2019. április 17., szerda

Skalár fegyverek I. rész













Skalár fegyverek I. rész












által Christi Verismo
2000
-re 
ChristiVerismo Website



Tartalom



Mit lehet tenni skalár technológia?













  1. A felfedezés scaláris hullámok

    Úgy kezdődött, a 18 th századi skót nevű James Clerk Maxwell (1831-1879).

Ő volt egy matematikai zseni és a munkája kifejlesztéséhez vezetett a kvantumfizika amely később vezetett Einstein relativitás. Maxwell-egyenletek kapcsolódik az elektromos és mágneses és ő fedezte fel más hullámok voltak magasabbak, mint a normál Hertz-féle elektromágneses hullámok. Ezek derékszögben helyezkedik jön ki az elektromágneses hullám, és irányítatlan, míg a normál Hertz-féle elektromágneses hullámok csak mérhető a normál felszerelés és utazási egyenes vonalban.
Ők is nevezik gravitációs hullámok tartozása miatt a gravitációs mező. (Lásd a szójegyzéket, különböző nevek skalár hullámok) Maxwell elektromágneses spektrum ment magasabb, mint a 3D-s fizikai valóság és a hiper ahol a finom felismerhetetlenné skalár hullámok léteznek. (Maxwell azt mondta, hogy folyt az éterben / hyperspace). Skalár hullámok annyira finom, hogy csak száz milliomod négyzetcentiméter szélességben így finomabb, mint az X-sugarak és a gamma-sugárzás.
Ők is manipulált a különféle módok és frekvenciák.
Amikor Maxwell halt meg munkáját úgy értelmezték három szakértő (beleértve a Hertz), aki meg az alapot a fizika, és úgy döntöttek, wave, hogy túllép azon, amit mérni lehet eszköze az időben volt "misztikus" ezért értéktelen.
Szerint Tom Bearden , normál fizika (innentől), mint a fegyelem, zárt huszonkét hibákat.
Nikola Tesla , (1856 vagy 1857-1943) a jugoszláv zseni, aki lett amerikai állampolgár 1891-ben folytatta Maxwell munkáját. Tesla dolgozott Thomas Edison, aki feltalálta egyenáram, míg Telsa maga feltalálta a váltóáramot, de a két férfi nem jött ki jól, és elváltak útjaink.
Tesla elindult laboratóriumok Long Island és a Colorado Springs, és megtanulta, hogyan kell kihasználni skalár hullámok egy adótól egy másik használata nélkül vezetékek. Kapott részleges pénzügyi hátteret a JP Morgan, aki a tulajdonában lévő új villamosenergia-projektek, de Morgan nem volt érdekelt a vesztes minden electricty üzleti lehetővé téve az emberek, hogy bekapcsolódjanak a vákuum tiszta energia (hyperspace), hogy a saját (ami most nevezett) "szabad energia" költség nélkül. Abban az időben Edison szükséges a növényi tíz emelet magas, amely felveszi egy egész várost blokk áramot az egy négyzet mérföld az ügyfelek.
Tesla azonosítottak, ahogy ő nevezte "Sugárzó Energia" vagy "Teleforce" 1889-ben fedezték fel a kísérletek során, hogy Tesla volt megismételni, amit a német Heinrich Hertz tette 1887-ben, meglétét igazoló elektromágneses hullámok.
Másolás közben Hertz kísérletei, Tesla kísérletezett hevesen hirtelen egyenáramú elektromos kisülések és felfedezte a skaláris energia, egy új erő, a folyamatban. 1904-ben Tesla bejelentette, amit befejezte munkáját a skalár hullámok továbbítja energiát vezetékek nélkül, de sajnos, amikor megpróbált támogatást is, a visszaesés következett be.
Ő beperelte az ő Colorado Springs laboratóriumi elektromos számlát, és a laborban volt, lebontották. Ő is beperelte nem fizeti a kölcsönt az ő ügyvéd és az anyagi gondok sosem csillapodott.
Tesla folytatta munkáját, annak ellenére, hogy nincs pénze, és nincstelenül halt meg egy NY szállodai szoba 1943, bár Preston Nichols könyvében "Találkozás a Plejádok "állítja a kinézet utcán csavargó elhamvasztották a helyét, és előfordulhat, hogy bizonyíték arra, hogy ő Chihiro Szellemországban, hogy az Egyesült Királyságban.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. sugárfegyverek évszázada


    Bár Tesla nem érdekelte az amerikai kormányok. az ő vezeték nélküli skalár energia, az oroszok és a németek arra kérte, hogy dolgozzanak nekik, de ő visszautasította őket.

Nem volt minden veszve, csak két hét múlva tért "meghalt" adta minden kutatás egy fiatal amerikai fizikus. Tesla találmányai voltak veszélyesek, és nem csak akkor fedezte fel skalár hullámok és hogyan kell használni a gyártást földrengések, hanem létrehozott egy "Halál Ray", amely már hasonlítható egy részecske-sugár fegyvert. (Részecskesugárzó fegyvereket lehet lőni a lézer ezer mérföldre az űrbe.)
Halála után 1943-ban az FBI aktívan részt vett elnyomja sok Tesla dokumentumok, beleértve a terveket az ő "Halál-Ray" fegyver alkalmas a pusztító légi jármű és a földrengés okozó készüléket, ugyanis szükség "szigorúan titkos" nehogy esik a ellenség kezébe. De a németek is feltalálta sugárfegyverek és használják őket során WW2.
Elfogták őket (a William Cooper ) fegyver volt, amely képes volt megrázó 4 "vastag páncélzatot egy sor két mérföldre Az alacsony célja, alacsony frekvenciájú hanghullámokat. Arra is van bizonyíték, hogy a németek skalár hullám technológia és bizonyára volt anti-gravitációs technológiával miatt UFO összeomlik Németországban 1939-ben.
Ők vissza megtervezett, és 1940-ben építettek maguknak a flotta UFO-nyolc lehetőségek egész Németországban. Az oroszok, aki sok náci tudósok fogságban a szovjet megszállt Németországban 1946-ban, kénytelen a német tudósok építeni őket a saját flotta UFO-k, amelyeket az úgynevezett "COSMOSPHERES ", és végül ők építettek száz.
A náci tudósok is építettek az oroszok skalár adók és részecske-sugár fegyvert.
Tesla is azt mondta az embereknek, hogy ő beszélt gyakran az emberek "off bolygót", így talán ez volt az inspiráció forrása találmánya. Tesla használta a skalár hullámokat létrehozni a földrengések és rezegni célt épületek darabokra, még azok is, közel a cél. Ő hozta létre ugyanazt a hatást az ő hatalmas Tesla tekercs adó és azt állította, hogy ő pattogó skalár hullámok a Föld magja a antipódok vissza a jeladó helyén.
A meglehetősen kicsi 10kW generátor energiaellátásának csak néhány lóerőt gyorsan tette a felgyűlt rezonancia millió lóerőt a tekercs áramköröket az ő "nagyító energiát adó" készüléket. Lap mesterséges villámok volna ívet az áramkört, hogy földelésé pontot, vagy a gömb alakú antenna rendszert. Ő villamosított mindent mérföld, még az emberek, és hozna a tűz és a lángok a skalár "potenciált" (szétszórt, de hasznosítani részecskéket hyperpsace ), különösen a antipodes (ellentétes oldalán) a bolygón.
Tesla azt állította, ő "halálos sugarak" volt egy sor több száz mérföldre, amelyek nagyon hasznosak voltak elleni légi jármű és kijelentette, hogy egész városok lehetne pusztított robbanásveszélyes EM továbbításának interkontinentális távolságokat bárhol a Földön. A könyv szerint HAARP - A végső fegyver a Conspiracy " által Jerry E. Smith , Tesla azt állította adóját is előállítani 100 millió volt a nyomás, a áramlatok akár 1000 amperes amely a hatalom szintjén 100 milliárd watt.
Ez lehet vetíteni az energia egy nukleáris robbanófejet a rádióhullámok és a helyét a világban is kell elpárologtatni a fény sebességével. Egyesek szerint a Tunguz hatalmas robbanás Szibériában (még tisztázatlan, mert egy meteorit hagyta volna a kráter) Június 30-án 1908. miatt a teszt ezen adó feltűnő a antipodes a földet. Bizonyított tény, hogy Tesla fegyvert tesztelt egyszer Smith szerint.
Az erő a robbanás Tunguz -ben becslések szerint 10-15 millió tonna TNT, amelyek Oliver Nichelson számítani Tesla eszköz lehet szállítani.
A robbanás lapított félmillió hektárnyi fenyves és a megölt két embert, valamint a teljes állományból a rénszarvas és más állatok. 1907-ben és 1908 Tesla írt a káros ez a gép, és azt írta róla ismét kilenc évvel később azt mondta,
"... Ha elkerülhetetlen, az [adó] lehet használni, hogy elpusztítsa a tulajdon és az élet".
Úgy tartják, hogy a Tesla esetleg próbálta megtörni a jég a pole, és lehet, hogy túllépték a cél, mint a Tunguz ugyanazon a nagy kör vonalon Shoreham, Long Island, ahol Tesla volt adóját.
Ha a Tunguz robbanás volt ugyanazon a napon, mint a kísérlet, Tesla soha nem vallotta be nyilvánosan.
Harry Mason azt mondta, hogy egy 1938-as nyomja jelentés megállapította Tesla halála Ray kellene alkalmaznia 50 millió voltot egy új formája ray hullám csak száz-milliomod centiméter átmérőjű, melynek alapjául egy teljesen új elv a fizika, hogy lehetne előállítani egy nagy taszító erő.
Harry szerint Mason, egy ausztrál, aki feltalálta a másik "Halál Ray" találtak golyó szíven Angliában 1937-ben Tesla azt állította, hogy a készülék képes megolvadjanak motor, és ha célja a Holdra, akkor viszont a helyszínen a felület izzás. Skalár hullámokat képes egy nagy taszító erő az atommag, megkerülve a külső elektron pályák, közvetlenül a mérnöki, vagy zavarja a komponenseket a mag.
Egyéni kutatás USA mutatja skalár hullámok működnek a nem-lineáris idő dimenziója, amely hyperspace, bármilyen sebességgel nulláról a végtelenségig, mivel azok nem csak a fény sebességét.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. A FOLYTATÁS Tesla skalár hullám TECHNOLÓGIA


    A legtöbb nyugati egyetemeken kívül hagyni Tesla munkájának köszönhetően egy összeesküvés megállítani a szabad energia és anti-gravitációs technológiával, mert elveszíti a pénzt a nagy üzlet, hogy hozna létre, de a kelet-európai és Orosz egyetemek tartalmazza azt a tananyagot, ezért az Egyesült Államok nem vette észre, hogy a skalár hullámokat használnak ellenük, mert nincsen berendezések kimutatására ezek a hullámok, amíg titokban egyfolytában támadott tíz éve az oroszok használja őket, mivel 1960, amikor az elnök Hruscsov bejelentette: "a szovjetek voltak superweapons".

Miután az oroszok lőtték le az összes amerikai űrrepülőgépek és műholdak 1977-ben, az Egyesült Államok volt teljesen saját irgalmát, Oroszország nyíltan repülő cosmospheres az USA-ban, égetés részecskesugár és skalár sugárfegyverek alakult azzal a szakértelemmel, elfogott náci tudósok.
Ezt követően hatalmas erőfeszítéseket tett, hogy dolgozzon sugárfegyverek az USA-ban az FBI tartott összes Tesla tudományos dolgozat több évvel azután, hogy meghalt 1943-ban, annyira a kutatási ismeretlen volt a nagyközönség, amikor szüksége volt rá a leginkább a harcot az oroszok ellen támadó amerikai katonai célokat, és ezzel az időjárás-engineering több mint Amerikában a korai 1960-as években.
US elindult a saját skalár adóját az útból helyeken, mint Ausztráliában, Alaska, Puerto Rico, Grönland és Norvégia segítségével Tesla technológia.Ugyanakkor ők is készült részecske sugáradók Montaukban, LI, és Los Alamos, NM. Az egyik első helyen a ház Tesla technológia, és ezért skalár fegyverekkel volt Exmouth amerikai haditengerészeti bázisra Nyugat-Ausztráliában épült 1968-ban, és az operatív 1969-ben, ahol volt egy szabad kezet a kihalt ausztrál vadonban gyakorolni.
Pine Gap , egy másik amerikai katonai bázis közepén Ausztráliában volt a másik oldal, amely kezdte meg működését 1970-ben, és két skalár adók. Bár Tom Bearden atomfizikus, és skalár fegyvert szakértő azt állítja, az Egyesült Államok volt teljesen megfeledkeztek a titkos orosz skalár és részecske-sugár támadások rájuk, melyeket soha nem hozták nyilvánosságra, titokban az Egyesült Államok volt a saját fegyverek, hogy nem csak a használt Tesla technológia, hanem az idegen szövetségek, ezek beszerzett fejlett technológia ezer évre előre.
Ennek ellenére előfordulhat, hogy a különböző frakciók ellentmond egymásnak a hatalmi, az Egyesült Államok különböző kormányzati szervek kutatott külön-külön. (Lásd The Secret Árnyék Kormány - A strukturális elemzés Richard Boylan)
Az egyik frakció volt időutazó egész univerzumban az 1960-as, a bókokat a légierő, harcoló a jövőt csillakapukon , mint a sorozatban Stargate SG-1. A "hivatalos" űrprogram nem is kap egy műhold pályára, de hazudott, hogy a utakat a hold, hogy úgy tűnik, mintha halad.
Szerint összeesküvés kutatók mögött sok ilyen technikai eszközök voltak egykori náci tudósok, akik oly ügyesen, hogy a dolgok akár az űrben, hogy lenne már gyarmatosították Antarktiszon, a Hold és a Mars, a háború előtt volt vége! A náci házi UFO gépészeti tervek találtak Németországban a háború után, és volt egy őrült rohanás az amerikaiak, britek, franciák és oroszok, hogy megragad a legjobb náci tudósai maguknak.
A könyv szerint "UFO: náci Super Weapon?" a Mattern és Friedrich (írásbeli Németországban az 1950-es években, de csak megjelent Kanadában a 1960-as, mert a német a merném közzé) az amerikaiak voltak a legügyesebb elfog sok "díjat fogások" sok a harag a francia, a brit és különösen az oroszok.
A nagy amerikai agyi rablás az ellenség annyira lélegzetelállító, hogy egy speciális szótárt kellett tenni a szakmai zsargon a repülőgép ipar egyedül álló több mint 75.000 különböző kifejezésre. Egész német gyárak, beleértve minden csavar és anya, modellek, rajzok és prototípusok szállították Amerikába, és kisebb mértékben a többi szövetséges, de mi America került minősége, az oroszok beszállt mennyiséget.
A könyv azt állítja, hogy az oroszok a 21. és október 22, 1946 (a szovjet megszállt Németország) küldött állig felfegyverzett katonák fogás ki az ágyukban 275.000 német tudományos szakemberek, valamint feleségeik és minden gyermekeiket, és elvitte őket mintegy negyven helyen Oroszországban .
Német gyárak várt rájuk, a lebontott és ládákba. Kénytelenek voltak aláírni a munka megállapodások öt évig dolgozott éjjel-nappal három tál Borscht levest és egy szelet kenyeret naponta. Ott aligha lett volna egy tudós maradt Németországban a háború után, egy nagy exodus a háború alatt, valamint az Antarktisz és Dél-Amerikában, ahol folytatták anti-gravitációs kutatás stb titkos, földalatti.
Az oroszok meg őket dolgozni,
  • 40% a repülőgépek és a jet mérnöki
  • 31% a repülőgépek tervezése
  • 6,5% -os rádió és telefon
  • 4,5% csővezetékek
  • 2% atomi kutatási
  • 1,5% a televízióban
  1. Tesla ÁTLÉPNIE SCALAR Gerenda


    az 1920-as Tesla létrehozott "Tesla Shields" a skalár hullámok, amelyben azt állította tudná védeni egy egész ország ellen, repülőgépek és héja létrehozásával készült gátig energia, amely nem tudtak haladni.

A szovjetek hozzáférést biztosít az összes munkája során keresése "superweapons", hogy megfeleljen az amerikai után atombombát dobtak Japánra.Tesla papírjai szállították kommunista Jugoszlávia halála után 1943-ban, ahol voltak könnyen megközelíthető a szovjetek. 1914 szerint Harry Mason, Tesla megjósolta az elektromos vezérlés a légköri nedvesség és leírta, hogyan kell ezt csinálni az ő nagyító transmitter, sőt, hogyan kell irányítani a Nap EM tér és módosíthatja annak hatása a földön a skalár adók.
Is, hogyan kell az éjszakát nappallá hogy a tengeri és a légi navigációs biztonságosabb. Kijelentette, hogy lehetséges, hogy mérnök EM árnyékoló megállítani bomlási a nukleáris sugárzás, mert a bomlás okozta kölcsönhatása az atommag egy speciális ray áradó egész univerzumban.
Tesla azt mondta, hogy lehetséges, hogy ösztönözze a nucleus be robbanásveszélyes vagy gyors általános transzmutáció. Körülbelül 1908 Tesla fedezte fel, hogy a skaláris energia nélkül energiaveszteség, a interferométer válik, palackozva a kereszteződés két skalár hullám gerendák. By interferométer (keresztbe fény) technikák, óriás állóhullámok lehet kombinálni, hogy készítsen egy fókuszált igen nagy energiát.
Ez azután előállításához használt földrengések indukált a távoli célja pont. Megjegyezte, hogy ez könnyen elszabadulnak, ha egyszer elindult rezgő belül a Föld és a ténylegesen okozhat a Föld vibrálni darabokra. Saját bizonyult olyan erős, hogy közben a tesztelési fázisban is elpusztította egy kalapáccsal, hogy a rezgések tönkretegyék az egész környéken.
"POTENCIÁLOK" olyan részecskék, amelyek szervezetlen a hipertérben, tiszta energia nem mentesít a fizikai világba.
Ők lehet hasznosítani teremthetünk különböző frekvenciákon skalár hullámokat, és gyártható mesterségesen. Ez az energia alakul ki, és stabilizálja csak akkor, ha az adók vannak nagyobb referencia potenciál, mint az interferencia (blending) zóna. Ha az adók úgy állapítják meg, alacsonyabb potenciál, az energia üveget újra megjelenik vissza az adók, ahol meg kell semmisíteni, ha az adók nem kell leégett.
Ha két egyszemélyes jelentése skalár elektromágneses (EM) hullámok, amelyek nulla vektor és mesterséges potenciálok metszik, megfigyelhető valódi elektromágneses hullám energia eredményeket, bár nem EM energiát repült át a köztük lévő téren. Láthatatlan hullámok a potenciál nélkül erőtér amplitúdója, mesterséges potenciálok látszólag nem léteznek szerint a hagyományos tudomány, de ez azért van, mert nem kimutatható normál érzékelő berendezések.
Mégis lehet gyártani polarizáló őket vagy koncentrálási hyperspace egy folyóba erő, amely során egyesült a két gerenda, Valóságos elektromágneses hullámok.
Ha az adó használ a potenciális fölött, hogy az energia-palackot, kimutatható energia kiderül abban a zónában, és az úgynevezett exoterm módban. Hogy nyernek energiát vissza a jeladót az energia üveget, a potenciál alatt kell lennie, hogy termelt energia üveget. Ez endoterm mód. Ha két adó eljuttat egy-egy időzített impulzus és a két impulzus találkozik, majd egy robbanás kialakulását vagy extrakció megy végbe a távoli beavatkozás zóna, attól függően, hogy exoterm vagy endoterm üzemmódot használjuk. Azonban nincs kimutatható energia-áramlás közötti adók és a kereszteződésekben a két gerenda léteznek zárva mesterséges potenciál hyperspace.
Ez állítólag nem létezik.
Az energia áramlását közötti adók és metsző gerendák nem létezik a közbeeső teret fizikailag, mint egy EM erőtér, csak egy lezárt és mesterséges potenciál. Ha a hullám átviteli folyamatos, az energia jelenik meg fizikailag nyalábok közötti folyamatos. Ha több frekvencián továbbított a gerendák, a kereszteződésekben a 3 dimenziós gömb jelenik meg, mint a puskagolyó, vagy shell.
Segítségével impulzus átadásával egy impulzív vagy robbanásveszélyes megjelenése a geotermikus energia jelenik meg, de ha a folyamatos üzemmódban folyamatos izzó plazma formájában jelenik meg láthatóan. Az impulzus endoterm üzemmódban energiát kivonjuk, és létrehoz egy hideg robbanás vagy éles hűtés, és ez a hang, mint a mennydörgés. kicsomagolása energiát a távoli metszéspontjában endoterm mód kiújulhatnak a jeladók.
A szovjetek használja a "dump" módszer átmenetileg rögzítésére és tárolására egy akkumulátort hő épület fel az adók. A második tarack exoterm mód használatával összpontosítani energiát egy távoli lerakó helyén, gyakran Bennett Island, Szibéria északi, a Jeges-tenger, ahol a kipufogók folyamatosan figyelték az amerikai időjárási műhold.
Számos skaláris hullámok küldött a különböző adók lehet úgy is tervezni, hogy összekapcsolják által interferometria, hogy készítsen egy plazma üveg igen magas infolded vagy tartalmazott energia, bármilyen kívánt fénykibocsátás, forma, szín és intenzitás. Ez a "bottle'may mozgatni a bolygó körül tetszés szerint (látható vagy láthatatlan). A palackozott energia szabadulhat fel további meghatározott átviteli. Meg lehet költözött be a Földet, a levegőben, vagy a tengerbe.
Ha "felrobbantotta" a földön egy földrengés az eredménye. Egy épület vagy egy város robbanást, mint egy nukleáris robbanás az eredménye.
Szerint Bearden az olvadt mag a Föld maga hatalmas kinyert energiát közvetlenül ez távolról és a szovjetek ezt megteheti kis eltérés, a skalár EM fegyvereket.
Skalár jelentése pár -12 kHz mellett továbbítják a földbe magát, és úgy kivonat egy hatalmas elektromos árammal, ami megérintette off és átadni a hihetetlenül erős skalár fegyverrendszerek. A hatályos sok Niagara Falls hatásköröket minden fegyver. Teljesítményű adók csapdába, és kitermelése energiát Föld képlékeny mag lehet, hogy nagyon nagy gömb alakú gömbök és a félgömb alakú kupolája EM energiát.
Ez a shell tudja emelni Dirac számít a Dirac tenger a vákuum a hipertér.
Tesztek adó skalár tarack aláírások (más néven Tesla gömbök) láttak az N. Pacific által jet repülőgépek repülnek ki és Japán, valamint a mélyen Oroszországban a földi megfigyelők az afganisztáni és iráni pilóták.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. Oroszország "harkály" skalár hullám RENDSZEREIHEZ


    szerint Bearden amióta 1976. július orosz skalár adókat folyamatosan küldött adások, amelyek zavarják a kommunikációs rendszerek a világ a 3-30 megahertz zenekar.

A zaj, mint a harkály csipegetni egy fadarabot, így már becenevén " Woodpeckers . " A hatalom a hatalmas adók változhat, de azt mondja, hogy elérheti a több száz megawatt, és névlegesen 100 megawatt. Több nemzet tiltakoztak, de még továbbra is ezen a napon. Az oroszok csak elterjedt a spektrum váltani más frekvenciák rendszeresen.
Két-három skalár a horizonton radar sugarai ezek a harkályok is metszik egymást mint USA. Egy kereszteződés rács felett az egész USA van kialakítva hullámalak interferencia két fő harkály gerendák. Ezek a sugarak követik a Föld-ionoszféra waveguide és görbe a bolygó körül. Ez úgy történik, hogy érzékeli indított rakéták és stratégiai bombázók emelés le out of USA.
Azonban ez a hatalmas orosz rács kiterjedő nagy területen USA-nak más baljós agykontroll műveletek szerint Bearden.
Fázisszinkronizáló ELF modulációs jel 10 Hz-nél gyakran észlelt több harkály frekvenciák egyszerre. Ez a moduláció, ha kellően erősebb, mint a Schumann rezonancia (a frekvencia a Föld természetes mágneses mező) lehet hipnotizálni agyában a "kényszerű elválasztó".
Emberi agyhullámokra "szinkronizált" a harkály jeleket, így több koherens frekvenciák fázis-zár be őket. Bearden azt írja, hogy több koherens EM frekvenciák terelni ezeket a sodródó fejében. Azt is mondja, hogy az úgynevezett "Fourier bővítések" lehet használni a támadás egyes részleteit, az agy geometriailag.
Bearden írja:
"Körülbelül 1950-1952, a szovjetek fejlesztették [skalár] EM gépek, amelyek befolyásolhatják az agy és az idegrendszer közvetlenül. Ez tartalmazza a Lida gép, amelyek képesek kiváltani a katatón állapotából egy emlős, például egy ember, egy macska, stb US tudósok, megszerzése az egyik ilyen eszközök az 1980-as, azt jelentette, hogy hasznosítják a 40 MHz-hordozó, és elő szokatlan hullámformák (bemutató több frekvenciáját).
Mivel az amerikai tudósok nem rendelkeznek skalár EM detektorok, nincs mérés, vagy ismerete lehetővé skalár alkatrészek a Lida kimeneti jelet. Az egyik amerikai tudós, a készülék volt az észak-koreai vallató az agymosás amerikai foglyok Észak-Korea a koreai háború idején, és nagyon hatásosnak. "
Úgy tűnik, hogy Oroszország nem használja a skalár hullámok először a korai 1960-as, de az amerikai hamarosan utolérte, az épület skalár adók Ausztráliában 1968-ban.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. Az 1930-as


    Bearden azt mondja, 1939-ben, 
    TH Moray Salt Lake City, tanulás után a Tesla tengeri éter (a légüres hyperspace) épített egy speciális erősítő, amely kitermelt energiát a vákuum.

Úgy működött, mint egy makroszkopikus skalár interfereometer és műgyűjtő és létrehozta 50kW teljesítmény nélküli hagyományos beviteli. A 55 £ erősítő ívelt helyi téridő. Miután a tesztelés, a szovjet ügynök elpusztította a készüléket, amelyben Moray már fordított több száz ezer dollárt. Ő soha nem volt pénzügyileg képes újjáépíteni azt.
Moray és Tesla volt az első két tudós mérnök skalár elektromágnesesség, electrogravitation, a helyi általános relativitáselmélet és a termodinamika. Tesla, valamint Einstein és egy ember nevű John von Neumann dolgozott együtt a 1930-as években, hogy felfedezzék, hogyan lehet egy hadihajó "radar láthatatlan" az amerikai haditengerészet számára WW2.
Azonban, ha a transzmitter be van kapcsolva, 1943, a hajó elszakította a hiper mert elvesztette a tapadást időben milyen volt az úgynevezett " A Philadelphia kísérlet ".
Ez később visszatért, amikor a hajók üzemeltetői, a Cameron testvérek, végül a Montauk kar, LI, negyven évvel a jövőbe von Nuemann negyven évvel idősebb. Ők küldtek vissza az időben a teleportálás törni a hajó generátorok és rematerialized. Tehát nagy felfedezéseket tettek ezek után, hogyan időben működött és ez lett kifejlesztve titokban az amerikai kormány.
Ez fejlődött a színpadra, ahol az idő-alagutak lehet létrehozni specializált " időutazás "lehetőség, ahol az emberek most megy az egész világegyetemben, érkezik bármikor a múltban vagy a jövőben.
Vissza a Tartalomjegyzék
 


 

7. Az 1940-es
Amikor WW2 véget ért 1945-ben, Tesla rokonai petíciót Washington kapni tizenhét törzsét papírok és felszerelések, amit tárolni NY garázsban.
1952-ben ezek a küldtek kommunista ellenőrzött Belgrád és tedd be a múzeum, ahol a szovjetek van minden adat. Azt reméljük, hogy Tesla nem hagyja el a vonatkozó utasításokat a "Halál Ray" a papírjait, mivel a japán többek között ment a kutatás őket a múzeumban. A szovjetek építettek Tesla múzeumok magukat.
Azt is állította, hogy az oroszok segítettek a szerbek a boszniai háború Tesla skalár technlogy hogy le amerikai helikopter.
További jó tudományos szerencse jött az oroszok Japán után volt atombombát dobtak le őket 1945 Amikor Németországban lett az ellenőrzésük alatt, elvitték a német radar tudományos csoport a Szovjetunióba. (A könyv "UFO-k náci titkos fegyvere?" Által Mattern és Friedrich elmondta, hogy a németek már feltalálták az atombombát a háború vége előtt.)
Ezek a náci tudós már az elmélettel a radar keresztmetszet és a radar elnyelő anyag. Ők voltak a határán felfedezni fázisban konjugált idő fordított radar hullámokat, ami a skalár hullám technológia szerint a Bearden.
A németek nem jól fejlődő anti-gravitációs technológiával és ha volna sikerült az időzítés ezt a hat hónappal korábban úgy gondolja talán már megnyerte a háborút szerint a német könyv "UFO-k, a náci titkos fegyvere?", Amit írt, csak miután WW2 megszerzését követő írói összes műszaki rajzok, valamint a náci anti-gravitációs mérnökök mögött hagyott.
Pontosan ugyanez UFO-k ők építettek német létesítmények az ország egész háború alatt a hamarosan látható az égen a háború után, repül a antarktiszi bázis, ahol elvitte őket, mielőtt a háború véget ért. A gépészeti tervek találtak a szövetségesek németországi megmutatta mit fognak tenni. Mattern és Friedrich írta számtalan német találmányok és a háború után az amerikaiak fenyegetett háború vizsgálatok, ha nem szaporodnak minden találmányok és kaptak a kis élelmiszer-fejadagot, mint ösztönző.
A náci tudósok munkához at Area 51, Nevada építeni Amerika saját UFO-k, és ők is teremtett az amerikai űrprogram.
Ők hozták a szovjetek naprakész nemcsak a 20 th században, de a tér-kor. Amerikai zsidó kommunisták kémek segítettek Oroszország elő az atombomba. Német tudósok elő a Mig vadászgépek, amivel megölték az amerikaiak Koreában és Vietnamban, valamint a tengeralattjárók, torpedók, tankok, katonai rakéták és a "cosmospheres" (Orosz anti-gravitációs UFO-k).
Amikor a németek tiltakoztak a csoportban, mutattak nekik, angol nyelvű dokumentumok által Churchill és Roosevelt neve oroszok kifejezett használati joga minden német személy, ahogy jónak látja. (Szem előtt tartva Roosevelt is tudott okozni a halálesetek mintegy 1 1/2 millió német háború után a német koncentrációs táborokban a betegségek és éhezés).
Miután öt évben nőttek, ha a rögzített nácik nem halt volna meg, sokukat elítélték rabszolga munkatáborokba az élet.
Ők is tartani újabb 2-3 évig karanténban, így elfelejted a projektek dolgoztak, nem tette lehetővé, ceruza és papír, írta Mattern és Friedrich.
 


Nácik az Antarktiszon ?
azonban a kezdetben speciális német UFO kutatók nem található a háború után.
Szerint Mattern és Friedrich németek saját UFO-k 1940-ben , de nem volt elég a nemesfém szükség ahhoz, hogy elegendő mennyiségben, hogy megnyerjük a háborút velük. A németek tartják a szigorú nyilvántartás mindenki Németországban, beleértve, hogy hány zsidót megöltek. A szövetségesek 1945-ben, ferreting ki a háborús bűnösök találtak 250.000 ember eltűnt, figyelembe véve balesetek és halálesetek mind különböző okok miatt.
Szerint Mattern és Friedich száma eltünt állandó marad, és azt állítják, ők költöztek Antarktisz és Dél-Amerikában a tengeralattjárók és a saját UFO-k. A nácik hamis amerikai dollár megjegyzi és angol £ 5 megjegyzi olyan tökéletesen (a zseniális zsidó hamisítók), hogy a bankok nem tudták megmondani a különbséget.
A világ Valutaalappal eredménye 15 milliárd dollárt, amely nem igazán létezik.
A British vissza kellett hívnia a £ 5 megjegyzés, miután hajótörést szenvedett német repülőgép találtak 300.000 angol £ 5 megjegyzi komplett nyomólemezekkel!
A nácik titokban gyarmatosították az Antarktisz a 1937-1938 miután alaposan figyelembe 11.000 előző fényképek feltérképezése. Miután a szövetségesek találták ki, ők küldtek több mint 4000 amerikai haditengerészet csapatok Antarctica on december 2 1946 Amikor Admiral Byrd ott landolt, a műszerek ment teljesen megkergült, és a teljesítményt mérő és magasságmérő viselkedett leginkább kiszámíthatatlan módon, arra kényszerítve Byrd, hogy megszakítja az invázió azonban végül sikerült megtalálni a náci bázist.
Azóta mondta az író WA Harbinson , hogy a nácik ott van superweapons amelyek nem hagyom, hogy bárki közelében. Más források szerint egy UFO köszöntötte Byrd egy német nyelvű árja kinézetű idegen, aki valahogy sikerült landolni a gépe számára, azáltal, hogy megszünteti a gravitáció alatt a gépet.Nyilvánvalóan beszélt az idegen, aki azt mondta, hogy egy faj, a Aryanni.
Más források szerint a nácik szövetkeznek renegát Pleiadians odalent.
Lehet, hogy a külföldiek a Antarktiszon segítjük a poleshift ?
Ebben a cikkben az úgynevezett " Fortress Australia "azt mondta, hogy az amerikaiak, együtt idegenek használ HAARP adó megváltoztatni a mágneses tér át a Déli-sarkra, és most, hogy már megtette ezt a mágneses mező az Északi-sark. Sok médiumokat, akik látszólag "csatorna" Pleiadians azt mondta Föld "emelkedik" a 4. dimenziós frekvenciára, hogy azok "segít".
Billy Meier , a svájci, aki kapcsolatba került a nő a Plejádok nevű Semjase, azt állítja, hogy ő mondta a germán népek leszármazottai Pleiadians.
Más források szerint a Pleiadians elmondta Hitler a föld fölött lakott. Úgy látszik, Hitler megpróbálta megmenteni emberek vércsoportja, amely a skandináv típusú Pleiadians van. Antarktisz, egyesek szerint Byrd esett egy amerikai zászlót, mások egy bomba, de belül negyvennyolc órán, négy Byrd gépeivel elveszett, így elmentek haza. Lehet, hogy a nácik kifejlesztett egy titkos fegyver az idegen szövetség azt mondják, hogy most már az Antarktiszon, mert ott volt a 1940-1941?
További információk a náci kolónia Antarktisz megtalálható Branton könyve " The Omega Files ", amelyben az áll, hogy Byrd admirális unokaöccse nevű Dr Harley Byrd azt állítja, hogy Admiral Byrd fogadta a közreműködésével nácik, szürke idegenek, Draco (hüllők), és lázadó Pleiadians és még sasquatch.

UFO-k fejlesztik titokban All Over
De nyugodtan mondhatjuk, hogy WW3 fogják vívni az űrhajók és sugárfegyverek, most, hogy sok más ország is saját maguk tettek UFO-k, kiegészítve mindenféle halálos fegyver, hogy jön a Tesla találmányai és idegen technológia szövetségek és lezuhant idegen csészealjak.

Lehet, hogy ez a bibliai "mennyei háború"?
Az oroszok most már több száz cosmospheres és ez ismeretlen, hogy hány náci UFO-k le az Antarktiszon, de úgy tűnik, van mintegy kétmillió ember ott most szerinti Branton . Talán az orosz cosmospheres még mindig felelnek meg a nácik az Antarktiszon, valamint harc az amerikaiak - aki szintén egykori náci tudósok létre anti-gravitációs kézműves 51-es körzetben a háború után.
A nácik is létrehozott kolóniák dél-amerikai során WW2.
Mattern és Friedrich azt mondják, hogy Argentína és Chile, valamint az Antarktiszon volt olyan hely, ahol sok náci menekült, mert a nagy német lakosság és a fasiszta vezetők. A (UK) UFO Magazine, augusztus 2003 kíváncsiak underground jelek észlelt Argentínában, természetellenes radioaktív aláírások, mikrohullámú sütő, szinten a villamos energia és rezgések származó föld gyomrában.
Kötötték őket, hogy jön a gép operációs sok km alatt, küld rezgések, váltakozó elektromos hullámokat. A terület már furcsa gyorsan mozgó fényeket, amelyek aztán belevetette magát a földre.
Lehet, hogy ez nácik, vagy idegenek ? Mattern és Friedrich említette egy amerikai férfi német vér úgynevezett Reinhold Schmidt és azt állítja, elvitték több alkalommal is egy repülő csészealj a pole, a személyzet beszél németül, és úgy viselkedik, mint a német katonák.
Azonban a legénység vezetője azt állította, hogy egy másik bolygóról. A férfi azt is beszélt németül beszélő Saturnians. Preston Nichols azt állítja, hogy Hitler szövetségese Pleiadians és egy holland, aki látta Hitler egy olyan területen, Holland háború alatt beszélgetett néha idegenek aki leszállt, és kiszállt a hajóikat, hogy találkozzon vele.
Mások azt mondják, a Pleiadians szándékosan lezuhant egy hajó Németországban 1939-ben, hogy nekik a technológiai lendületet a háború alatt, mert a németek, hogy ugyanaz északi faj, mint ők.
 


VANNAK nácik még mindig fenyegetést jelent a világban ?
Szintén időutazás kísérletek Montaukban létesítmény, LI, fuss a külföldiek, és nácik, ők azt mondta (a "Montauk" könyvsorozat által 
Preston Nichols és Peter Moon ), hogy küldött technológia vissza az időben.
Andy Pero állítja, Vol egyik sorozat UNIVERZÁLIS SEDUCTION az interjúban Eve Lorgen, hogy ő küldte vissza az időben a nácik dolgozik Montauk, mind Angliában és Németországban szállít rajzok és kommunikációs eszközök és fegyverek készült 1940-es alkatrészek lehetővé Amerikában, hogy megnyerjük a háborút.
Ez lehet egy komplex rejtély megoldásához különböző határidők, a működés tekintetében, akik igazán nyerte WW2 (a mai valóság), mert egy amerikai férfi nevű professzor foszfát "azt állítja, ő jön egy másik idővonal fut huszonöt év késéssel ez, amelyben Németország megnyeri a háborút, vagy hívják a fegyverszünetet és azt állítja, hogy ő amerikai kormány rakodók váltani vele, a lelke, az egyik idővonal másik, ahogy akarják.
Azt mondja, van egy másik teljesen új valóságot, párhuzamosan futó ezzel is, ahol nem volt hippi megújulás és a dolgok egészen más. Az emberek Montauk és idegen korosztályok manipulálják különböző ütemezése onnan, ahol úgy tűnik, sokan közelednek miatt a helyét a világ rácsvonalainak, amelyek megfelelnek a Montauk. Minden ütemezés / hálóvonal tartalmaz egy másik "valóság", amely nyilvánvalóan manipulálni technológia.
A jelenlegi "valóság" működik 435 MHz szerint Preston Nichols , és az ablak frekvenciát az emberi tudat működik 400-450 MHz.
Egy új "valóságot" van churned ki egy sor "gondolati formák" (kisugárzása az elme) továbbított technológia hangolt 400-450 Mhz. Nichols azt állította, hogy egy napon, amikor elment meglátogatni a külső Montauk területtől, ahol minden adón voltak, a dolgok látta ott volt egy perc, és elment a következő, pukkanó, és ki a valóság.
Párhuzamos valóságok voltak kapcsolva véletlenszerűen van a számítógépekkel. Még azt is megállapította, hogy a másik idővonal, amit dolgozott a hely, mint egy elektronikai mérnök évek, bár ő nem járt ott, hogy a tudását, mielőtt. Idő végtelenített és csavart és hajlított felismerhetetlenségig segítségével idegen számítógépek és a mágia folyamatok hajtott manipulációk "Kundali szellemében tűz" elszívta a tüskék áldozatok tett ki az utcára.
Használtak "nulla Generator" által épített Tesla az 1920-as, ahonnan a referencia a Timeline manipuláció.
Egy személy küldenek bármikor több ezer éve a múltban vagy a jövőben, valamint bármely pontjára egész univerzumban az időben alagutak. Az idő koordinátái alapján került kiszámításra a számítógép és a hivatkozott, hogy nulla, hogy a személy, hogy visszatérjen a megfelelő időben sor, mert ha nem lehet eltévedni egy másik "valóság".
"Több valóságot", ahol különböző ütemezése párhuzamosan működnek (a technológiát több ezer évvel a jövőben) azt mondta, hogy létezik amerikai katonai föld alatti létesítmények at,
... Adója szerint Branton.
 


TESLA RÉSZTVEVŐ Philadelphia kísérlet
szerint Al Bielek, Tesla feltalálta a nulla Referencia generátor amelynek használata a hajó Eldridge "a Philadelphia kísérlet, mint egy olyan rendszer, amely rögzült a Föld mágneses szerkezete és a tömege rezonancia, kideríteni a nulla hasonló vagy még idő, mint a referencia pont, amely a mai napig általánosan valamit, figyelembe véve az összes forradalmak föld, a nap, a mi galaxisunk és így tovább, amíg végül szerint Preston Nichols 'mi a valóság "található benyújtani a.

Tesla fejlesztette ki ezt az 1920-as részeként FAA Fed Aviation, valamint az Eldridge (hadihajó használt Philadelphia kísérlet, hogy legyen radar láthatatlan) volt, hogy ezt a zárolja az összes rendszer együttesen, hogy egy referenciapontot, hogy visszatérjen.
Tesla kezdetben a rendező, melyből később tudja, mint a Philadelphia kísérlet , amely eredetileg létre, hogy a hajó láthatatlanná segítségével erős mágnesek hajón kívül. Sajnos mágnesek bocsát ki skalár hullámok torzítja a hipertér torzulnak a szövet belőle. Tesla esett ki 1942-ben, mielőtt a végső kísérletet tett 1943-ban, amely lehetővé tette egy negyven év hasadást időben.
Azonban a hajó küldték hiperűrbe véletlen, ha a termelők voltak kapcsolva, és Al Bielek hirtelen szállították át az ideje, hogy negyven évvel a jövőben (ő volt akkoriban Edward Cameron .)
Találkozott Dr. John von Neumann , aki negyven évvel idősebb, élő 1983-ben dolgozott a Phoenix Project és ő maga dolgozik tudósok, hogy a jövőben, aki megtanította neki, hogy manipulálják idő és a határidőket.
Al-ben bemutatott technológia egy sokkal régebbi von Neumann (aki szintén ott volt még 1943-ban) útja során 1983-ban és vele együtt dolgozni, a Philadelphia kísérlet, ahogy szállították a jövőben. Dr. Edward Teller és Stan Tennen mindketten tudták, körülbelül hét párhuzamos valóságok, amely összekapcsolódik. Sokkal vált ismertté, hogyan időben működik a hatások a Philadelphia kísérlet.
Aliens is volt egy kéz a tanítás amerikaiak titkos technológiával kezdve Tesla, aki készített egy sajtóközleményt, hogy ő volt a kapcsolatot "az embereket bolygóra". Ő továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy igaz két évtizeddel később.
Miután kiderült, hogy időt lehet utazott át fizikailag, sok kutatást végeztem a többszörös realitás és a adatkezelés őket, különösen, hogy hogyan kezelheti "idővonal" (jelen valóság kifejezve) élünk, amelyről megállapították, hogy működni 435 Mhz.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. A 1950-es


    könyve szerint "Excalibur Briefing" Tom Bearden a 2. világháború végén a Szovjetunió megkapta a legjobb radar tudósok és infravörös tudósok Németország és ezeknek élen jár az elmélet és a technológia a radar elnyelő anyagok (RAM) és radar keresztmetszet.

Néhány vezető nyugat-radar szakértők úgy vélik, hogy ezek az emberek már a fejlett radar keresztmetszet technológiával túl a nyugati szint ma.
RAM technológia is szükséges a és a tervezési szakasz konjugált tükrök, amelyek képesek előállítani egy idő fordított (TR) hullám közvetlen válaszként egy vett közönséges hullám. A tükör pumpált energiát nagyrészt erősíti egy időben megfordult hullám.
1950 a szovjetek, valószínűleg a német radar tudósok felfedezték fázisban együtt, és az idő fordított hullám a radar programok. A szovjetek, miután a világ élvonalába nemlineáris tudományok és a matematika lenne a 1950-es évek közepén volt egy intenzív fejlesztési program a következő radar időt fordított fegyverek. (Radar hullámok egy lépéssel alacsonyabb skalár hullámok)
Ezek az orosz fegyverek most az 5. generációs fejlesztés egyenértékű 7-8 háttal Manhattan Projects (az USA-programot dolgoz ki az atombombát).
A időt fordított hullám nem tér, és kitárta az energia (ellentétben a normál wave), hogy folyamatosan konvergál függ, hogy láthatatlan "vissza nyomkövető útját. Rendkívül nagy amplifikációk a TR hullámokat lehet tenni olcsón és könnyen válaszul kapott jeleket egy távoli cél. Ez egy erős fegyver, amikor kiderült, hogy közvetlenül a cél, hiszen szinte az összes továbbított TR jel energia érkezik, és a távoli cél, amely alig hullámok elvesztette útközben, még akkor is, ha a megcélzott gyorsan mozgó.
Geometriai formák energia segítségével lehet létrehozni keresztbe vetítési technika, és ezek időben megfordult hullám fuvarozók nem eloszlassa a távolság, így lehet küldeni a nagy távolságok akár több száz és több ezer mérföldre, csak a mennyiségét erősítés továbbított elején. Bearden azt mondja, hogy 1960 előtt a szovjetek sugárzott az amerikai nagykövetség Moszkvában skalár EM hullámok és fázis konjugált energia, modulált után gyenge mikrohullámú fuvarozó gerendák.
Ezek létre a betegség és a vér változások a személyzet.
US vizsgálatok hosszú időt vett igénybe, hogy megértsék, mi történik, és így az nem vesz ellenintézkedéseket a szovjetek tudták, hogy az Egyesült Államok nem volt védelem ellen, time-fordított hullám technológia és skalár elektromágnesesség kísérő ezek a sugarak felé az amerikai nagykövetség munkatársai.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. 1960


    januárjában 1960 Nyikita Hruscsov szovjet premier fejlesztését jelentette be egy új fantasztikus fegyvert, és április 10-én 1963 (Tom Bearden szerint) a szovjetek használta, hogy elpusztítsa a USS Thresher atom-tengeralattjáró, víz alatti, keleti partjainál a az USA-ban

Másnap, régen ez egy másik mód, hogy készítsen egy hatalmas víz alatti robbanás az óceán felett Puerto Ricó-i árok, 100 mérföldre északra Puerto Rico.Azóta az oroszok lelőtt vagy akadályoz különböző repülőgép a vizsgálatok a saját skalár sugárfegyverek. F-111s került lelőtt sejtelmesen a vietnami háború és egy megállapítást nyert, hogy már az összes elektromos rendszerek törött.
Különleges szovjet csapatok azt gondolták, hogy már át néhány észak-vietnami SA-2 rakéta rendszer radarok, hogy a skalár EM mód, amely könnyen elvégezhető, hogy elpusztítsa a gép elektromos. Bearden azt írja, hogy Tesla használta a endoterm mód skalár interferométer, hogy egy távoli megtekintése radar. Ez megvalósítható keresztezésével két gerenda, és csak kitermelése egy kis mennyiségű energiát, amely megjelenik, és olvasható egy megfelelő szitán.
Az új technikák ez lehet nagyon jó, és Bearden azt mondja, hogy a fejlesztési ennek válhat olyan jó, mint oldalán kinézetű megszerzése radarok.
Mivel skalár gerendák tudnak hatolni a Föld vagy a tengerben, lehet használni őket, mint egy X-ray formában, és bepillantani az épületek és a föld alatti karok. Célok mellett dzsungel is látható. Víz alatti tengeralattjárók lehet kimutatni és nyomon követhető. Elpusztítani egy tengeralattjáró, két gerenda exoterm módban is oszlathatja erős skalár impulzusok metszik a tengeralattjáró egy heves elektromágneses impulzus, ami mindent romba azonnal. Amikor a szovjetek megsemmisítették a USS Thresher tengeralattjáró 1963-ban, hogy elhagyta a skalár interferencia közeli USS Skylark, ami a "fröccs zóna". A Skylark elektromos rendszerek valóban le van tiltva, ami ezután egy óra és fél, és ez megállította továbbítására vészhelyzet üzenetet USS Thresher.
A Skylark elektromos rendszere később újra működését megmagyarázhatatlanul, ami közvetlen aláírása exoterm skalár interferométer használják alatti. Az amerikaiak bizonyára értesült az orosz skalár fegyverekkel, és munkához látott, hogy felépítse a saját eszközök kifejlesztésére ugyanaz, csak távol a kíváncsiskodó szemek Ausztráliában, ahol az elhagyatott vadonban volt, jó kísérleti terepet.
Szerint Harry Mason , (az ő " tiszta égbolt "cikkek), miután a US Navy Exmouth kar NW Cape, Western Australia 1968-ban épült, amikor a fővállalkozók maradt, Tesla skalár technológia-ben épült, másolattal az energiáját adók, amely, amit épített Long Island és a Colorado.
Ez volt a fa szerkezeti kezelni nagyon magas feszültségek és frekvenciák, esetleg olyan magas, mint a mikrohullámok, amelyek az indukált coil elektrosztatikus kisülés hullám. Ez nem szükséges kezelni VLF és ELF. (Harold Holt miniszterelnök Ausztráliában 1966-1967 eltűnt úszás közben, miután közölte közeli barátok és a család, hogy másnap emelné a parlamentben valami, ami nagyon bántotta őt az amerikai tevékenységek Ausztráliában. Ő soha többé nem látták.)
Exmouth aktívvá vált 1969-ben az időben elvégezzék azokat a vizsgálatokat, mielőtt 1970-ben a Nagy Sandy Desert, WA, ahol a földrengések okozta a rács sorok 10km távolságra.
1965-ben a Nagy Sandy Desert feltérképezték a nagy magasságban légi felvételek az amerikai kormányok. 1966-ban a francia olajvállalat Aquitane, hogy rendelkezne engedéllyel olajkutatás ott végzett aero-mágneses, őrölt gravitációs, szeizmikus lengőkarokkal és a földi VLF / ELF EM vizsgálatok, ami furcsa volt az olaj feltárása, hanem a Aust kormányok, fizetett fele kutatási költségek.
A közönségnek azt mondták, ez volt behajtani tesztelésére brit Blue Streak rakéták, és az európai 4 színpadon rakéta műholdakat.
Kaptak egy orbitális pályára a 1970-1971, majd a projekt bezárták.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. Az 1970-es


    1970-ben, Aquitane nem tett terepmunka, de márciusban 1970-ben egy sor koncentrált nagysága 3,0-3,5 földrengések kezdődtek a Great Sandy Desert, bár nem földrengések történt ott.

Ezek mentén történt a 10 négyzetkilométer területen két alkotó vonalak egy központi ", amelynek célja pont a" határokon. Két fiatal szarvasmarha kezében halt meg titokzatos néhány évvel ezelőtt a szeizmikus rácsvonalainak, a Great Sandy Desert "földrengés teszttartományba". Egyéb Australian térségei is klaszterek földrengések környékén központi pont.
Szerint Mason a Great Sandy Desert rengések elosztott pontosan keletre a Exmouth US Navy (Tx) oldalon, és átnevezési vészjóslóan található upon a mágneses északi pólus kört útvonalon, az Exmouth húga helyén a Cutler, Maine, közel a kanadai határhoz.
(Lehet, hogy ez része az USA / alien program, amely mozog a mágneses északi pólus mentén egy másik helyszínen, melyet az alábbiakban teljes terjedelmében Bruce Cathie könyve Harmonikus 33? Ez a baljós tudományos szövetség láthatóan áthelyezése a világ természeti Rácsvonalakat 10-12 DEG-re a jelenlegi helyszínen, ahol változtatni az idő jut kifejezésre a jelen valóság. A mágneses tér a föld sorakoznak, hogy megfeleljen az új mágneses pólus. Cathie állítja, ez a terepmunka áttelepítése rácsvonalainak indult mintegy 1945 az idegenek. Egyéb "terelni" alien információk a követeléseiket lesz kész az új hálóvonal újra aktiválás munkát 2012)
Mason azt mondja, hogy több tűzgolyók láttak származó Exmouth során 1973-1994, szemben a Great Sandy Desert, amely úgy tűnik, hogy kihasználták, hogy teszteljék és üzembe EM fegyvereket bámulatos teljesítmény.
Azt mondja, hogy meztelen csigák keresztezett skalár sugárnyaláb energia lehetett volna kirúgták Exmouth és kormányzott vagy robbanásszerűen kezdeményezett Cutler Tx bázis és más amerikai globális adóegységeket a területen. A hatalmas, kerek földrajzi polár útvonalon északra Exmouth rajtuk áthaladó amerikai katonai képességek: Hong Kong; Cutler, Maine (ismert VLF Tx); Arecibo, Puerto Rico (ismert VLF Tx); Tucuman, Argentina (ismert VLF Tx); Palmer és Amunsden-Scott amerikai Antarktisz bázisok és vissza Exmouth Tx.
1908-ban Tesla azt állította, hogy ő is bejön minden antipodean helyszínen a világon egy hatalmas EM energia impulzus mikroszekundumban, ami egy equivalant a haditengerészet csatahajó csatahajó broadsides, mit kellene nevezni most egy nukleáris robbanás. Puerto Rico egy közel pontos antipódjait Exmouth, és mindkét helyen vannak közös UFO észlelések, különösen Arecibo, de Mason azt mondja, ők is Tesla gömbök a tesztelés mindkét helyszínen. 1970-ben Pine Gap amerikai katonai bázis Közép-Ausztráliában kezdte meg működését.
A könyv szerint Anti-Gravity és a világ Rács , a létesítmény két skalár hullám adók telepítve van. A hőtermelő módban látható vaku be, ha EM energia a látható spektrum állítjuk például, ha a feltörekvő energia az infravörös spektrális sávban ennek jelenik meg. Az egyik ilyen volt kimutatható 1979 Vela műholdak, mint egy "nukleáris villanás" a Dél-Atlanti-óceán déli partjainál Afrika. A második nukleáris Flash infravörös kimutatható volt 1980-ban Vela műholdak. 
Bearden azt hiszi, ez volt az oroszok, de az is ismert, hogy Izrael tesztelte titkos fegyver Dél-Afrikában egy bizonyos ponton, és ők is skalár fegyverekkel, részecskesugár fegyverek, vörös higany fegyverek és kvantumpotenciál fegyvereket.
Dél-Afrika is skalár fegyverekkel szerint Bearden. Nem tudni milyen Izraelben van skalár fegyverek, de sok orosz emigrált Izraelbe. Franciaország, akinek szintén skalár fegyverek eredetileg adott Izraelnek a nukleáris fegyverek technológiát. Az amerikai zsidók is adott Oroszországban az atombomba technológia, a könyv szerint UFO-k náci titkos fegyvere? 1976-ban egy brit európai légúti legénység, mint Litvánia nézte egy erősen izzó, helyhez fénygömb a felhők felett, alatt a gép, így aláírását a Tesla (skalár) Globe. A pilóták azt mondták, az oroszok, hogy figyelmen kívül hagyja, és nem hagyják a területet.Az USA-ban, 1978-ban, egy rendellenes egyenes, nem szaggatott, gerendát "1ightning" jött le az égből egy 45 fokos szöget zár be a földre, és ütött Bell Island, Új-Fundland, ami egy hangos robbanás és a ház károsodott stb
Két csésze alakú lyukak körülbelül két méter mély, és három méter széles jelentette a fő hatása. Vezető drótok környező épületek is elpárolgott.
Az összes vezeték a telken robbantották ki. Tévék környékén valamint felrobbant. Légköri viszonyok nem voltak vezető a villám. US Vela műholdak felvette az eseményt. Az incidens vizsgáltuk, azonnal két képviselője egy amerikai fegyverek laboratóriumi Los Alamosban. A november 21, 1977 Bearden azt állítja, felhő jelzések egy hatalmas állóhullám figyelték ki az amerikai Csendes-óceán partján, elérve Alaszkától Chile.
Cloud bankok több mint ezen a szakaszon az óceán elérte a teljes távolságot. Van egy egyenes fekete vonal, mint a rajzolt egy uralkodó, megjelent a cloud tömeg. Ez volt egy rést a felhők, egy mérföld széles és 200 mérföld hosszú. Nem volt ismert magyarázat, de Tesla skalár gömbök és a tűzgolyók volt egyenes fekete vonal középen. A 1977-1978, a magassági gémek történt keleti partjainál az USA-ban, néhány kapcsolódó villog.
Szerint Bearden, ezek a robbanások képviselt beállítása beavatkozás grid, hogy jött létre az USA által keresztezett harkály skalár gerendák, és tüzérségi típusú nagy robbanás regisztráció skalár EM tarackok. Számos egyéb kiigazítások a rács és nyilvántartási tarackok történt az USA-ban
A grid képes érzékelni semmit rajta áthaladó űrbe. Hogy hozzon létre egy skalár zavaró grid hullámokat küldenek egy út másik készlet átkelés is egy másik adóból, és ez megjelenik, mint egy rácsot a számítógép képernyőjén.
Ez lehetővé teszi, egyik, hogy ha valamit lőttek a levegőbe, és onnan is meg lehet célozni egy tárgyat az egyik gridsquares, küldött egy skalár hullám egyik módja, és egy másik egy másik módja, hogy megfeleljen a cél. A robbanás megjelenik a képernyőn. 1984-ben jelentős kiigazításokat az interferencia rácsot US történt. Több mint Los Angeles és San Diego rendhagyó légi jelenségek, mint a robbanások, morajlás, airquakes, és az épületek és ablakok rázza nélkül szeizmikus zavarok történt.
Egy éles és váratlan időjárási front megjelent, állványok a területet nagy szél az éjszaka a december 12, termelő elterjedt károk és áramkimaradások. Az újonnan alakult elől, irányítja a dinamikus harkályok, továbblépett, hogy jelentős hóvihar más területeken is, Tucson kapott hóban "ürítő" 20 cm.(Amerikában is most már zavaró feletti rácsok más országokban több skalár adók elhelyezett különböző országokban, hogy tegyék ugyanezt.)
Egyéb hangos gémek, az egész Egyesült Államokban azt állították másik bennfentes szerint az oroszok a saját cosmospheres, égetés részecskesugár fegyvereket. Bővebben később. szerint Bearden, a "nukleáris villog" látta a Vela műholdak 1979-1980 lehetne tesztek keresztbe skalár gerendák a pulzáló exoterm mód, amely létrehoz egy éles elektromágneses robbanás, így a "flash", nagyon hasonló a kezdeti elektromágneses villant egy nukleáris robbanás.
Azt mondja:
"Még a légüres térben, egy ilyen kitörés származó energia a helyi téridő vákuum saját várható, hogy szüntesse számít a" Dirac tenger "[hyperspace energiát, ami egy plazma.
Prompt felszívódását és újra sugárzási energia hirtelen plazma várható bemutatni közel azonos "kettős csúcs" profil tekintetében, mint egy nukleáris robbanás. Ez volt a profil által bemutatott villog.
Ne feledje, hogy a második villanás észlelt láthatóan egy "robbanás" elsősorban az infravörös, szinte biztosan kizárja, hogy a hagyományos nukleáris esemény. Ez nem zárja ki azonban, pulzáló távoli holográfiával pumpált EM óriás idő fordított hullám adók. "
Afganisztánban 1979-ben Nick Downie nézte a hatalmas, bővülő fénygömb mélyen a Szovjetunió felé az irányt Saryshagan rakéta teszt tartományban, amely legalább egy irányított energiát, vagy részecskesugár berendezés, amely működhet, mint egy skalár interferométer.
Downie azt mondja, hogy több esemény ezen a helyen történt a hónap során.
Bearden azt állítja továbbá, hogy a másik oldalon ott van még törékeny bizonyíték arra, hogy ezek a Vela műholdas látott események összefüggésben állhat a fegyverek egy másik nemzet, nem ellenséges az Egyesült Államok
 


TESLA alkalmazott technológia aktiválni WORLD Rácsvonalakat
Egy ezoterikus jegyzetet, úgy tűnik, hogy Tesla hyperdimensional fizika arra használták, hogy bemegy a birodalmakban az ismeretlen.

Richard Hoagland egy 1995 rádióinterjúban elmondta egy barátom, aki része volt a biztonság, az USA-ban fegyveres szolgálatok, a 1970-es Közép-Amerikában. Ő volt egy nagy zászlóalj a katonai műszaki katonák, repült a helyét. Ők húzzák a nagy hordozható generátorok, amelyek mindegyike képes volt világítás a város. Volt egy nagy mennyiségű rézkábelt és a berendezés került egy ősi mezo-amerikai helyszínen a dzsungelben a semmi közepén, közel 19,5 lat.
A generátorok voltak elhelyezve külön geometriai hatszögletű mintázata meghúzott tekercsek.
Hoagland azt állítja, hogy attól, amit tudunk, azt lehetett tapintani a hatékonyságát a földi hyperdimensional rács. A hyperdimensional csomópontok a rajtrácson lehet változtatni a rezonancia, a tárgy létrehozásának geológiai változások. Mivel a fizikai valóságot rezeg egy bizonyos frekvencián, különböző fizikusok ellátó adók megváltoztatni, ahogy idejű folyamatok, így hogyan időkeretben vibrál.
Hoagland mondja, az ő véleménye, mi manipulált egy hitrendszer, amely elérte a kritikus pontot. Valaki azt akarja, hogy azt higgyük egy bizonyos módon, és a dolgok küldik, hogy kövesse ezt a véleményt, de ő azt állítja, ez nem követi az igazságot. (Az amerikaiak és oroszok egyaránt használ skalár hullámok mérnök egy bizonyos fajta szinten a valóság rezgő más frekvencián, hogy az egy van jelenleg, és megváltoztatja a kifejezés a mi agyhullámok, amelyek rendszerint a skalár hullámok.
Különböző frekvenciák megegyeznek, ahogyan mi érzékeljük az élet, attól függően, hogy milyen agyterületek aktiválódnak, hogy frekvencia) Hoagland mondja hyperspacial fizikai állandók változtatni, és ez úgy tűnik, hogy történik. Nukleáris állandók változnak, és az atomerőművek elhelyezni a rajtrácson, vagy nem kapnak "melegebb", mint amennyit kellene, ami azt jelenti, lehet, hogy több balesetet.
Szerint Bruce Cathie is, ez lehet valami köze a bekapcsolás grid-csomópontok vagy örvények, a metszéspont a világ rácsvonalainak, amelyben ő bizonyult az ő számtalan könyv, hogy hyperdimensional fizikusok egy titkos műveletet az idegen segítség hozzon létre egy sor új világ Rácsvonalakat mellett a jelenleginél csatlakozik a Déli és Északi Sarkon.
Különböző különös jelenség akkor fordul elő, valamint UFO észlelések mentén hálóvonalak a fő rácsos vezetékek működő 30 tengeri mérföld távolságra.
Úgy tűnik, hogy egy utat, és ki a hipertér, hogy más helyeken az univerzumban, amikor bizonyos bolygóalakzatra érinti a gravitáció segítségével a rendszeres ciklus és a világ bioritmus, és a természetes idő alagutak nyílnak.
Egy kell használni nagyon finom elektromágneses hullámok, amelyek működnek a hipertérben ehhez. Ez ismeretlen, ha egy hullám finomabb, mint skalár van erre használható, de amióta a 1950-es agyhullám kisugárzását lett volna képes szabályozni kell a skalár hullámok, akkor mi van használatban itt az utóbbi néhány évtizedben az úgynevezett "szintetikus telepátia ", ami a mesterséges gondolat termelt ugyanolyan finom hullám, hogy valódi gondolat van.
Az oroszok fejlesztette ki ezt először. A nukleáris és villamosenergia-erőművet építeni szándékosan az érzékeny hálóvonal pont, a harmonikus, (hyperdimensional fizika), így "manipulálni a valóságot" tartott a határidők, amelyek átfolyik a rácsvonalak, elhelyezni ott a gravitáció .
Bruce Cathie azt állította, az alábbi képlet segítségével rejtett tudósok számítani a szög a Nap és a bolygók, amelyek az ideje, hogy a legjobb idő, hogy felrobbant egy nukleáris bombát, hogy befolyásolja a hipertérbe, hogy amikor a csernobili baleset történt mindent a megfelelő helyzetben csillagászatilag mint a többi nukleáris robbanások. Van rejtett csípés egy sor új hálóvonal csomópontok.
Az oroszok vásárolta meg a szabadalmat Buckminster Fuller világ hálóvonal rendszert. Köztudott, hogy az oroszok voltak egy idegen szövetség 1950-es évektől.
Függetlenül attól, hogy működjenek együtt az amerikaiak manipulálni hyperspace grid csomópontokat nem ismert, de információt találtam az interneten azt mondja, hogy az oroszok nagy természeti timeportal Afganisztánban használják, hogy a UK / USA szövetség célja a vevő tőlük, így a háború Afganisztánban. A kutatások azt mutatják, hogy az egyik frakció próbál működni egy régi atlantiszi hálóvonal, amely megteremti egy régi "valóság" kapcsolódó Montauk, Atlantis és Cydonia.
Úgy tűnik, hogy a különböző idegen csoportok, beleértve a Pleiadians aktiválni próbált bizonyos határidőket fut át ​​Montauk, ahol azt mondta, hogy sok határidők át.
Szóval ez a nagy valóság mérnöki munkát végeztek egy nagyon hosszú idő, a színfalak mögött a kormányok. és katonai belépő emberek hyperspace és megy alternatív univerzumok. Bruce Cathie azt mondta, hogy a brit hírszerzés ügynöke azt mondta neki, hogy tudtak bejutni tizenöt méretek. Ez ismeretlen, ha Tesla dolgozott a brit fizikus, ha (vagy után) ő eljátszotta saját halálát, és elment a brit de mivel több pénzt, hogy folytassa a munkát, miután részt vett a Philadelphia kísérlet, ahol kiderült, hogy időben lehetett manipulálni, azt csak a csoda.
Harry Ossoff a könyvben Anti-Gravity és a világ Rács azt írta, hogy a hadihajó az Eldridge volt a hálóvonal Philadelphiában, és amikor a hajó eltűnt négy órán idejére a szívó hiperűrbe ez megvalósult ideiglenesen egy másik hálóvonal Norfolkban, Virginia.
A Rácsvonalakat határozta meg Bruce Cathie.
Ossoff kérdezi:
"Lehet, hogy az energia, ami mindezt lehetővé mágneses mező továbbítani a megfelelő frekvenciát a hatalmas területen generátorok a hajón?"
Sokat tudtunk arról, hogyan hyperspace óta működik a Philadelphia kísérlet történt 1943-ban.
Lehetséges, hogy az oroszok megtanulták, hogyan kell navigálni a rácsvonalainak azok cosmospheres azzal, hogy valóra, és dematerializálja a rácsvonalainak, mint az idegenek csinálni? Három oroszok "fedezte fel" a hálózat az 1960-as években.
Ugyanakkor a 1950-es mind Aime Michel Franciaországban és Bruce Cathie Új-Zélandon mind észrevette, hogy UFO megjelent az azonos helyen, vagy ugyanazon latudes vagy hosszúsági. Mindketten kirajzolódik egy sor Rácsvonalakat körülbelül ugyanabban az egyezést. Amikor ez került a nyilvánosság elé Cathie azonnal meglátogatta a CIA és az MI-6. Ők farkú neki mindenhol szerették volna megtudni, honnan szerezte az információit, és a CIA felajánlotta neki több millió dollárt, hogy csendes, amelynek ő visszautasította.
Az NZ kormányok megvédi őt azonban több mint valószínű, mindenkinek azt mondta, hogy hátrébb, és hagyja békén, mert ő adja az adatokat, mert ő magántulajdonban kutatások, mi történik. Using a különleges harmonikus egyenletek megérteni hálóvonal csípés, és megkezdik a hipertér portálok által végzett fizikus.
Úgy tűnik, hogy egy titkos tervet világszerte top hiper-dimenziós fizikusok, hogy nyissa meg a rácsvonalak a vezető egyetemek és erre a bizonyos hálózati csomópont területek atombombát dobtak le őket, és már az is kérdéses, hogy miért a francia végzett 1112 underground nukleáris tesztekkel Muroroa atoll A Dél-Csendes-óceán között 1975-1988 egyedül.
Ők jobban csökkent ettől. Richard Hoagland állítja a franciák valóban csinál hyperdimensional fizika .
Vajon létre saját time-portálon is? Lenne egy kis figyelmet kapok, hogy esett ennyi a France erre a küldetést!
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. Az 1980-as évek


    Az 1980-as években az a veszély, hogy a bolygó biztonságát, mert az oroszok van igazán veszélyes a kísérleteikben, és különösen a tesztelés az új fegyvereket az USA Egy több skalár adó bekapcsolásakor azonnal, veszélyeztetve a túlélés a teljes bolygót .

Szerint Bearden, május elsején (május 1.) 1985-ben a szovjetek végeztek egy hatalmas, "megtelt" stratégia gyakorlását a skalár EM fegyverrendszerek és kommunikációs stratégiai gyakorlat Gorbacsov, a közelmúltban választott vezetője. Ez alatt hirtelen edzés Frank Arany felfedezte a szovjetek aktivált 27 gigantikus "hatalom csapok" által létrehozott rezonáló a föld electrogravitationally 54 nagy teljesítményű skalár EM frekvenciák (27 pár, ahol a két elválasztják egymástól 12 kHz.) Továbbított a Földre, és úgy használta ezt, hogy ösztönözze a földet kénytelen electrogravitational rezonancia minden 54 frekvencián.

Mind a 27 hatalmi csapok kivont hatalmas energiát az olvadt mag a föld maga, és fordult be a hagyományos elektromos energiát. Minden óriás érintse képes meghajtani 4-6 legnagyobb skalár EM tarackok megszállta a Szovjetuniót.

Bearden azt mondja:
"Úgy látszik, több mint 100 óriás skalár EM fegyvereket aktiválódtak, és számos vezetési és irányítási adásokat tartott néhány napig. A váltakozó lehetőségeinek és rengeteg a két páros adók, elektromos energ óriási összegeket lehet kivonni a föld maga által táplált "óriás katód", hogy a Föld képlékeny mag.
Skalár EM vezetési és irányítási rendszerek, beleértve a nagy adatátviteli sebesség kommunikációs víz alatti tengeralattjáró is aktiválódik tömegesen. A gyakorlat ment néhány napig, a hatalom csapok voltak kapcsolva, és ki, és a vezetési és irányítási rendszerek ment fel és le.
Bearden azt mondja, hogy nem egyetlen amerikai hírszerző laborban, vagy tudós is észlelték ezt, mert nem volt egy érzékelő skalár EM sugárzás, és nem egy hivatalosan úgy véli, hogy a gyakorlat sem történt volna. "
Szerencsére követtük a fejlett, szabadalmaztatott érzékelő rendszer által Frank Arany néhány napig, és a Bearden több órán át.
Ez a gyakorlat képviselt eléréséhez Brezsnyev 1972 kijelentés, hogy 1985-re a szovjetek kész lenne csinálni s nem akarják, bárhol a világon. Bearden azt állítja, a NASA űrsikló elindul voltak a próbát az ilyen superweapons a piacra dobás fázisában ABM mód, ahol egy elindított rakéta lehet mutatni, és hamarosan megsemmisítik kilövés.
Eleinte elektromágneses impulzus (EMP) tör a korai transzfer pályára kerültek szándékosan késleltette az időben, hogy ne derüljön ki. Azonban a " Tűz From The Sky "szerző azt állítja, hogy az oroszok a cosmospheres magasan a helyet ezeknek a shuttle shoot-bánatot, és hogy a kezdeti transzfert indít mind lelőtték őket, a részecske-sugár fegyvert, egy hamis leszállás egy másik tartalék transzfert. Ezt később tárgyaljuk. Tom Bearden meggyőződése, hogy közben a shuttle elindítása november 26, 1985 egy nagyon hangos " Sonic Boom 'vagy robbanás történt az indítási terület tizenkét perc után transzfer kilövés, amikor az űrsikló már el, és downrange.
Legalább két korábbi űrsikló elindítja azt is használták pseudotargets, késleltetett gémek előforduló át a kezdeti oldalon szereplő mögött járművek.
Azonban "tűz az égen" az egyetlen bennfentes azt állítani, Orosz cosmospheres lelőtték kompot, így Bearden talán nem tudunk róluk, amikor ezt írta erről a témáról, csak annyit tudott, hogy milyen típusú fegyvert használt, mert a aláírásokat.
Tehát két némileg eltérő változata milyen az oroszok lőttek a transzfert, a Bearden mondván, hogy nem semmisítette meg a korábbi shuttle, de ő nem is 100% bizonyíték arra, hogy az oroszok lelőtték Challenger 1986-ban, a fotók az orosz aláírás Időjárás engineering a felhők közelében. Egyéb skalár fegyvert tesztelt évek közepén 1980-as is Amerika és Japán is a nyugat-ausztrál vadonban. Harry szerint Mason, az ő "tiszta égbolt" cikkek között 1980-1985, majd 1993 után a bizarr tömeges nem-tűzgolyó fény jelenségek már le Nyugat-Ausztráliában. A gyakori látvány a hatalmas 5-10 másodperces impulzusokkal kék-fehér fény látható az éjszakai égboltot a felső légkör.
Általában nincs szilárd tárgy látható ezekkel az energia-kibocsátás, de hasonlóak a robbanások után látható tűzgolyók repültek során skalár fegyverek tesztek az 1990-es években Nyugat-Ausztráliában.
Jelenleg mintegy 100 dokumentált események ilyen 1997-ig, a WA. Az egyetlen hasonló kibocsátás azok 1900 körül nagyfrekvenciás, nagyfeszültségű skalár hullám kísérletek Tesla, ahol a hatalmas kék-fehér patakok ívelő villamos energia adott ki a erdő talaját a légkörbe, ami egy intenzív, erőszakos, kék-fehér fény kibocsátó elektromos zajt, ami hallható volt a mérföld és néhány percig tartó.
Villog és gerendák mutattunk ki a keleti partján, USA 1985 előtt és aszerint, hogy Bearden voltak egy vagy több skalár tarackok exoterm módban. Nagy gémek megjelent több mint 3 űrsikló elindul a Cape Canaveral 1985.
Ehhez az orosz harkály over-the-horizonton radar használták követően a Föld görbületét a föld-ionoszféra waveguide, időzítés, fokozatos és orientáló, hogy találkozott az emelkedő űrsikló. A transzfert nem pusztult szerint Bearden csak tesztelték a tényleges transzfert. Azonban a tűz a Sky fájlok mondják az oroszok tették tönkre a transzfert.
Bearden azt mondja, hogy a 18 ápr 1985 a két Titan rakéta, az egyetlen járható elindítása lehetőség, valamint a transzfert, hogy tegye fel amerikai kém műholdak felrobbant röviddel indulás után.
Jelentős harkály tevékenység előtt történt, és ugyanazon a napon. November 26, 1985 látta, hogy egy nagyon hangos "Sonic Boom" vagy robbanás után 12 perccel kilövés, mint a dob helyén a NASA-transzfert. Bearden azt állítja, hogy két korábbi tér-shuttle alkalmaztuk volna a szovjet célokat késleltetett gémek az elindítása oldalon, de a transzfert nem pusztult el. A szovjetek rendkívül brutális az utasok egy amerikai légierő DC-8 emelés le newfoundlandi Kanadában.
A december 12, 1985, szándékosan megsemmisítették, és megölt 258 fedélzetén. A lift-off, a repülőgép elvesztette erejét, és elsüllyedt a földbe tail-alacsony. Nincs láng vagy füst ki a repülőből, mielőtt a süllyedés és lezuhan, de azt láttam, titokzatos, izzó, sárga vagy narancssárga halo, ami egy aláírás használatának skalár EM tarack a "folyamatos EM megjelenése" módban, hasonló milyen módon több F-111-ket lezuhant Vietnamban.
A DC-8 elektromos rendszerek zavarhatnak a EM energia és EM zavarás generált zaj az egész onként téridő által elfoglalt repülőgép. A veszteség a motor volt, valószínűleg azért, mert a helyi endoterm (energia kitermelése) sugarat a motorok.
Keresztbe, izzó gerendák látszottak képződnek a felhők, és a labda vagy fénysugár akkor menj attól a fény és a sztrájk a repülőgép. Azonnali tűz a műanyag gép belsejében, elgázosították mindenki cianid belégzéssel, mielőtt az felrobbant. A motor bömbölve fájdalmas munka, nem pedig a teli torokból ordít normális hatalom.
Bearden azt állítja, a távoli orosz üzemeltető / lövész láthatóan követték a gépet a kifutóra, a két mód ellene, energia interferenciát, és az energia kitermelése.
Rendellenes lyuk, jellemző skalár sztrájk volt a törzs.
Bob Gladwin lefényképeztem a tényleges sztrájkot az egyik ilyen fegyvereket, eltolva a shuttle elindítása utóbbi november 1985 és körülbelül két hét múlva a december 12 azonos vagy hasonló fegyver sújtotta az amerikai Arrow DC-8 Newfoundland. Április 1985 a Titan 34-D rakétát indított a Vandenberg Air Force Base, felrobbant 5 másodperc után dob. Videokamerák véletlenül fogott a szovjet marker adó használható a skalár EM tarack, hogy elpusztította a Titan, akár felül a robbanás, függetlenül mozognak. A lebegő fénygömb volt, teljesen különálló.
Ez a pozitív aláírása nem hagy kétséget afelől, hogy a szovjetek megsemmisítették, hogy rakéta is. Az előző Titan 34-D rakétaindítást van augusztusban, 1985 is felrobbant, csak miután lift-off. Május 3-án 1986-ban a NASA Delta rakéta hordozó műholdas sikerült. Ez volt a visszás "command-típusú" shutdown fő motorja az indításkor és elkezdett irányt ki természetesen.
A film egy másik rendhagyó fény feljebb alól a rakéta, és beüti, másodpercet, mielőtt a pusztulástól. Bearden mondja fényében, valamint a "belső parancs hullámok" erősen utal idő fordított EM hüvelyesek és interferometria egy szivattyús fázisban konjugált tükör kiegészítéseként működik egy over-the-horizonton tracking mód. A január 1, 1986, Frank Arany észlelt, fizikailag ellenőrzésére, különleges technikával, amely egy fém lágyító skalár EM jelet volna ki rá a szovjet harkály jeleket, és ez az, amit később használni a űrrepülőgépek.
A 1986 tavaszán, szokatlanul erős szovjet időjárási mérnöki történt az Egyesült Államokban, ami drasztikus aszály az Egyesült Államok déli Ez az aszály törte Bearden kollégája, saját rendkívül erős skalár EM eszköz átirányítani jetstreams. Egy egyedülálló aláírását "blokkoló" eredményezett a két hatalmas circulations alakult ki a légkörben, világosan mutatja, mint két szomszédos óriás "lyukak" az örvénylő felhőzet át a középső és keleti amerikai Bearden munkatársa megbetegedett, és abba kellett hagyni, és azonnal a jet stream változott vissza, és visszatér az aszály délkeletre.
Amikor az ember vissza ben újra blokkoló és visszaállította az esőzések még egyszer.
Végén 1986, jelentős óriás radiális felhő minták, kapcsolódó szovjet időjárási mérnöki észleltek több mint Kaliforniában. A november 10, 1986 visszás, óriás "tűzgolyó" / meteor volt látható mozog nyugatról keletre több mint négy állam, és a kíséretében nagyon éles változások az EM rács. Bearden azt mondja, az úgynevezett "meteor" Lehet, hogy egy nagy skalár Tesla Globe a harkály rácsot US végző szimulált teszt a többszörös jármű ölni módban, a nagy, "elektromágneses rakéta" teremtett, és megindította a kapcsolódó skalár tarackok.
A nagy, gyorsan mozgó fény volt látható, és hallatszott.
Rendellenes téli vihar törés hideg rekordok, történik dél felé. Ezzel párhuzamosan hőt nyilvántartásban feltörése a délkeleti országrészben. Frank Arany igazolt közvetlen méréssel, hogy a electrogravitational területén a föld keverése és legdinamikusabb lényeges aktivitás által bevezetett szovjet skalár EM rács. (Az aktivitás mintegy fele milyen az, amikor a szovjetek kiváltó földrengés.)
Bearden is mondja november 1986, Huntsville, a másik iker óriás radiális költözött nyugatról keletre, egy másikkal megfigyelhető van alkonyatkor.
Is, légi irányító radarok végig a folyosón a Los Angeles-Arizona szenvedett "áramszünet" után nem sokkal a "meteor" (Tesla Globe) eset. Montreal, Canada volt a rendellenes TV interferencia körülbelül ugyanabban az időben a légi irányító radarok tapasztalható rendellenes hiba. Ez azt jelentheti, hogy az ügynök, ami miatt a radar kudarcok és TV interferencia kiterjesztették az egész területének nagy részét Észak-Amerikában, ahol a harkály hálózat működik. Azon a napon, a kihívó űrsikló indult január 28, 1986, madarak soha nem repült, mint az ég fájdalmas volt nekik.
A fém és környékén a booster láng lassan és folyamatosan gyengült a fém lágyító mintát hozzájárul a katasztrófa. Időjárás mérnöki hozzájárult jelentős szél és turbulencia.
Bearden azt hiszi, a szovjetek is van hozzá egy szándékos "intenzív hotspot", és ez a finom testi sértés okozna NASA tudósai arra gondolni, hogy baleset volt. A szovjetek visszavonultak vonóhálós és hajó a térségben, hogy azt sugallják, hogy nem voltak helyszínének közelében. Néhány nappal később szórványosan intenzív "nagyfrekvenciás lokalizációs szignált" még jelen voltak a rács, ami elpusztult madarak az égből pottyant jelentős számban Birminghamben, Alabama on 1-4 február 1986.
Bearden azt állítja, hogy csak megkezdése előtt a tér-shuttle kihívója, a szovjetek jelentős időjárás-engineering felettünk, hajlítás a Jetstream délre közepén az amerikai, és hajlító jobbra ismét az egész Florida földnyelv.
Pozitív aláírás is került fényképezte többen. Az este a Challenger elvesztése a KGB, (a parancsot a skalár EM fegyvereket) ünnepelte a veszteséget.
Bearden pozitívan azonosítja az oroszok, mint azok, akik lelőtte egy sereg mutatók, amelyek magukban foglalják az időjárás mérnöki amely azt mutatta, speciális felhő minták járó szovjet rács tervezés. Nem túl sok nap után a forgatás lefelé a Challenger, rendellenes "sima földrengés" történt az Egyesült Államokban, közel a Nagy Tavak bevonásával tíz állam. Ez volt talán a későbbi vizsgálata további fegyverek módban az azonos szovjet skalár EM rendszer, amely elpusztította a shuttle Bearden mondja.
Több bizonyíték is található itt .
A 12/11/86 Chicago Tribune számolt be:
"Giant pezsgőfürdők, néhány csaknem 60 mérföld széles, tártak mozog Norvégia partjai sebessége akár a 4 csomó, komoly fenyegetést jelent a tengerészeket. Ezek az óriási örvények nincsenek egyértelmű központ és nehéz őket észrevenni."
Az újság beszámolt arról, hogy a mamut pezsgőfürdők voltak ismeretlenek, mielőtt 1980-ban (az időszakra, amikor az Egyesült Államok és a Szovjetunió kezdett generáló ELF hullámok). Giant álló hullámok úgynevezett "szolitonok," már kiszúrták közelében a szoroson Gibralter.
A 4/30/85 New York Times számolt be a felfedezés hatalmas belső hullámok az óceánok, hogy úgy tűnik, nem minden nagy mértékben a felszínen. "A drámai sor belső hullámokat mára nyomon követhetőségét a Gibraltári-szorosban a fényképekkel" kivett egy űrsikló októberében, 1984-ben egy térkép, amely megmutatja újság óriás állóhullám sorban a nyugati oldalon a szoroson. Bearden mondja hogy 100% -os bizonyossággal bizonyos gazember csoportok, köztük a Yakuza, japán maffia és Aum Shinriko japán szekta rendelkeztek ezek a skalár interferométereket vége óta 1989 lízing őket az oroszok (a KGB, akik ellenőrzik, és használja ezeket), és manipulálják a US időjárás , és talán más helyeken, mozgó frontok körül a hatalmas mozgó területeken meleg és hideg. Ők képesek arra, hogy a földrengések.
Azt mondja, akkor adjunk hozzá egy pár közelmúltban vulkánkitörések lehetséges jelöltként a lista.
Bearden azt mondja, hogy van, hogy lehetővé tegye ezeket a csoportokat, hogy lő le egy repülőgép, vagy valami drámai most majd, hogy továbbra lízing őket körül közel egy milliárd dollárt kölcsönző. Azt mondja, a Yakuza maffiának is végzett a skalár interferometria technológia vissza Japánba titokban, és láthatóan termelő kisebb, könnyebben hordozható fegyverek most a saját jól elrejtve létesítményeket Japánban.
A Yakuza egyik fő ellensége az Egyesült Államok és azok kíván részt közvetlenül a nagy stratégiai sztrájk az esetleges megsemmisítése az Egyesült Államokban, amikor eljön ez az idő. Bearden azt mondja, hogy látja ezt, mint kitermelése bosszút az USA-ban elszenvedett vereség (és a szégyen, a Bushido koncepció) a 2. világháború és az amerikai csökken atombomba Japánban. A Yakuza még működik a módosított régi Bushido kódot.
Bearden is mondja, hogy az is lehetséges, hogy egy kicsit tört skaláris energia szándékosan elhelyezett COLUMBIA shuttle, egy Yakuza skalár interferométer, lehetett volna indítania a szakítás és katasztrofális kudarca azt február 1 -jén 2003.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. Az 1990-es évek


    Az iráni földrengés 1997 volt, 7,4 a Richter-skála és utórengések olyan magas, mint 6,0 várták, de nem voltak utórengések. Azt is meg rendellenes mélységben.

Bearden megtette ezt alábbiakban:

Alatt Sivatagi Vihar 1991 Rosalie Bertell írta, hogy megfelelően Defense News, április, 1992-ben az USA-ban telepített egy elektromágneses impulzus fegyver (EMP) a Desert Storm, hogy utánozzák a vaku a villamos energiát a nukleáris bombát.
A Sandia National Laboratory épített egy 23.000 négyzetméteres laboratóriumban a Kirkland Air Force Base, 1989, a ház a Hermes II elektronsugár generátor képes előállítani a 20 ezer milliárd Watt impulzusok tartó 20/1000000000 25 milliárd másodperc. Ez a X-ray szimulátor nevezzük Particle Beam Fusion Accelerator. A patak elektronok üti a fémlemez képes egy pulzáló X-ray vagy gamma ray.
Hermes II már elő elektronnyalábokkal 1974 óta Ezeket az eszközöket szemmel láthatóan teszteltük az Öböl-háborúban, bár részletes információt velük gyér. 1993-ban az Egyesült Államok megkezdte építése az úgynevezett High Frequency Active Auroral Reseach Program HAARP ) Alaszkában által tervezett fizikus nevű Bernard Eastlund, és az alapján Tesla technológia.
A fővállalkozó volt ARCO Power Technologies, Inc. és ők voltak kifejlesztésére és tesztelésére egy alacsony fogyasztású, nagy frekvenciájú (2,8-10,0 MHz) prototípus adó tömb. Hogy is hívják az ionoszféra fűtést, mert akkor küldjön egy gerendát energia akár az ionoszféra majd vissza pattogó le a cél.
Azt mondták, hogy kimutatására rakéták és repülőgépek. A gerenda lenne több fokkal széles, gyakoriságától függően, és így hatással lehetnek a régió több mérföld átmérőjű az alsó ionoszféra, bővülő több tíz mérföld a felső ionoszféra. Ez lehet, hogy egy skalár hullám rács, mint az orosz Woodpeck rácsot USA felismerni tárgyakat emelkedő űrbe.
A légierő és a haditengerészet birtokolták. Nem kétséges, hogy ez egy intézkedés a harcot ellene a halálos orosz adók.
A HAARP szabadalmi, mondja a munkát a Nikola Tesla a korai 1900-as években alakult alapján a kutatás. Eastlund szabadalmi azt mondja, hogy nem zavarja a kifinomult pályaorientációs rendszerek és spray nagy területeket a bolygó elektromágneses hullámokkal, különböző frekvenciák és ellenőrizni ezek változásait, amelyek lehetővé teszik, hogy üsd ki kommunikációs szárazföldi, tengeri és légi. Tizenkét szabadalmak képezik az alapját a HAARP projekt, és most temette közül ezrek nevén vezetett a Raytheon.
US Air Force dokumentumok kiderült, hogy a rendszer már kifejlesztett manipulálására és felborítva az emberi szellemi folyamatok pulzáló rádiófrekvenciás sugárzás nagy földrajzi területeken. Lehet, hogy ez HAARP vagy valami halálos?
Dr. Nick Begich eredménye 11 egyéb APTI szabadalmat. Azt mondták, hogyan lehet "Nukleáris méretű robbanások nélkül Radiation" power-sugárzó rendszerek, over-the-horizonton radar, érzékelő rendszerek rakéták hordozó nukleáris robbanófejek, elektromágneses impulzusokkal korábban előállított termonukleáris fegyverek és egyéb "Star Wars" trükköket. Ez a klaszter szabadalmak alapjául szolgált a HAARP fegyver rendszer. Már a legerősebb előre HAARP ELF ionoszféra fűtési rendszerrel, vagy harkályok épültek a Szovjetunió helyén Sura, Goriky, Monchegorsk és Dushanbe (Tadzsikisztán). American pre-HAARP ionoszféra fűtési rendszerek találhatók Tromso, Norvégia; Arecibo, Puerto Rico; közelében Fairbanks, Alaszka; és Platteville, Colorado. 
Ezek a rendszerek együtt az orosz harkály Tesla Nagyító Adók , létrehoztunk egy súlyos változást a globális időjárási minták, kezdve az 1976-ban, de fokozza a 1980-as és 1990-es, mert több ELF adók épültek. Tesla eszközök, például a vezeték nélküli hálózati technológia, az úgynevezett nagyító adó által használt Oroszország és az Egyesült Államokat, hogy hozzon létre egy időjárás-háború folytatódott a közép-1970-es napjainkig.
Furcsa ég naplemente anomáliák és furcsa villámlás és plazma-típusú hatások voltak megfigyelhetők az egész volt Szovjetunió közelében, a harkály vevő hely.
1977-ben a Washington Post számolt be, hogy,
"Furcsa, csillag alakú fénygömb-ben látták át Petrozavodszk szovjet Karélia, mely több, mint ez, mint egy medúza és a zuhanyozás le fénysugarakat."
Hasonló plazma hatások jöttek létre az Egyesült Államok ionosphere- műsorpásztázást ELF HAARP adók.

A magassága az 1993-as nagy árvíz Midwest, a University of Alaska Geofizikai Intézet (amely részt vesz a munka HAARP) felfedezte,
"Titokzatos villanások, hogy lőni a tetejét a viharfelhők a felső atmoszférába ... az Midwest nyári árvizek."
Ez akkor történt, amikor a területen volt elütötte óriás standing-hullám, tartós időjárás-blokkoló rendszerek, amelyek kombinációjával létrehozott az orosz harkály ELF hullámok és amerikai GWEN Tower VLF hullámok.

A napilap beszámolt arról, hogy ezek a titokzatos villog "hasonlítanak medúza.

Ezek legfényesebb ahol fent ki - jellemzően körülbelül 40 mérföld magas - így megvan a medúzák legfőbb szerve a csápok záró le. " Nem sokkal a rajt után az amerikai és a szovjet skalár keresztüli föld adás, a Föld belső dinamó érintette. 1984-ben a Föld jelentették be, mint tapasztalt hirtelen, váratlan lassulását forgatást. Már csökkenő természetesen, de a tudósok a US Naval Observatory, és a Jet Propulsion Lab megállapította, hogy a "föld, mint egy kiegyensúlyozatlan mosógép, "fejlődött" wobbles mert forog. "(7/15/88 Wall Street Journal).

A 7/90 OMNI Magazine számolt be, hogy között január 24 - február 3, 1990, a Föld forgása hirtelen és váratlanul lelassult ISMÉT. US Naval Observatory tudós számolt be, hogy a lassulás volt hirtelen, mint máskor.

A 8/9/91 New York Times ismertetett okok ilyen váratlan hirtelen zavarok:
"Geofizikusok gyanítják, hogy perturbációi a forgalomban a forró folyadékot fémes alap hozzájárul a forgási változások ... A szabálytalan forgatás variációk az eredménye ingadozó folyadék áramlását az alapul szolgáló fém mag és a fölötte hidroszféra és atmoszféra, és ... is konvekciós erők föld és a mozgás a kéreglemezek a felszín közelében. "
Amelyek mindegyike a befolyásolja keresztül-a-föld ELF rezgéseket. A tudósok mérési óceán hullámai számolt be, hogy "az Atlanti-óceán egyre durvább."

Mérések óta az 1960-as jelezték, hogy a 1970-es évek, kezdetét követő szovjet és amerikai ELF adások,
"A hullámok, úgy látszik, hogy nagyobb."
A 4/19/88 New York Times számolt be, hogy a brit tudósok felfedezték, hogy a hullámok a Atlanti-óceán északkeleti "nőtt több mint 20 százalékkal, mivel az 1960-as években."
Ocean kutatók úgy vélik, hogy ez egy "jelentős éghajlati jelenség." Az, hogy a HAARP és a harkály adók hogy hozzon létre egy nukleáris típusú energia robbanás bárhol a világon keresztül lézer és részecske gerendák, aggasztó, nem is beszélve, hogy mit lehetne átadni a műholdas . Figyelembe véve, hogy skalár gerendák simán átmegy rajta a föld és az óceánok, így bárhol lehet célzott. A szovjetek tudták jelentősen mérnök az időjárás egész Észak-Amerikában több mint egy évtizede, anélkül, hogy kiderült.
Amíg a HAARP adók épültek. Bár az amerikai haditengerészet volt megvan a Australian skalár fegyverekkel oldalak, az 1960. A Pine Gap bázis láthatóan öt mérföldre le, és az általa használt Tesla technológiát is, és összefüggésbe hozható a HAARP Alaszkában és más hasonló amerikai adók. Azt mondta, hogy az Egyesült Államok és Izrael telepített egy rakétavédelmi segítségével HAARP vagy skalár fegyvert technológia, amely elpusztítja a rakéta másodperccel a kilövés után.
A skalár hullámok haladnak túl a fénysebességet, minden ami szükséges első egy keresztbe skalár beam grid felismerni bármilyen rakéták hagyva az ellenség területére. HAARP hozhat létre a nukleáris méretű robbanások nélkül sugárzás mondja szabadalmi 4.873.928.
Ez természetesen teszi, amelyek a nukleáris rakéták elavult. Azonban az egyik, hogy több rácsok egész ellenséget területén és kém műholdak tudni, ha valaki jön tőlük, és mivel a skaláris energia észrevehetetlen, amíg a gerendák át a következő háború is kitörhet hirtelen. Az USA-ban vagy Oroszországban is szállít egy "nukleáris méretű robbanás" a fénysebesség katonák ellen, valamint az összes többi országban, amelyek skalár fegyverekkel.
Az egyik módja, hogy megvédjük a katonai erő ellen, a fegyver képes utazik az fénysebesség, hogy állandó "Tesla Dome" védelmi fölött a flotta, amely utazik egy ugyanolyan sebességgel, mint a flotta, és mindig lebeg felettük, de azt remélik, hogy a csapatok nem szenvednek rossz hatással a skalár hullámok.
HAARP adók is, hogy ezt a forrást Tesla kupola védelmet.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. A JELENLEGI


    A nem lineáris matematika, műszaki és természettudományi a szovjetek vezet az út kezdete óta, és a Nyugat vezető szerepet tölt be a számítógépek, szoftverek és a miniatürizálás.

Bár jelenleg a japán egyesítette erőit az oroszokkal, hogy adjunk számítógépes alkatrészek fegyverekkel. Bearden azt mondják, hogy a szovjet skalár fegyverek képesek elpusztítani az USA-ban, a fegyveres erők vagy a lakosság gyorsan és hatékonyan. Ezek a skalár át is vált a hagyományos radarok, a váltás a EM módban. Az oroszok bemutatni "régi" adó a saját "old'aircraft," régi radar-rendezte "gunsites és" elavult "légvédelmi rakéta oldalakon.

Bill szerint Morgan:
"Ha okozhat egy földrengés is meg azt, hogy, mondjuk, hogy le egyetlen épület, a pár épületek.
Lehet, hogy összeomlott a WTC ikertornyok volt az első nagy skalár támadást a világtörténelemben. Mert egy bizonyos üzemmódban a hullámok interferenciát zónában okozhat metal enyhíteni, sőt olvadni. Ha igen, a repülőgép lezuhant beléjük pusztán egy címlapsztori, hogy köpenyt, hogy a Tesla Howitzer használták volna.
A baleset az egyik ilyen eszköz lehet kiirtani az összes földi élet. Nem tudták megzavarni a skalár hullám közötti egyensúly Föld és Nap oly módon, hogy okozna hatalmas napenergia zavarok és a viharok, teljesen sütéshez a földön. "
Bearden azt mondja, hogy az oroszok már használják a shuttle céllövészet, de azt mondja, a COLUMBIA támadás, lehet egy ismeretlen féllel, és arra utal, hogy a japán Yakuza maffia, már a lízing skalár fegyverek Oroszország 1989 óta, és már célba USA azóta.
Vajon, vagy egy másik fél lő le COLUMBIA a február 1, 2003?

Bearden azt mondja, hogy ha a kihívó lőtték le január 28, 1986, US nem ismeri eléggé a skalár interferometria, hiszen skalár hullámok nem tanított fizikát, de azt állítja, van 100% bizonyíték arra, hogy az oroszok lőtték le a teljes nézetben a világ. Egyesült Államok úgy döntött, hogy létrejöjjön a HAARP adók is használ Tesla technológiával, hogy az oroszok és a többi ellenséget egyszer és mindenkorra.

Azonban manapság Amerika ellenségei megsokszorozódott, és legalább tizenöt ország skalár fegyverekkel, így Amerikában és mindenki másnak nem csak nézni a hátukon de alatta és felette. Pillanatnyi skalár támadások jöhet bárhonnan és egészen a Föld és vannak elméletek, hogy az FBI épület bombázták Oklahoma április 17-én 1995-ben már több bizonyíték a skalár támadás egy ismeretlen féllel.
Azonban Harry Mason elgondolkodik, hogy lehet, hogy egy bosszú támadást a japánok a Kobe földrengés 1995 januárjában, amely a gyanús skalár fegyverekkel aláírást. Mások azt mondják, a WTC tornyok is kimutatható volt a skalár támadás során 9/11.
Christopher Bollyn a American Free Press azt állítja, hogy interjút a volt Kelet-német fizikus, aki úgy véli, a lézerfegyver, foglalkoztató infravörös technológiával, eredetileg a Szovjetunióban, okozhatta a WTC tornyok összeomlása. ő úgy véli, hogy a repülőgépek is lehetett infravörös plazmoid előttük, ami olyan, mint gömbvillám.
A szovjetek már használt infravörös sugár fegyvert, hogy elpusztítsa a falra a Ussuri folyó, amely elválasztja Mandzsúriában a Távol-Keletről, közben a vita Kínával 1968-ban szerint a fizikus. Sok szakértő szerint a lézersugarat használt, hogy le a WTC tornyok. 1995 óta az Egyesült Államok és Izrael aktívan kifejlesztett egy speciális infravörös sugarakat fegyver mellett egy közös "rakétaelhárító" program.
Izrael és az Egyesült Államok kifejlesztett mindenféle speciális lézerek, mivel a korai 1970-es, így talán akkor lesz a nácik az Antarktiszon végül?
Miközben könnyű hibáztatni az oroszok most már minden támadást, a dolgok is kap sokkal rosszabb az oroszokkal, amely skalár technológia másoknak és lízing skalár interferométer.
De Oroszország biztonságos sem?
USA-nak részecskesugár gyorsítók és nagyon halálos fegyverek most, hogy sikerült az idegenek. De talán a legrosszabb fajta fegyver az egyetlen, úgynevezett kvantumpotenciál fegyvert .
Szerint Bearden, Oroszország, Egyesült Államok, Izrael, Brazília, és valószínűleg Kínában van ilyen, ami impresszum semmilyen betegség jobbra a sejtek a szervezetben, újratermeli a betegség "aláírás". Azt mondja, hogy Izrael egy olyan erő, amivel számolni kell most is, és ha Challenger lőtték le 1986-ban, az izraeliek megtorlást és megsemmisült számos nagy orosz rakéta tároló karok és a stratégiai célokat.
Egy lövés kiütötte a harmadik a rakéták az egyik nagy orosz flotta. Ez látszólag megállt az oroszok fejezte be Amerikában. Izrael már volt legalább működő prototípust kvantumpotenciál fegyverek és lehetett volna pusztított Oroszországban, és ő az azonos fegyverek tudja, hogyan halálos vannak.
Bearden nem mondtam, hogy milyen típusú fegyverek az izraeliek használt a támadás Oroszország, de legalább skalár fegyverek és részecske-sugár fegyvert.
Vissza a Tartalomjegyzék
 
 
MIT LEHET TENNI AZ
SCALAR technológia?
 



  1. Mind Reading, Mass hipnózis ÉS SZINTETIKUS telepátia


    szerint Bearden :
"Az 1960-as évek Lisitsyn számolt be, hogy a szovjetek betörték az" genetikai kód "az emberi agy. Ez volt 44 vagy kevesebb számjegyű, és az agy foglalkoztatott 22 frekvenciasávok szerte szinte az egész EM spektrum. De csak 11 frekvencia zenekarok voltak függetlenek.
Ez a munka azt jelenti, hogy ha 11 vagy több helyes frekvencia csatorna lehet "fázisszinkronizáló" az emberi agyba, akkor lehetővé kell tenni, hogy drasztikusan befolyásolják a gondolatait, a látás, a fizikai működését, az érzelmek és tudatos állapotban az egyén, sőt nagy távolságból.
Akár 16 óriás szovjet harkály fuvarozók észlelték, hogy készítsen egy közös, fázisszinkronizáló 10-Hz moduláció, és ez bizonyítást nyer, Beck, Rauscher, Bise, és mások, hogy képes legyen fizikai magukkal sodorják vagy "phase-lock "Az emberi agy, ha erősebb, mint aSchumann rezonancia a Föld mágneses tere.
Az emberi agy magával ragadja a közös, fázisszinkronizáló 10-Hz moduláció 16 vivőfrekvenciákat sértené 16 frekvenciacsatornákként fázisszinkronizáló bele. Az esetleges felhasználásával harkály adók fokozatos-lock számottevő százaléka az emberi agy egy célzott területen, majd rábírja hatásai a lakosság hasonló, és még drasztikusabb, mint a hatások a US nagykövetség személyzete Moszkvában , erőteljesen kellene emelni out.
Párosulva a Kaznacheyev munka EM átviteli celluláris halál és a betegségek, használva a harkály jeleket indukálni halál és betegség, a megcélzott lakosság is lehet távoli lehetősége. Módosítása a DNS / RNS-vírusok és maguk-is egy lehetőség. "
A http://www.umf.net/umf/ oldalon ezt találták:
"A 1950-es, ITT kifejlesztett érzékelő technológia, amely szó szerint megjeleníteni, amit egy ember gondol. Ez lényegében egy gondolatolvasó gépet. Működött egy elvének felvette az elektromágneses funkcióinak emberek és a fordítás azoknak, közérthető formában.
Ez állt egy szék, amely egy személy ülhet. Tekercsek, amely szolgált érzékelők, körül kaptak helyet a széken. Voltak három vevők, a hat csatorna és a Cray 1 számítógép, amely kiírja, mi volt az a személy agya-digitális úton, illetve képernyőn. "
  1. a betegség megindulása


    Bearden azt mondja, hogy skalár gerendák is használható, hogy rábírja betegségek utánozva betegség minták vagy "aláírás" felüdítő őket a skalár fuvarozók. Ezek az úgynevezett "kvantumpotenciál fegyverek".

Speciálisan tervezett biológiai hatásokat lehet használni támadó bármilyen népesség különféle betegségekben, még több betegség együtt. Ő felsorolja hatások kiváltására azonnali halált, szív roham, súlyos érzelmi zavarok, az ellenőrzés elvesztése a belső funkciók, betegségek, kikapcsolni az immunrendszert, és még a beültetés gondolatok, érzelmek vagy gondolatok értelmezni, mint a céltárgy, mint az övék.

Van is egy öngyilkos vibrációt, amely arra használták, hogy megszabaduljon az emberek, és nincs bizonyíték.

10 Hz a hullámhossz által használt hírszerző ügynökségek hipnotizálni, így tömeghipnózis elő lehet idézni egy egész populáció tudatalatti szavakat hozzá a saját nyelvére. Ezt fel lehet használni a szavazás. Bearden azt mondja, hogy szinte bármilyen sejt halál és betegség lehet elektromágneses által továbbított skalár gerendák ultraibolya infravörös frekvenciák.

Azt írja, hogy a fotonok maguk tudnak szállítani a halál és a betegség közötti sejteket. Skaláris EM technológia lehetővé teszi a szintézisét a tényleges potenciális minta a biokémia sejtek.

Ez történhet, hogy készítsen egy adott celluláris betegség vagy halál mechanizmus és még aktiválja genetikailag látens betegségek. Bizonyítékot találtak a gyártott tünetek és az ebből adódó celluláris halál, a nukleáris sugárzás, kémiai mérgezés, bakteriális fertőzés, valamint a tünetek a gyógyszer által kiváltott hallucinációk.

Még a hangja "Isten" állították elő.

Idézve Bearden:
"Dr. Popp Nyugat-Németország elemezte a virtuális foton mester ellenőrzési rendszer a sejteket. Scalar EM képviseli szándékos rendelési virtuális részecske fluxus a determinisztikus mintákat, így a mester ellenőrzési rendszer könnyen lépett skalár technikákat, hogy rábírja a betegség és a zavargások lesz ".
Az oldalon található több adatot:
"A skalár zavaró grid fegyvereket lehet használni, hogy biológiailag támadás teljes lakosság egy célzott területen.
Elég csak arra gondolni, hogy fázisszinkronizáló ELF modulációs jel 10 Hz és kevésbé gyakran észlelt több harkály frekvenciák egyszerre.Egy célterületre, ez a moduláció - eléggé erősebb, mint a Schumann rezonancia a Föld mágneses tere - majd magával ragadja százalékában az agy a "kényszerű elválasztó". Ebben az esetben ezek az emberi agyakat "szinkronizált" a harkály jelek, hogy a többszörös koherens frekvenciák fázisszinkronizáló beléjük.
Azaz, több koherens EM csatornák közvetlenül ezekbe magával ragadott agya már létezik. Ezen a ponton, a Fourier bővítések most már használni a támadás sajátos részeinek az agy geometriailag. "
Az oldal azt mondja, hogy skalár EM betegség mintákat lehet modulált fel a fuvarozókat, ismét Fourier bővítések és specifikus biológiai hatások által kiváltott A sodró lakosság az akarat, az orosz technológia.
Azonban HAARP is tegyék ugyanezt. Hatás azonnali, szív roham, súlyos érzelmi zavarok, az ellenőrzés elvesztése a belső funkciók, betegségek, kikapcsolni az immunrendszert, és még beültetése gondolatok, érzelmek, és a gondolatok, amelyek értelmezik az alanyok, mint az övék. Freedom Domain azt is elmondta, hogy harkály adók ezer kísérletek, egy ember nevű Kaznacheyev bizonyította, hogy szinte bármilyen sejt halál és a betegség mintát lehet elektromágneses átvinni.
Kaznacheyev jelentett a hatás a közeli ultraibolya.
Kísérletezők a University of Marburg Nyugat-Németországban lemásolta a kísérletek az infravörös. Fotonok maguk tudnak szállítani a halál és a betegség szokások közötti sejteket. Skaláris EM technológia lehetővé teszi szintézise a tényleges "potenciális" minta, ami teljes ellenőrzést a töltés és töltés eloszlása, a biokémia a sejtben, egy adott betegség vagy halál mechanizmus.
Tünetek, köztük sejthalál a nukleáris sugárzás, vegyi mérgezések, bakteriális fertőzés, és egyéb mechanizmusok indukált a Kaznacheyev kvantumpotenciál kísérletek. Dr. Popp Nyugat-Németország elemezte a virtuális foton mester ellenőrzési rendszer a sejteket.
Ahogy skalár EM képviseli szándékos rendelési virtuális részecskével flux be determinisztikus minták, a mester ellenőrzési rendszer könnyen be lehet vinni skalár technikákat, hogy rábírja a betegség és a betegség tetszés szerint.
Vissza a Tartalomjegyzék


 
  1. LETILTÁSA SATELLITES


    Bearden azt írja, hogy a rendellenes "lézer vakító" az amerikai műholdak a Szovjetunió felett történt több alkalommal.

Egy alkalommal, egy műholdas megvakult akár négy óra. Azt állítja, hogy egyszerű egy skalár EM interferométer vagy a földi skalár EM lézeres elérni, hiszen az energia mennyisége lerakódik, és a műhold lehetett pontosan szabályozható, sőt közvetlenül ellenőrizni. Lehetségesen összefüggő rendellenes ideiglenesen nem két vagy három tápegységek igazolták fel a brit műholdas Ariel 6, amikor elhaladó British Columbia vagy a Kaszpi-tenger.
Az oroszok lelőtték sok amerikai műhold 1977-1982, a saját "gyilkos műholdak és cosmospheres segítségével sugárfegyverek. Sokféle sugárfegyverek tudunk a műholdak. Nemrég az október / november 2003, két japán kém műholdak (a közelmúltban hozott létre az űrben induló Oroszország) volt tiltva, közben napenergia vihar.
Japán skalár fegyverek - voltak ők is a következő műhold?
A kínaiak már a fejlődő sugárfegyverek tiltani műholdak, így ismeretlen mintha céllövészet. Brazília is sok volt a baj, hogy ő műholdakat az űrbe, és már az is kérdéses, ha bármilyen fegyvert, mert Brazília skalár fegyverek és kvantumpotenciál fegyvereket. Már sok baj van Brazils "űrprogram, amelyre később ebben a fejezetben.
Brazília egy csomó szövetségeket más országok közé Ukrajna, Oroszország, Kína, Amerika és Franciaország, hogy a műholdak űrbe. USA-nak skalár fegyverekkel rá műholdak szerint a könyv " Anti-Gravity és a világ Rács "szerkesztette DH Childress .
Egy cikk a könyvben azt állítja, Tesla volt az apja, a Star Wars műholdas védelmi rendszer, amely együtt működik HAARP adók, hogy a pajzs az űrben, mint elrettentő ellen nukleáris támadások. A cikk azt állítja, hogy a Star Wars műholdak lenne szó "Halálcsillag", hogy képes elérni a népesség-szabályozás, megsemmisítő és katonai irányítást az egész bolygót.
A könyvben az orosz sajtó azt állította, 1986-ban, hogy képes semlegesíteni az amerikai Star Wars, mert könnyű számukra, hogy semlegesítse a műholdak és még odáig ment, hogy hívja Star Wars "haszontalan junk!".
Ők azt mondták, hogy egy újabb meglepetés válasz Star Wars, ami találni Washington scurrying találni egy másik tér-alapú rendszer. Preston Nichols azt állítja, hogy a Star Wars műholdak részecskesugár fegyvereket.
Ahogy több műhold erre a jó védelmére vonatkozó America által lehetősége van, hogy a Tesla Dome hogy elpusztítsa a bejövő rakétákat , de az ember azt remélem, hogy nem használják a tömeges agykontroll. Lehet, hogy a következő háború harcolt a műholdas, még a fénysugarak a földön.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. A AIR


    Bearden azt mondja, hogy sok orosz adók küldését skalár gerendák fölött USA észak / déli irányba átlépett egy 90 fokos szöget zár be gerendák futó kelet / nyugat.

A lapolvasó a négyzetrács, érzékeli penetráció, és nyomon követi a növekvő rakéta vagy repülővel. Megtámadná szükséges két skalár impulzusok lőttek közelíteni, és megfelel a rács cella tartalmazza a növekvő rakéta. Ennek eredménye egy erőszakos elektromágneses impulzus, ami teljesen tönkreteszi a rakéta vagy légi jármű. Furcsa módon a grid-rendszer a képernyőn volt látható a Spielberg mini-sorozat "Taken", mutatja a követési UFO-k érkező és induló USA, valamint a nyomon követése a implantees és amikor elrabolták be UFO-k felett házaikat.
Lehet, hogy ez tényleg igaz?
A "fiktív" sorozat látszólag alapuló igaz kutatás, ami azért érdekes, mert minden szervek venni az ágyból éjszaka a földöntúli hajó képes lehet követni így is, különösen, ha az amerikai hadsereg partnere volt a emberrablást ahogy néha.
Azonban a "Taken" sorozatú őket követték a abductees a saját idegen implantátumok, valamint egy rácson. A katonai követési célra Bearden azt állítja, hogy a piaci szereplők ülnek egy hatalmas kijelző, mutatja egy rács keresztbe skalár EM fuvarozók, akár a föld alatt, víz alatti vagy a légkörbe módban. A helyszínen a fény tűnik az egyik rács négyzetek (sejtek).
Az üzemeltető nyomon követi a cél elérésére, ha kimarad, vagy megsemmisült. Ennek megfelelően az üzemeltető lehet, hogy egy robbanás energia kialakulni benne a távoli repülőgép, vagy rakéta a két skalár impulzusok találkozó a megadott helyen. Kimutatására a hit mutatja egy hirtelen felvirágzása a cél a képernyőn, és ha kihagyott egy nagy "Sonic Boom" fog bekövetkezni a hirtelen fűtés a levegő.
Bearden azt mondja, hogy ez történt, az oroszokkal segítségével a beavatkozást grid, amely Amerikában a három NASA űrsikló elindítja vége előtt 1985.On november 25, 1985 marker adó / izzó fénygömb alatt jött létre a vizsgálati helyszín valószínűleg tájékozódni a műholdak és más érzékelő rendszerek.Tizenkét perccel az indulás után egy nagy robbanás történt az oldalon, hallottam több száz mérföldre, és a part mentén. Röviddel azután, hogy a fény gyorsabban mozogtak, mint a jet.
Bearden azt is mondja, hogy a veszteség az űrsikló Challenger on január 28, 1986-ben hozzáadásával okozott egy fém lágyító minta exoterm módban képes az emlékeztető az oroszok.
Által szórt spektrumú technikák egyik rendszerből a harkály adók lehet állítani a beavatkozást rácsok különböző részein a világon a szkennerek és tarackok. Egyetlen rendszer működik a föld, a víz alatt, és a légkörben különböző formáival, széles köre ellen a célok, mind egyidejűleg működő, valós időben.
Szerint Bearden amikor egy emelkedő rakéta érzékel további skalár frekvenciákat a multi-gigahertz tartományban finoman szkennelési cél azonosításához folyamatosan automatikus, miután a kezelő Markert helyez a rácsos ez az. Az üzemeltető ebben az esetben tüzet létre grid skalár tüzelési csatornák.Skalár hullámok folyamatos üzemmódban is defókuszált a nagy területen, hogy kamu elektronikai áramkörök tömegű rakéták az érkező egyszerre.
Ezt követően nagy Tesla Globes létrehozott folyamatos üzemmódban, állítható elő, hogy az is, hogy nem vesszük észre, majd kis Tesla "golyó a fény" folyamatos impulzusmódban amely befejezze a munkát, hogy megsemmisítse az utolsó rakéták.
Egy repülőgépek látva skalár EM fegyvereket lehet támadni betöltött tüzérségi, a kerek a kamrában felrobbant. Csakúgy, mint a tárolt lőszer. Underground rakéták támadható egy skalár impulzus halad át ő feje fölött fedél dudding az elektronika, beleértve a nukleáris robbanófejek. Ez lehet felrobbantotta együtt üzemanyagok és hajtóanyagok.
A helikopter skalár EM fegyvereket lehet elpusztítani repülőgépek, helikopterek más, rakéták, személyi, páncélozott járművek, valamint több más célokat.Ne a baljós fekete helikopterek zaklató amerikai bejelentők által körözött házaikat ezeket a fegyvereket? Egy repülőgép is elsüllyed egy repülőgép-hordozó cirkáló, vagy messziről, valamint más repülőgépek.
Bármi rejtett és álcázott, beleértve a csalikat és cumik haszontalan, ha az egész területet törli széles skalár gerenda vonul.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. Az időjárás ENGINEERING


    Mind a harkály skalár rács zavaró sejtek a rács fölött elhelyezett Amerikában az orosz működhet virtuális jeladó, így ez olyan, mintha ezer EM adókat épült USA.

A "endoterm üzemmódban" ezer ilyen grid zavaró sejtek működhet "hideg generátorok" az egész USA kitermelése elektromágneses energia. Ez indukál a helyi hűtés és szűkül a levegő, és megalakult az alacsony nyomás. Felváltva "exoterm módban" beállított "folyamatos" egy rács cellába, ahol gerendák metszik teremt Helyi hő és bővítése a levegőben, és így megalakult a magas nyomás uralkodik.
A két mód lehetővé tették az oroszok, hogy manipulálják az amerikai időjárási tetszés szerint. Meleg és hideg foltok mentén lehet mozgatni a kívánt útvonal a kívánt sebességet. Ezekkel a módszerekkel a teljes jet stream szerte az Egyesült Államokban is eltért az lesz. Nedvesség lehet levonni a csendes-óceáni és összeütközött az USA déli és szélsőséges hideg levegő lehozták Kanada termelni jég viharok.
Heves zivatarok lehet kiváltani, és rendezte a hozzáadott spinnek dobott alkotnak kiterjedt tornádók.
Aszály, a túl sok eső és az árvíz lehet kiváltani szeszély. Növények el lehet pusztítani a súlyos és unseasonal időjárás. Jelentős óceáni hatások is felboríthatja a világ időjárási segítségével skalár EM fuvarozók. Honosítása a helyszínen a fűtési tetején egy vihar üllő és egy másik helyszínen a hűtés az oldalára is, hogy a helyi heves leáramló az eső.
Időjárás műhold észlelte, ez a kombináció több mint Amerikában, bár ez is előfordulhat természetesen. Bearden azt állítja, minden ilyen időjárási mérnöki szándékosan teremtett az USA-Oroszország, mivel a 1960-as japán mérnöki Amerika időjárás 1989 óta rendellenes időjárás jelentkezik, mely nem fordul elő véletlenszerűen, mivel az orosz skalár EM adók készültek.
Skalár gerendák lehet továbbítani a föld és az óceán, hogy metszik egy távoli vidéken, így nem kell nyilvánvaló és így vulkánok lehet aktiválni is.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. FÖLDRENGÉS


    Distant földrengések lehet letétbe helyezésével energiát a sziklák és a növekvő lemezt a stressz, amíg csúszás következik be a törésvonal.

Ringató egy egész lemezt lehet tenni letétbe helyezésével és a szerződő energia alternatív területeken okozva kihajlásának egy nagy szikla lemez. Bearden írja, hogy hogyan indukál egy földrengés:
"Itt van, hogyan kezdeményezhet egy nagyon nagy földrengés ilyen fegyverekkel. Vegyünk egy kényelmes hiba zóna, vagy állítsa őket. Fókuszban a interferometria a hiba zóna, a" eltérő "módban, és betéti EM energia ott a sziklák mindkét oldalon, növekvő (lassan) a stressz a sziklák a fordított piezoelektromos hatás (letétbe felesleges energiát, hogy a kristály mechanikai mozgások).
Csinálni lassan, és a stressz fogja felépíteni a nagy nyomás jól fölött egy tányér slip minimális energia. Egy bizonyos ponton, a sziklák hozam és egyik vagy mindkét oldalán "slip", és mozgassa élesen, ami egy nagyon nagy földrengés abban a zónában. Nem ugyanaz a dolog le a földre (ne feledjük, skalár hullámok könnyen behatolnak egészen a föld és az óceán az akarat, és így a "zavaró zóna" középpontjában lehet a föld belsejében, vagy az óceán alatt, tetszés szerint.
Különben is, a hangsúly ez a dolog le, ahol az aktív része a vulkán még szunnyadó, oda, ahol a lyuk a lemez került sor. Folyamatosan növekszik a lerakódást az energia a magma magát és végül a növekvő nyomás mélyéből a vulkán, a föld alatt, hatására egy-egy kitörés.
Építeni az energia lassú, és a kitörés valószínűleg sokkal nagyobb. "
Dr. Peter Beter , kijelentette, hogy 1977-re az oroszok elhelyezett "hasadási-fúziós Superbombs" bizonyos mély tenger alatti árkok körül a Fülöp-szigeteken.
Úgy tartják, hogy a Fülöp-szigetek a "Keystone" spot belül az óriás Pacific tektonikus lemez. Oroszország már elindulna alacsonyabb hozam alatti fegyverek más területeken körül a Csendes-óceán okozva az erős földrengések. Úgy tartják, hogy amikor a bombák elindult, például a stressz épített arra a szintre, az oroszok kell, mert ez hihetetlen földrengések és szökőárak és végül elpusztítják az amerikai West Coast.
Vulkánok törnek a Fülöp-szigeteken arra utalnak, hogy hangsúlyozza az épület a környéken. Földrengések, vulkánok néha beindítja a többi. Egy földrengés nyithat szellőzők mélyen a föld, amely lehetővé teszi a láva áramlik felfelé. Más esetekben a hangsúlyozza a vezetési vulkáni tevékenység is okozhat a földrengések.
A levelezo a Cheniere.Org Bearden válaszolt egy olvasó kérdésére
"Van valami mutatók, hogy a Yakuza (vagy valaki más) mögött a legutóbbi árvíz a rengések, vulkánok, különösen a rengések Alaszkában?"
Bearden válaszolt:
"Semmi sem utal közvetlenül még. Eddig csak az a tény, hogy úgy tűnik, hogy a legerősebb rengés valaha megüt az Egyesült Államok is, hogy megsérült a csővezeték Alaszkában (800 mérföld hosszú csővezeték), amely hordozza 20% -a hazai amerikai olaj . A csővezeték leállt most. "
Egy február 1912 interjút Nikola Tesla azt mondta, hogy nem lenne lehetséges megosztani a bolygó kombinálásával rezgések a megfelelő rezonancia a föld maga.
Azt mondta:
"Néhány héten belül, tudtam beállítani a földkéregben ilyen állapotba a rezgéseket, hogy ez felemelkedése és bukása száz méter, dobott folyók ki ágyukban, romboló épületek és gyakorlatilag elpusztítja a civilizációt."
A 1935 cikk (Tesla ellenőrzött Földrengések - 1935 számában a New York-amerikai) kijelentette:
"Tesla kísérletei továbbítására mechanikai rezgések révén a föld - az úgynevezett általa" a művészet telegeodynamics "durván le a tudós, mint egyfajta" ellenőrzött földrengés ".
A ritmikus rezgések áthalad a Föld szinte veszteség nélkül az energia. Lehetővé válik, hogy közvetítse a mechanikai hatások a legnagyobb földi távolságok és előállítani mindenféle különleges hatások. A találmány lehetne alkalmazni a romboló hatású háború ... "
Ennek része a titkos 1974 Vlagyivosztok amerikai-szovjet mesterséges globális felmelegedés megállapodást, az USA kezdődött 30 Hz ELF adásait a helyszínen a Pacific Northwest Washingtonban.

Véletlenül a növekedés a szovjet és az amerikai ELF adások során 1980-ben drasztikus növekedése földrengések szerte a világon. A 1/30/81 Washington Post számolt be:
"A világ elszenvedett 71 jelentős földrengés során 1980-ig a 56 évvel korábban, és a világ halálos áldozatok száma emelkedett a 7140, 5-ször az 1979-es szám, az USGS mondta."
On szeptember 12, 1989, érzékelők közelében Monterrey Bay, California, észlelt szokatlan ULF (0,01 Hz és 10 Hz - a legalacsonyabb ELF frekvenciák) rádiójeleket,
"Ahol végül 30-szor erősebb október 5-én, majd valamelyest gyengült. Reggel 2:00 órától október 17, a jelek nőttek olyan erős, hogy elmentek a szenzor mérleg. Három órával később, a San Francisco-öböl térségében tapasztalt 7,1 földrengés, amely megölt több mint 60 embert, és megsérült 3800 többiek.
A katasztrofális január 17, 1994 Los Angeles földrengés is megelõzte titokzatos rádiójelek, megelőző két hangos "hangrobbanást", vagyis tipikus tünetei a szovjet Tesla fegyverek használatát, azonnal a földrengés előtt.
Normális esetben a földrengések fordul elő mélyebb, mint 20-25 km, ugyanakkor egy nagyon ritka mély 8,2 rengés 1994-ben történt egy 8,2 földrengés áradt 600 kilométerrel lejjebb Bolívia, lyukasztó a bolygó elég nehéz elküldeni cseng, mint egy harang.
A rengés érezhető volt a nagy észak-amerikai, akár Seattle. "
Az 1987-es Eastlund HAARP szabadalmi kijelentette,
"A Föld mágneses tere lehetne csökkenteni vagy megszakította a megfelelő magasságban módosítani vagy megszüntetni a mágneses tér."
Ez visszafordíthatatlan károkat okozhat, nem beszélve a perjeleket és lyukak HAARP működik a ionsophere magas frekvenciájú rádióhullámok.

Lloyd Zirbes írta:
"Megzavarják a Föld mágneses tere lesz teljes kár, hogy a bolygó egyensúlyát tenni a kormány a nukleáris bomba robbantásban a természetes sugárzási övek fölött az ionoszféra. Föld mágneses tere tartja a bolygó egyensúlyát a hold és a nap alatt. Megzavarja a téren lesz a utolsó csepp a pohárban a küldő földet a nap, vagy ki az űrbe. "
Az együttes hatásai összes orosz, amerikai és más adók a bolygó körül, beleértve GWEN tornyok és ELF, és VLF rendszerek minden egyidejűleg működő főleg a geomágneses viharok megzavarja a Föld belső dinamó és megszakította, és megváltoztatják a légkör felső mágneses szalagok, amelyek A külső része a föld természeti dinamós rendszert, és létrehozhat egy korai megfordul a mágneses pólusok, hogy a föld inog több vezető póluseltolódást vagy teljes pólusváltás.
Egy cikk online úgynevezett " HAARP Leleplezett "hatását úgy írják le harkály elkészítése energia a Föld olvadt mag.
Azt mondta, hogy amikor egy elektromágneses jelet bocsátanak keresztül a Föld bizonyos többszörösét 30 fokos álló hullámok keletkeznek jogot a Föld belsejében. Bizonyos beesési szög esetekben ez az állóhullám is indukál koherencia alakult az olvadt mag a föld maga, és egy apró töredéke a hatalmas, hullámzó elektromágneses áram a folyékony mag kezdenek táplálják és fokozzák az indukált állóhullám.
Ennek során a kiváltó jel egy a napokban a föld a rács jel és a hatalmas energiát az olvadt mag a föld a katód és a tápegység. A létrehozott koherencia szolgál erősítő tényező a grid jelet, és sokkal több energiát ma már jelen van az állóhullám, mint a kis összeget, hogy kirúgták a kívülről.
Keresztezésével gerendák, több "óriás rezonancia" hullámok ilyen típusú hangsúly egy nagyon erős gerendát igen nagy energiát erősítő néhány hatalmas energia, amely már működik a földön. Azáltal, hogy ezt a hatalmas fényt és variálja a frekvenciát, a fókuszálás és hullámosodon a gerenda, földrengések lehet kiváltani a távolból vagy súlyos zavarokat okozhat a középső és a felső atmoszférában meghatározott célterületen létre rendellenes időjárás hatásaitól.
Sokak szerint ez "a Tesla hatását." Az Egyesült Államok és Oroszország széttépte a mágneses mező HAARP és Harkály küldő skalár hullámok és részecske-sugár fegyvert a földről, és a műholdak, a Föld mágneses tere van fogyasztott el. Egyik cikke szerint a Nexus magazin néhány évvel ezelőtt az Egyesült Államokban hagyja ki két légköri nukleáris bombák Antarktisz felett 1975-ben, majd később, amikor ők nem az oroszok nyert adatok, az oroszok be egyszeri fölött a sarkvidéken.
Vannak tátongó lyukak a mágneses mező a földre, egy nagy lyuk felett Alaszka, amelyet nem nyilvánvalóan történik HAARP (szerint www.viewzone.com cikket Dan Eden), de még egy még nagyobb teljesítményű adó mi Nem is tudni, hogy az USA-nak van.
Eden jelentések, hogy van egy nagy lyuk a légkörben fenti Jugoszlávia is.
Egyre több a mesterséges ELF és VLF rezgések romboló föld természeti belső és külső elektromágneses rendszereket, amelyek segítenek megőrizni a planetáris forgatás, az egyensúly és a stabilitás. Az újonnan felfedezett planetáris támolygó és hirtelen hirtelen lassú rossz dolgokkal forgatás, mi kell aggódik, különösen a több skalár fegyverek kerüljenek gazember kezébe.
Ha bármilyen aszteroida túl közel jön akkor elindult egy ilyen pusztító rezonancia, hogy a bolygó eltörne, mint a Tesla megjósolta, vagy szenved összesen sarki műszak.
Bearden írta:
"Minden nagy gyűjtemény a magok - mint például egy csillag vagy bolygó - egy erős elnyelő és radiátor skalár hullámok sugárzása.
A Nap egy különösen erős forrása a skalár hullámok sugárzása. Ez a sugárzás áthatol a földön mélyen, kölcsönhatásban egyre több a mélyebb rétegekben, amelyek mellett nagyobb mechanikai igénybevétel több nemlineáris.
A legtöbb hő a olvadt lényege a föld származik a fázisvesztő egy részének ez elnyelt skalár sugárzás a nap, felszabadító közönséges elektromágneses energiát hő formájában. A Föld is újra sugároz skalár sugárzás vissza a Sun. A Nap és a Föld így átkerülnek egy skalár rendszer egyensúlyban vagy közel egyensúlyban van.
Mindegyik testület a kuplé rendelkezik mind a előrecsatolásnak és a visszacsatolás. "
Figyelmeztette a komoly veszélyeket skalár fegyverekkel, amely felboríthatja a rezonanciák között a Nap, a Hold és a Föld , különösen impulzusmódban mert ez felboríthatja a kényes egyensúlyt a Nap-Föld, Nap-Hold és a Föld-Hold.
Ha egy rezonancia lesz vége ösztönözte a kapcsolt rezonancia választ a nap katasztrofális lehet, erőszakos kitoloncolása napenergia elektromágneses energia és a részecskék , amelyek most történik . Earth eltűnhet a labdát a lángok (ami előre láthatóan 2.Peter a Bibliában). Bearden figyelmeztet: 
"Jegyezze fel a kóros hatása a Hold árapály - árapály mind a Föld tektonikus lemezek és óceánok. Ha a Föld-Hold rezonancia rendszerben voltak túlstimuláltak úgy gondolnánk, VIOLENT földrengés rendkívüli nagyságrendű, és a hatalmas szökőár több száz méter magas . "
A cikk szerint " HAARP - No Man-é, és mutatta be ":
"... A használata óriási skalár elektromágneses fegyverek (beleértve az amerikai eszközök, amelyek gátolják az Isten-adta védő Van Allen öv és egyéb külső mágneses szalagok) egy kétélű kard.
Hacsak alaposan foglalkoztatott, használja a fegyvereket okozhat szörnyű visszaüt, hogy a felhasználó (a szovjetek fedezték fel, amikor a fő energiaforrás a Gomel harkály adó csernobili robbant 1986), valamint a sértett és még okozhat a Föld pusztulása maga.
A skalár elektromágneses fegyverek, következménye egy viszonylag egyszerű elektronikus hiba katasztrofális lehet; nem csak a helyi, hanem a nemzet föld egészére.
Ha egy skalár impulzus kisülés történik, hogy viszket a Nap és a Hold természetes skalár elektromágneses visszacsatolásból rossz irányba kapsz görcsök a földön, és egy erőszakos növekedését a belső hő a Föld olvadt mag egyidejű kitörése, hogy az alapvető egészen át a Föld köpenye ... "
  1. SEA támadások


    Bearden is ír egy skalár zavaró rács, amely lehet víz alatt, hogy minden tengeralattjárók lehet kimutatni, követni és megsemmisíteni, dudding vagy robbanás rakéták még fűtött gyengén endoterm módban.

Két skalár impulzusokat tarackok csatornák és megfelelnek a tengeralattjáró, vadul kirobbanó egészet a marker a képernyőn látható, mint virágzó fény. A "hideg robbanás" is lehetne létrehozni a pulzáló endoterm módnál, intenzív, súlyos fagyás a célterületet.

Mesterséges EM "potenciális" utazik át az óceánt, de egy erőtér nem.

Is felszíni hadihajók lehet támadni a hajótesten. Sea viseli és az óceán aljára bányák szét lehet víz alatti "érzékelők", beleértve a teljes területen rájuk.Skalár gerendák képes felismerni és elpusztítani torpedók és tengeralattjáró-elhárító rakéták, beleértve a lőszereket és díjakat. A skalár grid rendszerben is el kell helyezni az óceán fölött ellen rakéták, beleértve a tengeralattjárók, valamint a pusztító légi jármű a fuvarozó munkacsoport amint indítani.

Egy kifinomult skalár radar, nagy területen lehet szkennelni gyorsan az összes aknát. Működhet egy "víz alatti szem", hogy képes megmondani, ha a bánya található. A hálózat üzemeltetője tud majd nyomja el aknákat, vagy akár törpe tengeralattjárók, alsó bejárók stb egy skalár interferometria impulzus, ugyanazt érzékelő rendszer.

EM energiát lehet küldeni a tengeralattjáró ellenőrzések ami hibás működést, amitől süllyedni, hogy leverjék mélysége és romolhat. Egy másik mód a skalár tarack hozhat létre "hideg robbanások", ahol hatalmas energia szívja ki a tengerből.

Számos ilyen hideg robbanások lehettünk szemtanúi, különösen a kereskedelmi pilóták. Hoznak létre egy hatalmas gombafelhő többnyire vízgőz emelkedő mérföld az ég felé. A "Jugoszláv Földrengés majd Cold Explosion":
On április 15, 1979 volt egy nagyságrenddel 7,2 földrengés Jugoszláviában, majd egy hideg robbanás az Adriai-tenger, a Kamenari.
A tenger áldoz fel, mint egy nukleáris felhő. Bearden azt írja, hogy 1984-ben a szovjetek létrehozott egy skalár "hideg robbanás" partjainál Japán közelében Kuril-szigetek. A hideg övezet alacsony nyomású hirtelen okozta az óceán felett, és a víz is élesen szívja fel amely egy sűrű gomba, mint a felhő, (ragyogó, mint a halo), mint egy atomrobbanás de nincs flash vagy lökéshullám.
A bővülő felhő emelkedett 60.000 ft körülbelül két percig, terjed, amíg elérte az átmérője körülbelül 200 mérföld.
Több Boeing repülőgép pilóták az általános környékén látta ezt, és egy amerikai műhold is fényképezett a területen. Bearden azt mondja, hogy nagy valószínűséggel a teszt egy óriás skalár EM tarack használt endoterm (hőenergia visszavonására) módban. Hirtelen energia visszavonás egy régióban az óceán fölött eredményezett hirtelen alacsony nyomású, szopás fel egy hatalmas felhő a nedvesség. Inrushing levegő szorult a felhő felfelé egy hatalmas gomba.
A legnagyobb átmérője halo becslések legalább 380 mérföldet, és a maximális magassága közepén nagyobb, mint 200 mérföld.
Bearden azt mondja, ez a fajta Tesla pajzs egy hatalmas szovjet skalár fegyvert, és volt három tesztet az egyik:
  • A kezdeti hideg robbanás
  • váltás endoterm módban
  • Ezután exoterm mód,
..., Hogy hozzon létre egy kis félgömb alakú héj energia bővült egy gömb shell, és bővült a hatalmas méretű.
Ez a gömb része exoterm teszt nagyon hasonló volt a szovjet teszt megfigyelt Teherán, Irán 1966-ban az izzó félgömb alakú héj hasonló volt több korábbi szovjet tesztek megfigyelni az óceán fölött.
1977-ben, a HMV Kinpurnie Castle megfigyelhető egy nagy, közepesen fényes féltekén fény keletkezik az óceán felett, és megalakult a két fényes foltok, vagy földgömb, kívül és belül, ami eltűnt 10 perc után.
  1. TESLA SHIELDS és földgömbök


    szerint Bearden, 1982-ben, a pilóták és a legénység két Japan Air Lines Jegyek jelentett láthatósága egy hatalmas, táguló világ a fény a Csendes-óceán északi, 700 km-re. keletre Kushiro.

Beaden írja:
"Ez egy másik teszt egy skalár EM tarack / interferométer termelő egy" óriás gömb shell "energia nagy távolságra (ez is hívják Tesla világon , mert Tesla teremtette őket kezdetben).
Amikor kicsi, az intenzív shell Kiváló a EGP (electrogravitational impulzus), és szintén nagyon magas elektromágneses impulzus belül az ügyet bármely tárgy behatol a shell. Ez kamu minden olyan elektronikus berendezések; felrobbanhat nagy erejű robbanóanyagok, üzemanyagok és tüzelőanyagok; és teszi bármely más modern fegyvert ártalmatlan.
A magas EGP lesz felrobbant egy nukleáris robbanófejet azonnal a "teljes-up" nukleáris robbanást.
Azt is azonnal ölni minden élőlényre, beleértve minden sejt, baktérium, vírus, és a szervezet a testében. Ez robban a közönséges, nem radioaktív anyagok, alacsony rendű nukleáris robbanást, az összes magok. Mivel a gömb héj készült igen nagy, a "energiasűrűség" kagylóba csökken. Azonban bármilyen nukleáris anyag vagy eszköz továbbra is szenvednek az alacsony rendű nukleáris robbanást a EGP, és minden biológiai rendszer továbbra is azonnal megölte.
Az EMP (elektromágneses impulzus) továbbra is kamu bármely elektromágneses eszközök jelenleg rendelkezésre álló. Mint látható, a világon lehet használni, hogy megvédje egy egész szektor az ég ellen bármilyen bejövő fenyegetés - 100% hatékonyság.
A félgömb alakú pajzs is elhelyezhető a saját katonai erőket, a védelmi és / vagy az ellentétes erő a kezdeti fázisban bűncselekmény. "
Bearden mondja bármilyen tárgy behatol a shell, amely gömbök vagy félgömbök rakott belül egymással, kap is egy electrogravitational impulzus (EGP) és elektromágneses impulzus (EMP) eredő benne, belül a helyi tér-idő.

Az EMP lesz kamu az összes elektronikai és felrobban az összes magas robbanásveszélyes anyagokat. EMI árnyékolás nélkül marad, hiszen az EM energia impulzus keletkezik mindenhol a járműbe, robbanófej, és áramköröket téridő magát. Az EGP azonnal hasadási radioaktív anyag. Ha egy erős EGP tapasztalt semmilyen nukleáris robbanófej felrobban azonnal, és még a magok a hétköznapi, nem radioaktív anyagot eltalálta egy erős EGP lesz hasadási alacsony ahhoz nukleáris robbanás a intenzívebb kis shell vagy shell változata.

A nagy Tesla kagyló, ami alacsony ahhoz detonáció, és zavar a nukleáris robbanófejek.

A Tesla shell ellen hatékony minden típusú robbanófejek beleértve a nukleáris és átható járművek (bombázók, ballisztikus rakéták, rakéták, UAV, tüzérségi lövedékek, stb). 100% védelem ellen rakéták és repülőgépek lehetséges.

Bearden írta 1984-ben,
Egy amerikai Boeing legénység repül a Tokyo közel a Kuril-szigetek, észrevette, hogy egy lassan bővülő féltekén a fehér fény a horizont felett.
A Shell a fény tovább bővült több mint 10 perc alatt, amíg előttük. Nem volt lökéshullám. A Shell a fény volt éles szélek és volt félig így csillagok láthatóvá vált át rajta.
Ez egy másik szovjet teszt a Tesla pajzs. Számos megfigyelték ezt a jelenséget tettek pilóták repülnek, és ki Japánban.
  1. föld támadásokat


    Kisebb védelmi feladatokat, Bearden leírja, hogy lehet elrejteni egy független skalár hullám fuvarozó belsejében egy közönséges hordozó hullám a kommunikáció, mint az ellenség elakadhat a szokásos kommunikációs hordozó, de nem skalár egyet.

Mesterséges potenciálok használható 2 utas kommunikáció tengeralattjárók, repülőgépek és hajók is. Azt mondja, hogy lehet csak az egyiket ellenségei elakad adások, mint a "vezetékes" létrehozására skalár EM csatornák. Az ellenség adó lehet elhelyezni, "enyhén endoterm mód" használatával lock-in módban.
Az ember sétára "lock-in már a titkosítás funkciót, hogy a" tiszta "input és fogadni, és rögzíti az összes, hogy kommunikálnak a tiszta, és ez még akkor is történhet távolról. Van egy lehetőség, hogy is pusztítani az ellenség berendezések, miközben ők rajta, vagy csak továbbra is kihallgatni. Bearden azt állítja, hogy ez az oka lehet, hogy miért az amerikai nagykövetség Moszkvában alá esett gyenge mikrohullámú sugárzás évtizedek óta, és ez okozta egészségügyi problémák az alkalmazottak.
Az Egyesült Államok ismerte, és láthatóan nem tett semmit hatásainak nyomon követését magukat.
A szovjetek építettek egy új nagykövetséget Washingtonban, tüskés antennák. Ez behatol az acél hajótest tankok, páncélozott járművek, földalatti bunkerek, pillboxes és erődítmények. Bármi underground lehet lőttek a földet, beleértve a rakéta silók, és a nukleáris tároló helyek, amelyek túl lehet támadni a földben, kezdeményező teljes nukleáris robbanás rakéták állomáson.
Lőszerek guba, radar rendszerek, rádiók és kommunikációs felszerelést és központok, benzines guba, herék, felügyeleti és érzékelő rendszerek, bányák stb lehet tisztára söpörték a skalár hullámok így a fedettség.
Skalár hullámok pumpál az elektromos földelés és a távoli elektromos elosztó és termelési rendszerek sem nem.
Rádió és TV-adók és vezetékek komplexek épületekben is meg kell semmisíteni. Ha sok rakéták indulnak, egy orosz üzemeltető jel lehet, hogy azt gyorsan, és a tarack Tűz tört követően tört rájuk, megtizedelték őket, és számának csökkentése annak érdekében, hogy a közepén természetesen. A taktikai csatatéren skalár EM radar interferométer lehet védekezni a taktikai rakéták, repülőgépek, rakéták, tüzérségi, habarcs kagyló és helikopterek.
Nincs hová elbújni, így egy invázió könnyen végrehajtható, amennyiben az ellenség szintén nem használ skalár EM fegyvereket.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. kitörölve EGYÉNEKNEK


    Ha valaki beállít egy skalár fegyvert "nagy intenzitású pulzáló módban", és tüzek valaki el fogja pusztítani az idegrendszer azonnal, együtt élő sejtek, baktériumok, csírák, stb ami halált.

A hit test leesik mint egy petyhüdt rongyot, nem bomló a még 30-45 nap. Ez olyan, mint egy testet besugárzott nukleáris sugárzás, mint az élelmiszer, mindent meghal. Az anyag megmarad előtt bomlás meghatározott. Teljes embercsoportok is felrobbantották, és megölte a csúcsteljesítmény. Bearden azt mondta, hogy a furcsa haláleset a Afghanis is gondoltak, hogy volna tenni egy hátborzongató új gáz.
Ugyanakkor a gáz ad egy személy másodperc halni, miután erős görcsökkel. Jane "Defense Weekly" terjed ez a 1984-ben.
A szovjetek használt skalár taktikai halálos sugarak Afganisztánban szerint Bearden, és ők voltak elhelyezve a orra a hátulsó helikopterek. Ők ravaszul is lőttek a gáz rakéták tele ideggáz leplezésére ellenőrzése során halálos sugarak becsapni hírszerzési elemzők.
Megállapítani, hogy az alacsonyabb intenzitású pulzáló módban a személy lesz zapped eszméletlen, és felélesztette később kihallgatásra. Ezt némán.
Megelőzése pusztító eszközök és berendezések endoterm módban lehet használni. Hideg robbanások megfagyhat tartályok, személyzet és a felszerelés.Fűtőberendezések és Sarkvidéki ruha haszontalan, az emberek meghalnak - fagyott halálra, de a berendezés kiolvad. Bearden azt mondja, ha akarta, hogy a front-line erejét NATO, lehetett létrehozni a három hideg robbanások, minden 50 mérföld átmérőjű egymás mellett. Másodpercben minden élőlény fagyott halálra.
A csata vége azonnal.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. HORDOZHATÓ SCALAR Bazookas


    Ezek hordozhatják az emberek vagy szerelt járművek és helikopterek.

A páncélököl mérete skalár EM impulzus fegyver képes elpusztítani egy tank egy lövés halad végig a páncél. Be tud jutni vezető árnyékolást és még Faraday ketrec. A skalár EM impulzus, a tartály személyi azonnal haltak meg, az elektronika dudded, a lőszer és üzemanyag felrobban, minden időben, megsemmisítve azt teljesen.
Egy tank, helikopter, vagy jet a másik után lehet kiütötte egyszerűen egy robbanás egy vagy egy katona a földön kezében egy hordozható páncélököl vagy tartályban szállító ezt a fegyvert. A vadászbombázó repülőgép is elpusztult segítségével egyszerre ölni mechanizmusok, a harcos és a személyzet azonnal megölték, elektronika dudded, üzemanyag felrobbant, és sugárhajtómű lángoló, ha az impulzus az elég erős.
Árnyékolás hatástalan, a skalár impulzus vagy folyamatos üzemmódban lehet menni sehova gravitációs lehet menni.
Tesla / skalár hullám fegyvereket állítólag használtak a szlávok, aki ezt a technológiát a Tesla Múzeum (szentelt munkája), a boszniai háború idején. Az oroszok azt is elmondta, hogy segítettek nekik. Segítségével skalár fegyverek a tartályból vagy őrölt transmitter, egymáshoz közel álló impulzusok úgy viselkednek, mint a géppuska és söpörni a tüzérségi vagy habarcs vízlépcső.
Ha a csúcsteljesítmény a lendületes impulzusok elegendő, a robbanóanyagokat váltott, és felrobbantotta és a biztosítókat megsemmisült.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. radarok számára láthatatlan


    Bearden azt is mondja, hogy egy repülőgép láthatatlan rendes radar megkívánja, hogy több adó rá, hogy egy gömb alakú zavaró shell körülötte a sávszélességet a keresési radar.

Amikor a radar metszi az energia üveg körül a repülőgép, és zavarja a visszatérő jel visszaverődik, akkor defracted, szétszórt és felszívódik. Hogy megvédje a passzív radar nyomkövető kibocsátás a repülőgépet, ki lehet mutatni, és kiegészítik saját kibocsátásukat, hogy "közel nulla" eredményeként a spektrum az érdeklődés.
Az is lehetséges, hogy hűtse a kipufogógáz és a fűtött felületei a használó légi járművek skaláris elektrosztatikus hűtés.
Bearden azt állítja, lehetséges, hogy okoz a légi jármű, hogy "eltűnik" optikailag. Ez úgy valósítható meg, a megfelelő egy foton üti a aircraf, ami felszívódik teljesen azonos emissziós a másik oldalról, ugyanabban az irányban az eredeti foton élén. A kibocsátott fény az eredeti repülőgép egyik irányból úgy tűnik, hogy "halad át rajta" a másik irányból, utánozva üres tér és a megfigyelő (egy foton egy kvantum sugárzó energia halad a fénysebesség)
Úgy látszik, az úgynevezett a "Fourier expanzió energia palack" lehet használni ezt. Ez is elvégezhető az ismételt belépési járművek, amelyek több antennát rajta, vagy a műholdas ismételt belépési járműveken extra adók szükséges skalár interferometria.
Energia üveget tudja illeszteni az együttest, mint egy beavatkozást shell a sávszélesség követelmény. Radarok, hogy a sávszélesség nem ismeri fel a zenekar.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. ÖSSZEFOGLALÓ egy háború, ami előfordulhat


    Bearden fest egy lehetséges forgatókönyv:
Ha például az Egyesült Államok volt, hogy küldjön egy nukleáris rakétát, hogy Oroszország sok mindent általuk kifejlesztett védelmi segítségével skalár technológia által üdvözölt, mielőtt még landolt.
Titkos lehallgatás segítségével skalár fuvarozók Talán hallott már volt szó, hogy kirúgták, és felrobbanhat a rakéta kilövés előtt egy álcázottCOSMOSPHERE vagy a repülőgép.
Azonban, ha ez nem sikerül elindítani, először is azt tudtuk kimutatni, és nyomon követhető, majd folyamatos EMP Tesla világon megölheti az elektronika a rakéta. Egy másik intenzíven forró tűzgolyó glóbusz párolog el a rakéta, vagy egy impulzus üzemmódban tűzgolyó felrobbanhat, mielőtt elérte a célt.Rendkívül nagy izzó fénygömbök tartalmazó sűrű EM plazma energia által létrehozott keresztbe skalár gerendák is aktiválja a nukleáris robbanófejet útközben létrehozásával erőszakos alacsony ahhoz nukleáris robbanás.
Különböző részein a repülő törmeléket lehet alávetni kisebb intenzívebb Tesla gömbök, ahol az energia sűrűsége, hogy elpusztítsa erősebb, mint a nagyobb világon először találkozott.
Ezt meg lehet tenni impulzusüzemben a maradék szennyeződéseket adott maximális folyamatos fűtési elgőzölögtetni fémek és anyagok. Ha valami még esik le Oroszországban, tudtak volna már a Tesla pajzs fölött a célterület megakadályozni, hogy bejusson a légteret.
A Tesla pajzs védi a cél lehetne tenni a három vagy több koncentrikus Tesla pajzs, amely termel több elektromágneses impulzus energia és súlyos fűtési semmit amelynek torkolata. Ezek a koncentrikus Tesla pajzsok is tisztítsák meg és sterilizálja minden gamma sugárzás következtében egy robbanás a nukleáris robbanófejet.
A szovjetek használ ismeretlen tulajdonságait számít, jelenségek és a természet törvényei által a kutatás, amely egyenértékű a 7-8 amerikai atombombát projektek háttal már.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. OROSZ UFO-k megtámadták az Egyesült Államok űrsikló program a kezdetektől


    Az űrsikló baleset, Tom Bearden szerint, végezte az oroszok segítségével skalár fegyverekkel.

Nézzük Forst pillantást más történetek ezek a balesetek által okozott az oroszok szerint egy cikksorozatot írt névtelenül úgynevezett " tűz From The Sky ".
A cikk megállapítja, hogy az október 1977 újonnan működési orosz cosmosphere (helyben készült anti-gravitációs csészealj) lelőtték Skylab öt amerikai űrhajósok titokban a fedélzeten. Május közepén 1977-ben, Amerikában nem tudott tenni egy műholdas miatt a rásegítő rakéta esett le.
Ez a műhold megsemmisült a szeptember 13, amikor a rakéta felrobbant egy perc után Emeljük ki. Tizenhat nappal később egy másik műholdas és emlékeztető a tűz martaléka lett, ismét egy perc után dob. NASA úgy tett, mintha Skylab még ébren volt a pályára, de süllyedő váratlanul. Az Egyesült Államok nem volt abban a helyzetben, hogy még indítson űrsikló fel az űrbe, mert Oroszország volt telepítésével titkát tér hármas korszerű emberes fegyvereket.
Az amerikai űrrepülőgép-program újjá kellett szervezni homály fedi titok.
1946-ban, az oroszok költözött sok német tudósok negyven helyen a Szovjetunióban, valamint a laborok és arra kényszerítette őket, hogy építsenek anti-gravitációs csészealjak, mint azok a nácik készült saját használatra 1940-1941 nyolc helyszínen minden Németország felett a háború alatt, azután, hogy "vissza megtervezett" egy lezuhant UFO landolt Németországban 1939-ben.
További info megtalálható a emberek által előidézett repülő csészealjak - A náci Connection
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. Hogyan alakult OROSZORSZÁG GET UFO-k?


    A könyv szerint "UFO-k náci titkos fegyvere?" 275.000 német tudósok, valamint családtagjaik vették a szovjet megszállt részén Németországban a háború után több mint két napos, soha nem tért vissza.

Ők építették a MiG vadászgépek a szovjetek, valamint torpedókat, tengeralattjárók és sok más dolog a katonai felhasználásra. Azonban a náci-ellenes gravitációs csészealj terveket találtak a szövetségesek a háború után, és ezt az értékes könyvet írt az 1950-es amely valamennyi technológiát képek a csészealjak és a megfelelő műszaki tervek.
"UFO-k náci titkos fegyvere?" írta két német, Mattern és Friedrich, és nem német kiadó merte közzé, így meg kellett várni, amíg a 1960-as évek közepén teszik közzé Kanadában.
Mivel a késői 1940-es náci UFO-k, amelyek hasonlítanak az is rajzolt tervei, már látó világszerte. Laboratóriumi vizsgálatok azt mutatták, hogy közel 3 milliárd dollárt fektettek be a náci előtt szerte a világon a háború után, különösen Dél-Amerikában szerint Mattern és Friedrich.
Nem ismert, hogy mennyi kárt az elszenvedett szövetségesek a háború óta a náci UFO utasai repül ki a bázis az Antarktiszon , amelyek gyarmatosították néhány 250.000 nácik elől elmenekült Németországban a háború vége előtt, amelyik megtette a sarki bázis működési jó előre.
Azonban mégis van skalár fegyverekkel ami bármi vagy bárki könnyű célpont. Van még egy folyamatos háború között a nácik tartózkodó titkos bázisok Antarktisz és Dél-Amerikában, és az oroszok, (aki most már több száz cosmospheres), valamint az ellen más volt szövetségese ellenségek.
A tervek az oroszok gyakran nevezik, mert a kettős ügynökök, disszidensek, kémek, a felügyelet és megfigyelés a nyilvánosságot támadási aláírások.
Vissza a Tartalomjegyzék
 



  1. VOLT BOSHEVIKS FUTÁS AMERIKA


    szerint a "Tűz From The Sky" fájlokat, az űrsikló programot bement titok, nem csak a fólia az orosz támadások, hanem azért, mert a Rockefeller kartell (aki támogatta az orosz nem bolsevik kormány idején) , megmondják az oroszok, amit a jelenlegi amerikai kormányok. terveztem ellenük.

Ők békét akart tartani az üzleti vagyon ép. A bolsevikok valósult meg a hatalmat Oroszországban a Rockefeller kartell 1917-ben, és volt, amikor eltávolították eljöttek Amerikába és Reagan volt benne azokat a kormány, mint a bolsevik-cionista szövetség. Az elmúlt fél 1980 elkezdték visszaszerezni a hatalmat Oroszországban, így az a döntés született, hogy megy előre az űrsikló küldetését.
Az amerikai bolsevikok dobtak ki Oroszországban, de célja, hogy vegye vissza Oroszország, elpusztítva a jelenlegi orosz kormány részéről ez America volt, hogy veszni érni az egy nukleáris támadás Oroszország tervezték, hogy elpusztítsa a katonai létesítmények Szibériában.
Közben az oroszok tartják a támadó bármit az amerikai felszökött az űrbe, hogy uralják a felső légkörben magukat. Amerikai katonai tervezők (ellenőrzése alatt volt orosz bolsevikok) kiszorult a Glastnost, nem vette észre, milyen fegyvereket és űrhajók az oroszok voltak, amíg ők maguk is megpróbálták elsajátítani helyet.
Négy évig 1977-1981, semmit America küldött az űrbe lőtték le, és egy bonyolult hamis mása, amit kellett volna kimutatták, hogy a világon.
Amerikai végül elérte helyet 1981-ben miatt, amelyek kialakították a maguk sugárfegyverek, olyan veszélyes, mint azok, oroszok ellen használják őket a köpenyes cosmospheres magasan az űrben. 1977-ben a bolsevikok stratégiai pozíciókat az amerikai kormány, amely felváltja a Rockefeller kartell számos területen a hatalom.
A bolsevik cionisták és a bajnoki Izraellel, amelynek székhelye New Yorkban és Jeruzsálemben.
Vissza a Tartalomjegyzék



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése