2019. április 16., kedd

A sátáni család







A sátáni család



Fehér könyvek !!!


TRUMP GYŐZNI FOG, HA NEM MEGVÁSÁROLHATÓ, HA NEM MEGZSAROLHATÓ, ÉS HA NEM ÖLIK MEG

Mivel Trump nem zsidó pénzeken kampányol (ezeket visszautasította!!!) úgy néz ki a Trump-csapat engedi az esélyes Hillary Clintont csőbe futni. Reméljük így még sok csontváz kibukhat a Clinton család 7 lakattal lezárt  szekrényéből. Ezek közül vegyünk ki csak néhányat (a sok csontváz közül), melyek részben, érdekes módon, “elkerülik” a fősodrú média figyelmét (értsd: agyonhallgatják!!!):
-Hillary Clinton leszbikus lett; ez a gyanú rég tartja magát; de homoszexuálisnak lenni ma már büszkeség, mégpedig “meleg büszkeség”! Csak be kell írni a google.com képkeresőbe és özönleni fognak a képek: Hillary Clinton lesbian!
-A Clinton család sátánista; szintén csak be kell írni a keresőbe és jönni fognak a képek, amint a sátánisták jelét mutatják az ujjaikkal, ily módon üzenve a köreiknek, meg mindenkinek, aki ezt érti!
-A legnagyobb titkot is fellebbentették most. Trumpnak csak használnia kell az információt: Chelsea Clinton nem Bill Clinton lánya!!! Azt is tudják, hogy ki a Chelsea apja: Webb Hubbell !!! Ez annyira biztos, hogy Trumpnak csak nyilvánosan követelnie kellene egy DNA tesztet, amivel Hillary Clinton sátánista politikusnőt rendkívül kényelmetlen helyzetbe hozza a választók előtt, de nem a futtatói előtt, mert azok ezeket a dolgokat jól tudják és zsarolásra használják! Mindhiába próbálták Chelsea rendkívül erősen megmutatkozó zsidó faji jellegeit számos plasztikai sebészeti műtéttel eltüntetni (lásd képgalériánkat!).
Véleményem az, hogy az amerikai politikában, amennyiben ezt Trump továbbra is erőteljesen akarja, -és nem megzsarolható és nem megvásárolható, és ki sem lövik, mint Kennedyt-,  tősgyökeres változás fog bekövetkezni. Ehhez elég, ha továbbra is támogatja az amerikai hadsereget és a fegyveripart (ezt teszi is!) és APRÀDONKÉNT ELŐVESZI A FENT FELSOROLT TITKOKAT ÉS KIBUKTATJA ŐKET, MINT CSONTVÁZAKAT, VAGY OSZLÓBAN LÉVŐ BÜDÖS HULLÁKAT A CLINTON CSALÁD HÉTPECSÉTES SZEKRÉNYÉBŐL.  Szégyen és gyalázat, hogy az Amerikában kialakult zsidó PT (Párhuzamos Társadalom) nemképes tagjai közül tisztességes és becsületes tagot felépíteni és magas politikai pozícióba juttatni. De ugyanúgy szégyen és gyalázat lehetne a magyarországi PT tagjainak, hisz 1990-ben képesek voltak, -az aljas paktumukkal a háttérben-, egy patkányt a magyar köztársasági székbe juttatni: Göncz Árpádot, akit 1956 után az 56-os politikai foglyok spiclijeként, börtön besúgójaként, fogolytársai patkánynak neveztek. Hisz a közmegvetett besúgok között is a legalja a börtön besúgó, a patkány!
De a zsidó PT tagjaira ez jellemző, ilyenek ők: börtön besúgó patkányok, sátánisták, élősködők, minden pozitív emberi tulajdonság hiányában uralkodni vágyó erkölcstelen feltörekvők! Egyszóval: cionisták!!!
Néhány link a képgaléria mellé támogatásként:
Video, melyben Chalsea Clinton származásáról csevegnek (angol nyelven, angol felirattal):


Chelsea Is Not Bill Clinton's Daughter


Hillary Clinton Had Bill's Mixed Race Son Banished


BREAKING: BILL CLINTON CONFRONTED ON ILLEGITIMATE SON, DANNEY WILLIAMS-CLINTON BREAKS SILENCE



Larry Nichols a Clinton dinasztia megalapításáról, avagy Chelsea félépítéséről (angol nyelven, angol felirattal):

És ebben az ügyben összegyűjtött kis része a képeknek, a képgaléria!



"DNA Evidence - Chelsea Probably NOT Bill Clinton's Daughter" - Larry Nichols.

A cikket összeállította, mélységes utálkozás közben
TRANSYADMIN
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)






Ez a titkos elpusztíthatja Hillary Clinton elnökválasztási kampány.

A vén kurva azután lett lezbi , nem akart még egy kakúk tojást Bil nyakába varrni

Egy másik csontváz Hillary szekrényben jön vissza kísérteni őt ... Úgy tűnik, Chelsea Clinton igazi apja Webster Hubbell, a korábbi polgármester Little Rock, Arkansas. Hubbell volt élettársa Rose Ügyvédi Iroda Hillary, és vált az egyik legfontosabb Clinton-bennfentesek.  
Ezután kormányzó Clinton kijelölt Hubbell mint főbírája az Arkansas állam legfelsőbb bíróság, de a 10 év múlva lemondott, mielőtt bűnösnek vallotta magát a szövetségi postai csalás és adóelkerülés az overbilling ügyfelek. Hubbell szolgált 15 hónapos börtönbüntetésre.
A New Yorker beszámolt pletykák , hogy Hillary Clinton ügy először észre 1984-ben a kormányzó Mansion alatt Bill második kifejezés, de kezdett régen.
Úgy tűnik, Bill Clinton terméketlen. Ez komoly karakter kérdéseket Hillary Clinton ... Ha ő is megválasztották, az ilyen típusú szexbotránya nyithat neki zsarolni.
Robert Morrow állította:
"A pontos szavai voltak," lelövöm üres. " Megdöbbentette, amit az imént hallott, megkérdeztem tőle: "Akkor mi a Chelsea? És azt mondta: "Ó, Webb (Hubbell) nemzett neki."
Mivel a National Enquirer jelentett (ugyanazon bulvárlap, amely megtörte a John Edwards szexbotránya), a vád tesznek a korábbi Clinton tanácsadója Larry Nichols.
"Szerint jól tartani szerző Edward Klein (2005) könyve, Az igazság a Hillary, Bill felfedezte a felesége terhes volt elolvassa azt a" Arkansas Közlönyben. "
"Ez sajnálatos, szomorú igazán, hogy a Chelsea nincs valódi kapcsolata Hubbell - aki azt hiszem, hogy az igazi biológiai apja -, ha még él és virul és él Észak-Karolinában.
"De lehet ő a tagadás ellenére elsöprő bizonyíték arra, hogy Webb igazi apa."
"Bármi legyen is a Chelsea-e vagy sem tudni róla apasági, biztos vagyok benne, úgy véli, Bill igazi apa - annak ellenére, hogy nincs vér kapcsolatok" Nichols mondta. "Láttam első kézből, milyen szerető, szerető apa volt, hogy ő kislány.
"Mindig úgy bánt vele, mintha a sajátja volt - ami a szíve, azt hiszem, ő mindig is - az első naptól kezdve."
És, mint egy frissítést, a National Enquirer kísérletet a DNS-teszt és a Hubble-t nem kizárt, mivel a lehetséges apa:
Az Enquirer közeledett Webb, 67, egy Dedikálás Durham, NC, július 18-án, 2014. Ő elősegítő politikai thriller ironikusan, "amikor a férfiak nem árulja el."
Webb megérkezett a tömeg mintegy 10 ember részvételével - többek között egy Enquirer riporter pózol, mint egy rajongó.
A riporter bemutatta vadonatúj Sharpie tollat ​​és egy érintetlen példányt a könyvből. Webb aláírta a nevét a könyvben -, és még megállapodtak abban, hogy tegye mind a könyvet, és a Sharpie toll egy tasakot.
"Webb volt, több mint elhelyezésére. Csak gondoltam, hogy valami szuper fan ", mondta a riporter, aki elővett egy nagy Starbucks inni, hogy Webb már ivott - amelyet később teszteltük további nyál és a DNS!
Chelsea DNS sokkal nehezebb megszerezni. Mint egykori First Daughter, ő állandóan őrzött titkosszolgálat vagy kíséret apjától Clinton Alapítvány - ahol szolgál, mint Vice elnöke.
Április 9-én azonban az érdeklődők ott volt a Chelsea beszélt közegészségügyi kezdeményezések a Harvard Egyetem TH Chan School of Public Health Bostonban.
A titkos Enquirer riporter jelentette, mint egy középiskolás diák látogató Harvard egy egyetemi túra. Mivel Chelsea kilépett a nézőtér, a tinédzser utána egy új Sharpie és tiszta példányát Hillary engedélyezett életrajz, "Élő történelem."
"Chelsea, csodálom annyira! Aláírná anyád könyv számomra? "A tini áradozott.
Kedvében, Chelsea aláírta a könyvet a tinédzser - aki gyorsan visszatért rá, együtt a Sharpie toll felhúzott belül, egy Enquirer riporter.
A mintákat a genetika laborban az Egyesült Államok délkeleti részén - amely vállalta, hogy ezt a vizsgálatot a megállapodás, hogy az érdeklődők ne hozza nyilvánosságra a nevét.
Az igazságügyi orvos szakértői vizsgálat a minták nem cáfolják, hogy Webb volt a Chelsea apja - a hivatalos eredmény, hogy "meggyőző".
Íme néhány meglepő fényképeket, amelyek azt mutatják, hogy mennyire hasonlít a Hubble és a Chelsea Clinton néz.
3
2
1
És itt van Larry Nichols leírja whow tudja Bill Clinton NEM Chelsa apja.
Mit jelent ez a kijelentés mondani Hillary Clinton? Kérjük, elterjedt ez mindenhol barátaival a Facebook és a Twitter!




ORBÁN HÁROM EGYHÁZA ÉS A HASZID MOZGALOM TERJESZTÉSE MAGYARORSZÁGON





Finoman kifejezve is, az Amerikai Népszava nem éppen a szívünk csücske. Nem is lehet az, hiszen olyan nagymértékű a magyar nemzet elleni gyűlölete, amit tolerálni nem igazán vagyunk képesek, szellemiségével és nemzetellenes stigmáival semmilyen körülmények között azonosulni nem tudunk.
Az alábbi cikk szerzőjét is kifejezetten hungarofóbnak tartjuk. Ugyannakor nem árt, ha néha a másik oldalon állók gondolatvilágába is bepillantást engedünk, sőt akár hasznosnak is tartjuk ezeket az olvasmányokat bizonyos információk begyűjtése végett. Az alábbi írásból is sok mindent megtudhatunk például akár a MAZSIHISZ, akár a köves Slomó fémjelezte Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség munkálkodásairól és persze arról, milyen érdekek mentén, szerveződnek kapcsolatok a háttérben és ezek hogyan kötődhetnek a magyarországi kormányzathoz. No, és persze az sem elhanyagolható, hogy mindezt hogyan látja a magyarországi balliberális körökhöz kötődő zsidóság.

BARTUS LÁSZLÓ: ZSIDÓ SZEKTA KEZÉN A LIBERÁLIS MÉDIA

Miután korábbi cikkünkben szóvá tettük, hogy az amerikaellenes, antiszemita és minden külföldi beavatkozással szemben szabadságharcot folytató Fidesz nem teszi szóvá, hogy amerikai (!) zsidók (!) pénzén tartják el az ellenzéki (!) média mind nagyobb részét, szeretnénk megvilágítani azt is, hogy miért. Mint írtuk, erre mondja Kohn bácsi, hogy ha ezt a Fidesz nem teszi szóvá, akkor benne van.
Idézett cikkünkben több fotót közöltünk arról, hogy az Orbán-rezsim képviselői és a New York-i főkonzulátus milyen szoros kapcsolatot épített ki a brooklyni haszid közösséggel. Köztük bemutattuk az alábbi fotót is, amely Mikola István New York-i látogatása alkalmával készült. Mikola brooklyni házában meglátogatta Moshe Leib Rabinovich munkácsi főrabbit.
Erről a fotóról van szó:
A kép jobb jobb szélén Kumin Ferenc New York-i főkonzul látható, olyan pöffeszkedő beállásban, amire csak a NER szolgája képes. Eltakarja a mellette álló, nála sokkal nagyobb személyiséget. Kumin 2014-ig az Orbán-rezsim nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkára volt, s ebben a minőségében kellett a világsajtóban hazudoznia, ha Orbán rendszerét kritika érte. New York-ba azért küldték főkonzulnak, hogy némítsa el a kritikus amerikai sajtót. De ez semmi ahhoz képest, hogy kicsoda a mellette álló másik ember, a kép jobb oldalán.
Az igazán fontos ember Kumin mellett áll (jobbról a második), aki a Forbes magazin szerint Amerika 449. leggazdagabb embere. Kárpátaljai,Munkácsról származó dollármilliárdos, aki kezdetben műtrágyából gazdagodott meg, de Amerikában ingatlanmágnásként növelte vagyonát. Alexander Rovt magyar származású amerikai zsidó üzletember, aki ezer szállal kötődik a haszid mozgalomhoz. Irodájában az íróasztalán a családjáról készült képek mellett csak Moshe Leib Rabinovich munkácsi főrabbival készült közös fotója látható.
Alexander Rovt, magyar származású amerikai zsidó dollármilliárdos, Köves Slomó és a Chábád Lubavics főszponzora, a Brit Media Kft. mögött álló befektető
Gazdagságára jellemző, hogy a Wall Street Journal szerint 2012-ben 303 millió dollár készpénzért megvásárolt egy 37 emeletes toronyházat Manhattanben a Wall Street-en, amelyet aztán 60 millió dollárért újított fel.  Rovt egyike azoknak az “amerikai gazdag zsidóknak”, akiket az ellenzéki médiumokat felvásárló Brit Media Befektetési Kft., valamint a Köves Slomó vezette  Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) ingatlan (és főleg politikai) befektetései mögött emlegetnek. Alexander Rovt nem szereti, ha ukrán oligarchának nevezik, jobban kedveli, ha csak kárpátaljai milliárdosnak (Carpathian Biliionaire) szólítjják. Egy ötemeletes háza van Manhattanben a képen látható uszodával.
.
Alexander Rovt háza New Yorkban
A Bloomberg írt róla egy figyelemre méltó cikket Manhattan műtrágya bárója” címmel. A cikkben sok érdekes név szerepel, a meggyilkolt Litvinyenkótól kezdve Pákh Imréig, aki szintén munkácsi, Rovt gyerekkori barátja és üzlettársa. Alexander Rovt is republikánus, Pákh Imre az Orbán-rendszer nagy támogatója, amelyet beárnyékol mostanában a Golgota című festménye elrablása. Aki a Bloomberg cikkét elolvassa, az megért valamit a kelet-európai rendszerváltások történetéből, s annak magyar vonatkozásairól. Alexander Rovt Magyarországon is létrehozta cége, az IBE Holding leányvállalatát, amely bekerült a magyar bulvársajtóba is, miután a cikk szerint az IBE Kereskedelmi Kft.-ben ügyvezető Róth György adott milliárdos kölcsönt Silvio Berlusconinak. Róth György szintén a haszidok és a Köves-féle EMIH nagy támogatója.
Alexander Rovt érdekelt a tavaly októberben megnyitott Aria Hotel Budapestben is, amely a New York-i Library hotellánctagja, amelynek alapítója és elnöke Henry Kallan. Az amerikai sajtó szerint az Aria Hotel 50 százalékos tulajdonosa Alexander Rovt. A megnyitó gálaesten Henry Kallan mellett részt vett és az est díszvendégeként beszédet mondott Bogyay Katalin magyar ENSZ-nagykövet, megjelent tucatnyi más nagykövettel együtt Colleen Bell amerikai nagykövet, természetesen Köves Slomó, és egyebek mellett a másik két befektető, Alexander Rovt és Izsák Róbert is.
Itt tárulnak fel a témánk szempontjából fontos összefüggések. Izsák Róbert (Robert Izsak néven) az ellenzéki médiumokat felvásárló Brit Media Kft. többségi tulajdonosa, a Brit Europe Foundation vezetője. Zsidó körökben tudni vélik, hogy a szintén brooklyni kötődésű Izsák Róbert Alexender Rovt embere, az Izsák Róbert által vezetett projektekhez a pénzt Rovt adja. Az Origo-nak adott interjújábanMegyeri András Jonatán, a Brit Media Kft. ügyvezetője nem kívánt a hírportál kérdésére sem Izsák Róbertről, sem a mögötte álló valódi befektető személyéről beszélni.
A Szombat, a Mazsihisz-hez közelálló zsidó politikai és kulturális folyóirat szerint Izsák Róbert Budapesten egy haszid mozgalomhoz tartozó Chabad rabbi  tanítványa volt, és Amerikában is a Chabad mozgalomhoz tartozik. “Ottani üzleti kapcsolatait, köztük igen vagyonos személyeket mozgósított a Chabad magyarországi projektjei érdekében, s ezek csatornázása végett jegyezték be Brüsszelben a Brit Europe alapítványt” – olvasható a Szombatban. Az egyik “vagyonos személy” (ha nem az egyetlen) Alexander Rovt. Ha Izsák Róbertről elmondható, hogy Rovt embere, akkor Rovt-ról elmondható, hogy a haszid Moshe Leib Rabinovich munkácsi főrabbi embere. Odateszi a pénzét, ahova a munkácsi főrabbi (és az emberei, magyarországi képviselői) mondják. Ha ezt lefordítjuk a nagy hasonlóságot mutató Hit Gyülekezete működésére, akkor Moshe Leib Rabinovich rabbi nem más, mint Alexander Rovt Németh Sándora.
Budapesti vallásos zsidó körökben úgy tudják, hogy a magyarországiChábád Lubavics mozgalom, ezen belül a Köves Slomó által alapított Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) befektetései mögött Alexander Rovt pénze áll, minden befektetésre, így a média projektre is ő adta a pénzt. Ezek a befektetések Alexander Rovt számára aprópénznek számítanak, a zsebéből kifizeti őket. Ezek nem is elsősorban üzleti befektetések, amelyektől anyagi hasznot remél, hanem a haszid mozgalom terjedését segítő támogatások. S itt érkezünk el oda, hogyan tekintsünk a magyar ellenzéki média szisztematikus felvásárlására.
A magyar ellenzéki médiumok felvásárlása mögött (Klubrádió, 168 Óra, érdeklődtek az Origo és legutóbb a Népszava iránt is) az 1775-ben alapított, New York-i székhelyű Chabad Lubavics mozgalom érdekei állnak. (A mozgalom a nevét egy orosz kisvárosról kapta, ahol a mozgalom első dinasztiái éltek.) A brooklyni lubavicsiak a világ legnagyobb zsidó szervezete. A Chabad ortodox irányzat, a haszidizmus egyik ága, ellenfelei szerint egy zsidó szekta, valójában egy zsidó reformmozgalom. Hasonló szerepet tölt be a zsidó valláson belül, mint a kereszténységben az ATV-t tulajdonló Hit Gyülekezete.
Célja a zsidóság és a zsidó vallás megújítása és széleskörű megismertetése, a haszid filozófia terjesztése, a zsidó vallástól eltávolodott zsidók visszatérítése és bevonása a zsidó közösség életébe. A zsidó értékek terjesztése a világban, a zsidók és nem zsidók közötti falak lebontása, de nem az asszimilációval, hanem ellenkezőleg. Szakítani akar a zsidóság befelé fordulásával, a “gettószellemmel”, a vallásos zsidókat a nem zsidók mindennapi életének természetes részévé kívánja tenni. El akarja érni és vissza akarja hozni a zsidó fiatalokat. Életet akar vinni a szerintük kiüresedett zsidó vallási közösségekbe, visszatérést hirdet az igazi zsidó gyökerekhez, a törvény szigorához. Egy kolléganőmet, aki a Boro Parkban lakott, megszólták, mert rövidujjú blúzban tisztességtelenkedett. De nemcsak vallási témákkal foglalkoznak, hanem kultúrával és mindennel, ami vonzó lehet a zsidóknak, s közelebb hozza a nem zsidókat is. Ehhez igénybe veszik a modern technikai eszközöket és a kapitalista menedzserszemléletet.
A szép céloknak nem örülnek a többi zsidó vallási irányzatok és szervezetek, mert e célokat általában velük szemben kívánják megvalósítani, riválisként lépnek fel, és ehhez felhasználják a világ minden részén a politikai hatalmat. Ehhez kellenek a megvásárolt magyar ellenzéki médiumok is, amelyekről úgy gondolják, hogy sok zsidó gondolkodását befolyásolják. Becslések szerint ezeknek a liberális médiumoknak a magyar zsidóság 70-80 százaléka fogyasztója. A haszidokat sok támadás éri azért, mert a terjeszkedésükhöz mindenféle politikai hatalommal képesek együttműködni.
Magyarországon, mivel a zsidóság egységes képviseletére alakult Mazsihisz erősen kötődött a baloldalhoz, a Chábád Lubavics a Fideszhez közeledett, és tőlük szerzett politikai, majd anyagi támogatást a neológok és a Mazsihisz ellen. Ennek nagy lökést adott, amikor Köves Slomó a Chábád Lubavicson belül létrehozta saját zsidó szektáját, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséget (EMIH). A neve (“egységes”) emlékeztet a kígyóra az Édenben, és minden hasonló szellemiségű kezdeményezésre, amely ezzel a névvel bomlasztja az egységet. Másik oldalról viszont magát nevezi az egység megteremtőjének, hiszen csak a hozzá tartozók igaziak.
A szöveg ugyanaz volt, mint amikor a Fidesz kommunistának nevezte az RMDSZ-t, és a független határon túli pártokat, és a “sokszínűség” jegyében megalapította saját pártjait, amelyek a Fidesz irányítása alatt álltak. Most ugyanez jött létre a zsidók között. Köves Slomó szövegében a Fidesz felismerte önmagát. Megérezték annak lehetőségét, hogy a haszidok felkarolásával a jobboldal mindenkori ellenfelének számító zsidósággal szemben alternatív és megosztó zsidó közösség jöhet létre. Sikerülhet a zsidókat megosztani, és egymással szemben is kijátszani, politikai céljaikra felhasználni.
Ez történt.
Önmagában semmi kivetni való nincs abban, ha a zsidóságon belüli vallási, kulturális élet pluralizálódik, sokszínűvé válik, és tükrözi a zsidó közösségen belül is a sokszínűséget. A probléma akkor kezdődik, amikor egy arrogánsan terjeszkedő zsidó vallási irányzat politikai és államhatalmi eszközök igénybevételével terjeszkedik, s ennek érdekében politikai szövetségese lesz olyan politikai hatalomnak, amely az antiszemita Horthy-rendszer szellemi örököse, a holokausztért felelős “keresztény-nemzeti” Magyarország újraélesztője. Gyakorlatilag az játszódik le, amikor a kereszténység ortodox irányzata kiegyezett a keresztényeket gyilkoló római császárral, hogy a konstantinusi fordulat révén eretnekké nyilvánítsa és állami erőszakkal üldözze az igazi keresztényeket. Nem véletlen, hogy a katolicizmus fundamentumán álló Fidesznek tetszik ez. Erdő Péter is elment Slomó zsinagógájának avatására, mint aki tudja, hogy egy családba tartoznak.
A Mazsihisz baloldali elkötelezettsége nem abból fakadt, hogy a kommunista rendszer képviselői töltöttek be vezető funkciókat, Zoltay Gusztáv munkásőr volt, és az MSZP politikusai támogatták a Mazsihiszt. A baloldalhoz való vonzalom oka a zsidó szenvedéstörténet, a katolikus Európa évszázados üldözései és a zsidóság iparszerű megsemmisítése a holokausztban. Mindez a “keresztény” ideológia alapján, ami az Orbán-rendszer fundamentuma az alaptörvény preambulumában. A magyar jobboldal ennek az antiszemita “keresztény-nemzeti” kurzusnak az örököse. Ez látszik a tankönyvekben,az utcatáblákon és a köztéri szobrokon.
Mindez azonban nem drága ár Köves Slomónak, akit a Szombat a Chabad Lubavics mozgalom “politikai szárnyának” nevezett. Mondhatták volna “katonai szárnyának” is. Köves nem a sokszínűséget testesíti meg, hanem harcot folytat az általa képviselt egyszínűségért tisztességtelen politikai eszközökkel. A Fideszhez való csatlakozásával elérte, hogy az EMIH bejegyzett és elismert egyház legyen. A státuszt ugyanolyan paktummal szerezték meg, mint a Hit Gyülekezete, amely az ATV-t szintén nem az ellenzék kiszolgálására és a tájékoztatás céljából működteti, hanem a terjeszkedésért, a Vidám Vasárnapért, hatalomért és pénzért, egy szekta érdekei érvényesítésére, ukrán maffiavezérek stílusát idéző vezető lelkész irányításával. Köves nemcsak a státuszt, hanem a pénzt is megkapta, amit a Mazsihisz-től kerekítettek le neki. Lekötelezettje Orbánnak.
Az közismert, hogy Köves Slomó időnként a Horthy-rendszert szépíti, rendszeresen Orbánék segítségére siet, hogy az antiszemita rendszert felmentse az antiszemitizmus vádja alól, ahogy tette ezt a Zsidó Világkongresszus alkalmával is. Amikor Orbán egy alkalommal elhatárolódott egy jobbikos képviselő antiszemita szövegétől a parlamentben, akkor Köves meglátogatta Orbánt, hogy köszönetet mondjon. Orbán fogadta Köves Slomót. Köves 2010-ben kapott egy saját zsinagógát, olyanok támogatták a felújítását egyebek mellett, mint az említett Izsák Róbert és Róth György, akik Alexander Rovt pénze körül szolgálnak. A megnyitón részt vett Németh Sándor is a Hit Gyülekezetéből, a már említett Erdő, Semjén Zsolt pedig arról beszélt, hogy “Isten házát végre arra használják, amire létrehozták”.
A Magyar Narancs felsorolja, hogy Köves rendszeresen fideszes médiumokba írogat, 2008-ban a Fideszhez közel álló Századvég folyóirat hasábjain közölt tanulmányt. Az Európai Parlament magyar néppárti képviselőcsoportja (a Fidesz) az EMIH delegációját meghívta Brüszszelbe. 2010-ben a két választási forduló között Köves Slomó levelet intézett az MSZP-hez, hogy léptessék vissza edelényi képviselőjelöltjüket a Fidesz javára. A kapcsolatokat erősítette Szabó György, az Izraelből visszatért újlipótvárosi fideszes önkormányzati képviselő, a KDNP-s “Izraelita Műhely” (!) tagja, akit 2011-ben kineveztek az állami Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (Mazsök) élére.
Első nyilatkozatában Szabó György azt mondta, hogy szeretné megtörni a Mazsihisz monopóliumát, mert szerinte az “idegen a zsidóságtól”. Ez a Szabó György járt 2014. december 10-én Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára társaságában Kumin Ferenccel New Yorkban, ahol haszid zsidó szervezetek vezetőivel találkoztak. Szabó azzal a címmel adta az első interjúját a Heti Válasznak, hogy “Letörölni a liberális stigmát. Ezt a liberális stigmát ők és elődeik aggatták a zsidóságra, de ha sikerül a haszidokat maguk mellé állítani, azok pedig partnereket látnak bennük az “elvilágiasodott” és elfajzott zsidósággal szemben, akkor lehetnek olyan zsidók, akikről Orbán és “keresztény” rendszere hajlandó letörölni a “liberális stigmát”. Annál is inkább, hogy az ő véleményük nagyjából ugyanaz a többi zsidóról, mint a Fidesznek. Az alábbi fotón balról a második Szabó György, a Fidesz “izraelitája”. Ezért nevezik őket zsidó antiszemitáknak is.
A Fidesz önigazolást kapott a Chábád mozgalommal és Slomóval, hogy nem véletlenül utálják ők a Mazsihiszt és a balliberális zsidókat, és nem ok nélküli az antiszemitizmus. Akiket ők zsigerből elutasítanak, azokat ezek a zsidók sem szeretik. Ehhez tegyük hozzá, hogy a lubavicsi haszidok nincsenek olyan távol a szatmári haszidoktól. New York Brooklyn negyedében, a Boro Parkban és Williamsburgben is jól megférnek egymással. Az itt élő Moshe Leib Rabinovich munkácsi főrabbi, akihez kormányemberek is úgy járnak tanácsért és áldásért, mint egy csodarabbihoz, szoros kapcsolatot ápolt Joel Teitelbaum szatmári rebbével, a szatmári haszidok alapítójával, egészen annak 1979-ben bekövetkezett haláláig. A szatmári haszidok, mint arról legutóbb írtunk, elutasítják Izrael államát is, mert világi állam, és szerintük Izraelt csak a Messiás állíthatja majd helyre. Mindez édesen cseng az antiszemita fülekben, egyes szatmári rabbik még Ahmadinezsádot is megkérték Izrael elpusztítására és ajándékokkal kedveskedtek neki.
Magyar Narancs felidézi, hogy amikor Köves meghívta Magyarországra Jona Metzger izraeli főrabbit (akit nemrégiben súlyos korrupciós ügyek miatt elítéltek Izraelben), Orbán azt mondta bizalmas körben, hogy “mégiscsak ezek a mélyen vallásos emberek volnának az igazi zsidók”. A Narancs szerint “az EMIH számos alkalommal megmutatta, hogy képes előnyös, a Fideszt az ‘antiszemitázó’ vádaktól megvédő nemzetközi kapcsolatrendszert biztosítani Orbánéknak. Metzger látogatása előtt nem sokkal állította szembe emlékezetes parlamenti beszédében Semjén Zsolt a ‘liberális’, ‘SZDSZ-es zsidóságot’ a Tóra autentikus képviselőivel.” A Tóra autentikus képviselői lennének Köves Slomóék, és akiket ők elfogadnak igazi zsidóknak. A többieket a haszidok elfajzottaknak tekintik, csakúgy, mint a holokauszt előtti évtizedekben Prohászka Ottokár.
Semjén Zsolt Brooklynban a haszidoknál, a nem SZDSZ-es, hanem fideszes zsidók között. Vannak rendes zsidók is.
S most akkor tekintsünk a haszidok bevásárlására az ellenzéki médiában. A fentiekből világos, hogy ezeknek az ellenzéki médiumoknak a zsidó és nem zsidó közönsége a haszidok szerint “utat tévesztett” emberek közössége, akiket ők meg akarnak az “igazi zsidóságba” téríteni. A nem vallásos, asszimilálódott zsidókat, s a vallásos neológokat visszatéríteni, a nem zsidóknak másik zsidóképet nyújtani a baloldali, liberális zsidósággal szemben. Ez egybeesik Orbán “keresztény-nemzeti” rendszerének céljaival és felfogásával. A Fidesz ajándékba kapott olyan zsidókat, akik ugyanazt gondolják, mint ők. Az általuk megvásárolt médiumok feladata az agymosás, csakúgy, mint az ATV-vel a Hit Gyülekezetének.
Saját meggyőződésükből úgy változtatják meg az ellenzéki médiumok (Klubrádió, 168 Óra, később a Népszava, Origo és mások) arculatát, irtják ki belőle a zsidó liberalizmus mételyét, s konszolidálják bele a közönségét a jobboldali rendszerbe, ahogyan Orbánék erre soha nem lennének képesek. A célközönség védtelen, mert ezt zsidók teszik, méghozzá ugyanazokkal az újságírókkal, mint eddig. A haszidok még önigazolást is adnak az összes fasisztának, hogy nem ok nélkül utálják a zsidókat, hiszen az “igazi tórai zsidóság” (vö: Orbán, Semjén) is utálja őket. Ez meg is magyarázza, miért ilyenek.
Ez azt jelenti, zsidó és nem zsidó felebarátaim, hogy az ellenzéki média maradék része a Hit Gyülekezete után egy másik szekta kezébe kerül, egy zsidó szekta kezébe, amely a rendszer szolgálatába állítja azokat a médiumokat, amelyeket az ellenzékiek néznek és hallgatnak. Ideológiai céljaik vannak, amelyek egybeesnek Orbán ideológiájával és céljaival. Ehhez a Hit Gyülekezetéhez hasonlóan temérdek pénz áll rendelkezésükre, amelynek nem is kell megtérülnie. Az eszmei cél fontosabb, mint a pénz. Küldetésük van, ők is Istent szolgálják, akárcsak az Orbán-rendszer bűnözői.
Ezzel a tudatos offenzívával szemben az Orbán által kiéheztetett, kifáradt ellenzéki média áll, amely alig várja, hogy a Brit Media Kft. megvegye és eltartsa őket. Saját erejéből nem tud megélni, az ellenzék gazdagjai nem tartják el, a szocik által kilopott pénzekből semmit nem forgatnak vissza. Az újságírók készen állnak arra, hogy Németh Sándorhoz hasonlóan Moshe Leib Rabinovich főrabbinak és embereinek engedelmeskedjenek. Köves kitalálja, hogy mivel tudnának még több embert elérni, szól Izsák Róbertnek, az beszél Moshe Leib Rabinovich főrabbival, aki hívatja munkácsi barátját, és Alexander Rovt küldi a pénzt. A magyar ellenzékiek pedig csak bambulnak, hogy Bolgár György mikrofonállványként hallgatja a fideszes propagandát, s a végén a hallgató maga is elhiszi, hogy minden úgy van, ahogy ezek mondják. A Klubrádió eddig is az orruknál fogva vezette őket, az ATV-vel együtt, ezért sokaknak fel sem fog tűnni, hogy Orbán beszél hozzájuk az ellenzéki média hangján.
Idő kérdése, mikor szereznek meg mindent, amit akarnak. Az idő nekik dolgozik, mert a relatíve szabad sajtó nem bírja már sokáig és éhenhal. Úgy omlanak a haszidok ölébe, mint a kikoplaltatott önkormányzati iskolák a katolikus egyház karmai közé. Orbán az elvbarátjuk, neki akarnak megfelelni, és szükségük is van rá.  Ezért majd ő megmondja nekik, mit lenne érdemes még megvenni, aztán lefejezni, mint a 168 Órát (a Klubrádiónál erre nem volt szükség, Arató ideális partner). Minden 100 millió forint, amit Köves Slomó állami támogatásként Orbán rendszerétől kap, erre a célra fordítódik. Az is, amihez nem a sajtót használják.
Összefoglalva, megállapíthatjuk, hogy Orbánnak van három egyháza, amely gúzsba köti a társadalmat: a katolikus egyház, a Hit Gyülekezete és a Chábád Lubavics mozgalom katonai szárnya, a Köves Slomó vezette EMIH. Két közös ellenségük van, az Orbánra veszélyes Jobbik, és a nem veszélyes, de intellektuálisan fölötte álló liberálisok, köztük a liberális és baloldali zsidók. Ez a két ellenség egyaránt ellensége a katolikusoknak, a haszid zsidóknak és az SZDSZ miatt a liberálisokból kiábrándult Hit Gyülekezetének is.
Ez nem a szabadsághoz vezető út. Ez nem a rendszer megdöntését szolgálja. Ez olyan, mintha az ellenzéki média Orbán kezébe kerülne. Beköltözhetnének a Fidesz székházába. Szabad sajtó nélkül nincs szabadság, média nélkül nincs ellenzék. Ne álmodozzon itt senki arról, hogy az Orbán-rendszer megdől. Szilárd talajon áll, ha nem is kősziklán. S amíg az ellenzék nem talál el az igazi Kősziklához, a hamisítványok helyett nem vállalja fel az igazit, és nem tanul tőle, addig nyögi Orbán bús hadát.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)




A RABSZOLGASÁG ÉS GYARMATOSÍTÁS, AMIBŐL A FRANCIÁK MA IS JÓL ÉLNEK – A MIGRÁCIÓ OKAINAK EGYIKE





Az alábbi anyag egy bizonyos Mawuna Remarque KOUTONIN tollából jelent meg még 2014 januárjában. Azóta számos magyarországi internetes felületen olvashatóvá vált. A cikk eredeti címe: 14 African Countries Forced by France to Pay Colonial Tax For the Benefits of Slavery and Colonization (Franciaország 14 afrikai országot kényszerít gyarmati adó fizetésére – A rabszolgaság és a gyarmatosítás előnyei). Az eredeti szöveg itt olvasható.
A mi oldalainkon ezt az anyagot eddig még nem jelentettük meg. Elképzelhetőnek tartjuk, hogy Olvasóink között is vannak még olyanok, akik eddig nem találkoztak ezzel az elgondolkodtató és tényszerű írással. Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy mi is elérhetővé tesszük itt a NIF-en. Köszönet érte Urthvas Bethadnak, lapunk szellemi támogatójának. Azoknak is ajánljuk ezt az anyagot, akik korábban már olvasták, de talán nem árt feleleveníteni az ismereteket.
Franciaország 14 afrikai országot 


kényszerít gyarmati adó fizetésére – A rabszolgaság 


és a gyarmatosítás előnyei

Amikor Guinea miniszterelnöke 1958-ban úgy döntött, országa független lesz és kiválik a francia gyarmatbirodalomból, a párizsi elit annyira dühös lett, hogy elpusztíttatott mindent, amiről úgy vélte a francia gyarmatosításnak köszönhetően jöhetett létre az afrikai országban.
Háromezer francia hagyta el Guineát, és amit nem tudtak magukkal vinni, azt a földdel tették egyenlővé. Lerombolták az iskolákat, az óvodákat, a közigazgatási épületeket, tönkretették az autókat, a mezőgazdasági gépeket, a könyveket, az orvosságokat, a kutatási intézet eszközeit, megölték a háziállatokat és az áruházak ételeit felégették, vagy megmérgezték.
Ezzel minden gyarmat számára világossá vált, hogy a franciák elutasítása súlyos következményekkel járhat. Nem is mert senki Sékou Touré nyomába lépni. Egyedül a guineai miniszterelnök volt elég bátor, hogy véghezvigye, amit jelmondatában is hangoztatott “inkább választjuk a szabadságot szegénységben, mint a jólétet szolgaságban.”
Sylvanus Olympionak, a Togói Köztársaság első elnökének sikerült egy középutas megoldást találnia. Nem írta alá a gyarmatosítás folytatásáról szóló de Gaulle-paktumot, de minden évben törlesztett Franciaországnak a gyarmatosításból származó előnyei miatt. Ez volt az egyetlen módja, hogy a franciák ne rombolják le az országot, mielőtt távoznak Togóból. Az ún. “gyarmati adó” mértéke hatalmas volt, 1963-ban az ország költségvetésének 40 százalékát tette ki. Az állam pénzügyi helyzete rendkívül instabillá vált, ezért Olympio úgy döntött, az afrikai valutaközösségi frank (FCFA) helyett az ország saját pénznemét fogja használni. 1963. január 13-án, három nappal azután, hogy az új pénzek nyomtatását megkezdték, Olympiot meggyilkolták. Az elnökkel állítólag Etienne Gnassingbe, egy veterán francia idegenlégiós őrmester végzett 612 dollárnyi jutalomért.
Modiba Keita, a Mali Köztársaság első elnöke is meg szeretett volna szabadulni a gyarmati valutától. 1968. november 19-én, Olympiohoz hasonlóan ő is egy ex-hadnagy áldozatává vált.
A függetlenségi törekvések viharos időszakában a franciák számos alkalommal vetették be az idegenlégiósaikat, hogy eltávolítsák pozíciójukból a kellemetlenséget okozó afrikai vezetőket.
1966 január elsején Jean-Bédel Bokassa követett el puccsot David Dackot, a Közép-Afrikai Köztársaság első elnöke ellen. Január 3-án Felső-Volta, a jelenlegi Burkina Faso elnökét, Maurice Yaméogot mozdította el a helyéről Aboubacar Sangoulé Lamizana. Benin elnökét, Hubert Magát saját testőre hallgattatta el 1972. október 26-án. Mathieu Kérékou francia katonai iskolákban tanult 1968 és1970 között.
Az elmúlt 50 évben összesen 67 puccs történt 26 afrikai országban. Ezekből 16 állam volt francia gyarmat. Ahogy a számok is tükrözik, Franciaország kétségbeesetten és igen aktívan törekedett arra, hogy megtartsa kolóniáit.
puccsok-szama-a-francia-gyarmatokon
Afrika nélkül nem megy
2008 márciusában a volt francia elnök, Jacques Chirac elismerte: “Afrika nélkül Franciaország a harmadik (világ) hatalom helyére csúszna a rangsorban.” De Chirac elődje, François Mitterand is megjövendölte már 1957-ben: “Afrika nélkül Franciaországnak nem lenne történelme a 21. században.”
Jelenleg 14 afrikai országot kötelez a gyarmati szerződésük arra, hogy devizatartalékuk 85 százalékát a francia központi bankba, és ezzel a francia pénzügyminiszter ellenőrzése alá helyezzék. 2014-es adatok szerint Togónak és még 13 másik afrikai államnak kell gyarmati adót fizetnie Franciaország számára. Az ellenálló vezetőket vagy meggyilkolták, vagy eltávolították a pozíciójukból. Akik engedelmeskedtek, most a franciák pazar életmódját támogatják, mialatt a saját népük mélyszegénységtől szenved.
Az afrikai vezetőket gyakran vádolják korrupcióval és azzal, hogy a nyugati hatalmak érdekei szerint cselekednek, de jó okuk van az ilyen hozzáállásra. A saját embereikkel foglalkoznának, ha nem zaklatnák, és nem terrorizálnák őket folyton a gyarmatosító országok.
Gyarmati Paktum
Franciaország csak papíron ismerte el gyarmatai függetlenségét. “Együttműködési megállapodást” íratott alá velük, melyben részletezte kapcsolatuk természetét, biztosította a frank, és a francia oktatási rendszer pozícióját az országokban, és meghatározta a katonai és a kereskedelmi preferenciáikat. Ez az 1950-es évek óta érvényben lévő gyarmati paktum 11 főbb összetevőből áll.
1.Gyarmati adó fizetése Franciaország számára
Az újdonsült “független” államoknak fizetniük kell a francia infrastruktúráért, melyhez a gyarmatosítás ideje alatt juthattak hozzá.
2.A nemzeti tartalékok elkobzása
Az afrikai országok csakis a francia központi bankba helyezhetik letétbe monetáris tartalékaikat. Franciaország már 14 állam nemzeti tartalékával gazdálkodik 1961 óta. Kezeli Benin, Burkina Faso, Bissau-Guinea, Elefántcsontpart, Mali, Niger, Szenegál, Togo, Kamerun, Közép-Afrikai Köztársaság, Csád, Kongó-Brazzaville, Egyenlítői-Guinea és Gabon pénzét.
Évről évre mintegy 500 milliárd dollár gazdagítja ily módon a francia kincstárat. Az afrikai országok évente a pénzük 15 százalékához férhetnek hozzá. Ezen felül jogosultak kölcsön felvételére a kereskedelmi átlagkamatlábon alapuló kamattal. A kölcsön maximális értéke azonban nem lehet magasabb, mint az előző évi állami bevételük 20 százaléka. Ha az ország ennél több kölcsönt szeretne felvenni – a saját pénzéből – Franciaország megvétózhatja.
Őszintén el kellene ismernünk, hogy a bankjainkban lévő pénz nagy része pontosan az afrikai kontinens kizsákmányolásából származik”- nyilatkozta nemrég Jacques Chirac, volt francia államfő.

3.Elővásárlási jog bármilyen nyersanyagra vagy természeti erőforrásra
Bármilyen új erőforrásra lelnek a volt gyarmatok területén, Franciaországnak jogában áll azt elsőként felvásárolni. Az országok csak akkor kereshetnek más vevőt, ha a franciák rábólintottak.
4.A francia érdekek és vállalatok preferálása a közbeszerzéseknél
A kormányzati megbízások esetében francia cégeket kell előnyben részesíteni, nem számít, ha más jobb ár-érték aránnyal szolgálna. Ebből kifolyólag a legtöbb ex-gyarmat gazdasági létesítményei francia emigránsok kezében vannak. Elefántcsontparton például francia vállalatok tulajdonában van az összes közmű – a víz, az elektromosság, a telefon, a közlekedés, a kikötők és a nagyobb bankok is. Ugyanígy a kereskedelemben, az építőiparban és a mezőgazdaságban is. Végül az afrikaiak majd odáig jutnak, hogy az európaiak tulajdonában lévő kontinensen fognak élni.
5.Kizárólagosság a katonai felszerelésre és a katonatisztek képzésére
A gyarmati paktumhoz kapcsolódó védelmi megállapodások értelmében a Franciaországba küldött magas rangú katonai tisztviselők ösztöndíjakban és támogatásokban részesülhetnek a képzéseik során.
A helyzet igazából az, hogy a franciák több ezer árulót képeznek az intézményeikben, akik szükség esetén bevethetők, ha puccsot kellene végrehajtani az afrikai országokban.
6.Csapatok vezényléséhez és katonai közbeavatkozáshoz való jog
A védelmi megállapodások lehetővé teszik, hogy Franciaország katonailag fellépjen az ex-gyarmatai ellen, és francia vezetésű csapatait állomásoztassa az országok katonai bázisain.
Francia katonai bázisok Afrikában:
Amikor Laurent Gbagbo, Elefántcsontpart elnöke véget szeretett volna vetni a francia kizsákmányolásnak, puccs áldozatává vált. Gbagbo elmozdítása során Franciaország tankokat, harci helikoptereket és a különleges erőket is bevetette, akik a civileket sem kímélték. A francia hadsereg 2006-ban 56 fegyvertelen civilt mészárolt le és további 1200-at megsebesített. Mindezek tetejében a francia üzleti közösség a műveletek alatt elszenvedett veszteségekért kártérítésre kötelezte az új kormányt.
7.A hivatalos nyelv a francia és az oktatás is francia nyelven kell, hogy folyjon
A francia külügyminiszter felügyelete alatt álló “Frankofónia” nevű szervezet számos kapcsolódó létesítményéve együtt azért jött létre, hogy terjessze a francia nyelvet és a kultúrát az afrikai ex-gyarmatoknál is.
8.A gyarmati valuta, az FCFA kötelező használata
A valutaközösségi franknak köszönhetően Franciaország könnyedén megcsapolhatja az afrikai országok kasszáit. Már az Európai Unió is elítélte ezt a rendszert, de a franciák nem hajlandóak megszabadulni gyarmati rendszerüktől, mely 500 milliárd dollárral gazdagítja a kincstárukat.
9.Az éves egyenleg megküldése Franciaországnak
Az afrikai országok a jelentés elküldése nélkül nem juthatnak hozzá a pénzükhöz.
10.Katonai szövetségesek korlátozása
Az afrikai országok közül kevés rendelkezik regionális katonai szövetségessel, egyedül a volt gyarmatosítójukkal működnek együtt. Ex-gyarmatai számára Franciaország meg is tiltja, hogy mással lépjenek szövetségre.
11.Kötelező Franciaországgal szövetkezni háború vagy válság idején
A második világháború során kb. egymillió afrikai katona harcolt a nácizmus és a fasizmus ellen, úgy, hogy sokszor nem kérték a beleegyezésüket sem. Franciaország tudja, hogy az afrikai katonai erők igen hasznosak lehetnek, hiszen a franciák 1940-ben mindössze 6 hétig tudták magukat tartani a németekkel szemben.
Van valami hátborzongató Afrika és Franciaország viszonyában. Először is, hogy Franciaország súlyosan függ az Afrika kizsákmányolásától, már a rabszolgaság kora óta. Továbbá ijesztő, hogy a francia elitben nincs annyi kreativitás, hogy túllépjen a régi időkön és hagyományokon. Végül pedig, Franciaország két, olyan a múltban ragadt, paranoiákkal küzdő intézménnyel rendelkezik, melyek apokalipszist sejtenek a változások mögött és ideológia szempontból nem jutottak tovább a 19. századi romanticizmusnál. Ennél fogva a Francia Pénzügyi és Költségvetési, valamint a Külügyminisztérium nem csak Afrikára, de magukra a franciákra is fenyegetést jelent.
Afrikának is lépnie kell azonban, ha fel szeretné szabadítani magát. Érthetetlen például, hogy hogyan bírja 450 francia katona irányítani Elefántcsontpart 20 millió fős népességét.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)




BAJNAI HAZUDOTT GAUDIRÓL, EZÉRT JOGERŐSEN ELÉGTÉTELRE ÉS NEGYEDMILLIÓS SÉRELEMDÍJRA KÖTELEZTÉK

A Fővárosi Ítélőtábla 2016. október 6-i jogerős ítéletével arra kötelezte Bajnai Gordont, hogy fizessen negyedmillió forint és kamatai összegű sérelemdíjat és adjon az ATV-ben közlendő elégtételt dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédnek, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjének. Bajnai valótlanul és jó hírnevét sértően azt állította 2014 májusban az európai parlamenti listavezetők egyetlen, ATV-n tartott tévévitájában, hogy a nemzeti jogvédő köpködött a Kossuth téren, ezzel próbálta lejárató összefüggésbe hozni őt a Pásztor István, a VMSZ elnöke elleni atrocitással.
Bajnai jogi képviselője útján bár azzal védekezett eredménytelenül a perben, hogy a köpködés szót a szitkozódás szinonímájaként használta, ugyanakkor a vitában úgy fogalmazott, hogy a köpködés után már a lincselés következne, ha a nemzeti radikálisok jutnának kormányra.
A 2014-es  EP választáson ismét megbukott és az elszámoltatás elől a gazdasági életbe visszavonult Bajnai egyetlen tárgyaláson sem jelent meg, nem vállalta tettének következményeit.
A Fővárosi Törvényszék 2015. december 4-i elsőfokú ítéletefélmillió forint sérelemdíjat ítélt meg. Ezt most csökkentette a másodfokú bíróság arra hivatkozva, hogy a valótlan és sértő kijelentés nem igényel magasabb jóvátételt, dacára annak, hogy Bajnai  milliós nézettségű választási műsorban hazudott és  a Kúria nemrég két rendőrségi jogtanácsosnak nyilvános bírósági tárgyalásról készített tudósításban való 3 másodperces puszta megjelenésért fejenként közel félmilliós sérelemdíjat ítélt meg.
A nemzeti jogvédő ellen a 2014. május 6-i földvédő tüntetésen történt Pásztor Istvánt ért incidens miatt átfogó sajtótámadás és büntető, illetve fegyelmi eljárás is indult. Azóta egyre több terhelő adat derül ki Pásztor kártékony nemzetpolitikai tevékenységével kapcsolatban. Idén  szeptemberben pedigjogerősen felmentettékGaudit az ügy kapcsán ellene emelt vádak alól.
A nemzeti jogvédő jó hírnevének megsértése miatt két éve indított személyiségi pert a Hajdú-Bét ügy, majd az egyéves “szakértői” kormányfőségéről hírhedtté vált Bajnai Gordon ellen.
Mivel a jogerős ítélet által kiszabott sérelemdíj nem tekinthető a lejárató célú hazugsággal arányos elrettentő erejű jóvátételnek, így a nemzeti jogvédő felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához. Az ilyen képletes összegű sérelemdíjak semmilyen visszatartó erőt nem jelentenek a közéleti gengszterizmus számára: a hazugsággal támadott tisztességes közéleti szereplők jó hírnevének védelmet nem nyújtanak. Nagyságrendekkel jelentősebb mértékek lennének indokoltak, ebben az USA joggyakorlata iránymutató, ott dollárban ítélnek meg ennyit az ilyen jellegű rágalmak esetén.
Eddig a hír. Már várom az ATV adást, ahol Bajnai fizetett hirdetésben ismeri el a jogsértését és elnézést kér emiatt tőlem.  A mai világban már ez is eredmény, de legalább nem úszta meg a libás következmények nélkül. Ennél persze sokkal keményebb következmények is várnak még rá, ha végre lesz elszámoltatás…
Honfitársi üdvözlettel:
Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)



Az anyját is lekúrná még egy libáért !


MIÉRT “VÁLTOTTÁK” LE OLY GYORSAN XVI. BENEDEK PÁPÁT?



Azért “váltották” le oly gyorsan – betegségre hivatkozva – mert Őpápasága, XVI. Benedek ideje alatt ezt a muszlim népvándorlást nem lehetett volna kivitelezni!
A háttérhatalomnak olyan pápa kellett, aki Amerikából érkezett, s nincs a vérében az európaiság, az európai kultúra, műveltség, így sokkal nyitottabb, mint lett volna XVI. Benedek pápa! Ezt már csak az nem látja, aki nem használja az eszét!
XVI. Benedek pápa azonnal a “mai keresztes háború” élére állt volna, a keresztények vezetője lett volna a muszlim vallással szemben, ellentétben Ferenc pápával….
Mutasd meg nekem, mi újat hozott Mohamed, és csak rossz és embertelen dolgokat fogsz találni, mint az a rendelkezése, hogy az általa hirdetett hitet karddal kell terjeszteni” – szólt XVI. Benedek pápa egyik idézett mondata Regensburgban, ami kiakasztotta az európai médiaközvéleményt 2006 szeptemberében. A média és a politikusok egy része azonnal „elfogadhatatlannak”,offenzívnak”, intoleránsnak és hasonlóknak minősítették a pápa regensburgi beszédét, ami újraéleszti a vallási ellentéteket, és a dialógus, párbeszéd, békés egymás mellett élés helyett az intoleranciát szolgálja, szerintük.
A legmegengedőbb kommentárok szerint legalábbis „baklövés”volt a beszéd, az egyiptomi külügyminiszter pedigszerencsétlen kijelentésnek” nevezte a fenti idézetet. Az iszlám világ országai közül több is kifejezte nemtetszését, Irán például az iszlám elleni nemzetközi összeesküvés részének nevezte a beszédet, az iraki kormányszóvivő úgy látta, a pápa félreérti az iszlámot, Marokkó pedig egyenesen visszahívta a vatikáni nagykövetét. A Counter Punch publicistája, Tariq Ali azt írtaa bajor egy borotvaéles reakciós klerikus”, aki amikor a világ szembenéz a környezet és a szegénység problémáival, inkább azt választja, hogy megtámadja egy rivális vallás alapítóját.
Voltak persze a pápát védelmükbe vevő megszólalók is: John Howard ausztrál miniszterelnök szerint az iszlám világ reakciója eltúlzott volt, Angela Merkel pedig úgy látta, egyszerűen félreértik XVI. Benedek beszédét. Jose Maria Aznar volt spanyol jobboldali miniszterelnök a pápa bocsánatkérését követelő tüntetésekre reagálva kijelentette: a muzulmánok sem kértek bocsánatot Spanyolország területének nyolcszáz évig tartó elfoglalásáért, a svájci belügyminiszter pedig leszögezte, hogy a pápa beszéde intelligens és szükséges” volt.
Az iszlám fanatizmus elmúlt nyolc évben való előretörését, az ISIS brutális tetteit és a világ felé intézett kihívását látva, úgy tűnik, a világ tartozik egy bocsánatkéréssel Benedek felé. Mert miről is beszélt pontosan a volt pápa?
*
A Vatikán leszögezte:az idézeteket kiragadták kontextusukból, és a pápa célja épp az ellenkezője volt annak, mint amit belemagyaráztak. Mindazonáltal a pápának visszakoznia kellett, kijelentve: egy középkori szöveget idézett, amely nem tükrözi személyes nézeteit. Hozzátette: igazi szándéka a dialógus elősegítése volt.
XVI. Benedek egy egyetemen beszélt a tudományos élet képviselőihez, így a hit és az ész összeegyeztethetősége volt a fő témája, s mint utolsó mondata világossá teszi, igazából az egyetem feladatáról értekezett. Mint mondta a professzorokhoz szólva, egykori professzorként: egyetlen egészet alkotunk, és az egyetlen értelem egészén belül dolgozunk, annak különféle dimenzióiban, s ezáltal közösen viseljük a felelősséget is az értelem helyes használatáért.”
S itt jött a kifogásolt rész: Benedek pápa ekkor foglalta össze a tudós bizánci császár, II. Paleologosz Manuel, valószínű a téli táborban, 1391-ben Ankara közelében egy művelt perzsával a kereszténységről és az iszlámról és e kettő igazságáról folytatott” eszmecseréjét. Mint a pápa mondta: „most csak egy témát szeretnék érinteni, ami a dialógus egészében mellékes – amely a hit és értelem témakörében megragadott és kiindulópontként szolgál e témáról szóló reflexióimhoz.”
Benedek pápa úgy fogalmazott: meglepő számunkra, hogy a császár milyen nyerseséggel fordul beszélgetőpartneréhez a központi kérdéssel, mely általában a vallás és az erőszak közti összefüggésre vonatkozik: »Mutasd meg nekem, mi újat hozott Mohamed, és csak rossz és embertelen dolgokat fogsz találni, mint az a rendelkezése, hogy az általa hirdetett hitet karddal kell terjeszteni«. Miután a császár ilyen súlyosan fejezte ki magát, aprólékosan elmagyarázta az érveket, miért esztelen dolog a hit erőszakos terjesztése. (…) Az erőszakos térítés elleni érvelés döntő érve ez Az erőszak ellentétes Isten lényegével és a lélek lényegével.”
XVI. Benedek tulajdonképp egyszerre az értelem és a hit védelmében beszélt az egyetemek kapcsán, s ehhez történetesen – nyilván nem véletlenül – egy vallási dialógust hozott példának, s még fel is hívta a figyelmet rá, hogy az idézett császár keményen, számunkra szokatlanul fejezi ki magát. A fél világ megkövezte érte.
És akkor 2014-ben felbukkant az Iszlám Állam. Iszlám fundamentalizmus, teokratizmus, lekaszabolt, lefejezett gyerekek, keresztre feszített keresztények, valamint az Iszlám Állam nézeteit nem valló muzulmánok elüldözése, kivégzése – nem kell ragoznom.
Benedek pápának igaza volt az iszlámmal kapcsolatban. A világ tartozik neki egy bocsánatkéréssel” − írja most a Life Site Newson vezetett blogjában Hilary White. Mint írja: most azt láthatjuk élőben, milyen is lehetett, amikor a 7. században a frissen alapított iszlám vallás hívei elfoglalták az addig túlnyomórészt keresztény Közel-Keletet. Ha valaki megint hirtelen a keresztes hadjáratokat hozná fel, mondván, „egyik kutya, másik eb”, akkor ezen a ponton irányítom át a keresztes hadjáratok védelmébenírt posztomhoz, amelyből kiviláglik, hogy azok az iszlám nyugat ellen irányuló, több száz éve folyó támadásaira adott reakciók voltak.
White szerint az ősi veszély” feltámadásának idejében egyre nehezebb a liberális véleményformálók álláspontjának fenntartása, a régi mantrák” újra és újra való ismételgetése, ugyanis nem mindenki gondolkodik ugyanúgy a világon, mint mi”nem egyenértékű minden kultúra”, és nincs mindenkinek igaza abban, amit hisz”.
Camillo Langone az Il Foglio című olasz katolikus lap hasábjainírta azt, hogy ma, amikor a hírek az egykori Irakból megint történelmet írnak, és ami mindenkinek megmutatja, akinek szeme van, hogy milyen az, milyen is igazán, amikor a Koránt valóban cselekvésre váltják, bocsánatot kell kérnünk mindkettőtöktől” − mármint XVI. Benedek pápától és az egykori császártól. Persze, a modern, szekularizált Európa nem fogja ezt megtenni”.
XVI. Benedek: a pápa, mint próféta – címezte fel cikkétugyanezen témában a Crisis Magazine szerzője, George W. Rutler. Mint írja: ma szívélyes közéleti és vallási vezetőket látunk, amint mecseteket látogatnak” és viccelődnek” úgy, mintha „egy Kiwanis Klubban volnának”. „Miközben ezt teszik, keresztényeket gyilkolnak meg Mohamed követői távoli földeken, akikről azt mondják a politikailag óvatoskodók, hogy saját extrém nézeteik fogjai”. Rutler számos példát hoz angol lordoktól kezdve a norvég királyon át amerikai tüntetőkig, akik úgy gondolták a harmincas években, hogy a nácikat meg lehet szelídíteni, és együtt élni velük, akik pedig ennek az ellenkezőjét mondták, azokat pellengérre állították.
Amel Nona moszuli káld katolikus érsek a Corriere della Serában arra figyelmeztetett, mellőzve Benedek akadémikusan kimért és udvarias, úriemberi stílusát: az iszlám szerint nem egyenlő mindenki. A mi értékeink nem az iszlám értékei. Ha ezt nem értitek meg minél előbb, azon ellenség áldozataivá váltok, akit nemrég még otthonotokba fogadtatok”. Hozzátette:veszélyben vagytok. Kemény és bátor döntéseket kell hoznotok, még akkor is, ha ezek ellentétesek az alapelveitekkel.”
*
Benedek pápa regensburgi beszédében az egyetemről, hit és ész összeegyeztetéséről beszélt, s ennek kapcsán az értelem alapján folytatott vallási párbeszéd fontosságára hívta fel a figyelmet, ezzel kiszólva a muzulmán világnak, ahol ez a fajta értelemalapú párbeszéd nem éppen divat. Hozzátette: A modern gondolkodás önkritikájának ez a nagy vonásokkal fölvázolt kísérlete egyáltalán nem zárja magába azt a véleményt, hogy vissza kellene térnünk a fölvilágosodás előtti korba, elvetve a modern kor nézeteit. Mindazt, ami a szellem modern fejlődésében értékes, fenntartások nélkül elismerjük: valamennyien hálásak vagyunk azokért a nagyszerű lehetőségekért, melyeket ez a fejlődés nyitott az ember előtt és az emberi fejlődés számára, melynek kedvezményezettjei vagyunk.”
A volt pápa hozzátette: A Nyugatot régóta fenyegeti ez az elfordulás értelmének alapvető kérdéseitől, ám ezáltal igen nagy kárt szenvedne.” A következő mondat pedig az iszlám világnak is szólt: Csak így leszünk képesek a kultúrákkal és a vallásokkal folytatott igazi dialógusra is – arra a dialógusra, melyre oly égetően szükségünk van.”
Ratzinger ma nem olvassa a fejünkre: én szóltam”. A valóság már megtette helyette.
Olvasói hozzászólás: b.k. Rácz András<remekmuvek@gmail.com>
A mi főpapjaink tavaly udvariasan de határozottan ellentmondtak Ferenc pápának migránsügyben.
Szerintem ez alkalmas lélektani pillanat volna arra, hogy a Magyar Katolikus Egyház visszaszerezze az önállóságát.
Én úgy emlékszem, mi anno apostoli koronát kaptunk Rómától, nem tudom hogyan és miért került vissza a kinevezési jog Róma kezébe ?
NIF: Ez valóban rendkívül fontos lenne, ha magyar vezetője lenne a magyar katolikus egyháznak! Rómának nincs kinevezési joga a magyar katolikus egyházban. Tehát Erdő Péter bíboros jogtalanul bitorolja a székét! Főpapjaink kellő összefogással el kellene távolítsák és kinevezzenek egy érzelmeiben is és tetteiben is magyar és bátor főpapot!!!
nyirtass írta:
Megtaláltam Cion bölcseinek jegyzőkönyvében a Pápával kapcsolatos TERVÜKET, idézem:
Régtől fogva azon vagyunk, hogy lerontsuk a gój papság tekintélyét s így meghiúsítsuk földi küldetését, amely ezekben a napokban még nagy akadályt jelenthet számunkra.
A nem zsidó papságnak a világ népeire gyakorolt befolyása napról-napra csökken.
Mindenütt kihirdették a lelkiismeret szabadságát, úgyhogy most már csak évek választanak el bennünket a keresztény vallás teljes összeomlásának. pillanatától.
Ami a többi vallást illeti, azokkal még könnyebb dolgunk lesz, de korai volna erről most beszélni. A PAPI URALMAT és a papokat olyan SZŰK KORLÁTOK KÖZÉ fogjuk szorítani, hogy befolyásuk olyan arányban csökkenjen, ahogy azelőtt növekedett. Ha majd elérkezik a PÁPAI UDVAR VÉGLEGES ELPUSZTÍTÁSÁNAK IDEJE, egy láthatatlan kéz ujja a Vatikán felé fogja irányítani a nemzeteket.
Ha azonban a NEMZETEK RÁVETIK MAGUKAT, MI MAJD A PÁPA VÉDELMEZŐINEK KÉPÉBEN LÉPÜNK FEL, mintha elejét akarnánk venni a vérontásnak. Ezzel az ürüggyel be fogunk nyomulni a pápai udvar legbelsejébe és nem fogjuk elhagyni mindaddig, amíg teljesen meg nem törtük a pápaság hatalmát.
A ZSIDÓK KIRÁLYA LESZ A VILÁG IGAZI PÁPÁJA, EGY NEMZETKÖZI EGYHÁZ PÁTRIÁRKÁJA.
Idézet CBJ. 17. jegyzőkönyvéből


Beküldte Olvasónk: Kincsesné
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)







CIA:

AZ EU 2020-RA 3 FELÉ SZAKAD. MI, MAGYAROK, KÖZÉPEN MARADUNK!



Tudjuk kikre számíthatunk, kik lesznek a hű társállamaink?(NIF. Transyadmin: Erdély és Kárpátalja le fognak szakadni a Pravoszláv EU-ról!!! Az Új Európához kell tartozzanak, történelmi alapon!!! Pravoszláv iga alatt még 100 éve sincsenek!!!)
Új Európánk határait két tenger mossa, nyugatra lesz a migráns Eurábia
A sorsunkról, a jövőnkről nem ott és nem mi döntünk, hanem a világot kormányzó globális háttérhatalom, amelyik a migráns-kérdést, az EU színesítését, többmillió muszlimmal való megszállását is eldöntötte. Örülök annak, hogy ez az alattomos, sunyi, 7. cikkellyel fenyegető és kötelezettségszegési eljárásokat multi-megrendelésre indító, magyarellenes brüsszeli vízfejtől megszabadulhatunk és megalapíthatunk egy hozzánk hasonló, velünk együttműködni kész nemzetállamokkal elkülönülő EU-részt, az Új Európát.
E tervről óriási a hallgatás, a Nyugat-európai NAGYOK nyikanni sem mernek róla, hisz a gazdi kegyeit és parancsait lesik, ahogy Merkel és Hollande is teszik: teljesíteni a parancsot mindhalálig, hűséggel, a választók és a tagállamok népeinek akaratával mit sem törődve. Így, ha ez az EU három részre választás is a parancsolóktól ered, s ha eljön végrehajtás ideje, akkor derűsen jó pofát vágnak hozzá, s igykeznek majd a ,,zsírosabb” falatokat megtartani. Csakhogy jelenleg inkább nagy talány, szakértői jóslat, mint valóságos projekt, hiszen nem ellenőrízhető, nincs róla semmilyen hivatalos megerősítés. Fölöttébb gyanús tehát, mert internetes információ, amelyből sok minden kiderülhet: 1. korábbi kiszivárogtatás, 2. ügyesen öszeollózott regionális geopolitikai elgondolás, 3. egy az EU-t kasztosítani akaró (a soha felzárkózni nem tudó közepes gazdagságú, vagy szegény országokat másod-, vagy harmadrendüvé degadálni akaró) brüsszeli elit csoport próbálkozása, esetleg valamiféle szondázás, vagy szándékos hamisítvány, provokciós anyag. Mi is kaptunk egy ilyent. Első blikkre szenzációsnak tartottuk, bár a megjelölt forrás, egy szerb média már gyanússá tette. Aztán hiányzott a közzététel dátuma. Ezt ellensúlyozta a CIA-re hivatkozás, ám amikor a megnevezett Amerikai Információs Nemzeti Tanácsról a keresésünk kederítette, hogy nem is létezik, (hacsak nem szupertitkos) az anyagot ,,több sebből vérzőnek minősítettük”. Érdekesnek találtuk azt is, hogy a Kurucinfot leszámítva egyetlen komolyabb híportál és újság sem harapott rá 2009-ben. S e ponton találkoztunk a valósággal: 2009 nyarán és őszén volt ez téma és csak rövid ideig. Nézzük a híradást.
Hamis, vagy valódi hír?
Az Önvédelem a migránsok és az EU-kalifátus ellen című könyvünkből idézzük:
A migráns-válság elősegíti az uniónk felbomlását. Közép-Európa el fog utasítani egy iszlámosodó, olvasztótégelyes, nemzeteinket másodrendűvé degradálni akaró Nyugatot. Ezt nem tűri majd a szabadkőműves-háttérhatalmi uralmuk. Leválaszt minket, ütköző-tagállam-csoporttá alakíttat bennünket. Az erre vonatkozó program már készül. Ne várjuk meg! Gyorsan át kell alakítani jövőnkkel kapcsolatos terveinket. Ebben Ukrajna, Románia, Bulgária és Szerbia sajnos elhanyagolható, mert máshová tartoznak majd. Ugyanakkor a Visegrádi Államok Szövetsége kibővül északon a Balti államokkal, délen Szlovéniával, Horvátországgal. Ők a hosszabb távú jövőnk, mert az EU őket, s bennünket, nemzetieket ,,kirúg” az elit unióból, s csak a ,,csicska” EU-k valamelyikében tud partnerként elképzelni bennünket és sok társunkat. Már nevünk is van: 5 év múlva mi leszünk az Új Európa!
Az Amerikai Információs Nemzeti Tanács a CIA-vel együttműködve közzétette „A jövő térképe 2020-ban” című anyagát, mely sajnálatos módon nem keltette fel kellően az európai geopolitikai szakértők figyelmét. Ebben az anyagban az elemzők úgy látják, hogy az Európai Unió a jövőben fel fog bomlani, Európának pedig három részre kell oszlania.
Az első uniót, Eurábiát (az iszlámmal keveredettet) a nyugati blokk alkotná Németország, Franciaor-szág, Nagy Britannia, Írország, Ausztria, Olaszor-szág, Spanyolország, a Benelux-államok, valamint a skandináv országok.
A másik unió, amelyik a miénk lesz, az Új Európa nevet kapja, s ebben Észtország, Lettország, Lit-vánia, Csehország, Szlová-kia, Lengyelország, Magyar-ország, valamint délen Horvátország és Szlovénia foglalna helyet. Az utóbbiak révén e „katolikus Kelet-Európa” kijutna a mediterrán-térségbe is. Az amerikai előrejelzések szerint az atlanti szövetség (lényegében az USA) gyakorolna ellenőrzést az öreg kontinens ezen része felett.
A harmadik uniót, Kelet-Európát, vagyis a Pravoszláv Uniót Oroszország uralná, ez Ukrajnából, Belorussziá-ból, Grúziából, Moldáviából, Romániából, Bulgáriából, Görögországból, Macedóni-ából, Szerbiából, Monteneg-róból, és Bosznia-Herce-govinából állna. Albánia kapcsán az előrejelzések egyelőre megoszlanak: vagy Oroszország közeledik tőkéjével Kelet-Európához, vagy Tirana továbbra is a NATO és az Egyesült Államok védőszárnya alatt marad. – írja a Vecernje Novosty.
Hasonló előrejelzést tett közzé a neves amerikai (magántitkosszolgálati) civil szervezet, a Stratfor is. Oroszország, mint regionális erő (Kelet) mellett a Stratfor szerint az Európai Unió hamarosan két részre fog bomlani, a gazdagabb nyugatra és Közép-Európa kisebb országainak csoportjára, melyek katonailag meghajolnak Washington előtt. Habár ezek az előrejelzések ellentmondásosnak tűnnek, a világon egyre több geopolitikai szakértő osztozik ebben a vélekedésben. Ugyanis a pravoszláv unió – vagy röviden: Bizánc – nem a pravoszláv „testvériségből” fog létrejönni, hanem „gázunió” lesz, amelynek alapvető motivációja a pénz. Így Oroszország azon lesz, hogy ellenőrizze energiaáramlását, s ezzel befolyást gyakoroljon olyan országokra, mint Ukrajna, Grúzia, Bulgária, Románia és Szerbia – ahogy ezt a CIA-dokumentum is előrejelzi. Amellett, hogy Románia és Bulgária ma tagja a NATO-nak, sorsuk az európai integráción belül bizonytalan, ezek a forgatókönyv szerint a közeljövőben (felismerve saját érdekeiket) elállnak korábbi szövetségeseiktől és alkalmazkodnak az új helyzethez. Ez nem sci-fi!
Az EU szakadása realitás – 3 unió
Mégis lehet ennek a prognózisnak hinni? A geopolitikai szakértők egyetértenek abban, hogy elérkezett a multipoláris világrend ideje, és a több pólus létezése miatt az Amerikai Egyesült Államok és a NATO nemzetközi téren a jövőben már nem tud majd főszerepet játszani. A Vecernje Novosty emlékeztet arra, hogy a NATO nemrégiben Csehországba és Lengyelországba rakétaelhárító rendszert kívánt telepíteni, és a szövetség határait ki kívánta terjeszteni Grúziára és Ukrajnára is – nem sok sikerrel.
Amikor a francia politikai szakértő, Emmanuel Todd 1976-ban, tizenöt évvel a Szovjetunió szétesése előtt megjósolta annak felbomlását, az emberek mosolyogtak. Ma, amikor az Európai Unió lehetséges végéről van szó, már nincs mosoly az arcokon. Az információk Aleksandar Palić-tól származnak, s a témáról szóló cikke egy szerb lap a Večernje Novosti, 2009. június 22.-i számában jelent meg. Ezt vette át mindenki.
A cikk elején említett utánjárást követően legyinthetnénk: ügyesen összeollózótt blöff egy délvidékitől. Mosolyoghatnánk és napirendre is térhetnénk az ügy fölött.
Csakhogy ez a Palics, lehet, hogy csak összehordott hetet-havat, s kiegészítette határtalan fantáziájával, akarva akaratlanul, mint amikor a vak tyúk is talál szemet, felhívta a figyelmet valamire. Számunkra is csak akkor vált izgalmassá, amikor egy specialistát megkérdeztünk, s az azt mondta: Ma, 2015 novemberéből nézve már egyáltalán nem blöff. Sőt, egyre másra érkeznek hozzá a megerősítések. 2009-ben még nem volt szó ilyen méretű, Európa elleni invázióról, s az ezzel kapcsolatos háttérhatalmi döntés is csak 2010-ben született meg. Az pedig csak könyvünk megjelenésével derült ki, hogy az EU-t annak nyugati nagy és gazdag államai elárulták, arabosításra és Eurábiává alakításra ítélték. Ez több évtizede el is kezdődött szinte valamennyi nagyobb szabadkőműves páholy közreműködésével. Az utóbbiakról pedig tudni kell, hogy a globális pénzügyi háttérhatalom kiszolgálói.
A képlet – sajnos számokban nem kifejezhető – ám egyszerű: különítsd el az EU-n belüli gazdagabb, migránsokat igénylő államait, az anyagilag gyengébb, feltörekvő nemzeti államoktól, azokat pedig a még szegényebb, markukat tartó keletebbre esőktől. Kialakul három lépcsőfok, alulról felfelé, s a fent lévők már tudják, hogy a ,,sor végén kullogók” sohasem fogják utolérni őket, így semmiféle egyenlőségről sem lehet szó. Ugyanakkor a kiszipolyozásukról sem szabad lemondani.
Ha konkrétan nincs is olyan létező szervezet, hogy Amerikai Információs Nemzeti Tanács, ettől még jócskán akadnak az USA-ban olyan stratégiai tervező NEOKON agytrösztök, és nekik bedolgozó think-thank kutató intézetek, kormány-háttérintézmények, amelyek egyebek közt az USA távolabbi céljait szolgáló, megvalósításra ajánlott ,,Földrészek jövője” terveket is kidolgozhatnak. Ezeket a CIA természetesen ismeri, s már menet közben tesz is érte, minél többet. Esetünkben is erről lehet szó. 2009-ben bedobták a témát egy periférikus, hiteltelen helyen, s szondázták a reakciókat. Csalódással kellett megállapítaniuk, hogy a dölyfös Nyugat-Európa nem reagált rá, mások meg behajították a témát az összeesküvés elméletek közé. Emlékszem, annakidején a CIA-hoz tudósítóként beregisztrált, előzőleg alaposan lenyomozott Virág András kollégánk mesélt erről, de ő maga is kissé stiches információnak könyvelte el. Ráadásul akkor még sejtésünk sem volt a hat év múlva bekövetkező karmesteri pálcával elindított migráns-honfoglalásról. Talán a Neokon stratégiai tervező műhelyek kutatóiban sem tudatosult sokáig, hogy az Eurábia-migránsháború és az EU szétszakadása összefügg, egyik erősíti a másikat.
Erősödik a visegrádiak együttműködése
Azt még az Új Európa tervezői sem gondolhatták, hogy felsőbb, háttérhatalmi és szabadkőműves parancs nélkül erősödik a Visegrádi államok összefogása, legdélebbi szomszédjuknak, Magyarországnak határt őrző rendőrséggel, katonai technikával és a migránsok befogadása elleni tiltakozással is segítenek. Az érdekek azonossága, a népek barátsága és a közösben rejlő nagyobb erő e központi ország-csoporthoz közelebb hozta a balti államokat is. Apróság, de amit mi csináltunk, az is baráti segítség, hogy védtük és ezév végéig védjük Grippenjeink-kel Litvánia és szomszédjai légterét is. Ők is nemzetállamok és nem akarnak a migránsözön áldozataivá válni.
A baráti segítség, az érintett államok közötti szolidaritás, a függetlenség és a saját védelem megerősítése más bajba jutottaknak is kell. Elsőként Szlovénia kérte, küldtünk is a határaik megerősítésére magyar rendőröket. Amikor e sorokat írom, Miró Cerar szlovén miniszterelnöktől megtudhattuk, hogy magyar mintára ők is kerítést építenek a Horvátország felőli határukon, méghozzá mintegy 130 kilométer hosszon.
A lengyel választások elősegítették, hogy Varsó teljes mellszélességgel a Visegrádi 4-ek aktív tagja legyen. Vannak még ellentétek, de egyre több az azonos, az összetartó közös érdek.
A cseh elnök, Milos Zeman szerint ha nem leszünk éberek, egy olyan világ jöhet el, amikor a Saría lép életbe Csehországban is, amely alapján a nőket megkövezik, a tolvajoknak levágják a kezét, és ahol a nők is eltakarják majd arcukat, így nem gyönyörködhetünk szépségükben. A cseh elnök úgy gondolja, hogy a cseh határokat szigorúbban kellene őrizniük, a határsértőket pedig azonnal visszafordítaniuk.
Zemannak nem ez volt az első “kirohanása” menekültügyben, augusztusban tett már erős kijelentéseket a migrációval kapcsolatban, mint például „senki nem hívott ide benneteket”, és már akkor is tudatta a főként Magyarország felől érkező menekültekkel, hogy „Tiszteletben kell tartanotok a törvényeinket!”
Új Európának segítenénk a terv kidolgozását
Az Új Európa születő közössége ma még többnyire egyénenként, de készül az önvédelmére. Le akarja zárni a határait a migránsok elől, ellen akar állni az Eurábiát szorgalmazó nagy EU-államok arabosító törekvéseinek, védi nemzeti államiságukat és függetlenségüket. Ez azonban a mai helyzetben már nem elég. Közösen ki kell dolgozni a leszakadás gazdasági, jogi, pénzügyi állampolgáraival kapcsolatos mértékeit. Ezzel kapcsolatban javasoljuk az Új Európa 2020-ben projekten dolgozó Neokon stratégiai kutató intézetnek és a CIA-nak, ha az érintett államoktól is támogatást, segítséget szeretnének ,,Messiás-tervükhöz”, akkor az alábbi javaslatokat értékeljék és használják fel a tervezés során:
– az első és legfontosabb megszabadulni a brüsszeli vízfej és a vezető államok vélemény-terrorjától,
– elvenni tőlük minden bizottsági és biztosi döntést és az Új Európa közös irányításának hatálya alá áttenni,
– az Európa Parlament tagjai és az Új Európa parlament képviselői jelen lehetnek egymás ülésein de csak megfigyelői státuszban,
– a jog tekintetében megosztani a teljes közösséggel mi az ami egységes marad, s mi az ami a regionális és helyi kormányzás miatt kikerül Brüsszel hatálya alól?
– a befizetéseket, vámot is meg kell osztani, hogy annak nagyobb része az Új Európát illesse, hiszen ott tudják célorientáltan elosztani e pénzeket,
– a támogatásokat is két központból lehessen igényelni,
– Új Európnak joga kell, hogy legyen a határain – a nyugati Eurábia és a keleti Pravoszláv Unió felé is – szigorú ellenőrzést bevezetni.
– a tőke szabad áramlása, a befektetés szabadsága meg kell, hogy maradjon, ám saját (esetleg a szingapúriakkal kiegészített) törvények alapján átalakítva,
– az EKB-től leválva saját Központi Bankba kerülnek át a Kilencek pénzügyei,
– az Új Európának– biztonsági okokból – az irányítása és fővárosai is rotációszerűen ciklikusan változnak,
– bizottságai, szövetségi minisztériumai más és más helyen rejtve működnek, ám valamennyi elérhető és az állampolgárok ügyei is intézhetők a kormányablakoknál,
– elfogadható a tervezők elgondolása, vagyis az, hogy az atlanti szövetség gyakoroljon katonai és politikai ellenőrzést az öreg kontinens ezen része felett. Ám egy kiegészítéssel: ez a Balti tengertől az Adriai tengerig húzódó, kilenc államból álló sáv mind taktikai atomfegyver– és neutronbombamentes övezet legyen.
– a Kilencekre nem vonatkozhat semmiféle 7. cikkelyes trükközés,
– ellenük nem indítható kötelezettség-szegési eljárás,
– panaszos ügyekben a saját, Új Európai bírósága az illetékes,
– az új közösséget csak választott vezetői testület irányíthatja,
– a 3 részre tagolódó, de számos kérdésben – külügy, hadügy, stb. – együttműködő teljes unióban közös döntések esetén a Kilencek és a Pravoszlá-vosok is vétójoggal rndelkezhetnek.
Az Új Európa tagállamai elvárják, hogy a jövőtervezőink lépjenek fel a jelenlegi EU velünk szemben tervezett zsarolásaival, szigorú büntetéseivel szemben. A következőkben kiemeljük azokat a fontos okokat, amelyek az együttmaradás ellen szólnak. Íme egy aktuális cikk:
A VÉG KEZDETE
Németország a csőd szélén. Az e cikket a Facebookon publikáló szerző keményen odavág és leleplez. Információi előrelátások csupán, de akár holnap is bekövetkezhetnének: Merkel leváltása, zavargások Németország-szerte, bankok zárnak be, romlik az euró, bomlik az EU, a hadsereg Németországban készenlétben, ameriakiak jönnek… S ez már valóság: tömegpusztító fegyvereket telepítenek most, Németország területén!
Kételkedve kell fogadnunk: Németország átadta a hadsereg irányítását a Bundestag képviselők tudta nélkül az USA-nak. Azt azonban már el tudjuk képzelni, hogy Merkel olyan ultimátumhoz vezető javaslaton dolgozik, hogy azokat a menekülteket, akiket Németország nem fogad be, többségi szavazat alapján kötelesek legyenek kvótahatár nélkül befogadni a kelet-európaiak! A németek arról szavaznak majd, hogy az általuk elutasított menekülteket toloncolják vissza a beléptető, s hozzájuk irányító országokba. Így Szlovákiába, Magyarországra, Lengyel-országba, Csehországba, stb. akár regisztrált akár nem. Kötelezni fogja Magyarországot, hogy szedje le a kerítéseket és a migránsokat limit nélkül fogadja be a saját területére!!! Ha ezt megszavazza Németország, amire a franciák és Nagy Britannia is rábólint, akkor kötelező lesz a V4-es tagállamoknak befogadni őket!!! Ha nem teszik meg, akkor jön a pénzbüntetés, ami olyan méreteket ölt, hogy tönkreteszi az adott országokat. 1-2 év alatt, óriási munkanélküliséget generálnak, kivonják a gyáraikat, elértéktelenedik a hazai pénz, jön a hiperinfláció.
Sok reális, valósnak tűnő fenyegetés van a fenti sorokban, de ennyi ömlesztett hülyeséget sem a végrehajtó Angela Merkel, sem az őt irányító szabadkőművesek és a pénzügyi háttérhatalom urai nem öntenének ránk özönvízszerűen. Már csak az hiányzott a fenyegetéshalmazból, hogy a Kilencek egymásnak esnek és a NATO megszállja őket. Utána pedig ezek az országok lehetnek a selejt-migránsok elfekvő helyei.
Hát nem így lesz! Ezért is fognak össze ezek az államok Merkel, Juncker, Tusk és a többi Európát eláruló brüsszeli vízfej-vezető ellen.
A fenti fenyegetések még inkább egységbe kovácsolják a Kilenceket, s velük szemben többé már nem lehet erővel fellépni. Ha mégis ezt tennék, akkor lezárnák a nyugati határokat, elkezdenék a lépésenkénti szakítást.
Nemsokára nemcsak Magyarországon, a többi V4 és Balti 3 meg Adriai 2 államban is megfogalmazódik egy új igazság: a migránsokat a háborút kirobbantó és folytató országok kötelesek elhelyezni és anyagilag támogatni. Nálunk egyre több hazafi véli úgy pártállás nélkül, hogy ha ide toloncolnak bárkit is, azok őrizet alatti internáló táborba kell, hogy kerüljenek, Nem kaphatnak sem jobb ellátást, sem többet, mint a szegény magyarok, vagy a hajléktalanok. Nincs tableten filmnézés, okostelefonálgatás, McDo-nalds-ba furikázás taxival, pizzarendelés, stb. Ha Putyin elnökkel sikerülne megállapodni, akkor akár Szibériába is lehetne telepíteni őket. Igazi háborúkban ez a szokás, és nincs ellátási követelés, a fogadó ország fikázása, gyújtogatás és fiatal lányok erőszakolása.
Kivételt csak a gyerekek és a családosok kaphatnak.
Ugorjunk egy teljesen más, de bennünket is súlyosan érintő területre. Ez a későbbi oldalakon Drábik kollégám cikkében is olvasható, de itt is közzétesszük, mert egy információ. No persze Új Európában is lehetnek majd szabadkőműves páholyok, csak ne legyenek a háttérhatalom lakájai. Vaclav Hável például a legmagasabb – Bill Clintonéhez hasonló – fokozatú szabadkőműves volt és sokat tett Csehország szabadságáért és poztív fejlődéséért.
Idézet a november végén megjelent ,,Önvédelem a migránsok és az EU-kalifátus ellen” című könyvünkből:
A nemzetközi szabadkőművesség és a tömeges bevándorlás
A párizsi Medias-Press.info (MPI) 2015. szeptember 7-én közzétette az európai országokban működő szabadkőműves nagypáholyok nagymestereinek a közös nyilatkozatát. A szabadkőműves nagymesterek parancsnak számító közleménye megjelent német nyelven, és leközölte a Corrispondenca Romana nevű olasz katolikus lap is. A 28 európai szabadkőműves páholy illetékesei nemcsak a most Európát elözönlő migránsok befogadására szólították fel a kormányokat, hanem szabadkőműves kötelességgé tették a jövőbeni bevándorlók befogadását is:
Az európai szabadkőműves Nagypáholyokat aggodalommal tölti el a háború és nyomor martalékául esett országokból menekülő migránsok tragédiája, ezért felhívják az európai kormányokat azoknak a közös politikai döntéseknek a meghozatalára, amelyek nélkülözhetetlenek a szükségben és végveszélyben lévő emberek méltó és humánus fogadásához. Az államok arra való képtelensége, hogy felülemelkedjenek a nemzeti önzésükön, újabb jele annak, hogy Európa beteg, ahol az önző egyéni érdek felülkerekedik a közérdeken. Az európai szabadkőműves nagypáholyok emlékeztetnek arra, hogy az emberi jogok és az emberi méltóság tiszteletben tartása az európai építkezés alapelvei közé tartozik. Ilyen elvek alapján jött létre a nemzetek közötti szolidaritás. A szolidaritás eszméjének jelentősége csak nő a világ számos régiójában bekövetkezett összeomlás láttán.
Anélkül, hogy egy olyan földrész történelmére kitérnénk, amelyet ugyancsak számos népvándorlás kovácsolt egybe, a mai drámák fel kell rázzák öntudatunkat és újító, befogadó politikát kell sugalmazzanak. Ennek hiányában az európai földrész hamarosan a megosztottság és ellentétek színtere lesz, ami új szerencsétlenségbe fogja sodorni a népeket. Ebből pedig nem más következik, mint a nacionalizmusok újbóli felkorbácsolása. A mai tragédia tehát az európai álom újjászületésének és megújulásának olvasztótégelye kell, hogy legyen. A Nagypáholyok ezután tetteket várnak, amelyekben az Európa alapját jelentő értékek, mint a szolidaritás és testvériség, megfelelően kifejezésre jutnak.”
Aláírók: Franciaországi Nagy Kelet, Ausztria Nagypáholya, Svájci Nagy Kelet, Franciaország Nagypáholya, Belgiumi Nagy Kelet, Belgium Nagypáholya, Horvátországi Nagy Kelet, Írországi Nagy Kelet, Olaszország Nagypáholya, Luxemburgi Nagy Kelet, Lengyelországi Nagy Kelet, Portugáliai Nagy Kelet, Görögországi Nagy Kelet, Törökország Női Nagypáholya és még további 14 páholy, amelyek gyakorlatilag egész Európát lefedik.
A nyilatkozat szövegéből egyértelműen az a kozmopolita, globalista értékrendszer és világnézet bontakozik ki, amelynek célja a nemzetállam, a nép és a haza egységének az aláásása. Egyértelműen kiderül, hogy a nemzetközi szabadkőművesség célja az európai kultúra pilléreinek – a görög-római magas kultúrának és a kereszténységnek – a meggyöngítése, és az őshonos európai népek nemzeti identitásának az aláásása.
Az ál-humanista frázisokat hangoztató kozmopolita-globalistákat nem zavarja, hogy Európa alapját jelentő értékek közül például hiányzik az ’egyenlő munkáért egyenlő bér’, amely nélkül nem érvényesülhet az Európai Unió tagállamainak az egyenjogúsága. Nem tartozik az európai értékek közé a földrészt alkotó 500 millió embernek az a természetes joga, hogy bele szólhasson a rá vonatkozó döntésekbe. A brüsszeli bürokrácia csak a pénzhalmi világelitnek felelős, és a hatalmat fentről lefelé gyakorolja, amelyben alulról jövő ellenőrzés nem érvényesül és az Unió polgárai által kezdeményezett döntéseket nem lehet hozni. Az egyetlen választott intézménye – a strassbourgi parlament – nem rendelkezik döntési joggal. Csak annak az álcázására szolgál, hogy az Európai Unió olyan bürokratikus diktatúrává vált, amelyet az államok feletti pénzuralmi és szabadkőműves hálózatok irányítanak.
A nemzetközi szabadkőművesség kezdettől fogva egy olyan szabadkőműves világállam létrehozására törekedett, amelyet ténylegesen a pénzhatalmi világelit irányít. Észak-Amerika és Európa lakói feletti kontrollhoz mindkét földrészen előnyös, ha létrejön egy iszlám vallásra és kultúrára támaszkodó erőközpont, amely az őshonos és keresztény kultúrára támaszkodó lakossággal szembeállítható. Az így létrehozott két Európa – a muszlim és a keresztény – kellő technikával kijátszható egymás ellen és nevető harmadikként a pénzhatalmi világelit könnyebben tudja a hatalmat gyakorolni. Ennek az elvárásnak és poltikának a legaktívabb kiszolgálója a német kancellár, Angela Merkel. Az ő hívó szavára indult meg igazán a muszlim invázió, Merkel mondta azt is, hogy mindenkit be tudnak fogadni, és minden fontosabb döntése Európa ellen szól, miatta alakult ki válság a balkánon és az Eu keleti tagállamaiban? Maga Angela Merkel az, aki másodrendű tagállamokká degradálná a később belépetteket, s mint aktív és magasfokozatú szabadkőműves megszüntetné a nemzetállamokat. Nem tudni mikor kergeti el a német nép, de már eddig is nagyon sok kárt okozott, s ha maradhat, ez teszi ezután is. Az ilyen típusú, nem az eu-polgárok érdekeiben dolgozó vezetők miatt is kénytelenek a visegrádi, a balti és az észak-adriai tagállamok az elkülönülés irányában összefogni, szövetségre lépni.
A következő leszakadási kényszerítés a nagytiszteletű Angela Merkel eu-s uralkodása és erőszakos vélemény-szabadság terrorja – állítják a nemzeti szélsőségesek és ki is mondják nem lehetünk a végtelenségig egy olyan államközösség tagjai, ahol ilyen kétesnek számító, szennyes múltú matróna irányíthat bennünket. Ez szerintem túlzás, el is határolódom tőlük. Ám. Mégis. Nekem is kételyem támadt:
Miért kell az uniónak Merkel? Az alternatívok azt mondják azért, mert szabadkőműves és zsidó, a globális pénzügyi háttérhatalom legjobb kiszolgálója. Nekem jobb a véleményem róla, de nem manipulálhatok, nem tűntethetem fel az ő igencsak negatív személyiségét szeretetteljesnek, dícséretes pozitívnak. Istenemre szívesen tenném, ha olyan lenne. Nem szívesen közlöm le az alábbi szélsőségesnek ítélt valós anyagot sem, ha az nem segítene jobban megértetni a kancellár asszony mai arspoetikáját. Hát, a németeknek ez a múlt talán pozitív, ha olyan lefizetett sajtó lennénk, mint az ottani baksisért manipulálók, akkor bizony elfektetném, de mi magyar nemzetiek és alternatív lap vagyunk.
Forrás: Tőke Péter, leleplezo.hu
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)




A NATO MA MÁR NEM TUDNÁ MEGVÉDENI MAGYARORSZÁGOT EGY HÁBORÚ ESETÉN


Ben Hodges amerikai altábornagy szerint a NATO túl nagyra nőtt, emiatt már nem tud kellő hatékonysággal működni; a katonai szövetség mindössze hét napig húzná egy valós válsághelyzetben.
Ben Hodges altábornagy
Ben Hodges altábornagy
Az altábornagy az Association of the US Army éves konferenciáján felszólalva azt mondta, komoly aggodalmak merülnek fel a NATO-tagállamok fegyveres erőivel kapcsolatban, és az is kérdéses, hogy a NATO mint katonai szövetség egyáltalán alkalmas lenne-e egy kiterjedt háború megvívására. Ben Hodges szerint a NATO hatékonyságát számos tényező csökkenti, melyek összeadódva a katonai gépezet egészét diszfunkcionálissá teszik.
A konferencián felszólalva Hodges azt mondta, a NATO működésével kapcsolatban olyan problémák merülnek fel, amire az állampolgárok nem is gondolnának, hogy a gyakorlatban megtörténhet. Példaként azt említette, hogy a német és az amerikai hadsereg máig inkompatibilis üzemanyag-utántöltési rendszereket használ. Emiatt, ha egy német dandár kifogy az üzemanyagból, egy közeli amerikai töltőállomás csak komoly problémák árán tudna segítséget nyújtani. Képesnek kellene lennünk az amerikai csővéget beleilleszteni a szövetség összes létező járművébe, de sajnos ma ezt nem tudjuk megtenni.” A NATO-tagállamok harcjárművei esetében még az üzemanyag-utánpótlás sem egységes standard szerint történik.Létezik egy univerzális NATO-adapter az utántöltéshez, de ezt mindössze a franciák és az amerikaiak használják.”– mondta. Hodges szerint ebben az a legaggasztóbb, hogy
ez a probléma több mint 40 éve ismert, de a NATO ennyi idő alatt nem tudta megoldani.
A NATO-tagállamok fegyveres erői emellett nem rendelkeznek egy egységesen használt rádióval sem, ami megfelelően titkosított, védelmet nyújt az aktív zavarással szemben, emellett rendszeresítve lenne minden tagállamban. A NATO mindössze az utóbbi évek során kezdett foglakozni ezzel a problémával, és jelenleg áll fejlesztés alatt egy ilyen standard NATO-rádió.
Hodges szerint azonban a NATO kifutott az időből, mert ezek mind olyan problémák, amelyeket az elmúlt évtizedek során kellett volna megoldani. Ma egyre többet hallani egy újabb nagy háború lehetőségéről, és miközben a NATO megpróbál “erőt felmutatni” a világ számos régiójában, az altábornagy szerint az is megkérdőjelezhető, hogy egyáltalán mint katonai szövetség alkalmas lenne-e egy háború megvívására.
Jörg Vollmer német vezérkari főnök szintén arról beszélt, hogy miközben a NATO immár nyíltan ellenségként tekint Oroszországra, az orosz fegyveres erők soraiban egyszerűen ismeretlenek azok az interoperabilitási problémák, melyek a NATO-erőket teljesen megbénítanák egy kiterjedt háború esetén.
Ők mind egy nyelvet beszélnek, ugyanazt a doktrínát használják, ugyanazt a rádiót használják, és egységes a felszerelésük.” – mondta.
Vollmer azonban azt is kijelentette, hogy a NATO-tagállamok az utóbbi évtizedek során számos, a legalapvetőbbek közé sorolható harci készséget veszítettek el – példaként említette, hogy ma a NATO már nem tudna gyorsan hidakat létrehozni, ha az oroszok stratégiai helyeken lerobbantanak néhány hidat, hogy ezzel hátráltassák a NATO-erők előrenyomulását. Szerinte a NATO újra meg kell tanulja a háború megvívásához szükséges legalapvetőbb készségeket, és ez “időt fog igényelni”.
Vollmer emellett azt is elmondta, hogy a NATO-tagállamok ma értenek ugyan az útszéli aknamentesítéshez, de azzal kapcsolatban semmilyen saját tapasztalattal nem rendelkeznek, hogy ha ők maguk kellene aknamezőt létrehozzanak. Hodges szerint ezek a problémák önmagukban nem tűnnek jelentősnek, de összeadódva lebénítanák a NATO háborús gépezetét, és a katonai szövetség nem bírná hét napnál tovább egy újabb nagy háború esetén.
Magyarország egy 1997-ben, 49,24%-os részvételi arány mellett tartott népszavazást követően csatlakozott a NATO-hoz. Azóta az önálló magyar honvédséget szó szerint lebontották, mert az atlantista politikusok szerint a katonai szövetség meg tud minket védeni egy háború esetén.
hidfo.ru nyomán



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése