egy mélyreható utazás mindazoknak, akik gyógyulni / gyógyítani akarnak. Helyezd be igazságod arany fényedbe, amikor gyógyítasz, és legvadabb álmaidat is meghaladva fogsz gyógyítani.

A FOTON EGY CSODASZER

KÉRDÉS: Milyen hatással lesz a Szignál Sejt a fotonövre, melyen a Föld halad majd át a Változás során?

KIRAEL: A Szignál Sejt a mitokondriummal [4] együtt automatikusan növekedik és terjeszkedik, ahogy a Föld áthalad a fotonövön. A sejtek ezen bizonyos terjeszkedése segít felemelni tudatosságotokat.

KÉRDÉS: A fotont a negyedik fény „csodaszerének” fogják tekinteni, csakúgy, mint most az aszpirint?

KIRAEL: Nem hasonlítanám össze a fontont az aszpirinnal klinikai értelemben, mégis mindkettő szemlélhető minden betegségetekre jó, általános gyógyszerként. Az aszpirin csakugyan egy csodaszer ebben a dimenzióban, hathatós legvadabb álmaitokon is túlmutatóan. Az aszpirin használ, mert hiszitek, hogy használ. Aszpirint vesztek be megfázásra, lázra, szív problémákra, fejfájásra, stb. Amikor az emberek minden nap bevesznek aszpirint, hiszik, hogy tesz valamit. Hangsúlyozom, hogy hisznek benne, mert valójában az aszpirin semmit nem tesz. Abban a másodpercben, amikor bevesztek egy aszpirint, hiszitek, hogy rövid időn belül meggyógyultok, és meggyógyultok. Ne hagyjátok abba az aszpirin szedését, míg nem ismeritek fel, hogy nélküle is képesek vagytok meggyógyulni.

A foton valóban egy csoda gyógyír. Elvégre ez a szeretet / szerelem fénye. Amikor tudatosságotok felemelkedik, és megrögzött gondolkodásotok belép agyatok jobb féltekéjének birodalmába, tudni fogjátok, hogy képesek vagytok meggyógyulni aszpirin nélkül, és valóban meg fogtok gyógyulni nélküle. Ez nem jelenti azt, hogy abba kellene hagynotok most az aszpirin szedését. Semmit ne tegyetek, ami ellentétes azzal, amiről tudjátok, hogy használ nektek. Néhányan szívük állapota miatt szednek aszpirint, vagy, mert szélütésük volt. Ha használ nektek, kérlek, folytassátok azt, ami használ.

KÉRDÉS: Mialatt a víz alatt úsztam, úgy találtam, hogy szokatlanul hosszú ideig voltam képes lélegezni, valójában, nem akartam feljönni. Ez egy felvillanyozó érzés volt. A szeretet kék fényének helyén voltam? Ez tartott meg engem a víz alatt?

KIRAEL: Abban az élményben, amit leírtál, a harmadik dimenziós tested leállt, és prána energiát szívtál fel, arany és kék fényt, mely mindegyike életben tartott téged. Ami megtörtént túl hathatós és bonyolult számomra, hogy mélységeiben belemenjek, azonban amikor a Föld változik, és a negyedik fényben leszel, meg fogod érteni, mi történt veled. A negyedik fény úszás élménye hasonló lesz ahhoz, amit megtapasztaltál. A negyedik fényben bemehetsz az óceánba, és úszhatsz a víz alatt a delfinekkel és bálnákkal órákon át, légzőkészülék nélkül. A prána, vagy aranyfény energiáját fogod alkalmazni testedben, hogy életben tartson téged. Ízelítőt kaptál ebből legutóbbi élményedben. Őrizd ezt meg.

ZÁRSZÓ

Mindenki meggyógyul. Csupán nem tudjátok, mennyi időbe telik majd ez. A fotont prána légzéssel bevonva a tobozmirigybe az útleveletek a gyógyuláshoz, és a negyedik fénybe történő könnyű átmenethez. Ha szükségetek van segítségre, és tudjátok, mit akartok mondani a Teremtő Istennek, az angyaloknak, [vezető] tanácsadóitoknak, felsőbb éneteknek, vagy az Elveneknek, tiszta gondolatokat gondoljatok. Töltsétek meg ezeket szerelemmel / szeretettel, és alakítsátok őket át érzelmekké. Alázatos kéréseiteket olyan érzelmekkel válaszolják meg, melyeket meg fogtok érteni.
Jó estét.

[1] A tudományos világban ez az elektromágneses energia, mennyisége [kvantitása], vagy kvantuma tekintetében különálló részecskeként zéró tömeggel rendelkezik, nincs elektromos töltése, és élettartama korlátlan.
[2] Minden emberi lény rendelkezik két másik jelleggel [aspektussal], akik, lehet, hogy itt vannak, lehet, hogy más világokban vannak, vagy mindkettő. Sosincsenek földrajzi közelségben fizikai lényeddel, mivel az energia intenzitása végzetes lenne.
[3] Az Istennő hét rendje van jelen a Föld síkján, a Váltás okán. Minden rendnek van egy jellegzetes, társult színe, egy sajátlagos jellemzőt képviselve. A hét rend: az ónix (a mágus), bíborszín (információ-, ismeretgyűjtő), ibolyaszín (híd a látható és a látatlan között), rózsaszín (isteni teremtés), zöldeskék, vagy vízszínű (a Föld rezgéseit vegyíti más birodalmak rezgéseivel), zöld (szeretet / szerelem) és kék (igazság).
[4] A mitokondriumok a sejtek citoplazmáján belüli sejtszervecskék [organellumok], melyek az energiatermelésben tevékenykednek. Egyszerűbben kifejezve, ezek a sejtek energiaforrásai.

Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [vezető] tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


2010. © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
A magyar fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/


Szabad energia


MORFOGENETIKUS MEZŐ ÉS SZABAD ENERGIA

YouTube-videoklip



MORFOGENETIKUS MEZŐ ÉS SZABAD ENERGIA [WWW.VAL

https://www.youtube.com/watch?v=RsQWyB7PDmU

Szellemi valóság- belső utazás (Spiritual reality)




Részlet „Tom Perks: A titokzatos szabad-energia” című könyvéből

Neoo Szerző: "A szabad energia paradigmája arasznyira közelítette meg a valóság képzeletbelei ajtajának küszöbét. Már csak egy apró lökés kell... te teszed a dolgod?"



Teszed, amiben hiszel?
A mi érdekünk, a mi feladtunk…
Fejlett és fejlődő országokban egyaránt, mozgalmak alakultak és alakulnak, abból a célból, hogy az új technológia (vákuum, avagy nullponti energia) hétköznapi életben is mihamarabb bevezetésre kerüljön. Ezen mozgalmak fő célja nem más, mint együttműködés: bármely szimpatizáns társadalmi csoporttal és egyénnel, hogy közös összefogáson alapuló szabad-energia aktivizmust hozzon létre. Elérkezett az idő, hogy multidiszciplináris szövetségek jöjjenek létre, illetve kollektív összefogások szülessenek a fenntartható és bőséges energia-termelő - rendszerek népszerűsítésére.
Ha alapvető, gyökeres változást szeretnénk látni világunk jelenlegi energiastruktúrájában, ez által, a gazdasági, társadalom, és szociális berendezkedés felépítésében, a szabad-energia tisztán és kétségek és alternatíva nélküli megoldást jelent az emberi faj kollektív ujjá-születéséhez. Az új technológia életre kelti az emberiség azon ősi vágyát, hogy egy energiától független, bőséggel megáldott élet-minőséget alakítson ki.
Minderre nagy igény és szűkség is van, hiszen az élet minden területéhez szükséges energia nem lehet csupán néhány ipari szolgáltató kizárólagos tulajdona, hanem minden egyes ember eredendő, kozmikus úton veleszületett joga. A társadalmi hozzáállásnak azonban tükröznie kell igényét erre a közös jogra, valamint ezt a jogot a közeljövő vezető egyéniségeinek is képviselnie kell.
Amíg jelenleg is számos szabad energiás technológia áll fejlesztés alatt, természetesen, általánosan nagy szükség van az új paradigma társadalmi támogatására is. Bizonyos mozgalmak közvetlen kapcsolat kiépítésén dolgoznak spirituális irányultságú, illetve megfelelő tudatosságú magántőke és felhasználásra alkalmas szabad- energia technológiák feltalálói, kutatói között.
Hétköznapi emberként is fel kell ismernünk, hogy a kollektív, tömeges támogatás a szabad energia technológia hétköznapi életben történő megjelenéséhez elengedhetetlenül szükséges. Fel kell ismernünk, hogy a jelenlegi energia előállító rendszerek hanyatlása nyilvánvaló, és amikor ez a hanyatlás hirtelen felgyorsul, majd a fosszilis üzemanyagokra épült rendszerek elkerülhetetlenül összeomlanak, valójában nem társadalmi káosz és nincstelenség, hanem egy magasabb szintű életforma megjelenése várható a Föld bolygón.
A szabad-energia paradigmájára vonatkozólag, a hétköznapi ember feladata a kollektív összefogás, információ terjesztése kell, hogy legyen. Hiszen minden egyes, gyönyörű bolygónkat taposó ember és élőlény közös érdeke, hogy a jelenleg használt energiaellátó rendszerek megújuljanak: egy környezet-kímélő, fenntartható, közel ingyenes, bárhonnan elérhető potenciállal rendelkező forrás válthassa azokat. Széleskörű társadalmi támogatottság elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban effektív változás keletkezzen az energia előállításának mikéntjében, hatásfokában, valamint, nem utolsósorban, annak tulajdonosi hátterében.
Írók, újságírók, tanárok és tanítók, mozgalmak, szervezetek és alapítványok elnökei, tagjai, marketing szakértők, mindazon közösségek és egyének, akik a mozgalommal, illetve eredendően az új energia által ígért lehetőségekkel bármilyen formában szimpatizálnak, közösségként és egyénként is rengeteget tehetnek az új technológia népszerűsítésért, köztudatban történő elterjesztésért.
A szabad-energia életképessége ugyanis teljes mértékben attól függ, mekkora nyilvános támogatást és közösségi akaraterőt tud maga mögé állítani, annak érdekében, hogy jelenlegi rendszereinket a lehető leghamarabb, és minél inkább probléma-mentesen váltani tudja.
Napjainkban is egyértelműen előrelátható, hogy az új technológia eddig titkolt potenciálja akkor kap igazi, széles körű lehetőséget kibontakozására, amikor társadalom, egy közösség és egy ország vezetői - nem ellenezni, létét eltitkolni - hanem a szabad-energia és az arra épülő szerkezetek bevezetését minden eszközzel segíteni, támogatni fogják...
Világ energiák tükrében (3 fejezet)
A mai embernek szükségszerűen fel kell ismernie tehát azt az egyetemes törvényt, hogy az Univerzumot alkotó energia állandó és örök. Változatos formái alkotnak Világegyetemben mindent, ami van, volt és létezni fog: az energiának mindössze a megjelenési alakja változik. Ezen törvény elfogadása után a kor embere megteheti első lépését, hogy - a jelenleg használt energia-előállítási rendszerek tulajdonságai alapján - a jövőt képviselő, új-típusú energia működési elvét meghatározza.
Az egyéni és a kollektív tudás egyaránt, tapasztalás által, folyamatosan fejlődik. Hogy a Világegyetemet alkotó energia-masszát milyen formában használjuk fel, az attól függ, milyen mértékben értjük meg annak felépítését, valós szerkezetét. Egyszerűbben: amint a kor embere tisztába kerül azzal a ténnyel, hogy az őt körülölelő tér bármely pontja tiszta energia, a továbbiakban nem szükséges erősen korlátolt, fizikai minőségben és limitált mennyiségben előforduló energia-hordozók után kutatnia.
A jelenleg elterjedt energia-előállítási minta - melyet a bemutatásra kerülő, új típusú rendszer ellentétjeként nevezhetünk régi energiának - mára elavult, nem felel meg a mai ember gyors mértékű szellemi fejlődésének. Mivel a következő fejezetek energetikai minőségekről szólnak, a régi és új energia fogalmának tisztázása mindenképpen szükséges.
A jelenleg felhasznált energia-termelő rendszerek a polaritás elvén alapulnak:
Régi, duális, avagy poláris rendszernek nevezünk minden olyan energia megnyilvánulást, amely egy kiindulópontból, az első pólusból haladva idővel arányosan növekszik, majd - robbanás jellegű energia-leadás következtében - a második pólusban kisül. Ritmikus ismétlődéssel munkáját az első pólusból kiindulva újrakezdi. Kicsit más megközelítésből kifejezve - talán egyszerűbben - az energia két pólus között lüktetve, pozitív és negatív végletek között vibrálva nyilvánul meg.
(A dualitás rendszere az élet számtalan területén megnyilvánul: gondoljunk csak alapvető energiatermelési rendszerekre: a robbanómotor vagy az elektromos-váltóáram működési elvére. A tudománytól eltekintve, a polaritás elméletén alapulnak a modern társadalom más, alapvetően meghatározó rendszerei, például a modern kori politikai berendezkedés is.)
Új típusú energetikai minta
Ahhoz, hogy az új típusú technológia teljesítményben az elődjeit felülmúlni legyen képes, nyilvánvalóan egyedi - a jelenleg használt rendszereinktől erősen eltérő - tulajdonságokkal, működési elvvel kell rendelkeznie. Ez az elv pedig a következő:
Ha az energia az első pólusból kiindulva nem éri el a második pólust és nem sül ki, visszahullik önmagába, akkor egy folyamosan megújuló és növekedő, egyre erőteljesebb potenciál vélik elérhetővé. A poláris megnyilvánulás helyett egypólusú rendszer alakul ki, melyben az energia, második pólus hiányában, nem csapódik ki, hanem fokozatosan növekszik. Saját lényébe visszatérve újra és újra generálja önmagát. Ez az úgynevezett új típusú energia elve.
Az új típusú energetikai minta, - röviden új energia - rendszere tehát egypólusú. Nincs második pólus, így határtalanul terjed és sugárzik, folyamatos megújulásra képes: szüntelenül újjáteremti önmagát, gyakorlatilag végtelen potenciálok sorozatát hordozza magában. Természete egységes, önmagában teljes, független kinyilatkozás, amely egyesíti a poláris technológiára jellemző lüktetést. Erejét saját magából táplálva nyeri, mégpedig úgy, hogy folyamatosan önmagába tér vissza. Így valóban képes újra és újra magasabb energetikai szint elérésére.
Ezt a típusú rendszert kutató tudósok, illetve feltalálók elméleteiket, kísérleti gépezeteiket, szabad-, nullpont, ingyen-, illetve új-energia névvel egyaránt illetik, mely kifejezések ugyanarra a jelenségre, illetve az arra épülő találmányokra vonatkoznak. A számos elnevezés közül a szabad-energia a név bizonyul leginkább kifejezőnek, hiszen nevében is sugallja azt a függetlenséget, melynek potenciálját ezek a rendszerek magukban hordozzák.
A kötetlen, helytől és fizikai dimenziótól független, bőséges erőforrások elnevezései közül pedig az ingyen-energia címke tűnik a legszerencsétlenebb választásnak: mai tudatunk - természetesen, megalapozott indokkal – nagy mértében alkalmazkodott ahhoz a tényhez, hogy az életben semmi sincs „ingyen”: a kor átlagemberének ugyanis, a mindennapi megélhetéséért is keményen meg kell dolgoznia. (Ez a jelenség azonban nem a természet, sokkal inkább az attól eltávolodott, modern ember által felépített gazdasági rendszer hibája)
Az új típusú energia rendszerén alapuló találmányok: a szabad-energia jellegzetességei
Bármely energia legfontosabb és lényegesebb tulajdonsága, hogy kizárólag akkor képes nagymértékű teljesítményt kifejteni, ha egyetlen irányba áramlik. Az új energiás rendszerek képessége azért exponenciális jellegű, mert struktúrájuk egységes, összesített, mindenféle megosztástól mentes. Így valóban képesek lehetnek arra a nem mindennapi teljesítményre, hogy állandóan növekedés fázisában tartózkodjanak.
Mivel az ezen az elven üzemelő berendezések - klasszikus értelemben vett - üzemanyag nélkül működnek, újabb indok szolgál „szabad-energia rendszer” elnevezés mellett. A szabad energia legfontosabb jellemzője, hogy pólusokat egyesít magában, melyek összeolvadásával hatalmas erejű potenciál keletkezik. Az új energia elvén alapuló jelenségek további közös tulajdonsága, hogy egy adott anyag, illetve energia-forma átalakuláson, tehát transzmutáción megy keresztül, majd megnövekedett frekvenciával rendelkező, kifinomultabb - azaz szublimált alakban, egy magasabb energetikai szintet képviselő formában jelenik meg.
Az új energia működési elve természetesen semmilyen összefüggésben nem áll a klasszikus értelemben vett alternatív-energia előállítási módszerekkel (Szél- és víz-erőművek, nap-elemek)
Az összefoglaló néven, röviden új, nullpont,- vagy szabad energiának nevezett technológiát tehát határozottan meg kell különböztetnünk a megújuló energiaforrások csoportjától.
Minden szabad-energia elvén alapuló szerkezet alapvető és legfontosabb tulajdonsága, hogy több energiát állít elő, mint amennyi az üzemeltetéséhez szükséges. Így ezek a rendszerek természetes bőséget nyújthatnak az olyan közösségeknek, amelyek - megfelelő szellemi tudás birtokában - képesek megépíteni azokat…

 Világ az energiák tükrében
A mai embernek szükségszerűen fel kell ismernie tehát azt az egyetemes törvényt, hogy az Univerzumot alkotó energia állandó és örök. Változatos formái alkotnak a Világegyetemben mindent, ami van, volt és létezni fog: az energiának mindössze a megjelenési alakja változik. Ezen törvény elfogadása után a kor embere megteheti első lépését, hogy - a jelenleg használt energia-előállítási rendszerek tulajdonságai alapján - a jövőt képviselő, új-típusú energia működési elvét meghatározza.
Azt már tudjuk, hogy az egyéni és a kollektív tudás egyaránt tapasztalás által, folyamatosan fejlődik. Hogy a Világegyetemet alkotó energia-masszát milyen formában használjuk fel, az attól függ, milyen mértékben értjük meg annak felépítését, valós szerkezetét. Egyszerűbben: amint a kor embere tisztába kerül azzal a ténnyel, hogy az őt körülölelő tér bármely pontja tiszta energia, a továbbiakban nem szükséges erősen korlátolt, fizikai minőségben és limitált mennyiségben előforduló energia-hordozók után kutatnia.
A jelenleg elterjedt energia-előállítási minta - melyet a bemutatásra kerülő, új típusú rendszer ellentétjeként nevezhetünk régi energiának - mára elavult, nem felel meg a mai ember gyors mértékű szellemi fejlődésének. Mivel a következő fejezetek energetikai minőségekről szólnak, a régi és új energia fogalmának tisztázása mindenképpen szükséges.
A jelenleg felhasznált energia-termelő rendszerek a polaritás elvén alapulnak:
Régi, duális, avagy poláris rendszernek nevezünk minden olyan energia megnyilvánulást, amely egy kiindulópontból, az első pólusból haladva idővel arányosan növekszik, majd - robbanás jellegű energia-leadás következtében - a második pólusban kisül. Ritmikus ismétlődéssel munkáját az első pólusból kiindulva újrakezdi. Kicsit más megközelítésből kifejezve - talán egyszerűbben - az energia két pólus között lüktetve, pozitív és negatív végletek között vibrál, s így nyilvánul meg.
A dualitás rendszere az élet számtalan területén megnyilvánul: gondoljunk csak alapvető energiatermelési rendszerekre: a robbanómotor vagy az elektromos-váltóáram működési elvére. A tudománytól eltekintve, a polaritás elméletén alapulnak a modern társadalom más, alapvetően meghatározó rendszerei, például a modern kori politikai berendezkedés is.

Új típusú energetikai minta

Ahhoz, hogy az új típusú technológia teljesítményben az elődjeit felülmúlni legyen képes, nyilvánvalóan egyedi - a jelenleg használt rendszerektől erősen eltérő - tulajdonságokkal, működési elvvel kell rendelkeznie. Ez az elv pedig a következő:Ha az energia az első pólusból kiindulva nem éri el a második pólust és nem sül ki, visszahullik önmagába, akkor egy folyamosan megújuló és növekedő, egyre és egyre erőteljesebb potenciál válik elérhetővé. A poláris megnyilvánulás helyett egypólusú rendszer alakul ki, melyben az energia, - második pólus hiányában - nem csapódik ki, hanem fokozatosan növekszik. Az energia saját lényébe visszatérve újra és újra generálja önmagát.
Ez az úgynevezett új típusú energia elve.
Az új típusú energetikai minta, - röviden új energia - rendszere tehát egypólusú. Nincs második pólus, így határtalanul terjed és sugárzik, folyamatos megújulásra képes: szüntelenül újjáteremti önmagát, gyakorlatilag végtelen potenciálok sorozatát hordozza magában. Természete egységes, önmagában teljes, független kinyilatkozás, amely magába olvasztja a poláris technológiára jellemző lüktetést. Erejét saját magából táplálva nyeri, mégpedig úgy, hogy folyamatosan önmagába tér vissza, így valóban képes lehet arra, hogy újra és újra magasabb energetikai szintet érjen el
Ezt a típusú rendszert kutató tudósok, illetve feltalálók, elméleteiket, kísérleti gépezeteiket, szabad-, nullpont, ingyen-, illetve új-energia névvel egyaránt illetik, mely kifejezések ugyanarra a jelenségre, illetve az arra épülő találmányokra vonatkoznak. A számos elnevezés közül a szabad-energia a név bizonyul leginkább kifejezőnek, hiszen nevében is sugallja azt a függetlenséget, melynek potenciálját ezek a rendszerek magukban hordozzák.
A kötetlen, helytől és fizikai dimenziótól független, bőséges erőforrások elnevezései közül pedig az ingyen-energia címke tűnik a legszerencsétlenebb választásnak: mai tudatunk - természetesen, megalapozott indokkal – nagymértékben alkalmazkodott ahhoz a tényhez, hogy az életben semmi sincs „ingyen”: a kor átlagemberének ugyanis, a mindennapi megélhetéséért is keményen meg kell dolgoznia. (Ez a jelenség azonban nem a természet, sokkal inkább az attól eltávolodott, modern ember által felépített gazdasági rendszer hibája)

Az új típusú energia rendszerén alapuló találmányok:
a szabad-energia jellegzetességei

Bármely energia legfontosabb és lényegesebb tulajdonsága, hogy kizárólag akkor képes nagymértékű teljesítményt kifejteni, ha egyetlen irányba áramlik. Az új energiás rendszerek képessége azért exponenciális jellegű, mert struktúrájuk egységes, összesített, mindenféle megosztástól mentes. Így valóban képesek lehetnek arra a nem mindennapi teljesítményre, hogy állandóan növekedés fázisában tartózkodjanak.
 Az új energia működési elve természetesen semmilyen összefüggésben nem áll a klasszikus értelemben vett alternatív-energia előállítási módszerekkel (Szél- és víz-erőművek, nap-elemek) Az összefoglaló néven, röviden új, nullpont,- vagy szabad energiánaknevezett technológiát tehát határozottan meg kell különböztetnünk a megújuló energiaforrások csoportjától.
A szabad energia találmányok további, jelentős tulajdonsága, hogy a környezetre semmilyen formában, egyetlenegy esetben sem károsak. Már egy eleve jelenlévő energiaforrást, illetve annak potenciálját alakítják át megfelelő, az adott célra használható, tiszta és bőséges energiává.
Minden, szabad-energia elvén alapuló szerkezet alapvető és legfontosabb tulajdonsága, hogy több energiát állít elő, mint amennyi az üzemeltetéséhez szükséges. Így ezek a rendszerek természetes bőséget nyújthatnak az olyan közösségeknek, amelyek - megfelelő szellemi tudás birtokában - képesek megépíteni azokat.
A szabad-energia működési elve és lenyűgöző képességei - tűnjenek azok bármennyire is képtelenek a mai átlagember számára - egyáltalán nem tekinthetőek ritka jelenségnek a természetben. A Világegyetem harmonikus birodalmában, az új energia elvén működő rendszerekre számos példa található. A természetben ugyanis jó-néhány olyan jelenség lelhető fel, amelyben a kimeneti, azaz termelt energia - emberi felhasználásra is alkalmas mértékben - haladja meg a beviteli mennyiséget...”

Forrás:http://shaumbra-hu.





Dimenziók


Dimenziók: A különböző tudatfokok eltérő rezgésszintű, formákkal bíró vagy forma nélküli birodalmai.
Első dimenzió: A tudatosság tárolására alkalmas, de saját tudatuktól megfosztott, ezért öntudatlan, tiszta ásványok birodalma.
Második dimenzió: Alacsonyabb asztrális régió, ahol a tudatossággal rendelkező lények abban a hiszemben élnek, hogy csak ők léteznek és semmi más, megfeledkeztek a szellemről, lélektelenek, és teljesen elmerültek önmagukban. Ugyanitt élnek bizonyos elementális lények, akik önálló tudattal nem rendelkeznek, csupán azzal, amit egy külső hatalom beléjük írt. Általában ezzel a területtel azonosítják az Alvilágot, amit a buddhizmusban bardóknak, a nyugati kereszténységben pedig a Pokol bugyrainak neveznek. Ez minden növényfaj birodalma.
Harmadik dimenzió: A fizikai világ és a hozzá tartozó asztrális síkok, melyek lineáris tér- és időalapú valóságban gyökereznek. Ebben a régióban az elérhető maximális rezgésszám a másodpercenkénti 9000. Ebben a birodalomban élnek az emberi tudattal rendelkező lények.
Negyedik dimenzió: Az itt élő lények megőrzik érzelmeiket és érzelmeiken alapuló gondolataikat. Ebben a dimenzióban sötét és fényes ellentétpárokat találunk. A fény birodalmai „fényvárosokból” állnak, melyekben a másodpercenkénti 9000 és 12000 közötti rezgésszámot elért lények élnek. Ez a Krisztus-tudatban a felemelkedést követő első állomás. Sok szellemi vezető, angyali lény és felemelkedett mester innen inspirálja impulzusaival a harmadik dimenzió szellemi fejlődésre fogékony emberiségét. Az embereket azonban ugyanezen régió sötét asztrállényei is befolyásolni igyekeznek, mégpedig azáltal, hogy ráhangolódnak az alacsonyabb rezgésszintű asztrális birodalmak negatív gondolatformáira, vétkeire, elfojtott érzelmeire, az emberek árnyékszemélyiségének sérült vagy figyelmen kívül hagyott területeire, és azokat felszínre hozzák, irányításuk alá rendelik, és fájdalmakkal, félelmekkel vagy más sötét, ostoba energiákkal táplálják őket. Amennyiben pozitív gondolatok, érzelmek és tettek, valamint árnyékszemélyiségük karmikus késztetéseinek átalakítása révén sikerül az embereknek növelniük rezgésszintjüket, elkezdenek inkább a negyedik dimenzió fényes impulzusai iránt vonzódni, s ezáltal fokozatosan felszabadulnak a sötét oldal irányítása alól, az élősködő lények pedig leválnak róluk. Ennek a térségnek a sötét oldala ad otthont továbbá a rémálmoknak és az asztrális visszaéléseknek.
Ötödik dimenzió: Ebben a dimenzióban még mindig beszélhetünk a fény és a sötét szembenállásáról. Az itt élő lények megőrzik harmadik és negyedik dimenzióból hozott éteri formájukat, de azokat tovább finomítják, és módjukban áll szabadon, akaratlagosan alakítani azokat. Ennek a térségnek a fényes oldalán található az egyéni embereket vezető szellemiségek legtöbbje, a szolgáló angyalok, sok felemelkedett mester, a Nagy Fehér Testvériség tagjai, itt működnek a középfokú beavatási iskolák, a karmikus tanács, a Mindenen Átvilágító Dévák és az őrangyalok. Ebben és az e fölötti dimenziókban már nincs értelme másodpercenkénti rezgésszámokról beszélni, hiszen itt már túl vagyunk a tér és az idő korlátain, bár az itt élő lények akaratuk szerint képesek visszanyúlni a téridő valóságaiba. Ebben a dimenzióban találjuk a Krisztus- és Buddha-tudatot elért lényeket közvetlenül azután, hogy korábbi inkarnációikat végigtekintették, felemelkedtek és áthaladtak a negyedik dimenzió fényvárosain. Ebben a dimenzióban éljük át repüléses, gyógyulásos álmainkat, itt szerzünk magasabb ismereteket. Az alacsonyabb szinteken élő emberiség álomban teremtett világaihoz viszonyítva ezt a dimenziót tekinthetjük kauzálsíknak is. Az emberek ugyanis itt álmodják bele életüket a téridő valóságába, majd felébredve tulajdonképpen ezen álmaikat élik meg. Itt tehetünk szert tudatos álomra, itt zajlanak a fehér mágia szertartásai. E dimenzió sötét oldala ugyanakkor a fekete mágusokat szolgálja, irányítja. Léteznek itt bukott angyalok, a sötét oldal mesterei, fekete varázslók és az alacsonyabb asztrális régiók, a különböző pokoli bugyrok urai egyaránt. Ha valaki nagy pszichikai erőt fejleszt ki magában, és képes mások tudatát befolyásolni anélkül, hogy eközben morálisan is előrelépne, megnyitná szívcsakráját, és törekedne a szellemi egység megvalósítására, akkor ebből a régióból irányítják őt, álmában ide látogat el, és földi élete végeztével ide tér meg.
Hatodik dimenzió: Ez a birodalom a Legfelsőbb Tanács székhelye, itt működnek a Földdel érintkező arkangyalok, itt székel a Vének Tanácsa, és innen kezdve beszélhetünk kollektív tudatról. Ettől a szinttől fölfelé már kizárólagosan csak Fényt találunk. Ebben a birodalomban őrződik a valamilyen okból széthasadt lelkek kollektív tudata. Magyarán, ha egy lélek földi megtestesülését követően úgy határoz, hogy két vagy több részre oszlik, függetlenül attól, hogy ez a döntése fájdalomból vagy a sokféleség megtapasztalásának vágyából született, a hatodik dimenzióban részei akkor is megmaradnak ugyanazon Magasabb Én irányítása alatt, egészen addig, míg a lélekrészek újra egy testben nem egyesülnek majd. Ez a birodalom az, ahonnan Magasabb Énünk lelkünkkel és szellemünkkel kommunikál, innen adja tudtunkra magasabb céljainkat, közli velünk életünk értelmét. Az ezen a szinten élő lények bizonyos célok szolgálata érdekében képesek ugyan emberi formát kivetíteni maguknak, de egyébiránt tiszta mértani formákból tevődnek össze – ebben a dimenzióban már ez mondható általánosnak. A Teremtésben ezen a szinten öltenek geometrikus alakot a gondolatok, színek és hangok, itt tesznek szert numerológiai jelentésükre. Ha ezen szint lényei kommunikálni szeretnének egymással, egyszerűen összevegyítik egymással energiaterüket és tudatukat. Ezáltal egy egyedi mintázat jön létre, amelyben a résztvevők megtapasztalják a másik lényegi természetét, és felmérik, milyen ajándékokkal szolgálhatnak egymásnak. Tudnak egymásról anélkül, hogy azt éreznék, hogy a másikká váltak. Ebben a dimenzióban találjuk a Melkizédek-tudatot.
Hetedik dimenzió: Az isteni hangok és összhangzatok birodalma ez. Ezen a szinten önnön lényegét minden lény – egyén vagy csoport – harmóniákban juttatja kifejezésre. Ez már a formátlanság birodalma, formát ölteni ettől kezdve csak dimenzióváltással – lelépéssel, lerezgéssel – lehet. Mintázatuk a hangokból áll össze, de homályos színfolt- és mozdulatáramlások is megfigyelhetők. Az egyetlen formaszerű megnyilvánulásuk a különböző spirálképződmények. Amikor az itt lakozó lények kommunikálni szeretnének egymással, egyszerűen „összehangolódnak” – belekeverednek egymás hangjaiba, színeibe, és egy új mintázatot hoznak létre. Ettől a tapasztalattól tudatuk energetizálódik, és teljesen megértik egymást. A másik felfogását segíti az az itt érvényesülő alapelv, miszerint „az egész nagyobb, mint a részek összege”. Ez a kollektív tudat következő szintje, amikor a lények más lelkekkel és önmaguk különböző alkotóelemeivel, részeivel is azonosulnak. E dimenzió lényei minden tapasztalatukat tiszta hangokká alakítják, maguk is különböző hullámhosszúságokként nyilvánulnak meg, és áramlási mintákat hoznak létre. A hetedik dimenziótól lefelé ezek a hangrezgések szolgálnak az egyedüli közös nyelvként, kommunikációs eszközként. Ez a dimenzió a tiszta Melkizédek-tudat birodalma, amint az ötödik dimenzió a Krisztus-tudatnak ad otthont. Az ugyanazon szellemből lefűződött, egy családba tartozó lelkek ebben a dimenzióban képesek egy lénynek érzékelni magukat, mindamellett egyedi vonásaikat is képesek megőrizni.
Nyolcadik dimenzió: A tiszta színek és áramlási minták birodalma ez. Ennek a dimenziónak a lényei olyan öntudatos létezők, akik színeket, fényeket és mozdulatokat sugároznak ki magukból. Egymás közti kommunikációjuk leginkább együttesen átélt élményhez hasonlítható, ahol már egyik fél sem érzékeli a különbséget önmaga és a másik között. Ezt a birodalmat az egység szeretete és a határtalan közösségtudat hatja át. Mivel hangok hiányában az egyéni hangadásra itt már nincs lehetőség, ez a dimenzió az űr birodalma is, azé az ürességgé, amely a maga igazi célja szerint a teljesség és az egyediség – amely mint belső lényegi mag megélését teszi lehetővé, illetve mélyíti el. Ha valaki mentes minden félelemtől, ebben a dimenzióban vigasztalást találhat, mély megnyugvásra lelhet.
Kilencedik dimenzió: Ez a Laoesh Shekinah, a Szent Tűzoszlop, avagy a Fény Oszlopának forráspontja. Ez az utolsó dimenzió, ahol egy fénylény még képes a világszellemtől elkülönülten megtapasztalni önnön tudatát, de akarata már annak mindent átfogó kollektív tudatát is élheti. Az egyetlen forma, ami itt még megtalálható, az az oszlop, vagyis különösen finom, párhuzamos fényszálak. Mintha minden kristályfehér fényben tündökölne, de mégis kibomlanak a szivárvány színei, mert az itt lakozó lények színeket sugároznak ki magukból a nyolcadik dimenzióba. Ez a Metatron-tudatosság székhelye. Egyszer magam is átélhettem ezt a birodalmat – magamon kívül csupán éteri kristályokat tudtam megkülönböztetni. A szobában, ahol eközben a testem feküdt, az asztalon kvarckristályok hevertek, és én hirtelen azt vettem észre, hogy a kristályokat még mindig rajtam kívülálló létezőkként érzékelem annak ellenére, hogy a szoba bútori és a szobában tartózkodók tudata teljesen összeolvadt velem. Mint később tudtomra adták, ez az utolsó dimenzió, ahová az emberi tudat képes felhatolni anélkül, hogy fizikai teste el ne párologna.
Tizedik dimenzió: Erről a dimenzióról csupán annyit mondtak nekem, hogy az eredetileg egy szellemből összefűződött lelkek ideérkezve teljesen egy tudatosságban összeolvadva élik meg magukat, és végleg elveszítik egyéni tudatukat. Ezen a ponton túl már nem mutattak nekem többet, illetve annyit árultak még el, hogy a tizenharmadik dimenzió az Egy-ség tökéletes megvalósításának végállomása, ahol az Én beleolvad a Vagyok Aki Vagyokba, és többé nem ismeri az elkülönültséget.
Forrás: Amorah Quan Yin - Szellemi átalakulás és öngyógyítás



Akasha



Az Univerzum nagy könyvtára: AZ AKASHA

"Néktek pedig még a fejetek hajszálai is mind számon vannak." (Máté, 10.30.





"Néktek pedig még a fejetek hajszálai is mind számon vannak."(Máté,10.30)
Az akasha az univerzum történetét rögzítő tároló könyvtár,amelyben minden esemény,információ megtalálható a kezdetektől fogva.Ezt a rendszert a misztikusok a "Beszélő Fény Krónikájának"is hívják. Nem azonos a világtér teljes hullámtervével,mivel abból a háttérzaj,a szüntelenül zengő időviszhangok(ez a szférák zenéje),miatt nagyon nehéz közvetlenül használható információkat kinyerni. Az akasha az Isten által létrehozott és működtetett könyvtár,a totális lexikon,melynek adatbázisában rendezett és könnyen visszakereshető módon van eltárolva minden információ.Ez az egész teremtésben felhalmozodó minden tudásnak,történésnek a raktára.
Az akasháról a mai napig csak nagyon kevés embernek van bármiféle tudomása a Földön.Még kevesebben vannak,akik képesek olvasni belőle,kikeresni az őket érdeklő információkat.(sámánok,látnokok,tanítómesterek).Gyakorlatilag egy olyan adattár,melyben az információk térbeli gravitációs hologramok formájában,időhullámokként terjedve(forrástól-forrásig)örződnek a végtelenségig.

Peter Krassa könyve, az Akasha krónika, amely 2000-ben magyarul is megjelent a Trivium Kiadónál, sajnos rendkívül szegényes mû (véleményem szerint) és szinte semmi használható ismeretet nem tartalmaz magáról a könyvtárról. Ez persze nem csoda, hisz az (anyagbaragadt) tudomány helyett eddig fõként csak a misztikusok foglalkoztak az isteni adattárral, õk is csupán olvasói szinten.



Ezért döntöttem úgy, hogy ebben az írásomban röviden ismertetem az Akashát, annak szerkezetét és mûködését. A szükséges információkat természetesen magából az akashából nyertem.
2. A FIZIKAI SZERKEZET

Az Akasha fizikailag (hardveresen) egy rengeteg részegységbõl felépülõ, idõszálasan egyetlen információs hálózatba kapcsolt, bonyolult tárolórendszer. Az egyes elemei az univerzum különbözõ térbeli pontjain találhatók. Konkrétan: minden dimenziórendszernek, azon belül minden galaxisnak, és minden csillagrendszernek megvan a maga saját, lokális könyvtára, amelyek mind számos tárolóelembõl állnak. Az egész nagyon hasonló a földi könyvtárak, illetve az internet felépítéséhez, célját és logikáját tekintve, bár jóval nagyobb kapacitású.

Az egyes tárolók felépítésükben és mûködésükben a lélek architektúráját (szerkezetét) követik, csak ezek lényegesen nagyobb méretû barionokból állnak. Amolyan "szupernagy" lélek részecskék, tárológömbök, amelyek nagyon jól védett és információsan árnyékolt bázisokon, az Isteni Fenntartási Rendszer helyi támaszpontjain találhatók, a folyamatos mûködésükhöz szükséges, technikai kiszolgáló apparátusokkal egyetemben. Többféle típus is van belõlük, a legnagyobbak teniszlabda méretûek, és természetesen mind intelligens, akár a normál (emberi, isteni) lelkek. Ez gyakorlatilag egy olyan értelemmel bíró számítógépes adatbank, amelyben az információk térbeli gravitációs hologramok formájában, idõhullámokként terjedve (forrástól-forrásig) õrzõdnek a végtelenségig.

Tehát nem elektronikus formában, bitekbe kódoltan, mágneslemezen vagy CD-n, netán papírra nyomott szövegek, képek formájában tárolja az információt! Mert ezek az általunk ismert és használt anyagi hordozók kapacitásukban, elérési idejükben, tartósságukban és mûködési megbízhatóságukban messze elmaradnak az akasha rendszereihez képest.

A tárolók mindegyike több, multiplexelt (sokcsatornás) kommunikációs idõszállal kapcsolódik a társaihoz, de ezek nem alkotnak teljes gráfot. A hálózat topológiája (felépítése) kombinált fa és csillagpontos (lényegében hierarchikus), valamint gyûrû alakú, amiben teljes az információk redundanciája (ismétlõdése). Minden adat legalább két helyen van eltárolva, két külön bázison és tárolóban, az univerzum két különbözõ pontján. Így ha bármely helyi adattároló támaszpont megsérül vagy megsemmisül (baleset, háború, természeti katasztrófa, egyéb mûszaki hiba miatt), az információk akkor sem vesznek el belõle.

Az akashában az adatforgalom folyamatos. Tehát állandóan, szünet nélkül íródnak bele az új események információi külön beviteli csatornákon, illetve bármikor kérhetnek ki belõle adatokat a rendszerhez hozzáférõ intelligenciák más csatornákon keresztül. Az idõszálak ezért szimplex üzemmódban mûködnek, bennük, rajtuk az adatátvitel mindig csak egy irányban folyik. A rendszer az egyes teremtési korszakok kezdetétõl a végéig mûködik, és külön fizikai tárterületeken õrzi a korábbi korszakok összes információját is. A kapacitása és a mûveleti sebessége, amivel ír, keres és szolgáltat, valami elképesztõen óriási (piko, sõt femtoszekundumokról van szó!), de nem korlátlan. Nagy terhelésnél elõfordul, hogy több másodpercet is várni kell a válaszra. Ez még akkor is így van, ha a keresett információt az univerzum legtávolabbi pontjáról kell elõbányásznia a kiszolgálónak.

Az egyes tárológömbök tematikusan megosztott adatrögzítést végeznek, vagyis az információk már eleve többféle indexelésnek megfelelõen kerülnek rögzítésre benne. A gondolatok, amik állandóan ott kavarognak mindenki lelkében, igazából a beérkezõ információkat, tapasztalatokat indexelik, csoportosítják és jelölik meg. Hozzáfûzõdnek az eltárolódó adatokhoz, megkönnyítve késõbb a visszakeresés folyamatát. A lélek adattárolásáról részletesebben lásd: A lélek szerkezeti felépítése és mûködése, illetve A lélekcella adattárolása címû írásokat.

Az Isten minden teremtménye, tehát az összes növényi, állati, emberi, isteni lélek idõszálasan fel van fûzve (kapcsolva) erre az adattárra. Minden lélek lokális információ gyûjtõ, feldolgozó, tároló rendszerként mûködik a teremtésben, vagyis szerves része az akashának. A nagy tárológömbökben mindenkirõl létezik egy teljes másolat, ami állandóan, azonnal frissül. A különbség egy lélek és a róla készülõ biztonsági másolat között csupán annyi, hogy a lélekben az információk élnek, manipulatívak, dinamikusak, tehát futnak, aktívan cselekednek, mûködnek, mint valami program (jobb hasonlatot nem tudok rá a jelenlegi földi fogalomkészletbõl), míg a háttértárban lévõ másolat csak egy passzív, statikus, nem futó, vagyis holt adathalmaz. Egy lélek fizikai megsérülése, netán megsemmisülése esetén a teremtõje ezen másolat alapján tudja teljes pontossággal újra alkotni õt, visszaállítani az eredeti létezési állapotának megfelelõen. Így semmi sem vész el a rendszerbõl.
3. AZ ADATTÁROLÁS MÓDJA

A beérkezõ információk több forrásból származnak. Egyrészt a lelkektõl érkeznek, másrészt vannak külön kronovizorok (gravitációs távcsövek, idõhullámokat érzékelõ felvevõkamerák), amelyek vagy messzirõl, az adott szektorhoz tartozó akashabázisról végeznek rögzítést, vagy kimennek a helyszínre (apró robotszondák formájában) a közeli felvételekhez. Így bármi is történik egy csillagrendszerben, bármelyik bolygón, akár jelen vannak ott lelkek, mint megfigyelõk, akár nem (pl.: természeti jelenségeknél), mindenrõl készül feljegyzés.

A robotszondák képesek álcázni magukat, hogy a jelenlétük ne zavarja meg az események menetét, és a reakcióidejük mindössze néhány másodperc. Vagyis bármi érdekes történik a teremtésben, amirõl jó lenne közeli felvételt készíteni, másodperceken belül térugrással odaérkezik egy rögzítõegység. Ezek vezérlésérõl, irányításáról külön operátorok (kezelõk) gondoskodnak. Õk (ezek a lelkek) a könyvtárosok, az eseménytárosok, akik az akasha üzemeltetõiként dolgoznak az univerzumban.

Az akasha nem csak a fizikai világokban zajló eseményeket rögzíti, hanem a szellemi világok életét is. Vagyis gyakorlatilag semmi sem maradhat ki belõle. Még a galaxisok közti mélyûrben zajló történésekre is odafigyelnek, sõt az univerzumon kívüli dolgokra is, a nemtér-nemidõben zajló folyamatokra. A mi univerzumunk téridõ buboréka természetesen kapcsolatban áll az õskáoszban létezõ többi univerzummal, és azok akasháival, bár nem mindegyikkel van idõszálas összeköttetése és állandó információcseréje.

Az információk tárolása (ez keleti népmesékben a szellem a palackban) többféle szempont szerint történik. A két legfontosabb indexelési típus a hely és az idõ. Konkrétan: (Hely) Ki, milyen lélek, melyik lélekfraktálon, melyik galaxisban, csillagrendszerben, bolygón, városban, tehát pontosan fizikailag a téridõben hol gyûjtötte az információt. (Idõ) Mikor, milyen helyi idõszámítás szerint, mikortól meddig történt a dolog.

Ezen kívül léteznek tematikus tárolók is, amikbõl nagyon sokféle van. A rendszer belsõ redundanciáját növelik, a keresési idõt pedig csökkentik ezek a mûszaki megoldások, javítva a keresõk (adatkezelõ szoftverek) találati arányát. Az érdekesség kedvéért felsorolok néhányat. Egy lélek (ember) adott életében használt összes személyes holmija, tárgya, ami az övé volt megtalálható egy helyen. Ide tartozik a testi kinézet is, a ruhái, a pohara, a játékai, a bicskája, az autója, stb. Vagy külön megnézhetõ minden, amit az élete során leírt vagy lerajzolt az illetõ. Még akkor is, ha rajta kívül senki sem látta, mert csak leírta egy papírfecnire és nyomban elégette, megsemmisítette azt.

Vagyis a teremtésben nincsenek titkok. Semmi sem vész el, merül a feledés homályába a visszakereshetõség reménye nélkül. Az egész fecni megtalálható az adattárban, tehát még a rajta lévõ radírozás nyoma, az ujjlenyomat, maszat, stb. is. Hisz a lélekben minden érzéklet, még az érzések és a gondolatok is mind számon vannak tartva. A testünk minden atomja, sõt elemi

részecskéje "számon van tartva", nemhogy a hajszálaink! Az egyes tudományágak eredményei szintén különféle felosztási rendszerek szerint kereshetõk. Egy adott bolygón egy adott teremtési korszakban, pl. fizikából minden felfedezés, kutatás, kisérlet, elért eredmény, publikáció megvan. Az is, hogy ki, hol, mikor csinálta. Kérhetõ vázlatszerûen (mintha könyvet olvasna a lélek), de megnézhetõ holografikus filmen is az egész eseménysor, akárha most játszódna, élõben.

A rendszerben természetesen eltárolódik a benne való keresés ténye is, hogy ki, hol, mikor, mit keresett és miért. Az eseménytárosok egyben felügyelik az adatforgalmat, segítenek a keresésnél a kevésbé gyakorlott felhasználóknak, illetve megakadályozhatják bizonyos információk lekérését a hálózatból.

A teremtés biztonságos, irányítható mûködéséhez nagyon fontos az információk megfelelõ szeparálása, áramlásuk szabályozása. Egy adott rendszert (lelket, lélekcsoportot) védeni kell a rá nézve veszélyes tudástól (gondolatvírusok), illetve ha bajba kerül, megfelelõ tudással lehet a legkönnyebben meggyógyítani, átprogramozni a megfelelõ mûködésre. Lényegében minden gyógyító beavatkozás egy rendszer információ tartalmának feljavítására, módosítására irányul alapvetõen.

Végezetül, hogy legyen némi fogalmunk az akashában tárolódó információk mennyiségérõl, íme egy összehasonlítás. Ha szöveges formában tárolná egyetlen teremtési korszak adatait a rendszer, sûrûn teleírt, vastag lexikonokban, akkor ehhez nagyjából egy akkora könyvtár kellene, mint Pest-megye (kb. 6000 km^2). Tele magas polcokkal, rajtuk roskadásig pakolt könyvekkel.

4. KERESÉS, OLVASÁS A RENDSZERBEN

Ahhoz, hogy bármit is meg tudjunk találni ebben az óriási adathalmazban, elõször is tudnunk kell, hogy mire van szükségünk. A keresési feltételek és kulcsfogalmak megadásával kell leszûkíteni a keresõprogram számára a lehetséges válaszok számát, mennyiségét. Mindez gondolati úton történik, tehát nem valami billentyûzeten kell bepötyögni valamilyen nyelven a kérést (bár a gyengébbek kedvéért még ez is megoldható).

Az akashára rá lehet csatlakozni közvetlenül, az oda vezetõ idõszálon keresztül vagy közvetve, valamely információs terminál segítségével. A szellemi világban könnyebb hozzáférni eme készülékekhez, a fizikai világban ugyanis (itt a Földön) jóval kevesebb van belõlük (pl. frigyláda).

Ha valaki nem tud egyik módon sem kapcsolatba lépni a rendszerrel, annyit még mindig megtehet, hogy megkér egy hozzáértõt (eseménytáros angyalt, beavatott tanítómestert, buddhát, stb.), nézzen utána az õt érdeklõ adatoknak. A számára tiltott információkhoz persze így sem juthat hozzá, erre nagyon ügyelnek a földi világ információs integritására (érintetlenségére), szeparációjára (elkülönítésére) felügyelõ angyalok.

Törvényszerû, hogy minél magasabb szintre jut valaki a megvilágosodásban, annál több információhoz fér hozzá az akashából. Vagyis tudásra van szükség a tudás megszerzéséhez is. Aki jól tud kérdezni, az jó válaszokat is kap az egésztõl (mintha barkochbáznál). Az ezoterikus titkokba történõ beavatás tehát lényegében azon kulcsinformációknak az átadásából áll, melyek révén a lélek önállóan képessé válik hozzájutni a számára fontos ismeretekhez.

Vannak beavatottak, akik az emberek személyes élettörténetében tudnak olvasni, mások a történelem eseményeit képesek megszemlélni, vagy valamely tudományág eredményeihez férnek hozzá jó hatásfokkal. A mûvészek, alkotók, feltalálók, sámánok mind kiemelkedõ affinitással rendelkeznek az akashából való információ kinyerését illetõen. A lelkük információ tartalma egybevágó az általuk keresett adatokkal, ezért náluk könnyen jön az ihlet.

Gyorsan eszükbe jut a megoldás a hálózatból (ez az inspiráció, a sugallat). Természetesen mi lelkek nem vagyunk egyformák, hisz különféle feladatok végrehajtására lettünk megteremtve és felkészítve. Ezért mindenkinek megvan a maga kedvenc szakterülete, amiben tehetséges.

A Teremtõ képes rá, hogy bizonyos információkat zároljon a teremtményei vagy csak egyes meghatározott lélekcsoportok elöl, így azok nem kereshetõk (titkosak) a számukra. Ilyen például a jövõbelátás bizonyos szûk határokon túl (pl. a jövõ heti lottó nyerõszámok), vagy a múltba látás több teremtési korszakra (eonokra) visszamenõleg. Persze kivételek mindig akadnak. Én magam találkoztam olyan emberrel (prófétával) a Földön, akinek hozzáférése volt az egész földi jövõhöz, a mostani idõk végezetéig.

De beszéltem olyannal is, aki az összes teremtési korszak eseményeire rálátott visszamenõlegesen. Ebbõl õ könyvet is írt (a Naprendszer igazi történetérõl évmilliókra visszamenõen), csak nem jelent meg máig sem (sajnos) az örököseinek köszönhetõen a mûve.


5. TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK AZ AKASHÁRÓLA

Ha mégis rögzítésre kerülnek az Akashából egyes rövid részletek anyagi hordozófelületen, akkor azt általában különleges (kopás, törés, sav, rozsda és hõálló) fémlemezekre nyomják, melyek nagyon stabil, idõtálló (aranytartalmú) ötvözetbõl vannak. Ilyen Akasha lemezeket máig õriznek a Föld több pontján a beavatottak, illetve eltemetve várják a felfedezésüket évezredek óta. Ezt a tudást nagyon gondosan elrejtve vigyázzák a késõbbi korok bölcs emberei számára az Isteni Tanács megbízásából. Mi jelenleg ezekhez egyáltalán nem férhetünk hozzá, mert a civilizációnk féktelen pusztítási vágyában (öntelt ostobaságában) könnyen megsemmisíthetné az õsi tudás eme kulcsfontosságú hordozóit, ahogy ezt tette már több esetben. Lásd: a mayák szent könyveit, a rovósámánok arvisúráit, a kínában és tibetben õrzött feljegyzéseket vagy az alexandriai könyvtár tûzre hányt papiruszait.

Persze mi sem maradunk azért tudás nélkül. Az olyan szentként tisztelt könyvek, mint a 64 kötetes Védák, a Biblia és a Korán gyakorlatilag szemelvények az akashából. Bizonyos információk kivonatai egyszerûsített formában a "köznép" számára. A Védák például versbe szedve, 64 témakör köré csoportosítva tartalmazzák a tudás lényegét az univerzumról, mint valami tankönyv sorozat.

A Biblia több rétegben kódolt információkat tartalmaz a jelenlegi teremtési korszak eseményeirõl. Ezt már javában fejtik a zsidó egyetemeken számítógépekkel, amióta rájöttek a legfelsõ kódolási szint titkára 1997-ben. Lásd: A Biblia kódja a hét pecsétes titok címû írást.

Az akashát azért nevezik (allegórikusan) "Beszélõ Fény Krónikának", mert a mindentudás tárháza segíti hozzá a lelkeket a megvilágosodáshoz, a bölcsesség és az értelem fényéhez. A lélek számára egyébként az idõhullámok, és az általuk hordozott információk érzékelése világító, fénylõ észleletként jelentkezik közvetlenül.

Az ókori teremtésfilozófiákban a BESZÉD, SZÓ és HANG a LEVEGÕ, illetve a SZÉL modulációját (információ tartalmát) jelentette. Most már tudjuk, hogy ennek semmi köze az emberi szájaláshoz és a bolygó atmoszférájához. Lásd: a Teremtési princípiumok címû írást. A Fény azért "Beszél", mert az univerzumban mindenhol jelenlévõ fénykvantumok (a tér és a fény) mind intelligensek. Forrásrendszerükben õrzik az általuk begyûjtött tudást. A lelkek centrumában is ugyanilyen energiakvantumok egzisztálnak a szentély közepén.ATovábbi különlegessége az akashának, hogy benne a jövõrõl is találhatók feljegyzések. Azok a leendõ, még a jövõtérbe tartozó események, amelyek determinisztikusan vagy nagy valószínûséggel következnek a jelenbeli állapotokból, a rendszerben mint jóslatok, elõrevetített lehetõségek szerepelnek. Ezeket az aktuálisan hozzájuk tartozó extrapolációkkal (valószínûségi értékkel) együtt maga a rendszervezérlõ intelligencia szolgáltatja, jeleníti meg a kérdezõ számára. Ugyanakkor fontos tudnunk, hogy a jövõ sohasem végzetszerû és elkerülhetetlen. Ami még nem volt, az még csak terv. Általában az öt legvalószínûbb lehetõségrõl készít jövõképet ez az elõrejelzõ szoftver. A kép annál elnagyoltabb lesz, minél több a döntési csomópont, minél messzebb nézünk elõre a jövõben és minél kevesebb a determinisztikus kényszerhatás.

A három dimenziós földi világban reinkarnálódni, testbe születni azzal jár a lélek számára, hogy (a születés angyalai) letörlik a feltudati memóriájából minden korábbi emlékét, tudását. Ez mindenkire nézve kötelezõ, még az Isten kerubjaira is. Gyakorlatilag a nulláról indulva kell itt újraépítenünk az életünket, a személyiségünket, az ezzel járó számtalan kockázattal együtt, ami a környezet hiányos és rossz információ tartalmának velejárója.

A misztikusok által szentélynek nevezett altudatban ugyan megõrzõdik minden információ, amit az összes elõzõ élete során, és a szellemi világban gyûjtött be az illetõ, de ez a privát akasha zárolva van a feltudati része elöl. Csak elenyészõen kevés embernek, beavatott nagymesternek adatik meg az a kegy, hogy hozzáférhessen a saját akashájához, netán másokéhoz is. Az emlékeinket többnyire csak a halálunk után kapjuk vissza, ami szintén felér egy mini megvilágosodással.

A halál után a lélekben komoly információ feldolgozó folyamatok zajlanak. Elõször nagy sebességgel lepörög elõtte az élete teljes filmje, alig 1-2 másodperc alatt. A különös ebben az, hogy a hihetetlen adatátviteli sebesség ellenére mégis teljesen tisztán, és jól felismerhetõen futnak át a tudaton a képek, és egyéb érzékletek, vagyis nem mosódik össze semmi. Minden információ, amit a lélek a testbe születésétõl a haláláig begyûjtött, újraolvasásra és ellenõrzésre kerül. Ilyenkor az akasha automatikusan összehasonlítja a lélek feltudati részében felgyülemlett információkat a szentélyben (altudat) eltároltakkal, és a biztonsági másolattal, hogy ne legyen köztük különbség, hiány.

Ezután következhet az ítélet, amikor a lélek önmaga megítéli az adott életének eseményeit, hogy ezáltal meghatározhassa a karmája állását. Majd ezt felterjeszti az isteni tanácshoz, vagyis a lélek hierarchiában felette álló, róla gondoskodó, vezetõi feladattal megbízott, bölcs (isteni) intelligenciák csoportjához.

Õk felülvizsgálják a döntését, és jóváhagyják azt, illetve módosításokat javasolnak ha szükséges. Ezután láthat neki a következõ életét, reinkarnációját megtervezni, annak szükséges eseményeit és paramétereit összeállítani, továbbá megkeresni az ehhez szükséges megfelelõ helyet, idõt, környezetet, testet. Ha ez is megvan, akkor léphet a szellemi világba, hogy ott éljen egy darabig. Ez a dolgok menetrendje általában a mi szellemi világunkban.


6. SAJÁT TAPASZTALATAIM

Én többnyire akkor szoktam nézelõdni az akashában, amikor a testem alszik. Ilyenkor a keresett információk vizuálisan úgy jelennek meg a számomra, mintha egy könyvet lapozgatnék, amiben a szöveg (lehet magyarul vagy fogalomnyelven) mellett különféle képek, sõt filmbejátszások is találhatók. De kérhetem az eseményeket úgy is, mintha ott lennék valóságosan a helyszínen, láthatatlanul szemlélõdõként. Közben a nézõpontomat szabadon változtathatom, bármelyik résztvevõ személyen keresztül érzékelve a dolgokat. Amit õ, a tanú akkor és ott észlelt, érzett, azt én is átélhetem, teljes intenzitással. A lejátszás sebességén állítani lehet, illetve ugratható a film a megnézni kívánt helyre.

Amikor meditáció során kérek választ valamely felmerülõ gondolatommal kapcsolatban, szintén többféle módon érkezhet az információ belülrõl, a rendszerbõl. Például egyszerûen eszembe jut a megoldás, mintha már eleve tudtam volna valahonnan. Nagyon nehéz megkülönböztetni a saját gondolataimat a rendszer válaszától, mivel én a részét képezem neki, vagyis én õ vagyok. Másrészt megjelenhet térbeli képek, színes, mozgó hologramok formájában is a válasz, másodperceken belül a kérdés feltevése után. Ilyenkor valósággal világít a lelkemben a válasz. Képi formában látom a fogalmakat, méghozzá egyszerre mindent, tehát ha sok válasz van a kérdésemre, akkor nem sorban kapom õket, hanem az egészet egyszerre rám ömleszti a kiszolgáló, felvillanásszerûen. Ez olyan, mint egy mini megvilágosodás, amikor egyszerre minden érthetõvé válik néhány pillanatra. Ennek a megemésztése persze idõbe kerül.

Nagyon meg tudja könnyíteni (és gyorsítani) az ember munkáját, ha belelát a saját jövõjébe. Egy alkalommal, évekkel ezelõtt megnéztem az egyik könyvemet, amit valamikor a távoli jövõben fogok megírni. Belelapoztam, hogy átnézzem a tartalmát, illetve lássam, mekkora sikere lesz majd ha megjelenik. Több írásomat is úgy szoktam elkészíteni, hogy közben a szöveget összevetem az akashában már elõre megtalálható kész változattal, és úgy javítom, igazítom hozzá. Ez persze érdekes idõparadoxonok lehetõségét veti fel, de eddig nem voltak belõle gondok. Furcsa tapasztalat volt, hogy egy alkalommal már azelõtt kaptam telepatikusan gratulációkat a szellemi világból, továbbá hozzászólásokat és kritikát egy mûvemhez, hogy egyáltalán elkészült volna. Az akashában nem csak minden földi író mûve található meg, hanem azok is, amiket ezen írók a haláluk után vagy a leszületésük elõtt alkottak meg a szellemi világban. Ezek általában még színvonalasabbak, mint a testben élve írottak.

Természetesen én sem garázdálkodhatom kedvem szerint az adattárban, nem hozhatok le a Földre bizonyos információkat. Egyszer ugyan megpróbáltam tiltott tudást becsempészni a feltudatomba, de nem sikerült áthoznom, bárhogy igyekeztem is. Azonnal észrevették, és még idõben megállított egy "információs határõr" angyal, kitörölve belõlem az anyagot. Viszont azt az emléket meghagyta, hogy elkapott, emlékeztetõül.


7. ÖSSZEGZÉS

Mindezekbõl láthatjuk, hogy egy hatalmas, jól felépített információs hálózat mûködteti a teremtést, diszkréten megbújva a háttérben, miközben mi emberek (errõl mit sem tudva) a szerepünket játsszuk a világ színpadán. Ez a kis összefoglaló írás azért készült, hogy megmutassa az elõttünk álló perspektívákat, a lelki fejlõdésünkben ránk váró feladatokat. Az információ, a tudás az egyik legfontosabb dolog a teremtésben. Ahhoz, hogy hozzájuthassunk, minél elõbb meg kell tanulnunk a teremtésinformatika (információ geometria) alapjait. Hogyan kell tudáshoz jutni, azt feldolgozni, eltárolni, megõrizni, visszakeresni, tovább adni, felhasználni mindannyiunk boldogulására.

Az emberiség a XX. században kilépett a tudatlanság korából és elindult a megvilágosodás felé vezetõ (hosszú) úton. Létrejöttek és elterjedtek a különféle telekommunikációs rendszerek (közkönyvtárak, újságok, posta, telefon, rádió, televízió, számítógép, internet), és sokszorosára nõtt a civilizációnk által forgalmazott adatok mennyisége. Ugyanakkor az emberi tudat is tágítani, növelni igyekszik önnön képességeit (agykontroll, gyorsolvasás, hipnopédia).

A változások szükségszerûen egyre gyorsabban zajlanak, bár az emberek többsége képtelen követni az ilyen sebességû fejlõdést. A tudásalapú társadalom felépítéséhez legalább egy emberöltõnyi idõre lesz szükség, és nagyon sok munkára, szervezésre, tanulásra. Még mindig csak az elején vagyunk a folyamatnak. A távlati cél mindenképpen az egyetlen közös (globális) tudati halmazba való összekapcsolódás lesz, egyfajta lelki internet, némi számítástechnikai segítséggel.

A lélek az univerzumban létezõ legtökéletesebb információ tároló rendszer. Az, hogy a feltudatunk mégis felejt, az isteni kegyelem része, és segít megújítani önmagunkat, az életünket. A nálunk évezredekkel fejlettebb, földönkívüli civilizációk többsége a jó adattároló, de buta számítógép, és a felejtõ, de okos, kreatív lélek szimbiózisát választotta megoldásul az információkezelési problémáira. Egy értelmes faj, lélekcsoport számára gyakorlatilag a legvégsõ cél a tudatos összekapcsolódás az Isteni Fenntartási Rendszer Akashájával, az egész Univerzum Nagy Könyvtárával. Mert az Isten a lelkek összessége, a minden létezõ élõ intelligenciája.

http://auranka.hu/


Akasha


Az Akasha szanszkrit eredetû szó, ragyogót jelent, de a "lényegre", illetve az "ûrre" is utal. Az akasha az ötödik elem, a tûz, a víz, a föld és a levegõ után az éter. A jelenségek tér-idõ világa mögötti láthatatlan valóságát nevezték már világszellemnek, világléleknek, egyete­mes, finomanyagú energia mezõnek, kvintesszenciának, nagy mágikus ágensnek, kozmikus fluidumnak és még folytathatnánk. A nevek változnak, a tartalom azonban, amit jelölnek, mégis ugyanaz maradt. Az akasha az indiai Upanisádok szerint a kozmosszal együtt kelet­kezett, energiával teli tér, tömény szubsztancia, amely betölti az egész teret, és mindent megteremt ami csak létezik benne.

Az Akashát a modern fizika fogalmai szerinti kvantumvákuummal (Dirac-tengerrel) azo­nosíthatjuk. Az elképzelések és bizonyos tapasztalatok szerint ebben a vákuumban (mivel nincs benne sem idõ, sem tér), nemcsak a földi értelemben vett múlt, hanem a jövõ (egyes vélemények szerint minden lehetséges vagy párhuzamos jövõ) összes információ­ja is elérhetõ. Az információknak e teljességét akasha krónikának is nevezik.

Az Akasha krónika 

Az Akasha krónika a teozófusok szerint a világ kezdetétõl fogva megtörtént események, gondolatok, ötletek, érzelmek lenyomata, emléke. Világemlékezetként vagy akasha leme­zekként is említik, melyeken az összes lecke és cselekedet rögzítve van, amit az egyén életei során elvégez, tehát valamennyi inkamációnk teljes összegzését is tartalmazza,beleértve azt, amit a lélek megtanult, s azt is, amit nem tanult meg. Az Akasha krónika az . univerzum maradandó memóriája, amely megõrzi mindannak a nyomát, ami valaha a vi- I lágegyetemben történt. Nevezik téridõnek, kozmikus hologramnak, holomezõnek, pszi­mezõnek is többek között.

Egyes nézetek szerint az Akasha krónika nemcsak a már megtörtént, hanem az éppen most folyó, illetve a jövõben bekövetkezõ események magvának is hordozója. Ez azért van így, mert az akashában, amely egy fizikai testeken kívüli tér, nincsenek a hagyományos fi­zikai rendszerekkel leírható idõ- és térfogalmak. Itt minden egyszerre, egyetlen pillanatban zajlik. Ha pedig nincs valódi tér sem, és az idõ sem csupán lineárisan, egyenes vonalban halad a múltból a jövõ felé, ha valóban van olyan helyzet, melyben tér és idõ párhuzamos, egyidejû és átjárható, akkor elvileg a világ összes egykori, jelenlegi és jövõbeli tapasztalata, ténye, ismerete és történése egyetlen idõpillanatban hozzáférhetõvé válik. Pontosan ez az, amiben mélyen hisznek a természetfelettivel kapcsolatot keresõk, és ma már a fizikusok új generációjának egyes tagjai is.

Ahhoz azonban, hogy az Akasha és az Akasha krónika egyáltalán megnyilvánuljon, a lét­nek ki kellett áradnia az õsállapot sötét középpontjából (a szingularitásból, melybõl a fizi­kusok szerint a véges távoli múltban az univerzum keletkezett), amelyben nem volt sem­mi - vagy pontosabban nem volt semmi, ami felismerhetõ lett volna, hiszen nem voltak sem atomok, sem különvált energiák. Aztán a teremtés aktusa föl borította a "rendet", amely maga volt a káosz, s Brahma éjszakájából egy rezzenéssel (a nullponti energia kö­rüli mezõ háborgás ból) megteremtõdött Brahma nappala, a mai világ, amely azonban egyszer ismét visszatér keletkezésének moccanatlan eredetéhez. 
Hodnik Ildikó: A lélek teste

-------------------------------------------------------------------
Az Isten minden teremtménye,tehát az összes növényi,állati,emberi,isteni lélek időszálason fel van fűzve(kapcsolva)erre az adattárra.Minden lélek lokális információ gyűjtő,feldolgozó,tároló,rendszerként működik a teremtésben,vagyis szerves része az Akashának. Az Akasha nem csak fizikai világokban zajló eseményeket rögzíti,hanem a szellemi világok életét is.Vagyis gyakorlatilag semmi sem maradhat ki belőle.Az információk tárolása többféle szempont szerint történik.
A két legfontosabb indexelési típus a hely és az idő.
Konkrétan:(Hely)Ki,milyen-lélek,melyik-lélekfraktálon,melyik galaxisban,csillagrendszerben,bolygón,városban,tehát fizikailag téridőben
hol gyűjtötte az információt.
(Idő)Mikor,milyen helyi időszámítás szerint,mikortól meddig történt a dolog. 
Egy lélek(ember) adott életében használt összes személyes holmija, tárgya, ami az övé volt megtalálható egy helyen. Ide tartozik a testi kinézet is, a ruhái ,a pohara, a játékai,stb. Vagy külön megnézhető minden, amit az élete során leírt vagy lerajzolt az illető. Még akkor is, ha rajta kívül senki sem látta, mert csak leírta egy papírfecnire és nyomban elégette, megsemmisítette azt. Vagyis a teremtésben nincsenek titkok. Semmi sem vész el, merül a feledés homályába a visszakereshetőség reménye nélkül. Az egész fecni megtalálható az adattárban, tehát még a rajta lévő radírozás nyoma, az újjlenyomat is.
Hisz a lélekben minden érzéklet,még az érzések és a gondolatok is mind számon vannak tartva.
Egy adott bolygón egy adott teremtési korszakban, pl.fizikából minden felfedezés, kutatás, kísérlet, elért eredmény,publikáció megvan. Az is,hogy ki, hol, mikor csinálta. Kérhető vázlatszerűen(mintha könyvet olvasna a lélek), de megnézhető holografikus filmen is az egész eseménysor,akárha most játszódna élőben. A rendszerben természetesen eltárolódik a benne való keresés ténye is,hogy ki, hol, mikor, mit keresett és miért. Ha valaki nem tud kapcsolatba lépni a rendszerrel, annyit még mindig megtehet, hogy megkér egy hozzáértőt(eseménytáros angyalt, beavatott tanítómestert, buddhát,stb, nézzen utána az őt érdeklő adatoknak. A számára tiltott információkhoz persze igy sem juthat hozzá, erre nagyon ügyelnek a földi világ információs integritásra (érintetlenség) szeparációjára (elkülönítésére) felügyelő angyalok. Törvényszerű, hogy minél magasabb szintre jut valaki a megvilágosodásban,annál több információhoz fér hozzá az akashából. Vagyis tudásra van szükség a tudás megszerzéséhez is.

Mindezekből láthatjuk, hogy egy hatalmas, jól felépített információs hálózat működteti a teremtést, diszkréten megbújva a háttérben, miközben mi emberek(erről mit sem tudva)a szerepünket játsszuk a világ színpadán. A lélek az univerzumban létező legtökéletesebb információ tároló rendszer. Az hogy a feltudatunk mégis felejt,az isteni kegyelem része,és segít megújítani önmagunkat,az életünket.

esemenyhorizont.uw.hu



A tér és idő




Titkos interjú a roswelli ufó túlélő pilótájával
A tér az a távolság, mely egy szemlélő Is-be* (*emberek) és a tárgy között van. Az idő ugyan az események egymásutániságát feltételezi, de az események nem lineárisan követik egymást egy multidimenzionális világban, hanem egyidejűleg, egymásra hatva, egymással összefüggésben, ciklikusan vagy hullámvonalban. Airl és a földi emberek között az a különbség, hogy ő akarata szerint ki tud lépni a maga báb testéből. Ilyenkor ő egy olyan is-be, akinek a létezése nincs időhöz vagy térhez kötve. Egy szempillantás alatt bárhol ott teremhet, ahol akar.
Mivel energia korlátlan mennyiségben teremthető , de nem pusztítható el, így az Is-be-k vagy egy-egy csoportjuk annyi univerzumot teremthet, amennyit csak akar, az egész folytonosan tágul, de sohasem pusztulhat el, a részek csak összeolvadnak, szétválnak. Fizikai méreteik a végtelenségig növekedhetnek. Az örökéletű IS-be-k, azaz teremtő spirituális lények különféle okokból kerülhetnek fizikai testbe. Az, hogy a Földön élő Is-Be-k hogyan kerültek a Földre, nehéz lenne megmondani, mert a Földön élő Is-Be-k memóriáját kitörölték. Van, hogy azért öltenek fizikai testek, mert más Is-be-k fogságába kerülnek és azok saját szükségleteiknek megfelelően rabszolgákat csinálnak belőlük, akik helyettük végeznek fizikai munkát fizikai bolygókon. Ő maga 625 millió év óta szolgál a domain expedíciós hadtestében, és a Földön is sokszor megfordult.
A földi tudósok tévednek, amikor a felezési időből állapítják meg az anyag korát, mivel az anyagnak nincs kora. Az anyag elpusztíthatatlan, legfeljebb a formáját változtatja. A domain (földi idő szint?) 80 trillió (?) éves. Matilde lábjegyzetben megjegyzi, hogy a trillió szót azért használja, mert olyan nagy mennyiségekről van szó, melyeket ő fel sem tud fogni, azt akarja érzékeltetni, hogy a végtelenséghez közeli.
A Domain nem olyan régóta, mindössze 10ezer éve hatolt be a Tejút galaxisba Azt tapasztalták, hogy a Régi Birodalom már évmilliók óta terjeszkedik a galaxisban és mindenfelé erős és rejtett állásokat épített ki. Nagy csaták voltak a naprendszerben a Domain és a Régi Birodalom erői között, ami kr.u.1235-ben ért véget, amikoris a Domain megsemmisítette a Régi Birodalom utolsó űrhajóját is és akkor foglalták el a Régi Birodalomnak nevezett „társaság” által birtokolt bázisokat. Amikor körülnéztek a Földön, azt tapasztalták, hogy a Régi Birodalom minden Földre került embert megfosztott memóriájától. 1914 tavaszán azonban felfedezték, hogy egyik felderítőjük, akit a Földre küldtek körülnézni, Ferenc Ferdinánd testét foglalta el, úgy hogy annak eredeti gazdáját kizavarta a testből. A merénylet azt eredményezte, hogy a tiszt szintén akárcsak a többi ember, elveszítette indentitásának a tudatát. Amikor a domain utánanézett, hogy hogyan történhetett ez, akkor fedezték fel, hogy a galaktika ama része, ahol a Föld is található, egy elektronikus hálóval van bevonva , amely minden itt élő Is-Be-t agymosásnak vet alá. Itt arról van szó, hogy valamennyi spirituális lény valamennyi életének, sok millió éves múltjának teljes memóriatárát megsemmisíti ez az elektrosokk-ként ható elektromágneses sugarakat kibocsátó rendszer. Minden egyes Is-Be hipnotikus állapotában parancsot kap arra, hogy halála után térjen vissza a bázisra . A Domain kiderítette, hogy a Régi Birodalom a Földet amolyan börtön bolygónak használja, ahová korlátlan számú alkalommal mindig újra és újra úgy küldi vissza az Is-Be-ket, hogy azok egész múltja minden alkalommal kitörlődik. Minden alkalommal, amikor visszatérnek (haláluk után) a birodalmi bázisra, be kell számolniuk az életükről . Olyan ez, mintha egy-egy küldetést teljesítenének és arról kellene jelentést adniuk. Kétféle embertípust szeretnek visszaküldeni a Földre: a bűnöző típust, akikkel saját világukban sem tudnak engedelmességre, munkára bírni valamint az ellenállást kifejtő szabadgondolkodókat és „forradalmárokat”, továbbá minden olyan Is- be-t, aki a Birodalom ellen katonai akciókban vett részt. A visszaküldöttek között vannak az un. érinthetetlenek : művészek, énekesek, írók, mindenféle előadói műfajban jeleskedő emberek. Továbbá értelmiségiek, feltalálók, mindenféle géniuszok, továbbá tehetséges vállalkozók és más olyanok, akiket saját rabszolgatartó társadalmaikban nem tudnak használni. Aki bármilyen indíttatásból nem hajlandó alávetni magát a gazdasági, politikai és vallási uralomnak, azt memóriájától megfosztva a Földre küldik. Ferenc Ferdinándról is felfedezték, hogy egy magasrendű Is-Be lakik benne, ezért a Marson lévő föld alatti bázisukra vitték és ott egy ketrecben tartották fogságban. A „tisztnek” 27 év múlva sikerült megszöknie és visszatérnie a Domain bázisára. Útmutatása alapján a domain hadi-űrhajót küldött a bázis megsemmisítésére, ami meg is történt. A bázis a Sidonia (ahol a Marson az Arc látható) közelében volt. Az elektromos besugárzás helyét azonban nem sikerült lokalizálniuk, így az emberiség hipnotizálása akkor (1947-ben) is zavartalanul folyt.
A Föld börtönplanétaként való felhasználása magyarázza a földi népesség szokatlan tarkaságát, ami az emberfajták, a kultúrák, a nyelvek, az erkölcsi szabályok, a vallási és politikai hatások nagy változatosságában jut kifejezésre. Ez más planétákon szokatlan: azokon a lakosság -ha van-, homogén. Amíg nem sikerül detektálni és megsemmisíteni ezeket a fegyvereket, melyek hipnotikus csapdába ejtenek minden földi lakost, addig a Föld mint eddig is, börtön planéta marad.
Az emberiség fejlődésének felgyorsulása a XII.századtól figyelhető meg, mióta a Domain megsemmisítette a Birodalom flottáját a naprendszerben. Ez kissé csökkentette a hipnotikus hatás erejét. Ez abban nyilvánult meg, hogy azok az emberek, akik ezután születtek le a Földre, régi képességeikből ezt-azt képesek voltak feleleveníteni, ami nagymértékben fellendítette a földi tudományt és technológiát. Az hogy a bűnözőtől a géniuszokig mindenféle fajta embert ide telepítenek, biztosítja, hogy az emberiség ne legyen képes felemelkedni és öntudatra ébredni. Mindenhonnan hordják ide az olyan embereket, akikkel odahaza nem bírnak vagy meg akarnak szabadulni a Birodalom által uralt csillagrendszerekből, mint amilyen a Pleiadok, az Orion, a Draconis, a Sírius, az Aldebaron és sok más. Természetesen mindnek megvan a maga társadalmi berendezkedése és mind más és más. Ezek az emberek nem azonosak azokkal, akik az atlantiszi és lemúriai civilizációkban itt éltek és akiket elpusztítottak az akkor kataklizmák.
A Domain ugyan kisebb, de jobban szervezett és erősebb, mint a Birodalom. A német (fasiszta) rendszer a Birodalomhoz hasonló, de annál kevésbé brutális és sokkal gyengébb. A domain úgy gondolja, jogos lenne a beavatkozás, de nem akarnak károkat okozni, pld. rádioaktív szennyeződést. Úgy látják, az USA technikai és építészeti szempontból a Birodalomhoz hasonló úton jár.
A Földre telepített is-be-k memóriáját először törlik, majd beültetik őket egy biológiai testbe. A biológiai testeket úgy alakították, hogy az Is-be t még véletlenül se emlékeztesse a Birodalomra. A ruházkodás, a külsőségek –ezek mind hipnotikus hatásra születnek olyanná, amilyenekké váltak, és ugyanezt a célt szolgálják: hogy elnyomják az esetleges emlékeket. A papságot arra használták fel, hogy a népet meggyőzzék arról, hogy a közönséges halandóknak nincs spirituális identitásuk, hogy isten és ő közöttük a papok állnak, az embereknek nincs saját erejük, külső vezérlés nélkül nem boldogulnak. Végülis több próféta arra specializálta magát, hogy az egyistenhitet terjessze. Mózes volt egyikük. Elhitették vele, hogy Isten szól hozzá, holott a Birodalom emberei adtak neki hipnotikus parancsokat. A zsidó nép elhitte, hogy Jahveh, amely név névtelent jelent, az Isten és hogy a tízparancsolat közvetlenül tőle származik. Ugyanez az entitás, mely Jahvehnek nevezte magát sugallta a Tóra szövegét is .
Végül a védák váltak egy sor keleti filozófia alapjává. A Védákat ie. 8200 évvel, amikor a Domain ezt a tanítást a nép körében terjeszteni kezdte, aztán szájhagyomány útján terjedt és abból nőtt ki a buddhizmus, a taoizmus, és más keleti filozófiák. Ezek a filozófiák szemben állnak Jahveh tanításainak brutalitásával és a kedvességet, a szelídséget és az együttérzést állítják szembe vele. A Domain időnként megpróbált más tanítást is terjeszteni a föld különböző helyein, de minden esetben eltorzították azt. 8200 évvel ezelőtt az expedíció 3000 tagja a Birodalom fogságába került. A domain tagjainak igen nagy kockázatot jelentene a Földön megjelenni, mert az emberek pszichotikusak, viselkedésük kiszámíthatatlan.
Ráadásul a maga a Föld is egy instabil planéta, amely alkalmatlan hosszú életűnek szánt civilizációk számára. A Domain nem érdekelt földi befektetésekben, legfeljebb időnként felderítési célból látogatnak ide.
A földi embereket sokféle módon ejtik csapdába. Az egyik a háborúzás. A másik a szépség iránti vonzalom. A Birodalom a szépségek iránti lelkesedéssel keltett energiákat megcsapolja. Egy másik csapda az, hogy az Es-be harcol a csapda ellen (mármint hogy harcol az ellen, ami nem tetszik neki. Minél jobban harcol ellene, annál jobban beleesik a csapdába.
A hódításnak két formája van: az atom és elektromos fegyverekkel vívott háborúk valamint a tudatkontroll különböző formái: az elektrosokk, a drogok, a hipnózis, a memóriakitörlés, a hamis memória és hamis információk implantálásása
3. a természeti erőforrások elrablása az inváziós et-k által,
4. a helyi népesség politikai, gazdasági és társadalmi rabszolgasága.
Ebben minden egyes ember részt vett. Ebben az univerzumban nincsenek szentek: mindenki vagy megszállóként vagy áldozatként részese volt a háborúknak.
A tudatkontrollvégrehajtásában és működtetésében a kormányok tudomása nélkül működő titkosrendőrségek is kiveszik a részüket. A titkosrendőrség olyan tudat manipulációs módszereket alkalmaz, melyekkel leplezik saját jelenlétüket és tevékenységüket: a kormányok, az emberek és a Domain elől egyaránt. A cél a spirituális egyének kiirtása, elpusztítása. Az, ahogyan az a német koncentrációs táborokban történt, ízelítőt ad abból, miről van szó: galaktikai méretekben folyó holocaustról. A Föld mindennek a csúcsa, mert hogyan lehet annál nagyobb szörnyűséget elképzelni, mint azt, hogy az embereket megfosztják saját szellemi identitásuktól, múltjuktól, létük minden korábbi tudásától, értelmétől és emlékétől. A Domain elveszett hadtestének 3000 tagjával is ugyanez történt: lassanként sok inkranáció során bejárták a Földet, de nem emlékeznek arra, kik ők.
Az emberiség történelme meglehetősen bizarr. Milliónyi fontos információ teljesen hiányzik. A régi időkből való relikviák teljesen félrevezetőek. Airl adott néhány új szempontot az emberiség történetének megismeréséhez. Airl történelmi ismeretei azokból a látogatásokból erednek, melyeket a felderítési célból tettek a földre.
A Régi Birodalom ie.208000-ban terjesztette ki az uralmát a földre. A Birodalom központi bázisa az Urra Majoron van. A galaktika egy részét egy nukleáris háború elszennyezte, majd amikor az megtisztult, egy másik hódító faj egy másik galaxisból uralma alá vonta őket és az ő társadalmi berendezkedésük terjedt el a Birodalomban, ami egészen addig fennállt, amíg a domain be nem avatkozott és meg nem semmisítette a központi bázisokat. A Domain nem rendelkezik túl sok ismerettel Atlantiszról és Lemúriáról.Miután szárazföldjeit vulkanikus hamu fedte be és ezután el is süllyedtek, így nem sok minden maradt meg ezekből a civilizációkból. Volt néhány globális nagy katasztrófa, melyet szintén Is-Be-k okoztak és igen sok kisebb-nagyobb.
Airl a következő bázisokat említi, ahová a földi Is-be-k kerülnek haláluk után, hogy agymosásban részesülejenek: Rwenzori hegység Afrikában, Mars földalatti bázis, Pirenneusok, Mongolia sztyeppjei. De nemcsak a haláluk után lesznek „kezelve”, hanem földi életük során is. Erre a célra nehezen felderíthető hálózatot építettek ki.
A piramis civilizációkat az Is-be-k börtönplanéta részeként hozták létre. A piramisok részeit képezik a tudatkontrollnak. A piramisokat övező miszticizmus nem más, mint az igazság leplezésére szolgáló eszköz. A bonyolult rituálék, a matematikai összefüggések, a csillagokhoz való illeszkedés, titkos rítusok, a hatalmas építmények, a művészien kivitelezett hieroglifák, az emberi-állati istenségek- mindez az emberek számára megoldhatatlan rejtélyeket jelent, ami elvonja a figyelmüket attól a ténytől, hogy saját otthonuktól távol tartják őket fogsgában egy börtön planétán. Mert az igazság az, hogy nincs olyan ember, aki nem máshonnan származna. A Földön nem „fejlődött ki” egyetlen ember sem .
Az ókori Egyiptomban a papság közvetlenül hozzátartozott a börtönőrséghez. Ma is szolgálják ugyanezeket az urakat, de már ők maguk is foglyok. A papság segít abban, hogy az emberek soha ne ébredjenek tudatára a valóságnak, hogy máshonnan lettek idehurcolva, megfosztva memóriájuktól és mindattól, amit birtokoltak.
Masszív tárgyak, mint ezek a piramisok, nem lehetnek spirituális jelképek.Az, hogy a halottal a kincseit és tárgyait is eltemették, azt fejezi ki, hogy a halott nem egy spirituális lény. Odahaza, aki elment, bármikor visszajöhetett és a tárgyait újra birtokba vehette.
A nagy építmények mind értelmetlenek voltak és csak arra szolgáltak, hogy egy titkokzatosság lengje körül őket. A Domain és a Birodalom háborúja ebben a naprendszerben majdnem 7500 évig tartott.
Miután a Domain leszámolt az egyiptomi Birodalmi vezetőkkel, ie.3450-től a fáraók már emberek voltak. Ezután 350 év káosz következett. A harcok nyomait gondosan eltakarították, hogy ne derüljön ki a igazság. Mindaz, ami a egyiptomi kultúrát jellemzete, kész csomagokban érkezett a Földre. A tudósok nem feltételezik, hogy a régi papok sugárfegyverekkel rendelkeztek. Azt gondolják, hogy az csak egy vallásos korszak volt. Ie.3172-től több bányát nyitottak Dél-amerikában, mivel a Birodalomnak szüksége volt a fémekre a háborúhoz. A Birodalom mindenfelé a galaxisban bányászatot folytatott.
A Domain expedíció évezredeken keresztül keresgélte az elveszett 3000 emberüket. Összesen 900 tiszt vett részt ebben a keresésben, minden tiszthez 300 katona tartozott. Szárazon, vízen és a levegőben is dolgoztak. Műszerük egy fához hasonló szkennelő eszköz volt, amelyhez áramforrás is tartozott, ami egy kosár vagy víztartó edényhez hasonlított. A sok nép faragványaiban ábrázolt szárnyas madárarcú teremtmények és szárnyas repülők őket ábrázolták. A mitoszokban szereplő Élet fája pedig az ő kereső műszerük.Ők voltak továbbá az ezüstruhában ábrázolt figurák, akiket Oannesnek neveztek a helyi emberek, ők a búvárok voltak. Az emberek sellőknek gondolták őket. Több emberüket ugyanis bálna és delfintestben találták meg. A sumérok annunakiknak nevezték őket, a biblia pedig nephilimeknek. Az emberek teljesen félreértették az ő küldetésüket. Nem is lehetett ez másként, hiszen a küldetésük titkos volt. Ha meg is találják az embereiket, nem vihetik el őket a hajóikon, mert azon nincs oxigén.
(részlet Starlive oldalról )
latogatok.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése