2017. április 11., kedd

A legnagyobb még hátra van ?
A legnagyobb még hátra van ?

A föld népességét 500 millióra redukálnák.


A legnagyobb holokauszt, ami a Földön létezett - és a

"Hálaadás" valódi hátterePosted by Conway Danette at 8:55 AM Saturday, November 30, 2013 Labels: IndiánokTörténelem,USA

Az RT News - American Holocaust címmel készített műsort a világtörténelem legnagyobb szervezett és szisztematikus népirtásáról. 
A Truthseeker (igazságkereső) című műsora feltárja, hogy a Hálaadás története minden szempontból hamis és egy olyan pozitív mítoszt épít fel a világ legnagyobb genocídiuma, népirtása fölé, ami kőkemény történelem-hamisítás. 
Célja, hogy elfedje a valódi bűnösöket. Mindemellett a valóság ránk nézve elég szégyenletes, ezért nem is tanítják ma sem az iskolákban. Elég nyilvánvalóvá válna, hogy a szabadkőműves "alapító atyák" mindennek irányítói és kivitelezői voltak. Megrendelők pedig ugyanúgy a befolyásos európai vérvonalak irányítói, mint később egy másik sötét időszak idején....


A legnagyobb holokauszt - The Truthseeker

Ukrán háborút tervező emberjogi szervezetek - The Truthseeker

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikö
"LIES my teacher told me" (Hazugságok, amiket tanítottak nekem az iskolában) című bestseller részletesen ír erről az időszakról.
Az az elképzelés, hogy az európaiak vitték a civilizációt Amerikába, egyszerűen hamis és hazugság ! Pont fordítottja az eseményeknek : A civilizált Amerikát barbár európaiak lepték el. Az indiánok gyönyörű, tiszta városokban éltek, mezőgazdaságuk és kereskedelmük virágzott. Nagy hangsúlyt fektettek a személyes higiéniára és kultúrára. A mosdatlan, barbár telepeseket csak az arany érdekelte. A világ legnagyobb népirtása következett, és a maradék bennszülöttek jogait Amerika ma sem védi. 
"A Földön található legcsodálatosabb város. Ötször akkora, mint London vagy Róma. Hatalmas tornyok és épületek emelkednek ki a vízből. 60.000 ragyogó ház, milyen tágasak és milyen jól meg lettek tervezve, gyönyörű kőfalakból és cédrusfákból és más illatos fákból épültek. A város számtalan utcája és sugárútja olyan tiszta és rendben tartott a nagyszámú lakosság ellenére. Csatornák bonyolult hálózata metszi keresztül-kasul a várost, mint egy óriási Velence. Csodálatos lebegő kertjeihez hasonló pedig sehol másutt a világon nem látható."

"Miközben az európaiak szennyezett városi folyókból ittak vizet, hatalmas csatornák szállították Amerika vizét friss forrásokból. A leglenyűgözőbb látványt azok a kereskedelmi területek nyújtották, ahol épületfát, cserepeket és egyéb építőanyagokat adtak és vettek, csakúgy, mint a zöldséges-gyümölcsös utcák, ahol mindenféle zöldséget, gyümölcsöt, mézet, mogyorókrémet és csokoládét lehetett venni.
A színes ruházatot viselő lakosság személyi tisztasága és higiéniája, a szappanok, illatosító szerek és leheletfrissítők pazar használata megdöbbentő volt."

A legtöbb európai sohasem fürdött és mindig magán hordta a ruháját. Feenie Ziner geográfus szerint a zarándokoknak borzalmas szaguk volt. Az indiánok hasztalanul próbálták meg őket a fürdésre megtanítani. A telepeseknek rothadó fogaik miatt bűzös volt a leheletük is. A halál és éhezés közöttük olyan megszokott volt, hogy a holttesteket egyszerűen csak nyitott gödrökbe, ún. "szegény lyukakba" dobálták. Sokan lettek alkoholisták és öngyilkosok a bevándorló telepesek közül. 


Az első telepesek legendáját lényegében szándékosan változtatták meg - jegyzi meg James Loewen író, mivel az igazság olyan szégyenletes volt. Valójában több száz mérfölddel délebbre telepedtek le és Amerikában maradtak, mert a küldetés sikertelen volt.
A valód cél az volt, Robert Beverly történész szerint, hogy aranyat találjanak és visszavigyék Európába. Hamarosan éhezni kezdtek és indián tetemeket kezdtek el megenni.
"Napokat töltöttek azzal, hogy ötletszerűen gödröket ástak a Földbe, boldogtalanul keresték az aranyat, ahelyett, hogy növényeket ültettek volna. Elfogtak néhány indiánt és arra kényszerítették őket, hogy tanítsák meg a gyarmatosítókat gazdálkodni." 

A bennszülöttekkel való lakomázás nem egészen úgy történt, ahogy a Hálaadást a TV-ben és a tankönyvekben bemutatják. 
"A gyarmatosítók pohárköszöntőt mondtak az indiánoknak az örök barátságra, mire a törzsfőnök, a családja és kétszáz követője holtan esett össze a méregtől, amit az italukba tettek."
Az általánosan elterjedt tankönyvekben a "szűzföld" a legelterjedtebb elnevezés az amerikai kontinensre. Valójában - jegyzi meg Francis Jennings történész "ez egy megözvegyült föld"

"A második világháborúban végzett náci etnikai tisztogatás is épp elég borzalmas volt, mondja David Stannard történész - mégis teljes mértékben eltörpül a világtörténelem legnagyobb tömeges népirtása mellett.  Százmillió indián halála az amerikai holokausztban. Egyesek itt is betegségektől haltak meg, amiket az európaiak hurcoltak be, de nagyon nagy számban haltak meg szándékos politikai eredményként,melynek célja a faj kiirtása volt és ezt a tényt az általánosan használt történelemkönyvek mind a mai napig továbbra is eltitkolják."

<<< Indián nemzetek térképe Észak - Amerikában

Az első kormány teljes költségvetésének 80%-át az indián települések támadására költötte, hogy elvegyék fejlett farmjaikat. "A telepesek valószínűleg sohasem maradtak volna életben maguktól" - írja Jennings.  
Amerika teljes lakosságának 80%-át pusztították el akkor.  
Az amerikai holokausztról szóló lejegyzések szerint a gyarmatosítók vezetői városról városra jártak és szándékosan ölték meg az összes férfit, nőt és gyermeket. 

A parancsok legfentebbről jöttek: George Washington utasítására legalább 28-30 szeneka várost, a mohawk, onondaga és kajuga nép összes várostát a földdel tették egyenlővé. George Washington azt írta, hogy az "indián országot el kell pusztítani".

Thomas Jefferson az indiánok teljes kiirtását tűzte ki célul. A Nobel-békedíjas Theodore Roosevelt "kedvezőnek" nevezte a bennszülött faj kiirtását. 
Stannard azt írja, hogy a népirtás hivatalos állami politika volt.

Kalifornia kormányzója, Peter Burnett 1851-es törvényhozáshoz szóló üzenetében: 
"Az irtást addig kell folytatni, míg az indiánok ki nem halnak."
Egy másik kormányzó nyilvános hirdetményt adott ki az összes indián "üldözésére, meggyilkolására és megsemmisítésére". 
Tanúk számolnak be arról, hogy a vérfürdő gyakorlatilag kiirtotta a bennszülött fajt. "A fehérek úgy lőtték le őket, mint a farkasokat, férfiakat, nőket és gyermekeket, ahogy érték őket. Ez a bennszülöttek elleni irtó hadjárat a faj végső kipusztítását tűzte ki célul."
 
A beszámolók szerint az mentette meg őket a végső pusztulástól, hogy rabszolgaként kezdték el több helyen használni az indiánokat. Az irtási politika a fehérek érdekeit kezdte sérteni. Az indián munkaerő nélkülözhetetlen. 

<<< Már 3 éves kortól magas áruk volt az indián lányoknak - mondta Marysville Appeal, mert "kettős szerepet kaptak : munkát végeztek és testi vágyakat élhettek ki rajtuk".

Az interjúban megszólal Phil Lane az Ihanktonwan első nemzet örökös törzsfőnöke.
- Mit töröltek ki a történelemből ? 
- Voltak olyan gyakorlatok, amelyekről az ember néha nem szeretne beszélni. Nemcsak arról, hogy elpusztították az emberek nagy részét, hanem arról, ahogyan ezt tették. Ez a történelem során a legnagyobb emberi veszteség. 

A túlélő indiánok ellen még mindig folyamatban van a kulturális népirtás - számol be a Truthout.
A 20. század kezdetétől a gyermekeket ún. "indián bentlakásos iskolákba" kényszerítették, hogy "kiirtsák belőlük az indiánt" - az egyik alapító atya Richard Pratt szerint. 
"Öld meg az indiánt! Mentsd meg az embert ! " (Richard Pratt) 
Az indiánok kötelesek nevüket nyugati névre, pl. Tomra változtatni, fehér emberre jellemző ruhát hordani és fehér emberre jellemző hajviseletet vágni. Az indiánokat arra kényszerítik, hogy felvegyék a kereszténységet és a nyugati kultúra egyéb velejáróit. 

Az interjúban megszólal Lenore Stiffarm, az Atsina törzs tagja:
"A szövetségi rendőrök célja az volt, hogy kiverje az indiánt az emberből. Kiverték apámból a nyelvet, miközben felnőtt, egész életében gyakorlatilag meg volt törve a keze. Ő még beszélt az anyanyelvünkön, de sohasem akarta, hogy én megtanuljam. Én a katolicizmusból próbálok felgyógyulni, mert a katolikus egyházban szexuálisan bántalmaztak." 

Daniel Sheehan azt mondja, hogy a népirtás tovább folytatódik, ezért elindította a dakota gyermekmentési projektet, hogy leállítsa az indián gyermekek kényszerű elvitelét. 
- Daniel, mi történik a gyerekekkel ?
- "Azt tapasztaltuk, hogy nemcsak általános volt a gyermekek elvitele; ez történt minden egyes rezervátumban és gyakorlatilag minden nagyobb városban. A népirtás elleni nemzetközi rendelkezésnek van egy olyan rendelkezése, amely határozottan népirtásként azonosítja azt, ami folyik. Amikor egy adott államban egy fajilag domináns kultúra részét támadják, bennszülött gyermekeket ragadnak el törzsüktől és a fehér kultúrába erőszakolják őket."

"A legfelsőbb bíróság még ma is másodrangúnak tartja a bennszülötteket" - írja Robert Williams, az ismert jogtudós.
- Az élete során minden harmadik indián nőt megerőszakolnak. Az esetek 86%-ban nem indián követte a nemi erőszakot. Ennek közvetlenül az az oka, hogy a törzsek nem tudnak bírósághoz fordulni az ilyen bűncselekmények miatt. Ha megnézzük a civilizáltabb népeknek a bánásmódját, az indiánok bánásmódjának történelmét, valójában el kell gondolkodnunk, hogy KIK A BARBÁROK és KIK A CIVILIZÁLTABBAK !

<<< Fontos megemlíteni azt a tényt is, hogy az indiánok húskészletét majdnem mind lemészárolták, hogy az őslakosok ne jussanak fehérjében gazdag élelmiszerhez, a bölények húsához. Tudott dolog az, hogy az indián nép a természettől, csak azt vette el, ami fontos volt számára a fennmaradáshoz.

Egy nagyon híres tanulmány megállapította, hogy a törzsekkel megkötött minden egyes szerződést lényegében valamikor megszegték. A Legfelsőbb Bíróság szerint nem voltak vagyoni jogaik, és ezért nem is voltak igazságos kártérítésre jogosultak. 
És ez a vélemény borzalmas módon mondja ki, hogy a bíróság elismeri, amit mindenki tud: hogy az amerikai bennszülött törzseket leigázták és a szerződések értelmetlenek. Tehát a sztereotípiák fennmaradtak és ez még mindig érvényes törvény az Egyesült Államokban. 
Az indiánok körében a legnagyobb az öngyilkossági arány és a rákbetegségek előfordulása a nyugati félgömbön. A 44 éves átlagéletkor alacsonyabb, mint Afganisztánban és megközelítőleg annyi, mint a gyarmatosítók idején volt Európában. 
A zarándokok partraszállásának 350. évfordulójára meghívták Frank James bennszülöttet, hogy felszólaljon. Amikor azonban meglátták a beszédét, ami egy telepesnek a valóságban írt beszámolójából származott, nem hagyták, hogy felolvassa.

"A zarándokok éppen csak felfedezték a partot négy nappal korábban és már ki is rabolták őseim sírjait, ellopták a kukoricát, búzát és babot. Az indiánok tudatában voltak ennek, mégis üdvözölték és oltalmazták a telepeseket. Aligha tudtak róla, hogy a telepesek puskái fogják őket megölni. Ami megtörtént, azon már nem lehet változtatni, de most egy szebb Amerikáért dolgozunk, egy "indiánosabb" Amerikáért, ahol az emberek és a természet fontossá lesznek."

Frank segített nemzeti gyásznapot indítani minden Hálaadás napján, ami tiltakozás a Plymouth kikötőben és a Mayflower makettjénél. A nyugati parton ezrek gyűlnek össze a Hálaadás-elleni napon, hogy arra kérjék az USA-t tartsa tiszteletben az indián jogokat ígérő szerződéseket és a nemzetközi jogot. Megerősítették a Fort Laramie szerződés érvényességét, mely jogokat ad indiánoknak a területre. Az ENSZ - az ellene szavazó négy ország: USA, Ausztrália, Kanada, Új-Zéland  - ellenére határozatot hozott, mely kimondja a bennszülött törzsek önrendelkezési jogát. És felszólítja az államokat, hogy adják vissza az indián törzseknek az ellopott földeket. 

A Mexikói Mozgalom egyetlen nemzetbe szeretné tömöríteni az amerikai bennszülötteket, ahogy ők mondják, az európaiak által létrehozott mesterséges határok nélkül. 

- "A demográfia mellettünk áll és 50 év múlva mi leszünk többségben, ezért azt mondom az európaiaknak, húzzák félre a széküket, ahogyan mi is tettük. Rettegtünk, attól a sok borzalomtól, amit elkövettek ellenünk. Népünk 95%-át kiirtották, földjeinket ellopták, saját földünkön nyomorba döntöttek bennünket. "
Az USA-ban máris több városban többségben vannak a bennszülöttek. Nyolc éven belül további nyolc államban lesznek kisebbségben a fehérek. 30 éven belül ez lesz az összes államban. 
Vajon a fehérek és a szabadkőműves alapító atyák mai rokonai / örökösei milyen lépéseket terveznek ezt a tendenciát és az előzményeket látva ? Lehet jobb nem megtalálni a választ..... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

<<< Ülő Bika a legnagyobb indián volt a hatalmas tömegmészárlások idején. 
Ő a népét akarta óvni. Ülő Bika beszéde (Tatanka Jotanka)Ébresztőfilm (Wake Up Call)


Fordulat: a világ elismerte Irán jogát az urándúsításra

és az USA feloldotta Irán pénzügyi forrásait !Posted by Conway Danette at 10:50 AM Sunday, November 24, 2013 Labels: IranIsraelUSA0 commentsA világ elismerte Irán jogát az urándúsításra - Irán és a Hatok megegyeztek a nukleáris problémát illetően 
- Izrael természetesen tajtékzik ...de ezt már megszoktuk. Illegálisan tartott nukleáris töltetei kizárólag az appartheid-rendszert fenntartó terrorállamnak lehetnek ....

A feszült, öt napos genfi konferenciát követően, amely még szombaton éjjel, egészen vasárnap reggelig tartott, a Hatoknak és Iránnak sikerült történelmi megállapodást elérni az iráni atomprogramot illetően.

Mielőtt bármit is olvasunk a témában, azért jobb, ha tisztában vagyunk a ténnyel, miszerint egy színjáték része mindaz, amit Iránnal szemben és a nukleáris program tekintetében látunk. Az egész közel-keleti térség komoly érdekszféra ütközési zónája kelet és nyugat között, viszont a jövőbeni események, irányvonalak háttéralkuk keretében és nem nyílt tárgyalásokon dőlnek el !

Izrael természetesen szintén komoly sakkfigura a játékban és a megértéshez célszerű figyelembe venni, hogy olyan döntés nem fog születni, mely az USA-t és Izraelt is irányító nemzetközi háttérhatalom szándékaival vagy hosszútávú céljaival ellentétben állna. Ezt a hírek elolvasása előtt mindenképp el kellett mondanom... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Ha már nukleáris program, ezt a dokumentumfilmet mindenkinek figyelmébe ajánlom a teljes kép érdekében, ha még valaki nem látta volna ! 
Israel's Secret Weapon - Izrael titkos fegyvere


Izrael titkos fegyvere BBC Israels Secret WeaponA világ elismerte Irán jogát az urándúsításra
Irán újrakezdheti az urándúsítást a genfi konferencián elért megállapodás értelmében – jelentette be az iráni külügyminiszter, Mohamed Dzsavad Zarif.

John Kerry amerikai külügyminiszter úgy nyilatkozott, hogy a megállapodás nem feltételezi az Irán általi urándúsítást, erre csak a nemzetközi közösséggel való „közös megegyezés után” lesz lehetőség.
Az iráni média mindeközben arról számolt be, hogy a tárgyalás eredményeképpen „elismerték Irán jogát az urándúsításra”.

A jelentős korlátozások segítenek az iráni atomfegyver létrehozásának megakadályozásában, hiszen megfosztják Iránt az atombomba létrehozásának lehetséges módjaitól” – mondta Barack Obama.
Amennyiben a várakozások beigazolódnak, a megállapodás egy sok éves konfliktus enyhülését és Irán békés nemzetközi közösségbe való visszatérését eredményezheti.

Közben kiderült, hogy az USA titkos tárgyalásokat folytatott Iránnal a háttérben: 

Az USA bevallotta a titkos tárgyalásokat Iránnal

Az USA és Irán titokban kétoldalú tárgyalásokat folytatott, amik hozzájárultak az iráni nukleáris kérdésben való megegyezéshez.

Ezt közölte a Reuters ügynökség az amerikai kormány egy magas rangú képviselőjére hivatkozva.
A forrás szerint a tárgyalások párhuzamosan zajlottak a „hatok” konzultációjával. A kétoldalú találkozók folyamán olyan ötleteket dolgoztak ki, amiket utána felajánlottak az általános tárgyalásokon.
A kétoldalú konzultációt lefolytatták szeptemberben, októberben és novemberben.Az USA feloldotta Irán 8 milliárd dolláros pénzügyi forrásait

Az amerikai kormány vasárnap feloldotta az iráni aktívákat 8 milliárd dollár értékben a genfi konferencia eredményeképpen – jelentette az IRNA iráni hírügynökség az Iráni Kereskedelmi és Iparkamara volt elnökére, Alinaki Hamusira hivatkozva.

A nukleáris probléma kérdésének megoldása „fokozatosan javítja Irán kereskedelmi kapcsolatait az európai országokkal, még az USA-val is” – mondta Hamusi.Steinitz: A genfi megegyezés közelebb viszi Iránt az atombomba megszerzéséhez

Izrael elítélte a megegyezést az iráni atombombát illetően, amit a Genfben lefojtatott tárgyalások során értek el.
Izrael nem csatlakozhat a világi örömhöz, ami megtévesztésen és önámításon nyugszik”, - áll Yuval Steinitz, a hírszerzési miniszter bejelentésében.


Ez egy rossz megegyezés, mert akadályozza az elfogadható megoldás keresését a jövőben. Az Észak-Koreával kötött sikertelen megállapodáshoz hasonlóan, a jelenlegi megállapodások ténylegesen közelebb vihetik Iránt az atombomba megszerzéséhez”, - mondta Steinitz.Putyin helyre tudja-e rakni Netanjahut ?

Vlagyimir Putyin szeretné meggyőzni Benjamin Netanjahut az ENSZ közvetítői „hatosa” (Oroszország, az Egyesült Államok, Kína, Nagy-Britannia, Franciaország és Németország) és Teherán közötti újabb, köztes egyezmény elfogadásáról. 

Az előkészített dokumentumbanszó van a szankciók részleges törléséről, cserébe az iráni nukleáris program felgöngyölítéséért és a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) részéről a teljes ellenőrzés biztosításáért. 

Az izraeli kormányfő meglehet, kísérletet tesz arra, hogy rábeszélje az orosz elnököt: ne támogassa a „nukleáris problémáról” szóló megállapodást Iránnal.

Azt nem lehet tudni, miben reménykedhet Netanjahu. Hiszen Moszkva már választott: az iráni probléma rendezése javára. Teljesen világos, hogy nem lehet megoldani szankciókkal az iráni nukleáris problémát – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. - Oroszország régen elismerte Irán jogát a békés atomra, azzal a feltétellel, hogy a NAÜ részéről megvan az ellenőrzés. 

Az Irán elleni szankciókat fokozatosan oldanák fel, annak megfelelően, ahogyan eleget tesz a program korlátozására vonatkozó követelményeknek. Ez a cél még soha nem volt annyira közel, mint most – állapította meg Szergej Lavrov.

Vannak, és nem is kevesen, akik nemigen búsultak el a folyamat megakadása miatt. De a november 21-én kezdődő soros genfi találkozón ott lesznek a tárgyalóasztalon azok a konkrét dokumentumok, amelyek a korábbi találkozón is körvonalazódtak.
Netanjahut igyekszik meggyőzni az Egyesült Államok is. John Kerrykülügyminiszter elmondta, hogy az utóbbi időben szinte naponta beszél telefonon az izraeli kormányfővel. Egyénként 30 éve ismerik egymást. Kerry november 18-án, azt követően, hogy Washingtonban találkozott a török külügyminiszterrel, kijelentette: az Egyesült Államok soha nem tesz olyat, ami megingathatná Izrael biztonságát.
Már szenátorként is, az esetek száz százalékában szavaztam izraeli barátaink támogatására. Biztosíthatom őket és másokat: amit teszünk, semmiképpen nem jelent veszélyt Izraelre. Éppen ellenkezőleg. Meggyőződésünk, hogy (az iráni nukleáris problémára vonatkozó köztes egyezmény) csökkenti a veszélyt.

Maga Netanjahu nem egyszer jelentette ki, hogy az ajánlott egyezmény „rossz ügylet”, és ezt ő nem fogadja el. Izrael önállóan fogja biztosítani a zsidó állam biztonságát. Vagyis: nem retten vissza attól sem, hogy preventív csapásokat mérjen az iráni nukleáris létesítményekre. Számos elemzőnek az a vélemény, hogy az izraeli kormányfő blöfföl. Abban azonban mindenki egyetért, hogy Izraelt igencsak nehéz lesz rábírni a Teheránnal kapcsolatos megegyezés elfogadására.

Készült Oroszország Hangja cikkei alapján - (SBG Buddha – VilagHelyzete.com)

Új régészeti leletek felülírják a történelmet és alátámasztják a védikus írásokat? A mai civilizáció egy régebbi ismétlődése?Posted by Conway Danette at 8:06 AM Saturday, November 23, 2013 Labels: Az emberiség származásaTörténelem 0 comments

Az Oroszország Hangja és más források arról számoltak be, hogy 300 millió éves alumínium gép darabját találták meg Vlagyivosztokban. Szakértők azt mondják, a talált fogas léc gyártási folyamat és nem természeti erők műve. A történelem ciklikusan váltakozik. A felhőkarcolókkal tűzdelt megalopoliszok nem új keletűek. Sok millió évvel ezelőtt is volt (vagy lehetett) nem egy ilyen világ, mint a mai.
Zamanskaya szerint, egy Vlagyivosztoki illetőségű férfi egy hideg téli estén bukkant a fogasléc formájú fémre, ami egy széndarabból állt ki, amivel éppen az otthonát akarta fűteni. 
A felfedezése megbabonázta, és mint felelős polgár úgy döntött, hogy segítséget kér a Primorye régióban élő tudósoktól. Miután vezető szakértők megvizsgálták a fémtárgyat, a férfi megdöbbent, mikor megtudta felfedezésének feltételezett korát. A fémdarab feltehetően 300 millió éves, amire még a kutatók is csak azt tudták mondani, hogy valószínűleg nem természeti erők hozták létre, hanem azt valaki legyártotta. Az, hogy kik használhattak alumínium fogaskereket még az idők hajnalán, továbbra is megválaszolatlan kérdés.

A lelet nagyon hasonlít egy fogazott fémlécre, melyet mesterségesen hoztak létre. Olyan, mint a mikroszkópoknál használt fogasléc, illetve különböző műszaki és elektronikai eszközökben használatos alkatrész, mondja az író Natalia Ostrowski a KP UA Daily munkatársa.

Napjainkban viszonylag gyakori, hogy furcsa tárgyak kerülnek elő ásványi anyagokból. Az első ilyesfajta felfedezés még 1851-ből való, mikor Massachusetts-i bányászok találtak egy cink-ezüst, díszített vázát egy kibányászott kődarabban, melynek korát egészen a kambriumi időkre datálták, ami körülbelül 500 millió évet jelent. 
Hatvanegy évvel később amerikai tudósok Oklahomában egy vasedényt találtak, ami egy széndarabba volt ágyazódva, és ami 312 millió évesnek bizonyult. Aztán 1974-ben egy romániai homokkő bányában egy alumínium szerkezet részét találták meg, melynek eredete ismeretlen volt. Egy kalapácsra vagy egy Apolló űrhajókon használt lábtámaszra hasonlított, a darab korát a Júra korzsakra tették, melyet ember akkor nem készíthetett. Mindezek a felfedezések nemcsak, hogy tanácstalanná teszik a tudósokat, de aláássák a modern tudomány legalapvetőbb tanításait is.

A fémdarab, amit nemrég Vlagyivosztokban találtak egy újabb tény, ami zavarba ejti a tudósokat. A széndarab, amiből a tárgy előkerült a Chernogorodskiy bányából, Khakasia régióból került Primorye-be. Tudva, hogy a szénkészletek ebben a régióban körülbelül 300 millió évesek, orosz szakértők csak arra tudnak következtetni, hogy a tárgy csak a szén képződése előtt kerülhetett oda.

Egy másik kérdés, ami nagyon érdekli a tudósokat, hogy az alumínium ötvözet vajon földi eredetű-e? Meteoritok tanulmányozása alapján ismert, hogy létezik a földön kívüli eredetű alumínium-26, mely ezt követően magnézium-26-tá bomlik le. A 2%-os magnézium tartalom talán jelentheti, hogy a darab a földön kívülről érkezett. De lehet bizonyíték korábban a Földön létező ismeretlen civilizációk létezésére is. Mindenesetre további vizsgálatok szükségesek ezen feltevések megerősítésére.
Az első vizsgálatokat Oroszországban végezte az anomália kutató és biológus Valerij Brier, aki az alumíniumból vett mikroszkópikus méretű mintákat tanulmányozta. Valery Brier röntgendiffrakciós elemzésnek vetette alá a fémet. Ez azt mutatta, hogy nagy tisztaságú alumíniumról van szó, melynek mindössze 2-4% százalékos a magnézium tartalma. A Szentpétervári Magfizikai Intézet főmunkatársa Igor Okunev is megerősítette a lelet korát.

Egy Cape Nazimova közeli orosz szigeten végzett tengerfenék alatti 9 méter mélyen történt szikla minta fúrásakor egy furcsa fémötvözet került felszínre, melyet a történelem előtti korban a homokkő tartósított, korát 240 millió évesre tették. A különleges ötvözet drabjai szokatlan összetételűek voltak, és nem tett túl jót a fúrógépnek sem. Az ötvözetek egyértelműen mesterségesek voltak, amit csak intelligens lények hozhattak létre, mondta Brier.

Nem olyan régen szintén Oroszországban találtak egy mechanikus szerkezetet, mely vulkáni kőzetből került elő, korát 400 millió évre becsülik.

Megállapítást nyert, hogy a Kamcsatka-félszigeten, 150 mérföldre Tigil falutól a Szentpétervári Egyetem régészei furcsa kövületeket találtak. A leletek megbízhatóságát igazolták. Yuri Golubev régész és társai elcsodálkoztak azon, hogy a szakértők szerint ezek egy valamiféle gép alkatrészei.
A legősibb vázát 1851-ben Massachusetts-ben egy kőbányában történt robbantás eredményeként fedezték fel. Ez egy ezüst-cink váza, melyen szőlőre hasonlító díszítés látható. A váza életkorát 534 millió évesnek találták, ahogy a sziklát is, amiből előkerült.
Egy másik furcsa lelet amit egy darab szénben találtak, egy fém edény, ahogy a képen is látható. 1912-ben Oklahomában került elő, korát 312 millió évre becsülik.


Romániában 1974-ben, egy homokkő bányában nem kevesebb mint 1 millió éves alumínium alkatrészt találtak, ami egy kalapácsra vagy a “Viking” és az “Apollo” űrhajókon található lábtámaszra hasonlít.


— Az emberi faj rejtélyes eredete c. könyv olyan bizonyítékokat tár elénk, amelyek alátámasztják azt, hogy a jelenleg ismert darwini elképzelés nem helyes. Michael A. Cremo ismeretterjesztő előadása könyvének anyagából. 
Az emberi faj rejtélyes eredete című könyv 1997 novemberében jelent meg magyar nyelven, s gyors egymásutánban még kétszer került kiadásra. — Ebben az időben Michael A. Cremo hazánkban járt, s nyilvános előadásokon, egy vitafórumon, televízió és rádióműsorokban, valamint a sajtó képviselői számára adott interjúkban mutatta be kutatómunkája eredményét. Az alábbiakban nyilvános, diavetítéses előadásának rövidített formáját közöljük.
Michael A. Cremo - Az emberi faj rejtélyes eredete
Nagy tisztelettel adózom Charles Darwin és korai követői előtt, hiszen hasonló helyzetben voltak, mint amilyenben én vagyok most, és azt hiszem, nagyon nagy bátorságra volt szükségük, hogy megtegyék azt, amit tettek.

A darwinizmus alapvető tétele az, hogy a hozzánk hasonló emberi lények primitívebb elődökből fejlődtek ki. Először a mai majmok és emberszabású majmok ősei léteztek, utána az ember elődei, a majomemberek illetve ősemberek, végül pedig a hozzánk hasonló emberi lények. Az emberi faj eredetével kapcsolatos kérdésekre azonban másféle válaszok is vannak. Amikor az emberek a darwini elmélettel szembenálló véleményeket hallanak, általában azt gondolják, hogy ezek biztosan a Bibliából származnak.

Engem az inspirált a kutatásra, hogy huszonöt éven keresztül tanulmányoztam India ősi írásait. Ezek az ősi szanszkrit írások többek között arról számolnak be, hogy a hozzánk hasonló emberi lények rendkívül hosszú időn keresztül éltek együtt majomemberszerű élőlényekkel. Más szóval, a majomemberek elképzelése nem egy új dolog − ezek az ősi írások is hasonló élőlényekről beszélnek. Nagyon érdekesnek találtam ezt, s azon tűnődtem, vajon létezik-e valamiféle kézzelfogható bizonyíték, amivel ez alátámasztható lenne.

Egyesekben persze felvetődhet az, hogy megfelelő dolog-e tudományos kutatómunkát végezni ősi könyvekből származó elgondolások alapján. De ha szigorúan tudományos szempontból nézzük, teljesen mindegy, honnan származik egy elképzelés: jöhet a saját elménkből, egy ősi könyvből, egy barátunktól − a lényeg az, hogy van-e olyan bizonyíték, amely alátámasztja az elméletet. Nyolc éven keresztül teljes körű régészettörténeti kutatómunkát végeztem.

Általában azt halljuk, hogy az összes valaha felfedezett bizonyíték az emberi evolúció bevett elméletét támasztja alá. Az alaptörténet úgy szól, hogy körülbelül kétmilliárd éve kezdődött el az élet a bolygón, s úgy ötvenmillió éve jelentek meg a legelső majmok és emberszabású majmok. Mintegy 4-5 millió évvel ezelőtt jelentek meg az első ősemberek, az Australopithecusok, körülbelül száz, vagy kétszázezer évvel ezelőtt pedig a legelső modern típusú emberi lények. És általában azt halljuk, hogy az összes felfedezett bizonyíték ezt a bevett forgatókönyvet támasztja alá.

Nyolcéves kutatómunkám alatt azonban arra a felfedezésre jutottam, hogy az utóbbi százötven évben a régészek és az antropológusok hatalmas mennyiségű olyan bizonyítékot fedeztek fel, amelyek azt támasztják alá, hogy e hosszú idő szinte teljes tartamán keresztül olyan emberi lények, amilyenek mi is vagyunk, ugyancsak léteztek a bolygón. Ezeket a leleteket szakavatott régészek, geológusok és paleontológusok fedezték fel, tudományos folyóiratokban számoltak be róluk, és tudományos konferenciákon vitatták meg őket. De azt találjuk, hogy e leletanyag teljes egészében hiányzik a mai kézikönyvekből. Miért van ez? Erről a Tiltott régészet című könyvemben beszélek, amelyben több száz olyan esetet mutattam be, amelyek azt bizonyítják, hogy sok millió évvel ezelőtt is léteztek emberi lények.

A könyv nagy figyelmet keltett a tudományos világban. És nem csupán negatív reakciókat váltott ki, pozitív visszajelzések is vannak. Például az egyik tudománytörténeti folyóiratban, a könyv egyik precenziójában az állt, hogy előttem még senki nem pillantott bele ilyen mélyen a régészet történetébe. A világ számos egyetemén, régészeti tanszékén is beszéltem, s számos régészeti konferencián tartottam előadásokat. Mindig azt hangsúlyozom, hogy legalább tudniuk kell az összes olyan bizonyítékról, ami tanulmányaikhoz, kutatási területükhöz tartozik. Azt mondom nekik: „Bármit is szeretnétek kezdeni ezekkel a bizonyítékokkal, az a ti dolgotok, de legalább tudatában kell lennetek minden létező leletnek. Talán úgy ítélitek meg, hogy a bizonyítékok egy része elfogadható, egy másik része viszont nem, de legalább tudnotok kell róla, hogy léteznek.”

Miért hiányzik annyi lelet a mai szakkönyvekből? Ennek az oka egy olyan folyamat, amit éntudásszűrésnek nevezek. Azok a jelentések, leletek, amelyek összhangban vannak az általánosan elfogadott elméletekkel, nagyon könnyen átjutnak ezen a szűrőn. Azokat a jelentéseket pedig, amelyek élesen szemben állnak az elfogadott elméletekkel, általában elutasítják. Így vagy feledésbe merülnek, vagy mellőzik, illetve bizonyos esetekben elhallgatják, tudatosan eltussolják őket.

<—- 500 − 600 millió éves vasból készült váza

Ma este csak egy párat szeretnék megosztani Önökkel abból a több száz esetből, amiket a könyvemben részleteztem. Az esetekkel kapcsolatban két szempontot fogunk figyelembe venni. Először is az ember rendkívül ősi múltjának tényleges bizonyítékait, másrészt pedig a tudásszűrés folyamatát vizsgáljuk meg, és megpróbáljuk feltárni annak az okát, hogy miért nem hallunk manapság ezekről a leletekről. Mivel a régészetnek az egész történetét megvizsgáltam, a ma este bemutatásra kerülő esetek egy része természetesen régebbi, más leletek viszont újabb keletűek.

Az első eset egy múlt századbeli kaliforniai felfedezés. Aranylelőhelyre bukkantak Kaliforniában, s bányászok dolgoztak a helyszínen, hogy felszínre hozzák az aranyat. Vájatokat fúrtak a sziklába, s az aknákban, több ezer lábnyi mélységben, olykor emberi csontvázakat, lándzsahegyeket és mindenféle kőeszközt találtak a hegy különböző pontjain. Ezekben a leletekben az a szokatlan, hogy a szikla, amelyben találták őket, a korai eocén időszakból való, vagyis több mint ötvenmillió éves. A geológusok nagyon alapos vizsgálatnak vetették alá a helyet, s mind egyetértettek abban, hogy a rétegek ilyen idősek. Persze a modern régészet szemszögéből ez igencsak meghökkentő dolog. Senki nem számított arra, hogy olyan bizonyítékra bukkannak, ami az ember ötvenmillió évvel ezelőtti létezését támasztja alá. De a bizonyíték ott van, s a tudományos világnak Dr. J. D. Whitney számolt be róla, aki akkoriban Kalifornia állami geológusa volt. Egy nagy könyvet írt a leletekről, amit a Harward Egyetem adott ki.

Miért nem hallunk manapság ezekről a felfedezésekről? Ez Dr. William Holmesnak, a washingtoni Smithsoni Intézet tudományos munkatársának köszönhető. Azt mondta, hogy ha „Dr. Whitney értette volna az emberi evolúció modern elméletét, akkor nem hozta volna nyilvánosságra a felfedezéseit, az elébe táruló bizonyítékok hatalmas mennyisége ellenére sem.” 
Más szavakkal, hogyha a„leletek nincsenek összhangban az elfogadott elmélettel, akkor, bármilyen meggyőzőek is, félre kell őket tenni!”

Sajnálatos dolognak tartom, hogy a tudományos közösségen belül van egy réteg, amely inkább ideológiai, politikai mintsem tudományos okok miatt kötelezi el magát a darwinizmus mellett. S ez a leletek kezelésében is megmutatkozik. A tudásszűrés folyamata ez, ami mind a mai napig tart. Tavaly egy televíziós műsorban szerepeltem, amit az MBC, az Egyesült Államok legnagyobb tévétársasága készített. A tévéprogram Az ember rejtélyes eredete címet viselte. A műsor készítése során azt javasoltam a producereknek, hogy menjenek el a berkeleyi Kalifornia Egyetemen lévő Természettudományi Múzeumba, ahol e leletek találhatóak, s filmezzék le őket. Nem mondom most el az egész történetet − a lényeg az, hogy a múzeum vezetői mindenféle kifogásokat találtak, s végül nem engedték meg, hogy a tévétársaság lefilmezze a leleteket. Ez egy valódi “X akták” eset, s nem egy olyan dolog, ami csak a televízióban történik.A tudományos közösségen belüli politikai rétegben nagy felháborodást keltett, amikor a műsort leközölték a televízióban. A vezető tudományos szervezetek tagjai arra akarták rávenni a kormányt, hogy büntesse meg az MBC tévétársaságot, amiért az amerikai népnek bemutatta a műsort.Megpróbálták rábírni a Szövetségi Kommunikációs Bizottságot (ami az Egyesült Államok kormányának az a szerve, amely a tévétársaságok számára kiadott engedélyekért is felelős), hogy több millió dollárral büntesse meg a tévétársaságot a műsor bemutatása miatt. Noha a próbálkozás nem járt sikerrel, maga a tény, hogy ilyen irányú erőfeszítéseket tettek, azt mutatja, hogy van egy réteg a tudományos közösségen belül, amelyik nem szívesen látná, ha nyílt párbeszéd folyna az emberi eredettel kapcsolatos összes bizonyítékról.Vajon manapság is tesznek-e hasonló felfedezéseket? − kérdezhetné valaki. Az előbbi leletek kora 40-50 millió év, amikor, a bevett elmélet szerint, még csak a legelső majmok és emberszabású majmok léteztek. S ahogy mondtam, azt az ellenvetést tehetné valaki, hogy rendben van, a múlt században történhetett ilyesmi, de vajon fedeznek-e fel manapság is ehhez hasonló dolgokat? A válasz: igen, ma is fedeznek fel ilyen leleteket. 

- 1979-ben Afrikában, Tanzániában, Mary Leakey több tucat lábnyomot talált. A fizikai antropológusok, akik megvizsgálták a lábnyomokat, azt állították, hogy azok teljesen megegyeznek a mai ember lábnyomával. Deolyan kőzetben találták őket, ami majdnem négymillió éves. A jelenlegi elképzelések szerint abban az időben nem létezhettek olyan élőlények, melyek ilyen lábnyomokat tudtak volna hagyni. Akkor viszont milyen magyarázatot próbálnak adni ezekre a lábnyomokra? Azt mondják, hogy négymillió évvel ezelőtt élt egy majomember Kelet-Afrikában, amelynek a lábnyoma pontosan olyan volt, mint a miénk, s ő hagyta ezeket a nyomokat. Ez egy nagyon érdekes javaslat, de nincs semmilyen kézzelfogható bizonyíték, amivel alátámasztható lenne. Az akkoriban létező majomembernek, az Australopithecus afarensisnek a csontjait már megtalálták. Megtalálták a lábcsontjait is, ám a lábujjai sokkal hosszabbak, mint az emberi lábujjak. Egy ilyen láb nem tudott volna olyan lábnyomokat hagyni, mint amilyeneket Mary Leakey talált Tanzániában. A tudomány csak egyetlen olyan élőlényt ismer, ami ilyen lábnyomokat hagyhatott maga után: ez a hozzánk hasonló emberi lény.

Egy másik példa a tudásszűrésre. Mexikóban, egy Hueyatlaco nevű helyen, az antropológusok árkokat ástak a földbe, s nagyon fejlett kőeszközökre bukkantak. A kőeszközök korát megállapítandó, megkértek egy geológust, hogy határozza meg a kőzetréteg korát, amelyben találták őket. A geológus, Dr. Virginia Steen-McIntyre, munkatársaival együtt négy különböző módszert használt a lelőhely korának meghatározására, s mindegyik módszer kb. háromszázezer éves kort mutatott. Ez két ok miatt is különös. Az egyik az, hogy ebben az időben sehol a világon nem létezhettek olyan élőlények, akik ilyen eszközöket tudtak volna készíteni. Másrészt Észak-Amerikában, kb. harmincezer évvel ezelőttig nem is élhetett emberi lény. Tehát az, hogy hozzánk hasonló, háromszázezer évvel ezelőtt élő emberek bizonyítékaira bukkantak Mexikó területén, meghaladta azt, amit az antropológusok el tudtak fogadni, ezért megtagadták, hogy nyilvánosságra hozzák a geológus kormeghatározását. Ehelyett húszezer évben határozták meg a lelőhely korát. A geológus pedig, aki a háromszázezer éves kormeghatározást adta, nagyon nagy nehézségekkel találta magát szembe a szakmájában, melyet végül fel kellett adnia. Amikor cikket írtam e felfedezésekről, eredetileg a kőeszközökről készült fényképeket akartam hozzá felhasználni, de amikor engedélyt kértem az antropológusoktól a fényképek megjelentetésére, azt válaszolták, hogy csak abban az esetben járulnak ehhez hozzá, ha nem említem meg a lelőhely háromszázezer éves korát. Ez egy újabb példa a tudásszűrés folyamatára.

Természetesen hosszasan folytathatnánk a sort, több száz ilyen esetről tudnék Önöknek beszámolni, sok héten át beszélhetnék róluk.

A kőeszközök nagyon fontos régészeti leleteknek számítanak. A múlt évszázadban Carlos Ribeiro, Portugália vezető geológusa sok száz kőeszközt fedezett fel húszmillió éves kőzetrétegekben.Hasonló korú kőeszközökre bukkantak Franciaországban is, melyekről a Francia Tudományos Akadémia tudományos folyóirataiban jelentek meg beszámolók. Egy német geológus, az Indiai Geológiai Szolgálat szakembereivel együtt húszmillió éves leleteket fedezett fel Burmában. A felfedezések eme nagyon érdekes sorát, a 40-50 millió éves kaliforniai aranybánya-leleteket, a nagy számú húszmillió éves kőeszközt, az ötmillió éves afrikai lábnyomokat stb. szemlélve azt láthatjuk, hogy igencsak ellentmondanak annak a jelenleg elfogadott elméletnek, mely szerint az emberi lény százezer évvel ezelőtt jelent meg.

Előadásom hátralévő két-három percében egy rövid pillantást vethetünk arra, hogy vajon milyen messzire nyúlhatnak vissza a leletek az időben? A The Geologist című tudományos újság egy nagyon érdekes jelentést közölt egy emberi csontvázról, amit Illinois Államban találtak kilencven lábbal (2,7 m) a föld alatt. A jelentés szerint, közvetlenül a csontváz fölött, érintetlen, szilárd kőzetréteg volt. Illinois állami geológusától megtudtam, hogy a kőzetréteg, ami alatt a csontvázat találták, háromszázmillió éves.Egy másik jelentés olyan aranyláncról számol be, amit kb. háromszázmillió évesre datált szénben találtak. A Scientific American beszámolót közölt egy fémvázáról, amit ötszázmillió éves kőzetben tártak fel. 

Számos olyan beszámoló is van, melyek jóval régebbi korokba nyúlnak vissza. Dél-Afrikában például fémgolyókat találtak, párhuzamos vésetekkel az egyenlítőjük körül, több mint kétmilliárd éves ásványi üledékben. A régészet teljes történetét megvizsgálva azt találjuk, hogy több száz olyan bizonyíték van, amely azt támasztja alá, hogy hozzánk hasonló emberi lények mérhetetlenül hosszú ideje léteznek már e bolygón. Természetesen majomemberek is léteztek, de a leletanyagot megvizsgálva azt látjuk, hogy pusztán egy időben éltek az emberekkel, s nem az történt, hogy az egyik a másikból fejlődött volna ki. 
Szóval úgy tűnik, hogy a jelenlegi, az ember eredetére vonatkozó darwini elméletet nem támasztják alá a tények.

Forrás: (Írta) : AnathDas / aranykor.freeblog.hu
"Nagyobb botrány,mint a Watergate!"

-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája' - 9/11 még mindig
Posted by Conway Danette at 7:40 AM Saturday, November 16, 2013 Labels: 9/11Conspiracy0 comments

Vezető tisztviselők szerint a Fehér Ház áll a lakossága elleni terrorizmus mögött. 
Új bizonyítékok kerültek elő 2001. Szeptember 11-ről. Informátorok szivárogtatnak ki beszélgetéseket, mely szerint az USA beszélgetéseket folytat az Al-Kaida vezetőjével Osama Bin Ladennel..... A World Trade Center 7-es épülete jelenik meg a Times Square kivetítőin.... Az iketrornyok egyik áldozatának apja beszél arról, hogyan támadja őt a főáramú média. 

A saját lakossága ellen folytatott és "szélsőségesekre" fogott terrort valójában a Fehér Ház (az USA-t irányító háttérhatalom - szerk.megj.) finanszírozza és tervezi meg - erősítették meg a kormány és a CIA vezető tisztviselői. A GLADIO néven ismert kampányt a volt CIA vezető, Bill Colby "jelentős hadműveletnek" nevezi. 

9/11 és a Gladio hadművelet - The Truthseeker

GLADIO - MŰVELET - "A FESZÜLTSÉG STRATÉGIÁJA"
Az egyik összeesküvésben részt vevő személy eskü alatt tett tanúvallomásában így vallott:
"Meg kell támadni a polgárokat, az embereket, nőket, gyermekeket, akik már rég nem vehetnek részt  politikai játszmában, hogy a hatóságok szükségállapotot vezethessenek be."Az interjúban Dr. Daniele Ganser, a svájci Basel University történésze, "a NATO titkos hadseregei" c. könyv szerzője.Tőle ezen a linken egy több, mint egy órás, rendkívül érdekes és érthető előadást hallhattok.

RT. - A fősodratú média nem számol be erről, de most már hivatalosan is rögzített és dokumentált, hogy a saját lakossága ellen évtizedek óta intézett terrorista támadásokat valójában a CIA és a Fehér Ház szervezi.
Dr. Daniele Ganser: A Northwoods műveletről és a Gladio hadművelet bizonyításáról most már adatok állnak rendelkezésünkre és az emberek majd megértik, hogy ez igaz, de egyelőre olyan pszichológiai helyzetben vannak és olyan nehéz időket élnek, hogy nem hiszik el, mi folyik, mert ez rossz hír. 
Alapvetően azt jelenti, hogy a terrorizmus manipulálásával az emberek tényleg úgy irányíthatók, mint a birkák. Ha pedig azt mondják nekünk, olyanok vagyunk, mint a birkák és hamis zászlós (False Flag) támadásokkal irányítanak bennünket, akkor ez tényleg olyan dolog, amiről hallani sem akarunk.

RT. - Többször találkozunk a Fehér Háznak ezzel a szóhasználatával: 
"a feszültség stratégiája". Mit jelent ez ? 

- A feszültség stratégiája lényegében azt jelenti, hogy felrobbantasz egy bombát és ráfogod az ellenségre. Bizonyítékunk van arra, hogy a "feszültség stratégiája" folytatódik és még nincs vége.
"Nagyobb botrány, mint a Watergate !" 
- ezt mondta az FBI-tól Dennis Saccher arról, hogy az USA 2001-ig védte az Al-Kaida vezetőket és a Veterans Today szerint még most is ezt teszi. 
Az FBI informátora, Sibel Edmonds elárulta, hogy "számtalan rendszeres megbeszélés folyt USA képviselők és Bin Laden helyettese, az al-Kaida mostani vezetője Ajman Al-Zavahiri között 2001. szeptemberig.2001. Júliusában a terrortámadást szervező összeesküvőket bekerítő FBI-ügynököket leállították az ügyről és vád alá helyezéssel fenyegették őket. Ezután amikor a tisztek letartóztatták a legkeresettebb terroristával, Ramzi Youseffel kapcsolatban álló Mohammed Kalifát, maga a külügyminiszter (!) lépett közbe, Kalifát azonnal elengedték és Szaúd-Arábiába toloncolták. A CIA embereinek ez felb***ta az agyát. Nemcsak visszatekintve, de a megszerzett információk alapján is tudta a hírszerző közösség, Kalifa kitoloncolása valótlan volt.
 
Ramzi Yousef (balra) - Mohammed Kalifa (jobbra)

RT - Kevin Barrett a "Questionning the war on terror" szerzője az interjúban. Köszöntöm!
Ténylegesen vannak olyan vezetők, akik elismerik, hogy a terroristák csupán eszközök.


Kevin Barrett: - És az Al-Kaida is az. A nyugati hírszerző ügynökségek balekja. És ezt az arab világ vezető politikai kommentátorától, Mohamed Keitaltól hallottuk, akiközvetlenül 9/11 után azt mondta nekünk, hogy a támadás hivatalos sztorija egyszerűen nevetséges. Azt mondta, hogy amikor legmagasabb kormányzati szinteken volt Európában, őt bízták meg azzal, hogy lényegében szivárogjon be és gyakorlatilag irányítsa az ún. al-Kaidát. 

Azt mondta, hogy az al-Kaida valójában tele van szaúdi, amerikai és izraeli hírszerzőkkel és még egyiptomi hírszerzőkkel is, de természetesen semmit sem tehet saját akaratából ! 

Nafeez Ahmed, brit kutató, egyike a világ legismertebb terrorizmus kutatóinak, egy Törökországban előforduló esetről beszél, valamikor 9/11 előtt, amikor egy feltételezett vezető al-Kaida parancsnokot tartóztattak le Törökországban. 
A börtönőrök észrevették, hogy nem imádkozik, disznóhúst kért és megkérdezték:
"Azt hittük radikális muszlim vagy !", ... Ő pedig felnevetett és így válaszolt:
"Nem, ez egyszerűen csak a feszültség stratégiája."

Szeptember 11 támadásait illetően a világ vezető fizikusai, mérnökei, pilótái csatlakoznak az áldozatok családjához, hogy megtörjék a főáramú média hallgatását. - Architects & Engineers for 9/11 Truth

A Times Square-en és államok szerte hatalmas hirdetőtáblák szembesítenek azzal, amiről a legtöbb amerikai nem tud: Azon a 9/11 napon egy harmadik tornyot még csak el sem találta repülőgép, mégis egyszerűen szabadesésben összeomlott ! Délután 17h 20 perckor a WTC 7-es épülete hirtelen szépen és szisztematikusan egyszerűen csak összehajlott, mint egy palacsinta. 

Tudósok nyilatkoznak a videóban : 
- "Ez egyszerű középiskolai fizika." 
"Egy épület nem tud szabadesésben 40 ezer tonna szerkezeti acéllal és szerkezeti rendszerével leomlani robbantás nélkül." (Jonathan Smolens - statikus mérnök)
A kormányzati verzió az, hogy irodatüzek miatt omlott le egyszerre mind a 84 acéloszlop.....


RT: - 
Jone Cole egyike a több ezer vezető, független szakértőnek, akik 9/11 igazságát kutató építészek és mérnökök közé tartoznak. Tehát kik tették ?

Jone Cole: - "Akik nem tették, az a 19 gépeltérítő, akik állítólag a repülőgépeket vezették.Lehetetlen, hogy az acélt irodatüzek, kerozin olvasztották meg vagy maga az összeomlás. FIZIKAILAG LEHETETLEN. Kísérletileg nem is lehet megismételni ! Ellentmond a fizika törvényeinek. 

Ha félretesszük a politikát, a feltételezést, a vallást és tudományos módszert alkalmazunk, a World Trade Center 7-es épületének leomlása alapvetően egy klasszikus, irányított bontás, amely során az épület szabadesésben összeomlik és gyakorlatilag saját alapterületén belül marad. Ez az egyetlen magyarázat, ami minden bizonyítékot megmagyaráz:
a nanotermitet, a vas mikrogömböket, az ott tapasztalt magas hőmérsékletet és a szabadesést, a tornyok egységes felgyorsulását, amikor leomlottak; és nem volt becsapódás vagy rázkódás, amikor az alattuk lévő résznek ütköztek. 
Mivel nem volt rázkódás, valami kifelé robbantotta ezeket a tornyokat, hogy egyenletesen tudjanak lefelé gyorsulni.  Az egyetlen dolog, aminek tudományos szempontból értelme van, az, hogy a tornyokat felrobbantották. 
Jon nevetség tárgyává tette a főármaú NatGeo és Popmechanics csatornákat, melyek elkeseredetten próbálták bemutatni, hogy 80kg nanotermit nem tudná összeroppantani az oszlopokat. Jonnak sikerült mindössze 0,5 kilóval. 

RT: 
Az ismert kutató, Elizabeth Woodworth jött, hogy segítsen felállítani a "Concensus 9/11" bizottságot. Ő beszél arról, hogy 
- "hiába léteznek elfogadott, lektorált  szakmai folyóiratok, melyekben vezető szakértők is publikálnak (pl. a Heritage Study), ha a média egyáltalán nem foglalkozik velük. Ha az emberek tudnának a kutatásról, megdöbbentőnek találnák. 
A bizottság máris elérte azt, hogy a kormány módosította a sztorit és elfogadja a WTC 7 felhőkarcoló szabadesését. 
David Chendler kiváló modellezős és szakértő a bizottságban olyan modellt tervezett meg, ahogy a felső szintek ellenállás nélkül zuhantak. Egyetlen módon történhetett ez így: ha mind a 80 oszlopot egyidejűleg ért "csapás".

RT: - Dr. Greame McQueen hozzájutott a New Yorki Tűzoltóság aznapi bejegyzéseihez. A főáramú média soha nem mutatta be, mégis több, mint 100 szemtanú beszámolt róla, hogy robbanószerek omlasztották le az ikertornyokat. 

Dr. Greame McQueen
 - "Megközelítóleg 10.000 oldalas rendkívül érdekes anyag készült a szemtanúk beszámolóiból. 118 személy egyértelműen robbanásokat észlelt. Tudja, olyan tűzoltóink vannak, akik hozzászoktak felhőkarcolók oltásához, akik hozzászoktak füstrobbanásokhoz és kazánokhoz. És mégis olyan szavakat használtak, mint 'bomba'..
'Szintről szintre bummm-bummm-bummm....'

RT: Bob McIlvane válaszokat akar arra, hogy az északi toronyban tartózkodó fia, Bobby boncolásakor miért találtak olyan halálos sérüléseket, amelyek nem tűzcsóvával, hanem robbanószerekkel magyarázhatók. 
A főáramú média mégis azon gúnyolódik, hogy összeesküvés-elméletet talál ki a kérdés feltevésével..., ráadásul megpróbálta erőszakossággal és az al-Kaidához fűződő kapcsolattal vádolni."Azok a becstelen összeesküvés elméletek, amelyek a kormányt gyilkolással, konspirációval és azzal vádolják, hogy a valós igazságot eltitkolják egyre nevetségesebbek, de nemcsak nevetségesek, hanem veszélyesek is." (The Rachel Maddow Show - MsNBC - 2013.) 
Bob McIlvane
 - "A fiam meghalt és robbanástól halt meg. Ezt minden kétséget kizáróan bizonyítani is tudom. Ha bíróságon lennék, a bíró nem tudná ezt nem elfogadni bizonyítékként. És itt van a probléma, mert ez egy bennfentes akció, egy belső munka. A fiam egy bennfentes akció során halt meg, mert valakik bombákat robbantott fel ! Ha ez összeesküvés-elmélet, akkor ez egyszerűen azt igazolja, mennyire alávaló a médiánk. 
Rachel Maddow, nem akarom azt mondani, hogy egy k...a, pedig a média k...ja. Több, mint egymillió dollárt keres és utasítják, hogy mit mondjon.
Az egyik philadelphiai újságíró nagyon őszinte volt hozzám és ezt mondta: 
'Tudja Bob, én vagyok a probléma, mert elveszítjük az állásunkat. Ha ezt vagy csak egy picit abból, amit az imént mondott a szerkesztőhöz viszek, összegyűri. Most megmondhatom önnek, hogy ezt a sztorit nem hozhatom nyilvánosságra. A média tulajdonosai nem fogják engedni. A sajtó nem fog foglalkozni vele, mert még bogarat tenne az emberek fülébe.'

RT: 
- Kit vádol ezért ? 
Bob McIlvane "A lakosság ugyanúgy felelős ezért az egészért, mert egyszerűen azt akarják hinni, hogy jó emberek vagyunk, kivételes ország vagyunk.
De ezeket a tetteket, ezt a kormányok teszik. A hatalmat védik és nagyon gátlástalanul. Véget nem érő háborút folytatunk most a terror ellen. Tudom, hogy min mennek keresztül az emberek Irakban, Líbiában, Szíriában vagy Afganisztánban, mert a gyermekeiket veszítik el. Erről szól az egész. Mindenki családokat veszít el. Ez tiszta pokol !


RT: 
Az USA most már azóta hivatalosan az al-Kaida légierejévé vált, jegyzi meg az egyik képviselő (Kucinich). De Amerikának immáron elege van, tízből kilencen a megszállás ellen vannak, Obama elfogadottsága történelmi mélyponton...

Ami 9/11-et illeti, tömegesen, kb. 84%-ban azt mondják, hogy a kormány hazudik. 
Most már dokumentumok és precedensek bizonyítják, a hatalom kész arra, hogy elképzelhetetlen bűncselekményeket kövessen el saját lakossága ellen. 

Én azóta már 12 éve több száz felvételt megnéztem erről az eseményről, hiszen tényleg igaz hogy, azt a napot senki nem felejti el, mert beleégett a tudatunkba, hogy éppen hol voltunk és mit csináltunk akkor, amikor ez a hír megérkezett és bekapcsoltuk a TV-t.

Viszont azóta is, akárhányszor látom, még mindig ugyanúgy a hideg futkos a hátamon és elképesztőnek találom ezt a hatalmas hidegvérű pusztítást és a képeket ! Elnézést, ha valakinek már unalmas ez a téma, de időnként vissza-visszatér, mert napjainkhoz is kapcsolódik mindaz, ami akkor egy új irányt vett.... 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com) 
EREDETI, vágatlan nem TV-ből származó felvétel 


NIST FOIA 09-42: R14-UC -- Jim Huibregtse 1A-25 (WTC1 Burning
Közel 3000 ártatlan ember vesztette életét a merényletben és több százezer (ha nem millió) a háttérhatalom azóta folytatott megszálló háborúiban...


"A CIA és a Moszad hajtotta végre a bolognai merényletet"2008. június 30., hétfő 18:47     InfoRádió / MTI
Ilich Ramirez Sanchez, azaz Carlos szerint meg lehetett volna menteni 1978-ban Aldo Moro életét. Az olasz politikust Vörös Brigádok rabolta el és gyilkolta meg. A hírhedt terrorista egy másik, majd' harminc éves talányról is fellebbentette a fátylat.


A venezuelai születésű hírhedt terrorista, aki a párizsi Poissy börtönben életfogytiglani börtönbüntetését tölti, az olasz hírügynökségnek a hét végén adott interjúban elmondta, hogy az olasz katonai hírszerzés (SISMI) megpróbálta az utolsó pillanatban kiszabadítani Morót úgy, hogy a szélsőbaloldali olasz terrorista szervezet néhány fogságban lévő tagját átadják palesztin fegyveres csoportoknak.

Az akciót annak ellenére kezdeményezték, hogy az olasz kormány szigorúan megtiltott mindenféle közvetítést a Vörös Brigádok felé. A terv azonban egy nappal Moro kivégzése előtt kudarcot vallott.

Carlos már korábban is beszélt erről a kapcsolatfelvételről, ezúttal azonban neveket is említett. Ezek szerint 1978. május 8-án este egy repülőgép érkezett Bejrút nemzetközi repülőterére, amelynek fedélzetén Stefano Giavannone ezredes találkozott a Palesztinai Felszabadítási Front képviselőivel.

A tervet azonban az hiúsította meg, hogy az egyik palesztin illetékes Bejrútban kiszivárogtatta a tárgyalások hírét, mire a SISMI vezetői azonnal leállíttatták az egyezkedést. Moro holttestét másnap délelőtt találták meg Rómában egy Renault 4-es csomagtartójában.

Carlos sok mindent tudni vél

Ramirez Sanchez azt is tudni véli, hogy azokban az években a Vörös Brigádok fontolóra vette Gianni Agnellinek, a FIAT elnökének, valamint az olasz legfelsőbb bíróság egyik tagjának elrablását is. Korábbi források arról szóltak, hogy a célpont Leopoldo Pirelli, az autógumi-mágnás volt, ezt azonban Carlos cáfolta.

A hírhedt terrorista az interjúban arról is beszélt, hogy a bolognai pályaudvaron 1980. augusztus 2-án elkövetett, 85 halálos áldozatot követelő pokolgépes merénylet nem a Vörös Brigádok műve volt, még csak nem is az olasz szélsőjobboldalé, hanem az amerikai és izraeli titkos szolgálaté, amelyet a NATO, valamint az olasz katonai hírszerzés félkatonai háttérszervezete, a Gladio (Kard) közreműködésével hajtottak végre, hogy aztán a palesztinokat tegyék érte felelőssé.

A 28 évvel ezelőtti vérfürdő körülményei ugyanúgy a mai napig nem tisztázottak, mint a Moro-gyilkosság valódi háttere.
Kapcsolódó cikkek:Egy amerikai vallomása: mi öltük meg Aldo Morót2008. március 12., szerda 7:50     InfoRádió / Daily Telegraph
Aldo Morót "feláldozták" Olaszország stabilitásáért cserében - állítja Steve Pieczenik amerikai megbízott, aki saját bevallása szerint kulcsszerepet játszott az 1978-ban, terroristák által meggyilkolt olasz kormányfő sorsának alakulásában.


Az amerikai külügyminisztérium nemzetközi válságmenedzsere és túsztárgyalója könyvet írt az akkori eseményekről, és azokban játszott szerepéről.

A "Mi öltük meg Aldo Morót" címmel most megjelent kötetben Steve Piecznik beszámol arról, hogy személyesen Jimmy Carter amerikai elnök küldte őt Olaszországba, méghozzá már azon a napon, amikor a Vörös Brigádok kommandója elrabolta az egykori olasz kormányfőt.

Moro 1963 és 1976 között összesen több mint öt évig irányította az olasz kormányt. 1978-ban éppen a parlamentbe tartott egy kulcsfontosságú szavazásra, amikor a szélsőbaloldali terrorszervezet fegyveresei elrabolták. Arról kellett szavazni, hogy szövetséget kössenek-e a kereszténydemokraták és az Olasz Kommunista Párt.

A tervezett szövetség mindkét politikai oldalt felbőszítette Olaszországban, és nem tetszett sem Moszkvának, sem Washingtonnak. Moro özvegye, Eleonora később elmondta, hogy Henry Kissinger meg is próbálta lebeszélni a férjét a tervről. "Drágán meg fog fizetni érte" - figyelmeztette szavai szerint Kisinger Morót.

A Moro elrablása miatt megalakított válságtanácsot Francesco Cossiga akkori olasz belügyminiszter vezette, és annak tagja volt Piecznik is. Morót 54 napig tartották fogva a terroristák, a válságtanács azonban nem mert akcióba lendülni, mert attól féltek, hogy Moro - szabadulása érdekében - államtitkokat árul el a Vörös Brigádoknak.

Felkészítették a közvéleményt - és a terroristákat


Ehelyett kiszivárogtattak egy hamis közleményt a terroristák nevében arról, hogy Moro halott. Ezzel két céljuk volt. Egyrészt fel akarták készíteni az olasz közvéleményt a legrosszabbra, másrészt a terroristák tudomására hozták, hogy nem fognak tárgyalni velük a politikus kiszabadítása érdekében, akit már halottnak tekintenek.

A következő hónapban a terroristák valóban agyonlőtték a volt kormányfőt, a holttestét pedig egy parkoló autó csomagtartójában hagyták Róma központjában - félúton a kereszténydemokrata és a kommunista párt székháza között.

Azt a múlt héten, a francia televízió dokumentumműsorában Cossiga is elismerte, hogy a válságtanács adta ki a Moro haláláról szóló hamis közleményt.
Kapcsolódó cikkek:
Összeesküvést szőttek a britek Olaszország ellen2008. január 15., kedd 5:55     InfoRádió / The Times


Nagy-Britannia összeesküvést szőtt Olaszország ellen 1976-ban, mert London attól tartott: az Olasz Kommunista Párt megnyeri a választást, és kormányt alakíthat. Az összeesküvésben részt vett az Egyesült Államok, brüsszeli illetékesek és a Vatikán is.


Egy olasz kutató jutott az összeesküvés nyomára a brit nemzeti archívumban, ahol bizonyítékokat talált arra, hogy az 1976-os olasz parlamenti választás előtt a britek, Henry Kissinger akkori amerikai külügyminiszter, valamint vatikáni és brüsszeli illetékesek milyen kétségbeesetten igyekeztek megakadályozni a kommunisták győzelmét.

Ennek ellenére Sir Guy Millard, aki 1974 és 1976 között Nagy-Britannia római nagykövete volt, azt állítja: semmit nem tudott ez összeesküvésről. "Soha nem hittem, hogy a kommunisták megnyerik a választást, mert biztos voltam abban, hogy az olasz választók már a gondolattól is rettegtek, hogy megromlik az ország kapcsolata az Egyesült Államokkal" - hangsúlyozta az egykori diplomata.

Sir Guy 1976 októberében hagyta el Rómát - négy hónappal a választás után, amelyen a kommunisták a szavazatok 34,3 százalékát szerezték meg; a kereszténydemokraták 38,7 százalékkal nyertek.

"Az olasz kommunisták civilizáltak voltak"

Az egykori diplomata szerint inkább elképzelhető az, hogy a CIA tervezett valamit a kommunista győzelem megakadályozására. "Az olasz kommunisták meglehetősen mérsékeltek voltak; akikkel találkoztam közülük, mind nagyon civilizáltak voltak" - tette hozzá.

A titkos dokumentumok szerint a brit külügyminisztériumnak erről más volt a véleménye. A miniszterelnök akkoriban a két évvel később meggyilkolt Aldo Moro volt, a kormány gyenge volt, a kommunisták pedig komoly sikereket értek el az önkormányzati választásokon.

A CIA az ötvenes évek óta készült

London szerint ezért komoly esély volt arra, hogy győznek a parlamenti voksoláson is - ez pedig "katasztrofális következményekkel" járhatott volna, különösen a NATO és az Európai Gazdasági Közösség (a mai EU) számára.

A CIA már jó néhány évvel az 1976-os választás előtt kialakított egy titkos hálózatot, hogy felkészüljön a kommunisták győzelmére - az 1970-es években az Egyesült Államokban titkosítás alól feloldott dokumentumokból kiderült, hogy az olasz katonai elhárítás vezetője az ötvenes évektől együttműködött az amerikaiakkal a hatalomátvétel megelőzésében.

Az azonban most derült csak ki, hogy a tervet a brit külügyminisztérium is támogatta az összeesküvést. A lehetőségek közül nem zárták ki a katonai beavatkozást sem - bár tisztában voltak azzal, hogy ez esetleg azzal a következménnyel járhatott volna, hogy tovább nő a kommunisták támogatottsága.Ezerötszáz éves koporsót nyitottak fel Észak-Kínában2014. március 14., péntek 6:12     InfoRádió / MTI
Ezerötszáz éves koporsót nyitottak fel a régészek egy sírfeltárás során az észak-kínai Belső-Mongóliában - számoltak be a terület illetékesei a Hszinhua hírügynökségnek.

A fenyőkoporsót a régészek különös gondossággal nyitották fel, az elhunyt maradványait selyembe burkolva találták. A tetem vélhetően egy az északi Vej dinasztiában (386-534) élt arisztokrata nőé lehet. Dús fekete haja volt, fém fejpánt ékesítette és szőrmecsizmát viselt. A hajmintából a szakemberek valószínűleg meg fogják tudni állapítani a korát és étkezési szokásait.

A sírban találtak egy íjat, egy tőrt, valamint kerámiaedényeket és -tálakat. A sírkamra közepén elhelyezett koporsót egy bronz sárkányfejből aláhulló selyemfüggöny borította.

Hszilin Gol város kulturális hivatalának helyettes vezetője, Csuang Jung-hszing elmondta, hogy a szakemberek egyfajta "mentőakciót" hajtottak végre, ugyanis a hatóságok illetékteleneket csíptek fülön, akik már tíz méter mély gödröt ástak a sír bejáratát keresve.

A szakemberek szerint a jó állapotban lévő sírból származó lelet segíteni fogja a térségben egykor domináns, ősi, nomád, hszianbej etnikai csoport temetési szertartásainak kutatását. Az elmúlt két évben két másik arisztokratasírt is felfedeztek a környéken.


Posts Tagged ‘Chrudinák Alajos

Izraeli apartheid és hazai védelmezői
Izraeli apartheid és hazai védelmezői 
Régészkedjünk egy kicsit. Emlékszem, volt egy ilyen cikk nemrég : “Chrudinák Alajos külpolitikai jegyzete – Izraeli apartheid és hazai védelmezői” lejjebb bemásoltam és linkeltem is
Nem szoktak róla beszélni, de tény, állapította meg Chrudinák, hogy egy roppant erős és erőszakos zsidó csoport, amelyet most Netanjahu vezet, pórázon vezeti az Egyesült Államokat. Chrudinák Obama amerikai elnök kiszolgáltatottságot tükröző mondatát adta írása címéül: Izraelnek akkor is igaza van, ha nincs.”
A magyarországi zsidók akik ilyenkor izraelt pártolják bezzeg a magyar nemzeti érdekekért már nem állnak ki ily vehemensen. Ötödik hadoszlopként a nemzetnek nem részei csupán állampolgárok, “igazolványmagyarok”, egy nemzetek feletti szerveződés részei.
A végtelenül kegyetlen gázai megtorlás katonai sikert nem hozott és a Hamaszt sem törte meg, s még a nagyon megdolgozott amerikai közvéleményben is megütközést váltott ki, világszerte pedig undort.”
Amúgy Chrudinák Alajos határozottan nemzeti érzelmű-meggyőződésű, élete és munkássága sem mondott ennek ellent, igen értelmes széles látókörű ember, rendszeresen néztem a Panorámát régen.http://www.miep.hu/fuggetlenseg/2009/marcius/27/9.htm
Sokatmondó, hogy a labanclelkűek, butító médiában dolgozók, és a rajtunk hízó rákos daganat jellegű neolib rendszer egyéb haszonélvezői azokat gúnyolják akiktől tartanak, mert tömegeket ébresztenek rá az igazságra – velük kapcsolatban is. Aki ilyen film készítéséhez jelentősen hozzájárul, mindenképp becsülendő.http://kuruc.info/r/34/63537/
A hazugság és az erőszak kultúrájának groteszk keveréke – mondta Bush és Gyurcsány politikájáról a magyar televíziózás hetvenéves nagy alakja”
Chrudinák Alajos: Izraeli apartheid és hazai védelmezői. Magyar Fórum, 2001. szeptember 6. – Csupa szélsőséges cionista, “liberális” szdsz-közeli oldalt dob ki a kereső, ahol CSAK antiszemitáznak gondolkodás nélkül. Kinek mi a fontos, mi az identitása, azt védi. ;)
Chrudinák Alajos külpolitikai jegyzete
Izraeli apartheid és hazai védelmezői
Izrael újkori történetének kritikus fordulópontjához érkezett. Most dől el, hogy merre kellene mennie. A törvénytelen megszállás, a gyarmatosítás folytatása, az idegengyűlölet és a nemzetközi elszigetelődés felé, vagy a békefolyamat föl-újítása és a kompromisszumos béke irányába.
Most, hogy a durbani ENSZ-értekezleten rasszizmussal vádolják Izraelt és a cionizmust, az a hazai sajtóban szinte vezényszóra hamis és rágalmazó irományok látnak napvilágot a nemzetközi törvényeket és az emberi jogokat évtizedek óta durván megsértő Izrael védelmében. Ezek a filoszemita gyűlölet-megnyilvánulások elhallgatják a tényeket, a megszállás és az elnyomás tényét, mintha nem is létezne, és kifordítják az események és a valóság értelmét: terrorizmusnak nevezik a megszállt lakosság jogos ellenállását és rendfenntartásnak,  jogos önvédelemnek a megszálló izraeli katonaság gyilkos erőszakát. Ezek a lobbisták állandóan kerepeltetik az antiszemita madárijesztőjüket, rágalomhadjáratot indítanak mindenki ellen, aki kétségbe meri vonni azokat a cionista dogmákat és legendákat, amelyek minden nemzetközi jog fölé helyezik Izraelt.
A néhai Golda Meír miniszterelnök, amikor nemzetközi fórumokon bírálták rasszizmusáért, a palesztinok elnyomásáért és kisemmizéséért, így szólt: „Izrael nem más, mint maga az Úristen által tett ígéret beteljesedése. Ezért egyszerűen nevetséges bármiféle nemzetközi jogról, törvényről és jogszerűségről elszámoltatni Izraelt” — mondta annak idején Golda Meír. Persze nálunk is vannak olyanok, akik elhiszik ezeket a dogmákat. Akik elnézik és leleplezik Izrael fajgyűlölő politikáját, azok sokszor ugyanabban az irományban antiszemitizmussal, demokráciaellenességgel és magyarkodással vádolják a magyarokat, illetve a magyar kormányt, holott Magyarországon nincs rendkívüli állapot, nincs faji megkülönböztetés, nincs katonai megszállás, házrombolás, falurombolás, nincsenek a magyarok által elűzött menekültek milliói, a tüntető SZDSZ-es parittyázó gyerekeket sem lövik le, és Magyarország nem bombázza F—16-osaival a szomszédos országokat. Ezzel szemben nálunk a kormánypártinak mondott Magyar Rádió által is szponzorált és támogatott Nyári Zsidó Fesztivál békés eseményei zajlanak.
Ezek a gyűlölködő zelóták mégis bennünket rágalmaznak itthon és külföldön. Így persze — hála Istennek — még szembetűnőbb a kontraszt Izrael és Magyarország nemzetiségi és a szomszédokkal folytatott politikája, a cionizmus és a magyar hazafiság között. De ezek a megszállott fanatikusok vagy bértollnokok legalább következetesek: sem Magyarországról, sem Izraelről nem mondanak igazat. Izrael politikáját ajnározva hamisítják, Magyarországról szólva pedig rágalmazva ferdítenek. Ilyen torz és fanatikus fejtegetéseket még Izraelben is csak az ultranacionalista és a szélsőséges zsidó ortodox kiadványok engednek meg maguknak.
Persze másfajta vélemények is vannak. Itt van mindjárt az általuk náci ügyben idézett Albert Einstein, a világhírű zsidó tudós, aki már 1938-ban elítélte a Cionista Világszervezetnek azt az igyekezetét, hogy zsidó nemzeti otthon helyett gyarmatosító, arabfaló és harcias zsidó államot teremtsen Palesztinában. Einstein a következő üzenettel fordult a cionista vezetőkhöz: „Véleményem szerint ésszerűbb lenne megegyezésre jutni az arabokkal a békés, közös életről, mintsem zsidó államot teremteni. Az én fölfogásom a judaizmus valóságos küldetéséről ellentmond a zsidó állam gondolatának, amelynek határai és hadserege van. Mert ez egy múlandó hatalom terve. Félek a judaizmust sújtó belső károktól, annak következtében, hogy sorainkban kifejlődik a szűk nacionalizmus.”
Tehát Albert Einstein már a II. világháború előtt fölismerte, hogy milyen tragédiákhoz vezethet ez a szűk, zsidó nacionalizmus. A cionisták nem törődnek Einstein és más, a zsidó szellemi hagyományokhoz hű hittestvéreik figyelmeztetésével és ellenállásával. Albert Einsteinnek később fölajánlották, hogy legyen Izrael el-ső államfője, de a fent idézett véleményére hivatkozva, ezt elutasította. Einstein tehát elítélte a cionista vezérek agresszivitását és fajgyűlöletét, amit napjaink izraeli propagandistái tagadnak.
De halljuk, hogyan vélekedtek Izraelről a cionista alapító atyák.
David Ben Gurion a következőket mondta: „Nekünk egy dinamikus, terjeszkedésre törekvő államot kell létrehoznunk. Izrael földjét visszakapja Izrael népe teljes egészében és örökre. Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy Izrael háborúban született. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb zsidó államot hoztunk létre, mint amit az ENSZ előírt. De nem elégszünk meg a jelenlegi határokkal, harcunk ezzel még nem ér véget, mert ez csupán a kezdet. Kötelességünk, hogy megvalósítsuk a Nílustól az Eufráteszig terjedő zsidó birodalmat” — hangzik Ben Gurion intelme.
Menáhem Begin, az Irgun nevű zsidó terrorszervezet vezetője, későbbi miniszterelnök így érvelt: „Addig nem lesz itt béke, amíg a Nagy-Izrael minden részét föl nem szabadítottuk. Ezt csak háborúkkal tudjuk megvalósítani.”
Az 1967-es, úgynevezett hatnapos háborúban Mose Dáján így buzdította a szomszédos országok és Palesztina területét megszálló izraeli katonákat: „Ha nekünk van Ószövetségünk, Tóránk, s ha mi a Tóra népének tekintjük magunkat, akkor nekünk kell birtokolnunk az összes bibliai földet.”
Jorám Ben Porát, izraeli politikus világosan megfogalmazta Izrael gyarmatosító, rasszista politikáját: „Nincs cionizmus, nincs zsidó állami gyarmatosítás az arabok kiszorítása és földjeik kisajátítása nélkül.”
Ezt a cionista politikát ítélte el és tagadta meg Einstein, és ezt a terjeszkedő, elnyomó cionista politikát nevezi fajgyűlölőnek és antidemokratikusnak az elfogulatlan nemzetközi közvélemény.
A politikai cionizmust persze nem szabad összetéveszteni a zsidósággal, mint ahogy nem szabad összetéveszteni a cionizmusellenességet az antiszemitizmussal. A gyarmatosító politikai cionizmus nem más, mint zsidó nacionalizmus, amely a faji önzést hirdeti és vallási köntösbe bújva a zsidók kiválasztottságáról, felsőbbrendűségéről beszél. A cionizmus és az antiszemitizmus édes testvérek. Mindkettő idegen fajnak tekinti a zsidókat és szülőföldjükről való távozásukat követeli. A cionisták azt, hogy a zsidók valamennyien vándoroljanak ki Izraelbe. Az antiszemiták pedig azt, hogy bárhová, de távozzanak. A cionisták szükséges rossznak tartják az antiszemitizmust, amely ellen szerintük teljesen értelmetlen harcolni, mert az kipusztíthatatlan. A cionistáknak, mint már korábban említettem, nem a holokauszt és az antiszemitizmus a legnagyobb ellenségük, hanem a zsidók asszimilációja, azok beolvadása. Herzl Tivadar, a politikai cionizmus megalapítója szerint az antiszemitizmus a legjobb szövetségesük, amely segíti a zsidó állam megteremtését és annak fennmaradását. Ezért, hogy ösztönözzék a kivándorlást és lejárassák a nemzeti kormányokat, mint például nálunk is, néha mesterségesen gerjesztenek és kreálnak antiszemita hangulatot. Herzl Tivadar naplójában is visszatérően hangsúlyozza:
Az antiszemiták a mi legbiztosabb barátaink, az antiszemita országok pedig a szövetségeseink.” Majd így ír: „Nem értem az antiszemitákat, hiszen mi, zsidók még akkor is, ha ez nem a mi hibánk, idegen testek maradtunk a különféle nemzetekben.” A cél kétségtelenül közös volt: az antiszemitizmus segítségével összegyűjteni a zsidókat egy világgettóban. A fasizmus és a szovjet antiszemitizmus Herzl Tivadart igazolta. Itt érdemes megjegyezni, hogy Herzl, aki a porosz monarchiának lelkes híve volt, azt hirdette, hogy „a palesztinai zsidó kultúra lényegében germán jellegű” lesz.
A második világháború után néhány évvel derült fény arra, hogy a legszélsőségesebb cionista vezetők szűk társasága, akik később létrehozták a zsidó terrorszervezeteket, mint például Menáhem Begin és Jichák Samír vagy a nácibarát Zeév Zsabotyinszky, valamint a német cionisták egy kisebb csapata a Hitlerrel való kompromisszumra, sőt együttműködésre törekedtek.
A cionisták alapvető célja az üldözések idején nem a zsidó életek megmentése, hanem a zsidó állam megteremtése volt Palesztinában. A zsidó állam számukra fontosabb volt, mint az üldözött zsidók megmentése. Ez ki is derül a Zsidó Ügynökség Mentési Bizottsága 1943-as ülésének jegyzőkönyvéből:
Kell-e nekünk mindazokat a zsidókat segíteni, akiknek erre szükségük van anélkül, hogy minden egyes személy jellemét megvizsgálnánk? Nem volna-e helyesebb, ha cionista nemzeti jelleget adnánk egy ilyen akciónak és csak azokat mentenénk meg, akik hasznosak lehetnek Izrael és a judaizmus számára. Tudom, hogy kegyetlen lehet a kérdés ilyetén való föltevése, de sajnos világosan ki kell mondanunk: ha az ötmillióból mi képesek vagyunk megmenteni vagy tízezer olyan zsidót, akik hozzájárulhatnak Izrael fölépítéséhez és a nemzet újjászületéséhez, vagy pedig egymillió olyan zsidót, akik felesleges terhet és ballasztot jelentenek számunkra, akkor nekünk a tízezer zsidó megmentését kell előnyben részesítenünk, anélkül, hogy figyelembe vennénk a be nem fogadott egymillió zsidó vádjait és segélykiáltásait.”
Ben Gurion is így vélekedett: „A cionizmusnak nem az a feladata, hogy megmentse az Európában rekedt zsidók maradékát, hanem az, hogy megszerezze és megmentse Izrael földjét a zsidó nép számára.” Ben Gurion szerint Jichák Samír, a későbbi miniszterelnök „elkövetett egy morálisan megbocsáthatatlan bűntettet. Nagy-Britannia ellen szövetséget ajánlott Hitlernek és a náci Németországnak.”
A nácikkal kezdeményezett tárgyalások 1941 végéig folytatódtak, egészen addig, amíg a brit hatóságok le nem tartóztatták Jichák Samírt, a későbbi izraeli miniszterelnököt, mert együttműködött a náci ellenséggel és Menáhem Beginnel együtt terrorcselekményeket követett el. A sors iróniája, hogy később mindkét terroristából Izrael ultranacionalista, szélsőjobboldali miniszterelnöke lett. Ben Gurion így jellemezte őket: „Begin vitathatatlanul hitleri típusú. Fajgyűlölő, aki kész elpusztítani minden arabot, hogy megteremtse Izraelt és kész minden eszközt fölhasználni e szent cél érdekében.”
A cionista vezetők már 1922-ben kapcsolatba léptek Mussolinivel, mert számítottak britellenességére. Nahum Goldmann, a Cionista Világszervezet elnöke is tárgyalt Mussolinivel, aki támogatásáról biztosította: „Segíteni fogok önnek megteremteni a zsidó államot” — ígérte meg Mussolini.
A náci tömeggyilkos Adolf Eichmann jeruzsálemi bírósági tárgyalásán kiderült, hogy a Magyarországi Cionista Szervezet és annak vezetője, Kasztner Rezső aktívan együttműködött Eichmann-nal. A magyarországi zsidók deportálásakor Kasztner ajánlatot tett Eichmann-nak: „Ha engedélyezi 1684 gazdag zsidónak, valamint a cionista vezetőknek és családtagjaiknak, hogy távozzanak Palesztinába, akik — reményei szerint — hasznosak lehetnek a majdani Izrael fölépítésében (zsidó tőkések, bankárok, mérnökök és katonák), akkor elhitetné a többi, 460 ezer magyar zsidóval, hogy nem Auschwitzba deportálják őket, hanem átszállítják Magyar-ország egy másik körzetébe.”
Kasztner és cionista barátai mindent elkövettek, hogy megnyugtassák a zsidókat. Ezzel akadályozták, hogy elmeneküljenek és csatlakozzanak az ellenálláshoz. Emellett Kasztner abban is bűnös, hogy átjátszotta Hitlernek Magyarország legnagyobb fegyvergyárát, a Weiss Mannfréd birodalmat. Kasztner persze nem egyedül, hanem azokkal a cionista vezetőkkel egyetértésben cselekedett, akik a per idején éppen kormányon voltak Izraelben. Attól való félelmükben, hogy Kasztner beszélni fog, gyorsan eltették láb alól a kollaboráns cionista főnököt.
A cionisták nem adták föl azt a tervüket, hogy Palesztinába tömörítsék a világ zsidóságát. Ezért a legkülönbözőbb eszközökkel arra törekszenek, hogy a világ különböző részein élő zsidókat először Izrael propagandájának szolgálatába állítsák, majd rávegyék őket szülőhazájuk elhagyására. Ezt a célt szolgálja például az Ígéret földje és a kiválasztott nép mítosza. Az Ószövetségben így szól az Úr: „Izrael az én elsőszülött fiam.” Az Ószövetség törzsi olvasata szerint Cahane rabbi Talmud című könyvében a világ lakóit fölosztja Izraelre, valamint a többi nemzetre, vagyis a gojokra. „Izrael a kiválasztott nép, ez a fő dogma.”
A Cionista Világszervezet XXIII. kongresszusán Ben Gurion pontosan meghatározta a külföldön élő zsidók feladatait:
„A különféle nemzetek cionista szervezeteinek együttes kötelessége, hogy segítsék a zsidó államot minden körülmények között és föltételek nélkül, még akkor is, ha ez a magatartás ellentétbe kerül saját hatóságaikkal.” A könyv címe: Egy modern cionista feladatai és jelleme. Sitrak, Franciaország főrabbija arról biztosította Jichák Samír miniszterelnököt, hogy minden francia zsidó Izrael képviselője: „Miniszterelnök úr, biztosíthatom önt afelől, hogy Franciaországban minden zsidó azt védi, amit ön is véd.” Ben Gurion erről az összetartásról világosan kifejtette:
Amikor egy zsidó Amerikában vagy Dél-Amerikában zsidó társaival a mi kormányunkról beszél, akkor ezen mindenki Izrael kormányát érti.” Harry Truman elnöksége idején az amerikai kormány és a kongresszus mindjobban közeledett a cionista mozgalomhoz. Az amerikai politikusok és üzletemberek azt remélték, hogy az általuk támogatott, befolyásuk alatt álló cionista állam megnyitja kapuit az amerikai tőke előtt és ugródeszka lesz közel-keleti terveik megvalósításához. Az Egyesült Államok azóta is Izrael legszilárdabb szövetségese. A cionista érdekszövetség olyan magatartást kényszerített az Egyesült Államokra, ami ellentétes Amerika érdekeivel, de kifizetődő Izrael számára. Ennek az érdekszövetségnek, a zsidó lobbinak a hatalmát és a hatmillió amerikai zsidó szavazatának fontosságát igazolja Truman elnök 1946-os kijelentése még Izrael létrejötte előtt: „Uraim, sajnálom, de nekem olyan emberek százezreinek kell megfelelnem, akik a cionizmus sikerét várják tőlem. Választóim között viszont nincsenek arabok ezrei.”
Clement Attlee, volt brit miniszterelnök az amerikai—izraeli viszonyt így jellemezte: „Az Egyesült Államok palesztinai politikáját a zsidó szavazatok, valamint több, nagy zsidó vállalat választási adománya határozza meg.” Mivel az Egyesült Államokban a republikánusokra és a demokratákra leadott szavazatok száma nagyjából mindig azonos, így a zsidó szavazatok képezik a mérleg nyelvét.
John Kennedy is a zsidó szavazatoknak köszönhette megválasztását. Amikor Kennedy elnök 1961-ben először találkozott Ben Gurionnal, azt mondta neki: „Tudom, hogy engem az amerikai zsidók szavazatai választottak meg. Nekik köszönhetem a megválasztásomat. Mondja, ezért mit kell tennem a zsidókért?”
Fullbright szenátor, a szenátus külügyi bizottságának elnöke 1973-ban elhatározta, hogy bizottsági meghallgatásra idézi a vezető cionista lobbistákat, azzal a céllal, hogy föltárja titkos tevékenységüket, Izrael barát lobbizásukat. Nyomozásának eredményeit Fullbright szenátor 1973-ban A nemzettel szemben című tanulmányában összegezte: „Az izraeliek ellenőrzik a kongresszus és a szenátus tevékenységét. Szenátor kollégáimnak körülbelül hetven százaléka egy idegen érdekszövetség nyomására és nem saját meggyőződéséből szavaz.” Fullbright szenátort már nem választották meg a következő választásokon.
Paul Findley, aki huszonkét évig volt képviselő az amerikai kongresszusban, 1985-ben jelentette meg az Akik beszélni mertek című könyvét, amelyben leírja a cionista érdekszövetség működését és hatalmát az Egyesült Államokban:
Bárki, aki bírálni merészeli Izrael politikáját, annak fájdalmas és szűnni nem akaró megtorlásokkal kell számolnia. Annak még a megélhetése is veszélybe kerül az izraeli érdekszövetség politikai nyomásának következtében. Az amerikai elnök is ettől fél. A kongresszus szinte minden követelésüknek enged. A legtekintélyesebb egyetemek tanterveiből eltávolítanak minden olyan témát, ami ellenkezik Izrael politikájával. A médiaóriások és főtisztek is engednek ennek a nyomásnak” — panaszkodik az egykori amerikai képviselő.
Franciaországban egyedül De Gaulle tábornok merte kimondani, hogy Franciaországban létezik egy befolyásos Izrael-barát érdekszövetség, amely különösen a sajtóban és a médiumokban gyakorolja befolyását.
A palesztinok szerint a nagyhatalmak 1948-ban zsidó kártalanításként hozták létre Palesztinában Izraelt, azokért a bűnökért, amelyeket Európában egy másik nép követett el a zsidók ellen. Ehhez azonban semmi közük a palesztinoknak. Mégis ők a szenvedő alanyai ennek a zsidó kárpótlásnak. A palesztinok most azt követelik, hogy Izrael kövesse meg őket, kérjen bocsánatot az ellenük elkövetett bűnökért és adja vissza, amit elrabolt tőlük: a hazájukat.
Elég volt a vérből és a könnyekből, én mondom, hogy elég volt!” — szólt a szembenálló felekhez Jichák Rabin, néhai kormányfő, amikor kezet nyújtott Arafatnak. Rabin az életével fizetett ezért. Fanatikus zsidók megölték, de üzenete ma is él, ma is időszerű:
Elég volt a vérből, elég volt a könnyekből!”


Trianon és a zsidók
Trianon és a zsidók
1961-ben hangzott el a Willard Hotelban ,Washington D.C-ben. Az előadója Benjamin Freedman.
Az okot egy rögtönzött beszéd fedi fel mely 1961-ben hangzott el a Willard Hotelban ,Washington D.C-ben. Az előadója Benjamin Freedman. Benjamin Freedman 1890-ben született, sikeres zsidó üzletember volt New York City-ben, egyik igazgató tulajdonosa volt a Woodbury Szappangyárnak. Freedman a zsidó szervezetek legmagasabb szintjein volt ismerős, személyesen ismerte Bernard Baruchot, Samuel Untermyert, Woodrow Wilsont, Franklin Rooseveltet, Joseph Kennedyt, és John F.Kennedyt, és korunk sok mozgatóját.
Benjamin Freedman beszéde:
1914 nyarán kitört az első világháború. A háborúban az egyik oldalon Nagybritannia, Franciaország és Oroszország állt. A másik oldalon Németország, Ausztria-Magyarország és Törökország.
Két év alatt Németország megnyerte a háborút, nemcsak névlegesen, de ténylegesen. A német tengeralattjárók, amelyek meglepték a világot, elsöpörték a hajókat az Atlanti Óceánról. Nagybritannia katonáinak nem volt lőszere, élelmiszertartaléka – az éhhalál várt rájuk. A francia hadseregben akkor zendülés volt. A franciák 600 000 embert vesztettek el a Verduni csatában a Somme mellett. Az orosz hadsereg katonái sorozatosan szöktek el a frontról, nem akartak többet háborúzni, nem szerették a cárt. Az olasz hadsereg összeomlott.
Német földön egy lövedék sem repült el. Egy ellenséges katona sem lépte át a német határt. És mégis Németország békét ajánlott Angliának. Olyan békefeltételeket ajánlottak Angliának, amelyet az ügyvédek “status quo ante basis”-nak neveznek. Ez azt jelenti: “hagyjuk abba a háborút és legyen minden úgy, ahogy a háború előtt volt”. Anglia 1916 nyarán ezt komolyan megfontolta. Vagy elfogadja ezt a békeajánlatot, amelyet Németország nagylelkűen fölajánlott, vagy folytatja a háborút és elveszíti azt.
Amíg ez zajlott, a németországi cionisták, akik a Keleteurópai cionistákat képviselték, a brit háborús kormánytanácshoz mentek, és azt mondták: “Nézzenek ide. Önök meg tudják még nyerni ezt a háborút. Nem kell, hogy föladják. Nem kell elfogadni a német békeajánlatot. Meg tudják nyerni a háborút, ha az Egyesült Államok az önök szövetségeseként beszáll a háborúba. Garantáljuk önöknek, hogy az Egyesült Államokat az önök szövetségeseként háborúba visszük, ha önök megígérik nekünk Palesztínát a háború megnyerése után”.
Röviddel ezután az Egyesült Államok, amely szinte teljesen németbarát volt, belépett Britannia szövetségeseként a háborúba.
Az Egyesült Államokban az újságokat zsidók irányították, a bankárok zsidók voltak, minden média és tömegkommunikáció zsidó irányítás alatt volt. A zsidók pedig németbarátok voltak. Azért voltak németbarátok, mert sokan Németországból jöttek, és szerették volna, ha Németország megveri a cárt. A zsidók nem szerették a cárt és nem akarták, hogy Oroszország megnyerje a háborút. Ezek a német- zsidó bankárok, mint Kuhn-Loeb és más nagy bankok az Egyesült Államokban elutasították hogy Franciaországot vagy Angliát támogassák akár csak egy dollár erejéig is. Azt mondták: “Ameddig Franciaország és Anglia Oroszország szövetségese, egy centet sem”. De öntötték a pénzt Németországba, harcoltak Németországgal Oroszország ellen, próbálták a cári rendszert megdönteni.
De ezután minden megváltozott, mint amikor egy forgalomirányító lámpa pirosról zöldre kapcsol. Ugyanazok az újságok, amelyek azelőtt németbarátok voltak és arról írtak, hogy milyen nehézségei vannak Németországnak Nagybritannia legyőzésében kereskedelmi és más téren, hirtelen úgy találták, hogy a németek nem jók. Gazemberek. Hunok. Vöröskeresztes nővéreket lőnek le. Csecsemők kezeit vágják le. Nem jók. .
A londoni cionisták telexeket küldtek az Egyesült Államokba Brandeis bíróhoz, ezt mondva: “Menj, dolgozd meg Wilson elnököt. Megkapjuk Angliától,amit akarunk. Most dolgozd meg te Wilson elnököt, hogy az Egyesült Államok hadba lépjen”.
Röviddel azután Wilson hadat üzent Németországnak. Így lépett az Egyesült Államok be a háborúba.
Az Egyesült Államok szétmorzsolta Németországot. Amikor a háborúnak vége lett, és a németek elmentek a párizsi békekonferenciára 1919-ben, ott 117 zsidó volt, akik a zsidókat képviselték, vezetőjük Bernard Baruch volt. Mi történt ott? A zsidók azon a békekonferencián, amikor feldarabolták Németországot és Európát, azt mondták: ‘És mi van a nekünk megígért Palesztínával?’.
A németek akkor értették meg, miért lépett be az Egyesült Államok a háborúba, és akkor értették meg, hogy mire ment ki a játék.
A németek szenvedtek a hatalmas jóvátételi fizetések súlya alatt, amelyet rájuk kényszerítettek, mert a cionisták minden áron Palesztínát akarták.
A németek ezt természetesen rossz néven vették. Addig a zsidóknak jobb dolguk volt Németországban, mint bárhol máshol a világon. 1905-ben, amikor az első kommunista forradalom Oroszországban megbukott, és a zsidóknak menekülniük kellett Oroszországból, mind Németországba ment. És Németország menedéket adott nekik, és nagyon tisztességesen bántak velük. Ők pedig eladták Németországot, mert Palesztínára vágytak mint egy úgynevezett zsidó központra.
Ezek után a németek diszkriminálták őket ahol csak tudták. Elkerülték őket.
Egy idő múlva a világ zsidói Amszterdamban találkoztak. 1933 júliusában a világ minden országából jöttek zsidók erre a konferenciára. Azt mondták Németországnak: “Kidobjátok Hitlert és minden zsidót visszavesztek előző állásába attól függetlenül, hogy kommunista-e. Így nem bánhattok velünk. Mi, a világ zsidói ultimátumot adunk nektek”. Elképzelhetik, hogy mit mondtak nekik a németek. És mit tettek a zsidók?
1933-ban, amikor Németország visszautasította, hogy megadja magát a zsidók amszterdami világkonferenciájának, a konferenciát feloszlatták és Samuel Untermyer úr, aki az amerikai küldöttség vezetője és az egész konferencia elnöke volt, visszajött az Egyesült Államokba és egy országos rádióbeszédet tartott, amelynek a következő volt a lényege: “A világ zsidói most Szent Háborút üzennek Németországnak. Szent harcba lépünk a németek ellen. A megadásukig éheztetjük őket. Világszerte bojkottot hívunk föl ellenük. Ez tönkre fogja tenni őket, mert függőben vanak exportüzletüktől.”
Németország élelmiszerfogyasztásának kétharmadát importáni kellett és ez csak exportáruk ellenében volt megtehető. Így ha Németország nem tudott exportálni, éhen halt. Nem volt több élelme, mint ami a lakosság egyharmadának elég volt.
A világ zsidói Németország ellen hirdettek bojkottot, és az olyan hatásos volt, hogy a világ egyetlen üzletében sem lehetett egy tárgyat sem találni, amelyen a “made in Germany” felirat lett volna. A Woolworth áruházak egyik vezetője azt mondta, hogy millió dollár értékű porcellánedényeket és evőeszközöket kellett a folyóba dobniuk, mert ha valaki csak egy tárgyat talált, amelyen a “made in Germany” felirat volt, akkor őrők álltak az üzlet elé “Hitler” és “gyilkos” táblákkal és hasonlókkal. Egy Macy nevű cégnél, amely egy Strauss nevű zsidó család tulajdona, női harisnyát találtak Chemnitzből, amelyen a “made in Germany” felirat volt. Ezek pamutharisnyák voltak, és már legalább húsz éve voltak ott. A Macy’s-t bojkottálták, emberek százai vonultak az üzlet előtt “Hitleristák” , “gyilkosok” és hasonló táblákkal.
Természetesen a németek azt mondták: “kik ezek az emberek, akik bojkottot hirdetnek ellenünk és kidobják embereinket a munkahelyükről, és iparunkat megállítják? Kik azok akik ezt teszik velünk?”.
Ezután horogkereszteket festettek a zsidó üzletekre. Miért menjen be egy német és adja pénzét annak a zsidó tulajdonosnak, aki a bojkott része volt, melynek célja a németek éhenhalása vagy maguk feladása a zsidóknak, akik meg akarták szabni, hogy ki legyen a miniszterelnökük vagy kancellárjuk?
1938-ban egy fiatal lengyel zsidó a Párizsi német követségen lelőtt egy német hivatalnokot. Ezután a németek durvábbak lettek a Németországban élő zsidókkal szemben, akkor már kirakatokat törtek be és utcai harcok is voltak és hasonló dolgok.
Az egyetlen ok, amiért Németországban bármilyen zsidóellenes érzés volt, az az volt, hogy az első világháborúért és a bojkottért a zsidók voltak a felelősek.
Nem vallási érzésről volt szó. Nem volt ellenérzés a zsidókkal szemben a vallásuk miatt. Politikai érzések voltak. Gazdaságiak. Senki sem törődött azzal Németországban, hogy egy zsidó hazament, lehúzta a redőnyt és utána “Shema Yisroel”-t vagy “Mi Atyánk”-ot mondott-e. A Németországban kifejlődött érzésnek egy dologhoz volt köze: A németek a zsidókat tartották felelősnek elsöprő vereségükért.
Milyen hatással volt ez Magyarországra?
A trianoni békeszerződés
* Románia megkapta Erdélyt, a Tiszántúl keleti szegélyét és a Bánság keleti felét.
* Az új délszláv állam Horvátországon és Szlavónián kívül megkapta a Bánság nyugati felét, Bácska nagy részét és a Muravidéket.
* Csehszlovákia megkapta Kárpátalját és a Felvidéket.
* A békekonferencián elszakítottak a döntően magyar lakta területeket is, közülük olyanokat is, amelyek közbeékelt nemzetiségi szigetek nélkül közvetlenül kapcsolódtak az ország magyar részéhez (pl. Szatmárnémeti, Nagyvárad és Arad vidéke, Szabadka környéke,
Csallóköz, Kassától délre eső felvidéki részek.
* Magyarország területe 282 000 négyzetkilométerről 93 000-re zsugorodott, lakóinak száma 18, 2 millióról 7,6 millióra csökkent.
* A már említett Románia, délszláv állam és Csehszlovákia mellett Ausztria, Olaszország (Fiume) és Lengyelország (Szepesség) is részesedett a történelmi Magyarországból.
* Az elcsatolt területek 10, 6 millió lakosából 3,2 millió volt magyar.
* Katonai, hajózási, repülési rendszabályok, korlátozások.
* Jóvátétel fizetésre kötelezték Magyarországot (zárolják az ország vagyonát).
* A baranyai háromszög átadása kisebb fegyveres konfliktusba torkollik (szerbek nem akarják átadni, csak kemény antant nyomásra sikerül a magyaroknak visszakapni).
* Az Ausztriának ítélt nyugat-magyarországi területek átadását időlegesen Prónay tiszti különítményeseinek fellépése akadályozza meg (ekkor határoznak a Sopron és környéke referendumáról, magyar kézen marad).
Sopron környéki rendezés jól mutatta, hogyan lehetett volna etnikailag elfogadhatóbb határrendezést véghezvinni (legstabilabb országhatár az ausztriai lesz, semmilyen revíziós törekvés nem hangzik el ezzel kapcsolatban).
Kik a zsidók?
A Keleteurópai zsidók, akik a világ zsidóinak 92 százalékát teszik ki, eredetileg kazárok voltak, egy rendkívül harcias nép.
A természetvallást követtek, imádván az égi testeket és az elemeket és természeti erőket. Feltehetőleg a 8. század utolsó negyedében a kazár uralkodó és környezete felvette a zsidó vallást, és a judaizmust tette meg államvallásnak.
Egyetlen egynek sem volt soha az őse a Szentföldön, sem az Ótestamentum története szerint, sem az idők kezdete előtt. Egyiküknek sem! Ezek pogány kazárok, akik éppúgy fölvették hitüket, mint az írek tették. Amikor az írek keresztények lettek, senki sem dobta őket az óceánba és vitte a Szentföldre mint egy új népcsoportot. Nem lettek más nép. Ugyanaz a nép maradtak, de fölvették a keresztény hitet mint vallást.
Ugyanúgy mint Spanyolországban: Ha a király katolikus volt, mindenki katolikus volt. Így a kazárok lettek azok, akiket ma zsidóknak nevezünk.
Mi történt ezek után?
Ezek után elkerülhetetlen volt egy nyílt harc Németország és a zsidók között, hogy lássák, melyikük éli azt túl. A németek azt mondták, hogy Európa vagy keresztény vagy kommunista lesz és nincs közbenső lehetőség. És a németek úgy határoztak, hogy megpróbálják kereszténynek megtartani, ha lehetséges. És elkezdtek újrafelfegyverkezni.
Tények:
1896-ban két cionista világbölcs, Lord Edmond Rothschild Londonban, Jacob H. Schiff New Yorkban rávette az akkor Ausztriában élő Teodor Herzlt, hogy szervezze meg Svájcban az első Cionista Világkongresszust.
Herzl, a cionizmus alapítója a kongresszuson többek közt ezeket mondta:“Egy nemzet vagyunk… Nem vagyunk mi sem amerikai, sem pedig orosz zsidók, csak zsidók! … Néhány jelentéktelen folyóirat kivételével, a világ sajtója egészében a mi kezünkben van…”
Dr. Mandelstam, a kievi egyetem professzora így szólt a kongresszuson:“A zsidók teljes hatalmukat és minden befolyásukat latba vetik, hogy meggátolják más nemzetek felemelkedését, gazdagodását. Ragaszkodnak történelmi hivatásukhoz: a világhatalom meghódításához.” [Le Temps, Paris, 1897. 09. 3.]
A következő évi kongresszuson dr. Mandelstam ezeket mondta:“A zsidók a leghatározottabban visszavetik azt az elképzelést, hogy más nemzetiségekkel keveredjenek, és ragaszkodnak a történelmük régi reményéhez, a világuralomhoz.”[H. S. Chamberlain: The Foundations of the Nineteenth Century, I. kötet, 335 old.]
Pozsony egyik zsidó iskolájában dr. Leopold Kahn így összegezte a cionizmust:“A zsidók sohasem fognak beolvadni más nemzetiségek közé, és sohasem teszik magukévá idegenek erkölcsét és szokásait. A zsidó mindig zsidó marad, minden körülmények között zsidó marad.” [Marschalkó Lajos, Világhódítók]Népszavazás


A krími lakosok 90%-a támogatja az Oroszországhoz csatlakozást. Képmutató cioncsicskás nyugat. Kisebbségi jogok, népek önrendelkezése, Koszovó és Montenegró elszakadása szintén népszavazással... Nem engednék hogy ne engedjen oroszgyűlölő fegyveres banditákat a szóbanforgó orosz többségű ! területekre. Oroszország konkrétan a vérontást akadályozta meg, és pontosan ez az atlantisták baja, hiszen Afganisztán, Irak, Egyiptom, Líbia, és Szíria után csinálni akartak még egy (polgár)háborús konfliktust.

Képmutató cioncsicskás nyugat. Kisebbségi jogok, népek önrendelkezése, Koszovó és Montenegró elszakadása szintén népszavazással... Nem engednék hogy ne engedjen oroszgyűlölő fegyveres banditákat a szóbanforgó orosz többségű ! területekre. Oroszország konkrétan a vérontást akadályozta meg, és pontosan ez az atlantisták baja, hiszen Afganisztán, Irak, Egyiptom, Líbia, és Szíria után csinálni akartak még egy (polgár)háborús konfliktust.

A krími lakosok 90%-a támogatja az Oroszországhoz csatlakozást
http://www.hidfo.net/2014/03/14/krimi-lakosok-90-tamogatja-az-oroszorszaghoz-csatlakozast

Egy frissen publikált közvélemény-kutatás eredményei szerint a krími lakosság több mint 90%-a támogatja az Oroszországi Föderációhoz csatlakozást.

A válaszadók abszolút többsége (97 %-a) elítélte a Kijevben történt puccsot és illegitimnek tartja az új kijevi kormányt. 90% szintén negatív véleménnyel van a Jobboldali Szektorról és a felforgatásban részt vevő nacionalista szervezetekről, melyek korlátoznák a kisebbségek jogait a felforgatott Ukrajnában. Mindez azt mutatja, hogy a krími orosz lakosság egységes véleményen van, a térségben forradalmi hangulat uralkodik.

A válaszadók egyharmada egyetért azzal, hogy egyes nyugati országok célzott hazugságokat terjesztenek a Krímben történtekkel kapcsolatban.

A vasárnapra tervezett referendumon szintén ezek az eredmények várhatóak. A krími orosz lakosság egy emberként támogatja az Oroszországhoz csatlakozást, ezzel szemben a függetlenedést a néhány százaléknyi tatár kisebbség ellenzi, amit Szergej Akszionov kormányzó azzal igyekezett ellensúlyozni, hogy kibővített jogokat és vezető politikai pozíciókat ad a tatár kisebbségi vezetőknek.

Anti-NATO transzparens az utcán, Szevasztopol, 2014.03.11.állami támogatásból emelnének szobrot egy magyargyalázó rabbinak! 
Zsidesz ez a társaság tényleg, muszáj Jobbik választás után nézni. Kamumagyar áljobboldali párt támogat csak nemzetellenes célú dolgokat. Ez a zsidó rabbi (másmilyen nincs, nem is volna lehetséges, miközben egy zsidó lehet keresztény pap akár!!!) valami olyasmi volt, mint dániel péter most. Erre a fidesz szobrot emeltet neki!

Zsidesz ez a társaság tényleg, muszáj Jobbik választás után nézni. Kamumagyar áljobboldali párt támogat csak nemzetellenes célú dolgokat. Ez a zsidó rabbi (másmilyen nincs, nem is volna lehetséges, miközben egy zsidó lehet keresztény pap akár!!!) valami olyasmi volt, mint dániel péter most. Erre a fidesz szobrot emeltet neki!http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73406

Vérlázító: állami támogatásból emelnének szobrot egy magyargyalázó rabbinak!

2014. március 13. 12:05

Ifj. Tompó László - Hunhír.info

„Nincs magyar nemzet. Nincsen létjogosultsága. Legjobban bizonyítja ezt, hogy Erdélyben, ahol székelyek vannak, nem ezek magyarosították a románokat, hanem a románok románosították a székelyeket. A székelyek ma mind románok." Így nyilatkozott 1920-ban Lőw Immánuel szegedi főrabbi, akinek most állami támogatásból emelnének szobrot. Mert ugye a náci, nyilas, fasiszta, antiszemita pusztabunkók országában még ez is lehetséges.

A Szeged.ma portál március 12-én arról adott hírt, hogy Szegeden szobrot emelnének Löw Immánuel (1854-1944) egykori ottani főrabbi emlékére: „Már csak egy polgármesteri aláírás kell ahhoz, hogy pályázatot nyújtson be a város a Nemzeti Kulturális Alaphoz. Az elképzelés szerint július 19-én állítanák fel a zsinagóga Gutenberg utcára nyíló kerítését megbontva egy ötszögletű beugróba a rabbi ötnegyedes szobrát. A pályázatot a szegedi zsidó hitközség is támogatja, erről egy nyilatkozatot is csatolt a szobrász az anyagához. A mű költsége 7 millió 100 ezer forint, amihez a NKA-tól 5 milliót lehet nyerni, a fennmaradó 2,1 milliót kell az önkormányzatnak biztosítania a szoborállításhoz a pályázati alapjából. A bizottság egyhangúlag támogatta a projektet, és felkérte Botka Lászlót, hogy aláírásával ő is támogassa azt."

Ismerve viszonyainkat, aligha lesz gond az egyetlen hiányzó aláírás megszerzésével. Annál inkább viszont annak igazolásával, miért, pláne állami támogatásból, a szoborállítás egy magyargyalázónak? Mert hiába írja a „mindentudás enciklopédiája"-ként elkönyvelt Wikipédia például, hogy Lőw főrabbi „1920-ban Zadravecz István mellett szót emelt a Kun Béla vezette kommunista forradalom ellen, mert tudta, hogy az abban való zsidó részvétel megpecsételheti a magyarországi zsidóság megítélését", ha mindezt semmiféle adattal nem támasztja alá (ahogyan egyetlen hiteles forrás sem), miként azt sem, hogy csupán Horthy-ellenes véleménye miatt került börtönbe.

Nos, lássuk akkor ezután, miért is került börtönbe a főrabbi, akiről a Mazsihisz honlapja a fentebbi hírcikk közlése után mindössze ennyit közölt: „1854-ben Lőw Lipót főrabbi fiaként született Szegeden. 1878-ban választotta főrabbijává a szegedi zsidó hitközség. Orientalistaként, botanikusként, művelődéstörténeti íróként tudományos munkájával nemzetközi elismerést szerzett, s emellett közéleti személyiség is volt, 1927-től 1940-ig – amíg lehetett – felsőházi tagként képviselte a magyar neológ zsidó közösséget. Élete fő műve a szegedi Új Zsinagóga felépítése, és üvegablakainak megtervezése."

A Nemzeti Újság 1920. április 23-i számának vezércikke „A magyargyalázó szegedi főrabbi. Hogyan informálja dr. Lőw Immánuel a külföldet? Eqy hollandi újságíró benyomásai az Alföldön" címmel tudósított két holland napilap munkatársának magyarországi tapasztalatairól, kiemelten Löw főrabbival folytatott beszélgetéséről, amelyből álljon itt a legperdöntőbb részlet:

„Meglepett bennünket a legmagyarabb város főrabbijának hazaárulása. A magyar szent korona, a katholicizmus, a magyar nemzet egysége, a hercegprímás, Apponyi Albert, Károly király, mind-mind nagy hazugság szerinte. Meg vagyok róla győződve, hogy a világ bármely országának egy nemzetisége sem nyilatkozott volna ilyen alávaló módon arról az országról, annak szentségéről, amelyben él, mint a szegedi főrabbi. Szóba került az új Magyarország és a rabbi valóságos kéjjel mesélte, hogy ennek az országnak nincsen létjogosultsága. Magyar nemzet nem létezik, sőt a magyar faj is kiveszett már, ami még megmaradt belőle, az keveréke azoknak a németeknek, akiket a tatárjárás után Magyarországra telepítettek.

Arra a megjegyzésünkre, hogy Magyarország természetes földrajzi egység, felkacagott a főrabbi és azt mondotta: „Kérem, uraim, ez nagy hazugság, ilyen nem létezik. Erről csak szónokolnak; ha négyfelé osztjuk az országot és az egyik részt a cseheknek, a másikat a románoknak, a harmadikat a szerbeknek és a negyediket az osztrákoknak adják, akkor megszűnt a földrajzi egység. Ezek mind csak frázisok."

– De – vetettem közbe – gróf Apponyi Párisban Magyarország vízrendszerére mutatott rá. A rabbi nem engedett tovább beszélni és közbevágott: „Ez is hazugság. Apponyi csak beszélni tud. Mit tett ez az ember életében! Soha semmit. Nagyon szép volt tőle, hogy ahelyett, hogy a Nemzeti Kaszinóban kártyázik, Párisba ment és három nyelven zsonglőrösködött a nagyhatalmak előtt. De amit mondott, az mind hazugság. Apponyi? Beszéltek az urak vele? Ö nem más, mint a nemzet baritonja."

Nincs magyar nemzet. Nincsen létjogosultsága. Legjobban bizonyítja ezt, hogy Erdélyben, ahol székelyek vannak, nem ezek magyarosították a románokat, hanem a románok románosították a székelyeket. A székelyek ma mind románok. Ezt az országot a gentrik és a főnemesek züllesztették le s tették tönkre."

Képtelenség volna elsorolni mindazokat a nyilvánvaló rágalmakat, amelyeket dr. Löw főrabbi
Magyarország ellen felhozott. Mint külföldi, valósággal szédültem mindezek hallatára és támolyogva hagytam el a szegedi főrabbi lakását, aki abban a reményben búcsúzott el tőlünk, hogy ennek az országnak úgyis vége van, ezt úgy is fel fogják oszlatni."

Természetesen nem maradt mindez következmények nélkül. Bottka Sándor szegedi rendőrfőkapitány az 1919. évi 4039. számú miniszterelnöki rendelet 4. paragrafusa alapján, a Tanácsköztársaság érdekében elkövetett bűncselekmény címén letartóztatta s vizsgálati fogdába zárták, Baracs Marcel pesti ügyvédet, Löw Immánuel unokaöccsét pedig felkérték nagybátyja ügyének intézésére.

Löw tagadta a neki tulajdonított kijelentéseket, ugyanakkor megtoldotta fentebbi kijelentéseit azzal, hogy Apponyi Albertnek a párizsi béketárgyalásokról küldött jelentései szerint nem csonkították volna meg annyira országunkat, ha nincs előtte „zsidóüldözés", „fehérterror". A két holland újságíró, George Nypels, az amszterdami Allgemeen Handelsblat és Alexander Hollósy, a Maasbode munkatársa tanúkihallgatásuk során megerősítették a főrabbi ellen felségsértés bűntette, nyomtatvány útján elkövetett osztály, nemzetiség és hitfelekezet elleni gyűlöletre izgatás bűntette és Magyarország kormányzója ellen elkövetett sértés vétsége miatt a szegedi ügyészség részéről emelt vádat, tekintettel a „terhelt" vádiratban megfogalmazott „céljai"-ra:

„Terhelt célja nyilvánvalóan az volt, hogy az általa elmondott és a kihallgatott tanúk vallomásában írtak a Hollandiában megjelenendő tekintélyesebb lapokban tanúk által közzététessenek és ezután annak tartalmát a Magyarországgal ma még hadban álló hatalmak népei elolvassák és az alapon a velünk még hadilábon álló hatalmakat arra igyekezzék rábírni, hogy Magyarországnak úgy az ellenség által már megszállott, mint meg nem szállott területét a magyar szent koronától, Magyarországtól elszakítsák és a velünk szomszédos négy hatalom uralma alá juttassák."

Annak ellenére, hogy a bebörtönzött főrabbi nyilatkozatáról bebizonyosodott annak valódisága, egyfelől kétségbeesett igyekezet indult meg kiszabadítására - többek között az osztrák, holland és a német külügyminisztérium, az amerikai kormány részéről -, másfelől védői mindent megtettek a két holland újságíró lejáratására, így maga Baracs ügyvéd nem győzte hangoztatni, hogy azok közönséges provokátorok, s hogy Nypels kollégáját, Hollósyt „kikeresztelkedett zsidó"-nak tartja, majd szabadlábra helyezését vagy legalább házi őrizetben tartásának elrendelését kérte.

Baracsnak a vádirattal szembeni kifogásait magáévá téve a vádtanács 1921. június 11-i határozatában a főrabbi védőinek nyomására elejtette a „felségsértés", az „osztály, nemzetiség és hitfelekezet elleni gyűlöletre izgatás" vádját, fenntartva ellenben a legfeljebb kétévi fogházzal büntethető „Magyarország kormányzója ellen elkövetett sértés" vétségét, s Lőw tizenhárom hónapos vizsgálati fogságát megszüntette. Ami pedig a kormányzósértést illeti, az emiatti per főtárgyalását 1921. szeptember 19-re kitűzték ugyan, de a tárgyalás mégis elmaradt, ugyanis maga a kormányzó, Horthy kegyelmet adott Lőwnek, így perét 1921. október 13-án véglegesen lezárták.

Amint a budapesti Zsidó Egyetem címzetes tanárának, Hídvégi Máténak a „Lőw-per" történetét ismertető tanulmányából (Múlt és Jövő, 1996/3. szám) akaratlanul is kitűnik, a tiszaeszlári bűnperben történetekhez kísértetiesen hasonlóan sikerült elsikálni a szegedi főrabbi ügyét is. Mert ha egy főrabbi történetesen újságírók előtt gyalázza azt a nemzetet, amelynek kenyerét eszi, és azok ezt nyilvánosságra hozzák, még ők lesznek ezért bűnösnek nyilvánítottak. Ismerve közállapotainkat, az egyetlen hiányzó aláírás talán már meg is született s elnyerve az államtól az ötmilliós támogatást, júliusra már állhat is a szobor Szegeden, ahol valahogy már Lőw rabbi fénykorában, a huszadik század elején sem voltak mások az állapotok, mint napjainkban. Mert hogyan is írta Bangha Béla jezsuita (Világhódító kereszténység, 1940)?

„A már akkor 130 ezer lakosú, túlnyomóan katolikus Szegeden például olyan terrort fejtett ki a zsidó-szabadkőművesség, szellemi, művészeti és irodalmi élete egy zsidó többségű város benyomását keltette. Akkoriban hat napilapja volt Szegednek, mint a hat zsidó."

Ennyit hát Lőw rabbiról s arról, hogy a náci, nyilas, fasiszta, antiszemita pusztabunkók országában mi minden lehetséges.


Az USA készen áll a katonai válaszra Ukrajnában, mondja a vezérkari főnökdempseyForrás: zerohedge.com
Miután a diplomácia csúfos vereséget szenvedett a Krím félsziget, és a jelek szerint hamarosan akár Kelet-Ukrajna leválásának kezelésében (igaz, John Kerry-vel a „válságkezelő” csapat élén, ez nem igen volt kérdéses), az Egyesült Államok a „nehéztüzérség”  bevetésére készül.
Először is az amerikai energiaügyi minisztérium tegnap bejelentette, hogy folynak az előkészületek az amerikai stratégiai olajtartalékból történő első értékesítés lebonyolítására, amire 2011 júniusa óta nem volt példa. A minisztérium egy olyan „próbavásárlásról” beszél, amivel a „rendszer működési kapacitását kívánják ellenőrizni”, de valójában egy Putyin elleni lépésnek szánják, akinek a magas árak sokkal fontosabbak, mint az orosz tőzsde teljesítménye.
Az Egyesült Államok pedig most még egy szinttel tovább lépett. A Bloomberg, Martin Dempsey vezérkari főnököt idézve közölte, hogy „amennyiben a krími zavargások fokozódnak, az amerikai hadsereg készen áll Ukrajna és Európán belüli szövetségesei számára katonai lépésekkel is támogatást biztosítani.”
Ennyit az Obama és Putyin közötti egyórás, békés telefonbeszélgetésről.
További részletek a Bloombergtől:
Az Atlanti Tanács weboldala szerintDempsey azt mondta, hogy „tárgyalt orosz kollégáival, ugyanakkor egyértelmű üzenetet kíván küldeni Ukrajna és a NATO tagállamok számára arról, hogy az amerikai hadsereg készen áll a katonai válaszlépésre, amennyiben ez szükségessé válik.”
Azt próbáljuk üzenni [Oroszországnak], hogy ne mélyítsék el ezt a dolgot Kelet-Ukrajnában, hanem hagyják a körülményeket úgy alakulni, hogy megállapodás születhessen a Krímben. Bizonyos egyezmények kötnek bennünket NATO szövetségeseinkkel. Biztosítottam őket, hogy amennyiben [Európában] bármi működésbe hozza ezeket a kötelezettségeket, mi válaszolunk,” mondta Dempsey.
A tábornok szerint az orosz csapatok betörése a Krím félszigetre kockázatot teremt valamennyi európai és NATO szövetséges számára.
Amennyiben hagyjuk, hogy Oroszország ezt tegye, tehát, hogy az orosz kisebbség védelmére hivatkozva bevonuljon egy szuverén országba, ezzel súlyos kockázatnak tesszük ki Kelet-Európát, mert Kelet-Európában és a Balkánon számos helyen van ilyen kisebbség.”
Az igazi kérdés természetesen, hogy Putyin miként reagál majd a szócsata ilyen mértékű fokozódására, mert abban igencsak kételkedünk, hogy összecsomagol és odébbáll.Miért éppen Ukrajna?Az emberek megoldásokat akarnak, de ez lehetetlen egy dezinformált világban. A lakosság szinte mindenhol elégedetlen, de csak kevesen értik, hogy mi történik. Mielőtt bármiféle megoldás születhet, a valós helyzetet kell megérteni. Csak kevesen éreznek késztetést, hogy megpróbáljanak rávilágítani az igazi problémákra és feladatuk nem túl hálás.
Sajnos az évtizedek óta tartó kondicionálással elérték, hogy az emberek értékeiket és viselkedésüket igazítsák a körülményekhez. A hazafiak ellenségesen reagálnak az aktuális kormánnyal, országukkal vagy téveszméikkel szembeni kritikákra. Érzelmeik dacolnak minden ténnyel, vágyaik és téveszméik pedig felülkerekednek az igazságon. A legtöbb ember azt akarja hallani, amit eddig is gondolt, így mindig könnyen becsaphatóak lesznek, illúzióik és téveszméik pedig könnyű prédává teszik őket minden propaganda számára. Ez a társadalom minden rétegére, a vezetőkre is igaz.
Amit Ukrajnában látunk az a Washington által kihasznált naív egyetemisták, a fizetett tüntetők valamint ultra-nacionalista elemek által keltett komoly konfliktus, ami akár egy súlyos háborúhoz is vezethet.
Tudatosan vagy tudatlanul, de a tüntetők országuk függetlenségét rombolják. Victoria Nuland, az Egyesült Államok neokonzervatív külügyminiszter-helyettese, akinek munkakörébe tartozik az amerikai hegemónia erősítése, már tavaly decemberben tudatta az ukránokkal, hogy mi vár rájuk, de csak kevesen figyeltek.
Az Országos Újságíróklub előtt az Amerikai-Ukrán Alapítvány, a Chevron és az Ukrajna Washingtonban nevű lobbicsoport által szponzorált nyolc perc 46 másodperces beszédében Nuland azzal büszkélkedett, hogy Washington 5 milliárd dollárt költött az Ukrajnán belüli agitációra, hogy az EU-hoz való csatlakozásra ösztönözze az országot. Miután az EU sikeresen beszippantotta az országot, beléphet a nyugat, hogy az IMF-en keresztül „segítséget nyújtson”. Nuland természetesen Ukrajna megmentőjeként prezentálta a Valutaalapot, és még véletlenül sem utalt arra, hogy a szervezet a nyugat vaskezeként az utolsó csepp vért is kiszívja majd az ország amúgy is küszködő gazdaságából.
Nuland hallgatóságát olyan emberek alkották, akik valamennyien busás haszonra számíthatnak majd az ország kifosztásából és a Washington áldásával hatalomra kerülő új ukrán kormány jóvoltából. Elég egy pillantást vetni a Nuland mögött díszelgő Chevron feliratra.
Sajnos Nuland beszéde nem keltett gyanút az ukrán tüntetőkben, akik eltökélték, hogy függetlenségüket feladva az IMF kezébe helyezik sorsukat, hogy Lettország, Görögország és számos más nemzet után Ukrajnát is kifoszthassák a Valutaalap számára oly jól működő „szerkezeti kiigazító program” segítségével. A fizetett tüntetőknek kifizetett pénz busásan megtérül miután a Nyugat saját igényeihez „igazította” Ukrajnát.
Rövid beszédében Nuland elmondta, hogy az általuk kultivált tüntetők „békésen, magukat hihetetlen önuralommal fékezve” tüntettek a brutális kormány ellen.
Az RT szerint (ami kicsit hihetőbb, mint a hazugságkampányairól híres amerikai külügyminisztérium) az Ukrán lázadók 1500 lőfegyvert, 100.000 lőszert, 3 gépfegyvert és számos kézigránátot szereztek a katonaságtól.
Miután az ukrán rendőrség hagyta, hogy a helyzet elfajuljon egyre több rendőr sérült meg az összecsapásokban. Eddig 108 rendőrt lőttek meg, akik közül többen meghaltak és 63-an kritikus állapotban vannak [javítva 2013.02.24, 21:29]. Ez a „békés, magukat hihetetlen önuralommal megfékező” tüntetőknek köszönhető. Február 20-án erre való válaszként engedélyezte a kormány, hogy a rendőrség éles lőszert használjon a tüntetők ellen.
Talán miután az ukránok a saját bőrükön tapasztalják a nyugat és az IMF „segítő kezét” ismét Oroszországhoz fordulnak majd segítségért.
Az biztos, hogy Ukrajna oroszok lakta területei nem akarnának az ország fennhatósága alatt maradni ilyen körülmények között. Aki esetleg nem tudja, a szovjet hatalom alatt Oroszország bizonyos részeit, mint például a Krím félszigetet, az Ukrán Szovjet Szocialista Köztársasághoz csatolták, talán hogy Ukrajna orosz lakosságát növeljék. Más szóval a mai Ukrajna nagy része, a keleti és déli tartományok, hagyományosan orosz területek és nem részei a történelmi Ukrajnának.
Egészen a 90-es évek elejéig, amikor Oroszország függetlenséget adott Ukrajnának, az ország elvétve mondhatta csak magát függetlennek az elmúlt 6 évszázad során, és 200 éven át volt Oroszország része. Tehát Ukrajna függetlenségével kapcsolatban mindig megmarad a probléma, hogy az ország nagy része nem ukrán, hanem orosz.
Azt világosan látjuk, hogy Oroszország számára egy EU tagállam Ukrajna, NATO és amerikai bázisokkal saját határterületén, komoly stratégiai fenyegetést jelent. Igen kicsi az esély arra, hogy az orosz kormány és Ukrajna oroszok lakta területei elfogadják az USA által kínált tervet az ország számára. A mögöttes szándéktól függetlenül a John Kerry-től származó provokatív nyilatkozatok csak a feszültséget szítják. A nyugati világ lakosságának pedig szinte semmi fogalma sincs a valós helyzetről, hiszen a „szabad sajtótól” csak a neokonzervatív propagandát hallják.
Washington hazugságai nemcsak az Egyesült Államokban és egyre több országban számolják fel a szabadságjogokat, de most már Oroszországban is komoly aggodalmakat ébresztenek az ország biztonságát illetően.
Az ukrán és orosz kormányok azzal is hozzájárultak, hogy a helyzet ideáig fajuljon, hogy éveken át tétlenül hagyták dollár milliárdok beáramlását, amivel egy ötödik hadosztályt állítottak fel saját területükön, bizonyos oktatási és emberjogi szervezetek égisze alatt, és amelyek valódi célja a két ország destabilizálása volt.
Időkjelei: Sajnos ezzel a helyzettel (ami nem hirtelen alakult ki) a háttérhatalom egy igazi lőporos hordót állított Európa és Oroszország közé, amivel igényeik szerint befolyásolhatják a térség és ezen keresztül a világ helyzetét. Azonkívül tovább erősítették az emberekben azt a látszatot, hogy kettő vagy több hatalom, nyugat és kelet, a jobb és baloldal harca dönti el sorsunk alakulását, amikor ezeket a szembenálló oldalakat ők maguk állítják fel, illetve irányítják saját céljaik megvalósítására. Az is világos, hogy a nép szempontjából a konfliktusnak megint csak vesztesei vannak.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése