2020. január 12., vasárnap












A csendes don holokausztja







A pusztítás vetőmagvai.




F. William Engdahl: Lehet-e béke egy génmanipulált élelemmel teli világban?
(Kan es in einer Welt mit 'Gen-Food' Frieden geben?)
Az alábbi cikk a szerző könyvének előfutáraként jelent meg, melynek címe:
A pusztítás vetőmagvai. A genocídium geopolitikája. A cikk eltűnt az eredeti helyéről. Szerencsére megvolt elmentve, így közzé tudom tenni. 


"Az erkölcs bátorsága" (Mut zur Ethik) XIII. kongresszusán, melyet az idén tartottak Feldkirchben, William F. Engdahl, publicista és író bemutatta a legújabb könyvét. Ennek címe: "A pusztítás vetőmagvai. A genocídium geopolitikája". (Horvátországban már a bestseller lista első helyén áll; rövidesen megjelenik német és angol nyelven.) A génkezelt élelem és a béke közötti összefüggésről tartott riasztó beszámolója fontos hozzájárulás volt a kongresszus idei témájához: "Mi kell ahhoz, hogy békésebb legyen a világ?" A végkövetkeztetése: Nem lesz béke, ha nem sikerül tényleges érvényt szerezni a genocídiumra vonatkozó nemzetközi törvénynek.

A cím, amelyet választottam, némelyek számára talán különösnek tűnik. De biztosíthatom önöket, hogy az minden csak éppen nem különös. Tekintettel arra, ami ma a genetikailag módosított organizmusoknak (élő szervezeteknek) - rövidítve GMO-nak nevezik őket - az egész emberi táplálkozási láncban való tömeges elterjesztése miatt kockán forog, egy előre beprogramozott hadiállapottal számolhatunk, amennyiben nem cselekszünk gyorsan, és nem változtatunk a helyzeten. Szeretném az új könyvem (Seeds of Destruction: The Geopolitics of Geneocide; - Die Saat der Zerstörung: Die Geopolitik des Genozids; - A pusztítás vetőmagjai. A genocídium geopolitikája) néhány vonatkozásával megvilágítani, hogy ezen mit értsünk.

Ha a mércét a nürnbergi perekhez igazítjuk, akkor a génkezelt gabonaféléknek és a GMO-élelemnek az egész világon való elterjesztését az "emberiség elleni bűntettek" közé sorolhatjuk, és oda is kell sorolnunk. Mindaddig, amíg ennek a problémakörnek az igazi természetét tudomásul nem vesszük, semmiféle béke nem lehetséges, a legkevésbé pedig egy igazságos béke minden nép számára.

Ebben az összefüggésben a leglényegesebb a genocídiumnak (a népirtásnak) a kérdése. Idézek az Egyesült Nemzetek 1948-as, "a népirtás bűntettének megelőzéséről és megbüntetéséről" szóló egyezményéből. Ennek II. cikke meghatározza a népirtás fogalmát: "A jelen egyezmény népirtáson a következő cselekmények valamelyikének, valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges megsemmisítésének szándékával való elkövetését érti:

a) a csoport tagjainak megölése;

b) a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelem okozása;

c) a csoportra olyan életfeltételek szándékos ráerőszakolása, amelyeknek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának előidézése;

d) olyan intézkedések elrendelése, amelyek a csoporton belüli születések meggátolására irányulnak."

A III. cikk így szól: "Büntetendők a következő cselekmények:

a) a népirtás;

b) a népirtás elkövetésére irányuló összeesküvés; (...)

e) a népirtásban való bűnrészesség."

A IV. cikk pedig: "Büntetendők mindazok a személyek, akik népirtást vagy a III. cikkben felsorolt más cselekményt elkövetnek, függetlenül attól, hogy ezek államvezetők, közhivatalnokok vagy magánszemélyek."

A génmanipulált szervezetek felhasználásával kapcsolatos három esettel szeretném szemléltetni, miért kell követelnünk a genocídiumra vonatkozó nemzetközi törvények betartását. Pert kell indítanunk olyan kormányok, tudományos kutatók és magánvállalkozók ellen, amelyek részt vesznek a GMO-mezőgazdaságnak a lakosságunkra tukmálásában. Az első példa az iraki GMO-gabonára vonatkozik. Ezután feltárom, hogyan rohanták le Argentínát GMO-növényekkel, végül egy kis San Diego-i biotechnológia-céggel foglalkozom.
Irak megkapja az amerikai "demokrácia magját"

"Mi azért vagyunk Irakban, hogy elvessük a demokrácia magvait, hogy az ott gyarapodjon, és elterjedjen az önkényuralmi rendszerek egész területén." (George W. Bush)

Amikor George Bush a "demokrácia magvainak" elvetéséről beszélt, csak kevesen gondoltak arra, hogy ő ezen a Monsanto vetőmagját értette. Irak amerikai megszállását követően, 2003 májusában, Paul Bremer III., Henry Kissinger hajdani munkatársa, az Ideiglenes Koalíciós Hatóság (Coalition Provisional Authority - CPA) igazgatója lett. Bremer felügyeletet gyakorolt az ország egész területén, és mindig jelentést tett Donald Rumsfeldnek. 2004 áprilisában Bremer 100 új, hosszú távon kötelező érvényű törvényt bocsátott ki, hogy Irakot ellenőrzés alatt tartsa. Az Egyesült Államok által elrendelt törvények - vagy ahogy nevezték őket: rendeletek - azt voltak hivatva biztosítani, hogy Irak újjáépített gazdasága a "szabad piac" kedvenc amerikai modelljének új kiadása legyen. "A terv az, hogy belőle egy teljesen szabad piacot csináljunk" mondta a USAID-nál (US Agency for International Developement - az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala) Irak Újjáépítése Irodájának egyik szóvivője.
A 81. számú rendelet

Bremer rendeleteinek egyike a 81. számú: "A szabadalmakra, az ipari formatervezésre, a titkos információkra, az integrált áramkörökre és a növényfajtákra vonatkozó törvény".

E rendelet bizonyos növényfajtákra vonatkozó szabadalmak birtokosainak, hatalmas külföldi multinacionális cégeknek, húsz évre kizárólagos jogot adott arra, hogy vetőmagvaikat az iraki mezőgazdaságban használják. A védett növényfajták genetikailag módosított élő szervezetek (GMO) voltak.

Az irakiak már 8000 évvel Krisztus előtt foglalkoztak mezőgazdasággal, és csaknem minden búzafajt és búzafajtát létrehoztak, melyeket ma a földön termesztenek. Egy olyan rendszerben dolgoztak, amelyben a vetőmagot megőrizték, abból vetettek, és az idők folyamán természetes ellenállóképességgel bíró hibrideket nyertek. A 81-es rendelet értelmében ma mindez gyakorlatilag törvénytelen. Az irakiak ezekből az értékes természetes vetőmagfajtákból sok esztendő óta mintákat őriztek egy Abu Graibban levő vetőmag-bankban. Az Egyesült Államok megszállása idején ez a rendkívül értékes vetőmag-bank eltűnt.

Az Ideiglenes Koalíciós Hatóság (CPA) 81. számú rendelete Irak jövőbeni táplálását globális multinacionális magáncégekre bízta. A 81-es rendelet részleteit Paul Bremernek a Monsanto-konszern írta meg, amely a világ egyik vezető GMO-vetőmag- és GMO-gabona-szállítója.
Nincs vetőmag a vetéshez

A háborút követően az iraki parasztok arra kényszerültek, hogy vetőmagért az állami mezőgazdasági minisztériumhoz forduljanak. A 81-es rendelet állítólagos célja az volt, hogy "jóminőségű vetőmagot biztosítson Irak számára és támogassa az ország belépését a WTO-ba" (a Kereskedelmi Világszervezetbe). Hogy mi a "jó minőség", azt a megszálló hatóság határozta meg. Mihelyt a 81-es rendeletet kibocsátották, a USAID megkezdte több ezer tonna Amerikából származó "igazoltan kiváló minőségű búzavetőmag" szállítását, amelyet szubvencionáltak, és a mezőgazdasági minisztérium eleinte csaknem ingyen osztotta ki a kétségbeesett iraki parasztoknak. A USAID független tudósoktól megtagadta az engedélyt annak a megvizsgálására, hogy vajon nem GMO-vetőmagról van-e szó.

A 81-es rendelet célja egy új iraki vetőmagpiac létesítése volt, ahol a nemzetközi konszernek az ő - génmódosított - vetőmagjaikat eladhatják, és amelyet a földművelők minden idényben ismételten meg kellett vásároljanak. A régi iraki törvények tiltották, hogy biológiai nyersanyagok magántulajdonban legyenek. Az új, az Egyesült Államok által kikényszerített szabványtörvény a vetőmagokra vonatkozó monopóliumok jogának rendszerét vezette be.
"Adjatok nekik főtt tésztát, hadd egyenek!"

Irak számára hatféle búzavetőmagot kellett előállítani. Ezek közül a parasztok három olyat kell használjanak, melyek terméséből csak tésztát lehet készíteni. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok segítségével 2004 után Irakban termesztett a búzának az 50%-át exportra szánták, mert a tészta az iraki táplálkozási szokásoktól idegen étel.

Amikor 2004 tavaszán a 81. számú rendeletet Bremer Ideiglenes Hatósága kihirdette, a fiatal radikális pap, Moqtada al Sadr hívei tiltakoztak az al Hawza című lapnak az amerikai katonai rendőrség által történt betiltása ellen. Az Ideiglenes Hatóság azzal vádolta a lapot, hogy "hamis cikkeket" közölt, amelyek "erőszakos cselekmények valódi veszélyét" idézhetik fel. A példaként idézett cikk állítása szerint Bremer "politikája arra irányul, hogy éhezni hagyja az iraki népet, így az embereket a mindennapi kenyerük gondja foglalja le, és ne legyen alkalmuk politikai és egyéni szabadságukat követelni".
"Don't cry for me, Argentina"(3)

Egyetlen ország mezőgazdasága sem élt meg olyan radikális átalakítást, mint Argentínáé.

A hetvenes években Argentínának figyelemreméltó életszínvonala volt. Mezőgazdasági rendszere sokoldalú volt, produktív, és főleg kis családi vállalkozásokból állt. Akkoriban az argentin marhahús olyan jó minőségű volt, hogy versenyre kelt a texasival. A gazdagon termő földeken a farmok oly nagy többlettermést értek el, hogy az jóval meghaladta a hazai élelmiszer-szükségletet. A mezőgazdaság nem igényelt állami támogatást, a farmerek adósságai pedig elenyészőek voltak. Mindez megváltozott a 80-as évek adósságválsága következtében.

1989-ben Carlos Menem elnökkel, idősb George Bush elnök és David Rockefeller közeli barátjával, az ország gazdasági tönkretételének újabb fázisághoz érkezett, amelynek lefolyásához hasonlót John Perkins írt le igen szemléletesen "Egy gazdasági bérgyilkos vallomásai" című könyvében. Azzal az indokkal, hogy az adósság megfizetéséhez szükség van a GMO-szójabab-kivitelre, Menem Argentína mezőgazdaságát egy exportot szolgáló új monokultúrává alakította.

1991-ben Argentína titkos kísérleti területté változott, ahol géntechnikailag átalakított növények mezőgazdasági termelésben való hasznosíthatóságát vizsgálták. Menem egy Biotechnológiai Tanácsadó Bizottságot hozott létre, hogy felülvigyázza a génkezelt kukorica-, napraforgó-, gyapot-, búza- és főleg szójababfajták szántóföldi kikísérletezésére szóló licencek kiadását. Arról, hogy ezek a GMO-növények vajon biztonságosak-e, sem a kormány, sem pedig a bizottság nem kezdeményezett nyilvános vitát. Egyébként génkezelt növényeket addig sehol nem termesztettek ilyen mennyiségben.

A Biotechnológia-Bizottság találkozói titkosak voltak, kutatási eredményeiket soha nem hozták nyilvánosságra. Külföldi transznacionális GMO-konszernek megbízásából tevékenykedtek. Nem meglepő, hogy a bizottság tagjait végül a Monsanto, a Syngenta és a Dow AgroSciences alkalmazta. 1996-ban Menem licencet adott a St. Louis-i (Missouri) Monsanto konszernnek, amely a génmanipulált szójababnak, ennek a világ mezőgazdasága számára stratégiailag fontos takarmánynak a legnagyobb előállítója.

Miután a GMO-szójabab-vetőmagot 1996-ban bevezették az argentin mezőgazdaságba, nagy külföldi cégek, mint a Cargill, a külföldi biztosító társaságok és konszernek, például a Seabord Corp. megkezdték az ettől kezdve (dollárban kifezezett értékben) potom áron kapható argentin termőföld tömeges felvásárlását. Argentína földjét a vetőmag óriási ipari termelőhelyévé alakították át.

A gazdasági válság következtében a bankok a legjobb termőföldek hektárjainak millióit bocsátották árverésre. Az egyedüli vásárlók, amelyek dollárt tudtak befektetni, külföldi társaságok vagy magánszemélyek voltak. A kisbirtokosoknak filléreket ajánlottak fel a földjükért; ha visszautasították, gyakran megfélemlítéssel vagy karhatalommal űzték el őket. 2001-ben az Adeco Agropecuria nevű argentínai vagyonkezelő társasága (holding company) révén Soros György New York-i milliárdos, hedgefond-spekuláns volt a legnagyobb földbirtokos Argentínában.

A profit növelése céljából kansasi mintára úgy készítettek elő hatalmas földterületeket, hogy az óriási mezőgazdasági gépeket a nap mind a huszonnégy órájában üzemeltetni tudják. A berendezést gyakran GPS-műholdak (GPS - Global Positioning System = Globális Helymeghatározó Rendszer) segítségével távirányították úgy, hogy a földművesnek egyetlen egyszer sem kellett a traktort vezetnie. A termelő családi gazdaságok alapján működő hajdani mezőgazdasági rendszert visszavetették egy újfeudális állapotba, melyben egy maroknyi latifundista stílusú, nagyhatalmú, reakciós, gazdag nagybirtokos uralkodik.

A génkezeltszója-forradalom tíz év alatt teljesen átalakította Argentínában a mezőgazdaságot. A 70-es években a szójabab semmilyen lényeges szerepet nem játszott az országban. 2004-ben, Monsanto nyolc ottani éve után, több mint 14 millió hektáron termesztették a génkezelt szójababot. Hatalmas gépekkel irtották ki az erdőket. A mezőgazdasági sokféleség a legrövidebb időn belül egy monokultúrának adta át a helyét.

Több mint egy évszázadon át az argentin szántóföldek, mindenekelőtt a pampák, kiterjedt kukorica- és búzatáblákból álltak, közöttük zöld legelőkkel, amelyeken marhacsordák legeltek. A talaj minőségének megőrzése érdekében a földművesek vetésforgót alkalmaztak, a gabonatermesztés után hagyták, hogy a föld füvet hajtson a marhák számára. A szójababtermesztéssel az ország egy monokultúrává változott, és mivel a szójabab fontos tápanyagokat von ki a talajból, a növények mind több műtrágyát igényelnek Monsantótól. A nagy hús- és tejtermelő gulyákat, amelyek évtizedeken át szabadon kóboroltak a legelőkön, most az Egyesült Államokban szokásos módon, szűk tömegtakarmányozott parcellákon karámokban tartják, hogy több helyet teremtsenek a jövedelmezőbb szójabab számára. Walter Pengue argentin agrárökológus, a génkezelt szójabab hatásainak szakértője, a várható helyzetről ezt mondta: "Ha ezt így folytatjuk, ez a föld talán már ötven év múlva egyáltalán semmit nem fog teremni."

A szójabab már 2004-ben az összes argentínai megművelt területeknek csaknem a felét, azaz 48%-át foglalta el, és ennek 97%-a Monsanto-féle génmanipulált szójabab volt. A tejtermelő szarvasmarhát tenyésztők száma 1988 és 2003 között a felére csökkent. Először történt, hogy tejet kellett importálni - meglehetősen magas áron Uruguayból. Mivel a szójababtermesztés százezreket űzött el a földjükről, a szegénység és a hiányos táplálkozás gyorsan terjedt.

Argentína 1970-ben még a világ legmagasabb életszínvonalú országai közé tartozott. Akkor a lakosságnak mintegy öt százaléka élt a szegénységi szint alatt. A szegények aránya 1998-ban elérte a 30%-ot, 2001-ben pedig már 51 % volt.

Az Argentínában régebben teljesen ismeretlen alultápláltság a becslések szerint 2003-ban a 37 milliós összlakosságnak már 11-17%-át érintette. Az államháztartás hiányaiból eredő mélyreható nemzetgazdasági válságok közepette az argentinoknak be kellett látniuk, hogy többé nem képesek a megélhetésüket - úgy, mint régebben - egy kis földdarabon biztosítani. Az ország földjét óriási szójatáblák borítják, amelyek az élethez szükséges gabonafélék termesztését megakadályozzák.

A feudális nagybirtokosok tevékenységüket az erdők tömeges letarolásával kezdték, hogy a tömegméretű szójatermelés számára helyet biztosítsanak. A földművelő közösségekkel egyszer csak közölték, hogy a földjük már valaki másnak a tulajdona. Ha vonakodtak önként távozni, fegyveres csoportok elrabolták a marháikat, felgyújtották a gabonájukat, és még további erőszakoskodással fenyegették meg őket. Néhány esztendő alatt több mint 300 000 (háromszázezer) kisbirtokost és farmert űztek el a földjéről.

Miután a GMO-szójabab-forradalom tönkretette a hagyományos mezőgazdasági termelést, az argentinok drámai változást tapasztaltak a hozzáférhető élelmiszerek terén. Az új szójabab-monokultúra révén a 2002-es gazdasági válság a lakosságot már reménytelenül kiszolgáltatott helyzetben találta. Mind többen éheztek az országban. A kormány az élelmiszerhiány miatt felkelésektől tartott, és a Monsanto, valamint az óriási szójabab-felvásárlók, mint a Cargill, a Nestlé és a Kraft Foods a "segítségére siettek" ebben a helyzetben. Noha a szójababot állati takarmányként termesztették, az éhezőknek jótékonykodva szójából készült ételeket osztottak, hogy előmozdítsák a nagyobb szójababfogyasztást.

Vidéken a szójabab-monokultúra következményei még szörnyűbbek voltak. A hagyományos földművelő közösségeket az óriási új szójababültetvények közelében súlyosan érintette a glifozátnak, a Monsanto Roundup Ready néven használt gyomirtó szerének repülőgépről való szórása. A Lom Senes-i földműveseknek, akik ott a saját szükségletükre különböző zöldségeket termesztettek, egész termése elpusztult, miután a szomszédos területeket Roundup Readyvel bepermetezték. Ez a szer minden növényt megöl, kivéve a különleges, génmanipulált Monsanto-növényeket, amelyek "gyomirtószer-rezisztensek".

Egy 2003-ban készült tanulmány kimutatta, hogy a permetezés hatása nem korlátozódik a termések elpusztítására. Az ott élőknek megdöglöttek a tyúkjaik, és más állataik is károsodtak, különösképp a lovak. A kiszórt gyom irtószer az embereknél súlyos rosszullétet, hasmenést, hányást és bőrkisebesedést okoz. Egyes jelentések GMO-szójaföldek közelében fejlődési rendellenességekkel született állatokról szólnak. Torzul fejlődött banánról és édesburgonyáról, hirtelen elpusztult halakkal teli tavakról is hallani. Földműves családok jelentik, hogy gyermekeik testén a közeli szójaföldek permetezése után különös foltokat találnak.
Egy spermaölő kukoricával teli üvegház

Egy Epicyte nevű kis biotechnológiai magáncég 2001 szeptemberében San Diegóban sajtókonferenciát tartott. Az Epicyte bejelentette, hogy sikeresen kifejlesztettek egy újabb GMO-gabonát - a fogamzásgátló kukoricát. Ehhez egy ritka sajátossággal, az immunális terméketlenséggel bíró nők szervezetéből antitesteket nyertek ki. Ezt követően izolálták a terméketlenségért felelős antitestek létrehozásában illetékes gént, és a géntechnika segítségével beépítették a közönséges kukoricába.

"Van egy üvegházunk tele kukoricával, amely spermiumok elleni antitesteket termel" - büszkélkedett Mitch Hein, az Epicyte elnöke.

Az Epicyte éppen akkor kötött egy kutatási és licencegyezményt a Dow Chemical nevű géntechnológiai óriáscéggel, amely hajdan a vietnámi háborúban alkalmazott Agent Orange lombtalanító szert gyártotta, és egyike a három génmanipulált vetőmagot termelő agrobusiness-óriásnak az Egyesült Államokban. Ennek a joint-venture-nek az a célja - ismertették -, hogy a gabonafélék génmanipulálásának a területén az Epicyte technológiai áttörését egyesítsék a Dow AgroScience erejével. Az Epicyte a Syngentával, a GMO-vetőmagvak területének svájci óriásával is együttműködésbe lépett. 2002 októberében a CBS-News hírül adta, hogy az Egyesült Államok mezőgazdasági minisztériuma is országszerte finanszírozott szántóföldi kísérleteket különböző növényekkel, amelyekből a gyógyszerészetben felhasználható anyagok nyerhetők, köztük az Epicyte spermaölőgabona-technológiáját is.

Az Epicyte úgy mutatta be spermaölő kukoricáját, mint egy hozzájárulást a világ "túlnépesedése" problémájának megoldásához. Feltételezhető, mondták, hogy azt már 2006-tól vagy 2007-től a kereskedelemben is forgalmazni fogják.

A sajtóértekezlet után az Epicyte "frontáttöréséről" többé nem esett szó. Magát a céget 2004 májusában átvette egy pitsborói (Észak-Karolina) biotechnikai magántársaság. Az Epicyte Pharmaceutical céget megvásárolta a Biolex. A tömegkommunikációban többet nem lehetett hallani a spermaölő kukorica kifejlesztéséről. A téma eltűnt a színről.

Jól értesült körökből azonban kiszivárgott, hogy a kutatás titkos alapokon tovább folyik, mivel a kukorica, amelynek a fogyasztása a férfiak spermáját terméketlenné teszi, robbanékony politikai jelentőséggel bírhat. A mexikói farmerek egyszer már fellázadtak a génmanipulált kukoricának Oaxacában, Mexikó kukoricatermelő kincseskamrájában történt tiltott forgalomba hozatala miatt. El lehet képzelni, milyen hatása lenne, ha megvizsgálnák a kukoricát, a legtöbb mexikói fő táplálékát, és kiderülne, hogy az Epicyte fogamzásgátló antitestjeit tartalmazza. "Kér az úr egy fogamzásgátló kukoricacsövet, vagy esetleg egy gyilkostortillát?" Vagy még egy tál kukoricapelyhet?

A terminátor-öngyilkosvetőmagtól a fogamzásgátló hatású génmanipulált kukoricáig jutás hamarosan világossá tette, hogy az Egyesült Államok nagyhatalmú elitkörei, elkötelezett neomalthusiánusok, miért választották elsődleges stratégiai céljukként a génmanipulált növényeknek a világ élelmezési láncaiba való bevezetését. Ezt az elitet nemcsak a Rockefeller és a Ford Foundation, valamint más, Amerika leggazdagabb családjainak magánvagyonával összefonódott alapítványok alkotják. Ide tartoznak még az Egyesült Államok Külügyminisztériuma, a Nemzetbiztonsági Tanács, az USA Mezőgazdasági Minisztériuma, továbbá a Nemzetközi Pénzügyi Alap (International Monetary Fund), a Világbank (World Bank) és az Egyesült Államok hivatalainak - beleértve az Egészségügyi Világszervezetet (WHO - World Health Organization) és az Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetet (FAO - Food and Agriculture Organization) - vezető körei is.

A népesség csökkentése és a génmanipulált növények ugyanannak az átfogó stratégiának a részei: drasztikusan leredukálni a világ lakosságát. Némelyek, mindenekelőtt a katolikus egyházhoz és annak vonzásköréhez tartozó emberek, valamint az Egyesült Államok és más országok kisebbségi szervezetei elég bátrak voltak ahhoz, hogy a folyamatot annak nevezzék, ami valójában: genocídiumnak, amelynek során tudatosan megtervezett eljárással, a "világot fenyegető éhség problémája megoldásának" nevében, egész népcsoportokat módszeresen kiirtanak.

A génmanipulált vetőmagvak globális elterjesztésének az Egyesült Államok és Anglia kormányai részéről történő támogatása valójában a Rockefeller Alapítvány 1930-as évek óta érvényes politikájának a folytatása. Akkoriban a nácik eugenikai kutatásait finanszírozták: a népességszám tömeges és olcsó csökkentése - fajtisztaság az eugenika révén.

Winston Churchill, egy gonosz rasszista, 1925-ben helyeslően nyilatkozott a biológiai hadviselés lehetőségéről. "Ragályok, melyeket módszeresen bevetnek, és célzottan emberekre és állatokra irányítanak [...], lisztharmat a növények elpusztítására. Lépfene (anthrax) a lovak és a marhák megölésére [...]" - írta. Ted Turner, CNN-alapító és milliárdos, akinek az ENSZ-alapítványa a "népességszabályozás" céljaira egymilliárd dollárt adományozott, 1996-ban azt fejtegette, hogy a világ eszményi állapota az lenne, ha nem lakná 225 milliónál több ember. Ez a gondolkodásmódja a túlságosan gazdag, hatalommal bíró és paranoid embereknek. Sajnos ezek óriási befolyást gyakorolnak a normális világra.

A Sunshine Project (Napfény Tervezet), amely a biológiai fegyverek és a genetikai manipuláció leleplezésére irányuló kritikai szellemű kutatási terv, arról adott hírt, hogy "az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Oroszország és Németország kutatói olyan genetikailag manipulált biológiai hadi hatóanyagok fölött rendelkeznek, amelyek új halálos válfajokat hoznak létre [...]. A génmanipulációt a klasszikus biofegyverek arzenáljának bővítésére lehet használni [...]." Az 1980-as években, amikor a Rockefeller Alapítvány a génmanipulált rizs létrehozására irányuló, a génmanipuláció kezdetét jelző nagy projektjét beindította, az amerikai Pentagon észrevétlenül a biotechnológia katonai alkalmazásával kezdett foglalkozni.

2001-ben a Bush-adminisztráció a génmanipulált spermaölő kukorica és a génforradalom más fejleményeivel kapcsolatban jellemző módon megtagadta a biofegyverek kifejlesztése nemzetközi tilalmának az elfogadását. Jogilag kötelező biofegyver-megegyezésről lett volna szó, de az Egyesült Államok vonakodása a nemzetközi megbeszéléseket zátonyra futtatta. 2004-ben a British Medical Association (a Brit Orvosok Szövetsége) egyik tanulmánya, miközben a "genetikai haditechnológia" területén tett haladásra hívta fel a figyelmet, arra a következtetésre jutott, hogy a világot csak néhány év választja el "borzalmas biofegyverek létrehozásától, amelyek képesek lesznek csak azokat az embereket megölni, akik egy bizonyos etnikai csoporthoz tartoznak".

"Hajlamosak vagyunk azt mondani, hogy józan esze birtokában ezeket senki soha nem használná fel", jegyezte meg Steven Block professzor, a Stanford Egyetem biofizikusa, egy férfi, akinek többéves tapasztalata van a Pentagon és a kormány titkos biológiai kutatásairól. "De" - tette hozzá - "nem mindenki bír józan ésszel [...]." Egy olyan világban, amelyben élelmiszer-biztonságunk révén az élet és halál fölötti ellenőrzést négy magántársaság tartja a kezében, békében élni lehetetlen.

Megjelent: Zeit-Frage, 42/2005 (2005. október 31.)
( IMK / 2007. 12. 09)





Hölgyeim és uraim! A Világkormány bemutatkozik!




Zeitgeist 1. rész
Zeitgeist 2. rész
Zeitgeist 3. rész
ZEITGEIST Addendum




Ne érdekeljen, ki van a háttérben. Van a trón mögött valami, ami a királynál is nagyobb. Nem, azok irányítják a világot, akiről azt gondoljuk. Andrew Jackson óta a központi pénzügyi hatalmasságok kezében van a kormányzat.

1775: megkezdődik az amerikai forradalom, a kolóniák elszakadási törekvése egy elnyomó monarchiától. A forradalom egyik legfontosabb oka, hogy III. György király nem engedélyezte a saját, kamatoktól mentes független fizetőeszközt, melyet a kolóniák maguk hoztak létre. Helyette arra kényszerítette őket, hogy az angol központi banktól vásároljanak pénzt, melyet kamatok terheltek. Ezzel máris eladósította volna a gyarmatokat.

Ahogy Benjamin Franklin írta: III. György elutasítva a kolóniák azon törekvését, hogy tisztességes, pénzmanipulátoroktól mentes pénzügyi rendszerben élhessenek, a forradalom első számú oka volt.

1783-ban Amerika megnyerte a függetlenségi háborút. De harca a központi bank rendszerével és a mögötte álló korrupt emberekkel csak most kezdődött. Tehát mi is az a központi bank (jegybank)? Egy nemzet fizetőeszközét kibocsájtó intézmény.

Kétféle hatalom van a kezében: A kamatláb kontrollálása, valamint a forgalomban lévő pénz mennyiségének, vagyis ezzel az infláció szabályozása. De nem ám ellátja pénzzel a nemzetgazdaságot, hanem a pénzt kölcsön adja a kormánynak. Kamatokkal. Majd a forgalomban lévő pénz mennyiségének csökkentésével vagy növelésével beállítja annak értékét is. Fontos megértenünk, hogy hosszú távon ez a rendszer csak egyetlen dolgot produkál: adósságot. Könnyen megérthető, hogy miért. Minden kibocsájtott pénzt kamat terhel. De ha egy központi bank adja ki a pénzt és ezen kamat van, akkor honnan jön a kamatot fedező pénz? Persze, hogy megint a központi banktól. Vagyis a központi (jegy)banknak folyamatosan növelnie kell a pénzkibocsájtást. Ezzel fedezi a kibocsájtott pénzen lévő adósságot. Így még több adósságot gerjeszt. Ez pedig szolgaságba dönti a kormányt és ezáltal a lakosságot, amelyből lehetetlen kievickélni.

Az ország alapítói ezt nagyon is jól tudták. Úgy gondolom, hogy a bankok veszélyesebbek a hadseregnél.áéőpüö Ha az amerikaiak megengedik azt, hogy egy bank adja ki a pénzüket, akkor a bankok és a köréjük növekedő vállalatok addig nyúzzák őket, amíg gyermekeik hontalanul ébrednek fel azon a földön, amit apáik foglaltak el számukra. Ha a bankárok rabszolgái akarunk maradni és fizetni ezért a szolgaságért, hagyni kell őket pénzt kiadni és kontrollálni a nemzet hiteleit.

A 20. század elejére az USA már létrehozott és feladott néhány központi bank rendszert, melyet gátlástalan banki érdekeltségek találtak ki. A banki világ vezetői a Rockefellerek, a Morgans család, a Warburgok és a Rothchildek voltak. És az 1900-as évek elején újra megpróbálták. De tudták, hogy a kormány és a közvélemény tisztában van a dolgokkal, ezért egy incidenst kellett kitalálniuk ahhoz, hogy befolyásolják őket.

Tehát J.P. Morgan, a kor egyik legnagyobb pénzügyi manipulátora híresztelni kezdte, hogy New York legnagyobb bankja a csőd szélén áll. Tudta, hogy ez tömeghisztériához vezet, mely más bankokat is érinteni fog. Bejött neki. Az emberek azonnal tömegével vették ki pénzüket, erre a bank úgy reagált, hogy visszahívta a kintlévőségeit, kölcsöneit. A hitelfelvevők eladták házaikat, ennek következtében tönkrementek.

Néhány évvel később összerakva az eseményeket, Fredrick Allen a Life magazinban ezt írta: A Morgan család érdeke győzött és vezette a pánikot ahogy az események haladtak előre. Nelson Aldrich szenátor vezetésével kongresszusi vizsgálat kezdődött. Ő közel állt a banki érdekeltségekhez, később házasság útján a Rockefeller család tagjává vált. Az általa vezetett bizottság egy központi (jegy)bank létrehozását javasolta, így nem történhet meg újra az 1907-eshez hasonló pánik. Ez volt a szikra, melyre szükségük volt a nemzetközi bankoknak."

1910-ben a Jekyll szigeteken, mely a J.P. Morgan birtokában volt, megalkották a "központi bank törvény"-t. Bankárok írták tehát, nem törvényalkotók. Egy titkos találkozón, a résztvevők neveinek titkolásával. Ezt követően átadták Aldrich szenátornak a művet, hogy nyomja át a kongresszuson.

1913-ban, a bankárok komoly szponzorálásáét követően Wodrow Willson, az elnökválasztási kampánya során a bankárokat már biztosította a törvény aláírásáról. Két nappal Karácsony előtt, amikor a legtöbb képviselő a családjával töltötte már az ünnepeket, törvénybe iktatták. Egy évvel később Woodrow Wilson megbánóan ezt írta: "Nemzetünk a hitelek rendszerének irányítása alá került, mely magánkézben összpontosul. A nemzet növekedése és minden tevékenységünk néhány ember kezébe került, akik saját érdekükből kifolyólag ellenőrzik és rombolják a gazdasági szabadságot.

Az egyik legkiszolgáltatottabb, legteljesebben irányított és dominált lettünk a világon, olyan amely többé nem a szabad véleményen, többségi választói akaraton alapul, hanem domináns emberek egy kis csoportjának kezében van. Louis McFadden kongresszusi képviselő szintén kimondta az igazságot: "A világ bankrendszer létrehozása történt itt. Egy nemzetközi bankárok által kontrollált szuperállamé összejátszva a világuralomért, a FED leigázta a kormányt. Az emberek azt mondják, hogy a FED a gazdasági stabilizációt szolgálja, az infláció és a gazdasági krízisek ideje már a múlté."

Ahogy a történelem bizonyítja, ez messze nem igaz. Az igazság az, hogy a nemzetközi bankoknak most már kezükben a gépezet személyes ambícióik megvalósítására. "É, él, életre kelt!!!" (Frankenstein)

1914 és 1919 között a FED csaknem 100 százalékkal növelte a forgalomban lévő pénz mennyiségét. 1920-ban pedig megkezdte a pénz visszahívását. Így visszahívták a kölcsönöket is, és mint 1907-ben újra bankok csődöltek be. 5400 konkurens bank ment tönkre, tovább összpontosítva a hatalmat a FED monopol urai kezében. A bűntény miatt Lindberg képviselő 1921-ben ezt mondta: "A központi bank törvény miatt a pánikot tudományosan hozták létre. Ez volt az első ilyen pánik és matematikai pontossággal működött."

Az 1920-as pánik azonban csak az előjáték volt. 1920 és 1929 között a FED újabb 62 százalékkal növelte a pénzkibocsájtást, így ösztönözve a hitelek felvételét. A tőzsdén pedig létrejött egy új fajta kölcsön a "határ-kölcsön". Lényege, hogy 10 százalék befizetéssel meg lehetett venni a részvényt, tehát 100 dollár letéttel ezer dolláros részvényt lehetett vásárolni, a maradék 90 százalékot a bróker (illetve a bank) adta. A 20-as években ez nagyon népszerű volt, úgy tűnt, hogy mindenki csak nyer a tőzsdén. A kölcsönnel annyi volt csak a baj, hogy bármikor visszahívható volt és 24 órán belül ki kellett fizetni.

Az 1929-es évet megelőző hónapokban Rockefeller, Barock és más bennfentesek szép csendben kivonultak a tőzsdéről és 1929 október 24-én a kölcsönöket tömegével kezdték visszahívni. Ez komoly eladási hullámot eredményezett, több, mint 16 ezer bank ment csődbe, a konkurencia centekért vásárolt fel más bankokat és vállalatokat. Ez volt az amerikai történelem legnagyobb rablása. De ezzel nem volt vége, a FED a legnagyobb gazdasági válságba taszította az országot.

McFadden képviselő, a banki kartellek egyik ellenzője vizsgálatokat kezdeményezett. Szerinte a válság: "Körültekintően megtervezett esemény volt. Nemzetközi bankárok a kétségbeesés légkörét igyekeztek megteremteni, így uralkodni tudtak rajtunk." Nem meglepő, hogy két sikertelen merényletet követően egy banki összejövetelen McFadden-t megmérgezték.

Ezután a FED vezetői úgy döntöttek, hogy az arany standard rendszerét is megszűntetik. Ehhez ki kellett vonniuk a forgalomban lévő aranyat. A világválság leküzdésének egyik lépéseként jött tehát az 1933-as elnöki rendelet. Minden amerikai polgárnak 10 éves börtön terhe mellett be kellett szolgáltatnia aranyait, kifosztva a megmaradt vagyonukból az embereket. Ha megnézünk egy egydolláros bankjegyet 1933 előttről, rá van írva, hogy beváltható aranyra. A mai bankjegyre viszont az van írva, hogy jogi tender, vagyis nincs mögötte semmi, egy értéktelen papír. Az egyetlen dolog ami a pénznek értéket ad az az, hogy mennyi van belőle forgalomban. Tehát a mennyiség szabályozása feletti kontroll egyben az érték feletti kontrollt is jelenti. Vagyis hatalmat ad az egész nemzetgazdaságok térdre kényszerítésére. "Add nekem egy ország pénzforgalma feletti uralmat és nem érdekel, hogy ki hozza a törvényeket." - Rothchild

Fontos megértenünk valamit. A FED egy magánvállalat. Anynira Federal (Szövetségi), mint a Federal Expressz. Saját döntéseket hoz és a kormánynak nincs beleszólása. Egy magánbank, amely a pénzt kamatostól adja a kormánynak. Egy olyan rendszer ez, amitől éppen meg akart szabadulni az ország a függetlenségi háború során.

Visszatérve 1913-hoz, a FED törvény nem az egyetlen alkotmányellenes törvény volt, hanem a Szövetségi Jövedelemadó törvény is az. Érdekes, hogy az amerikaiakat annyira nem érdekli a jövedelemadó törvény, hogy ezzel érthetővé válik, hogy mennyire buták is az emberek. A jövedelemadó ugyanis teljesen alkotmányellenes, mivelhogy ez egy közvetlen, de nem kiszabott adó. Az alkotmány alapján a közvetlen adóknak kiszabottnak kell lenniük. Másodjára sosem jött össze elegendő számú állam, amely ratifikálta volna a törvény mellékleteit ahhoz, hogy életbe léphessen. Ezt manapság bírósági tárgyalásokon is megemlítik.

Egy átlag munkás bérének 25 százalékát viszi el ez az adó. Vagyis egy adott évben 4 hónapot csak azért dolgozunk, hogy ezt az adót fizessük. És mire megy ez a pénz? Arra, hogy a kizsákmányoló Jegybank kamatait kifizessük. Egy rendszerre, melynek nem is kellene léteznie. Négy hónapnyi munkád értéke lényegében nemzetközi bankárok zsebébe vándorol. És negyedjére: egyáltalán nincs törvény arra, hogy az államnak jövedelemadót kell fizetned.

"...úgy gondoltam, hogy persze hogy van ilyen törvény. Muszáj lennie. De nem találtam ilyent, ami alapján felelősségre lehet vonni valakit, aki nem fizet adót" - Joe Turner, egy volt adóügynök.
"...2000 óta keresem, de nem találom a törvényt. Kérdeztük a kongresszust, az adóhivatalt, de nincs válasz, mert amerika rájönne, hogy ez átverés." - Sherry Jackson
"Mióta eljöttem tőlük, nem adtam be adóbevallást." - Turner
"1999 óta nem adózom." - Jackson

A jövedelemadó az ország rabszolgaságba taszítása. A gazdaság kontrollálása azonban a rubik kockának csak az egyik oldala. A másik lehetőség a profit és a kontroll megszerzésére a háború. A jegybank 1913-as létrehozását számos háború követte. A három legnagyobb az első és a második világháború és Vietnám.
I. világháború

1914-ben tört ki az első világháború az angolok és németek mint fő ellenfelek között. Amerikának semmi köze sem volt hozzá. Wodrow Wilson semlegességet hirdetett. De a felszín alatt már keresték a belépés lehetőségét. Jennings akkori külügyminiszter szerint: "A bankok nagy érdekeltséget mutattak a belépésre, mivel ez hatalmas lehetőség volt számukra a profit megszerzésére. Látnunk kell, hogy a nemzetközi bankok számára a háború hatalmas nyereség. Arra készteti az országot, hogy még több pénzt kölcsönözzön a jegybanktól, persze kamatokkal terhelve."

Wilson elnök tanácsadója Edward House ezredes volt, aki közeli viszonyban állt a nemzetközi bankárokkal. Közte és Anglia külügyminisztere között lezajlott egy beszélgetés arról, hogy miként lehetne Amerikát is bevonni a háborúba. Grey megkérdezte: "...mi történne, ha a németek elsüllyesztenének egy óceánjárót amerikaiakkal a fedélzeten?"
House szerint "ez akkora felháborodást szülne, amely az Egyesült Államok hadba lépését eredményezné."
Tehát 1915-ben a Lousitania nevű hajót gyorsan német vizekre küldték és persze ahogy várni lehetett, a német tengeralattjárók meg is torpedózták, felrobbantva a hajóban tárolt robbanóanyagot és megölve 1200 embert.

Hogy jobban látni lehessen ezt a színjátékot, nézzük meg azt a német nagykövetség által feladott hirdetést a New York Times-ban, amelyben felhívják az amerikaiak figyelmét, hogy csak saját felelősségükre szálljanak fel a Lousitania fedélzetére, mivel az háborús övezetbe tart és mint ilyen, megsemmisítésre kerülhet. A Lousitania elsüllyesztése Amerikában dühöt váltott ki és röviddel ezután Amerika is belépett a háborúba. 323 ezer amerikai halottat hozott a háború. J.D. Rockefeller 200 millióval lett gazdagabb. Amerikának a háború 30 milliárd dollárba került, melyet persze a jegybanktól vettek kölcsön kamatostól, tovább gazdagítva a nemzetközi bankárokat.
II. világháború

1941 december 7-én a japánok megtámadták Pearl Harbort és ezzel Amerika belépett a második világháborúba. Roosevelt elnök a napot úgy nevezte, hogy az örökre szégyenteljes marad. Az, de nem a japánok meglepetésszerű támadása miatt.

60 évvel az események után egyértelmű, hogy nem csak hetekkel korábban tudtak a támadásról az amerikaiak, hanem a támadást kiprovokálták. Roosevelt családja a 18. századtól bankárcsalád, Frederick nagybátyja a jegybanki tanácsban ült, szimpatizálva a nemzetközi bankárokkal. Érdekük volt, hogy Amerika belépjen a háborúba.

Ahogy láthattuk semmi sem hoz nagyobb profitot a nemzetközi bankárok számára a háborúnál. Harry Stimpson, az elnök háborús ügyekkel megbízott minisztere lejegyezte egy 1941. november 25-én elhangzott beszélgetését az elnökkel:
"A kérdés az volt, hogyan kényszerítsük őket az első lövésre. Fontos volt, hogy a japánok lépjenek elsőként, így nem lesz kérdéses, hogy kik is az agresszorok."
A Pearl Harbor-i támadás előtt Roosevelt mindent megtett azért, hogy kiprovokálja a támadást. Beszüntette az üzemanyag szállításokat Japánnak, befagyasztotta az amerikai japán érdekeltségeket, támogatta Kínát és segélyezte az angolokat, melyek a nemzetközi hadi törvények teljes megszegése.

December 4-én, négy nappal a támadás előtt az ausztrál felderítés már közölte az amerikaiakkal, hogy egy japán különítmény halad Pearl Harbor felé. Rooseveltet ez nem érdekelte. 2400 katona halt meg Pearl Harborban. Előtte az amerikaiak 83 százaléka volt háborúellenes, a támadást követően egymillióan jelentkeztek önkéntesnek a háborúba.

Fontos tudnunk, hogy a náci Németországot két oldalról támogatták. Egyik az I.G. Farben, mely Németország robbanóanyagainak 83 százalékát állította elő, illetve a ciklon B gázt, mellyel milliókat öltek meg. Ennek a vállalatnak egyik elhallgatott partnere a Rockefeller tulajdonában lévő olajvállalat volt. A német légierő gépei nem is voltak képesek repülni anélkül az adalékanyag nélkül, melyet Rockefeller szabadalmaztatott. A londoni bombázás nem jöhetett volna létre anélkül a 20 millió dolláros üzemanyag-szállítás nélkül, melyet a Rockefellerek olajvállalata bonyolított le a németek számára. Ez csak egy példa arra, hogy miként segítette az amerikai tőke mindkét háborúzó felet.

A másik vállalat a New York-i Union Bank, mely nem csak Hitler hatalomba kerülését finanszírozta, de a nácik pénzmosó bankjaként is funkcionált, több millió dollár náci pénzt tartva fiókjaiban. Az ellenséggel folytatott kereskedelmet megtiltó törvény alapján később a bankot fel is számolták. Mit gondolnak, ki volt a bank elnökhelyettese? Prescott Bush, a mostani elnök nagyapja, a korábbi elnökünk apja. Ne felejtsük ezt el, amikor a Bush család hovatartozásáról beszélünk.
Vietnám

Az USA hivatalosan 1964-ben deklarált háborút Vietnám ellen, két amerikai romboló megtámadását követően az észak-vietnámi partoknál. Ez volt a Tonkin öbölbeli incidens. Ezt követően jött a csapatmozgósítás és a háború. Egy probléma van csupán. Az amerikai rombolóhajók elleni vietnámi támadás sosem történt meg. Egy előre megrendezett esemény volt a háborúba való belépés érdekében.

McNamara külügyminiszter később azt mondta, hogy "a Tonkin öbölbeli incidens 'tévedés' volt." Számos tiszt és bennfentes mondta el azóta, hogy színjáték volt csupán. Egy teljes hazugság. Persze a belépést követően jött a biznisz.
1966 októberében Johnson elnök eltörli a szovjetekkel kereskedelmi korlátot tudva, hogy a szovjetek az észak vietnámi utánpótlások 60 százalékát adják. Rockefeller pedig a Szovjetunióban segítette azon szovjet gyárakat, melyek a vietnámi háborúba gyártották az utánpótlást. A konfliktus kétoldali finanszírozása azonban csak az egyik dolog.

1985-ben feloldották a vietnámi "hadviselési szabályok" titkosságát. Ezek szabályozták, hogy mit tehettek és mit nem az amerikai katonai erők a háborúban. Benne olyan őrültségekkel, hogy vietnámi légvédelmi állások addig nem bombázhatók, amíg nem tudni biztosan, hogy teljesen működőképesek. Nem üldözhető az ellenség Laosz vagy Kambodzsa vietnámi határain belülre. És a legérdekesebb: stratégiai célok addig nem támadhatók, amíg azt nem hagyja jóvá magas rangú katonai vezető. Ennek köszönhetően a vietnámiak óriási veszteségeket okoztak az amerikai haderőnek. Ezért tartott olyan sokáig a háború. A vietnámi háborút sosem volt szabad megnyerni. Csak fenntartani. 58 ezer amerikai és 3 millió vietnámi halott.

De hol is tartunk most? 9/11 volt a kezdete annak a mocskos tervnek, mely a törekvő elit érdekeit szolgálja, hasonlóan a Lousitania, Perl Harbor és a Tonken öböl incidensekhez. Sőt az az igazság, hogy ha nem lenne megrendezett, éppen akkor lenne kivételes eset, amely nem illeszkedik a korábbi színjátékok sorába. Azt a célt szolgálta, hogy jogtalan háborút kezdhessünk Afganisztán és Irak ellen.

De 9/11 még egy másik háborút is elhozott: A háborút Te ellened. A Patriot törvényt, a Nemzetvédelmi törvényt, a katonai bíróságok törvényét és más törvényeket, melyekkel lerombolják a polgári szabadságjogokat és azon képességeinket, melyek segítségével szembe tudnánk szállni azzal ami ránk vár. Jelenleg az agymosott emberek nem igazán tudják, hogy USA-ban házainkat előzetes figyelmeztetés nélkül kutathatják át úgy, hogy otthon sem kell lennünk. Letartóztathatnak bármi nemű vádemelés nélkül, ügyvédet sem fogadhatunk fel, sőt meg is kínozhatnak. Mindehhez elegendő, hogy feltételezzék rólunk, hogy terroristák vagyunk.

Ha érzékeltetni akarjuk mi folyik az országban, lássuk, miként ismétli meg magát a történelem. 1933 februárjában Hitler megrendezett egy támadást és leégette a német parlamentet, a Reichstag-ot és ezt a kommunista terroristákra fogta. Hamarosan elfogadták a "felhatalmazási törvény"-t, ami teljesen eltörölte a német alkotmányban leírt szabadságjogokat. Hitler megelőző háborúkba kezdett a német polgárok védelmében, a nemzet biztonságának fenntartásáért.
"Létezik a gonosz, mely ezen nagyszerű nemzet férfijait, asszonyait, gyerekeit fenyegeti. Lépéseket kell tennünk biztonságunk érdekében." - George Bush...helyett Adolf Hitler.
A Gestapo létrehozásakor mondott beszéde: "A kommunizmus és támogató szervezeteik nem feddhetik el a lényeget..."
"Ellenségeink a terrorista hálózatok és a mögöttük álló kormányok." - George Bush

Ideje felébrednünk. A hatalom birtokosai mindent megtesznek, hogy félrevezessenek minket. A valóság percepciója, különösen a politikai arénában nem az embereké, hanem rájuk erőszakolt anélkül, hogy tudnának róla. Például az emberek azt hiszik, hogy az iraki helyzet rossz, mivel a vallási erőszak nem akar véget érni. De az emberek nem veszik észre, hogy Irak destabilizálása éppen a kormány mögött álló emberek érdeke. "Ezt a háborút fenn kell tartani! Így a régiót meg lehet osztani, az olajat megtartani, a katonai megrendelések folyamatosak és állandó katonai bázisokat lehet létrehozni, ezzel újabb olajországok elleni háborút kezdeményezni, például Irán vagy Szíria ellen."

Annak bizonyítékaként, hogy a destabilizáció teljes mértékben szándékos, íme egy példa: 2005-ben két brit S.A.S. katonát tartóztatott le az iraki rendőrség, miután araboknak álcázva magukat civilekre lövöldöztek. Miután a baszrai börtönbe zárták őket, a britek kérték a kiadatást, amit megtagadott az iraki kormány. Ezután a brit tankok behatoltak a börtönbe és erővel szabadították ki a katonákat. "Ha le akarsz rombolni egy területet, hogyan teszed? Lebombázod, ami nem túl hatékony, vagy pedig megpróbálod elérni, hogy egymást öljék az emberek, tönkretéve saját lakóhelyeiket, farmjaikat. Pontosan ezt tették. Meg kell őket osztani, ügynökökkel segíteni mindkét oldalt és majd ők legyilkolják egymást."

Vannak, akik ezt már megértették, látják, hogy azok, akik birodalmakat építettek a múltban, ezt úgy csinálták, hogy manipulálták azokat, akiket meg akartak hódítani. És vajon miért zúdul ránk a média, miközben Amerikában az oktatási rendszer tovább butítja a tanulókat, miután az amerikai kormány átvette a közoktatást és támogatja az iskolákat? Amiért a kormány fizet, azt meg is kapja. Amikor megnézzük a kormány által finanszírozott oktatási rendszereket, látjuk, hogy milyen tanulók lépnek ki az intézmények kapuin és rájövünk, hogy nem ezt akarhatta a kormány. Tehát meg kellene változtatnia. De nem teszi. Mert a kormány éppen azt kapja, amit megrendelt. Nem akarják, hogy gyermekeink műveltek legyenek. Nem akarják, hogy sokat gondolkodjunk.

Ezért válik társadalmunk és a világ annyira szórakoztatás, a médiák, a televízió, a vidámparkok, drogok, alkohol és minden olyan dolog rabjává, amely az emberi agyat szórakoztatja. Így nem okozunk problémát a fontos embereknek a gondolkodásunkkal. Fel kellene kelnünk és észrevennünk, hogy mások irányítják az életünket és nem is tudunk róla.

"Nagy bajban vagyunk! Mert önök és 62 millió amerikai most engem néz. Mert kevesebb, mint 3 százalékuk olvas könyveket, kevesebb, mint 15 százalék olvas újságot. Mert az igazság számunkra az, amit ezen a "csövön" láthatnak. Már egy egész generáció nem ismer mást, csak ami ezen a "csövön" kijön. Ez a "cső" a végső megváltás. Ez a "cső" csinál vagy töröl el elnököket, pápákat, kormányfőket, ez a "cső" a legnagyobb hatalom az istentelen világban. És mi van akkor, ha rossz kezekbe kerül? Akkor egy vállalat kontrollálja majd a legnagyobb propaganda gépezetet és ki fogja tudni, milyen szar hagyja el ezt a "csövet".

Tehát hallgassanak rám. A televízió nem az igazság. A televízió egy vidámpark, egy cirkusz, karnevál, utazó akrobaták, mesélők, táncosok, énekesek, show sztárok, előadók, focisták. Ez az unaloműző ipar. De önök ott ülnek nap nap után, éjszakánként, életkortól, bőrszíntől függetlenül azt gondolva, hogy az a valóságos, amit ott látnak és a saját életük a valótlan. Csinálja azt, amit a "cső" mutat. öltözzön úgy, mint a "csőben", egye azt, amit a csőben, nevelje a gyereket úgy, ahogy a "csőben", gondolkodjon mint a "csőben". Ez tömegőrület! Maguk mániákusok. Az Istenért, maguk a valóság, mi pedig az illúzió!!!"

A háttérben állók nagyon nem szeretnék, ha létrejönne egy józan, jól informált közönség, mely képes a kritikai gondolkodásra. Ezért hozták létre a hazug Zeitgeis-t (korszellem). A vallást, a tömegtájékoztatást, ezt az oktatást. Egy elzárt naiv kis buborékban akarnak tartani és piszok jól csinálják.

2005-ben az USA, Kanada és Mexikó között létrejött egy megállapodás. Ezt nem jelentették be, a kongresszus sem tárgyalta. A megállapodás célja három ország összeolvasztása a határok eltörlésével egyetlen entitássá. Ez lenne az Észak-Amerikai Unió. De vajon nem miért hallottunk erről eddig? Csak egyetlen riporter vette a bátorságot ahhoz, hogy beszámoljon erről.
"...A Bush kormányzat nyitott határokkal kapcsolatos döntése és országunk bevándorlási politikájának semmibe vétele most került napvilágra. Bush elnök aláírt egy formális megállapodást, mely véget vet az Egyesült Államoknak. És erre sem a kongresszustól, sem a polgároktól nem kapott felhatalmazást."
"Még csak nem is hallottunk róla. Már megint megcsinálták. Néhányan a felsőbb körökből, az emberek meg nem is tudnak róla semmit." - CNN
Ez nem valami kereskedelmi megállapodás. Ez a három ország szuverenitásának teljes feladása, mely egy új fizetési eszközt is létrehoz, az Amerót.
"...azt hiszem a dollárra összpontosítók most az Amerót is követni fogják, egy olyan dolog, amiről senki sem beszél de bizonyára óriási hatással lesz az amerikaiak, kanadaiak és mexikóiak életére. Az Ameró az újonnan javasolt észak amerikai közösség új pénze, az Európai Unióhoz hasonló határ nélküli közösségben. Az amerikai és a kanadai dollárt és a mexikói pezót cseréli le."

Ezzel a megállapodással az amerikai alkotmány lényegében túlhaladottá válik. Azt gondolnánk, hogy egy ilyen hír minden újság címoldalára felkerülne. De azok, akik e mögött a terv mögött állnak, éppen azok, akik a médiákat is kezükben tartják. Nem beszélnek olyasmiről, amiről nem kell tudnunk. Az amerikai unió ugyanaz, mint az európai, az afrikai vagy hamarosan az ázsiai unió lesz. És mindegyik mögött ugyanazok az emberek állnak. És amikor eljön az idő, ezek az uniók is összeolvadnak.
Elhozva azt, amiért már 60 éve küzdenek, a világkormányt (ONE WORLD GOVERNMENT).

"Létre kell hoznunk a világkormányt, tetszik vagy sem. Az egyetlen kérdés, hogy egyetértéssel hozzuk létre vagy pedig leigázással." - Paul Warburg, külkapcsolatok tanácsa, a jegybank létrehozója.

"Köszönjük a Washington Post, a New York Times, a Time magazin és más nagyszerű lapok vezetőinek a 40 évnyi diszkréciót. Lehetetlen lett volna világterveink megvalósítása, ha azok napvilágot láttak volna az évek során. A világ mára jobban felkészült a világkormány létrehozására. Egy intellektuális elit és világbankárok nemzetek feletti szuverenitása sokkal kívánatosabb, mint a korábbi évszázadok nemzeti önmeghatározása." - David Rockefeller - külügyi tanács.

"Egy bank, egy hadsereg, egy központi hatalom. De ha bármit is tanulhattunk a történelemből, az az, hogy a hatalom korrupt. Az abszolút hatalom pedig abszolút korrupt." - Lord Acton - angol történész.

Ez Aron Russ
o, filmrendező és volt politikus, mellette Nicolas Rockefeller, a banki és üzleti dinasztia egyik sarja. A köztük lévő barátságnak Aron vetett béget, miután megtudta a Rockefellerek ambícióit. "...egy nap felhívott egy nő és kérdezte, hogy akarok-e találkozni az egyik Rockefellerrel. Persze! - mondtam. Aztán barátokká váltunk, sokmindent elmondott. Egy este felhívott, mondta, hogy 'lesz egy esemény Erik, és utána megyünk Afganisztánba, miénk lesz a Kaszpi tengerhez vezető csövek, aztán jön Irak és miénk lesz az olaja és így bázisaink lesznek a közép keleten. Aztán majd jön Venezuela, hogy megdöntsük Chavez-t...' Az első kettőt végrehajtották. Mondta, hogy majd barlangokban keresnek valakit, akit sosem találnak meg. Ebben a terror elleni háborúban nincsenek igazán ellenségek. És ne m is lehet megnyerni. És az emberek szabadságjogait is folyamatosan el lehet venni.
De mondom: 'hogyan győzitek meg az embereket, hogy ez a háború igazi?' Azt mondta, hogy majd a médiák meggyőzik őket. Csak folyton emlegetni kell, beszélni róla és az emberek elhiszik. Volt ugye 1913, ami hazugság volt, aztán 9/11 is hazugság, ez miatt jött Irak, ami megint hazugság, aztán jön majd Irán. Az egyiket követi a másik. Erre kérdeztem tőle: 'de mi ennek az értelme? Nincs pénzed, hatalmad? Mi lesz az emberekkel?' Azt mondta erre, miért érdekelnek az emberek, törődjek a családommal.
De hát mi a végső célotok ezzel? - kérdeztem. Az, hogy mindenkibe belekerüljön az RFID chip. Minden rajta lesz, még a pénzünk is azon lesz, és ha valaki az ellen protestál amit csinálunk, vagy ellenszegül az akaratunknak, akkor kikapcsoljuk azt a chipet."

Így van, mikrochip. 2005-ben a kongresszus a bevándorlási törvény és a terror elleni háború keretében elfogadta a "Valódi ID-ea" törvényt. 2008-ra kötelező lesz magadnál tartanod ezt a szövetségi kártyát, rajta személyes adataiddal. De ez csak egy átmeneti lépés, később a kártyába az RFID chipet rakják majd, mely rádiófrekvenciás jelet ad ki, így követni tudják minden mozgásodat. Ha ez fantasztikusnak hangzik, akkor jó tudnod, hogy ez a chip már minden egyes új amerikai útlevélben benne van.

A legutolsó lépés a chip beültetése a testbe és már most manipulálják a tömegeket, hogy elfogadják ezt a beültetést.
"...egy floridai család önként jelentkezett, hogy ők legyenek az új nagyszerű világ első chip beültetett emberei."
"...9/11 után nagyon aggasztani kezdett a családom biztonsága..."
"...nem bánnám, ha valamit beültetnének a karomba, hogy azonosítsanak..."

Végül mindenki egy monitorozott, kontrollált hálózat része lenne, ahol minden cselekedeted dokumentált, ha pedig nem tetszik amit csinálsz, kikapcsolják a chip-edet, vagyis kizárnak a társadalomból és mindenből, amihez a chipre szükség van. Ez a jövőkép. Egy centralizált gazdaság, jogoktól megfosztott, megfigyelt emberek. És a legmegdöbbentőbb: senki sem kényszeríti az emberekre ezeket. Maguk az emberek fogják követelni. A manipuláció megvakította az embereket, nem látják a valóságot.

Évezredek óta megy ez. A vallás, a patriotizmus, fajok, gazdagság, osztályok és minden más megkülönböztető jegy, azt szolgálja, hogy kontrollálja a társadalmat és néhányak kezében összpontosítsák a hatalmat. Oszd meg és uralkodj! (DIVIDE AND COQUER) Ez a modell. Amíg az emberek különbözőnek látják magukat másoknál, addig rabszolgák is maradnak. Az árnyékban magbújó emberek tudják ezt és azt is, hogy ha rájövünk az igazságra, a természettel való igaz kapcsolatunkra és személyes erőnk nagyságára, akkor az egész kitalált Zeitgeist romokba dől majd, mint a kártyavár.

***

Az egész rendszer amiben élünk, azt táplálja belénk, hogy gyengék vagyunk, hogy a társadalmunk gonosz, de ezen nem változtathatunk, stb. stb.
Az egész egy nagy hazugság. Erősek, csodálatosak, kivételesek vagyunk. Nincs ok arra, hogy ne értsük meg kik vagyunk valójában és hogy hová tartunk. Nincs rá ok, hogy ne értsük meg, hogy mind különlegesen erős teremtmények vagyunk.

Az első 30 évem azzal töltöttem, hogy legyek valaki. Hogy jó legyek valamiben. Teniszben, az iskolában a jegyeim. Mindent ebből a perspektívából láttam, lenni akartam valaki. Aztán pedig rájöttem, hogy nem jó játék ez. Az az igazi, ha rájövök ki is vagyok valójában.

***

A mi kultúránkban arra képeznek ki minket, hogy kijöjjenek a személyes különbözőségeink. Ránézünk a másikra és látjuk, hogy ő butább, öregebb, fiatalabb, gazdagabb, szegényebb. Dimenzionális megkülönböztetéseket teszünk. Kategorizálunk és úgy is kezeljük a másikat. Így másokat tőlünk különbözőnek látunk.

Az igazán érdekes amikor együtt vagyunk és látjuk, hogy valójában nem is különbözünk. Megértjük, hogy ugyanaz van bennünk és nincsen más, csak olyan van, hogy egyforma. Nem Richard Albertnek születtem, hanem egy emberi lénynek. Később tanultam meg ezt a ki vagyok, mi vagyok, jó vagyok-e, törtető vagyok-e dolgot. "Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, akkor lesz béke." - Jimi Hendrix

A régi faji, szexuális és vallási sovinizmus már nem működik, ahogyan az elvakult nacionalizmus sem. Egy új tudatosság alakul ki, mely a földet egyetlen organizmusnak látja és rájövünk, hogy egy magával háborúzó organizmus halálra ítélt.

Bill Hicks ezzel fejezte be műsorait: "Az élet olyan, mint egy menet a vidámparkban. Amikor rajta ülünk, azt hisszük igazi, ennyire erős az agyunk. Megyünk fel és le, körbe és körbe, szép színes, nagyon hangos és egy darabig szórakoztató. Néhányan régóta ülnek rajta és kérdezni kezdik: Ez most igazi, vagy csak egy menet? Aztán vannak, akik újra jönnek, emlékeznek és azt mondják: Ne aggódj, sose félj, ez csak egy menet. És mi megöljük ezeket az embereket. Kussoljál, egy csomót költöttem erre a menetre!
Nézd meg az izgalmamat, a nagy bankszámlámat, a családomat, ezeknek muszáj igaznak lennie. Pedig csak egy menet.
És mi mindig megöljük ezeket az embereket. Észrevették már? Hagyjuk a démonokat elszabadulni. De nem számít. Mert ez csak egy menet. És bár mikor meg tudjuk változtatni. Csak választás kérdése. Nem kell megdolgozni érte, küzdeni érte, félretenni miatta, nem kerül pénzbe. Csak egy választás kérdése, most azonnal.
A félelem vagy a szeretet között."

Forradalom...Most.
( IMK / 2007. 12. 02)




Stoffán György:
 Embertelen maffiózók és a zsidó hegemónia




   Nincs jelző, amellyel igazán élethűen lehetne jellemezni a magyar politikai söpredéket. Nem, nem tévedés, ez nem elit, amint magukat nevezni szokták. ez ócska embertelen maffia, amely semmi mással nem törődik, mint azzal, miként lehet a magyar állam pénzét, a nemzeti vagyont saját és a baráti társaság zsebébe tömködni úgy, hogy e foglalatosságot a "törvény őrei" ne vegyék észre, vagy ha észre veszik, mennyiért hallgatnak róla.

   
Embertelen ócska maffia ez, amely politikai elitnek képzeli magát az egykor tehénszart könyvelő TSZ főkönyvelő pénzügyminiszterrel, az adócsalásból meggazdagodott miniszterelnökkel, a libatenyésztők tönkretevőjével, Bajnai Gordonnal, aki miatt többen felakasztották magukat, mert a libát átvevő cég nem fizetett, s a paraszt nem nincstelenné, de egy életre adóssá vált a hitelező bankok felé. Sorolhatnánk a "hozzáértő" kormánytagokat és életük nagy húzásait, amely odasorolta őket ehhez a bűnözői csoporthoz. Söpredék ez, hiszen sem az olajszőkítésért, sem a bankbotrányokért nem ítélt el a bíróság senkit, hisz a jogállamiság már régen (1945 óta) nem az, aminek lennie kéne.




A Stoffán György meglátása mindnyájunk meglátása , de az elemzést nem vitte végig . Nem mutatta meg , hogy hova vezet ez a folyamat !!!
Ez a folyamat népirtáshoz , a csendes holokauszthoz vezet !! És itt nem kell behazudni a számokat !!!! Az eladósodott családok kilakoltatása miatt minden családból majdnem egy fő az öngyilkosságot választja !! Van ahol az egész családot a halálba kergették !!!! Akik még élnek a kórházakban tengetik életüket , és várják , hogy az infaktus utól érje őket !!! Ezt tette a zsidó cigány helytartónk a néppel !!! Németországban a behazudott holokamu miatt a német nép egyharmadát kiirtották , háborús körülmények miatt a győztesek kontójára a kazárok irtóhadjáratott folytattak a legyőzötteken . Gondoljatok bele hazánkban több volt a háborús bűnös mint Német országban Olasz országban Francia földön együttvéve nem volt annyi háborús bűnös mint a kazár zsidó Rákosi koldus maffiája itt kivéreztette a Magyar népet . És az új nemzedék már nem a tankokkal , de a bankokkal irtja a nemzetünket !!!! Hány bankárt , hány politikust , hány szabadkőművest , hány végrehajtót , a jelzőjük
RABLÓ !!! HÁNYAT akasztottak fel eddig ??? Ha a németekből behazudott golokamuért harmadolták őket , Itt béke időben elkövetett csendes holokausztért , minimum a bankárokat , szabadkőműveseket , kik a háttérből a páholymagányából osztják a parancsot a nép kiirtására !!! A politikai maffiózó helytartó had , ki kirabol , meg gyilkol bennünket , - gondoljatok az olajosokra a Duna Tisza közi akácosokat tele szórták halottakkal a Pintér -féle gyilkosság BT nagyon működött , és az alvilág összerabolt vagyonát át kellet konvertálni a politikai maffiának , a vakolóknak , az igazság szolgáltatásunk gazság szolgáltatás lett . Minden hatalmi ág rárepólt a népre , és mint a dögkesejük kitépték a lelküket is , és közben már az askenázi kazárok itt toporzékolnak a bebocsájtásért , Hogy meggyorsítsák a folyamatot , a szervkereskedelmet is beindították , hisz már nem igen van olyan dolog amiből gyorsan meggazdagodnának !!! Üzenném az öngyilkosságba vonulóknak , hogy legalább egy politikus bűnözőt , egy bankárt , egy vakolót , egy végrehajtót segítsen át a más világra a ceremónia alatt , és ha lehet a sünök közzül is szedjék áldozataikat , mert ők a saját anyjukat is kilakoltatnák , pedig tudják , hogy a politikusokat megvették a bankárok , és őket kellene likvidálni nekik is , de a páholyból a nagymester velük akarja elvégeztetni a csendesholokauszt kikényszerítését !!! Ezért bűnösebb a vakoló páholyok hada mindnájuknál , és különbed is miért kell itt 300 páholynál is többet üzemeltetni , hogy legyen ki megmondja , hogy az egészsgügy helyett , az oktatásügy helyett a bérek nyugdíjak felzárkóztatása helyett , építsék csak fel fekete költsgvetésből a saját átnevelő táboraikat , és mesemmisítő táborukat , mert ma holnap tömegesen kell őket likvidálni !!! 2050 – re csak 6 millióan maradfhatnak életben !!!
Mi volna , ha alulról jövő kezdeményezésre a kirablóinkat likvidálnánk , úgy mint ők !! Balesetnek álcázva , de módszeresen , és könyörtelenük likvidálni kell őket , vagy nem lesz nemzetünk !!!!



   Most, egyetlen kérdés marad mindössze: meddig mehet még ez a rablás, ez az erkölcstelen és köztörvényes hatalom? Meddig bírja még a magyar társadalom azt, miszerint az állam vezetői, a társadalom aljaként kirabolja, megcsonkítja, megöli a magyar polgárokat, kiárusítja a nemzet vagyonát, s telehazudja aljas vádakkal a nemzetét féltő társadalmi rétegről a világsajtót. Zuschlag Jánosa elenyésző nyolcvanmilliós síbolásáról beszélnek, de ez csak a jéghegy csúcsa. Bajnai miniszter vizsgálatot kezdett néhány ügyben, de ezek a vizsgálatok olyan lassúak, hogy a HÍRTV előbb jutott dokumentumokhoz, mint a miniszter vizsgáló bizottsága. És ezek a dokumentumok!? No, ezért nevezem az ország vezető parlamenti pártjait ócska maffiózó söpredéknek: mert miközben emberek halnak meg amiatt, hogy a kórház nem fogadja őket, nem látják el őket pénz hiányában, a halottakat egy folyosón tárolják a betegekkel, s itt is sorolhatnánk a drámai jelen történéseit. nos, eközben ez a bandita koalíció elmebeteg g igantomániás terveket sző, s milliárdokat költ sajátos ostoba elképzeléseinek megvalósítására. Kit érdekel ezek közül az, hogy településeket zár el a minisztérium a vasút felszámolásával a külvilágtól, hogy a nyugdíjasok már-már az éhhalál küszöbén állnak, s hogy a magyar vállalkozók tömegével hagyják el az országot? Senkit! Közülük senkit! Nekik nem ez számít! Hogy Eger és Szilvásvárad között nen lesz vasút? Hogy kiürülnek a falvak? Nem baj! Majd jön a zsidó Izraelből és felvásárolja az egészet, beindítja a vasutat és learatja az idegenforgalomból bejövő pénzt. hiszen Peresz megmondta: megvesszük Magyarországot. És Peresz ebben legalábbis nem hazudott. Megtalálták azt a mocskos nemtelen csürhét, amely pénzért és hatalomért tán saját anyját is eladná kurvának, amely saját gyerekét is odaadná néhány millióért a pedofilok lassan törvényessé váló alakulatának. Mert az SZDSZ erről is igyekezett meggyőzni a kormányt: Beteges ötletük szerint lehessen 14 éves kortól gyermekekkel is üzekedni . Hiszen a Talmud csak a szárnyasokat tiltja e kérdést illetően.

   A zsidótól rabolt ház, amelyben a miniszterelnök lakik már senkinek sem téma. a holocaust állandó siratása közben, s aközben, amikor a nemzeti zászlót nyilas lobogónak hazudják, és a közerkölcs védelmében utcára vonulókat már a hozzánk közel álló román sajtó is fasiszta gyülevésznek interpretálja, köszönhetően a Magyar Távirati Iroda falsch és aljas közlésének. Hazaárulás, rablás és embertelenség jellemzi a magyarnak nevezett kormányt és az MSZP-t, valamint az SZDSZ-t, amely olyan mélyre süllyedt, mint az a pesti éjszakában működő maffiahálózat, amellyel azelőtt nem szívesen találkozott volna normális ember. Ma azonban pontosan efféle gazok, a söpredék vezeti Magyarországot. Ők, a gyilkosok leszármazottai és maguk a gyilkosok is tartanak beszédeket október 23-án, demokráciáról hazudoznak, egyenlőséget emlegetnek, miközben Budapesten kijárási tilalmat rendeltek el, mert a "keresztapa" az operában díszbeszédet tartott az ünnep alkalmával.

   Aljas gazemberek ők, hiszen egy éve revansot vettek 56-ért, s a békésen ünneplőket igyekeztek megfélemlíteni. A trágya is többet ér náluk, hiszen az a földnek új erőt ad. Ezek viszont bár saját erejüket is vesztik, egy nemzet erejét préselik ki, veszik el, tapossák sárba. Ma, amikor Izrael is az EU tagja kíván lenni, mire is számíthat a megcsalt és őrült, bűnöző vezetők igáját húzó magyar állampolgár? Semmire. Hiszen a rendőrség a bíróságok és az ügyészségek mind, mind ennek a söpredéknek a kiszolgálóivá aljasodtak. Noha az élő törvények szerint és a Magyar Alkotmány rendelkezéseinek értelmében is bármikor letartóztathatóak lennének ezek a gazemberek. Hiszen gyilkosok, rablók, csalók és hazaárulók. Elavult discó felszereléseket támogatnak EU-s pénzekből, közben pedig az idős néni filléreit számolgatja remegő kezében, s ha nincs mellette egy-egy megértő és segítőkész ember, akkor a patikából üres kézzel jön ki. Érti-e ez a söpredék azt a kínt amit a magyar társadalomra erőltet saj át hibáját korrigálandó? Nem! Hiszen azt sem értik, hogy a tehénszart könyvelő pénzügyminiszter döntötte ilyen szakadékba az országot, miután sok tízmilliót sikkasztott áfacsalással. gyerekei maffia módszerekkel zsarolnak vállalkozót, . de hagyjuk is. Nekem volt igazam 1989-90 környékén, amikor számos írásomban követeltem a rendszerváltást, az igazit, amikor kötelet követeltem a kommunista bűnözők nyakára, amikor teljes elszámoltatást követeltem, amikor elleneztem az EU-tagságot, s azt javasoltam, hogy Ausztria, Magyarország és Románia alakítsanak konföderációt a cionista világhatalom európai terjeszkedésének ellensúlyozására, esetleg Ukrajnát és Szlovákiát is bevéve ebbe az államalakulatba. Tárgyaltak róla ugyan, de a zsidó lobby és Antall ostobasága, (anyai ágon zsidó) erősebbnek bizonyult, s ma mind Románia, mind Ausztria, és az összes EU-s tagállam potenciális veszélyben van a cionizmus, azaz a világ legaljasabb fasizmusa miatt. Magyarország pedig szinte nem is létezik már, csak nevében. Európa térképén. A lakóparkok tele izraeliekkel, a cégek és multik, a bankok és a beruházól mind zsidók, Peresz pedig nyíltan vallja e tendencia valósságát.

   Ma Romániában a nacionalista pártoknak és gárdáknak nem a magyarok autonómiájától kell félniük, hanem attól, hogy a magyarországi és erdélyi zsidó terjeszkedés olyan szintre emelkedik, amely valóban elcsatolja Erdélyt Romániától, csak nem a magyarok számára, hanem saját magának. Ennek előjelei már mutatkoznak, amikor Nagylaktól Kovásznáig igyekeznek az izraeli "üzletemberek" felvásárolni mindet, ami mozdítható. A vak román nacionalista pártok azzal szembesülnek hamarosan, hogy megjelenik majd a Magyarországon már kormányhadseregnek minősülő izraeli kft, és úgy veri szét őket, mint Budapesten a békés tüntetőket 2006 októberében. De nem a magyarok érdekében teszi majd ezt, hanem a sajátjában.

   Talán Románia a torkukon akad, mert a román és a székely együttes erővel leverheti ezt a hegemon törekvést. Ma inkább kellene összefognia magyarnak-magyarral, románnak-magyarral, mint széthúzni és ellenségeskedni. Mert a veszély az, hogy Izrael állam szépen lassan beköltözik a házainkba, kikergeti a románt a Regátból, a magyar pedig mind Erdélyből, mind Magyarországról. A példa itt van a szomszédban, Magyarországon, ahol a magyarnak, a nemzetét szerető és ahhoz ragaszkodónak már kevesebb joga van, mint a zsidónak, a cigánynak vagy a kínainak. Hiszen ezt garantálja a magyarellenes söpredék, a politikai söpredék-elit, a primitív, politikában és diplomáciában járatlan fizetett magyarírtók pártja(i), és holdudvaruk, amely a nagyobb részben sértően és rettenetesen primitív társadalmi rétegre, a prolira támaszkodva, röhögve teljesíti Peresz izraeli elnök parancsait.

   És mit tesz ez ellen az EU? Semmit Kedves Olvasóm! Mert a magyar több ezer éves kultúrája, embersége, kereszténysége nem kell a Világbank és a Valutaalap által irányított Európának. És ne örvendjen egyetlen román sem, mert a román sem kell. hiszen a román is keresztény, és a román sem szereti, ha földjére, házára, értékeire szemet vet egy hit nélküli idegen. Volt már történelmi idő, amikor az oláh vajda és a székely együtt kergették el az ellenséget. S, hogy ne következzék be az Romániában és Erdélyben, ami Magyarországon tragikus valóság, ma ismét elő kell venni a valódi történelemkönyveket és levonni azokból a konzekvenciát. Mert Romániát az EU-tól és Izrael állam hegemóniájától csak és kifejezetten a román-székely közös erő tudja megmenteni. És akkor lesz igazi autonómia. Az egész Románia területe egy zsidó tengerben, amely elönti és kipusztítja Európát, annak kultúráját és erkölcseit. Lehet, hogy sokan a Románián belüli autonómiát sürgetik, azért dolgoznak és ez szül oly sok ellentétet, de ma tovább kellene gondolkodni, mert az ördög itt áll az ajtóban egész seregével, S ő gerjeszti az indulatokat azért, hogy ne vele foglalkozzon a nép.

   Marosvásárhelyen és Kolozsvár
ott az SZDSZ már bomlaszt, s ezt teszi az MSZP is több helyütt. Ám, ideje volna felfogni, hogy ma a magyarnak, a székelynek és a románnak nem egymás torkát kellene szorongatni, hanem megállítani az izraeli cunamit, amely ellen, ha nem épít gátakat e két nemzet, akkor épp úgy elvész, mint Magyarország.(Ps: Amikor cikkemben a zsidó szót leírtam, nem a sarki fűszeresről és annak kötelező gyűlöletéről beszéltem. mert a sarki fűszeres lehet ugyan zsidó, és jó magyar vagy jó román. Tehát, nem durva antiszemitizmusom megnyilvánulása a fenti írás. Amikor a zsidó szót leírtam, akkor minden esetben az izraeli pénzemberről, a mindent felfaló sáskáról tettem említést. Ha Korea volna nemzeteink fasiszta és lélektelen ellensége, akkor róluk írtam volna.)

Megjelenés előtt: Európai Idő - Sepsiszentgyörgy  
( IMK / 2007. 11. 03 - 04)





Az Ördög Stratégiája




   Vegyünk egy országot, amely kicsi, képlékeny társadalmi viszonyok találhatók benne, nem régi a demokráciája, földrajzilag megfelelő helyen van, a világtengerek esetleges emelkedése, vagy a felmelegedés nem lesz rá tragikus hatással, nagy vízkincse, önellátásra elegendő energiakészlete, jó termőföldje van, és a legfejlettebb országok övezetében található. Először csípjünk le belőle darabokat -mondjuk nagyjából a felét, és osszuk szét a környéken található nemzetiségeknek, akiket folyamatosan uszítsunk, ezáltal fenntartva az állapotot.

   Kezdjük el "reformálni" az oktatást! Lehetőleg minél inkább gyengítsük annak színvonalát, ne tegyük kötelezővé az iskola elvégzését, vezessük be és emeljük a tandíjakat. Másítsuk, torzítsuk a történelmet, pusztítsuk a hagyományokat, és minden olyan dolgot, amely egy nép gyökereit elvágja, öntudatát pusztítja.

   Vásároljuk ki, bombázzuk szét a stratégiai iparágakat! Gyengítsük le a honvédelmét, és a rendőrségből egy olyan erőt hozzunk létre, amely képtelen fellépni a bűnözés megfékezése érdekében, de képes megvédeni a hozzánk hű bábkormányzatot. A felvásárolt médiával csökkentsük a lakosság értelmi szintjét, fokozzuk fogyasztási vágyát, és irtsuk nemzeti öntudatát, ráadásul harsogjuk, hogy az általunk rájuk ültetett rend a bölcs választás, minden más anarchia, szélsőség, gyűlöletkeltés, fasizmus.

   Az egészségügyet robbantsuk szét a következő módon: jelentősen rontsuk az ott dolgozók fizetését, jelentősen növeljük a kötelezettségeiket, terjesszük el a néhány kirívó esetből kiindulva, hogy csak a hálapénzzel megfizetett egészségügyiek hajlandóak teljes munkát végezni, vagy még azok sem. Borítsuk fel a bizalmat az egészségügy iránt, rontsuk az egészségügyi intézmények ellátottságát, a kiemelkedő képességű orvosokat, ápolókat jó ajánlatokkal csábítsuk más országokba.

   Ugyanezt tegyük meg a többi kiemelkedően jó szakemberrel, a többieket pedig lehetetlenítsük el. Hogyan? Bonyolítsuk az adózást, a társadalombiztosítást, az EU normákra hivatkozva minden téren hozzunk olyan szabályokat, amelyek teljesítése lehetetlen, vagy teljesítése esetén hosszú távon garantált a csőd. Hozzunk külföldi, nemzetközi, az érdekcsoportunkhoz közel álló vállalkozásokat, amelyeket tűntessünk fel, mint olcsó, a lakosságot szolgáló, és még nagyszerű munkahely teremtő cégek, de őket ne terheljük úgy, mint a helyieket, így nevetve teljesíthetik az előírásokat, olcsó bérrabszolgákat alkalmazhatnak, és kiváló profitot termeltethetnek maguknak.

   Szabjunk meg jóval a létminimum alatti minimálbéreket, minimál nyugdíjakat, és az összes többit viszonyítsuk ehhez. A médiával túlfogyasztói vágyra gerjesztett lakosságot terheljük erején felüli munkával, minimális fizetéssel, nyugdíjjal, járulékokkal, növeljük meg a teljesíthetetlenségig a létfeltételhez szükséges javak árát -energiák, szolgáltatások, alapvető élelmiszerek, és mosolygós reklámokkal buzdítsunk mindenkit, hogy vegyen fel kölcsönöket.

   A kölcsönökre persze terheljünk irreális kamatokat, és a megmaradt javakból is kiforgató szankciókat. Az így mókuskerékbe tört társadalom mindezekből következően- a kipusztulás irányába indul, akik pedig ellenállnak, azokat lehetetlenítsük, félemlítsük, tapossuk. Az így is ellenállókkal szemben ott a média, amely negatív jelzőkkel ragaszthatja őket tele. Ültessünk a köztudatba látszólag az ő oldalukon álló személyeket, szervezeteket, akik még beléjük tudnak rugdosni, így megtörve a többiek bizalmát, majd tűntessük fel őket, mint a társadalom nagy bajkeverő ellenségeit.

   Állítsunk bábkormányt, arrogáns és félkegyelmű szereplőkkel, akik dilettáns módon még hozzájárulnak a bomláshoz, de akik megfizethetők, elárulják a népet, és kiszolgálják érdekeinket. Így már teljes lesz a mű! Ez a stratégia, az ördög stratégiája a szerencsétlenek ellen.

Kedves olvasóm, döntse el miről írtam, mert a válasz még ott lakik a legtöbb magyar tudatában!
Fáber Károly
Rendszerváltó Fórum
 
2./
Mégis létezik a parlamentben konszenzus!
[2007 október 28 - vasárnap, 21:25 Lelkiismeret88]
Meglepő, hogy milyen játszi könnyedséggel hitetik el a privatizációk alatt hírtelen milliárdosokká lett, a politikában is szépen helytálló nagyjaink, hogy azoktól a honfitársainktól kell megvédeni a gyarapodó lakosságot, akik megpróbálnak rámutatni a valódi felelősökre.
MSZP: Semmilyen politikai indulat nem adhat menlevelet arra, hogy félkótya őrjöngők túszul ejtsék a várost - írta közleményében a szocialista frakcióvezető a budapesti forgalmat megzavaró blokádról.FIDESZ: Az V. kerület fideszes polgármestere, Rogán Antal határozott fellépést kért a jogsértésekkel szemben.
Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője közölte: egyetértenek Rogán Antallal, ami az Erzsébet hídnál történt, azt a párt elfogadhatatlannak tartja.
Tarlós István, a fővárosi Fidesz-KDNP-frakciószövetség elnöke érthetetlennek és károsnak nevezte az akciót.
"Törvénytelen és anarchikus, akadályozza a város rendeltetésszerű használatát, sérti a lakosság alapjogait.
MDF: Az MDF szerint a szélsőjobboldali tüntetők megsértették 2 és fél millió fővárosi és átutazó magyar állampolgár szabad mozgáshoz fűződő alkotmányos jogát. Dávid Ibolya pártelnök szerint ilyen esetben a rendőrségnek jogában áll, és egyben kötelessége is, hogy eltakarítsa a hidakról, az utakról az illegálisan demonstráló szélsőségeseket.

Szívet melengető érzés, amikor az egymásra fáradhatatlanul vicsorgó felek fintorogva ugyan, de mégis kezet kénytelenek nyújtani egymásnak, érzékelve, hogy időnként meg-meg billen a gonoszságból összehordott és kapzsisággal tapasztott építményük. Az ország és a nemzet pusztulásáért felelős, a hatalommal 17 éve zárt körben labdázó politikai "elit" a kezéből etetett, lakájmédia segítségével folyamatosan formálja és szinten tartja a megkopasztott öntudatot. A mónika és győzikesón nevelkedő lakossággal, nem emberpróbáló feladat elhitetni, hogy az Erzsébet-hidat egy randalírozókból álló csürhe zárta le, akiktől tartaniuk kell a dolgos, becsületes polgároknak. A kapzsiságra és önimádatra nevelő média sebészkés módjára, mérnöki pontossággal választja le a közösségi szellem kialakulásáért felelős neuronokat, melyeket az önzésért és erkölcstelenségért felelős idegsejtekkel pótol.

Ezért a kongó agyú polgárokban fel sem merül az a kérdés, hogy ennyi évtizeden kérészül, vajon hol tudtak megbújni ennyien, az "elvetemült" családapákból és anyákból, fiatalokból és "jómódú" nyugdíjasokból álló rendbontók. Meglepő, hogy milyen játszi könnyedséggel hitetik el a privatizációk alatt hírtelen milliárdosokká vedlett, a politikában is szépen helytálló nagyjaink, hogy azoktól a honfitársainktól kell megvédeni a gyarapodó lakosságot, akik megpróbálnak rámutatni a valódi felelősökre.

Talán ezek a testi épségüket is veszélyeztető hazafiak adták el a nemzeti vagyon 90%-át?
Ők azok akik elsikkasztották az adófizetőkről lenyúzott milliárdokat?
Ők azok akik kést vágtak az egészségügyi ellátórendszer szívébe?
Ők zárták be a kórházainkat, iskoláinkat?
Ők teszik földönfutóvá a megfojtott vidék lakosságát?
Ők szüntetnek meg vidéki vasútvonalakat, buszjáratokat?

Biztos, hogy ezek az emberek veszélyeztetik az ország nyugalmát?

Jól működik a rágalomhadjárat. A mára kialakult állapotok valódi felelősei egyforma lelki nyugalommal turkálnak a kórságot felismerők és a hatalmat támogató szerencsétlenek üres zsebeiben. Ne feledjük, hogy az összeszorított fogakkal 56-os hőseinkre emlékező hatalom és elődeik, nem olyan régen még ugyan úgy csőcseléknek nevezték ünnepeltjeiket, mint most minket!

Biztos, hogy a történelem nem ismétli meg önmagát?
(B.L.)
( IMK / 2007. 11. 01)


Szekszárdon születtem... 




Ott voltam, lássátok ti is amit én láttam.

Kimentem én is megnézni ezt a szerencsétlent ha már ideette a fene. Nem szeretem, mert - bár csak egy Marionettbábu, de -  elhiszi magáról, hogy õ egy nagy ember. Nagyot fog bukni, vele együtt társai sem élik túl a bukását. Mi lesz azután? Nem tudni. Jóra nem számítok, nem hiszek abban, hogy a mostani magyar nép összetartó ereje elegendõ lenne ezek (és utódjaik) ellen. Ezer évig talpraállt, most csúnyán néz ki a dolog. Csak remélhetem, hogy nem lesz igazam!
Nézzétek meg a két videó felvételt:
Na ezek az emberek(?) ellen kell(ene) a magyar polgároknak védekezniük. Teljesen egyértelmü a provokáció. Nincsenek véletlenek. Nincs itt becsület, nincs szó párbeszédrõl, megegyezésrõl, megértésrõl. A rendörnek parancsolnak és a parancsot teljesítenie kell. A nyomorék szöveg a zászlórúddal csak bárgyú fejébõl éppen kipattanó (ennyire futotta!) mondvacsinált magyarázat. Emberei, ezek a szerencsétlenek nem véletlenül rendõrök. Elvétve ugyan található közöttük néhány értelmes egyed, de többségük vagy lelki sérült vagy értékítéletük szerint az a legfontosabb, hogy biztosítva van a munkahelyük. A jobbak persze kínlódnak az emberileg / erkölcsileg helyes- és a kötelesség lebetonozott útja között. Megoldást kell keresniük kiélezett helyzetek elsimítására - itt ezt így oldották meg. Ügyesen de nem okosan.
Sok lehetõségük nincs. Végrehajtók. Ezért fizetik õket és ennek ellenértéke a fentrõl kiadott parancs kötelezõ végrehajtása. Nem haragszom rájuk. Azokra haragszom akik a tisztességes rendõri munkát pribék zsoldosmunkává alacsonyították le.
Most találkoztam is egyikükkel. Védik õt, körbe veszik õt, eltakarják elõlünk. Fél és ezért arrogáns, nagyképü. Nem tudja mit hoz neki a jövõ, nincs kiút a számára - sors fintora, hogy ugyanúgy mint rendõreink - õ is felülrõl kapja az utasítást. Végrehajtó. Egy kis szaros pápai kölyök aki még nem is olyan régen gyerekként talán "kis némáról" az egykori pápai katonakurváról álmodozott, most roskadozó trónján próbálja hasmenését visszatartani és közben reszketõ szájszéllel ismétli önmagának: "- Igen, mi összetartozunk!". Nem, Ferike. Te már nem tartozol a Magyar Nép megtürt gyermekei közé. Halott vagy erkölcsileg, aberrált vagy orvosilag.
Nem vágtam hozzád egy tojást sem, nem kiabáltam feléd, öklöm nem emeltem, zászlót sem lengettem... Most a néped elöl menekülsz, holnap önmagad elõl és eljön a nap amikor nem menekülsz. Azon a napon rám fogsz ismerni, én is ott leszek és te látni fogod arcomon a búcsú és megbocsátás keserü könnycseppjeit.
Kiss J.
( IMK-Szekszárd / 2007. 10. 13)



NE ADJUK EL A HAZÁT !
TAKARODJATOK VISSZA
A POKOLBA !




Simon Peresz: Izrael fölvásárolja Magyarországot 


Simon Peresz egy tel-avivi gazdasági fórumon kijelentette, hogy Izrael gazdasági mutatói kitűnőek, s az izraeliek az egész világon befektetnek, fölvásárolják például Lengyelországot és Magyarországot. A zsidó állam elnöke végre kimondta azt, amit mi már régen tudunk: Magyarország területén új honfoglalás folyik.

Simon Peresz izraeli államelnök október 10-én beszédet mondott Tel-Avivban a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlésén. A Máárív héber nyelvű izraeli napilapból megtudjuk, hogy Peresz az összejövetelen kijelentette: 
"A súlyos pangást, a háborút, a Gázai övezetből történt kivonulást és egyéb válságot kiheverve manapság Izrael precedens nélküli gazdasági eredményeket ér el. Az izraeli gazdaság virágzik", mondta Simon Peresz.

Az izraeli államelnök ezután kijelentette: 
"Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van neki. A kormányok ezzel szemben nem képesek realizálni az erejüket, van költségvetésük, de nincs pénzük. A kormányok tehát képtelenek az eredményes működésre, de a cégeket nem kötik gúzsba a korlátozások", hangsúlyozta Peresz."Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek precedens nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot", mondta Simon Peresz izraeli államelnök.
Hering József
 

Peresz kimondta: Izrael fölvásárolja Magyraországot

"
לישראל יש הישגים כלכליים חסרי תקדים, הגענו לעצמאות כלכלית, ואנחנו קונים את מנהטן, את פולין ואת הונגריה. זה כמעט נס - אבל מי חולל אותו? אם אני אגיד שזאת הממשלה אתם תצחקו. חוללו את הנס אנשים עם יוזמה ותעוזה, כשרון ותנופה. את עיקר ההצלחה חוללו 30-20 אלף איש (פרס התכוון כנראה לאנשי הה
(Forrás: Nemzeti Hirháló / 2007. 10. 11.)


Olvasó: áthelyezik Izraelt Európába?




Amikor 2006-ban Mahmúd Ahmadinedzsád iráni elnök a nyugati világ nem kis megrökönyödésére felvetette, hogy Izraelt át kellene telepíteni Európába, még maguk az arab országok is csak az utópia kategóriájába sorolták ezt az elképzelést. Az utóbbi idők eseményei és háttérinformációi azonban arra utalnak, hogy az iráni elnök valószínűleg több információval rendelkezett, mint egy átlagos földi halandó, és kijelentése mögött sokkal több realitásérzék rejtőzött, mint egyszerű provokáció.

Az elmúlt években több politikai megfigyelő is arra a következtetésre jutott, hogy a Zsidó Államnak törvényszerűen össze kell omlania. A rabló- és terrorállam összeomlásának okai kézenfekvőek: a holo-építmény fő anyagi támogatói, Németország és az USA maguk is a csőd szélén állnak. Belátható, hogy hamarosan hiányozni fog az anyagi alap a palesztinok és más arab népek elleni terrorizmus további folytatásához. Ezen kívül Izraelnek egy megoldhatatlan demográfiai problémával is szembe kell néznie. A palesztinok és a környező arab országok népessége egyedül a szaporodásukból származó tömegek segítségével előbb vagy utóbb átveszi a hatalmat és megszüntetik a földrabló szisztémát képviselő zsidó államot.

A maroknyi Hezbollah-harcos ellen elvesztett háború 2006-ban az első jele volt a zsidó állam kikerülhetetlen összeomlásának. Soha előtte nem kellett Izraelnek a katonai fölénye tudatában egy háborút félúton befejeznie. Annak ellenére, hogy az egész izraeli hadsereg, a világ egyik legmodernebbül felszerelt katonai gépezete ellen a másik oldalon csak kb. 2000 főnyi, de mindenre elszánt bátor harcost tudott a Hezbollah felvonultatni. 2006 júliusában és augusztusában nem volt a megszállt Palesztinában olyan hely, ahová a Hezbollah rakétái nem tudtak elérni, Tel Avivba és más helyekre is.
Számtalan további jel mutatja, hogy Izrael előbb-utóbb összeomlik. Ezek közül talán a legfigyelemre méltóbb, hogy nemrég a világ egyik legbefolyásosabb cionistája, a Knesset egykori elnöke és a Jewish Agency főnöke, Avraham Burg nem csak nyilvánosan beismerte Izrael küszöbön álló összeomlását, hanem ráadásul még le is leplezte, hogy az izraeli elit a rablóállam további fenntartását már feladta.
"Az emberek még nem akarják beismerni, azonban Izrael elérte a határt. Kérdezzék meg a barátaiktól, hogy biztosak-e abban, hogy a gyermekeik még itt fognak élni. Hányan fognak igent mondani? Maximum, ha ötven százalék. Az izraeli elit már régen szakított ezzel a hellyel. És elit nélkül nincs nemzet... Már halottak vagyunk. Még nem mondták be a hírekben, de már halottak vagyunk. Ez nem működik tovább." (Welt, 2007. 07.24., 29. old.)DE MI LESZ A ZSIDÓKKAL?

Már régóta folyamatban van Európa irányába egy zsidó exodus, amit a cionista média tervszerűen eltitkol az emberek elől. Sáska módjára folyik a globalista cionisták tőkebefektetése, főleg Németország irányába, de utána rögtön következik Magyarország is, mint célország. Az izraeli zsidók átvándorlása Németországba újabb rekordokat döntött meg.
"Minél több külföldi akar német lenni... Különösen erős emelkedés tapasztalható az izraeliek áttelepülésében (plusz 50 %)." (Die Welt, 2007. 07. 24., 1. old.)

Németországban különben minden izraeli rögtön német útlevelet kap, aki ezt kérvényezi. Azonban nem csak izraeli zsidók élvezik ezt a privilégiumot, hanem minden zsidó. Minden zsidó, aki bármely sarkából a világnak Németországba érkezik, rögtön német útlevélben részesül.
Most válik világossá, hogy miért kötött 2003-ban a Német Szövetségi Köztársaság egy "államszerződést" a németországi Zsidó Tanáccsal (a MAZSIHISZ ottani megfelelője). Normális körülmények között államszerződéseket két független állam szokott kötni egymással. Itt azonban a Német Szövetségi Köztársaság, amely hivatalosan független államnak számít, egy miniatűr vallási közösségnek számító képződménnyel lépett szerződésre. Kérdéses, hogy ennek az államszerződésnek a titkos záradékában vajon lefektették-e, hogy Izrael összeomlásakor vagy feladásakor Németország héber felségterületté válik.

Akkor ugyanis a németek végre örök időkig örömmel szolgálhatják a "holocauszt-áldozatokat", hiszen szinte naponta esküszik a hivatalos politika újra meg újra az "elmúlhatatlan felelősségre" a zsidókkal szemben. (A felelősség ebben az esetben természetesen az elévülhetetlen örök bűnt jelenti.)
A New Yorkban székelő "titkos világkormány" hatalmasságai, a Council on Foreign Relations (CFR) zsidó vezető emberei 2006. szeptember 20.-án találkoztak New York-ban Mahmúd Ahmadinedzsáddal, Irán elnökével.

Az iráni elnöknek lehetőséget adtak, hogy egy szűk körben előadhassa az indokait, amiért a holocaustot csak egy mítosznak tartja. Ez egy olyan szenzációs esemény, amely néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek számított. A német és angol nyelven megjelenő National Journal annak idején beszámolt az eseményről, amelyből az alábbi következtetést vonta le:
"Nyilvánvalóan már rég eldöntötték, hogy a gyilkos zsidó állam, amely a világ lakosságának szemében már nem, mint áldozat, hanem, mint tettes jelenik meg, feladásra kerül. A CFR hatalmasságai nagyon jól tudják, hogy a csőd szélén álló USA és Németország már csak nagyon rövid ideig lesz képes az atombombákkal díszített terrorállamot anyagilag eltartani. Azt is tudják, hogy Izraelt katonailag Németországból vagy hasonló dekadens országokból toborzott katonákkal egy áldozathozatalra kész arab lakossággal szemben nem tudják megvédeni. A "Nagy Sátán"(USA) nem tudja Irakot és Afganisztánt sem megtartani, hogy akarnák akkor Izraelt hosszú távon katonailag megvédeni és anyagilag támogatni? A CFR mérvadó vezetői köreiben tisztában vannak vele, hogy ez a jövőre nézve nem lesz lehetséges. Izraelt fel kell adni."

Ezen háttérismeretek birtokában az is érthető, hogy néhány évvel ezelőtt az izraeli sajtóban miért csináltak akkora reklámot a Németországba történő kivándorlás érdekében. Minden kivándorlásra hajlandó személyt 130.000 euró garantált kezdőtőkével jutalmazott volna a német kormány. Ma hivatalos helyekről természetesen tagadják, hogy a kezdőtőkét kifizették, vagy kifizetik. Valószínűleg a várható nagyobb felháborodás elkerülése végett a német lakosság köreiben.
Mégis, ez mögött a kezdőtőke mögött több rejtőzik mint egyszerű izraeli hangulat. Az amerikai filmrendező és egykori elnökjelölt Aaron Russo, aki maga is zsidó, elmondta erről a témáról egy interjú keretében, hogy David Rockefeller beszámolt neki egy tervről, amely az izraeli zsidók Nevadába történő áttelepítését tartalmazta.

Russo: 
"Világossá vált, hogy a CFR elitje az Izrael-Palesztina konfliktust nem tudja tovább ellenőrzése alatt tartani. Ezért a CFR komolyan utánagondolt, hogy minden olyan izraelinek 1 millió dollárt a kezébe kell nyomni, aki feladja Izraelt és hajlandó áttelepülni Arizonába."

Nagyon valószínűnek tűnik, hogy most Németország veszi át az izraeli zsidók áttelepülésével kapcsolatos anyagi kiadások fedezését. És Arizona helyett mostanra Németország vált a zsidó áttelepítés egyik fő célországává. Az ember csak spekulálni tud, hogy a fejpénz, amit a németek minden egyes zsidóért fizetnek, 1 millió dollárnál marad-e (Rockefeller-terv), vagy pedig 1 millió euró lesz.
Képzeljük el ezt az őrületet. A Közel-Kelet népeit gyilkolták, milliókat elüldöztek, egész Palesztina és más országok egyes részei a zsidó földrablás áldozataivá váltak és a jogos tulajdonosok életlehetőségeinek alapjait szétrombolták. Mindezt egy jogilag és erkölcsileg alátámasztott és megindokolt ok nélküli műállam létrehozásával, amely már a kezdetek óta semmiféle kilátást nem tudott mutatni egy hosszú távú megmaradásra. Ezért a halva született állami őrületért fizetett és fizet még mind a mai napig Németország talán 1 milliárd(1000 millió) euró direkt és indirekt anyagi támogatást. Erre vezethető főleg vissza, hogy miért is áll jelenleg Németország a csőd szélén.

Ezért az államért borzalmas háborúk folytak és elmondhatatlan szenvedést hoztak az emberiségre. A zsidó Neturei Karta Mozgalom 1997-ben egy kiáltványt jelentetett meg a New York Times-ban, amelyben Rabbi Schwartz nyilvánosságra hozta, hogy a Zsidó Világkongresszus provokálta annak idején a hitleri Németországot, hogy a II. világháború kirobbantásával elérhessék Izrael megalapítását.
"Ezzel az ateista exilpolitikával provokálták a cionisták az antiszemitizmus növekedését Európában, amely a II. világháború kirobbantásához vezetett. Az egész világra kiterjesztett bojkott Németország ellen a Zsidó Világszövetség cionista vezetőinek számlájára írható. A cionisták mottója így hangzott: 'Rak B'Dam' (Csak vérrel kapjuk meg a földet)." (New York Times, 1997. 09.30., 16. oldal)

A legújabb háborúk, a tömeggyilkosságok Irakban és Afganisztánban szintén a Zsidó Állam érdekében történnek.

Ariel Natan Pasko az Izrael News c. lap 2003. 03. 26.-i számában már ezzel dicsekedett:
"Ahogy már elmondtuk, ez a háború (Irak ellen) természetesen a zsidóság és Izrael érdekében történik. Ahelyett, hogy ez elől a vádaskodás elől elbújunk, és antiszemitizmust kiáltunk, inkább hálásan el kellene ismernünk, hogy az, amit az Univerzum Ura az ellenségeinkkel szemben tesz, azt egyedül értünk teszi."

Mindezen gyilkosságok, mindezen szenvedés a világon, főleg egy jogtalanul létrejött állam érdekében, amelyet mindenképp fel kell adni? Ez az állam nem csak millió ártatlan ember haláláért felelős, hanem Németország küszöbön álló csődjéért is. Miért volt erre szükség?

És amire eddig még nem volt példa, most a Németországban élő és azt már sajátjuknak tekintő cionisták részéről a szintén ott élő arabok, és muzulmánok elleni uszítás vette kezdetét, mivel a héber uraságok a Palesztinából történő tervszerű áttelepülésük után az "új Izraelbe", nem szeretnének egy olyan környezetet találni, amely elől már most tömegesen menekülnek.
Legutóbb a TV nyilvánossága előtt az egyik legfőbb héber inkvizítor, Ralph Giordano a muszlim nőket nemes egyszerűséggel csak "emberi pingvineknek" nevezte, akiket nem szívesen lát az utcákon. Egykor ők voltak azok, akik különböző nyugat-európai országokban a legradikálisabban szorgalmazták a multikultúra kialakulását, abban a reményben, hogy egy összekotyvasztott, öntudatától megfosztott nép fölött könnyebben tudnak uralkodni.

Azonban most, hogy világossá vált, a muszlimokat nem lehet dekadensé tenni és a Koránból származó büszkeségük erejét nem lehet legyőzni, szeretnének valamiképpen újra megszabadulni ezektől a tömegektől. Hogyan akarnak majd több millió muszlimot újra kitenni az országból?
Ezek harcolni fognak és a jelenlegi német elit már most napról napra behúzza előttük a nyakát. A héberek tehát nem kapnak egy biztonságos országot Izrael feladása után. Az, hogy a Zsidó Állam Rockefeller terveinek megfelelően feloszlatja magát és a jövőre nézve valószínűleg Európában, főleg Németországban, de Magyarországon is sátrat fog verni, nem mindenkinek meglepetés.
Németország átvétele már 1939-ben is, mint háborús célkitűzés szerepelt. Akkor azonban az Erec-Izrael frakció Palesztina megszállására vonatkozó terve kapott átmenetileg mégis többséget. Mára az egykori háborús cél a hangadó zsidóság számára egy új lehetőséget jelent és egyre attraktívabb megoldásnak tűnik.

Emlékeztetőül:
1939. október 22.-én Lionel de Rotschild, mint Nagy-Britannia és Írország cionista szervezeteinek tiszteletbeli elnöke, Churchill titkárával,- John Colville-val - szemben azon követelésnek adott hangot, hogy a háború céljaként:
"Németországot a zsidókra kell hagyni, és a németeket pedig a világ más népei között szétszórni, szétosztani." (John Colville: "Downing Streeet Tagebücher 1939-1945", Siedler Verlag, Berlin 1988, 31. oldal)

De mi a helyzet Magyarországgal? Az már régóta nyilvánvaló, hogy a zsidóság - állítólagos állandó üldözése és félelme ellenére - nagyon kellemesen érzi magát ebben az országban. (Ezen nem is csodálkozhatunk, hisz majdnem minden a kezükben van.) Nem is olyan régen szivárgott ki, hogy a jelenlegi kormány milliós nagyságú - állítólag ázsiai bevándorlásról készít terveket. Talán Gyurcsány Ferenc sem véletlenül hangsúlyozza és szorgalmazza, hogy akinek az őslakosok közül nem tetszik, ami itt folyik, az nyugodtan elmehet ebből az országból.
Minden jel arra mutat, hogy kell a hely másoknak.
(Vándor Kuruc.info / 2007. 10. 08)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése