2017. június 6., kedd

A világ legnagyobb koncentrációs tábora


A világ legnagyobb
koncentrációs tábora


A Hamasz irányította Gázai övezetet az onnan indított rakétatámadások és egyebek miatt Izrael ellenséges entitásnak tekinti, és blokád alá vonta. Ezért szokás szerint Izraelt egyből emberiség elleni bűntettekkel vádolták, mivel így egyesek szerint az alapvető élelmiszerek sem jutnak el Gázába.
"Ezt" látva 44 "békeaktivista" jelképesen megtörte Izrael blokádját, amikor is partra szálltak Gázában a "Szabadság" és a "Szabad Palesztina" nevű hajókon.

A "békeaktivisták" között van Lauren Booth is, Tony Blair sógornője.
Alább idézünk tőle:
"A Gázai övezet a világ legnagyobb koncentrációs tábora"
Egy izraeli riporternek pedig a következőket mondta:
"Önök voltak a koncentrációs táborokban, nem tudom megérteni, hogy hogyan engedhetik, hogy maguk is ilyen táborokat építsenek"
"Ez egy Darfúr szintű humanitáriánus katasztrófa."
Darfúrban 400,000 embert öltek meg 2003-óta.
Lauren Booth Gázában ragadt az izraeli blokád miatt, és itt kénytelen volt a világ legnagyobb koncentrációs táborában, a darfúri szinten szenvedő palesztinok sorsán osztozni…


Összesen kb. 180 titkos földalatti bázis és koncentrációs tábor található Észak Amerika területe alatt, de továbbiak épültek Svédország, Ausztrália és több más „demokratikus“ ország területe alatt is. Lézeres „sziklaporhanyító“ technológiákkal egész földalatti kisvárosokar lehet kivájni rövid idö alatt, s ezeket sokszázkilométeres földalatti alagútrendszerekkel keresztül-kasul összekötni. A lézert használó gépek energiaigénye hatalmas, ezért nukleáris meghajtásúak. Az egész földalatti birodalmat az amerikai hadsereg „fekete projektjei“ keretein belül hozták létre kisebbrészt adófizetöi, nagyobbrészt pedig CIAs és MI6-os kábítószerpénzekböl. Igen, kábítószerpénzekböl. Mint tudjuk, nagyrészt a nyugati titkosszolgálatok uralják a világ kábítószerkereskedelmét, s évi hasznuk ebböl kb. 500 milliárd dollárra van becsülve.Többek között azért lettek ezek a titkos táborok létrehozva, hogy a világ szeme elöl lehessen majd hova dugni a kialakulóban levö diktatorikus „új világrend“ politikai foglyait.


A következö információk Phil Schneidertöl, az amerikai hadsereg titkos „fekete projektjein“ dolgozó egykori geológusától és bizonyos James Casbolttól, az MI6 egyik rebellis ügynökétöl származnak. Schneidert 1996. január 7-én „megöngyilkolták“, nem sokkal azután a 1995 novemberi elöadása után, melynek tartalmára alapozva született ez a cikk is. Megtalálható itt.

James Casboltról nem tudni sokat, az írásai 2006 közepe tájékán jelentek meg az interneten (pl. itt:http://www.thewatcherfiles.com/future.htm ), melyekben arra hivatkozott, hogy a publicitásuk segítségével próbálta magát védeni a „megöngyilkolása“ ellen. Casbolt írása a földalatti bázisokon elrejtett ET-kröl is szól. A két egymástól független ember a titkos földalatti bázisok hollétét, számát és kialakítási módszereit illetöen ugyanarról beszél.

 Miután véget ért a hidegháború, azt gondoltuk volna, hogy ezeknek a titkos katonai földalatti bázisoknak a száma le lesz csökkentve. Sajnos épp az ellenkezöje történt. A diktatorikus „új világrend“ háttéreröi tudták, hogy ezekre még nagy szükség lesz, így a régiek mellett újak építésébe kezdtek. Különösen a földalatti koncentrációs táborok építése lendült fel a kilencvenes években!Valódi kilétük még a titkosszolgálati dezinformátorok által gyakran uralt „alternatív médiákban“ is ködösítve van. Az „új világrend“ koncentrációs táborai nem a náci koncentrációs táborok mintájára épültek, mint ahogy például az Alex Jones nevü „alternatív ügynökféreg“ ragozza a weboldalán, és gyakran midenféle körbekerített, gizes-gazos területeket mutogat tudatos megtévesztésként, hanem mélyen a föld alatt vannak!

Egy ilyen helyröl gyakorlatilag lehetetlenség a szökés! A táborrendszer még valamikor 2005 tájékán elkészült, és már csak a használatra vár! Aktívvá azután válnak majd, miután színre lépett a világkormány.

 Az amerikai hadsereg szakterminológiájában a „DUMB“ szónak külön jelentése van: a „Deep Underground Military Base“ kifejezés rövidítése, ami magyarul Mélységi Földalatti Katonai Bázist jelent.

Schneider beszámolója szerint már 1995-ben kb. 3 titkos földalatti bázis volt több amerikai szövetségi állam alatt, s a háromból egy a nyilvánosság elöl jól elrejtett földalatti koncentrációs tábor volt. A legnagyobb és legstratégiaibb földalatti bázisok Colorado állam alatt épültek, az egyik legnagyobb ilyen bázis a denveri reptér alatt található. Schneider szerint a legnagyobb titkos börtöntábor Dél-Kalifornia alatt van, 3 kilométer hosszúságú, és mintegy 2700 zárka található benne. A földalatti táborok és bázisok finanszírozása évi kb. 500 milliárd dollárba került, és az évente megépített földalatti létesítményekböl kb. 4 koncentrációs tábor volt. A pénz kisebb részét az amerikai hadsereg „fekete projektjeire“ kiszabott pénz, nagyobb részét pedig kábítószerpénzek tették ki. Mint tudjuk, a világ kábítószerkereskedelmének kb. 90 százalékát a nyugati titkosszolgálatok uralják, különösen a CIA és az angol MI6. Az afgán heroin és a kolumbiai kokain terjesztését egyaránt. Aki erröl még nem hallott, annak ajánlott a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család“ c. terjedelmes írás elolvasása, különösen az írás második fele.

A létesítményeket sokszáz, esetenként ezer kilométeres földalatti alagutak kötik össze. Naponta (egy helyen) kb. 7 kilométer hosszú alagutat tudtak „kiolvasztani“ lézeres technológiákkal, a többinek könnyen utána lehet számolni. Az alagutakban a normál kétsávos utakhoz hasonló szélességü földalatti utak lettek kialakítva. A legnagyobb bázisokat és koncentrációs táborokat pedig földalatti gyorsvasút (!) köti össze.

A táborok és az alagútrendszer kb. 2-3 kilométer mélyen találhatóak. Egy komplett földalatti világ. Vagy inkább alvilág.

James Casbolt 2006-os írása Schneiderétöl is sötétebb képet fest. Casbolt szerint ilyen „új világrend“-es táborok és bázisok találhatóak még Svédország alatt is (az egyik Narvik-hoz közel, a másik a Gottland sziget alatt), Svájc alatt is (az egyik közel a Mont Blanchoz), Egyiptom alatt is (nem messze a líbiai határhoz), Ausztrália alatt is (pl. a pine gap-i bázis alatt, ahonnét az Echelon müholdrendszert is müködtetik), Mexikó, Kanada és még sorolhatnám hány „demokratikus“ ország alatt. Az Észak-Amerikán kívüli táborokat jórészt egy titkos, az ENSZ-hez tartozó „kéksapkás“ katonai szervezet müködteti. Igen, az ENSZ-röl van szó, mely valójában mindig is a nemzetközi bankárok befolyása alatt ál


A zavargások, melyek az arab világból egyre jobban átterjedöben vannak Dél-Európa egyes államaira is, nem egészen spontánok, hanem gerjesztettek. Késöbb várhatóan átalakulnak ún. „káoszteremtö forradalmakká“. A gerjesztöik marketingszlogenjével élve: jönni fog a „világforradalom“! A globális elit hosszabb távú célja káoszba („forradalomba“) taszítani az egész nyugati világot, hogy aztán a sok gyötrelem és szenvedés után – mert ugye a „java“ még hátra van, elöbb még lesz egy pénzügyi összeomlás is – a lakosság elfogadja a diktatorikus „új világrendet“. A folyamat lassú, többéves is lehet, ennyi kell ahhoz, hogy a lakosság eléggé kiszenvedjen ahhoz, hogy a végén hajlandó legyen elfogadni bármit, a globális diktatúrát is.

  A zavargások az arab világból kezdenek átterjedni Spanyolországra és Görögországra is. Csak azon országokban lehet életre hívni ilyeket, ahol már most nagy az elégedetlenség, s ez egyelöre Dél-Európát jelenti. De a pénzügyi helyzet súlyosbodásával, és Dél-Európa várható „fellángolásával“ késöbb gerjeszthetök lesznek olyan országokban is mint Nagy-Britannia, Írország, Franciaország stb.

 A káoszteremtés motorja sok helyen az ifjúság lesz. A legtöbb országban a huszonéves korosztály helyzete rossz, soraikban nagyon magas a munkanélküliség. És ez a korosztály az, mely még van elég naiv és tapasztalatlan ahhoz, hogy a Facebookot és Twittert használva megvezethetö legyen. Nem véletlen, hogy a spanyol kormány sem csinál semmit a spanyol ifjúság helyzetének javítása érdekében, holott 40 százalékos soraikban a munkanélküliség. Kellenek a forradalmárok..

És már „keletkeznek“ is...

 Spanyolország nagyvárosaiban a múlt héten „egyiptomi stílusú“ térfoglaló demonstrációk voltak. A rendörség helyenként meglehetösen durván lépett fel, tovább gerjesztve ezzel az indulatokat.


 A spanyol tüntetéseknek volt egy feltünö vonása: a koordináltságuk. Vajon milyen láthatatlan kéz volt képes tüntetéseket szervezni mintegy „vesszöcsapásra“ nemcsak szerte a spanyol nagyvárosokban, hanem még az európai spanyol nagykövetségek elé is?

 A mi médiumaink elhallgatták, de attól még tény marad, hogy Európában is kisebb tüntetések voltak a spanyol követségek elött, "csíráztatva" ezzel a "forradalmi hangulatot" szerte Európában.


 "There were demonstrations in other European cities, with 300 protesters participating in London, 500 in Amsterdam,600 in Brussels and 200 in Lisbon. Minor demonstrations occurred in Athens, Milan, Budapest, Tangiers, Paris, Berlin, Vienna and Rome."

"Londonban 300-an, Amszterdamban 500-an, Brüsszelben 600-an, Lisszabonban 200-an tüntettek többnyire a spanyol követségek elött. De kis megmozdulások voltak még olyan helyeken is mint Milánó, Budapest, Tanger, Párizs, Berlin, Róma, Bécs, vagy mint Graz Ausztriában:"


Vajon milyen erö szervezi ezeket? A Facebook-on megjelentek a „világforradalomra“ buzdító oldalak is:

Revolución global

 Forradalmak esetében a normális az, hogy miután a tömeg kivonul az utcára, és idövel megdönti a hatalmat, a forradalom vezetöi átveszik az irányítást. Na de ezeknek nincsenek vezetöi... Ezeket szürke emberkék (ügynökök) szervezik a Facebook-on és a Twitteren, ügyelve közben arra, hogy ne bukkanjanak fel vezéregyéniségek. Mert céljuk nem valódi változások kieszközlése, hanem a káoszteremtés, vagy mint az arab „forradalmak“ esetében (szintúgy nem voltak/vannak vezetöik), az elit által elöre kiszemelt új bábkormányok hatalomra juttatása. Az arab forradalmak mellesleg szintén nem nyugodtak le, a tüntetések tovább zajlanak Egyiptomban és több más arab államban is, növelve a káoszt.

 Görögországban szintén forrósodik a helyzet, és az ország várhatóan szintén táptalaja lesz a „világforradalomnak“. Ennek jelenlegi motora a provokatív, még drasztikusabb megszorításokat ígérö „második mentöcsomag“. A görög parlament elötti téren a napokban egy akasztófa jelent meg:

 

  Az államcsöd bekövetkezte után vélhetöen káoszba, anarchiába fog süllyedni az ország. Azért van némi halvány remény arra, hogy a hadsereg - megelégelve a helyzetet - puccsot hajt végre. Ez egy nagyon szerencsés végkifejlet lenne a görögök számára! 

A Moody´s hitelminösítö intézet szerint a görög államcsöd jelenlegi valószínüsége 50%.


  "The cost of insuring Greek government bonds rose on Thursday after ratings agency Moody's said there was now a 50% chance of the country defaulting on its debts."

 Szerintem meg 100%, és a bekövetkezte már csak idö kérdése. Valamikor 2012-ben (vagy még hamarabb) a görögök nyakán lesz.

 Az USA lejtmenete szintén borítékolható. Ez késöbb szintén táptalajává fog válni a vezérek nélküli „világforradalomnak“. Az USA felett - mintegy demoklészi kardként - szintén ott kezd lebegni az államcsöd réme. Mint ahogy a The Wall Street Journal május 16-i száma is írta:

As Debt Limit Reached, Agreement Still Far Off

 "The U.S. government is expected to hit the $14.294 trillion debt ceiling Monday, setting in motion an uncertain, 11-week political scramble to avoid a default."

 „A 14 billiós hitelfelvevési határ (május 16-án) hétfön elérve, egyezség a hogyantovábbról sehol. Egy 11 hetes, bizonytalan, politikai csatározásokkal teli periódus várható az államcsöd elkerülésére tett eröfeszítésekkel.“

A lehetséges végkifejletek:

1. Felemelik a hitelhatárt még tovább, brutális megszorítások alkalmazása nélkül, amivel viszont dolláreladási pánikot, és (hiper) inflációt válthatnak ki.

2. Felemelik a hitelhatárt, drasztikus megszorítások mellett, amivel viszont nagyon súlyos recesszióba taszíthatják az országot.

3. Egyáltalán nem emelik fel, ekkor viszont az USAnak augusztusban államcsödöt kell jelentenie.

Még mindig nem vergödtek a végére.

A CNN május 31-i híre szerint a Kongresszus elutasította a hitelhatár megemelését, de lesznek további szavazások is:


 Augusztus elejéig van idejük tovább szavazgatni, ekkor fogy ki ugyanis a szövetségi kormány a pénzéböl. Függetlenül attól, hogy végülis hogyan sül el ez az egész, egy dolog biztosra vehetö: az amerikaiak többségére is mérhetetlen szenvedés vár.

 Valószínüleg a CNN tudósítója kedvelhette a fekete humort, mivel olyan fényképet csatolt a fenti internetes cikkhez, amin John Boehner, az amerikai Kongresszust elnöke, épp egy „3+3“ sátánista kézjelzést mutat - az okkult szimbolikát ismerök számára a képnek rejtett értelme van.


 Az ebben az írásban vázolt, várható események ráadásul a "jobbik esetnek" számítanak. Rosszabb esetben a helyzet fokozódásával globális háború is kitörhet a Közel-Keleten vagy Ázsiában. De ez már egy másik téma..


2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az 

információ terjed 

"Ezrek vonultak utcára hétfő este Athénban     ...
Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek"


Itt egy jó pár Merkel fotó és Hitler fotója látható és a hasonlóság megdöbbentő, úgy látszik igazat állítanak a tüntetők azért is tiltott a fotó , de hasonlitsd össze te magad a két fotót, és döntsd el igazat beszéltek e.

Sajnos ez nem egy áprilisi tréfa. A szemmel látható hasonlóság nem véletlen... A képek hitelesek, a bal felsö Angela Merkel kép például a Time magazin egyik 2006-os számában jelent megA bal alsó kép pedig Eva Braunt, Adolf Hitler élettársát ábrázolja. Merkel a háttérhatalom egyik legtitkosabb fegyvere (volt), s egy ideig nagyon úgy tünt, hogy ami annak idején nem sikerült az édesapjának durva eröszakkal, az most öneki - kifinomult átverés alkalmazásával- sikerülni fog: teljesen egybeolvasztani Európát egy Negyedik Birodalomba. De szerencsére a dolgok egy picit megbonyolódtak. A cikk nagyvonalakban felvázolja, hogy mely, az illuminati felsöbb körökben régóta lappangó belsö ellentétek miatt .

Kezdjük Angela Merkellel, kinek már a wikipédiában szereplö „hivatalos“ életrajza is fura. A wikipédia szerint:


Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben "osztályellenségek" voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!

További érdekes epizód a wikipédiás Merkel életrajzból:

Egyetemi évei alatt Angela a fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakít ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csípöböl elutasította, de aztán "leszólt" nekik a párt, hogy Angelának az is megengedett . A wikipédia még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.

Aztán jött a "rendszerváltás", gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik nem viszik semmire. De nem!

Merkel azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesítés után!Érted nem! Egy ismeretlen, állítólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 34 éves, szintúgy ismeretlen „komcsibébije“ azonnal Helmut Kohl kormányába került. 1990-ben Kohl ifjúságügyi miniszternek nevezi ki, pár hónapra rá 1991-ben már a német kormánypártjának, a CDU-nak az elnökhelyettese!

S most!

Nézzük meg az ONI egyik még 2007-es kiszivárogtató írását, melyböl már a kukac.sk-n én is fordítottam, és tartalmaz néhány igazságot...A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló "halálangyal", bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó kutatásának az atyja:


Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával.

Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, míg nem születik meg a bébi, így Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is említi, hogy az "édesapja" 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba.
...
Az egyezség szerint aztán Angelát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a "szülei" a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is). Angela sohasem volt politikailag aktív az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesítés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 34 évesen.

Amikor 2011 februárjában az alábbi sorokat írtam a kukac.sk-ra, még lényegében igaznak voltak tekinthetöek:

Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek. A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az "új világrendbe", az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült Államok kiépítése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.
S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült Államok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, míg Németország, euro krízis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krízis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. Annak ellenére, hogy a német lakosság létszáma mindössze töredéke a kínainak, az ország exportja vetekszik Kínáéval. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kínának. Kína nem lesz szuperhatalom, soha!

Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült Államok irányítását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a "bizniszben" nyakig benne van (volt?) a jelenlegi német nemzetiségü "szentatya" is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává. Az "euró mentésére" hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót."

Hogy az Európai Egyesült Államokról, vagyis a készülö Negyedik Birodalomról, íródott sorok mennyire igaznak bizonyultak, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hetek történései, amikoris már teljesen nyíltan elkezdtek az Európai Unió vezetöi is beszélni az Európai Egyesült Államokról a fösodratú médiumokban.

Egyes angol médiumok, mint a Daily Mail - aggódva az egyre nagyobb német befolyás miatt - pedig váratlanul messzire is elmentek:

Rise of the Fourth Reich, how Germany is using the financial crisis to conquer Europe
(A Negyedik Birodalom felemelkedése, avagy Németország Európa leigázására használja a pénzügyi válságot)


Valójában persze nem(csak) Németország, hanem föként a Rothschild dinasztia.

A Negyedik Birodalom építése mára nem halad a tervezett ütemben, az egyik fö probléma ugyanis maga a Hitler-lány!

Tudni kell, hogy Angela Merkel egyik fö protézséje az illuminatik köreiben mindig is a Bush-család volt.Már az édesapjának, Adolf Hitlernek is a legföbb pénzügyi támogatója George Bush nagyapja, Prescott Bush volt (a Rothschild/Windsor vonal nagybankjai mellett). Nem is csoda, hogy Merkel hatalomra jutása után ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg sajtóban:

German leader emerges as key Bush ally in EU
(Merkel Bush leghüebb támogatójának bizonyult)


Merkel - akkor még csak mint ellenzéki vezér - támogatta Bushék 2003-as iraki invázióját is, ami nagyon nem volt jellemzö a többi nyugat-európai vezetöre abban az idöben.

Késöbb viszont jöttek a 2008-as események, amikoris az illuminatik „békésebb szárnya“ megakadályozta Bushékat abban, hogy atomkonfliktust robbantsanak ki. (lásd a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család c. írást).

Az illuminatiknak tudnillik két fö szárnya van manapság: a háborúpárti és a békésebbnek vélt, az új világrendbe „pusztán“ pénzügyi összeomlás által belejutni óhajtó szárny (például Barack Obama is ide sorolható). Merkel viszont mindig is a Bush vonal embere volt. Egyfajta „harmadik pólusként“ bejön a képbe még a Vatikán is, mely egészen 2008 nyaráig szintén benne volt Bushék minden mocsokságában. Ezért hallgat mellesleg a Vatikán máig olyan makacsul szeptember 11 felöl, mert Bushékkal együtt nyakig benne volt. Igen, a jezsuiták, a „roszikruszik“ (a rózsakeresztes banda) valamint maga a „szentatya“ is nyakig benne volt szept 11-ben.

Az elöbb említett „békés illuminati vonal“ kiéheztetés árán akarja az emberiség egy részét elpusztítani, míg a Bush-vonal atomfegyverekkel próbálta... az egyik tényleg jobb mint a másik.

2008-ban a Vatikán szembekerült mind a két másik illuminati vonallal, a 2008-as atomháborús tervekben már nem volt benne. Ennek külön története van, még majd említem.

A 2008/09-as események kapcsán jön be a képbe még egy érdekes alak, Benjamin Fulford is, akinek a blogjából korábban már többször is idéztem. Fulford egyáltalán nem „ellenálló“, mint aminek feltünteti magát, hanem a Rothschild család „békésebbnek“ számító szárnyának a megmondóembere. A blogbejegyzései info/dezinfo keverékek, ennek ellenére mégis ajánlom az olvasásukat, mert annak tudatában, hogy ki Fulford valójában, bizonyos mértékig könnyen „dekódolhatók“, kiszürhetök belölük a dezinfok, és az ember a végén értékes bennfentes infokhoz juthat a hatalom legcsúcsáról, melyek a 100 százalékban kontrolált globális médiumokban garantáltan nem jelenhetnének meg.

Az „Arab Tavasz“ mögött is a „békésebb“ európai illuminati szárny áll, melyhez Obama is sorolható. A líbiai invázió nem volt tervezett, eredetileg azt hitték, hogy Kadhafi ellen sikerül majd fellázítani a líbiai lakosságot. Amikor viszont nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni, és hogy Líbiát bombázni kell, az európai vonalhoz nem túl hüséges Merkel bejelentette, hogy Németország ebben nem vesz részt. „Érdekes“ dolgok történnek ezután.

Fulford március 21-i bejegyzésében például szintén leleplezi, hogy kicsoda Merkel valójában:

Fulford, 2011. március 21:


"Chinese and Russian intelligence now report that Germany’s Angela Merkel is the daughter of Adolf Hitler thanks to the use of frozen sperm and the expertise of a Nazi doctor captured by the Soviets. That means she is almost certainly one of the ringleaders of the Nazi faction still hoping for a fascist world totalitarian government."
Ez mindössze egy nappal azután történt, hogy Merkel helikoptere kishíján lezuhan a CIA merényletkísérlete miatt...

2011. március 20:
Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete


Késöbb pedig ez a „békésebb“ illuminati szárny biológiai vegyifegyvertámadást hajt végre Németország ellen... (lásd: A német e.coli "járvány" bio-terror támadás volt c. írást)

Ezeknek a mai napig dúló ellentéteknek köszönhetjük, hogy a Rothschild féle „európai integráció“ Merkel nem mindig engedelmeskedö magatartása, és a német politikusok kifejezett ellenállása miatt zötykölödve halad.

Az e.coli támadás nemcsak a líbiai invázióban elutasított részvétel miatt volt bosszú, hanem azért is, mert a németek nem voltak hajlandóak „menteni“ Görögországot a Rothschild elvárások szerint. Amennyiben Görögország idö elött csödbe megy, úgy könnyen bukhat akár az áhított Negyedik Birodalom is.

A terv ugyanis az, hogy a válságra hivatkozva belekényszerítsék az európai államokat a szuverenitásuk feladásába, mondván a válságot csakis teljesen egybeolvasztott pénz- és gazdaságpolitikával lehet leküzdeni (ami hazugság). Amennyiben viszont a szuverenitások feladása ELÖTT beindulnak az európai csödsorozatok, úgy az Európai Egyesült Államok (a Negyedik Birodalom) terve is füstbe mehet. Ne tévesszem meg senkit: az EURO mindenképpen bukni fog, viszont nem mindegy, hogy még az elött, mielött az európai országok feladják a függetlenségüket, vagy pedig azután. Az EURO-t felváltani hivatott globális pénzt ugyanis csakis egy olyan Európában lehet majd könnyen bevezetni, ahol az európai országok már le vannak fokozva egyszerü régiókká. Máskülönben ezek az országok újból a saját nemzeti pénznemeiket vezethetik be! Ez az amitöl a Rothschild család irtózatosan retteg.

Mivel egyre jobban úgy tünik, a görög csöd elkerülhetetlen, a Rothschild család által uralt központi bankok a napokban bejelentették, hogy az ÖSSZES emiatt bajba került bankot a világban megpróbálják majd megmenteni! Az EUROT és az európai bankrendszert ugyanis bármi áron életben akarják tartani addig, míg az európai államok nem adják fel a szuverenitásukat.

Minden tehát a németektöl és a Hitler-leánytól függ majd a jövöben. Reményt ad, hogy újabban már a Vatikán és a hozzá mindig is erösen kötödö Berlusconi se teljesen partnerük ebben. Ami Olaszországban fog történni az EURO kapcsán, kulcsfontosságú lesz. A Hitler-leány jelenleg sajnos mintha ingadozna, a napokban például Sárközyvel közösen bejelentette, hogy Görögországot mégse hagyják csödbe menni. S hogy még bonyolultabb legyen a kép, a korábban „békepárti“ illuminati szárny egyes elemensei kezdenek háborúpártivá válni ...

De nem akarok ezekbe a heti rendszerességgel változó „szappanopera“ részletekbe belemenni, a helyzet képlékeny, tessék követni a Médiafigyelöt.

Hogy szétesik avagy teljesen összeolvad az EU a legvégén, továbbra is marad mint „millió dolláros kérdés“.

Egy késöbbi cikkben – A 2009-es harc a pénzügyi rendszerért“ lesz a címe - , kitérek még pár nagyon érdekes dologra, melyekröl a mediális elhallgatás miatt máig vészesen keveset tudni, s én se tudok majd a teljes „nagy képpel“ szolgálni. Viszont itt az ideje ezeket elkezdeni.

A Vatikánról lesz szó, mely minden jel szerint kishíján fatális hibát követett el azzal, hogy támogatta a sátánista illuminati Bush vonalat az új világrend kialakításában. 2008 augusztusában ugyanis egy felettébb érdekes per kezdödött a pápa ellen: a Templomos Lovagok kései „jogutódai“ beperelték a katolikus egyházat az öket még az 1300-as években ért sérelmekért, s követelték emiatt maguknak a Vatikán vagyonának jelentös részét! Hasonló ez ahhoz, mintha Magyarország jelenleg beperelné Mongóliát az 1200-as évekbeni tatárjárás miatt.

De nem, nem viccelek, a dolog a szabadkömüvesség „elödének“ számító Templomos Lovagok részéröl komoly volt, még a Daily Telegraph is írt róla:


Talán ezért van az, hogy a Vatikán már mintha nem lenne túl lelkes az „európai integrációért“, mivel 2009-ben szembe találta magát a „békésebb“ európai illuminatusi vonallal is, mely az eseményeket jelenleg is uralja. Na de ezekröl a dolgokról, melyekben Fulford szintén benne volt/van, majd még késöbb.
Lipusz Zsolt: Jegyzetek az orwelli tébolydábólAz orwelli tébolyda a 21. század ún. euroatlanti világa a maga totalitásában és mindennapi, apró-cseprő részleteiben. Egyfajta kafkai kastély. Az irracionalizmus és az abnormalitás szellemi roncsgépezete csúcsra járatva. A soha nem volt értelemnélküliség világa. S ebben a tébolydában külön szekcióként, egyfajta zárt osztályként ott van a nagy mai magyar valóság a maga testet öltött mivoltában.


A saját hülye és hiábavaló törvényeivel, vegzálásaival, túlszabályozottságával, eleve halálra ítéltségével. Azokkal a döntéshozókkal, akik istencsapásaként a nyakunkon ülnek, s a legvégső határon túl is kizsigerelnek minket és ellehetetlenítették, tönkretették az életünket. Elvették a hitünket, önazonosságtudatunkat, megfosztottak emberi méltóságunktól. Vegetatív biorobottá-ronccsá fokoztak le, akikkel bármilyen parancs végrehajtható. Bekamerázták életünket, biztonsági őröket ültettek napunk minden másodpercére és négyzetcentiméterére, élhetetlenné tették az életünket. Elvették szabadidőnket és olyan rabszolgasorba taszítottak minket, amilyenről Dickens vagy Balzac legvadabb lázálmában sem merészelt volna vizionálni. Ma már ott tartunk, hogy az alkalmazott munkahelyi tevékenységét videokamera rögzíti talán akkor is, amikor a mellékhelyiségben épp a szükségét végzi. Már amennyiben van még munkája és hajlék a feje fölött. Ilyen mélyre még soha nem süllyedt történelme során az emberiség. S az infernális Mariana-árok még alattunk tátong a maga pokoli mélységében.
A kór neve, amely civilizációnkat ide züllesztette: materializmus és a vele jegyben járó uzsorakapitalizmus, ezek „szelleme” pedig a neoliberalizmus mint posztmodern ideológia. Amelyről bízvást állíthatjuk, hogy olyan pusztító szellemi lepra, globális rákos sejtburjánzás, amely minden emberit kiöl világunkból, mindent tönkretesz, amortizál és szétroncsol, s ilyen pusztító gondolati dögvészes pestis még soha sem sújtotta bolygónkat. Az említett világjárvány szükségszerű tünete, afféle lázas állapotú velejárója a hazugságbeszéd, s egy teljesen tartalom és mondanivaló nélküli világnyelv és értelmezési keret kialakulása, melynek lényege vice versa ebben a mondatban foglalható össze: tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy hazudok. S mégis úgy teszünk valamifajta szemérmes és hallgatólagos közmegegyezéssel, mintha elhinnénk, hogy mindez másként van. Pedig dehogy van másként, s e hazugságnyelv oszlopos divatszavai sem jelentenek voltaképpen semmit, esetleg épp az ellenkezőjüket eredeti értelmüknek. Reform, költséghatékonyság, vállalkozói kedv, tőzsdeindex, humánerőforrás-gazdálkodás, a „szent” piac és annak még „szentebb” befektetői határozottan értelem nélküli ostobaságokká váltak mára. Üres, tartalom nélküli világunk valós mivoltát megjelenítő, jelentés nélküli közhelyekké.
Olvasom, hogy a tegnapi nap folyamán a rossz oldala, azaz a baloldal a keresztény örmények melletti tüntetést szervezett a Kossuth téren. (Arról nem szól a fáma, hogy a legendás szavahihetőségéről elhíresült, s így éhségsztrájkját azóta már nyilván elkezdő, múmiává aszott Gyurcsány ex-kormányfő aktivizálta-e magát.) A rossz oldalát írtam, hiszen a „bal” szavunk eredeti jelentése ez. Erről tanúskodnak a balsors, baleset, balítélet kifejezéseink, miként közismert az a bibliai példázat is, hogy az utolsó ítéletkor a kárhozottak, a pokolra valók a Mindenható baljára kerülnek majd. A tüntetésen elhangzott – freudi elszólásként – egy sokat sejtető mondat: „A napnál is világosabb, hogy Magyarország becsületét olyan pénzekért adták el, amikről nem kell elszámolni.” Bizony, bizony… Harsogják ezt a baloldaliak, miként a tolvaj szokott leghangosabban „fogják meg!”-et kiabálni a tömegben. Hiszen aki nem szenved történelmi emlékezetkiesésben, nagyon is jól tudja, hogy miféle pénzekért adták el kárhozatra való erők az ország becsületét, amikor aljas indítéktól vezettetve belevittek minket 1973-tól az adósságcsapda vermébe, majd az ún. „rendszerváltoztatás” első szennyes aktusaként csatlakoztatták hazánkat 1982-ben a két internacionalista pénzügyi terrorszervezethez, az IMF-hez és a Világbankhoz. Azóta pedig szabadesésben zuhanunk a nemzeti, demográfiai és egzisztenciális megsemmisülés nihiljének szakadékába.
Történelemoktatásunkban beszélnek rabszolgatartó társadalmakról, népirtásokról, világháborúkról, totalitárius politikai rezsimekről. Tessék, egy tálcán valamennyi egy extrém koktélként a 21. század kezdetén! Talán úgy nevezhetnénk, perfekt totalitarizmus. Orwell mester pedig túlságosan optimista volt hajdan…
Lipusz Zsolt – Kuruc.info
Lipusz Zsolt: Jegyzetek az orwelli tébolydából 

(2. rész)


A neoliberális Bábel és Szodoma legfőbb sajátossága, hogy az abnormalitás minden tekintetben polgárjogot nyert a normális gondolkodásmód felett. Lovas István Egy paradigmaváltó dokumentumkönyv című írásában (Magyar Nemzet, 2012. szeptember 7.) egy ez év tavaszán az Egyesült Államokban megjelent könyvet mutat be. A szerző Blaine Harden, aki egy haláltáborból megszökött észak-koreai fiatalember, Shin Dong-hyuk visszaemlékezéseit beszéli el. A szörnyűségek élményáradatából kiemelendő, hogy a koreai férfinak gyermekként, 13 éves korában végig kellett néznie édesanyja és testvére kivégzését, akiknek a bűnük az volt, hogy az észak-koreai kommunista párt – az MSZP jogelőd szervezetének testvérpártja – koncentrációs táborából az életösztöntől hajtva meg akartak szökni. Majd hét hónapon keresztül fogva tartották a börtönláger titkos, földalatti cellájában, miközben kínozták, hogy vallja be, miként készítette elő szökésüket.Az amerikai szerző felhívja a figyelmet arra, hogy e táborok kétszer annyi ideje működnek, mint Sztálin szovjet gulágrendszere és tizenkétszer olyan hosszú ideje, mint Hitler koncentrációs lágerei léteztek egykoron. Vajon a világ és az ún. véleményformálók miért nem hajlandók tudomást venni az észak-koreai táborok létezéséről, noha nagy felbontású műholdfelvételeken láthatók az Észak-Korea vad hegyei között kerítéssel körbevett telepek. Amerikai és európai diákok unos-untalan a holokausztról hallanak, s arról folytatnak vitákat, vajon az angolszászok miért nem bombázták a Reich koncentrációs táboraihoz vezető vasútvonalakat, ám azt a problémát nem vetik fel, hogy mi az oka annak, hogy a Nyugat szemérmesen tudomást sem vesz a kommunista Észak-Koreában történő borzalmakról, noha ezek nagyon is aktuálisak s nem a történelem részét alkotják. Tegyük fel az eretnek kérdést: ezek alapján az emberi és nemzeti egyenrangúságról és diszkriminációmentességről elmélkedő széplelkek szerint vannak az egyenlők között egyenlőbbek is?
Ismételten zajlik a mesterségesen kreált cirkusz hírportálunk körül. Egy internetes lap „megtalálta” Amerikában a Kuruc.info vélt tulajdonosát. A Magyar Hírlap múlt hétvégi számában pedig interjút közölt Pintér Sándor belügyminiszterrel. Pintérnek az állítólagos tulajdonosra és a legolvasottabb jobboldali honlapra vonatkozó szavait szó szerint idézzük: „Ám ne felejtsék el, hogy egy amerikai állampolgárról van szó, és mint tudják, a Kuruc.info terhére rótt visszaélések az Amerikai Egyesült Államokban nem számítanak bűncselekménynek, hanem a szólásszabadság részét képezik”. Nos, figyelembe véve a kormány egyik erős emberének e nyilatkozatát, nem is értjük, mi a probléma. Az oly sok esetben a liberalizmus mintaállamaként feltüntetett amerikai modell a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás tekintetében már nem minősül lakájhűséggel követendő példaképnek? S amennyiben nem, úgy mi ennek az oka? Bolgár György rádiós műsorában ennek apropóján mazochisztikus szörnyülködésbe kezdett a „leleplezést” követően. Arról a „drága jó – néhai SZDSZ és szocialista-közeli – Bolgár úrról” van szó, aki 2003-ban egy pornókönyvet jelentetett meg, s abban ilyesféle nyelvi és retorikai „gyöngyszemekre” – csak a legszalonképesebbeket idézve – bukkanunk már előre olvasóink elnézését kérve: „néhány centiméterrel a mellei fölött ütemesen verem a farkam, és elfog a kísértés, hogy verjem is ki, hogy ráfröccsentsem a felgyülemlett ondót a mellére, a nyakára, a szájára, hadd ejtsem őt kétségbe azzal, hogy bármennyire készült is, nem fog történni semmi, kielégítetlen marad, és ennél nagyobb kínzás számára el sem képzelhető". Aztán így folytatja a pornóvirtuóz rádiós: „Háttal az ajtónak feszítettem a feleségemet, az egyik combját magasra fölemeltem, a farkamat az így megnyíló alagútba csúsztattam, és folyamatosan vertem, döngöltem, hogy zengett a folyosó". Ez tehát Bolgár neoliberális, nagyon szalonképes, abszolút polkorrekt és felettébb választékos stílusú nyelvi ízlés- és érzelemvilága.
Az elmúlt hét aranyérmes, nagy karriert befutó híre azonban kétségkívül a TEK újabb látványos felsülése volt. Mondhatnánk úgy is, újratöltötték a Brad Pitt történetet, sőt ez alkalommal a szóban forgó és a kommandósok által lefoglalt bűnelkövetésre alkalmas fegyver egy közönséges játék pisztoly volt. Déja vu érzésünk támad. Úgy tűnik, ismét kezdődik az idétlen, paranoid komédia, amelyet mintegy tíz esztendeje megélhettünk már anthrax-cirkusz címszó alatt. Amikor akár egy kávéskanálnyi mennyiségű búzadara, liszt vagy Completa felbukkanása maga volt az apokalipszissel fenyegető terrorcselekmény előhírnöke és kétségbevonhatatlan bűnjele. Nos, egyetemista fiatalok a Csillagok háborúja című film 6. részét kívánták újraforgatni, az egyik szervező elmondása szerint olyan szemszögből, amelyben a birodalom a jó, a lázadók pedig a rossz oldalt képviselik. Ám a reménybeli űrháborúból nem lett semmi, mert lecsapott az éber TEK, s elvitte a hallgatóvá lett Luke Skywalkert a maga műanyag játék fegyverével. Azt már végképp nem érti a gyanútlan kívülálló, hogy vajon miért nem Darth Vaderre csaptak le a derék kommandósok, hiszen emlékeink alapján a Star Warsban ő a gonosz galaktikus megtestesítője. A történet pikantériája az, hogy egy másik diák elmondása szerint a ruhák és tankönyvek takarásában még hat-tíz játékfegyver volt abban az egyetemi tanteremben, ahol szerdán a Terrorelhárítási Központ emberei letepertek és elvittek egy hallgatót, miután arról kaptak bejelentést: fegyver van nála.
Nos, 1990 táján aligha gondoltuk, hogy a kommunista rémuralom után csaknem negyed századdal egy olyan világuralmi rendszer részeseivé válunk, amely nem elsősorban a fegyverek birtoklásán, hanem az emberi tudat átprogramozásán és deformálásán nyugszik. S úgy tűnik, az új világrend fő konstruktőrei még tartogatnak számunkra meglepetéseket.
Lipusz Zsolt – Kuruc.info

2011.07.02. 10:42 Szűcskoppány

Elevenítsük fel az egy évvel ezelőtti írást. Úgy hiszem, ma többen megértik mint akkor.

Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell)


Dr. Papp Lajos, szivsebész.


Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt - jelentette
ki egy német történész csoport:
Megszerezni, és elvenni a Magyaroktól a Kárpát medencét !!!!???
Magyarország a földi paradicsom!


A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az
égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen
irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi
helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.
Vagyis mi jelentjük Európa közepét. A múlt és a jelenkori történelem azt
bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a
területre, az itt lévő tudásra és nem fordítva !


Az energiaközpont: A NASA kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt
írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a
Pilisben (Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás
központja. A középkorban a Pilis olyan védett és zárt területi rendszert
alkotott, melybe idegen be nem hatolhatott, a bejárás tiltott volt. (jól
ismert Gertrudis királyné sorsa, aki a tiltás ellenére betette a lábát a
tiltott területre. Az életével fizetett ezért.) A dalai Láma 22 évvel
ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő
szerepük van. Brezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években
leírta: "Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell
foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette
Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak." Murád
szultán kijelentette, hogy aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész
világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura. Bonfini,
Galeotto és IV. Béla leírják, hogy Európa népei mind irigylik a
magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért
gyűlölet veszi őket körbe.


A középkorban úgy emlegették Magyarországot, hogy itt a leggazdagabb a
föld, bő a hal-áldás, nagymennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló .
A hazánkat örök idők óta jellemző gazdagság ma is fenn áll. A bőséget
jelenleg nem mi, hanem egy megszálló, idegen csoport élvezi. 2006 tavaszán
a médiában bejelentették, hogy Magyarország a Föld 25 leggazdagabb országa
közé tartozik!


Ezt a hatalmas mértékű jövedelmet mi nem az olaj kitermelésének busás
hasznából értük el. Ez az előkelő hely a magyarság kemény munkájának
eredménye. A hazánkra jellemző kedvező adottságok miatt nem véletlen, hogy
a történelem során folyamatosan a Kárpát-medence volt mások számára a
megszerzendő és vonzó földterület. Nagy Sándor hódító hadjáratának célja
valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt. A
Pilisben akarta felépíteni a Nap palotáját. Tudta, hogy a Kárpát-medence
megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. Szerencsénkre nem
ért célba, útközben meghalt.


A tatárok, a törökök, a Habsburgok, a németek, az oroszok mind ugyanezzel
az irigységgel és sokszor gyűlölettel gondolkodtak és cselekedtek földünk
megszerzése érdekében. És ez ma sincs másképp, a helyzet semmit nem
változott. Trianon átkaként megszüntették a királyságot, az ősi földeket a
nemességtől elkobozták, majd államosították. A parasztság földön futóvá
vált. Az egy kézbe került állami földeket ezt követően könnyű volt (az
elaltatott és elvakított néptől) privatizálni, kiárulni. Privatizálás: A
jelenlegi kiárusítással végleg ki akarják húzni lábunk alól a talajt, a
magyar anyaföldet. Az idegenek folyamatosan megkaparintják földjeinket és
minden fontos, központi intézményünk irányítását. Ma a magyar föld
megszerzése, kiárusítása idegen népek számára potom áron történik. Ami nem
kerül a privatizáció kalapácsa alá, azt az idegen tulajdonban lévő bankok
szerzik meg a föld jelzálog terhelésével.


Olyan helyzetet teremtenek, melyben minél többen kényszerülnek
hitelfelvételre, földművelő gazdáknak több tízmilliós hiteleket adnak
gépvásárlásra, majd manipulálják a jövedelmezőségüket a mezőgazdaságból,
mindezt az EU kézi vezérlésével, aminek eredményeként az elszegényedés
miatt egyre többen kénytelenek megválni földjüktől és azt az idegenek
kezébe átadni. A gazdák fizetésképtelenségük esetén elveszítik földjeiket,
melyet őseink vérükkel védtek és arról soha, semmilyen körülmények között
nem mondtak volna le. 2006 őszén a gazdákkal megkötött szerződések
ellenére nem vették át a megtermelt kiváló minőségű gabonát.
Feltételezhető, hogy szándékosan történt szerződésszegés. A 2007 évi kevés
termést látva, a magyar gazdák abban bíztak, hogy a maradék 2006 -os
termést ( amit az állam és az EU 2500 Ft-ért vásárolt fel és tárolt be)
feletetik az állataikkal, a kevés megtermettet pedig 5-7 ezer forintért el
tudják adni, amivel fellélegezhettek volna az EU megsemmisítő nyomása
alól. Ehelyett az illetékesek azonnal utasítást adtak a 2500 Ft-os gabona
erőművekben történő elégetésére, tették mindezt akkor, amikor tudták, hogy
néhány hónap múlva ugyanezt dupla áron eladhatta volna a paraszt!Bizonyára abban gondolkodtak, hogy a hús árának meghagyása mellett a
paraszt ember képtelen a háromszoros áron adott gabonából egy disznót is
megtartani! De ez azt okozta, hogy a termelők elestek az éves
árbevételtől és csN'dbe, vagy csőd szélére jutottak. Csődhelyzetben pedig
a jelzálogterhelés miatt az idegen kézben lévő bankok kaparintják meg
földjeiket, házaikat, autóikat. A szőlősgazdákat arra buzdítják, illetve
kapnak EU támogatást, hogy vágják ki ősi szőlőültetvényeiket és adják el
földjeiket. A termelőket olyan megélhetési nehézségek gyötrik, hogy végső
kétségbe esésükben a pénzt választhatják. Ha így döntenek, ezek a
földterületek is idegen kezekbe kerülnek. A gazdálkodók tudatos
ellehetetlenítésére az őszi szüret idején, folyamatosan helikopterek
köröztek az ültetvények fölött. A gazdát és a segítő rokonságot, a
barátokat azzal a felkiáltással büntetik meg, hogy ők munkavállalóknak
minősülnek és ezért kötelesek adót fizetni . Ez egy újabb olyan trauma a
földtulajdonosoknak, mely a földtől való megváláshoz vezethet.


A parlagfűről elterjesztették, hogy minden allergiás megbetegedés fő
okozója, holott valójában "teljesen ártatlan". Helyette bármelyik más
mezei növényt is kikiálthatták volna főbűnösnek. Aki földdel rendelkezik,
az tudja, hogy bármelyik nap bármikor és bárhol kidughatja fejét a növény
a föld alól. Képtelenség egy nagyobb területen folyamatosan ellenőrizni
feltűnésüket. Akinél parlagfüvet találnak, az akár több milliós
pénzbírságra is számíthat.


Ezzel újra elérték céljukat: a gazdák nem bírják a büntetést kifizetni,
nem érdemes a földet a nevükön tartani, így megválnak tőle. Nem, vagy
keveset beszélnek az allergia valódi okairól: pl. a vegyszerezett
élelmiszerekről (70 % -ban felelős az emberi szervezetben lerakódott
mérgekért, ami az allergiás megbetegedések fő oka!). A génkezelt szójáról,
a rákkeltő levegőjű városokról, arról a hatalmas mennyiségű kemikáliáról,
melyet naponta használ és kozmetikumként magára ken az emberiség, ideértve
a bőrön keresztül felszívódó ruhaöblítőket, a vegyi parfümöket,
dezodorokat, különféle kozmetikai szereket, stb. Ez utóbbi mérgeket
naponta, folyamatosan, - hatalmas összegeket áldozva - reklámozzák,
kínálják a kereskedő hálózatok. Becslések szerint, amennyiben a
kiárusítás, a földtől történő el-és megválás, a kényszerűségből történő
eladások üteme a közeljövőben a jelenlegi tempóban folytatódik, ill. nő,
abban az esetben a megmaradt magyarországi földek többsége rövid időn
belül, akár néhány év alatt idegen kézbe kerülhet! A felvásárlások
gőzerővel történnek. A magyar lakosság túlnyomó része még ma sem gondolta
végig ennek katasztrofális következményeit! Holnap-holnapután a térképek
idegen földtulajdont jelezhetnek. Somogyban már van olyan terület, ahol
falustól együtt külföldi tulajdonban vannak még az utak is! A térképeken a
Magyarország feliratot szándékoznak eltörölni! Ne adjuk oda őseink
földjét! Hatalmas árat kell fizetnünk érte!


Mi a baj velünk, miért fél tőlünk a világ? Könnyen megkapjuk a választ.


A montreali McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield, évekkel
ezelőtt (1960-65 között) megbízatást kapott a Rockefeller alapítványtól,
hogy kutassa ki és bizonyítsa be melyik a földünk alapvető génje. A ki nem
mondott valódi célja a kutatási feladat-adásnak az volt, hogy a szemita
(felsőbbrendű) gént találják meg.


Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a
keresett gént, de nem egyet! Kettőt!


Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében, hogy az egyik az
amerikai Indián vidékeken, a másik tisztább vérvonal a Kárpát-medencében
élő, magukat magyarnak nevező népcsoport, de hozzátette végső
jelentésében, hogy ez a vérvonal Japántól Kínán át Afrika felső részéig,
majd Közép Európa és az Uralon inneni terület egészen Skóciáig
megtalálható! Ez - a szemita barát - Rockefeller Alapítvány reményét
tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az alapítvány azonnal törölte
a támogatását. Megvonta a szubvencióját, 40 évre pedig megtiltotta a
jelentés közzétételét és annak kinyomtatását.


Érdekesek a közelmúltban napvilágot látott történelemhamisítások is,
melyeknek elsőrendű célja a Magyarságtudat megsemmisítése! A
történelemtudósok azt tanítják, hogy a Magyar nép pusztai vándorló
műveletlen faj és a kárpát medencébe 896-ban érkezett. Ennek ellenére az
1961-ben talált Tatárlaki leleteken, melyek már bizonyítottan legalább
6000 évesek, és az ősi Magyar rovásírással írottak! Ne felejtsük, ekkor
még a piramisok sem léteztek!


De máris 15000 éves Magyarságnál tartunk, ha a glozeli köveket tekintjük
induló pontnak, melyek kora 15000 év! Amivel nem tud mit kezdeni a világ
tudományos köre, mert azt nem szeretnék elismerni, hogy a Magyaroké az
első írástudás, hiszen abban az időben még nem létezett írás!

Ezért csak egy kis múzeumban porosodik az egyébként érdekes
lelet........de meddig?


Talán fél a világ a Magyarok dominanciájától, fél a magyarság alapvető
képességeitől, nehogy azokkal más népek fölé kerekedjen. Gondoljunk csak
arra, hogy a Magyar találmányok érvényesülését éppen a mindenkori
kollaboráns magyar vezető réteg akadályozza meg! Gondoljunk csak bele, a
sok Nóbel díjasunk közül hányan érvényesültek Magyarországon! Ott van a
világ szenzációnak számító mű-vér, Dr. Horváth István professzor
találmánya, vagy a szintén világ szenzációnak számító antigén, mely a
vérerekből 5 hét alatt eltávolítja a koleszterint, ami az érszűkület ,
magas vérnyomás, azaz a halálozás 67%-os okozója! E kettő találmányból
Magyarország annyit profitálhatna, hogy a teljes adósságát pár év alatt
képes lenne visszafizetni! Ez viszont ellentétes lenne a globalizmus
szándékával, ugyanis a Magyarság elnyomására megkezdődött a betelepítés: A
közelmúltban hazánkban nyilvánosságra hozott betelepítési terv és a
milliós-több milliós nagyságrend valós információ. A keletről érkezőkre
való hivatkozás miatt sokan, túlnyomóan csak a kínaiakra gondolnak és ez
eltereli a figyelmet arról a fajról, melynek betelepítése már
megkezdődött. Az 500.000 zsidó betelepítésére vonatkozó megállapodást
Medgyessy Péter, Mádl Ferenc, Hiller IstvánDávid Ibolya, és Kovács
László Izraellel 2004. április 14-én aláírta. Jelenleg ennek a számnak
többszörözése a tényleges terv. A milliós nagyságrend erről szól. Szó
nincs arról, hogy itt bárki is a magyarság 50 év múlva esedékes
nyugdíjellátását akarná megoldani az újonnan betelepítettek munkájából. A
2007-es betelepülési törvény szabad utat biztosít ezeknek a
bevándorlóknak. Az erdélyi magyarság mégis ki van zárva, számukra
különböző előírásokkal gátolják és nehezítik a betelepedést.. Népirtás:
Ahhoz, hogy ma idegen népek letelepedéséhez alkalmassá váljon ez a
terület, az őslakosság számát különböző megszorító intézkedésekkel,
konvergencia programmal, a gazdaság, az egészségügy teljes romba
döntésével csökkenteni kell .. A hiányt a betelepítendő idegenek fiatal
generációjával szándékoznak feltölteni. Már Horn Gyula és a jelenlegi
kormány is nyilvánosan kijelentette, hogy a Kárpát-medencében túl sok a 10
millió magyar.. Senki ne ringassa magát abban a tévhitben, hogy az Unió
majd megvéd minket. "Olyan szekeret tolunk, mely minket akar elgázolni!"
Simon Peresz: Izraeli miniszterelnök 2007. október 10-én a Telavivi Hilton
szállóban egy kereskedelmi összejövetelen kijelentette: Mára az izraeli
gazdaság olyan hatalmas eredményeket ért el, hogy az izraeliek többek
között fölvásárolják Magyarországot. Tervek: Az elkövetkező 15-20 évben
több millió zsidó betelepítését tervezik. Vagyis a tervek szerint 15-20 év
múlva az országban izraeliek, kínaiak és a romák tömegei lesznek. Az
izraeliek megkapják a magyar állampolgárságot (az erdélyi magyarok pedig
nem!), a letelepedési engedélyt és ideérkezésükkor az Izraeli kormány
támogatásával ingyen kész lakásokba költöznek. A maradék magyarság pedig
az izraeliek kiszolgálásához és eltartásához szükséges. A hazai lakosság
még ma sincs tudatában annak, hogy attól, hogy valaki magyarul beszél, még
koránt sem biztos, hogy gondolkodása és szíve is magyar. A korábbi
betelepülések miatt az új zsidó generációk már itt születtek, tudják,
ismerik és beszélik nyelvünket. Egyetem után azonnal pozicióba kerültek és
ma már jórészt ők irányítják a bankokat, a külföldi cégek mögé bújva a
maradékokat privatizálják, vidéken vásárolják fel TV készülék kíséretében
a földek tömegét! Bőrük színe is fehér és többnyire nem hangoztatják
származásukat. Ezzel tévesztik meg a naiv magyarokat.


Természetesen senki nem ítéli el a becsületes munkából élő és nem elnyomó
szándékú zsidó közösséget! Milyen jövő vár ránk, ha a fentieket továbbra
is közönnyel nézzük és beletörődve elfogadjuk? Valószínű az erőszak és a
bűnözés elterjedése. A munkahelyek hiányának fokozódása, tömeges
kizsákmányolás, az egészségügyben a még fennmaradt kórházakban az
izraeliek védelme mellett a magyarságnak alig jut majd ellátás, ezért már
1-2 évet is kell várni egy műtétre! Számukra nem munkalehetőséget
kínálnak, hanem a saját kiszolgálásukra alkalmaznak bennünket, gondoljunk
a kíméletlen és zsarnokként viselkedő cégvezetőkre, irányítókra. Az
életben maradó és nem disszidáló magyarságnak a szolganép szerepét
szánják. A már agyongyötört magyar lakosságot ez alapjaiban rendíteni meg,
minden tekintetben. És: "Ha valakinek ez nem tetszik, annak el lehet menni
ebből a k. országból! " Mondta ezt az őslakosságnak egy olyan valaki,
akinek nem volt elég a rabolt vagyona, vezér is akart lenni, és mindegy
hogy jobb-, vagy baloldalról beszélünk. Egy kalap alá tartoznak és egy
tányérból esznek mindannyian. A kormány tagjainak zsidó származására a
Kossuth téri események során hosszú, percekig tartó névsor felsorolásával
próbálták a jelenlévők figyelmét felhívni. Ez a médiában botrányos
visszhangot váltott ki. Itt nem antiszemitizmusról van szó, hanem a
valóság és a tények nyilvánosságra hozásáról. Az igazsághoz minden
embernek alanyi joga van. Magyarország ma a külföldiek számára még mindig
a legjobb befektetési lehetőség. A Kárpát-medencében más államokban
befektetett tőkéikhez viszonyítva, szinte minden ágazatban a legnagyobb
hasznot, bevételt, jövedelmet termeljük mi, a legtöbbet dolgozó és a
legtöbb adót fizető magyarok. A privatizálás eredményeként a külföldiek
zsebét "tömjük zsírosra" szorgalmas munkával, az EU bérezés 10 %-ért,
mialatt az árakat már sok helyen magasabbra emelték mint magában a régi EU
országokban van! Nyugaton 800.000 - ból fizetik a 40 ezres gáz számlát,
míg Magyarországon 80 ezerből! Még ekkor van képe sokaknak kiállni a nép
elé és azt mondani, hogy még sok mindenben nem értünk el az EU áraihoz! A
keresetekről aljasul hallgatnak, miközben ők és a kiszolgáló udvarház népe
jóval meghaladja az EU felsővezetőinek átlagát!


Kereskedelmi, pénzügyi központtá váltunk, mely intézmények többsége
izraeli kézben van. Több bank van ma Magyarországon, mint a lakosság
létszámához viszonyítva bárhol a világon. Nálunk a legmagasabbak a hitel
kamatok. Ezzel nem a jobb kiszolgálást teszik a részünkre elérhetővé,
hanem a maguk számára, saját hasznukra a hatalmas mértékű uzsora kamattal
a minél nagyobb "népnyúzást" valósítják meg. Már autóra, vásárláshoz nincs
önrész, a pénz kölcsönöket pedig minden mérlegelés nélkül ömlesztik a
lakosságra jelzálog terhe mellett. Kiépítették ezért a behajtó rendszert,
amihez már az állami hatóságokat is igénybe veszik. Vehetik, hiszen ők
éppen ebből a körből kerülnek ki, és ezt a kört hívatottak szolgálni! Egy
utunk lehet , mely előre visz. Ez a jobb-, vagy baloldal teljes
kizárásával, kizárólag a magyarság érdekeinek szem előtt tartásával
történhet. Magyarellenesség: Tisztában kell lennünk azzal, hogy a
lecsatolt területeken folyó és az utóbbi időben felerősödő
magyarellenesség nem a véletlen, hanem szándékos uszítás eredménye. A
jelenlegi kormánnyal rokonlelkű osztrák vezetés még mindig nem mondott le
a magyar területekről, már lassan felvásárolták zsebszerződések és
különböző kiskapuk által a fél Dunántúlt! A szlovákok maguknak követelik
csonka hazánk északi, hegyvidéki tájait. 2006-ban szlovák vezető nyíltan
hangoztatta, hogy tankokkal kell bemenni Budapestre, és porig kell azt
rombolni.. A magyarverések rendszeresek. Az EU pedig alattomosan hallgat,
hiszen érdeke, hogy a magyar földeket megszerezzék.


Nemzetgyilkosság és népirtás:


A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként:
"Védő"oltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve. Ma már több
tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a
kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének
energiaszintjét. Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek,
vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka. Vagyis a népesség
túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét
már életének kezdeti szakaszán legyengítik.


Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések
ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére. A
lakosság nincs tudatában annak, hogy a szervezetet ezek az anyagok is
nagymértékben mérgezik és gyengítik. Ha kevesebben élik meg egészségesen a
felnőttkort, az kedvező a világuralmi helyzetben lévőknek , az
egészségügyi maffiát működtetőknek. A Magyar orvosokat naponta tömegével
induló repülőgépeken viszik tréningekre, ahol idegen nyelvű apró betűs
kötelezvényeket iratnak alá velük, a gyógyszerek alkalmazására, majd az
orvos látogatók keresik fel az akció folytatásaként az alul finanszírozott
orvosokat. Ezt tudja a kormány, mégsem tesz ellene, hiszen a gyógyszer
gyárak tulajdonosai éppen az általuk szolgált pénzvilág. Ezek kezükben
tartják hirdetésekkel, a médiát, aki rendszeresen "szárnyai alá vesz" 1-2
megfázásos esetet, és erre a néhány példára hivatkozva, rémhírként
ijesztget azzal, hogy az influenza valamelyik vírusa rövid időn belül
megtámadja a teljes ország népességét. Hosszú évekre visszamenően
bizonyított, hogy nagy, esetleg néhány áldozattal járó járványok kb. 37
évenként fordulnak elő. De ebben az esetben sem a lakosság kihalásáról van
szó! A lábon kihordott, kezeletlen megfázásnak lehetnek szövődményei. Ezek
az előfordulások mégis, csak töredékei azoknak a tragikus eseteknek,
melyek az oltások mellékhatásai miatt rendszeresen előfordulnak.
Lebénulás, egyéb idegrendszeri, vagy más megbetegedés több esetben is
előfordult. Azt is világosan lehet látni, hogy a beadott injekciók
ellenére minden évben vannak járványos időszakok és megbetegedések.

Forrás : mommo.hu


Cigány Autonómia?
2011.07.03. 19:40 Szűcskoppány

Ladányi János szociológus-cigánykutató a mai Népszabadságban, a NOL honlapon "elképzelhetőnek tartja" a cigánylakta országrészek autonómiáját. A tragédia mindig így kezdődik. Valaki elképzelhetőnek tart valamit, ez propaganda okokból nyilvánosságot kap, mely felerősíti a folyamatokat, és ezek után csak idő kérdése a tragédia. Trianon is így kezdődött.
Persze mindenki tudja, hogy egy cigány ország önmagában életképtelen, a zsidók is, és az értelmesebb cigányok is. A dolgok hátterében nem is annyira egy cigányország létrehozásának a szándéka áll, hanem a bukó rendszer akarja felperzselni maga mögött a földet, hogy mások – netán az anyanemzet – ne erősödhessenek meg itt, mesterségesen viszályokat és háborúkat gerjesztve. Tulajdonképpen Trianon lényege is a feszültségek állandósítása volt. Minél rosszabb másnak, annál jobb nekik – mint eddig is. Ez a talmudi mentalitás, mert ilyen esetben kevesebb potenciális ellenség marad életerősen, tehát érdekük mindenkit ellenségként kezelni és pusztítani.
A cél a legsötétebb etnikai villongások kirobbantása, szítása, külföldi segítséggel, ha futja erejükből, akkor külföldi katonai beavatkozással is. Ezzel az országból egy lakatlan és kipusztított romhalmaz válna. Attól függetlenül, hogy névleg lenne-e cigány autonómia, amit nyilván változatlanul a magyaroknak kellene még hatalmasabb összegekkel támogatni. Egy ekkora felfordulás viszont senki másnak sem érdeke, csak az cionista hatalmaknak, részben azért is, hogy ködként terelje el róluk a figyelmet.
A tragikomikum az, hogy az úgynevezett nemzeti oldalon is voltak olyanok, akik – miközben a környező népeket szidva trianonoznak – egyenesen külön országot hasítanának hazánk földjéből a cigányoknak.
Kérdés, hogy ezt az ellenpólus hagyja-e? Mert ez, közvetve ha tönkreteszi a magyar és a környező államok gazdaságait, akkor lehúzza ezt a területet, nem is kicsit. Vagyis levágja Európát a keleti gazdasági érdekeltségekről. Minket elpusztítana, de a keleti érdekszférát is jelentősen gyengítené. Továbbá egy ilyen gócpont a világ söpredékének a bázisa lenne. A stabilitás ilyen felborítását nem biztos, hogy mindenki jó szemmel nézné.
Magunk részéről akár meg is engedhetnénk, hogy legalább két évre létrejöjjön ez a cigány-territórium!
Az összes liberális értelmiségit és pereputtyát összegyűjtenénk, és oda száműznénk közéjük. Legalább tízezer férget, mivel ennyi a Demokratikus Charta regisztrált tagsága. Két év alatt a cigányok elvégeznék a feladatot, nekünk semmi mást nem kellene tenni, csak bevonulni, és a maradék cigány populációt besorozni munkaszolgálatra, amit már jövőre előirányoztak Fideszék is. Minden nézőpont kérdése.
Tálas András - Jövőnk.info
2011. július 03. - 12:53
ÁVH újra, nektek...

2011.06.29. 16:45 Szűcskoppány


Jöhetnek a pofonok, és egyéb vallató eszközök... ÁVH? Kezdem úgy látni hogy alakul szépen az a császárság.
Hétfőn megszavazta az országgyűlés a büntetőeljárási törvény módosítását. A változtatás szerint a kiemelt ügyek gyanúsítottjai az ügy egyedi körülményei alapján ügyészi döntés szerint nem érintkezhetnek védőjükkel. Az ügyvéd a kihallgatáson sem lehet jelen – tehát a hatóság szabadon vallathat, jogi képviselő, szemtanú jelenléte nélkül.

A kiemelt ügyekben az eddigi 72 órás őrizetbe vétel 120 órára módosul. A kiemelt ügyek körét kibővítették. A hivatali visszaélés és a közélet tisztasága elleni bűncselekmények mellett ide tartoznak majd az el nem évülő bűncselekmények, a háborús bűntettek, emberiség elleni bűncselekmények, az emberölés és az emberrablás minősített esetei, valamint a terrorcselekmények és a bűnszervezetben való részvétel.
 
Liberális alapállású diktátorainkat ismerve a módosítás fő célja nyilván nem az ’56-os háborús bűnösök, az abortuszt népszokássá tévők, a kábítószer terjesztők, a lánykereskedő maffiák, a lakosságot terrorizáló vagy éppen fegyveres cigánymaffiák elleni fellépés.
A jogfosztott kényszervallatás előkészítése az elnyomó diktatúra védelmében történt. Célpontjai a szakma és igazság hű szakszervezeti vezetők, a majd dezertőrnek minősülő, népüket elárulni nem hajlandó rendőrök és az ellenálló hazafiak, szerveződő népképviselők lesznek.
Guantánamo felé…A szellemi ébredés Európája?
|
A pünkösd ünnepe egy ősi üzenetet hordoz, bibliai üzenetet. A történetet ismerjük: a Szent Lélek kitöltésének ünnepe ez, a nyelveken szólásé, sokak megtéréséé. Maguk az apostolok is olyan erőket és csodákat tapasztalhattak meg, amit előtte csak Krisztus jelenlétében, az Ő akarata és hatalma által. Krisztus tehát elment, felvettetett a mennyei világba, de ilyen értelemben (a Szent Lélek által) megint az apostolok és a tanítványok közé érkezett.
Ez az időszak a kereszténység aranykorának kezdete. A mennyei világ és a Krisztus által megnyilvánult hatalmak olyan erővel vannak jelen, amit képtelenség tagadni. A Mennyek Országa közel van az emberi világhoz, a tanítványok közösségében, a csodákban az eljövendő világ ereje tűnik fel. Az Isten ismeretének bizonyossága és békessége csak nagyon ritkán érhető el ilyen teljességében, ez az, ami még erőteljesebben megnyilvánul majd a következő világban, a feltámadás után az üdvözültek számára. És ez az a világ, a csodák világa, ami sosem lesz elérhető azoknak, akik megtagadják ebben az életben az Istent. Ez a világ a kinyilatkoztatások és prófétai látomások világa. Egy olyan korszak, amikor a csodás események, a prófétai látomás, a csodás gyógyulások, a feltámadás és sok más esemény is, ami nem lett feljegyezve, hétköznapinak számított. Az őskeresztény időszakban az emberek mindezt olyannyira fontosnak tartották, hogy minden vagyonukat eldobták azért, hogy részesei lehessenek ennek a világnak. Jött egy ember, mindenét eladta, és letette az apostolok lábaihoz, megvallotta hitét és így lehetett tanítvány, aki lassan megismerte az Isten titkait, és kapcsolatba került a mennyei erőkkel. Nagyon sokan voltak képesek életüket adni csak azért, mert ragaszkodtak a hitükhöz, és nem akartak egy szóval sem megtagadni semmit az evangéliumból és Krisztus tanításából. Ez egy sokak számára hihetetlennek tűnő megpróbáltatások sorát jelentette régen is, most is. Milyen éles ellentétben áll ez a mostani öngyilkosságokkal! Mivel a mai ember csak az anyagiakat tekinti a világa részének, ezért az anyagi javak elvesztése (vagy a jövedelem puszta csökkenése is) a legnagyobb problémája, mintha semmi sem lenne azon kívül.
Pedig aki ugyanúgy felvállalja az áldozatokat Istenért, az bizonyos lehet benne, hogy elindulhat a keresztény úton és ugyanoda jut, mint az ókeresztények.
A kereszténység aranykorának kezdete két-három évszázadon keresztül tartott, egészen az iszlám megjelenéséig. Az elvilágiasodó kereszténység és az eretnek-mozgalmak megjelenését a középkorban nevezhetjük az ezüst-korszaknak, amikor a kereszténység még tud értékeket képviselni és átadni, de a politikai szerepvállalás a birodalmak életében, a hódító háborúk, a vallásháborúk már jelzik, hogy a kereszténység messze van az ideálistól. A középkor végén és az az utáni keresztény mozgalmakat felekezettől függetlenül egyre inkább a cionista politikai befolyás erősödése, a rajongásba hajló, de felhígult tanítás, a régi értékektől és az apostoli hagyománytól való elfordulás jellemzi, a szellemi tartalom egyre inkább visszaszorul.
A reformációt (ami ugyanúgy érintette az összes felekezetet, csak máshogy nyilvánult meg) nevezhetjük a rézkorszaknak, a mostanit pedig a vas korszakának. Ezekkel a jelzőkkel a vallások története épp úgy jellemezhető, mint az emberi birodalmak történelme Nabukodonozor álmában. Mindez nem jelenti azt, hogy egyes személyek ne érhetnének el kimagasló szellemi szintet akár most is, ez elsősorban az egyházszervezetre, mint a látható egyházra vonatkozik.
A zsidóság és az iszlám történetében is megvannak hasonló periódusok. A zsidóság története a leghosszabb, és a mai állapotok szerint hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy mindig a ma tapasztalható, borzasztónak nevezhető állapotok jellemezték a zsidó vallást. A mai zsidó szellemiséget külön nem is kell magyaráznunk, a cionista tevékenység káros hatása a világ és az emberiség létét fenyegeti.
Az iszlám szellemi aranykora Mohamed próféta feltűnésével a kalifák korszakának végéig tart. Ha párhuzamot akarunk vonni a kereszténység történetével, az iszlám vallás most érkezik a reformáció korszakába, amikor a szellemi megújulás ugyanolyan világformáló erejű lehet, mint amilyen ötszáz éve a keresztény Európa reformációja volt (a katolikus és protestáns részen egyaránt). A cionista nyugati rendszer bukásával az iszlám világ felemelkedésére, megerősödésére és a nyugati, cionista-barát kereszténység (ahogy mi szoktuk fogalmazni: álkereszténység vagy zsidó-kereszténység) bukására, eltűnésére lehet számítani.
Milyen hatással lesznek a közeljövő eseményei Európára? Lesz-e második pünkösd, nagy keresztény megújulás a mostani, kiábrándító szellemi-erkölcsi állapotok után?
Európának az utóbbi ötven évben minden jelentősebb szellemi vezető szellemi megújulást jövendölt, akár katolikus, akár protestáns, akár muszlim oldalról – csak mindenki a saját nyelvén és a saját vallási hagyományainak megfelelően látta az eljövendő európai szellemi ébredést. Ez valóban meg fog valósulni, és minden vallási felekezetet egyszerre érint majd. Az is bizonyos, hogy az új kinyilatkoztatás, (vagy ahogy mi fogalmazunk: a korszakváltás) Európát fogja először elérni. A demokratikus társadalmi rend romjain a viharos, gyorsan lezajló, nehéz időszak után egy szellemileg megtisztult, hiten és erkölcsön alapuló világ fog megjelenni. Mivel a mai világ rendkívül materialista és erkölcstelen, törvényszerű, hogy a szellemi ébredés tiszta erkölcsöket és ma még elképzelhetetlen, a bibliai időkhöz hasonlatos eseményeket, történéseket hozzon magával, hasonlóakat az evangéliumhoz, az első pünkösdhöz, minden viszontagságával együtt. Babilon leomlása és az Ezeréves Királyság megjelenése várható – a közeljövő nagyon izgalmas és mozgalmas lesz.

Tamási Attila – Jövőnk.info

Egy évnyi illuzionista politika - Trükkök százai, és az Orbán-kormány|
A Jövőnk Társadalmi és Politikai Stratégiai Elemző Intézet a közelmúltban kiértékelte a Fidesz-kormányzat eddigi működését és annak főbb irányelveit. A demokratikus váltórendszer fokozott instabilitásával a magyar lakosság számára újra adott egy kilépési pont: a demokratikus rendszerből való kiábrándulás megteremtette a lehetőséget arra, hogy a nép ne hagyja magát tovább kábítani a mennyiségi uralom illúziójában, és újra az egység útjára lépjen.
A Fidesz-kormányzat által az elmúlt egy évben hozott törvények és rendelkezések vázlatát rövid magyarázatokkal ellátva igyekszünk rávilágítani a kollaboráns kormány által folytatott politika valós hátterére, és annak motivációira.
Összességében kijelenthetjük, hogy a Fidesz-kormányzat elsődleges célja és feladata - jelen történelmi helyzet többé-kevésbé helyes felismerésének folyományaként - a közeljövőben bekövetkező globális hatalmi átrendeződések közepette a szabadkőműves rendszer továbbéléséhez szükséges keretek megteremtése Magyarországon, és ezen elsődleges cél köré másodlagos jelleggel kizárólag a lakossági ellenállás csökkentését szolgáló intézkedések társulnak.
Ennek értelmében az Orbán-kormány stratégiájának hangsúlyos pontjai a következők:
1. A hatalom megtartásának célját szolgáló intézkedések, az ehhez szükséges szervezeti keretek gyorsított ütemben való kiépítése és azok törvényi hátterének biztosítása
- a korábbi, demokratikus rendszer karhatalmának fokozatos háttérbe szorítása, ezzel párhuzamosan a számára megbízható karhatalmi erők nyílt működését elősegítő törvényi keretek megteremtése, illetve annak legitimálása.
- a bírói hatalom korlátozása, a jogi rendszer átalakítása a közvetlen rendeleti kormányzás és a magánszférába való azonnali és közvetlen beavatkozás törvényi kereteinek megteremtése céljából, valamint annak legitimálása.
- a médiagépezet és a média felett gyakorolt cenzúra intézményeinek központosítása, ennek érdekében az alkalmazottak és a legfelsőbb vezetés teljes anyagi függésének kialakítása, valamint az ehhez szükséges jogi háttér megteremtése és legitimálása.
- az államigazgatás áthangolása a szükséges változtatások azonnali és feltétel nélküli végrehajtására, illetve annak legitimálása.
- a forráselosztás átszervezése, a szociális juttatások megvonása és a lakosságtól való közvetlen forráselvonás, valamint annak legitimálása.
2. A változások időszakának átvészelésére való felkészülés jegyében az egyes nemzetellenes intézkedések közvélemény általi legitimálása
- a nemzeti gondolat beépítésével a kormány a lakossági ellenállás féken tartására törekszik.
- a nemzeti körök, szervezetek jelszavainak beépítésével és legitimációjával a kormány a radikálisabb nemzeti szerveződések támogatottságának csökkenését okozza.
- a nemzeti gondolat, és a nemzeti gondolat mentén születő jelszavak felhasználásával a kormány a szabadságjogok korlátozását sikeresen végzi.
- a nemzeti szerveződésektől átvett jelszavak segítségével a kormány saját nemzetellenes politikája társadalmi következményeinek ellensúlyozását sikeresen folytatja.
- a demokratikus rendszerből való általános kiábrándulást a demokratikus rendszer szabályainak megváltoztatásával ellensúlyozza.
3. A kormány a nemzetellenes politika nemzeti jelszavakkal történő legitimációjának érdekében törekszik a
- korábbi kormányzatok intézkedései által beindított társadalmi folyamatok folyamatos monitorozására és azok ellensúlyozására.
- a megfigyelt társadalmi folyamatok a teljes ellenőrzés kiépítésének felgyorsítása céljából a megfelelő pillanatban való felhasználására.
- az egyes társadalmi csoportok elégedetlenségének kritikus szint felé emelkedése esetén a nemzeti jelszavak felhasználásával a célcsoportok egymással való szembefordítására.
- a lakossági ellenállás rétegződésének fenntartására, az ellenállás megosztottságának fenntartására.
- az általános kifárasztás rendszerének fokozása által az ellenállási kedv csökkentésére.
4. A kormány a fent említett eszközöket felhasználva a településszerkezeten és gazdasági rendszerben elvégzi a
- betelepülő idegenek közösségi önvédelméhez szükséges feltételek megteremtését.
- a magyar közösségi önvédelem feltételeinek megszüntetését.
 • a többségében cigány kisebbség által lakott egybefüggő területeken a feszültség szinten tartásához szükséges módosításokat.
Nógrádi Tamás, szociológus - Jövőnk Társadalmi és Politikai Stratégiai Elemző IntézetA cionista kollaboráns kormány 

első 

évi intézkedései a következők: 1. Bankadó – A kormány nagyon jól tudja, hogy a lakosság ellenszenve a Magyarországon jelen lévő külföldi pénzintézetekkel szemben egyre nő, mivel a már-már uzsorának nevezhető banki hiteleknek köszönhetően a bankok a felmerülő gazdasági nehézségek ellenére is egyre növekvő profittal számolhatnak, miközben a lakosság nagy része egyre szegényebb. Ezért a kormány "A bankok ellen" meghozott látszatintézkedésekkel valamelyest fékezi támogatottságának rohamos csökkenését, azonban a bankadót kamatostul terhelik rá a lakosságra, mert a bankokat ebben semmi nem korlátozza.
 1. Robin Hood adó – Ez a látszatintézkedés a neve ellenére nem a gazdagoktól vesz el és a szegényeknek ad, bár a törvény meghozatalának kétségkívül egy ilyen látszat fenntartása a célja. Az energiaellátó- és kereskedő cégeknek 8%-os különadót kell fizetniük, ami a kormánynak évi 30 milliárd forint bevételt jelent. Az így beszedett összeget "csak távhő-kompenzációra és a fűtési rendszer korszerűsítésére lehet költeni". A Mol szerint az új adó „rövidlátó, és fenyegetően hat mind a mostani, mind a majdani befektetőkre, valamint diszkriminálja a magas színvonalon működő vállalatokat." A médiában tökéletes összhang ellenére továbbra sincsenek magyar vállalatok az energiaszektorban. Az energiaárak viszont a közeljövőben olyan mértékben megnövekednek, hogy amit a kormány most elvesz, annál jóval több folyik vissza az energiaszolgáltatók kezébe. Természetesen addigra a most szerzett forrásoknak már töredéke sem lesz meg, és a növekvő energiaárakat kénytelenek lesznek ráterhelni a lakosságra, akár a bankadót.
 1. Vasúti vonalak visszaállítása – A kormány sok mindent művel a MÁV-val, de hogy a magyar vasút bővítésre kerülne, arról szó nincs. Miután a kormány eladta a vasúttársaság egyetlen eredményes üzletágát, a teherszállítást, az állam 70 milliárd bevételhez jutott, de ebből a pénzből nem futotta se új szerelvények beszerzésére, se régi pályaszakaszok felújítására. Most sem erről van szó, hanem a MÁV 300 milliárdos adósságát konszolidálják. Az adósságállomány több mint harmadát a korábbi eszközbeszerzések teszik ki, jelen helyzetben pedig állami garancia nélküli hitelek felvételéről beszélnek, a további eszközbeszerzések további EU hiteleket jelentenek. Közben a MÁV Zrt. vezérigazgatója működési-költség csökkentésről, újabb szervezeti átalakításokról beszélt, tehát szó nincs a kormány valós támogatásairól, viszont az EU-tól, illetve a "pénzpiacról" újabb hitelek érkeznek, amik az újonnan megvett szerelvényekre lesznek költve, a MÁV működési költségeit azonban már most is hitelekből fedezi. Mikor volt közvetlen bevétel, a kormány nem fejlesztett és nem vásárolt, viszont a hitelből történő költekezést lelkesen támogatja. Mai napig várat magára például a Putnok-Eger vonal visszaállítása is, mely talán az ország legszebb vasúti útvonala, csak a Veszprém-Győr vonal mérhető hozzá. A vonalon jelenleg csak Szilvásvárad és Eger között közlekedik a vonat. A Putnok-Szilvásvárad vonal a nyári időszakban nagy népszerűségnek örvendett a turisták, kiránduló iskolai csoportok körében. Legalább erre az időszakra érdemes lenne üzemeltetni. A kihasználtsága talán máskor is szervezés és propaganda kérdése lenne.
 1. Elszámoltatási bizottság - több száz eset! – A kormány fokozottan ügyel arra, hogy a változás illúziója minden rendelkezésébe bele legyen építve. Az elszámoltatási bizottság ugyan számon kérheti a felvett támogatásokkal való visszaéléseket, de a baloldali érdekeltségek számonkérése pusztán illúzió, ingyen cirkusz a népnek, mert az ország tönkretételéért nem önmagában a baloldal a felelős, hanem az európai és globális integráció érdekében hosszú távon végzett szabadkőműves aknamunka. A főbb tevékenységeket a demokraták soha nem fogják elszámoltatni, mert számukra az egyenlő lenne az öngyilkossággal.
 1. Széchenyi terv visszaállítása – Egészségipar, lakásprogramok, "innováció", foglalkoztatás... A kis- és középvállalkozások támogatása EU hitelből. Csak nem újabb elérhető hitelekről van szó? Mielőtt bárki azt mondaná, hogy a kormány támogatja a kis- és középvállalkozásokat, két dolgot gondoljon végig. Egyrészt az EU által kiutalt forrásokat a már működő kis- és középvállalkozások tudják csak elérni, ami nagyrészt idegen érdekeltséget jelent, mivel a mesterségesen felkorbácsolt válsághullám a magyar kis- és középvállalkozások nagy részét tönkretette. A pályázati kritériumok egyszerűen úgy vannak kitalálva, hogy a magyar érdekeltségek csak igen elenyésző mértékben tudnak eredményesen pályázni. Másrészt ez esetben sem beszélhetünk a kormány általi támogatásról, mivel a kormány csak az uniós pénzközpontokat szolgálja ki abban az értelemben, hogy hitelközvetítőként működik az EU és a magyar lakosság közt.
 1. Széll Kálmán terv – A Széll Kálmán programról már korábban szót ejtettünk.
  7. Média törvény – A kormány a média központosítását végezte el. Jelenleg aki a média fő vonalán működik, az ilyen-olyan módon, de a kormánytól van anyagi függőségben, legyen szó akár magánszemélyekről, akár szolgáltatóról. Következésképpen a médiában ami elhangzik, az nem mehet szembe a globalista kollaboráns kormányzat fő irányelveivel. Ez eddig sem történt meg, azonban a közeljövőben felkorbácsolódó feszültség magában hordozta volna az esetleges kilengések veszélyét, és válsághelyzetben a kormányzat nem engedheti meg magának, hogy esetleg véletlenül elhangozzanak olyan eseményekről szóló rövid híradások, amit az európai médiában nem szabad megjeleníteni, vagy a magyarországi cionista elit egy-egy tagjával kapcsolatos kirohanások, amiknek köszönhetően elvesztenék az irányítást egy-egy dolog fölött. Ezért a média szabályozásának fel kellett készülnie ezekre a helyzetekre, a későbbiekben pedig globális elvárásoknak megfelelően a nemzeti függetlenség eszméjének interneten való terjesztésének megszüntetésére törekednek.


 1. Alkotmány - A kormány mindenáron azt az illúziót akarja kelteni, hogy a jelenlegi magyarországi kormány legitim, magyar kormányzat. Nagyon jól tudják, hogy a lakosság nagy részében már tudatosult, hogy nem volt rendszerváltás, ezért azt a látszatot keltik, hogy az új alkotmány új rendszert is jelent. Ez a módszer csak a könnyen befolyásolható, a világról alkotott képükben bizonytalan emberek bénultságban tartására jó, valamint legitimációt kíván adni egy olyan demokratikus rendszernek, amit a lakosság nagy része már nem támogat. Az emberek nem mennek el szavazni, mert akárkire szavaznak, mindig ugyanaz történik, hogy majd mehessenek szavazni megint a másikra. Ezért a kormány az újultság illúzióját kelti, és ennek középpontjában az alkotmány áll. A "képviselők" azon vitatkoztak, hogy az új alkotmányban legyen-e hivatkozás a Szent Koronára, és hogy szerepeljen-e benne az Isten szó. Ez igen jól mutatja, hogy a demokratikus rendszerben már szó nincs tartalomról, a vita mindig a látszatról folyik. Ha az alkotmány nem egy materialista rendszer alkotmánya lenne, és a hitet nem középkori, "túlhaladott" dolognak tartanák, ezek a kérdések fel sem merültek volna.
 1. Vörösiszap károsultak kárpótlása, gyors, szakszerű intézkedés, folyamatos helyreállítás, építés –Kárpótlásról részben beszélhetünk, gyors, szakszerű intézkedésről semmiképp. Már a keletkezett kár felmérésekor problémák adódtak, a kiérkező értékbecslők a lakosok reklamációi alapján a házak valós értékének töredékét állapították meg. Igen figyelemreméltó, hogy ez a kormány egyetlen intézkedése, ahol a lakosság valós támogatást kapott. Ennek kapcsán megállapíthatjuk, hogy az új lakóházak és a felújítási munkálatokról érkező hírek mellett igencsak eltörpül az a tény, hogy a katasztrófa okozói felelősségre vonás nélkül maradtak, és a probléma kiváltó okának megállapítása is csak tüneti jellegű volt, hiszen a valós tényfeltárás gazdasági vezetők anyagi érdekeit sértené.
 1. Nyugdíjrendszer rendbetétele – Érdekes megfogalmazás. A nyugdíjrendszer rendbetételéből egyelőre annyi látszik, hogy a magánnyugdíj-pénztárakból államadósság-csökkentés címén elvették azt a pénzt, amit korábban a Fidesz propagandájának köszönhetően tettek be a lakosok. A Fidesz vezetőjének felettesei valószínűleg már akkor tudatában voltak a mostani elvételezésnek, amikor a magánnyugdíj rendszerét népszerűsíteni kezdték. A további átalakítások is csak annak köszönhetőek, hogy a lakosság elöregedése miatt a közeljövőben az állam nem fogja bírni a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntartását, ezért egyre inkább csökkenteni igyekszik a kitettséget ezen a téren és megnyirbálja a szociális juttatásokat. A korkedvezményes nyugdíj megvonása kapcsán megfigyelhető "mindent vagy semmit" hozzáállás a kormány szakmai barbarizmusáról árulkodik, bár ennek fő oka nem a kormány szakértőinek hozzá nem értése, hanem a megosztottság előidézésére való törekvés.
 1. Köztisztséget viselők havi bérének a maximálása. –Ennek kapcsán azt kell megemlítenünk, hogy a kormány olyan intézkedések sorozatát hozza, ami lehetővé teszi számára az államgépezet minden pontjának kézi vezérléssel való irányítását. A Fidesz kritikusai elsősorban azt sérelmezik, hogy a párton belül valamiféle szigorú hierarchia van, ami egyrészt cseppet sem demokratikus, másrészt a pártérdek túl sokszor kerül ellentmondásba a szakértői véleményekkel. Ennek ellentmond a köztisztviselőkkel kapcsolatban hozott összes intézkedés. Az MSZP kormányzati ciklusa alatt a szocialisták szemrebbenés nélkül tették saját embereiket minden pozícióba és azok ott szemrebbenés nélkül tették a dolgukat. A Fidesz ciklus esetén egészen másról van szó. A Fidesz által az egyes pozícióba tett emberek egyrészt feltűnően lassan kerülnek a helyükre, mivel a vezetés szigorú átvilágításnak vet alá mindenkit, akinek az államigazgatásban állást ad, másrészt onnantól, hogy megkapták az állást, nincsenek biztonságban. A Fidesz által előretolt szereplők már bárkivel beszélnek, soha nem tudhatják, hogy nem besúgó-e az illető. Ennek köszönhetően a párt bár kihelyezi az embereit az egyes pozíciókba, a döntésmechanizmus jól érezhetően belassul. Ha egy vezetőnek döntést kell hoznia bármilyen jelentéktelen ügyben, arról előbb megkérdezi a saját vezetőjét, aki szintén megkérdezi a sajátját, és így tovább - végső soron a kisebb dolgokban egyszerűen nem születnek döntések, és hibát hibára halmoznak, mert a kisebb vezetők az általános bizalmatlanság miatt döntésképtelenek. A köztisztviselők egyrészt már nem köztisztviselők, hanem kormánytisztviselők, akiket el lehet távolítani állásukból pusztán arra hivatkozva, hogy nem lojális. Másrészt a köztisztviselők bérének maximálása nem az igazán gazdagoknak jelent megvonást, hanem azok közvetlen kiszolgálóit tartja sakkban.
 1. Közmunka program. – Ennek kapcsán csak és kizárólag a foglalkoztatási statisztika javításáról van szó. Csakhogy a napi 4 órás, éhbérért történő foglalkoztatás nem munkahelyteremtés. A közmunkásokat immár magánvállalkozások is alkalmazhatják, ami újabb leépítéseket fog kiváltani. Munkakörtől függően, egy pusztán anyagi érdekeket szem előtt tartó vállalkozás sokkal nagyobb valószínűséggel fog alkalmazni két embert 4 órában fillérekért, mint egy embert nyolc órában teljes értékű fizetésért.
 1. Devizahitelesek támogatása. – A kormány otthonmentő akciót hirdetett. A demokratikus köpönyegforgatás nem ismer határokat - mivel a statisztikák szerint a kormány támogatottsága rohamosan csökken, a nemzeti radikálisoké pedig növekszik bizonyos körökben, a kormánynak muszáj kivenni a fegyvert a nemzeti körök kezéből. Mikor a nemzeti oldal olyan dologgal áll elő, aminek terén a kormány még nem mondott semmit, átveszi a problémák látszólagos kezelését egyfajta "politikailag korrektebb" formában. Erről van szó a bedőlt lakáshitelek és a kilakoltatások kapcsán is. Ez esetben már egyértelművé válik, hogy a kormány nem tudja a gyakorlatban is kivitelezni saját törvényeit. Ez esetben viszont nem is akarja. A bedőlt devizahitelek esetében a kilakoltatási moratórium ellenére is sorozatosak a kilakoltatások. A svájci frank alapú hitelek 180 Ft-os árfolyamon való rögzítése esetében pedig két dolgot érdemes megemlíteni. Egyrészt hosszas számolgatás után is csak annyi a következmény, hogy az adós többet fizet, csak hosszabb távon fog törleszteni, másrészt pedig nyakunkon ez eurózóna széthullása. Ha ennek következtében az árfolyamban az eddigivel ellentétes tendencia állna be, az adósnak akkor is a korábbi, megnövekedett összeget kell törlesztenie, mert a törlesztés rögzített árfolyam alapján történik. Arról most inkább ne ejtsünk szót, hogy a deviza alapon felvett hitelnek a gyakorlatban semmi köze az említett devizához, csak egy ürügy a törlesztőrészletek egyoldalú és önkényes megváltoztatására.
 1. Kilakoltatási moratórium. – A gyakorlatban soha nem is érvényesült. Ha valakinek el akarták venni az otthonát, akkor elvették. Az "otthonvédő harc" jelszava pedig ugyanazt a feladatot látja el, amit a "gazdasági szabadságharc" - nemzeti színezetet kíván adni a Fidesz globalista kormányzatának. Azok a körök, akik szemet vetettek az eladósodott magyarok házaira, általában befektetés céljából akarják megszerezni az ingatlant, a lakosokat mégis a lehető leggyorsabban kilakoltatták. És lássanak csodát, minden szerződésben van egy-egy olyan rész, amivel adott időben meg lehet magyarázni, hogy ez az eset miért nem esik a moratórium hatásköre alá.
 1. Oktatási rendszer átalakítása, szakoktatás reformja. – A globális állam elkerülhetetlen, történelmi szükségszerűség, a nemzettudat beszűkült gondolkodás, a hit pedig valami olyasmi, ami a középkorban volt, de a mai felvilágosult világban nincsen rá szükség. Ezeket gondolja egy átlagos "magyar" fiatal, aki kikerül a felsőoktatásból. Az oktatási rendszer gépezetéből kikerülő fiatalok nagy része képtelen az analitikus gondolkodásra, ennél fogva pedig könnyűszerrel vezethető, megvezethető. Az oktatás célja a munkaerőpiacon való érvényesülés, az egyén mint áru jelenik meg a tömeges oktatásban. Mennyiség alapú egyenlőség, a szabadság illúziója az van, de az érettségire készülő tanulók azért nem tudnak hatékonyan felkészülni, mert többszöri olvasásra nem tudják értelmezni az olvasott szöveget. De a kormány mindent megold, van helyesírás oktatás és szövegértelmezés oktatás a főiskolákon, hogy a tanult magyar fiatalok a szükséges szabadkőműves ideológia tételeinek ismételgetésén kívül írni és olvasni is tudjanak. Így sokkal hatékonyabban tudják elhagyni az országot és külföldön bevándorlóként munkát vállalni. Egyébként a kormány nemrégiben pályázatot hirdetett meg annak céljából, hogy a tanárok menjenek Izraelbe továbbképzésre, hogy a holokauszt témakörét a kellő meggyőző erővel tudják oktatni, miután hazajöttek. (Nyilván szembesültek azzal a "problémával", hogy a tizenéveseket egyre nehezebb meggyőzni a holokauszt valóságtartalmáról.)
 1. 250 milliárdos stabilitási alap. – A "nemzetgazdasági miniszter" javaslatára hozták létre a 250 milliárdos stabilitási alapot, ami arra hivatott, hogy "súlyos kockázatok esetén megvédje a költségvetést az európai pénzügyi rendszer hullámveréseitől". Az eurózóna közelgő széthullása lehet egy ilyen súlyos kockázat, csakhogy a magyarországi termelés több mint háromnegyede az egyre növekvő államadósság fizetésére úszik el, az adóbevételek fenntartják a kizsákmányoláshoz szükséges államapparátust, az ország az energiaszektort tekintve pedig teljes egészében a külföldi szolgáltatóktól függ. Ha az eurózóna szétesik, az energiaárak megugranak, egy ilyen mennyiségű "stabilitási alap" semmire sem elég, nemhogy még arra, hogy Magyarország ne a második, hanem a harmadik hullámban legyen a láncreakcióban.
 1. Új munkatörvénykönyv szakmai konzultáció kezdődik. – Az új munkatörvénykönyvvel kapcsolatos szakmai konzultációba mindenkit bevonnak, csak a munkavállalókat nem. Ismét az a réteg döntött arról, mi legyen a munka világában, aki a milliós nagyságrendű fizetését csak az annál sokkal jövedelmezőbb nemzetközi befektetései mellé ráadásként veszi fel. Hosszabb munkaidő, a minimálbér eltörlése, a legkiszolgáltatottabbak pedig majd úgy adják el magukat, ahogy tudják. A túlóráért 50%, vagy szabadnap, a próbaidő pedig 6 hónap lett. Az olyan cégek, akik eddig 3 havonta cserélték le a munkaerőt, most fél évig dolgoztathatnak olcsóbban, hogy aztán bátran kirúgják az alkalmazottat és jöhessen a friss munkaerő próbaidőre. (az első fél évben semmi juttatás, se étkezési utalvány, se üdülési hozzájárulás, a minimálbért pedig ugyebár eltörölték)
 1. Távfűtési díj befagyasztása. - Április 15-től befagyasztották a távfűtési díjakat. – Mivel az árak befagyásától még a piaci árak nem fognak megváltozni, a gáz nem jön olcsóbban, a különbözetet valakinek fizetnie kell. Kire terhelik? A fogyasztóra, a szolgáltatóra, az önkormányzatokra, vagy az állami költségvetésre? Akárhogy is, de előbb vagy utóbb valamilyen formában a lakosságnak kell kifizetni a különbözetet, teljesen mindegy, hogy milyen adó formájában, de az összeg vissza fog folyni az államkasszába, mert az energiáért meghatározott árat kell fizetni, ebbe a kormánynak nincs beleszólása, mivel az ország a teljes függőség állapotában van. Tehát ennek kapcsán is csak szemfényvesztésről beszélhetünk.
 1. Visszaállították a GYES-t. – GYES eddig is volt, a változás annyi, hogy két évről három évre növelték a jogosultság időtartamát. A GYES összege jelenleg megegyezik az öregségi nyugdíjminimummal, vagyis 28500 Ft, a gyermekek számától függetlenül. Sokan ezt úgy értékelik, hogy a kormány most tett a gyermekvállalási kedv fokozásáért, és ettől majd növekedésnek indul a magyar lakosság. Nekik azt javasoljuk, nézzenek kicsit körbe, a médiában hogyan van megjelenítve a gyermekvállalás kérdésköre, és figyeljék meg, hogy a médiában közölt anyagok milyen képet sugallnak magáról a szülésről.
 1. Felemelték az ápolási díjat. – Emelték, szimbolikusan, 1000, azaz ezer forinttal! Amit sokszorosan visszavettek a leszázalékolások felülvizsgálatával, melyek során nem csak a potyázókat szűrik ki, hanem azokat is, akik „bírják még”.
 1. A 2010.évi árvíz során összedőlt házak fölépítése. –Az árvízkárosultak számára összegyűjtött adományok nagy részét a polgármester maga tette zsebre, vagy a rokonok közt lett szétosztva. Az önkormányzat többeknek fél milliós, ismételten kiszabható büntetést szabott ki amiatt, hogy nem kezdte el azonnal lebontani az árvíz miatt életveszélyessé nyilvánított házát. (Az áldozatok harmincezer forint ellenében fellebbezhettek.) Az évente ismétlődő árvizek ellenére az építési engedélyek továbbra is ki vannak adva akkor is, ha az építkezés ártérben történik (az épülő pláza esetében feltűnően gyorsan megadták) és bár a kormány 3 milliárd forintot csoportosított át az árvízkárosultak megsegítésére, az árvízvédelem, a megelőzés hiánya a vezetés felelőtlenségének számlájára írható, ami nem csak Fideszre vonatkozik, hanem általában a demokratikus rendszerre. Az árvíz elleni védekezésen való spórolás tipikusan a korrupt vezetés jelenlétére utal, és teljesen logikátlan továbbra is az érterületen megadni az építési engedélyt, miközben ugyanazok a házak évről évre újra veszélyeztetve vannak.
 1. A családi pótlék átalakítása iskoláztatási hozzájárulásra, mert a tanulás a legfontosabb! - Lásd 15-ös pont, az oktatási rendszerről.
 1. Magyar állampolgárság megadása a határon túli honfitársainknak. - Több százezer izraeli költözhet be a feltűnően magas árakon árusított, eleve zsidók számára épített erőd szerű lakóparkokba a Jobbik törvényjavaslatának köszönhetően, mert a demokrata politikusok szerint külhoni magyarnak minősül minden zsidó, akinek otthontalan rokonságában fellelhető olyan személy, aki korábban Magyarország területén élt. Az előzetes felmérések alapján a határon túli magyarok sokkal kevésbé érdekeltek a magyar állampolgárság megszerzésében, mint az izraeli lakosság, akik körében a fiatalok és a legidősebbek között egyaránt népszerű volt a Jobbik törvényjavaslata, amivel a Haaretz izraeli napilap is foglalkozott.
 1. Árvíz utáni újjáépítés Borsodban, védőgátak, védvonal építése és víztározók az árvíz megelőzésére 2010 nyarától. - Nem az árvíz után kell újjáépíteni, hanem eleve az árterek esetében nem kell megadni az építési engedélyt, a korábban ártérbe épült települések esetében pedig az árvízvédelmi biztonság folyamatos fenntartására és karbantartásra kell költeni, nem pedig évtizedes elhanyagolás után a katasztrófákat követő újjáépítésekre. A védvonal építése elsődleges fontosságú, ez nem tudható be semmiféle kormány eredményének, mivel ez alapvető feladat.
 1. Kifizetik a tűzoltók elmaradt túlórapénzét. – Miután a tűzoltók több száz pert indítottak a pénzükért, a Legfelsőbb Bíróság megállapította, hogy a követelés jogos, ezért év végéig kötelesek kifizetni. Egyrészt év végéig még sok idő van és addig - ahogy az demokráciában lenni szokott - elfelejtődik, másrészt nem teljesen igaz, hogy a kormány fizeti, ugyanis a pénz nagy részét az önkormányzatok teremtik elő. Ennek módja egyelőre nem megoldott, ugyanis az érintett önkormányzatok olyan mértékben eladósodottak, hogy az az alapvető működésüket is ellehetetleníti, nemhogy még olyan összegek előteremtését, amire az előző kormányok azt mondták, hogy nem kell kifizetni.
 1. Panel program újra indítása. – Panellakások felújítására öt éve lehet pályázni, de még mindig vannak olyan 2008-as pályázatok, amelyek nem lettek kifizetve. Az új panelprogram 12-14 milliárd összeggel indul, és egyrészt még az összeg sem egyértelmű, mert önkormányzati és magánvagyonból történő finanszírozás is lesz, másrészt hacsak a rendszer nem áll a feje tetejére, az új program is csak olyan hatékonysággal működhet, mint az előző. Maga a program azt hivatott hangsúlyozni, hogy a kormány a városfejlesztésre összpontosítva képzeli el a regionális fejlesztési stratégiát, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a külföld felé azt mutatja, a kormány a városokra helyezi a hangsúlyt, a hazai nagyközönség számára pedig időről időre előáll azzal a mesével, hogy a vidéki élet újraindítását tartja fontosnak. Mindezt összevetve megállapíthatjuk, hogy átfogó programról itt sincs szó, néhány esetről lehet majd csak beszélni, amit meg lehet mutatni, hogy "nálunk ilyen is van".
 1. Energiaszektor, gyógyszergyártók válságadója. – Az energiaszektor esetében a szolgáltatóknak különadót kell fizetni válságadó címén 2013-ig, ami látványos megtévesztés, mivel azt a látszatot kelti, hogy a kormány arányosan osztja el a terheket. Azonban Orbán Viktor saját szavai szerint is a választások előtt pár nappal a kormány olyan megállapodásokat kötött egyes energiacégekkel, amellyel az állam mintegy 170 milliárd forintról mondott le. Ennek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezen a téren a válságadó inkább értelmezhető úgy, hogy a főbb energiacégek fél évig használhatták az állam pénzét - jókora nyereséget termelve maguknak - majd látványos propagandafogás keretein belül apránként visszafizetik annak egy részét, mivel a kormány elmondása alapján az első évben 161 milliárd forint bevételt vár az összes válságadótól együtt véve. Vagyis ebben az esetben egy olyan, nem hitelnek nevezett hitelről volt szó, aminél az első fél évben nincsen törlesztőrészlet, az energiaszektor főbb szereplői jól jártak, a nép pedig újabb illúzióval gazdagodik, amiben a kivétel pedig erősíti a szabályt: a kormány bizony jól megadóztatja a gazdagokat is.
 1. Magyar Államkötvények kibocsátása több mint 3 milliárd dollár értékben. – Az Orbán-kormány ugyanazt az eljárást követi, amit az összes többi demokratikus kormányzat. Az összes kollaboráns kormánynak az volt az elsődleges célja, hogy a magyar gazdaság működésképtelen legyen az EU és az IMF időről időre kiutalt hitelei nélkül, hogy így a gazdasági kényszernél fogva felépíthessék az egységes cionista Európát, az Európai Egyesült Államokat. Ennek érdekében bár látszólag százalékosan csökkentik az államadósságot, arra ügyelnek, hogy az adósság egyik irányba sem legyen teljesen visszafizetve. Később az árfolyamokban bekövetkezett változásokra hivatkozva az adósságállomány minden irányba megnövelhető. Az államkötvények kibocsátása is ennek a folyamatnak a része. Egyelőre hosszú távon jelentéktelennek tűnő összegekkel több új irányba is megnyitják az eladósodás útját, így akárhogy is alakul a piaci helyzet, az ország Európai Uniótól való gazdasági függősége bebiztosított marad, az idegen érdekeltségek nem csak kapcsolatháló útján, hanem hivatalosan is beleszólhatnak a törvényhozásba.
 1. Jövedelemadó csökkentése, egykulcsos SZJA. –Orbán: "Januártól Magyarország átáll az egykulcsos személyi jövedelemadóra, hogy az átállás hány évet vesz igénybe, az egy másik kérdés". Ezek szerint januártól nem áll át, és nem is lehet tudni, hogy mikorra fog ez megvalósulni. Az alsó sávhatár 5 millió forintra emelkedik, ami annyit jelent, hogy Orbán Viktor ugyanannyi százalékot fog adózni a keresete után, mint az, aki 60 ezer forintból él. Magyarországon nincs olyan, hogy valakinek hivatalos, rendszeres jövedelem formájában 5 millió forint a fizetése. 2-3 millió forint igen, de 5 nem. A befektetésekből származó bevételek pedig más szabályozás alá esnek, ezért ebben az esetben is pusztán népbutításról van szó.
 1. Akadémia Kutató Központ támogatása. – Az MTA természettudományi kutatóközpontja "korszerű hátteret biztosít az akadémiai, illetve felsőoktatási és piaci kutatásoknak". "az MTA eredményei egyszerre tükröződnek vissza a felsőoktatásban és a hazai gazdaságban" és hasonló mondatok hangzanak el ennek kapcsán. Az MTA eredményei valóban tükröződnek a hazai gazdaságban, mivel az MTA a tankönyvekbe illő példája annak, amikor az ideológia és a politika elferdíti a tudományos eredményeket. Az úgynevezett magyar tudományos élet központjai fellegvárai a globalista gondolatmanipulációnak, mivel az MTA áltudományos eredményei szilárd alapot biztosítottak ahhoz, hogy a kollaboráns kormányok sorozata a magyarságot identitás nélküli, hitetlen, elbutított tömeggé változtatta. Minden világnézet kitermeli a maga tudományos önigazolását, és az MTA a globalista elit önigazolása is egyben. Arról nem is beszélve, hogy a kutatás-fejlesztés támogatása a nemzetközi elit körében presztízs értékű, és mivel csak úgy mellékesen a piackutatások is meg vannak említve, a mai "magyar" értelmiségi réteg szellemiségét tekinthetve egyértelmű, mi az elsődleges célja az ilyen támogatásoknak.
 1. Megállapodtak a Duna-stratégiáról. - Az Általános Ügyek Tanácsa jóváhagyta, a meglévő források hatékonyabb felhasználásáról beszélnek, a megvalósítás pedig nincs határidőhöz kötve, "eredmények tíz éven belül". Ez így önmagában beszédes, a demokratikus rendszer cselekvési szokásait mutatja. Valahogy úgy, ahogy a 4-es metró is elkészült. Többször is kihangsúlyozták, hogy nem konkrét cselekvési programról, hanem hosszú távú együttműködés kereteinek megteremtéséről van szó. Ebben az esetben azonban ez kivételesen nem a lassú végrehajtás szokványos, bürokratikus okaira vezethető vissza, hanem arra, hogy valóban hosszú távú együttműködést készítenek elő a "Visegrádi Négyek", ami az Európai Unió felbomlása után az egyik utódállam vázául szolgál. Ez az Európai Unióhoz hasonlatos szabadkőműves vezetésű államot jelentene, aminek az összeomlás közeledtével egyre látványosabb az előkészítése. A közös katonai gyakorlatok, a kereskedelmi egyezmények és a hosszú távú együttműködési stratégia kidolgozása a közeljövőben határozottabb körvonalakat fog ölteni.
 1. Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács létrehozásáról döntöttek. - A tanács feladata a hatékony bűnmegelőzés stratégiájának és országos összehangolásának kidolgozása - ezzel kapcsolatban inkább csak annyit mondanánk, hogy ha egy szervezetnek nincs minden téren előre kidolgozott tervezete, akkor ne akarjon kormányozni. A Fidesznek jól láthatóan nincs, (nem mintha más pártoknak lenne) ezzel kapcsolatban elég megnézni a statisztikákat - a részleges bűnmegelőzés pedig csak arra jó, hogy országosan kiválasszon és megerősítsen egy olyan réteget, ami életvitelszerűen folytatja a bűnözést, mivel igen sok esélye van arra, hogy büntetlenül megússza, bármit is követett el, így a fiatalabb, tapasztalatlan rendőröknek is gyakran már tapasztalt maffiózóval kell szembenéznie, aki már rengeteg trükköt ismer saját kapcsolathálója, és a korábbi saját személyes tapasztalatai következményeként. Az ilyen tanács jelenleg csak arra jó, hogy a Fidesz-közeli emberek jól fizető álláshoz jussanak, anélkül, hogy bármit is le kellene tenni az asztalra. Mire kidolgozzák, megvitatják, véleményezik, előterjesztik, elfogadják, a kritikusokat elhallgattatják, addigra pont mehetnek is tovább más, kormányközeli állásba.
33. Új lépések a számítógépes bűnözés elleni harcban. –A hackerekkel való rémisztgetés egyre gyakrabban jelenik meg a média fővonalában, mivel hosszú időt vesz igénybe a tömegben azon hozzáállás kialakítása, hogy az emberek saját biztonságuk érdekében engedjék tovább korlátozni saját szabadságukat. Ez sikeresen meg lett valósítva több téren is, most megvalósítják az internet kapcsán. A globalisták a nemzeti önrendelkezés puszta gondolatát is bűnnek nyilvánítanák, de ehhez előbb korlátozni kell azt a teret, ahol az ilyen gondolatok szabadon terjednek. Ez pedig az internet. A kiberbűnözés ürügyét felhasználva Európa-szerte létrejönnek azok a szervezetek, amiknek feladata lesz a nemzeti gondolatot terjesztő internetes tartalmak eltüntetése, ellehetetlenítése, az üzemeltetők felderítése. A számítógépes bűnözés elleni harc propagandahatása ugyanúgy működik, akárcsak a terrorizmus elleni harcé.
 1. A budapesti közlekedésirányítási tervek kidolgozása. – Ha egy szervezet kormányozni akar, dolgozza is ki a közlekedésirányítási terveket, mert az ország lakosságának egyötöde Budapesten él. De ne akkor kezdje el, mikor már kormányon van. Újabb ürügy a semmittevésre, magas fizetések felvételére bizottságokban való ücsörgésért - de a budapesti tömegközlekedés majd akkor fog működni, ha olyan emberek tervezik meg, akik tömegközlekedéssel járnak, és az autóval való közlekedés akkor nem lesz kínszenvedés a városban, ha olyan emberek tervezik át az úthálózatot és a szabályozást, akiknek egyetlen útjuk nem a parlamenthez vezet.
 1. Mintegy száz PPP-projekt kiváltása, átalakítása. – A PPP projektek eleve azért jelentek meg Magyarországon is, mert az állam már nem rendelkezik elég forrással ahhoz, hogy minden szükséges beruházást megvalósítson (továbbra is az államadósság fizetésére úszik el a valós költségvetés több mint háromnegyede). A közszféra és a magánszektor "együttműködése" a magyarországi gyakorlatban azzal jár, hogy az állami vezetők kapcsolathálójába tartozó személyek elnyerik a pályázatot, a magánérdekeltség elteszi az üzemeltetésből származó nyereséget, az állam pedig még fizet is az üzemeltetésért. Ez a bizonyos kiváltás, átalakítás a legtöbb esetben annyit jelent, hogy az állam több kockázatot vállal fel, és a szerződések több évtizedre meghatározzák az állami költségvetést. Orbán négy évtized kormányainak kezét akarja megkötni.
 1. Semmisségi törvény. – A hétköznapi rendőrök szavahihetőségét kérdőjelezi meg, mivel a kormány érdeke a rendőrség és a kormány intézkedései, vagy a gazdasági helyzet miatt elégedetlenkedők közti ellenszenv kialakítása, hogy az elégedetlen tömegek egyes rétegei egységes fellépésének lehetőségét minimalizálja. Korábbi írásainkban már részletesen foglalkoztunk vele.
  37. Duna-stratégia - 14 országot felölelő regionális program. – Lásd fentebb, 31. pont.


 1. Nemzetiségi Tanulmányi Ösztöndíj pályázatot indít a KIM. – Középiskolánként egy tanuló részesülhet az ösztöndíjban, ami havi 60 ezer forint, és az utolsó két tanévre korlátozódik. Összesen 16 kisebbségi iskoláról van szó. Ez havi egymillió forint alatti összeg, amit könnyedén kigazdálkodhattak az iskolabezárások, összevonások „megtakarításiból”.
 1. Előreláthatólag augusztus 20-án veheti át a Köztársasági Őrezredtől a honvédség a Szent Korona őrzését a Parlamentben; A Szent Korona őreit már kiválasztották. – A Szent Korona körüli felhajtás csak és kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a kormány a nép szemében hitelessé válhasson. A Fidesz egyrészt különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy nemzetinek láttassa magát, másrészt a "nemzetiek" lelkesedése alaptalan, hiszen a tartalékos haderő újbóli felállításával lényegében az idegen érdekeltségű őrző-védő cégek (pl. In-Kal) be lettek építve a honvédség kereteibe.
 1. Gyorsuló ipari termelés, növekvő export; az ipari termelés volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva 2011 februárjában 14,3 százalékkal nőtt. – A gyorsuló ipari termelés semmit sem ér abban a helyzetben, amikor az éves GDP közel 80%-a adósságtörlesztésre megy el, és teljesen értelmetlen a növekvő exportnak örülni akkor, amikor az ország import nélkül életképtelen. A növekvő exportba beletartozik az is, hogy külföldi értékesítésre kerülnek olyan termékek, amik magyar változata sokkal jobb minőségű, vagy éppen egészségesebb, mint az, amit helyette behoznak. Az export fokozása elsősorban az olyan államok számára előnyös, melyek a kivitellel monopóliumot teremtenek, vagy éppenséggel függőségben tartanak más államokat. Magyarország teljes gazdasági függőségben létezik, miközben a magyar exporttermékek megvonása szinte semmilyen következménnyel nem bírna más államokra nézve. Vannak olyan államok, amik saját érdekeik szerint használják fel a globalizáció folyamatát, és nem alárendelődnek annak. Ezért van pl. az Európai Unió energiafüggőségben. Ha az oroszok leállítják a gázexportot, fél Európában megállna az élet. Értelmetlen az ipari termelés növekedésének örvendezni, mikor az nem marad az országban, hanem folyamatos sarcot fizetünk, és saját munkánk eredményét csak a külföldi érdekeltségek látják.
41. Tehetségmentő program hátrányos helyzetű fiataloknak. – A szórványban, nehéz anyagi körülmények közt élő magyar gyermekek támogatása dicséretes dolog, amit a mindenkori magyar államnak magára kell vállalnia, azonban a mindenkori magyar államnak rendelkeznie kell azokkal az eszközökkel is, amivel a megfelelő nyomásgyakorlással el tudja érni azt is, hogy a magyarságnak kisebbségben otthont adó szomszédos országok (hiába a nemzetiek radikalizmusa, a felmérések azt mutatják, hogy a külhoni magyarság az idegen országot inkább tartja otthonának, mint a csonka Magyarországot) ne taszítsák még mélyebb nyomorba a magyar közösségeket, mondván, hogy a magyar állam majd úgyis támogatja őket. A kollaboráns "magyar" kormány nem rendelkezik ilyen nyomásgyakorló eszközzel, és ha rendelkezne sem élne vele. Jelenleg azt láthatjuk, hogy valahányszor a cionista politika beleavatkozik a határon túli magyarság életébe, az ottani magyarok számára a következmények hosszú távon sokkal súlyosabbak, mint amennyi előnnyel járnak.
 1. A bírók nyugdíjkorhatárának csökkentése. – A kormány nem indokolta semmivel, hogy miért döntött a bírók nyugdíjkorhatárának csökkentése mellett. Miközben sietve alkotmányban akarták szabályozni a bírói szolgálati jogviszony időtartamát, a bíróságok irányításának kérdésével azonban nem foglalkoztak ilyen magas prioritással, arra következtethetünk, hogy a Fidesz egyetlen célja ezzel az volt, hogy a bírói kar igazgatási és szakmai vezetését a lehető leghamarabb lecserélje.
 1. Márai-program - Mintegy 435 millió forintból indult el csütörtökön a könyv- és olvasáskultúra fejlesztését célzó Márai-program. – A Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkára úgy fogalmazott: "politikai, szakmai, és világnézeti szempontból mindenki számára elfogadható lista született." Ez alatt azt kell érteni, hogy mindenki, aki tagja egy bizonyos kapcsolathálónak, ami alapjait tekintve politikailag egységesen demokratikus, szakmailag ennek alárendelt, világnézetét tekintve pedig beszűkült materialista. A magyar adófizetők ismét fizettek a demokratikus rendszer népszerűsítéséért, miközben már szavazni sem mennek el.
 1. Teljes illetékmentesség a vörösiszap-károsultaknak. – Ezt is eredménynek állítja be, miközben itt a vagyonosodás a vagyonvesztés következménye volt. Ha az új házak után illetéket kellene fizetniük, az a katasztrófa áldozatainak nyilvánvaló és gátlástalan kihasználása lenne. A vörösiszap-katasztrófával kapcsolatban már fentebb kifejtettük véleményünket.
 1. Magyarország jó helyen áll az uniós országok között a kritikus információs infrastruktúrák védelmével, a kibertámadások kivédését nemzeti szinten a számítástechnikai katasztrófaelhárító csoport (CERT) a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium háttérintézményeként végzi. – Ismét olyan dolog lett ezzel a kormány által elért eredménynek beállítva, ami minden valóságalapot nélkülöz. Olyan államoknak kell átfogó kibertámadástól tartani, amik rendelkeznek valós gazdasági kapacitással, tehát van mit megszerezni (akár gazdasági előny, akár információ) a vezetés határozottan megvédi legalább a saját érdekterületeit, megfelelően működik a kémelhárítás, és ahol az ország olyan haderővel rendelkezik, ami miatt a behatolók nem mernének megkockáztatni egy nyílt akciót. Magyarország ezek közül egyikkel sem rendelkezik. A gazdasági rendszer működésképtelen, a cionista vezetés még saját érdekeit is csak a gyengébb féllel szemben képviseli, kémelhárításról gyakorlatilag nem beszélhetünk, mivel az van többségben amit el kellene hárítani, haderőről pedig csak a hatalmi elit védelme szintjén van szó. Ilyen helyzetben nevetséges nemzeti szintű kibertámadások kivédéséről beszélni. Ami ilyen téren védelem létezik, az gyakorlatilag a hobbiból szórakozó hackerek kalózkodása ellen használható. Észak-Korea 3000 "kiberharcost" alkalmaz külön az ilyen téren végrehajtott műveletekre. Mire lenne elég az Orbán-féle számítástechnikai katasztrófaelhárító csoport egy összehangolt, valós támadás esetén?
 1. Mérföldkőhöz érkezett a fogyatékkal élő emberek integrációja Az Európai Parlament Foglalkoztatási és Szociális Bizottsága Kósa Ádám fideszes EP-képviselőnek a fogyatékkal élő emberek társadalmi befogadását erősítő jelentéstervezetéről tárgyalt. –Európai viszonylatban is a magyarországi társadalomban vannak jelen a legnagyobb arányban a fizikai vagy szellemi fogyatékosok, mivel Európában Magyarországon van a legnagyobb számú zsidó és cigány lakosság, és az ország egésze a népek közötti keveredés tégelyévé vált, ami magában hordozza mind a fizikai, mind pedig a szellemi leépülést. A problémákat nem integrálni kell, hanem a problémák kiváltó okát kell megoldani. A 46-os pont állítását nem eredménynek és haladásnak, hanem szégyennek, és az általános leépülés egyik fontos indikátorának tekintjük.
 1. Összefogás a Tisza-völgyért. A Tisza-völgy átfogó vízgazdálkodásának fejlesztéséről írtak alá egyetértési nyilatkozatot Ungváron a folyó által érintett öt ország környezetvédelmi miniszterei és illetékes kormányzati tisztségviselői. – A Kárpát-medence domborzati és vízrajzi viszonyai együttműködésre kényszerítik az érintett országok szakirányú intézményeit, mivel egyik ország sem tudja elszigetelni magát az árvizektől és más természeti jelenségektől. Ez nem politikai kérdés, hanem természetföldrajzi szükségszerűség, ezért bármilyen jövőbeli kormányzat együttműködésre fog kényszerülni a szomszédos államokkal.
 1. Egyszerűsített foglalkoztatásról szóló új törvény: jelentősen növelte a szabályszerű foglalkoztatás körét. – Ez az állam bevételeit esetleg növeli, de a munkásnak ettől nem lesz több pénze. A szabályos foglalkoztatásból eredő nyugdíjra hivatkozni pedig nem túl meggyőző, amikor épp a magánnyugdíj pénztárak befizetéseinek lenyúlása után hozzányúlni készülnek a rendes járandóságokhoz is. Előbb a rendőröké, azután a többi.
49. 10 hónappal a választás után: versenyképességi előnye van Magyarországnak. – Az európai országok versenyt futnak a szakadékba, és valóban, ebben Magyarországnak jókora előnye van. A versenyképesség fogalmához köthető tudnivalókat már leírtuk a Széll Kálmán programmal kapcsolatos cikkünkben.
 1. A fogászati turizmus támogatása. – Ez szép és jó, de ha erre jutott egymilliárd forint, nem ártana valamit tenni azért is, hogy a minimálbérért robotoló munkásnak még így is nemhogy drága, de egyenesen megfizethetetlen fogászati kezelések elérhetőek legyenek. A Magyarországon járulékokat nem fizető külföldiek emelt díjú kezelését nyugodtan át lehet forgatni erre a célra. Mellesleg máig nem tisztázott, hogy pontosan ki kapja, milyen módon kerülnek felhasználásra ezek a pénzek, mert a sajtóban megnevezett cég közlése szerint ők nem kapják ezt meg.
 1. Csökkent a munkanélküliség. – Mikor, mihez képest? A KSH adatai alapján a Fidesz kormány kezdetétől is tovább növekszik a munkanélküliség, akárcsak az azt megelőző demokratikus kormányzatok ideje alatt. Az egyes negyedéves jelentéseket mutogatva időnként felmutathatnak csekély javulást - mivel a pár hónapos közmunkaprogramok miatt statisztikailag csökken a munkanélküliség - de folyamatát tekintve semmi nem változik, a gazdaság zsugorodásával állami szerepvállalás nélkül nem lesz tömeges munkahelyteremtés. A tömeges munkahelyteremtés pedig nem olyan méregdrága projektek támogatását jelenti, amik néhány száz vagy néhány ezer munkahelyet hoznak létre - a Fidesz-kormányzat pedig továbbra is ezt az utat járja, de azt sem a hazai költségvetésből, hanem többnyire EU hitelekből.
 1. 275 millió forintot kaptak zöld civil szervezetek. – A civil szférával kapcsolatban lásd később a 143-as pontot.
 1. Elkészült, hamarosan bemutatják és társadalmi párbeszéd keretében véleményezhető lesz a kormány megrendelésre készülő ifjúságpolitikai stratégia vitaanyaga. – aminek célja, hogy "lerakja egy egységes szemléleten alapuló ifjúságpolitika alapjait". Ismét abba ütközünk, hogy a kormány saját programja hiányát az állami vagyonból finanszírozva akarja ellensúlyozni. A választások előtt a "baloldalon" sokaknak a Fidesszel szembeni kritikus hozzáállás oka az, hogy a Fidesznek nincsen programja. Most a gyakorlatban látjuk ezt kibontakozni, a Fidesz-kormány első éve a hatalom bebetonozásán kívül szinte semmi mással nem telt, csak hogy fizetett szakértői bizottságokkal minden téren programokat és stratégiákat dolgozzanak ki. Ez egyrészt az ideológiai alapok teljes hiányának következménye, másrészt arról árulkodik, hogy a pártok tevékenysége soha nem a valós megoldások kidolgozására irányul, hanem csak és kizárólag a szavazatszerzés hatékonyabbá tételére. Több esetben is láthattuk, hogy a programot nem parlamenten kívül dolgozzák ki, hanem mikor már kormányon vannak, a saját aktivistáik és szimpatizánsaik kapnak érte fizetést, mint "független szakértők". Ez egyrészt fenntartja azt az illúziót, hogy a párt "nem él vissza a kétharmados többséggel", másrészt ha bármi balul sül el, nem a párté a felelősség, hanem a "szakértőké".
 1. Nyárig megszülethet a hungarikumtörvény. – Fél éve rágódnak ezen is. A probléma pedig ezzel is pont az, mint a kettős állampolgársággal, az alkotmányozással, és egyebekkel: kirakat. Törvény a magyar termékek népszerűsítésére, miközben változatlanul özönlenek be az országba olyan termékek, melyeket nemhogy itthon is meg lehetne termelni, de kiváló minőségben, sőt, hungarikum számban. A téglaporos paprika mellett lesz majd díszcsomagolt magyar termék, melyet jóval drágábban vehetünk meg. Az uniós gazdaságpolitikának köszönhetően a gazdáknak ki kellett vágniuk a szőlőtőkéket, trágyának használták az át nem vett almát, és felgyújtották a gabonát. Na, ez a hungarikum!
 1. A választhatóságot kínálja a kormányzat a magyar nőknek, igazodva a nyugat-európai trendekhez. – A kormány azzal érvel, hogy a családpolitika fontosságát ők "emelték be az európai közbeszédbe". A családpolitika fontosságáról beszélgethetnek, folytathatnak demokratikus vitákat, de közben fogy a magyar lakosság, és a reflektorfénybe helyezett "családpolitika" hatására az illetékesek hátradőlhetnek, hogy "ma is tettek valamit", miközben nem tettek semmit, mert nem is volt céljuk. A fent idézett mondat hivatalosan egyfajta válasz volt arra, hogy a jobboldali kormányok "nem engedik érvényesülni a nőket", de sokkal inkább azt a célt szolgálja, hogy a kormány kapcsán érintőlegesen folyamatosan a szóbeszédben legyen tartva, hogy ez bizony jobboldali kormányzat. Ez is része annak a műveletnek, melynek során a cionista Fidesz kormányzat (a Likud testvérpártja) jobboldalinak, és a nemzeti érdeket képviselőnek akarja mutatni magát, mert jelenleg ez az egy, amivel még szavazatot lehet szerezni. Maga a kijelentés egyébként semmit nem jelent, nincs semmiféle gyakorlati vonatkozása.
 1. 25 kilométerrel és egy Tisza-híddal bővült az M43. - Az autópályaépítést mint eredményt akkor szokták elővenni a demokratikus kormányzatok, mikor mást nem tudnak eredményként felmutatni, de mennyiségi alapon mégiscsak elő kellene venni még valamit, hogy a választók ne kezdjenek el azon gondolkodni, mire ment el a teljes költségvetés, mikor akármerre néznek, minden csak egyre rosszabbá válik.
 1. A kormány elkötelezett az egészségügyi szolgáltatások színvonalának javítása, a kórházak és rendelőintézetek finanszírozásának megerősítése és a betegek komfortérzetének növelése iránt. Ezeket a célokat kiemelkedően szolgálják az épületenergetikai modernizációs beruházások. –Lásd később 113-as pont, a Semmelweis-terv kapcsán.
  58. Idén 1175,9 millió forint költségvetési támogatást kapnak a zenekarok. – A rendszer (összes liberális kormányával) kulturális vonala ismert. Alkoholmámoros, drogos szigetek, fesztiválok. Ezek támogatása, sőt akár megtűrése a legkevésbé sem elismerésre méltó. A törvényből nem derül ki, pontosan milyen zenekarok kaphatnak támogatást, és melyek nem. Nincsenek olyan kitételek, melyek kizárnák a támogatási körből a destruktív kulturális szemetet. Mint tudjuk, a futtatott zenekarok között jó néhány van, melyek kifejezetten züllést, drogfogyasztást, bűnöző életmódot propagálnak. Jellemző, hogy az énekkarok számára elérhető támogatás csak a töredéke a teljes összegnek, holott nyilván több közöttük az értéket képviselő formáció. A népi kultúra támogatásáról persze szó sem esik.


 1. Indul a Határtalanul tanulmányi kirándulási program. – Nem pályázhatnak azok az intézmények, melyeknek köztartozásuk van, ami ugye az intézmények jó részére jellemző. Így a vártnál jóval kisebb az érdeklődés...
  60. Új Nemzedék Jövőjéért program. - Kormányra kerülése után kiderült, hogy a Fidesz ifjúságpolitikai stratégiával sem rendelkezik. Annyit mindenesetre egyértelművé tettek, hogy "markánsan új" ifjúságpolitikában gondolkodnak - ugyanis a korábbi meg nem tagadása automatikusan hiteltelenné tenné őket. Jelenleg a magyar fiatalság szinte teljes egészében kilátástalannak tartja az ország helyzetét, és általános az a mentalitás, hogy inkább kivándorolnak külföldre, mint hogy újjáépítésben gondolkodjanak. Ezen demokratikus szervezet ifjúságpolitikája nem tud változtatni, akármivel is hitegetnek, mert a demokrácia szellemisége a megalkuvás szellemisége, és a harc fel nem vállalásának szellemisége.


 1. Az Egert az M3-as autópályával összekötő út megépítése. – Lásd 56-os pont.
 1. Összefogás az államadósság ellen alap. – Az államadósság csökkentésének ürügyén önkéntes befizetéseket várnak. A választókat megtéveszti a Fidesz nemzeti színezetű látszatintézkedéseinek sokasága, így sokan könnyű szerrel adakoznak. A jelenlegi demokratikus kormányzat, akárcsak a korábbiak, kényszerpályán mozog, ezért a látszatintézkedésekre főleg a szociális juttatások megvonásával tudnak forrásokat bevonni. Az államadósság elleni alap a tökéletes társadalmi felmérés, az adakozók társadalmi hovatartozása kapcsán a Fidesz fel tudja mérni, melyik az a társadalmi réteg, amelyiknek még annyi pénze van, hogy adakozzon - vagyis honnan lehet újabb forrásokat elvonni a komolyabb ellenállás veszélye nélkül.
 1. Mikrovállalkozások: felgyorsult a pályázati rendszer. – A pályázatokkal kapcsolatos nézeteinket többször kifejtettük. Ma a magyar megszokás az, hogy senki nem tud semmit, minden irodában mást és mást mondanak. A pályázati rendszer eleve rossz, egy átlag személy ki sem tudja tölteni a papírokat. A megbízott cégek hatalmas százalékokat nyúlnak le, a legkevesebb a 15 %, ami egy többmilliós ügymenet estén több millió forint, pedig egyszerű papírmunkáról van szó, pár óra ráfordítással. Végül is az egész rendszer eleve úgy van felállítva, hogy a semmirevaló zsidógyerekeknek meglegyen a jól jövedelmező állása. Ez ellen a kormányzat tenni nem képes, de nem is akar, a rendszer ilyen. Amennyiben a pályázat felgyorsul, az semmi egyebet nem jelent, ment azt, hogy hamarabb fogják a magyar kisvállalkozónak azt mondani: nincs keret. Nagyon jól tudjuk, hogy a pályázatok két fő támogatottja a nyugati cégek (lásd szélerőművek) vagy a politikusok ilyen-olyan rokonsága, ismerőse, kedveltjei. A többi indulhat a koncért, ha marad neki. A pályázati rendszer megalázó és nemzetellenes.
 1. Napirendre kerül a sporttörvény. – Az új sporttörvény egy igazi katasztrófa. Az a személy, aki ezt kitalálta, igazán méltó a börtönre, aki pedig megszavazta, az elárulta az egész magyar ifjúságot. A látványsort meghatározása, a sportok közötti kategorizálás kifejezetten a sport leépítését szolgálja. A látszat ellenére a sporttörvényről egész egyszerűen nem lehet semmi pozitívumot elmondani, egy kormányzati csőd.
 1. Magyar Nemzeti Filmalap közhasznú Zrt. létrehozása. – Lásd később 101-es pont.
 1. Új törvény lehet a kereskedelmi és iparkamarákról. – A kamarák a szakszervezetekhez hasonlóan érdek képviseleti szervezetek (lennének). A szakszervezetek általában az alkalmazottak, közalkalmazottak érdekvédelmi szervezetei, míg a kamarák a vállalkozók, kereskedők, iparosok stb., tehát a régi terminológia szerint a maszek világ érdekképviseletei lennének. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a kamarai tag is tagdíjat fizet a kamarának, cserébe meghatározott szolgáltatást kaphat, jogi tanácsadás, képviselet stb., illetve a hivatalos szervek és az állam felé képviselné a magánszektor érintett képviselőit. A közelmúltban láthattuk, ahogy a hatalom sorra lefejezte a szakszervezeteket, az egyes szakszervezetek élére saját embereit tette, ahol ezt nem tudta megvalósítani, ott pedig a vezetőt tarja támadás alatt, hogy az érdekképviseletet megbénítsa. Ha a kormány tervez valamit a kamarákkal, bármilyen hangzatos is lesz az, ilyenekben kell gondolkodni. Anyagi források szerzése, és a valós érdekképviselet ellehetetlenítése - mert a cionista kormányzat időben nem bővelkedik, és a kezükből kezd kicsúszni az irányítás, mind anyagilag, mind pedig befolyást tekintve.
 1. A kulturális kormányzat még a magyar uniós elnökség alatt létrehozza a magyar nemzeti digitális archívumot, amely a teljes magyar kultúrkincs digitális rögzítésére és minél szélesebb körű hozzáférhetővé tételére lesz hivatott. – A népi kultúra nincs támogatva, helyette destruktív kultúrszemét fut. A magyar kultúra digitalizálásra kerül – ahelyett, hogy a mindennapok része lenne. Élő kultúrára van szükség, múzeumba dugás helyett!
 1. Az államadósság csökkentése. – Felfüggesztésre, eltörlésre való törekvés helyett, újabb hitelek és a lakosságtól kipréselt tartalékok révén. Beruházások, munkahelyteremtés, a gazdaság fellendítése helyett minden pénz ebbe a feneketlen zsákba megy.
 1. Az IMF-től elszakadás. – 2014-re újabb IMF-hitel van betervezve, a Széll Kálmán program brüsszeli tervezetéről az írásunk itt található.
 1. A kormány támogatja a piacélénkítő fejlesztéseket. –Egyszerű propaganda kitétel, nincs olyan demokratikus kormányzat, mely ne ezt mondaná. Képzeljük el ha azt írná, a kormányzat ezt nem támogatja. A kapitalista rendszer alapja a piac. Ha nem mondanák, önmaguk alatt vágnák a fát.
 1. A kormány támogatja a kapuvári cukorgyár újbóli beindítását. – Lásd később 100-as pont. A kormány támogatása jelen esetben sem anyagi vonatkozású, inkább csak jóváhagyta. Azt viszont mindenképpen meg kell említeni, hogy az elmúlt 20 év - benne az orbáni 4 év - szerepet játszott a most kiélesedő folyamatokban, melynek része volt a 9 cukorgyárunk bezárása és felrobbantása. Az egész nem Gyurcsány hibája, vagy a "rendszerváltásé", hanem a 20 évben működő valamennyi demokratikus kormányzaté!
 1. Állami támogatás a munkahelyteremtésért. Lakásépítésre vagy használt lakások vásárlására is pályázhatnak vissza nem térítendő állami támogatásra azok a települések, amelyeken 2013 végéig legalább száz munkahely létesül. A lakáscélú állami támogatásokról szóló kormányrendelet módosítása hatályba lépett. Forrásként az Állami Bérlakás Program szolgál, amelyre 3,5 milliárd forintot különített el az Országgyűlés az idei költségvetésben. – Hangzatos, de ezzel is van egy jókora probléma: a települések nagy részének nem lesz pénze arra, hogy a kormány ígéreteit beváltsa. Az önkormányzatok pedig ugyanúgy el vannak adósodva, ahogy az állam. Ez az intézkedés szép csendben afelé tereli a települések vezetőit, hogy adják el a még közösségi tulajdonban lévő földeket, illetve célzottan hívják be az idegen érdekeltségeket és azok gyorsítottan kapják meg a szükséges engedélyeket - mivel a régóta sanyargatott magyar érdekeltségek nem elég tőkeerősek ahhoz, hogy komolyabb beruházásokba kezdjenek. Megteszik majd a kínaiak, az izraeliek, és az egyébként is burjánzó multinacionális cégek.
 1. Átmeneti időszakra a kormány kiemelt beruházási övezetté nyilvánítja a tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa által érintett településeket. – Az ígért kártérítések, támogatások elmaradtak. A nem létetző beruházásokat pedig könnyű támogatni.
 1. A tisztességtelen végkielégítések különadója. – Két évtizeden keresztül ment az a játszma, hogy választások után az új kormány jókora végkielégítéssel kirúgta az előző kormány embereit a vezető pozíciókból, és helyére tette a sajátjait. Az Európai Unió pénzügyi rendszerének összeomlása küszöbén, és a magyarországi gazdaság zsugorodásának gyorsulásával a kormány mozgástere egyre szűkül, a működésképtelen rendszer fenntartásához "kénytelenek" lefaragni a szociális juttatásokból, és ugyanezen oknál fogva szakítottak ezzel a két évtizedes hagyománnyal is. Közönséges, hétköznapi politikai manőver, hogy ezt az igazságosság szellemiségével akarják összefüggésbe hozni.
 1. A kötöttpályás közösségi közlekedés fejlesztése. –Lásd "3. Vasúti vonalak visszaállítása", "107. A BKK hat fejlesztési programot készített Budapestre"
76. Nmzeti konzultáció. – Újabb jelszó, ami azt a célt szolgálja, hogy a Fidesz-kormány által hozott törvények legitim színezetet kapjanak, és az új alkotmány a rendszerváltás illúzióját keltse. Az eredmény várható volt: a kérdőívek a Fidesz-aktivistákon kívül senkit nem érdekeltek, és a kormánynak kommunikációs trükkök sorozatához kellett nyúlnia ahhoz, hogy ne kapjon nagy nyilvánosságot: a magyar lakosság nem legitimálja az újabb alkotmányt, a "választópolgárokat" az új szabadkőműves alkotmánnyal foglalkozó megkérdezések sem érdekelték. 1989-ben még el tudták intézni a demokratikus többség támogatását a 150 fős szabadkőműves gyülekezetnek, ma ez nem sikerült.
 1. A gyógyszergyártók extraprofitjának mérsékelése. –. Amit a bankokhoz hasonlóan a gyógyszergyárak is az ügyfeleken (betegeken) hajtanak be.
 1. Egy év alatt 18 ezerrel emelkedett a versenyszférában a foglalkoztatottak száma. –Miután a választókat megnyerték a munkahelyteremtés jelszavával, újra néhány ezer állást akarnak eredménynek felmutatni. 11,6% a munkanélküliségi ráta, és a kormány közmunkával akarja javítani a statisztikát az újabb IMF-hitel felvételéhez, miközben minden nap újabb tömegek vesztik el az állásukat a zsugorodó gazdaság és a kormány impotens gazdaságpolitikája miatt. Emiatt a Fidesz támogatottsága rohamosan csökken, és a magyar lakosság a jelenlegi törvények alapján nem fog legitimálni még egy demokratikus ciklust - a legújabb felmérések szerint kissé sarkítva kijelenthetjük, hogy az összes pártnak együttvéve alig van akkora támogatottsága, hogy együtt kormányt alapíthassanak. A demokratikus váltórendszernek hamarosan vége szakad, köszönhetően a pártok által adott - a fenti 18 ezres adathoz hasonló - újabb és újabb arculcsapásoknak.
 1. Nemzeti vidékstratégia kidolgozása. – Újabb parasztvakítás, amihez a demokratikus váltórendszer kiskapuit használják fel. A magyar vidék halott, a demokratikus kormányzatok végezték be az elpusztítását. A vidék fejlesztése a kapitalista rendszer kormányainak pedig a gyakorlatban annyit jelent, hogy a fővárosra való összpontosítás mellett más városokban is tesznek valami látszatintézkedést, illetve támogatásokat ígérgetnek a gazdáknak (amire aztán "nincsen keret", vagy olyan hosszú az átfutási idő, hogy a támogatással nem lehet számolni). Maga a stratégia csak azon külsőségek összességének felvétele, amiről a kormányzat nagyon jól tudja, hogy kiválthatja a lakosság szimpátiáját, ezért alkalmas az elégedetlenkedők passzívan tartására. A "vidéki munkahelyek megőrzése, a kiszolgáltatottság megszüntetése, élelmiszerbiztonság, a demográfiai egyensúly helyreállítása" - hangzatos, de semmi konkrétum (mindenki azt lát bele amit akar), és mindezt tíz éves távlatban, ami annyit jelent, hogy a négyéves ciklus vége előtt nem számonkérhető - hiszen tíz év van rá - a kormányváltás után pedig szintén nem számonkérhető, hiszen melyik kormány is hajtaná végre az előző kormányzat utasításait?
  80. Magyarország visszaszerezte 21,2 százalékos Mol-tulajdonrészét Oroszországtól. – Értsd: miután az oroszokat akadályozták tulajdonjogaik érvényesítésében, kénytelenek voltak felvásárolni a részvényeket. Mondhat bármit az Orbán kabinet, de ebben az ügyben jobb ha egyszerűen csendben marad. Nem visszaszerezte, hanem a saját szabályait felrúgva, visszaélve a politikai helyzet adta lehetőségekkel az oroszokat kizárták a jogaikból, akik ezek után nem hadat üzentek, hanem lemondtak a részvényeikről. Csakhogy ennek még meglesz a böjtje, és nyugodtak lehetünk afelől is, hogy az orosz válasz megrendítő erejű lesz. Taktikai ballépés, amelyre bölcs hadvezér csak ennyit mondott: ez nem hiba, ez bűn volt... Azt se felejtsük ki a dolog okaiból, hogy László Csaba volt pénzügyminiszter az ügylet másnapján kijelentette, a részvényeket piacra fogják dobni. A nyugati (cionista) érdekeltségek felé. László Csaba ezzel némileg elodázta a részvények piacra dobását (hogy ezt előre elszólta) de ami késik, az nem múlik, a részvények mint minden más állami tulajdon, ott fogják végezni.


 1. Két évtized után újra megnyílhat Ózd melletti Farkaslyukon található mélyművelésű szénbánya - írta az Észak-Magyarország. – Egy külföldi befektetőnek köszönhetően. Egyrészt a bányát átmenetileg nyitják meg, hogy feltérképezzék, megéri-e egyáltalán kitermelni, másrészt ha újra elindul a kitermelés, akkor sem a Fidesz-kormányzat támogatásával jött létre, hanem magánvállalkozó befektetése révén, vagyis a haszon is magánkézbe megy. 1200 munkahely a jutalom a természeti erőforrások kizsákmányolásáért, ami a Fideszt csak a foglalkoztatási statisztikákra gyakorolt hatása szintjén érdekli.
 1. Diákhitelt kaphatnak a határon túli magyar fiatalok. – A kormánynak nincs kidolgozott ifjúságpolitikája, de az alapvető irányultságot nem tagadhatják meg. A diákhitellel az oktatási rendszerből kikerülő fiatalok már eladósodással kezdik önálló pályafutásuk, és mivel már hozzá vannak szoktatva az adóssághoz, a hitelfelvétel szokássá válik. Akkor is hitelt vesznek fel, amikor arra semmi szükség: karácsonykor, születésnap alkalmából, nyaralásra, és általában teljesen fölösleges dolgokra, pusztán a kapitalista rendszer túlfűtött szerzési vágyánál fogva. A magyar fiatalok egy része már most eladósodott - a tandíjnak köszönhetően sokan másfél-kétmillió forintos adósság törlesztésével kezdenek. A kormány pedig felelősséget vállal azért, hogy a magyarországi társadalom esetében különösen erősen jelentkező betegségeket átterjessze a határon túli magyarságra is.
 1. Jelentős források az állattenyésztőknek. –Összegesíteni nem lehet, és a támogatások visszatartása hozzá tartozik az állam hamis adatainak kialakításához, mint megtakarítás. A tenyésztők forrásokat kapnak, amiket sosem kapnak meg, az állam bezsebeli a pénzt, és majd közli a pályázókkal, hogy elfogyott a keret. Ez hosszú évtizedes tapasztalat, melynek a kialakításában az előző Orbán kabinet nyakig benne volt. Azok a gazda körök, melyekkel az utóbbi fél évben tárgyaltunk, kivétel nélkül a támogatások és járandóságok visszatartásáról, fél-egyéves késéseiről számolnak be. Tovább súlyosbítja a helyzetet az elmúlt 20 év katasztrofális nyugati tőkének való kiszolgáltatása, mely szintén Orbánék érdemei közé sorolható, bármilyen hangzatos politikát hirdessen meg most, csak saját hibáit takargatja vele. Nem kell mást említeni, csak a szőlőterületek nyugati kézre játszását. Ezeken a területeken élők nagyon jól tudják, milyen magas százalékban vásárolták fel ezeket a gazdaságokat a külföldiek. De ez csak egy példa. Említsük meg azt is, hogy itt az aratás ideje, és a tőzsdén a gabona egyik percről a másikra 6000 forintos mázsa árról már csak 4000 forint és tovább csökken. Vagyis a gazdák kivégzése banki és állami segédlettel folyik tovább. Ezeken a kieséseken már semmilyen hirtelen ötlet nem segít. Az élőállat tenyésztéshez pedig csak annyit, hogy az állatokat közel azon az áron veszik át, amelyért 15-20 évvel ezelőtt. Akkor az elmúlt 20 év áremelkedéseinek összege hová vándorolt? A kereskedőkhöz, és az állam zsebébe. Így nem lehet, de ezt a jelenlegi rendszer megoldani nem is képes.
 1. Az Új Széchenyi Tervben mintegy 173 milliárd forint áll rendelkezésre a vállalkozások fejlesztésére. –Ahogy mondtuk, alapvetően hitelekről van szó. Viszont érdekes az, hogy a tőkeerős győri nagyvállalat, amely elegendő tőkével rendelkezik új csarnok, és munkahely kiépítéséhez a Magyar Állam pénzén teszi ezt, munkahelyenként 800 000 forintnyi támogatással, átjátszott földterülettel, miközben a kisvállalkozásokkal egyszerűen közlik, nem lesz rentábilis, nem kap egy fillért sem. A 173 milliárd forint nagyjából így megy el, mi (magyarok) ennek talán töredékét, esetleg tizedét fogjuk látni.
 1. Árvízvédelmi fejlesztést valósítanak meg a Bodrogközben 4,2 milliárd forintért, a beruházás 80 ezer ember élet- és vagyonbiztonságát növeli. –Megint egy olyan intézkedés, ami nem eredmény, hanem alapkövetelmény egy kormányzat részéről. Természetesen nem mulasztották el kihangsúlyozni, hogy a beruházás teljes egészében az Európai Unió támogatásából valósul meg. Ugyanis ha újból népszavazást írnának ki róla, az EU-tagságnak annyi támogatása sem lenne a magyar lakosság körében, mint a liberálisoknak. Ideje lenne észrevenni végre: az "Európai Unió támogatásával" sorra valósulnak meg olyan dolgok is, amit egyébként a kormányzat azért nem tud megvalósítani, mert az Európai Unió által kivetett sarcok után egyszerűen nem marad rá pénz. Igencsak nagy pofa kell ahhoz, hogy az ilyen beruházások az EU-tagság eredményének legyenek feltüntetve.
 1. Ismét lehet közgyógylista. – Újabb mellészámolás eredményeként keletkezett az átalakítás ötlete, ugyanis kiderült, hogy a gyógyszerköltségvetés 70 milliárdos túllépéssel zárna, amit a cégek eddig szokásos befizetéseiből származó összeg nem fedezne. A törvény előterjesztői azonnal fel is hívták rá a figyelmet, hogy "az újabb beavatkozás majd az export csökkenéséhez vezethet", ami tömeges leépítéseket jelent a gyógyszeriparban. Vagyis a gyógyszergyártók a kiesett profitot mindenféleképpen a lakosságra terhelik rá. Ez esetben nem csak az árak növelésével, hanem a kiadások csökkentésével, vagyis újabb leépítésekkel. A gátlástalan profitszerzés továbbra is érvényesül, a kormány meg hiába akar beavatkozni abba, ami nem állami tulajdonban működik!
 1. Megkezdődött Trianon gyógyítása. Tavaly az új magyar kormány a nemzeti összetartozás napjává nyilvánította június negyedikét, a trianoni békeszerződés évfordulóját. - Tartalmatlan, lózung szintű intézkedések. Lásd akkori cikkeink.
 1. Az állam egyeztet az új egyházi törvényről az érintettekkel. - A szektákkal való egyeztetést talán ne nevezzük eredménynek. Egyébként a szociális jogaik megnyirbálása ellen tüntető rendőrökkel is egyeztetnek.
 1. Új ÁSZ törvény - Az adófizetőknek joguk lesz az állami vagyon és a közpénzekkel kapcsolatos információk megismeréséhez, így minden ÁSZ-jelentés nyilvános lesz. - Amiben csak a lényeg nem lesz benne, az ugyanis államtitok. Hová tűnik el a nemzeti vagyon?
 1. A munkaügyi bíróságokhoz hasonló, önálló szervezetrendszerben hamarosan létrejöhetnek a közigazgatási bíróságok. – Az alkotmánybíróság hatókörének folyamatos csökkentése a Fidesz-kormány programjának egyik sarokpontja. Az önkormányzati rendeletekkel kapcsolatos jogköröket ezek az intézmények fogják megkapni, vagyis a Fidesznek - pártkatonákon és néhány megbízható emberen keresztül - rendeletek útján közvetlen beleszólása lesz mindenbe, ami ezidáig nehezen megváltoztatható volt egy-egy makacsabb helyi vezető ellenállása miatt. A Fidesz-kormány álarcát viselő szabadkőműves kormányzat felkészül arra az időszakra, amikor a lakosság már nem legitimálja a demokratikus kormányzatot, ezért ez a kézi vezérlés kiépítésének újabb fokozata.
 1. Roma keretstratégia. – Munkalehetőség és munkakötelesség nincs. Segélyezés van, cigánybűnözés van. Nagyszerű keret. A stratégia meg nem nagyon látszik.
 1. A kormány szociálpolitikai elképzelései szerint országosan egységesítenék a szociális ellátások színvonalát. – Egységesen romló színvonal. A szociális, karitatív szervezetek támogatása is csökkent.
93. Kész a gyógyszertámogatások átalakítási terve: csaknem ötven gyógyszer ára csökken júniustól. –Hangzatos, de ennél sokkal több gyógyszer ára fog nőni.
 1. Elkezdik kifizetni a tűzoltók 2004-2007 között elmaradt túlmunkadíját. - Lásd 25-ös pont.
 2. 95. Százszázalékos állami tulajdonú nonprofit gazdasági társasággá alakul a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány. A kormány és a szakszervezeti konföderációk kiemelten fontosnak tartják, hogy fennmaradjon a szakszervezeti közreműködéssel megvalósuló szociális üdültetés. – Az alapítvány 1992-es létrehozásakor az alapítvány 365 ingatlannal rendelkezett, amik még a '90es években bizonyos gazdasági társaságok igazgatása alá kerültek. Mostanra az alapítvány teljes vagyonát elherdálták, a szakszervezeti vezetők pedig ennek kapcsán sokszor saját állításaikkal is ellentétesen nyilatkoznak. A korrupt vezetésre jellemző tipikus esetet láthatunk: az alapítvány vagyonát zsidó érdekközösségek kezébe játsszák, az utódszervezet kapcsán pedig jelentéktelen dolgokról folynak a viták.


 1. Felszámolják az illegális autószervizeket. –Megszüntetnek egy problémát, ami eleve csak annak köszönhető, hogy a demokratikus kormányzat fokozatosan ellehetetlenítette a hazai ki- és középvállalkozások gazdaságos működését. Az elmúlt három évben is húszezer ember került az utcára csak a gépjármű-kereskedésekből és márkaszervizekből. Magyarországon jelenleg négyszer annyi illegális autószerviz van, mint ahány legális, de már megmondták: "a kormány célja a munkahelyteremtés, és a feketegazdaság felszámolása". Ennek értelmében a következő négy évben ötezer ember kaphat állást újra a legális autókereskedésekben. Ötezer. Újabb mutatóba szánt intézkedésnek lehetünk tanúi - a kormány ugyanis semmit nem javít azon a helyzeten, hogy a hazai kis-és középvállalkozások nagy része képtelen fenntartani a gazdaságos működést, vagyis a kormány maga építi az úgynevezett feketegazdaságot.
 1. Mintegy 900 napirendi pontot tárgyalt meg 48 ülésen megalakulásának egyéves évfordulójáig a második Orbán-kabinet. – A mennyiségi tényezővel kívánják alátámasztani az eddigi tevékenységüket, ami azért is ilyen fontos, mert bármilyen minőségi szempontot figyelembe véve azt láthatjuk, hogy az ország valamennyi területén az összeomlás jelei mutatkoznak. A társadalmi feszültségek feloldhatatlan ellentéteket termelnek ki, miközben a pártok csak a feszültség fokozásával tudnak szavazatokat szerezni. A gazdaság zsugorodik, a helyreállítást pedig mind az emberek hitetlensége, mind pedig a külföldi érdek állandó kiszolgálása blokkolja. (és itt elsősorban az államadósság törlesztésére kell gondolni) Az MSZP-kormány a magánérdek gátlástalan képviselete mellett tétlenül nézte, ahogyan a helyzet egyre csak romlik. A Fidesz-kormány ezzel szemben arra összpontosít, hogy saját hatalmát bebetonozza - aminek a lakosság felé annyi látszatja van, hogy az ehhez szükséges forrásokat közvetlenül az emberek pénztárcájából veszik ki, és mindeközben a Fidesz-kormány tétlensége a kezeletlenül hagyott több évtizednyi problémával szemben legalább annyira árulkodó, mint a korábbi MSZP kormányzaté volt. A mennyiségi alapú törvényhozás mindkét esetben csak eszköz arra, hogy az ellenzéket ellehetetlenítsék, a kormányzattal szembeni kritikákat pedig elhárítsák. (a kevés látszat bírálatára lobogtathatják a hatalmas mennyiségű irományt, amire "épp folyamatban vannak az előkészületek")
 1. Benyújtották az egészségügyi "salátatörvényt". – A táppénzen lévők soron kívüli ellátása azért érdeke most a kormánynak, mert a szociális juttatások megvonásával akar nagyobb mennyiségű forrást felszabadítani, és ha a táppénzeseknek nem kell hónapokat várniuk egy-egy kezelésre/vizsgálatra, sokkal hamarabb visszatérhetnek a munkába, ami országos szinten jelentős megtakarításokat jelent. A médiában ez kifejezetten pozitív intézkedésként lett bemutatva, miközben alapvetően anyagias szempontok által vezérelt intézkedésről van szó. Az egészségügy jelenlegi helyzetét tekintve az is csoda, ha néhány év múlva lesz még magyar orvos, aki hajlandó nem feladni hivatását. Az ilyen rendelkezések csak arra jók, hogy úgy tegyenek, mintha a kormány bele-beleavatkozna az egészségügy helyzetébe, de valójában az ellátórendszer létesítményeinek nagy része korszerűtlen és lepusztult, az ápolók bérének "rendezése" pedig mit sem változtat azon, hogy sem egy ápolói, sem egy orvosi fizetésből ma nem lehet megélni.
 1. Hatékonyabb érdekegyeztetési rendszert alakít ki a kormány. Újjászervezi a kormány az érdekegyeztetés rendszerét, és létrehozza a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanácsot. – A kollaboráns kormány lehetetlenné tesz bármiféle érdekegyeztetést, és a gyakorlatban is azt láthatjuk, hogy az egyes szakszervezeti vezetők korrumpálásával lefejezi a munkavállalói érdekérvényesítést, ha ez nem sikerül, akkor pedig mondvacsinált ürüggyel eltávolítja a vezetőt, hogy hasznavehetetlen bábot állítson a helyére. Az új tanács minden bizonnyal nagyon fontos pozíciók gyűjtőhelye lesz, jól mutat majd a cionisták és pártkatonák későbbi önéletrajzában, de Magyarországon az érdekérvényesítés halvaszületett ötlet, mióta nincsen magyar állam. Arcátlanságukban már odáig mennek, hogy nem is kívánják titkolni: őket cseppet sem érdekli, mit akarnak a szakszervezetek - ez a legutóbbi szakszervezeti tüntetések esetében is jól látható volt.
100. Kiegészítő támogatást kapnak a cukorrépa termesztők. A kormány 1,98 milliárd forintot biztosít a cukorrépa termesztők támogatására a költségvetésből. –1990-ben még 12 cukorgyár működött az országban, ebből mára már csak egy működik, és a termelők nagy része is eltűnt, nagyrészt uniós nyomásra hagytak fel a termesztéssel. Az Európai Unió ugyanis kezdetben a termelés visszaszorítását ösztönző rendelkezéseket hozott, a későbbiekben pedig egyszerűen előírták, hogy Magyarország mint tagállam mennyivel csökkentse a termelést. Ezzel lefejezték a nemzetgazdaság egyik európai színvonalú, jövedelmező ágát - ezek után a maradék termelőket támogatni már nem segítség, hanem puszta irónia.

101. Kormányhatározat a filmipar megújításáról. – A filmipar jelenleg a teljes nyugati világban kizárólagosan zsidó szakma, és ha a kormány meg akarja újítani a filmipart, akkor sejteni lehet, hogy már megvannak a frissen létrehozott vezető pozíciókra várakozó zsidó "intellektuellek", akik a jól megszokott beteg "művészetüket" állami támogatással akarják folytatni. Az új gazdasági társaság az MNV Zrt. útján jön létre, vagyis a korábbi állami vagyonból is értékes ingatlanokat kaphatnak, és Magyar Nemzeti Filmalap néven jönne létre az a "közhasznú" vállalat, ami a "magyar" filmgyártást támogatja, természetesen az adófizetők pénzén, az EU által diktált irányelvek mentén.

102. Ősszel új rend lehet a szerencsejáték szektorban. –A szerencsejáték ipar az egyetlen (a bankokon kívül), ami válságidőszakban is hatalmas nyereséget könyvelhet el. A kormány már élénken készül arra, hogy a következő válsághullám alkalmával új szabályozást hozzon létre, ugyanis a néptől közvetlenül már nem sok mindent tud elvenni a lakossági ellenállás drasztikus növekedése nélkül.

103. Júniusban tárgyalhat a kormány a PPP-projektek kiváltásáról. – Lásd: 35-ös pont.

104. Országos felmérés indul az akadálymentesítésről. Országos felmérést indít a szociális államtitkárság, hogy megtudja, mely régiók maradtak el az akadálymentesítéssel, amelynek határideje a múlt év vége volt.– A rendszer kiegyensúlyozott működéséhez szükséges ellenőrzési munkálatok folyamatosan kell, hogy folyjanak, nem időszakos jelleggel, akkor is propagandahátszéllel. Ennek elmulasztása is csak azt mutatja, hogy a hatalmi elitnek és a hatalomgyakorláshoz használt intézményrendszernek sokszor semmi kapcsolata nincs a társadalom nagy részével, és a valós közállapotokkal.

105. Három hónapja folyamatosan csökken a pályakezdő munkanélküliek száma, áprilisban pedig a csökkenés mértéke már az öt százalékot is meghaladta. - Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy majdnem egy teljes év kellett ahhoz, hogy a pályakezdő munkanélküliek öt százaléka munkát találjon. A fennmaradó 95% továbbra is munkanélküli. Újabb próbálkozás arra, hogy a Fidesznek a semmit is sikernek tudják be, mindezt pedig személytelen statisztikai adatokra alapozva, amit mindenki saját kénye-kedve szerint úgy értelmez, ahogy akar.

106. A jövő év elejére felállhat az új cafeteria-rendszer. –Aminek segítségével nyilvántartható, hogy az alkalmazott mikor mire költötte el a fizetésen felüli összegeket. A multi-pay rendszer a bankkártyával való online fizetés elve alapján működik. Az elfogadóhelyről érkező hívások a Giro Bankkártya Zrt. központjába futnak be, vagyis a tranzakciók az online bankkártyás fizetésekhez hasonlóan zajlanak, és az egyes személyek esetében visszafejthető, mikor, hol, mennyit és milyen célra költött, ha evett, akkor milyen ételt fogyasztott. Az állam számára azért is szükséges ez az intézkedés, mert a nyugati társadalmakkal szemben a magyar lakosság még ennyi év után is idegenkedik az online fizetéstől, ami a nyugati társadalmak feletti ellenőrzés egyik alapja. Mivel a magyar társadalom nagy része félti az államtól a személyes adatait (minden oka meg is van rá) és nem akarja, hogy a befizetett számláinak összege mellett az is rögzítve legyen, hogy éppen milyen ételt fogyasztott, vagy mivel tölti a szabadidejét, ezért ahogy a fizetések reálértéke az infláció miatt egyre csökken, az alkalmazottak fizetése nem növekszik, hanem a plusz juttatásokat kiegészítő formában kapják, ami már rákényszeríti őket saját szokásaik nyilvánossá tételére, és hozzászoktatja őket az információk feletti teljes ellenőrzéshez. Eddig elképzelhetetlen lett volna, hogy az állam bizonyos esetekben vissza tudja követni, hogy a célszemély melyik üdülőbe ment nyaralni és ott miért fizetett még, vagy éppen az, hogy tanévkezdéskor milyen tollat vette a gyermekeinek. Az új rendszernek köszönhetően ezek mind visszakövethetőek, így a központi adatbázisban tárolt információk alapján egy-egy célszemély pszichológiai térképe kidolgozható, a megfelelő szaktudással rendelkezők számára egy ilyen adatbázis alapján előrejelezhetők olyan dolgok, hogy pl. a kiszemelt ellenzéki vezető hogyan fog reagálni bizonyos, a magánéletében bekövetkező történésekre.

107. A BKK hat fejlesztési programot készített Budapestre. – Újabb EU pályázatokról, és több száz milliós forrásfelhasználásról van (lenne) szó. A baj mindösszesen az, hogy mindezt az után, miután a BKV folyamatosan veszteségesen működött, a korábbi járatok nem teremtették meg azt a szükséges pénzmennyiséget, amivel a működési költségeket fedezni lehetett volna. Mikor néhány metróútvonalnak minden megállójához ellenőrt állítottak, a bevétel azonnal megugrott, ennek ellenére folyamatos leépítésekről hallani, valamint arról, hogy nem lenne miből fizetni az újabb alkalmazottakat. Erre nem volt elég pénz, a BKV csak pénznyelőként működött, az eladósodás közepette a vezetők pénze feltűnően és gyorsan gyarapodott. A BKK viszont szinte még létre sem jött, azonnal hatalmas mennyiségű pénzeket kap meg, és átveszi a BKV feladatkörének egy részét is, valamint csökkentené a BKV 800 milliárdos adósságát, új járatokat hozna létre, régieket összekötne és meghosszabbítaná a 4-es metró útvonalának építését is, ami már annyi ideje épül, hogy az átlag budapesti abban is kételkedik, hogy valaha majd működni fog. Vagyis újabb átalakításokba, építkezésekbe kezdene, miközben a régi járatok továbbra is csak az utasok bosszantására alkalmasak, és az elavult eszközök sorra mennek tönkre. Felmerül a kérdés: miért állítják be az egészet a Fidesz-kormányzat eredményének, mikor itt is EU pályázatokról van szó, és az egész csak a tervezés fázisában van, egy puszta gondolat, amiből évek múlva sem lesz semmi?

108. Pedagógus életpálya-modell. – Aligha beszélhetünk életpálya modellről, amikor a pedagógusok tömegének az a problémája, hogy egy élet munkája után a fizetése még mindig semmire nem elég. Az új pedagógus bértábla már nem csak a megszerzett végzettségtől és az oktatásban eltöltött évek számától függ, hanem 2013-tól be akarnak vezetni egy olyan, minősítés alapú bérezést, ami lehetővé tenné a kormány számára, hogy a pedagógusok vizsgáztatás alapján teljesen eltérő fizetést kapjanak, ami szemmel láthatóan az ideológia alapú kiválasztásra van kihegyezve. Ebben a rendszerben a zsidó iskolaigazgató könnyű szerrel megteheti, hogy a globalista felfogás szellemében oktató, európai uniós agymosást népszerűsítő, a minőségtelen egyenlőség eszméjét hirdető tanárnak magasabb bért állapít meg, mint egy nemzeti szellemiségű oktatást végző tanárnak, és így megalkuvásra készteti a még tisztán gondolkodókat. A világnézet alapú személyes kiválasztás rendszerét önmagában nem ellenezzük (mert a fent említett ideológia képviselői egyszerűen ki lesznek szórva a változások után), de az oktatási rendszer jelenleg a legrosszabb kezekben összpontosul, ami kitermelte a mai gondolkodni képtelen, teljességgel agymosott ifjúságot, és ezen helyzet további rontására törekszik, ami a még megmaradt nemzeti értékek végső megsemmisítését jelenti. Az új életpálya-modell megvalósítása kapcsán hallani 2018-2019-es, illetve azt követő tanévet is, vagyis szerencsére nem lesz belőle semmi - ugyanis addigra a cionista kormányzat már sehol nem lesz.

109. Ismét hazai kézben a MOL. – A MOL-t egyrészt hitelből vették vissza, másrészt nem marad állami tulajdonban, hanem továbbadják a részvényeket. Az Orbán-kormány csak és kizárólag azért vásárolta fel a MOL részvényeket, hogy bizonyos körök az előre megbeszéltek alapján kedvezménnyel juthassanak hozzá, és így részesüljenek a közeljövőben emelkedő olajárak általi haszonból. A önkényes hitelfelvétel után a felvett hitel önkényes elköltéséről beszélhetünk, ugyanis az állami források megint arra lettek felhasználva, hogy az egyes zsidó érdekközösségek mg nagyobb vagyonra tegyenek szert. Mindezt a lakosság ujjongása közepette, mondván, hogy hurrá, magyar tulajdonban a MOL.

110. Magyartermék-rendelet. – A szavak felesleges magyarázgatása, arról nem is beszélve, hogy már az első adandó alkalommal kijátszották. (Magyar Termék volt a külföldi forgalmazó neve) Kifejezetten káros rendelet, mivel összezavarja a vásárlókat azzal, hogy magyar termék felirat alatt nem valódi, minőségi magyar terméket vesznek, hanem Magyarországon gyártott, ill. csomagolt terméket, ami annyit jelent, hogy sokszor ugyanazt a rossz minőséget veszik meg, csak a nemzeti gondolatot kihasználva bizonyos külföldi érdekeltségek előnyhöz jutnak a többi külföldi érdekeltséggel szemben. Természetesen nem azt állítjuk, hogy kizárólag erről van szó, azonban a külföldi és magyar termékek egységes felcímkézése a lakosság tudatlanságának szándékos kihasználása, mivel sokan tényleg azt gondolják, hogy az ilyen emblémával ellátott termékek megvásárlása esetén a magyar gazdaság épüléséhez járulnak hozzá, ami egyszerűen önámítás.

111. Otthonvédelmi akcióterv. – A devizahitelesek megsegítése szintén csak népbutítás. Nem azért, mert a törvény szerint a 30 millió forintnál nagyobb értékű ingatlanok továbbra is elárverezhetőek, vagy mert "átmenetileg" feloldották a kilakoltatási moratóriumot, hanem mert az árfolyamgát miatt egyrészt összességében nem kevesebbet kell fizetni, hanem többet, csak hosszabb távon, és így a mintegy 750 ezer család bár nem veszti el azonnal az otthonát (ami fölött jelenleg is a banknak van tulajdonjoga) egy életre kiszolgáltatottá válik és függő helyzetben marad. Másrészt az eurózóna összeomlásával a gazdasági helyzetben történő változások nem minden részletre kimenően kiszámíthatóak, és a kormányzat már tudhat valamit előre, ha a törlesztés esetében egy adott összegen rögzíti az árfolyamot. Arról nem is beszélve, hogy a kormány nem valamiféle segítségként intézkedett, hanem a bankoknak is az az érdeke, hogy az adósok fizessenek (inkább keveset hosszú távon, mint semmit) ennél fogva a kormánynak is (bankadó) és mivel az ingatlanpiac romokban hever, a bankok aligha tudnának mit kezdeni az elvett kisebb értékű ingatlanokkal, legalábbis a 750 ezer család kilakoltatása miatt keletkezett szociális válság számukra is sokkal veszélyesebb helyzetet teremtene, mint a törlesztés akadozása. (a 30 milliónál értékesebb ingatlanok, tehát a nemzetközi befektetők és a betelepülő zsidók potenciális célpontjai pedig továbbra is elárverezhetőek)

112. Döntés született a földspekuláció ellen. – A földspekuláció ellen. Csakhogy a magyar föld eladását papíron nem hívják földspekulációnak, így a demokratikus törvényhozás bambaságában hozhat újabb döntéseket, mert ez a döntése érvénytelen. Ébresztő! Nagy tévedésben vannak azok, akik még most akarják megakadályozni a földek eladását, mert a magyar termőföld nagy része már külföldi tulajdonban van, a maradék, kevésbé értékes termőfölddel pedig már földbrókerek kereskednek. A föld alatti vízkészletek privatizációja már lezajlott, a magyar lakosság pedig tudatosan egyfajta fáziskésében van tartva. Mire a víztartalékok eladására felől hoznak döntést, és a radikális jobboldal azt akarja megakadályozni, addigra már minden el van adva, amit csak találtak.
113. Semmelweis Terv - az egészségügy megmentésére. – Az Orbán-kormány nem megmenteni akarja az egészségügyet, hanem tudatosan leépíti. Többé a városi és megyei kórházakban nem lehetne minden vizsgálatot elvégezni, a "jelentős költségigényű" vizsgálatokat és kezeléseket a betegek csak az országos központokban vehetnék igénybe. A Magyar Orvosi Kamara a kezdetektől fogva ellenezte az új szerkezeti elképzeléseket, és arra minden oka meg is volt, ugyanis az egészségügy szerkezeti átalakítása egy olyan képet vetít előre, amikor is az egészségügyi szolgáltatások még nehezebben igénybe vehetőek, még hosszabb várólistákkal kell számolni, és a betegeket ide-oda kell szállítani a különböző létesítmények közt. A kormány mintha szándékosan viselkedne idiótaként, mikor az egyes programterveket kidolgozza, ugyanis az állami statisztika és szinte minden közvélemény-kutatás alátámasztja, hogy az orvosok és az ápolók több mint 80%-a ha tehetné, most azonnal elhagyná az országot. Az egészségügy terén nem szerkezeti átalakításokra van szüksége, hanem "strukturális reformok" meg demokratikus bambaság helyett az orvosok és ápolók fizetésénekazonnali és sokszorosára történő növelésére és a munkakörülményeik azonnali javítására van szükség. Nem EU pályázatok elnyerésével és további várakozások után, ameddig a maradék, még praktizáló orvos is külföldre megy munkát vállalni, hanem azonnal, a jelenlegi állami költségvetésből. Ha a demokratikus kormányzat ezt nem képes megtenni, akkor annál nagyobb lesz a lakossági támogatása a hungarista magyar államnak, ami viszont meg fogja tenni, mert ez a magyar nemzet érdeke és a mindenkori magyar állam kötelessége.

114. Alapvető változtatásokat hajtott végre az egy éve hivatalban lévő Orbán-kormány a megújuló energiák területén, és a következő fél évben már a beruházások is mindenki számára láthatóak lesznek. – A megújuló energiák népszerűsítése hatékony propaganda, és pozitív lakossági visszajelzéseket teremt, viszont épp ideje lenne megérteni, hogy a megújuló energiákat felhasználó propaganda és azok országos felhasználása két különböző dolog. Az ország energiafüggőségben van tartva, mert az idegen érdekeltséget ezt diktálják, és ezt demokratikus keretek közt nem lehet megváltoztatni. Néhány EU pályázat elnyerése nem fog semmit megváltoztatni, viszont azáltal, hogy a médiában hatalmas túlsúlyt kap, erősen torzul a lakosságnak az ország függőségéről és a kitörési lehetőségekről alkotott képe egy a valóságtól igen távol álló illúzió felé.

115. Megújul a környezetvédelmi termékdíj rendszere. –Újabb mód arra, hogy az egyes vállalkozásokat úgy lehessen megadóztatni, hogy az teljes körű lakossági támogatást élvezzen. Természetesen a felszabaduló források nem környezetvédelemre lesznek költve - legalábbis nem azonnal - mivel a kormánynak jelenleg szüksége van minden rendelkezésre álló anyagi forrásra ahhoz, hogy az általa kiépített rendszert működésben tartsa. A Vám- és Pénzügyőrség már nem csak az importált, hanem a Magyarországon előállított termékdíj-köteles termékek esetében is teljes körű jogosítványokat kap, vagyis megint szemmel láthatóvá válik, hogy a kormány elsősorban a hazai piaci szereplőkre helyezi a terheket, pedig a jelenleginél jóval több forrás állna rendelkezésre pusztán a jelenlegi a magyar szereplőknek hátrányos adóterhek külföldi érdekeltségekre való terhelésével.

116. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Klímapolitikai Főosztálya létrehozta a Tárcaközi Éghajlatvédelmi Munkacsoportot. – Újabb jól fizető álláslehetőségek arra az esetre, amikor az épp nem vezető pozíciót ellátó szabadkőművesnek kell valami világjobbító elfoglaltság. A magyarországi ipar közelébe nem kerül annak, hogy az éghajlatot befolyásoló erő legyen, de az ilyen tisztségek tökéletesen megfelelnek arra a célra, hogy a titkosszolgálatok tevékenységére plusz anyagi forrásokat lehessen szerezni úgy, hogy az a cél megemlítése nélkül jóváírható legyen a költségvetésben.

117. Természetvédelmi munkákra - élőhelyvédelemre és helyreállításra, illetve légvezetékek kiváltására és szigetelésére - 2,5 milliárd forint értékű beruházás valósul meg uniós támogatással a Hortobágyi Nemzeti Park (HNP) területén. – Újabb uniós propaganda. Ennek kapcsán ugyanazt kell megemlíteni, amit a korábbi, hasonló eseteknél. A lakosság többsége ellenzi az EU-tagságot, amit ellensúlyozni próbálnak az uniós támogatások valós hátterének elfedésével. A természeti kincsek megóvása minden kormányzatnak kötelessége, az ehhez hasonló esetek azért vannak ilyen nagy dobra verve, mert a demokratikus kormányzatnak az államadósság fizetése és az idegen érdekeltségek előnyben részesítése miatt nem áll rendelkezésre megfelelő anyagi forrás az ilyen jellegű beruházásokra. Ami megvalósul, az is abból a pénzből, amit az Európai Unió elvesz az országtól, majd egy töredékét hitelre, vagy önmagát népszerűsítő támogatásként visszautal.

118. Informatikai konszolidáció - Az informatikai konszolidáció részeként az elmúlt egy évben közel 15 milliárd forint kedvezményt ért el a kormány az állam számára a meglévő szerződések felülvizsgálatával. - Felmérik az informatikai eszközökkel való ellátottságot, ami már nagyon is időszerű, ugyanis sokszor még a minisztériumok is korszerűtlen, régi számítógépekkel vannak ellátva. Azonban a beszerzéseket továbbra is a szokásos szellemiség hatja át: a beszerzésekkel kapcsolatban még ha minden rendben is van, a vásárolt, korszerű eszközök szinte csak a vezető tisztséget viselő személyekhez jutnak el, illetve azok közvetlen környezetébe, valamint különböző kiskapuk segítségével a rokonsághoz. (nyilvántartásba veszik, azt követően lehet is hazavinni, mivel legközelebb úgyis költözéskor vagy átszervezéskor lesz leltár, amikorra vissza kell vinni, de akkor már úgysem kell az addigra már elavultnak számító eszköz) Mindezt EU hitelből és olyan pályázati pénzekből, aminek nagy része elmegy az ilyen-olyan adminisztrációs költségekre, mielőtt bármit is vennének belőle.

119. Gazdaságosabbá válik a közigazgatási üdültetés. - A "kedvezményes üdültetés" lehetőségét a minisztériumokban foglalkoztatottakon túl kiterjesztették a minisztériumok irányítása alá tartozó "háttérintézmények" és gazdasági társaságok által foglalkoztatott személyekre is. Vagyis már nem csak a kormány tisztviselői vehetik igénybe ezt a szolgáltatást, hanem az általuk előnyös pozícióba juttatott személyek is. Mivel a lista eddig is hamar betelt, az üdülők kihasználtsága eddig is maximális volt az üdülőt normál áron igénybe vevőkkel együtt, ezért érdekes a kormánynak az az érve, hogy a rendelkezés a jobb kihasználtság érdekében történt. Ugyanis ez burkoltan annyit jelent, hogy a lakosság elszegényedése miatt az üdülők fenntartása már nem lenne gazdaságos, és a kormány a keret növelésével biztosítja a gazdaságos működést (kevés bevétel is több, mint a semmi) ami jól mutatja, hogy a kapcsolatháló egyes képviselői hogyan juttatják egymás érdekeltségeit jókora bevételekhez az állami vagyont felhasználva.

120. Gázár-támogatási rendelet. A jövőben a gázár-támogatás szempontjából is nagycsaládosnak minősül minden olyan háztartás, amelyben a jogosult legalább három gyermeket figyelembe véve részesül családi pótlékban. – A gázártámogatás nem végleges állapotban van, az április megszüntetését követően csak augusztusig való meghosszabbításról van szó, szeptembertől a jelenlegi rendszer helyébe kibővített lakásfenntartási rendszer lép, amiről még nagyban vitatkoznak, de ahogy demokratikus rendszerben az lenni szokott, ha más lesz a neve, nagy valószínűséggel nem lesz rá érvényes a korábbi szabályozás.

121. Elkészült az új ombudsman-törvény tervezete. –Lásd 138-as pont.

122. Szigorították a vetőmag-termelést. – A génmódosított vetőmagokkal való átverés ürügyén indítványozták a vetőmagtermelés szigorúbb ellenőrzését. Az ellenőrzések azonban nem a behozatal terén történnek, nem a határátkelőhelyeken zajlanak, hanem a hazai termelés esetében, az egész országban. Jelen esetben a magyar mezőgazdaság teljes és végleges lezüllesztéséről van szó, mert nagyon jól tudják, hogy nemsokára fellép egy olyan erő, ami minden téren helyreállítja a nemzet függetlenségét. Ebben a helyzetben majdhogynem már a vetőmagot is külföldről kellene beszerezni, ugyanis a több mint húsz évnyi szabályozgatásnak köszönhetően a megújulás magvait is igyekeztek ellehetetleníteni.

123. Ösztöndíjprogram hátrányos helyzetű gyermekeknek. Hárommilliárd forintos keretből a kormány rövidesen ösztöndíjprogramot indít a hátrányos helyzetű gyermekek tanulmányainak támogatására. –Faji alapon havi 75 ezer forint támogatás - cigányoknak, miközben a minimálbért eltörölték, és a magyar lakosság tekintélyes része havonta fele ennyi pénzből tengődik. Mindezt a továbbtanulás segítése címén, miközben ekkora támogatást magyar fiatalok sem vehetnek igénybe a felsőoktatásban, és kétharmad ennyit is csak hitelre úgy, hogy később kamatostul visszatörlesztik. Ez a kormány újabb szánalmas próbálkozása arra, hogy kineveljen egy "cigány elitet", ami egyrészt eddig is sikertelen volt, másrészt a magyar fiatalok is majdhogynem írástudatlanul, a teljes szellemi zülöttség állapotában kerülnek ki az oktatási rendszerből, nemhogy a rendszerességre rá nem szoktatható cigányok. Szánalmas a demokratikus kormányzat diszkrimináció ellenes propagandája, miközben a magyar lakosság pusztán faji alapon van megkülönböztetve az igénybe vehető nagyobb összegű támogatások esetében.

124. 2011.06.10-én négy újabb sarkalatos törvényt nyújtott be a kormányoldal az Országgyűlésnek: a népszavazásról; a köztársasági elnök jogállásáról; a honvédelemről, a Magyar Honvédségről és a különleges jogrendben bevezethető intézkedésekről szólók mellett az egyházi törvény tervezetét is. – A helyi választások kezdeményezésének szabályait az országos választásokhoz igazítják - az összegyűjtött szavazatokat a polgármester helyett a helyi választási bizottsághoz kell benyújtani, ami annyit jelent, hogy a Fidesz már megtette az első lépéseket az ellenzéki pártok helyi térnyerésének ellehetetlenítésére. (pl. a jobbikos polgármester szava nem mérvadó, helyette a helyi választási bizottságoké az ellenőrzés, mivel a továbbiakban az előzetes hitelesítést sem a jegyző végzi. A köztársasági elnök jogállásáról értelmetlen nyilatkozni, mivel politikailag súlytalan tisztségről van szó - akinek havi másfél milliós tiszteletdíja kiváló alapot szolgál arra, hogy a nemzeti radikálisok vitatkozzanak rajta. Honvédelemről szintén nem beszélhetünk, az önkéntes tartalékos haderő jogi kereteinek létrehozásáról van szó, ami annyit jelent, hogy már működő félkatonai alakulatok számára teremtik meg pusztán a jogi kereteket, hogy tevékenységüket a későbbiekben kibővíthessék. Az idegen őrző-védő cégeket integrálják a honvédség szerkezetébe, vagyis forradalmi állapot beállta esetén hivatalosan is bevethetőek, a magyar lakosság önvédelmét pedig továbbra is kizárja az, hogy az önkéntes tartalékos haderő keretében az egyszerű polgár nem kaphat fegyveres kiképzést. Ezeket a törvényeket, akárcsak választások esetében az 50%-os érvényességi korlát eltörlését kétharmados törvény fogja védeni, vagyis a Fidesz hatalomból való távozása után demokratikus úton esélytelen megváltoztatni. Az egyházakkal kapcsolatos törvényről annyit kell megemlíteni, hogy a valós történelmi egyházak továbbra sem kapnak megfelelő mértékű támogatást, azonban az adókedvezmény kihasználása miatt történelmi egyháznak lettek minősítve olyan szervezetek is, aminek semmi közük a magyar történelemhez, és működésük is inkább nevezhető üzleti gépezetnek, mint szellemi munkának. Jelenleg Magyarországon több zsidó kötődésű vagy zsidó körök által befolyásolt szervezet van történelmi egyháznak minősítve, mint ahány keresztény.

125. Bevezették az egységes segélyhívó rendszert. –Dolgoznak rajta, de itt elsősorban az információáramlás európai integrációjáról van szó. A beteget továbbra is olyan messze viszi a mentő, hogy súlyosabb esetben útközben meghal, mert nem kap elég hamar ellátást, ez nem fog változni. Viszont ha valaki rosszul van, ha valakinek kigyullad a háza, vagy épp kirabolták, az már nemcsak a magyar nyilvántartásba kerül be azonnal, hanem egységes európai nyilvántartási rendszerbe. Így a statisztikai hivatalok munkatársainak az egyes társadalmi folyamatok állandó monitorozásához nem kell külön összesíteni az adatbázisokat, mert az adatok alapból egy helyre futnak be, miközben az interneten egyre inkább teret nyernek az olyan írások, amik a bal csuklóba való chip beültetését népszerűsítik, mondván, hogy ha valaki rosszul lesz, elájul, a chip automatikusan továbbítja a jelet, így sokkal hamarabb ér ki a mentő.

126. Gyorsított eljárás a kiemelt - elszámoltatási - bűnügyekben. – Az eddig eljárási garanciák eltörlése mellett, ami fokozott hatékonysággal teszi lehetővé a politikai ellenfelekkel való leszámolást. De a nagyobb horderejű gazdasági bűncselekmények nem kerülnek elő, mert ez tartja egészben a rendszert, az ilyen téren való szabad cselekvés nélkül félő lenne, hogy az újonnan megjelenő pártok egyszer majd valós konkurenciát jelentenének.

127. A privatizációs szerződések felülvizsgálata. – A privatizációs szerződéseket közvetlen megkötésük után is felülvizsgálták, ugyanis az egyes üzletkötéseknek többszintű ellenőrzésen kellett átmenniük, ahol vizsgálták őket abból a szempontból, hogy az állami vagyont ne lehessen jóval a valós értéke alatt, árun alul eladni. Mivel az ellenőrző és vizsgáló bizottságok tagjai ugyanazon kapcsolathálóhoz tartoztak és tartoznak, mint ahova a nemzeti vagyon fillérekért el lett adva, ezért egyértelmű, hogy a jelenlegi felülvizsgálások legalább olyan hatékonyak lesznek, mint az akkoriak. Maximum egy-egy kiemelt eseményre kell számítani, ahol egy embert a sajátjaik közül beáldoznak korrupció okán, és az esetet hónapokon át a médiában megjelenítve tartják, akárcsak a "cigánygyilkosságokat", hogy a nép újra reménykedhessen: lesz számonkérés a könnyebbik úton.

128. Átalakítás előtt az önkormányzati rendszer. Megkezdte munkáját csütörtökön az Önkormányzatok Nemzeti Együttműködési Fóruma. – Újabb és újabb meddő demokratikus egyeztetések. Végső soron az önkormányzati rendszer átalakításra kerül, mert az önkormányzatok eladósodása és az utolsó közösségi vagyonok eladása után a rendszer működésképtelenné vált, és mivel a szabadkőműves hatalom nem fogja saját embereit meghurcoltatni a sikeresen elvégzett munkáért, az állam átvállalja majd az adósságok rendezését. Újabb és újabb adósságok, "infrastruktúrafejlesztés" EU hitelekből, és újabb vagyonosodási lehetőségek.

129. Hosszú távú közlekedésfejlesztési terv kidolgozása. – A jelenlegi demokratikus kormányzat, ahogyan a többi is, a vidékfejlesztés álszent hirdetésének álcája alatt szinte mindent elkövet annak érdekében, hogy a lakosság teljes egészében csak Budapesten és egykét nagyobb városban tudjon boldogulni. A közlekedés fejlesztése valóban csak a tervekben jelenhet meg, mert országosan egyre több olyan település van, ahonnan a lakosok egyszerűen nem tudnak eljutni oda, ahol munkalehetőség van. Orbán hétköznapi tapasztalatai ellenére (a környezetében nyilván mindenki szolgálati vagy céges autóval jár) az ország számos településén a lakosok megélhetését az biztosítja, hogy naponta megy néhány busz oda és vissza. Mivel ezeket többnyire megszüntetik, és a közlekedésfejlesztési tervek az egyes nagyvárosok közösségi közlekedésével kapcsolatban készül(get)nek, igencsak álszent a kormánynak az a kijelentése, hogy javítani akarnak a vidék helyzetén. Az, hogy az alvóvárosokból a tömegek eljutnak a városi munkahelyükre, csak annyit jelent, hogy a városok környékére egyre többen költöznek, a városoktól távoli helyek pedig teljesen kihalnak.

130. Új irány a fogyatékosságügyi stratégia végrehajtásában. – A fogyatékosok "társadalmi integrációja" általában bevezető a sikkasztás gyakorlatába. Az elnyert pályázati pénzek nagy része az alapítvány létrehozóinak zsebébe vándorol, a gyakorlatban kimutatható eredményekre pedig csak olyan szinten ügyelnek, hogy az ellenőrzések után a pályázati pénzt ne kelljen visszaszolgáltatni. Egyébként az, hogy a hivatalos statisztikák szerint is Magyarországon közel 10%-os az enyhe és középfokú "fogyatékossággal élők" aránya, önmagában a megoldandó probléma, nem pedig valamiféle integrációra kell törekedni. A fogyatékosság térnyerésének okait a szülészeteken használt orvosi eljárások elvi hibáiban is felfedezhetjük, nem csak a keveredésben. A társadalom leépül, mert a jelenlegi értékrendszer az egyéni érdeket a közösségi érdek elé helyezi. Természetes módon ugyanis sem a keverék, sem pedig a beteg gyermekek nem tudnának megszületni, ilyen esetekben jelenleg is a hiányzó enzim beadásával indítják be a szülést, mert az természetes módon nem indulna be. A természet gondoskodott az egészséges társadalom fennmaradásáról, a társadalmakat jelenleg is csak a beteg, anyagelvű és egyén-központú tudomány bomlasztja. A statisztika normális esetben megszólaltatná a vészharangot, de az idegen hatalmaknak érdeke a magyar társadalom teljes lezüllesztése, mind szellemileg, mind pedig fizikailag. Ezért a kollaboráns kormányok integrálni akarják a mindenkori problémákat, nem pedig megoldani.

131. Új élelmiszerjelölési rendelet. – A magyar boltokban fellelhető élelmiszer többsége külföldön előállított alacsony minőségű, külföldön olcsón felvásárolt, tucatnyi közvetítők keresztül itthon drágán eladott termék. A törvényt a brüsszeli törvényhozás hozta létre, és az, hogy Magyarországon ezt csupán rendelet formájában kihirdetik, egyértelműen mutatja az EU közvetlen hatalomgyakorlását. Maga a rendelet inkább csak erőfitogtatás, ugyanis gyakorlati haszna nem lesz, mert az, hogy az egyes termékeken megváltoztatják a betűméretet, és feltűntetik a tápértéket, még nem orvosolja azt a problémát, hogy Magyarország az élelmiszerek előállítása terén sem önellátó.

132. Önálló, a megújuló energiaforrások elterjedését szolgáló törvényjavaslat kidolgozását kezdi meg 2011 második felében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. – A javaslatok kidolgozása egy jelenleg kormányzó hatalom esetében kész vicc. A kapcsolatháló egyes tagjai ülhetnek a vezető pozíciókban, élvezve a jól fizető állásokat és az emellett elérhető lehetőségek tárházát, miközben a Fidesz jelenleg még azt is eredménynek tartja, ha egy javaslat önálló. Biztosak lehetünk abban, hogy mire a jelenlegi demokratikus ciklus véget ér, addigra készen is lesz az a bizonyos önálló javaslat, amit dobhatnak is a kukába. De a demokratikus rendszer pusztulását követően nem lesznek többé javaslatok és szavazgatások, a magyar kormányzat időhúzás nélkül, azonnal fogja megkezdeni saját programja végrehajtását. Mit tesz ehhez képest a kollaboráns kormány? A 4 kormányzati év második évének végére készen lesz a javaslat, amihez még szakmai vitát kezdeményeznek fizetett ismerősök bevonásával, szavaznak róla, majd háromszor módosítják, mielőtt a soha meg nem valósítás megkezdődne.

133. Hatvannál is több javaslat az őszi jogalkotási programban/20110616. – Jogok vannak tömkelegével, csak kötelességek nincsenek, ezért mind a társadalom, mind pedig a gazdaság működésképtelen. A magyar fiatalok idegenként szocializálódnak, a gazdaság pedig zsugorodik, tehát megállapíthatjuk, hogy a demokratikus rendszer mennyiségi alapú törvényhozása semmiféle eredményt nem tud felmutatni a társadalom és a gazdaság hatékony szervezése irányába, az ilyesfajta törekvések csak és kizárólag az általános kifárasztás, és a magyar lakosság további sarcolásának fenntartását szolgálja.

134. A magyar nyelv napja - november 13-a. – A magyar fiatalok nagy része nem tud magyarul, mert nem, vagy szinte alig olvas, ezért nem érti a nyelv belső logikáját. A szabadkőműves oktatási rendszerben olyan korán és akkora túlsúlyt kap az angol nyelvoktatás, hogy az a magyar nyelvérzéket roncsolja, a fiatalok nagy része valamiféle magyar-angol-cigány keverék nyelvet beszél, anélkül, hogy tudna róla. Ennek ellenére a magyar fiatalok mégsem járnak az élen angol nyelvtudás terén, általánosan elterjedt az az észrevétel, hogy az oktatási rendszerből kikerülő fiatalok bár sikeresen letették a vizsgát, továbbra sem tudnának boldogulni idegen nyelvi környezetben, pedig az idegen gazdasági jelenlét következtében már majdhogynem lehetetlen elhelyezkedni angol nyelvtudás nélkül. Az új program pedig már lehetővé teszi, hogy a fiatalok hamarabb tanuljanak meg angolul, mint hogy a magyar nyelvet színvonalasan tudnák használni. Mind az érettségire, mind pedig a felsőoktatásban vizsgára készülők esetében megfigyelhető, hogy a magyar szöveg nehezen értése tanulási nehézségeket okoz. Ezt semmiféle nyelvtanoktatás nem helyettesíti, mert nem a szabályokat kell megtanulni, hanem az élő nyelvet használva kell felnevelni a fiatalságot. Mindezt összevetve a magyar nyelvnek leginkább siratófát lehetne állítani, nem pedig a magyar nyelv napját.

135. Összhangban a kormány a vidéket és a mezőgazdaságot támogató politikájával az idén ősszel hat év után ismét megrendezik az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást. – Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari kiállítás. Valóban, a hazai mezőgazdaságot és az élelmiszeripart teljes egészében kiállították a sorból. Ezért a demokratikus kormányzatok összessége a felelős, de a Fidesz is jókora részt vett ki belőle. A Fidesz különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hazai gazdaság nagy támogatójának képében tetszelegjen, de a hazai mezőgazdaság leépítéséből kivette a részét az európai gazdaságba való "integrálás" irányába tett előkészületek okán.

136. Az ingatlanbefektetési társaságok létrehozásának szabályozása. – Újabb parasztvakításnak lehetünk szemtanúi. Az ingatlanbefektetési társaságok létrehozásának szabályozása szintén abban a propagandában kerül felhasználásra, ami azt kívánja kihangsúlyozni, hogy a Fidesz kőkemény harcot folytat az idegen érdekeltségek magyarországi térnyerése ellen. Ami kész vicc, tudván azt, hogy a Fidesz maga is idegen érdekeltség. Az ingatlanpiac mélypontján a befektetési társaságok létrehozásának szigorúbb szabályozása csak arra jó, hogy magyar érdekeltséget már létre se jöhessenek ezen a téren. Az izraeli befektetők térnyerése kontrollálatlan, sokszor a kilakoltatások esetében is csak üzleti érdekű vagyonszerzésről beszélhetünk.

137. A magyar elnökség alatt jött létre az első közös sport munkaterv az Unióban. – Kiváló érv az olyan birkák elkábítására, akik azért szavaztak a Fideszre, mert "az Orbán focizik"... Nem szabad lebecsülni a tömeg butaságát, még rengeteg olyan állandó Fidesz-szavazó van, aki Orbán Viktoron kívül egyetlen fideszes politikust sem tud megnevezni. Arról nem is beszélve, hogy üres népbutítás bármiféle sport munkatervet kidolgozni, ameddig a rendszer érdeke, hogy a városi lakosság az egészségre kifejezetten káros életmódot folytasson, és a fiatalság fizikailag alkalmatlan legyen a honvédelemre.

138. Az országgyűlési biztosi rendszer átalakítása. - Az Ombudsman a jövőben nem csak állami szerveknél, hanem bankoknál, cégeknél is eljárást indíthat abban az esetben, ha az az új alkotmány ellenében működik. Új hatóság jön létre, ami már díj ellenében felülvizsgálhatja az adatkezelési műveleteket, vagyis Orbán személyes ismerősei közvetlen ellenőrzést gyakorolhatnak a stratégiailag fontos gazdasági egységek felett. Mindemellett a személyes adatok nem megfelelő védelmét akár 10 milliós pénzbüntetéssel is sújthatják, ami annyit jelent, hogy az internetes közösségi hálók és az egyes szoftvercégek üzemeltetői nevetve kifizetik, a hatalom számára nemkívánatos magánszemélyek esetében pedig ez az első lépés afelé, hogy a szabadkőműves csoportok tagságáról vezetett nyilvántartás a megfelelő pillanatban ne lehessen nyilvánosságra hozva. A fent említett büntetés mértéke kiváló példa arra, hogy a hatalom nem a tömegek személyes adatait védi, hanem a valós vezetés adatait nem akarja engedni "kiszivárogni", mert az a megfelelő pillanatban rendkívül veszélyes lehet számára. Az ombudsmani rendszer átalakítás azt mutatja, hogy az új alkotmány fennmaradása mindennél fontosabb a hatalmi elit számára, ezért a korábbinál hatásosabb védelmi mechanizmusokat kívánnak beépíteni.

139. Elindulhat a fővárosi 1-es és 3-as villamosvonal fejlesztése. – Az ilyen fővárosi felújítási munkálatokban részt vevő vállalatok és egyszerű munkások általában évek múltán sem kapják meg a pénzüket, hacsak nem olyan vállalatok bevonásáról van szó, melyek esetében a megrendelés a hatalmi elit egy-egy tagjának jelent majd hatalmas bevételt. Érdemes kizárólag kritikus szemmel vizsgálni az ilyen intézkedéseket, mert szinte minden esetben kiderül, hogy a kormány eredményének beállított felújítási munkálatok valójában egy-egy gazdag ismerősnek tett szívességet jelentenek, amit majd akkor viszonoznak hasonló módon, amikor a később leváltott kormány vezető tagjai már épp kezdenének pénzszűkében lenni.

140. Törvényjavaslat készül a megújuló energia terjesztésére. - Erről az egyes alapítványok, a civil szféra támogatásának törvényszerűségei és a "zöld" gondolat hamisságának kapcsán kifejtettük meglátásainkat.

141. Magyar Szabadság-díjat alapít a kormány. – Az első kitüntetettek nevét a transzatlanti diplomácia hét keretében jelentik be, Ronald Reagan amerikai elnöknek szobrot avatnak, Tom Lantos intézetet alapítanak, Orbán Hillary Clinton előtt esdekelve reménykedik a magyar-amerikai kapcsolatok javításában, és évszázadok óta nincs szabad magyar állam. A nyugati rendszer egyes tagállamainak szabadkőműves vezetői nagyon szeretik mindenféle díjakkal kitüntetni egymást, ez nekik önigazolást ad a nemzetek függetlenségének lebontásához, mert elhitetik egymással, hogy nem egy öntudatlan sátáni hatalom megtestesítői, (nem tudják, mit cselekszenek!) hanem valamiféle nemes cél érdekében küzdenek.

142. Újabb pályázatok energetikai fejlesztésekre. – Az ilyen pályázatokat csak olyan vállalatok nyerik el, amik korábban is eredményesen működtek, vagy jó személyes kapcsolataik vannak, vagyis a mindenkori hatalmi elit kapcsolathálójához tartozó érdekeltségek. A megújuló energiaformák támogatása Európa-szerte elterjedt, de furcsa módon mégis csak mutatóban van, a tagállamok nagy része továbbra is függ a külföldi energia-behozataltól. Mint azt már sokszor elmondtuk, EU pályázatokat csak olyan vállalatok nyernek el, amik nem mennek szembe bizonyos alapvető irányelvekkel, és mindenek előtt összesített formában nem jelentenek kockázatot az energiafüggőség fenntartásár nézve. A "zöld" jelleg felvétele is egy tipikus népbutítás: ha érdekükben állna, az EU tagállamok már rég függetlenek lennének a külföldi behozataltól. A változások utáni magyar kormányzat esetében meglátja majd a magyar lakosság, milyen, amikor a hatalom népszerűsít valamit, és az nem a nép megtévesztése, hanem rövid úton meg is valósul.

143. A civil szféra működését szabályozó törvényjavaslat, amely nemcsak a szervezetek státuszát, hanem finanszírozásuk módját. – A civil szféra finanszírozása magában foglalja az állami vagyon elsikkasztásához használt gépezetet és az abban öntudatlanul is segédkező csoportok támogatását. Egy civil szervezet főleg akkor kap támogatást, ha valamelyik párt érdekeltségébe tartozik, vagy tartozott. Vannak olyan civil szervezetek is tömegével, amelyek nem tartoznak a közvetlen érdekeltségekhez, de ezekben az esetekben is azt láthatjuk, hogy még az utolsó játszóház üzemeltetésének támogatása is olyan személyekhez kötődik, akik korábban valamelyik párt tagjai voltak, vagy az egyes pártok, ill. az államigazgatásban munkát vállaló egyéb személyek közvetlen ismerősei. (legyen az magán jellegű, vagy jelenlegi, ill. korábbi munkakapcsolat) Az egyes nonprofit szervezetek mind ilyen háttérrel rendelkeznek. A szabályozáson való újabb kiigazítások csak annyit jelentenek, hogy demokratikus váltórendszer jelenlegi helytartói valamely érdekeltségének támogatása a korábbi szabályozásba ütközött. Magyarországon nincs sem civil szféra, mert a mélyszegénységben élő lakosság nem fog semmiféle alapítványt támogatni, azok működése többnyire EU-s pályázatok és sikkasztott pénzek által megoldott. Ezen illúzió fenntartásában azért érdekelt minden demokratikus kormányzat, mert a demokratikus társadalomszervezési forma létfeltétele, hogy ilyen szervezetek létezzenek, és az egyes alapítványok támogatása kézenfekvő lehetőség a hatalmi elit kapcsolathálójának pénzzel való ellátására.
Jövőnk Társadalmi és Politikai Stratégiai Elemző Intézet
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése