2016. február 15., hétfő

A szmolenszki tragédia merénylet volt, állitja Kaczynski, a volt lengyel elnök ikertestvére

A szmolenszki tragédia merénylet volt, állitja Kaczynski, a volt lengyel elnök ikertestvére 


Ne feledjétek Szarajevóban Ferenc Ferdinánd megölése világháborúba torkolott, hogy ott a szabadkőműves mesterkedés miatt halt meg a trónörökös, az köztudott, hogy itt milyen erők működtek azt eddig igyekeztek más írányba terelt gondolatokkal palástolni, és hogy szóba hozom ennyi idő után , már nem lesz belőle háború akárhogy is volt. És én szóba hozhatom nem a fő irányú médiához tartozom , ha ez a vetület tilos volt a halandóknak, én nekem is csatlakoznom kell a tilalomhoz , mert esetleg levadásznak. Ha már közkincsé tettük ezt a vetületet, mindenki gondolja tovább, és ha millióan hangoztatjuk ezt az írányt már nem tudnak semmit sem csinálni, kénytelenek lenyelni a békát.

Mégiscsak megölték őket?

2010. Május 21. 11:10:19

Ahogy telnek a hetek, úgy kezd egyre szövevényesebbé válni a Szmolenszkben lezuhant lengyel elnöki gép ügye. Újabb és újabb elméletek látnak napvilágot, újabb és újabb részletek derülnek ki a tragédiával kapcsolatban. És ami a legdöbbenetesebb az egészben, hogy az újonnan nyilvánosságra kerülő bizonyítékok a korábban legelképesztőbbnek gondolt összeesküvés-elméleteket kezdik valóra váltani.

A történet legújabb mozaikja egy amatőr videofelvétel, ami néhány napja került fel a nagyobb videómegosztókra. A felvételt egy szmolenszki férfi készítette, aki percekkel a repülő lezuhanása után a helyszín közelében tartózkodott. A videót később álnéven elküldte az egyik lengyel hírportálnak, majd meg nem erősített információk szerint rejtélyes körülmények között meghalt.

A képeken a lezuhant gép roncsai között járkáló alakokat lehet felfedezni. Orosz káromkodás, majd két lövés hallható.

Az egyre ellentmondásosabb fejlemények következtében Lengyelországban kezd erősödni az a vélekedés, hogy Kaczynskiék nem balesetet szenvedtek, hanem egyszerűen megölték őket, lefejezve ezzel a jelenleg pozícióban lévő lengyel politikai elitet.
 Sokan azt feltételezik, hogy az elnököt és a vele utazókat még a reptérre vezető útjukon összeszedték, ismeretlen helyre hurcolták, majd kivégezték őket.
Az elmélet hívei a gyanút arra alapozzák, hogy eddig még nem került elő egyetlen olyan fénykép, biztonsági kamera-, film- vagy hangfelvétel sem, amin látható vagy hallható lenne, amint a közel száz tagú lengyel elnöki delegáció bármelyik tagja a varsói repülőtérre érkezik. Nincs semmilyen képi anyag arról sem, hogy a kormányváróban, vagy valamelyik nyilvános váróteremben gyülekeznek, hogy közlekednek a folyosókon, étkeznek az éttermekben, vagy arról, hogy elhagyják a terminált és beszállnak a repülőgépbe.

Állítólag nincs egyetlen felvétel se. Se Kaczynskiról, se a másik 95 emberről, de nincs semmi képi nyoma a gép személyzetének és a pilótáknak sem.

Valljuk meg, a kérdés tényleg érdekes. Vajon normális esetben előfordulhat-e az, hogy a lengyel televíziós csatornák nem tudósítanak egy ilyen eseményről? Előfordulhat az, hogy a katyni mészárlás 70. évfordulójára induló lengyel államfői delegáció elutazásáról ne legyen valamilyen képi híradás?
Tovább bonyolítja az ügyet az a tény is, hogy az előzetes tervekkel ellentétben a reptéri biztonsági szolgálat vezetője nem engedte csatlakozni az elnöki delegációhoz azt a 14 tagú újságíró csoportot, akik el akarták őket kísérni a megemlékezésre. A biztonsági vezető arra hivatkozott, hogy a Kaczynski gépen kell a hely a magas rangú katonatiszteknek, akik az államfővel akarnak utazni.
Azonban, mint később kiderült a kormánygépen 158 ülőhely volt, de a küldöttség csak 96 tagból állt. Tehát 62 szék ezek szerint üres volt a gépen.

Az újságírók végül egy Jakovlev-42 típusú géppel utaztak és április 10-én, az elnöki gép lezuhanása előtt, sértetlenül meg is érkeztek Szmolenszkbe, ahol egy a reptérhez közeli hotelben szállásolták el őket.
 Így ők már a szobáikban voltak, amikor a becsapódás bekövetkezett. A hírre a szállodát nyomban körbevették az orosz katonák, és nem engedték a lengyeleket kimenni a tragédia színhelyére.

Érdekes adaléka még a történetnek az a hangfelvétel is, amelyet a lezuhant gép fekete dobozán találtak. A felvételen a leszállni készülő pilóták utolsó szavai hallhatók: 'tolko posadka… aunas czietyrje czielovieka.' Magyarul: 'leszálláshoz készülünk... és itt [a gépen] csak négyen vagyunk.'

Az előkerülő felvételek egyre jobban megerősítik azt a feltételezést, hogy a szándékosan a sűrű erdőbe vezetett gépen nem tartózkodtak utasok és a 'balesetet' az oroszok csak megrendezték. 
A tragédia helyszínén készült felvételeket nézve sokan kételkednek abban az orosz állításban is, mely szerint 'a pilóták olyan súlyos égési sérüléseket szenvedtek, hogy a személyazonosságuk megállapítása nehézségekbe ütközött'. Teszik mindezt azért, mert a felvételeken jól látszik, hogy a szerencsétlenül járt gép pilótafülkét is magába foglaló orr része egyben és jó állapotban megmaradt.

És innen már adódik is a kérdés? Nem lehet az, hogy a legutóbb nyilvánosságra került felvétel, amin a lövések hallhatók, éppen a túlélő pilóták kivégzését rögzítette?

Mielőtt azonban elmerülnénk az összeesküvés-elmélet gyártásában, tegyünk fel inkább egy másik, de talán fontosabb kérdést: Vajon mi lehetett az oka annak, hogy Kaczynskiékat el akarták tenni az útból?

Lech Kaczynski halála előtt többször kijelentette, hogy idén nyáron nyilvánosságra hoz egy listát, amin a feloszlatott WSI szervezet 60 legfontosabb, a mai napig Lengyelországban tevékenykedő tagja és támogatója szerepel. Fültanúk szerint az elnök név szerint is említette Donald Tusk miniszterelnököt, Bronislaw Komorowski jelenlegi ideiglenes elnököt és Radoslaw Sikorski volt hadügyminisztert.

A WSI (Wojskowe Sluzby Informacyjne) a lengyel titkosszolgálat Putyinhoz hű, nemzetellenes kommunistákból álló, szovjet elveken nevelkedett és az 1990-es évek után pozíciójukat és befolyásukat vesztett oroszbarát ügynökök csoportja. A WSI-t a szejm 2006 októberében feloszlatta, és törvényen kívül helyezte. A likviditási javaslatot lengyel nemzetgyűlésben a most meggyilkolt Lech Kaczynski testvére, Jaroslaw Kaczynski tette, és a szavazás után Antoni Macierewicz akkori hadügyminiszter-helyettes lett megbízva a feloszlatás szakmai felügyeletével.

A feloszlatás után a WSI már nyíltan is összefogott az izraeli és az Izraelben tevékenykedő orosz bűnszövetkezetekkel, a fehérorosz és az ukrán maffiával, tovább erősítette jó kapcsolatait a kelet-európai szervezett alvilággal és az őket kiszolgáló politikai bűnözőkkel.

De a tényleges ok talán még sem ez, pontosabb nem csak ez lehet, hanem az a 100 milliárd dollár értékű előszerződés, aminek értelmében az oroszok 2037 végéig (ami kölcsönös megelégedés esetén 2045-ig meghosszabbítható) évi 8-11 milliárd köbméter gázt exportálnak Lengyelországba. A lengyelek jelenleg 14 milliárd köbméter gázt használnak el évente, aminek 70 százaléka az oroszoktól érkezik, a többi pedig saját kitermelés.

A dolog érdekessége, hogy Lech Kaczynski államfő, a szmolenszki 'szerencsétlenség' előtt jelentette be, hogy újabb, gazdag hazai földgázlelőhelyet találtak Lengyelországban. Az új gázmező kb. 3 trillió köbméter kiaknázatlan gázt tartalmaz, ami a sikeres felszínre hozatal esetén akár az elkövetkező 200 évre is kiválthatja az ország gázigényeit. Sőt, az új gázmező üzembe állása után Lengyelország akár gázexportálóvá, és így a Gazprom vetélytársává is válhatna.

Az oroszokkal történő szerződés megkötését Kaczynski és Skrzypek bankelnök nagyon ellenezte. De nem csak ellenezték, hanem a tárgyalásokat is félbeszakították, és az oroszokkal tárgyaló lengyel küldöttséget vissza is hívták. Lech Kaczynski a döntés okaként többek között az új gázmezőt említette és arra hivatkozott, hogy nekik már 2022-ig van az oroszokkal szerződésük. A lengyel elnök nem rejtette véka alá azt sem, hogy nem akarta az országát egy értelmetlen gyorsasággal megkötött újabb szerződéssel további évtizedekig az oroszokhoz kötni.

A rejtélyes körülmények között megtörtént 'szerencsétlenség' után, azonban most már semmi állhat a lengyel történelem legnagyobb volumenű kereskedelmi szerződésének útjába. Tusk és Putyin már megegyezett, a két ország szakértői már ismét dolgoznak a részleteken.

Akik pedig ellenezték, azok meg már nincsenek az élők sorában.
Csak annyit tették hozzá, hogy az oroszoknak egy ilyen kaliberü merénylet kivitelezése elött konzultálniuk kellett az amerikaikkal (a globalistákkal is), a nemzetközi bonyodalmak elkerülése végett. Ezt a merényletet Washingtonnak is jóvá kellett hagynia. Ez valószínüleg könnyen ment a lengyel elnök meglehetösen befelé forduló politikája miatt, aki se az Eurót nem akarta, a Lisszaboni Szerzödést is a lengyelek a legutolsóként ratifikálták Kaczynski miatt, nem volt hajlandó nagyon válságba kergetni a gazdaságot se, ebben a legföbb szövetségese a szintén kivégzett lengyel jegybankelnök volt, pl. tavaly Lengyelország volt az egyedüli ország Európában, amely növekedést mutatott ki stb. stb. Szóval Lengyelország tökéletesen kilógott a sorból Kaczynsky miatt, és tulajdonképpen nem lehetett semmivel se érvelni amellett - pl. semmilyen "válságmegoldó" intézkedéssel - hogy miért kellett volna tovább integrálni az országot a Birodalomba (az Európai Unióba).. A merénylettel Donald Tusk, a jelenlegi miniszterelnök nyerte a legtöbbet a politikai színtéren, neki kellett irányítania a müveletet Lengyelországban, erre egy ex-titkosügynökökböl összeverbuválódott banda aligha képes a jelenlegi lengyel v. külföldi (CIA) titkosszolgálatok nélkül. A CIAnak pl. számos titkos börtöne van Lengyelországban, az ilyenek akár ideális kivégzö és hamvasztóhelyként is szolgálhatnak.


Valójában brutális puccs történt Lengyelországban?Gondolom, sokunk számára furcsának tünt az elejétöl kezdve, hogyan történhetett meg, hogy annyi lengyel állami vezetö egyszerre felzsúfolódott arra a repülögépre... A köztársasági elnök, a hadsereg vezetése, a hadügyminiszter, a nemzeti bank elnöke, a lengyel kémelhárítás vezetöje, stb.
 Nos, megnyugtatlak, ilyen nincs, ez irreális, ilyen a valóságban nem fordulhat elö!!!
 Még olyan cégeknek is mint a Microsoft, vannak rá belsö szabályai, hogy ugyanazon a repülön nem utazhat túl sok, ugyanahhoz a projekthez/részleghez tartalmazó alkalmazott. Én már csak tudom.....

És egy másik furcsaság: micsoda "véletlen", hogy az elhunyt lengyel vezetöknek a többsége egytöl egyig a jelenlegi lengyel miniszterelnök, a globalistákat is teljesen kiszolgáló Donald Tusk ellenzékéhez tartozott. Tusk pár nappal korábban járt Oroszországban, és találkozott Putinnal is.

További furcsaság: hogyhogy nem volt egy újságíró se a gép fedélzetén? Miért nem hívtak meg újságírókat az elnöki gépre?

 És hogyhogy nem készült egy árva fénykép v. filmfelvétel arról, amint ennyi fontos ember összejön egy helyen, és szállnak be a gépbe mondjuk a varsói reptéren?

S hogy valójában mi történhetett?

Egyelöre nem tudni sokat, viszont ami kezd körvonalazódni, az ugyancsak iszonyatos.

Elöször is az interneten már vagy egy hete kering egy videó, melyet egy a katasztrófa helyszínére kb. negyed órával a zuhanás után érkezett szemtanú forgatott, bizonyos Andrei Mendierej nevü ukrán újságíró, ki a helyszínen várt a delegációra, több más újságíróval együtt. Öt állítólag azóta úgyszintén meggyilkolták, bár ezen hír valósságát lehetetlen leellenörizni. Mindenesetre annak ellenére, hogy az internet tele van ezekkel az infokkal, a föáramlatú médiák a világban hallgatnak róluk, s a videó autenticitását se cáfolta még senki se. De ez még persze nem jelenti azt, hogy ne lenne manipulált valamilyen módon. S hogy mi látszik a videón?

Nos, nem is annyira a repülöroncsok különösek, hanem a hangok... 

Elöször is pár szaladó alak körvonala látszik egy pillanatra a fák között, majd hangok, majd végül valaki azt mondja oroszul, hogy "Add ide a fegyvert", majd több lövés hallható.
A felvételt forgató személy ezután megijed, majd elszalad a helyszínröl.http://www.youtube.com/watch?v=PxIFh3NkEvM

A legújabb "sláger" pedig az az interneten keringö hangfelvétel (autenticitásáról egyelöre szintén nem tudni semmit), melyen állítólag a pilóta és az irányítótorony közti kommunikációt hallani, s melyen a pilóta oroszul azt találja mondani az irányítótoronynak, hogy "négy személy" van a fedélzeten... 
Négy!!!

S hogy ezek alapján itélve mi történhetett:

1. 
A lengyel elnök és kisérete nem volt a gépen, hanem ezeket a személyeket, akik valójában sose száltak fel egy és ugyanarra a gépre, még Lengyelországban likvidálták.
Egy részük valóban úgy volt, hogy együtt fog repülni, de a másik részük nem!! Mi a fenének repült volna például egy titkosszolgálati vezetö egy ilyen rendezvényre... vagy egy jegybankelnök... mióta szok például a szlovák jegybank elnöke részt venni az aug 29-es Szlovák Nemzeti Felkelés koszorúzási ünnepségein.. vagy a SIS vezetöje...

2. A katasztrófa helyszíni felvételén pedig az látszik, hogy azt 
a négy embert (vagyis csak a pilótákat, mert a kormánygép amúgy üresen repült),
 aki a lengyel gép fedélzetén volt, és még éltek, az oroszok lelövik... 

Érdekes volt egyébként annak a kommunikációja is, hogy állítólag annyira a felismerhetetlenségig összeégtek az áldozatok, hogy csak DNS tesztekkel tudták öket azonosítani. Ennek ellenére, láss csodát, az szinte azonnal be lett jelentve, hogy az államfö holtteste máris megvan!

S különben is, egy emberi test nem éghet el a felismerhetetlenségig tíz perc alatt. Miért nem látni a felvételen emberi testeket? Hisz állítólag 97 személy volt a fedélzeten!

Ha ezeket az embereket még Lengyelországban likvidálták, a holtesteket tökéletesen el kellett égetni, nehogy nyomok maradjanak.. történhetett így is..

Bevallom, hogy egyelöre magam is kétkedem abban, hogy valóban így történt minden, na de az a bizonyos bolha - nem tehetek róla - azóta állandóan ott van a fülemben.... 1. Ha a gépen voltak a Kattyni kivégzettek hozzátartóüzói, ők egyetlen egy felvételt sem csináltak és nem küldték el rokonaiknak, pl a gépről, vagy még a reptérről? Minimum képeket senkisem küldött, ezt lehetetlen. Vagy telefonbeszélgetések, lelehet ellenőriztetni az érintettek telefonbeszélgetéseit, hogy a kérdéses időpontban honnan kezdeményeztek hívásokat, ha sehonnan akkor már halottak voltak a gép felszálása előtt.
  2. Roncsok mindenütt de holtestek egy sem.
  3. A gép kerekei éppen vannak, mág a tárcsa is fehér, akkor milyen tüzben is éghettek meg a felismerhetetlenségig
  4. Mikor lezuhant a szlovák katonai gép MO-ban egy még túl is élte, de senki sem égett össze a felismerhetetlenségig. Hasonló eset.

  Én is csak csupán megmozgattam a fantáziámat.

  Elég lenyomozni az érintettek telefonszámait és az adott időpontban hova kezdeményeztek hívásokat.

Úgy hogy valószínüleg nem volt olyan sürü köd. Azt közölték, hogy a köd kb. egyórával a leszállás elött ereszkedett le. Amit viszont nem tartok tisztességesnek, az az, hogy a sajtó a roncsokról felszálló fehér gomolyfüstöt próbálja sokszor eladni mint ködöt. Az ott gomolyfüst a roncsok körül, nem köd. Ha alaposabban megnézed, a videókon még a kb. fél kilométerre levö fák körvonalai is tisztán látszódnak, úgyhogy hogyan lehetett ott olyan nagyon sürü köd. Valamilyen volt, de nem olyan sürü mint amilyennek be volt állítva.

A "fejlett világ" lassan lemarad a világtól.

Az én véleményem az, hogy az egyes országok a világban régiókká állnak össze. Ott van pld. Dél-Amerika. Függetlenül attól, hogy politikában az egyes országok mit tartanak fontosnak, ők pártállástól függetlenül szolidárisak egymással. Ha meghal Castro, a bolíviai elnök kivételével az összes dél-amerikai elnök siratni fogja. Mekkora kontraszt Brüsszelhez képest, ahonnan meg akarnák buktatni Orbánékat.
Most pld. az oroszok, meg a kínaiak tartanak közös hadgyakorlatot.

A fejlett világ a lejtőn csúszik tovább.
Úgy látom, Szmolenszk révén az oroszok, meg a lengyelek között kezdődött volna valami közeledés. Valakik azt a közeledést meghiúsították.
Oroszország húsz éve kivonult Kelet-Európából. Húsz év után már tud mindenki józanul gondolkozni. Az elmúlt évek eseményéből mindenki tanult. Az oroszok is! Kelet-Európának csak egy lehetősége van. Létrehozni Oroszországgal egy közös gazdasági régiót. Létrehozni egy a belső politikát felülíró együtt működést.

1680- ban kiűzték a törököt Magyarországról. Rá huszonöt évre Rákóczi a töröktől kapott menedéket.
Térségünkben kísértetiesen ismétlődnek az események. Nem véletlen. A nyugatiak lenéznek bennünket, nagyképűek, buták. Nem veszik észre, ha elefántként bemennek a porcelánboltba. A kelet-európai ember sokkal több a nyugatinál.

A fő törésvonal Kelet-Európában jelenleg Oroszország és Lengyelország, valamint Szlovákia, és Magyarország között van. Kelet-Európa egységes régióvá válását e két törésvonal megerősítésével tudják akadályozni valakik.
A vicc az egészben az, hogy Amerika számára is hasznos volna, ha az oroszok nem a kínaiakkal alkotnának egy régiót.

Sajnos a nyugati politikusok értelmi képessége megkérdőjelezhető.

Amerika Európa jövőjével kapcsolatos verziója szerintem Európa újbóli szétszakítása. Azért hagyják felégetni a keleti végeket, mert ez a terület úgyis az ellenfélé lesz. Amerika azért nem tesz semmit a rabló manőverek ellen. Nyugat-európai fejjel gondolkozva viszont meg kell akadályozni e térség régióvá válását.
A fentieket átgondolva Szmolenszk az angol, vagy francia titkosszolgálat munkájának lehet az eredménye.

Fantáziálok.
Hogyan történhet egy ilyen merénylet megszervezése?

Az ember megdöbben, amikor arra gondol, hogy Oroszországban egy külföldi szervezet ilyenre képes.
Gondoljunk bele, Oroszországból Afrikába rengeteg illegális fegyverszállítás történt a kilencvenes években. Filmek százai foglalkoztak az ügyletekkel. Ehhez már csak egy olyan ország kell, amelyiknek titkosszolgálata rálátással bír az afrikai eseményekre. Ha másutt nem, a franciáknál biztos akad ilyen. A fegyver kereskedőknek megvolt az információs csatornája. Azt bizony csak használni kellett vissza fele. Aki a fegyver kereskedelem résztvevője, az nem fog beszélni. Mind kipróbált személy. Elvégre többségében az orosz államtól lophatták azt a fegyvert, amit értékesítettek. Az eladót ezzel rendesen kézbe lehet tartani. A végrehajtót pedig nem érdekli, hogy ki a megbízó, csak fizessen.
Ha lebukik valaki, az bizonyára csak egy fanatikus terrorista lesz, aki egyszer elolvasott egy lázító röplapot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése