2018. június 22., péntek

9/11, út a semmibe





9/11, út a semmibe






van itt valaki sakkozni akarok









A neutron bombás tér Bush kutja
a vakolók tudás szomj oltója


bio robotjaik

drónjaik a pilóták , most tanítják be őket


A birodalmuk mégis össze omlik , mert a kamat a zsidó haszna oly mértékű , hogy nem érdemes a birodalom mozgató energiáit működtetni !!!!

hány birodalomnál játsszák még el !!!!

Marad nekünk a koncentrációs táborjaik , a biorobot fiaink , kik eszmélni tudnak , és indítják a végitélet fegyvereit !!!

a 9/11 aterror fegyvere volt a terroristáink kezében , és az arab tavasztól , a muszlimok lemészárlásán keresztűl az Afganisztáni, Iráni , Libiai , Iraki erőforrásokért ölik a migránst , hogy kivándoroljon Európába !!! Így könnyebb az erőforások megszerzése , de rábasztak , mert ott a sarkukban Kína , hisz neki is ezek az erőforrások kellenek !!!
Goj testvérek a cionista kazár kitalálta , hogy a bűnös nemzetek tartsák el őket , örök életen keresztül kompromitáló zsarolásba fogtak , mint nálunk Őrbánék olajmaffia multjuk , és aKádári vészkorszakot meghazudtoló likvidálások, bűtetlen végrehajtása a vakoló páholyok irányítása mellet az ország kirablása kifosztása , az ökör nép butítása kilakoltatása , az ország elhagyására kényszerítése , a koncentrációs táboraink beüzemelése , és a megsemmisítő tábor kapacitásának belövése az adódó problémák megoldási sémáinak lefektetése , a jog , és intézményesi rendszerünk a témára kehegyezve belesimitva a korrupt hivatalrendszer alkalmazottainak kinevelése , hogy aki bele kerül a darálóba az csak mint halott kerülhessen ki onnan .
Na melyik rendszer volt a humánusabb a Hitleri , az Orosz málenykij robotos , az USA fema táborai , a magyar koncentrációs táborok , melyek stadionnak vannak álcázva , és előrébb valónak tartották a megvalósítását , mint az egészségügy helyretételét , az oktatás témakörének rendezését , a nérek , nyugdíjak emberséges megoldását , de a pénz szivattyúk működtetését azt nem állították le , hisz nő a család , és ha 2050 – re csak 6 millió magyar élhet a Kárpát – Medencébe , ők szeretnének azok a magyarok lenni akik , az ágytálat kihordják a cionista zsidók alul !!!
A megállapodás úgy szól : csak annyi magyar éljen itt , akik az ágytálat kihordják alólunk , mondta a retkes cionista kazár …

Belátjátok , hogy a migrásoknak szálást fegyvert útmutatást kell adnunk , hogy ők végezzék el azt a munkát amit a mi karos székben üllő fülke forradalmárjainktól nem várhatunk el !! De a beözönlő migránsaink el fogják végezni helyettünk !!!
Zsidajaink már a hazánkból is kiakartak turni , csak nem volt olyan a nemzetközi helyzet , hogy ezt meg merték volna csinálni így polgárháború szítással próbálkoztak cigány magyar ellentét felszítása CIA ,MOSZAD , és ki tudja még milyen szolgálat , és a szabadküműves összehangoló karmester zenekar mit , és miért akarta Budapesten is a GLADIO fegyvereseit mozgósítani !!! A Budapesti MAJDAN jobb lett volna mint az UKRÁN , gyilkos így is van köztünk elég tele vannak a szabadkőműves páholyaink velük kik baráti tűzben szeretik az embereket gyilkolni előtte a kommunista szabadkőműves páholyunk irtotta a népet !!! Aki a célkeresztjükbe került az rövidesen rákos megbetegedésben szenvedett és elhunyt !!!
De most miért nem betegítik meg őket , hisz a felvett adóságunk tőlük származik !!!
Kaptunk 6 milliárd dollárt kölcsön
beérkezett 1 milliárd kifizettünk 5 milliárdot , és maradt 20 milliárd adóságunk . És ezt úgy oldották meg , hogy a kamat emelésekkel , mert volt mikor 30 % . os volt a kamat , és mivel a pénzintézmények , ha felvettek hitelpénzt azt csak berakták a magyar nemzeti bankba megfialtatták . És busás haszonnal tovább forgatták a mi kis cionista kazárjaink is okosodtak ofsor cégekbe rejtették a pénzüket , mert itthon a Pintér gyilkosság BT – je írtotta a magyart , és ha valaki fülest adot róluk , vagy hazahozta a pénzt , vagy likvidálták őket , persze bűntetlenül . Tele is van a magyar rónaság temetetlen halottakkal , kiket az akácosok hantja takar , hogy azért a vadállatok ki ne kaparják a húllákat el kellet azért ásniuk !!!

na húzzúnk innen !!!





élhetnénk így is , de akkor nem koncentrációs táborokra kellene költeni az adófizetők pénzét !!!

És jutna mindenkinek a felhőkarcolós istálóból sertés, szárnyas vagy bármilyen hús .
Munka is lenne elég a migránsok othonaikban tudnának megélhetést produkálni , a tetves NATO nem kényszerítené őket az othonuk elhagyására , hogy könnyebb legyen a kirablásuk , mert , ha nincs lakosság , ott szabad a rablás !!!
Tetves szabadkőműves kazár zsidók kik a páholyokba tömörültök , hogy a gojok mellet az engedetlen új kazárjaitokat bejárassátok , és a rendre szoktassátok néha , néha ha hibáznak nem lesz megbocsájtás ők mennek a levesbe , a többiek tanulnak az esetből , és kérdezés nélkül vakon engedelmeskednek , vagy ölve lesznek szabadkőműves gyilkosságok kávéba méreg , vagy van már jobb is .
Úgye nem volt ez csalóka áálom , fehér sziklák ti láttátok őt !!!

Így nem a pénz teremtene még több pénzt , hanem az értelmes munka teremtene még több munkát , és jobb életet mindenkinek a cionista uzsorás meg nem férne bele a rendszerbe !!!
A társadalmakba sem mint kirekesztett csak a saját kasztjába menekülhetne !!
De nem is szabadna befogadi belőlük senkit , hogy meglegyen a társadalmi béke !!!













9/11 – es stilusba















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése