2017. június 14., szerda

Orgonit az energia átalakító
Orgonit az energia átalakító


Mi az orgonit?

Egyszerű védekezési eszköz a láthatatlan, természetellenes, egészséget romboló energiák ellen.
Nyugati országokban már sokan használják az orgoniteket, mivel a környezet energiája nagy hatással van az ember közérzetére és egészségére.
Az orgonit Wilhelm Reich Orgon energiával kapcsolatos kutatásai alapján készül.
Az orgonit egy házilag is elkészíthető energiaátalakító kis „szerkezet”. A környezetünkben előforduló káros mikrohullámokat, elektromos kisugárzásokat, adótoronyból származó természetellenes, egészségre ártalmas energiákat Életerő energiává változtatja át.

Ezen a képen egy egyszerű, sima orgonit látható, amely közepén egy darab hegyikristály van elhelyezve.
Itt pedig különféle formájú, és díszítésű orgonitek vannak, amelyek közül is lehet
választani terméket.

Ha lakásunkba akarjuk használni, akkor lehet díszíteni különféle módon. Földbe ásni, vízbe dobni azonban tökéletesen megfelel az egyszerű, díszítés nélküli maffin alakú orgonit.

Összeállítása négy tényezőből áll. Poliészter öntőgyanta, apró fémforgács, egy kisebb darab kvarckristály, valamint egy öntőforma. A forma nagysága igen eltérő lehet. Általában megfelelő egy szívalakú, vagy kerek maffinforma.
Az orgonitot használjuk a lakásban akár több helyen is. Természetesen elsősorban számítógép tetejére, TV -re, mkrohullámú sütő tetejére, nyomtatóra, vezetéknélküli telefon mellé, hűtőszekrény tetejére, stb. Kertünkbe is helyezzünk el néhány darabot, hogy környezetünket pozitív energiával lefedjük.
Mobiltelefonunk hátsó részére ragasszunk pici, lapos orgonitet, ez a káros mikrohullámú sugárzást is átalakítja Életerő energiává.
Ha kirándulni megyünk és szeretnénk hozzájárulni Földanyánk energiájának javításához, vigyünk magunkkal orgonitet és ha magaslaton vagyunk dobjuk le, vagy kis lyukat készítve a földben ássuk el.
Ha folyóparton, vagy tóparton járunk a vízbe dobva egy-egy orgonitet szintén nagy segítséget nyújtunk vízben élő állatok és növények számára.
Tapasztalatainkat adjuk tovább és terjesszük az orgonit áldásos hatását, hogy minél több emberhez eljusson Magyarországon is a hír, hogy van egy lehetőség lakóhelyünk, környezetünk energiájának feljavítására.

                                                            
Mit nevezünk Orgon energiának
Az Orgon energia egy láthatatlan energia, amely az egész Univerzumot áthatja. Magyarul Életerő energia. Az Életerő energia az, amely az élő szervezetet életben tartja és energiával látja el. Minden ami él és mozog, az Életerő energiával rendelkezik.

Dr. Wilhelm Reich volt az, aki elöször bizonyította be tudományosan is ennek az energiának a létezését.


Ez egy egyetemes energia, amelyet az idők folyamán sokféleképpen neveztek. Pl.: Prana, Kozmikus erő, Univerzális energia, Bio energia stb..

A kínaiak Csi – nek nevezik.

Léteznek más energiák is, amelyek láthatatlanok az emberi szem számára. Például: elektromos energia, a mikrohullámú energia, elektromágneses energia.

Szívünk is láthatatlan energiával működik, de a tudomány láthatóvá tette működését EKG-vel.

Testünk is folyamatosan energiát termel és ezt úgy érzékelhetjük, hogy meleget sugárzunk.

Látható energia: A fényAz orgonit készítéseElsősorban a hozzávalókat kell beszerezni.

Keressünk környezetünkben olyan műhelyt, vagy üzemet, ahol munkavégzés közben fémhulladék keletkezik. Ezt általában térítésmentesen meg lehet kapni. Ha nincs ilyen a közelünkben, akkor keressünk vastelepet, ahol átveszik a hulladékokat is. Itt viszont fizetni kell a fémhulladékért.
Vásároljunk kvarckristályokat, lehet csiszolt, vagy nyers, nincs jelentősége.  Jelentősége viszont annak van, hogy a kristály igen jól fel legyen töltve. (Erről a kristály feltöltése című aloldalon írok részletesen)
Szerezzünk be poliészter műgyantát.
Az öntéshez különböző formákat, legjobb az üveg, vagy a szilikon. Ezeket a formákat  szilikon spay-vel be kell fújni,  így nagyon könnyen ki lehet venni az elkészült orgonitet.
Fontos még vékony gumikesztyű, szájmaszk, védőszemüveg. Ez hideg időszakra érvényes, amikor csak zárt helyen lehet orgonitet készíteni, mert nyáron legjobb a kertben végezni az öntést.
Zárt helyen legyen nyitva feltétlenül az ablak, gondoskodjunk a légcseréről.

Mindent készítsünk elő az öntéshez.
Egy mérőedénybe, -amelynek csőrős része is van – öntsük bele az elkészíteni kívánt mennyiségű gyantát. A hozzá kapott B komponensből előírás szerinti mennyiséget öntsünk bele és gondosan keverjük össze egy fapálcával. Az előírt mennyiség a katalizátorból a gyanta 1-2 %-a. A formába öntsünk kevés keveréket, ezután fémforgáccsal töltsük meg úgy, hogy a közepére helyezzük a kvarckristályt.
Majd a gyantával öntsük teljesen tele a formát. Pálcikánkkal igazgassuk el a fémforgácsot, hogy lehetőleg ne lógjon ki semmi a gyanta tetejére. A jó orgonit kb. 50% gyanta, és 50% fémforgács.
Ha jól sikerült a keverék, akkor 20-30 perc alatt teljesen megszilárdul. Ajánlatos azonban megvárrni, amíg az orgonit a formában teljesen kihül és ezután már könnyedén kivehető a kész orgonit. A megkötés a helyiség hőmérsékletének is függvénye. Melegebb helyen gyorsabban köt a gyanta.
A kész orgoniten néhány hét, vagy hónap múlva vékony kis repedések keletkezhetnek. Ezek egyáltalán nem befolyásolják a nűködését. Az orgoniten belül a nyomás ugyanúgy megmarad.

Kezdeti nehézségek előfordulnak, ezért érdemes először kisebb mennyiséget kipróbálni.

Forrás: www.orgonitneked.info

 

Az orgonit használata


Az orgon generátort csak egyszer kell megvásárolni, működése örökre szól.
A képen egy egyszerű TB (tower buster) maffin alakú orgonit látható, közepén a vörösrézdróttal áttekert hegyikristály látható.

Az orgonitet bármikor és bárhol lehet használni, ha élőlényeknek ártó, természetellenes energiát akarunk hatástalanítani és Életerő energiává átalakítani.

Az orgonit felhasználása igen sokrétű.

Az otthonunkban lévő káros energiaforrásokra vagy közelébe tegyünk egy-egy darab orgonitet. Pl.: mikrohullámú sütű, számítógép, televízió, vezetéknélküli telefon stb.

A TV, rádió és egyéb elektromos szerkezet működését nem befolyásolja, csak a kisugárzott káros energiáit alakítja át Életerő energiává.

Ha otthonunk közelébe van folyó, vagy patak dobjunk bele néhány darabot. A vízben az Orgon energia még erősebb hatású. Ajánlatos a WC. tartályba is egy darabot helyezni.

Ha folyamatosan áram alatt lévő készülék vezetékét rátekerjük 3-4 darab összefogott orgonitre, akkor a hálózaton keresztül Életerő energiát továbbítunk környezetünk távolabbi részébe is.

A kertünkben a növények fejlődésére serkentőleg hat. Telkünket vegyük körbe néhány darab orgonittel. Beteg fák mellé ássunk el orgonitet.

Kicsiny, lapos orgonit ragasztható a mobiltelefonra, így tudunk védekezni a mikrohullámok ártalmaitól.

Forrás: www.orgonitneked.infoA kristály feltöltéseAz orgonit „lelke” a kvarckristály. A kvarckristály lehet csiszolt, vagy csiszolatlan, nyers, teljesen mindegy jelen esetben.

A lényeg, hogy a felhasználni kívánt kvarckristály jól feltöltött állapotban kerüljön bele az orgonitbe. Feltölteni többféleképpen lehet, kinek milyen lehetősége van.

1. Egy házilag készített kisebb piramis közepébe helyezzük a kristályokat és ott szépen feltöltődik.

2. Beszerzünk – ha tudunk – lappiramisokat és 2 db között hagyjuk feltöltődni.

3. A kristályokat kitesszük a természetbe kb. 4 napot át, úgy, hogy érje napsütés is, hold is és az eső sem árt neki.

Inkább tovább töltsük, mint kevesebb ideig a kelleténél. A töltőhelyről a kristályokat közvetlenül csak felhasználás előtt távolítsuk el. A kristály ugyanis lemerül.
 

Az elkészült orgonitben viszont a kristály soha nem merül le!


Ennek az az oka, hogy a gyantával összekevert fémforgács kötés után zsugorodik, s ezért folyamatosan nyomás alatt tartja a kristályt, ami működésre készteti.


A felső képen sok csiszolt hegyikristály, az alsón pedig csiszolatlan hegyikristályok láthatóak.A kristályok varázslataA kristályokat sok ezer éve használja az emberiség különböző célokra. Őseink nagy tisztelettel és alázattal bántak ezekkel a tudattal rendelkező ásványokkal. Talizmánokat, amuletteket készítettek maguknak és tudtak a kristályok és kövek védő tulajdonságairól.

A sámánok szertartásokhoz használták és varázserőt tulajdonítottak neki. Egyiptomban a tehetősebb nők és férfiak drágakövekből és kristályokból készült ékszereket viseltek.

A kristályok a kozmikus rezgéseket hordozzák. A kvarckristályok legfontosabb tulajdonsága a piezoelektromos hatás. Ez azt jelenti, hogy mechanikus nyomás hatására a kristályban elektromos feszültség keletkezik. Az elektromosság a kristályban állandó rezgést, oszcillációt eredményez.

Energiát tudnak átadni, harmonizálni és átalakítani. 

Az orgonitben ez utolsó tulajdonsága a legfontosabb. A nyomás alatt lévő kvarckristály kimeríthetetlenül és folyamatosan alakítja át a környezetében fellelhető összes ártalmas energiát.

A mai kor embere természetellenes energiák terhe mellett éli mindennapjait. Az egézséget romboló energiák láthatatlanok és azonnal nem észlelhetőek, csak az érzékenyebb emberek számára. Hosszabb távon úgy a háttérsugárzás, mint a mikrohullámok károsítják szervezetünket és betegségeket okozhatnak. Ezen energiák kiküszöbölésére hozták létre az orgonitet, Wilhelm Reich Orgon energiával kapcsolatos kutatásai alapján.

Mai életünkben a kvarckristály már nélkülözhetetlen. A rádió, televízió, számítógép, távközlés, űrkutatás, kvarcóra stb. kristály nélkül elképzelhetetlen lenne.

Mi az elektroszmog?

Az elektroszmog nem látható, nem hallható, de testünket folyamatosan érő mágneses és elektromos mezők ártalmas sugárzásai.

Modern életünkben minden háztartási gép elektromos energiával működik. Ezek magas feszültségű elosztókábeleken jutnak a fogyasztókhoz.

Magyarországon a mobiltornyok száma is napról napra növekszik. Városban nem lehet úgy 100 métert menni, hogy ne essen utunkba egy  nagyfeszültségű áramelosztó. Egész életünket áthatják ezek az energiák és hatással vannak egészségünkre.

Az elektromágneses mezők sugárzásának folyamatosan ki van téve szervezetünk. Miután láthatatlan és hallhatatlan energiákról van szó, megbetegedésünk esetén sem gondolunk arra, hogy problémánkat akár az elektroszmog is okozhatja. Amit az ember nem érzékel, arról azt gondolja, hogy nincs is. Levegő nélkül nem élnénk, pedig azt sem  látjuk.

Napjaink egyik problémája a mobiltelefon. Miért gondoljuk azt, hogy nem árt közvelenül a fülönköz tartva? Repülőgépen tilos az utasoknak is bekapcsolni a mobiltelefont, mert megzavarja a pilótafülkében lévő navigációs rendszer működését. Az emberi agy pedig sokkal érzékenyebb egy ember által alkotott szerkezetnél.

Ha többször fáj a fejünk, alvás problémával küszködünk, fáradékonynak érezzük magunkat, nyugtalanok vagyunk, vagy egyszerűen nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, gondoljunk fenti okokra is.

Az orgonit segít megvédeni otthonát és környezetét a káros energiáktól.
 


WWW. ORGONIT. BIZTermékek

A képeken látható orgonitok minden darabja egyedi készítésű. Tehát a rendelt áru hasonlít a képen láthatóra, de pontosan ugyanolyan nem lesz!

Rendelésre készítek az Ön által kiválasztott formában, szintén kiválasztott kristályokkal különféle orgoniteket is!
Egyszerű, sima orgonit
(termék száma: 0045) 


Maffin alakú orgonit
Gyanta és fémforgács keverékben
középen kristállyal
Méret: 6,5 cm x 3 cm magas

Ára: 1.600.- Ft + postaköltség
Ebből a termékből 10 db 14.000.- Ft, amely egy közepes méretű (50 m2) lakást teljesen lefed.Orgonit
(termék száma: 0045 / A )

Maffin alakú orgonit, tetején spirállal, alul tekerccsel.
Gyanta és fémforgácsban
kristályokkal és spirállal
Méretr: 6,5 cm x 3 cm magas

Ára: 1.800.- Ft + postaköltség


Szív alakú orgonitok
(termék száma: 0046)
Három szív alakú orgonit, különbözőképpen elkészítve. Örökkétartó ajándék kedvesének, amely hasznos és szép is egyben. Rózsakvarccal és vörös, jáspissal készült, sok vörösréz tekerccsel.
Méret: 6 cm széles és 3,5 cm magas

Darabja: 2.500.- Ft + postaköltség

Ég kék örökkétartó csillogó csodák
(termék száma: 0047)


"Ég kék örökkétartó csillogó csodák" csomag tartalma:
 2 db kis félgömb, 1 db nagy félgömb, 1 db pillangó, és
 1 db maffin alakú orgonit
Ára együtt: : 10.500.- Ft helyett: 8.500.- Ft  + postaköltség


Világoskék  pilllangó
(termék száma: 0047/ A)

Méret: 6 x 5 x 2m5 cm

Ára: 2.000.- Ft + postaköltség


Fehér  pillangó
(termék száma: 0047 / B)

Méret: 6 x 5 x 2,5 cm

Ára: 2.000.- Ft + postaköltség


Amulett, szakrális geometria
mintával

( termék száma: 0047 / C )

Mérete: 4 x 0,8 cm
Hegyi kristály, lápisz lazuli és
fekete turmalinnal
Ára: 3.000.- Ft + postaköltségKis kék csomag
(termék száma: 0048)
4 db-os kis csomag
Tartalma: szív alakú orgonit, maffin orgonit, egy kisméretű orgonit és egy halacska.

Ára: 7.400.- forint helyett: 6.500.- Ft + postaköltség


"Ametiszt virág"
(termék száma: 0049)
Óriási hegyikristály,  rózsa-
kvarcok, és ametiszt füzér az összetevője
ennek az orgonitnek. Sárgaréz te-
kercsek és fonatok gazdagítják mind a
látványt, mind a hatását.
Mérete: 8 x 8 x 3 cm
Ára: 4.600.- Ft + postaköltség


Maffin alakú orgonit ametiszttel
(termék száma: 0049 / A )

Méret: 6,5 x 3 cm
Ára: 2.500.- + postaköltség

Maffin alakú orgonit tejkvarccal
(termék száma: 0050)

Hegyikristállyal, tejkvarccal, ametiszttel.
Méret: 6,5 x 3 cm

Ára: 2.500.- Ft + postaköltség


"Az éjszaka ragyogása"
(termék száma: 0051)

Eüstös hold, sárgás csillag, mélykék szín az éjszaka varázsát idézi.
Ametiszt, karneol és mézjade kristályokkal készült. Egyszerűen gyönyörű.
Maffin alakú orgonit.

Ára: 2.500.- Ft + postaköltségHasáb alakú orgonit
(termék száma: 0052)

Robosztus, masszív.
Óriási hegyikristállyal és több kisebb másfajtával.
Méret: 5 x 6 cm

Ára: 3.300.- Ft + postaköltség


Tálalátét orgonit
(termék száma: 0053)

Gyümölcskosár, vagy tál aljára orgonit a gyümölcsök energia feltöltése céljából.
Tejkvarc, hegyikristály, fluorit, ametiszt, türkiz kristályokkal. Tíz perc alatt a gyümölcs energiája sokszorosára emelkedik.
Méret: 11 cm x 11 cm nagyságú orgonit

Ára: 4.000.- Ft + postaköltség


Félgömb alakú  nagy orgonit
(termék száma: 0054)

Rózsakvarccal, tejkvarccal, karneollal és egyéb kristályokkal
Méret: 9 cm x 4 cm

Ára: 3.400.- Ft + postaköltség


Kék-fehér szív. Poháralátét orgonit
(termék száma: 0055)

Sokféle kristállyal. Kiválóan alkalmas gyümölcs energetizálására is. Ehhez csupán néhány perc szükséges. Természetesen bármilyen más célra is használható.
Méret: 10 x 12 x 2,5 cm nagyságú

Ára: 4.500.- Ft + postaköltség


Színes, kisméretű orgonitok
(termék száma: 0056)

1 db 1.200.- Ft + postaköltség
5 db 5.000.- Ft + postaköltség


Áttetsző, csillogó halacska
(termék száma: 0057)

Dísznek is mutatós, funkciója mellett. Hegyi kristályokkal készült.
Méret: 6 x 3 és 5 x 3 cm

Ára: 1.400.- Ft + postakötség


Jézus tüzzománc orgonit
(termék száma: 0058)

Kisméretű orgonit, irgalmas Jézus tüzzománc képpel.
Hegyikristály, mézjade kristáyokkal
Méret: 4 x 2,5 cm

Ára: 1.300.- Ft + postakötség


Hold alakú orgonit
(termék száma: 0059)

Hegyikristályokkal

Ára: 1.400.- Ft + postakötség


Orgonit kereszt szimbólummal
(termék száma: 0060)

Méret: 4 x 2,5 cm

Ára: 1.200.- Ft + postakötség


Többfunkciós orgonit
(termék száma: 0061)

Miután lapos, párna alá lehet helyezni alvásproblémák javítása érdekében. Gyümölcsöt 5 perc alatt életenergiával feldúsít. Ezenkívül mindenhová helyezhető, ahová a maffin, vagy más orgonit.
Méret: 7 x 1,5 cm

Ára: 2.300.- Ft + postakötség

Többfunkciós orgonit
(termék száma: 0061 / A)

Méret: 7 x 1,5 cm

Ára: 2.300.- Ft + postaköltség

Csonka gúla alakú orgonit
(termék száma: 0062)

Hegyi kristállyal, ametiszttel, citrinnel.

Ára: 2.700.- Ft + postakötség


"A Nap tündöklése"
(termék száma: 0063)

Maffin alakú orgonit. Közepén hegyi kristály, körülötte pedig mézjade és tejkvarcok.
Mérete: 6,5 x 3 cm

Ára: 2.700.- Ft + postakötségLapos, nagy alapterületű orgonit
(termék száma: 0064)

Közepén nagy karneollal,  a többi
hegyikristály, rózsakvarc, ametiszt és
narancskalcit.

Mérete:

Ára: 4.600.-- Ft + postakötség


Teljesen átlátszó orgonit
(termék száma: 0065)

Gyönyörű darab közepén hegyi kristállyal, körülötte malachit kristályokkal. Sok tekercselt vörösrézzel.
Méret: 6,5 x 3 cm

Ára: 2.500.- Ft + postaköltség


Maffin alakú orgonit ametiszttel
(termék száma: 0066)

Hegyi kristállyal közepén, ametiszttel és türkizzel.
Mérete: 6,5 x 3m cm

Ára: 2.500.- Ft + postaköltség


Színes rózsa orgonit
(termék száma: 0067)

Többféle színes kristállyal.
Méret : 7 x 2,5 cm

Ára: 2.400.- Ft + postaköltség


"Vörös és sárgaréz" orgonit
(termék száma: 0068)

Ez a gúla formájú  orgonit többféle kristállyal készült, vörös és sárgarézzel.
Méret: 8 x 7 cm

Ára: 3.000.- Ft + postaköltség
"Két falevél" orgonit
( termék száma: 0068/A )

Nagy hegyikristályokkal és ametisztekkel.
Poháralátétnek  és bármilyen egyéb célra is
alkalmas.

Mérete: 8 x 8 x 3 cm

Ára: 4.500.- Ft + postaköltség


"Arany rózsa" orgonit
(termék száma: 0069)

Arany rózsa formájú, világos színű kristályokkal
Méret: 7 x 2,5 cm

Ára: 2.400.- Ft + postaköltség


ZSEB ORGONIT
(termék száma: 0070)

Ennek a kisméretű orgonitnek elegendő
ereje van ahhoz, hogy megvédje Önt
napközben a káros energiákból, zsebben,
vagy táskában hordva.
Mérete: 4 x 1,5 cm
Ára: 1.200.- Ft +  postaköltség


Ametiszt gyöngyökkel virág
(termék száma: 0071)

Ametiszten kívül tejkvarc és
amazonit van benne
Méret: 6,5 x 3 cm

Ára: 1.800.- Ft + postaköltség

 Cakkos szélű poháralátét
( termék száma: 0071/A )

Sokféle kristállyal készült
poháralátét, mely minden
egyéb másra is fel lehet
használni
"Égi derü" orgonit
(termék száma: 0072)


Csonka piramis. Egy darab nagy csiszolt hegyikristállyal, tejkvarccal és türkizzel.
Méret: 7 x 4,5 cm

Ára: 3.300.- Ft+postaköltségSzív alakú orgonit, különböző kristályokkal
(termék száma: 0073)Ára: 2.500.- Ft + postaköltség
Szív alakú orgonit, többféle kristállyal
(termék száma: 0073 / A)


Gyönggyel díszített orgonit
(termék száma: 0074)

Méret: 7 x 5,5 cm

Ára: 2.500.- Ft + postaköltség


"Lila álom" orgonit
(termék száma: 0075)

Csonka piramis. Egy darab nagy és a tetején 8 db kisebb csiszolt ametiszt kristállyal.
Méret: 7 x 4,5 cm

Ára: 3.300.- Ft + postaköltségHenger alakú orgonit, türkizzel
(termék száma: 0076)

Henger alakú, felül kissé keskenyebb. Hegyi kristállyal, ametiszttel és türkizzel.
Méret: 5,5 x 4,5 cm

Ára: 2.000.- Ft + postaköltség


Henger alakú orgonit, rózsakvarccal
(termék száma: 0077)

Henger alakú orgonit, rózsakvarccal, ametiszttel, türkizzel és tejkvarccal.
Méret: 5,5 x 4,5 cm

Ára: 2.000.- Ft + postaköltségNyolcszög alakú orgonit
(termék száma: 0078)

Hegyi kristállyal, díszítéssel.
Méret: 6,5 x 4 cm

Ára: 2.000.- Ft + postaköltség


Maffin alakú orgonit többféle kristállyal
(termék száma: 0079)

Ára: 2.500.- Ft + postaköltség


Poháralátét, sok  kristállyal
(termék száma: 0080)
Vörösrézdróttal. Víz, alma, mandarin, körte stb. tölthető fel rajta életenergiával.
Méret: 10 cm átmérőjű.

Ára: 3.800.- Ft + postaköltség


Üvegbezárt orgonit csoda
(termék száma: 0081)

Miután az energia mindenen áthatol, így üvegben is tökéletesen működik. Hegyi kristály, türkiz, vörös jáspis, karneol,mézjade kristáyokkal készült.
Méret: 6 x 3 cm

Ára: 2.000.- Ft + postaköltség


Kúp alakú orgonitjáspissal
(termék száma: 0082)

Hegyi kristály, vörös jáspis és türkizzel
készült.
Méret: 6,5 x 5 cm

Ára: 2.000.- Ft + postaköltségKúpos orgonit, többféle kristállyal
(termék száma: 0083)

Igen erős hatású. Többféle kristállyal és vörösrézzel átfont hegyi kristályokkal működik. Két darab látható is a tetején.
Méret: 9 x 6,5 cm

Ára: 4.500.- Ft + postaköltségÁtlátszó, vörös és sárgaréz tekercses orgonit
(termék száma: 0084)

Kis orgonit, sokféle kristállyal vörös és
sárgaréz tekercsekkel. Átlátszó, nagyon mutatós.
Mérete: 4,5 x 3 cm.

Ára: 1.200.- Ft + postaköltség


Maffin orgonit, féldrágakővel
(termék száma: 0085)

Karneol, tejkvarc, mézjade féldrágakövekkel

Ára: 2.500.- Ft + postaköltség


Kúp alakú orgonit, átfont kristállyal
(termék száma: 0086)

Többféle átfont kristállyal, vörösréz
tekercsekkel.
Méret: 6,5 x 5 cm

Ára: 2.000.- Ft+postaköltségMaffin alakú orgonit, sárgarézzel
(termék száma: 0087)

Halványkék, átlátszó. Nagy hegyikristállyal ás 5 kisebb türkizzel. Teljesen átlátszó, sárgarézzel.

Ára: 2.500.- Ft + postaköltség


Maffin orgonit, vörös jáspissal
(termék száma: 0088)

Átlátszó, hegyi 2 db hegyikristállyal és vörös jáspissal. Vörösréz tekercsekkel.

Ára: 2.500.- Ft + postaköltség


Gúla formájú orgonit
(termék száma: 0089)

Méret: 5 x 7 cm

Ára: 3.000.- forint + postaköltség


KIEMELT

Közzétéve 2010/08/27
Az orgonit Wilhelm Reich orgon-energiával kapcsolatos kutatásain alapul, összetevői: polieszter gyanta és alumínium- vagy más fémforgács nagyjából 50-50%-os keverékében egy kisebb darab kvarckristály. Ezt a három összetevőt beszerezve bárki könnyedén készíthet otthon orgonitet. A műgyanta szilárdulás közben valamelyest összezsugorodik, ezáltal a belül lévő kvarckristályra állandó nyomást gyakorol. Az orgonit a környezetében előforduló természetellenes és életformákra káros energiákat alakítja át pozitív (élet-) energiává. Az orgonit nem (csak) eliminálja a káros energiákat, hanem pozitív (élet-) energiává alakítja azt, ebből a szempontból valamilyen természetellenes energia jelenléte esetében az orgonit hatásosabb, mintha nem lenne éppen ott semmiféle átalakítandó káros energia, amely esetben az orgonit se csinál semmit. Az orgonit nem merül ki, és örökké használható. Magát a rádió-, tévé-, mobil stb adást nem zavarja, csupán annak káros hatásait alakítja éltető energiává.

TB (=tower buster)
Ezen az oldalon a TB (=tower buster) nevű, muffinformájú orgonit otthoni készítéséhez adok tanácsokat, saját tapasztalataim alapján. Bár a TB alapvetően muffin alakú, tetszés szerint bármilyen formájú és nagyságú orgoniteket készíthetünk, attól függően, hogy majd mire akarjuk használni. Ha általános használatra szánjuk, válasszuk a muffin formát. 
Ezenkívül idegen nyelven is beszélő olvasóimnak ajánlom még ezeket a kitűnő képes leírásokat tartalmazó oldalakat németül és angolul.Kristály és más opcionális belevalók


Közzétéve 2010/08/29
A kvarckristályt és esetleges más kristályokat (jó még ametiszt, lápisz lazuli) felhasználás előtt töltsük  valahol egy darabig, például tegyük ki a szabadba több napra olyan helyre, ahol nap süti és éjszaka is rásüt a hold, eshet rá eső is. Vagy lehet őket ilyen piramislemezek közt tárolni, vagy kisméretű saját készítésű piramis belsejébe (középpontjába) tenni. Akinek nincs ilyesmije, az csinálja a kinti nap/hold alatti többnapos feltöltést.
A kristályokat lehetőleg közvetlenül a gyanta-fémforgács keverékbe helyezés előtt vegyük ki a toltőhelyről. A gyanta szilárdulása után a belehelyezett kristály töltése megőrződik, viszont (a tőltőhelyen kívül)  szabadon heverve hagyva az idő múlásával lemerül.
Egyszerű TB-be elég egy kislábujj köröm méretű darab kvarckristály. Saját magunk megnyugtatasára tehetünk valamivel nagyobb darabot, de  pazarolni felesleges.
Az esetleges plusz kövek, mint ametiszt vagy lapisz lazuli stb lehetnek még kisebbek, hiszen a kvarc a fő szereplő. Kvarc mindenképp szükséges. Lehet rózsakvarc is.
ametiszt, lápisz lazuli, peridot (balról)
Bármilyen ronda/nyers/durva kristály megfelelő. Ne vásároljunk feleslegesen drága kristályokat, és ne vagdaljunk szét gyönyörű nagyméretű természetes kristályokat. A legtöbb, kereskedelemben kapható kristály le van csiszolva, az is ugyanolyan jó, mint a nem lecsiszolt.
Csiszolt (baloldalt) és nyers kvarckristályok
Ha csak nagyobb méretű van, akkor betonon, felülről rongydarabon át kalapáccsal törjük a kívánt picike méretű darabokra. Kalapálás előtt gondolatban vagy hangosan, kérjünk bocsánatot a kristálytól, hogy összetörjük, és köszönjük meg, hogy pont megfelelő méretű darabokra fog törni. A letöredezett mini részecskéket és port is söpörjük bele a gyanta-fém keverékbe. Kisebb méretű orgonit (pl. mobiltelefonra való) készítésekor csak egy egészen pici darab kristályt tegyünk bele, lapos (pl. alátét) tárgy készítésénél tehetünk több kisebb darabot véletlenszerű elrendezésben különböző helyekre a keverékbe.
Lehet még apró cetlit vagy cetliket is beletenni valami kívánt üzenettel, például “SZERETET”, vagy hazafiság serkentésére magyar korona picike képe, piros-fehér-zöld zászló stb.
kvarckristály és szeretet cetliMűgyanta


Közzétéve 2010/08/29
Egyszerű orgonit-készítési célokra tökéletesen megfelel a polieszter gyanta. Öntőgyanta/epoxi gyanta is jó, ami átlátszó, de ezek általában jóval drágábbak, kisebb a zsugorodási mértékük, viszont akkor jó, ha művészi darabokat akarunk készíteni otthoni használatra, és fontos a kinézet.
Bármilyen polieszter gyanta jó, ha van benne paraffin, akkor a kész orgonit nem lesz olyan merev, ami olyan szempontból érdekes, ha tényleges felhasználáskor el akarjuk dobni, és a nem paraffinos fajtából lepattogzhatnak darabok, ha valami kemény felületnek ütközik. Különben teljesen mindegy, hogy paraffintartalmú vagy nem.
Viszont nagyon fontos, hogy olyan gyanta legyen, ami valamelyest összezsugorodik.
A polieszter gyanták a térhálósodás során összezsugorodnak egy kicsit, ezért is lehet többnyire könnyedén kifordítani a formából. Viszont számunkra az összezsugorodás azért lényeges, mert ezáltal a fém-gyanta keverék nyomást gyakorol a belehelyezett kristályra, így készteti azt működésre. Ezért ez nagyon fontos!!! Olyan gyantát ne vegyünk, ami nem zsugorodik (újabban árulnak olyan fajtákat, amik nem zsugorodnak, ezek nem megfelelők orgonit-készítésre!!!) Mindig bizonyosodjunk meg róla, hogy a gyanta valóban zsugorodós fajta-e.
A folyékony műgyantába keverendő katalizátor mennyisége meg van adva mindig a beszerzett gyantához mellékelt utasításban. Ezen kívül a külső hőmérséklet is jelentős befolyásoló tényező, ugyanis ha melegebb van, kevesebb katalizátor is elég, és hamarabb megtörténik a térhálósodás. Télen is megtörténik természetesen, de hosszabb idő kell, és több katalizátor. Hangsúlyozom, hogy a használati utasítás a mérvadó, csak érzékeltetésre amit most épp használok műgyanta, annál 2dl-es papírpohárba teszek 30-40 csepp katalizátort szemcseppentővel. Persze szemcseppentő is van ilyen meg olyan, és a cseppek mérete különbözhet, ezért mindenki maga kísérletezze ki, hogy mennyi kell,  illetve számítsa ki a használati utasítások alapján, de ha valamennyire eltér a mennyiség, attól még valszeg meg fog keményedni. Nekem télen volt olyan, hogy több napig is eltartott, mire megkeményedett, de ha több katalizátort tettem volna bele, akkor hamarabb ment volna.
Viszont ha aránytalanul sok katalizátort teszünk bele, akkor meg a kész műgyanta elreped, tehát szükségtelenül sokat se tegyünk bele.
A polieszter gyanta oldalán egy idő múlva (hetek, hónapok) apró repedések keletkezhetnek, ez nem rontja az orgonit működését, mert attól még a belső nyomás a kristályra megvan. Ha esztétikailag zavar, hogy egy korábban készített orgonit-tárgy felülete megrepedezett, a legközelebbi orgonitkészítéskor kenjünk a megrepedezett részre vékonyan műgyantát.Formák


Közzétéve 2010/08/29
Legjobb a szilikonból készült forma, mert abból biztosan könnyedén kifordítható a kész orgonit.
szilikon formák
Olyan formát válasszunk, amilyen célra éppen akarunk orgonitet készíteni. A legáltalánosabb és elterjedt forma a muffin-forma, 1 kész darab kb. 150 gramm súlyu, de attól függően, hogy mire illetve hol akarjuk használni az orgonitet, bármilyen alakút és formájút készíthetünk. Célszerű nyitott szemmel mászkálni, hogy ha meglátunk valamit, és úgy gondoljuk, hogy ez megfelelő lesz x orgonittárgy készítésére, akkor ne szalasszuk el az alkalmat. Macisajt papírdoboza, jégkrémes doboz, stb, bármi megfelelő. A papírból viszont nem lehet kiszedni a kész orgonitet, ezért a papír-formákban keszített darabokat úgy kell használni, a papírral rajta.

sajtos dobozokban keszült orgonitek
A térhálósodás alatt végbemenő kémiai reakció során a műgyanta erősen felmelegszik, ezért fontos, hogy olyan műanyagot válasszunk, ami nem olvad el. Általában az átlátszó vékony műanyagpoharak elolvadnak, az ilyenekkel eleve ne is próbálkozzunk (nekem már néhány elolvadt, amikoris a pohár tartalma alatta a földön landol, és szenvedhetünk a feltakarítással). Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy elolvad vagy nem, akkor csináljunk egy másik edénybe állított, csak egy darab pohárban próbaöntést, és ha a szilárdulás során nem olvadt el, akkor csinálhatjuk a többit.  
Általában a vastagabb, merevebb, fehér (=nem átlátszó) műanyagok megfelelelőek. Vastagabb jégkrémes pohár, camembert sajt belső műanyag doboza kitűnő, különféle alakú jégkockatálca stb.
néhány forma
Az ilyen strapabíró műanyag poharak többször használhatóak, de sokszori használat után észrevesszük, hogy kissé merevvé válnak, ha már úgy tűnik, hogy nehézkesen jön ki belőle a kész orgonit, vagy esetleg a forma valahol oldalt szétjön, akkor dobjuk ki, és keressünk újat.
Ismételten, nyitott szemmel éljünk, és vegyük észre az alkalmas formaként használható poharakat, dobozokat stb. Kisebb darabok keszítésére jó a jégkockatartó, műanyag minilekvár doboz stb. Nyitott szem!
műanyag jégkockatálcában öntött szív alakú orgonitek
Fém (teflonos is) muffin stb forma is jó, sokan ezeket használják, de ezekbe sokszor beleragad az orgonit, és különösen tübbszöri használat után már csak hosszas kínszenvedéssel lehet kiszedni belőle. Ha mégis fémből készült formát használunk, jó kiolajozni vagy kikenni valami zsírfélével előtte, akkor talán nem ragad bele, de személyes tapasztalataim alapján én a fémet eleve nem ajánlom.
Kell még valami edényféle vagy pohár, esetleg kisebb vödör (egyszerre nagy mennyiseg keszítésénél), amiben összekeverjük a gyantát a katalizátorral. Ha egyszerre csak kis mennyiséget akarunk összekeverni, akkor papírpohár megfelelő. A végén a papírpohár belsejére ragadt gyanta megszilárdul, attól még lehet újra használni a poharat a legközelebbi alkalomkor, ha takarékoskodni akarunk
Fémforgács


Közzétéve 2010/08/292

  
Bár másfajta fém is megfelelő, legpraktikusabb az alumínium forgács, mert ez súlyra is könnyű, de ha nem tudunk szerezni, más fém is jó. Sok helyen az alumínium megmunkálásakor olaj kerül a fémforgácsra, ez nem probléma, használjuk úgy, ahogy van, olajosan. Én is csak olajos fémforgácsot tudok szerezni, tökéletesen megfelelő. Lehetőleg olyan fémforgácsot szerezzünk, ami már eleve kicsi, összevissza alakú és méretű darabokból áll. A nagyobb és hosszabb darabokat metszőollóval viszonylag könnyedén szétvagdalhatjuk. A mellékelt képen a baloldali zsákban látható szalagszerű változatot semmiképp se ajánlom, mert ezt rengeteg időbe telik az orgonithez szükséges apró darabokra összevagdalni. A jobboldali zsákban látható, apró darabos alumíniumforgács a legjobb, ez úgy ahogy van, használható.
alumíniumforgácsMunkakörülmények


Közzétéve 2010/08/29
Az orgonitkészítést kint végezzük, vagy ha bent, akkor keresztben ki kell nyitni ablakokat, hogy állandóan járjon a levegő. A katalizátor műgyantába keverésétől indulóan megkezdődik a kémiai reakció, ami során az egészségre káros, jellegzetes szagú gőzök keletkeznek, ezért feltétlenül szükséges a jó szellőzés, illetve lehetőleg kint csináljuk.
Mindegy, milyen az időjárás, olyan szempontból, hogy párás a levegő, vagy száraz, hideg van vagy meleg, mert a műgyanta és a katalizátor között fellépő kémiai reakció okozza a szilárdulást, tehát nem mittudomén a száraz levegő szárítja vagy ilyesmi.
A munkafelületre terítsünk le újságpapírt vagy kartont, és azon dolgozzunk. így a végén az egész úgy ahogy van, könnyedén kidobható.
Legyen kéznél bármikor kihúzogatható vagy letépkedhető papírtörlő, amivel a kifolyt, lecseppent műgyanta rögtön le- illetve feltörölhető. Ezenkívül ami esetleg nem jön le, mert már ráragadt a felületre, azt acetonnal lehet lemosni (körömlakklemosó jó).
A fémforgács felmarkolásához praktikus a fém salátakiszedő csipesz, ilyen kb. 30 centi hosszú, én azzal szedem ki a szatyorból, illetve amikor forgácsért megyek, akkor is azt viszem, és azzal nyalábolom fel és teszem bele a szatyorba. Persze lepotyog valamennyi, de jól fel lehet nyalábolni egyszerre sokat is, meg keveset is. Érdemes egy ilyen salátacsipeszt beszerezni erre a célra.
Előre készítsünk ki minden hozzávalót és kelléket, hogy ne közben kelljen keresgélni.Tényleges orgonitöntés


Közzétéve 2010/08/29
A tartályban lévő polieszter gyantát keverjük fel, vagy fordítsuk párszor le-fel a tartályt, hogy a hígabb és sűrűbb részek összekeveredjenek, mert állás során a sűrűbb részek leülepedhetnek a tartály aljára. Az összekeverésre kétféle módszer van, illetve háromféle, egyszerre sok keveréket csinálunk nagyobb edényben vagy vödörben, és a fémforgácsot IS belekeverjük a katalizátorral összekevert gyantába, és innen kotorjuk bele valami kanálfélével a tényleges formákba, majd egyenként a formákba beletesszük a kristályt (és esetleges más köveket, üzenetcetlit), majd eligazgatjuk a formában. Vagy csak a műgyantát keverjük össze a katalizátorral, és a formákba beletesszük előre a fémforgácsot, kristályt és esetleges más belevalókat, és arra öntjük rá a katalizátoros gyantát. Ebben az esetben keverhetünk össze csak kis mennyiséget, pl. papírpohárban, vagy nagy mennyiséget egyszerre valami nagyobb edényben. A katalizátort mindig ALAPOSAN el kell keverni a műgyantában!!! Körkörösen és felülről lefelé irányuló mozdulatokkal jól keverjük át az egészet, semmiképp se maradjon összekeveretlen rész, mert az nem fog megszilárdulni. A keveréshez az edény vagy pohár, vödör méretétől függően választhatunk (nem elolvadó) műanyag kanalat, műanyag villát, fakanalat, más fa evőeszközt, rúdfélét stb. A kanálfélének esetleg az az előnye a többivel szemben, hogy azzal kis mennyiséget ki lehet szedni korábban keszített darabok kozmetikázásához például, egy villával vagy rúddal ezt nem lehet megtenni :) Viszont a villaféle meg a fokok miatt jobban alkalmas az összekeverésre. Aztán a műanyag kanalak pár alkalom után elolvadnak, a fát viszont örökké lehet használni. Kell még valami hurkapálcaféle, vagy hosszabb fogpiszkálószerűség, vékony nyársdarab, lehetőleg hegyes végű, amivel a formákba öntött keveréket a végén bökdösni, igazgatni lehet. Ennek az a célja, hogy ne maradjon belül levegő, illetve ha nem keverjük előre össze a fémforgácsot a katalizátoros gyantával, akkor hogy biztosan be legyen vonva az összes fémdarab gyantával. A csak gyanta, és csak fém-részek nem működnek orgonitként!!! Tehát szurkáljuk át a formában a pálcikafélével a keveréket. Nem baj, ha a kristály és esetleges más beletett dolgok a szurkálás során lemennek az aljára, bár az jobb, ha a kristály nagyjából a középső részen van, de nem kell emiatt agyonnyúzni magunkat. Azt is lehet, hogy miután szépen elegyengettük az orgonit-keveréket a formában, a legvégén rakjuk bele a kristályt, és kissé belenyomjuk a hurkapálcával, hogy minden oldalról körül legyen véve a műgyanta-fém keverékkel. A szurkálásnál fontos, hogy egészen a forma aljáig bökdössünk, lehet apró köröket is leírni a pálcával (pici körkörös keverő mozdulatok). Ismételten, nagyon fontos! A csak fém, illetve csak műgyanta részek nem működnek orgonitként. Csak az az orgonit, ahol össze van keverve a fém és a műgyanta. A kész (már megszilárdult) daraboknál, különösen az alján lehet olyan, hogy gondos szurkálás ellenére csak fém kerül a külső felületre, az ilyeneknél ajánlatos a legközelebbi orgonitkészítésnél rákenni egy vékony réteg műgyantat oda. Ez különösen akkor fontos, ha vízben óhajtjuk az orgonitet felhasználni, tehát például a vécétartályba helyezésre, folyó/tó stb orgonizálására, ugyanis a szabadon lévő fémfelületek vízben állva korrodálódnak (alumínium is), tehát lehetőleg legyen minden oldal bevonva műgyantával. Ha nem vízben tervezzük használni az adott orgonit-tárgyat, hanem csak úgy szabadon van a levegőn, vagy földbe ásva, akkor ez nem annyira érdekes. Ilyenkor lehet fém is kívül a felszínen.
orgonitkészítés közben
A kész orgonitek jellegzetes büdös vegyi szaga, ami a térhálósodott műgyantából ered, kb. 2 hét alatt elillan. Tároljuk őket valahol szabad levegőn. Persze ha rögtön fel vannak használva földbe ásva vagy kint, akkor ez nem érdekes, de lakásban való, benti használatnál eléggé zavaró a kellemetlen vegyi szag. Ha másoknak akarjuk adni, érdemes már nem szagló darabokat választani, vagy ha a helyzet sürgős, elmagyarázni az illetőnek, hogy a szag 1-2 hét alatt megszűnik.Használat


Az orgonit bárhol és bármire használható, amikor valamilyen természetellenes, élőlényekre ártalmas energiát akarunk hatástalanítani, illetve jó, életenergiává konvertálni az ártalmast.
Mobil stb adótornyok, időjárás-manipuláló építmények esetében a torony illetve építmény közelében elhelyezett TB (=tower buster, muffin alakú orgonit) az adótornyot életenergia-sugárzóvá változtatja. Átlagos adótorony esetében egy toronyhoz már egy darab TB elegendő ehhez. Nem kell a TB-t a toronyra ragasztani :), elég, ha valahol elássuk bárhol a torony körüli kb. 250 méteres területen. Persze ha közelebb van az adóhoz, jobb, de ne reszkírozzuk feleslegesen az esetleges leleplezést. Ezenkívül ha több torony van egy rakáson, vagy különösen ártalmasnak látszanak, és nagyobb építményeknél, ássunk el több TB-t lehetőleg minden oldalon több különböző helyen, hogyha esetleg valamelyiket megtalálják és eltávolítják, attól még a többi ottmarad. Nagyobb illetve több torony esetében ezért eláshatunk akár 5-10 TB-t is a környéken, különböző helyeken.
Vízbe helyezve az orgonit még erősebb hatású. Fontos a vízterületek (közelünkben található folyó, tó, víztároló) orgonizálása, dobjunk bele párat. Otthon a vécétartályba is tegyünk egyet.
Egy TB-t mindenképp helyezzünk otthon a villanyórára és/vagy a biztosítékos dobozra. Így (a havi áramszámla csökkenésén kívül) az fog történni, hogy az áramon keresztül az életenergia elterjed mindenhová azon a hálózaton. Ezt a hatást még erősebbé tehetjük, ha valamilyen állandóan áram alatt lévő elektromos készülék elektromos drótját rátekerjük minél többször egy nagyobb mennyiségű orgonitra. Hogy minél többször körbe lehessen tekerni a drótot, lehetőleg vegyünk erre a célra külön hosszabbítót, es néhány egymás mellé helyezett TB-t tegyünk zacskóba, ami együtt tartja őket, és szépen tekerjuk körbe a dróttal. Bármilyen állandóan áram alatt lévő készülék megfelelő erre, elektromos rádió-ébresztőóra, hűtő, akváriumunk levegőztetője stb.
Ezzel az egyszerű módszerrel éltető energiát küldhetünk szét mindenféle hálózaton, amennyiben a vonalon aktivitás van, így például könnyedén orgonizálhatjuk a telefonhálózatot, internetes szolgáltató hálózatát stb. Elképesztő, hogy már csak ezzel az egyszerű lépéssel is mennyire fel lehet javítani egy terület energiáját. Ezt tehát feltétlenül csináljuk meg!
Néhány példa a képeken:


biztosítékos doboz


VillanyóránHálózat orgonizálása
internet hálózat orgonizálása
hűtőszekrény drótja


Csináljunk kisméretű orgonit-darabot a mobiltelefonunkhoz, így életenergia-sugárzóvá alakítva azt. Nem kell többet a káros mobilsugarak miatt aggódni.
Angol nyelvű leírás a mobiltelefonra ragasztható orgonitről itt.
Helyezzünk egy TB-t otthon a vezetéknélküli telefon mellé, a wireless internet router mellé, ha vannak ilyen káros energiaforrások a lakásban.
Kertben, növénytermesztésnél serkenti a növények fejlődését. A kertben, telken ássunk be körbe több darabot, meg a rossz állapotban levő növények, fák mellé egyet-egyet, vagy körbe többet.
Hivatalos szervek, kórházak, klinikák stb épülete köré ássunk el minden oldalon 1-1 TB-t, így elősegítjük ezek emberbarát működését.
Erősebb hatás érdekében elhelyezhetünk illetve beáshatunk 6 db TB-t szabályos hatszög alakban, mint ahogy az a “Magamról” oldal fejléc-képén látható. Ez a hatos elrendezés fokozott hatékonyságot eredményez.
Ez csak néhány példa az orgonit felhasználására, a lehetőségek száma korlátlan, és csak a képzeletünktől függ.


ICB


Indukciós cloudbuster (felhőűző) készítése
A felhőűző (CB) eltávolítja a permetezett chemtraileket és visszaállítja az ég egészséges állapotát. Optimális esetben a CB-t kint állítsuk fel valahol a szabadban. Ha erre semmiképp nincs mód, akkor bent is lehet, de bizonyosodjunk meg arról, hogy a CB fölött az épület teteje nem fémből van. Tehát a cserép, műanyag, fa tető esetében a CB bent is felállítható.
Az indukciós CB-t Virgil Grenier fejlesztette ki Reich és Lakhovsky kutatásai és Croft alapmodellje alapján. Az első felhőűző-prototípusokat Wilhelm Reich készítette, azóta az eredeti nagy méret és jelentős kivitelezési költségekhez képest a technika sokat fejlődött, és az itt ismertetett új korszerű modell jóval kisebb, viszonylag egyszerűen elkészíthető és gazdaságosan kivitelezhető, viszont van legalább annyira jó, mint a régi és csak drágán előállítható Croft modellek, sőt bizonyos értelemben még jobb is annál, mert hatásosabb, és barátságosabb légkört teremt, mint a régi Croft modell.
Az alábbi leírást gifter ismerősöm, Dan bocsátotta a rendelkezésemre, a fordítás alapjául szolgáló angol változat megtekinthető itt. Dan elképesztő munkát végzett lakhelyén, Bali szigetén, több mint 8000 TB-t helyezett el a szigeten és körülötte a tengerben, az arrafelé nap mint nap látható szilfek és pompás természetes felhők a természetesen kék égen valószínűleg páratlanok a világon. Dan kizárólag TB-ket használt, ezenkívül jónéhány CB is van a szigeten, ebből is látható, hogy nem szükséges más komplikált és drága ketyere, amit orgonit-árusok próbálnak eladni az embereknek. Az egyszerű orgonit tökéletesen megfelel az energia feljavítására.
Az alábbi leírás feltételezi, hogy a készítő tisztában van az alapvető orgonitkészítéssel, és biztonsággal tud orgonitet csinálni, ezért semmiképp nem javaslom, hogy valaki nulla tapasztalattal rögtön nekiálljon a CB-készítésnek. Ha még életünkben sosem csináltunk orgonitet, öntsünk egy párszor egyszerű TB-ket, mint ahogy azt a főoldalon ismertetem, ha ezeket már sikeresen tudjuk készíteni, meg lehet próbálkozni a CB-vel.
Az alábbi iCB valójában egy nagyméretű TB, amibe fémcsövek vannak beleöntve, és a fémcsövek orgonitban lévő része szigetelve van, így az energiaátvitel indukció formájában történik (az orgonit-keverék nem érintkezik közvetlenül a fémcsövekkel, ezt szigetelőszalaggal érjük el – a fémcsövek orgonitban lévő része szorosan és szivárgásmentesen körbe van ragasztva szigetelőszalaggal).
Az orgonit-alap a szokásos polieszter gyanta és fémforgács keverék, azonban a CB esetén sok kisebb kvarcdarabot oszlatunk el egyenletesen mindenfelé a keverékben. Ebbe kerülnek a fémcsövek, amelyeknek az alsó, orgonitba belemenő végét szorosan körberagasztjuk szigetelőszalaggal. A szigetelt rész legyen kicsit magasabb szintű, mint ameddig a csövek az orgonit-alapban vannak.
Ez az új modell csupán 2 kg orgonitet használ, és fél inch (=1,27 cm) átmérőjű vékony alumíniumcsövekkel a világ leggazdaságosabban elkészíthető CB-je.

Hozzávalók:

 • kör alapú műanyag forma (kisebb műanyag vödörféle jó), kb. 15 cm átmérőjű és 12 cm magas
 • TB-készítéshez használatos átlagos fémforgács, amennyi a formát megtölti
 • kb. negyed kiló durva kvarckristály-töredék
 • 2 kg polieszter gyanta és hozzávaló katalizátor
 • 6 db 2 méter hosszú alumíniumcső, kb. fél inch (1,27 cm) átmérőjűek
 • kisebb darab 3mm vastag furnér- vagy hasonló anyagú lemez az alsó köztartónak
 • és valami strapabíróbb változat a felső köztartónak (itt vastagabb merev gumialátétet használtunk)
 • szigetelőszalag

Összeállítás ill. készítés

Elővesszük a műanyag formát:
Elkészítjük az alsó köztartót. Az alsó köztartó a csövek tartására szolgál, miközben az orgonit-alapot öntjük. Igényes kivitel nem szükséges, mivel végsősoron úgyis orgonittal lesz körbeöntve. Először kijelöljük a kivágandó részeket:
Majd kivagdossuk a lyukakat:
Az alsó köztartó kényelmesen illeszkedjen a formába, és a lyukakat úgy igazítsuk, hogy kb. 1 cm távolság legyen a lyuk széle és az öntőforma belső oldala között.
Felső köztartó:
A felső köztartó arra szolgál, hogy vízszintesen megtartsa a csöveket, és mivel szabadon van, ajánlatos olyan módon kivitelezni, hogy hosszútávon ellenálljon az időjárás viszontagságainak.
Előkészítjük a 6 csövet:
Szorosan ragasszuk körbe a csövek végét és oldalát szigetelőszalaggal, hogy még véletlenül se szivárogjon bele a csövekbe a műgyantából, illetve hogysemmiképpen se érintkezzen az orgonit-keverék közvetlenül a csövekkel. Ez az indukciós mechanizmus lényege, ezért erre nagyon-nagyon ügyeljünk, minden egyes cső végén és az oldalán! Kb. 15 cm magasan vonjuk be a csöveket szigetelőszalaggal (hogy a szigetelőszalaggal bevont rész magasabb legyen, mint az orgonit szintje). Ha a szigetelőszalag esetleg túl merev, és nehezen illeszkedik pontosan a csövek végére, oda használjunk valami puhább ragasztószalagot, majd erre kerüljön a szigetelőszalag. A lényeg, hogy ne maradjon rés.
Rendezzük el a csöveket az alsó köztartóban:
Majd a csövek másik végére húzzuk rá a felső köztartót:
Öntsünk kb. 1 cm magas orgonitet a formába (műgyanta, fémforgács és kvarcdarabok):
Amikor megszilárdult, belehelyezzük középre a köztartókkal összeállított csöveket:
Stabilizáljuk az összeállítást pl. széktámlához rögzítve, és a képen látható módon biztosítsuk, hogy a csövek valóban függőlegesek:
Most folytassuk az orgonitöntést:
Megtöltjük a formát a fémforgács, műgyanta és kvarckristályok keverékével, ezt lehet részletekben csinálni, a kvarcdarabokat egyenletesen osszuk el, hogy a masszában mindenhol legyen:
Ha a műgyanta megszilárdult, húzzuk le a műanyag öntőformát és máris bevetésre kész az iCB. Állítsuk fel kint valahol, és hamarosan gyönyörködhetünk a szép természetes felhőkben, kék égben és pompás szilfekben. Kinti használat esetében ajánlatos a csövek felső végére valamilyen műanyag kupakfélét tenni, vagy beragasztani szigetelőszalaggal, hogy ne essen bele az eső. Ez különösen télen lényeges, mert a csövekben meggyűlő víz megfagyva szétrepesztheti az alapzatot.
Szilfek: a bizonyíték


A szilfek jellegzetes, fátyol- illetve tollpiheszerű felhők különböző kisebb-nagyobb méretű alakzatokban. Gyakran mutatkoznak az eleve jó, ill. helyreállított energiájú területek felett. Az orgonit-elhelyező (=gifter) számára ilymódon a szilfek megjelenése egy orgonittal újonnan lefedett terület fölött egyfajta visszajelzést nyújt, hogy a terület energiájának feljavítása sikerrel járt. Sokan úgy gondolják, hogy a szilfek a jó oldalhoz tartozó túlvilági lények, akik ezekben az összetéveszthetetlen felhőformákban megjelenve köszönik meg a munkánkat ill. bátorítanak és ösztönöznek. Egyik gifter ismerősöm csinált egy weboldalt külön a világszerte fotózott szilfek bemutatására, itt rengeteg kép látható.
Ne várjuk el, hogy ha újonnan elhelyeztünk egy adag orgonitet addig szűz területen, a szilfek automatikusan azonnal megjelennek. Ha eleve borult az idő, zuhog az eső, vagy éjjel koromsötét van, akkor a szilfek valószínűleg eleve nem mutatkoznak. Érdekes, hogy máskor mulatságos módon szinte gondolatban oldalbaböknek, hogy hé, itt vagyunk, nézzél meg minket! Ezt saját magam tapasztaltam, mikor legelőször helyeztem el 6 db TB-t egy több mobil- és más gyanús antennák által igencsak besugárzott területen, ez lakásom közelében történt, kb. 1-2 km-re, és néhány órával azután, hogy elhelyeztem a TB-ket, hirtelen késztetést éreztem, hogy kimenjek az erkélyre, és “véletlenül” az égre tekintve meglepetten láttam, hogy néhány szilf úszik az egyébként kék égen (aznap derült idő volt, és nappal, tehát megfelelő körülmények a szilfek megjelenéséhez), pont afölött a terület fölött, ahol pár órával korábban elhelyeztem az orgoniteket. Először nem is akartam elhinni, hogy valóban szilfeket látok, hiszen addig még nem volt ilyen élményem, ezért gyorsan csináltam néhány képet a mobiltelefonommal, és elküldtem egyik gifter ismerősömnek, hogy ezek csak nem szilfek??? Amire azt válaszolta az illető, hogy igen! Az egyik kép ezekről a “beavató” szilfekről a fejlécen látható. Megmagyarázhatatlan örömet éreztem, és még sokáig nevetgéltem utána, ahogy a feltörő öröm kibuggyant, és nem lehetett visszaszorítani. Kívánom mindenkinek, hogy ezt a csodálatos élményt megtapasztalja.
Néhány szilf a saját gyűjteményemből (néhány képen frissen permetezett chemtrail is látható, amelyeken a szilfek rögtön dolgozni kezdenek):szilfek mutatkozása kitűnő visszajelzés arra, hogy az orgonit elhelyezése, és ezáltal az adott terület energiájának helyreállítása sikeres volt.
Ezenkívül energiaszenzitív egyének kézbevéve ill. tenyerükön tartva egy orgonitdarabot, kifejezetten érezhetik az orgonitból áradó energiát, és azt is észreveszik, hogy adott terület energiája jó vagy rossz. Én nem vagyok az energiára érzékeny, viszont a következő konkrét tapasztalataimról beszámolhatok. Ezek kétségtelenül bizonyítják számomra az orgonit hatásosságát:
 1. szilfek rendszeres jelenléte az orgonittal lefedett területek fölött
 2. elképesztően kellemes atmoszféra otthon a lakásomban (ahol a készített orgoniteket tárolom, és ez jelentős mennyiség)
 3. a havi elektromos áram számla 10-20%-os csökkenése
  4. a macskáim szinte állandóan eufóriában vannak :)
  5 . és ami a legmeggyőzőbb volt számomra, a mobiltelefonom! Ezt kicsit bővebben elmagyarázom. Az orgonites korszakom előtt képtelen voltam hosszabb ideig a zsebemben tartani a mobiltelefonomat. Nagyon kellemetlen, irritáló érzést váltott ki a mobiltelefon testemhez közel tartása hosszabb ideig, ugyanez történt egy biztonsági adóvevővel, amit munkám során egyszer egész nap a derekamon kellett viselnem, tehát nem csak beképzeltem magamnak. Az adóvevőtől erősen meg is fájdult a derekam a műszak végére. Ezzel szemben miután rátettem egy kisebb méretű, saját készítésű orgonitdarabot a mobiltelefonomra, 100%-osan megszűnt mindenféle kellemetlen érzés. Ezt elképesztőnek találtam. Azóta nemhogy nem kellemetlen a mobiltelefon zsebemben való tartása, el is felejtem, hogy ott van :) Ez számomra tökéletesen bizonyítja, hogy az orgonit valóban működik, és csupán egy kis darab a mobiltelefonomat mini életenergia-generátorrá változtatta.
Ezenkívül fontos megemlíteni itt, hogy permetezett (=chemtrail) területek orgonittal való lefedése után sokszor azt vesszük észre, hogy újult erővel folyik a permetezés, ami újabb visszajelzés, hogy a munkánk sikerrel járt, ugyanis a fokozott permetezéssel próbálja ”a másik oldal” a térképen keletkezett jó energiájú lyukakat lefedni. Persze ezzel csak maguk ellen dolgoznak, mert mivel az orgonit a térségbe juttatott káros energiákat alakítja jóvá, ezért több negatív energia bejuttatása több pozitív energia generálását eredményezi.
Az orgonit elhelyezése magát a permetezést nem állítja meg, viszont hatástalanítja annak a különböző, életformákat károsító hatásait. A permetezett chemtrailek hamar eloszlanak, illetve sokszor eleve nem is kezdenek szétterjedni, majd gyakran láthatjuk, hogy a szilfek segítenek a permetet eloszlatni. Ezért senkit se nyugtalanítson a hirtelen fokozottabb permetezés, egy idő múlva feladják, és visszatérnek az eredeti mértékre (ami már az orgonitnak köszönhetően egyébként is hatástalan - haha).

Chemtrail


Úgy látom, ideje kitérnem a chemtrail-dilemmára. Nyilván akik valamilyen módon idekerültek erre az oldalra és most ezt olvassák, egyetértenek, hogy a chemtrailek nem normális dolgok. Ezen azt értem, hogy az nem helyénvaló, hogy a repülőgép által kibocsátott “kondenzcsík” nemhogy nem oszlik el, hanem hosszú ideig megmarad, és inkább kiterjed, majd az ismételten össze-vissza kibocsátott csíkok szétterjedve fokozatosan beborítják az eget, és az ember csak azt veszi észre, hogy “be van borulva”. Viszont ez nem természetes jelenség, hanem azok a kibocsátott és szétterjedő, az eget beborító csíkok tették ezt. 20-30 éve is volt légiforgalom, és ahol én élek, nem is kevés, mégse volt ilyen jelenség, csak szépen szétoszló kondenzcsíkok. Most pedig, amikor offenzíva van, szemmel látható a változás, ahogy a derült égboltból csupán 1-2 óra alatt borult lesz, a fenti módon. Ezt bárki beláthatja, hogy ez nem természetes és normális dolog.
CA390307
Az internet hemzseg a különféle önjelölt szakértő véleményektől, mindkét táborból: aki azt magyarázza, hogy ki és milyen célokkal folytatja ezt a tevékenységet, és a másik tábor, akik pedig megmagyarázzák, hogy a fent bemutatott jelenség teljesen normális. Mindenki különböző fontosnak és meggyőzőnek hangzó érvvel hangoztatja, hogy neki van igaza.
Azonban az igazság ez: egyelőre csak azt tudjuk bizonyosan elkönyvelni, hogy ez a jelenség nem normális! Minden ennél további csupán spekuláció. Nem lehet tudni, hogy ki és milyen célokkal csinálja ezt, de valószínű, hogy nem jó nekünk. Hiszen különben nyilvános információ lenne a köztudatban, de messze nem erről van szó. Csak azt érezzük, hogy valami nagyon nincs rendjén.
Mivel nem lehet tudni, tulajdonképpen miről van szó, bármiféle szervezett tiltakozás nehézkes, hiszen az ember igazából nem tudja, ki és mi ellen tiltakozik. Lehet mondani mindenfélét, de megint csak oda jutunk, hogy különféle teóriák vannak, vajon milyen célból csinálják azok azt, amit csinálnak, de ez mind spekuláció. Egyszerűen nem tudhatjuk, mi, a nép, hogy a fejünk fölött miket csinálnak, nem vagyunk ott személyesen, nem látjuk személyesen, nem hallottuk a felek megállapodását, stb stb. Konkrét tapasztalatok híján csak találgatni lehet, annak pedig nem sok értelme van.
Például, ha az ember éppen látja, hogy  telecsíkozzák az eget, és beborul, felpattanhatna a magángépére, és utánaeredhetne az egyik ilyen gépnek, amiből látja, hogy jön ki a természetellenes, nem eloszló csík. A követett gép előbb-utóbb le fog szállni valahol, akkor ki lehetne deríteni, hogy ki vezeti a gépet és milyen gép. De ezt sajnos (egyelőre) nem tehetjük meg, különbenis mire feljutnánk, addigra az adott gép már rég messze jár. Addig is, aki teleportációs képességekkel bír, kérem, hogy teleportálja magát egy ilyen gép nyomába, és utána számoljon be,hogy mit tapasztalt! :)
Szóval, nekünk a közembernek elég annyit tudni, hogy ez a szétterjedő csíkozás nem normális dolog, valszeg nem jó nekünk, és kész. Az ember elraktározza magának ezt az információt (is), nem kell rajta rágódni, enni magát, hogy így meg úgy irtanak minket stb, ez  is csak egy dolog a sok közül, hiszen annyi van egyébként is. Az ember megpróbálja védeni magát a mindenfelől özönlő negatív hatástól, és lehető legjobb életkörülményeket teremteni magának és környezetének, mindanyiunknak ezen a földön. Mi ezt tudjuk tenni. Mindenki tegye meg, amire módja van, és cselekedjen olyan területeken, ahol valóban tud valami érdemit tenni, nem pedig okoskodni és mások véleményét ismételgetni. Mert sajnos a legtöbben ezt tesszük, ismétlők vagyunk. Konkrét tapasztalatok és élmények híján ez igazán nem szép és nem helyénvaló dolog.
Tehát az ember megteszi, amit tud, és aminek van értelme. Az okoskodásnak, vég nélküli találgatásnak, szükségtelen félelemkeltésnek és rémisztgetésnek nincs. Kérek mindenkit, hogy ne bocsátkozzon ilyen felesleges vitákba, mert ez nem szolgálja a javunkat, sőt inkább lemeríti az ember energiáját. Ismételten kérem, hogy olyan dolgokkal foglalkozzunk, amiben valóban tudunk érdemit és hasznosat tenni és előbbre lépni.
Az ellentábor persze megteszi a tőle telhetőt minden téren, egy szép példa erre ez a tudósítás a 2014. január 15-i budapesti chemtrail-ellenes tüntetésről, illetve maga a tüntetés is. Érdemes elolvasni a szöveget az oldalon, hiszen az igazság is benne van, ha tudunk a sorok között olvasni, csak az egész teljesen úgy van beállítva, hogy micsoda röhejes dolgok ezek, és nevetségessé van téve az egész – sajnos maga a rendezvény is rosszul volt megcsinálva. Megintcsak a sokféle teória, spekuláció, okoskodás, oda nem illő műsorszámok.
Ha már mindenképpen tiltakozó tüntetést akar szervezni valaki, akkor civilizált módon kell megszervezni és kivitelezni. Nincs ordítozás, felesleges rémisztgetés, pánikkeltés, hanem lehet ezt nyugodt hangnemben és ismét, CIVILIZÁLTAN megcsinálni. Lehet szórólapokat osztogatni a járókelőknek a chemtrailek nem normális voltáról, és hogy ez nem tetszik nekünk, és hogy tudni akarjuk az igazságot, és követeljük, hogy bárki is csinálja ezt, azonnal szüntesse be, és követeljük vissza a természetes felhőket, kék égboltot, napsütést, természetes időjárást.
Ez a 2013. április 20-i melbourne-i felvonulásos tiltakozás például kitűnő példa civilizált chemtrail-elleni tüntetésre.
GY.I.K.


Ezen az oldalon azokat a kérdéseket válaszolom meg, amik többször felmerülnek ill. másoknak számára is hasznosak lehetnek. Nagyon kérem, hogy az újonnan kérdezők először bizonyosodjanak meg arról, hogy az adott téma szerepel-e az alábbi tetemes kérdés-válasz anyagban.

Péter írta:

Ma fedeztem fel ezt az orgon témát a postaimre.com oldalon.
A HAARP, és chemtrails miatt olvasgattam.
Mélységesen fel vagyok háborodva ezen dolgok miatt, de ugye mit lehet tenni?
Hát, jó kis ötletek, megoldások, amiket olvasok, teljesen fel vagyok dobva!
Most már értem, hogy a Tatai geo parkban tartott földanya meditációkor miért derült ki az ég, és kaptunk dupla szivárványt hazafelé menet ajándékba. A sok pozitív energia miatt.
A kérdésem: lakásba, mobilra való készüléket is készítesz?
Hozzá lehet jutni valahogy?
Válasz: Kösz a hozzászólást ill. kérdést. Igen, a közös imák, meditációk, pozitív gondolatok csodákra képesek, nem véletlenül tapasztaltad a kitisztult eget és szivárványt.
Ne haragudj, én árusítással nem foglalkozok, csak szabadidőmben csinálok orgonitet, különben teljesen más jellegű munkám van, ezenkívül külföldön élek, és innen tetemes költség lenne küldeni orgonitet. Sokkal olcsóbban jön ki, ha Te csinálsz. Tudom, hogy otthon még a műgyanta is olcsóbb, mint amiért itt én megveszem.
Ezt a weblapot éppen azért hoztam össze, hogy minél többen kezdjenek el Magyarországon orgonitet csinálni, mert – bár Európa több más része már viszonylag jól le van fedve, és személyesen ismerek buzgó orgonitkészítőket, akik elképesztő munkát végeztek már más országokban (itt egy példa) - Magyarország orgonit-lefedettség szempontjából sajnos még viszonylag szűz terület, és kedvükre működhetnek a különféle időjárásmanipulálók és társaik.
Gondolom, mások is lesznek ezentúl, akik inkább megvásárolnák a kész orgonitet, ezért hangsúlyozom, hogy vásárlás helyett nagyon egyszerű otthon csinálni, ha az ember beszerezte a 3 fő hozzávalót (fémforgács, műgyanta, kvarckristály). Külföldön sokan árulnak orgonitet, de nem ajánlom, hogy vegyél, mert a legjobb a saját készítésű orgonit, abban legalább tudod, hogy minden rendesen benne van, ami kell. Ezenkívül a legtöbb árus vagy aránytalanul drágán árulja a termékeit, vagy ha olcsó, akkor meg csak össze van hányva az egész, nincs rendesen elkeverve a fémforgács-műgyanta, csak műgyanta-részek vannak benne, kilóg a fémforgács stb.
Ezért azt ajánlom, hogy hozzá kell fogni! Igazán nem nagy ügy. Polieszter gyantát árulnak, fémforgácsot lehet szerezni (többnyire ingyen) olyan üzemből vagy műhelyből, ahol  alumínium ill. más fémek megmunkálásával foglalkoznak, és fémforgács-hulladék keletkezik. Kvarckristályt is lehet kapni, ha az ember keres, és a legegyszerűbb fajta megfelelő. Aki keres, az talál.
Remélem, kipróbálod hamarosan, sok szerencsét.
A mobiltelefonra ragasztható kisméretű orgonit készítésére itt található angol nyelvű képes leírás.

I. K. írta:

Azt szeretném megérdeklődni. hogy mivel nekem nem áll módomban ilyen orgonitot készíteni, nem kérhetnék e öntől? Postán lehetne-e feladni utánvétellel?
Válasz: Igen, mások is akartak már venni, de én egyszerűen nem csinálok akkora mennyiségű orgonitet, hogy abból lehetne árusítani. Örülök, ha annyit sikerül csinálni, ami nekem kell, mert mindig adok másoknak, meg viszek magammal pár darabot, ha megyek valahová. Ráadásul mostanában tényleg nincs semmire időm! A minap végre tudtam csinálni pár új darabot, mert már teljesen kifogytam.
Ezenkívül a küldési költség eleve drágább, mint maga az orgonit. Elnézést…
Bátorításul, először én is azt hittem, hogy én aztán ilyesmit nem tudok csinálni. Még hogy én, a nulla műszaki hozzáállásommal és beállítottságommal orgonitot öntögessek??? Meg honnan szerezzek fémforgácsot, ráadásul a műgyantát se tudtam, hol keressek, a kvarckristályról nem is beszélve. Aztán szépen fokozatosan kinyomoztam a beszerzési forrásokat. Nyitott szemmel kell járkálni, keresni, elképzelni, hogy már megtaláltuk a szükséges anyagokat, és könnyen és ügyesen csinálunk orgonitokat. Végülis én a környékemen két különböző kisüzemet is találtam, ahonnan lehet fémforgácsot kapni. Ezeket régebben észre se vettem, hogy ott voltak. Hát így van ez.
Üdvözlettel és sok szerencsét.

R. G. írta:

Használható-e az orgonit a káros földsugárzások ellen ?
Válasz: Igen, a tapasztalatok szerint az orgonit a földsugárzások káros hatását is semlegesíti, illetve inkább úgy mondanám, hogy bár maguk a vonalak megmaradnak, az orgonit a vonal negativitását pozitívvá alakítja. Ezért is, az ágy, kedvenc fotel stb alá ajánlatos pár orgonitot elhelyezni véletlenszerű elrendezésben. Én az ágyam alatti üres teret használom orgonittárolónak :) de különbenis a lakásomban mindenfelé van egy csomó orgonit. Laozu (Kelly)végzett ezzel kapcsolatban kísérleteket, és a kérdés felmerülése miatt most újra megkérdeztem a témáról. Ő látja a vonalakat, és meg tudja állapítani, hogy negatív vagy pozitív hatásúak.
Akinek a lakásában a földsugárzás okoz problémát, először azt javaslom, hogy véletlenszerűen helyezzen el mindenfelé TB-ket, ha pedig a helyzet nem javul, és pontosan a földsugárzás-vonalra akarjuk helyezni az orgonitet, ingázással először állapítsuk meg, pontosan hol futnak a vonalak, és a vonalon el kell helyezni egy 6-os TB hatszöget, az alábbi képen látható módon. Erről itt lehet bővebben olvasni, az oldalon látható képeken az összekötő fa-alap nem szükséges. A 6 db TB-t a középpontjuktól számítva 30 cm-es átmérőben helyezzük el, szabályos hatszög alakban, a vonalon bárhol. Bár a képeken 3 db 6-os elrendezést láthatunk, egy 6-os elrendezés elegendő. A 6-os formáció legyen közvetlen kontaktusban a talajjal ill. földdel, tehát vagy a házon kívül tegyük a földre a vonalon, vagy még jobb, ha szabadon hagyás helyett betemetjük, hogy zavartalanul maradjon. Nyilván a lakáson belül többnyire nincs olyan hely, ahol a “6″ a talajjal közvetlen kapcsolatban lehet, ezért ha megállapítottuk, hogy merre megy a vonal, a házon kívül kint lehet beásni a vonalon, ez a vonalat negatívból pozitívvá alakítja, tehát a házon belülre eső rész is pozitívvá alakul.
CA390409
Ezenkívül az orgonit-fórumokon rendszeresen előfordul a Földet behálózó Ley-vonalak lefedése téma. Idemellékelem a linket egy térképhez, ahol láthatók a Magyarországon is átfutó Ley-vonalak, jó lenne, ha ezek mentén sok orgonit illetve “6″ kerülne elhelyezésre, valószínűleg jelentős mértékben feljavítaná az ország állapotát (a térképet kinagyítva a részletek jobban láthatók, a baloldali függőleges skálán kell feljebb tolni a mércét)
Ha valakit bővebben érdekel a téma, javaslom még a Ley-vonalak Magyarországon keresést az interneten.

B. V. írta:

Vajon jó hatású-e, ha a vasforgácsot keverem alumíniumforgáccsal? Mert a vasforgácsos TB nagyon nehéz, túl tömör, ami lefogja a kristály hatását. Ma kaptam egy kevés alumínium forgácsot, de nem annyira apró, mint a vasforgács. Ezért gondoltam, hogy esetleg keverve lehetne TB-t csinálni, mert a vasforgács kitöltené az alumínium közötti helyet. Mit gondolsz erről?
Ma adtam a forgácsoló üzemben E-nek, aki szokott adni forgácsot, pár TB-t. Talált egy kevés alumínium forgácsot, abból adott. Sajnos az üzem elköltözik pár héten belül, de ígérte, hogy mivel a közelben lakik, majd hoz alumínium forgácsot.
Válasz: Természetesen lehet többféle különböző fém anyagú forgácsot keverni. Sőt, sokan úgy gondolják, hogy igazából a különféle méretű és anyagú fémforgácsból készült orgonit működik a legjobban.

K. J. írta:

A kvarc helyett hegyikristály is megfelelő?
Válasz: a 
hegyikristály is a kvarc változata, ezért megfelelő orgonitkészítésre.
Több külföldi oldalon a kristályt körbetekerik spirálisan dróttal, Ön szerint ez nem javít a működésen? Előre is köszönettel.
Válasz: Valóban a világszerte terjedő internetes orgonit-oldalakon mindenféle különböző spirálos, drótos, ketyerés, sok-köves stb művészi darabot is láthatunk, sokszor jelentős mértékű csak-műgyanta résszel (fémforgács ill. fémreszelék nélkül!!), ami ráadásul nem is funkcionál orgonitként, csak esetleg jól néz ki. Azonban Magyarországon legelőszöris az a cél, hogy minél hamarabb minél több orgonit kerüljön elhelyezésre, ezért én a művészi és kifinomult darabok ismertetésével eleve nem foglalkozom. Ha az olvasó rögtön nyakon van zúdítva bonyolultnál bonyolultabb szerkezetek részletezésével, nagy valószínűséggel sokaknak már eleve elmegy a kedve az otthoni orgonitkészítéstől, holott épp hogy a saját orgonitkészítés ennek a weboldalnak a célja. Ezenkívül az itt ismertetett egyszerű orgonit (TB) és iCB tökéletesen elegendő az energiafeljavítási célra. A legjobb valós és megtörtént példa ennek szemléltetésére gifter ismerősöm Dan, aki csakis több mint 8000 TB-t és indukciós CB-ket használva fedte le Bali szigetét és körülötte a tengert. Felesleges a kifonomult ketyerékkel való bíbelődés, amikor ezek az alapvető eszközök is tökéletesen működnek. Aki művészi darabok előállításával óhajt foglalkozni, kedvére keresgélhet a külföldi fórumokon és orgonit-oldalakon.

S. írta:

Én csináltam már orgonitot és úgy látom ez szépen sikerült. Egyetlen kérdésem lenne: hogyan lehet megállapítani, hogy ez milyen hatással működik. Be lehet-e méretni, vagy megvizsgáltatni. Szeretném tudni, hogy jó-e. S.
Válasz: Köszönöm az üzenetet, és gratulálok a sikeres orgonitkészítéshez.
Egyelőre nincs hivatalosan elfogadott módszer az orgonit energiájának illetve hatásának mérésére. Energiára érzékeny egyének érzik, ha például kézbeveszik, de én nem vagyok kifejezetten energiaszenzitív. Saját esetemben azt viszont tudom mondani, hogy a mobiltelefonra való érzékenységem megszűnt, mert orgonit nélkül nem tudom a zsebemben tartani hosszú ideig a mtelefont, kellemetlen zavaró érzés, viszont egy kisebb darab orgonittel rajta mindenfajta kellemetlen érzés megszűnik. És ez nem valami magamnak bemesélt dolog… Esetleg nincs valami, az én mobiltelefonos tapasztalatomhoz hasonló érzékenységi problémája, amivel kapcsolatban meg lehet állapítani a kifejezett hatást? Aztán persze vannak a hosszú távú hatások, mint például érdekes módon az ember szomszédai kicserélődnek mind jó emberekre, egy csomó madár csicsereg állandóan a környéken, stb.

B. írta:

1. Orgonit készítéssel kapcsolatban lenne kérdésem. A fém hozzávalónak megteszi az alumínium dörzsszivacs is amit edények tisztításához lehet kapni mindenhol? Ilyen hálóba csavart fém, és gondoltam, ha félbevágok egyet, akkor pont jó egy muffin orgonitba. Vagy sok kis darabra vágjam?
Továbbá olvastam valahol, hogy 50-50 arányban a legjobb a gyanta-fém keverék. Mindegy az arány?
Válasz: A dörzsszivacs-változatot ismerem, kaptam én is régen olyan orgonitot egyet, kis kunkori darabokra volt vágva a szivacs benne. Az a helyzet, hogy az energialátó ismerősöm azt mondta, hogy az ilyen, szivacs összevagdalásával készített orgonit elég gyenge hatásfokú. Szerinte nem érdemes ilyet csinálni. Az a szivacs, hiába vagdalja össze az ember kisebb darabokra, akkor is valamennyire uniformis szerkezetű, és az orgonitnál lehetőleg arra kell törekedni, hogy mindenféle összevissza szabálytalan alakú fémdarabkák legyenek benne, sőt, az állítólag még jobb, ha többféle fémet rakunk bele. Én azt javasolnám, hogy keressen valami fémforgács-lelőhelyet. Persze ha végképp nem akar kereséssel foglalkozni, csinálhat a szivacs-összevágással is, de az olyan is lesz, működik valamennyire, de nem az igazi, ne várjon tőle sokat, akkor már ha rászánja magát a készítésre, érdemesebb lenne fémforgácsot keresni.
Valóban, nagyjából 50-50% arányt kell megcélozni, de ez csak ilyen körülbelüli dolog, nem kell kimérni, hogy pont ugyanannyi legyen, vagy ilyesmi. Ránézésre illetve kb. fele-fele arány javasolt, már csak iránymutatólag, hogy az ember tudja magát mihez tartani a keveréskor. Sok szerencsét és remélhetőleg sikeres orgonitkészítést!
2. Rendben, köszönöm a választ, akkor megpróbálok rendeset készíteni :)Találtam egy ilyen honlapot, elég szép orgonitok vannak, csak az a baj, hogy nem lennének szem előtt, úgyhogy fölösleges is lenne. A sima egyszerű towerbusterek meg elég drágák. Amúgy az orgonitokkal fel lehet tölteni jó energiákkal a kristályokat, kvarcokat ??
Válasz: Igen, én is láttam már azt az oldalt, kinézetre jónak tűnik, de én nem vagyok energialátó, úgyhogy nem tudok nyilatkozni, és nem ismerem az illetőt.
Ha esetleg venni akar, akkor csak egy árust tudok ajánlani, akit személyesen ismerek, francia a srác, de már más magyar ismerősöm is rendelt tőle orgonitet, és rendesen megérkezett. Szóval ez tudomásom szerint a legolcsóbb és legjobb orgonit (ha már venni akar), és az energia is hiperszuper. bargainorgonite.com az oldal. Franciául van, ha nem is tud franciául, például google fordítóval meg tudja nézni és rendelni. Rendelhet pl. egy tízdarabos adagot, azzal már lehet valamit kezdeni. Erről az orgonitról merem garantálni, hogy a legjobb és legolcsóbb, amit beszerezhet.
Én is úgy tudom, hogy orgonitra helyezve kristályféléket lehet frissíteni ill. újratölteni őket.
3. Elnézést, hogy ennyit kérdezek, csak most kezdtem belemerülni a témába. Jónak tűnik ez a francia oldal, igényes.
1- Azzal a speciális indukciós orgonittal van már tapasztalata? Vagy a készítésével? Mintha azt írta volna az oldal, hogy sokkal jobb hatásfokú.
Válasz: Indukciós orgonitot én is csináltam már, több lépésben kell kiönteni (pontosan háromban), ezért pár alkalom után abbahagytam, mert a csuda fogja várogatni meg részenként öntögetni (van más dolgom is orgonitkészítésen kívül :)) Attól még persze más időmilliomos csinálhat :) Állítólag az indukciós erősebb, dehát ezt is ki tudja igazából – szerintem a mezei orgonit is jó. Én most már csak mezei orgonitot csinálok különféle formákban, legtöbbször jégkrémespohárban, vagy szív alakút, vagy lapos alátétfélét, vagy picikét táskába vagy mobiltelefonhoz.
 2- Egy ilyen átlagos muffin orgonitnak mekkora és milyen formájú a hatóköre? Mondjuk ha ágy alá teszem, akkor ilyen 1,5-2 m-es gömb alakú energiamezője van? Vagy ilyen henger alakú több méter magas oszlopszerű?
Válasz: A mezei orgonit minden irányban hat, mint egy gömb, ezért teljesen mindegy, hogyan helyezzük el.
 3- Annak lenne valamilyen hatásfok javító tényezője, ha valamilyen 6szög alakúra önteném ezeket az orgonitokat?
Válasz: Szerintem az nem csinál semmit pluszban, ha 6szög alakúra vannak öntve az orgonitok.
 4- Olvastam, hogy víz tisztítására is jó lehet. Például ha a csap alá teszek egyet, akkor annak van valamilyen hatása az onnan engedett vízre?
Válasz: Víz tisztítására szerintem nem jó, csak energizálásra és harmonizálásra, nekünk is van a konyhában a csapnál egy, közvetlenül a csap mellett.
 5- Ha mondjuk egy szobát akarok megtisztítani, akkor minden sarokba rakjak egy ilyen muffint? Van a szomszéd házunk tetején egy mobil átjátszó antenna. Ennek a hatását hogy lehetne kivédeni, átalakítani? Mert valószínűleg nem tudnám megoldani, hogy teszek alá pár muffint. Azért is kérdeztem, hogy milyen magasságú egy ilyen muffin orgonit hatóköre, mert ha például a kertünkbe sorban leraknám egy falszerű alakzatba, akkor az védene-e valamit?
Válasz: A lakásban ill. házban való elhelyezésre általános irányelvek: tegyünk a lakás ill. ház négy oldalára mindenhova egyet, kívül vagy belül az mindegy, vagy inkább úgy mondanám, hogy ha kívül nem lehet, akkor belül is jó. Nem kell pont középen elhelyezni, de mind a 4 oldalon legyen egy. Ezenkívül a villanyórára egyet, a gázmérőre, internet-csatlakozásra, ágy alá, meg ha van olyan elosztó, ahova sok elektromos eszköz van bekötve. Most ezek jutottak eszembe. Ezekután a szomszéd antennájával nem kell külön foglalkozni, mert már úgyis lesz egy vagon orgonit a lakásban. Mi különben ha valaki a környéken valami gyanús antennát szereltet fel, beásunk valahol mellette vagy a közelében valahol egy orgonitet, az elég. Nem kell agyongondolkodni a dolgot, hogy milyen közelre ássuk meg hova, természetesen lehetőleg a közelbe, dehát minden a körülményektől függ, hogy hova lehet elásni.

Sz. L. írta:

Nagyon klassz a honlap. Az orgonit készítés kapcsán 1 kérdés merült fel: Alkalmasak-e orgonithoz a törmelékköves karláncról és nyakláncról leszedett, nyilván megfúrt kövek-kristályok? Vagyis a megfúrtság nem akadály-e?
Válasz: A nyaklánc, karkötő stb célokra átfúrt kristályfélék is tökéletesen megfelelőek, egyáltalán nem probléma, hogy át vannak fúrva. Nyugodtan fel lehet használni őket.

N. írta:

Egy orgonit feltölthet kellőképpen egy kristályt egy újabb orgonit készítéséhez?
Válasz: Nem javaslom a kristálytöltést orgonittal, esetleg akkor, ha a természeti elemek általi töltésre nincs lehetőség, bár ezt nehéz elképzelni, mert azért valamikor csak kisüt a Nap és a Hold :)

K. J. írta:

Kedves Gifterek!
Hála ennek az oldalnak, sikeresen öntöttem több formájú és méretű orgonitot. Öntés közben láttam és fotóztam gyönyörű szilfeket. Jelenleg a felhőűzőhöz gyűjtöm a hozzá valókat. A következő lépés ami NAGYON izgat : hogyan lehet esőt fakasztani ?
Üdv mindenkinek.
Válasz: Köszi szépen a visszajelzést. Az esőcsinálási kérdésre, izé, az orgonit és orgonitos technikák nem konkrétan esőcsinálásra használatosak, hanem a normális helyzet ill. atmoszféra helyreállítására. Tehát az adott helyzettől függően, ha éppen esőre van szükség, akkor eső lesz. Ha a normális egyensúly helyreállítása esővel jár együtt, akkor esni fog. Persze attól még léteznek más esőcsináló technológiák, mint ahogy csinálnak is esőt rendszeresen manapság különféle időjárásbefolyásoló módszerekkel, de az más tészta. Az orgonitnál a környezet egészséges harmóniájának a helyreállításán van a hangsúly.

K. J. írta:

Köszönöm a választ, így már tisztább a kép az orgonitról. Akkor végül is a tér harmonizálás a lényeg , a többit eldönti a természet, ha jól értem. A közvetlen környezetem harmonizálását már el kezdtem: a telek 4 sarkában beástam a földbe a maffinos 6-os alakzatot, 20ml fecskendőbe öntött orgonitot le dugtam minden fám tövébe és a sövénynél szintén itt 2,5m.-ként. A lakásban: neodim mágneses orgonit került a radiátorra így szépen oda tapadt az oldalára, a fűtés csövekre muffiinost tettem, a villanyóra is kapott egyet, a tv-számítógép környékén 5cm-s piramisok vannak betájolva. A gyerekek laptopjánál is van 1-1 maffin.  A házam teteje vasszerkezetű és alumínium borítású, van ötleted hogy lehetne harmonizáló munkára fogni ? Röntgen átvilágítóban dolgozom, a zsebemben hordok egy 7cm-s korongot szerinted nyújt valami védelmet?   Kezd összegyűlni az anyag a CB-re, megvan hozzá az alu cső, az alu forgács, a kvarc, kivágtam a sablonokat, már csak gyanta kell + ha tudok szerzek bele rézfogácsot is. Kérdésem: kell tenni a csövekbe hegyikristályt? Küldök néhány képet ha valamelyiket érdemesnek érzed közzétenni.

lasz: Köszi a mindenféle képeket. Roppant eredetinek tartom a tejszínhabos tető meg a tölcsér forma használatát, én is mindenfélét használok, de ezek még nem jutottak az eszembe :) Különösen a tejszínhabtető tetszik.
A hosszú lapos rúdszerűségeket a kilógó dróttal mire használod?
A röntgenátvilágítós munkádnál sztem jól teszed, hogy orgonitot tartasz magadnál, én is tartanék.
Az indukciós CB-be nem kell kristály a rudakba! Az indukciós CB-nél (ami az oldalamon van leírva), az aljzatban vannak a kristályok. A rúdba ne tegyél.
Sztem a vagon orgonit, amit mindenfelé elhelyeztél, már szinte több mint elképzelhető, a tetővel nem foglalkoznék, különben fogalmam nincs, hogyan lehetne felhasználni energizálásra, de a mindenfelé elhelyezett orgonit tökéletesen elegendő.
Kösz még egyszer.

K. J. írta:

A hosszúkás rudak fülét lehajtottam, és mint a golyóstoll úgy van az ingzsebben, így nem esik ki ha lehajolok.
Ha kész a CB-m Küldök róla fotókat.

K. J. írta:

Gyümölcsöző hétvégém volt, itt küldöm a képeket.
A nagy  vö
dör 15 cm magas és 19 cm széles, amiben 25 mm-es 30 cm hosszú alu csövek szolgálják az alapot, amibe belecsúsztattam a 2 m hosszú 20 mm-es csöveket, így könnyen szét- ill összerakható, szállítható vagy tárolható.
A kicsi vödör 13 cm magas 12 cm széles, amiben 30 cm hosszú,15 mm-es réz csövek vannak.


VisszajelzésekKérem, hogy akinek van orgonittel kapcsolatos tapasztalata, visszajelzése, írja meg a bármely lapon található “Szólj hozzá” mezőben. Képeket utána e-mailben lehet küldeni, amint válaszoltam az illetőnek. Az eddigi közérdekű visszajelzések az alábbiakban olvashatók.

Cs. G. (Eger) írta:

Szép Napot!
Örülök, hogy végre felkerült az internetre az első magyar Orgonit oldal! :-)
Welcome to the club my gifter friend!
Én magam 2008 vége óta készítek orgonitot, és örömmel mondhatom, hogy lakóhelyem Eger városa és annak (egyenlőre még csak) szűk környéke már elég jól le van fedve pozitív orgon energiával!
TB-ket gyártottam és helyeztem ki (illetve ajándékoztam el) eddig kb. 200 darabot. Ezen kívül csináltam kb. 12-15 piramist a házba és ajándékba a családtagok lakásába.
Amit régóta tervezek, de eddig még nem sikerült összehozni, az egy felhőűző, de erre is már maximum csak néhány hónapot kell várni!
Az erő velünk van!
Később mikor skype-on beszéltünk, G. azt is elmondta, hogy amióta a TB-ket elhelyezte a környéken, nem sújtotta a területet hevesebb vihar, pedig az ország többi részében ez sokszor előfordult, de Eger közelébe érve már mindig csak enyhe változat tapasztalható.

B. V. (Budapest) írta:

Tegnap voltam egy buszos kiránduláson, és tele volt vonalazva az ég, amire felhívtam a figyelmet. Volt, aki már olvasott az interneten a permetezésről. Elküldtem az orgonitkészítési ismertetésedet neki, és ő küldi majd a többieknek, akik kérték.
Itthon nagyon gyengítik, fertőzik az embereket, azért betegednek meg annyian. Nem a rossz táplálkozási mód miatt van a sok megbetegedés, hanem a mindenbe belecsempészett, levegőbe szétszórt káros hatású anyagoktól, az állandóan felhős égbolttól, esőtől, az állandó rossz hírek adásától, kevés napfénytől stb. nyomott hangulatúvá, depresszióssá, félelemmel telítve tételtől. Mit gondolsz, hogy például sok ember a régóta tartó munkanélküliségtől milyen lelkiallapotban van, mégha nem is beszél róla? A rossz kedélyállapot gyengíti az immunrendszert. És a manipulálóknak éppen ez a célja.
A kirándulás előtti napokban teljesen be volt felhősödve, állandóan esett az eső, és hétvégére is azt jósoltak.  A kirándulás előtti napon elővettem a kirándulás területének térképét, és lefedtem 3 TB-vel, kérve a derült időt, a TB-ket egész nap a térképen hagytam. Az eső szombat reggel még kicsit esett, aztán ahogy a kirándulás területére értünk, már csak éppenhogy szitált, aztán kisütött a nap, szép derült idő lett. Sajnos késő délután a visszaúton megint megjelentek a tiszta égen az újabb repülőgép csíkok. Ezek másnapra sűrű felhőket generáltak, így vasárnap újra esett az eső.
Valószínűleg még jobb hatású lett volna, ha a kirándulás alatt is rajta lettek volna a térképen a TB-k. Majd máskor kipróbálom.
Nyomatékosan felhívom a figyelmet, hogy a káros tevékenységeket végzők miatt ne mérgelődjünk, ne gyűlölködjünk, mert ezzel éppen az általuk gerjesztett negatív hatásokat termeljük, amivel őket erősítjük és magunkat betegítjük. Ehelyett vegyük úgy, mint mindennapi megoldandó feladatot. A rosszat művelőknek közvetítsünk szeretetet, mert az a negatív kisugárzásukat közömbösíti. Aki ellenségeinek is szeretetet tud küldeni, annak nyert ügye van. Aki káromol, szidalmaz, gyűlöl, az a negatív oldalt erősíti. Ne hunyjunk szemet a rossz felett, hanem okos módszerekkel tanítsuk a jót. Tegyük a dolgunkat a lehető legnagyobb jóindulattal.

M. H. (Ausztria) írta:

Örömmel hallom, hogy van valaki Egerben. Eddig is úgy gondoltam, hogy valakinek kell lennie ott a határ másik felén, mert több helyen éreztem, hogy nagyon jó az energia. Ezekszerint jó volt a sejtésem, köszönöm a visszajelzést.
Páratlan és nagyon értékes munkát végzel ezzel a magyar nyelvű orgonit oldaladdal.

B. V. (Budapest) írta:

Pénteken Kunbaján az ország déli határszélén voltam busszal temetésen. Utána szombaton Komáromba mentünk páran megnézni az óváros nevezetes épületeit, szobrait. Mindkettő egésznapos program volt. Csütörtökön felraktam a térkép fentnevezett helyeire ill. Budapestre és az odavezető útra a TB-ket, kérve, hogy eső nélküli szép idő legyen. Pénteken napsütéses kellemes idő volt, de egész nap folyt az ég keresztbe-kasul vonalazása. Tapasztalatom szerint ilyenkor másnapra a felhők egybefüggően összeállnak és beindul az eső. A TB-k azonban a térképen dolgoztak. Szombaton az időjárási esős előrejelzés ellenére felhős volt az ég, de kellemes idő volt egész nap. Szép órákat töltöttünk Komáromban. Este hazaérve, 10 percen belül elkezdett esni az eső. Megköszöntem a segítséget.
Elegendő katalizátort tettem a gyantába, mert a TB-ket csütörtökön délután csináltam, és szombaton reggel megkeményedve tudtam belőlük vinni magammal. Elmondtam a többieknek, mire jók, és felírták honlapodat.

A. (Békés megye) írta:

Ez csodálatos, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert eddig csak külföldi oldalakat találtam, de itt végre pontos leírást kapok az orgonit készítéséről. Ott akadtam el, hogy nem találok a környékemen alumíniumforgács lelőhelyet, de nem adom fel és azután rendületlenül gyártom az orgonitokat mert tenni akarok magam és mások jóllétéért.
Jó tudni, hogy ha térképre tesszük az orgonitot, úgy is hatásos, erre eddig nem is gondoltam. Tegyünk meg mindent,hogy minél többen ismerjék meg az orgonitot és áldásos hatását, hogy az egész országunk mihamarabb lefedett legyen.
Még egyszer köszönöm az oldal készítőjének.
Mindenkinek szép napokat.

K. J. írta:

Üdvözlöm!
az Ön által ajánlott gyantával már sikerült az öntés, mellékelek egy képet.

B. V. (Budapest) írta:

Kalligráfián megismert A. panaszkodott, hogy két hete elromlott a szamítógépe, egyáltalán be se tudja indítani. Ekkor említettem neki, hogy a korábban küldött képei vírusosak voltak, ez okozhatta gépe meghibásodását. Egy hete adtam neki két TB-t, amit a mikrohullámú sütőjére és a polcára rakott. Ma mikor beszéltem vele, mondta, hogy a számítógépe továbbra se működik, pedig mindenfélét próbáltak vele, hogy beinduljon. Javasoltam neki, hogy az egyik TB-t tegye a számítógépére. Késő este felhívott, hogy az egyik TB-t rátette a gépre és képzeljem el, beindult a gépe, nehézkesen működik, de működik, tehát nyilván meg kell csinálni a vírustalanítást, de életrekelt.

A. (Békés megye) írta:

Megkaptam az első 5 db TB-t, egész családom nagyon boldog volt, később szilfeket is véltünk látni a kék égen.
Sajnos még mindig nem tudok aluforgácshoz jutni, de közben kaptam egy olyan infót, hogy az alumínium üdítős dobozok is megfelelnek. Most minden alumínium dobozt, fedőt (pl. tejfölös), mécsestartót cikkcakk ollóval darabolok méretre, még jól is néz ki. Remélem így is jól működik majd az orgonitom, amit később készítek belőle.
Mindenkinek szép napot!

E. Z. (Szeged) írta:

Nemrég kezdtem orgonitot készíteni, de előtte alaposan utánajártam hogyan lehet “mérni” a hatást. Több lehetőség is van.
Tudjuk hogy MŰSZEREKKEL lehet mérni az elektorszmogot, a sugárzás szennyeződést, vagy a villany fogyasztásunkat. 
Végezzünk méréseket orgonit elhelyezés előtt, és elhelyezés után!
Vegyünk egy vágott virág csokrot, tegyük vízbe, pár óra/nap után, hervadni kezd majd. Akkor tegyünk egy lapos orgonit formát a virágváza alá, vagy a vízbe. Pár óra alatt, másnapra, ha jó az orgonit, a virágok felélednek, én így tettem és nálam tökéletesen bejött, sőt, 
a még nem kivirágzott vágott virágok egy-két nap után kivirágoztak, nagyon erős illattal!
Lenne nekem is egy kérésem: meg tudná valaki pontosan mondani, milyen műgyanta átlátszó?
Én már vettem kétfélét, de mindkettő csak áttetsző volt, és mivel ajándékba akarom adni az orgonitokat, szeretném, ha művészeti kinézetük lenne.
Egy címkét, képet a csomagolásáról megköszönnék, sok fáradtságot megspórolna nekem.

B. írta:

A segítségéért és válaszaiért hadd küldjek egy fotót, ami beleillik majd a szilf-es gyűjteményébe. Ezt én fotóztam és egy mosolygó arc vehető ki a bal oldalon.

N. írta:

Szeretném felhívni az orgonit készítők figyelmét, hogy ne kövessék el az én hibámat!
Poliészter műgyanta öntésekor, valószínűleg hogy 
aránytalanul sok katalizátort tettem bele, ill. közben kipróbáltam hogy lehet-e vízzel higítani (azt is öntöttem hozzá). Nem tudom melyik miatt, de olyan reakció lépett fel, hogy elkezdett forrósodni a kiöntött műgyanta, majd szúrós szaggal enyhén füstölni kezdett. Végül elkezdett csapkodni, mint sütéskor a zsír. Ez kb. 10-15 percig tartott, közben védőszemüveggel, meg rongyokkal megfogtam az öntőformával együtt és beledobtam egy fém födörbe. Aztán a reakció lassan enyhült és végül megállt. De egész délután szellőztettem a szobát a szúrós szag miatt.

P. I. írta:

forgács beszerzéshez lenne egy ötletem. Szerezni kell egy darab alumínium lemezt, minél vastagabb annál jobb. Kell még egy fúrógép és egy legalább 10 mm átmérőjű fúró. Szorosan egymás mellé bele kell fúrni az alumíniumba és máris lesz egy csomó forgácsunk.

Sz. L. (Eger) írta:

Mindenekelőtt hálás köszönet ezért a honlapért! Én egy másik magyar oldalról bukkantam rá az orgonitra, aki csak árulta a terméket – mondhatom nagyon drágán! Most örülök, hogy megtaláltam ezt a oldalt, és elkezdhetem a saját gyártást. Beszereztem a hozzá szükséges anyagokat, előtte elolvasva a hozzászólásokat is. Látom, egyeseknek gondot jelent a fémforgács beszerzése. Ha nem ragaszkodtok az alumíniumhoz, akkor ha van a településen fém hulladékgyűjtő telep, akkor onnan korlátlan mennyiségben lehet beszerezni többféle fémforgácsot szép színekben.

KNP írta:

Köszönöm a sok információt, amit az oldalon találtam! Jó lenne minél nagyobb környezetet helyreállítani, mert óriási a különbség egy elkészült iCB után.
Kecskemét környéke lefedve.

6 HOZZÁSZÓLÁS A(Z) “VISSZAJELZÉSEK” BEJEGYZÉSHEZ

 1. V. Ádám 2013/01/10 - 08:57 szerint:
  Üdv!
  Kerestem sok oldalon de nem találtam meg a választ arra hogy ha beteszem a TB-t egy zárt dunsztosüvegbe vagy egy zárt műanyagüvegbe vagy egy kicsi fadobozba (ugyan az utóbbi idővel elrohad de lehet újat csinálni) akkor az leárnyékolja-e. Ez azért lenne érdekes mert a poliészter gyanta meg minden gyanta tudtommal (mint minden műanyag) idővel bomlik és földbe elásva ez így nem éppen a legjobb- főleg ha még a kertbe a növény mellé ássuk amit megeszünk -véleményem szerint. A másik pedig hogy tapasztalt- e bárki is fejfájást a közelébe mert azt tudom hogy a piramisokban túl lehet töltődni és ott fejfájás és orrvérzés a tünet és hogy itt létezik- e ilyen túltöltési jelenség ( “a jóból is megárt a sok” :D ). Amúgy eddigi tapasztalatom h a növények mellé téve azok még most télen is új hajtásokat meg leveleket hoznak egy virág teljesen megéledt ami már csak két éve egyre rosszabb állapotba került és már az ötödik újabb hajtásánál tart másfél hét alatt, semmi különöset nem tettem vele csak az orgonitot a közelébe raktam ami egyébként rézből készült, illetve még vasforgácsból csináltam attól is megeredt egy másik növény pedig szegényt rendszeresen elfelejtem öntözni.
  • Kedves Ádám,
   Köszönöm a kérdést és a visszajelzéseket a növényekről, és elnézést a kissé késői válaszért.
   Az orgonitot a fém árnyékolja le, üveg, fa, műanyag nem. A fémforgácsok korrodálódása ellen javasolt az orgonit bevonása egy vékony csak műgyanta réteggel.
   A dunsztosüveg bár üvegből van, le kell zárni valamivel, ha műanyag vagy fém teteje van, akkor ugyanott vagyunk. A fa elrohad.
   Őszintén szólva megevési célokra termesztett növényeknél ez nem lehet téma, mert nincs arról szó, hogy elássuk az orgonitot, és ott van azután érintetlenül örökké, vagy legalábbis amikor a szükséges adódó kertészeti munkálatok vannak, adódik alkalom arra, hogy az ember megnézze, milyen állapotban van az oda beásott orgonit. Mittudomén mikor felássuk a talajt, új növényt ültetünk be stb. Ha esetleg elkezd lebomlani az orgonit, észre lehet venni, és bevonni megint egy műgyanta-réteggel.
   Fejfáfásról még nem hallottam, pedig jó pár ismerősöm van, akik tetemes mennyiségben csinálnak orgonitot és vannak nagy mennyiségű orgonit közelében állandóan, beleértve magamat is.
   A növényekről szóló visszajelzést (is) fel fogom tenni az oldalra, nagyon szépen köszönöm.
   Üdvözlettel,
   Tímea
 2. Mészáros Attila 2014/02/20 - 23:02 szerint:
  Kedves Orgonit készítők!
  A kristályok, amelyeket használtok, tudattal rendelkező lények – vagy tartalmaznak ilyet.
  Amikor bezársz egy kristály, kérdezd meg előtte, mi a neve (fogd a bal kezedbe, és tedd fel a kérdést), majd ugyancsak kérdezd meg, mit szól hozzá, hogy bezárd. Tiltakozni, sikoltozni fog.
  Kérlek, próbáljátok ki, és hagyjátok abba az orgonit készítést. Használjatok élő kristályt, ezt is meg lehet tanulni számos helyen!
  Szeretettel jó szándékotokért
  Attila
  • Kedves Attila,
   Elnézést a késői válaszért, de egyszerűen nem jutottam ékezetes billenyűzetű géphez.
   Köszönöm a hozzászólást, azonban kérlek vedd figyelembe, hogy az orgonit már rengeteg embernek segített életük jobbá tételében, és én ezt a lehetőséget továbbra is biztosítani szeretném, még akkor is, ha szerinted a kristályok sikoltoznak. Egyébként a kristályokat valóban meg kell kérni, hogy jóhatású működésükkel a mi, a környezet, a világ javát szolgálják, és ezt a lelkiismeretes orgonitkészítő meg is teszi.
   Igazából nekünk fogalmunk sincs, hogy egy kristály mit érez. Amíg kőzetbe ágyazva létezett, addig jól érezte magát ott, pedig – a mi szempontunkból nézve – akkor is be volt zárva. Egyébként pedig nincs is olyan dolog, hogy “anyag”, hiszen minden energia.
   Üdvözlettel,
   Tímea
 3. Stipanovic Lívia 2014/03/15 - 03:07 szerint:
  Kedves Tímea! Örömmel olvasom, hogy egyre többen készítenek M.o-on is orgonitot és ezt az Ön lapjának tudom be. Ha jól vettem ki valamelyik írásból, Ön nem is itthon él. E pár sorral szeretném megköszönni ezt az áldozatos tevékenységét, amit távolból is kifejt hazánkért, az itt élő emberekért! Minden jót kívánva Önnek, ismeretlenül is szeretettel üdvözlöm: Lívia (gyakorló orgonitkészítő:))
  • Köszönöm szépen a kedves sorokat, amikor csináltam az oldalt, még nem volt magyar nyelvű információ az orgonitról, mostanában azért már lehet valamennyit találni. Örülök, hogy sikerült orgonitot készíteni!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése