2019. április 17., szerda

Az igazi holokauszt amit készítenek a nemzeteknek .










Az igazi holokauszt amit készítenek a nemzeteknek .


A hitel rabbá tesz


Öljétek meg a hóhéraitokat gyurcsányt és a társait 

hisz a nemzetárulóivá váltak a vakoló páholyok biztatására , és a migráció megengedése , és elrendelése , között csekély a különbség , a páholy azért szerepelteti őt , mert az Amerikai Zsidó nagypáholy akihez minden páholy tartozik , nem adott rá kilövési parancsot , és a többi nyuszi páholy 300 fölött van hazánkban a számuk , nem kezdeményezhet likvidálást ellene . Nincs elég bűnöző , Pintér Gyilkosság BT - je ilyenkor hol van
Csak a jó magyar családfőket irtjátok , vagy a bűnöző elitet is , ja hogy ti is a páholyból kapjátok a parancsot , Hát azért építetik veletek a stadionnak álcázott koncentrációs táborokat , fekete költségvetésből , az egészségügy , az oktatás kárára , és a bérfejlesztés myugdíj felzárkóztatás kárára !!! Vegyétek ti kezetekbe a sorsotok irányítását , és valaki likvidálja őket , hogy ne Amerika diktálja még mindig a kirablásunkat !!! Kis pucsinok , legyetek felnőttek a sátán küldötteit likvidáljátok , mert a gyilok program még mindig él !!! Ők nem fognak habozni !!!

A halál neve – GMO



Posted on 2014-04-21Szerző: Admin
Az vagy, amit megeszel
GMO_soja_ratA GreenProfit 
A halál neve – szója” címmel cikket közöl egy érdekes tudományos kutatásról, melyet dr. Csáky István, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar szójakutatója kezdett. A kutatót a sportolók hitelen szívhalálának rejtélye foglalkoztatta. Ezek a sorozatos esetek főként a nyugati országokban élő férfi portolók estében fordulnak elő.
Végül arra a megállapításra jutott, hogy a bűnös a szója. Dr. Csáky István szerint a szójafehérje, a hibás gén és a nagy terhelés szerencsétlen együtthatása okozza a tragédiákat
Ezt a feltételezését egy amerikai tanulmány nyomán alátámasztottnak véli, ugyanis a coloradói egyetem orvoskutatóinak kísérlete, amelyben génkezelt egerekkel modellezték az agyonhajszolt sportolókat, meggyőzte arról, hogy jó irányban keresgél.
Minthogy a szójás és a tejfehérjés hímek szívizomzatának szövettani vizsgálatánál is jelentős különbséget találtak, mégpedig a szójások kárára. Sokkal rosszabb volt a leletük, mint a tejfehérjéseké. A nőstényeknél viszont nem volt különbség.
dr_csaky_szojakutatoDr. Csáky, mint mondta, úgy látja, az egyik bűnös mindenképpen a szója. A felvágottaktól kezdve, több mint húszezer termékben található szója. Például a kenyérben, az olajban, a tejszínben, a tejfölben, a fagylaltban. Csak ezekben az élelmiszerekben nem koncentrált formában van jelen. Viszont a csecsemők szervezetébe a napi tápszeradagjukkal öt-hat fogamzásgátló tablettának megfelelő mennyiségű hormon kerül. Ráadásul, mint egészséges fehérjeforrást reklámozzák őket, igaz, az egereknek erről más a véleményük.
A kutató az javasolja, hogy a sportolókat DNS-vizsgálatnak kell alávetni, mivel az apró genetikai elváltozások a szokásos orvosi mérésekkel nem szűrhetőek ki. És valószínűleg érdemes kerülni a szójafehérjét, még akkor is, ha nincs hibás gén.
Azonban Csáky dr. egy másik – számunkra nem meglepő – felfedezést is tett. Elmondta, hogy a szójáról adott nyilatkozatai alig találtak visszhangra, s eddig akárhova fordult elképzeléseivel, mindenütt elutasításra talált. De nem csodálkozik ezen, mert tudja, a szója bűneinek kimondása jelentős üzleti érdekeket sért, a szójabiznisz még a kábítószerüzletnél is sokkalta nagyobb.


Tűzzel-vassal” népirtás
Mi azonban arra gondolunk, hogy nem a szójával van itt az igazi gond, hiszen a világ más részein (a nyugati GMO invázió által nem fertőzött részein) ahol szóját a különböző módon elkészítve rendszeresen fogyasztják, nem tapasztalják a sportolók ilyen „járványos” hirtelen szívhalálát.
Mi inkább a GMO hatására tippelünk.
A GMO világra erőszakolása pedig, mint tudjuk olyan óriás cégek üzleti érdeke, mint a Monsanto és társai. A GMO hatásvizsgálatai már kimutatták, hogy rengeteg kártékony hatása között, negatívan befolyásolja a szaporodóképességet is emberben, állatban egyaránt.
Sajnálatosan a nyugati féltekén Európában (beleértve Magyarországot is) egészen Oroszországig a GMO technológia, mint a vírus terjed a mai napig. Sőt már India sem mentes tőle. (Aki kutyával hál, bolhával kél elv alapján)
S ennek nem csupán üzleti oka van, hanem politikai is. Mivel a cionista világrend ismert támogatói hivatalos nyilatkozataiból tudjuk, a cél az, hogy az emberiség létszámát drasztikusan lecsökkentsék, akkor nyilvánvaló, hogy a GMO is egy jól beillesztett fegyver ebben a háborúban.

Szegedi Bori – Szabad Riport





Az újfajta titkos háború



Posted on 2011-09-18Szerző: Admin
Aglobalizmus urai már – régóta kezükbe vették az időjárás irányítását.

A titkos trükkökért egyszer majd felelni kell

Molekuláris, kémiai, biológiai és elektromágnesességi terrorizmus az emberiség, s a természet ellen.

Cél: Az Új Világrend!

(Érdekes, ismeretterjesztő anyag a HAARP és a Chemtrail rendszerek működéséről és hatásairól. – Magyarországi példákkal is. Olvasóinknak kifejezetten ajánljuk, a nagy terjedelme ellenére is, – mert ebben a témában ilyen érthetően fogalmazott, átfogó és néhol egyenesen lenyűgöző anyagot, keveset olvashatunk.)

1. Előzetes…

…”Egyre több emberen jelentkezik a fibromyalgiának nevezett betegség, melynek a hirtelen jelentkező és az egész testre kiterjedő intenzív fájdalmak a tünetei. Drasztikusan megnövekedett a fejfájós és migrénes esetek száma is. Ismert tény, hogy mind az Öböl-háborúban, mind a Balkáni háborúban az USA elektronikus fegyvereket is bevetett a civil lakosság ellen….”
…”Pest-megye déli részében – beméréseink szerint, és ha végre eljön az igazság pillanata, ezt igazolni is tudjuk a bűnösök felé – furcsa csapadék esett. Amely nem csak a természetet, növényeket, állatokat mérgezett, hanem az emberek tudatára is hatással volt…”
…”Tököl környékén apró szemekben sárga- barnás csapadék esett, amelyet a gépkocsi szélvédőjéről (is) alig tudott levinni az ablaktörlő lapát. A furcsa szagú „vegyi anyagot” a lehetőségeink szerint elemeztük. Az eredmény borzalmas volt: több fémet elsősorban alumínium származékokat, aztán apró mikrószálakat, valamint jelentős báriumot tartalmazott a chemtrail kibocsájtott fátyolfelhője. Az abnormális koncentrációt földminta bevizsgáltatása segítségével is megtapasztalhattuk…”

2. Ismét bemutatunk néhány titkot…

A mesterséges világban egyre jobban lebutítva él a nép. A tudást, az ösztönt egyre jobban kimossák a emberekből. Akik lassan már nem, hogy a lábuk elé nem mernek nézni, az ég felé sem tekintenek.
Mindinkább lefelé – a mélybe – merengő szomorú tekinteteket látni nem csak körülöttünk, hanem lassan sajnos az egész Földön. Pedig itt lenne már az ideje, hogy végre együtt, egymás kezét fogva mentsük meg az Anyaföldünkön azt az életet, amire régóta vágyunk. Nem hagyjuk, hogy ellenőrizzenek, mérgezzenek MINKET. Például a levegőből, a levegőn át, különböző módszerekkel. EMBEREK ébresztő! Ismét bemutatunk néhány titkot. Például az időjárás, és ez által a hangulati tényezők módosításának alattomos módszereit, ahogy azokkal a háttérhatalom, az emberek fölötti ellenőrzést gyakorolja…

3. A “Naptorpedók”

Az űrvédelmi program keretében megalkotott automatikus lézerfegyver-rendszer, a HAARP, illetve a HPM. A HAARP lényegében egy rendkívül sokoldalú időjárás-fegyver, de emellett alkalmas emberi agyhullám-befolyásolásra, földrengések, esőzések kiváltására, de képes a Föld bármely pontján elektromos kisülést is kelteni. A Csillagháborús terveknek megfelelően bolygópajzs is létrehozható általa akár interkontinentális ballisztikus rakétákkal szemben, akár „kívülről érkező betolakodók megállítására”.
A HPM szigorúan titkos csodafegyver, a rövidítés a „nagy erejű mikrohullámú technológia” megnevezést fedi. Új-Mexikóban fejlesztették ki, ahol röviden csak e-bombának nevezik. A fegyver lényege, hogy minden elektromos impulzust blokkol egy mikrohullámú kisülést követően.
A HAARP-pal kapcsolatban olykor a legkülönlegesebb hírek rebbennek fel. Hasonló történt a közelmúltban is: Kent Steadman kutató, aki évek óta tanulmányozza a Napot, nemrégen megdöbbenéssel tapasztalta – fotókkal alátámasztva, illetve a SOHO napfizikai műhold képeit is felhasználta, – hogy életadó csillagunkba különös, általa “lézertorpedóknak” nevezett “rendellenességek” csapódnak.
A kutatását elmélyítve arra a megállapításra jutott, ezek a “rendellenességek” sem nem kisbolygók, sem nem eltévedt üstökösök, sokkal inkább az amerikai HAARP (Nagyfrekvenciás Aktív Magaslégkör-Kutató Program) által bevetett technika megnyilvánulásai, a cél pedig a Föld pólusváltásának felgyorsítása lehet. Ehhez drasztikus módon felfokozzák a naptevékenységet, a már amúgy is melegedő Földbolygónkat további klímakatasztrófával sújtják. Pedig, ugyanezzel a technikával Földünket akár meg is óvhatnák…
Számtalan eltitkolt vagy kevésbé ismert bizonyíték akad arra, hogy a HAARP tudósai a felső légkört “bombázzák”. És úgy tűnik, éppenséggel magát a Napot is célba vették. Aki rendszeresen követi az „űridőjárást” a különböző honlapokon, tapasztalhatja, hogy a központi égitestünk viselkedése egyre inkább eltér a megszokott ciklusától, korántsem olyan “nyugodt” csillag, ahogy azt elvárnánk tőle, egyre gyakoribb és mind erősebb kitöréseket produkál. Ezek a kitörések amellett, hogy teljességgel tönkretehetik a finom elektronikát alkalmazó berendezéseinket, lebéníthatják a teljes légi közlekedést, valamennyi mesterséges holdat, elnémíthatják telefonjainkat. De tévékészülékeinket is használhatatlanná tehetik, súlyos kárt okozhatnak magában a földi légkörben is, hiszen annak bizonyos rétegei éppen a napsugárzás ellen védenek bennünket. Az erős napkitörések pedig éppen ezt a védőréteget tehetik átmenetileg teljes mértékben átjárhatóvá, súlyos sugárkárosodást okozva valamennyi magasabb rendű élőlénynek a felszínen.

4. Az “Időjárás fegyverek”

A rendelkezésre álló hatalmas mennyiségű tudományos ismeret birtokában, a klímaváltozás hátterében esetleg megtalálható katonai alkalmazások, soha nem merültek eddig fel az ENSZ keretében. Sem a hivatalos képviselők, sem a különböző környezetvédő csoportok részéről, még a közelmúltban sem. Az USA továbbra is mereven elzárkózik a széndioxid kibocsátásának 1997-es szintre való csökkentéséről, vagyis az 1997-es Kiotói Egyezmény teljesítéséről; sem erről, sem más – a kialakult helyzet miatti felelősségét taglaló felvetésekről – hallani sem akar. A katonai alkalmazások klimatikus hatása szóba sem kerülhet, “ellentétes Washington stratégiai és védelmi céljaival”. Pedig, ha az ózonlyuk keletkezési idejét összevetnénk bizonyos, a felső légkörben észlelt ionoszférikus jelekkel – érdekes eredményekre juthatnánk.
Itt vannak az “időjárás fegyverek”. Dr. Rosali Bertell, a világszerte ismert tudós, az alábbiakat jelentette ki teljes határozottsággal: – Az USA katona tudósai fegyverként használható, az időjárással összefüggő rendszerekkel dolgoznak. Az elképzelés a viharok erejének megnövelését, a magas légkörben kiszórt anyagok révén pedig aszályok, valamint az áradások kiváltását foglalja magában a megcélzott területen…
Egyébként az 1970-as években a korábbi nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brezinski mindezt előre látta, a “Két korszak között” című könyvében így ír:
- A technológiai háttér lehetővé teszi a gazdagabb nemzetek vezetői számára, hogy olyan titkos fegyvereket fejlesszenek ki, melyekről a biztonsági erők tagjai közül is csak igen kevesen tudnak. Az időjárás befolyásolása alkalmas arra, hogy időszakosan szárazságokat vagy viharokat keltsenek…
Nem akarunk senkit befolyásolni, sem pánikot kelteni, de tény, hogy a tudósok már régóta (tudományos programok keretében 1940-es évek óta) foglalkoznak az időjárás befolyásolhatóságának, irányításának kutatásával, megoldásával. Mint tudjuk, már réges-rég el tudják űzni a jégesőt okozó felhőket, tudnak esőt csinálni, tehát tény, hogy az emberiség – illetve annak egy szűk, de annál befolyásosabb maroknyi csoportja – a globalizmus urai – régóta kezébe vette  az időjárás irányítását.
Egyik olvasónk a következőket küldte el szerkesztőségünkbe:
- Mély megrendüléssel tudatom, hogy a Chemtrails és HARRP tevékenységek általunk kimerítő és tényszerűen feltárt bűncselekményei miatt a hatalom blokkolta az Eumetsat műhold meteorológiai helyzetképeinek megjelenítését!
Az üzenet egyértelmű és nyilvánvaló!Hazánk légterébe ki-be járkálhat bármely ország légiereje, a vegyi csíkokat létrehozó repülőgépek, és mindenféle, magukat EU-s, NATO-s vagy izraelinek tartó terroristák. A definíció kedvéért megjegyezném: terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ország, amely más nemzetek életvitelében, társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerében erőszakos változást idéz elő! Terrorizmus, a megszállni kívánt, majd koholt vádak alapján megszállt országok lakosságának módszeres kifosztása, ellehetetlenítés, nyomorba döntése és bábkormányokkal történő irányítása!
Majd azt is hozzátette olvasónk, hogy szerinte a nemzetközi missziónak nevezni az afganisztáni kábítószer termelés katonai védelmét, Irak biológiai és vegyi-fegyverek koholt vádjai miatti lerohanását, és kifosztását, és az IMF-el, Világbankkal, korrupt politikusok “segítségével” országok nyomorba döntését szintén több, mint undorító dolog, a föld lakosságának félrevezetése.
Különben jó, ha mindenki tudja, hogy az Eumetsat meteorológiai műhold képein figyelemmel lehetett kísérni Európa és ezen belül a Magyarország feletti Chemtrail és a HAARP tevékenységet, amint rendkívül hirtelen és erős hatást gyakorol az ionoszférára fókuszált, irányítható elektromágneses sugár alkalmazásával. (Az ionoszféra a Föld körül 60-100 km magasságban található, elektromosan töltött részecskéket tartalmazó felső légköri réteg.)

5. A HAARP lényege

Kevesen tudhatják, hogy a HAARP lényegében egy megfordított rádióteleszkóp: az antennák jeleket küldenek ki, ahelyett, hogy vennének.Kezdetben csupán rendkívül erős rádióhullám nyaláb teszteket végeztek vele, az ionoszférába juttatott fókuszált energianyalábok juttatása révén, felfűtve az adott területeket. Az energianyalábok azonban szabályosan visszapattantak és minden megsemmisítettek a felszínen, élőt és élettelent egyaránt.
A projekt úgy van beállítva a nyilvánosság felé, mint Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszféra Kutató Program, s azt a benyomást igyekszenek kelteni, hogy itt valami, tudományos akadémiák által támogatott, tevékenységről van szó, az ionoszféra állapotának megváltoztatására irányuló céllal, a kommunikációs rendszerek tökéletesebb felhasználhatóságáról. Azonban az amerikai katonai források egyértelművé teszik: a HAARP segítségével megtudhatjuk „miként használható fel az ionoszféra a Védelmi Minisztérium céljaira.
A tengeralattjárókkal való kommunikáció csak az egyik lehetséges felhasználási terület. A sajtóban s más forrásokban megjelent információk HAARP képességeit messze alatta tüntetik fel a valóságosnak. A nyilvánosságra került hírek olyan fényben próbálják beállítani a tervezetet, mintha az semmiben sem különbözne más, az ionoszféra felfűtését célzó kísérletektől, melyeket a világ különböző jól ismert helyszínein folyamatosan végrehajtanak, ezek közül néhány: Arecibo, Puerto Rico, Tromso, valamint Norvégia és Oroszország nagyobb obszervatóriumai.
A HAARP nagy energiájú, nagy frekvenciájú adóberendezés és antenna. az adó teljesítménye hivatalos források szerint 3.6 millió watt, nem hivatalos források szerint elérheti a 100 gigawattot is. Az antennamezőn 180 darab kereszt alakú dipól-szerkezet van felállítva, derékszög alakban. Az aktív ionoszféra kutatások során a generált jeleket az adóberendezésekkel kisugározzák nagyjából függőleges irányban. A jeleket az ionoszféra 100 és 350 km-es magasságban elnyeli, a használt frekvencia függvényében. A nyalábok átmérője mindössze néhány száz méter, a magas légkörbe érve a nyaláb néhány tucat kilométer átmérőjűre terjed szét. A hivatalos források az energiasűrűségre 3 mikrowatt/cm2 adnak meg, nem hivatalos források ennek milliószorosát.
Az E-systems a Raytheon vállalat birtokába került, tényezője a védelmi kiadások vonatkozásában. 1994-ben a Raytheon a 42. helyet foglalta el a világ leggazdagabb 500 cégének listáján. Szabadalmi leírások ezreit birtokolja, többek közt olyanokat is, melyek igen értékesek lehetnek a HAARP projekt megvalósítása során. A tervezet gerincét 12 szabadalom adja, melyek természetesen mélyen el vannak süllyesztve a Raytheon páncélszekrényeiben. Meglehetősen figyelemfelkeltő Bernard J. Estlund egyik szabadalma, amely a következő címet viseli: „Eljárások és berendezések a Föld légkörének, az ionoszférának és/vagy a magnetoszférának megváltoztatására”, volt az, melyet titkos kormányintézkedés nyomán zároltak a nyilvánosság elől.

6. A HAARP, mint elektronikus fegyver

Az Eastlund-féle ionoszféra-fűtő berendezés különbözött a korábbiaktól, a kibocsátott rádiósugárzást az ionoszféra egy fókuszpontjára lehet koncentrálni. Az eltérés következtében elképesztő mennyiségű energiát lehet az ionoszférába juttatni, egy wattot köbcentiméterenként, míg a korábbi készülékek elméleti energiaszintje ennek egymilliomod része volt.
Az említett energiaszint az ionoszférát olyan állapotba képes juttatni, ami szükséges ahhoz, hogy a szabadalomban leírt futurisztikus tulajdonságokra szert tegyen. A szabadalmi leírás arról is említést tesz, hogy elméleti alapjait Nikola Tesla 1900-as évek elején végzett kutatásaira alapozza. Egy ideig semmi hír sem érkezett arról, hogy a HAARP rendszernek ilyen jellegű felhasználásán kísérleteznének. 1995. áprilisában azonban Begich rátalált néhány további szabadalmi leírásra, melyeknek szerzője egy „kulcsszemélyiség”, az APTI alkalmazottja. Ezek között a leírások között valóban szerepel a drótnélküli energiatovábbítás lehetősége.
Az Eastlund szabadalma előre jelzi, hogy az alkalmazandó technológia megzavarhatja, sőt egyenesen lehetetlenné teheti a repülőgépek és a különböző rakéták igen bonyolult irányítórendszereinek működését. Továbbá, a berendezés azon tulajdonsága, hogy nagy területeket képes a legkülönbözőbb frekvenciájú elektromágneses sugarakkal beszórni, oly módon, hogy ezeket a frekvenciákat végig ellenőrzés alatt lehet tartani, lehetővé teszi, hogy tökéletesen blokkolják a kommunikációt úgy a szárazföldek, mind a tengerek felett és a légkörben.
A szabadalmi leírás a következőket tartalmazza:
- Ez a találmány lehetővé teszi, hogy példa nélkül álló energiamennyiséget pumpáljunk a Föld atmoszférájába stratégiai megfontolásokból, és hogy ezt az energiaszintet fenn is tartsuk meghatározott energiaimpulzusok alkalmazásával, miáltal a légkör viselkedése sokkal pontosabban és jobban irányítható mint amit ez idáig sikerült megvalósítani mindenekelőtt nukleáris bombák felrobbantásával különböző magasságokban.
- Lehetséges lesz, interferenciát kelteni más kommunikációs rendszerekben, miközben a légköri állapotok megváltoztatásával más jellegű kommunikációs rendszer építhető ki, annak ellenére, hogy akár az egész bolygó kommunikációs rendszere le van bénítva. Másképpen mondva, miközben egy sugárzásfajta alkalmazásával alkalmatlanná tesszük más kommunikációs rendszerek működését, egy újabb kommunikációs rendszert hozunk létre. – (Ez több, mint ügyes! – a szerk.)
- A légkör nagy területeit lehet elképzelhetetlen magasságokba emelni, miáltal a beérkező ellenséges rakétákat megjósolhatatlan és előre betervezhetetlen durva hatások érik, ami a pusztulásukhoz vezet.
 - Lehetségessé válik az időjárás befolyásolása, például oly módon, hogy megváltoztatjuk a magaslégköri szélviszonyokat, oly módon, hogy egy vagy több mesterséges turbulenciát keltünk, melyek akár lencseként és képesek működni.
- A légkör molekuláris összetétele is megváltoztatható, miáltal pozitív környezeti hatások érhetők el. Lehetőség nyílik arra, hogy a légkör bizonyos molekuláinak mennyiségét mesterségesen megnöveljük, például az ózonét, vagy a nitrogénét.

7. Cél: Az Új Világrend!

A hetvenes évek elején Zbigniew Brzezinski megjósolta egy „jobban ellenőrzött és irányított társadalom” létét, köszönhetően a technológiának. Ezt a társadalmat egy elit réteg irányíthatná, nyomást gyakorolva a választókra, hogy állítólag „önként” válasszák a tudományos korszakot. Leplezetlenül háttérbe lehet szorítani a hagyományos liberális eszméket; ez az elit nem habozna a legkorszerűbb tudományos technikák alkalmazásával befolyásolni a társadalom viselkedését, és szoros szociális ellenőrzés és felügyelet alatt tartva őket, gyakorolni immár korlátlan hatalmát. A technikai és a tudományos háttér az, ami tálcán kínálja a lehetőségek ilyetén kiaknázását.
Brzezinski jóslatai igen pontosan beteljesültek. Mára már számos eszköz áll az „elit” rendelkezésére saját felemelkedésére, és a kísértés ezek alkalmazására folyamatosan növekszik. A politikai háttér már megteremtődött ezen eszközök alkalmazhatóságára. A mesterséges elektromágneses terek alkalmazhatósága igen széleskörű, beleértve a katonai és a kvázi-katonai helyzeteket.
Néhány ezek közül magába foglalhatja a terrorista csoportokkal való tárgyalást, tömegek befolyásolását és irányítását, katonai titkok birtokosai viselkedésének megváltoztatását, és antiszociális viselkedések kiváltását a taktikai hadviselés során. A felsorolt esetek mindegyikében elektromágneses rendszereket alkalmaznának az enyhétől a rendkívül súlyos pszichológiai zavarok kiváltásáig, legyenek azok akár érzékelési zavarok, viselkedési zavarok, akár orientációs zavarok. Mindebből következik, hogy azok az egyének, akiknek a testi-lelki működési hatékonyságát súlyosan degradálták, képtelenek bármiféle összehangolt harci cselekmény kivitelezésére. A másik előnye az elektromágneses rendszerek alkalmazásának az, hogy igen nagy terület lefedésére képesek egészen egyszerű rendszerek felhasználása mellett. Csendesek, és igen nehéz lehet ellenük bármiféle ellenrendszert kifejleszteni…
Az Egyesült Államok kongresszusi jelentései között is találunk feljegyzéseket, melyek arra utalnak, hogy a HAARP rendszer segítségével a felszín nagy energiájú rádióhullámokkal bombázható az ionoszféra felhasználásával. A jeleket korábban arra használták, hogy több kilométeres mélységben átvilágítsák a földet felszín alatti katonai raktárak, alagutak és ásványkincsek felderítése végett. A Szenátus csak 1996-ban 15 millió dollárt szavazott meg a földátvilágítási-képesség kifejlesztésére. A probléma az volt, hogy az a fajtasugárzás, mely a legalkalmasabb a föld átvilágítására, egyben a legerősebb pusztító hatást váltja ki az emberi mentális működésben. Emellett jelentős hatást gyakorolhat a különböző vándorló állatokra, halakra és vadakra egyaránt, melyek zavartalan elektromágneses viszonyok mellett képesek csak követni szokásos vándorlási útvonalukat.
Mintha az égből érkező, tudatrombolást végző elektromágneses hullámok önmagukban még nem lennének elegek, T. Eastlund még azzal is eldicsekszik, hogy a rendkívül magas energiákra gerjesztett ionoszféra segítségével az időjárást is befolyásolni lehet.

8. A viselkedés befolyásolása, irányítása a HAARP segítségével

Begich és Manning rávilágított arra, hogy egyes kormánydokumentumokból az derül ki, hogy a honvédség rendelkezik időjárás-befolyásoló technológiával.  A HAARP a maga teljes kapacitásával, sikeresen keltett különböző időjárási hatásokat az egész Földön, mindkét féltekén. Hogy miként kapcsolódik az ionoszféra lüktetése az agyműködéshez. Nos a föld ionoszférája nagyjából 100 km-es magasságban kezdődik. Befogja a napszél által szállított töltött részecskéket, így megóvja a felszíni életet a káros sugárzások roncsoló hatásától. Az ionoszféra folyamatos rezgésben van – Schumann rezonancia -, ennek csúcspontja jelenleg nyolc-kilenc körüli Hz. Ezek a hullámok folyamatosan áramlanak a felszín és az ionoszféra között. A „Föld szívverésének” ritmusa pontosan az agyműködés rezgéstartományába esik.
A naptevékenység és az időjárás kapcsolata egyértelmű fokozott Nap-aktivitás idején sokkal gyakoribbak a viharok, megváltozik a „Föld szívverési” frekvenciája, ezáltal agyműködésünk. Tudjuk, hogy az alfa állapotban az emberi tudat befolyásolható. Ha valaki befolyást tud gyakorolni az ionoszféra frekvenciájára, képes tömegek gondolkodását, érzelmi állapotát is befolyásolni, anélkül, hogy az érintettek ebből bármit és érzékelnének. Az emberek bioritmusa is tökéletesen felborítható.
A parafenomén gyógyítók és clairvoyantok agyműködése pontosan ezen a 8 herzes frekvencián dolgozik tevékenységük közben. Puharich professzor kimutatta, hogy ha egy személyt 6.6 Hz-es frekvenciának teszünk ki, akkor depresszióba esik, míg 10.8 Hz-es agresszív tombolási hajlam uralkodik el rajta. A normális 8 Hz körüli frekvenciától való tartós besugárzás esetén roncsolódnak a DNS-molekulák is.
Aki uralja tehát ezeket a frekvenciákat, az képes a Föld teljes lakosságát depresszióba süllyeszteni, vagy őrjöngő vadállattá változtatni. Mivel a Föld forog, a HAARP durván beavatkozik a mágneses tér erővonalrendszerébe, nemcsak egyszerűen „elvágja” ezeket a vonalakat, hanem gerjesztve őket kizökkenti az erővonalakat megszokott rezgési állapotukból. A kibocsátott erős impulzusok megrázzák az elektromágneses erővonalakat, miáltal magát a mágneses teret is erős vibrációnak teszik ki. Hasonló mindez a pókhálóhoz. Egy eltévedt rovar beleszáll a hálóba, s amint megrázza a hálót, az rezgésbe jön, s ez a rezgés jelez a póknak. Ha ez a rezgés elég erős, az ionoszféra szétszakad.
Az Időjárás szabályozással kapcsolatban érdemes megjegyezni: a rádiósugárzás által kiváltott részecskelavina igen kemény hatással van ránk. Begich és Manning a könyvében rámutat arra, hogy már igen kis energiákkal befolyást lehet gyakorolni az időjárásra, ha megfelelő „jeleket” küldünk a Föld sugárzási övezeteibe. Tesla pontosan ugyanezt csinálta, kis energiák felhasználásával hatalmas energiákat volt képes irányítani. Kézenfekvő mindezen ismeret katonai felhasználásnak veszélye.

9. Az időjárás befolyásolás hazai példái

Legalább húsz éve foglalkoznak időjárás fegyver kifejlesztésével. Néhány igencsak komplikált technológiát is áttekintettek hatalmas energiák uralása terén. Lézerek és kémiai anyagok felhasználásával olyan fegyverek megvalósítását tűzték ki célul, mely az ellenfél feje fölött egyszerűen megsemmisíti az ózonréteget.
1958-ban, Howar T. Orville kapitány, a Fehér Ház tudományos főtanácsadója, beszámolt róla, hogy az USA Védelmi Minisztériuma tanulmányoz „olyan eljárásokat, melyek segítségével a föld és a légkör töltése megváltoztatható, minek következtében különböző változások kelthetők az időjárásban”, elektromágneses sugárzásokat használva az adott terület feletti ionizációs vagy deionizációs változásokat okozva.
A világszerte ismert tudós, MacDonald, számos elképzelést dolgozott ki a természetes környezet fegyverként való felhasználhatóságáról, azonban akkoriban minderről azt gondolta, hogy csupán a jövő zenéje. Amikor könyvének „Hogyan pusztítsuk a környezetet?” című fejezetét megírta, az Amíg a béke el nem érkezik című könyvében, egyáltalán nem tréfált. Leírja az időjárás befolyásolási technikát, az éghajlat, megváltoztatását, a sarkvidéki jégpáncél elolvasztását vagy destabilizálását, ózon megsemmisítési technikákat, földrengések kiváltását, az óceánok hullámainak irányítását, és az agyműködés manipulálását, s mindezt a bolygó energiamezőinek felhasználásával.
Ha a mai törvényhozókat kérdeznénk az elektromágneses manipulációs technikákról, ők is meglepődnének? Kötve hisszük. Nemrég óta ismert, hogy rendkívül erős elektromos kapcsolat van az ionoszféra és a légkör az alacsony atmoszféra között, ahol az időjárási jelenségek végbemennek. Mesterséges elektromos hatások keltése révén a töltött részecskék kiléphetnek a Föld sugárzási övezeteiből, azok jégkristályok kialakulását hozhatják magukkal, majd esőt.
A HAARP – a GWEN toronnyal végzett kísérletek tapasztalatai lapján – képes a nagy folyók teljes vízmennyiségét feltölteni elektromossággal, s ezáltal a légkörbe emelni, majd a Föld egy tetszőleges pontján lezúdítani. Egyre több emberen jelentkezik az általa fibromyalgiának nevezett betegség, mely hirtelen jelentkező és az egész testre kiterjedő intenzív fájdalom; drasztikusan megnövekedett a fejfájós és migrénes esetek száma is. Ismert tény, hogy mind az Öböl-háborúban, mind a Balkáni háborúban az USA elektronikus fegyvereket vetett be civil lakosság ellen.
A Föld, mint szférikus elektromos rendszer, igen találó modell. Azonban a kísérletezők, akik természetellenesen nagy energiákkal dolgoznak, talán abszolút nincsenek tisztában a lehetséges következményekkel. A villanymotorok és az elektromos generátorok gyakran zárlatosak lesznek, ha ingadozás lép fel az áramerősségben.
Begich, Manning és mások úgy vallják, hogy a demokráciáknak sokkal inkább a nyitottságra kellene alapozódniuk. A mind erősebb és erősebb gyilkológépezetekre költött elképesztő mennyiségű összegeket sokkal inkább lehetne gyógyításra és az egész emberiség jólétére fordítani. Könyvük leleplezi a katonai tudományos akadémiák törekvéseit, hogy a széles nyilvánosság szerezzen tudomást a háttérben zajló eseményekről. Ez pedig az első lépés lehet a világ megmentése felé.
Hogy Magyarországon is „erőteljesen” működnek ezek az emberiség elleni dolgok, csak egy példát említenénk meg. Március 15-én Nemzeti ünnepünk alatt is – véleményünk szerint – erőteljesen „karcolták a eget”. Pest-megye déli részében – beméréseink szerint, és ha végre eljön az igazság pillanata, ezt igazolni is tudjuk a bűnösök felé – furcsa csapadék esett. Amely nem csak a természetet, növényeket, állatokat mérgezett, hanem az emberek tudatára is hatással volt.
Egyébként az idei Nemzeti ünnepünk előtti hosszú hétvégén, március közepén Tököl környékén apró szemekben sárga-barnás csapadék esett, amelyet a gépkocsi szélvédőjéről (is) alig tudott levinni az ablaktörlő lapát. A furcsa szagú „vegyi anyagot” a lehetőségeink szerint elemeztük. Az eredmény borzalmas volt: több fémet elsősorban alumínium származékokat, aztán apró mikró szálakat, valamint jelentős báriumot tartalmazott a chemtrail kibocsájtott fátyolfelhője. Az abnormális koncentrációt földminta bevizsgáltatása segítségével is megtapasztalhattuk.
Jó, ha tudják a még az esetleg a markukba nevető felelősök: az igazság órája egyszer elérkezik. Az ember és természet elleni dolgokra rövidesen fény derülhet. Nem csak a végre valahára felébredt nép tekint fel az égre, hanem onnan is lesújtatnak, de nem csak a „mesterséges” villámcsapások formájában. És akkor már késő lesz imádkozni…
Apró megjegyzés még a végére: Szerbiában augusztus közepén rájöttek, mit tesznek velük. Ott már kinyílt a nép szeme: és egyre többen azt mondták, ha ismét „karcolni” merik az eget, lelövik a gépeket…
Ősér – Szabad Riport Tudósító Iroda






És Berlin megmenekült…!



Posted on 2013-02-27Szerző: Admin


…”Eredetileg Berlin volt az első atombomba kijelölt célpontja!…”
Az USA-beli új-mexikói sivatagban erőltetett ütemben folyt az atomfegyver előállítása. Los Alamos boszorkánykonyhájában időt, pénzt, energiát nem kímélve hányták a szakácsok a rotyogó üstbe a főzet alkotóelemeit, és már meg is kóstolgathatták főztjük izét. Ami, – ha nehezen is, – de azért kezdett már hasonlítani arra, amit ki akartak főzni.
Európa lángokban állt. A Csendes Óceán térsége nem kevésbé. Az emberiség legvéresebb háborújának végkifejlete már kezdetét vette. A tengelyhatalmak minden fronton vesztésre álltak. Hitler “csodafegyvereiben” bízott, amelyek csak igen nehezen akartak összeállni. Amelyek hadrendbe kerültek, – csodát nem tettek. Korukat meghaladták ugyan, stratégiai jelentőséggel viszont nem bírtak. Ráadásul az anyagháborúba keveredett, téveszméktől fűtött fasiszta Németország egyre szűkülő gazdasági háttere sem volt pótolható. Márpedig a gazdasági háttér az nagyon kellett volna a “csodafegyverek” előállításához.
Létezett ugyan egy atommáglyácska Németországban, de az csak arra volt elegendő, hogy a puszta híre hideglelést okozzon. Működni valahogy nem akart! Már igazándiból Hitler sem hitt benne, aki ezért inkább a kézzelfoghatóbb dolgokra sarkallta fegyvermestereit.
Nem így tettek Washingtonban. Einstein kezdeti ötletét; az atommaghasadáson alapuló fegyver megalkothatóságáról, magáévá tette az amerikai politikai vezetés. Kiváltképp arra a hírre, hogy valami hasonló dolgon Németországban is agyalnak már.
Kell nekünk nagyon ez a csodakütyü, – határozták el az új kontinensen. Jó hasznát vehetjük a háborúban! DE ELŐBB KELL MEGALKOTNUNK MINT NÉMETORSZÁG!
A kütyü pedig kezdett összeállni. Az Oppenheimer vezette “alkotógárda” vette az akadályokat sorra. Csak az idő volt az ellenségük. Anyag, pénz, tudás, – mind rendelkezésre állt! A politikai akarat is, kellően erős volt. HA ELKÉSZÜL, – BEVETJÜK!
A próbálkozások elméleti szinten zajlottak. Alkotók és megbízóik mind tudták: olyan fegyver születik és kerül bevetésre, amelyhez foghatót az emberiség még soha nem látott. Pusztító ereje minden addigit fölülmúló lesz. Hatása (ezt is kiókumlálták), évtizedekig fog tartani!
ÉS KIJELÖLTÉK A CÉLPONTOT IS!  BERLIN!
Igen kérem, eredetileg Berlin volt az első atombomba kijelölt célpontja! A hitleri Német Birodalom fővárosa. Hitlerestől, kétmillió németestől, mindenestől.
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy Los Alamosban is voltak problémák a “szülés” körül. A bőség dacára sem alakultak flottul a dolgok. Valami aprócska probléma mindig megakasztotta a projektet, – csak az időt nem sikerült lelassítani. Amely előrehaladtával olyan dolgok következtek be az európai hadszíntéren, ami bizonyos korábbi elképzeléseket fölülírt!  Valószínűleg a szovjeteket sem tájékoztatták az amerikai döntnökök a kütyüről, meg arról, hogy azt ők Berlinre akarják ledobni, – hát ne erőltessék már Sztálinék oly nagyon az előrenyomulást, mert Hitlerre és Berlinre ők rá akarják “ültetni a napot” – ami által aztán a probléma meg is fog oldódni!
Ezért aztán a szovjetek, – mit sem tudva az amerikai tervekről, – mentek a maguk feje után. Elég gyorsan ráadásul. Olyan gyorsan, hogy a los-alamosi alkotóbrigád nem is tudott lépést tartani az eseményekkel. Egyszer csak azt konstatálták, hogy az új-mexikói sivatagban megejtett főpróba sikere dacára a bombát már nem célszerű Berlinre ledobni!
BERLIN KÖRÜL UGYANIS MÁR MAJDNEM ANNYI SZOVJET KATONA VOLT, – MINT NÉMET POLGÁR!  HITLERESTÖL, MINDENESTŐL!
A bomba Berlinre való ledobása, – okafogyottá vált.
Azt meg már az amerikai vezetés sem merte megkockáztatni, hogy a szövetségesét is kitegye az atombomba, – akkor már nagyjából ismert hatásainak.
Berlin tehát, – köszönhetően a szovjet csapatok jelenlétének, – megmenekült!
A berliniek, – és Európa, – szerencsére nem tapasztalhatta meg a “földre hozott nap erejét”!
A “kütyü” azonban már létezett! Nem is egy! A “kütyü” kipróbálásra vált! Valós időben, valós körülmények között!
A II. világháború európai csataterei elcsendesedtek! A hitleri Németország elbukott. Ám a Csendes Óceán térségében Japán még tartotta magát. A “kütyü” valós időben, valós körülmények közötti kipróbálására, – bőven akadt célpont.
És a repülőgépek felszálltak.
A berliniek pedig, – ha kíváncsiak a “kütyü” hatására, – elmehetnek Hiroshimába és Nagaszakiba. Megláthatják, hogy mi várt volna rájuk, – ha nincsenek ott a szovjetek!
(Bb.)






Szabadalmazott emberek?

avagy – Milyen hatással

lesznek a genetikailag módosított gyerekek


az emberiségre?


Posted on 2012-07-30Szerző: Admin
…”Már javában folyik a vita arról, hogy milyen genetikailag módosított élőlényeket, élő organizmusokat lehet szabadalmaztatni és a biotechnológiai cégek a génmódosított magoktól az állatokig mindenféle élőlényt szabadalmaztattak már, sőt szabadalmazott emberi gének is léteznek…
Emberi klónozás – Az emberi gének megváltoztatása egyet jelent a saját fajunkat meghatározó alapvető jellemzők megváltoztatásával, amit a világ legtöbb tudósa nem tart helyesnek. A genetikusok attól tartanak, hogy a törekvés eredményeként új emberi fajok alakulhatnak ki, akik több, „jobb” vagy megrendelt tulajdonságokkal rendelkezhetnek, mint például a nagyobb erő vagy magasabb intelligencia… A professzor tavaly bejelentette, hogy jelenlegi ismeretei és szaktudása birtokában lehetővé vált, hogy gyerekeket klónozzon. A lehetőség felvetése laikusokból és a szakma legtöbb képviselőjéből elszörnyedést vált ki…”
Amikor először hallottam arról, hogy genetikailag módosított csecsemők születtek, nem akartam elhinni. Alapos utánajárást követően azonban rá kellett jönnöm, hogy a Daily Mail cikkében leírtak igazak. Tényleg megcsinálták. Olyan emberi teremtményeket hoztak létre, amilyenek maguktól soha nem születtek volna és senki sem tudja, hogy ez milyen következményekkel jár majd.
Ami számomra még megdöbbentőbb, hogy mint kiderült nem új történetről van szó.
A Daily Mail nem datálta információit, de kiderült, hogy az idézett kísérleteket több mint egy évtizede folytatták le, a csecsemők megszületését bejelentő tanulmány pedig 2001-ben került publikálásra.
A cikkben a következőket olvashattuk:
Az információ szerint összesen 30 egészséges baba született az Egyesült Államokban folytatott kísérletek eredményeként, amelyek rengeteg vitát váltottak már ki az eljárás etikusságát illetően.
Tizenöt gyerek született az elmúlt három év során a New Jersey-i Reproductive Medicine and Science programjának eredményeként.
A kísérletben résztvevő nők valamennyien nehezen vagy egyáltalán nem voltak képesek gyereket foganni korábban. A kísérleti alanyok petéjébe női donoroktól vett extra géneket ültettek a megtermékenyítés előtt, hogy ezzel segítsék a fogantatást.
Két egyéves kisgyerek genetikai vizsgálata kimutatta, hogy három felnőtt, két nő és egy férfi DNS-ét is örökölték.
Az emberi gének megváltoztak – Mi következik?
Ma ezek a gyerekek tizenéves koruk kezdetén járnak és bár azt állítják, hogy „ez volt az első alkalom, hogy az emberi gének megváltoztatása normális, egészséges gyerekeket eredményezett,” későbbi tanulmányok vitatják ezt. 2001-ben a kutatók biztosak voltak abban, hogy minden irányításuk alatt áll:
Ezek az első olyan esetek, ahol az mtDNS (a mitokondrium saját DNS-e) génvonal megváltoztatása kettős mtDNS örökléséhez vezetett. Az mtDNS minták alapján látható, hogy a transzplantált mitokondrium átörökíthető az utódokba, olyan módosított géneket eredményezve, amelyek nem változtatják meg a mitokondrium működését.”
Tehát ezek a gyerekek extra géneket örököltek, két nő és egy férfi génjeit, amit továbbadhatnak utódaiknak. Ami megdöbbentő, hogy az eljárást többször is elvégezték, anélkül, hogy igazából tisztában lettek volna a következményekkel.
A növényi génmódosítással kapcsolatos ismereteim alapján azt gondolom, hogy a következmények messze hatóak, komolyak és váratlanok lehetnek.
Úgy tűnik, hogy a génekkel manipuláló tudósok ritkán rendelkeznek holisztikus szemlélettel az élő organizmusokat illetően, az emberi testet pedig többnyire egy gépnek tekintik. Látva a génmódosított növényekből eredő szerteágazó problémákat, a szupergyomoktól a szuperkártevőkön át a korábban ismeretlen, meddőséget és vetélést okozó organizmusok megjelenéséig, úgy tűnik, hogy ez a szemléletmód rossz következtetésekhez vezet.
Micsoda meglepetés! „Váratlan következményeket” jelentettek
Mint kiderült az ilyen típusú, citoplazmatikus transzfernek nevezett génmódosítás igen forró téma a genetikusok között, de a nyilvánosság csak nagyon ritkán vagy egyáltalán nem hall róla, mint ahogy engem is rendkívül meglepett ez a több mint 10 éves hír.
Számos azóta közzétett jelentés is a módszer sikerét hangoztatja, azonban több olyan is akad (többek között egy Cambridge Press által kiadott könyv), ami az eljárás veszélyeire és rejtett kockázataira hívja fel a figyelmet.
A 2003-as Szülészeti, Nőgyógyászati és Meddőségi Világkonferencián prezentált egyik jelentés például arra hívja fel a figyelmet, hogy kapcsolatot véltek felfedezni az eljárás és bizonyos kromoszóma anomáliák között és a kísérletben résztvevő egyik csecsemőnél az autizmushoz hasonló rendellenességet (PDD) diagnosztizáltak 18 hónapos korban.
Az amerikai Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hatóság (US FDA) is elkezdte az eljárás etikusságának vizsgálatát, mivel kiderült, hogy az ilyen segítséggel született gyerekeknél gyakoribbak a kromoszóma rendellenességek.
A fent említett jelentés arra is rámutat, hogy az így született gyerekek hosszú távú nyomon követése hiányzik vagy csak nagyon felszínes, így a módszer biztonságának megítélése nagyon nehéz. Úgy tűnik, hogy az emberi génmódosítás a növényekével párhuzamosan folyik, a nyilvánosság tudta nélkül, és lehet, hogy csupán néhány év választ el attól, hogy ezt is nagyüzemi módszerekkel szabadítsák az emberiségre. Az egészségügyi és egyéb kockázatok felmérésének minősége és mélysége már most is a növényi génmódosítással egy szinten van: mondhatni nem létezik.
Szabadalmazott emberek?
Az egészséghez kevésbé kapcsolódó kérdés, hogy vajon az eljárás nem eredményez-e amolyan szülőháborút, ami során a génmódosított emberek szabadalmaztatható tulajdonná válhatnak.
Őrültségnek hangzik?
Egyértelmű, de sajnos nem kizárható. Már javában folyik a vita arról, hogy milyen genetikailag módosított élőlényeket, élő organizmusokat lehet szabadalmaztatni és a biotechnológiai cégek a génmódosított magoktól az állatokig mindenféle élőlényt szabadalmaztattak már, sőt szabadalmazott emberi gének is léteznek.
Az Amerikai Polgárjogi Egyesület (ACLU) a következőkről számol be:
Az Amerikai Szabadalmi Hivatal (USPTO) több szabadalmat is bejegyzett már emberi génekre, ami azt jelenti, hogy a szabadalom tulajdonosa kizárólagos joggal rendelkezik ezek felett a génszekvenciák, azok használata és kémiai összetétele felett. Tehát a gén engedély nélküli használata a szabadalmi jog megsértésének minősül, amiért az illetéktelen használót be lehet perelni, függetlenül attól, hogy magán vagy üzleti felhasználásról van-e szó. A génszabadalmak, a többi szabadalomhoz hasonlóan, 20 évre szólnak.
Például a Myriad Genetics, egy Utah-i magán biotechnológiai cég a birtokosa a BRCA1 és BRCA2 géneknek (a mell- és a petefészekrákkal összefüggő gének). A szabadalmi bejegyzés miatt a Myriadnak joga van meggátolni, hogy bárki más kísérletezzen, tanulmányozza vagy akár vizsgálja ezeket a géneket. A cégé továbbá ezeknek a géneknek a mutáns változataira vonatkozó minden szabadalom is. Tehát a Myriad engedélye nélkül senki semmit nem tehet, aminek köze van ezekhez a génekhez.
Egy 2005-ös tanulmány szerint az Országos Biotechnológiai Információs Központ adatbázisában szereplő 23.688 emberi gén közül 4.382-re létezik szerzői jogi tulajdonigény. Más szóval az emberi gének 20%-a szabadalmaztatott. A fent említett BRCA gének mellett szabadalmaztatva vannak az Alzheimer-kór, az asztma, a csontvelőrák bizonyos formái, a Canavan-kór, a hemokromatózis és sok más betegség kialakulásáért felelős gének is.”
Ez felháborító és értelmetlen. Az ACLU azt állítja, hogy beperelte az Amerikai Szabadalmi Hivatalt, a törvényellenes szabadalmak bejegyzéséért. A törvény azt mondja, hogy kizárólag találmányokat lehet szabadalmaztatni, az emberi test részei pedig semmiképpen sem mondhatók annak. A már létező szabadalmak azonban precedenst állítottak. Mi tartaná vissza a biotechnológiai cégeket, hogy akár egy teljes embert szabadalmaztassanak?
Emberi klónozás
A Daily Mail cikke szerint:
Az emberi gének megváltoztatása egyet jelent a saját fajunkat meghatározó alapvető jellemzők megváltoztatásával, amit a világ legtöbb tudósa nem tart helyesnek. A genetikusok attól tartanak, hogy a törekvés eredményeként új emberi fajok alakulhatnak ki, akik több, „jobb” vagy megrendelt tulajdonságokkal rendelkezhetnek, mint például a nagyobb erő vagy magasabb intelligencia.
Egyértelmű, hogy a biotechnológia nem fog itt megállni, illetve ki tudja, hogy hol tart már:
Jacques Cohen briliáns, de ellentmondásos személyiségnek számít a szakmában, aki arról híres, hogy folyamatosan a mesterséges megtermékenyítési módszerek határait feszegeti.
A professzor tavaly bejelentette, hogy jelenlegi ismeretei és szaktudása birtokában lehetővé vált, hogy gyerekeket klónozzon. A lehetőség felvetése laikusokból és a szakma legtöbb képviselőjéből elszörnyedést vált ki.
Egyetlen délután elegendő lenne a feladathoz bármelyik tanítványomnak,” mondja a professzor, hozzátéve, hogy „legalább három személy” kereste már meg azzal a kéréssel, hogy klónozzon gyereket számára. A professzor elutasította a kéréseket.
Ez 12 évvel ezelőtt volt. Csak találgatni tudunk, hogy milyen kísérletek folytak azóta Cohen professzor laboratóriumában…
Forrás: Dr. Mercola, – Mercola.com




Ismerjük őket? – A titkos társaságok 1.



Posted on 2013-01-06Szerző: Admin
Sokszor azt hisszük, ismerjük, barátainkat, családtagjainkat, üzleti partnereinket, bajtársainkat vagy ellenségeinket. Aztán, mikor nem úgy viselkednek, reagálnak, ahogy vártuk, nagyon meglepődünk! Később pedig rájövünk, hogyha már korábban jobban megismertük volna őket, nem siklottunk volna el az árulkodó jelek felett, akkor nem ért volna váratlanul, készületlenül a reakciójuk. Figyeljünk hát oda egymásra! Ismerjük meg egymást! A mieinket és ellenségeinket egyaránt!
A világ eseményeinek megértésében is sok segítséget jelenthet a megismerés. Arról nem is beszélve, hogy ne csak egyféle információs csatornából szerezzük be ismereteinket! Hallgassunk meg másokat is, olvassuk el mások véleményét és információit is! No és a legfontosabb; próbáljuk meg objektíven is, a tényekre koncentrálva értelmezni a tudomásunkra jutott tényeket, szem előtt tartva az ok-okozati kapcsolatot, valamint azt, hogy kinek az érdekét szolgálja az adott tény. Ekkor tegyük fel ismét a kérdést magunknak, valóban ismerjük őket?
titkostarsasagok_illuminat2iA TITKOS TÁRSASÁGOK
Egyáltalán nem új keletű a titkos társaságok léte. Mindig is voltak titkos célokat dédelgető emberek, akik ezen célok megvalósítására szövetkeztek, a legnagyobb titokban.
Azonban, ahogy mondani szokták a titok addig titok, amíg egyetlen ember ismeri őket, amit egynél többen tudnak, az már nem titok többé.
Ám a titkok sajátja az is, hogy kiderülnek! Csak a lappangási idejük változik. Ahogy jelmondatunkban is megfogalmaztuk: “Minden kiderül, csak idő kérése!”
Viccesen azt is mondhatnák, hogy a titok egy olyan anyag, amely alkoholban oldódik. Azonban ennél sokkal összetettebb, hogy egy titok mikor, és mi módon kerül napvilágra. Kikényszerítheti az erkölcs vagy a lelkiismeret parancsa, a pénzéhség, a fenyegetettség, meggondolatlanság, sértettség és még ezer ok. De akár a véletlen is segíthet a napvilágra kerülésében.
Azonban a titkos társaságokat leggyakrabban és legnyilvánvalóbban, saját céljaik és eredményeik leplezik le! Ha túl sok a véletlen, az egybeesés, ha minden egy irányba mutat, akkor fény derül a titkos társaságokra és titkaikra.
Alábbi összeállításunkban a teljesség igénye nélkül néhány hírhedtebb titkos társaságról gyűjtöttünk össze információkat. Célunk, hogy minél szélesebb körben legyen nyilvánvaló, hogy minden mindennel összefügg, és a dolgok a látszat ellenére, nem véletlenül történnek meg. Ellenkezőleg! Jól átgondolt, alaposan kidolgozott tervek eredményeként.
Ilyen titkos társaság volt például a RÓZSAKERESZTESEK-, vagy a TEMPLOMOSOK lovagrendje is. Ám az utóbbi évszázadok, legkártékonyabbjai, a SZABADKŐMŰVESEK, az ILLUMINÁTUSOK, a KOPONYA ÉS CSONTOK soraiból és vezetői közül kerültek ki. titkostársaságok_worldorderŐk irányítják a világot a pénzhatalmuk, és tagtársi kapcsolataik révén, sőt személyesen is. Ezek a legveszélyesebbek! Az előbbi társaságok, egymásra épülése a BILDERBERG csoportban csúcsosodik ki, közvetlenül irányítják a végrehajtóikat, pl. a CFR,-t az IMF-et, WHO-t, WTO-t, a Világbankot, és a hasonló szerveződéseket, melyek látszólag politikai, ideológiai, gazdasági alapon szerveződtek, s melyek célja minden eszközzel támogatni e társaságok vezetőinek globalista tevét a világuralmat. Ahogyan ők nevezik az “új világrendet”. A csúcson elhelyezkedő 13-ak, 9-ek és 3-ak a totális hatalom birtokosai, már most is. De eszközeiket még meg kell válogatniuk, olyan akadályozó tényezők miatt, mint,
  •  a demokrácia, (ahol ezt ismerik),
  • a nemzeti identitás tudat, nemzeti értékek őrzése azaz a nacionalizmus, (büszkeség a hagyományokra, és a nyelvre),
  • az erkölcsi normák, (szakmai-, viselkedési-, írott és íratlan szabályok),
  • a házasság szentsége és családi és baráti kötelékek ereje,
  • a sajtó-, szólás-, és vallásszabadság,
  • önállóság, önrendelkezés, függetlenség, összetartás, összetartozás,
hogy csak néhányat említsünk.
S mit látunk? E társaságok épp ezeket az alapokat támadják a legerősebben, ráadásul világméretekben! Elmondhatjuk, egyre kevésbé finnyáskodnak, válogatnak az eszközökben és módszerekben. Semmi nem drága nekik, hogy bármit és bárkit a saját céljaikra használjanak fel. Pénzzel, fenyegetéssel, hatalmi pozíciókkal tartják kézben a politikusokat, médiásokat, gazdasági vezetőket. Akiket nem lehet meggyőzni a felsoroltakkal, azokat erőszakkal, megosztással, és a fenti értékek állandó intenzív támadásával, eladósítással, koholt vádakkal kényszerítik térdre. Ám, ha ez sem válik be, akkor balesetnek, betegségnek álcázva likvidálják őket. Erre rengeteg pénzt áldoznak.
Háborúkat, lázadásokat, finanszírozni sem olcsó, de nekik eddig még mindig kifizetődő, jó üzlet volt.
Vezetőik, a “világ gonoszai”, több titkos társaságban is feltűnnek vezető szerepben.
titkostarsasagok_illuminatiNemcsak a titkos társaságok kapcsolódnak szorosan, vagy épülnek rá egymásra, hanem az ismert és kevésbé ismert pénzemberek vezette vállalkozásokat is szoros szálak fűzik össze.
Azon pedig meg sem lepődik senki, hogy ezek az ismert nevek szinte kivétel nélkül cionisták. Még ha nem is mindannyian zsidók.
Ahogy Drábik János is említette, Örvénylés című könyvének bemutatóján, Obama-val kapcsolatban: “nem kell ahhoz zsidónak lenni, hogy valaki cionista legyen”. Mint ahogy, az sem törvényszerű, hogy minden zsidó egyúttal cionista is.
Ahogyan a fentiekből és a linkelt és kapcsoló anyagokból látható, az elferdített erkölcsiség teszi lehetővé, hogy többieket (akik nem tartoznak sem a titkos társaságokhoz, sem az őket támogató gazdasági- , hit és vallási közösségekhez, azaz az emberiség 85%-a) belekényszerítsék a globalizált új világrendjükbe, ahol a világkormány rúdjához senkit sem engednek magukon kívül.
Tervük végrehajtásában elsődleges szerepet szántak a bankok befolyásának, és a gazdasági irányítás megszerzésének, mellyel nem csak az országokat, pártokat, de a nagy multinacionális vállalatokat is együttműködésre bírták. Ez könnyen ment, mivel ezek részvényesei, tulajdonosai, mecénásai voltak. (Aki meg nem hajtotta végre a parancsot önként, az gyanús körülmények közt öngyilkos lett, vagy baleset érte).
Ez is azt mutatja, hogy nemcsak a gazdasági, pénzügyi, politikai nyomást alkalmazzák előszeretettel, de nem vetik meg a titkosszolgálati eszközök, és erőszak alkalmazását sem.
Ezek pénzelése sem olcsó! Az országok, kormányok immáron még a maguk titkosszolgálatáról sem állíthatják bizton, hogy a maguké, s nem az önjelölt világvezetők szolgálatában állnak valójában. (Az állampolgáraikat pedig végképp nem szolgálják.)
Az elsődleges banki és pénzuralmi befolyás mellé felsorakoztatták a titkosszolgálati, az erőszak és a demagógia valamint a média eszközeit.
titkostarsasagok_valodiordogokKomoly erőket és mozgatnak meg, hogy szembefordítsanak államokat egymással, politikai,  ideológiai berendezkedésük, földrajzi elhelyezkedésük, gazdasági adottságaik ürügyén. Ellentétet szítanak köztük, a szegényebbeket „potyautasnak” állítva be. (Ha ismerősnek hat a „potyautas” kifejezés az nem a véletlen, hanem tényekkel való erős hasonlóság – analógia.) Persze csak miután kifosztották őket, és gazdasági, vagy politikai értelemben fegyvert tartanak a fejükhöz! Itt azonban még nem álltak meg, hiszen nem csak az országokat, kell megosztani, hanem országon belül is ellentéteket kell szítani. Hatalmuk megszilárdítása érdekében, pedig a befolyásolt országok polgárait is szembe fordítják egymással, irányított forradalmakba, tüntetésekbe, akár polgárháborúba is taszítva őket.
Olykor azért kicsúszik a kezükből az irányítás.
Nekünk magyaroknak az újkorban az egyik legnagyobb kifosztás és megosztás Triannonnal kezdődött, ahogy mondják, akinek nem fáj Trianon, az nem nevezheti magát magyarnak. (De a Trianon okozta számos következménybe most nem megyek bele.)
Azzal, hogy megakadályozzák az összetartást az itt élő népek, emberek között, és igyekeznek elterelni a figyelmet az igazi céljukról, könnyedén leigáznak, kizsákmányolnak minket. Hazánkban is egyre nagyobb probléma, az etnikai-, a nemi hovatartozás szerinti-, az anyagi- és iskolázottsági alapon történő, vagy a kor szerinti ellentét szítása.
Hamis dogmák sulykolásával, az ellenvélemények elfojtásával, az igazság, a tények eltitkolásával, vagy elferdítésével a sorozatos visszaélések, bűncselekmények eltussolásával, félremagyarázásával, mind-mind az ország kiszolgáltatottságát és sebezhetőségét erősítik. A motivációkról, melyek az ország jelen állapotához vezettek, mélyen hallgatnak, és „vetítenek”.
Letagadják, hogy egyetlen cél vezérli őket, a saját hasznukra (súlyos milliárdokért) odadobni az országot, a nemzetet a pénzoligarchia, (a titkos társaságok) véres kezébe.
Milyen ember az, aki a hazugságaikat még mindig elhiszi, (vagy csak úgy tesz, mintha elhinné) és milyen  ember az, aki még mindig nem látja, hogy hová vezet/vezetett mindez?
Szerencsére egyre többeknek nyílik ki a szeme! De még mindig hiányzik a teljes ébredés és összefogás!
Nem titkolt reményünk szerint az összefüggések megértésében segítenek az alábbi tények, információk.
A RÓZSAKERESZTESEK
Szerb Antal: A Rózsakeresztesek
(Szerb Antal – [Budapest, 1901. május 1. – Balf, 1945. január 27.] egy zsidó család sarjaként született, Római katolikus nevelést kapott, keresztapja Prohászka Ottokár volt)
rozsakeresztesek_Rose_Cross… A természettudomány a XVIII. századig okkult, vagyis rejtett tudomány volt, művelői gondosan őrizték tudásukat, és ha közölték is másokkal, titkos társaságokba tömörültek, és a társaság tagjait súlyos és hátborzongató eskükkel kötelezték, hogy nem fogják elárulni azt, amit tanultak.
Ilyen titkos társaság volt a rózsakereszteseké. A rózsakereszteseknek a története is nagyon titokzatos. Nyomaik felbukkannak itt is, ott is a történelem folyamán, különböző országokban, így Magyarországon is. De megbízható történetüket mindmáig nem tudta összeállítani a kutatók szorgalma, mert ők maguk igyekeztek eltüntetni minden nyomot maguk után.
… A szóbeszéd úgy tudta, hogy a rózsakeresztes könyvek szerzője Johann Valentin Andrese, evangélikus lelkész és misztikus költő. … Évekkel később Johann Valentin Andrese, aki közben fanyar és megtört öreg ember lett, megírta az önéletrajzát. Ebben beismeri, hogy ő írta a két rózsakeresztes könyvet, de csak játékból, azt mondja, kíváncsiságból, hogy mit fognak szólni hozzá. … Azóta is folyik a vita a tudósok közt, hogy mikor hazudott Andrese: akkor, mikor a rózsakeresztes könyveket írta, vagy akkor, amikor azt írta, hogy nem gondolta azokat komolyan. Valószínûleg mind a kétszer misztifikált.
… A pansophistákban egyre erősödött a vágy, hogy társaságba tömörülve támogassák egymást. Maga Andrese is alapított egy most már csakugyan létező társaságot, a Societas Christianát. Ebben a titkos tudományok és misztikus jelképek már sokkal kisebb szerepet játszottak. Tulajdonképpen egy akadémia volt, aminthogy a pansophista mozgalom lassanként átment a komoly természettudományba és a tudományos egyesületekbe. Így pl. Angliában egy titkos társaságból, a Láthatatlan Kamarából fejlődött ki a Royal Society, az angol tudományos akadémia. Németországban így alakultak meg a nyelvművelő társaságok, melyek a német nyelv megtisztítását tűzték ki célul, de azért valószínűleg az ásványok megtisztítását, vagyis az aranycsinálást sem hanyagolták egészen el. Így hat termékenyítően tovább Andrese társaság-tervezete.
Maga a rózsakereszt hosszú lappangás után 1710-ben jelenik meg újra a színen.
Híres Rózsakeresztesek: PARACELSUS, NOSTRADAMUS, FRANCIS BACON, COMENIUS, LEONARDO DA VINCI, GOETHE, RUDOLF STEINER, BESSENYEI GYÖRGY. A XVIII. század, a titkos társaságok fénykora. Az Andrese által feldobott gondolat megdöbbentő termékenységben valósul meg. Az emberek túlságosan nyugodt és rendezett életükből a szabadkőműves páholyok és hasonló egyesületek ceremóniás titokzatosságába menekülnek. Legfőbb vágyuk, hogy valami magas és szépen hangzó rangot nyerjenek el valamelyik különös nevű rendben. Titkos társaság tagjának lenni hozzátartozott az előkelőséghez. Mikor 1775-ben Braunschweigi Ferdinánd herceg elnöksége alatt a német szabadkőművesek nagygyűlést tartottak, azon huszonhat német fejedelem jelent meg.
A szabadkőműves-társaságok mellett és velük párhuzamosan a legkülönösebb társaságok alakulnak. A kezdeményező a skót Ramsay volt, aki Franciaországban megalakította a skót rendszerű páholyokat, melyeknek a skótokhoz semmi közük sem volt, ellenben a templárius lovagrend leszármazottjainak tekintették magukat, és ennek megfelelő szép neveket vettek fel: a Napkelet Lovagja, a Nagy Választott és hasonlókat. A skót páholyok katolikus színezetűek voltak, és titkos céljuk az volt, hogy Anglia trónjára segítsék az Ismeretlen Nagymestert, aki nem volt más, mint az utolsó Stuart, az angol trónkövetelő. Ugyanez volt a célja a Tiszteletreméltó Gormonok rendjének is, melynek tagjai kínai ruhában gyűltek össze, és egymást mandarinnak szólítgatták.
Az ilyen különös rendnek a szilárd magját rendszerint egy élelmes szélhámos képezte. Így az ún. egyiptomi fokozatok a zseniális Cagliostrónak, a század legnagyobb kalandorának az ötlete volt, aki ennek a szervezetnek a segítségével óriási tekintélyre és vagyonra tett szert. Cagliostro sikerének a titka az volt, hogy nem tudott rendesen semmiféle nyelven sem beszélni; az emberek nem értették, hogy mit mond, és ezért meg voltak győződve, hogy nagyon mély értelmű dolgokat mond.
Németországban nagy sikere volt egy Rosa nevű embernek, aki 1760-ban mint a templomos lovagok jeruzsálemi nagykáptalanjának kiküldöttje jelent meg, megfelelő iratokkal felszerelve. Ott aztán egy Johnston nevű ember leplezte le, aki okiratokkal bebizonyította, hogy ő a Iegnagyobb igazi és rejtett nagykáptalan nagyperjelje. Johnston kitűnően keresett a nagyperjelségen, azt mondják, 2000 tallért is elkért azért, hogy felvegyen valakit a Legigazibb skótok közé. Pár év múlva Johnstont is leleplezték, amint leleplezték azt a Schrepfert is, aki a szellemidézést ügyesen egyesítette a pénzkereséssel, és aki, mikor a háló összeszorult körülötte, néhány hívével kivonult a város melletti erdőbe, és azt mondta, hogy nemsokára különös zajt fognak hallani, ami egy természetfölötti kinyilatkoztatás jele lesz. A zajt hallották is: egy pisztolylövés volt, mellyel Schrepfer egy fa mögött végzett önmagával.
rozsakeresztesek_2Ebben a különös világban támad új életre a rózsakeresztesek társasága. Törvényeiket 1767-ben állapították meg, és 1777-ben tökéletesítették. A rózsakereszteseknek nyolc fokozatuk volt. A négy alsóbb fokozatot követte a tulajdonképpeni felavatás, amikor a jelöltet hatásos szertartások közt, erdő mélyén vagy sötét teremben, melyet csak a hold világított meg, mellének szögezett kardok közt felvették az adeptusok közé. Ekkor közölték vele kíméletesen, hogy a Legfelsőbbek határozata értelmében ebben az évtizedben nem foglalkoznak a szellemvilág titkaival, hanem csak az ásványokkal. A négy adeptusi fokozatot követte a magister, majd a mágus fokozata. Hogy a mágust micsoda titokba avatták be, nem tudjuk. Valószínűleg abba, hogy nincsenek titkaik.
A rózsakeresztesek szervezete ügyesebb és erősebb volt, mint az összes többi titkos társaságé. Legfontosabbnak a titoktartást tekintették. A rózsakeresztes nem ismerte társait, sokszor még főnökét sem. Ezzel szemben mindent be kellett jelentenie feljebbvalóinak, különösen tudományos eredményeit. Mert hiszen, mondják a törvények, úgy sincs olyan titok sem a természetben, sem a királyi művészet, vagyis az aranycsinálás világában, amit a legfelsőbb rózsakeresztes fokozatok viselői már ne tudnának, sőt a mágus nemcsak a titkot tudja, hanem azt is, hogy az illető testvér a titok birtokában van.
Titoktartásuk ereje olyan nagy volt, hogy még a renegátok sem árulták el őket. Így meglehetősen keveset tudunk a rózsakeresztesek működéséről, de kétségtelen, hogy a XVIII. század utolsó éveiben igen sok hívük volt Németországban és Ausztriában, ahol ebben az időben az emberek csalódtak a szabadkőművességben, mert az Igazság Lefátyolozott szobrát nem leplezték le, amint ígérték, csak vezéreiket leplezték le, akikről rendre kiderült, hogy szélhámosok. A csalódottak a sokat ígérő rózsakeresztnél kerestek vigasztalást. Ausztriából terjedt aztán át a mozgalom Magyarországra, ahol állítólag Eperjesen volt a páholy székhelye.Azt a keveset, amit a magyar rózsakeresztesekről tudunk, Eckhardt Sándor kutatómunkájának köszönhetjük. A legrégibb magyar rózsakeresztes, úgy látszik, Báróczy Sándor volt, a testőríró, kinek a művét olvasva, Kazinczy oly emlékezetesen fel-felsikongatott. Báróczy később könyvet is írt, az Igazi Adeptus címen. Kazinczy ezt a könyvet Rózsika titkai néven emlegeti, nyilván mert Báróczy rózsakeresztességére gondol. Rózsakeresztes volt az a Székely László gárdaezredes is, aki 97 000 forintnyi sikkasztását akarta a Bölcsek Köve segítségével rendbe hozni.
De a legnevezetesebb magyar rózsakeresztes Kazinczy apósa, gróf Török Lajos volt. Az egész vagyona aranycsináló kísérletekre ment el, pedig már ifjúkorában láthatott maga előtt intő példát, amikor apjából egy aranycsináló 3000 aranyat csalt ki játszi könnyedséggel.
Báróczynak és Töröknek állítólag mágikus tükrük volt, melynek segítségével a távolba láttak. Török egy ízben ólomból előállított rezet is mutatott Kazinczynak, “De mikor azt mondta nekem – írja Kazinczy –, ilyesmi csak bizonyos konstellációk alatt és bizonyos imák elmondása mellett történhet, mindjárt tudtam, hogy meghibbant.”
Kazinczy és Horváth levelezéséből tudunk egy másik nagyon különös magyar rózsakeresztes társaság létezéséről is. Horváth egy ízben megkérdi Kazinczyt, mit tud Poturnyai Andrásról, akiről azt hallotta, hogy ő a Custos Portae Septemtrionalis, az éjszaki kapu őre. Az nyilván olyan rangjelzés volt, mint a Napkelet Lovagja. Kazinczy azt válaszolja, hogy Poturnyai András igen előkelő ember volt, és gazdagon nősült, de nemsokára, úgymond, “a vén asszony elunta Girálti kastélyában a sok piszkos kezű aranyat és orvosságot főző Adepteket, s éjjel hol lelkeket, hol combos parasztmenyecskéket citálgató társaságot”, és kidobta őket.
Ez az utolsó híradás a magyar rózsakeresztesekről. Külföldön is elhallgat a mozgalom. A természettudományok általános elterjedése kiirtotta a titkos spekulációt – ma már mindenki beavatottja lehet a természet titkainak, ha kedve és tehetsége van hozzá. Csak Amerikában vannak még rózsakeresztesek, és működésükről nemrég egy vastag könyvben tettek tanúságot, melyben az ír kerek tornyoktól a walesi herceg három tolláig mindent megmagyaráznak rózsakeresztes alapon, és kiderül, hogy az első rózsakeresztesek nem is az egyiptomiak voltak, hanem a preadamita szultánok, akik az első emberpár előtt uralkodtak a földön.
De azért nem igazságos dolog, ha csak nevetünk a rózsakereszteseken és az aranycsinálókon. Ha sok is volt közöttük a bolond és csaló, a társaságok magvát mégis olyan emberek alkották, akiket az igazi megismerés vágya, az igazság felé küszködő nyugtalanság vezetett.
A TEMPLOMOSOK
templomos_keresztA Templomos (lovag) rend a Rózsakeresztesekhez hasonlóan szintén megszűntnek tekinthető, bár a szabadkőművesek úgy tekintettek magukra, mint utódaikra.
A szentföldön kilencen Hugues de Payns vezetésével 1118-ban kezdték meg ténykedésüket, mint szegénységben élő lovagok, akkori céljuk szerint, megvédjék a zarándokokat a támadásoktól, no meg a „hitetlenek” ellen küzdöttek. Nevüket akkori lakhelyükről kapták, melyet II. Balduin jeruzsálemi király az egykori Salamon-templom egyik szárnyában adományozott nekik Jeruzsálemben. Szent Bernát 1135 között megalkotta a rend szellemi programját, melynek része volt a szegénységi fogadalom, – mely csak a tagokra, magára a rendre nem vonatkozott, az engedelmességi, a szüzességi fogadalom, stb. A Templomosok igazi üzletembernek bizonyultak.
A rend elterjedt Európában is. A pápa kivette a rendet a püspökök joghatósága alól, felmentette őket a birtokaik után járó egyházi tized fizetése alól.
Egyre többen lettek, a rend 3 részre tagolódott. Első részüket, az elitet a nehézfegyverekkel felszerelt lovagtestvérek, (fejenként 3 lóval, fegyverhordozóval) alkották, a második részt a kilencszer annyi főből álló fegyverhordozók alkották, akik kiszolgálták a lovagokat, és könnyű lovasságként támogatták őket a csatákban. Harmadik részt a kis létszámú papjaik alkották, akik csupán a rend élén álló Nagymesternek és a Pápának tartoztak engedelmességgel.
A kezdeti szegénységet a 18-19. századra a királyokéval vetekedő gazdagságuk váltotta fel.templomos_hitellevélVagyonuk nemcsak jelentős adományokból, hanem banki-pénzügyi tranzakcióikból is származott. A váltó feltalálóiként is emlegetik őket.
Kiváltságaik révén kikerültek mind a világi, mind az egyházi hatóságok felügyelete alól, egyedül a mindenkori pápa parancsolhatott nekik.
A legenda szerint olyan fontos ereklyék, és iratok őrizése, szállítása, védelme is feladataik közé tartozott, mint a Szent Grál a Torinói lepel, a Frigyláda, az Aranybulla egy példánya, Krisztusról, és családjáról őrzött dokumentumok.
Ahogy csökkent a katonai jelentőségük, úgy erősödött pénzügyi szerepük. Gazdasági pénzügyi befolyásuk meghatározóvá vált Európában. Kezdetben magánembereknek kölcsönöztek, majd a fejedelmi – és királyi udvaroknak is hiteleztek. A vesztüket is ez okozta.
Mivel a francia udvar szinte teljes költségét kitették a kezükben lévő adóslevelek, ezért Szép Fülöp, aki látva kiürült kincstárát, úgy döntött, hogy megszabadult a Templomosoktól, s ezzel két legyet üt egy csapásra. Megszabadul az adósságtól, és megkaparintja a Templomosok vagyonát. Az elhatározást tett követte, és az uralkodó egy jól megszervezett akcióval, egyetlen éjszaka leforgása alatt lefoglalta a rend Franciaországban lévő vagyonát, és elfogta tagjait a párizsi központjukat pedig lerombolta. Szinte mindenkit megöltek.
A kevés, főként külföldön lévő túlélő, Portugáliában újraszerveződött, Krisztus Lovagrendje néven, vagy elvegyült más szerzetekben.
A szabadkőművesekkel és más titkos szervezetekkel egy másik részben, foglalkozunk.
Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda






A terrorizmus arcai

A terrorizmus, mint államforma



Posted on 2012-12-09Szerző: Admin
Régen kik voltak az antiszemiták? válasz: Akik utálták a zsidókat. És ma kik? válasz: Akiket a zsidók utálnak – szól a hajdani vicc. Ami azért, nem is olyan vicces, és nem is teljesen igaz.
Manapság így kellene fogalmazni, kik az antiszemiták, fasiszták, kommunisták, stb., stb.? válasz: Akiket a cionisták gyűlölnek.
Egyszer Joe Binden elszólta magát, és ezt találta mondani: „Nem kell zsidónak lenni ahhoz, hogy cionista legyél”.
Nos, ez így igaz.
A cionizmus a világban mindenütt jelen van. Sőt még saját tolvajállama is van, ezt a kreatúrát úgy hívják, Izrael. Ami nemcsak a cionista állam, hanem a világon egyedülállóan, a terrorállam jelzővel is felruházta önmagát.
Íme, néhány tény, mely alátámasztani látszik ezt.

Megdöbbentő tények Izraelről!

A zsidó maffia működése gyakorlatban

A magyarok szabaduljanak meg a háttérhatalomtól az önellátás álta




Persze mindennek voltak előzményei is, ezek egyike az úgynevezett 6 napos háború.
Miko Peled (1961. Jeruzsálem) egy cionista család sarja, apja Matti Peled tábornok volt.
Miko Peled a „Tábornok fia” című könyvében beszélt arról, hogy apja egyebek mellett a 6 napos háborúban is vezető szerepet játszott.
Izraelt 1948. májusában hozták létre kényszerre a cionisták a palesztinok földjén.
1948-ban azzal kábították önmagukat és a világot, hogy a kiszemelt országot, Palesztinát nem lakja egyetlen nép sem, mert akik ott éltek, már önként (sic) távoztak, meséli M. Peled.
(Ekkor a zsidók alig félmillióan alkották a kisebbséget.)
De ki hisz el egy ilyen mesét? – kérdezhetnénk álnaivitással. Az, aki el akarja hitetni másokkal, és áltatni akarja önmagát, hogy erkölcsileg nem marasztalható el. Mint M. Peled mondja, így aztán, mielőtt Palesztina hivatalosan is állammá válhatott volna, gyors ütemben elpusztították a jól működő palesztin rendszert, és tömegesen űzték el őket otthonaikból.
Megtehették, mert a palesztinoknak nem volt katonasága, nem volt felfegyverezve. Fegyvertelen népet, pedig erőszakkal, jól felfegyverzett hadsereggel, könnyűszerrel el lehet üldözni és pusztítani.
A palesztinok 1948 májusától eltelt 7 hónap alatt négy nagyobb hullámban hagyták el Palesztinát 1948 novemberéig. Legnagyobb számban a környező arab országokba menekültek, főleg Jordániába (1800000) Libanonba (300000) Szíriába (414 000).
Miko Peled így ír erről: „
A tények azt igazolják, hogy Izrael létrehozása nem egy ötletszerű harc eredménye volt, amelyben az arabok saját vezetőik utasításainak megfelelően menekültek el otthonaikból, hanem egy indokolatlan, szisztematikus etnikai tisztogatás volt a zsidó milícia részéről, amelyet mészárlások, terrorizmus és egy egész nemzet tömeges kifosztása kísért.”
Elmondja azt is, hogy anyja elmesélte, amikor a zsidó katonai erők betörtek a palesztin otthonokban a kávé még meleg volt az asztalon, s ezt követte a fosztogatás.
A 48-as hazugság megdőlését követően jött egy új önigazolás.
1967-ben az volt a sláger hazugság Miko szerint, hogy Izrael egzisztenciáját fenyegetik az ott élő arab népek.
Azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy Izrael a ’67-ig eltelt éveket is folyamatos háborúzással és további területszerző harcokkal töltötte, szinte mindegyik szomszédos arab országgal konfliktusba keveredett. Noha területszerzései jelentősek voltak, ennek ellenére a cionista aknamunka és hazugsághadjárat nem ért véget, ahogy a mohóságuk és erőszakosságuk sem apadt. Hisz a cionista terrorgépezet tervében elengedhetetlen volt az arab országok közé éket verni, és katonai erejüket fitogtatva, gazdasági- és politikai tőkéjüket gyarapítani ebben a stratégiai fontosságú térségben.
A ’67-es világ- és önámítás jegyében az akkoriban igen gyengén felfegyverzett három szomszédos arab országtól való egzisztenciális fenyegetettségükben hatalmas földterületeket szereztek meg. Valamint az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy miközben állítólag a korábbi években „hermetikusan” elzárva tartották a zsidókat az arab országok a külvilágtól, mégis sikerült valahonnan szert tenniük kiváló és modern fegyverrendszerekre, melyekkel rommá verték őket, a 6 napos háborúban, ez volt egyéként a III. arab-izraeli háború. (és még 20 év sem telt el az izraeli terrorállam bejegyzése óta! – a szerk.)
Miko Peled elmondta, hogy miközben adatokat gyűjtött könyvéhez, az izraeli hadsereg levéltárában érdekes tényekre bukkant, a védelmi erők felső parancsnoksága megbeszéléseinek jegyzőkönyveiben. Erről a könyvében így számol be: „Az izraeli védelmi erők (IDF), a felső parancsnokság és az izraeli kabinet viharos megbeszélésén, melyre 1967. június 2.-án került sor, apám, Matti Peled tábornok azt mondta a kabinetnek, hogy az egyiptomiaknak legalább másfél évre van szükségük, hogy felkészüljenek egy teljes háborúra. Arra gondolt, hogy nem ezért jött el az ideje annak, hogy megsemmisítő csapást mérjenek az egyiptomi hadseregre, mert egzisztenciális veszély fenyegette Izraelt, hanem azért, mert az egyiptomi hadsereg nem készült fel, így újra alkalom nyílt a lerombolásukra. … Ugyanazon a megbeszélésen az apám azt mondta a miniszterelnöknek, Nasser elnök egy rosszul felkészített hadsereggel tör előre, mivel arra számít, hogy nem fogunk lecsapni.
e terület tulajdonlása ma is vitatott.
Az ön tétovázása nekik ad lépéselőnyt. Ez után azzal vádolta a miniszterelnököt, hogy sérti azt a hadsereget, mely még sosem veszített csatát, ha nem engedi őket azonnal támadni.” 
Nos, ennyit a zsidó állam egzisztenciális fenyegetettségéről.
 „A meglepetésszerű csapás napokon belül az egyiptomi légierő teljes megsemmisítéséhez, az egyiptomi hadsereg megtizedeléséhez, a Gázai övezet és a Sínai-félsziget visszafoglalásához vezetett.”
Cisz-Jordánia_West_Bank_Nyugati_PartMivel sem a szír, sem a jordán hadsereg nem rendelkezett számottevő katonai erővel, ezért ez után további két területre összpontosítottak, melyekre a cionista Izrael rég fente a fogát, a Jordán nyugati partjára (West Bank) és a Golán-fennsíkra.
Ezek megszerzése is létfontosságú volt Izraelnek, hiszen mindkettő stratégiai vízkészlettel és Izrael felé néző hegyekkel rendelkezik. Ráadásul itt található Jeruzsálem óvárosa is, melyet Izrael bibliai hátországaként kezel – mondta Miko, majd folytatta.
A 6 nap alatt arab részről mintegy 15.000ember vesztette életét, míg Izrael 700 főt veszített, viszont a megszerzett területekkel csaknem megháromszorozta „saját” területét. Mindezen földterületek, és erőforrások megszerzésén túl rátette kezét az Oroszországon kívüli legnagyobb oroszgyártású fegyverkészletre is.
Bizonyítva ezzel is, és az azóta eltelt évek fegyveres terror akcióival is, hogy a Közel-Keleten egyetlen valódi terrorfenyegetés létezik, méghozzá 1948 óta, s ez nem más, mint maga a cionista terrorállam, mely maga mögött tudhatja az őt nagy vehemenciával támogató, pénzelő cionista gépezet irányította USA-t és európai államokat is.
Ugyanakkor elbizakodottságukban a cionisták az izraeli terrorállam vezetésével nem vesznek tudomást arról, hogy az általuk létrehozott állapotot, az arab országokra és palesztinokra kényszerített folyamatos megalázást, népirtást és fenyegetettséget nem fogják tétlenül nézni, ahogy világ többi országa sem. A cionisták rendszeresen leleplezik magukat, s ez előbb-utóbb a vesztüket okozza. A népirtásban jeleskedő cionista terroristákra épp úgy, mint a Guinness rekordokat döntött izraeli terrorállamra visszaszállnak bűneik.
Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda










A cionisták világhódító útjában állnak az oroszok




Posted on 2014-06-05Szerző: Admin
Az amerikaiak nyomakodnak Kelet-Európába
Obama, illetve „tanácsadói” (értsd: a háttérvezetés, azaz az USA valódi irányítói) úgy gondolják, hogy az egyre növekvő belső gondokról úgy terelhetik el a figyelmet legjobban, ha ismét ráerősítenek a lakosság, vagy valamelyik „demokrácia” veszélyben van és „nekünk kell megvédeni” hagyományos dogmájára.
Ezt az amerikaiak többnyire mindig be is veszi, de ha ők nem is a „képviselőik” mindig. Így aztán mindig jut pénz is az efféle hadműveletekre, annak ellenére, hogy az USA egész belső rendszere recseg-ropog immár évek óta.
US-economic-collapseJelenlegi fő célpontok a Szíria, Ukrajna, (óvatosan, szőrmentén Kína és Oroszország)
Ahogy a britek anno „pénzzel és pórázzal” tartották fenn hatalmukat a gyarmataikon – amíg tudták, úgy szeretné ezt megtenni az USA is.
Csakhogy az Egyesült Államok összes vezetője, erre teljesen alkalmatlan. Az volt régen is, az most is. E kérdésben mindig is az európai, főként a brit politikusokra volt utalva.
Az USA alkalmatlansága arra, hogy a világ vezető hatalma legyen, – bármennyire is szeretné, és hangoztatja amolyan önhipnózisként-, egyszerűen nem vált be a történelem során.
Noha próbálták ezt elhitetni nem csak magukkal, hanem a világgal is, ezzel együtt ez sosem működött a történelem során.
Az USA a cionista bankárkaszt és szervezeteik által irányított bábállam volt eddig is és most is az, ami egy-két ritka kivételtől eltekintve a rövid amerikai történelem során nem is változott. Ebből következően, pusztán a világ csendőre kétes címet sikerült kivívniuk. Ezen irányítók mentalitásából fakadóan az USA eszköztára a fizikai erőszakra, a katonai erőre, a zsarolásra, politikai és gazdasági gyilkosságokra, pénzügyi és gazdasági erőszakra korlátozódott mindig is.
A belső problémákról el kell terelni a figyelmet
Obama (akinek hozzáértése, szónoki képességében merül ki) illetve a jelenlegi amerikai vezetés ön- és világhipnózisa, miszerint „Amerika a világ vezető hatalma” nem csupán azért siralmas, mert nevetséges és nyilvánvaló hazugság, hanem azért is, mert a belső problémákat képtelenek kezelni, és az amerikai emberek elkezdtek gondolkodni – noha ennek megakadályozására is elkövettek mindent.dollar_end
Márpedig ez földinduláshoz vezethet, NATO megszállás, Ukrajna, Szíria, Irak, stb. országokban történő katonai beavatkozás ide-vagy oda, az amerikaiak, főként a fehér emberek előbb-utóbb megindulnak, hogy rendet tegyenek saját sorsukban.
Az USA helyzete kívül se jobb, mint belül, jelenlegi szövetségesei elég kelletlenek, az alárendelt országok, csak a pillanatot várják, amikor megszabadulhatnak az USA-tól, az ellenlábasaik, mint pl. a BRICS, az Eurázsiai Unió, a Vámunió pedig egyre erősebbek, és ott tesznek keresztbe a cionista globalista terveknek, ahol csak tudnak. Márpedig sok területen tudnak.
A NATO mint univerzális megoldás
nato_secret_war_on_syriaAnnak ellenére, hogy az atlantisták mindent megtesznek a zavarkeltésre, pl Ázsiában, Dél-Amerikában, Közel-Keleten vagy Afrikában ez egyre kevésbé hozza meg az elvárt eredményt. Az ellenlábasaik összefogásában, együttműködésében nem igen sikerült zavart kelteni, vagy éket ütni közéjük. Tetejében az EU-ban váratlan irányba indultak el a dolgok, az eu-szkeptikusok, és a nemzeti érdekeket szem előtt tartók megerősödtek a cionisták által erőltetett globalizmust támogatókkal szemben. Már Kelet- Európa sem egységes a NATO megszállásuk engedélyezése tárgyában, ahogy az ukránoknak adandó gázellátásban, vagy az Oroszországgal szembeni szankciók alkalmazásában sem.
Most a csehek jelentették ki, hogy semmi szükség arra, hogy a NATO erősítse katonai jelenlétét Európában, ráadásul ez nem is indokolt.
Amúgy ennek célja nem Európa védelme, (az USA indoklása szerint) ugyanis Oroszország nem fenyegeti Európát – az USA-val ellentétben-, a NATO-megszállás célja nem más, mint Oroszország provokációja, illetve az európai, főként kelet-európai országok (kivéve Lengyelország) megfélemlítése, és erőszakos belekényszerítése egy oroszellenes együttműködésbe.
A bankárkaszt mindig hazudik, mindent letagad és mindenkit lefizet
Amikor a cionista pénzoligarchák Ukrajna megsegítéséről papolnak, valójában a civil lakosság elleni összehangolt terrorcselekményeket hajtatnak végre és finanszíroznak, illetve vesznek részt benne tevőlegesen is, – melybe ráadásul igyekeznek több európai országot is bevonni. Valójában Ukrajna totális kifosztásáról szól a történet, illetve az ukránok életfeltételeinek totális elvételéről, valamint az ott élő országnyi orosz ember módszeres kiirtásáról. No és persze ezzel Oroszország meggyengítéséről, illetve megtámadásának előkészítéséről. (erről korábban, több cikkünkben is részletesen írtunk)
Ezt a cionista forgatókönyvet támogatják a saját médiabirodalmaikkal is (BBC, NBC, CNN, Reuters, UP, Times, Al Jazeera stb).
A cionista lobbi vezette USA már korábban 5 milliárd dollárt (illetve értéktelenedő papírt) ölt bele a zsidó vezetésű terroristák segítségével végrehajtandó ukrán puccs előkészítésbe. További pénzeken kívül amerikai zsoldosokat küldött ezerszámra, valamint támogatta a fasiszta jobb szektorosok kiképzését és felkészítését.Arról ne feledkezzünk meg, hogy a NATO, bár elméletileg egy katonai szövetség, de ténylegesen az USA által irányított és vezetett szervezet. Vagyis az USA „katonai potenciáljának”kiterjesztése.
NatoA szokásos sunyi módján, most az USA úgy tesz, mintha a NATO csak az európai országok védelmére érkezett volna Kelet-Európába, miközben arra próbálja felbujtani az egyes tagországokat, hogy ők maguk önállóan támogassák az ukrán terrort és keveredjenek emiatt konfliktusba az oroszokkal. Miért is? Nos, hogy ezt követően majd jöhessen a világ csendőre és atlantista „igazságot szolgáltasson”. Ügyes! Nemde?
Lengyel ország esetében sajnálatosan már a kezdetektől nyitott fülekre talált ez a cionista agyszülemény, hiszen a lengyelek évszázados orosz ellenességére apellált, – nem is eredménytelenül. Sajnálatosan a lengyelek (legalábbis politikusaik) józan esze és realitásérzéke behódolt a történelmi orosz ellenességüknek. Arról nem is beszélve, hogy titokban a lengyelek már korábban együttműködtek az ukrajnai puccs előkészítésében a cionistákkal, ugyanis a zsidó vezetésű terrorista jobb szektorosok jó részének, katonai és elméleti felkészítése zajlott náluk (is!).
Amúgy nálunk, magyaroknál is bepróbálkoztak ezzel a történelmi ellentétre alapozott módszerrel, amikor Kárpátalja visszaszerzését forszírozták. Ez utóbbihoz annyit, hogy a kárpátaljai magyarok remekül elvannak a mostani státuszukban, a magyar támogatásukkal és eszük ágában sincs az „anyaországhoz” és ezzel a kifosztó EU-hoz csatlakozni. Kár, hogy őket erről elfelejtették a hazai szószólók megkérdezni.
A rövid távú cél Oroszország térdre kényszerítése
Talán érthetetlennek, váratlannak tűnik ez a kiújult és felerősödött orosz ellenesség. Ám ez csak látszatra tűnik annak.
Az oroszok nagyon sok mindenben szálka, a globális új világrend létrehozásán munkálkodó bankárkaszt szemében. Sok-sok egyéb mellett abban az alapállásban keresendő ennek a kibékíthetetlen ellentétnek az egyik oka, hogy mára az oroszok maradtak a valódi keresztény értékrend egyetlen képviselői és következetes védelmezői. Vagyis a sátáni erő, a mammon megvesztegethetetlen ellenfelei.
Az oroszok értékeinek megszerzése ugyanilyen motiváló erő az atlantisták számára. A föld méhének kincsei a hatalmas érintetlen erdőségek a földek a tengerek gyümölcsei mind megszerzendő gazdagság, melyre a magukat a világurainak tartó bankárkaszt feni a fogát.
A hajdani Szovjetunió szétszabdalása is megtervezett atlantista művelet volt. Ehhez alkalmas ügynököket találtak az akkori szovjet vezetésben, a szovjet elnökkel az élen.
Majd a volt tagköztársaságok megszerzése, egyenkénti bekebelezése következett. Természetesen az USA hadserege és a fedőszervezet NATO, mint a cionisták pórázon tartott fegyveres erőszakszervezete ezekben a műveletekben is vitte a prímet. Ha csellel, korrupcióval, nem ment az őket kiszolgálók hatalomátvétele, akkor jött a harapós kutya. (USA, NATO)
Most, hogy Ukrajnára vetettek szemet, és nem működött – az amúgy a Jacenyuktól, Porosenkotól semmiben sem különböző bűnöző és gazember pénzoligarcha -, Janukovicsnak köszönhetően a bekebelezés, az atlantisták elővették a jól bevált láncos kutyát. A helyi és izraeli zsidók valamint az amerikaiak összebútoroztak az általuk irányított fasiszta Jobb Szektorral. Természetesen Amerika tudtával, beleegyezésével és támogatásával.
A végső cél a világ felzabálása, az atlantista világuralom szent nevében
cion_szervezetekHa reményeik szerint sikerül Ukrajnát bekebelezni, akkor jön a következő húzódozó volt szovjet tagállam elleni támadás.
Az oroszok mellett pedig a még sok más nép leigázása, és gazdagságuk megszerzése következik. Hiszen a globális világhatalom megteremtése érdekében egyetlen nemzet élete sem elég drága ár nekik. Az egyetlen kemény dió, Kína marad, velük lehet, hogy egyezkedni próbálnak, ahogyan eddig is tették, hol sikerrel, hol sikertelenül. (Ámbár erre momentán egyre kisebbnek tűnik az esély.)
Mindenesetre a még nem cionista irányítású országok megszerzésért folyó küzdelem rengeteg áldozatot szed, mely az értelmi szerző bankárkasztnak nem számít semmit, hisz őket nem éri közvetlen fenyegetés. Nem támadja őket senki egyetlen szervezetükben, egyetlen találkozójukon sem. Holott mára teljesen nyíltan űzik más népek, országok életével, vagyonával való kereskedést és háborúságot.
Vajon miért nem?
Szász Gerda – Szabad Riport








Szép új világ – totális kontroll a személyiség felett



Posted on 2013-03-08Szerző: Admin
csipháboru_Akinek_nincs_csipje_az_soronljon_a_jobboldali_sávba
Csipháború Akinek nincs csipje az soronljon a jobboldali sávba
Egyre hangosabb az ellenkezők hangja, de még nem hallik az égig!
Az USA-ban már tízenéve elkezdődtek a tiltakozások, a csippelés ellen, amikor nálunk még szinte alig hallottak róla. Ám az események azóta szuperszonikus sebességre kapcsoltak, és az egész (cionista vezérelt) világot lerohanták.
Megtévesztő és alattomos reklámokkal szédítik a szűklátókörűeket. De ugyanakkor filmek, könyvek is megjelentek, melyek előre vetítik az árnyékát a cionista bankkartell várható szép új világának.

RFID Microchip Implant Advertisement



A csippelés élettani hatásaiban is káros az emberekre nézve, és igen aggályos – finoman szólva – az ember adatvédelmi, egyéni szabadságjogai szempontjából, nem is szólva a társadalom egészére leselkedő befolyásolás veszélyéről.
A kérdés hogy miért erőltetik az emberekre, állatokra „titkos” megfigyelésüket lehetővé tévő különböző módszereket, mára már elavult, hiszen ismerjük a válaszokat a miértre, sőt most már a hogyanra is a tudjuk a választ, melyet a mágneskártyás azonosítók, az RIFD implantátumok, okos telefonok, okos mérőórák, internetes böngészők és közösségi oldalak, stb. adták meg.
Élettani hatások
Ejtsünk pár szót a az élettani hatásokról. Sokféle kísérlet folyt és zajlik ma is e témában. A nyilvános eredmény nagymértékben függ attól, hogy kik végzik, kik és milyen céllal rendelik meg és finanszírozzák e kísérleteket, megfigyeléseket.
(
például, amerikai rákkutató intézetek a nagy telefontársaságokkal karöltve készítettek egy átfogó felmérést az átlagos mobilhasználatot illetően, melynek eredménye megnyugvásra adott volna okot, azonban egyes független szakértői csoportok „apró kis manipuláció” miatt megkérdőjelezték a felmérés hitelességét, mivel az egy a 90-es évekbeli régebbi adatra támaszkodott. A tanulmánynak mégis volt egy eredménye, kimutatták, hogy akik napi legalább 30 percig beszéltek mobiljukon az elmúlt 10 évben, azoknak 40%-al nőtt az agydaganat (glioma) kialakulásának esélye. Továbbá kimutatták, hogy a sugárzásnak kitett magzat, károsodást szenvedhet (főként az agy), ez pedig későbbiekben szellemi elmaradottságot vagy tanulási nehézséget okozhat. További adatok a cikk alján *, **, ***, ****-al jelölve találhatók, a hivatkozásokból csupán részleteket közöltünk)
Ezek az azonosító eszközök az „adó és vevő” elvén működnek, melyek különböző hullámhosszúságú, de jellemzően elektromágneses rádióhullámmal kommunikálnak. A jelenlegi civilizációs szinten, szinte mindannyian egy elektromágneses erőtérben élünk.
Azt azonban meg kell jegyezni, hogy az elektromágneses erőterek hatása – a szélsőségesen esetek kivételével – csak utólag, hosszú évek, akár 15-25 év múlva lesznek kimutathatóak, felmérhetőek. Ráadásul a szervezetben kifejlődött betegségeket, zavarokat kifejezetten ebben az összefüggésben is vizsgálni kell.
Mint ismeretes, szervezetünk sejtjei igen gyenge elektromos jelekkel kommunikálnak, sejtek közötti információcserében. Ezek a mesterséges elektromágneses jelek zavarokat okozhatnak ebben a sejtkommunikációban. Vagyis a probléma az, hogy a rádióhullámok mélyen a testbe hatolva zavart okozhatnak annak normál működésében, akár kárt tehetnek a DNS állományban is, ami kiindulópontja lehet a rákos elváltozásoknak.

A chipes nyomonkövetésről beszél Kathrine Albrecht



Ellenőrzés, befolyásolás
A másik nagy probléma, hogy engedélyünk nélkül akaratunk ellenére szoros megfigyelés és kontroll alatt tartanak, megsértve az magánszféránkat, mondhatni, a munkahelyünkre, lakásunkba, akár a hálószobánkba is bejutnak a kulcslukon. Arról nem beszélve, hogy összes személyes adatunkat összekapcsolják ellenőrizhetetlen saját felhasználású adatbázisukban. És innen már csak egy lépés az illegális, titkos beavatkozás! Mivel azt is tudjuk, hogy egy „adó” kis átalakítással „vevővé” változtatható.
Manapság a HAARP -, a kémiai és biotechnológia robbanásszerű fejlődése már lehetőséget ad arra, hogy illetéktelen kézben befolyás alá vegyenek személyeket nagy távolságból, akár a világ túlsó feléből.
S hogy ez nem csupán fantazmagória, azt konkrét példák is bizonyították az elmúlt pár évtized alatt, akár tömeges, akár egy-egy konkrét személy tekintetében. Bár a fősodor médiái ezeket az eseteket mindig igyekeznek elhallgatni.
Már az is elég ijesztőnek tűnik, hogy a nagy testvér figyelő szeme minden lépésünket figyeli és ellenőrzi, ennél azonban sokkal nagyobb aggodalomra adhat okot, ha már önmagunknak, tetteinek sem lehetünk urai. Ez a hatalom jelenleg cionista irányítás alatt működik, mely e nélkül is, a pénzügyi befolyásával, kézben tartja milliók életét és halálát. Az új módszerrel azonban lehetősége nyílt azonnali beavatkozásra, megtorlásra, akár egész tömegek felett.
Hazánkban sem ismeretlen a módszer, még ha egy kicsit alacsonyabb szintű technológiával működik is. Ha a hajdani OPNI, vagy egyéb hivatali szervezetek megdöbbentő adataiból szemezgetünk, magunk sem hisszük, hogy ebben az országban, már eddig is hogyan éltek vissza a rólunk különböző módon, legálisan vagy illegálisan megszerzett adatokkal, illetve használták fel ellenünk a hatalom birtokosai.
Amikor ezeknek az erkölcsi gátlások nélkül üzemelő képződményeknek ez a technológia is rendelkezésére áll, elképzelhetjük, micsoda aljasságokat fognak ezután is folytatni. Persze a legnagyobb titokban, bármi áron fenntartva a leplet, mellyel eltakarják ezeket a terrorcselekményeket, melyek immár nem korlátozódnak csupán a testi behatásokra, hiszen már az elménket is hatalmukban tartják és irányítják.
A témában az első lépés a (mostanra kötelezően bevezetett) kutyacsippelés volt, ezt követte az elektromágneses diákazonosítók kidolgozása, és a folyamat nem állt meg…
A regnáló kormányok mindegyike érdemtelen volt a bizalmunkra, visszaélt a kezébe kaparintott hatalommal. És mi hagyjuk és tűrjük. De meddig?
Vegyük már észre, hogy a sarokba szorultunk, lehetőségeinket egyre korlátozzák, a fejünk felett döntenek sorsunkról, – mindig a hátrányunkra. Egy csepp méz a madzagon, hogyan feledtetheti azt mérhetetlen károkozást, kifosztást és kiszolgáltatást, amit elkövettek ellenünk?
Féltérdre kényszerítettek minket, hazug, soha be nem váltott ígéretekkel, törvényekkel, adósságba kergetéssel és még ezer módon.
Nem az a legnagyobb szégyen, hogy letérdeltünk, hanem az, ha nem állunk talpra! Még nem adtuk meg magunkat teljesen, még mi vagyunk a nép, mely hatalmat adhat és elvehet. Mire várunk? Mit veszíthetünk? A jövőnket és gyermekein jövőjét eltaposták, de az unokáin jövőjéért még tehetünk!






GLOBÁLIS NÉPIRTÁS FELSŐFOKON! +







Posted on 2012-11-07Szerző: Admin
2009.04.09. 19:17

Betegségeink zöme annak köszönhető, hogy egy vagy több tápanyag huzamosabb hiánya elindít egy degenerációs folyamatot, gyengévé válik az immunrendszer és zavar keletkezik a szervek közti kommunikációban és a szervek működésében. És mivel ez egy általános civilizációs állapot, ennek köszönhetően virágoznak a civilizációs betegségek (szív és érrendszeri problémák, cukorbetegség, rák, emésztési és gyomorproblémák, allergia, ekcéma, demenciális zavarok, stb.), és ennek köszönhetően virágzik a világ legnagyobb biznisze: a gyógyszeripar.” Biztosak lehetünk hát abban, hogy a gyógyszergyártóknak nem érdeke, hogy egészséges emberek éljenek a földön. Számukra a fenntartható betegség a legkifizetődőbb. A gyógyszergyártók kezében ezért sokkal nagyobb hatalom is van, mint a puszta ideig-óráig fenntartott egészségünk. Hisz azt könnyedén el tudják titkolni az emberek előtt, hogy egy ártalmatlannak tűnő aszpirin beszedésekor, milyen egyéb hatóanyagokat juttatnak tudtunkon kívül a szervezetünkbe. Így nagyon ideális állapot hozható létre, szépen megszabadulnak a feleslegessé vált ember milliárdoktól, a maradékot pedig kezesbáránnyá teszik, öntudat nélküli ragszolgává süllyesztik. Lássuk be! Előre megfontolt szándékkal csoportosan elkövetett tudatos népirtás folyik hazánkban és a világon szinte mindenütt.

GLOBÁLIS NÉPIRTÁS FELSŐFOKON!

Codex Alimentarius




A gyógyszergyártó lobby és a politika összefonódása
Amikor annak idején azt hallottam, hogy valaki táplálék-kiegészítőkrők beszél, azonnal sztereotip módon jutott eszembe a testépítő kondi termekben nyakló nélkül forgalmazott és szedett csoda termékek sora, melyek jó részének még a forgalmazását sem engedélyezték Magyarországon, bizonyított ártalmasságuk miatt.
Ez persze nagyon régen volt, amikor még nem volt ennyi konditerem hazánkban. Mindenesetre ez a két dolog egymás szinonimájaként jelent meg a fejemben. Talán van, aki ismeri ezt az érzést. Aztán, mint aggódó anya, vettem a fáradtságot és magam is utánanéztem ennek a dolognak.
Azóta persze sokat változtak a dolgok ezen a téren, és a konditermek, jó része sem ajánl ártalmas szereket.
Mint megtudtam, az intenzív mozgás és izommunka, annyi energiát igényel, amennyit csak nagyon sok élelmiszer elfogyasztásával lehetne megadni testünknek, ez viszont erősen megterhelné a gyomrot, és az emésztő szerveket.
Aztán meg úton-útfélen lehet hallani ma is, hogy mennyire fontos a vitaminbevitel.
A “jó” gyógyszergyártók menten a „segítségünkre” siettek, hogy mesterséges készítményeikkel „egészségesebbé” tegyenek minket és szemünk fényét: gyermekünket.
Nem is értettem, miért nem elegendő, ha rendszeresen fogyasztunk, zöldséget, gyümölcsöt, tejtermékeket. Mi szükség van a plusz vitaminokra? Közben egyre többet lehetett arról hallani, hogy a távolról érkező gyümölcsöket különböző egészségre káros vegyszerrel permetezik, hogy a hosszú úton ne rohadjanak meg. Ráadásul ezek jó részét már azelőtt leszedik, hogy az érési csúcsot elérnék. (ez az az állapota a gyümölcsnek, amikor olyan érettségi fokot ért el, amikor a legtöbb benne a vitamin és ásványi anyag).
Aztán a génmanipulált élelmiszerek is piacra kerültek.
A növényvédőszereket meg sorra tiltották be, mert időközben kiderült, hogy károsak az emberi szervezetre is és lemosással nem távolíthatóak el. Ezenkívül, a gyógyszerlobbik hatására rendre jelentek meg olyan cikkek, tanulmányok, hogy ne fogyasszunk, zsírt, tojást, vajat, stb, stb, mert bizonyos, hogy ezek is ártalmasak. És még sorolhatnám, a számtalan befolyásolási kísérletet, amivel a mesterséges készítmények felé orientálják az embereket.
Magyarán, kiderült, hogy a szervezetünknek szükséges tápanyagokat kénytelenek vagyunk egyéb forrásból is pótolni. Pl. gyógyszer és gyógyhatású és természetes készítmények formájában. Ezek káros hatásáról vagy hatékonytalanságáról azonban csak elvétve cikkeztek!
Így ír erről egy hozzáértő: „De a környezetünk ily mértékű tudatos elszennyezésének a következményeként a talaj energiái kimerültek, és a tápláléknövényeink már töredékét sem tartalmazzák azoknak a tápanyagoknak, amelyeket tartalmazniuk kéne ahhoz, hogy az emberi szervezet számára valódi táplálékok lehessenek.
Nézzük meg a Gödöllői Agrártudományi Egyetem ezzel kapcsolatos elemzését:”

Ezek után beigazolódott korábbi sejtésem, hogy az élelmiszerek manapság már nem olyanok mint régen. Valahogy hiányoztak a gyermekkoromból ismert ízek, illatok. Mostanság a paradicsomnak, paprikának, gyümölcsöknek sem az íze, sem a zamata nem olyan, mint régen volt.
Az adatok elszomorítóak, és azóta újra eltelt közel húsz év …
Mivel a szervezetbe már képtelenség csak táplálékkal bejuttatni a zavartalan működéshez kellő mennyiségű “üzemanyagot”, ezért nagyon fontos, hogy saját egészségünk érdekében pótoljuk azokat étrend-kiegészítők formájában.”
Betegségeink zöme annak köszönhető, hogy egy vagy több tápanyag huzamosabb hiánya elindít egy degenerációs folyamatot, gyengévé válik az immunrendszer és zavar keletkezik a szervek közti kommunikációban és a szervek működésében. És mivel ez egy általános civilizációs állapot, ennek köszönhetően virágoznak a civilizációs betegségek (szív és érrendszeri problémák, cukorbetegség, rák, emésztési és gyomorproblémák, allergia, ekcéma, demenciális zavarok, stb.), és ennek köszönhetően virágzik a világ legnagyobb biznisze: a gyógyszeripar.”
A gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy ne legyenek beteg emberek, hisz akkor megszűnik a profit. A gyógyszeripar mögött álló kartell érzékenyen ügyel arra, hogy a hatékony és a megelőzést támogató módszereket – bármi áron is, de – a földbe tiporja. Nem véletlen, hogy itt az oldalon is egyre több az olyan hozzászólás, amelyben kétkedve kérdezik, hogy:
· igaz, hogy a lycium mérgező?
· azt hallottam, hogy a fokhagyma hatástalan a keringést illetően …
· A B17 vitamin tényleg halálosan mérgező, azért tiltották be?
· azt írták az újságban, hogy a feketenadálytő és a kakukkfű súlyosan toxikus …
· a sárgarépától tényleg megmérgeződünk, ha sokat eszünk belőle?
A média pedig jó pénzért hű csatlósa a kartellnek – az emberek “biztos forrásból származó” riogatásának.”
Aztán utána néztem annak is, hogy vajon van-e hatékonyabb felszívódású, egészséges, természetes úton készült nem kémiai alapú táplálék-kiegészítő és vitamin. Szerencsére ezekből is bő kínálat van még! Akár kivonatos, aszalt, préselt, stb. formában. Különféle teák, gyógynövények, és más természetes készítmények. Melyek magán a növényen kívül – amelyből készültek – semmi más káros, vagy mellékhatással bíró anyagot nem tartalmaznak. Mondom: MÉG!
Mivel egyre többen vagyunk, akik nem dőlnek be ezeknek az áltudományos híreknek – amelyek több ezer éve hatékonyan és mellékhatás mentesen alkalmazott gyógynövények hitelességét próbálják aláásni -, a kartell új módszerhez folyamodott, hogy a betegséggyár működési mechanizmusa nehogy összeomoljon: elveszi tőlünk a vitaminjainkat és az étrend-kiegészítőinket!”
Biztosak lehetünk hát abban, hogy a gyógyszergyártóknak nem érdeke, hogy egészséges emberek éljenek a földön. Számukra a fenntartható betegség a legkifizetődőbb. Ezért aztán, a politikához (hová máshová?) fordul támogatásért!
Mint korábbi cikkeinkben is írtuk, a pénzoligarchia több milliárddal kevesebb embert tart kívánatosnak itt a földön.

A Codex Alimentarius eltitkolt, valódi célja



Ha továbbgondoljuk, és logikusan összerakjuk a rendelkezésünkre álló más irányú ismereteinket is, akkor nagyon könnyen eljutunk oda, hogy a dolgokat összefüggéseiben is meglássuk.
Az emberek befolyásolása nemcsak a fizetett médiák által lehetséges, hanem tudatmódosító szerek alkalmazásával is megoldható.
A gyógyszergyártók kezében ezért sokkal nagyobb hatalom is van, mint a puszta ideig-óráig fenntartott egészségünk. Hisz azt könnyedén el tudják titkolni az emberek előtt, hogy egy ártalmatlannak tűnő aszpirin beszedésekor, milyen egyéb hatóanyagokat, vagy bármi mást juttatnak tudtunkon kívül a szervezetünkbe. Így nagyon ideális állapot hozható létre, szépen megszabadulnak a feleslegessé vált ember milliárdoktol, a maradékot pedig kezesbáránnyá teszik, öntudat nélküli ragszolgává süllyesztik.
Tehát, mind a hatalomnak, mind pedig a gyógyszergyártóknak kifizető a szoros kapcsolat és egymás támogatása!
A népirtásnak rengeteg formáját ismerjük már ma is. Az egyik leggyorsabb módszer a háborúk kirobbantása.
Egy másik módszer, az élelmiszerek, ivóvíz, manipulálásával, a stresszes élet kikényszerítésével a meddővé tétel – ez ma már lassan népbetegség egy bizonyos körben.
A gyermekvállalás anyagi eszközökkel való visszaszorítása.
A hagyományos erkölcsök lerombolása, a szexuális szabadosság, és a nemiség szabad megválasztásának elterjesztése szintén a családi modell, a gyermekvállalás ellen hat.
Egy kevésbé látványos, ámde legalább ilyen hatékony módszer a gazdasági -, törvényi túlszabályozás is!
Nincs is értelme sorolni az eszközök tárházát.
Lássuk be! Előre megfontolt szándékkal csoportosan elkövetett tudatos népirtás folyik hazánkban és a világon szinte mindenütt.
Audie


Vegyi csíkok

Összeesküvés elmélet” vs. valóság

Posted on 2012-11-24Szerző: Admin
Bár több esetben is foglalkoztunk már ezzel a kérdéssel. Leggyakrabban a chemtrail – vegyi csíkok – a vegyi anyagok nagy magaságban való kipermetezése, elsősorban mint az egyik időjárást befolyásoló tényező kerül megemlítésre a nyilvánosság előtt.
Azonban ismerve multinacionális cégek igen sürgető és támogató hozzáállását a genocídiumhoz, fel kell vetni a kérdést ebből a nézőpontból is.
Már vannak konkrét bizonyítékok, felvételek a vegyi permetezésre, mint az alábbi videóban is látható, azonban a kipermetezett anyagok igen változatosak lehetnek.

A kémiai csíkok keletkezésével, hatásával foglalkozó szakirodalom igen változatos. Pro és kontra jelennek meg állítások. Azonban magát a kémiai permetezés tényét ma már senki sem tagadja mint az korábban bevett szokás volt.
Ritkán kerültek napvilágra az erre vonatkozó korrekt, független és megalapozott vizsgálatok, melyek pontosan megállapították volna, a lehullott vegyszerek fajtáját, pontos összetételét, élettani és környezeti hatását.
Leggyakrabban ezeket az anyagokat tartalmazzák a permetezett vegyszerek: bárium és az alumínium -sók , polimer szálak, tórium, szilícium-karbid, cink, stroncium, kalcium, melyek több nap alatt érik el a földfelszínt.
Lássunk ezekből néhányat
A kalcium, kálium és magnézium. Ezek a kationok ionizálhatók. Amerikai mérések és kutatások mutatták ki, hogy a kalcium 5, a kálium pedig akár 15-szörös sűrűségben fordult elő, jelenlétük a levegőben szintén káros élettani hatást gyakorol a szervezetre a keringési zavaroktól, az allergiás reakciók kiváltásán át, a légzőszervi betegségekig kiváltásában van szerepük.
Alumínium, cink, stroncium, bárium rákot okoz a gyengébb immunrendszerű emberek esetében akár fél év alatt!
A nehézfém elraktározódik, felhalmozódik a szervezetben.
A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor vegyületeket hoznak létre.
Legtöbbször nem belégzéssel jut be szervezetünkbe a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb.)
A vegyi csíkokból ismert bárium-vegyületek bárium oxid (BaO), bárium-hidroxid (Ba(OH)2), bárium-hidrát (BaH2O2), és bárium karbonát (BaCO3), bárium titanát (BaTiO3). Jellemzőjük hogy ionos kötésűek, vízben pedig áramvezetőként viselkednek, bizonyos fajta vízmegkötő képességgel is rendelkeznek (anélkül, hogy reakcióba lépnének vele).
A bárium minden formájában káros az egészségre, noha a károkozás a dózistól függ. Kis mennyiségben az izomzatra fejt ki hatást, nagyobb adagban már az idegrendszerre is. Rendszeresen „adagolva” hányást, hasmenést, a pulzusszám leesését és magas vérnyomást okoz. Még nagyobb mennyiségben szívelégtelenségeket, szorongást, de ennél is nagyobb mennyiségben a bárium-karbonát (kb. 5g) a bárium-klorid (kb. 1g) adagban akár halált is okozhat egy átlagos ember számára, mivel a sejtek véráteresztő képességét megváltoztatja (a bárium-klorid a patkányméreg egyik összetevője)
Az alumínium-oxid (10-100mikron), kanadai mérések szerint a vegyi csíkok által érintett területeken akár 1247 mg/m3 értéket is mértek talajmintákból, ami már a mérgező tartományba esik. Elsősorban az idegrendszert károsítja, a mérgezés tünetei: emésztési zavarok, fejfájás, feledékenység, beszédzavarok, emlékezetkiesés, petyhüdt izomzat, rosszullét, koordinációs- és egyensúlyzavarok, erőtlenség, veseelégtelenség, fejlődési rendellenességek, és pszichés deformációk.
Több tanulmány szerint, elsősorban az alumíniumnak való hosszú távú kitettség a felelős az Alzheimer-kór növekvő terjedéséért.
***
Mivel ahhoz már hozzászoktak az emberek, szerte a világban, hogy a kormányok, a politikusok, a multi cégek kivétel nélkül tagadnak majd hazudoznak, végül pedig maszatolnak amikor valódi céljaikat leplezni próbálják, ezért már akkor sem hinnének nekik, ha az igazat, és a teljes igazat mondanák -bár ez még nem fordult elő. Legjobb esetben is csak részigazságokat kevernek a hazugságaikban, amitől azt remélik, hogy hihetőbb lesz állításuk. Ehhez gyakorta kapnak segítséget az általuk támogatott “szakmától” – pl a tudóstársadalom különböző intézeteitől, vagy tagjaitól – és médiáktól is.
Ezért az általuk “összeesküvés elméletnek” titulált események halmaza mindig is tartani fogja magát. Nincs ez másként a vegyi csíkokkal sem.
Az összeesküvés elméletekkel az a legnagyobb baj, hogy mindig van alapjuk, és idővel kiderül róluk, hogy nem is elméletek, hanem létező tények. Ám az ezeket körülvevő hazugságok és megtévesztések hálójának köszönhetően, időt nyernek vele azok akik eltitkolják, netán titkosítják, vagy csak egyszerűen tagadják létezésüket.
Nem véletlen, hogy egyik jelmondatunk éppen ez: “Minden kiderül, csak idő kérdése!”
Fehér Farkas, Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda
Fehér Farkas, Szász Gerda – Szabad Riport Tudósító Iroda
* Ezeket a lappangó vezeték nélküli veszélyforrásokat komolyan kell venni, ugyanis gyakran olyan erősséggel sugároznak, mint a mobiltelefonok – állítja a kutató. A telefon dokkoló egysége olyan, mint egy mini adótorony, napi 24 órában sugároz és hatótávolsága elérheti a 100 métert is. Főleg a digitális változatai károsak, vaktesztek kimutatták, hogy egy ilyen telefon dokkoló egysége mellett ülve felléphet aritmia, szívritmuszavar, ami akár stroke-ot (szélütés), szívinfarktust okozhat.
A szomszédból jövő ingyen wifi net áldásnak tűnhet, de valójában az azt biztosító router folyamatosan ontja a nagy erejű rádióhullámokat, melyek az egész testet érik és akár 50m-ig is kihatnak. Bizonyított kapcsolat van az erős sugárzás és egyes halálos kimenetelű betegségek között, például leukémia kialakulásának fokozott veszélye. Ha az ölében tartja laptopját, mint ahogy általában szokás, akkor épp a medencéjét éri a sugárzás, tehát rák kialakulásának a veszélyével kockáztatja szerveit. Férfiaknál és nőknél egyaránt veszélyben vannak az ivarszervek, illetve terhes nők esetében a magzat vagy eleve a termékenység esélye.
Még kér sugárforrás, amire érdemes odafigyelni. Mikrohullámú sütő: az új és megfelelően üzemelő darabok gyárilag elég jól szigeteltek, azonban szinte észrevehetetlen a szigetelés épségének megállapítása – régebbi készülékek viszont nem megfelelően szigeteltek. Kompakt fénycsövek: a káros sugárzás, ami összegyűlhet, ezekben a fénycsövekben gyakran beárnyékolja e fényforrások gazdaságos mivoltát. Azon kívül higanyt tartalmaznak, ami igen erős mérgező hatású nehézfém és környezetszennyező faktor.
(
forrásWEBBeteg – N.L )




Frissítve! Az égethető víz – tény és cáfolat

Posted on 2012-01-13Szerző: Admin
Az alábbi összeállítást kiegészítenénk azzal, hogy Egely György, egy kérdésre válaszolva, szélhámosnak nevezte gróf Spanyolt.
Már létezik a videóban bemutatott eszközhöz igen hasonló kivitelezésű készülék, mely USA-ban jó ideje kapható is.
Íme, egy energiatakarékos, multifunkciós gép a Multiplaz 3500, mely hegeszt, vág, forraszt, fémeket “borotvál”. Ez a fejlett hordozható készülék elnyerte a “Grand Prix Award” díjat (Az Új szuper technológiák nagydíját) Genfben, a világ találmányainak bemutatóján.
A készülék működtetéséhez elektromos áram, valamint víz, vagy alkohol-víz keveréke szükséges. Azt olvashatjuk erről a készülékről többek között, hogy a Multiplaz az első  cég a világon, mely közönséges csapvizet használ fűtőanyagként, (mely 14.400 ° F, 8000 ° C-on működik), valamint az egyetlen cég, mely szabadalommal rendelkezik eme különleges hegesztési technológia alkalmazására, (víz, illetve víz-alkohol keverék).
Néhány típusú hegesztéshez és vágáshoz vizet használ, másfajta hegesztéshez és forrasztáshoz pedig víz-alkohol keveréket. Ez utóbbiról azt írják, hogy a metil-hidrát tűzveszélyes tulajdonságai, valamint a mérgező füst létrejötte miatt a gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a keletkező hatásokért, ha felhasználók a metil-hidrátot használnak üzemanyagforrásként a Multiplaz 3500 esetén.
Azért ez sem tökéletes.
Amúgy a készüléket bármilyen fém, beleértve az erősen ötvözött és rozsdamentes acélt is, kerámia, kvarc üveg, tégla, beton és egyéb éghető anyagok esetében is lehet használni. Multiplaz 3500 helyettesítheti a különféle eszközök: hegesztőgép, gázégő, plazmavágó, nibble olló és olló, ipari szárító ventilátor, elektromos szúrófűrész, inverter hegesztő stb. készülékeket is.
Nem tudjuk ellenőrizni, hogy a gróf Spanyol által bemutatott készülék a saját találmánya-e – többek feltételezése szerint a spanyolviasz felfedezéséről van szó.
Minden esetre az a tény igazolható, hogy van olyan olcsó, kisméretű és környezetkímélő hidegfúziós technika, mellyel a víz elégethető.
Jelentős eredmény, hogy a betáplált energiánál nagyobb a kinyert energia. Már pedig ezt nem csak e készülék, de számos más, működő készülék esetében is tapasztalhattuk már. S nem csak a hazai, de a külföldi kutatások esetében is.
Vagyis a lényeg nem csak a víz elégethetőségének tényében rejlik, hanem az energia-megmaradás törvényének arcul csapásában. S mint tudjuk a tudomány csalhatatlan, ám a tudós társadalom nem az.
Ezért ragaszkodni, az emberek által lefektetett és az amúgy szintén az emberek által megdöntött tudományos tételekhez nem csak botorság, de még káros is, különösen, ha ezen törvényekre hivatkozva gátolják a kutatásokat, fejlesztéseket.
Noha, lehet kifizetődő a gátat állítóknak.

Az égethető víz



A videót “SuperDsasa” töltötte fel még  2011.04.19.-én az alábbi megjegyzéssel:
(Kíváncsi leszek, mikor tűnik el ez az ember. Nem Ő lenne az első…)
Magyarország a világ leggazdagabb országa lehetne ezzel a találmánnyal… Sajnos nagy a valószínűsége, hogy mint minden magyar találmány, ez is külföldön fog landolni!!!
Hát most az egyszer ez maradjon itthon és éljünk mi úgy mint az Emirátusokban!!! Az algyői olajat már kiárulták. Azzal a kinccsel sem tudunk mit kezdeni, amink van. Fogjunk össze! Hátha lesz valaki, akinek nem csak a saját zsebe a fontos, hanem szerencsétlen kis országunk sorsa is érdekli.
Terjesszük, mert az információ hatalom, ha mindenki tudja, már közügy! Legalább ennyit tudunk segíteni.”
Kétféle nézőpontú megjegyzést idézünk a hozzászólásokból:
1.
“a víz bontásához, hogy hidrogént nyerjünk, pontosan ugyanannyi energiára van szükség, mint amit akkor nyerünk, ha elégetjük a keletkezett hidrogént. mivel a rendszernek van saját vesztesége, így teljesen mindegy, milyen módszerrel bontja a vizet, nem tud annyi energiát előállítani, hogy a hidrogént magának állítsa elő, nemhogy közben egy autót meghajtson. mint korábbi hozzászólásban már láttam, ez ellentmond a termodinamika főtételeinek.
5. éves vegyészmérnök hallgató voltam a BMEről, köszöntem”
2.
“…Még csak annyit van már vízzel müködő telefon “Samsung Water-Powered”,óra”Bedol Water-Powered Clock, vizzel müködő okosrobot “TubeBot” tehát nem most találták fel hogy a vizet nem csak ivásra és fürdésre lehet használni.”
“Persze, van vízzel működő autó, mozdony, hajó. Lokomobilnak, gőzmozdonynak, ill. gőzhajónak hívják őket. Persze az elsődleges energiaforrásuk ezeknek se a víz, mint ahogy a Samsung vizes elemének se, hanem az a (termodinamikailag) irreverzibilis folyamat, amelyben egy fémötvözettel lép reakcióba a víz, ami azt hidrogénre és oxigénre bontja. Az ég szerelmére, higgyétek már el, hogy a termodinamika fő tételei az egész világegyetemre érvényesek!”
Saját megjegyzésünk csak ennyi: A fizika törvényei alapján a számításokkal bizonyították, hogy a cserebogár “röpképtelen”, csakhogy a cserebogár erről nem tud, így hát repül.
Fehér Farkas


** A LED lámpák összetett fehér fénye valójában nagyrészt kék színű, ami a szem retinájában lévő melanopszinok működésére hat, amik a melatonin nevű hormon termelését befolyásolják, a hormon pedig az alvás és ébrenlét szabályozását végzi. Tehát a LED fénye megzavarja az ember biológiai óráját, az úgynevezett cirkadián ritmust, emiatt megváltozik az anyagcsere, a testtömegindex, az oxigénfelvétel, és a hormontermelés.
LED készítéséhez alkalmazott összetevők 
(forrás: Wikipédia)
*** Az elektromágneses sugárzás legveszélyesebb forrása a villamos távvezeték és a transzformátorház. Az elektromágneses kifejezés elektromos és mágneses terek vagy mezők elektromos feszültségből és az elektromos áramból való kialakulását jelenti. Élettani szempontból a mágneses összetevő az, ami nagyságrendekkel nagyobb veszélyt jelent az élő szervezetre. A mágneses sugárzás keresztülhatol a lakóépületek szerkezetén (falakon, mennyezeten, padlózaton), és csak nagyobb távolságon csökken olyan értékre, ami már nem okoz biológiai hatása szempontjából aggodalmat.
Direkt kísérletek természetesen etikai okokból embereken nem végezhetők, ezért sok esetben csak utólag, évtizedek múlva, a már kialakult károsodások észlelésével, epidemiológiai vizsgálatok segítségével juthatunk fontos információkhoz. Az állatokon végzett kísérletek eredményei megerősítők lehetnek, vagy a részletekre nézve nyújthatnak információkat.
(forrás: Dr.Szente Magdolna: Magasfeszültségű távvezetékek elektromágneses kisugárzásának az ember egészségére kifejtett ártalmas hatásairól, Élhető környezetért )

**** A sugárzás energiaterjedés, amely hullámokban, energiacsomókban terjed. A sugárzás széles spektrumon fordulhat elő a, a káros gamma sugárzásoktól a látható tartományon át a mikrohullámok és a nagyfeszültségű elektromos vezetékek, illetve a mobil átjátszó-tornyok sugárzásán át. Azonban a jövőben nemzetközi szinten és itthon is az eddiginél jóval alacsonyabb értékeket fognak megállapítani, mert azok is ki vannak téve az egészségügyi kockázatnak pl: a gyermekek és az idősek nagy része, akik ezt a kockázatot nem választják, hiszen nem használnak mobiltelefont. – Hátrányt jelent-e a mobil-tornyok felállítása lakott területen? – Igen. Nemcsak egészségügyi kockázata van, hanem lelki is. Adott esetben lehetséges, hogy lelki betegséghez vezet az egészségügyi kockázatoktól való félelem. Ráadásul lelki egészségünk építését szolgálja választott természeti környezetünk, ezzel szemben az ilyen torony rontja környezetünk természet adta szépségét. Ezért a lakosság felháborodása jogos ilyen torony telepítésekor, és érthető, hogy fellép annak érdekében, hogy a létesítmény lakóhelyüktől lehető legtávolabbra kerüljön. (forrás: dr. Néder Sarolta: Van-e élettani hatása az mobil-átjátszó toronynak? Helyi Hírek









Szex és az új világrend 6. rész


AZ ÚJ

ÉRTÉKREND KIALAKÍTÁSA



Posted on 2013-02-08Szerző: Admin
titkostarsasagok_illuminat2iTudjuk, hogy az eltervezett új világrend kitalálói nem mások, mint a pénzoligarchia vezetői. Ők irányítják a mostanra megreformált titkos társaságokat (mint pl. az illuminátusokat, szabadkőműveseket, vagy különböző lovagrendeket), melyek már most világirányító gazdasági vállalkozásokban öltenek testet (úgy, mint az IMF, Világbank, CFR, BILDERBERG csoport, stb.)
Ismerjük céljukat is; a „táplálék lánc csúcsán ülő ragadozók” (a hármak, a kilencek, és a tizenhármak) kezébe koncentrálni minden hatalmat, azaz átvenni a világ irányítását. Olyanná alakítani az egész bolygót mely céljaikat legjobban szolgálja.
(adalék: a világot irányító családok, mint a Grosvenor, Bragansas, Savoyai, vagy a Rothschild, Warburg és Rockefeller, valamint e dinasztiák rokoni hálózata; az illimunátusokat irányító 13 család: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Rockefeller, Rotschild,Russel,Van Duyn,Meroving, nem meglepő, hogy avilág legnagyobb vállalatait – világ legnagyobb vállalatait, mint a Bank of America, a JP Morgan, a Citigroup, a Wells Fargo, a Goldman Sachs és a Morgan Stanley ezek tartják kézben, valamint szinte az összes világvezetőcéget, sőt egymást is tulajdonolják.)
gazd_bergyilk01És ismerjük eszközeiket is! Ami nem más, mint a maguk módszereivel előállított hitelpénz! És az e pénzzel finanszírozott technikák, mint a globalizáció, a politika irányítása, stb.
Ha mindenki nem, is de egyre többen, tudnak már erről. És azok a kivülállók, akik, akár csak bepillantást is nyertek ebbe az eszköztárba, attól a kevéstől is elborzadnak. Azok pedig akik többet is tudnak róla, megpróbálják megmutatni másoknak is. Azok pedig akik nagyon sokat tudnak már róla, és meg is értették az összefüggéseket, már harcolnak ellene főként a nyilvásnosság erejével, és útmutatásaikkal! Ám akik mélyen benne vannak, hallgatnak mindenről. (egy-két kivételtől eltekintve)
A Kérdés csak az, MI MIT TEGYÜNK? Egyszerű! Minél szélesebb körben terjeszteni ezeket az ismereteket, és feltárni az összefüggéseket. A tudók harcát, megoldásait átadni mindenkinek. Hisz harcolni csak az ellen tudunk hatékonyan, amit ismerünk. S minél jobban megismerjük az ellenséget, annál hatékonyabban vehetjük fel ellene a harcot. Bár ez a háború már nagyon régóta, közel egy évszázada folyik. Hadüzenet nélkül, titokban alattomosan indították ellenük, újabb és újabb fegyvereket vetnek be, s ezek a fegyverek az életünk minden területét támadja. Teszik ezt a legalattomosabb módon, és legaljasabb eszközök, módszerek bevetésével, a saját kormányainkat felhasználva ellenünk.
A szerencsénk abban áll, hogy elég sokan vannak azok a bátrak, akik megosztják velünk a rejtett igazságot, a mozgatórugókat. Sőt! Utat is mutatnak a megoldásra, a megfelelő harcmodorok megválasztásában, a tennivalókban.
Bár vannak, akik már nem élnek közülük, de ők is itt vannak köztünk, munkáikban, gondolataikban, és bátorságukkal, tartást adnak nekünk.
Jelen sorozatunk még nem a megoldásokról szól, hanem az ismeretek átadásáról, az összefüggések megmutatásáról. Az első lépés mindig az, hogy felismerjük az ellenünk irányuló támadást, és megismerjük a támadót magát.
Hisszük, már a tények puszta ismerete is megadja a józan paraszti ésszel is felmérhető védekezést. Hisz, ha a céljuk (első lépésben) az eladósításunk, akkor a mi felelősségünk, hogy ne vegyünk fel kölcsönöket nyakló nélkül, teljesíthetetlen feltételeiket ne fogadjuk el. Ha pedig kölcsönre szorulunk, akkor ne tőlük vegyük fel.
Mint alább olvashatjuk, ezekkel a hitelfeltételekkel teremtik meg a lehetőségét annak, hogy lehetőleg soha ne tudjuk visszafizetni hiteleiket. Ez pedig a tőlük való függőségünket még szorosabbá teszi.
Ahogy Drábik János is és még sokan mások mondják az országnak meg kell szüntetnie önmaga korlátozását, (pl. a pénzkibocsájtás) és saját kezébe kell venni és tartania minden monetáris és fiskális jogot. Nem csak elméletben, hanem a valóságban is.
Ahhoz pedig, hogy a lakosságot az ország vezetése maga mögé állítsa, nem elég a hazudozás, hitegetés, mellyel a nép bizalmát vesztették el, hanem őszinteség kell és az információk TELJES megosztása. De, ezt eddig soha, egyetlen kormány sem tette meg!
Néhány hazai azaz 100%-ban magyar bankot kell létrehoznunk az (MNB, lakossági kereskedelmi – vállalati-), és a kölcsönügyleteinket, pénzügyeinket csak velük szabad bonyolítani. S akkor még nem nem is említettük a „fehérpénz” rendszerét. Erről is lesz szó a későbbiekben.
A hitel rabbá teszAzonban addig is megtehetjük, – amennyire csak a törvényi rendelkezéssel szembe tudunk menni – hogy nem vesszük igénybe a külföldi kézben lévő bankok „szolgáltatásait”, a költségeinket készpénzben fizetjük, hitelre nem vásárolunk, nem adjuk közre pénzügyi helyzetünket a világhálón, azaz bojkottáljuk az online fizetést, a hitelkártyákat. Az ilyen tranzakciókkal kiszolgáltatjuk magunkat a figyelő rendszereknek. (pl. Google és mások)
Sőt, követelnünk kell – az eltörölt – készpénzes munkabér kifizetésének visszaállítását. Hiszen egy tollvonással /törvénnyel/ kötelezővé tették a bankok használatát. Mely egyfelől kötelező sáp fizetést is jelent, másfelől idegen szemek számára hozzáférhetővé tették anyagi helyzetünk ellenőrizhetőségét. – erről ugyan nyíltan senki sem informált minket, de azért kevés gondolkodás után magunk is rájöttünk, a rendelkezés mögött meghúzódó titkolt szándékra!
A hitelkártyák, azonosító kártyák lehetővé teszik nem csak könnyű beazonosításunkat, hanem, folyamatos ellenőrzésünket is.
És ha ez nem elég, – már pedig ma már nem az! -, akkor, akár RABOSÍTANAK IS MINKET – persze csak a mi „védelmünkben”.
Az USA-ba való belépéshez ma már nemcsak az ujjlenyomatunkat, hanem egyéb biometrikus adatainkat követelik, 2009 júniusa óta a hazai gyakorlat szerint is már csak rabosításunk után juthatunk hozzá az útlevelünkhöz.
Nagy ostobaság azt hinni, hogy ez a mi biztonságunk érdekében történt, nem beszélve arról, hogy ezek az adatok is ellophatók, hamisíthatók, legfeljebb nem „Juli néni konyhájában”! Azonban kormány-, és általuk támogatott bűnöző szinten ez nem jelent problémát, – már ma sem!
Isten hozott a való világban! Szörnyű? Az! Hát tégy ellene te is!
Folytassuk a Dr. Lawrence Dunegan beszámolójának feldolgozását, melyben Dr. Richard Day, 1969. március 20-án Pittsburgh-ben megtartott előadására emlékezik vissza.
Pénzgazdaság és bankhatalom
Dr. Day a pénzrendszerről és a bankok szerepéről kijelentette, hogy „az infláció végtelen folyamat, bármely szám után végtelen számú nullát helyezhetünk, és tetszés szerint tehetjük ki a tizedespontokat”. Ez világosan utalt arra, hogy az inflációs adó valójában mesterségesen fenntartott eszköz a háttérhatalom számára a társadalom ellenőrzésére. A pénz túlnyomórészt hitelből fog állni. A pénz máris elsősorban hitel, de a forgalomban lévő pénz sem készpénz, vagy tapintható dolog lesz, hanem elektronikus jel. Az emberek igen kismértékben fognak pénzt hordani maguknál, csupán jelentéktelen dolgok vásárlására. Bármely fontos vásárlást elektronikusan fognak végezni. 
A munkabérek kifizetése is elektronikusan történik a bankoknál vezetett számlákra.
bankkártyákEgységes bankrendszer jön létre. Kívülről úgy tűnhet, hogy több bank is külön működik, de végső soron és alapjában véve csak egyetlen bankrendszer fog létezni. Ennek megfelelően számítógépes feljegyzés történik minden egyes vásárlásról, és ez lehetővé teszi, hogy bárkinél ellenőrizhessék a pénz bevételét és kiadását a legpontosabb részletekig, és nyomon követhessék üzleti tevékenységét.
Dr. Day itt jelezte, hogy nagyobb értékű tartós fogyasztási cikkek, mint egy autó, motorkerékpár, hűtőgép, vagy televízió vásárlása valamilyen személyi azonosításhoz lesz kötve, és ez többek között elősegítheti a lopott javak felderítését is.
A számítógépek széleskörű alkalmazása lehetővé teszi az egyes emberek pénzügyeinek a teljes ellenőrzés alatt tartását. Arra fognak törekedni, hogy korlátozzák az egyes polgárok megtakarítási lehetőségeit. Nem szabad lehetővé tenni az emberek számára, hogy megtakarítás útján jelentékeny mértékű vagyonra tehessenek szert.
Az előadó utalt rá, hogy a gazdagság végső soron hatalmat jelent, és ha sok ember kezében van vagyon formájában a hatalom, akkor az kedvezőtlen az irányító és döntéshozó kis csoport számára. Ezért, ha előáll az, hogy a lakosság nagymértékben tud takarékoskodni, akkor ezt a többletjövedelmét fokozott adóztatással el kell tőle vonni. Vagyis minél többet megtakarít valaki, annál nagyobb lesz az az adó, amit félretett pénze után fizetnie kell. Ennek az a célja, hogy megtakarítással ne lehessen vagyont felhalmozni. Arra is figyelni fognak, hogy ha valaki a kelleténél többet megtakarít és félretesz, akkor annak a jövedelmét csökkenteni kell. Dr. Day mindehhez a következőket fűzte: „Nos, ha túl sok pénzt félreteszel, akkor valójában nincs is szükséged erre a pénzre”. Az embereket tehát meg kell akadályozni abban, hogy vagyonra tegyenek szert, mert az hosszú távon veszélyezteti annak az új rendnek a működését, amelynek a kialakításáról Dr. Day beszélt. A lakosságot arra fogják rászoktatni, hogy hitelre vásároljon. Ha már túlzottan eladósodtak az emberek, akkor veszítsék el megbízhatóságukat és fizetőképességüket, és váljanak teljesen kiszolgáltatottá. Ha valaki oly ostoba, hogy nem tudja megfelelően visszafizetni hiteleit, akkor az lehetővé teszi a hatóságoknak, hogy keményen lecsapjanak rá. 1969-ben már elkezdődött a hitelkártyák használata, de még széles körben nem volt forgalomban a plasztik – pénz. Az elektronikus fizetési módok elterjesztése azonban olyan program volt, amelyet a háttérhatalom által ellenőrzött bankrendszer gondosan végrehajtott. Eleinte az átlagpolgár több kreditkártyát is használt, illetve még használ ma is, de ezt fokozatosan egy kombinált kártyává alakítják át. Az újabb nagy ugrást az jelenti, amikor ezt a kombinált kártyát miniatürizált formában a bőr alá ültetik. Míg egy kombinált kártya ellopható, vagy el lehet veszíteni, addig egy ilyen beültetett miniatűr eszköz se el nem veszíthető, se meg nem hamisítható, se át nem ruházható. Dr. Day előadásának e részénél utalt a bibliai Újszövetség János Jelenések Könyvére, amelyben ehhez hasonló jövendölések olvashatóak. Határozottan tagadta azonban ezen elképzelések bármely kapcsolatát a bibliával, állítva, hogy a józan ész miatt működik így a rendszer, és nincs semmi szükség misztikus bibliai magyarázatokra.
A Nagy Testvér figyeli a tévénézőt
Egyes beültetett miniatűr szerkezetek rádiójeleket fognak kibocsátani. Ezek a bőr alá helyezett, vagy fogba beépített implantátumok meghatározott rádiófrekvencia segítségével könnyen lokalizálhatóak és megtalálhatóak lesznek. Ez különösen hatékony módja lehet a büntetés-végrehajtási intézetek lakóinak az ellenőrzésére. Ami a televíziózást illeti, a készülékek úgy lesznek megkonstruálva, hogy egy központi megfigyelő állomásról ellenőrizni lehet a TV-nézőket. A televízió készülékeket direkt erre a célra kifejlesztett alkatrészekkel látják el. 
Ahhoz, hogy ezt a funkcióját a TV készülék elvégezze, nincs szükség a bekapcsolására. E megoldás segítségével ellenőrizni lehet, hogy mit néznek az emberek, és hogyan reagálnak arra, amit látnak.
hacking-and-cyber-attackMa már ismeretes, hogy még inkább erre a célra fejlesztették tovább a számítógépekberendezéseit, a hardware-t és a software-t egyaránt, valamint az Internet egész rendszerét. Olyan rejtett programok működnek és rögzítődnek eltávolíthatatlanul, amelyek pontosan jelzik, hogy az adott terminál használója a világháló milyen szolgáltató helyeit látogatta meg, onnan mit töltött le, és e-mail-en hová mit küldött, illetve maga mit kapott. (ez a totális kontroll, ma már rutin – a szerk.)
Ezen túlmenően, ha a megfelelő optikai kiegészítő berendezésekkel is fel van szerelve az adott komputer, akkor még nézni is lehet az illető tudta nélkül, hogy mit tesz. Ehhez jön, hogy olyan programok továbbíthatók, amelynek segítségével az adott számítógép merevlemezén tárolt valamennyi fájl leolvasható, megváltoztatható, sőt törölhető és az egész winchester struktúrája összetörhető. Mindez ma már napjaink valósága, és még nem tartunk a folyamat végén, inkább az elején.
Dr. Day 1969-ben még csak arról beszélt, hogy az emberek meg fogják vásárolni ezeket a televízió készülékeket, de már akkor jelezte, hogy a TV antenna helyét a kábeltévé szolgáltatás veszi át. kábelszolgáltatókat fejlesztik úgy, hogy ezt a megfigyelést végrehajtsák és ellenőrizzék. Idővel a lakosság rájön ezekre a módszerekre, de akkor már annyira rá lesz utalva az elektronikus technikára, mind a tévézésre (és még inkább a számítógép, valamint az Internet használatára) hogy nem lesznek képesek róla lemondani, ahogy nem tudnak lemondani a telefon (és ma már a mobiltelefon) használatáról sem. Az előadó már ekkor részletezte, hogy az elektronikus eszközök fokozatosan a bevásárlás és a banki műveletek elvégzésének az eszközeivé is válnak. Elektronikusan lehet majd egyre inkább elintézni a bevásárlást, a hivatalos ügyeket is.
A múlté lesz a saját tulajdonú otthon.
A magántulajdonban lévő lakások és családi házak fokozatosan megszűnnek. A lakásépítés és vásárlás költségei fokozatosan olyan magasak lesznek, hogy az emberek többsége többé már nem engedheti meg magának. Azok, akiknek már van saját tulajdonú házuk, megtarthatják, de az évek múltával a fiatalabb nemzedékeknek egyre nehezebbé válik az, hogy saját otthonhoz, lakáshoz és családi házhoz jussanak. Az a cél, hogy egyre több fiatal csak bérlő legyen, lakásokat és kondominiumokat használjon. (A kondominium olyan lakóépület, vagy nyaraló, amelyben a lakások magántulajdonban vannak, a közös helyiségek pedig közös tulajdonban. Hasonlít a társasházhoz.) Ennek következtében egyre több eladhatatlan ház válik üressé. Nem azért, mert nem lenne rájuk szükség, hanem azért, mert az embereknek már nem lesz elég pénzük ahhoz, hogy megvásárolják azokat.
családiház_nem_leszEnnek ellenére az otthonhoz jutás, illetve használat költségei nem fognak csökkenni. Azaz a kereslet – kínálat piaci törvényei nem fognak működni. Így el lehet érni, hogy a lakosság egyre szélesebb rétegei kisebb méretű lakásokba költözzenek, amelyekbe viszont már nem lehet megfelelően egy – két gyereknél többet felnevelni. Ily módon a saját tulajdonú családi házzal rendelkezők száma jelentősen csökkenni fog. Ezeket a saját tulajdonú házakat magas adóval fogják megterhelni, amelyeket más szabályozókkal egészítenek ki azért, hogy a lakosság többsége ne akarjon saját tulajdonú házban lakni.
Az egyik cél az, hogy ki lehessen jelölni, hogy hol éljenek az emberek, és ahhoz is hozzá kell szoktatni őket, hogy a lakásban a családhoz nem tartozó személyek is éljenek. Az egész lakás-ügy egy központi lakáshatóság ellenőrzése alá kerül. (Ma már az amerikai élet valóságához tartozik, hogy különböző hatóságok megkérdezik az állampolgárokat, hány hálószoba van az otthonukban, hány fürdőszoba a házukban, hogy van-e kondicionáló terem, stb.) Amikor ez az új rendszer felváltja a korábbit, sokan lakás és otthon nélkül maradnak. A központi lakáshatóság számukra speciális helyeket jelöl ki, ahol feltehetően már nem élnek sokáig. Akik nem alkalmazkodnak az új rendszerhez, azokat ejtik, vagyis „disposed of humanely”-vé válnak, akikről emberiesen lemondanak.
Az előadó ismét említette, „there would not be any martyrs” (nem lesznek többé mártírok), azaz nem úgy kerülnek eltávolításra ezek az emberek az életből, hogy mártíromságukkal hatást gyakorolhatnának a többi emberre. „People will just disappear” –az emberek csak úgy el fognak tűnni. Dr. Day 1960-ban még arról tájékoztatta orvos hallgatóságát, hogy az új rendszerre való áttérést szinte észrevétlenül fogják bevezetni. Egy téli hétvége után hétfőn már úgy mennek majd dolgozni az emberek, hogy az új rendszer a helyén van.
Azt hangsúlyozta, hogy minden a folyamatos változás állapotába kerül. Megváltozik a befektetések módja. Állandóan változni fognak a kamatok és a különböző értékpapírok is.
Kitért a gépkocsik szerepére is. Úgy fog tűnni, mintha sokféle állna rendelkezésre. Ha azonban közelebbről szemügyre vesszük őket, egymás utánzatai lesznek. Külsőre különbözni fognak, de valójában ugyanazt a típusú gépkocsit több cég is gyártja majd.
Dr. Dunegan, aki 19 év elmúltával emlékezetből idézte fel Dr. Day előadását, végül utal rá, hogy az eltelt két évtized során a felvázolt elképzelésekből igen sok meg is valósult. Az előzőekben Dr. Richard Day orvos egyetemi tanár előadását foglaltuk össze, amelyet 1969-ben tartott az új világrendről. Dr. Day hallgatói között volt az a Dr. Larry Dunegan orvos, (D.L.D) aki erre 1988-ban visszaemlékezett.
Az előadást 40 évvel ezelőtt tartotta Dr. Day, és ez idő alatt legalább 2 generációba sikerült beültetni, magától értetődővé tenni ezt az ördögi tervet. Azonban az eredeti elképzelés sokkal régebbi múltra tekint vissza. Az ördögi terv részletei nem bebetonozottak, mindig az aktuális “kihívásokhoz” és lehetőségekhez alakítják a 13-ak. Ama ismert 13 család, a “táplálkozási lánc csúcsán” állnak, vagyis a világ urainak tartják magukat, mert a pénzhatalmat – s ezen keresztül szinte minden mást – tartják szorosan a kezükben. (a szerk.)
Ezt követően Randy Engel (R.E.) a U.S. Coalition for Life (Amerikai koalíció az életért) igazgatója interjút készített 1991. októberében Dr. Dunegan-nal. A továbbiakban ebből a beszélgetésből ismertetünk egyes részleteket.
Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda
Az eredeti anyag Szex és az Új Világrend címmel, Drábik János “Uzsoracilvilizácó” című könyvének 3. kötetében megtalálható.








Posted on 2012-01-15Szerző: Admin


Éghajlat módosítás, mesterséges „véletlen” katasztrófák,
(mert véletlenek nincsenek.)
Legjobb védekezés a támadás – tartja a mondás. Nos, ez a hétköznapi életben éppúgy igaz, mint a hadviselésben. És Montecuccoli óta azt is tudjuk, hogy a háborúhoz pedig három dolog szükségeltetik pénz, pénz és pénz.
Ezért azt mondhatjuk, hogy azok fejleszthetnek ki egyre hatékonyabb fegyverrendszereket, akik ehhez kellően tőkeerősek, vagy ilyen támogatókkal rendelkeznek.
Bár az USA, egyike legeladósodottabb országoknak, azonban a haditechnikai eszközök kutatására, fejlesztésére mindig futotta eddig, – hogy hogyan és miből az egy külön fejezet.
Noha más országok is, mint például Kína vagy Oroszország sem maradtak el ebben, sőt!
E cikk témája mégis egy amerikai felügyeletű és „tulajdonú” fegyverrendszerrel foglalkozik. E fegyverrendszert joggal nevezhetjük a jövő egyik legalattomosabb, legkártékonyabb, s egyben legszélesebb körben felhasználható tömegpusztító fegyverének. Ez nem más, mint az ártalmatlan névvel illetett HAARP.
Amit tudhatunk róla, eredetileg jó célokra, és védelemre használható felfedezésként indult útjára, amíg ez is, mint oly sokmás felfedezés, és találmány nem jutott lelkiismeretlen kezekbe. És azok sorsára jutva fejlesztették azzá, ami ma.
Nem meglepő módon óriási titkolózás veszi körül.
Elhallgatással igyekeznek a széles nyilvánosság előtt titokban tartani – eddig elég nagy sikerrel.
Ártalmatlan tudományos kísérletnek álcázva, próbálják megtéveszteni azokat, akik gyanút fogtak és szeretnék az igazságot kideríteni.
Dezinformációkkal, elbagatelizálással, operálva akarják kisebbíteni, vagy nevetségessé tenni a napvilágot látott tények, információk, netán informátorok hitelességét.
Gyanút keltő, kiemelten magas fokú biztonsági intézkedésekkel védik a HAARP kutatásokat, a kapcsolódó információkat épp úgy, mint magát az objektumot.
Mi az a HAARP?
HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) Mely a XX. század elején Nikola Tesla, szerb feltaláló, (700 találmánya volt) felfedezéseinek, kísérletei erédeményeinek felhasználásával, ötletein alapulva indult.
A HAARP egy hatalmas antennaként üzemel, mellyel rádió frekvenciás energia sugarat küldenek a felső légkörbe, az ionoszférába.http://hu.wikipedia.org/wiki/Ionoszf%C3%A9ra
A köznyelv ezt nevezi halálsugárnak. S nem alaptalanul, mint azt a videóban is láthatjuk.
Az elektromosan pozitív ionoszféra az összességében negatív töltésű földfelszín ellenpólusa, így a két réteg között folyamatos az elektromos feszültség. Ez a feszültség rendszeresen kisül, amikor valahol a Földön kitör egy vihar.
Az ionoszféra fizikai tulajdonságait használja a technika a drótnélküli információátvitelhez. A földi adók által kisugárzott rádióhullámok számára az ionoszféra olyan, mint egy hatalmas homorú tükör. Visszaveri a rádióhullámokat, amelyek így nagy távolságokat is képesek áthidalni.
Az ún. dipólusos antennákból jelenleg 48 van, a végleges kiépítettséghez 180 antenna felállítását tervezik. A kereszt alakú antenna egyik karja a 2,8-7 MHz-es tartományért, a másik a 7-10 MHz-es frekvenciasávért felelős. Az antennák úgy vannak kapcsolva, hogy az ionoszféra szűk tartományát is képesek pontszerűen magas frekvenciás rádióhullámokkal bombázni. Az ionoszféra megcélzott tartományában ez elektromágneses folyamatokat gerjeszt, ami rádióhullámok kisugárzását eredményezi.
Alaszkában, Gakona település közelében található a bázis. Az út mellett több kilométeren át szögesdrótkerítés húzódik. A kerítés mellett tábla figyelmeztet arra, hogy itt katonai terület kezdődik, egy szigorúan őrzött katonai bázison üzemel a kutatóállomás, a legnagyobb titoktartással övezve.
Katonai és kormány felügyelet alatt. Közreműködői az US Navy (haditengerészet), a US Air Force (légierő), valamit néhány egyetem és beszállító cég. A terület tulajdonosa az USA Védelmi Minisztériuma.
De mint tudjuk, minden kiderül, csak idő kérdése. Nos, az itt folyó kísérletekről is lassan lehull a lepel. Nemcsak a kiszivárogtatás és állandó megfigyelések következtében.
A HAARP mára a legkülönbözőbb tudományos területeken zajló kísérleteket összehangolt rendszere. Ahogy eddig megtudhattuk, a meteorológia-, az elme-, a pszichológiai, és mentális kutatásokat, olvasztja egybe a haditechnikai-, a csillagászati, rádiótechnikai- fizikai- és kémiai területeken folyó tudományos elméletek és kísérletekkel. Ha úgy tűnne sokaknak, hogy a túl sok területet nem lehet egy rendszerbe foglalni, mert az csak káoszt eredményezne, azokat emlékeztetnénk arra, hogy a világban minden mindennel összefügg. Nem lehet úgy belepiszkálni az anyatermészet stabilitásába, hogy valahol más területen ne okozna instabilitást, káros változásokat. Még akkor is, ha ez első pillantásra nem szembeszökő! Ezt ma már sokan tudják és tapasztalják. Gondoljunk csak arra, hogy micsoda gyors ütemben halnak ki fajok a földön.
Időjárás befolyásolás,
A HAARP,mint a „természeti” katasztrófa eszköze
Véletlenek nincsenek, semmi sem történik ok nélkül.
A HAARP „belepiszkálása” a természet rendjébe, igen sok területet ölel fel. De sehol sem ártalmatlan!
Ráadásul a tervezett következményeket túl, a nem tervezett következményekkel is terhelt.
Bizton állíthatjuk, nemcsak okok, de politikai, katonai és üzleti ÉRDEKEK is meghúzódnak a beavatkozások mögött.
Előzetesen egy tény; az alábbi linken szereplő cikket néhány hónapja töltöttem a HM honlapjáról, meglepő módon ezen a linken mára már nem érhető el az alábbi cikk!http://www.hm.gov.hu/hirek/kiadvanyok/uj_honvedsesegi_szemle/a_meteorologiai_hadviselesrol1
Stefancsik Ferenc cikkét megtekinthették erre a linkre kattintva: A meteorológiai hadviselésről1
Az elmúlt évek hazai és külföldi érthetetlen „természeti” katasztrófái kapcsán, tudományos magyarázat híján bennünk is felvetődött sok kérdés és laikus találgatás.
Gondolunk itt az egyre gyakoribb eseményekre, mint a megmagyarázhatatlannak tűnő tömeges madár- és hal pusztulásokra, hegyomlásokra, földrengésekre az e tekintetben általában stabilnak mutatkozó helyeken, hihetetlen erősségű, szinte a semmiből hirtelen keletkezett tornádókra, cunamikra, özönvizekre, áradásokra, a kiugróan sokáig tartó szárazságra, elsivatagosodásra, a szokatlanul forró és hosszan tartó kánikulákra, furcsa villámjelenségekkel kísért vulkánkitörésekre.
Vagy álljon itt a Stefancsik által említett példa: „Egyesült Államokban egy sivatagos területet öntött el pár perc alatt egy felhőszakadás. Európában a kánikula több tízezer áldozatot szedett. A szakemberek szerint a helyzet évről évre rosszabbodik.”
Bár nem kétséges, hogy az iszonyú méreteket öltött ipari környezetszennyezés és túlhalászat, s egyéb ipari profitnyerő vállalkozások mérgei nem kis mértékben okolhatóak a bolygónk, a természet immár egyre gyorsabb pusztításáért, hosszas szenvedésekkel teli haldoklásáért, s nem utolsó sorban az emberek egészségének és életminőségének romlásáért. Valószínűleg a hadi- és űrtechnológiák, környezet- és űrszennyezésben épp ennyire felelősek. Ráadásul ezen technikák káros következményeit nem is igen kísérik figyelemmel, nem mérik, hatásait kutatják és publikálják a széles nyilvánosság számára.
Nézzük mire is használható, mi mindenre képes a HAARP technológia az időjárás, az éghajlat és a természeti erők befolyásolásában.
Stefancsik ezt írja: „Kezdetben a program nyilvánosságra hozott célja a kommunikációs kutatás volt. Ám születtek olyan vélemények is, hogy a rendszer módot nyújt a légkör, azon keresztül pedig az időjárás befolyásolására. A HAARP célja mára már nem titkoltan a ballisztikus rakéták megsemmisítése, valamint az időjárás kontrollálásának lehetősége.
A technikai eljárások közül néhányat már kísérleti úton is sikerült szemléltetni. Ezek közé tartozik a vertikális, az átlós HF (nagyfrekvencia), valamint a mikrohullámú felmelegítés és a magnetoszféra12 modifikáció. E műveletek fontos katonai felhasználási területei közé tartozik az LF (alacsony frekvencia) kommunikációs, a HF vezetékes kommunikáció, valamint a mesterséges ionoszféra létrehozása. A mesterséges ionoszféra-tükör (AIM) adott frekvenciájú vagy frekvenciatartományú elektromágneses sugárzás tükreként szolgálna, aminek következtében alkalmazható lenne a baráti kommunikációk, illetve az ellenséges információtovábbítás kiindulási pontjának meghatározására.
A létrehozott antennarendszerrel lehetőség nyílik az ionoszféra13 melegítésére. 
Kezdetben csupán rendkívül erős rádióhullám-nyaláb teszteket végeztek vele az ionoszférába juttatott fókuszált energianyalábok révén, felfűtve az adott területeket. Az energianyalábok azonban szabályosan visszapattantak és mindent megsemmisítettek a felszínen, élőt és élettelent egyaránt.
A legnagyobb ionoszféra-melegítő képes arra, hogy 1200 km2-es kiterjedésben 27 000 °C-ra hevítse fel az ionoszférát. Az antennarendszer irányított (irányhatású), vagyis az elektromágneses hullámok tetszőleges irányba sugározhatók vele. A felmelegített ionoszféra mintegy 50 km-es körzetben megemelkedik (9. ábra). Ez a légköri nyomásviszonyokra, sőt a magas légköri, nagy sebességű áramlásokra is visszahathat. A baj az, hogy nem ismertek a beavatkozás hosszútávon jelentkező következményei, ugyanis az időjárásra gyakorolt hatása katasztrofális is lehet.”
A HAARP keretében fejlesztették ki a „Stratégiai Védelmi Kezdeményezés”-t (SDI), mely a csillagháborús technológiák szerves része.
Tudósok, kutatók igazolták, hogy a HAARP teljes kapacitással működik és képes hatalmas áradásokat, szárazságokat, hurrikánokat és földrengéseket előidézni.
Dr. Nicholas Begich – aki tevékenyen részt vesznek a HAARP ellen folytatott nyilvános kampányban – szerint: „Hihetetlenül nagy energiájú, rádióhullám-sugárzó technológia,képes megemelni az ionoszféra bizonyos részeit, az adott térségbe juttatott koncentrált sugárzás révén. Az elektromágneses hullámok ezután visszaverődnek a Földre és mindenbe belehatolnak – élő és élettelen dologba egyaránt. Nehéz lenne nem összekapcsolni a HAARP-pal az USA által tervezett űrlaboratóriumokat. A HAARP egyben a katonai űrkutatással és űrfejlesztésekkel foglalkozó kutatások fontos része is. E program katonai alkalmazásainak következménye riasztó. A HAARP lehetőségei egybekapcsolva egy űrállomással, hatalmas energiák felszabadítására képes, akár egy nukleáris robbanás erejével is, a Föld bármely pontján, lézer- és részecskesugarak bevetésével – mindez rendkívül rémisztő.
Az időjárás befolyásolása mellett a HAARP sok egyéb célra is alkalmazható: „Klímaváltozást képez a légkör folyamatos, nagyfrekvenciás sugarak általi bombázása révén. A légkör felső részéről visszaverődő nagyenergiájú alacsony-frekvenciás hullámok hatást gyakorolnak az emberi agyműködésre és a tektonikus törésvonalak mozgására. Általánosabban fogalmazva, a HAARP képes megváltoztatni a Föld elektromágneses mezejét. Így része azoknak az „elektromagnetikus fegyvereknek”, melyeket az amerikai kutatók „gyengédnek és kedvesnek” neveznek…”
Dr. Rosalie Bertel a HAARP-ról: „Gigantikus fűtőberendezés, hatalmas károkat képes okozni az ionoszférában, nemcsak egyszerűen lyukakat üthet bele, hanem, annak felhasítása révén, a Föld egyes területeit hosszú időn át is képes kitenni a bolygónkat bombázó halálos erejű kozmikus sugárzásnak.”
Szerkezeti felépítésének köszönhetően képes teljes régiók mezőgazdasági és gazdasági rendszerének teljes tönkretételére.
Továbbá képes a viharok erejének megnövelésre, a magas légkörben kiszórt anyagok (ezüst-jodid, szárazjég, stb.) révén pedig aszályok és áradások kiváltására a megcélzott területen.
Továbbá ki tudnak váltani légköri zavarokat extrém alacsony frekvenciájú radarjelek használata révén (ELF) és hirtelen klímaváltozásokat kelteni.
Ez pedig azt jelenti, hogy a HAARP képes az amerikai katonai körök szolgálatában szelektíven megváltoztatni a „barátságtalan nemzetek” éghajlatát, vagy „megrendítő helyzetbe” hozni őket gazdasági destabilizálásukkal.
A filmben is hivatkozott „Két korszak között” című könyvében a korábbi nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brezinszki, így írt: „Ám ezeket a felhőket szét is oszlathatjuk általa…”
”A technológiai háttér lehetővé teszi a gazdagabb nemzetek vezetői számára, hogy olyantitkos fegyvereket fejlesszenek ki, melyekről a biztonsági erők tagjai közül is csak igen kevesen tudnak… Az időjárás befolyásolása alkalmas arra, hogy időszakosan szárazságokat vagy viharokat keltsünk.”
Katonai értelmezés szerint a HAARP tömegpusztító fegyver,melynek célja nem más, mint
birtokolni az időjárást, ehhez kifejleszteni az összes szükséges technológiai megoldást, mindeközben azokra a fejlesztésekre koncentrálva, melyek katonai alkalmazhatósággal bírnak.
A baráti hadműveletek támogatása, az ellenfél tevékenységének megakadályozása a környezeti-időjárási paraméterek kis területeken való megváltoztatásával teljessé teheti a globális kommunikáció és a közeli világűr feletti ellenőrzést, az időjárás-befolyásolás olyan lehetőséget kínál a hadban álló félnek, ami biztosítja számára a széleskörű csapásmérést az ellenfélre vagy annak leigázását.
Nos, az természet, az időjárás befolyásolásán túl, – mint a bevezető filmből is kiderül – a HAARP egyéb téren is beavatkozik. Ez a másik terület az elme kontroll. Melynek épp ilyen káros a hatása, s melynek a céljai és érdekei azonosak. Vagyis épp úgy felhasználhatók, s fel is használják! katonai, politikai, és gazdasági célok elérésére.
SZRTI – Fehér Farkas
2010.02.08.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése