2016. február 15., hétfő

Terrorista világtalálkozó, a gengszterváltás földjén




Terrorista világtalálkozó,
a gengszterváltás földjén


Osztják az észt már megint , van aki kétszer állt sorba.


A zsidó-Olstein story mégis ül! 


Írta: postaimre - Dátum: 2011 04 29 ¦ 10:16:08

Neten kering az alábbi levél, a többi részt korábbi anyagaim képezik
"Nézzük csak, hogy (a rossznyelvek szerint) milyen közismert hazai közéleti „személyiségekkel” van 
kedvenc Orbán Viktorkánk ugyanabban a színtiszta zsidó B’nai B’rith névre hallgató szabadkőműves páholyban!

Elképesztő, hogy ezek a jómadarak többségükben SZDSZ-esek, mint pl. Bauer Tamás, Demszky Gábor, Eörsi István, Farkasházy Tivadar, Jancsó Miklós, Kiss János, Magyar Bálint, Pető Iván, Szentiványi István, Tamás Gáspár Miklós, Zwack Péter. 

Teljes hír

Neten kering az alábbi levél, a többi részt korábbi anyagaim képezik
"Nézzük csak, hogy (a rossznyelvek szerint) milyen közismert hazai közéleti „személyiségekkel” van 
kedvenc Orbán Viktorkánk ugyanabban a színtiszta zsidó B’nai B’rith névre hallgató szabadkőműves páholyban!

Elképesztő, hogy ezek a jómadarak többségükben SZDSZ-esek, mint pl. Bauer Tamás, Demszky Gábor, Eörsi István, Farkasházy Tivadar, Jancsó Miklós, Kiss János, Magyar Bálint, Pető Iván, Szentiványi István, Tamás Gáspár Miklós, Zwack Péter.

Továbbá: igen tisztelt miniszterelnökünk az MSZP-s Bolgár Györggyel, Suchmann Tamás zsidó-rabbival, Mazsihisz-elnökkel, a hitgyülekezetes Németh Sándorral; a Fideszes kötődésű Lovas Istvánnal; MDF-es Dávid Ibolyával, Jeszenszky Gézával; az MSZDP-s Kapolyi Lászlóval; az MNB-s Surányi Györggyel; hazánk legelvetemültebb ország-rablójával, Demján Sándorral van egy és ugyanazon szabadkőműves páholyban.

Nagyon fontos tudni, hogy ebbe a szabadkőműves páholyba csakis zsidókat vesznek fel. Azt is fontos tudni még, hogy a zsidóságot anyai ágon tartják számon, mivel egy gyermek felmenőinek vonatkozásában csak az anya lehet biztos; míg az apa lehet bárki.

Itt igazolódik be, hogy Orbán Viktorunk anyai ágon zsidó, és apai ágon cigány. Ez ma a lehető legszimpátikusabb vérkeveredés Magyarországon. Egy ilyen alak zöld lámpát kap nem csak itthon, de a nagyvilágban mindenhol.

Ha elolvassuk ennek a B’nai B’rith nevű zsidó szabadkőműves páholynak több internetes oldalon is fellelhető, alábbi nagyon rövid történetét, akkor azonnal érthetővé válik, hogy hazánkban miért történik minden a zsidók érdekei szerint.

Ha ehhez hozzávetjük a zsidóknak az általunk évek óta már ismert magyarországi stratégiáját, akkor egy percig se lehet előttünk kétséges, hogy itt minden intézkedést a magyarság létérdekei ellen kell meghozni. Persze csak akkor van ez így, ha "felülünk" a csúnyábbnál is csúnyább rémhíreknek! -- mint ahogyan ilyeneknek már több ízben is felültünk. Sajnos.

Tehát nem szabad felülnünk a rémhíreknek, mert ezek később egytől-egyig mind beigazolódnak!

Vattay Szabolcs
B’nai B’rith (héberül: 
בני ברית, ejtsd: bné brit, jelentése: a Szövetség fiai) a világ legrégebben működő, nem vallási zsidó civilszervezete. Az elnevezésben a „Szövetség” szó Istennek Ábrahámmal kötött szövetségére utal (ószövetség) A B’nai B’rith egyetlen zsidó szervezetként állandó képviselővel rendelkezik az ENSZ-ben. 1843. október 13-án alakult New Yorkban.
Tartalomjegyzék
• 1 Szervezete
• 2 Története
o 2.1 Magyarországon
• 3 Főbb tevékenységi körei
• 4 Külső hivatkozások

Szervezete [szerkesztés]
• Központja, a B’nai B’rith International, Washingtonban működik, alá tartoznak az egyes regionális szervezetek, így a B’nai B’rith Europe is, amelynek központja Brüsszelben található. Ma több százezer tagja van, nagyobb részt az Egyesült Államokban.
• Indulásakor a szervezet felépítését és bizonyos rítusait a szabadkőművesség mintájára alakították ki, bár formálisan soha nem kapcsolódott ehhez a mozgalomhoz. Ezen hasonlóságoknak a jelentősége egyre kisebbé vált.
• Tagjai csak zsidók lehetnek.
Története [szerkesztés]
• 1843-ban alapították New Yorkban.
• Mint ENSZ-képviselettel rendelkező szervezetnek, jelentős szerepe volt abban, hogy a Szovjetunió közreműködésével 1975-ben meghozott „cionizmus = rasszizmus” határozatot 1991-ben az ENSZ közgyűlés visszavonja.


A szervezet logója
Magyarországon [szerkesztés]
Magyarországon a 19. század végétől az I. világháború végéig működött. Mind a két világháború között, mind a kommunista időkben be volt tiltva. 1990 februárjában alakult újjá.
Főbb tevékenységi körei [szerkesztés]
• jótékonyság
• a rasszizmus és ezen belül az antiszemitizmus elleni fellépés
• a zsidó kultúra ápolása, a zsidó identitás erősítése
• Izrael állam támogatása, lobbizás
A Fegyveres és Rendvédelmi Szervek Hivatásos Állományú Tagjainak üzenete Magyarország Kormányának, kormánypárti képviselőinek"
.............................................................................

Hír: : 
Az Olstein-Orsós-Orbán story kikerekedni látszik 
(Kategória: Napló)
Küldte: postaimre
2010, július 12. hétfő-13:33'14"

"Ne bújj cigány, lát a magyar!"
Amikor a névcserélgetéses történetbe belementem, jöttem rá, hogy az összefüggések ugyan rejtettek, de megfejthetők, ha elég információ áll rendelkezésünkre. Soros (Schwartz) György és Fekete János, majd Morvai Krisztina (an.: Schwartz Klára) származási paramétereit még nem sikerült cáfolni, sőt! Miközben az Orbán Viktorral kapcsolatos valódi miértekre megtalálnánk a megfelelő választ, rákerestem az Olstein névre, de magyarul csak ezt az értelmezhető cikket dobta ki a gép, még 2005-ből. Maga a cikk is nagyon érdekes, de kiderült, hogy a Robert Olstein "Financial Alert Fund" névre keresztelt alapja igen is komoly befektető, mégpedig mások válságába ruház be. A cikk végén, ott található Soros György neve is, mint üzleti kapcsolat. Az már közismert, hogy Orbán a Soros Alapítvány támogatásával készülhetett fel mostani szerepére a Oxford-i Egyetemen, s politikából csiszolták az agyát 1989-ben. Most derült ki az is, hogy Szijj-ártó is ebbe a nyomdokba lett léptetve és követte mostani gazdájának receptjét, s ő is ott kapott felkészítést úgy, hogy a munkával ezidáig még nem sikerült összekennie a kezét. De olvassuk csak, mit ír a cikk:

„Rossz hírekből milliárdok
Rossz hírekbe fektet egy amerikai részvényalap -- a 2 milliárd dollárt kezelő "Pénzügyi Riadó Alap" rendre olyan cégekbe fektet, melyek árfolyama mereven zuhan(t) a tőzsdéken. Az alap az amerikai tőzsdén elérhető irányadó hozamot rendre meghaladó nyereséget biztosít, legnagyobb befektetője mára Soros György lett.
Érdekes befektetési stratégiát alkalmaz Robert Olstein "Financial Alert Fund" névre keresztelt alapja: leginkább olyan részvényekből vásárol, amelyek árfolyama nemrég összeomlott. A stratégia a jelek szerint célravezető, az alap hozama az elmúlt kilenc évben nyolcszor meghaladta az S&P 500 hozamát - írja a Bloomberg. (Egyedül 1998-ban maradt el attól, amikor a tőzsdeindex 29 százalékos megugrásával nem sikerült lépést tartania.)

A legrosszabbkor jó vásárolni
"Mindig azt nézzük először, mennyit veszthetünk, s csak azután vizsgáljuk az esetleges nyerési lehetőségeket" - nyilatkozta Olstein a hírügynökségnek. A legjobb a rossz hírek után vásárolni, miután már összeomlott az árfolyam - véli a 63 éves menedzser.
A 2 milliárd dollárt kezelő alap legjelentősebb befektetése jelenleg egy Interpublic Group-részvénycsomag, az alap vagyonának 2,8 százalékát fektette a világ harmadik legnagyobb reklámügynökségébe. Pedig első ránézésre nem sok jóval kecsegtet. Egy sor elhibázott akvizíció következtében az árfolyam a 1999-es csúcshoz képest 78 százalékkal zuhant, ráadásul még számviteli botrányok is borzolták a kedélyeket a társaság háza táján.

Sorosnak tetszik a taktika
Persze dollártízmilliók elköltéséhez nem elegendőek a rossz hírek, bevásárlás előtt mindig alaposan tanulmányozzák a kiszemelt cég kimutatásait. Elsősorban olyan társaságokat keresnek, ahol a non-cash költségek elfedik a javuló nyereségkilátásokat, s bár erre mások is képesek lennének, a cégek háza tájáról napvilágot látott rossz hírek elhomályosítják a pozitív jelek után kutató elemzők mégoly éles tekintetét is. Hasonló történik az Interpublic esetében is. Az elhibázott akvizíciók nyomán hatalmas amortizációs teher nehezedett a társaságra, s bár ez a jövőben jelentősen csökken majd, a cégről csak rossz hírt halló befektetők valamiért erről nem hajlandók tudomást venni - véli Olstein. Az alap teljesítménye - az átlagos éves hozama 16 százalék volt eddig - Soros György érdeklődését is felkeltette, olyannyira, hogy jelenleg a magyar származású tőzsdeguru az alap legnagyobb befektetője.

Soros most is folyamatosan kaszál a válságból és az Olstein Fund olyan csendben zsebeli a milliárdokat utána, hogy nem is lehet szinte hírt kapni róluk. Annyi bizonyos, hogy a felügyelő Bizottságában helyet foglal egy George P. Orban, de ez biztosan csak névegyezés. Ez az oldal többet elárul róla is. - Link -
Befektetési alap-kezelést sejtek a háttérben, aminek köze van a MOL-hoz is. Felügyelő bizottsági tag a Ross Stores, Inc-ben is.

Szóval, vagy szavak nélkül is, de alakul ez a családi vállalkozás és érthetővé válik, hogy Orbán, aki valójában Olstein, miért ennyire elkötelezett híve a zsidó-ügyeknek és miért veteti magát körbe velük ugyanúgy, mint az eddigi „kiválasztottak”. A családban marad úgy is! Mivel a szálak sokfelé futnak és a levéltári adatokhoz nem könnyű hozzáférni, ezért még kutakodni kell a valóság megismeréséért, bár jobban szeretném, hogy Vitya maga állna elő valami hihető variációval és visszavezetné a családfát legalább az ükszülőkig. Ha ezt Soros is megteszi, lehet, hogy kiderül, hogy a fél magyarországi parlamenti társaság, szegről-végről, de direkte Juda-népsége szerint is vérrokon. No kedves rokonyok, megtudhatnánk, hogy hányadán is állunk a kérdéssel?

A történetnek egyébként van egy másik szála is, amit meg kell vizsgálnunk, s ez a Gescheit család vonatkozásai, amelyek az Olstein familiával közös szálon futnak a múlt század derekától.

Itt pedig Orbán életrajza:

Életrajz (1996-ig)

Orbán Viktor (Fidesz-MPP) - Fejér megyei területi lista

1963. május 31-én született Székesfehérváron (Fejér megye). Apai nagyapja a második világháború után került Alcsútdobozra gazdálkodónak. Édesapja, Orbán Gyõzõ
mezõgazdasági üzemmérnök, édesanyja, Sípos Erzsébet gyógypedagógus és logopédus. Két testvére közül Gyõzõ (1965) mérnök, Áron (1977) tanuló. 1986 óta nõs, felesége
Lévai Anikó ügyvéd. Három gyermekük született: Ráhel (1990), Gáspár (1992) és Sára (1994). Általános iskolába Alcsútdobozon, Vértesacsán és Felcsúton járt. 1977-ben a család Székesfehérvárra költözött, a középiskolát a Teleki Blanka Gimnázium angol tagozatán végezte, 1981-ben érettségizett. 1981-1982-ben sorkatonai szolgálatot teljesített Zalaegerszegen. 1987- ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát. Az egyetem elvégzése után, 1987 és 1989 között Szolnokon lakott, innen járt föl Budapestre elsõ munkahelyére, a Mezõgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Vezetõképzõ Intézetébe, ahol 1987 novemberétõl 1988 márciusáig
szociológus gyakornokként továbbképzések szervezésében vett részt. 1988. áprilistól a Soros Alapítvány támogatásával mûködõ Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa. 1989. szeptembertõl a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális politikai filozófia történetét tanulmányozta; ösztöndíját az 1990. évi országgyûlési választások közeledése miatt 1990. januárban félbeszakította. Gyermekkorától kezdve sportol. Több egyesületben játszott, 1982 óta a Medosz-Erdért igazolt labdarúgója. 1983-ban a Jogász Társadalomtudományi Szakkollégium (1988-tól Bibó István Szakkollégium) egyik alapító tagja volt. 1984-ben több társával megalakította a
szakkollégium társadalomelméleti folyóiratát, a Századvéget, amelynek egyik szerkesztõje. Alapító tagja a hivatalosan 1988. március 30-án megalakult Fiatal Demokraták Szövetségének. Ugyancsak alapító tagja a Fidesz szolnoki szervezetének. 1988. márciustól 1989. októberig a Fidesz egyik szóvivõje. 1988. októberben, a szervezet I. kongresszusán az országos választmány tagjává választották, e tisztét 1989. októberig látta el. 1989. június 16-án a Hõsök terén, Nagy Imre és mártírtársai ravatalánál elmondott radikális beszédében - amelyben szabad választásokat és a szovjet csapatok kivonulását követelte - országosan ismert politikussá vált. 1989. nyarán, a politikai egyeztetõ tárgyalásokon a Fidesz képviselõjeként az I/1. politikai albizottságában (Az alkotmánymódosítás kérdései) tagja volt az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalócsoportjának, a plenáris üléseken is képviselte pártját. 1990. júniustól ismét választmányi tag lett. Az 1990. évi országgyûlési választások második fordulójában Budapest 13. sz. (IX-XX. ker.) választókerületében második lett, a Fidesz Pest megyei területi listáján választották képviselõvé. 1990. májustól 1993. májusig a Fidesz frakcióvezetõje. 1993. májusban az új szervezeti szabályzat elfogadása után a párt elnökévé választották, tisztségében az 1994. július 9-i és az 1995. április 30-i (a párt nevét a Magyar Polgári Párt elnevezéssel kiegészítõ) kongresszusokon megerõsítették. Az 1994. évi országgyûlési választásokra készülve pártja nevében egyik aláírója a négy liberális párt választási együttmûködési megállapodásának. 1992. szeptember 6-án, a Liberális Internacionálé mainzi kongresszusán alelnökké, 1993 januárjában a szervezet
végrehajtó bizottságának a tagjává választották. Irányítása alatt a Fidesz egy radikális ifjúsági politikai mozgalomból nemzeti elkötelezettségû mérsékelt liberális középpárt lett. Az 1994. évi országgyûlési választásokon Fejér megye 1. sz., Székesfehérvár központú választókerületében indult, illetve a Fidesz Fejér megyei területi és országos listáját vezette. Mint egyéni jelölt a választások második fordulójában a harmadik helyen végzett, mandátumát a megyei listáról szerezte. Az Országgyûlés európai integrációs ügyek állandó bizottságának az elnöke, ezen belül a jogharmonizációs albizottság tagja. 1995. szeptember 8. és november 30. között részt vett a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló állandó bizottság munkájában is. Az 1996 áprilisában megalakult Új Atlanti Kezdeményezés (New Atlantic Initiative) magyar nemzeti bizottságának az elnöke.
Hivatali címe: Képviselõi Irodaház, 456., 526. szoba.

Lezárva: 1996. május 6." (
Sajnos még nincs lezárva, mert szabadlábon garázdálkodik!)

Szóval, a téma adott, lehet kutakodni, mert biztosan van mit!
_
http://postaimre.euroweb4you.eu/archiv/comment.php?comment.news.2203
Olstein Viktor és a kazár vitus
Elkezdődött hát, nincs mellébeszélés! Az elkövetők ismertek, nyíltan vállalják a civil, külföldi állampolgárok leölését úgy is, ha fehér zászlók és török lobogók alatt, humanitárius céllal hajóznak egy harmadik „független” állam megsegítésére. Mivel az itt olvasgatók jól tudhatják már, hogy nincsenek véletlenek, ezért azt is elképzelhetik, hogy a most is zajló események sem azok. Az izraeli támadással egyidőben a kurdok török katonákra támadtak és Dél-Koreában is tovább alakulgat a helyzet. Mindez be van és be is volt kalkulálva. A meglepetéscsomag biztosan elő van készítve, de az is körvonalazódik, hogy Izraelnek mindenképpen be kell fellegzeni. Törökországban már elkezdték a zsidó-gógákat izzítani és talán még ma erőszakos halált hal majd pár szerencsétlen Júdás is. Bennem is azonnal felmerült a kérdés, hogy menjünk szimpátia-tüntetésre a törökök mellett, vagy a zsidó nagykövetségre, ha tudnánk hogy egyáltalán hol van. Rossz nyelvek szerint oda csak erős bunkerrombolókkal juthatunk be, de ha ez ki lesz próbálva, akkor meg már minek? A törökök tudták, mit csinálnak és biztos vagyok benne, hogy számoltak azzal a lehetőséggel, hogy halálos áldozatai lesznek az incidensnek.

Mindig mondom, hogy gondolkozzunk nagyban és ne ragadjon el bennünket az indulat. Szívem szerint azonnal kitiltanám az izraeli nagykövetet és aztán lángszóróval mehetne a számonkérő egység a barbár zsidó katonaság egységeinek felkutatására az országban, de ennek még sincs helye. A beugratás lényege éppen az, hogy kocka-fordultával a bilderbergi nézőpont változhatott és egy erős Izrael-ellenes vonal fizikai és etnikai tisztogatását kellene végrehajtatni velünk, de ezt válogatás nélkül, miközben a fejek a helyükön maradnának. Ha valaki esetleg Soros koponyájával a kezében szeretne Omlettot játszani a Vígszínházban, azt meg tudom érteni, de lássuk be, hogy ez az akció elő volt készítve. Honnan lehet ezt tudni? Onnan, hogy mindenféle előkészítést nélkülözve, teljes elhallgatása mellett hirtelen hozta a hangzatos címeket a magyarországi zsidó média. Onnan, hogy egy Jobbikos képviselő (talán Gyöngyösi Marci volt az) a Martonyit kérte számon Bilderberg ügyben a Parlamentben felszólalva! Normális? Persze, hiszen már be kell dobni a köztudatba, hogy különböző érdekcsoportok vannak itt és az izraeli vonalról illik átnyergelni a bilderbergesre, s ezt becsempészni valahogy a sajtóba is. Tehát, gondolkoztam, hogy menjek-e és trombitáljam –e össze a lelkes olvasótábort egy villám-tüntetésre, vagy tegyük nyugodtan azt, amit más nem nagyon képes helyettünk megcselekedni és gondolkozzunk. Az orosz ott van a török mögött, ahogyan Irán és Szíria is. Mi is szeretnénk szabadulni a zsidóktól, még ha kazárok is de nyílt levadászásuk egyelőre törvénybe ütköző tevékenység és még az is antiszemitizmusnak számít, ha valaki megró mást azért, ha ilyesmire vetemedik gondolataiban. Igen, rendszert kell váltani s igen, szolidárisak vagyunk a török néppel, együtt érzünk az áldozatok hozzátartozóival és közösnek tartjuk a harcot, amit itt is meg kell vívnunk, s amelyben a világ összes tisztességben élni akaró nemzetére számítunk, akár fegyveres megoldás esetén is. Én is azt mondom, hogy amit Izrael nevében eddig elkövettek, az megalapozhatja a zsidóság felszámolásának jogi és fizikai, vallásbéli kérdéseinek revízióját, de azt is értem, hogy egyelőre a demokratikus rend látszatát éppen a sok nagyon sötét állampolgár miatt fenn kell tartani minden részről, de nem bármi áron. Ennek a folyamatnak vagyunk tanúi és szereplői, s egyben kárvallottjai, de jövendő hősei is egyben. Nem vagyok híve az értelmetlen szájtépésnek és egyelőre azt látom, hogy annyi zsidót kellene lapátra tenni ezzel a húzással, hogy kiürülne fél Budapest és a teljes Parlament. Ehhez a manőverhez több kell és más eszközök, mint amit most külső irányításra a kezünkbe adtak. Nem szeretem a reaktivitást, mert ezzel is számolhattak ellenségeink és ezért itt nem is lehet csatát nyerni. Ha valakinek nagyon viszket a tenyere, nyugodjon meg, jut neki is egy vasdarab, amivel összevérezheti a mancsát ha ezt látja célravezetőnek, de most egy-egy gyújtó hangú beszéd, vagy egy látszat és hangzatos felvillanás, hangos részvétnyilvánítás ezen nem változtat. A csata színhelyét, idejét és a fegyvernemet a jó tábornok választja meg és csak akkor megy bele kikényszerített ütközetbe, ha nincs más választása. Emlékezzetek, mit mondtam bő fél évvel ezelőtt! Hamarosan lehet itt zsidózni és fognak is, mint a pinty! Ezt ők is tudják, mert nincs más lehetősége egyelőre Bilderbergnek, csak az, hogy rákenje a világ bajait erre a terrorállamra, ami eddig nekik is sok hasznot hajtott. A kérdés tehát spirituális és nem lényegtelen! Nem most kell még elővenni a gumicsirkéket a raktárakból! A „magyar” kormány egyre nagyobb bajba kerül. Varga már hebeg-habog, Orsós is vakarózik, mert megint rossz helyre helyezkedett, csak nem látta át. Nem is láthatta szegénykém, mert hamis szemüvegen keresztül nézi a világ-cirkuszt. Ugye már hozzászoktatok, hogy semmi nem az, aminek látszik. Sem a konfliktus, sem a megoldás, sem az aki mindezt felvezeti. Nem ugorjunk be annak, amit még nem látunk át kristálytisztán, még ha az momentán érzelmileg nagyon fel is kavar bennünket. Igaz, hogy a kazárok pszichopaták, de nem ostobák. Jól álcázzák magukat és tudják, mikor kell ruhát és identitást is cserélni. Ahogyan Ellie Wiesel sem az, akinek mondja magát, úgy Kertész Imre se nem Kertész, de még csak nem is Imre, úgy az kezd körvonalazódni, hogy Orbán Viktor sem nem Orbán, de még talán nem is Orsós, ahogy azt a napokban egyik beszélgetőpartnerem a tudomásomra hozta. Orbán=Orsós=Olstein (kóser)! Én is csodálkoztam, de kicsit rákeresve a neten, kiderült, hogy más erről a kérdésről talán többet is tudhat. Íme egy bejegyzés:

"…És hogy legyen egy kis csemege a másik oldalnak is:
Orbán (Olstein) Viktor
Csak a legszebbet emelem ki:
"A csaladról
Olstein nevet viseltek 1946 elott. Orban Viki nagybatyja az Alt. Bőrgyar boltjat vezette. Ez a szemely ma is Mohacson lakik a Kalvin u.2-ben. Ismerunk olyan ma elo szemelyt, aki gyerekkoraban az Olstein csaladnak koser elelmet szallitott. Orban Viki apukaja jo kaderkent ment teeszesiteni, megtettek Szederkenyben tsz-elnoknek (feluton Mohacs es Pecs kozott). Egy plebanos elokotorta 1970-es emlekeibol egy fejermegyei plebanostarsa telefonhivasat: "Gyere ide, ha csudat akarsz latni. Van itt egy nagyon jo feju fiugyerek, Orban Viktor. Olyan joeszu, hogy penzert -2FT-ert- felmondja neked az egesz Toldit, ha kered" - marmost magyar gyerek csinal-e ilyet, hogy penzert produkalja a Toldi-versmondast? Orban Viki 2 kislanyat Rakhel es Sara nevre "keresztelte". Vonasai ugye "nagyon magyarok"..."
Ezek utan mind a két szélsőség kenheti a nézeteit a hajára.
nahat „

Rákerestem a neten, de minden Olstein komoly zsidó vonatkozásúnak ítélt köröket implikáló linkeket találtam, s magyarban szinte semmit. Kérem a titkosszolgákat, feküdjenek már rá kicsit az ügyre, mert nem zörög az Olstein, ha a szolgálat nem fújja! Nem véletlenül retteg már az Orsós család sem. Tán meg is van alapozva a félelmük.

„Aggódik fiáért Orbán édesanyja
Részben magáénak érzi az ország dolgai iránti felelősséget Orbán Viktor édesanyja, aki a miniszterelnöki eskütétel után nyilatkozott az [origo]-nak. Azt mondta, aggódik fiáért, de reméli, hogy nem egyedül kell majd megbirkóznia a kormányzás terheivel.
Nem kis dolog, ha ez ember fiából miniszterelnök lesz - mondta az [origo] tudósítójának Orbán Viktor édesanyja, amikor távozott a miniszterelnöki eskütétel után a parlamenti díszpáholyból.
Meghatódott az eskütétel közben és azt mondta, ez a ciklus nem olyan lesz, mint az 1998-2002 közti időszak, most jobban aggódik a fiáért, bár mindig keresztülviszi, amit akar, ezért reméli, hogy a kormányfői munka során lesznek mellette olyan emberek, akik segíteni fognak neki és nem egyedül kell megbirkóznia a terhekkel.
Olyan mintha a konyhájába jönne be az ország gondja - jellemezte a mostani helyzetet, amelyben úgy érzi, övé is a felelősség. Orbán édesanyja azt mondta, a most megkezdődött parlamenti ciklus nem fogja annyira befolyásolni az életüket, mint az 1998-2002 közötti. Akkor nagyon érzékenyen érintette, ha támadták a fiát. Fontosnak nevezte, hogy a családból senki ne hozzon szégyent a kormányfőre, és megismételte, hogy nagyon büszke a fiára.”

De ha már a hamisításoknál és a látszat-balhéknál tartunk, akkor ne hagyjuk szó nélkül azt sem, hogy a Pintér alterego lányával kapcsolatosan titkos NBH-s dokumentumokat hozott le több portál is. Hogy lehet ez? Sanyi bá’ ezt nem engedte volna meg, s ha élne szegény, akkor ez meg sem történhetett volna. Pár hete már nálam van egy komolyabb gondolatsor vele kapcsolatban is, de hagyom még érlelődni a dolgot, hátha nem nekem kell ezt a dögöt is kidönteni a biedermeierből. Elég legyen az hozzá, hogy ott is a családi vonatkozások kérdése dettó Orsós és Olstein mintára hajaz. Bár mindezt azért nehéz eldönteni, mert még mindig nem vették szokásba a teljes családfa-kutatást a népek, mielőtt valakire a voksukat adnák. Kiderülhet megint hogy nem tévedtünk, de az sem kizárt, hogy igazunk van. Lehet választani!

postaimre - 2010, május 31. hétfő-13:09'26" 
http://postaimre.euroweb4you.eu/archiv/comment.php?comment.news.1842

Ezt mondja erre Tökös Péter Fux álelnök (alias Peter Scheldon)

„Tôke Péter: Sikertelen mocskolódás, primitívlejáratási kísérletek Orbán ellen

A betegesen becsmérlôk, zsidózók, romázók, és egyéb hazugságokat terjesztôk – Liqud, Orsós, Olstein stb. –Viktornak nevezik a miniszterelnököt. A sok szamárságon csak nevetni lehet.” 
Link

De hát ő meg lebukott III/III-as ügynök, így hiszek neki.
Link Link




Terrorista világtalálkozó,

a gengszterváltás földjén




Zsidó Világkongresszus Budapesten: 

Orbánt is meghívták 

2013, január 16 - 13:46 
barikad.hu
Múlt hét pénteken Magyarországra érkezett Maram Stern, a Zsidó Világkongresszus főtitkárának általános helyettese, hogy előkészítse a szervezet budapesti közgyűlését - olvasható a Mazsihisz honlapján.

Maram Stern találkozott a magyarországi zsidóság vezetőivel: Dr. Feldmájer Péterrel a Mazsihisz elnökével és Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgatóval. A zsidó vezetőket - akik meghívólevelet címeztek Orbán Viktornak - Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár fogadta.

A tervek szerint a Zsidó Világkongresszus Közgyűlését ez év május elején tartják Budapesten, amelyet a Zsidó Világkongresszus a Magyarországi Zsidó Hitközség Szövetségével közösen szervez. Hosszú évtizedek óta ez az első alkalom, hogy a Közgyűlését nem Jeruzsálemben tartják - írja honlapján a Mazsihisz.

A Zsidó Világkongresszus küldetési nyilatkozata szerint a szervezet keresi a módját, hogy "növelje a zsidó közösségek közti szolidaritást világszerte, elismerve Izrael állam központi szerepét a zsidó identitás kapcsán és erősítve a zsidó közösségek és a zsidó diaszpórák és Izrael közti kapcsolatokat." 

  1. Izrael az egyetlen ország a földön, ahol kollektív büntetésként az otthonok lerombolása legális.
    2. Izrael a felelős a legtöbb ártatlan sebesültért 200.000+ (Lakosság/fő).
    3. Izrael a felelős a legtöbb civil halálért 50.000+ (Lakosság/fő).
    4. Izrael börtönzi be a legtöbb civilt 250.000+ (Lakosság/fő).
    5. Izrael az egyetlen ország a földön, ahol kollektív büntetésként fákat pusztítanak el.
    6. Izrael az egyetlen ország ahol embert is használnak pajzsként.
    7. Izrael az egyetlen ország ahol legális a kínzás.
    8. Izrael az egyetlen ország ahol megtagadják a terhes nőktől a kórházba való eljutást. ezek a gyerekek sok esetben meghalnak.
    9. IZRAEL A LEGMAGASABB PÉNZÜGYI SEGÉLYT KAPJA AZ USÁTÓL 7 MILLIÓ$/NAP
    10. Izrael teljes városokat alakított börtönné. 
    (Facebook) 
Miniszterelnök úr!
Ön most milyen minőségben vesz részt a terrorista konferencián , mint Miniszterelnök, mint zsidó, mint B.nai B.brith- es képviselő, vagy mint terrorista a terroristák között. Ha kérdésünk van melyik énjét kérdezzük , és hogy illik e kérdeznünk.
  • Tessék mondani a terroristáink miért akarnak a pápai székbe egy magyar gyülölő zsidót ültetni ? Talán itt az antikrisztus ideje, és a földön úgy gondolják , hogy csak egy vallás lehet , és ez a hit fogja átjárni a föld minden emberének tudatát, Francia honban azért táncoltak félmeztelenül a szajhák a templomba , hogy ezt a nagy összeborulást elősegítsék. Vagy így a nagy birodalom nem fog akadályt guritani a világállam kikiáltására.
  • És a magyar csapatok most hova lesznek vezényelve, Mali az oké talán kapunk az aranyból egy keveset, vagy csak a homokból jut nekünk, homokosoknak , főleg ott a külügy környékén, és a vakoló bandában.






Erdő Pétert akarja pápának XVI. 

Benedek? 



A magyar gyűlölő zsidó pápajelölt a terroristák ajándéka lesz a világ számára. Az Antikrisztust fogja megtestesíteni, és a katolicizmust fogja elsorvasztani, hogy az egységes egyen vallás kialakulhasson.

2013.02.13. 08:00 Bors
Bombaként robbant tegnap a hír: olasz lapok szerint Erdő Péter bíboros, prímást is jó eséllyel pápává választhatják. A magyar főpap jól ismeri az egyházfőt, kizárólag latinul beszélgetnek. Gyakran szól híveihez, de ritkán ad nekik autogramot. Gyűjtői csak egyről tudnak.

Az európai bíborosok közül Erdő Péter számít a pápaválasztás favoritjának, írja az olasz
italianinsider.it hírportál a pápa bizalmasainak információira hivatkozva. Ez azt is jelenti: a 60 éves bíborost a most lemondott XVI. Benedek támogatja. Erdőt a ferencvárosi Bakáts téren szentelték pappá 1975-ben, majd Dorogra került.

1977-től már Rómában tanult, az évtizedek során rendkívüli tudományos és egyházi karriert futott be. Prímás lett, a magyar katolikus egyház legfőbb vezetőjévé vált. Négy testvére van. A szabadidejében természetjáró, illetve vallási témájú könyveket fordító Erdőt 2009-ben már pápajelöltként emlegette az amerikai Newsweek magazin. 
 
XVI. Benedek pápa és Erdő Péter bíboros egy 2006-os felvételen. Jó a viszonyuk

Erdő Péter esetleges pápaságáról Máté-Tóth András valláskutatót, a Szegedi Tudományegyetem professzorát kérdeztük. - II. János Pál pápa hatalmas társadalmi és hangulati változást hozott Lengyelországnak. XVI. Benedek már kisebb hatást váltott ki Németországban.

Magyarországra nézve nagyjából a kettő közé lehet tenni azt a hatást, ha Erdő Péter lenne az új pápa. Egyrészről lenne egy komoly nemzeti büszkeség, sőt, biztos, hogy az országot egybekovácsolná a megválasztása. Másrészről azonban sajnos lennének szélsőséges megnyilvánulások is. Nagyjából ahhoz tudnám hasonlítani, mint amilyen Kertész Imre Nobel-díja volt - mondta a professzor.

Erdő aláírása a magas rangú egyházi személyek szokásaihoz híven kereszttel kezdődik. Jelentése: Jézus képviselője. Az egyik autogramvadászokat tömörítő lap megjegyzi: nem szeret aláírást osztani, így az ő egyetlen példányuk különös relikviának tekinthető.

Betegség, merénylet és korrupció a Szentszéknél

XVI. Benedek pápa három hónapja szívműtéten esett át, a titokban tartott beavatkozás egy római klinikán zajlott, ahol a pápa szívritmusszabályzót kapott.

A távozás okai között - egészségének romlása mellett - szerepet játszottak a Vatikáni Bank átláthatatlan pénzügyi tranzakciói. A bank elnöki széke nyolc hónapja üres.

A Vatikán botrányait komornyikján keresztül ismerte meg a sajtó: a korrupcióról és egy pápa ellen tervezett, időközben meghiúsított merényletről a pápa komornyikja, Paolo Gabriele értesítette a sajtót. Az iratokat ellopta, majd eladta olasz lapoknak. Zsebre tett egy százezer eurós csekket is, mely az egyházfő nevére volt kiállítva, és senkinek nem is hiányzott addig, míg Gabriele lakásán meg nem találták a rendőrök.

XVI. Benedek az idők során fokozatosan elszigetelődött a bíborosok tanácsától. A hitbéli, illetve gazdasági kérdésekben főszerepet játszó testület döntéseibe alig-alig volt beleszólása. Magányosságát jól jelzi, hogy a legutolsó ­szent­es­tét két titkárával és négy házvezetőnőjével, magányosan töltötte. Bíborosokat nem fogadott.

Római Péter lesz az utolsó?

A XII. században élő püspök, Malakiás próféciai szerint II. Incét 112 pápa követi majd. A dokumentummal sokáig nem foglalkoztak, mígnem II. János Pál pápa idején újra előkerült. A lengyel pápa a lista 110. helyén állt, s azt írta róla Malakiás, hogy ő lesz A Nap munkája.

Szolgálata során az egyház újra ragyogni kezdett, születését és halálát egyaránt napfogyatkozás kísérte. A 111. pápa, XVI. Benedek utódát konkrétan megnevezi: "Petrus Romanus (Római Péter) táplálja majd nyáját a számos megpróbáltatás idején, majd a hét dombra épült város elpusztul." Az egyház hamisítványnak tartja a jövendölést. 


Lipusz Zsolt: A PÁPA LEMONDÁSÁRA
Liberálisaink és a történelemben analfabéták most diadalt ülnek. Már elkezdődött az egyház, az inkvizíció bűneinek taglalása, a modernizációról való elmélkedés stb. Nos, el kellene már felejteni azt a sok közhelyet és baromságot, hogy a középkor sötét volt, az inkvizíció milliókat pusztított el, a középkorban azt hitték, lapos a föld, az ellenreformáció és az inkvizíció fékezte a tudományos fejlődést stb. A valóság az, hogy a spanyol, a portugál és a római inkvizíció a 15-19. században ÖSSZESEN 15 ezer halálos ítéletet hajtott végre, egy olyan korszakban, amikor egy-egy nagyobb ütközetben többen elestek. A modern kor háborúi és totalitárius politikai rendszerei pedig százmilliók haláláért felelősek, röpke egy évszázad alatt. Észre kellene térni már!

Kapcsolódó:
   
"Erdő Péter étlap nélkül rendeli meg a kóser pálinkát, a macesz gombócos libalevest és a sóletet" 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Siklósi András

Lemondott a pápa - vagy tán lemondatták?


      XVI. Benedek pápa, a Római Katolikus Egyház közel 86 éves főpásztora, személyesen jelentette be, hogy 2013. február 28-ai hatállyal megválik posztjától. Ennek lehetőségét már 2010-ben meglebegtette egyik írásában, mi szerint akkor, ha spirituálisan (tehát nem materiálisan!) alkalmatlannak érzi magát, lemond tisztségéről. Ezt már tavaly ilyenkorra "jósolták" egyes olasz lapok, de akkor kacsának bizonyult a feltételezésük. Egyébként már évek óta látszott, hogy Szent Péter utódja nem fejt ki olyan aktivitást, ami elvárható lenne, a hír mégis meglepte, sőt megdöbbentette a világot. Összehívott egy konzisztóriumot, s ott jelentette be távozását, arra hivatkozva, hogy meggyengült erőnlétének következtében tovább nem tudja szolgálatát ellátni, s a gyorsan változó (hogy ne mondjam: vesztébe zuhanó!) világ megnövekedett pasztorációs feladatait már nem képes eredményesen megoldani. (XVI. Benedek bíborosi rangban marad, s először Castelgandolfóba költözik, később pedig a Vatikán falai közt kíván élni, egy kolostorban.) Ennek következtében Róma Püspökének trónja a megjelölt időponttól kezdve üresnek nyilvánítandó. A sajtóval közölt tervek szerint még húsvét előtt összeülhet a bíborosi konklávé (csak a 80 év alattiak), és megválaszthatja utódját.
      Egy esettől eltekintve nem volt példa arra, hogy valaki önként feladja őrhelyét, még akkor sem, ha egészsége végzetesen megrendült. A pápának nyilván ennél komolyabb okai lehettek döntése meghozatalára. Úgy vélem, ő nem merte kimondani a teljes igazságot (nehogy az embereket megrémítse), a háttérből viszont azt akarják elhitetni a közvéleménnyel, hogy idős kora és fizikai állapota késztette visszavonulásra. (A saját fivére is többször kijelentette, hogy nincs különösebb betegsége, depressziója az egyházfőnek, tehát az indokok valahol másutt keresendők.) A szerves összefüggéseket csak kevesen ismerhetik, mégis megkockáztatom, hogy Őszentségét szándéka ellenére mondatták le.

      Nem perdöntő (kiváltképpen az ateisták és kételkedők számára!), de némi támpontot nyújthat az eligazodáshoz, ha felidézzük az eredeti nevét titokban tartó (ill. az Isteni Irgalmasságról nevezett Mária) ír látnoknőnek adott (magán) kinyilatkoztatás-folyam ide illő mondatait, amik összességükben "Nagy figyelmeztetés" (lásd 
www.nagyfigyelmeztetes.hu ) néven híresültek el a papság és a hívek körében.


  1. Benedek pápa napjai meg vannak számlálva
     (2011. június 1.)

    "(...) Próféciáim, leányom, pontos közlések számodra. A Sátán továbbra is meg akar kaparintani, és ártani akar neked, mindig akkor, amikor a legkevésbé várod. Ezért légy óvatos mindig. Az Én szeretett Helytartóm napjai meg vannak számlálva. Ő még a Nagy figyelmeztetés előtt el fogja hagyni a Vatikánt. Bízzál bennem. Engedelmeskedj nekem. Te most jól haladsz előre, de tőlem soha se fordítsd el szemeid. Bízzál bennem akkor, amikor azt mondom neked, hogy a Sátán Igéimet nem szabotálja, vagy ezeket az üzeneteket, amelyeket Én adok neked, nem tudja megfertőzni. Ez ebben az esetben nem fog megtörténni, mert ez egy rendkívüli misszió, és ezért minden védelmet megkapsz, leányom. Amikor aggodalmad lesz bármelyik üzenettel kapcsolatban, kérdezz meg engem, és megkapod rá a választ. Senkit se kérdezz meg véleménye felől, mert ők arra nincsenek kiképezve, hogy az Isteni Igéről nyilatkozhassanak. Sohase bonyolódj más látnokok üzeneteibe. Ez nagyon fontos, különben ártana a munkádnak.(...) Légy hálás a prófécia adományáért, és minden időben engedelmeskedj nekem. Ne bánts meg engem sohasem a kételkedéseiddel. Közeledj hozzám alázatos szívvel és lélekkel. Hallgass, amikor Igéimet kigúnyolják, megtámadják, elutasítják, vagy ellentmondanak neki, és megkérdőjelezik azokat, mert te nem vagy abban a helyzetben, hogy válaszolhass helyettem. A ti odaadó Megváltótok és Tanítótok, Jézus Krisztus"

  1. Szűz Mária: Teljes szívvel imádkozzatok Benedek pápáért
  2.  (2012. január 28.)

    "Gyermekem, a Sátán hatalma minden nappal egyre gyengébb, ahogy a Szentlélek továbbra is kiterjeszti az Ő szárnyait Isten minden gyermeke fölé. Mindenütt növekszik a hit és az istenszeretet az imádság révén, és azon különleges kegyelmek révén, melyet Atyám, a Magasságos Isten adott gyermekeimnek. A megtérések száma nő. Sok gyermekem talán nincs is tudatában ennek, de észre fogjátok venni, ha kinyitjátok szemeiteket. Kérlek gyermekem, imádkoznod kell Benedek pápáért teljes szívedből. Ő nagyon szenved, és több szempontból is egyedül van bánatában, látva a hittagadást a Szent Vatikánon kívül és belül egyaránt. Napjai a Szentszékben meghosszabbodtak, és emiatt a gonosz okozta pusztítás nagy része elhárult. (...) Íme egy különleges ima, az Imahadjárat (23) imája Benedek pápa biztonságáért: Ó, Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében és az Ő szenvedéseiért, melyeket elviselt, hogy megmentse a világot a bűntől, arra kérlek most Téged, hogy védd meg a Te Szent Helytartódat, Benedek pápát, Egyházad földi vezetőjét, hogy ő is segíthessen megmenteni gyermekeidet és minden felszentelt szolgádat a Sátán és az ő bukott angyalainak csapásaitól, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban. Ó, Atyám, védd meg pápádat, hogy gyermekeidet kormányozhassa a Te földi Új Paradicsomod felé vezető igaz úton. Ámen. A föld Mennyei Királynője, az Üdvösség Anyja"

  1. Szegény Szent Helytartómat, XVI. Benedek pápát, el fogják űzni a római Szentszékből 
    (2012. február 11.)

    "Drága, szeretett leányom, a háborúk mindenütt fokozódnak, és nagyon hamar be fog avatkozni Atyám keze, hogy megállítsa ezt a gonoszságot. Ne féljetek, mert az emberiség megmentésére irányuló terv már elkészült, és már nemsokára megérkezik az Én Nagy Irgalmasságom, melyet mindegyikőtök meg fog kapni. Soha ne féljetek az Antikrisztus munkálkodásaitól, hiszen drága gyermekek, bennetek lakozik az erő, hogy meggyengítsétek az ő szorítását a világon, imáitok által. Hamarosan meg fognak ölni más világi vezetőket, és szegény Szent Helytartómat, XVI. Benedek pápát el fogják űzni a római Szentszékből. Leányom, tavaly beszéltem neked a Vatikán folyosóin belüli összeesküvésről. Egy tervet találtak ki titokban, 2011. március 17-én, mely Szent Helytartóm elpusztítására irányul, és ez a terv meg fog valósulni, mert ez meg volt jövendölve. Terjeszd most Szent Szavamat (Üzenetemet) a világ minden szegletében, és szervezd meg, hogy Üzeneteim nyomtatott verzióját lehetőség szerint minél több országban terjesszék. Folyamatos vezetés alatt állsz, így azt kell tenned, ami a legjobb. Imában kérj engem, hogy küldjek neked segítséget, és meg fogod kapni. Jézusotok"

  1. Szűz Mária: Imádkozzatok XVI. Benedek pápáért, akit az a veszély fenyeget, hogy száműzik Rómából 
    (2012. március 20.)

    "Gyermekem, csend van, mint a vihar előtt, mivel a Katolikus Egyház hamarosan válságba kerül majd. Hívom valamennyi gyermekemet az egész világon, hogy imádkozzatok XVI. Benedek pápáért, akit az a veszély fenyeget, hogy száműzik Rómából. Őt, a Katolikus Egyház legszentebb Helytartóját a Vatikánon belül sok helyen gyűlölik. Több mint egy éve terveznek egy gonosz összeesküvést, amely hamarosan az egész világon látható lesz. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Isten valamennyi, a Katolikus Egyházban levő szent szolgájáért, akiket üldözni fognak az Egyházon belüli nagy szakadás miatt, amely rövidesen bekövetkezik. Az egész világ tanúja lesz a nagy egyházszakadásnak, de nem lesz látható azonnal, hogy ez a helyzet. A hamis pápa arra vár, hogy felfedje magát a világnak. Gyermekek, ne hagyjátok magatokat megtéveszteni, mert ő nem Istentől való lesz. (...) Hatalmas felelősség hárul majd mindazokra a szent papokra, püspökökre és bíborosokra, akik nagyon-nagyon szeretik Fiamat. Nekik nagy bátorságra és lelkierőre lesz szükségük ahhoz, hogy elvezessék a lelkeket az Új Paradicsomba. Ezen szent szolgák által tett minden erőfeszítést - hogy felkészítsék a lelkeket drága, szeretett Fiam második eljövetelére - ellenezni fogja a másik, sötét oldal. Arra kérem valamennyi gyermekemet, hogy imádkozzatok a szükséges erőért, mivel az Antikrisztus és az ő társa, a hamis próféta, az érdeklődés középpontjába fog kerülni. Imákat kell kérnetek tőlem, az Üdvösség Anyjától, melyek biztosítják majd a Katolikus Egyház megmenekülését, és Fiam igaz szavának megmentését. Fiam ígéretének igazságát, hogy nagy dicsőségben visszatér, meg fogják hamisítani. Ti, drága gyermekeim, egy sor hazugságot fogtok kapni, amelyeket illetően azt várják majd el tőletek, hogy tiszteljétek és fogadjátok el azokat Fiam szent nevében. (...) Menjetek gyermekek, és imádkozzatok az Egyház megújulásáért, és azon felszentelt szolgák biztonságáért, akik hitükért fognak szenvedni a hamis próféta uralma alatt. Mária, az Üdvösség Anyja"

  1. Lehet, hogy a következő pápát a Katolikus Egyház tagjai fogják megválasztani, de ő lesz a hamis próféta 
    (2012. április 12.)

    "Drága leányom, sok ember még mindig elutasít engem a világban, és ennek köze van a közvéleményhez. Oly nagy sötétség ereszkedett le Isten valamennyi gyermekére, hogy csak nagyon keveseknek van meg a bátorsága ahhoz, hogy nyilvánosan hirdessék Szavam (Üzenetem). A hívők félnek a szóbeli gyalázkodástól, sértegetéstől, és a rosszindulatú gúnyolódástól, amit el kellene viselniük, ha nyíltan beszélnének Szent Szavamról (Üzenetemről). Még a buzgó követőknek sincs meg a bátorságuk, hogy felálljanak és harcoljanak az országaikban bevezetett gonosz törvények ellen, amelyek ellenszegülnek Atyám szavainak. A papok zavarban vannak attól, ha látják őket, hogy kiállnak tanításaim igazsága mellett, mert félnek, hogy kiközösítik őket. Most ők még lehetetlenebbnek találják, mint valaha, hogy hangjukat hallassák, a miatt a szégyen miatt, amit el kell viselniük néhány rendbéli társuk gonosz bűneinek következtében. Amikor néhány bátor, felszentelt szolga úgy dönt, hogy feláll és megvédi tanításaim igazságát, akkor ők rettenetesen szenvednek. Azzal vádolják őket, hogy hiányzik belőlük a tolerancia, az együttérzés, a szeretet és az emberi jogok tiszteletben tartása. Ti látjátok, gyermekek, hogy tanításaim igazságát, mely az Én felszentelt szolgáim által kerül közlésre, úgy kezelik, mintha hazugság lenne. Ehelyett a hazugságok kerülnek bemutatásra igazság gyanánt. A Sátán oly sok lelket nyert meg, saját Egyházam vezetői közül is, ami azt jelenti, hogy sok ártatlan ember számára nehéz hűséget fogadni Szent Akaratomnak. (...) Szentírásom igazsága, melyet a Jelenések könyve tartalmaz, már sok Egyházam által értelmezésre került. Oly sok változatban, melyek mindegyike az emberi értelmezésen alapul. Az Én szeretett XVI. Benedek pápám az utolsó igaz pápa a földön. (...) Én csak az igazságot szólom, leányom. Figyelmeztetnem kell benneteket, hogy sok új önjelölt próféta fog most megjelenni, akik majd ellentmondanak a neked, a végidők igaz prófétájának adott Szent Szavamnak (Üzenetemnek). Először ők meg fogják győzni a hívőket, hogy szavaik tőlem származnak. Szavaikat gondosan megválogatják majd, jelentésük homályos lesz, és kissé összezavaró. Sokan ügyet sem vetnek majd erre a gyenge pontra, és elfogadják az üzeneteiket, mert a Szentírással megegyezőnek tűnnek. Amikor sok lelket elcsábítottak már, akkor megkezdődik a támadás. Leányom, őket azért küldik, hogy felkészítsék Isten gyermekeit, hogy elfogadják a következő pápát, aki majd szeretett Helytartómat, Benedek pápát követi. Lehet, hogy ezt a pápát a Katolikus Egyház tagjai fogják megválasztani, de ő lesz a hamis próféta. Az őt megválasztók báránybőrbe bújt farkasok, és a Sátán által vezetett titkos szabadkőműves és gonosz csoport tagjai. Így próbálja majd a Sátán lerombolni Egyházamat. Sajnos, ez a hamis próféta számos követőt fog vonzani. Azokat, akik szembehelyezkednek vele és ellenállnak, üldözni fogják. (...) Nektek csak Isten szavában szabad bíznotok. Szeretett Jézusotok"

  1. Fondorlatos eszközökkel el akarják űzni XVI. Benedek pápát Péter székéből 
    (2012. május 26.)

    "(...) Ma azt kérem követőimtől, legdrágább leányom, hogy állhatatosan imádkozzanak az Én szeretett Helytartómért, XVI. Benedek pápáért. Ő, az Én Szent Szolgám, rettenetes üldöztetést áll ki, zárt ajtók mögött a Szentszékben. Már mondtam nektek korábban, hogy a szabadkőműves csoportok, melyeknek a Vatikánon belül satuszerű szorításuk van, ki akarják tenni szeretett pápámat. És ők azt tervezik, hogy fondorlatos eszközökkel elűzik őt Péter székéből. Ő kénytelen lesz (el)menekülni - amint azt már korábban mondtam nektek -, mivel nemigen lesz más választása. Soha nem szabad elfogadnotok semmit, ami nem az Igazság. Soha nem szabad elfogadnotok a Szentszékem falain belülről eredő eretnekséget. Ha mégis ezt teszitek, azzal eltávolítjátok magatokat tőlem. Sokatoknak majd titokban kell a szentmisét bemutatnotok, és minden bátorságotokra szükségetek lesz, amit megkaphattok, ha hozzám imádkoztok, és kéritek, hogy tegyelek benneteket erőssé. A változások magában a Szent Eucharisztiában veszik majd kezdetüket. Hamarosan azt mondják majd nektek, hogy a szentáldozás, az Én Valóságos Jelenlétem, valójában valami más. A Szent Eucharisztia az Én Testem és Vérem, mely azért adatott nektek, hogy lehetővé tegye számomra, hogy Szentlelkemmel eltöltselek benneteket, hogy a lelketeknek szükséges táplálékot megadjam nektek. (...) Kövessetek engem. Ez a legnagyobb kihívás, amivel valaha is szembe kell majd néznetek, de Én meg fogom adni nektek a Kegyelmeket, hogy megkülönböztessétek az igazságot attól a szentségtörő kitalációtól, melynek az elfogadását fogják kérni tőletek az Én Szent Nevemben. Ez az idő közel van. Állhatatosan kell imádkoznotok, hogy ő addig maradhasson, ameddig csak lehetséges, mert amint ő távozik, a csaló, azaz a hamis próféta, elfoglalja a helyét. (...) Szeretett Jézusotok"

    1. Közel az idő, hogy szeretett Helytartóm, XVI. Benedek pápa üldöztetése a tetőfokára hágjon 
(2012. július 16.)

"Drága, szeretett leányom, itt az idő, hogy felkészüljön Isten valamennyi papja, püspöke, és mindazok, akik földi Szent Katolikus és Apostoli Anyaszentegyházamat vezetik. Mert közel az idő, hogy szeretett Helytartóm, XVI. Benedek pápa üldöztetése a tetőfokára hágjon. Ő hamarosan menekülésre kényszerül a Vatikánból. Majd eljön az idő, amikor Egyházam ketté fog válni: egyik oldal a másik ellen. Felszólítom valamennyi felszentelt szolgámat, emlékezzetek legszentebb fogadalmatokra. Soha ne adjátok fel küldetéseteket. Soha ne hagyjatok cserben engem. Soha ne fogadjátok el az Igazság helyett a hazugságokat. Az Én segítségemet kell kérnetek az előttetek álló nehéz időkben. Keljetek fel, egyesüljetek, és kövessetek engem. Imádkozzatok a szükséges erőért. (...) Ne csüggedjetek, szeretett felszentelt szolgáim, mert a viszálykodás meg volt jövendölve, és meg kell történnie a lelkekért folytatott végső csatában. Szeretlek benneteket, és Én veletek leszek most, amint velem együtt lépdeltek a Kálváriára vezető tövises, nehéz úton azért, hogy az Üdvösség még egyszer elérhetővé váljon minden lélek számára. Szeretett Jézusotok"
  1. A hamis próféta már eltervezte, hogyan fogja átvenni a hatalmat a papi rend felett a Katolikus Egyházban
     (2012. december 7.)

    "Drága, szeretett leányom, amint közeledik az idő, hogy a hamis próféta felfedje magát, ő és seregei megtették az előkészületeket ezen Üzenetek megbélyegzésére. Behálózzák követőimet mindenütt. Ez nemcsak összezavarodottságot fog okozni, de ők el is fordítják majd Isten gyermekeit tőlem. Miközben továbbra is elutasításban lesz részetek az Egyházamon belüli csoportosulások által, ők ellenszegülnek nekem, azt állítván, hogy más önjelölt próféták hozzák az Igazságot az emberiségnek. (...) Figyeljétek meg, a papok mennyire nem fogják őket megkérdőjelezni; mennyire támogatják majd őket; és mennyire engedik majd nekik, hogy hazugságokat prédikáljanak az Atyám Házában lévő szószékekből. Ezek az események széleskörűen terjednek majd, és egyengetik a hamis próféta útját, aki a megjövendöltek szerint hamarosan eljön, hogy trónját követelje. Akkor majd, az Antikrisztus munkálkodása révén, fokozódik a Katolikus Egyháznak okozott gyalázat. Ez a Sátán által irányított ember Izrael barátjának fog tűnni. Majd azt a látszatot kelti, hogy Izraelt védelmezi, Babilon - azaz az Európai Unió - támogatásával. A Közel-Keleten szándékosan szított valamennyi háború átterjed majd Európára. Az Antikrisztus az ateizmust terjeszti majd, az Új Világvallás látszata mögött, melyet a hamis próféta fog vezetni. Leányom, még nem szabad felfedni azokat a titkokat, melyeket Én nyilatkoztattam ki neked a hamis próféta személyét és más dolgokat illetően. Ugyanakkor tudnod kell a következőt. A hamis próféta, aki Isten emberének állítja be magát, már eltervezte, hogyan fogja átvenni a hatalmat a papi rend fölött a Katolikus Egyházban. Ő és az Antikrisztus már összehangoltan munkálkodnak annak érdekében, hogy pusztulást hozzanak a földre, mely a Katolikus Egyházban végbement gyalázatot követően fog bekövetkezni. Követőim, ne hallgassatok azokra, akik igyekeznek megakadályozni imáitokat. Tegyétek fel a kérdést, Isten miféle embere akadályozná meg az imák, Isteni Irgalmasságom Rózsafüzérének vagy a Szent Rózsafüzérnek az imádkozását? A válasz az, hogy bárki, aki próbál benneteket megakadályozni az imádkozásban, még ha egy felszentelt szolga viseletét is ölti magára, nem szabad benne megbízni. Veszélyes idők ezek igaz prófétáim számára, akiket mindig el fognak utasítani. Ebből fogjátok tudni, hogy kik ők. Mint ahogyan engem elutasítottak, kínoztak, ostoroztak és becsméreltek a papok az Én időmben, ugyanúgy fognak prófétáim is szenvedni. Soha ne utasítsátok el az igaz prófétákat. (...) Ismertek engem. Ismeritek prófétáimat. Ők ugyanazon kínokat szenvedik majd el, melyeket Én elszenvedtem. Az ő sorsuk nem lesz könnyű. Mégis, az ő nyilvános elutasításuk, a róluk terjesztett gonosz rágalmak révén ismertek majd fel engem. Menjetek most, és ne hagyjátok, hogy szíveteket megtévesszék a hazugok. Jézusotok"

          A bajor származású Joseph Ratzinger kardinálist, a Hittani Kongregáció prefektusát, II. János Pál halála után, 2005 tavaszán választották Péter székének örökösévé. Nyilvánvaló volt, hogy 78 évesen nem folytathatja elődjének fiatalos lendületét, nagyszabású egyházformáló programját, egyébként kiváló "szakmai" felkészültsége (melyről teológiai művei is tanúskodnak) dacára sem. Korai még pápaságának mérlegét megvonni, ezért csak néhány benyomásomat szeretném megosztani az olvasókkal. (Zsidó) ellenségei mindvégig a szemére hányták, hogy fiatalon, a II. világháború végén, besorozták katonának a Hitlerjugendbe, ami elől nem tudott kitérni. De "túlzott konzervativizmusa" miatt és más ügyekben is sűrűn támadták, pedig mindenben igyekezett a kedvükre tenni, s abszolút fölöslegesen olyan kérdésekben is engedett, ami sokszorosan megbosszulta magát, mert fokozta az egyház elzsidósodását, ill. az amúgy sem csekély sátáni (szemita) befolyás növekedését. Általában sokat hibázott, aztán nem győzött engesztelni és meakulpázni. (Pl. egyes rabbinikus körök "érzékenységét" tisztelve lemondott XII. Piusz szentté avatásáról, megalázkodott a római zsinagógában és a jeruzsálemi Siratófalnál, többször bocsánatot kért a holokamu áldozataiért s az "ártatlanok történelmi üldöztetéseiért"; egyik könyvében - A Názáreti Jézus - kifejtette, hogy a "választott nép" nem bűnös Jézus megfeszítésében, ugyanakkor vérig sértette a muszlimokat Mohamed próféta erőszakosnak minősítésével, nem kezelte megfelelően egyes papjainak pedofil elferdüléseit és egyéb devianciáit, semmit sem tett a vatikáni bank maffia-kapcsolatainak és pénzmosásának felszámolásáért, keveset szólt a társadalmi igazságtalanságok s a globalizáció ördögi gaztettei ellen stb.)

          Csendes, szerény, kiegyensúlyozott, ám színtelen, merev és furcsán zárkózott egyéniségével nem tudott kellő rokonszenvet ébreszteni, hiányzott belőle elődjének sugárzó karizmája, emberközeli derűje. Bizonyára roppant terhek és fenyegetések alatt küszködött, de valahogy olybá tűnt, hogy nem bír fölmagasodni nemes küldetéséhez, s meg se próbálja fékezni egyházának általános romlását, a hit és az erkölcs csorbulását. Vannak korok (a mostani pont ilyen!), amikor nem lehet besározódás vagy bukás nélkül megúszni a harcot; de a jó vezető ott kezdődik, hogy sohasem alkuszik meg eszmei téren, s nem tűri el a barbárság befolyását, terjeszkedését. Sokkal többet használhatott volna, ha vállalja a mártírsorsot (ha meg kell halni, hát haljunk emelt fővel!), minthogy összetörve, némán eloldalogjon; még akkor is, ha pusztán emberi erővel és elszántsággal nem lehet a pokol seregeit legyőzni. Vajon ki(k)nek állt érdekében, hogy idő előtt pontot tegyenek Benedek pápa pályafutására, nem várhattak volna még néhány évet? Sürgős lehetett az Antikrisztusnak, hogy elfoglalja helyét, majd végleg lerombolja 2000 év jól-rosszul fölépített Szentegyházát. Ha hinni lehet a fönti kinyilatkoztatásoknak, akkor ő volt Róma utolsó Püspöke, mert aki most következik, már nem Isten szolgája lesz. Hát, majd meglátjuk, hamarosan eldől.

          Annyi bizonyos, hogy nagy bajba sodródott az emberiség, s nem kevésbé mély válságba került az egyetemes kereszténység. (Sajnos a többi felekezet sem különb a katolikusoknál, az elfajzott szektákról nem is beszélve.) Már csak az irgalmas Istenben bízhatunk, hogy megmenti a züllött, pusztulásba rohanó világot, hogy igazságot tesz, azaz fölemeli a jókat, a nyomorúságban szenvedőket, ugyanakkor elsöpri, megbünteti a Sötétség fiait. Reménykedjünk benne, hogy eljön az Aranykor, megszűnik a hazugság, az önzés, a gyűlölet rémuralma, s beköszönt a Világosság, a Tisztesség és a végtelen Szeretet. Imádkozzunk, hogy valóban így legyen!

    Kapcsolódó:
       
    Jewish leaders confront Pope over Vatican's Holocaust 'silence' 
*** www.nemzetihirhalo.hu **********


A terrort és a lázongást akarják hivatalosan elősegíteni, hogy a világ államot be tudják vezettetni. De ahhoz az kell hogy a népek rettegjenek a terror akciótól , és így a szabadságuk megnyirbálásával , és a chippes beültetéssel azonosíthatók , és követhetők , sőt kiiktathatók lesznek bármikor, bárhol is legyenek. Az ellenőrzési, és agymosó technika bejáratva, a világ koncentrációs táborai felállítva befogadásra készen várják a rajtot. A sohasem látott , és méretű diktatúra kezdetét a kamatrabszolgaság intézménye teszi szükségessé, és hogy az a 300 család továbbra is jól éljen ez olyan 6000 fő összesen a föld népességének 90 % - át ki kell irtaniok, ez az okfejtésük , és ha minden a terveik szerint történik, bizony te is én is a voltak valaha sorába fogunk tartozni családostul , a chippel ellenőrizni tudnak és meg is ölhetnek a halálchippel a központból kikapcsolnak bennünket ezek a terroristák, így már nem Gáza lesz a legnagyobb koncentrációs tábor hanem maga a föld, ha mindenütt betudják iktatni az új világrendet.
Még lázonghatsz , még megpróbálhatod lerázni az igát , de a vége a sir lesz.

Miért akarna az elit lázongásokat Amerikában? 

február 14, 2013 Infowars.com - 
Idők jelei

A világban folyó zavargások is hozzájárulnak a Világkormány és az Antikrisztus felemelkedéséhez, aki egységet és globális válaszokat kínál majd megoldásként a terrorizmus, a betegségek, gazdasági és egyéb bajok ellen, amik közül sokat maga a háttérhatalom idézett elő vagy mélyített el. (Lásd: Dániel 11:21-24, 8:23-25, II. Thessalonika 2:1, 3-4) A gazdaság helyzete tovább romlik, egészen addig, amíg az emberek már bármit hajlandóak lesznek elfogadni a kilábalás érdekében. A káoszból rend tipikus példáját láthatjuk kibontakozni, ahogyan azt az alábbi cikk is szemlélteti. (Joseph Candel)

Fontos észben tartani, hogy bár nehéz évek várnak a világra, ez nem a történet vége. Sőt, ez lesz az igazi kezdet! Egy jobb világ kezdete, ahol "nem ártanak és nem pusztítanak sehol" (Ézsaiás 11:9) és bár most a völgy legmélyebb és legsötétebb szakasza előtt állunk, tudva, hogy mire számíthatunk felkészülhetünk az eljövendőkre. "Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot." (János 16:33) 

Minden jel arra mutat, hogy az amerikai hatóságok lázongásokra számítanak a lakosság körében. A tendencia nem véletlen. Egy jól kipróbált módszerről van szó, amit a bankkartell számos alkalommal használt már országok leigázására és vagyonának megszerzésére, így kaparintva meg az adott területet és kormányt az Új Világrend számára. A társadalmi zavargások kirobbantásának és kihasználásának gazdasági szempontból van fontos szerepe az elit számára. Greg Palast, ismert és elismert oknyomozó riporter, 
2001-ben írt leleplező cikket a globális banki elitről, pontosabban a Világbankról és az IMF-ről, amelyben kifejti milyen módszert dolgoztak ki arra, hogy egy kiszemelt országot megfosszanak vagyonától. A fogás "IMF lázongásként" vált ismertté.

2001 áprilisában Greg Palast hozzájutott néhány bizalmas belső IMF dokumentumhoz, amelyek leírták egy ország kifosztásához, a vagyon, az infrastruktúra és az erőforrások átjátszásához szükséges négy lépést. Az első lépés, az "IMF lázongás", részletezte, hogyan tervezi meg az elit előre a társadalmi felkeléseket, hogy azok a kívánt eredményt hozzák, azaz elijesszék a befektetőket és csődbe vigyék az államot. "Ennek a gazdasági gyújtogatásnak megvannak az előnyei, főleg a külföldiek számára, akik a végén összeszedhetik a megmarad eszközmorzsákat az értékük töredékéért," írja Palast, hozzátéve, hogy "egyértelműen kirajzolódik a minta. Sok a vesztes, de az egyértelmű nyertesek a nyugati bankok és az amerikai államkincstár."

Más szóval a banki elit létrehozza a társadalmi zavargások kirobbanásához szükséges feltételeket (egekbe szökő kamatok, emelkedő élelmiszerárak, szegénység, életszínvonal romlás, stb.), majd keselyűként lecsap, hogy fillérekért felvásárolja, ami megmaradt. A módszert láthattuk már Bolívia, Ecuador, Indonézia, Görögország és Argentína esetében. A következő áldozatok pedig Spanyolország, Olaszország, Nagy-Britannia és Franciaország lesznek, ahol már láttunk némi ízelítőt a lakosság megmozdulásaiból az elmúlt két év során.

Ha-Joon Chang, a 
Guardian cikkében leírta, hogy az európai zavargások abból eredtek, hogy "a kormányok IMF-stílusú programokat hajtottak végre saját állampolgáraikon," azaz "megszorításokat, privatizációt és a szabályozások lazítását kezdeményeztek," ami a kísérleti országok felkeléseit is kiváltotta a 80-as és 90-es években. Bár az IMF, a Világbank és társaik már a fél világot végigportyázták, az Egyesült Államok eddig kimaradt. A négylépcsős folyamat első fázisa, az állami tulajdon privatizációja, már jól halad. Az infrastruktúrát külföldi társaságok vásárolják fel szédítő ütemben, a Goldman Sachs segítésével.

Az Egyesült Államok esetében a folyamat fontos része az ország iparának tönkretétele, lehetetlenné téve az önellátást, banki mentőcsomagokat kínálva helyette. Európában ez a folyamat szinte teljesen befejeződött már, hiszen a legtöbb fontos gazdaságot a 
Goldman Sachs technokratái irányítják.

2000 óta a termelésben a munkahelyek 32 százaléka vándorolt ki az Egyesült Államokból, 2001 óta pedig 56.000 gyártóegységet zártak be. Látva az egyértelmű gazdasági indítékot a lázongások kirobbantására az Egyesült Államokban, a zavargásokra való felkészülés jeleit kellene felismernünk. Ezek pedig egyre nyilvánvalóbban mutatkoznak.

A Határozatlan Idejű Fogvatartásról szóló törvény

Az Obama kormány által elfogadott Határozatlan Idejű Fogvatartásról szóló törvény (
NDAA) felhatalmazza a hatóságokat amerikai állampolgárok, amerikai földön történő szó szerinti elrablására és tárgyalás nélküli fogvatartására, megalapozva a tüntetők és újságírók tömeges letartóztatásának feltételeit országos szükséghelyzetben.

A leleplező informátorok (whistleblower) elleni hadüzenet

Az Obama kormány kíméletlenül 
vádat emelt és elítéltetett számos leleplező informátort, amiért azok nyilvánosságra hozták a kormány korrupt eljárásait, nyilván azzal a céllal, hogy megfélemlítsék azokat, akik a helyzet élesedésekor hasonlóan cselekednének.

A közösségi oldalak szemmel tartása az elégedetlenség észlelésére

A Nemzetvédelmi Minisztérium (DHS) és egyéb szövetségi ügynökségek 
aktívan figyelik a közösségi oldalakat és híroldalakat, hogy észleljék az amerikai kormányra és a nemzetvédelemre negatív fényt vető cikkeket és hozzászólásokat. Leginkább azt nézik, hogy mikor válhatnak a szavak tettekké és tömeges megmozdulássá.

Hatalmas megfigyelőközpontok építése

A Nemzetvédelmi Ügynökség (NSA) az ország 
legnagyobb kémközpontját építi Utah államban a sivatag közepén. Az adatközpont célja a világ összes kommunikációjának lehallgatása, dekódolása, elemzése és tárolása, bármilyen föld- vagy víz alatti, nemzetközi, hazai vagy külföldi kábeleken haladjon is, legyen az magánjellegű email üzenet, mobiltelefon hívás, Google keresés, személyes adat, utazási információ, vásárlás vagy digitális "szemét". Az adatbázis létrehozásával az NSA azt reméli, hogy figyelemmel kísérheti a lázongásokat vagy szükség esetén megakadályozhatja a terjedést.

Pilótanélküli gépek hazai bevetése

A múlthét során az amerikai igazságügyi minisztérium megerősítette korábbi álláspontját, hogy az Obama kormány használhat fegyverrel ellátott drónokat amerikai állampolgárok elleni merényletek kivitelezésére. Az NDAA törvény értelmében pedig az Egyesült Államok egészét
harctérré nyilvánították.

Egy olyan kormány, amelyik "törvényesen" saját állampolgárainak jogi eljárás nélküli kivégzéséhez folyamodhat, kimeríti a diktatúra fogalmát.
Felkészülés a szükségállapotra

A Nemzetvédelmi Minisztérium több mint 
1,6 milliárd darab lőszert vásárolt csak az elmúlt 10 hónap során. Viszonyításként, az iraki háború legaktívabb szakasza során az amerikai hadsereg 5,5 millió lőszert használt el egy hónap alatt. Miért kell a DHS-nek harminc év háborúskodásra elegendő lőszer, ha nem belföldi zavargásokra számítanak?

A szükségállapotra való felkészülés legaggasztóbb része az országos FEMA program, amelynek keretében lelkipásztorokat és egyéb vallások képviselőit képezik ki, hogy segítsék a titkosszolgálat munkáját azzal, hogy ráveszik nyájukat az engedelmességre és ezzel előkészítik a terepet a szükségállapot bevezetésére, a fegyverek elkobzására és esetleges áttelepítési programokra.

Az állampolgárok az új terroristák

Az embereket arra próbálják rávenni, hogy jelentsék, amikor valami gyanúsat látnak. A DHS 
"Ha látsz valamit, jelentsd is!" kampánya például rendre középosztálybeli amerikaiakat állít a terrorista szerepébe. A minisztérium jelentéseiből az is kiderül, hogy mi számít terroristagyanúscselekménynek.

Megvizsgálva a közelmúlt történelmében azokat az országokat, ahol gazdasági összeomlás ment végbe, a társadalmi zavargások szinte minden esetben fontos elemként voltak jelen, előkészítve a terepet a gazdasági leigázásra és a szuverenitás felszámolására. 
Amerikában élesben elvégzik a beavatkozást és utána a sokban lévő emberiségre törvényileg ráhúzzák a koncentrációs táborokat, és az agymosás technikákkal elbódítják a jó népet, és jön a chipp beültetés.


Az amerikai nemzetbiztonsági hivatal legújabb taktikája a közösségi oldalak megfigyelésére



Forrás: The Daily Mail


Az amerikai nemzetbiztonsági hivatal (DHS – Department of Homeland Security) álprofilokat hoz létre a Facebook-on, a Twitter-en és hasonló közösségi oldalakon, kifejezetten azzal a céllal, hogy bizonyos „érzékeny” szavak, kifejezések szűrésével megfigyelje ezeket a hálózatokat és nyomonkövesse a „gyanúsnak” ítélt szavakat használóit.
Egy internetes adatvédelmi csoport értesülései szerint egy ilyen szó egyszeri használata is elég ahhoz, hogy a DHS elkezdjen nyomozni valaki után. A nyomozás része az üzenő falon megjelenő posztok elolvasása és az illető személyazonosságának megállapítása az olvasottak és az illető profilja alapján.
A szavak listája igen széles terület foglal magába, a betegségekkel és biológiai fegyverekkel kapcsolatos „emberről állatra” vagy „járvány kitörése” (outbreak) kifejezésektől a tágabban értelmezhető „gyakorlatozás” (drill) vagy „vírustörzs/törzs” (strain) szavakig.
A hivatal saját, hivatalosan benyújtott „Hatásvizsgálati” elemzésében leírja, hogy a Facebook és Twitter oldalak folyamatos megfigyelése a cél, az „illegális bevándorló”, „járványkitörés”, „gyakorlatozás”, „törzs”, „vírus”, „gyógyulás”, „halálesetek”, „összeomlás”, „emberről állatra”, „trójai” és hasonló szavak szűrésén keresztül. keresőszoftvere rábukkan a fenti és egyéb „érzékeny” kifejezéseket használó felhasználókra, az illető személyes adatai rögzítésre kerülnek.
Az egyelőre nem világos, hogy a DHS milyen módon használja fel a rögzített adatokat és kikkel osztja meg azokat.
Az Elektronikus Adatvédelmi Információs Központ nevű online adatvédelmi csoport, a törvényben előírt adatszolgáltatási kötelezettségre hivatkozva kérelmet nyújtott be a DHS februárban bejelentett online szűrőprogramjával kapcsolatos információk rendelkezésre bocsátására.
A DHS tevékenységén kívül a programhoz alkalmazott alvállalkozókról is kértek információt.
Az adatvédelmi csoport szerint a kormány korábban is használta a közösségi oldalak megfigyelését, konkrét eseményekkel kapcsolatos információszerzéshez, mint például a 2010-es BP olajkatasztrófa esetében, de az álprofilok segítségével történő folyamatos megfigyelés új módszernek számít.
A kezdeményezés azért indult, hogy online fórumokról, blogokról, nyilvános weboldalakról és üzenő falakról információt gyűjtsenek, amit ezután tárolnak és elemeznek, majd az illetékes hatóságoknak, kormányoknak vagy magánszektorbeli partnereiknek, a személyazonosság közzététele nélkül, továbbadnak,” írja a csoport a bírósági keresetben.
Az adatvédelmi csoport nyilatkozata szerint az Információszabadságról szóló törvény alapján benyújtott keresetükre a hatóságok mindezidáig nem reagáltak.






Megfigyelt társadalom



Írta: Joseph Candel


George Orwell röviddel halála előtt, 1948-ban irta utolsó művét, a klasszikusnak számitó 1984-et. A mű hátborzongató képet fest a jövőről, melyben a világ három diktatórikus kormány uralma alá kerül: az egykori Nyugat-Európa, Anglia, és az USA Óceánia lesz, és a kormányt a Nagy Testvér irányítja. Óceániában az állam elsődleges fontosságú, ezért vak hűséggel kell, hogy szolgálják.
Ahhoz, hogy ezt elérjék, polgáraikat megfosztják magánéletük sértetlenségétől. És ha az ember magánéletét nem tartják tiszteletben, azzal a szabadságát is elveszik.
Mindent cenzúráznak; a híreket, a könyveket, a színdarabokat, a filmeket. A történelmet átírják, hogy a jelenlegi propagandához illeszkedjen. „Gondolatrendőrség” figyeli az emberek viselkedését, hogy kiszűrje a gyanús egyéneket. Személyiségi jogokat sértő lehallgató készülékekkel kihallgatják a legbizalmasabb beszélgetéseket is.
Az ellenőrzés talán egyik leghatékonyabb eszköze a kétirányú televízió; mert belát minden irodai, gyári és lakóhelyiségbe. A polgárok állandóan Óceánia biztonsági erőinek felügyelete alatt állnak.
Bármilyen profetikusnak bizonyult is az 1984, még maga George Orwell sem képzelte volna, hogy a megfigyelés-technológia ilyen mértékű fejlődést ér el. Regénye most kezd valósággá válni. Szegény Orwell! Ha most belépne a világba, és meglátná, hogy milyen, valószínűleg szörnyethalna ijedtében. Az ő idejében mindez még csak sci-fi volt; most már valóság – és ez nem fog elmúlni.
Ami azt illeti, az idők jelei közül az egyik legvészjóslóbb az, hogy az embereket már nem aggasztja az a tény, hogy minden mozdulatukat megfigyelhetik és megörökíthetik. Minden kódolatlan e-mailt el tudnak olvasni. A lehallgató irodák földmegfigyelő műholdak segítségével, és más eszközökkel minden telefonbeszélgetésünket le tudják hallgatni. Minden vásárlásunk adatait, melyet hitelkártyával vagy bankkártyával végzünk, nyilvántartják valamilyen adatbázison a nevünkkel, címünkkel együtt. Ezek a kiterjedt és összekapcsolt adatbázisok pontosan tudják, hol vagyunk, és bizonyos mértékig azt is, hogy mit csinálunk. Ha valaki tanulmányozza költekezési szokásainkat, információt nyerhet az ízlésünkről és a szokásainkról is.
Beültetett számítógépes chipeket használnak gyermekek, foglyok, háziállatok, Alzheimer kórban szenvedő betegek, és mások megfigyelésére. Az utcán sorakozó kamerák, az üzletek, parkolók és magánházak megfigyelő-rendszerei már világszerte egyre inkább kezdenek mindennapi életünk szerves részévé válni. Az Interneten az utolsó egérkattintásig le lehet jegyezni mozgásunkat. A Nagy Testvér már itt van.
És a Nagy Testvér nem csak, hogy megérkezett, de már egyre szorosabban markában is tartja a világot. Ausztráliától kezdve Indián, Kanadán, Dél-Amerikán, az USA-n keresztül egészen Afganisztánig olyan egységes – a világkormányhoz szükséges – infrastruktúrát építenek ki, mely szemmel tartja az embereket a „saját érdekükben, és a társadalom érdekében”. A napjainkban létező megfigyelőeszközök egy lehető legjobban szemmel tartott társadalom kiépítése felé vezetnek.
Minden a hatalom megszerzésére irányul. A Biblia jóslata szerint létrejön majd egy egységes világkormány, melynek vezetője egy ördög által megszállt diktátor lesz. A Biblia Antikrisztusnak vagy fenevadnak nevezi őt (Dániel könyve 11,21.23.24; 8,23-25; Jelenések könyve 13,7). Az Antikrisztusnak előbb az emberek feletti ellenőrzést kell megszereznie ahhoz, hogy az egész világot uralni tudja; és ahhoz, hogy az embereket ellenőrizni tudja, tudnia kell, mit csinálnak.
Azok számára, akik olvastak a Nagy Testvérről, ez a technikai fejlődés hihetetlen és elgondolkodtató lehet; nekünk azonban nem kellene meglepődnünk. A Biblia már több mint 2000 évvel ezelőtt megjövendölte, hogy eljön majd egy ilyen rendszer.
És megadatott neki [az Antikrisztus legfőbb segítőjének, vagy ahogy a Biblia nevezi, „a hamis prófétának", aki „becsapja a világot"], hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat” (Jelenések könyve 13,16-18).
A 666-os rendszer fennállása alatt a világon senki sem vehet vagy adhat el semmit, ha nem veszi fel homlokára vagy jobb kezére a bélyeget. A technika gyorsan eléri azt a stádiumot, amikor a fenevad 666-os bélyegének elektromos hitelrendszere életbe léphet.
Más olyan változások is történnek a világban, melyek lehetővé teszik, hogy az Antikrisztus hatalomra kerüljön. Jézus azt mondta, hogy abban az időszakban, amikor az Antikrisztus hatalomra kerül, majd hétéves uralkodása alatt „megsokasodik a gonoszság, [és] a szeretet sokakban meghidegül” (Máté Evangéliuma 24,12). A Biblia arról is beszámol, hogy azokban a napokban „a gonosz emberek és ámítók még tovább mennek a rosszban” (Timóteushoz írt 2.levél, 3,13). És ki fogja „megmenteni” a világot a gazdasági összeomlástól, a szörnyű háborúktól, a terrorizmustól, stb? – Természetesen az Antikrisztus.
Az egyre istentelenebbé váló emberek kezében van ez a technológia, így a világ közvetlenül az Antikrisztus kezére játszik; elősegíti az egységes világkormány megalakulását, mely „technológiát és biztonságot ígér mindenkinek”, de ezzel együtt nagyobb mértékű megfigyelést és irányítást is; illetve nyers erőszakot azokkal szemben, akik kilógnak a sorból; és totális háborút azok ellen, akik nem hajlandók fejet hajtani az Antikrisztus előtt, és Istenként imádni őt (Jelenések könyve 13,5-7.14-18; Thesszalonikaiakhoz írt 2.levél, 2,3-4).
Nem valami fényes jövő áll közvetlenül előttünk, de az, aki jól informált, jobban fel tud készülni, és ellen tud állni az Antikrisztusnak és a bélyegének. A nem túl távoli jövő azonban, mikor Jézus visszatér, fényesebb lesz, mint valaha (Máté Evangéliuma 24,29-31). És akkor majd egy csodálatos új világ beköszöntét élvezhetjük, melyben a farkas a báránnyal lakik, és a föld tele lesz az Úr ismeretével, ahogyan a tengert víz borítja (Ézsaiás könyve 11,6-9).



10 ok, amiért egyetlen online tevékenység sem lehet privát többé







Az NSA új Adatközpontja, ahol a yottabyte-okra is fel vannak készülve
Az Internet fokozatosan egy orwelli felügyelőrendszerré alakul és a magánadatok védelme lassan meghal. A minket irányító erők mindent figyelnek és rögzítenek. Egy dologban biztosak lehetünk: amit egy hétköznapi ember az Interneten tesz, az ma már nem maradhat titokban, ezek a tevékenységek lekövethetők. Sokan nincsenek tisztában azzal, hol is tart ez a technológia. Az Internet az egyik legpublikusabb hely ma a világon. 
Mindenkiről személyes, folyamatosan bővülő „adatlap” készül, amihez sokszor mi magunk szolgáltatjuk a legtöbb információt a Facebook-hoz hasonló közösségi oldalak használatával. Igen, az Internet egy fantasztikus eszköz, ami lehetővé teszi minden ember számára, hogy kommunikáljon másokkal és folyamatos kapcsolatot tartson fenn társaival, valamint hozzáférjen olyan információkhoz, amelyek néhány éve még elérhetetlenek voltak a hétköznapi emberek számára.
Valószínűleg eljön az idő, amikor ez az eszköz már nem áll ilyen formában, vagy ilyen szabadon a rendelkezésünkre, de személyes információink, kommunikációink már most sem a sajátunk. Az alábbi 10 pont ezt próbálja szemléltetni.

  1. Az amerikai szövetségi kormány öt évre visszamenőleg tárolhatja bárki internetes tevékenységét
Korábban az amerikai Országos Terrorelhárítási Központ 180 napig tárolhatta a terrorista kapcsolattal nem rendelkező személyekre vonatkozó információkat. Ez azonban megváltozott. Eric Holder, országos főügyész aláírta az új szabályozást, ami lehetővé teszi a Terrorelhárítási Központ számára, hogy öt évig tárolja ezeket az adatokat.
Végtére is mindössze 4 és fél év meghosszabbításról van szó.

  1. A potenciális munkaadók bepillantást követelnek az álláskeresők internetes tevékenységébe
Nem is olyan régen még arról írtunk, hogy a munkaadók a közösségi oldalak személyes profiljai alapján próbálták megítélni egy-egy potenciális alkalmazott személyiségét és képességeit.
Ma már azonban egyes munkaadók azt követelik, hogy a jelentkezők adják át Facebook jelszavukat. A CBS News a következőket írta:
A rossz hír, hogy a munkaadók egyre gyakrabban kérik, hogy az állásra pályázók adják át Facebook és egyéb közösségi oldal jelszavaikat a szűrési folyamat részeként.
Egyelőre nem világos mennyire elterjedt ez a gyakorlat, de az bizonyos, hogy a számos konkrét példa arra enged következtetni, hogy egyre gyakrabban történik ilyen, ahogy arról Suzanne Lucas a CBS MoneyWatch oldalán beszámolt. Természetesen az álláskeresőnek jogában áll a kérés teljesítését megtagadni, de valószínűleg önéletrajza ezek után a szemetes kosárban végzi.
  1. A rendvédelmi szervek is figyelnek
Az év elején egy YouTube videó bejárta a világot, amelyen egy apa tinédzser lánya tiszteletlen Facebook üzenetére reagált. A videót azóta 32 millióan nézték meg, arról azonban nem mindenki tud, hogy a történtek után a rendőrség és a gyerekvédelmi hatóság is látogatást tett a családnál.
Amennyiben olyan tartalmat tesz valaki közzé, ami esetleg nem tetszik valamelyik hatóságnak, készüljön fel egy esetleges látogatásra.

  1. A kormányszervek is figyelnek
Az FBI, a CIA, a Nemzetvédelmi Minisztérium (DHS), a hadsereg és a Federal Reserve is arról nyilatkoztak, hogy a közösségi oldalak szisztematikus megfigyelését tervezik.
Ezek a hivatalok kulcsszavak alapján pásztázzák a bejegyzéseket. Ilyen szavak például a „támadás” (attack), „gyakorlat” (exercise), és a „járvány” (epidemic).
Salon a következőket írja erről:
2010-ben a DHS Országos Működési Központja egy Média Megfigyelő Kapacitás (MMC) nevű programot indított el. Egy belső dokumentum szerint az MMC feladatai közé tartozik a „hírek, a médiában megjelenő sztorik, cikkek és a közösségi oldalakra feltett bejegyzések kiszűrése, operatív szempontból releváns adatok, információk, elemzések és képek hasznosítására.” Az operatív szempontból releváns adatok közé tartoznak azok a „médiában megjelenő írások, amelyek negatív fényben tüntetik fel a Nemzetvédelmi Minisztériumot és a válaszként tett intézkedéseket,” „partizán vagy valamilyen cél elérése érdekében létrehozott oldalak,” és végül a legjobb „a kutatások/tanulmányok, stb.”
  1. Az elnök is figyel
Barack Obama választási kampányának részeként indították el az „igazság csapatait, akiknek az a feladata, hogy az Internetet böngészve megtaláljanak és adresszáljanak minden Barack Obamával kapcsolatos, általuk „valótlannak” vélt pletykát, az elnök 2012-es választási kampánya alatt.
Tehát amennyiben valaki olyasmit tesz közzé az elnökről, ami a kampány vezetősége szerint nem felel meg a valóságnak, nagy az esélye annak, hogy az „igazság egyik csapata” ellenőrizni fogja az írást.

  1. A rádióadások megfigyelése és rögzítése (beleértve az internetes rádiókat is)

Az FBI egy virginiai céget bízott meg a beszélgetős rádióadások (internetes és hagyományos) szisztematikus rögzítésével az Egyesült Államok egész területén. A kezdeményezés célja „potenciális bizonyítékok” megszerzése (akármit is értenek ez alatt). Mark Weaver a következőket írta erről:
Aki betelefonál egy rádiós talkshow-ba, készüljön fel rá, hogy az FBI rögzítheti mondanivalóját.
Az FBI 524.927 dolláros megbízást adott egy virginiai cégnek a lehető legnagyobb mennyiségű rádióműsor és talkshow rögzítsére az Interneten.
Az FBI elmondása szerint nem Nagytestvért akar játszani a rádió hullámain, csupán potenciális bizonyítékok után kutat.
  1. Más kormányok is figyelnek
Ne gondoljuk, hogy az amerikai kormány az egyetlen, amelyik megfigyeli az internetes tevékenységeket. A világ szinte valamennyi kormánya ezt teszi.
Egyes országokban az Internet megfigyelése az Egyesült Államokat is meghaladó mértékben folyik. Kanadában például egy új törvényjavaslat precedens nélküli hatalmat biztosítana a kormányhatóságoknak a kanadaiak Internethasználatának megfigyelésére:
Az úgynevezett „törvényes hozzáférés” törvénytervezet előírná az Internet és mobilszolgáltatók számára, hogy kérésre átadják a hatóságoknak az előfizetők/felhasználók adatait, beleértve azok nevét, címét, telefonszámát, email címét és ISP címeit, bírósági végzés vagy felhatalmazás nélkül.
A törvény kritikusai által inkább „online kémkedésnek” hívott javaslat azt is előírná, hogy az Internet és mobilszolgáltatók valósidejű megfigyelésre alkalmas eszközöket telepítsenek a rendszerbe és felhatalmazná a rendőrséget, hogy a megfigyelés által összegyűjtött adatokhoz hozzáférjenek.
A brit kormány ennél is messzebbre ment, amikor nemrégiben kiadott jelentésében felszólította az Internetszolgáltatókat, hogy távolítsák el a „szélsőséges tartalmakat” a netről. Íme, a jelentés egy részlete:
A Terrorelhárítási Internet Referencia Egység korlátozott, de felbecsülhetetlen értékű munkát végez az Internetszolgáltatók felszólításában az erőszakosan szélsőséges, törvénybeütköző anyagok eltávolítására. Azt javasoljuk, hogy a kormány a brit Internetszolgáltatókkal együttműködve dolgozzon ki egy Viselkedési Szabályzatot, amely kötelezné a szolgáltatókat az erőszakosan szélsőséges anyagok eltávolítására, a 2006-os Terrorizmus elleni törvény 3. paragrafusában foglaltak szerint. Sok ilyen weboldal külföldi szerverekről fut, ezért fontos, hogy a kormány szorosabb nemzetközi együttműködésre törekedjen a probléma kezelése érdekében.
Nicolas Sarkozy, francia elnök ennél is messzebbre ment. Néhány nappal ezelőtt tettnyilatkozatában azt javasolta, hogy azokat is vonják felelősségre a törvény előtt, akikről kiderül, hogy rendszeresen „gyűlöletkeltő” oldalakat látogatnak.
Mi az ami „szélsőséges anyagnak” vagy „gyűlöletkeltésnek” minősül pontosan?
Minden egyes kormány a világon más és más választ adna erre a kérdésre.

  1. Bennünket is arra bátorítanak, hogy kémkedjünk egymás után
Az amerikai kormány számára nem elég, hogy bürokraták hada kémkedik az emberek után. Most már azt akarják, hogy egymás után is kémkedjünk.
A Nemzetvédelmi Minisztérium egyre erőteljesebben támogatja a „Ha látsz valamit, jelentsdkampányt, aminek lényege, hogy minden „gyanús” tevékenységet jelenteni kell a hatóságoknak.
Sajnálatos módon a „gyanús tevékenység” definíciója igencsak megváltozott az utóbbi években, így az ma már szinte bármire ráhúzható.
A vezetők paranoiája odáig fajult, hogy tavaly Joe Lieberman szenátor például azt javasolta, hogy a Google vezessen be egy terrorista” gombot minden Blogger.com oldalon, hogy az olvasók könnyedén megjelölhessék a szerintük terroristagyanús tartalmakat.
Szerencsére az ötlet nem került bevezetésre, de ki tudja mi vár még ránk.

  1. Az Internetszolgáltatók is figyelnek
Úgy tűnik az év vége felé már az Internetszolgáltatók is kénytelenek lesznek megfigyelni ügyfeleiket, hogy kiszűrhessék a szerzői jogsértéseket.
A SOPA és a PIPA törvények bevezetése nem járt sikerrel, de az Obama kormány példanélküli megállapodást kötött a szórakoztatóiparral (nem a szerzőkkel) és a nagy Internetszolgáltatókkal. A megállapodás ez év július 12-én lép életbe. A Raw Story a következőket írta erről:
Aki olyan tartalmakat tölt le, amiről gyanítható, hogy szerzői joggal védett, az Internetszolgáltató megfigyelte és érte jönnek. Különösen július 12-én.
Ez az a nap, amikor a legnagyobb Internetszolgáltatók önként be fogják vezetni a kalózkodás elleni tervet, ami a világ eddigi legnagyobb kémhálózatát fogja létrehozni, lehetővé téve egyes felhasználók Internet hozzáférésének teljes letiltását, amíg alá nem írnak egy dokumentumok, amiben megígérik, hogy nem fognak letölteni kalóz tartalmakat.
A bevezetés napját megpróbálták titokban tartani, miután tavaly júniusban a szolgáltatók bejelentették tervüket. A megállapodást a Recording Industry Association of America (RIAA – Amerikai lemezkiadók szövetsége) és a Motion Picture Association of America (MPAA – Amerikai Filmszövetség) közvetítésével és az Obama kormány koordinálásával hozták tető alá.
Tehát vigyázzunk, hogy mit töltünk le az Internetről.
A szolgáltató is figyel.

  1. A Nemzetbiztonsági Hivatal mindenkit és mindent figyel
Nem túlzás azt állítani, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal (NSA) minden digitális kommunikációnkat „lehallgatja” és megfigyeli.
Természetesen ez több éve nyílt titoknak számít, de most az NSA újabb szintre emeli a megfigyelés iparágát. A világ eddigi legnagyobb kémközpontjának felállításán dolgoznak Utah államban. A Wired a következőket írta a projektről:
Szupertitkos hozzáféréssel rendelkező alvállalkozók közreműködésével épül a semmitmondó „Utah Adatközpont” nevet viselő új megfigyelőközpont a Nemzetbiztonsági Hivatal számára. A szupertitkos projekt az elmúlt évtized nagy kirakójátékának utolsó darabja. Célja a világ összes kommunikációjának lehallgatása, dekódolása, elemzése és tárolása, bármilyen föld- vagy víz alatti, nemzetközi, hazai vagy külföldi kábeleken haladjon is. A komoly védelemmel ellátott, 2 milliárd dollárból épülő központ 2013 szeptemberében kezdi meg működését.
Szervereiken és routereiken mindenféle kommunikáció áthalad, a magánbeszélgetésektől a Google kereséseken át egészen az internetes vásárolások visszaigazolásáig, amelyeket szó szerint feneketlen adatbázisokban tárolnak majd.
Tehát az Interneten nem létezik privát információ többé. Minden publikus, legalábbis egyesek számára.
Van, aki ilyen hírek hallatára elfordul az Internet használatától, pedig nem ez a probléma helyes megközelítése. Az Internetnek köszönhetjük, hogy jelenleg az elit nem rendelkezik monopóliummal az információ és a tömegkommunikáció felett. Egy YouTube videó vagy blogbejegyzés milliókat képes elérni. Az információ hatalom és az Internet hihetetlen hatalmat adott az átlagemberek kezébe.
Igen, minden online lépésünket figyelni fogják, tehát fontos észnél lenni, de az Internet olyan lehetőséget adott a kezünkbe, amellyel egyetlen korábbi generáció sem rendelkezett. Amit ma felteszünk az Internetre, holnap megváltoztathatja egy ember életét a világ másik oldalán. A világot irányító elit rájött mekkora hatalom rejlik az Internetben és teljes erejével azon van, hogy elvegye.
Azt se felejtsük el, hogy az Internet segítségével mi is figyelhetjük őket. Az Internet segítségével leleplezhetjük a gonoszságot, a korrupciót és az elmúlt évtized során számos alkalommal láthattuk, hogy hétköznapi emberek hihetetlen horderejű híreket adhattak a világ tudtára, amit a fővonalas média nem mert volna megtenni.
Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy a lehetőség, hogy megváltoztassuk a világot és a benne élő embereket megéri, hogy vállaljuk az Internethasználattal együtt járó kockázatot. Amikor a zsarnokság teljesen eluralkodik a világon, nem lesz hová rejtőzködni akkor sem, ha nem használjuk az Internetet.
Ne féljünk kiállni az igazságért. Jobb kiállni az igazságért és üldöztetést szenvedni emiatt, mint félreállni és hallgatni.

És a várható dolgok amivel szembe kell néznünk:




Hepatitis B kötelező(?) méreg oltás! 

Rendőri intézkedéssel visznek el gyerekeket oltani?
Engerix-B "védőoltás" hepatitisz B (rekombináns DNS) - emberi-fehérje felszíni antigén
magyarul: genetikailag módosított emberi fehérje GMO-s termék ! amivel a gyerekeinket kötelező beoltani!


Engerix-B Hepatitisz B
vakcina -ATC: J07BC01 

Az oltóanyag jellemzése


Az Engerix-B egy rekombináns DNS hepatitisz B vakcina, amely a vírus tisztított surface antigénjét tartalmazza. A surface antigént a hepatitisz B vírus surface antigénjét kódoló gént hordozó élesztősejt-kultúrában biotechnológiai úton állítják elő. Az élesztősejtek által expresszált surface antigént fiziko-kémiai módszerekkel tisztítják, és alumínium-hidroxidhoz adszorbeált szuszpenzió formájában mint vakcinát alkalmazzák. A standardizált fermentációs és tisztítási eljárások biztosítják az Engerix-B gyártási számainak azonos minőségét. A termelés során humán eredetű anyagokat nem használnak. A vakcina azonnali felhasználásra kész. Használat előtt felrázandó, minthogy a tárolás során finom üledék és színtelen felülúszó alakulhat ki. A felrázott vakcina enyhén opaleszkáló. A vakcina egy oltási adagja felnőtteknek és 15 év feletti fiataloknak 1 ml, amely 0,5 mg - alumínium-hidroxidként jelenlevő - Al+++-hoz adszorbeált 20 m g fehérjeantigént és............. 1:20.000 hígításban thiomersal konzerválószert tartalmaz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......... Újszülöttek, csecsemők, 15 éves és 15 év alatti gyermekek egy oltási adagja 0,5 ml vakcina. (...)

Több országban betiltották és ezek a szérumok "kelet"Europába kerültek! Ez az anyag főképp az oltások és némely vérnyomáscsökkentő tabletta hatóanyagának a konzerváló anyaga.A szervezetből nem ürül ki,hanem az idők folyamán összeadódik és neurodegeneratív elváltozásokat okoz, ami a központi idegrendszert (agy-gerincvelő)érinti. Etil-higany- Legismertebb előfordulása a thiomersal, 1930 óta alkalmazzák konzerválóanyagként egyes gyógyszerekben és oltóanyagokban (pl. influenza elleni oltás). Elnevezése thiomersal (INN) (nátrium-2-(etil-higany-tio)-benzoát); hasonló megnevezések, illetve jelölések: thimerosal (TMS), etil-higany (eHg). A thiomersal átlagos koncentrációja az oltóanyagokban 12,5 mikrogramm, a Fluval P-ben 50,0 mikrogramm/ampulla (0,5 ml). A thiomersal a szervezetben tioszaliciláttá és etil-higannyá bomlik. A lebomlás során az etilhigany koncentrációja 49,6 százalék, tehát a Fluval P etilhigany-mennyisége kb. 25,0 mikrogramm.

"Az emberi idegsejtben a thimerosal blokkolja a metiláció nevű kémiai reakciót, amely kritikus egyes gének működése szempontjából" (Haley-Deth, Boston, Northeastern University).

"Az immun- és a szaporodási rendszert is károsíthatja" (USA, National Research Council) (...)

Eszmecsere ANYUKÁTÓL, ANYUKÁIG kicsit másképpen, csak úgy, MAGunk között.
Tauzin Krisztina - Bíbor 2013 02.13. 


Mekkora károkat okozna egy 

atombomba Budapesten? 


Na az kellene ide pont a zsidó 

lakópark 

közepére , hogy a füstbe ment terv 

megvalósuljon !!!!!

Most újból a disznók elé dobnák őket , 

és kóser gojoknak nem kellene etetni 

őket , és zsíros állásokban 

életfogytiglanra ítélni a 

hollókosztosainkat !!!!


Ne feledjétek az Izraeli atomtöltetből Budapest is kapna egy – két darabot, úgy , hogy jogos az ilyen elmélkedés , hisz a mi terroristáink kiszámíthatatlanok , ha miértünk nem is kár ha elpusztúlúnk, de az unokáinknak más jövőt szánunk. Ezért inkább öljünk meg mindnyájan egy – egy zsidót , hogy mire jön a baj egy zsidó se legyen a Kárpátmedencében.

2013. 02. 13., 14:15 
[origo]
A belváros azonnal megsemmisülne, a többi kerületben tűzvész pusztítana. A budai hegyek valószínűleg jelentősen befolyásolnák az atombomba hatását.

Észak-Korea kedden atombombát robbantott fel saját területén, a detonáció ereje egy 5,1 magnitúdójú földrengésnek felelt meg. Egyes becslések szerint 6-7, mások szerint 10 kilotonnás nukleáris fegyvert robbantottak.

A Smithsonianmag.com blogja egy Google Térkép alkalmazás segítségével megpróbálta modellezni, mekkora kárt okozna egy nagyjából 10 kilotonnás atombomba felrobbantása New Yorkban. Az Eric Meyer általá készített alkalmazás a lökéshullám okozta rombolást próbálja megbecsülni, és bármely városon letesztelhető, hogy milyen pusztítást végezne ott egy atombomba.

Meyer a lökéshullám erejét koncentrikus körökben adta meg. A legnagyobb lökéshullám a legsötétebb körnél 15 font/négyzethüvelykes (psi) nyomást jelent, ami nagyjából 1 bar nyomásnak felel meg. A leghalványabb kör 0,1 psi-t szimbolizál. Az amerikai Nemzeti Oceanográfiai és Légköri Hivatal (NOAA) szerint már 8 psi-s nyomás épületeket söpörne el, míg 1 psi az ablaküvegeket törné be. 

A 16 kilotonnás bomba hatótávolsága Budapesten a modell szerint

A domborzati adottságok erősen befolyásolhatják a pusztítást. 1945-ben Nagaszakiban az amerikaiak 21 kilotonnás bombája kisebb károkat okozott, mint a 15 kilotonnás hirosimai bomba, mert Nagaszakiban tagoltabb volt a város felszíne.

A hirosimai bomba 1,6 kilométeres körzetben végzett teljes rombolást a történelmi adatok szerint. A bomba robbanása következtében keletkezett tüzek 11 négyzetkilométeren pusztítottak. Amerikai becslések szerint a város területén belül összesen 12 négyzetkilométernyi terület semmisült meg. Japán közlések szerint az épületek 69 százaléka pusztult el. A robbanás és a tűzvész miatt 70-80 ezer ember halhatott meg, további 70 ezer pedig megsebesült. Az összes áldozat száma 90-166 ezer fő lehetett. 

A 16 kilotonnás bomba hatása részletesebben

Nagaszakiban nem urán-235, hanem plutóniumbomba robbant, 469 méteres magasságban. A robbanás elsősorban az Urakami-völgyet pusztította el, így Nagaszaki jelentős részét megvédték a közbeeső dombok. A 21 kilotonnás bomba 3900 Celsius-fokra hevítette a levegőt, és mintegy 1000 kilométer/órás szelet okozott. Becslések szerint 40-75 ezer ember azonnal meghalt, az összes áldozat 1945 végére 80 ezer fő lehetett. A teljes pusztítás itt is 1,6 kilométeres körzeten belül történt. A tüzek 3,2 kilométernyire is pusztítottak.

Egy Budapestre dobott 10 kilotonnás atombomba valós károkozását a budai dombok miatt nehéz megbecsülni. Meyer alkalmazása szerint, ha a bombát az Alagút környékén dobnák le, akkor a legnagyobb megsemmisülés, az épületek összeomlása 1,1 kilométeres körzeten belül történne. Ez az budai I. kerületet érintené a leginkább, annak is a déli részét. 

A 21 kilotonnás bomba hatása a modell szerint

A pusztítás elvileg Budán lenne a legnagyobb, ám ebbe a Várhegy, a Naphegy, a Gellért-hegy hatását is bele kell kalkulálni. A bomba Pesten az V. kerület belső harmadát érné elsősorban, de a többi belvárosi kerületben is súlyosan pusztítana az atomfegyver által keltett tűzvész. (Ha a bomba Budapest földrajzi középpontjára, Kőbányára zuhanna, a fizikai pusztítás a koncentrikus körök alapján megítélhető lenne, mert Kőbánya viszonylag magasan fekszik.) 

Az 50 000 kilotonnás Cár-bomba feltételezett hatósugara

Egy 21 kilotonnás bomba (a Nagaszakiban ledobott atomfegyverhez hasonló erejű) az I. és az V. kerület nagy részét megsemmisítené. Viszont ha egy Cár-bombát, a valaha volt legnagyobb atomfegyvert, az 1961-ben tesztelt szovjet hidrogénbombát vetnék be, akkor annak 50 ezer kilotonnás ereje gyakorlatilag mindent elpusztítana Budapesten és még néhány elővárosban is.

Nagaszakiban és Hirosimában az áldozatok fele halt meg az első napon. A késleltetett hatás, a sugárbetegség, a rák kialakulása legalább akkora pusztítást jelentett, mint az első nap rombolása.

Ajánlat:
   Füvet kellene enni a magyar atombombához 


Az ITCCS azt állítja: Benedek pápa azért 

mondott le, hogy elkerülje a 

letartóztatását 


Hát a pápát megtudták buktatni, de a mi 

politikai maffiánkat azt az Isten sem tudja 

elmozdítani !!!

Mit gondoltok jól van ez így elrendezve vagy 

a méltatlan szabadkőműves jelölteket a 

politikai maffiából vissza lehessen hívni , hogy 

ne a páholyt , hanem a népet szolgálják e 

haramiává vedlett szabadkőműves ÁVH -s 

szabadcsapatot , kik a szemünkben a 

hazaárúlók fogalmát testesítik meg !!!


2/14/2013 
itccs.org ujvilagtudat.blog

Ahogy alább olvasható, a médiában megjelent Kevin Annett az Állami és Egyházi Bűnügyeket Vizsgáló Törvényszék (ITCCS) munkatársa nyilatkozata. A törvényszék megbizatása a következő: 
  1. Tárgyalásra vinni azokat az embereket és intézményeket, akik és amelyek felelősek a világon történt kizsákmányolások, kínzások és gyermekgyilkosságok bármelyikében, úgy a múltban, ahogy a jelenben is, és

    2. Megakadályozni ezeket és más bűncselekményeket az egyházak és államok részéről.

    Nem tudja senki garantálni, hogy ennek a nyilatkozatnak a tartalma mindenben helytálló, de talán ez lehet az igazi oka a pápa történelmi döntésének, miszerint lemond a szentszékről.

  2. Diplomáciai jegyzéket adtak át a Vatikánnak a lemondás előtt

    Az új pápa és a katolikus papság vádirattal és letartóztatással néz szembe a "Húsvéti helyreállítás" terv folytatódik

    A Nemzetközi Törvényszék globális média híradása és nyilatkozata az egyház és állam által elkövetett bűntettekről.

    Brüsszel:

    Joseph Ratzinger pápa történelmileg példátlan lemondását az magyarázza, hogy az Európai kormány közelgő fellépésével nézett szembe, mely elfogatóparancs kiadását rendeli el Ratzinger ellen, és a Vatikán vagyonára nyilvános zálogjog bejegyzését Húsvétkor.

    Az ITCCS Központi Hivatala kénytelen Benedek pápa hirtelen lemondása okán a következő részleteket nyilvánosságra hozni:

    1. 2013 február 1-én az általunk csatolt bizonyítékok alapján (
    itccs.org), hivatalunk megállapodást kötött az európai nemzet képviselőivel és bíróságával, hogy elfogató parancsot foganatosítsanak Joseph Ratzinger, másnéven Benedek pápával szemben, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és bűnügyi összeesküvésekben való részvétele miatt.

    2. Ez az elfogatóparancs kézbesítve lesz Rómába a "Szentszék" részére 2013 február 15-én. Ez lehetővé teszi Ratzinger őrizetbe vételét mint bűncselemény gyanúsítottját a városállam saját felségterületén.

    3. Az említett nemzetek kormányai által kiadott diplomáciai jegyzék a Vatikán Államtitkára, Tarcisio Bertone bíboros részére lett átadva 2013 február 4-én hétfőn, tájékoztatva Bertonét a közelgő elfogatóparancsról, és felkérte hivatalát, hogy ennek tegyenek eleget. Válasz nem érkezett a jegyzékre sem Bertone bíborostól, sem hivatalától; de hat nappal később Benedek pápa lemondott.

    4. A törvényszék és az említett nemzetek közti megállapodás egy második rendelkezést is tartalmazott kereskedelmi zálogjog bejegyzésére ezen nemzetek bíróságai által a Római Katolikus Egyház ingatlanaira és vagyonára 2013 március 31-ével kezdődő Húsvétkor. Ez a zálogjog csatolva lett a közös és globális "Húsvéti helyreállítási kampányhoz", amely a Katolikus egyház tulajdonait a polgárok részére lefoglalja mint közvagyont a nemzetközi jog és a Nemzetközi Büntetőbíróság Római alapokmánya alapján.

    5. Ez a határozata a törvényszéknek és az említett nemzetek kormányainak, hogy folytassák le Joseph Ratzinger letartóztatását, aki Római pápai hivatalával együtt felelős az emeriség ellen elkövetett bűncselekményekért és bűnözői összeesküvésért.

    6. Ez a döntésünk a továbbiakban, valamint a vádirat és Joseph Ratzinger letartóztatása a pápa utódjára ugyanazon kötelezettségekkel jár, így érvényesíteni kell a kereskedelmi zálogjogokat és a "Húsvéti helyreállítási kampányt" a Római Katolikus egyházzal szemben a tervek szerint. 

Zárásként a Törvényszék elismeri, hogy Benedek pápa Vatikáni Bankkal kapcsolatos bűncselekményekben való bűnrészessége volt az, mely a legmagasabb vatikáni tisztviselők részéről kényszerítette őt lemondásra. Forrásaink szerint Tarcisio Bertone államtitkár kérte Joseph Ratzingert az azonnali lemondásra, és a közvetlen válaszra az elfogatóparancsra vonatkozó diplomáciai jegyzékre, melyet az említett nemzetek kormányai adtak ki a részére.

Felhívunk minden polgárt és kormányt, hogy segítsék erőfeszítéseinket, hogy jogilag és közvetlenül függesszék fel a Vatikán nevű vállalatot, és letartóztatni mindazon tisztviselőt és papot, akik bűnrészesek emberiség ellen elkövetett bűntettekben és a folyamatban lévő bűnügyi összeesküvésekben, a gyermekek kínzása és az emberkereskedelem megszüntetésére.

További értesítéseket a "Húsvéti helyreállítási kampányról" hivatalunk ezen a héten tesz közzé.

Kiadta a Brüsszeli Központi Hivatal
2013 február 13-án
12:00 GMT 
Ez zsidó módszer a Húsvéti dátumhoz kötés jelzi a rohadékokat, és a rombolásukat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése