2019. április 16., kedd

A gondolatrendőrség






A gondolatrendőrség


és a zsidófasizmus látható
jegyei


Első osztályú választ adott a Századvég a zsebgoebbelskedő Facebook-vezérnek


A világnak mindig a legjobbat akaró Mark Zuckerberg segítségére sietett a Századvég Alapítvány. A Facebook alapítója a napokban a The Washington Postban megjelent nyílt levelében, illetve az ír köztévében kérte az internet törvényi szabályozására a világ kormányait, természetesen annak érdekében, hogy az emberek érzéseire veszélyes kártékony tartalmakat hatékonyan lehessen szűrni. Kijelentette azt is, hogy nem tudják teljes mértékben elhárítani a választási manipulációt a közösségi oldalukon. A Századvég Alapítvány régóta vizsgálja a Facebook-cenzúra ügyét, így gyorsan fel is mutattak egy javaslatcsomagot, melynek egyik pontja szerint például ideje lenne a közösségi médiát tömegmédiának minősíteni és ugyanúgy szabályozni, mint a többi tartalomszolgáltatót, Zuckerberg cégét pedig fel kéne darabolni. A Facebook-cenzúra egyébként portálunkat is kiemelten érinti.
Az internetre vonatkozó szabályok frissítésével megőrizhetjük, ami a legjobban érinti – az emberek szabadságát, hogy kifejezzék magukat, és hogy a vállalkozók új dolgokat építsenek – miközben védik a társadalmat a tágabb károktól. 
Ezután a Facebook-alapító, emberjogi főharcos Európának is üzent az ír állami televízióban:
A Facebook nem kímélt pénzt és fáradságot az EP-választások manipulálásának megakadályozására, miután feltételezett orosz ügynökök felhasználták a Facebookot és más közösségi oldalakat arra, hogy befolyásolják a 2016-os amerikai elnökválasztás eredményét. Nyilvánvalóan fejlődtünk, de nem hiszem, hogy bárki garantálni tudná, hogy minden veszélyt el tudunk hárítani egy olyan világban, amelyben idegen államhatalmak próbálnak meg beleavatkozni választásokba.
mondta kedden Zuckerberg, aki szerint a választási integritás, az adatvédelem és az adatátvitel területein lenne szükség komoly állami regulációkra, hiszen így lehetne mindenki nyitottabb, haladóbb, jobb ember, még akkor is, ha ez a valódi szólásszabadság rovására menne. 
Cukorhegyi írt arról is, hogy a káros tartalom tulajdonképpen az, ami többek között gyűlöletbeszéd, vagy terrorista propaganda, de nyilván egy kiváltságos réteg kezébe adná a lehetőséget, hogy eldöntse mi tartozik bele ebbe a kategóriába. 

SZÁZADVÉG: A FACEBOOKOT KELL SZABÁLYOZNI ÉS FELDARABOLNI

A Századvég Alapítvány már hónap óta vizsgálja a Facebook cenzúra és a szólásszabadság ügyét, így sarkos véleményt fogalmaztak meg a Facebook-vezér kiváló ötlete kapcsán. 
A Facebook és a közösségi médiaóriások politikai szereplők, politikai célokért küzdenek és politikai logika mentén cselekednek. Céljuk a nekik nem tetsző vélemények üldözése és elhallgattatása, különösen a bevándorlással, az iszlámmal, a nemzetekkel, a genderrel és az LMBTQ-lobbival kapcsolatos igazságok kimondását tiltanák meg
írja a Századvég a PestiSrácok.hu-hoz is elküldött közleményében. 
Papundekli-tüntetés a Fehér ház előtt. Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds
Úgy vélik, a cenzúra szentesítését a választások biztonságossága és tisztességessége, a magánélet sérthetetlensége és a káros tartalmak kiszűrésének ideájától várják, miközben a nemzeti kormányok kezéből az utolsó eszközöket is kicsavarnák, hogy nehogy véletlenül magát a Facebookot lehessen a nemzeti szuverenitás fennhatósága alá rendelni.
A tét tehát nem kisebb, mint az, hogy a nemzetek képesek lesznek-e védelmet nyújtani állampolgáraiknak az alkotmányos szabadságjogaik gyakorlásának érdekében!
Az alapítvány szerint a következőket kellene tenni: 
  • Hagyományos tömegmédiának minősítik a közösségi médiát és ugyanúgy szabályozzák, mint a többi tartalomszolgáltatót.
  • Trösztellenes intézkedéseket hoznak, feldarabolják a monopol szolgáltatót, vagyis a kisrészvényesek tulajdonába adják azt.
  • Kiterjesztik a közösségi média tevékenységi körére a nemzetállam területi hatályát és alkotmányos szabályait.
  • Keményebb jogi eszközökkel lépnek fel a szólás- és véleményszabadság alkotmányos jogainak külső korlátozóival – az önjelölt cenzorokkal szemben.
A Századvég úgy látja, ez azért bonyolult az ügy, mert a Facebookon viszonylag rövid ideje vannak hivatalosan nyilvánosságra hozott moderálási szabályok, és amik vannak azok sem egyértelműek, a szólás- és véleménynyilvánítási, valamint sajtószabadságot garantáló magyar jogszabályokhoz képest pedig jelentősen szűkítik a hazai felhasználók jogait.
Fotó: Mohai Balázs/MTI
Ezeknek védelmét a Századvég szerint a nemzeti jogalkotás segítségével kell helyreállítani.
  • Például úgy, hogy az ilyen jellegű „önkényes online szolgáltatói cenzúra” esetére is kiterjeszti – a sajtó-helyreigazítási perekhez hasonlóan – a bíróság soron kívüli eljárásait, egy rövidebb eljárási időtartamot biztosítva ezzel.
  • Vagy úgy, hogy közigazgatási hatáskörbe utalja ezeket az ügyeket. Ebben az esetben a hatóság – célszerűen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság – járna el rövid határidőn belül, amely döntésével szemben a közigazgatási bíróságokhoz lehetne fordulni, amely szintén soron kívül döntene.
  • Még nagyobb elrettentő hatása lehetne azon megoldásnak, amely büntetőjogilag rendelné szankcionálni az olyan magatartást, amelynek keretében valaki közreműködik az alkotmányosan biztosított vélemény-, szólás- és sajtószabadság jogok gyakorlási lehetőségeinek korlátozásában. Tehát a büntetőjog eszközeivel lehetne élni a jogellenes „moderátori-cenzori” munkát, tevékenységet szervezőkkel, illetve végzőkkel szemben.
  • Egy szó mint száz: a közösségi médiát a nemzeti szuverenitás számára rendelkezésre álló eszközökkel kell arra szorítani, hogy tiszteletben tartsa a felhasználók szabadságát!

MI MÁR TUDJUK, MILYEN AZ, AMIKOR ZUCKERBERG A “GYŰLÖLETKELTŐKET” ÜLDÖZI

A Facebook egyébként portálunk működését is érinti, nemrég például harminc napra száműzték a Zuckenberg-gulágra Huth Gergely kollégánkat, amiért másfél évvel ezelőtt (!) meg mert osztani egy objektív, tényfeltáró cikket a II. világháború után hazatért magyar katonák sorsáról Erdélyben. De olyan is előfordult már, hogy a balliberális gondolatrendőrség túlkapásainak eredményeként munkatársunk, Ambrózy Áron saját ártatlan profilképe megosztása miatt is kapott harminc napos tiltást, sőt az is előfordult, hogy a tiltás alatt már újabb tiltásokat kapott. 
Zuckerbergék egyébként a jobboldali, nemzeti értékeket támogató véleményeket rendszeresen ellehetetlenítik, Cukorhegyi emberei harminc napra letiltották a több, mint százötvenezer kedvelővel rendelkező Patrióta Európa Mozgalom Facebook-oldalát, cserébe viszont a fideszesek lelövetése a Facebook szerint rendben van. A Facebook korábban 888.hu-t is végleges letiltással zsarolta meg, amiért nyíltan kimondták, hogy Európa jövőjéről döntve Orbán családpárti és Macron illegális migrációt pártoló víziója közül kell választani.
Forrás: Századvég, The Washington Post, PS; Vezető kép: MTI/EPA/Michael Reynolds

Ezek a kazár cenzorok mindenkit eltaposnának , csak hogy az ő szavuk legyen hallható . Hány zsidó szervezetnek adták meg a cenzor jogot , vagy önkéntes holocenzorok , és építik , és működtetik a világ legnagyobb koncentrációs táborát !!! Egy nemzetet űztek koncentrációs táborba , de ez nem elég még foszforbombázák is őket , hogy a nők és gyerekek is húlljanak , az öregekről nem is beszélünk , hisz vannak akik a terrora is szörnyedt hallnak , hisz , se vízük se élelmük nincs elég arra , hogy életben maradjanak , mert a blokád földön vízen levegőben tart ellenük a saját földjükön a saját országukban , és bizony már sokszor arra vállalkoznának , hogy a szegény ember atombombáját alkalmaznák a terrorista hóhéraikon , még úgy is , hogy önmagukat is elpusztítanák !!!
Hát ez a Zuckerbergék cenzori irányzata kús te hülye goj !!! Igen valóban fel kellene darabolni ezt a kártékony és egyre terjedő jelenségeket adó intézményeket , vagy mint internetezők ét kellene menni az internet sötét oldalára , és mindenkit át állítani erre az oldalra ,hogy ne higgyék magukat meghatározó gondolatrendőrségének .
Az átállás azért is volna jó mert akkor keresgedhetnék a terroristákat , az oldalakon , és a végén réjönnének , hogy ők az elsődleges terroristák , a meghatározó páholyok , és utasítás rendszerükkel !!!
Sokat pofáztam róluk igaz hogy engem is kivontak annak idején a forgalomból , és hiába mondtam , hogy nem én ölöm a magyart , én csak szóvá teszem , és megjegyzést fűzök hozzá , de az igazi terroristák még mindig mondom , hogy az ezer dolláros öltözékben rófláró bűnöző páholytagok akik már úgy a 30 . - ik fokozatúak , és alakítják a törtlnelmet .!!!! Vagy csak úgy képzelik , hogy ők alakítják a történelmet , és ha úgy szottyan kedvük világ méretű háborúkat robbanthatnak ki , és milliókat ölhetnek szabadon , hisz nem is tudják a gojok, hogy a háttérből ők irányították oda a háború szelét !!!
Felvetődik a kérdés nem őket kéne a koncentrációs táborokba zárni , és víz , kaja adagokra ítélni , hogy ha ők is csak ezen élhetnek , nem biztos , hogy megélik a jövő karácsonyt , mert még elrendelhetjük a foszfor bombázásukat , és a kommandós akciükat ellenük , mert ők is terroristának kiáltják ki a sánta mankós szinte vak gyámoltalan egyéneket , és a zsidó média teleharsogja , hogy mát megint terroristát fogtunk ,pedig csak a mankójáért nyúló félig vak egeret lőtték agyon !! A művelt nyugat meg beszopja a mesét , és hogy a karos székből fel kellet álniuk , mert a muszlimok a feleségüket a lányaikat molesztálják , izelítőt kapnak a zsidó terroristák módszereikből , mert a migránsok , házhoz hozzák a kegyetlen valóságot , a gyarmati rabszolgák akiket eddig leraboltak ott kopognak az ajtajukban , és most vissza kérik az elrabolt életük azon felét amit még meg tudnak védeni az életük árrán is , mert a kirabolt földjüket az USA úgy akarja bitorolni , hogy ne legyen lakossági ellenállás így kellett nekik Európába migrálniuk , nem ott akarták megoldani az élhető közösségi lét alapját , nekik a szabad terület kell , mert ha átengedik Kína jobb szerződésekkel kiturja őket a kontinemsről , és erőforrások nélkülmaradva , az USA is harmadik világ szintjére sülyedhet , hisz mindent kiszerveztek már Amerikából úgy járnak majd mint a Rómaiak !!! A zsidó ott is felvásárolta a földeket , és nagy pénzek fejében akarta kiadni megmunkálni termeltetni , de se a rabszolga se a szabad római nem akart ingyen dolgozni , Így nem munkálták meg a földet , megszűnt a hadsereg ellátása , kik eleinte taboltak , majd egyre több ellenállásba ütközve szétzilálódtak, és széthúllot a birodalom , ha az usa is így széthúllik előbb utóbb a katonai potenciálban is Kína veszi fel a vezető szerepet , és ő osztja mad az észt is, és a nyugati haldokló elit kiesik a rendszerből a kínai triádok , hozzá is segítik őket !!!




Élet-halál harc a média uralásáért: Régi felvételen szólal meg Gyárfás és a később meggyilkolt Fenyő János! (PS-videó!)




Igazi kordokumentumra bukkant a PestiSrácok.hu, hiszen egy olyan, több mint húsz éve készült videót mutatunk be olvasóinknak, amiben az 1998-ban meggyilkolt Fenyő János és a gyanú szerint az ő kivégzésére utasítást adó Gyárfás Tamás is nyilatkozik. Az 1996-os híradós felvételen ráadásul éppen a vérre menő, fő konfliktusukról, a kereskedelmi televíziókra kiírt pályázatról van szó. Mindkét médiacápa szeretett volna ugyanis országos magántévét. A tét nemcsak a milliárdos bevétel volt, hanem a politikai-hatalmi fölény, a televízió által megszerezhető befolyás. A gyanú szerint Gyárfás végül a rettegett olajmaffiózóval, Portik Tamással ölette meg riválisát.
Arról már több korábbi cikkünkben is írtunk, hogy Fenyő és Gyárfás fő konfliktusa a kereskedelmi televíziókra kiírt pályázat miatt keletkezhetett, mivel mindketten szerettek volna országos magántévét. Fenyő végül Székely Ferenc segítségével egy ideig betette a lábát a Nap-keltébe, amelyet addig Gyárfás cége gyártott. A kereskedelmi tévés pályázathoz, a külföldi befektető bizalmának elnyeréséhez szakmai csapat szükségeltetett, ez volt a Nap-kelte stábja, amelyet mindkét médiacápa magáénak akart tudni.
Részlet a védett tanú vallomásából. Fotó: PS

A CÉL A POLITIKAI BEFOLYÁS VOLT

A tét nemcsak a  milliárdos bevétel volt, hanem a politikai-hatalmi fölény, a műsor által megszerezhető befolyás. Ezt az érvelést igazolhatja a PestiSrácok.hu által megszerzett, több mint húsz éves, 1996. februári felvétel, ami egyben kordokumentum is,  hiszen a Magyar Televízió híradós összeállításában a külföldi befektetőn kívül mindkét médiamágnás megszólal. Nyilatkozatukból kiderül, mindketten be akartak szállni a TV2-ért folyó versenybe. Végül egyikük sem járt sikerrel, és az 1997. októberében induló kereskedelmi csatorna egy német üzleti csoport kezébe került, állítólag az akkori miniszterelnök, Horn Gyula személyes döntése után.
Fenyő megtudta, hogy át akarják verni. Fotó: PS

EGY MAGÁNTÉVÉ AKART GRÜNDOLNI PORTIK

Egy védett tanú vallomása szerint azonban sem Gyárfás, sem Fenyő nem mondott le arról, hogy egy magántévé is a portfóliójához tartozzon. A tanú megemlítette, hasonló álmokat dédelgetett az olajszőkítési ügyekből vagyont szerző, ma már több leszámolásos gyilkosság miatt is elítélt, rettegett Portik Tamás. A koronatanú megjegyezte, hogy az Energol Rt. volt marketingigazgatója úgy gondolta, a médiában az olajnál is több pénz van, ezért felvetette a vele már kapcsolatban álló Gyárfásnakhogy vágjanak bele és pályázzák meg az ORTT következő, magántelevíziókra kiírt pályázatát.  A Nap TV tulajdonosának tetszett a maffiózó ötlete és azt tervezték, hogy a közös tévécsatornán délelőtt egy Nap-kelte típusú adás, napközben magazinműsorok, délután pedig újra politikai műsorokat vetítettek volna, majd este az amerikai filmek és reality show-k kapták volna a főszerepet.Utóbbiak ráadásul akkor még nem voltak Magyarországon, így reményeik szerint „ontották volna a reklámbevételeket a csatornához” – állította a szigorúan védett tanú, hozzátéve, hogy Portikék egy teljes csapatot akartak hozni Amerikából, akik a tévét elindítják, ezért, illetve az amerikai filmekhez és műsorokhoz való könnyebb hozzájutás miatt Fenyő János szakmai segítségére és kapcsolataira is szükségük lett volna.
Gyárfás nem bánta volna Fenyő halálát? Fotó: PS

ÁT AKARTÁK VERNI A MÉDIACÉZÁRT

A vallomás szerint a terv az volt, hogy Gyárfás a háttérben marad és csak felhasználják Fenyőt, majd a végén kiteszik az üzletből. Portik a médiacézárral egyik szeretőjén keresztül lépett kapcsolatba, akinek előadta tévés ötletét (persze Gyárfás említése nélkül). Fenyőnek tetszett az Energol-vezér koncepciója és arról biztosította Portikot, hogy „az amerikai kapcsolatok révén minden működni fog”, az olajos vállalkozó pedig megígérte, „rendelkezik olyan politikai kapcsolatokkal, hogy a tévécsatorna indításának jogát megkapják”. A tanú szerint ugyanakkor Fenyő valahonnan megtudhatta, hogy nagy ellensége, Gyárfás Tamás is ott van a háttérben, ezért kihátrált az üzletből (itt érdemes megemlíteni, hogy a védett személy ugyan 1997. januárjáról beszélt, ám a határidő valójában az év áprilisában volt, de húsz év távlatából ennyi tévedés nem is csoda).
Hatalmas lehetőségtől estek el Portikék, ezért nem kegyelmeztek Fenyőnek. Fotó: PS

A HÁZA ELŐTT AKARTÁK MEGÖLNI

A tanú megemlítette, hogy Portik Tamás a Művészinas étteremben értesült a rossz hírről, ekkor őrjöngeni kezdett és kijelentette, hogy „hazavágja” Fenyőt, amire az étteremben jelen lévő Gyárfás Tamás úgy felelt: „Tomikám, ezzel nekem is nagy szívességet tennél”, „ez a szemét tényleg golyót érdemelne”! A védett tanú információkkal rendelkezett arról is, hogy Fenyőt a Portik által megszabott határidő utolsó napján likvidálták, ugyanis Portik Tamás a gyilkosságoknál és robbantásoknál határidőt szabott katonáinak, meddig kell végrehajtaniuk a bűncselekményt. Fenyőt eredetileg „nem ott és nem akkor akarták megölni”, hanem két nappal korábban, a háza előtt. Portik a tanú szerint kijelentette, hogy “Fenyőt mindenképp a háza előtt csinálják meg, majd megtanulja ez a rohadt köcsög, hogy vele nem lehet szórakozni”. Azonban abban az időpontban nem ment haza, illetve nem volt egyedül, ezért döntött Rohác úgy, hogy a Margit utcánál lövi le a médiacézárt – állította az Energol-vezér kiugrott embere, hozzáfűzve, hogy Fenyő János aznapi programját a szeretőjétől tudták meg, miszerint fodrászhoz, majd vacsorázni megy és feltehetően egyedül lesz a kocsiban. A tanú megemlítette azt is, Rohácéknál bevett szokás volt, hogy dupla öltözékben öltek, majd a felső ruházatot a merénylet után eldobják és így egy fel nem ismerhető öltözékben tudnak tovább menekülni.
Vezető kép: mtva

Régi felvételen szólal meg Gyárfás és a később meggyilkolt Fenyő János!



EXKLUZÍV - Gyárfás Tamás nem kérte vissza a gyilkosságra szánt pénzt



Ember a név mögött - Tasnádi Péter


Pintér Sándor - a Csendes Don



100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés



A maffiaállam nyugdíjazta - Hatszemközt Szeszák Gyula olajügyésszel (Hírháttér TV)



Pár nap alatt háromszor is padlót fogott a bíróságon Gyurcsány





Magyar politikus tán még soha nem bukott annyi pert, ahányat néhány nap leforgása alatt most Gyurcsány Ferencnek sikerült. Legfrissebb vereségét Budai Gyula ellen könyvelheti el. A Szemkilövetőnek lassan másról sem szól az élete, csak a bukásokról: megbukott miniszterelnökként és MSZP-elnökként, most pedig sorra veszti el a választásokat és a bírósági pereket…
Gyurcsány Ferenc és pártja még tavaly indított személyiségi jogi pert Budai Gyula ellen. A DK és annak elnöke azt sérelmezte, hogy a fideszes országgyűlési képviselő tavaly márciusban az Echo TV-ben arról beszélt: Gyurcsányt zsarolhatja Czeglédy Csaba, továbbá a 6,3 milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsított szocialista politikus – előzetes letartóztatásának megszüntetése után – találkozott a bukott kormányfővel, és Czeglédy büntetőügyéről egyeztettek. A felperesek szerint ezek az állítások valótlanok voltak, ezáltal sérült Gyurcsány és pártja „jó hírneve”,„becsülete”. Jóvátételként egy-egymilliós sérelemdíjat és bocsánatkérést követeltek. Hab a tortán: Gyurcsányékat ezúttal is a súlyos bűncselekményekkel gyanúsított Czeglédy Csaba ügyvédi irodája képviselte.
  • Azonban a személyiségi jogi per keddi előkészítő tárgyalására sem Gyurcsány, sem jogi képviselője nem ment el, így az alperes ügyvédjének indítványára a Budapest Környéki Törvényszék az eljárást megszüntette.
Hogy miért futamodott meg a pertől Gyurcsány, nem tudni. Mindenesetre Budai Gyula az ellenkérelmében rámutatott: maga Gyurcsány írta meg annak idején a Facebookon, hogy találkozott a gyanúsítottal. [Ha ez igaz, akkor elég nehéz lenne utólag letagadni. Habár az öszödi rétornak valószínűleg ez sem okozna komoly lelkiismereti válságot – P. T.] Budai a kifogásolt nyilatkozatában azt vélelmezte: a megbeszélésen annak az elcsalt 6,3 milliárd forintnak a sorsáról is egyeztethettek, amely az MSZP és a DK pártkasszájában landolhatott, és amellyel Czeglédy zsarolhatta Gyurcsányt. A volt kormányfő megfutamodása akár azt is jelezheti: ő maga is belátta, nem nyerheti meg a pert, hiszen Budai következtetése, véleménye helytálló volt. 
A gyanúsított és a hitelező találkozója a bíróságon (Fotó: Magyar Nemzet)

GYURCSÁNY BUKÓ SZÉRIÁJA…

Az utóbbi időszakban igencsak rájár a rúd a Szemkilövetőre, sorra veszti a pereket. (A választásokról nem is szólva…)
  • Szerdán számoltunk be róla, hogy a Kúria a PestiSrácok.hu javára döntött abban a helyreigazítási perben, amelyet Gyurcsány Ferenc indított ellenünk, miután egy vele  készült rádióinterjúból azt a következtetést vontuk le, hogy a bukott miniszterelnök a káoszkeltésben és egy elhúzódó kormányválságban lett volna érdekelt, ha a Fidesz-KDNP elveszti többségét a tavalyi választáson. 
  • Ugyancsak szerdán a 888 írta meg, hogy a Fővárosi Törvényszék első fokon jogszerűnek ítélte azt a tizenötmillió forintos bírságot, amelyet a jegybank rótt ki a Dobrev Klára vezette Altus Portfólióra jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt. Ugyanis a Gyurcsány-házaspár tulajdonában lévő cég mintegy 400 millió forintnyi kölcsönt adott jogosulatlanul magánszemélyeknek, társaságoknak, köztük Czeglédy Csaba cégének.
  • Hétfői hír, hogy tizenegymillió forintos bírságot szabott ki a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Gyurcsány szektapártjára, amiért a párt által üzemeltetett, elavult titkosítású honlapról a személyes adatokat tartalmazó adatbázis nyilvánosságra került egy hekkertámadás nyomán.

ÉS BUDAI NYERŐ SZÉRIÁJA

Nemcsak Gyurcsányra, hanem azokra a pártokra és politikusokra is rájár a rúd, akik összeakasztották a bajszukat Budai Gyulával. Január végén teljes egészében elutasította a Fővárosi Ítélőtábla a Gyurcsány-párt személyiségi jogi keresetét, amelyet Budai Gyula ellen nyújtottak be. A DK azt sérelmezte, hogy a volt elszámoltatási kormánybiztos összefüggésbe hozta őket Czeglédy Csaba csalási ügyével, ám az ítélőtábla nem talált kivetnivalót a fideszes politikus szavaiban. A táblabíróság leszögezte: Budai nem állított valótlanságot azzal, hogy Czeglédy egy olyan bűnszervezetet irányított, amely több milliárd forintot tüntetett el, és kampánypénzt gyártott az MSZP-nek és a DK-nak. 
Mint arról tavaly novemberben beszámoltunk: hiába perelte be Kunhalmi Ágnes MSZP-s politikus rágalmazásért és becsületsértésért a volt elszámoltatási kormánybiztost, a bíróság megszüntette az eljárást. A verdiktből következően ezentúl nyugodtan kijelenthető: a súlyos korrupciós bűncselekményekkel gyanúsított Czeglédy Csaba pénzelte 2014-ben az MSZP kampányát Kunhalmi Ágnesen keresztül. Tavaly júniusban az MSZP vesztett pert Budai ellen, s annak eredményeként immár bárki jogkövetkezmény nélkül közzéteheti: az MSZP-s Czeglédy Csaba bűnszervezetet működtetett, s a szálak az MSZP-hez és a DK-hoz vezetnek. 2017 júliusában az egykori MSZP-s, jelenleg DK-s Neupor Zsolt bukott pert Budai Gyula ellen.


Ezt az embert szaporítani kellene , hogy többet tudjon lopni , mert így egyedül nemelég jellegzetes . A szaporítást úgy gondoltam , hogy golyószóróval , hogy minden hódolójának jusson egy cafat !!!





Nem tenne jót, ha Junckerről elmondanám az őszinte véleményemet” – Soros barátjáról és a betiltott magyar himnuszról kérdeztük Gulyás Gergelyt




Ha Jean-Claude Junckerről és a nyugati sajtóról őszintén elmondanám a személyes véleményemet, az nem tenne jót Magyarország kiegyensúlyozott nyugati és uniós politikai kapcsolatainak – jelentette ki a PestiSrácok.hu kérdésére a Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, akit az Európai Bizottság elszabadult elnökéről, a Szlovákiában betiltott magyar himnuszról és Gyurcsány-Szilvásy-féle kémperről kérdezte a tárcavezetőt. Gulyás Gergely szerint Junckernek az etika nem érték, Gyurcsányék szabad bejárást biztosítottak az oroszoknak, a szlovákok magyarellenes döntését pedig nemzetközi színtérre viszik.
Ismert, Juncker hétfőn Orbán Viktort támadta meg durván, háborút is vizionálva, ma pedig Frans Timmermans szocialista csúcsjelöltet védte meg a Gulyás Gergelynek küldött levelében, mondván, Timmermans az Európai Bizottság alelnökeként nyugodtan kampányolhat a szocialistáknak.
Nem lepődtem meg Juncker válaszán, mert az Európai Bizottság etikai kódexét egy évvel ezelőtt kifejezetten Timmermans miatt módosították, hogy a szocialista politikus egyszerre legyen a baloldal csúcsjelöltje és az Európai Bizottság alelnöke. Juncker azt válaszolta levelemre, hogy Timmermans külön tudja választani a két pozíciót, a tények ugyanakkor cáfolják Junckert, mert Timmermans bizottsági alelnökként a magyar szocialista párt kongresszusára is eljött kampányolni. Mindezek alapján Junckernek és a bizottságnak az etika nem érték, vagy csak addig érték, amíg az nekik hasznos” – mondta kérdésünkre Gulyás Gergely.
Portálunk felvetésére megerősítette, ha Jean-Claude Junckerről és a nyugati sajtóról őszintén elmondanám a személyes véleményemet, az nem tenne jót Magyarország kiegyensúlyozott nyugati és uniós politikai kapcsolatainak. A miniszter a nyugati sajtóval kapcsolatos véleményéről annyit elárult, hogy annak sokszínűsége nem éri utol a magyar sajtóét. “Olyan érzésem van, mint ha időnként bizonyos témák, például a migrációval kapcsolatos kritikák tiltottak lennének a nyugati sajtóban. Soha olyan különbség nem volt a nyilvánosság előtt elhangzó nyugati politikai vélemények és a színfalak mögött, a négyszemközti beszélgetésekben elhangzottak között, mint ma – egyértelműsítette Gulyás Gergely.
A Szlovákiában betiltott magyar himnuszról, a dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapatra és szurkolóira szabott törvénymódosításról a PestiSrácok.hu-nak úgy fogalmazott a tárcavezető, a döntés elfogadhatatlan, a magyar külügyminisztérium lépni fog. “Készek vagyunk emberjogi fórumokhoz fordulni, az Európai Tanács elé is el lehet vinni az ügyet, de akár a strasbourgi bíróság is lehet egy fórum” – tette hozzá a miniszter. Gulyás Gergelytől azt is megkérdeztük, mi a véleménye azokról a magyar nemzetiségű pozsonyi politikusokról, akik vagy nem mentek el a szavazásra, vagy Grendel Gábor személyében kifejezetten meg is szavazták a magyar himnusz betiltását. “Mindent elmond ezekről a képviselőkről, hogy hogyan szavaztak, mit tettek. Magatartásuk minősíthetetlen” – szögezte le Gulyás Gergely.
A kémper titkosításának feloldásáról, Magyarország oroszoknak való gyurcsányi kiszolgáltatásáról és a vádlottak, Szilvásy Györgyék felmentéséről a Miniszterelnökséget vezető miniszter arra hívta fel a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferencék tényleg kiszolgáltatták az oroszoknak hazákat, ismét bebizonyosodott, hogy Gyurcsány Ferenc idejében szabad bejárása volt Magyarországra az oroszoknak.
Fotó: Horváth Péter Gyula
A Salvini olasz belügyminiszter által szervezett milánói gyűlésről, a bevándorlásellenes erők összejöveteléről azt mondta Gulyás Gergely, hogy a Fidesz nem kapott meghívót, Orbán Viktor meghívásáról sem tud, de Salvini hamarosan Budapestre érkezik Pintér Sándor meghívására. Utóbbi látogatásnak még nincs időpontja, de Orbán Viktornak Budapesten érdemes találkoznia Salvinivel. “Óriási hiba és a választók lenézése, hogy az Európai Néppárt az uniós választások előtt köt koalíciókat, mi ilyet nem teszünk. Számunkra elfogadhatatlan a választások előtti koalíciókötés és az, hogy a néppárt a bevándorláspártiaknak tesz engedményeket” – ismertette a miniszter. 
Brüsszelnek mielőbb le kell állítania a migránskártyaprogramot – jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a sajtótájékoztatón. A miniszter kiemelte: aggasztó, hogy terroristák juthatnak migránskártyához, és elfogadhatatlan, hogy az EU, illetve az ENSZ pénzzel segíti az utazásukat, Európában tartózkodásukat. Hangsúlyozta: a kormánynak információi vannak arról, hogy létezik a migránskaraván veszélye. Nem tudni, hogy ez valósággá válik-e, de ha igen, a magyar határvédelem felkészült és képes megvédeni az országot. Gulyás Gergely kitért arra: fontos, hogy Magyarország ne váljon a bevándorlás áldozatává, de az ország nemzetközi kötelezettségein túlmenően szeretne segíteni mindenkinek, elsősorban a keresztény közösségeknek.Ezért úgy döntöttek, hogy két szíriai projekt támogatásával is segítenek – közölte.
Gulyás Gergely helyesnek és indokoltnak nevezte, hogy a zuglói Fidesz vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte a XIV. kerületben a parkolási botrány miatt. “Zuglóban a legtragikusabb a parkolási helyzet. Karácsony Gergely a politikai ámokfutása után kommunikációs ámokfutásba is kezdett, bár tudjuk, hogy a Gyurcsánnyal való összefogás jegyében azon az oldalon hagyománya van annak, hogy a politikusaik ne mondjanak igazat. Karácsony miért terjesztette a testület elé a zuglói parkolást, ha pedig mégis így tett, miért nem függesztette fel a döntést és a bevezetést” – tette fel a kérdéseket Gulyás Gergely, aki arra is emlékeztetett, a II. kerületben 600 milliós bevétel származik a parkolásból, pedig a kerület nagy része nem is parkolóövezet.
Az elmúlt időszak csapadékszegény időjárása miatt a termelők idén eddig mintegy 550 aszálykárt jelentettek be körülbelül 24 ezer hektárnyi területre. A gazdáknak az Agrárminisztérium által kifejlesztett agrárkárenyhítési rendszer nyújt segítséget – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Hangsúlyozta, az agrártárca felkészült arra, hogy mindent megtegyen a kárenyhítés érdekében. Gulyás Gergely ezzel kapcsolatban beszámolt az öntözési idény meghosszabbításáról, jelezve: a kormány hosszú távon is olyan öntözőrendszer kialakítását szeretné támogatni, amely lehetővé tenné, hogy az időjárás kisebb hatással legyen az agráriumra.
Vezető fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu








Álmom, az Übermentesch ember





Üdvözöljük a holnap (ma?) emberét, az Übermentesch-t. Akinek nincs neme, nincs identitása, nincs bőrszíne, az, hogy vallása sincs, az természetes, de ateizmusa sincs, mert gondolatai sincsenek, érzelmei, hangja, szaga, semmije se. “Egyedül van, hiszen nemmentes élettársa már elhagyta, és tudatos döntésük következtében Gyerek1 és Gyerek2 végül meg sem született, igaz, erre a szexmentes szex amúgy sem biztosított volna lehetőséget.” Vezércikk.
A huszadik század totalitárius diktatúrái meg akarták mondani, hogy milyen a jó állampolgár. És milyen a rossz. A jó árja/kommunista, a rossz zsidó, néger/kulák, reakciós.
A holnap embere a mindenmentes, az Übermentesch ember lehet. Akinek nincs neme, nincs identitása, nincs bőrszíne, az, hogy vallása sincs, az természetes, de ateizmusa sincs, mert gondolatai sincsenek, érzelmei, hangja, szaga, semmije se. Tulajdonképpen ő maga sem létezik, ő a nihilisták és az anarchisták álma.
Mégis, ha létezőnek észleli magát, és felkel, glutén-, és gyümölcsmentes, teljesen színtelen sütit eszik reggelire, olyat, aminek nincsen határozott formája, hogy se a kockák, se a gömbök ne érezzék magukat kirekesztve. Ha kész van, megissza koffeinmentes kávéját, amelybe tejmentes tejet és cukormentes cukrot adagol. Mindennap ugyanannyit, nincsenek kivételek. Vízmentes fürdőjében lezuhanyzik, és amorf, szagtalan székletét a vécébe tojja.
Ha ebédel, betyárcsemegét eszik, amit valamikor cigánypecsenyének hívtak, és koffein-, cukor- és kólamentes kólával öblíti le, mert ez a csudálatos, kátrányszínű üdítőital maradt az egyetlen, amit nem tiltottak be. Rágyújtani természetesen csak gondolatban gyújt rá, de akkor is csak egy nikotin- és elektromosságmentes elektromos cigarettára, amely a csupán vizuális füstölés alatt egyszerre női és férfi hangon dúdolja a dallamtalan és megjegyezhetetlen Világhimnuszt. A békéről, az egyenlőségről és a végtelen toleranciáról.
Az elképzelt cigarettázás közben majdnem egy kósza gondolat támad az Übermenteschre, de szerencsére a szorgos és érzelemmentes agylegyek még idejében felfalják a tűnődés-darabkát.
Nappal elvégzi munkamentes munkáját (ez Kádár népének különösen jól esik), bekapcsolja a televíziót, amely bűvös, villódzó ürességével, simogató agymosásával nyugodtságot, ernyedt, pudingszerű elmeállapotot biztosít az állampolgárnak. Este hatkor megenged magának egy pohár alkoholmentes sört, esetleg egy gyümölcs- és alkoholmentes pálinkát (ízesített vizet), ettől szilaj életöröm támad benne, és vagy szexmentes szexet folytat eldöntetlen nemű élettársával vagy kinyitja az egyik posztmodern, irodalommentes könyvet, amely tele van nyelvi leleménnyel és idegen szavakkal, de amelyből már az összes gondolatot száműzték a teljesen egyforma cenzorok.
Később a távkapcsolóval rutinosan szavaz a nap rasszistájára, fotelforradalmárjára és diktátorára, majd képzeletben elmegy az egyik tüntetésre, ahol valami ellen, valakik tüntetnek. Ekkor egy pillanatra elégedett, majd lájkolja a tüntetést szétverő gumibotos rendőrrohamot.
Alkonyul, sajnos hamar megunja a bensejét visszatükröző ürességet, és magához nyúl, azaz inkább magához veszi okostelefonját, érzelemmentesen, de kitartóan nyomogatja, egészen addig, amíg el nem fárad a keze. Tükörmentes tükrébe néz, ami csak sima üveg, de így legalább nem látja, hogy tikkel a szeme.
Érezni azért érzi, elhatározza, hogy elmegy orvoshoz, de aztán eszébe jut, hogy azokat már megint a táborokba zárták, hiszen túl okosak, túl képzettek voltak, és a Posztmodern Világboldogság Európai Nagyközösségében nincs már szükség túl okos emberekre, a Mindenmentes Hétköznapok Mindenen Túllépő állampolgárai éppen kielégítik egymás igényeit, akiét meg nem, az megdöglend.
Hétvégenként azért még kimegy a szurkolómentes stadionokba, ahol mosolyogva nézi az egyformán kávébarna, atletikus, taktikus, de egyformán unalmasan futballozó biorobotokat, és tapsol, amikor a biztonsági szolgálat elektrosokkolja a magáról megfeledkező, a gólnál felugró szurkolót. „Náci, náci” – kántálja boldogan a közönséggel, és eszébe jut, hogy ezt már hallotta valahol. Este a számára a hétvégékre kiutalt, gyerekmentes családdal beül egy erőszak-, szex- és történetmentes filmre, majd két órán át bámulja a távolba révedő Franco Nero tekintetét. Csodálatos az elméjét uraló csönd.
Amikor a pénteki házibuliban egy renitens a véleményét kérdi, akkor büszkén mondja, hogy neki olyan nincsen, mert nem akar megsérteni másokat, és mindig a véleménnyel, a gondolatokkal volt a baj, abból születtek a Hilterek. Amikor a másik azt mondja, Hitler, nem Hilter, akkor kérdőn néz rá, biztosan fasiszta. De ha már Albert, ő maga már zöldséget sem hajlandó enni, mert az élet a növénynek is fáj, és hogyan kérhetnénk bocsánatot a világ szenvedéseiért, ha nem egy brokkoli könnyeit felitatva?
Lefekvés előtt éppen a legutóbbi tüntetés után postán kiküldött műanyag-brokkolit simogatja, egyedül van, hiszen nemmentes élettársa már elhagyta, és tudatos döntésük következtében Gyerek1 és Gyerek2 végül meg sem született, igaz, erre a szexmentes szex amúgy sem biztosított volna lehetőséget. Bágyadtan néz ki az ablakon, amin nem lát ki a fekete fólia miatt, így csak elképzeli azt a tábort, ahová az összes megmaradt másként gondolkodót begyűjtötték.
Élni akarunk, csak élni” – festették a falra. „Rohaggyatok meg”, morogja (pedig a vélemény bűn, így joggal haragudhat magára), „én is csak azt akartam.”
Lefekszik, álommentes álomra hajtja a fejét. Nem álmodik a szép új világról, mert már azt is betiltották.
Fotó: Stanley Kubrick: Acéllövedék






Sas József: – “Egy pillanatra sem adom fel, a lelkem erős, és remélem, a testem is megerősödik, és visszatérek a közönségemhez”





Rosszul lettem, egyik pillanatról a másikra tört rám ez a fenyegető, ismeretlen érzés, és mire Zsuzsa felébredt, én már felöltöztem ott, a szállodai szobában, és vártam a segítséget, az ismerőst, Szabó Ádámot, aki egy utazási irodát működtet Thaiföldön, és akitől azt kértem, vigyen kórházba, mert baj van, nagy baj” – kezdte a Story magazinnak Sas József.
Éppen egy hónapja, thaiföldi nyaralásán lett rosszul Sas József. A 80 éves humoristát betegszállító géppel hozták vissza Magyarországra, ahol még mindig kórházban van.

Kétoldali agyvérzés miatt lebénult a baloldala Sas Józsefnek

A korházban megállapították, hogy kétoldali agyvérzése volt a humoristának. „Szerencsére a beszédközpontom nem sérült, a csapás, ha szabad így mondani, a bal oldalamat érte. Hosszú-hosszú gyógyulási folyamat lesz ez, hogy újra használni tudjam a bal kezem és a bal lábam, hogy olyan legyen minden, mint régen.” – mondta Sas, majd hozzátette:
Egy pillanatra sem adom fel, a lelkem erős, és remélem, a testem is megerősödik, és visszatérek a közönségemhez.”
Ideje felkészülni a távozásra !!!


Pá-pá.
Nem vagy te Rokkefeller aki a 3. szivet kapta 103 évesen !!!

Elképesztő: Gyurcsány szerint nem kerültek bizalmas adatok orosz kézbe, a volt NBH-főnök pedig csak “ügyetlen” volt (videó!)



Gyurcsány szerint nem kerültek bizalmas adatok orosz kézbe



Szó sem volt magyar államérdeket érintő titkok és információk külföldi titkosszolgálatok részére történő átadásáról, Galambos Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt vezetője pedig csak „elügyetlenkedett” valamit – így bagatellizálta el a kémügyet néhány évvel ezelőtt egy interjúban Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke annak ellenére nyilatkozott így, hogy saját bevallása szerint ismerte az akkor még államtitoknak minősülő vádiratot, amelyben arra is utaltak, hogy még a DK-vezér bizalmasa, Laborc Sándor is azon az állásponton volt, hogy bizalmas adatok jutottak orosz kézbe és felbecsülhetetlen kár érte a magyar titkosszolgálatokat.
Galambos Lajos volt NBH-vezéraki az ügyészség vádirata szerint beengedte az orosz titkosszolgálatokat a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) épületébe, ezzel súlyos, helyrehozhatatlan károkat okozva Magyarországnak, csupán valamit „elügyetlenkedett”„elszerencsétlenkedett” – így próbálta elbagatellizálni a kémügyet  egy korábbi, ATV-nek adott interjúban Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök.
A DK elnöke azután nyilatkozott a kémügyről a sajtónak, hogy Szilvásy György egykori titokminisztert és a titkosszolgálat két volt vezetőjét, Galambos Lajost és utódját, illetve egy negyedik társukat 2013. nyarán első fokon elmarasztaltaa Debreceni Törvényszék katonai tanácsa (később az újratárgyalt perben minden vádlottat felmentettek). Az interjúban Gyurcsány – miután szinte megfenyegette az eljáró ügyészt és bírót – megjegyezte, noha nem ismerhetné, mégis olvasta az akkor még államtitoknak minősülő vádiratot és ennek ismeretében kijelentette:
Szó nem volt itt meg nem engedhető, magyar államérdeket érintő titkok, bizalmas információknak a külföldi szolgálatok részére történő szándékos, tudatos átadásáról”.

 

A vádirat Laborc jelentéséből idéz. Fotó: PS

HA IGAZAT MONDOTT, ISMERNIE KELLETT LABORC SÚLYOS MEGÁLLAPÍTÁSAIT

Gyurcsány annak tudatában tette ezt a kijelentést, hogy az általa ismert vádiratban utaltak korábbi bizalmasa, Laborc Sándor jelentésére is, amely súlyos megállapításokat tett elődje, Galambos ténykedéséről. Laborc konkrétan azt írta: Galambos “tevékenysége, fecsegése súlyos károkat okozott a magyar-amerikai viszonyban” és tevékenysége  “helyrehozhatatlan kárt okozott az NBH-nak”. Laborc vizsgálata azt is megállapította, hogy “Galambos kapcsolata az oroszokkal tényszerű, az információ kiszivárogtatása bizonyított”, a „véletlenség és tudatlanság” pedig „kizárt”. Hozzátette: hogy milyen kapcsolat alakult ki közte és az oroszok között, nem azonosítható, de “tragikus”. a jelentésben a volt főigazgató utalt arra is, hogy egy társ titkosszolgálat is jelzett, hogy Oroszország egy beszervezett forrástól bizalmas információkhoz jutott.Ide tartozik, hogy szerda este a Legfőbb Ügyészség szóvivője, Fazekas Géza a Hír TV Magyarország élőben című műsorában úgy nyilatkozott, hogy a bíróságfelmentő  ítélete a vád tényállásától lényegében alig tér el, így egyetértett azzal a megállapítással, hogy az NBH épületében, bolgár fedésben orosz titkosszolgák tevékenykedtek és poligfráfiás vizsgálatokat végeztek magyar titkosszolgálati tiszteken.  Ismert, szerdán az ügyészség törölte a kémügy titkosítását, ennek eredményeként a vádirati tényállás kivonatát és a bírói döntés lényegét. A Budapesti Katonai Ügyészség 2011. december 5-én kémkedés és bűnpártolás bűntette miatt azért emelt vádat Szilvásy György volt titokminiszter, Galambos Lajos és Laborc Sándor volt NBH-vezérek és P. Lászlóval szemben, mert közreműködtek abban, hogy Oroszország Biztonsági Szolgálatának (FSZB) megbízottjai információszerző tevékenységet végezzenek hazánkban.

 

Még Laborc Sándor is azt írta, hogy felbecsülhetetlen kárt okoztak az NBH-nak. Fotó: MTI

MAGYARORSZÁG BIZTONSÁGÁT VESZÉLYEZTETTÉK

A volt titokminiszter – tudva azt, hogy ez információszerző tevékenységet jelent -, élt a felajánlással, és arra utasította a főigazgatót, hogy működjön együtt az Orosz Föderáció megbízottjaival – áll a vádiratban, amely arra is kitér, hogy ennek megfelelően – konspirációs céllal – bolgár pszichológusként megjelölt, de valójában az orosz titkosszolgálathoz tartozó személyek a Nemzetbiztonsági Hivatal részben vezető beosztásban levő, részben vezető beosztásra szánt, tiszti rendfokozattal rendelkező 16 dolgozója poligráfiás vizsgálatában vettek részt. Ezek úgy zajlottak, hogy egyikük a gépi hátteret kezelte, míg a másik egy kijelölt helyiségben tartózkodott két tolmáccsal együtt, és időnként kérdésekkel, utasításokkal határozta meg a vizsgálat menetét.
Laborc jelentése szerint az oroszok bejutottak az NBH-ba, a volt főigazgató segítségével. Fotó: PS
A vádirat szerint a külföldiek épületbe való belépését a főigazgató utasítására nem dokumentálták, az nem a főbejáraton keresztül történt, hanem a kísérési, szállítási feladatokat egy – szintén megvádolt – személy végezte. A vádlottak tevékenysége folytán az orosz szervezet a vizsgálatban részt vettek személyiségéről, esetleges beszervezhetőségéről adatokat szerzett, így az NBH támadhatóságának veszélye megnőtt, amely a Magyar Köztársaság nemzetközi és nemzetbiztonsági érdekeit veszélyeztette. A vezetőváltást követően, az új főigazgató, Laborc Sándor tudomást szerzett a poligráfiás vizsgálatokról, ezért a történtek kivizsgálását rendelte el, továbbá felterjesztést készített a titokminiszternek, azonban feljelentést annak ellenére nem tett, hogy a kémkedés gyanúja felmerült.
Vezető kép: MTI



A Párt Farkasa - Fidesz '90-'98


Európa Kalifátus - népesség Robbanás - MCC migri konferencia


Dr. Raffay Ernő - Migráció Magyarországon a XIX és a XX században


Dr. Tóth Zoltán József: Migráció? Háború? A mai helyzet - Események a szakértő szemével


Hát őt is sikerült megölnötök Lovas István , Grespik ,Türmer fia , mind be lett sugározva , és agyvérzés , vagy szív trombózis a hatás , de mi van ha megszerezzük a készűléket és mi sugározzuk be a ti pofátokat !!!




Széles Gábor kikotyogta, miért kellett mennie Szaniszlónak


Varjasi Viktor

Persze nem kirúgták, hanem "közös megegyezéssel" távozott. Azért volt vele baj.


  • Nemcsak azért érdemes ránézni néha a Fidesz-rajongó médiamogul Facebook-oldalaira, mert két migránsozás között leleplezi az univerzum és a földönkívüli élet nagy rejtélyeit, hanem azért is, mert egészen elképesztő módon üzleti ügyekről fecseg hozzászólóknak. A legutóbbi ilyen ráadásul friss ropogós témát érint.
Egy bizonyos Erika kérte számon Szélesen, hogy ugyan miért mondtak fel a Világ-Panoráma című műsort vezető, összeesküvés-hívő Szaniszló Ferencnek az EchoTV-nél:
A kommenteket olvasva nem csak engem sokkolt a hír, hisz Szaniszló úr az egyik húzó neve volt a csatornának, az általa közölt események és azok hátterének kibontása, magyarázata egy komoly hiánypótlás a mai PS világban.
Lehet, én vagyok műveletlen, fogalmam sincs, mi az a “PS világ”, de úgy látszik Széles vágja a témát, mert egy fél nappal később válaszolt is a hölgynek:
Mi nem mondtunk fel, hanem közös megegyezéssel távozik. Szerettük volna, ha visszatér a régi “panorámás” vonalhoz, de Ő csak a részben kormányellenes “prédikációit” hajlandó lett volna folytatni. Gondolom már van helye a jobbikos internetes tv-nél.
Széleséknek tehát nem az volt az egyetlen bajuk, hogy Szaniszló “prédikál”, hanem az is, hogy kormányellenes, sőt még talán Jobbik-szimpatizáns is. De kirúgásról persze itt szó sincs, közös megegyezés volt az. Nyilván.

Best of Szaniszló






Az antiszemitizmus valódi okairól (Kertész Ákos figyelmébe)
Forrás: https://kuruc.info/r/7/84507/

Korunk egyik leghatásosabb tömegpusztító fegyvere a zsidóság kezében az antiszemitizmus vádja. Ez egy olyan halálos furkósbot, amit mindenki ellen bevetnek, aki valami oknál fogva nem hajlandó elfogadni az általuk egyedül üdvözítőnek előírt szabályokat. Szemükben már maga a kérdés felvetése is antiszemitizmusnak számít, ha valaki annak valódi okai iránt érdeklődik. Mi most mégis megpróbáljuk körbejárni ezt a számunkra, nem zsidók számára életfontosságú témát, bár régóta tudjuk, hogy nem az antiszemita, aki gyűlöli a zsidókat, hanem az, akit a zsidók gyűlölnek. Ugorjunk egy kicsit vissza az időben. A Biblia ószövetségi része beszámol arról, hogy Noé legidősebb fiát Sémnek hívták. Sém leszármazottait Mózes könyve szemitáknak nevezi. Az idők folyamán ez úgy alakult, hogy az összes arabokhoz tartozó népcsoportot, vagy a velük rokon embereket Elő-Ázsiában, Észak- és Kelet-Afrikában szintén szemitáknak nevezték. Az arab népeknek semmi kifogásuk ellene, hogy rájuk még ma is a szemita gyűjtőfogalmat használják. Az ellen azonban erélyesen tiltakoznak, hogy a vér- és nyelvrokonaik közé a zsidókat is odaszámolják. Az arabok és zsidók lakóhelyük tekintetében közös területeken éltek Elő-Ázsiában és Afrikában, de ez nem vonatkozik származásuk rokon voltára. A tényt, hogy az arabokat a zsidókhoz származásilag nem köti semmi, az az ősi és kiolthatatlan gyűlölet is bizonyítja, amivel ez a két népcsoport mindig szemben állt egymással. Ha tehát a zsidók iránti ellenszenvet vagy gyűlöletet „antiszemitizmusnak“ nevezzük, akkor ez az elnevezés téves. Valójában az antiszemitizmus kifejezés nem fedi azt, amit kifejezni akar. Ha antiszemitizmusról beszélünk, akkor semmi esetre sem az arab népek elleni hangulatkeltés nyer kifejezést. Az antiszemitizmus megjelölés már régóta csak azon ösztönszerű elutasítás gyűjtőfogalma lett, amivel a világ nem zsidó népei és fajai a zsidókkal szembenállnak. A zsidók iránti ellenszenvet kifejező „antiszemitizmus“ szó a kortársai által sokáig szintén zsidónak tartott, de valójában német Wilhelm Marr „alkotása“. Marr 1879-ben írt egy tanulmányt a szemitizmus ellen, amelyben megpróbálja megindokolni a nem zsidók elutasító magatartásának okait a zsidókkal szemben. Az ő szóhasználatában jelenik meg először az „anti-szemita“ kifejezés, ami aztán az idők folyamán teljesen átment a köztudatba. Marr eképpen foglalta össze az antiszemitizmus kialakulásának okait: „Az antiszemitizmus (értsd: a zsidók iránti ellenszenv vagy gyűlölet) nem egy véletlenül kialakult, vagy mesterségesen létrehozott dolog. Az antiszemitizmus abban a pillanatban született, amikor a zsidó először megjelent a nem zsidók látószögében. Már maga a zsidók testi megjelenésének csúnyasága is ellenszenvet váltott ki a nem zsidókban, de még sokkal jobban azok a lényegét tükröző negatív tulajdonságok, amelyek a zsidókat a nem zsidók számára gyűlöletre méltónak ítélték. A zsidó minden cselekedetében megnyilvánult, hogy a rossz, az aljas, az ördögi megtestesítője. Ha azonban a nem zsidó azt hiszi, hogy az ösztöne szavának elutasításával a zsidóval megegyezésre juthat, akkor ennek a vége mindig a felismerés: aki a zsidóval paktál, tönkremegy általa. Ezt tapasztalták egyes emberek, de egész népek is. Az ókor nagy kultúrnépeinek sírkövén ott áll a figyelmeztetés: Kihaltak, mert életüket összekötötték a sátánnal az örök zsidóban!“ Hogy az antiszemitizmus, a zsidókkal szembeni ellenszenv nem tegnap vagy ma alakult ki, azt korábban még maguk a zsidók is elismerték. A zsidó J. Kreppel az 1925-ben Bécsben megjelet „Juden und Judentum von heute“ (Zsidók és zsidóság ma) című dolgozatában így ír: „A zsidógyűlölet olyan régi, mint maga a zsidó nép. Már népisége bölcsőjénél, a világtörténelembe való belépésénél találkoztak Ábrahám fiai szomszédjaik és környezetük gyűlöletével.” Dr. Felix Goldmann rabbi is kénytelen volt beismerni, hogy az antiszemitizmus mindig is létezett. Az 1920-ban Berlinben megjelent „Vom Wesen des Antisemitismus“ (Az antiszemitizmus természetéről) c. könyvében ezt mondja: „A régi római időktől kezdve mind a mai napig, minden országban, ahol a zsidókról és a zsidóságról egyáltalán tudomást szereztek, az antiszemitizmus létezése bizonyítható.“ A zsidó Dr. J. Fromer (Elias Jacob) szintén úgy jelölte meg az antiszemitizmust 1905-ben Berlinben kiadott könyvében („Das Wesen des Judentums“ - A zsidóság természete), mint már mindig is létező jelenséget: „A zsidógyűlölet olyan régi, mint a zsidóság maga. Úgy követi, mint egy árnyék, tehát az emberek természetéből fakad.“ Azok a nem zsidók, akik hagyják maguknak bebeszélni, hogy az antiszemitizmus csak valami pillanatnyi jelensége bizonyos koroknak, jobban tennék, ha a szintén zsidó Ben Chaim 1938-ban Zürich-ben megjelent „Juda erwache! Proklamation an das jüdische Volk“ (Ébredj, Juda! Kiáltvány a zsidó néphez) című könyvében leírtakra figyelnének: „Az antiszemitizmus semmi áron nem kortünet. Valóban olyan idős, mint Matuzsálem. Sem időhöz, sem helyhez, sem pedig valamely országhoz nem köthető, hanem ezektől függetlenül ott alakul ki, ahol a zsidók más népekkel érintkezésbe lépnek, és fejlődése vagy kiterjedése egyenes kapcsolatban áll a zsidó diaszpóra nagyságával az illető országban.“ A zsidók vezető személyisége, Theodor Herzl írja az 1896-ban Lipcsében megjelent „Der Judenstaat“ (A zsidó állam) című alapvető művében: „A zsidókérdés létezik. Balgaság lenne tagadni. A zsidókérdés mindenhol létezik, ahol a zsidók érzékelhető számban élnek. Ahol nincs, oda bevándorló zsidók becipelik. Természetesen oda költözünk, ahol nem üldöznek bennünket. Megjelenésünk által kialakul az üldözés. Megjelenésünk váltja ki az üldözést.“ Azoknak, akik hagyták maguknak bebeszélni, hogy a zsidókat csak az ún. vallásuk miatt gyűlölik, a már említett Wilhelm Marr az 1879-ben Bernben kiadott „Der Sieg des Judentums über das Germanentum“ (A zsidóság győzelme a germánság fölött) című nagy feltűnést keltett tanulmányában megmondja az igazat: „Nem a vallásuk miatt gyűlölték a zsidókat minden időkben. A zsidókkal szembeni haragnak más okai voltak. Mégpedig a zsidók irtózása az igazi munkától és a számukra törvényileg előírt ellenségesség minden nem zsidóval szemben.“ Hogy az antiszemitizmus okai magában a zsidóban keresendőek, ezt elismerte a zsidó Bernard Lazare is az 1894-ben Párizsban megjelent „L’ Antisemitisme“ (Antiszemitizmus) c. könyvében. Így ír: „Ha a zsidók iránti harag és ellenszenv csak egy bizonyos országban és egy bizonyos időben létezett volna, könnyű lenne ennek a haragnak az okait megindokolni. Azonban pont az ellenkezőjéről van szó. Ez a faj a kezdetek óta az összes népek gyűlöletének a célpontja volt, amelyek között élt. Mivel a zsidók ellenségei a legkülönbözőbb fajokhoz tartoztak, egymástól nagyon távoli területeken laktak, különböző törvénykezéssel rendelkeztek, egymástól teljesen eltérő elveket vallottak, sem ugyanazon hagyományaik, sem pedig ugyanazon szokásaik nem voltak és nem hasonlatos szellem vezérelte őket, így muszáj az antiszemitizmus általános okait mindig magában Izrael népében keresni, és nem azokban, akik szembeszálltak vele.“ A zsidó dr. Leo Pinsker írja az 1882-ben Berlinben megjelent könyvében („Autoemanzipation“): „A zsidók azon népek medrében, amelyek között élnek, valóban egy heterogén elemet képeznek, amely semmilyen nemzethez nem akar asszimilálódni, ennek megfelelően szintén semelyik nemzettel nem tud jól kijönni.“ A már idézett zsidó Ben Chaim írja továbbá említett könyvében: „Amikor népünk az örök hűségesküt letette Jehovának, az volt a születési órája a legnagyobb és legszerencsétlenebb hazugságnak, amit a világtörténelem ismer. Mégpedig népünk kiválasztottságának a hazugsága. Ez volt egyúttal szintén annak a különös emberi gyűlöletnek a születési órája is, antiszemitizmusnak nevezve, amit a világ valaha is átélt…“ Hogy az antiszemitizmust nem mesterségesen hozták a nem zsidó emberiség közé, és hogy sokkal inkább az ösztönnek egy megnyilvánulását fejezi ki, a legmélyebb belső érzést, azt beismeri a zsidó Samuel Roth az 1934-ben New Yorkban megjelent „Jews must live“ (A zsidóknak élnie kell) című munkájában. Ezt írja: „Itt csak tényeket szeretnék igazolni, hogy az antiszemitizmus olyan ösztönszerű, hogy egyszerűen az emberek egyik ősi ösztönének nevezhetjük, a legfontosabb ösztönök egyike, amelyen keresztül egy faj önmagát a teljes kiirtástól védi. Nem tudom elég erősen kihangsúlyozni: az antiszemitizmus nem az, amit a zsidók a világgal elhitetni próbálnak, egy előítélet, hanem egy mélyen ülő ösztön, amely minden emberrel veleszületik. Mint a létfenntartás minden más ösztöne, mindaddig ismeretlen marad, míg végül történik valami, aminek következtében felébred. Nem létezik egyetlen eset sem, ahol a zsidók az üldözőik haragjának keserű gyümölcsét nem érdemelték volna meg.“ Azt, hogy az antiszemitizmus nem valami átmeneti dolgot jelent, hanem sokkal inkább addig tart, ameddig zsidók a nem zsidók között élnek, alátámasztotta az ismert zsidó, Arthur Schnitzler is, aki a New Yorkban megjelent „The Literary Digest“ c. lap 1930. október 18. számában a következőket írja: „Az antiszemitizmus addig fog tartani, ameddig a zsidók zsidók maradnak, mivel az antiszemitizmus okait nem lehet soha megszüntetni. A zsidók mindig mások fognak maradni, és ezen okból elkerülhetetlenül mindig gyűlölve lesznek.“ A nagy zsidó gyűlöletről Talán nem járunk messze az igazságtól, ha megállapítjuk, hogy a zsidók saját maguk hajtották végre a teljes önkizárásukat minden népközösségből. Mert lehetne-e ez az önkizárás teljesebb és tökéletesebb, mint ezt a zsidó Cheskel Zwi Klötzel a Berliner Tageblatt és a Jüdischen Rundschau kivételezett munkatársa gátlástalan nyíltsággal már az első világháború előtt Németországban megfogalmazott („Das große jüdischen Hassen“ - A nagy zsidó gyűlölet) a Münchenben kiadott „Janus“ című havilap 1912/13. évfolyamának 2. füzetében: „Semmitől sem félnek annyira a zsidóság oldalán, mint a nyílt és őszinte hitvallástól: az antiszemitizmussal, a zsidógyűlölettel zsidó oldalon egy minden nem zsidóval szembeni nagy gyűlölet áll szemben. Ahogy mi zsidók minden nem zsidóról tudjuk, hogy valahol a szívének egy szegletében antiszemita, és annak kell lennie, úgy minden zsidó létezésének legmélyebb alapja, hogy gyűlölője minden nem zsidónak. (...) Úgy hiszem, be lehet bizonyítani, hogy a zsidóságban létezik egy mozgás, ami az antiszemitizmus hű tükörképe, és hiszem, hogy ez a kép olyan tökéletes, amilyen csak lehet. És ezt én a ‘nagy zsidó gyűlöletnek’ nevezem. Talán a kifejezés túl kemény, vagy jobban mondva nem pontos. Azonban fontos számomra, hogy az igazságot semmi áron ne halványítsam el. Ha beismerném, hogy ez nem gyűlölet, akkor a gyűlölethez legközelebb álló érzésről beszélhetnék, így had nevezzem mégis gyűlöletnek. Ha közöttünk valaki nem lelki vagy szellemi kasztrált, aki nem impotens gyűlölni, az részt vesz ebben a gyűlöletben. (...) A valóságban semmi sem élőbb bennem, mint a meggyőződés, hogy ha valami létezik, ami a világ összes zsidóját egyesíti, akkor ez a nagy, mindenek fölött álló gyűlölet.“ Ezen a helyen nem árt emlékeztetni az olvasót, hogy a zsidó Kornis Mihály néhány évvel ezelőtt miképpen fogalmazta meg ezt a mindmáig érvényes “nagy zsidó gyűlöletet“: „Mi, liberálisok pedig képtelenek vagyunk kimondani, amit szerintem valójában érzünk, hogy mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.“ Ezeket a zsidó írástudóktól származó vallomásokat, amelyekben elismerik, hogy az antiszemitizmus okait magukban a zsidókban kell keresni, újra és újra azon nem zsidók szeme elé kell tartani, akik még ma is azt hiszik, hogy a zsidókkal szembeni ellenszenv indokolatlan és igazságtalan. Annak, hogy a zsidók az elmúlt évtizedekben, sőt évszázadokban az emberi együttérzésnek köszönhetően világszerte számtalan nem zsidó követőnek örvendezhettek, nem utolsósorban egyik fő oka, hogy mindig is értették a módját magukat „ok nélkül üldözött szegény zsidónak“ feltüntetni, és közben a keresztény érzelmekre hivatkozni: szeresd felebarátod, mint önmagad! Hogy ebbe a felebaráti szeretetbe a nem zsidó emberiség halálos ellensége, a zsidó is be lett vonva, az csak a zsidók előnyét és a nem zsidók szerencsétlenségét vonta magával. És most sokan csodálkoznak, hogy egy közismerten magyargyűlölő zsidó - név szerint Kertész Ákos - őszinteségi rohamában azt vetette papírra a magyarságról, amit úgy általában a zsidók rólunk gondolnak. Köszönet illeti érte. Végül idézzük Liszt Ferenc prófétai meglátását 1881-ből: „Valamennyi keresztény nemzetnél, amellyel együtt ma zsidók élnek, eljön a pillanat, amikor felismerik, hogy számukra a zsidók megtűrése vagy kitaszítása az élet vagy a halál kérdéséhez hasonlóvá válik: egészség vagy örökös betegség kérdésévé, szociális béke vagy örökös levertség és láz kérdésévé.” A kérdés most már csak az, hogy a magyarság számára ez a pillanat mikor fog elérkezni. Dobszay Károly
Forrás: https://kuruc.info/r/7/84507/






HÉT TÖRZS MEG A KÉT TÖRZS

II. RÉSZ



A nemzeti kisebbségek és a magyar többség “erkölcsi” és jogi viszonyrendszere, mint a zsidó szupremácia [fennhatóság, felsőbbrendűség] megszerzésének és megszilárdításának módszere funkcionál.
Mint fentebb láttuk, az “emancipációval” kezdődött, azután a többség kisebbség általi leigázásával folytatódott, folytatódik. Ez a folyamat már a tizenkilencedik században kibontakozott és arcátlansága, brutalitása miatt hamar lelepleződött. A nemzet azonban tehetetlen volt, mert “színe – java” az országhódítók zsoldjába szegődött. Elég csupán utalnom a tiszaeszlári perre és azzal kapcsolatban Tisza Kálmán miniszterelnök, Pauler Tivadar igazságügyi miniszter, Kozma Sándor királyi főügyész és Eötvös Károly ügyvéd (a “vajda”) gyalázatos szerepére, nem is beszélve a zsidó tulajdonban álló sajtóról…
Sajnos át kell ugranunk a romlás évszázadait, hogy a jelen égető problémáival foglalkozhassunk. A “rendszerváltással” kezdjük. Ekkor léptünk a kommunizmusból a kapitalizmusba. Ezt úgy “csináltuk”, hogy az átállást a kommunisták vezényelték úgy, hogy kommunista elnyomókból kapitalista elnyomókká, kizsákmányolókká váltak. Erre azt mondhatják a tisztelt olvasók, hogy közhely. Nem kedves olvasók! Ez közröhej! Mi meg eltűrtük, eltűrjük, hogy fát vágjanak a hátunkon.
Aligha vitatható, hogy ennek az országrontásnak az élvonalában, csaknem minden kulcspozíciójában zsidók ültek, ülnek. [A baloldali képen az arany síber, Orbán haverja, Surányi.] Ahol nem ők ülnek, ott náluk is rosszabbak: “magyar” csahosaik ülnek.
A “nemzeti kormány” pl. mostanában avatja szentté Mádl Ferencet, mintha nem tudná, hogy a rabló privatizáció karmestere volt, majd egész életét arra áldozta, hogy beleessünk abba a szarba, amit mindközönségesen EU-nak neveznek. Vagy tudják és éppen ezért a hozsánna?
Persze a magyar azért kussol, mert terrorizálják. Ha kell gumibottal, de általában a kisebbségek védelme ürügyén. Lássuk hogy is működik ez az ördögi szisztéma. Ha azt látjuk, hogy a hatalom, a dicsőség és a pénz körül, szinte kizárólag, olyanok sürgölődnek, akik – hm., hogy is mondjam – nem magunkfajták, ezt nem illik észrevenni és főleg nem szabad szóvá tenni, mert ezek úgymond magyarok. Vice versa azt sem illik észrevenni, de főleg szóvá tenni hogy az egyre inkább szűkölködő, lecsúszó rétegek csupa magunkfajtákból verbuválódnak, közöttük nyom elemekben, véletlenül sem fordulnak elő olyan “magyarok”, akik nem magunkfajták. ők, a magunkfajták tántorogtak ki Amerikába a harmincas évek világválsága idején. Most pedig kényszermunkásokként, európai palesztinokként, fogják építeni az Európai Izrael árkait, falait és palotáit. Hacsak…
Ezt a folyamatot szolgálja az a “jogrendszer” amely a rendszerváltás óta épül és amely most a kétharmados jogalkotás révén ölti fel, immár nyíltan, a Moloch szörnypofáját.
[Gyermekeket égetni Moloch bendőjében bevett vallási szokás volt. Mózes ugyan tiltotta, ám a zsidók Salamon és néhány őt követő király uralkodása alatti időben több alkalommal is visszatértek a bálványimádás ezen formájához. Eleven gyermekeket égettek meg az isten oltárán vagy a neki szentelt bronz szobrok oldalán, miközben a szertartást irányító papok zajjal, kiáltozással és dobszóval fedték el az áldozatok sikolyát.” Már pörögnek a dobok…]
Nos, hogy működik ez a ravaszul szőtt kényszerzubbony, amit demokratikus jogrendszernek hazudnak? A leghazugabb jogintézmény az ombudsman(ok) intézménye, amely az 1993. évi LIX. számú “sarkalatos” törvénnyel lett becsempészve a jogtárba. Mit is jelent, ill. jelentene ez a svéd találmány? Az ombudsman ellenőrzési tevékenysége főként azért fontos, mert jogi szakértelemmel képes az egyének vagy más panaszosok olyan jogsérelmeinek orvoslását elősegíteni, ‘amely jogsérelmek az adott állami szervek normális működése során nem kapnak orvoslást‘.  Jelenleg hazánkban a következő ombudsmanok vannak: Állampolgári jogok biztosa, Adatvédelmi biztos Kisebbségi jogok biztosa, A jövő nemzedékek ombudsmanja (2008-tól).”
És vajon melyek azok a jogok, amelyek az adott állami szervek normális működése során nem kapnak orvoslást? Hát a többségi jogok, a magyar nemzet, pontosabban a magyar faj jogai! Ezt a kézenfekvő igazságot a zsidó és a cigány kisebbség [azaz faj] jogainak a többségi jogok rovására történő érvényesítésének tényén és módján keresztül lehet bizonyítani.
A cigánysággal kezdem, előre bocsátva, hogy a cigány kisebbség részben tudatos szereplője, részben vak eszköze annak a politikának, amit a zsidó kisebbség folytat a magyar többség létérdekei rovására.
Az ördögi “cigánypolitika” minden eleme untig ismert. Néhányat azonban nem árt felemlegetni a hézagmentes bizonyítás érdekében.
A kapitalista rendszerre való áttérés, már a kezdetektől, a napnál világosabbá tette, hogy munkanélküliség fog következni, olyan “árnyalásban” hogy leghamarabb és legnagyobb mértékben a szakképzetlen, vagy alacsony szakképzettségű rétegek lesznek az áldozatok. Ennek a kritériumnak a cigány kisebbség maradéktalanul megfelelt, megfelel. A munkanélküliség szövődményes társadalmi betegség. Az egyik szövődmény a bűnözés. Ezzel számoltak az illetékesek, köztük Dr. Györgyi Kálmán volt legfőbb ügyész, aki már a rendszerváltás hajnalán 1993-ban meghirdette az a kriminológiai – kriminalisztikai doktrínát, hogy meg kell tanulnunk együtt élni a növekvő bűnözéssel, mert ez szabadságunk záloga.”
Azt azonban a finom úr elfelejtette megmagyarázni, kinek mit kell a tananyagból elsajátítani. Ma már tudjuk. Két cigány alvilággal kell együtt élnünk, az egyik a pesti, a másik a vidéki. mivel az utóbbi több embert érint és a közelmultban többször hallatott magáról, foglalkozzunk most velük. De mielőtt ezt megtennénk, jusson eszünkbe, hogy a kérdés nem csak kriminalisztikai, hanem népesedéspolitikai, szociológiai probléma is, sőt elsősorban az.
Évtizedekig senkinek sem jutott eszébe, hogy a munkanélküliség súlyát nem a keresőképes munkanélküliek a száma, hanem az egy munkanélkülire eső eltartatlan családtagok száma határozza meg. És mit csináltak a rendszerváltás rohadt kormányai? Azt gondolhatnók, hogy olyan gazdasági, ill. szociális szabályozókat vezenek be, amelyek nem teszik érdekeltté a cigányságot abban, hogy “természetes szaporodási kedvét” megőrizze, vagy pláne fokozza. Pontosan az ellenkezője történt! A cigány népszaporodás “örvendetes” számaival hadd’ ne untassam az olvasót. Persze az utódnemzés társadalmi szempontból hasznos is lehet. A cigány utódnemzés azonban nem az, a következő okok miatt. Analfabéták újratermelése káros, mert ezek kiszámíthatóan a munkanélküliség tartalékai lesznek. A másik ok az utódok biológiai minősége, értéke. Nos, nemcsak Konrád zsidajaiban működik “génkoktél”, hanem a cigányokban is. Ez részben faji adottságok következménye a nemzés teljes felelőtlenségének a fajhigiéniai törvények rendszeres áthágásának következménye. Van azonban egy ennél még veszélyesebb motívum is. Talán a miskolci polgármestert döngölték a betonba, amiért ki merte mondani, hogy egyes cigány családokban szántszándékkal károsítják a magzatot, többnyire már az anyaméhben (pontosabban az edelényi polgármesterről, Molnár Oszkárról van szó – szerk. megj.). Ez hihetetlenül hangzik, de igaz. E manipulációk józan kalkuláción alapulnak. Ha egészséges utód születik, nem igazán jó befektetés, mert a szülő jövedelméből (…) etetni, ruházni, iskoláztatni kell. Aztán előbb – utóbb eléri a munkaképes kort, aztán mihez fog. Ellenben ha lökött, élte fogytáig megilleti valami. De nem ez a poén. A lököttet a szülőnek gondozni kell, azért meg az államtól pénzt kap. És az állam olyan jóságos, hogy ha két vagy még több lökött gyerek van, akár mindkét érdemes szülő is gondozó lehet saját, vagy a hülyegyerek élte fogytáig.
Az egyik legszebb szimbólum, amit az ember valaha kitalált, az életfa. A statisztikusok talán ennek mintájára alkották meg a népesség összetételét grafikusan ábrázoló “korfát”. A maga nemében ez is életfa, hiszen alakjából a nemzet biológiai állapotára lehet következtetni. A baloldali kép a magyar népesség 2010-es korfáját ábrázolja, némileg módosított formában. Az eredeti korfa ugyanis megtévesztő, azaz hamis. Hamis, mert a cigány fajnak (törzsnek) a magyarétól teljesen eltérő korfáját elrejti. Ez annyit jelent, hogy nem látszik: a “magyar” korfa belülről korhadt (pudvás). Olyan fajt is a magyar jövő hordozójának ábrázol, amely nemhogy nem segít majd az idősebbek eltartásában, de maga is a magyar faj fiatal egyedein fog élősködni. A valóságos magyar korfa tehát nem az élet, hanem a nemzethalál fája!
Az Orbán – Pintér “közmunkaprogram”, a korfa dereka táján, épp azt a magyar népességet fogja az utódnemzésben gátolni, amely jelenleg a magyar biológiai jövő egyetlen záloga.
Persze az állam annyira nem jóságos, hogy a népselejt életben tartásának reális költségeit fedezze. Az államnak számolnia kellett [volna] azzal, hogy a cigányok a szociális ellátást “önellátással”, azaz bűnözéssel is kiegészítik. Megint azt gondolhatnók, hogy ezt megelőzendő, a kormányok fokozott gondot fordítanak a vidéken lakó többségi magyarság életének és tulajdonának védelmére, ha nem is a M. Kir. Csendőrség szintjén, de valahogyan. És mi történt? A rohadt demokratikus kormányok elsorvasztották a családi házak és a kertek védelmét. Tették ezt a rendőri jelenlét szintjének csökkentésével, ill. azzal, hogy a bűnözéssel való kötelező együttélés jegyében, megtanultak együtt élni a rendőri bűnözéssel és kiszolgáltatták a lakosságot az összefonódott cigány és rendőrbűnözésnek.
Mit tehet ilyenkor a botor magyar többség, a panaszkodáson és szitkozódáson túl? Összefog tán egy falu népe, őrséget állít és agyonüti a tolvajt, a rablót? Egy fenét! Néhány fifikás áramot vezet a kerítésbe, de hát a magyar kertek alá olyan drótkerítés kellene amilyen Auschwitzban volt és Izraelben van. Aztán “felkarolják” az ügyet egyes pártok, azaz egy párt a Jobbik – rosszul. Előbb a pesti flaszter-gárdával és csendőrséggel kísérleteznek, de felszedik őket együltőhelyükben is a pesti aszfaltról. Aztán közhasznú társaságot (…) alapítanak Békéscsabán, amely Szebb Jövőt Polgárőr Egyesület néven megjelenik és masírozni kezd egyes forró pontokon [Hajdúhadház, Gyöngyöspata, stb.]
És akkor akcióba lendül a fülkeforradalom nemzeti kormánya és annak kipróbált belügyminisztere, a cigányok védnöke, Pintér Sándor.  Nem számolta fel ugyan két hét alatt a vidéki bűnözést, ahogy ígérte, de amit ezután tett, maradéktalanul kielégítheti a legkényesebb “liberális” igényeket is. Mit is tett a jó Pintér úr.
Mindenekelőtt meghírdette az erőszak monopóliumát.  Ezt az erőszakos cigány bűnözőkkel szemben már korábban is gyakorolhatta volna, de hát neki csak a polgárőrökkel kapcsolatban vannak jó ötletei.
Aztán kijelentette, hogy a cigánybűnözés, mint köznyelvi és főleg jogi fogalom, “értelmezhetetlen”.  Aztán, kerül, amibe kerül, a “félelem övezeteibe” olyan rendőri erőket vezényelt amelyeknek műveleti költségeiből a “kéthetes program” felét vagy harmadát finanszírozni lehetett volna.
És tetszenek tudni, mik azok a “félelem övezetei”? Tán azok a helyek, ahol a cigány bűnözők ölik, lincselik, fosztogatják, csicskáztatják, kurvaként futtatják, stb. a “parasztokat”, vagyis a magyarokat, a vidék túlnyomó részén? Egy frászt! A félelem rég ki van sajátítva, a cigányok [és a zsidók] számára. Félni az Ő privilégiumuk. Arra szolgál, hogy a magyar többséggel szembeni előjogaikat az állam az erőszak monopóliuma révén, a kisebbségi jogok védelme címén, garantálja. Azaz a félelem kisebbségi jog! Ezen alapul a magyar jogrendszer. Ezen az alapon hőzöng a füstös képű Kállai Ernő kisebbségi ombudsman, ezért kezdeményez személyes találkozót Orbán Viktor miniszterelnökkel a Gyöngyöspatán lezajlott tragikus események miatt. Ezért mer olyan követelést támasztani, hogy az államnak kell normalizálnia a körülményeket a településen. De mik a normális körülmények? A parasztok félelemtől mentes fosztogatásának kisebbségi előjoga!
De hát már egészen másról van szó! A “közmunkaprogram” révén a kormány befejezi a magyar vidék teljes tönkretételét, elnéptelenítését és – a magyar többség számára – kényszemunka-táborrá változtatja az egész országot. Mik is az Orbán – Pintér duó “zseniális” elképzelései?
Aki munkaképes, ne ácsingózzon nyugdíjra, szociális segélyre. Dolgozzon! Hogy mikor, hol és mennyiért, azt majd a kormány fogja megmondani.
A kormány dönti el, hogy maga foglalkoztatja, vagy magánvállalkozóknak bérbe adja a “munkaerőt”. Ez nagyon hasonlítani fog a német koncentrációs táborok rendszerére, csakhogy akkor háború volt.
Most végezzünk egy röpke kis hatástanulmányt, hogy alakul egy család sorsa, ha lejár a munkanélküli segélyre, egyéb szociális ellátásra való jogosultság? Egyszerűség kedvéért elemezzük csak a családfő helyzetét. Ha nem akar családostul éhen halni, jelentkeznie kell valami vezénylő központban, ahol megkapja a “beosztását”. A vezénylésbe napi 2+2 óra utazás, vagy konténerben történő elhelyezés is belefér. Mindezt olyan összegű munkabérért, amely a család megélhetését biztosan nem fedezi. A családfő viszont ébrenléti ideje nagy részét családjától távol tölti. Nem foglalkozhat a gyerekeivel és nem művelheti a kertet, nem gondozhatja a jószágot [ha van]. Frusztrált ipari pária lesz, akire vigyáznak, akit felügyelnek. Kik is? Hát Pintér úr kápói, a nyugdíjból “szolgálatba” vissza kényszerített rendőrök.
Vonzó életpályamodell, nem mondom.
De hát Pintér úr félős védenceinél a cigányoknál tartottunk. Velük hogy lesz? ők is konténer-melósok lesznek? Hát már hogy lennének, hisz majdnem mind beteg. Nekik továbbra sem lesz nehéz orvosi papírokat szerezni. Meg aztán nagyrészük eltartó, hülyegyerekek eltartója.
Ők tehát maradnak. A vidék etnikai összetétele tovább romlik. A “segílyesek” nem, vagy alig lesznek kevesebben, viszont otthon maradnak, és bátrabban portyázhatnak a magyar férfiaktól elnéptelenített falvakban, városokban. Ezt akartátok marha magyarok?
Ez a szép új “magyar” világ perspektívája, cigányoldalról.
Most aztán döntsétek el – kedves magyarok – tovább bégettek-e a zsidó hercegprimások nyájában, vagy eszetekbe jut, kik vagytok [voltatok] egykoron és mivé válhattok, ha génjeiteket szabadjára engeditek.
2011.06.25
Szeszák Gyula
Folyt. köv.!



Gyurcsányékat nem érdekelte, hogy a pártszimpatizánsok bizalmas adatait meghekkelték


A PestiSrácok.hu által megismert dokumentumok tanúsága szerint a Demokratikus Koalíció nemes egyszerűséggel letagadta a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnak (NAIH), hogy már áprilisban tudomást szereztek arról a heckertámadásról, melynek során a weboldaluk összes felhasználója és azok jelszavait is megszerezték ismeretlenek, holott a rendszer hiányosságára és támadhatóságára többször is figyelmeztették őket.
Mint ismert: a NAIH 11 milliós adatvédelmi bírságot szabott ki a Gyurcsány-pártra, miután kiderült, hogy még tavaly augusztusban feltörték a weboldalukat és elvittek egy tizenegyezer rekordos támogatói adatbázist. Az indoklás szerint a párt annak ellenére, hogy már tavaly augusztusban értesült az incidensről, sőt, arról is, hogy szeptemberben a NAIH hatósági ellenőrzést indított az ügyben, mégsem értesítette az érintetteket, és a hatóságnál sem tette meg a szükséges bejelentést. A DK szerint pedig csupán az történt, hogy a NAIH a rájuk kirótt büntetéssel akarja ellehetetleníteni a párt Európa Parlamenti kampányának sikerét. A PestiSrácok.hu által megismert dokumentumok szerint azonban a DK-t már áprilisban értesítették arról, hogy sérülékeny az informatikai rendszerük, de ezt nemes egyszerűséggel nem vették tudomásul, majd később le is tagadták. 
Annak pedig mégiscsak van némi diszkrét bája, hogy ezek után még a Demokratikus Koalíció (DK) azzal vádolja a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot (NAIH), hogy a pártra frissen kiszabott 11 millió forintnyi pénzbüntetéssel beavatkozik az európai parlamenti választási kampányba, és megpróbálja ellehetetleníteni a DK választási esélyeit. Minderről Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke keddi sajtótájékoztatóján beszélt, ahol azt is elmondta, hogy véleménye szerint nem véletlen, hogy a hatóságnak két hónappal az európai parlamenti választás előtt jutott eszébe a büntetés kiszabása. Molnár szerint a hivatal munkatársai arra is gondosan ügyeltek, hogy a pénzt a kampány után ne lehessen befizetni, mivel 30 napos fizetési határidőt adtak a DK-nak, ez pedig annyira felháborította a Gyurcsány-pártot, hogy bíróságon támadja meg a határozatot.

NEM SIKERÜLT IGAZAT MONDANI A HATÓSÁGNAK SEM

Amint azt már megszokhattuk, a DK nemes egyszerűséggel az általa elkövetett szabálytalanságért valaki mást, most éppen a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot vádolja. Teszi mindezt úgy, hogy a portálunk által megismert bizonyítékok szerint a DK elsumákolta a hivatal munkatársai előtt, hogy többször is figyelmeztették őket arra, hogy mennyire
Egy augusztusi levélváltás szerint a DK kijavította a hibát és persze nem is tudtak arról, hogy korábban figyelmeztették volna őket.
sérülékeny az informatikai rendszerük. 
Már áprilisban jelezték, hogy a Demokratikus Koalíció oldalát meghekkelték és bizalmas adatokat loptak el a szerverről.
Bár tudtak róla, mégsem tettek semmilyen lépést annak érdekében, hogy illetéktelenek megszerezzék a felhasználók bizalmas adatait, jelszavait, így aztán sikerült is ellopni a mintegy 11 ezres adatbázist, amiről viszont az érintetteknek nem szóltak, sőt a hatósági bejelentést is elmulasztották megtenni.
Még a Facebookon is értesítette a hacker a DK-t, akik magasról tettek arra, hogy bizalmas adatok szivárogtak ki tőlük.

TUDTAK A HIBÁRÓL, MÉGSEM TETTEK SEMMIT

A DK úgy érvel, hogy csak tesztadatbázist törtek fel. A NAIH szerint ez lényegtelen, hiszen az valós adatokat tartalmazott, amelyek bizalmas jellege súlyosan sérült. És már tavaly áprilisban tudomásuk volt arról, hogy illetéktelen(ek) hozzáfértek a tizenegyezres felhasználói adatbázis bizalmas információihoz. Amikor szeptemberben a NAIH – bejelentésre – már vizsgálódni kezdett, a DK hallgatásba burkolózott. Később azzal érveltek, hogy az érintett adatok régiek, elavultak, így a párt jelenlegi szimpatizánsainak, tagjainak a párt által tárolt és kezelt adatait szerinte nem érintette az incidens.
Az Ügyfél az incidenst ugyanezen megfontolás miatt nem vette az általános adatvédelmi rendelet 33. cikk (5) bekezdése alapján nyilvántartásba, arra hivatkozva, hogy az eset nem érintette az élő adatbázisát.
A NAIH határozata egyértelműen kimondja, hogy a DK védelmi intézkedései nem voltak megfelelőek, illetve, hogy különösen a jelszavak esetében nem elfogadható az MD5 (kódolási algoritmus) alkalmazása, mert „nagyon gyenge védelmet jelent, mivel percek alatt vissza lehet fejteni” és „a felhasználók ugyanezeket az adatokat esetleg más (leginkább online, de akár offline) szolgáltatás használata során is használhatják akár a mai napig”. A DK azóta ugyan már elérhetetlenné tette a tesztoldalt, a felhasználók bizalmas adatait viszont már nem tudják visszavonni, ami különösen izgalmas annak fényében, hogy azon politikai véleményre vonatkozó különleges adatokat is tároltak.
 



A Szent korona tan 1. - Dr. Tóth Zoltán József




Fekete táskában átvett kenőpénz: Hat év börtönre ítélték a volt Pest megyei rendőrkapitányt




Befolyással üzérkedés miatt hat év börtönbüntetésre és 24 millió forint vagyonelkobzásra ítélte Ármós Sándor dandártábornokot, volt Pest megyei főkapitányt elsőfokon a Fővárosi Törvényszék katonai tanácsa – tudta meg a PestiSrácok.hu. A volt főrendőrt az ügyészek pár éve többmillió forint értékű valuta átvétele közben értek tetten. A tábornok a bíróságon azt állította, hogy a hozzá eljuttatott milliós kenőpénz másik részét egy fekete táskában továbbadta a Belügyminisztérium egyik tisztviselőjének.
A dandártábornok és társai ellen vesztegetés, illetve vesztegetést állítva, valamint külföldi hivatalos személlyel kapcsolatban folytatólagosan elkövetett befolyással üzérkedés bűntette miatt emelt vádat korábban a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF). A vádhatóság szerint   még 2016 elején a volt Pest megyei rendőrkapitány azt állította egy cég képviselőjének, hogy ő fog előkészíteni egy állami támogatásról rendelkező határozatot. Az eredményes ügyintézés érdekében 24 millió forintot kért azért, hogy a dokumentumot olyan személynek továbbítsa, akinek “ráhatása van az ügyre”.  Az ügyészség szerint a másik fél ezt, valamint a később 10 millió forintra csökkentett ajánlatot először visszautasította, ám végül egy ismerősén keresztül mégis eljuttatta a kért összeget a tábornoknak.  

TETTEN ÉRTÉK AZ ÜGYÉSZEK

A volt főrendőr a vád szerint több embernek azt is megígérte: egy külföldi ismerőse révén utánanéz annak, hogy egyikük ellen egy adott országban kiadtak-e körözést. Mint kiderült, az illetőt nem körözték, ám a tábornok mégis az ellenkezőjét mondta ismerőseinek azzal együtt, hogy hétmillió forintért elintézi, barátjuk zavartalanul beléphet az adott ország területére. Ármós emellett magánszemélyektől további hatósági ügyek elintézéséért újabb hét millió forintot kért arra hivatkozva, hogy azt az ügyben eljáró külföldi hivatalos személynek továbbítja – áll a vádiratban, amely azt is tartalmazza, hogy a volt rendőri vezető az ügyintézésért cserébe először hatmillió forintot kapott. majd amikor  a fennmaradó nyolcmillió forintot átvette egy gyorsétterem parkolójában, Ármóst tetten érték. A vádirat arra is kitér, hogy a dandártábornok ígéretei ellenére az ügyekben nem intézkedett, az erre történt valótlan hivatkozással megszerzett pénzt másoknak nem továbbította, hanem az általa átvett milliókat saját céljaira fordította

Ármós Sándort korrupciós bűncselekményért ítélték el. Fotó: MTI

HAT ÉVET KAPOTT A VOLT FŐKAPITÁNY

Noha utóbbit az ügyészség szerint a széleskörű nyomozás bizonyította, Ármosa bíróságon mégis előadtaa kenőpénz, amit egyik vádlott-társa egy fekete táskába rakott és azt egy budapesti szállodában egy közvetítő útján neki átadott, végül a Belügyminisztérium egyik tisztségviselőjéhez került, akit nem kívánt megnevezni (korábban a tábornok még azt mondta, hogy kölcsönbe kapta a milliókat). A Fővárosi Törvényszék katonai tanácsa azonban a bizonyítékok alapján nem hitt Ármósnak és március 26-án, elsőfokon folytatólagosan elkövetett befolyással üzérkedés, illetve egyrendbeli befolyással üzérkedés miatt hat év börtönbüntetésre, 24 millió forint vagyonelkobzásra ítélte a dandártábornokot – tájékoztatta portálunkat a törvényszék sajtóosztálya. Ármós Sándort emellett egymillió forintos pénzbüntetéssel és hat év közügyektől eltiltással is sújtotta a bíróság. Három másik vádlottat hivatali vesztegetés miatt ugyancsak elmarasztaltak, két személyt letöltendő, míg egyiküket felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt a törvényszék. Mivel több vádlott is fellebbezett, a per másodfokon folytatódik. Úgy tudjuk, Ármós továbbra is szabadlábon védekezhet.

A PEST MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁGOT IS VEZETTE

Ármós Sándor dandártábornok 2011. szeptember elsejével került a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási helyettes államtitkárságáraA tábornok korábban Nógrád megyei rendőrkapitány volt, majd 2007-től, Ignácz István nyugdíjba vonulása után a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot vezette. Onnan sajtóhírek szerint azután kellett távoznia, hogy 2011 áprilisában egy körlevélben hívta fel az állomány figyelmét arra, a testület több százmillió forintos adóssága miatt megszorító intézkedésekre, többek között a túlórák kifizetésének megvonására van szükség. Később az ORFK átvilágította a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági helyzetét, majd a vizsgálat eredményeként elrendelte a főkapitányi körlevél visszavonását, mert az szerintük hibás adatokból levont téves következtetéseken alapult.  A levélnek súlyos következménye lett: Ármós főkapitányi kinevezését Pintér Sándor belügyminiszter indoklás nélkül visszavonta, ráadásul Ármósnak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól is távoznia kellett. A rendőr dandártábornok azonban nem lett teljesen kegyvesztett, hiszen öt hónappal később a szociális szövetkezetek igazgatását bízták Ármósra.
Vezető kép: MTI





Orbán Viktor hét pontja a migráció ellen – Magyarország nem akar egy birodalom része lenni




A Magyarországot érő bírálatok és támadások vége valahogy mindig az, hogy támogatni kell a bevándorlást – jelentette ki Orbán Viktor a Fidesz EP-választási programjának bemutatásán a Bálna Rendezvényközpontban. A miniszterelnök átfogó képet adott Európa helyzetéről, a Juncker-bizottság kudarcos mérlegéről, a valóságtól elszakadt nyugati elitről, a növekvő népi elégedetlenségről. Az európai bevándorlási válság, identitásválság, demográfiai válság és politikai válság közös okaként a birodalomépítési törekvést jelölte meg, amely fel akarja számolni a nemzetállamokat és a keresztény kultúrát. És még az ezen célok szolgálatába szegődött Manfred Webernek is jutott néhány nem túl baráti oldalvágás.
Magabiztos, erős és jókedvű a politikai közösségünk, de nem elbizakodott – indította kampánynyitó beszédét a miniszterelnök, aki a Fidesz Európai Néppárthoz fűződő, bonyolulttá vált viszonyáról szólt először. Leszögezte:
A mi jövőnkről mi döntünk, és nem az Európai Néppárt. A választások után meglátjuk, merre fordul a Néppárt. Most úgy tűnik, hogy balra, liberális irányba, az európai birodalomépítés és a bevándorlás irányába. Ha arra fordul, biztosak lehettek benne, hogy nem fogjuk követni.
Manfred Weber magyarokat sértegető nyilatkozatai ellenére türelmet kért Orbán Viktor, és félreérthetetlenül megüzente a Néppártnak, ki tartja kézben a folyamatokat, amikor közölte, hogy nemzeti érdekeinknek megfelelő időben döntünk a továbbiakról.
A kormányfő szavai szerint eddig csupán az múlott az EP-választásokon, hogy jobb- vagy baloldali lesz-e az Európai Bizottság elnöke, noha ez sem ilyen egyszerű, mivel Junckerről azt hittük, jobboldali, erre kaptunk egy tőről metszett európai szocialistát. Most azonban – hívta fel a figyelmet Orbán Viktor – a pártpolitikai kérdéseknél sokkal fontosabb ügyről dönt több százmillió európai:
Arról, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek-e az Európai Uniónak. Arról, hogy Európa maradjon az európaiaké, vagy adjuk át egy másik, idegen tömegnek. Arról, hogy megvédjük a keresztény kultúránkat, vagy átadjuk a terepet a multikulturalizmusnak.
Ezzel magyarázta a kormányfő, hogy nem a hagyományos jobb-bal értékrend mentén alakulnak a jelenkori törésvonalak, és még az egységesen bevándorlásellenes V4 kormánypártjai is más-más frakciókban ülnek.
A lényeges dolgokban egység, egyebekben szabadság, de mindenben szeretet
idézte iránymutatóként Szent Ágostont a miniszterelnök.
fotó: Horváth Péter Gyula

A BRÜSSZELI ELIT ELSZAKADT A VALÓSÁGTÓL

Orbán világossá tette, hogy a keresztény civilizációnk léte a tét, és feltette a kérdést: miért vetődhet fel egyáltalán, hogy a természetes életmódunkért és a kultúránként kell harcolnunk a saját földrészünkön? Ennek okaként a brüsszeli buborékot, a Nyugat-Európát vezető elitet nevezte meg, amely elszakadt a tagállamokban zajló valóságtól. De Gaulle-t idézte, miszerint egy eszményért csak a realitásokból kiindulva cselekedhetünk, majd kijelentette, hogy az elit nem veszi figyelembe, sőt talán már nem is ismeri a történelmi, demográfiai, kulturális és földrajzi realitásokat.
Ezért sértegetheti az amúgy katolikus bajor Weber a magyarokat. Egy brüsszeli bajor tehet ilyet, de egy müncheni bajor nem tenne
szúrt oda ismét a nagykoalícióra játszó néppárti csúcsjelöltnek.
A miniszterelnök az uniós tagság magas magyarországi támogatottságával érvelt, amikor azt mondta, a magyarok akarják az EU-t, de elegük van abból, ahogy Brüsszelben mennek a dolgok, és változást akarnak.

MEGÉRTE HARCOLNI

Az uniós vezetés és Magyarország között, lassan kilenc éve folyó vitákról megjegyezte: csak látszólag különbözőek, végső soron mindig arról szólnak, hogy nem vagyunk hajlandóak elfogadni Brüsszeltől olyan utasításokat, amelyek a magyaroknak nem jók. Példaként említette az újabb hitelek felvétele helyett az IMF hazaküldését, a válság lakosságra terhelése helyett a bankok megadóztatását, elszámoltatását és a hitelek forintosítását, a külföldi országok cégeinek fizetett magas rezsi helyett a rezsicsökkentést, a bevándorlók beengedése helyett a migráció feltartóztatását a kerítéssel, végül a szervezett áttelepítés elfogadása helyett a kvóták elutasítását.
A „harci jelentést” ugyanakkor azzal helyezte értelmezési keretbe, hogy Magyarország állapota azt mutatja, érdemes volt és érdemes megvívni ezeket a csatákat:
A magyaroknak egyre inkább van munkájuk, a gazdaság jól teljesít, az ország mai állapotát nem lehet egy lapon említeni a szocialista kormányzás végén uralkodó helyzettel.

NÖVEKSZIK AZ EURÓPAI ELÉGEDETLENSÉG

Az EU eközben nem sok segítséget adott nekünk, ráadásul az egyik legerősebb tagállama éppen elhagyni készül Európát, miközben bevándorlók milliói jutottak be illegálisan – mondta a miniszterelnök, röviden úgy összefoglalva a Juncker-bizottság mérlegét, hogy
az angolok ki, a migránsok be.
fotó: Horváth Péter Gyula
Megjegyezte, hogy az elégedetlenség éppen azokban a nyugati államokban nő a legjobban, ahonnan előszeretettel oktatják ki a keletebbi államokat, Magyarországot, Lengyelországot, sőt újabban Romániát.
Sose gondoltam volna, hogy a románokkal vállvetve fogunk harcolni a brüsszeli nyomásgyakorlás ellen, de vállaljuk ezt is
fűzte hozzá kaján mosollyal Orbán Viktor. Arról beszélt, hogy amíg az EU keleti tagállamaiban az emberek többsége derűlátó a jövőt illetően, nyugaton fordított a helyzet, és az emberek fele-kétharmada szerint a gyerekeik, unokáik rosszabbul fognak élni, mint ők ma. Az elégedetlenség legfőbb forrását mégsem a középosztály gazdasági aggályai jelentik, hanem a bevándorlás. Nyugaton ugyanakkor az emberek mintegy fele, Közép- és Kelet-Európában pedig háromnegyede (Magyarországon 80 százaléka) fontosnak tartja a keresztény kultúra megőrzését. Orbán tőről metszett marxista szövegnek nevezte, hogy Frans Timmermans, a szocialisták bizottsági elnökjelöltje szerint a Közép-Európai országoknak is hozzá kell szokniuk, hogy a jövő a kevert társadalmaké lesz. Ezen a ponton megint a néppárti csúcsjelöltet vette elő egy kis elvi eligazításra:
[…] hogy bútorozhat össze egy ilyen alakkal Manfred Weber?

A BIRODALOMÉPÍTÉS AZ PÁRHUZAMOS EURÓPAI VÁLSÁGOK KÖZÖS OKA

Soha nem indult még útnak annyi ember a történelem során, mint amennyiről most beszélünk, a népvándorlások pedig sosem békés természetűek, hiszen általában olyan helyet akarnak elfoglalni, ahol valakik már élnek, letelepedtek, és meg is akarják azt védeni – ezzel érzékeltette a miniszterelnök az elkövetkező időszak és azon belül az EP-választások tétjét. A népvándorlás okát keresve elismerte, hogy a szegénység, az üldöztetés, a háború, a vízhiány valóban nyomós okok, ám felhívta a figyelmet, hogy ezek eddig is megvoltak.
A legfőbb ok az a fájdalmas tény, hogy sokkal több gyerek születik Európán kívül, mint Európában. A fő ok nem kívül, hanem belül keresendő
szögezte le. Orbán Viktor kifejtette, hogy Európa kulturális meghasonlással és identitászavarral küzd, ezért van politikai vezetési válság és népesedési problémák is, de a brüsszeli buborék igazi szándéka mutatkozik meg leginkább a történésekben.
Ez a szándék pedig a birodalomépítés. Ezt a célt szolgálja a tagállamok határvédelmi jogainak csorbítása, a migránsvízum, a bevándorlássegítő szervezetek és aktivisták fokozott pénzelése, a migránsoknak osztogatott, pénzzel feltöltött bankkártyák és az ellenszegülő országok megbírságolásának terve is.
fotó: Horváth Péter Gyula
A bírálatok kifutási pontja végül valahogy mindig az, hogy a bevándorlást támogatni kell
hívta fel a figyelmet a kormányfő, aki arról is beszélt, hogy a keresztény kultúra európai elsőségét is azért akarják felszámolni, és azért akarják behozni párhuzamos kultúraként az iszlámot, hogy ezzel is gyengítsék a birodalomépítés útjában álló nemzetállamokat.
Ezért nem hallunk Brüsszelben semmit a családpolitikáról, csak a migráció legalizálásának fontosságáról
mondta. Egyértelművé tette, hogy a legális migráció programja valójában egy európai népességcsere-program, és ezzel kell szembenéznünk a május 26-i választásokon is. Az egész törekvés elvi hátterét pedig úgy fogalmazta meg a miniszterelnök:
Mi azt szeretnénk, hogy a gyerekeink ugyanúgy dönthessenek az életükről, ahogy mi döntünk a sajátunkról. Mi ma az ő jogaikért és lehetőségeikért harcolunk.
Hét pontban foglalta össze a Fidesz uniós választási programját, amelynek a támogatására aláírásgyűjtést is indít a párt:
  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. (Ezt úgy vezette fel, hogy „ez a legfontosabb, ez esik a legjobban”) Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!
Nem helyes, ha előre összeáll a jobboldal a bal- és liberális oldallal. Ezért mutassuk meg május 26-án, hogy a végső szót nem a Soros-féle NGO-k és brüsszeli bürokraták mondják ki a homályos hivatalaikban, hanem az emberek
szólított fel zárásul.

Ha ez habdabanda jó választási poén , de nem látjuk , hogy máskor is ez volna az irány , hogy a magyar emberekért , és nem kaftános , és cigány érdekekért ölnének magyart !!! És , hogy csak azért kell zsinagógát építettnünk , mert be hallatszik a harang szó!!! Így már ott tartunk , hogy a zsinagóga építés a dűlőkbe folytatódik !!! Most épp a kaszás , kapás dűllőbe verik félre a harangot !!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése