2017. április 12., szerda

Világ helyzete





Világ helyzete



A Világ helyzetével, aktuális témákkal és főleg olyan IGAZSÁGOKKAL foglalkozunk, amiket nem feltétlenül mutat a főáramú (mainstream) média viszont ismeretük nélkülözhetetlen, hogy megértsük a körülöttünk zajló folyamatokat.Hiszen a valódi igazságért mindig a dolgok mögé kell nézni.Ha véleményetek van, írjátok meg, vagy a Facebook-oldalon is megoszthatjátok!
Frissítve: 34 perc 5 másodperc

Ukrán háborút tervező emberjogi szervezeteket leplezett le a "The Truthseeker"

2014.03.12. - 21.29

Az USA külügyminisztériumához kapcsolódó cég készítette az „Ukrán vagyok" vírus videót, hogy békés színben tüntessék fel az ukrán tüntetőket, akiket a nyugat pénzelt és készített fel erőszakos cselekedetekre.
Cél a globalizáció ellen szembeszálló nemzetek megtörése, amiben a "demokráciáért" és "emberi jogokért" harcoló megbízott szervek játsszák a főbb szerepet beszivárgással, szervezéssel, sajtó félrevezetésével, köztük az Amnesty International, Vöröskereszt, Human Rights Watch, Nemzeti Alapítvány a Demokráciáért ....



Az igazságfeltáró The Truthseeker műsor mindenki számára eloszlathat sok kérdést ! Viszont annál több újabbat vet majd fel....

)
Kategóriák: Magyar nyelvű hírolvasó

Ha Anglia hirtelen Szíria lenne... Az egyik legütősebb videó, amit mostanában láttunk

2014.03.07. - 17.26

Teljesen hétköznapi európai kislány teljesen hétköznapi ünnepe és élete. Aztán hirtelen vált a kép, és házhoz jön mindaz, ami eddig csak a háttérben futott, a képernyőn, a híradóban.
Egy angol család énekli a Happy Birthday-t a kislányának. A gyerek éli a mindennapjait: rúzst próbál ki, ruhát pakol, macit ölel, hintán ül, elpilledten bóbiskol a kocsiban. Aztán hirtelen megváltozik minden, pánik uralja el a képeket: Nagy-Britannia egy szíriai típusú konfliktusban találja magát. A kislány eddigi élete darabokra hullik.


A Save the children, Mentsétek meg a gyerekeket jótékonysági szervezet videóját nézzük. A másfél perces klippet a szíriai polgárháború kitörésének harmadik évfordulójára időzítették. Az ENSZ szerint 10 ezer gyerek halt meg eddig a konfliktusban. A 90 másodperc végén felirat: Az, hogy ez nem itt történik, nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem történik meg.

Jake Lundi, a szervezet kommunikációs igazgatója azt mondja: azoknak készült a film, akik nem tudják, mi megy Szíriában. Hogy megértsék, min mennek keresztül a szíriai gyerekek, akik semmiről nem tehetnek. "Könnyű elfelejteni, hogy nem is olyan régen még ők is iskolába járhattak, orvosi ellátást kaptak, és természetes volt nekik is minden olyan alapjog, amit a mi gyerekeink természetesnek tartanak. Ne is említsük mondjuk a facebookot vagy a videójátékokat".

A számokat is ismerjük. Két és fél millióan menekültek külföldre a háború elől Szíriából, több millióan az országon belül váltak földönfutókká. Mindannyian sürgős segítségre várnak. A kormány által ellenőrzött területeken 200 ezren, az ellenzékként kezelt, de valójában Al-Nusra Front és Al-Kaida zsoldosokból álló vadállatok kezén lévő településeken 45 ezren élnek a közvetlen tűzvonalban. Köztük persze gyerekek is.


Forrás: Keletport.hu

Mukhayam Al-Yarmouk, DamaszkuszNapjainkban, egy étel - és segélyosztás közben készült fénykép.....
Szíria pár évvel ezelőtt nulla nemzeti adóssággal egy jól működő ország volt. A Közel-Kelet egyik biztos pontja....Mára tudjuk hová jutott....

Ide is elérkezett a nyugat által becsomagolt "iraki, líbiai, afganisztáni" típusú 'demokrácia'... A szélsőséges fanatikus terrorista csoportok erősebbek, mint valaha...
Az Al-Kaida színeiben tündöklő mészárosok és csoportjaik tartanak rettegésben egész városrészeket...
Közbiztonság, létfenntartáshoz szükséges feltételek, élhetőség: NULLA

Nagyon szomorú mérleg ez, aminek megvannak a felelősei is.
Ők viszont elérhetetlenek és megnevezhetetlenek, mert több ezer kilométerre vannak a helyszíntől..... 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Kategóriák: Magyar nyelvű hírolvasó

Ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából !

2014.03.06. - 01.28

A ma kirobbant felvétel és cikkek szerint nem Janukovics a felelős, sőt ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából ! 
A beszélgetés Catherine Asthon, az Európai Unió külügyi főképviselője és az észt külügyminiszter között zajlott le. A beszélgetés itt hallgatható meg. 

Korábban írtam már egy hosszú cikket a Gladio-hadműveletről, amit a CIA alkalmaz: 

"Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája'Most ugyanez történik Ukrajnában..... (Az InfoWars friss cikke szerint is)

Az RT riportja magyar felirattal :
Az észt külügyminiszter egy kiszivárgott telefonbeszélgetés szerint nem tartja kizártnak, hogy valaki a korábbi ukrán ellenzéki vezetők közül bérelte fel azokat az orvlövészeket, akik a kijevi Majdanon tüntetőket és rendőröket öltek meg a tüntetések idején - legalábbis ezt írta szerdán hírportálján a Russia Today. Az észt külügyminisztérium utóbb megerősítette a kiszivárogtatott felvétel hitelességét. 
Az RT szerint a telefonbeszélgetés Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője és Urmas Paet észt külügyminiszter között zajlott le:


"Egyre erősebb az a vélekedés, hogy nem Janukovics állt a mesterlövészek mögött, hanem valaki az új koalícióból" - mondja Paet a felvételen. Ashton erre ezt mondta: "Azt hiszem, vizsgálódni akarunk. Úgy értem, én nem hallottam erről, ez érdekes. Istenem!"

Paet hozzátette, hogy egy, a sérülteket kezelő kijevi orvosnő ezt mondta neki: minden jel arra utal, hogy ugyanazok a mesterlövészek végeztek rendőrökkel és tüntetőkkel is. Erre utal az orvos szerint az, hogy a sebek alapján ugyanolyan típusú lövedékekre lehet következtetni. Paet azt mondta Ashtonnak, a civil aktivisták zavarónak tartják, hogy az új ukrán vezetés "nem akarja kivizsgálni, mi is történt pontosan" a Majdanon. Azt tapasztalta, hogy a civilek nem bíznak az új koalíció politikusaiban.

"Az észt külügyminiszter mélységesen sajnálja, hogy kiszivárgott a közte és Ashton között lezajlott telefonbeszélgetés, mindazonáltal megerősítjük a felvétel hitelességét" - mondta szerda délután a politikus szóvivője.
Az orosz külügyminisztérium szerdán csodálkozásának adott hangot amiatt, hogy az Európai Unió nem hajlandó kommentálni a kiszivárgott Paet-Ashton beszélgetést, hiszen "az EU-országok vezető tisztségviselői nem is olyan régen sűrűn kommentálták a Nuland-hangfelvételt". (Victoria Nuland európai ügyekért felelős amerikai külügyi államtitkár-helyettes egy február elején kiszivárgott beszélgetés során - amelyet Geoffrey Pyatt kijevi amerikai nagykövettel folytatott - nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel mondott véleményt az Európai Unió Ukrajna-politikájáról.) / MTI /
AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KATONAI HÍRSZERZÉSÉNEK IS BEDOLGOZOTT AZ UKRÁN JOBB SZEKTOR


A Majdan téri lázadás alatti káoszban a Jobb Szektor több csapatának az volt a feladata, hogy kormányzati épületekből és magas rangú tisztviselők lakásaiból érzékeny dokumentumokat raboljanak.
 Egy 21 éves orosz fiatalember tette ezt a vallomást, közvetlen az elfogása után, miután visszatért Kijevből Moszkvába, az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat azonnal őrizetbe vette, és kihallgatta. A magát Vladiszlavnak nevező férfi több érdekes történetet is mesélt.Az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat "Vladiszlav"-ról készített fényképe

"Beültettek minket csapatszállítókba, és előre összeírt lakásokba kellett betörnünk, onnan pedig minden érdekesnek látszó dokumentumot össze kellett szednünk. Itt nem nyúlhatunk a berendezéshez vagy az értékekhez." - meséli Vladiszlav - "Hamarosan két Mercedes típusú autó érkezett, és belőle egyenruhás amerikai katonák szálltak ki. Ezek az emberek minden dokumentumot lemásoltak, vagy rögtön elraktak a járműveikbe. Ez február 26.-án történt." A történet itt nem ért véget. Vladiszlav elmondása szerint a németek is lázasan gyűjtöttek adatokat és dokumentumokat hasonló módon, ám valami miatt ők egyik napról a másikra abbahagyták, és eltűntek.
"A következő napokban, miután minden felírt címről elhordtuk a papírokat, a Jobb Szektor vezetőinek utasítására visszamentünk a címekre az értékekért. Ezeket azonban nem tarthattuk meg, rögtön átadtuk az értékes tárgyakat, műkincseket, bútorokat orgazdáknak. A befolyt pénzt a Jobb Szektor fegyvervásárlásra költötte, legalábbis nekünk azt mondták." Vladislav megemlített még egy érdekességet, miszerint "A kapitányok a morál fenntartása miatt megengedték az akcióban részt vett századoknak a fosztogatást, ebbe boltok és autók tartozhattak bele."Az USA és Németország kormányai tehát hathatósan kihasználták a káoszt Ukrajnában kulcsfontosságú dokumentumok megszerzésére. Vladiszlav utolsó megjegyzése szöges ellentétben áll a cionliberális médiák által sokat hangoztatott "Nem volt fosztogatás." történettel.

A nyugati és hazai liberális média kedvenc ferdítései közé tartozik, hogy orosz invázió van a Krím-félszigeten. Tekintsük át röviden az idevágó tényeket.


1, A Fekete Tengeri Flottát fel akarták osztani Oroszország és Ukrajna között a szovjetúnió 1991-es felbomlásakor, ám ez egy elhúzódó vita tárgya lett.

2, A felek 1997-ben végre megegyezésre jutottak a krími katonai bázisokat és az ott állomásozó flottát illetően. E szerint Oroszország kapta a flotta 81.9%-át, de előbb ki kelett fizetnie ukrajna részére 526,5 millió dollárt. A szerződést végül 1999-ben írták alá.

3, Moszkva évente 97.75 millió dollárt tekint semmisnek az Ukrán államadósság Oroszország fele fenálló részéből, ezért cserébe használhatja az ukrán felségvizeket, rádiófrekvenciákat, valamint ez az összeg tartalmazza az orosz hajók által okozott környezetre káros hatásokért a kompenzációkat.

A Fekete-tengeri flotta egyik hajója érkezik Szevasztopolba, 2014.03.01, Krím-félsziget.

4, Az eredeti megállapodás szerint a Fekete Tengeri Flotta 2017-ig állomásozhat a Krím-félszigeten, ám ezt később meghosszabították 25 évvel.
5, Az 1997-es megállapodás megengedi 25,000 főnyi orosz katonaság, 132 páncélozott jármű, 22 katonai repülő és 24 darab 100mm-es kalibernél kissebb ágyúval felszerelt löveg állomásoztatását a félszigeten.

6, A fentieknek megfelelően, jelenleg 5 haditengerészeti hadosztály állomásozik a félszigeten.

7, A haditengerészeti egységeken kívül két reptere is van az oroszoknak a félszigeten, egyik Kacha, a másik Gvardeysky környékén.

8, Az orosz tengerparti erők a 1096. Légvédelmi Rakéta Ezredből és a 810. Tengerészgyalogos Brigádból áll, ez utóbbi 2,000 tengerészgyalogost jelent.

Láthatjuk tehát, hogy az illegális kijevi kormány bejelentése az Egyesült Nemzetek felé, miszerint Moszkva 16,000 katonát küldött a Krím-félszigetre, orosz invázióként lett tálalva, holott Oroszország csak kihasználja a szerződéses lehetőségeit.
És a végére csak egy kép - Bár MÉM, de nem éppen a poén kedvéért:
John McCain "ügyeket intéz és közvetít"
A folytatást ismerjük... kísérteties a hasonlóság,
de minden egybeesés kizárólag a képzelet vagy a véletlen műve.... 


Forrás: 
RT News, Inforwars, MTI, Hidfo










Kína támogatja Oroszországot Amerikával szemben - Kereskedelmi háború és orosz "GÁZ"




2014.03.04. - 02.45

Kína él a jogával és " vétóz " minden olyan döntést az ENSZ Biztonsági Tanácsában mely Oroszország ellen irányul. Igényt tart az Amerikának nyújtott hitelei azonnali visszafizetésére – aranyban, – ha az USA nem fejezi be a nyomásgyakorlást Oroszországra…



Az amerikai kormányzat utalt rá, hogy befagyasztja az Amerikában található orosz pénzeszközöket, számlákat, – ha Oroszország nem teljesíti kérésüket, s nem fejezi be a katonai műveleteket a Krím félszigeten, – s egyáltalán, – ha nem engedelmeskedik a Nyugat elvárásainak a botrányos ukrán kérdésben.


*Ám ezt természetesen az oroszok nem fogják megtenni, s nem hagyják cserben saját honfitársaikat, kik többségben vannak a Krím-félszigeten, – s nem vonulnak ki a valójában orosz Krímből, melyet Szovjet Ukrajna 54-ben csak ajándékba kapott tőlük. (Pontosabban Hruscsovtól). – Ám, mikor a Szovjetunió felbomlott, a félszigetnek vissza kellett volna kerülnie Oroszországhoz, – de az akkori ukrán vezetés, (kik már akkor is a nyugati geopolitikai érdekeknek megfelelően cselekedtek), ehhez nem járult hozzá. – 92-ben pedig, az akkori orosz elnök Jelcin, szintén ezen érdekek mentén alakította politikáját, s nem forszírozta a Krím jogos orosz tulajdonba való visszakerülését. – SzabadRiport szerk.*Oroszország és a Gazprom hétfőn az Ukrajnába és Európába irányuló földgázszállítás leállításának lehetőségéről beszélt, amennyiben a helyzet súlyosbodna.  Az egyre növekvő politikai feszültség és az Ukrajnában lévő kiszámíthatatlan állapot felveti az Európának nyújtott gázszállítás felülvizsgálatát. - jelentette be a társaság hétfőn.
John Kerry gazdasági és politikai szankciókkal fenyegeti Oroszországot, amire az oroszok is lépésekkel válaszolnak. A Rubel már most is folyamatos támadás alatt van és gyengül, amire újabb válaszlépések várhatóak "keletről".....
Vagyis  KERESKEDELMI HÁBORÚ van kialakulóban.....
Tehát, akárhogy szeretnék is az amerikaiak pénzügyi eszközökkel zsarolni Oroszországot és Putyint, – könnyen a visszájára sülhet el a dolog, – mert mint kiderült; voltaképpen Amerikának nincsen saját pénze. – És nagy valószínűséggel, – egyszerűen csak el akarta lopni az oroszok Amerikában különféle számlákon tartott pénzeszközeit, – azzal az indokkal, hogy segíteni akar Ukrajnának.
A Kínai sárkánynak pedig nagyon nem tetszik, ahogyan az egyik legfőbb szövetségesével, Oroszországgal bánik az Amerikai Egyesült Államok kormányzata, – s ezért, ha befagyasztják az Amerikában található orosz pénzeszközöket, számlákat, – ebben az esetben a Kínai Népköztársaság felkéri az amerikaiakat, hogy egy összegben fizessék vissza részére azokat a hiteleket, amelyeket eddig a kínaiak folyósítottak számukra! – Mégpedig aranyban, – ahogyan a kínaiaktól is kapták eredetileg.
A dolog pikantériája csak az, hogy a amerikaiaknak nincs annyi aranyuk sem, amennyi az adósságukat a kínaiak felé fedezné. A hivatalos aranytartalékuk, a tartozás töredékét sem éri el.
Ugyanakkor a Nyugat törvénytelen és aljas módszerein egyre inkább felbőszülő Kína kész arra is, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsában megvétózzon minden olyan döntést, mely Oroszország ellen irányul.

Előzőleg Kína Törökországra is komoly nyomást gyakorolt abban a kérdésben, hogy Törökország ne engedje át a Boszporuszi-szoroson, az Égei-tenger felől a Fekete-tengerre igyekvő NATO hadihajókat.

Megjegyzendő, hogy ez nem az első alkalom volt, melyben Kína és Oroszország szorosan együttműködött a világpolitikai és a stratégiai kérdésekben; 
A szíriai konfliktusban Oroszország és Kína együttesen blokkolta, vétózta meg az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatát, mely felhatalmazta volna a “Nemzetközi haderőt” (valójában túlnyomórészt az USA haditengerészetét és légierejét, – a szerk.), – hogy közvetlenül is beavatkozhassanak Szíriában.

És, ha az amerikai kormányzat komoly pénzügyi segítséget kíván nyújtani a puccsal uralomra jutott, önmagát kinevezett “ukrán kormánynak”, – mely összeg min. 1 milliárd dollárról indul, – nos ebbe a kínaiaknak is lesz némi beleszólásuk, mert könnyen elképzelhető, hogy az is a kínaiaké, – s így a törvénytelen ukrán hatalom segélyezését is a kínaiaktól kapott pénzből valósítanák meg.
*Kínának amúgy is komoly gondjai vannak az ukrán gazdasági élet főszereplőivel, akik természetesen Janukovics szűk körén kívül, a helyükön maradtak. Ezek nemrég csúnyán átverték a kínaiakat nem egy kérdésben, például az élelmiszeriparban is. – A szíriai lázadóknak szállították többek közt, a kínaiak által már kifizetett gabonát, – Kína helyett – a szerk.*Ezért most Kína, 3 milliárd dollár kártérítést követel Ukrajnától. – Nem csoda tehát, hogy semmiféle formában nem kíván hozzájárulni a velejéig korrupt ukrán gazdasági szereplők további felszínen tartásához.Ugyanakkor az Orosz Külügyminisztérium is hivatalos elvi nyilatkozatot adott ki: “Kína támogatja Oroszországot.”
“Szergej Lavrov orosz és Vang Ji kínai külügyminiszter telefonbeszélgetésük során kiemelték, hogy álláspontjuk közel van az ukrajnai helyzetet illetően. Ezt hétfőn az orosz Külügyminisztérium közölte.

A két külügyminiszter eszmecserét folytatott az ukrajnai helyzetről. Oroszország és Kína álláspontja széleskörűen egybeesik az országban és a körötte kialakult helyzetet illetően” – olvasható a főhatóság honlapján.

Rámutatnak: a két miniszter megállapodott, hogy folytatják a szoros kontaktust az adott kérdésben.”
Forrás: Szabadriport  Politikus.ru – Oroszország Hangja, - pzcu.gov.ua



Ukrán pokol - Hátborzongató testközelből ez a profik által készített élő felvétel


2014.03.01. - 02.01

A hírekben lévő kifejezések nem fejezik ki azt, ami Ukrajnában zajlik és ami elindult.
(Igen, bár lehet azt hisszük, hogy a hatalomra juttatott központi bankár ideiglenes miniszterelnökkel és Janukovics külföldre távozásával a dolog véget ért.... 

De szerintem abszolút nem...Sőt a java még csak most kezdődik... 

Hiszen a Pentagon provokációnak minősítette az orosz csapatok bevonulását a Krím-térségbe és pattanásig feszült a nagyhatalmak közötti már amúgy is fagyos viszony.
Oroszország pedig készenlétbe helyezte kubai rakétakilövő állásait....  (de mindezekről majd külön cikket írok hamarosan)Sőt, ahogy a CNN írja ebben a pillanatban: Felfegyverzett orosz hadihajó jelent meg Miamitól 200 mérföldre !  
Az Alekszej Szordunov ukrán fotóriporter és két kollégája által készített dokumentumfilmszerű összeállítás minden külön kommentár nélkül, igen erős felvételekkel mutatja be, hogyan nézett ki a kijevi tüntetők és a rendőrök összecsapása Kijev belvárosában. Mindkét oldal szemszögéből, ahol nemcsak a páncélozott tömegoszlatókkal és shotgunokkal támadó rendőrök, hanem a távcsöves puskával, pisztolyokkal célra tartó tüntetők is láthatóak. 
Sőt a tüntetőknek nevezett csoportosulások fellépése ellen nem is tudom, mit lehetett vagy kellett volna tennie a hatalomnak. Lehet Janukovicsnak van igaza, hogy túl gyenge volt és nem tudta kellőképpen biztosítani a rendet ?...... Ha nem hagyják idáig fajulni a dolgokat ....





Ukrán puccskísérlet - Izraeli ex-katonatisztek vezetik az ukrán militáns 'ellenzéki' csoportokat ?



2014.02.22. - 17.43
'
A tömegek mindig csak az eszközt jelentik! Könnyen mozgathatóak és bármikor feláldozhatóak! Egyszerűen manipulálva egy eredeti célnak megfelelően bárhová terelhetők. Anélkül, hogy akár a célt is ismernék' ezt írtam éppen az előbb valakinek, aki az ukrán eseményekről kérdezett a FB-oldalon
Most is ezzel kezdem ezt a cikket, bár ennél sokkal jobban és érthetően elmagyarázza majd Dr. Papp Lajos a lenti beszélgetésben... Hol a szerepünk és helyünk nekünk magyaroknak ebben az egész folyamatban.... ? 
Ahogy sejthető volt és egyértelműen látszik az euro-atlanti (antanti) beavatkozás Ukrajnában, most erre utaló egyértelmű bizonyítékok kerülnek elő. 
Sajnos más fórumok megint csak nem fogják megemlíteni, de 
a globalista médiát leszámítva már áttörte magát ez a hír, amit az ibtimes.co.uk-ről fordítottam nektek, természetesen kiegészítve..(SBG Buddha - VilagHelyzete.com )
Izraeli ex-katonatiszt vezeti az ukrán katonai csoportokat a rendszer megdöntésére.
"Egykori izraeli katonatiszt vezető szerepet játszik a kormányellenes tüntetésekben" - közölte a PressTV. "A meg nem nevezett izraeli parancsnokként vezet mintegy 20 ukrán militáns zsoldosból álló csoportot, amíg 4 másik izraeli, aki korábban a hadseregben szolgált, az ukrán kormányellenes tüntetések szervezésében vesz részt. 
Ukrajnában születtek, de Izraelbe vándoroltak ki, ahol csatlakoztak a fegyveres erőkhöz, majd visszatértek Európába, hogy csatlakozzanak a tüntetésekhez" - folytatja a riport.
Már az ukrán média is állította, hogy izraeli iparmágnás nyújt támogatást az ellenzéki erőknekés azt is hozzáteszik, hogy az Izraeli Mossad az egyike azon titkosszolgálatoknak, melyek a káoszt szítják az országban.
Ha ehhez azt a véletlent is hozzátesszük, hogy John McCain szenátor járt a káosz kialakulása előtt egyformán Líbiában, Szíriában, és Ukrajnában is....érdekes kérdések vetődnek fel...


Annak ellenére, hogy zsidó vezetők a semlegességre szólítottak fel, zsidó fiatalok a frontvonal első sorában harcolnak 
a rendszer és Viktor Janukovics elnök megdöntésének érdekében - írta ezt a Jerusalem Post már decemberben.
Alexandra Oleynikova, fiatal zsidó aktivista, aki a 
Limmud conferences szervezésében vállalt szerepet, Ő nyilatkozta a Jerusalem Post-nak, hogy míg egyes zsidó fiatalok, akik félelem miatt távol maradnak az eseményektől, addig más ukrán zsidók, akik nemzetközi szervezetekben (mint a JDC, Hillel és Limmud) "igazán aktívak" és  támogatást nyújtanak a "barrikádok szervezésében".A zsidó hírügynökség Jewish Telegraphic Agency (JTA) értesülése szerint :
"Számos zsidó fiatal vesz részt a tiltakozásokban, mely összehozta a liberális fiatalokat, ellenzéki pártvezetőket, beleértve az ultranacionalista Svoboda párt, melynek vezetője Oleh Tyahnybok, eleve nyíltan antiszemita..."

Ne felejtsük el, hogy a tiltakozások akkor robbantak ki és váltottak át tüntetésekből a rendszer megdöntésére irányuló összecsapásokká, amikor Janukovics elnök felmondta az Európai Unióval kötetendő társulási szerződést és úgy döntött, hogy az ország mégsem az Unió, hanem Oroszország felé közeledik majd. 

Illetve 
Vladimir Putin elnök bejelentette, hogy ukrán államkötvényeket vásárol több milliárd dollár értékben és csökkenti az Ukrajnának szállított gáz árát. Ekkor szabadult el a pokol.

Az alábbi képeknek nyugodtan adhatnánk a már ismert címet:

Slaves V. Slaves = Rabszolgák a rabszolgák ellen
A miniszterelnök 
Mykola Azarov lemondott, amivel kísérletet tett, hogy véget vessen a tüntetéseknek.  Míg a parlament visszavonta az tiltakozásokat korlátozó ellentmondásos törvényeket, melyek kiváltották az alapvető elégedetlenséget országszerte. A bebörtönzött ellenzéki tiltakozókat pedig szabadon engedték.

Jelenleg Janukovics felajánlotta az előrehozott választásokat, de már aznap este különböző ellenzéki csoportok bejelentették, hogy ezzel sem elégednek meg és Janukovics távozását követelik a politikából.
Pár órával ezelőtti mai hír, hogy Viktor Janukovics ukrán elnök bejelentette, hogy az országban államcsínyt követnek el, az elnök nem készül lemondani tudósít a média az elnök tanácsadójára, Anna Hermanra hivatkozva.
Janukovics az UBR TV-csatornának elmondta, mindent megtesz, hogy megakadályozza a további vérontást. Azt is elmondta az újságíróknak, hogy a parlament volt elnökét, Vlagyimir Ribakot, aki lemondott tisztségéről, megverték.
Ide illesztem be, mert nekünk magyaroknak sokat mondanak Dr. Papp Lajos gondolatai :
Hol a szerepünk és helyünk nekünk magyaroknak ebben az egész folyamatban.... ?



Egy DHS ügynök szerint az USA 6 héten belüli összeomlására készül fel a Homeland Security?



2014.02.21. - 16.45

A US. Homeland Security egyik ügynöke elárulta, hogy ők az USA 6 héten belüli összeomlására számítanak és szükségállapot bevezetésére készülnek. A bankok zárva tartanak és bank- / hitelkártyák sem működnek majd. A következő cikket a World Truth.tv tette közzé Február 20-án este. Mindenkinek saját belátására bízom, én csak lefordítottam és kiegészítettem bizonyos információkkal.(SBG Buddha - VilagHelyzete)
"Néhány órával ezelőtt úgy döntöttem, elmegyek a közeli boltba az egyik haverommal élelmiszert vásárolni, mivel 'prepper' (összeomlásra felkészülő vagyok). Ez este 9-kor volt és éppen a sorban állok, beszélgetek a barátommal, hogy a készletek felhalmozása milyen fontos, amikor majd beüt a baj (SHTF = Shit Hits The Fan)..., hiszen ez bármelyik pillanatban elkezdődhet. A haverom még újonc ebben az egész felkészülésben, ezért is hoztam el magammal, hogy segítsek neki, mire lehet szükség.Amikor túl voltunk a fizetésen, a kocsim csomagtartójába pakoltunk éppen, amikor egy középkorú férfi lépett oda hozzánk és ezt mondta:
Ő: Srácok, Ti a lehető leghelyesebb dolgot teszitek azzal, hogy felkészültök. Az emberek többségének ebben az országban fogalma sincs, hogy mi is történik. 
Én: - Magamban éppen azt gondoltam, milyen jó dolog más prepperekkel is találkozni. Mondtam neki, hogy köszi és kérdeztem, hogy Ő is ilyen 'felkészülő', mint mi .... (?)Ő: - Igenis meg nem is...Én: - Mit ért ez alatt ?Ő: - Ezt nem mondhatnám el nektek srácok, de mivel látom, hogy nagyon fiatalok vagytok még (én 21 éves vagyok), és aggódom a generációtok miatt, ezért adok nektek egy kis támpontot. Tényként tudom, tulajdonképpen 100%-ra, hogy a gazdaság összeomlása be fog következni és szükségállapotot (Martial Law) fognak bevezetni február végén vagy március első felében. 

Én:
 - Honnan tudja ezt vagy miért mondja ?Ő: - Mert a DHS-nek (Department of Homeland Security = Belbiztonsági Hivatal) dolgozom és belső információim vannak arról, mi fog történni a gazdasággal. (Azt is mondta, hogy kapcsolatot tart olyan emberekkel, akik a J.P. Morgan-nek dolgoznak)Én: - Igen, persze, biztos haver..... Ha minden egyes összeomlás-előrejelzésre már egy penny-t tettem volna, akkor már javában milliomos lennék.Anélkül, hogy egy szót is szólt volna, elővette a DHS azonosító kártyáját, eltakarva a nevét, mert azt nem akarta felfedni, majd pár másodperc múlva eltette a levéltárcájába.Ő: Most pedig hallgassatok meg figyelmesen ! 
Raktározzatok be és halmozzatok fel annyit amennyit, csak tudtok: Élelmiszert, fegyvert és lőszert.... Mert amikor ez elkezdődik, már nem lesz alkalmunk ezeket megvásárolni.Szükségállapotot vezetnek be, a bankokban már nem lesz készpénz és az üzletekből eltűnnek az élelmiszerek. 
Ha lehetséges, távolodjatok el a városoktól amennyire csak lehet, mert azok olyanok lesznek, mint maga a pokol. És főleg vegyétek még most ki a pénzeteket a bankból, mert a legtöbb bank be fog bukni. 
Már így is túl sokat mondtam. Most mennem kell. 
Isten legyen veletek és bocsássátok meg nekünk, hogy ezt tettük a ti nemzedéketekkel.

És anélkül, hogy egy szót még szólt volna, otthagyott bennünket.

Nos srácok, olvasók, én igaz, hogy felkészültem és tele van a raktár, amennyire csak lehet, de még így is 'berosáltam' kicsit...  
Mindaz, amiket látunk a világban (néhány hét alatt 20 vezető bankár lett öngyilkos rejtélyes körülmények között..., káosz uralkodik a világ számos pontján - Venezuela, Ukrajna, Távol-Kelet - és tudjuk, hogy február végén az USA maradék hitelkerete is kimerül, így teljesen elképzelhető, hogy igaza van...."

Nos ez már nem megfontolás vagy vita tárgya, ha valaki képben van, hogy 
milyen intézkedéseket fogadtak el előre, amely lehetővé teszi az ellenállók FEMA-táborokba szállítását. H.R. 6566 (112th): Mass Fatality Planning & Religious Considerations Act
Kedves VilagHelyzete olvasók, ennyi volt a fordítása a párbeszédnek, amit megosztottak a WorldTruth-on keresztül.
A világban uralkodó helyzet önmagáért beszél :- Néhány hét leforgása alatt csaknem 20 bankár és/vagy fontos üzletember lett öngyilkos vagy veszítette életét. Most kedd reggel ismét a JP Morgan egyik devizakereskedője ugrott le a bank hongkongi központjának tetejéről. A South China Morning Post a következőket írta az esetről:"A JP Morgan egyik befektetési bankára leugrott a bank központi székhelyének tetejéről tegnap. Szemtanúk elmondása szerint a férfi felment a Hongkong központjában található, 30 emeletes Chater Ház tetejére és annak ellenére, hogy megpróbálták szándékától eltéríteni leugrott."


- A 
Bangkok Post cikkéből megtudhatjuk, hogy Thaiföldön az emberek „megrohamozták a bankokat, hogy kivegyék betéteiket”.
Venezuelában egyre nagyobb káosz uralkodik. Elég, ha megnézzük a Zerohedge cikkének képeit a kormányellenes tüntetések jelenlegi helyzetéről. A hírekben nem mutatják (megszoktuk), de ez a három videó szerda estéről is önmagáért beszél. (Videó 2Videó 3
<<< San Cristobal kedden este
Ukrajna a teljes összeomlás szélén áll. Ide is úton van a "szíriai típusú demokrácia" a megrendelők igényei szerint ! A Kijev főterét mutató kép ugyanazt tükrözi, mintha csak Damszkusz utcáit látnánk a a kezdeti stádiumban....Szinte hónapra pontosan megérkezett a káosz. Ráadásul, hogy kétségünk se legyen, kik állnak a rend szétzilálása mögött : Kijev utcáin és a téren megjelentek a szíriai terroristák zászlói is !!!
Az USA a Pentagon kiszivárgott kézikönyve szerint dönt meg külföldi államokat! Ukrajna a célkeresztben


Sőt viralmarketing-szerűen terjed a hangulatkeltő " I'am a Ukranian " szép arcú hölggyel osztható videó.... Kísértetiesen emlékeztet a KONY 2012 kampányra.... Külföldről irányított, belső elkeseredést felhasználó rendszerdöntés zajlik Ukrajnában, mely Kelet és Nyugat kiélesedő hidegháborújának egyik első momentuma és fontos terepe lesz....

- Eközben 
Kína szép csendben megszabadul amerikai papírjaitól, amelyek teljes állománya egyéves mélyponton áll jelenleg. Sőt 2014. január 1. óta nem kereskedik dollárban.

Soros György pedig megduplázta tétjét az Standard & Poor's 500 összeomlására. Fogadásának teljes összege 1.300.000.000 dollár.

Hogy mi lesz és mi várható, azt csak nagyon kevesen tudják, így jóslásokba felesleges lenne belemenni. Viszont 
az alábbi linkek, melyek arról számolnak be, hogy szinte belső hadsereggé alakították át az USA-ban a rendőrséget, illetve a Belbiztonságot, arra utalnak, hogy ennek igen komoly és nyomós, ráadásul visszafordíthatatlan OKA VAN....  >>>>
Kategóriák: Magyar nyelvű hírolvasó

ENSZ-jelentés: A Vatikán lehetővé tette gyermekek tömeges megerőszakolását és az ügyek eltussolását

2014.02.19. - 23.40


Az ENSZ súlyos vádakat tartalmazó jelentést tett közzé a Vatikánról. Az utóbbi években is igyekeztek eltussolni a pedofil-ügyeket.Lesújtó jelentést tett közzé szerdán az ENSZ gyermekjogi bizottsága a Vatikánról a katolikus egyházon belüli, gyerekekkel szembeni szexuális erőszakot illetően. A bizottság januárban több vatikáni illetékest is meghallgatott Genfben arról, hogy a Szentszék hogyan alkalmazza az ENSZ gyermekek jogairól szóló egyezményét.

A világszervezet szerint a Vatikán rendre a katolikus egyház hírnevének megőrzését helyezte a gyermekek védelme fölé, és az utóbbi években olyan eljárásokat alkalmazott, amelyek lehetővé tették, hogy papok több tízezer gyereket molesztáljanak vagy erőszakoljanak meg.


A bizottság követelte, hogy a Vatikán hozza nyilvánosságra a papi pedofíliával kapcsolatos dokumentumait annak érdekében, hogy az elkövetőket, illetve mindazokat, akik segédkeztek tetteik eltussolásában, felelősségre lehessen vonni. A jelentés szerzői követelték továbbá, hogy azonnal távolítsák el a papság soraiból azokat, akik közismerten vagy gyaníthatóan gyerekeket bántalmaztak, és kötelező jelleggel adják át őket a rendőrségnek.A jelentés kifejezetten lesújtó hangvétele példátlannak tekinthető az ENSZ-jelentések sorában, és a Reuters hírügynökség szerint a világszervezet részéről az egyházi hierarchia eddigi legsúlyosabb bírálatának számít.

"Az ENSZ gyermekjogi bizottságát mély aggodalommal tölti el, hogy a Vatikán mindeddig nem ismerte el a papság által elkövetett bűncselekmények mértékét, és nem tette meg a szükséges intézkedéseket a gyermekek védelme és a gyermekek elleni szexuális erőszak megfelelő kezelése érdekében. A Szentszék olyan szabályokat és gyakorlatokat vezetett be, amelyek lehetővé tették az elkövetők büntetlenséget és a bántalmazások folytatását" - olvasható a jelentésben.

Az ENSZ szakértői kiemelték, hogy a szexuális bántalmazások elkövetőit egyik egyházmegyéből a másikba helyezték át azzal a céllal, hogy "eltussolják ezeket a bűncselekményeket". A titoktartási kötelezettség miatt eddig alig fordult elő, hogy a papság tagjai közül valaki is jelentse az ilyen bűncselekményeket a helyi, világi hatóságoknak.

Kifogásolta a bizottság, hogy az egyház nem tett lépéseket például annak érdekében, hogy megakadályozza a hírhedt írországi Magdolna-mosodák botrányának megismétlődését. (Az apácarendek által működtetett Magdolna-mosodákban 1923-tól egészen 1996-ig összesen legalább tízezer nőt és leányt dolgoztattak ingyen, embertelen - kényszermunkát idéző - körülmények között.) A jelentés szerzői szorgalmazták a mosodák, illetve az azokhoz hasonló intézmények működésének kivizsgálását annak érdekében, hogy a jogsértések elkövetőit felelősségre lehessen vonni, az áldozatoknak pedig teljes kártérítést lehessen biztosítani.
A Ferenc pápa által decemberben a papi pedofília áldozatainak védelmére létrehozott bizottságnak valamennyi bántalmazási ügyet ki kell vizsgálnia, és a vizsgálatnak arra is ki kell terjednie, hogy az egyházi hierarchia hogyan kezelte ezeket az ügyeket - szögezték le a jelentésben. Az ENSZ gyermekjogi bizottsága arra kérte fel a Vatikánt, hogy fogadja meg az ajánlásokat, és az ügyben tegyen jelentést 2017-ig.


A Vatikán várhatóan még szerdán közleményben reagál a bírálatokra. A januári genfi meghallgatáson a vatikáni delegáció tagadta, hogy a Szentszék eltussolt volna gyermekbántalmazási ügyeket, és azt hangoztatták, hogy egyértelmű irányelveket fogadtak el az egyházon belül a gyermekek védelme érdekében.
A papi pedofílián túl a szerdai jelentés ajánlásokat fogalmazott meg az abortusz és a fogamzásgátlás kérdésében is, de a Vatikán ezeket - mivel az élettel kapcsolatos alapvető egyházi tanításokat érinti - minden bizonnyal figyelmen kívül fogja hagyni.

Forrás: MTI / Reuters / Kontrollblog






A magyar nép önrendelkezési jogának és alkotmányának eltörlése - egy új "fantom"-állam létrehozása



2014.02.08. - 21.06

"A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, mely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja."

A "minden" ugye annyit jelent, hogy semmit sem kivéve. 
Ha minden hatalom a népé, akkor az alkotmányozói hatalom is a népé. És nem a képviselőé. A népszuverenitást választott képviselői útján, VALAMINT (mely szó jelentése ÉS) KÖZVETLENÜL (azaz részt véve, aktívan cselekedve) gyakorolja. A magyar állam ideiglenes nevét (Magyar Köztársaság) a magyar állam alkotmánya(Magyarország Alkotmánya - ideiglenesen Magyar Köztársaság Alkotmánya) rögzíti. 
Aki ezt meg akarja változtatni, annak a Magyar Köztársaság Alkotmányát kell megváltoztatnia.Ezt viszont csak a nép teheti meg a Magyarország Alkotmánya nevű alkotmány megalkotásával.
(vagy ha a nép más nevet ad neki akkor azzal)Tehát az állam nevének megváltoztatásához ugyanaz kellene, mint az alkotmány megváltoztatásához.
A képviselőknek a névváltoztatáshoz ugyanúgy nincs joguk, mint az alkotmányozáshoz...
Mert az állam nevét csak egy új alkotmánnyal EGYÜTT lehet megváltoztatni!!!
A TÉNYEK alapján nem csak név változtatás, de egy nem jogfolytonos ÚJ ÁLLAM is létre lett hozva (ennek van ez az új elnevezése), illetve a tévhittel ellentétben nem alkotmánymódosítás történt 2012-ben, hanem új alkotmányt írtak a képviselők, az új államuknak.

Először tudni kellene különbséget tenni a alkotmányozó hatalom (ami csak a népnek van) és alkotmány módosító hatalom közt, amit a nép bizonyos feltételekkel (2/3 ill. népszavazáshoz kötés) megad a képviselőnek.
Tehát a képviselő "alkotmányozása" csak alkotmány-MÓDOSÍTÁS lehet. (Ezért is rögzíti az alkotmány, hogy a képviselőnek csak és kizárólag a Magyar Köztársaság alkotmányát van joga megalkotni - és mivel az már létezik, ezért azt csak MÓDOSÍTANI tudja. Tehát a nevét nem tudja módosítani, ahhoz alkotmányozó hatalom kellene, de az meg nincs nekik, mert 89-ben a képviselők a nép javára lemondtak róla.)
A Magyarország nevű állam az alaptörvénnyel megfosztotta a magyarországi népet az önrendelkezési jogától, és kísérletet tett az évezredes magyar alkotmányos rend és az ezer éves magyar állam megszüntetésére. 
TUDNIVALÓK A TÉMÁBAN : 
A Magyarország nevű állam NEM a Magyar Köztársaság!!!
A választáson való részvétel = ÁTVERÉS!
http://on.fb.me/1b94AkJ
Amit a magyar alkotmányos rendről tudni kell:
http://goo.gl/VbmgdH
Alaptörvény átmeneti rendelkezései 5. pont: "Jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat" http://on.fb.me/1dJP0Az
BIZONYÍTÉK: a magyar nép önrendelkezési jogának, és nyugdíjnak, mint alkotmányos alapjognak az elvétele:
http://goo.gl/hkgsgQ
http://on.fb.me/1cTV18I
http://on.fb.me/1jYVZ62
Az Alkotmányos Ellenállás meghirdetése:
http://on.fb.me/1b6RGEK
Az Alkotmányos Ellenállás nyilvános kihirdetése:
http://www.youtube.com/watch?v=lH1EPvbrdCs
Alkotmányos Ellenállás Sajtótájékoztató (2013. 11. 22., Budapest)http://www.youtube.com/watch?v=cjjaZX2JAhs
Az Alkotmányos Ellenállás fogalma, célja, meghirdetésének célja:
http://on.fb.me/1b94EB2
Nyílt levél a képviselőkhöz, a pártok vezetőihez, tagjaihoz:
http://on.fb.me/1c5zwQr
Egységfront Egyesület
https://www.facebook.com/Egysegfront?fref=ts
Magyar Köztársaság leigázása
http://on.fb.me/IxZdll
MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉNEK ÁTMENETI RENDELKEZÉSEI
"5. A kommunista diktatúra alatt elkövetett, a rendszer kiépítését és fenntartását célzó bűncselekmények üldözése nem volt lehetséges, mely lehetőség — a jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat híján — az első szabad választás után sem nyílt meg. Elmaradt a diktatúra vezetőinek felelősségre vonása, nemcsak jogi, de erkölcsi értelemben is. Az Alaptörvény hatálybalépésével lehetőség nyílik az igazság érvényesítésére."
Akkor értelmezzük közösen:

A kommunista diktatúra vezetőinek felelősségre vonása nem történhetett meg:

"A JOGFOLYTONOSSÁGOT MEGSZAKÍTÓ ALKOTMÁNYOS FORDULAT HÍJÁN"

"Az Alaptörvény hatálybalépésével lehetőség nyílik az igazság érvényesítésére."

Tehát. Az alaptörvény hatályba lépésével jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat következett be.
Az alaptörvény 2012. január 1-én lépett hatályba és innentől hazánk nem jogutód állama a "kommunista diktatúra" idején (1949-1989) létező államnak.
Tehát ez egy ÚJ ÁLLAM.Ez az új állam vajon jogfolytonos-e azzal az állammal, ami 1989-ben, Magyar Köztársaság néven és annak ideiglenes alkotmánya által keletkezett?

"bűncselekmények üldözése nem volt lehetséges, mely lehetőség — a jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat híján — AZ ELSŐ SZABAD VÁLASZTÁS UTÁN SEM nyílt meg ."

Tehát: a 89-es ideiglenes Alkotmány megalkotásával létrejött Magyar Köztársaság jogfolytonos maradt a "kommunista diktatúra" államával.
Lehet-e az alaptörvény által létrehozott új, "Magyarország" nevű állam jogfolytonos azzal a "Magyar Köztársaság" nevű állammal, ami deklaráltan jogfolytonos a "kommunista diktatúra" államával? 
A válasz: NEM.

Tehát: 2012. január 1-től a Magyarország nevű állam sem a "kommunista diktatúra" államával, sem az 1989-ben létrehozott Magyar Köztársaság államával 
NEM JOGFOLYTONOS. ÉS NEM JOGFOLYTONOS EKKÉPP AZ EZER ÉVES MAGYAR ÁLLAMISÁGGAL SEM. AZT FANTOM ÁLLAMKÉNT ELFOGLALTA. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG "ÁLLAMPOLGÁRAI" PEDIG 'DE FACTO' : HONTALANOK.Tehát: ÚJ ÁLLAM.
Kérdések, amik felmerülnek (és minden magyar állampolgár kérdései) a következők:1. Létrehozhatnak-e új államot országgyűlési képviselők?
2. Az új állam tagja-e az Európai Uniónak, tagja-e a NATO-nak, Tagja-e az IMF-nek? Ha igen, mikor lett azzá ?
3. Az új állam országgyűlési képviselőit ki választotta meg? 

 
A fenti összeállítást írta : az Egységfront Egyesület



Wikileaks-bomba: Totális hatalomátvételre készülnek óriás korporációk:Transz-Csendes-óceáni Partnerség



2014.02.08. - 14.35

A WikiLeaks újabb bombája. Az emberiség történetének legnagyobb "kereskedelmi" megállapodására készül az USA, mely kiterjed az egész csendes-óceáni térségre. A neve TPP = Trans Pacific Partnership

Nyilván mindenki tudna róla, igaz ? Nos pont ellenkezőleg ! 
Az USA a legnagyobb titokban tárgyalt a Transz-Csendes-óceáni Partnerségről 600 magántársaság részvételével. A legtöbb, amit tudunk róla, az a Wikileaks kiszivárgott dokumentumaiból származik és ijesztő képet festenek a benne lévő részletek.
Erről készített riportot az RT News. Itt láthatjátok magyar felirattal. 
Jóváhagyása esetén egy sor, teljesen új szabályt hoznak meg 12 ország gazdaságának szabályozására.
Mindenre kiterjednek: a gyógyszerektől a digitális szerzői jogokon át és véglegesen megváltoztatja az átlag amerikaiak és a világ minden népének nemzetközi gazdasághoz fűződő viszonyát. 
A TPP nem igazán szabad-kereskedelmi megállapodás. Sokkal inkább kiárusítás multinacionális óriásoknak. Lehetővé teszi, hogy társaságok országokat pereljenek be nekik nem tetsző rendeletek miatt. Monopóliumaikat kiterjeszthetik gyógyszeripari szabadalmakra is. 

A nemzeti szuverenitást, a közegészségügyet és a szabad internetet áldozná fel.
A térségben hiába nagy a tiltakozás, valószínűleg létre is fog jönni. 
Japán diplomáciai figyelmeztetést is kapott az USA-tól, hogy ne próbáljon kimaradni a TPP-megállapodásból.
 
A nekik nem tetsző rendeleteket és törvényeket jogi úton megtámadhatják, weboldalakat blokkolhatnak. Akár olvasunk, írunk, publikálunk, gondolkodunk, figyelünk, táncolunk, énekelünk vagy feltalálunk, akár gazdálkodunk vagy ételt fogyasztunk, betegek leszünk most vagy később, a TPP célkeresztjében vagyunk. Mindez persze a csendes-óceáni régióra vonatkozik, de ugyanúgy működnek és kidolgozás alatt vannak más kereskedelmi paktumok is. A teljes Wikileaks dokumentum itt tölthető le.
Kategóriák: Magyar nyelvű hírolvasó

Two & Two - 2 + 2 = 5 Így működik a rendszer ! Díjnyertes rövidfilm

2014.01.31. - 20.36

2+2=5 | Two & Two 
- Rendkívül beszédes és igazságra ráébresztő videó, amit a 2012 Bafta Film Awards keretében jelöltek "legjobb rövidfilm" kategóriában ! Így működik a rendszer minden téren ! Perzsa nyelvű az eredeti videó, de elkészítettem magyar felirattal nektek.... Díjnyertes rövidfilm a minket körülvevő (oktatást, politikát, médiát) átható hamis rendszerről. Ha kellően sokáig ismételsz egy hazugságot, az előbb-utóbb mindenki számára elfogadott igazságnak tűnik, bár attól az még ugyanolyan hazugság. 
Az elmúlt években ez nagyon sok területen kiderült már:
- a történelem "tényként" kezelt eseményei;
- világháborúk történései és okai;
- a magyarság / nyelvünk eredete és őstörténete;
- a világot valóban irányító erők és összefüggések...... 
(SBG Buddha) 
"Egy olyan világban élünk, ahol az emberiség nagy része egy amnéziás állapotban, egy hipnotikus transzban van. Mert mióta megérkeztek ebbe a világba, magukkal és a világgal kapcsolatban hamis információval látták el őket ! Minden szabadság a természetes és örök jogunk! Nem egy ajándék, amit egy sötét öltönyös vagy éppen egy egyenruhás dönt el, hogy ide ad vagy sem !" (David Icke)És ahogy egy korábbi cikkben már volt szó róla : "Ki irányítja a hálót ? MINDIG A PÓK IRÁNYÍTJA A HÁLÓT. És a pók egy olyan szinten van, amit sosem látsz."

Képzeld azt, hogy a szüleid kis korodtól kezdve azt mondják 2+2=5.
 Aztán óvodába mész, ahol azt mondják 2+2=5.
Aztán iskolába és az ottani kedves tanárok még mindig azt mondják 2+2=5.
Most már az összes osztálytársad, akik a fenti rendszeren átestek azt fogják mondani, hogy 2+2 az 5 és ha azt mondod, hogy 4-el egyenlő, akkor ki fognak röhögni. Aztán bejutsz egyetemre, ahol professzorok vannak bajusszal és azt mondják 2+2 az 5 !
De Te: - Nem, nem 4-el egyenlő !
Ők viszont: Nem! 50 éve csinálom ezt és a világ legokosabb embereivel találkoztam.
5-el egyenlő és ez a fiú nem fog sokáig jutni...

Aztán bekapcsolod a TV-t, mely azt mondja . "Jó estét kívánunk, 2+2 az 5 és most az időjárás...."
Jó eséllyel egész életedben azt fogod hinni, hogy 2+2 az 5. De akkor is 4-el egyenlő! 

És amikor.. (és ez a lényege a valóság természetével kapcsolatos információknak) valaki azt mondja, emlékszel ? 2+2 az 4, Azt mondod : óóóó tényleg, igen ! És ezért van ez a felismerés ekkora hatással az emberekre. Mert amikor meghallják, rájönnek, hogy "ez az igaz...tényleg ez az igaz!..." Mert emlékeznek rá !



Rendkívüli válságot” sürget az „Új Világrend” felállításához az elit szervezet



2014.01.24. - 16.56

Egy 2010-ben Montrealban, a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR = Council on Foreign Relations) előtt tartott beszédében 
Zbigniew Brzezinski, aki David Rockefellerrel együtt társalapítója a  Trilateral Commission (Háromoldalú Bizottság)-nak és rendszeres meghívott a Bilderberg csoport ülésein (mindhárom a háttérhatalmi elit döntéshozó-végrehajtó szervezete) már figyelmeztetett arra, hogy "a globális politikai ébredés a tömegekben és az eliten belül zajló véleménykülönbségek, harcok veszélyt jelentenek a egységes Világkormány felemelkedése felé vezető úton"


Most a washingtoni központú prominens stratégiakutató szervezetnek, az Atlanti Tanácsnak írva,
Harlan K. Ullman arra figyelmeztet, hogy egy „rendkívüli válságra” van szükség az „Új Világrend” fenntartásához, aminek kisiklatását a rendszeren kívüli tényezők, mint például Edward Snowden veszélyeztetik.Az Atlanti Tanács egy igen befolyásos szervezet, amit szoros szálak fűznek a világ számos vezetőjéhez. Jelenleg Brent Scowcroft tábornok, az Egyesült Államok George H.W. Bush elnöksége alatti nemzetbiztonsági főtanácsosa vezeti, aki Barack Obama tanácsadója is volt már.Harlan K. Ullman a „shock and awe(sokk és megfélemlítés) elmélet kidolgozója, jelenleg a különböző államfőknek tanácsadói szolgálatot biztosító Killowen Csoport elnöke.
A „Terror elleni háború nem az egyetlen veszély” című cikkében Ullman azt fejtegeti, hogy a világban folyó „tektonikus változások átformálják a nemzetközi geostratégiai rendszert”, arra a következtetésre jutva, hogy nem a Kínához hasonló katonai nagyhatalmak, hanem a rendszeren kívüli szereplők, mint Edward SnowdenBradlay Manning és anonim hekkerek jelentik a legnagyobb veszélyt a „365 éves vesztfáliai rendszer számára”, mert arra bátorítják az embereket, hogy vegyék kezükbe sorsuk irányítását és szüntessék meg az állami kontrollt.
Hős vagy áruló Bradley Manning az igazság kiderülése miatt ? Az USA kettős mércéje és egy rendőrállam kialakulása
Nagyon kevesen figyeltek fel erre és még kevesebben tettek valamit az ügyben,” - jegyzi meg Ullman, azon keseregve, hogy az „információs forradalom és a valósidejű globális kommunikáció” letéríti a George H.W. Bush által már több mint két évtizede beharangozott „új világrendet” a vágányról.
Egy rendkívüli válság nélkül nem sok esély van arra, hogy a megbukott vagy omladozó kormányzás által okozott károk visszafordíthatók vagy korlátozhatók legyenek" - írja Ullman, arra célozva, hogy egy másik szeptember 11 jellegű kataklizma lehetővé tenné az állam számára, hogy megerősítse dominanciáját, miközben a „rendszeren kívüli új szereplők jelentette veszélyeket is izolálhatnák, csökkenthetnék és kiküszöbölhetnék”.



Ullman tehát arra a következtetésre jutott, hogy 
az államon kívüli szereplők és egyéni hatalommal rendelkező személyek elmozdítása szükségszerű az új világrend megmentése érdekében. Az anyag tartalmából úgy tűnik, hogy az Atlanti Tanács definíciója szerint az „új világrend” egy globális technokrácia, amit a mindent megfigyelő kormány és a nagyvállalatok fúziója vezet, és amely alatt az állampolgárok egyéniségét a transzhumanista szingularitás veszi át.
A „rendkívüli válság” előidézésére tett burkolt felszólítás pedig kísértetiesen emlékeztet az Új Amerikai Évszázad Projekt 1997-es kijelentéséhez, amiben afelett siránkoznak, hogy „egy katalizátorként ható súlyos esemény, mint egy új Pearl Harbor hiányában” az amerikai militarizmus kiterjesztése lehetetlen. Azóta tudjuk mik történtek...2012-ben pedig Patrick Clawson, a befolyásos, Izrael párti Washingtoni Közel-Keleti Politika Intézet (WINEP) tagja vetette fel, hogy az Egyesült Államoknak egy megrendezett provokációra van szüksége az Irán elleni háború elindításához.
Nekem ilyenkor mindig Aaron Russo figyelmeztetései jutnak eszembe, amit a vele készült történelmi interjúban tett közzé: (SBG Buddha) Ha tudod az igazságot, jobban érted majd mi zajlik most - Aaron Russo a leghitelesebb forrás
"Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük. Ezután Venezuelára térünk rá, s mindez ebből az eseményből fog következni."

Rockefeller azt is elmondta, hogy 
be fogják vezetni a világszerte érvényes és kötelező nyilvántartási rendszert globális személyazonossági igazolvánnyal. Azt is hozzátette: ha csatlakozik az elithez és a CFR-hez, akkor ő mentesül azok alól a rendőrállami intézkedések alól, amelyek mindenki másra kötelezőek lesznek. Vajon Ullman aggodalma arra enged következtetni, hogy az elit tart az Internet segítségével egyre gyorsabban folyó „globális politikai ébredéstől” Vagy ettől teljesen függetlenül már évek óta zajlik az eddigi Status Quo szétesése, ami egyre inkább felgyorsul majd a jövőben: ( Ukrajna / Közel - Kelet / Európai Unió / Oroszország ) és az Elit számára fontos, hogy mindez irányítottan és a tervek szerint menjen végbe, nem pedig kaotikusan és koordinálatlanul.... ? (SBG Buddha) Egy globális átalakulás szélén állunk. Csak egy megfelelően nagy válságra van szükségünk és a nemzetek el fogják fogadni az új világrendet." (David Rockefeller)

Forrás: Infowars / Idokjelei 



Karen Hudes, a Világbank volt jogtanácsosának üzenete a magyarokhoz - VilagHelyzete exclusive



2014.01.21. - 13.36

A már többek által ismert Karen Hudes-al sikerül felvenni a kapcsolatot, aki exclusive interjút adott és üzent nekünk magyaroknak ! 
(Egy ideje Éva ígérte nekem, hogy dolgozik az ügyön...és most íme láthatjátok, hallhatjátok, ezért a kapcsolatfelvételben nyújtott segítségért és a fordításért is külön köszönetet mondok neki, Sevaster 1-nek!) 
Karen a Világbank jogi osztályán dolgozott 20 éven keresztül, így első kézből beszél nekünk a valóságról. Fekete Antal, híres magyar közgazdász a munkatársa. Az RT News többször kérdezte már meg interjúkban és Ő volt az, aki az alábbi cikkemben is főszereplő volt: 
A Világbank volt munkatársa leleplezi az Illuminati világuralmi terveit
Ez az információ, a videó és a hozzá kapcsolt leleplezés valószínűleg nagy vihart fog kavarni. Valami olyasmi ez, amit igyekeztek eddig nagyon mélyre elásni, hogy még véletlenül se kerüljön szóba! Ahogy mondtam: EDDIG ...Nem maga a leleplezés a cél vele, hanem az igazság megosztása és a továbbgondolása ! Ezekkel a témákkal viszont "nagyon veszélyes vizekre" evezünk...Bevallom egy ideje rágódom azon, hogyan merjem vagy ne merjem megosztani azt az információt, ami engem is és mindenkit sokkol, aki először találkozik vele. Mikor azt hallom, hogy Magyarország valójában teljes mértékben külföldi tulajdonban, nemzetközi korporációk és érdekcsoportok irányítása alatt áll már évtizedek óta....akkor sejtem, hogy ezt talán sokszor már mi sem kérdőjelezzük meg, hiszen látjuk a rendszerváltás óta eltelt időszakot.De, hogy Magyarország és annak kormányai, igazságszolgáltatása (törvényhozó és végrehajtó hatalom) egy USA-ban bejegyzett társaságként funkcionálnak sok más országhoz hasonlóan - teszem hozzá - , ezt nem tudtam és nem is akartam elhinni, hiába vannak kezemben a dokumentumok. Itt van a szemem előtt és nem hiszem, pláne nem mertem közzétenni. 
Most viszont, hogy sikerült elérni, hogy hiteles személy Karen Hudes beszéljen erről, így már bátrabban teszem én is közzé. Kapcsolódik mindez az eddigi írásaimhoz a történelem legnagyobb titkáról: világ aranyának ellopásáról, a FED és a "Családok" által irányított történelemhez, a kisajátított fedezetlen pénzkibocsátáshoz és valamiféle formálódó ellenálláshoz, ami már a dollár összeomlása utáni éltere készül. Ez pedig egyértelműen közeleg.
A Karen által elmondottakat kiegészítettem korábbi cikkeimre utalásokkal vagy szükséges utalásokkal és külső linkekkel, hogy még teljesebbé váljon a kép. 
Az Amerikai Kongresszus egyébként már 4 levelet is írt Karen Hudes-al kapcsolatban a Világbank részére...
KAREN HUDES ÜZENETE A VILAGHELYZETE.com OLVASÓINAK és NEKÜNK MAGYAROKNAK
"
Karen Hudes vagyok. Sebestyén Éva kért meg, hogy beszéljek a magyar emberekhez. Ő pedig azt ígérte, hogy lefordítja az üzenetem azok számára, akik nem beszélnek angolul. El kell mondanom, hogy nagyon közel érzem Magyarországot magamhoz. Vívóedzőm Béla de Csajaghy volt, aki Magyarországról jött. Jogász vagyok és a Világbank jogi osztályán dolgoztam 20 évig, emellett közgazdász vagyok és egy nagyon híres magyar közgazdásszal együtt dolgozom, aki egyike a legkiválóbb pénzügyi szakembereknek. Ő Fekete Antal.Arra kért próbáljam figyelmeztetni az embereket. Milyen fontos nagyon figyelni az aranyra, ami az igazi pénz.  A Vilaghelyzete olvasóknak nem kell elmondani már, mi a különbség a nyomtatott fedezet nélküli jelenleg használt papírpénzek és a valódi nemesfém (arany, ezüst) alapú pénzek között...... (SBG Buddha)
Van egy szintén méltán híres közgazdász, 
Silvio Gesell - Ő alapelvként vallja, hogy a helyi pénz mennyire fontos ahhoz, hogy teljes legyen a foglalkoztatás.  /könyveit Drábik Jánostól nagyon sokszor hallhattuk alaptudásként is emlegetni/"Jelenleg az a helyzet, hogy Magyarország azon országok egyike, mely eddig megmenekült a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) központi bankjaitól.  Ez a csoport, több magánbank azt képzeli magáról, hogy jegybank és joga van pénzt adni hatvan különböző országnak, köztük az Egyesült Államoknak. (A FED tevékenységéről ezen az oldalon számtalanszor olvastatok már és tudjátok jól, hogy a pénzkibocsátás joga hogyan került magántulajdonba 1913-ban) Kiderült mára, hogy ezek a jegybankok egyetlen csoport tulajdonában vannak. És most jön a sokkoló információ: A jezsuiták uralják. 


Nem akarják, hogy az emberek tudjanak erről, de a Svájci Szövetségi Technológiai Intézet 3 matematikusa elemzéseiben feltárta, hogy kinek a tulajdonában van 43.000 nemzetközi cég, amelynek részvényeit a világ tőkepiacain forgalmazzák. Kiderült, hogy egyetlen csoportról van szó:  irányítási hálózatnak hívják ezt és pont az előző cikkemben fel is tártam hogyan működik ez a piramisos elrendezés(SBG Buddha) 
Ez az egész egy bankkartell, bár sokan azt hiszik, hogy 10 külön bank van, mint a Goldman Sachs, a Bank Of America, Citi Bank, Deutsche Bank, Bank of England, de kiderült, hogy ezek ezek az intézetek egyetlen irányítási hálózat kezében vannak.
Nem akarták, hogy az emberek tudjanak róla, de mi tudunk róla.
Csak akkor szereztem tudomást erről a csoportól, amikor a Világbanknál dolgoztam. Először a 90-es években vettem észre, amikor a Fülöp-szigeteken tevékenykedtem és a Világbank projektje keretében a második legnagyobb bankot készültek eladni - azaz privatizálni - de ez nem történt meg. 
Azért nem történt meg, mert a Fülöp-szigetek akkori elnöke, Joseph Estrada azt hitte, azt tehet, amit csak akar. Lucio Tan-nel hazardíroztak, aki a fülöp-szigeteki légitársaság, a PAL tulajdonosa volt. Az történt a végén, hogy Joseph Estrada börtönbe került. Én azért tiltakoztam akkor, mert kiderült, jelentős mértékű korrupció zajlott és figyelmeztettem a VilágBank hitelező programjáért felelős férfit, hogy megsértik az értékpapír törvényeket. Így a Világbank nem tudja kifizetni a 400 millió $-os kölcsönét és azt vissza kell vonni. A japánok vissza is vonták a 400 millió dollárt. Azután, azok az emberek, akiknek a Fülöp-szigetek Nemzeti Bankjában volt a pénzük, megrohanták a bankot és a kormánynak pedig 500 millió dollárral kellett kisegítenie a bankot.

A Világbank azt mondta, hogy hát igen, ez nem volt előrelátható. Én pedig azt mondtam, hogy de igen, hiszen előre figyelmeztettem a Világbank hitelprogramjáért felelős férfit.
Aztán engem kezdtek büntetni. Nem tetszett a dolog, ezért a Pénzügyminisztériumhoz fordultam és többek között az történt - és itt jön a jó hír - kiderült, hogy van egy nagyon pontos politikatudományi modellező eszköz : az ún. hatalom átalakulási modell. Ez egy elemzés, amelyet az USA védelmi minisztériumánál dolgozó közgazdász és politikus dolgozott ki. Kb. 90-95% pontosságú és ez a modell megjósolta, hogy egy koalíció fog kialakulni, mely véget vet majd a korrupciónak.

Azt hittem, csak a Világbankon belül volt korrupció. 
Csak miután jogtalanul kirúgtak 2007-ben, akkor jöttem rá, hogy világméretű korrupcióról van szó. Én azonban folytattam, mert akkor már a Világbankon belüli és Világbankon kívüli informátorokkal dolgoztam együtt.
Most már több ország koalíciója is együttműködik azon, hogy véget vessen a korrupciónak. Elmondhatom, hogy ennek a koalíciónak rengeteg hatása érzékelhető már. Például a BRICS országok, Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika már nem használnak dollárt a nemzetközi kereskedelmükben.
Ez azt jelenti, hogy az amerikai dollár, ami fedezetlen pénz, hamarosan összeomlik. Ugyanez vár a többi papírpénzre is és ez az, amit Fekete Antal mond a világnak. Mindenkit arra figyelmeztet, hogy a papírpénzek mindig összeomlanak.
Egy német jogász és bankár, akivel most együtt dolgozom, a Fülöp-szigeteken él és törvényes aláírási jogosultsága van a világ aranya felett, amit elrejtettek. 170.500 tonna arany van elhelyezve a Hawaii Bankban és ez rendelkezésre áll a dollár fedezésére, amit a pénzügyminisztérium adna ki.

Éva arra kért, hogy beszéljek a magyaroknak néhány titkos törvénytelen szélhámosságról, amit ezek a bankok csinálnak. Valójában évek óta jogászokkal karöltve működnek.
Magyarország is valójában egy USA-ban bejegyzett társaság ? 
1871-ben egy titkos második alkotmányt írtak, aminek létezéséről sok amerikai nem tudott. Amikor emberek kerülnek a Képviselőházba, hogy képviseljék az őket megválasztó polgárokat, a képviselőházban jönnek rá, hogy egy társaság ügyvezetői, amelyet Columbia Kerületben (District Columbia) jegyeztek be.
Éva mutatott nekem egy linket, 
amit itt a VilagHelyzete oldalon is elhelyezünk, hogy bárki megnézhesse, ami azt igazolja, hogy Magyarország Kormánya szintén cégként van bejegyezve ide ! Társaságként működik !


Kiderült, hogy amikor az amerikai állampolgárok befizetik adójukat, a pénz Londonba kerül, onnan pedig kb. 60%-ot továbbítanak a vatikáni jezsuiták számára ! ! ! Ami nem egy jó egyezmény, ez egyértelmű...Titokban csinálják, de a titokra fény derül. Néhány nappal ezelőtt feltettem néhány dokumentumot és el is küldtem... (hamarosan meg is osztom, csak lefordítom nektek - SBG Buddha) Eszerint, amikor a világ aranyát titokban elrejtették ezekben a bankokban, - ahogy erről a VilagHelyzete legelső cikkeiben már beszámolt - ..igazából először a Fülöp-szigeteken Yamashita tábornok révén révén, aki valójában unokaöccse...... Húú hogy is mondjam.....

Hát igen, 
Viktória királynőnek volt egy ikertestvére, aki a Fülöp-szigeteken kötött ki. Ő voltTallano herceg, aki törvényen kívüli gyerekeket nemzett a világ minden részén. És egyik gyermeke történetesen Yamashita tábornok volt, aki a világ aranykészletét összegyűjtötte, a Fülöp-szigeteken rejtette el, majd amikor az kiderült, a világ különböző részein helyezték el bankokban.
YAMASHITA ARANYA(Itt egy hosszabb megjegyzést szeretnék hozzáfűzni és ehhez annyit tennék hozzá, hogy ha utánanéztek, számos cikket találtok majd arról, hogy a mai napig az egész Fülöp-szigetek egyetlen család, a Tallano család tulajdonában van.... Ami mindezt megerősíti...
Egy letölthető PDF itt lesz nektek: 
THE TRUE STORY OF THE TALLANO (TALA) ESTATE
Úgy látszik tényleg minden mindennel összefügg! De ha valaki nem hiszi, hogy a Fülöp-szigetek és az egykori királyi család, a Vatican és még Hitler is valamilyen szinten kapcsolódnak egymáshoz, az olvassa el ezt az írást.   Csak már nem győzöm mindazt elmesélni és lefordítani, amit összegyűjtöttem a történelem valóságáról, de tény, hogy erről mindenkinek tudnia kellene ! Ezért megígérem, hogy írok majd minderről egy külön cikket, viszont ha ez kiderül + az, hogy Hitler hogyan kapcsolódott a családokhoz és a jezsuitákhoz, itt "lehet elszabadul a pokol".... )
Ahogy a VilagHelyzete már korábban ezt megírta:  Több millió tonna aranyat szereztek meg 1895 és 1945 között azzal a céllal, hogy a majdani Új Világrend kialakításához a nélkülözhetetlen hátteret biztosítsák. Az arany 85%-át eredetileg Ázsiában termelték ki és őrizték (rejtegették). A létezése és a "hol-léte" egyaránt a legmagasabb titoknak számított és számít ma is.Erről szól a Yamashita-arany amerikaiak általi megszerzése.A nemzetek, akiknek aranyára rátették a kezüket, vagy csak egyszerűen ellopták tőlük, tudták, hogy az mind a FED-nél kötött ki. Azóta ez már feledésbe merült....Gyakorlatilag ebből hozták létre a mai világgazdaságot : A FED által kibocsátott csillagászati értékű kötvényeket kaptak cserébe, amiért az aranyat "letétbe" helyezték az ún. Bank for International Settlements-ben, mai nevén BIS.
Egy ex-CIA operatív tiszt mondta ezt nekem: 
"Semmi sem értékesebb ezen belső kör számára, mint az a képesség, hogy milliónyi ember életét befolyásolhatja, ezt soha ne feledd!" (SBG Buddha megj.)Karen Hudes: " Amikor az aranyat begyűjtötték - egyes esetekben jegybankok - a Federal Reserve kötvényeket adott ki, mi pedig ezeknek a kötvényeknek a névértékét fogjuk beszámítani abba az adósságba, amivel az amerikaiak tartoznak. Azt hiszem, a kötvények névértéke kb. 210 billió dollár, és persze ezeket a kötvényeket a 30-as években bocsátották ki, így meglehetősen szép kamatos kamat rakódott rájuk időközben. Azt hiszem dollár ezer trilliók. Most tehát egy más gazdasági egyezség jön létre. 


 
Magyarországon pedig most az történik, hogy bár sikerült megszabadulni az IMF-től, egy jegybanki megállapodástól, Évától tudom, hogy az emberek most is küszködnek, mert az a sok szélhámos csaló még mindig azt hiszi, hogy joguk van folytatni az emberek kizsákmányolását. És ráadásul a magyar pénzben kapott kölcsönöket devizaértéken kell visszafizetni, ami rendkívül sokba kerül ! 
Most viszont rengeteg mindent kell helyretennünk és remélem, hogy kapcsolatban maradunk mindannyiukkal, mivel a világ valamennyi polgára együtt dolgozik azon, hogy visszaszerezzük világunkat ettől a bankkartelltől, ami nem fog tovább működni, ahogy már említettem.  Ha bármilyen kérdésük van, keressenek fel az oldalamon. nagyon örülök, hogy kapcsolatban lehetek önökkel és szeretném megköszönni Évának, hogy ennek a rövid videónak az elkészítésére megkért. Igen, tartsunk össze és együtt tisztítsuk meg ezt a világot ! Mindezt átlátható módon fogjuk tenni. Szerepet kell vállalnunk és együtt kell dolgoznunk ezután is, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy mi akarjuk. Köszönöm még egyszer, vigyázzanak magukra, viszlát! "
                                                                                                                  
(Karen Hudes)
Írta: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
Kapcsolódó cikkek: 

Titanic és a jezsuiták 
A Nemzetek aranyának ellopása
JFK - 9/11 és a világ aranykészletének magánkézbe juttatása
Új "Világhelyzet" ? Kína január 1-től nem dollárban kereskedik, (még olajat sem) és nem vesz USA államkötvényt !A Federal Reserve kartell és a nyolcak
A történelem legnagyobb titka derülhet ki - A FED 2,420,937.4 tonna aranyat lopott össze és irányította a történelmet
A világtörténelem legnagyobb átverésével született meg a Rothschild-vagyon



Így uralunk mindent,mi vagyunk az ILLUMINATI - Ezeket a területeket és a jövőt is irányítjuk !



2014.01.12. - 19.52

A következő írás elkészítésében egy konkrét videó volt a segítségemre, mely elég jól bemutatja azt a valóságot, amiről egyre többet tudtunk meg az évek során. Kiegészítettem nektek linkekkel, videókkal és az oldalról is fordítottam részeket. Viszont minden egyes alább felsorolt külön területet egyéni kutatásra ajánlom bárkinek.
"Így tartjuk ellenőrzés alatt a világot és a jövőt." Így épül fel az Illuminati piramisa - szerveződése, tetején a csúcs - vagy zárókővel, mely jól elkülönül az egésztől és gyakorlatilag érinthetetlen személyekből áll.

Az alábbi videó segíthet a megértésben. Bebizonyítjuk elméletben, hogyan képes 13 Család, kb. 7000 személy irányítani 7 milliárd embert.... Tudásanyag arról, ahogy a háttérhatalom, az Illuminati megpróbálja létrehozni 
az Új Világrendet. 
Egyfajta bevezetés a New World Order összeesküvésbe - mely már nem elmélet, hanem szemünk előtt létrejövő gyakorlat .. 

Sokan azt hiszik, hogy a világot egy bizonyos nép, vagy embercsoport, netán ország vagy
mega-vállalatok tartják irányításuk alatt. Ez viszont nem igaz ! Helyesebben mondva: ebben a formában nem igaz.
A világot nem az USA, nem Izrael vagy a zsidók és még csak nem is a szabadkőművesek irányítják.
Ezek mind csak eszközök és sakkfigurák a táblán vagy sokkal inkább kártyalapok, amiket megfelelően kijátszva és felhasználva a totális kontrollt és irányítást fenn lehet tartani ameddig csak szeretnék... Akár évezredeken keresztül is.Még az ébredező, érdeklődő emberek is amikor első lépésként benéznek a szemünk elé húzott fátyol (de van akinél ez egy vastag fal) mögé és ráébrednek az igazságra, hogy szabadkőműves társaságok és beavatott páholyok mennyire fontos szerepet játszanak a történelem irányításában,elkövetik azt a hibát, hogy itt a dolog véget is ér és megállnak a kutatásban vagy a gondolkodásban. Pedig nem lenne szabad ! Mert valójában NEM ŐK alkotják az Illuminati ősi titkos szervezetét. Talán inkább egy-egy téglát jelentenek a nagy piramisban. 

A valóság persze ennél sokkal bonyolultabb és közelebb kerülni ehhez is csak úgy lehet, ha valamilyen szinten (és lehetőleg minél mélyebben) belemászunk a 'nyúl üregébe'...
azazpróbálunk a zárókő közelében lévő családokhoz közelebb kerülni.
Mondanám, hogy ez lehetetlen, mert ehhez vagy bele kell születni vagy csodára van szükség szinte, hogy megismerjünk közülük valakit, aki hajlandó információkat vagy tudást is megosztani.... Na de a lehetetlen nem létezik...
Néha belegondolok hogy mennyivel nehezebb dolga van annak, aki kizárólag a hivatalos történelmi verziókat ismeri, amiket valamikor a fejébe "raktak" és máig falként eltakarja a szemét, hogy 
a történelem miért és hogyan alakult úgy, ahogy. És egy-egy esemény vagy személy mögött milyen erők és tervek álltak.
A videót természetesen nem maga az Illuminati készítette, de oktató jelleggel tárja fel az összefüggéseket és így E/1.személyben sokkal jobban meg lehet érteni, miről van szó. 
A valóságtól pedig egyáltalán nem áll távol. A videóban szándékosan nevezik IllumiCorp-nak ezt az egészet..."Elég a fejet irányítani, hogy irányítsd az egész testet"  Te, mint beavatott leszel a feje az alábbi területek egyikének:I: Bankszektor és gazdaság 
- "Pénzkibocsátás és a nemzetközi gazdaság feletti ellenőrzés a totális kontroll egyik legfontosabb eleme (FED, IMF, WTO, az adósság irányítása) A korporációk és vállalatok szervezetein keresztül vesszük át a kormányok helyét fokozatosan."Ajánlott kis filmek : Az Amerikai Álom Pénz, mint adósság A pénz mesterei
" Ha az emberek igazán ismernék az eljárást, amellyel a pénzt létrehozzák, a rendszer nem tartana ki tovább 24 óránál." - Henry Ford
II. Katonaság, hírszerzés - "Létrehoztuk az "amerikai katona"-filozófiát, mely szerint a békét csak katonai erőfölénnyel lehet elérni. Jó prototípusként szolgál, aminek mintájára a rendőrséget is átalakítjuk. Mikor készen állunk, a technológiánk és emberi erőforrásaink dominálni fognak mindenkit, aki ellenállna az új világrendnek.
Végcél egy globális rendfenntartó szerv, mely 'megvédi' a Föld erőforrásait.
- Elsődleges célpontjaink az iszlám nemzetek lesznek, melyek úgysem hódolnának be a mi nyugati dominanciánknak. Náluk van a világ maradék olajkészletének nagy része. Ezt meg kell szerezni, mert kulcsfontosságú a világ országai feletti uralom megőrzésében. (
lásd Albert Pike 1871)
- Az emberiség el sem tudja képzelni, milyen technológiák vannak a kezünkben. Nemsokára még 
az időjárás is háborús fegyverként működik majd. Aszály, árvíz, hurrikán, hideg és forróság - és utána sehol egy ujjlenyomat...."
III. Politika 
- "A politika irányítása már jó ideje ellenőrzésünk alatt áll. nem volt nehéz átvenni a hatalmat felette és menedzselni még könnyebb. A politikusok bármit hajlandóak megtenni nekünk, hogy hatalmon maradhassanak.Ha mindkét oldalt kezünkben tartjuk és a választás illúzióját az emberek felé, akkor mindig olyan eredmény jöhet csak ki, ami nekünk megfelelő és az emberek nem vesznek észre semmit. Azt hiszik ők döntenek bármiben is.... 
- Mivel a népesség egyre inkább kezd csalódni ezekben az oldalakban, ezért kidolgoztuk a "független jelölt" lehetőségét. Ez csökkenti azok ellenállását, akik nem érzik képviselve magukat és egyúttal adatbázist épít potenciális disszidensekből, rendszeren kívüliekből. "DEMOKRÁCIA: Valószínűleg azt tanulta mindenki az iskolában, hogy az idők során egyház és a királyi vérvonalak elveszítették hatalmukat és mindezt felváltotta a demokrácia, ahol a nép által vezetve és a népért születnek a döntések....
Állam és egyház szétválasztása, amiből következik a nép demokráciája és szabadsága. 
Nos, a valóságban semmi sem áll távolabb az igazságtól ! Sőt mi, az Illuminati soha nem is veszítettük el a hatalmat és az irányítást: a nyílt formák helyett inkább a háttérből, az árnyékból kormányzás mellett döntöttünk. Forradalmakat kellett létrehoznunk ehhez az illúzióhoz, de megérte, mert mára ezt mindenki elfelejtette. Ha azt érzik az emberek, hogy mi uralkodunk rajtuk, előbb-utóbb lázadni fognak. Ha viszont azt hiszik, részt vesznek a döntésekben, így addig tartjuk fent az illúzió segítségével a kontrollt, ameddig csak akarjuk ! Videó a demokrácia becsapásáról ! /
Minden demokratikus szavazás 3 fázison megy keresztül: 
1. fázis: Van egy általunk elindított propaganda2. fázis: A közvéleményt a propaganda irányába tereljük (a 6 terület mindegyikével vagy félelem és bizonytalanság keltésével.3. fázis: A többség megszavazza, amit akarunk az eredeti propagandának megfelelően.
TÖRVÉNYEK: Az emberek azt hiszik, hogy a törvények:
- azért vannak, hogy megvédjék őket.
- az erkölcsöt és az igazságot testesítik meg (morality & justice)
A helyzet az esetek nagy részében nem ez! A törvények azért vannak, hogy kordában tartsák az embereket és rabszolgává teszik őket. A mi akaratunkat hajtják végre a nép felé.
ha a törvény azt mondja, hogy ártatlan nőket és gyerekeket ölj meg háborúban "katonaként", megtennéd ? Ha a válasz 'nem', akkor Te bűnöző vagy és törvénysértő...- ha katona öl meg ártatlan embereket egy nemzet nevében, akkor Ő hazafi, hős és példakép gyermekeink szemében.
- Ha ezeket a bűncselekményeket valaki nyilvánosságra hozza, akkor Ő hazaáruló (lásd. 
Bradley ManningEdward Snowden)Ha a boltban elfogyasztasz valamit, akkor Te tolvaj vagy és elítélnek.- Ugyanez a bolt élelmiszerek tonnáit dobja ki feleslegként, míg mások éheznek. Ez teljesen legális. - Ha bizonyos növényeket termesztesz magadnak és elfogyasztod, még börtönbe is kerülhetsz, hiszen azt is mi mondjuk meg, mit lehet és mit nem!IV. Oktatás 
- "Létrehoztunk egy általános oktatási tanácsot 1902-ben. A közoktatás tanai sikeresen alakították át a mai generációkat egy gyengébb, sokkal engedelmesebb masszává.
Így precízen kontrollálhatjuk a tananyagot: mi az, amit az átlagember megtanul és amiről tudnia kell és mi az,a miről nem. Ezáltal átgyúrhattuk őket engedelmes dolgozókká, akik már eleve kondícionálva lettek, hogy elfogadják a Nagy Tervet, amit eléjük teszünk majd. Az IllumiCorp létrehozott még számos intézményt, mint az Amerikai Történelmi Társaságot 
(vagy Magyar Tudományos Akadémia - szerk megj.), mely megalkotja és fenntartja a történelemről alkotott hivatalos nézeteket. "A tudás hatalom, mint tudjuk, ezért fontos, hogy mindig nekünk kell megírnunk 'az igazságot' !Az ellenhangok így nem tudnak teret nyerni és így egész mélyen befolyásolhatjuk a kultúrát, hogy elérjük vele végső céljainkat." (Kapcsolódó VilagHelyzete cikkek)
V. Média 
- "Az Illuminatival a médiát használjuk, hogy megformáljuk vele a közvéleményt a világban zajló eseményekről. és kondicionáljuk egyben a megkívánt hozzáállást a terveinkkel szemben. Híreken, szórakoztatáson, reklámokon keresztül be tudunk programozni számos érzelmi reakciót és választ a kollektív tudatalattiba.
- A TV-híradók segítségével rászoktattuk az embereket egy szórakoztatás alapú hírközlésforma befogadására: "Info-tainment". Ez a forma sokkal hatékonyabb a céljaink által megkívánt magatartásformák tudatalatti bevésésére.
(pl. mostanában elkezdtünk beléjük programozni egyfajta felelősségtudatot környezetvédelmi kérdésekben.) 

Ahogy egyre inkább mi irányítjuk az időjárást a 
H.A.A.R.P. és Chemtrail programjainkkal, bele fogjuk tudni terelni az embereket, hogy elfogadják a mi globális környezetvédelmi programjainkat.
Ekkor megkezdhetjük a 'nagy ritkítás' fázisát, amire mindenképp sort kell keríteni, hogy visszaszorítsuk a népességet egy fenntartható számra....


- A média által befolyásolt egyén egy frusztrált, hiányérzetben szenvedő, kétségbeesett egyén, aki magával elégedetlen és azért küzd, hogy a környezete elfogadja.
- Az individualitás hangsúlyozása a közösség és csoportok helyett. 
Ez megtöri a közösségi összetartozás érzését, olyan egyedeket nevel ki, melyek csak saját érdekeiket tartják szem előtt. Így könnyen fenn tudjuk tartani a 'Status Quo'-t egy megosztott populáció felett, mely felfelé még véletlenül sem tekint."

VI. Vallás 

- "A vallás hihetetlen jól töltötte be eddigi feladatát. Ez a legősibb és talán legszélesebben alkalmazható szociális kontroll-forma, melyet az Illuminati használ. A vallásoknál mindig van egy írott szabályrendszer, amit minden körülmények között követni kell.
Az írói jól tudták, hogyan töltsék meg ezeket a szabályokat olyan utasításokkal, amik fenntartják hatalmukat a populáció felett. Ez a rendszer évezredeken át működött és elterelte oda a nyájat, ahol most vagyunk.../Jobbra képen: London Természettudományi Múzeum/

Hiába veszítenek a vallások erejükből, a fanatizmus, ami ezzel jár kifejezetten jól jön az IllumiCorp számára. Láthatatlan hatásunk az egyházak mögött segített előhozni a keresztény fundamentalistákat is a háttérből. Irányelveiket, gondolataikat mi írtuk itt az IllumiCorp főhadiszállásán, így véleményüket és reakcióikat is irányítani tudjuk aktuális kérdésekben.  Ezeket aztán papjaink "isten szavaiként" és saját biblia-értelmezésükként adják át a tömegeknek. Vak hitükkel katonákká válnak a kezünkben, akik majd védik a céljainkat a közelgő katasztrófák idején.

Amint beindítjuk az utolsó fázist, propagálni fogjuk a világvége próféciákat, hogy meggyőzzük őket hitükben.
- Az iszlám fundamentalizmus előretörése is kedvező, mert erőszakos fellépést fog megkövetelni. A közelgő években, kitervelt terrortámadások lesznek, melyek szükségessé teszik a totális ellencsapást és ezzel beindítják a Nagy Terv végső fázisát.  A keresztények támogatni fogják lépéseinket, mert bizonyítékok lesznek számukra, hogy ezek 
a végső idők - amiket az Illuminati vezetői már jó előre megjósoltak nekik.  "
"A sötétség napjai meg vannak számlálva. Mi, titokban már csak a Nagy Terv utolsó fázisának megindulását várjuk. A Nap már felkelőben és sugaraival győzedelmes hajnalt hoz az Új Világunkra."
(Rövid üzenet az Illuminati vezetőjétől)
"Te, mint az Illuminati alkalmazottja felette állsz minden korlátnak, amit nemzetség, osztály vagy vallás jelent. 
Te most már egy 'megvilágosodott' vagy. Hűséggel és odaadással már csakis felénk tartozol. Segíts hát befejezni a Nagy Tervet. Közös erővel indítsuk be büszkén az Új Világrendünket!"
És végül szeretném bemutatni Neked a kontroll-hálót, ahogy 'dolgozunk':

"Már ősidők óta vágya az Illuminatinak, hogy teljes irányításunk alá vonjuk az alattunk lévő tömegeket. Hogy megvédjék ezzel magukat és hogy megvédjék őket saját maguktól. Az eszközök eddig mindehhez életlenek és pontatlanok voltak, de most már az új technológiákkal, amiket a tömegek kezébe adunk, végre lehetőségünk van, hogy kiépítsünk egy kontroll-hálót, melyben pénzügy, hadsereg, ipar, kommunikáció szigorú ellenőrzésünk alatt áll és biztonságosan átvihetjük a populációt egy Új Világba, ami az IllumiCorp folyamatos megfigyelése és szabályozása alatt áll.

* Internet, GPS és RFID azonosító chipek a fő tartóoszlopai annak a láthatatlan börtönnek, amit felhúzunk az emberek köré.


10 éven belül RFID-chipes személyazonosító kártyák lesznek, melyek minden személyes információt tárolnak majd, kapcsolódva a központi adatbázisokhoz. 
A titkosszolgálat folyamatosan figyeli azokat, akik ellenzik a Nagy Terv végrehajtását és lekapcsolja őket a hálóról. A populáció hamar megtanulja majd, hogy választhat: vagy támogatja a rendszert és részesül szolgáltatásaiból vagy visszautasítja azt..... Akkor viszont soha többet nem kap hozzáférést."
(
És a már felépült, készen lévő, több tízezer fős átnevelőtáborokba kerül majd - Szerk. megj.)"A szabadság végnapjait élitek! Ez durvább, mint bárki képzelné !"
Ha 
a tegnapi hírt az Európai Egyesült Államok létrehozásáról olvassuk vagy látjuk a totális megfigyelést, az Amerikában felszámolt szabadságjogokat - érezzük, hogy mindaz, amiről itt hallunk, a szemünk előtt működik és jön létre ebben a pillanatban is.

A felfogásához még így is nélkülözhetetlen, hogy legalább kinyissuk a szemünket és az elménket is ezen újfajta információk előtt. Mert a tudás terjedése ellenére még mindig gépiesen és zárt elmével gondolkodó emberekkel fogunk így is találkozni, akik minden téren elzárkóznak, hogy ez valóság lennel. Részben érthető,  mert a kényelmes világképüket rengetné meg azonnal, ha bedőlne, amit ún. Repeaters ismétlőktől hallottak az iskolákban, a TV-kben, akiknek szinten ilyen 'ismétlők' ismételték és bifláztatták be az egyetemen, hogy mire mit kell mondani és válaszolni ... (Videó a megértéshez)
Ennek az elmaradottságnak a leküzdésére számtalan cikket és bejegyzést szenteltem már (túl vagyok az 500. cikken is), de néhány ide kapcsolódót érdemes feleleveníteni:
A Világbank volt munkatársa leleplezi az Illuminati világuralmi terveit
EMBERISÉG - EUGENIKA - ILLUMINATI - Itt bújik meg a lényeg

'Az Egyesült Államok szakított a saját alkotmányával !'

A szabadság lassú és csendes felszámolása így zajlik (a pénzoligarchia államaiban)
Milyen célokkal menetelünk büszkén és tudatlanul ? Az Illuminati célkitűzései....
A történelem legnagyobb titka derülhet ki - Hogyan irányította a történelmet az Illuminati, a FED és a Rothschild-család
Miért fordult véres szabadságharcba Március 15 - Rothschildok és pénzkibocsátás
ALBERT PIKE eltervezett három világháborúja 1871-től és a jelen eseményei
"Világkormányunk lesz akár akarják Önök, akár nem, vagy erőszakkal, vagy az Önök beleegyezésével." (A szenátus külügyi bizottságának a meghallgatásán az ugyancsak CFR - Külkapcsolatok Tanácsa tag James Warburg)



CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK - Erről kell már szavazni tavasszal Viviane Reding szerint



2014.01.10. - 16.55

Nem szoktam ATV-ről híreket hozni a "közismert okok miatt", de 
ha nem látnám ezt a cikket, el sem hinném, hogy már ennyire nyíltan kimondják az eddig összeesküvés-elméletnek tartott irányt ! 
CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK 
EP-választás: az Európai Egyesült Államok a tét ! 
A tavaszi uniós választásokon már az Európai Egyesült Államokról kell szavaznia a választóknak az Európai Bizottság alelnöke szerint. Viviane Reding véleményét a Telegraphban megjelent írás szerint a legbefolyásosabb brüsszeli diplomaták is osztják."Az euroszkepticizmus ellen a legjobb fegyver, ha az EU idei kampánya arról szól, hogyan alakuljon a politikai unió Európai Egyesült Államokká" – nyilatkozták befolyásos brüsszeli diplomaták a Telegraphnak.

Viviane Reding szerint a tavaszi választások zászlajára az unió „igazi politikai közösséggé alakulását” kell tűzni. 
Lényeg: 
- Az Európai Egyesült Államok kormányaként az Európai Bizottság működne, törvényhozóként pedig kétkamarás parlamentre tett javaslatot az igazságügyi és alapjogi kérdésekért felelős alelnök. - Reding elképzelése szerint az unió egy szuperállamként működne a tagállami kormányok felett, míg a tagállamok kormányzatainak politikai hatalma csökkenne, feladataik és hatáskörük a most létező, angolszász megyei kormányzatokkal volna megegyező. - A bizottság szupremáciával bírna a tagállami kormányzatok felett, az Európai Parlament képviselői is kiszorítanák a tagállami parlamentek képviselőit a terv szerint, melyet egyébként az uniós intézmények többsége támogat. A nemzeti vezetők szerepe, így az Európai Tanácsé is csökkenne, csupán konzultatív erővel bírnának.Nigel Farage, a Szabadság és Demokrácia Európájának társelnöke szerint Reding végre felfedte az igazi kérdést a brit választók előtt.

A hatalmon lévő EU-diplomatáknak ez az egy ajánlata van: vagy unió, vagy semmi. Május 25-én erről fognak dönteni a brit választók az urnáknál. És egészen biztos vagyok benne, hogy nemet mondanak majd erre a centralizálási mániára.” 
Remélem mindenki érti, miről szól és mire megy ki ez az egész !? Főleg, hogy ezt az irányt és tervet már elég régen ismerjük... Csak akkor még összeesküvés-elméletként emlegették. Aki pedig erről beszélt, azt idiótának és feleslegesen riogatónak nevezték.... (SBG Buddha) ◄ http://www.VilagHelyzete.com/ ►  https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD )
Kategóriák: Magyar nyelvű hírolvasó

Újra komoly interjúban beszél a földönkívüliek jelenlétéről a volt kanadai védelmi miniszter !



2014.01.08. - 10.34

Sikerült elkészítenünk magyar felirattal azt a napokban forgatott műsort, amiben az RT News egy hosszabb interjút készített a volt kanadai védelmi miniszterrel, Paul Hellyer-rel ! Sokak számára meglepő, mások számára már régóta köztudott információk hangzanak el és nagyon fontos válaszokat hallunk egy kétségtelenül autentikus forrástól. Konkrét és dokumentált esetekről és információkról beszél !
Ha emlékeztek még, egy korábbi VilagHelyzete cikk már beszámolt arról, hogy 
megtörtént a magas szintű bejelentés földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezéséről ! Ekkor ismertük meg Paul Hellyer személyét is először ! Az akkori nyilvános meghallgatás hatalmas visszhangot váltott ki, de természetesen csak az alternatív hírforrásokban és az igazságkutató oldalakon - a főáramú média nem foglalkozik az üggyel.
Mivel az említett miniszter a Full Disclosure, azaz a teljes nyilvánosságra-hozatal élharcosa lett, legfontosabb dolognak tartja, hogy végre a kormányok is elmondják az igazságot az embereknek az UFO-k és földönkívüli létformák jelenlétéről. 


Már csak azért is, mert 
napjainkban olyan gyakran észlelnek már idegen vagy azonosítatlan járműveket a légtérben, hogy lehetetlen tovább titkolózni (pl. tegnap Brémában még repülőjáratot is kellett törölni a légtérben lévő UFO miatt - jelentette a német rendőrség... ). UFO miatt állt le a forgalom a brémai reptéren 

Sőt, ahogy az interjúban hallhatjátok majd, fenn áll a veszélye, hogy ha véletlenül vagy szándékosan lelövünk majd egy idegen űrhajót, az bármikor interstelláris, vagyis csillagközi háborút indíthat el.
A földönkívüliek itt vannak és évek, évezredek óta jelen vannak a bolygónkon. - Rendkívül sok technológiát kaptunk tőlük eddig is, amiket már használunk. Felhívják ugyanakkor a figyelmünket arra, hogy jelenleg egy viszonylag primitív, állandóan háborúzó, önmagunkat és a bolygót pusztító faj vagyunk. Ezen sürgősen változtatnunk kell ! A videó fordítását köszön most is Sevaster1-nek ! A videó és az elhangzott információk önmagukért beszélnek, így mindenkinek továbbgondolkodásra ajánlott a téma.... (SBG Buddha)
A videóban utalásként elhangzó leghíresebb esetekhez szeretnék még mellékelni nektek videót, hogy jobban megérthessük, miről is beszél a volt védelmi miniszter:

1952. Július 12 - UFOk lepik el Washington DC. egét és a Capitolium felett több ezer szemtanú jelenlétében lebegnek...

Az, hogy a Vilaghelyzete YouTube csatorna legnépszerűbb videója ez az alábbi összeállítás, bizonyítja, hogy az embereket rendkívüli módon érdekelné az igazság az eddig elbagatellizált vagy szándékosan nevetség tárgyává tett témakörrel kapcsolatban ! Azaz "egyáltalán nem vagyunk egyedül", sőt nagyon régóta itt vannak közöttünk ! 



Megalakult titokban a Cyber-Police ! Európai Hírszerzési Biztonságpolitikai Központ vagy Orwell 1984?


2014.01.03. - 20.56

Erről sem fogtok hallani a hírekben egy szót sem, azt hiszem. Pedig ha kitudódna az irány és az alapelvek, amik a szervezet mögött állnak, minimum hasonló visszhangot váltana ki, mint a "megfigyelési-botrány" ! 
De nem fog ! Mert a gépezet felépítése a háttérben zajlott és a vezetőjének kinevezése is. Minden rivaldafénytől mentesen és a főáramú média teljes hírzárlatával. 

Azzal, hogy ezt a megkapott anyagot közzéteszem, tudatában vagyok, hogy azonnal beindítja a "robotokat". Pont szó szerint úgy, mint a Mátrixban. Hiszen az Ő anyagukról és az Ő működésükről van szó. Ezért azonnal villogni fog a "piros gomb" náluk.....
Ez itt a jövő kőkemény formában. Ha elolvassátok és utánanéztek, majd megértitek. Információ mindenről és mindenkiről valós időben a világ bármelyik pontjáról !
Én csak a konkrét dokumentumot és az igazgató beadott önéletrajzát kaptam meg, de ez is önmagáért beszél és 
kiderül, hogy nem "kis halakról" és nem is egy apró 'szervezetecskéről' van szó. 

Nem mondom, hogy ez az egész rossz, de azt sem, hogy jó. Mindenki döntse el maga! Több film is eszembe jutott most: a Különvélemény és az Orwell - 1984 különösen....
 
* A hiányzó láncszem a terepen szerzett információgyűjtésben* A következő esemény, történés előre megmondásának képessége* Az utcákról a döntéshozók asztalára valós időben ! (rólad.., rólam..)
Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanám, hogy létrejött egy Európai Hírszerzési Biztonságpolitikai Központ, ami olyan módszerekkel és elvekkel dolgozik, ami már nemhogy a 20.századi titkosszolgálatok eszközein, de a jelenlegi 21.századi eljárásokon is jóval túlmutat ?!?  
Nem én mondom, az anyagukból derül ki mindez. Majd lapozok a dokumentumban és az oldalakat külön-külön lefordítva olvashatjátok lentebb...
European Centre for Information Policy and Security, azaz ECIPS - magukat pedig CYROPOLICE-nak nevezik. Kicsit böngészve az oldalukon stratégiai partnereik között természetesen svájci, izraeli, brit, olasz központokat találunk, illetve a CYBERPOL nevű szervezetet.Vezetője egyben az alapító Mr. Ricardo Baretzky lett 2018-ig kinevezéssel. (Az önéletrajza itt található)
A dokumentumból szó szerint, illetve fordítás után idézek. Úgy kell ezt elképzelni, mint egy powerpoint tájékoztató előadást a "központban", csak éppen ez egy szép PDF. (Ez még nem is letölthető és ne is kérdezzétek, honnan van ...)
"A világban még mindig háborúk és egyet nem értés van, emberek gyilkolnak embereket; szereplők játsszák még mindig szerepeiket, politikusok továbbra is érvelnek, hogy szerintük mi helyes és kinek van jobb politikai platformja az emberek számára. Még alkotmányok is veszélybe kerülnek olyan önelégült vezetők hatására, akik elveszik az "emberek ezen jogát" mindezt az ország nevében tett védelmi reakcióként beállítva"
"Viszont miközben keresztül haladunk az életen, az információk körbevesznek bennünket, azonban ezek mind össze vannak gyűjtve, hogy majd valamikor később olvassuk el vagy hallgassuk meg őket. Azaz, mindannyian le vagyunk maradva"
"Most érkezett el az idő, hogy egy olyan információgyűjtés lehetőségéről tájékoztassuk önt, mely teljesen percre és naprakész frissességű ; valós idejű, valós eredményű ("real time, real result") információszerzést tesz lehetővé szó szerint "az utcáról".
"Tulajdonképpen az információ olyan friss, hogy a Benghazi incidens meg sem történt volna (a líbiai amerikai konzul megölése.. Szerk), az 'Arab Tavasz' sem ott tartana, ahol most. Irak, Szíria és Irán helyzetét is lehetne rendezni és stabil lehetne, ahelyett, hogy az egész világot megrázza."

"Szükség volt arra, hogy a biztonságpolitikában dolgozók is megváltoztassák a véleményüket az ilyen adatgyűjtési lehetőségek és az adatátadás biztonságát illetően. Ez már nem kérdés és mi dinamikus megoldásainkkal elhozzuk ezt a biztonságot a Közbiztonsági Szervezetek számára" 
A hiányzó láncszem a terepen szerzett információgyűjtésben
"Valós idejű adatgyűjtés bizonyított hatékonyságú módszereinkkel. Még olyan eszközök esetén is, mint digitális toll vagy papír azonnali továbbítása biztonságos adatbázisba valós idejű elemzésre manipulálásra."
"A “Rural Intelligence” CYROPOL nevű technológia betekintést nyújt helyi szempontokba, mutatja a vélemény-trendeket, azonosítja a közösségre véleményformálóként ható 'hangadókat', méri az üzenetek célba jutásának hatékonyságát és a szétszórt "Word on the Street" jellegű pletyka-szintű információkat is szövegösszefüggésekbe rendszerezi."
A következő esemény, történés előre megmondásának képessége"A 'CYROPOL' könnyen és pontosan megmondta volna előre, hogy minden egyes közel-keleti ország megállíthatatlanul tart a forradalom felé. 
Irán, Törökország, Szíria és Bahrain esetében a kormány tudott reagálni a "mecsetek üzenetein" és közvetlen akciókon keresztül, hogy perifériára juttassa azokat a nép körében élő 'zajokat', véleményeket, melyek kezdettől léteztek. Más példák esetében viszont a kormány egyszerűen elbukott a lakosság erejének megértésében és az üzenetében, mely globálisan is rezonált egymással"

"A világgazdaság a kormányok intézkedéseinek és az azokra adott lakossági reakcióknak az elfogadását igényli. 

A kommunikációs eszközök, mobiltelefonok, kamerák, közösségi oldalak és a feltörekvő új típusú alternatív média / hurrá VilagHelyzete.../ biztosítja és lehetővé teszi, hogy a világ olyat is lát és meghall, amit eddig csendben lehetett tartani egy adott régióban". Az 'azonnaliság' és közvetlenség, ahogy a nemzetközi közösség reagál eseményekre, szintén megnőtt.  Egy teljesen egyszerű esemény, melyhez a lakosság fortyogó véleménye társul, akár egy éjszaka alatt, egyik napról a másikra forradalomhoz vezethet - és láttuk, hogy ez be is következett az elmúlt 18 hónapban a fentebb felsorolt államokban.""A ma egyre változó technológiák világában, képességeink, lehetőségeink az adatgyűjtésre végtelenek. Azáltal, hogy látunk vagy hallunk valamit és azt átadjuk a másiknak. Mindannyian ismerjük a lehallgatást, de az időt és előkészületeket igényel. Az okostelefon rögzít, felvételt készít és továbbít is. Csakhogy ennek nyoma van. Miért nem térünk vissza a papírhoz és a tollhoz, mely anonim módon továbbítja az információt az internet és az okostelefon segítségével.Tudom, hogy amit hallott, most egyfajta gondolatként futott át az agyán, hogy toll, notebook és okostelefon ? Igaz ?"
"A CYROPOL 'Rural Intelligence' valódi értéke kettős: a jelentések módszertana új adatokat biztosít napi rendszerességgel. Trendek megjósolására semmivel sem helyettesíthető és semmi nem lehet jobb, mint a valós 'real time' információk és ez a "Külső hírszerzés" szerű technológia ezt nyújtja. 
Az üzenet visszacsatolás azonnal megérkezik és üzenetküldő / észlelő menedzsment-csapatok konkrét helyi igényeknek megfelelően végre tudják hajtani az információ eljuttatását."

"Másrészt speciális igényeket lehet felállítani vagy megválaszolni nagyon rövid idő alatt. Például, ha egy nemzet vezetője akar találkozni helyi véleményt befolyásoló erőkkel, előtte mérni kellene a közvélekedést, hogy biztosan a 'valódi ellenfelekkel' találkozik. Nagyon széles társadalmi, gazdasági, politikai, vallási vagy demográfiai tekintetben lehet meghatározott témákban visszajelzést szerezni."
"A program alacsony-profilú jellege és a tény, hogy a helyieket nagyszerűen használják arra, hogy gyűjtik és összesítik a jelentéseket, mindez biztosítja, hogy hatalmas mennyiségű és megerősített adatot elemzünk. Csapataink nagyon gondosan szervezettek és építenek az erősségekre és képességekre, melyek nem égnek ki és nem produkálják ugyanazokat a régi jelentéseket."
Az utcákról a döntéshozók asztalára valós időben ! "A CYROPOL kipróbált, tesztelt és működik a világ utcáin. MOST használja az információkat mindnyájunk biztonsága érdekében..." 
"Kristálytiszta, hogy a mi vizeink elég mélyre hatolnak."  - írják
Az 'Utcai szintű információgyűjtés' lehetővé teszi, hogy képesek legyünk másodpercek alatt bárhonnan a világból biztonságosan és névtelenül eljuttatni azokat. 
Ezek után és az igazgató önéletrajzát elolvasva látható, hogy egy komoly szervezetről van szó, mely nagyon komoly (és általunk szerintem elképzelhetetlen eszközöket és technológiát használ). Egyébként több érdekes elemzés is olvasható az oldalukon, amit publikusnak tartottak....Mindenkinek jó gondolkodást kívánok.....
BOLDOG ÚJ ÉVET - 1984 



Az USA a Pentagon kiszivárgott kézikönyve szerint dönt meg külföldi államokat! Ukrajna a célkeresztben



2014.01.02. - 19.31

Egy mai napon nyilvánosságra hozott, 68 országban készített közvélemény-kutatás szerint a világban a békére a legnagyobb fenyegetést ma az Egyesült Államok jelenti. Nem csak az Amerika-ellenes államokban, de olyan szövetséges partnereinél is így gondolják, mint Törökország vagy Görögország.Nem hiszem, hogy ezt bárkinek bizonygatni kellene, aki igazságkutató oldalakat olvas vagy egy kicsit tisztában van az elmúlt száz év VALÓDI történelmével. 
Viszont az RT News oknyomozó műsora hozzáférhetővé teszi a bizonyítékokat és a kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv segítségével tárja fel az ukrajnai és más beavatkozásokat. 
A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatására irányulnak.
Az ukrán kormány Amerikából irányított mostani destabilizációja betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét. Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv szerint: "megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés".
Kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv tárja fel az ukrajnai és más beavatkozások hátterét. - A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatásáról árulkodnak !
- Miért osztogat John Kerry helyettese cukorkákat fanatikus tüntetőknek, akik buldózerrel mentek az embereknek ?
- Figyelmeztetés arról, hogy Washington "dzsihádistái" készek a világháborúra.
Amikor a 20.századi nyugati gyarmatosítók kitiltották a kutyákat és a kínaiakat Shanghai parkjaiból, nem árulták el odahaza, hogy fajüldözők és egész népeket döntenek rabszolgasorba, rabolják el erőforrásaikat. A főáramú médián keresztül arról biztosították a népet, hogy "civilizálják a bennszülötteket".

A 21.század okosabb nyilvánosságának átveréséhez 
Noam Chomsky tudós szerint még óvatosabb ürügyre van szükség, a  gyakorlatban azonban a Nyugat továbbra is kormányokat buktat meg az egész világon és bábrendszereket állít fel.
Nebojsa Malic washingtoni elemző szerint az ukrán kormány Amerikából irányított mostani destabilizációja betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét.A jéghegy csúcs, hogy amerikai szenátorok utaznak Kijevbe (pl. McCain) és csatlakoznak a tüntetőkhöz, miközben Victoria Nuland külügyi államtitkár cukorkákat osztogat.
A valóság az, hogy vezető amerikai tisztviselők máris szankciókat követelnek az ország ellen, ami pontosan azokat a hétköznapi embereket érintené, akikért állítólagosan beavatkoznak most. Emellett a tömegmédia hisztérikusan vérért kiált, teljesen eltúlozza a tiltakozók számát és figyelmen kívül hagyja erőszakosságukat.
A Virtual Politics szerint az amerikai kormány a 2004-es narancsos forradalom óta pénzeli az ellenzéki politikusokat Ukrajnában, bár elismeri, hogy az általa támadott kormány demokratikus kormány.Sőt, a "Lator állam: Útikalauz a világ egyetlen szuperhatalmához" c. könyv azt írja, hogy az USA legalább egy tucat független nemzet esetén finanszírozott adott pártokat vagy jelölteket, és még több nemzet kormányát kényszerítette lemondásra. (Hozzáteszem, hogy ezek magyarországi megfelelőit is jól ismerjük és nap, mint nap láthatjuk megnyilvánulásaikat, amikben külföldi megrendelőket igyekeznek kiszolgálni.)
Ugyanakkor az amerikai törvények szigorúan tiltják, hogy saját politikáját bármilyen külföldi finanszírozza:
 "Törvényellenesnek minősül, ha egy külföldi nemzetiségű pénztámogatást nyújt politikai hivatallal kapcsolatban."
/ US Code Amended Article 2, Section 441E (A) /
Ha egy külföldi mozgalom csatlakozott volna az Occupy Wall Street tüntetőkhöz és fizette volna az ellenzéket, hogy segítse az amerikai kormány megdöntését úgy, ahogy Washington teszi Ukrajnában és máshol, az elemzők szerint a Fehér Ház nagyon begurult volna.  
"Hisztériásak lennének. A kormányvezetők ezt az Egyesült államok belügyeibe való teljesen elfogadhatatlan beavatkozásnak tekintenék. Ugyanakkor bűntudat nélkül teszik ugyanazt most Ukrajnában és sok-sok más esetben a világ minden részén. Egyértelmű, hogy az Egyesült államok kormánya rendszerváltást akar Ukrajnában és ennek semmi köze ahhoz, amiért állítólagosan aggódnak: tehát az emberi jogokhoz vagy a demokráciához."
"Miért nincsenek szankciók az Egyesült államok ellen azért, amit Irakban tettek vagy amit Afganisztánban tesznek, vagy Vietnámban és a világ sok más országában ?"
Emellett színészek egyre nagyobb számban próbálják saját hírnevüket felhasználva befolyásolni a közvéleményt a világpolitikáról. George Clooney a tüntetőket üdvözli és ukrán szöveget olvas fel..., Angelina Jolie Irakban .... (részletek a videóban) 
Létezik egy CIA rendszerváltási kézikönyv, amit a nyugati szervezetek és kormányok által fizetett emberek betű szerint követnek. Ilyen anyagokat néhány évtizeddel ezelőtt repülőgépekről dobálták azokban a demokratikus országokban, amelyek nem hódoltak be eléggé. A "szabadságharcos kézikönyve" tetszelgős címet viselő propaganda füzeteket szórtak szét Nicaraguában, ami útmutatást adott az állampolgároknak arról, hogyan szabotálják saját országukat telefonvezetékek elvágásával, fák országutakra való döntésével.A CIA dokumentuma nyilvánosan engedi meg a terrorizmust. Gondosan kerüli a sajtóban az olyan szavakat, mint "meggyilkol" és az országok bíráinak és kormánytisztviselőinek "megsemmisítésére", kiiktatására szólít fel. A maffia nyelvét használva azt írja, hogy hivatásos bűnözőket fogadnak fel a kiválasztott "munka" elvégzésére. Aligha mondanak le ezekről az irányelvekről, amint láthatjuk, sőt az illegális, titkos műveletek az amerikai külpolitika kiegészítő taktikából elsődleges taktikává léptek elő ! - tárja fel a Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv. A titkosnak szánt megsemmisítési utasítás ezt mondja:"megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés".
kézikönyv hivatalosan utasít olyan viselkedésre, ami, mint írja, törvénytelen, beleértve az amerikai katonáknak adott parancsot arra, hogy más országok katonai egyenruháját viseljék. Arra is parancsot ad, hogy szivárogjanak be polgári csoportokba, és "gerilla csapatokat" képezzenek.A dokumentum szerint más országok belügyeibe való törvénytelen beavatkozás most már az amerikai politika alapelve. Az Irán elleni amerikai támadások "ugyanabból a szövegkönyvből" származnak, mint Ukrajnával és Grúziával szembeni támadások. Amerika iráni terroristákat képez ki - jegyzi meg a BBC - és több ezer gyilkosságért felelős. És amint a Pentagon elkezdte finanszírozni őket, Hillary Clinton levette a terroristacsoportot a hivatalos terroristákat tartalmazó listáról.Alapvető gyógyszereket zárnak el Irán elől az USA szankciókkal. A Guardian arról számol be, hogy ezzel szó szerint milliók életét kockáztatja. A háborús bűncselekményekkel foglalkozó leghíresebb ügyész, Francis Boyle professzor arra figyelmeztet, hogy az iráni gyerekek az iraki sorsra jutnak. A PBS News jelentése szerint a 90-es évek óta folytatódó amerikai szankciók felelősek közvetlenül félmillió gyermek haláláért. - Azt hallottuk, hogy több, mint félmillió gyermek halt meg Hiroshimában. Megéri ezt megtenni ?

- Azt hiszem nagyon nehéz döntés, de úgy gondoljuk, hogy megéri.  
RT: Irán esetén mit értenek a "megéri" szó alatt ? - Pepe Escobar (Asia Times) nyilatkozik: "A nukleáris program problémáját előre kiagyalták, főleg az USA. Azzal a hátsó gondolattal, amit mindenki ismer: hogy rendszerváltás legyen."
Barack Obama és David Cameron folyton azt mondja, hogy a nemzetközi közösség támogatja őket ebben a rendszerváltásban. Tényleg elfogadják ezt az emberek ? 
"- Tegyünk különbséget az USA / Kanada - a kormány és nem a kanadaiak - és a három európai hatalom (Franciaország, Nagy-Britannia, Németország) között, illetve az emberiség többsége között. Fogalmazzunk így, ami azt mondanám, hogy a világ lakosságának 85%-a, ha nem több. Mindent tudnak az iráni aktáról, mert olvassák a helyi sajtót elfogulatlanul követik azt az egyeduralmú Reuters vagy AP tudósítások mellett."
A Pentagon új doktrínája egyszerűen elveti a szuverenitás vagy jogállamiság nemzetközi alapelveit. Egy washingtoni bennfentes azt mondta, hogy "egyetlen céljuk a világuralom és nem tűrnek semmilyen függetlenséget""Ellenfeleinket az általunk választott időben, helyen és módszerrel győzzük le. Globális szerepünkhöz szükséges, hogy erőinket távoli környezetekben is bevessük, ahol ellenfeleink megbújhatnak előlünk."A Pentagon a szépnek hangzó "megvédés kötelessége" kifejezésbe önti ezt a doktrínát. A szkeptikusok szerint ez valójában olyan, mint "engedély a gyilkolásra".
RT: - Miért ütközik az USA mindig olyan nagy ellenállásba azok részéről, akiket állítólag "véd" ? 
Richard Falk a Princeton nemzetközi jogi professzora és az ENSZ emberi jogi szervezetének vezetője válaszol : 
"Meglehetősen gyanúsak a humanitárius beavatkozással kapcsolatos kijelentések. Gyakorlatilag megnagyobbítja az erőszak területét és formáját és a szándékolttal ellentétes hatást vált ki."

Szíriában ez az ellentétes hatás vízválasztó lehet az USA számára. Az Amerika és az Al-Kaida között folytatott és kiszivárgott múlt heti beszélgetések szerint Washington már nem ragaszkodik az ottani rendszerváltáshoz.Az USA emberi belső szerveket megevő partnereinek beszámolója, miszerint"Amerika a következő, ha győznek Szíriában", még a neokonzervatívokat is kissé felidegesítette.
RT: 
Dr. Gilad Atzmon gyilkosságnak nevezi az intervenciókat. Ha az USA többé nem avatkozik be, mi lesz a többi szegény emberrel a világon, akik arra várnak, hogy az USA bombázzon és megmentse őket ?
"A beavatkozás az óriási katasztrófa receptje. Éppen ezt látjuk Irakban és Afganisztánban. Hagynunk kell, hogy az emberek maguk találják meg a megoldást. Ha Afganisztánban a nők szabadok akarnak lenni, keményen dolgozniuk kell ezért."
A "HUMANITÁRIUS IMPERIALIZMUS - Háborút elfogadtatni emberi jogokra hivatkozva"alapmű a témában, amely azt írja le, hogy a beavatkozást hírdető háborúpárt plakáthősök - a koszovói és jugoszláv háborúkban - az USA beavatkozásnak éppen az ellenkező, borzalmas következményeit igazolják. Maga az intervenció szó is azt jelenti, mint fogalom, hogy az USA beavatkozása automatikusan megszünteti az ország nemzeti önrendelkezését vagy a demokráciát, amit Washington hozna el állítólag.
A könyv szerzője Jean Bricmont professzor válaszol:
RT: - Miért ellenzi ezt a politikát ?
- "A demokrácia önrendelkezést feltételez. Amit az USA tesz, az valójában nemzetközi parancsuralom. Ha állandó beavatkozással, az ellenzék lefizetésével, a választások megvásárlásával...stb elveszik az emberek szuverenitását, az olyan, mint a parancsuralom."

RT: - Egyesek szerint Vietnam óta minden amerikai intervenció sikertelen volt és ezért gyűlölik őket az emberek. Akkor miért folytatják továbbra is a beavatkozást ?
"Ez olyan, mint a fanatikus vallás. A mi 'dzsihádunk'. Az emberi jogokért harcolók a dzsihádistáink."
A könyv emellett felsorolja az álcázott rendszerváltás néhány jelét: * A kormányzati sajtó ezt kiabálja: "Adj esélyt a háborúnak!"
* Ha McCain terroristákkal pózol fényképeken...., * a Fehér Ház kijelenti, hogy gyalázat történt, hogy ürügye legyen a támadásra.
* Ha celebek hirtelen érdeklődést tanúsítanak távoli gazdaságok iránt...az egy intervencionista dzsihád vagy még inkább a Nyugat új "keresztes hadjáratának terve lehet.
Keressük az igazságot a tények alapján ! A Truthseekerst látták... 
Köszönöm a videót sevaster1-nek ! :)
SBG Buddha voltam - Képezd magad ! Tájékozódj ! Ébredj ! 2014-ben is...

"Mert az igazság attól még igazság, hogy senki nem tudja ! 
A hazugság pedig mindig hazugság marad, még ha mindeni azt hiszi vagy úgy tudja!"
Néhány érdekes dokumentumot még előkerestem nektek:
Sustaining US Global Leadership: Priorities for 21st Century Defense (PDF)The National Military Strategy of the United States Of America (PDF) National Security Strategy Archive 
Kategóriák: Magyar nyelvű hírolvasó

Sikeres és fülbemászó a Magyarországon elsőként forgatott kínai videóklip - Országimázs

2013.12.29. - 16.16

Valami pozitív, szép és reményt adó kis bejegyzést szerettem volna elhozni nektek, nekünk magyaroknak és köszönteni az Új Évet. Ezért hoztam el ezt a cikket ide és illesztettem bele két gyönyörű videót, mely mindannyiunkat arra inspirál, hogy merjünk nagyok lenni; merjünk büszkék lenni az országra, ahol élünk és merjünk végre bízni abban, hogy képesek vagyunk a saját életünkben boldogan, egymást segítve élni, ha akarunk. 
És a hangsúly, ezen van, hogy: "ha akarunk"... Ez csak rajtunk múlik. Nem a körülményeken, nem a kormányon, nem az egyházon és még csak nem is a sorson vagy a végzeten ! Hiszen mindezek mi magunk vagyunk és a kulcs is a kezünkben van, csak mernünk kellene alkalmazni a saját életünkön és más emberekkel való viszonyainkban és az élethez való hozzáállásunkban ! Kezdje el végre mindenki kipróbálni saját magán és ne várjon se csodára, se másokra.... A csoda a minden nap, a pillanat, az élet, a létezés és "lenni megtapasztalása", a jelen momentuma.
Ha erre rájövünk, jó úton járunk...
Az élet túl rövid ahhoz, hogy felesleges dolgok és mások butasága miatt bosszankodjunk ! Tanuljunk meg örülni annak, amink van és adjunk belőle annak, aki valamiben hiányt szenved ! Mert az életnek csak így van értelme !
És amint erre ráébredtünk már sokan....: nehogy azt higgyük, hogy a boldogság majd valahol az út végén vár, mert a boldogság az út maga... 
Ezzel szeretnék nektek Boldog Új Évet és szeretetben gazdag 2014-es esztendőt kívánni.(SBG Buddha) 
Rubik-kocka, kék Trabant kombi vagy éppen muskátli mellett egy újszerű koncepcióra épül az a pop számhoz készített sikeres videóklip, amely Kínában népszerűsíti Magyarország egyik legféltetettebb kincsét, a Föld legnagyobb termálvizű tavát, amely a világ másik felén sem maradhat titok többé! 



Ha nem is nagy titokban, de ezzel a címmel került sor augusztus elején az első kínai videóklip forgatasára Hévízen 
Váradi Viktória a "Titok", avagy kínaiul "Mimi" című kínai pop számához készült videóklip a romantikus fürdővárosban. Kínai videóklip és egyben imázsfilm forgatására korábban még nem volt példa Magyarországon. Viktória egy külföldieknek szóló kínai állami verseny döntőse volt 2009-ben és azóta énekesként, előadóművészként és televíziós műsorvezetőként is dolgozik Hong Kongtól Pekingig szerte Kínában.
Nemrég mutatták be hazánktól távol a kínai közönségnek is a Titok címet viselő klipet, amely azóta is különleges érdeklődésnek örvend. Legutóbb a novemberben megnyitott pekingi Balassi Intézet (lsd.
Szijjártó Péter megnyitotta Pekingben a Magyar Kulturális Központot) vetítette. A központ megnyitóján egyébként Viktória volt az egyik műsorvezető.

"Nyáron a kemény forgatási munka ellenére úgy éreztem magamat Hévízen, mint a Paradicsomban. Az eredmény büszkén magáért beszél. A rajongóimat sikerült meglepni és többen rácsodálkoztak, hogy milyen világ szinten is egyedülálló természeti szépségeink vannak Magyarországon. 

A klip sikerességét mutatja, hogy közel 30.000 megtekintésnél tart a kínai videómegosztó oldalon. Valamint kisfilmként benevezhettünk vele egy rádiós illetve egy természeti tájakat bemutató filmes versenyre is. Izgatottan várjuk majd az eredményeket 2014 februárjára. Nagy öröm számomra, hogy Hévíz komoly lépéseket tesz a kínai-magyar együttműködések terén, amely keretében több testvérvárosi kapcsolattal is rendelkezik.” – emeli ki Viktória.
A klip sajátossága, hogy újszerűen nem egy unalmas imázsfilm készült kínai zenei aláfestéssel, hanem egy igazi történet játszódik le a nézők szeme előtt és azon keresztül mutatja be az egyedülálló fürdővárost és annak valódi arcát, hangulatát. Természetesen a Rubik-kocka, a kék Trabant kombi vagy éppen a muskátli sem hiányozhat a klipből. Végül pedig egy magyar mondattal zárul, miután újra egymásra talál a két fiatal: “Korábban csukott szemmel is mindenhol téged láttalak, mindig téged kerestelek; Most hogy kinyitom a szemem, látom, hogy mindvégig itt voltál, előttem“.

A projekt Szabados Viktor ötlete alapján és koordinációjának köszönhetően két év előkészítő munkát követőén valósulhatott meg, ahogy erről az MR1 Kossuth Rádió 2013.08.17-i Szombat reggel című műsora is beszámolt.

Kevés európai várost ismernek Kínában. Hát még ha kisvárosokról beszélünk. Elsőre sok fiatal ha Európáról kérdezzük, akkor Párizst említi. A francia főváros romantikája él a köztudatban, ami miatt nagyon vonzóvá válik számukra.
A videóklip ötletemben azért javasoltam Hévízt mint helyszínt és együttműködő partnert, mivel tudtam, hogy Eiffel-torony nélkül is versenybe szállhat rabul ejtő és egyben romantikus természeti adottságának, a tófürdőnek köszönhetően. Továbbá a város élen jár a kínai nyitásban is. Viktória személye pedig valóban összekötni a magyar és kínai kultúrát, értékeket és helyeket, ezért kértem fel őt. Az ötletet a kreativitás, az újszerűség és igazi hozzáadott érték hármasára építettem fel. Bátran ajánlom bármilyen város vagy cég számára is. Ne féljenek elrugaszkodni ahhoz, hogy valami újat hozzanak létre, amikor magukat szeretnék népszerüsíteni. Az unalmas és üres kisfilmek, az eröltetett marketing üzenetek ideje lejárt!” – teszi hozzá Szabados Viktor (fotó balról jobbra: Szabados Viktor, Váradi Viktória, Bo Cong).

A rendező-operatőr, Bo Cong által kínai szemszögből láttatja a klip Budapest után a második legnépszerűbb magyarországi desztinációt, Hévíz romantikus hangulatát avagy két fiatal románcát. De a többi legyen Titok!
Forrás: Szabados Viktor/ Elnoksegtudositoi.eu
Imázsfilm külföldieknek Magyarországról - "THINK HUNGARY"
Kategóriák: Magyar nyelvű hírolvasó

A Pentagon nem tud elszámolni 8500 milliárd dollárral - Újra kirobbant a 9/11 előtti botrány

2013.12.24. - 14.47

8.500.000.000.000 $ azaz 8500 milliárd dollár, amivel a Pentagon egyáltalán nem tud elszámolni és "fekete lyukként" tátong a költségvetésben! Vajon mire és hová került ez a pénz ? - teszik fel a kérdést...
1996 óta a hiányzó 8,5 trillió $ (elképzelhetetlen mennyiségű pénz) ment el az adófizetők pénzéből ún. "védelmi kiadásokra" - ebből egyetlen dollár kiadás sem volt soha átvilágítva, auditálva, ellenőrizve.... !!! Mindezt úgy, hogy az Egyesült Államok a fizetésképtelenség és kifizethetetlen mennyiségű adósság borotvaélén táncol....

Sokan nem tudják, de 2001-ben ama bizonyos 9/11 merénylet előtt pukkant ki először ez a "botrány", amikor elkezdték keresni a hiányzó pénzt. Most újra dagadni kezdett ugyanaz az ügy.....

Mire ment el és mire készül az amerikai hadsereg, mely feneketlen kútként nyeli el a "nyomtatott papírfecniket" , miközben a gazdaság a csőd felé rohan.... ?! 


Az RT News erről készült műsora immáron magyarul is elérhető...: 
Kategóriák: Magyar nyelvű hírolvasó

Oldalak



5 megjegyzés:

  1. Jó napot, a nevem Michelle, az Egyesült Államok állampolgársága vagyok, szeretnék bizonyságot tenni arról a jó hitelhitelezőről, aki négy különböző internetes nemzetközi hitelezővel csalóztatta meg nekem fényét, mindannyian ígérnek, hogy kölcsönöket adnak nekem Hogy sok díjat fizettek, ami semmit nem ad, és nem volt pozitív eredmény. Elvesztettem a kemény pénzt és összesen 8 ezer dollár volt. Egy nap, amikor böngészgettem az interneten nézett csalódott, amikor találkoztam egy bizonyság ember, aki szintén csalás, és végül kapcsolódik egy legális hitel társaság nevű BEVERLY HITEL COMPANY INC.{beverlyloancompany007@gmail.com}where végül megkapta a kölcsönt , Úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazokkal a hitelcégekkel, és elmondtam nekik a történetemet arról, hogy négy különböző hitelezővel csaltak velem, akik nem csináltak semmit, csak persze több fájdalmat. Megmagyarázom a cégnek, hogy levelet küldjek, és mindent elmondtak nekem, hogy ne sírjak többet, mert én kapom a kölcsönt a társaságukban, és én is megtettem a megfelelő választást a kapcsolatba velük. Kitöltötte a hitelkérelem formanyomtatványát, és folytatta mindazt, amit tőlem kértek, és 600 000 dollár összegű hitelt kaptam tőlem a nagyvállalat (BEVERLY LOAN COMPANY INC.), És itt vagyok ma boldog a családommal, mert a BEVERLY LOAN FIRM adta Nekem egy kölcsönt, így tettem egy fogadalmat az én én, hogy én továbbra is tanúvallomást az interneten, hogy hogyan kaptam a kölcsönt.Kell egy hitel sürgősen? Kedves és gyorsan kapcsolatba BEVERLY LOAN COMPANY INC. Most a hitel e-mailben: ( Beverlyloancompany007@gmail.com) Azt hiszem, mások is tanúbizonyságot tesznek ugyanezen őszinte hitelezőn

    VálaszTörlés
  2. Do you have a bad credit? Do you need money to pay bills? Is it necessary to start a new business? Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? And you do not know what to do. We offer the following loans; Personal loans [secure and unsecured] Economic loans [safe and unsecured] combination loans Student loans Consolidation loans and so many others. 1. Full names: ---------------- 2. Contact address: ---------------- 3. Loan Amount Required: ---------------- 4. Duration of loan ---------------- 5. Monthly income: -------------------- 6: Occupation: ---------------------- 7. Direct phone number: ---------------- Company name: Libra Finance LOAN COMPANY Company Email trojanloansandfinanciers@outlook.com or business whatsapp us +19252910054 Company NMLS ID: 315276 Regards, Steven Peter Walker ..

    VálaszTörlés
  3. Do you have a bad credit? Do you need money to pay bills? Is it necessary to start a new business? Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? And you do not know what to do. We offer the following loans; Personal loans [secure and unsecured] Economic loans [safe and unsecured] combination loans Student loans Consolidation loans and so many others. 1. Full names: ---------------- 2. Contact address: ---------------- 3. Loan Amount Required: ---------------- 4. Duration of loan ---------------- 5. Monthly income: -------------------- 6: Occupation: ---------------------- 7. Direct phone number: ---------------- Company name: Libra Finance LOAN COMPANY Company Email trojanloansandfinanciers@outlook.com or business whatsapp us +19252910054 Company NMLS ID: 315276 Regards, Steven Peter Walker ..

    VálaszTörlés
  4. ÜDVÖZLET AZ ILLUMINATI VILÁGOS KÖZPONTJÁTÓL


    email cím = illuminatieuropeangrandmaster@gmail.com vagy a wahtsapp +34602182632


    Üdvözöljük az Egyesült Államok és az egész világ megvilágosodási rendjében, ez egy nyitott lehetőség, hogy csatlakozz a felvilágosult emberek közösségéhez, ahol visszakaphatod elveszett álmaidat, és ahol visszanyerheted a gazdagság fényét és boldogság minden véráldozat nélkül. Ezenkívül fizetünk 550 000 dollárt, hogy minden új tagot megkaphassunk, amikor csatlakoznak a testvériséghez, valamint egy olyan házhoz, amelyet Ön választott és milyen helyen szeretne befektetéssel és ezzel a lehetőséggel, hogy híressé váljon.

    ELŐNYÖK A VILÁGÍTÁSBAN MENŐ ÚJ TAGOKNAK.
    1. 550 000 dollár készpénzes jutalom.
    2. Egy új Sleek Dream CAR 150 000 USD értékben
    3. Vásárolt egy álomotthont az Ön által választott országban.
    Egy hónapos konzultáció a világ 5 legjobbjával.
    A világ vezetői és 5 legfontosabb híressége. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük lépjen kapcsolatba az előző e-mail címen =illuminatieuropeangrandmaster@gmail.com vagy wahtsappunkkal +34602182632


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    VálaszTörlés