2017. június 6., kedd

Az ÁVH cionista szabadkőművesek Recsk szellemét idézik





Az ÁVH cionista szabadkőművesek
Recsk szellemét idézik

Cionista bűnözők


CÁFOLHATATLAN BIZONYÍTÉKOK A PESTI ZSIDÓBŰNÖZÉSRE


Kifejezetten szociológusoknak ajánljuk ezt, akik eddig erről a témáról homokba dugták a fejüket.
Ma a déli hírekben nagy hanggal előadták, hogy a fővárosi közgyűlés visszavonta a korábbi kitüntetéseket két zsidótól. Ákos Kertész nevű magyargyalázó firkásztól a magyargyalázás miatt vonták vissza a korábbi díjat. Ilyenre még nerm volt példa az elmúlt húsz évben és ráadásul kommunista vérzsidóról van szó. A másik jómadár Gergényi Péter, aki 2006-ban halomra lövette és viperáztatta a magyarokat INKAL-os zsidóbűnözőkkel és ávós terroristákkal. Ezeket a terroristákat máig sem vonták felelősségre. De ahogy a címben jeleztük, nem mehetünk el a lényeg mellett el, hiszen itt 100 %-os zsidóbűnözésről van szó, amit a JOBBIK nem akar meglátni, pedig a pártelnököt ma is erről kérdezték a tévében, de nem hozta szóba. A zsidó Gergényi a zsidó Gyurcsány alatt követte el a terrorista parancsokat. Az INKAL-os bűnözők izraeli érdekeltségű magánhadsereg volt Gyurcsány alatt, de Orbán-kormánya alatt is szabadon garázdálkodnak. Lásd, amit tettek Zagyva György Gyula ellen, akinek az ügyéről azóta is hallgatnak. Ákos Kertész pedig a szintén zsidó Bartus László amerikai lapjában írta a magyargyalázó szöveget. Ez az Amerikai Népszava sok évtizede magyargyalázó zsidólap, amit Gyurcsány kormánya állami pénzből milliókkal támogatott. És most a zsidó Tarlós István főpolgármester hivatala vonja vissza a kitüntetéseket. Meddig hagyjuk magunkat gyalázni ezektől az idegen söpredékektől? Ilyenkor a két férget állampolgárságától is meg kellett volna fosztani, hiszen a két gazember tette ellentétes az állampolgári eskü szövegével. Kifelé az idegen bűnözőkkel Magyarországról! Ezt várjuk az Orbán-kormánytól. Kép: balra Kertész, jobbra Gergényi



ZSIDÓ PROVOKÁTOROK CSINÁLTÁK


A MAGYAROK NYILAI NEVŰ
FANTOM-SZERVEZETET

Így csináljunk a polgárokból fasiszta terroristát , és a cionista média , ha fel fúja, már csak alá kell építeni egy maszlagot , és a világ fasiszta zsidó média orgánumok úgy tálalhatják , hogy itt dühöng a fasizmus , igen itt dühöng a fasizmus , de a zsidó cionista fasizmus az ami dühöng ebben a kis országban melyet gyarmatként be akarnak kebelezni , és ehhez a világot rá kell hangolni , hogy itt a fasiszta magyarok gyilkolják a zsidókat . Bár már látnám , hogy a fiaink a nemzeti vagyonunkat elrabló cionistákat legyilkolja mert a maffia politikusaink semmit nem tesznek az elrabolt értékeink vissza szerzéséért , legalább benzines üvegeket dobálnának az össze rabolt zsidó ingatlanokra . De a porba fingó fülke forradalmároknak kiadták , hogy ti csak követhetitek az eseményeket , de nem alakíthatjátok , és mindezt úgy adhatjátok elő , hogy állandó védekezésnek tűnjön fel, Bohócok nem látjátok , hogy zsinóron rángatják azt a pár maffia politikust aki vállalja hogy eljátsza a nemzeti karaktert a politika színpadán . Vegyétek észre , hogy ők a helytartók , és ezt nem akarja kisajátítani az ÁVH – s zsidó gyerekek , és unokákból összeállt közéletünk , kiket a háttérből a vakolók irányítatnak . Na hülye magyar így énekelik ki a földet a talpad alól , és úgy jársz mint a holló kiesik a sajt a szádból , és a róka felfalja azt , de mivel megszomjozott , hát elveszi tőletek a víz készleteket is , így már földönfutóként zsellérek lehetek a saját földeteken , buta európai palesztinok , ti még nem is harcoltok az elrabolt életetekért , ja hogy nincs elég üveg amit meglehetne tölteni benzinnel , hát hívjátok be a palesztinokat majd ők megtanítanak harcolni e fasiszta cionista horda ellen . Ja , hogy meg akarjátok várni míg az atomtölteteket is behordják , és akkor robbantjátok rájuk a Kárpát – Medencét , hogy a művelt nyugat is szenvedjen , mert eladott minket is a zsidónak , akik mellesleg a világ uralomra törnek , és így azt hiszik megússzák a leigázásukat , pedig még itt sem rabszoga mindenki , és egyre többen ébredeznek , és ha mindenki benzines üvegeket ragad , bizony a büdös tetves zsidóság Galíciáig futhat, vagy itt hagyja a fogát, mint terrorista már nem csinál másokból fasiszta terroristát .

Budaházy György, a per elsőrendű vádlottja a tárgyaláson szóvá tette, hogy a nyomozó hatóságok ebben a vádpontban sem derítettek fel minden lényeges körülményt, és arra is felhívta a figyelmet, hogy az a nő, aki vitába keveredett a Hungarica miatt, másként adta elő a történteket a bíróságon, mint a dolgozók. A júniusban meghallgatott nő tanúvallomása szerint amikor 2008 márciusában a Hungarica együttes koncertjére akart jegyet venni, az eladólány azt mondta neki: "fasisztákat nem szolgálnak ki", egy férfi alkalmazott pedig karon fogta, és kikísérte a helyiségből. Ezután a nő hírportálokon szóvá tette a történteket. A Broadway felgyújtását akkoriban egy magát a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek feltüntető csoport vállalta magára, amely vállalta a nyilvánosság előtt a szocialista politikusok elleni Molotov-koktélos támadásokat, illetve Csintalan Sándor egykori szocialista politikus, a HírTv műsorvezetőjének megverését is. A támadás utáni napokban több száz ember részvételével tartottak megmozdulásokat a Hollán Ernő utcában és környékén. Az ügyészség szerint Budaházy 2007 folyamán az Ír Köztársasági Hadsereg mintájára létrehozta a Hunnia mozgalom elnevezésű szervezetet annak érdekében, hogy 2007-2009-ben terrorcselekményekkel, főként Molotov-koktélos támadásokkal az akkori szocialista-szabad demokrata kormánytöbbség politikusait és a lakosság velük rokonszenvező csoportjait megfélemlítse, és így befolyásoljon parlamenti döntéseket. A politikai motivációjú támadások célpontjai javarészt az akkori kormánypárti politikusok otthonai, illetve az MSZP és az SZDSZ székházai voltak. Ugyanakkor a vádlottak egyes esetekben inkább személyes ellenszenv okán választottak célpontokat, mint például a Vörös Csepel elnevezésű szórakozóhelyet, melegek által látogatott helyeket, vagy éppen Csintalan Sándort. A vádpontok között szerepel puszta pénzszerzés céljából elkövetett bűncselekmény is, egy ATM pénzkiadó automata felrobbantása. A vádlottak az eljárás során jobbára tagadták a bűncselekmények elkövetését. A Budaházy-per pénteken tanúk meghallgatásával folytatódik. 2011-09-28 (MTI, részlet)
HÁTTÉR
Krimibe illiő mesét adott elő az MTI. A történet olyan zagyva, hogy ebből már filmet is lehetne forgatni. Nézzük a cikk tényeit! A zsidó jegyiroda ellen fővádlottnak Budaházyt vették elő, aki ott sem volt a jelzett esetekben, a szóban forgó irodában. A jegyiroda elleni cirkuszt és fölhajtást – zsidó megrendelésre – a Tomcat nevű zsidó provokátor és társai csinálták, ha megnézzük a korabeli sajtóhíreket. Tomcat egész története a rendőrség bűnügyi híreivel van összekapcsolódva. Újabban semmit sem lehet hallani a provokátorról (alvó ügynök?), de eddig minden ügyben amit művelt a rendőrség és bíróság is mindig fölmentette. Most viszont az MTI hírben meg sem említik, pedig ő rendezte a jgyiroda elleni műcirkuszt, ami nem véletlen. Még Sólyom László elnök is lelátogatott a rettegő gettólakók és a nácizmus üldözöttei közé, akiket Tomcat csődítette össze a Hollán Ernő utcába. Ez a „magyarok nyilai” nevű hazugságtörténet is zsidó találmány, amiről inkább Tomcatot kéne megkérdezni. Tehát az iroda fölgyújtásához semmi köze Budaházynak, annál inkább köze van Tomcatnak és társainak. Most már kezd kitisztulni a kép. Tomcattól és a háttérben meghúzódó zsidó körökből, beleértve az akkori titkosszolálatot is, ered ez a „magyarok nyilai” nevű fantom-szervezet nevű mese. Viszont tőlük erednek a valódi gyújtogatások, amiket  elkövettek és aztán mindezt  Budaházyra és a nemzeti magyarok nyakába akarták varrni. Emlékezzünk csak arra, hogy Draskovics akkori belügyminiszter maga vallotta be a tévében, hogy a bemutatott bombarobbantásoknak semmi köze nem volt Budaházyhoz. Kép: ex-homar nevű blogból

Kép: a két zsidó szervezte a Hollán utcába a gettótüntetést. Balra Szabó György FIDESZ-es polgármester, aki azzal dicsekedett el a sajtóban, hogy ő Izraelben is szolgált, jobbra Tomcat, a rendőrség és titkosszolgálat ügynöke

Kép: héber rendőr a tüntetésen











És közben építik a stadionnak álcázott koncentrációs táborokat !!!
Szabadkőműves utasításra a te adódból az egészségügy , az oktatás , a nyugdíjak rendezése terhére valaki kiadta , és mined más magyar érdek ellenében a megsemmisítésünket tüzte ki követendő célul !!! Igen az égetőmű és filmstudió nem koncentrációs tábor lesz , hanem megsemmisítő tábor Inkál védelem alatt , valyon ki tudsz e majd szabadulni mielőtt elevenen begyógyszerezve elégetnek a tervezet szerint . Likvidálták e már azokat akik a projektet elindították levezényelték , és kiloptak a magyarok zsebéből ezzel a húzással 50 év behozhatatlan hátrányt .
Jó volna , ha az égető mű főpróbáján ezek az urak lennének az alanyok !!!! Begyógyszerezve élve elégetni , hogy a kapacitásról meggyőződhessünk , ha már darálót nem működtethetnek , jó lesz a megsemmisítő tábor is , minden szabadkőműves 33 fokozatút a kemencébe kérünk !!!
Milyen számonkérő bizotság működik a parlamentbe ahol ennyi pénzt lehet kisibolyozni a nemzet valós céljainak hátrányára . Kiket kellene géppisztollyal szaporítani ????
Gojok nem kellene lázadni , és felégetni helytartóinkat családostul birtokostul ingó ingatlan vagyonukkal eggyüt !!





IZRAEL ÁLLAM A SÁTÁN ORSZÁGA,

ÉS MEG KELLSZŰNNIE

– INTERJÚ A NETUREI

KARTA RABBIJAIVAL



A magyar zsidók nem csak a cionizmus alapítóival, Herzl Tivadarral, Natonek Józseffel és Südfeld Miksával büszkélkedhetnek el, ugyanis a zsidó anticionizmus gondolata is magyar zsidóktól származik. A Neturei Karta jelentése: a város (Jeruzsálem) őrzői. Nevük egy idézet része a Talmudból, amely arról szól, hogy Jeruzsálem valódi őrzői nem a katonák, akik valójában pusztulást hoznak rá, hanem a jámbor emberek, akik imádkoznak.
 A Neturei Karta nem is igazán egy szervezet, inkább egy átfogó eszme, mely mögé több tízezer zsidó sorakozik fel szerte a világon. Nem szelektíven olvassák a Tórát, nem vesznek el belőle semmit: pontosan azt hirdetik fennhangon, amit az mond, nevezetesen, hogy zsidó állam márpedig nem létezhet. A szekuláris Izraelt nem ismerik el, palesztinai tagjaik adót nem fizetnek, katonai szolgálatot nem teljesítenek, személyi igazolványt nem váltanak. Kérdéseinkre Moshe Ber Beck rabbi magyarul, és Ahron Cohen rabbi angol nyelven válaszolt.
A kívülálló azt hihetné, hogy minden zsidó és rabbi egyforma, és mind támogatják Izraelt. Ám a Neturei Karta látványosan más állásponton van. Mi a nézetkülönbség oka, miért támadják a cionizmust?
Beck rabbi: A zsidó hit és a cionizmus közötti különbségről órákat lehetne értekezni. A cionizmus egy mindössze 150 éves koncepció. Nem hívő zsidók találták ki, és az alapja az, hogy nekünk egyedül kell felállni, visszamenni Palesztinába, csinálni egy országot, és nem szabad Istenre hagyatkoznunk – ezeket persze a Tóra tiltja. A zsidóság nem pusztán egy nép, hanem egy vallás is: hitünk a Tórából ered. Nincs zsidóság Tóra nélkül. Minket a Teremtő választott ki, és hozott Palesztinába, és a bűneink miatt később Ő is üldözött el onnan. Nem lehet csak úgy visszamenni oda, és hipp-hopp létrehozni egy országot. A Törvény tanítása szerint csak maga Isten gyűjthet minket újra egybe Palesztinában. Tudja, a zsidóság egy több ezer éves nemzet, mely hosszú időn keresztül jól megvolt egy ország nélkül. Rengeteg nagy ember, tudósok, rabbik és igen, sok gazdag ember is a választott néphez tartozott. Ők mind megtehették volna, hogy egy ország megcsinálásán ügyködjenek, de nem tették. Sok nehézségen ment keresztül a zsidóság mindenfajta ország nélkül, és tessék, máig itt vagyunk. Hitler után azonban a zsidóság összetört, és így a gondolat beférkőzhetett a zsidók közé, hogy legyen egy hazánk. Izraelt így rakták össze. Ám máig sok zsidó, és sok rabbi tartja, hogy ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Ez a valódi zsidóság, és mi, a törvényt betartó zsidók mélyen szégyelljük a sok vérontást, amit Izrael a világ zsidóságának nevében tesz. Ha nem jött volna létre akkor Izrael állam, és ma megkérdeznék a zsidókat, hogy legyen-e, állítom, hogy a többség nemet mondana.
A valódi zsidósággal tehát szemben áll a cionizmus. Az ember mégis lát cionistákat, akik vallásosnak mutatják magukat, és Izrael állam jelképe is a menóra. Hogy is van ez?
Beck rabbi: Izraelben nagyon erősen küzdenek azért, hogy a zsidóság otthagyja a vallását. Persze, ha az ember ma szétnéz Izraelben, találhat magukat vallásosnak mondó cionistákat. Azonban ez csak egy taktikai lépés. Valójában a cionizmus egy új zsidóságképet vezetett be, mellyel célja az volt, hogy a nép elfelejtse mit kapott parancsba a Mindenhatótól.
Cohen rabbi: A cionizmus egy eredendően ateista elképzelés. Izrael pusztán felvette a vallásos szimbólumokat, hogy odacsalogassa a zsidó embereket a világ minden tájáról. A cionisták nem hisznek Istenben, viszont hisznek abban, hogy Isten adta nekik azt a földet.
Igaz, amit a TV-ből jön, hogy csak az iszlám okozza a viszályt a Szentföldön?
Beck rabbi: Amit a média sugall, hogy ez egy vallási háború, egy nagy hazugság. Sok nemzedéken át éltünk békében az itteni népekkel és más hitűekkel. Nem igaz, hogy a harag a zsidóság ellen irányul. Ha valakit itt gyűlölnek, akkor azok a cionisták. Hatvankét éve minden közel-keleti nyomorúságnak Izrael állam az oka, és ez az, ami ellen mi küzdünk. Addig nem lesz béke, amíg a világ rá nem döbben, hogy Izrael léte egy alapjaiban hibás gondolat.
Önök főleg vallásos alapon utasítják el Izrael államot. Egy ateista hogyan viszonyuljon Izraelhez? Akit nem érdekel Isten, támogathatja a cionizmust?
Cohen rabbi: Hitünk alapján, de humanitárius megfontolásból is ellenállunk, bár a kettő között nyilván van kötelék. De egy ateista is láthatja, hogy Izraelben elnyomják a palesztinokat, lerombolják házaikat, leölik őket.
Izrael mégis a béke, és a tolerancia bajnokaként adja el magát külföldön.
Beck rabbi: (nevetve) Mondani könnyű! A kérdés az, hogy mit csinálnak?
És a másik unalomig mantrázott állítás? Hogy Izrael állam „Isten országa”?
Beck rabbi: Az egész világ Istené. A bibliai Izrael földje szent, és réges-régen ott valóban állt egy szent ország, ezt mondja a Tóra is, ám onnan mi zsidók el lettünk üldöztetve. Az, amit ma „Izrael” néven hívnak, egy gigászi bűn, s ez az ország nem az Istené, inkább a Sátáné. Épp olyan bűn volt létrehozni, mint ahogy bűnös dolog lopni vagy ölni.
Izraeli körök látványosan igyekeznek belerángatni az USA-t egy Irán elleni háborúba. Mi lehet ennek a következménye? Harmadik világháború?
Cohen rabbi: Elképesztő, ahogyan Izrael Irán ellen hergeli Amerikát. A vádjaik teljesen alaptalanok. Nem kérdéses, hogy ha így folytatják, egy katasztrofális háborút, ahogy Ön mondja, egy harmadik világháborút is kierőszakolhatnak. Az iráni zsidó közösséget mellesleg nem érik támadások, Irán tolerálja a vallásos zsidókat.
A Neturei Karta látványosan küzd Izrael állam léte ellen. Palesztinok oldalán tüntetnek, és Mahmud Ahmadinezsád iráni elnök mellett is kiálltak, mélyen vallásos, őszinte embernek hívva őt, és harmonikus, Istent követő országnak írva le Iránt. Izraelben izraeli zászlót égetni merész dolog. Gyakran támadják szervezetüket a cionisták?
Beck rabbi: Természetesen. A Neturei Karta pont a fordítottja a cionistáknak, így hát érthető a gyűlölet, amivel kezelnek minket. Mi rámutatunk a valóságra, hogy a cionisták ráültek a palesztinok fejére, és úgy tákolták össze Izraelt. Ha egy idegen nemzet Magyarország helyén létrehozna egy országot, és kijelentené, hogy az mostantól az övé, abból is pont ugyanilyen problémák fakadnának. Mi erőszakmentesen, békében hirdetjük az igazságot, és ők erre fegyverrel, összeveretésekkel, rendőri akciókkal, börtönnel válaszolnak.
Cohen rabbi: Sokan támadtak minket egy teheráni holokauszt konferencián való részvételünk miatt, ám a téma nem a holokauszt tagadása, hanem revíziója volt. A holokauszt egy borzalmas esemény volt, de nem lehet a palesztinok elnyomásának igazolására használni. A cionisták önkényes módon, már-már vallási szintre emelve használják rosszra a halott zsidók emlékét. Elsőrangú lehetőség volt, hogy megmutassuk az iszlám világnak, hogy a zsidóság nem azonos a cionizmussal. Máig nem bántam meg, hogy ott voltunk. De persze nem csak Izraelben érhetnek atrocitások. Az én angliai lakásom előtt tüntetést szerveztek a cionisták, összeverték a kocsimat, tojással dobálóztak, öngyűlölő zsidónak hívtak.
Sokan, akik a cionizmus ellen küzdenek, a holokausztot is egy mesének tartják. Ehhez mit szól?
Beck rabbi: Mese? Ez borzasztó. A szüleimet, a barátaimat vesztettem el a holokausztban, a haláltáborokban. Csoda, hogy mi gyerekek megmenekültünk, hála a Mindenhatónak. Hogy lehet ezt tagadni? Olyan, mintha valaki nem fogadná el, hogy a nap süt az égen.
Cohen rabbi: Hiába tagadják a holokausztot egy bizonyos mértékig, teljességgel nem tudják megcáfolni. A hatmilliós számot gyakran idézik. Ebbe bele lehet kötni, de a bűn akkor is ugyanolyan borzalmas, ha nem hatmillióról, hanem ötről vagy négyről van szó. A kivégzés módszere is részletkérdés. Mindegy, hogy gázkamra, vagy puskagolyó. A bűn az bűn marad. Kicsinyíteni azt gyalázatos dolog az áldozatok emlékével szemben.
Kedves Beck rabbi, ön Magyarországról származik. Mesélne egy kicsit az életéről?
Beck rabbi: Budapesten születtem, ha jól emlékszem 1934-ben. Egy pesti bunkerben elrejtve vészeltem át a zsidóüldözéseket, majd Ausztriában, aztán Olaszországban éltem, később Palesztinába keveredtem. Nem akartam oda kerülni, a sors hozta így, de ahogy időt töltöttem ott, rádöbbentem a cionizmus kétszínűségére. Ma már szerencsére (hivatalosan – a szerk.) nem a cionista rezsim alatt élek: az USA-ban lakom.
Mi legyen hát a sorsa Izraelnek? Ha leszerelnék az államot, mi lenne a sok odaráncigált zsidóval?
Cohen rabbi: Izraelnek feltétlenül békés úton, de meg kell szűnnie létezni. Azért imádkozunk, hogy a cionizmus gonoszsága eltűnjön a világból. A zsidóknak pedig haza kell menniük, ha ez a béke ára. Ám én hiszem, hogy a palesztinok nem kiűzni akarják a zsidókat. A palesztinok egy független, saját államot akarnak, mint amilyen a történelmi, demokratikus Palesztina volt.
És ha nem lesz „zsidó” állam, hogyan kell majd a zsidóknak viszonyulniuk ahhoz az országhoz, ahol majd laknak? Tényleg, el lehet várni egy, teszem azt, magyar zsidótól a hazafiságot?
Beck rabbi: A Tóra-követő zsidók természetes viselkedése, hogy teljes hűséget tanúsítanak azon ország iránt, ahol élnek, ahogy azt a Tóra megköveteli. Nem csak, hogy el lehet várni a hazafiságot, hanem meg is kell követelni!
Mit mondanának azoknak, akik a cionizmust a zsidósággal azonosítják?
Cohen rabbi: A kérdés az, hogy ki követi el ezt a hibát? Mert sajnos számos zsidó is bedől annak, hogy a cionizmus helyettesíti a zsidóságot. Ám ez nem így van.
V. L.
Forrás: barikad.hu


A Kneszet korábbi elnöke szerint gyerekes módszer

tovább lapítani az izraeli atomfegyver ügyében



Háborognak a cionisták, mert akadt végre egy becsületes politikus Izraelben, aki ki mert mondani egy alapvető igazságot. Avraham Burg, az izraeli parlament, a Kneszet korábbi elnöke (1999-2003) egy Haifában rendezett konferencián közölte: “Elég volt a kétértelműségből – Izraelnek van nukleáris és vegyi fegyvere is, és erről nyílt és őszinte vitát kellene kezdeményezni”.

Avraham Burg
Burg még ennél is tovább ment, ugyanis kijelentette, hogy véleménye szerint Izrael előtt két lehetőség áll: vagy maga is megsemmisíti tömegpusztító fegyvereit egy atomfegyvermentes Közel-Kelet megteremtése érdekében, vagy pedig elfogadja, hogy a térségben más államok is szert tesznek nukleáris és vegyi fegyverekre.
A nukleáris fegyverek birtoklása hosszú távon kockázatossá és politikai teherré vált” – jelentette ki, hozzátéve, hogy az atomfegyverekkel kapcsolatos izraeli kétértelműség (vagyis hogy Izrael nem is tagadja, de nem is ismeri be az atomfegyverek birtoklásának tényét) egyszerre “idejétmúlt és gyermekes” módszer, amely “nem fog másokat megakadályozni abban, hogy atomfegyverekre tegyenek szert”. “Az új realitások világos választás elé állítanak abban a tekintetben, hogy vagy mindeniknek lesz nukleáris fegyvere, vagy pedig létrehozunk egy atomfegyvermentes zónát” – mondta ki a nyilvánvaló igazságot Avraham Burg, sürgetve egyúttal a párbeszéd megkezdését Iránnal és a térség más államaival. “
A konferenciát követően Burg a Mááriv című lapnak nyilatkozva is megerősítette álláspontját, mely szerint “itt az idő kitörni a nukleáris koporsóból, és ideje végre lerántani a leplet az izraeli atomprogrammal kapcsolatos kétértelműségről. Vagy mindenkinek lesz atomfegyvere, vagy senkinek sem” – nyomatékosította röviden a lényeget.
Akiba Tadatoshi, aki 1999 és 2011 között Hirosima polgármestere volt, felszólalásában azt javasolta, Izrael is támogassa a közel-keleti atomfegyvermentes zóna megteremtésének gondolatát. Dov Hanin, izraeli parlamenti képviselő és politológus, ugyancsak sürgette a zsidó állam atomfegyvereinek fölszámolását, utalva a szíriai vegyi fegyverkészlet megsemmisítésére, mint követendő példára. Szíria esete azt bizonyítja, hogy a nemzetközi diplomácia segítségével lehetséges egy ország tömegpusztító fegyverkészletét megsemmisíteni – hangoztatta az izraeli képviselő.
A Mááriv című izraeli lap közlése szerint a The Legal Forum for the Land of Israel nevű szervezet felszólította az ügyészséget és a rendőrséget, hogy kezdeményezzenek eljárást Avraham Burg ellen, mert a fentebb idézett kijelentéseivel hazaárulást követett el. A Fórum emlékeztette a hatóságokat arra, hogy Burg a Kneszet elnökeként, valamint a Külügyi és Védelmi Bizottság tagjaként lényeges izraeli államtitkokhoz férhetett hozz. “Burg egyoldalúan feltárja Izrael nukleáris és vegyi fegyverarzenáljának kérdéskörét az ellenség és a világ előtt, és ezzel a Kneszet más tagjait is arra ösztönzi, hogy ugyanígy cselekedjenek” – áll az ügyészséghez és a rendőrséghez eljuttatott levélben.
2013. októberében Simon Peresz izraeli államfő az izraeli atomfegyverkezésre vonatkozó “kétértelműség” jegyében a France 24 tévéállomásnak adott nyilatkozatában a következőképpen kerülgette a forró kását és hazudozott: “Van olyan ok, amely arra kényszeríthet bárkit, hogy nukleáris erővel rendelkezzen, de számomra ez olyan eszköz, amely a békéhez vezet, nem pedig támadások végrehajtásához”.
Mint ismeretes, Izrael – miközben az állítólagos iráni atomfegyverkezés ürügyén háborúval fenyegetőzik - nem hajlandó aláírni a nukleáris fegyverek terjesztésének tilalmáról szóló nemzetközi egyezményt, és (az általa folyamatosan démonizált Iránnal ellentétben) a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség ellenőreit sem engedi be nukleáris létesítményeibe.
Perge Ottó - middleeastmonitor.com - Mááriv nyomán


A Hende által biztosított kiemelt honvédkórházi ellátás

mellé csaknem százezres életjáradék is dukál a

"túlélőknek"

De egy – egy hajléktalant is örökbe kéne nekik fogadni !!!!

Szerkesztőségünk birtokába került egy "eltévedt levél", mely a Munkaszolgálatosok Országos Egyesületének tájékoztatóját tartalmazza. A levélből kiderül, hogy a Hende Csaba honvédelmi miniszter által biztosított, kiemelt honvédkórházi ellátás mellé csaknem százezres életjáradék is dukál az arra érdemeseknek. Reménykedni persze felesleges, a kedvezményezettek köre ezúttal sem érinti a magyarokat, csak a már szokásosnak mondható "kiválasztott" réteg lebzselhet az általunk - és most már a "német" (és ki tudja, még hány) állam által - befizetett adóösszegekből.

"Az 50 százalékkal megemelt, Németország által kiegészített életjáradék mellé kiemelt kórházi ellátást is adunk"





Egészen pontosan a "nemzeti" kétharmad 50 százalékos emelésén túl, a "német" kormány is csatlakozott a budapesti gettó (értsd: a frontvonal borzalmaitól gondosan elszeparált terület) egykori lakóinak ellátásához. Így Európa legantiszemitább országában 2013. január elsejétől egy újabb, közel százezres, folyamatosan növekvő életjáradék is üti a markát a konstans rettegésben élő "túlélőknek". Nem is rossz pénz a szebb korokban ledolgozott néhány éves munkáért. Az összeg a birtokunkba került dokumentum tanúsága szerint valamivel gyorsabban emelkedik, mint a mindenkori minimálnyugdíj - ami egyébként 28500 (huszonnyolcezer-ötszáz) forint, és 2008-óta változatlan...
Így kell hát a "náci haláltáborok" borzalmát hatványozottan, nap mint nap újra átélni az üldözötteknek a fasizmus jelenkori melegágyában. Azért félve megkérdeznénk a "nemzeti" kormányt: a szovjet munkatáborokat megjárt, a kommunizmus által kisemmizett, esetleg az '56-ban hazánk és a világ szabadságáért fegyvert fogók tömegére gondol-e hasonló nagyvonalúsággal a közeljövőben?

(Rákattintva nagyítható)


(Rákattintva nagyítható)

(Kuruc.info)
Kapcsolódó:

Jó – jó de mi jár a málenyki robotra hurcolt magyar tömegeknek , kik ráadásul civilek voltak , és elhajtották őket mint a barmokat , és vagy hazakerültek élve megnyomorítva egzisztenciálisan tönkretéve , és itthon a kommunista hatalom még kisajtolta belőlük azt a kis életszikrát ami még működött bennük , mert a zsidó ÁVH még igyekezett tönkretenni e – szerencsétlen áldozatokat. Úgy néz ki innen mintha Oroszországban a zsidók megcsinálták a kísérleti Kommunizmust a pénzügyi elit javallatára és ez százmillió ember halálához vezetett , persze az ÁVH – s zsidókon kívül senki nem kapott kártérítést . Ők meg aztán az egész világot zsarolva minden nemzetből kisajtolták a kártérítést hol ott nekik kellene kártérítést fizetniük e mérhetetlen szenvedések láttán , azt kell mondanom kifordult a világ a háborús bűnös bankárkaszt és a zsidó cionista neokonok igyekeznek leigázni a világot , és nem kártérítést fizetni , hanem kamatrabszolgává tenni az emberiséget , hogy a kiválasztott népnek az a feladat jusson , hogy Ők legyenek a rabszolga tartók a gojok felett . A koncentrációs táborokat fel állították Palesztinába is a világ legnagyobb koncentrációs tábora üzemel ma is a szerencsétlen Palesztin nép kárára. Amerikában meg több mint 800 tábor várja a lakóit. Úgy gondolom az Amerikai hadseregnek érdemes zsidó cionista érdekek miatt a fiaikat , lányaikat a húsdarálóba küldeni , hisz így az a sok munkanélküli fiatal amerikai eltűnik a halál folyosóin a kiválasztott nép oltárán , mert hogy nézne az ki , hogy a kiválasztottak hullanának a harcmezőkön és nem a gojok. Hát így kapcsolódunk mi is e mocskos háborúkba , most már nem csak amerikai zsoldosok , de magyar , és a többi seggnyaló ország fiai is lányai is áldozhatják fiatal életüket egy mocskos célért , és ne mondja senki , hogy a terrorizmus oltárán , mert a legnagyobb terrorista államok az USA , Izrael , mellet a NATO országok , akik most éppen az Afrikai országokat rohanták le és rabolták ki nyíltan az olajért, és az aranyért , valamint a többi értékes ásványkincseikért. Szégyen gyalázat , hogy mi egy ilyen terrorista szervezethez csatlakoztunk , és a vezetőinknek eszében sincs kilépni e világ terrorista szervezet soraiból , helyette a békés állampolgáraikból próbálnak terrorista alakot csinálni a zsidó maffia politikai elit jóvoltából , látsd Budaházit , és társait , hogy meghurcolták az olajmaffia oltárán nevelkedett piszkos zsidó maffia vezérek , kik belügyminiszterré nőtték ki magukat. Itt akartok ti kárpótlást kicsikarni a sanyarú életetekért , nem látjátok ez csak a zsidóknak jár , meg az is , hogy büntetlenül elrabolták a nemzeti vagyonunkat is , és ma is nap mint nap rabolják a közhatalmat ahová bepofátlanodtak ott korrupció fészkelte be magát a közéletbe , ma is rabolnak , és ölnek e zsidó cionisták és büntetlenül , ők meg itt hajkurásszák a 80 éves háborús bűnösnek kikiáltott szerencsétleneket , és ti elfelejtitek , hogy a terrorista állam Izrael egyetlen egy háborús bűnös zsidót nem adott ki a világnak . Hogy is van ez a kettős mércével mért zsidó nézet , a goj állatoknak nincs igazuk semmiben , és csak azért élhetnek , hogy a zsidót szolgálják . Talán fel kéne ébrednünk , mielőtt a vágóhídra visznek bennünket az ilyen Draskovics félék , akiknek nem volt elég az olaj maffiás múlt , nekik még a vizünk , és a földjeink is kell. Valamint a feltérképezett többi ásványkincsünk is . Mert azt is feltérképezték titokban és Ők jobban tudják mi mindenünk van mint mi , hát csodálkozunk , hogy kihúzzák a lábunk alól a földünket is , és földönfutóvá lesz egy nemzet az Ők kabzsiságukon. Egyetlen egy hatalom sem volt ilyen szemét , kik leigázni jöttek a Kárpátmedencébe , mint a rohadt Kazárok , kik zsidónak képzelik magukat , pedig a pénzhatalom simán be áldozza őket , ha az érdekeik úgy kívánja. És ők minket nap mint nap csak ölnek , ma már nem beszélhetünk a 10 milliós nemzetről , hisz rég alatta van a lélekszámunk a 10 milliónak , és ezért a politikai maffia elitünk a felelős velük együtt kellene likvidálnunk a hazaárulókat.

Szóval kárpótlás járna , de csak a halál arat köztünk , és a zsidó rabló csapatok igyekeznek megszerezni minden jó falatott még a nemzet csontvázából , mielőtt végleg kihunyna az élet ősi földünkön a magyarság számára , ha nem vesszük fel a harcot , könyveljük el az Európai Antant odadobott a zsidóknak bennünket. Hogy nincs fegyverünk , az igaz , de molotov koktélokat még tudunk gyártani , és minden zsidó vállalkozást lángra tudunk gyujtani , ne hagyjuk , hogy cigány – magyar polgárháborút csináljanak hazánkban , hogy aztán minden az ölükbe huljon a magyar nép vagyonából . Gondolkozz el ,hisz a FIDESZ is megbukkik ha kiadják a zsidóknak , hogy Bajnaiékra kell szavazni , és őket megveszik az amerikai félig bukott dollárért – mondhatom játékpénzért , mert miután megvették e cionista FIDESZ-eseket a dollár is megbukik mint a FIDESZ. Magyar országnak meg megrendelhetik a koporsót , vagy aki tud még világgá mehet ,mert jönnek az új betelepűlők. Szép a jövőnk mi a kilátás is csodás , csak azt ne hidd , hogy más fogja megvivni helyetted e csatát . Az Antant államok ma is közrefognak , és nem a magyar egységet akarják helyre állítani , hanem minéltöbbet kiszakítani még hazánk terűletéből.










Fogkefével mérgezhette meg Arafatot a zsidók ügynöke


A palesztin vezető ínyébe jutva, rendkívül gyorsan szívódott fel a polónium 210. Erre gyanakszik a néhai politikus családja és a Palesztin Felszabadítási Szervezet (PFSZ) egykori vezetősége.
Jasszer Arafat 2004. október 11-én, két órával vacsorája után lett rosszul Ramallahban. Hányt, orvosa vírusos betegségre gyanakodott.
Mérgezésre azért nem, mert a PFSZ-vezér mindig előkóstolót alkalmazott. Először tunéziai orvosok kezelték, akik megállapították, állandó belső vérzése van, mert az ezt gátló vérlemezkék hiányoznak a szervezetéből. Párizsba vitték, ott hunyt el 75 éves korában, 2004. november 11-én.

Papucsából, alsónadrágjából, hálóingéből, sapkájából, tisztálkodószereiből, hajából, koponyájának bőrszövetéből vettek mintákat. Így bizonyosodott be, hogy a radioaktív polónium 210 került a szervezetébe. A PFSZ volt vezetői állítják: már azt is tudják, ki volt az a palesztin kettős ügynök, aki az izraeli titkosszolgálat megbízásából Arafat fogkeféjére helyezte a por alakú vegyületet.
A brit The Lancet című brit orvosi szaklap hétfőn számolt be arról, hogy az Arafat személyes tárgyait vizsgáló svájci szakértők megerősítették annak a lehetőségét, hogy a néhai palesztin elnököt radioaktív anyaggal mérgezték meg.
Az oroszok is használták
Arafat egy hónapos haláltusája során kómába is esett, szervei egymás után mondták fel a szolgálatot.
Esete megegyezik a 2006 novemberében Londonban meggyilkolt orosz kettős ügynök, Alekszander Litvinyenko halálának körülményeivel, akit a britek feltételezése szerint Putyin elnök megbízásából tettek el láb alól. Litvinenko teájába keverte két moszkvai ügynök a polóniumot. A kém embertelen kínok között hunyt el négy héttel később.
(Bors nyomán)




Svájci szakértők megerősítették: polóniummal mérgezték meg Jasszer Arafatot

Megerősítették a néhai Jasszer Arafat személyes tárgyait vizsgáló svájci szakértők annak lehetőségét, hogy a volt palesztin elnököt radioaktív anyaggal megmérgezték – írta hétfőn megjelent számában a The Lancet című brit orvosi szaklap.
A lausanne-i egyetemi kórház radiofizikai intézetének szakértői szerint "a testi folyadékokat, vagyis vért és vizeletet tartalmazó leletek megmagyarázhatatlan és magasabb radioaktivitást mutattak a 210-es polóniumból a normál értékekhez képest".
Ezek a szakértők már 2012 júliusában is azt állították az al-Dzsazíra arab televízióban közzétett dokumentumokban a személyes tárgyak (fehérnemű, sapka, fogkefe) vizsgálata után, hogy Jasszer Arafat kilenc évvel ezelőtti halálát valószínűleg polóniummérgezés okozta.
(MT





ELÉG VOLT A FELVIDÉKI SZELLEMIRTÓKBÓL ÉS  MAGYARÁRULÓKBÓL


 Kép: Jókai szobra közadakozásból készült, 1937-ben


Elképesztő ostobaság az amit itt Csáky Károly összehordott..... Úgy is mondhatnánk magyarul, hogy a képmutatás magas foka. Zilizi Tihamér évtizedek óta felhívja a figyelmet cikkeiben, leveleiben a zsidóbérenc, szlovákbérenc és kommunistabérenc közéleti, egyházi szereplőkre. Teszi ezt a véres és gyilkos kommunista rendszer állítólagos “bukása” után húsz évvel. Ugyan miért baj ez? Azért prüszkölnek ezek a bérencek, mert Zilizi nem ködösít hanem neveket és tényeket mond...? Azért jajgatnak ezek a bérencek, mert Zilizi nem zsidó és kommunista tolvajnyelven beszél, hanem magyarul fogalmaz? Az Új Szó bűnös szerkesztői munkája ellen ugyan ki emelt szót, évtizedek, ha nem Zilizi. Ez is baj lenne? Magyarországon olvasva az Új Szót, olyan mintha a Népszabadságot (Szabad Nép jogutóda, még a fejlécén is!!!!) olvasnánk. Az Új Szó semmit semmi változott szellemiségében, ugyanazokat a bűnöket követik el mint a Husák-i évtizedek alatt.  A bírált közszereplők, írók, egyházi figurák is ezek közé tartoznak. Igen! Nevén kell nevezni minden olyan magyar származású férget, akik az idegen érdekek talpnyalói....


Kép: Csaba "tesó" a gyerekeknél még a pénzt is jobban szereti....

Mint a zsidók kedvenc csúszómászó, üzletelő szerzetese, Csaba “testvér”, aki nekünk nem testvérünk, mert ő a zsidó üzletelők ügynöke. Hatalmas milliárdokkal üzletel, amit ő maga már milliószor elmondott a tévékben. Ugyan mit kéne még ezen ragozni? Ami a napnál is világosabb, de a képmutató férgek nem szeretik sem a fényt, sem a világosságot. Ahogy Zilizi kertelés nélkül fogalmaz. Nagyon helyesen. Ezeket a férgeket már az is bántja, hogyha valaki magyarul fogalmaz és nem zsidó tolvajnyelven.  De ott vannak Komáromban a Batta-féle hamisítók vagy a Pátria Rádió képmutató szócsöve. Nem is lehet fölsorolni, hogy kik is ezek a hivatásos kártevők...Ott vannak ezek minden városban, minden lapnál, a tévéknél és az összes Csemadok szervezetnél. A Csemadok nem más mint a kommunista rendszer őskövülete és még arra sem vették a fáradtságot, hogy ezt elleplezzék, húsz évvel a kommunista rendszer bukása után. Ja! Erről jut eszünkbe! Kik is csinálták a kommunista rendszert? Csáky biztos tudja. De nem mondja. És akkor Csáky úr elkezd jajgatni és úgy tesz mintha minderről semmit sem tudna....Elég volt a felvidéki hazudozókból! Elég volt a Szekus Bélák felvidéki változataiból és egyeneságú klónjaikból.... (körlevélből)

 Ezekről vajon miért nincs szó a híradóban, origo-n és a többi szennytévékben?
EZEKET MÉG ŐK MAGUK TÁRTÁK FEL, MERT "MUSZÁJ" VOLT
1. Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés előzetesben
2. Tátrai Miklós MSZP hűtlen kezelés előzetesben. Nemzeti vagyonkezelő
3. Wieszt János MSZP vesztegetés előzetesben
4. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h. 2,6 év jogerős börtön
5. Nagy Imre MSZP 100 millió áfacsalás házi őrizet
6. Zuschlag János MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés 6 év letöltendő börtön
7. Fürst György MSZP hűtlen kezelés szabadlábon Terézváros védekezik
8. Páva zoltán MSZP hűtlen kezelés SZABADLÁBON komló védekezik
9. Orbán István MSZP vesztegetés előzetesben
10. Benedek Fülöp MSZP okirat hamisítás 1.5 év felf.


Államtitkár számtalan bűncselekmény és folyamatban lévő eljárások!
11. Horváth Klára MSZP hűtlen kezelés eljárás alatt
12. Herédi Dezső MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés Előzetesben
Tiszaderzs vádemelés
13. Gál István SZDSZ hűtlen kezelés megalapozott
Balmazújváros gyanú,
14 Szabó Lóránd MSZP-SZDSZ személyes adatokkal pénzbírságra
dombóvár visszaélés ítélve
15 Kálmán András MSZP Hűtlen kezelés előzetesben
16. Karakasev Anna MSZP Sikkasztás 10 hó. Börtön
Salgótarján
17. Walter Dezső MSZP Hatalommal visszaélés Jogerős ítélet
18. Gyurcsány Ferenc Altus ügy. Bíróság mondta ki, jogosolatlanul gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forinttal ... és történt valami???????
19. Rácz Péter Magyar úttörő sz. hűtlen kezelés 1,5 év felfüggesztett
20. Csonka Gábor MSZP vesztegetés 3év börtön
Lendvai kampányfőnöke. Hivatali befolyással üzérkedés
21. Szabó Gábor MSZP- SZDSZ Magánokirat hamisítás 8 hó börtön
22. Kaszab Csaba MSZP hivatali befolyással üzérkedés 2 év börtön
23. Szarvas Attila MSZP társadalom biztosítási csalás 1év 10 hó börtön, szökésben
24. Pénzes Sándor Veres János Adócsalás jogerősen elítélve
szponzora
25. Hunvald György MSZP üzletszerűen, folytatólagosan előzetesben elkövetett vesztegetés, stb
26. Nyékesi Béla MSZP 300milliós csalás Megalapozott gyanú
27. Kálmán András MSZP hűtlen kezelés Megalapozott
dunaújváros gyanúval nyomoznak
28. Borovszki Tímea MSZP hűtlen kezelés Előzetesben
29. Gál György MSZP üzletszerű,bűnszervezetben előzetes
30. Kardos Péter SZDSZ elkövetett csalás letartóztatásban
31 Hunvald György MSZP sikkasztás mind a hárman
32. Nyolc Erzsébetvárosi MSZP-s képviselő az előző három díszpinty mellett előzetesben, vagy szabadlábon védekezve.
33 ..Kolompár Orbán MSZP sikkasztás vádemelés HAHAHA!!!
csalás megtörtént
34. Kodela László MSZP adócsalás 8.1milliós pénzbünti
35. Weiszenberger L.MSZP hivatali befolyással jogerősen
üzérkedés elítélve
36. Benedek Fülöp MSZP hivatali visszaélés jogerősen
államtitkár számtalan más bűntett elítélve
jelenleg is folynak a bűntető eljárások ellene
37. Balázs Gábor MSZP számlagyár felfüggesztett szabadságvesztés
38. Deme Gábor MSZP kettős gyilkosság előzetesben
39.Gyarmati Mihály MSZP hamis tanuzás 800 forint
Nyíregyháza pénzbünti
40.Hámori Csaba MSZP emberre fogta vadászfegyverét börtön felfügesztett
41. Hering Gyula MSZP PÉCS 100 márkát lopott az édesanyjától
1 év börtön Ez a legszebb!!!
42.Kemecsei Árpád Barát Etele kampány Csalás, fiktív számlák megalapozott gyanú, nyomoznak
43. Kövecses Gábor MSZP csalás, sikkasztás vádemelés közokirat hamisítás alatt
44. Lados István MSZP Zuschlag ügy elitéltje. (körlevélből)





Zsidóbűnözés IX. b.



Dokumentumok: így lesz 20 millióból 85 - és így

vándorol az egész a végrehajtók kamarájától MSZP-sek

zsebébe


Szerkesztőségünk birtokába jutott néhány olyan belső információ, melyek érdekes kérdéseket vetnek fel. Például azt, hogy miképpen lesz 20 millió forintból 85 millió egy kamarától egyenesen az MSZP-érdekeltségek irányába…

Lévai Gábor (középen), aki új lendületet ígér Józsefvárosnak - ő markolta fel a pénz egy részét

Mint megtudtuk, 2011. óta a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara (MBVK) kommunikációjáért az Anderson Communications Kft. felelős. Bár az MBVK a 2011-es költségvetés-tervezete szerint "csupán" 20 milliós forint összeget szánt médiával kapcsolatos szolgáltatásokra, a tények másról árulkodnak. A kamara ugyanis több mint 85 millió forintot fizetett ki a fenti kft-nek.
Ilyen érdekes esetekben nem árt megnézni, ki áll a háttérben, ugyanis borítékolható, hogy így találjuk meg a magyarázatot a hirtelen kiadásnövekedésre. Nos, a kft. egyik tagja az MSZP-s Lévai Gábor. Sőt ezé az emberé még a Wattson Hungária Kft. is, amely az elmúlt években több nagy összegű "támogatást" nyert pályázat útján a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől. Nem is kellett hozzá nokiás doboz.
Az is érdekes kérdés, hogy honnan lehet a Kamarának ennyi pénze, de a bevételi forrásuk mintha furcsamód hiányos lenne. Szerepel ott egy általános költségátalány sor, miszerint a sikeres végrehajtások után 1%-ot utalnak a végrehajtók a kamarának. Ez az az összeg, amelyet a kisemmizett emberektől hajtanak be, és ilyen úton jut el a mocskos kommunistákhoz egészen a mai napig...
Dokumentumok: itt csak 2 a többi a visz a víz sodor blogon .



Csak nyugdíjas magyar családdal mer kekeckedni a

zsidó végrehajtó - ha erőt lát, megfutamodik




Sem a bűnöző Schadl, sem a kispajtása nem mert ma ellátogatni a százhalombattai Római utcába.

Schadl magyarázza a bizonyítványát elsőrendű vádlottként kényszerítés ügyében 

Mi történt? Nyilvánosság előtt már nem olyan vagány bűncselekményeket elkövetni? Elég volt benézniük az utcába, és miután látták, hogy nem lesznek egyedül, már el is húzták a csíkot. Kár, pedig az autófényezési és szélvédőproblémáikat is tudtuk volna a helyszínen orvosolni. Innentől kezdve nem lesz elég csak ügyvédeket alkalmazni, mert mi ott leszünk a következő és az azt követő tárgyalásaidon is!
A Római utca 41. szám alatti ingatlant már huzamosabb ideje lakják az ott lakók, bár a tulajdoni lapon még nyaralóként szerepel. A lakóházzá nyilvánítás azonban már széljegyen van, így feltételezhető, hogy a lakhatási engedélyt is kiadták. Ha pedig így van, akkor a moratórium ideje alatt nem lehetséges kilakoltatni őket, főleg, hogy nincs más lakhatási lehetőségük.

Ott voltunk a Római utcai ingatlannál a kilakoltatás előtti napon 


A kilakoltatás kitűzött időpontja után egy órával már semmi nem árulkodott arról, hogy milyen zsidóbűnözők készültek itt „merényletre”, csupán egy friss széles keréknyom, ami feltehetően terepjáróé lehetett

Már nem is meglepő, hogy a sztoriban akad még egy budapesti egyetemleges adós is, azonban vele szemben valamilyen okból nem kezdeményeztek eljárást a dokumentumok szerint. A végrehajtást kérő cég a Mavit Kft., amely a MIH Zrt. (Magyar Ingatlan Hitel) partnere. Utóbbi egy másodlagos hitelfolyósító cég, amely jelen esetben a Raiffaisen Bank hitelét adta tovább minden bizonnyal uzsora szintű feltételekkel. A MIH gusztustalan szokása egyébként, hogy a végrahajtás alatt álló ingatlanokat felveszi saját portfóliójába, így keresve vevőt, nyilván magasabb haszonért, mint ami a végrehajtás során befolyna. Az iratokból joggal feltételezhetjük, hogy erre az ingatlanra is megvan a vevőjelölt.

Petris Csaba lakóháza (Szigetszentmiklós, Csépi út 80/B) tegnapi felvételen. Neki egy MAW‐171 rendszámú sötét színű, kerek hátsójú, talán Audi típusú autója van


Itt van Schadl lakása (Veresegyház, Bartók Béla utca 19/A, 2. emelet) egy tegnapi felvételen. Neki egy LYR‐001‐es rendszámú Mercedes terepjárója van, ami éppen nincs a ház előtt


Ez itt Schadl anyjáéknak kissé cigós háza (Veresegyház, Ráday utca 99.) 

(Olvasónktól)
Frissítés: A kilakoltatás dokumentumai: ebből is csak 2 a többi az előző blogon .


De amit hiányolok , hol a benzines üveg , ja , hogy nem titeket raboltak ki e sunyi zsidók , majd arra is sor kerül , de te se számits segítségre , így egy részletfizetés miatt is elárverezhetik a házad , vagy egy csekk befizetés elmulasztásáért , amit a postás tévedésből máshova dobott be , így észre sem vetted és már viszik is a házad a zsidó haramiák .



A bűnöző, aki húsz nappal a moratórium életbe lépése
után is elrendelhet kilakoltatást

Bizony a pofátlanság és a gusztustalanság netovábbja, az emberi méltóság földbe tiprása, ami hamarosan meg fog történni, de talán még tehetünk ellene!


Frissítés: Így néz ki a maffiózó. A felvétel 2012 tavaszán készült egy érdi kilakoltatáson, amikor is egy botos öreg nénit dobott az utcára

Hiába a december 1‐jén életbe léptetett kilakoltatási moratórium, vannak olyanok, akik a jogszabályokra fittyet hányva hoznak meg sorsfordító döntéseket. Ilyen ember Schadl György is, aki egy 2012. 12. 20‐án kelt határozat szerint 2013. január 16‐ára rendeltetett el kilakoltatást. Mehetnek a  fagyos utcára az adósok, kit érdekel?


Ez az az ember, akit a Végrehajtói Kamara húzgál ki ilyen‐olyan bűnügyekből. A felmentő határozaton még talán meg sem száradhatott a tinta (még nem is jogerős), máris emberi sorsokról dönthet! Az adócsaló a mellékelt képen látható KN 175CX szlovák  rendszámú 20 milliós Mercivel lófrál.

Nem mellesleg az apja a veresegyházi éjszakai életben közismert verőlegény, anyja pedig Gyurcsány Feri titkárnője. Nincs vége a felsorolásnak, mert felesége (Baranyai Helga, telefonszáma:  70/546‐6767) a Végrehajtói Kamara panaszirodáján dolgozik. Talán ezért nincs ellenük panasz, mert mind a kukában köt ki? Ráadásul ez a Schadl, az embereket utcára pakoló véglény jelenleg is jogot tanít az Edutus Főiskolán (korábban MÜTF). Bejött az élet!
Schadl irodájának címe: 2040 Budaörs, Szabadság út 133. fsz. 5‐6. Telefonja: 23/414984, 23/789133.  Ügyfélfogadás: Kedd 8.00‐12.00, 13.00‐17.00. Lakcíme: Veresegyház, Bartók Béla u. 19. A. épület, II. em.  9. Az anyja Veresegyház, Ráday u. 99. szám alatt lakik, ha valakit érdekel…
Schadl helyettese a véresszájú Petris Csaba, telefonszáma: 70/3605010, címe: 2310  Szigetszentmiklós, Csépi út 80/B, email címe: drpcs@freemail.hu.

Ez a köcsög, amikor egy  szerencsétlenül járt adós megkérdezte tőle, hogy hova menjenek télvíz idején január közepén, csak annyit volt képes felköhögni, hogy „keressenek valami hajléktalanszállót”...
Frissítés: Újabb infók a címeres gazemberekről
Újabb infó, hogy önjelölt kamarai elnökjelölt barátunk a szlovák rendszámú autóját időközben lecserélte, de éber testvéreink ezt jelezték, így tudjuk, hogy mostantól a LYR-001 rendszámú vadonatúj fekete Mercedes terepjáróban feszít a lesötétített (golyó és rendőrálló?) ablakok mögött.
Jobbkezéről, a hernyófejű Petris Csabáról: mielőtt Schadl-üzlet samesza lett volna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal osztályvezetője volt és 100-300 ezer forintos tarifáért intézett illegális letelepedési engedélyeket kínaiaknak, négereknek zsidóknak - elvéve a munkalehetőséget a becsületes magyar emberek elől és növelve a bűnözők számát kis hazánkban.
Lehet, hogy azt a két niggert is ő engedte be, akik megerőszakolták azt a szerencsétlen magyar lányt a VIII. kerületben. A sok adócsaló kínairól már ne is beszéljünk. Így aztán volt miből a szakadt Skodáját Audira cserélni - ilyen áron...
Miután "közös megegyezéssel" kirúgták az állampolgárságiaktól, hol kötött ki? Hát Schadl Gyurinál, ahol tovább irthatja a magyart, télvíz idején, a moratórium alatt hajléktalan szállóra toloncolva a szerencsétlen családokat!
(Kuruc.info, Schadl képéért köszönet a Szabad Riport Tudósítói Irodának)




Még mindig szedi áldozatait a végrehajtó hiéna -
Lakásokat is feltört és kirabolt engedély nélkül Zoltán
Ákos


Nem csillapodnak a kedélyek. Hiába indított el lavinát Lippai László (51) színművész ügye a balhés végrehajtóval, dr. Zoltán Ákos és brigádja ma is teszi dolgát, mintha mi sem történt volna. A máskor oly fürge és tettrekész nyomozó hatóságok ölbe tett kézzel ülnek.

Mint arról beszámoltunk, a színész többmilliós autóját dr. Zoltán Ákos végrehajtó hiéna mindössze 570 ezer forintért árverezte el egy 61 ezer forintos tartozás miatt. Nem csak a végrehajtót, a színész pénzét is elnyelte a föld, Lippai ugyanis azóta sem kapta meg a kocsija után járó 509 ezer forintos hátralékot. Egyre több károsult számol be megdöbbentő történeteiről, a végrehajtók áldozatai pedig továbbra is tehetetlenek. Közben a hírhedt végrehajtó szombaton újra akcióba lépett.
– Három évvel ezelőtt felejtettem el befizetni egy vízszámlát. Különös, hogy ezt csak most akarják behajtani rajtam, de az elmaradásomat természetesen rendezni szeretném – mesélte T. Lajos (50), akinek 25 ezer forintos tartozása a három év alatt több mint 78 ezer forintra hízott. – Ahogy megérkezett a levél, tárcsáztam a végrehajtó irodáját, és részletfizetést kértem. A hölggyel abban állapodtunk meg, hogy szerdán az irodában részletekben fizethetek, másnap mégis az ajtómon kopogtatott a végrehajtó, kezében a listával, hogy melyik értékeimnek inthetek búcsút.
Hiába fizetnek a panaszosok, a furfangos végrehajtók sokszor makacsul ragaszkodnak jussukhoz. B. Ildikót (42) majdnem egy évvel azután találta meg a végrehajtó, hogy már régen kifizette a 10 ezer forintos parkolási bírságát.




– A parkolási társaságot is felhívtam, hogy elutaltam a pénzt, szeretnének-e igazolást róla – mondta Ildikó, aki igazolni tudja, hogy rendezte tartozását. – Nem kértek. Kilenc hónappal ezután érkezett a levél: fizessek 43 ezer forintot a végrehajtónak! Két napra rá pedig rátette a kezét a két autónkra, a családi házunkra, de még a tiszai üdülőtelkünkre is.
– Csak a kamarának három levelet küldtünk, de a fülük botját sem mozgatták – panaszkodott Ildikó, aki csak kitartásának köszönhette, hogy másfél év után végül leszállt róla és családjáról a végrehajtó.
A csaló irodájának elérhetősége: 1043 Bp. Kemény G. utca 6, 2. em. 9. ajtó.
Zoltán Ákos telefonszáma: 06-1-272-0244, fax: 272-0245, 06-30-579-7606, 06-30-579-7611.
Céges autójának rendszáma: MBC 028.
A cégnyilvántartás szerint dr. Zoltán Ákos (an: Dénes Ilona) bejelentett lakcíme 2112 Veresegyház, Vásárhelyi Pál utca 65. A kisemmizett, bajba jutott emberek ingóságainak és otthonainak áron aluli átjátszása által szerzett milliókból vásárolt ház fotója:

(Kuruc.info - Blikk nyomán)
Kapcsolódó:








Ötmilliós kocsi 30 ezres bírság miatt – néhány

információ a Zoltán Ákos nevű, végrehajtóként

"dolgozó" maffiózóról



Ötmilliós kocsiját vesztette el egy 30 ezer forintos parkolási bírság miatt Lippai László. Később kiderült, nem ő az egyetlen: egy végrehajtó több embert rabolt már így ki.
A népszerű színész hiába vitatta a büntetést, panaszával elkésett, közben a XVI. kerületi önkormányzat okmányirodája végrehajtást kért az addigra 61 635 forintra duzzadt adósság miatt. A színész súlyos beteg édesanyját vitte kétnaponta orvosi kezelésre, s annak rokkant kártyájával parkolt a kórház előtt. Ennek ellenére megbüntették, s az ügy - Lippai hiába próbálta utólag bizonyítani, hogy jogosan nem vett parkolójegyet - a végrehajtási szakaszig jutott. A színész állítja: nem tudott semmilyen bírósági döntésről, az árverezés is derült égből villámcsapásként érte.

- Ez botrány, nem hiszem el, hogy ezt ma Magyarországon meg lehet csinálni! - fakadt ki. - A végrehajtó kedden egy többfős csoporttal érkezett az árverésre, amelynek tárgya a négy éve vásárolt, 62 ezer kilométert futott Honda CR-V típusú autóm volt. Ez a kocsi újonnan 7 millióba kerül, most is ér legalább 4,5-5 millió forintot, de a végrehajtó a becsértékét 900 ezer forintban állapította meg. Végül 570 ezret ajánlott érte az egyik alak, zsebből tette ki a pénzt a házunk előtt álló kukára, amelyen a végrehajtó a jegyzőkönyvet is megírta. Aztán elkérték a kulcsot, a forgalmit, a szervizkönyvet, bevágták magukat a kocsiba, és már ott sem voltak.

Ráadásul az autón hitel is volt, még közel 3,5 millió forint. A vevő, aki a licitáláson elnyerte az autót, ugyan kijelentette, hogy majd ő fizeti a részleteket, de erről megállapodás írásban nem született, s a végrehajtó a jegyzőkönyvben sem tüntette fel. Így jelen állás szerint nyilván Lippainak kell törleszteni tovább a kocsit, ami már nincs is a birtokában. A papíron törvényes végrehajtási eljárás tehát a 61 ezer forintos adósság után többmilliós kárt okozott a színésznek, aki már nem sokat tehet.
Az árveréstől számított 15 napon belül kifogással élhet, és akár perújrafelvételt is kérhet.
- Fontos, hogy ha a becsértéket rosszul állapították meg, és egy többmilliós értéket árvereznek el pár tízezer forint adósság miatt, akkor méltánytalan hátrányt szenved az adós - mondta Kamarás Péter ügyvéd. - Ha a lakásban volt kisebb értékű, az adósság összegére fedezetet nyújtó ingóság, akkor azt kellett volna lefoglalni. Ha ráadásul a bírósági határozatról sem tudott, akkor perújítást kérhet, hiszen joga lett volna ott lenni a tárgyaláson, hogy megvédje álláspontját, a végrehajtást is felfüggeszthették volna.
Lippai László gyakorlatilag beleroppant az ügybe, s minden követ megmozgat, hogy bizonyítsa igazát.
Dr. Zoltán Ákos bírósági végrehajtó csütörtökön elérhetetlennek bizonyult.
Zoltán Ákos több embert rabolt már ki ily módon
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól a Blikk megtudta: felkeresik a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarát, hogy kivizsgálják Lippai László ügyét, és elkérjék az iratokat.
A Lippai autóját elárvereztető végrehajtóval már többen is így jártak, házukat is elveszítették, ám a minisztérium csak a lap cikke után figyelt fel a jelenségre.
Közben pénteken áldozat jelentkezett náluk. K. Martin szinte ugyanazt a történetet mesélte el a Blikknek, mint pár nappal ezelőtt Lippai László, leszámítva, hogy Martin negyvenezer forinttal megúszta a látogatást.
– Egy reggel arra riadtam, hogy harminc ember verődött össze a házam előtt. Meglepetésemre arra az árverésre érkeztek, amelyen a kocsim került kalapács alá. Nem értettem, így az autó papírjait és a slusszkulcsot bent hagytam a házban, a rendőröket pedig kihívtam – kezdte történetét Martin.
Megjelent a végrehajtó is, dr. Zoltán Ákos. Dörömbölt a kapun, és azt üvöltözte, hogy Martin nyissa ki az ajtót. Az autó forgalmiját követelte, ám azt nem tudta megmondani, milyen tartozás miatt kívánja lefoglalni a körülbelül két és fél millió forintot érő Volkswagen Polót. Mivel a kezében végzést lobogtatott, a kiérkező rendőrök melléálltak, és felszólították Martint, hogy engedelmeskedjen a bírósági végrehajtónak.
– Eldöntöttem, hogy az életem árán sem viszi el senki az autót. Kiderült, egy húszezer forintos rendőrségi szabálysértés miatt akart megkopasztani, amit korábban befizettem. Erről az önkormányzat őt is értesítette, ez azonban nem érdekelte, tovább erőszakoskodott – mondta Martin. – A tömeg akkora cirkuszt csinált, hogy inkább kifizettem a 41 ezer forintos követelést – tette hozzá Martin, aki bírósághoz fordult.

Csak ezen a napon dr. Zoltán Ákos még öt helyre elment a XVI. kerületben, hogy pénzt sajtoljon ki áldozataiból. Az lap megtudta azt is, hogy az önkormányzat az elmúlt időben már egyre kevesebb munkát adott a férfinak, ugyanis a végrehajtásokról sosem tudott elszámolni a szükséges papírokkal.
A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarában már többen keresték rajtuk dr. Zoltán Ákost, de a kamara munkatársai sem érik el őt - olvasható a Blikkben.
Szerkesztőségünk ezért úgy döntött, segít azoknak, akik szeretnének néhány szót váltani a Zoltán Ákos nevű hiénával: kérjük olvasóinkat, hogy aki bármit tud róla, írjon nekünk. Küldje be a fényképét, privát telefonszámát, lakcímét, adatlapját stb. Tekintsük ezt közszolgálatnak.
(Kuruc.info)
Frissítés: Bujkál a bűnöző, de megtudtunk róla ezt-azt
Autóját már elvették, így Lippai László most a járművön lévő 3,5 millió forintos hitelét próbálja menteni, mielőtt a bank felmondja a szerződést, és egy összegben követeli tőle a pénzt. A színész, akinek egy 30 ezer forintos eljárási bírságból 61 ezer forintosra duzzadt adóssága miatt árverezték el az ötmilliót érő Honda CR-V-jét, hétfőn sokadszorra kereste fel a végrehajtó, dr. Zoltán Ákos irodáját, de vele személyesen ezúttal sem tudott találkozni. Azonban ezúttal legalább nem jött el üres kézzel.
– Nem volt bent, kérdeztem, hogy szerdán, amikor ügyfélfogadás lesz, tudok-e vele beszélni – mondta Lippai. – Azt mondták, nem tudnak mondani semmit, végrehajtáson van, sok a dolga. Megkaptam viszont a végrehajtási ügy teljes dokumentációját, amire szükségünk lesz, hogy kifogással éljünk az eljárással szemben. Gondolom, addig a pénzemet se látom, ami az autó árverezéséből megmaradt – tette hozzá lemondóan a színész.
Mint ismeretes, Lippai Lászlónál múlt hétfőn jelent meg a végrehajtó és az árverésre érkező licitálók. A szemtanúk szerint voltak olyanok is, akik „fizetett statisztaként", kétezer forintért vállalták, hogy szaporítják a tömeget, de nem licitálnak az autóra. A jelenlegi forgalmi értékén 4,5-5 millió forintot érő Honda becsértékét a végrehajtó a helyszínen mindössze 900 ezer forintban állapította meg, végül 570 ezerért vitte el az árverési vevő, akinek a jegyzőkönyvben a neve helyett csak egy cég hevenyészve odaírt neve állt.
Lippai a végrehajtótól azonnal a Budapest Autófinanszírozási Zrt.-hez rohant, mert innen vette fel a hitelt a kocsira. Azt akarta megtudni: kikérte-e már valaki az autó törzskönyvét, amit a bank a hitel lejártáig biztosíték gyanánt magánál tart.
– Kiderült, a banknak opciós, vagyis elővásárlási joga van a kocsin, de ha egy tőlük független ügyben árverezik azt el, akkor e jogról nekik le kell mondaniuk – mondta a színész. – A törzskönyvet még nem kérte senki, de azt is kiadják majd. Most arról kell megállapodnom velük, hogy fennmaradhasson a hitel, hiába nincs meg a fedezet, vagyis az autóm, törleszthessem tovább havi részletekben, és ne kelljen azt a 3,5 milliót egyben kifizetnem.
Lippait rendkívül megviselte ez az ügy, főként, hogy tisztában van vele: nem lett volna szabad hagynia, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Ha az árveréstől számított nyolc napon belül, vagyis szerdáig kifogással él, akkor a végrehajtói kamara vizsgálhatja ki az ügyet, hogy megállapíthassák: jogos volt-e a tartozáshoz képest ilyen nagy értékű foglalás.
A kamara sem találja
A végrehajtói kamara sem találja dr. Zoltán Ákos végrehajtót, aki állításuk szerint „felszívódott”, sem telefonos, sem írásbeli megkeresésükre nem reagál. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara (MBVK) hétfői sajtótájékoztatóján elmondták: kivizsgálják Lippai László autójának végrehajtási ügyét, s ennek érdekében felszólították Zoltán Ákost, hogy nyolc napon belül nyújtsa be az ügy összes iratának eredeti példányát. Amennyiben ennek nem tesz eleget, akkor vagy újra felszólítják, vagy azonnal fegyelmi eljárást indítanak ellene.
Zoltán Ákos végrehajtó ellen már van egy fegyelmi eljárás folyamatban egy másik esettel kapcsolatban, amelynek tárgyalását tegnap délelőtt tartották Tatabányán. De ugyanez vonatkozik Zoltán testvérére, Hunorra is, akinek fegyelmi tárgyalása ma lesz, illetve volt sógornőjére, aki szintén állt már ilyen eljárás alatt. A Zoltán testvérek, Levente, Ákos és Hunor ugyanabban az újpesti végrehajtói irodában dolgoznak. Zoltán Ákos korábban a saját felügyeleti szervénél is próbálkozott, ahogy az MBVK sajtótájékoztatóján Schmidt Zoltán elnökségi titkár elismerte: 200 millió forintot próbált meg inkasszózni a kamara bankszámlájáról – okirat nélkül.
(Blikk nyomán)
Néhány adalék
Meg nem erősített információink szerint Zoltán Ákos bírósági végrehajtó élettársa Kállay Judit, aki szintén "szakmabeli": végrehajtó, a Galea Zrt. tulajdonosa (iwiwes adatlapja itt). Közös gyerekük Zalán Dániel, legutóbbi lakókörnyezetük Őrbottyán-Csömör környéke. Jogtalan árverésekkel kisemmiztek embereket otthonukból és vagyonukból. A gépkocsiparkjuk egyik kimagasló értékű gépjárműve egy 50 millió értékű fekete Bentley Gt Continental (Cook-szigeteki rendszámmal közlekedett pár évvel ezelőtt). A család milliárdos vagyonnal rendelkezik.

Középen Kállay, éppen "dolgozik" (kép: Fort András, Szabad Riport Tudósítói Iroda)

Zoltán Ákos testvérei szintén bírósági végrehajtók: Zoltán Levente, Zoltán Ágota, Zoltán Hunor. Munkatársaik: Kiss Balázs, Balogh Ágnes. A végrehajtó csapat elérhetősége: 1043 Bp. Kemény G. utca 6, 2. em/9.
Zoltán Ákos telefonszáma: 06-1-272-0244, fax: 272-0245, 06-30-579-7606, 06-30-579-7611.
Zoltán Levente: 06-1-370-1583.
Balogh Ágnes: tel/fax 06-1-370-3150.
Végrehajtások alkalmával 20-30 fős alvilági bandával járják végig hétköznap a végrehajtás alá vont személyeket, és fenyegetik az embereket, amennyiben nem adják át értéküket. A ház előtt kiabálva az adóst a szomszédok előtt lejáratják, ha fizet, ha nem. A végrehajtás pénzbeli kifizetése nem téríti őket jobb belátásra, mert az adós értékeit akarják elszedni kikiáltási ár alatt, egyharmad áron. Ha az adós fizet, idegesen elkullognak.
Zoltán Ákos céges autójának rendszáma: MBC 028.
Ez a fitnesszhálózat is az ő érdekeltségük: http://speedbody.hu/
További adatok: egy cégben van Kállay és Zoltán Ákos, tehát biztosan van közük egymáshoz, és valószínűleg ez a veresegyházi cím lesz Zoltáné:
1(09) A társaság tagjainak adatai
1(09)/1 [01 09 882126 ] OFFÉ Hungary Kft. 1225 Budapest, Tűzvirág utca 13.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.09.17.
Változás idopontja (törlés): 2010.06.25.
Törlés kelte: 2010.08.06.
Hatályos: 2008.09.17. - 2010.06.25.
1(09)/2 Békefi József (an: Boda Piroska) 2364 Ócsa, Kiss J utca 45.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.09.17.
Változás idopontja (törlés): 2009.01.06.
Törlés kelte: 2009.02.09.
Hatályos: 2008.09.17. - 2009.01.06.
1(09)/3 Beregszászi Csaba (an: Tóth Gabriella) 2360 Gyál, Venyige köz 10. 2. ép.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.11.12.
Változás idopontja: 2009.01.06.
Változás idopontja (törlés): 2010.06.25.
Bejegyzés kelte: 2009.02.09.
Törlés kelte: 2010.08.06.
Hatályos: 2009.01.06. - 2010.06.25.
1(09)/4 Farkas Attila (an: Gencs Gabriella) 1042 Budapest, Kemény Gusztáv utca 6.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.11.12.
Változás idopontja: 2009.01.06.
Bejegyzés kelte: 2009.02.09.
Hatályos: 2009.01.06. - ...
1(09)/5 Márkos Kincső (an: Réthly Sarolta) 1086 Budapest, Dankó utca 35. Fszt.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.11.12.
Változás idopontja: 2009.01.06.
Változás idopontja (törlés): 2010.06.25.
Bejegyzés kelte: 2009.02.09.
Törlés kelte: 2010.08.06.
Hatályos: 2009.01.06. - 2010.06.25.
1(09)/6 Zoltánné Edőcs Margit (an: Pázmándi Margit) 2151 Fót, Repkény utca 14.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008.11.12.
Változás idopontja: 2009.01.06.
Változás idopontja (törlés): 2010.06.25.
Bejegyzés kelte: 2009.02.09.
Törlés kelte: 2010.08.06.
Hatályos: 2009.01.06. - 2010.06.25.
1(09)/7 Kis Csaba (an: Monoki Ibolya Ilona) 5310 Kisújszállás, József Attila utca 33.
Szavazati jog mértéke meghaladja 50%-ot.
A tagsági jogviszony kezdete: 2010.06.25.
Változás idopontja: 2010.06.25.
Változás idopontja (törlés): 2011.11.04.
Bejegyzés kelte: 2010.08.06.
Törlés kelte: 2011.11.07.
Hatályos: 2010.06.25. - 2011.11.04.
1(09)/8 dr. Zoltán Ákos (an: Dénes Ilona) 2112 Veresegyház, Vásárhelyi Pál utca 65.
A tagsági jogviszony kezdete: 2011.11.04.
Változás idopontja: 2011.11.04.
Bejegyzés kelte: 2011.11.07.
Hatályos: 2011.11.04. - ...
1(09)/9 dr. Kállay Judit (an: Kállai Mária) 1042 Budapest, Kemény Gusztáv utca 6.
A tagsági jogviszony kezdete: 2011.11.04.
Változás idopontja: 2011.11.04.
Bejegyzés kelte: 2011.11.07.
Hatályos: 2011.11.04. - ...
Zoltán Ákos és Kállay Judit további cégei:

Rákattintva nagyítható


És itt van maga Zoltán Ákos is - még ő fenyegetőzik jogi lépésekkel:


Itt a pofája a pofátlan végrehajtónak (2012-12-05)


(Kuruc.info)
Kapcsolódó:

Miért nem lehet ezeket az embereket szaporítani géppisztollyal



26 milliós családi házat verne dobra ötért a több tucat embert

tönkretevő végrehajtó


Megállás nélkül jelentkeznek a Blikknél azok a panaszosok, akiknek ügyében Zoltán Ákos járt el. Ő volt az, aki bagóért árverezte el Lippai László színművész autóját.

Nagy Mihály lánya, Bernadett az országot is elhagyta, hogy megszabaduljon a végrehajtótól. A család egy vállalkozás miatt vett fel több milliós hitelt, ám az üzlet bedőlt, és a 13 és fél milliós tartozás mára több mint 44 millióra hízott.
– A bank ezért két lakásunkra is rátette a kezét. A közel száz négyzetméteres ingatlanok összesen 60 millió forintot érnek, de a bank ezeket mindössze 26 millióért kaparintotta meg – háborgott Mihály.
– A siralmas gazdasági helyzet miatt kerültünk ebbe a helyzetbe. A tartozásunkat rendezni is szerettük volna, de a pofátlanságnak is van határa! A 26 milliós házat, amiben most is élek, nagyjából 5 millió forintért árverezné el a végrehajtó – dőlt a szó a férfiból, aki hozzátette: egy éve se telefonon se személyesen nem éri el Zoltánt, ezért panaszt tesz a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamaránál.
Mint megírtuk, dr. Zoltán Ákos Lippai több milliós autóját egy 61 ezer forintos tétel ellenében árverezte el töredékáron. A végrehajtóval kedden találkozott a Blikk munkatársa. Zoltán Ákos állítja: nem tűnt el, a Végrehajtói Kamara vezetőivel végig tartotta a kapcsolatot.
– A konkrét ügyről nem beszélhetek. De minden esetben többszöri felszólítás előzi meg az árverést. Az értékbecslés ellen az adós panasszal élhet. Még az utolsó pillanatban is lehetőséget adunk, hogy elkezdje rendezni tartozását – nyilatkozta. Ő úgy véli, minden ellene érkezett panasz lejáratás a kamara részéről.
Ivanics György, aki bagóért megvette a helyszíni árverésen Lippai autóját, szintén a végrehajtónak ad igazat. – Én értem az árverésre elsőként. Lippai úrnak jeleztem, az árverésen kívül is szívesen megvásárolnám autóját. Mire ő azt mondta: nem 60 ezer forint az adóssága, hanem közel 5 millió, így mindenképpen árverést akar – mesélte a vevő.
Lippai László azonban másképp emlékszik. – Soha nem állítottam, hogy ötmilliós adósságom van, mert nincs. Az egyik licitálásra érkező ismeretlen – talán épp az, aki megvette az autót – felajánlotta, hogy kifizeti a 61 ezer forintos tartozásomat, és már húzta is elő a pénzt.
Ezt nem lehet egy ilyen helyzetben komolyan venni, de ha igen, akkor sem fogadhattam el. Egyébként ez már nem csak az én ügyem, és hivatalos keretek között kell kivizsgálni. Az ügy miatt adtam hozzá a nevemet. Sokan kerestek meg, akik hasonló módon jártak, és ez nagyon elszomorít – mondta Lippai László.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közölte: folytatják a vizsgálatot, bekérték az iratokat - írja a Blikk.
Megírtuk, hogy élettársa Kállay Judit, aki szintén "szakmabeli": végrehajtó, a Galea Zrt. tulajdonosa (iwiwes adatlapja itt). Közös gyerekük Zalán Dániel, legutóbbi lakókörnyezetük Őrbottyán-Csömör környéke.
Zoltán Ákos testvérei szintén bírósági végrehajtók: Zoltán Levente, Zoltán Ágota, Zoltán Hunor. Munkatársaik: Kiss Balázs, Balogh Ágnes. A végrehajtó csapat elérhetősége: 1043 Bp. Kemény G. utca 6, 2. em/9.
Zoltán Ákos telefonszáma: 06-1-272-0244, fax: 272-0245, 06-30-579-7606, 06-30-579-7611.
Zoltán Levente: 06-1-370-1583.
Balogh Ágnes: tel/fax 06-1-370-3150.
Zoltán Ákos céges autójának rendszáma: MBC 028.
Zoltán Ákos és Kállay Judit cégei:


(Kuruc.info)


Ugye nem kell ecsetelnem ezt a maffiázót , és ha azt mondom megérdemelné a halált nem járok távol a közös állásponttól . Az ilyen férgeket patkányirtóval kell etetni , hogy fájdalmas halállal haljon meg . De hát tele van az igazság szolgáltatás ilyen patkányokkal , és még azt mondjuk rendszerváltás volt , az ÁVH -s zsidókat miért nem vágják ki a közéletből , csak keserítik a magyar nép életét , az apjuk még a húsdarálót kezelte , Ők meg most a bajba jutott családokat segítik át a másvilágra , mert , sokan bizony a halált választják . Piszkos ÁVH -s unokák , és ÁVH – s gyerekek , menjetek inkább az ígéret hazátokba , mert itt csak az elégedetlenséget szítjátok . A terrorista állam biztos befogad benneteket , mert csak ti hiányoztok a boldogsághoz , és ezt ti meg is tudjátok adni nekik. Csak ne csalódjanak bennetek , Rabló gyilkos van már ott elég , ti is beálltok a sorba , és ölhetitek a Palesztin rabszolgákat a legnagyobb koncentrációs táborban , lehettek börtönőrök e tábor körül , és kiélhetitek gyilkos hajlamaitokat.





WikiLeaks: Izraeli katonák is
részt vehettek a 2006-os
rendőrterrorban


Százhúsz izraeli katona érkezett Magyarországra nem sokkal a 2006. október 23-i rendőrterror előtt, hogy "rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzen" – derül ki a Stratfor amerikai hírszerzési cég elemzőinek levelezéséből, amelyet a WikiLeaks ma közölt. A WikiLeaks 2012-ben kezdte meg a birtokába jutott mintegy ötmillió straforos levél feldolgozását.
"2006 őszén, Gyurcsány Ferenc szocialista miniszterelnök idején egy izraeli gép szállt le a budapesti reptéren, 120 izraeli katonával a fedélzetén. A katonák azért érkeztek az országba, hogy rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzenek. A magyar média nem adott hírt a gép távozásáról.
Ugyanakkor figyelemre méltó, hogy éppen ebben az időben az 1956-os forradalom 50. évfordulóján tartott békés megemlékezést azonosító szám nélküli, fekete maszkos rendőrök brutálisan szétverték" – írta 2010 márciusában a Stratfor egyik munkatársa, Klara E. Kiss-Kingston a szintén stratforos Sean Noonan-nek. Kiss-Kingston a 2010-es izraeli kémgépek magyarországi berepülése kapcsán elevenítette fel a magyar-izraeli titkosszolgálati kapcsolatokat.
Az amerikai titkosszolgálatok legfontosabb alvállalkozójának számító Stratfor munkatársai a kiszivárogtatott levelezésben arról értekeznek, hogy mi lehetett az izraeli kémrepülők feltűnésének az oka, illetve, hogy mit csináltak a magyar légtérben. A berepülést annak a szíriai-magyar férfinak a meggyilkolásával hozták összefüggésbe, aki a 2010-es e-mailezésben az "évszázad pénzügyi csalásaként" emlegetett Kulcsár-ügyben segítette a rendőrséget. A pénzmosásos-sikkasztásos ügyben Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc neve is felmerült.
A stratforosok szerint Gyurcsány segített eltussolni "az országból óriási pénzösszegeket eltüntető" brókerbotrányt, amihez bankárként szerintük Medgyessynek is köze volt. Ennek a műveletnek a része lehetett a befolyásos pénzváltóként ismert szíriai-magyar férfi meggyilkolása is.
"Mióta bizonyossá vált, hogy a Fidesz megnyeri a (2010) április 11-i választásokat, és a párt világossá tette, hogy az elmúlt időszak összes korrupciós ügyét ki fogja vizsgálni, bárkit, aki a szíriai-magyar férfihoz hasonlóan információt szolgáltathat a rendőrségnek az izraeli kapcsolatokkal terhelt nagy volumenű korrupciós ügyekről, likvidálni fognak" – áll a Stratfor-szakértők e-mailjeiben.
A levélből az is kiderül, hogy a kémgépek azon a napon jártak a magyar légtérben, amikor a szíriai férfit megölték. Az eset előtt két hónappal Gyurcsány Izraelben járt, ahol nem tudni miről tárgyalt. "Mivel a pártja nagy bajban van, engem egyáltalán nem lepett meg a kémrepülők feltűnése" – írta az elemző.
A Magyaroszágra érkező, Gulfstream V-ös típusú izraeli gépek a legmodernebb hírszerzési eszközökkel voltak felszerelve. A zsidó állam direkt titkosszolgálati akciók végrehajtására vásárolt ilyen gyártmányú gépeket. A Honvédelmi Minisztérium álláspontja szerint a gépek diplomáciai szolgálatot teljesítettek.
(Index nyomán)
Frissítés: Magyarázkodik a megszeppent levélíró, de azt nem tagadja, hogy jöttek ide izraeliek a kérdéses időpontban
Az Origónak sikerült elérnie az elemzőt, aki ma is Budapesten tartózkodik. Kiss Klárát meglepte, hogy a neve kikerült, bár azt mondta, emlékszik rá, hogy 2010 karácsonyán valakik feltörték a Stratfor szervereit, és így nagyon sok irat ment ki tőlük. Lehet, hogy az ő levele is közöttük volt - mondta, hozzátéve, hogy egy hónapja már nem dolgozik a Stratfornak.
Arra a kérdésre, hogy mire alapozta a gondolatmenetét a 2006-os rendőrterrorban való izraeli részvételről, azt felelte: a magyar sajtóban olvasta, hogy megérkeztek az izraeliek 2006 tavaszán, hogy biztonsági kísérleteket végezzenek a repülőtéren. Erről beszámoltak a magyar lapok, de arról nem, hogy elmentek - mondta. A lap további erősködésére hozzátette, hogy "az csak egy feltételezés volt olyan szempontból, hogy talán valami közük volt a magyar rendőrök kiképzéséhez".
(Origó nyomán)



Mit vagytok oda ungarisi palesztinok egy kis ízelítőt kaptatok a leendő betelepülő haramiák tevékenységéből . Ez várható , és ne feledjétek Viktornak páncéltörő rakétát szántak , mikor kimenekítették a helyszínről . Ők a legjobb barátaik , ha a barátokat így kezelik a népet meg végig verik maszkban és azonosítók nélkül , talán levonhatnánk a tanulságot . - Egy kér lakóparknak lángolni kellene , hisz ezek még Viktort is elakarták tenni láb alól. A III/ III -as külügyi temető persze direktbe kérte e zsidók jelenlétét , hisz ők sem vannak oda Viktorért. Még a végén kiszórják a jól fizető állásukból az a sok ÁVH palántát , akik meghúzódtak e patinás intézmény falai között. És különben is a FIDESZ is itt rejtette el a III/ III- as embereit . Hát bizony jó volna már a megújulás , mert mire észbe kapunk a diplomata járatokkal elárasztják az országot atomtöltetekkel . A kijelölt helyek már rég elő vannak készítve , egyes helyeket már rendőrséggel védve biztosítva vannak . A jó kis páncél termek le vannak álcázva reméljük a buta gojok soha nem jönnek rá , hogy ott bizony az az atom töltet lapul ami Judapestet lakatlanná varázsolja egy szempillantás alatt . Hát nem csupa öröm az élet az elitünk a jövőnket is elzálogosította , a Balog úr meg csak zsidó segget hajlandó nyalni , talán ki kéne költöztetni családostól a kneszetben talán a zsidók lábnyomát csókolgathatná , mert másra nem tartanák elfogathatónak e csúszómászót, hisz egy goj akkor is az marad ha a farkáról levágja az előbőrt.


Egy magyar (?) milliárdost is megölt a Thaiföldön elkapott zsidóbűnöző

A thaiföldi rendőrség egy gyilkossággal gyanúsított, 38 éves magyarországi férfi villájának pincéje alatt egy csontvázat talált. A maradványok feltehetőleg egy magyar milliárdosé - jelentette a Phuket Wan című thaiföldi honlap.
A lap szerint a város börtönében fogva tartják és bíróság elé fogják állítani a 38 éves férfit, akinek Móse David névre kiállítva van egy izraeli útlevele, és a korábbi jelentések alapján van egy magyar útlevele is N. Gábor néven. Azzal gyanúsítják, hogy tavaly megölte egy magyar üzlettársát, R. Pétert, akinek holttestét november végén találták meg egy gumifaültetvényen.
A rendőrség a nyomozás során kihallgatta Móse David thaiföldi feleségét is, és ennek alapján fogtak gyanút, hogy a férj gyilkolhatta meg Cs. Lászlót is, aki 2011. február 15-én érkezett Bangkokba, két nappal később Szamuj szigetére utazott, majd eltűnt. Cs. László eltűnését barátnője jelentette 2011. február 23-án. A Cs. László ügyében indított nyomozás során kiderült, hogy eltűnése után még használták a bankkártyáját, bútort vettek a segítségével.
Móse David három villája közül az egyikben most is ott van a vásárolt bútor. Ezenkívül a thaiföldi rendőrség a Szamuj szigetén található villa pincéjében, a betonfödém alatt rábukkant a csontvázra, amelyről feltételezik, hogy Cs. Lászlóé. Az emberi maradványokat a magyar rendőrség és egy magánnyomozó segítségével vasárnap exhumálták. A koponya törött. Thaiföldön tartózkodik Cs. László anyja, akinek segítségével elvégzik a DNS-minták összevetését - jelentette a Phuket Wan.
(MTI)




A vén Bárándy is kiirtaná azokat a magyarokat, akik

nem hódolnak be a zsidóknak



Nem kell meglepődni a Steiner-félék viselkedésén. A zsidó Tett és Védelem Alapítvány által a YouTube-ra feltett videón a vén szatír Bárándy György - kiválasztott és ügynök, minden frissen végzett jogászlány rémálma - kifejti, hogy nemcsak minden véleménynyilvánítási joguktól kell megfosztani azokat, akik nem esnek hasra a zsidó hazugságoktól, de ki is kell irtani őket - írja levelében Skorzeny.


A vén szar Bárándy is kiirtaná azokat a magyarokat, akik nem hódolna


Az már csak hab a tortán, hogy a vén magyargyűlölő mindezt a Tett és Védelem Alapítványnak nyilatkozta, akik az ún. Zsidó Gárda szervezői.



A vén ÁVH besugó még mindig osztja az észt , a multban meg a darálóba vállogatta a magyar emberkéket , és ezek még mindig a közélet megtisztelt egyedei a férgeknek már a sárgaföldben volna a helyük , mint ahová a legjobb magyarjainkat juttatták.





Íme Pörzse "áldozata": ügyvéd kollégáiról,

"ellenforradalmárokról" és nagybátyjáról is jelentett a

vén Bárándy



Tagadnak a besúgók, II. 

Amiről Bárándy dr. hallgat, és amiről hazudik: Ügyvéd kollégáiról, "ellenforradalmárokról" és nagybátyjáról is jelentett

Mottó:

Szófogadó a spicli

Az állambiztonsági hálózati személyeket arra tanították: tagadjanak az utolsó utáni pillanatig, soha semmit ne ismerjenek el a bizonyítékok ellenére sem, vagy épp azért, mert lehet, hogy nem maradt semmilyen bizonyíték. Az emberek túlnyomó többsége nem jár levéltárakba kutatni, nem tudja, mit írtál le, elhiszi, ha ügyesen hazudsz, ha szánalmat keltesz magad iránt, ha bagatellizálod a történteket, s megsajnál: nem baj, mi így is szeretünk. Nem kell bocsánatot kérni, már nem szokás, pártod sem fog elítélni, leváltani, ellenkezőleg: ápol és eltakar, megvéd a rivális párttól, sőt, küld lapjától egy tájékozatlan és felkészületlen újságírót is, akinek azt mesélsz, amit akarsz, le fogja írni, nem kérdez rá a lényegre, nekünk dolgozik.
Nem találkoztam még egyetlen besúgóval sem, aki lebukása után azt mondta volna: "Bocsánat, nem kellett volna. Ha valakinek anyagi, erkölcsi kárt okoztam, kész vagyok megtéríteni vagy lehetőségeim szerint jóvá tenni.





Amnesztia a palesztin civileket


gyilkoló izraeli


Terroristáknak?



2013, augusztus 1 - 14:31




sAz izraeli Channel 10 televízió videót tett közzé, amelyen egy civil ruhás izraeli katona látható, amint egy palesztin munkásokkal teli autóhoz közelít, majd felrántja a kocsi ajtaját és minden ok nélkül, a kezében lévő M-16-os gépfegyver tusával, egyenként agyba-főbe veri a bent ülőket.
A képek sokkolóak, bár mindennapiak. Nincs olyan napja a hétnek, hogy ne olvashatnánk arról, hogy az illegális zsidó telepek lakói ne követnének el valamilyen erőszakos bűncselekményt a saját földjükön élő palesztinok ellen. Még szerencsésnek mondhatók azok, akiknek „csak” a jószágukat hajtják el, és amikor visszakövetelik, akkor az izraeli katonák véresre verik őket. Ezeknek a palesztinoknak legalább az életüket meghagyják.
De vannak cifrább esetek is, amik felett az izraeli igazságszolgáltatás sem hunyhat szemet. Az elkövetők jól megérdemelt büntetésüket töltik az izraeli börtönökben. Ezeknek a zsidó terroristáknak a rokonai most elképesztő ötlettel álltak elő. Azt követelik, hogy az izraeli kormány az izraeli-palesztin béketárgyalások előfeltételeként szabadon bocsátott 104 palesztin fogolyért cserébe, a „kölcsönösség nevében” engedjen szabadon e zsidó bűnözők közül is jó néhányat.
A rokonok arra hivatkoznak, hogy hozzátartozóik „az izraeli nemzet védelmében gyilkoltak palesztin terroristákat” és bűnüket rég megbánták, többé hasonlót nem tesznek, szemben a most szabadon engedett palesztin foglyokkal, akik újból izraeli polgárok ellen fordulnak majd.
Mielőtt megszakadna a szívünk a bebörtönzött zsidó gyilkosokért, nézzük meg, hogyan védelmezték nemzetüket a palesztin terroristákkal szemben, amiért börtönbe juttatták őket! Ami Popper 1990. május 20.-án a Gáza-övezetben egy buszmegállóban békésen várakozók közül hét palesztint fegyverével lemészárolt, és 11-et megsebesített. A tárgyaláson arra hivatkozott, hogy tettét azért követte el, mert egy arab megerőszakolta, amikor 13 éves volt. Bátyja most azt mondja: „Az öcsémet megbecstelenítették, amikor 13 éves volt. Úgy érezte, bosszút kell állnia. Húsz éves volt, amikor a tettét elkövette. Én megértem. Miért nem lehet őt szabadon bocsátani? Mi normális család vagyunk, nem vagyunk terroristák, sem bűnözők.”
Slomo Dvir 2002. augusztusában bombát helyezett el és robbantott fel egy palesztin lányiskola közvetlen közelében, Kelet-Jeruzsálemben.  Most családtagjai azt mondják: ” Slomo megbánta bűnét, belátta, hogy az izraeli nép iránti szeretetét nem ilyen módon kell kifejeznie.” Elinor Butvika és Dennis Alhazov egy palesztin civilt löktek ki páncélozott katonai járművükből, majd keresztül hajtottak rajta.
A bebörtönzött zsidó terroristákat támogató csoport az előbbiek mellett a következők szabadon bocsátását kérte: Baruch Goldsteinét, aki 29 palesztint ölt meg és 125-öt megsebesített Hebronban egy barlangban 1994-ben, Eden Natan-Zadáét, aki négy arabot ölt meg és 12-őt megsebesített 2005-ben, és nem soroljuk tovább.
A rémtettek elkövetői maradjanak csak a börtönükben. Igaz, tetteik, legyenek bármilyen szörnyűségesek, eltörpülnek a mellett az állami terrorizmus mellett, amit az izraeli katonaság hajt végre meghatározott időközönként a palesztinokkal szemben, hadművelet címén.
Felettük ki ítélkezik?
Ordosz műhely
alfahir.hu





FEBRUÁR 25 - A KOMMUNISTA TERROR 1918-1919


-BEN KEZDŐDÖTT







Kép: a zsidókommunisták még a jelmondatukban is hazudtak az ÁVÓ-nál, mert ezt a terrorszervezetet a zsidók találták ki, a magyarok irtására és megfélemlítésére. Az 1949-es képen az asztal mögött a legfőbb bűnözők, balról jobbra: Farkas Mihály, Kádár János, Péter Gábor. Előtérben a szadista gyilkosok jellegzetes figurái


Kép: a "gatyaletolósok" új pártja a vörössöpredék egyik változata. Jobbra pirosban az a figura, akik a metróban letolták a gatyájukat
Kép: a vöröspatkányok a fővárosban reklámozzák magukat, a Fidesz (Orbán-Pintér) legnagyob megelégedésére








Orbán Viktor: vége a bűnözők és a rendőrség


Összefonódásának



Magyar Hírlap
A miniszterelnök szerint vége annak a világnak, amelyben a jog a bűnelkövetők pártját fogta, és annak is, amikor bárki azt gondolhatta, hogy a bűnözők összefonódtak a rendőrséggel. Orbán Viktor ezt vasárnap reggel mondta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karának tisztavató ünnepségén, a budai Várban.
A kormányfő beszédében hangsúlyozta ugyanakkor azt is, hogy sok még a teendő, messze még az az idő, amikor “ferencjóskásan azt mondhatnánk, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve”. Még mindig sokan vannak ugyanis – folytatta -, akik nem érezhetik kellő biztonságban családjukat, vagyonukat, ezért sok és nehéz munkájuk lesz az új, a hazájuk szolgálatára egy embert próbáló időszakban jelentkező rendőröknek, akiktől Magyarország odaadást, hivatásszeretetet, tisztességes munkát, valamint önbecsülést vár, és akik szövetségesként számíthatnak a kormányra.
Egy ország akkor lehet erős és sikeres, ha megfelelő államberendezkedéshez és gazdasági rendszerhez az állami szolgálatot teljesítők odaadása és becsületessége társul – hangsúlyozta Orbán Viktor, aki szerint az elmúlt két évben a magyarok sokat tettek azért, hogy az ország meg tudjon állni a saját lábán. Lezárult az alkotmányozás, “az utolsó pillanatban” megfékezték az államadósságot – amely azzal fenyegetett, hogy maga alá temeti az országot -, és “sikeresen állunk ellen” az euróválság újabb és újabb hullámainak – sorolta. Megjegyezte ugyanakkor: mindez tiszavirág-életű lenne, ha a rendőrök – akik az eltelt két évben sokat tettek “a felbomlóban lévő közrend” helyreállításáért – nem végeznék el becsülettel a munkájukat. “A legjobb törvény sem ér egy fabatkát sem, ha nincsenek hazaszerető és elkötelezett védelmezői a rendnek” – mondta Orbán Viktor.
A miniszterelnök szerint csak közös erővel lehet véget vetni annak a világnak, amelyben büntetlen maradhatott bűn, amelyben sokszor kifizetődőbb volt a görbe út, mint az egyenes, amelyben félkatonai csoportosulások masíroztak az országban, és ahol egyesek úgy gondolhatták, mindent megtehetnek. “Közös erővel kimondtuk, vége annak a világnak, amelyben a jog a bűnözők pártját fogja, és nem a becsületes emberét” – jelentette ki. Hozzáfűzte: annak a világnak is vége, amikor jó karban lévő, 40 évesen nyugdíjba vonulókat láttak az emberek a rendőrökben, amikor a rendőr a jámbor egyszerűség szinonimája volt, és amikor bárki azt gondolhatta, hogy a bűnözök összefonódtak a rendőrséggel. “Ma már a becsületesen dolgozó, magasan iskolázott és a végsőkig elkötelezett embereket” láthat a társadalom a rendőrökben – emelte ki.
Megjegyezte azt is, hogy az elmúlt két évben új alapokra helyezték a rendészeti képzést, 10 százalékkal, azaz több mint háromezerrel növelték a szolgálatot teljesítő rendőrök számát, több mint ezer új autóval bővítették a járműparkot, lecserélték az állomány egyenruháját, és hamarosan elfogadja a parlament a bűnözőkkel szemben erélyesebben fellépő, új Büntető törvénykönyvet is.
Önök egy ezeréves állam folytatására, a magyar állam fenntartására vállalkoztak. Idegen kultúrák, idegen nyelvek, idegen népek és hatalmak között, gyakorta szorításában, mi, magyarok csak akkor maradhatunk meg, mi, magyarok csak akkor élhetünk szabadságban és jólétben, ha lesz, ha van saját, erős államunk”, így “az önök hivatása a magyar emberek és a magyar nemzet hűséges szolgálata” – zárta az esküt tevő tisztek előtt elmondott beszédét Orbán Viktor.
A korábbi Rendőrtiszti Főiskola az idén január 1-jétől az NKE egyetemi karaként működik.
A főiskolai hagyományok folytatásaként az NKE Rendészettudományi Kara is a budai Várban tartja tisztavatási ünnepségét. A végzett hallgatók a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt, Orbán Viktor miniszterelnök, Pintér Sándor belügyminiszter, Hende Csaba, a honvédelmi tárca vezetője és a tábornoki kar jelenlétében tették le a tiszti esküt. A kar az idén 76 hallgatót ad a rendőrségnek, akik bűnügyi, gazdaságvédelmi, igazgatás- és határrendészeti szakirányokon végeztek. A többi végzős közül ketten a büntetés-végrehajtáshoz, 11-en az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósághoz kerülnek, 21-en pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tisztjei lesznek.
Az NKE Rendészettudományi Kara a magyar felsőoktatásban egyedüliként folytat rendészeti képzést, a végzettek iránt pedig nagy a kereslet: a jogelőd főiskola diplomás pályakövetési rendszere szerint a végzettek 98 százaléka tudott elhelyezkedni.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem idén január 1-jén jött létre három jogelőd intézményből: integrálódott a Rendőrtiszti Főiskola, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Kara.
Forrás: Magyar Hírlap


Na ne röhögtessétek ki magatokat az egész rendőrség a bűnöző cionista zsidók zsoldjában van – elég ha Vidovickire utalok , de mindenki tudna példát hozni e hazug szóra , vagy ott van a Táncos Gábor esete se vér se zsidó , de egy balek magyart az Orbán segítségével sitre vágtak , a pszichológiai osztályokról már nem is merek írni ahol nap mint nap itt Magyarországon is írtják a magyart a kellemetlenkedőket , és akkor arról papolnak , hogy kevés a magyar , hol ott 2050 – re 5 millióra kell csökkenteni a létszámunkat , és ezt mindegy , hogy baloldaliak , vagy jobboldali gárda végzi el , mert ha nem így alakulna a helyzet akkor polgárháborús beavatkozás által ki kényszerítik ezt a létszámot , de akkor már esetleg az Orbán és bandája is álldozatul eshet. A fegyvereket a leépítés alkalmával potom pénzért megszerezték a zsidó szervezetek és a privatizált stratégiai pontok megszerzésével , ott el is raktározták – a harckocsiktól a nehéz fegyverekig municióval , és kézifegyverek is municióval bezsirozva várják a parancsot a gyarmat végleges leigázására . Ti meg addig is kilopjátok a szemünket is , hisz mindenki tudja , hogy a nemzeti vagyonunkat ez a zsidó banda lopta el , és nincs számonkérés , nincs leszámolás , hisz minden párt így , vagy úgy , de benne volt a lopásban a Jobbik kivételével . Úgy , hogy most egy ÁVH – s cionista utódokból álló politikai maffia kezében van a hatalom , kik terrorista módon lesöpörnek mindenkit a porondról , de ha a többi pártot néztem volna az még gyalázatosabb a magyarságra nézve hazaárulásuk az égbe kiált , és megkisértem a legyilkoltakat , bizony benzines üvegekkel kell felégetni az összerabolt magyar nemzeti vagyonunkat , hogy ne élvezzék az emberek verejtékével felhalmozott vagyontárgyaink lukszusát . Mivel nincs elszámoltatás égjenek azok a rablot javak , és égjenek benne a rablók is a zsidók és a zsidó kolaboráns helytartók is , kik már az előbőrt is levágatták , és fényesre suvickolták a makjukat a buzeránsok , hogy a tórát hordozhassák , és hogy megsimogathassák a fejecskéjüket , mint az idomított kutyáknak , ezeknek is csak füccsenteni kell és már tépik is szét a magyart , főleg ha a vagyonkájuk rájuk száll , erre megy ki a különböző mutyik sokasága kiforgatni az embereket a megélhetésükből . Úgy érzem meg érdemlik a halált , mielőtt ők ölnek meg minket , és polgárháborúba sodornák az országot , ne váljunk palesztinná Panoniában . Ez a föld a mienk , és ha kell felégetjük , de nem lesz a zsidók martaléka , kezd égetni az elrabolt vagyonodat felhalmozó zsidó ingatlanokat , mert csak ez a számonkérés létezik , tudd meg , hogy az államigazgatás minden döntési szögletét a MOSZAD , is átjárja , és előbb tudnak mindenről mielőtt az törvényre emelkedne , ők már alkalmazzák az ellenszerét , hisz a céljuk a föld megszerzése , és eztet el is végzik , egy pár aszájos év amit megrendelnek , és a parasztok zselérek lehetnek a saját volt földjeiken . Hát ezt akarjátok megvárni , hogy ideájig fajuljon a helyzet , erre egy pár évet kell csak várnotok , ha most nem cselekedtek , akkor se házatok se földetek , se vizetek nem lesz a tietek , és a zsidó bele ül a készbe rabszolga leszel saját hazádban . Kamatrabszolga , vagy már az is vagy , na néz ki a fejedből , és tegyél érte , hogy az unokád is szabad lehessen , kezd a helytartókkal , az ők összerabolt ingatlanjait égesd fel ebben úgy is találsz majd ÁVH – s utódokat is , meglátod , hogy szükölnek a mint a kutyák , és talán elpályáznak drága hazánkból , ne várd meg , hogy Ukrajnává tegyék hajlékodat . Égesd fel a gyökereiket , hisz számonkérés nem lesz , te tegyél rendet , hisz megillet az élethez való jogod ne hagyd , hogy kiforgassanak vagyonkádból , ha kell hozd meg a döntést és égesd el őket az összerabolt ingatlanukban , ami a tied volt míg el nem rabolták tőled. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése