2019. április 16., kedd

A háború szele is elvisz bennünket








A háború szele is elvisz bennünket




Mi várható 2012-ben ? 12 kioldógomb a Világkormány felé




ELÉG ÉRDEKES ESZMEFUTTATÁS JELENT MEG AZ RT hírcsatorna oldalán!

A világ vezető kormányaiba beágyazott globális hatalmi elit nem tágít világuralmi terveitől. Vegyük leltárba azt a 
12 kulcsfontosságú folyamatot, vagy ha úgy tetszik kioldógombot, melyeket céljuk elérése érdekében alkalmaznak. 
Minden út a világkormányhoz vezet. Ez ma már sok embernek nem okoz meglepetést. A londoniFinancial Times-ban Gideon Rachman, vezető külügyi kommentátor már 2009-ben nyíltan írt róla „És most a világkormány” című cikkébenA Trilaterális Bizottság, a Bilderberg csoport és a Külkapcsolatok Bizottsága bennfentesei, sőt most már a Vatikán is egyre gyakrabban és egyre hangosabban visszhangozza ezeket a nézeteket.
A föld makro-menedzselése nem könnyű feladat. A globális elit által pénzelt, a média és a politikai vezetés által pedig interfészként használt elit egyetemek agytröszt-hálózata biztosítja a stratégiai és taktikai tervezést, ami nélkül a terv nem válhat valóra. 
A tervezés minden területre kiterjed, észben tartva, hogy a gépezet egyes elemei különböző sebességgel haladnak a cél felé.
A folyamat kockázatkezelésénél az összes buktatót és meglepetést figyelembe kell venni a tervezőnek, tehát minden tervhez tartozik egy „B”, sőt sok esetbe „C” és „D” terv is, melyeket szükség szerint léptetnek életbe.

A világkormány 12 kioldógombja

Ma a hatalmi elit a globalizáció utolsó simításainál tart, készen állva a világkormány felállítására. 
A 12 indítógomb egy nagyon összetett, holisztikus mátrixban kapcsolódik össze rendkívül rugalmas taktikákkal, de hajlíthatatlan célokért. Az összkép sokkal többet elárul, mint az egyes részek külön-külön:
1. A pénzügyi összeomlás
A globális pénzrendszert 2008 óta mesterségesen tartják életben. Ben Bernanke, Timothy Geithner és az USA gazdasági kommandós-csapata (Robert Rubin, Larry Summers, a Goldman Sachs, a Citigroup és a JP Morgan mega-bankárai az angol jegybankkal és az EKB-val együttműködve) egy lépést sem tesznek a lakosság és a haldokló gazdaság megmentése érdekében. Több ezermilliárd dollárt injekcióztak az elit bankokba és a fővonalas média segítségével elhitették a világgal, hogy bizonyos bankok túl nagyok ahhoz, hogy elbukjanak. Ahogy azt Orwell írta: „Túl hatalmas a bukáshoz.”
Miért? 
Mert nem a kormányok felügyelik és irányítják a Goldman Sachs, Citicorp, HSBC, Deutsche Bank és JP Morgan Chase féle óriásokat, hanem pont fordítva. 
2. Gazdasági válságok
A „destruktív, szélsőséges kapitalizmus” a nemzeti és területi gazdaságok tönkretételén ügyködik, olyan rabszolgatartó-gulág egységekké alakítva azokat, amit még Sztálin is megirigyelt volna. Problémáink nem a világ valós gazdaságából erednek (amely úgy-ahogy működőképes állapotban van), hanem a hamis pénzügyi, banki és spekulációs világból. 
3. Társadalmi zavargások
A görög, ír, portugál és izlandi, valamint a lehetséges olasz, spanyol és egyéb összeomlások egyre erőszakosabb társadalmi zavargásokhoz vezetnek, nem kímélve Nagy-Britanniát és az Egyesült Államokat sem.

4. Járványok
A napokban hallhattuk, hogy készen van a "H 5 N 1", az eddigi leghalálosabb influenza vírus, melynek halálozási aránya 50%-os lehet.
Egyre több „influenza meglepetésre” számíthatunk
melyek kötelező oltásokhoz vezetnek majd, jó alkalmat szolgáltatva a beinjekciózható RFID chipek „erőszakmentes” bevezetéséhez, melyek az emberi DNS konkrét szakaszait veszik kezelésbe. Faji és etnikai alapon működő népességszabályozási kampányok?
Miközben a globális gazdaságot „növekedésmentes üzemmódba” helyezték, a gazdasági hajtóerőket a fogyasztás csökkentésére állították át. Vajon az elit által a világra erőltetett karbon kredit rendszer is a teljes társadalmi kontrol egyik eszköze? Ma már tudjuk, hogy igen.
6. Terrortámadások megrendelésre
Ez az elit egyik kedvenc joker lapja a játszmában, amit akkor vet be, ha egy új válságot akar elindítani vagy a világkormányhoz vezető utat lerövidíteni. Vajon az új 9/11-nél is nagyobb támadások az újabb globális háborúkat, megszállásokat és népirtásokat hivatottak előkészíteni? Egy nagyváros elleni nukleáris merénylet, amit az elit ellenségeire lehet kenni hogy hangzik?
Pl. 2012. OLIMPIA - LONDON ???
Már most is sokan észrevették és hivatalosan is foglalkoznak vele: Miért lehet pont a ZION feliratot kirakni a London 2012 olimpia logójából és miért száll füst egy másik hivatalos logón? 
Illetve miért egy-szemű a logó figurája 
7. Általános háború a közel-keleten









E sorok írása közben jelentette be Irán, hogy országa elleni szankciók esetén lezárja a Hormuzi-szorost, ahol a világ olajtermelésének 40%-a halad keresztül. 
Közben a nagyhatalmak tengerészeti egységei, vadászrepülői és egész hadseregei készen állnak a támadásra Szíria, Irán és még ki tudja ki ellen.

8. Környezeti katasztrófák és „balesetek”
nleg is tartó fukusimai nukleáris szerencsétlenséget. Ezek a balesetek vajon véletlenül történtek? Ki tudja.A Szovjetunió végnapjait elindító 1986-os csernobili baleset megmutatta a világnak és a szovjet népnek, hogy az állam nem képes kezelni saját nukleáris létesítményeit. 2010 áprilisában láthattuk, a BP fúrótornya miatt bekövetkezett ökológiai katasztrófát a Mexikói-öbölben, majd röviddel utána, 2011 márciusában a sokkal súlyosabb és jele
9. Vezető politikusok és vallási vezetők ellen, az elit ellenségei által elkövetett merényletek
A Mossad, a CIA és az MI6 tökélyre fejlesztették az ilyen piszkos munkák kivitelezését.
10. Az USA által „latornakminősített országok elleni támadások
Ki lesz a következő? Irán? Szíria? Észak-Korea
11. Megrendezett vallási események
A tömegek egyre erősödő igénye valami többre, valamilyen célra az életükben nagyon sebezhetővé teszi őket egy hollywoodi stílusú, 3D-s hologram előadásra, ami megkísérelheti elhitetni velük Jézus második eljövetelétEgy elektronikus „messiás”, aki az elit céljaival összhangban cselekszik? Ki merne „isten” ellen fordulni?
12. Megrendezett kapcsolatteremtés földönkívüliekkel
Ez is egy lehetséges opció. Az emberiség jelentős részét sikerült meggyőzni a földönkívüliek létezéséről. A hologram technológia itt is kapóra jöhet és segíthet megrendezni egy földönkívüli űrhajó földre szállását, például a Fehérház gyepén, kihangsúlyozva természetesen mennyire fontos, hogy az emberiség egységes frontot alkotva fogadja a földönkívüliek érkezését. Újabb ürügy a világkormány szükségességére?

Battleship - Official Trailer # 2 (HD)



Mi a közös ezekben az egymással összefüggő „válságokban”? Globális felmelegedés, járványok, „nemzetközi terrorizmus”, pénzügyi összeomlás, gazdasági válság vagy akár egy földönkívüli kontaktus? 
Közben folyamatos és lépésről lépésre történik a szabadságjogok eltörlése!

Pl. Határozatlan idejű fogvatartásról és internálásról szóló törvény elfogadása
Az internet cenzúrázása és azonnal lekapcsolás lehetősége
Országok nemzeti szuverenításának megszüntetése... és sorolhatnánk
Mindegyik azt hivatott bizonyítani, hogy egyetlen nemzet sem képes megbirkózni a problémákkal önmagában, így kezelésükhöz mindenképpen egy világkormány felállítására van szükség.
2012-ről egy dolgot biztosan tudunk: Résen kell lennünk, aminek kulcsa a jól informáltság. Fontos, hogy megértsük, mi folyik a világban a valóságban. Azt nézzük, ami történik, ne azt, amit a globális televíziós csatornák és médiumok urai próbálnak elhitetni velünk. 

Forrás: RT News, Idők Jelei



A történelem megismételni készül önmagát - Ezért aktuális "a legnagyobb beszéd"



Ez a videó az eddigi legjobb szerintem, ezért érdemes végignéznetek! 
Ez a híres Charlie Chaplin beszéd újra aktuális, hiszen a történelem megismételni készül önmagát, felülírva minden eddigit.
A legnagyobb beszéd [Chaplin - A diktátor, 1940]
http://www.youtube.com/watch?v=dkaoYTLWCRM&feature=player_embedded 

Megint van egy birodalom, mely világuralomra tör és van egy erő, mely ezt a birodalmat a háttérből irányítja.
Korporáló, vállalatok, pénzüket, hatalmukat megsokszorozni kívánó láthatatlan, mégis közismert bankár-dinasztiák és az őket kiszolgáló kormányok együttes támadást indítottak az emberiség ellen. 

Nemzeteket fosztanak meg szuverenitásuktól, családokat a megélhetéshez szükséges pénzeszközöktől, az egyént pedig a szabadságától, mely szabadság erre a zsarnokságra és modern-rabszolgaságra igazából a legnagyobb veszélyt jelenthetné. 

Hiszem, hogy a banki intézmények veszélyesebbek a reguláris hadseregeknél. Ha az amerikai nép valaha is engedi, hogy magánbankok irányítsák a fizetőeszköz kiadását, akkor a bankok és a körülöttük felnövő vállalatok addig forgatják ki a vagyonukból az embereket, míg a gyermekeik hajléktalanként nem ébrednek, azon a földrészen, melyet apáik foglaltak el.”(Thomas Jefferson – az USA elnöke 1801-1809-ig)

Manipulált és tudatlanságba taszított generációkkik saját történelmüknek is csak hamisított verzióit ismerik,.... így hogyan tanulhattak volna belőle? Hisz az igazi ellenség annál sokkal dörzsöltebb és számítóbb, hogy igazi arcát valaha is megmutatta volna. De tettei, szándékai, céljai, szimbólumai minden nap jelen vannak. Még a Te életedben is.  
"Nincs biztonságban egy demokráciának a szabadsága, ha polgárai eltűrik,hogy akkorára nőhessen a magánhatalom, hogy erősebb legyen, mint maga a demokratikus állam. 
A kormányzati hatalom birtoklása egyetlen személy, csoport vagy bármely ellenőrzést gyakorló magánhatalom által - lényegében fasizmus". 
(Franklin Delano Roosevelt - Az Egyesült Államok 32. elnöke)

Szerencsére vannak már erőfeszítések, hogy az emberek újra kézbe vegyék az irányítást, amíg még nem késő. Ha ezek elbuknak, a rendszer hamarosan meg fogja mutatni igazi arcát, amire évszázadok óta készül...Egy ilyen apró sikert láthatunk ezen a videón: 
A szavazás, amely bejárta a világot


"A cégek nem emberek, a pénz nem egyenlő a szólás szabadságával! 
A vállalatok ugyanazért mutatkoznak személyként, amiért a farkas báránynak álcázza magát. 
Végig akarjuk vinni mindazt a munkát, amely ahhoz kell, hogy az alkotmánymódosítás világosan kimondja: kizárólag emberi lények rendelkezhetnek alkotmányos jogokkal. 
Vessünk véget a vállalatok hatalmának. Legalizáljuk a demokráciát annak érdekében, hogy alkotmányos jogok kizárólag emberi lényeket illethessenek meg."



Oroszország is a háborúra készül már - Közeleg az "X-Nap" ?



Oroszország készül a háborúra. Ez nemcsak nyilatkozatokban, hanem komoly csapatmozgásokban és hadműveleti döntésekben is megmutatkozik. 
Harckészültségben a kaukázusi erők.
A Szíria és Irán körül kialakult politikai nyugtalanság miatt
Oroszország fokozott tempóban vezényli katonai erőit délre, a Kaszpi, a Kaukázus, a Fekete-tenger, a Földközi-tenger környékére.

Nyezaviszimaja Gazeta forrásai szerint a Kreml információkkal rendelkezik arra nézvést, hogy hamarosan, az „X napon” egy, az Irán nukleáris létesítményei ellen intézett csapással kezdetét veszi a perzsa állam elleni amerikai-izraeli agresszió.

Ebben az esetben nem lehet kizárni, hogy Teherán válaszlépéseket tesz, melyek akár egy széleskörű háború kirobbanásához is vezethetnek.
Ezt a témát felvetik a brüsszeli EU-Oroszország csúcson is, melyen részt vesz Dmitrij Medvegyev elnök.

Mindenestre, a készülődés jegyében már „
optimalizálták” az Örményország területén található 102. orosz katonai bázist.A katonai szolgálatot teljesítők családtagjait Oroszországba szállították, megerősítették a Gümriben állomásozó orosz csapatokat, mivel orosz források szerint Törökország irányából várható az Irán elleni amerikai csapás.December 1-től teljes harckészültségbe helyezték az Abháziában és Dél-Oszétiában állomásozó orosz csapatokat.Állandó harckészültségbe helyezték az Izberbasban (Dagesztán) állomásozó, Bal-E rakétákkal felszerelt rakéthadosztályt. Mahacskala és Asztrahány környékén a rakétaerők átcsoportosítása zajlik. A Fekete-tengeri orosz flotta a grúz felségvizek közelében manőverezik, mivel elképzelhető, hogy Grúzia az Irán-ellenes erők oldalán csatlakozik a háborúhoz.
Oroszország ellen is háborús előkészületek folynak és a "lopott drone-ügy"
Jurij Nyetkacsov orosz katonai szakértő – korábban a dél-kaukázusi orosz erők parancsnokhelyettese – szerint, amennyiben Grúzia tovább blokkolja az örményországi orosz csapatok utánpótlását, ebben az esetben Moszkva katonai erőhöz folyamodhat, hogy „áttörje a grúz közlekedési blokádot” és korridort hozzon létre Örményország felé (az örményországi orosz csapatok utánpótlását jelenleg légi úton és Iránból (benzin, élelmiszer) oldják meg).Ami Azerbajdzsánt illeti, bár az országnak közismerten rossz a viszonya Iránnal, és az utóbbi években hatalmasra növelte katonai kiadásait, főként izraeli haditechnikát vásárolva, mégsem várható, hogy Baku aktív szerepet vállalna egy Irán elleni háborúban.

Vlagyimir Popov, a karabahi háború szakértője, az azerbajdzsán fegyverkezési program tanulmányozója szerint 
nem kizárt, hogy egy Irán elleni háború árnyékában Azerbajdzsán (és esetleg Törökország) megtámadja Örményországot, hogy visszaszerezze az örmény megszállás alatt lévő Hegyi-Karabahot. Ebben az esetben az orosz-örmény légvédelem képes megsemmisíteni az azerbajdzsán (és török) támadókat. Oroszország biztosan nem vesz részt egy karabahi háborúban, de ha magát Örményországot érné azerbajdzsán vagy török támadás, akkor a támadók az orosz hadsereggel is szemben találják magukat.
 
Így néz ki a robotrepülő, ami felett        "Adjáááátok már vissssssza a
átvették az irányítást                       játékrepülőőőőőőőmet !"
és szépen leszállították maguknak
az irániak (orosz segítséggel). 




AZ USA könyörgi vissza az ellopott drone-t, amit kínaiak és oroszok készülnek szétszerelni...
Közben: Kína és Oroszország is bejelentkezett, hogy szívesen "megvizsgálná" az Irán által ellopott amerikai robot-kémrepülőgépet. A gép szinte sérülés nélkül került az iráni hadsereg birtokába, őrzését és elrejtését az Iszlám Forradalmi Gárda végzi. A gép az USA legféltettebb csúcstechnológiáit rejti. Az amerikai kormány ugyan tett egy kísérletet, hogy visszaszerezze a gépet, mondván azzal csak Afganisztán felett hajtottak végre feladatot, Irán azonban a visszaszolgáltatást megtagadta, mivel nyílt titok, hogy az USA és Izrael légiereje iráni célpontokat kíván támadni. 
Irán azonban súlyos igényt támasztott "a vizsgálat" lehetővé tételéért. Közölte mindkét állammal, hogy megengedi a szétszerelésben és a vizsgálat elvégzésében való részvételt, amennyiben nem tagadják meg a továbbiakban Irántól az S-300 PMU-1 légelhárító rendszer leszállítását.
Mindazonáltal a Nyugat jól tudja, hogy Irán nincs olyan technológiai szinten, hogy egy ilyen, műholdról irányított gép felett átvegye az irányítást, ezért kijelentették, hogy ez valójában orosz katonai siker. Oroszország egy hónappal ezelőtt adta el Iránnak a legmodernebb zavarótechnológiát. Ennyi idő alatt azonban még a kezelő személyzetet sem lehet kiképezni, tehát Izrael és az USA egyértelműen orosz "munkának" tekinti az esetet.....
Szóval az USA igencsak berágott Oroszországra, de ebben semmi meglepő sincs, hiszen jó ideje újra virtuális és háttérben folyó hadviselést folytatnak egymás ellen.
Indiai vadászgépek Tadzsikisztánban - Orosz - Tadzsik - Indiai tengely ? 
India titokban – de Oroszország és Tadzsikisztán beleegyezésével – harci helikoptereket és repülőgépeket helyezett el a tadzsikisztáni Ajni légibázison - szivárgott ki az információ az indiai sajtó jóvoltából. A közép-ázsiai légibázison az indiai légierő Mi-17-es helikopterei, és bérelt orosz vadászgépei vannak.
Az indiai vadászgépek Ajniból szemmel tarthatják Afganisztánt, Észak-Pakisztánt és Délnyugat-Kínát is.
Még októberben került sor A. K. Antony indiai védelmi miniszter dusanbei látogatására, melynek során a tadzsik főváros közelében található Ajni repülőtér közös, tadzsik-orosz-indiai használatáról tárgyaltak. A repülőtér jelentősége az amerikai csapatok afganisztáni kivonása után jelentősen fel fog értékelődni. Az indiai miniszter szerint ez a bázis a legjobb adottságokkal rendelkezik egész Közép-Ázsiában. Indiai források szerint Új-Delhi eddig mintegy 70 millió dollárt költött az Ajni repülőtér korszerűsítésére.Kapcsolódó cikkek:
Oroszország az USA propaganda célkeresztjében
Felébredt az orosz medve és mérges
Peregnek a háborús harci dobok egyre hangosabban
Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka
Kegyetlen igazság milliárdosok háborús játékáról
III. Világháborút akar az USA, figyelmeztette Putyint Kína





Oroszország az USA propaganda célkeresztjében - Meghamisított hírek




Az USA háborús propagandája már a héten Oroszországot vette célba és Moszkva került a hazugságok és meghamisított hírek célkeresztjébe.
 
Konkrétan: az amerikai média úgy adja el a jelenleg Moszkvában zajló tiltakozási hullámot és tüntetéseket (melyek jelenleg még nagyon békésen és fegyelmezetten zajlanak), mintha zavargások és erőszak lennének jelen az utcákon. Ezt ráadásul úgy éri el a média, hogy minden újságírói etikától mentesen egyszerűen a Görögországban lezajlott zavargások videóit mutatja moszkvaiként. Közben azt állítja, hogy az orosz lakosság dühöng Putyin választási győzelme miatt.... Gyakorlatilag az Oroszország elleni agressziót beindító propagandagépezet első fázisait szemlélhetjük.


A héten már Putyin nagyon határozottan nekiment az USA propagandájának:
A választási győzelem sajtótájékoztatóján elmesélte a választási csalásokat és megfenyegette Amerikát és Hillary Clintont, hogy minek avatkoznak be az orosz ügyekbe, majd azzal vádolta őket, hogy a tüntetéseket Amerikából szítják.
Sajnos rákényszerültünk és Líbia, Szíria, Irak hamis történetei után már egyre többen megtanultuk olvasni a híreket a szó szoros értelmében és nem csak látjuk a sorokat, hanem "értjük" a mögöttes tartalmat.


FoxNews "tudósítása" a moszkvai tüntetésekről a korábban Athénban zajló zavargások felvételeit tartalmazza.Ahogy Líbia esetében az első líbiai zavargásokat Katarban díszletek között forgatták le, illetve Indiában nemzeti zászlókat lobogtató ünneplőket mutatott a BBC líbiai tömegkéntugyanezt teszik most Oroszországesetében is. 
A világban zajló korábbi zavargások felvételeiből lett összevágva a videóanyag az állítólagos moszkvai zavargásokból, ami az Egyesült Államok Oroszország belpolitikájába való nyílt beavatkozása, és célzott feszültségszítás.
Az ilyen videók és képek hatására ugyanis beindulnak azok a szélsőséges elemek, melyek eddig tartottak bárminemű rendbontástól és gyújtogatástól....látva ezeket viszont erőre kapnak.
A kérdést joggal teszik fel sokan: A jelenleg zajló és rendkívül feszült USA - Oroszország viszony tekinthető-e egy újabb Hidegháború 2.0-nak vagy még ennél is sötétebb jövőnek az előszelét jelentik, ami egy Oroszország elleni NATO-támadást rejt magában ?

Fox News rejlik mintegy zavargások Oroszországban


Felébredt az orosz medve és mérges - Hidegháború a kelettel és igazi Szíriával




Dmitrij Medvegyev a polgárokhoz címzett beszédet mondott azzal a helyzettel kapcsolatban, amelyik a NATO-országok európai rakétavédelmi rendszere körül alakult ki. 

Az orosz védelmi tárca megbízásomból Kalinyingrád városban haladéktalanul hadrendbe állítja a rakétatámadás-jelző rendszer radarállomásátMásodszor. Az orosz légi-kozmikus védelmi rendszer kialakítása keretében elsőrendű feladata lesz a hadászati nukleáris erők objektumai fokozott fedezeteHarmadszor, azokat a hadászati ballisztikus rakétákat, amelyeket a hadászati rendeltetésű rakétacsapatoknál és a haditengerészetnél rendszeresítenek, a rakétavédelmi rendszeren áthatoló új rendkívül hatékony harci egységekkel látják elNegyedszer. Azt a feladatot tűztem a fegyveres erők elé, hogy dolgozzanak ki intézkedéseket, amelyek szükség esetén biztosítanák a rakétavédelmi rendszer információs és irányító eszközeielpusztítását. Ezek az intézkedések megfelelőek, hatékonyak és nem költségesek.
Oroszország ragaszkodik részvételéhez az USA és a NATO által kialakítandó rakétavédelmi rendszerben, konkrét jogi garanciákat követel arra vonatkozólag, hogy a rendszer nem irányul ellene. 
Azonban ilyen garanciákat Moszkva nem kap.

Amennyiben a nevezett intézkedések nem lesznek elegendők, az Orosz Föderáció az ország nyugati és déli részére korszerű csapásmérő rendszereket, olyan fegyverzeteket telepít, amelyek biztosítják majd az USA rakétavédelmi rendszere európai alkotóelemeinek elpusztítását. Ilyen lépésekhez tartozik majd az Iszkander rakétakomplexum elhelyezése a kalinyingrádi különleges körzetben. Az Oroszország számára nem kedvező fejlemények esetén fenntartjuk magunknak a jogot, hogy lemondunk további lépésekről a leszerelés és a fegyverzetellenőrzés szférájában." (Jovonk.info)KAPCSOLÓDÓ CIKK: Peregnek a háborús harci dobok - egyre hangosabban - Oroszország felemelkedése 
 FRISS HÍREK - FEATURED STORIES

Nukleáris amerikai anyahajó Szíria vizein! Kezdődik?

RT NEWS | Miközben az USA figyelmeztette a külföldi állampolgárokat, hogy azonnal hagyják el Szíriát, megérkezett a USS George HW Bush repülőgéphordozó anyahajó Szíria vizeire.
 
Mondd el a véleményed a Facebook oldalon
Infowars | Nem fogják tolerálni, ha a nyugati hatalmak átlépik azt a bizonyos vonalat...

Idők Jelei | A szír haderők megbénítását célzó műveletet arab és török repülők hajtanák végre USA logisztikai támogatásával. Ezután majd minden szem Oroszországra és Kínára tapad, akik egyértelművé tették, hogy semmilyen beavatkozást Szíria belügyeibe nem fognak tolerálni.



Peregnek a háborús harci dobok - egyre hangosabban


Egyre hangosabb a harci dobok zaja, ahogy azInfowars.com fogalmaz. Az előkészületek persze alig-alig kapnak nyilvánosságot a médiában. Hiszen minél kevesebben látják, ami történik, annál kisebb ellenállásba ütközik az Irányító Elit. Mikor meg beindul a folyamat, akkor már késő lesz bármit is tenni ellene. 
Egyet biztosan mutatnak az események:

A nagy globális sakkjátszma újra beindult és folyik a világ érdekszféráinak újrafelosztása.

Ez viszont újra megmutatta, hogy 
hatalmas érdekellentétek feszülnek a süllyedőben lévő Nyugat (USA, Európa) és a felemelkedő Kelet (Kína, Oroszország) között. Ennek hadszíntere jelenleg pont az az amúgy is sérülékeny és lőporos hordónak számító muzulmán világ (Irán, Szíria), ahol egy szikra is elég...
Ha csak a friss híreket nézzük, nem sok biztató jelet találunk:
Orosz hadihajók érkeztek a szíriai vizekre, hogy megakadályozzanak egy „humanitárius közbelépés” ürügyével indított újabb NATO vezette támadást.

Az orosz hadihajók a napokban érkeznek a szíriai fennhatóságú vizekre, jelentette a szír hírügynökség csütörtökön, egyértelművé téve, hogy a lépés félreérthetetlen üzenetet képvisel a nyugat felé, mégpedig azt, hogy Moszkva visszautasít bármiféle beavatkozást a szíriai zavargásokba,” jelentette a Haaretz. Oroszország egyre keményebben lép fel Szíria védelmében. Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter polgárháborúnak minősítette az országban folyó erőszakhullámot, a nyugat ismételt vádjai ellenére. 
Mark Toner a Fehérház szóvivője visszautasította, hogy Szíriában polgárháború dúlna kijelentve, hogy „az Egyesült Államok szerint, az Assad rezsim erőszakkal és megfélemlítéssel próbálja elnyomni az ártatlan tüntetőket.”
Ugyanezt a retorikát hallottuk Líbia esetében is, miközben a NATO erők a vadászrepülőkkel és vállról indítható rakétákkal harcoló al-Qaeda vezette lázadóknak nyújtottak légi támogatást, akiket szintén „ártatlan tüntetőknek” nevezett a nyugati média.

Oroszország támogatása nélkül Szíria szinte teljesen védtelen lenne egy NATO támadással szemben.

Robert Baer, volt CIA ügynök és Alastair Crooke, korábbi MI6 tiszt szerint a szír nép változást akar, de semmiképpen sem egy „humanitárius” NATO támadás formájában.


Mindeközben Oroszország figyelmezteti a NATO-t :
 felkészült egy nukleáris támadásra !


A képen: Nukleáris hatalmak és atomfegyverek száma
Az orosz hadseregtábornok, Nikolai Makarov elmondta, hogy a NATO keleti irányú terjeszkedése annak veszélyét rejti magában, hogy megnövekszik azon helyi konfliktusok száma, amiben Oroszország is érintett lesz.(Makarov az orosz fegyveres erők tábornoki karának feje, ami jelenleg a legmagasabb katonai pozíció az orosz fegyveres erőknél.)


Lengyelország, Magyarország, Csehország, Lettország, Észtország, Litvánia azok közt az országok közt vannak, amelyek a Varsói Szerződést NATO-tagságra cserélték.Oroszország hadilábon áll azzal is, hogy az Egyesült Államok egy amerikai rakétavédelmi pajzsot tervez Európa fölé.
"Az európai rakétavédelmi pajzs ma egy igen komoly probléma" - mondta Makarov tábornok.
Oroszország úgy látja a NATO terjeszkedését, beleértve a hajdani szovjet tagállamokat és a szovjet-blokk egykori tagjait Kelet- és Közép-Európában, mint a legnagyobb fenyegetést Oroszország biztonságára.


Oroszország Kínához hasonlóan rakétaként emelkedik felfelé

Ehhez nem kell magyarázat és nincs mit hozzáfűzni... :
Vlagyimir Putyin 2000-ben lett Oroszország elnöke.Kormányzása alatt az orosz gazdaság hatszorosára nőtt és a hetedik legnagyobbá a világon. Putyin alatt az orosz ipar 76%-al nőtt, a befektetések 125%-al bővültek, a reálbevételek majdnem megduplázódtak, és a havi átlagfizetés hétszeresére nőtt 80$-ról 640$-ra. 2000-től 2006-ig a fogyasztási hitelek negyvenötszörösükre nőttek és a középosztály 8 millióról 55 millióra bővült. A szegénységi küszöb alatt élő emberek száma a 2000-es 30%-ról 14%-ra csökkent2008-ra.


Nyolcéves kormányzása alatt nagyobbrészt helyreállította az orosz katonai erőt és befolyást. Szövetséget kötött Észak-Koreával, Kínával, Mongóliával és Kazahsztánnal, hatékonyan biztosítva Oroszország keleti és déli határait.
Oroszország ma éles ellentétben áll 20 évvel ezelőtti önmagával. Az ország többé nem szegény, felhalmozott 516 milliárd dollár valutatartalékot, ami a harmadik legnagyobb a világon, csak Kína és Japán előzi meg.Oroszország leelőzte Szaúd-Arábiát, a világ legnagyobb olaj-exportőrét, ami azt is eredményezte, hogy a világ legnagyobb gázexportőreként Oroszország energiahordozók terén szuperhatalom lett. Oroszország egy erősen tudományos, repülőgép ipari és hadiipari nemzet, általános vélekedések szerint a világ második legfejlettebb haderejével bír az USA után.
Ezek a fejlemények mind aggodalomra adnak okot, főleg annak fényében, hogy az Irán ellen indított támadás Izrael oldalán folyamatosan napirenden van és folyik ennek előkészülete mind kommunikáció (média-tömegmanipuláció), mind katonai előkészületek tekintetében. Hogy ezt megelőzi-e egy Szíriában indított "bemelegítő" akció vagy sem, hamarosan ki fog derülni.
Egy biztos: az elkövetkező néhány hónap sorsdöntő lehet az emberiség életében....

(Felhasznált források: Infowars, Idők Jelei, Jövőnk.info)


Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka




Az előző bejegyzésünkhöz kapcsolódva (melyben Ron Paul beszélt a valóságról), most Dr. Dahlia Wasfi beszél ebben az igazán megdöbbentő videóban az igazságról, kik állnak az Irakot, Afganisztánt, Palesztínát, Szomáliát és a Közel-Keletet megszálló erők mögött. A "terrorizmus elleni háború" valódi okairól, amit 5-10 évvel ezelőtt még bevett a világ...ma viszont egyre többen ébrednek rá a valóságra. 
Mekkora hatalmas 
hazugság a demokráciáért és a terrorizmus ellen vívott háború ! Ez az agresszió fedőneve, amit kitaláltak...Nyugat-Ázsia nyersanyagainak megszerzése a cél. 

Hiszen valójában ezekben az országokban 
óriási vállalatok érdekeiért és támaszpontok létesítéséért folyik a harc....százezres ártatlan áldozatokkal....akiknek 90%-a civil, 1/3-a gyermek. Ezeket nevezik "járulékos veszteségeknek" (collateral damage). 

A terrorizmus elleni háborúk valódi oka - Dahlia Wasfi beszéde

Ők nem a szabadságunkat gyűlölik , hanem azt, hogy nap nap után emberiség elleni bűncselekményeket finanszírozunk és hajtunk végreHogyan merészeljük elítélni az illegális megszállás ellen végrehajtott akciókat ?

 
Az ellenségnek tekintett emberek szerte a világban, még az USA városaiban is valójában a hatalom elnyomó keze ellen küzdenek emberi mivoltuk tiszteletét követelve. Őket felkelőknek vagy terroristáknak kiáltják ki, mert ellenállnak a vezetők fosztogatásának és elnyomásának.

 A katonák nem kötelességből, a becsületért vagy az országért áldozzák fel magukat
hanem a Kellogg Brown & Root és a Halliburton építő vállalatokért.... Saját és társaik életéért harcolnak, hiszen háborús övezetbe küldték őket. Nem a mi szabadságunkat védik, hanem 14 állandó katonai bázis alapjait hozzák létre, hogy az Exxon Mobil és a British Petroleum szabadságát védjék meg. Nem demokráciát, hanem egy gazdasági megszállás alapjait fektetik le !
Például Irakban a mindennapi életet az amerikai megszállás óta házkutatások, halálbrigádok, ellenőrző  pontok, kijárási tilalmak, letartóztatások, utcai vérengzések és állandó erőszak határozza meg.

 Az igazi hősök az Alkotmányt védik az ellenségtől, mely Washington DC terrorista egységei, más néven a törvényhozó, végrehajtó és igazságszolgáltató hatalmi ágak!
 "Azok, akik támogatják a szabadságot, de ellenzik a felfordulást, olyanok, mint a földművesek, akik úgy szeretnének terméshez jutni, hogy nem szántják fel a földjeiket.
Esőt akarnak mennydörgés és villámlás nélkül tengert akarnak hullámok morajlása nélkül.
Ez a küzdelem lehet erkölcsi, lehet fizikai vagy mindkettő, de fontos, hogy küzdelem legyen.
Követelés útján a hatalom sosem ad engedményt. Sosem adott és soha nem fog adni! "

Mindannyiunk feladata, hogy addig követeljünk, harcoljunk, mennydörögjünk, szántsunk, beszéljünk, küzdjünk, míg az igazság nem diadalmaskodik!
HA NINCS IGAZSÁG, NINCS BÉKE !
 

Kegyetlen igazság milliárdosok háborús játékáról




The Video The USA Army aDoesn't Want You To See
A világ első számú terrorista államának háborúi és annak igaza arca. Egy videó, amit az RT készített veteránokkal és kilopott videókból Gyanítom, hogy nem sokáig marad fent YouTube-on, a CIA hamarosan törölteti úgyisCsak erős idegzetűek(18+) nézzék meg 4:45-től !

A Videó Az USA Army nem akarja To See (Read leírás)
http://www.youtube.com/watch?v=8XE4eRiKrz8&feature=player_embedded 


"Próbáltam büszke lenni a szolgálatomra, de csak szégyent érzek.
A rasszizmus többé nem takarhatja el a megszállás valóságát.
Ők is egy nép, emberi lények.
Azóta viselem a bűntudat bélyegét. Ha egy idős embert látok, mint azt, aki már járni sem tudott, rálöktük egy hordágyra és elvitettük az iraki rendőrökkel.
Bűntudatom van mikor egy anyát és gyermekeit látom, mint azt, aki kétségbeesetten kiabált és azt sikoltotta, hogy rosszabbak vagyunk, mint Szaddam mert mi tettük az utcára őket.
Bűntudatom van, ha egy fiatal lányra nézek, mint akit karon ragadtam és kirángattam az utcára.
Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga.
A fajgyűlölet régóta a hadsereg fontos eszköze, mellyel igazolja más országok lerombolását és megszállását.
Régóta szentesíti a gyilkosságokat, más emberek leigázását és megkínzását.
A fajgyűlölet alapvető fegyver a kormány kezében.
Fontosabb, mint egy puska, tank, bombázó gép vagy csatahajó.
Pusztítóbb, mint a tüzérségi lövedékek, bunker romboló rakéták, vagy egy Tomahawk robotrepülő.
Bár ezeket a fegyvereket a kormány hozza létre és birtokolja, mind ártalmatlanok olyan emberek nélkül, akik használni akarják őket.


Amerikai zsoldos - kiderül az igazság az iraki háborúról




Azok, akik háborúba küldenek minket, nem húzzák meg a ravaszt, nem lőnek ki gránátokat.
Nem kell megvívniuk a háborút, csupán el kell adniuk azt.
Olyan társadalomra van szükségük, akik hajlandóak a veszélybe küldeni a katonáikat.
Katonák kellenek nekik, akik ölnek vagy meghalnak kérdés nélkül.
Milliókat költenek egyetlen bombára, de az a bomba csak akkor válik fegyverré, amikor a hadsereg tisztjei készek végrehajtani az utasítást, hogy használják.
Elküldhetik az utolsó katonát is bárhová a Földön, háború csak akkor lesz, ha azok harcolni is akarnak.
Az uralkodó osztály, a milliárdosok, akik jól keresnek mások szenvedésén, akik csak a vagyonuk növelésével törődnek, meg a világgazdaság irányításával, tudják, hogy erejük azon múlik, képesek-e meggyőzni bennünket arról, hogy a háború, elnyomás és kizsákmányolás a mi érdekünket szolgálja.
Tudják, hogy gazdagságuk azon múlik, rá tudják-e venni a munkásokat, hogy meghaljanak azért, hogy ők egy másik ország gazdaságát irányíthassák.
Azzal képesek minket a gyilkosságra és halálra rávenni, hogy képesek elhitetni velünk, hogy valahogy felsőbbrendűek vagyunk.
A katonák, tengerészek, tengerészgyalogosok, pilóták semmit sem nyernek ezen a megszálláson.
Amerika lakosságának túlnyomó többsége semmit nem nyer ezen a megszálláson.
Valójában nemhogy nem nyerünk rajta, de még többet szenvedünk miatta.
Elveszítjük végtagjainkat, sérüléseket szenvedünk, feláldozzuk az életünket.
Családjainknak látni kell a zászlóval takart koporsót leereszkedni a földbe.
Milliók élnek ebben az országban egészségügyi ellátás nélkül, munka és oktatási lehetőségek nélkül és nézik, ahogy kormányunk eltékozol NAPI 450 millió dollárt erre a megszállásra.
Országunk szegény dolgozó embereit elküldik, hogy öljenek szegény dolgozó embereket egy másik országban, hogy a gazdagok tovább gazdagodhassanak.
Fajgyűlölet nélkül a katonák rájönnének, hogy jobban hasonlítanak az iraki emberekre, mint azokra a milliárdosokra, akik őket harcba küldik.
Családokat dobtam az utcára Irakban, és arra tértem haza, hogy családok kerülnek utcára a hazámban is, és ez egy tragikus és értelmetlen ingatlanpiaci válság.
Fel kell ébrednünk és megérteni, hogy valódi ellenségeink nem valami távoli országban vannak, nem olyan emberek, akiknek a nevét sem tudjuk, nem olyan kultúrák, amiket nem is értünk.
Ellenségeinket nagyon jól ismerjük akiket fel tudunk ismerni.
Ellenségünk az a rendszer, amely hadat visel, ha az hasznot hoz;
ellenségünk a vállalat vezetője, aki kirúg minket, ha az hasznot hoz;
a biztosító társaság, amely megtagadja tőlünk az ellátást, ha az hasznot hoz; a bank, ami elveszi az otthonunkat, ha az hasznot hoz.
Az ellenségünk nem ötezer mérföldre van tőlünk, hanem épp itt, saját hazánkban.
Ha összefogunk, testvéreinkkel együtt harcolunk, megállíthatjuk ezt a háborút, megállíthatjuk a kormányunkat, és létrehozhatunk egy jobb világot."



Kapcsolódó cikk:

Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka



Izrael 2 héten belül megtámadhatja Iránt! III. világháborút akar az USA - figyelmeztette Putyint Kína !




NEM CÉLOM, hogy bárkit is RIOGASSAK, de az EDDIGI LEGKOMOLYABB és LEGHITELESEBB TÖRTÉNÉSEK ZAJLANAK EGY III: VILÁGHÁBORÚ KIROBBANTÁSÁRA
Akik figyelték a hét eseményeit és értik már a hamis jelek és hamis akciók olvasását...könnyen össze tudják rakni a képet: Az USA a már bevált "false flag" módszerhez folyamodik továbbra is - hamis ürügyet fabrikál egy általa létrehozott történetből. Gondolom hallottátok Ti is a hét hírei között, hogyan terveztek hatalmas merényleteket az USA-ellen iráni terrorista csoportok, illetve készültek a Szaudi nagykövet megölésére az USA-ban....Erre több figyelmet nem is érdemes fordítanunk, hiszen valóság alapja ugyanannyi, mint a vietnámi háború kirobbantásához szükséges "tonkini incidensnek" (mely soha nem történt meg) vagy a 9/11 eseményeinek, ami Afganisztán és Irak lerohanásához kellett. 
Akik olvasták oldalunkon az Illuminati "Angol-Szász Misszió" néven ismertté vált tervét, amin évtizedek óta dolgoznak..., azok nem lepődnek meg,
de 
a tervük most a szemünk láttára formálódik valósággá 
A HELYZET MOST VISZONT NAGYON SÚLYOS : 
AZ USA a III.VILÁGHÁBORÚ KIROBBANTÁSÁT KÉSZÍTI ELŐ !
A tények:
Folyamatosan megy Irán elleni bizonyítékok fabrikálása (Irak vegyi és nukleráris fegyver-sztorijához hasonlóan). Az Adel al-Jubeir nagykövet elleni állítólagos merénylet tervét azóta úgy szajkózza a média és politikusok John Kerrytől McCain-ig, mint elegendő ok egy támadásra...("Act Of War")
- Megbízható katonai források Alex Jones-nak kiszivárogtatták, hogy Izrael "zöld lámpát" kapott az USA-tól, hogy a KÖVETKEZŐ 2 HÉTBEN megtámadhatja Iránt. Egy két hónapos "nyitott ablak" áll a rendelkezésre a tél beköszönte előtt. Leon Panetta USA védelmi minisztériumi látogatásán is már Izrael az engedélyt kérte a támadások megindításához. 

LEGFRISSEBB: Obama és Izrael indítása háború Iránnal!



"Az elmúlt hetekben intenzív tárgyalások folytak arról az Izraeli Hadvezetésben és Hírszerzésben, hogyan indítsanak támadást Irán nukleáris létesítményei ellen. Láthatóan a fő kérdés az: hogyan biztosítsák, hogy az USA részt vállaljon a támadásból, illetve, ha kiszélesedik a háború, akkor Izrael oldalán avatkozhasson be" írja Patrick Seale a Gulf News-ban.
A beavatkozás egyre nyilvánvalóbbá válik most, hogy előállnak sorban ilyen és hasonló Iránt megvádoló megfabrikált terrorizmus gyanús történetekkelIsmerjük az előzményeket eléggé ahhoz, hogy tudjuk mi következik. Obama és az Őt hatalomra segítő háttér-irányítók egyetlen esélye a jövő évi elnökválasztás előtt, ha belevágnak az Irán elleni háborúba. Ahogy már több szakértő is fejtegette: Obamának is szüksége lenne egy "nagyobb mészárlásra, mely ürügyként szolgálhat a támadás megindításához".Geopolitikai szakértők egybehangzóan úgy vélekednek, hogy Izrael minden kétséget kizáróan Irán megtámadására készül. 


ÉS a LEGKOMOLYABBAN VEHETŐ BIZONYÍTÉK, hogy NEM A LEVEGŐBE BESZÉLÜNK


Kína figyelmeztette Putyint: az USA világháborút akar



Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon,hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára. Az FSB nyilvánosságra hozott adatai is alátámasztják, hogy a fenyegetés valós, és az ismert összeesküvés-elméletektől sem áll távol. A közelmúltban a kínai belügyminiszter-helyettesnek egy Underwood nevű Blackwater-zsoldos bizalmas anyagokat adott át, amelyekből kiderült, hogy ezek a műveletek már most is előkészítés alatt vannak, és a közeljövőben számítani kell olyan amerikai akciókra, amelyek célja katasztrófák okozása, hogy a világ káoszba boruljon.
Az Egyesült Államok az afganisztáni kudarcért a pakisztáni vezetést okolja, melyet azzal vádol, hogy kijátszották az amerikai vezetést és támogatták a tálibokat. A képet bonyolítja, hogy Pakisztán fontos stratégiai partnere Kína. Több közös vállalkozásban is érdekeltek, többek között a kínai-pakisztáni ötödik generációs vadászgépet is együttfejlesztik, valamint Pakisztán a saját tengerpartján haditengerészeti támaszpont létesítését is felajánlotta Kínának és a nyár folyamán Kína közölte, hogy "Kína a saját maga elleni támadásként fog értelmezni bármiféle Pakisztán elleni agressziót." Ezért várható volt, hogy Pakisztán előbb vagy utóbb terítékre kerül az USA hadigépezete előtt. Pakisztán azonban atomfegyverrel rendelkezik. Van még egy csavar a történetben, miszerint az oroszok kezdik megszellőztetni a korábbi ukrán rakéta-eladásokat. A Szovjetunió széthullása után Irán 20 atom-robbanófejek hordozására alkalmas rakétát vásárolt. Ezek szolgáltak később a Sahab-3 rakéták alapjául. Állítólag a robbanófejek nélkül vették meg, de ezt senki sem tudja leellenőrizni már, az viszont tény, hogy Ukrajna több robbanófejjel nem tud elszámolni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Irán már nukleáris robbanófejekkel rendelkezik, de azt sem jelenti, hogy nem rendelkezik. És pont.
De vissza a jelenre. Az átadott anyagok szerint a CIA Pakisztánban szándékosan megfertőzött több tízezer embert dengue-lázzal, ami egy gyengített, katonai célú baktérium, és egy kis fejlesztés után az amerikai lakosság ellen szándékoznak bevetni.

De tervbe van véve az USA és az EU gazdaságának szándékos bedöntése, masszív hagyományos háborúk az USA-EU és Afrika, Ázsia, Dél-Amerika viszonylatában. Mindezek után jönne a Nagy Béke, amikor be szeretnék vezetni a Világkormányt. A tervezett háborúk egyikét az USA vezetné Mexikó és Dél-Amerika ellen, egy másikat a dél-kínai tengeren egy harmadikat pedig Pakisztán ellen, ez utóbbiban már nukleáris fegyvereket is bevetnének. Mellesleg Pakisztánban megtörténtek az első nyílt fegyveres összecsapások az amerikaiak és a pakisztáni haderő között.
Underwood - akit most tartóztatott le a CIA, mert nagy mennyiségű nemzetbiztonsági anyagot adott át Kínának -, elmondta, hogy az USA olyan mocskos háborúra készül, ami annyi halottat fog eredményezni, hogy jóérzésű ember számára egyszerűen elfogadhatatlan, ezért adta át az adatokat Kínának. Pakisztán és Irán ellen a háború már teljesen elő van készítve, és hogy mikor fog kirobbanni, az csak a hatalmasok pillanatnyi döntésein múlik.
Kína felhívta arra is a figyelmet, hogy az USA csendes-óceáni katonai parancsoksága figyelmeztette Kínát, ne terjeszkedjen a flotta műveleti térségében, ne távolodjanak el a partoktól messzebbre, mert a Csendes-óceán egész területe az USA hadműveleti zónája, és oda senkit sem fognak büntetlenül beengedni. 
Kína reagált a fenyegetésre, és készenlétbe helyezte flottáját, valamit felgyorsították az anyahajók gyártását, amelyekből összesen négy készül, a korábban megvásárolt szovjet-ukrán repülőgép hordozó alapján. Közölték az Egyesült Államok haditengerészetével, hogy a dél-kínai tengert akár fegyveresen is megvédik, ha bárki be merészeli tenni a lábát oda. Az amerikai figyelmeztetés Észak-Koreának, és az oroszoknak is szól. Líbia ügyét, valamint a szíriai eseményeket is ebbe az eseménysorba helyezték.
Kína kifejezte aggodalmát, hogy az Egyesült Államok olyan háborúra törekszik, amelyben először katasztrófák tömkelegét idézi elő, járványokat fog elindítani, hogy a világ a káosz állapotába kerüljön.

Először hangzott el az összeesküvés-elmélet gyártók tézisein kívül, hogy az amerikaiak még a saját területükön belül is karanténzónákat állítottak fel, és hatalmas tömegsírtelepeket hoztak létre.
Az amerikai hadianyag gyártás a csúcson üzemel, és több háborúra elegendő készletet halmoznak fel folyamatosan. Az előkészített háborúknak két célja van Kína szerint: először az, hogy az USA-val szemben felállt egységet szétverje, majd politikai rendszereit megdöntse, a másik pedig az, hogy kieszközölje a nyugati világban, majd az egész bolygón a világkormányt.
Kína két módon válaszol az amerikai kihívásra. Az egyik, hogy hadseregét, tengerészetét, rakéta technológiáit rohamlépésekben fejleszti, a másik, hogy gazdasági háborút fog indítani az EU és az USA között, és valószínűleg ezért támogatja az EU-tagállamokat segély-hitelekkel.
Kína külön kitért a kaukázusi térségre. Az USA által befolyásolt szélsőségesek a hírek szerint tömegesen kapják különböző csatornákon az amerikaiaktól a hadianyagot. Oroszország belbiztonságát elsődlegesen a Kaukázusban próbálják megingatni. Erre vonatkozólag Underwood nagyobb mennyiségű adattal is szolgált, 10 000-nél több fényképet, dokumentumot adott át Kínának. Az Egyesült Államok azonban próbálja bagatellizálni az ügyet, mivel hatalmas katonai-stratégiai hiba történt.
A hírek nem szólnak róla, de a történethez hozzá tartozik valószínűleg az Iránnal kapcsolatos új botrány, mely szerint Irán merényletekre készült az Egyesült Államokon belül. A történet már szinte sablonosnak mondható: vagy egy szeptember 11-e, vagy tömegpusztító fegyverek birtoklásának vádja, vagy egy mostanihoz hasonló terrorcselekmény előkészítésének a legendája és egyből készen is van az ürügy a cselekvésre. „Ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért verjük össze.” Ez mind részletkérdés, a lényeg, hogy már keresik az okokat egy háborúra.
Az ehhez hasonló nagyszabású világfelforgató tervek persze meglehetősen ismertek a világhálót böngészők körében, de most először fordul elő, hogy nem egy fantáziadús weboldalról származnak, hanem az FSB-től és a kínai belügyminisztériumtól.

A nyomor és kizsákmányoltság valódi oka




Ebből hamar érthetővé válik, miért tartunk itt....
Az államadósság
Marx: a tőke felhalmozási folyamata:
"Az államadósság az eredeti tőkefelhalmozás egyik legerőteljesebb emeltyűjévé válik. A terméketlen pénzt nemzőerővel ruházza fel, és így tőkévé változtatja anélkül, hogy ezért ipari, sőt még uzsora befektetéstől is elválaszthatatlan veszélynek kellene kitennie magát. Az állam hitelezői a valóságban semmit sem adnak, mert a kölcsönadott összeget könnyen átruházható állami adósságkötvénnyé változtatják, melyek kezükben továbbra is éppen úgy működnek, mintha ugyanannyi készpénz volnának
- De ha eltekintünk is a semmittevő járadékosok így teremtett osztályától és a kormányzat és a nemzet között közvetítőt játszó pénzemberek rögtönzött gazdagságától is,— valamint az adóbérlők, kereskedők, magángyárosok meggazdagodásától is, akiknek minden államkölcsön egy-egy darabja égből hullott tőkét jelent — 
az államadósság lendítette fel e részvénytársaságokat, a legkülönbözőbb fajtájú átruházható értékpapírokkal való kereskedést, az ázsióüzletet, egyszóval:
a tőzsdejátékot, és a modern bankuralmat. 

-
Minthogy az államadósság fedezetét az állami bevételek alkotják, amelyeknek fedezniük kell az évi kamat- stb. fizetéseket, a modern adórendszer a nemzetközi kölcsönök rendszerének szükségszerű kiegészítője lett. 
- A kölcsönök lehetővé teszik a kormány számára, hogy rendkívüli kiadásokat fedezhessen anélkül, hogy ezt az adófizető azonnal megérezné, de később mégis adóemelést tesz szükségessé.
 - Másrészt az egymást követő adósságok felhalmozódása által előidézett adóemelés arra kényszeríti a kormányt, hogy az új rendkívüli kiadásoknál mindig újabb kölcsönöket vegyen fel! 
- A modern adórendszer, amelynek tengelyét a legszükségesebb létfenntartási eszközökre kivetett adók,(tehát ezek megdrágítása) alkotják. (és mert ezt mindnyájan „fizetni kényszerül, aki él!) ezért magában hordozza az automatikus fokozódás csiráját (a kölcsönfelvevés kényszerének!) a túladóztatás nem rendkívüli jelenség, hanem ellenkezőleg alapelv!
Ezért Hollandiában, ahol ez a rendszer először honosodott meg, de Witt a nagy hazafi Maximáiban 
úgy ünnepelte, minta legjobb rendszert arra, hogy a bérmunkásokat alázatossá, mérsékletessé, szorgalmassá és munkával túlterheltté tegyék."
Történelmi előzmények: 
A nemzeti címmel felcicomázott nagybankok születésüktől kezdve csak magánspekulánsok társaságai voltak, amelyek a kormány mellé álltak és - hála kapott kiváltságaiknak - tudtak neki pénzt kölcsönözni. Ezért az államadósság felhalmozódásának nincs csalhatatlanabb fokmérője, mint e bankok részvényeinek fokozatos emelkedése, amely bankok teljes kibontakozása az Angol Bank alapításától kelteződik (1694). Az Angol Bank azzal kezdte, hogy pénzét 8%-ért odakölcsönözte a kormánynak; ezzel egyidejűleg a parlamenttől felhatalmazást kapott arra, hogy ugyanebből a tőkéből pénzt kovácsoljon azáltal, hogy azt a közönségnek még egyszer kölcsönadta bankjegyek formájában. Jogában állott ezekkel a bankjegyekkel váltót leszámítolni, árura kölcsönt adni és nemesfémet vásárolni. Nem sok időbe telt és ez a magagyártotta hitelpénz lett az az érme, amellyel az Angol Bank az államnak kölcsönöket nyújtott, és amellyel az állam számlájára az államadósság kamatait kifizette. Nem elég, hogy az egyik kezével adott, hogy a másikkal többet kapjon vissza; miközben ezt visszakapta, a nemzet örökös hitelezője maradt az utolsó kölcsönzött fillérig. Lassanként az ország fémkincsének nélkülözhetetlen őrzőjévé és az egész kereskedelmi hitel gravitációs középpontjává vált.




15+1 dolog, ami aranyat ér majd a bajban
 A civilizáció számtalan olyan dologtól tett minket függővé, amelynek hiányát majd csak akkor fogjuk tapasztalni, amikor bekövetkezik a SHTF esemény, (shit hits the fan=sz*r csapódik a ventilátorba, A fordulat legalább az 1940-es évek óta használatos az angol szlengben. Jelentése kb.:"elkezdődnek a nehézségek"; "kitör a balhé", "durvulni kezd a helyzet", "kiborul a bili" stb.) bár a magam részéről egyszerűen csak összeomlásnak szoktam hívni a dolgot.


Az alábbi lista egy olyan helyzetre vonatkozó felsorolást tartalmaz, ahol az eddigi, kényelmes világ relatív gyorsan eltűnik. Ennek okai most nem kerülnek kifejtésre, de számtalan cikkben utaltunk már lehetséges kimenetelekre.Melyek azok a hétköznapi dolgok, amelyek rendkívül gyorsan fognak eltűnni a boltok polcairól, és a későbbiekben alapvetően hozzájárulnak majd a boldoguláshoz, túléléshez valamint kitűnő cserealapot biztosítanak majd?
A teljesség igénye nélkül, lássuk:
01. Aggregátor - Érdemes kicsit többet áldozni egy jobb minőségűre, azonban az üzemanyag tárolása, utánpótlása problémás lehet. A működésével járó zaj felkeltheti mások figyelmét.02. Víztisztító berendezés – Nem a pár ezer forintos, mindenütt kapható konyhai eszközökre gondolok, a téma későbbi körbejárása tervbe van véve.03. Víztároló edények – Víz tárolására alkalmas műanyagból készült, különböző méretű, zárható tartályok, palackok.04. Tűzifa – Éghajlatunkon akár egy év is kellhet, amíg a frissen kivágott fa tüzelhető állapotúra szárad.05. Tartós élelmiszer – NEM MIRELIT!!! A konzerveken túl szárítással, aszalással, füstöléssel, savanyítással készült termékek is.06. Élvezeti cikkek – Tea, kávé, cigaretta, csokoládé, alkohol. Ezek elsőszámú szereplői lehetnek majd a cserekereskedelemnek.07. Gáz/petróleum lámpa, elemlámpa – Plusz a hozzájuk tartozó nagy mennyiségű harisnya, kanóc, üzemanyag, elemek és tölthető akkumulátorok stb.08. Fegyverek Természetesen minden csak a legalitás határán belül, a törvényi szabályozás maximális figyelembevétele mellett.09. Vitamin és ásványi anyag tabletták – A fokozott igénybevétel, nem megfelelő táplálkozás ellensúlyozására.10. Kötszerek, elsősegélyláda Patikából minimális összegért lehet steril kötszert, alapvető gyógyszereket venni, egyelőre...11. Személyi higiénés cikkek – Toalett papír, fogkefe, zsebkendő, női higiénés termékek, szappan, pelenka stb.12. Kerti kéziszerszámok Egyszerű, de tartós és jó minőségűek a preferálandók.13. Vetőmagok – Részesítsük előnyben a magyar fajtákat, melyek a mi környezeti adottságainkhoz alkalmazkodtak. A vetőmag nem lehet hibrid, különben nem szaporítható tovább!14. Munkaruházat Gumicsizma, kesztyű, esőkabát, bakancs.15. Varró/javító készlet Cérna, tű, olló, patent, gomb, biztostű, csatok, hevederek.

+1. Egyszerű játékok – Kártya, sakk, dobókocka stb.
A fenti lista általános, nem minden esetben 100%-os igazságokat tartalmaz éppen azért, mert nincs is kellően körülhatárolva a bekövetkezett esemény, inkább támpontként kezelendő.

Természetesen az első és legfontosabb, – és itt abszolút mindegy, hogy globális vagy éppen személyes túlélési szituációról beszélünk – hogy a felszerelés csak másodlagos jelentőségű, mert minden az agyban dől el. 
Szeretnénk-e (túl)élni avagy sem....


Kérem olvassák el a részletesebb tudásért a felkészülésük érdekében ezeket az oldalakat ime:http://www.antalffy-tibor.hu/?p=976#comments
http://kemenyidok.blog.hu/
http://jobbik.net/index.php?q=node%2F6242
Egy túlélő "vallomása" az Argentin gazdasági válságról 2001
http://ffek.hu/blog/hetesi_zsolt
http://www.hunnianet.hu/irodalom/Apokalipszis_2012-Egely_György_tanulmánya
http://asterope.bajaobs.hu/hetesi/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése