2016. február 16., kedd

Bort , búzát, békességet a rabló zsidót meg a gázkamrába




Bort , búzát, békességet a rabló 

zsidót meg a gázkamrába




Orbán és Perez; Fidesz és Likud; Izrael; 

Nemzetgazdaság 

2009.08.27. 11:28 
kkbk.blog 
Míg az egész "jobbos médiának", Reakciónak és a Konzervatóriumnak az orosz befolyás fáj leginkább (érdekes módon csak ez); addig minekünk beszélnünk kell egy olyanról, amit csak a náczik emlegetnek. Ugye mindannyian emlékszünk simon perez, likud párti elnök szavaira? Úgy fogalmazott: "Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani". (Milyen igaz: ma már nem sereggel gyarmatosítnak.) Ezek bizony jelentős súlyal rendelkező mondatok, még az olajos, hírtévés csintalan sem akarta elhinni (csak nem kompromittáló?): a videón csintalan, és a már unalomig ismételt simonperez azért amúgy h Magyarországot emlegeti perez manhattan és Lengyelország mellett, mint kis országot a nagyok között, azért ez arra akar utalni, hogy Magyarországon jóval erősebb a hatalmuk, tőkéjük. 
Videó: http://indavideo.hu/video/Simon_Perez_Felvasaroltuk_Magyarorszagot

Sokan nem hiszik el hogy tényleg ez mondta Perez (kezdetben én sem hittem el). Hát 
ítt egy izreali újság, amelyik beszámol róla, onnan másolom ki ezt (alulról a negyedik bekezdés): 


Ezt a szövegrészt bárki bemásolhatja a 
webfordításba, lefordíthatja héberről magyarra. Nem érdemes, ugyanaz jön ki, amit a videón is feliratoztak. Már azért sem érdemes, mert - ha kezdetben nem is merték, de - mostmár átvették a kuructól a nagyobb jobbosok is. Ahogy aDrasko bizonyítékhamísitási ügyet is átvették a kuructól a hírtévénél. Hát ezt a drasko ügyet a három nagy tévécsatorna, és a magyar rádió csak egy héttel a hírtévé után hozták le, az után, hogy az szdsz megnyilvánult az ügyben. Ezekben a kuruc volt az első. ahogy a linkjénél is látjuk, a Hírtévé kezd eléggé semmitmondó lenni..., erre azért ügyeljünk mindig, ne hagyjuk, hogy a buták és patkányok rángassanak minket. ...mi is már lassan a zs-kategóriás témákat is befejezzük, már nem is írok olyan posztot, amiben ne szerepelne a zsidó szó, dehát mit lehet tenni. a témát még nem jártuk körbe teljesen.Ariel Sharon az izraeli Likud (Likud Front) egyik alapítója. Ennek a tagja és későbi Likud-miniszterelnök Simon Perez is, aki Lengyelországban született; ha nagyon szemét lennék azt mondamám, ő is egy "holokauszt-túlélő" (ugyanis N. G Filkenstein szerint, az a zsidó is holokauszt túlélőnek tartja magát sok esetben, aki 1945 előtt létezett, tehát nem Német-, vagy Lengyelországban volt, hanem bárhol a világban), ha még szemetebb lennék, akkor meg azt mondanám, ő is biztos egy "holokauszt-áldozat", ugyanis valakiket bele kellett számolni, abba a 6 millióba.... 

Félreértés ne essék: az izraeliek ma úgy 
irtják a palesztinokat, ahogy annak idején a nagy testvér, Amerika irtotta az indiánokat. A maguk korában a sajtó egyiket sem nehezményezte,háború van az indiánokkal - írták. ismerős? csak utána háromszáz évvel kezdték el sajnálni aCseh Tamás egyik kedvenc népét. Ez lesz a palesztinokkal is, majd sajnálni fogja őket az egész világ, a megmaradt embereiket kis rezervátumaikban, de az izraeliek erről persze nem tehetnek hisz az már három generációval ezelőtt volt, kollektív bűnősség meg ugye nincsen, főleg mikor a zsidókról van szó. Hát 300 év múlva, már rohadt késő lesz sajnálni őket!

Mi magyarok meg sem indián, sem palesztin sorsa nem szeretnénk jutni...

Most nem foglalkozunk azzal, hogy Izraelnek semmilyen alapja nincs arra hogy létezzen, hiszen az askenázi zsidók és a szefárd zsidók egyike sem a Szentföldről származik. A mai zsidók 80%-át kitevő askenáziak a Kazár Birodalomból származnak, és ők nem zsidók, csupán felvették a zsidó vallást. Tehát a cionizmus, Izrael létrehozása a Szentföldön, nem más mint üres szólam, 
ezt mondja a kommunista, cionista zsidó Artúr Köszler, aki mellesleg magyar... vagy mit tudom én ezek minek tartják magukat, a Sötétség délben c. könyv írója is (és Benjamin Freedman is, szintén zenész - volt, míg ki nem keresztelkedett), aki kommunizmusát igen, de cionizmusát levedleni soha nem volt képes. De legalább nem hazudozik.

Felvették a vallást, semmilyen alapjuk nincs arra, hogy a Szentföldön legyenek. Olyan mintha a római katolikus-keresztény lengyelek területi követelést nyújtanának be Rómára, mert 
Schlomo Morell elkapott pár lengyelt is. És el is érkeztünk oda, miért vált vallási dogmává a holokauszt: ez a legitimációs alapja Izrael megalakulásának. Ma a vallást lehet tagadni, de egy történelmi eseményt nem, nem akarom én bátorítani a holokauszt-tagadókat, de mégis milyen "demokrácia" ez? Nincs új a nap alatt, ez még mindig az "egyház" írányította sötét középkor. Csak ez most nem a keresztény egyház. Kitalálják akkor melyik? De mi most ezzel nem foglalkozunk.

"
menachem begin, 1979 yitzhak rabin, 1994 shimon peres, 1994
Mind Nobel Béke-dijas népirtók, aktivan reszt vettek a Palesztin Nép kiirtásában. Persze csak gyáva féreg módjan, fegyvertelen falvakban öltek, főleg gyermekeket, nőket....." - straydog

Nobel-díjasok, akárcsak 
Kertész Imre

Mi, magyarok nem véletlenül vagyunk 
jordán gyarmat. Nagyonsokmindent izraelből irányítanak, és nem csak az építőipart. A haszon meg, sokszor mondtam már, kifolyik az országból. Most a Szent István egyetem dékánja, aki egy mérnök, és egy közgazdász építettek egy olyan analóg, hidraulikus számítógépet, ami a nemzetgazdaságot szimulálja. Egy elektromos számítógéppel kalibrálják a különböző programokat: hadi gazdaság a rákosi-rendszerben, nagy adók=kevés pénze van a népnek; kevés adó=sok pénze van a népnek (gyakorlatilag ugyanaz lehet). Igenám!, csakhogy ez a nemzetgazdaság nem jó a mai magyarországi gazdaság bemutatására! Mert a külföldi multik - az analóg számítógéphez viszonyítva - evőkanállal merik ki a vizet szimbolizáló pénzt az országból. Sok-sok evőkanál lapátolja a vizet éjjel-nappal három műszakban. A Víz elfogy onnan, ezért pótolni kell - hitelekből. Ezért deficites az ország, nagyrészben. Kisrészben az állandóan, elképesztően növekedő nemzetközi hitel miatt, aminek csak azért nem kérvényeztük az eltörlését, mert a lámpavasra való "magyar" politikusokat lefizették, meggyőzték a külföldi embereik, hogy ezt ne tegyék. Ebben részben segítségükre volt a nemzetközi szabadkőműves hálózat, na nem az a része, amelyik előadásokat tart és adakozik. Nem a reklámpáholy foglalkozik ilyenekkel. Az eladósításukban, a juszt lászló elvtárs által egekig dicsért, fekete jános mellett három nemzetközi szabadkőműves is fontos szerepet kapott. Ez nem összesküvés. Ez tény. Még a szabadkőművesek (és posztkommunisták) dicsekedtek ezzel, hogy milyen jót tettek az országnak a hitellel. Biztos azzal is jót tettek az országnak hogy az összes hazaáruló milliárdos lett, és százmilliós bkv-jutalmakat, végkielégítéseket osztogatnak maguknak, miközben a buszszerelőknek nemhogy alapanyagra, de szerszámra sincs pénze! Biztos az is jót tesz az országnak, hogy a magyar nemzeti bank elnőke és a magyar rádió kommunista elnöke 6-7 millió forintot keres! HAVONTA!

Az itt élő emberek, mondjuk ki: a magyarok, dolgoznak, de a munkájuk hasznával nem rendelkeznek, ugyanis a multi nem a két szép szemünkért jön ide, hanem a profitért. Őt nem érdekli, hogy mindenki éhen döglik-e itt (max csak a reputációja miatt, pár kisvezetőt emberileg megérinthet a helyzet, de a nagyot nem érdekelheti más, csak a profit), csak az hogy haszon legyen. Persze, kap fizetést a dolgozó, és ez tán elég is lenne, ha nem lennének közösségi tulajdonok. Ha nem lennének iskolák, kórházak, utak, hidak stb. amik állami pénzből élnek.

Nemzetgazdaság. Részleges nemzetgazdaság a kulcs, a jövőnk záloga. Bezár minden most, - aki szerint jó fele tartuk az egy senki. Bezárt a gyermekbőrgyógyászat sok helyen, kezdenek bezáni a felnőtt bőrgyógyászatok is ...- nem folytatom. Nincs pénz.
Már írtam egyszer egy jövőnek a felvázolását, a távoli jövő, de lehet jelen helyzetben egy biztonsági megoldás is, melyben munkaerővel tudnánk fizeti, cserekereskedelem lehet országok között stb (az idegenszívű Venus-projekt pár részletében hasonlít, amit a Zeitgeist Addendumbólismerhetünk), hát írok most is: Alapvető, hogy saját termékeket vegyünk, magyar búza, magyar malom, magyar kenyér (itt nem termelt termékek behozatala, importja ezt nem zárja ki). Nemcsak azért mert munkát adunk a földeken a termelőknek, hanem azért is, mert a magyar nem megy el innen, ha esik a profitja; nem megy el, ha a világpiacok változnak, és nincs több igény hifire, meg luxusautóra. Jelenleg a magyar mézet akarják tönkretenni, méztermelőet zárnak be hónapokra, mert állítólag hamisítványok, de a rendőrségi nyomozás ezt nem állapította meg. Az itt dolgozó külföldi mézeket viszont senki nem ellenőrizte, csak a magyarba kötöttek bele a magyar hatóságok. A mezőgazdaságnál is láthatjuk: mintha valakinek az lenne a szándéka, hogy tönkretegyék a magyar termékeket, de nem baj!: majd a tisztességes és derék politikusaink majd ellenálnak, és szolgálni fogják a magyar érdekeket! Ideje lenne felébrednünk: a magyar politikusok a külföldi érdekeket szolgálják, nem a magyart. Az MSZP, SZDSZ, MDF mindenképpen. Ők küldték ki az ellenőröket, hogy csak a magyar mézeket vizsgálják ki, csak a magyart tiltsák be, a külföldit pedig ne, mert ezt mondták nekik.

Perez 
magyarországi végrehajtója surányi györgy, ahogy bokros is. mszp-sek. ők teljesen biztos, hogy nem magyar érdekeket szolgálnak.

Annak idején a rabszolgatartónak nem állt érdekében, hogy elpusztuljon a rabszolgája, a földesúrnak a jobbágya, a gyárigazgatónak a munkása, ezért mindent megtettek, hogy életben maradjanak, hogy alkalmazni tudja őket. Ma is: a dolgozók nagyrészének - szerintem az átlagembereknek - a pénze elfogy a hónap végére, épp csak annyira elég, hogy minimálisan megéljenek a fizetésből.

E két ok miatt vagyunk gyarmat és magyar munkaválalóik rabszolgák, jobbágyok a saját hazájukban:

1. a hasznot kiviszik a külföldi nagyvállalatok

2. a fizetés épp csak arra elég, hogy önmagát fenntartsa az egyedülálló dolgozó

És itt jön képbe a Fidesz, ami tele van ellentmondással... csak hogy legyen vmi konkrétum: makói gázmező, 
lisszaboni szerződés; gárdisták felképelése, miközben a magyar Gárdának fidesz-alapítótagjai is vannak. A kommunistákat nem akarják kitiltani a közéletből, miközben ez az ország érdeke, tehát a rendszerváltást nem akarják befejezni, etnikai túlszaporulat nem probléma szerintük, olajügyek. kövér lászló miatt egységes álláspontot felvenni nem lehetett trianon kérdésében 90 után (akkor még baloldali volt a fidesz). szabadkőműves, bilderbergesfideszesek (martonyi pl), a MagyarNemzetOnlájnban (tehát a Fideszben) együtt él a Likuddal szövetséges Fidesz és a Likudot fasisztának tartó Lovas István, akit Orbán nyilvánosan köszönt a születésnapján. Ez a jobboldal széles egységét mutatja, hiszen együtt van benne, aki fasiszta és aki fasisztáz egyaránt. Hogy melyik melyik, azt majd kisorsolják egymás között...

na jó kimondom: mindenkivel akivel eddig beszéltem s ennek része a volt fideszes ivádi polgármester is, megerősíti azt a gyanúmat: a fidesz semi (frajdi elírás) más csak üres lózungokkal operáló felfújt léggömb, akinek csak a pozicióharc és a szavatszerzés a fontos, semmi más, ezért nem tesz semmit nyilvánvaló kérdésekben, mert pár ostoba szavazóját elveszítené, és ez neki fájna. mégis milyen zseniális dolog lenne, hogyha úgy küldték a fidesz jobbra, ahogy küldték az szdsz-t a komcsik ellenzékbe, úgy küldhették a fideszt is; ahogy az mdf a mai napig konzervnek hazudja magát, úgy hazudhatja Orbán is.

de én nem hiszem hogy küldték, egyszerűen a fidesz az eu kutyája, az imf kutyája, izrael kutyája.

de most lesz négy éve, hogy bizonyítson. ez az utolsó esélyük.

Egy biztos: a magyarok érdekeit szolgálni nem egy leányálom... kemény és erős kéz kell hozzá, nem töketlenkedés.

De hogyan szolgálhatja az erkölcsi normát, az, ha valaki népirtókkal parolázik, és szorosan együttműködik? Amellett hogy az izraeli befektetők ellen bizonyos, hogy nem fog fellépni.

Mint írtam már egy kommentbe, a Likud párt jobboldali. Jelenleg a magyar érdekeket csak és kizárólag jobboldali pártok érvényesíthetik, ez nyilvánvaló, az elmúlt 60 év, és a részben jelenleg is tartó baloldali diktatúrának az eredménye, de részben más is... Aki úgy szocializálódik, hogy feltétlen engedelmeskedik a vörösnek, az hogyan képviselhetné a kékkel szemben az érdekeinket? Sehogy. Ahogy láthatjuk kovács lászlónál is, úgy láthatjuk eörsi mátyás ügyénél is: ahogyan 
behódolt a szlovákoknak a Dunaszerdahelyi mérkőzés után, azóta minden szlovák és román kormány, ilyen "jó magyarokat" akar az itteni kormányba. Így nekünk is az lenne jó, ha megadnák az autonómiát a felvidéki magyaroknak, nem pedig büntetnék őket ha magyarul szólalnak meg, a jobboldali szlovákok erősebben képviselik az érdekeiket, a szélsőjobb slota olyannyira fél az elcsatolástől, hogy megtámadná Budapestet is. A jobboldaliak jobban képviselik az érdekeiket, van nemzettudatuk, van nacionalizmusuk.

    Mivel a konzervatorium.blog - tehát egy "jobbos" oldal - egyik szerzőjének fogalma sincs mi az a nacionalizmus, ezért ezt is be kell írni:

    "
A nacionalizmus: meghatározott nemzethez vagy közösséghez tartozás érzése, amelyet a többi nemzettől vagy csoporttól olyan jegyek különböztetnek meg, mint a közös nyelv, kultúra, esetleg vallás, történelmi hagyományok és a körülhatároló földrajzi táj elfoglalása. A nacionalizmus Ny-Európában a feudalizmus hanyatlása után alakult ki, de a francia forradalomban nyilvánult meg először. A 19. században végigsöpört Európán, a 20. században Afrikán és Ázsián, és ma a modern kor egyik legerősebb politikai hatóereje.
    Bár a 20. század első felében a nemzetszocializmushoz és a fasizmushoz való kapcsolódása miatt folt esett rajta, a nacionalizmus az utobbi időben ismét megerősödött, amit leghatásosabban a volt Szovjetunió és a Jugoszlávia felbomlása példáz."
    Forrás: Illustrated Dictionary of Essential Knowledge, London, 1995.

    Tény, hogy van szélsőséges nacionalizmus ("mi különbek vagyunk"), meg mérsékelt ("mi mások vagyunk") - legalábbis én ezt tanultam politológián.

A jobboldali Likud párt, azaz egy zsidó fajvédő párt, akinek vezetői világuralomra törnek (ld. Perez videó), tehát nem valószínű, hogy olyan nagyon szemrevételezné Magyarország érdekeit. Mint a mágnes, az ellentétek vonzzák egymást. A hasonlóak, pedig taszítják; 
vagy taszítaniuk kellene:Ez található a Fidesz oldalán:Együttműködés lesz
   
Orbán Viktor Szilvan Salom izraeli külügyminiszterrel találkozott a parlamentben. A megbeszélésen a 
Fidesz és a Likud közötti együttműködés is szóba került.

"
Mi továbbra is az egyik legfontosabb kérdésnek a térség biztonságához vezető úton Izrael állam biztonságát tekintjük" - emelte ki. Orbán Viktor örömmel fogadta el a külügyminiszter meghívását, és amit lehet, sort kerít az izraeli látogatásra. A politikus kitért a Fidesz és az izraeli jobboldali párt, a Likud kapcsolatára is. Elmondta, hogy korábban a folyamatosságot nem tudták fenntartani a két párt kapcsolatában, de most jó esélyt lát arra, hogy magas szintű, állandó kapcsolatot építsenek ki.
"Azért is fogadtam nagy örömmel a külügyminiszter úr meghívását Izraelbe, mert ez esélyt teremt arra, hogy magas szintű látogatással ezeket a kapcsolatokat folyamatossá és állandóvá tegyük. Nagyon hasznos, és gyümölcsöző megbeszélésen vagyunk túl. Mindketten jó reményekkel nézünk a jövőbeli együttműködés irányába" - tette hozzá. 


fidesz. hu: We are partners to Israel
Orbán: Izrael számíthat a Fideszre a térség stabilizációjában

Az izraeli külügyminiszter a mintegy fél órás megbeszélés után hangsúlyozta: jó kapcsolataik vannak Magyarországon mind a kormánnyal, mind az ellenzékkel, és szeretnének mindent megtenni a két ország és a két nép kapcsolatainak erősítéséért.

2005.03.02 19:12 MTI 


Az izraeli kormánypártban ideológiai partnerre találtak Orbánék.

"Orbán hozzátette: a Izrael ebben mindig partnerként számíthat a Fideszre, amely éppen Izrael biztonságát tekinti az egyik legfontosabb kérdésnek"
A Fidesz cionista. Egyértelmű. A Jugoszláviában a taposóakna-üzletben érdekelt Soros György nemcsak az MDF kampányát támogatja? Vagy akár a Lantos Tom nevezetű izé. Nem nehéz elképzelni, hiszen Amerikában a zsidók többsége "konzervatív ideológiát vall", fokozatosan jobbra tolódtak, még akkor is, ha közérdekű témáknál, mint szexuálerkölcs és magzatelhajtás inkább a baloldal vonalát képviselték, és a Fidesz, látjuk, cionista. 

2001: ...a konferencián kiadott nyilatkozatban népirtással és háborús bűnökkel vádolják a zsidó államot. A nyilatkozattól több emberi jogi szervezet is elhatárolta magát. A dél-afrikai Durbanban az ENSZ rasszizmusról szóló konferenciájával párhuzamosan folyó Rasszizmus-ellenes Konferencia "apartheid államnak" nyilvánította vasárnap Izraelt, mely "háborús bűnökben, népirtásban és etnikai tisztogatásban" bűnös jelentette a CNN

A zsidó államot elítélő deklarációt a 3000 küldött többsége elfogadta. A nyilatkozat jelentős támogatottsága 
sokkolta a zsidó képviselőket, akik kivonultak a találkozóról. Egyes nemzetközi emberi jogi szervezetek, például az Amnesty International és a Human Rights Watchelhatárolta magát a deklarációtól. (tehát akkor kinek a kutyái?)

Simon Perez izraeli külügyminiszter kormányának aggodalmát fejezte ki. 
"Ez az antiszemitizmus és anticionizmus kirobbantotta gyűlölet híján van bármiféle megfontolásnak" (ugyanaz a barbár taktika a zsidóknál, a svéd lap: palesztin-szervekkel kereskednek az izraeliek cikkére is ugyanez a válasz volt) - közölte Tel Avivban Perez.

Az erkölcsi kérdés is fontos dolog egy pártnál, de számunkra sokkal lényegesebb a hazai izraeli és egyéb befektetők elleni fellépés, először is az adókedvezmények, adómentességek megszüntetése. A multik elleni határozott fellépés a fontos, és ennek jórésze izraeli, A fidesz semmi ellen nem fog fellépni, ami izraeli, csak ha nyilvánvalóan törvényellenes, pl a Velencei-tó kaszinója.

Ha 
Rachel Corrienak nem is hisz senki, de a dél-afrikai Durban konferencia már sokkal hitelesebb. 

Orbán Viktor Izraelbe látogat
2005. március 2. 19:46 MNO

A Fidesznek tovább kell építenie az izraeli Likud Párttal a szövetséget - mondta Orbán Viktor, miután találkozott az izraeli külügy- miniszterrel.
Szilvan Shalom Somogyi Ferenc külügyminiszter meghívására érkezett Budapestre. Shalom szerint Európa-szerte fel kell venni a harcot az aniszemitizmus ellen. A találkozón elhangzott az is, hogy Orbán Viktor hamarosan Izraelbe látogat. (HírTv)

- mintha nem is a hírtévé lenne, hanem a népszabadság.

"A zsidóknak Izraelben van egy joguk, más vallású emberek ellen, ha nem hiszed el, gyere ide, mint turista csak egy napra, neked tudnod kell, hogy a rendőrök nem tartoztathanak le semmilyen zsidót itt, aki megsért vagy megver egy másik vallású embert, de a másik börtönbe fog menni, ha ugyanezt teszi egy zsidóval. Mondom én, mert én szintén izraeli vagyok, de ex-zsidó.

"Próbálj meg beutazni Izraelbe.A határon mindenféle indok nélkül visszafordíthatnak.Pont.Ha olyan számítástechnikai ezközt akarsz bevinni,ami az országban nincs engedélyezve,akkor a határon elveszik vagy megsemmisítik.Az utóbbira is volt példa.
Ha bárkivel ezt megteszik,akkor a világ azt mondja,rendben van,vigyáznak a biztonságra.
Ha ugyanezt egy zsidó polgárral teszik meg bárhol a világon,akkor az adott ország mocskos antiszemita holokauszttagadó lesz,akit blokáddal embargóval és különböző szankciókkal KELL sújtani.AZok az országok akik nem értenek ezzel egyet, ugyancsak az előbbi szankciókkal sújtandók."

Videó: 
blokád?

az árja faj? kicsit fasiszta felsőbbrendűség van, nem?

nem hihetetlen az alábbi videó, a "Ágnes doktornő" állítása a zsidó-kommunista csintalan sándor HÍR tv-s műsorában: 3:45- től! de az egészet érdemes megnézni

Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=XE4fqR6nCSQ

A Fidesz kommunikációjának egy a lényege, mindenkinek azt mondani amit hallani akar!

Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=3C9CH3q9PLI 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Izrael légicsapást hajtott végre Szíriában 



2013, január 31 - 07:12 MTI - 
barikad.hu
Amerikai lapértesülés szerint Izrael megerősítette, hogy szerdán rakétatámadást hajtott végre Szíriában.

Meg nem nevezett tisztviselőkre hivatkozva a The New York Times című napilap jelentette, hogy az izraeli kormányzat tájékoztatást adott amerikai partnereinek a támadásról.

A hajnali légicsapásról Izrael mindeddig nem tett hivatalos közlést. Azt eredetileg a szíriai hadsereg jelentette be közleményben. A támadásra a beszámolók szerint Damaszkusz közelében került sor, a cél pedig egy korszerű légvédelmi rakétákat szállító konvoj volt.

A The Washington Post című napilap értékelése szerint a támadás - amely az első izraeli csapás volt szíriai területen 2007 óta - fokozta azokat az aggodalmakat, hogy a szíriai belháború kiterjedhet a térségben. 

A szíriai hadsereg bejelentette szerda este, hogy az izraeli légierő "közvetlen bombatámadást" intézett hajnalban egy katonai kutató központ ellen, amely Damaszkusz és a tőle nem messze lévő libanoni határ között helyezkedik el.

Egy izraeli harci repülőgép hajnalban megsértette légterünket, és közvetlenül bombázott egy védelmi képességet javító kutató központot Dzsamraja térségében, Damaszkusz tartományban, a fővárostól északnyugatra.

Két munkatárs életét vesztette, öten megsebesültek, súlyos anyagi kár keletkezett - közölte a SANA hivatalos hírügynökség a fegyveres erők parancsnokságára hivatkozva.

Ezt a központot korábban már a kormányellenes felkelők - a hivatalos szóhasználatban "terrorista csoportok" - is megtámadták.

A közleményben a hadsereg tagadta azokat a korábbi szerdai híradásokat, amelyek szerint izraeli harci gépek hajnalban megsemmisítettek volna egy katonai konvojt a szíriai-libanoni határon.



Moszkva: a légicsapással Izrael 

megsértette az ENSZ-alapokmányt 



2013, január 31 - 07:36 MTI - 
barikad.hu
Moszkvát nagyon aggasztják azok a hírek, amelyek szerint az izraeli légierő légicsapást mért egy szíriai kutatóközpontra; az orosz külügyminisztérium szerint ha igaz a hír, az az ENSZ-alapokmány durva megsértését jelentené a zsidó állam részéről. 

"Ha ez az információ igaznak bizonyul, akkor egy szuverén állam területén lévő célpontok elleni nem provokált támadásokkal van dolgunk, ami az ENSZ-alapokmány durva megsértését jelenti, és elfogadhatatlan, bármivel is próbálják indokolni" - idézte az Interfax hírügynökség csütörtök reggel az orosz külügyminisztérium közleményét, amely szerint Moszkva ellenőrzi az erről szóló hírek helytállóságát.

Kapcsolódó:
   
ISRAEL RESPONDS TO ERRANT SYRIAN SHELLS IN THE MOST ISRAELI WAY POSSIBLE BY ATTACKING SYRIA 






Az USA a világ vezető terrorista 

nagyhatalma? 



2013, január 30 - 12:49 
barikad.hu 

Nahát kezdik látni a valóságot , a zsidó hályogot kitörölték a szemükből és elő tűnt a valóság az elsődleges terrorista államokat kezdik felismerni, mert eddig a pénzügyi terrorizmust nem volt szabad fel ismerni, hisz a kamatot, a kamatszivattyúkat nem volt érdemes fel említeni, e terrorista hatalmak előtt. De a birodalmi Amerika a saját népét is terrorizálja, és a zsidó nép érdekében visel háborúkat , hogy azt a sok munkanélküli fiatalt eltüntesse a statisztikai adatokból , és a jó halál ezt meg is teszi az Amerikai fiatalokkal. Vajon mikor fognak megint tömegesen új hazát keresni a háború miatt mint annak idején a Vietnámiháború miatt Kanadába kivándorolt fiatalok. De a terrorista állam börtön őrei közzül is sokan kivándorolnak nem szívlelik a nagy koncentrációs tábort , és nem akarnak őrök lenni a fal túlsó oldalán.



VilágPanoráma: "Izrael koncentrációs tábora"


Pintér úr te kis terrorista veszed a lapot kik is a terroristák olajbárók maffiózók terroristák az egész magyar népet terrorizáljátok cigányokkal zsidókkal bankokkal adósság visszafizetéssel , pedig a népnek csak a teher maradt – fizess te marha , mert ti elköltöttétek a nemzeti vagyonunkat is.


A világ legrasszistább állama - Izrael


NEMZETKÖZI SAJTÓSZEMLE 2013-01-30
The Jerusalem Post

Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa ez év novemberéig elhalasztotta éves emberi jogi beszámolóját, azt követően, hogy az izraeli kormány azzal fenyegetőzött, hogy megvétózza azt. A jelentés Izraelre nézve messze nem hízelgő. Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága tényfeltáró bizottságot küldött ki Ciszjordániába, a törvénytelenül épített izraeli telepek helyzetének kivizsgálására, és a bizottság úgy találta, hogy Izrael ezekkel a telepekkel alapvetően megsérti az emberi jogokat. Izrael pedig addig nem hajlandó elfogadni a jelentést, amíg abban ez a kitétel szerepel. A UN Watch izraeli szakírója szerint a "Tanácsban brigantik ülnek, mert amit művelnek, az nem tényfeltárás, hanem paródia. Az Izrael által épített telepeken ugyanis nem a palesztinok, hanem éppenséggel az izraeli polgárok és telepesek emberi jogát sértik meg. Ezért Izraelnek jogában áll kritikát megfogalmazni a Tanács működésével kapcsolatban" (Jegyzetünket lásd ITT)
The Voice of Russia

A határaihoz telepített amerikai rakéták elleni válaszlépésként Oroszország és Kazahsztán megállapodást írt alá egy közös légvédelmi rendszer kifejlesztéséről.



"Az Egyesült Államok a világ vezető terrorista nagyhatalma, amennyiben a nemzetközi törvényeket komolyan vesszük" - jelentette ki az iráni televíziónak adott interjújában Noam Chomsky, a híres nyelvész és akadémikus. "Amennyiben az amerikai és az angol kormány által hozott törvények terrorizmusra vonatkozó meghatározásait az Egyesült Államokra alkalmazzuk, akkor meg kell állapítanunk, hogy az USA központi külpolitikája a terrorizmus elleni folyamatos háborúkra épül, de jogilag ezek a háborúk semmivel sem igazolhatóak."
Israel Today

A Jeruzsálemben működő izraeli hírügynökség szerint egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy Izrael nyílt konfliktusba keveredik vagy a szíriai erőkkel, vagy a libanoni Hezbollah-hal. "Az izraeli vezetők világosan megmondták, amennyiben felmerül annak a veszélye, hogy a Szíria által birtokolt kémiai fegyverek a Hezbollah kezére kerül, abban az esetben az izraeli hadsereg kénytelen lenne "megelőző csapást mérni. a Hezbollahra vagy/és a szír katonai erőkre. A Haifába telepített rakéták már ezt a célt szolgálják"" -közli az izraeli hírügynökség.
FoxNews

"A holokauszt soha nem létezett. A holokauszt mítoszt és az arra épülő holokauszt ipart az amerikai titkos ügynökök találták ki, hogy megtévesszék az embereket"- jelentette ki Morsi egyiptomi elnök kormányának egyik tagja a nemzetközi holokauszt emléknapon. Ezt követően hozzátette: "az a hatmillió zsidó, akikről azt állítják, hogy a haláltáborokban pusztultak el, egyszerűen kivándorolt az Egyesült Államokba." Efraim Zuroff, a Jeruzsálemben székelő Simon Wiesenthal Központ igazgatója szerint: "Az ilyen kijelentések általánosak az arab világban, egyértelműen arab kormányok által támogatott holokauszt-tagadással állunk szemben."
HAARETZ

Dror Morech izraeli filmrendező a CNN-nek kijelentette, hogy Netanjahu felelőssé tehető Jichak Rabin haláláért, mivel olyan politikai hangulatot teremtett az országban, ami a volt miniszterelnök meggyilkolásához vezetett 1995-ben. Egyben azzal vádolta az amerikai zsidókat, hogy nem hajlandók anyagilag támogatni Izraelt, amivel nagyban veszélyeztetik Izrael jövőjét.
Készítette az Ordosz műhely

Kapcsolódó:
   
Kémiai fegyverekről képzeleg Izrael
   
Megvan az első ítélet holokauszttagadásért
   
Harcban a világgal 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Merkel: Védjük a demokráciát 


Herner Panni 2013. január 31., csütörtök 
Kitekintő
A német parlament alsóháza szerdán a holokauszt áldozataira emlékezett. Norbert Lammert, az alsóház elnöke és Angela Merkel kancellár is arra hívta fel a figyelmet, hogy Németország történelmének legsötétebb fejezetére mindig emlékeznünk kell, és a demokráciát kötelességünk védeni. 
Mondja ezt Hitler leánya ki most akarja létrehozni a negyedik birodalmat , a töténelem fintora apjának erőszakkal nem sikerült neki mézes mázas modorral talán összejön a Rothschild örömére az Európai Egyesült Állama, ahol a népek inkább szabadúlni akarnának a birodalomtól mintsem alkotó részeiként beolvadjanak a nagy vizfej vezette új terrorista gépezetbe.

80 évvel Hitler kancellárrá kinevezése és 68 évvel az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadítása után nyitották meg a Berlin 1933 - Út a diktatúrába című kiállítást. Lammert beszédében a demokrácia védelmére szólított fel, aminek hangsúlyozását még mindig szükségesnek látja az antiszemita indíttatásból elkövetett erőszakos cselekmények alapján - tudósított a Der Spiegel. "Az Auschwitzba vezető út a demokrácia lerombolásával kezdődött" - modta Merkel. A kancellár a nemzetiszocialisták hatalomra jutását az akkori politikai helyzet hibás felmérésével és a társadalom ignoranciájával magyarázta.

1996 óta minden év január 27. napja a holokauszt áldozatainak emléknapja, amit a Bundestag rendszerint egy emlékórával ünnepel meg. Mivel ez a nap idén vasárnapra esett, a megemlékezést szerdára tették át. 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Önbecsülésünk oszlopa 


2013. január 31., 08:51 
fidesz.hu

Horváth János: Megdöbbentő hatással ködösíti évtizedek múltával is a magyar múlt horizontját a kommunista diktatúra történelemhamisító mesterkedése. Amikor rájöttek, hogy a zsarnokság és a szemfényvesztés eszközei nem képesek garantálni a pártállam stabilitását, akkor acélos szigorral alkalmazták a "tiltott történelem" rendjét még a gulyáskommunizmus évtizedeiben is. Ez kísért manapság. A Rákosi Mátyás-i és Kádár János-i történelemtiltás olyan maradandó siker, amely a jelen nemzedékének vállát is nyomja.
(Magyar Hírlap, 2013. január 31.)

"A választási győzelmet ki kell érdemelni. A kiérdemelt bizalmat meg kell tartani, ezért akármilyen elsöprő fölénnyel is győztünk a mai napon, a következő évek során számunkra a legfontosabb a szerénység és az alázat kell, hogy maradjon."
(Orbán Viktor 2010. április 11-én) 




"Szemkilövetés kormányától a 

szemfényvesztés kormányáig" 



Magyarország és az Illuminati - Dr. Tóth Zoltán József előadás Pomázon
http://www.youtube.com/watch?v=0Z_Ae-Oc3Es 


Magyargyűlölők figyelmébe!
"A legázolt bilincsbe vert Magyarország többet tett a szabadságért és igazságért, mint bármelyik nép a világon az elmúlt húsz esztendőben. Ahhoz, hogy ezt a történelmi leckét megértse a fülét betömő, szemét eltakaró nyugati társadalom, sok magyar vérnek kellett elhullnia - s ez a vérfolyam most már alvad az emlékezetben. A magára maradt Európában, csak úgy maradhatunk hívek Magyarországhoz, ha soha és sehol el nem áruljuk, amiért a magyar harcosok életüket adták, és soha, sehol - még közvetve sem - igazoljuk a gyilkosokat." (Albert Camus: A magyarok vére (1957) Részlet) 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Ezermilliárdos kárt okoztak Simorék? - a 

teljes cikk 


Zsidó komcsi vérbírók unokái szemmel verik a tájat, mindenki sovány koca vágtában turja a betevőt , csak ezek a rohadékok híznak , és a pénztárcájuk dagad , hol van hát az a rablóhad kik ezeket megszabadítaná értékeiktől családjuktól állásaiktól , és koldus botot adna a kezeikbe, és egy vakvezető kutyát pórázzal , miután kinyomná a szemüket, hogy azért a jóra emlékezzenek a hallásukat meghagynák nekik, hogy a szitkokat azért értsék, hisz ezt kapnák alamizsnaként, és a kutyájuk egy két jó szót is halhatna a tömegtől, ha épp az emberek között járnának .

Csökkenthető hazánk pénzügyi függősége
KG 2013. január 31., csütörtök 05:15 
Magyar Nemzet
Háromezermilliárd forintra is tehető az a kár, amelyet a Magyar Nemzeti Bank élén Simor András okozott az országnak. Legalább ekkora tehertől szabadíthatta volna meg a költségvetést, ha a monetáris politika alakításában követi a világban lezajlott változásokat - véli Lentner Csaba közgazdász.

Ha sikerül a következő hónapokban a magyar gazdaság és a hazai polgárok érdekeinek szolgálatába állítani a monetáris politikát, évente 500-600 milliárd forint szabadulhat fel a büdzsében - jelentette ki a Magyar Nemzetnek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára. A professzor szerint - a jelenlegi és közelmúltbéli kamatcsökkentések mellett - pozitív változást hozhat az is, ha a jegybank új vezetése mozgósítja az MNB devizatartalékainak felhasználható részét, és abból támogatásokat nyújt a magyar vállalkozásoknak. Lentner Csaba úgy látja, ha a kormánynak nem sikerül alapvető változásokat elérnie a monetáris politikában és a jegybank élén, akkor lezárja a nemzeti érdekű gazdaságpolitika és a pénzügyi szabadságharc folytatásának lehetőségeit.

A pénzügyi sérülékenység mérséklésének számos egyéb eszköze is szóba jöhet. Ezt a célt szolgálná például a Magyar Államkincstár betétgyűjtése is. A lakossági források bevonása az állami szerv rövid távú fizetőképességi problémáján segíthet.

A közgazdászt abból az alkalomból is kérdezték a várható jegybanki változások jelentőségéről, hogy szerdán mutatták be a szerkesztésében - valamint a Nemzeti Közszolgálati és Tankönyvkiadó gondozásában - megjelent Bankmenedzsment című egyetemi szakkönyvet, amelyben külön fejezet foglalkozik a hazai monetáris politikával és az MNB függetlenségének problémás kérdéseivel. Lentner Csaba szerint a világ pénzpiacainak 2007-2008-ban bekövetkezett összeomlása után új fejezet kezdődött a tengerentúlon és Európában egyaránt. A neoliberális gazdaságpolitika csődje után a jegybankok szerepe is felülvizsgálatra szorult. Előtérbe került az a szempont, hogy e pénzügyi intézményeknek is felelősségük van a nemzeti gazdaságpolitikák sikerének alakulásában, emiatt közvetlenül is be kell avatkozniuk az adósság kezelésébe vagy a gazdasági növekedés élénkítésébe. Az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed például kétezermilliárd dollárt "öntött" a tengerentúli piacra, és többek között ennek köszönhető, hogy a 8,3-8,4 százalékon járó infláció mostanra 7,2 százalékra mérséklődött az Egyesült Államokban. Számunkra ennél is nagyobb jelentőséggel bír ugyanakkor az Európai Központi Bank (EKB) példája, ahol tavaly döntöttek az eladósodott - főként dél-európai - eurózóna-tagországok megsegítéséről. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az EKB jelentős mértékű vásárlásokat hajtott végre a másodlagos állampapírpiacokon. Lentner Csaba szerint ez lesz a sorsa az idén és jövőre lejáró, mintegy 2500 milliárd euró összértékű, elsősorban olasz és spanyol kötvényeknek is, mert nemigen lehet olyan befektetőket találni, akik ezeket a papírokat megvennék.

Az EKB szerepe tehát alapvetően megváltozott, ám a hazai jegybanknál ezt eddig nem vették tudomásul, és makacsul ragaszkodtak ahhoz, hogy az MNB feladata szinte kizárólag az infláció nyomon követéséből áll. A hazai költségvetés évente 1200 milliárd forintot fizet ki kamatokra, aminek a fele - állítja a közgazdász - megspórolható lenne, ha a jegybank vásárolna hazai állampapírt. E beavatkozás haszna nem csak a megtakarításban volna mérhető: a kiszolgáltatottságunk is csökkenne, hiszen nagyobb részt fedeznénk belülről a hazai államadósság finanszírozását.

A professzor szerint komoly jelentősége van annak, hogy az újfajta jegybanki szerepfelfogást valló közgazdasági iskolából érkezzék az MNB új vezetője. S az sem baj, ha ez a változás egy ideig nem találkozik a piac érdekeivel. 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************




A Rendszerváltó Mozgalom Párt (Kásler 

Árpád pártjának) irányelvei közérthetően 



2013.01.25, 12:29 
Nemzeti Hírháló

Kásler Árpád, pártját, sem jobb, sem bal, hanem értékelvű pártnak nevezi, amely elhatárolódik a "szélsőséges nacionalizmustól" a "cionizmustól" és egyéb "elferdült ideológiáktól" (azok pontos meghatározása nélkül) ugyanakkor nemzeti értékeket képvisel, történelmi múltunkra, hagyományainkra, ősi alapjainkra hivatkozik. (ezek pontosabb kifejtése még várat magára)

Az RVMP a kicserélődött pártrendszerben látja a megoldást.

Az RVMP szerint a megoldás, a jelenlegi - hitelét vesztett - pártrendszer leváltása, és egy új szellemű pártrendszer létrehozása. Ennek az új pártrendszernek a vezető erejévé kívánja tenni az RMPV-t. Ennek elérésére - egyfajta paradoxonnal - a "jelenleg hatályban lévő törvényes keretek között" "nyílt, és félelem nélküli harcot" hirdet. Célja, hogy a "jelenleg hatályos törvényes keretek között" olyan nagy támogatottságú pártot építsen, amely a fenti célt meg tudja valósítani. Az áttöréshez a mostani választási rendszer reformján keresztül látja az utat, mivel a jelenlegi választási rendszer - annak zártsága miatt - új pártpolitikai formációk számára áttörhetetlen. Ezért követeli, hogy minden politikai szereplőnek azonos szereplési lehetősége legyen az állami médiában, ugyanakkor a közterületi plakátozást betiltaná, mivel akiknek nagyobb anyagi lehetőségei vannak, azok előnyt élveznek. Hogy milyen módon kívánja megváltoztatni a mostani választási rendszert törvényes keretek között, azt nem részletezi. A választásokon minden magyarországi etnikai(!) kisebbségnek, létszámarányának megfelelő politikai képviseletet biztosítana. (Megjegyzés: Magyarországon 13 törvényben elismert nemzetiség él, ezek között 12 nemzeti kisebbség(!), (bolgárok, görögök, horvátok, lengyelek, németek, örmények, románok, ruszinok, szerbek, szlovákok, szlovének, ukránok, illetve 1 etnikai kisebbség(!), a cigányság. Tehát vannak nemzeti kisebbségek, és etnikai kisebbség.

Az RVMP célja Magyarország állami jogosítványainak visszaszerzése,

Az RVMP célja, az EU csatlakozási feltételek felülvizsgálata, legvégső esetben kilépés az EU-ból. A NATO-ból való kilépést azonban azonnali sürgető feladatnak érzi, párhuzamosan egy új katonapolitikai rendszer kiépítésével (milyen irányba és kivel? Földrajzilag és potenciálisan csak Oroszország jöhet szóba, egy esetleges NATO kilépés után.)

Az RVMP szerint államosítani kell.

Vissza kell venni az állami pénz kibocsátásának jogát, amelynek a fedezete nem arany, nem spekuláció, hanem az elvégzett munka, ezért nagyarányú államosításra van szükség: A visszaélésekkel megszerzett állami vagyont vissza kell államosítani, A stratégiailag fontos iparágakat szintén államosítani kell, a mezőgazdaságban regionális állami szövetkezeteket kell létrehozni, amelyek a hazai termelést és elosztást biztosítják.

Az RVMP szerint az utcai radikalizmus, járhatatlan és vállalhatatlan

Érvei: Meglátása szerint a "hőbörgő" szervezetek semmit nem értek el. (ezt megkérdőjelezem). Ha a nép az utcára vonul, káosz lesz, amelyet kihasználnak arra illetéktelenek (mondjuk ez nem volt igaz sem 1848-ban, sem 1956-ban) Az emberek alkalmatlanok az ellenállásra, mert még van veszíteni valójuk, nincs erkölcsi, anyagi tartalék a radikális nyomásgyakorláshoz, nincs a nemzetnek kialakult szellemisége, amelynek mentén közösen fel tudna lépni, nincs ki vezetné, nincs eszköz amivel végre lehetne hajtani a cselekményeket.
(Megjegyzés: 1956 október 22-én ugyan ezt mondták nagyon okos és felkészült értelmiségiek, akik saját pozíciójukat többre tartották a nemzet sorsánál. Egy háború akkor vész el, amikor elhiszi az egyik fél, hogy a másik erősebb, sok háború még el sem kezdődött amikor elveszett. 1956-nak jelentősége, hogy 2500 zömmel tizenéves nem hitte el, hogy a Szovjetunió hadserege legyőzhetetlen.)

Összefoglalva: Lényegét tekintve a program pártprogram, amely a legmesszebb menőkig támogatja a "jelenleg hatályban lévő törvényes keretek" közötti politizálást, és elveti a "hőbörgést" a radikális fellépést, a polgári engedetlenségi mozgalmakat. Céljait tekintve radikális változást céloz törvényes eszközökkel, amelyek átfutási ideje legoptimálisabb esetben is, minimum tíz év. (ahogy egy strasbourgi per átfutási ideje is 5 év, mint pl. az én esetemben) Kásler Árpád a mérsékelt, szegényedő elégedetleneket célozta meg államosítási ígéretekkel, a nemzeti radikálisokat függetlenségi ígéretekkel, a tradicionális értékrend képviseletével, a cigányságot és más etnikumokat független képviseleti ígéretekkel. Ugyanakkor a hatalom iránti gesztusból elhatárolódott a radikalizálódó mélyszegénységtől, mint ahogy a társadalmat is széthulló tudatúnak, önvédelemre képtelennek, gyámság alá helyezendőnek képzeli. Az MVMP programja populista program, akkor válna valóban nemzetivé, ha kiegyezne a tetterős nemzeti radikálisokkal, és független civilekkel.
Tatár József
Rendszerváltó Fórum

Kapcsolódó:
   
Pragmatikus Nemzeti Radikalizmus 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Végéhez közeledik a magyar IMF-sztori 



Az úgynevezett FCL típusú rugalmas hitelkeretre a Valutaalap nemet mondott - ismerte el a magyar miniszterelnök a Reuters tudósítása szerint ma Brüsszelben. A kormányfő találkozik délután José Manuel Barrosóval is - valószínűleg a túlzottdeficit-eljárásról fognak tárgyalni.

A Reuters tudósítása szerint a magyar miniszterelnök elismerte, hogy Magyarországnak nemet mondott a Valutaalap a rugalmas hitelkeret iránti kérelemre. Ezek szerint az ún. FCL típusú biztonsági hitelkeretet biztosan nem kapunk, vélhetően az IMF erősebb ellenőrzést akar a magyar gazdaságpolitika felett. Ez a típusú hitelkeret jár a legkevesebb feltétellel ugyanis, ilyet kapott például 2009-ben a régió éltanulójának számító Lengyelország is.

A kormányfő a brüsszeli Bruegel Intézetben tartott előadást, és egy vitán is részt vett, ahol az EKB volt elnöke, Jean-Claude Trichet volt a levezetőelnök. 
 
Orbán Viktor a délelőtti előadáson az EKB volt elnökével Brüsszelben. Fotó: Burger Barna

A kormányfő azt mondta, az IMF-fel folytatott tárgyalások a végéhez közelítenek, a Valutaalap nem akar hitelkeretet adni, Magyarország nem kért hitelt. Az amúgy eddig is köztudott volt, hogy Magyarország hitelt nem akar felvenni a nemzetközi szervezettől, és az sem meglepetés, hogy a lazább követelményeket jelentő hitelkeret-megállapodásba az IMF nem ment bele. A Valutaalapnak van más programja, ami megfelelne a kormány elképzeléseinek, a magyar fél ugyanis "biztonsági háló" gyanánt szeretne kerethez jutni, a finanszírozást a piacról akarja megoldani (úgy tűnik, ez menni is fog, ha fennmarad a kedvező külpiaci környezet, akár 2014 elejéig is kihúzhatjuk anélkül, hogy külső forráshoz kellene fordulnunk). Orbán szavai ugyanakkor inkább azt sejtetik, a magyar kormány végül eláll a lehetséges megállapodástól. Tavaly év végén ugyanis még arról volt szó, hogy a "megállapodás karnyújtásnyira van". A mostani nyilatkozat nem ezt sugallja.

Londoni elemzők is egyre inkább arra a véleményre hajlanak, hogy Magyarország nem köt megállapodást a Valutaalappal. A piac ennek lehetőségét amúgy fokozatosan elkezdte beárazni, az IMF-megállapodás ráadásul most nincs is annyira a befektetők fókuszában, mint egy évvel ezelőtt. A hiánycélt teljesítettük, az államadósság csökken, az állampapír-aukciók hétről hétre azt mutatják, a piac egyelőre hajlandó finanszírozni Magyarországot. Jellemző, hogy az új MNB-elnök személye jobban izgatta az elmúlt hetekben a befektetőket (lásd: a forint árfolyama), mint az IMF-sztori. Más kérdés, hogy a magyar gazdaságpolitika hitelességének hosszú távon mennyire tesz jót, hogy Magyarország annak ellenére játszhatja ki a "török kártyát", hogy ezt korábban kategorikusan tagadta.

A hírre a forint gyengülni kezdett, pedig a jegyzés ma délelőtt 295 alá is benézett az euróval szemben. Jelenleg 296,06 forintot adnak a bankközi piacon egy euróért. Mindeközben az euró folytatta a ralit, 2011 óta nem látott csúcson van a dollárral szemben.

Az IMF nemrég készítette el országjelentését, melyben azt írja, az idei hiánycél nem fog teljesülni az, a GDP 3,25 százaléka lesz. A vártnál alacsonyabb adóbevételek és az e-útdíj bevezetésének várható késlekedése, az oktatásra fordított magasabb kiadások és az Európai Uniós projektek magasabb önrészhányada miatt nem fog teljesülni a deficitcél 3 százalék alatt tartása - véli az IMF.

Az Európai Bizottság őszi jelentése ugyanakkor arról szólt, hogy Magyarország a romló növekedési kilátások ellenére idén hozni fogja a referenciaszint alatti hiányt, ellenben 2014-ben ez a bravúr már nem jön össze. Ez azért is nagyon fontos, mert a kormányfő délután a Bizottság elnökével, José Manuel Barrosóval folytat megbeszélést, ahol minden bizonnyal szóba kerül majd a hazánk ellen folytatott túlzottdeficit-eljárás is, melyet 2004 óta most először szüntethetnek meg Magyarország ellen. 
 
Orbán a Bruegel Intézetben: Magyarország sikertörténet. Fotó: Burger Barna

A magyar gazdasági eredmények sikertörténetet jelentenek, ezért meg kell szüntetni az országgal szemben a 2004-es EU-csatlakozás óta folyamatban levő, túlzott deficit miatti eljárást - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök délelőtt Brüsszelben a gazdaságpolitikai kérdésekkel foglalkozó Bruegel Intézetben elhangzott előadásában.

Orbán Viktor felhívta a figyelmet: Európa részesedése csökken a világgazdaságban, és úgy vélekedett, hogy az Európai Unió válsága alapvetően versenyképességi válság. Gazdasági rendszerváltásra van szükség, a jóléti állam helyett munkaalapú társadalmat kell kialakítani - mondta.

Békéscsaba, 2013. január 30.
Zsiborás Gergő Privátbankáron megjelent írásának rövidített változata.
Összeállította: Anton
sokkaljobb-kommentár: Jóléti állam Magyarországon soha nem volt! Gazdasági rendszerváltásra valóban szükség van, csak a végrehajtására nincs akarat a kétharmad részéről sem. Az nem munkaalapú társadalom, hogy nem biztosítunk itthon munkahelyet a fiataloknak. Jelenleg már 500 ezer magyar munkavállaló dolgozik uniós országokban. A romák munkára szoktatása 23 év óta nem jön össze, pedig most már a túlszaporodás okán az utolsó órában vagyunk. Hiába a temérdek milliárd a felzárkóztatásukra, újabban már a rendőrökre is rátámadnak. A jólét az bizony a Fidesz-klientúrának jött el, a magyar társadalom ezer megszorítástól, új adóktól szenved, és ő fizeti a világ legmagasabb áfáját.

A munkaalapú társadalom nem szólhat több ezer közmunkásról, főleg úgy, hogy a hideg vízre valót sem kapják meg. A hatalom jövedelmileg is, emberileg is elszakadt a társadalomtól. A gazdasági válságon túl erkölcsi válságban is szenvedünk, ami bizony nagy részt a politikusainknak "köszönhető"!

Békéscsaba, 2013. január 30.
F. I. - K. M.
Emlékeztető: A nemzetközi pénzkartell semmiféle értéket nem állít elő, és az általuk létrehozott nemzetközi rendszer részeként létrehozott magyarországi bankrendszer sem állít elő semmilyen értéket. Ugyanakkor köztudomású, hogy a pénzintézetek és a bankok minden képzeletet felülmúló hatalmas profitot tesznek zsebre évről évre, és cserébe nem adnak semmit a társadalomnak. Magyarországon a bankok, amelyek 82 százalékban külföldi tulajdonban vannak, a betétesektől, illetve külső forrásokból szerzett pénznek a tizenkilencszeresét kölcsönözhetik ki, természetesen kamatra és fedezet megkövetelésével. (Részlet A tudatlanság kősziklájára épült globális birodalom című írásból)sokkaljobb.hu 


Francia neokolonializmus 

tömeggyilkosságokkal 



Tulok - 
2013.01.30. 05:55ˇ 12 hungarianrealnews.com

Milyen szomorú, hogy az afrikai kontinens még mindig vár az ő Isten-adta szabadságára és reménytelenül körétekerednek a "Fehér Ember" polipkarjai. Ez ellen mindenki tiltakozik, a tanárok, politikusok, professzorok történelmi és álfilantróp szervezetek, az állami rádió és az afrikai sajtó, is de soha nem szűnnek meg a területén végrehajtott mészárlások. Ezért imádták Muammar Kadhafit annyira: mert ő volt az egyetlen, aki segített, és tényleg úgy viselkedett, mint egy testvér. Afrikában minden szomszédos segítséget elfojtottak a külföldi beavatkozások ellen. Itt az ideje, hogy megtudja minden érintett, hogy mit erőltetnek rá a multinacionális vállalatok, a mögöttük álló bankok, és azok gazdái, a "szerényen" csak "befektetőnek" nevezett "bankárok", a halál vámszedői, Európára és az USA hadseregére. 

Ez a film egy abszolút top ajánlás ezekben a napokban, amikor a francia katonák folytatják véres üzleti háborújukat Maliban, hogy biztosítsák a vagyonát a multinacionális vállalatoknak és a politikai zsoldosoknak. Akár a tuareg államisághoz tartozó, erőforrásokban gazdag Észak-Malit, akár a határ közelében az uránbányákat nézzük Nigerben (Areva), esetleg a közelmúltban történteket: minden francia katona teljes harci használatban van és bárhova megy, "diszkréten" gyilkol.

Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=obxfn-MxmnM

A látottak egy teljesen megdöbbentő bepillantást adnak a vérontásról, amit a franciák hajtottak végre az utóbbi években, újra az ENSZ bázisok álcája alatt, amelyekben az odarepített portyázó hordák (franciák és felkelők) tömegesen gyilkosságokat követnek el. Az olasz film megerősítette az ex-általános "bundázás", alkalmazását, a francia a probléma gyökerét. Az általuk üldözöttek, és az északi gazdag ültetvények, de az ország is lángokban áll. A muzulmán Ouattara párt nagy teljesítménnyel küzd, helikopterei készen állnak mindig, még a saját népe ellen is...

A Ouattara egy közeli barátja Sárkozy. A filmből kiemelekedik Vincent Bolloré alakja, aki a legnagyobb látható kedvezményezettje a francia "beavatkozásnak" a fekete térségben (egy francia gyáros, és üzletember). Franciaország az ENSZ "áldását élvezi". Ez a Vincent Bolloré - akinek személyéről lehetünk tájékozottabbak is - megtanulta az "üzletet", Edmont "de" Rothschild-tól...
Életrajza a Wikipédián is megcsodálható, bár a Bollore "eszközök" 1,7 milliárd dollárja csak nevetséges aprópénz, a "jéghegy csúcsa". Link

Franciaország arra fog törekedni, a Rothschild szervezetek, a Bolloré "kereskedelem", az Idegenlégió, az IMF, és az ENSZ leple alatt, mint Tripoli és közelében: 200 milliárd $ "megtakarításra", de a líbiai már elfogyott. Afrika továbbra is kínai vásárt jelent, és talán Brazília és Venezuela is, hogy tervet dolgozzanak ki az indulásra. A többlépcsős terror visszatért Afrikába. MAli, Niger, és puccs Algériában, és ebben az Al-Kaida is, mint eszköz szerepel. Az Afrikai Unió (AU) következmények nélküli határozatai nem tudják szabályozni a helyzetet. 

A zsidók bankárostul bele szartak a levesbe , és most mészárosokkal a tudatlan agymosott francia katonák seregével aprópénzre váltják a terrort, egy független ország lakóival szemben , kik nem tudják megvédeni magukat a szervezett gyilkos rablóktól. Ezek ellen minden megengedett szerintem , még az is hogy bérgyilkossal megölessék a Rothschild féléket, és a Francia államfőt is. Gyilkos terroristák mindnyájan , és elsődleges terroristák , ők nem védekező terroristák , hanem támadó gyilkoló gépezetek, és még mi is beálltunk a sorba gyilkolni, vajon minket mikorra fognak ezek a terroristák legyilkolni, mikorra mondják ki a magyar népre , hogy terrorista és most már nem polgárháborút indítanak ellenünk , és lesz annyi erőnk , hogy összefogjunk és kivívjuk a szabadságunkat elzavarjuk a zsidóinkat , kik a háttérből sunyin kiforgatnak vagyonainkból. Igaz, hogy már csak a földjeink , és a víz készletünk , van ami érték , de erre még fáj a foguk. Ha lehet ritkítsátok őket, hogy ne érezzék itthon magukat, mint ahogy ők gyilkolnak alattomosan minket . Kórházban az utcán közlekedési balesetnek álcázva gyilkolnak és kirabolnak bennünket , már a nemzeti vagyonunkat teljes mértékben ellopták , meg akadályozzák az önvédelmünket Pintér és draskovicsok olajterroristák maffiózók rabló zsidók tőletek hangos a közéletünk mindenütt csak a rablás hallható ahova befészkeltétek magatokat MOSZADOS védelem alatt felfaljátok ezt az országot , mert nem tudott védekezni ellenetek koncentrációs tábor szökevények , olyanok vagytok mint a koton szökevények , véletlenül éltek a kiválasztottak vagytok rablók a világ rablói.

Kapcsolódó:
   
Magyar katonák mehetnek Maliba 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************




MAGYARORSZÁG gyarmatosítása 

folyamatban van 



Ha MOST AZONNAL megértjük a módszereket, a termőföldet meg tudjuk tartani ! Ez nagyon fontos !

    Magánbanki pénzteremtéses hitelezés => parazitizmus (közgazdaságtan, pénz multiplikátor, a világ vagyonának koncentrálása)
    Ha nem lépünk MOST, 1 év múlva elveszítjük a termőföldet is, és a demokrácia valamint a jólét elérhetetlen távolságba kerül
    A népességnövekedés és energiaigény, energiaárak emelkedése miatt 20-30 év múlva akinek nem lesz földje, az rabszolgája lesz annak, akinek van.

A dezinformációs média harsogja: "szabadok vagyunk". Ismerjük meg a modern gyarmatosítás módszereit, és aztán döntsük el magunk !
A modern gyarmatosításnál a gazdasági, és ezáltal a politikai hatalmat úgy kell átvenni, hogy az igazi tulajdonos a gazdasági fölényével diktálhassa a piaci és törvényi feltételeket. Ezáltal szinte leválthatlan. A gyarmatosított csak későn veszi észre, mennyire kiszolgáltatottá vált a teljes gazdaság és társadalom. Senki sem reménytelenebbül rabszolga, mint aki tévesen hiszi, hogy szabad (Goethe)
A modern gyarmatosítás során a tövényekbe bele kell írni:

    az állami pénzt túlnyomórészt a magánbankok teremtik
    az adót viszont fizessék a kicsik. Trükkös, nemzetközi tranzakciók, általában "veszteséges" (== a haszon másnál jelentkezik) befektetések ill. offshore adóelkerülés
    cégben tulajdonosa lehet cég: ezáltal egy átláthatatlan piramis mögé lehet bújni, a felelősséget a társasági törvény korlátozza
    a törvények legyenek átláthatatlanok

A 2-4) -hez nem kell nagy megfigyelő-tehetség. Az 1) viszont a legnagyobb és legfontosabb trükk. Erről a dezinformációs médiában SOHA nem esik szó. Ha egy médium ezzel nem foglalkozik, az vagy teljesen dilettáns, vagy kontrollált, dezinformációs. Egyik esetben sem alkalmas a tájékoztatásra a politika/gazdaság témában. Sajnos a média túlnyomó része ilyen (a nagyok 100%-ban). Csak pár weblap és baráti kör tárgyalja ezeket, finanszírozás helyett ellehetetlenítéssel szembenézve. Az emberek 99.99%-ban olyan TV/rádió/újsággal találkoznak, ami megtéveszti őket 1)-el kapcsolatban.

A média a következőket közvetíti (mármint a 2-4-el kapcsolatban, mivel az 1) téma számukra NEM LÉTEZIK !):

    ez így természetes (minden más maga az ördög: "kommunizmus", "fasizmus", stb...)
    alapjában így van rendjén, legfeljebb apróbb problémák vannak, amiket majd megold az "EU", a "reform" és a GDP növekedése
    azért ez globalizálódik, mert ez a "legjobb", ez az emberek érdeke minden "demokratikus" országban
    aki szerint a törvényekben ezek helytelenek, az vagy buta, vagy félre van vezetve, vagy antiszemita (megpróbálják más síkra terelni a szót és figyelmet! akkor is, ha köze nincs a valláshoz, igyekeznek belekeverni), vagy "az összeesküvésben hisz, ami, mint tudjuk, eleve nem lehet".

Nem gondoljuk, hogy a szerkesztők szándékosan vezetik félre azokat, akiket tájékoztatniuk kellene. De csak olyanok kapnak munkát, akik 1-4)-et nem támadják, nem elemzik, nem is nagyon értik, de legjobb, ha nem is tudnak róla.

Nem a valóságból és a törvények lényegének megértéséből indulnak ki, hanem abból, hogy "ilyesmi biztos nem lehet, mert az már majdnem összeesküvés, ami nem lehet". Fizetett alkalmazottként nem mondhatnak ellent a munkáltatójuknak. Illetve, legalábbis ha 1)-et elemzik, karrierjük során csak egyszer.
Egyébként forrásaik belterjesek, lényegében elhiszik a saját propagandájukat (persze mindegyik a másét, ami azonos alapelvek szerint készül). Ha ezt megfizetik, miért ne ?

Hogy kell érteni 1)-et ? Szó szerint. Az állami pénz túlnyomó részét a magántulajdonú kereskedelmi bankok teremtik, számlapénz formájában, a hitelezéseik során. A magyar forint 93%-át, az EUR 95%-át, a GBP 97%-át az USD 100% -át. USA-ban a központi bank is magánbankok hasznára bocsátja ki a dollárt. Így már éthető, hogyan adósodott el az USA állam. Az USD-t nem az USA állam bocsátotta ki, ami az egész világtól hatalmas lopást jelentett.
De a pénz multiplikátor miatt az adósságot visszafizetni a bankok felé teljesen lehetetlen: elfogyna a pénz a gazdaságból ! Ez a hitelkényszer oka (ami összgazdasági szinten nem önkéntes, hanem szó szerint kényszer), nem pedig az, hogy keveset termelünk.
Korábban a nép vagyonát rendőrállami módszerekkel elvették. Majd az állam, ami kezelője volt ennek a vagyonnak, elherdálta. Gyurcsány Ferenc szavaival "játékpénzért" eladták a nemzeti termelő vagyon 90%-át. Igaza van, kb 140 Mrd USD helyett 20 Mrd USD-ért.

Már csak a termőföld maradt meg: az EU-ba lépésünk egyik kulcseredménye, hogy hamarosan azt is elveszítjük. 1 évónk maradt, hogy megértsük a gyarmatosítást, és cselekedjünk !

EU-s "támogatásokkal", szocialista tervgazdasággal (csak most kvótának hívják) szétrombolták a magyar mezogazdaságot. Azért fizetni adónkból, hogy ne termeljen cukorrépát, és a cukoriparunk leépüljön ?!?! 11 cukorgyárból 1 maradt. Almafák tömeges kivágásáért ? Ezt azért csinálták, hogy a föld értéke alacsony legyen, amikor (már nem sokat kell aludni) bagóért megveszik. A vidék szétverésével (ami az EU-nál régebbi folyamat) a városi ingatlanok értékelődtek fel. 
 
Mindkettő hazudik, teccikerteni ?

Ne felejtsük el: a Föld népességnövekedésével 20-30 év múlva súlyos energia és élelmezési válság lesz. A járművekbe egyre több alkoholt és növényi olajat használunk. Ha az anti-atom lobbi elég erős lesz, a fűtéshez egyre több fát és energiafüvet (ez mind földterületet igényel). Akinek földje nincs, rabszolgája lesz annak, akinek van
Az állampapírok pénzként használata (lásd allampapir): helyett/mellett a földtulajdonnal rendelkező termelő gazdaságokat kell értéknek tekintenünk (ha úgy tetszik, modern tsz-rt), felértékelnünk és megőriznünk. Ha ezt nem tesszük meg 1 év alatt, akkor a játéknak vége: Magyarország 100% gyarmat lesz. 

http://www.falura.hu/gyarmat/ 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Segítség jöhet a devizahiteleseknek? 



2013. 01. 31. csütörtök. - 15:04 
Kitartás
Kulcskérdés, hogy kiderüljön, volt-e a devizahitelek mögött valódi deviza, mert ha nem akkor a konstrukció közel áll az uzsorához - jelentette ki Doubravszky György a Gazdasági Rádiónak adott exkluzív interjújában.

A pénzügyi jogok biztosa szerint egyértelmű, hogy ha a devizahitelek valójában csak deviza alapú forinthitelek voltak, vagyis a bankoknak nem kellett megvásárolniuk a kölcsönök alapjául szolgáló külföldi fizetőeszközt, akkor minden a hitelesek által megfizetett plusz költség a bankok olyan extra nyeresége, ami valós forinthitelezés esetén nem keletkezett volna.

Doubravszky György szerint ebben a kérdésben a civilek és bankok egyelőre elbeszélnek egymás mellett. Éppen ezért a pénzügyi biztos egyik első és legfontosabb feladatának tekinti, hogy megkeresse azt a szervet vagy személyt, aki a jogszabályok erejénél fogva jogosult kivizsgálni, hogy valóban felbukkant-e devizahitelekben a deviza.

Minél előbb meg kell oldani a devizahitelezés problémáját, különben az egész rádől az országra - jelentette ki a pénzügyi biztos. Információi szerint már legalább százezer család fizetésképtelen, vagyis a helyzet tisztázásáig le kell állítani a kilakoltatásokat, mert ezt a folyamat reparálhatatlan károkat fog okozni. Ha utóbb kiderül, hogy a bankok nem jártak el tisztességesen a devizahitelezés során, a szétesett családokat, a tönkretett életeket már akkor sem lehet rendbe hozni, a kettétört sorsokért nem lehet kártérítést fizetni.

A pénzügyi jogok biztosa szerint a vegyes tulajdonosi szerkezetben létrejövő webbank lényege az, hogy az állam és a civil szféra összefog egy a társadalom szinte minden szegmensét érintő probléma megoldása érdekében, ésszerű alternatívát, a devizahiteleket kiváltó forintkölcsönt kínálva a konvencionális pénzügyi szektor megoldásaival szemben. Doubravszky György felhívta a figyelmet arra, hogy a nagybankokat is az ügyfelek teszik naggyá, de ha ezek az ügyfelek értelmes alternatívát találva elvándorolnak, akkor nagybankból előbb-utóbb kis bank lesz.

Az állami akarat és a civil szándékok között jelenleg ott hömpölyög a minden elborító és lelassító bürokrácia, s a pénzügyi jogok biztosának az is a feladata, hogy hidat verjen a kér part között - jelentette ki Doubravszky György.

Lakatos László kérdezte a pénzügyi jogok biztosát.
(hetivalasz.hu) 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Rendkívüli Állapotok 



2013. január 31., csütörtök Szerző: 
Kásler Árpád

Tisztelt honfitársaim, a kör bezárult!

"Itt nem randalírozókra van most szükség, hanem családanyákra és családapákra, nagyanyákra és nagyapákra. A dolgozó és dolgozni akaró népre van szükség.
Legyen elég ebből! Legyen elég az emberek jogfosztásából! Legyen elég az emberek anyagi kifosztásából! Legyen elég az ország kizsákmányolásából! Legyen elég a bűncselekmények elkövetőinek további rejtegetéséből!"

Sárkányölő Szent GyörgyVégigjártuk, amit tisztességes és jogkövető magatartást folytató, országához hű állampolgár végigjárhatott. A Kormány, a Bankszövetség, a Bíróságok, az ügyvédek (tisztelet a kivételnek), az Állami Felügyeleti Szervek, az ügyészségek, a közjegyzők, a végrehajtók a kifosztott nép ellen cselekszik.

A Bankok csaltak. A hatályos törvényeket kijátszva és megkerülve olyan pénzügyi konstrukciót adtak el kölcsönként az embereknek, amely nem felelt meg a kölcsön jogi kritériumainak. A Közjegyzők mindezt szó nélkül közokiratba foglalták, a Kormányok és az Állami Felügyeleti Szervek mindezek felett szemet hunytak. Az ügyvédek (tisztelet a kivételnek) az egész folyamatot egy olyan iparágnak tekintik, amelyből meg lehet gazdagodni és ha rajtuk múlik meg is fognak, hiszen a Törvényszékek kötelezik a jogi képviselő meglétét, még akkor is ha az Adós esetleg elboldogulna. Ez tény!

Nem egy és nem két ügyvéddel állunk és álltunk kapcsolatban. Az elvárásaikat a mai kifosztott társadalom képtelen kielégíteni. Van olyan ügyvéd aki naponta (!!!) 150.000 forint díjazásra tartana igényt, miközben a Bíróságok döntésképtelenek. Sőt volt arra is példa, hogy az ügyvédek súgni próbáltak, hogy ne verjem annyira már a palávert, mert az lenne ildomos, ha ez a helyzet minél tovább tartana. Hát nekik lehet, de nekem nem! A kifosztottaknak NEM!

Mindeközben emberek ezrei árasztanak el az ügyes bajos dolgaikkal, mindennapi tragédiájukkal.

Ez a helyzet tarthatatlanná vált.

Mint ismeretes, az általam közzétett ultimátum hatására, a Kormány megbízásából közvetítő szerepet vállalva felkeresett a Pénzügyi Jogok Biztosa és továbbította az üzenetet a Bankszövetség felé. Nos azóta az a válasz érkezett vissza, hogy majd ha akar, akkor tárgyal a Bankszövetség.

És mi van ha már mi nem akarunk tárgyalni? Ez a kérdés fel sem merül náluk, mert ugyebár mi birkák vagyunk. Ha meg már nem tudnak fejni, akkor még mindig meg tudnak nyúzni.

Ennek véget kell vetni! Március elsejével lejár a kilakoltatási moratórium és indulhatnak a tömeges kifosztások. Nincs már miben bízni a hatóságokat és bíróságokat illetően! Együttesen fedezik a csalást döntésképtelenségükkel. Egy bírósági per hosszú évekig elhúzódik, és éppen ez kapóra jön azoknak az ügyvédi társulásoknak, akik ebből, az emberek nyomorúságából profitálnak.

Annak nincs értelme, hogy ilyen-olyan félpályás útlezárásokba bocsátkozzunk és mások életét nehezítsük. Annak sincs értelme, hogy néhány radikális molotov-koktélozzon és szétveresse magát a rendőrökkel, lejáratva a mozgalmat.

Egyetlen dolognak van értelme és érdekérvényesítő ereje. Ha egy adott időben és helyen meg tudjuk jelentetni akaratunkat egységesen! Anyagi és időbeli áldozatot hozva. Ha a kürtszóra tízezrek vagy százezrek nem mozdulnak meg, akkor itt mindenki ki lesz lakoltatva, végrehajtva és a munka világába sem tud bekapcsolódni, mert a végrehajtók utána nyúlnak és letiltatják jövedelme jelentős részét JOGTALANUL!

Azért jogtalanul, mert kölcsön jogcímen nem keletkezett deviza tartozásuk az adósoknak, névértéken a követelt kölcsönösszeg sohasem lett rendelkezésre bocsátva, a törvényi előírásoknak megfelelően.

Három és fél-négy millió magyar állampolgárról van szó és azoknak a kiskorú gyermekeiről.

Ha az emberek azt hiszik, hogy a BAÉSZ egymagában orvosolni tudja ezt a helyzetet, akkor tévednek. A Magyar Köztársaság megbukott! A jogalkalmazók kiállították magukról a bizonyítványt. Az évekig tartó maszatolásuk következtében ezrek lettek öngyilkosok, százezrek menekültek el az országból és tízezrek lettek földönfutók. Van még valakinek kérdése? Meg tudja még indokolni valaki, hogy mire vár még?

Az ULTIMÁTUM LEJÁRT, érdemi kapcsolatfelvételi szándéknyilatkozat nem történt. A rendkívüli állapotok rendkívüli lépéseket követelnek!

Itt nem randalírozókra van most szükség, hanem családanyákra és családapákra, nagyanyákra és nagyapákra. A dolgozó és dolgozni akaró népre van szükség.
Legyen elég ebből! Legyen elég az emberek jogfosztásából! Legyen elég az emberek anyagi kifosztásából! Legyen elég az ország kizsákmányolásából! Legyen elég a bűncselekmények elkövetőinek további rejtegetéséből!

A billentyűzet mellől nem tudunk változtatni a sorsunkon. Az országos megmozdulás és akaratnyilvánítás megszervezéséhez, mozgósításához, időre van szükség, DE A KÜRT MEGFÚJATTATOTT!

Tegyünk tanúbizonyságot hazaszeretetünkről, tegyünk tanúbizonyságot békés szándékunkról, tegyünk tanúbizonyságot akaratunkról, hogy levetjük mások által ránk erőltetett láncainkat.

Vívjuk ki szabadságunkat és törvényszék előtt feleljenek a vétkesek!
Amely Kormány nem hajlandó tárgyalni, le kell mondjon!
Egy hónapunk van a felkészülésre és megszervezésre, a visszaszámláló elindult. Mindenki mozgósítson!
Kásler Árpád a BAÉSZ elnöke,
Falus Zsolt a Bankcsapda elnöke


Kelt: Gyulán, 2013. 01. 31. 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************




Amiről a világ hallani sem akart: Hitler 

békeajánlatai 1933-tól 1939-ig 


Németország ellenségei manapság azt állítják, hogy Hitler Adolf minden idők legnagyobb békebontója.

Aki minden népet rajtaütéssel és elnyomással fenyeget, s azért teremtette meg iszonyú háborús gépezetét, hogy köröskörül romlást és pusztulást idézzen elő. Többen szántszándékkal elhallgatnak azonban egy döntő fontosságú tényt, azt t. i., hogy ők maguk voltak azok, akik a német nép vezérét arra kényszerítették, hogy kardját vesse a mérleg serpenyőjébe. Ők maguk kényszerítették arra, hogy végül is a fegyverek erejével küzdje ki azt, amit az első pillanattól fogva tárgyalásokkal igyekezett elérni: országa biztonságát.

Nemcsak azáltal kényszerítették erre, hogy 1939. szeptember 5-án megüzenték a háborút, hanem már előzetesen lépésről-lépésre elzárták előle, hét éven át, a velük való békés kiegyezés útját. A német birodalom érdekében kifejtett erőfeszítései kezdetétől fogva vörös fonálként húzódik végig Hitler Adolf egész működésén az állandóan megismételt kísérletek sorozata, amelyek arra irányultak, hogy a többi állam kormányait együttesen Európa megújítására késztessék. Ezek a kísérletek mindenkor azon szenvedtek hajótörést, hogy sehol sem volt meg a készség arra, hogy foglalkozzanak velük, mert mindenütt a világháború óta elterjedt rossz szellem uralkodott. Mert Londonban, Párizsban és a nyugati hatalmak vazallusai előtt csak egy akarat volt irányadó: a versailles-i erőszak állandósítása. Elég egy pillantást vetnünk a legfontosabb eseményekre, hogy ezt a tételt megcáfolhatatlanul igazolva lássuk.

Amikor Hitler Adolf uralomra jutott, Németország éppoly magatehetetlenül vergődött béklyóiban, mint ahogy a győztesek 1918-ban óhajtották. Fegyvereitől teljesen megfosztva mindössze 100.000 főnyi hadsereggel rendelkezett, ennek pedig csupán belső, rendfenntartó szerepet szántak. Állig felfegyverzett szomszédai gyűrűje vette acélpántként körül. A régi nyugati ellenfeleken, Anglián, Belgiumon és Franciaországon kívül keleten és délen mesterséges eszközök árán is újabbakról gondoskodtak; első sorban Lengyelország és Csehszlovákia voltak ezek. A németek negyedrészét erőszakkal elválasztották az anyaországtól s idegen államok kénye-kedvére szolgáltatták ki. A mindenfelől megcsonkított és mindennemű védőeszközeitől megrabolt Birodalom bármikor védtelen prédája lehetett volna zsákmányleső szomszédainak.

Ekkor apellált Hitler Adolf első ízben a környező világ értelmére. 1933. május 17-én, alig néhány hónappal az után, hogy a birodalmi kancellári széket elfoglalta, a német birodalmi gyűlésen beszédet mondott, mely többek között az alábbi mondatokat tartalmazta:

"...Németország minden további nélkül kész lenne arra, hogy egész katonai szervezetét akár teljesen is feloszlassa s a számára megmaradt fegyverek maradványait is megsemmisítse, ha a körülötte fekvő országok éppúgy fenntartás nélkül ugyanezt cselekednék.

...Németország ezenkívül minden további nélkül hajlandó arra, hogy ezután a támadó jellegű fegyverek alkalmazásáról teljesen lemondjon, ha a fegyverkező nemzetek a maguk részéről bizonyos időn belül szintén megsemmisítik ezeket a támadó fegyvereket, s ha alkalmazásukat nemzetközi egyezményben megtiltják.

...Németország mindenkor hajlandó arra, hogy a támadó fegyverekről lemondjon, ha a világ többi államai is ugyanezt teszik. Németország kész arra, hogy minden ünnepélyes megnemtámadási szerződést elfogadjon; mert Németország nem gondol támadásra, csupán a maga biztonságára!"

A felelet elmaradt. A többi állam zavartalanul tovább fáradozott arzenáljai megtöltésén, robbanószer-készletei felhalmozásán, csapatai szaporításán. A Népszövetség, a győztes hatalmak szerve ugyanekkor kijelentette, hogy Németországnak előbb próbaidőt kell kiállnia, mielőtt a többi állam leszereléséről lehetne vele beszélni. Erre Hitler 1933. október 14-én kilépett a Népszövetségből, amely mereven elzárkózott minden megegyezés elől. Mindazonáltal a nemzetközi kapcsolatok megjavítása érdekében röviddel ez után új indítvánnyal lépett a világ közvéleménye elé. Ez a következő hat pontot tartalmazta:

1. "Németország megkapja a teljes egyenjogúságot.

2. Az erősen felfegyverzett államok egymás között kötelezik magukat, hogy fegyverkezésüket tovább nem fokozzák.

3. Németország ehhez az egyességhez hozzájárul és kötelezi magát, hogy szabad elhatározásából ténylegesen csak olyan mértékletes módon használja fel a neki nyújtott egyenjogúsítást, hogy ebben senki se láthassa valamelyik európai hatalom offenzív jellegű fenyegetését.

4. Minden állam elismeri a humánus hadvezetés bizonyos követelményeit, illetőleg kötelezi magát, hogy bizonyos háborús fegyvereket a polgári lakossággal szemben nem alkalmaz.

5. Valamennyi állam vállalkozik a mindenkire egyformán kiterjedő ellenőrzés lebonyolításában való részvételre; ennek az ellenőrzésnek a során lehet megvizsgálni és biztosítani, hogy eleget tesznek-e, illetőleg hogy eleget tegyenek kötelezettségeiknek.

6. Az európai államok megnemtámadási szerződések kötésével kezeskednek a béke feltétlen fenntartásáról. A szerződéseket tíz év letelte után meg kell újítani."

Ennek kapcsán a német hadsereg létszámának 500.000 főre való felemelését javasolta, mivel ez a szám felel meg annak a haderőnek, "melyre Németországnak országhatárai hosszúságára és szomszédai haderejére való tekintettel szüksége van", hogy veszélyeztetett területét esetleges támadások ellen megvédhesse. Hitler, a békés megegyezés előharcosa, ez alkalommal tehát oly módon kísérelte meg számot vetni a többiek hiányzó leszerelési szándékával, hogy országa számára korlátozott fegyverkezést kívánt. Az ebből adódó évekig tartó jegyzékváltás végül is Franciaország merev elutasításával hirtelen szakadt félbe. Ennek a határozott "nem"-nek azonfelül még Franciaország, Anglia és Oroszország haderejének hatalmas növelése adott nyomatékot.

Ezzel Németország helyzete még az eddiginél is válságosabb lett. A Birodalmat fenyegető veszély annyira megnőtt, hogy Hitler Adolf kénytelen volt a tettek mezejére lépni. 1935. március 16-án ismét bevezette az általános védkötelezettséget. Ezzel az intézkedésével közvetlen kapcsolatban azonban újólag indítványokkal fordult a világhoz a legmesszebbmenő megegyezések céljából, hogy azok alapján minden jövendő háború lényegében humánusabbá, sőt a rombolóeszközök kikapcsolásával úgyszólván lehetetlenné váljék. 1935. május 21-i beszédében kifejtette, hogy "...a német birodalmi kormány hajlandó minden akcióban tevékenyen részt venni, amely a korlátlan fegyverkezés terén bizonyos gyakorlati megszorításokat eredményezhet. Az egyetlen lehetséges utat abban látja, ha visszatérünk a Vöröskereszt egykori genfi egyezményeinek alapelveihez. Egyelőre csak abban a lehetőségben hisz, hogy lépésről-lépésre kiküszöbölhetjük és eltilthatjuk azokat a harci eszközöket és eljárásokat, melyek már lényegüknél fogva ellentétben állanak a Vöröskereszt már érvényes genfi egyezményével.

Ezzel kapcsolatban azt hiszi, hogy amint valamikor a dum-dum-golyó használatát megtiltották és nagyobbrészt a gyakorlatból is száműzték, ugyanúgy lehetséges bizonyos egyéb fegyverek használatát is megtiltani és ezzel gyakorlati szempontból ki is küszöbölni. Ez mindazokra a harci fegyverekre áll, amelyek elsősorban nem annyira a harcoló katonákra, hanem inkább a háborúban részt nem vevő asszonyokra és gyermekekre árasztanak halált és pusztulást.

A német birodalmi kormány azt a gondolatot, miszerint, a repülőgépeket küszöböljék ki, a bombázást azonban ne tiltsák el, tévesnek és hatástalannak ítéli. Lehetségesnek tartja azonban, hogy bizonyos fegyverek használatát nemzetközi megállapodás alapján a nemzetközi jogba ütközőnek minősítsék, s a nemzeteket, amelyek mégis ilyen, fegyverekhez akarnak folyamodni, az emberiségen, az emberi jogokon, és emberi törvényeken kívül állóknak nyilvánítsák. Ezzel kapcsolatban úgy gondolja, hogy a fokozatos eljárás vezethetne a leginkább célhoz. Tehát: tiltsák meg a gáz-, gyújtó- és robbanóbombáknak a valóságos hadizónán kívül való használatát. Ezt a korlátozást különben egészen a bombavetés teljes nemzetközi eltiltásáig lehetne folytatni. Amíg azonban a bombázás mint olyan megengedett, a bombázó repülőgépek számának minden korlátozása, tekintve, hogy azok gyorsan pótolhatók, csak kétes eredményt ígér.

De ha a bombavetést mint olyant a nemzetközi jogba ütköző barbárságnak bélyegezzük, akkor ezzel a bombavető repülőgépek gyártása mint fölösleges és céltalan dolog hamarosan önmagától véget ér. Ha a genfi Vöröskereszt-egyezmény révén sikerült egykor a védtelen sebesültek vagy foglyok magában véve lehetséges megölését hovatovább megakadályozni, akkor bizonyára éppen annyira lehetséges egy analóg egyezményben a bombáknak a szintén védtelen polgári lakossággal szemben való háborús alkalmazásit is megtiltani, sőt a gyakorlatból végül teljesen ki is szorítani. Németország abban, ha ehhez a problémához ilyen elvek szerint nyúlnak hozzá, a népek nagyobb megnyugtatását és biztonságát látja, mint minden segélynyújtási egyezményben és katonai szövetségben.
A német birodalmi kormány kész arra, hogy minden korlátozáshoz hozzájáruljon, amely az éppen támadásra különösen alkalmas legnehezebb fegyverek kiküszöbölésére vezet. Ezek közé a fegyverek közé először is a legnehezebb kaliberű tüzérség, másodszor pedig az óriástankok tartoznak. Tekintve a francia határ roppant erődítményeit, a leghatékonyabb támadófegyverek nemzetközi kiküszöbölése Franciaországot automatikusan száz százalékos biztonság birtokába juttatná. Németország kijelenti, hogy hajlandó a tüzérségi kaliberek, a csatahajók, cirkálók és torpedórombolók mindennemű korlátozásához hozzájárulni. A birodalmi kormány hasonlóképpen hajlandó a hajótér minden nemzetközi korlátozásához hozzájárulni.
(...)
http://harcunk.info/index.php/archiv/368-amirol-a-vilag-hallani-sem-akart-hitler-bekeajanlatai-1933-tol-1939-ig

Kapcsolódó:
   
Ezért bukott le eddig "csak" néhány száz pedofil zsidó vezető: a rabbik lebeszélik a feljelentésről az áldozatokat
   
A holokamubizottság után itt a Cigányügyi Egyeztető Tanács 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Az eredeti szentiratok 98 %-át nem tették 

be a Bibliába





október 28, 2012 
szkitahun

Hernuss Zoltán :
."Az 1945-ben előkerült pergamenek alapján kimondható, hogy az eredeti szentiratok 98 %-át nem tették be a Bibliába (mivel e pergameneken a 100 % szerepel). A maradék részt pedig sok helyen átírták.

És ma csak ezt a meghamisított Bibliát olvashatja a legtöbb ember."

-"A Talmud Jézust állandóan 
NIMRÓD fiának nevezi."
- (Talmud = a zsidó vallás szent könyve.)
-"... Nem kellett tolmács, Jézus HUN nyelven szólalt meg."
-"Ez az én testem ... Ez az én vérem ..." >

"Egyetlen nyelv van, amiben egy új szó keletkezik, ha e 2 szót összerakjuk (test-vér) : a MAGYAR." (Szántai Lajos, művelődés-történész)

Így teszi Jézus egy mágiával a "testvéreivé" a tanítványait (szimbolikusan) , így "adja át beléjük" az ő lelkületét.

Jezus-Partus-herceg-"A 
Jézus név szanszkritül azt jelenti: a FÉNY FIA.
Héberül viszont nem jelent Semmit,

tehát Nem héber név, tehát Jézus Nem héber származású !"

-"A 3 király,aki Jézus bölcsőjéhez megy (az eredeti írásokban)a PÁRTUS birodalom küldöttei:
SZKÍTA mágusok !

Ugyanis Pártiában meghalt a király, és egyenes-ági fiú örökös hiányában a királynő unokaöccse volt a jogos örökös, vagyis Jézus !

EZT jelzi a tömjén, mirha és arany küldése a küldöttekkel. Viszont a héber vallás szerint ezeknek az ajándékoknak Semmi értelmük sincs, sőt a tömjén még törvénysértő is."

-Jézus az ács fia > "A héberben ugyan az a szó jelenti az ácsot, ami az arámiban a HELYTARTÓT.

A Pártus királynő húgának a férje egy (
Pártus) helytartó volt Izraelnek az északi területén (ahol a kánaániták* éltek), és az Ő fia volt Jézus !"

* : Kik voltak a kánaániták:
"Akik Kánaán földjén éltek (vagyis a mostani Izrael területén), mielőtt a zsidó nép (Jáhve* parancsára) oda nem ment, és le nem mészárolta a 90 %-ukat, hogy elfoglalja a (gazdag és fejlett) országukat.

A megmaradt 10 % lakosság az északi területre szorult ki.
A kánaániták ABC-je 24 betűből állt, amiből 18 a székely rovásírásban is szerepel !
Templomaikban egy szent SÓLYOM volt az oltár fölött !"
[Turul = Kerecsen-sólyom]

"Az Eredeti ószövetségben a kígyó helyett egy 
SÓLYOM mondja Évának, hogy egyen a tudás fájáról."
(Egyébként ... miért lenne bűn enni a Tudás fájáról ? Bűn a Tudás ?? :)

* : Ki volt Jáhve:
-"Jáhvét kérte Mózes, hogy mutassa meg magát.
Jáhve mondta: Abba belehalnál (!)
Mózes erősködött, hogy látni akarja.
Jáhve megjelent, és rátámadt Mózesre, aki egy bárányt dobott elé, így Jáhve azt falta fel, és Mózest nem bántotta." (Mózes 2. könyve)

-"Jáhve egyetlen ábrázolását találták meg: ami egy szamárfej, vörös szemekkel.

Szamárnak egyedül Széth-et ábrázolták még (az egyiptomi mitológiában), aki a harag és a káosz istene, akit Hórusz győz le, a jóságos SÓLYOM-fejű isten.

Jézus egyszer azt mondta, hogy ő volt Hórusz (egy korábbi életében).

Vallás-történészek szerint pedig Jáhve és Szét (is) azonos."

-A Rítus című (2011-es) filmben egy Vörös Szemű Szamárban ölt testet egy démon.

-Alaje pedig ezt írta: "Jehovah egy földönkívüli volt a Földön több ezer évvel ezelőtt, aki azt akarta, hogy istenként tiszteljék."
Ne haragudjunk a zsidó népre!

- 1.) Mert csak a tudatlanságuk miatt követték egy náluk "nagyobb" lény parancsát !

- 2.) A holokausztkor visszakapták amit adtak, ezzel Törlesztették a karmikus adósságukat !

- 3.) A mostani (vagyis a 9.) földi civilizáció első népe (Hérodotosz és Pompejusz írásai szerint) a SZKÍTA nép: a Szelídség, Megbocsátás, Vendég-szeretet és a Szeretet (vagyis a Fény) népe volt !
Legyünk méltó utódaik az Aranykor kezdetén ! Mutassunk példát ezekből !

- (Rockefeller végeztetett egy kutatást, hogy melyik nép DNS-e a legdominánsabb (bízva abban, hogy az övé), de a MAGYAR jött ki eredményül !)

- 4.) Nincs rossz nép, rossz ember, rossz sejt, ... , csak Eltévelyedett !

- 5.) "Ne ítélkezzetek, nehogy fölöttetek is ítélkezzenek." !

Hogy is volt akkor:

1.) Jézus 12 éves korában került el Izraelből és 30 évesen tért vissza. A kettő között keleten tanult és tanított (Egyiptomban, Indiában és Tibetben), amit mind kivágtak a Bibliából !
A Koránban és tibeti írásokban viszont szerepel Jézus ezen útja ! (ők Isszának nevezik).

2.) "Halála" után 300-400 évvel különböző zsinatokon:
- Kivették Jézus tanításaiból a reinkarnáció, asztrológia, numerológia tanait,
és ... hogy "Isten országa Bennetek van !" , "Ugyanaz a Fény van Benned ... "

Ezek "helyébe" írták: hogy Isten rajtad Kívül, elérhetetlen magasságokban van, és így az Isten és közted szükség van egy közvetítőre: a papságra.

De elkerülte a figyelmüket ez a 2 rész:
Károli Gáspár fordítás, 82. zsoltár 6. vers: "Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan."
Illetve: "Én vagyok a világ világossága" - mondta Jézus. Később pedig a tanítványainak mondta: "Ti vagytok a világ világossága." - Tehát nem azt mondja, hogy .. én vagyok az Isten fia, ti pedig csak emberek, hanem hogy ugyan azok vagyunk !

- Kitalálták, hogy legyen bűn,
amiért büntetés jár,és hogy legyen pokol,és ördög.

Míg Jézus azt tanította:
"Nincs bűnös, csak tudatlan. Ezért meg kell Tanítani !
Nincs gonosz, csak beteg. Akit a Szeretet gyógyíthat meg !"

-Próbálták összemosni Jézus tanait a zsidó vallással (ami valójában Ég és Föld) :
Elnevezték Jézus tanait Újszövetségnek,
Jézus származását átírták zsidóra,és egy zsinaton kimondták, hogy Jézus apja: Jáhve.

[Ez még a papok között is akkora felháborodást váltott ki, hogy lázadás tört ki az egyházonban !

Miért ? Jáhve Egyiptomban csecsemőket ölt (Kivonulás 11.1), Kánaánban pedig népirtást végeztetett. Jézus tetteiből és szavaiból pedig mindig a SZERETET áradt. Még keresztre feszítése közben is: "Bocsáss meg nekik Atyám, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek." Ugye, nem mindegy hogy ki az apja ? :) ]

- "A női princípium kitörlése:
- Az 
Atya, Anya és Fiú szent-háromságot átírták Atya, Fiú, Szentlélek -re.
- Jézus mindig azt mondta: "... 
az Isten és az Istennő ..." > Mindenhonnan kiradírozták, hogy: Istennő.
- A történetből (ahonnan csak tudták) kitörölték Mária Magdolnát - Jézus legKözelebbi Tanítványát - a 12 tanítvány közül " , ... de Leonardo Da Vinci odafestette az "Utolsó vacsora" című művére Jézus mellé.
- Jézus, amikor feltámad, Mária Magdolnával találkozik először (mintha megvárná, míg a többiek elhagyják a sírt), és Jézus úgy szólítja Mária Magdolnát, ahogy egyik tanítványát sem ! Ez a megszólítás csak a legközvetlenebb tanítványnak járt ki !

- Mária Magdolnát (aki Egyiptomban tanult, és felnőtt korára már nagy hatalmú mágus főpapnő volt),
"bűnös nővé" írták át, ... amit később egyesek prostituáltként értelmeztek. 

Visszatérve, és összefoglalva: az írások szerint Jézus:

- A SÓLYMOT tisztelő kánaániták
PÁRTUS helytartójának fia volt,
PÁRTIA trónörököse !
- Akit SZKÍTA névre kereszteltek ! aminek a jelentése: a FÉNY fia !
- Tudott HUNUL !
- A Talmud NIMRÓD fiának nevezi. (Talán arra gondolnak, hogy leszármazottja.)
Mondjuk ki: Jézus az ősi MAGYAR népbe született le.
Trónörökös volt, de az uralkodás helyett az emberiséget tanította,
félelmet nem ismerve, tűzön-vízen keresztül,
adta át az embereknek a Fényt.
Tegyük mi is ezt.

SZERETET Mindenkinek. 


"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Lengyel gazdák traktoros tüntetése több megyében 

Már sokfelé vonulnak a traktorok Lengyelországban! Van, ahol már 5 hete folyik a demo. Az ábra ugyanaz: tőkéseknek adná az állam a földeket.
 
Ami ott hozzánk képest (egyelőre) extra: egyes földeken a kapitalisták GMO-t is termeszthetnének... 

Cikkek angolul: 
http://protestrolnikow.pl/en/

Videók: 
http://protestrolnikow.pl/aktualnosci/page/2/ 


Nemzeti Jogvédő Szolgálat: 



MOST JÖJJÖN MIND, AKI MEGTEHETI! - A MAGYAR FÖLD a MAGYAR ÉLET!! 


TOVÁBBÍTSÁTOK MINDEN GAZDATANÁCS TAGNAK ÉS MINDEN ÉRDEKLŐDŐ GAZDÁNAK, GAZDÁLKODÓNAK ÉS MINDEN HONFITÁRSUNKNAK, AKI A VIDÉK ÚJRAÉLESZTÉSÉT A SZÍVÉN VISELI!

FIGYELEM! MINDEN GAZDATANÁCSTAGOT VÁRUNK AZ ALAPÍTÓ GYŰLÉSRE KAJÁSZÓRA!
MOST JÖJJÖN MIND, AKI MEGTEHETI! NE KÉPVISELTESD CSUPÁN MAGAD, ALAPÍTS!

Kedves Barátaim!
Mindenekelőtt elnézéseteket kérem a kései visszajelzésért, de a felhívás sikerének köszönhetően csak néhány óránk maradt naponta arra, hogy a legfontosabb ügyeinket intézzük.

Örömmel tudatom, hogy 28 Gazdatanács megalakulásáról érkezett hír, ami majdnem háromszorosa annak amiben előzetesen reménykedtünk, mikor e négy hétnek nekivágtunk. Ez a szám már bőven elegendő ahhoz, hogy együttes erővel sokszorozzuk meg a Gazdatanácsok létszámát az elkövetkezendő hónapban.

Tisztelettel hívunk meg Benneteket és minden Gazdatanács tagot, érdeklődő termelőt, gazdálkodót a Gazdatanácsok Országos Szövetsége megalapításának várva várt eseményére. Ki tudja, mikor nyílik arra újra alkalom, hogy nyugodt körülmények között tisztázzuk egymás közt, mi is a rövid és hosszútávú célja e szövetségnek, mik a legfőbb feladataink, s mi az, amiben rövidesen egymás segítségére lehetünk?! Kivételes és egyben utolsó pillanat, hogy a gazdák érdekképviseletét megszervezzük és együttes erővel érjük el azt, amit a bejelentő irattal mindőtök, mint természetes igényt az önrendelkezésre, kívánt, felelősséggel felvállalt és aláírt! 
Gazdatanácsok Országos Szövetsége Alakuló Gyulése
2013. február 2. (szombat) 14:00 óra
(Gyertyaszentelő Boldogasszony napja)
Kajászó Művelődési Ház

Tervezett menetrend:
13:30-14:00 (és folyamatosan 15:00) Regisztráció, alapcsomagok és szavazólapok átadása a gazdatanácsok jelenlévő tagjainak
14:00-15:00 Szakmai előterjesztések (Rácz Sándor - 
földvédelem, prof. Dr. Nagy Bálint -vidékstratégia, Dr. Varga István - földgazdálkodás, Tamási Béláné - önrendelkezés)
15:00-15:15 Szünet
15:15-16:00 
Alapító dokumentumok elfogadása, tisztviselők (szóvivő, fő- és területi szervezők, titkár) választása, felhívások, határozatok megfogalmazása, elfogadása
16:00-16:15 Szünet
16:15-17:00 Egyebek (szervezeti, gyakorlati kérdések, válaszok)

Nem pártokat, de nem is szervezeteket vagy azok képviselőit hívtuk szövetséget kötni, hanem a gazdákat, azon gazdákat, akik az önrendelkezésük érdekében nem voltak restek az első lépést helyben, saját hatáskörükben megtenni. Akik vállalták, hogy követeljék azt, ami természetesen, alanyi joguknál fogva őket illeti. Beleszólást a saját életükbe és életfeltételeikbe. Magunkon kezdtük a változást, nem csupán követeltük, hogy a vidék sorvadását, ellehetetlenítését állítsa meg valaki.

A Gazdatanácsok Országos Szövetségét azok alapítják meg, arról azok döntenek és szavaznak, akik jelen lesznek Kajászón!

Minden jelenlévő gazdatanács tag egyetlen szavazattal bír. A megalakulással válik minden bejelentett Gazdatanács az egységes szövetség részévé. A szervezés természetesen ezzel nem zárul le, sőt! A jelenlévők véglegesítik azokat az iratokat, amelyek módosítás lehetősége nélkül biztosítják a Gazdatanácsok Országos Szövetségének egységes célját, arculatát. Nem szervezetet építünk Kajászón, hanem szövetséget kötünk az egységes fellépés érdekében. A szervezetet Ti és az élet, a lehetőségek szerinti természetes fejlődés alakítja majd a térségi Gazdatanácsok egymás közti szerződéseivel és országos kapcsolat-hálózatával egyidejűleg. Elsődleges és rövidtávú cél, hogy mielőbb elérjük, hogy minden megyére, majd minden településre kiterjedjen a Gazdatanácsok szövete, alapítása, egymás közti szerződése.

Kajászón világossá válik, hogy mennyire rendkívüli a feladat, ami itt tornyosul előttünk, de mennyire megéri a fáradságot! Hogy - ha sokan még nem is sejtik, de talán már érzik, hogy - mennyire rendkívüli az a szövetség, amelyet életre hívunk. Bármily nehéz körülmények között is, de rendkívüli lehetőségekkel élünk, mert élünk is a lehetőségeinkkel és Gyertyaszentelő Boldogasszony napjától kezdve együtt, vállvetve cselekszünk is azért, hogy közös és természetes céljainkat elérjük!

Kajászóról minden alapító tag feladattervvel, részletes útmutatóval távozik majd, hogy az, amit elkezdünk, egy pillanatra se torpanjon meg, amíg céljainkat el nem érjük!
Szombaton találkozunk.

Bizalmam az ősi erényben.
Baráti összetartással:
Dr. Boór Ferenc (az öreghegyi)
A Kajászói Gazdatanács és a Fejér Szövetség szóvivője 
+36302038648 


Minda Zoltán leleplezi: Vagyon lenyúlását a Parlament hamisítással biztosította, 2013.02.01 

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=bOO5pFaXfZk 

Vonalban levők száma 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Katonai készültség a közel-keleten a Szíria

elleni izraeli támadást követően


 
Poszt szerzője:
2013/02/01 Infowars.com - 
Idők jelei 
Időkjelei: Az alábbi cikk összefoglalja a közel-keleten a napokban kialakult konfliktus jelenlegi állapotát és az ezzel kapcsolatos különböző véleményeket. A térség fontosságával az alábbi két tanulmány foglalkozik: A közel-keleti válság, A templom és az utolsó hét év 

A szíriai, libanoni és jordániai katonai erők magasabb készültségi fokozatot rendeltek el a Szírián belül végrehajtott izraeli támadást követően.

Az arab nyelvű libanoni Addiyar napilap hírei alapján az Oroszország Hangja azt jelenti, hogy Szíria az izraeli felügyelet alatt álló Golan-fennsíkhoz irányította csapatait, a libanoni hadsereg megerősítette délen állomásozó egységeit, Jordánia pedig csapatokat küldött a Jordán folyó Izraellel határos szakaszaihoz.

A DEBKAfile szerint az orosz flotta mediterrán-tengeri egységei is magas készültségi fokozatban várnak. A lap katonai hírforrásai szerint "a szíriai határ mentén állomásozó török csapatok is teljes készültségben vannak, bár Ankara kisebb jelentőséget tulajdonít a Szíria elleni izraeli támadásnak a nyilvánosság felé, valószínűleg azért, mert kényelmetlennek tartják a tényt, hogy az izraeli légierő volt az első külföldi egység, amely beavatkozott a szíriai konfliktusba."

A DEBKAfile szerint a török Incerlik légitámaszponton állomásozó amerikai csapatok, a jordániai Mafraq légibázishoz mozgósított amerikai különleges erők, valamint a török határ mentén lévő amerikai, német és holland Patriot rakétaegységek szintén magas készültségi fokozatban várnak.

Az orosz külügyminisztérium csütörtökön a következő nyilatkozatot adta ki a támadásra vonatkozóan:

    "Amennyiben az információ megalapozottnak bizonyul, egy szuverén nemzet ellen elkövetett provokáció nélküli támadással állunk szemben, ami súlyosan sérti az ENSZ Alapokmányában foglaltakat és példa nélküli, függetlenül attól, hogy milyen indokkal próbálják védeni."

Az iráni külügyminiszter elítélte és "brutális agressziónak" nevezte a Szíria elleni izraeli támadást. "Nem kétséges, hogy ez az agresszió a nyugati és a cionista stratégia része, hogy megakadályozza a stabilitás és béke visszatérését Szíriába," áll az Ali Akbar Salehi által kiadott nyilatkozatban.

A nyugati média szerint a támadás a Jamraya-i szír katonai kutatóközpont vagy a szír-libanoni határ felé tartó teherautó konvoj ellen irányult, ami elvileg "kulcsfontosságú fegyverek szállított" Izrael főellensége, a Hezbollah számára. A BBC azt állítja, hogy a konvoj orosz gyártmányú SA-17 légvédelmi rakétákat szállított.

A Reuters szerint a támadás "figyelmeztetésül szolgál Szíria és a Hezbollah számára Izrael részéről, hogy ne próbáljanak veszélyes fegyvereket szállítani," de Dr. Ali Mohamed, a Syria Tribune híroldal főszerkesztője az RT-nek nyilatkozva kijelentette, hogy az állítólagos szíriai vegyi fegyverek miatti aggodalmak csupán ürügyként szolgálnak az Assad rezsim katonai kutatóközpontjainak elpusztítására és annak megakadályozására, hogy Damaszkusz fegyvereket gyárthasson saját maga és szövetségesei számára.

Dr. Mohamed szerint Izrael a CIA Szírián belül tartózkodó ügynökeivel együttműködve próbálja megbénítani az ország fegyvereit.

A fővonalas médiumok lelkesen ismétlik, hogy az izraeli támadás Szíria vegyi fegyvereit célozta. "A Szíria elleni támadást egy Irán elleni támadás előfutárának is tekinthetjük, amelyben Izrael demonstrálja, hogy, amennyiben a tömegpusztító-fegyver által képviselt vörös vonalat átlépik, nem hezitál cselekedni," írja David Greenfield a David Horowitz által szerkesztett Frontpagamag oldalon.

Egy biztos, a támadás jelentősen növelte a feszültséget a térségben és közelebb hozta egy esetleges szíriai katonai intervenció lehetőségét.

"Washingtoni és NATO-beli katonai és hírszerzési körökben jelenleg úgy gondolják, hogy az izraeli támadás a Damaszkusz közelében elhelyezkedő katonai létesítmény ellen csupán az elkövetkező támadások nyitó jelenete Izrael, Szíria és a Hezbollah között, miközben Irán lehet, hogy csak alkalomra vár, hogy beavatkozzon," spekulál a DEBKAfile.

Kapcsolódó:
   Egy közel-keleti háború jelei
   Lavrov: Az orosz erők biztonságba helyezték Szíria vegyi fegyvereit
   Amerikai repülőgép hordozó érkezett a szíriai partokhoz
   A közel-keleti háború árnyéka 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Európa, te ócska ringyó 



2012. január 13. - 20:28

Húszéves voltam, amikor elkezdődött az úgynevezett rendszerváltásról szóló hazudozás Magyarországon. Számomra az a leggyönyörűbb tavasz volt, amit addig megéltem. Végre letudtam a kötelező katonaságot, leszereltem, és itthon varázslatos élet várt. Zenekart alapítottunk a haverokkal, csajoztunk, buliztunk orrvérzésig, a tévé meg egyre azt harsogta, hogy tessék, itt a szabadság, a demokrácia, a Nyugat, a Kánaán, a független választások meg a fogyasztói társadalom.

Igen, hittünk benne, hogy most már tényleg minden jó lesz. Nem azonnal, nem varázsütésre, de nemsoká. Belátható időn belül. Még a mi életünkben. Emlékszem, amikor az Antall-kormány, mint olyan egyáltalán szóba került, sajnálkozva mondogattuk, hogy szegényeknek milyen hálátlan feladat jutott osztályrészül: mindent szépen rendbe tesznek négy év alatt, a következő kormány meg majd learatja a babérokat.

Igen, azt hittük, hogy hamarosan ránk köszönt a nyugatosodás, a jóléti társadalom, és ha átmegyünk Ausztriába, akkor legfeljebb egy sorompó fogja érzékeltetni, hogy másik ország területére léptünk, merthogy egyéb különbség nemigen lesz felfedezhető.

És igen, azt is hittük, hogy hamarosan felvesz minket tagjai sorába az EU, a NATO, az OECD, az EBESZ, meg az összes többi betűszó, amiknek még csak a definícióját sem ismertük, csak annyit tudtunk róluk, hogy valami nagyon előkelő és mérhetetlenül nagyvilági dolog lehet hozzájuk tartozni.

Vágyakozva nézegettük az Európai Unió kék lobogóját a tizenkét sárga csillaggal, és azt képzeltük, nemsokára a mi közintézményeinken is ez a zászló loboghat majd, hiszen mi annyira, de annyira megérdemeljük, hogy újra befogadjon minket Európa, ez a büszke nő.

"... értsd meg, szeretem őt,
A vén Európát, a büszke nőt!
Nagyon kérlek, becsüld meg őt,
A vén Európát, a gyönyörű nőt!"

Varga Miklós harsogott a hangszórókból, és mi nagyon kívántuk a büszke és gyönyörű nőt, Európát. És ez az ócska ribanc akkor kezdett el minket hitegetni. Ugyan nem kerültek szóba semmiféle régi dolgok; tehát senki sem hangsúlyozta, hogy hajdanán mi védtük meg az úgynevezett nyugati kultúrát tatártól, töröktől, ruszkitól, azt azonban készséggel elismerték - vagy legalábbis úgy tettek -, hogy például 1956, no meg a vasfüggöny átvágása számukra komoly érték.

Mi meg csak vártunk, és vártunk, optimista és kissé debil mosollyal az arcunkon. Azt hittük, az majd úgy lesz, hogy az úgynevezett visegrádi országokat (Lengyelország, az akkori Csehszlovákia és jómagunk) hamarosan felveszik a "közös európai házba", és akkor ez a jóságos Unió majd ugyanúgy felhúz minket a maga szintjére, mint ahogy tette nem sokkal korábban például Spanyolországgal.

"Ölén a szerelem minden öröme hívogat,
Arcában látod az arcodat"

Ám a csatlakozás időpontja egyre csak tolódott, mindig újabb tárgyalások nyíltak meg, mindig újabb kifogások keletkeztek, míg végül az akkori magyar miniszterelnök, bizonyos Orbán Viktor némileg csalódottan ki is jelentette: "az Európai Unión kívül is van élet".

Az örök nemzetárulók rá is raboltak erre a kijelentésre, és ahogy az már lenni szokott, félremagyarázták, kiforgatták, hazudva idézték és szétcsócsálták - nem adtak mást, csak mi lényegük, márpedig hazátlan nemzetárulóktól ennyi telik.

Mi azonban vártuk, egyre csak vártuk, hogy talán egyszer majd eljön a mi időnk is. A jóléti társadalom kora, a megélhetési gondok megszűnésének kora és nem utolsósorban a magyar nemzet határokon átívelő egyesítésének kora.

Ami helyette jött el, azt mindenki tapasztalhatja ma, aki a Kárpát-medencében él.

"Nem sírt akkor sem, ha elvetélt"

Európa, ez az ócska ribanc, miközben jóléttel hitegetett minket, rátette a kezét minden vagyonunkra. A saját nevére íratta az energiaszektorunkat, bezáratta a bányáinkat és leépítette az iparunkat, tönkrevágta a méltán világhírű mezőgazdaságunkat, átvette az egész bankszektorunkat, egyáltalán minden stratégiai ágazatba befészkelte magát. Mi meg eközben optimista és kissé debil mosollyal az arcunkon tétlenül szemléltük, hogy Európa itt csupán piacot vett és rabszolgákat. Nem berzenkedtünk, nem lázadtunk, nem ragadtunk fegyvert ordítva, csak ültünk és vártuk, hogy ha majd leomlanak a határok, akkor végre minden magyar otthon érezheti magát a Kárpát-medencében. Mert mi már csak ilyen birkatermészetűek vagyunk.

"A sötét felhő végre mind aludni tér
Földjében túl sok már a vér"

Mindeközben Európa ugyanolyan aljas és gyomorforgató módon hagyta magára a magyarokat, akárcsak IV. Béla idejében, vagy bármikor a közös történelmünk során. Európa ma is elnézi, hogy a Délvidéken magyart vernek csak azért, mert az anyanyelvén beszél; szava sincs ahhoz, hogy a Felvidékről kiutálják a magyart, csak mert meg meri vallani még el nem vesztett identitását; Erdély megszállóit pedig egyenesen tagjai sorába fogadta, utánunk nem egészen három évvel.

És most idetolja a pofáját ez a kiélt matróna, és kioktat minket demokráciáról, emberi jogokról, erkölcsi normákról, és jogot formál arra, hogy az alkotmányunkba is beleszóljon. És azt képzeli, azt reméli, hogy mi még most is kissé debil mosollyal az arcunkon majd tétlenül végigasszisztáljuk mindezt, ahogy engedelmes rabszolgákhoz illik.

Teszi mindezt egy olyan utolsó, ócska kurva, akinek már rég csakis a pénz számít, semmi más.

Európa, undorodom tőled.

Szebb Jenő 
szebbjovo.hu 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Így akarják megvonni a "demokraták" a 

nemzeti pártoknak járó támogatást 



2013, február 2 - 13:53 
barikad.hu
Az Európai Parlamentben frakcióval rendelkező európai pártok jelentős pénzügyi támogatásokra jogosultak az uniótól. Azonban kevesen tudják, hogy frakcióalapítás nélkül is jogosultak az egy ideológiát valló európai szövetségek egy kis pénzügyi juttatásra. Így jár pénz a Magyarországon alapított Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségének is, amelytől most a "demokraták" el akarják venni a támogatást.

Az ilyen támogatások célja, hogy a politikai szereplők ne saját országok nemzeti érdekei szerint tagozódjanak az Európai Parlamentben, hanem ideológiai alapon alkossanak frakciót, vagy pártszövetséget. Ez is szolgálja az unió szerint valamelyest az európai identitás, és a nemzetek feletti integráció kialakulását.

Azonban a nagy európai pártok, így az Európai Néppárt (tagja a Fidesz) és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (tagja az MSZP) a liberálisok frakciójával együtt rendszeresen felülírja a frakcióalapítás és a támogatáshoz jutás kritériumait. A korábbi jobboldali radikális képviselőcsoportok megalapítása egyre nehezebbé vált, mert növelték az ehhez szükséges képviselők számának mértékét, valamint azt, hogy hány országból kell érkezniük a frakciót alapítani szándékozó képviselőknek. Jelenleg képviselőcsoport létrehozásához legalább 25 képviselő szükséges, akiknek a tagállamok legalább egynegyedét kell képviselniük, tehát a 25 képviselőnek jelenleg legalább 7 országból kell érkeznie. A radikális jobboldali pártok egy ideje ezt a feltételt nem tudják teljesíteni, mert egyes nemzeti pártok bizonyos nyomás miatt nem csatlakoznak a frakcióhoz, és vagy függetlenként dolgoznak, vagy mérsékeltebb frakciókba ülnek. Másrészt a radikális, bevándorlásellenes pártok egy jelentős része cionista befolyás alatt áll, és nem ülnek egy frakcióba a Jobbikkal, vagy mérsékeltebb képviselőcsoportokba kerülnek.
Pártokat is támogat az EP, kivéve ha nemzeti érdeket képviselnek

Azonban nem csak frakciókat, hanem úgynevezett európai pártokat is támogat az Európai Parlament. Itt már lényegesen könnyebben lehet teljesíteni a kritériumokat, hiszen szintén legalább 7 tagállamra van szükség, viszont nem csak EP-képviselők számítanak, hanem a nemzeti parlamentek képviselői, valamint a regionális törvényhozások képviselői is. Ilyen módon a tavalyi évben 11 európai párt jutott összesen közel 19 millió euróhoz, köztük a Budapesten alapított Európai Nemzeti Pártok Szövetsége (AENM), amelynek a Jobbik is tagja. Ezen kívül pártalapítványok is jogosultak bizonyos összegekre.

2012-ben a két nagy pártnak közel 11 millió euró járt, míg ehhez képest az AENM-nek lényegesen kevesebb, mindössze 280 ezer euró jutott. A különbség a két fél között, hogy a két nagy párt elkötelezett híve annak, hogy a nemzeti parlamentek és kormányok hatásköre egyre csökkenjen, és az uniós bürokraták hatalma tovább erősödjön. A nemzeti pártok viszont szeretnék megőrizni saját hazájuk függetlenségét. Ezeket az összegeket egyébként csak a párt saját működésére, kiadványaira lehet fordítani, és nagyon szigorú szabályok vonatkoznak minden egyes eurócent elköltésére, tehát lehetetlen a saját pártok támogatása.

A 2013-as költségvetés összeállítását decemberben tervezte az Európai Parlament vezetése, azonban éppen az AENM és Mozgalom az Európai Szabadságért és Demokráciáért nevű párt - melynek többek között az Északi Liga, az Igaz Finnak és Jan Slota pártja is tagja - miatt többször elhalasztotta a költségvetés összeállítását. Közben az EP-képviselők között aláírásgyűjtés kezdődött annak érdekében, hogy a két "szélsőséges" európai párt ne kapja meg a neki járó pénzeket. Emögött sorakozott fel - többek között - a hazai nemzeti radikális körökben népszerű brit euroszkeptikus Nigel Farage is.
Európa vagy Európai Unió?

A javaslat támogatói szerint az euroszkeptikus pártok nem kaphatnak uniós támogatást - uniós állampolgárok, köztük euroszkeptikus adófizetők pénzét - hiszen szemben állnak a centralizációt erőltető európai uniós vezetéssel, valamint olyan elvekkel, mint a "demokrácia, jogállamiság és az alapvető jogok védelme". Tehát jól látható, hogy a uniós vezetők sikeresen kiszorították a nemzeti pártokat a frakcióalapítás követeleményeink szigorításával az Európai Parlamenti lehetőség egy részéből, és az európai pártok közül is igyekeznek a nemzetieket ellehetetleníteni, hiszen ők határozzák meg, hogy mely szervezet képvisel bizonyos értékeket. Eközben az sem zavarja őket, hogy az Európai Unió polgárainak - többek között a britek nagyjából felének - adója a demokrácia szellemében nem csak azoknak jár, akik az EU feltétlen hívei, hanem az Európai Unió kritikusainak is. 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Az USA nem hajlandó felhagyni a 

terrorizmussal - dróntámadások 

mindenütt, "ahol szükséges" 



2013-02-02. 12:30 Kuruc.info
Valaki igazán elmagyarázhatná végre, hogy miféle jogi vagy éppen erkölcsi érvekkel lehetséges alátámasztani a dróntámadások indokoltságát?

Gondoljunk bele: az amerikai titkosszolgálatok és a hadsereg legfelsőbb köreiben önkényes döntést hoznak arról, hogy melyek azok a személyek, akik "veszélyeztetik az USA biztonságát", és ezért meg kell halniuk. Ezután a halálra ítéltek listáját az amerikai elnök elé terjesztik. Ha pedig az ő jóváhagyása is megszületik, akkor az USA hadserege - mindenféle bírósági ítélet vagy éppen a hadiállapot bejelentése nélkül - pilóta nélküli harci gépeiről kilőtt rakétákkal megsemmisíti a kijelölt személyeket. 

A "járulékos veszteség" - vagyis polgári személyek, gyermekek, nők halála - pedig az egész felháborítóan törvénytelen akciósorozat elkerülhetetlen velejárója. A "nemzetközi közvélemény" legnagyobb része pedig mélyen hallgat, és így semmi sem állja útját az USA kormányának parancsára elkövetett terrorcselekményeknek.

A dróntámadások pedig rendületlenül folytatódnak tovább. Leon Panetta amerikai védelmi miniszter pénteken kijelentette: további akciók várhatók a "szélsőséges fegyveresek" ellen, nemcsak Afganisztánban, Pakisztánban, de Jemenben és Szomáliában is, sőt "mindenütt másutt is, ahol szükséges". Tekintve, hogy az USA egy 
új drónbázist szándékozik kiépíteni Niger és Mali határán, a cionista terroristák következő célpontja alighanem Mali lesz.

Panetta azt az ordító hazugságot kürtölte világgá, hogy a drónokról indított rakétacsapások célja az "Amerika elleni támadások megakadályozása". Vajon a Maliban a központi kormány önkényes intézkedései ellen a jogaikért harcoló tuaregek, illetve a mellettük fellépő iszlamista fegyveresek miféle fenyegetést jelentenek az állig felfegyverzett Amerikára nézve? Ha pedig a világ sorsát intéző cionista körökben úgy ítélik meg, hogy a Magyar Gárda vagy éppen a Jobbik fenyegeti az USA biztonságát, akkor majd rakétákat lőnek ki Vona Gábor vagy Morvai Krisztina házára, vagy a radikális párt irodáira is? Könnyen megtörténhet, ugyanis az amerikai védelmi miniszter pénteken azt is elmondta, hogy a CIA még ki is szélesítheti a "dróntámadások hatókörét az USÁ-ra leselkedő veszély nagyságától függően". "Háborúban állunk" - fűzte hozzá a vérszomjas cionista.

A dróntámadásoknak az elmúlt évek során sok száz civil áldozata is volt, ami azonban a második világháborús zsidók sorsa fölött napi rendszerességgel siránkozó cionistákat és bérenceiket láthatóan a legkevésbé sem hatja meg. Pakisztán nyugati térségében már évek óta rendszeresen lecsapnak az amerikai terroristák rakétái. Az iszlamabadi kormány több alkalommal is kérte Washingtont, hogy függessze fel a törvénytelen és a nemzetközi jogot súlyosan sértő akcióit. Pakisztánban, Afganisztánban és Jemenben számtalan tömegtüntetésen is követelték az USÁ-tól, hogy hagyjon fel a terrorizmussal és az országuk ügyeibe történő fegyveres beavatkozással. Mindhiába. A "demokrácia" és az "emberi jogok" legfőbb őrei ott és akkor gyilkolnak, ahol és amikor éppen kedvük szottyan.
Perge Ottó - PressTV nyomán 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Gyűlöletbeszéd? 


Luzsénszky Alfonz Talmud fordítását a magyar főügyészség 1923-ban be akarta tiltani, mert az a "közerkölcsöt sérti és pornográf" - állította. Brósági tárgyalást követően az ítélet megállapítja:
A Luzsénszky Alfonz fordításában található rémségek kivétel nélkül mind megtalálhatók a Talmudban. A fordítás korrekt, mivel úgy hozza a kifogásolt részleteket, ahogyan azok az eredeti műben le vannak írva.

A "Talmud" szó annyit jelent, mint: Tan. Nemcsak hittani, hanem erkölcstani és jogi szabályokat is tartalmaz a zsidó életvitel mindennapjai számára. A Talmud a zsidók előtt még a Bibliánál is (értsd: Ószövetség) nagyobb tekintéllyel bír.

Mielőtt belekezdenénk, fontosnak tartom kiemelni, hogy a Mi Urunk Jézus Krisztus, hogyan vélekedik a Talmud szerint élők hovatartozásáról. Amikor a zsidó, az Úr szót használja, fontos tudnunk, kit ért alatta.
Íme, Krisztus szavai, János Evangéliumából, amikor az Ő benne hívő(!) - tehát nem olyanokhoz beszél, akikkel esetleg korábban összetűzése lett volna - zsidókhoz szól:
"38. Én azt beszélem, a mit az Én Atyámnál láttam; ti is azt cselekszitek azért, a mit a TiAtyátoknál láttatok.
  44. Ti az Ördög Atyától valók vagytok, és a Ti Atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert ő hazug és a hazugság atyja."

Tehát a Mi Urunk Jézus Krisztus szerint a zsidók az Ördög Atya gyermekei. Amikor ők az Urat emlegetik, róla (Ördög Atya) beszélnek.

Ennyi bevezetés után lássunk néhány hiteles fordítást a Talmudból, ahol imígyen vélekednek aMi Urunk Jézus Krisztusról:

"Meg van az parancsolva, hogy Izrael árulóit és az eretnekeket (minim), mint a názáreti Jézust és követőit saját kezűleg megöljük és a kárhozat örvényébe döntsük". A názáreti Jézus tana a Talmud szerint (Aboda z. 17a.)

A továbbiakban így gondolkodnak rólunk, felőlünk emberek, a Jóisten teremtményei felöl:

Abarbanel rabbi Roslamann könyvének 5a. lapján, ahol a 13 zsidó hitcikkelyről szólván ezeket mondja:
"Az az ember, aki ...... az igaz (zsidó hit) hitnek egész alapját tagadja, nem tartozik az izraeliták közé, az tehát eretnek...., az olyat tehát kötelességünk gyűlölni és megvetni és, ahogy csak lehet, tönkretenni, mert írva vagyon a 138. zsoltárban: Tökéletes gyűlölettel gyűlöltem őket."
Ezért mondja Ruben rabbi: "Aki nincs körülmetélve és a szombatot nem ünnepli, az nem ember." (mondják ők) (csak mellékesen jegyzem meg: náluk az ünnepelt szombat, a péntek esti sötétséggel kezdődik)

Ha pedig nem ember, akkor szerintük idegen, vagyis:

"Az idegennek magva, aki nem zsidó, barommag." (Jebamoth 94b. Tosephot.)
"Idegen az, aki nincs körülmetélve..." (Berachoth 47b. Gittin 70a)
....mert úgy taníttatik, hogy az ember (itt: Ördög Atya gyermeke) nemzsidókat ne húzzon fel (ha azok verembe esnek és életveszélyben vannak), sőt taszítsa le." (áll az Aboda zara 13b. lapján.)

A zsidók világuralmi nézeteiről is érdekes dolgokat találunk a Talmudban:

Minthogy a Talmud szerint Izrael és az isteni (Ördög Atya) Fölség ugyanazt jelentik, természetes dolog, hogy a zsidóké az egész világ. Ezért beszél így a Talmud:
"Ha egy zsidónak az ökre egy idegennek ökrét megdöfi, akkor a zsidó szabad, (vagyis nem köteles kártérítésre); ha azonban egy idegennek az ökre döfi meg a zsidó ökrét, akkor az idegen köteles a zsidónak az egész kárt megtéríteni; mert az Írás ezt mondja: Álla az Úr (Ördög Atya) és megméré a földet és átadá Izraelnek a népeket... s átadá minden javukat az Izraelitáknak." (Baba kamma 37b.)
Ezért mondja Alba rabbi, hogy "Isten (Ördög Atya) hatalmat adott a zsidóknak minden népek javai és vére fölött."
"A pokol tüzének nincs hatalma. a bölcsek (rabbik) tanítványai fölött..." (hát hogyan is lehetne az Ördög Atya gyermekei, a pokol fajzatai fölött?)

Az Aboda zara (idegen kultusz) 4a. lapján azt mondja, hogy: "az Úr (Ördög Atya) csak akkor haragos, bosszúálló (miféle Isten lehet egy bosszúálló Isten, hacsak nem maga az Ördög Atya?), mikor a világ népeit ítéli, de az izraelitákkal szemben haragot nem érez."
A frankfurti Selichoth 71a. és b. lapján, valamint a prágai Selichotli 71b. lapján az "El elochim ezaka bemillulaj" kezdetű imában ezeket mondják:
"Látogasd meg a kutheusokat (ez is egyik csúfneve a keresztényeknek) nehéz háborúval, takard be őket hat hónapig felhővel, verd meg őket fekéllyel, himlővel... taszítsd le királyukat,töltsd ki rajtuk bosszúdat, zúzd dühödben fejüket a földhöz: és te fogsz a te szeretteidnek üdvöt hozni!"
"Amint hajdanában történt, úgy reszkessenek most is ellenségeink, félelem és rémület szálljon rajuk, hogy szívük megbénuljon. Öntsd ki rajuk haragod poharát. Félelem és rémület vegyen erőt rajtuk s zúzd szét szíveiket. Iszonyú fájdalomban reszkessen lágyékuk, izzadjanak és remegjenek minden tagjaikban és essenek össze. Egyik nyomorúság a másik után jöjjön rájuk, hogy soha többé föl ne kelhessenek. Verd őket, hogy soha meg ne gyógyuljanak.... Ehhez nincs hozzáfűzni és kiemelni valóm! Önmagáért beszél!

Az a klasszikus hely a Talmudban, amely a nemzsidók megölését parancsolja, így szól:

"A gójok legjobbikát öld meg!" (Tov sebagojim harog. Aboda Zara 26b. Tosephot. Ven. Soph. 13c.) Raschi

Ezek szerint a Talmud iránymutatásai kimerítik a gyűlölet beszéd fogalmát? Igen? Nagyon is!
A világ jelenlegi működési formáján tetten érhető a Talmud gondolkodás módja? Igen! - "szíts háborút" (nézz körbe a világban, most és bármikor a múltban), "verd őket, hogy soha meg ne gyógyuljanak" (magyar egészségügy lepusztítása), "egyik nyomorúság a másik után jöjjön rájuk" (kilakoltatások, munkahelyek elvesztése, elszegényedések), "félelem és rémület vegyen erőt rajtuk" (aggódás a napi megélhetés, a sárga csekkek okozta sokk miatt) "töltsd ki rajtuk bosszúdat" (egy apróság, de jellemző: magyar-román meccs zártkapussá tétele)

Mi Urunk Jézus Krisztus egyik tanítása így szól Lukács Evangéliumában leírtak szerint:
13. Egy szolga sem szolgálhat két úrnak: mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti. Nem szolgálhattok az Istennek és a Mammonnak (vagyis az anyagi világ, a mindenható pénz urának)

Hogy is van ez akkor? Két féle program szerint működik ez a világ?

Az egyik a szeretetről, a másik a gyűlöletről szól? Ez azt jelenti, hogy a Földön élő emberszerű lények egyik része a Jóistent, a másik része az Ördög Atyát szolgálja?
Két féle ember lenne, csak nem tudunk róla, mert ezredévek óta igyekeznek titkolni? (A Sátán legnagyobb vívmánya, hogy sikeresen elhitette - eddig -, hogy nem is létezik)

Nézzük, ki akkor valójában ki is az ember?

A zsidó felfogás szerinti meghatározás meríti ki az ember fogalmát, miszerint az az ember, aki gyűlölködik, bosszút áll, háborúkat szít, mindent és mindenkit tönkretesz, mindent elpusztít és mindent megölni képes az anyagi előnyökért, a haszonért?
Vagy:
Azt nevezzük embernek, aki erkölccsel, morállal, vagyis lelki tisztasággal, megbízhatósággal, szavahihetőséggel, önzetlen segítő készséggel a vele járó együttérzéssel, szorgalommal, alkotó vággyal, és ha szükséges önfeláldozó képességgel is rendelkezik?

Egyértelmű, hogy ki az EMBER.

Az, aki erkölccsel, morállal rendelkezik.
Az, aki a Jóisten-t szolgálja tiszta tulajdonságaival.
Az, aki a Mi Urunk Jézus Krisztus tanítása szerint szeretetben éli életét.
Az, aki tudja, hogy a Mi Atyánk, aki a Mennyekben van - és nem másutt.

Hány helyen, hogyan kellene még a tudomásunkra hozni a megbecsült Írásoknak (mindkettő az, a Talmud is, a Biblia is, kinek-kinek melyik), hogy végre kinyíljon a szemünk és eljusson az értelmünkig, a Földön nem egy fajta ember él?
A magyar nyelv csodálatos! Ha azt mondom: Szeretlek!, akkor ez nem csak egy szó, hanem egy szabályos tőmondat. Benne van, hogy én, szeretlek, téged.
Ha azt mondjuk, Urunk, vagy azt, hogy Atyánk, ez egy általános, mindenkire vonatkozó megszólítása a Legfelsőbbnek. Valamiért mégis kihangsúlyozza a magyar nyelvezet, hogy a Mi Urunk, a Mi Atyánk. Az a magyar nyelv tesz ide hangsúlyt, amiben nincs semmi sem feleslegesen, amiben minden a helyén, ott és akkor van, amikor arra szükség van. A Mi Urunk, és a Mi Atyánk azt jelenti, a Miénk és nem a Tiétek, mert nektek van sajátotok, ami viszont nem a miénk!

Ezek a gondolatok így leírva, mily egyszerűek, világosak, érthetőek és mégis a jelen világunkban üldözendőek. Ahogyan mondják (az Ördög Atya gyermekei) rasszista kijelentések.
Igen, azok!
De ki a rasszista?
Az, aki fajismerettel rendelkezik. Az, aki ismeri a világ működési rendszerét, azt, hogy a Földön fajok - emberi, és emberszerű lények - élnek. A tudás, pedig üldözendő. Aki hirdeti, aki ki meri mondani, az (általuk) üldözendő. És ha ők (az Ördög Atya gyermekei) úgy gondolják, hogy az ő világuk a valódi, akkor az, aki az ő tanaik ellenkezőjét, a Jóisten igazságát hirdetni merészeli, az valóban nem normális, elmeorvos vizsgálatra, kezelésre szorul - mondják ők. Vagy ahogyan John Lennon mondta egykoron vala:
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják."

Mi végett e nagy titkolódzás?
Azért, mert ha rájönnének az emberek, hogy tudtuk nélkül esetleg nem emberi lénnyel bújnak ágyba, és nemzenek gyerekeket, vége lenne ennek a korcs világnak.
Durva kijelentés? Az!
Nézzük csak meg!
Hallottunk már olyan házasságról, ahol a házi dáma/sárkány az állandó követelőzéseivel, éjt nappallá tévő munkára készteti párját a pazarló jólét érdekében, majd ha az már belerokkant az állandó megfelelési kényszer okozta teherbe, mint egy kifacsart citromot félredobja meggyötört férjét a "naccságosasszony"?
Vagy hallottunk már olyan hímféregről, aki felsőbbrendűségének teljes tudatában üti, veri, megcsalja, megalázza, kihasználja, az otthonát, családját rendben tartó, gyerekeit tisztességben nevelő anyát?

Gondoljunk bele, mennyivel másabb lenne a világ, ha a szorgalmas férj, és a családját szerető asszony egymásra találhatna, mert felismerik egymásban saját fajtájukat. Ehhez csupán arra lenne szükség, hogy mindketten rendelkeznek faj ismertekkel, azaz, hogy rasszisták legyenek!

Ismét megjegyzem: A Sátán legnagyobb vívmánya, hogy - eddig - sikeresen eltitkolta, hogy egyáltalán létezik.

Ne én mondjam, hanem mondja a Mi Urunk, Máté Evangélista szavaival elénk tárva:

27. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok...........
28. Épen így ti is, kívülről igazaknak látszotok ugyan az emberek előtt, de belől rakva vagytok képmutatással és törvénytelenséggel.

Talán véletlen lenne az a sok szakmájukat magas szinten űző színész, akik soraik közül kerülnek ki? "... belől rakva vagytok képmutatással..." Netán genetikus képesség lenne?

Sokan, főleg ezoterikus, spirituális körökben azt az álláspontot képviselik, hogy szeressük őket, mert ők is Isten gyermekei.
Krisztus szerint nem azok!
A Mi Urunk Jézus Krisztus azt mondja: "Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat"
Mint azt tudhatjuk, a Bibliát a judeo-kersztény egyház szája ízének megfelelően, több- kevesebb sikerrel "cenzúrázták".
Nézzük, mint jelenhet az, hogy felebarát? Használjuk ezt a kifejezést a mindennapokban? Nem nagyon, mert a szószerinti értelmezése butaságot jelent. Vagy szeretem az egészet, de a felét, meg minek, hogyan?
Nem azt jelenti véletlenül, hogy: Szeresd a te féle barátodat? Azt, aki a te fajtád, azt, aki a Jóistent szolgálja, a Mi Atyánkat, a Mi Urunk Jézus Krisztus tanítása alapján?

Most akkor szeressük a másikakat, próbáljuk jobb belátásra bírni őket (az Ördög Atya gyermekeit) vagy sem?

Hogy szól a vonatkozó tanítás Márk Evangélista szerint?

14. A magvető (az igaz ember) az igét hinti.
15. Az útfélen valók (Ördög Atya gyermekei) pedig azok, a kiknek hintik az igét, de mihelyest hallják, azonnal eljő a Sátán és elragadja a szívökbe vetett igét.

Vagyis a Mi Urunk Jézus Krisztus szerint semmi értelmeset nem tudunk velük tenni. Felesleges a jó magját beléjük vetni, mert nem ereszthet a jó mag gyökeret bennük.

Ember! Te csak szeresd a Te féle barátodat, öleld őt magadhoz, mert ő a te véred, ő a te fajtád, de ne gyűlöld az ellent! Az az érzet nekik való! Az az ő (Ördög Atya) programjuk! A gyűlöleteddel őket erősíted, magadat gyengíted.
Ha tenni akarsz, tégy! Jogod van az élethez, mert az élet a Jóisten adománya! Ha csak úgy hagyod, hogy elvegyék, az a Mi Atyánk elleni vétek!
Ha tenni akarsz, tégy! Jogod van hozzá! Ne törődj azokkal a szabályokkal, melyeket ezek (az Ördög Atya gyermekei) törvénynek neveznek, mert csakis arra valók, hogy téged olyan határok közé zárjanak, amin ők magukat kívülre helyezik.
Ha tenni akarsz, tégy! De csakis a Jóisten, a Hazád, a Nemzeted, a Családod iránt érzett olthatatlan szeretet által vezérelve!
Ha tenni akarsz, tégy! Cselekedj indulat, gyűlölet nélkül! Úgy, mint amikor élelmed védelmében kiteszel a kamrába egy egérfogót, vagy amikor kiakasztasz egy ragacsos légypapírt, vagy amikor beszórod a kutyád bolhairtóval, vagy amikor lepermetezed a gyümölcsfáidat az élősködők ellen, vagy amikor érzelmek nélkül agyonütöd a kiscsirkéid körül ólálkodó patkányt, vagy amikor kitéped a testedből a rád akaszkodó kullancsot. 
Magyar! Nemzeted, saját fajtád szeretete, a Jóisten szolgálata a mi utunk! Az igaz valódi Törvényt a Mi Atyánk írja, és a lelkiismereted diktálja!
Ez szerint élj, és cselekedj!

Kiskunlacháza, 2013. január 25.
Orosházi Ferenc
     A Zászlós
a Magyar Nemzeti Hadsereg tisztje 


Perzsa szél c. műsor – vendég:
Dr. Horkovics - Kováts János 
MI LESZ VELÜNK, MAGYAROKKAL?

Videó: http://huntv.info/cb/  Világ - Panoráma:



"Az igazság, bármit is csináljanak vele, tovább él, mint a csizma, amelyik rátipor."....
Wass Albert 


Megalakult a Gazdatanácsok Szövetsége Kajászón 


2013, február 2 - 20:46 MTI - 
barikad.hu
Megalakult a Gazdatanácsok Szövetsége a Fejér megyei Kajászón, amelynek legfőbb célja, hogy mielőbb ezer gazdatanács legyen az országban és közösen léphessenek fel saját érdekeik védelmében.

A rendezvényen a szövetség titkárává választott Boór Ferenc elmondta, hogy 48 gazdatanácsi tag alakította meg a szövetséget, így hivatalossá váltak az eddig megalakított gazdatanácsok. Elfogadták a szövetség alapdokumentumát, valamint egy egységes bejelentő iratot hoztak létre, amellyel a jövőben megalakuló tanácsok csatlakozni tudnak a szövetséghez.
   
Hangsúlyozta, hogy nem szervezetet építenek, hanem szövetséget kötöttek az egységes fellépés érdekében. Eddig a Magyar Földért és Vidékért Egyesület képviselte a gazdatanácsokat, mostantól a szövetség és választott tisztviselői teszik ezt. Egyelőre csak egy tisztviselőt választottak, a titkárt. A következő ülésen szervezőket fognak választani, akiknek feladata lesz a helyi gazdatanácsok megalakulásának segítése és a tájékoztatásnyújtás.
   
Ma még csak negyven bejelentett gazdatanács van, de egy héten belül meglesz a félszáz is. A cél, hogy minél előbb ezer gazdatanács legyen országszerte - fogalmazott.
   
Boór Ferenc elmondta: törvénytelennek minősítették az agrárkamarai választást és új választást követelnek. Emellett megerősítették a korábban Kajászón meghozott határozatokat, illetve jóváhagyták a Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség 5. országos értekezletén elhangzott követeléseket, mint például a társadalmi vita szükségességét a földtörvényről.
   
Az első gazdatanács Kajászón alakult meg tavaly októberben. A gazdák azért hozták létre, mert szerintük az érvényben lévő földtörvényt megszegve nagyobb aranykorona értékű földterületet adott bérbe húsz évre a Nemzeti Földalapkezelő a község határában egy kápolnásnyéki vállalkozónak. Emellett nehezményezték azt is, hogy a helybeli gazdáknak esélyük sem volt a földbérletre az érintett területeken.
   
Több tiltakozó akciót is szerveztek: előbb a nyertes pályázó egyik földjén szántottak, majd egy másikon is. A terület feletti rendelkezést a törvényesség helyreállítása érdekében a kajászói gazdák hatáskörébe, úgynevezett közbirtokosságba vonták. Azt kérték, hogy alakuljanak mindenhol helyi földbizottságok, és írjanak ki nyílt pályázatot az állami földekre.

Kapcsolódó cikkek:
   
Kajászó: a rendszerváltás kezdete 


*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Erős államot építünk


 
A glo
balizmus megbukott. A Magyar Tavasz Mozgalom a fiatal magyar értelmiségiek műhelyeként működik majd.

A gazdaság talpraállítása mellett a határon túli magyarok képviseletét, a devizahitelesek megmentését és a magyar föld védelmét tűzte ki célul a Jobbik. Vona Gábornak, a Jobbik elnökének országértékelő beszéde.

Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=l8KfiVV7WvM 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Századvég: a többség 2018 után szeretne 

eurót 



2013. február 2., 12:04 MTI-
fidesz.hu
    2013, február 2 - 19:44 
barikad.hu
A lakosság többsége szerint 2018 után lenne időszerű megkezdeni a csatlakozási folyamatot az eurózónához, a 2014-2018 közötti kormányzati ciklusban még nem - derül ki a Századvég felméréséből, amelyet a Magyar Nemzet közölt szombaton.

A megkérdezettek 58 százaléka nyilatkozott úgy, hogy inkább 2018 után kellene megkezdeni az előkészítést, 27 százalék szerint már 2014-2018 között, míg 15 százalék nem tudott vagy nem akart válaszolni a kérdésre. A Századvég felméréséből az is kiderül, hogy a megkérdezettek többsége azért tolná el az euró bevezetését, mert tart annak következményeitől: a 2018 utáni euróbevezetést szorgalmazók 56 százaléka megszorításoktól, 16 százaléka általános áremelkedéstől fél - olvasható a lapban. A közvélemény-kutatás január végén, ötszáz felnőtt telefonos megkérdezésével készült.

Kapcsolódó:
   
Tárki: fölényesen vezet a Fidesz
   
Lószart, mama!
   
Pártok támogatásának alakulása négy kutatóintézet felméréseiben 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Bútorokat, számítógépeket nyúl le 

Hoffmann központja 




2013.02.01. 09:03 Hír24
Nyíregyházán az iskolák legjobb bútorait, számítógépeit gyűjti be a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK), hogy kialakítsa saját irodáját.

Több nyíregyházi szakközépiskolában is járt a napokban a fenntartó, hogy bútorokat, számítógépeket válogasson belvárosi irodái berendezéséhez - tudta meg az FN24. Csak az újabb, szebb darabokat teszik szállító járműre. Van, aki úgy érzi, ez gyakorlatilag rekvirálás, a fenntartó válasza azonban az: csak kölcsönbe kérik a holmit.

Nevük elhallgatását kérő pedagógusok a lapnak elmondták: az egyik intézményben például kompletten kipakolták azt az irodát, amelyben a pénztár működött. Ráadásul pont azt, amelyet nemrég vadonatúj bútorokkal rendeztek be. Vitték a szőnyeget, asztalokat, székeket, szekrényeket, tároló szekrényeket, a pultot - csak a függönyt hagyták az irodában, mert az nem tetszett. Lepakoltak mindent az aulába, így láthatta, aki arra járt, hogy mi történik.

A KLIK nyíregyházi tankerületi igazgatója, Kőhegyi Edit jövő hétre ígért írásban választ az FN24 ezzel kapcsolatos kérdéseire. Az ügyről bővebben itt olvashat. 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

FIZESS! Újra kell vizsgázni az autósoknak, ha elfogadják 


*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Hatezerért kell bejelenteni a konyhakertet, 

tiltakozik a MOSZ 



2013.02.02 09:16 MTI - Figyelő Online
A MOSZ az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához fordult, mert mintegy 350 ezer családot hoz méltatlan helyzetbe a kötelező mezőgazdasági földregisztráció, amelynek egyetlen hónap alatt kellett volna eleget tenniük - számol be róla a szombati Népszabadság.

Máhr András, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) főtitkárhelyettese a lapnak elmondta, hogy az Országgyűlés decemberben módosította a földtörvényt, ennek értelmében 2013. január 31-ig minden mezőgazdasági földhasználatot - mérettől függetlenül - be kellett jelenteni a földhivatalnak. Korábban csak az egy hektárt meghaladó használatra vonatkozott a bejelentési kötelezettség.

A MOSZ becslése szerint a változtatás most mintegy 350 ezer olyan családot érint, akik a korábban zártkertnek minősített kisebb parcellákon gyümölcsöt, szőlőt, zöldséget termeltek saját szükségletükre vagy akár eladásra is. A bejelentést elmulasztókat a földhivatal a föld aranykorona-értékének ezerszeresét kitevő büntetéssel sújtja.

A törvény szerint a bejelentésért alkalmanként hatezer forint igazgatási szolgáltatási díjat kell fizetni, ami a MOSZ véleménye szerint méltánytalan a kis területeket használókkal szemben, akiknek ugyanakkora díjat kell leróniuk, mint a földet hivatásszerűen művelőknek. A MOSZ elfogadhatatlannak tartja a törvény végrehajtási módját, az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához fordult, s abban bízik, hogy a kellő felkészülési időt nem biztosító rendelkezés az Alkotmánybíróság rostáján is fennakad majd - írja a lap. 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************




Éhségmenet: lebuktak a nyírségi fideszes 

polgármesterek 



2013.02.03. 02:59 varanus.blog

Mikor barátaim és ismerőseim azzal jönnek, hogy há'gyeremá', a szocik a faszbúkon hogy röhögnek - azért azt erős fenntartásokkal szoktam kezelni. Abból az egyszerű okból, hogy az esemény vagy mutatvány ritkábban vicces cserébe gyakran röhejes. De ez a mostani az elbénázott lebukás olyan iskolapéldája, ami egyszerre vicces és trendmutató a közeljövő kampányára nézve.

Tegnap reggel az Éhségmenet idei sétájára gyülekezett a nép Nyíregyházán a Kossuth téren. Beszédek ahogy kell, majd a menet elindul a fővárosba, Tukacs István képviselő a petícióval meg a munkaügyi központ felé, de "eltéved" a szentem, és belebotlik a Szatmári Fideszes Polgármestereknek Semmi Más Dolguk Nincs Szombaton Klubjába, akik elég nyilvánvalóan egy beszéd-orvtámadásra készültek a szocik ellen. 

Szó bennszakad, hang fennakad, lehelet megszegik, és csak a képen látható zavart vigyorgásra, na meg egy kuszán elhadart Tilki Attila mondókára futotta zavarukban nagyívű meglepetésbeszéd helyett. Annak egyébként is magvan a kis pikáns bukéja, mikor az álláshalmozó szabolcsi fideszesek a munkanélküliségről okoskodnak. Tilki Attiláról fogják mintázni az Nemzeti Álláshalmozó Jelképes Szobrát, ha egyszer történelemmé válnak ezek az egyfejűek. Az az apróság, hogy tényszerűen hazudik mikor állítja, ma a megyében aki egészségileg bírja tud dolgozni, megszokott hétköznapiság fideszes potentátoktól. Fáradságot annyit se kell venni, hogy különösebben megcáfolja az ember, megteszi ezt Vinnai Győző kormánymegbízott a kormányhivatalok lapján mikor arról beszél, hogy 
a megyében az országos átlag duplájával, 22-23%-os munkanélküliségi rátával kell számolni.

Mennyivel szebb, mikor egymást hazudtolják meg, nem? Ettől akkor is jobban jártak volna, ha azt kamuzzák a Nix-Faktor tehetségkutató előválogatójára állnak sorban, mert Tilki lesz a Tirpák Pisy, a többi meg az éljenző tömeg.

Egyébként meg erre tessék készülni kedves mindenki. Pártunk és kormányunk a véleménymagyarázó időszakát fogja élni, és ahogy tegnap kihajtották a polgármestereket az esőbe elszavalni, hogy oppá-oppá-oppá, itt aztán van dögivel munkahely, akkor is ha nincs, úgy fogják kihajtani a sleppet mindenhová, ahol valaki meg kíván majd szólalni rajtuk kívül. Teccik emlékezni, ugye, hogy Kósa Laller szájával már azt is kimondatták, az AB a jogszabályok mellett hallgassa meg a törvény vagy rendeletalkotó véleményét is. Nem kell ettől kétségbe esni, ki kell szépen használni, és bele kell sodorni a fideszt egy állandó magyarázkodásban lévő pozícióba, ha már ennyire a bizonyítványvitató ember szerepére pályáznak. Szépséghiba, hogy ehhez nem elég a bemagolt pártbüfit eregetnie senkinek, felkészültnek és improvizatívnak is lenni kell hozzá. De aki képes lesz ezt mesteri módon űzni, az a kormánypárti füllentő fejekre nyilvánosan barackot nyomó szerepében találhatja magát, amitől talán előnyösebb pozíció nem nagyon lesz/lehet a választások idejére.

Nosza, próbálkozzatok.

Kapcsolódó:
   
Szabolcsi éhségmenet indult Budapestre 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Magyar tüntetőtábort számolt fel az izraeli hadsereg? Most még csak... 



Palszetin tüntetőtábort számolt fel az 

izraeli hadsereg? 



2013, február 3 - 08:16 MTI - 
barikad.hu

Kiürített az izraeli hadsereg szombaton egy, az izraeli telepbővítések elleni tiltakozásként felépített palesztin sátortábort a Jordán folyó nyugati partján. Palesztin közlés szerint a művelet közben húsz tüntető megsebesült.

A tábort aznap állították fel a Náblusz mellett Burin közelében, palesztin területen, ahol Izrael ki szándékozik bővíteni egy zsidó telepet.

A palesztinok év eleje óta már a negyedik sátortábort hozták létre, hogy az erőszakmentes ellenállás módszerével tiltakozzanak a telepbővítések ellen. Az izraeliek valamennyi ilyen létesítményt felszámolták.

Egy izraeli katonai szóvivő is megerősítette a tábor szombati kiürítését, hozzátéve, hogy onnan mintegy 150 embert küldtek el.

Meg nem erősített jelentések szerint öt izraeli, köztük négy katona is könnyebben megsebesült.

Kapcsolódó:
   
Zsidók a magyar közéletben
   
VilágPanoráma: Erdély terrorizálása
   
Erdő (Grünwald) Péter filoszemitizmusa fokozhatatlan: szerinte a zsinagógák a vallási élet, a kultúra központjai
   
Putyin nem az izraelitákra, az ortodoxokra támaszkodik
   
Ahmadinezsád szerint le kell törölni Izraelt a térképről 

Minden megyeszékhelyen új zsinagógát építtetek drága testvéreinknek!


*** www.nemzetihirhalo.hu *************




"Mi vagyunk a jövő Görögországa!" - 

nemzeti ébredés a görög ifjúság soraiban 



2013-02-02. 21:22 Kuruc.info
Alaposan be vannak ijedve a cionista világhódítók és talpnyalóik az Arany Hajnal elnevezésű görög nemzeti párt látványos erősödése láttán. Különösen csípi a szemüket, hogy a görög hazafias erő egyre népszerűbb a fiatalok körében is. Pedig régebben éppen az ifjúság - azon belül is kiemelkedően a diákság - jelentette a szélsőbaloldali és anarchista csoportok egyik legfőbb bázisát. A "globalizációellenes baloldal" azonban - még ha hívei törnek-zúznak is az utcán - nem zavarja különösebben a bankároligarchiát. Vajon miért nem?

Az Independent című brit lap riporterei Athénban járván szülőkkel és tanárokkal beszélgettek el annak érdekében, hogy megértsék, miért is "erősödik a szélsőjobboldal népszerűsége az ifjúság körében". Interjút adott a lapnak a Panteion Egyetem professzora, Vassiliki Georgiadou, aki a "szélsőjobboldali radikalizmus" témakörét kutatja, és évek óta alaposan tanulmányozza az Arany Hajnal tevékenységét. "A vitalitás jellemző rájuk: erősnek, fiatalnak, frissnek mutatkoznak, és mindig valami újdonsággal lépnek föl, új párt, új ország létrehozását követelik" - adott betekintést hosszadalmas kutatásainak eredményeibe a görög professzor, hozzátéve, hogy az Arany Hajnal elutasítja a náci jelzőt, helyette a "nemzeti kártyát veszi elő". "Felhasználják az ősi görög történelmet, de csak azért, hogy elrejtsék valódi identitásukat, és Hitler, valamint az antiszemitizmus iránti rajongásukat" - bölcselkedett a professzor, akinek munkanélküliségtől addig biztosan nem kell tartania, amíg a cionista bankároligarchia uralkodik Görögországban.

A 16 esztendős Stavros arról beszélt a riportereknek, hogy odahaza nemigen látja a szüleit, mert látástól vakulásig dolgoznak. Édesanyja a baloldali Syriza párt lelkes híve, ő azonban az Arany Hajnal követője - árulta el a görög tinédzser, aki bevallotta azt is, hogy dobált már köveket és rothadt gyümölcsöket a pakisztáni bevándorlók házaira. "De csak azért tettem, hogy rávegyem őket a hazánk iránti tiszteletre, mert én Görögországot nagyon szeretem. Az Arany Hajnalhoz tartozó gyerekek nem gyilkosok, hanem csak attól félnek, nem fognak álláshoz jutni az illegális bevándorlók tömegei miatt" - fogalmazta meg a nyilvánvaló igazságot a 16 esztendős görög diák.

A szintén 16 éves Evdoxia jogász szeretne lenni. A rózsaszín szemüveget viselő, és a görög fiatalok körében mostanában divatos fekete színű ruhába öltözött lány az Independent riportereinek kérdésére válaszolva kijelentette: "az Arany Hajnal nem a nácizmus örököse"! Ő is igencsak aggódik a jövője miatt a nyomorba és kilátástalanságba taszított Görögországban, és úgy véli, hogy az "Arany Hajnal megpróbál megoldásokkal előállni ezekben a nehéz időkben, és más pártokkal ellentétben politikusai valóban azt teszik, amit mondanak". Evdoxia elárulja azt is, hogy a mozgalom "Zorro-szerű taktikája" tetszett meg neki, már csak azért is, mivel unokatestvérét egy afrikai bevándorló támadta meg és rabolta ki.

Evdoxia az interneten fedezte fel az Arany Hajnalt - ami persze egy újabb ok az ajvékolásra. Ugyanis Görögországban is a radikális hazafias mozgalom hívei aktívan és eredményesen használják ki a világháló nyújtotta lehetőségeket. Néhány hónappal ezelőtt ugyan a Facebook eltávolította a hazafias párt képviselőinek a személyes oldalait, mivel azokon állítólag "erőszakra szólítottak föl", és a "rasszizmust terjesztették". De hiába, mert "más weboldalakon hirdetik tovább a nézeteiket" - rettegnek az Independent újságírói, akik nyilván azt tartanák természetesnek, ha csak a cionisták és a liberálisok eszméi terjednének a világhálón.

Az angol lap rámutat a radikális hazafias párt "fáradhatatlan kampányára", az emberek "mobilizálásában" szerzett jártasságukra, továbbá arra a tényre, hogy az Arany Hajnal elsősorban azokon a területeken népszerű, ahol sok bevándorló él, és magas a bűnesetek száma. Az egyik tinédzser állítólag azt mondta a riportereknek, hogy a nemzeti párt aktivistái mobiltelefon-számokat osztogatnak a diákok között, amelyeket felhívhatnak, ha például későn mennek haza az iskolából, és veszélyben érzik magukat.

Az Independent újságírói kiderítették azt is, hogy - minő borzalom - a különböző sportegyesületekben és harcművészetet oktató klubokban is toboroznak a "szélsőjobboldaliak". Ezen kívül pedig a zene is kulcsszerepet tölt be a fiatalság lelkének meghódításában. Az Arany Hajnal két parlamenti képviselője is zenész, és nem is akármilyen - egyikük, Artemis Matthaiopoulos például annak a Pogrom (!) nevet viselő zenekarnak volt a basszusgitárosa, amely állítólag dalaiban magasztalta az auschwitzi "haláltábor" létezését. Egy másik szerzeményüknek pedig az alábbi, halálos rettegésre okot adó címe volt: "Beszélj görögül vagy meghalsz!"

A tanárok és a tanügyi hatóságok mindeközben nem tudják, miképpen állítsák meg a "szélsőjobboldali eszmék terjedését" az iskolákban. Végtére is az Arany Hajnal legális politikai párt, és törvényesen toboroz híveket. A cionisták, antifák és egyéb agymosott idióták idegessége persze érthetővé válik, ha tekintetbe vesszük, hogy a radikális nemzeti párt erélyes kampánya eredményesnek tűnik. A legfrissebb felmérések szerint az Arany Hajnal az elmúlt egy évben majdnem megduplázta követőinek a számát. Ha most tartanák a választásokat, akkor a nemzeti radikálisok a harmadik legerősebb alakulatként kerülnének ki a versengésből.

A görög iskolák környékén mindenesetre örvendetes változások figyelhetők meg: egyre több nemzeti lobogó van kihelyezve, a falakon pedig hazafias feliratok és jelvények láthatók. Egyesek mindettől meg vannak ijedve. A 17 éves, albán származású Ernesto például elmesélte az Independent riportereinek, hogy volt egy Kostas nevű nagyon jó görög barátja, aki azonban "fekete ruhás és borotvált fejű fiatalok közé keveredett". Mindegyikük az Arany Hajnal tagja volt. De maga Kostas is megrémült tőlük, mert hitvány alakok voltak, mindenki rettegett tőlük, annál is inkább, mivel "arra tanították a kutyáikat, hogy morogják meg az afrikaiakat" - mesélte (állítólag) az albán fiú. Az antifasiszta propaganda tételei a jelek szerint mit sem változtak az elmúlt 90 év során. A nácik és fasiszták erőszakosak, gonoszok, ok nélkül gyűlölködnek és gyilkolnak - halljuk immár lassan egy évszázada.

Azonban immár az "antifasiszták" is akcióba léptek. Hozzávetőleg 50 tanár - megelégelve a "nácik" népszerűségének növekedését a fiatalok körében - létrehozta az Oktatás Antifasiszta Frontja elnevezésű szervezetet. Egyelőre az alapítók arra panaszkodnak, hogy nincs pénzük, pedig roppant fontos lenne "felvilágosítani" az ifjúságot a "nácizmus" és a "rasszizmus" veszélyeivel kapcsolatban. "A gyerekeknek szeretniük kellene azokat, akik bőrük színe vagy vallásuk alapján eltérnek tőlük, és éppen az iskolában kellene mindennek történnie" - mutat rá a "megoldásra" Georgiadou professzor a Panteion Egyetemről. Szerinte azt is meg kellene továbbá a gyerekekkel értetni, hogy "jobb demokráciában élni, mint diktatúrában". De vajon mi jót hozott a görög gyermekek tömegei és szüleik számára az elmúlt évek "görög demokráciája"?

Az Arany Hajnal álláspontját egy néhány hónappal ezelőtt tartott athéni ifjúsági fesztiválon a párt vezetője, Nikolaos Michaloliakos, a következőképpen foglalta össze: "Gonosztevőnek, fasisztának, rasszistának neveznek bennünket. A mi válaszunk pedig: mi vagyunk a jövő, ők pedig a múlt. Mi vagyunk a jövő Görögországa."
Perge Ottó - Independent nyomán

Kapcsolódó:
   
"Tolvaj, szemét politikusok, a szemetet a parlamentben temetjük el!" - meneteltek a görög nemzetiek 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************





Óránként lesz öngyilkos egy háborús 

veterán az USA-ban


MTI 2013. február 02. szombat 08:51 
Híradó
Az aktív katonák közül tavaly majdnem négyszázan végeztek magukkal.

Átlagosan 65 percenként meghal egy háborús veterán az Egyesült Államokban öngyilkosság következtében - derül ki egy frissen kiadott tanulmányból. A veteránok ügyeivel foglalkozó kormányhivatal közlése szerint naponta 22-en halnak meg ilyen módon, a legtöbbjük 69 éves.

Az adatok magasabbak, mint a korábbi jelentésekben szereplő számok: egy régebbi felmérés napi 18-ra tette az öngyilkosságok számát. Az amerikai hadsereg nemrégiben jelentette be, hogy tavaly rekordot döntött a katonák között az öngyilkosságok száma. Eszerint az elmúlt évben 394 aktív katona lett öngyilkos, ami magasabb arány, mint a harci veszteségek.

A háborús veteránokról most közölt adatok az 1999 és 2010 közötti időszakra vonatkoznak. A veteránügyi hivatal azt is megemlítette, hogy 2007 és 2010 között általában is növekedett az öngyilkosságok száma az Egyesült Államokban, mégpedig összesen 11 százalékkal. Az országban összesen mintegy 23 millió háborús veterán él. 








A Gazdatanácsok Szövetsége első 

sajtóközleménye


- Székely székek mintájára alakult meg a 

Gazdatanácsok Szövetsége 




Minthogy a szóbeli tájékoztatásra alapozott MTI sajtóközlemény sajnos számos hiányossággal terhelve jelent meg (nem hibáztatandó senkit a félrehallás, vonal szakadozás következtében nem pontos megfogalmazások miatt), kérjük, az alább közölteket tekintsék pontosnak és eredetinek az eseményről!

Tisztelt Sajtószerkesztőség!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. február 2-án (Gyertyaszentelő Boldogasszony napján) mintegy 100-120 fő jelenlétében és 48 szavazati jogú (rendes) taggal a székely székek mintájára, a székely rendtartás alapelveinek megfelelően alakult meg a Gazdatanácsok Szövetsége.

Minthogy a szövetségbe nem kevesebb, mint a települési Gazdatanácsok százait, ezreit várják az alapítók, s majd az élet adta szabályok alapján egymással szervesen (közigazgatási határaikkal szomszédosan) szerződő feles, harmados, ....majd körzeti, térségi Gazdatanácsokkal együtt felépülő szerveződéseinek megerősítését is remélik, a mintegy 4 hét múlva esedékes Küldöttgyűlésig a következő határozatot és állásfoglalást teszik közzé:
A Gazdatanácsok Szövetsége Alakuló Gyűlésének határozata és állásfoglalásai

A Gazdatanácsok Szövetsége 2013. február 2.-i Kajászóra összehívott alakuló gyűlésén jelen lévő tagok (48 szavazati jogú taggal) egyhangúlag elfogadják a 
Gazdatanácsok Szövetsége Alapító Nyilatkozatát és Bejelento iratát, amellyel a Gazdatanácsok Szövetségét megalapítottnak nyilvánítják. Egyúttal rögzítik, hogy csak és csakis azok a Gazdatanácsok tekinthetők a Gazdatanácsok Szövetsége részének, amelyek az elfogadott nyilatkozat szellemében eljárva az egységes (az illetékes polgármester és jegyző átvételt igazoló ellenjegyzésével hitelesített) Bejelentő irat másolatát és a megalakulást és tagságot igazoló jegyzőkönyv másolatát megküldik a szövetség hivatalos @-levél címére. A Gazdatanácsok Szövetsége a mintegy 4 hét múlva esedékes Küldöttgyűlésig a kapcsolattartás, a dokumentumok, a levelezés egységes kezelése, szervezése és hitelesítése és a szervező titkárság létrehozása érdekében egyetlen, szövetségi titkári tisztséget alapít, melyre 1 ellenszavazattal Dr. Boór Ferencet (a Székesfehérvári Gazdatanács tagját) választja meg. A Küldöttgyűlésig a szövetség hivatalos honlapja: http://gazdatanacs.blogspot.hu és @-levél címe:gazdatanacs@gmail.com.

A Gazdatanácsok Szövetsége alapító tagjai ugyancsak egyhangú szavazással kimondják, hogy

1. A Gazdatanácsok Szövetsége teljes mértékben egyetért a 
TAHSZ V. Országos Értekezlete Magyar Nemzet- és Földvédelmi Közindítványa című dokumentum követeléseivel és a 2012. szeptember 4.-i kajászói gazdagyulés közindítványával. Felszólítjuk a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet (NFA) és a Vidékfejlesztési Minisztériumot, a kormányt, hogy a törvényesség helyreállítása érdekében azonnal állítsa le és vonja vissza az NFA kormányprogrammal és a vidék, a helyi gazdák érdekeivel ellentétes pályázati rendszerét (feltétel-, pontozás-, elbírálás-, ...) és az azzal létrejött eddigi összes földbérleti szerződést.
Kártalanítsák azzal a helyi gazdákat, akik törvényes szerződést kötöttek, hogy átmeneti megbízási szerződéseket kötnek velük és helyi gazdatársaikkal mindaddig, míg a helyi gazdákat bevonva ki nem alakítják a kormányprogramban meghirdetett és a földtörvény folyó vitájában is a kormány képviselői által is hangoztatott valódi nemzeti egyetértést teremtő földbérleti pályázati rendszert. Követeljük, hogy a "helyi" végre a jogszabályokban is "helyi" legyen, azaz a "helyi gazda" a település közigazgatási határain belül és legalább öt éve helyben élő és gazdálkodó legyen.

2. A Gazdatanácsok Szövetsége leghatározottabban kiáll az őstermelők, kistermelők, családi gazdálkodók és azok versenyképességét biztosító szövetkezések mellett és elutasítja "az integrált mezőgazdasági termelésszervezésre" vonatkozó rendelkezések szerepeltetését törvényekben, rendeletekben, helyette a családi gazdaságokra és a szövetkezetekre érvényes szabályok meghatározását tartja szükségesnek.

3. a Gazdatanácsok Szövetsége megállapítja, hogy a 2005 évi Agrárdemonstráció követelései, a létrejött egyezség ellenére, a mai napig nem lettek végrehajtva, így többek között elmaradt az egyre növekvő ÁFA kulcs kompenzálása, ami ma már burkolt adózást jelent. Azok, a magukat érdekvédelmi szervezetnek nevező szervezetek, akik erről meg is állapodtak az akkori kormánnyal, sem a megállapodás betartását, sem az időközben emelt ÁFA kulcs további kompenzálását nem követelik, az őstermelőket magukra hagyták. A Gazdatanácsok Szövetsége követeli a kompenzációs felár korrigálását!

4. a Gazdatanácsok Szövetsége tiltakozását fejezi ki a jelen folyó Agrárkamarai választással kapcsolatban, azt törvényellenesnek tartja, ezért követeli:
- a választások azonnal felfüggesztését és
- új választási szabályzat elkészítését, mely biztosítja a demokratikus, alulról építkező agrárkamarai választást, ahol egy tag egy szavazattal rendelkezik, minden tag jelölhet és jelölhető;

Kelt: Kajászón, 2013. év Jégbontó hava Gyertyaszentelő Boldogasszony napján (február 2-án)
Gazdatanácsok Szövetsége

Tisztelettel: 
Gazdatanácsok Szövetsége Sajtószolgálat http://gazdatanacs.blogspot.hu
Dr. Boór Ferenc 
(+36302038648gazdatanacs@gmail.com)
Gazdatanácsok Szövetsége titkára 



Mi lesz a következő? Szobanövényadó? Ne hagyjuk MAGunkat!

- "Tájékoztatunk minden kerttulajdonost arról, hogy az 1994. évi földtörvény 2013. január 1-i módosítása kötelezi MINDEN 1 ha ALATTI FÖLDTERÜLET tulajdonosát is a földhasználat bejelentésére a Földhivatal felé.

Az adatszolgáltatási lap honlapunkról is letölthető. Leadása 6000 Ft befizetésével együtt, a legfrissebb információ szerint, 1/1-es tulajdon esetén 2013. február 20-ig, több tulajdonos esetén (férj, feleség, gyerekek) azonnal, legkésőbb 2013. február 10-ig kötelező. Lakcímkártya másolatát csatolni kell hozzá."
Forrás: 
http://www.feketefenyves.hu/hirek.html

- "Máhr András, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) főtitkárhelyettese elmondta, hogy az Országgyűlés decemberben módosította a földtörvényt, ennek értelmében 2013. január 31-ig minden mezőgazdasági földhasználatot -
MAG | Mintaként Alkalmazott Gondviselés 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************




A rendőrség lefoglalta Dr Orosz Mihály 

Zoltán Érpatak polgármesterének 

számítógépét




Tisztelt Sajtó! Tisztelt Érdeklődő!

A rendőrség lefoglalta Dr Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármesterének számítógépét Miskolc Jegyzője Dr csiszár Miklós feljelentése alapján indult eljárás kapcsán.

  Előzmény:

  2012.11.10.-én az Encsi Rendőrkapitányság (valószínűsíthetően ügyészi utasításra, teljesen törvényesen) lefoglalta Egyesületünk számítógépét,
  
https://workspaces.acrobat.com/app.html#d=pscAgnSQyMhZFA9YT9-IeQ

  Tekintettel arra, hogy a számítógépen nem találtak semmilyen terhelő bizonyítékot, (amit dr Steiner István kirendelt informatikai szakértő is megerősített) ezért

  2013.01. 30.-án újra házkutatást tartott a rendőrség és a lefoglalt számítógép helyett vásárolt másik számítógépet lefoglalták. A korábban lefoglalt számítógépet nem szolgáltatta vissza a rendőrség és az sem érdekelte Jámbor Mária r.ftzls.-t, - a házkutatás vezetőjét - hogy számlával tudjuk igazolni, azt, hogy 2012. 11. 10.-ét követően vásároltuk az újabb számítógépet.

  A helyszínen volt Dr orosz Mihály Zoltán Érpatak Polgármesterének számítógépe is, melyet annak ellenére foglaltak le, hogy ellene semmilyen feljelentés vagy eljárás nincs folyamatban dr Csiszár Miklós Miskolc Jegyzője részéről. (A házkutatás és lefoglalás csak és kizárólag Szemes István ellen lett elrendelve a 05030-1472-2012. ikt. sz. házkutatás határozata szerint)

  Az eljárás célja (mivel a korábban lefoglalt számítógépet nem adták vissza) egyértelműen az volt, hogy az Egyesületünk és az Érpataki Modell Országos Hálózat munkavégzését megakadályozzák és ellehetetlenítsék.

  Megjegyzés: Egyesületünket (elnökét) az ügyészség (most) sem vádolta meg.

  Továbbra is az a meglátásunk, hogy az igazságszolgáltatásban ezzel egy új irány vette kezdetét, melyben egy házkutatásra, vagy egy mindennapi munkaeszköz lefoglalásához semmilyen bizonyíték nem szükséges, csupán egy Jegyző részéről meglévő olyan igény, ami abból fakad, hogy őt ne kötelezhesse senki arra, hogy törvényeknek, rendeleteknek megfelelően végezze a munkáját a fizetéséért.

  Egyesületünk ismételten megpróbálja pótolni a lefoglalt számítógépet és reménykedik abban, hogy azt nem viszi el a rendőrség.

  Miskolc 2013-02.03..

  Szemes István Elnök
  Települések Megmaradásáért Egyesület
  Miskolc
  Érpataki Modell Országos Hálózat:
  Miskolci Bázis.

  bővebben:
  
http://www.miskolcmegmaradasaert.eoldal.hu/ 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************





Megint Dörner ellen tiltakoztak Európa-

szerte 




A zsidónak szarba ért a keze , de mivel szombat van nem törölheti meg ezért szaros kézzel eszik . Egészségére elvégre az ő szara, mi csak bátorítani tudjuk csak így tovább.

2013. február 1., péntek 
MHO/MTIAz osztrák rendező szerint uszító darabokat játszik a Új Színház

Ausztriában, Németországban és Franciaországban is memorandumot olvastak fel több színházban az Új Színház új vezetőinek egy évvel ezelőtti kinevezése miatt. A főszervező szerint Dörner György jobboldali radikális intendáns, aki uszító darabokat mutat be a főváros egyik legjelentősebb színházában.

Memorandumot olvastak fel osztrák és más európai színházakban pénteken este a budapesti Újszínház új vezetőinek egy évvel ezelőtti kinevezése elleni tiltakozásul - írta az APA osztrák hírügynökség a szervező közlése alapján. A kezdeményező, Markus Kupferblum osztrák rendező azt közölte a hírügynökséggel, hogy a megmozduláshoz a legtöbb osztrák színház, valamint többek között a berlini Komische Oper és a párizsi Theatre Rond-Point is csatlakozott.

A kezdeményezés Facebook-oldalán olvasható memorandumban úgy fogalmaznak: ma egy éve annak, hogy Budapesten a város egyik legjelentősebb színházát egy jobboldali radikális nézeteket képviselő intendánsnak adták át. A színházban azóta "uszító" darabok kerülnek színpadra - írták. A kinevezést a rasszizmus európai újraéledését jelképező "tabusértésnek" látják, és ezért mindenkit arra hívnak fel, hogy lépjen fel a tolerancia, a sokszínűség támogatása és a gyengébbekkel való szolidaritás mellett hazájában és közvetlen környezetében egyaránt. Kupferblum tavaly az Újszínház vezetőváltása kapcsán hívta fel a színházi szakmát és a közönséget, hogy együtt ünnepeljék - a vezetőváltás napján - február 1-jén az európai színházi tolerancia napot. 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************





Rendkívüli Állapotok 



2013. január 31., csütörtök Szerző: Kásler Árpád

Tisztelt honfitársaim, a kör bezárult!

"Itt nem randalírozókra van most szükség, hanem családanyákra és családapákra, nagyanyákra és nagyapákra. A dolgozó és dolgozni akaró népre van szükség.
Legyen elég ebből! Legyen elég az emberek jogfosztásából! Legyen elég az emberek anyagi kifosztásából! Legyen elég az ország kizsákmányolásából! Legyen elég a bűncselekmények elkövetőinek további rejtegetéséből!"

Végigjártuk, amit tisztességes és jogkövető magatartást folytató, országához hű állampolgár végigjárhatott. A Kormány, a Bankszövetség, a Bíróságok, az ügyvédek (tisztelet a kivételnek), az Állami Felügyeleti Szervek, az ügyészségek, a közjegyzők, a végrehajtók a kifosztott nép ellen cselekszik.

A Bankok csaltak.... 
www.kaslerarpad.hu





Guillotin árnyékában Kásler Árpád-Falus 

Zsolt 




február 3, 2013 - 
civilkontroll.com
Guillotin árnyékában Kásler Árpád-Falus Zsolt.EchoTV - Kiút vendégei Kásler Árpád és Falus Zsolt ~ 2013.02.02.-Műsorvezető: Vámos György

Tisztelt Látogató!

Ha értékesnek és informatívnak találod a Nemzeti Civil Kontroll munkáját, Youtube és Facebook oldalát, akkor kérlek, hogy egy Facebok-lájkkal támogasd a további tevékenységünket.

Facebook: 
http://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979
Köszönjük! 
A demokráciát nem a Fidesztől kell félteni. Amíg a Fidesz van kormányon, addig a demokrácia nincs veszélyben, mert a Fidesz 1988-ben a demokrácia létrehozására szerveződött
Navracsics Tibor 2013. január 31.




Nagy a csönd az államadósság-csökkentő alap körül. Nem lehetett róla hallani, hogy a közelmúlt nagy botránya (a településeket eladósító polgármesterek önjutalmazása) után egyetlen befizetés is érkezett volna az alapba.
Irodák, személyzet, bizottságok nyelik a költséget, lehet, hogy az eddigi kevés befizetés már el is fogyott, és az adóforintjainkból kell őket fizetni! 
(F.I.)
Egy kézben a magyar adósság java

Michael Hasenstab a Franklin Templeton Investments kötvénypiacokért felelős elnökhelyettese. 1995-ben csatlakozott a Templetonhoz, majd a PhD fokozat megszerzése után 2001-ben tért vissza a céghez. Szakterülete a deviza, a kamat és a szuverén hitelügyletek fejlett és feltörekvő piacának elemzése. 2010-ben az egyik legbefolyásosabb alapkezelőnek választotta az Investment News, még ebben az évben a Morningstar az év kötvénypiaci befektetőjének választotta. Stratégiájával gyakran szembe megy a piacokkal, alapos elemzések után előszeretettel helyezi előtérbe azokat a befektetéseket, melyeket mások "utálnak". Teljes cikk:
mfor.hu
Kapcsolódó:
   
Elszámolták, kisebb az adósságunk a legnagyobb hitelezőnk felé 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************




VIGYÁZAT! A hitelügyek tökölésével, 

ELÉVÜLÉSSEL menekülnek a felelősök?!! 

Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=7eUg7J2SevY 

A videó feltöltőjének jegyzete:
Az ezen a videón elhangzottak is nagyon jól megalapozzák ezt a gyanút! Az igazságszolgáltatás és az ügy kivizsgálásában érintett szervek a molyolásukkal, a mellébeszélésükkel, a vaksiságukkal, a semmittevésükkel, avagy a meddőnek számító tetteikkel és hozzáállásukkal, a magatehetetlen károsultak ellen a kifosztás bűncselekményének gyanújában válnak bűnpártolókká, de pontosabban bűnrészessé! Ezt üzenem nekik a károsultak nevében! Elhangzik a videóban az, hogy a Kúria a vizsgálatát szűkre nyitott szemmel, csupán a tisztességtelenség és a jóerkölcsbe ütköző szintig volt csak hajlandó vizsgálni (gondolom hogy a felelősök nagyobb bűntetteit és körét eltakarja), amit Léhmann ügyvédúr is idáig képviselt. Bár ilyenkor felmerül olyan gondolat, hogy az ügyvédúr vajon nem véletlenül terelgeti alacsony szinten történő vizsgálódásra az ügyet, én az ügyvédúr védelmére állva kijelentem, hogy a tetteivel ő az egyik legnagyobb hozzájárulását adta a bajbajutottak megsegítésében. Első lépésben ő maximális munkát nyújt, ami egy emberpróbáló. Az viszont tény, hogy az ügyben többről is szó van, és a problémák megoldásához még szép hogy tovább kell menni. Túl még a kifejezetten devizával való foglalatosságon is, amiben szerintem Czirmes úr nagyon jó helyen tapogatódzik. Ehhez pedig Ölvetzky István nagyon jól kezdte a beszédét: érdekközösségek, összefogás kell! Amit viszont ha a már meglévő csoportosulások nem kezdenek el kialakítani, akkor szerintem valamelyest ők is ennek a kerékkötőivé válnak. Ha pedig már a gondolatmenetben idáig jutottam, akkor mutatok is egy irányt az egy érdek mentén való csatlakozáshoz: Az állam helyett lényegében a hitelintézetek kapták meg a pénzkibocsátás pénzszabályozását, melyet nekik lényegében a Hpt. 13/D §-a ír elő. Az volt a mottó: az állam rossz, a piac jó. A törvény előírja, hogy a pénzügyi folyamatok figyelembevételével gondosan ügyeljenek az ügyleteikre. Magyarországról 30-40 éve lényegében folyik ki a pénz, így az adósságtörlesztéshez újabb hitelek kellenek. Mi hiába dolgoztunk piti bérekért, hiába adtunk pénzt, adómentességet a piacnak, nem jött ide termelni, sőt amit lehetett még meg is szüntetett. Mivel így csak folyik, folyik ki a pénz, külföldi termékeket vásárlunk, az állam pedig szinte odaajándékozta már mindenét, az adóssága a plafonnál van, hát úgy látták, hogy most érkezett el az ideje, hogy most adjanak lehetőséget a helyben topogó lakosságnak. DE MIHEZ IS??? Ha a pénz kifolyik, KIFOLYATJÁK, nem forog vissza a hiteltörlesztéshez, mihez kaptunk lehetőséget??? HOGY EGY SZÉKFOGLALÓS JÁTÉK RÉSZESEI LEGYÜNK, ÉS VERSENYEZZÜNK, HOGY EGYRE KEVESEBB SZÉK MELLETT KI FOGJA TUDNI LETENNI A SEGGÉT, KI TUDJA ELKERÜLNI A CSŐDÖT, A FIZETÉSKÉPTELENSÉGET, KI TUDJA MEGMENTENI A VAGYONÁT, A HÁZÁT. EZ A PÉNZÜGYI FOLYAMAT, EZ A GAZDASÁGI VÁLSÁG JOGILAG = BTK. 299/C. §: PI-RA-MIS-JÁ-TÉK!!! A piramisjáték összeomlásakor áll elő és kezdődik el a székfoglalósnak nevezett játék. Tehát a piramisjátékba utolsó csatlósként, utolsó hitelfelvevőként vonták be a lakosságot, hogy alattunk rogyjon össze a piramis! Ez a pénzfolyamat / pénzáramlás egy elemzőnek elsőre szúrja ki a szemét, ezt a pénzügyi történelemben - mint válság - már többször el is játszottak a felvilágosulatlan lakossággal, ezt a hitelintézeteknek nem látni annyi, mint nem tudni mennyi a 2 + 2 = ?. A hitelintézetek a Btk.-ba ütköző tevékenységük mellett a lakosságnak tehát a számukra előírt Hpt. 13/D § megszegésével is adták a hiteleket, és a devizaféle becsapós hitelekkel rákontrázva, a szolgáltatásukat teljes gőzzel működtetve így láthatóan szándékosan csinálták a pénzügyi piramisjátékkal elérhető minél nagyobb (frontális) ellehetetlenítést, az ezzel elérhető minél nagyobb jogosulatlan gazdagodást, az ilyenkor szokásos tulajdonátrendeződést, a magyar nép újbóli kisemmizését. 1979-BEN HIRTELEN HÁROMSZOROSRA EMELNI AZ AMERIKAI (MAGÁNTULAJDONÚ) KÖZPONTI BANK ALAPKAMATÁT, AMIVEL VISSZAFIZETHETETLENNÉ TESZIK A TARTOZÁST, AZ TÖBB, MINT EGY SZOKATLAN DOLOG! Én ezen irány mentén találnám célravezetőnek az érdekközösséget. Az összefogás megindulását pedig a hitelkárosult csoportoknak és egyéni lovagjainak egy kerekasztal mellett történő egyeztetésében látnám. Erre a szervezésre - megbeszélés nélkül, megelőlegezve - a Fehér Kéményseprőket alkalmasnak találom. Ez az én üzenetem, erre várnák választ a hitelesek képviselőitől, ez egy kis ember kérése, de talán több hétköznapi ember nevében is, mert fogy az idő nemcsak jogi, de politikai téren is! (Magyarázat): 
https://docs.google.com/open?id=0B091ksrMt1pqRzlNMEdyOGxGLUU 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************





Nemzetközi zsidó fenyegetés a magyar 

nemzeti oldal ellen - a budapesti 

kormányzat közreműködésével 


2013-02-03. 22:15 Kuruc.info
Január közepén nemzetközi zsidó szervezetek látogattak Budapestre és utasításokat osztogattak a magyarországi kormány, illetve a főváros vezető politikusainak.

A magyarországi zsidó vezetőket is magában foglaló küldöttség követelte a Jobbik és az általuk antiszemitának, cigányellenes rasszistának mondott személyek és mozgalmak elleni még határozottabb jogi föllépést, az erre irányuló iskolai oktatás elmélyítését. A EJP és az izraeli CFCA hírportál szerint a magyarországi politikai vezetők a zsidó küldöttséggel mindenben egyetértettek és ígéretet tettek a még hatékonyabb együttműködésre. A Kuruc.info is terítékre került. 
 
Kövér László a küldöttség tagjaival A pusztaszeri országgyűlés című gobelin alatt

Megkésve jutott tudomásunkra az Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Összehangolásának Fóruma (angol rövidítése: CFCA) héber nyelvű, az izraeli kormány, a Zsidó Ügynökség és más nemzetközi zsidó szervezetek támogatta, pénzelte és meghatározott politikai célok érdekében működtetett hírportál beszámolója egy zsidó küldöttség és a magyar kormány, illetve Budapest főváros vezetői között január 16-án és 17-én végbement megbeszélésekről. A magyar nemzeti oldalt, s azon belül különösen a Jobbik Magyarországért Mozgalmat érintő budapesti megbeszélésekről már korábban megtudhattunk bizonyos részleteket, ám az Európai Zsidó Sajtóirodára (EJP) hivatkozó CFCA hírportálon olvasható 
beszámoló enyhén szólva is döbbenetes.

"A Magyarország politikai vezetőivel történt találkozó során az izraeli küldöttség aggodalmának adott hangot az antiszemita megnyilvánulások és az országszerte tapasztalható rasszizmus miatt" dagályos címet viseli a CFCA hírportálra 2013. január 21-én kitett beszámoló a magyar kormány és a főváros vezető politikusai, illetve három nemzetközi zsidó szervezet küldöttsége között lezajlott megbeszélésekről. Már maga cím is rejtélyes, mert "izraeli küldöttségről" szól, holott az említett időpontban három európai zsidó szervezet, az Európai Zsidó Unió (EJU), Európai Zsidó Parlament (EJP) és az Európai Rabbi Központ (RCE) vegyes küldöttsége járt Budapesten. Márpedig a földrajztudomány legújabb állása szerint Izrael egyelőre nem Európában van.

"A Magyarország politikai vezetőivel Budapesten tartott találkozók során az Európai Zsidó Parlament, az Európai Rabbi Központ és az Európai Zsidó Unió képviselőiből álló küldöttség kifejezte aggodalmát a szélsőjobboldali Jobbik párt megerősödése, illetve annak Magyarország-szerte újra meg újra hallható antiszemita és rasszista szónoklatai miatt", írja a CFCA, majd nevek említése nélkül közli, hogy a három zsidó szervezetből összeállított küldöttség a kétnapos látogatás folyamán találkozott "az Országgyűlés elnökével (aki nem lehet más, mint az Izraelből kitiltott Kövér László - J. K.), a miniszterelnök-helyettessel (Semjén Zsolt, aki éppen most jött vissza Izraelből - J. K.), a "vallásügyi miniszterrel" (Balog Zoltán, aki szinten most jött vissza a Szentföldről - J. K.), Budapest főpolgármesterével (Tarlós István - J. K.), parlamenti képviselőkkel és az ellenzék vezetőivel". Az CFCA híréből azt is megtudjuk, hogy a Európai Zsidó Parlamentnek három magyarországi tagja is jelen volt a megbeszéléseken: Köves Slomo, Bodnár Dániel és Olti Ferenc.

A küldöttség tagjai "fölszólították a magyar hatóságokat, hogy súlyosbítsák a gyűlöletbeszédet büntető törvényt az országban (mármint Magyarországon - J. K.) és hangsúlyozták az iskolai nevelés fontosságát a Magyarországon egyre fokozódó antiszemitizmus elleni háború (sic!) terén", írja a CFCA, majd előbb idézi Tomer Orninak, az Európai Zsidó Unió igazgatójának a magyarországi politikai vezetőkkel való találkozás után mondott összegezését: "Magyarország manapság az Európában fölerősödő antiszemitizmus és rasszizmus fő gyújtópontja. Szándékunkban áll együttműködni a magyar kormánnyal annak érdekében, hogy elszigeteljük a gyűlöletbeszédet terjesztő politikusokat".

Joél Rubinfeld, az Európai Zsidó Parlament társelnöke így összegezte a küldöttség budapesti látogatását: "A Jobbik párt ezekben a napokban veti el a gyűlölet magvát, amely - ha nem hozunk ellene kemény intézkedéseket - a nagyon közeli jövőben megtermi az antiszemiták és rasszisták teljes nemzedékét. Sürgősen szükség van a megfelelő jogi eszközök alkalmazására és az iskolai oktatásra azért, hogy megakadályozzuk az említett helyzet kialakulását".

Menachem Margolin, az Európai Rabbi Központ igazgatója a következőt mondta: "Azt tapasztaltuk, hogy az ország (Magyarország - J. K.) vezetői pontosan úgy ítélik meg a helyzetet, mint mi, s hajlandóak megtenni a szükséges erőfeszítéseket az országukban meglevő antiszemitizmus elleni küzdelem terén. Ami pedig a ő kérésüket (a magyarországi vezetőkét - J. K.) illeti, mi bármikor állunk a rendelkezésükre, ha szükségük lesz ránk a cél elérése terén". 

Köves Slomo, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője, az országszerte hanuka-gyertyatartókat állítgató Chabad szekta vezető rabbija azt mondta, hogy "Kelet-Európa (helyesen: Kelet-Közép Európa - J. K.) legnagyobb zsidó közössége Magyarországon üdvözöl minden segítséget, amely az utóbbi időben az országban egyre erősödő gyűlöletbeszéd terjedésének megakadályozására irányul", olvasható a héber hírportálon.

A küldöttség budapesti látogatásáról szóló beszámolóhoz a CFCA mellékelte a JN1 (Jewish News One) zsidó hírtévé hisztérikus hangnemű tudósítását. A videón a többi között megszólal Steiner Pál, az MSZP politikusa és meglepő módon a Jobbikkal foglalkozik magyar nyelven, mivel csak ezt a nyelvet érti. A fentebb már említett Köves Slomo is a Jobbikot, valamint a Kuruc.infót jelöli meg az antiszemita és a romaellenes gyűlöletbeszéd legveszedelmesebb forrásának, miközben vágóképnek okostelefonon a portál logója és hírei láthatók.

Videó: 
Új honfoglalás (2013-02-03) http://www.youtube.com/watch?v=VuzjQzcFc6A
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info 




Autós blokád 2013. február 14-én 13:00 órától a Blaha Lujza téren a devizahitelesekért! 


Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=Ts_B23QoCPc

Az esemény Facebook-oldala: 
https://www.facebook.com/events/237552239712710/?fref=ts

Balogh Béla - Koppány Csoport
Takács András - Szabad Magyarországért Mozgalom
Tatár József - Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége
Palócz Mihály - Magyarok Szövetsége, devizahitelesekért tagozat 


*** www.nemzetihirhalo.hu *************




Surján: Jó irányba haladunk, ez a lényeg 

[Videó] 




2013. február 3., 14:58 (Echo TV-
fidesz.hu)
 
   A magyar kormánynak egyes kérdésekben érdemes kitartania álláspontja mellett, ahol viszont szükséges - például a bírák nyugdíjazása ügyében - érdemes együttműködően rugalmasnak lennie - mondta Surján László, az Európai Parlament (EP) alelnöke az Echo TV Heti mérleg című műsorában.

Surján László Orbán Viktor brüsszeli látogatására reagálva úgy fogalmazott, a Magyarországgal kapcsolatos ügyeket érintően a brüsszeliek hozzáállásában "óriási különbség" tapasztalható az elmúlt évhez képest. Felidézte, a magyar kormányfő szerdán, találkozóit megelőzően egy szűkebb körben előadást tartott és ott is elhangzott az a vélekedés, amely később José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnökének nyilatkozatában is visszaköszönt, miszerint elismerésre méltó mindaz, amit Magyarország tett a költségvetési hiány csökkentése érdekében, viszont "ezeknek a lépéseknek a minőségére is oda kell figyelni."
Surján László az Echotv Heti mérleg című műsorában

Miniszterelnök úr nagyon világosan helyre tette ezt a kérdést. Azt mondta: egy költségvetési hiány leszorítása esetén a minőség szót nem olyan könnyű értelmezni - mondta Surján László, aki Orbán Viktor véleményét ismertetve arról beszélt, a kormányfő számára az a legfontosabb, hogy egy adott lépés fenntartható-e, vagy sem.

Az EP alelnöke az előző gondolat kapcsán utalt Orbán Viktor a magyar nemzetgazdaság működőképességével kapcsolatos szavaira, miszerint ha valami három éven keresztül működik, akkor a fenntarthatóság kérdését fel sem lehet vetni. Hangsúlyozta, a miniszterelnök kijelentései tényeken és tapasztalatokon alapszanak. Itt nem kampánybeszédről, vagy reményekről volt szó, hanem tényekről - húzta alá Surján.

Surján László felidézte az Európa Tanács (ET) főtitkárának, Thorbjorn Jaglandnak a nyilatkozatát, miszerint a Magyarországgal kapcsolatos médiavitákban voltak túlzások és a vádolók olykor kettős mércét alkalmaztak a magyarokkal szemben. Azt hiszem, ez egy óriási győzelem - jelentette ki a néppárti politikus, aki a hét eseményeit "megnyugtató üzenetek halmazának" nevezte. Úgy vélekedett, a magyar kormánynak egyes kérdésekben érdemes kitartania álláspontja mellett, ahol viszont szükséges - például a bírák nyugdíjazása ügyében - érdemes együttműködően rugalmasnak lennie. Jó irányba haladunk, ez a lényeg - mondta Surján László.

kapcsolódó
   Orbán: Ez nagyon fontos üzenet
   "Erkölcsi kérdés kikerülni a túlzottdeficit-eljárás alól"
   Orbán: Magyarország sikertörténet
   Ha nincs megállapodás, a régi számokkal futhatna tovább az EU büdzséje
   A szocialisták áskálódása miatt tovább csúszhatnak a kifizetések
   Kevesebb pénzből nem lehet több Európát építeni! 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



Újabb magyarverés a Délvidéken - 

nemzeti 

hovatartozásuk miatt kellett "bűnhődniük"


 2013-02-04. 12:17 Kuruc.info
Vasárnapra virradó éjszaka Óbecse központjában magyar fiatalokra támadt rá egy szerb fiatalokból álló csoport.

A Vajdaság Ma értesülései szerint egy fiúkból és lányokból álló magyar társaság a városközpontban beszélgetett, amikor verbálisan beléjük kötött egy számukra ismeretlenekből álló csoport. A magyarok nem reagáltak a provokációra, és a kötekedők odébbálltak.

Később azonban ugyanez a csoport visszatért, és immár számbelileg megerősödve támadt rá a magyar fiatalokra. A támadás alkalmával nemzeti hovatartozásukat emlegetve sértegették őket. Ketten sérültek meg, egyiküknek a fején szakad fel a bőr és kisebb agyrázkódást szenvedett, társának pedig bal szeme környéke dagadt fel. Őket az óbecsei egészségházban látták el.
A verekedésnek a rendőrség vetett véget, a helyszínen igazoltatta a résztvevőket - állítja egy szemtanú, aki neve elhallgatását kérte. Hivatalos rendőrségi közlemény még nem jelent meg az esettel kapcsolatban.

Pénteken Temerinben történt ismét egy incidens. A város központjában levő piactéren egy férfi rátámadt egy magyar nőre és fiára, akiket szerb nyelven többek között nemzeti alapon sértegetett több tanú előtt. Ennek az incidensnek is a rendőrség vetett véget. A körülmények arra utalnak, hogy az esetnek személyes okai vannak, mivel a támadó és a sértett szomszédok. Az ügy várhatólag a bíróságon folytatódik. 
(Vajdaság Ma nyomán) 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************




Magyarellenes provokáció a történelmi 

zsidó negyedben 


Ez a hollókosztos kotonszökevény melyik magyar polgártól vette el az esélyt, hogy a parlamentben képviselje a magyar érdekeket . Hányan vagytok még kik idegen érdekeket hordoztok , és a Szuezi föld helyett Dunai talajt koptattok a cipőtöket hagyjátok itt ,kazár jött – mentek kiket zsidónak sem tudunk csúfolni.

Budapest 2013 02 01

A Budapesti történelmi zsidó negyed békés délutáni csendjét tucatnyi nagyhangú hőbörgő egyén zavarta meg. Szabó Zoltán "országgyűlési képviselő" zavaros uszító hangvételű beszédet tartott hittestvéreinek a bejelenteni elfelejtett "tüntetésen" Szerinte 
be kellene a magyar könyvek kiadását tiltani. Lakossági telefon hívások eredményeként a Budapesti Rendőr-Főkapitányság állományából három gépkocsival rendőrök érkeztek a helyszínre. A köznyugalom helyreállítása érdekében intézkedéseket kezdeményeztek a hangoskodókkal. A rendőri intézkedésnek (igazoltatás) alá vetették magukat a helyszínen tartózkodók -- egy kivétellel- ez az úriember a rendőr felszólítása ellenére futólépésben távozóra fogta a dolgot. A rendőr felszólítását ismételgetve egy házzal odébb tudta igazoltatás alá vonni. Az igazoltatás után a rendőrnek felajánlottuk a helyszínen készült fényképfelvételeket a jogszerű intézkedés elleni cselekmény bizonyítására,erre nem tartott igényt....Megtudtuk tőle nem baj, hogy ott hagyta őt......de azért mégis csak igazolta magát. Emlékeztettük, hogy egy magyar zászlót kezében tartó, igazolás elől elfutó ember ellen mit tett volna...............Lehet, hogy a helyszínre érkező mazsihisz összekötő döntése volt a feljelentés, előállítás mellőzése?http://www.youtube.com/watch?v=W--G6SGOyYc 


"Takarodj a testvéred után Kanadába" - 

rasszista feliratok egy borsodi faluban 

Rasszista, a roma családok kiirtásával fenyegető feliratokat írtak ismeretlenek több házra és kapura a Miskolchoz közeli Forrón.
http://www.youtube.com/watch?v=7IHnaE1X914 




A szír menekültek ellátása és 

magyarországi gyógykezelése 



260 ezer dollárt ajánlott fel pártunk és kormányunk a kuvaiti konferencián a szír menekültek ellátására és magyarországi gyógykezelésre.

Szíriában nem lenne szükség segítségre, ott béke honolt olyannyira, hogy befogadtak több mint egymillió iraki menekültet, akiket az olajháború elűzött a hazájukból. Most szedhetik onnan is a sátorfájuk, de hová fognak menni? Szíriában tüntetések sem voltak addig, amíg a külföldi zsoldosokat át nem dobták a határon. A "szír ellenállók" 95 százaléka állig felfegyverzett külföldi zsoldos.

Magyarország ajánlott fel a legtöbb támogatást Kuvaitban! Ez igen, még örülni is lehetne neki, ha itthon rendben mennének a dolgok. A nemzeti kormány mindig első akar lenni, állandó a megfelelési kényszere. Pedig ezzel aztán nem fognak semmiféle eredményt elérni, a "művelt nyugat" nem fogja őket megszeretni. Nekik Bajnai a kedvence.

Líbia újjáépítésében is ott leszünk, de már van újabb célpont is: megyünk Maliba! A művelt Nyugat háborús konfliktus kirobbantásában kifogyhatatlan. Röpködnek az időjárás-módosító, a méregcsíkot húzgáló gépek, de fönt vannak a légtérben a drónok is (pilótanélküli bombázók), de felettünk szálldogálnak a kémrepülőgépek is... Alakul a szép új világ! (F. I.) 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************






12,5 milliárdnyi közpénz offsohre 

cégeknek






2013, február 4 - 09:47 Privát Kopó - 
barikad.hu

Január végén arról tájékoztatta a közvéleményt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, hogy a GOP 3.1.2-12 "Szélessávú körzethálózati fejlesztések" elnevezésű támogatási konstrukciójában összességében mintegy 20 milliárd forint összeget nyertek el a pályázók. A pályázati keret több mint 60 százalékát öt olyan vállalkozásnak ítélték, amelyeket ugyanazon a napon, azonos székhelyen, megegyező összegű jegyzett tőkével alapítottak - írja a Privát Kopó magazin.

A Privát Kopó információja szerint a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség szakemberei öt gazdasági társaságnak ítélték oda a 20 milliárd forintos pályázat több mint 60 százalékát - összesen mintegy 12,5 milliárdot. Ezen cégek mindegiykét ugyanazon a napon hozták létre, megegyezik a jegyzett tőkéjük és a székhelyük címe is. Átfedéseket mutat a cégek tulajdonosi összetétele is.

A bűnügyi magazin megemlíti: az egyik cég felügyelőbizottságának tagja dr. Seszták Miklós, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője. Seszták tagja az Országgyűlés Gazdasági és informatikai bizottságának, elnöke a Közbeszerzési és vállalkozásszabályozási albizottságnak, valamint tagja az Informatikai és távközlési albizottságnak is.

Kapcsolódó:
   
Túl sok adó fizet? Fél a vagyonosodási vizsgálattól? Védené vagyonát? Mi az az offshore cég? 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************





Aki lekapcsoltatta a villanyt a 

Colosseumban - Zűrös előélet 




2013, február 4 - 11:12 Ordosz műhely - 
barikad.hu
Műhelyünk utána járt annak, hogy kicsoda is Fiamma Nirenstein, az olasz törvényhozás azon tagja, aki a Jobbikot tartja Európa legnagyobb veszélyének. A napokban járt Budapesten egy parlamentközi delegációval ez ügyben és aktívan lépett fel a római Colosseum fényeinek esti kikapcsolásában.

Íme vizsgálódásunk eredménye: Nirenstein asszony 15 évvel ezelőtt tért vissza Rómába, hogy ott a parlament tagja legyen, megtartva az izraeli megszállás alatt álló Ciszjordániában lévő állandó lakhelyét. Magyarán: illegális zsidó telepes maradt továbbra is.

Olaszországban Berlsuconi és Gianfranco Fini, a parlament alsóházának elnöke neofasisztának nevezett pártjához csatlakozott, rájátszva Berlusconi Izrael-barátságára. Nirenstein balosként kezdte egyébként, majd örömmel csatlakozott azon cionista-fasiszta körhöz, amelynek közismert tagjai Berlusconi volt olasz, Sarkozy volt francia elnök és Merkel jelenlegi német kancellár.

A megszállott cionista hölgy pedigréje kommunista. Apja a II. világháború idején toppant be Olaszországba a Zsidó Brigád katonájaként. Firenzében találkozott anyjával, aki partizánként küzdött a Mussolini-kormány, majd később a nemzeti szocialisták ellen. Saját maga jelentette ki: "kommunistának születtem". A Cohn-Bendit által fémjelzett 1968-as generáció gyermekeként nőtt fel. Ő hozta létre az első feminista magazint Olaszországban és különböző baloldali lapoknak dolgozott.

Annak idején Liguria körzetében parlamenti helyéért küzdve ismételgette, hogy az "olasz azonosság legfontosabb ismérve, hogy Izrael oldalán állnak-e".

Amikor még - 1992-től - Izraelben élt, két éven át vezette a tel-avivi olasz kulturális intézetet.

"Toleráns" léte sok alkalommal mutatkozott meg. Mint amikor azt jelentette ki a Gázai övezetet demokratikus választások eredményeként kormányzó Hamászról, hogy "kannibálokkal, akik emberi lényeket esznek, nem lehet tárgyalni".

Nemrégiben egy olasz lapnak jelentette be, hogy ismét visszatér Izraelbe, ahol újságíró akar lenni, vagyis már nem kíván részt venni az olasz politikai életben. Lépést azzal indokolta, hogy Izrael az az ország, ahol a világon a leginkább kiteljesedett az erkölcsiség és demokrácia.

De "apróbb" ellentmondásokban politikai élete szinte minden napján belekeveredett. Tavaly december elején tiltakozást adott ki például, amiért Brüsszelben "öt marokkói származású muzulmán tinédzser" egy 13 éves zsidó lányt megtámadott. Nirenstein korábban azt követelte, hogy az embereket ne a származásuk alapján különböztessék meg.

Madarat tolláról, pártot ellenségeiről lehet a legjobban megismerni. 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************




Kitűzték tegnap a székely zászlót a 

nyárádremetei polgármesteri hivatal 

épületére


Kép: 
mediatica.ro 2013.02.03. | 23:27 Erdély.ma
Kitűzték tegnap a székely zászlót a nyárádremetei polgármesteri hivatal épületére a Magyar Polgári Párt önkormányzati képviselőinek kezdeményezésére - tájékoztat a szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény. 

A székely zászlót Biró Zsolt MPP elnök, a Székely Nemzeti Tanács alelnöke adományozta tegnap Nyárádremete lakóinak, amelyet Janka István és Incze Lajos tanácsos társaságában kitűztek a községháza épületére.

Janka István felhívást fogalmazott meg a székelyföldi MPP-s tanácsos-társai felé, hogy ahol még nem tűzték ki a zászlót, kezdeményezzék azt.

Emlékeztetett, hogy a segesvári ügyészség 2010-es határozata szerint a csillagos-holdas, aranysávos kék zászló történelmi közösség jelképe, használata nem ütközik törvénybe.

Biró Zsolt pártelnök szerint ezt a tényt a jelenlegi nacionalista retorikájáról elhíresült román kormány sem tudja megkerülni.

Legyen Székelyföldnek autonómiája, hogy önkormányzataik ténylegesen önkormányzatok lehessenek. Ezt kérik a kormányzattól és ezt fogalmazzák meg március 10.-én a marosvásárhelyi autonómiatüntetésen is - fogalmazott Biró Zsolt a nyárádremetei esemény kapcsán. 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************



A magyarok elbirkásítása 


DeDi P. 2013. február 4., hétfő 08:05 
Index
A Demokrácia és Dilemma Intézet (DeDi) szerint túl sok olyan lépése van a kormánynak, ami a hatalom és egyének viszonyát a pásztor és a bárányok közti kapcsolathoz teszi hasonlatossá.

A Demokrácia és Dilemma Intézet a kormányzás két aggasztó irányán fanyalog most. Mindkettő a hűbérúri hangulatot kelti, és egy olyan világot erősít, ahol a kiszolgáltatottság alapélménnyé válik. A rendszerváltás egyik legnagyobb lehetősége éppen az volt, hogy a viszonyok átláthatók legyenek, a felelősségek, kötelességek, lehetőségek egyformán vonatkozzanak mindenkire. Amikor ez a folyamat megtörik, akkor az visszalépés a polgári demokrácia irányához képest. Holott a 2010-es kormányváltás fő elvi üzenete éppen az volt, hogy félrement a rendszerváltás, de most helyükre kerülnek a dolgok.
Kiszolgáltatottság

"Az év elején itt járt az új tankerületi igazgató, hát mi körbenyaltuk balról-jobbról, nagyon reméljük, hogy ki fogunk jönni vele. Aranyos volt, de nem mondott semmit." Ez egy budapesti szülői értekezleten hangzott el két hete, és ki tudja, hogy még hány hasonló mondat volt hallható az ország tantermeiben mostanában. A tanár nem kritizált semmit, csak teljesen zavarban volt és aggódott.

"Sokan úgy látják: a rektorok egyéni kijáróképességétől függ most az egyetemek és főiskolák sorsa. Az intézmények vezetői most kénytelenek a kormányzat kegyét keresni." Ezt pedig a Corvinus anyagi gondjai kapcsán mondták egyetemi emberek a Figyelőnek. Lázár János a múlt héten elérte Orbán Viktornál, hogy a képzőművészeti egyetem mégse veszítse el költségvetésének 38 százalékát. E fejlemény azért volt érdekes, mert az iskola egyébként a Balog Zoltán vezette minisztériumhoz tartozik, és így a megoldáshoz egy kiskapu kellett a legnagyobb helyre.

Mindkét idézettel az a legnagyobb baj, hogy a szereplők kiszolgáltatottnak érzik magukat, és azt gondolják, hogy az informális viszonyok, a megfoghatatlan kapcsolati hálók azok, amelyek irányítják sorsukat. Egy-egy nagy reform idején óhatatlanul lesznek vesztesek, és lehetnek hibák, bizonytalankodások. Ezek önmagukban is kínosak persze, de hosszabb távon sokkal nagyobb baj, ha az érintettek úgy érzik, hogy kegyre kell várniuk, és nem valamilyen világos mércének megfelelniük. A hibás döntéseket lehet korrigálni, de ha az új rendszer az egyéni megoldásokra épül, ott minden bizonytalanná válik.

A mostani magyarországi hangulatról árulkodik, hogy amikor egy EU-s pályázaton a túl sok érdeklődő miatt sorsolni kellett a jelentkezők közül, akkor elterjedt, hogy biztosan csaltak. A sorsolás után számos pályázó írt levelet az Indexnek, hogy nézzünk már utána, nem történt-e csalás, mert biztos a kormánnyal így-úgy jóban lévők nyertek. Holott a sorsolást végző NFÜ előre szólt, hogy közjegyzőt hívnak, hogy minden tiszta legyen. Volt akinek pont ez lett gyanús. Ez az általános bizalmatlanság arról szól, hogy sokan el se tudják képzelni, hogy bármit tisztán el lehet intézni, hogy ne az informális kapcsolatokon, vagy az ehhez sokszor kötődő korrupción múlna minden haladás. Ezért dicsekedett a tanárnő teljes természetességgel, hogy ők aztán tényleg nyaltak a tankerületi igazgatónak.

A jelenség persze nem új, és egyáltalán nem a mostani kormány hivatalba lépésével kezdődött. Csakhogy a kiszolgáltatottság érzését nem gyengíti, hanem sokszor inkább erősíti a mostani kormány.

Az átláthatatlan döntések, és a nagy gyanakodások gerjesztője lett az állami földek bérlése. A pályázati döntések homályossága, és számos végeredmény sokakban azt a képzetet keltette, hogy itt is csak a befolyás számít, minden más csak színjáték.

Az önkormányzati adósságok átvállalásakor is egyenként mérlegeli a kormány, hogy jó célra, vagy felelőtlenül vett-e fel hitelt az adott település. A számolás szubjektívitása miatt itt is felmerül, hogy az járhat jól, aki jóban van azzal, akivel kell.

A kiszolgáltatottságot erősítő intézkedés volt a plázastop bevezetése is, ami minisztériumi engedélyhez (pontosabban a tilalom alóli felmentéshez) kötötte a 300 négyzetméternél nagyobb üzletek nyitását. Mint az Index novemberi összesítéséből kiderült, egyáltalán nem világosak a döntési szempontok. Létrejött egy intézmény, amiről úgy tűnik, hogy az ügyes helyezkedésre, vagy egyszerűen a szimpátiára épít.

A kivételezés logikája jelenik meg, amikor az állam egyes nagy cégekkel stratégiai szerződést köt, mások lehetőségeit pedig erősen gyengíti. Az államnak nyílt igénye, hogy a szolgáltatási szektort különadókkal vagy más intézkedésekkel visszafogja, míg az ipart segítse. Ezt azonban leginkább konkrét cégekre szabott intézkedésekkel alakítják, ami megint csak azt a képzetet erősítik, hogy aki ügyesen kér, az kap.

Az általános kiszolgáltatottságot nemcsak az óriáscégek élik át. A nyerőgépek gyors és váratlan betiltása mellett nyilván lehetett népjóléti érveket felsorolni, de kocsmárosok ezreinek okozott hatalmas gondot, váratlan törést. Hasonlóképpen van ez a trafiktörvénynek is nevezett cigarettaárusítási tilalommal, ami nyáron lép életbe. Önmagában ugyan a cigin nincs akkora árrés, hogy csak ebből megéljenek a trafikosok, de ha már a dohányos bement, sokszor vett még mást is. A tiltás életstratégiákat vág keresztbe, és szintén a teljes kiszolgáltatottság élményével keserít sok vállalkozót.

A 62 évnél idősebb bírókat váratlanul nyugdíjazták, majd amikor az intézkedés elbukott az Alkotmánybíróságon és az EU bíróságán is, megoldás helyett az maradt, hogy a bírók egyenként pert indíthattak állásuk visszaszerzéséért. A törvény éppen váratlansága miatt bukott el, mert lehetetlen helyzetbe hozott egzisztenciákat.

Nem lehet úgy tervezni se kicsinek, se nagynak, hogy az állam működésében ott a kockázat, hogy ami ma biztos, az holnap lehet hogy nem lesz. Így terelgetni lehet csupán, nem pedig az egyéni boldogulás lehetőségében bízó társadalmat építeni.
Félrebeszélés

A kiszolgáltatottság és a kegykeresés kényszere egyaránt a gyengeség érzetét keltik. Itt érnek ezek össze a másik problémával: azzal, hogy sokszor kezelik gyengeelméjűként a választókat. És nemcsak kis populizmusról, vagy leegyszerűsített üzenetekről van szó, amelyek épp úgy hozzátartoznak a politikához, mint a télhez az ónos eső. Hanem a választók teljes megvezetéséről. Ilyen volt nyugdíjvédelmi intézkedésnek nevezni a magánpénztári számlák államosítását, vagy egyszerűbb rendszernek nevezni a (végül elbukott) választási regisztrációt.

IMF-tárgyalások kezelése különösen erős volt ebben. Magyarország 2011 novemberében hitelkérelemmel fordult az IMF-hez és az EU-hoz. A kormány tiltakozó kampányt indított 2012 őszén arról, hogy tudassa, nemet mondott e szervezetek követeléseire. Ám e követelések egyrészt nem léteztek, másrészt ha léteztek volna, akkor sem csak úgy keletkeztek volna, hanem a magyar igényre adott válaszok lettek volna. Kért a kormány valamit, majd teleplakátolták az országot azzal, hogy nem adunk valamit, amit viszont nem kértek tőlünk. Ez olyan többszörös dramaturgiai csavar, aminek kiötlői nem vehették komolyan a választókat. Azt gondolják, nekik ez is jó. Az egész történet még a múlt héten is tovább gerjedt, amikor a miniszterelnök elmondta, hogy miért állnak rosszul a tárgyalások, majd az IMF bejelentette, hogy nincsenek is tárgyalások, viszont sohasem volt arról szó, ami az állítólagos kudarc okaként szerepelt a kormányfő indoklásában.

Az idén érettségiző diákokkal néhány napon belül hitették el, hogy fizetős lesz a felsőoktatás, de ez nem jelent tandíjat. Majd azt, hogy ingyenes lesz minden egyetem, majd bejelentették, hogy a legnépszerűbb szakokon fizetős lesz, majd azt, hogy részben lesz fizetős. Az ilyen mértékű össze-vissza beszélés nem csupán kommunikációs bénázás, vagy a koncepciók kiérleletlenségének kellemetlen velejárója, hanem arról is szól, hogy meg kell kavarni az embereket, jó nekik bármi. Mondunk valamit, aztán legalább egy részük megnyugszik.

Ilyen terelgető gesztus volt a "nem leszünk gyarmat" EU-ellenes jelszó is. Az EU nem tud gyarmatosítani, hiszen Magyarország szavazhat benne, a nagy ügyekben vétózhat is. Az ország nettó kedvezményezettje a szervezetnek, vagyis a tagdíjnál sokkal több pénzt kap vissza. Egyébként pedig ha elviselhetetlennek tűnik, akkor ki is lehet lépni belőle. Természetesen lehet és kell is vitatkozni az EU irányából jövő dolgokkal, de nem konkrét ügyek mentén folyt a magyar kormány ellenállása, hanem általában a szabadságharcról, mintha megszállókkal küzdenénk. Ez teljesen irreális képet erőltetett a valóságra.

Hogy lehet ezt sokkal agyafúrtabban is csinálni, arra jó példa David Cameron brit miniszterelnök másfél héttel ezelőtti ravasz beszéde. Cameron a brit EU-ellenes közvéleménynek megígérte, hogy szavazhatnak a kilépésről. Majd hozzátette, hogy akkor, ha a következő választást is megnyerik a konzervatívok. Egyébként pedig Cameron végig amellett érvelt, hogy maradni kell, csak a népszavazásig tágabb mozgásteret kéne kialkudni. Ebben a szövegben is több nagy trükk van, hiszen úgy ígér szabadulást, hogy a kötöttséget propagálja, az egész egy nagy választási kampányfogás is, és még a többi tagállamot is zsarolta vele. Mégis, a valóság átszabása nélkül igyekezett adni is, meg nem is. Korántsem tiszta beszéd volt, de nem lépett át egy olyan határt, mint amilyet a magyar kormány IMF-fel kapcsolatos kommunikációjában: nem hozott a képbe valótlanságot, hanem létező mozaikokból épített csavaros konstrukciót.

A módszer, hogy jó ötlet a választókat időről időre megvezetni, ugyanúgy kiszolgáltatottá, alattvalóvá tesz, mint a kegyúri gesztusok.

Kapcsolódó:
   
Orbán: Izrael számíthat a Fideszre a térség stabilizációjában 


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

"Az OTP nem tud helytállni és képtelen visszafizetni a hitelkárosultaknak a pénzét! Nincs semmi fedezete az OTP banknak!"


Egy jogász ismerős beszélt az OTP ről... 



Az OTP - ről sokan nem tudják (titkolt információ a mai napig) hogy 2007 ben nyereségvágyból amerikai tőzsdéről vásárolt egy szép kis részvénycsomagot. Az OTP jogásza elmesélte egy volt egyetemi szintén jogász barátjának ezt, és így kikerült az információ, de titkolni kell, kaptam mellé az instrukciót amikor ezt elmondták.

Szóval nem beszéltem erről senkinek eddig, de már nincs értelme titkolni. A részvénycsomag boncolgatása egy zsákbamacska volt és hosszú időt igényelt az átolvasása és felfogása is. Az eredmény megdöbbentő volt és SOKKOLÓ! A teljes részvénycsomag amit vásároltak FEDEZETLEN ingatlanpiaci származtatott DERIVATÍVA volt, amit SOHA nem lehet behajtani senkin. Az OTP akkor csődbe ment!

De érkezett a felmentő sereg a kartelltársak közül... szóval valaki, valamelyik bank puszta jó szándékból kisegítette az OTP bankot és a magyarországi ingatlanai ellenértéke fedezetére kapott pénzt működni. (az összes magyarországi ingatlanuk valamelyik svájci banké) Az OTP nem tud helytállni és képtelen visszafizetni a hitelkárosultaknak a pénzét! Nincs semmi fedezete az OTP banknak!

Készítette: 
Hitel Világ Stádium 


*** www.nemzetihirhalo.hu *************




Ki irányítja a világot? 



2013/02/03 
The Economic Collapse Idők jelei

Elképzelhető, hogy a globális elit néhány hihetetlenül gazdag tagja a színfalak mögül irányítja az egész világot? Sokan (az egészségesen gondolkozó emberek közül) úgy gondolják, hogy a pénz a tranzakciók leegyszerűsítésére kitalált hasznos eszköz, az igazság azonban az, hogy a pénzt leginkább a tömegek irányítására és a hatalom megszerzésére használják. A világ egy neofeudalista korba lépett, ahol az ultra gazdagok rángatják a madzagot. Amikor ultra gazdagokról beszélünk, ne olyan emberekre gondoljunk, akik néhány millió dollárral rendelkeznek. Olyanokról van szó, akik könnyűszerrel megvásárolhatják az USA teljes évi össztermékét és még mindig marad nekik annyi, hogy a teljes amerikai államadósságot is visszafizessék. 

Ebben a neofeudális rendszerben mi csak adósrabszolgák vagyunk és ebbe kormányaink is beletartoznak. Mindenki fuldoklik az adósságtól, kivéve a nagyon gazdagokat, akik egyre gazdagabbak és vagyonuk egy részét arra használják, hogy még nagyobb hatalmat szerezzenek a nemzetek felett. Ezeknek az embereknek a tulajdonában van szinte minden nagybank és nagyvállalat a világon. Titkos társaságok és fedőszervezetek egész hálózatát használják céljaik elérésére és tagjaik sakkban tartására. Ők határozzák meg, hogy az emberek többsége miként tekintsen a világra, hiszen a legtöbb médium és az oktatási rendszer is az ő tulajdonuk. Ők finanszírozzák a legtöbb politikai kampányt és hatalmas befolyással rendelkeznek az ENSZ-hez, az IMF-hez, a Világbankhoz és a Kereskedelmi Világszervezethez hasonló nemzetközi szervezetekben. Néhány lépés távolságról szemlélve az összképet nem kétség, hogy ki irányítja a világot, csak sajnos sokan nem hajlandók szembenézni az igazsággal.

Ezek a nagyon gazdag emberek nem szaladgálnak a helyi bankba, hogy betegyék a pénzüket, hanem olyan helyen tartják, ahol nem kell adózniuk utána, mint például a Kajmán-szigeteken. Egy tavaly nyári jelentés szerint a globális elit összesen 32.000 milliárd dollárral rendelkezik offshore bankokban szerte a világon.

Az USA GDP-je 2011-ben 15.000 milliárd dollár volt (Magyarországé 198,1 milliárd dollár), államadóssága pedig hozzávetőleg 16.000 milliárd dollár, tehát a két érték még együtt sem éri el a 32.000 milliárdot, ráadásul ebben az összegben nincs benne az elit hihetetlen értékű ingatlanvagyona, aranykészletei vagy műkincsei.

A Huffington Post a következőket írja:

    A gazdag családok úgy 32.000 milliárd dollár rejtett vagyonnal rendelkeznek offshore adóparadicsomokban, ami 280 milliárd dollár adókiesést jelent az államnak, áll egy nemrég kiadott tanulmányban.

    A tanulmány szerint a globális magánvagyon, a nem anyagi vagyon, mint például az ingatlanok, az arany, a jachtok vagy versenylovak nélkül, 21.000 és 32.000 milliárd dollárra tehető. A kutatást az adóparadicsomok ellen harcoló Adóigazság Hálózat számára James Henry, a McKinsey & Co. volt közgazdásza készítette. Az általa felhasznált adatok a Világbanktól, az IMF-től az ENSZ-től és a központi bankoktól származnak.

Ne felejtsük el, hogy az elit nemcsak sok pénzzel rendelkezik, hanem minden nagybank és nagyvállalat is az ő tulajdonuk.

Több cikk is beszámolt a svájci Federal Institute of Technology által végzett tanulmányról, amelyből kiderül, hogy tulajdonképpen 147, egymással szoros kapcsolatban álló cég tulajdonában van a világ nagyvállalatainak 40 százaléka:

    A Zürichi Egyetem által végzett kutatás "bebizonyította", hogy egy bizonyos cégekből, főleg bankokból álló csoport óriási hatalommal rendelkezik a világ gazdasága felett. A tanulmány a világ 43 060 transznacionális vállalatát és az azok közötti tulajdonosi hálózatot vizsgálta. Ennek alapján felállították a globális gazdaság magját alkotó 1318 vállalatot feltüntető "térképet".

    A kutatás megállapította, hogy a csoporton belül 147 vállalat egy szuper-egységet alkot, ami a csoport vagyonának 40%-a felett rendelkezik. Valamennyien tulajdonosai egymás cégei egy részének vagy teljes egészének. Ezek közül a legtöbb bank, a legnagyobb 20 között a Barclays és a Goldman Sachs is szerepel.

Az alábbi 25 bank és vállalat alkotja ennek a szuper-entitásnak a magját:

Az elit szeret összetett tulajdoni hálózatok mögé bújni, de az összefonódásokból egyértelműen látszik, hogy tulajdonképpen minden Fortune 500 cég az ő tulajdonukban áll. Sajnos hatalmas befolyással bírnak a világ felett és ez ráadásul nem is új keletű dolog.

Érdekességképpen, John F. Hylan, New York City polgármestere a következőket mondta egy 1922-es beszéd során:

    A köztársaság igazi ellensége a láthatatlan kormány, ami hatalmas polipként terjeszti ki nyálkás karjait városaink, tagállamaink és nemzetünk felett. De hagyjuk az általánosságokat! Kimondom, hogy ennek a polipnak a feje a Rockefeller-Standard Olajvállalat érdekeltségi köre és a hatalmas bankházak kis csoportja, akiket általában csak nemzetközi bankárokként emlegetünk. Ezeknek a nagyhatalmú bankároknak a zárt társasága irányítja az egész amerikai kormányt saját önző érdekeik szolgálatában.

    Ők irányítják mindkét pártot, ők írják a politikai platformokat, készítenek bábokat a pártvezetőkből, kihasználva a magáncégeket és minden és bármilyen eszközt, hogy a közhivatalokba kizárólag olyan emberek kerüljenek, akik mindent megtesznek, amit a korrupt nagyvállalatok diktálnak.

Ezek a nemzetközi bankárok és a Rockefeller-Standard Olaj érdekeltségek irányítják a legtöbb újságot és magazint ebben az országban, a különböző rovatokat arra használva, hogy engedelmességre bírják vagy hivatalukból kiüssék azokat a politikusokat, akik nem hajlandók engedelmeskedni a láthatatlan kormányt alkotó korrupt klikkeknek. Ez a kormány a saját maga által létrehozott függöny mögül tevékenykedik és ellopja országunk végrehajtó hivatalait, törvényhozó testületeit, iskoláit, bíróságait, újságjait és a lakosság védelmében létrehozott valamennyi hivatalt.

Ezek a nemzetközi bankárok hozták létre a világ központi bankjait (a Federal Reserve bankot beleértve), amelyeket arra használnak, hogy a világ kormányait adósságcsapdába csalják. Az államadósság a legjobb eszköz arra, hogy "törvényesen" pénz vegyenek el tőlünk, hogy azután a kormánynak adják, ahonnan pedig a gazdag elit zsebébe vándorol.

Ma a kongresszusi képviselők vagy az elnök soha nem kritizálják a Federal Reserve Bankot, de a múltban még akadt néhány bátor politikus, aki ki mert állni ellene. Az alábbiakban például Louis T. McFadden képviselő 1932. június 10-én a Képviselőházban mondott felszólalásából olvashatunk részletet:

    Tisztelt elnök Úr! Ebben az országban vannak a világtörténelem legkorruptabb intézményei. A Federal Reserve Bizottságra és a Federal Reserve bankokra gondolok. A Federal Reserve Bizottság, ami egy kormánybizottság, már annyi pénzt csalt ki az amerikai kormánytól és az amerikai néptől, amiből vissza lehetett volna fizetni az államadósságot. A Federal Reserve Bizottság romboló munkája és bűnei olyan sokba kerültek már az országnak, hogy abból ezt az adósságot többször is ki lehetett volna fizetni. Ez a gonosz intézmény elszegényítette az Egyesült Államok népét, csődbe juttatta saját magát és tulajdonképpen a kormányt is. Ezt a működését szabályozó törvények hibáin keresztül és a törvények helytelen alkalmazásával valamint az őt irányító pénzkeselyűk korrupt eljárásaival érte el.

Sokan még mindig azt hiszik, hogy a Federal Reserve (jelentése: szövetségi tartalék) egy szövetségi hivatal. A 
factcheck.org a következőket írja róla:

    A 12 regionális Federal Reserve Bank részvényesei a Federal Reserve rendszeren belüli magántulajdonban lévő bankok. Ezek közé tartoznak országos (a szövetségi kormány engedélyét élvező) bankok és a hozzájuk csatlakozni kívánó, állami engedéllyel rendelkező bankok, akik megfelelnek bizonyos követelményeknek. Az ország több mint 8000 bankjának körülbelül 38%-a része ennek a rendszernek, így ezeknek a Fed a tulajdonosa.

A Fed alapjául szolgáló Wall Street-it bankok tulajdonviszonyait vizsgáló kutatók azt találták, hogy ugyanazok a nevek bukkannak elő minden esetben: a Rockefellerek, Rothschildok, Warburgok, a Lazards és Schiffs családok és az európai királyi családok.

Ezek a gazdag nemzetközi bankárok azonban nem elégedtek meg egyetlen országgal. Céljuk egy általuk irányított globális pénzrendszer kialakítása volt. Carroll Quigley, a Georgetown Egyetem történelemprofesszora a következőket írta:

    A pénzügyi kapitalizmus erőinek egy másik messze nyúló célja is volt, ami nem kevesebb, mint létrehozni a pénzügyi hatalom magánkézben lévő globális rendszerét, ami minden ország politikai rendszere és a teljes világgazdaság felett is hatalmat gyakorolhat. A tervek szerint ezt a rendszert, feudalista módon, a világ központi bankjai közös erővel irányítják majd, magán összejövetelek során hozott titkos megállapodásokon keresztül. Ennek a rendszernek a gerincét a svájci bázeli központú Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) alkotja, ami a világ központi (szintén magánkézen lévő) bankjai tulajdonában lévő magánbank.

Sajnos sokan még csak nem is hallottak a Nemzetközi Fizetések Bankjáról. A Wikipedia a következőket írja róla:

    A központi bankok szervezeteként a BIS megjósolhatóvá és átláthatóvá kívánja tenni a monetáris politikát 58 központi banki tagja körében. Bár minden egyes szuverén nemzet önmaga felel saját monetáris politikája kialakításáért, központi és magánvizsgálatoktól is függnek, amelyek befolyással vannak az árfolyamokra és különösen az exportgazdaságokra.

A gazdag elitnek szintén fontos szerepe volt egyéb fontos nemzetközi szervezetek felállításában. Ilyen például az ENSZ, az IMF, a Világban vagy a Kereskedelmi Világszervezet. Az ENSZ New Yorki központjának felépítéséhez szükséges telket például John D. Rockefeller vásárolta és adományozta a szervezetnek.

Az oktatási rendszert is az elit uralja. Az évek során a Rockefeller Alapítvány és más elit szervezetek hihetetlen összegeket öntöttek például az Ivy League iskolákba, amelyek ma már minden amerikai főiskola és egyetem mintapéldájaként szolgálnak. Az utolsó négy amerikai elnök Ivy League iskolákban végezte tanulmányait.

Egy másik fontos terület természetesen a média. Már többször írtunk arról, hogy hat óriási társaság határozza meg, hogy mit néz, hallgat vagy olvas a világ. Ezeknek a társaságoknak a tulajdonában vannak a nagy televíziós hálózatok, kábelcsatornák, filmstúdiók, újságok, magazinok, kiadók, zeneipari cégek és sok népszerű weboldal.

Figyelembe véve, hogy egy átlag amerikai 153 órát néz tévét egy hónapban (156 órával a magyarok sincsenek "lemaradva"), ez a hat társaság óriási hatást gyakorol a közvéleményre. Íme, néhány példa ezeknek a társaságoknak a tulajdonában lévő médiumokra:
Time Warner
Walt Disney
Viacom
News Corporation
CBS Corporation
NBC Universal

Természetesen sok politikus is az elit tulajdonát képezi. Lewis Lapham újságíró a következőket írta néhány napja megjelent cikkében:

    "A kongresszus akaratának alakítása és az amerikai elnök megválasztása az ország elit osztályának a privilégiumává vált, ami azt jelenti, hogy a lakosság 20 százalékának birtokában van a vagyon 93 százaléka és a társaságok és bankok maroknyi boldog irányítójának a tulajdonában és irányítása alatt áll a média és a szórakoztatóipar. Ők írják a törvényeket, irányítják az egyetemeket és jótékony szervezeteket, a szabályozó és törvényhozó intézményeket, a kaszinókat és a sportarénákat."

Miért van az, hogy Washingtonban semmi sem változik, függetlenül attól, hogy melyik párt jelöltjét szavazza meg a többség? Azért mert mindkét párt az igazi hatalom tulajdona. A rendszert úgy alakították ki, hogy az irányítóknak kedvezzen.

Szóval kik irányítják a világot? Ők. És ezt el is ismerik.

David Rockefeller a következőket írja "Emlékiratok" című, 2003-ban megjelent könyvében:

    "Több mint egy évszázadon át, az ideológiai szélsőségesek a politikai spektrum mindkét szélén kihasználták a sok publicitást kapott incidenseket, mint például saját találkozásomat Castro-val, hogy megtámadják a Rockefeller családot, mert szerintük mértéktelen befolyással bírunk az amerikai politikai és gazdasági intézményekre. Egyesek azt feltételezik, hogy mi egy titkos összeesküvés része vagyunk, amely az Egyesült Államok érdekei ellen dolgozik, "internacionalistának" nevezve engem és családomat, akik egy szorosabban integrált globális politikai és gazdasági szerkezet létrehozásáért szövetkeznek másokkal. Hívhatjuk egységes világnak is. Ha ez a vád, bűnös vagyok és ezt büszkén vállalom."

Köteteket lehetne írni a témáról, de talán ízelítőnek ennyi is elég. Elég arra, hogy néhány embert elindítson a helyes irányba.

Kapcsolódó:
   ENSZ irányelvek vallási vezetők megnyerésére az egységes világvallás megvalósításához
   Evelyn de Rothschild a szabályozásról
   Amire számíthatunk: 2013 legfőbb elit mémjei
   Az Új Világrend - Paranoia vagy valóság?
   Egyesült Nemzetek: úton a világkormány felé
   A világkormány szimpatizáns újságíró meghívást kapott a Bilderberg találkozóra
   A szakértők egy világkormány felállítását sürgetik
   A "Szép új világ" építése a legmagasabb körökben 
Se OPNI, se felelősségre vonás, a betegek pedig az utcán
   A Lipótmezőt árulja az állam 

A zsidók csak megszerzik azt az ingatlant amelyiket már rég kinéztek maguknak , és előtte szétverték a pszihiátriát az országban azóta sincs gazdája a sok betegnek . A beteg lelkű zsidónak ez nem számít lényeges az ingatlan megszerzése , nem volt elég a nemzeti vagyonunk, de mindenünkből ki akarnak forgatni. Orbán zsidajai pedig a kezükre játszanak mindent jó pénzért cserébe. Hogy is lettek ezek milliárdosok, - olajszőkítéssel kezdték , és ma már a lakásmaffiában serénykednek, meg még ahol pénzt látnak a rendszerbe azt igyekeznek kiapasztani, hát ezért kell kinyírni , hogy ne dézsmálják a közösséget.

Nem is olyan sok embert kell megölni hogy rend legyen ebben az országban 
Még négymillió magyart kell kiirtani a Világbank elvárása alapján
   Zsidó újév a Deák téri metróban (videó) - Megkezdődött Budapest elfoglalása?
   Judapest 

Remélem beáldozzuk a késelő tolvaj cigányainkat és a rabló gyilkos zsidajainkat is , és csak azután a rabló magyarjainkat , hogy erkölcsileg is megtisztuljon ez az ország a politikai rablógyilkos elitünket sem kímélve uzsorakamatostól a banki világot is beleértve. 


1 megjegyzés:

  1. Üdv mindenkinek!
    Nora vagyok, jelenleg Egerben élek. Jelenleg két gyerekkel özvegy vagyok, és májusban beragadtam egy pénzügyi helyzetben, és újra kell finanszíroznom és fizetnem a számlámat. Megpróbáltam hiteleket keresni a magán- és a vállalati hitelintézetektől, de soha nem sikerült, és a legtöbb bank visszautasította hitelemet. De ahogy Istennek lenne, az Isten MAN-ján egy kooperatív futamokra vezettem be, egy magánhitelező, aki 80 000 eurónyi kölcsönt adott nekem, és ma egy cég tulajdonosa vagyok, és a gyerekeim jól járnak abban az időben, ha kapcsolatba kell lépnie bármelyik vállalattal, biztosítva a fedezet nélküli kölcsön biztosítását, a nem hitelesítést, a társszerzőt nem mindössze 2% -os kamatlábbal és jobb visszafizetési tervekkel és ütemtervvel. Nem tudja, hogy ezt csinálom, de most nagyon boldog vagyok, és úgy döntöttem, hogy az emberek többet tudnak róla, és azt akarom, hogy Isten többet áldjon meg. Kapcsolatba léphet vele az e-mail címén: dantecooperativehelp@hotmail.com a gyors beszélgetéshez vagy a whatsapp / +35677926593

    Kösz
    Nora

    VálaszTörlés