2016. február 15., hétfő

Az idomítás finom csodája




Az idomítás finom csodája



Döbbenetes hír:Obama olyan katonai vezetőket akar, akik hajlandóak amerikai állampolgárokra is lőni


Az alábbi hír, ami néhány nap alatt bejárta az alternatív médiát, ismét abba a kategóriába tartozik, amit nem áll módunkban megerősíteni, de látva, hogy milyen irányba tartanak az események az Egyesült Államokban, sajnos nem nehéz elképzelni, hogy az információ nagyon is igaz lehet.
Hétfőn Dr. Jim Garrow, az ismert szerző és humanitárius aktivista megdöbbentő kijelentést tett Barack Obama második elnöki ciklusával kapcsolatban.
Facebook oldalán Dr. Garrow a következőket írta:
Éppen most tudtam meg egy rangidős katonai vezetőtől, hogy Barack Obama új próbatételt vezetett be annak megítélésére, hogy ki alkalmas katonai vezetői pozíció betöltésére és ki nem. Ez robbanni fog emberek, készüljetek fel! „Az új teszt annak megítélésére, hogy valaki alkalmas-e vezetői pozíció betöltésére a hadseregben az, hogy hajlandó-e amerikai állampolgárokra tüzet nyitni vagy sem.” Aki nem, azt elbocsátják.
Ki ez a bizonyos forrás?
Dr. Garrow a következőket mondta: „A férfi, akitől az információ származik az Egyesült Államok egyik legismertebb katonai hőse.”
Fontos, hogy mindenki értse, ez nem egy Alex Jones vagy Jesse Ventura vagy olyan forrás által elindított hír, akit a legtöbben könnyedén félresöpörnek, mondván ez is csak egy „összeesküvés elmélet”.
Dr. Garrow egy ismert és köztiszteletben álló humanitárius aktivista, aki életét arra szentelte, hogy az egy-gyerekes kínai törvények miatt halálra ítélt kínai csecsemők életét megmentse. Munkája elismeréseként Nobel-békedíjra is jelölték, amit abban az évben helyette Barack Obama kapott meg.
Az Amazon.com a következőképpen foglalja össze munkásságát:
Dr. James Garrow a Rózsaszín Pagoda: Egy ember harca a kínai lányirtás ellen című könyv szerzője. Az elmúlt tizenhat év alatt 25 millió dollárt áldozott arra, hogy a hozzávetőleg 40.000 kínai lány csecsemő életét megmentse a biztos haláltól, ami a kínai egy-gyerekes elv miatt rájuk várt volna és örökbefogadókat találjon nekik. Dr. Garrow a Pink Pagoda iskolák megalapítója és ügyvezetője. A 6300 alkalmazottat számláló összesen 168 iskola angol nyelvű oktatást biztosít kínai gyerekek számára.
A fenti hír különösen érdekesnek bizonyul azután, hogy a Washington Free Beacon vasárnap arról számolt be, hogy Barack Obama márciusi hatállyal elbocsátotta James Mattis tábornokot, az amerikai tengerészgyalogság főparancsnokságának vezetőjét.
WFB cikk a következőket írja:
A nemzetbiztonság berkeiből érkező hírek szerint James Mattis tábornok távozását a főparancsnoki posztról igencsak sürgetik és azt közölték, hogy több hónappal előbb kell elhagynia hivatalát, mint azt korábban tervezték.”
Vajon Mattis tábornok visszautasította, hogy amerikai állampolgárokra lőjön? 

Forrás: Idok Jelei.hu / Examiner.com






Az amerikai nemzetbiztonságiak a lakossággal való összecsapásra készülnek ! FEMA – OBAMA



Hamarosan sor kerülhet minden idők legnagyobb belföldi katonai akciójára az Egyesült Államok  területén: a szabad fegyverbirtoklás megszüntetésére és a 2. alkotmányos jog eltörlésére.
Ide feltettem a törvénytervezetet /  itt pedig elolvashatjátok milyen 3 fázisban zajlik majd le a lakosság lefegyverzése és a katonai hadműveletek...
Ez nyilván nem fog zökkenőmentesen menni még akkor sem ha a Denver-ben elkövetett hamis false flag mészárlások történnek majd újra és újra.... Akkor is "nehéz menet" lesz....
Nem hiába készül a DHS (Department Homeland Security) a civil lakossággal való összecsapásra, amire még nem volt példa az USA történetében.
Érdemes sorba venni, hogy milyen intézkedések teszik ezt lehetővé és mire lehet számítani : 
Hiszen ezt az elnök által birtokolt jogosítványok és elnöki rendeletek nélkül nem is lehetne véghezvinni.


Tehát térjünk ki azokra a bizonyos "rendkívüli jogosítványokra" amellyel az Egyesült Államok elnöke rendelkezik szükségállapot esetén: 

"Szükségállapot esetén az Egyesült Államok kormányának jogosítványait a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség, rövidítve FEMA veszi át. 
A 32. számú Elnöki Vizsgálati Jelentés (PRM 32.) nyomán született meg a FEMA a kormányzás folyamatosságának szavatolása céljából kifejezetten krízisidőszakokra. 
Samuel Huntington fogalmazta meg az Elnöki Vizsgálati Jelentést.
A FEMA Carter elnök 12148. számú elnöki rendeletével hatályba lépett (
http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Emergency_Management_Agency ).
A rendelet neve Szövetségi Válságkezelési Törvény lett. 
Ez a törvény rendkívüli jogokkal ruházza fel az USA elnökét. Sőt, kimondottan úgy szervezték meg, hogy egy az egyben át tudja venni a kormány feladatköreit. Nem mellékesen ebbe az elnöki hatalom átvétele is beletartozik."Nos, tény, hogy a FEMA táborokat idén aktiválták. 


FEMA táborok aktív és a 72 órás közlemény



Executive Orders:
EO 10995 feljogosítja az elnököt a szólásszabadság gyakorlásának felfüggesztésére, és a tömegtájékoztatási eszközök elnöki irányítására 
http://www.fas.org/irp/offdocs/eo/eo-10995.htm )EO 10997 feljogosítja a végrehajtó hatalmat az elektromos szolgáltató rendszer, valamint az üzemanyag források adminisztratív átvételére
http://www.disastercenter.com/laworder/10997.htm )EO 10998 lehetővé teszi a kormány számára, hogy ellenőrzése alá vonja az élelmiszerforrásokat, beleértve a farmgazdaságokat is
http://www.disastercenter.com/laworder/10998.htm )EO 10999 felhatalmazza a kormányt az országos szállítási eszközök, a tömegközlekedési és magánjárművek elkobzására és ellenőrzés alá vételére
http://www.disastercenter.com/laworder/10999.htm )Az EO 11002 engedélyezi a kormányzat számára az Egyesült Államok lakosságának országos nyilvántartásba vételét
http://www.disastercenter.com/laworder/11002.htm )EO 11003 felhatalmazza a kormányzatot valamennyi repülőgép és repülőtér lefoglalására
http://www.disastercenter.com/laworder/11003.htm )EO 11004 feljogosítja a kormányt, hogy az ország egyes régióinak lakosait az ország más térségeibe kényszer útján áttelepítse
http://www.disastercenter.com/laworder/11004.htm )EO 11005 felhatalmazza a kormányt, hogy ellenőrzés alá vegye a vasutakat, vízi utakat, valamint a közellátást szolgáló raktárberendezéseket
http://www.disastercenter.com/laworder/11005.htm )EO 12148 feljogosítja a Federal Emergency Management Agency-t (FEMA, azaz Szövetségi Válságkezelési Ügynökséget), hogy átvegye a hivatalos kormány teljes hatáskörét, és ténylegesen annak helyébe lépjen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_12148 )Mindenki számára világos, ha a Közel-Keleten kitör az a bizonyos háború, az csak a kezdete lesz valami sokkal nagyobbnak és rosszabbnak. Mert a tervet ismerjük és eddig minden aszerint haladt az elmúlt 100évben. 

Nem véletlen tehát az sem, hogy FEMA táborokat hoznak létre, hisz jól tudjuk, hogy Amerikában milyen fegyver eloszlási arány a népességet figyelembe véve.

Már előzőkben is volt szó erről a blogon:
Tervezett Internáló és átnevelő táborok részletes kézikönyve szivárgott ki
Masszív polgárháborúra készül a Nemzetbiztonsági Hivatal (DHS) az USA-ban !

Persze lehet ezekre azt mondani, hogy ezek butaságok, de ezek is intő előjelek, hogy hová tartunk és a hatalom mennyire készül arra, hogy minket, akik tenni szeretnék a hazánkért a gyerekeink jövőjéért ne állhassunk céljaik útjába.

Amerikai Koncentrációs Táborok (Jesse Ventura)



Kézen fekvő az is, hogy ha kitör az a bizonyos háború a közel-keleten és terjeszkedni fog, egyre és egyre jobban ki fogja váltani azt a bizonyos gazdasági összeomlást és eleinte igaz békés felvonulások, tüntetések kezdődnek, majd mikor már a hétköznapi ember a helyzetét kezdi kilátástalannak érezni nem marad más választás szemára mint az erőszak.

Mert az állam tenni fog arról, hogy az étel, az ital, a napi szükségletet kielégítő cikkek akadozva vagy egyáltalán ne jussanak el az emberekhez, ezzel növelve az elégedetlenséget és a felháborodást.
Jól tudjuk, hogy az Elit 
New World Order-jében a célként kitűzött népességszám a földön 500 millió főre tehető.
A FEMA táborok egyik célja, kiszűrni az engedetlen embert aki nem hajlandó behódolni és szolgálni a "kiválasztott" már az egész földet irányító pár családot és olyan rabszolgákat képezni akik majd el is fogják tartani ezeket az embereket.Összeesküvésből valóság lett II.- Életbe lépett Orwell 1984
Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség 





Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség


Összeesküvés-elméletből nagyon hamar valóság lett! Ezreket tartóztatnak le, mert tiltakoznak a koorporáló cégek és bankok kizsákmányolása ellen..., "halálos könnygázzal" lövik szét a tüntetőket Egyiptomban..., Európa hamarosan utcára vonul...Az USA viszont lép...
Arrest Americans
Jövő héten szavaz az amerikai szenátus arról a titokban elkészülttörvényjavaslatról, mely lehetővé teszi ezután, hogy a hadsereg állampolgárokat internálhasson mindenféle vádemelés vagy tárgyalás nélkül. 
A tervezet a mostani és mindenkori elnöknek jogot ad arra, hogy az USA teljes területén - mintha harcmező ("battlefield") lenne hadsereget vegyen igénybe és civileket - akár saját kertjükben letartóztathassanak mindenféle előzetes eljárás nélkül. (írja a washingtoni választási iroda egyik képviselője).
Ha minden igaz, hétfőn döntenek arról az un. Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényjavaslatról, mely törvénybe mondja a határozatlan idejű fogva tartástmely a Patriot Act és 9/11 után eddig csak terroristagyanús személyekre volt alkalmazható. Ezután bárkire. 
Most már csak a mesevilágban élők nem fogadják el, hogy mire is kellett az USA-nak a 9/11 támadássorozat saját maga ellen. Látjuk az USA háborúit és világháborús készülődését és látjuk hogyan vette el a szabadságjogokat és mire készül még belföldön. 

Nem, ez nem valami összeesküvés-elmélet, hanem a jelen !Lehet, hogy eddig az volt, de a szemünk láttára válik valósággá, amiről Alex Jones beszél folyamatosan az Infowars.com-on és amiről nyáron írt a Világ Helyzete. 


A forgatókönyvről már többször is írtunk... Legyen szó az "Angol-Szász Misszió"-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik.
Az a 800 
FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet. (FEMACamp - American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State - Rendőrállam a 21.Században)
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min
Sőt ha megnézzük a jelenlegi világpolitikai lejtmenetet, 
a hirtelen ellenséggé váló Kelet... oroszok, kínaiak internálása is azonnal megkezdődhet ezekbe a táborokba, ahogy megtették már ezt a japánokkal is. Csak most sokkal nagyobb méretekben gondolkodnak az Irányítók.("FEMA koncentrációs táborok készen" dokumentum)


Szintén mai hír, hogy brit külügyi szakértők is arra figyelmeztették James Cameron-t, hogy lázongásokra kell felkészülni hamarosan az EU-ban is - Főleg Olaszországban és Spanyolországban először, amikor összeomlik az Euró....A kormányuk azon alapozva tervez, hogy az Euró összeomlása már nem "igen vagy nem", hanem "mikor" kérdése"Az a mi érdekünk, hogy kijátszanak minden időt, amit lehet, mert annál több időnk marad felkészülni" - mondta a miniszter.


Ezzel párhuzamosan zajlik az európai államok szuverenitása feletti hatalomátvétel. És ahogy írják: "Bankárok ragadták meg Európát...a Goldman Sachs vette át".  

Szemernyi kétségünk sincs már efelől, hiszen nyíltan csinálják. Mindegy, hogy olasz, görög vagy magyar miniszterelnökről van szó. Elég csak a mostani Moody's leminősítésre gondolni, melyWarren Buffet milliárdos befektetési vállalata egyébként. Mi pedig egy zseton vagyunk a nagy "Illuminopoly" táblán, amin forintgyengítéssel milliárdos hasznokat lehet realizálni naponta... Lengyelország felminősítésre számított mellesleg, mert olyan jók a mutatói, de ők is le lettek degradálva... 
Cél a nemzetállamok megölése és a nemzeti érdekek felszámolása! Semmi nem véletlenül történik!

Nagyon jól tudják az adott ország közvéleményét is manipulálni. Mindenhol ezt tapasztaljuk...: összeroppantják, a gazdaságokat adóssággalmeggyengítik valutákat spekulációkkal /az amúgy is (deviza)hiteleket nyögő nemzeteknek ez a méreginjekció/ és az elégedetlen tömegek elégedetlenségeként - akiknek fogalmuk sincs a háttérben zajló folyamatokról - a saját polgárok viszik majd be a kegyelemdöfést az általuk megválasztott kormányoknak. 

A problémamegoldás már automatikus: azt a választ adják majd, hogy külső segítségre van szükség, aki pont valami uniós biztos vagy világbanki vezér lesz természetesen.
"Szépen lassan" ők állnak majd az államok élénaz elégedetlenkedő embereket a hadsereggé formálódó rendőrség fogja világszerte egy elnyomó rendszer gépezeteként beterelni a VILÁGKORMÁNY irányítása alatt álló államba, ahol mindenki engedelmeskedik, nincs nemzet, nincs készpénz, nincs vallás és hamarosan család sem. Mindenki megkapja a kis RFID azonosító chipjét a bőre alá, melyek gyártása már most is zajlik VeriChip néven...

De nem kell izgulni, ez nem fog már mindenkire vonatkozni és nem is érint mindenkit!
Csak azt a maradék kb.1 milliárd embert.
....amit célul tűztek ki a Georgia-i Tanúköveken...akik túlélik AZT, aminek előkészítése szintén a szemünk előtt zajlik!

Ja, hogy hová tűnik a 6milliárd ??? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.... Bár Ők amúgy is 500milliót írtak azokra a kövekre, úgyhogy még örüljünk...

És bocsánat, ha kicsit cinikus voltam...



Összeesküvésből valóság lett II.- Életbe lépett Orwell 1984




Lesz majd egy jövőbeli társadalom, (Orwell 1984) ahol az utcák és épületek bekamerázva, a telefonokat lehallgatják, az embereket figyelik, a rendszer ellenségeit kiszűrik és internálják.... Ilyen lesz ? VAN !
"A csalások idején kimondani az igazat, forradalmi tett" (George Orwell)Napról-napra válnak valóra azok az "összeesküvés-elméletek", amik csak a legvadabb elképzelésekben szerepeltek eddig és amiket hallva a 95% kiröhöghette azt a maradék 5%-ot, aki  merészelte megszegni a birka-alapú társadalom agymosását és elkezdett gondolkodni, összerakni a mozaikokat.Gondolom Ti sem hallottátok a médiában a hírt, hogy simán átment a szenátuson (93-7 arányban) az a bizonyos (The passage of S. 1867, the National Defense Authorization Act)amiről már írt a Világ Helyzete és aminek értelmében a Kongresszus háborút indított az állampolgárok ellen
Innentől bárkit, akit a rendszer ellenségének ítélnek -  potenciális terroristaként kezelve - mindenféle vádemelés és tárgyalás nélkül határozatlan időre a a Rendőrség/Hadsereg
 (!!!)  fogva tarthat, vallathat...

"Állandóan azzal dobtuk félre az ilyen elképzeléseket, hogy itt ilyen úgysem történhet meg,
de EMBEREK, MÁR ITT VAN JELEN AZ UTCÁKON!"

Ugye még mindig abban a hitben vagy, hogy "de hát Demokrácia van!" Csak szólok, hogy már egy jó ideje nincs!Korábbi bejegyzésünkben Aaron Russo nagyon szépen elmondja, hogy az USA-ban egyetlen alapító iratban sem szerepel a demokrácia szó, hiszen az alapító atyák gyűlölték a demokráciát. Sőt joggal, hiszen ahol az 51% mondja meg, hogy mit csináljon a 49%, ott nem létezik szabadság! 
Fontos tudni, hogy akik ismerik picit is a történelmet, láthatják, hogy 
az irányítók soha nem a szabadságot, egyenlőséget, hanem az irányíthatóságot és az érdekeik maradéktalan érvényesítését tartották szem előtt. Nem véletlen, hogy a múlt században egész Latin-Amerikában az USA nemzetépítő elnököket sorra gyilkolt le vagy a CIA-val mozdított el és helyettesítette diktátorokkal. Kínára és a totális kontroll-rendszerére mindig példaként tekintett. Ezekkel sokan nincsenek tisztában.
Két reklám között nem biztos, hogy eszedbe jut, de remélem észre vetted, hogy Európa jó néhány országában pár hete már nem választott vezetők irányítanak, hanem egy központosított pénzügyi elit megbízottjai. Persze már jó ideje tudjuk, hogy eddig sem a választott vezetők hoztak döntéseket, hanem a háttérből irányító Elit, de legalább a látszat meg volt.Most már nincs szükség a látszatra sem.
A pénzügyi válságot LÉTREHOZVA belekényszerítik a nemzetállamokat egy központilag irányított Európai Egyesült Államokba vagy nevezhetjük Európai Stabilitási Eszköz-nek.....(jaj, de nagyon szeretik ezeket a semmitmondó elnevezéseket, hisz fel sem tűnik senkinek mit takar...., ahol már teljesen nyilvánvalóan dönthet az Elit a javak elosztásáról, nem kell foglalkozni "holmi" nemzeti érdekekkel, sem az állampolgárokkal. Ez egyik magját alkotja a majdan létrejövő Világkormánynak és az Új Világrendnek....ami reméljük soha nem érkezik el !
Hogy milyen lesz az az "eszköz"ezt meg csak akkor ismeri meg mindenki, amikor már a saját bőrén érzi. Na akkor majd a "birka" is felháborodva bégetni kezd, hogy miért nem látta valaki előre és miért nem mondta senki, hogy ez jön ! De hát mondta....
Kapcsolódó bejegyzések:
Bankoligarchák ostroma alatt áll Európa
Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség
Ha tudod az igazságot jobban érted, mi zajlik most - Aaron Russo a leghitelesebb forrás









Bankoligarchák ostroma alatt áll Európa



OSSZÁTOK MEG MINDENKIVEL ! TUDJA MEG AZ EGÉSZ VILÁG !
Csendes és a média által természetesen elhallgatott hatalomátvétel zajlik Európában, ahogy az előző cikkben is szó volt róla318Ft-on az Euróaz IMF és a "hitelminősítők" gyakorlatilag a végsőkig szorítják a hurkot, amit a nyakunk köré tekertek. Éppen a DEMOKRÁCIA FELSZÁMOLÁSA ZAJLIK országról országraVegyük már észre, hogy a háttérben ugyanazon erők állnak! Mindig egy és ugyanaz a bankár-elit, mely dönt most Európa sorsáról. Azok döntenek a megoldásról, akik magát a problémát okozták ??? 
Ez a világtörténelmben még egyetlen egyszer sem működött és mindig valami rosszabb sült ki belőle! 

EMBEREK ÉBREDJETEK MÁR FEL VÉGRE! 
Meddig szorítja még a nyakunkat a Rotschild-Rockefeller-Morgan és a Goldman-Sachs ??? Vagy nevezzük IMF-nek?Bilderberg-csoportnak ? Külkapcsolatok Tanácsának (CFR) vagy Trilaterális Bizottságnak? Ja bocsánat, egy hete kb.Frankfurt csoportnak nevezi magát az új testület, mely ugyanazon emberekből áll. Ők döntenek most. Te nem hallottál még a főáramű médiában semmit róla? HÁT ÉN SEM! Biztos nem fontos... 
Meddig fojtogatjátok még a rabszolgáitokat? Addig, amíg amíg meg nem fulladunk ? , illetve a magyar kormány levegő után kapkodva végre azt nem mondja az uzsorás bankároknak:
JÓL VAN, TIÉTEK AZ ORSZÁGUNK, VIGYÉTEK! 
Diktáljátok csak mit tegyünk népünkkel !,
milyen megszorításokat szeretnétek?, hány embert bocsássunk még el?,
                                    mely gyárainkat zárjuk be a kedvetekért?
                                                    Kellene az ivóvízkészletünk?
                                                              vagy csak a termőföldjeink cserébe majd a hitelért, amit ránk akartok nyomni?
Hiszen jól tudjátok, hogy azt soha vissza nem tudjuk fizetni nektek? Vagy pont ezért akarjátok, hogy aztán felvásároljátok a maradék országunkat, amit nem loptatok még el az I és II. Világháborútokban, Trianonban ? vagy nem adtátok oda az oroszoknak?


Tudjátok meg, hogy Magyarország az Aranykor népe. Egy több évezred óta létező nemzet, ősi civilizációk leszármazottja. Ti a Vaskor csökevénye vagytok, anyagi kapzsiságotok és hatalomvágyatok rabságában. Időtök a végéhez közeledik!

Spiritualitásunk viszont nem engedi, hogy megegyétek az életünket, 
a szeretetet, a szerelmet, a magyar családot
a magyar kisfiút és kislányt, 
mely NEM KOZMOPOLITA, 
nem GLOBALISTA, 
nem LIBERÁLIS szörnyszülött, 
hanem SZABAD és ÉRTÉKEKKEL RENDELKEZŐ MAGYAR EMBER. 




Republic-Ezt a földet választottam.wmv







Ha tudod az igazságot, jobban érted majd mi zajlik most - Aaron Russo a leghitelesebb forrás




Akiknek ez az oldal szól, biztos mindenki ismeri már Aaron Russo nevét, hiszen rendkívül hiteles és megbízható forrásként vonult be a történelembe a háttérhatalmak működésével és szándékaival kapcsolatban.
Aaron Russo (1943-2007) amerikai filmkészítő - Bette Middler és a The Manhattan Transfer menedzsere, tv-sorozatok és hollywoodi filmek producere (pl. "Szerepcsere"). A politikába az 1990-es években kapcsolódott be, amikor olyan videókat készített, amelyekben bírálta a NAFTA, az Észak-Amerikai Szabadkereskedelmi Megállapodást, a kábítószer elleni kétszínű háborút, az országos személyazonossági igazolvány bevezetését, valamint Amerika egészségügyi rendszerét.
Russo 1998-ban megpályázta Nevada állam kormányzói tisztségét- ezáltal
közel került azokhoz a körökhöz, akiket ma Irányítókként szoktunk emlegetni. Aaron Russo elmondta, hogy Nicholas Rockefeller, a Rockefeller-dinasztia jelenlegi második embere többször is felkereste azért, hogy lépjen be a Külkapcsolatok Tanácsába, a New York-ban működő Council on Foreign Relation (CFR) nevű elit szervezetbe. 
Nick Rockefeller szoros baráti kapcsolatba került vele és egy évvel a 2001. szeptember 11-i eseményeket megelőzően fontos információkat mondott el neki. 
Erre így emlékszik vissza Russo:"Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük. Ezután Venezuelára térünk rá, s mindez ebből az eseményből fog következni."

Rockefeller azt is elmondta, hogy 
be fogják vezetni a világszerte érvényes és kötelező nyilvántartási rendszert globális személyazonossági igazolvánnyal. Azt is hozzátette: ha csatlakozik az elithez és a CFR-hez, akkor ő mentesül azok alól a rendőrállami intézkedések alól, amelyek mindenki másrakötelezőek lesznek
Nick Rockefeller arra is kitért, hogy az 
elitdinasztiák kezdeményezték és finanszírozták a Nők Felszabadításával kapcsolatos Mozgalmat (Women Liberation Movement), hogy a lakosság női felét is megadóztathassák. A gyermekeket minél előbb kiveszik a családi kötelékekből és állami iskolákban, intézetekben nevelik őket. A nők így munkavállalókká és adófizetőkké tehetők.



Történelmi interjú Aaron Russo-val (2/7)


Véleménye szerint a jövedelemadó a totalitarianizmus, azaz a rendőrállami diktatúrának az eszköze. Ez teszi lehetővé, hogy a pénzdinasztiák tulajdonában lévő nagyvállalatok, vagyis a korporációk ellenőrizzék a mindenkori kormányt, amely viszont a pénz- és korporációs oligarchia olyan intézményeinek, mint a Külkapcsolatok Tanácsának terveit hajtják végre. Russo hangsúlyozza, hogy jelenleg a nagy bankok irányítják Amerikát. Ők bocsátják ki a pénzt és állapítják meg annak az értékét. Lehetőségük van arra, hogy hamis pénznek nevezhető fedezetlen pénzt bocsássanak ki. Az elitista magánérdekeknek ez a korlátlan érvényesülése valójában a fasizmus felé viszi Amerikát. A kormány megszűnt a lakosság szolgálatában álló és annak jólétéről gondoskodó közintézményként funkcionálni. Ez pontosan az, amit Thomas Jefferson az Egyesült Államok harmadik elnöke mondott:"Ha az amerikai nép valaha is megengedi a bankoknak, hogy ők ellenőrizzék a pénz kibocsátását... A bankok és a korporációk tovább növekednek és megfosztják a lakosságot minden vagyonától egészen addig, míg gyermekeik arra ébrednek egy szép napon, hogy otthontalanná váltak azon a földrészen, amelyet apáik megszereztek."

Történelmi interjú Aaron Russo-val (3/7)



Russo szerint a jelenlegi jövedelemadó rendszer tervezett és összehangolt hosszútávú stratégia eredménye. 
Az újabb nemzedékek nem tudják, hogy olyan csapdába kerültek, amiből nem tudnak elmenekülni. A középosztályt módszeresen és szándékosan felszámolják és a lakosság a szolgai függés szélére kerül. A dollár vásárlóértékét tervszerűen aláássák és a hátramaradó megélhetési költségeket csak azok engedhetik meg maguknak, akik ebből a rendszerből hasznot tudnak húzni. Mindkét nagy politikai párt együttműködik a bankhatalommal és jogszabályokkal is elősegíti a nemzet szolgasorsba taszítását. Az amerikai népnek elege van az elitből és abból, hogy élve falják fel őket, úgy hogy ezt alig érzékelik. Ez a tökéletes bűncselekmény, a bűnöző kapitalizmusnak a tetőpontja.Amit ma ez az elit és a tulajdonában lévő pénzimpérium elad az amerikai népnek patriotizmusként, Russo szerint valójában fasizmus és annak az átfogó programnak a része, amelynek lényege a lakosság pénzügyi, spirituális és mentális megerőszakolása.
(In: Dr. Drábik János: Orwellia - A pénzhatalom globális magánbirodalma. Gold Book, 2007.)
A képen Russo és Rockefeller
Az 1 órás interjú 2-3. részében felfedi, hogy 
a pénzuralmi rendszer birtokosai milyen jövőt szánnak az emberiségnek és szeretettel szólít fel az ellenállásra, a felébredésre és arra, hogy ne dőljünk be a félelemkeltő propagandának. Érdemes megszívlelni a szavait!A videók végén mi magyarok is megkapjuk a választarra a kérdésre, hogy csak kizárólag milyen módon tudjuk saját országunkat visszaszerezni, mikor és hogyan tudjuk saját kultúránkat szabadon, függetlenül megélni, azon a földrajzi területen, amit elődeink magukénak választottak.

Nagyon naív és tudatlan az az ember, aki azt meri gondolni, hogy ezek a körök, csak úgy, például egy esetleges választási győzelemmel, vissza fogják nekünk adni, mindazt amit elvettek tőlünk. Ha valaki megfelelő mennyiségű és minőségű információval rendelkezik az Illuminátus-szabadkőműves rendek hatalmáról vagy eszköztárával kapcsolatban, ezt biztos nem fogja gondolni. Ahogy Aaron Russo is említi az interjú végén, ahogy az amerikai nemzet sem tudja visszavenni saját kultúráját, országát, anélkül, hogy ne lázadna fel, úgy ezt senki sem fogja tudni megtenni, elérni. Észhez kellene térni végre ezzel az utóbbi fontos ténnyel kapcsolatban, és legelőször azoknak aki a legjobban tudatában vannak annak, hogy kivel állunk szemben.


A magyar államadósság visszafizetését meg kell tagadni - interjú Dr. Drábik J



LELEPLEZÉS! - Haza (ki) árulás! - KÖTELEZŐ!


A büdös zsidó az olajkeresztapa tapossa a magyart a sárba. A terrorista itt már nem gyilkol itt már gyilkoltat, csak azt nem értem miért nem dobtak még rá egy molotov koktélt, hogy égjen az olajos csontja se maradjon meg , ahogy az embereket eltüntették a magyar pusztaságban. Fényképezzétek le és tegyétek a templom bejárata elé utálatos képnek , és hogy mindenki leköphesse, hogy az unokáink se feledjék a mocskos zsidó pofáját. Az apja biztos ÁVH – s húsdarálós volt, hogy száradjanak el a gyermekei unokái a magyar földön, legyen átkozott a családja, amíg a magyar földet tapossa. Rohadt terrorista a maffiások között, olajkeresztapa, csak éppen nem ő ül szakadt bűnöző volt már az apád is . Szabad vadászatot a drágára, égjen mint a Reigsztág a fasiszta zsidó.

Draskovics a Gárdáról, avagy: egy gazember a Tisztességes Magyarokról 1.ré



Draskovics a Gárdáról, avagy: egy gazember a Tisztességes Magyarokról 2.ré


A terrorista terroristákat gyárt vagy akar gyártani.


Lebukott Draskovics: hamis bizonyítékokat mutatott be a sajtónak!

Jobbik TV - Budaházy pert nyert a rendőrséggel szemben


A terrorista állam szemkilövő bandája meghurcolja a magyar állampolgárokat , mert minden magyar terrorista jogtalanul él ezen az ősi földön ami a miénk , és nem a büdös zsidóké. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése