2017. július 10., hétfő

A hálálos DOR sugárzó HAARP






A hálálos DOR sugárzó HAARP



Szemelvények a népírtás fejezeteiből.

Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ?

Egy nagyon bennfentes interjú….



Fogalom: H.A.A.R.P.  (High Frequency Active Auroral Research Program)

Photobucket Pictures, Images and PhotosMindannyian ismerjük az ide látogatók közül, ezért nem kezdek untatni senkit a hivatalos bemutatásával. A Wikipedia szövegét csak az olvassa el, aki a meséket szereti. Aki az igazságot keresi, Google-ben rengeteg anyagot fog találni szerencsére, mert létezése nyílt titok…..Mint nagyon sok minden más, ez is Tesla találmányain alapul.
Eredetileg az időjárás befolyásolására és földrengések előidézésére, 
de a gravitáció manipulálására is alkalmas. A nevében is benne van: Magas frekvenciájú elektromágneses rezgés, energia(skaláris hullámok) célirányos eljuttatása egy bizonyos helyre.
És amint kiderül az elme-működésének, agyunknak a befolyásolása is fontos eleme. Az ECHELON-program erre jött létre….
Photobucket Pictures, Images and Photos
HAARP interferál a gravitációval a Csendes- Óceán felett   
Ha belegondolunk logikus is, hogy a neuronoktöbb milliárd apró kisülésekor keletkező és bennünk is jelen lévő elektromosság igenisbefolyásolható elektromágneses sugárzással.Elég ha csak a mobiltelefonok sugárzására vagy a mikrohullámú sütőre gondolunk…. Egyik célkeresztjébe sem szívesen tennénk agyunkat, főleg nem egy sokszorosan felturbózott magas frekvenciás rezgésbe nem…..  Amiről nem tudsz, az ugye nem fáj és nem létezik…. Esetleg betegségek daganatok árulkodnak, na de melyik orvos hinné el az összefüggést ? 

Egy korábbi cikkünkben megnézhetitek a nagyon érdekes Jesse Ventura tényfeltáró filmet róla  , vagy külföldi linkek cikkeit… még itt is



HAARP (43-25)[JESSE VENTURA][MAGYAR FELIRAT][WWW.


Interjú a HAARP működéséről, amit egy bennfentes adott egy beszélgetésünkben
és hogyan védekezzünk ellene… (készítette SBG Buddha)
- Hogyan képzeljük el azt a sugárzást, ami ér bennünket, mikor bekapcsolják a HAARP-ot ?

- Ezt a sugárzást egy körkörös dózisnak kell elképzelni, ami az emberi szem számára láthatatlan, de egy infra-szemüveggel láthatóvá válik. Körhullám alatt azt értem, hogy a hullámok úgy érik az agyat, mint amikor füstkarikákat fújsz a cigiből… ,biztos láttatok már ilyet, csak ez egy folyamatos hullámsorozat egészen addig, amíg az adott terület besugárzása folyik, ez átlagban nem haladhatja meg a 20-40 percet, ellenkező esetben az agy szerkezeti felépítése károsodhat.

Ilyenkor normál esetben nem okoz túl nagy észrevehető problémát, egyszerűen az ilyen embereken elkezdődnek a zavartság jelei, majd egy enyhébb esetben egyfajta rohamot vált ki, ami hányással jár.Ha a sugárzás túllépi az 1 órát, akár öngyilkosság, vagy halál is lehet az ügy vége.
  

- Mire van hatással ez a sugárzás valójában ? 

- Mindenre…. Teljesen mindegy az anyag miből van, mindenre gyakorol hatást, de szerves anyagokra különösen. Még a tengerekben lévő anyagokra is…..
Óceánoknál és a földkéregben is be lehet állítani a frekvenciát, elég ha csak a 
2011.Március 11-i japán földrengésre és cunamira gondoltok (bár az egy eltervezett esemény volt).  A vulkánkitöréseknél sokkal egyszerűbb a helyzet, hiszen egy olyan folyamatot indít meg, ami szunnyad a föld alatt és egy elektromos impulzussal ez a folyamat beindítható.
-  Érdemes megjegyezni, hogy a Washington Post/New York Times 1975 június 18-20 közötti számai : arról szóltak, hogy az USA és a Szovjetunió egy meg nem támadási egyezményt írt alá egymással az időjárás és a földrengés-fegyverek használatának tekintetében! 

– Igen. Azóta közel 40év eltelt ! El tudod képzelni, azóta hol tartunk ? A fejlesztésről az embereknek fogalmuk sincs…


Akkor mesélnél róla ? Miket tud még ?

- Annyit még tudni kell, hogy ez a rendszer,amit már most használnak képes akár olyan halált is előidézni, ami később NEM kimutatható, pont azért, mert a szervezet elektromos rendszerét omlasztja össze. Mint tudjátok, az emberi test 1.2 Volt áramot termel és ez az elektromosság “hajtja” meg a szívet és ezáltal a vérkeringést és az agyat, de ha én ennek a testnek több lépcsőben erős impulzusokat adok, illetve úgymond bombázom a testet, akkor ez a test egy idő után a túláram miatt összeomlik és leáll.
Sokan hunytak el ismeretlen körülmények között az elmúlt időkben…. Sőt az első időkben, amikor ezeket kezdték fejleszteni, nagyon súlyosak is voltak a visszamaradó jelek – amik nem voltak megengedhetőek a programban, hiszen ez már vizsgálatra adott okot. 
Lásd: Spontán égés…….
 

- Mi egyszerű emberek mit tehetünk ? 
- Megkaptad a Földön lévő HAARP állomások koordinátáit. Ha valaha tenni akartok valamit, lehet itt kellene kezdenetek! És lehet, hogy jó lesz ez a tudás majd olyankor, amikor már megszűnt a kommunikáció lehetősége számotokra….

- Biztató…. És addig lehet ellene védekezni ? 

- Egyedüli ideiglenes megoldás a WiFi. Azt, hogy miért már nincs időm elmondani, de nézzétek meg a wifi működési tartományát, mennyi !  2.5 – 5.0GHz,  így aztán olyan zavart képes előállítani, ami már elég ahhoz, hogy a HAARP hullámai nagyon gyenge dózisban jussanak el hozzátok….

- Mi az a biztos megoldás, ami megvéd ettől ? 

- Nos, ami biztonságos, az egy erőháló létrehozása, ami olyan eszközökből áll, amit szinte fillérekért meg tudsz venni: Ez pedig egy olyan teljes Wi-Fi hálózat kiépítése, ami 5GHz-es tartományon mozog. Egy jeladó és 3-4 szenzor kell hozzá, amik a jelet folyamatosan veszik a jeladótól és a lakás különböző pontjain elhelyezve, egymással kommunikálnak. Ennek a rendszernek az ára itt 48$ nálatok nem tudom mennyi….
Biztos láttatok már a boltokban olyan wifi-ket, amik összekötnek TV, számítógépet és mondjuk tabletet egymással….. Na ez kell nektek, egy szenzor rendszer egy darab központtal.

- Na akkor építünk ilyet…

- Hidd el, nem bonyolult és legálisan beszerezhető. Lehet arra emlékszel, hogy a lopakodót, amit nem lát a radar a borítás miatt, egyszer-kétszer már lelőttek és tudod mivel ? Egy 1965-ből származó orosz radar segítségével. Az ultramodern radarok nem látták a gépet, ez a szerkezet igen. A megoldás a szemetek előtt van és az egyszerű dolgokat az emberek nem veszik észre, pedig a modern technikával szemben is van megoldás, csak keresni kell.
- A világűrbe is sugároz egyébként ? 

Nos ebből még bonyodalom is van és lesz is, mivel mint mondtam, a HAARP valóban képes működni mint űrfegyver, csakhogy egy bökkenője van ennek a dolognak. Márpedig az, hogy a jel kijut az űrbe, viszont annyit veszít az erejéből, mire odáig eljut, hogy egy jelerősítő nélkül nem lenne képes továbbjutni Ezért feltették az űrbe azt a rendszert, ami ezt a jelet felerősíti és a kívánt célra továbbítja.

- Merrefelé van az a cél ? A Mars-videó ? Hold ?

- Nos, 1976-ban teljesen logikus volt az a döntés, hogy új lakható kolóniákat kell létrehozni az Univerzumban….. A filmekben van igazság és dezinformáció együtt, csak így működhet az igazság kiszivárogtatása…..

Természetesen ezt témát én sem hagytam annyiban, de ez már egy másik történet. Sokkal hosszabb és összetettebb, mint amit valaha el tudnánk képzelni. 
De természetesen meg akarom osztani mindenkivel, csak hogy hol kezdjem, azt magam sem tudom……
…. Hát ennyi volt, amit hiteles forrásból “belülről” megtudtam a HAARP elleni védekezésről. Lehet nem sok, de mégis valami…
Ha most visszanézitek a cikkemet a Lakott sziget orosz filmről ás a videót újra, akkor megérthetitek, miért adtam ezt a címet : 

Köszönöm….
SBG Buddha
   Photobucket Pictures, Images and Photos
HAARP scalar field atmospheric propagation in clouds
HAARP high energy vortex splits apart the sky    Disturbing von Karman vortices over the South Atlantic

Az orgonitos megoldásokról nem is beszélnek , lehet, hogy nem is tudnak róla . Vagy ezt a DOR energiát már nem képes kezelni az orgonit ?
Kérdések és kérdések , de a válaszok váratnak magukra , míg egy tudós ember el nem végzi a megfelelő elemzéseket . Hogy lehet védekezni ellene az biztos , hisz az alkalmazók is túl akarják élni a hatását , és túl is élik , de a védekezésről nem pofáznak azt megtartották maguknak , hogy ha bevetik ők ezt tul éljék .


Ha a sugárzást tulélted jön a tudatmódosítás , és a halál chip beültetés , és ha ez sem segit , átsegítés a másvilágra , ha kell tömeges megsemmisítéssel .



A várható legnagyobb holokamu indítása

avagy a kamatrabszolga képzés

Category FEMA

Az amerikai nemzetbiztonságiak a lakossággal való összecsapásra készülnek ! FEMA – OBAMA

Hamarosan sor kerülhet minden idők legnagyobb belföldi katonai akciójára az Egyesült Államok  területén: a szabad fegyverbirtoklás megszüntetésére és a 2. alkotmányos jog eltörlésére.
Ide feltettem a törvénytervezetet /  itt pedig elolvashatjátok milyen 3 fázisban zajlik majd le a lakosság lefegyverzése és a katonai hadműveletek…
Ez nyilván nem fog zökkenőmentesen menni még akkor sem ha a Denver-ben elkövetett hamis false flag mészárlások történnek majd újra és újra…. Akkor is “nehéz menet” lesz….
Nem hiába készül a DHS (Department Homeland Security) a civil lakossággal való összecsapásra, amire még nem volt példa az USA történetében.
Érdemes sorba venni, hogy milyen intézkedések teszik ezt lehetővé és mire lehet számítani : 
Hiszen ezt az elnök által birtokolt jogosítványok és elnöki rendeletek nélkül nem is lehetne véghezvinni.

Tehát térjünk ki azokra a bizonyos “rendkívüli jogosítványokra” amellyel az Egyesült Államok elnöke rendelkezik szükségállapot esetén: 
Szükségállapot esetén az Egyesült Államok kormányának jogosítványait a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség, rövidítve FEMA veszi át. 
A 32. számú Elnöki Vizsgálati Jelentés (PRM 32.) nyomán született meg 
a FEMA a kormányzás folyamatosságának szavatolása céljából kifejezetten krízisidőszakokra. 
Samuel Huntington fogalmazta meg az Elnöki Vizsgálati Jelentést.
A FEMA Carter elnök 12148. számú elnöki rendeletével hatályba lépett (
http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Emergency_Management_Agency ).
A rendelet neve Szövetségi Válságkezelési Törvény lett. 
Ez a törvény rendkívüli jogokkal ruházza fel az USA elnökét. Sőt, kimondottan úgy szervezték meg, hogy egy az egyben át tudja venni a kormány feladatköreit. Nem mellékesen ebbe az elnöki hatalom átvétele is beletartozik.”
Nos, tény, hogy a FEMA táborokat idén aktiválták. 



FEMA Camps Activated and on 72 Hour Notice



Executive Orders:
EO 10995 feljogosítja az elnököt a szólásszabadság gyakorlásának felfüggesztésére, és a tömegtájékoztatási eszközök elnöki irányítására 
http://www.fas.org/irp/offdocs/eo/eo-10995.htm )EO 10997 feljogosítja a végrehajtó hatalmat az elektromos szolgáltató rendszer, valamint az üzemanyag források adminisztratív átvételére
http://www.disastercenter.com/laworder/10997.htm )EO 10998 lehetővé teszi a kormány számára, hogy ellenőrzése alá vonja az élelmiszerforrásokat, beleértve a farmgazdaságokat is
http://www.disastercenter.com/laworder/10998.htm )EO 10999 felhatalmazza a kormányt az országos szállítási eszközök, a tömegközlekedési és magánjárművek elkobzására és ellenőrzés alá vételére
http://www.disastercenter.com/laworder/10999.htm )Az EO 11002 engedélyezi a kormányzat számára az Egyesült Államok lakosságának országos nyilvántartásba vételét
http://www.disastercenter.com/laworder/11002.htm )EO 11003 felhatalmazza a kormányzatot valamennyi repülőgép és repülőtér lefoglalására
http://www.disastercenter.com/laworder/11003.htm )EO 11004 feljogosítja a kormányt, hogy az ország egyes régióinak lakosait az ország más térségeibe kényszer útján áttelepítse
http://www.disastercenter.com/laworder/11004.htm )EO 11005 felhatalmazza a kormányt, hogy ellenőrzés alá vegye a vasutakat, vízi utakat, valamint a közellátást szolgáló raktárberendezéseket
http://www.disastercenter.com/laworder/11005.htm )EO 12148 feljogosítja a Federal Emergency Management Agency-t (FEMA, azaz Szövetségi Válságkezelési Ügynökséget), hogy átvegye a hivatalos kormány teljes hatáskörét, és ténylegesen annak helyébe lépjen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_12148 )
Mindenki számára világos, ha a Közel-Keleten kitör az a bizonyos háború, az csak a kezdete lesz valami sokkal nagyobbnak és rosszabbnak. Mert a tervet ismerjük és eddig minden aszerint haladt az elmúlt 100évben. 
Nem véletlen tehát az sem, hogy FEMA táborokat hoznak létre, hisz jól tudjuk, hogy Amerikában milyen fegyver eloszlási arány a népességet figyelembe véve.
Már előzőkben is volt szó erről a blogon:
Persze lehet ezekre azt mondani, hogy ezek butaságok, de ezek is intő előjelek, hogy hová tartunk és a hatalom mennyire készül arra, hogy minket, akik tenni szeretnék a hazánkért a gyerekeink jövőjéért ne állhassunk céljaik útjába.

Amerikai Koncentrációs Táborok (Jesse Ventura)




Amerikai Koncentrációs Táborok (Jesse Ventura)



Kézen fekvő az is, hogy ha kitör az a bizonyos háború a közel-keleten és terjeszkedni fog, egyre és egyre jobban ki fogja váltani azt a bizonyos gazdasági összeomlást és eleinte igaz békés felvonulások, tüntetések kezdődnek, majd mikor már a hétköznapi ember a helyzetét kezdi kilátástalannak érezni nem marad más választás szemára mint az erőszak.
Mert az állam tenni fog arról, hogy az étel, az ital, a napi szükségletet kielégítő cikkek akadozva vagy egyáltalán ne jussanak el az emberekhez, ezzel növelve az elégedetlenséget és a felháborodást.
Jól tudjuk, hogy az Elit New World Order-jében a célként kitűzött népességszám a földön 500 millió főre tehető.
A FEMA táborok egyik célja, kiszűrni az engedetlen embert aki nem hajlandó behódolni és szolgálni a “kiválasztott” már az egész földet irányító pár családot és olyan rabszolgákat képezni akik majd el is fogják tartani ezeket az embereket.

By awakeningtheworld • Kategória: FEMAObamaPolice State

Tervezett Internáló és átnevelő táborok részletes kézikönyve szivárgott ki






(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1″; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
FRISSÍTVE: 2012. Május 7-én : Már ALEX JONES, az InfoWars és a RT NEWS is foglalkozik a lentebb letölthető dokumentummal, mely több, mint 300 oldal és tényleg igazak a cikkben foglaltak….


Pentagon Prepares 'Re-Education Camps' for Political Activists in 2



Az előző cikk után, melyben kiderült, hogy a bekövetkező  összeomláskor komoly polgárháborúra készül Nemzetvédelmi Hivatal az USA-ban a felfegyverzett amerikai állampolgárok ellen. most napvilágra került, hogy a közel 800 FEMA tábor az USA területén milyen célokat szolgálhat és milyen irányelveket határoztak meg a lázongók átnevelésére. 

Az amerikai Védelmi Minisztérium számára készített, a napokban kiszivárgott katonai dokumentum döbbenetes terveket tartalmaz arról, hogyan készülnek a „politikai aktivisták” megbékéltetésére „PSYOP [pszichológiai hadviselés] tisztek” segítségével az USA területén felállítandó átnevelő táborokban, azzal a céllal, hogy megtanítsák az aktivistáknak „az amerikai politikai irányelvek értékelését.”

Az 
FM 3-39.40 Internment and Resettlement Operations (Internálás és áttelepítés hadművelet) címmel ellátott dokumentumot csupán a Védelmi Minisztérium erre kijelölt munkatársai kapták meg eredetileg még 2010 februárjában, azonban most az Interneten is kiszivárgott. PDF formátumban letölthető./Elég részletes és hosszú az eredeti PDF is szerintem ahhoz, hogy kamu lenne. Vagy ha valaki ilyet ír kamuból, azelőtt megemelem a kalapom !/
A kézikönyv leírja az internálótáborokban fogva tartottak regisztrálására vonatkozó irányelveket, globálisan és az Egyesült Államok területén belül egyaránt. A DHS és FEMA és hasonló amerikai szervezeteken kívül, a program partnereiként olyan nemzetközi szervezetek is szerepelnek, mint az ENSZ és a Vöröskereszt.
A dokumentum egyértelművé teszi, hogy az irányelvek az „USA területére” is vonatkoznak és szerves részét képezi még a „Védelmi Minisztérium által a civil hatóságoknak és a kijelölt rendvédelmi szerveknek nyújtott támogatás honi vészhelyzetek esetén,” beleértve „ember által okozott katasztrófákat, baleseteket, terrorista támadásokat és incidenseket az USA és az USA-hoz tartozó területeken.”
A kézikönyv leírja, hogy „a hadműveleteket polgári támogató akciók keretében is végre lehet hajtani,” hozzátéve, hogy „az USA területén történő végrehajtáshoz” a Posse Comitatus törvény (ami megtiltja a kormánynak, hogy a katonaságot a civil lakosság ellen vesse be) alóli felmentés szükséges, aminek beszerzéséhez az „elnöknek le kell mondani végrehajtói hatalmáról.” A dokumentum kitér arra is, hogy a fogvatartottakat társadalombiztosítási azonosítójuk alapján azonosítanák.

Az ellenséges harcosokon és egyéb kategóriába tartozó fogvatartottakon kívül a kézikönyv a „civil internáltak” rendeltetését is meghatározza, amikor leírja, hogy az állampolgárokat „biztonsági okból, védelemként illetve abban az esetben lehet fogva tartani, ha a személy vétséget követett el a fogva tartást elrendelő hatalom ellen.”
A kézikönyv elmagyarázza, hogyan kell elvégezni a fogvatartottak „átnevelését” a regisztrációt követően, különös hangsúlyt fektetve az USA irányelveinek elfogadtatására a politikai szakadárokkal.
Az átnevelés a „pszichológiai hadműveleti tiszt” feladata, aki megtervezi „a fogvatartottak megbékéltetéséhez és akklimatizálásához szükséges PSYOP termékeket, hogy azok elfogadják az intézmény fennhatóságát és szabályait,” írja a dokumentum.
A kézikönyv a következő feladatokat határozza meg a „PSYOP csapat” számára:
átnevelési program kialakítása és kivitelezése az ellenséges hozzáállás csökkentése vagy megszüntetése érdekében, politikai aktivisták azonosítása, hangosbeszélők biztosítása (adminisztratív közlemények és utasítások közlésére, amikor szükséges), segítségnyújtás a katonai rendőrségnek a fogvatartottak és civilek kontrolálására vészhelyzet esetén,
a PSYOP program megtervezése és kivitelezése az amerikai politika és tevékenységek iránti megértés és hálaérzés kialakulása érdekében.

Az összeesküvés elméletnek titulált dolgok előbb-utóbb mindig beigazolódnak ! Jesse Ventura és Alex Jones egykori filmje ezekről a titkos Fusion Center-nek és Residential Area-nak nevezett internáló táborokról.  
Ezek építése mögött is mindig Dick Cheney és a Hulliburton cég nevét találjuk.


Amerikai Koncentrációs Táborok (Jesse Ventura)



Ne felejtsük el, a dokumentum nem börtöntáborokban fogvatartott iraki felkelőkről beszél. A kézikönyv egyértelművé teszi, hogy az irányelvek az Egyesült Államok területére is vonatkoznak, a DHS és FEMA felügyelete alatt. A dokumentum azt is hozzáteszi, hogy „az áttelepítési műveletek alatt szükségessé válhat nagy mennyiségű civil lakosság ideiglenes (kevesebb, mint 6 hónapos időszakra) vagy hosszabb idejű (6 hónapnál hosszabb időre történő) elszállásolása is.”
A történelemből egyértelműen kiderül, hogy internáló táborokat kizárólag elnyomó, diktatórikus hatalmak alkalmaztak, illetve alkalmaznak, mint a volt Szovjetunió és sztálinista rezsimek, mint Észak-Korea.
Eddig is sok cikk és videó jelent meg az Interneten a civil lakosság tömeges fogva tartására vonatkozó tervekről, de ez az első kézzel fogható írásos bizonyíték, hogy a hatalom valóban a politikai aktivisták és egyéb személyek átnevelésére készül.
2009-ben például a National Guard számos munkalehetőséget jelentetett meg, „internáló/áttelepítési specialistákat” keresve „civil internáló táborokba” az Egyesült Államok területén belül.
Tavaly decemberben a Halliburton egyik leányvállalata, a KBR „szükségállapot táborokba” keresett személyzetet az Egyesült Államok öt különböző területére.
2006-ban az amerikai nemzetvédelmi hivatal arra szerződtette a KBR céget, hogy fogolytáborokat építsen a „várható nagymennyiségű bevándorló” kezelésére illetve meg nem határozott, egyszerre sok ember fogva tartását igénylő „új programok” gyors kifejlesztésére.
Rex 84, azaz Readiness Exercise 1984 (készültségi gyakorlat 1984) kifejlesztésének is az USA-mexikói határon áthaladó „tömeges kivándorlás” volt az állítólagos oka és a KBR szerződést is ezzel magyarázták.
Az 1987-es Irán-Contra meghallgatás során azonban napvilágra került, hogy a program célja nem más, mint a kormány által rendelt „forgatókönyv és hadgyakorlat” kifejlesztése, amelynek keretén belül a szövetségi kormány felfüggesztené az alkotmányt, szükségállapotot hirdetne ki, hogy azután a katonai parancsnokság vegye át a hatalmat a helyi önkormányzatoktól és tömegesen táborokba zárja a „nemzetbiztonsági kockázatnak számító” ellenállókat.
A Barack Obama által szilveszterkor aláírt, a határozatlan fogva tartásról szóló NDAA törvénylehetővé teszi amerikai állampolgárok letartóztatási parancs nélküli elfogását és tárgyalás nélküli határozatlan idejű fogva tartását.
Akinek még mindig további információra lenne szüksége, ajánlom a 
POLICE STATE – The RISE of FEMA teljes film megtekintését itt.
Forrás: Infowars, Idők Jelei

By awakeningtheworld • Kategória: ConspiracyFEMAPolice State

Masszív polgárháborúra készül a Nemzetbiztonsági Hivatal (DHS) az USA-ban !






(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1″; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
Egy lebilincselő szerdai interjúban a TruNews Radio műsorában Doug Hagman magánnyomozó elmondta, hogy a magas rangú forrásai figyelmeztették: az Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal /U.S. Department of Homeland Security (DHS)/ masszív polgárháborúra készül fel az USA-ban. 

Emberek, mi egy hatalmas gazdasági összeomlásra készülhetünk” mondta Rick Wiles műsorvezetőnek.
Problémáink vannak…. a szövetségi kormány civil felkelésekre készül – tette hozzá -, tehát minden alkalommal, amikor csapatmozgásokról, hatalmas katonai felszerelések mozgatásáról, a rendőrség militarizálásáról, fegyverkészletek, töltények vásárlásáról hallasz, az mind ezekre a felkelésekre való felkészülésnek a jele.” 
Hagmann hozzáteszi forrásaira hivatkozva, hogy az aggodalmak a DHS-nél abból fakadnak, hogy a dollár összeomlása, a hiperinfláció, ami majd elindul és a tartalékvaluta megszűnése egy olyan országban fog bekövetkezni, ahol a lakosság, mintegy 311 millió amerikai jelentős része éles lőfegyverekkel rendelkezik. 

A felkelések Görögországban is valós gondot jelentenek, de a felfegyverzett amerikai polgárok fellázadása már komoly nemztebiztonsági problémát jelent – ahogy a Pentagon egy nemrégiben elkészített jelentésében is taglalta. És ez a Védelmi Minisztérium jelentése szerint is komoly támadást és sérülékenységet hordoz magában a majd elinduló háborús események közepette. Erről már írt a védelmi minisztérium szakértője is. /Jim Rickards, author of Currency Wars: The Making of the Next Global Crisis./ 
Hagmann forrásai is megerősítették Rickards elméletét, hogy az US Dollár össze fog omlani a kínaiak kezében, akik már most is jelentős részét birtokolják (közel 1 Trillió $) illetve az oroszok miatt, akik egy arany fedezettel rendelkező vonzó alternatív megoldást fognak bedobni a dollár helyettesítéséreÉs főleg megtorlásul az agresszív amerikai külpolitikára lesz válasz, mely Kína ellen és Oroszország stratégiai szövetségesei, Irán és Szíria ellen irányul.
Az egyetlen forrásunk, akit 1979 óta ismerek, még egykori rendőrként kezdte, ma egy szövetségi ügynökségnek dolgozik a Nemzetbiztonság védőernyője alatt. Olyan pozícióban van, hogy tud minden tervezett és már elindított intézkedésről. Ő mondja, hogy nézd, amit látunk, az csak a jéghegy csúcsa…” mi felkészülünk.…“mi” a kormányzatot jelenti… mi egy hatalmas polgárháborúra készülünk ebben az országban.”
És ebben semmi túlzás nincs”teszi hozzá megismételve Gerard Celente /Trends Research Institute’ alapítója/ által tavalyi évben tett előrejelzését, amiben szintén a dollár összeomlását és lázadásokat mutattak a trendek erre az évre.
Azóta elnöki rendeletek keretében beiktatásra került az NDAA (határozatlan idejű fogvatartásról szóló, minden állampolgárra kiterjesztett) törvény. 
A DHS által rendelt több száz millió adag lőszer és rengeteg üzemanyag is mind arra utal, hogy valami nagyon tragikus esemény várható amerikai földön. Sokkoló események lesznek ráadásul egy választási évben. 
A DHS által a Patriot Act törvény bevezetése óta egy évtized alatt tett előkészületek, a civil szabadságjogok felszámolását eredményező megannyi elnöki rendelet mind csak a közelgő rémálom kezdetét jelentik”, teszi hozzá Hagmann.
Majd folytatja: Annyi sok rossz dolog fog történni a választások közeledtével, hogy jómagam abban sem vagyok biztos, hogy a végén tényleg lesznek választások.” 
Egy másik különleges forrásom még azt mondta: Nem, Te nem érted, ez mennyire rossz…” Ez az egész valós és ezek a DHS-nél felkészültek, hogy az amerikai emberek ellen harcoljanak.
A TruNews műsorvezető megkérdezte: 
“De a Védelmi Minisztérium, miért elsősorban harcra készül fel? Egy újabb Észak-Dél konfliktus, Jenkik a konföderáció-pártiak ellen ?
De Hagmann szerint messze rosszabb a helyzet bármely két frakció közti harcnál. Egy egész nemzetre kiterjedő vészterhes esemény fog bekövetkezni, melynek középpontjában a dollár áll. 
Amire a DHS számít: “az amerikai dollár fenntarthatatlansága, a tény, hogy tovább nem vagyunk képesek az adósságot finanszírozni. Ebben az időszakban hiperinfláció lesz, a dollár értéktelenné válik, a gazdaság összeomlik. Ez az összeomlás olyan súlyos lesz, amire az emberek egyáltalán nincsenek felkészülve.”
Forrás: TruNews és Beacon Equity Research
A forgatókönyvről már többször is írtunk… Legyen szó az Angol-Szász Misszió”-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik. Az a 800 FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet.
(FEMACamp – American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State – Rendőrállam a 21.Században) +POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min

By awakeningtheworld • Kategória: ConspiracyFEMAPolice State
9

Ázsiaiak az Elit és a FED lefejezését, ÚJ PÉNZRENDSZERT terveznek


A LEGFRISSEBB !
BREAKING NEWS
 – B. Fulford információi szerint A TERV: 
(Fordította: O. László)
ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZERT LÉPTETNEK ÉLETBE és azonnal leállíthatják a FED-et !
Példátlan történelmi átalakulás előtt állunk – Az eddigi háttérelit a Cabal lefejezésére készülnek az “ázsiai erők” jelentette Benjamin Fulford.

Már folynak a titkos tárgyalások. Mivel óriási felfordulás lesz, illetve lehetséges Obama elnök aláírta és 2012.január 1-el életbe is léptette a határozatlan idejű fogvatartásról és internálásról szóló, a Statárium bevezetését lehetővé tevő NDAA törvényt, mely lényegében eltörölte az alkotmányos szabadságjogokat. 

Valószínűleg a közelgő események indokolták ennek bevezetését és a 800 FEMA tábor felépítését.
Megpróbáltam magyarra átírni, amit Fulfordnak elmondtak és ami a szilveszter előtti napokban a globális elit szintjén történt. (Szerk)
Benjamin Fulford:
A jelenlegi pénzügyi globális háború végső fázisába érkezett. Több megbízható forrásból, három kontinensről is arról számoltak be, hogyküszöbön a nagy áttörés. Meg tudjuk erősíteni saját forrásból (beleértve az MI6 és Japán katonai hírszerzését), hogy az elmúlt héten nagy küldöttség érkezett Washingtonba azzal a céllal, hogy tanulmányozzák a “lázadásról szóló” törvényt és a washingtoni intézményeket.  
Arról informálták őket, hogy 
a FED-et azonnali hatállyal le kell állítani és az új pénzügyi rendszert végrehajtani, máskülönben az USA teljesen el lesz vágva a világtól.
  A hadsereg is közel áll ahhoz, hogy egy lázadást nyisson a katonaság felének támogatásával, mely Washington D.C. totális megtisztítását támogatja – egy CIA forrás szerint.  A washingtoni intézményrendszer két választás előtt áll:
- félreáll és nyíltan bevallja az igazságot
- vagy a másik: letartóztatás, polgárháború, káosz és esetleges halál vár a jelenlegi uralkodó Cabal-ra.
Hiszünk benne, hogy a józan elme lesz a döntő egy ilyen helyzetben és a békés megoldás a küszöbön áll. Akárhogy is nincs addig vége, míg nincs itt a vége.
A múlt héten a kínaiak mindaddig azon voltak, hogy “meg kell ölni” (a “kill” szerepel de kiiktatást is jelenthet…Szerk) az új pénzügyi rendszer támogatóit Washingtonban, míg a Japán kormány be nem avatkozott, hogy védelmet biztosítson. Aztán tárgyalásokon magyarázatokat kaptak az új nemzetközi pénzügyi rendszer működését illetően. Ők is tettek ajánlatot.
Az lett nekik elmondva, hogy a valaha is kibocsátott dollár több, mint 90%-a nem amerikaiak tulajdonában van. Az emberek, akik ezt birtokolják nem akarják, hogy értéktelen papírrá változzon, mikor a “FED-bomba robban”.
Ehelyett minden tisztességesen szerzett dollár (értve ezalatt, hogy nem derivatívák kereskedelmén és más csalásokkal keletkezett számítógépeken) “back”-elve lesz arany fedezettel.
Az így aranyfedezettel rendelkező dollárt átnevezik. A kínaiak a “Renminbi” elnevezést akarják, a Rotschildok a Hong-Kongi dollárt. A mi javaslatunk a hongkongi yen (vagy kínaiul ejtve jüan).
Akárhogyis, soha ezután nem lesz lehetséges, hogy magánszemélyek manipulálhassák a pénz-létrehozás folyamatátA kínaiak ragaszkodnak hozzá, hogy az új pénz megteremtésének a folyamata a kormány feladata legyen és ebben minden érintett fél egyetértett.
Hajime ISHIIMagas szintű japán kormány delegáció utazik az év végén (vagyis a múlt héten…Szerk) a Fülöp-szigetekrehogy az 1930-as években a dollár-holdingok fedezeteként oda vitt és ott tartott aranyat Kínába szállítsa. A japán delegáció élén a kormány képviselőjével (Hajime Ishi)Előadást kapnak a nyomtatási technológiával kapcsolatban és a globális kormányzás új rendszeréről.  

Ezen kívül Kína szeretné, ha az ENSZ új székhelye Laoszban lenne, mivel ősi és érintetlen ázsiai kultúra.
Ez inkább egy szép ötlet. Természetesen az ENSZ végletekig funkcióját vesztett szervezet, ami teljes megújításra szorul. Globális ellenőrző mechanizmus szerepét teljesen a II. Világháború győzteseit szolgálva tölti be. Ez alapjaiban fog megváltozni.
Ezen felül a Világbank át lesz helyezve Kínába, valószínűleg Hong-Kongba. 
Minden világbanki alkalmazottnak meg van a tevékenységeinek rögzített adatai és csak azok kerülhetnek újra alkalmazásba, kik pozítívan járultak hozzá a bolygó fejlődéséhez.
Az IMF-et FELOSZLATJÁKmert csak a nyomort és a szegénységet terjesztette az egész Földön. Elsősorban úgy működött, hogy forrásokat és tulajdont lopott el a világ lakosságától.
Helyébe a japánok hoznak létre egy új intézményt, mely a kizárólag a pénzügyi rendszer működéséhez szükséges biztonságot és stabilitást hivatott szolgálni. Most úgy néz ki, hogy a székhelye Osakában lesz. 
Az összes ilyen intézmény a meritokrácia elvén lesz létrehozva (“ahol az egyén pozíciója a teljesítményétől függ”). Bárki csatlakozhat hozzájuk, aki átmegy a kemény vizsgán és nem lesznek a csúcson lefoglalt helyek bizonyos (etnikai vagy más) háttérrel rendelkezők számára.
Ezek az új szervezetek nagyon leterheltek lesznek, mert az egész Föld teljes kereskedelmi rendszere meg fog változni! Lesznek iparágak, melyek teljesen eltűnhetnek vagy le lesznek csökkentve, beleértve:
kőolajipar, háborúk, nukleáris energia, gyógyszerek és autók…
Ezen iparágak vállalatainak jelentős segítségre lesz majd szükségük, hogy átalakíthassák magukat. A köolajipart például geo-mérnöki (geo-engineering) iparrá lehet fejleszteni.
A fegyverkezés költségeit a világűr felfedezésére fordítják majd.
Az autóipar pedig elkezdheti majd az anti-gravitációs robogók gyártását. 

Az összes elavult iparág átalakítását el kell végezni oly módon, hogy az a lehető legkisebb társadalmi zavarokat és népvándorlást okozza. 
Ezen kívül minden országnak el kell fogadnia egy Nemzetközi Igazságügyi Szervezetsegítségét, mely lehetővé teszi az országok közti viták rendezését tárgyalásokkal vagy a bíróság előtt.
Mindenesetre az emberiség hamarosan megszabadulhat egy szörnyű szekta szorításából, mely több száz millió embert ölt meg az évek során.
A világban lévő 800 körüli amerikai katonai bázis legtöbbjét le kell állítaniuk.
Az amerikai hadseregnek át kell majd alakulnia egy teljesen más szervezetté, mely planetáris védelmet és az emberiség nagy projektjeit szolgálja.
Mi mindannyian egy még soha nem volt történelmi átalakulás előtt állunk. Kapaszkodjatok a kalapotokba!”

Benjamin Fulford 
Forrás eredeti nyelven 

By awakeningtheworld • Kategória: ConspiracyFEMAFulford

Összeesküvésből valóság lett – Az állampolgár az ellenség

Összeesküvés-elméletből nagyon hamar valóság lett! Ezreket tartóztatnak le, mert tiltakoznak a koorporáló cégek és bankok kizsákmányolása ellen…, halálos könnygázzal” lövik szét a tüntetőket Egyiptomban, Európa hamarosan utcára vonul…Az USA viszont lép…
Arrest Americans
Jövő héten szavaz az amerikai szenátus arról a titokban elkészült törvényjavaslatról, melylehetővé teszi ezután, hogy a hadsereg állampolgárokat internálhasson mindenféle vádemelés vagy tárgyalás nélkül. 
A tervezet a mostani és mindenkori elnöknek jogot ad arra, hogy az USA teljes területén – mintha harcmező (“battlefield”) lenne hadsereget vegyen igénybe és civileket – akár saját kertjükbenletartóztathassanak mindenféle előzetes eljárás nélkül. (írja a washingtoni választási iroda egyik képviselője).
Ha minden igaz, hétfőn döntenek arról az un.Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényjavaslatról, melytörvénybe mondja a határozatlan idejű fogva tartástmely a Patriot Act és 9/11 után eddig csak terroristagyanús személyekre volt alkalmazható.Ezután bárkire. 
Most már csak a mesevilágban élők nem fogadják el, hogy mire is kellett az USA-nak a 9/11 támadássorozat saját maga ellen. Látjuk az USA háborúit és világháborús készülődését és látjuk hogyan vette el a szabadságjogokat és mire készül még belföldön. 
Nem, ez nem valami összeesküvés-elmélet, hanem a jelen !Lehet, hogy eddig az volt, de a szemünk láttára válik valósággá, amiről Alex Jones beszél folyamatosan az Infowars.com-on és amiről nyáron írt a Világ Helyzete. 

A forgatókönyvről már többször is írtunk… Legyen szó az “Angol-Szász Misszió”-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik.
Az a 800 
FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet. 
(FEMACamp – American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State – Rendőrállam a 21.Században)
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min
Sőt ha megnézzük a jelenlegi világpolitikai lejtmenetet, 
a hirtelen ellenséggé váló Kelet… oroszok, kínaiak internálása is azonnal megkezdődhet ezekbe a táborokba, ahogy megtették már ezt a japánokkal is. Csak most sokkal nagyobb méretekben gondolkodnak az Irányítók.(“FEMA koncentrációs táborok készen” dokumentum)

Szintén mai hír, hogy brit külügyi szakértők is arra figyelmeztették James Cameron-t, hogylázongásokra kell felkészülni hamarosan az EU-ban is – Főleg Olaszországban és Spanyolországban először, amikor összeomlik az Euró.A kormányuk azon alapozva tervez, hogyaz Euró összeomlása már nem “igen vagy nem”, hanem “mikor” kérdése. “Az a mi érdekünk, hogy kijátszanak minden időt, amit lehet, mert annál több időnk marad felkészülni” - mondta a miniszter.
Ezzel párhuzamosan zajlik az európai államok szuverenitása feletti hatalomátvétel. És ahogy írják: “Bankárok ragadták meg Európát…a Goldman Sachs vette át”.  

Szemernyi kétségünk sincs már efelől, hiszen nyíltan csinálják. Mindegy, hogy olasz, görög vagy magyar miniszterelnökről van szó. Elég csak a mostani Moody’s leminősítésre gondolni, mely Warren Buffet milliárdos befektetési vállalata egyébként. Mi pedig egy zseton vagyunk a nagy “Illuminopoly” táblán, amin forintgyengítéssel milliárdos hasznokat lehet realizálni naponta… Lengyelország felminősítésre számított mellesleg, mert olyan jók a mutatói, de ők is le lettek degradálva… 
Cél a nemzetállamok megölése és a nemzeti érdekek felszámolása! Semmi nem véletlenül történik!
Nagyon jól tudják az adott ország közvéleményét is manipulálni. Mindenhol ezt tapasztaljuk…: összeroppantják, a gazdaságokat adóssággalmeggyengítik valutákat spekulációkkal /az amúgy is (deviza)hiteleket nyögő nemzeteknek ez a méreginjekció/ és az elégedetlen tömegek elégedetlenségeként - akiknek fogalmuk sincs a háttérben zajló folyamatokról – a saját polgárok viszik majd be a kegyelemdöfést az általuk megválasztott kormányoknak. 
A problémamegoldás már automatikus: azt a választ adják majd, hogy külső segítségre van szükség, aki pont valami uniós biztos vagy világbanki vezér lesz természetesen.
Szépen lassan” ők állnak majd az államok élénaz elégedetlenkedő embereket a hadsereggé formálódó rendőrség fogja világszerte egy elnyomó rendszer gépezeteként beterelni a VILÁGKORMÁNY irányítása alatt álló államba, ahol mindenki engedelmeskedik, nincs nemzet, nincs készpénz, nincs vallás és hamarosan család sem. Mindenki megkapja a kis RFID azonosító chipjét a bőre alá, melyek gyártása már most is zajlik VeriChip néven…

De nem kell izgulni, ez nem fog már mindenkire vonatkozni és nem is érint mindenkit!
Csak azt a maradék kb.1 milliárd embert.
.amit célul tűztek ki a Georgia-i Tanúköveken…akik túlélik AZT, aminek előkészítése szintén a szemünk előtt zajlik!

Ja, hogy hová tűnik a 6milliárd ??? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom…. Bár Ők amúgy is 500milliót írtak azokra a kövekre, úgyhogy még örüljünk…

És bocsánat, ha kicsit cinikus voltam…

By awakeningtheworld • Kategória: 2012ConspiracyFEMAIlluminati

Egybeesés? YU55 Aszteroida + Soha nem volt katasztrófa-riadó az USA-ban + UNESCO Cunami-riadó


Újabb furcsa egybeesések lesznek a jövő héten. Két jelentős dátum is közeleg: 
11/9/11 és 11/11/11
Mint korábban már volt arról szó, várhatóan 2011. november 8-án érkezik a YU55 nevű aszteroida és közvetlen Földközelben fog elhúzni (ahogy ezen az animáción jól látszik).
 / aster (2005 YU55-öt 2005. december 28-án fedezték föl az arizonai Tucson állomáson. Azóta megállapítást nyert, hogy az aszteroida 400 méteres, ezzel ez a legnagyobb azonosított objektumami 2028-ig a Föld közelébe kerül. Jelenlegi helyzetét megnézhetitek a NASA-nál itt! A gömbhöz hasonló alakú kisbolygó november 8-án kerül Földünkhöz legközelebb UT szerint 23:28-kor. (Sajnos távcsöves megfigyelésére nem lesz lehetőségünk, közelsége a tudomány számára azonban hatalmas lehetőség, ugyanis a földi radarok olyan felbontású képeket lesznek képesek készíteni, amire eddig nem volt alkalom. A 20 órás forgási idejű objektumról november 3-11 között folyamatosan rögzít adatokat a Goldstone radar.) 
Még több infót találtok a Space.com oldalán.

Na ennyi volt a hivatalos bla-bla. Nem foglalkoznék vele, ha nem kaptam volna érdekes infókat.
A TÉNYEK: 
1. November 8-9. – YU55 Aszteroida érkezése (NASA)
2. November 9-10. – A történelem első teljes katasztrófa-riadója az USA egész területére.
3. November 9-10.Az UNESCO az egész Csendes-óceán térségére kiterjedő szökőár-riadót tart.

Részletek: Az amerikai katasztrófavédelem (FEMA) az egész USA területére kiterjedő teljes riadókészültséget tart 2011. november 9-én. Fényes nappal, csúcsidőben várható a riadó, mindenki értesülni fog a figyelmeztetésről.
Az oldalukon látható, hogy 
június 9-én került ki a tervezet (FEMA, FCC Announce Nationwide Test Of The Emergency Alert System).
Beleolvasva láthatjátok, hogy országos szinten földi és műholdas rádiók, TV-adók műsorát megszakítva 3percen keresztül riadó üzenetet fognak közvetíteni és első “bevetése lesz az EAS – Emergency Alert System-nek, melynek során az USA elnöke beszédet tud intézni azonnal az egész nemzethez. A NOAA, National Weather Service (Országos Időjárás Központ), kormányzók, állami és helyi védelmi hatóságok is részt vesznek a riadóban….
Fontos, hogy a lakosság készítsen túlélő-készletet és tudja, mit kell tenni.mondják.
Másnap, június 10-ére elkészít a NASA egy tájékoztató videót saját dolgozói részére, hogyan készüljenek fel egy bekövetkező geofizikai katasztrófára.
És egy érdekes dokumentumot is mutatok, ami csak hab a tortán: Ugyanazon a napon az UNESCO az egész Pacifikus térségre kiterjedő Tsunami (szökőár)-riadót tart Exercise Pacific Wave 11:  A Pacific-wide Tsunami Warning and Communication Exercise néven. A teljes PDF dokumentum letölthető itt. 

Persze ez csak belemagyarázás, de :
November 9th, 2011 =  11/9  or if you’re in Australia we’d write it as 9/11.

Ugye több kérdés is felmerül:
Miért ez az egész USA-ra kiterjesztett riadókészültség?
(hasonló riadó volt a légierő számára az ominózus 2001. 9/11-én)
- Létrehozta a kormányzat a Ready.gov oldalt. Felkészülni? De mire?
- A Nov.9-10-én tartott cunami-riadó miért kapta a “hullám 11″ nevet?  
Mert a nagy pacifikus hullám nov.11-ére várható ?
   
És még egy külön érdekesség, hogy az a nagy 11-11-11 dátum spirituális jelentőséggel bír, ugyanis ezen a napon (állítólag) galaktikus kapuk nyílnak meg, amikor a Föld teljesen belép a fotonövbe és létrejön egy dimenzióváltás, felemelkedés sokak számára.
Ennek jelei a 
furcsa, forrás nélküli hangok, amiket szerte a világban hallanak, a folyamatos földrengések, pólusok elmozdulása, ..megnövekedett UFO-tevékenység ésrengeteg embernél magasabb tudati szint megjelenése, testen kívüli élmények, érzékelés kiszélesedése magasabb frekvenciatartományokba...stb.
Bárkinek véleménye, gondolata, saját élménye vagy információja van, 
szívesen vesszük itt vagy Facebook-csoportunkban.
Kapcsolódó cikkek:

By awakeningtheworld • Kategória: 2012AWAKENINGConspiracyDenverFEMANASA
3

ENDGAME – Végjáték – A Világ leigázásának forgatókönyve (Alex Jones)

Akik ide látogatnak, biztos mindannyian láttátok már a WAKE UP CALL – Ébresztőfilm c. 2,5 órás alkotást, mely az átlag “birka” (Sheeple) gondolkodáson túlmutató információk megszerzésének egyik nagy lépése volt.Ennek a fontos tudásnak a megszerzésében további segítséget nyújthat Alex Jones Végjáték c. filmje.
Kik is a világ igazi irányítói? A demokratikusan és kevésbé demokratikusan hatalomra jutott kormányok, vagy egy árnyékkormány, ami a háttérből irányítja az eseményeket. A legtöbb ember szerint semmi esély nincs a második eshetőségre, hiszen még csak nem is hallottak soha a Bilderberg csoportról vagy más titkos társaságokról. El sem tudják képzelni, hogy olyan erők irányítsák a világot, amikről még csak nem is tudnak, és hogy egy viszonylag kis csoportnak olyan hatalma legyen, amivel befolyásolni tudja a világ nagy eseményeit.
Valóban sok ember tudta és közreműködése kell a világot meghatározó események lebonyolításához? Én nem hiszem.
Ebben a filmben Alex Jones fölvázolja a világot irányító elit történelmi útját, eszközeit és jövőbeni terveit.


By awakeningtheworld • Kategória: ConspiracyFEMAGlobalistákHatalomNew World OrderPénzPolice StateTruth
1

IDŐK VÉGE – Epizód #1 – Az elkövetkező hónapok történései – END OF TIME Episode 1

Ezt hallgasd végig és megérted! Minden benne van, amiről eddig szó volt!

A világméretű elégedetlenség és forradalom, ami előtt állunk, egy végjáték első epizódja. Az END OF TIME INFO-ban Joseph és Johnny ezeket a kérdéseket vitatják meg és megbeszélik miként viszi a világon egyre inkább eluralkodó káosz előre az elit világuralmi terveit. (magyar tolmácsolással)
A tüntetések, gazdasági problémák újabb háborúkat, majd a világkormány megalakítását és a NEW WORLD ORDER bevezetését készítik elő. 
Ezt akarják az irányítók is: egy új rendszert…és jelenleg minden nekik dolgozik. Az elégedetlenséget és felkeléseket maga az Elit okozta-szítja és támogatja is… 


Mára egyre nyilvánvalóbb, amit ez év júniusában előre jeleztem: olyan hónapok és évek előtt állunk, melyben felborul az eddig megszokott társadalmi berendezkedés. Milliók ébredtek és ébrednek rá naponta, hogy az amit a kormányok elhitettek velünk, az csak szemfényvesztés és valójában nem is létezik. Virtuális pénzek, nullák a számítógépen, egyértelmű gazdasági háborúk USA és Izrael irányításával. Mindez egy bankár-oligarchia által kiszipolyozott rabszolgaság és elnyomás keretein belül. Ezt tették az első és második Világháború előtt is, a hidegháború létrehozása idején is, és teszik változatlanul napjainkban, előkészítve valami sokkal nagyobbat és durvábbat, ami mindig is vezérelte céljaikat. Ha ezekről nem tudsz, kötelező megnézned a WAKE UP CALL (Ébresztőfilm) c. alkotást, mely mindent elmond, amik tények, a következtetést pedig Te magad fogod levonni és a Valóság megdöbbentő erejű sokként érhet.
DE ÉBREDJ RÁ, MI ZAJLIK MOST!
Mert hónapokon belül ez lesz a valóság!
Mi történik és mi fog történni? 
PROBLEM – REACTION – SOLUTION 
Ez a három tényező irányítja mindig az eseményeket és ez a manipulálás alapvető képlete! Kivétel nélkül mindig győz a hagyományosan gondolkodó embereken. De már nem mindenkin!
(Akik érteni szeretnék mélyebben és soha nem hallottak erről, javaslom David Icke videóit) Lényege:
1. PROBLEM : A rendszer maga okoz egy problémát, konfliktust, katasztrófát, terrortámadást, válságot…stb (pl. Lusitania elsüllyesztése, Pearl Harbor, Tonkin-incidens a Vietnami háború ürügyeként, mely soha nem történt meg…, iraki tömegpusztító fegyverek…stb.)
2. REACTION : A rendszertől a tömegek elvárják, hogy tegyen valamit, ez a reagálás mindig előre el van tervezve (lásd. Szeptember 11 után azonnal be is jelentette Bush Irak és Afganisztán megtámadását – anélkül, hogy bármi vizsgálat elkezdődött volna)
3 . SOLUTION A rendszertől az emberek megoldást várnak a helyzetre, amikor isaz irányítók előállnak azokkal a kártyákkal (a kezdettől meglévő forgatókönyvvel), amiket a fenti 2 epizód nélkül az emberek nem fogadtak volna el soha és ellenállásba ütközött volna. Így viszont szinte maguk kérik és bármit eltűrnek (pl. a fenti példát folytatva a Patriot Act törvény bevezetése (házkutatás nélkül a hírszerzés bárki lakásába bemehet akár a távollétemben is, bárkit őrizetbe vehet terrorizmus gyanújával és fogságban tarthat, lehallgathat, vallathat…stb….ez működik is…nézz utána). A repülőtereken bevezették a test-szkennert, teljes testi motozást nőkön és gyerekeken is….Ja hogy ezekről Te még nem hallottál, mert nem mondta az esti híradó ?..:)
A tiltakozások már nem nem csak #Occupy Wall Street szinten fognak zajlani, hanem egy szempillantás alatt világméretűvé válnak majd. 
Milliók lesznek az utcákon és onnantól 
VILÁGFORRADALOM lesz a neve már. Az “arab tavaszként” elindult elégedetlenségi hullám viharként söpör végig a bolygón és sajnos nagyon könnyen erőszakos cselekményekbe fog torkollni.A hatalom az elején mindent megtesz majd a tiltakozások visszaszorítására, de végül szabadjára engedi a végső összeomlást. Bekövetkezik a világgazdaság bedöntése és a globális világméretű krízis, mely nagyobb lesz az 1929-33-as válságnál.(2011.okt.08: A Bank Of England elnöke szerint minden idők legnagyobb pénzügyi válsága vár a világra).
A lázongókat és a rendszer ellenségeit a FEMA által épített 800 táborba internálják majd. (USA internáló FEMA táborok készen)
Ezalatt a tiltakozások leforrázására és a leálló gazdaság miatt kiesett bevételek pótlására a Szabadkőműves-Illuminati Elit megpróbál újabb háborút kirobbantani Izrael és Irán között, mégpedig olyan szinten, hogy abba az USA is be tudjon kapcsolódni. Ezzel lángba borítják a Közel-Keletet és csak remélni tudjuk, nem fog világháborúvá szélesedni. (a történelemben eddig mindig sikerrel jártak sajnos…).
A háború közben vagy után megjelenik a Bibliában is megjósolt “megmentő”, aki nem az lesz, aminek látszik. Sokkal erősebben és ellenőrzöttebben kell a maradék emberiséget koordában tartani, hogy ez a nagy pusztulás soha többet ne következhessen be. Népszerűsége fenntartására szétosztja majd a “vagyont” és az emberek elégedettek lesznek az új rendszerben. A vásárláshoz és gyakorlatilag mindenhez csak a “fenevad bélyegével” lehet majd hozzájutni. Ehhez kell majd egy világkormány, mely mindent irányít és lát. Így válik majd megvalósíthatóvá “a mindenkiben lesz egy chip” dolog és a pénz nélküli társadalom.
Egyedüli dolog, amiben bízhatunk, hogy jelentős emberi rétegek vannak már ébren, akik a világ jobbításán dolgoznak és rengeteg szeretet-energiát állítanak elő! Szerencsére a sötét erők is megosztottak.
A felszín mögött (vagy inkább, hogy hiteles legyek, a felszín alatt a háború már tart.) Mivel sokaknak hajmeresztő, amiket megtudunk, erről csak annyit mondanék, hogy augusztusban az USA két hatalmas földalatti bázisát semmisítették meg valamilyen “idegen” technológiával. A bázisokban minden miszlikekre esett szét és a robbanások okozták a szokatlan erős földrengéseket Virginia és Colorado államban (Kép)

/
Amikor először végighallgattam angolul Benjamin Fulford beszámolóját, alig akartam elhinni. De az azóta előkerült információ morzsákból teljesebb lett a kép. Viszont a kvantumfizika és ősi tudományok egyik legnagyobb tudósa,  David Wilcock honlapján is megjelent ez a hír és a Benjamin Fulforddal készült interjú (aki állítólag megbízható bennfentes forrásnak számít, valamiféle hírvivője a jó szándékú titkos csoportoknak), amiben azt állítja, hogy az augusztus 22-i coloradói és 23-i virginiai földrengések igazából hatalmas földalatti robbanások voltak, melyek nagy mélységben lévő, titkos földalatti bázisokon történtek. Wilcock állítása szerint további magas rangú források is megerősítették ezt./
A most megtámadott két bázis fontos csomópont volt. A CIA mostanában költözik át Denverbe (Colorado államba) Virginiából, talán ezt akarták lehetetlenné tenni a támadók (ki tudja miket szállítanak át a föld alatt), mert pont ezeken a helyeken voltak a rengések. Sokan mondják, hogy felkészülnek valamire, mert nincs sok értelme a költözésnek.Földalatti bázisok és alagutak az USA nyugati részén (Kép) Az első hírek nukleáris robbanásokról szóltak, melyet egy hivatalos orosz forrás is megerősített (!). Az újabb hírek szerint a bázisok pusztulását egy hihetetlenül hatékony és fejlett fegyver okozta, melynek hatására pillanatok alatt hússzorosára emelkedett a légnyomás a komplexumban, ami aztán mindent apró darabokra zúzott. Ezt az a tény is megerősíti, hogy bennfentesek szerint nem érzékeltek radioaktivitást ezeken a helyeken.
Nekem 
ismerősöm is van Denver mellett, aki folyamatosan informál a Denver környékén folyó dolgokról. Nagyon sokat tud, mivel az Ő nagyapja is a szabadkőművesek tagja volt. Tudjuk, hogy az USA legnagyobb és legrémisztőbb repülőtere alatt van az Illuminati egyik fontos földalatti városa és bázisa, ezért is örülök ennek a kapcsolatnak. 
A héten írta, hogy eddig is zajlottak furcsa dolgok és megmagyarázhatatlan jelenségek, de az elmúlt hónapokban eszméletlen sok katonai vadászgép és hadműveleti mozgás, sőt UFO-jelenség tapasztalható.
A legfontosabb információkat itt is megosztom, de főleg a Facebook csoportban, ahol a világ jobbításán dolgozunk a tudásunk egyesítésével és az információk átadásával.
A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más csak ILLÚZIÓ”
(David Icke)

By awakeningtheworld • Kategória: AWAKENINGConspiracyFEMA
1

USA Internáló FEMA táborok készen



Camp FEMA: American Lockdown – FULL MOVIE –86 min

A jelenlegi törvényi szabályozás lehetővé teszi állampolgárok internáló táborokba szállítását felkelés, civil engedetlenség esetén….Bevezették a köztudatba a “domestic terrorist” kifejezést, amely minden olyan másként gondolkodót, emberi jogokért harcolót, “lázítót” szélsőségesnek ítél meg, aki a fennálló politikai RENDSZERt kritizálja, támadja…. 



By awakeningtheworld • Kategória: ConspiracyFEMAGlobalistákHatalomNew World OrderPénzPolice StateTruth

Something Big, Something Huge will happen ! Keep Safe

WARNING for READERS FROM the U.S. : MASSIVE EARTHQUAKES WILL SHOCKING SOON THE WHOLE PACIFIC AREA FROM ALASKA TO CALIFORNIA! JUST PREPARE AND KEEP INFORMING PEOPLE…not a joke.
EZT MOST EGY NAGYON KOMOLY ÉS VÉSZJEZŐ BEJEGYZÉSNEK SZÁNOM! TÉNYEKET MONDOK CÍMSZAVAKBAN, AMINEK NÉZZ UTÁNA TE IS!
Nos emberek, akik ismernek, tudják, hogy nem szoktam hülyeségeket beszélni. Ezért most nagyon őszintén és komolyan szeretném mondani, szólni figyelmeztetni….:
VALAMI NAGYON KOMOLY, VALAMI NAGYON DURVA FOG IDÉN ŐSSZEL TÖRTÉNNI. A 2012-es tudati váltást valami meg fogja még előzni…..
Az emberek jelentős része nem figyeli, nem is látja a jeleket…vagy egyáltalán nincs információja ezekről a dolgokról. Akik viszont ezzel foglalkoznak, azok látják, tudják és kétségbeesetten próbálnak informálni mindenkit, akit csak tudnak.
A TV-ből ezekről semmit nem fogtok hallani !!!

Comet Elenin Forecast for 9/2011 to 1/2012 and the Hopi Blue Sta




A lényeg, hogy gondolkozzatok! És lássatok, ne csak nézzetek ki a fejetekből! Mert jelek vannak százával: 
Az elmúlt pár évben az USA csillagászati összegeket költött el úgy, mintha már úgysem számítana….(percenként 3millió dollárt)…Vajon mire?
– 
Leállították véglegesen az űrsiklók repülését. Miért?
– 
USA és az oroszok versenyben fejlesztik Kínával együtt a csillagháborús fegyvereket és tesztelik is a bolygón rendesen HAARPDARPA rakéták, elektromágneses fegyverek…..időjárást és földrengéseket irányítanak….
- A héten is olyan helyeken volt nagy erejű földrengés, ahol 100éve meg sem rezdült a föld… 
Már rezeg az egész pacifikus térség, pedig még csak közelítünk az esemény felé….
A dollárnak gyakorlatilag VÉGE van, befellegzett, értéktelen.azon a napon tuja meg majd mindenki, amikor hirtelen sokan fogják ezt észrevenni.A Pentagon gazdasági hadviselésre készül.
Ezen a videón láthatod, mi fog történni, amikor bedől a dollár, gyakorlatilag bármelyik nap bekövetkezhet, de valószínűleg más eseményekkel összehangolt és jól-irányított akció lesz! 


The Day the Dollar Died - Scenario from the Future


- Az USA-ban 800 új internáló, befogadó tábor épült FEMA és FUSION CENTER név alatt, vagy Residence Area néven, ami szerintük arra szolgál majd, hogy megvédje a bentlakókat. Csak egy kérdésre nem tudnak sehogy sem felelni, hogy akkor a többszörös biztonsági szögesdrót kerítések miért befelé hajlanak??? Hogy onnan senki ne juthasson ki?…No Comment…
Több tízezer katona határokon belüli bevetésére készül a Pentagon….
 Rendkívüli módon felerősödött az UFO – tevékenység a Földönteljesen nyíltan és sokkal nagyobb számban mutatják meg magukat….amivel párhuzamosan folyik egy ún. DISCLOSURE folyamat, azaz a NASA és a Vatikán(!!!) is egyre többet és nyíltan foglalkozik a témával és nemhogy nem cáfolja már egyáltalán a létezésüket, mint eddig, hanem számos esetben komoly szakértők, politikusok, vatikáni papok !!! és a főáramú média (CNN, Fox, BBC) beszélnek egy földönkívüli invázió lehetőségéről…..
Tudósok is elkezdtek idegeskedni és foglalkozni az ELENIN nevű valami közeledésével (szándékosan nem írok üstököst, mert egyelőre fogalmuk sincs, hogy az-e), aminek furcsa egybeesései (2011. szeptember 26) vannak nagy erejű földrengésekkel és nagyon bizonytalan a pályája, ráadásul a YU55 nevű aszteroidával vészesen közel kerülnek a Földhöz.
- És még mindig felmerül, hogy 
valami van a Planet X, Nibiru, nevezzük akárminek létezésébenés igenis okoz anomáliákat, hiszen a tudósok is észlelik, hogy valami van…csak az anomáliák konkrét okát nem merik vagy nem tudják kimondani….
– Józan kérdés…:Szerintetek, ha tudnák, hogy valami súlyos fog történni, bejelentenék és tudatnák mindenkivel? A választ belül Te is tudod sajnos….
És van egy nagyon fontos dolog: amire aztán csak nagyon kevesen gondolnak: mivel jelenleg a világ irányítóinak jelentős része cionista (Izrael) (aki nem tudja mi az nézzen utána…) hatalmi erő…egy sorsdöntő történelmi esemény lesz 2011. szeptember 20-án: Az ENSZ közgyűlése végre szavazni fog a Palesztín állam felállításáról és elismeréséről. Izrael ebbe biztos, hogy semmi szín alatt nem megy bele. És hogy mit fog tenni nagy testvérével az USA-val karöltve?..a történelmet ismerve újabb konfliktust előidézni valahol a világban, mely eltereli a figyelmet erről….
SZÓVAL JELEK VANNAK….”MINDENKI” ÉRZI, aki a világgal globálisan és teljes nyitottsággal foglalkozik. Csak a hangjukat kevesek hallják meg..de az a kevés legalább fel tud készülni… Bár tenni mi sem tudunk sokat!
Csak marad a mondásGOD BLESS YOU! KEEP SAFE! 


Category Halálipar

Halálos tévedés – egy iparág amit Haláliparnak neveznek. De miért is ?

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1″; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
Érezte már, hogy ön egyszer vidám, jókedvű…máskor meg szomorú ? Változékony a hangulata? – Akkor ön bipoláris !”
Izgága a gyermeke és alig bír egy helyben maradni?
Akkor az ön gyermeke túlmozgásos, hiperaktív…stb.”
Ilyen és ehhez hasonló hirdetésekkel  bombázzák reklámokban az embereket (főleg az angolszász államokban). Újabb és újabb tüneteket találnak ki bizonyos körök, akik újabb és újabb gyógyszereket írnak fel titkolt vagy nyilvánvaló mellékhatásokkal, majd azokra még újabb szerekkel állnak elő és innentől az áldozat számára nincs menekvés. 


A következő témát azért osztom meg veletek, mert ez is a valósághoz tartozik és nagyon sok eset mögött, amikor érthetetlen, napi szinten előforduló gyilkosságokról,öngyilkosságokról, amerikai iskolákban elkövetettlövöldözésekről hallunk, egy dolgot nem igazán szokott emlegetni a média:
vajon mi történt az illetővel az azt megelőző hetekben, napokban? 
Nagyon sok esetben hallunk ilyet: már pszichiátriai kezelés alatt állt az elkövető vagy voltak ilyen problémái. A laikus néző erre csak legyint és annyit mond:
- Ja akkor már korábban sem volt normális….”
Az eseteket megvizsgálva viszont sokszor kiderül, hogy az OK és OKOZAT helye pont ennek az ellentéte:
- Mindaddig normális volt az illető, míg el nem kezdte szedni ennek az iparágnak a termékeit.
Halálos tévedés – Matthew és szüleinek története
Matthew felszabadult, vidám gyerek volt, mindig mosolygott. Szeretett élni, soha nem hagyta el magát, sportolt, jó személyes kapcsolatokkal rendelkezett. Olyan volt 18 éves korára, mint bármely más átlagos fiatal srác….
Egy időben rosszul aludt, rosszakat álmodott, szülei úgy gondolták hátha külső segítség majd segít, ezért elvitték egy pszichiáterhez, aki 15 perc beszélgetés után egy “Lexapronevű “gyógyszer” kipróbálását javasolta.
Hamarosan Matt senkivel nem akart már beszélni, teljesen bezárkózott és nemsokkal rá leugrott a mélybe, öngyilkos lett. 


Egy anya és szülők története, akik rávilágítanak egy halálos összeesküvésre, egy üzletre, mely gátlástalan, a profit tartja életben és tudománynak állítja be magát, bár soha senkit nem gyógyított még meg ….
Az elhalálozások, öngyilkosságok, születési rendellenességek és súlyos káros hatások hátborzongató statisztikái mögött ott húzódik a világszintű gyógyszerezési járvány emberi oldala – azok személyes története a veszteségeikről és azok bátorsága, akik a valódi árat megfizették. 


Amint meghallja, hogy nyolc bátor anya, a családjaik, egészségügyi szakértők, tanácsadók és orvosok mit gondolnak erről az egészről, egy dologról meg lesz győződve.. :
 A pszichiáterek HALÁLOSAN TÉVEDNEK.

Na és kik követik el ezt a halálos tévedést , hát persze , hogy a zsidók a vezető zsidó pszichiáterek kik arculatot adnak az egész haláliparnak . Ne én mondjam ki az ítéletet alkosd meg magadban , és ha ez úgy van ahogy számitok rá , ez ellen fel kéne lépni. Mert bizony hazánkban is így folyik ez a rettenetes dolog . Hogy nem beszélünk róla attól még több ezer embert ölnek meg évente ezek a gyilkosok. És természetesen ide besegítenek a Pintér -féle gyilkosság BT emberei is . Hisz ők így szervezett keretek között gyilkolhatják a kiszemelt áldozatokat , az ellenlábasokat , hogy ne jelentsenek többé gondot . Hát így működik nálunk is a maffia a politikai maffia , mert a legnagyobb összefonódás alakult ki a hatalom és a köztörvényes bandák között. Gyilkolnak is rendesen a Rákosi ÁVH – t is megszégyenitve gyilkolnak, igaz most már nem darálják le az embereket .


HALÁLOS TÉVEDÉS 1/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 2/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 3/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 4/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 5/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 6/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 7/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys

HALÁLOS TÉVEDÉS 8/8 -Hogyan képesek a pszichiátriai gyógys



Pszichiátria - A halálipar (HUN)



A pszichiátria igazi arca



A RETTEGÉS KORA - A pszichiátria rémuralma - (Teljes film)



Ritka történelmi és jelenkori felvételeken keresztül, valamint több mint 160 orvossal, ügyvéddel, pedagógussal, túlélővel és a mentális egészség területének és visszaéléseinek szakértőjével készített interjúkon keresztül ez a megdöbbentő dokumentumfilm fényt derít a brutális áltudományra és multimilliárd dolláros átverésre, ami a pszichiátria.
Úgy gondoljuk, joga van ismerni a rideg, kemény tényeket a pszichiátriáról, művelőiről és arról a fenyegetésről, amelyet gyermekeinkre jelentenek. Ismerje meg az igazságot – nézze meg ezt a filmet.
 PSZICHIÁTRIA – A HALÁLIPAR 
és a többi film ezt tükrözi




Így már méltán mondhatjuk azt , hogy az élet a halál véletlen elkerűlése, hisz mindaz amit itt felsoroltunk bizony azt bizonyítja , hogy ez így van . 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése