2019. április 16., kedd

Érzések, és érdekek









Érzések , és érdekek


  Közép-Afrika végnapjai


Közép-Afrika végnapjaiMali is a globalisták célkeresztben került. Ha nem vettétek volna észre, az új ENSZ- doktrínát, a "védelmezés felelősségét is lehet alkalmazni"(?). Ki találta fel ezt a tant?Nem, nem a svájciak, a CIA és Kofi Annan. Az akkori ENSZ- főtitkár, beszédében az 1999. szeptember 20-i közgyűlésen, az úgynevezett " Annan Tan "előtt támaszkodva saját impotenciájára Ruandában és Boszniában, ahol 800.000 ember öltek meg, azt mondta, hogy az ilyen esetekben a tagállamok azon kötelezettsége, hogy megvédje a polgárokat nem teljesülnek. Arra a következtetésre jutott, hogy az államok szuverenitását, a központi elv szerint, az ENSZ Alapokmánya határozza meg, amely megakadályozza az "emberi jogok" érvényesítését. Ez a "látásmód" jó aRockefellereknek, a hangzatos megnevezés alatt, mint a " védelem felelőssége "( R2p ). Az Afrikai Unió haladéktalanul elfogadta az Egyesült Nemzetek Szervezetének 2005-ös csúcstalálkozóján. Az Annan-doktrína nem más, mint a beavatkozási jog, amelyet a britekaz Oszmán Birodalom elleni háborúban "feltaláltak". A felülvizsgált megközelítést első alkalommal 2011-ben használták fel a gyarmati műveleteknél Líbiában, hogy legalizálják, és jelenleg Szíriában is alkalmazzák.

Akár Líbiában, Szíriában, Szudánban, Nigériában, Ugandában, a Száhel-övezetben és az egész közép-afrikai régióban, a bérgyilkosok bandája nagy üzletként hatol a tagállamokba és fordít fel mindent. A vezető szervezete ennek a tragédiának a Pentagon, amelynek saját hajtása az AFRICOM csak hídfőállása az afrikai állami struktúrák teljes megsemmisítésébe, építve a Nemzetközi Valutaalapra, amelyet vonz az áldozatok eladósodása, és egyengetni az utat az ellenőrizetlenül tomboló globalisták előtt. A CIA ellátja a szükséges eszközökkel a terroristákat vagy "iszlamista lázadókat", akik a világ minden tájáról sereglenek ide.
A trükköket az IMF szállította le. Most Nyugat Afrikába utazott. Lagarde - autodidakta jogász - kormányai Nigéria, Guinea, Kamerun, Ghána és Csád (Lagardère egy francia székhelyű multinacionális konglomerátum). A létfontosságú üzemanyag támogatások hatályon kívül helyezése nagy bánat a ottani világnak. Az üzemanyag-és közlekedési árak emelkednek.Nigéria tőkéjének Abuja és a kereskedelmének központja Lagos erőszak áldozatává vált. Pontosan úgy, mint azoknál az IMF okozta zavargásoknál, mint Indonéziában az 1997-es ázsiai pénzügyi válság alatt. Az elégedetlenség fokozódik Nigériában, az inkompetens és magát önállósító hazai elit iránt, amelyeket csalárd "külföldi intézmények" pénzelnek.



Mali majd négyszer akkora területű, mint az NSZK, de területének 60%-át a Szahara foglalja el. Az "IMF programoknak köszönhetően" folyamatos az elnéptelenedés, amelyhez egy gyakorlott, évtizedek óta tartó agresszív neoliberális szabad kereskedelmi politka járul, ami már régen átvette az irányítást. Az IMF módszere ezekben a tagállamokkal is ugyanaz mint máshol, vagy akár Magyarországon. A független gazdasági és szociálpolitikának köszönhetően nincs több vita. Megállapodások jönnek létre az Európai Unióval arra kényszerítve az érintett afrikai országokat, hogy liberalizálják a befektetési környezetet, és az európai vállalkozások hozzáférjenek a helyi piacokhoz. A mesterségesen generált pénzügyi válság hatására a gabona behozatal az Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) szerint, az utóbbi években 50%-kal drágult. Ez alapján már sokan megértik, hogy miért van aszály, és hamarosan exporttilalom Oroszországban és az USA-ban, és miért permetezik folyamatosan Európa országait.

Az Egyesült Államok és az Európai Unió évtizedek óta erőszakolja ki politikáját olyan nemzetközi intézmények segítségével, mint a Világbank és az IMF, rákényszerítve afrikai országokra, hogy töröljék el a mezőgazdasági állami támogatásokat és integrálják a helyi mezőgazdaságot a globális gazdaságba. Ennek eredményeként növekedik a gabona kivitele, lebomlanak a regionális piacok, erősödött a vidékről való elvándorlás. A kirívó környezeti szennyeződés, a külföldi vállalatok urán és aranybányászata súlyosbítja a problémákat. Január közepe óta eszkalálódnak erőszakos összecsapások a lázadó tuaregek és a fegyveres erők között Maliban. A konfliktusok közvetlen oka a ezer tuareg visszatéréseLíbiából, ahol évek óta Kadhafi szolgálatában álltak. Különösen észak Maliban tömeges a társadalmi elégedetlenség, hiszen 2009-ben a rögtönzött pacifikálás eredményeként fellángolt a konfliktus a kormány és a harcoló, nagyobb önállóságú tuaregek között. Észak Mali most már polgárháború kiindulási pontja. A konfliktusok növekedése, az ENSZ szerint már több mint170.000 embert érint. A következő érintettek Mali után Niger és Mauritánia.

A nyugati sajtó már sikolyokról és véres gyilkosságról cikkezik, miután előkészítették a terepet és a terveket a globalisták. Micsoda véletlen egybeesés, hogy ahol intervenciós fellépéssel jelentkezik a nemközi közösség, ott "véletlenül" megjelenik a CIA terrorista hálózata, az al-Kaida. Az "iszlám szélsőségesek" a világörökség részét képező műemlékeket, mauzóleumokat rombolnak le, ami Irak kifosztásához és lerombolásához hasonlítható, de nem kétséges, hogy Afrika Afganisztánja Mali lesz. Természetesen a Mali-hunta nemzetközi segítséget kért az iszlamista terroristák és tuaregek ellen, akik elvesztik ezt a csatát, bár még uralják AYAWAD régiót.

És még egy fontos, bár nem Afrikához kapcsolódó hír: Hamarosan lesz pofon, nem kevés de jó nagy! Ugyanis a portugáliai híradásokból rendre kimaradt, hogy a szeptember 29-i tüntetéseken három rendőrszakszervezet, és a katonaság egy része is képviseltette magát. Egy szövetségi tiszt kijelentette: "az alkotmány megköveteli tőlünk, hogy sohasem legyünk eszközei a polgártársaink elleni elnyomásnak"! . Azt mondták: "arra esküdtünk fel, hogy megvédjük őket"! Az elmúlt 2 évben több szakszervezet, katonák és tisztek már tiltakozásukat fejezték ki, hogy a megszorító intézkedések őket is közvetlenül érintik és hangot adnak tiltakozásuknak. Megjelentettek egy éles hangú nyilatkozatot az AOFA (Katonatisztek Országos Szövetsége) részéről, a tüntetések támogatásáról szeptember 15-én, és figyelmeztettek arra, hogy "ha rajtuk múlik, a hadsereg soha, soha ... nem lesz eszköz az elnyomáshoz saját polgáraival szemben"!


Hogy miért érdekes ez a hozzáállás? Nekünk, ahogy ez a portugál rendőröknek, és katonáknak is természetes, az kellene, hogy legyen minden ország hadserege számára is!


 Goldman Sachs-ESM diktatúra 

Európában


Goldman Sachs-ESM diktatúra EurópábanLáthatók a gazdasági bérgyilkosok - a Világ mindent felfalni akaró "kisgömböce" a Goldman Sachs, ami az európai ironikus adósságválság nyilvánosságra került forgatókönyve szerint, amerikai "befektetési bankként", fokozódó ütemben csontozza ki Európát - részleteiben ismertté vált tervei, mivel Draghíbejelentése előtt egy nappal aBloomberg feltárta minden részletét. Európa kifosztásánakGoldman Sachs-eszköze az ESMmegabank rendszer, ami a német szövetségi bíróság döntése után a tervek szerint megkezdteSpanyolország és Görögország felszámolását, ami burkoltan megfogalmazva "gazdasági felügyelet alá helyezést" jelent. A "megszorító intézkedéseket" heves tiltakozások jelzik.Portugáliában legalább egymillió ember vonult az utcára, de Spanyolországban milliók. A görög tüntetők is összecsaptak a "fizetésükért" megdolgozó rendőrökkel. 


A helyzet elég faramuci. Adott egy rahedli országát és népét eláruló politikus, akik védelmét a rendelkezésükre bocsátott, és ezért fizetett bérgyilkosokká züllesztett rendőrségek és katonaságok látják el. A kettős feladatkör, a rend, biztonság fenntartása, és a tolvaj, hazaáruló politikusok elvtelen védelme, egyre több és nagyobb feszültséget okoz.
Általános sztrájk és zavargások Görögországbansztrájkok és zavargások Spanyolországban, Portugáliában - mindegyik országban az emberek a fegyverek ellen mennek a megszorító intézkedések miatt. Athénban, a miniszterelnök és pénzügyminiszter megállapodott 11,9 milliárd eurós komoly "takarékossági programban" az ország fenyegető csődje miatt. További két milliárd euró folyik be az új adók bevezetésével az államkasszába.
Több tízezer görög tiltakozott az országos tüntetéseken és általános sztrájkot hirdettek a megszorító intézkedések ellen.

A "bankok Európájában" csődbe jutnak az extraprofittal záró, de mindig bajbajutott bankok, majd a néptől kizsarolt adókból "feltőkésítésük" után a "befektetők" megint kilopják a kasszát. Végülis nem nehéz egy bankot csődhelyzetbe hozni. Csak korrupt bíróságok, anyagilag érintett politikusok által aláírt "szerződések", és ezek létrejöttéhez szükséges törvények kellenek, nameg olyan "bankbefektetések", amelyek soha nem kerülnek kiegyenlítésre, mert azok veszik fel, akik megsegíttetik a bankokat. Kialakul egy ördögi kör, aminek az a lényege, hogy bankok feltőkésítése felemészti a nemzeti össztermék jelentős részét, és az ország működésképességének látszata megőrzéséhez nem marad költségvetési keret, amit IMF és EKB hitelekkel "pótolnak" ki. A látszólagos kényszerhelyzetben a "politikusnak" nevezett beépített valaha emberek, "kénytelenek tárgyalásokat folytatni" gazdáikkal/megbízóikkal, hogy hatalmuk és korrupciós lehetőségeik védelme illetve meghagyása érdekében legalább arra legyen "keretük", hogy le tudják verni a kifosztott lázongókat, illetve a médián keresztül tovább tudják hülyíteni az amúgy is hülye megválasztóikat. Az utóbbiak létszámát ki lehet pótolni választási csalásokkal, trükkös választási rendszerrel, amiben a kisebbség a többség, és soha meg nem valósuló ígéretekkel.


Spanyolország "kreatív" számlái esetében az EUSSR most készíti elő a feltétel nélküli gazdasági kapitulációt. A nullákba mindig belegabalyodok. A 40 milliárdos bankszanálási csomaggal Spanyolország lesz az első olyan ország, ahol hasznot húznak a feltételek nélküli szanálásból. Eredménye a pénzügyi rendszer három hónapos felülvizsgálata. A jóváhagyott100 milliárd eurós banktámogatást államkötvényekbe, és pénzkölcsönben jelenik meg, amivel kapcsolatban a spanyol gazdasági miniszter, a Lehman exbankár, Luis de Guindostagadta, hogy volt egy ilyen terv. Tudjuk, hogy hazudik...
klubok Európájában az utolsó, már 2008-2009-ben általunk is előre láthatóan megalakuló "Berlini-klub", az a felszámoló, akit most ESM néven totálisan kifosztja Európát Goldman Sachs "befektetői" érdekei szerint, a sajnos általunk már évekkel ezelőtt előre sejtett tervek alapján.
A leírtak az 
EU minden tagországára igazak, így már jobban megérthető az Orbán-rezsim osztogató-fosztogató politikának nevezett néphülyítése, és belső korrupciós ügyletei mellett a haza kiárusítása is.Ha vicces kedvemben lennék, azt írnám, hogy ez egy olyan színielőadás, amelyiknek olvasatlanul is tudtuk a végét, de végig kellett seggelni, mert nem hagyhatjuk el a "nézőteret"...



És egy kis feszültségoldóként: Szokás szerint zsebemben kotorásztam, és kezembe akadt vagy 200 forint apróban. Úgy döntöttem, hogy most nem rendezek belőle lakomát, eszem-iszomot, hanem befektetem. Tudom, hogy most sokan "
kuláknak" tartanak, de esküszöm, nem loptam ezt a kis vagyont.
Gyorsan átnéztem az arany befektetési piacot. Annyit már tudok, hogy New York és London fertőzött aranyügyileg.
Manhattanben, a Fifth Avenueés 47. utca környékén az ékszerüzleteknél megrendült a bizalom a kereskedőkben. A 10 unciás aranyrudakat, a Forth Knox-i aranykészlethez hasonlóan, wolfram-töltettel látták el.
A közel 
18.000 dolláros rúd esetében az aranyozás pontosan olyan, mint az a valódi rudakon. Még a sorozatszámok, és tanúsítványok is stimmelnek.
Breaking News beszámolt Ibrahim Fadl kísérletéről, amiben 100 ezer dollár értékű "aranyrudat" olvasztott fel, és láthatóvá vált a szürke wolfram. Az érdekesség az, hogy a különbség szinte észrevehetetlen, mivel a wolfram fajsúlya 19,25 gr/cm3, majdnem pontosan ugyanannyi, mint az arany 19,33 gr/cm3-es fajsúlya. Ellenőrzésre a szakirodalom a Vitruvius módszert ajánlja ( Link ) vagy a kiszámításos meghatározást ( Link ), de könnyen mérhető, észlelhető különbséget ezek sem adnak.
A "
wolframmal töltött aranyrudak" márciusban jelentek meg Londonban. A svájci gyártó, az MTB, mint szakértő, aki a korábban valódi aranyat eladta, azt ajánlotta, hogy vásárolnicsak megbízható kereskedőtől szabad, de a probléma az, hogy Ibrahim Fadl is egy megbízható kereskedő. Egy szó, mint száz, nélkülözhető vagyonomat nem fektetem aranyba, főleg nem Amerikában, vagy a briteknél, mert a titkosszolgálatok aranyhamisító bandáról beszélnek. Ilyenekről már korábban beszámoltunk a Rockefeller-családdalkapcsolatban. Woframhoz amúgy is hozzá lehet jutni a kiselejtezett villanykörtékből, aranyra meg eddig sem telt, meg minek is, nem ehető...


 A világelit döntött, eltörli a "haszontalan evőket"


A világelit döntött, eltörli a "haszontalan evőket"Henry Kissinger elhíresült kijelentése sokak számára ismerős: "Ön, és családja, haszontalan zabálók"...
Alapvetően néhány kérdés tisztázásra szorul. Például az, ki a haszontalan? Az, aki dolgozik, produktívan termel, és munkája gyümölcsét aljas emberek ellopják, elrabolják, vagy az aki
élősködésből él, mint Kissinger és a hozzá hasonlók, és kiirtanák a dolgozó, termelő becsületes embereket?
Természetesen léteznek improduktívnak tartott munkával folytatott hasznos tevékenységek is, de a 
csaló bankárok, spekulánsok és kiszolgáló cselszövőik nem ebbe a kategóriába tartoznak, és a kikényszerített, általuk erőszakosan létrehozott problémákra hivatkozásoknálkilóg a pata.2009-ben a London Times számolt be a New York-ban megtartott "titkos milliárdos klub" találkozójáról. A találkozón olyan emberszabásúak is résztvettek, mint David RockefellerTed Turner, Bill Gates és más emberiségellenes pszichopata. Az ülés egy kérdés körül forgott, "hogyan lehetne a világ népességének lassú növekedését megvalósítani a jólét érdekében". Eddig még nincs is semmi durván életellenes a célkitűzésekben, de sekélyes elmére vall, amikor egyes népcsoportokat, és néprétegeket hibáztatnak azért, mert ugyanezen emberformájúak kifosztják, nyomorba döntik, majd szegénységükre hivatkozva ki is szándékozzák irtani őketTed Turner megrázóan taglalta a népesség 95%-os csökkentésének indokait, előnyben részesítve a kínai modellt (egy család, egy gyerek), viszont ez alapján indokolatlannak tűnik a csökkenő lélekszámú nemzetek kiirtása. Itt már egyértelműen látszik, hogy nem csak a túlnépesedéstől való félelem mozgatja a szálakat. Főleg akkor nem, ha mint Európában is, azért telepítenek be muszlimokat, hogy vallási ellentéteket tudjanak szítani. Mondhatná erre bárki, hogy az európai 70 milliós betelepítési programot a legjobb szándék vezérli, de ez aP2 páholy célkitűzéseit vizsgálva sem igaz. A tagországokban etnikai konfliktusokkialakításával minden egyetlen célt szolgál. Ez pedig az egyeduralmuk fenntartása.

Egyes vélemények szerint, az elitek megszállottjai több mint 100 éve az 
eugenika és ennek a jelenlegi formájában a lakosság ellenőrzése. A cél a globális népesség csökkentés, még mindig a fókuszban. Valójában már a sokak szent könyveként tisztelt Biblia is foglalkozik a kérdéssel a "sárga vész" megjövendölésével (és itt nem a hasmenésre gondoltak a Bibliát író zsidók).
Általában egy 
populáció szaporodása, a fajt érő természetes és emberi támadások indexe. A természet a fajfenntartás érdekében túlélési technikákat dolgoz ki, és ebből meghatározó a szaporodási képesség mennyiségi mutatója. A Távol-keletAfrika, és a Közel-kelet esetében három ráhatás idéz elő népességnövekedést, illetve nagyarányú szaporodást. Ebből az első, az éhínség, ami meghatározó az egyed későbbi megélhető élettartamára, és a lélekszámra is. A második a külső behatások, így a háborúk veszteségei, és a rabszolgaság. A harmadik a vírusok, baktériumok okozta betegségek és természeti csapások.

Az "
üreginyúl szindróma" jól kimutatható a népesség növekedésében. A csökkenés is országonként, de elsősorban népcsoportonként. A fejlett társadalmak csökkenő lélekszáma, és a fejletlenek lassuló növekedése jelzi, hogy a természet ennek is pontot tenne a végére, ha nem szorítaná a világelitnek nevezett tömeggyilkosok rablóbandáját az idő, fejlődés, amit pont ők provokálnak ki, miközben próbálnak ellene küzdeni.
Az elit irányítja a technológiai fejlődés szingularitását - a 
fúziót ember és gép között-, és az emberek többsége találkozik is ezzel a tudományos diktatúrával, amely uralkodni akar felette, "egy szép új világban". Ez az oka annak, hogy az uralkodó osztály hivatalosan döntés hozott, hogy elindítson egy könyörtelen megsemmisítési programot.Bill Joy, a Sun Microsystemstől irta "A jövőben miért nincs szükség ránk" című cikkében, ami a Wired Magazine 2000. áprilisában jelent meg, hogy az elit szerint az emberiség többsége szükségtelen. Az elkövetkező évtizedekben az összes feladatot amit jelenleg alacsonyabb képességű emberek végeznek, átveszik a robotok.
"
Mivel a fejlett technológiának köszönhetően az elit nagyobb ellenőrzést gyakorolhat a tömegekre, és mivel tömeges emberi munkára már nem lesz szükség, fölösleges, haszontalan terhet jelentenek a rendszerben. Ha az elit könyörtelen, lehet, hogy megöli az emberiség nagyrészét. Ha ők kíméletesen tudják kihasználni propaganda, egyéb pszichológiai vagy biológiai technikák lehetőségeit, csökkentik a születési arányokat, és a nagy emberiség kihal. A világon csak az elit marad", írja Joy.
Az egyetlen másik Joy forgatókönyv is ijesztő, mint a "
legjobb megoldás" az emberiség számára, mint a rendszer, az új "Brave New World". Úgy véli, az intézkedéseket és az emberek viselkedését szigorúan szabályozza a tudományos diktatúra.
"
Ha az elitek lágyszívű liberálisok, akkor valószínűleg úgy döntenek, hogy a jó pásztor szerepében jelennek meg", írja Joy. "Ők gondoskodnak majd arról, hogy a fizikai szükségleteit kielégítésék mindenkinek, hogy minden gyermek mellett pszichológiai nevelés és higiénikus körülmények között legyen. Hogy mindenkinek legyen egy egészséges hobbija, foglalkoztatva őt, és hogy mindenki, aki nem teljesíti az elvárt eredményeket, az ő problémája lesz". Persze, az élet nem lenne annyira hasznos, állapította meg, hogy az embereket manipulálni kelljen pszichológiailag vagy biológiailag úgy, hogy elveszítse törekvését a hatalom és a haladás iránt, vagy hogy ez a hajtás "szublimált" gyakorlásán keresztül egy ártalmatlan hobbi legyen. Ezeket az embereket ellenőrizni fogják, az ilyen vállalkozás lehet boldog, de ők biztosan nem lesznek szabadok. Ez csökkentett szintű háziállat állapot. "Joy alapvetően optimista lehet, ami a liberálisokat, és a robotokat illeti, és nem ismeri az erőátcsoportosítás elvét sem. Mindent robotizálni csak a kapitalista szemléletmód alapján lehetne szükséges, de akkor kinek termel a "kapitalista"? A fejlődés jövőbeli menetét is rosszul ítéli meg. Ahogy a rablóelit, úgy Ő is beleesik abba a hibába, hogy átmenet nélküli fejlődést képzel el, és nem gondolkodik el azon, hogy egy lecsökkentett létszámú társadalom, merev hierarchikus felépítményével az emberiséget egy hangyaboly szintjére süllyeszti. Márpedig a telepekbe szerveződött rovartársadalmak százmillió éveken keresztül sem fejlődtek számottevően.

A magukat elitnek nevező gátlástalanok vérszagra gyülekező hordája eltitkolt napirendje szerint , köpenyként környezetvédelmi és társadalmi minőségi motivációk mőgé rejti vágyait, elnyomni az embereket, és megölni önző érdekek alapján. Kizárólagos hozzáférést az életet meghosszabbító technológiák terén, és létrehozni új 
szuper-osztályú embereket.Az elit magukat, ez ellenőrzés jogos örököseinek tekintik az emberi evolúcióban - szó szerint szeretnének Istent játszani, annak ellenére, hogy az elitek maguk állítottak elő beltenyésztést, amely folyamat ismert, ahogy az ebből a genetikai hibából származó kifejezett téveszmék okai is.
Most úgy határoztak, hogy az emberiséget - a kompakt városok börtönében - a 
forrásokhoz való hozzáférést fokozatosan elvágják, azzal, hogy egyre zsugorítják az életbenmaradási lehetőségeket. A posztindusztriális forradalom arra szolgál, hogy csökkentse az életszínvonalat, és jelentősen növelje a szakadékot a szuper gazdagok és a proletariátus között, kialakítva egy új uralkodó oligarchiát. A technológiai fejlődést nem arra használják, hogy könnyebbé tegyék vele az emberek életét, és szolgálja az emberiséget, hanem arra, hogy rabszolgává tegye őket. Ezt a folyamatot a technokrácia felügyeli, amely egyszerre hozza a legfőbb óhajukat, miszerint látni akarják népesség nagy csökkenését.
Természetesen 
Turner sem tartja be semmilyen módon a saját szabályaikat, amelyekkel mások életét akarják irányítani. Öt gyermek, és nem kevesebb, mint 800.000 hektár földet birtokol, és milliárdokat fordít a népesség csökkentésére, hogy a "harmadik világban", kifejezetten az ENSZ-re támaszkodva megnyissa az utat olyanok előtt, mint Bill és Melinda Gates, vagy Warren Buffet (Gates apja már régóta tagja a Planned Parenthoodeugenicista testületnek).

Az az elképzelés, hogy azzal, hogy az elit javítja a népesség egészségügyi állapotát, félrevezetés, valamint az elit céljaival sem összeegyeztethető, sokkal inkább a nagyarányú medővé tétel, és kiirtás. 
David Rockefeller öröksége nem egy jó szándékú "emberbarát" vágya, hogy az egészséget javítsák a harmadik világ országaiban, hanem egy motiváció, hogy megszüntesse a szegény és etnikailag nemkívánatos népességet, amit indokol a szociális darwinizmus.
Az 
Egyesült Királyságban, a Németország által finanszírozott Kaiser Wilhelm Institute, amely később támaszává vált a náci ideológiának a felsőbbrendű fajjal kapcsolatban aHarmadik Birodalomban, a háború után, elsődlegessé vált a szövetségesek körében, akik hasznot húztak a "szakértelemből".
A XX. század második felében homlokegyenest megváltozott az eugenika, és ma már ismert a "
népesség-szabályozás". A National Security Study Memorandum 200, egy geopolitikai stratégiai dokumentum, amelyet Rockefeller meghitt barátja és Bilderberger-tag Henry Kissinger készített, amiben 13 nemzetet választottak ki hatalmas népesség csökkentésre, a mesterséges élelmiszerek szűkössége, sterilizálás és háború révén.
Ez a dokumentum, amely 
megjelent 1989-ben, azonosított, 13 országot, amelyben azEgyesült Államok sajátos geopolitikai érdekeit is tükrözi, és leírta a népesség növekedés okait. Ezek geopolitikai célok voltak az alább felsorolt országokban:India, Banglades, Pakisztán, Nigéria, Mexikó, Indonézia, Brazília, a Fülöp-szigetek, Thaiföld, Egyiptom, Törökország, Etiópiában és Kolumbia.

Ez a megdöbbentő jelentés (az 
NSSM 200) leírja, hogy a forrásadót és az "élelmiszer büntetést" fel lehetne használni a kevésbé fejlett országokkal szembeni, hogy csökkentsék az inaktív népességet, és hogy az élelmiszert ezért fegyverként használják a politikai napirendben, súlyos éhínséget kiváltva az elmaradott
országokban.
John D. Rockefeller 1969. júliusában támogatásáról biztosította a Külügyminisztériumot, és a program irányításávalRafael Salast bízta meg a Fülöp-szigetekenSalas magas rangú tisztviselőként koordinálta és irányította az "ENSZ Fejlesztési Programját", amire előnyösen alkalmassá tette bőrszíne és vallási (katolikus) meggyőződése. Szélesebb körű áttekintés itt található a memorandumról: Link

Az elit népességszabályozási tervei nem jóindulatúak, és főleg nem emberbaráti. Az "
életszínvonal emelése" finoman szólva is egyoldalú, további embertelen tevékenységgel kiegészítve, mint a globális felmelegedés, amely mint ürügy a további szabályozásra és ellenőrzésre alkalmaz terrorisztikus eszközöket. Ebben gyökerezik az eugenika, a faji higiénia és a fasiszta gondolkodás elképzelése.
A "
The Good Club-tól" semmi sem áll távolabb, mint az az igazságtól. Bárki, aki veszi az időt és fáradságot, hogy alaposan megvizsgálja a gyökereket, a "népesség kontrolt", meg fogja érteni, hogy a Rockefeller-Turner-Gates menetrendben a legfontosabb a lakosság drasztikus csökkentése, amely jelenleg jóval meghaladja a valós környezeti válságok hatásait, mint achemtrails , a genetikailag módosított élelmiszerek. A hamisított vakcinák és a burjánzó betegségek, mint a rák, gyökerei az elit ősi rosszindulatú napirendjének, hogy csökkentse a rabszolgák számát, mint ahogy azt teszik a rágcsálók vagy más fajok esetében.

Ez is az oka annak, hogy 
az emberiségnek most kell összetartani, mint a fajnak, és felismerni, hogy az elit jelenti dúvadként a valódi fenyegetést az emberiség túlélésére. Ha ezt nem tudja felfogni, akkor lehet, hogy nincs jövője. Az is lehet, hogy Henry Kissinger és bűntársai csak haszontalan zabálóknak tartja az emberiség túlnyomó részét, és nem tartanak rájuk igényt, de elgondolkodtak-e azon, hogy rájuk ki tart? Az arányok beszédesek, nem érik el az egytized százalékot sem.
Nem bűncselekmény, ha bármelyiket likvidálják, mert 
kártékony állatok, tömeggyilkos ösztönökkel, tevékenységgel, és az emberiség ellenségei, melyből kiírták magukat. Hasznot pedig soha nem hajtottak!



 NAM csúcstalálkozó és a cionis


ta harag
NAM csúcstalálkozó és a cionista harag2012. szeptember 1. Annak ellenére, hogy a Nyugat-tudatosan figyelmen kívül hagyta az El Nem Kötelezettek Mozgalmának csúcstalálkozóját Teheránban,​tagadhatatlan tény, hogy a csúcstalálkozó óriási haragot váltott ki Washingtonban és Izraelben, és hogy a civilizációk közötti párbeszéd megvalósítása, a globális béke még mindig egy hatékony eszköz.
Pontosan egy nappal NAM Non Aligned Movement csúcstalálkozó megkezdése előttIzraelben Netanjahu tipikusan és cinikusan kijelentette, hogy a több mint 120 képviseletcsúcstalálkozója "folt az emberiségen". Netanjahu dühének oka nagyon is érthető.
16. NAM csúcs, amely hivatalosan is véget ért pénteken Teheránban, már elfogadott egy állásfoglalást, több mint 700 szempontot figyelembe véve. A végső állásfoglalás, amelyetMahmúd Ahmenidezsád iráni elnök olvasott fel, bejelentve, hogy Irán atomenergia programjának támogatását, elutasította az Egyesült Államok. Egyoldalú szankciókat alkalmaz az Iszlám Köztársasággal szembeni. Ahmenidezsád több erőfeszítést kért apalesztin üggyel kapcsolatban. Vessenek véget a faji megkülönböztetésnek a világon. A NAMcsúcstalálkozó megérintett számos kényes kérdést, amit a Nyugat hibásan vagy alulértékelt, mint például Irán békés célú nukleáris programjáta palesztin kérdést és a jogosulatlan amerikai drone támadásokat, melyek eddig sok polgári áldozatot követeltek Pakisztánban,AfganisztánbanSzomáliában és Jemenben.

A jelenlévők lehetőséget kaptak, hogy ismertessék aggályaikat, amelyekkel torkig vannak saját országukban, mondta a pakisztáni külügyminiszter Hina Rabbani Khar. Az ország az illegális drone támadások miatt felszólította Washingtont, hogy azonnal vessen véget a gyilkológépei pakisztáni bevetésének.
"Látható, hogy Pakisztán álláspontja világos, ma és a múltban is. A mi álláspontunk az, hogy ez kontraproduktív. Ez jogellenes. Ez törvénytelen, ezért leállítjuk. Ezt a pakisztáni Parlament jelentette ki" mondta Rabbani Khar szerdán.

A csúcstalálkozó központjában Khamenei ajatollah az iszlám forradalom vezetője a "csúcstalálkozó magjához" intézett beszédében , egyértelműen megerősítette az Iszlám Köztársaság hivatalos álláspontját kulcsfontosságú kérdésekben, mint például a nukleáris fegyverek, és világossá tette, hogy Irán soha nem törekedik nukleáris fegyverek építésére. Erre a szörnyű útra sosem teszi a lábát, és hogy a beszerzésük, és a termelésük az ilyen fegyvereknek, megbocsáthatatlan bűn. Washington paradox politikájának mély elemzése figyelmet érdemel. Ami "a keserű iróniája korunknak," mondta Khamenei ajatollah, "a tény, hogy az amerikai kormány a legnagyobb és legveszélyesebb atomfegyverekkel, és más tömegpusztító fegyverek arzenáljával rendelkezik, és az egyetlen olyan ország, ahol azok bűnös alkalmazása megengedett, de a lobogóját a non-proliferáció ellen emeli fel. Ez rendszer azonos a cionista hódítókéhoz, felszerelve nukleáris fegyverekkel, és így komoly fenyegetést hoznak létre a kényes területeken".
(Non-proliferáció: Az egyik legnagyobb veszélyt a nemzetközi békére és biztonságra a tömegpusztító - nukleáris-radiológiai, vegyi és biológiai - fegyverek, valamint az előállításukhoz és célba juttatásukhoz szükséges eszközök és technológiák elterjedése jelenti. Fennáll a veszély, hogy terrorista csoportok vagy a terrorizmust támogató államok is hozzájutnak e fegyverekhez és anyagokhoz. Ezt a folyamatot idegen szóval proliferációnak nevezik.)

Tény, hogy Washington és Tel Aviv kezére játszik az ördög, akik igyekeznek elkülöníteni a nemzeteket és gyarmatosították országaikat a "Global Enemies" (globális ellenségek) "szerzői jogán".

Abban a tekintetben a NAM csúcstalálkozónak fontos szerepe van, hogy átalakítsa az amerikai kormány destruktív szerepét, és a többi uralkodó hatásköreit, azok pusztító szerepét, a vezetése alatti NAM Államokban. Ahhoz, hogy mérsékelje a csúcstalálkozó fontosságát, a nyugati média elhomályosította az igazságot, és elkerülhetetlen, hogy számoljon a különböző módon feltárt tényekkel és szándékokkal. A nyugati média-áramszünete megfelel az ájulásnak az igazságtól és a hittől. Így világos, hogy miért tesz globális erőfeszítéseket a béke és a harmónia szakadékba -és kudarcba döntéséért. Ahhoz, hogy lazítani lehessen a maffia markának szorításán, Ezzatollah Zarghami javasolta fő iráni műsorszolgáltatást (IRIB) alternatív médiának. A kezdeményezés ajánlott, de valójában nem tekinthető hatékony eszköznek, hogy kompenzálja a cionista média vak elfogultságát.

Mély meggyőződéssel, lehet mondani, hogy, sajnos, néhány ember szabotázsakciókkal akadályozza meg az erőfeszítéseket egy egységes globális béke vezetés kialakításában. A jövőben elsőbbséget kell kapnia a NAM csúcstalálkozón megfogalmazott hatékony módszereknek a harchoz, hogy megoldja a globális válság problémáit és nemzetközi konszenzust érjen el. Hogy csökkentsék a politikai befolyását Washingtonnak és az önkényes, diktatórikus vezetését háttérbe szorítsák. Itt az ideje, hogy az Egyesült Államok abbahagyja a "játékait". Első lépésként, a NAM tagok törekednek, hogy megszabaduljanak az ENSZ Biztonsági Tanácsának szolgai fogságból, akiket az Egyesült Államok és szövetségesei képviselnek.

Egy új világrend van kialakulóban, de ez nem a bankármaffia új világrendje. Ebben az új világrendben, az imperializmus megfogyatkozik, és az ötlet is, hogy a folyamatosan növekvő katonai kiadások zászlaja alatt a terrorizmus elleni küzdelem, és a demokrácia címén diktál, terrorizál, kifoszt és pusztít.
Ezek az ötletek még nagyon messze vannak a valóságtól, de kivitelezésük nem lehetetlen.Megvalósíthatók, köszönhetően a közös erőfeszítéseknek az összes országban. Pontosan ez az, ami az USA vezette Nyugatot félelemmel tölti el, és amire a világnak szüksége van. Az Egyesült Nemzetek Szervezete, a gonosz és megakadályozza, hogy előmozdítsák a világ számára helyes dolgok véghezvitelét.

(Az ENSZ jelenleg 193 tagországot foglal magába, ebből 120 már nyíltan fellép ellene, és az USA-Izrael-Nagy Britannia-Franciaország rablók ellen. Nem elegen tudják, hogy az ENSZ megbízatása megszűnik, ha Németország (nem a BRD, vagy NSZK) békét köt az USA-val a II. Világháború lezárásaként. Ezért nincs Németország, csak BRD, egy 10.000 euró alaptőkével bejegyzett cég, aminek most Merkel az ügyvezetője. A szabad Németország megalakulása, brit és amerikai katonai jelenlét nélkül, az ENSZ felbomlását, és egy békés, a "Ne árts" alapvetésén nyugvó világszervezet létrehozását tenné lehetővé.)

 Katasztrófaháború Kína ellen?


Katasztrófaháború Kína ellen?Pentagon elismerte, hogy ez egy időjárási háború. 2005-ben azt mondta, a US Air Force, hogy "generálni képes csapadékot, ködöt és a viharokat a földön, vagy manipulálni a világűrt", hogy "kitermeljük a mesterséges időjárási viszonyokat egy integrált rendszer-technológiával". Már 1997 áprilisában kifejezte az akkori amerikai védelmi miniszter,William S. Cohen, hogy a kormányok ellen "tevékeny ökológiai típusú terrorizmus folyik, amelynél elektromágneses hullámokkal megváltoztatják a klímát, földrengéseket idéznek elő, vagy felrobbantanak vulkánokat.Cohen tette ezt nyilatkozatot 1997-ben egy "terrorizmus elleni" konferencián, a tömegpusztító fegyverekről, és az amerikai stratégiáról tájékoztatva, az ő hivatalos minőségében, vagyis mint védelmi miniszter.

Ésszerűtlen azt feltételezni, hogy az Egyesült Államok időjárás/földrengés, háborút vív Kína ellen? Mi a helyzet az USA-Kína kapcsolatokkal?

Amikor két földrengés éri egy órán belül délnyugat-kínát, egyre több embert ölnek meg. A tartományi kormány már az első óra után 64 halottról és 715 sebesültről számolt be. A halálos áldozatok száma tovább fog emelkedni. A mentést végző munkavállalók csak fokozatosan érik el a távoli falvakat a hegyvidéki régióban Staatsmedien Mehr jelentése szerint 200.000 embert kellett a földrengés után pénteken evakuálni biztonságos helyre. 


Az információk szerint körülbelül 39.000 lakás megsemmisült, vagy megrongálódott. A kínai szeizmológiai mérések szerint a rengések 5,7 és 5,6 erősségűek voltak. Az epicentrum mindössze néhány kilométerre következtek be Yiliang várostól, Yunnan tartományban 10 km-es mélységben.Miután tárgyalások folytak Pekingben, az amerikai külügyminiszter Hillary Clinton és az ő "párja", Yang Jiechi 2012. szeptember 5-én, hogy fenn akarják tartani a sajtó elkötelezettségét a két országban, annak ellenére, hogy a feszültségeket és a közelgő politikai változásokat Peking és Washington továbbra is konstruktív kapcsolatokkal kívánja támogatni. Ez természetesen diplomáciai hatásvadászat.
Clinton azt mondta, hogy "csalódottKína és Oroszország hozzáállása miatt a szíriai válságot illetően. Mindkét ország használta a vétójogát az ENSZ Biztonsági Tanácsábaneddig, megakadályozva a keményebb fellépést a damaszkuszi rendszer ellen.Kína keleti részén, Jiangxi tartományban az árvizeknek és földcsuszamlásoknak több mint330 ezer ember esett áldozatul. Az érintett régiókból 33 ezer embert telepítettek át.


Súlyosan érintette a katasztrófa a porcelán készítés központját,
Jingdezhen városát, ahonnan 182 ezer embert kellett átköltöztetni. A károk mintegy 1,6 millió dollárt tesznek ki. AHajkuej tájfun a harmadik az elmúlt hetekben és a tizenegyedik az elmúlt évben Kína keleti részén. Kína északi részén, a szűnni nem akaró esőzések következtében Hebei tartományban leomlott a Kínai Nagyfal egy 36 méteres szakasza –jelentette az EFE hírügynökség. A helyi hatóságok elmondása szerint a Falnak ezt a szakaszát már régen fel kellett volna újítani. Az omlás következtében senki sem sérült meg.


A kínai hatóságok mintegy 
200 000 sanghaji lakost telepítettek ki egy erős tájfun veszélye miatt. Még 130 ezret Sanghajtól délre, aZejiang tartományból telepítettek ki, amelyre várhatóan közeli napokban zúdul rá a tájfun. A meteorológiai szolgálat adatai szerint az elemi csapás a 2005 utáni legerősebb lehet. Az elmúlt 


hétvégén Kínára már rátört két másik tájfun, 23 ember vesztette életét.Kína területi vitája van a délkelet-ázsiai szomszédaival az erőforrásokban gazdag tengeri területek miatt. A felsőbb amerikai bűnöző vezetés megszokta, hogy bárhol játsszon a hangulatokkal, felboríthatja az egyensúlyt, és arrogánsan rájuk erőszakolja a "magatartási kódexét". De az is természetes, hogy az amerikai kormány bankmaffiája kiterjed a kínai-tenger partjaira is. A külügyminiszter látogatását néhány éles és kritikus kommentár kísérte a kínai állami médiában.
Viszont ami a legfontosabb, a jövő hatalmas emberének 
Kínában, az alelnök Xi Jinping-nek, úgy tűnik, hogy nincs vágyálmai között, hogy megfeleljen az amerikai hiénának. Egy hívás jött meglepetésszerűen. "Váratlan időbeosztási problémák miattnem fogadja Clintont, így az otthon maradt.

Ez a "
bátor kiállás" valószínűleg minden kínait, és a világ többi, fenyegetett országát is megnyugtatja...
Az 
atomreaktorokat nem véletlenül állítják le egyre több helyen, mert az őrült megalomániás bankmaffia bármikor elrendelheti, hogy Japánhoz hasonló "reaktorbalesetekkel" kiirtsák a fél országot. Földrengésekkel, árvizekkel, szökőárakkal, vulkánkitörésekkel, mesterséges járványokkal, víruspermetezéssel, aszállyal éhínséggel, a gazdaság és pénzügyi rendszer lerombolásával kényszerítenek mindenkit, akivel megtehetik, hogy alárendelt szerepből minden kívánságukat teljesítsék.
kormányok saját lakosságukat irtják parancsra (néhol önként is), miközben a City of London, a Goldman Sachs, a Bildeberg mindent magának akar. A paksi atomerőmű az ország 40%-át látja el árammal, jelenleg rekonstrukció előtt áll. Ha Orbán nem rontja kellő mértékben a forintot, vagy ha kevés szociális ellátást szüntet meg, esetleg nem ugrassza össze Azerbajdzsánt és Örményországot, újra feltöltik vízzel a Kárpát-medencét, vagy megelégednek egy sugárszennyezéssel is?
És az a 
sok agyament, aki ezeknek tapsol, megválasztja őket, katonáskodik nekik, behajtja az adókat, támogatja a csalásokat, sárba tiporja az emberi jogokat, öl, gyilkol, azt hiszi megússza? A gödrét már neki is megásták, megásatták azokkal, akiket lemészároltattak velük előtte, mielőtt "elnyerve jutalmukat" családostól kiirtják őket is...

Kína fegyverzete nem a legmodernebb, és igencsak úgy néz ki, mint a harmadik gyereké. Az, hogy még anyahajója sincs (most építik), azt mutatja, mintha lemaradt volna erről a "járatról" is. Figyelembe véve az "angolszász misszió" tényleges célját, és a korábbi 1953. utáni magatartását a Szovjetunióval szemben, valamint a terjeszkedési lehetőségek irányát, mint már többször is említettem, inkább lehetne Oroszország ellenfele, mint hű szövetségese.
Ne feledjük, hogy a kínai ipar felfutása, az USA és Európa látszólag profitorientált iparáthelyezési tranzakcióinak köszönhető. Ha a Bilderberg számára nem lett volna fontos, hogy Kína gazdaságát megugrasszák, nem vittek volna ki minden termelést oda (kettős cél). Felpumpálták az iparát, és ezzel az energiafogyasztását is, létrehozva egy kettős függőséget. A "kétszer tizezerszer tízezer" katona felállítása csak Kínának és Indiának áll módjában, de ma már a "minőség" és a technika is kulcsfontosságú.
Kína legyengítése nem csak látszólagos, és Hszi Csin-ping alelnök, a "jövő" nagy embere "szívinfarktusa" sem. A Kína és Tajvan gazdaságát uraló zsidó Li-familia szerepe is kétségeket ébreszt. Ezért szoktam zsidók hatalmi háborújáról írni, de ez sem pontosan behatárolható terület. Gyakran párhuzamos érdekek mutatkoznak a csapdába lépő és a csapdába léptető részéről, ami alatt nem a kínai népet kell érteni.

Cseresznye! A piramis, bármennyire is illuminátus jelképként futtatott, kisajátított általuk (csak a mindent látó szem miatt), nem zsidó produktum. Egészen pontosan semmi közük a piramisépítők népéhez. Egyetlen piramisban sem találtak héber feliratokat, de a hieroglifákat is a székely-magyar rovásírás segítségével tudták megfejteni. A boszniai Nap-piramisban talált rovásfeliratokat sem zsidók írták. Ez utóbbiak, "jó szokásuk szerint", mindent ki akarnak sajátítani, a sok hazugságuk mellett (hazudott, lopott történelem, lopott vallási elemek, a lopás, csalás szentesítése, rituálisnak álcázott kéjgyilkosságok stb.).


 A globális felébredés tíz pontja


Világ jelenleg egy globális felébredés folyamatát éli meg. A maják által jósolt apokalipszistsokan félreértelmezik. Azt hiszik, hogy ez a világvégét jelenti, holott valójában valami rejtett kinyilatkozás. Nagyon sok ember végre tudomást szerez az eddig rejtett ismeretekről. Természetesen ez az ébredés nem egyik napról a másikra lezajló folyamat. Időbe telik, hogy átlássa a sok réteget, amelyek között rejlik, a "mag", a végső igazság. Aki azt állítja, hogy ismeri az univerzum titkát, nem viselkedik alázattal eziránt.
Azonban egyre világosabbá válik, mi az, ami nem igaz. Bizonyos jelek megmutatják az embereknek, hogy teljesen felébredtek:

1. Tudod, hogy nincs érdemi különbség a főbb politikai pártok között (a jobb -és baloldal, beleértve a széleiket is, mert egy gazdájuk van): Ez olyan könnyű, hogy nem ér meg egy bal-jobb vitát, mivel nincs különbség a két politikai oldal között. Azonban a vita egy dolog, míg az intézkedések egy másik. Tetteikből ismeritek fel őket, és vitathatatlan, hogy nincs jelentős különbség közöttük, amikor a cselekvés a legfontosabb minden kérdésben. Még "edzett ideológusok" is ébredezni kezdenek.

2. Tudomásul veszed, hogy a USAIzrael, a City of London, az IMF, Világbank, aGoldman Sachs , és az EKB a tágabb motorja a gazdasági problémáknak. Azadósrabszolgaság a totalitárius erő ami veszélyezteti az egész emberiséget, nem egy átmenetileg futó politikai báb vagy néhány kapzsi Wall Street-i kereskedő. Ha egy kis csoport ember is képes létrehozni saját jólétét a semmiből és díj, kamat szedésére is megvan a képessége, leigázhatja a bolygót. Tulajdonosok annak ellenére, hogy egy kormány egy ország azt állítja, hogy még létezik.

3. Tudod, hogy a megelőző háború sohasem szükséges: amikor rájövünk, hogy az önvédelem az egyetlen elfogadható módja az erőszaknak, akkor leszel felébredt emberi lény. Annak felvetése, hogy háborúzni kell, mert valaki más rád a jövőben esetleg veszélyt jelenthet, egyszerűen nevetséges. És amikor jött az ötlet a civilek bombázására, humanitáriussá válik? Senki sem akar háborút, kivéve az elitnek nevezett erkölcstelen gazemberek, hogy az ebből származó előnyökhöz jussanak.

4. Tudod, hogy Te is rendszeresen megmérgeztél (esetleg mérgezel) embereket. Hogy, kit és miért, nem felejti el az ember. Kétségtelen, hogy sokat kell tanulni, mert nem mindig vagyunk tudatában annak, hogy titokban mérgeznek bennünket, de az tény, hogy folyamatosan teszik ezt a lakossággal, és ez szándékos. Így selejtezik le az embereket. Ki hinné, hogy valaki annyira gonosz, hogy ártatlan emberek életére tör.
Ha egyszer elkezded keresni erre a kérdésre a választ, akkor egy lépéssel közelebb kerülsz a megvilágosodáshoz.

5. Tudomásul veszed, hogy a kormány szerepe mindössze annyi, hogy megvédje a szabadságot, a munkához valóló jogot, lehetőséget, és a polgárok jólétét. Ekkor felébredtél. Ott kell lennie egy egyszerű szabálynak, a törvény erkölcsiségének, és létrehozásának legfontosabb alapjaiban: Ne árts! Így lehetetlen, hogy a kormány érvényesíteni tudja az erkölcs rombolását, puskával, börtönökkel, és adókkal, mivel ezek egyértelműen súlyos kárt tesznek a szabadságban és a jólétben.

6. Tudod, hogy a mainstream médiát teljes egészében tulajdonolja és manipulálja az uralkodó elit: Fogyatkozóban van azok száma, akik még mindig elhiszik, amit hallanak a médiából. Ez az "evangéliumuk". Az elit vásárolta meg és fizeti azokat, akik erre kaphatók, és ezt hirdetik. Mégis látni kell, hogy ezek nem többek, mint egy propaganda gépezet, és egy formája agykontrollnak. Az első lépés, hogy képes legyél kritikusan gondolkodni.

7. Tudod, hogy a szomszédaid nem az ellenségeid, még ha heves ideológiai nézeteltérések akadnak is: Ez talán a legnehezebb dolog, ami le kell győzni az ébredés folyamatában. De fontos megérteni, hogy a szomszédokat már beoltották, és hipnotizálták, mint a többeket, ám csak addig, amíg valaki nem segít ragyogó fénnyel rávilágítani a következetlenségekre, a hibás és káros gondolatokra és hiedelmekre. A legtöbb elképzelés nem a sajátjuk. Ők is szenvednek, mint a többiek. Nem baj, hogy elítélik tetteiért, ha Ő káros, de azok, akik felébredtek, segíteniük kell az információk terjesztésében, amely megvilágosítja azokat, akik esetleg még mindig a sötétségben élnek. Egyikünk sem születtek "ébren", és mindannyian tanulhatunk még.

8. Tudod, hogy a "végjáték" a világ ellenőrzése a Föld bolygón: Ha megértjük, hogy ez a végjáték az uralkodó elit teljes ellenőrzését, az összes lényeges aspektusát tartalmazza a társadalom globális kormányzása által, egy világvaluta, nemzetközi fegyveres erők stb., nagyon egyszerű átlátni a hazugságokat és a propagandától még zavarosabb világban zajló eseményeket. Te soha nem tudsz majd nyugodtan aludni, ha teljes mértékben elfogadod ezt a valóságot.

9. Te elismered, hogy léteznek ezoterikus hatáskörök, manipulálva a fizikai világot: Akár egyvallási vagy spirituális személy, tudományos eszme, vagy egyszerűen csak a kíváncsiság. Sokan hívei annak az elméletnek, hogy egy láthatatlan erő szerepet játszik mindebben. Nyilvánvalóan lehetetlen bizonyítani, hogy pontosan mi az. Lehet, hogy nem akarod elhinni, de az uralkodó elit halálosan komolyan veszi az okkult rituálékat, és valószínűleg tud valamit, amit mi nem. Csak azáltal, hogy egy nyitott elme tud erről a lehetőségről, örökké nyitva fogja tartani eziránt, bár látja, hallja, ízleli, tapintja a dolgokat a valóságban. A jelenlegi tudomány azt mutatja, hogy már csak az "látható", ami a látatható, és amelynek összege a legkisebb frakció mindenben. Része bármely ébredés felismerésének, hogy sokkal nagyobb mértékű a lehet , mint a lehetetlen.

10. A hatalom megváltoztatja a világot, ami téged terhel egyedül: sokan az emberek közül azt hiszik magukról, hogy gyengék, vagy nem hivatásuk megváltoztatni a világot.Tudni fogod, hogy Te teljesen ébren vagy, amikor rájössz, hogy van egy végtelen erőd, hogy megváltoztassa a világot. Egyszerűen benned él a változás, amit látni akarsz.
Először is, meg kell határozni az elveket amikben hiszel, majd élni kell velük.
Ha csak egy elenyésző kisebbség képes ezt lépésekben megtenni, akkor is lerázza magáról az alapvetőnek tekintett felépítményt.




 Földrengetés nukleáris létszámcsökkentéssel






Földrengetés nukleáris létszámcsökkentésselMost már nem csak feltételezhetjük, hogy afukhusimai "reaktorbaleset", földrengés, szökőár nem volt természetes esemény. Célja, ártani Japánnak. Az első "sortűz" már eldördült a sugárzás elleni háború kapcsán, azEgyesült Államokban, de egy második, sokkal komolyabb támadást fedeztek fel az NSA, a brit Covert Services(titkosszolgálat), a királyi haditengerészet, és az Office of Naval Intelligence hivatalok.
Japán titkos plutónium termelési és tárolási tevékenysége az oka az összetett támadásnak. Több hivatalos forrás utal arra, hogy a tervek szerint elpusztítják a titkos üzemet, ahol fegyverkezési célú plutónium termelés folyik. Persze ez is lehet megtévesztés, vagy indokkreálás, mert Japán már évek óta ki akar szakadni az amerikai elnyomás alól.

Az Egyesült ÁllamokÉszak-Amerika és Európa szélsőséges sugárzási szinteket szenved el, amely rákot, és drasztikus népesség csökkenést tud előidézni. A történések előzményei a II. Világháborúig több szálon nyúlnak vissza. A végrehajtó szervezet két korábbi elnök, és a CIA két egykori igazgatójának gyilkossági kísérletével, de Kennedymeggyilkolásával is összefügg. Rendelkezésükre áll több tucat nukleáris fegyver, és nagy energiájú ismeretlen típusú eszközök. A szervezetnek számos kulcsfontosságú tagja van a kongresszus aktív képviselői között. Tagjaik közé tartozik az egyik korábbi elnökjelölt, néhány önkéntes, és néhány megzsarolt az amerikai és európai a pedofil hálózatból.

Titkos szervezetekről, terrorista csoportokról, de jól ismert családokról is szó van. Az értesülések szerint Breivik is tagja ennek a szervezetnek, valamint a rendőrségNorvégiábanLengyelországban és másutt.
P2/Gladio művelet felelős a terrorista támadásokért a 70-es és 80-as években. A szervezet szankcionálja a NATO és CIA tevékenységeket, összeesküvéseket szervez, tervez és hajt végre, és létrehozott egy pszeudo-szuperfajt, elmebeteg önjelölt "szuper emberek" segítségével, akik tagjai a régi vérvonalnak. Ők a Bilderberg-csoport, a Skull and Bones(Koponyák és Csontok) tagjai, és más titkos társaságoknak. Ez a szervezet a szabadkőművességet szolgálja, a jezsuitákkal és több száz magas rangú sátánistával, akik az amerikai kormány és a hatalom ellenőrzési pozícióiban ülnek. Ugyanez vonatkozik egész Európára is.

A bizarr kiadatási megállapodások, titkos börtönök, és a kényszerítés, mert szeretnének mindent irányítani, és tevékenyégük mindegyik eleme sokkal nagyobb súlyú, mint a támadások a magánélet ellen. "Demokráciájuk" megnyerte a II. második Világháborút, Amerika elvesztette, ám Oroszország a keleti területeket uralja, és beszivárog a Nyugatra. A puccs 2001-ben kezdődött, amikor a WTC tornyait ledöntötték érdekeiknek megfelelően. A Pearl Harbour-i önmerénylet is ugyanennek a szervezetnek a jelenlegi helyzetet előkészítő tevékenysége volt, mert ugyan Amerika egy globális szuperhatalom, de rabszolgatartó állapotokkal.

Az világ elleni összeesküvésben egykor jobban ismert és most is ismerős nevek sorakoznak:Kissinger, John McCain tábornok, Prescott Bush szenátor és George HW Bush, Allen Dulles, és a testvére John Foster Dulles, Dornberger ezredes és Werner Von Braun, de egy időre Richard Nixon is csatlakozott... 1942. októbere egy új korszak kezdete, az űrutazásé, Canaris közreműködésével, aki 1945-ben megrendezte halálát..


Fort Bliss, Texas - 104 "elfogott" német Rakéta-mérnök


Ahogy a hidegháború észrevétlenül átment terrorizmus elleni háborúba, már meg is van a legújabb feladat. Az USA hajlandó feláldozni a haldokló japán nemzetet, hogy a japán titkos raktárban elrejtett plutónium felhasználható legyen Kína ellen, mégpedig egy megszerzett orosz nukleáris eszköz igénybevételével, bár a Rothschild-Rockefeller kartellbebetagozódott japán kormány már mástól is fél, vagy tudja, hogy mi fog bekövetkezni.

A japán kormány szerdán közzétett egy szakértők által készített mega-földrengés előrejelzést a médiában, a Csendes-óceni partjainál. Az ereje "várhatóan 11-es erősségű, és akár 300 ezer feletti áldozatot is követelhet.
Annak a valószínűsége, hogy egy nagy földrengés bekövetkezik, közel a japán fővároshoz,Tokyo-hoz, régóta tárgya a tudományos vitáknak. A rengés epicentruma az úgynevezettNankai árokban, egy 900 kilométer hosszú hasadék keleti részén, a központi japán szigetHonshu magasságában lehet. Az előrejelzések szerint a földrengés nagyobb, mint 9 -es erősségű lesz. Akár 30 méter magas szökőárat is kiválthat a Koti Shizuoka és az Izu-szigeteken és dél Tokióban.

A szakértői "előrejelzések" szerint, egyéb területeken, 20 méter magas hullámok is várhatók. A szökőár mélyen behatolhat az országba, az áradás több mint 1000 négyzet mérföld területet érinthet, majdnem kétszer annyit, mint a 2011. márciusi nagy földrengés.
Veszélyeztetett terület a Kanto régió, a Kushiu szigeten 323.000 ember eshet áldozatul a "természeti katasztrófában". Mintegy 2,4 millió épület és lakás pusztulhat, el, állítják.
Annak ellenére, hogy a "horror előrejelzés" következményei, a földrengés, beleértve a haláleseteket és anyagi károkat, a szakértők szerint 80%-ra minimalizálható a veszteség, időszerű és megbízható biztonsági intézkedések következtében.

Összevetve a "plutóniumtermelő titkos üzem" megsemmisítési törekvéseit, a beharangozott mega-rengéssel, az a kép alakul ki, hogy a Bilderberggel egy követ fújó japán kormány, a 2011. márciusi nagy földrengéshez hasonlóan, természeti csapásként állítja be az atomrobbantást. Vélhetőleg nem a 100 kilotonnás orosz töltet fog hatalmas szökőárt előidézni, hanem a felhalmozott plutónium készletek, rádióaktív sugárzással elsőként szennyezve Tajvant, Észak -és Dél Koreát, Japánt és Kínát, de kevésbé erős intenzitással az egész világot.
Ha visszaemlékezünk a 2010. február 27-i chilei 8,3-8,8-as erősségű rengésre, amely szökőárat indított el Kína és a japán partok irányába, eszünkbe juthatnak azok a híradások is, melyekben azt számolgatták, hány óra múlva fogja elérni a kínai partokat a szökőár21 órát számoltak, de érdekes módon, bár ezzel már média nem foglakozott, a szökőár 11 órávalaz elindulása után eltűnt, mint a magyar közvagyon, vagyis szinte nyom nélkül...

Föld amúgy is folyamatosan reng, egymást érik a nagy erejű földrengések. Augusztus 30-án 6,8-as erősségű rengés volt Izlandon, és 7,7-es az Ohotszki-tengeren, de a 200 ezer halálos áldozatot követelő, 2010. január 12-i Haiti földrengésnél is kilógott a lóláb a villámgyors amerikai megszállás okán. A mentőalakulatok által behurcolt kolerajárvány, és a gyors kormányváltás már "csak hab lehetett a tortán", illetve a 7-es erősségű rengésen.


Japán, de az egész világ ellen újabb földrengés, és nukleáris támadás van folyamatban, és az információk szerint, az orosz nukleáris robbanófej fogja beindítani. A szálak kuszák, mivel egy átalakított német XXI sorozatú második világháborús diesel-elektromos tengeralattjáró indult el a "helyszínre" a Fülöp-szigetek érintésével, 2012. június 7-én elérve a japán partokat, feladataként a robbanófej szállítását és célba juttatását megjelölve, amit eredetileg a Londoni Olimpián szándékoztak felhasználni, bár ez a City of London nagyfejűinek nem igazán nyerhette el a tetszését...

Zoli! Japán azért veszélyes az USA számára, mert a sorra lemondó miniszterelnökök által is jelzi, hogy megszállásnak tekinti az okinawai amerikai jelenlétet. Elzsidósítani is nehezebb, mert Japánba nem "menekült" zsidó törzs. Beszivárogni így is beszivárogtak ugyan, de hosszú időbe telt, hogy keverékeket tudjanak létrehozni. A keleti blokkhoz csatlakozásuk már régen megtörtént volna ha az USA nem terrorizálná Japánt. Kicsit elkésett az első kínai repülőgép anyahajó elkészítése. Szinte már "büdös", ahogy a tengeralattjáró fejlesztéseik is.
Nagyjából ugyanannyira, mint az, hogy ellencsapás nélkül hagyják földrengésekkel és árvizekkel tizedelni a lakosságot, pedig rendelkeznek HAARP és időjárás-módosító rendszerekkel is.
Az amerikai néppel kapcsolatos bizodalmad nem alaptalan, de hiányzik a nemzeti összetartozás összetartó ereje. Amire építeni lehet, az az, hogy nem szokták meg a terrort, és a "tökös amerikai" megpróbál majd fellázadni. Ez a belső lázadás lesz az a pillanat, amikor külső támadással is megspékelve, 
 és egy zsidómentes irányítás ígéretével, segítségre is számíthatnak az amerikaiak.


 Egy őrült család uralja a világot


Ha megvizsgáljuk a "törzskönyveket", érdekes összefüggésekre lehet találni a rokoni szálak kapcsán, a jelenlegi összes, és a korábbi uralkodói családok, de az amerikai elnökök vonatkozásában is. Az oldalon már foglalkoztam egy cikkben az ún. "angolszász misszióval", bár azt nem a Bill Ryan-félehomályos, semmitmondó interjú alapján írtam. A cím alapján sokan erre asszociáltak. Link
Talán jobban megvilágítja a kérdést, ha egy kis magyarázatot fűzünk a származásbeli sajátosságokhoz. A "
B’rit-ish" héber jelentése: szövetségi nép vagy a szövetség népe. Ez a szövetség az oka az angolszász nemzetek gazdagságának és hatalmának, mondja az Ószövetség magyarázata, mertJózsef két fiától erednek a mai angolszász nemzetek, így Efraimtól a Brit nemzetközösség tagállamai. Érdekes, hogy Roosevelt(korábban Rosenfeld, ahogy Rákosi is Rosenfeld volt) és Churchill, "a német birodalommal" harcoltak a testvériség nevében, pedig szoros rokoni szálakkalkapcsolódnak egymáshoz. Mindenki itt van, az összes jelenlegi és leváltott, mert az európai királyi családok szorosan összefonódnak egymással. A brit királyi családról ismert, hogy német származású. És mégis, az ük-ük-ük-ük-unokáik is háborúztak már egymás ellen.

Az 
amerikai elnökök hosszú törzskönyvét tekintve, szinte mind királyi vér, kezdve George Washington-tól, aki III. Edward, Anglia királyának leszármazottja. Íme, néhány példa:

3. elnök, 
Thomas JeffersonIII. Edward király leszármazottja
4. elnök, 
James MadisonI. Edward király leszármazottja
6. elnök, 
John Quincy AdamsIII. Edward király leszármazottja
9. elnök, 
William Henry HarrisonI. Edward király leszármazottja
12. elnök, 
Zachary TaylorI. Edward király leszármazottja
14. elnök, 
Franklin PierceI. Edward király leszármazottja
19. elnök, 
Rutherford HayesI. Dávid király skót király leszármazottja
22+24. elnök, 
Grover ClevelandI. Edward király leszármazottja
26. elnök, 
Theodore RooseveltIII. Edward király leszármazottja
27. elnök, 
William TaftI. Edward király leszármazottja
29. elnök, 
Warren HardingII. Ethelred király leszármazottja
30. elnök, 
Calvin CoolidgeII. Henrik király leszármazottja
31. elnök, 
Herbert HooverJános király leszármazottja
32. elnök, 
Franklin D. RooseveltIII. Edward király leszármazottja
38. elnök, 
Gerald FordI. Edward király leszármazottja
41. elnök, 
George BushI. Edward király és Angol és I. Alfonso portugál király leszármazottja
42. elnök, 
Bill ClintonII. Henrik király leszármazottja
43. elnök, 
George W. BushI. Edward király és Angol és I. Alfonso portugál király leszármazottja
44. elnök, 
Barack Hussein Obama, Angliában a fehér anyja leszármazottja I. Vilmos és II. Henrik királynak


Egyes vélekedések szerint, 
Bill Clinton 42. elnöknek, Nagy Alfréd és III. Edward is őse, de érdekesség, hogy a legutóbbi elnökválasztáson John McCain volt az "ellenjelöltje"Obamának, aki ugyanabból a skót királyi vérvonalból származik. Sara Palin (a Republikánus Párt alelnökjelöltje a 2008. november 4-én tartott Egyesült Államokbeli elnökválasztáson), és Al Gore (Nobel-békedíjas volt alelnök)George W. Bush elnök "ellenjelöltje", csakúgy mint Bush, a Skull and Bones (Yale egyetem Koponya és Csontok nevű vezető titkos társasága) tagjai, akiket esküjük egész életen át tartó kölcsönös hűségre kötelez.Így működik az USA-ban a színlelt demokrácia.
Obama anyja is kapcsolódik a következő volt amerikai elnökökhöz, Jimmy Carter, Harry S. Truman, George Bush, Woodrow Wilson és James Madison, valamint a korábbi alelnökhöz,Dick Cheney-hez és a "ház" pár egykori tagjához, meg az alkotmányos bírákhoz.David Icke is megerősíti ezeket a kapcsolatokat "The Biggest Secret" (A legnagyobb titok) című könyvében. Véleménye szerint legalább 33 amerikai elnök kapcsolódik a Sátáni vérvonalhoz, amely még mindig kezében tartja a gyeplőt, de nem tartja kizártnak, hogy az összes.

"
Ugyanez a 'törzs' ellenőrzi Európát, bár az USA-át mindig London vezérelte. Valójában ők voltak akik létrehozták Londont. Nagy-Britannia és a brit korona, mindig szorosan együtműködött az Egyesült Államokkal", írja David Icke és emlékeztet a háttérgyarmatosításra. A brit korona mindig is a tulajdonosa volt a legfőbb hatalomnak.

Könyve szerint:

"
Az aktuális brit uralkodó választotta ki a kormányzót az amerikai gyarmatokon, aki most az 'elnöke' az Egyesült Államoknak. Az uralkodó elrendelte a keresztény hit terjesztését, beleértve a bennszülötteket is, és megkövetelte, hogy a szó az igaz Istenről és a keresztény hitről, ne csak a telepesekhez, hanem a vadakhoz is eljusson, hogy ők is részesei lehessenek a 'Paradicsom' örömeinek. Ha az indiánok nem fogadták el önként a hitet, csak ki kellett Őket segíteni.... A benszülött kultúra és tudás elpusztult. Mégis fehér telepesek kellettek, hogy továbbra is a keresztény terrorizmus igája alatt éljenek a reformátusok és a puritánok. Kereszténység volt a mentség a tömeggyilkosságra az őslakosok ellen Amerikában. A tömeggyilkosság, amit soha nem büntettek.
Mindez ... ma is érvényben van. A ... 
Virginia Company egyszerűen megváltoztatta a nevét, ma már Amerikai Egyesült Államok. ... Az Egyesült Államok nem egy ország, hanem egy cég, amely tulajdonosa ugyanaz a vérvonal ... a Testvériség, amely tulajdonosa a Virginia Társaságnak. Az Amerikai Egyesült Államok nem más, mint ... Virginia Társasága a brit koronának. "Federal Reserve System ugyanahhoz a családhoz tartozik, amihez a TestvériségEurópában, és amelyekhez a többi Amerikában. De van egy másik szempont. Ki birtokolja ténylegesen a vagyonát a Virginia Társaságnak?
Válasz: 
a Vatikán. 1213. Október 3-án János király azt állította, mint angol király, hogy 'azautonómia szuverén joga Angliának és odaadta a pápának, mint 'Krisztus helytartójának' egész világ bitorló uralmát. Cserébe a pápa megadta, hogy a korona uralkodik az összes területeken. A korona ... a főnök, és a Vatikán a tulajdonosa.
Rockefeller család képviselője a londoni központi vérvonalnak Amerikában, és ők már valószínűleg arról is tudnak, ki lesz az elnök. A londoni ... Elit dönt. A Queen of England,Fülöp herceg és a fő családtagjai, a királyi család tudja ezt, és ők hajlandók segíteni a szervezetet. Ki a Nagymester az angol szabadkőműveseknél?
A királynő unokatestvére, a "
Duke of Kent". A szabadkőműves testvériség dönt. Aki nem szolgálja a testvériség érdekeit, meghal".

Véleményem szerint, a 
Vatikán háttérbe szorult. Az illuminátusok Antikrisztusánakeljövetele közeledtével, a Jó Ég tudja hány "csapás" között, a 200-225 között zsidók általRómában írt Ótestamentum, és a 350-375 között szintén zsidók által Rómában írt Újtestamentum alapján létrehozott, sok ponton "sántítójudeo-kereszténység lerombolása is részét képezi a "csapásoknak". Köszönhetően annak, hogy a judeo-kereszténység csak elferdített kreatúrája a zsidók ősellenségeként szerepelő Kereszténységnek.De nem csak a nemesség tartozik a pszichopaták kasztjához. 

Különös aggodalomra ad okot az úgynevezett "
B` nai (a Szövetség fiaiB `rith" ("Sons of the Covenant"). Ez a szervezet 1843-ban alakult New Yorkban. A zsidó vezető Rabbi Meir Kahane mondta, hogy a Warburgok mögött volt egy titkos rend a B `nai B` rith. A három zsidó szerző szerint (Executive Intelligence Review, 1975), a B `nai B` rith, mint egy privát hírszerző szervezeteként alakult meg, részeként a House of Rothschildnak. Feltűnő hasonlóság a rítusok, szimbólumok, a kiváló minőségű ideológia és szerkezet vonatkozásában. Nehéz meghatározni a tevékenységek kapcsolatát a B `nai B` rith és a szabadkőművességközött. Talán csak végrehajtók.

Magyarországi tagsága: 
Orbán Viktor, Jeszenszky Géza, Kapolyi László, Kiss János, Lovas István, Magyar Bálint, Márványi Péter, Bányász Rezső, Bauer Tamás, Bolgár György, Dávid Ibolya, Demján Sándor, Demszky Gábor, Eörsi István, Farkasházy Tivadar, Bányász Rezső, Jancsó Miklós, Pető Iván, Szentiványi István, Tamás Gáspár Miklós, Zwack Péter, Suchmann Tamás, Surányi György, és esetleg az "újabb tagok", stb.Lényeg, hogy legyen némi zsidó származás.

A felsorolásból látható, hogy elég silány a "
felhozatal", többnyire kisstílű tolvajokkal, rablókkal, és más páholyok is képviseltetik magukat Magyarországon. Azok is hasonló gagyi csalókkal, mert vagyonukat és hatalmukat csak annak köszönhetik, hogy az ország békés népessége jóhiszeműen megbízott bennük. Ezzel a "felkészültséggel", a nyugati demokráciákban legfeljebb mosogathatnának, viszont gátlástalanságban felső kasztot képeznek. A bizonyított bűncselekményeik ismeretében, nyugaton már börtönben lennének, és elmagyaráznák számukra a sajtóban is, hogy aki nem tud észrevétlenül, a lakosságot ügyesen megtévesztve csalni, lopni, hazudni, az nem közéjük való, mert nem alkalmas a feladatra, vagyis hülyékre nem tartanak igényt...

A volt szovjet-csatlós keleti blokk országai esetében amúgy is elmondható, hogy minél jobban hagyták élni valamelyik tagország lakosságát, annál kevesebbet gondolkodtak azon, hogy mikor, mivel, és mennyire verik át az embereket. Azt pedig, hogy a gengszterváltáskori generációk túlnyomó részének fogalma sem volt az akkori nyugati demokratikus lehetőségekről, érthető, mert többnyire meg sem tapasztalhatták. Nem ment át a köztudatba, mert amiről nem tudnak, arra nincs igény.
Szinte hermetikusan elzárta ettől a szándékosan rendkívül gyenge idegen nyelvi oktatás, és az, hogy nem igazán volt miért kimenni, körülnézni ebben a kérdésben.
Végeredményben a 
Kádár-rendszer feladata volt, hogy az újabb generációkat elaltassa átmeneti relatív jóléttel, kinevelve a "gójok" pénzén a következő generáció fosztogatóit, és megvárja, míg kihal a korábbi, még a Horthy-korszak alatt nevelkedett generáció, miközben "megtöltik a malacperselyt", amit 1989-ben összetörhettek egy "peresztrojkának" nevezett szabadrablási tranzakcióval. Ezután szétloptak mindent.Mózes 24:60 "És megáldák Rebekát, és mondák néki: Te, mi hugunk! szaporodjál ezerszer való ezerig. És bírja a te magod az ő ellenségeinek kapuját".
A "
tervet" már jócskán túlteljesítették, miközben az eredeti Sátánista vérzsidó vonal felhígult ashkenázi műzsidókkal, de "megynugtatásul", a zsidó ideológia mindig talál indokot még azok elpusztítására is, akik segítettek rajtuk, mert a pszichopata ezt sem tudja értékelni. Ehhez még cionizmus sem kell! Amúgy a "békés" két kasztos (rabszolgák és arisztokrácia) műviláguk alapjai gyenge lábakon állnak, mert ahogy jelenleg is ellenség a kínai zsidóság, belül is szaporodnak az ellenségeik. Kénytelenek egymás ellen fordulni. ahogySztálin is tette a Zsidó Világkormánnyal, mert ők ilyenek...
(Lásd: 
A skorpió és a teknős meséje... Link )

/
Tulok/

 Az egyik szemem sír....

Az egyik szemem sír....Folytathatnánk, hogy a másik nevet (esetleg úgy is, hogy üveg, vagy...), de szerdán, egy feljegyzés érkezett a nyilvánosság számára, amely egy részletes tervet tartalmaz a nem provokált izraeli támadásról Irán ellen, és ami a feljegyzés szerint hamarosan bekövetkezik. Eszerint inkább a "sír" a megfelelőbb a másik szememre, mert az Irán elleni támadás azt jelenti, hogy a "kazár-zsidó menekültek" ellepik Európát,Amerikát, és Ausztráliát, de főkéntMagyarországot, és úgy általában minden, már régen erre a célra előkészített területet.
A bejegyzés először az amerikai blogger, újságíró Richard Silverstein révén jelent meg, majd a BBC és más médiumok is terjeszteni kezdték. Silverstein azt írja, hogy elkészítették a tervet BenjaminNetanjahu, izraeli miniszterelnök és a honvédelmi miniszter, Ehud Barak megrendelésére, hogy meggyőzzék a nyolc tagú izraeli védelem bizottságot, és a kormány más tagjait a gyors és egyoldalú döntésről.


Silverstein szerint, "Izraeli támadás indul összehangolt sztrájkkkal, beleértve a példátlan számítógépes támadást is, amely teljesen megbénítja az iráni rezsimet." A cél az, hogymegakadályozzák az iráni kormány és a hadsereg minden kommunikációját, hogy az ország vezetése a "sötétben" ne tudja mi történik a főbb szolgáltatások és bázisok területén. Természetesen avillamosenergia-hálózatot is le akarják állítani az országban.
Ugyanakkor "nagy hatótávolságú ballisztikus rakétákkal lőné Izrael Iránt", írja a feljegyzés. Párhuzamosan ezekkel, izraeli tengeralattjárók támadnák a Perzsa-öbölben az iráni nukleáris létesítményeket Arak, Esfahan, Fordo és más helyeken. A kilövésre szánt "több száz rakéta", amely az iráni rezsim parancsnoki láncát és az ellenőrzés képességét szűntetné meg, megsemmisítené az Irán nukleáris és rakéta-programokhoz épült tudósok lakásait is, mint fontos célokat. Ezután az izraeli légierő gépei repülnek a célpontok ellen, hogy folytassák "a szükséges további támadásokat."

Egy ilyen támadás nagy számú polgári áldozatokkal jár, és az egész térséget káoszba taszítaná. Ez a dokumentum csak a legújabbja az elmúlt hetekben sorozatban kiadott jelentéseknek, és azt jelzi, hogy Netanjahu és Barak a háborúra összpontosít. Az indok alapján nyilvánosan is kijelentették, hogy a tárgyalások során az iráni nukleáris program szűkített keresztmetszetének beszúrása nem sikerült, és a gazdasági szankciók nem győzték meg Iránt, hogy állítsa le a programját. Az iráni kormány kitart amellett, hogy nukleáris programja kizárólag békés célokat szolgál.


Matan Vilnai, akit megtartott posztján az izraeli honvédelmi miniszter, bejelentette szerdán egy interjúban, hogy Izrael "készebb, mint valaha" a háborúra Irán ellen. "Nincs helye a hisztériának!" mondta, és becslése szerint Izrael mintegy 500 halálesetet szenvedhet el a megtorlásból kifolyólag, esetleg" kevesebb halottal, vagy talán többel ...
Azonban ez a forgatókönyv, a legjobb szakértelemmel készült".
Én hinnék Vilnainak. Az Izrael szerte kiásott tömegsíroknak szánt hatalmas gödrök, minden egyes általa jósolt számú áldozatnak mauzóleum építését tenné lehetővé, de ne reménykedjenek az érintettek, szorongani fognak.
Szerinte Izraelnek nincs más választása, mint hogy elfogadja ezeket a becsült áldozatszámokat. "Ahogy a Japán a polgárok belenyugodnak a földrengésekbe, Izrael polgárainak is meg kell értenie, hogy számolni kell rakétákkal az otthoni fronton. Ez nem kellemes, de mégis meg kell tenni, és készen kell állnunk rá. "

Ilyen "lelkesítő beszéd" után, a legutóbbi közvélemény-kutatások szerint Izraelben a korábban is erős háború-ellenes hangulattól még erősebb alakult ki. Végeredményben ugyanolyan a hangulat, mint a világ többi országában, de elsősorban a cionisták uralta nyugati területeken. Meghamisított statisztikákkal, közvélemény-kutatási eredményekkel próbálják hülyíteni a lakosságot, azt állítva, hogy sokan támogatják a cionista diktatúrák kormánynak nevezett haza -és nemzetárulóit háborús terveikben. Sokan, a hülyének nézettek közül azon meditálnak, hogy "én nem akarok háborút, de a szomszédjaim sem, akkor biztos csak az itteniek nem akarnak, és máshol már igen", de máshol sem akarnak, csak az a néhány gazember, akik kormányuknak nevezi magát.

Alapjaiban vizsgálva a kérdést, egyetlen kormány sem kapott felhatalmazást népe elnyomására, háborúba taszítására, kifosztására, és cionista érdekek kiszolgálására.

Visszatérve Vilnai kijelentéseire, a kormány számításai szerint "több fronton harminc nap" lesz a háború ideje. Ez azt jelenti, hogy Izrael harcot nem csak Irán ellen akar kezdeményezni, de le akar számolni a síita Hezbollah-hal, a libanoni és a palesztin fegyveresekkel is a Gázai-övezetben. Az ellentámadás miatti félelem által esett a sékel árfolyama, majdnem a legalacsonyabb szintre az elmúlt tizenöt hónapban. A Tel Aviv Stock Exchange arány Augusztus 13-ra annyira csekély, amilyet nem láttak az utóbbi három hétben. Ugyanakkor a biztosítás költségek, és az izraeli államadósság folyamatosan nő.
Netanjahu és Barak kedden, azt közölte a Maariv újságban, hogy szeptember 25-ig ad határidőt nyilatkozatra az amerikai elnöknek, hogy az USA fellép-e katonailag Irán ellen. Szintén kedden számolt be az izraeli hírekről Channel 10 News állomás, miszerint az Egyesült Államok és Izrael képviselői találkozót próbálnak szervezni Netanjahu és Obama között körülbelül ebben az időben. Hogy ez idő tájt Obama vállalja-e, az kérdéses, mert az információk szerint azt állította, hogy 2013. június az időpontja a katonai akciónak Irán ellen, ha Teherán nem teljesíti a Nyugat igényeit, vagyis, hogy leállítsák a nukleáris programjukat.

Netanjahu egyértelműen arra játszik, hogy rákényszerítse az Obamba-adminisztrációtIzrael támogatására, ami még egy drasztikus kényszerlépést szülhet. Az első, hogy a választások előtt hadiállapotot hirdetve Obamba felfüggessze az amerikai alkotmányos jogokat, így megtartva bábpozícióját Romney-vel szemben, bár más diktátort terveztek helyette. A második, hogy háborúba kényszeríti az USA-t.
Ez érdekes helyzetet teremt, mert a hadbalépéshez szenátusi jóváhagyás kell, nem beszélve a Bilderberg jóváhagyásáról, ugyanis az USA napjainkig soha "nem támogatta meg" hadüzenettel háborúit, főleg nem az "ötök" parancsa ellenére.

Netanjahu és Barak vagy a Bilderbergtől kapta a parancsot, és ez esetben borítékolható az USA polgárháború, hadiállapottal és statáriummal egybekötve, vagy saját szakállukra, az Izrael-pártiamerikai zsidó bankár - kábítószer - fegyvermaffia támogatásával kekeckednek, és akkor könnyen járhatnak úgy is, mint 2010-ben.
Gondolom, lesz olyan aki felkapja a fejét, hogy: Nem minden amerikai zsidó cionista támogatja Izraelt?
A válasz: NEM! Vannak izraeli érdekek, léteznek Bilderberg érdekek és szép számmal akadnak közösek is, de a Bilderberg Group diktál, nem Netanjahu, Obama, vagy Hillary Clinton. Az utóbbiak közül egyik sem ülne posztján, és főleg nem élne, ha kereszteznék a Bilderberg útjait, netán alá is tennének nekik, de a Bilderbergen belül is megosztott Izrael támogatása.
Ne feledjük el, hogy a Rothschild, vagy a Rockefeller-klán, de a brit királyi zsidók sem szeretnék, ha az ál (kazár) -vagy vérzsidók, nyughatatlan vérükkel, kapzsiságból, hatalomvágyból naponta többször szerveznének ellenük merényletet. Ez viszont megpecsételi a sorsukat is (lásd Sztálin)!

Az egyik szemem sír, mert a genetikailag is zsidókat, Nagy Izrael ígéretével "feláldozzák", és számunkra legrosszabbként, mert a "kettős, vagy többszörös állampolgárkazár-zsidó "menekültekellepik Magyarországot, a másik szemem nevet, mert a genetikailag is zsidók nagy része nem rombolhat tovább az Irán-Izrael (Oroszország-Kína, USA-Nagy Britannia-Franciaország) háború után, mivel nem lesznek, és Izrael sem...

(Mottó: Shlomo Sand szerint a palesztinok nagyobb valószínűséggel az igazi szemita nép, így az izraeliek az igazi antiszemiták. Antiszemitizmust a cionisták hozták létre és tartja fenn az állam, Izrael, ahonnan indítható minden csapás (pl. lőfegyverek, gyémánt -és szervkereskedelem, hamis zászlók stb.), és létrehozza a WWIII mint ahogy Albert Pike megjósolta. Az antiszemitizmus maga a hamis zászló.)




Új pénzügyi rendszer?


Kína 1 kg-os aranyrudakat olvaszt tömegesen. Nagy esemény, hogy a globális kereskedelem kimozdul a holtpontról, és minden bizonnyal a globális bankrendszer is. A "nagy arany-szakértők" azt sugallják, hogy a kínaiak egy új kereskedési és elszámolási rendszerre készülnek. Ez esetben a folyamat során létre kell hozni egy alapot a lehetségesúj monetáris rendszerhez, amely lehetővé teszi a kereskedelmi arany kompenzációját. Eredetileg a kereskedelmi célra szánták, és csak később akarták használni a bankrendszerben. Az amerikai pénzügyminisztérium így pazarol. A kínai projekt előfutára az adósság alapú dollár rendszer összeomlásának. A kínai elhelyeznek ezer tonna aranyat Londonban, New Yorkban és Svájcban. A veretlen arany súlyát már nem unciában, de kilogrammokban számolják. A nagy aranyszállítmányokat újraolvasztják 1 kg-os rudakba és Kínában tárolják. Nem világos, hogy az egész aranymizéria miért történik kizárólag Kínában? Vannak arra utaló jelek is, hogy felhasználják az öntödéket Svájcban, mert széles körű tapasztalatokkal és képességekkel rendelkeznek.

A történethez 
London a legjobb forrás. Nyilvánvalónak tűnik, hogy a kínaiak készülnek az új kereskedési rendszerre, amely egybeesik egy új banki tartalékolási rendszer kialakításával. Ezek praktikus, 1 kg-os, igazából nem kifejezetten lakossági befektetőknek szánt, de a vagyonos emberek részére elérhető kínai aranyrudak.
Az Egyesült Államok, pénzügyminisztériuma által kibocsátott "
toxikus értékpapírokkal" veri át banki tranzakciókon keresztül, a már sokszor becsapott nyugatot és keletet. A brit font és uncia rendszer végét járja. De talán valami sokkal fontosabb áll emögött. Előfordulhat, hogy rejtett módon kapcsolódik a 2010 eleji, az egész világot bejárt történethez, az "aranyozott volfrámrudak" botrányához, de ezt még mindig próbálják eltitkolni, takargatni. Minden ilyen útForth Knox-hoz vezet, a kifosztott aranykészlethez, és a hozzá kapcsolódó leltári-panamához.

A történetet ismerjük: Az 
IMF 191,3 tonna aranyat, egy 1978-as határozat alapján értékesíthetett volna Különleges Lehívási Jogként (SDRs), úgynevezett tartalék valutaként. Strauss-Kahn, az IMF volt vezetője, CIA-s bizonyítékok alapján, és a 2009. októberi kínai-amerikai államközi megállapodás szerint teljesítendő kifizetés hamis, aranyozott wolframrúdjai miatt, kétkedéssel fogadta a szállítmányt, mert szerinte a Fort Knox-i aranykészlet eltűnt.
A "
hivatalos" álláspont szerint, a kétségbeeséstől kangörcsött kapott, és menekülés közben majdnem beleesett egy "fekete lyukba", de ezt a rendőrség megakadályozta, valamint azt is, hogy később elkaphasson valami... etc.Mi történt a Forth Knox-i arannyal, és ki áll az egész mögött?


Erről 
Dr. Peter Beter 1975-ös audió leveléből tudhatunk meg többet. Rövidítve, és csak a lényeget kiemelve: Ford elnök és a szenátus, valamint a gazdasági-pénzügyi szakemberek, már akkor is tisztában voltak a várható pénzügyi összeomlással, és az ez által okozott dominóhatás veszélyeivel az egész világon.
Először végig vesszük a 
Forth Kox-i aranybotrány előzményeit, majd a fejleményeket Ford elnök terveivel, a gazdasági depresszióval kialakítandó USA-diktatúra létrehozásáról, és utána a leendő diktátor személyéről, és végezetül a konklúzióimat is taglalom.



A történet a 30-as években kezdődik, de áthúzódva a 
II. Világháborún, folytatódik napjainkig. Dr. Beter az 1975-ig terjedő időszakról számol be.
Fort Knox-i arany botrányt hasonlít aWatergate-ügyhöz egy fontos szempontból: Ez egy kétségbeesett próbálkozás, és a történetet is titokban kellett tartani. "Amikor megpróbálták eltussolni az arany botrányt tavaly szeptemberben, szemérmetlenül túlléptek minden határon. Újbb csalás a Fort Knox-i arany-ellenőrzés színpadán". Azóta a kormány még mélyebbre sűllyedt. Kongresszusi tagok és újságírók, akik már jártak Fort Knox-ban szeptemberben, a népszerű médián keresztül tájékoztattak félre, hogy a látogatás után sor kerülhet a gazdasági tartalékot képező arany, General Accounting Office vizsgálatára . Ez csak arra szolgált, hogy úgy tűnjön, az ügyet komolyan vették és 15 embert nevezte ki a vizsgáló bizottságba, de csak 2 volt a General Accounting Office embere. Mindenki más a Kincstártól, vagyis "rókák a tyúkólban".Kérdés, hogy a szigorú ellenőrzés ellenére hogyan tudták ellopni az aranyat?

"
Az utóbbi időben néhány tényértékű anyag került napvilágra. A Barry Goldwater szenátor birtokában lévő nagyon érzékeny és nagyon fontos dokumentumok aprólékosan elmagyarázzák, hogy tulajdonították el minden gond nélkül az amerikai nemzet aranyát Fort Knox-ból", de előtte néhány mondat Nelson Rockefellerről...

A dokumentumok egy kiadatlan könyv kéziratában szerepelnek, melyt könyvet 
Stanley Tatomírt.Tatom gépészmérnök volt és a hadsereg őrnagyaként állomásozott 1942/1943. időszakábanFort Knox-ban. Tatom volt a felelős, ha valami titkos, jelentős változások, módosítások történtek a nyilvántartási rendszerben. 1943. április 28-án Franklin D. Roosevelt elnök is ellátogatott Fort Knox-ba, hogy ellenőrizze a munkát. Tatom valószínűleg bárkinél többet tudott az arany raktározásáról, de 1973-ban meghalt a műtőasztalon titokzatos körülmények között.
Az arany, 
Tatom halála után egy hónappal kezdte meg nagy mozgását 1973. novemberében. Tatom néhány évvel halála előtt összebarátkozott Goldwater szenátorral, és átadta a neki a kéziratot. Aki arra gondol, hogy Goldwater szenátornak része lehet az arany ellopásában, téved, de a szerepe nem tisztázott.Az aranyat a négy Rockefeller fivér lopta el.
Ford ekkor már furán viselkedett. Láthatóan beteg volt. Egészségi állapota nyilvánvalóan romlott. 1975. június 16-án az amerikai politikában szokatlan dolgot művelt. Nelson Rockefellert jelölte alelnökének, és 1976-ban még saját elnökjelölésének leadása előtt adta be jelölését. Rockefellert többször is jelölte pártja (1960, 1964, 1968). Nixon is támogattaKennedy ellen.

Bár a liberális létforma akkor is csak egy álca volt, az 
USA választási manipulációja bizalmi válságot eredményezett. Az alkotmány átszervezési törekvések, totalitárius iránymutatásokkal, a "szabad vállalkozások" javára döntött és eltörölték az összes szabályzó és ellenőrző kormányzati rendszereket.Ford beszédében, amely nem jelent meg a sajtóban, kihangsúlyozta, hogy az 1976-os választás magában foglalja a szabad vállalkozás rendszerét, és a hirtelen szabályozásra is képes államformát, amit Hoffman Nickerson 1930-ban, Rockefeller finanszírozásában megjelent "Az amerikai gazdagok" című könyvében leírt.
Nevezetesen, hogy 
eltörlik a köztársaságot, és örökletes diktatúrát jelentenek be.Ford egy új egyensúlyról beszélt, a jelenlegi rendszer feladásáról.


Minden jel arra mutatott, hogy a 
Rockefeller-dinasztia terve - Nelson és testvérei ellenőrzése mellett, hogy eltöröljék a Köztársaságot, és Nelson Rockefeller, mint az első diktátor jelenjen meg - támogatásra talált. A Rockefellerek is kulcsfontosságú szerepet játszottak a jelölési és választási küzdelemben Franklin D. Roosevelt elnök viszonylatában.Nelson Rockefeller ekkor Roosevelt legközelebbi tanácsadója volt.Nelson érvényesítette a befolyását Roosevelt elnökkel kapcsolatban, és elérte, hogy minden bank ellenőrzésével újraindítsák a refinanszírozást az adófizetők kárára. A Rockefeller-dinasztia kiterjesztette hatalmát a bankokra és a kreditrendszerre, ezzel megsértve az alkotmányt, hogy minden amerikai polgár aranyát a magántulajdonban lévő Federal Reserve System (FED) kezelje.
Ezzel az intézkedéssel sikerült elérni, hogy egy uncia arany esetében a külföldre szállított 
20 $-os arany, nem sokkal azután, hogy rögzítették az arany árát 35 $-ban unciánként, az arany oda-vissza utazott. A különbözeteket zsebre tették. A jelenlegi Fort Knox-i arany-botrány, egy újra kiadása ennek a folyamatnak, csak ez most sokkal nagyobb mértékű.Nelson Rockefeller aktívan beavatkozott a II. Világháború tervezésébe. Egyrészt a britektől a szaud-arábiai olaj-érdekeltségek átvételével, a másrészt, hogy Japánt eltették az útból, mert megpróbálták a kínai olajmezőket kiaknázni. A Kínai-tenger olaj -és gázmezői a mai napig kiaknázatlanok, mivel az USA okinawai támaszpontjával, és az ott tartózkodó hatalmas ütőerővel biztosítja, hogy Japán ne tudjon megegyezni Kínával a kitermelésben.
A szaudi olajkoncessziókkal kapcsolatos problémákra most nem térek ki, és a Rockefellerek németországi szerepére sem, mert 
Hitler, az IG Farben és sok más részvétele már egy másik, hosszú történet, de Pearl Harbour elleni támadás kereteinek meghatározása képezte a csúcsot, melyet John D. Rockefeller III - egyik bátyja Nelson Rockefellernek - közreműködése eredményezte a háromhatalmi egyezmény kiterjesztését (Anti-Komintern Paktum), bár ettől későbbi értelmezések szerint az USA elhatárolódott.Dunkerque után, Churchill és a britek észrevették, hogy elveszítenék a háborút amerikai támogatás nélkül. Megállapodásról tárgyaltak, amely lehetővé tette a Rockefellerek számára a teljes hozzáférést a szaudi olajmezőkhöz. Utána elintézték a Pearl Harbor katasztrófát, hogy összeköthessék az amerikaiakat egy újabb háborúval. A szükséges forrásokat és a Pearl Harbor kikötőt nem hagyták jóvá a flotta parancsnokai. Ennek ellenére, az amerikai, összezsúfolással cselekvőképtelené tett hadihajókat összehívták a kikötőben, és mint csirkék a létrán helyezkedtek el, annak ellenére, hogy a növekedett a feszültség Japánnal, és annak ellenére, hogy a rémhírek keringtek a támadásról. Végül, amikor a támadás megkezdődött, a több forrásból érkező figyelmeztetéseket figyelmen kívül hagyta, és elfojtotta Washington.Nelson Rockefeller és Roosevelt szépen keresett az "üzleten" (egyes források szerint 6 milliárd dollárt, ami a mai árfolyamon 200 milliárd).
Rockefeller-klán beavatkozásai kiterjedtek a zavargások kezelésére, a fegyvergyártásraés eladásokra, de még a munkanélküliségi adatok meghamisítására is. A tőzsdei manipulációkban Laurance Rockefeller hozott létre mesterséges helyzetet. Szándékosan okozták, hozták be az "amerikai tejjel-mézzel folyó kánaánban" a leépítéseket, emelkedő árakat, az alapvető javak hiányát, az éhínséget, mint a legrombolóbb politikai fegyvereket. Mintha csak a jelenlegi helyzetet látnánk...Lenin véleménye szerint, a kapitalizmus egyetlen elpusztítási módja, ha aláássák a valutáját. Másként értelmezve, a "valuta" értéktelen papír. Ezért történ az aranylopás, mert enélkül a dollárnak nincs lefedettsége, fedezete. Amelyik országnak nincs aranyfedezete, annak valutája iránt "elfogy a bizalom"!
Dr. Beter első jelentésében rámutat a lopás, Rockefellerek okozta katasztrófájára. Évezredeken keresztül próbálták kidolgozni az értéktelen pénzt, és minden egyes alkalommal gazdasági káoszhoz, pusztuláshoz vezetettDavid Rockefeller és testvérei arra számítottak, hogy a csalás nyeresége elérheti az 500 milliárd dollárt, és nem valószínű, hogy tévedtek. A Rockefeller-familia saját nyereségük, és Nelson Rockefeller diktátorrá tétele érdekében kormány-közreműködéssel és egyetértéssel kifosztotta Forth Knox-ot .Dr. Beter egyik kollégája, Frank Chelf Kentucky egykori kongresszusi képviselője, eskü alatt tett nyilatkozatában hozta nyilvánosságra a botrányt. A tartalma megjelent különböző pénzügyi lapokban.Chelf eskü alatti vallomásában, 1963. augusztusában azzal vádolta a kormányt, hogy eltávolították az aranyat Forth Knox-ból, rendszeres éjjeli szállítási intézkedésekkel. 1965. januárjában újra kérelmet talált a kormány részéről, Johnson elnök táviratával kísérve.
A kormány arannyal teli kamionjai képezték a vádat, és tanúkként több őrt is megnevezett. Nagyon sok aranyat elvittek, de soha nem került vissza.

Forth Knox-i aranyrablást nem a filmek nevetséges és látványos trükkjei szerint hajtották végre, bár ez csak az utolsó fázisa volt a 15 éves folyamatnak, melynek alapjai már 30 évvel 1961. előtt elkészültek, a II. Világháború előtt.
(
1961-1968 meglévő értékesítési konzorcium és beszerzési szindikátus a központi bankokat használta fel a következő országokban: Belgium, Németországi Szövetségi Köztársaság, Nagy-Britannia, Olaszország, Hollandia, Svájc, Egyesült Államok és (1967-ben) Franciaország, hogy stabilizálni tudják az arany árát a londoni aranypiacon, a hivatalos paritás összege szerint: 35 $ egy uncia színaranyban.)Dr. Beter kijelentette, hogy az arany-botránnyal kapcsolatos összes állítását hiteles forrásokból származó szilárd bizonyítékokkal, tanúkkal tudja alátámasztani és nyilvánosságra hozni. Kérte a kormányt , hogy állításait bíróság előtt vizsgálják meg, és felajánlotta, hogy börtönbe vonul, ha nem tudja bizonyítani a bennük foglaltakat.
Az egyetlen nyilvános válasz 
Forth Knox 1974. szeptember 23-i ellenőrzési csalása volt, de nem szükséges taglalni számunkra, hogy mit jelent a kormányt perelni a bíróságokon. A kongresszus elé vitték, az Igazságügy Minisztériumhoz fordultak, megkeresték az Állami Számvivőszéket, a Legfelsőbb Bíróságot és elnökét, petíciót nyújtottak be, de semmi sem történt.
Csak példaként, 1974-ben az 
Egyesült Államok Pénzverdéje járatairól kaptak hivatalos dokumentumot, amely 1961. július 30-tól 1974-ig mutatja a Forth Knox szállításait, deezeket nem tartalmazzák a hivatalos listák.Mary Brooks, a pénzverde akkori igazgatója 1975-ben adott választ, miszerint:
"
1965. január 20-án küldtek 1.762.381,363 uncia finom aranyat vasúton a nemesfém vizsgáló laboratóriumtól..."Nincs magyarázat, hogy a szállítmány miért nem jelent meg a hivatalos listán.

Az állítólagos arany-állomány 1974-ben csak fele akkora volt, és állítólag csak 
20%-át vizsgáltak meg. Ezen kívül, csak minden ezredik tömbből vettek mintát és ezeket a mintákat a rudak éléről vették, de nem fúrtak beléjük. Ezután 99 mintát vizsgálatraküldtek egy laboratóriumba, vagyis elküldték a New York-i Nemesfémvizsgáló Laboratóriumban. Ezek közül csak 54 érkezett vissza - egy nem definiált eredménnyel.
Végül a 
Számvevőszék vizsgálati eredményét Fort Knox-ban, soha nem publikálták. A kiadott rövid nyilatkozat 1975. februárjában azt mondja: "úgy véljük", hogy az arany ott van.


Forth Knox-i kettős burkolattal ellátott épület aranyozott ólomrúdcseréit felváltotta a volfram-betétes, és az Egyesült Államok aranykészletének egy része "gazdát cserélt", de a FED manhattani trezorjában még talán nem cserélték ki azt a darabonként 360 ezer dollár értékű 533 ezer darabos aranykészletet, amely 7 ezer tonnájával a világ monetáris aranyának egy helyen tárolt legnagyobb készletét képezi, bár ez utóbbi is kétséges, mert többek közt más országok aranyát is itt tárolják, és avenezuelai aranykészlet ott "tárolt" részét sem tudták átadni.

Összességében, a világ aranybányái gőzerővel termelik ki az aranyat, és mint tudjuk, az árat, mint minden árú esetében, a 
kereslet-kínálat elve határozza meg. A rögzített ár addig mértékadó, ameddig le nem rombolják túlkínálattal az árfolyamot. Kína és hamarosan a többi nagy aranykészlettel rendelkező ország is, össze kell, hogy üljenek, meghatározni az arany nemzetközileg elfogadott árfolyamát, de fel kell készülni az ezzel kapcsolatos manipulációkra. Történetesen arra is, hogy az eltitkolt aranykészletek nem a tényleges rendelkezésre álló aranymennyiség által meghatározott egységárat fogják mutatni, és a piacra dobott eltitkolt mennyiség kihúzza a gazdaságokból a tényleges termelési értéket, mert ne feledjük el, hogy az aranyat nem lehet megenni...
Évről-évre 
egyre nagyobb a világ aranykészlete, ami azt sugallja, hogy igazából az arany sem a legjobb értékmutató, értéketalon és fedezeti eszköz.
A világ élelmiszer termelésének 
vegyi-permetezéses, HAARP-technológiás manipulálása azt jelenti, hogy amikor már az életben maradás a tét, egy kilogramm élelmiszer többet fog érni, mint ugyanennyi arany. Igaz, eddig is többet ért, élelmiszerhiány esetén!
Az élelmiszer, a víz, a levegő, és az időjárás határozza meg életben maradásunk, nem a pénz, vagy a mögé tolt aranyfedezet, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy 
a nemzetellenes kormányok állampolgáraik bőrére kötöttek életellenes megegyezést.
Az amerikai aranykészletek ellopása, 
Irak és Líbia lerohanása az arany alapú elszámolás bevezetési terve miatt, ugyanolyan helyzetet teremt, mint az ami azatomfegyverkezésben jelenleg is tapasztalható. Hatalomkoncentrálódás miatt még egy kérdés felmerül. Ki kerül ki győztesen a Rockefeller-Rothschild párharcból?
Mert harc már most is van a 
Bilderberg "ötök" között a legfelsőbb hatalomért, pedig a meccs kelet és nyugat között még nincs is lejátszva...



  Az elmebetegség mint zsidó kórság



Az elmebetegség mint zsidó kórságEmlékeztetőül: "A zsidók skizofrénia hordozói - ezt bizonyítja az a cikk, amelyet a tekintélyesAmerican Journal of Psychiatry szakfolyóirat számára készített csaknem négy évtizede Arnold A. Hutschnecker New York-i pszichiáter, akiegykor Nixon elnököt is kezelte. "Elmebetegség: a zsidó kór” c. tanulmányában a szerző azt mondja, hogy bár nem minden zsidó elmebeteg, az elmebetegség nagyon ragályos, és a zsidók számítanak a fő fertőzés forrásnak.
Dr. Hutschnecker megállapítja, hogy minden zsidó a skizofrénia csíráival születik, és ez a tény magyarázza a zsidók széleskörű üldöztetését. "A világ könyörületesebb lenne a zsidókkal szemben, ha köztudott lenne, hogy a zsidók nem felelősek az állapotukért", mondja. "A skizofrénia az a tényező, amely a zsidókban egy kényszeres üldöztetésvágyat teremt."

zsidók sajátos elmebetegsége azáltal nyilvánul meg, hogy képtelenek megkülönböztetni a jót a rossztól. Azt mondja, hogy bár a zsidó kánoni törvényekelismerik a türelem, a szerénység és a becsületesség értékeit, a zsidók agresszívek, bosszúállók és becstelenek.
"Miközben a zsidók azzal támadják a nem zsidó amerikaiakat, hogy rasszisták, Izrael a világ legrasszistább országa", mondja Dr. Hutschnecker, aki szerint a zsidók azelmebetegségüket a paranoiájukon keresztül mutatják ki, mert - mint magyarázza - aparanoiás nemcsak azt képzeli, hogy üldözik, hanem szándékosan olyan helyzeteket teremt, amelyek az üldözést valósággá teszik.

Mindenkinek, aki látni akarja a zsidó paranoiát működés közben - mondja Dr. Hutschnecker -, fel kellene szállnia a New York-i metróra. Tíz esetből kilencszer egy zsidó az, aki félrelök az útjából. "A zsidók azt remélik, hogy mi ugyanígy veszünk revánsot, és ha ezt tesszük, akkor azt mondhatja, hogy antiszemiták vagyunk."
A második világháború alatt Dr. Hutschnecker szerint az amerikai és angliai zsidó vezetőktudtak arról, hogy a nácik rettenetes mészárlást végeznek a zsidók körében, de amikor a külügyminisztériumi illetékesek fel akartak szólalni a mészárlás ellen, a szervezett zsidóság elhallgattatta őket, mert azt akarta, hogy a mészárlás folytatódjon, hogy felkeltse a világ szimpátiáját.

Dr. Hutschnecker a zsidók üldözöttségi vágyát ahhoz az betegségfajtához hasonlítja, ahol az érintett személy megcsonkítja önmagát. Szerinte azok, akik megcsonkítják önmagukat, azért teszik ezt, mert szimpátiát akarnak kelteni maguk iránt, de az ilyen személyek a betegségüket fedik fel, amikor úgy elcsúfítják magukat, hogy inkább ellenérzést keltenek, mintsem szimpátiát.
Dr. Hutschnecker megjegyzi, hogy az elmebetegség előfordulása az Egyesült Államokbanegyenes arányban nőtt a zsidó népesség növekedésével. "A nagy zsidó bevándorlás azEgyesült Államokba a XIX. század végén kezdődött. 1900-ban 1.058.135 zsidó volt azUSA-ban, 1970-ben 5.868.555; a növekedés 454,8 százalékos. 1900-ban 62.112 személy volt elmegyógyintézetben az USA-ban, 1970-ben 339.027 ; a növekedés 445,7 százalékos.
Ugyanebben az időszakban az amerikai népesség 76.212.368 főről 203.211.926 főre nőtta növekedés 166,6 százalékos.
A zsidók Európából való beözönlése előtt az Egyesült Államok egy mentálisan egészséges nemzet volt, de ez ma már nem igaz.”

Dr. Hutschnecker azzal támasztja alá állítását, hogy az Egyesült Államok mentálisan már nem egy egészséges nemzet, hogy Dr. David Rosenthalt, az Országos Mentál-egészségügyi Intézet (NIMH) pszichológiai laboratóriumának vezetőjét idézi, aki legutóbb több mint hatvanmillióra becsülte azoknak a számát, akik az USA-ban a skizofrénia (schizophrenic spectrum disorder) valamelyik formájában szenvednek. Megjegyezvén, hogy Rosenthal zsidó, Dr. Hutschnecker azt mondja, hogy úgy tűnik, a zsidók perverz büszkeséget éreznek az elmebetegség terjesztésében.
A „skizofrénia” szót egy svájci pszichiáter, dr. Eugen Bleuler adta egy elmebetegségnek 1911-ben, amelyet korábban „dementia praecoxként” ismertek, ezt a nevet a kór felfedezője, Dr. Emil Kraepelin használta. Később ugyanennek a betegségnek Sigmund Freud a „neurózis” nevet adta. „A skizofrénia szimptómáit csaknem egyszerre fedezte fel Bleuler, Kraepelin és Freud abban az időben, amikor a zsidók benyomultak a tehetős középosztályba”, mondja Dr. Hutschnecker. „Korábban nem vettek tudomást társadalmi és faji entitásként a korszak orvosai. Klinikailag akkor váltak fontossá, amikor elkezdtek összekeveredni a nem zsidókkal.”

Dr. Jacques S. Gottlieb (Wayne State University) kutatásai kimutatták, hogy a skizofréniát az alfa-2-globulin proteinben lévő elváltozás okozza, amely a skizofrének esetében dugóhúzó alakú. A deformált proteintért nyilvánvalóan egy vírus a felelős, amelyet Dr. Hutschnecker szerint zsidók adnak át nem zsidóknak, akikkel kapcsolatba kerülnek. Ezért a nyugat-európai származású amerikaiak, akik nem építettek ki immunitást a vírussal szemben, különösen érzékenyek a betegségre. "Számomra nem kétséges, hogy a zsidók megfertőzték az amerikai népet skizofréniával. A zsidók a betegség hordozói, és járványszerűen fog terjedni, amíg a tudomány fel nem fedezi a vakcinát, amely ellensúlyozza azt.
A zsidók a Biblia- és Talmud-tanulmányaik részeként azt tanulják, hogy a gójok ellen elkövetett olyan bűnök, mint a népirtás, tömeggyilkossággyermekmolesztálásIstennek tett szentséges szolgálatnak tekintendő. A Biblia és a Talmud, a gyűlölet szent könyvei felhatalmazást adnak az ártatlan zsidó fiataloknak arra, hogy Isten nevében gyűlöljék, gyilkolják, becsapják, üldözzék, kirabolják a nem zsidókat. Ez nemcsak egy rovátkát hagy a mentális struktúrájukon, hanem a lelkületüket is rothadó szellemi elferdülésbe taszítja.
Együtt élnek és dolgoznak a nem zsidókkal világszerte, kedvelik a gój szomszédjaikat, élvezik a kultúrájukat és esetenként még bele is szeretnek ellenkező nemű gójokba, mert a (fajtisztaságon alapuló) rájuk kényszerített szigorú törvények és megszorítások miatt kénytelenek egy olyan világban felnőni, amelyben megtanulják a más parancsának való engedelmesség és a kettős élet magvait. Az átlagos zsidó azzal a dilemmával szembesül, hogy engedelmeskednie kell az isteni törvények rabbinikus interpretációjának. A rabbik azt tanították a zsidó nemzet fiataljainak, hogy megvessék, leigázzák, lenézzék, sőt gyűlöljék a nem zsidók világát. Tanításaik szerint, ha valaki nem követi ezeket a szent parancsolatokat, akkor azokat Isten szigorúan megbünteti. Ennek természetesen mentális aberrációt kell eredményeznie a zsidóság körében."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése