2017. június 6., kedd

Gladio vagy Majdan


Gladio vagy Majdan- a vér fog folyni Budáról Pestre vagy likvidáljuk zsidajainkat  a páholyokból is, hogy megelőzzük a csapást !!!

VilágPanoráma // GLADIO - A NATO titkos terrorszervezete Ukrajnában 2014.03.07A magyar nemzet fennmaradása felülír mindentDr. Drábik János: A magyar nemzet fennmaradása felülír mindentUkrán gladio
Az ukrán Gladio civileket öl (Gladio kill civilians) +18

Az ukrán Gladio, avagy a keleti szél vért, vagy vizet áraszt - Drábik 

Gladio: Geheimarmeen in Europa

I rapporti segreti tra America e Italia: Usa, CIA GLADIO

Die geheimen Armeen der NATO - Operation GLADIO = Terror

Im Fadenkreuz des Mossad - Die wahre Geschichte des härtesten G

Zero - Was geschah an 911 wirklich? - Doku

9/11 és a Gladio hadművelet - The Truthseeker

PETŐFI SÁNDOR ÉDESAPJA, GRÓF SZÉCHENYI ISTVÁN ! ? 

Drábik János, Jakab István - VLADIMIR PUTIN LEHET A VILÁG 

долина волков гладио кино / Dolina Volkov Gladio 720p HD (200

A droid élet iskolája ~ Villás Béla

Szaniszló - a 3. Háború küszöbén - Világ-Panoráma

Akarjuk-e, Trianonban elvett földjeinket, nemzetrészeinket? - Világ-p

Szaniszló Ferenc, Drábik János - UKRÁN SZUPERTITKOS GLÁ

Világ-Panoráma - Kárpátalja újra Magyarország része lehetne! /201

Világ-Panoráma - Mit keresünk mi az unióban? - 2014.02.18.

Szaniszló - a 3. Háború küszöbén

UKRÁN - Világ összefüggések -- Szaniszló rendesen beolvas

Drábik János: Putyinnak van igaza !! - NATO's Secret Armies

Milyen titkokat adott ki Snowden az oroszoknak? - Világ-Panoráma


10 összeesküvés elmélet, ami igaznak bizonyult
szeptember 10, 2014 Infowars.com Idők jelei
Annak ellenére, hogy az összeesküvés-elmélet kifejezést pejoratív felhanggal társította a tömegmédia, a hivatalos álláspontokat megkérdőjelezők lejáratására, számos olyan jelentőségteljes összeesküvést találunk a történelemben, amelyek végül nagyon is igaznak bizonyultak.

Nézzünk meg tíz példát.
1. Az AJAX hadművelet és egy megrendezett terrortámadás
A fővonalas média mindig is sok energiát fordított arra, hogy a kormányok által megrendezett terrortámadások az összeesküvés-elmélet kategóriába kerüljenek, pedig mára számos dokumentum bizonyítja, hogy számos esetben az elmélet a valóságot írja le.
Több évtized tagadást követően, 2013 augusztusában a CIA végre beismerte, hogy szerepe volt annak az 1953-ban kivitelezett puccsnak a megrendezésében, ami végül Mohamed Moszadek iráni elnök elmozdításához vezetett, az Ajax-hadművelet keretében.
A hadművelet során a CIA számos titkos küldetést, köztük több megrendezett terrortámadást felügyelt, amelyek hozzávetőleg 300 ember életét követelték.
2. A Tonkini incidens
1964. augusztus 4-én Lyndon Johnson amerikai elnök, élő televíziós adásban tudatta a világgal, hogy Észak-Vietnám amerikai hajókat támadott meg.
"Az Egyesült Államok fegyveres erői ellen elkövetett erőszakos cselekedetek nem csupán a védelem megerősítését, de pozitív választ is követelnek. A válaszlépés ezekben a percekben indult," jelentette be Johnson.
Az amerikai kongresszus elfogadta a Tonkin-öböl határozatot, ami felhatalmazta az elnököt, hogy további jóváhagyás nélkül katonai hadműveletet indítson Észak-Vietnám ellen. 1969-re több mint 500.000 amerikai katona harcolt Délkelet-Ázsiában.
Johnson elnök és Robert McNamara hadügyminiszter rászedte a kongresszust és az amerikai népet. Mint kiderült, Észak-Vietnám nem támadta meg az USS Maddox rombolót, ahogyan azt a Pentagon állította és az amerikai hadihajó ellen provokáció nélkül elkövetett második támadásra felhozott "egyértelmű bizonyíték" egy trükk volt.
3. A Gladio hadművelet: a baloldalra kent, államilag szponzorált terror
Gladio hadműveletben a CIA és a brit MI6, a NATO-n keresztül próbált létrehozni egy háttérhadsereget a kommunizmus elleni harchoz, arra az esetre, ha a Szovjetunió megszállná Nyugat-Európát.
A Gladio villámgyorsan túllépte eredeti küldetését és vált egy titkos, szélsőjobboldali milíciákból, a szervezett bűnözés elemeiből, ügynök provokátorokból és titkos katonai egységekből álló terrorhálózattá. Ezek az úgynevezett háttérhadseregek többek között Franciaországban, Belgiumban, Dániában, Hollandiában, Norvégiában, Németországban és Svájcban voltak aktívak.
A Gladio által alkalmazott feszültségkeltő stratégiák elsődleges célja az volt, hogy az Európán belüli baloldali politikai csoportokat terroristaként tüntesse fel, hogy ezzel szimpátiát szerezzen a diktatórikus kormányoknak. Ennek kivitelezésére a Galdio ügynökei számos halálos terrortámadást hajtottak végre, amelyek elkövetésével baloldali és marxista csoportokat vádoltak meg.1980 augusztusában például a Gladio ügynökei egy Bologna-i vasútállomáson robbantottak bombát. A merényletnek 85 halálos áldozata volt. Az akcióval először a Vörös Brigád terrorszervezetet vádolták, később azonban kiderült, hogy valójában az olasz titkosszolgálat fasiszta elemei és Licio Gelli, a P2 szabadkőműves páholy egyik tagja voltak felelősek a terrortámadásért.
A Gladio hadművelet több száz emberéletet követelt Európa szerte.
Vincenzo Vinciguerra, a Gladio egyik volt tagja szerint, aki életfogytiglani büntetését üli egy rendőr megöléséért, a Gladio célja roppant egyszerű volt. Azért hozták létre, hogy az olasz lakosság nagyobb biztonságot követeljen. Ez a politikai logika rejlik számos mészárlás mögött, amelyek egytől egyig büntetlenül maradnak, hiszen az állam nem fogja saját magát felelőssé tenni a történtekért.
4. A Northwood hadművelet
A kubai kommunista rezsim elleni, Mongoose hadművelet néven futó, titkos CIA akció égisze alatt az amerikai vezérkar azt az egybehangzó javaslatot tette, hogy indítsanak államilag szponzorált terrorakciókat az Egyesült Államok területén belül.
A terv része volt eltérített amerikai gépek lelövése, amerikai hajók elsüllyesztése és egyéb merényletek amerikai állampolgárok ellen Washington D.C. utcáin, továbbá egy megrendezett NASA szerencsétlenség is, ami John Glenn asztronauta életét követelte volna.
A Disznó-öbölbeli invázió bukása miatt Kennedy elnök 1962 márciusában elutasította a tervet. Néhány hónappal később az elnök azt is elutasította, hogy meghosszabbítsa Lyman Lemnitzer tábornok vezérkari főnöki pozícióját.
1963. november 22-én John F. Kennedy elnök merénylet áldozata lett.

A gleiwitzi rádióállomás

5. A Gleiwitzi incidens
Geliwitzi incidens során 1939. augusztus 31-én lengyel milicistának öltözött német ügynökök megtámadták a német-lengyel határ közelében lévő, akkor még Németországhoz tartozó gleiwitzi rádióállomást, majd a Náci vezetés Lengyelországot vádolta meg a támadás kivitelezésével.
A rádióállomás elfoglalását követően a német ügynökök egy rövid, németellenes propaganda-üzenetet sugároztak lengyelül. Ezt követően megöltek néhány lengyel katonai egyenruhába öltöztetett foglyot, a halottakat pedig a helyszínen hagyták, hogy az incidens lengyel agressziónak tűnjön. Németország másnap, az esetet használva ürügyként, megszállta Lengyelországot.
Az incidens előtt kilenc nappal Hitler a következőket mondta tábornokainak:
"Egy propagandisztikus casus belliről fogok gondoskodni, nem számít, hogy hihető-e. A győztest senki sem fogja megkérdezni, hogy igazat mondott-e."
6. Függőséget okozó vegyszerek szándékos hozzáadása a cigarettákhoz
Nem minden összeesküvés ered az államtól. Esetenként a fogyasztókat célozza. A BBC arról adott hírt, hogy amerikai dohányipari cégeket rajtakaptak, hogy a függőséget növelő és az ízt javító vegyszereket adtak a cigarettákhoz használt dohányba.
Clive Bates, az ASH (Dohányzás és Egészség Akciócsoport) igazgatója elmondta, hogy "a dohányipari cégek olyan adalékokat használtak, amelyek rossz termékeiket még rosszabbá tették."
7. A Fast and Furious akció
A Fast and Furious akció, amely során az Obama kormány emberei fegyvereket csempésztek a mexikói drogbáróknak, elvileg azért, hogy a fegyverek nyomát követve szétrobbantsák ezeket a kábítószer kereskedelmi csoportokat, tulajdonképpen a szabad fegyverviselést garantáló alkotmányos jog elleni támadás volt.
CBS News által 2011 decemberében megszerzett dokumentumok bizonyítják, hogy az ATF (az Alkohol- és Dohánytermékek, illetve Lőfegyverek Forgalmával Foglalkozó amerikai hivatal) ügynökei kidolgozták, miként tudják majd a mexikói erőszakos cselekmények során használt lőfegyvereket összefüggésbe hozni amerikai fegyverkereskedőkkel, hogy ezzel elősegítsék a fegyvertartásra vonatkozó szabályok szigorítását.
A CBS News rendőri forrása elmondta, hogy az emailek arra engedtek következtetni, hogy az ATF eleve politikai húzásnak szánta és szándékosan idézte elő a problémát.
"Olyan mintha az ATF azért hozta volna létre vagy tetézte a problémát, hogy ők maguk lehessenek a megoldás és jól hátba veregethessék magukat. Tipikus körkörös gondolkodás."
8. NSA kémkedés és tömeges megfigyelés
A 90-es években, amikor a lakosság megfigyelését ellenző aktivisták és média személyiségek elkezdték figyelmeztetni az amerikai nemzetbiztonság kiterjedt, saját állampolgárait célzó kémkedésével kapcsolatban, valamennyiüket paranoiás, összeesküvés-elméletgyártó futóbolondként kezelték.
Az NSA már vagy egy évtizeddel az Edward Snowden-től eredő kiszivárogtatások előtt valamennyi elektronikus kommunikációt lehallgatott a világon az Echelon program segítségével.
1999-ben az ausztrál kormány beismerte, hogy az Egyesült Államok és Nagy-Britannia mellett ők is részesei voltak az NSA által vezetett globális lehallgatási és megfigyelési programnak, ami Echelon néven futott. A program segítségével "képesek voltak minden nemzetközi telefonhívást, faxot, email üzenetet vagy rádiójelet lehallgatni" a földön.
Emellett már az Európai Parlament által 2001-ben kiadott jelentésben is az állt, hogy az NSA "valamennyi emailt, telefonos vagy fax kommunikációt rutinszerűen lehallgat Európában".

Jelentés a magán és üzleti kommunikációk globális lehallgatási rendszerének (ECHELON lehallgatási rendszer) létezéséről

9. CIA kábítószer kereskedelem
A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) számos esetben volt érintett különböző kábítószer kereskedelmi akciókban szerte a világon, amelyek közül talán az Iran-Contra botrány a legismertebb. Az ügy során a kontrák (nicaraguai ellenforradalmi erők) emberei kokaint csempésztek az Egyesült Államokba a CIA áldásával, amit crack kokainként adtak tovább Los Angelesben, a bevételt pedig visszajuttatták a kontráknak.
Mások mellett Michael Ruppert, volt Los Angeles-i rendőrtiszt is vallomást tett a CIA kábítószer kereskedelmi ügyleteiről.
Számos mexikói drogbáró, mint Jesus Vicente Zambada Niebla állt ki a nyilvánosság elé, hogymegerősítse, az Egyesült Államok kormánya felbérelte szervezetét különböző kábítószer kereskedelmi ügyletekre. Bizonyítékok egész sora áll már rendelkezésre, amelyek megerősítik a CIA és bizonyos amerikai bankóriások kulcsszerepét a globális kábítószer kereskedelemben, amely forgalma sok milliárd dollárt tesz ki évente.
10. A CIA szívrohamot okozó pisztolya
1975-ben a szenátus vizsgálatot indított a CIA illegális tevékenységeivel kapcsolatban, amely során kiderült, hogy az ügynökség egy olyan speciális lövedéket kilövő pisztolyt fejlesztett ki, ami képes szívrohamot előidézni. "Az első televízió által is közvetített meghallgatás során Frank Church szenátor, a vizsgálóbizottság elnöke, drámai körülmények között mutatta be a CIA méregpisztolyát, ezzel is kiemelve a bizottság felfedezését, ami szerint a CIA, az elnök utasítása ellenére, több ezer ember megölésére alkalmas mennyiségű kagylómérget tartott készleten," áll a szenátus weboldalán.


"A halálos méreg rendkívül gyorsan bejut a véráramba és szívrohamot idéz elő. A kívánt reakció elérését követően a méreg nagyon gyorsan felszívódik, így a boncolás nem sok eséllyel képes megállapítani, hogy a szívroham nem természetes okból állt elő. Igazi James Bond fegyvernek hangzik, nem igaz? Pedig az információ egy kongresszusi bizottsági meghallgatásból származik," írja Fred Burks.
"A CIA fegyveréből kilőtt lövedék áthatol a ruházaton és egy apró piros pöttytől eltekintve semmilyen nyomot nem hagy a testen. A halálos lövedék behatolásakor az áldozat nem érez többet egy szúnyogcsípésnél. Esetenként még azt sem. Behatolás után az egész lövedék lebomlik."
Burk azt feltételezi, hogy Mark Pittman, az a riporter, aki előre jelezte a pénzügyi válságot és leleplezte a Federal Reserve visszaéléseit, pert eredményezve a bankkartell ellen, egy ilyen CIA fegyver áldozata lehetett.


Ez még az atv meghívott zsidó vendégeinél is kiverte a biztosítékot!

Vezető tisztviselők szerint a Fehér Ház áll a lakossága elleni terrorizmus mögött.
Új bizonyítékok kerültek elő 2001. Szeptember 11-ről. Informátorok szivárogtatnak ki beszélgetéseket, mely szerint az USA beszélgetéseket folytat az Al-Kaida vezetőjével Osama Bin Ladennel. A World Trade Center 7-es épülete jelenik meg a Times Square kivetítőin.... Az iketrornyok egyik áldozatának apja beszél arról, hogyan támadja őt a főáramú média.
A saját lakossága ellen folytatott és "szélsőségesekre" fogott terrort valójában a Fehér Ház (az USA-t irányító háttérhatalom - szerk.megj.) finanszírozza és tervezi meg - erősítették meg a kormány és a CIA vezető tisztviselői. A GLADIO néven ismert kampányt a volt CIA vezető, Bill Colby "jelentős hadműveletnek" nevezi.


9/11 és a Gladio hadművelet - The Truthseeker


Gladio - Művelet - "A feszültség stratégiája"


Az egyik összeesküvésben részt vevő személy eskü alatt tett  tanúvallomásában így vallott: "Meg kell támadni a polgárokat, az embereket, nőket, gyermekeket, akik már rég nem vehetnek részt politikai játszmában, hogy a hatóságok szükségállapotot vezethessenek be." Az interjúban Dr. Daniele Ganser, a svájci Basel University történésze, "a NATO titkos hadseregei" c. könyv szerzője. Tőle ezen a linken egy több, mint egy órás, rendkívül érdekes és érthető előadást hallhattok.

RT. - A fősodratú média nem számol be erről, de most már hivatalosan is rögzített és dokumentált, hogy a saját lakossága ellen évtizedek óta intézett terrorista támadásokat valójában a CIA és a Fehér Ház szervezi.


Dr. Daniele Ganser: - A Northwoods műveletről és a Gladio hadműveletbizonyításáról most már adatok állnak  rendelkezésünkre és az emberek majd megértik, hogy ez igaz, de egyelőre olyan pszichológiai helyzetben vannak és olyan nehéz időket élnek, hogy nem hiszik el, mi folyik, mert ez rossz hír. 

Alapvetően azt jelenti, hogy a terrorizmus manipulálásával az emberek tényleg úgy irányíthatók, mint a birkák. Ha pedig azt mondják nekünk, olyanok vagyunk, mint a birkák és hamis zászlós (False Flag) támadásokkal irányítanak bennünket, akkor ez tényleg olyan dolog, amiről hallani sem akarunk.


RT. - Többször találkozunk a Fehér Háznak ezzel a szóhasználatával: "a feszültség stratégiája". Mit jelent ez?

- A feszültség stratégiája lényegében azt jelenti, hogy felrobbantasz egy bombát és ráfogod az ellenségre. Bizonyítékunk van arra, hogy a "feszültség stratégiája" folytatódik és még nincs vége.

"Nagyobb botrány, mint a Watergate!" 

- ezt mondta az FBI-tól Dennis Saccher arról, hogy az USA 2001-ig védte az Al-Kaida vezetőket és a Veterans Today szerint még most is ezt teszi.
Az FBI informátora, Sibel Edmonds elárulta, hogy "számtalan  rendszeres megbeszélés folyt USA képviselők és Bin Laden helyettese, az al-Kaida mostani vezetője Ajman Al-Zavahiri között 2001. szeptemberig.

2001. Júliusában a terrortámadást szervező összeesküvőket bekerítő FBI-ügynököket leállították az ügyről és vád alá helyezéssel fenyegették őket. Ezután amikor a tisztek letartóztatták a legkeresettebb terroristával, Ramzi Youseffel kapcsolatban álló Mohammed Kalifát, maga a külügyminiszter (!) lépett közbe, Kalifát azonnal elengedték és Szaúd-Arábiába toloncolták. Nemcsak visszatekintve, de a megszerzett információk alapján is tudta a hírszerző közösség, Kalifa kitoloncolása valótlan volt.

RT - Kevin Barrett a "Questionning the war on terror" szerzője az interjúban. Köszöntöm!
Ténylegesen vannak olyan vezetők, akik elismerik, hogy a terroristák csupán eszközök.

Kevin Barrett: - És az Al-Kaida is az. A nyugati hírszerző ügynökségek balekja.És ezt az arab világ vezető politikai kommentátorától, Mohamed Keitaltól hallottuk, akiközvetlenül 9/11 után azt mondta nekünk, hogy a támadás hivatalos sztorija egyszerűen nevetséges. Azt mondta, hogy amikor legmagasabb kormányzati szinteken volt Európában, őt bízták meg azzal, hogy lényegében szivárogjon be és gyakorlatilag irányítsa az ún. al-Kaidát.

Azt mondta, hogy az al-Kaida valójában tele van szaúdi, amerikai és izraeli hírszerzőkkel és még egyiptomi hírszerzőkkel is, de természetesen semmit sem tehet saját akaratából!

Nafeez Ahmed, brit kutató, egyike a világ legismertebb terrorizmus kutatóinak, egy Törökországban előforduló esetről beszél, valamikor 9/11 előtt, amikor egy feltételezett vezető al-Kaida parancsnokot tartóztattak le Törökországban. A börtönőrök észrevették, hogy nem imádkozik, disznóhúst kért és megkérdezték:
- "Azt hittük radikális muszlim vagy!", ... Ő pedig felnevetett és így válaszolt:
- "Nem, ez egyszerűen csak a feszültség stratégiája."

Szeptember 11 támadásait illetően a világ vezető fizikusai, mérnökei, pilótái csatlakoznak az áldozatok családjához, hogy megtörjék a főáramú média hallgatását. - Architects & Engineers for 9/11 Truth

A Times Square-en és államok szerte hatalmas hirdetőtáblák  szembesítenek azzal, amiről a legtöbb amerikai nem tud: 
Azon a 9/11 napon egy harmadik tornyot még csak el sem találta repülőgép, mégis egyszerűen szabadesésben összeomlott!Délután 17h 20 perckor a WTC 7-es épülete hirtelen szépen és szisztematikusan egyszerűen csak összehajlott, mint egy palacsinta. 

Tudósok nyilatkoznak a videóban :
"Ez egyszerű középiskolai fizika." "Egy épület nem tud szabadesésben 40 ezer tonna szerkezeti acéllal és szerkezeti rendszerével leomlani robbantás nélkül." (Jonathan Smolens - statikus mérnök)
A kormányzati verzió az, hogy irodatüzek miatt omlott le egyszerre mind a 84 acéloszlop.....

RT: - Jone Cole egyike a több ezer vezető, független szakértőnek, akik 9/11 igazságát kutató építészek és mérnökök közé tartoznak. Tehát kik tették?

Jone Cole: - "Akik nem tették, az a 19 gépeltérítő, akik állítólag a repülőgépeket vezették.
Lehetetlen, hogy az acélt irodatüzek, kerozin olvasztották meg vagy maga az összeomlás. FIZIKAILAG LEHETETLEN. Kísérletileg nem is lehet megismételni! Ellentmond a fizika törvényeinek. 

Ha félretesszük a politikát, a feltételezést, a vallást és tudományos módszert alkalmazunk, a World Trade Center 7-es épületének leomlása alapvetően egy klasszikus, irányított bontás, amely során az épület szabadesésben összeomlik és gyakorlatilag saját alapterületén belül marad. Ez az egyetlen magyarázat, ami minden bizonyítékot megmagyaráz:
a nanotermitet, a vas mikrogömböket, az ott tapasztalt magas hőmérsékletet és a szabadesést, a tornyok egységes felgyorsulását, amikor leomlottak; és nem volt becsapódás vagy rázkódás, amikor az alattuk lévő résznek ütköztek.

Mivel nem volt rázkódás, valami kifelé robbantotta ezeket a tornyokat, hogy egyenletesen tudjanak lefelé gyorsulni. Az egyetlen dolog, aminek tudományos szempontból értelme van, az, hogy a tornyokat felrobbantották.

Jon nevetség tárgyává tette a főármaú NatGeo és Popmechanics csatornákat, melyek elkeseredetten próbálták bemutatni, hogy 80kg nanotermit nem tudná összeroppantani az oszlopokat. Jonnak sikerült mindössze 0,5 kilóval. 

RT: Az ismert kutató, Elizabeth Woodworth jött, hogy segítsen felállítani a "Concensus 9/11" bizottságot. Ő beszél arról, hogy
- "hiába léteznek elfogadott, lektorált szakmai folyóiratok, melyekben vezető szakértők is publikálnak (pl. a Heritage Study), ha a média egyáltalán nem foglalkozik velük. Ha az emberek tudnának a kutatásról, megdöbbentőnek találnák.
A bizottság máris elérte azt, hogy a kormány módosította a sztorit és elfogadja a WTC 7 felhőkarcoló szabadesését. David Chendler kiváló modellezős és szakértő a bizottságban olyan modellt tervezett meg, ahogy a felső szintek ellenállás nélkül zuhantak. Egyetlen módon történhetett ez így: ha mind a 80 oszlopot egyidejűleg ért "csapás".

RT: - Dr. Greame McQueen hozzájutott a New Yorki Tűzoltóság aznapi bejegyzéseihez. A főáramú média soha nem mutatta be, mégis több, mint 100 szemtanú beszámolt róla, hogy robbanószerek omlasztották le az ikertornyokat. 

Dr. Greame McQueen - "Megközelítóleg 10.000 oldalas rendkívül érdekes anyag készült a szemtanúk beszámolóiból. 118 személy egyértelműen robbanásokat észlelt. Tudja, olyan tűzoltóink vannak, akik hozzászoktak felhőkarcolók oltásához, akik hozzászoktak füstrobbanásokhoz és kazánokhoz. És mégis olyan szavakat használtak, mint 'bomba'..
'Szintről szintre bummm-bummm-bummm....'RT: Bob McIlvane válaszokat akar arra, hogy az északi toronyban tartózkodó fia, Bobby boncolásakor miért találtak olyan halálos sérüléseket, amelyek nem tűzcsóvával, hanem robbanószerekkel magyarázhatók.
A főáramú média mégis azon gúnyolódik, hogy összeesküvés-elméletet talál ki a kérdés feltevésével..., ráadásul megpróbálta erőszakossággal és az al-Kaidához fűződő kapcsolattal vádolni.
"Azok a becstelen összeesküvés elméletek, amelyek a kormányt gyilkolással, konspirációval és azzal vádolják, hogy a valós igazságot eltitkolják egyre nevetségesebbek, de nemcsak nevetségesek, hanem veszélyesek is." (The Rachel Maddow Show - MsNBC - 2013.)

Bob McIlvane - "A fiam meghalt és robbanástól halt meg. Ezt minden kétséget kizáróan bizonyítani is tudom. Ha bíróságon lennék, a bíró nem tudná ezt nem elfogadni bizonyítékként. És itt van a probléma, mert ez egy bennfentes akció, egy belső munka. A fiam egy bennfentes akció során halt meg, mert valakik bombákat robbantott fel! Ha ez összeesküvés-elmélet, akkor ez egyszerűen azt igazolja, mennyire alávaló a médiánk.
Rachel Maddow, nem akarom azt mondani, hogy egy k...a, pedig a média k...ja. Több, mint egymillió dollárt keres és utasítják, hogy mit mondjon.
Az egyik philadelphiai újságíró nagyon őszinte volt hozzám és ezt mondta:
- 'Tudja Bob, én vagyok a probléma, mert elveszítjük az állásunkat. Ha ezt vagy csak egy picit abból, amit az imént mondott a szerkesztőhöz viszek, összegyűri. Most megmondhatom önnek, hogy ezt a sztorit nem hozhatom nyilvánosságra. A média tulajdonosai nem fogják engedni. A sajtó nem fog foglalkozni vele, mert még bogarat tenne az emberek fülébe.'

RT: - Kit vádol ezért?
Bob McIlvane - "A lakosság ugyanúgy felelős ezért az egészért, mert egyszerűen azt akarják hinni, hogy jó emberek vagyunk, kivételes ország vagyunk.
De ezeket a tetteket, ezt a kormányok teszik. A hatalmat védik és nagyon gátlástalanul. Véget nem érő háborút folytatunk most a terror ellen. Tudom, hogy min mennek keresztül az emberek Irakban, Líbiában, Szíriában vagy Afganisztánban, mert a gyermekeiket veszítik el. Erről szól az egész. Mindenki családokat veszít el. Ez tiszta pokol!"

RT: Az USA most már azóta hivatalosan az al-Kaida légierejévé vált, jegyzi meg az egyik képviselő (Kucinich). De Amerikának immáron elege van, tízből kilencen a megszállás ellen vannak, Obama elfogadottsága történelmi mélyponton...

Ami 9/11-et illeti, tömegesen, kb. 84%-ban azt mondják, hogy a kormány hazudik. 
Most már dokumentumok és precedensek bizonyítják, a hatalom kész arra, hogy elképzelhetetlen bűncselekményeket kövessen el saját lakossága ellen. 

Én azóta már 12 éve több száz felvételt megnéztem erről az eseményről, hiszen tényleg igaz hogy, azt a napot senki nem felejti el, mert beleégett a tudatunkba, hogy éppen hol voltunk és mit csináltunk akkor, amikor ez a hír megérkezett és bekapcsoltuk a TV-t.

EREDETI, vágatlan nem TV-ből származó felvétel

Közel 3000 ártatlan ember vesztette életét a merényletben és több százezer (ha nem millió) a háttérhatalom azóta folytatott megszálló háborúiban... - Forrás: vilaghelyzete.blogspot.huNIST FOIA 09-42: R14-UC -- Jim Huibregtse 1A-25 (WTC1 BurninVilág-Panoráma - Európát csőbe húzták - Magyarországot póthazá

http://www.youtube.com/watch?v=r2wx4mxarJ4

Világ-Panoráma - Meddig foszthatók még ki országok? - 2014.03.31

http://www.youtube.com/watch?v=me9jSQKMfq4


A mai napig mindenhol az AVH-sok gyerekei ülnek a legkomolyabb

A vérbíró, Vida Ferenc - 1. rész

A vérbíró, Vida Ferenc - 2. rész

A Nagy Imre per, 1958 - "Súlyos tévedés áldozata vagyok, kegyelm

http://www.youtube.com/watch?v=rE2XApSp0cc

Orbán Viktor - Nagy Imre újratemetése 1989.06.16. TELJES!!!!

A magyar államadósság visszafizetését meg kell tagadni - interjú Dr
(Cionista) zsidó összeesküvés Kijevben is?

Posted on 2014/03/06Szerző: Admin

Felejtsd el, amit eddig tudtál az ukrán “forradalomról”. 
A dotoho.blog.hu irásából megtudhatjuk, hogy a Majdan mögött  külföldi katonai táborokban  kiképezett, ukrajnai zsidók állnak!
Ukrajna: a Jobb Szektor tagjai zsidók
Ugye azon nem már senki nem lepődik meg, hogy a Jobb Szektor szerint a Janukovics kormány zsidó, amely elárulta Ukrajnát (kép). A Jobb Szektor szerint Klicskó és Jacenuk is zsidók és elárulták Ukrajnát. Janukovicsék szerint Kijev utcáin náci horda tombolt, amely elárulta Ukrajnát. A Szabadság Párt megköszönte a Jobb Szektornak a harcot, mert amit tettek, azt lehet hazafiságnak nevezni. És a kör bezárul, a minap megtudhattuk: a Jobb Szektor tagjai zsidók, a Berkut pedig náci!
201402211806_ukrajinska-vlada.jpg
Hétfőn én dicsértem meg a cseh közszolgálati televíziót, mert színvonalas műsorokkal tájékoztatta az ukrán eseményekről a tévénézőket. De csak nem bírta ki ez a csatorna sem propaganda nélkül, igaz, ellenkező előjellel. Történt mindez a ČT24 február 20-i Horizont elnevezésű, egy órás speciális háttérműsorában. Kubala műsorvezető egy ukrajinistát mutatott be nekünk, nézőknek. Valentyna Lyulya a Nemzetközi Kérdések Társaság tagjaként mutatkozott be, aztán máris belefogott. Csehül értő olvasóink számára embedeltem a kérdéses részt:

Ukrajina: Pravý Sektor jsou ŽidéAz ifjú vendég hamarosan ecsetelni kezdte milyen barbár cselekedeteket hajtottak végre a Berkut emberei, akiket nemes egyszerűséggel csak a nácikhoz hasonlított. Amikor Kubala műsorvezető párhuzamba állította a Berkut túlkapásait a tüntető radikálisok szélsőséges cselekedeteivel, a stúdió-vendég kikérte magának az összehasonlítást, mert szerinte a Jobb Szektor tagjai nem banderisták, hanem zsidók! Ezt itt kétszer is visszascrolloztam, jól hallom-e. Jól.
A láthatóan meglepett riporter is érdeklődött, akkor ez most így hogy. Megtudhattuk, hogy Kijev utcáin a Tryzub szervezet tagjai, ukrajnai zsidók harcolnak, akik valamikor régen elhagyták Ukrajnát, de most visszatértek harcolni. Ezek az emberek állítólag az izraeli hadseregben (Zahal) voltak kiképezve. Kapkodtam a fejem, de már ott gyanút foghattam volna, amikor Lyulya a Russian Today fegyveres tüntetőket mutató felvételeit úgy kommentálta, gyanúsak, mert egyetlen egy másik csatornán sem látta a felvételeket.
A Zahal hivatalos oldala itt elérhető. Behívott vendégünk gyorsan közli azt is, hogy az Euromajdan egyik vezető alakja, Josef Zisels, az Ukrán Zsidó Szervezetek Szövetségének vezetője is egyben azt nyilatkozta, hogy együttműködik a Jobb Szektorral. Miről lehet akkor még most itt beszélni? – kérdezte a vendég, mire Kubala műsorvezető csak ennyit mondott, semmiről, mintha ezzel minden világos volna és berekesztette a beszélgetést.
(dotoho nyomán)
Bal-Rad komm: “Keresd a nőt”-azaz: MINDEN KRIZIS ÉS CIRKUSZ MÖGÖTT OTT ÁLLNAK A ZSIDÓK! Ez a fenti blogbejegyzés szerint is igy igaz.
Az ukrajnai felfordulásból nehezen is maradhattak ki számarányuk miatt, viszont még ettől nem kellett volna nekik a kezdeményező- finanszirozó-szervező-irányitó szerepet bevállalni! De megtették, bevállalták!
Az ukrajnai felforgatásban játszott szerepük alapján kijelenthető:MINDEN CSOPORTBAN JELEN VANNAK-ÉS OTT VOLTAK UKRAJNA GAZDASÁGÁNAK BEDÖNTÉSÉBEN, AMI SZOCIÁLIS VÁLSÁGHELYZETET EREDMÉNYEZETT, AZ PEDIG RIBILLIÓT!
A ribillió szervezésében és kivitelezésében vállalt szerepük pedig világosan bizonyitja: Szvoboda vagy Jobb Szektor, Udar vagy Batykivscsina-teljesen mindegy. Mindegyik csoportosulásban jelen vannak, mindegyik csoportosulásban vezető-irányitó szerepet játszanak. Szélsőjobbos vagy náci mozgalom? Teljesen mindegy. A cél, hogy MINDENT ŐK IRÁNYITSANAK!
EGYETLEN CÉL ÉRDEKÉBEN!
Igy volt ez az első vh. idején. Igy volt ez az oroszországi szocialista forradalom idején (Trockijék) Igy volt ez Hitler hatalomra jutásakor. De igy volt ez Magyarországon 56-ban is.
Mindig-mindenhol ott voltak, és igyekeztek a kezdeti zavarok letisztulása után megragadni az irányitást.
Egyetlen ország volt képes izolálni a törekvéseiket. A Sztálin vezette Szovjetúnió! Amely majd háromnegyed évszázadon keresztül dacolt a cionista törekvésekkel.
Nem is tudják ezt megbocsájtani az egykori Birodalom magjának-Oroszországnak. A végső cél ugyanis Oroszország megkaparintása. Ehhez az első lépést véghezvitték a Közép-Kelet-európai rendszerváltásokkal, és a Szovjetunió szétzüllesztésével.
A második lépés most van folyamatban. Grúziában “árnyékra vetődtek”-de nem adták fel! Most Ukrajnán keresztül kivánnak közelebb hatolni a hőn áhitott célhoz-Oroszországhoz!
Mindenki számára világos ma már, hogy az ukrajnai felforgatásban milyen szerepet játszottak-játszanak.
Ne lepődjön meg azon senki, hogy ők a “majdanisták”!
Tegnap, a Russia Today cikkében emlitett telefonos párbeszéd a kijevi orgyilkosságok elkövetőinek leleplezéséről-amelynek illusztrációja a Youtubeon volt elérhető-a közzétételt követő fél óra után már elérhetetlen volt.  Iszonyatos leleplező erővel birt!
Kétsége senkinek ne legyen: Ukrajna egy részét megszerezték! Hogy mekkorát?-még elválik! Az biztos viszont, hogy célt most nem értek. Csak részsikert!
Hogy meddig fognak tudni eljutni?-hamarosan kiderül.
De!
Ha bárki is azt hinné, hogy akár a “régi” (egy hónappal ezelőtti)-akár az új kijevi vezetésben ill. a felforgatásban játszott és betöltött szerepük Ukrán “sajátosság”-az téved!
OTT VANNAK MINDENÜTT!
ÉS ITT VANNAK MINDENÜTT! NÁLUNK IS!
Szinte mindegyik politikai maffiánkban jelen vannak, és MOZGATJÁK! A “baloldali” és jobboldali pártokban egyaránt jelen vannak! Bizony ám!
És nemcsak ott! És nem csak a pénzterületen, nemcsak a gazdaságban.
Erőszakszervezeteinkben is ott vannak, de jelen vannak az ilyen-olyan őrző-védő bandáik is!
Amikre bizony-talán-már hamarosan szükség is lesz! Úgy, mint a Majdan “harcosaira”!
Orvlövészek és felforgatók formájában!
Mert ugyan Magyarországot megkaparintották!-de túlzásokba estek!
AMIK MIATT MAGYARORSZÁG EGY “ANTIMAJDAN” ELŐTT ÁLL!
Ne lepődjünk meg hát Tisztelt Magyar Honfitársaink, ha nemsokára Magyarországon is orvlövészek ritkitják a MAGYAROKAT!
MERT MÁR ITT VANNAK!
Bilderberg 2012 Attendees Compilation

Henry Kissinger Arrives At Bilderberg 2012


Az alábbi videókból kiderül a Bilderberg csoport valódi célja, a titokzatos “rémuralom” mögött álló szervezet hatalmának igazi oka.


Bilderbergek és depopuláció..(Jesse Ventura).avi

Titkos Társaságok - A Bilderberg-csoport, a Skull and Bones és a C

Csath Magdolna: A lugánói Tanulmány

Gyarmatosításunk paktumai - Csath Magdolna ~ Civil Akadémia

http://www.youtube.com/watch?v=ncseX0OLQ9YVilágPanoráma // GLADIO - A NATO titkos terrorszervezete Ukrajn

A magyar nemzet fennmaradása felülír mindent

2014 02 27 Háttér kép 2. részOperation Gladio - Full 1992 documentary BBC

Operation Gladio and the C.I.A.-Boston Terror Connection

Operation Gladio and 9/11 - Daniele Ganser On Resistance Radio.

Villás Béla - Álmok (Előadás)

Reiki Önkezelés

Testből Kilépő Meditáció ArkangyalokkalCsakra harmonizáló program
Ma Ukrajna , holnap talán hazánk ."A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, 

aki 

kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert 

nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert 

hazug, és a hazugság atyja."

(János evangéliuma 8.44)
Ingatlanspekulációs háború? Az Izrael-körüli és

ukrajnai háborúskodás is egy több mint 100 éves

ingatlanspekuláció kelléke?


1. 1910-ben közzétette az Alliance Israelitée, hogy a világ vagyonos zsidói összeadják a pénzt Magyarország és Galícia nem zsidó lakosai kiűzéséhez, eltüntetéséhez és országaik "kizárólagos zsidó tulajdonba vételéhez".
2. Trianonnal megbontották Magyarország területi egységét és a magyarok ellenfeleivé tették a "Magyarország szétszakítási zsákmányból" részesített szomszédos államokat.
3. Előbb a kommunista zsidók megszerezték a magyar területek feletti rendelkezést, majd a gyermekeik a rendszerváltás alkalmával magánvagyonukká tették, megszerezték azokat.
4. Az Antal kormány megengedte, hogy a külföldiek Magyarországon telephelyet létesítő cégei tetszés szerint vásárolhassanak magyar termőterületeket és egyéb ingatlanokat.
5. Pozsgay Imre (állítólag) megígérte Izraelben, hogy Ukrajnából majd áttelepülhet Magyarországra 1 millió zsidó.
6. Előbb Kissinger, majd később mások is hangoztatni kezdték, hogy Izrael már nem sokáig tartható fenn.
7. Az Izraeli elnök elkezdte nyilvánosan is hirdetni, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot is.
8. Magyarországon elkezdődött a stratégiailag fontos ingatlanok izraeliek által felvásárlása.
9. Megkezdődött az izraeliek részére felajánlható lakóparkok létesítése.
10. Az EU vezetők megállapodtak az Izraeli vezetőkkel, hogy Izrael és az EU országainak cégei egymáshoz korlátozatlanul ("liberalizáltan") betelepülhetnek.
11. A jelenlegi kormány elfogadtatta az országgyűléssel az izraeli cégek Magyarországra liberalizáltan betelepülését.
12. Mivel Izrael körül egyre több a kiszámíthatatlan végkifejletű háborúskodás, az izraeliek fontolgatni kénytelenek a cégeik és családjaik Magyarországra áttelepítését, menekítését.
13. Ukrajnában is fokozódik a kiszámíthatatlan végkifejletű háborús feszültség, és emiatt az ukrajnai zsidók is fontolgatni kénytelenek a cégeik és családjaik Magyarországra áttelepítését, menekítését.
14. A magyarországi ingatlanfelvásárlók nagy haszonnal eladhatják a (kiprovokált) háborúk miatt életveszélyessé vált (tett) Izraelből és Ukrajnából menekülni kényszerülők számára a kivándorolt, kipusztult, bankok által csődbe juttatott magyaroktól olcsó végrehajtási áron felvásárolt ingatlanokat.
15. Az izraeli cégek tulajdonosai a cégük által bérelt, ill. megvett magyarországi termőföldek és egyéb ingatlanokat átírathatják itt született magyar és vagy kettős (izraeli-magyar, ukrán-magyar stb.) állampolgár gyerekeik és egyéb zsidó rokonaik tulajdonába.
Verőce, 2014. 03. 02. Tejfalussy András

Egy mai napon nyilvánosságra hozott, 68 országban készített közvélemény-kutatás szerint a világban a békére a legnagyobb fenyegetést ma az Egyesült Államok jelenti. Nem csak az Amerika-ellenes államokban, de olyan szövetséges partnereinél is így gondolják, mint Törökország vagy Görögország.
Vagy mi magyarok !!!!

Na nem a madzagon rángatott Jancsi bohóc politikusaink !!


Nem hiszem, hogy ezt bárkinek bizonygatni kellene, aki igazságkutató oldalakat olvas vagy egy kicsit tisztában van az elmúlt száz év VALÓDI történelmével. 
Viszont az RT News oknyomozó műsora hozzáférhetővé teszi a bizonyítékokat és a kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv segítségével tárja fel az ukrajnai és más beavatkozásokat. 
A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatására irányulnak.
Az ukrán kormány Amerikából irányított mostani destabilizációja betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét. Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv szerint: "megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés". 


Kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv tárja fel az ukrajnai és más beavatkozások hátterét. 
  • A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatásáról árulkodnak !
    - Miért osztogat John Kerry helyettese cukorkákat fanatikus tüntetőknek, akik buldózerrel mentek az embereknek ?
    - Figyelmeztetés arról, hogy Washington "dzsihádistái" készek a világháborúra.Amikor a 20.századi nyugati gyarmatosítók kitiltották a kutyákat és a kínaiakat Shanghai parkjaiból, nem árulták el odahaza, hogy fajüldözők és egész népeket döntenek rabszolgasorba, rabolják el erőforrásaikat. A főáramú médián keresztül arról biztosították a népet, hogy "civilizálják a bennszülötteket".

A 21.század okosabb nyilvánosságának átveréséhez Noam Chomsky tudós szerint még óvatosabb ürügyre van szükség, a  gyakorlatban azonban a Nyugat továbbra is kormányokat buktat meg az egész világon és bábrendszereket állít fel.  


Nebojsa Malic washingtoni elemző szerint az ukrán kormány Amerikából irányított mostani destabilizációja betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét.
A jéghegy csúcsa, hogy amerikai szenátorok utaznak Kijevbe (pl. McCain) és csatlakoznak a tüntetőkhöz, miközben Victoria Nuland külügyi államtitkár cukorkákat osztogat.

A valóság az, hogy vezető amerikai tisztviselők máris szankciókat követelnek az ország ellen, ami pontosan azokat a hétköznapi embereket érintené, akikért állítólagosan beavatkoznak most. Emellett a tömegmédia hisztérikusan vérért kiált, teljesen eltúlozza a tiltakozók számát és figyelmen kívül hagyja erőszakosságukat.

A Virtual Politics szerint az amerikai kormány a 2004-es narancsos forradalom óta pénzeli az ellenzéki politikusokat Ukrajnában, bár elismeri, hogy az általa támadott kormány demokratikus kormány.
Sőt, a "Lator állam: Útikalauz a világ egyetlen szuperhatalmához" c. könyv azt írja, hogy az USA legalább egy tucat független nemzet esetén finanszírozott adott pártokat vagy jelölteket, és még több nemzet kormányát kényszerítette lemondásra. (Hozzáteszem, hogy ezek magyarországi megfelelőit is jól ismerjük és nap, mint nap láthatjuk megnyilvánulásaikat, amikben külföldi megrendelőket igyekeznek kiszolgálni.)
Ugyanakkor az amerikai törvények szigorúan tiltják, hogy saját politikáját bármilyen külföldi finanszírozza: 

"Törvényellenesnek minősül, ha egy külföldi nemzetiségű pénztámogatást nyújt politikai hivatallal kapcsolatban."
/ US Code Amended Article 2, Section 441E (A) /


Ha egy külföldi mozgalom csatlakozott volna az Occupy Wall Street tüntetőkhöz és fizette volna az ellenzéket, hogy segítse az amerikai kormány megdöntését úgy, ahogy Washington teszi Ukrajnában és máshol, az elemzők szerint a Fehér Ház nagyon begurult volna.  

"Hisztériásak lennének. A kormányvezetők ezt az Egyesült államok belügyeibe való teljesen elfogadhatatlan beavatkozásnak tekintenék. Ugyanakkor bűntudat nélkül teszik ugyanazt most Ukrajnában és sok-sok más esetben a világ minden részén. Egyértelmű, hogy az Egyesült államok kormánya rendszerváltást akar Ukrajnában és ennek semmi köze ahhoz, amiért állítólagosan aggódnak: tehát az emberi jogokhoz vagy a demokráciához."

"Miért nincsenek szankciók az Egyesült államok ellen azért, amit Irakban tettek vagy amit Afganisztánban tesznek, vagy Vietnámban és a világ sok más országában ?"

Emellett színészek egyre nagyobb számban próbálják saját hírnevüket felhasználva befolyásolni a közvéleményt a világpolitikáról. George Clooney a tüntetőket üdvözli és ukrán szöveget olvas fel..., Angelina Jolie Irakban .... (részletek a videóban) Létezik egy CIA rendszerváltási kézikönyv, amit a nyugati szervezetek és kormányok által fizetett emberek betű szerint követnek. Ilyen anyagokat néhány évtizeddel ezelőtt repülőgépekről dobálták azokban a demokratikus országokban, amelyek nem hódoltak be eléggé. A "szabadságharcos kézikönyve" tetszelgős címet viselő propaganda füzeteket szórtak szét Nicaraguában, ami útmutatást adott az állampolgároknak arról, hogyan szabotálják saját országukat telefonvezetékek elvágásával, fák országutakra való döntésével.
A CIA dokumentuma nyilvánosan engedi meg a terrorizmust. Gondosan kerüli a sajtóban az olyan szavakat, mint "meggyilkol"és az országok bíráinak és kormánytisztviselőinek "megsemmisítésére", kiiktatására szólít fel. A maffia nyelvét használva azt írja, hogy hivatásos bűnözőket fogadnak fel a kiválasztott "munka" elvégzésére. 


Aligha mondanak le ezekről az irányelvekről, amint láthatjuk, sőt az illegális, titkos műveletek az amerikai külpolitika kiegészítő taktikából elsődleges taktikává léptek elő ! - tárja fel a Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv. A titkosnak szánt megsemmisítési utasítás ezt mondja:"megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés".

kézikönyv hivatalosan utasít olyan viselkedésre, ami, mint írja, törvénytelen, beleértve az amerikai katonáknak adott parancsot arra, hogy más országok katonai egyenruháját viseljék. Arra is parancsot ad, hogy szivárogjanak be polgári csoportokba, és "gerilla csapatokat" képezzenek.A dokumentum szerint más országok belügyeibe való törvénytelen beavatkozás most már az amerikai politika alapelve. 

Az Irán elleni amerikai támadások "ugyanabból a szövegkönyvből" származnak, mint Ukrajnával és Grúziával szembeni támadások. Amerika iráni terroristákat képez ki - jegyzi meg a BBC - és több ezer gyilkosságért felelős. És amint a Pentagon elkezdte finanszírozni őket, Hillary Clinton levette a terroristacsoportot a hivatalos terroristákat tartalmazó listáról. Alapvető gyógyszereket zárnak el Irán elől az USA szankciókkal. A Guardian arról számol be, hogy ezzel szó szerint milliók életét kockáztatja. A háborús bűncselekményekkel foglalkozó leghíresebb ügyész, Francis Boyle professzor arra figyelmeztet, hogy az iráni gyerekek az iraki sorsra jutnak. A PBS News jelentése szerint a 90-es évek óta folytatódó amerikai szankciók felelősek közvetlenül félmillió gyermek haláláért. 

-

Azt hallottuk, hogy több, mint félmillió gyermek halt meg Hiroshimában. Megéri ezt megtenni ?
- Azt hiszem nagyon nehéz döntés, de úgy gondoljuk, hogy megéri.  

RT: Irán esetén mit értenek a "megéri" szó alatt ? 
- Pepe Escobar (Asia Times) nyilatkozik:"A nukleáris program problémáját előre kiagyalták, főleg az USA. Azzal a hátsó gondolattal, amit mindenki ismer: hogy rendszerváltás legyen."

Barack Obama és David Cameron folyton azt mondja, hogy a nemzetközi közösség támogatja őket ebben a rendszerváltásban. Tényleg elfogadják ezt az emberek ? 
"- Tegyünk különbséget az USA / Kanada - a kormány és nem a kanadaiak - és a három európai hatalom (Franciaország, Nagy-Britannia, Németország) között, illetve az emberiség többsége között. Fogalmazzunk így, ami azt mondanám, hogy a világ lakosságának 85%-a, ha nem több. Mindent tudnak az iráni aktáról, mert olvassák a helyi sajtót elfogulatlanul követik azt az egyeduralmú Reuters vagy AP tudósítások mellett."

A Pentagon új doktrínája egyszerűen elveti a szuverenitás vagy jogállamiság nemzetközi alapelveit. Egy washingtoni bennfentes azt mondta, hogy"egyetlen céljuk a világuralom és nem tűrnek semmilyen függetlenséget"


"Ellenfeleinket az általunk választott időben, helyen és módszerrel győzzük le. Globális szerepünkhöz szükséges, hogy erőinket távoli környezetekben is bevessük, ahol ellenfeleink megbújhatnak előlünk."

A Pentagon a szépnek hangzó "megvédés kötelessége" kifejezésbe önti ezt a doktrínát. A szkeptikusok szerint ez valójában olyan, mint "engedély a gyilkolásra". 

RT: - Miért ütközik az USA mindig olyan nagy ellenállásba azok részéről, akiket állítólag "véd" ? 
Richard Falk a Princeton nemzetközi jogi professzora és az ENSZ emberi jogi szervezetének vezetője válaszol : 
"Meglehetősen gyanúsak a humanitárius beavatkozással kapcsolatos kijelentések. Gyakorlatilag megnagyobbítja az erőszak területét és formáját és a szándékolttal ellentétes hatást vált ki."


Szíriában ez az ellentétes hatás vízválasztó lehet az USA számára. Az Amerika és az Al-Kaida között folytatott és kiszivárgott múlt heti beszélgetések szerint Washington már nem ragaszkodik az ottani rendszerváltáshoz.
Az USA emberi belső szerveket megevő partnereinek beszámolója, miszerint "Amerika a következő, ha győznek Szíriában", még a neokonzervatívokat is kissé felidegesítette. 

RT: Dr. Gilad Atzmon gyilkosságnak nevezi az intervenciókat. Ha az USA többé nem avatkozik be, mi lesz a többi szegény emberrel a világon, akik arra várnak, hogy az USA bombázzon és megmentse őket ? 

"A beavatkozás az óriási katasztrófa receptje.Éppen ezt látjuk Irakban és Afganisztánban. Hagynunk kell, hogy az emberek maguk találják meg a megoldást. Ha Afganisztánban a nők szabadok akarnak lenni, keményen dolgozniuk kell ezért."


A "HUMANITÁRIUS IMPERIALIZMUS - Háborút elfogadtatni emberi jogokra hivatkozva"alapmű a témában, amely azt írja le, hogy a beavatkozást hírdető háborúpárt plakáthősök - a koszovói és jugoszláv háborúkban - az USA beavatkozásnak éppen az ellenkező, borzalmas következményeit igazolják. 

Maga az intervenció szó is azt jelenti, mint fogalom, hogy az USA beavatkozása automatikusan megszünteti az ország nemzeti önrendelkezését vagy a demokráciát, amit Washington hozna el állítólag.

A könyv szerzője Jean Bricmont professzor válaszol:
RT: - Miért ellenzi ezt a politikát ?

- "A demokrácia önrendelkezést feltételez. Amit az USA tesz, az valójában nemzetközi parancsuralom. Ha állandó beavatkozással, az ellenzék lefizetésével, a választások megvásárlásával...stb elveszik az emberek szuverenitását, az olyan, mint a parancsuralom."

RT: - Egyesek szerint Vietnam óta minden amerikai intervenció sikertelen volt és ezért gyűlölik őket az emberek. Akkor miért folytatják továbbra is a beavatkozást ? 

"Ez olyan, mint a fanatikus vallás. A mi 'dzsihádunk'. Az emberi jogokért harcolók a dzsihádistáink."

A könyv emellett felsorolja az álcázott rendszerváltás néhány jelét: 
* A kormányzati sajtó ezt kiabálja: "Adj esélyt a háborúnak!"
* Ha McCain terroristákkal pózol fényképeken...., * a Fehér Ház kijelenti, hogy gyalázat történt, hogy ürügye legyen a támadásra.
* Ha celebek hirtelen érdeklődést tanúsítanak távoli gazdaságok iránt...az egy intervencionista dzsihád vagy még inkább a Nyugat új "keresztes hadjáratának terve lehet.
Keressük az igazságot a tények alapján ! A Truthseekerst látták... 
Köszönöm a videót sevaster1-nek ! :)
SBG Buddha voltam - Képezd magad ! Tájékozódj ! Ébredj ! 2014-ben is...

"Mert az igazság attól még igazság, hogy senki nem tudja ! 
A hazugság pedig mindig hazugság marad, még ha mindenki azt hiszi vagy úgy tudja!"


Néhány érdekes dokumentumot még előkerestem nektek:
Sustaining US Global Leadership: Priorities for 21st Century Defense (PDF)


Nem szoktam ATV-ről híreket hozni a "közismert okok miatt", de ha nem látnám ezt a cikket, el sem hinném, hogy már ennyire nyíltan kimondják az eddig összeesküvés-elméletnek tartott irányt ! 


CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK 

EP-választás: az Európai Egyesült Államok a tét ! 
A tavaszi uniós választásokon már az Európai Egyesült Államokról kell szavaznia a választóknak az Európai Bizottság alelnöke szerint. Viviane Reding véleményét a Telegraphban megjelent írás szerint a legbefolyásosabb brüsszeli diplomaták is osztják.

"Az euroszkepticizmus ellen a legjobb fegyver, ha az EU idei kampánya arról szól, hogyan alakuljon a politikai unió Európai Egyesült Államokká"– nyilatkozták befolyásos brüsszeli diplomaták a Telegraphnak.

Viviane Reding szerint a tavaszi választások zászlajára az unió „igazi politikai közösséggé alakulását” kell tűzni.
Lényeg: 
- Az Európai Egyesült Államok kormányaként az Európai Bizottság működne, törvényhozóként pedig kétkamarás parlamentre tett javaslatot az igazságügyi és alapjogi kérdésekért felelős alelnök.
- Reding elképzelése szerint az unió egy szuperállamként működne a tagállami kormányok felett, míg a tagállamok kormányzatainak politikai hatalma csökkenne, feladataik és hatáskörük a most létező, angolszász megyei kormányzatokkal volna megegyező.
- A bizottság szupremáciával bírna a tagállami kormányzatok felett, az Európai Parlament képviselői is kiszorítanák a tagállami parlamentek képviselőit a terv szerint, melyet egyébként az uniós intézmények többsége támogat. A nemzeti vezetők szerepe, így az Európai Tanácsé is csökkenne, csupán konzultatív erővel bírnának.

Nigel Farage, a Szabadság és Demokrácia Európájának társelnöke szerint Reding végre felfedte az igazi kérdést a brit választók előtt. 
A hatalmon lévő EU-diplomatáknak ez az egy ajánlata van: vagy unió, vagy semmi. Május 25-én erről fognak dönteni a brit választók az urnáknál. És egészen biztos vagyok benne, hogy nemet mondanak majd erre a centralizálási mániára.” 

Remélem mindenki érti, miről szól és mire megy ki ez az egész !? Főleg, hogy ezt az irányt és tervet már elég régen ismerjük... Csak akkor még összeesküvés-elméletként emlegették. Aki pedig erről beszélt, azt idiótának és feleslegesen riogatónak nevezték.... (SBG Buddha) ◄ http://www.VilagHelyzete.com/ ►  https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD ) 

A következő írás elkészítésében egy konkrét videó volt a segítségemre, mely elég jól bemutatja azt a valóságot, amiről egyre többet tudtunk meg az évek során. Kiegészítettem nektek linkekkel, videókkal és az oldalról is fordítottam részeket. Viszont minden egyes alább felsorolt külön területet egyéni kutatásra ajánlom bárkinek.
"Így tartjuk ellenőrzés alatt a világot és a jövőt." Így épül fel az Illuminati piramisa - szerveződése, tetején a csúcs - vagy zárókővel, mely jól elkülönül az egésztől és gyakorlatilag érinthetetlen személyekből áll.

Az alábbi videó segíthet a megértésben. Bebizonyítjuk elméletben, hogyan képes 13 Család, kb. 7000 személy irányítani 7 milliárd embert.... Tudásanyag arról, ahogy a háttérhatalom, az Illuminati megpróbálja létrehozni 
az Új Világrendet. 
Egyfajta bevezetés a New World Order összeesküvésbe - mely már nem elmélet, hanem szemünk előtt létrejövő gyakorlat .. 

Sokan azt hiszik, hogy a világot egy bizonyos nép, vagy embercsoport, netán ország vagy 
mega-vállalatok tartják irányításuk alatt. Ez viszont nem igaz ! Helyesebben mondva: ebben a formában nem igaz.
A világot nem az USA, nem Izrael vagy a zsidók és még csak nem is a szabadkőművesek irányítják. 
Ezek mind csak eszközök és sakkfigurák a táblán vagy sokkal inkább kártyalapok, amiket megfelelően kijátszva és felhasználva a totális kontrollt és irányítást fenn lehet tartani ameddig csak szeretnék... Akár évezredeken keresztül is.Még az ébredező, érdeklődő emberek is amikor első lépésként benéznek a szemünk elé húzott fátyol (de van akinél ez egy vastag fal) mögé és ráébrednek az igazságra, hogy szabadkőműves társaságok és beavatott páholyok mennyire fontos szerepet játszanak a történelem irányításában, elkövetik azt a hibát, hogy itt a dolog véget is ér és megállnak a kutatásban vagy a gondolkodásban.Pedig nem lenne szabad! Mert valójában NEM ŐK alkotják az Illuminati ősi titkos szervezetét. Talán inkább egy-egy téglát jelentenek a nagy piramisban. 

A valóság persze ennél sokkal bonyolultabb és közelebb kerülni ehhez is csak úgy lehet, ha valamilyen szinten (és lehetőleg minél mélyebben) belemászunk a 'nyúl üregébe'...
azazpróbálunk a zárókő közelében lévő családokhoz közelebb kerülni.
Mondanám, hogy ez lehetetlen, mert ehhez vagy bele kell születni vagy csodára van szükség szinte, hogy megismerjünk közülük valakit, aki hajlandó információkat vagy tudást is megosztani.... Na de a lehetetlen nem létezik...

Néha belegondolok hogy mennyivel nehezebb dolga van annak, aki kizárólag a hivatalos történelmi verziókat ismeri, amiket valamikor a fejébe "raktak"és máig falként eltakarja a szemét, hogy a történelem miért és hogyan alakult úgy, ahogy. És egy-egy esemény vagy személy mögött milyen erők és tervek álltak.


Így uralunk mindent, mi vagyunk az ILLUMINATIA videót természetesen nem maga az Illuminati készítette, de oktató jelleggel tárja fel az összefüggéseket és így E/1.személyben sokkal jobban meg lehet érteni, miről van szó. 
A valóságtól pedig egyáltalán nem áll távol. A videóban szándékosan nevezik IllumiCorp-nak ezt az egészet...
"Elég a fejet irányítani, hogy irányítsd az egész testet" 
Te, mint beavatott leszel a feje az alábbi területek egyikének:I: Bankszektor és gazdaság 
- "Pénzkibocsátás és a nemzetközi gazdaság feletti ellenőrzés a totális kontroll egyik legfontosabb eleme (FED, IMF, WTO, az adósság irányítása) A korporációk és vállalatok szervezetein keresztül vesszük át a kormányok helyét fokozatosan."Ajánlott kis filmek :Az Amerikai Álom Pénz, mint adósság A pénz mesterei

" Ha az emberek igazán ismernék az eljárást, amellyel a pénzt létrehozzák, a rendszer nem tartana ki tovább 24 óránál." - Henry Ford

II. Katonaság, hírszerzés 
- "Létrehoztuk az "amerikai katona"-filozófiát, mely szerint a békét csak katonai erőfölénnyel lehet elérni. Jó prototípusként szolgál, aminek mintájára a rendőrséget is átalakítjuk. Mikor készen állunk, a technológiánk és emberi erőforrásaink dominálni fognak mindenkit, aki ellenállna az új világrendnek.
Végcél egy globális rendfenntartó szerv, mely 'megvédi' a Föld erőforrásait. 


- Elsődleges célpontjaink az iszlám nemzetek lesznek, melyek úgysem hódolnának be a mi nyugati dominanciánknak. Náluk van a világ maradék olajkészletének nagy része. Ezt meg kell szerezni, mert kulcsfontosságú a világ országai feletti uralom megőrzésében. (
lásd Albert Pike 1871)
- Az emberiség el sem tudja képzelni, milyen technológiák vannak a kezünkben. Nemsokára még 
az időjárás is háborús fegyverként működik majd. Aszály, árvíz, hurrikán, hideg és forróság - és utána sehol egy ujjlenyomat...."

III. Politika 
-

 "A politika irányítása már jó ideje ellenőrzésünk alatt áll. nem volt nehéz átvenni a hatalmat felette és menedzselni még könnyebb. A politikusok bármit hajlandóak megtenni nekünk, hogy hatalmon maradhassanak.
Ha mindkét oldalt kezünkben tartjuk és a választás illúzióját az emberek felé, akkor mindig olyan eredmény jöhet csak ki, ami nekünk megfelelő és az emberek nem vesznek észre semmit. Azt hiszik ők döntenek bármiben is.... 
- Mivel a népesség egyre inkább kezd csalódni ezekben az oldalakban, ezért kidolgoztuk a "független jelölt" lehetőségét. Ez csökkenti azok ellenállását, akik nem érzik képviselve magukat és egyúttal adatbázist épít potenciális disszidensekből, rendszeren kívüliekből. "DEMOKRÁCIA:Valószínűleg azt tanulta mindenki az iskolában, hogy az idők során egyház és a királyi vérvonalak elveszítették hatalmukat és mindezt felváltotta a demokrácia, ahol a nép által vezetve és a népért születnek a döntések....
Állam és egyház szétválasztása, amiből következik a nép demokráciája és szabadsága. Nos, a valóságban semmi sem áll távolabb az igazságtól ! Sőt mi, az Illuminati soha nem is veszítettük el a hatalmat és az irányítást: a nyílt formák helyett inkább a háttérből, az árnyékból kormányzás mellett döntöttünk.Forradalmakat kellett létrehoznunk ehhez az illúzióhoz, de megérte, mert mára ezt mindenki elfelejtette. Ha azt érzik az emberek, hogy mi uralkodunk rajtuk, előbb-utóbb lázadni fognak. Ha viszont azt hiszik, részt vesznek a döntésekben, így addig tartjuk fent az illúzió segítségével a kontrollt, ameddig csak akarjuk ! Videó a demokrácia becsapásáról ! /
Minden demokratikus szavazás 3 fázison megy keresztül: 
1. fázis: Van egy általunk elindított propaganda2. fázis:A közvéleményt a propaganda irányába tereljük (a 6 terület mindegyikével vagy félelem és bizonytalanság keltésével.3. fázis: A többség megszavazza, amit akarunk az eredeti propagandának megfelelően. 
TÖRVÉNYEK: Az emberek azt hiszik, hogy a törvények:
- azért vannak, hogy megvédjék őket. 
- az erkölcsöt és az igazságot testesítik meg (morality & justice)
A helyzet az esetek nagy részében nem ez! A törvények azért vannak, hogy kordában tartsák az embereket és rabszolgává teszik őket. A mi akaratunkat hajtják végre a nép felé.
ha a törvény azt mondja, hogy ártatlan nőket és gyerekeket ölj meg háborúban "katonaként", megtennéd ? Ha a válasz 'nem', akkor Te bűnöző vagy és törvénysértő...
- ha katona öl meg ártatlan embereket egy nemzet nevében, akkor Ő hazafi, hős és példakép gyermekeink szemében. 
- Ha ezeket a bűncselekményeket valaki nyilvánosságra hozza, akkor Ő hazaáruló (lásd.Bradley ManningEdward Snowden)
Ha a boltban elfogyasztasz valamit, akkor Te tolvaj vagy és elítélnek.
- Ugyanez a bolt élelmiszerek tonnáit dobja ki feleslegként, míg mások éheznek. Ez teljesen legális. 
- Ha bizonyos növényeket termesztesz magadnak és elfogyasztod, még börtönbe is kerülhetsz, hiszen azt is mi mondjuk meg, mit lehet és mit nem! 

IV. Oktatás 
- "Létrehoztunk egy általános oktatási tanácsot 1902-ben. A közoktatás tanai sikeresen alakították át a mai generációkat egy gyengébb, sokkal engedelmesebb masszává.
Így precízen kontrollálhatjuk a tananyagot: mi az, amit az átlagember megtanul és amiről tudnia kell és mi az, amiről nem. Ezáltal átgyúrhattuk őket engedelmes dolgozókká, akik már eleve kondícionálva lettek, hogy elfogadják a Nagy Tervet, amit eléjük teszünk majd. Az IllumiCorp létrehozott még számos intézményt, mint az Amerikai Történelmi Társaságot 
(vagy Magyar Tudományos Akadémia - szerk megj.), mely megalkotja és fenntartja a történelemről alkotott hivatalos nézeteket. 
"A tudás hatalom, mint tudjuk, ezért fontos, hogy mindig nekünk kell megírnunk 'az igazságot' !
Az ellenhangok így nem tudnak teret nyerni és így egész mélyen befolyásolhatjuk a kultúrát, hogy elérjük vele végső céljainkat."(Oktatáshoz kapcsolódó VilagHelyzete cikkek)
  1. Média 


- "Az Illuminatival a médiát használjuk, hogy megformáljuk vele a közvéleményt a világban zajló eseményekről. és kondicionáljuk egyben a megkívánt hozzáállást a terveinkkel szemben. Híreken, szórakoztatáson, reklámokon keresztül be tudunk programozni számos érzelmi reakciót és választ a kollektív tudatalattiba. 


- A TV-híradók segítségével rászoktattuk az embereket egy szórakoztatás alapú hírközlésforma befogadására: "Info-tainment". Ez a forma sokkal hatékonyabb a céljaink által megkívánt magatartásformák tudatalatti bevésésére.
(pl. mostanában elkezdtünk beléjük programozni egyfajta felelősségtudatot környezetvédelmi kérdésekben.) 

Ahogy egyre inkább mi irányítjuk az időjárást a 
H.A.A.R.P. ésChemtrail programjainkkal, bele fogjuk tudni terelni az embereket, hogy elfogadják a mi globális környezetvédelmi programjainkat.
Ekkor megkezdhetjük a 'nagy ritkítás' fázisát, amire mindenképp sort kell keríteni, hogy visszaszorítsuk a népességet egy fenntartható számra....


- A média által befolyásolt egyén egy frusztrált, hiányérzetben szenvedő, kétségbeesett egyén, aki magával elégedetlen és azért küzd, hogy a környezete elfogadja.
 

- Az individualitás hangsúlyozása a közösség és csoportok helyett. 
Ez megtöri a közösségi összetartozás érzését, olyan egyedeket nevel ki, melyek csak saját érdekeiket tartják szem előtt.Így könnyen fenn tudjuk tartani a 'Status Quo'-t egy megosztott populáció felett, mely felfelé még véletlenül sem tekint."


VI. Vallás 
- "A vallás hihetetlen jól töltötte be eddigi feladatát. Ez a legősibb és talán legszélesebben alkalmazható szociális kontroll-forma, melyet az Illuminati használ. A vallásoknál mindig van egy írott szabályrendszer, amit minden körülmények között követni kell. 


Az írói jól tudták, hogyan töltsék meg ezeket a szabályokat olyan utasításokkal, amik fenntartják hatalmukat a populáció felett. Ez a rendszer évezredeken át működött és elterelte oda a nyájat, ahol most vagyunk... 
/Jobbra képen: London Természettudományi Múzeum/

Hiába veszítenek a vallások erejükből, a fanatizmus, ami ezzel jár kifejezetten jól jön az IllumiCorp számára. Láthatatlan hatásunk az egyházak mögött segített előhozni a keresztény fundamentalistákat is a háttérből. Irányelveiket, gondolataikat mi írtuk itt az IllumiCorp főhadiszállásán, így véleményüket és reakcióikat is irányítani tudjuk aktuális kérdésekben.  Ezeket aztán papjaink "isten szavaiként"és saját biblia-értelmezésükként adják át a tömegeknek. Vak hitükkel katonákká válnak a kezünkben, akik majd védik a céljainkat a közelgő katasztrófák idején.Amint beindítjuk az utolsó fázist, propagálni fogjuk a világvége próféciákat, hogy meggyőzzük őket hitükben.
- Az iszlám fundamentalizmus előretörése is kedvező, mert erőszakos fellépést fog megkövetelni. A közelgő években, kitervelt terrortámadások lesznek, melyek szükségessé teszik a totális ellencsapást és ezzel beindítják a Nagy Terv végső fázisát.  A keresztények támogatni fogják lépéseinket, mert bizonyítékok lesznek számukra, hogy ezek a végső idők - amiket az Illuminati vezetői már jó előre megjósoltak nekik.  "


"A sötétség napjai meg vannak számlálva. Mi, titokban már csak a Nagy Terv utolsó fázisának megindulását várjuk. A Nap már felkelőben és sugaraival győzedelmes hajnalt hoz az Új Világunkra."
(Rövid üzenet az Illuminati vezetőjétől)


"Te, mint az Illuminati alkalmazottja felette állsz minden korlátnak, amit nemzetség, osztály vagy vallás jelent. 

Te most már egy 'megvilágosodott' vagy. Hűséggel és odaadással már csakis felénk tartozol. Segíts hát befejezni a Nagy Tervet. Közös erővel indítsuk be büszkén az Új Világrendünket!"

És végül szeretném bemutatni Neked a kontroll-hálót, ahogy 'dolgozunk':

"Már ősidők óta vágya az Illuminatinak, hogy teljes irányításunk alá vonjuk az alattunk lévő tömegeket. Hogy megvédjék ezzel magukat és hogy megvédjék őket saját maguktól. Az eszközök eddig mindehhez életlenek és pontatlanok voltak, de most már az új technológiákkal, amiket a tömegek kezébe adunk, végre lehetőségünk van, hogy kiépítsünk egy kontroll-hálót, melyben pénzügy, hadsereg, ipar, kommunikáció szigorú ellenőrzésünk alatt áll és biztonságosan átvihetjük a populációt egy Új Világba, ami az IllumiCorpfolyamatos megfigyelése és szabályozása alatt áll.

* Internet, GPS és RFID azonosító chipek a fő tartóoszlopai annak a láthatatlan börtönnek, amit felhúzunk az emberek köré.10 éven belül RFID-chipes személyazonosító kártyák lesznek, melyek minden személyes információt tárolnak majd, kapcsolódva a központi adatbázisokhoz. 

A titkosszolgálat folyamatosan figyeli azokat, akik ellenzik a Nagy Terv végrehajtását és lekapcsolja őket a hálóról. A populáció hamar megtanulja majd, hogy választhat: vagy támogatja a rendszert és részesül szolgáltatásaiból vagy visszautasítja azt..... Akkor viszont soha többet nem kap hozzáférést."
(És a már felépült, készen lévő, több tízezer fős átnevelő táborokba kerül majd - Szerk. megj.)

Ha 
a tegnapi hírt az Európai Egyesült Államok létrehozásáról olvassuk vagy látjuk a totális megfigyelést, az Amerikában felszámolt szabadságjogokat - érezzük, hogy mindaz, amiről itt hallunk, a szemünk előtt működik és jön létre ebben a pillanatban is.
A felfogásához még így is nélkülözhetetlen, hogy legalább kinyissuk a szemünket és az elménket is ezen újfajta információk előtt. Mert a tudás terjedése ellenére még mindig gépiesen és zárt elmével gondolkodó emberekkel fogunk így is találkozni, akik minden téren elzárkóznak, hogy ez valóság lennel. Részben érthető,  mert a kényelmes világképüket rengetné meg azonnal, ha bedőlne, amit ún. Repeaters ismétlőktől hallottak az iskolákban, a TV-kben, akiknek szinten ilyen 'ismétlők' ismételték és bifláztatták be az egyetemen, hogy mire mit kell mondani és válaszolni ... (Videó a megértéshez)
Ennek az elmaradottságnak a leküzdésére számtalan cikket és bejegyzést szenteltem már (túl vagyok az 500. cikken is), de néhány ide kapcsolódót érdemes feleleveníteni:


"Világkormányunk lesz akár akarják Önök, akár nem, vagy erőszakkal, vagy az Önök beleegyezésével." 
(A szenátus külügyi bizottságának a meghallgatásán az ugyancsak CFR - Külkapcsolatok Tanácsa tag James Warburg)Egy 2010-ben Montrealban, a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR = Council on Foreign Relations) előtt tartott beszédében Zbigniew Brzezinski, aki David Rockefellerrel együtt társalapítója a Trilateral Commission (Háromoldalú Bizottság)-nak és rendszeres meghívott a Bilderberg csoport ülésein (mindhárom a háttérhatalmi elit döntéshozó-végrehajtó szervezete) már figyelmeztetett arra, hogy "a globális politikai ébredés a tömegekben és az eliten belül zajló véleménykülönbségek, harcok veszélyt jelentenek a egységes Világkormány felemelkedése felé vezető úton"


Most a washingtoni központú prominens stratégiakutató szervezetnek, az Atlanti Tanácsnak írva, Harlan K. Ullman arra figyelmeztet, hogy egy „rendkívüli válságra” van szükség az „Új Világrend” fenntartásához, aminek kisiklatását a rendszeren kívüli tényezők, mint például Edward Snowden veszélyeztetik.

Az Atlanti Tanács egy igen befolyásos szervezet, amit szoros szálak fűznek a világ számos vezetőjéhez. Jelenleg Brent Scowcroft tábornok, az Egyesült Államok George H.W. Bush elnöksége alatti nemzetbiztonsági főtanácsosa vezeti, aki Barack Obama tanácsadója is volt már. 

Harlan K. Ullman a „shock and awe” (sokk és megfélemlítés) elmélet kidolgozója, jelenleg a különböző államfőknek tanácsadói szolgálatot biztosító Killowen Csoport elnöke.

A „Terror elleni háború nem az egyetlen veszély” című cikkében Ullman azt fejtegeti, hogya világban folyó „tektonikus változások átformálják a nemzetközi geostratégiai rendszert”, arra a következtetésre jutva, hogy nem a Kínához hasonló katonai nagyhatalmak, hanem a rendszeren kívüli szereplők, mint Edward SnowdenBradlay Manningés anonim hekkerek jelentik a legnagyobb veszélyt a „365 éves vesztfáliai rendszer számára”, mert arra bátorítják az embereket, hogy vegyék kezükbe sorsuk irányítását és szüntessék meg az állami kontrollt.

Nagyon kevesen figyeltek fel erre és még kevesebben tettek valamit az ügyben,” - jegyzi meg Ullman, azon keseregve, hogy az „információs forradalom és a valósidejű globális kommunikáció” letéríti a George H.W. Bush által már több mint két évtizede beharangozott „új világrendet” a vágányról.
Egy rendkívüli válság nélkül nem sok esély van arra, hogy a megbukott vagy omladozó kormányzás által okozott károk visszafordíthatók vagy korlátozhatók legyenek" - írja Ullman, arra célozva, hogy egy másik szeptember 11 jellegű kataklizma lehetővé tenné az állam számára, hogy megerősítse dominanciáját, miközben a „rendszeren kívüli új szereplők jelentette veszélyeket is izolálhatnák, csökkenthetnék és kiküszöbölhetnék”.

Én karón varjút vártam a képre , de egye fene a keselyű is megteszi a dögöt legalább eltakarítja !!!!!

Ullman tehát arra a következtetésre jutott, hogy az államon kívüli szereplők és egyéni hatalommal rendelkező személyek elmozdítása szükségszerű az új világrend megmentése érdekében. Az anyag tartalmából úgy tűnik, hogy az Atlanti Tanács definíciója szerint az „új világrend” egy globális technokrácia, amit a mindent megfigyelő kormány és a nagyvállalatok fúziója vezet, és amely alatt az állampolgárok egyéniségét a transzhumanista szingularitás veszi át.

A „rendkívüli válság” előidézésére tett burkolt felszólítás pedig kísértetiesen emlékeztet azÚj Amerikai Évszázad Projekt 1997-es kijelentéséhez, amiben afelett siránkoznak, hogy egy katalizátorként ható súlyos esemény, mint egy új Pearl Harbor hiányában” az amerikai militarizmus kiterjesztése lehetetlen. Azóta tudjuk mik történtek...
2012-ben pedig Patrick Clawson, a befolyásos, Izrael párti Washingtoni Közel-Keleti Politika Intézet (WINEP) tagja vetette fel, hogy az Egyesült Államoknak egy megrendezett provokációra van szüksége az Irán elleni háború elindításához.Nekem ilyenkor mindig Aaron Russo figyelmeztetései jutnak eszembe, amit a vele készült történelmi interjúban tett közzé: (SBG Buddha) "Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük. Ezután Venezuelára térünk rá, s mindez ebből az eseményből fog következni."


Rockefeller azt is elmondta, hogy be fogják vezetni a világszerte érvényes és kötelező nyilvántartási rendszert globális személyazonossági igazolvánnyal. Azt is hozzátette: ha csatlakozik az elithez és a CFR-hez, akkor ő mentesül azok alól a rendőrállami intézkedések alól, amelyek mindenki másra kötelezőek lesznek

Vajon Ullman aggodalma arra enged következtetni, hogy az elit tart az Internet segítségével egyre gyorsabban folyó „globális politikai ébredéstől” 

Vagy ettől teljesen függetlenül már évek óta zajlik az eddigi Status Quo szétesése, ami egyre inkább felgyorsul majd a jövőben: ( Ukrajna / Közel - Kelet / Európai Unió / Oroszország ) és az Elit számára fontos, hogy mindez irányítottan és a tervek szerint menjen végbe, nem pedig kaotikusan és koordinálatlanul.... ?(SBG Buddha) 

Egy globális átalakulás szélén állunk. Csak egy megfelelően nagy válságra van szükségünk és a nemzetek el fogják fogadni az új világrendet."(David Rockefeller)


Forrás: Infowars / Idokjelei 


A WikiLeaks újabb bombája. Az emberiség történetének legnagyobb "kereskedelmi" megállapodására készül az USA, mely kiterjed az egész csendes-óceáni térségre. 
A neve TPP = Trans Pacific Partnership
Nyilván mindenki tudna róla, igaz ? Nos pont ellenkezőleg !
Az USA a legnagyobb titokban tárgyalt a Transz-Csendes-óceáni Partnerségről 600 magántársaság részvételével. A legtöbb, amit tudunk róla, az a Wikileaks kiszivárgott dokumentumaiból származik és ijesztő képet festenek a benne lévő részletek.
Erről készített riportot az RT News. Itt láthatjátok magyar felirattal. 
TPP avagy a multik totális hatalomátvétele

https://www.youtube.com/watch?v=xl2IXOcS7PM

Jóváhagyása esetén egy sor, teljesen új szabályt hoznak meg 12 ország gazdaságának szabályozására.
Mindenre kiterjednek: a gyógyszerektől a digitális szerzői jogokon át és véglegesen megváltoztatja az átlag amerikaiak és a világ minden népének nemzetközi gazdasághoz fűződő viszonyát. 

A TPP nem igazán szabad-kereskedelmi megállapodás. Sokkal inkább kiárusítás multinacionális óriásoknak. Lehetővé teszi, hogy társaságok országokat pereljenek be nekik nem tetsző rendeletek miatt. Monopóliumaikat kiterjeszthetik gyógyszeripari szabadalmakra is. 

A nemzeti szuverenitást, a közegészségügyet és a szabad internetet áldozná fel. 
A térségben hiába nagy a tiltakozás, valószínűleg létre is fog jönni. Japán diplomáciai figyelmeztetést is kapott az USA-tól, hogy ne próbáljon kimaradni a TPP-megállapodásból.

 

A nekik nem tetsző rendeleteket és törvényeket jogi úton megtámadhatják, weboldalakat blokkolhatnak.Akár olvasunk, írunk, publikálunk, gondolkodunk, figyelünk, táncolunk, énekelünk vagy feltalálunk, akár gazdálkodunk vagy ételt fogyasztunk, betegek leszünk most vagy később, a TPP célkeresztjében vagyunk. Mindez persze a csendes-óceáni régióra vonatkozik, de ugyanúgy működnek és kidolgozás alatt vannak más kereskedelmi paktumok is. A teljes Wikileaks dokumentum itt tölthető le.


"A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, mely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja."

A "minden" ugye annyit jelent, hogy semmit sem kivéve. Ha minden hatalom a népé, akkor az alkotmányozói hatalom is a népé. És nem a képviselőé. A népszuverenitást választott képviselői útján, VALAMINT (mely szó jelentése ÉS) KÖZVETLENÜL (azaz részt véve, aktívan cselekedve) gyakorolja. A magyar állam ideiglenes nevét (Magyar Köztársaság) a magyar állam alkotmánya (Magyarország Alkotmánya - ideiglenesen Magyar Köztársaság Alkotmánya) rögzíti. 

Aki ezt meg akarja változtatni, annak a Magyar Köztársaság Alkotmányát kell megváltoztatnia.
Ezt viszont csak a nép teheti meg a Magyarország Alkotmánya nevű alkotmány megalkotásával.
(vagy ha a nép más nevet ad neki akkor azzal)Tehát az állam nevének megváltoztatásához ugyanaz kellene, mint az alkotmány megváltoztatásához.

A képviselőknek a névváltoztatáshoz ugyanúgy nincs joguk, mint az alkotmányozáshoz...

Mert az állam nevét csak egy új alkotmánnyal EGYÜTT lehet megváltoztatni!!!

A TÉNYEK alapján nem csak név változtatás, de egy nem jogfolytonos ÚJ ÁLLAM is létre lett hozva (ennek van ez az új elnevezése), illetve a tévhittel ellentétben nem alkotmánymódosítás történt 2012-ben, hanem új alkotmányt írtak a képviselők, az új államuknak.

Először tudni kellene különbséget tenni a alkotmányozó hatalom (ami csak a népnek van) és alkotmány módosító hatalom közt, amit a nép bizonyos feltételekkel (2/3 ill. népszavazáshoz kötés) megad a képviselőnek.

Tehát a képviselő "alkotmányozása" csak alkotmány-MÓDOSÍTÁS lehet. (Ezért is rögzíti az alkotmány, hogy a képviselőnek csak és kizárólag a Magyar Köztársaság alkotmányát van joga megalkotni - és mivel az már létezik, ezért azt csak MÓDOSÍTANI tudja. Tehát a nevét nem tudja módosítani, ahhoz alkotmányozó hatalom kellene, de az meg nincs nekik, mert 89-ben a képviselők a nép javára lemondtak róla.)
A Magyarország nevű állam az alaptörvénnyel megfosztotta a magyarországi népet az önrendelkezési jogától, és kísérletet tett az évezredes magyar alkotmányos rend és az ezer éves magyar állam megszüntetésére. 
TUDNIVALÓK A TÉMÁBAN : 

A Magyarország nevű állam NEM a Magyar Köztársaság!!!
A választáson való részvétel = ÁTVERÉS!
http://on.fb.me/1b94AkJ
Amit a magyar alkotmányos rendről tudni kell:
http://goo.gl/VbmgdH
Alaptörvény átmeneti rendelkezései 5. pont: "Jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat" http://on.fb.me/1dJP0Az
BIZONYÍTÉK:a magyar nép önrendelkezési jogának, és nyugdíjnak, mint alkotmányos alapjognak az elvétele:
http://goo.gl/hkgsgQ
http://on.fb.me/1cTV18I
http://on.fb.me/1jYVZ62
Az Alkotmányos Ellenállás meghirdetése:
http://on.fb.me/1b6RGEK
Az Alkotmányos Ellenállás nyilvános kihirdetése:
http://www.youtube.com/watch?v=lH1EPvbrdCs
Alkotmányos Ellenállás Sajtótájékoztató (2013. 11. 22., Budapest)
http://www.youtube.com/watch?v=cjjaZX2JAhs
Az Alkotmányos Ellenállás fogalma, célja, meghirdetésének célja:
http://on.fb.me/1b94EB2
Nyílt levél a képviselőkhöz, a pártok vezetőihez, tagjaihoz:
http://on.fb.me/1c5zwQr
Egységfront Egyesület
https://www.facebook.com/Egysegfront?fref=ts
Magyar Köztársaság leigázása
http://on.fb.me/IxZdll


MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉNEK ÁTMENETI RENDELKEZÉSEI

"5.A kommunista diktatúra alatt elkövetett, a rendszer kiépítését és fenntartását célzó bűncselekmények üldözése nem volt lehetséges, mely lehetőség — a jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat híján — az első szabad választás után sem nyílt meg. 
Elmaradt a diktatúra vezetőinek felelősségre vonása, nemcsak jogi, de erkölcsi értelemben is. 
Az Alaptörvény hatálybalépésével lehetőség nyílik az igazság érvényesítésére."

Akkor értelmezzük közösen:

A kommunista diktatúra vezetőinek felelősségre vonása nem történhetett meg:

"A JOGFOLYTONOSSÁGOT MEGSZAKÍTÓ ALKOTMÁNYOS FORDULAT HÍJÁN" 

"Az Alaptörvény hatálybalépésével lehetőség nyílik az igazság érvényesítésére."

Tehát. Az alaptörvény hatályba lépésével jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat következett be. 

Az alaptörvény 2012. január 1-én lépett hatályba és innentől hazánk nem jogutód állama a "kommunista diktatúra" idején (1949-1989) létező államnak.
Tehát ez egy ÚJ ÁLLAM.


Ez az új állam vajon jogfolytonos-e azzal az állammal, ami 1989-ben, Magyar Köztársaság néven és annak ideiglenes alkotmánya által keletkezett?

"bűncselekmények üldözése nem volt lehetséges, mely lehetőség — a jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat híján — AZ ELSŐ SZABAD VÁLASZTÁS UTÁN SEM nyílt meg ."

Tehát: a 89-es ideiglenes Alkotmány megalkotásával létrejött Magyar Köztársaság jogfolytonos maradt a "kommunista diktatúra"államával.

Lehet-e az alaptörvény által létrehozott új, "Magyarország" nevű állam jogfolytonos azzal a "Magyar Köztársaság" nevű állammal, ami deklaráltan jogfolytonos a "kommunista diktatúra"államával? 

A válasz: NEM.

Tehát: 2012. január 1-től a Magyarország nevű állam sem a "kommunista diktatúra"államával, sem az 1989-ben létrehozott Magyar Köztársaság államával NEM JOGFOLYTONOS. 
ÉS NEM JOGFOLYTONOS EKKÉPP AZ EZER ÉVES MAGYAR ÁLLAMISÁGGAL SEM. 
AZT FANTOM ÁLLAMKÉNT ELFOGLALTA. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG "ÁLLAMPOLGÁRAI" PEDIG 'DE FACTO' : HONTALANOK.

Tehát: ÚJ ÁLLAM.

Kérdések, amik felmerülnek (és minden magyar állampolgár kérdései) a következők:

1. Létrehozhatnak-e új államot országgyűlési képviselők?

2. Az új állam tagja-e az Európai Uniónak, tagja-e a NATO-nak, Tagja-e az IMF-nek? Ha igen, mikor lett azzá ?

3. Az új állam országgyűlési képviselőit ki választotta meg? 

 

A fenti összeállítást írta : az Egységfront Egyesület 
Az ENSZ súlyos vádakat tartalmazó jelentést tett közzé a Vatikánról. Az utóbbi években is igyekeztek eltussolni a pedofil-ügyeket.
Lesújtó jelentést tett közzé szerdán az ENSZ gyermekjogi bizottsága a Vatikánról a katolikus egyházon belüli, gyerekekkel szembeni szexuális erőszakot illetően. A bizottság januárban több vatikáni illetékest is meghallgatott Genfben arról, hogy a Szentszék hogyan alkalmazza az ENSZ gyermekek jogairól szóló egyezményét.

A világszervezet szerint a Vatikán rendre a katolikus egyház hírnevének megőrzését helyezte a gyermekek védelme fölé, és az utóbbi években olyan eljárásokat alkalmazott, amelyek lehetővé tették, hogy papok több tízezer gyereket molesztáljanak vagy erőszakoljanak meg.A bizottság követelte, hogy a Vatikán hozza nyilvánosságra a papi pedofíliával kapcsolatos dokumentumait annak érdekében, hogy az elkövetőket, illetve mindazokat, akik segédkeztek tetteik eltussolásában, felelősségre lehessen vonni. A jelentés szerzői követelték továbbá, hogy azonnal távolítsák el a papság soraiból azokat, akik közismerten vagy gyaníthatóan gyerekeket bántalmaztak, és kötelező jelleggel adják át őket a rendőrségnek.
A jelentés kifejezetten lesújtó hangvétele példátlannak tekinthető az ENSZ-jelentések sorában, és a Reuters hírügynökség szerint a világszervezet részéről az egyházi hierarchia eddigi legsúlyosabb bírálatának számít.

"Az ENSZ gyermekjogi bizottságát mély aggodalommal tölti el, hogy a Vatikán mindeddig nem ismerte el a papság által elkövetett bűncselekmények mértékét, és nem tette meg a szükséges intézkedéseket a gyermekek védelme és a gyermekek elleni szexuális erőszak megfelelő kezelése érdekében. A Szentszék olyan szabályokat és gyakorlatokat vezetett be, amelyek lehetővé tették az elkövetők büntetlenséget és a bántalmazások folytatását" - olvasható a jelentésben. 

Az ENSZ szakértői kiemelték, hogy a szexuális bántalmazások elkövetőit egyik egyházmegyéből a másikba helyezték át azzal a céllal, hogy "eltussolják ezeket a bűncselekményeket". A titoktartási kötelezettség miatt eddig alig fordult elő, hogy a papság tagjai közül valaki is jelentse az ilyen bűncselekményeket a helyi, világi hatóságoknak.

Kifogásolta a bizottság, hogy az egyház nem tett lépéseket például annak érdekében, hogy megakadályozza a hírhedt írországi Magdolna-mosodák botrányának megismétlődését. (Az apácarendek által működtetett Magdolna-mosodákban 1923-tól egészen 1996-ig összesen legalább tízezer nőt és leányt dolgoztattak ingyen, embertelen - kényszermunkát idéző - körülmények között.) A jelentés szerzői szorgalmazták a mosodák, illetve az azokhoz hasonló intézmények működésének kivizsgálását annak érdekében, hogy a jogsértések elkövetőit felelősségre lehessen vonni, az áldozatoknak pedig teljes kártérítést lehessen biztosítani.
A Ferenc pápa által decemberben a papi pedofília áldozatainak védelmére létrehozott bizottságnak valamennyi bántalmazási ügyet ki kell vizsgálnia, és a vizsgálatnak arra is ki kell terjednie, hogy az egyházi hierarchia hogyan kezelte ezeket az ügyeket - szögezték le a jelentésben. Az ENSZ gyermekjogi bizottsága arra kérte fel a Vatikánt, hogy fogadja meg az ajánlásokat, és az ügyben tegyen jelentést 2017-ig.

A Vatikán várhatóan még szerdán közleményben reagál a bírálatokra. A januári genfi meghallgatáson a vatikáni delegáció tagadta, hogy a Szentszék eltussolt volna gyermekbántalmazási ügyeket, és azt hangoztatták, hogy egyértelmű irányelveket fogadtak el az egyházon belül a gyermekek védelme érdekében.

A papi pedofílián túl a szerdai jelentés ajánlásokat fogalmazott meg az abortusz és a fogamzásgátlás kérdésében is, de a Vatikán ezeket - mivel az élettel kapcsolatos alapvető egyházi tanításokat érinti - minden bizonnyal figyelmen kívül fogja hagyni.

Forrás: MTI / Reuters / KontrollblogEl zsidósodott el korcsosodott ez a csuhás rühes réteg .Őket is géppisztollyal kéne szaporítani , mint a bankárkasztot, mert kifele Jézust hirdetik , és közben a SÁTÁNT imádják , mint az a buzeráns Klintonné , ki csak a sátán arcmására alakított pinára tud elélvezni , míg valaki meg egy szüz gyermek vérét veszi az oltárukon . Az USA – ban évente egymillió gyermeket rabolnak el , és áldoznak fel a sátánista korcsok !!!!A tömegek mindig csak az eszközt jelentik! Könnyen mozgathatóak és bármikor feláldozhatóak! Egyszerűen manipulálva egy eredeti célnak megfelelően bárhová terelhetők. Anélkül, hogy akár a célt is ismernék'ezt írtam éppen az előbb valakinek, aki az ukrán eseményekről kérdezett a FB-oldalon
Most is ezzel kezdem ezt a cikket, bár ennél sokkal jobban és érthetően elmagyarázza majd Dr. Papp Lajos a lenti beszélgetésben... Hol a szerepünk és helyünk nekünk magyaroknak ebben az egész folyamatban.... ? 
Ahogy sejthető volt és egyértelműen látszik az euro-atlanti (antanti) beavatkozás Ukrajnában, most erre utaló egyértelmű bizonyítékok kerülnek elő. 
Sajnos más fórumok megint csak nem fogják megemlíteni, de 
a globalista médiát leszámítva már áttörte magát ez a hír, amit azibtimes.co.uk-ről fordítottam nektek, természetesen kiegészítve.. (SBG Buddha - VilagHelyzete.com )

Izraeli ex-katonatiszt vezeti az ukrán katonai csoportokat a rendszer megdöntésére.

"Egykori izraeli katonatiszt vezető szerepet játszik a kormányellenes tüntetésekben" - közölte a PressTV. 
"A meg nem nevezett izraeli parancsnokként vezet mintegy 20 ukrán militáns zsoldosból álló csoportot, amíg 4 másik izraeli, aki korábban a hadseregben szolgált, az ukrán kormányellenes tüntetések szervezésében vesz részt. 
Ukrajnában születtek, de Izraelbe vándoroltak ki, ahol csatlakoztak a fegyveres erőkhöz, majd visszatértek Európába, hogy csatlakozzanak a tüntetésekhez" - folytatja a riport.Már az ukrán média is állította, hogy izraeli iparmágnás nyújt támogatást az ellenzéki erőknekés azt is hozzáteszik, hogy az Izraeli Mossad az egyike azon titkosszolgálatoknak, melyek a káoszt szítják az országban. 
Ha ehhez azt a véletlent is hozzátesszük, hogy John McCain szenátor járt a káosz kialakulása előtt egyformán Líbiában, Szíriában, és Ukrajnában is....érdekes kérdések vetődnek fel...Annak ellenére, hogy zsidó vezetők a semlegességre szólítottak fel, zsidó fiatalok a frontvonal első sorában harcolnak a rendszer és Viktor Janukovics elnök megdöntésének érdekében - írta ezt a Jerusalem Post már decemberben.

Alexandra Oleynikova, fiatal zsidó aktivista, aki a Limmud conferences szervezésében vállalt szerepet, Ő nyilatkozta a Jerusalem Post-nak, hogy míg egyes zsidó fiatalok, akik félelem miatt távol maradnak az eseményektől, addig más ukrán zsidók, akik nemzetközi szervezetekben (mint a JDC, Hillel és Limmud) "igazán aktívak"és  támogatást nyújtanak a "barrikádok szervezésében". 
A zsidó hírügynökség Jewish Telegraphic Agency (JTA) értesülése szerint :
"Számos zsidó fiatal vesz részt a tiltakozásokban, mely összehozta a liberális fiatalokat, ellenzéki pártvezetőket, beleértve az ultranacionalista Svoboda párt, melynek vezetője Oleh Tyahnybok, eleve nyíltan antiszemita..."

Ne felejtsük el, hogy a tiltakozások akkor robbantak ki és váltottak át tüntetésekből a rendszer megdöntésére irányuló összecsapásokká, amikor Janukovics elnök felmondta az Európai Unióval kötetendő társulási szerződést és úgy döntött, hogy az ország mégsem az Unió, hanem Oroszország felé közeledik majd. 
Illetve Vladimir Putin elnök bejelentette, hogy ukrán államkötvényeket vásárol több milliárd dollár értékbenés csökkenti az Ukrajnának szállított gáz árát. Ekkor szabadult el a pokol.

Az alábbi képeknek nyugodtan adhatnánk a már ismert címet:
Slaves V. Slaves = Rabszolgák a rabszolgák ellen


A miniszterelnök Mykola Azarov lemondott, amivel kísérletet tett, hogy véget vessen a tüntetéseknek.  Míg a parlament visszavonta az tiltakozásokat korlátozó ellentmondásos törvényeket, melyek kiváltották az alapvető elégedetlenséget országszerte. A bebörtönzött ellenzéki tiltakozókat pedig szabadon engedték.

Jelenleg Janukovics felajánlotta az előrehozott választásokat, de már aznap este különböző ellenzéki csoportok bejelentették, hogy ezzel sem elégednek meg és Janukovics távozását követelik a politikából. 
Pár órával ezelőtti mai hír, hogy Viktor Janukovics ukrán elnök bejelentette, hogy az országban államcsínyt követnek el, az elnök nem készül lemondani – tudósít a média az elnök tanácsadójára, Anna Hermanra hivatkozva.

Janukovics az UBR TV-csatornának elmondta, mindent megtesz, hogy megakadályozza a további vérontást. Azt is elmondta az újságíróknak, hogy a parlament volt elnökét, Vlagyimir Ribakot, aki lemondott tisztségéről, megverték.

Ide illesztem be, mert nekünk magyaroknak sokat mondanak Dr. Papp Lajos gondolatai :
Hol a szerepünk és helyünk nekünk magyaroknak ebben az egész folyamatban.... ?

Hát azért lehet itt Budapesti MAJDAN , mert legalább olyan koruptak vagytok mint az UKRÁNOK !!!!!


Ne csodálkozzatok , hogy az USA a CIA segítségével korupciós betámadást alkalmazva , elkezdte a Budapesti MAJDAN forgatókönyvét alkalmazni a politikai maffiánk ellen , és bizony meg van az erő mely elsöpör titeket kis gennyes gócokat , csak a magyar népet sajnálom , hogy ilyen tetvek irányítják !!!!
De tényleg mi a faszért is kell nekünk egy terrorszervezetben / NATO / részt venni és cionista érdekekért magyar vért hullatni , azért a marék homokért amit a fiuk vámmentesen behoznak , ha élve hazakerülnek !!!


Ha már embert kell küldeni e frontra küljék ki azokat a hőbörgő zsidó gyerekeket kik randaliroznak az egyetemeinken , ők harcoljanak a cionista zsidó célokért , és ha lehet hősi halottak is lehetnek , én egy könycseppetsem hullatok utánuk , és így talán elmarad a Budapesti MAJDAN is . !!!
Fasizálódik ez a világ a zsidó fasizmus már behállózza a világot , nem csoda ,hogy Oroszország felkészült a zsidó fasizmus leverésére is a bankárkaszosaikkal az élen a fűbe fognak harapni , és ez az esemény űnnep lesz a világnak !!!!!
Megszabadul az emberiség egy mocskos fajtól kiket már rég ki kellet volna irtani !!!!
Kína él a jogával és " vétóz " minden olyan döntést az ENSZ Biztonsági Tanácsában mely Oroszország ellen irányul.Igényt tart az Amerikának nyújtott hitelei azonnali visszafizetésére – aranyban, – ha az USA nem fejezi be a nyomásgyakorlást Oroszországra…Az amerikai kormányzat utalt rá, hogy befagyasztja az Amerikában található orosz pénzeszközöket, számlákat, – ha Oroszország nem teljesíti kérésüket, s nem fejezi be a katonai műveleteket a Krím félszigeten, – s egyáltalán, – ha nem engedelmeskedik a Nyugat elvárásainak a botrányos ukrán kérdésben.*Ám ezt természetesen az oroszok nem fogják megtenni, s nem hagyják cserben saját honfitársaikat, kik többségben vannak a Krím-félszigeten, – s nem vonulnak ki a valójában orosz Krímből, melyet Szovjet Ukrajna 54-ben csak ajándékba kapott tőlük. (Pontosabban Hruscsovtól). – Ám, mikor a Szovjetunió felbomlott, a félszigetnek vissza kellett volna kerülnie Oroszországhoz, – de az akkori ukrán vezetés, (kik már akkor is a nyugati geopolitikai érdekeknek megfelelően cselekedtek), ehhez nem járult hozzá. – 92-ben pedig, az akkori orosz elnök Jelcin, szintén ezen érdekek mentén alakította politikáját, s nem forszírozta a Krím jogos orosz tulajdonba való visszakerülését. – SzabadRiport szerk.*
Oroszország és a Gazprom hétfőn az Ukrajnába és Európába irányuló földgázszállítás leállításának lehetőségéről beszélt, amennyiben a helyzet súlyosbodna.  
Az egyre növekvő politikai feszültség és az Ukrajnában lévő kiszámíthatatlan állapot felveti az Európának nyújtott gázszállítás felülvizsgálatát. - jelentette be a társaság hétfőn.
John Kerry gazdasági és politikai szankciókkal fenyegeti Oroszországot, amire az oroszok is lépésekkel válaszolnak. A Rubel már most is folyamatos támadás alatt van és gyengül, amire újabb válaszlépések várhatóak "keletről".....

Tehát, akárhogy szeretnék is az amerikaiak pénzügyi eszközökkel zsarolni Oroszországot és Putyint, – könnyen a visszájára sülhet el a dolog, – mert mint kiderült; voltaképpen Amerikának nincsen saját pénze. – És nagy valószínűséggel, – egyszerűen csak el akarta lopni az oroszok Amerikában különféle számlákon tartott pénzeszközeit, – azzal az indokkal, hogy segíteni akar Ukrajnának.


A Kínai sárkánynak pedig nagyon nem tetszik, ahogyan az egyik legfőbb szövetségesével, Oroszországgal bánik az Amerikai Egyesült Államok kormányzata, – s ezért, ha befagyasztják az Amerikában található orosz pénzeszközöket, számlákat, – ebben az esetben a Kínai Népköztársaság felkéri az amerikaiakat, hogy egy összegben fizessék vissza részére azokat a hiteleket, amelyeket eddig a kínaiak folyósítottak számukra! – Mégpedig aranyban, – ahogyan a kínaiaktól is kapták eredetileg. 
A dolog pikantériája csak az, hogy a amerikaiaknak nincs annyi aranyuk sem, amennyi az adósságukat a kínaiak felé fedezné. A hivatalos aranytartalékuk, a tartozás töredékét sem éri el.
Ugyanakkor a Nyugat törvénytelen és aljas módszerein egyre inkább felbőszülő Kína kész arra is, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsában megvétózzon minden olyan döntést, mely Oroszország ellen irányul.

Előzőleg Kína Törökországra is komoly nyomást gyakorolt abban a kérdésben, hogy Törökország ne engedje át a Boszporuszi-szoroson, az Égei-tenger felől a Fekete-tengerre igyekvő NATO hadihajókat.

Megjegyzendő, hogy ez nem az első alkalom volt, melyben Kína és Oroszország szorosan együttműködött a világpolitikai és a stratégiai kérdésekben; 
A szíriai konfliktusban Oroszország és Kína együttesen blokkolta, vétózta meg az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatát, mely felhatalmazta volna a “Nemzetközi haderőt” (valójában túlnyomórészt az USA haditengerészetét és légierejét, – a szerk.), – hogy közvetlenül is beavatkozhassanak Szíriában.


És, ha az amerikai kormányzat komoly pénzügyi segítséget kíván nyújtani a puccsal uralomra jutott, önmagát kinevezett “ukrán kormánynak”, – mely összeg min. 1 milliárd dollárról indul, – nos ebbe a kínaiaknak is lesz némi beleszólásuk, mert könnyen elképzelhető, hogy az is a kínaiaké, – s így a törvénytelen ukrán hatalom segélyezését is a kínaiaktól kapott pénzből valósítanák meg.
*Kínának amúgy is komoly gondjai vannak az ukrán gazdasági élet főszereplőivel, akik természetesen Janukovics szűk körén kívül, a helyükön maradtak. Ezek nemrég csúnyán átverték a kínaiakat nem egy kérdésben, például az élelmiszeriparban is. – A szíriai lázadóknak szállították többek közt, a kínaiak által már kifizetett gabonát, – Kína helyett – a szerk.*
Ezért most Kína, 3 milliárd dollár kártérítést követel Ukrajnától. – Nem csoda tehát, hogy semmiféle formában nem kíván hozzájárulni a velejéig korrupt ukrán gazdasági szereplők további felszínen tartásához.
Ugyanakkor az Orosz Külügyminisztérium is hivatalos elvi nyilatkozatot adott ki: “Kína támogatja Oroszországot.”

Szergej Lavrov orosz és Vang Ji kínai külügyminiszter telefonbeszélgetésük során kiemelték, hogy álláspontjuk közel van az ukrajnai helyzetet illetően. Ezt hétfőn az orosz Külügyminisztérium közölte.

A két külügyminiszter eszmecserét folytatott az ukrajnai helyzetről. Oroszország és Kína álláspontja széleskörűen egybeesik az országban és a körötte kialakult helyzetet illetően” – olvasható a főhatóság honlapján.

Rámutatnak: a két miniszter megállapodott, hogy folytatják a szoros kontaktust az adott kérdésben.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése