2019. április 16., kedd

A lenyúlt világ terroristái







A lenyúlt világ terroristái
















network.hu




























Mint ismeretes, Vasárnap délután 15 órától a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány kezdeményezésére a Mazsihisz, a Hit Gyülekezete és az Élet Menete Alapítvány tömegdemonstrációt szervez a Kossuth térre, tiltakozásul Gyöngyösi Márton jobbikos képivselő kijelentései ellen. A tüntetés soha nem látott széles összefogást eredményezett, beszédet mond Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, Mesterházy Attila MSZP-elnök és Bajnai Gordon volt miniszterelnök, az Együtt 2014 mozgalom egyik vezetője is. A rendezvényhez csatlakozott a Raoul Wallenberg Egyesület, az Országos Örmény Önkormányzat, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, a Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt, a Magyar Nők Szövetsége, a Magyar Antifasiszta Liga, a MEASZ Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége – Összefogás a Demokráciáért, a Nemzeti Kör, az Izraeli Kulturális Intézet, a Magyar zsidó Kulturális Egyesület, a Radnóti Miklós Antirasszista Díj Alapítvány, a Magyar-Izraeli Baráti Társaságok Országos Szövetsége, a Kék szalaggal a demokráciánkért civil mozgalom, valamint a Jövőképp! Egyesület. A tömegdemonstrációt az ATV és a Klubrádió is élőben közvetíti!
Az MSZOSZ is csatlakozott a vasárnapi tömegtüntetéshez
Az egyik legnagyobb magyarországi szakszervezet, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) is csatlakozott a vasárnap délutáni antifasiszta tömegdemonstrációhoz.

A rendezvény 15 órától kezdődik a Kossuth téren, felszólal – többek között – Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, Mesterházy Attila MSZP-elnök és Bajnai Gordon, az Együtt 2014 mozgalom egyik vezetője. A tömegtüntetés újabb médiatámogatást is kapott, ugyanis a Népszava napilap is csatlakozott a rendezvényhez.
Tömegdemonstráció: a krisnások és Köves Slomóék is csatlakoztak
További egyházak is csatlakoztak a vasárnap délután 15 órakor megrendezésre kerülő náci ellenes tüntetéshez.
A tömegdemonstráción részt vesz a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) és a Tett és Védelem Alapítvány is. „Elemezve a kialakult helyzetet és megvizsgálva a tüntetés tervezett üzenetét, úgy ítéltük meg, hogy mind az EMIH (Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség), mind pedig a Tett és Védelem Alapítvány elkötelezett híve a megmozdulás által képviselt céloknak, ezért csatlakozunk a rendezvényhez”- közölték. Ahogy beszámotunk róla, Szenczy Sándor baptista lelkész, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány vezetője is jelezte, hogy csatlakozik a rendezvényhez.

Mint ismeretes, a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány kezdeményezésére a Mazsihisz, a Hit Gyülekezete és az Élet Menete Alapítvány tömegdemonstrációtszervez a Kossuth térre, tiltakozásul Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő kijelentései ellen. A tüntetés soha nem látott széles összefogást eredményezett, beszédet mond Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, Mesterházy Attila MSZP-elnök és Bajnai Gordon volt miniszterelnök, az Együtt 2014 mozgalom egyik vezetője is.
Nácizmus elleni tüntetés: egymillió tagú szervezet is csatlakozott
A Nyugdíjasok Országos Képviselete is csatlakozott a vasárnap délutáni, nácizmus elleni tömegdemonstrációhoz.
Szervezetünk a legnagyobb magyarországi érdekképviselete az időseknek. Több mint 20 éve jött létre, bejegyzett szervezet. Jelenleg 39 tagszervezete van, közöttük olyan országos szervezetek, mint amelyek tömörítik az ország vasutas, pedagógus, energetikai szektor, faiparból, a közművelődési intézményekből, levéltárakból nyugdíjba menteket. Közel 1 millió szervezett tagunk van. A vasárnapi tüntetésre tagszervezeteink, megyei szervezeteink szervezik a tüntetőket” – olvasható a szervezet szerkesztőségünkhöz elküldött közleményében.

Árok Kornél pártja, a Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt (SZEM) is csatlakozik a vasárnap délutáni antifasiszta tömegdemonstrációhoz. „Hitünk szerint antiszemitának lenni alantas dolog. Alantas embereknek pedig nincs helye a Magyar Parlamentben! A SZEM ezért követeli, hogy Gyöngyösi Márton kérjen nyilvánosan bocsánatot a Magyarországon élő zsidóktól és azonnali hatállyal mondjon le mandátumáról” írja a párt közleményében. Egyúttal megkérik pártjuk tagjait és szimpatizánsait, hogy együtt tüntessenek a nácizmus ellen.

Ahogy beszámoltunk róla, az egyik legnagyobb szakszervezet, az MSZOSZ is csatlakozott a rendezvényhez, továbbá újabb egyházak is jelezték részvételüket.
ATV.hu





Íme az ország "krémje" MSZP, SZDSZ !!!
Te még hányat tudnál hozzátenni?
……………………
- Még sokat barátom!
A teljesség igénye nélkül toldom a név nélkül bedobott bűnözőzsidó kormánypropagandát: A nemzetközi rablóbanda második, vagyis rang-ban az MSZP-és bűnözők felett álló, direkt erre a megvezetésre tenyésztett, szalonképesebb csúcsbűnöző, nemzetvesztő ZSIDESZ –el.
Weöres: „ A bűn nem akkor a legveszedelme-sebb, mikor nyíltan és bátran szembeszegül az erénnyel, hanem mikor erénynek álcázza magát és megfertőzi a felismerő- érzéket.”
„ A szeretet fő- ellensége nem a gyűlölet, de az érzelgős jóságoskodás, a hazafiságé nem a haza megtagadása, de a méltóság-teljes piócaság és handabandázó honmentés.” (Lásd Or…, Vité…, Kó…, Pin…, és más, a pókháló részét alkotó maffiafamilia, mely a Zsideszben csúcsosodik. Vérrokonok és úgyanúgy kerettagok az MSZP- és, LMP –és KDNP-és gennylettel, minden párt vezetésével- ugyanazon zsizsik keret tagjai!)
                                          Kőműves Géza
……………………
Gyerekek: nem kellene körbeadni az országban ezt a listát, hogy mindenki mellé tehessen egy-két nevet?
Add tovább, és csak az igazat mondd, a színtiszta igazat. Isten úgy segítsen.
Íme az ország "krémje" MSZP, SZDSZ !!!
Lehetne az is a címe hogy ki-kicsoda? Ezekről vajon miért nincs szó a híradóban, origo-n stb...és EZEKET MÉG ŐK MAGUK TÁRTÁK FEL, MERT "MUSZÁJ" VOLT !!!

1. Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés előzetesben
2. Tátrai Miklós MSZP hűtlen kezelés előzetesben.Nemzeti vagyonkezelő
3. Wieszt János MSZP vesztegetés előzetesben
4. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h.2,6 év jogerős börtön
5. Nagy Imre MSZP 100 millió áfacsalás házi őrizet
6. Zuschlag János MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés6 év letöltendő börtön
7. Fürst György MSZP hűtlen kezelésSZABADLÁBON Terézváros - védekezik
8. Páva zoltán MSZP hűtlen kezelés SZABADLÁBONKomló - védekezik
9. Orbán István MSZP vesztegetés előzetesben
10. Benedek Fülöp MSZP okirat hamisítás 1.5 év felf. Államtitkár számtalan bűncselekmény és folyamatban lévő eljárások!
11. Horváth Klára MSZP hűtlen kezelés eljárás alatt
12. Herédi Dezső MSZP sikkasztás, hűtlen kezeléselőzetesben Tiszaderzs - vádemelés
13. Gál István SZDSZ hűtlen kezelés megalapozott Balmazújváros - gyanú,
14 Szabó Lóránd MSZP-SZDSZ személyes adatokkal pénzbírságra Dombóvár visszaélés ítélve
15 Kálmán András MSZP Hűtlen kezeléselőzetesben
16. Karakasev Anna MSZP Sikkasztás 10 hó.Börtön Salgótarján
17. Walter Dezső MSZP Hatalommal visszaélésJogerős ítélet
18. GYURCSÁNY FERENC Altus ügy. Bíróság mondta ki, jogosolatlanul gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forinttal (csak ,,elévült" mint a böszödi eszéd). . És történt valami ??? Miért is történt volna, hisz benne van az egész banda egytől-egyig. És mit gondoltok hogy a biroság kikből áll ??? Gratulálok, eltaláltad; a rabló banda többi tagjaiból, hiszen ez nagyobb intézmény mint az olasz maffia.
Ha Gyurcsányékat emlegetik, nekem mindig az „Ali Baba és a 40 rabló” jut az eszembe, csak a magyar változatban, 1 000 szer több rabló van mint az eredeti mesében. Az egész pártot, egytől-egyig rács alákell tenni, mert  ennek isszuk a levit most, és még ki tudja, hogy még meddig ???
Megemlitem, hogy a 84 millió forint „ jogtalanul meggazdagodás a magyar állam róvására”. Ez pontosan olyan mint a jéghegy. Mi csak a hegyét látjuk a  jéghegynek ami az egyharmada. Ez látszik ki a vízből, és erről tudunk mi is. A másik két harmadát a jéghegyből, azt mi nem látjuk mert mindig a víz alatt van. Akkor el lehet képzelni, hogy  mennyi mindent nem tud a nép, és nem is fog megtudni soha !!!
Vajon hányan tudnak az Indonéziai üzletről ??? Se baj, mert a levél végén közölni fogom !!!
19. Rácz Péter Magyar úttörő sz. hűtlen kezelés 1,5 év felfüggesztett
20. Csonka Gábor MSZP vesztegetés 3év börtön - Lendvai kampányfőnöke. Hivatali befolyással üzérkedés
21. Szabó Gábor MSZP- SZDSZ Magánokirat hamisítás 8 hó börtön
22. Kaszab Csaba MSZP hivatali befolyással üzérkedés 2 év börtön
23. Szarvas Attila MSZP társadalom biztosítási csalás 1év 10 hó börtön, szökésben
24. Pénzes Sándor Veres János Adócsalásjogerősen elítélve
25. Hunvald György MSZP üzletszerűen, folytatólagosan előzetesben elkövetett vesztegetés, stb.
26. Nyékesi Béla MSZP 300 milliós csalásMegalapozott gyanú
27. Kálmán András MSZP hűtlen kezelés.Megalapozott gyanúval nyomoznak. Dunaújváros
28. Borovszki Tímea MSZP hűtlen kezelésElőzetesben
29. Gál György MSZP üzletszerű, bűnszervezetbenelőzetes
30. Kardos Péter SZDSZ elkövetett csalásletartóztatásban
31 Hunvald György MSZP sikkasztás mind a hárman
32. Nyolc Erzsébetvárosi MSZP-s képviselő az előző három díszpinty mellett előzetesben, vagy szabadlábon védekezve.
33 Kolompár Orbán MSZP sikkasztás vádemelés Ha Ha Ha!!! csalás megtörtént
34. Kodela László MSZP adócsalás 8.1milliós pénzbünti
35. Weiszenberger L.MSZP hivatali befolyássaljogerősen üzérkedés elítélve
36. Benedek Fülöp MSZP hivatali visszaélés jogerősen államtitkár számtalan más bűntett elítélve jelenleg is folynak a bűntető eljárások ellene
37. Balázs Gábor MSZP számlagyár felfüggesztett szabadságvesztés
38. Deme Gábor MSZP kettős gyilkosság előzetesben
39.Gyarmati Mihály MSZP hamis tanuzás 800 forint Nyíregyháza - pénzbünti
40.Hámori Csaba MSZP emberre fogta vadászfegyverét börtön felfügesztett
41. Hering Gyula MSZP PÉCS 100 márkát lopott az édesanyjától 1 év börtön. Ez a legszebb !!!
42.Kemecsei Árpád Barát Etele kampány Csalás, fiktív számlák megalapozott gyanú, nyomoznak
43. Kövecses Gábor MSZP csalás, sikkasztásvádemelés közokirat hamisítás alatt
44. Lados István MSZP Zuschlag ügy elitéltje.
(Tornádó Hírküldő)
CSAK SZOLIDAN, HALKAN JEGYZEM MEG, HOGYKELLER LÁSZLÓ- ALIAS KILLER 8 ÉVEN KERESZTÜL CSAHOLT, MIKÖZBEN még ŐK VOLTAK HATALMON ÉS NEM VOLT KÉPES EHHEZ FOGHATÓ BŰNLAJSTROMOT PRODUKÁLNI, sőt, SEMMIT PEDIG, erre hajtottak !!!
AKKOR, KIKBŐL IS ÁLL A RABLÓBANDA???
MIÉRT IS JUTOTT IDE EZ A SZERENCSÉTLEN ORSZÁG???

Igértem hogy az Indonéziai üzletet közlöm, íme:
Gyurcsányék Indonéziában!
Kérek mindenkit, küldjétek tovább, hogy minél több emberhez eljusson! Legalább tudjunk róla! 

Az indonéziai emberünk

Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idők várhatnak rá. Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti.
Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró-Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére. Magyarország Indonéziában a legnagyobb befektetők között szerepel, megelőzve számos nagyobb európai államot. Valójában nem Magyarország a befektető, hanem az Apró Piroska irányítása alatt álló bűnszövetkezet. Indonéziában a régi szocialista vezetőknek kijáró olajfestményes fogadtatásban részesül Gyurcsány, de nem őt üdvözli a szöveg, hanem a feleségét, Dobrev Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire.
Itt a Dobrev-családot ismerik igazán. 
Az üzlet évek óta épül Indonéziában, folyik a vagyonmenekítés.
Egy olyan államba, ahonnan semmilyen magyar kormány nem hozhatja vissza. 
Ahol mindig lesznek régi barátok.
A Garvox Enterprises megvásárolt Dél-Szumátrán egy szénbánya vidéket Banyuasin térségében, 6 milliárd tonna szénkészlettel, a szenet vasúton, közúton eljuttatják az erőműbe, ahol áramot állítanak elő, amit eladnak Indonéziának, a maradék szenet a Bagan Siapi-Api-i kikötőig juttatják és eladják a szabadpiacon.

Az üzlet élvezi a Dél-Szumátrai katonai kormányzó támogatását is.
A befektetés nagysága 2006-ban 300 millió euró volt, az indonéz vezetőknek javasolt teljes tervezett befektetési érték 4 milliárd dollár. Az Apró banda eddigi indonáziai befektetéseinek az értéke 1 milliárd dollár.

A Garvox céget hivatalosan Kern József vezeti, aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoportnak, amely kórházprivatizácioval foglalkozik.
Számos magyar egészségügyi vállalkozás jelenlegi tulajdonosa - Diagon-csoport, 300 millió eurója sosem volt, a pénz Gyurcsányéktól származik.

Az egészségügyi privatizáció és a magánbiztosítók létrehozása révén gigantikus állami jövedelmeket lehetett volna törvényesen külföldön befektetni.
Ezért nem engedett Gyurcsány Ferenc, és ezért kellett elszenvednie az MSZP-nek egy népszavazási vereséget.

Magyarországon minderről soha egy szó sem jelent meg a sajtóban. Indonéziában nem ennyire szégyenlősek.
A legbefolyásosabb lapok büszkén számolnak be Apró elvtársnő és Gyurcsány elvtárs üzleteiről.

Remélem, most tisztább lett előtted a

 kép,  országunk adóságáról. Ezt kifizetni, vagy

 lefékezni hogy ne zuhanjon még jobban a leejtőn, 

...ez lehetetlen. Főleg most mikor minden ország 

azzal küszködik hogy ne essen bele a recesszióba !!!

Most, szomszédaink is jobb szituációba vannak mint

 mi, pedig jól álltak ők hozzánkképest évvel ezelőtt.

 Hogy miért sűjedt le ennyire az ország, ... mert 

olyanok irányitották, akik a gazdasághoz abszolut 

nem értettek. Ráadásul loptak, ott ahol csak tudtak,

 és annyit amennyit csak nem szégyeltek !!!



Zsidókra, kárpótlásokra költik a pénzünk


Hatvanöt évvel a második világháború után több milliárd forint szerepel kiadási tételként az 1947-es párizsi békeszerződésből eredő kárpótlási kötelezettségek jogcímén - írtuk meg egy korábbi (2010. november 25.) lapszámunkban (itt érhető el - a szerk.). Sokak szerint érthetetlen az, hogy közel hatmilliárd forintos támogatást kap az a hazai izraelita közösség, amelynek hivatalos lélekszáma körülbelül nyolcvanezer fő. Arról pedig nem is beszélve, hogy senki nem tudja, mi lesz ezzel az összeggel, mire használják fel, hova tűnik.
A Magyarországi Zsidó Közalapítvány honlapjáról megtudhatjuk: céljuk az, hogy a részükre átruházandó javakból és azok hozadékaiból megteremtsék annak lehetőségét, hogy azok a személyek, illetve utódaik, továbbá e személyek közösségei, akik zsidó származásuk miatt fasiszta szellemű zaklató rendszabályok elszenvedői voltak, újjászervezhessék vallási, kulturális, oktatási rendszerüket, erősíthessék zsidó identitásukat, és szociális helyzetüket javíthassák.
2007-ben a Gyurcsány-kormány úgy határozott, hogy biztosítják a még élő, izraelita kétkezi munkások további anyagi támogatását, valamint a zsidó közösségek igényeit a felek, vagyis a magyar állam és az izraelita érintettek között kompromisszumos megoldással zárja le. A szerződésben foglaltak szerint ez 21 millió amerikai dollár állami támogatást jelent, melyből a magyar állam már kifizetett 12,6 millió dollárt, a fennmaradó részt pedig 2011-ben és 2012-ben folyósítják. Ez azt jelenti, hogy ebben az évben a zsidó közösség a magyar államtól körülbelül 10 milliárd forint juttatásban részesül.
(...)
A folytatást az e heti Barikádban olvashatja.





Bombázó a láthatáron! 


- Feltétlenül olvassátok el!!! -
 Posta Imre - 2011 03 30
A MNÁSZ ajánlásával! - TERJESZD!! 

Az EU-ban csak pislognak azon, mit művel Olstein és tel-avivi csapatkája. Kezdik sejteni, hogy a bilderberges és illuminátusi háttértörténetek számukra nem egészen érthető módon, tőlük függetlenül zajlanak és az EU-nak vége szakad hamarosan, s ők is kiesnek a pixisből. Mert az EU csak fedőtörténete volt a "kóhnföderatív Európának", vagyis a "nemesi" zsidó-összeesküvők dinasztikus, hegemonikus, archaikus csalásának, amibe éppen Budapest szabadkőműves zsidóközponttal akarják létre hívni a CBJ-ben "vizionált" zsidó világcsászárságot, mint monarchiát. Ezért a nagy pusmogás a "magyar" talnudista alkotmánynak nevezett összeesküvés körül és ezért mutogatják Szajréék Brüsszelben, New Yorkban és Londonban inkább, mint éppen idehaza, ahol csak pentyegnek róla, pedig már készen áll. A pápua már áldomást is ivott rája és a sok "nemzeti" meg mint a csodát várja, de olyan ez, mint a zsákban kígyó. Bármi is jön ki belőle, annak a fejét kell letépni szeretettel. A színjátékhoz minden zsidó párt a maga szerepe szerint asszisztál. Az LPM távolról, az MSZP aktív kritikával, törvénytelenséget, illegitimitást kiáltva, a Jobbik pedig egészen közelről segíti a Fidesz zsidók legitimációs törekvéseit. A zsíros kenyér le van osztva nekik, ez látszik a mostani Lázár-féle rendőrszakszervezetes összeborulásukból is és a Vona-Zazri-féle fegyverviselést könnyítő javaslatok figyelemtereléséből is. Túl sok szót a témára nem akarok vesztegetni, mert ezek mindegyikének meg van írva a végrendelete. Önmaguk írták alá azt. Kicsit zsidó, kicsit langyos, de a "alkotmányhoz" ez kell! Kicsit csacska, kicsit kacska és pont "bóher" a kóserek között! Ami szintén nem döbbent meg, az a valódi jó szándékot képviselő nemzetiek tevékenysége, értetlenségi színvonala. Időben közel két olyan szervezeti egységtől is visszahallottam, hogy én verem szét a nemzeti oldalt, ami összepasszol a Jobbik, a HVIM és egyéb félrevezetett közösségnek látszó csapatok háza tájékáról kapott "kritikákkal". Amikor már az NBH mondja azt, hogy ők a nemzetet védik és én a nemzeti oldalt rugdalom, verem szét, akkor pontosan tudom, hogy ahonnan ezek a visszajelzések ugyanezzel a retorikával jönnek vissza, azokat még az NBH fogja és terelgeti. Szemmel láthatólag a "nemzeti oldal" az, amit a mossad az NBH-nak felvázolt és segítségével felépíttetett, pártok, szervezetek formájában, amibe beszerveződtek és irányításuk alatt tartják. Az értelmező szótáram szerint az ún. nemzeti oldal az, amit az NBH fog. Így már értem, miért megy a visongatás azzal kapcsolatosan, hogy itt meg lelepleződnek azok a beépített ügynökeik, akik bekerülve a parlamentbe, vagy azo n kívül jegyzik és terelgetik a magyarságot a végzete felé. Ezen túl sokat magyarázni nem kell, mert hát a tények makacs dolgok, s ha ez a magánhonlap oly erővel bírhat, hogy szétszedi a titkosszolgálat által jól konspirált papírmasé-figurákat és fellebbenti a függönyt róluk, akkor el kell gondolkodni tisztelt "nemzeti oldal", hogy van-e egyáltalán olyan, vagy "csak" tudatosan működő, az isteni erőt annak rendje és módja szerint használó magyar emberek? A butaság és a tudatlanságból adódó félelem az akadály a tisztánlátásnak, s a tudás az a hatalom, amivel ez legyőzhető. Az alkotmányozás egy zsidó színjáték, semmi több. Nemzetközi szintű héber összeesküvés, nem csak ellenünk, de önmaguk végzetét is okozva ezzel! Nem kellene belemenni, mert a nagy meglepetések folyamatosan zuhognak majd a csodálkozókra, mert cionék oltári nagy cselre készülnek. Tudom, hogy tudjátok már és tele van a padlás a diagnózissal, de még mindig úgy látom, hogy aki már látszólag megértett, még az is csak olyan immel-ámmal, tessék-lássék áll szellemileg a kérdéshez. Megy a párhuzamos alkotmányozás, de ott van a Történelmi Alkotmány helyreállításáért már tüntetést is szervezők, meg a pontosan április 18-án a Kossuth-térre érkezők "hada" is. Vannak, akik kérik, vannak, akik követelik, hogy ne legyen új alkotmány és legyen a régi, de mindezt a zsidóktól kérik, követelik a "magyar országházban". Pedig a rendszer illegitim, a parlament "választottjai" illegitim hatalommal bírnak, azaz de jure nem bírna azzal és alkotmányos rend, mint olyan, de facto nincs Magyarországon, ahogy Magyarország sincs, mert a zsidók vásárolták fel, nem más. Nos mit is lehet ilyenkor tenni! Alkotmányosnak hazudott módszerekkel próbálkozni, hisz ők maguk mondják, hogy a hatályos sem hatályos és önmaguk is semmisnek tekintik azt, hisz erre hivatkozva önkényesen gyártják a már testre szabott talmudistát. Demokratikusan megdönteni egy nem demokratikus intézményrendszert ugye nem lehet. Az alkotmányos rendet -amely nincs - ugye nem lehet sem erőszakkal, sem nélküle megdönteni, hisz azt a várat, amely nincs, nem lehet sem békésen, sem harc árán elfoglalni. Mindez csak a tudatunkban létező gátak miatt nem világos a most is szerveződő új pártok már majdnem felébredt tagjainak, vagy az újabb petíciókat, kérvényeket, deklarációkat megfogalmazóknak. Ahhoz, hogy jól élhess, először élned kell akarnod, s ahhoz meg tenned kell akarnod, de ahhoz meg tudnod kell, hogy mit akarhatsz egyáltalán. Nemzeti oldal? Mikor sorjában derültek ki Csurkákról, Csórikról, Kiszelykről, hogy nem azok, akiknek mondták magukat és sorban, származásilag NBH-felépítettségileg lepleződnek le a többiek is, akik jelenleg arra hivatottak, hogy az újabb "demokratikuss" csapdába léptessék be a még megvezethetőket. Jóbbik, akire egy cigány polgárháborút azért még rá lehet bízni? Nehéz megérteni, hogy ha tisztát akartok, akkor a szennyest először szét kell válogatni, mert ha azzal összefogod a tisztát, akkor mehet újra a mosodába? Nem volt még elég a mosodákból, de meg akarjátok spórolni a válogatást? Nincs hozzá elég türelem, gyomor, kitartás és lélek? Nincs elég képesség, akarat és rálátás, hogy ezt nem lehet és nem szabad megúszni, bár kellemetlen élmény mindenki számára, ha titkok derülnek ki, melyeket az NBH rejteni szeretne. Nem értették meg legtöbben, hogy a titkos szolgálat a legfőbb hatalmi ágazat? Azt hiszitek, hogy miközben a háttérhatalomról beszélünk és már majdnem mindent tudunk, megúszhatjuk annak gyakorlati felhasználásával való érintkezést, tapasztalatokat. Igen! Az Illuminátusok, Bilderbergék az NBH-n, Mossadon, CIA...keresztül is működnek és mikor kiderül, hogy mennyi SZT tiszt van a padsorokban, nem gondolkoztok el azon, hogy ez csak a szimpla szikrája a jelenségnek? Segíteni akartok, tenni? Akkor mindent, amit tudtok, amiről ahogy tudtok, tegyük nyilvánosság elé. Legyen a köz által megismert, hogy ki mit is tud,m vagy tudni vél! Az ügyész - és rendőrsegget, a zsidók bíróságát olyan magasról kell negligálni, hogy csak úgy zengjen. Korrupt, illegitim és ezáltal bűnözői kör. Persze nem mindenki, de együttesen sajnos kollektíven azok. A semmisségi törvénnyel nyíltan ki is lett mondva, hogy a rendőr hazudik, de hát a bíró és az ügyész is, ha a törvényt szó szerint megértjük! Már az FAZ is hozza, hogy minimum vitatott az elfogadandó alaptörvény - vagy mi a franc - legitimitása, mert akik alkotják, azok "bűnözők". S mivel, hogy se nem demokratikus, sem nem alkotmányos, sem nem legitim, ezért most majd a Szent Koronát meghivatkozva és keresztény módon lesz zsidó, úgy, hogy államformulát vált. Mi kell még több? http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=2052 Sokszor mentem már szemben tabukkal és úgy látom, egyre többen értik érzik valamilyen fogban, mértékben azt, hogy ezt meg kell tenni, s bár a módjáról lehet vitatkozni, , de nem érdemes. Tanítva tanulok és teszem, hogy magasabbra emeljek lelkiekben, szellemiekben valódi embereket, akik már érteni is merik néha, hogy mi is az alaphelyzet. Ahhoz, hogy megtartsam a magasba emelt kabátot van erőm, de nagyon sok felemelt zakó visszahullik a porba, mert nem pányvázza ki magát és nem ver magának szöget, akasztót a magasban. Olyan, mint amikor a kisfiamat a nyakamba veszem, hogy ő is lásson, de nem tarthatom ott, mert ahhoz fel kell nőnie, hogy onnan lássa a világot, ahonnan én, vagy még magasabbról. Önerőből nem sokaknak van kedve megküzdeni a feladattal, azt már látom! No hát akkor most mi is lesz? Mivel politikailag megoldhatatlannak tűnik a feladat, mert az összes "elfogadott" és "demokratikus" szervezetet a zsidók bitorolják, így egy előrehozott választásos műsor is csak akkor vezethet eredményre, ha egy "katonai diktatúra" kisöpörné a jelenlegi regnáló rezsimet, annak minden tagjával és megkezdené a közigazgatás és a közélet újraszervezését, amelynek eredménye a zsidóktól megtakarított rendszerben a kiválasztódó ténylegesen arra alkalmas személyek nemzetgyűlésében csúcsosodna ki, amely tiszta kezével a Történelmi Alkotmányt és a Szent Koronát a hatalmába de jure is visszahelyezhetné, mert de facto mindig is hatályban volt, amit a kommunista zsidók fel nem függeszthettek. Erre nem lehet kérni a jelenlegi mocskos, tisztátalan, korrupt, faji alapon kontraszelektált parlamentet. Őket jog - és hatalomfosztással kell azonnali hatállyal "büntetni! Nincs joguk sem törvényeket hozni, sem szavazni és bizonyságot tettek arról, hogy a magyar nemzet képviseletére személy szerint és kollektíven is alkalmatlanok, mert a zsidó inváziót és cigány polgárháborút készítenek elő. Ki kell mondani a sokadik elcsalt, törtvénytelen választásokon hatalomra juttatott kormányra a hazaárulás szentenciáját, s meg kell kezdeni az országos munkabeszüntetéseket, demonstrációkat és az aktív ellenállást minden a kormány eddigi hatáskörébe tartozó intézménnyel és személyekkel kapcsolatosan! A magyar állam vezetését átvett hazaárulók az állam elleni bűncselekmények mindegyikét bizonyítottan elkövették, hűtlenségük, árulásuk nemzetközileg is ismert, az bizonyított! A Btk. a "Hazaárulás" bűncselekményét az alábbiak szerint határozza meg (144. §). Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Már túlhaladtuk az "előkészítés" fázisát és a nyilvánvaló, hogy a kettős állampolgárság "intézményét" sem a csonkaország gúnyhatárain túl rekedt magyarok, hanem a betelepülő mindenféle zsidók kedvéért, azok érdekében hozták meg. Az elméleti fikción túl fel kell szólítani minden közintézményt, minden szerveződést (még ha zsidaj kézben van is, mint tudjuk), a rendőrséget, tűzoltókat ....a maradék honvédséget, hogy a hazaáruló kormány minden parancsának álljanak ellen, s ez kötelességük, nem zendülés! A párok feloszlatása mellett minden településen azonnal megszervezni a közigazgatást, ellátást és a rendvédelmet, hogy fosztogatás, önkényes önbíráskodás, fegyveres és fegyvertelen összetűzés lehetősége minimálisra csökkenjen és megkezdeni a tartalékos és már kiképzett MAGYAR haderő felfegyverzését, a fiatal MAGYAROK kiképzését és hadrendbe állítását. Az átállt fegyveres erők ehhez biztosítják a fegyverzetet és szükséges szaktudást, de a nemzeti erők kiképzett katonái is minden régióban megkezdik az önszerveződések vezetését. A helyzet nyilván nemzetközi beavatkozást fog sürgetni és nyilvánvaló, hogy erőszakra is számítani kell, de a haza védelme minden magyarnak kötelessége! A polgárháború elkerülése érdekében tett intézkedéseket a helyzet alakulása szabja meg...s egyidejűleg a nemzetközi kapcsolatokat felvéve a felálló irányító testület megkezdi tényleges koordináló tevékenységét! Nem kívánom tovább elemezni, hisz világos kell legyen, hogy a már elcsépelt, de valós "alkotmányos" kötelessége minden magyarnak a haza védelme! Ez alkalommal az ellenség belülről támad, alattomosan és magát honpolgárnak, magyarnak álcázva. Ezt a helyzetet megoldani, tudván, hogy a zsidók Magyarországot kiemelt fészekrakó helyként kezelik, különösen bátran és elszántan kell eljárni, félelmet nem ismerve! A nemzetközi helyzet arra lett érett, hogy ki lehet, ki kell mondani és cselekedni kell minden lépésünkkel, hogy a fentebb írottaknak nyomatékot adjunk. Jó, mondhatjátok! De mikor? Tudjátok, olyan ez, mint a kőleves készítése, csak annyi különbséggel, hogy most mi készítjük! Mindenki zsebében ott lapul valami hozzávaló, de már ne a zsidó fazekába helyezze bele, hanem, ha befogadta a szíve-lelke és tudat a fenti sorokat, akkor készüljön vele mindenki, hogy a cél nem valami, hanem a minden! Nem kiegyezni kell vele, hanem eltaposni a férget? Mikor? Amikor készen vagytok erre! A nemzetközi helyzet már készen áll! Szóljatok! Tudjátok, ha nem értenétek még most sem, azzal nem igen tudok mit kezdeni, ezért egy példázattal élek. Miközben Líbiában zajlottak az események és Londonban a G8-ak nem tudtak megegyezni a konfliktus-kezeléssel kapcsolatban, történtek ezzel egyidejűleg kevésbé látványos, de nyomatékosító intézkedések is. Nem csak Merkel helikopterének lett defektes a rotorja, hanem éppen akkor Nagy-Britanniát megközelítette egy (szerintem nem volt magában) Tu-95-ös stratégiai bombázó is, mintegy nyomatékot adva tárgyaló felek felfogóképességének. A britek nem kicsit voltak pánikban, mert még a hidegháború évei alatt sem volt ennyire közel ilyen típusú gép. A pilóta nem kommunikált és az utolsó utáni visszafordulási íven tért csak le a légtér-sértés szándékáról. Melegháború 1.0? Szerintetek mennyi kérdést kell még tisztázni, amíg ki nem világlik, hogy nincs más út, csak egyenesen előre!




Magyarország totális feltérképezése



Magyarország totális feltérképezése 2011. január 7. péntek Sajnos a sorok igazak! Csak megerősíteni tudom. A feltárás a GES részéről Magyarország minden négyzetcentiméterén megtörténik, csak én annyival egészíteném ki, hogy nem 2, hanem 15 km mélyen "lelátnak" a földünk mélyére. Meg is tapasztalhattuk, mikor barátaimmal a határban jártunk és kíváncsiskodni oda is mentünk a járművekhez. 4 db egyenként 32 tonnás jármű rezegteti a talajt egyszerre és ez a vibrálás hatol a föld belsejébe. Kár, hogy ez a vibrálás nem terjed tova és nem ébreszt fel még mindig Csipkerózsika álmunkból mindnyájunkat. Magyarország totális feltérképezése a birtokbavétel előtt Bizonyára emlékszünk arra, hogy a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején, Magyarországon kutatási célú robbantásokkal feltárták, mit rejt a föld mélye. Természetesen mindezt állami finanszírozással, vagyis a mi pénzükből hajtották végre. Ekkor jöttek rá, merre húzódik, a könnyen kiemelhető termálvizek vonala, hol vannak a legnagyobb földgáz, valamint kőolajlelőhelyek és sok egyéb ásványkincs. Ekkor elkészült Magyarország geológiai ásványkincseit nagy vonalakban leíró térképe. Telt-múlt az idő. Jöttek a külföldi befektetők és elkezdtek kőolajat, földgázt és minden más egyebet keresni kies hazánkban. Teljesen véletlenül minden alkalommal oda fúrtak le, ahová kellett, azt találták, amit kerestek. Mázlisták voltak. Vagy pontosan tudták, mi rejtőzik a magyar föld mélyén? Ennek az átverésnek a legnagyobb példája a Makói-árokban rejtőző gázkincs. Jött egy kanadai cég, fillérekért megvásárolt egy földterületet, végzett egy próbafúrást és elképesztő mennyiségű földgázt találtak. A politikusok bagatell összegért eladták a kitermelés jogát a hittestvéreknek. Miért? Hát mert "egy ilyen kutatás óriási anyagi befektetést igényel és bizonytalan a kutatás eredményessége." Mekkora pofátlanság! A "befektetők" egy kész térképpel a kezükben bejárták az országot és az állam pénzén végzett kutatások eredményeit felhasználva felvásárolták azokat a földeket, amelyek alól kitermelhették azt az ásványkincset, amire szükségük volt. A kőolajon és a legfontosabbon, a földgázon kívül találtak és kitermelnek az óta is több ritka ásványt. Persze ezekről az ásványokról mi, magyarok alig tudunk valamit... Ez volt régen és mi van napjainkban? Fontos a kőolaj, fontos a földgáz, de napjainkra legsürgetőbbé az emberi fogyasztásra alkalmas víz felmérése vált. Az ivóvíztartalék két részre osztható: felszíni és felszín alatti vízkészlet. -- Vegyük a felszín alatti vizeket. Az alábbi érdekes dolgokat egy kutatásban résztvevőktől tudtam meg. Jász-Nagykun-Szolnok megyében ez év tavaszától egy multi megrendelésére ismét kutatásokat végeznek. A kutatás ebben az esetben 700 négyzetkilométerre terjed ki. Ez egy rendkívül aprólékos feltérképezést jelent. Teletűzdelik a földeket apró szondákkal és különböző rezgésszámú hullámokkal kutatják, mit rejt a föld mélye. Mivel a kutatást egy multi rendelte meg milliárdokért, a vizsgálatok "nem ismernek határokat", magyarán a teljes Kárpát-medencére, vagyis a Történelmi Magyarország teljes területére kiterjed. (Ma már mindenki tudja, hogy a Kárpát-medence olyan, mint a bibliai Kánaán. Magas hegyek védik, bő vizűek a folyói, kiváló a termőföldje és itt találhatóak a föld legjobb ásványvizei, gyógyvizei). Ha úgy esik, a kutatást folytatják a szomszédos Kis- Antant országokban. Elvégre az Unióban élünk. Speciális járművek egy része. Szondák, mérőműszerek mindenhol. A kutatás a különböző rezgésszámú hullámok visszaverődési elvén működik, amikor ezek a mélyben találkoznak bizonyos anyagokkal.(Minden anyag saját rezgésszámon rezeg és ennek a hullámhosszával kívülről "eltalálva"pontosan feltérképezhet a kiterjedése a földkéregben) Ezek vizsgálatok kis energiákkal működnek, kárt nem okoznak a kutatás alatt, egyszerű fizika az egész, tehát pl. a HAARP rendszerhez semmi köze. Legfeljebb a vakondokok lesznek aktívabbak egy kicsit. A rendszer négyzetrácsos elven vizsgálódik, a szondák egymástól 250 méter közötti távolságban vannak lefektetve. A feltárás rendkívül részletes. Azokon a helyeken, ahol a domborzat, valamilyen tereptárgy, vagy a növényzet akadályozza a méréseket, ott apró robbantásokat végeznek, mélyen a földbe. A mérések legalább két kilométer mélységben tárják fel aprólékosan a földet, hajszálpontosan kielemezve, mit rejt a talaj mélye. Az adatokat számítógép összegzi és Budapesten dolgozzák fel, az eredményekhez nem igazán férhetnek hozzá se a mérést végzők, se a földtulajdonosok, se az önkormányzatok. A kutatást végzők elmondása szerint sok mindent kimutatnak, olajat, gázt és vizet keresnek elsősorban. Az egész folyamat milliárdokat emészt fel. A Szolnok megyei mérés csak egy része a folyamatnak, ami évek óta zajlik Magyarországon. Akinek a kezében lesz a kutatás eredménye, az egy háromdimenziós térképet tart a kezében. Ráhelyezi a földhivatal hivatalos térképére és azonnal látja, melyik földbirtokosok földje alatt mi található két kilométer mélységig és melyiket érdemes megvásárolni. Mondjuk Kanadából, vagy Ausztráliából eljön valaki, bányászati céllal. Megveszi Juliska néni földjét bagóért. Juliska néni boldog, mert bármit termel, nem tudja eladni, az erdejét meg ellopják a cigányok. Megtehetik büntetlenül, mert ez is megélhetési-bűnözési kategória. Szóval a befektető megveszi azt a néhány hektárt. Lefúr a derékban levágott erdőben és lám, feltör a gáz. Kiderül, hatalmas lelőhelyre akadt. Épp ott, ahol lefúrt. Mázli, mint Makónál. Eltelik pár hónap. Lefúr Juliska néni tyúkólja mögött és lám, rengeteg kiváló minőségű vizet talál. Mázli ismételten. (azért azt tudjuk nem ilyen egyszerű,mert a földalatti vagyon nem juliska nénié) Ilyen felmérés folyik jelenleg Szolnok megyében. Néhány éve ilyen célú kutatások folytak Szabolcs megyében is és ki tudja, hány helyen még az országban, illetve a Kis- Antant államokban. Azt, hogy hol mit találtak, nem tudhatja meg átlagos (magyar) földi halandó. Most szépen megpróbálom összerakni a mozaikokat, részben a saját fantáziámat felhasználva. Ismeretlen befektetők bizonyos helyeken földterületeket vásárolnak fel. Így történt ez Nyírtasson is, ami arról híres, hogy a holokausztban elpusztultnak hirdetett Salamon Berkowitzék egyszer csak felbukkantak a semmiből. Berkowitzék csak azért jöttek vissza Kanadából, mert több tízmilliós adócsalásba keveredtek a kanadai Québecben, egyébként a mai napig siratnánk őket. Mi, fasiszta, náci, rasszista magyarok. Szóval Nyírtasson megjelent egy ciprusi bejegyzésű cég, amely 380 milliárd forintért erőművet építene a nagy semmi közepén, csak bizonyos alapterület földterület kell nekik Föld, föld, magyar termőföld - mindig ez kell minden kozmopolita, gyökértelen befektetőnek. Teljesen hihető a történet, mert ugye manapság a zsidó befektetők csak olyan dolgokat építenek idehaza, amire a legnagyobb szükségünk van: kaszinót, kuplerájt, tengervízben lebegő szállodát bálnákkal az Alföldön és hasonlóakat. Ha holnap azt olvasnám, szappanbuborék előállító gyár épül valahol, meg griffmadárkeltető, már az sem lepne meg. Jön a kérdés: miért adják el a magyarok az értékes termőföldet? Mindenki tudja, hogy a mai globalizált világban a legnagyobb kincs az élelmiszer és a víz! Akkor MIÉRT ADJÁK EL A NEMZETI KINCSÜNKET? A válasz egyszerű. Vegyük a keleti régiót! A térség legnagyobb felvásárlója, már 15 éve a Horker KFT, több mint 4000 kistermelő megélhetését biztosította. Aztán 15 év után váratlanul az Erste banktól nem kapta meg a szokásos hitelt, az illetékes magyar minisztérium pedig nem töri kezét-lábát a segítségen. Véletlenül, persze. (miért nem a szövetkezeti szektorbol finanszirozta addig magát?) ( Ilyenkor eszembe jut a fasiszta plakát a Dohány utcai zsinagóga holokausztterméből, amelyre szó szerint ez van írva: "A zsidó fegyvere a pénz, ne adj fegyvert ellenséged kezébe!" Borzasztó és rettenetes ez a kijelentés! Nem tudom, miért jutott ez most eszembe, mindenesetre az első emeleten van a plakát másolata.) De! Ugyebár, mint az egészségügyi központok leírásában említettem, itt is megjelent véletlenül egy izraeli befektető. A Horker KFT-t meg akarta venni ez a zsidó 2,5 milliárd forintért és a 4000 kistermelőt és fel akarta vásárolni, meg a mezőgazdasági termékeket. Ezeket a termékeket esze ágában sem lett volna kifizetni, hanem benyelte volna a pénzüket. A felvásárló cég forgalma évente 8 milliárd forint fölött volt, tehát a szegény holokauszt túlélő egy év alatt több, mint 5,5 milliárd forintot kaszált volna tisztán. A 4000 magyar meg futhatott volna a pénze után, ha panaszt emeltek volna, azt azonnal antiszemitizmusnak bélyegezték volna - ahogy szokás manapság a zsidók negatív kritikáját kivédeni. A Horker tulajdonosa egyébként nem adta el a KFT-jét, a készülődő átverés miatt és hamarosan tönkre is ment. A mezőgazdasági termékek árai önköltség alá estek, a földnek nincs értéke, mert nem lehet eladni azt, ami megterem rajta. A kör bezárult. De térjünk vissza a mai világ legnagyobb kincsére, az édesvízre! Ugyebár 2 kilométeres mélységben a Kárpát-medence felszín alatti vízkészlete pontosan feltérképezésre kerül a gáz és az olaj mellett, amint fentebb már leírtam. A pontos leltár elkészült. --- Vegyük a másik lehetőséget, a felszíni, nyílt vizeinket. Egy angol kutatócsoport rendkívül ritka technológiával felmérte a Balaton nyílt vízfelszínét a napokban. A Balatonról azt kell tudni, hogy Európa legnagyobb tava, azaz legnagyobb nyílt víz édesvízi tartaléka a kontinensnek. Mondhatni, stratégiai fontosságú a közeljövőben, mivel a következő háborúk nem az olajért, hanem a vízért fognak zajlani. Szóval ezt a fejlett technológiát még nagyon ritkán alkalmazzák a világon, nálunk még soha nem kutattak ilyen módon. De valakik pénzt nem kíméltek, eljöttek szétnézni kies hazánkba. Három módszerrel kutattak: - rendkívül érzékeny digitális kamerával, - domborzati pásztázó lézerrel és - hiperspektrális kamerarendszerrel A kutatás tíz napig tartott, kíváncsi vagyok, kik finanszírozták a nemzetközi kutatócsoportot. A repülős képen a nemzetközi kutatócsapat. Miután az adatokat feldolgozzák, műholdas vizsgálatokkal ki tudják majd elemezni Európa legnagyobb nyílt vízi édesvízi tartalékának a tulajdonságait. Tehát nem szükséges a Balaton környékén leskelődni, vízmintát gyűjtögetni, mikroszkóp alatt elemezgetni, hanem elég, hogy valaki a műhold fotóit kielemzi a világ másik felén. Aktuálisan, percre pontosan. Érdekes. A szemünk előtt zajlik a Kárpát-medence elképesztően részletes feltérképezése. A leltár folyik a föld felszínén és a föld alatt több kilométer mélyen. Valakiknek nem számít se pénz, se idő, se technológia. Kinek áll az érdekében elvégezni a terepszemlét? Eszembe jut ilyenkor, hogy a szegény, sokat üldözött zsidó nép mostanság mindig vízparton építkezik idehaza. Legyen az a Balaton- parti óriási parkkal rendelkező volt pártüdülő, Sukoró a Velencei -tónál, vagy a Duna- parti lakóparkok sora. Gondolom, ha a nyílt vizek már túlzottan körbeépültek, majd arrébb is épülnek lakóparkok, véletlenül ideális helyen. Magyarországot többször megszállták. Például a tatárok, törökök, osztrákok, németek vagy oroszok soha nem akartak magyar nyelven beszélni. Jelenleg Izraelben rengetegen tanulják a nyelvünket, akiknek soha, semmi közük nem volt a Kárpát-medencéhez. Tatárjáráskor felégették az országot, raboltak, fosztogattak, gyilkoltak, de soha nem akarták azt bizonyítani, hogy a "honfoglalás" előtt már megelőztek volna bennünket, tehát itt éltek előttünk, ezért joguk van ehhez a földhöz. A törökök sokáig maradtak, de nem változtatták magyarra a nevüket, nem vettek pénzért kutyabőröket, hogy jól hangzó nemesi nevük legyen és legfőképpen nem változtatták meg - látszatra - a vallásukat, hogy elvegyüljenek közöttünk. Az osztrákok sem szivárogtak be alattomosan az államszervezetünkbe, hanem egyszerűen birodalmi szinten maguk alá rendelték azt. Az oroszok laktanyákat építettek, rengeteg tömegpusztító fegyvert tartottak, reptereket fejlesztettek, atombombákat halmoztak fel, de soha nem építettek orosz polgári családoknak lakóparkokat. Pedig rengeteg orosz katona állomásozott itt. Ezzel azt akarom mondani, hogy a jelenleg folyó megszállás nem gyarmatosítás lesz, hanem egy új haza alapjainak a lerakása folyik a Kárpát-medencében. Ma már teljesen közismert tény, hogy Izrael állam hosszú távon nem tartható fenn, az izraelita vallású kazároknak új helyet kell keresniük. Leírta ezt már évtizedekkel korábban a CIA, a KGB is, ma már tudja ezt az egész világ! A kulcskérdés az, hová telepednek majd le a zsidó tömegek? Ha letelepednek valahová, kikkel fognak úgy bánni, ahogy most a palesztinokkal bánnak? Idehaza avatják, újjáépítik, restaurálják az izraelita szakrális helyeket - nagyrészt a mi pénzünkből - mert ugyebár a hit, az ideológia nagyon fontos. Kitakarítják, bekerítik a zsidó temetőket országszerte, mert ugye bizonyítani kell, hogy folyamatosan itt éltek, itt élnek. Csak egy dolgot nem értek, én buta. Aki a Páva utcai Holokausztkutató Központba ellátogat, azt olvashatja, hogy Auschwitzban 900 ezer ember pusztult el, akiknek 78%-a magyar származású volt. Ha így állunk, akkor miért akarnak ide telepedni a zsidók, arra a területre, ahol a legnagyobb emberáldozatot szenvedték. Azt mondják, kiirtottuk őket, mégis az oroszok mellett a legnagyobb népességet a magyar származásúak adják Izraelben. Jó, tudom, pár éve még 4 millió halottról tudtunk, de mióta 3 évvel büntetik a holokauszt számbéli tagadását, nekem a tej is fekete. Magyarán, a 2 + 1= 6 (Auschwitzon kívüli áldozatok kétmilliós száma és az auschwitzi 900 ezer) Lassan írom, hogy megértse mindenki: életem nagyobbik felében úgy tudtam, 2 + 4 = 6. Mióta a magyar parlament megszavazta, kötetező tudomásul vennünk, hogy 2 + 1 = 6 Rossz érzés hülyének lenni, de három év börtön, az mégis három év. Három év, hatalmas érv. Ha már a számoknál tartunk, egy kis memóriafrissítés! Manapság a legfontosabb a pénz. Így volt ez mindig, így a Kasztner vonat esetében is. Még 1944-ben Szegedről 3 zsidókat szállító vonat indult. Auschwitzba kettő, egy pedig 1,6 millió dollárért Svájcba. A gazdagok megmenekültek, a szegények részben odavesztek, de a szervezőt, Kasztner Rezsőt 1957. március 3-án odahaza, Izraelben lelőtte egy rokon, akinek hozzátartozóit nem Svájcba, hanem a koncentrációs táborba vitték. Mert nem volt elég pénzük. Néha az a gyanúm, ez a misztikus nagy-nagy összetartás csak egy hazugság, a sok közül. Vajon mi lesz az egyszer, senkinek sem ártó, szegény izraelitákkal, ha tömegesen kezdenek beáramlani a dúsgazdag, agresszív hittestvérek a Holt-tenger partjáról? A pénzen kívül mi lesz még szempont? Tehát manapság izraeli kémrepülőgépek "porszívózzák fel az ország elektronikai információit", a kecskeméti repülős napokra elsőként jelentkeznek, mint résztvevők - de csak az ő gépeiket nem nézheti meg senki belülről. Vajon miért? Aztán kiderül, Romániában, a Kárpátokban lezuhan egy izraeli harci helikopter, mert kiderül, a zsidóknak éppen itt a legideálisabb a domborzati viszony a gyakorlatozáshoz. Sehol máshol a világon, csak itt. Valakik a Kárpát-medencében, azaz a Történelmi Magyarország léptékben gondolkodnak. Kutatnak, feltérképeznek, kémkednek, hadgyakorlatot végeznek. Senkit nem zavar az egész, hiszen a Parlament politikusai és a befolyásos közéleti személyiségek legtöbbje kettős állampolgár, amolyan előretolt helyőrségként funkcionálnak . A lényegre visszatérve, amíg a parasztvakítás folyik a Kárpát-medencében, a bosszú népének ismét új hazát kell keresnie. Már sokadszor. Spiró György- féle magasságokba zuhanva arra gondolok, ha a nomád patkányok terve megvalósul, a kis-antant országok meg fogják érteni, hogy azért volt Trianon, hogy ők is megtapasztalhassák, milyen a palesztinok élete. Vajon a szlovákok, vagy a románok hogy bírnak ellenállni a választott népnek? Olyan lenne ez, mint egy átok. Az isteni választottságot hazudók összecsapnak majd a dicső történelmet hazudó kis-antant országokkal. Hogy a zsidók milyen hazafiak? Kiválóak! Elég átböngészni a CIA, vagy KGB archívumokat. Leírják az igazságot. A nagy kémszervezetek sokat panaszkodnak. A Moszad töredéknyi apparátussal, sokkal hatékonyabb, mint ők. Ez azért van, mert ha a Moszadnak operatív munkát végző emberre van szüksége, mondjuk Vlagyivosztokban, megkeresik az ottani vallási vezetőt. Ha egy akciót kell szervezni Teheránban, akkor felveszik a kapcsolatot az ottani hittestvérekkel. Nem kell felderítést végezni, környezettanulmányt tartani, megvesztegetni senkit. A zsidó mindig nemzeti elkötelezettség, mindig hű a népéhez, az izraelitákhoz és mindig hű a hazájához, Izraelhez. Ezt az emberiség és a magyar történelem számtalan esettel dokumentálta. A spanyolok már sok száz éve elmondták, hogy "attól, mert egy zsidó kikeresztelkedik, nem lesz egy hívő kereszténnyel sem több, de egy zsidóval sem lesz kevesebb." Elgondolkodtató kijelentés ez a múltból. Velünk, magyarokkal kapcsolatban az a véleményem, ha valóban az a nép vagyunk, akinek tartjuk magunkat, akkor ezt be kell bizonyítanunk. Sokszor bebizonyítottuk már, most ismét eljön az idő hamarosan. Az igazi, de most elhazudott történelmi múltunk sok mindenre kötelez bennünket. A legjobbjainkat módszeresen kiirtották már, ha végérvényesen elkorcsosultunk, akkor el kell tűnnünk a történelem süllyesztőjében. Akármikor virágzásnak indult a hazánk, először a nemzeti öntudatunk erősödött meg. Például Hunyadi Mátyás büszke volt a rovásírásunkra. Klebersberg Kúnó elutasította a liberális oktatást. Horthy Miklós, aki a kirabolt, megcsonkított országot Európa ötödik legfejlettebb országgá tette, kinevette a finnugor nyelvrokonság hazugságát. De a végeredmény mindig rajtunk múlik. Csak igaz magyarként kell viselkednünk, mint annyiszor megtettük már a történelmünk során. Mert ugye, nekünk, bátor, dicső nemzetnek történelmünk van, nekünk hazánk van. Nekik, gyáva, settenkedő népnek csak útleírásuk van, ami pontosan dokumentálja mikor, hová szivárogtak be, aztán hamarosan elzavarták őket. Mert mindig csúfosan elzavarták őket. Tényleg! Nagy Lajos uralkodása legelején egyszerűen kizavarta a zsidókat Magyarországról. (A fasiszta, náci!) Lám-lám és nem "csak a bőgatya, meg fütyülős barackpálinka maradt" az országban, hanem európai nagyhatalommá váltunk, kivirágzott a kultúránk, nem omlott össze a gazdaságunk, hanem úgy említik ezt a történelmi időszakot, hogy "a Magyar Királyság fénykora Nagy Lajos király idejében volt" Szegény Soros Györgyöt az IMF-el együtt kitiltották már Horvátországtól Dél-Koreáig bezárólag a pénzügyi csalásai miatt. A kettő, a világ ellentétes oldalán található, és akad köztük még néhány antiszemita állam. Soros, Lantos és a többiek irdatlan pénzeket öltek a drog legalizálásába, a buzerancia társadalmi elfogadtatásában és általában olyan tevékenységek elősegítésében, amivel a társadalmakat szét lehet forgácsolni, tönkre lehet tenni, le lehet zülleszteni. Térben és időben azonosak a problémák? Ej, hát "nincs új a nap alatt "? Tényleg! Hogy is van ez akkor? Egy érdekes példa a sok közül. Tom Lantos az a magyar származású zsidó volt, akit kiküldtek Ceausescuhoz, hogy megnézze az erdélyi magyarok sorsát. Mindent tökéletesnek talált, Ceausescu diktátor Romániája az ő segítségével megkapta az USA-tól a "legnagyobb gazdasági kedvezményt". Az amerikai magyarok egy teherautónyi trágyát öntöttek Lantos háza elé, jelezve, mekkora szarembernek tartják. Ennek a Lantosnak akart a magyarok pénzéből, több milliárd forintért alapítványt létrehozni Gyurcsány Ferenc. Nem érdekes ez? Másik példa. Az előző kormány odaajándékozta az irakiaknak a Magyar Hadsereg T-72-es tankjait, Afganisztánnak vagonszámra ajándékozták a hadseregünk gépfegyvereit. Mindkét tételt INGYEN adtuk oda, az volt a lényeg, hogy minél kevesebb fegyver maradjon idehaza. Mi van most? Most is egy hadsereg felfegyverzésére elegendő harci eszközt adnak el. Rakétákat, AMD - gépkarabélyokat, géppuskákat, távcsöves puskákat. Mindegy, csak az a lényeg, minél kevesebb fegyver maradjon idehaza. Vajon kinek az érdeke, hogy a magyarság az önvédelemre teljesen alkalmatlanná váljon? De ha ezt így alakítják az ország vezetői, akkor mi várhat ránk, ami ellen nem szabad védekeznünk? A Kis- Antant országok hadserege hihetetlenül erős. Olyan országok fegyverkeznek, mint Ausztria, vagy Svájc. Nekünk ezerszer gyengébb a hadseregünk, mint amit a Trianoni békediktátum előírt annak idején. Hogy képletesen fogalmazzak, ha valaki nem akar tudomást venni árvízkor a gát készülő átszakadásának, elég, ha hátat fordít a folyónak. Az ilyen ember a saját butaságának az áldozata. Aki számít az árvízre, jobbak a túlélési esélyei, mert tudja, milyen veszélyre számíthat. Ez az élet törvénye. Körmendi Tünde





Röpirat a Magyarsághoz - Magyar valóság 2011 - Mentsük meg hazánkat!







 Röpirat a Magyarsághoz -


























Magyar valóság 2011 - Mentsük meg hazánkat!

Innen másoltam ki:     
A magyarországi társadalom legnagyobb problémája, hogy közel egymillió, tehát a teljes lakosság tíz százaléka, a munkaképes és dolgozó lakosság pedig közel egynegyede él segélyből. Ez azt jelenti, hogy nem, hogy magát ellátná az említett negyed és adóként a közösbe akár csak egy forintot is beleadna, hanem abból kap folyamatosan alanyi jogon, amit mások, akik dolgoznak járulék vagy adó címszó alatt befizetnek az államkasszába.
Köztudott tény az is, hogy ezen segélyezett tábor kilencvenöt százalékát magyarországi cigányok adják, ahol már időközben a harmadik, negyedik generáció születik és nő fel úgy egymás után, hogy a segély az egyetlen megcélzott legális jövedelemforrás. Magyarországon a segélyezés mértéke ezen kívül a nemzeti össztermékhez mérten pedig a legmagasabb egész Európában.
Arról ne is beszéljünk, hogy különféle segélyekkel és kellően sok gyermek számával, a rendszert jól ismerve legalább annyit össze lehet szedni egy hónap alatt, mint teszi azt egy másik ember tisztességes munkával.
Az a koncepció tehát, hogy valaki ne dolgozzék, hanem segélyre és mindenekelőtt gyermekek után járó segélyre alapozzon teljes mértékben kifizetődő. Ez nem csak az elmúlt húsz év hibás, "szájbetömő" segélyezési politikájának a bűne, de az aktuális FIDESZ-KDNP kormányé is, hiszen nem tesz semmit a tisztességes és dolgozó emberekkel szembeni megalázó rendszer megszüntetése érdekében, pedig közel egy éve hatalmon van! Ellenkezőleg!
A mi felfogásunk szerint az európai kultúrkör erkölcsi kiindulópontja az, hogy felesleges élet még nem született. Minden ezzel ellentétes állítást elutasítunk. (...) Felesleges és indokolatlan élet pedig nincsen”.
Mondja Orbán Viktor 2011 Februárjában a nevezett, elképesztően súlyos problémára reagálva. Ezzel pedig porig alázva minden tisztességes, munka után kapott bérből élő, gyermekét becsülettel nevelő magyar polgárt!
Ezek szerint teljesen rendben van az, hogy egy a harmincas éveiben járó tisztességes, munkát és törvényeket tisztelő magyar párnak átlagosan 1,2 !!! gyermeke van, mivel anyagi okokból nem mernek többet felvállalni. Eközben egy segélyből élő cigány párnak ebben a korban már átlagban nyolc gyermeke és már egy-két unokája is van!
Rendben van az, hogy úgy születik meg egy cigány gyermek 2011-ben, Európa szívében, hogy nem egy értelmes életnek néz elébe, hanem szó szerint csak egy számtani darab, azaz további eszköz a segélyhez? (Nem pusztán azért kilátástalan egyébként a cigány gyermekek jövője, mert otthonról semmi kulturális vagy szociális alapokat nem kapnak, hanem azért is, mert gyakran igen alacsony értelmi képességi szinten is vannak és már szüleik is, hiszen a legtöbb magyarországi faluban általában két-három cigány családból gyarapodott egymás között tízzé, hússzá, harminccá, negyvenné a helybeli populáció.)
A cigányság körében egyébként nem volt szokványos sok gyermekes család. Általában legfeljebb két gyermek volt egy családon belül a szokványos, míg a hibás szociális támogatási rendszer el nem kezdte népszerűvé tenni a feleslegesen sok gyermek nemzését.
Orbán Viktornak pedig íme a válasz!
Valós, igaz keresztény felfogás szerint az európai kultúrkör erkölcsi kiindulópontja az, hogy minden pár annyi gyereket vállaljon, amennyit a munkájából tisztességgel fel is tud nevelni, európai, kulturális és szociális normák szerint, nem pedig ősember módjára.
Hiszen minden nemzedék egy lépcsőfok kellene legyen, amelyre a következő lép.
Minden felelőtlenül, megélhetésért vállat gyermek bűn, hiszen ezen gyermekek számára szenvedés az élet. A rablás, a lopás és a betöréses bűncselekmények elkövetőinek számát kilencvenöt százalékban cigányok teszik ki, akik ezekből a gyermekekből kerülnek ki. Ezt Lakatos Attila borsodi cigányvajda is nyilvánosan és sokszor hangoztatja! Jelenleg Magyarországon mintegy egymillió cigány él, ami már 2030-ra a jelenlegi, rohamos szaporodást nézve meg fog duplázódni. Tehát húsz év múlva már annyi segélyből élő cigány lesz Magyarországon, mint dolgozó magyar.
Ez egyértelműen az ország összeomlásához fog vezetni minden szempontból! Ennek bekövetkezését egyedül MOST lehet még megállítani. Már egy-két év múlva is késő lesz!
A magyarországi falvak és kistelepülések összességének zömében ma a segélyből élő és felelőtlenül, hét, nyolc, tíz, tizenkettő gyermekkel szaporodó cigány családok veszik át rohamléptekben a népességi arány többségét. Magyarul egyre több az olyan falu és község ahol a népesség 50-100% már most nem magyar, hanem segélyekből élő, munkát és szocializálódást kerülő, analfabéta cigány. Ezekre az emberekre nem, hogy a vidék felvirágoztatását nem lehet építeni, hanem ellenkezőleg meg kell akadályozni terjedésüket, egy az észtelen szaporodásukat nem
támogató segélyezési politikával. Ahol 25-30 éve még lelkesen szántották és művelték becsületes magyar parasztok a földeket, nevelték a háztáji jószágaikat ott ma ennek nyoma sincs. A magyarországi falvak már zömében teljesen elcigányosodnak. Aki csak teheti elmenekül onnan. Amiért ez különösen veszélyes az az, hogy nem csak, hogy egyre kevesebben lakják tisztességet és rendet szerető emberek a magyar vidékeket, de ezekről a egyébként nagyon értékes területekről a magyarság teljesen elvész. Húsz-huszonöt esztendőmúlva így Magyarország két részre fog szakadni. Egyrészt lesznek a magyarok mentsváraként funkcionáló városok, másrészt lesz a Magyarország kilencven százalékát adó vidék, ami a segélyből élő cigányok országa lesz.
Ezen írás a 2011-es magyarországi állapotot mutatja be és nem rasszista indíttatású! Magyarország az elmúlt évszázadok során megmutatta, hogy befogadó, békés más nemzetekkel és kultúrájukkal szemben. Lehetőséget és életteret adott olyan dolgos és békés emberek számára, akik saját hozzáadott értékükkel gyarapították országunkat, miközben saját kultúrájukat s szokásaikat megtarthatták. Gondoljunk csak példaként és a teljesség igénye nélkül a több hullámban letelepedett német ajkú bevándorlókra, vagy hazánkban élő szlávokra, görögökre.
A kialakult helyzet azonban tűrhetetlen!
A cigányság szaporulata az indokoltnál nagyobb és teljesen értelmetlen! Mind ez nem azért történik, mert ez náluk kulturális jelenség. Azért, mert a hibás szociálpolitika erre ösztönziőket, a megélhetési gyermek vállalásra. Mindenközben a dolgozó emberek adóit nem, hogy csökkentené a kormány, hanem folyamatosan emelik, hogy az egyre emelkedő segélyezettek számát ki tudják fizetni! Gyáva struccpolitika ez az álnemzeti, álpolgári jelenlegi orbán-kormánytól!
Éppen ezért kezdeményezzünk Népszavazást az igazságtalan szociális támogatási rendszer miatt! Ne az adókat emeljék, hanem a pénzszórást állítsák meg! Követeljük a szociális rendszer teljes és AZONNALI átalakítását a következő polgárháborútól! Ha egyetért ezen írással, küldje tovább minél több embernek!
Szerintünk:
1. Maximum két gyermek után járjon szociális segély. A többi gyermek után csak adókedvezmény! A segély első sorban dologi értékű legyen. Az iskolai étkezés és a tankönyvek egyformán legyenek ingyenesek minden gyermek számára.
2. Amennyiben egy gyermek nem látogatja az iskolát vagy bűncselekménynek minősülő tetteket követ el, úgy ne járjon utána segély.
3. Amennyiben egy szülő nem tesz eleget a tőle elvárható gondos nevelésnek, úgy
vonják meg a nevelési jogot (mint más európai országokban is) a szülőktől és kerüljön nevelő intézetbe a gyermek.
4. Segélyre jogosultságot csak minimum napi 4 óra közmunka teljesítése után lehessen kapni
5. Azonnali rendőrőrsök felállítása a legkisebb településen is (Erre a FIDESZ-KDNP kormány és Orbán Viktor a választások előtt ígéretet tett...)
6. A büntetőtörvénykönyv szigorítása
7. Szavazati jog csak becsületes adófizetők számára, akik Magyarországon élnek , dolgoznak és adóznak! (Nem pedig a legújabb FIDESZ-es javaslat után minden gyermek után is, ami ismételten a Cigányságnak kedvez!!!)
8. Olyan komplex szociális felzárkóztatási és támogatási rendszer kialakítása, halmozottan hátrányos cigány családok számára melyek az egy gyermekes családformát részesítik a legnagyobb előnyben
(Nevelkedjen fel inkább egy gyermek kellő ráfigyeléssel és tisztességben, mint akár kettőből egy is elhanyagolva, így bűnöző sorsra jutva.)
Egyedül ez mentheti meg Magyarországot
Az egyedüli lehetőség a népesség teljes körű felvilágosítása!
Vegyük észre, hogy ami szeretett hazánkban most folyik az nem más mint egy figyelem elterelő, az igaz, becsületes magyarokra szégyent hozó ál-magyarkodás, ami mindenre jó csak arra nem, hogy szebbé és jobbá tegye a Magyarországon élő becsületes emberek életét, jövőjét!

( Nem tudom, hogy ezek ki, és honnét jöttek elő, de jó gondolataik vannak...)



Útálatos dolog az Internet!


Mottó:

"Mindenki, aki a zsidók barátja,

hozzájuk fog tartozni,
sőt közülük lesz egy.
Isten nem tűri el ezt 
a
z aljas népet.
A z
sidók elhagyták az isteni vallást.
Nem szabad megállnod abban a munkádban,
hogy bemutasd a zsidók csalásait."

MOHAMMED a Koránban

Ott még terjed az igazság. Ki gondolta volna? (volt aki nem gondolta: tudta).
Ahogyan "jó" Konrád Gyuri mondta: Az a pechetek, hogy mi jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket. Így szépen egyben könnyebb a neten terjeszteni, hadd tanuljon magyar, orosz, lengyel, német stb....
Széles körben ismert, hogy a Meyer-féle lexikon a habsburgokat egy római zsidó gettóig vezeti vissza. (Szabadságharcunkat vérbefojtó I. Ferenc József tehát zsidó származású). De hogy a jobbkeze és az aradi tizenhármak gyilkosa is zsidó származású, az talán nem lehet a véletlen műve.
Nos ideje helyretennünk ezt is: báró Julius Jacob von Haynau táborszernagy Haynau IX. Vilmos hessen-kasseli választófejedelem és Rebecca Richter zsidó patikuslány törvénytelen fiaként született 1786-ban. Vajon mikor kerülhet a diákok kezébe hiteles történelemkönyv?
Miért modják nekünk azt, hogy I.Ferenc József vagy Haynau osztrák? Ők osztrák zsidók voltak.
Miért modják azt, hogy Sztálin grúz volt, ő grúziai zsidó volt.
Miért mondják azt, hogy a leninizmus és sztálinizmus tömeggyilkosai, így V.I. Lenin legfelső diktátor, Leon Bronstein (Trotsky): a szovjet vörös hadsereg főparancsnoka, Grigory Apfelbaum (Zinovjev): végrehajtó-bizottsági tag, szovjet titkosrendőrség, Yuri Andropov: a szovjet KGB igazgatója, később a Szovjetunió legfelsőbb diktátora, Jacob Sverdlov: a Szovjetunió első elnöke, Jacob Yurovsky: a szovjet biztonsági rendőrség parancsnoka, a cári család kiirtója, Lazar Moiseyevich Kaganovics: Sztálin fő tömeggyilkosa, milliók halálát rendelte el, és a keresztény emlékhelyek és templomok nagybani lerombolását, beleértve a Megváltó Krisztus nagy katedrálisáét is. Genrikh Yagoda: A szovjet titkosrendőrség feje, rendkívül "hatásos" tömeggyilkos.
(A zsidó költő, Romain Rolland, a Nobel-díj nyertese, himnuszt írt Jagoda dícséretére.)
Matvei Berman és Naftaly Frenkel: A Gulág haláltábor rendszer alapítói. Boris Berman: a szovjet titkosrendőrség végrehajtó tisztje és Matvei fivére. K.V. Pauker: a szovjet NKVD titkosrendőrség működésének vezetője. Firin, Rappoport, Kogan, Zhuk: haláltáborok és a rabszolgamunka komisszárjai, ők felügyelték a dolgozók tömeges elhalálozását a Fehér-tenger-Balti-tengeri csatorna építésénél. Leiba Lazarevich Feldbin (Aleksandr Orlov): parancsnok, szovjet Vöröshadsereg; tiszt, szovjet titkosrendőrség. Feldbin volt a vezetője a szovjet belügyi rendőrségnek a spanyol polgárháború-ban. Ő felügyelte a katolikus papok és parasztok lemészárlását. Ilja Ehrenburg, szovjet propagandaminiszter és németellenes gyűlöletirodalom terjesztője az 1930-as évektől. Ehrenburg arra bujtogatta a szovjet Vöröshadsereg katonáit, hogy német civileket erőszakoljanak és öljenek meg. Egy másik brosúráról, melyet a Vöröshadseregben osztogattak, amikor a katonák Danzig felé közeledtek, ezt írja egy történész: "A csapatoknak brosúrák millióit dobták le Ilja Ehrenburg üzenetével és Sztálin aláírásával: 'Vöröshadsereg katonái! Öljétek a németeket! Öljetek meg minden németet! Öljetek! Öljetek! Öljetek!" (Christopher Duffy, Vörös vihar a Birodalom előtt (=Red Storm on the Reich)). Zakharovich Mekhlis: Sztálin fő kivégzője.
A bolsevik irányítás 545 tagjának összetétele: 447 zsidó; 30 orosz; 34 lett; 22 örmény; 12 német; 3 finn; 2 lengyel; 1 grúz; 1 cseh; 1 magyar
Szóval miért hazudják róluk, hogy oroszok voltak?
Kun Miklós műsoraiban bemutatja a gaztetteket, amit elkövettek, de egy valamiről mélyen hallgat, hogy mind oroszországi zsidó volt, nem pedig orosz ember. Persze, hogy hallgat erről, hiszen ő maga is zsidó, Kun Bélának (Kohn Béla) az egyik unokája. Ha itt tartunk felmerül a kérdés: Miért nem írják le a történelemkönyveink, hogy nem magyarok voltak, akik elkövették a magyar nép elleni gaztetteket?
Hogy: Kéri Pál, Tisza István miniszterelnök elleni merénylet megszervezője és lebonyolítója, Kun Béla (Kohn Béla) 1919-es diktátor, magyargyilkos Ságvári Endre (Spitzer Endre) rendőrgyilkos, terrorista Szamuely Tibor (Samuel Tibor) az 1919-es "így arat az új rend" (a nyakig földbe ásott parasztok fejét kaszával üttette le + Szamuely hírhedt halálvonata stb.
Haubrich József szociáldemokrata politikus, hadügyi népbiztos és hadügyminiszter a Tanácsköztársaság idején. Haase Sándor Pogány József (Schwarz József) Tisza István egyik gyilkosa, népbiztos 1919-ben dr. Rónai Zoltán (Rosenthal Zoltán) Igazságügyi (halálosztó) népbiztos 1919-ben dr. Hamburger Jenő Vágó Béla (Weiss Béla) Kunfi Zsigmond (Kohn Zsigmond) Vántus Károly Landler Jenő Böhm Vilmos Kalmár Henrik (Kohn Henrik) Lukács György (Lőwinger György) Láday István Bokányi Dezső Erdélyi Mór (Ehrlich Mór) Dvorzsák Antal Csizmadia Sándor Hevesi Gyula (Honic Gyula) Ágoston Péter (Angenstein Péter) Varga Jenő (Weissfeld Jenő) Friedler Rudolf Horovicz Jenő és lehetne sorolni a Tanácsköztársaság népbiztosainak a magyar emberekkel szemben elkövetett bűneit. Kezükhöz magyarok vére tapad, de ők nem magyarok voltak, hanem magyarországi zsidók.
A 25 népbiztosból 24 zsidó volt.
Majd néhány év, és újra tombolnak a gének: Rákosi Mátyás (szül. Rosenfeld Mátyás) Magyarország keresztényeinek tömeggyilkosa Gerő Ernő (Singer Ernő) tömeggyilkosi és nemzetrontói tevékenységéért soha nem büntették meg. Farkas Vladimír (szül. Lőwy Vladimír) ÁVH-s kihallgatótiszt, alezredes Aczél György (eredetileg Appel Henrik) Apró Antal (Klein Antal) 1956-ban a Kossuth téri tömegbe lövetett a Magyar Nemzeti Bank bécsi fiókjának kifosztásában jeleskedett, amit végül be is zártak. /Gyurcsány feleségének a nagyapja/ Biszku Béla Az 56 utáni megtorlások irányítója!
Egy se volt magyar - mind zsidó.
A háború utáni Lengyelország teljesen zsidó uralom alatt volt, mint a titkosrendőrség vezetője, a kínzások mestere, Jacek Rozanski, a politbüro parancsnoka Jacob Berman és a komisszárok Minc, Specht (Olszewski) és Spychalski. Ezek az emberek katolikus lengyelek tízezreit gyilkolták meg vagy deportáltak Kolymára és más sarkköri haláltáborba.
Sziléziában a kommunista titkosrendőrség tisztjeinek 75%-a zsidó volt.
Ennyit a történelemtanításról...
Folytathatjuk a jelennel is!!!
A jelenlegiek:
A HAZAÁRULÓ ZSIDÓK LISTÁJA (Még bővül!!!!) Agárdi Péter, Alföldi Andrea, Andrassew Iván, Angelusz Róbert, Ara-Kovács Attila, Bauer Tamás, Bartók János, Békesi László, Béki Gabriella, Bitó László, Bojár Gábor, Bokros Lajos, Deák Péter, Debreczeni József, Donáth Ferenc, Donáth László, Donáth Márta, Eörsi László, Erdős Tibor, Erős Ferenc, Farkasházy Tivadar, Fazekas Csaba, Fehér Gyula, Fencsik Flóra, Fleck Zoltán, Gábor Éva, Gáspár István, Göbölyös N. László, Göllner András, Gömöri György, Görgey Gábor, Gréczy Zsolt, Gusztos István, Gyekiczki András, Hámor Szilvia, Hegedüs Andrásné, Hell István, Heller Ágnes, Iványi Gábor, Kálmán László, Kádár Judit, Kende Éva, Kenedi János, Kertész Ákos, Kertész Pálné, Kornis Mihály, Kósáné Kovács Magda, Klaniczay Gábor, Komoróczy Géza, Konrád György, Kozák Gyula, Kőszeg Ferenc, Kun István, Kuncze Gábor, Lánczos Vera, Lázár András, Lendvai L. Ferenc, Lévai Júlia, Litván Györgyné, Lukács János, Lukáts Andor, Magyar Fruzsina, Majsai Tamás, Marosán György, Mayer István, Márton László, Mécs Imre, Mihályi Péter, Mink András, Mocsonaki László, Molnár Csaba, Molnár Kati, Orbán Júlia, Örkény Antal, P. Szűcs Julianna, Pap Ágnes, Parti Nagy Lajos, Rádai Eszter, Radnóti Sándor, Ranschburg Jenő, Réti Ervin, Révész Sándor, Salamon András, Sándor Iván, Sellő Katalin, Seres László, Simonovits András, Soós K. Attila, Sz. Bíró Zoltán, Szalai Júlia, Szelényi Iván, Dr. Szatmári Marianna, Szügyi Jerne, Szüts Miklós, Törzsök Erika, Ungvári Tamás, Ungváry Rudolf, Vámos Tibor, Váradi Júlia, Varga Gyula, Várhegyi Éva, Vásárhelyi Júlia, Vásárhelyi Mária, Vekerdy Tamás, Vértes András, Vitányi Iván, Vojnich Erzsébet, Volosin Hédi
Szerintük: - Az "elszámoltatás" fogalmában összemossák a bűncselekményekért való jogi felelősségre vonást a másfajta politika egzisztenciális szankcionálásával, s ez jogállamban megengedhetetlen.
A Fidesz frakcióvezetőjének korábbi nyilatkozatát követően most Kövér László fenyegetőzött Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök elleni eljárással, a politikai ellenfélnek a közéletből való erőszakos eltávolításával – olvasható a nyilatkozatban.



Egy öreg zsidó az alábbiak szerint adja tovább 


nagy zsidó titkokat:



Mottó: Ne feledd! - a parazita, ha vesztét érzi, akkor is öl, ha 

tudja, hogy a gazdaállattal maga is elpusztul.

1. Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit 

az ostoba barmok szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, 

hogy a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire 

lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok 

vezetését, a mi rendszerünkbe tartozó titkos szervezetbe 

tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a 

mi irányításunkat elfogadják, és tudomásul veszik.

2. Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, akik olyan 

szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a mi 

irányításunk alatt állnak, haladéktalanul likvidálni kell őket. 

Érdekeinket kevésbé veszélyeztető esetben, elég köztörvényes 

bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket.

3. Az általunk irányított pártjaink vezetését és tagságát, 

szigorú 

ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink 

pontos 

választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben 

megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen 

módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt

 egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, a szerint

 kell kezelni

4. Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt 

elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A 

likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen 

mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az 

ilyen embereknek állami megbízást kell adni, mégpedig úgy, 

hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi 

igényeinknek megfelelő módon tegye. Ügyelni kell, hogy az 

illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség 

esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt 

kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi 

szerveződések életre hívása, de nem vezethet a magarok hőn 

áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő 

hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben topogásra

 kell kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis 

összeverődne egy - nem mi általunk vezérelt - csoportosulás, 

akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, 

mégpedig 

úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk 

meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk 

valakit 

közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő médiatámogatással, 

jogerősen elítél. 5. Ügyelni kell arra, hogy az általunk 

megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően 

pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek 

okán, a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart 

folyamatosan eltartatjuk, mert állandóan szükség lesz 

munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink

védenceiről.

6. A helyi közigazgatási szervek tudomása nélkül, minden 

gazdasági és stratégiai pozícióba, saját jól kiképzett 

csatlósainkat kell helyezni. Csatlós csak ott foglalhat el tiszti 

pozíciót, ahol a beépített embereink már jelen vannak.

7. A rendfenntartó erők vezetőinek megengedett bárminemű 

bűnszervezet fenntartása, és működtetése, csak tudj róla, és 

vedd el a haszon nagyobb részét.

8. Fontos, hogy az egészségügyben, az oktatásban, a 

közművelődésben ne legyenek megfizetve az alkalmazottak. Így

 biztosíthatod, hogy az elsilányodjon. Eredeti történelmüket el 

kell venni. Az annak valódiságát hirdető tanokat nevetségessé 

kell tenni, tudománytalannak titulálni. Hitvány bűnös nemzet 

tagadni kell. A királyok zsarnokságára és kegyetlenkedéseire 

kell fektetni a hangsúlyt. Nem szabad engedni, hogy a 

közgondolkodás eljusson a királyság, mint intézmény, vágyáig.

9. A közhivatalokban elbutult, ostoba, rosszindulatú 

személyeket kell pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel, több 

osztálynak, alosztálynak és csoportnak kelljen foglalkozni, de 

döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. 

Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el 

lehet érni, hogy semmi ne működjön, ami nem a mi fajtánk 

érdeke.

10. Csak azokat a csatlósokat szabad kitüntetéssel ellátni, akik 

nem akarnak túl látni egy-egy probléma körön, és nem fognak 

annak analizálásába.

11. Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A 

mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az 

magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az 

ipart, ha már tönkretettük, nem szabad hagyni, hogy ismét 

talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság 

vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését meg kell 

tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. 

Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak.

 Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltató 

ipar működjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek 

adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nem zsudák 

származásúak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a

 tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a 

jogos hasznunk.

12. Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és 

elektronikus média minden jelenleg ismert formáját,

 tulajdonosi 

szinten ellenőrizni kell.

13. Minden tudományos kutatóintézet fokozott felügyeletet 

igényel. Minden egyes találmány kizárólag a zsuda nemzet 

fejéből pattanhat ki. Ha nem lehetséges az eltulajdonítás, az 

ötletgazdát örökre el kell némítani.

14. A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az 

ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját tulajdonlásban 

tartása. A szolgáltatás ellenértékének mértékét, állandóan az 

elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így 

kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A 

létbizonytalanság, a rabszolgasorsban tartás eszköze. Ezért az

 egyénnek, a közmű hálózat bármely rendszeréről való

 lekapcsolódás nem megengedhető.

15. Tizenötödször. A gyógyítás természet adta módszereit 

szigorúan tiltani kell. Kizárólag a tulajdonunkban lévő 

orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. A 

mellékhatások kiküszöbölésére megvásároltatott újabb, és 

újabb gyógyszerek úgyis biztosítják a folyamatos árbevételt, és 

a megfelelő hasznot. Ki kell fejleszteni olyan vírusokat, aminek 

az ellenszerét csak a mi fajtánk ismerheti, és használhatja. 

Másik megoldásként úgy kell ezeket a bakteriális törzseket 

megalkotni, hogy a mi génállományunkban ne tehessenek 

maradandó károkat. Az élelmiszerüket olyan módon kell az 

asztalukra tenni, hogy az soha ne lehessen friss. Hirdetni kell a 

konzerv és a fagyasztott áruk nagyszerűségét, így kellő 

mennyiségű mérgező vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer

 címén a szervezetükbe. Ezáltal ismételten, jelentősen 

növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát.

16. Tűzzel, vassal irtani kell a többszöri élet valóságába vetett 

hitet. Porból lettünk, porrá leszünk: ez legyen a hittétel. Nem 

kell, hogy átlássák, hogy minden cselekedetüknek súlya van. 

Éljék le csak úgy az életüket, abban hitben, hogy nincs több 

esélyük. Költsenek, szórakozzanak, éljenek csak egészségtelen 

életet a mi hasznunkra.

17. Az ellenőrző szervek ellenőrzésének az ellenőrzését is ki 

kell 

- megfelelő besúgó, és fizetett hálózattal - építeni.


18. Az államigazgatást és a magánszemélyeket 

visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez 

megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy 

képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az 

erősebbek, bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a 

gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok 

kisajátíthatók a világ más részein élő, fajta testvéreink számára.


19. A semmire való tzigókat ragyogóan fel lehet használni a 

magarok ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek

 nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, 

majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a magarok vállára. 

A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben, 

minden esetben a tzigót részesítsd előnyben.

20. A család szentségét tedd tönkre. Tedd divatossá az 

egyedüllétet, és az egyneműek párkapcsolatát. Engedd, sőt 

támogasd a magzat elvételét.

21. Utoljára, de nem utolsó sorban termőföldjeik tulajdonjogát 

mindenáron meg kell szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A 

lényeg, hogy a magyar se tehesse.

Az utolsó lehetősége lenne az életbe maradásukra. Nem 

engedheted!

Még egyetlen miniszterelnökünk sem kapott ekkora támogatást

Szerinted hány kötél-érett hazaáruló gazember kell ahhoz, hogy

 egy dunántúli város külterületén lévő 25 nm-es kis üzletében, 

Brazíliából származó fagyasztott csirkemájat áruljanak a 

magyar 

helyett?

Megjegyzés: Ameddig nem magyarok irányítják a Magyar 

Nemzetet - írek Írországot, csecsenek Csecsenföldet és így 

tovább -, valamint, ha az idegen tudattal, - genetikával, - 

elkötelezettséggel rendelkezők a Nemzet felemelkedésének, 

vagy további virágzása kockáztatásának kizárása okán nem 

lesznek eltiltva a hatalomtól és helyettük nem magyar 

genetika, 

nem magyar lélek által vezérelt ész jár az élen és szolgál, nem

 lesz végleges, jó megoldás, mert hitvány ember az, ki idegen 

szívvel más népek felett uralkodni akar!!! Minden másban 

egyenjogúak lehettek, de nem vezethettek minket! Ne ti 

mondjátok meg nekünk, hogy miként jó magyarnak lenni, mert

 mi itthon vagyunk és ha nem tetszik nektek, miként mi élni 

szeretnénk, hagyjátok el életterünket!!!


Kőműves Géza a MNÁSZ elnöke


Titkos földosztások Magyarországon....................... Nagyon súlyos faji-, nemzeti-, vallási diszkrimináció - sőt, a
TERJESZD!!! HA ELEGEN TUDUNK RÓLA, VAN JOGORVOSLAT! A
 KÖZVÉLEMÉNY NAGY ÚR, EZÉRT IS VEZETIK FÉLRE OLYAN GONDOSAN!

Valóban mi az LMP? Honnan jöttek és mit akarnak? Lerántjuk a leplet A sok részigazság mellett tudni kell, hogy azok állnak az LMP mögött, akik a FIDESZ és az összes parlamenti párt mögött és ez az egész egy magyarvakító, nagy zsidó cirkusz a zsidó bűnözők (Nincs bocsánatkérés azon kivételek felé sem, akik nem tesznek ellene semmit.) minden körülmények közötti hatalmáért. Kőműves Géza 2010/7/4 
Az LMP jött hirtelen, minden előzmény nélkül a semmiből egy kis párt, amelyről nagyon keveset lehet tudni. Vidéken jóformán láthatatlan, sokak számára ismeretlen formáció ez, meglehetősen kevés támogatóval - bizonyos médiumokban ennek ellenére a csapból is ők folynak... Egyes témákat kínosan kerül az LMP, a választókhoz pedig csak néhány főbb üzenet jut el: átlátható pártkassza, környezetvédelem és az eddigi pártokkal szembeni elégedetlenség. Amely így első hallásra szimpatikus lehet...
De kik állnak mögötte, mit képviselnek? Mi van a programjukban? Ennek járunk utána. Meglehetősen sok kellemetlen információt és hazugságot szedtünk össze az LMP-ről. A hitetlenkedők és kétkedők számára sokat linkelünk, habár hírkeresőkkel és Google-lel minden állításunk leellenőrizhető. A cikk végén a slusszpoén! Ez a plakát már sejtet egyet s mást... Mentsük meg a bálnákat! És még? Ha jobban körbeszaglássza a pártot a választópolgár, rájön, hogy maga az LMP és "programja" egy vicc. Ismert nevek, szakemberek és szakértelem teljes hiánya jellemzi az egész formációt, egyszerűen teljesen alkalmatlanok és amatőrök. Politikai megnyilvánulásaik leginkább egy agyatlan "zöld" bohóckodásra hasonlítanak, amitől a legtöbb embert kiveri a víz, egyik Youtube-os videójuk címe például ez: "Mentsük meg a Földet óriás performansszal". Talán a tizenévesek még fogékonyak erre, de a felnőtt emberek már érzik, hogy az egyébként nagyon fontos környezetvédelemhez ez vajmi kevés, sőt röhejes.
Fideszesek megölése, drogliberalizáció és romavédelem - ezt pártolja az LMP listavezetője.
Az LMP listavezetője Schiffer András, aki 2004-2008 között a Társaság a Szabadságjogokért ügyvivője volt. A liberális TASZ-t vélhetően sokan ismerik, de aki nem, annak bemutatnánk röviden. Az itt olvasható cikkből kiderül, hogy 2006-ban a Magyar Nemzet munkatársa, Lovas István pert nyert a TASZ (és Schiffer) ellen, amiért azok honlapjukon Sickratman rapszövegét reklámozták, amiben a Tilos Rádióhoz köthető rapper fideszes politikusok kiirtására buzdított. "Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas István kibelezni, kiherélni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni" - ez szerepelt a szövegben. Schiffer ezügyben védte a TASZ-t a bíróság előtt Lovassal szemben. Igen, egy liberális jogvédő szerint belefér a gyilkosságra való buzdítás, és még védi is ezt a bíróság előtt. A TASZ nevéhez fűződik még a Magyar Gárda elleni petíció, amelyben a szokásos SZDSZ-es lózungokkal jönnek: rasszizmus, gyűlöletkeltő, romaellenes megmozdulások, félelemkeltés és demokrácia. A TASZ számtalanszor felemelte hangját a marihuána legalizálása mellett, blogjukban legutóbb pl. rezzenéstelen arccal vontak párhuzamot a hungarikumnak számító finom magyar pálinkák és a fű között, mondván ha Orbán legalizálná az otthoni pálinkafőzést, akkor ennyi erővel már a füvet is lehetne - a drogosok szerint ugyanis gombát vagy füvet fogyasztani egyenlő a pálinkázással... Az LMP, mint párt ezeket a kérdéseket kínosan kerüli és hallgat róluk, de ne gondoljuk, hogy másképp gondolkoznak ezekről: Schiffer nem azért hagyta ott a TASZ-t, mert jó útra tért, hanem mert a két tisztség összeférhetetlen volt. A keresztényeket kiirtani akaró Tilos Rádiót reklámozza az LMP honlapja és viszont A Tilos Rádió SZDSZ-es koszfészek, ahol rendre gyalázták a nemzeti és keresztény értékeket. "Keresztényellenes, vallási háborúzás szítására irányuló mocskolódás a Tilos Rádióban karácsony előtt" - írja a Magyar Nemzet bevezetőjében. A legbotrányosabb kijelentést azonban a HVG munkatársa, Barangó Zoltán tette a rádióban 2003 szentestéjén (!): "Kiirtanám az összes keresztényt!" Ez tehát röviden a rádió lényege. Az LMP honlapján a Tilos Rádió hallgatását reklámozzák, itt elérhető a képernyőfénykép, lementettük, ha cikkünk után el akarnák tüntetni. A link egy másik oldalra mutatott, ez itt látható. Bizony, a Tilos Rádió reklámja mellett ott látható az LMP logója is, tehát a barátság kölcsönös a keresztényeket kiirtani akaró adóval... A szintén szélsőliberális, egykori SZDSZ-es (egykori, mert mára már az SZDSZ megszűnt létezni) Tilos Rádiós Bakáts Tibor "Settenkedő" pedig az LMP egyik kampányanyagában tűnik fel, mint reklámarc. SZDSZ-alapítókból és antifasisztákból LMP-jelölt és támogató Nándor, az "antifasiszta". SZDSZ-ből LMP-beÉrsek-Obádovics Nándorról már írtunk többször olvasóinknak. Ő az, aki a Gárda ellen tüntet vagy épp antifasiszta aláírásgyűjtéseket szervez. Ma az LMP országos listájának 62. helyén található. Jól látható tehát, hogy hol kötnek ki a hasonló fazonok. 2008-ban az időközi ferencvárosi választásokon az LMP a Humanista Párttal együtt indult (és az EP-választásokon is, de mára gyakorlatilag ez a kettő eggyé vált), Érsek-Obádovics akkor a Humanista Pártnak gyűjtött kopogtatócédulát, a jelöltjük Várady Tibor volt (aki nem mellesleg a Tarka Magyar nevű felvonulás egyik szervezője volt - tudhatjuk meg a magyar Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű (!), azaz az LMBT szervezetének honlapján). Várady honlapján olvashatjuk a következőt: "A következő lakossági összejövetel december 20-án, szombaton 17 órakor kezdődik, melynek érdekessége, hogy jelen lesz a jelölt két ismert támogatója, Tamás Gáspár Miklós filozófus és Schiffer András ügyvéd is." SZDSZ-alapító, hivatásos nácizgató. LMP-HP támogató lett belőleIgen, jól olvassák, az SZDSZ egyik alapítója, a marxista-liberális, összes magyart lenácizó, anno a Moszkva téren az épp a napokban börtönre ítélt Ártatlan Józsika mellett tüntető hírhedt SZDSZ-es Tamás Gáspár Miklós "filozófus" az egyik fő támogató. És persze Schiffer jóbarátja. Persze az LMP tudja, hogy az SZDSZ megsemmisülésének egyik fő oka az, hogy az embereknek elegük van a devianciát jelentő, pusztító, hazánkat tönkretevő liberalizmusból, ezért TGM-éket most már háttérbe szorítják. A liberalizmusról pedig nem beszélnek, ki sem mondják, inkább zöld szósszal öntik nyakon magukat, hátha úgy több embert tudnak megtéveszteni. Az SZDSZ nem vész el, csak átalakul. De vannak MSZP-s szálak is, Kazincbarcika LMP-s jelöltje, Király Bálint például MSZP-s, majd "független" polgármester volt. Ahogy nézegettük az LMP honlapján a képeket, az egyik aktivistájuk megjelenése nagyon hasonlított egy antifasiszta demonstráción megjelent emberre. A kinézet, a fül előtti szőrzet, mind-mind nagyon hasonlít. A képeket körülbelül majdnem két év különbséggel készítették. Nagy valószínűséggel ugyanazon emberről van szó. (Friss: korábban rossz kép volt fent, azóta javítottuk, köszönjük olvasóinknak.) Antifa majd LMP-aktivista Ezek után meglepő? Az LMP a ballib média sztárja Ha valaki beüti egy hírkeresőbe az LMP nevét, vagy olvassa a liberális Indexet, feltűnhet neki, hogy az LMP (akiket a közvéleménykutatók legtöbbször 1-2-3 százalékra mérnek) rendkívül sokat szerepel a médiában, szinte kivétel nélkül pozitív kontextusban. Az MTI kiadott egy közleményt a Grupo Milton üggyel kapcsolatban - itt látható -, ebből kiderül, hogy az Index újságírója, Bodoky Tamás az LMP egyik alapítója. Így már érthető, hogy az Index miért futtatja annyit és dicséri az LMP-t. Az az Index, amely szerint vicces a Bibliát megszentségtelenítő "meleg büszkeség" napi felvonulás, amely videón mutatja be, hogy kell otthon marihuánát termeszteni, egyik szerkesztőjük pedig arról beszél, hogy ő milyen drogokat, gombát, LSD-t használ - íme tehát az LMP egyik fő médiatámogatója. Nem meglepő, hogy míg régebben a Metro újság címlapján az SZDSZ-t reklámozta, addig most már ők is az LMP-t futtatják. Az LMP viszont kínosan ügyel arra, hogy ne az ragadjon meg az embereknek, hogy ők az SZDSZ2, egy újabb mérgező, liberális párt - hanem a már említett zöld szósszal próbálják megtéveszteni az embereket. Ezen a Youtube-os videón az látható, hogy az egyik aktivistájuk azt mondja az SZDSZ plakátragasztójának, hogy ne az LMP plakátjára ragassza a saját anyagát, mert, ahogy fogalmaz: " mi egy célért küzdünk". A nagy felháborodást keltett: "baszd meg magad, ha nem szereted a melegeket" szöveget tartalmazó SZDSZ-es, homoszexuálisokat népszerűsítő klippben több arc feltűnik. Aki látott már LMP-s szórólapot, az észrevehette, hogy néhány klippben szerepelő ember ma már az LMP szórólapjain virít (pl.: Sz. Győző). Egyértelmű tehát, hogy mit képvisel az LMP. Az SZDSZ első vonala megsemmisült, második vonala az MDF-ben tanyázik, a harmadik pedig az LMP-ben álarc mögött igyekszik vissza a parlamentbe. Támogatottság: kettő, azaz kettő fő volt kíváncsi az LMP "húzóarcára" Több az újságíró, mint a választópolgárAnnak ellenére, hogy a média orrba-szájba reklámozza az LMP-t, úgy látszik, nem sok embert tudnak megtéveszteni és maguk mellé állítani. Legismertebb jelöltjük, Kukorelly Endre író tartott április elsején lakossági fórumot Pomázon. Négy (!) újságíró jelent meg a helyszínen, majd hosszú késéssel két (!) választópolgár érkezett még (valószínűleg őket is telefonon hívták közben). Tehát ennyire érdekli az embereket az LMP és annak legismertebb jelöltje. A média viszont nagyon erőlteti őket, nagy erőkkel vonultak a helyszínre. Ez megnehezíti Schifferék helyzetét: hisz teljesen logikus, ha még kevesebben akarnak ezután rájuk szavazni, hisz a legnagyobb esélye annak van, hogy 2-3%-ot érnek mondjuk el, tehát a rájuk adott szavazat elvesztegetett voks lesz. Aki nem akar Fidesz kétharmadot, az biztosan nem rájuk fog szavazni. Az Index cikkéből kiderül, hogy a környéken egy (!) darab aktivistával rendelkezik az LMP. Ez jól tükrözi a szervezetlenséget és gyengeséget, egyúttal felvezeti a következő bekezdést: hogyan tudott egy aktivista - vagy ha Kukorellyvel mentek, akkor ketten - összegyűjteni 750 cédulát? Persze mozgósíthattak máshonnan, de ott sem jobb a helyzet, tehát már ebből látható (a Jobbik több tucat aktivistával dolgozott 1-1 helyen, és sokszor így is nyögvenyelősen gyűltek a cédulák), hogy tisztességes módszerekkel nem tudhatták közel 100 helyen összeszedni a kopogtatókat. Pláne, hogy vidéken alig ismeri őket valaki, az emberek pedig nem adják ismeretlen pártnak az ajánlószelvényt. Az LMP-t segítette valaki a kopogtatógyűjtésben - a Fidesz többször felmerült Az LMP a kampány során többször keveredett választási csalás gyanújába. Persze ők egyből provokációt kiáltottak meg magyarázkodtak, ám nem meglepő, hogy mindig azok a pártok keverednek gyanúba, akikről már jó előre tudható, hogy kellő aktivista, pénz és ismeretség hiánya miatt nem fogják tudni tisztességesen összeszedni a kopogtatókat. Több helyen már tényként kezelik, hogy a Fidesz megvette az LMP-t. Egy biztos: most, hogy az LMP is kb. annyi egyéni jelölttel bír, mint az MDF, lehetséges, hogy szépen kiütik egymást, és egyik párt sem fog bejutni a Parlamentbe. Bár az MDF nagyobb előnnyel bír, hisz Bokros személyében valami "szakértelmet" fel tudnak mutatni a liberális szavazóknak, míg az LMP-nél a tapasztalat és hozzáértés teljes hiánya mutatkozik. Továbbá az MDF ismertebb arcokkal és több pénzzel rendelkezik, így jobb esélyekkel indul a választáson. Sok LMP-s gondolhatja meg magát a végén, mert a Schifferékre leadott szavazat nagy valószínűséggel el fog veszni. De az is lehet, hogy szándékosan bejuttatják Orbánék az LMP-t, ott pedig majd szépen együttműködnek. Erről csak találgatnak a médiában, biztosat nem lehet tudni. Az tény, hogy az LMP mindeddig kínosan ügyelt arra, hogy a Fideszt ne támadja a kampányban... Máris durva hazugságon kaptuk az LMP-t egy fontos kérdésben Ha néhány jelöltjük állva marad a második fordulóban, kinek a javára lépnének vissza? - tette fel a kérdést a műsorvezető az MTV reggeli műsorában az LMP listáját vezető Schiffernek. Válasza határozott és egyértelmű volt: az LMP konstruktív ellenzéki szerepre készül, már a megalakulásukkor leszögezték, hogy egyik párttal sem hajlandók együttműködni, nem fognak visszalépni sem a Fidesz sem az MSZP javára, hanem végigcsinálják a második fordulót is, ha így adódik stb, stb. (Hogy ne érjen minket az az ócska vád, hogy ezt csak kitaláltuk meg ferdítettünk, ezért linkeljük ezt a videót, aminek az elején megtekinthető a fent említett rész.) És mit olvasunk az Alterblogon az LMP egyik fő arcától, az országos lista ötödik helyén álló Ivády Gábortól? Hát ezt: "Ivády szerint ha a második fordulóba fideszes, jobbikos és LMP-s jelölt jut be valamelyik körzetben, a jobbikos jelölt győzelmét az LMP-nek akár jelöltje visszaléptetésével is meg kell akadályoznia. A közönség soraiban ülők közül erre többen is felvetették, hogy ez a párt részéről választóik arcul csapása lenne, hiszen a legtöbben azért adják le szavazatukat az LMP-re, mert semelyik másik pártra nem szeretnék". Tehát Schiffer durván hazudott az MTV-ben, amikor azt állította, nem lépnek vissza senki javára. Ennyit a hitelességről. Schiffer egyébként az MTV-ben újságírói kérdésre megerősítette: korábban Orbán Viktor ügyvédje volt a bíróságon egy ügyben. Nagyon érdekes, amit egy Facebook-bejegyzésében írt a Political Capital tulajdonosa, Szabados Krisztián: "Orbán eddigi legjobb húzása az volt, ahogy "megvette" az LMP-t megszálló SZDSZ-eseket, és rajtuk keresztül az LMP-t magát. Míg anno az MDNP leszalámizása az MDF-ről még egy nagy átverés árán sikerült neki, addig ez az LMP-s akció minden politikai taktikai könyvben szerepelni fog majd. Persze, ehhez kellett a kopogtatócédula-rendszer meg az a köré épült khm "piac", de hát istenem" - olvashatjuk írásában, amit az eddigi tények alátámasztani látszanak. Az Élőlánc ökopárt alapítója: gyanús százmillió az LMP körül "Lányi András író, humánökológus, a választásokon ezúttal nem induló Élőlánc ökopárt alapítója azt kéri a környezetvédőktől, hogy ne szavazzanak az LMP-re, mert Schiffer András pártja eleven cáfolata annak, hogy lehetne más a politika, mint puszta marketing" - írja a Magyar Hírlap. Az interjúban Lányi elmondja, hogy anno pont Schifferék akadályozták meg, hogy egy valódi zöld párt létrejöhessen. A Védegylet és az Élőlánc alapítója szerint gyanús, hogy honnan kerítettek ilyen gyorsan nagyságrendileg százmillió forintot a kampányra. Lányi András szerint kizárt, hogy egy ilyen hirtelen felbukkanó párt a híveiktől százmillió forint adományhoz jusson. Állítása szerint az LMP-t "jól kistafírozták" valakik. A teljes interjú itt olvasható. A slusszpoén: pofátlanul lopja el a romáknak szánt pályázati pénzeket az LMP-s jelölt? Faith Balázs - egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy cigány A képen látható Faith Balázs Budapesten indul, az LMP országos listájának 65. helyén található. Szórólapja megtalálható a párt honlapján, azt írja rajta, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanul és a kispesti civil életben aktívan részt vesz (hisz a Kispesti Zsidó Közösség Egyesület társelnöke, héberül tanít - jegyezzük meg a pontosság kedvéért, ld. itt és itt). Többször kiírtak költségtérítéses képzésben részt vevő roma fiatalok támogatására pályázatot, érdekes módon Faith Balázs többször is sikerrel pályázott erre, végeredményben pedig százezreket vágott zsebre. (2007/2008, 2009/2010 - ezeken a linkeken szerepel a neve, valamint iskolája, tehát minden stimmel) A kérdés csak az: a zsidó identitású Faith Balázs hogyan jutott olyan támogatáshoz, amit roma fiataloknak szántak? Hiába kerestünk, nem találtunk információt arra vonatkozóan, hogy Faithnak bármiféle roma származása lenne. És a kép is azt mutatja, hogy nincs ilyen beütése. Vagy már nem a származás számít és az lesz cigány, aki annak vallja magát, és így pályázati pénzekhez is hozzá lehet jutni? Ez utóbbira egyébként már hoztunk egy példát korábbi cikkünkben: "Cs. Kádár Péter származását tekintve nem cigány, de annak vallja magát" - Kádár Péter szintén zsidó, akárcsak Faith, és nemrég vizsgát tett a roma diplomásoknak meghirdetett programban. Mivel nem magyarnak, hanem cigánynak vallotta magát, ezért állást kapott a közigazgatásban. Igen, olvassák el mégegyszer az utóbbi sorokat, ez annyira abszurd. Nem cigány, de mivel így sok előnyre szert tud tenni, annak vallja magát és kész. Végső soron tehát a cigányoknak szánt pénz nem jut el a cigányokhoz, a valódi rászorulókhoz, hanem lenyúlják. Így nem lesz más a politika. És az is kérdés, hogy Faith mennyire szorul rá a támogatásra. Iwiwen egyik apróhirdetése szerint épp egy lakást szeretne bérbe adni. Lenne itt mit tisztázni, várjuk az illetékesek válaszát. Schiffer és felmenői A Wikipédián ez olvasható: "Édesapja Schiffer Péter szociológus, bankszakember, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Hivatalának volt főigazgató-helyettese. Nagybátyja Schiffer Pál filmrendező és Schiffer János 1994-2006 közötti MSZP-s főpolgármester-helyettes. Dédapja Szakasits Árpád újságíró, politikus, köztársasági elnök, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának első elnöke." Igen, Schiffer dédapja a Szakasits Árpád nevű őskommunista. Aki a Tanácsköztársaság idején a Belügyi Népbiztosság vezetője, 1939-1944 között pedig a Népszava főszerkesztője volt. A háború után államminiszter, majd az elhíresült kékcédulás választási csalás után ő lett 1948-tól a köztársasági elnök. Haláláig tagja volt az MSZMP Központi Bizottságának. A Kuruc.info továbbá úgy értesült, hogy Schiffer apjának valamelyik testvére Rákosi Mátyás (Rosenfeld-Róth Manó) "keresztgyermeke" volt. Szép család. Ma már zöldet és demokratát játszanak. Szemezgetés az LMP programjából Nézzük át alaposabban a párt programját. Érdemes, mert kiderül belőle fehéren-feketén, hogy az LMP tényleg egy második SZDSZ. Közoktatás A cigánykérdés megoldásának mikéntjében bukik ki a legtisztábban, hogy az LMP hol is áll, mit is képvisel. Mindenekelőtt a cigányok integrált oktatását támogatja. Idézzük kapcsolódó programpontjuk márc. 29-én publikált Programvita, 3. rész: a cigányság felemelése bejegyzésének (eredeti ITT) ezzel foglalkozó részét: "Az iskolában integrált osztályokra van szükség. Ne érezze a cigány kissrác, hogy őt kiszelektálják, és a hülyék közé rakják." Igen, szép gondolat - kár, hogy akárhova nézünk (nem csak Magyaroszágon!), az ötlet megbukott. (Pár ezzel kapcsolatos link: Hajdúhadháza ITT, ITT; Szeged-Móra, összefoglaló cikk ITT stb.) Igen, az LMP elődje, az SZDSZ és különösen annak a tűzzel-vassal-iskolabezárásokkal deszegregációt kikényszerítő Mohácsi Erzsébet által kitaposott úton kíván haladni, miközben, még egyszer, már egyértelműsödött, hogy az integrált oktatás zsákutca. Olyan zsákutca, amely nem a cigányokat emeli fel, hanem a velük összekényszerített, tanulni vágyó magyarok továbbtanulási esélyeit, jövőjét, végső soron életét teszi tönkre. A magyar szülők pedig ha tehetik, más iskolába viszik a gyerekeiket. Van tovább is! Emlékszünk, hogy az SZDSZ hogyan tette tönkre az érettségit, a felvételiket, és hogyan akadályozta meg, hogy alsóban buktathassanak? Nos, ugyanez a gondolat visszaköszön az LMP programjában is. Idézet INNEN: "A szegregáció visszaszorítása és az esélyegyenlőség érdekében eltörölnék az iskolaérettségi vizsgálatot, és a nyolcadik osztály végéig megtiltanák, hogy a gyerekeket teljesítményük alapján csoportosítsák vagy megkülönböztessék. " Igen, LMP-ék az osztályozás intézményét is be akarják tiltani, ezzel még Magyar Bálinték "reformjain" is túllőnek, ennek hatásai előre borítékolhatók: a gyerekek nem fognak "hajtani", ergó még kevesebbet tanulnak. Semmi fegyelmezési eszköz nincs, semmi kontroll. Elhisszük, hogy az LMP-nek és a mögötte álló támogatóknak az az érdeke, hogy minél butábbak legyenek a következő generációk, de azért hadd szóljunk már bele mi is, jó? Az eddigi eszközöket is kivennék a tanárok, tanítók kezéből: a leghülyébbeket, legösszeférhetetlenebbeket se lehetne ezentúl például felzárkóztató osztályba küldeni. Ez ennek a pontnak az egyik legfőbb üzenete. Az eredmény? Az általános iskolák és az oktatás gyakorlatilag teljes tönkretétele, a tanulni vágyó diákokat olyanokkal kényszerítik majd össze, akiknek az elkülönítésére (felzárkóztató osztályokban) eddig legalább megvolt a lehetőség. Így lőttek az esélyeiknek, hisz ahol az osztály fele olyan cigány, aki csak rombol, nem tanul és csak fegyelmezéssel telik az egész óra, ott nem lesz haladás. Segélyezés Az Origo "Legeltető állattartást ajánl Magyarországnak az LMP" című cikkében az alábbi olvasható: "A segélyezési rendszert a garantált minimumjövedelem bevezetésével alakítanák át, ez az összeg azoknak is járna, akik dolgoznak, de családjukban az egy főre eső jövedelem nem éri el ezt a meghatározott összeget" Tetszik érteni? Eljő a Kánaán a munkakerülőknek: akkor is garantáltan kapnak pénzt (konkrét számokat is sorol a program ITT található része: kb. 30e/felnőtt; 80e/kétgyerekes család stb.), ha még arra sem veszik a fáradságot, hogy azt hazudják, azért nem dolgoznak, mert nincs munka. Ez az ötlet azt is jelentené, hogy cigányainkat - a segílykéért cserébe - még közmunkára sem lehetne beosztani. Nem, ez alanyi jogon járna mindenkinek "garantált minimumjövedelem" címén. Államadósság Idézet következik az ITT található, hivatalos programból (132. o.): "Az államadóság jelentős csökkentése nem valósítható meg rövid idő alatt, és a költségvetési fegyelem radikális javítása nélkül sem lehetséges. Még ha nagyon optimista növekedési szcenáriót feltételezünk is, 2011-ben 3,5%-os, 2012-töl [sic!] pedig 5%-os GDP-növekedéssel, 3% alatti inflációval, a GDP-arányos államadóság 60% alá szorítása ilyen feltételek mellett is legfeljebb nullszaldós költségvetéssel teljesíthető 2015-ig. A következő kormányzati ciklusban egyensúlyi költségvetésre van szükség, vagyis az állami kiadások nem haladhatják meg az állami bevételeket." Aztán olvassuk csak el a következő idézetet ugyanezen program 112. oldalán: "Hazánknak folytatnia kell a bilaterális adósságok átstrukturálását, indokolt esetben azok elengedését a rászoruló országoknál." Értsd: mi fizessünk, ha beledöglünk is (erről szól a kötségvetési fegyelem szigorítása és az 'addig nyújtózz, amíg a takaród ér'-szöveg), de másoknak engedjük el a tartozását. Ezt a nyolcvanas években az MSZMP már jópárszor eljátszotta a megsegített harmadik világbeli államokkal... Mi hasznunk származott belőle? Az, hogy az elengedett adósságuk sokszorosát verték le rajtunk a MI hitelezőink. Az LMP átveri és megtéveszti az embereket Még nem is tárgyaltuk az LMP zavaros pénzügyeit bővebben, sem a hirtelen jött sikerét és hátszelét, de máris látható, hogy az LMP bizony nem az, aminek elsőre látszik. Kínosan próbálják takargatni azt, ami mára nyilvánvaló: ők viszik tovább az SZDSZ-t. Azt az SZDSZ-t, amely a társadalmat és minden emberit mételyező liberalizmusával, gátlástalan lopásaival tönkretette az országot. Ezt az írást nyugodtan küldjük el levélben azon ismerőseinknek, akiket esetleg megtévesztett az LMP szövege. Azoknak, akik esetleg azon gondolkoznak, hogy rájuk szavaznak. Terjesszük emailben, fórumokon és blogokon. Fontos, hogy mások is megtudják, kik és miért hozták létre ezt a formációt, kik támogatják. Mert közös felelősségünk, Magyarország érdeke, hogy az SZDSZ semmilyen formában ne élhessen tovább, hogy hazug és korrupt politikusok ne kerülhessenek a húsos fazék közelébe.

Magyari Gábor
 Itt a legújabb-a zsizsikes Lázár János beszéde a pénz hatalmáról:

Összeállítás dísz-zsidajaink nyilatkozatairól Rólunk:
Folytatjuk!!!!!!!!!











 



network.hu


 A narancskór tünetei: 

történelmi egyház lesz a Hit 

Gyülekezete


Megkapta Orbántól azt, amire már régóta vágyott
Bekerülhet a vallási szervezetek elitklubjába a sokáig fekete bárányként kezelt Hit Gyülekezete. Várható, hogy az egyházi törvény módosításának egyik mellékhatásaként kibővül a történelmi egyházak köre. Németh Sándor révbe ér. Több szintet különböztet majd meg az egyházak között az új szabályozás: a vallási szervezet számára adható legmagasabb szintű állami elismerés a történelmi egyház kategória lesz. Eddig három keresztény és egy zsidó egyház használhatta ezt a titulust, az egyházi törvény módosítása azonban újabb jelentkezők számára is megnyitja az elitklubot. Az Orbán-kormány az üzleti célból létrejött szervezeteknek üzent hadat, amikor meghirdette az 1990-es egyházi törvény reformját. A hivatalos indoklásban általában az szerepel, hogy az új szabályozás feladata a hiteles egyházi és vallási tevékenységeket végző közösségek megerősítése. A kis létszámú és új szervezetek a törvény elfogadása után nem számíthatnak az egyházaknak eddig egységesen járó állami kedvezményekre. Szászfalvi László egyházi ügyekért felelős államtitkár legutóbbi ismertetője szerint a törvénytervezetben három szint szerepel: a történelmi egyházaké, az elismert egyházaké, valamint a vallási egyesületeké. A történelmi egyházzá nyilvánításhoz az kell, hogy a szervezet legalább 100 év honosságot vagy 25 ezres lélekszámot tudjon felmutatni. Emellett országos intézményhálózat működtetését is bizonyítani kell. (A katolikus egyház azt szeretné elérni, ha a törvényszövegben a vagy helyett és szerepelne. Talán nem véletlenül, igaz, nem Semjén Zsoltot és Erdő Pétert kéne támogatniuk, akkor több esélyük lenne – a szerk.) A katolikus, a református, az evangélikus és a zsidó egyház mellett a kritériumoknak a Hit Gyülekezete is megfelel. Bár ezt a kormányzat eddig nem hangoztatta, az Index információi szerint az ügyben tárgyalások is folytak az előző Orbán-kabinet idején még politikai támadások közepette működő Hit Gyülekezetével. A Németh Sándor által vezetett gyülekezet saját adatai szerint közel 30 ezres tagsággal rendelkezik, és országszerte 70-80 közösséget működtet. A történelmi egyházi kritérium teljesítését jelzi, hogy a gyülekezetet pénzadományban részesítők száma is közel jár a kitűzött létszámhatárhoz. Az egyszázalékos adótámogatások hivatalos listája szerint a Hit Gyülekezetét tavaly több mint 18 600-an támogatták. Hack Péter korábbi SZDSZ-es (mi más? - a szerk.) parlamenti képviselő, a gyülekezet tagja elmondta, hogy valamennyi párttal folytattak megbeszélést. Az egyházügyi törvénnyel kapcsolatban azon az állásponton voltak, hogy az 1990-es törvény betöltötte történelmi feladatát, biztosította, hogy az állam a rendszerváltás után semleges maradjon, és ne korlátozza magyarországi hitéleti tevékenység kibontakozását. Hack szerint a Hit Gyülekezete számára elfogadható, ha a kormányzat bizonyos kritériumok mentén különbséget akar tenni a szervezetek között. A történelmi egyház kategória elnevezésével kapcsolatban voltak fenntartásaik, de elfogadták, hogy a kormányzat ragaszkodott hozzá. A tárgyalásokon egyelőre olyan részletkérdések maradtak tisztázatlanok, hogy milyen módszerrel bizonyítsák az egyházak híveik létszámát, ez ugyanis hivatalosan nem nyilvántartható, szenzitív adat. A kormányzat várhatóan az új alkotmány elfogadása után terjeszti a parlament elé az új egyházi törvényt, az év második felében pedig sorra kerül az egyház-finanszírozás átalakítása is. Röviden, a szélsőségesen zsidóimádó, élesen magyarellenes, eddig helyén, azaz szektaként kezelt Hit Gyülekezete révbe érhet. Ugyanolyan jogkörökkel rendelkezhet majd, mint a katolikus egyház, továbbra is folytathatja magyar- és államellenes tevékenységét, rabolhatja a megszédített hívek pénzét stb. A narancsos forradalmi kormány dolgozik, imádkozzuk egy szebb jövőért! (Index nyomán)






network.huAlkotmányos alapjog lett az önvédelem és a magántulajdon védelme is. A bíróságoknak ezért a jövőben nem kell vizsgálniuk, hogy az áldozat védekezése arányban volt-e a támadással. Az áldozatok ezentúl bármivel védekezhetnek: akár az engedéllyel tartott fegyvereket is lehet használni.
A változás azt jelenti, hogy például egy ököllel támadó betörővel szemben kést, husángot vagy akár vasvillát is lehet ragadni - mondta az M1 híradójának Kabódi Csaba, az ELTE Állam és Jogtudományi Karának tanszékvezető egyetemi docense.
A támadónak annyiban nehezebb, hogy idegen területen mozog, a jövőben pedig arra készülhet, hogy ellenséges területen fog mozogni, ahonnan támadást is kaphat - nyilatkozta Végh József kriminálpszichológus.
Elvileg az életével is fizethet a cigány és a judea (a szerk. megjegyzése!)
A szakember szerint a bűnözőknek fel kell készülniük arra, hogy a bűncselekmény elkövetésekor az eddiginél is nagyobb kockázatot vállalnak, az áldozat ugyanis bármivel védekezhet. Hangsúlyozta: az önvédelem alapjoggá emelésének van visszatartó ereje is, mert a bűnözők számolnak azzal, hogy a bűncselekmény elkövetésekor az életüket is kockáztatják.
További változás, hogy mostantól nem a megtámadottnak kell bizonyítania a jogos védekezést, így a bíróságok gyorsabban hozhatnak ítéletet.
(Kossuth Rádió - Híradó nyomán)
Megjegyzés: A törvény szerint a Hazám megvédése (ÖNVÉDELEM) eszerint elemi jogom és kötelességem ezt megtenni!
Na e szerint kell gondolkodni, s alkalomadtán cselekedni!





A közös lényeg azonban nem az alábbiakban van, hanem talán Szűrös és Pozsgai kivételével valamennyi zsidó származású. Orbán sem kivétel!
A Pokorni párttitkár volt nemde?

Ma az Alkotmányba foglalták az MSZMP bűnösségét. Köszöntjük a fideszes bűnösöket
network.huAjándékcsomag a Zsidesz-től 
Az MSZMP tagjai voltak:

Kövér László - MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Matolcsy György - MSZMP-tag
Martonyi János - MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP-titkár
Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Mikola István - MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István - MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János - MSZMP-tag
Vonza András - MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP-tag
Chikán Attila - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Harrach Péter - MSZMP-tag
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre - MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
Boross Péter - MSZMP-tag
Balogh Gyula - MSZMP-tag
A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:
Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály - KISZ-titkár
Rogán Antal - KISZ-titkár
Deutsch Tamás - KISZ-titkár




Miért titkolják a magyar csodaszert? -Gabay Balázs (MNO)- 2012. január 03., kedd

Dr. Horváth István, a Magyar Tudományos Akadémia doktora mintegy 40 évig vezette az Országos Bőr- és Nemikórtani Intézet (OBNI) szerológiai osztályát. Az ide beküldött vérmintákból kellett megállapítani, hogy az illető szifiliszes, vagy fel kellett menteni a fertőzés gyanúja alól. Az áldott állapotban lévő anyák szervezete a terhesség idején hasonló ellenanyagokat termelhet, mint a szifilisszel fertőzötteké. Az ellenanyag-termelés elkülönítése komplikált és költséges volt, ezért Magyarországon csak az OBNI-ban végezték. Az elkülönítés azért volt létfontosságú, mert a fertőzött anyák elvetéltek, vagy gyermekük testileg, lelkileg sérült ember lett. A kutatások során a tudós hihetetlen felfedezésre jutott: létezik az emberi testben egy anti-koleszterin antitest, mely korábban ismeretlen volt.
Fontos információ! 
"Horváth István orvosbiológus prof. úr 30 év kutató munkája eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével. Egy 74 éves nyugdíjas egy hivatalos akkreditáláshoz sosem képes annyi pénzt összeszedni, ami ezt megoldani tudna. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához. A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében. Nos ebben az évben Horváth professzor úr ismét a minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta a professzor lakását és kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a komputereit. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában. 
network.hu 
A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet még az ilyesmiket elviselni?" 
Fel kellett tennünk a kérdést, miért van ez az antitest a szervezetünkben – magyarázza dr. Horváth István. – A kísérletek során kitűnt, hogy az antitestnek fontos szerepe van a koleszterin-anyagcserében. Hogy mire képes? Semmi másra, mint hogy rátapadjon a koleszterinre. Ha azonban ez nem történik meg, akkor a rossz koleszterinnek nevezett kis sűrűségű zsírfehérje részecskék (LDL) felhasználhatatlanná válnak a szervezet számára.”
A koleszterin-anyagcserével kapcsolatban az utóbbi évtizedekben sokat változott a tudományos szemlélet. A múlt század nyolcvanas éveiben a kutatók már elvetették azt a felfogást, hogy a koleszterin a tápanyaggal kerül be a szervezetbe, és a tápanyaggal felvett koleszterin okozza az érelmeszesedést. Később, húsz éven át – a tudomány akkori állása szerint – egy sejten belül élő kórokozót, a chlamydiát tartották az érelmeszesedés okozójának. Ez a tudományos felfogás is megdőlt 2000-ben. Azóta a tudomány mai állása szerint az érelmeszesedést a magas vérkoleszterin-szint okozza.
Nem oka, hanem velejárója
Dr. Horváth István a kutatásai alapján a „magas vérkoleszterin-szintet” legfeljebb az érelmeszesedéssel együtt járó folyamatnak, de nem az érelmeszesedés okának tartja. Az érelmeszesedés oka, hogy a szervezet a saját maga által termelt koleszterint nem tudja felhasználni. Azért következik be az erek szűkületét, elmeszesedését okozó anyagcserezavar, mert nincsen elég anti-koleszterin antitest a vérben. Azért, mert olyan körülményeket teremtünk önmagunk részére, hogy meggátolódik ennek az antitestnek a termelődése. Az antitesteket a vér egyik sejtfélesége (plazmasejt) termeli; minden olyan hatás, ami ezeknek a sejteknek a fehérjetermelését akadályozza, elősegítője lehet az érelmeszesedésnek. Minden olyan beavatkozás pedig, ami elősegíti az anti-koleszterin antitestek termelődésének a fokozását, segíti az érelmeszesedés megelőzését, vagy visszafejlesztését. Egy ilyen antitest-termelést fokozó oltóanyagot talált fel dr. Horváth István.
A koleszterin az élet egyik legfontosabb vegyülete, amit az emberi szervezet előállítani képes, de lebontani nem. Az érelmeszesedés kiváltásában a koleszterinnek szinte kizárólagos szerepe van, az nem káros, hanem nélkülözhetetlen anyaga a szervezetünknek. A koleszterin nem oldódik a vérben, csak zsírfehérjék, lipoproteinek részeként fordul elő. A „jó koleszterinnek” nevezett HDL mindössze 5 százalék koleszterint tartalmaz. Az LDL-ben több 5-10 százalék koleszterin található.
A fel nem használt koleszterint a szervezet „raktározza” az erek falában atheromák, zsírdaganatok formájában. Ezeket nevezzük plakkoknak, magyarázza a tudós. A plakkok képesek az erek szűkületét, sőt teljes elzáródását is kiváltani. Az agyi erekben agyi infarktushoz, a szívben a szívinfarktushoz vezethet ez a folyamat.
Hatalmas bevételt hozna az államnak
Dr. Gulyás László nyugalmazott gyermekorvos régóta nyomon követi Horváth István kutatását, és úgy véli, egyedülálló felfedezés birtokában van a tudós. Ezzel együtt komoly veszélynek is ki van téve, hiszen az általa felfedezett vakcina egy sor gyógyszert söpörhet le az asztalról, milliárdos károkat okozva egyes gyártóknak. Véleménye szerint a magyar államnak komoly bevétele származhatna abból, ha piacra tudná dobni a szert. Ugyanezt az álláspontot képviselte az egyik legnagyobb hazai gyógyszergyár regionális igazgatója, aki megkeresésünkre azt mondta, akad olyan vállalat, mely büdzséjének döntő hányadát a koleszterincsökkentő gyógyszerekből származó bevételek adják. Ezek a cégek „becsukhatják a boltot”, ha kikerülne a piacra a vakcina.
Az anti-koleszterin antitest különleges immunglobulin fehérje, amely képes rátapadni a koleszterinre. Amennyiben az LDL felületén lévő koleszterint „betakarja”, a részecskéket már fel tudják venni a koleszterint igénylő sejtek, és hasznosul a koleszterin. Ennek következtében nem halmozódik fel feleslegesen a koleszterin az érfal sejtjeiben. Nem szűkülnek az erek, és nem emelkedik a vérnyomás. Az antitest felfedezését követően az állatkísérletekkel bizonyították: ha csökkentik az anti-koleszterint a szervezetben, kialakulnak a plakkok, ha pedig megnövelik, akkor meggátolható az érelmeszesedés kialakulása, sőt a már kifejlődött plakkok visszafejlődnek.
Malter nélkül leomlik a fal
A '80-as évek közepén tett világraszóló felfedezést követően dr. Horváth István az antitest termelésére alkalmas oltóanyag találmányát benyújtotta a Magyar Szabadalmi Hivatalba. Az antitesttermelés fokozására alkalmas oltóanyagot bemutatták 2005-ben Genfben a találmányi világkiállításon. A világkiállítás zsűrije arany éremmel ismerte el a találmányt.
Ha visszatekintünk az érelmeszesedés leküzdésére alkalmas találmány ma már több évtizedes múltjára, göröngyös út tárul elénk. Amikor felismerték az antitestet, a felfedező publikálni akarta, főnöke ezt viszont nem engedélyezte. Azzal utasította el, „ha lenne ilyen antitest, akkor nem tudnánk gondolkodni, mert a koleszterinnek fontos szerepe van a receptorstabilizációban”. Kijelentésével alátámasztotta annak a jelentőségét, hogy az agy idegsejtjeinek az egymáshoz kapcsolódó nyúlványai csak akkor tudják feladatukat végezni, ha azok érintkezését a koleszterin „összeforrasztja”. Ezzel akarata ellenére kiemelte az anti-koleszterin antitest szerepét az idegrendszer tevékenységében. A koleszterin tehát az idegrendszer tevékenységének a biztosításában is fontos szerepet játszik. Ezen túl részt vesz a sejtek membránjainak az építésében. A sejtmembrán nem koleszterinből épül fel, de nélküle olyan, mint a téglafal malter nélkül. A sejtmembránban a koleszterin a „fal” malterének a szerepét tölti be.
A koleszterin előállítása nélkül nincsen epesav sem, epesav nélkül nem tudnánk a zsírokat megemészteni. Ugyancsak koleszterin felhasználásával készíti a szervezetünk a nemi hormonok jelentős részét. Koleszterin nélkül tehát nincsen nemi élet, nincsen szaporodás.

A szív- és érrendszeri betegségek az emberi halálozások 65-70 százalékáért felelősek. A szervezet által előállított koleszterint még gyógyszerek alkalmazásával sem lehet lebontatni a szervezetben. A jelenleg alkalmazott orvosi beavatkozásokkal sem megelőzni, sem visszafejleszteni nem lehet az erek falában lévő atheromákat, az ereket elzáró daganatokat. Erre csak olyan módszer lehet alkalmas, amelyik az ezekben a daganatokban felhalmozott koleszterin felhasználását elősegíti. Ilyen eljárás az anti-koleszterin antitest termelésének fokozására alkalmas oltóanyag. Jelenleg csak Magyarországon létezik az emberen is kipróbált oltóanyag.
A vakcinát az Egyesült Államokban is sikerült előállítani, tette hozzá dr. Horváth István, ami kísérleti állatokban (patkány, nyúl, egér, tengerimalac) eredményesen fokozta az anti-koleszterin antitest termelését, és visszafejlesztette az érelmeszesedés kialakulását. Amikor azonban disznókon próbálták ki a hatását, az állatok az oltást követően anafilaxiás sokkban elpusztultak.
Emberen is működött
Az információ ismeretében mi is kipróbáltuk az általunk előállított oltóanyagot, a beoltott disznókon pedig semmiféle kedvezőtlen mellékhatás nem mutatkozott – folytatta a tudós. – Beigazolódott, hogy az USA-ban kipróbált és a magyar vakcina alapvető tulajdonságaiban eltér. A sertéskísérlet megdöbbentő sikere nem hagyott nyugodni, és néhány nap tépelődés után kipróbáltam magamon az oltóanyagot. A siker teljes volt. A 2004-es immunológus kongresszuson az állatkísérleteket bemutató előadásom után, az egyik hozzászólásra adott válaszban bejelentettem a sikeres „humán kipróbálás” eredményét is. Később aki kért a készítményből, adtam neki. Külföldre is.”
Vannak még csodák, mondjuk gyakorta, a mindennapok során azonban kevés bizonyítékát kapjuk e megállapításnak. Az egészségügy világában hatványozottan kisebb az esélye a csodás gyógyulásnak. Az MNO ezúttal egy olyan esettel találkozott, mely ellentmond mindezeknek. Egy magyar tudós szinte hihetetlen felfedezésre jutott: megtalálta a koleszterinszint növekedését – ezzel párhuzamosan a magas vérnyomás kialakulását – meggátolni képes antitestet. Túlzás nélkül kijelenthető: a szer milliók életét mentheti meg világszerte, ugyanakkor komoly gyógyszergyártókat tehet tönkre. A vakcina dokumentációja immár a rendőrség kezén van, a történet viszont itt nem ér véget.
A vakcinának külföldön is terjedt a híre. Egy korábban műtött és új bypass operációra már alkalmatlannak nyilvánított betegnél alkalmazták az oltóanyagot Ausztráliában: a használat teljes sikerrel járt. Ezt követően jelent meg az első vevő, maga az immunizálással megmentett milliárdos, aki százmillió dolláros vételárat kínált az oltóanyag titkáért. A magyar tudós azonban nem adta el a szert. A „multik” és a bankárok sem jártak sikerrel a vételi szándékukkal. „A találmány értékét a magyar gazdaság számára szeretnénk megőrizni” – fogalmazott dr. Horváth.
Az állatkísérletek után az emberi kipróbálás, a „klinikum I-II” következett volna. Ehhez több száz millió forintra lenne szükség, a pénzt pályázat útján, állami támogatással igyekezett megszerezni az orvos-biológus. „Négyszer is sikertelenül pályáztunk. Az utolsó pályázatunkat már kormányzati felkérésre nyújtottuk be. A kormányváltások miatt ez sem járt sikerrel. Bíztunk a »nemzeti kormány« hatalomra kerülésében, a korábbi biztató ígéretek ellenére azonban eddig náluk sem jártunk sikerrel” – magyarázta.
Mindent vittek a rendőrök
2011. szeptember 21-én a VIII. kerületi rendőrség házkutatási paranccsal a hóna alatt kopogtatott és begyűjtött a tudós lakásán és a nyaralójában található minden, a megítélésük szerint a vakcinához kapcsolható információt tartalmazó anyagot. „Elvitték a számítógépeimet, az összes iratot és az antigén-mintákat."
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lefoglalás okait és mikéntjét firtató kérdésünkre röviden annyit reagált: ismeretlen tettes ellen folyik eljárás kuruzslás gyanúja miatt, de a nyomozás érdekeire való tekintettel további információval nem szolgálhatnak. Más rendőrségi forrásból viszont úgy értesültünk, hogy a büntetőeljárás elrendelése jelen esetben nem feltétlenül indokolt. Kuruzslást ugyanis csak olyan személy követhet el, „aki jogosulatlanul, ellenszolgáltatásért vagy rendszeresen az orvosi gyakorlat körébe tartozó tevékenységet fejt ki”. Horváth István esetében pedig a bűncselekmény tényállási elemei egyelőre nem valósultak meg. Ha vádat emelnek ellene, a bíróság dönti el, hogy kiadja-e a lefoglalt dokumentációt, ha viszont fennáll a bizonyítottság hiánya, a rendőrségnek kötelessége kiadni azokat, hiszen a kutatási anyag Horváth István saját szellemi terméke.
Az ügyben megkerestük a NEFMI egészségügyért felelős államtitkárságát is, onnan azonban a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézethez (GYEMSZI) irányítottak bennünket. A szervezet alá tartozó Országos Gyógyszerészeti Intézettől (OGYI) világos választ kaptunk. A gyógyszerkifejlesztés során ha a nem klinikai vizsgálatok (állatkísérletek) alátámasztják a szer hatásosságát és relatív ártalmatlanságát, elkezdődhetnek a GYEMSZI és az etikai bizottságok által jóváhagyott humán klinikai vizsgálatok. Ezek lezárultával kérhető a gyógyszer forgalomba hozásának engedélyezése – szintén a GYEMSZI-től. Az OGYI ugyanakkor hangsúlyozta: információik szerint Horváth István készítménye immunológiai terméknek minősül, így a forgalomba hozatali engedélyt az Európai Gyógyszerügynökség adhatja ki.
Hogy mi következik ezután? A tudós nem adja fel. Úgy fogalmaz, mulasztásával nem kíván részt vállalni annak az évi 10-15 ezer magyar ember tétlenséggel előidézett halálában, akik 45-65 éves korukban keringési betegségekben vesztik életüket, miközben megmentésükhöz rendelkezésre áll a megfelelő szer. Folytatni kívánja a „közösségi ismeretterjesztés, a humán kutatás-fejlesztés” érdekében végzett korábbi tevékenységét. Ennek érdekében további kölcsönök, támogatások mellett szeretné, ha a gyógyításra kész orvosok és az egészségpolitika irányítói a hazai forgalmazáshoz vezető utat egyengetnék.
A labda immár a másik térfélen pattog.




"Megbosszultuk a prófétát!" - 12 halottal járó iszlamista mészárlás egy francia hetilap szerkesztőségében



Ismeretlen fegyveresek megtámadták szerdán a Charlie Hebdo című francia szatirikus hetilap székházát Párizsban, a lövöldözésben tizenegy ember, köztük két rendőr életét vesztette. A tizenkét halottról Xavier Castaing, a rendőrség kommunikációs igazgatója számolt be, az áldozatok között egy újságíró is van. A tájékoztatás szerint a rajtaütésben tíz ember megsebesült, közülük öten válságos állapotban vannak. Az I-télé francia hírtelevízió szemtanúk beszámolójára hivatkozva tudósított a történtekről. A tanúk egy közeli épületből nézték végig a történteket. "Mintegy fél órával ezelőtt két, fekete csuklyás férfi lépett az épületbe Kalasnyikov gépkarabélyokkal" - mondta Benoit Bringer, az egyik szemtanú. "Néhány perccel később lövéseket hallottunk" - tette hozzá. A férfi szerint a támadók ezután két külön gépjárművel elmenekültek a helyszínről. A francia államfői hivatal egyik munkatársa szerint Francois Hollande elnök fel fogja keresni a támadás helyszínét Párizs keleti részében. A Charlie Hebdo szerkesztőségére 2011 novemberében gyújtóbombát dobtak, miután a lap Mohamed prófétát ábrázoló rajzokat közölt le. Iszlamista honlapokon korábban az újság főszerkesztőjének lefejezésére buzdítottak. A lap legutóbbi karikatúrája az Iszlám Állam vezetőjét, Abu Bakr al-Baghdadit ábrázolta. A France TV közreadott egy vélhetően mobiltelefonnal, egy háztetőre menekülő újságíró, Martin Boudot által készített feltételt a támadásról. A France TV a videó alatt azt írja, hogy a videón Allah Akbar kiáltások hallhatók, valamint azt kiáltozzák, hogy "megbosszultuk a prófétát".
Frissítés: egy LiveLeakre feltöltött videón az látható, hogy az egyik iszlamista rálő egy rendőrre (kérdéses, hogy eltalálta-e, mindenesetre ha igen, nem súlyosan - az ugyanis világosan látszik, hogy a legutolsó lövést a feje mellé, a földre adta le), majd mikor elszalad mellette, megkérdezi: "Te meg akartál ölni minket?" Mire a rendőr: "Dehogy akartalak, főnök!" 2. frissítés: A francia kormány a legmagasabb fokozatra emelte a készültségi szintet a főváros térségében a Charlie Hebdo című francia szatirikus hetilap párizsi székháza elleni szerdai fegyveres terrortámadás miatt, amelyben tizenketten meghaltak, köztük négy híres karikaturista, a főszerkesztő Charb, Cabu, Wolinski és Tignous is. A tájékoztatás szerint elsősorban az imahelyek, az üzletek, a sajtószékházak és a közlekedési eszközök védelmét erősítették meg. A korábbi értesülésekkel szemben nem két, hanem három ember vett részt a Charlie Hebdo című francia szatirikus hetilap párizsi székháza elleni szerdai fegyveres terrortámadásban - közölte Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter. A tájékoztatás szerint a hatóságok nagy erőkkel keresik az elkövetőket. A biztonsági erők mindent megtesznek azért, hogy "a lehető leghamarabb semlegesítsék azt a három bűnözőt, aki részt vett ebben a barbár cselekedetben" - mondta a tárcavezető az Elysée-palotában rendezett rendkívüli ülésen. Cazeneuve emellett ígéretet tett rá, hogy a legmagasabb szintű védelemben fogják részesíteni Franciaország lakosait. Az akció tizenkét halálos áldozatot követel, emellett hét ember megsebesült, közülük négyen válságos állapotban vannak. A terroristák elmenekültek a helyszínről, kilétük egyelőre ismeretlen. 3. frissítés: al-kaidások lehettek A Charlie Hebdo egyik karikaturistája engedte be a fegyveres támadókat a lap szerkesztőségébe, miután megfenyegették. A támadók azt állították, az Al-Kaidától vannak. Corinne "Coco" Rey, a Charlie Hebdo egyik karikaturistája a L'Humanité francia lapnak elmondta, a kislányáért ment az óvodába, amikor a Charlie Hebdo szerkesztőségének épületének bejáratához érve két maszkos és felfegyverzett férfi brutálisan megfenyegette. "Be akartak menni és felmenni. Beütöttem a kódot. Rálőttek Wolinskire, Cabure... öt percig tartott... Bemenekültem egy íróasztal alá... Tökéletesen beszéltek franciául... Azt mondták, az Al-Kaidához tartoznak" – emlékezett vissza a rajzoló. Egy férfi elmondta, az északkelet-párizsi 19. kerületben látta, ahogy késő délelőtt, valószínűleg már a támadás után egy fekete autó megállt, kiszállt belőle két fegyveres, majd megállítottak egy másik, szürke autót, ahonnan kiszállítottak egy idős férfit, és végül elhajtottak az ő autójával. A férfinak azt mondták, azt üzenik a médiának, hogy a "jemeni Al-Kaidától" vannak. 4. frissítés: meglepő szakszerűség A francia hetilap elleni terrortámadás elkövetői meglepő "szakszerűséggel" hajtották végre gyilkos akciójukat, a szemtanúk által mobiltelefonon készített felvételekből kiderül, hogy alapos katonai kiképzésben részesültek - idézett szerdán párizsi rendőrségi szakértőket az AFP. A francia hírügynökségnek nyilatkozók szerint az elkövetőket a profi gyilkosokra jellemző nyugodt, határozott és hatékony cselekvés jellemezte. Az említett felvételek arról tanúskodnak, hogy a Charlie Hebdo francia szatirikus hetilap szerkesztősége ellen elkövetett terrortámadás gondosan előkészített és megtervezett volt. Meglepő "szakszerűséggel" hajtották végre akciójukat - vélik a szakértők, utalva például arra, ahogyan Kalasnyikov gépkarabélyaikat szorosan a testükhöz szorították, majd célzott, nem pedig sorozatlövéseket adtak le. Szembeszökő az is, milyen hidegvérrel öltek, minden jel arra utal, hogy alapos, katonai típusú kiképzést kaptak Szíriában, Irakban, vagy bárhol máshol, akár francia földön is - tették hozzá. A tettesek rendkívül nyugodtak voltak már az érkezéskor is. Pedig először eltévesztették a címet, az utcában a 6. szám alatt álltak meg, amely a hetilap egyik kiegészítő részlegének ad otthont, maga a szerkesztőség a 10. szám alatt található, s a terroristák - felismerve a hibát - higgadtan sétáltak oda. Egy másik - ugyancsak mobiltelefonos filmfelvétel - azt mutatja, milyen jól felszereltek voltak az elkövetők: fekete egyenruhát, álarcot, sportcipőt, tárakat tartó mellényeket viseltek, ez utóbbi alatt talán golyóálló mellényt hordtak. Kegyetlenségüket bizonyítja az a felvétel, amely szerint indulásuk pillanatában észrevettek egy biciklin érkező rendőrt, kiszálltak az autójukból, és lelőtték őt. Ezután az egyik terrorista a még mozgó áldozat fejébe eresztett egy lövedéket, majd különösebb sietség nélkül visszaültek az autóba. Feltehetően a radikális iszlamisták bosszúja a támadás A Charlie Hebdo című francia szatirikus hetilap elleni szerdai támadás kapcsán úgy tűnik, hogy a gyilkosok többek között az Iszlám Állam (IÁ) nevű radikális iszlamista csoport által adott utasításokat követik, és az újság által 2006-ban megjelentetett Mohamed-karikatúrák miatti bosszújukat teljesítik be - írta elemzésében az AFP francia hírügynökség. A hetilapot közel kilenc éve fenyegetik a radikális iszlamisták, az elmúlt hónapokban pedig dzsihadisták és közel-keleti iszlamista vezetők szólították fel az önkénteseket, hogy támadjanak Franciaországra, amiért a francia hadsereg több helyszínen is részt vesz hadműveletekben. Irakban Franciaország a nemzetközi koalíció által az Iszlám Állam ellen végrehajtott légicsapásokban vesz részt. Afrikában a Barkhane-hadművelet keretében 3000 katonáját vonultatta fel a Száhel-övezetben. "Nyilvánvaló, hogy már a Mohamed-karikatúrák első megjelentetése óta jelképpé, célponttá vált a Charlie (Hebdo)" - mondta a francia hírügynökségnek Louis Caprioli, a DST (francia belbiztonsági szolgálat) terrorelhárító részlegének volt vezetője. "Soha nem felejtették el és nem bocsátották meg, amit a legsúlyosabb sértésnek tekintettek. A célpont kiválasztása jelképes: világiakra támadnak, akik gúnyt mertek űzni a prófétából. A szemükben ez isteni bosszúállás". "Most az a kérdés, hogy Mohamed Merah (a 2012-es dél-franciaországi merényletek elkövetője) módjára elkövetett elszigetelt akcióról van-e szó, vagy ez csak a kezdete a műveleteknek?" - tette hozzá Louis Caprioli. "Egy akcióba lépett sejttel vajon új dimenzióba lépünk-e? Sorozatos támadásokat terveznek, mint az 1980-as években Párizsban? Annyi bizonyos, hogy meg kell találni a gyilkosokat, méghozzá gyorsan. Biztos vagyok benne, hogy a szolgálatok minden forrásukat, minden megfigyelő rendszerüket bevetették, ez abszolút fontos" - fűzte hozzá. November végén több videofilm jelent meg a világhálón, amelyeken az IÁ-hoz csatlakozó radikális fiatal franciák szólították fel a jelölteket a szent háborúra, arra, hogy kövessék a példájukat, vagy legalábbis "öljenek meg hitetleneket", keltsenek félelmet és rettegést a francia társadalomban. Emiatt a hatóságok hónapok óta tartottak egy harci fegyverekkel felszerelt lövész vagy lövészek által végrehajtott hasonló támadástól, az év végi ünnepségek alatt meg is erősítették a nyilvános helyek ellenőrzését. Franciaországban mintegy ezer ember áll kapcsolatban a Szíriában és Irakban harcoló dzsihadista csoportokkal, közel négyszázan harcolnak az IÁ vagy az al-Kaida nemzetközi terrorhálózathoz tartozó an-Nuszra Front soraiban, és mintegy százhúszan tértek vissza Franciaországba, miután kiképzést kaptak, harcokban vettek részt vagy rendkívül erőszakos jelenetek szemtanúi voltak.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/137927/

A liberális fasizmus kettős mércéje újabb áldozatokat követelt a holókosztosok újabb tabut sértettek meg , és a válasz a fasiszták szája ize szerint nem való egy kultur nemzethez .

Cionfasiszták csak a palesztimokat tudjátok gyilkolni , ha ők visszavágnak akkor már terroristák , úgy gondoljátok csak az a terrorizmus ha a ti terrorcselekményetekre válaszol a föld népességének valamelyik nemzete .





Nem csak a muszlimok haragját vonták magukra a "szegény párizsi szatirikusok" - valamennyi vallást gyalázták (16+) 


A Charlie Hebdo az elmúlt években mindent megtett azért, hogy kivívja a nagy világvallások híveinek ellenszenvét. Ordenáré karikatúráival rendre megsértette keresztények, muszlimok vagy éppen zsidók millióit – miközben szerkesztői ezeket a képeket nem a vallásgyalázás megnyilvánulásainak, hanem a sajtó- és szólásszabadság kiteljesítésének tekintették. Nem támogatja a katolikus egyház a buziházasságot? Nosza, a mennyei Atyát hátulról magáévá tevő Jézus Krisztus kerül a címlapra, akinek fenekéből a Szentháromságot jelképező háromszög lóg ki. Lemond tisztségéről Benedek pápa? Az élemedett főpap svájci gárdistával ölelkezik, azzal a felkiáltással: „Végre szabadon!” Nem támogatja a Szentszék a gumióvszer használatát? „Ez az én testem” – emel magasba válaszul a pápa (a Krisztust jelképező szentostya helyett) egy kondomot. A zsidóság idegeit nemzetiszocialista tiszttel csókolózó rabbi rajzával vagy éppen a Shoah Hebdo címmel kiadott lapszámok sorozatával borzolták, nem rettenve meg az ún. holokauszton való élcelődéstől sem. (Mint kiderült, itt téved a szerző, dehogy bántották ők a holokausztosokat, lásd alább - a szerk.) Az iszlám híveit pedig sértő megjegyzések kíséretében ábrázolt muszlim karakterekkel, Mohamed gúnyrajzával tűzték pellengérre – miközben a prófétát a Korán szerint még csak ábrázolni is tilos –; nem véletlen, hogy egyik címlapjukon a pápa, egy muszlim vezető és egy zsidó rabbi karöltve követeli: „borítsanak fátylat” a Charlie Hebdóra, azaz regulázzák meg a lapot. A Shoah Hebdónak semmi köze a Charlie Hebdóhoz, azt a nemzeti érzelmű franciák csinálták, hogy felhívják a figyelmet a Ch.H.-ban fellelhető cionista gyalázatra – pontosít Fb-bejegyzésében egy olvasónk. Köszönjük! (Válasz.hu nyomán) Egy kis további ízelítő - valóban élcelődtek a zsidókkal is néha, de a legtöbb ocsmány gyalázkodást "valamiért" mégsem nekik címezték. A kérdés csak az, vajon a muszlimok vagy a keresztények "kaptak" többet... Az viszont már nem képezi vita tárgyát, hogy míg a keresztények mindent eltűrnek (sőt még éljeneznek is közben), a radikálisabb muszlimok megvédik a vallásukat, vagy inkább bosszút állnak érte - a maguk barbár módján. És egy beteljesült "poén" a végére - a nyelvöltés elmaradt: 
Forrás: https://kuruc.info/r/6/137980/


 
 



A közpénzek eltüntetésének bűvésztrükkjét mutatta be az izraeli külügyminiszter és pártja



Az izraeli rendőrség gőzerővel folytatja a Jiszráél Béténu (Izrael a hazánk) jobboldali párthoz köthető korrupciós ügyben a nyomozást, amelynek lépéseit az izraeli média folyamatosan ismerteti. A hatóságok lefoglaltak több mint 25 millió sékelt (több mint 1,5 milliárd forintot) a múlt héten kipattant ügy gyanúsítottjaitól, és ingatlanaikat is zárolni akarják, hogy megakadályozzák az eltulajdonított pénzek kimentését, valamint újabb letartóztatásokat és kihallgatásokat terveznek - írta hétfőn a Háárec című újság. A vádak szerint a korrupt politikusok és közhivatalnokok közpénzeket játszottak át magánzsebekbe nonprofit szervezetek és közvetítők révén. A rendőrség lefoglalta az ügy egyik gyanúsítottjának, Jiszráél Jósua lobbistának a számláján megtalált 13 millió sékelt. Őt a közszolgálati rádió értesülései szerint azzal gyanúsítják, hogy közvetítőként járt el megvesztegetési ügyekben. Faina Kirsenbaum belügyminiszter-helyettes bankszámlájáról kétmillió sékelt zároltak a nyomozók, akik elsősorban a pénzek mozgását próbálják követni a korrupciós ügy szálai kibogozása érdekében. A bizonyítékok megalapozásának fázisában lévő rendőrség jelenleg újabb tanúkat keres, akik tudtak az Avigdor Liberman külügyminiszter jobbkezének számító Kirsenbaum ügyleteiről. A Háárec szerint a belügyi hatóságok nem zárják ki azt sem, hogy a Jiszráél Béténu párt elnökét, Avigdor Liberman külügyminisztert is tanúvallomásra rendelik be. A rendőrséget bíráló, az ügyet kirobbanása óta politikai indíttatásúnak tartó Liberman vasárnap azzal vádolta a nyomozókat, hogy „fenyegetésekkel és zsarolással” próbálnak a vádakhoz tanúkat szerezni. A külügyminiszter kijelentette, hogy egy kihallgatott, de meg nem gyanúsított ember - akit Liberman nem nevezett meg - öngyilkosságot kísérelt meg a vizsgálatot követően. „Egy normális országban tudomásom szerint az ember elítéléséig ártatlannak számít. Ebben az ügyben mindeddig senkit sem ítéltek el, de a média elfogult és rosszindulatú kiszivárogtatásokkal megbélyegez. A nyomozók és az újságok szorosan együttműködnek” - támadta Liberman egyszerre a rendőröket és a médiát. A rádió értesülései szerint a közpénzek eltüntetését az országos vízellátó vállalat Makorót Jizúm nevű leányvállalata segítette, amelyet 2007-ben az izraeli vízügyi technológia külföldi exportjára hoztak létre. A korrupciós ügyletek egy részét Liberman által gyakran látogatott és kedvelt országokban, így Azerbajdzsánban és Bosznia-Hercegovinában lévő kapcsolatok révén bonyolították le. A gyanús vezetők irodáiban a rendőrség hónapokkal ezelőtt titkos lehallgatókészülékeket helyezett el, s az ott elhangzottakat rögzítették. (MTI) Kapcsolódó: Bibi nem engedi, hogy Nemzetközi Büntetőbíróság elé citálják legerkölcsösebbjeit - már az EU politikusai is antiszemitává váltak 
Forrás: https://kuruc.info/r/4/137837/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése