2019. április 16., kedd

A hollónak birodalma








A hollónak birodalma



A terror holokausztja


visz a víz sodor:


 Drezda elpusztítása volt az igazi holokauszt

És palesztin holokauszt




PALESZTÍNOK ERKÖLCSI 

GYŐZTESKÉNT 


KERÜLNEK KI EBBŐL A HÁBORÚBÓL 


Általában elmondható, hogy mióta folyik a zsidó háború, azóta a hazai hírekben a legvadabb hazugságokat adják a fejleményekről és részletekről, egyértelműen az izraeli érdekeknek megfelelően. De ma némi kis változást történt és ez a palesztínoknak köszönhető. A ma esti ATV híradójában nagyjából elmondták a helyzetet, de akinek szeme és füle volt a hallásra az kiérezhette, hogy: A palesztínok nem hajlandók elfogadni Izrael ultimátumát és ahogy tegnap megírtuk, tovább lővik a terroristákat. Ma olyan jelenetet mutattak, hogy egyszerre legalább 10 rakétát lőttek ki egy indító állásból, ami arra enged következtetni, hogy ezek sorozatlövők lehetnek. Ezen rakétákról eddig nem tudtunk. Az biztos hogy ezek nem a hagyományos „katyusák”, hanem nagy távolságúak, csak a gyártmány típusa nem ismert. Beszámoltak a nagyjából a zsidó veszteségekről is, de őnáluk sem halottak, sem sebsültek nincsenek, mert úgymond ők „fölkészültek” erre és az iskolásokat is időben elszállították. Csupa olyan hamis nyilatkozókat adnak le, amiből arra lehet következtetni, hogy az ellenkezője az igaz, amit állítanak. Egy hír szerint a Fatah, a Hamas és a Dzsihad teljesen összefogott és tovább lővik a gyilkosokat. Figyelemre méltó a törökök kiállása, akik népirtóknak és terroristáknak nevezték a zsidókat. Az is figyelemre méltó, hogy az EU be ….rt, ugyanis attól rettegnek, ha nem állítják le a zsidókat, akkor emelkedik az olaj ára, az eddig is haldokló EU pénzügyei még rosszabbak lesznek és az EU-ban egymásnak ugranak a fő tagországok. Az még érdekesebb, hogy Kairóban az egyiptomi elnök és kormány védi a palesztín érdekeket az ENSZ és más országok előtt, ami igen nagy támogatás. Izrael a határra küldött tankokat akkor sem merte volna bevetni, ha az EU nem figyelmeztette volna őket arra, hogy ezt ne tegyék. A palesztínok a tankok javát elintézték volna. Közben Palesztína az ENSZ megfigyelői tagságát követeli és ebben igen sok ország, köztük nagyhatalmak is támogatják. Úgy tünik, hogy a közeli napokban nemzetközi erővel leállítják a vérgőzös zsidókat. Ugyanakkor azt is mondták, hogy a januári izraeli választások elmaradnak. Hát persze, a lerombolt házakat is helyre kéne hozni. Teljes hazugság az is, hogy a zsidók többsége egységesen kiáll Netanyahu mögött, miközben béketüntetők vannak, de ezeket nem mutatják, csak említik. Hát persze.A „legdemokratikusabb” országban totális cenzúra van.



Izraeli atrocitások a gázai civil lakosság ellen (+18)


Eljön az idő mikor a zsidó lesz a világ palesztinje és bizony a bankárt is likvidálják , hogy ne hozzon több háborút a világ népeire . A csecsemőt az anyjából kiszedik nehogy a szervkereskedők pénzzé tegyék . Csak a gyász marad nektek , gyászoljátok azt a napot melyet az emberiség ellen elkövettetek !!!!


Könnyek közt küldöm ezt az üzenetet. Úgy sírok mint még eddig soha, de ez az épület 500 méterre van a házamtól, és a halott gyerekek képe felzaklatott. Az első felindulásom után meg akarom mutatni Gáza mindennapi valóságát az intenzív izraeli bombázások és támadások alatt. A világ „legerkölcsösebb hadserege”, az izraeli újabb mészárlást követett el 2012 november 18-án, vasárnap.
Az izraeli repülőgép egy ötszintes épületet bombázott Gáza városában, egy épületet, ahol negyven ember élt, akik a Dalou családhoz tartoznak. 12 ember halt meg a Dalou családból, köztük hat gyerek, három nő, és két idős. Huszonöten megsebesültek.
Elnézést a megrázó fotókért. A képeket egy fényképész barátom készített, aki ki van borulva a szörnyű képek miatt. Szerintem az emberi- és gyermekjogi szerveztek alszanak. Nem tudom mikor fognak felébredni. Egy újabb izraeli bűntett a gyermekeink és polgáraink ellen, újabb mészárlás az emberiség ellen…
És újabb csendes bűnpártolás azon országok részéről, melyek azt állítják hogy az emberi jogokat védik. Elküldtem ezeket a fotókat a barátaimnak, azoknak a jó embereknek, szervezeteknek, akik nemes ügyünket támogatják. Ezzel próbáltam meg csillapítani dühömet, a gázaiak haragját. Ezek a képek szörnyűek, borzasztóak, de a gázai valóság még keményebb. A gázaiak egyesülnek barátságban, erőben, bátorságban, méltóságban, emberségben.
A törvényesen megválasztott miniszterelnök, Ismail Haniyeh elítélte az izraeli támadást, és arra kérte a világközösséget, vállaljon kötelezettséget arra hogy foglalkozik Izrael Gáza elleni bűneivel. Az álszent Nyugat, miközben a demokrácia „védelmezőinek” kiáltják ki magukat, következetesen elmulasztják a kapcsolatfelvételt a kormányunkkal, melyet a palesztin emberek választottak, szabad, demokratikus választáson.
Ennek nem lehet más oka, csak az hogy nem szeretnek minket, mert a Palesztin nép politikai vezetői nem ismerik el a Izraelt Azonban amióta létrejött Izrael ők azóta sem ismerik el Palesztinát. Nem sikerült betartaniuk a határozatokat és nyilatkozatokat, melyeket Izrael állam létrejöttekor hoztak.
Dr. Sami Abu Zuhri, az Iszlám Ellenállási Mozgalom (Hamász) szóvivője szerint a Dalou család lemészárlása bizonyíték az izraeli hadsereg kudarcára. Ugyanis a zsidó állam katonailag impotens voltát bizonyítja az, hogy a hadsereg a kudarcait a civilek célbavételével kívánja ellensúlyozni. A Hamasz nyomatékosított, hogy Izraelnek nagy árat kell majd fizetnie mindezért.
 2012. november 18.
 Üdvözlettel Gázából
(
sssawra.Info)Fordította: Fehér Nándor






IRÁN ÁTADTA A HAMASNAK EGY RAKÉTA GYÁRTÁSI JOGÁT

A PressTV most jelentette, hogy az irániak átadták a Hamasnak a Farzs-5 nagyhatótávolságú rakéta gyártási jogát és technikai ismereteit. A mellékelt képeken iráni rakéták láthatók, ez a nagyhatású rakéta a kép jobb szélén van, a Global Securty oldaláról.



Bombázzuk porig Gázát, küldjük vissza őket a középkorba, meg kell halniuk!”
Közéleti személyiségekből és köznapi emberekből egyaránt áradó Palesztina iránti gyűlölet hullám lepte el Izraelt. Ez az ellenségeskedés éles ellentétben van a Kairóban tett erőfeszítésekkel ahol arab vezetők és nyugati diplomaták próbálnak egy béketervet összehozni. Miközben vasárnap a Palesztin Felszabadítási Szervezet tisztviselője, Nabil Sheath kifejezte reményét, hogy a tárgyalások folytatódni fognak, teljesen más hangok jöttek Izraelből.
Eli Yishai izraeli belügyminiszter azt mondta, hogy a "Védelmi Oszlop Hadművelet" folytatódni fog és bővítve lesz miszerint már a szárazföldi támadásra is szabad utat kapott. A háborúnak Gázában ”olyan fájdalmasnak és gyötrelmesnek kell lenni, hogy a terrorista csoportok nem kétszer, hanem százszor gondolkozzanak el, mielőtt megint rakétákat indítanának Izrael ellen,” idézte a The Israel National News a politikust. ”Szét kell rombolni mindent, károkat kell okozni az infrastruktúrában, középületekben és a kormányépületekben. El kell érnünk, hogy a Hamas éveken át Gáza újjáépítésével legyen elfoglalva, és nem Izrael megtámadásával.” ”A művelet célja az, hogy Gázát visszaküldje a középkorba, csak akkor lesz Izrael nyugodt a következő 40 évben.” folytatta a zsidó belügyminiszter.
Gilad Sharon újságíró a volt miniszterelnök, Ariel Sharon fia, a vasárnapi Jerusalem Post-ban irt cikkében felhívást tett közzé, hogy Gáza úgy legyen porig bombázva, ahogy az Amerika bombázta porig Hiroshimát 1945-ben egy atombombával. Miközben a volt miniszterelnök fia a nyilvánosság előtt buzdította a katonaságot Gáza térképről való letörlésére, a Nemzeti Egységpárt és a Knesszet egy tagja, Michael Ben-Ari, felszólította az Izraeli katonákat a gázaiak gondolkodás és kegyelem nélküli legyilkolására. ”Nincsenek ártatlanok Gázában, ne hagyjátok, hogy bármelyik diplomata, aki jól akar kinézni a világban, veszélybe hozza életeteket – kaszáljátok le őket!” írta a Hakol HaYehudi weboldal. Michael Ben-Ari azt is mondta a katonáknak, ne törődjenek Goldstone-nal, utalva az ENSZ által készített Izrael 2008-2009-ben Gáza ellen végrehajtott mészárlást leíró Goldstone beszámolóra, amiben szó volt az izraeliek háborús bűneiről.
Israel Katz, az ország transzport minisztere felszólítást tett ”Gáza annyira szétbombázására, hogy a lakosság kényszerüljön Egyiptomba menekülni.” És Avi Dichter, a polgári védelem minisztere, Gáza bombák általi ”átformálására” sürgette az Izraeli Védelmi Erőket.
Még a vallási vezetők is belecsatlakoztak a csatába, egy híres izraeli rabbi, Yaakov Yosef, a volt főrabbi Ovadia Yosef fia, a hebroni Pátriárkák Barlangjában rendezett ceremónián megáldotta az IDF katonákat és a következő intelemmel látta el őket ”meg kell tanulni a szírektől hogyan kell mészárolni az ellenséget.” Gyilkosságra való felbujtás rabbik által nem új keletű dolog. 2007-ben, Eliyahu, Safad főrabbija, Izraelt egymillió palesztin meggyilkolására buzdította.
Hétköznapi izraeli polgárok is kimentek az utcára, hogy kifejezzék, szinte ujjongva, Gáza és más arab állam lakosaival szembeni faji gyűlöletüket. Csütörtök este, egy Tel Aviv-ban demonstráló izraeli csoport azt kiabálta: ”Nem érdemlik meg az életet, meg kell halniuk”, ”Pusztuljanak gyerekeitek” és ”Most vissza akarunk menni oda (Gázába) és kirúgni az összes arabot”. Léteznek háborúellenes hangok is, de azok kisebbségben vannak.
Az izraeli külügyminisztérium egy szóvivője, Paul Hirschon, erélyesen védelmezte Izrael akcióit az orosz Russian Today tévécsatornának. Mikor a belügyminiszter beszédéről lett kérdezve, miszerint ”Gázát vissza kell bombázni a középkorba,” ami az infrastruktúra, a vízellátás lerombolását jelenti, és így az egész polgári lakosság célbevételét, és az egy háborús bűntettel ér fel, azt válaszolta: ”Ami most történik, az teljesen más eset, és azt hiszem egyet fogsz érteni velem abban, hogy a múlt heti 1,400 katonai támadás, 47 tragikus halálesettel, azt hiszem egyet fogsz érteni velem abban, hogy az izraeli hadsereg mindent elkövet, hogy ne tegyen kárt civilek életében.”
De, a Hamas állja a bombákat félelem nélkül. Osama Hamden, a Hamas nemzetközi ügyeinek vezetője, azt mondta az Al-Jadeed Satellite csatornának, hogy ”A palesztinoknak nem sürgős egy tűzszünet, már hozzászoktunk az ilyen támadásokhoz.”
Sértések és fenyegetések olyan szabadon röpködnek mindkét oldalról, mint a bombák. Az Izraeli Védelmi Erők twitter-en fenyegetőztek, hogy ”A következő napokban se alacsony, se magas rangú Hamas tagnak nem lesz bátorsága kidugni fejét a föld alól”. Válaszul az Alqassam Brigád, a Hamas katonai szárnya, azzal vágott vissza, hogy: ”Megáldott kezeink el fogják érni vezetőiteket és katonáitokat bárhol is legyenek, magatokra nyitottátok a pokol kapuit.”
De, van egy óriási különbség köztük. A Hamas egy fegyveres szervezet, amit a világban sokan terroristának látnak. Izrael, viszont, egy civilizált demokrácia és egy gazdag, fejlett nemzet, és így a vezetőik szájából jövő túlzó kijelentések és méreg még sokkal sokkolóbb.


Kertész Imre szerint nem volt holokauszt


Budapest 2012 november 19. Menekülnek a képviselők a gázai háború elől

Izrael igazi arcai 2 - Szaniszló Ferenc a közel-keleti helyzetről 20110204



Mit keres a gyűlölet népe a magyar törvényhozásban és 

más közszolgáltatásban , milyen MOSZAD – os 

kapcsolattal rendelkeznek , és milyen nemzetbiztonsági

 kockázatot jelentenek az országra nézve , azonkívül ,

 hogy már a nemzeti vagyont ellopták, kell még a földünk

 és a vízkészletünk, és ezért úgy kell szavaztatni az ökör 

képviselőket, kik még nem szabadkőművesek , hogy a 

fent nevezett értékeket megszerezhessék a cionista 

zsidó ingyenélő haramia családok fejei, méghozzá játék 

pénzért az érték nélküli dollárért , mely egy színes 

papírrá degradálódott. A nemzeti vagyon is így ment el a 

gengszterek kezei közt, olaj maffiózók , és gyilkosok 

álltak sorban érte, és a nép ki összehordta mindezt ki

 lett fosztva. Még a patkány köztársasági elnöknek is 

helikopterrel hordták a milliókat. Drága gyermekeim, hát 

most lezuhant, és elégett egy jó pár millió, így csak 

megtudták , hogy én is olajos vagyok.

Nem hordják már neki - kimult a patkány !!!!

Hol vannak azok a kiszorított magyarok, akik esetleg a 

magyar érdekeket képviselnék a szabadkőművesek 

ellenében és más külföldi érdekek ellen fel is tudnának

 lépni. Csak a Jobbik a nemzeti oldal, Ők zsidótlanítottak 

, és nem tudják megvenni kilóra a pártot , talán a 

képviselőiket sem. Mert nem zsidók , és nem 

szabadkőművesek , nekik a képviselő esküjük a szent , 

nem úgy mint a vakolóké, ahol első a szabadkőműves 

páholy érdeke, és minden más érdek , majd a legvégén a 

képviselői esküjükben megfogalmazódott , nép 

szolgálata.

Amíg vissza nem hívhatók lesznek a langyos vízben 

mindig a zsidó szabadkőműves érdekek érvényesülnek. 

Na vakuljatok , mert a vakolók újból eladták az országot, 

Trianon után Liszabon a függetlenségünket is elvitte, a 

Rózsa dombi paktum meg a hatalmat a zsidók kezébe 

adta. A Lánc hídi csatában az SZDSZ meg is akarta 

szerezni . A nemzeti ellenállás emberei kik rámutatnak a 

zsidó nyomulásra terrorista bélyeget kapnak, mint a 

palesztin koncentrációs táborok lakói. De a büdös 

zsidók 

azt hiszik, hogy már annyira hülyék vagyunk, hogy nem 

tudjuk ,, a koncentrációs táborból nem lehet terror 

akciót 

indítani, csak felszabadító mozgalmat. A védekezés jogát

 is el akarják venni a nyomorult gojoktól, ezért mossák 

állandóan az agyunkat , ha alszol terroristává álmodod 

magad, és a zsidó terroristák meg is ölnek. Ébredj föl és 

nyitott szemmel néz körül , ne hagyd, hogy egy réz 

pénzért korrumpáljanak, mert ha egyszer zsebre tesznek 

oda lesz a becsületed, mint a rabló politikai elitünknek.



Nézd ezt a két mocskot az anyjuk nem egy , de a páholyuk az igen!!!

A ZSIDÓK KERTÉSZ MOCSKÁN KERESZTÜL ÜZENTEK

MISZERINT AZ ORSZÁGOT NEM A KOSSUTH-TÉRRŐL

HANEM A SÍP UTCÁBÓL IGAZGATJÁK

Egyetlen egy magyar zsidó szervezet sem határolódott el 

fajtársuk véleményétől.

/Az MSZP pedig semmi kivetni valót nem talál benne./



Orbán az Én harcom, Hitler után szabadon 

választott gyakorlata és a megítélés


– HOVÁ LETTEK A MÁRKA MILLIÓK?



 66 KÉRDÉS ÉS VÁLASZ A HOLOKAUSZTRÓL
Az Institute for Historical Review kiadásának magyar nyelvű változata az IHR engedélyével. (www.ihr.org)
1. Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik megöltek hatmillió zsidót?
Semmilyen. Csak háború utáni vallomások vannak, többségében egyéni „túlélőktől”. Ezek a vallomások ellentmondóak, és csak nagyon kevesen állítják, hogy ténylegesen tanúi voltak bármilyen „elgázosításnak”. Nincsenek korabeli dokumentumok vagy szilárd tények: nincsenek hamuhegyek, nincsenek krematóriumok, melyek több millió holttestet képesek lennének elégetni, nincs „emberből készült szappan”, nincsenek emberbőrből készített lámpaernyők, és nincs hiteles demográfiai statisztika sem.
2. Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik nem öltek meg hatmillió zsidót?
Széleskörű törvényszéki, demográfiai, elemzői és összehasonlításokon alapuló bizonyítékok alátámasztják ennek a nagyságrendnek a lehetetlenségét. A széles körben ismételt „hatmilliós” nagyságrend felelőtlen túlzás.
3. Kijelentette-e Simon Wiesenthal írásban, hogy „német földön nem voltak megsemmisítő táborok”?
Igen. A híres „nácivadász” ezt írta a Stars and Stripes-ban, 1993. január 24-én. Azt is állította, hogy a zsidók „elgázosítása” csak Lengyelországban történt.
4. Ha Dachau Németországban volt, és ha még Wiesenthal is azt mondja, hogy nem megsemmisítő-tábor volt, akkor miért mondja olyan sok amerikai veterán, hogy megsemmisítő-tábor volt?
Miután a szövetségesek elfoglalták Dachaut, sok amerikai katonát és másokat végigvezettek a táboron, és mutattak nekik egy épületet, amely állítólag „gázkamra” volt. A tömeghírközlés széles körben, de hamisan, továbbra is kiáll amellett, hogy Dachau „gázkamrás” tábor volt.
5. Szóljunk Auschwitzról is. Van valamilyen bizonyíték arra, hogy az ottani gázkamrákat emberek meggyilkolására használták?
Nincs. Auschwitzt a szovjetek foglalták el, és a háború után módosították. Egy termet úgy alakítottak ki, hogy nagy „gázkamrának” látszódjék. Miután az amerikai Fred Leuchter, a gázkamraépítés és –tervezés vezető szakértője megvizsgálta ezt és Auschwitz más állítólagos elgázosító helyiségeit, kijelentette, hogy „abszurditás” azt állítani, hogy ezeket kivégzésekre használták, vagy használhatták.
6. Ha Auschwitz nem „haláltábor” volt, akkor mi volt az igazi rendeltetése?
Internáló központ volt, és egy nagyméretű gyárkombinátnak volt a része. Szintetikus üzemanyagot állítottak ott elő, és a rabokat munkaerőként hasznosították.
7. Ki hozta létre az első koncentrációs táborokat?
A búr háború idején (1899-1902) a britek állítottak fel általuk „koncentrációs tábornak” nevezett táborokat Dél-Afrikában, hogy ott tartsák az afrikander nőket és gyermekeket. Hozzávetőlegesen 30 000-en haltak meg ezekben a poklokban, melyek ugyanolyan borzasztóak voltak, mint a II. világháborús német koncentrációstáborok.
8. Miben különböztek a német koncentrációs táborok az amerikai „visszatelepítő” táboroktól, amelyekben japán-amerikaiakat internáltak a II. világháború idején?
Az egyetlen jelentős különbség az volt, hogy a németek annak alapján internálták az embereket, hogy a német háborús erőfeszítések biztonságára tényleges vagy gyanítható veszélyt jelentettek, amíg a Roosevelt-kormány kizárólag faji alapon internálta az embereket.
9. A német kormány miért internálta a zsidókat táborokba?
Úgy tekintették, hogy a zsidók a nemzet biztonságára közvetlen veszélyt jelentenek (a kommunista felforgatók túlnyomórészt zsidók voltak). Bár mindenki, aki gyaníthatóan veszélyeztette a biztonságot – nem csak a zsidók –, ki volt téve az internálás veszélyének.
10. Milyen ellenséges intézkedéseket tett már 1933-ban a világzsidóság Németország ellen?
1933 márciusában a nemzetközi zsidó szervezetek nemzetközi bojkottot hirdettek a német árucikkek ellen.
11. A világ zsidósága „hadat üzent Németországnak”?
Igen. Az újságok erről szerte a világon beszámoltak. Például a London Daily Express (1933. március 24.) az első oldalon bejelentette, hogy „Júdea hadat üzen Németországnak”.
12. Ez a „haláltábor”-történetek kezdete előtt vagy után volt?
Évekkel a „haláltábor”-történetek kezdete előtt volt, melyek 1941-42-ben kezdtek feltűnni.
13. Melyik országnak tulajdonítják a polgári lakosság első tömeges bombázását?
Nagy-Britanniának – 1940. május 11-én.
14. Hány „gázkamra” volt Auschwitzban, amelyekben embereket gyilkoltak meg?
Egy sem.
15. Hány zsidó élt azokon a területeken, amelyek német megszállás alá kerültek a háború alatt?
Kevesebb, mint hatmillió.
16. Ha Európa zsidóságát nem semmisítették meg a nácik, akkor mi történt velük?
A háborút zsidók milliói élték túl Európában. Több százezer (talán másfélmillió) halt meg a háború alatt különféle okokból, a többi Palesztinába, az Egyesült Államokba és más országokba emigrált. A háború után még több zsidó hagyta el Európát.
17. Hány zsidó menekült el, és hányat evakuáltak mélyen a Szovjetunió belső területeire?
Több mint kétmilliónyian menekültek el vagy evakuálták őket az oroszok 1941-1942-ben. Tehát ezek a zsidók sohasem voltak német irányítás alatt.
18. A háborút megelőzően hány zsidó emigrált Európából, ami által kívül estek azon, hogy a németek elérhessék őket?
Talán egymillió (ezek között nem szerepelnek azok, akiket a Szovjetunió felszívott).
19. Ha Auschwitz nem megsemmisítő-tábor volt, akkor Rudolf Höss, a tábor akkori parancsnoka miért vallott úgy, hogy az volt?
Brit katonai rendészek kínozták, mint azt az egyik kínzója később beismerte.
20. Léteznek-e bizonyítékok azokra az amerikai, brit és szovjet intézkedésekre, hogy német foglyokat kínozzanak, és hogy csikarjanak ki belőlük „vallomásokat”, melyeket a nürnbergi és más perekben fel lehet használni?
Igen. A kínzást széles körben alkalmazták, hogy hamis „bizonyítékokhoz” juthassanak ezen a hírhedt nürnbergi bíróságon, és más, háború utáni „háborús bűnösök” tárgyalásain.
21. Hogyan válik ma a zsidók előnyére a holokauszt-történet?
Segíti a zsidót, mint csoportot, a kritikák ellen. Mint egyfajta szekuláris vallás, érzelmi köteléket biztosít a zsidók és vezetőik között. Hatalmas eszköz ez a zsidó pénzgyűjtő-kampányokon, és ezzel igazolják az USA Izraelnek küldött segélyeit.
22. Hogyan válik Izrael állam előnyére?
Igazolja a dollármilliárdokat, melyet Németország jóvátétel címén fizetett Izraelnek és sok más egyéni „túlélőnek”. A cionista/izraeli lobbi arra használja, hogy a Közel-Keleten Izrael-barát külpolitikát diktáljon Amerikának, és hogy az amerikai adófizetők pénzét Izraelbe irányítsa, mely évi több milliárd dollárra rúg.
23. Hogyan használja sok keresztény lelkész?
A holokauszt-történet felidézésével igazolják azt az ótestamentumi tézist, hogy a zsidó szent és örökké üldözött „kiválasztott nép”.
24. Hogyan vált a kommunisták előnyére?
Elterelte a figyelmet a szovjet háborús uszításról és atrocitásokról a második világháború előtt, alatt és után.
25. Hogyan válik Nagy-Britannia előnyére?
Nagyjából ugyanúgy, ahogy a Szovjetuniónak.
26. Van rá valamilyen bizonyíték, hogy Hitler elrendelte a zsidók tömeges megsemmisítését?
Nincs.
27. Milyen gázt használtak a német háborús koncentrációs táborokban?
Hidrocianid gázt – Zyklon-B-t –, a kereskedelmi forgalomban lévő rovarirtót, amit Európában széles körben használtak.
28. Milyen célból gyártották a Zyclon-B-t?
A Zyklon-B rovarirtó volt, melyet a ruhák és lakókörletek fertőtlenítésére használtak, hogy a tífuszhordozó tetveket és más rovarokat kiirtsák.
29. Alkalmas ez a termék a tömeges megsemmisítésre?
Nem. Ha a nácik mérges gázt szándékoztak volna használni az emberek kiirtására, sokkal hatékonyabb termékek álltak volna rendelkezésre. A Zyklon lassan ható fertőtlenítőszer.
30. Mennyi időbe kerül a terület kiszellőztetése, miután Zyklon-B-vel fertőtlenítettek?
Normális körülmények közt 20 órába. Az egész folyamat nagyon bonyolult és veszélyes. Gázálarcot kell használni, és csak szakképzett technikusokat alkalmaznak.
31. Höss, Auschwitz parancsnoka azt mondta, hogy emberei tíz perccel az után, hogy az áldozatok meghaltak, bementek a „gázkamrákba”, hogy a holttesteket eltávolítsák. Ez mivel magyarázható?
Nem magyarázható semmivel, mert ha úgy tettek volna, akkor ugyanarra a sorsra jutottak volna, mint „elgázosított” áldozataik.
32. Höss azt mondta „vallomásában”, hogy emberei cigarettáztak, miközben kivonszolták a holttesteket a gázkamrákból az „elgázosítás” után tíz perccel. A Zyklon-B nem robbanásveszélyes?
De igen. Höss vallomása nyilvánvalóan hamis.
33. Mi volt a pontos folyamata annak, amit a nácik állítólag használtak a zsidók megsemmisítésére?
A történetek gázzal töltött bádogdobozok a tetőn lévő lyukon keresztüli bedobásától a zuhanyzórózsán keresztül eljuttatott csővezetékes gázig mindenről szólnak; „gőzkamrákról”, áramütést mérő gépekről stb. Milliókról állítják, hogy így ölték meg őket.
34. Hogyan volt lehetséges egy tömeges megsemmisítési programot titokban tartani azoktól, akiknek meggyilkolását tervbe vették?
Nem lehetett volna titokban tartani. Tény az, hogy nem voltak tömeges elgázosítások. A megsemmisítés-történetek háborús atrocitáspropagandaként keletkeztek.
35. Ha a kivégzésre váró zsidók tudták, hogy mi vár rájuk, miért nem szálltak szembe a németekkel?
Azért nem szálltak szembe, mert nem hitték, hogy meg akarják ölni őket.
36. Körülbelül hány zsidó halt meg koncentrációs táborokban?
Szakértői becslések szerint 300 000 és 500 000 közé tehető.
37. Hogyan haltak meg?
Főleg a kiújuló tífuszjárványoktól, melyek a háborúsújtott Európában pusztítottak a háború alatt, valamint az éhínségtől és az orvosi ellátás hiányától a konfliktus utolsó hónapjaiban, amikor a szövetségesek bombázásai valójában minden köz- és vasúti szállítást megbénítottak.
38. Mi a tífusz?
Ez a betegség mindig akkor tűnik fel, amikor egészségtelen körülmények között sok ember van összezsúfolva. Haj- és ruhatetű terjeszti. Ironikus, de ha a németek több Zyklon-B-t használtak volna, több zsidó élhette volna túl a táborokat.
39. Mi a különbség, ha hatmillió vagy 300 000 zsidó halt meg a második világháború alatt?
5 700 000.
40. Egyes zsidó „haláltábor”-túlélők azt mondják, hogy látták, ahogy a holttesteket egy gödörbe dobják és elégetik. Mennyi tüzelőanyag lett volna szükséges ehhez?
Sokkal több, mint amennyihez a németek hozzáfértek, mivel jelentős tüzelőanyag-hiány volt a háború alatt.
41. El lehet-e égetni a holttesteket gödrökben?
Nem. Oxigénhiány miatt lehetetlen, hogy a lángok az emberi testet teljesen elemésszék ily módon.
42. Holokauszt-történészek azt állítják, hogy a nácik kb. tíz perc alatt el tudták égetni a hullákat. Mennyi időbe kerül egy holttestet elhamvasztani, hivatásos krematóriumi dolgozók szerint?
Kb. másfél órába, habár a nagyobb csontok további feldolgozást igényelnek.
43. Miért voltak a német koncentrációs táborokban krematóriumok?
Hogy az ott meghaltak testétől hatékonyan és egészséges módon váljanak meg.
44. Ha a német terület táboraiban lévő összes krematórium kapacitásának száz százalékát vesszük, legfeljebb mekkora nagyságrendű holttestet tudtak volna elhamvasztani az egész időszak alatt, amikor ezek a krematóriumok működésben voltak?
Kb. 430 600-at.
45. A krematóriumok kemencéit lehet-e mindenkor száz százalékosan működtetni?
Nem. Már a mindenkori ötven százalékos becslés is nagyvonalú (napi tizenkét óra). A krematóriumkemencéket alaposan és rendszeresen tisztítani kell, ha jelentős terhelés alatt vannak.
46. Egy elhamvasztott holttest után mennyi hamu marad?
Miután minden csontot ledaráltak, kb. egy cipős doboznyi.
47. Ha a nácik hatmillió zsidót elhamvasztottak, mi történt a hamuval?
Ez még „megválaszolásra” vár. Hatmillió holttest sok tonna hamut tett volna ki, és még sincs bizonyíték semmilyen nagy hamulerakóhelyre.
48. Mutatják-e megsemmisítés bizonyítékát Auschwitzról a szövetségesek háborús légi felderítő képei arról (akkor készültek, amikor a „gázkamrák” és krematóriumok teljes gőzzel dolgoztak)?
Nem. Valójában ezek a fényképek még csak nyomát sem mutatják az óriási mennyiségű füstnek, amely állítólag állandóan a tábor fölött lebegett, és a „nyílt gödröknek” sem mutatják bizonyítékát, amelyekben a hullákat állítólag elégették.
49. Mi volt a fő lényege az 1935-ös „nürnbergi törvényeknek”?
Megtiltotta a házasságot és a nemi kapcsolatot a németek és a zsidók között, hasonlóan azokhoz a törvényekhez, amik ma Izraelben vannak érvényben.
50. Voltak-e Amerikában a nürnbergi törvényekhez hasonló törvények?
Évekkel Hitler Harmadik Birodalma előtt az USA legtöbb állama hatályba léptetett olyan törvényeket, amelyek tiltották a házasságot a különböző fajok között.
51. Milyen jelentést küldött a Nemzetközi Vöröskereszt a „holokauszt”-kérdéssel kapcsolatban?
A Vöröskereszt 1944 szeptemberében tett auschwitzi látogatásakor készült hivatalos jelentésében rámutatott, hogy az internáltaknak engedélyezték, hogy csomagot kapjanak, és hogy a gázkamrákról szóló szóbeszédet nem tudják igazolni.
52. Mi volt a Vatikán szerepe akkor, amikor állítólag hatmillió zsidót megsemmisítettek?
Ha lett volna terv a megsemmisítésre, a Vatikán helyzeténél fogva minden bizonnyal tudott volna róla. De mivel nem volt, így a Vatikánnak semmi oka nem volt, hogy ellene szóljon, és nem is tette.
53. Milyen bizonyíték van arra, hogy Hitlernek tudomása volt egy folyamatban levő zsidókat megsemmisítő programról?
Semmilyen.
54. Együttműködtek-e a nácik a cionistákkal?
Hitler kormánya már 1933-ban aláírt egy egyezményt a cionistákkal, amely lehetővé tette, hogy a zsidók Németországból Palesztinába vándoroljanak, és nagymennyiségű tőkét vihessenek magukkal.
55. Hogyan halt meg Anna Frank?
Miután túlélte az auschwitzi internálást, a bergen-belseni táborban tífuszban halt meg néhány héttel a háború vége előtt.
56. Az Anna Frank naplója hiteles?
Nem. A francia dr. Robert Faurisson által összegyűjtött bizonyítékok megállapítják, hogy a híres napló irodalmi kacsa.
57. Mi a helyzet a felszabadított német táborokban készített jól ismert fényképekkel és filmekkel, melyeken lesoványodott hullahalmok láthatók. Ezek hamisak?
A fényképek hamisíthatók, de sokkal könnyebb egyszerűen félrevezető felirattal ellátni egy fényképet, vagy félrevezető kommentárral bemutatni egy filmet. A lesoványodott hullahalmok nem jelentik, hogy ezeket az embereket „elgázosították” vagy szándékosan halálra éheztették. Valójában a tomboló járvány vagy a háború vége felé jelentkező élelmiszerhiány miatti éhezés tragikus áldozatai voltak.
58. Kitől ered a „genocídium” kifejezés?
Rafael Lemkin lengyel zsidótól, egy 1944-ben kiadott könyv szerint.
59. Az olyan filmek, mint a „Schindler listája” vagy a „Háború szele” dokumentumfilmek?
Nem. Az ilyen filmek történelmileg gyengén megalapozott regényszerű megfilmesítések. Sajnos túlontúl sokan elfogadják ezeket, mint pontos történelmi bemutatást.
60. Hány könyvet adtak ki, melyek megcáfolják a szabványos „holokauszt”-történet egyes részeit?
Több tucatot. Még több van kiadás alatt.
61. Mi történt, amikor az Institute for Historical Review 50 000 dollárt ajánlott annak, aki be tudja bizonyítani, hogy a zsidókat elgázosították Auschwitzban?
Nem nyújtottak be bizonyítékot a jutalomért, de az intézmény ellen 17 millió dolláros kártérítési pert indított egy korábbi auschwitzi táborlakó, Mel Mermelstein, aki azt állította, hogy a jutalom felajánlása alvászavarokhoz vezette és az üzleti élete veszteséget szenvedett, valamint, hogy a felajánlás a „megállapított tények ártalmas tagadását” képviselte.
A 66 kérdés és válasz a holokausztról újabb változatában (2000. április) a 61. kérdés megváltozott (a fordító):
61. A holokauszt-történettel szembeni szkepticizmus csökkent-e vagy nőtt az utóbbi években?
Kétségtelenül nőtt. Egyre több „főáramlatú” történész ad hangot szkepticizmusának kulcsfontosságú holokauszt-állításokkal kapcsolatosan. A revizionisták is egyre több országban egyre több hivatalos és félhivatalos támogatásra lelnek.
62. Mi a helyzet azzal a váddal, hogy azok, akik megkérdőjelezik a holokauszt-történetet, egyszerűen antiszemiták vagy neonácik?
Ezt a rágalmazást arra tervezték, hogy eltereljék a figyelmet a tényekről és a becsületes vitákról. A tudósok, akik cáfolják a holokauszt-történet állításait, minden fajban és etnikai-vallási csoportban megtalálhatók (a zsidók között is). Nincs összefüggés a „holokauszt”-cáfolás és az antiszemitizmus vagy neonácizmus között. Növekvő számú zsidó tudós nyíltan elismeri a bizonyítékok hiányát a kulcsfontosságú holokauszt-állításokkal kapcsolatosan.
63. Mi történt azokkal a „revizionista” történészekkel, akik kétségbe vonták a holokauszt-történetet?
Rágalomhadjáratot indítottak ellenük, elvesztették akadémikus állásukat, nyugdíjukat, tulajdonaikat megrongálták, és fizikai erőszakot alkalmaztak velük szemben.
64. Hogyan vált az Institute for Historical Review áldozattá, mert olyan könyveket és cikkeket publikál, melyek vitatják a holokauszt-állításokat?
Az IHR-t – egy vezető revizionista történelmi kutató- és kiadóközpontot – háromszor ért bombatámadás. 1984. július 4-én felgyújtották és porig égett. Dolgozói számos halálos fenyegetést kaptak. Az IHR-rel és a holokauszt-revizionistákkal a média túlnyomórészt ellenségesen bánik.
65. Miért van oly kevéssé publikálva a revizionista nézet?
Mert politikai okokból az uralkodó osztály nem akar mélyebb tárgyalásokba bocsátkozni a holokauszt-történetet övező tényekről.
  1. Hol kaphatok több információt a holokauszt-történet „másik oldaláról”, valamint a második világháború történelmi revizionizmusának más területeit érintő tényekről?
    Az Institute for Historical Review, P. O. Box 2739, Newport Beach, CA 92659, széles választékban kínál könyveket, kazettákat, videókat fontos történelmi témákról. Látogassa meg weblapunkat: 
    http://www.ihr.org/


Izrael állam a Sátán országa, és meg kell szűnnie



2012, március 9 - 12:58

A magyar zsidók nem csak a cionizmus alapítóival, Herzl Tivadarral, Natonek Józseffel és Südfeld Miksával büszkélkedhetnek el, ugyanis a zsidó anticionizmus gondolata is magyar zsidóktól származik. A Neturei Karta jelentése: a város (Jeruzsálem) őrzői. Nevük egy idézet része a Talmudból, amely arról szól, hogy Jeruzsálem valódi őrzői nem a katonák, akik valójában pusztulást hoznak rá, hanem a jámbor emberek, akik imádkoznak.
 A Neturei Karta nem is igazán egy szervezet, inkább egy átfogó eszme, mely mögé több tízezer zsidó sorakozik fel szerte a világon. Nem szelektíven olvassák a Tórát, nem vesznek el belőle semmit: pontosan azt hirdetik fennhangon, amit az mond, nevezetesen, hogy zsidó állam márpedig nem létezhet. A szekuláris Izraelt nem ismerik el, palesztinai tagjaik adót nem fizetnek, katonai szolgálatot nem teljesítenek, személyi igazolványt nem váltanak. Kérdéseinkre Moshe Ber Beck rabbi magyarul, és Ahron Cohen rabbi angol nyelven válaszolt.
A kívülálló azt hihetné, hogy minden zsidó és rabbi egyforma, és mind támogatják Izraelt. Ám a Neturei Karta látványosan más állásponton van. Mi a nézetkülönbség oka, miért támadják a cionizmust?
Beck rabbi: A zsidó hit és a cionizmus közötti különbségről órákat lehetne értekezni. A cionizmus egy mindössze 150 éves koncepció. Nem hívő zsidók találták ki, és az alapja az, hogy nekünk egyedül kell felállni, visszamenni Palesztinába, csinálni egy országot, és nem szabad Istenre hagyatkoznunk – ezeket persze a Tóra tiltja. A zsidóság nem pusztán egy nép, hanem egy vallás is: hitünk a Tórából ered. Nincs zsidóság Tóra nélkül. Minket a Teremtő választott ki, és hozott Palesztinába, és a bűneink miatt később Ő is üldözött el onnan. Nem lehet csak úgy visszamenni oda, és hipp-hopp létrehozni egy országot. A Törvény tanítása szerint csak maga Isten gyűjthet minket újra egybe Palesztinában. Tudja, a zsidóság egy több ezer éves nemzet, mely hosszú időn keresztül jól megvolt egy ország nélkül. Rengeteg nagy ember, tudósok, rabbik és igen, sok gazdag ember is a választott néphez tartozott. Ők mind megtehették volna, hogy egy ország megcsinálásán ügyködjenek, de nem tették. Sok nehézségen ment keresztül a zsidóság mindenfajta ország nélkül, és tessék, máig itt vagyunk. Hitler után azonban a zsidóság összetört, és így a gondolat beférkőzhetett a zsidók közé, hogy legyen egy hazánk. Izraelt így rakták össze. Ám máig sok zsidó, és sok rabbi tartja, hogy ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Ez a valódi zsidóság, és mi, a törvényt betartó zsidók mélyen szégyelljük a sok vérontást, amit Izrael a világ zsidóságának nevében tesz. Ha nem jött volna létre akkor Izrael állam, és ma megkérdeznék a zsidókat, hogy legyen-e, állítom, hogy a többség nemet mondana.
A valódi zsidósággal tehát szemben áll a cionizmus. Az ember mégis lát cionistákat, akik vallásosnak mutatják magukat, és Izrael állam jelképe is a menóra. Hogy is van ez?
Beck rabbi: Izraelben nagyon erősen küzdenek azért, hogy a zsidóság otthagyja a vallását. Persze, ha az ember ma szétnéz Izraelben, találhat magukat vallásosnak mondó cionistákat. Azonban ez csak egy taktikai lépés. Valójában a cionizmus egy új zsidóságképet vezetett be, mellyel célja az volt, hogy a nép elfelejtse mit kapott parancsba a Mindenhatótól.
Cohen rabbi: A cionizmus egy eredendően ateista elképzelés. Izrael pusztán felvette a vallásos szimbólumokat, hogy odacsalogassa a zsidó embereket a világ minden tájáról. A cionisták nem hisznek Istenben, viszont hisznek abban, hogy Isten adta nekik azt a földet.
képIgaz, ami a TV-ből jön, hogy csak az iszlám okozza a viszályt a Szentföldön?
Beck rabbi: Amit a média sugall, hogy ez egy vallási háború, egy nagy hazugság. Sok nemzedéken át éltünk békében az itteni népekkel és más hitűekkel. Nem igaz, hogy a harag a zsidóság ellen irányul. Ha valakit itt gyűlölnek, akkor azok a cionisták. Hatvankét éve minden közel-keleti nyomorúságnak Izrael állam az oka, és ez az, ami ellen mi küzdünk. Addig nem lesz béke, amíg a világ rá nem döbben, hogy Izrael léte egy alapjaiban hibás gondolat.
Önök főleg vallásos alapon utasítják el Izrael államot. Egy ateista hogyan viszonyuljon Izraelhez? Akit nem érdekel Isten, támogathatja a cionizmust?
Cohen rabbi: Hitünk alapján, de humanitárius megfontolásból is ellenállunk, bár a kettő között nyilván van kötelék. De egy ateista is láthatja, hogy Izraelben elnyomják a palesztinokat, lerombolják házaikat, leölik őket.
Izrael mégis a béke és a tolerancia bajnokaként adja el magát külföldön.
Beck rabbi: (nevetve) Mondani könnyű! A kérdés az, hogy mit csinálnak?
És a másik unalomig mantrázott állítás? Hogy Izrael állam „Isten országa”?
Beck rabbi: Az egész világ Istené. A bibliai Izrael földje szent, és réges-régen ott valóban állt egy szent ország, ezt mondja a Tóra is, ám onnan mi zsidók el lettünk üldöztetve. Az, amit ma „Izrael” néven hívnak, egy gigászi bűn, s ez az ország nem az Istené, inkább a Sátáné. Épp olyan bűn volt létrehozni, mint ahogy bűnös dolog lopni vagy ölni.
Izraeli körök látványosan igyekeznek belerángatni az USA-t egy Irán elleni háborúba. Mi lehet ennek a következménye? Harmadik világháború?
Cohen rabbi: Elképesztő, ahogyan Izrael Irán ellen hergeli Amerikát. A vádjaik teljesen alaptalanok. Nem kérdéses, hogy ha így folytatják, egy katasztrofális háborút, ahogy Ön mondja, egy harmadik világháborút is kierőszakolhatnak. Az iráni zsidó közösséget mellesleg nem érik támadások, Irán tolerálja a vallásos zsidókat.
képA Neturei Karta látványosan küzd Izrael állam léte ellen. Palesztinok oldalán tüntetnek, és Mahmud Ahmadinezsád iráni elnök mellett is kiálltak, mélyen vallásos, őszinte embernek hívva őt, és harmonikus, Istent követő országnak írva le Iránt. Izraelben izraeli zászlót égetni merész dolog. Gyakran támadják szervezetüket a cionisták?
Beck rabbi: Természetesen. A Neturei Karta pont a fordítottja a cionistáknak, így hát érthető a gyűlölet, amivel kezelnek minket. Mi rámutatunk a valóságra, hogy a cionisták ráültek a palesztinok fejére, és úgy tákolták össze Izraelt. Ha egy idegen nemzet Magyarország helyén létrehozna egy országot, és kijelentené, hogy az mostantól az övé, abból is pont ugyanilyen problémák fakadnának. Mi erőszakmentesen, békében hirdetjük az igazságot, és ők erre fegyverrel, összeveretésekkel, rendőri akciókkal, börtönnel válaszolnak.
Cohen rabbi: Sokan támadtak minket egy teheráni holokauszt konferencián való részvételünk miatt, ám a téma nem a holokauszt tagadása, hanem revíziója volt. A holokauszt egy borzalmas esemény volt, de nem lehet a palesztinok elnyomásának igazolására használni. A cionisták önkényes módon, már-már vallási szintre emelve használják rosszra a halott zsidók emlékét. Elsőrangú lehetőség volt, hogy megmutassuk az iszlám világnak, hogy a zsidóság nem azonos a cionizmussal. Máig nem bántam meg, hogy ott voltunk. De persze nem csak Izraelben érhetnek atrocitások. Az én angliai lakásom előtt tüntetést szerveztek a cionisták, összeverték a kocsimat, tojással dobálóztak, öngyűlölő zsidónak hívtak.
Sokan, akik a cionizmus ellen küzdenek, a holokausztot is egy mesének tartják. Ehhez mit szól?
Beck rabbi: Mese? Ez borzasztó. A szüleimet, a barátaimat vesztettem el a holokausztban, a haláltáborokban. Csoda, hogy mi gyerekek megmenekültünk, hála a Mindenhatónak. Hogy lehet ezt tagadni? Olyan, mintha valaki nem fogadná el, hogy a nap süt az égen.
Cohen rabbi: Hiába tagadják a holokausztot egy bizonyos mértékig, teljességgel nem tudják megcáfolni. A hatmilliós számot gyakran idézik. Ebbe bele lehet kötni, de a bűn akkor is ugyanolyan borzalmas, ha nem hatmillióról, hanem ötről vagy négyről van szó. A kivégzés módszere is részletkérdés. Mindegy, hogy gázkamra vagy puskagolyó. A bűn az bűn marad. Kicsinyíteni azt gyalázatos dolog az áldozatok emlékével szemben.
Kedves Beck rabbi, ön Magyarországról származik. Mesélne egy kicsit az életéről?
Beck rabbi: Budapesten születtem, ha jól emlékszem 1934-ben. Egy pesti bunkerben elrejtve vészeltem át a zsidóüldözéseket, majd Ausztriában, aztán Olaszországban éltem, később Palesztinába keveredtem. Nem akartam oda kerülni, a sors hozta így, de ahogy időt töltöttem ott, rádöbbentem a cionizmus kétszínűségére. Ma már szerencsére (hivatalosan – a szerk.) nem a cionista rezsim alatt élek: az USA-ban lakom.
Mi legyen hát a sorsa Izraelnek? Ha leszerelnék az államot, mi lenne a sok odaráncigált zsidóval?
Cohen rabbi: Izraelnek feltétlenül békés úton, de meg kell szűnnie létezni. Azért imádkozunk, hogy a cionizmus gonoszsága eltűnjön a világból. A zsidóknak pedig haza kell menniük, ha ez a béke ára. Ám én hiszem, hogy a palesztinok nem kiűzni akarják a zsidókat. A palesztinok egy független, saját államot akarnak, mint amilyen a történelmi, demokratikus Palesztina volt.
És ha nem lesz „zsidó” állam, hogyan kell majd a zsidóknak viszonyulniuk ahhoz az országhoz, ahol majd laknak? Tényleg, el lehet várni egy, teszem azt, magyar zsidótól a hazafiságot?
Beck rabbi: A Tóra-követő zsidók természetes viselkedése, hogy teljes hűséget tanúsítanak azon ország iránt, ahol élnek, ahogy azt a Tóra megköveteli. Nem csak, hogy el lehet várni a hazafiságot, hanem meg is kell követelni!
Mit mondanának azoknak, akik a cionizmust a zsidósággal azonosítják?
Cohen rabbi: A kérdés az, hogy ki követi el ezt a hibát? Mert sajnos számos zsidó is bedől annak, hogy a cionizmus helyettesíti a zsidóságot. Ám ez nem így van.

V. L.
barikad.hu

A füstbe ment terv
A világ zsidósága a menybe megy ,és a sátán megüdvözül
Kop - kop ki van ott és Te ezt el is hiszed
Ez csupán egy holló mese, hogy elterelje a figyelmet a MOSZAD – ról
Kop – kop. Ez a megvalósult állom.




A zsidó terrorizmus gyökerei


Rakétákkal szénné égetett libanoni gyermekek, koncentrációs és fogolytáborok – ezek jellemzik ma a cionizmust és az izraeli állami terrorizmust. Az agresszió nem old meg semmit, intik a „józanabbak” az arab szabadságharcosokat. Azt azonban elfelejtik, hogy Izraelt jelentős részben nyers fizikai erőszakkal, a földalatti illegalitásból kinőtt legaljasabb merénylő és gyilkoló csoportok teremtették meg. A kezdetek kezdetén, jóval a II. világháború és az ún. holokauszt előtt már megkezdték harcukat. A terroristák később katonatiszteket, képviselőket, minisztereket, sőt miniszterelnököket is adtak Izraelnek. A terrorista szellem most is ott leng a szélben csak vedd észre.
Dávid csillag egyenlő a horogkereszttel, és ez egyenlő a zsidó fasizmussal


Dávid csillag egyenlő a horogkereszttel, és ez egyenlő a zsidó fasizmussal

Dávid csillag egyenlő a horogkereszttel, és ez egyenlő a zsidó fasizmussal

Jól bevésődött az üzenet!

Akkor vigyázz nehogy baleset áldozata légy !!!


Az iráni elnök zsidó szövetségesei


Abban, hogy nem volt holokauszt, nem értettek egyet, abban azonban igen, hogy Izraelnek nincsen joga az állami létezéshez - a teheráni konferencián részt vevő ultraortodox zsidók, akiket az iráni elnök éppúgy vendégül látott, mint a Nyugatról érkezett antiszemita holokauszt-tagadókat.

A világ problémáit barátságosan, ésszerűen, nyu-godt légkörben is meg lehet oldani – mondta mosolyog-va Mahmúd Ahmadinedzsád iráni elnök  a  december 11-12-én Teheránban megtartott nem-zetközi „tudomá-nyos konferenci-án”. Ezen a szeptember 11-iki merényleteket a zsidók mesterkedésének tekintő David Duke volt Ku Klux Klán vezér épen úgy megjelent, mint számos más ismert és ismeretlen nyugati holokauszt-tagadó, illetve -relativizáló, palesztín radikális, iráni és külföldi „tudós és értelmiségi”, továbbá ultraortodox zsidó rabbi. A kétnapos konferencián  eszmét cseréltek: volt-e holokauszt, voltak-e gázkamrák Auschwitzban, valóban megöltek-e a nácik hatmillió zsidót?

A konferenciát összehívó Ahmadinedzsád elnök, aki a holokausztot hivatalba lépése óta többször is „mítosznak”, illetve „tündérmesének” nevezte, Izrael Államról ezúttal is megismételte jól ismert nézetét: „a napjai meg vannak számlálva, a Szovjetunió sorsára fog jutni”.
A teheráni találkozónak már a puszta ténye is világszerte felháborodást keltett, az elmúlt napokban pedig élesen elítélték a hét eleji eseményt a Fehér Háztól a Vatikánig, az Európai Uniótól Oroszországig, Izraeltől Irán 25 ezres zsidó közösségéig, a német kancellártól az ENSZ-főtitkárig. Kofi Annan – akkor még ENSZ főtititkárként - szeptemberben Teheránban személyesen is elmondta aggályait Ahmadinedzsádnak, most pedig szóvivője útján közölte: a holokauszt kétségbe vonásának összes kísérlete minden jóakaratú embert mélységesen felháborít. A Simon Wiesenthal Központ közleménye lakonikusan egy zsidó túlélőt idéz: „Ha nem volt holokauszt, akkor hol van a testvérem?”.
Hogy mi köze van a soá tagadásának Izrael állam létezéséhez? Ahmadinedzsád elnök szerint – fejtette ki egy, a hamburgi Der Spiegelnek adott interjújában (mely magyarul például a Lelkiismeret 88  csoport honlapján olvasható) – vagy volt holokauszt, vagy nem. Ha volt, akkor Európában kell keresni a felelőseit, ha nem volt, akkor pedig nem volt – de miért büntetik mindkét esetben a palesztinokat? Így kérdez az iráni elnök, s ha nem egy atomenergiával kísérletező muszlim regionális hatalom államfőjéről lenne szó a polgárháborús Irak szomszédjában, talán nem kapott volna akkora publicitást, hogy mennyire hasonlóan gondolkodik, mint a nála megfordult néhány tucat holokauszt-tagadó, illetve -relativizáló.

Eszerint a cionisták és nyugati szövetségeseik úgymond szándékosan felnagyították, eltúlozták, meghamisították a zsidókkal kapcsolatos világháborús tényeket, azért, hogy utána az éppen erre törekvő modernkori mozgalomnak, a cionizmusnak és nyugati szövetségeseinek elegendő ürügye legyen palesztinok lakta területekből kihasítva erőszakkal zsidó államot létrehozni, s az ország lakóit földönfutóvá tenni.
A teheráni találkozón a már említett magyar  szervezet egy tagja is jelen volt (a nevét titok fedi), lehet, hogy ő volt az egyetlen magyar vonatkozása a teheráni holokauszt-tagadó csúcsnak. A teheráni konferencián részt vett Neturei Karta irányzathoz tartozó ultraortodox zsidók ugyanis jobbára csak egyenruhaszerű öltözékükben egyeznek meg a ma világszerte több mint 120 ezer lelket számláló, Szatmárnémetiből származó szatmári hászidokkal, a valóságban náluk is konzervatívabbak – helyesebben inkább fundamentalistábbak. A holokausztot – a teheráni konferencián egyedüliként – nem tagadják, nem is relativizálják. Izrael állam létezéshez való jogát azonban éppúgy elvitatják, mint Ahmadinedzsád elnök, még ha nem is ugyanazon az alapon. Ők mély zsidó vallásosságukban úgy hiszik, hogy egyenes tanítói leszármazásukat Mózesig és a kőtáblákig vissza tudják vezetni. A szent héber nyelvet csak a Tóra olvasására használják, még az irányzatuk neve (Neturei Karta) sem héberül, hanem arámiul jelenti azt: „a város (Jeruzsálem) őrzői”. Ők nem a palesztinok miatt ellenzik Izrael államot, s voltak már korábban is a cionizmus ellenfelei, hanem mert úgy vélik, a diaszpórába kényszerült zsidóságnak nem szabad a Szentföldön tömegesen letelepednie és ott államot alapítania – erre majd csak akkor kerülhet sor szerintük, amikor a Messiás elérkezik.
Addig azonban az ezer és ötezer közé becsült lélekszámú, elsősorban a New York állam-beli Monsey településen (onnan érkezett Teheránba Yisroel Dovid Weiss főrabbi) és Jeruzsálem Meah Searim negyedében lakó Neturei Karta zsidók inkább elismerik a palesztín hatóság (korábban a PLO, ma a Hamász) fennhatóságát, mint Izrael Államét. A Messiás eljöveteléig hátra lévő időben nem fizetnek adót Izraelnek – igaz, állami juttatásokat sem vesznek igénybe. Ahmadinedzsáddal együtt egyetértenek abban, hogy a világháború után a zsidók államának valahol Németországban kellett volna létrejönnie, s nem Palesztínában. Aligha lesz hatással rájuk Izrael askenázi főrabbijának vélekedése: jobb lenne, ha a Neturei Karta a zsidóságon kívül levőnek tekintené magát.
Gerlóczy Ferenc


Miért folyik háború Izrael és Palesztina közt?


Leegyszerűsítve:
A holocaust után úgy gondolta a világ, hogy kell a zsidó népnek valami kárpótlás, és mint ilyen, egy saját ország pont jó lenne.
Mindenféle történelmi okok miatt (alapja, hogy a történelem során ki volt ott előbb) kitalálták, hogy Palesztina igazából a zsidók földje, ezért fogták magukat a jól felszerelt nyugati seregek, és kiverték a palesztinokat a saját országukból, majd házaikba zsidó családokat költöztettek.
A palesztinok szétszéledtek a világban, egy részük ott maradt, körbekerítve, mint valami állat.
Sok évtized elkeseredettsége kellett ahhoz, hogy a palesztinok a terrorizmushoz nyúljanak. Hadsereget felszerelni nincs pénzük. Míg az izraeli sereg mögött gazdag, hatalmas országok állnak.

Bocsánat, ha egyeseket megsértettem, de a férjem palesztin, jól ismerem a másik oldalt.

ha érdekel, szívesen mesélek még.


A zsidók erről kb ugyanúgy nem tehetnek, mint a palesztinok???

Tudod mi az a talmud, és hogy vannak cionisták(nagyon sok zsidó)?

De félreértés ne essék ,rengeteg zsidó származású ember van, aki nem viselkedik zsidóként, ahogy számos roma is van, aki nem él cigányként.
 A zsidó származású személyek válogatás nélküli diszkriminációja súlyos hiba. 


A részedről súlyos ez a hiba , mert ahogy láttad az előző írásban ott bizony hangot adnak az Izraeli zsidók eltérő nézetüknek , és így jogos a megkülönböztetésük, de mint nálunk a csorda hatás , kussolnak a cionista nyomás alatt, had ne válogassak közülük, mert akkor oda jutunk mint Palesztinába HOLOKAUSZTOT játszanak velünk is.
 Hát játszanak a Kneszetbe, de ne a mi Országházunkba, gyűlöljék ott egymást egymásért. És indítsanak békemenetet a Szuez partján, és ne keverjék össze a Dunát a Szuezzel , ne itt keressék Szuezt, mint 56. - ban és 2006- őszén a zsidó zsoldosok. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése