2019. április 16., kedd

9-11 . a


    9-11 . a
    1. az Alfred Webre Lambremont 
      Seattle Exopolitics Examiner
    2. Március-április 2010
    3. -tól Examiner Website
    1. Ez egy több részből álló sorozat Quantum hozzáférési technológiák, ezek alkalmazása az események szeptember 11, 2001,
    2. és a következtetéseket, a társadalom számára.

  1.  
  2. Tartalom
  3. 1. rész - Titkos DARPA Időutazás Program tarthat kulcs a Megegyezés mély Politics 9/11
  4. 2. rész - Directed Energy Weapons esztergált World Trade Center-ba nanorészecskék 9/11
  5. 3. rész - Emlékeztető az amerikai kongresszus - egyértelműen bebizonyosodik, hogy Bush, Cheney és Rumsfeld elkövetett árulás 9/11
  6. 4. rész - amerikai ügyvéd vagy államügyész Can kivizsgálása Bush, Cheney, Rumsfeld és a Gyilkosság 11/09
  7. Titkos DARPA Időutazás Program
  8. Tarthat kulcsa Megegyezés mély Politics 9/11
  9. Március 16, 2010

  10. A 2006 című, " False Flag Operations, 9/11, és a Exopolitical terv ", Dr. Michael E. Salla azonosít öt exopolitical hátterében hamis zászló műveletek, beleértve a hamis zászló működését szeptember 11, 2001-ben.
  11. Bár Dr. Salla azonosítja egzotikus skalár fegyvereket, mint a " negyedik exopolitical tényező "hamis zászló műveletek, az ő 2006 cikk nem hozzák nyilvánosságra, hogyan exopolitically összefüggő tényezők kifejezetten játszhatott ki abban az esetben, 11/09. Azóta a kulcs síp ventilátor, Andrew D. Basiago , alakult ki a bizonyítékokat, amelyek titkos amerikai időutazás technológiákat használták már 1971 szerezni első kézből dokumentumfilm ismerete szeptember 11, 2001 - teljesen három évtizeddel azelőtt a szörnyű események azon a végzetes napon.
  12. World Trade Center képek
  13. 9/11 bemutató molekuláris disszociáció
  14. Mr. Basiago, a gyermek részt vesz a DARPA által időutazás program Project Pegasus, már nyilvánosan kijelentette, hogy milyen 1971-ben nézett mozgóképek a támadás a Twin Towers szeptember 11-én 2001. már nyert a jövő, és hozta vissza A korai 1970-es. DARPA a legfőbb kutatási és fejlesztési ága az amerikai hadsereg, a Defense Advanced Research Projects Agency . 
  15. DARPA létrehozta az előfutára az internet, "Arpanet", és rajong a trombitálás a fejlődés, mint a térfigyelő kamerák üzembe a hátán a poszméhek és egyéb egzotikus eredmények a hadtudományi. Mr. Basiago azt állítja, hogy a DARPA titkos műszaki teljesítmények messze túl az általa nyilvánosan elismerte, és hogy 1970 DARPA elérte teleportálás alapú időutazás , valamint a fejlett elektro-optikai eszközök igényes múltbeli és jövőbeli események a különböző technológiákat, amelyek a kvantum-hozzáféréssel. úr . Basiago írta le, hogy hogyan, s egyben a Project Pegasus, ő nézett mozgóképek 9/11 a biztosított amerikai védelmi-technikai eszköz, amikor azok feldolgozása után kiolvassuk a jövő, a Aerojet Corporation létesítmény egyszer állt sarkán Bullock Avenue és Leroy Place Socorro, Új-Mexikóban. úr szerint Basiago a visszaélést vallomása, Donald H. Rumsfeld , az ülő amerikai védelmi miniszter szeptember 11-én, 2001, a volt védelmi attasé a Project Pegasus a korai 1970-es évek, amikor Mr. Rumsfeld hivatalosan tanácsosként szolgált, hogy Nixon elnök és igazgatósági tagja a bérek és az árak stabilizálása. Minden valószínűség szerint, Mr. Rumsfeld, a védelmi attasé a Project Pegasus volna tudni, és esetleg már ellenőrzése alatt az adatok 9 / 11. származtatott keresztül "quantum hozzáférés", és hozta vissza a korai 1970-es elemzésre a DARPA kutatási és fejlesztési program alatt a közigazgatási hatóság. Mr. Basiago a szemtanú, hogy a miniszter Rumsfeld és mások tudott 11/09 évtizeddel előre, mert az adatok róla gyűjtöttek keresztül DARPA titkos időutazás programot megnyitja néhány a több rejtélyes tényeket a 11/09 irodalomban, és a legfontosabb, hogy a társadalom kibontakozását a végső elszámoltathatóság a hamis zászló művelet zajlott szeptember 11-én 2001-ben. Az elbíráló megvizsgálja Mr. Basiago a bejelentő szemtanú bizonyíték arra nézve, hogy a titkos amerikai kormány időutazás technológiák kapcsolódnak 11/09 jövőben részletekben a sorozat.














     

  16. Megerősítő bizonyíték Andrew D. Basiago titkos amerikai kormány időutazás
  17. Ez a cikk bemutatja Examiner olvasók kvantum hozzáférés formájában bizonyítékot egy időutazás ereklyét, amelynek eredményeként Andrew D. Basiago gyermekkori részvétele DARPA titkos időutazás program az 1970-es évek elején.
  18. Az ALTA jelentések és Web Bot technológia azonosították Mr. Basiago, feltörekvő alakja a közzététel mozgalom, mint a "planetáris bejelentésbe" alapján a globális jelentőségét a kinyilatkoztatások. Feltárása időutazást tárgy segítenek meghatározni a referenciakeret Examiner olvasóknak, hogy jobban értékeljék által összegyűjtött bizonyítékok kvantum hozzáférési technológia és időutazás a résztvevők, mint Mr. Basiago. megerősítő okirati bizonyíték valóságtartalmát Mr. Basiago idejét utazás expedíciók nevében amerikai kormány létezik. 
  19. Az okirati bizonyítékokat áll fényképe Mr. Basiago venni a helyszínre az amerikai elnök Abraham Lincoln Gettysburg Address on november 19, 1863 után ő teleportál adott helyen a tér-idő kontinuum keresztül DARPA időutazás technológia.
     

  20. Andrew D. Basiago at Gettysburg, PA 19 november 1863
  21. Gettysburg Address
  22. Ábra. 1
  23. ProjectPegasus.net: Fénykép Andrew D. Basiago
  24. A november 19, 1863 at Gettysburg Address
     
  25. Az 1. ábra a fényképét Andrew D. Basiago mint a Project Pegasus időutazás résztvevő vett helyén az amerikai elnök Abraham Lincoln Gettysburg Addressnovember 19-én 1863-ban a Mr. Basiago már teleportált vissza az időben a DARPA . Mr. Basiago nyilvánosan válaszol kérdésekre, ezt megerősítő fényképes bizonyíték idejét utazási élmények a titkos amerikai kormány program, amelyben az időutazás értek. 


     
  26. K: Ez [1. ábra] a fotót rólad a november 19, 1863? Andrew D. Basiago: Igen. Én vagyok a fiú állt az előtérben, a kép a balközép , akik a jobbján. Cipőm elveszett az átutazás kvantum plénum, ​​ami elvitt a plazmaelkülönítés kamra idején labor East Hanover, NJ 1972 Gettysburg, PA azon a napon, Abraham Lincoln adta híres cím ott 1863-ban.
  27. Mikor beléptem belvárosi Gettysburg, ahol a boltok, gyaloglás után a városba mentén észak-déli artériás vezetett be Gettysburg, a cipész a neve John Lawrence Burns megszólított engem, és elvitt egy női divatáru üzlet belső és berendezett nekem egy pár férfi utcai cipő és egy uniós téli anorák, hogy vett egy halom katonai ruházat a raktárban, hátul a bolt.
  28. Ezen a képen, lehet látni, hogy a túlzott méretű a cipő volt. Meg tudom erősíteni, hogy ez a kép került után Lincoln elnök megérkezett az emelvényen, mert amikor mentem át ezen a helyen állt, és ezen a módon csorbítja a figyelmet a cipőmet, én állt át az emelvényre, és Lincoln nem volt érkezett, és én csak álltam ebben a helyzetben néhány percig, mielőtt a kvantum mező hatást által a plazmaelkülönítés kamra véget ért, és azon kaptam magam, vissza az időben laborban New Jersey.
     

  29. Kérdés: Ez hihetetlen, Andrew! Nem tudtam, hogy voltak képek. Vajon ez a kép (1. ábra) felfedezte, hogy történt, hogy itt benne volt, vagy ez a kép által hozott e veled, és hozta vissza? Andrew D. Basiago: Tudomásom szerint ez volt az egyetlen fénykép, amit tett a múlt vagy a jövő idő, amikor az idő, utazó DARPA Pegasus Project. Azt hiszem, még egy áttörés jön az elszámolás formájában lakói Santa Fe [New Mexico] a gyerekek hirtelen megjelenő, a State Capitol területen a korai 1970-es évek.
  30. Az érkezők néha tanúi. Több saját érkezők voltak tanúi. Beszéltem területen lakók, akik tudták, hogy az egyéneket teleportálás a Santa Fe a korai 1970-es évek.
  31. Bizonyos, hogy a tudás eredménye érkezése teleportees, magamat is beleértve, hogy a mások által látott; egyéb tudás abból adódott, hogy a munkavállalók a LANL [Los Alamos National Laboratory, Los Alamos, NM] voltak, így történeteket a teleportálás, hogy folyik haza a munkából, amelyet megoszthat a gyerekek körül az asztalnál a Los Alamos és White Rock .
     

  32. K: Mit bámulsz [a fénykép ábrán 1]? Andrew D. Basiago: Semmi, szándékosan. Volt rajtam egy zagyvalék ruha: Az Unió egységes kürt fiú, hogy én már ki vissza East Hanover, NJ 1972; Az Unió téli anorák, hogy Burns felszerelt rám, amikor beléptem a városba reszket az élénk őszi levegő; A hatalmas férfi cipő, hogy ő adta nekem, amikor beléptem a városba mezítláb.
  33. Amikor odament az emelvényhez, több nő is pletykálnak rólam (feltehetően, mert láthatóan a kürt fiú elválasztani ezrede vagy a carpetbagger).Én megkérdezett két uniós tisztviselők arról, hogy hol az én ezred bivouacked. Nekem is volt egy furcsa találkozás apámmal, aki volt öltözve, mint egy farmer és Pennsylvania előtt áll az emelvényen, amelyben szándékosan figyelmen kívül hagyni engem.
  34. Később azt mondta, hogy nekem ott találkozva Gettysburg volt, hogy megtudta, azt akartam, hogy legyen a programban.
  35. De megijedt, hogy engem és ne várják tőlem, hogy ott, [ő] viselkedett, mint aki nem tudja, ki vagyok. Miután megkérdőjelezte a két uniós tisztviselők Aggódtam, hogy én magam nem feltűnő. Mi képezték, hogy elkerüljék, hogy feltűnő, a kérdéskörben, hogy letartóztatták, őrizetben, és így tovább, mert ezek a dolgok okozhat komplikációkat, amelyek megakadályozzák, hogy kapok vissza a jelenbe.
  36. Szóval, öntudatos a hatalmas cipőt, hogy volt rajtam, és próbálta elkerülni, hogy további észre, sétáltam körülbelül 100 lépésnyire az emelvényről, és állt a hátam az emelvényre nézett az ellenkező irányba, ahonnan tudtam Lincoln fog érkezni . Reméltem, hogy megváltoztatja a levegő a nem chalance ily módon szeretném elkerülni a további ellenőrzést a jelenlévők.
  37. Nem működik!
  38. Így végül ő lett az első időutazó a jövőből, hogy fényképezett! "
  39. Andrew D. Basiago válaszol a kérdésekre, a Project Pegasus és 9/11
  40. K: Miért az USA részt vesz 9/11? Andrew D. Basiago: Azt tudom, hogy a korai 1970-es évek, Project Pegasus volt mozgóképek egyik sík ütő egyik Twin Towers 9/11; hogy 11/09 volt ismert és beszélt a projekt vezetőinek; és hogy a védelmi attasé a Project Pegasus volt Donald Rumsfeld, az egyén, aki szolgált védelmi miniszter közben 11/9. A bizonyítékok azt mutatják, hogy Project Pegasus az amerikai kormány tudott a 9/11 támadások sok évre előre, nem szükségszerű, hogy "részt vett" az említett támadások. K: Ha a Project Pegasus tudott a 9/11 előtt fog történni, miért nem akadályozta 11/09 bekövetkezését? Andrew D. Basiago: Ez egy jó kérdés. Azt tudom, hogy ez a konszenzus az amerikai tisztviselők beadását Project Pegasus, hogy információkat a jövőbeli eseményeket kell használni, hogy vegyenek részt a vészhelyzeti intézkedési tervek a jövőbeli eseményeket, de nem az "Istent játszani", és a változás a jövőben megakadályozza vagy megváltoztatásával jövőbeli eseményeket. A paradoxon létezik olyan, hogy jár a változtatás jövőbeli események alapján előzetes ismerete azok csökkentéséhez vezet pontos ismerete a jövőbeli események. Szóval, van egy intézményes vonakodás változtatni jövőbeli események alapján előzetes ismerete, mert a hatása ennek a minősége a hírszerzési adatbázis a jövőbeni eseményeket. Kérdés: Mennyi információt a jövő Project Pegasus értesült? Andrew D. Basiago: Tapasztalataim a Project Pegasus azt mutatják, hogy 1970-ben, az Egyesült Államok kormánya a chronovision elfog távolról, és rögzítse a film hatalmas mennyiségű felvételt a múlt és a jövő történéseit. Amikor meglátogattuk a projekt elhelyezkedése a Flemington, NJ - ahol én mutatták távoli kép aláírása az amerikai alkotmány 1787-ben, és látta, hogy George Washington és Benjamin Franklin, ahogy megjelentek az életben - láttuk, hogy a technikusok ott forgattunk novellákat és reams jelenetek múltbeli események 16 mm-es film készlet és tárolja a film kannában. Feltehetően ez a folyamat történik digitálisan ma. Kérdés: úgy Project Pegasus is aktív? Andrew D. Basiago: Én nem tudom, hogy Project Pegasus továbbra is aktív, de az intelligencia infrastruktúra alakult ki ez minden valószínűség szerint nagyon aktív ebben az időben . Project Pegasus volt egy kicsi, nagyon titkos kutatási és fejlesztési program indult a késő 1960-as években. Ugyanakkor a technológia, hogy a kifejlesztett adott az amerikai kormány a kulcsokat a múltbeli és jövőbeli események. Az a gyanúm, hogy a kvantum hozzáférési lehetősége, hogy a Project Pegasus nyújtott az amerikai kormány már központja a valamilyen formában a nemzeti hírszerzési központ, amely az elnök, a hírszerző közösség és a katonai információkat jövőbeni események.Kérdés: csak a katonai vagy érintett volt a kormány is részt vesz? Andrew D. Basiago: Project Pegasus kombinált foglalkoztatott személyek által az amerikai hadsereg (haditengerészet, DARPA), az amerikai hírszerző közösség (CIA) és a polgári védelmi vállalkozók (pl Parsons). Ez egy kutatási és fejlesztési program, a US Department of Defense (DoD). K: Hogyan lehet egy apa a fiát ténylegesen végig ezek az erőszakos és esetleg halálos közlekedési kísérletet? Andrew D. Basiago: Ez az álláspontomat, hogy az apám és én büszkén szolgálja hazánk során órájában maximális veszély és szintén kiváltságos, hogy részt vegyen az amerikai korai tevékenységét idő űrkutatás. Apám nem jár nekem a Project Pegasus. Inkább voltunk megkereste az amerikai kormány, és azt mondta, hogy meg kellett vonni az oka annak, hogy továbbra is rejtély. Minden valószínűség szerint, mi azonosítottuk projekt személyzete a jövőben, aki tudta, hogy a terv az ideje, hogy részt vettek a programban, és ezért mi vittük a programot, hogy hozzon létre a jövő program tudomása volt a múltunk részvétel. K: Miért nem volt egy felnőtt az egyik szállított, hogy az információ hozta vissza lehet pontosabban? Andrew D. Basiago: gyermek vett részt az öt fő oka.Először is, mi volt a kísérleti vizsgálati alanyok a fizikai és mentális hatásait teleportálás a gyermekekre. Másodszor, azért volt szükség, mert a résztvevők a hologramok által termelt chronovisors összeomlana, ha felnőtt vett részt, és olyan kicsi, együttműködő, értelmes ember volt szükség, mivel az idő az utazók chronovisor szondák, ezért a döntés született, hogy vonják be a tehetséges és tehetséges amerikai iskolás gyermekek számára. Harmadszor, tekintették jobb résztvevője-megfigyelők a múlt és a jövő történéseit elérhető a programban, mert a gyerekek tabula rasa - üres pala, amelynek megítélése nem ferde a szelekciós torzítás által a korábbi tapasztalatokat. Negyedszer, voltunk gyakornokok, akik várhatóan lesz Amerika első generációs "chrononauts" egy teljes értékű idő-tér programja, amikor nőtt fel. Ötödször és végül, a Védelmi Minisztérium úgy találta, hogy amikor a felnőttek vettek részt az időutazás, a lélektanilag destabilizáló hatása között mozgó alternatív idővonalat okozott némi felnőtt időutazók lenni őrült, ezért azt remélték, hogy a képzési idő utazók gyermekkor a illetékes káder amerikai időutazók lehetett kialakítani. K: Hogyan lehet egy gyermeket esetleg megy keresztül mindezt, és ne feledje, mindent, amit látott, vagy akár megérteni, mit látott vagy hallott? Andrew D. Basiago: Én egy tehetséges egyén kivételes hatáskörét a megfigyelés és a memória.Ezek az ajándékok azonosítottuk, amikor én is képzett Project Pegazus. Az egyik vizsgálat azt idézte vissza véletlen számokat nyújtott nekem szóban, hogy 84 helyen. Én azonosították a jövő sípot fúvó a Project Pegasus miközben én még mindig szolgálja a projekt. Én töltöttem több mint 10 éve vizsgálja a tapasztalataimat, és bizonyítva, hogy egy történelmi bizonyosság. Én vagyok az egyén, aki nem emlékszik, amit látott és hallott, így nem érvényes, azt mondani, hogy én nem tudtam volna megtenni, mert a gyerek nem tudott, vagy nem lett volna képes. Ez magában foglalja a tévedés a segítségével az általános, hogy megcáfolja a különleges. Én nem csak emlékezett sok, amit láttam és hallottam, de én később írtam le, és ment vissza, és vizsgálták, és bebizonyosodott az emlékeim. Következésképpen, most már tudom, hogy egy bennfentes beszámolója az amerikai kormány a tér-idő program idején a megjelenése a késő 1960-as és a korai 1970-es évek.


  41. 2. rész
    Directed Energy Weapons
  42. ... Fordult World Trade Center-ba nanorészecskék 9/11 - Mondta Scientist március 23, 2010

  43. Ez a második egy több részes sorozat titkos technológiák alkalmazása a események szeptember 11, 2001, és a következtetéseket, a társadalom számára. Az ő cikkében: " 
    False Flag Operations, 9/11, és a Exopolitical terv " Dr. Michael E. Salla kimondja,
  44. "A negyedik tényező exopolitical [hamis zászló műveletek] használatára vonatkozik időjárás módosítását technológiák egykori államtitkár William Cohen megerősítette létező 1997-ben "
  45. Az "időjárás-módosító technológiák" Dr. Salla utal tartalmazza irányított energia fegyverek, amelyek a bizonyítékok (figyelj az alábbi média), már használtskaláris időjárás hadviselés és szeizmikus hamis zászló műveleteket, mint például:
  46. December 26, 2004 (Boxing Day) indonéz szökőár
  47. a kínai földrengés a május 12, 2008
  48. a Haiti földrengés január 12, 2010
  49. A chilei földrengés a február 27, 2010

  50. HAARPing A Americas: kihasználva a globális tektonikus Mineral övek
    Geoscientist Leuren Moret Coop Radio Brown Bagger Program:
    március 22, 2010
  51. Dr. Judy Wood , a korábbi adjunktusa Clemson Egyetem kifejlesztette meggyőző bizonyíték arra, hogy a irányított energiát fegyver lett a fizikai anyag, a World Trade Center tornyai a nano-részecskék a folyamat molekuláris disszociáció .
  52. Dr.Judy Wood írja 11/09 molekuláris disszociációja WTC
  53. Dr. Wood bizonyítja egyértelmű bizonyíték , hogy nem kell elszámolni a hivatalos 9/11 Bizottság magyarázat vagy alternatív elmélet katonai repülőgépek, rakéták, vagy más lövedékek üti a World Trade Center épületei, vagy a bontási ellenőrzött miatt kizárólag,
  54. "Fejlett robbanóanyag nano-kompozit thermitic anyag a World Trade Center por", vagy kizárólag a 4- edik generációs mini-fejeket .
  55. A február 22, 2010 Washington Times cikke Richard Gage , a San Francisco-i építész és alapítója a nonprofit Architects & Engineers for 9/11 Truth , kijelenti,
  56. "'A kormány illetékesei értesítik, hogy a" Misprision árulás, "US Code 18 (Sec. 2382), egy komoly szövetségi bűncselekmény, amely előírja, hogy ezeket a bizonyítékokat árulás cselekedni," Mr. Gage mondja. "A következmények hatalmasak és lehet, hogy komoly hatással vannak a közelgő Khalid Shaikh Mohammed tárgyalás. "
  57. A tárgyalás Khalid Shaikh Mohammed hamarosan kezdődik (feltéve, hogy jelentett a politikai tárgyalásokat a republikánusok), az amerikai főügyész Eric Holder bizonyságot előtt US előirányzatok albizottság március 16-án 2010-es,
  58. "A döntés lesz az egy hét alatt, hogy hol, hogy megpróbálja az állítólagos elme a szeptember 11-i támadások", jelezve, hogy az Obama-adminisztráció egy előre meghatározott helyzetben a bizonyíték arra, hogy az események szeptember 11, 2001. a hamis zászló művelet.
  59. "A közelgő tárgyalás öt állítólagos al-Kaida tagjai segítik a szeptember 11, 2001 támadások. Díjak jelentettek be dandártábornok Thomas W. Hartmann február 11-én, 2008 at a sajtótájékoztatón a Pentagon. Az emberek felszámított Khalid Sheikh Mohammed, Mohammed al Qahtani, Ramzi Binalshibh, Ammar al-Baluchi, és Mustafa al-Hawsawi.
  60. Egy 88 oldalas panasz, a csoport megbízott támadó civilek, támadó polgári tárgyak, szándékosan súlyos testi sértés, gyilkosság megsérti a törvény a háború, a pusztítás a tulajdon megsértése a törvény a háború, repülőgép-eltérítés és kockáztatta a hajó vagy a légi jármű, a terrorizmus, és anyagi támogatást a terrorizmus. Ha elítélik, az öt szembe kell néznie a halálbüntetést. "
  61. Függetlenül attól, hogy az Egyesült Államok elnöke Barack Obama H. dönt, hogy a vádlottak megpróbálták egy amerikai katonai Bizottság vagy egy amerikai szövetségi bíróság a bizonyítékokat halmozott fel az ilyen kutatók Dr. Judy Fa és Építészek és Mérnökök 9/11 Truth megfelel a teher a bizonyíték arra, hogy az eseményeket szeptember 11-i 2001., minden kétséget kizáróan, a hamis zászló művelet.
  62. Ennek következtében lehet jellemezni a közelgő tárgyalás az Egyesült Államokban v. Khalid Sheikh Mohammed és társai politikai koncepciós per, nem különbözik a hatás - a jogellenes végrehajtását az alperes és a megkísérelt hoodwinking az USA és a világ népességének - egyéb politikai koncepciós perek a közelmúltban. A vizsgáztató cikket a folyamatos 11/9 sorozat megvizsgálja a bizonyítékokat a titkos fejlett irányított energia fegyverek a molekuláris disszociációja a World Trade Center épületei a nanorészecskék szeptember 11-én 2001-ben.
  63. A cikk ismerteti, mit jelent ez a bizonyíték fényében, Andrew D. Basiago azon szemtanú bizonyíték arra, hogy a titkos DARPA időutazás programot , amelynek a védelem összekötő ezután Nixon kabinet miniszter Donald Rumsfeld H. volt a fizikai birtokában képek a World Trade Center 9 / 11 esemény 1971-ben, 30 évvel a tényleges esemény szeptember 11-én 2001-ben.
  64. Mr. Rumsfeld , persze, volt amerikai védelmi miniszter 9/11 ...
     

  65. A World Trade Center és irányított energia fegyverek 9/11
    Dr. 
    Judy Wood fejlesztett többsoros bizonyíték arra, hogy bizonyítani minden kétséget kizáróan, hogy a molekuláris disszociációja a fizikai anyag, a World Trade Center tornyai a nanorészecskék szeptember 11-2001-ben a termék egy irányított energia fegyver.
  66. Az olvasók arra ösztönzik, hogy vizsgálja felül ezt a bizonyítékot itt .


  67.  

  68. 11/09 és a törvények bizonyítékok
    alkalmazása a törvény tanú és okirati 
    bizonyíték lehet egy módszert, ami áttörést értékelésére egy új generációs adat kialakulóban használatára vonatkozó titkos fejlett technológiák, mint például a kvantum hozzáférés időutazás és teleportáció, és titkos irányított energia fegyverek 11/9. Az alapvető szabványos értékelésének tanú és okirati bizonyítékokat a common law a standard "ésszerűségét". 
  69. Ez a szabvány megállapítható as,
  70. "Mi lenne az ésszerű ember köt?"
  71. Ha a zsűri a bíróság a common law meghatározó olyan ténykérdés, azzal kapcsolatban, hogy a titkos fejlett technológiák, mint például a kvantum hozzáférés időutazás és teleportálás , és titkos irányított energia fegyverek 11/09, tagjai a zsűri soron az szabvány az ésszerűség mérlegelése közvetlen és szakértő tanúk, és az okirati bizonyítékokat. 
     

  72. Bizonyítékok és a bizonyítási teher - elve ésszerűség
  73. Tanúvallomás
    Az egyik forrás összefoglalja az elveit a törvény a tanúvallomás a következők szerint:
    1. "A rendszerek bizonyítás alapján az angol common law hagyomány, szinte minden bizonyítékot meg kell szponzorálja a tanú, aki megesküdött, vagy ünnepélyesen megerősítette, hogy elmondja az igazat.
      Az adatok nagy része a törvény szabályozza a bizonyítékok bizonyítási hogy lehet kérni, a tanúk és a módot, ahogyan a tanúk kihallgatása során végezzük közvetlen vizsgálat és a határokon tanúk meghallgatása.
      Más típusú bizonyítási szabályok meghatározzák a szabványok meggyőzés (pl meghaladja az indokolt kétség), hogy Trier a tény, mint a zsűri alkalmazni kell, amikor értékeli bizonyíték. "
       
  74. Okirati bizonyíték
    Dokumentumfilm, beleértve a fényképes bizonyíték lehet kezelni, szerint egyik forrás , az alábbiak szerint:
    1. "Bizonyíték a közvetett jellegű feltételezi a legfontosabb tényt a kérdéses, de önmagában nem bizonyítja. Ez azt jelenti, hogy létezik a legfontosabb tény, arra a közvetett vagy közvetett bizonyíték folyamat révén lehetséges érvelés. A bevezetés A kötelezett az ujjlenyomatok vagy a DNS-minta példák bizonyíték.
      Az a tény, hogy a vádlott volt indítéka, hogy bűncselekményt nem bizonyíték. Lehetséges, hogy azt állítják, hogy minden bizonyíték végül is közvetett, a helyszínen, hogy nem tapasztalat egyáltalán közvetlenül bizonyítani a tényt. Emlékezzünk azonban arra, hogy a bíróságok foglalkoznak, ami ésszerű, nem ontológia. " "A legfontosabb kérdés az ontológia a "Mit lehet mondani, hogy létezik? és az "Into a kategóriákat, ha van ilyen, akkor azt a fajta létező dolgokat?"

  75. Tanú és okirati bizonyítékok
  76. hogy a fejlett, irányított energia fegyverek használták a WTC 9/11
  77. Bizonyító minta
  78. Irányított energia fegyverek és WTC épületek

  79. Az egyik kutató (lent multimédia) támaszkodik Dr. Wood munkáját és meghatározza a minta okirati bizonyítékok és tanú elegendő annak megállapításához, hogy egy fejlett irányított energia fegyvert használtak fel a World Trade Center (WTC) épületek 11/9.

  80.  
  81. 11/09 okirati bizonyíték felhasználásának irányított energia fegyverek WTC
  82. Szeizmikus Record :
    "Az energia költségvetés rögzített szeizmikus felvétel napján 9/11 és összeomlott a WTC épületek nem tükrözi a tömeges építőanyagok részt az összeomlás, sem a közel szabadesés az összeomló épületek. A szeizmikus adatok alapján egy esemény a skálán a kőbánya robbanás. Hol volt a puffanás [hogy volna csatolni a WTC épület összeomlása]? "
     
  83. Kinetic Energy :
    "Két robusztus WTC épület nagyon robusztus acél gerenda megerősítés fog kiadni a jelentős mennyiségű kinetikus energiát az épületek alá - ez lenne az összes energiát, hogy bement az építőiparban a WTC épületek. A kiadás az összeg a mozgási energia nem tükröződik a fizikai bizonyítékok a szeizmikus rekordot. Into milyen fizikai folyamat volt, hogy a mozgási energiát menni? "
     
  84. Molekuláris disszociáció :
    "Az összeomlás az WTC épület készült a legnagyobb tömeg per térfogat nagyon finom részecskék (nanorészecskék) valaha mért levegő minta az Egyesült Államokban. Beletelik egy óriási mennyiségű energiát elkülöníteni, vagy megtörni a molekuláris kötéseket acél, beton és egyéb építőanyagok, amelyek "por" a nagyon finom részecskéket alatt összeomlott az épület. A legnagyobb tömeg per térfogat fémek valaha mért levegő minta az USA-ban számolt be Dr. Thomas Cahill, aki nem a levegő megfigyelése 5 hónapig. Fém épületekben használják, mert nagyon erős -, és szükség nagy mennyiségű energiát, hogy csökkentsék azt a nanorészecskék. Kémiai robbanóanyagok ne engedje elegendő energiát előállítani, hogy a kötet a nagyon finom részecskéket. Sokkal energikusabb eljárást részt, mint a lézer vagy a sugárnyaláb energia szabadul fel, amely fókuszált és koncentrált energia, mint komplex hullámformák kiváltásához szükséges molekuláris disszociáció. "
     
  85. Fizikai Bizonyíték Épületek becsukódó :
    "A videók a összeomlik a WTC 9/11 épületek kitört emulzió mint egy ivókút, és a törmelék nem a földre. Még szalagon hatalmas darab alumínium épület iparvágány elpárolog, mivel azok nem freefalling, és soha nem a földre. "
     
  86. Ellenőrzött Demolition :
    "Az [összeomlása a WTC épület] nem volt egy" ellenőrzött bontási "a következő okok miatt:

     
    1. WTC Detritus Pile
      "El kellett volna 1/3 magassága a WTC épületek. A 100+ történet WTC épületek körülbelül 1 nagy történet, amikor az összeomlott épületek véget ért.
      A tűzoltó az egyik azt mondta, a hírek videók antenna volt a tetején a WTC épület 1 volt a tetején egy halom törmelék körülbelül egy történet magas. A törmelék halom kellett volna 35 történet, ha ez egy hagyományos bontási ellenőrzött. "

       
    2. WTC Törmelék ne a földre
      "Ez ellentmond a gravitáció, hol a romok menni?"

       
    3. Footprints
      "Geometriailag Round Holes: összefüggő kerek lyuk 24" átmérőjű volt a lábnyomokat a WTC épület 1. és 2., valamint a 60 "mély mértanilag kerek lyuk volt a közepén Szabadság utca közelében a WTC. Ez bizonyíték a gerenda fegyverek. Nem volt benne törmelék a lábnyomokat a két WTC épület, csak csupasz szennyeződést körök a porban. "

       
    4. Por
      "A videók az összeomlás nagyobb részecskék esett és zuhogott le az épületek alatt a csapatok a gravitáció, de mielőtt a földre azok elpárolognak és hirtelen felment a hangulat, mint egy antigravitációs bemutatót.
      A nanorészecskék olyan kicsi, hogy nem tartoznak az erők a gravitáció, így molekuláris disszociáció történt a nagyobb részecskék, mivel azok nem freefalling, csökkentve azokat nano-részecskék (0,1 mikron átmérőjű, és kisebb), hogy hirtelen engedelmeskedett más fizikai törvények kvantum mechanika. Több bizonyíték [irányított energiát kibocsátó fegyverrendszerek vagy] HAARP / fény fegyver technológia során alkalmazott összeomlás. "

       
    5. 11/09 Műholdas képek
      "[11/09 műholdas fényképek megmutatta] por bemegy felső légkörbe -ami kellett nanorészecskék és esetleg fokozni más technológia, mert a legtöbb nagyon finom részecskék / por marad a troposzféra és kell esett ki a 2 hónap, mint tudjuk, származó szegényített urán szemcsés kibocsátás csatatéren már. "

       
    6. 1400 Pirított autók
      "Háztömbnyire található a WTC épületeket, a kilincsek hiányoznak, motorblokkok hiányzik, hólyagosodás egyes részein az autó célba, furcsa rozsda minták szervek az autók."

       
    7. Papír körül autók nem égett
      "Bármit" elpárolgott "a motorblokk és a kilincsek 1400 autó nem gyulladt törékeny és gyúlékony papír feküdt az egész föld körül az autót. Ha a motor blokk és kilincsek szelektíven elpárolgott, miért nem párolog el testét autó?"

       
    8. Halom Cars spontán elégett
      "A hír videót, az egész halom autó elkezdett égni spontán egyszerre nem látható ok, nem volt tűz kezdődött egy autó, és átterjedt a többiek."

       
    9. Rust Történt Azonnal
      "A gépkocsik és teherautók, valamint a FEMA fényképeket volt nehéz rozsdás acél gerendák - acél nem rozsdásodik, és ez egy lassú oxidációs folyamatot eredményez rozsdásodik a vas. Ez a rozsdásodás történt, azonnal. "

       
    10. Pincében a WTC épületek Sértetlen
      "Töltött próbababák alagsorában WTC a ruhákat végeztük a pince sértetlen. Ha egy 100 + -story WTC épület összeomlott bele pincében, és hagyott egy 35 emeletes törmelék halom, semmi sem maradt a pincében. Még villamosok föld alatt a WTC kihúzták összeomlása után, és nem volt sérülés. "

       
    11. Prof. Cahill Air-megfigyelés
      "A legnehezebb és legtartósabb anyag elpárolog (acél, beton stb.), És a legtörékenyebb anyagok (papír) lépcsőzetes ki WTC ablakok és az egész terepet tömbök ép."

       
    12. Teherautónyi Virágföld
      "Közvetlenül a WTC katasztrófa, a föld volt a" füstölgő ", és szekvenciális FEMA légi fotókon 130 billenő teherautók teljes talaj (töltött majdnem a tetején a billencs tér) borított ponyvát úgy, hogy a szennyeződés a teherautó nem volt látható bámészkodók az utcán, jön a WTC terület, a dömping a talaj, és megy ki többet.
      Ez történt még mielőtt a mentések vagy razzia kezdődött, és folytatódott egy ideig. A halom talaj maradt egy hétig, minden nap kapott magasabb szekvenciális képeket. A talaj "füstölgő" tartott 2002 márciusáig (8 hónap). "

       
    13. Boots Szétázott
      "Csizma sürgősségi ellátást szétesett 2 óra után. Úgy volt, hogy új csizmát 2 óránként - hatására molekuláris disszociáció.Nem égő, bőrük volna sérült. "

       
    14. Nem Ground Füstölgő alatt Rain
      "Mert 99 nap az" égő "(füstölgő) továbbra is a WTC helyén, de amikor esett az eső, nem volt füstölgő. Ha ez lett volna a tűz ég, az eső okozott volna gőz fűtési esővíz. "

       
    15. USGS: Iron Steel kontra
      "Az USGS elemezte ásványi formája a rozsda acél gerendák és vas tárgyak a WTC. Nem foglalkozik az "acél nem rozsdásodik" kérdés, de kitért az hivatkozva a rozsdás acél gerendák a romok halom a "vas gerenda" és adott ásványi elemzések vas ásványok által oxidáció. "

       
    16. Hivatalos Mintaadatok Nem megbízható
    17. "Spektrális abszorpciós képeket a WTC jelzett átlagos részecskeméret körülbelül 1 mikron, amely ki van téve a gravitáció és csökkentek volna az összeomlott épületek.
      USGS nem gyűjt sok porminták és mintavétel más különböző ügynökségek nem értenek egyet egymással. Nem vettünk a pirított autókat. "

       
    18. Irányított energiát kibocsátó fegyverrendszerek Evidence
      "Bizonyíték használatának irányított energiájú fegyverrendszerek jelen volt a tetején a WTC épületek" habzó up "előtt megkezdett épületek jöttek le. "Habzó fel" a videó megelőzte összeomlott épületek, még a 7. Épületet amely állítólag Larry Silverstein, amikor azt mondta, "Húzza" tűzoltók jelentette bontási ellenőrzött.
      Színes változtatás és módosítás a hírek videók, mint más képek / videók épületek tetejét jelzi "orvoslás" a képek. Amikor a Seattle Dome elpusztult ellenőrzött bontási, a por által létrehozott pusztítás nem fog semmilyen magasabb az az épület tetején.
      A WTC por került a felső légkörbe szinte azonnal - ami azt mutatja, nagyon kicsi a légköri por méretű részecskék (0,1 mikron és kisebb), valójában kisebb, mint a légköri por marad főként a troposzférában.

       
    19. "Habzó Up" terhelő
      "WTC épület 7 ' magukon viselték fel ", még mielőtt WTC épület 2 lement. WTC 7 épület nem sérült egyáltalán WTC épület 2 lement - közvetlenül egymás mellett. "

       
    20. Freon tartályok
      "Nagyon furcsa, nagy tartályok kivettük a WTC épület és OSHA tett hamis nyilatkozatot arról, hogy mit és miért eltávolítjuk. Volt freon használt WTC eltávolítási?
      A NYC zsaru, akit a kutató találkozott Cindy Sheehan azt mondta, hogy megsérült a WTC 7 épület és eltávolítjuk hordágyra, de a szemét borította, így ő nem lát semmit, mert elhagyta az épületet.
      Ő számolt be tudta látni holttestet fekszik a padlón, mint ő folyik - építése előtt 7 összeomlott. Vajon ez miatt freon fulladás megy keresztül szellőzőrendszer, mint a közelmúltban orosz tengeralattjáró dis / sociopolitica / esp_sociopol_911_146.htm_911_146.htm_911_146.htm>

11/09 tanúvallomás használatának irányított energia fegyverek WTC
  1. Ha mind a WTC szervek?
    "Sürgősségi orvosok Dr. Tony Daher és Dr. Lincoln Cleaver interjút a TV-én 9/11 a balesetek. Azt mondták, nem voltak áldozatok után dél körül 9/11. Nincs több áldozatot jött az Emergency Room. Tűzoltók nem látott szervek, de beszélt az antenna tetején épület 1 volt a talajszinten a tetején körülbelül egy történet a törmelék. "
     
  2. Nem tüzek épületek
    "William Rodriguez, Senior Janitor a WTC azt mondta, nem volt tűz az épületben. Ő végzett mentési erőfeszítéseket, mentett sérült munkavállalók és kellett kulcsokat minden zár mindkét épületben. "
     
  3. Livermore nukleáris fegyverek Lab Beam fegyver bemutató
    1955-ben a mikrohullámú sütő feltalálása volt a koncepció a gerenda fegyver. A 1990 nyarán, a kutató megfigyelt egy bemutatót a Livermore Shiva lézer berendezés az éjszaka közepén. A 16 "átmérőjű sárga színű sugár lőtték egyenesen az égre a laboratóriumból valamennyi légi forgalom átirányításra egy 5 mérföldes körzetben a bemutatón. Amikor a kutató megkérdezte a végzős diák dolgozik a lézer mellett mit is akar csinálni, azt mondta: "Make a csillag". A kutató tudta, hogy nem lehet igaz, mert lézereket használnak molekuláris disszociál anyagok felszabadító hatalmas mennyiségű energia rendkívül fejlett és bonyolult hullámformák. Livermore már régóta részt vesz a fejlesztésben a HAARP [irányított energiájú fegyverrendszerek] 1978 óta titokban együttműködve a Szovjetunióval, és a fejlett gerenda fegyvereket.
     
  4. Minneapolis híd összeomlása (augusztus 1., 2007)
    A kutató szerint: "hasonlóságok a WTC katasztrófa, minden híd szegmens [az augusztus 1, 2007 Minneapolis híd összeomlása] nem pontosan ugyanabban az időben, hanem dominó hatás után az első összeomlása. Ez ellentmond a jogszabályok mérnöki. Meg kellett volna egy helyen, és nem szekvenciális dominó-szerű hibák követték a normál mérnöki összeomlás. "

 

Milyen következményekkel jár,
A bizonyítási következtetés, hogy egy fejlett irányított energiát kibocsátó fegyverrendszerek használunk 9/11?
  1. Dokumentum- és tanúvallomás
    A dokumentációs és tanú által bemutatott bizonyítékok Dr. Judy fa és más kutatók is elegendő annak megállapításához, törvényei szerint bizonyíték, hogy ez több, mint valószínű, hogy nem egy fejlett irányított energia fegyvert használtak fel a World Trade Center épületei szeptember 11-én, 2001.
    Hasonlóképpen, úgy tűnik, hogy dokumentum- és tanú bizonyítja, hogy az alábbi technológiákat is része volt a hamis zászló támadás a World Trade Center épületei:
    1. "Fejlett robbanóanyag nano-thermitic kompozit anyag a World Trade Center por "
    2. talán 4. generációs mini-fejeket .
    Nem valószínű, hogy e két utóbbi technológiákat alkalmazott, hogy elrejtse a korszerű irányított energia fegyverek a molekuláris disszociációja a fizikai anyag, a World Trade Center tornyai, vetni kétség bármely hivatalos 9/11 vizsgálatban és a 11/09 igazság mozgás, és hogy ezáltal megőrizzék a titkosságát irányított energetikai technológiák alkalmazása.

     
  2. Hamis zászló művelet
    Az alkalmazás egy fejlett irányított energiát fegyverként 11/09 bizonyítja minden kétséget kizáróan, hogy a 11/09 volt a hamis zászló művelet.
    Ha egy fejlett irányított energiát kibocsátó fegyverrendszerek alkalmaztak egy nyílt külföldi ellensége, az Egyesült Államok után az Egyesült Államok talaj (World Trade Center), az amerikai hadsereg használta volna minden lehetséges eszközt, hogy bosszút álljanak az idegen ellenség használt ilyen fejlett irányított energia fegyver.

     
  3. Hirdetmény
    Van bőven közlemény a nyilvánosság Dr. Judy Wood bizonyíték felhasználását illetően irányított energia fegyverek a World Trade Center épületek 11/9.
    Kezdődően március 16, 2007, Dr. Judy Wood követett helyesbítési kérelemről a National Institute of Standards and Technology (NIST) bizonyítékokra irányított energiát fegyvereket.
    Dr. Wood nyújtott be Qui Tam benyújtott fellebbezésében az Egyesült Államok Kerületi Bíróság a Southern District of New York.
    A végzés certiorari nyújtották be ebben az ügyben a Legfelsőbb Bíróság, az Egyesült Államok október 14-én, 2009 és a közelmúltban elutasította az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága.

     
  4. A vélelmezett hivatalos értesítés
    Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma, illetve ügyész előtt egy amerikai katonai bizottság, hogy az ügyész az alperes Egyesült Államok kontra. Khalid Sheikh Mohammed et al. ésszerűen tekinthető, hogy értesítést a bizonyíték arra, hogy irányított energia fegyverek ellen használt a World Trade Center szeptember 11-én 2001-ben.
    Ez a bizonyíték tartalmazza Dr. Wood eljárásban National Institute of Standards and Technology (NIST), és az ő Qui Tam akció US District Court a Southern District of New York és az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága. Dr. Judy Wood bizonyítékot jelent a társadalomra az a kérdés, hogy a vizsgálat az állítólagos "irányítói" 9/11 ahol halálbüntetés vezethet.

     
  5. A politikai koncepciós per
    Függetlenül attól, hogy a végső bírósági helyszín (US Federal bíróság vagy az Egyesült Államok Katonai Bizottság), ha a tárgyalás a vádlottak Egyesült Államok kontra. Khalid Sheikh Mohammed et al. bevétel nélkül az Igazságügyi Minisztérium ügyészek, az államügyész, az Egyesült Államok elnöke, az amerikai szövetségi bíróság vagy Katonai Bizottság, vagy a védőügyvédek miután mérlegelte a bizonyítékokat az irányított energia fegyverek miután használták a World Trade Center, akkor nagy a vetélés igazságszolgáltatás került sor. Meg lehet ésszerűen következtetni, hogy a tárgyalás az ügyben, az Egyesült Államok kontra. Khalid Sheikh Mohammed et al. egy politikai koncepciós per és folyamatos pszichológiai működés, mint volt az eredeti hamis zászló működését szeptember 11, 2001-ben. A kifejezés koncepciós per , 
    1. "Egy pejoratív leírása olyan típusú nagy nyilvános tárgyalás. A kifejezés először rögzítik a 1930-as években. Van egy erős konnotációja, hogy az igazságügyi hatóságok már meghatározta a bűnösségét az alperes, és a tényleges vizsgálat is, melynek egyetlen célja, hogy bemutassa a vád és az ítélet, hogy a közönség egy lenyűgöző példa és a figyelmeztetés.
      Koncepciós perek általában megtorló igazságszolgáltatás büntetés helyett.
      Az ilyen vizsgálatok mutathatnak kevés elvének tiszteletben tartása mellett az ítélkezési gyakorlat és még az a törvény betűje.Alperes kevés valódi lehetőséget, hogy igazolja magát: ők gyakran aláírt nyilatkozatokat a kényszerrel és / vagy elszenvedett kínzás előtt megjelenő tárgyalóteremben. "

       
  6. A titkos kvantum hozzáférési időutazás technológiák
    A szemtanú bizonyíték Cambridge-ben tanult, és környezetvédő ügyvéd Andrew D. Basiago hogy a titkos DARPA időutazás műsorvolt fizikailag birtokba már 1971 képek az események, a World Trade Center épületek 11/09, 30 évre előre Az esemény most kell értékelni a bizonyítékokat Dr. Judy Fa és más kutatók, hogy az irányított energiájú fegyvereket használtak a World Trade Center épületek 11/9.
    Mindkét titkos időutazás és a teleportáció technológiák és irányított energia fegyverek közé a legtitkosabb és a legfejlettebb technológiákat az Arsenal a DARPA és az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma.
    Az a tény, hogy a 11/09 kapcsolat jött létre a két titkos időutazás és a teleportáció technológiák és irányított energia fegyverek körül egy egyedet a kormánytagok mind 1971 és 2001 nagy bizonyító jelentőségű.
    A bizonyíték, hogy az egyén Donald H. Rumsfeld, védelmi összekötő DARPA titkos időutazás program tagja az amerikai elnök Richard Nixon M. kabinet 1971-ben, és 30 évvel később, az amerikai védelmi miniszter szeptember 11-én 2001-ben sor hatóság felett haladó irányított energia fegyverek az amerikai kormány.

     
  7. Árulás vagy misprision árulással
    A következő cikk ebben a többrészes Examiner sorozat titkos technológiák és meg fogja vizsgálni a 11/09 ésszerű meggyőzőbizonyíték a bűnügyi vádirat és tárgyalás árulás ( III (3) az amerikai alkotmány ), vagy misprision árulás ( US Code 18, Sec. 2382 ), majd az ülés amerikai elnök , George W. Bush , alelnöke, Richard B. Cheney , az Egyesült Államok védelmi minisztere, Donald Rumsfeld H. , és számos Jane és John Does.















3. rész

Emlékeztető az Egyesült Államok kongresszusának
Egyértelműen bebizonyosodik, hogy Bush, Cheney és Rumsfeld elkövetett árulás 9/11 április 2, 2010
 
Ez a cikk a harmadik egy többrészes sorozat titkos technológiák alkalmazása a események szeptember 11, 2001, és a következtetéseket, a társadalom számára.


AP: Bush fogadja History készítése Texans díj, március 2, 2010


Memorandum az amerikai kongresszus elé, akkor a bejövő elnöke az amerikai képviselőház Jogi Bizottságának, Rep. John Conyers Jr . (D-Mich) követően, a 2006. novemberi félidős választásokon meghatározza meggyőző bizonyíték kinevezésére független ügyész a vádemelés akkori amerikai elnök,George W. Bush , alelnöke Richard B. Cheney , és a védelmi miniszter Donald H. Rumsfeld és számos Jane és John-e az árulás a III (3) az amerikai alkotmány elkövetett szeptember 11-én 2001-ben. cikk (3 ) az amerikai alkotmány előírja: 
"Szekta. 3. árulás ellen az Egyesült Államokban, az áll, csak a légiközlekedés elleni háborúban őket, vagy azért, hogy az ellenség, így nekik támogatás és kényelem. Senkitől sem szabad elítélt árulás, ha a két tanú vallomása, hogy az azonos nyílt törvény, vagy a nyílt vallomás nyilvános tárgyaláson. "
United States v. Khalid Sheikh Mohammed, et al . a közelgő tárgyalás öt állítólagos al-Kaida tagok "mesteri" a szeptember 11, 2001 támadások.


Függetlenül attól, hogy az Egyesült Államok elnöke Barack Obama H. dönt, hogy a vádlottak megpróbálták egy amerikai katonai Bizottság vagy egy amerikai szövetségi bíróság a feljegyzés az amerikai kongresszus tartalmazza egyértelműen bebizonyosodik, hogy az ülő amerikai elnök, alelnök és a védelmi miniszter elkövetett tettekre cikk (3) árulás 9/11.


Ennek következtében lehet jellemezni a közelgő tárgyalás az Egyesült Államokban v. Khalid Sheikh Mohammed, et al. mint a politikai koncepciós per, nem különbözik a hatás - a jogellenes végrehajtását az alperes és a megkísérelt hoodwinking az USA és a világ népességének - egyéb politikai koncepciós perek a közelmúltban. Van egy jelentős szegmense az Egyesült Államok és a világ közvéleménye, hogy úgy véli, hogy 11/09 volt a hamis zászló művelet.


"Szerint az augusztus 2006 Scripps Howard / Ohio University országos felmérés, 36% -a az amerikaiak úgy vélik, 9-11 volt a" belső munka "a kormányzati szervek bűnrészesség mi történt. A Zogby közvélemény-kutatás máj 2006 megállapította, hogy az amerikaiak 42% -a úgy vélte, hogy a hivatalos magyarázatok és a 9-11 Bizottság is, amely az igazságot. "
Ez a vizsgáztató a cikk első két részletben meghatározó első látásra meggyőző esetén miért független ügyész kellene kinevezni, hogy vizsgálja per árulás 9/11.
 





A törvény az árulás és alkotmányos elszámoltathatóság
A Memorandum az amerikai Kongresszus foglalkozik az a törvény árulás és alkotmányos felelőssége az események szeptember 11, 2001-ben.


A megállapodás célja, hogy meghatározza azokat a meggyőző bizonyíték, amely támogatja a kinevezését az Egyesült Államok Kongresszusa (vagy más szervezet), független vagy különleges ügyész,
"Üldözésére Árulás ezek ellen az Amerikai Egyesült Államok által az Egyesült Államok elnöke, George W. Bush, az Egyesült Államok alelnöke, Richard B. Cheney, amerikai védelmi miniszter Donald Rumsfeld H. és egyéb John és Jane-e a tervezése és végrehajtása során a cselekmények árulás, cikkében meghatározott III (3) az amerikai alkotmány, az összeesküvést elvégzésére végző, és / vagy a továbbítás előidézése kell végezni egy fegyveres támadást az Egyesült Államokat szeptember 11, 2001, részeként a stratégiai megtévesztés művelet . "
A helyhiány miatt, a részleteket a feljegyzés az amerikai kongresszus ebben a cikkben Examiner nem tartalmaznak a lábjegyzetek és teljes hivatkozások az eredeti megállapodás.


Examiner olvasók arra ösztönzik, hogy letölteni egy másolatot az eredeti megállapodás az Egyesült Államok Kongresszusának . 
 





Memorandum az amerikai kongresszus - Alkatrész I - III
Az alábbi Parts I - a megállapodás III. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megállapodás tartalmazza ezt a kikötés:
CAVEAT Lector:
Ez a memorandum alapul a legjobb állami kutatási források jelenleg nem állnak rendelkezésre. Azt mutatja be, mint a nem teljes kezelés a téma, hanem csupán egy rövid összefoglalót mutat a meglétét elegendő meggyőző bizonyítékot, hogy indokolja a találkozó egy független ügyész.
AP: Cheney a National Press Club, június 1, 2009
 
TÁJÉKOZTATÓ 
A szeptember 11, 2001 támadások a jogi aktusok, árulás a III (3) az amerikai alkotmány
"Az Egyesült Államok alkotmánya, 3. cikk, 3. szakasz, azt mondja, hogy ez árulás állampolgára részére az USA, hogy vegyenek részt" kivetését háború "az Egyesült Államok ellen. Ha az amerikai állampolgárok tudatosan vett részt a támadások tervezése 9/11 a World Trade Center és a Pentagon, ez ​​részvétele egyértelműen hazaáruló.
Jelentős meggyőző bizonyíték arra, hogy nevezett tagja az amerikai végrehajtó hatalom - az Egyesült Államok elnöke , George W. Bush , az Egyesült Államok alelnöke , Richard B. Cheney , és az amerikai védelmi miniszter Donald Rumsfeld H. - vett részt ezen a tervezés. "Ez a meggyőző bizonyíték fenntartja alkotmányos, közös állásfoglalása az USA Kongresszusát, hogy jelöljön ki egy független ügyész felügyelete alatt cikk (3) bekezdésében az amerikai alkotmány a vádemelés árulás ezek ellen az Amerikai Egyesült Államok által az Egyesült Államok elnöke, George W. Bush, az Egyesült Államok alelnöke Richard B . Cheney, amerikai védelmi miniszter Donald Rumsfeld H. és egyéb John és Jane-e a tervezése és végrehajtása során a cselekmények árulás, meghatározott cikk (3) bekezdésében az amerikai alkotmány, az összeesküvést elvégzésére végző, és / vagy a továbbítás előidézése kell végezni egy fegyveres támadást az Egyesült Államokat szeptember 11, 2001, részeként a stratégiai megtévesztés művelet. "A vizsgálatot ilyen cselekmények első látásra Árulás nem végzett a 9/11 Bizottság.Ez a Bizottság, melyet egy bennfentes, Philip Zelikow , aki közvetlenül csatlakozik a megnevezett amerikai elnök, George W. Bush az amerikai végrehajtó hatalom vette kiindulópontként a Bush-Cheney adminisztráció azon állítása, hogy a támadások tervezik és végzik teljesen tagjai az al-Kaida. A Bizottság megvizsgálta csupán tényeket és állításokat, melyek összhangban voltak ezt az elméletet. "Minden bizonyíték arra, hogy bűnrészesség által megnevezett személyek - amerikai elnök, George W. Bush, az Egyesült Államok alelnöke, Richard B. Cheney, amerikai védelmi miniszter Donald Rumsfeld H. - együtt Más John és Jane Ellentétes, figyelmen kívül hagyta, vagy néhány esetben torzult. 
Az Egyesült Államok kongresszusa alkotmányos joghatósága kell, hogy engedélyezze a kinevezését független ügyész, hogy végezzen vizsgálatot e valódi meggyőző bizonyítékot Árulás a III (3) az amerikai alkotmány, amelyet az alábbiakban foglaljuk össze szempontjából hat kérdés. "


I. 
ez hogyan eltérített repülőgépek ütött a WTC és a Pentagon ?

"Ha a szokásos eljárás az FAA és az amerikai hadsereg már végzett a reggel 11/09, AA Flight 11 és 175 UA Flight volna elfogott mielőtt elérték Manhattan, és 77-es járatot volna elfogott sokáig, mielőtt elérhette volna a Pentagon. (Az ilyen interceptiont is rutin, zajlik körülbelül 100-szor egy évben.)
, Hogy miért ezen észlelések nem fordul elő, a közönség még soha nem adott elfogadható magyarázatot. Sőt, kaptunk három összeférhetetlenek történet. "Az első napokban, katonai tisztviselők azt mondta, hogy nem harci repülőgépek küldtek fel a NORAD , amíg a sztrájk a Pentagon a 9:38, annak ellenére, hogy a jelek Flight 11 volt eltérített figyeltek meg 08:15. Ez azt jelenti, hogy bár a lehallgatások általában akkor 15 percen belül, ebben az esetben több mint 80 perc telt el, mielőtt bármilyen vadászgépek még a levegőben. Ez a történet azt javasolta, hogy a "stand-down" rend volna ki. "Néhány napon belül, a második történet került ki, mely szerint a NORAD küldött fel harcosok, de mivel FAA bejelentése még érthetetlen jött nagyon későn, a harcosok nem Nem érkezik elég hamar, hogy megakadályozzák a támadásokat. A kritikusok azonban rámutatott, hogy még ha az FAA értesítések jött a végén, mint NORAD állította, lett volna ideje a lehallgatások fordul elő. Ez a második történet tehát nem, távolítsa el a gyanú, hogy a stand-lefelé haladva kaptak. "A 9/11 Bizottság jelentése ad harmadikat, amely szerint, ellentétben a NORAD ütemterv szeptember 18 2001 FAA nem nem értesíti arról, NORAD Repülőjegy 175 és 77, míg miután ütött a célokat. Ez a harmadik történet mellett ellentmond a második történetet, és azt is bizonyítja, hogy a FAA értesítette a hadsereg egy időben, számos olyan rejlő pontatlanságok voltak.
Nem, ennek megfelelően, távolítsa okkal feltételezheti, hogy a stand-lefelé haladva került ki - a gyanú, amelynek van fül-tanú vallomása. "


II. 
Miért a Twin Towers és építése 7. WTC összeomlása ?

"Az adminisztráció Az amerikai elnök, George W. Bush és alelnöke Richard B. Cheney azt sem, hogy egy hiteles magyarázatot a teljes összeomlik a World Trade Center épületei.
A hivatalos magyarázat, a Twin Towers összeomlott, mert a hatása a repülőgépek és a hőt a következő tüzet.
De ez a magyarázat szembesül számos félelmetes problémát.
  1. "Először is, a 7. Épületet is összeomlott, és körülbelül azonos módon. Ez a hasonlóság azt jelenti, hogy mind a három épület összeomlott, mert ugyanazok az okok. De az épület 7 nem elütötte egy repülőgép, ezért bukása meg kell magyarázni a tűz egyedül.Ez ugyanis arra enged következtetni, hogy mind a három épület összeomlott a tűz egyedül.
     
  2. "Másrészt azonban, a tűz a három épület nem volt túl nagy, nagyon meleg, vagy nagyon tartós, míg a tűz néhány acél váz magas emelkedik, amely nem váltott összeomlik. 1991-ben például, a tűz égett Philadelphia 18 órán át, és 2004-ben, a tűz égett Caracas 17 órán át. Ám ezek egyike sem eredményezett tüzek akár részleges összeomlás, nem beszélve a teljes összeomlást. Ezzel szemben, a World Trade Center északi és déli torony égett csak a 102 és 56 perc, illetve, mielőtt összeesett. Building 7, sőt, volt tűz csak néhány emelet, egyesek szerint a tanúk és a fényképes bizonyíték.
     
  3. "Harmadszor, a teljes összeomlás acél-váz sokemeletes épületek soha, előtt vagy után 9/11, már által előidézett tűz egyedül, vagy tűz kombinált szerkezeti károsodás repülőgépek. Minden ilyen összeomlások okozták robbanóanyag az eljárás az úgynevezett "ellenőrzött bontási."
     
  4. "Negyedszer, az összeomlik a három WTC épület minden megnyilvánult számos szabványos funkciók szabályozott bontási, úgy mint: hirtelen fellépő (mivel acél, ha meggyengült a tűz, fokozatosan kezd megereszkedik); egyenesen lefelé összeomlás (szemben a csökkenő át); összeomlása gyakorlatilag szabadesés sebessége (jelezve, hogy az alsóbb szinteken is, ahol kevés, ha minden ellenállás); teljes összeomlás (jelezve, hogy a masszív acél oszlopok a lényege az egyes épületek már szeletelt sok darabra - amit robbanóanyagok teendő ellenőrzött lebontása); előállítására olvadt acél; és az esemény több robbanás, amint arról a több tucat ember - köztük újságírók, rendőrök, WTC alkalmazottak, a sürgősségi egészségügyi dolgozók és a tűzoltók. A hivatalos elmélet nem tudja megmagyarázni egy, nemhogy az összes, ezeket a funkciókat - legalábbis, mint fizikus Steven Jones rámutatott megsértése nélkül számos alapvető fizika törvényei. De az elmélet a bontási ellenőrzött könnyen megmagyarázza őket.
     
  5. "Ötödször, bár a kérdés, hogy a robbanóanyagot használtak volna választ vizsgálva az épületek acél oszlopok, szinte az összes acél azonnal eladták törmelék kereskedők, kamionnal el, és küldött Ázsiába, hogy olvad le. Továbbá, bár ez általában egy szövetségi bűncselekmény, hogy távolítsa el semmit a tetthelyre, ebben az esetben az eltávolítás által felügyelt kormányzati tisztviselők.
     
  6. "Hatodik, az al-Kaida terroristák nem kapott belépési engedélyt az épületek a hatalmas órák száma is volna ültetni a robbanóanyagot.De a kérdés az, hogy hogyan ügynökök a Bush-Cheney adminisztráció ütött volna ilyen hozzáférést lehet válaszolni rámutatva arra, hogy Marvin Bush és Wirt Walker III - az elnök testvére és unokatestvére, illetve - voltak megbízók a vállalat felelős a biztonság a WTC.Az is kétséges, hogy az al-Kaida terroristák kellett volna az udvariasság, hogy az épületek jön egyenesen lefelé, nem pedig elesik rá más épületek. "
[Examiner megjegyzés: Lásd még: " tudós: Irányított energiát kibocsátó fegyverek fordult World Trade Center a nanorészecskék 9/11 "]
Wiki: Rumsfeld, amerikai védelmi miniszter a szeptember 11, 2001
 
III. Vajon a hivatalos számla a Pentagon lehet igaz ?

"A hivatalos számla, a Pentagon meglepte AA 77-es járatot, irányítása alatt az al-Kaida gépeltérítő Hani Hanjour.
Ez a számla által vitatott számos tényeket.
  1. "Először is, a 77 Flight állítólag, miután a U-turn a közép-nyugati, repült vissza Washingtonba észrevétlenül 40 percig, annak ellenére, hogy akkor tudjuk, hogy eltérített repülőgépek is használják a fegyvert, és annak ellenére, hogy az amerikai hadsereg a legjobb radar rendszerek a világon, melyek közül az egyik, hogy kérkedik, "nem marad le semmiről bekövetkezett észak-amerikai légtérben."
     
  2. "Másodszor, a légi jármű, annak érdekében, hogy elérje a nyugati szárny, állítólag végrehajtott 270 fokos lefelé tartó spirál, amely szerint egyes szakértők lehetetlen lett volna a Boeing 757 Hanjour, sőt, volt ismert, mint" a szörnyű pilóta, " aki még csak nem is repülni egy kis repülőgép.
     
  3. "Harmadszor, hogyan lehetne a pilóta olyan szegény, mint Hanjour már megtalálta az utat vissza Washingtonba iránymutatása nélkül a föld?
     
  4. "Negyedszer, a Pentagon biztosan a legjobb védett épület a bolygón. Ez nem kizárólag a P-56-A korlátozott légtér, amely kiterjeszti 17 mérföldre minden irányban a Washington Monument, hanem belül is a P-56-B, a három mérföldes ultra-korlátozott zóna felett a Fehér Ház, a Capitol , és a Pentagon.
    Ez csak néhány mérföldre Andrews Air Force Base, amely, célhoz kötött megvédeni a korlátozás alá vont körzetekből, legalább három százada a harci repülőgépek riasztási mindenkor. (Az állítás szerint a 11/09 bizottsági jelentés, hogy nem harcosok voltak éber reggel 9/11 teljesen valószínűtlen.) Is, a Pentagon biztosan védi elemeket föld-levegő rakéták, amelyek be vannak programozva, hogy elpusztítsa minden repülőgép nélkül amerikai katonai transzponder belép a Pentagon légterét.
    (Tehát akkor is, ha 77-es járatot belépett a Pentagon légterét, elkerülte volna lelőtték, ha a Pentagon tisztviselői már aktiválva a légvédelmi védelmet.)
     
  5. "Ötödik, terroristák ragyogó elég ahhoz, hogy az amerikai hadsereg védelmi rendszer nem ütött a nyugati szárny, több okból: Ez már megerősítették, így a kár kevésbé volt súlyos, mint a sztrájk bárhol máshol lett volna; ez még mindig felújítás alatt, így viszonylag kevesen voltak ott; a védelmi miniszter és a felső sárgaréz, akit terroristák feltehetően akarta ölni volt a keleti szárny; és üti a nyugati szárny szükséges a nehéz manőver, míg összeomlik a tető lett volna könnyebb és halálosabb.
     
  6. "Hatodik, jelentős bizonyíték arra, hogy a légi jármű, hogy ütött az Pentagon még nem is volt a Boeing 757 Az egy dolog, ellentétben a sztrájk a Twin Towers, a sztrájk a Pentagon nem hozott létre detektálható szeizmikus jelet. Továbbá, az a fajta sérülés és törmeléket, hogy volna elő a hatása egy Boeing 757-es volt, nem elő a sztrájk a Pentagon szerint a fényképek és szemtanúk.
    Karen Kwiatkowski, aki akkor egy Air Force alezredes dolgozik a Pentagon, írja a "furcsa nem történt látható törmelék a Pentagon gyepen, ahol álltam csak pillanatok után a hatás ... láttam ... repülőgép, fém vagy rakomány törmelék. " "A fényképeken, hogy a homlokzat a nyugati szárny állva maradt 30 perc után a sztrájk, és hogy ez idő alatt, a lyukat a homlokzat csak mintegy 16-18 méter átmérőjű. Egy Boeing 757-es egy szárnyfesztávolsága körülbelül 125 méter, és a motor acél van szerelve minden szárny. És mégis ott volt, mint korábbi Air Force ezredes George Nelson rámutatott, nincs látható sérülés mindkét oldalán ezt a lyukat. 
    A korábbi pilóta Ralph Omholt, megvitatása egyaránt törmeléket és kár alapján a fényképes bizonyíték, írja: "nem kétséges, hogy a repülőgép nem érte el a Pentagon. Nincs lyuk elég nagy ahhoz, hogy a 757-es ... lenyelni nincs életképes bizonyíték az égő üzemanyag ... The pre-összeomlás Pentagon szakasz nem mutatott "előrehaladó" kár ... Nem volt farka, nincs szárnya; nem kár összhangban a B-757 "összeomlás". "További bizonyíték arra, hogy nem a nagy utasszállító megüt a nyugati szárny biztosítja az a tény, hogy a negyedik emeleti iroda Isabelle Slifer, ami közvetlenül felette a sztrájk zóna (az első és a második emeleten), nem sérült meg a kezdeti hatás. "Számottevő bizonyíték van továbbá arra, hogy a légi jármű, hogy ütött az Pentagon volt, hanem egy amerikai katonai rakéta. Ez a bizonyíték áll részben a bizonyság. Lon Rains, szerkesztője a Space News, azt mondta: "meg voltam győződve, hogy ez egy rakéta. Jött olyan gyorsan úgy hangzott, nem olyan, mint egy repülőgép." A felső vezetés hivatalos LAX idézett korábban azt mondta, hogy kihallgatta tagjai LAX biztonsági részesülő szavát a stand lefelé haladva, azt mondja, hogy később megkapta a hírt, hogy "a Pentagon már elütötte egy rakéta."
    Professor David Edwards Salisbury Egyetem jelenti, hogy a reggel a 11/09, egy fiatal pár tört a metró kocsi L'Enfante pályaudvar és kiabált: "Mi áll a Pentagon Station, várja a vonatot, hogy jöjjön, és láttunk egy rakéta légy a Pentagon! Láttuk azt, láttuk! Védelmi miniszter Donald Rumsfeld, a látszólagos nyelvbotlás, említett egy interjúban, hogy "a rakéta [használt] kárt az épületben." "A rakéta hipotézis is támogatja a fizikai bizonyíték. Dr. Janette Sherman Alexandria beszámol arról, hogy röviddel a sztrájk az ő Geiger számláló mutatta a sugárzási szint, mintegy 12 mérföldre hátszél a Pentagon, hogy 8-10-szer magasabb, mint a normál.
    Két nappal később, Bill Bellinger, az EPA sugárzás szakértője a térségben, azt mondta, hogy a törmelék a roncshoz volt radioaktív, hozzátéve, hogy azt hitte, a forrás, hogy a szegényített urán. Ezek az eredmények, amit az ember elvár, azt mondja, egykori tudós a Livermore nukleáris fegyverek Laboratórium - ha a Pentagon már eltalálta a katonai rakéta egy szegényített urán robbanófej. "Az Mindezek alapján bizonyíték, visszavonult hadsereg Major Doug Rokke van azt mondta: "Ha megnézzük az egész dolog, különösen a roncshoz void repülőgép alkatrészek, [és] a mérete a lyuk maradt az épületben ..., úgy néz ki, mint a munka egy rakéta."


     
  7. "A hetedik ok arra, hogy kétes a hivatalos történet, hogy bizonyíték megsemmisült. Röviddel azután, hogy a sztrájk, a kormány ügynökei felvette törmeléket a Pentagon előtt a hatás helyén, tedd egy nagy tartály, és vitte le. Nem sokkal ezután az egész gyep borította kosz és kavics, azzal az eredménnyel, hogy a még fennmaradó törvényszéki bizonyítékokat fedezett fel.
    FBI ügynökök is azonnal elkobozták a videókat biztonsági kamerák két közeli épület. Bár az Igazságügyi Minisztérium, válaszol a kérés szerint a Freedom of Information Act, elismerte az FBI birtokában legalább egy ilyen videót, az Igazságügyi Minisztérium megtagadta, hogy kiadja azt.
"Ez a hét problémák mellett kihívást a hivatalos számla, együttesen azt mutatják, hogy a sztrájk a Pentagon volt hangszerelte erők saját kormánya - a cselekmény, amely egyértelműen az árulás."






4. rész
US Ügyvéd vagy kerületi ügyész
Lehet kivizsgálása Bush, Cheney, Rumsfeld és a Gyilkosság 9/11 április 4, 2010




Ez a cikk a negyedik egy többrészes sorozat titkos technológiák alkalmazása a események szeptember 11, 2001 , és a következtetéseket, a társadalom számára. A korábbi amerikai elnök , George W. Bush , alelnöke Richard B. Cheney , és védelmi miniszter Donald Rumsfeld H. mindegyike lehet büntetni gyilkosság egy amerikai ügyvéd, egy ügyész, vagy a nem amerikai állami ügyész, amelynek polgárai öltek meg a World Trade Center, vagy bármilyen szempontból a hamis zászló művelet szeptember 11, 2001. 


AP: Bush fogadása History készítése texasi díjat március 2, 2010


A meggyőző bizonyítékok üldözése Mr. Bush, Cheney Mr. és Mr. Rumsfeld gyilkosság tartalmazza a feljegyzés az amerikai kongresszus , alkatrészek IV-VII, amely megjelent az Examiner alábbi cikket. 2008-ban, az egykori Los Angeles-i helyettes kerületi ügyvéd és író Vincent Bugliosi bemutatta a jogi keretet az ügyészség a volt George W. Bush gyilkosság , amiért szándékosan félrevezette az Egyesült Államok Kongresszusának vesz az Egyesült Államokban, hogy az iraki háború. 


Ez a riporter, Alfred Webre Lambremont , sikeresen bemutatta a jogi keretet az ügyészség a Bush, Cheney és Rumsfeld gyilkosság, amiért tudatosan foglalkozó irányító és ellenőrzési műveletek a hamis zászló működését 11/9 hogy szándékosan vezette a halálesetek mintegy 2830 ártatlan civilek és sürgősségi ellátást vagy annak környékén a World Trade Center. A feljegyzés az amerikai kongresszus: meggyőző bizonyíték arra, hogy Bush, Cheney és Rumsfeld elkövetett árulás 9/11 , vizsgáztató jelentette, hogy egy feljegyzés az amerikai kongresszus elé, akkor a bejövő elnök az amerikai képviselőház Jogi Bizottságának, Rep. John Conyers Jr . (D-Mich) követően, a 2006. novemberi félidős választásokon meghatározza meggyőző bizonyíték kinevezésére független ügyész a bíróság elé, akkor, 
  • Amerikai elnök, George W. Bush
  • Alelnök Richard B. Cheney
  • Védelmi miniszter Donald Rumsfeld H.,
... És számos Jane és John-e az árulás a III (3) az amerikai alkotmány elkövetett szeptember 11-én 2001-ben. Az egyik forrás kimondja,
"Az angolszász jogrendszerekben, meggyőző bizonyíték jelöli, amely - hacsak nem cáfolta - elegendő lenne annak bizonyítására, egy adott javaslat vagy tény. Például a próba szerint a büntetőjogi vád terhét bemutató meggyőző bizonyítékot minden egyes eleme a bűncselekmény terhére az alperes. "
A forrás folytatja:
"Gyilkosság, meghatározott common law országokban, a jogellenes megölését egy másik ember szándékosan (vagy előre megfontolt szándékkal), és általában ez a lelkiállapot különbözteti gyilkosság egyéb jogellenes emberölés (például emberölés).
Mivel a veszteség egy emberi lény okoz óriási bánat fel a magánszemélyek közeli az áldozat, valamint az a tény, hogy a bizottság egy gyilkosság megfosztja az áldozat a létezésük, a legtöbb társadalomban a jelenben és az ókorban is úgy vélte, hogy a legsúlyosabb bűncselekmények méltó a legkeményebb büntetés.
A gyilkosság miatt elítélt személy általában kap egy életfogytiglan, vagy akár a halálbüntetést ilyen cselekmény. Az a személy, aki gyilkosságot követ hívják gyilkos. " 
Memorandum az amerikai kongresszus továbbra is az asztalon a Rep. John Conyers, Jr. vár további intézkedéseket az Egyesült Államok Igazságügyi Bizottság.


Mivel azonban ez a vizsgáztató cikk bemutatja, meggyőző bizonyíték létezik egy amerikai ügyvéd, a kerületi ügyész vagy a nem amerikai állami ügyész, amelynek polgárai öltek meg a World Trade Center, vagy bármilyen szempontból a hamis zászló művelet szeptember 11, 2001 hogy bíróság elé Mr. Bush, Cheney úr, Mr. Rumsfeld gyilkosságért. A hamis zászló művelet 9/11 nem tudományos kérdés.


NATO állam-, amerikai elnök Barack Obama H. a kanadai miniszterelnök, Stephen Harper rutinszerűen is alkalmaznak "9/11", mint a politikai és szimbolikus ürügy a háború Afganisztánban, és a terjeszkedés a rendőrség állami intézkedések nemzeti szinten és a világ utazás, banki és pénzügyi mátrix.


A 2006 című, " False Flag Operations, 9/11, és a Exopolitical terv ", Dr. Michael E. Salla írja:
"Szerint az augusztus 2006 Scripps Howard / Ohio University országos felmérés, 36% -a az amerikaiak úgy vélik, 9-11 volt a" belső munka "a kormányzati szervek bűnrészesség mi történt. A Zogby közvélemény-kutatás máj 2006 megállapította, hogy az amerikaiak 42% -a úgy vélte, hogy a hivatalos magyarázatok és a 9-11 Bizottság is, amely az igazságot. "



Memorandum az amerikai kongresszus - alkatrészek IV-VII
A következő részei IV-VII megállapodás, valamint a vonatkozó bizonyítási mellékleteket. okokból tér, a részleteket a feljegyzés az amerikai kongresszus ebben a cikkben Examiner nem tartalmaznak a lábjegyzetek és teljes hivatkozások az eredeti megállapodás.


Az olvasók arra ösztönzik, hogy letölteni egy másolatot az eredeti megállapodás az Egyesült Államok Kongresszusának (PDF). 
 
IV. Miért az elnök és a titkosszolgálat továbbra is az iskola ?
"George W. Bush elnök állítólag hitt, arról hallunk, hogy a repülőgép ütött az egyik Twin Towers, hogy baleset volt. Ez nem túl furcsa tehát, hogy úgy döntött, hogy menjen előre a fénykép-op az iskolában Sarasota.
Szó a második sztrájk, azonban jeleznie kellett volna, hogy őt és a titkosszolgálat - feltételezve az igazság hivatalos történet, amely szerint ezek a sztrájkok voltak, váratlan -, hogy az ország példátlan terrorista támadás. És mégis, a Secret Service lehetővé tette, hogy továbbra is az iskolában még egy fél órát. "Ez a viselkedés nagyon furcsa. Az elnök helyét már nagy nyilvánosságot. Ha a támadás valóban váratlan, a Secret Service volna fogalmam sem volt, hány sík volt eltérített, és kellett volna azt feltételezni, hogy az elnök maga is az egyik célkitűzések: Mi lehet még kielégítő, hogy külföldi terroristák támadó nagy -érték célokat az Egyesült Államokban, mint megölni az elnököt?
Az összes titkosszolgálat tudott volna, egy eltérített utasszállító volna lecsapni az iskolában, hogy a pillanatban, készen arra, hogy összeomlik bele, megölve az elnök és mindenki más is - többek között a titkosszolgálat magukat. Ez minden esetben standard eljárás titkosszolgálat rohan az elnököt, hogy egy biztonságos helyre, ha van olyan jele, hogy ő is veszélyben van.
És mégis ezek a szerek mellett lehetővé teszi az elnököt, hogy továbbra is az osztályban még 10 percig, megengedte neki, hogy beszéljen a televízióban, így bejelentette, hogy a világnak, hogy ő még mindig az iskolában. "Vajon nem ez a magatartás lehet megmagyarázható, ha Bush és a vezetője a titkosszolgálat részlet tudta , hogy a tervezett támadások nem tartalmazza támadás az elnök? És hogyan lehet ezt a már ismert, bizonyos, kivéve, ha a támadások végzett tartozó személyek által a saját kormány? 
A 9/11 Bizottság messze átgondolva a fenti kérdéseket, elégedett volt a jelentés, hogy "[a] Secret Service mondta nekünk, hogy ... nem hiszem, hogy feltétlenül szükséges [az elnök], hogy elfogyott az ajtón."
A komoly vizsgálat ezt a kérdést, ezért még meg kell tenni. "
AP: Cheney a National Press Club június 1., 09
 

V. 
Miért 9/11 Bizottság Lie körülbelül Cheney alelnök ?
"Az egyik jele a bűnpártolás alelnök Cheney az a tény, hogy a 9/11 Bizottság nyilvánvalóan úgy érezte, kell hazudni idején két tevékenysége: a belépés az elnöki Emergency Operations Center PEOC ) szerint a Fehér Ház és a az adó, hogy lő le az illetéktelen repülőgépek. "Ez már széles körben számoltak be, hogy Cheney lement a PEOC röviddel a második sztrájk a WTC, így körülbelül 09:15. A legmeggyőzőbb tanúja volt a közlekedési miniszter Norman Mineta , aki azt vallotta, hogy a 9/11 Bizottságnak, hogy amikor megérkezett a PEOC at 09:20, Cheney volt már ott, és teljes mértékben felelős.
"A 11/09 Bizottság jelentése ugyanakkor azt állította, hogy Cheney nem adja meg a PEOC amíg" röviddel 10:00, talán 09:58.
Mineta vallomása, mivel nyílt tárgyaláson egyszerűen kimaradt a Bizottság végleges jelentése. Miért megy a Bizottságot, hogy az ilyen hosszúságú elrejteni a valódi idő Cheney belépése a PEOC? "Az egyik lehetséges ok járna tartalmát Mineta vallomását. Azt mondta: "Abban az időben, hogy a repülőgép jön az, hogy a Pentagon, volt egy fiatalember, aki jönne, és azt mondják, hogy az alelnök," A repülő 50 mérföldre ki. " "A gép 30 mérföldre ki."
És amikor leszállt az "a sík 10 mérföldre," a fiatalember azt is elmondta, hogy az alelnök, "Tedd a megrendelések még mindig áll? És az alelnök ... azt mondta, "Természetesen a megrendelések még mindig áll. Hallott valamit az ellenkezőjét? "Mineta mondta, hogy ez a beszélgetés - nyilvánvalóan azt jelenti, az utolsó csere - történt, körülbelül 09:25 vagy 09:26. "Ez a bizonyság problémát okozhat a hivatalos történet. Rumsfeld védelmi miniszter szóvivője, hogy megmagyarázza, hogy miért a Pentagon nem evakuálták, mielőtt ütött, azt állította, hogy "[a] Pentagon egyszerűen nem volt tisztában azzal, hogy ez a repülőgép jön az utat."
A 9/11 Bizottság azt állította, hogy nem volt figyelmeztetés egy azonosítatlan repülőgép felé, amíg Washington 09:36 és ezért csak "egy-két percig, mielőtt a Pentagon meglepte a 09:38. Mineta számlájára, azonban azt mondja, hogy Cheney tudott egy közeledő repülőgép több mint 10 perccel korábban. Ott lett volna a több mint 12 percet, hogy a Pentagon evakuálni. "Mineta számláját is arra utal, hogy Cheney már kiadott stand-le megrendeléseket. Mineta maga nem teszi ezt az állítást, mondván, hogy inkább azt feltételezte, hogy "a megrendelések" volt, hogy a gépet lelőtték. De amellett, hogy ez az értelmezés nem illik, mi is történt valójában - a légi jármű nem lőtték le - ez lenne a történet érthetetlen: Az a kérdés, hogy a megrendelések még mindig ott állt nem lenne értelme, ha azok megrendeléseket tenni valamit váratlan - nem lő a repülőgép le.
Elhagyásával Mineta vallomása, és kijelenti, hogy Cheney nem adja meg a PEOC amíg majdnem 10:00, a 9/11 bizottság azt jelentette, hogy Cheney nem adott a stand-le annak érdekében, hogy a légi jármű a sztrájk a Pentagon. "A hazugság a következőről: Cheney belépés PEOC is fontos volt, hogy a vita, hogy az amerikai hadsereg lelőtt Flight 93. A 9/11 Bizottság egyszerűen figyelmen kívül hagyják a hatalmas mennyiségű bizonyíték arra, hogy a hadsereg tette, támogatta a hivatalos állítás, hogy nem.
Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a azt állítva, hogy Cheney, mivel nem érkezett meg a PEOC amíg majdnem 10:00, nem adja ki a lő lefelé haladva, amíg 10:10 - ami már hét vagy több perccel Flight 93 lezuhant ( at 10:03).
De amellett, hogy a bizonyíték arra, hogy Cheney volt a PEOC óta körülbelül 09:15, mi is van bizonyíték - beleértve a nyilatkozatok Richard Clarke ezredes Robert Marr , a fejét a NORAD északkeleti szektor (NEADS) -, hogy a Cheney lő lefelé haladva adták ki jól 10:00 előtt szükséges. "A 9/11 Bizottság nyilvánvaló hazugságokat Cheney tevékenységéről adnak okot annak feltételezésére, hogy a vezetése alatt a Philip Zelikow , megpróbálta eltitkolni Cheney felelősséget a Pentagon sztrájk és a Downing a Flight 93. "
VI. Vajon tagjai a Bush-Cheney adminisztráció Van érv, hogy a Desire támadások 9/11 ?
"Amellett, az eszközök és a lehetőség, hogy az események hangszerel 9/11 és az azt követő fedezi fel, magas rangú hivatalnokok a Bush-Cheney adminisztráció is kellett volna motívumok.
 

Afganisztán :
Zbigniew Brzezinski 's 1997 könyv, The Grand Sakktábla , azt mondta, hogy egyes katonai bázisok Közép-Ázsiában, döntő fontosságú lesz fenntartásában "amerikai elsőbbségét," részben azért, mert a hatalmas olajtartalékok körül a Kaszpi-tenger. De az amerikai demokrácia, tette hozzá, "az ellenséges a birodalmi mozgósítás."
Brzezinski, kifejtve, hogy a közönség már "támogatta az amerikai szerepvállalás a második világháború nagyrészt azért, mert a sokk hatása a japán támadás Pearl Harbor," azt javasolta, hogy az amerikaiak ma támogatni fogja a szükséges katonai műveletek Közép-Ázsiában csak "a körülmények egy valóban masszív és széles körben észlelt közvetlen külső fenyegetés. ""támogatása ilyen műveletek által generált plusz 9/11 a követelés a Bush-Cheney adminisztráció, hogy a támadások már tervezett Afganisztánban Oszama bin Laden - a követelés, amelyre vonatkozóan nem volt hajlandó semmiféle bizonyíték. "A pontosabb motivációt adtak meg a" csővezeték háború. " A Bush-Cheney adminisztráció támogatott - mint ahogy a Clinton-Gore adminisztráció 1999-ig - Unocal építését tervezi egy olaj-és gázvezeték át Afganisztánban, de a tálibok nem tudnak elegendő biztonságot, lett akadálynak tekintendő.
A berlini ülésén 2001 júliusában, képviselői a Bush-Cheney adminisztráció, megpróbál a tálibok megosztani hatalmát más frakciók, állítólag nekik ultimátumot: "Vagy Ön elfogadja ajánlatunkat a szőnyeg arany, vagy mi eltemetni Ön szerint a szőnyeg a bombák. "
Amikor a tálibok elutasították, az amerikaiak állítólag azt mondta, hogy "a katonai akció ellen Afganisztánban menne előre ... mielőtt a hó elkezdett esni Afganisztánban, az október közepéig legkésőbb." "Tekintettel arra, hogy a támadások a New York-i és Washington történt szeptember 11-én, az amerikai hadsereg volt ideje, hogy logisztikailag készen áll a támadás Afganisztánban október 7-én.


 

Irak :
Néhány kulcsfontosságú tagjai a Bush-Cheney adminisztráció - köztük Paul Wolfowitz, Lewis "Scooter" Libby, Donald Rumsfeld, és Dick Cheney magát - volt az 1990-es évek óta aktív tagja a szervezetnek, a Project a New American Century (PNAC ) , hogy támogatta támadó Irak eltávolítani Szaddám Huszein, létrehoz egy erős katonai jelenlét, és ellenőrzi az olaj.
PNAC a újjáépítése Amerika védések , megjelent 2000 végén, megismételte az ötlet egy állandó katonai jelenlét az Öböl-térségben, mondván, hogy a "megoldatlan konfliktus Irak rendelkezik a közvetlen igazolás", hanem "a szükség nagy amerikai erő jelenléte az Öböl meghaladja a kérdés a rezsim a Szaddám Huszein. " "azonnal hivatalba lépésekor, a Bush-adminisztráció - két korábbi tagja kiderült - volt szándéka támadó Irakban. Aztán 2003-ban, miután a háború Afganisztánban, a beadási 11/09 ürügyül támadó Irak, részben arra utal, hogy Szaddám részt vett a támadások, részben a játék az amerikai nép értelme által létrehozott 9/11, a veszélyeztetett egy nagy támadás külföldről. 


 

a katonai kiadások növelése :
Egy másik lehetséges ok adta PNAC általánosabb célja, tovább növeli az amerikai katonai fölényét, hogy képes elérni a globális uralom. Ez a cél már nem érvényesítettek a tervezetet a " Védelmi Tervezési Útmutató "írt 1992-ben Wolfowitz és Libby irányítása alatt Cheney, aki befejezte a hivatali ideje védelmi miniszter.
(Esszéjében, hogy felvették a kongresszusi Record, ezt a tervezetet is ábrázolták, mint egy korai változatát Cheney-terv ... hogy uralják a világot.) "2000-ben, Wolfowitz és Libby is szerepel a projektben résztvevők, hogy készítsen PNAC a újjáépítése Amerika védések, amelyben ez a cél felbukkant újra.
Ez a dokumentum is tartalmaz egy ötlet esetleg származó Brzezinski könyvéből: Miután azt mondta, hogy a kívánt Pax Americana "kell egy biztos alap, megkérdőjelezhetetlen amerikai katonai felsőbbrendűséget", és hogy az ilyen elsőbbséget igényel technológiai átalakulás az amerikai hadsereg, hozzáteszi, hogy ez a folyamat Az átalakulás "valószínűleg egy hosszú, hiányzik valami katasztrofális és katalitikus esemény - mint egy új Pearl Harbor." "Amikor eljött 11/9, úgy kell kezelni, mint" a Pearl Harbor, a 21. század ", ahogy Bush elnök állítólag nevezte, hogy az éjszakán. Azt is jellemezhető, a Bush szavaival, "a nagy lehetőség", és hozzátette, hogy Rumsfeld 11/09 létrehozott "az a fajta lehetőségeket, a második világháború felajánlotta, hogy elváltoztatja a világot." Ez a gondolat aztán megjelent a Nemzeti Biztonsági Stratégia az Amerikai Egyesült Államok által kibocsátott, a Bush-kormányzat 2002 szeptemberében, amely pimaszul azt mondta: "Az esemény szeptember 11, 2001-ben nyitotta hatalmas, új lehetőségek." "A központi dimenziója kívánt technológiai átalakulás a hadsereg a weaponization tér, eufemisztikusan úgynevezett "Missile Defense." 2001 januárjában, a Bizottságot, hogy értékelje az amerikai National Security Space Management és szervezet, amelyet elnökölt Rumsfeld, közzétette jelentését.
Apropó, hogy szükség van erőteljes támogatását az US Space Command, a Bizottság Rumsfeld azt kérdezte, hogy az ilyen finanszírozás után jelentkeznek a "tér Pearl Harbor." "Az este a 11/09, Rumsfeld sajtótájékoztatót tartott. A részvétel volt szenátor Carl Levin, a szék, a szenátus fegyveres szolgálatok bizottsága, aki feltette ezt a kérdést: "szenátor Levin, te és más demokraták a Kongresszusban adtak hangot a félelem, hogy egyszerűen nincs elég pénz a jelentős növekedése védelem hogy a Pentagon keres, különösen a rakétavédelmi ... Vajon ez a fajta dolog meggyőzni arról, hogy vészhelyzet van az országban, hogy növeljék védelmi kiadásaikat ...? " 
Kongresszus azonnal kisajátított további $ 40000000000 a Pentagon és sokkal később, néhány kérdés. "

Wiki: Rumsfeld, amerikai védelmi miniszter a szeptember 11, 2001
 

VII. 
Összegzés - A 9/11 támadások a Cselekedetei árulás
"A tények fentiek szerinti jelentenek meggyőző bizonyíték arra, hogy a megnevezett személyek - az Egyesült Államok elnöke , George W. Bush , az Egyesült Államok alelnöke , Richard B. Cheney , amerikai védelmi miniszter Donald Rumsfeld H. - és egyéb John és Jane-e egymástól függetlenül és együttesen bűnös Árulás ellen az Egyesült Államokat a III (3) az amerikai alkotmány, mert:
  1. "A támadások a 11/09, ahogy ábrázolta a hivatalos számla, nem lehetett volna sikeres, ha a standard működési eljárások között az FAA és a NORAD követték. A Pentagon, vezetése alatt Donald Rumsfeld, nyújtott három összeférhetetlenek beszámolója NORAD válasza, ami azt jelenti, hogy legalább kettő hamis.
    Sőt, a harmadik számla, csuklós a 9/11 Bizottság ellentmond számos tények, többek között arra, hogy az FAA értesítette NORAD időben. Ott lehetett stand-le megrendeléseket, és ezek jöhetett csak a legmagasabb szintű a Pentagon és a Fehér Ház.
     
  2. "Elsöprő bizonyíték van arra, hogy az összeomlik a Twin Towers és Építési 7. volt példányait ellenőrzött bontási . De az al-Kaida szövetkezetek nem juthatott volna hozzá a szükséges hozzáférést az épületeket a növény a robbanóanyagok és nem lett volna arról, hogy az épület egyenesen lefelé.
    A szabályozott bontási ezért kellett a munkát a bennfentesek. Hogy Bush elnök volt az egyike azoknak a bennfentesek utal az a tény, hogy a bátyja és unokatestvére volt megbízók a felelős vállalat WTC biztonság. Bűnrészesség a legmagasabb szinten, a szövetségi kormány is jelzi eltávolítása bizonyítékok (az összecsukott acél), amely általában a szövetségi bűncselekmény.
    Végül, ha a repülőgép sztrájkok történhetett volna csak a hozzájárulásával az elnök és a védelmi miniszter (mint ahogy azt az előző pontban), a koordinációs sztrájkok a bontási épületek magában való részvétel az utóbbi is.
     
  3. "Elsöprő bizonyíték is létezik a következtetést, hogy a támadás a Pentagon volt egy belső munka. Hogy a hivatalos történet nem lehet igaz, nyilvánvaló sok tények:
    1. Hani Hanjour a hozzá nem értés
    2. a választás a nyugati szárny, mint a cél
    3. lehetetlen egy utasszállító jön vissza Washingtonba, észrevétlenül, és üti a Pentagon, ha engedélyezett
    4. a hiányzó fizikai bizonyíték áll egy támadás egy Boeing 757-es
    Ez a sztrájk volt egy belső munka is utal a hamis hivatalos történet, a bizonyíték arra, hogy a sztrájk készült egy katonai repülőgép, a bizonyítékok eltávolítását, és a kormány megtagadta, hogy kiadja videók a sztrájk. Ez a művelet aligha volna tervezett bevonása nélkül Rumsfeld védelmi miniszter.
     
  4. "Bűnrészesség a legmagasabb szinten, a szövetségi kormány is jelzi elnök Bush maradt az iskolában, miután nyilvánvalóvá vált, - tekintettel az igazságot a hivatalos számla -, hogy az Egyesült Államokban tapasztalható meglepetésszerű támadást. Ez a jelenség csak akkor van értelme, ha Bush és előnyét titkosszolgálati ügynök tudta, hogy nem lesz támadás az iskola.
     
  5. "A bűnpártolás alelnök Cheney a támadás a Pentagon és a Downing a Flight 93 rejt magában az a vallomása titkár Mineta együtt a hamis állítások a 9/11 Bizottság irányítása alatt a közigazgatás bennfentes Philip Zelikow , mint Cheney, amikor elment a PEOC és amikor kiadta a hajtás-engedélyezés lefelé.
     
  6. "A következtetés a bizonyíték arra, hogy tagjai a Bush-kormány vezényelte a támadást 9/11 megerősíti az a tény, hogy volt néhány nagy projekt - büntetőeljárás háború Afganisztánban és Irakban, és támogatásokhoz, hogy gyorsítsa fel a technológiai átalakulás a katonai -, hogy a valószínűleg csak akkor lehetséges, abban az esetben, "egy új Pearl Harbor."
"Az alapján, ebben és más bizonyítékok, a következtetés, hogy a Bush-Cheney adminisztráció bűnrészes volt a 9/11 támadások elérték a sok amerikai, köztük értelmiségiek és volt katonatisztek. Itt az ideje, független hatósági vizsgálat ezt a bizonyítékot. "

CAVEAT Lector :
Ez a memorandum alapul a legjobb állami kutatási források jelenleg nem állnak rendelkezésre.


Azt mutatja be, mint a nem teljes kezelés a téma, hanem csupán egy rövid összefoglalót mutat a meglétét elegendő meggyőző bizonyítékot, hogy indokolja a találkozó egy független ügyész.
 





ATTACHMENTS
Saját megfigyelése LAX Security Events 9/11egy felső Management LAX Hivatalos
"Én alkalmazott felső vezetés a LAX részt biztonság az APO (Air Port Operations - ahol a síkok, nem az utasok). Nem másként azonosítja magam ennek a kijelentésnek, mert én, a személyes és szakmai okok miatt kell, hogy továbbra is névtelen.
De én adok a lehető legnagyobb részletességgel a biztonsági vonatkozású események az APO, amit kihallgattam szeptember 11-én, 2001, és az is javaslatot tesz, amelyek fiókomban lehet megerősíteni. "" biztonság ", a APO magában foglalja a CHP, Lawa PD, LAPD, és az FBI, a továbbiakban a "Security" (de a CHP nem volt közelében hozzám időszakban fiókom kivételével).
Saját fiók
"Mint a többi napon nem volt" fecsegés "a LAX biztonsági walkie-talkie, akkor mi Security mondott könnyen hallható. Egyes, a walkie-talkie tudtam kihallgatni mindkét oldalán a beszélgetés, a többiek csak az egyik. Nem tudom, ki volt a másik végén a walkie-talkie, de csak arra tudok gondolni, hogy ez LAX feladás vagy a parancsot. "Bár, megfigyeltem és hallottam a következő:"Az első, LAX Security nagyon ideges, mert abban az időben úgy tűnt, hogy biztonsági, hogy sem a légiforgalmi irányítók (ATC) nyomon követése az eltérített repülőgépek értesítette NORAD szükség. Biztonsági tisztában volt vele, hogy Los Angeles volt a cél és vészhelyzeti SOP már folyamatban, hogy volt vita elhagyná a repülőtér. "Több fecsegés kiderült, hogy az ATC értesítette NORAD, de nem reagált NORAD azért, mert volt" elrendelte, hogy álljon le. " Ez a jelentés készült Security még inkább ideges, így igyekeztek kideríteni, ki volt ki a sorrendben. Rövid idő múlva a szó jött le, hogy a rend jött "a legmagasabb szinten a Fehér Ház." Úgy tűnt, ez nem megfelelő, így Security tett kísérletet és a további részletek tisztázására, amely nem oldódik meg a jelenlétemben. "3 gépeket megalapozott és cserélték ki Atlanta, Georgia, egyszerűen azért, mert nem felelt meg a szokásos repülés előtti ellenőrzést lista. Ezek a repülőgépek úgy találták, hogy megrakott automata fegyverekkel. LAX biztonsági feltételezte, hogy csak volna megvalósítható karbantartása, a vendéglátók, hanem, hogy véleményük szerint, valószínűleg a "House vezetése." "LAX Biztonság úgy vélte, hogy a terroristák nem felszállni a repülőgépek az utas terminálok, hanem hasonló jelenti, azaz a via-ház vezetése. Más repülőterek említették, de nem tudtam, hogy az egészet le. Ezért nincs pontos elszámolását állapotát és helyét a másik síkon. "Egy másik darab információ, amit meghallottam az volt, hogy a Pentagon már elütötte egy rakéta . "Volt még egy rádióállomás azonosítja magát LAX rádió, amelyből a következő hallatszott: "Voltak 11 repülőgépek és a 11. célokat. De abban az időben csak 10 a célokat említett:









  1. A WTC
  2. a Pentagon
  3. a Fehér Ház
  4. A Capitol
  5. Camp David
  6. A Sears Tower
  7. a Space Needle
  8. A Trans America ép.
  9. LAX
  10. Air Force One - "ha meg lehetne találni."
"Két harci repülőgépek már rántotta és sikeresen lelőtt egy eltérített utasszállító felett Pennsylvania. A lényeg a telepítés a harci repülőgépek is megemlítésre került, de nem emlékszem a nevére a katonai bázis. "Pont származási említett benne Newark, Atlanta, és más helyszíneken, de ez zavaró nekem, hogy nem tudtam" t meghatározni, azok tekintetében eltérített repülőgépek és harci repülőgépek, hogy kódolt. Sajnos a nevét e repülőterek nem minden ismerős nekem, vagy lett volna könnyebb számomra megmagyarázni nekik. "Ahogy így volt egy rendelés evakuálni a repülőtérre. "2001-ben és 2002-ben megpróbáltam értesíteni a média az események LAX, de egyértelművé tette , hogy nem érdekel. "

Lehetséges megerősítés
"Azt hiszem a négy módszereket, amelyek fiókomban, amit hallottam, lehet megerősíti:
  1. "Lawa PD, LAPD, és az FBI feljegyzések felfedi a nevét a biztonsági tisztek szolgálatban az APO idején a támadásokat.
     
  2. "Azt hiszem, a fejét a LAX biztonság az APO akkori kapitány Gray. Azt kell tenni, hogy megerősítik azt a tényt, hogy a fiókom tükrözi, hogy mi történt azon a reggelen.
     
  3. "A hangfelvételek a rádióhullámok a LAX feltárja a megjegyzéseket a biztonsági tisztek és LAX feladás / parancs.
     
  4. "A hangfelvétel a LAX Rádióműsor felfedi, mi sugárzott 911.
Megjegyzés : A 3. és a 4. fedne fel, ha véletlenül zavaros információ elérését LAX biztonsági információkat kapott LAX Radio. (Például, azt hiszem, én hallottam a megjegyzést egy rakéta eltalálja a Pentagon közben a walkie-talkie beszélgetések, de lehetséges, hogy hallottam, hogy a későbbiekben a rádióban.) "
Vége a feljegyzés az amerikai kongresszus
 


A legújabb bizonyíték arra, hogy alakult a mutató magas szintű részvételét szövetkezetek Izrael és az izraeli titkosszolgálat, Moszad , a hamis zászló eseményei 9/11 nem változtatja meg a felelősségét Mr. Bush, Cheney és Mr. Mr. Rumsfeld A büntetőeljárás árulás és a gyilkosság.









  








                                          








Tartalom





Español
 -  11 de Septiembre - ¿Que creen George Bush Les Haya Dicho la verdad - Los Estadounidenses, Prisioneros de Sus ...
Español
 -  11 de Septiembre - Una Provocación Mundial - El Punto de Vista de Un Általános Ruso














 -  11/09 - Visszaszámlálás Terror - Figyelmeztetések elutasítva - származó "Order Out of Chaos" Paul Joseph Watson



 -  11/09 - Kivonat "Az atlantiszi Conspiracy - érje az Illuminátusok Atlantis a 2012-es"

 -  9-11 Események Hírek - History Channel Hit Piece - Dirty Tricks, rosszindulatú hazugságok és újságírói csalás

 -  9-11 FEMA Videographer Ground Zero Goes Public - Kurt Sonnenfeld - Exkluzív interjú



















 -  11/09 - Ki Tényleg előnyére - Tény és nem fikció ...



 -  2001/09/11 és a The Carlyle Group - származó "The Iron Triangle - Inside The Secret World Of The Carlyle Group" Dan Briody


 -  A kritikai áttekintése WTC 'No Plane "elméletei - Journal of Studies 9-11














 -  elemzése Flight 175 Lassítás - A 911-es események



Español

 -  CNN Átiratok - 9-11 Rendezvények Vetítve szeptember 11, 2001 - 8:48-12:26 ET




 -  Collateral Damage - USA Covert Operations és a terrorista támadások szeptember 11, 2001






 -  Core Korrupció - In The Shadows 9-11 - "A tények magukért beszélnek"











Español
 -  El Vuelo AA77 Nem Pudo Haber Sido Secuestrado - 11 Septiembre 2001



 -  bizonyíték cáfolja a hivatalos vizsgálat 11/09 - A tudományos tények Forensic















 -  Flight AA77 nem lehetett volna az eltérített - szeptember 11, 2001












 -  Jules Naudet First Plane Shot című kiállítás - A nyom a The Truth About 11/09?
Español


 - " Nézzük, hogy eltűnjön ez istenit Sim - Hogyan NORAD Radar képernyők Megjelenített False Tracks All Through The 11/09 támadások


 -  Kár, hogy Missile Pentagon - Láthatatlan Pentagon csalás Footage?




 -  Az újonnan megjelent FBI Timeline feltárja új információ 9-11 Hijackers hogy figyelmen kívül hagyták a 9-11 Bizottság
Español

 -  Kezelés Northwoods és az események 9-11 - Kivonat "Fahrenheit 24/7: A további kalandjai Bush és Cheney"

 -  Osama Bin Laden és 11/09 - Main fájl


 -  telefonhívásokat a 11/09 repülőgépek - kérdésekre válaszolva kiváltott My Fifth Estate Interjú




 - " Pop "Goes The Bush mitológia buborék ... - A 11/09 Special Report










Español


Español
 -  Resistir a A vipera - Testimonio del 11 Septiembre























 -  A 9-11 "hivatalos történet" és az összeomlás WTC épület Seven - Építési Mi? Hogyan dohány lehet rejtett ...




 -  A ASCE a Pentagon Building Performance Report - Arrogáns Deception irányuló kísérletet Expose ...




 -  Az Evolution A Conspiracy Theory - 11/09 - számos amerikai kérdés mi történt aznap








 -  Az új Pearl Harbor - Zavaró Kérdések a Bush-adminisztráció és a 9-11




 -  A Pentagon Papers Attack - Megjelent a 9-11 Tegye Book terror összeesküvés Jim Marrs

 -  A Pentagon Papers Attack - A Pentagon az igazi Smoking Gun 9-11



















 -  Árulás Beneath a Clear Blue Sky - származó "Order Out of Chaos" Paul Joseph Watson














 - " War on Terror " - Main fájl


Español



 -  Mi történt valójában szeptember 11-én - cenzúrázni a The Huffington Post



 -  Mi történt valójában a Flight 93 - Elizabeth Nelson












 -  WTC megsemmisülő Controlled Demolition - Top Építőipari cég



 -  Zion és a 11/09 események - Main fájl




További információk

Español






 -  9-11, Directed Energy Weapons és HAARP - "... Anélkül, utalva Dr. Judy Wood"






 -  9-11 Számmisztika és Szimbólumok - a "Az atlantiszi Conspiracy - érje az Illuminátusok Atlantis a 2012-es"















Español





 -  Beyond Conspiracy Theory - dohány - Patterns of High Crimes az amerikai kormány








 -  Bush Project Hammer és a 9-11 Deception


 -  Cheney elismeri, hogy hazudott 11/09 - Ő volt az elnöke a 11/09?










 -  Összeesküvés elméletek - fehér könyv által Cass R. Sunstein






 -  nyilatkozatok A Top Egyesült Államok kormánya Insider - Bin Laden meghalt 2001, 9-11 A False Flag

 -  Vajon 9-11 indokolja az afganisztáni háború - A The Moment McChrystal felvetni Tiltott kérdés


 - " Downing Street Memo - a "War on Terror"


Español
 -  El Ataque Contra el World Trade Center HABIA Sido Previsto - Las Previsiones «Inimaginables" de La Rand Corporation
Español


Español
 -  El Jaque Mate - Informaciones Para Materializar Un Nuevo Mundo


Español


Español
 -  En Cuarentena - La Humanidad como Rehén - Las Supremas Verdades






 -  Négy amerikai Black Ops az 9-11 - Antigravitációs UFO - Tesla Időutazás - Directed Energy Weapon - Mini-fejeket


 -  A kormány elrendelte, hogy ne takarja Media 11/09 - Pentagon Papers Bejelentésbe Daniel Ellsberg




 -  Inside The Beltway - The 11/09 Események






 -  Interjú Stanley Hilton, korábbi vezérkari Bob Dole aki megpróbálta beperelte a Bush Admin ...

 -  Is This Was hogyan NORAD becsapták - tól A tudós Inside The Truth Movement 911 ...
Español





Español
Español
 -  La Desestabilización Sistémica - La Estrategia de La feszültség a Traves del 11 Septiembre, de el Asesinato JFK y el Atentado de Oklahoma

 -  Az amerikai indítása Terror War - A CIA, 9/11, Afganisztán és Közép-Ázsia - Bush Terror War és a rögzítése Intelligence

Español










Español


Español
 -  Michael Zolensky No Responde - El "Meteorito" Encontrado en La Zona Cero






 -  MindWars


























 -  Karantén - az emberiség túszul - The Ultimate Igazság

















Español
 - " Que Tememos Bush Organice Un Atentado Para Beneficiar a McCain - James Fetzer, Científico e Investigador ...





 -  Az építészet történelem - 1001 Tények hogy meséljenek mi történt 2001/09/11





 -  Az Ellenség-ipari komplexum - Hogyan Turn a World Hiányzik az ellenség a legveszélyesebb hely az univerzumban








 -  A globális dominancia Group - 9-11 előtti figyelmeztetések és választási szabálytalanságok háttere




 -  Kell, hogy legyen a Reason - Osama, Szaddám, és Következtetett Indokolás













 -  Ez a terrorizmus elleni háború színlelt - A 9-11 támadások Gave Az Egyesült Államok egy ideális ürügy, hogy erőszakkal Secure globális Dom ...










Nukleáris Demolition Theory


 -  9-11 Nukleáris lebontása a WTC - Dimitri Khalezov

Español
 -  Armas Nucleares en la Tierra, en la edad Moderna - Todos los caminos llevan a London (y mas alla)


















 -  nukleáris fegyverek a Földön, a Modern Times - All Roads Lead To London (& Beyond)







 -  Re-Robbanó A WTC Nukleáris Demolition "mítosz - The Mysterious Dimitri Khalezov






Multimédia:



 -  9-11 Nukleáris Demolition - Dimitri Khalezov Nukleáris Bontásra Videók Mivel átengedni Off interneten!


 -  9-11 Nukleáris Demolition - Telefon interjú a Dimitri Khalezov




A 9-11 Mozgalom




Español



Español
Español



 -  Nader felhív új 9-11 Investigation - független elnökjelölt azt mondja, támogatja a 9-11 Igazság Mozgalom








WTC-7






 -  9-11 első válaszadó Heard WTC 7 Demolition Visszaszámlálás - Volt Air Force Special Operations for Search és resc ...




 -  A 9-11 "hivatalos történet" és az összeomlás WTC épület Seven - Építési Mi? Hogyan dohány lehet rejtett ...



Multimédia:



 -  Barry Jennings Uncut - The Truth About Fenyegető Building 7 9-11







Books-értekezést -Reports







 -  11/09 - szintetikus Terrorizmus - a Webster Griffin Tarpley







 -  Amerika a "terrorizmus elleni háború - Michel Chossudovsky




 -  Crossing The Rubicon - Michael C. Ruppert


Español
 -  La Gran Impostura - de Thierry Meyssan




 -  A 9-11 Bizottság jelentése - amelyet a Nemzeti Bizottság a terrortámadások után az Egyesült Államokban


 -  Az új Pearl Harbor - Zavaró Kérdések a Bush-adminisztráció és 11/09 - David Ray Griffin


 -  A sátán zsinagógája - Andrew Carrington Hitchcock




" Zero "- A film






Español









 Multimédia



 -  7-7 Ripple Effect - La verdad Sobre 11 Septiembre Nueva York, el 11 Marzo Madrid y el 7-Julio de Londres


 -  9-11 Amatőr - The 11/09 Események
















 -  11/09 - Az Inside Job - Richard Gage alapítója "Architects & Engineers 9-11 igazság" - A standard


 -  11/09 - BBC Előzetes tudás - Terrorizmus támadások az Egyesült Államokban








 -  11/09 - Explosive Evidence - Szakértők Speak Out












 -  9-11 False Flag - 2008/09/11 volt Inside Job és dokumentumfilm bizonyítja, hogy!




 -  9-11 Dummies








 -  9-11 In Plane Oldal Videó áramütések Sacramento Citizens













 -  9-11 Octopus - New World Order






 -  9-11 Redux









 -  11/09 - The Great Illusion - End Game Of The Illuminati
























 -  Bigard And The 11/09 Rendezvények - tragédia és a Fekete Humor


































 -  A bizonyítási Szembesülés - emberbarát Jimmy Walter Elemzi 9-11 Conspiracy, coverup





















 -  El Nuevo Siglo Americano - Un Film de Massimo Mazzucco



 -  El Objetivo Final del Nuevo Orden Mundial - Entrevista a Aaron Russo









 -  legendás Ellenségek - The Enemy Struck Amerikai 9-11 - De ki az ellenség?







 -  Fahrenheit 9-11 - en Español




 -  megsárgult OUT - The 11/09 Események




 -  Szólásszabadság - történetek The Edge of Free Speech












 -  Full Spectrum Árulás - Future Combat System [FCS]














 -  Il Nuovo Secolo Americano - Un Film di Massimo Mazzucco




 -  Inganno Globale - 11 Settembre 2001 - Un Film Inchiesta di Massimo Mazzucco




 -  Láthatatlan Birodalom - Az Új Világrend meghatározott



 -  Iron Mountain - TOP Secret kormány Facility (Tart Flight 93 Evidence)
















































 -  Hírek Clips nem akarja látni - a 11/09 Események




 -  Új igazolása 11/09 volt Inside Job !  - Richard Gage - Építészek és Mérnökök 9-11 igazság!


 -  orrú Out - The 11/09 Események



 -  Operation trójai - One személyek története Waking Up a megvalósításig















 -  Probléma-Reakció-Megoldás - David Icke






 -  Rockefeller Predijo El 11/09 - por Aaron Russo



 -  szeptember 11. Nyomok - Analisis de Imagenes Atentados 11 Septiembre










 - " Hét berobbant - The 11/09 Események






 -  Árnyék titkai - 2010 Cut



 -  South Tower anomáliái III - Szembenézni a leleplezők - 11/09 - hírek és repülőgépek





 -  Terrorizmus Exposed - származó Figyelmeztetés The World



 -  TerrorStorm - Alex Jones






 -  A 9-11 Események hivatalos történet - The Fifth Estate - CBC News










 -  Az elefánt a szobában - a 11/09 Események






 -  A IllumiNazi






 -  A Pentacon - Dohányzás Gun változat - származó "Citizen nyomozócsoport"




 -  A Pentagon - 2,3 trillió dollár Missing ... - Egy nap előtt 9-11 WTC Attack!








 -  A "Police állam" Trilogy - Alex Jones




 -  Az Út a zsarnokságról - Egy Alex Jones Film








 -  A Terror Conspiracy - Jim Marrs







 -  Top Secret America



 -  Mérgező vallás - az oka a New York-i tragédia








 -  Magyarország az igazság - szeptember 7, 2008 Brüsszel




 -  War és a globalizáció - Az igazság mögött szeptember 11-i (11/09)








 -  WTC Crash Video - ez történt - Mi a fő hálózatok Megmutatta a "Live" című TV


Kapcsolódó jelentések




 -  Globális militarizmus - Main fájl



 -  The Carlyle Group - Main fájl


 -  Az Endgame sorozat - Speciális jelentések






 -  A Muzulmán Testvériség - Main fájl





Külső linkek























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése