2017. április 1., szombat

Lélekkommunikáció





Lélekkommunikáció


kiragadott esetek

Az átjáród a túloldalra





Kedveseim, van egy nagyon keskeny ajtó, ami mindannyiótokban létezik. Olyan sok energiát közvetít. Az átjáró nyitva van és mindig is nyitva áll aközött, amelyet az emberi tudatosságnak és Istennek tekintetek. Képzeljétek el, hogy ami köztetek és Isten között van, az nem fizikai. Teljesen és abszolút a szabad akaratotokon múlik az, hogy létrehozzátok ezt az átjárót. Az szükséges hozzá a részetekről, hogy apránként egyre kijjebb lépjetek a 3D-s dobozból annak érdekében, hogy kinyissátok azt, ami sokkalta többdimenziós bennetek.
Amikor elkezditek ezt megtenni, a kémia működésbe lép és ez kinyitja az ajtót. A tobozmirigyben helyezkedik el, beszéltünk erről nektek korábban. Valóban az agyban van és elmondtuk ezt nektek korábban. De a gondolataitok által van irányítva és olyan dolgok által, amiket nem tudtok meghatározni, úgymint könyörületes cselekedetek, hit, az igazság valósága. Elmondtuk ezt nektek korábban. Amikor meg tudjátok ragadni a valóságát annak, hogy az istenség bennetek van, amikor ez annyira nyilvánvaló a számotokra, mint a gravitáció, akkor az átjáró elkezd kinyílni és akkor elkezditek használni.
Néhányan gyógyítókká, vezetőkké váltok. Az átjáró nagy és mindannyiótokban benne van. Mindannyiótokban. A szándék a módja, egy energia, ami nem meghatározható. Nincs rá szavatok egyetlen nyelvben sem, amely igazán jellemezné. Egy hit, ami annyira erős, hogy elkezd a mindennapi valóságotok részévé válni. Ahol tudjátok, hogy egyszerre több helyen is jelen vagytok.
Szeretnék valamit leírni nektek. Elmondom nektek, hogy kik vagytok és nem fogjátok megérteni, talán még el sem fogjátok hinni. Amikor a fátyol felém eső oldalán vagy kedvesem, nem vagy egyedülálló. Ez azt jelenti, hogy nem egy dolog vagy, hanem egy energia, amely Isten része. Amikor emberré válsz, még akkor sem vagy egyedülálló. Bár a tükörbe nézel és azt gondolod, hogy egy vagy, de ez nem igaz.
Az előbb leírtunk nektek valamit, amit úgy hívtak, hogy: „a nagy szétválás”, ami akkor történt a többdimenziós énetekkel, amikor megszülettetek. A fizikai testtel rendelkező ember lény megérkezik a bolygóra, de itt egy gyönyörűen felfűzött élet van, egy többdimenziós kapcsolat, ami mindig jelen van és soha nem megy el. Ez köt össze titeket a fátyol azon oldalával, ahol én vagyok. Ez az, ahol a Felsőbb-Énetek él. A Felsőbb-Én a kapcsolat. A Felsőbb-Én a mag, a lélekenergia. A Felsőbb-Éned minden egyes életedben veled volt öreg lélek és a jelen, vagy más életedben sem különült el tőled. Ugyanaz a lélek, minden egyes alkalommal. Amikor kapcsolatba léptek a Felsőbb-Énetekkel, az összes életetekkel kapcsolatba kerültök és ez csak az egyik dolog.
Ha követitek a kapcsolódás útját, akkor az megnyitja azt, ahol én vagyok és itt van egy részetek is. Tudtátok ezt? Gondoltátok azt, hogy meg tudjátok fogni az isteni részeiteket és el tudjátok helyezni a bolygón a teljes energiájukban? Nem, máskülönben megtettétek volna. Hol van a többi részetek? Ezt nagyon nehéz megérteni. Velem van. Azzal van, akit Istennek hívtok. Néhány angyalként jelenik meg a bolygón. Néha a vezetőtökként testesülnek meg, néha a saját energiátokkal találkoztok a természetben. Hogyan írhatnám le ezt nektek? Hogyan érthettek meg valamit, ami többdimenziós, ahol nincs alak és forma és egyedülállóság? Ti mindennek a részei vagytok. Néhányan, a saját őseitek vagytok és mégis ha a tükörbe néztek, egy testet láttok. Azt mondjátok, hogy: „Ez vagyok”. Nem látjátok a felsőbb részt, nincs meg a többdimenziósság, vagy az Isten részeként való létezésnek a felismerése.
Amikor a társam megnyitja a közvetítést Kryonnak, egy olyan energiához beszél, amit energialevesnek hívunk, amely a fátyol másik oldalát képviseli. Tudja, hogy mi történt az első alkalomkor, sírt. Elárasztotta a szeretet. Ez az, ami történt. A mérnök ült a székben és az együttérzés állapotába került. Ez újra és újra megismétlődött, mielőtt még bármiféle üzenetet is kapott volna. Lassan megtanulta befogadni a benne lévő Isten szeretetét. Ez eltávolította a helyet foglaló régi energiát és a sejtek hozzászoktak, ezután az üzenetek elkezdődhettek. Még a mai napig sincs azzal tisztában azzal, hogy mivel is áll kapcsolatban.
Van egy darabkája a fátyol felém eső oldalán. Minden ember a szobában képviselve van a fátyol felém eső oldalán és a kirakósotok az, hogy belenézzetek a saját szemeitekbe és észrevegyétek ezt. Michael Thomas egy történet, ami meg sem történt és mégis minden nap megtörténik. Michael Thomas egy történet arra vonatkozóan, hogy hogyan kezeld az energiákat a Föld bolygón. Az öreg lelkek azok, akik ezt először észreveszik. Azért, hogy megragadjátok azt, amit dualitásnak hívunk, elhelyezzétek és irányítsátok, hogy így soha többet ne legyen hatással a spirituális utatokra. Ezért tehát többé nincs kétség, így amikor bajban vagytok, tudjátok az igazságot.
Tehát bármi történjék is, ti még önkiegyensúlyozó emberi lények vagytok. Nem számít, hogy mi történik, Isten szeretete érkezik hozzátok elsőként és az elintézésekor rendelkeztek a korok bölcsességével. Ezek lennétek? Ennek kell lennie, mi előttetek ülünk kedveseim. Azoknak, akik a szobában vannak és azoknak, akik hallgatnak elmondunk valamit, mindannyiótokban benne van. Ezen bolygó energiája elkezdi megváltozni magát, így ez a folyamat, amit ma leírok, sokkal könnyebb lesz egy öreg lélek számára.
Kezdjétek el megérteni az intuíciót, mert minél többet gyakoroljátok, annál jobban működik. Ismerjétek fel, hogy mi ez. Ez egy gondolatcsoportosulás, ami hirtelen megjelenik és eltűnik. Meg fogjátok tanulni helyben tartani, így tulajdonképpen képesek lesztek értelmezni, hogy mit mond a számotokra. Ezután meg fogjátok tanulni mérlegelni az értékét és az időzítését, hogy ezek utasítások-e a számotokra. Aztán megértitek megtanulni megvárni a szinkronicitást azért, hogy bizonyítsa az utasításokat. Ha ezek nem utasítások, akkor gyakran az előttetek lévő igazság gondolatcsoportjának a jelzése. Nehéz ezt elmagyarázni. Gyógyítók használják ezt, amikor a páciens leül eléjük. Mi az igazság a betegségükkel kapcsolatban. Mi az igazság a kiegyensúlyozatlanságukkal kapcsolatban. Ez az, amiért a gyógyítók tudják, hogy hová koncentrálják a spirituális energiát, amit átadnak, a kiegyenlítő folyamatot, amire szükség van.
Talán azt mondjátok, hogy: „A közvetítés az egy intuitív átjáró, ami nyitva marad egy ideig és ez egy tanult tulajdonság, mert van ára és az ára az, hogy az egyénnek dolgoznia kell a saját szűrőjén.” Michael Thomasnak volt szűrője. Mindenre a saját túlélő ösztönén keresztül nézett, emberi lényként. Mi volt a fontos a számára? Hogyan érezte Isten munkáját? Michael Thomas története egy férfi története, aki átrendezte a szűrőjét, így az emberi elgondolás arról, hogy mi a szükséges, vagy mi történik, megoldódott. Közvetíthettek a szűrővel a helyén, de az nem lesz olyan jó. Vagy már az emberi lény elvárásainak a szűrőjével, de gyakorlással a szűrő feloldódik jellemzően 40 év alatt. A társam esetében 8 évet vett igénybe.
Kedveseim, a fátyol túloldaláról beszélek hozzátok, de nem egészen. Ahogyan valójában hallgatjátok ezt az üzenetet, a harmadik nyelv átjön a tobozmirigyeiteken keresztül. Azt szeretném, hogy érezzétek azt, amit igaznak fogadtok el. Szeretném ha elérnétek és megfognátok a kezünket, mert ez az amiért jöttetek, nem igaz? Ez az, amiért a székekben vagytok, nem igaz? Két dolog történik most itt. Az egyik a hangzás, de a nagyobbik az a tobozmirigyeitekkel kapcsolatos, mert mi pont ott vagyunk arcotoknál.
Ez az üzenet közelebbi, mint bármi más. Olyan falakat próbáltok ledönteni, hogy elérjetek hozzánk, amelyek nem is léteznek, mindazon hagyományaitokon keresztül, hogy mit gondoltok arról, hogy mit akar Isten. Kezdjétek el elfogadni azt a sokkal személyesebb dolgot, hogy a rendszer részei vagytok, Isten részei vagytok és, hogy célja van az életeteknek.
Tudom, hogy ki van itt, tudom, hogy min mentetek keresztül és tudom, hogy mivel néztek szembe legközelebb. Azért, mert éppen mellettetek vagyunk. Nem fogunk elmenni, ez a mi ígéretünk, mindaddig, ameddig a szűrőt nyitva tartjátok.
Fogadd a mai nap információit, mint egy üzenetet egy nővértől, egy fivértől és Kryontól.
És ez így van.






A DNS kilencedik, gyógyító rétege




Van egy mező mindannyiunk körül, ami teljesen és egészében véve többdimenziós. Ezt a mezőt körülbelül 100 milliárd kémiai molekula, DNS alkotja. A tudomány még mindig nem tudja, hogyan kommunikálnak egymással és képtelenek látni ezen belül a többdimenziós tulajdonságait. Még nem látják a DNS legteljesebb kvantum jellemzőit.
A DNS tudja, hogy ki vagy. Százmilliárd dupla hélix DNS molekula – ezek mind azonosak a testetekben. Egy mezőt alakítanak ki körülöttetek, ami megközelítőleg 8 méter széles és aminek a héber neve: a Merkaba. Látjátok, a DNS nyilvánítja ki a szent elemeket bennetek.

Egy rövid összefoglaló

Hadd foglaljam össze röviden a tudnivalókat, mielőtt tovább folytatnám az információk átadását ma este. Azt gondoljátok, a DNS kémia. Az is, de csak körülbelül 3 százaléka 3D-ben látható kémia. A többi többdimenziós információ, egy látszólag véletlenszerű kémiai rendbe elbújtatva. A tudomány ezt a saját szemszögéből vizsgálja és úgy látják, hogy a dupla hélix tartalmazza a 3 billió kémiai elemet minden egyes DNS molekulában. Minden egyes DNS hurok 3 billió összetevővel bír. De amikor a tudomány vizsgálja ezt a kémiát, csak a 3 százalékát látják annak, ami igazából működtet mindent. Ez a 3 százalék az a lineáris rendszer, ami az emberi testben a géneket felépíti.
Ennek a kémiának a többi része rosszul értelmezett, az egész DNS-etek több mint 90 százalékát beleértve, mivel a tudományotok mindig csak a linearitást nézi.
Úgy akarják vizsgálni a dolgokat, ahogy azt a saját valóságukban elvárják. Miután úgy látták, hogy az a 90% látszólag misztérium, így továbbra is csak arra a 3%-ra koncentrálnak, mivel úgy tűnik számukra, hogy ez alkotja a dolgokat. Emberi Lény, ha a tudatod lineáris, valóban ez minden amit látsz – lineáris rendszerek és lineáris viselkedés. Ez az, amit ma este el szeretnénk mondani nektek.

Az egyetlen útja a többdimenziós dolgok tanításának

Az itt (Moszkvában) 4 évvel ezelőtt átadott DNS-ről szóló tanításokban, a partnerem átadta nektek mind a 12 szálat és az általuk képviselt információkat. És akkor abban az időben, megmagyarázta Kryon tanításait a DNS-el kapcsolatban. Abban a magyarázatban elmondta nektek, hogy igazából nem 12 szál van. Ehelyett, 12 energia létezik, melyek interaktívak. Tehát ha arról tanultok, hogy mi van benne a DNS-ben tanítási céljának megfelelően, le kell bontani egy lineáris formára – 12 leckére.
Mi lenne, ha a szeretet egészét csatornázásban átadnám? Hány szelete és része van a szeretetnek, mit gondoltok? Írjatok egy listát. Figyeljétek meg a szeretet összes fajtáját, a különböző érzéseket, a különböző érzelmeket, azok összetettségét – ez az, amiről tanulunk, nem? Amikor szerettek valakit, nem gondolkodtok a részeken és nem követtek listákat!
Amikor szeretetről beszéltek, az egy hatalmas témakör. Tanulni róla egy dolog, míg megtapasztalni egy másik. A DNS-t csak úgy lehet elmagyarázni, ha linearizáljuk, mert az Emberi Lény nem tud olyan valamit vizsgálni, ami túl van dimenziókról alkotott felfogásában. Nem értitek meg, miután elérkeztek felfogásotok határáig és aztán az elméletek süket fülekre, süket tudatokba ütköznek. A dolgok, amik valóságotokon kívül esnek, felfoghatatlanok számotokra. Tehát a többdimenziós nézőpontok egész tudományát egyenes vonalúvá kell tenni, hogy tanulni lehessen róluk. Ezért adjuk át mindezeket metaforákon és példázatokon keresztül nektek és ezért bontjuk le a többdimenziós tulajdonságokat 3D-s részeire.
A DNS 12 energiáján belül számos olyan pont van, ami az emberiség számára nagyon érdekes. A partnerem most közvetíti erről a témáról a könyv utolsó oldalait. Több mint 5 évvel ezelőtt, nagyon-nagyon lassan adtam át neki ezeket az információkat, így tudta lineáris formába önteni és érthetővé tenni számotokra. Ezen az estén egy utazásra szeretnénk elvinni benneteket a DNS egyik energiájába. És ez az energia a 9-es energiákat hordozza magában.
Egy lineáris tanításban a DNS kilencedik szálának hívjuk őket. Ugyanakkor elmondhatjuk, hogy igazából nem létezik olyan, hogy a DNS 9. szála! Csak az iskola kedvéért tanítjuk ma így ezt a 9. réteget. Ez a tanítás módja, hogy mindez lineárissá váljon. A számok azt jelölik, hogy a szálak energiák és mindegyikük csak numerológiai utalás. Amikor majd olvassátok a könyvet amit a partnerem ír, meglátjátok ezt. Nem létezik olyan, hogy „egy a 12 miatt”. Mind egy energetikai információs térben van, amik kapcsolatban állnak egymással.
A 9-es szám tanításait nyújtjuk át, mert ez a különös hétvége ezek tulajdonságaira összpontosul. Most, partnerem, kérlek lassíts. (Lee-nek szóló utasítás) Habár már beszéltünk ezekről nyilvánosan, mégis van néhány új dolog, amiket itt fedünk fel példákon keresztül, hogy megtanulhassátok azokat.

A váltás itt van

Beszéljünk az emberi testről és annak egy olyan tulajdonságáról, ami sokak számára a legérdekesebb – a gyógyításról – gyógyulásról. A 9-es réteget így hát a gyógyító rétegnek nevezzük. A legjobbat igyekszem nyújtani a partneremen keresztül, hogy megmagyarázzak valamit – ami megmagyarázhatatlan.
Valami működik a testetekben, valami amivel leszületettek. Ez a valami nagyon idős és ősi és most kezd újraéledni. Egy változás zajlik a bolygón belül. Ez az a váltás, amiről a maják beszéltek – az idő fraktál lehetősége a tudatosság ébredésére – az emberi gondolatok olyan magas rezgésének a képessége, amilyen még nem volt korábban. Ez egy szövetség lehetőségét teremti meg Felsőbb Énetekkel. Sokatoknak elég magasztos gondolataitok vannak. Elkezditek felfedezni, ami bennetek van és amiről nem gondolkodtatok korábban. Ma este ezt fokozom bennetek és beszélek egy csodálatos két részletű rendszerről.

A DNS ereje

A DNS így működik, jelenléte erőteljesen kettős. Ami azt jelenti, hogy van lineáris része és van többdimenziós része. A lineáris rész könnyű és egyszerű és az egésznek kevesebb, mint az 5%-át teszi ki. A DNS többsége többdimenziós rész, összetett és nehéz róla tanítani. Az Akasha feljegyzéseitek vannak benne – ami azoknak az életeknek az energetikai információs lenyomatai, amiket valaha megéltetek. Az, amit a Plejádiak adtak – benne van. A Felsőbb Énetek is ott van. Minden, amit spirituálisnak hívtok, benne van. A DNS spirituálisan intelligens, de ehhez magas rezgésszinten kell lennetek, ami így beindítja a teljes működést. Ezért van az, hogy az emberiség többsége csak annak a 3 %-nak van tudatában és nem ad hitelt a többi létezésének.
Hadd szóljunk most az egészségről és a gyógyításról. Lassan több mint 20 éve, hogy ezen a bolygón kapjátok az új eszközöket, hogy együtt tudjatok működni a DNS többdimenziós jellemzőivel. A gyógyítók a teremben tudják ezt! Tudják, hogy mi történik egy gyógyítóval, mikor egy másik emberi lény előtt áll. A gyógyító és a beteg ugyanabban a szobában van és mindkettejük DNS mezeje 8 méter széles. A gyógyító a gyógyítandó személy előtt áll és ezek a mezők beburkolják egymást. Ahogy egymással érintkeznek, információ átvitel lehetséges. Ebben az átvitelben tudás van – tudása mindennek – visszahatva egymásra. Egy időtlen kvantum módon. És azok a gyógyítók tudják, mindez milyen érzés, mert tudom, hogy kik vannak itt. Megérzésben kapják meg, hogy a betegeiknek mire van szükségük – a beteg DNS-éből.
A gyógyító lesz a legtisztább többdimenziós doktor a Földön, a DNS-ben lévő többdimenziós részeknek az átfedése miatt, amelyek intelligensnek lettek megtervezve. Ezért van az, hogy a mai orvoslás ellenhatást vált ki. Azt kell mondani, puszta kémiai anyagnak a testbe juttatása és egy 3D-s kémiai reakció lezajlása. És mindez annyira jó, amennyire ez látszik. (semennyire)
Tulajdonképpen izgalmas, amit a kémián alapuló gyógyítással tesztek. De igazából ez csak ennyi. Számukra nem hihető, hogy a test intelligens. Valóban ezek az allopátiás gyógymódok gyalázatosak. Merész állításuk szerint a test semmit nem tud és segítséget igényel. Úgy tűnik számukra, hogy az ott ülő test tudatlan és bugyuta. De ki hibáztatná őket ezért, amiért a 3D-ben valóban így néz ki?

DNS – többdimenziós munkára lett megalkotva

Hadd magyarázzak kicsit a gyógyító 9. rétegről és egy kicsit a gyógyítás két részes forgatókönyvéről. Az emberi testen belül és a DNS-en belül elérhető hihetetlen öndiagnosztikáról.
Először nézzük meg együtt a lineáris oldalt. Tessék, emberi lény. Mi lenne, ha most elkapnál egy vírust? Elmondja ezt a tested? Mi van akkor, ha egy hirtelen fenyegető rákos burjánzás megtámadja saját szerveidet? Közli ezt a tested? Nem. Nem találjátok ezt zavarónak? Nem különös, hogy orvoshoz kell mennetek, hogy teszteken keresztül leljétek meg ezeket? Nem kiabálja ez nektek sejtszinten, hogy valami hiányzik? Valóban hiányzik, a kvantum információ 90%-a a DNS-ben, ami arra lett megalkotva, hogy ne csak tudja, de befolyásolja is ezeket a folyamatokat. De mégsem működik.
A DNS úgy lett tervezve, hogy 2 részben működjön, hasonlóan ahogy a kémia ezt részletezi az emberi genomban. Kevesebb, mint 5% lineáris és a többsége aktiválásra vár. Gondoljátok el, hogy 5% a genom motorja és 95% pedig adja az utasításokat a motor működéséhez.
Az immunrendszer első része lineáris. Ez az a rész, amit ismertek és amivel a mai orvoslás foglalkozik. A többi 90% csak többdimenziós energiákkal aktiválható – olyan energiákkal, amiket ismertetek a múltban, de mára elvesztettétek azokat.
Ez egy ősi információ Az őseitek nem tudtak név szerint a DNS-ről, mégis ismerték azokat az ezoterikus alapelveket, melyekkel el tudták érni a gyógyulást. Mit gondoltok a test meridiánjairól, mennyi van belőlük? Megjelennek ezek a röntgen felvételen? Nem Valódiak? Igen. 12 van belőlük. Mindegyik az intelligens DNS-hez való legegyszerűbb hozzáférési utat, többdimenziós kaput képviseli, az emberi testen keresztül. Évezredekig, az emberiség tudta ezt. Nos, hogyan használjátok ezt ma a „modern orvostudományotokban”? A válasz, hogy sehogy, a modern orvoslás tudatlanságnak minősíti ezt az ősi hagyományt.
Mit képvisel az akupunktúra és az ehhez hasonló rendszerek a meridiánok kezelésében? Ezek energetikai információs átjárók a DNS többdimenziós tudatos részeihez. Segítik, hogy a test a saját utasításaival a saját kémiájához beállítva meggyógyítsa önmagát, ahelyett hogy egy külső anyag szétrobbantana mindent, mintha a test tudatlan és gyámoltalan lenne.
Hadd adjak át most valami olyasmit, amire nem gondoltok: Homeopátia. Azt mondhatjátok erre: nos, ez igazából egy kémiai út. Gondoljátok, hogy egy szinte mérhetetlenül pici mennyiségű kémiai anyag a testbe beszúrva reakciót válthat ki? A tudományos kutatások szerint a homeopátia egy „lehetetlen reakciót kiváltó rendszer” és egy ekkora anyagmennyiség, ami a milliónak csupán néhány picike hányada, nem lehet hatással az emberi szervezetre. Ez azért van, mert az egész egy információs jelzés a többdimenziós DNS-nek. Legegyszerűbb formájában megadja a testnek az információt, ami segít neki megértenie, hogy mit is tegyen. Ez egy szándékos jelzés, ami a DNS-nek sugallja, hogy intelligens és csak információra van szüksége, hogy beindítja a gyógyulást.
A DNS 9. rétegén belül létezik egy hatalmas gyógyító energia, ami kvantum utasításokra vár, hogy rendszerszerűen megváltoztassa saját felépítését. Mivel a DNS többdimenziós módon működik, ez nem éppen logikus a ti megértésetek számára. Gondoljatok egy tényleges kvantum hatásra a fizikából. Apró részecskék valóban nagyon furcsán viselkednek és egyáltalán nem a 3 dimenzióban. A legegyszerűbb kísérletek a fénnyel (a dupla nyílás kísérlet) megmutatják ezt. A fény 2 helyen tud lenni egy időben. Megfigyelték, hogy a fény, hullám formáról részecske formára tudja változtatni az alakját egyszerűen attól, ha egy emberi lény figyeli. Mit mond ez nektek a fényről? Hogy többdimenziós és okosabb, mint ahogy gondoltátok. Így van ez a biológiával is!
Az időről van most szó, amiről már hallottatok. Feltárom előttetek az elérhető legerősebb energiát a többdimenziós DNS számára: ez az Emberi tudatosság. Szent tudatosságotok helyezkedik el a DNS mezőben, amit már említettünk. Tudatosságotok képes beszélni a saját testetek sejtfelépítésével napi rendszerességgel. Ez megerősítheti az immunrendszereteket és elűzheti a betegségeket, mivel az emberi tudatosság energiája valójában csak „információt közvetítő” energia. Utasításokat küld a testeteknek a változásra.
Néhány példát szeretnénk bemutatni. Meg akarom mutatni a dolgokat, amik történnek. 1987-ben, a Harmonikus Konvergencia megkezdte azt a fraktál idő hullámot, amiben most vagytok. A tudatváltás, ami korokon keresztül meg lett jósolva, itt van és most több mint 20 évvel később benne ültök. Majdnem mindenki aki eljön egy ilyen találkozóra, tudja, hogy ez van és valóban mi történik. Nézzétek meg ma magatokat. Nézzétek meg magatokat 30 évvel ezelőtt (az orosz kultúrával kapcsolatban) Nézzétek meg ma magatokat. Valami történt, ugye? Valahogy egy nagyon idős és következetes tudatosság elmozdult és megváltozott. – és ekképpen az életmódotok is. Ez mind része annak a forgatókönyvnek, amiről 1989-ben beszéltünk.
Valami más is történt, olyan mint amikor egy kapu kinyílik. És ebben a nyitásban, a partnerem (Lee) tudatossá vált. A mérnök és a 3D-s makacs agy kinyílt a 40 évig használt gondolkodásmód ellenére, ami azt mondta, hogy a közvetítés egy nevetséges színjáték. Hadd mondjuk el, hogyan értük el ezt: beleszerettük. (Kryon mosoly) Nem tudta visszautasítani az energiát, Isten szeretetének a bizonyítékát ami benne hozzá beszélt a DNS-e szintjeiben.
Ugyanebben az időben, mikor ezek történtek, sok új folyamat jött és indult be. A tanárnő Peggyvel is, aki rendszeresen itt áll előttetek (Peggy Phoenix Dubro) Látomásai voltak arról, hogy van egy mintázat az emberi test körül. Azt mondtuk neki hogy kvantum természetű a dolog. Többdimenziós. Elkezdett együtt dolgozni a mintázattal és az Emberi Merkaba folyamataival. A mintázatok rács mintázatoknak tűntek számára. Az idő előrehaladtával meglátta a rétegek különböző fázisait és hogy hogyan kell együttműködni ezzel a Kozmikus Szövedékkel. A benne lévő információ többdimenziós utasítássá vált a DNS-ének a kiegyensúlyozásához.
Az energia munka válik egy olyan jellemzővé, ami képes a DNS 90%-val beszélni. Az új energia igazán jellemezhető úgy, mint „a DNS-nek szóló információ”. Tudjátok ezt valahogy mérni, vagy ezeknek az eredményeit? A válasz igen és nemrégiben tudományosan megerősítették ezt ebben az országban. (Oroszországban) Az energia munka változásokat idéz elő a biológiában! Valami, ami láthatóan hiányzott a 3D-s logikából, most vált láthatóvá, amiről azt mondhatjuk, hogy az emberi testtel történő alapos információ csere.

A 9. réteg

A DNS 9. szála a gyógyító réteg, aminek együtt kell működnie az 1. szállal, ami pedig a 3D-s dupla hélix spirál. Ennek így kell lennie! Lehettek bármilyen többdimenziósak, amikor gyógyítani szeretnétek magatokat, akkor azt látni kell a saját valóságotokban, ugye? A többdimenziós résznek, ami a 2. rész, együtt kell működnie a 3D-s résszel – a gének motorjával. Így a 9-es együttműködik az 1-el. Ha összeadjátok őket, 10-et kaptok. A számmisztikában ez egyre redukálható. Nézzétek. A kezdet és a vég (9 és 1) – befejezés és megújulás. Számmisztikailag ez a kezdet és a vég. Együttműködnek a régi energia befejeződéséért és az új megszületéséért.
Ül köztetek egy híres lemúriai orvosnak és DNS kutatónak álcázva önmagát. Körülbelül ugyanazokban az időkben ébredt fel, mikor a tanárnő Peggy és a partnerem, Lee. Itt ül előttem ma este. Tudom, hogy csak most kezdi felfedezni, amit már régen tudott. Egy többdimenziós fizikai találmányt ad majd át, ami a DNS többdimenziós aspektusairól szól.
Tisztábbá szeretném ezt tenni számotokra. Számos lehetőség van, hogy a DNS kvantum részével, azzal a 90 százalékkal kommunikálni tudjatok. Az emberi tudatosság ezek közül a legerősebb és ez lesz mindig is a leghatékonyabb, főleg akkor, mikor az emberek el tudják távolítani tudatukat a 3D-s felépítésüktől. Sokan képesek erre! Az energia munka a következő legerősebb lehetőség és ez mind népszerűbbé válik a bolygón. Az ősi módszerek egyszerűek és mindig is a segítségetekre voltak sok-sok éven keresztül. És végül léteznek alapvető fizikai törvényszerűségek. Figyeljétek, mindez hogyan áll össze.
Hogyan tud egy találmánynak a fizikája, hatással lenni a többdimenziós, intelligens DNS-re? Csak egyféleképpen: A felfedezés látja a felfedező szándékát. Ez valami olyasmi, ami a 3D-n kívüli szemfényvesztésnek tűnik. De a kvantumfizika így működik. Ha a fény képes megváltoztatni a tulajdonságait azáltal, hogy egy emberi lény érzékeli, akkor miért lenne különös az, hogy az emberi agy feltaláló tudatára hatással van a cél és a szándék? Ebben az esetben, a válasz, hogy pontosan így! Miért volt Tesla annyira briliáns elme egy nem lineáris szemszögből? Mert az elméje a nem lineráis szándékkal volt összehangolva. Tudtátok, hogy tudott a „hangolható tömegről”? (Ez Kryon kifejezése az anti-gravitációra). Fényesebbé és nehezebbé tehettek tárgyakat a tömegének áthangolásával. Ez intelligens mágneses tervezéssel lehetséges. De ő még nem tudta mindezt ellenőrizni, mivel nem voltak számítógépei. De az elméje többdimenziós frekvenciákra volt hangolva és ez megadta neki a képességet hogy a „dobozon túl is lásson.”
Az emberi tudatosság nyújtja nektek az interdimenzionális felfedezéseket, ami magával a felfedezés tulajdonságaival hevített. Ezt nehéz elmagyarázni. Képzeljétek el, hogy a feltaláló szándékának energia lenyomata marad rajta a berendezésnek a fémlapján. Nem számít, hogyan használta, az beszél a DNS-hez és a DNS reagál az információra.
A többdimenziós állapotok nem lineárisak, így mindent, ami logikus ki kell dobnotok magatokból, hogy képesek legyetek megérteni, mindez hogyan működik. El kell felejtenetek azt a matematikát, amit a fizikához tanultatok, különösen ami általánosságban az energiával foglalkozik. Az ellentétes terek törvénye, példának okáért egy teljesen 3D-s törvény. Egy többdimenziós állapotban ez egy kicsit messzebbre mutat. Néha a megadott energia az, ami igazából terjedni látszik. Az oka ennek hogy a többdimenziós energia valóban információ közvetítő.

A sejtfelépítés közelebbről

Egy lineáris kémiai reakcióban kémiai anyagokat más kémiai anyagokba dobáltok, hogy megkapjátok a reakciót, amit vártok. Egy többdimenziós esetben, finomanyagi információt adtok. Most a sejtszerkezet belsejébe szeretnélek elvinni benneteket. Meg szeretném mutatni a kézfogást. Most lassabban beszélj, (partnerem), mert még soha nem szóltunk ennyire részletesen ezekről a jellemzőkről.
Képzeljétek el a sejt felépítését – gyönyörű és mívelt mintázata van. A sejt felépítése ugyanúgy 2 részből áll, mint a DNS. Az egyik lineáris, a másik többdimenziós rész. Mikroszkópba nézve csak a lineárisat látjátok – a kémiai részeket. Nem látjátok a többdimenziósat, a láthatatlan részt. Pedig a többdimenziós éppannyira valóságos, mint a 3D-s. Pont annyira valóság, mint amit kémiailag megtapasztaltok. Láthatnátok, ha lenne többdimenziós mikroszkópotok. Ez nem ezoterikus – ez az ember számára láthatatlan. De valóságos. Igazából egy bámulatos sejt struktúra bontakozik ki, ami sok dimenzión keresztül húzódik.
Lássátok, ahogy a sejtek együttműködnek egymással ebben a teljesen egyszerű ábrában, amit a partneremnek átnyújtok. Nézzétek, ahogy egymáshoz csatlakoznak. Intelligensek. Valójában, vannak dolgok itt, amiket még nem mutattam meg nektek. Lyukak és domború területek sora van ott, amik mint pici gödrök, úgy mutatkoznak meg. Az egyik sejt látja a másikat és ha párban vannak egymással, mint a kulcs a zárban, akkor egyesülnek és megosztják közös használatra a rendszerük információit, ami a teremtés információihoz vezeti el őket. Ekképpen hozzák létre az élet kémiáját. Készen állnak az osztódásra, az újraépítésre. Látják egymás poláris mintázatát.

A mód, ahogy ez működik

Kedveseim, létezik egy többdimenziós tulajdonság, amit mágnesességnek hívnak, „véletlenül” én vagyok ezeknek a mestere. Talán gondoltátok erről a mágneses fejtegetésről, hogy a Földről szólt? Nem. A DNS-ről szólt. A sejtek mágnesesek – nem csak, hogy mágnesesek, hanem összetett mágnesességgel bírnak. Mindegyik. A biológia így növekszik. Az egyik sejt látja a másik mágneses mintázatát és mint egy kulcs a zárba, úgy illeszkednek, tudják, mit kell tenniük. Hadd magyarázzam el az átlagos forgatókönyvét ennek. Szembe jön egy vírus, egy találékony fajta, egy mágnesességgel bíró vírus! A vírus is a biológiához tartozik és többdimenziós. DNS-e van neki is. Ezt ne kérdőjelezzétek meg. Rendje és intelligenciája van. Magjában az életben maradás, mint ahogy nektek is. Nézzétek: okosan hozzákapcsolódik a sejthez. Hogyan? Úgy, hogy egy egészséges sejt mágnesességét mímeli! Okos és találékony.
A fogadó sejt beveszi ezt a kézfogásos trükköt és összejönnek. Hirtelenjében, a vírus bekerül. A rendszeren belül van. Elkezd növekedni és gyorsan másolódik. Aztán jön a 3D-s test reakciója. Ha egyszer a sejtek együtt vannak, a sejt kémiája tudja már, hogy átverték. Ha egyszer a vírus bent van, az már nem tudja magát tovább rejtegetni. Így a fogadó sejt segítségért küld. Jön a felmentő sereg! A hatalmas fehérvérsejtek jönnek, hogy legyőzzék a betegséget és megöljék a betolakodót, jönnek és belerohannak. A fehérvérsejtek tömegesen érkeznek. Ott vannak és a vírus teljes egészében láthatatlan számukra! Nem látják, mert a hagyományos sejt felépítését utánozza mágnesességen keresztül, amit képes volt lemásolni. A fehérvérsejtek nem tudják, mitévők legyenek! Kapták a jelet, hogy valami elromlott, de nem tudják megkülönböztetni az ellenséget.
Most fussunk végig még egyszer a történeten. Van egy sejt, teljesen egészséges készen az osztódásra, a „kézfogásra”. Jön a vírus, mint előbb. De most, újabb információ van a DNS-ben. A fogadó sejt most már képes látni a vírust. Információt kapott róla, ami azt mondja: ” Amikor látod jönni a vírust, változtasd meg a mágneses mintázatodat.” A vírus a sejt elé áll, mint előbb, de a mostani alkalommal nem illik a kulcs a zárba. Ez alkalommal nincs kézfogás a sejtosztódás illetve a fortély jóváhagyására. A sejt segítségért kiált a fehérvérsejteknek. Megint jönnek, de most már látják a vírust mivel képtelen volt átvágni a fogadót és osztódni benne. Egyedül maradt. Azonnal megsemmisítik.
De ez nem minden. Láthatjátok, a DNS intelligens. Kvantum természetű és az egész rendszert felölelő jelet képes szétküldeni. A 9-es réteg itt lép elő, ez a gyógyító réteg és megváltoztatja az emberi testben 100 milliárd darabkának és résznek a mágneses tulajdonságait. Az egész DNS készlet rendszer utasításainak kicserélése egyszerre zajlik. A vírusnak nincs választása. Az egész test tudja ezt. Beépült! A 9-es réteg a legjobb védelem a leginkább agresszív betegségekkel szemben, amit az emberiség ismer, még a „gyógyíthatatlan” betegségekkel szemben is. Egy interdimenzionális erő újraírta a programot, ami megadja az engedélyt a sejteknek saját maguk megvédésére.
A rák agresszív és átveri a testet, hogy az befogadja. A test nem úgy látja mint ami valójában, egy egyensúlytalan kinövés. Így nem is küld segítségért. Az igazság, hogy a 9-es réteg úgy lett tervezve, hogy lássa és megállítsa ezt a folyamatot. De új parancsok és kódok nélkül a létező DNS felépítéséhez, semmi sem működik. Emberi tudatosságnak kell mindezzel együttműködnie. Hallottatok már spontán megbocsátásról, elengedésről? Gondoltátok volna, hogy épp most adtam át ezekre a választ? Ez nem misztérium. Az emberi lény újraírta a DNS-hez való utasításokat!
Hogyan hoztok létre egy új sejt – szövet mintát? Úgy, hogy megváltoztatjátok a mágneses struktúráját. Rendszerszerű utasításokat adtok a sejtjeitek szerveződéséhez, hogy új elemeket építsenek fel, amik azelőtt soha nem voltak ott. Sokszor elmondtam már nektek ezeket és most is ezt teszem. Eljön a nap, amikor képesek lesztek visszanöveszteni egy kart és egy lábat. Hogyan? Minden, amit tennetek kell, hogy új rendszer utasításokat adtok a DNS-eteknek. A régi utasítások csak az anyaméhben valósultak meg, később nem. Változtassátok ezt meg!
Végezetül, ismeritek a titkokat, amiket őseitek tudtak. Valóban évszázadokig éltek? Igen, sokan közülük. Tudták, hogyan kell a 3D-n kívül teremteni. Ami mítosznak és buta babonának tűnik a modern orvostudomány szemében, az interdimenzionális működés. Itt az idő, hogy átnézzétek a valóságot, amiben éltek. Amikor a fizika azt mondja, hogy minden egyes atom belsejében több mint 11 dimenzió van jelen egyszerre, miért döntenétek úgy, hogy ebből csak 4 működik? Miért nem fogadjátok el a tényt, hogy van egy energia a testetekben (a 9-es réteg), ami a 3D-s biológiátokkal működik együtt és azért van, hogy értetek dolgozzon? Pillanatnyilag a modern orvoslás mindezt elutasítja. Inkább tönkretesz benneteket kémiai anyagokkal, amiknek legtöbbje nagyobb kárt okoz, ahelyett, hogy együttműködne a rendszerrel és annak utasításaival.
A változás, amiben benne vagytok, megadja nektek a képességet, hogy újra együtt dolgozzatok a DNS többdimenziós részeivel. Úgy, mint őseitek tették, ami később elveszett. Most újra napirenden van, a kultúrátok bizonyos részei közel állnak ahhoz, hogy mindezt nyilvánosságra hozzák. 12 szálból áll a DNS-etek. Épp az imént nyújtottam át egyet. Gondolkodjatok el ennek szépségén és az eszközökön, amik most már a tieitek! Megértem, hogy van egy határ, ami el tudtok viselni egy Kryon csatornázás tekintetében. Ez egy lineáris felfogás. Így befejezzük mára.
Emberi lény, itt vagy a Földön, hogy tedd a dolgod. Oly sok minden történik és sok új hír van. Talán ma egy kicsit túl tudományosak voltunk, de ez az üzenet ennek a csoportnak szólt. Ezen közvetítések mindegyike nyilvánosságra lesz hozva, de ez a közvetítés ennek a csoportnak szól. (a moszkvai szemináriumon jelenlévőknek) Mit tudtok tenni a sejtekkel? Lássátok az erőt, amit az imént írtam le. Az ősök mindegyike tudta ezt és a Lemúriaiak is tudták ezt. Most ti is újra tudjátok ezeket.
A jövő generációi mind tudni fognak ezekről és az új tudomány nevében fel fogják fedezni a többdimenziós megoldásokat és eszközöket, amik az új tudatosság nemzői lesznek. Sok Lemúriai ül itt a teremben és mindegyikük tudja, hogy most adtam át a Megfiatalodás Templomának titkát. Nem nehéz ezt felfogni. A Lemúriaiknak nem voltak számítógépeik. De tudtak mindent a 9-es spirálról mert intuitívan létező kvantum gyógyító információkkal rendelkeztek. Ez, ami most elkezd bennetek felébredni.
Hatalmasabbak vagytok, mint képzelitek. Ez csodálatos. A mesterlét van legbelül. Istennek a szeretete van belül!
Ez az üzenet.
És ez így van.




Amikor a pillangó meglibbenti a szárnyait



Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!
Vannak néhányan, akik meg vannak győződve arról, hogy a széken ülő férfi egyszerűen a saját Felsőbb-Énjét közvetíti. Ez ennél sokkalta több, és mindezen évek alatt nem történt egy kísérlet sem arra, hogy ez bizonyítást nyerjen. Az oka, hogy szabad akarattal rendelkeztek. A legnagyobbtól a legkisebb érzékelésig, az ennek elfogadására vagy visszautasítására született választás az ajándékotok a bolygón. A Szellem sohasem fogja megérinteni eme szabadságotokat.
Amit a Szellem tesz értetek és veletek, az annak engedélyezése, hogy mit is hagytok neki megtenni. Félelemmel vagy a hitetlenséggel könnyedén meg tudjátok állítani az igazságot vagy a jóindulatot. Mindig ti irányítotok. Itt van egy idevágó mélyenszántó kérdés: Megengeditek önmagatoknak, hogy érezzétek az ide beáramló kíséretet egy pillanatra? Kitágítja-e a hiteteket kedves emberek, hogy azt gondoljátok: vannak olyanok itt, akiket nem láttok, tágítva ezzel az általatok fizikailag lehetségesnek ítélt dolgokat? Feszegeti-e a hiteteket, hogy azt gondoljátok: létezhet olyan fizika, ami „tudással” vagy tudatossággal rendelkezik? Talán még nem tudtok mindent?
A doboz, amiben a legtöbb emberi lény él, a védelem. Abban hisztek, amit mondtak nektek, és arra tekintetek rá, ami már kitudódott a múltban. Aztán ez a két dolog válik a valóságotokká, és határozza meg a jövővel kapcsolatos elvárásaitokat. Hol van ebben a dobozban Isten szépségének a megengedése, amely kívül áll azon, amit elmondtak nektek? Lehetségesnek gondoljátok-e, hogy amikor bemásztok a kis kamrátokba és magatokra csukjátok az ajtót, közülünk mégis milliárdnyian ismerik a neveteket és a helyzeteteket? Talán azért bújtatok el a kamrába, hogy sírjatok és egyedül legyetek, de fogalmatok sincs róla, hogy ki is van ott valójában.
Ez a bizonyos közvetítés sokféle irányvonalat vehet fel. El akarom mondani nektek, hogy most mi is zajlik a bolygótokon. A legutóbbi alkalommal, amikor emberi lények előtt ültem, egy kérelemmel éltem: állítsátok félre az emberi beállítottságot egy pillanatra, mintha egy másik bolygóról jöttetek volna, és épp most bukkantatok volna rá erre a tanításra! Játsszátok el, hogy nincs közötök semmihez itt a Földön, és pusztán csak megfigyeltek! Ez az elfogultság teljes mértékű hiányát teremti meg bennetek mindennel szemben, amit csak megtapasztaltok.
Azt szeretném, ha ezen alapigazsággal kezdenénk. Amikor az emberek kivetítik a jövőt, akkor mindezt arra alapozva teszik meg, amiről tudják, hogy korábban megtörtént. A pszichológiában ezt emberi természetnek nevezik. A mód, ahogyan az emberi lények tegnap viselkedtek állítja be annak az elvárását, hogy mi jön holnap és azután. Ha semmi olyan nem történt korábban, ami egy új nézőpontot adott volna nektek, akkor egyszerűen lemásoljátok a jövőre nézve azt, ami korábban megtörtént.
Hadd adjunk át nektek egy példát! Egy csodálatos hatévessel vagytok együtt. Ez talán a gyereketek, talán nem, de a hatéves a rokonotok. Belenéztek a szívébe, és csak ártatlanságot, szeretetet és szépséget láttok. Azt mondjátok a hatévesnek: „Mi az, amit igazán szeretnél a jövődre nézve? Mondd el nekem, hogy milyen lenne az életed, ha le tudnád festeni a tökéletes képet róla – a leggyönyörűbb dolgot, amit csak szeretnél a jövőben!” A hatéves felnézne rátok és azt mondaná: „Ez könnyű! Az összes játékot szeretném mostantól egészen a halálomig. Az összes játékot akarom! Aztán veled szeretnék lenni. Azt akarom, hogy fogd a kezem, ameddig meg nem halok, mert így biztonságban vagyok. El akarok menni mindenfelé veled, és veled együtt csinálni mindent. Élvezni akarom azt, amim van. Ez lenne a legjobb! Gondolj csak az összes szuper és izgalmas, és egyre több játékra, amim lenne!” Ez a hatéves tökéletes jövője.
Aztán egy pillanatra vesztek egy mély levegőt, és felismertek valamit. A gyermek a jövőre nézve sohasem említett jelzálogot, egészséget, vagy bármi más egy felnőtt számára igazán fontos dolgot, mert a hatéves csupán 6 évnyi élettel rendelkezik ahhoz, hogy kivetítse a jövőt. Értitek, hogy mit mondok? Még felnőttként is az alapján vetítitek ki a saját jövőtöket, amit korábban megtapasztaltatok. Ha valami drámaian megváltozik, akkor a hatéves azonnal félelmet és az egyedüllét rettegését, az öröm- és játéknélküliséget fogja kivetíteni. A felnőtt ugyanezt fogja tenni felnőtt paraméterekkel, de az elvárások ugyanazok – az érkező dolgok az alapján való mérlegelése, hogy mi hogyan történt a múltban.
Kedves emberek, ne becsüljétek alá a (2012-es) váltást! Az asztrológia és az ősök számmisztikája kapcsán értesültetek róla. A csillagok maguk minden itt megtörténő dologra rátekintenek, és ismernek benneteket. Ez a váltás, amiben benne vagytok, újra fogja írni az emberi történelmet és az ember jövőjét. Hadd adjak át nektek egy feltételezést! Elkezdtek hazajönni! Nos, ez nem az volt, amire számítottatok, ugye? Elkezdtek hazajönni. „Mit értesz ez alatt Kryon, és mi az a haza?”
Hadd terjesszük elő ezt a feltevést! Kedves öreg lelkek a teremben, és akik ezt hallgatják. Korábban már keresztülmentetek ezen, és nem csupán a Föld bolygón. A Világegyetem gyermekei vagytok, és ez a galaxis jól ismer benneteket. Szó szerint évmilliók óta vagytok biológiai lények ebben a galaxisban, és ez az emlék egy különleges helyet foglal el az Akashátokon belül. Ez egy olyan különleges hely, ami elkezd felébredni bennetek, és elkezdtek valamit érezni. Néhányan közületek úgy kezdik el előrelátni és megérezni ezt a váltást, mintha emlékeznének rá korábbról. Ismerősnek érződik. Valami történik a bolygón, de nem tudtok a lényegre rátapintani, hogy mi is az, mert az látszólag nincs benne a hírekben, vagy bárhol máshol. Az belül van, és intuitív.
Egy lassú tudatosság, váltás, változás lesz jelen még magában a társadalomban is, azzal kapcsolatban, hogy az mit, vagy hogy mit nem akar. Ez nem feltétlenül mind metafizikai, hiszen ez a főbb irányvonal. Azonban az öreg lélek az, aki a frontvonalon van. Elkezdtek olyan információt fogadni, ami jó érzés lesz. Ez intuitív tudatosság, és az emberi evolúciót képviseli. Ez az első hely, ahonnan érkezik. A második hely az egyetemes Akashátok. A más bolygókon lévő távoli múltatokból elkezdtek emlékezni erre a „váltás” eseményre. Minden egyes bolygón többféle módon megtörtént ugyanez a váltás, ami egy „felemelkedett állapotba” vitt bele. Ez egy spirituális forgatókönyv volt, és újra itt van.
Hazafelé tartotok, mert az „otthon” a magasabb tudatosság. Az otthon a bölcsesség. Az otthon a béke a Földön. Az otthon az együttérző cselekedet. Az otthon az, ahol tudjátok, hogy lehettek. Az otthon a szeretetre alapozott élet. Az otthon azon sokrétű spirituális rendszerek összessége a bolygón, amelyek talán nagyon különbözőek, ám melyek tiszteletben tartják egymást azért, hogy választásuk szerint imádkozzanak. Ez az otthon. Ezt már láttátok korábban, és lassan eljön újra. Ezen a reggelen azt mondtam nektek, hogy legyetek óvatosak azzal kapcsolatban, hogy mire is számítotok, mert gyakran aminek hangot adtok, vagy amit elképzeltek, az lesz kézbesítve a számotokra.
Egy kis segítség, hogy keresztüljussatok a váltáson
Első számú: Át szeretnék adni egy olyan feltevést, ami segíteni fog benneteket abban, hogy együtt dolgozzatok ezzel az emberiségben végbemenő hatalmas váltással. „Lazuljatok bele önmagatokba, és tudjátok, hogy ti vagytok a saját szüleitek.” Az emberek gyakran mással helyettesítenek, amikor elköltöznek otthonról. Ez lehet egy másik személy, az egyház, vagy valami más olyan dolog, ami segíti őket abban, hogy kiváltsák a szülői energiát. Az emberek meg kívánják ragadni más személy vagy energia kezét, mert különben feje tetejére áll a világ, és ez félelmetes némelyek számára.
Amit tesztek az az, hogy megragadjátok a bennetek élő Isten kezét. Meg tudjátok ezt tenni? El tudtok jutni egy olyan fejlődést elősegítő helyre, ahol rendelkeztek azzal a tudással, hogy minden segítség belülről, nem pedig kívülről jön? Néhányan észrevették azt, hogy ebben az új energiában nagyobb a hangulati ingadozás. Üdvözöllek az új Földön! Ezekben a hangulati ingadozásokban – különösen a fénymunkások – hajlamosak arra, hogy azonnal segítségért kiáltsanak. Azt kérdezik: „Miért érzem azt, amit érzek? Mi a baj?” Álljatok ellen ennek a csábításnak! Tudjatok róla, hogy a hangulatváltozások energiájának része egy korábban sohasem látott, felfokozott önkiegyensúlyozó képesség. El szeretném mondani nektek kedveseim, hogy létezik egy nagy, kinyújtott kéz, ami arra vár, hogy megragadja a tieteket. Ez a csodálatos Felsőbb-Részeteké, a belső Istené. Isten belül van.
Kettes számú: A szenvedés vége. Ez egy olyasfajta szenvedés, aminek állandóan kiteszitek magatokat. Születésetektől fogva olyan sok területen mondták azt nektek, hogy ha szenvedtek egy kicsit, akkor az jó dolog. Ez egy olyan régi energiás alapigazság, ami nem igaz, és soha nem is volt az. A kultúrátok szintén azt mondja nektek, hogy méltatlannak születtek meg, és ezt elfogadtátok. Ez egy olyan tendenciát hoz magával, hogy alacsonyabb tudatosságot ragasztotok önmagatokra, ami aztán gyakran betegségbe vagy depresszióba alakul át. A megszentelt igazság az, hogy nagyszerűnek születtetek!
Kedveseim, azért vagytok itt, hogy ünnepeljetek! Hadd tükrözze vissza az életetek ezt! A szabad választás arról szól, hogy az emberek azt csinálnak, amit csak kívánnak, de nagyon vonzódnak azokhoz az emberekhez is, akik rájöttek erre. A kiegyensúlyozottság nagyon vonzóvá válik. A bolygó népessége példaképként fog rátok tekinteni, mikor együttérzést és egyensúlyt mutattok, mivel ez az, ahová az emberi természeten belüli változás tart, öreg lélek. Ti lesztek a frontvonalon, hogy elsőnek érkezzetek meg ehhez az egyensúlyhoz.
Ti vagytok azok, akik a legtöbb tapasztalattal rendelkeznek. Ti vagytok a leginkább megedződve. Oly sok régi energián küzdöttétek át magatokat a Földön, és az agyoncsapott benneteket. Elégettek a karón. Sértegettek benneteket, mert a magatok módján szerettétek Istent, mivel több dolgot ismertetek, mint mások, és mivel rendelkeztetek egy kis varázslattal. Most felébredtetek ebben az energiában, és minden, amit elmondtam elkezd felbukkanni. Vannak olyanok, akik látni fogják, hogy hogyan is kezelitek ezt. Azt fogják látni, hogy az arckifejezésetek békés. Talán azt mondják: „Tölthetek veled egy kis időt?” Ez azért lesz így, mert semmivel kapcsolatban sem drámáztok. Nem reakciósok lesztek, hanem inkább teremtők. Ez az, aki vagy, öreg lélek. Ezt érheted el és találhatod meg bent önmagadban. Az van ott, hogy rátalálj.
Hármas számú: Félelem. Rájöttetek. A félelmet a sötétség okozza, a sötétséget pedig a fény hiánya. Csupán annyit kell tennetek, hogy felkapcsoljátok a fényt, és a félelem eltűnik! Újra és újra meg újra elmondtuk, hogy az emberi lények azért harcoltak egymással a történelem folyamán, mert nem látták egymást. Nem értették a mindennapi könyörületet, inkább csak a körülöttük lévő sötétséget látták. Amikor felkapcsoljátok a fényt, és meglátjátok a másik személyt, akkor meglátjátok a belső Istent a másikban! Aztán így szóltok: „Pont olyanok, mint én. Talán nem értek egyet velük, de pont olyanok, mint én.” Aztán elkezditek meglátni, hogy mi közös bennetek másokkal.
Amikor az emberiség többségénél ez bekövetkezik, akkor abba fogjátok hagyni egymás gyilkolását. Sokan vannak még sötétségben, és igazából sohasem találkoztak még egymással. Csupán azt tudjátok egymásról, amit mások mondtak el nektek róluk. Amikor az emberek felkapcsolják a fényt, akkor fogjátok végül „látni” egymást. A fényt nem lehet felkapcsolni, ameddig féltek. A fényt nem lehet felkapcsolni, ha már eldöntöttétek, hogy a sötétségben maradtok, kedves hatévesek. Mit döntöttetek el a jövőtökről? Ez ugyanaz a régi dolog, mint a múltatok?
Négyes számú: Létezik egy, a nagyobb képre történő ráébredés. A hatéves csupán azt látja meg, ami azonnal ott van körülötte. Vigyétek csak el a hatévest egy körre a boltba, és tetszeni fog neki az utazás! Hallgatni fogja, hogy mi megy az autórádióban, és élvezni fogja a játékát, amit magával vitt. Elviszitek a boltba, és azt is élvezni fogja. Körülnéz, lát másokat, érdekes dolgokat, olyan ételeket, amiket szeret, aztán pedig hazaviszitek. A hatéves nem látta a forgalmat az autótok körül, vagy hogy mi is volt a sebességhatár. Nem volt tudatában a közlekedési szabályoknak sem. Kell-e jogosítvány, hogy odajussatok? Hol van a bolt? Nyitva lesz-e vagy sem? Van-e elég pénzetek arra, hogy megvegyétek a termékeket, amikért mentetek? Mindezek a dolgok igencsak távol állnak attól, amit egy hatéves láthat vagy érzékelhet.
Azon nagyobb tudatosság, amivel most kezdtek rendelkezni, egy sokkalta nagyobb kép arról, hogy mi is történik veletek, a családotokkal és az országotokkal. Ez elkezd egy bolygószintű tudatossággá válni, és elkezdi kiegyensúlyozni azt, ahogyan gondolkoztok. Korábban is itt voltatok – tudjátok ezt. Elkezdtek rátekinteni arra, ami körülöttetek, nemzeti- illetve bolygószinten zajlik, és azokra az energiákra, amik mások, mint amilyenek 50 évvel ezelőtt voltak. Aztán elkezditek felismerni, hogy a bolygó számára nem esedékes egy háború. Mi történt? A nagyobb kép tudatossága, amivel rendelkeztek, az emberi szellem fejlődésének a része. Ha a saját kis dobozotokban maradtok kedveseim, akkor az, ami a dobozotokban megtörtént mindaz, amit tudtok, és válik azzá, amire a jövővel kapcsolatban számítotok.
Ötös számú: Nem tudok nagyobb nyomatékot adni ennek. A fény elkezd ragyogni, és ti elmozdultok felé. A fényt érdemnek nevezik. Jelen pillanatban abszolút mindent megérdemeltek. Mindent. Ne hagyjátok senkinek azt mondani, hogy nem! Ne hagyjátok a valami nagy, lenyűgöző épületbeli ún. spirituális embereknek, hogy azt mondják nem vagytok azok! Ne hagyjátok a szüleiteknek sem! Ne hagyjátok a barátaitoknak sem, mert félre vannak informálva! Az igazság az, hogy fenségesek és minden képzeletet felülmúlóan értékesek vagytok! Kedves öreg lélek, a te érdemed az, ami túl fog juttatni az életed azon állandósult és ismételgetett jogfosztásán, amit újra és újra elmondanak nektek. Kitölti a Akashátokat ez a tulajdonság! Soha nem jutottatok előre a múltban, fénymunkásként nem. Minden alkalommal, amikor varázslatot használtatok, megbüntettek. A varázslat, amiről beszélek, a spirituális józanész, de mások ezt varázslatnak látják, mivel az ő felfogóképességükből ez hiányzik. Sokan azt fogják mondani, hogy a metafizikai igazságok furcsák és veszélyesek. Minden alkalommal, amikor elkezdtétek kinyitni az ajtót az előtt, amit éreztetek, kaptatok a fejetekre. Ez önbizalomhiányt teremtett meg és félelem ciklussá vált.
Az új fizika
Kedvesem, egy kicsit szeretnék beszélni a fel nem ismert, vagy furcsa fizikáról. Óvatosan akarok beszélni róla, és be szeretnék mutatni nektek valami megfontolnivaló dolgot. Sokan lesznek olyanok, akik hallani fogják ezt, forgatni fogják a szemeiket, és nem fognak hinni benne. Csak az idő fogja megmutatni a számotokra a pontosságát annak, amit elmondok, és még akkor sem biztos, hogy hisztek majd benne.
Vannak olyan fizikai tulajdonságok, amelyekkel jelen pillanatban csak játszadoztok. Nem számít, hogy milyen nagy gyorsítótok van, akkor sem fogjátok felfedezni ezeket a dolgokat. Kétfajta fizika létezik. Van egy olyan fajta, amit tudtok manipulálni, és van az abszolút fajta, amit csak megfigyelni tudtok. Léteznek olyan szubatomi részecskék, amelyek mindkét fajtát vezérlik. Ez az, amiért a kezdetektől fogva azt mondtuk nektek, hogy meg tudjátok változtatni bármilyen dolog tömegét. Ez azon fel nem ismert törvények miatt van, amik megengedik a számotokra, hogy manipuláljátok az ezt támogató többdimenziós fizikát. Ez végül fel fog szabadítani benneteket a gravitáció alól, amikor is meg tudjátok tervezni bármely tárgy tömegét. Nos, ez olyan dolgokat képvisel, amiket manipulálni tudtok.
Azt a fajta fizikát, amit nem tudtok megváltoztatni, „magfizikának” fogom nevezni. Ez az, amit csupán megfigyelni tudtok. A legnagyobb, és a leginkább zavarbaejtő ezek közül a számotokra az idő rejtvénye. Létezik egy szubatomi részecske, amit „Higgs-részecskének” neveztek. Ezt a különleges részecskét azért kutatják, mert bizonyos fizikusok meggyőződése alapján, képes elmozdítani a dimenziókat és az időt. Ez egy olyan mag-részecske, amit nem lehet elmozdítani.
Hallottatok az időutazásról? Ez a részecske, amikor megértik, egy különleges módon meg fogja ezt engedni a számotokra. Képesek lesztek átfordulni más dimenziós forgatókönyvbe, és visszamenni az időben azért, hogy különleges módokon figyeljétek meg a múltat. De nem tudjátok megváltoztatni azt, ami a megfigyelt időben történik – a múltat nem lehet megváltoztatni. Ez egy alapeleme a fizikának, ami mindörökre ugyanolyan marad. A fizikának vannak más alapemelei is. Valójában azt, amiről a társam ma (a Kryon szemináriumon) beszélt, az „Erőtérnek” nevezik. Ezek olyan alapelemek, amelyek jóindulatúak aziránt, amivel kapcsolatba lépnek, vagy harmonikus energiát bocsátanak ki és megpróbálják összehúzni a dolgokat. Ha tudnátok, hogy ez hogyan és miért is működik, mosolyt csalna az arcotokra, mert ez az a fizika, amiben most éltek.
Jelenleg fontos dolgok
Ha elkezdenétek megvizsgálni a Higgs részecskét, akkor lassan meglátnátok, hogy a fraktál idő miért is működik úgy, ahogy. Abbahagyom most a tudományoskodást, és inkább gyakorlatiasabbá teszem ezt az üzenetet. Vannak olyanok, akik azt mondják, hogy az idő egy körben van. Ez így van. Valójában az idő energiák lenyomatát teszi rá, amelyek aztán gyakran ismétlődnek. Bizonyára hallottátok már a mondást: „Az idő ismétli önmagát.” Így igaz. „A történelem ismétli önmagát.” Úgy van. Tehát emiatt az idő körben való elképzelése, vagy hogy energiák lenyomataival rendelkezik a körön, teljesen helytálló. Tehát, ahogy az idő körén haladtok – ami számotokra egy egyenes vonal – rá fogtok találni arra, amit mi a „múlt energiajelzőinek” nevezünk. Ezeknek az energiajelzőknek talán nagyon is megvan az a lehetősége, hogy ugyanazt a dolgot teremtsék meg, amit a legutóbbi tett – megismételve a körön belül. Itt jön újra, itt jön újra, itt jön újra.
Szociológusok, történészek, és különösen a fraktál idő teóriában hívők: egy újabb Világháború rég esedékes a számotokra, kedveseim. Azonban, nem lesz ilyen! Ezt a lehetőséget 16 éve elhagytátok. A Szentírás összes jóslata szerint meg kellett volna történnie. Látjátok, hogy a fraktál idő ténylegesen hogyan is hat minden jóslatra? Azt várták, hogy ez a lehetőség megtörténik. Azonban észrevettétek, hogy mégsem így lett? Minden valószínűség ellenére, nem történt meg.
Hány évnek kell még eltelnie, mire az emberiség rápillant, és azt mondja: „Tudod, ez nem történt meg.”? Hosszú évek összes jóslata megijesztett és felkészített benneteket. Az emberiség többsége tulajdonképpen még mindig számít a háborúra. „Itt jön” – mondják az emberek. Ha nézitek a tévét, néhány tudományos műsor azt fogja közölni: „Nos, az érkezőben van.” Ők még mindig a fraktál energiát nézik. Ez nagyon rémisztő dolog. Számos sci-fi filmetek olyan forgatókönyvön alapul, ahol az már eljött! Mindez azért van, mert rendelkeztek az idő körén lévő dolog „elvárásának” energiájával.
Figyeljetek ide! Az idő fraktáljának van egy nagyon érdekes tulajdonsága, és ez az, amit el akarok mondani nektek, mert oly sokak számára annyira zavaró. Ha mélyrehatóan megváltoztattok valamit az idő körében, akkor azzal újraírjátok a jövőt. Más szóval, azok a korábban létező fraktálok, amelyek hajlamosak voltak megismétlődni érvénytelenítődnek, és új lehetőséget teremtetek meg a körön. Mondhatjátok, hogy egy kissé más dimenzióba mozdultatok el, ahol a régi jóslatok nem fognak megtörténni. Ebben abszolút igazság van, és a fizika ezt meg is fogja mutatni – egy napon fel fogják ezt fedezni. Tehát, miért mondtam el ezt nektek? Egy nagy eseményt, vagy nagyon más gondolkodást igényel az, hogy a kör megváltozzon. Noha a Higgs részecske csak megfigyelni tudja a múltat, akkor az emberi tudatosság képes azt megváltoztatni is! Nem akarunk túl műszakiak lenni, de még olyan fizikusok is vannak, akik abban hisznek, hogy amikor megváltoztatjátok a jövőt, akkor megváltoztatjátok a múltat! (Retro-kauzalitás)
A „váratlan fordulat” kártya: Legutóbb, amikor veletek voltam, egy teljes beszélgetést adtam elő a váratlan fordulatokról. Számosat felsoroltam közülük. Átadtam számotokra a váratlan fordulatok szabályait, és elmondtam nektek azt, hogy azokat nem a Szellem teremti meg. Ezek lehetnek találmányok vagy ötletek, illetve személyek, akik megváltoztatják a történelmet. Ami történik a következő: az emberek elképzelésekkel vagy magasabb tudatossággal előrehaladnak, megengedve a Szellemnek, hogy aztán megadja számotokra a váratlan fordulatokat.
Például, észrevettétek azt, hogy néhány legmélyenszántóbb találmány mindenhol a Földön egyszerre érkezett meg a bolygóra? Micsoda véletlen! Évszázadok repülés nélkül, majd a Wright fivérek csupán úgy egy héttel előzték meg a franciákat! Folytathatjátok a sort másokkal is ilyen módon. Úgy tűnik, hogy a Föld egyszerre kapja meg az információt! Ez nem pontosan igaz. Mi nem adunk nektek semmit sem. Helyette kissé megemeljük a fátylat, és azok az emberek, akik képesek ezen gondolkodni, megteszik! Ez az, ami ismételten megtörténik. Tehát, amikor itt az ideje az idő fraktáljának a megváltoztatására, akkor a saját szabályaitokkal, a saját tudatosságotokkal, és a saját rendszereitekkel teremtetek egy váratlan fordulatot. Éppen most tettétek meg.
Elmondtuk nektek, hogy a legutóbbi (amerikai – a ford.) választás egy váratlan fordulatot hozott el a számotokra. A váratlan fordulat valami teljesen és totálisan váratlan és időszerűtlen dolog. Ez aztán onnantól megváltoztatja a dolgokat. Az elnökválasztás kapcsán rendelkeztek egy ilyen váratlan fordulattal (2016. decemberi közvetítés). Nos, könyörgök nektek, töröljétek el az elfogultságot! Ez kemény dió néhányatoknak! Töröljétek el, és figyeljetek ide egy pillanatra, mert ez az első alkalom – és talán az utolsó is –, hogy valaha is elmondom ezt nektek! Vannak jelenleg olyanok ezen a bolygón, akik érzékelni tudják a fraktálokat az idő körében. Ezeket „pre-cog”-oknak (előre tudók – a ford.) hívják. Ők érzékelés útján előrejelzéssel rendelkeznek arról, hogy mi van érkezőben az önmagát megismétlő idő körén. (Különvélemény c. film – a ford.)
A kormányzat tud róluk, és alkalmazza is őket! Ők azon kevesek, akik képesek érzékelni azt, ami már ott van, mert az idő egy körben helyezkedik el. Emlékeztek rá? A fraktál idő az energia olyan elemeit mutatja be, ami ebben a körben érkezik meg hozzátok. Ezért ők ezt képesek érzékelni, és jóslatokká formálni.
A nagy előrejelzés
Van egy olyan előrejelzés, ami kitűnik, és az elmúlt évben kezdték el látni, vagy kicsit korábban. A fraktálokon alapuló előrejelzés az, hogy egy óriási, potenciálisan teljes pénzügyi összeomlás várható 2017 februárja vagy márciusa körül.
Közületek sokan hallották ezt, és ez rémisztő. A pre-cogok elkezdtek beszélni róla, majd mások szintén. Minél közelebb került, annál többet beszéltek róla. Nos, ez szintén ugyanezt a logikát követi, mert azok, akik a pénzügyek, tőzsdék, befektetések és nemzeti adósság mintázatait tanulmányozzák, szintén látják a mintát. Ők is elkezdték kiáltozni, hogy: „Érkezik! Nem látjátok?” Néhány elemző azt mondja nektek, hogy azonnal tegyétek át az összes vagyonotokat más formába. Sokan azt mondják, hogy a bankok hamarosan csődbe fognak menni. Amit el szeretnék mondani nektek az az, hogy igazuk van. A fraktál csakugyan ezzel az energiával rendelkezik!
A pillangó hatás
Tudjátok, hogy mi a következő, amit elmondok nektek? Egy Edward Lorenz nevű ember filozófiáját. Amikor egy pillangó meglibbenti a szárnyait, akkor valami jelentős dolog történhet meg a jövőben. Ez azért van, mert a kis dolgok megváltoztatják a nagyobb dolgokat, a nagyobb dolgok pedig a még nagyobbakat. Igaza van, és a váratlan fordulat egy hatalmas pillangó ám.
Itt van hát, amit el akarok ma mondani nektek. A többség a választásotok egy bizonyos kimenetelére számított. Helyette egy váratlan fordulatot kaptatok. Hadd mondjam el, hogy miért is! Ha megtörtént volna, amire számítottak, akkor a pénzügyi rendszer pontosan úgy maradt volna, ahogyan volt. Az a személy, akire számítottatok, átvette volna (az elnökséget – a ford.) az előzőtől, és a rendszerek, melyekről meg volt írva, hogy összedőlnek, pontosan oda helyezkedtek volna, és gazdasági működésképtelenségbe torkollt volna az egész. Annak, akit vártatok, nem lett volna oka megváltoztatni semmit sem, mivel az általános érzet szerint minden jól működött.
Adjátok ki magatokat űrbéli látogatóknak, akiknek semmi érdekeltsége vagy elfogultsága nincs azzal kapcsolatban, ami történt. Letekintetek egyfajta metafizikai módon, és azt mondjátok: „Nem érdekes, hogy ez a váratlan fordulat hogyan fogja megváltoztatni azt, ami megtörtént volna februárban vagy márciusban?” Értitek, hogy mit mondok nektek?
Talán arra volt szükség, hogy egy furkósbotot tegyünk mindenbe, amit gyorsan meg is forgatunk? Ez annak érdekében lenne így, hogy megváltoztassa a teljes és totális pénzügyi bukás kísértetét. Azt akarom, hogy meglássátok mi is fog történni, és hogy ne féljetek tőle, amikor néhány csírája csendben felbukkanhat – mint egy csuklás a rendszerben, amikor az túlságosan emelkedetté válik. De elmondom nektek, hogy enélkül a váratlan fordulat nélkül, „minden a régi” lenne. Ez pedig pont a probléma megvalósulásához vezetne. Így a pre-cogoknak igazuk lett volna. A fraktál idő lehetőségek aztán pontosan önmagukat igazolták volna be. De ehelyett a pénzügyi borzalom főbb energiája, a váratlan fordulat miatt lehetséges módon érvénytelenítve lett. Emlékezzetek rá, hogy a szabad választással rendelkező emberek, és egy olyan rendszer, amelyet ti terveztetek meg voltak azok, akik belehelyezték a váratlan fordulatot!
Előre mozdulás
Kryon, mi fog történni legközelebb?” Kedveseim, ez tőletek függ. Mi a lehető legjobb szándékú kimenetel? Amit mondtok és tesztek az olyan, mintha leadnátok a rendelést a Világegyetemnek és az Erőtérnek. Mit fogtok rendelni az elkövetkezendő hónapokban? Gondoljatok erre úgy, mint az értékelésetek leiratára, amit átadtok a „Világegyetem pincérének”. Mi fog érkezni az asztalotokhoz? Nem fáradtatok még bele a legalacsonyabb elvárásokkal való rendelésbe? Nem fáradtatok még bele abba, hogy szörnyű dolgokra számítotok más emberektől, amiket aztán meg is kaptok? Mit fogtok ezzel kezdeni? A fizika a ti oldalatokon áll kedveseim, és fedezi a hátatokat. Azonban az elvárásotok által ti irányítjátok azt, ami legközelebb megtörténik.
Mint a többi váratlan fordulatnál, amiket korábban fogadtatok, a terv az, hogy folytathatjátok, és a bolygó gyorsabban növekedhet miatta. Nem kell, hogy hosszú éveken át vonszolódjon minden egy jelentős világgazdasági összeomlás miatt. Ez a mai nap üzenete.
Érzitek már a kíséretet? Érzitek azok mosolyát és örömét, akik ismerik a jövőtök lehetőségeit? Ti irányítotok, még ha néhányan ennek ellenkezőjét is érzik. Azt szeretném, ha megfontolnátok ezt az üzenetet! Azt szeretném, ha megnéznétek, hogy mi is történik a bolygón! Azt szeretném, ha beleszoknátok egy olyan üzemmódba, ahol reggel felkeltek, és „leadjátok a rendeléseteket”! Emlékezzetek rá: gondoljatok a „lehető legjobb szándékú kimenetelre” mindenből, amit csak láttok! Olyan dolgokat „rendeljetek”, amelyek örömteliek, és a hatéves tudatlansága napjainak elmúlását tükrözik. Helyettesítsétek be érettséggel, bölcsességgel és együttérzéssel!
Remélem ez fényt vet arra, hogy hogyan is működnek a dolgok ebben az új energiában. Még több váratlan fordulat van érkezőben, és közülük néhány találmány lesz. Leginkább az egészséget és a jólétet, valamint a bolygón lévő emberiség békességét fogják szolgálni.
Most zárom soraimat. Lesznek olyanok, akik hallgatják ezt, majd kisétálnak, és azt mondják: „Ez képtelenség. Ismerem az emberi természetet.” Kedveseim, ők épp most adták le a rendelésüket!
Legyetek békések! Lazuljatok bele önmagatokba, és legyetek a saját szüleitek! Ragadjátok meg a Felsőbb-Énetek kezét ezen a napon, és amikor megteszitek, hosszabban fogtok élni!
Kryon vagyok, az emberiség szerelmese, és jó okom van erre.
És ez így van.
Kryon


Az ima működésének módja




Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!
A társam izgatottá válik, mert a jövőt mutatom meg neki. A nehézség mindig ugyanaz, hogy ti ezt most azonnal akarjátok. Öreg lélek! Nem kell sietned, mert itt leszel, hogy lásd. Lehet, hogy kicsit másképpen fogsz kinézni, de itt leszel, hogy ezt lásd. Azt akarom ezzel mondani, hogy a teremben lévők származása és Akashája a jövő része lesz. Nem számít, hogy hány évesek vagytok az idő ezen pontján. Nem számít, hogy mit gondoltok arról, hogy a részei vagytok-e jelenleg. Azt szeretném elmondani nektek, hogy az öreg lélek folytatni fogja a dolgot. Az átmenet az új energiába ezen a bolygón ideiglenes. Látni fogjátok a következményeket. Létezik egy olyan gyorsító rendszer, ami azt fogja visszhangzani, amit ti akartok.
A tudatosságnak energiája van. Az energia látszik, mérhető, és része a gyorsító rendszernek. Időszerű egy rendszer, hogy visszatérjen hozzátok a Hálón mindaz, amit öreg lélekként igyekeztek megteremteni. Ezt már elmondtuk nektek korábban. Egy öreg lélek a tudatosság nagyobb súlyát hordozza, mint az újak. Az Akasha teljes mértékben hordozza azt, amit én „sávoknak” fogok hívni. Ez alatt azt értem, hogy a tapasztalataitok miatt a bolygó tudatosságához súlyként és tekintélyként járultok hozzá. Nagyobb súllyal bírtok, mint az újoncok. Mélyenszántóbban, mint bárki más. Egy csoportnyi imádkozó öreg lélek megállíthatatlan! Majdnem. Erről akarok beszélni. Át szeretném adni nektek annak a fizikáját, amit még nem fedeztetek fel, ami segít megérteni a rejtélyeket. Megpróbálhatom, de mielőtt megteszem, ezt át szeretném adni a számotokra.
Kedveseim, öreg lelkek a teremben, ezt érezhetitek is. Amit gondoltok és amit tesztek, az megteremti a béke időzítését a Földön. Közületek néhányaknak meglesz a lehetősége arra, hogy a „magasabb utat” (a főútvonalat – a ford.) járják. Akkor is, ha az alacsonyabba voltatok eddig kényszerítve. Lehet, hogy jelképesen beszélek, de a teremben lévőkhöz szólok. Olyan alkalmak adatnak meg, amikre nem számítottatok. Olyan területeken, amik nem szerepeltek a terveitekben. A döntések, amiket meg fogtok hozni, ténylegesen növekvő mértékben, egyesével fogják segíteni a bolygót, mivel ti másképpen látjátok a dolgokat.
Mindannyiótokban ébredési folyamat zajlik, és ezt érzitek is. Az ébredési folyamat egyik jellemzője, amit szeretném, ha keresnétek, az öröm. A Teremtő Forrás jószándékú, szeret nevetni. Nem létezik nagyobb gyógyító érzelem a bolygón, mint a nevetés és az ünneplés. Azt szeretném, ha ezeket keresnétek! Azt szeretném, ha ezt keresnétek a szertartásokban! Azt szeretném, ha megváltoztatnátok azt, amit eme címszó alatt végeztek! Az elképzelés, hogy összegyűltök, és lesütött szemekkel a talajt bámulva szomorúságot színleltek amiatt, hogy kapcsolatban vagytok a Szellemmel, az a régi energiát képviseli. Értitek ezt? Mi a helyzet azzal az ünnepléssel, ahol viccet mondtok? Vagy ahol egymás lábát csiklandozzátok? Az, ha öröm és nevetés ünneplését teremtitek meg, mialatt meditációs állapotba kerültök, az nagyban fel fogja erősíteni azt. A régi energia azt mondja, hogy lehangoltnak kell lennetek, kívülről legalábbis így néz ki. Lefelé néztek egy meditációs körben, senki sem mond semmit, mindannyian csendben vagytok és lehangoltnak tűntök. Mi mást kellene, hogy gondoljunk? Nevettek a meditációtok alatt? Nem. Zavarja ez az energiákat? A tanár azt fogja mondani, hogy: „Ne zavarjátok meg az energiákat a nevetéssel!” Azt szeretném, hogy próbáljátok ki, és lássátok meg, hogy milyen hatással is van ez az energiára! Lehet, hogy gyógyulások is végbemennek, pont ott, pont akkor. El akarom ezt mondani nektek. Vannak páran köztetek, akiknek hallania kellett ezt, mert szertartások megteremtésébe fektettetek be. Másoknak a teremben pedig választania kell majd – ezt hívom magas és alacsony útválasztásnak. Továbbra is a régi nótát fújjátok, vagy valami olyat választotok, amiről tudjátok, hogy jobb, de egy kicsit nehezebb és kockázatosabb. Elmondom nektek, hogy van egy kéz, ami fogja a tiéteket a kockázat részlegen, amikor fény derül rá. Értitek ezt?
Vannak rejtélyek a spiritualitásban, de ezek nem azok. Résnyire ki fogom tárni az ajtót ma este, de csupán egy résnyire. Megpróbálok elmagyarázni nektek valami olyat, amit a társam már korábban átadott. Amikor azt mondjuk, hogy a fizika tudatosság, és a tudatosság fizika, akkor energiáról beszélünk. Mit gondoltok arról, amikor valaki azt mondja: „Éreztétek az ima energiáját? Éreztétek a meditáció energiáját?” Ezek a szavak csupán áthatolnak a fületeken, metafizikaiak, ezoterikusak, és ugye milyen pompásak? Vagy van lényegük? Hogyan határozzátok meg az energiát? Érezni lehet, vagy meg tudjátok mérni? Beszéljünk nagyon-nagyon egyszerűen az energiáról! Hosszú ideje már, hogy az alapvető tudomány felismerte: az energia nem lerombolható – nem tudjátok elpusztítani. Megváltoztathatjátok azt. Bizonyos helyzetekben, amikor energia találkozik energiával, akkor egy másik energia jelenik meg, de nem teremt új energiát, ez egyszerű egybeolvadás. A világegyetem néhány helye más helyről gyűjt energiát. Úgy tűnik, hogy az teremti elő, de ez nem így van. Egyszerűen körbemozgatja. Azt mondhatjátok tehát: „Az energia abszolút.” Vannak olyanok, akik azt mondják: „Nincs több energia manapság a világegyetemben, mint amennyi az ősrobbanáskor volt.” Apropó, ilyen dolog nincs is. Volt a kezdet, volt egy energetikai indulási pont, de az nem egy robbanás volt, nem volt „bumm”. Ez egy kvantumesemény volt, egy olyan útkereszteződés, amit „dimenziós membránoknak” nevezünk. Nem várjuk el, hogy ezt megértsétek – nem szükséges. De az energia valami olyasmi, amit képesnek kellene legyetek megérezni, megmérni, együtt dolgozni vele, kiszámítani és előre jelezni. A bolygón jelenleg nagyon jól együttműködtök bizonyos fajta energiákkal. Értitek azokat, ki tudjátok számítani, meg tudjátok mérni, előre tudjátok jelezni, és fel tudjátok használni őket a gépeitekben. Ez az energia. Energiát állítotok elő annak érdekében, hogy fűtsétek a házatokat. Ez az energia, ám amikor a tudatosságról van szó, akkor már nem így gondoltok rá.
Tehát, ma este azt szeretném, ha erre ugyanígy gondolnátok! Ha lehetséges az, hogy egy olyan rendszer, egy olyan többdimenziós rendszer létezzen, amit a gondolataitokkal teremtetek meg, akkor az épp annyira „ízletes”, mint az elektromos áram. Amikor azt mondjuk, hogy ízletes, akkor úgy értjük, hogy emészthető a tudatos logikátok számára. Ezért mondjuk azt, hogy ízletes, csakúgy, mint az étel. Megehetitek, élvezhetitek, és a sajátotokká válik. Kellemes azt gondolni, hogy a tudatosságotok megmérhető. Elképzelhető, hogy rendelkezhetnétek egy olyan „tudatosság-mérővel”, ami azt méri meg, hogy amit gondoltok, az jelen pillanatban nincs rajta a bolygón lévő egyik mérőskálán sem? Semmi ilyesmivel nem rendelkeztek. Egyfajta kvantumberendezésről beszélek. Egy módszerről, amivel látjátok az általatok megteremtett energiát, amikor az elmétekkel összpontosítotok. Ha most rendelkeznétek vele, akkor az mindent megváltoztatna. Van mondjuk egy csoport fénymunkás, akik arra összpontosítanának, hogy esőt teremtsenek. Ne tegyétek, mert így is megkapjátok! (Kryon nevet) De próbaként változtatna ez valamit Gaián? Szeretném, ha követnétek ezt, mert ebben van fizika is. A Föld olyan tudatossággal rendelkezik, ami az emberiségre van hangolva – ezt korábban már tanítottuk. Gaia elkezdi megemelni a tudatosságát, visszaadva ezzel számotokra azt, amit elkezdtetek megadni neki – azt, ami nem a háború és a gyűlölködés. Gaia elkezd megváltozni. A Kristályháló elkezd megváltozni, megadva ezzel számotokra a jó dolgokra, nem pedig a drámára való visszaemlékezést. Ezt már elmondtuk nektek.
Minden olyan körülöttetek lévő dolog, ami nem támogat benneteket, elkezd elmozdulni. Tehát, mondjuk esőért imádkoztok, és szükségetek is van rá. Együtt megteremtitek a kvantumenergiát, vagyis az kvantumrészecskékkel működik együtt. A kvantum meghatározása: az olyan részecskét, ami többdimenziós, kvantumnak nevezzük. A szót áttekintésként használjuk arra, hogy jelentést adjunk a többdimenziós dolgoknak. Mi is történik? Minden energia, amit megteremtetek, behatol a bolygóba. Fog ez esőt teremteni? Kérdeznék tőletek valamit. A bennszülöttek évezredeken át esőtáncot jártak. Csináltak valamit ezzel, vagy ostobák voltak? Mitológia volt csupán, hogy ünnepelték az égben lévő isteneket, vagy kétségbeestek amiatt, hogy elfonnyadt a gabona? Működött ez? Elmondom nektek kedveseim, hogy elferdítették a véletlenszerűségi görbét, amikor az időjárásról volt szó és esőt teremtettek. Szó szerint elmozdították az ő helyükre, és esni kezdett. Ezt újra és újra megtették. Néha eredménnyel, néha eredmény nélkül, de többnyire azzal, mint anélkül. Ezért tartott ez el évezredekig, ezért csinálták továbbra is. Azt gondoljátok, hogy ez talán bolondság, pogányság, de tudjátok, hogy mi ez? Ez a tudatosság hatalma a fizika felett! Ők tudták, mert működött. Gaia jelenleg jóval fogékonyabb ezekre a fajta dolgokra, mint korábban valaha is! Egy ilyen csoport megváltoztathatja az időjárást, ha az helyénvaló. Sok olyan dolog van, amit Gaia mérlegelni fog, ha az nem más helyről való rablást jelent, és ha annak ideje van.
A bolygó jóindulatú az irányotokban. Ti, akik fákat ölelgettek! Azt akarom, hogy ezt visszhangozzátok! Mit éreztek, amikor odakint vagytok a dévákkal? Érzitek őket, amikor megmutatják magukat nektek, amikor azt akarják, hogy lássátok, kik is ők? Gaia tudatossága folyamatosan olyan jellemzőkkel rendelkezik, amiket visszajuttat nektek – ezt Anyatermészetnek nevezitek. Nem érdekes, hogy ez egy nő? Nem érdekes dolog? Minden jó dolog, ami megszületett a bolygón, nőnemű energiából jött létre, pont úgy, mint itt is.
Kérdés: Alkalmazzuk ezt az emberekre! Nos, van egy csoportnyi fénymunkásotok. Mindannyian egyetlen dologért imádkoznak: egy kórházi ágyban fekvő emberi lényért. Most válik trükkössé a dolog. Csináltatok ilyet azelőtt? A válasz az, hogy sokan közületek igen. Van egy olyan rokonotok vagy barátotok, aki gondban van, és energiát fogtok küldeni neki. Gyógyultan fogjátok látni őt. El szeretném magyarázni, hogy mi is történik azzal az energiával. Itt és most a legegyszerűbb módon, ahogyan csak tudom. Társam, azt szeretném, ha lelassítanál, mert ez újdonság! Azt szeretném, ha megértenéd ennek a jóindulatúságát, helyénvalóságát, és szépségét!
Hogy miért nem működik mindig? Mert akárhányszor teszitek, ti is tudjátok, hogy néha működik, néha nem. Az imának tudatossága van, ahogyan a meditációnak is. Ezek a tudatosságok pont úgy energiák, mint az elektromosság, amit egy ampermérővel megmérhettek. Vannak más olyan tudatosság mérők, amik meg tudják ezt mérni mennyiségileg. Valójában olyan mérési tulajdonságokkal rendelkezik, amiket még nem fedeztek fel. Ez az energia. Ti pedig összegyűltök – ez a tudatosságról szóló olyan többdimenziós tulajdonság, amely nem követi a linearitás szabályait. Vagyis, amikor ketten vagy többen összegyűlnek, akkor az felerősíti azt egy sajátságos görbében. Nem exponenciálisban, hanem hozzá hasonlóban. Ez annak a matematikának a része, amit még nem ismertek. Ez 12-es alapú, és ez a tudatosság bemérése. Összpontosítotok, látjátok a gyógyulást, és itt jön az energia. Belőletek fejlődött ki, ti közvetítettétek, de nem ti teremtettétek meg. Egy olyan motorból származik, aminek a Teremtő Forráshoz van köze. Keresztül áramlik rajtatok, és így jut el az egyénhez. Tehát, nem a semmiből hoztátok azt létre.
Kedveseim, a Szellemmel vagytok kapcsolatban, amikor meditáltok, amikor imádkoztok – ezt érezhetitek is. A Szellemből merítitek, és afelé irányítjátok, akit meg akartok gyógyítani. Minden jó, jól csináljátok. A Teremtő Forrás lát benneteket, és megadta közvetlenül a tobozmirigyből, a tudatosságotokból, az agy hármasságából származó energiaátvitelt, és az most közvetlenül az ágyban fekvőre fókuszál. Nos, elmondtam nektek, hogy az energiát nem lehet megsemmisíteni, így annak mennie kell valahová. Ha elmondanám nektek ennek a mechanikáját, akkor azt nem értenétek meg, sőt a társam is gondban van azzal a képpel, amit mutatok neki.
Az első dolog, ami megtörténik, hogy az energia beleütközik abba, amit a „lehetőség membránjának” neveznénk. Ez a bizonyos membrán összekapcsolódik a az ágyat nyomó meggyógyítandó személlyel. Neki is hinnie kell benne. Nem azt mondtam, hogy akarnia kell, hiszen természetes, hogy akarja. Ezt akár szavakba is öntheti: „Történjen meg! Szükségem van a gyógyulásra!” Ám legbelül valami ezt mondja benne: „De én nem hiszem el, hogy megtörténik.” Ez azért van, mert nem adták át magukat ennek teljesen. Nem nyitották meg a tobozmirigyüket, nem kapcsolták azt a Forráshoz. Hiányzik a Forrás – kell, hogy legyen áramkör. Az energia eltalálja a membránt, és azt érzékeli, hogy az nem összeegyeztethető a tudatossággal, nem szolgálja a fizika szabályait. Aztán az ima energiája szétszóródik a membránon keresztül, és valahova máshová megy. Ez minden, amit el tudok mondani nektek.
Ez az első forgatókönyv. Meglep benneteket, hogy a beteg személy a része kell, hogy legyen az áramkörnek? Értitek? Vannak olyanok, akik eleve az áramkör részei. Elárulom nektek, hogy leginkább a csecsemők az áramkör részei, akik semmilyen értelemmel sem képesek tiltakozni. Ők azonnal megkapják a gyógyulást. De mondok mást: az állatok készen állnak a gyógyító energiára, és azon nyomban meg is kapják. Nem tudnak tiltakozni ellene, mivel rendkívül nyitottak. A tudatosságuk membránja készen áll, és el fogja azt fogadni, mert nincs intellektuális tiltakozás, vagy olyan Akasha, ami az útjában állna. Néha az ember részben készen áll erre, és (az energia) egy része átjut hozzá. Ez bonyolult dolog. Fizikai formulákról, energiákról van szó. Ez úgy kiábrándít benneteket, hogy számszerűsíteni akarnátok az imákat?
Át szeretnék adni nektek valami átgondolnivaló dolgot. Isten a fizikus mester. Ez nem egy rejtély, ez csodálatos dolog. Amikor rájöttök erre, akkor sokkalta jobban képesek lesztek megérteni. Amikor mérni tudjátok, akkor ténylegesen meg tudjátok mutatni a betegnek az ágyban. Ezáltal utasításokat adva neki azzal kapcsolatban, hogy hogyan nyissa meg a membránt, hogy az áthatolható legyen, hogy megtörténjenek azok a dolgok, amik sohasem történtek volna meg, csupán azért, mert nem vagytok tudatában a számok szépségének.
Óh, viszont képesek vagytok energiát közvetíteni, méghozzá milyen jól! Kedveseim, soha nem hagyjátok abba! Valami elkezdett történni a gondban lévő emberekkel a bolygón. Elkezdenek hinni ebben, elkezdik felfogni. Elkezdik megnyitni azt, amit a tudatosság membránjának hívnék. Ez azon engedékenység, ami az általatok küldött és a befogadó által beengedett energia egymáshoz igazodásának protokollja. Fizikai szinten fogják megérteni azt. A kémia meg fog változni belül, és megtörténik a gyógyulás.
Ne zavarjon össze titeket ez a közvetítés! Azt szeretném, hogy a gyönyörűsége miatt emelkedetten menjetek tovább! Épp most adtam át nektek a jövő egy pillanatképét. Most magyaráztam el az imát, a meditációt. A bolygó bennszülöttjei tudják ezt, India szerzetesei ismerik. Azok, akik évezredekkel ezelőtt tanulmányozták a felemelkedési folyamatot tudtak erről, ti viszont elveszítettétek ezt a tudást. Most itt az ideje visszaszerezni!
Kedveseim, ez a hitről, a bennetek lévő spirituális dolgok birtoklásáról, valamint önmagatok megváltoztatásáról szól. Érkezzetek el egy olyan ponthoz, amikor kikerültök az alacsony önértékelés pangásából, és belekerültök abba, hogy minden nap megünneplitek az életeteket!
Mennyien vannak köztetek, akik bátrak megtenni ezt? Ébredjetek fel! Álljatok fel és jelentsétek ki: „Köszönöm Istenem az életemet! Az változást hoz a bolygó számára. Ez, vagy valami még jobb legyen a mai napon a számomra. Készen állok!”
Elmondom nektek, hogy mi is, és a testetek is hallunk benneteket.
Kryon vagyok, az emberiség szerelmese.
És ez így van.






Kvantummá válni





Vannak olyanok, akik azt mondják semmi értelme, hogy az Emberi Lény bármi mást tegyen ennek a fordulatnak az idején, mint előtte bármikor. Vannak olyan Emberi Lények, akik azt állítják úgy vagytok tervezve, hogy elbukjatok. Minden ciklus, minden civilizáció el fog bukni, amikor bizonyos események és civilizációs jellemzők bekövetkeznek. Azt mondják, hogy az Emberi természetben soha nem lesz váltás, soha nem fog változni és hogy a ciklusok ismétlődni fognak újra meg újra. Most pedig itt vagyok én és azt mondom, hogy ez most más. Most elértetek egy pontot, ahol elkezdtek változni és fejlődni kvantum-szinten. A bolygónak kevesebb mint fél százaléka kell, hogy meghozza ezt a döntést, hogy bekövetkezzen a bolygó teljes mértékű változása.

Mágnesség

Mit tanultatok ma a mágnességről? (újra csak Gregg Braden anyagából) Hogyan egyeztetitek ezt össze Kryon tanításaival? Én tudományosan adtam elő a folyamatot, annak ismertetésével, hogyan küldi a naprendszer a saját gravitációs lenyomatát szó szerint a nap helioszférájába a napszél által: ez egy kvantum kommunikáció. Találkozva és összekapcsolódva a ti mágneses rácsotokkal, a napszél betakarja a ti földetek mágneses rácsát, amely viszont betakarja azt a mezőt, amelyet a ti DNS-etek teremt. Ezért ugyanazt az üzenetet amelyet a naprendszer kap, te szintén megkapod.
Ennek megfelelően, ez az a mágneses burok amelyben éltek. A DNS-etek mágneses és ez egy tudományos tény, amely most már végre megállapítást is nyert. Ez az eset az, amikor a kicsi hat a nagyra és a nagy hat a kicsire. Ezt már hallottátok a mai napon, ugye? Amikor elég ember gondolkodik másképp, amikor elég ember reagál együttérzéssel, egy olyan emóciót bocsát ki tömegesen, amelyet már a tudományos műszerek is mérni tudnak. Ez már kihat magának a bolygónak a rezgésszámára is! Vajon kezd már kialakulni az összefüggés, hogy amit gondoltok és amit tesztek változást idéz elő? És ha ezt nem hittétek el ennek a furcsa pasasnak (Lee-re gondol), talán majd elhiszitek egy tudósnak. Igen, talán mindketten az igazságot mondják. Mit szólsz?

Kvantum állapotba kerülni

A nap témája, kvantum állapotba kerülni. Nehéz dolog, mert arra van szükség, hogy másképp gondolkozz. Kedves Emberi Lény, te fejlődésen mész keresztül. Ez a fejlődés a mágnesség által történik, amely szól a DNS-hez és ez lehetőséget ad a gondolatnak, hogy létrehozzon egy tudatváltást interdimenzionális téren. Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is tanítottunk.
Három éve azt mondtam a társamnak, hogy tanítani fogja azt, amit nem lehet tanítani és most itt ül a széken és ezt teszi. Vannak akik befogadják majd és vannak akik nem. Ha tanultál a kvantum állapotról, figyelmes leszel majd bizonyos jellemzőkre, mi viszont csak egyről fogunk beszélni ezek közül. Csak egyről, de ez majd igyekszik megbontani a linearitását az életed néhány jellemzőjének. Megmutatom majd, mit tud érted tenni a kvantummá válás.
Az Emberi Lények érzelmekkel rendelkeznek és ez jó, mert az érzelmek kvantum állapotúak. Tudod, nem lehet őket ellenőrizni, egyik irányba sem: ellenőrizhetetlen gyűlölet, ellenőrizhetetlen szeretet, nem illeszkednek mintázatba, ugye? Arra kényszerítik az értelmet, hogy egy skatulyát szerkesszen az érzelmek köré és ti ezt hívjátok egyensúlynak. Úgyszintén kezditek látni, hogy az Emberi értelem is egy kvantum-jellemző. A tudat, már természeténél fogva kvantum állapotú. Az Emberi agy úgy lett tervezve, hogy kvantum módon gondolkodjon. Csak a logika és az értelmi egyensúly által történik, hogy a biológiai kapcsolódások lineárissá válnak. „Kryon, mi nem értjük miről beszélsz.”
Nézzünk csak meg egy autista Emberi Lényt. Ott egy Emberi Lény, olyan tulajdonságokkal, ahol úgy tűnik, valami hiányzik. Talán már voltál olyan ember közelében, akinek autista a tudata? Akkor tudod, mi az ami belőlük hiányzik. A linearitás szerkezete. Mert egy autista elme olyan, amelyik nem érti a linearitást és állandóan a rendet és a szimmetriát próbálja megérteni. Elkeseredetten próbál felépíteni egy szerkezetet a tudata köré, hogy értelmet tudjon adni a világnak. Az igazság az, hogy ő messze inkább kvantum állapotú, mint ti vagytok! Gondoltál erre valaha is? Tehát, a felállás adott. Kvantum állapotúvá lenni már neked is kéznyújtásnyira van. Minden, amit tenned kell, hogy kitaláld hogyan nyisd meg és zárd a különböző szinapszisokat (idegi kapcsolódásokat) ahhoz, hogy létrehozd az Emberi Lénynek azt a fajtáját, amelyik a kifejlődött egyed kezdete. Vajon eléred-e majd a döntési pontot, hogy az eredmény szinte szokványos dolog legyen? Vajon egy Ember hirtelen megvilágosodik, választ valamit és akkor visszalép egy nem megvilágosodott állapotba? A válasz nem és te ezt tudod. Nem. Inkább megváltozol és úgy maradsz. Úgyhogy ez létrehoz egy új kezdetet, vagy nem? Ez a Joker, ami felbukkan ebben a jelenlegi ciklusban és ami soha nem bukkant fel ezelőtt. Ezért érkezett Kryon 1989-ben és ezért vagyok itt én is. Előtte álltok ennek a váltásnak. Ott vagytok a közepében.

Az alvás – egy interdimenzionális tulajdonság

Itt van még egy kvantum aspektus. Úgy fogom ezt előadni, hogy megértsétek mennyire zavaró tud a kvantum állapot lenni. Mégis ott van az agyatokban, ezért tudom, végül is meg tudjátok érteni. Mi történik amikor belépsz abba az állapotba amit alvásnak neveztek? Esetleg abba amit alfa állapotnak, ebbe a tudat-köztes állapotba, aminek nincs szerkezete? Volt-e valaha is olyan álmod, ahol nem volt semminek értelme? Kívül az időn, kívül a téren, az álmodban az Emberi Lények lehet, hogy még nem is ismerik egymást az idő linearitása miatt. Lehetsz különböző helyeken és különböző időkben, aminek a valós életben semmi értelme, mégis akkor mindennek van értelme az adott pillanatban, ugye? Hát én elárulom, hogy miért: Mert amikor belépsz ebbe az állapotba, az a kvantum állapot! Az alfa-álmodás egy kvantum dolog. Az agy egy olyan állapotban van, ahol nincs az értelem irányítása alatt. Kvantum állapotúvá válik, szerkezet nélkül. Vagyis, ez a linearitáson kívül történik. Hogy úgy mondjuk, nem időszerkezetben működik. Minden ugyanabban az időben történik és te is helyénvaló vagy, amíg ott vagy. Amikor álom-állapotban vagy, nem téped a hajad zavarodottságodban, vagy igen?
Csak élvezed. A kvantum állapot egy természetes állapot. Még azt is mondhatjátok, hogy az elme szerkezete ami körülveszi a tudatotokat, elkezdett változni, lehetővé téve így talán a jobb megértését annak, amit én most tanítok.
Kryon, én továbbra sem értem.”
Tudom, ezért kezdem majd olyan kifejezésekkel egyszerűbbé tenni, amelyeket meg fogtok érteni. Nézzük ezt az időnek nevezett skatulyát, amelyben vagytok. Mennyire lineáris, hogy csak egy irányban tudtok haladni! Fordulhatsz jobbra, fordulhatsz balra, egyedül csak a jövőbe, előre. Az óra csak egy irányban halad: előre. Nem létezik olyan óra, amelyik fölfelé, vagy lefelé jár, vagy jobbra, vagy balra, vagy igen? Csak előre halad. Mennyire lineáris! És ilyen módon gondolkodtok. Fogjátok ezt a lineáris elfogultságot és mindenre ezt alkalmazzátok. Minden gondolat, minden reakció, minden logika, minden spiritualitás át van szőve az elfogultságotokkal. Erre azt mondjátok: „mi lineárisak vagyunk, ezért Isten is az kell, hogy legyen.” Pedig Isten nem az! És valójában ti sem! Lesznek köztetek kedveseim, akik hamarosan kilépnek belőle és többet meg fognak érteni abból, hogy mi is történik az életükben. Egyelőre viszont ennek a legnagyobb része halandzsa.

Zaklatottság az idő miatt – a legerősebb elfogultságotok

Kezdjük akkor a tanítást. Ezek összegzések, talán olyan dolgok, amelyeket már ezelőtt is hallottatok, de a mai napon ezeket egy csoportba gyűjtjük, hogy segítsenek a jobb megértésben. Most olyan emberek bölcs csoportja előtt ülök, akik közül sokan megvilágosodónak nevezik magukat. Ezt ti úgy definiáljátok, ahogy akarjátok. Ez tudatosság, a linearitáson túli dolgok tudatossága. Ez hit, valójában, hogy Istennek egy darabja vagy. Itt a teremben többségetek ezek közé tartozik. Ebben a tudatosságban egy kommunikáció történik a fátyol túlsó oldalával. Most azok a tévedések és csalódások közül akarok egyet megcélozni, ami akkor történik, amikor megteszed ezt az utazást a fátyol túlsó oldalára itt a linearitásban.
Kedves Emberi Lények, hányan vannak köztetek, akik kaptak már olyan üzeneteket, amelyek megváltoztatták az életüket? Lehet, hogy akkor amikor meditálsz, lehet, hogy abban az álom-állapotban, amelyre utalok? Kapsz egy ötletet, talán még utasítást is. Esetleg látomást? Megjelenhet a következőképpen: Itt van, mit kell tenned. Itt a könyv, amit meg fogsz írni. Így fog kinézni a jövőd. Ezt a gyógymódot fogod tanítani. Ezek az utalások, hogy találkozni fogsz valakivel. Csinálni fogsz valamit.
Izgatott vagy emiatt, ugye? Talán majd visszatérsz a látomásból és azt mondod a barátaidnak: „Ez annyira valós! Ezt kell tennem. Ennek fogok nekikezdeni. Hát nem izgalmas?” És akkor mit teszel? Belefogsz és megvalósítod. Ó, mennyire lineáris vagy! Hát ez az üzenet az, amit kaptál? Vajon Isten, abban a kvantum állapotban azt mondta, térj vissza és tedd meg azonnal? A válasz nem. Te mégis azt gondolod, mivel az órátok csak egy irányba jár, te visszatérsz ebbe a lineáris taposómalomba és elkezded megvalósítani, amit mondtak. Ez egy nagy tévedés, de te ezzel nem vagy tisztában.
Most hadd mutassam meg mi történik, te lineáris ember. Az esetek nagy részében, bármi is az amit láttál, nem sikerül. A csalódottság győz: „Meg kellett volna írnom azt a könyvet és megpróbáltam és megvolt – és semmi nem történt. Nem akadt kiadó akinek kellett volna, senkinek sem tetszett igazán. Nyilván tévedtem. Nagyszerű ötleteim voltak, belefoglaltam őket, de semmi nem történt,” mondod.
Tudjátok kedveseim, én tudom, hogy kik azok akik itt vannak (és azok, akik olvassák ezt az anyagot) és ott vannak köztetek azok, akikhez éppen most szólok és ők tudják, hogy róluk beszélek. Még ha nem is mondtad el senkinek, valahogy így élted meg a kudarcot. Az Emberi agy nem hajlandó kiállni és kijelenteni: „Nem tudom miért, de nem igazán jó a kapcsolatom a Szellemmel. Megkaptam az üzenetet, visszajöttem, próbálkoztam és semmi nem történt.” Mennyire lineáris! És akkor mit tettél? Az ötlet, a szépség, a gondolat, az eltervezett tevékenység, a dolgok, amiket láttál mind a tiéid voltak: mit tettél velük miután egyszer megpróbáltad megvalósítani és nem sikerült? Félretetted őket egy polcra és becsuktad a szekrényt! Ebből elég!
Talán valaki a barátaid közül majd megkérdezi: „Ugye, te néhány éve próbálkoztál valamivel. Miért nem próbálod meg újra?” Mit válaszolsz akkor neki? „Nem, én megpróbáltam és nem sikerült.”
Micsoda? Mennyire lineáris! Vajon érted, hová akarok kilyukadni? Isten nem azt mondta, hogy tedd meg most. Az idővel kapcsolatos elfogultságodban eldöntötted mikor, hol és akkor minden racionális kvantum-gondolkodás ellenére, egyszer megpróbáltad és kidobtad! Még csak meg sem próbáltad újra előszedni és újra megpróbálni, ugye? Mennyire lineáris! Mennyire elfogult vagy egy szimpla időbeosztással! Elmondom, mit tesz a kvantum-gondolkodó: Megkapja az üzenetet, visszatér a meditációból és megünnepli az üzenetet. Az egy vonatjegy amit a kezében tart, amely azt jelenti, jönni fog egy vonat. Ha közelebbről megnézi azt a jegyet, nincs rajta időpont. Nem közli vele, hogy mikor. De ott a kezében a jegy. Ez elég egy kvantum-gondolkodónak!
Ünnepelni fogja a vonatjegyet és akkor hátradől és várakozó álláspontra helyezkedik, várja a szinkronicitást. Hogy úgy mondjuk, belekapaszkodik a kvantum-állapotba, aminek a része és várja a szinkronicitást, ami majd úgy következik be, hogy tudni fogja, mikor jön a vonat. Vajon érted mit mondok? Áldott az Ember, aki éppen most itt ül és tudatában van annak amit mondok. Vannak még dolgok, amelyek a szekrényben rejtőzködnek, amiket te bezártál és amelyek most készen állnak. Most van itt az idő! Ez az a pont, ahol dönteni kell. Most van itt az idő, amikor meg kell tenned. Előbb nem működött, mert nem kellett, hogy működjön előbb. Nem volt meg a szinkronicitás, nem volt jelen az energia, a kvantum állapot nem volt jelen, most pedig jelen van.
Tehát, mit jelent ez a te számodra? Változz egy pillanatra velem együtt kvantummá. Mit gondolsz, mit jelent ez? Milyen döntésedet szeretnéd felülvizsgálni? Ez most egy olyan felhívás, ami az idővel kapcsolatos. Te lineáris módon gondolkodsz és emiatt lineáris módon vagy elfogult, ez pedig megszakítja az Istennel való spirituális kommunikáció folyamatos áramlását. Mivel ez természetes, te még csak tudatában sem vagy ennek. És vajon tudod, mit hoz ez létre? Frusztrációt és néha haragot. Néha még hátat is fordítasz a Szellemnek és ilyeneket mondasz: „Ez nem működik. Gondolom, tovább kell lépnem.” Vagy: „Ez nem működik. Nem szeret annyira, ahogy én gondoltam.” Ez egy Ember lineáris elfogultsága és ez nem az igazságot jelenti.

Utasításra várva

Hadd hozzak fel egy másik példát. Itt egy terem, teli megvilágosodókkal előttem és közülük sokan már nagyon régóta megvilágosodók. De olyan sokan vagytok, akik még mindig arra várnak, hogy megtudják, mit kéne tenniük. Te vagy az egyik ezek közül? Hmm? Tudod, hogy igazam van. A közepébe találtam? Te nem egy feladattal vagy elfoglalva, mint ahogy azt előző fejezetben tárgyaltuk, inkább arra vársz és vársz, hogy megtudd ki vagy és miért vagy itt. Ez egészen más, mert ennek semmi köze ahhoz a valamihez, amit egy vízióban láttál, de mit érzel Akasha szinten. Miért vagy itt? Mikor fogod megtudni?
Ott van benned a tudatosságnak az a szikrája és tudomásod van az isteni mivoltodról. Tudod, mi van a DNS-edben és mindezt elkezdted felfedezni és érzed, hogy valami több is van ott. Nem tudod mi az, de „egy napon majd meg lesz,” mondod. „Egy napon majd tudni fogom, miért vagyok itt,” mondod. Egy rozsdás, lineáris sínpáron haladsz már régóta, amióta hallottad és amióta érzed ezeket a dolgokat. Mindig ugyanazokat a dolgokat hallod a liearitásban. „Még nem vagy ott,” hallod. „Az idő nem neked dolgozik,” mondja. Néha meg ilyeneket: „Ott suhant el és te nem láttad!” Akkor kezdesz aggódni és szomorú leszel.
Az igazat akarom veletek tudatni és arra kérlek benneteket, nyissátok meg a szíveteket, mert én ott ülök azok előtt, akiknek szüksége van rá, hogy pontosan hallják ezeket a dolgokat, megbízhatóan az érzelmeikkel. Nem kérem, hogy emeljétek a magasba a kezeiteket, de láthatatlan metafizikai módon arra kérlek, hogy kapcsolj be egy fényt ebben a pillanatban a fejed fölött, ha rólad van szó. Olvasó, ez rád is vonatkozik. Most azonnal. Én látom ezeket a fényeket, pont most és már adom is számotokra az összefoglalót. Meg fogjátok kapni azt a tervet, hogy miért vagytok itt. El fogom mondani, miért érzitek úgy magatokat, ahogy érzitek és kapni fogtok egy utasítás készletet, ami alkalmassá tesz benneteket arra, hogy itt maradjatok annak a tudatában, hogy kik vagytok és miért jöttetek. Lesz akinek ez majd nem tetszik, de lesznek olyanok akiknek talán tetszik. Ez a lineáris elfogultságtól függ. Remélem, hogy a fény amit bekapcsoltál a fejed fölött szinkronban van azzal a fénnyel, ami ebben a pillanatban a társamról sugárzik, mert ez az igazság.
Idehallgass kedves megvilágosodó, egész életedben azt vártad, hogy mi fog történni. Arra vártál, hogy megtudd merre kell menned és mit kell tenned. Mondok neked valamit: Áldott az Emberi Lény aki tudatos, mert maga a tudatosságra eszmélés az, amit a bolygóért teszel. Ez az aktuális feladat. Maradj tudatos. Hadd áradjon a fény. Sétálj az emberek közt, úgy a magánéletedben, mint a munkádban. Tartsd meg a tudatosságot. Ez a döntő dolog, mert a tudatosság változtatja a rácsot.
Nem az amit majd tenni fogsz, nem az amiről minden nap gondolkodsz. A kvantum állapotban nincs óra. Meg tudod őrizni ezt az energiát a halálod napjáig? Ha igen, mindenki aki most ezt a fényt hordozza, tudni fogja, hogy ez az amiért itt van. Ne keresgélj valami mást, mert egy kvantum szinten most éppen azt csinálod, amiért lejöttél. Mindegyikőtök aki tudatos, azt teszi! Erről van szó. Azért vagy itt, hogy tudatos legyél! Ha tudatában vagy a belső istenségnek, akkor eleget teszel a feladatnak tökéletesen. Tökéletesen! Amikor itt befejezzük ezt az üzenetet és távozol, legyél megelégedve azzal, amit a bolygóért teszel. Maradj éber. Ne add fel! Válj kvantummá (elégedett a mostban.)
Ha mindent időrendbe rakunk, a spirituális munkádat is beleértve, kudarcot vallasz, mert azok a dolgok amelyek az időben vannak, nem azok a dolgok amelyeket a szívedtől kapsz. A szív (a szenvedély) az kvantum.
Tanulj meg jövő nélkül élni. Az megtöri a lineáris berögződést, ami azt mondja, hogy a megvalósítás a siker mércéje. Egy lineáris idő-tudatosságban, igen, de egy kvantum tudatosságban ez inkább a békességednek a mércéje és a csak „létezés” örömének. Magadra ismersz?

Az Akasha aktiválásának ajándéka

Két évvel ezelőtt kinyitottuk a kaput a kvantum sejt-változás előtt és kezdtünk olyan információkat közölni veletek, ami egyszerűen hihetetlen. A DNS-edben ott az Akasha krónika. Minden életed, amit ezen a bolygón éltél benne van. A Felsőbb-Énnek minden életedben ugyanaz a lélek-energiája volt. Tehát van egy barátod, aki részt vett minden egyes életedben! Mindeddig ezek az elmúlt életek információi fel voltak halmozva, mint a jégtakaró (a lineáris, cső formájú minta, ami rétegekben tartalmazza a történelmet, amit a tudósok vizsgálnak a sarkokon.) Csak annyit kell tenned, hogy megvizsgálod a rétegeket és meglátod ki voltál, talán, hogy milyenek voltak az energiák és hogy mi történt. Mindnyájan elismeritek, érinthetetlen volt és a múltban csak egy öreg újságpapírra hasonlított.
Ez nem kvantum gondolat. A kvantum elme úgy néz erre, hogy minden most történik. Tehát amit mi újra és újra elmondtunk, hogy ami most történik, az most elérhető a számodra is. Szeretnél-e belépni ebbe a lineárisan érinthetetlennek tűnő történelembe és magadhoz venni a segítséget, hogy miért is jöttél ide? Három olyan emberhez beszélek, akik itt vannak a teremben: Hagyjátok abba a próbálkozást, hogy meggyógyítsátok magatokat! Mert a biológiai valótok, ebben az életben nem fog reagálni. Nem fog meggyógyulni. De az, az előző, ha előhozzátok, az tiszta volt! Menjetek, szerezzétek meg! Vegyétek el azt és tegyétek az első helyre (a lineáris gondolkodásotok miatt). Mit szóltok ehhez? Ezt tenné egy kvantum-gondolkodó személy.
Nos, ha ezt meg tudod tenni, tulajdonképpen mit tettél? Vajon meggyógyítottad magad, vagy kiaknáztad az Akashát? Vajon látod, miért van az, hogy a betegség soha nem fog visszatérni? Mert kvantum-szinten, soha nem is volt ott! Ha elő tudod húzni az elmúlt életed energiáját, olyan DNS-t találsz ami tiszta és soha nem létezett a probléma, ami most igen. Hogy van ez? Hadd kérdezzem meg, vajon szeretsz bárkit is a bolygón? Ha a válasz igen, akkor megkérdezlek: hogyan? Tudod, bizonyos dolgokat egy nem-lineáris szinten kell megtenni, különválasztva azoktól a listáktól, amelyeket az Emberek előszeretettel összeállítanak. A listák kitűnőek az alapok megtanulásához, de nem alkalmazhatóak arra az emelkedett, kvantum energiára, amelyet te megtanultál befogadni és azzá válni.
Tisztában vagy vele, hogy mit mondok? Mi az amit szeretnél, hogy meg tudj tenni? Hol vannak benned az akadályok? Mik azok a dolgok, amelyekről azt gondolod, hogy te vagy, amit nem lehet megváltoztatni? Az Akashában szintén te vagy, többszörösen. Miért nem sétálsz oda és miért nem cseréled ki azt ami most vagy, azzal ami előzőleg voltál? Ez az Akasha kiaknázása. Ez egy kvantum Emberi Lény és ez még azon is túlmegy, amit arról hallottál, hogy mire valók az elmúlt életek energiái. Azt hallottad, hogy a karmikus változtatásokra szolgál. Ez a régi elv, hogy az elmúlt életek tapasztalatai úgy épülnek be a DNS-edbe, hogy az zavarjon téged, úgy, hogy homokszem legyen a te kagylódban, hogy be kell fejezned valamit, hogy rendben legyél vele. Ez egy nagyon régi információ, te pedig most már ezt túlhaladtad.
Mi van akkor, ha az Akasha teljes értelme éppen az ellenkezője? Mi van, ha az egy aranybánya, rajta a te neveddel? Te élted mindazokat az életeket. Gondolkozz el ezen. Sámán, ez élettapasztalat, ez bölcsesség! Most menj és aknázd ki! Hát ezt teszi a kvantum Emberi Lény. Mesterlétet hoz létre. Gondolkozz el ezen.

Újra a belső gyermekről

Most itt van egy dolog, amit egy ilyen szinten lévő ember valóban élvezni fog (Jan Toberről beszél), mert most elmondom nektek a belső gyermek titkát. Ez egy kvantum dolog, mindig is az volt! Miért olyan fontos a belső gyermek? Hallottátok ezt már évekkel ezelőtt, mégis sokan menekülnek tőle. „Nem akarok kölyök lenni,” mondod. „Már felnőttem és nincs szükségem, hogy kapcsolatba kerüljek ezzel. El szeretném kerülni ezt a dolgot.” Talán ez egészen más, mint ahogy azt te gondolod?
Hadd mondom el, mi olyan kvantum ebben a dologban. Idehallgassatok és nyissátok meg a szíveteket egy pillanatra. Ez a dolog az időről szól, ugye? Egyikőtök sem gyerek többé, de mindnyájan voltatok azok. Akkor miért nem teszel meg valamit velem együtt: Felejtsd el az órát és tegyél úgy, hogy minden amivel rendelkeztél ezen a bolygón, ebben az életben, most ott van előtted. Mintha ott állnának rekeszekben, amelyekből el tudod venni, mind ott vannak. Nem a múltban vannak, inkább egy kvantum állapotban, készen arra, hogy lásd őket, mintha az most történne.
Gondolkozz: Azt akarom, hogy menj és nézd meg azokat a rekeszeket, amikor nyolc éves voltál, amikor hét, majd hat, aztán amikor öt voltál. Nézd csak! Semmit se aggódtál. Hányan vagytok, akik nyolc éves korukban azért aggódtak, hogyan fogják kifizetni a számlákat? Mi a helyzet az ennivalóra szánt kiadásokkal, vagy ha lett volna kocsid, annak a javításával? A válasz? Egyiketek sem! A legnagyobb gondotok az volt, hogy meddig maradhattok kinn játszani. Gondolkozz csak ezen, legtöbben ilyenek voltatok. Ez a gyermek-ész tiszta, egyszerű és távol az aggódás világától.
Most arra kérlek tartsd meg ezeket a gondolatokat egy pillanatra. Azt akarom, tegyél úgy, mintha magadhoz vennéd azt a személyt, azt a gyermeket aki te vagy. A te neved van rajta és te élted meg. Vedd el onnan a rekeszből és vedd magadra. Semmi gond. Semmi dráma. Nincs holnap, nem igazán. A gyermek nem gondol a holnapra, hacsak holnap nem Karácsony van, akkor az érzés az öröm és az izgatottság érzése. Mennyi idő telt el azóta, hogy nem érezted ezt, Emberi Lény?
Miért beszélek erről? Mert Isten szeretete hív, hogy nyerd vissza éppen ezt a tulajdonságot! Csak egyféle modell áll rendelkezésedre, ez pedig az, amikor gyermek voltál. Hozd tehát ezt vissza és ez legyen a modell arra, hogy mennyire szeretünk és annyi szeretettel és békével látunk el, amennyire szükséged van, hogy eljuss ebbe az új energiába! Ez a kvantum Emberi Lény, aki vissza tud menni és alkalmazni tudja ezeket a jellemzőket az életeiben. Te vagy az, aki meg tudja mondani kik azok, mert ott sétálnak és ragyognak! Kétség nem fér hozzá. Kvantum állapotban vannak.
Számos mesterről tudtok, különböző vallásokban, akik ezen a bolygón éltek. Azt szeretném csak elmondani nektek, hogy mi volt náluk a közös: Kvantum volt a gondolkodásuk! Vajon láttad rajtuk, amikor ránéztél az arcukra, csak úgy ragyogott? Gyere el most velem oda, hogy találkozz a kedvenc mestereddel. Vajon meg tudod tenni, csak egy pillanatra? Oda tudsz állni mellé egy pillanatra? És ha igen, milyen energiákat érzel? Békesség van körülötte, vagy nem? Vajon ők aggódtak a kölcsönök visszafizetése miatt? Vajon aggódtak a számlák miatt. Milyen drámák voltak az életükben. Lehet, hogy volt nekik bőven, de te azt soha nem láttad! Valamilyen oknál fogva ők nem ismerték ezeket a dolgokat, te pedig vonzódsz ehhez a békéhez, ugye? Csak oda akarsz állni mellé. Talán még ilyeneket is mondasz magadnak: „Ó, ha hozzá hasonló lehetnék. Nagyon szeretném.” Nos, lehetsz kedvesem és ezt úgy nevezik, hogy a belső gyermek lényegének megértése. Ez nem az ártatlanság, nem a tudatlanság, hanem teljes egészében a kvantum bölcsesség. Ez egy olyan képesség, hogy fogod azokat a dolgokat amelyek miatt a linearitásban aggódnál és olyan helyre akasztod, ahol nincsenek rád hatással. Mi történik egy tudatossággal, amelyre nincs hatással a félelem. Elmondom. Szárnyal! Vajon feltételezted ezt? A belső gyermeken való munkálkodás kvantum munka. Mindezek a dolgok, amelyeket az utóbbi hónapokban tanítottunk nektek, csak annyi, hogy kérjük az Emberi Lényt, váljon kvantummá.

A szeretet hihetetlen ereje

Ehhez a dologhoz semmi nem hasonlítható. Semmi. A harmadik alkalom ez, hogy elhozom nektek ezt az üzenetet, mert sokan az ittlevők közül még nem hallották. Nagyon figyeljetek: Vannak olyanok, még a spirituális munkások között is, akik kijelentették, hogy az érzelmesség nem jó. Azt mondják, ha az érzelmeidre támaszkodsz, nem lehetsz racionális. Ha sírsz, nem lehetsz itt. Csak az intellektuális elme az, ami rájöhet a megoldásokra, mondják ők. Hát ez a logika és ez az, ahogy reagálsz. Ezért olyan helyre akarsz jutni, ahol el tudsz dobni magadtól minden érzelmet és hogy csak az Istentől kapott logikus elméddel tudd meg a dolgokat.
Figyelj kedvesem, ez teljes mértékben lineáris gondolkodás. Nincs egyetlen Ember itt a teremben, aki intellektusával fogja majd fel a kvantum állapotot, mert ez nem az az állapot amelyben megszületett és nem az, amelyben benne él. Ehelyett ez az intellektus és a szív egyensúlya. Az érzelmek a fátyolon jöttek keresztül éspedig nem ok nélkül.
Most elmondom nektek, hol van a valódi hatalom, mi az értelme a könyörületnek és a szeretet hihetetlen erejének. Elmondom nektek mi a leginkább kvantum energia a bolygón és remélem, majd megértitek. Harmadik alkalommal teszem ezt és azt akarom, hogy nagyon figyelmesen hallgassátok.
Van egy erő, túl minden más erőn és ez az erő éppen az érzelmi állapotból ered. Meglepődtetek? Egy képet fogok festeni nektek megint, ahogy már ezelőtt is tettem. Ó, vannak anyák is a teremben. Nem kevesen. Kedves anyuka, menjünk vissza együtt abba az időbe, amit együtt éltünk meg, akarod? Menjünk vissza oda, amikor karodban tartottad az elsőszülötted, de csak egy perce még. Menjünk vissza oda, amikor az elsőszülötted fölsírt és az élete elkezdődött. Ez része a DNS-ednek, a családfád része, az Akasha Krónikád része, egy mag-esemény, ha úgy akarod. Most pedig hadd kérdezek valamit: Vajon hallottad az angyalokat énekelni? Ott álltak az ágyad körül, tudtad? Mit éreztél, amikor a gyermeked legelőször a szemedbe nézett? Mit éreztél, amikor elkaptad a tekintetét és az élete elkezdődött? Vajon hallottad az angyalokat énekelni? Szinte elolvadtál? Ugye, hogy ez akkor kiterjedt az egész Világegyetembe? Vajon észrevetted, hogy a szobában lévő ápolók szintén könnyeztek? Mi okozza ezt?
Talán azt gondolod, hogy ez a bizonyos erő a te elmédből és a szívedből ered? Nos, bizony nem! Valami messze több az, mint amit egy Emberi Lénynek lehetősége van előállítani. Ez a bámulatos energia, azért áramlott be abba a szobába, mert ott szent örömben volt részetek. Egy pillanatra kinyitottál egy interdimenzionális kaput az időben, ahol az élet kezdődött és ettől mindenki zokogott örömében. A gyermek rád nézett és te ránéztél. A dolgok már soha többé nem lesznek ugyanolyanok. Vajon emlékszel, anyuka? Vajon emlékszel arra a napra? Vajon emlékszel a pillanatra? Ez egy olyan energia, ami messze több attól, mint amit a te szíved egyedül tenni tud. Segítséget kaptál és minden, amit éreztél még fel lett erősítve a benned lévő Isten-energia által.
A ragasztóról beszélek, ami összetartja a tudatosságot, ami emocionális. Isten szeretetéről beszélek. Ez volt az üzenet az első naptól fogva, amióta üzeneteket hozok nektek. Társamnak négy év kellett, hogy olyan mértékben megnyissa a szívét ennek az erőnek, hogy zokoghasson bárki jelenlétében. Messze több ez attól, mint amit ő magától előállíthat. Ez a terem megtelt egy olyan kísérettel, amelynek az ereje majd messzemenően több energiát fog létrehozni, mint azt bármelyik Ember szíve egyedül megtehetné! Ez egy kvantum energia, időtlen, nem egy jövőbeli esemény, töltve egy olyan érzéssel, hogy minden szerető dolog, ami valaha is létezett, oda áramlik beléd. Ez a természet, a te saját élet-energiád és a korok bölcsessége! Anyuka, vajon emlékszel?
Az Emberek néha szerelmesek. Oda vannak egymásért. Sokan vannak köztetek olyanok, akivel ez megtörtént, ugye? Sokan emlékeztek a sóhajtozásokra, ahogy egymás szemébe bámultok. A pszichológusok azt mondják, ez felér egy átmeneti őrülettel. (nevetés) Ugye emlékszel, vagy nem? Lehet, hogy van köztetek olyan, akit épp most kapott el. Mesélj nekem erről, kedves Emberi Lény. Vajon te hozod ezt létre egyedül? Vagy úgy gondolod, az a másik személy, vagy mégis úgy véled, hogy ott valami más történik? Úgy gondolod, hogy olyan valaminek volnál a része, ahol csak egyedül vagy? A szerelmesek majd elmondják, hogy angyalok vannak jelen a szobában, amikor ez a két ember találkozik, szikrázik a levegő és messze több ez, mint amit ők ketten létrehozhatnak önmaguktól. Vannak, akik még az éneklést is hallják! Vagy ez csak a szerelmesek képzelődése? Nem, mert az valódi, az Emberi élmény része, ahol összetalálkozik két ember, valami módon egy olyan energiát fejlesztenek, ami messzemenően több, mint a részek összege. Ez pedig azért van, mert Isten ott van!
Az angyalok mosolyognak. Hát, így működik ez. Ez a kvantum állapot. A nyers erő van itt jelen. „Miért meséled ezeket nekünk, Kryon?” Elmondom az okát: Azért mesélem, mert vannak köztetek olyanok, akik készek szerelembe esni egy mag-tudatosság elsőszülöttjével és ez a döntési pont. Szerelmes lenni saját magába, Istenbe legbelül, a természetbe, vagy az egész teremtési folyamatba. És ez egy olyan energiát hoz létre ezen a bolygón, mint egy gyermek születése. Azért több mint a részek összege, mert már eléggé kvantum vagytok ahhoz, hogy ezt megtegyétek. Vajon ez zavaró számotokra, vagy természetes? A tanulási folyamat része az, hogy zavarba ejtő lehet.
Tisztában vagytok vele, hogy nem kell csatlakozni sehová? Nem bizony. Fogadd el a többieket körülötted, akik szeretik a földet. Vajon tisztában vagytok vele, hogy mindenki olyan mértékben vesz részt ebben, amennyi neki jólesik? A szíved megnyitása olyan energiát hoz létre, ami messze túlhaladja azt, amire te valaha is képes lennél egyedül, mégis úgy tűnik, mintha ez egy egyéni döntés lenne. Ez most egy meghívó kvantum-állapotba. De nevezheted, ahogy csak akarod. Ha akarod hívd Istennek, ha akarod hívd Szellemnek, de hívhatod a saját istenségednek is. Nem érdekes. De érezni fogod. Sokan közületek már érezték is és még azt sem tudták, hogy mi volt az. A szeretet ilyen. Tiszta. Nincs hozzá miheztartás. Nem felfuvalkodott. Nincs feltételekhez kötve. Ez Isten bennetek. Ez az üzenet.
Ez tehát az előttetek álló munka. Keljetek fel a székeitekről és távozzatok másképp mint ahogy idejöttetek, egy kicsivel több betekintést nyerve abba, hogyan dolgozik veletek a Szellem. Talán egy kicsit otthonosabban mozogtok majd azzal kapcsolatban, hogy kik vagytok és merre tartotok. Talán ma este még megkönnyebbülés is történt azok számára, akik úgy érezték, hogy kudarcot vallottak, vagy nem végezték el a munkát amiért idejöttek. Elárulom nektek, elvégeztétek! Bizony elvégeztétek.
Vajon szereted Istent? Akkor elvégezted. Vajon szereted magad? Akkor elvégezted. Vajon békés vagy? El tudod törölni a drámát azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyeken nem tudsz változtatni? Ha egy vagy ezek közül, akkor elvégezted. Ez az amiért jöttél. És így van ez, hogy ilyenkor elmondjuk, mindannyitokat ismerjük név szerint. Hogy mit fogtok tenni ezzel az információval? Ez egyszerűen információ, vagy ez az igazság? Döntsétek el ti.
És ez így van.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése