2017. június 6., kedd

Ki irányítja a hálót ? MINDIG A PÓK IRÁNYÍTJAKi irányítja a hálót ? 

MINDIG 

A PÓK IRÁNYÍTJA


És a pók egy olyan szinten van,

 amit sosem látsz.
Two & Two - 2 + 2 = 5 Így működik a rendszer ! Díjnyertes rövidfilm


2+2=5 | Two & Two - Rendkívül beszédes és igazságra ráébresztő videó, amit a 2012 Bafta Film Awards keretében jelöltek "legjobb rövidfilm" kategóriában ! 
Így működik a rendszer minden téren ! Perzsa nyelvű az eredeti videó, de elkészítettem magyar felirattal nektek.... Díjnyertes rövidfilm a minket körülvevő (oktatást, politikát, médiát) átható hamis rendszerről. Ha kellően sokáig ismételsz egy hazugságot, az előbb-utóbb mindenki számára elfogadott igazságnak tűnik, bár attól az még ugyanolyan hazugság. 
Az elmúlt években ez nagyon sok területen kiderült már:
- a történelem "tényként" kezelt eseményei;
- világháborúk történései és okai;
- a magyarság / nyelvünk eredete és őstörténete;
- a világot valóban irányító erők és összefüggések...... 
(SBG Buddha) 
Two & Two - 2 + 2 = 5 Így működik a rendszer ! Díjnyertes rövidfilm


"Egy olyan világban élünk, ahol az emberiség nagy része egy amnéziás állapotban, egy hipnotikus transzban van. Mert mióta megérkeztek ebbe a világba, magukkal és a világgal kapcsolatban hamis információval látták el őket !
Minden szabadság természetes és örök jogunk!Nem egy ajándék, amit egy sötét öltönyös vagy éppen egy egyenruhás dönt el, hogy ide ad vagy sem !" (David Icke)

És ahogy egy korábbi cikkben már volt szó róla : "Ki irányítja a hálót ? MINDIG A PÓK IRÁNYÍTJA A HÁLÓT. És a pók egy olyan szinten van, amit sosem látsz."
Képzeld azt, hogy a szüleid kis korodtól kezdve azt mondják 2+2=5. 
Aztán óvodába mész, ahol azt mondják 2+2=5.
Aztán iskolába és az ottani kedves tanárok még mindig azt mondják 2+2=5.
Most már az összes osztálytársad, akik a fenti rendszeren átestek azt fogják mondani, hogy 2+2 az 5 és 
ha azt mondod, hogy 4-el egyenlő, akkor ki fognak röhögni. Aztán bejutsz egyetemre, ahol professzorok vannak bajusszal és azt mondják 2+2 az 5 !
De Te: - Nem, nem 4-el egyenlő !
Ők viszont: Nem! 50 éve csinálom ezt és a világ legokosabb embereivel találkoztam.
5-el egyenlő és ez a fiú nem fog sokáig jutni...


Aztán bekapcsolod a TV-t, mely azt mondja . "Jó estét kívánunk, 2+2 az 5 és most az időjárás...."
Jó eséllyel egész életedben azt fogod hinni, hogy 2+2 az 5. De akkor is 4-el egyenlő! 


És amikor.. (és ez a lényege a valóság természetével kapcsolatos információknak) valaki azt mondja, emlékszel ? 2+2 az 4, 
Azt mondod : óóóó tényleg, igen ! És ezért van ez a felismerés ekkora hatással az emberekre. Mert amikor meghallják, rájönnek, hogy "ez az igaz...tényleg ez az igaz!..." Mert emlékeznek rá !
Rendkívüli válságot” sürget az „Új Világrend” felállításához az elit szervezet


Egy 2010-ben Montrealban, a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR = Council on Foreign Relations) előtt tartott beszédében Zbigniew Brzezinski, aki David Rockefellerrel együtt társalapítója a  Trilateral Commission (Háromoldalú Bizottság)-nak és rendszeres meghívott a Bilderberg csoport ülésein (mindhárom a háttérhatalmi elit döntéshozó-végrehajtó szervezete) már figyelmeztetett arra, hogy "a globális politikai ébredés a tömegekben és az eliten belül zajló véleménykülönbségek, harcok veszélyt jelentenek a egységes Világkormány felemelkedése felé vezető úton"

Most a washingtoni központú prominens stratégiakutató szervezetnek, az Atlanti Tanácsnak írva, Harlan K. Ullman arra figyelmeztet, hogy egy „rendkívüli válságra” van szükség az „Új Világrend” fenntartásához, aminek kisiklatását a rendszeren kívüli tényezők, mint például Edward Snowden veszélyeztetik.

Az Atlanti Tanács egy igen befolyásos szervezet, amit szoros szálak fűznek a világ számos vezetőjéhez. Jelenleg Brent Scowcroft tábornok, az Egyesült Államok George H.W. Bush elnöksége alatti nemzetbiztonsági főtanácsosa vezeti, aki Barack Obama tanácsadója is volt már. 

Harlan K. Ullman a „shock and awe” (sokk és megfélemlítés) elmélet kidolgozója, jelenleg a különböző államfőknek tanácsadói szolgálatot biztosító Killowen Csoport elnöke.

A „Terror elleni háború nem az egyetlen veszély című cikkében Ullman azt fejtegeti, hogy a világban folyó „tektonikus változások átformálják a nemzetközi geostratégiai rendszert”, arra a következtetésre jutva, hogy nem a Kínához hasonló katonai nagyhatalmak, hanem a rendszeren kívüli szereplők, mint Edward SnowdenBradlay Manning és anonim hekkerek jelentik a legnagyobb veszélyt a „365 éves vesztfáliai rendszer számára”, mert arra bátorítják az embereket, hogy vegyék kezükbe sorsuk irányítását és szüntessék meg az állami kontrollt.

Nagyon kevesen figyeltek fel erre és még kevesebben tettek valamit az ügyben,” - jegyzi meg Ullman, azon keseregve, hogy az „információs forradalom és a valósidejű globális kommunikáció” letéríti a George H.W. Bush által már több mint két évtizede beharangozott „új világrendet” a vágányról.
Egy rendkívüli válság nélkül nem sok esély van arra, hogy a megbukott vagy omladozó kormányzás által okozott károk visszafordíthatók vagy korlátozhatók legyenek" - írja Ullman, arra célozva, hogy egy másik szeptember 11 jellegű kataklizma lehetővé tenné az állam számára, hogy megerősítse dominanciáját, miközben a „rendszeren kívüli új szereplők jelentette veszélyeket is izolálhatnák, csökkenthetnék és kiküszöbölhetnék”.
Ullman tehát arra a következtetésre jutott, hogy az államon kívüli szereplők és egyéni hatalommal rendelkező személyek elmozdítása szükségszerű az új világrend megmentése érdekében. Az anyag tartalmából úgy tűnik, hogy az Atlanti Tanács definíciója szerint az „új világrend” egy globális technokrácia, amit a mindent megfigyelő kormány és a nagyvállalatok fúziója vezet, és amely alatt az állampolgárok egyéniségét a transzhumanista szingularitás veszi át.

A „rendkívüli válság” előidézésére tett burkolt felszólítás pedig kísértetiesen emlékeztet az Új Amerikai Évszázad Projekt 1997-es kijelentéséhez, amiben afelett siránkoznak, hogy egy katalizátorként ható súlyos esemény, mint egy új Pearl Harbor hiányában” az amerikai militarizmus kiterjesztése lehetetlen. Azóta tudjuk mik történtek...
2012-ben pedig Patrick Clawson, a befolyásos, Izrael párti Washingtoni Közel-Keleti Politika Intézet (WINEP) tagja vetette fel, hogy az Egyesült Államoknak egy megrendezett provokációra van szüksége az Irán elleni háború elindításához.


Nekem ilyenkor mindig Aaron Russo figyelmeztetései jutnak eszembe, amit a vele készült történelmi interjúban tett közzé: (SBG Buddha) 


"Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük. Ezután Venezuelára térünk rá, s mindez ebből az eseményből fog következni."


Rockefeller azt is elmondta, hogy be fogják vezetni a világszerte érvényes és kötelező nyilvántartási rendszert globális személyazonossági igazolvánnyal. Azt is hozzátette: ha csatlakozik az elithez és a CFR-hez, akkor ő mentesül azok alól a rendőrállami intézkedések alól, amelyek mindenki másra kötelezőek lesznek

Vajon Ullman aggodalma arra enged következtetni, hogy az elit tart az Internet segítségével egyre gyorsabban folyó „globális politikai ébredéstől” 

Vagy ettől teljesen függetlenül már évek óta zajlik az eddigi Status Quo szétesése, ami egyre inkább felgyorsul majd a jövőben: ( Ukrajna / Közel - Kelet / Európai Unió / Oroszország ) és az Elit számára fontos, hogy mindez irányítottan és a tervek szerint menjen végbe, nem pedig kaotikusan és koordinálatlanul.... ? (SBG Buddha) 

Egy globális átalakulás szélén állunk. Csak egy megfelelően nagy válságra van szükségünk és a nemzetek el fogják fogadni az új világrendet." (David Rockefeller)


Forrás: Infowars / Idokjelei 


Hillary Clinton súlyos zavart betegségben szenved a dokumentumok és a titkosszolgálat forrása szerint is


Sajnos nem győzök már egyedül minden témában cikket írni, de igyekszem megosztani az információkat így vagy úgy! Vagy a FB-oldalon vagy kisebb híreket az új Alternatív Hírek oldalon....
A legfontosabb hírek mára "Soros kiszivárgott aktái mellett", hogy
Hillary Clinton súlyos beteg.....

Láthatóan Parkinson vagy hozzá hasonló betegségben szenvedhet, mely a mentális képességeire is
le-hillary-gets-help-climbing-stairs/#DhkHcU38eOIw9p6g.99 
hatással van és nagy problémát okoz az őt védő és biztosító titkosszolgálatnak is... A vakuk és villanó fények hatására nagyon gyakran "lefagy", illetve olyan tüneteket produkál, amit nehéz nem észrevenni.... Furcsa epilepszia-szerű viselkedését ez magyarázhatja, de kerüli is ezeket és szinte soha nem tart nyilvános sajtótájékoztatót...

Sokszor már egyensúlyzavarral is küszködik, amit eddig titkoltak, de kikerültek olyan fotók, amik igazolják a feltételezést.

 Követés
WND News @worldnetdaily
'Unstable' Hillary gets help climbing stairs
68-year-old has long history of health issues
wnd.com/2016/08/unstab…
17:00 - 2016 Aug 8
  • 200 retweets
    119 kedvelés
Belső források a titkosszolgálattól megkeresték az Infowars riporterét Joe Biggs-et a Republikánus Konvención és információkat, részleteteket osztottak meg Hillary Clinton súlyos állapotáról és viselkedéséről, ami már nemzetbiztonsági kockázatot is jelent.....
Kiszivárgott pszichiátriai jelentések szerint demenciában is szenved....
 A megszerzett orvosi jelentés : 


Állandó jelleggel biztonsági embernek álcázott orvos kell, hogy legyen Hillary Clinton mellett, mert kiszámíthatatlan módon bármikor szükség lehet rá és van is rá szükség, ahogy az alábbi nyilvános szereplés alkalmával is történt.... 

A feltehetően orvos még a testőröket is félretolva intézkedhet Clintonné "Freeze" lefagyott állapotánál, ami igazolhatja az elmondottakat....  
ITT NAGYON JÓL LÁTHATÓ: 

 Követés
ABC News Politics 

@ABCPolitics
Secret Service agents walk on stage during Hillary Clinton rally
22:22 - 2016 Aug 4
Az orvos, aki gyakran a közelében van az egyik felvételen jól kivehetően Diazepam injekcióval készen áll Hillary Clinton mellett, ha szükség lenne rá...
 Követés
Nat Shupe @NatShupe
Hillary Mystery Handler Spotted With Diazepam Pen (seizure drugs) Right Next to Her

►► 
http://
conservativetribune.com/hillary-myster y-handler-spotted/

21:43 - 2016 Aug 9
SBG Buddha - VilagHelyzete.com
FB-oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Ez az elmebeteg lett volna Amerika ura , mencs meg uram az elmebeteg zsidóktól !!!!
Karen Hudes, a Világbank volt jogtanácsosának üzenete a magyarokhoz - VilagHelyzete exclusive

A már többek által ismert Karen Hudes-al sikerül felvenni a kapcsolatot, aki exclusive interjút adott és üzent nekünk magyaroknak ! 
(Egy ideje Éva ígérte nekem, hogy dolgozik az ügyön...és most íme láthatjátok, hallhatjátok, ezért a kapcsolatfelvételben nyújtott segítségért és a fordításért is külön köszönetet mondok neki, Sevaster 1-nek!) 
Karen a Világbank jogi osztályán dolgozott 20 éven keresztül, így első kézből beszél nekünk a valóságról. Fekete Antal, híres magyar közgazdász a munkatársa. Az RT News többször kérdezte már meg interjúkban és Ő volt az, aki az alábbi cikkemben is főszereplő volt: 

Ez az információ, a videó és a hozzá kapcsolt leleplezés valószínűleg nagy vihart fog kavarni. Valami olyasmi ez, amit igyekeztek eddig nagyon mélyre elásni, hogy még véletlenül se kerüljön szóba! 
Ahogy mondtam: EDDIG ...
Nem maga a leleplezés a cél vele, hanem az igazság megosztása és a továbbgondolása ! Ezekkel a témákkal viszont "nagyon veszélyes vizekre" evezünk...
Bevallom egy ideje rágódom azon, hogyan merjem vagy ne merjem megosztani azt az információt, ami engem is és mindenkit sokkol, aki először találkozik vele. Mikor azt hallom, hogy Magyarország valójában teljes mértékben külföldi tulajdonban, nemzetközi korporációk és érdekcsoportok irányítása alatt áll már évtizedek óta....akkor sejtem, hogy ezt talán sokszor már mi sem kérdőjelezzük meg, hiszen látjuk a rendszerváltás óta eltelt időszakot. 
De, hogy Magyarország és annak kormányai, igazságszolgáltatása (törvényhozó és végrehajtó hatalom) egy USA-ban bejegyzett társaságként funkcionálnak sok más országhoz hasonlóan - teszem hozzá - , ezt nem tudtam és nem is akartam elhinni, hiába vannak kezemben a dokumentumok. Itt van a szemem előtt és nem hiszem, pláne nem mertem közzétenni. 
Most viszont, hogy sikerült elérni, hogy hiteles személy Karen Hudes beszéljen erről, így már bátrabban teszem én is közzé. Kapcsolódik mindez az eddigi írásaimhoz a történelem legnagyobb titkáról: világ aranyának ellopásáról, a FED és a "Családok" által irányított történelemhez, a kisajátított fedezetlen pénzkibocsátáshoz és valamiféle formálódó ellenálláshoz, ami már a dollár összeomlása utáni éltere készül. Ez pedig egyértelműen közeleg. 
A Karen által elmondottakat kiegészítettem korábbi cikkeimre utalásokkal vagy szükséges utalásokkal és külső linkekkel, hogy még teljesebbé váljon a kép. Az Amerikai Kongresszus egyébként már 4 levelet is írt Karen Hudes-al kapcsolatban a Világbank részére...
KAREN HUDES ÜZENETE A VILAGHELYZETE.com OLVASÓINAK és NEKÜNK MAGYAROKNAK
Karen Hudes üzenete a magyaroknak

Hol van a MAGYAR Nép Aranytartaléka ? -- Surányi besápadva

"Karen Hudes vagyok. Sebestyén Éva kért meg, hogy beszéljek a magyar emberekhez. Ő pedig azt ígérte, hogy lefordítja az üzenetem azok számára, akik nem beszélnek angolul. El kell mondanom, hogy nagyon közel érzem Magyarországot magamhoz. Vívóedzőm Béla de Csajaghy volt, aki Magyarországról jött. Jogász vagyok és a Világbank jogi osztályán dolgoztam 20 évig, emellett közgazdász vagyok és egy nagyon híres magyar közgazdásszal együtt dolgozom, aki egyike a legkiválóbb pénzügyi szakembereknek. Ő Fekete Antal.
Arra kért próbáljam figyelmeztetni az embereket. Milyen fontos nagyon figyelni az aranyra, ami az igazi pénz.  A Vilaghelyzete olvasóknak nem kell elmondani már, mi a különbség a nyomtatott fedezet nélküli jelenleg használt papírpénzek és a valódi nemesfém (arany, ezüst) alapú pénzek között...... (SBG Buddha)

Van egy szintén méltán híres közgazdász, 
Silvio Gesell - Ő alapelvként vallja, hogy a helyi pénz mennyire fontos ahhoz, hogy teljes legyen a foglalkoztatás.  /könyveit Drábik Jánostól nagyon sokszor hallhattuk alaptudásként is emlegetni/
"Jelenleg az a helyzet, hogy Magyarország azon országok egyike, mely eddig megmenekült a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) központi bankjaitól. 
 

Ez a csoport, több magánbank azt képzeli magáról, hogy jegybank és joga van pénzt adni hatvan különböző országnak, köztük az Egyesült Államoknak. 
(A FED tevékenységéről ezen az oldalon számtalanszor olvastatok már és tudjátok jól, hogy a pénzkibocsátás joga hogyan került magántulajdonba 1913-ban) 
Kiderült mára, hogy ezek a jegybankok egyetlen csoport tulajdonában vannak. És most jön a sokkoló információ: A jezsuiták uralják. 

Nem akarják, hogy az emberek tudjanak erről, de a Svájci Szövetségi Technológiai Intézet 3 matematikusa elemzéseiben feltárta, hogy kinek a tulajdonában van 43.000 nemzetközi cég, amelynek részvényeit a világ tőkepiacain forgalmazzák. 

Kiderült, hogy egyetlen csoportról van szó:  irányítási hálózatnak hívják ezt és pont az előző cikkemben fel is tártam hogyan működik ez a piramisos elrendezés(SBG Buddha)  

Ez az egész egy bankkartell, bár sokan azt hiszik, hogy 10 külön bank van, mint a Goldman Sachs, a Bank Of America, Citi Bank, Deutsche Bank, Bank of England, de kiderült, hogy ezek ezek az intézetek egyetlen irányítási hálózat kezében vannak.
Nem akarták, hogy az emberek tudjanak róla, de mi tudunk róla.

Csak akkor szereztem tudomást erről a csoportól, amikor a Világbanknál dolgoztam. Először a 90-es években vettem észre, amikor a Fülöp-szigeteken tevékenykedtem és a Világbank projektje keretében a második legnagyobb bankot készültek eladni - azaz privatizálni - de ez nem történt meg. 

Azért nem történt meg, mert a Fülöp-szigetek akkori elnöke, Joseph Estrada azt hitte, azt tehet, amit csak akar. Lucio Tan-nel hazardíroztak, aki a fülöp-szigeteki légitársaság, a PAL tulajdonosa volt. Az történt a végén, hogy Joseph Estrada börtönbe került. 
Én azért tiltakoztam akkor, mert kiderült, jelentős mértékű korrupció zajlott és figyelmeztettem a VilágBank hitelező programjáért felelős férfit, hogy megsértik az értékpapír törvényeket. Így a Világbank nem tudja kifizetni a 400 millió $-os kölcsönét és azt vissza kell vonni. A japánok vissza is vonták a 400 millió dollárt. Azután, azok az emberek, akiknek a Fülöp-szigetek Nemzeti Bankjában volt a pénzük, megrohanták a bankot és a kormánynak pedig 500 millió dollárral kellett kisegítenie a bankot.
A Világbank azt mondta, hogy hát igen, ez nem volt előrelátható. Én pedig azt mondtam, hogy de igen, hiszen előre figyelmeztettem a Világbank hitelprogramjáért felelős férfit.
Aztán engem kezdtek büntetni. Nem tetszett a dolog, ezért a Pénzügyminisztériumhoz fordultam és többek között az történt - és itt jön a jó hír - kiderült, hogy van egy nagyon pontos politikatudományi modellező eszköz : az ún. hatalom átalakulási modell. Ez egy elemzés, amelyet az USA védelmi minisztériumánál dolgozó közgazdász és politikus dolgozott ki. Kb. 90-95% pontosságú és ez a modell megjósolta, hogy egy koalíció fog kialakulni, mely véget vet majd a korrupciónak.
Azt hittem, csak a Világbankon belül volt korrupció. Csak miután jogtalanul kirúgtak 2007-ben, akkor jöttem rá, hogy világméretű korrupcióról van szó. Én azonban folytattam, mert akkor már a Világbankon belüli és Világbankon kívüli informátorokkal dolgoztam együtt.
Most már több ország koalíciója is együttműködik azon, hogy véget vessen a korrupciónak. Elmondhatom, hogy ennek a koalíciónak rengeteg hatása érzékelhető már. Például a BRICS országok, Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika már nem használnak dollárt a nemzetközi kereskedelmükben.


Ez azt jelenti, hogy az amerikai dollár, ami fedezetlen pénz, hamarosan összeomlik. Ugyanez vár a többi papírpénzre is és ez az, amit Fekete Antal mond a világnak. Mindenkit arra figyelmeztet, hogy a papírpénzek mindig összeomlanak.

Egy német jogász és bankár, akivel most együtt dolgozom, a Fülöp-szigeteken él és törvényes aláírási jogosultsága van a világ aranya felett, amit elrejtettek. 170.500 tonna arany van elhelyezve a Hawaii Bankban és ez rendelkezésre áll a dollár fedezésére, amit a pénzügyminisztérium adna ki.

Éva arra kért, hogy beszéljek a magyaroknak néhány titkos törvénytelen szélhámosságról, amit ezek a bankok csinálnak. Valójában évek óta jogászokkal karöltve működnek.
Magyarország is valójában egy USA-ban bejegyzett társaság ? 

1871-ben egy titkos második alkotmányt írtak, aminek létezéséről sok amerikai nem tudott. Amikor emberek kerülnek a Képviselőházba, hogy képviseljék az őket megválasztó polgárokat, a képviselőházban jönnek rá, hogy egy társaság ügyvezetői, amelyet Columbia Kerületben (District Columbia) jegyeztek be. 


Kiderült, hogy amikor az amerikai állampolgárok befizetik adójukat, a pénz Londonba kerül, onnan pedig kb. 60%-ot továbbítanak a vatikáni jezsuiták számára ! ! ! 
Ami nem egy jó egyezmény, ez egyértelmű...

Titokban csinálják, de a titokra fény derül. Néhány nappal ezelőtt feltettem néhány dokumentumot és el is küldtem... (hamarosan meg is osztom, csak lefordítom nektek - SBG Buddha) 
Eszerint, amikor a világ aranyát titokban elrejtették ezekben a bankokban, - ahogy erről a VilagHelyzete legelső cikkeiben már beszámolt - ..igazából először a Fülöp-szigeteken Yamashita tábornok révén révén, aki valójában unokaöccse...... Húú hogy is mondjam.....


Hát igen, Viktória királynőnek volt egy ikertestvére, aki a Fülöp-szigeteken kötött ki. Ő volt Tallano herceg, aki törvényen kívüli gyerekeket nemzett a világ minden részén. És egyik gyermeke történetesen Yamashita tábornok volt, aki a világ aranykészletét összegyűjtötte, a Fülöp-szigeteken rejtette el, majd amikor az kiderült, a világ különböző részein helyezték el bankokban.
(Itt egy hosszabb megjegyzést szeretnék hozzáfűzni és ehhez annyit tennék hozzá, hogy ha utánanéztek, számos cikket találtok majd arról, hogy a mai napig az egész Fülöp-szigetek egyetlen család, a Tallano család tulajdonában van.... Ami mindezt megerősíti... 
Egy letölthető PDF itt lesz nektek: THE TRUE STORY OF THE TALLANO (TALA) ESTATE
Csak már nem győzöm mindazt elmesélni és lefordítani, amit összegyűjtöttem a történelem valóságáról, de tény, hogy erről mindenkinek tudnia kellene ! Ezért megígérem, hogy írok majd minderről egy külön cikket, viszont ha ez kiderül + az, hogy Hitler hogyan kapcsolódott a családokhoz és a jezsuitákhoz, itt "lehet elszabadul a pokol".... )

Ahogy a VilagHelyzete már korábban ezt megírta:  Több millió tonna aranyat szereztek meg 1895 és 1945 között azzal a céllal, hogy a majdani Új Világrend kialakításához a nélkülözhetetlen hátteret biztosítsák. Az arany 85%-át eredetileg Ázsiában termelték ki és őrizték (rejtegették). A létezése és a "hol-léte" egyaránt a legmagasabb titoknak számított és számít ma is.Erről szól a Yamashita-arany amerikaiak általi megszerzése.
A nemzetek, akiknek aranyára rátették a kezüket, vagy csak egyszerűen ellopták tőlük, tudták, hogy az mind a FED-nél kötött ki. Azóta ez már feledésbe merült....
Gyakorlatilag ebből hozták létre a mai világgazdaságot : A FED által kibocsátott csillagászati értékű kötvényeket kaptak cserébe, amiért az aranyat "letétbe" helyezték az ún. Bank for International Settlements-ben, mai nevén BIS
Egy ex-CIA operatív tiszt mondta ezt nekem: "Semmi sem értékesebb ezen belső kör számára, mint az a képesség, hogy milliónyi ember életét befolyásolhatja, ezt soha ne feledd!" (SBG Buddha megj.)

Karen Hudes: Amikor az aranyat begyűjtötték - egyes esetekben jegybankok - a Federal Reserve kötvényeket adott ki, mi pedig ezeknek a kötvényeknek a névértékét fogjuk beszámítani abba az adósságba, amivel az amerikaiak tartoznak. Azt hiszem, a kötvények névértéke kb. 210 billió dollár, és persze ezeket a kötvényeket a 30-as években bocsátották ki, így meglehetősen szép kamatos kamat rakódott rájuk időközben. Azt hiszem dollár ezer trilliók. Most tehát egy más gazdasági egyezség jön létre. 


 Magyarországon pedig most az történik, hogy bár sikerült megszabadulni az IMF-től, egy jegybanki megállapodástól, Évától tudom, hogy az emberek most is küszködnek, mert az a sok szélhámos csaló még mindig azt hiszi, hogy joguk van folytatni az emberek kizsákmányolását. 
És ráadásul a magyar pénzben kapott kölcsönöket devizaértéken kell visszafizetni, ami rendkívül sokba kerül ! 

Most viszont rengeteg mindent kell helyretennünk és remélem, hogy kapcsolatban maradunk mindannyiukkal, mivel a világ valamennyi polgára együtt dolgozik azon, hogy visszaszerezzük világunkat ettől a bankkartelltől, ami nem fog tovább működni, ahogy már említettem.  

Ha bármilyen kérdésük van, keressenek fel az oldalamon. nagyon örülök, hogy kapcsolatban lehetek önökkel és szeretném megköszönni Évának, hogy ennek a rövid videónak az elkészítésére megkért. Igen, tartsunk össze és együtt tisztítsuk meg ezt a világot ! Mindezt átlátható módon fogjuk tenni. Szerepet kell vállalnunk és együtt kell dolgoznunk ezután is, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy mi akarjuk. Köszönöm még egyszer, vigyázzanak magukra, viszlát! "

                                                                                                                  (Karen Hudes)
Írta: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
Kapcsolódó cikkek: 

Titanic és a jezsuiták 
A Nemzetek aranyának ellopása
JFK - 9/11 és a világ aranykészletének magánkézbe juttatása
Új "Világhelyzet" ? Kína január 1-től nem dollárban kereskedik, (még olajat sem) és nem vesz USA államkötvényt !

Így uralunk mindent,mi vagyunk az ILLUMINATI - Ezeket a területeket és a jövőt is irányítjuk !


A következő írás elkészítésében egy konkrét videó volt a segítségemre, mely elég jól bemutatja azt a valóságot, amiről egyre többet tudtunk meg az évek során. Kiegészítettem nektek linkekkel, videókkal és az oldalról is fordítottam részeket. Viszont minden egyes alább felsorolt külön területet egyéni kutatásra ajánlom bárkinek.
"Így tartjuk ellenőrzés alatt a világot és a jövőt." 

Így épül fel az Illuminati piramisa - szerveződése, tetején a csúcs - vagy zárókővel, mely jól elkülönül az egésztől és gyakorlatilag érinthetetlen személyekből áll.

Az alábbi videó segíthet a megértésben. Bebizonyítjuk elméletben, hogyan képes 13 Család, kb. 7000 személy irányítani 7 milliárd embert.... Tudásanyag arról, ahogy a háttérhatalom, az Illuminati megpróbálja létrehozni 
az Új Világrendet. 
Egyfajta bevezetés a New World Order összeesküvésbe - mely már nem elmélet, hanem szemünk előtt létrejövő gyakorlat .. 

Sokan azt hiszik, hogy a világot egy bizonyos nép, vagy embercsoport, netán ország vagy 
mega-vállalatok tartják irányításuk alatt. Ez viszont nem igaz ! Helyesebben mondva: ebben a formában nem igaz.
A világot nem az USA, nem Izrael vagy a zsidók és még csak nem is a szabadkőművesek irányítják. 
Ezek mind csak eszközök és sakkfigurák a táblán vagy sokkal inkább kártyalapok, amiket megfelelően kijátszva és felhasználva a totális kontrollt és irányítást fenn lehet tartani ameddig csak szeretnék... Akár évezredeken keresztül is.

Még az ébredező, érdeklődő emberek is amikor első lépésként benéznek a szemünk elé húzott fátyol (de van akinél ez egy vastag fal) mögé és ráébrednek az igazságra, hogy szabadkőműves társaságok és beavatott páholyok mennyire fontos szerepet játszanak a történelem irányításában, elkövetik azt a hibát, hogy itt a dolog véget is ér és megállnak a kutatásban vagy a gondolkodásban. Pedig nem lenne szabad! Mert valójában NEM ŐK alkotják az Illuminati ősi titkos szervezetét. Talán inkább egy-egy téglát jelentenek a nagy piramisban. 

A valóság persze ennél sokkal bonyolultabb és közelebb kerülni ehhez is csak úgy lehet, ha valamilyen szinten (és lehetőleg minél mélyebben) belemászunk a 'nyúl üregébe'...
azaz próbálunk a zárókő közelében lévő családokhoz közelebb kerülni.
Mondanám, hogy ez lehetetlen, mert ehhez vagy bele kell születni vagy csodára van szükség szinte, hogy megismerjünk közülük valakit, aki hajlandó információkat vagy tudást is megosztani.... Na de a lehetetlen nem létezik...

Néha belegondolok hogy mennyivel nehezebb dolga van annak, aki kizárólag a hivatalos történelmi verziókat ismeri, amiket valamikor a fejébe "raktak" és máig falként eltakarja a szemét, hogy a történelem miért és hogyan alakult úgy, ahogy. És egy-egy esemény vagy személy mögött milyen erők és tervek álltak.
Így uralunk mindent, mi vagyunk az ILLUMINATI
https://www.youtube.com/watch?list=UUwsa4LxwqVHjLWJb7oXXxvA&v=BoWeQBZEMmM

A videót természetesen nem maga az Illuminati készítette, de oktató jelleggel tárja fel az összefüggéseket és így E/1.személyben sokkal jobban meg lehet érteni, miről van szó. 
A valóságtól pedig egyáltalán nem áll távol. A videóban szándékosan nevezik IllumiCorp-nak ezt az egészet...
"Elég a fejet irányítani, hogy irányítsd az egész testet" 
Te, mint beavatott leszel a feje az alábbi területek egyikének:
I: Bankszektor és gazdaság 
- "Pénzkibocsátás és a nemzetközi gazdaság feletti ellenőrzés a totális kontroll egyik legfontosabb eleme (FED, IMF, WTO, az adósság irányítása) A korporációk és vállalatok szervezetein keresztül vesszük át a kormányok helyét fokozatosan."Ajánlott kis filmek : Az Amerikai Álom / Pénz, mint adósság / A pénz mesterei

" Ha az emberek igazán ismernék az eljárást, amellyel a pénzt létrehozzák, a rendszer nem tartana ki tovább 24 óránál." - Henry Ford

II. Katonaság, hírszerzés 
- "Létrehoztuk az "amerikai katona"-filozófiát, mely szerint a békét csak katonai erőfölénnyel lehet elérni. Jó prototípusként szolgál, aminek mintájára a rendőrséget is átalakítjuk. Mikor készen állunk, a technológiánk és emberi erőforrásaink dominálni fognak mindenkit, aki ellenállna az új világrendnek.
Végcél egy globális rendfenntartó szerv, mely 'megvédi' a Föld erőforrásait. 


- Elsődleges célpontjaink az iszlám nemzetek lesznek, melyek úgysem hódolnának be a mi nyugati dominanciánknak. Náluk van a világ maradék olajkészletének nagy része. Ezt meg kell szerezni, mert kulcsfontosságú a világ országai feletti uralom megőrzésében. (
lásd Albert Pike 1871)
- Az emberiség el sem tudja képzelni, milyen technológiák vannak a kezünkben. Nemsokára még 
az időjárás is háborús fegyverként működik majd. Aszály, árvíz, hurrikán, hideg és forróság - és utána sehol egy ujjlenyomat...."


III. Politika 
"A politika irányítása már jó ideje ellenőrzésünk alatt áll. nem volt nehéz átvenni a hatalmat felette és menedzselni még könnyebb. A politikusok bármit hajlandóak megtenni nekünk, hogy hatalmon maradhassanak.
Ha mindkét oldalt kezünkben tartjuk és a választás illúzióját az emberek felé, akkor mindig olyan eredmény jöhet csak ki, ami nekünk megfelelő és az emberek nem vesznek észre semmit. Azt hiszik ők döntenek bármiben is.... 
- Mivel a népesség egyre inkább kezd csalódni ezekben az oldalakban, ezért kidolgoztuk a "független jelölt" lehetőségét. Ez csökkenti azok ellenállását, akik nem érzik képviselve magukat és egyúttal adatbázist épít potenciális disszidensekből, rendszeren kívüliekből. "
DEMOKRÁCIA: Valószínűleg azt tanulta mindenki az iskolában, hogy az idők során egyház és a királyi vérvonalak elveszítették hatalmukat és mindezt felváltotta a demokrácia, ahol a nép által vezetve és a népért születnek a döntések....
Állam és egyház szétválasztása, amiből következik a nép demokráciája és szabadsága. Nos, a valóságban semmi sem áll távolabb az igazságtól ! Sőt mi, az Illuminati soha nem is veszítettük el a hatalmat és az irányítást: a nyílt formák helyett inkább a háttérből, az árnyékból kormányzás mellett döntöttünk. Forradalmakat kellett létrehoznunk ehhez az illúzióhoz, de megérte, mert mára ezt mindenki elfelejtette. Ha azt érzik az emberek, hogy mi uralkodunk rajtuk, előbb-utóbb lázadni fognak. Ha viszont azt hiszik, részt vesznek a döntésekben, így addig tartjuk fent az illúzió segítségével a kontrollt, ameddig csak akarjuk ! Videó a demokrácia becsapásáról ! /
Minden demokratikus szavazás 3 fázison megy keresztül: 
1. fázis: Van egy általunk elindított propaganda2. fázis: A közvéleményt a propaganda irányába tereljük (a 6 terület mindegyikével vagy félelem és bizonytalanság keltésével.3. fázis: A többség megszavazza, amit akarunk az eredeti propagandának megfelelően.


TÖRVÉNYEK: Az emberek azt hiszik, hogy a törvények:
- azért vannak, hogy megvédjék őket. 
- az erkölcsöt és az igazságot testesítik meg (morality & justice)
A helyzet az esetek nagy részében nem ez! A törvények azért vannak, hogy kordában tartsák az embereket és rabszolgává teszik őket. A mi akaratunkat hajtják végre a nép felé.
ha a törvény azt mondja, hogy ártatlan nőket és gyerekeket ölj meg háborúban "katonaként", megtennéd ? Ha a válasz 'nem', akkor Te bűnöző vagy és törvénysértő...
- ha katona öl meg ártatlan embereket egy nemzet nevében, akkor Ő hazafi, hős és példakép gyermekeink szemében. 
- Ha ezeket a bűncselekményeket valaki nyilvánosságra hozza, akkor Ő hazaáruló (lásd. Bradley ManningEdward Snowden)
Ha a boltban elfogyasztasz valamit, akkor Te tolvaj vagy és elítélnek.
- Ugyanez a bolt élelmiszerek tonnáit dobja ki feleslegként, míg mások éheznek. Ez teljesen legális. 
- Ha bizonyos növényeket termesztesz magadnak és elfogyasztod, még börtönbe is kerülhetsz, hiszen azt is mi mondjuk meg, mit lehet és mit nem! 

IV. Oktatás 
"Létrehoztunk egy általános oktatási tanácsot 1902-ben. A közoktatás tanai sikeresen alakították át a mai generációkat egy gyengébb, sokkal engedelmesebb masszává.
Így precízen kontrollálhatjuk a tananyagot: mi az, amit az átlagember megtanul és amiről tudnia kell és mi az, amiről nem. Ezáltal átgyúrhattuk őket engedelmes dolgozókká, akik már eleve kondícionálva lettek, hogy elfogadják a Nagy Tervet, amit eléjük teszünk majd. Az IllumiCorp létrehozott még számos intézményt, mint az Amerikai Történelmi Társaságot 
(vagy Magyar Tudományos Akadémia - szerk megj.), mely megalkotja és fenntartja a történelemről alkotott hivatalos nézeteket. 
"A tudás hatalom, mint tudjuk, ezért fontos, hogy mindig nekünk kell megírnunk 'az igazságot' !
Az ellenhangok így nem tudnak teret nyerni és így egész mélyen befolyásolhatjuk a kultúrát, hogy elérjük vele végső céljainkat." (Oktatáshoz kapcsolódó VilagHelyzete cikkek)
V. Média 

"Az Illuminatival a médiát használjuk, hogy megformáljuk vele a közvéleményt a világban zajló eseményekről. és kondicionáljuk egyben a megkívánt hozzáállást a terveinkkel szemben. Híreken, szórakoztatáson, reklámokon keresztül be tudunk programozni számos érzelmi reakciót és választ a kollektív tudatalattiba.
 

- A TV-híradók segítségével rászoktattuk az embereket egy szórakoztatás alapú hírközlésforma befogadására: "Info-tainment". Ez a forma sokkal hatékonyabb a céljaink által megkívánt magatartásformák tudatalatti bevésésére.
(pl. mostanában elkezdtünk beléjük programozni egyfajta felelősségtudatot környezetvédelmi kérdésekben.) 

Ahogy egyre inkább mi irányítjuk az időjárást a 
H.A.A.R.P. és Chemtrail programjainkkal, bele fogjuk tudni terelni az embereket, hogy elfogadják a mi globális környezetvédelmi programjainkat.
Ekkor megkezdhetjük a 'nagy ritkítás' fázisát, amire mindenképp sort kell keríteni, hogy visszaszorítsuk a népességet egy fenntartható számra....


- A média által befolyásolt egyén egy frusztrált, hiányérzetben szenvedő, kétségbeesett egyén, aki magával elégedetlen és azért küzd, hogy a környezete elfogadja.

- Az individualitás hangsúlyozása a közösség és csoportok helyett. 
Ez megtöri a közösségi összetartozás érzését, olyan egyedeket nevel ki, melyek csak saját érdekeiket tartják szem előtt. Így könnyen fenn tudjuk tartani a 'Status Quo'-t egy megosztott populáció felett, mely felfelé még véletlenül sem tekint."


VI. Vallás 
"A vallás hihetetlen jól töltötte be eddigi feladatát. Ez a legősibb és talán legszélesebben alkalmazható szociális kontroll-forma, melyet az Illuminati használ. A vallásoknál mindig van egy írott szabályrendszer, amit minden körülmények között követni kell.

Az írói jól tudták, hogyan töltsék meg ezeket a szabályokat olyan utasításokkal, amik fenntartják hatalmukat a populáció felett. Ez a rendszer évezredeken át működött és elterelte oda a nyájat, ahol most vagyunk...
/Jobbra képen: London Természettudományi Múzeum/

Hiába veszítenek a vallások erejükből, a fanatizmus, ami ezzel jár kifejezetten jól jön az IllumiCorp számára. Láthatatlan hatásunk az egyházak mögött segített előhozni a keresztény fundamentalistákat is a háttérből. Irányelveiket, gondolataikat mi írtuk itt az IllumiCorp főhadiszállásán, így véleményüket és reakcióikat is irányítani tudjuk aktuális kérdésekben.  Ezeket aztán papjaink "isten szavaiként" és saját biblia-értelmezésükként adják át a tömegeknek. Vak hitükkel katonákká válnak a kezünkben, akik majd védik a céljainkat a közelgő katasztrófák idején.


Amint beindítjuk az utolsó fázist, propagálni fogjuk a világvége próféciákat, hogy meggyőzzük őket hitükben.
- Az iszlám fundamentalizmus előretörése is kedvező, mert erőszakos fellépést fog megkövetelni. A közelgő években, kitervelt terrortámadások lesznek, melyek szükségessé teszik a totális ellencsapást és ezzel beindítják a Nagy Terv végső fázisát.  A keresztények támogatni fogják lépéseinket, mert bizonyítékok lesznek számukra, hogy ezek a végső idők - amiket az Illuminati vezetői már jó előre megjósoltak nekik.  "


"A sötétség napjai meg vannak számlálva. Mi, titokban már csak a Nagy Terv utolsó fázisának megindulását várjuk. A Nap már felkelőben és sugaraival győzedelmes hajnalt hoz az Új Világunkra."
(Rövid üzenet az Illuminati vezetőjétől)

"Te, mint az Illuminati alkalmazottja felette állsz minden korlátnak, amit nemzetség, osztály vagy vallás jelent. 

Te most már egy 'megvilágosodott' vagy. Hűséggel és odaadással már csakis felénk tartozol. Segíts hát befejezni a Nagy Tervet. Közös erővel indítsuk be büszkén az Új Világrendünket!"

És végül szeretném bemutatni Neked a kontroll-hálót, ahogy 'dolgozunk':

"Már ősidők óta vágya az Illuminatinak, hogy teljes irányítása alá vonja az alatta lévő tömegeket. Hogy megvédjék ezzel magukat és hogy megvédjék őket saját maguktól. Az eszközök eddig mindehhez életlenek és pontatlanok voltak, de most már az új technológiákkal, amiket a tömegek kezébe adunk, végre lehetőségünk van, hogy kiépítsünk egy kontroll-hálót, melyben pénzügy, hadsereg, ipar, kommunikáció szigorú ellenőrzésünk alatt áll és biztonságosan átvihetjük a populációt egy Új Világba, ami az IllumiCorp folyamatos megfigyelése és szabályozása alatt áll.

* Internet, GPS és RFID azonosító chipek a fő tartóoszlopai annak a láthatatlan börtönnek, amit felhúzunk az emberek köré.

10 éven belül RFID-chipes személyazonosító kártyák lesznek, melyek minden személyes információt tárolnak majd, kapcsolódva a központi adatbázisokhoz. 

A titkosszolgálat folyamatosan figyeli azokat, akik ellenzik a Nagy Terv végrehajtását és lekapcsolja őket a hálóról. A populáció hamar megtanulja majd, hogy választhat: vagy támogatja a rendszert és részesül szolgáltatásaiból vagy visszautasítja azt..... Akkor viszont soha többet nem kap hozzáférést."
(És a már felépült, készen lévő, több tízezer fős átnevelő táborokba kerül majd - Szerk. megj.)

Ha 
a tegnapi hírt az Európai Egyesült Államok létrehozásáról olvassuk vagy látjuk a totális megfigyelést, az Amerikában felszámolt szabadságjogokat - érezzük, hogy mindaz, amiről itt hallunk, a szemünk előtt működik és jön létre ebben a pillanatban is.
A felfogásához még így is nélkülözhetetlen, hogy legalább kinyissuk a szemünket és az elménket is ezen újfajta információk előtt. Mert a tudás terjedése ellenére még mindig gépiesen és zárt elmével gondolkodó emberekkel fogunk így is találkozni, akik minden téren elzárkóznak, hogy ez valóság lennel. Részben érthető,  mert a kényelmes világképüket rengetné meg azonnal, ha bedőlne, amit ún. Repeaters ismétlőktől hallottak az iskolákban, a TV-kben, akiknek szinten ilyen 'ismétlők' ismételték és bifláztatták be az egyetemen, hogy mire mit kell mondani és válaszolni ... (Videó a megértéshez)
Ennek az elmaradottságnak a leküzdésére számtalan cikket és bejegyzést szenteltem már (túl vagyok az 500. cikken is), de néhány ide kapcsolódót érdemes feleleveníteni:

"Világkormányunk lesz akár akarják Önök, akár nem, vagy erőszakkal, vagy az Önök beleegyezésével." 
(A szenátus külügyi bizottságának a meghallgatásán az ugyancsak CFR - Külkapcsolatok Tanácsa tag James Warburg)CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK - Erről kell már szavazni tavasszal Viviane Reding szerint
Nem szoktam ATV-ről híreket hozni a "közismert okok miatt", de ha nem látnám ezt a cikket, el sem hinném, hogy már ennyire nyíltan kimondják az eddig összeesküvés-elméletnek tartott irányt ! 
CÉL: Az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK 

EP-választás: az Európai Egyesült Államok a tét ! 
A tavaszi uniós választásokon már az Európai Egyesült Államokról kell szavaznia a választóknak az Európai Bizottság alelnöke szerint. Viviane Reding véleményét a Telegraphban megjelent írás szerint a legbefolyásosabb brüsszeli diplomaták is osztják.

"Az euroszkepticizmus ellen a legjobb fegyver, ha az EU idei kampánya arról szól, hogyan alakuljon a politikai unió Európai Egyesült Államokká" – nyilatkozták befolyásos brüsszeli diplomaták a Telegraphnak.

Viviane Reding szerint a tavaszi választások zászlajára az unió „igazi politikai közösséggé alakulását” kell tűzni.
Lényeg: 
- Az Európai Egyesült Államok kormányaként az Európai Bizottság működne, törvényhozóként pedig kétkamarás parlamentre tett javaslatot az igazságügyi és alapjogi kérdésekért felelős alelnök.
- Reding elképzelése szerint az unió egy szuperállamként működne a tagállami kormányok felett, míg a tagállamok kormányzatainak politikai hatalma csökkenne, feladataik és hatáskörük a most létező, angolszász megyei kormányzatokkal volna megegyező.
- A bizottság szupremáciával bírna a tagállami kormányzatok felett, az Európai Parlament képviselői is kiszorítanák a tagállami parlamentek képviselőit a terv szerint, melyet egyébként az uniós intézmények többsége támogat. A nemzeti vezetők szerepe, így az Európai Tanácsé is csökkenne, csupán konzultatív erővel bírnának.

Nigel Farage, a Szabadság és Demokrácia Európájának társelnöke szerint Reding végre felfedte az igazi kérdést a brit választók előtt. 
A hatalmon lévő EU-diplomatáknak ez az egy ajánlata van: vagy unió, vagy semmi. Május 25-én erről fognak dönteni a brit választók az urnáknál. És egészen biztos vagyok benne, hogy nemet mondanak majd erre a centralizálási mániára.” 

Remélem mindenki érti, miről szól és mire megy ki ez az egész !? Főleg, hogy ezt az irányt és tervet már elég régen ismerjük... Csak akkor még összeesküvés-elméletként emlegették. Aki pedig erről beszélt, azt idiótának és feleslegesen riogatónak nevezték.... (SBG Buddha) ◄ http://www.VilagHelyzete.com/ ►  https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD )Valóban ez Magyarország célja ???
A zsidó Kovács miatt be kellet lépnünk , hogy kapjon egy miniszteri biztosi állást , és azóta teljesen kirabolják az országot a pénz szivattyúk kiszivják az ország erejét , és még a helytartók is rákapcsolódtak erre a vezetékre , míg ők a 3 luxus villájukat rendezik be , addig a nép éhezik, és bizony egyes tájakon csak lopásból tud megélni . A gyerekek éhesen korgó hassal alszanak , és csak a menzai kaja az ami enyhiti az éhségüket .
Nem az a baj , hogy loptok ott fenn , hanem , hogy túl sokat loptok , mert minden éra lopott még eddig , de a lakosságot nem tette ki az éhhalálnak , a fagyhalálnak , nem állnának egy egy ételosztásnál hajnali 3 órakor már sorba , hogy egy tányér meleg étel jusson nekik . De ezt a politikai maffia urai nem is tudták , pedig , ha rá néztek volna e sorokra láthatták volna , hogy bizony gyerekek is sorban álltak , hisz ők is éhesek , és nem kikötőt vásároltak , mint Pintér , Orbán , Matolcsi . A jobbak ugye így nem látják az éhezőket , megbújnak luxus villáikban , kikötőikben
pedig még nem sokat tettek ezért az országért , hacsak a hazaárulást nem vesszük egy nagy munkának , mert a vakoló páholyuk kiadta , hogy a gojokat ki kell rabolni , és a magyarság létszámát 2050 -re 6 millió alá kell csökkenteni .
És ezt helytartóink még mindig túl is teljesítették eddig , de nem értem , hogy mikor égetik fel az elrabolt vagyonainkból luxus villáikat , mert eddig még egy maffiózó sem kinálta meg választóit egy tányér meleg kajával , bocsi a viharsaroki képviselőt kivéve !!!
ENSZ-jelentés: A Vatikán lehetővé tette gyermekek tömeges megerőszakolását és az ügyek eltussolásátAz ENSZ súlyos vádakat tartalmazó jelentést tett közzé a Vatikánról. Az utóbbi években is igyekeztek eltussolni a pedofil-ügyeket.

Lesújtó jelentést tett közzé szerdán az ENSZ gyermekjogi bizottsága a Vatikánról a katolikus egyházon belüli, gyerekekkel szembeni szexuális erőszakot illetően. A bizottság januárban több vatikáni illetékest is meghallgatott Genfben arról, hogy a Szentszék hogyan alkalmazza az ENSZ gyermekek jogairól szóló egyezményét.
A világszervezet szerint a Vatikán rendre a katolikus egyház hírnevének megőrzését helyezte a gyermekek védelme fölé, és az utóbbi években olyan eljárásokat alkalmazott, amelyek lehetővé tették, hogy papok több tízezer gyereket molesztáljanak vagy erőszakoljanak meg.


A bizottság követelte, hogy a Vatikán hozza nyilvánosságra a papi pedofíliával kapcsolatos dokumentumait annak érdekében, hogy az elkövetőket, illetve mindazokat, akik segédkeztek tetteik eltussolásában, felelősségre lehessen vonni. A jelentés szerzői követelték továbbá, hogy azonnal távolítsák el a papság soraiból azokat, akik közismerten vagy gyaníthatóan gyerekeket bántalmaztak, és kötelező jelleggel adják át őket a rendőrségnek.
A jelentés kifejezetten lesújtó hangvétele példátlannak tekinthető az ENSZ-jelentések sorában, és a Reuters hírügynökség szerint a világszervezet részéről az egyházi hierarchia eddigi legsúlyosabb bírálatának számít.

"Az ENSZ gyermekjogi bizottságát mély aggodalommal tölti el, hogy a Vatikán mindeddig nem ismerte el a papság által elkövetett bűncselekmények mértékét, és nem tette meg a szükséges intézkedéseket a gyermekek védelme és a gyermekek elleni szexuális erőszak megfelelő kezelése érdekében. A Szentszék olyan szabályokat és gyakorlatokat vezetett be, amelyek lehetővé tették az elkövetők büntetlenséget és a bántalmazások folytatását" - olvasható a jelentésben. 

Az ENSZ szakértői kiemelték, hogy a szexuális bántalmazások elkövetőit egyik egyházmegyéből a másikba helyezték át azzal a céllal, hogy "eltussolják ezeket a bűncselekményeket". A titoktartási kötelezettség miatt eddig alig fordult elő, hogy a papság tagjai közül valaki is jelentse az ilyen bűncselekményeket a helyi, világi hatóságoknak.
Kifogásolta a bizottság, hogy az egyház nem tett lépéseket például annak érdekében, hogy megakadályozza a hírhedt írországi Magdolna-mosodák botrányának megismétlődését. (Az apácarendek által működtetett Magdolna-mosodákban 1923-tól egészen 1996-ig összesen legalább tízezer nőt és leányt dolgoztattak ingyen, embertelen - kényszermunkát idéző - körülmények között.) A jelentés szerzői szorgalmazták a mosodák, illetve az azokhoz hasonló intézmények működésének kivizsgálását annak érdekében, hogy a jogsértések elkövetőit felelősségre lehessen vonni, az áldozatoknak pedig teljes kártérítést lehessen biztosítani.
A Ferenc pápa által decemberben a papi pedofília áldozatainak védelmére létrehozott bizottságnak valamennyi bántalmazási ügyet ki kell vizsgálnia, és a vizsgálatnak arra is ki kell terjednie, hogy az egyházi hierarchia hogyan kezelte ezeket az ügyeket - szögezték le a jelentésben. Az ENSZ gyermekjogi bizottsága arra kérte fel a Vatikánt, hogy fogadja meg az ajánlásokat, és az ügyben tegyen jelentést 2017-ig.

A Vatikán várhatóan még szerdán közleményben reagál a bírálatokra. A januári genfi meghallgatáson a vatikáni delegáció tagadta, hogy a Szentszék eltussolt volna gyermekbántalmazási ügyeket, és azt hangoztatták, hogy egyértelmű irányelveket fogadtak el az egyházon belül a gyermekek védelme érdekében.

A papi pedofílián túl a szerdai jelentés ajánlásokat fogalmazott meg az abortusz és a fogamzásgátlás kérdésében is, de a Vatikán ezeket - mivel az élettel kapcsolatos alapvető egyházi tanításokat érinti - minden bizonnyal figyelmen kívül fogja hagyni.

Forrás: MTI / Reuters / KontrollblogA magyar nép önrendelkezési jogának és alkotmányának eltörlése - egy új "fantom"-állam létrehozása


"A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, mely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja."

A "minden" ugye annyit jelent, hogy semmit sem kivéve. Ha minden hatalom a népé, akkor az alkotmányozói hatalom is a népé. És nem a képviselőé. A népszuverenitást választott képviselői útján, VALAMINT (mely szó jelentése ÉS) KÖZVETLENÜL (azaz részt véve, aktívan cselekedve) gyakorolja. 

A magyar állam ideiglenes nevét (Magyar Köztársaság) a magyar állam alkotmánya (Magyarország Alkotmánya - ideiglenesen Magyar Köztársaság Alkotmánya) rögzíti. 

Aki ezt meg akarja változtatni, annak a Magyar Köztársaság Alkotmányát kell megváltoztatnia.
Ezt viszont csak a nép teheti meg a Magyarország Alkotmánya nevű alkotmány megalkotásával.
(vagy ha a nép más nevet ad neki akkor azzal)Tehát az állam nevének megváltoztatásához ugyanaz kellene, mint az alkotmány megváltoztatásához.

A képviselőknek a névváltoztatáshoz ugyanúgy nincs joguk, mint az alkotmányozáshoz...

Mert az állam nevét csak egy új alkotmánnyal EGYÜTT lehet megváltoztatni!!!

A TÉNYEK alapján nem csak név változtatás, de egy nem jogfolytonos ÚJ ÁLLAM is létre lett hozva (ennek van ez az új elnevezése), illetve a tévhittel ellentétben nem alkotmánymódosítás történt 2012-ben, hanem új alkotmányt írtak a képviselők, az új államuknak.

Először tudni kellene különbséget tenni a alkotmányozó hatalom (ami csak a népnek van) és alkotmány módosító hatalom közt, amit a nép bizonyos feltételekkel (2/3 ill. népszavazáshoz kötés) megad a képviselőnek.

Tehát a képviselő "alkotmányozása" csak alkotmány-MÓDOSÍTÁS lehet. (Ezért is rögzíti az alkotmány, hogy a képviselőnek csak és kizárólag a Magyar Köztársaság alkotmányát van joga megalkotni - és mivel az már létezik, ezért azt csak MÓDOSÍTANI tudja. Tehát a nevét nem tudja módosítani, ahhoz alkotmányozó hatalom kellene, de az meg nincs nekik, mert 89-ben a képviselők a nép javára lemondtak róla.)
A Magyarország nevű állam az alaptörvénnyel megfosztotta a magyarországi népet az önrendelkezési jogától, és kísérletet tett az évezredes magyar alkotmányos rend és az ezer éves magyar állam megszüntetésére. 

TUDNIVALÓK A TÉMÁBAN : 

A Magyarország nevű állam NEM a Magyar Köztársaság!!!
A választáson való részvétel = ÁTVERÉS!
http://on.fb.me/1b94AkJ
Amit a magyar alkotmányos rendről tudni kell:
http://goo.gl/VbmgdH
Alaptörvény átmeneti rendelkezései 5. pont: "Jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat" http://on.fb.me/1dJP0Az
BIZONYÍTÉK: a magyar nép önrendelkezési jogának, és nyugdíjnak, mint alkotmányos alapjognak az elvétele:
http://goo.gl/hkgsgQ
http://on.fb.me/1cTV18I
http://on.fb.me/1jYVZ62
Az Alkotmányos Ellenállás meghirdetése:
http://on.fb.me/1b6RGEK
Az Alkotmányos Ellenállás nyilvános kihirdetése:
http://www.youtube.com/watch?v=lH1EPvbrdCs
Alkotmányos Ellenállás Sajtótájékoztató (2013. 11. 22., Budapest)
http://www.youtube.com/watch?v=cjjaZX2JAhs
Az Alkotmányos Ellenállás fogalma, célja, meghirdetésének célja:
http://on.fb.me/1b94EB2
Nyílt levél a képviselőkhöz, a pártok vezetőihez, tagjaihoz:
http://on.fb.me/1c5zwQr
Egységfront Egyesület
https://www.facebook.com/Egysegfront?fref=ts
Magyar Köztársaság leigázása
http://on.fb.me/IxZdll

MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYÉNEK ÁTMENETI RENDELKEZÉSEI

"5. A kommunista diktatúra alatt elkövetett, a rendszer kiépítését és fenntartását célzó bűncselekmények üldözése nem volt lehetséges, mely lehetőség — a jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat híján — az első szabad választás után sem nyílt meg. 
Elmaradt a diktatúra vezetőinek felelősségre vonása, nemcsak jogi, de erkölcsi értelemben is. 
Az Alaptörvény hatálybalépésével lehetőség nyílik az igazság érvényesítésére."

Akkor értelmezzük közösen:

A kommunista diktatúra vezetőinek felelősségre vonása nem történhetett meg:

"A JOGFOLYTONOSSÁGOT MEGSZAKÍTÓ ALKOTMÁNYOS FORDULAT HÍJÁN" 

"Az Alaptörvény hatálybalépésével lehetőség nyílik az igazság érvényesítésére."

Tehát. Az alaptörvény hatályba lépésével jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat következett be. 

Az alaptörvény 2012. január 1-én lépett hatályba és innentől hazánk nem jogutód állama a "kommunista diktatúra" idején (1949-1989) létező államnak.
Tehát ez egy ÚJ ÁLLAM.

Ez az új állam vajon jogfolytonos-e azzal az állammal, ami 1989-ben, Magyar Köztársaság néven és annak ideiglenes alkotmánya által keletkezett?

"bűncselekmények üldözése nem volt lehetséges, mely lehetőség — a jogfolytonosságot megszakító alkotmányos fordulat híján — AZ ELSŐ SZABAD VÁLASZTÁS UTÁN SEM nyílt meg ."

Tehát: a 89-es ideiglenes Alkotmány megalkotásával létrejött Magyar Köztársaság jogfolytonos maradt a "kommunista diktatúra" államával.

Lehet-e az alaptörvény által létrehozott új, "Magyarország" nevű állam jogfolytonos azzal a "Magyar Köztársaság" nevű állammal, ami deklaráltan jogfolytonos a "kommunista diktatúra" államával? 

A válasz: NEM.

Tehát: 2012. január 1-től a Magyarország nevű állam sem a "kommunista diktatúra" államával, sem az 1989-ben létrehozott Magyar Köztársaság államával NEM JOGFOLYTONOS. 
ÉS NEM JOGFOLYTONOS EKKÉPP AZ EZER ÉVES MAGYAR ÁLLAMISÁGGAL SEM. 
AZT FANTOM ÁLLAMKÉNT ELFOGLALTA. A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG "ÁLLAMPOLGÁRAI" PEDIG 'DE FACTO' : HONTALANOK.

Tehát: ÚJ ÁLLAM.

Kérdések, amik felmerülnek (és minden magyar állampolgár kérdései) a következők:

1. Létrehozhatnak-e új államot országgyűlési képviselők?

2. Az új állam tagja-e az Európai Uniónak, tagja-e a NATO-nak, Tagja-e az IMF-nek? Ha igen, mikor lett azzá ?

3. Az új állam országgyűlési képviselőit ki választotta meg? 

 

A fenti összeállítást írta : az Egységfront EgyesületWikileaks-bomba: Totális hatalomátvételre készülnek óriás korporációk:Transz-Csendes-óceáni Partnerség


A WikiLeaks újabb bombája. Az emberiség történetének legnagyobb "kereskedelmi" megállapodására készül az USA, mely kiterjed az egész csendes-óceáni térségre. 
A neve TPP = Trans Pacific Partnership
Nyilván mindenki tudna róla, igaz ? Nos pont ellenkezőleg !
Az USA a legnagyobb titokban tárgyalt a Transz-Csendes-óceáni Partnerségről 600 magántársaság részvételével. A legtöbb, amit tudunk róla, az a Wikileaks kiszivárgott dokumentumaiból származik és ijesztő képet festenek a benne lévő részletek.
Erről készített riportot az RT News. Itt láthatjátok magyar felirattal. 

TPP avagy a multik totális hatalomátvétele


FIX TV | Enigma - Trianon nem lezárt ügy | 2015.06.16.
Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen és ezért még fizetünk is!
TRIA-NON - Pap Gábor előadása (teljes)
Pusztító migráció - A zsidók bevándorlása Magyarországra
Csak 1 milliárd ember maradhat avagy a zsidók népirtási terve rég beindult


Magyarország végleges felszámolása a zsidók és a komcsik révén- Újizrael születése
Jóváhagyása esetén egy sor, teljesen új szabályt hoznak meg 12 ország gazdaságának szabályozására.
Mindenre kiterjednek: a gyógyszerektől a digitális szerzői jogokon át és véglegesen megváltoztatja az átlag amerikaiak és a világ minden népének nemzetközi gazdasághoz fűződő viszonyát. 

A TPP nem igazán szabad-kereskedelmi megállapodás. Sokkal inkább kiárusítás multinacionális óriásoknak. Lehetővé teszi, hogy társaságok országokat pereljenek be nekik nem tetsző rendeletek miatt. Monopóliumaikat kiterjeszthetik gyógyszeripari szabadalmakra is. 

A nemzeti szuverenitást, a közegészségügyet és a szabad internetet áldozná fel. 
A térségben hiába nagy a tiltakozás, valószínűleg létre is fog jönni. Japán diplomáciai figyelmeztetést is kapott az USA-tól, hogy ne próbáljon kimaradni a TPP-megállapodásból.
 

A nekik nem tetsző rendeleteket és törvényeket jogi úton megtámadhatják, weboldalakat blokkolhatnak. Akár olvasunk, írunk, publikálunk, gondolkodunk, figyelünk, táncolunk, énekelünk vagy feltalálunk, akár gazdálkodunk vagy ételt fogyasztunk, betegek leszünk most vagy később, a TPP célkeresztjében vagyunk. Mindez persze a csendes-óceáni régióra vonatkozik, de ugyanúgy működnek és kidolgozás alatt vannak más kereskedelmi paktumok is. A teljes Wikileaks dokumentum itt tölthető le.
Gondolataim a jövőről-Íme a Trump-kártya a hírhedt 1995-ös Illuminati Card Game-ben-Kísérteties hasonlóság és elképesztő üzenet áll benne

Írjátok be a Google-be: Enough Is Enough Card
Szeretem előkeresni a nagy globális eseményeket az 1995-ben megjelent híres/hírhedt Illuminati Card Game kártyajáték lapjaiban, melyek számos világrengető eseményt leírtak és jelképeztek jóval a megtörténtük előtt....

A lapok pontosan jelképezik és bemutatják az 
Illuminati, mint a világ irányítóinak működését, miközben olyan lapokat tartalmaznak, melyek közül sok megvalósult pontosan úgy, ahogy rajtuk áll... (9/11, vagy a Boston Marathon merénylet, a pusztító japán földrengés és cunami...stb)
Ezek köztudottak és sokszor foglalkoztam korábban én is velük, így most egyetlen kártyára fektetném a hangsúlyt....
A Trump-kártyára
.... hangsúlyozom a kártyát először 1995-ben adták ki....
A kártya neve: 
Enough Is Enough pontosan azonos Trump szlogenjévé vált mondásával


Természetesen tisztában vagyok vele, hogy utólag sokkal könnyebb belemagyarázni bármit, kivéve amikor egyértelmű utalásokról és szimbólumokról van szó, mint például a World Trade Center tornyait leromboló kártya...
Nézzük az 1995-ös ENOUGH IS ENOUGH kártyát! 

Trump elhíresült mondásáról van ugyanis szó, amiért sokszor támadták és hasonló reakcióval reagáltak Michelle Obamáék is: "Enough is Enough" 

A kártyán lévő alak is kísértetiesen hasonlít Donald Trumpra... Mai ésszel persze felfoghatatlan, mert úgy érzi az ember, mintha valaki rossz tréfát űzne az emberiséggel...

A kártya üzenete viszont eléggé baljós természetű: 
"Bármikor és bármilyen helyen a mesterlövészeink kiiktathatnak. További szép napot" 


Így most erre való "szándékosan alávaló összeesküvés-gyártással" a következő forgatókönyvet vetíteném előre a nagy "mi van ha" bevezetővel....

Csak erős idegzetűeknek saját felelősségre!
Minden egyezés a későbbi valósággal a véletlen műve és a képzelet szüleménye...!

1. Mi van, ha véletlenül az előző cikkekben már vázolt és híradókban hamarosan közvetítettvégletekig felkorbácsolt politikai és társadalmi összetűzések közepette, amikor a két tábor (clintonisták, trumpisták, feketék, latinok, fehérek, munkások és értelmiségiek) Soros György 2012-ben már vázolt - akkor osztályharcnak, lázadásnak, rendőrállam bevezetésének nevezett - terve szerint egymásnak esnek... 

2. Ráadásul az amerikai gazdaságnak más sem hiányozna a tőzsde összeomlásához, mint egy kiterjedt társadalmi káosz.....
3. Majd netán bekövetkezik a legdurvább: 
az immáron kijelölt Donald Trump már mégsem éli meg boldog elnöki 4 évét az Ovális Irodában, hanem történik vele egy végzetes "baleset".... Magyarul meggyilkolják.

'Minél előbb annál jobb' alapon, hiszen ő csak egy eszköz volt.


>>>  
- Az ország egyik fele nekiesne a másiknak, amiért elnöküket meggyilkolták. 

- De még egy lightos verzió is sokkoló lenne, miszerint mégis Hillary Clintont tennék meg elnöknek valamilyen liberális demokrata fondorlat segítésgével.... >>> Akkor a Trump oldal esne neki a Clinton oldalnak......

4. Közben az USA-ban kialakuló káosz mellé az Európai Unió sorban megbukni készülő vezetői (lásd Franciaország, Olaszország) is remegő lábakkal figyelik az Amerikai Egyesült Államokban történő dolgokat, hiszen már Trump megválasztása és a brexit előrevetíti az ő sorsukat is... 
Az lesz a jel, ha már Európában is Trump ellenes tüntetések kezdődnek és a társadalom válságtüneteit felkorbácsolják. Kis eltérés, hogy itt  Európában inkább a bevándorlási-válság és az iszlám fanatizmus jelenti majd a 'habot a tortán'.


Természetesen mindez csak a fantázia szüleménye és a kártya üzenete, de azért nagy odafigyeléssel követem majd az eseményeket...

És a végére egy pikantéria: 


5. És 'ha már lúd, legyen kövér' alapon MI LENNE HA még az elképzelhetetlen is bekövetkezne:

Oroszország óriási támogatottsággal rendelkező elnöke, Vlagyimir Putyin egyszer csak lemondana 2017-ben 
(természetesen az igazat nem bevallva miért is kell távoznia, hanem "egészségügyi okokra" hivatkozva.....) /Mondjuk úgy, hogy felkérték távozzon, ha életben szeretne maradni..../

Szóval ez tényleg elképzelhetetlen és mese, de amikor 'mendemondákat' hallotok Putyin egészségével kapcsolatban a hírekben, pláne a lemondásáról szóló pletykákkal, na akkor elkezdhettek gyanakodni....

Elnézést ha valakinek felkorbácsoltam volna az indulatait a sok "baromsággal"...
Régi olvasók jól ismernek, igyekszem inkább árnyaltan fogalmazni, hogy a sorok között lehessen olvasni annak, aki arra képesnek érzi magát.... Természetesen semmit sem ok nélkül írok le....................


Soros György lázadásokra, utcai összecsapásokra, (politikai vagy faji alapon kirobbanó) osztályharcra és rendőrállam bevezetésére számít, illetve ezt vetíti előre, ami az összefüggéseket jobban ismerő gondolkodók számára azt jelenti: 

Ez a terv, vagyis jó eséllyel mindent elkövetnek ennek előidézésére....


És akkor kapcsoljátok be a főáramú híradókat, vagy idézzétek fel a napokban leírt cikkeimet 2017 januárja körül.....


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése