2017. június 14., szerda

Hírháló 2014-ben XV.






Hírháló 2014-ben XV.



Világcsúcs körül a magyar élelmiszer ára



2014. FEBRUÁR 14. PÉNTEK, 13:18 
Északonline
Hazug propagandával nyomja a Fidesz a rezsicsökkentési műsorát. Az élelmiszerek áráról vajon miért nem beszélnek?
Szükség van a rezsicsökkentésre, bár a jelenleginél sokkal igazságosabb módon. Az a hazug propaganda viszont, amivel a kormány igyekszik megindokolni a lépéseit, teljességgel elfogadhatatlan. Nem igaz ugyanis, hogy a szocialista kormányok idején - a világpiaci folyamatoktól függetlenül - elszabadultak az energiaárak, az sem, hogy Orbánék már kormányzásuk kezdetén befagyasztották azokat, de az sem, hogy a mostani csökkentés pusztán a kormányzat akaratán múlt. Az Orbán-kormány idején például 50 százalékkal nőtt az ipari fogyasztók gázára, s ezt az emberek is megérezték a pénztárcájukon: az élelmiszer-árak az egekbe szöktek, vásárlóerő-paritáson mérve a magyar élelmiszerek ára az egyik legmagasabb az egész világon. Az MSZP ezért is ragaszkodott az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentéséhez, de erre egyáltalán nem hajlandó a kormányzat.
Minderről Kovács Tibor szocialista országgyűlési képviselő, a parlament gazdasági és informatikai bizottságának alelnöke beszélt pénteken Miskolcon.
Elmondta: míg 2010-ben 115 forint volt köbméterenként a gáz átlagára, addig 2011-ben már 127, 2012-ben pedig 136 forint. Mindezzel a kormányzat extraprofitot biztosított a gázszolgáltatóknak, amiből simán kitelik a 2x10 százalékos rezsicsökkentés, úgy meg pláne, hogy közben még jelentősen csökkent is a gáz világpiaci ára. Az is felháborító, hogy - mint fogalmazott - "Orbán Viktor bizalmi körébe tartozó személyek állami segítséggel lophatták el offshore cégeiken keresztül a távhőtermelőknek, iskoláknak, szociális intézményeknek szánt olcsó gáz évi 30 milliárdos hasznát".
Az MSZP-s képviselő hangsúlyozta azt is, hogy az áram árával kapcsolatban is hazug sikerpropaganda folyik. Az Orbán-kormány első teljes évének legeleje, 2011. január 1-je, illetve 2013 novembere között kilowattóránként 5-5,7 százalékos extraprofitra tett szert a Magyar Villamos Művek. Ez összességében 100 milliárd forintos plusz hasznot jelentett az állami tulajdonú cégnek. Szerinte már 2011-ben indokolt lett volna a 10 százalékos áramár-csökkentés, ezt viszont a kormányzat elszabotálta.
A paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatban Kovács Tibor kijelentette: Orbánék állításával ellentétben semmiféle parlamenti jogszabály nem adott egyetlen miniszterelnöknek sem felhatalmazást a szerződés megkötésére. Amiről az előző parlament döntött, az az, hogy a jelenlegi reaktorok működésének meghosszabbítása támogatható, de csak abban az esetben, ha a megfelelő hatástanulmányok elvégzése során ezt a kérdést társadalmi vitára bocsátják, s az emberek támogatják a kormányzati elképzeléseket.
"Ehhez képest Orbán Viktor kormánya társadalmi és országgyűlési felhatalmazás nélkül, egy 1966-os szovjet-magyar nemzetközi szerződésre hivatkozva, titokban eldöntötte Magyarország következő 50 évének energiapolitikáját! Tették ezt úgy, hogy azóta sem árulnak el részleteket, nem mutatnak be gazdaságossági számításokat, csak azt szajkózták, hogy ez az évszázad üzlete. Ilyen hazug, álságos, ugyanakkor gyáva kormányzati döntés-előkészítést még nem látott a világ!" - jelentette ki a szocialista képviselő.


2013 06 10 tüntetés a földtörvény ellen 2/7 Hossó Andrea


Budapesten, az Alkotmány utcában, az Országházzal szemben gyűlt össze egy kisebb tömeg a földtörvény ellen tüntetni. Beszédet mond Hossó Andrea

2013 06 10 tüntetés a földtörvény ellen 3/7 Ángyán József


Budapesten, az Alkotmány utcában, az Országházzal szemben gyűlt össze egy kisebb tömeg a földtörvény ellen tüntetni. Beszédet mond Ángyán József

2013 06 10 tüntetés a földtörvény ellen 4/7 Molnár Attila


Budapesten, az Alkotmány utcában, az Országházzal szemben gyűlt össze egy kisebb tömeg a földtörvény ellen tüntetni. Beszédet mond Molnár Attila

2013 06 10 tüntetés a földtörvény ellen 6/7 Éliás Ádám


Budapesten, az Alkotmány utcában, az Országházzal szemben gyűlt össze egy kisebb tömeg a földtörvény ellen tüntetni. Beszédet mond Éliás Ádám

Nem tudjátok, mily szörnyű a nép, Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?


Szilágyi György vs Fazekas Sándor: "Még kér a nép..." (2014-02-13)
"Még kér a nép, most adjatok neki! Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép, Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?"

"Szemkilövetés kormányától a szemfényvesztés kormányáig"


Magyarország és az Illuminati - Dr. Tóth Zoltán József előadás - Pomáz ~ 2012.10.08


Gavallér János

Kopogtat az Elég!


Miből is gondoljátok ti, politikusok, hogy ti vagytok e nép letéteményesei? Honnan vettétek a jogot, hogy álmotok sötét erdejében egy ország hitével játszva, gondoljatok megváltó nagy tetteket és sodorjátok paktum szerint kiszolgáltatottá e nemzetet? Mert közületek, a legtöbbre hivatott egzisztencia okán, szakmának minősíti az emberi akarat képviseletét, még nem faktum bölcselet szállt meg titeket, csak a képzelet repített a fellegekbe varázsszőnyegén benneteket.
Hallani 1-2ezer faktum-betyár üzenget a médián keresztül, de nem ám millióknak, nem, a látszat túloldal mindegy megoldások hatalmi székkarfáját simogatva az egzisztenciának, hogy tudni illik, ha "nem leszünk észnél, elsodor bennünket a nép"! Szöget ütött a fejembe a jelen:
Mire kellek én? Mire kell a dolgozó egyén? A fejlődés e fokán csak egy felhatalmazó blőd-tett a szavazás, vagy valóban kifigurázzák az embereket?
Mindenki tudta és tudja nem őszinteségi rohamok, jellemzik a nyilvánosság előtt játszódó hatalmi harcokat, de oly pofátlan és megalázó módon, mint a szocialistának nevezett tábor tette; a parlamentben szentesítve a kirekesztés retorikáját, hát az már vérlázító. A "NA ÉS" politikai térfoglalása hiteltelenné teszi minden szavukat és nem veszik észre. Megásatták a nemzet sírját előbb a kenyérzsugoriságukkal (23 millió román munkavállaló), majd testvéreink lelkének mészárszéki karámba hajtásával (2004. december 5.) és most már senkit és semmit nem tekintenek szentnek, vagy mégis a " NA ÉS" politikát! Mert akár kétharmados törvényt is hozhatnának arról, hogy a tisztesség kerüli a képviseleti demokráciát!? Az is lehet, csak minket küldenek sötét erdők mélyibe minden választáskor.
No kérem szépen, van itt megoldás: nagykoalíció!!! Ha ezt is le tudjátok tömni a torkunkon, akkor a magyar embernek vége. Felvetődött itt, hogy az ország érdeke, meg ehhez hasonló blőd magyarázat, hát hogy lehet az érdekem az, ami megaláz, semmibe vesz? A megtévesztés további folytatása valóban odáig vezethet, hogy a módszerváltó' értelmiség kiírja magát a nemzetből. A pusmus megoldások áldozata ez a nép, de végjátszmáját játssza már a politikai és társadalmi elit, mert erősen kopogtat az ELÉG!
Felismeri-e majd a kiszolgáló személyzet, hogy a gondolkodás nélküli megrendelés teljesítés teljes és végleges rombolást végez a lelkekben. Tudni illik, ha féligazságokat tényként, a hazugságokat sugallatként (a sajtóetikáról tudomást sem véve), az egzisztenciális előnyökért, csukott szemmel darálja, darálja, akkor a tájékoztatására bízott réteg torz ismeretek birtokában, torz következtetéseket hoz, így torz megítélésben részesíti a jelent. Míg egy rendszerváltás lejátszódhat úgy, hogy az előző diktatórikus hatalom gyakorlójától jogorvoslatként megörökölheti pártja vagyonát egy demokráciában (névváltoztatással, újjáalakulással, manipulációval) jegyzett párt, addig nem feltételezhető bármilyen átalakulás, azaz a társadalmi berendezkedés hazug marad. Nem kell rendelkezni egy lélekben embertelenné vált társadalom ismeretelméleteivel ahhoz, hogy rájöjjön bárki az emberi érzésvilág elállatiasodásához, teljesítmény romboló depressziójához.
Sólyom László mondta:
"Az alapkérdés az, milyen eszközök engedhetők meg a politikai célok eléréséhez. Ha polgárjogot nyer, hogy a jó cél bármilyen módszert szentesít, így például a választási ígéretek, semmire nem köteleznek, akkor a demokrácia hitelvesztése fenyeget."
Történetesen Gyurcsány Ferenc életvezetési morálja szabja meg az ország erkölcsítéletét, ami ha igaz is, hogy törvényes (mi, az hogy, nagyon is), de itt-ott a jó ízlés határát súrolja.
Kopogtat az Elég. Gondolják uraim, elhiszi az egyszerű ember, hogy évtizedekig folyik a pénz a költségvetésbe a privatizációból (plusz bevétel), zseniális adópolitikusainknak köszönhetően a legmagasabb adóelőírásokkal bír hazánk és nem boldogulhat az ország?
Bevezették a világpiaci számításokat a gazdaságban úgy, hogy a munkabér vonzatot meghagyták szocialista vívmánynak, kiárusították a közvagyont a módszerváltás' zászlaján, és elvárják a terheket, hordozza önök helyett más. Kicsit nem sok ez a jóból "szakemberek"?
Uraim, a becsület legkisebb szikrája, ha él még önökben feloszlassák a parlamentet, hogy tisztulási érzete keljen az embereknek!
A TÁRSADALOMNAK SZÜKSÉGE VAN EMELTFŐVEL, TISZTESSÉGESEN POLITIZÁLÓ ÉS ÉLŐ EMBEREKRE!
2008.09.11.


Semmi nem lett a Fidesz elszámoltatás ígéreteiből


2014-02-13 07:27:00 MTI - 
atv
A 2010-es kormányváltás után 1400 ügyben indítottak vizsgálatot kormányzati szervek, ebből kevesebb mint tíz jutott el a bírósági szakig, és mindössze néhány tucat embert vádoltak meg valamilyen visszaéléssel - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az elszámoltatással kapcsolatban szerdán Karcagon.
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) által szervezett kerekasztal-beszélgetés sajtótájékoztatóján Kövér László úgy fogalmazott: a kormány csak addig tudott felelősséget vállalni ezekért az ügyekért, amíg a kormányzati szervek "kezében voltak", amikor azok átkerültek az ügyészséghez és a bírósághoz, "azok az ítéletek születtek, amelyek születtek".
A házelnök a két szám közötti óriási különbséget azzal magyarázta, hogy az ügyek egy részében a vizsgálatot végző szervezetek nem találtak jogsértésre utaló jeleket, más esetekben eltűntek a bizonyítékok, míg a harmadik hátráltató tényező az volt, hogy - mint mondta - néha nehéz jogilag meghatározni azt a cselekményt, amelyet a köznapi ember tisztességtelennek gondol.
A igazságot kereső közvélemény számára emiatt az igazságszolgáltatás nem működik túl hatékonyan, de ehhez figyelembe kell venni azt is, hogy 1990-ben azt érintette legkevésbé a rendszerváltozás - fogalmazott Kövér László.
Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára a devizahitelesek problémájával kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy ha valaki megnézi az elmúlt 25 év történetét, akkor láthatja, melyek voltak azok a kormányok, amelyek a bankokat akarták konszolidálni, és kik azok, akik az adósokat. A legutóbbi bankkonszolidáció a Gyurcsány-Bajnai korszakban történt, amikor a felvett IMF-hitel egy részét rögtön két kereskedelmi bank kapta meg, a mostani kormány pedig végtörlesztéssel, árfolyamgáttal, eszközkezelővel és ócsai lakóparkkal próbál a bajba jutottakon segíteni - tette hozzá.
Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet elemzője elmondta: intézetük legutóbbi januári, ezer fős közvélemény-kutatása alapján 68 százalékos választási részvétel mellett a Fidesz-KDNP a szavazatok 46 százalékát mondhatná magáénak, és ezzel egy erős parlamenti többséget szerezhetne. Ehhez elengedhetetlen feltétel, hogy a kormánypártok mobilizálják a szavazóikat, a szimpatizánsok ne érezzék, hogy ez a választás tét nélküli, lefutott küzdelem - jegyezte meg.
A beszélgetést vezető Lanczendorfer Erzsébet, a győri KÉSZ tiszteletbeli elnöke, a KDNP országgyűlési képviselője arra emlékeztetett, hogy ezek a kerekasztal-beszélgetések már 18 éve folynak, és véleménye szerint népszerűsége annak tudható be, hogy bátran az igazságot keresik, és "nem rébuszokban beszélnek".



A vízcsapból is antiszemitázás folyik


2014. február 14., 14:07 
magyartudat.com
A vízcsapból is antiszemitázás folyik. A cionista hatalom érdeke szerint működő propagandának köszönhetően egyfolytában ömlik a gusztustalan provokátorok fröcsögése, nyakunkba zúdítva újabbnál újabb feszültséget, nyugtalanságot. Márpedig a történelemtudás hiányos ismerete nem ment fel senkit a hazug állítások előbb-utóbbi felelősségre vonása alól.
A legfrissebb hírek szerint az izraeli külügy ismét aggódik amiatt, hogy Magyarországon "újra próbálják írni a holokauszt történelmét", és a Magyarországot vezető Horthy Miklós abban betöltött szerepét. A csekély történelmi tudás birtokában lévő zsidó "szakemberek" ismét Magyarországot vették napirendi pontjukra, miszerint "egyes kormányzati tényezők megengedők az antiszemita folyamatokkal szemben". Nagy Andor magyar nagykövetet sikerült ismét előállítani, az eseményekről izraeli lapok számoltak be.
Vegyük csak sorra és igazítsunk helyre néhány "apró" momentumot. Alapként induljunk ki abból az egyszerű tényből, miért kerülhettek a zsidók történelmük során olyan sokszor szerencsétlen helyzetbe. A talmud tanítása szerint a zsidó nép nem munkára született. Szent írásuk szerint ők valamiféle felsőbbrendű lények és sajnos a mai napig ebben a tévhitben élnek. A zsidóság történelmi szerencsétlensége alapvetően mindig a világhatalomra törekvésüknek volt köszönhető. Nem tanultak saját bajukból, képtelenek elfogadni, hogy a világot nem ők irányítják, következésképpen a nemzetek haragja előbb-utóbb utoléri őket és elemi erővel sújt le rájuk. Ezzel pedig számolniuk kell, a világ bármely pontján próbálnak új hazát keresve gyökeret ereszteni.

Horthy Miklós történelmi nagyságát pocskonidázniuk több szempontból is enyhén szólva illetlen. Egyrészt, mert - jóhiszeműen feltételezve - tudatlanság, történelmi ismeretek hiányosságára utal, ha nevét felkapva, antiszemitázva, Magyarország egykori kormányzóját mocskolják, másrészt pedig a zsidóság saját maga is részese volt annak a virágzó korszaknak, amelyet a kormányzó teremtett meg 1919-44-ig.
A zsidóság Magyarországon hálával tartozik Horthy Miklósnak. A süket füleknek (na és persze a képzetlenség hiányából fakadó homálynak) köszönhetően, Magyarországról most mi bömböljük Izraelbe, hátha az illetékesek végre megértik:
Horthy megtette azt Hitlerrel szemben, amit a német befolyás alatt lévő államok egyetlenegy vezetőjének sem volt bátorsága megtenni! A kormányzó a román kiugrás (augusztus 23.) keltette káoszban lemondatta Sztójayt (helyére Lakatos Géza került). E lépéseknek köszönhetően megmenekült a Budapesten összezsúfolódott közel negyedmillió zsidó állampolgár.
A korszaknak egyébként a világ és Európa is sokat köszönhet (illik azt is ismerni, hogy az új gyárak és üzemek élén legtöbb esetben zsidó származású magyar állt. Ebben az országban a történelem során békében élt zsidó, cigány és mindenféle nemzetiség, egészen addig, amíg a néhány cionista feje tetejére nem állította a világot). A teljesség igénye nélkül említsük meg például a Ganz, Weiss Manfréd, Láng, Tungsram, Hoffer, Telefongyár, Kábel Művek, Chinoin, Richter, Ózdi Vasművek gyárakat. Ne feledjük, hogy ebben a korban nyílt meg a kontinens első földalatti vasútvonala de a világ első telefonhírmondó központja is. Az oktatás, az orvosi ellátás és a közbiztonság mintaszerűen volt megszervezve. A magyarság bebizonyította, hogy az 1920. június 4-én aláírt legnagyobb tragédiából is van kiút, a csüggedést a hit és a tenni akarás váltotta fel az emberekben. Magyarország vezetői értették a dolgukat.
Tudomásul kell venni, Magyarországon a zsidók minden ügyeskedés ellenére, olyan csekély létszámú kisebbségben élnek, akik eredetükre és szerencsétlen sorsukra hivatkozva, egyébként is több jogot élveznek, mint más kisebbségben élő honfitársaink (a többségről nem beszélve). Ennek a szerencsétlen világnézettel megáldott kisebbségnek az érdekeiért akár Izraelből, akár itthon bömbölni teljesen felesleges.




A génmódosított kukorica átment az első EU engedélyezési rostán


Február 12, 2014 
phys.org Idők jelei
Bár az Európai Unió tagállamainak többsége ellenzi, mégsem tudták megakadályozni a keddi szavazás során, hogy az amerikai DuPont cég Pioneer TC1507 génmódosított kukoricája megkapja az unió jóváhagyását a kukoricafajta köztermesztésbe vonására.

A szabályok értelmében az ügy átkerült az Európai Bizottsághoz a jóváhagyási folyamat következő lépcsőjeként.
A sokak által előre megjósolt eredményt számos szervezet bírálta.
"A Bizottság nem hagyhatja figyelmen kívül a tudományos, politikai és jogi aggályokat, amit az országok többsége, az Európai Parlament kétharmada és a legtöbb uniós állampolgár oszt," áll a Greenpeace hivatalos közleményében.
Máté József, a DuPont szóvivője viszont reméli, hogy a jóváhagyást hamarosan megkapják. "Ma még nem ünnepelhetünk, ha azt vesszük, hogy egy 13 éve tartó folyamatról van szó," mondta.
A legtöbb állam ellenzi
Az EU kényszerhelyzetbe került, mert az Európai Bíróság tavalyi ítélete elrendelte, hogy a Pioneer cég engedélyezési kérelmére február 12-ig foglaljanak állást.
Az uniós jogszabályok értelmében a tagállamok úgynevezett "minősített többséggel" döntenek ilyen ügyekben, ami azt jelenti, hogy minden tagállamnak saját lakossága arányában számít a szavazata.
Ezen a szavazáson 19 állam szavazott az engedélyezés elutasítására, azonban a szükséges 260 helyett ez csak 210 szavazatott jelentett.
Nagy-Britannia, Észtország, Spanyolország és Svédország szavaztak az engedélyezés mellett, azonban a tartózkodások mégis az ő javukra döntötték a mérleg nyelvét.
Németország, az EU legnagyobb befolyással bíró tagállama, 19 szavazatot tudhat magáénak, és az utolsó pillanatban megváltoztatta döntését. Eredetileg a kérelem ellen szavazott volna, végül azonban a tartózkodás mellett döntött.
Belgium, Portugália és a Cseh Köztársaság, mindegyik 12 szavazattal, szintén tartózkodott.
Az ellenzők táborát Franciaország és Magyarország vezette. Képviselőik kijelentették, hogy a miniszterek nem fogják tudni egykönnyen megmagyarázni a lakosságnak, hogy mi is történt.
A korábbi szavazáson 385 szavazattal 201 ellenében elutasították a kérelmet.
Tonio Borg, az EU Egészségügyi Biztosa azt mondta a tagállamok minisztereinek, hogy a szabályokat figyelembe véve és az egyes országok álláspontjának ismeretében "ha valaki tartózkodik, azzal tulajdonképpen a jóváhagyás mellett voksol."
Borg elmondta, hogy nem maradt más választása, mint folytatni a TC1507 engedélyezési eljárását, és kihangsúlyozta, hogy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) már hat alkalommal adta meg a termékre az engedélyt.
A Bizottságnak kötelessége figyelembe venni az EFSA döntését és arra is emlékeztette a minisztereket, hogy amikor bizonyos rovarirtó szerekkel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy azok károsak a méhek számára, a hatóság betiltotta őket.
Az Európai Unióban a legtöbb ember gyanakodva fogadja a génmódosított élelmiszereket, leginkább egészségügyi és környezetvédelmi aggályokra hivatkozva.
"Lehet itt bármilyen döntés, Magyarországon akkor sem lesz GMO-köztermesztés. Ha az EU a feje tetejére áll, akkor sem fogjuk beengedni a génmódosított termékeket," jelentette ki Győri Enikő külügyi államtitkár, az alkotmányra hivatkozva, arra utalva, hogy a tagállamoknak a bizottsági engedélyezés dacára is jogukban áll egy ideiglenes védzáradékkal távol tartani a génkezelt kukoricát vagy burgonyát.
Sajnos azonban egyre gyakrabban fordul elő, hogy GM növények megkapják a hatósági engedélyt. A keddi tanácskozáson több miniszter is megemlítette, hogy egyre nagyobb mennyiségben importálnak génmódosított élelmiszereket az EU-ba, megtalálhatók az állati takarmányokban és így az élelmiszerláncba is bekerültek.
Eddig néhány GM növény kapott engedélyt az EU-ban, de ebből csak a Monsanto féle MON810 kukoricát termesztik még mindig, ami ellen Magyarországon a fent is említett védzáradékkal védekeztek eddig. Ez a védzáradék azonban nem tartható fenn örökké, igaz, eddig az ezzel a lehetőséggel élő országokat nem kötelezték perekkel a tiltás feloldására. Ha a Bizottság engedélyezni fogja az 1507-es számú hibridkukoricát, akkor erre másodszor is sor kerülhet. Eddig összesen tíz tagállam hívta már segítségül a védzáradékot.
Kategória: 2014 február




Belga gyerekek eutanáziára kaptak jogot


Tajgetosz !!!!!!!



эвтаназия смерть болезнь шприц
© Fotó: Flickr.com/hitthatswitch/cc-nc-by-sa 3.0

A belga parlament törvényt fogadott el, amely lehetővé teszi az eutanáziát kiskorúak számára. De azt kizárólag a halálos beteg tinédzser, és szülei beleegyezésével el lehet végezni. Ezen kívül a pszichiáter és az orvos megfelelő hozzájárulására is van szükség. Ugyanakkor a törvény nem határozza meg, milyen kortól kezdve a kiskorú gyerek jogot kap az orvosok által támogatott önkéntes eltávozásra.

Az eutanázia törvény mellett a belga parlament 88 képviselője igennel szavazott, 12-en tartókodtak, 44-en pedig nemet mondtak a törvényre. A Szenátus még decemberben hagyta jóvá a törvényjavaslatot. Most ahhoz, hogy a törvény hatályba léphessen, csak a király aláírása szükséges. A szavazást heves vita előzte meg, amely nemcsak Belgiumban, hanem külföldön is folyt. A királyságban a kiskorúak eutanáziája elleni tüntetésekre is került sor. A tüntetések résztvevői meg vannak győződve, hogy a beteg gyermekek eutanáziája erkölcstelen, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a szenvedéseket enyhíteni lehet modern fájdalomcsillapítók segítségével. Határozottan ellenzi az eutanáziát Belgium katolikus közössége is. A legtöbb panasz azzal kapcsolatos, hogy a törvény nem határozza meg az életkort, amitől kezdve a kiskorú gyerek ragaszkodhat eutanáziához.Dmitrij Ajvazjan a Betegek Érdekképviseleti Ligájának ügyvédje megjegyezte:
Hogyan dönthet egy 12 éven aluli gyerek, hogy visszavonul az élettől? Kiskoránál fogva, formálisan még nincs tudatában, hogy mit tesz. A fájdalom erejét nem lehet megmérni, túl szubjektív dolog ez. Ugyanakkor tudjuk, hogy hogyan viselkednek a gyerekek, ha betegek. Különösen akkor, ha nagy dózisú hormonokat és pszichotróp gyógyszereket kapnak a betegség által okozott befolyásolás csökkentése érdekében. Természetesen ilyen körülmények között változik a mentalitás. És ilyenkor abszurd dolog kérdezni valamit a gyerektől.
Az eutanázia támogatói ennek az érvelésnek tarthatatlanságára mutatnak rá. A törvény kimondja, hogy a gyermek beszámíthatóságát pszichiáternek kell megerősítenie. Amellett az eutanázia csak a szülők hozzájárulásával lehetséges, miután az orvosok megerősítették, hogy a beteg "reménytelen, állandó és elviselhetetlen szenvedését nem lehet enyhíteni, ami hamarosan halálhoz vezethet." Az eutanázia apologétái hangsúlyozzák, hogy az élet megszűnik abszolút áldás lenni olyan ember számára, aki nap mint nap éles fájdalmat érez. Annál is inkább, ha gyógyíthatatlan betegségről van szó. Ha a szenvedést csak a beteg halála megszüntetheti, miért nincs joga közelebb hozni ezt a pillanatot?
Ma nemcsak Belgiumban, hanem Hollandiában is legalizálták az eutanáziát, beleértve a gyermekekét is. Ilyen vagy olyan formában legalizálták azt Svájcban, Luxemburgban, egyes amerikai államokban és Ausztrália északi régióiban.



Szerdán volt a palesztin holokauszt napja – a magyarországi zsidó sajtó megint elhallgatta

A tomboló zsidó fasizmusról csak hallgatni lehet !!!!

A palesztinok szerdán emlékeztek meg az 1948-ban hazájukból, otthonaikból és településeikről elűzött közel egymillió menekültről és a négyszáz elhagyott vagy lerombolt palesztin településről. A palesztinok holokausztnapja, a Jom en-Nákbá, az idén egybeesett a zsidók függetlenségi napjával. Az utóbbi hetekben már provokatív méreteket öltő zsidó holokausztozás közepette a cionisták uralta magyarországi sajtó ismét „elfelejtett” beszámolni egy másik nép nemzeti tragédiájáról. 

Palesztin exodus 1948-ban
Izraelben idén a palesztinok április 29-én, a zsidók függetlenségi napján emlékeztek az 1948-ban, majd az 1967-es háború alatt és után hazájukból és házaikból elűzött palesztinokra, az elhagyott, lerombolt palesztinai arab településekre. A zsidók ünnepeltek, szokásuk szerint tömegesen kirándultak, parázson sütötték a húst és tonnányi piszkot és szemetet hagytak maguk mögött a természetben. Aki nem hiszi, nézze meg a másnap megjelent héber sajtó képes beszámolóit. 
A palesztinok ezen a napon tartották a Jom en-Nákbát, a nemzeti katasztrófa napját. Tömegesen keresték fel azon falvakat vagy települések romjait, ahonnan a zsidók 1948-ban, majd az 1967-es háború alatt és után elkergették az arab lakosságot. 
Az idei Jom en-Nákbá központi rendezvényére a hajdani El-Káfrejn falu helyén került sor a zsidó megszállók már-már budapesti méreteket öltő rendőrségi jelenléte mellett. A Káfrejn magyarul „két falut” jelent, aminek az a magyarázata, hogy a palesztinok a XIX. században két korábbi, elnéptelenedett falu helyén építették fel az 1948-ig létező településüket.  

El-Bászá hajdani palesztin falu két omladozó keresztény temploma
A Haifa városától 30 kilométerre délkeletre elterült El-Káfrejn falut a Pálmáh nevű zsidó fegyveres alakulat 1948. április 19-én elfoglalta, 1067 lakosát elkergette, majd a települést lerombolta. Barbár módon még El-Káfrejn temetőjét is a föld színével tették egyenlővé. Később, Izrael kikiáltása után a lerombolt falu területén az izraeli hadsereg lőteret létesített. 
Nem messze az emlékező palesztinoktól – a rendőrség védelme alatt – a Há-Somér He-Hádás (Új Őr) nevű zsidó szervezet szimpatizánsai provokatív eszem-iszom pikniket tartottak. Az arcátlan zsidók szóvivője a Jediot Áháronot című lap tudósítójának elmondta: „Fontosnak tartottuk megmutatni nekik, hogy mi mindenhol biztonságban érezzük magunkat.” 
El-Káfrejn falu helyén két-háromezer palesztin vett részt az idei megemlékezésen és az úgynevezett „visszatérési körmeneten”. Dzsamál Záhálká parlamenti képviselő a megemlékezőknek tartott beszédében kijelentette, hogy ami 1948-ban történt, az nem csak nemzeti katasztrófa volt, hanem jó előre kitervelt és megszervezett etnikai tisztogatás, emberiség ellen elkövetett bűntény. 

Ennyit hagytak a zsidók El-Káfrejn temetőjéből
A Jom en-Nákbá (a katasztrófa napja) valójában a zsidó holokauszt héber változatának (Jom Há-Soá) arab megfelelője. A „nákbá” fogalmát Constantin Zureyk, a bejrúti Amerikai Egyetem történelemprofesszora dobta be a köztudatba az 1948-ban megjelent Má'áná en-Nákbá (A katasztrófa jelentősége) című könyvével. 
A cionista propaganda természetesen jócskán kozmetikázva adja elő az 1948-49-es palesztin holokauszt történetét kihangsúlyozva azt, hogy a Jordán folyótól nyugatra elterülő Palesztina 1947-es felosztását az arab politikai vezetőség nem fogadta el, s háborút indított a fiatal zsidó állam ellen. A cionisták érve részben igaz. Ám nem magyarázat arra, hogy miért üldöztek el házaikból, falvaikból és városaikból közel egymillió fegyvertelen palesztint, s miért rombolták le részben vagy teljesen a településeiket, ahová az épen maradt épületekbe zsidókat telepítettek. 

Palesztin fiatalok emlékeznek El-Káfrejn falu helyén
Az ENSZ Biztonsági Tanácsának 194. számú határozata 1948 decemberében egyértelműen kimondja, hogy az elűzött palesztinokat minél előbb vissza kell engedni a korábbi otthonaikba vagy kárpótolni kell őket. A zsidók természetesen, amint később, már akkor is fütyültek az ENSZ-határozatra, s kárpótlást is csak ők követelhetnek. 
A palesztinok 2009. április 29-én nemzeti tragédiájukra emlékeztek, de erről az eseményről a fajvédő cionisták irányította magyarországi sajtó mélyen hallgatott. Ismét elmondjuk, amit már oly sokszor megtettünk: tűrhetetlen állapot az, hogy a Magyar Távirati Irodának és a Magyar Rádiónak Izraelben van tudósítója, míg a huszonkét arab országban nincs. 
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info
Kapcsolódó:



Drezda: a II. Világháború legnagyobb tömeggyilkossága

No ez már holokamu volt … !!!!!

Az elhallgatott történelem egyik legsötétebb fejezete, hogy a II. Világháború legborzalmasabb háborús bűntettét az angolszászok követték el egy majdnem ezeréves, gyönyörű német város, Drezda porig rombolása során.

A keletről Németországra támadó vörös hordák elől közel egymillió ember menekült Szászország fővárosába, amely semmiféle katonai potenciállal, hadianyaggyárral nem rendelkezett, sőt a németek az angolszászok terrorbombázásait elkerülendő kifejezetten nyílt várossá tették.

Ennek ellenére sok másik védtelen városhoz hasonlóan Drezda sem kerülhette el sorsát: az Angol Királyi Légierőnél 1943. januárjától parancsba volt adva a lakosság lehetőleg maximális mértékű elpusztítása, a német nép moráljának megtörésére. Borzalmas fintora a sorsnak, hogy 1945-ig nem sikerült megtörni a teutonokat, de megtette azt az elmúlt jó hatvan liberális agymosása: ma már halottaikat sem gyászolni, hőseikre sem megemlékezni nem mernek.

Megtette ezt helyettük is Lenhardt Balázs, a Jobbik képviselője napirend utáni felszólalásában az Országgyűlésben.


A holokausztot akarja taníttatni az ENSZ palesztin iskolásoknak

Bagoly akarja a verébnek mondani , hogy nagyfejű !!!!

Az ENSZ-nek az a terve, hogy a Gázai övezet palesztin iskolásaival megismerteti a holokausztot, heves ellenkezést váltott ki a területet irányító Hamász vezetőiből, pedagógusokból, valamint az Izraellel kezdett béketárgyalások résztvevőiből is.
A zsidók szenvedésének témáját a szeptemberben kezdődő új tanévben kívánják tárgyalni az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága oktatási programjának részeként. Ha sor kerül rá, az lesz az első alkalom, hogy palesztin gyerekek az iskolában a zsidókat ért csapásokról hallanak.
Aki gyerekeink tanításával játszik, az vörös vonalat lép át" – jelentette ki Mohammed Aszkul, a Hamász oktatási minisztere, hozzátéve, hogy a Hamász mindenáron meg fogja akadályozni a holokauszt oktatását.
A Gázai övezetet irányító, szélsőségesnek tekintett Hamász vetélytársa, a Nyugat és az Egyesült Államok által partnernek elfogadott ciszjordániai Palesztin Hatóság is elutasította a holokauszt oktatását. Ezt tette az Izraellel béketárgyalásokat folytató Palesztinai Felszabadítási Szervezet is. „A holokauszt oktatása palesztin diákoknak ENSZ-iskolákban elfogadhatatlan" – jelentette ki Zakaria al-Aga, a PFSZ végrehajtó bizottságának tagja.
Az ENSZ irányította gázai oktatási intézményekben mintegy 200 ezer palesztin gyerek tanul.




Fatah: "a Holokauszt egy nagy hazugság”



Tudjuk csak úgy teszünk …





Nem csak a Hamasz, de a Fatah vezetői is ellenzik az „az ellenség hamis állításainak és hazugságainak” oktatását – a Hamasz szerint az ENSZ terve „kulturális bűntény” lenne. Úgy látszik, ha a Holokausztról van szó, akkor a mérsékelt palesztinok a radikális Hamasszal azonos platformon állnak.
Fatah: "a Holokauszt egy nagy hazugság”
A Hamasz terrorszervezet és a Fatah „megesküdött”, hogy ellehetetlenít minden Holokauszt-oktatási kísérletet az ENSZ UNWRA programja által Ciszjordániában és a gázai övezetben működtetett iskolában. Kedden a két szervezet képviselői kijelentették: a Holokauszt oktatása „provokatív tett”. A Hamasz szerint az ENSZ szándéka javaslata a zsidóság elleni népirtás tantervbe vételére „a palesztinok elleni kihívó magatartás”. A terrorszervezet azzal vádolja az UNWRA-t, hogy olyan politikai irányelvet követ, amely nem a palesztinok érdekeit szolgálja, „sérti a kultúrájukat és értékeiket” valamint „előkészítené az Izraellel való megbékélést”.
Ez egy kísérlet, hogy ránk erőltessék a kultúrájukat, azt akarják, hogy elfogadjuk a meséiket és hazugságaikat, hogy elnyerjék az együttérzésünket” – olvasható a Hamasz kulturális minisztériumának Gázában kiadott állásfoglalásában. A minisztérium figyelmeztette az ENSZ szervezetet: ne tanítson iskoláiban a Holokausztról, az emberi jogok tantárgy részeként, mert ez egy „felháborító beavatkozás a palesztinok belügyeibe, és az UNRWA alapítása óta meglévő szabályozás megsértése”.
A Hamasz által „kulturális bűntényként” megbélyegzett „gyanús cselszövésre” ellenállásra szólította fel a palesztinokat. A terrorszervezet szerint inkább „a megszállás terrorja és a rasszizmus” témakörében kellene tanórákat tartani.
Nem csak a Hamasz foglalt azonban állást a ENSZ oktatási programjával, hanem Zakarija al-Agha, a Fatah gázai vezető személyisége, és a PSZF „menekültügyi osztályának” vezetője is kijelentette, hogy ellenzi a Holokausztról való tanítást palesztin iskolákban.
Szalah al-Vadijeh, a Fatah ciszjordániai képviselője szerint pedig a Holokauszt egy „nagy hazugság”. Szerinte a palesztinok mindeni másnál többet tudnak ellenségeik történelméről és hazugságaikról. Ő is felháborodott, hogy az ENSZ a palesztin iskolás gyerekeknek a Holokausztról szeretne tanítani.
atv.hu / jpost.com



Február közepéig 112-en fagytak meg Magyarországon



Budapest, 2014. február 16. Vasárnap 
MSZF SZK
A Magyar Szociális Fórum vasárnap friss adatokat tett közzé a fagyhalál alakulásáról. Az emberi jogokért küzdő mozgalom jelentése szerint 112-re emelkedett azoknak az embereknek a száma, akik tavaly ősz és 2014. február 13. között Magyarországon megfagytak.
Az MSZF előző, január 30-i adatszolgáltatása óta, mely 88 életvesztésről számolt be, 24 embertársunk szenvedett fagyhalált.
Rendkívül megnőtt azoknak az aránya, akik saját fűtetlen otthonukban hűltek ki. Arányuk 58 százalékot mutat, hiszen 14-en haltak meg saját otthonukban, köztük öt nő. Hárman közterületen, azaz a szabad ég alatt fagytak meg. Mindhárman férfiak voltak. További heten kórházba szállításuk közben, vagy kórházba kerülésük után hunytak el, mert már nem tudtak rajtuk segíteni.
A Magyar Szociális Fórum arról is beszámolt, hogy az állami irányítású média kizárólag a külföldön történt fagyhalál esetekről ad hírt, a hazai tömeges pusztulás fölött szemet huny, és úgy kezeli, mintha meg sem történt volna. Az MSZF a tömegtájékoztatás politikai befolyásolásának tulajdonítja a tények elhallgatását, és az életvédelem szempontjából felelőtlennek tartja a kormány magatartását.


NEM-et mondani!


Minden hivatalos helyen EU szabályzatra hivatkoznak. Holott minden épeszű gondolkodással szembe mennek ezek a szabályok. És azon elmélkedtem, miért kell nekünk mindent elfogadni szó nélkül? Miért kell nekünk az emberellenes, életellenes rendeleteket követnünk?
Azért öntsük ki a megmaradt ennivalót, mert az EU úgy határoz, hogy el kell égetni?
És ha nekem a szomszéd nénim nem jön ki a nyugdíjából, és tudom, hogy üres kenyérre telik csak neki, ezért viszek egy adagot, amit hálásan megehet?
És ha elviszem az utcai kóbor kutyáknak?
Vagy, ha elviszek egy adagot a bolt mellett rendszeresen álldogáló hajléktalannak?
Netán nagyobb helyen dolgozom és vállalom, hogy állatmenhelyre szállítom, ahol aznapra 10 kutyát jóllakattunk?
Nem! Ezt nem lehet, mert megbüntetnek, és még a munkahelyemet is elveszítem.
Az étel csak elégethető. Pedig ez nem veszteség számukra, hisz kifizetett tétel már.
Amíg egyetlen ember és állat is éhezik a társadalmunkban (nem természeti csapás által), addig valamit nagyon rosszul csinálunk! És mi vakon követjük a mások által hozott szabályokat, mert azt hisszük ez így van jól. Ők a nagyok megmondhatják, mit kell tennünk, nekünk meg szót kell fogadnunk.
Elképzelem, hogy mind azok az emberek, kik ilyen helyen dolgoznak hétfőtől egyszer csak nem öntik ki a moslékba a megmaradt ennivalót. Aki tud éhező embernek adni, az visz egy adaggal. Vagy összefogva menhelyre szállítják. És mikor számon kérik őket, azt felelik: - Nyugodtan fel lehet róni, nyugodtan adhat figyelmeztetést, mert enni adtam egy éhezőnek.
Szeretném, ha eljönne ez a világ! Szeretném, ha felismernék az emberek, hogy addig folytatódik ez, míg fel nem állunk és azt nem mondjuk: ELÉG VOLT!
Gondolkodjunk! Mire tanítjuk gyermekeinket?



"Rohadt magyarok, megölünk benneteket!" - Cigányok támadtak a standoló jobbikosokra Csepelen


2014-02-06. 11:39 MTI - 
Kuruc.info
Csepelen, a Karácsony Sándor utcában standolt a Jobbik helyi alapszervezetének négy aktivistája, köztük Pákozdi József, a nemzeti párt önkormányzati képviselője is. Cigányok támadtak rájuk, és halálosan megfenyegették őket.
Ahogy az ország számos pontján, kedden Csepelen is standoltak a Jobbik aktivistái. Passzív kampányt folytattak: az embereket nem szólították le, a járókelők maguk keresték a Jobbik standját, ahol az aktivisták a nemzeti párt kiadványait osztogatták.
"Mi van, bokszolni akarsz?"
Délután fél három körül a HÉV felől három cigány, egy férfi és két nő fenyegetően indult meg a stand felé, már messziről kiabálva: "rohadt jobbikosok, rohadt magyarok, megölünk benneteket!"
A párt aktivistái tudomást sem vettek a provokációról, a cigányok azonban a standhoz léptek, és folytatták a fenyegetőzést: a cigány férfi a földre köpött, majd újra nyomatékosította, hogy a jobbikosok "meg lesznek ölve". Pákozdi Józsefék távozásra szólították fel a kötekedő cigányokat, de a banda agresszív férfitagja sajátos logikája okán visszakérdezett: "mi van, bokszolni akarsz?"
A szóváltás és a cigányok kiabálása feltűnt a járókelőknek is, és többen a jobbikos stand köré gyűltek. A cigány férfi megpróbálta megütni Pákozdi József önkormányzati képviselőt, ám ő eltolta magától a támadót. Pákozdit ekkor az egyik nő is meglökte, mire ő elkapta a karját, a férfi viszont közben ököllel arcon ütötte a jobbikost. A képviselő ettől a földre esett, mire az egyik cigány nő többször is bordán rúgta.

Az arab férj mindenkit lelő

Ekkor a jobbikos aktivisták "lerángatták" Pákozdi Józsefről a cigány támadót, de bántani nem bántották, csak megpróbálták leállítani. Egyikük szintén földre került, a cigány nő őt is megrugdosta.
Eközben válogatott szitkokat szórtak a standolókra: már gyermekeik megölésével is fenyegették őket, az egyik hiányos fogazatú nő - aki közben a pulóverét is rángatni kezdte, bizonygatván azt a teljesen irreleváns információt, hogy ő terhes - azt kiabálta: az ő férje arab, aki mindenkit le fog lőni.
A cigányok egyébként a helyszínen lévők egybehangzó állítása szerint alkohol vagy kábítószer hatása alatt álltak, vélhetően attól bátorodtak fel ennyire. Ezzel érvelt egyébként egy szintén a helyszínen tartózkodó cigány nő is, aki köpködő és rugdosódó társával ellentétben próbálta csillapítani a kedélyeket, de azt is kérte, hogy mindenki vegye figyelembe: ismerőse részeg.

Lassan érkeztek a rendőrök, de segítőkészek voltak
A közelben lévő közterület-felügyelők rezzenéstelen arccal nézték végig a jelenetet, az egyik jobbikos által kihívott rendőrök pedig egy kommunikációs hiba okán - a telefont a Teve utcában vették föl, így a csepeli rendőrök később értesültek a történtekről - csak negyed óra elteltével érkeztek a helyszínre, a támadók addigra elhagyták a helyszínt. A jobbikosok tájékoztatása szerint azonban segítőkészek voltak, a tetteseket sikerült előkeríteniük, és azóta már ki is hallgatták őket a magyarellenes, rasszista indítékból elkövetett támadás miatt.
Nem szegte kedvüket
Lehmann Viktor, a Jobbik budapesti alelnöke megjegyezte: az incidens egyáltalán nem szegte kedvét a tagságnak, a jövőben még nagyobb intenzitással és gyakorisággal folytatják majd a standolást.
(alfahir.hu)
Frissítés: már el is engedték a támadókat
Három cigány származású ember megtámadta, inzultálta és bántalmazta a Jobbik helyi önkormányzati képviselőjét és aktivistáit kedden Csepelen, kampányolás közben - mondta Szilágyi György csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.
A Jobbik budapesti elnöke azt mondta, azért hangsúlyozza az elkövetők cigány származását, mert egyértelműen rasszista és magyarellenes indokkal támadtak a Jobbik standjánál állókra.
A két nőből és egy férfiből álló társaság folyamatosan azt kiabálta, "rohadt jobbikosok", "rohadt magyarok" - mondta Szilágyi György, aki szégyenteljes esetnek nevezte a történteket, és felszólította az államfőt és a kormányt, hogy emeljék fel a hangjukat a hasonló esetek ellen.
Azt mondta, a Jobbik nem ijed meg és még nagyobb intenzitással folytatják a közterületi kampányukat.
Lehmann Viktor, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje és budapesti alelnöke - aki maga is jelen volt a keddi esetnél - azt mondta, a bejelentésüket követően a rendőrség helyszínre érkező egységei egy órán belül elfogták a két nőt és a férfit, akiket kihallgattak, majd szabadon engedtek.
Hozzátette, a támadás során a Jobbik helyi önkormányzati képviselőjét megütötték az arcán és megrugdosták, így a rendőrségi eljárás keretein belül látleletet is vettek a sérüléseiről.


Tulajdonképpen a cigányokat nincs jogotok megbüntetni

2014. február 14., péntek 
magyarellenesseg.blog
Az Összefogás 2014 párt cigány képviselőjelöltje szerint a magyarok el kell tűrjék a cigánybűnözést Balogh Artur az Összefogás 2014 nevezetű párt képviselőjelöltje az alábbi írást tette közzé a blogján:

Aktuálisabb, mint bármikor parasztok!

"Cigány megélhetési bűnözést el kell tűrnötök!
Cigányokra filozófiai és igazságossági értelemben nem vonatkoznak a törvények.
Tulajdonképpen a cigányokat nincs jogotok megbüntetni.
A cigány származású magyar állampolgár büntethetetlen akkor amikor a családja, önmaga létfenntartása érdekében eltulajdonítja mások, vagy a többség javait.
A cigány jogosan lop.
Mivel az alkotmány szerinti cigányokra vonatkozó tételt a többség , az országgyűlés nem foganatosítja ezért minden ami az alkotmányba van minden kötelesség a cigányokra jogilag nem vonatkozhat.
Mivel minden törvény az alkotmányból ered ami nem érvényes a cigányságra,
Így semmilyen törvény szerint nem büntethető a cigány származású magyar állampolgár."

további részletek itt: 
http://ciganyorszagkiralya.blogspot.hu/


A bíróság utasítására az NFA-nak nyilvánosságra kellett hoznia, kik kaptak idén pályáztatás nélkül, titokban állami földeket: a listán többek között kormánypárti politikusok, maffiacsaládok, gazdákat sanyargató oligarchák köszönnek vissza. Döbbenetes, hogy az emberek háta mögött mi történik a nemzeti vagyonnal! Tekintse meg a Váralja Szövetség hírpótló tanulmányát: 
varaljaszovetseg.hu



Bíróságok diszkréten megerősítették, hogy az MMR vakcina autizmust okoz - Mit tehetünk az oltások ellen?


2/08/2014 
Új Világtudat
Nem fogsz erről hallani a fősodratú médiában, de az amerikai szövetségi kormány "vakcina bírósága" ismét, bár halkan elismerte, hogy a kanyaró, mumpsz és rubeola (MMR) vakcina kombináció valójában autizmust okozhat.
Egy nemrég közzétett döntésben, melynek egy részét cenzúrázták a nyilvánosság elől, egy fiatal fiú több tízezer dollárt kapott, miután megállapították, hogy az MMR vakcina vezetett az autizmusspektrum-zavar (ASD) megerősített diagnosztizálásához.
A tízéves Ryan Mojabi szülei elmondták, hogy először encephalopathia-ban szenvedett, miután beoltották MMR-el 2003 december 19-én. Az encephalopathia elismert és kártérítésre kötelezett mellékhatása a védőoltásoknak, és az egyik azok közül, melyeket a vakcina bíróság korábban a vakcinához kötött.
Ryan Mojabi esetének hivatalos dokumentumai a vakcina bíróság weboldalán megtekinthetők:http://www.uscfc.uscourts.gov/search/node/ryan+mojabi
A szövetségi kormány vakcina bíróságának hivatalos oldalán több ezer vakcina kártérítési ügy dokumentuma található és olvasható egészen 2002-től:http://www.uscfc.uscourts.gov/opinions_decisions_vaccine/Unpublished
Ryan szülei szerint az oltás okozta fiuk encephalopathia-ját, ami "neuroimmunológiailag közvetített diszfunkciók formájában jelent meg, mint az asztma és az ASD."

Miután bíróságról bíróságra jártak, Ryan esetét meghallgatta a vakcina bíróság. Végül a szövetségi kormány is egyetértett abban, hogy Ryan encephalopathia-ját az MMR vakcina okozta, egy mérföldkőnek számító döntés, amely megerősíti azt, amit Dr. Andrew Wakefield talált több mint 15 évvel ezelőtt, amikor a bélbetegségeket tanulmányozta az MMR vakcinát kapott gyermekeknél.
"Ryan sérülést szenvedett a vakcina törvény szerint - azaz encephalitist öt-tizenöt napon belül az oltás (MMR) beadását követően," - ismerte el az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériuma az üggyel kapcsolatban. "Ebben az esetben helyénvaló a kártérítés," - tette hozzá a bíróság döntésével teljes egyetértésben.
Különös figyelmet érdemel az esetben az a tény, hogy a kormányzati engedélyezési dokumentáció továbbra is lezárva maradt. Míg a bíróság és a kormány is nyíltan elismerte, hogy az MMR oltás okozta Ryan encephalitis-ét, nem hozza nyilvánosságra véleményét arról, hogy az agyvelőgyulladás vezetett-e vagy sem Ryan sérüléseihez, beleértve azokat is, melyek az ASD kategóriájába esnek.
Ugyanakkor az a tény, hogy ezek a dokumentumok továbbra is cenzúrázottak azt mutatja, hogy a kormány titkol valami fontosat a nyilvánosság elől, amelynek egészen biztosan köze van az MMR oltás és az autizmus közötti kapcsolathoz.
Az oltásterror egy új fogalom, amely kibontakozott Magyarországon. Megfenyegetett, bírsággal sújtott szülők, az önrendelkezési jog teljes mellőzésével gyakran kifáradnak és megadják magukat a rendszernek. A tanár is szülő, vajon milyen jogi eszközei lehetnek a döntéshozatalra egy iskolai kampányoltásnál... Egyre nagyobb társadalmi feszültség alakul ki az oltások kapcsán, a fiatalabb generációkat folyamatos agymosásban és programozásban részesítik az ellenállás megtörésére.
Labant Csaba és Jakab István beszélgetése - vntv
Az aggódó szülőknek végig mindenben igazuk volt: az MMR vakcina autizmust okozhat
Egy hasonló eset került napvilágra ugyanabban a hónapban, a fiatal Emily Moller-é Houstonban, aki szintén hatalmas kártérítést nyert az MMR vakcina okozta sérülései miatt. A beszámolók szerint Emily-nél súlyos reakciók léptek fel nem csak az MMR oltás megkapása után, hanem a dTaP (diftéria, tetanusz és szamárköhögés), a HiB és a Prevenar vakcinák után is. Mint Ryan esetében, a kormány elismerte, hogy ezek a vakcinák vezettek Emily autizmusához és más fejlődési problémákhoz.
Ez a két eset az Egyesült Államokban, Dél-Amerikában és Európában publikált számos tanulmánnyal együtt azt bizonyítja, hogy az MMR oltás nem olyan ártalmatlan, ahogy azt a hagyományos orvosi ipar állítja. Sőt minden, amit Dr. Wakefield talált visszamenőleg a 1990-es években az MMR vakcinát illetően - mellesleg a megállapításaira ráment a karrierje és a hírneve - bizonyítottan és kétségtelenül igaz.
Dr. Andrew Wakefield az Infowars stúdiójában fejtette ki véleményét az oltások és az autizmus kapcsolatáról (angol).
Videó: 
http://www.youtube.com/watch?v=4mmVzXnPrvc



A sárkányfűárusokat a lengyel szurkolók sem kedvelik


Amint a képeken láthatjuk, a megélhetési rettegőknek most megint minden összejött egy jó kis ajvékoláshoz. A ködben felbukkanó turul (számukra véresszájú, emberevő ragadozó) vigyázza az előtérben látható anti J-betűs feliratot. Az áthúzott "háromszögek" segítenek abban, nehogy félreértsük a mondanivalót. Megint jöhetnek a "bűnös nép", a "kirekesztő", az "ordas eszmék", stb. sulykolásával. De ezt (is) benézték, mert most nem a magyar hazafiak, a hanem a lengyel vendégszurkolók fújták fel a falra. Nem szeretik őket. Ők sem. Vajon miért? De mi azért mégis kedveljük őket. Mármint a lengyel barátainkat. Vajon miért...





A Mazsihisz és a történelem


Skultéty Csaba - 2014. február 14., péntek 
Magyar Hírlap
Egy Amerikából hazajáró barátom sajátos tanácsot adott nekem. Szerinte közéleti szinten ezt a szót, hogy "zsidó" se ne mondjam, se ne írjam le, mert akármit teszek, ebből előbb-utóbb csak bajom lesz. Így könnyen lehet, hogy egy kritikus mondat alapján gyógyíthatatlan antiszemitává válok.
A zsidóság és én, ebben be kell mutatkoznom. Négy évtized után Nyugatról hazatérve, a holokauszt emlékmenetéhez csatlakozva vonultam a Duna-parti szörnyűségek színhelyére. Majd a Dob utca egyik régiségkereskedésében vettem egy menórát, amely mindennapi emlékeztetőül ott áll éjjeliszekrényemen. A Kertész Imre kitüntetéséről, a Kossuth Klubban tartott nagygyűlésen hozzászólva, így vallottam magamról: "Széles rokonságunkban nincs egyetlen zsidó, de én ha Auschwitzról van szó, keresztény meggyőződésből zsidó vagyok." Ennyi talán elég a várható meghurcolás kivédésre a közéleti légkör mai állapotában, amikor tárgyi tények eltorzultan kerülnek a közbeszédbe, és a tárgyilagosságra törekvő hangnak nem sok súlya van. Amit ugyanis e sorokkal teszek, ahhoz merészség kell. Nem csupán bírálom, hanem egyenesen támadom a Mazsihiszt történelemhamisításért. Mi több, azért a szívós küzdelméért, hogy ezt a hamisítást nemcsak a magyar közvélemény, hanem az ország kormánya által is elfogadtassa.
1944. március 19. A kor Európájában a németek által majdnem egészében leigázott kontinens közepette a háború által százféleképpen megviselt, de belső életében szinte szabadnak nevezhető Magyarország. E dátumig mindenkinek a menhelye, akárhonnan vagy akármiért jött. Lengyelország már nincs, megmaradt budapesti követségük, mint érdekképviseletük változatlanul elfogadott. Rögtönzött lengyel tömörülések, a Balaton partján lengyel iskola. Ha a lengyel zsidó úgy akarja, Magyarországról indulva eljuthat Palesztinába. Olaszország nagyobb fele már a nyugati szövetségesek oldalán álló Badoglio fennhatósága alatt áll, de hívei nálunk ugyanazt az egyenjogúságot élvezik, mint a még hivatalosan elismert és bukása felé haladó Mussolini külképviselete. Francia katonaszökevények, menekültek minden oldalról. Az ország népe örül, ha van napi kenyere, de örül, ha fiától vagy testvérétől levelezőlapot kap a frontról. A belső feszültségek és most már egyben a berlini nyomás enyhítésére zsidótörvények, ez a feszült béke is menekvés. Szigorú háborús cenzúra, csak zavaros kép az európai világ rohamosan zúduló eseményeiről. Magyar katonák a németek mellett az arcvonalon, a háború elvesztését senki sem kívánhatja. Nagy érzelmi érv a némethűség mellett: ők robbantották szét Trianont, és nekik köszönhető az ország megkétszereződése. Mégis, az értelmiségben terjed az angolszász orientáció, a reménység, a balkáni partraszállásuk. Minden vélt bizalmas értesülés erről szól. Az igazi rettegést a szovjet hadsereg közeledése okozza.

A bizalom az 1920 óta az ország élén álló Horthy Miklós és mai háborús kormánya felé irányul.
Ez a Magyarország, így, Berlin szemében nem tűrhető tovább, Budapest szövetségesi hűségében a hitleri kormányzatnak nincs többé bizalma. Horthyt kormánya vezető tagjaival Klessheimbe kérik. Itt Hitler valósággal nekitámad, és bejelenti neki Magyarország azonnali katonai megszállását. A kormányzó tiltakozik, további tárgyalás nincs. Készül elutazni, de ez nem megy. Légi riadót fújtak, vonat nem közlekedik. A németektől eddig tisztelettel körülvett kormányzó - mint a Bernben élő Gosztonyi Péter történész megfogalmazta - most döbbent rá, kivel áll szemben. A Budapesten maradt kormánytagok nem tudják, mi történik Klessheimben, tehetetlenek, amikor megindul a német hadsereg beözönlése Magyarországra.
Most érkezünk vissza a Ma­zsi­hiszhez. A szervezet és a körébe tartozók hallgatnak a március 19. előtti Magyarországról, a németek által el nem foglalt országokban mutatkozó tekintélyről. A történelemhamisítás már itt kezdődik. Aztán mindaz, amit a magyarság hátrányára, sőt meggyalázására állítanak. Ez a nap Magyarország nemzeti szuverenitásának végét jelentette. Edmund Veesenmayerrel, az új követtel megjöttek a magyar államgépezet új felettesei, és hamarosan megjött csapatával Adolf Eichmann. Az ő buzgalma, programja szerinti gyors cselekvése a magyarországi zsidóság végét jelentette. A végrehajtás a magyar államapparátusra hárult. Erről a ránk szakadt új világról tanú vagyok, egy lényeges pontban pedig, amelyekért ezeket a sorokat írom, koronatanú. Az addig minden hadicselekménytől megkímélt ország ellen megindultak a nagy erejű angolszász bombázások. Az egyik első színhely a csepeli ipari központ. Mint budapesti egyetemi hallgató, a megindult hullám másnapján kimentünk Csepelre. Látni akartuk az összetűzés következményeit. Mindenfelé szétszórtan repülőgéproncsok, ilyen-olyan hadianyag, talán még fegyverek is. De igazi meglepetésünk az amerikaiak által ledobott magyar nyelvű röpcédulák voltak. Ezeken olyat olvastunk, hogy hamarosan megindul Magyarországról a zsidó lakosság deportálása és németországi haláltáborokban való elpusztítása. Már hozzá voltunk szokva, hogy a szemben álló ellenfelek mi minden embertelenséggel vádolják a másikat. Ezeket mi vagy hittük, vagy nem, általában nem. Azt azonban, amit a röplapon olvastunk, teljes képtelenségnek tartottuk. Sok minden lehet igaz, de hogy békés emberek tömegét a halálba küldik, az ellenségről szóló olyan túlzásnak tekintettük, amelyet ember nem hihet el. A diáktársaim között volt Imrédy Béla miniszter egyik fia, aki osztotta véleményünket. Ilyen, nekünk képtelen hírrel se akkor, se később nem találkoztam. Aztán jött a karácsony és Budapest ostroma. Engem és egyetemi kollégáimat egy szovjet járőr elhurcolt. Gödöllő és Ceglédbercel lágereinek pokla után Moldvában kötöttünk ki, ahonnan 1945 júniusában sikerült megszöknöm. Budapestre eljutva ekkor hallottam életemben először olyan neveket, mint Auschwitz és annyi más. Vissza a Mazsihiszhez és mindahhoz, amit magyar embernek immár több évtized óta el kellett viselnie.
A Kertész Imrét elfogó rendőr a kamaszt nem az auschwitzi haláltáborba küldte, hanem elvitte a legközelebbi őrszobára. A légkör feszültségében atrocitás itt is, ott is akadt, volt, ahol a hatósági ember állattá süllyedt. De aki a magyar állami gépezetben dolgozott, sejtelme sem volt, hogy annak, amit végez, mi a végső célja. Ilyen-olyan kósza hírek keringtek, hogy a németek hova viszik a magyar zsidókat, így egy Madagaszkár szigetén létesítendő zsidó állam híre is bejárta az országot. Annyi minden történt e háború idején az emberekkel, most a zsidókat viszik valahová. Egy egész korszakban, de ez áll egész életpályámra is, nem találkoztam, a legszélsőségesebb nyilast is beleértve, olyan magyar emberrel, aki egy magyar zsidónak, mert zsidó, a halálát kívánta volna. Mindezt a Mazsihisz másképp látja, és főleg másképp hirdeti. Történelmünk legmélyebbre süllyedt esztendejének a hetvenedik évfordulóján ez a tapasztalat. Igen voltak bűnösök, súlyos bűnösök, még csak nem is kevesen. De a nép, a magyar nép nem volt az. Ennek a népnek vagyok a tagja. Lefekvéskor vetek egy pillantást a menórámra. Szolidáris vagyok. De nem kérek bocsánatot. Nem tudom, miért tenném. A Mazsihisz üzenete a magyar kormánynak megdöbbentett. Nem ultimátum, de ha a kormány nem teszi magáévá történelemhamisításukat, nem óhajtanak vele együttműködni. Talán egy kis szerénység kívántatnék. Legyen az utunk közös, de nem így.
Skultéty Csaba
a Szabad Európa Rádió volt
külpolitikai szerkesztője

Kategória: 2014 február






Cigányság, mint biológiai fegyver.........





2013.03.17. 14:29


Miért is kell az országunk a zsidóknak?
Az általános vélekedés, hogy azért kell Magyarország nekik, mert itt van víz, meg minden, ami szemnek és szájnak kell. De ez csak egy szempont. A zsidók halálos veszélybe kerültek mindenhol, ahol nagy számban élnek. Izrael mindig is ellenséges közegben lesz. Egy hajszálon múlik maga a léte. Az USA minimum ketté fog szakadni és a déli területek spanyolok, míg az északiak fehérek lesznek, jobb esetben. Azonban itt is gyorsan terjed az iszlám. Még a feketék körében is, ahol sokan térnek át az új hitre. A zsidók itt is halálos csapdába eshetnek a későbbiekben. Európában Franciaországban és Nagy-Britanniában vannak jelen nagy számban. Az itt is jelen lévő iszlamizálódás megint csak súlyosan érinti őket. Magyarán csapdába kerültek. Mi földrajzi szempontból nagyon jó helyzetben vagyunk számukra. A mesterségesen előállított cigányprobléma felőrli a magyarságot, utána ők rendezik a cigánykérdést, és szereztek egy országot. Tehát világpolitikai okok vezetnek ehhez a folyamathoz. Pontosabban ez már el is kezdődött 



A recept:
Miután megszerezted a politikai és gazdasági hatalmat, illetve uralod a médiát, akkor fogjál egymillió cigányt! Diszkrimináld őket pozitívan, engedjél meg nekik bármit, még a lopást és a gyilkolást is. Támogasd őket a média teljes erejével! Szórd meg velük az egész országot, az összes iskolát, az összes falut és várost! Várjál ezután ötven évet, és már kész is van, amit akartál. Ha kész van, azt látni fogod, hiszen az adott országban már alig él fehér kultúrnép. Indíthatod a repülőidet! Valahogy így fogalmazhatták meg a magyarországi terveket! 
A cigányproblémát valóban ők hozták létre az elmúlt évtizedekben. Tökéletesen építették fel ehhez a társadalombiztosítást és a segélyezési rendszert. A szociálpolitikai juttatásokat is rájuk szabták ki. A cigányság nem tud országot működtetni, egy másik nép szükséges ahhoz, hogy előteremtse a megélhetéséhez szükséges javakat. A gazdatest. Egy földi sci-fi rajzolódik ki. A cigányságot a hazai és nemzetközi zsidóság pörölyként alkalmazza, és már el is kezdte a magyarságot megsemmisíteni, láthatóan hatásos módszerekkel. 
A média hatás
A zsidó kézben lévő média éjjel és nappal sajnáltatja őket. Ha cigányt ölnek az hír, de amikor magyart ölnek cigányok, az tabutéma. Tabu, amiről egy szót sem lehet szólni. Még néhányan emlékezhetnek egy több mint tíz évvel ezelőtti esetre, amikor két magyar gyerek leszúrt egy cigányt egy vasúti sín mellett, valahol az Alföldön. Az ok, hogy a cigány terrorizálta a magyar fiúkat, sőt az egész osztályt, ahova járt. Az RTL azonban egy egész műsort arra áldozott pár nap múlva, hogy bemutassa a hamisított előzményeket, és a terrorista cigány temetését, az elejétől a végéig. Undorító volt, hiszen a halott cigányt mutogatták a koporsóban fő műsoridőben. Persze arról nem szóltak, hogy a cigány miket művelt, mielőtt a srácok megforgatták benne a kést.
      
A semmittevéstől híznak, agresszívak, fialnak a mi pénzünkből
Az olaszliszkai esetet is úgy próbálták beállítani, hogy egyetlen család megvert valakit, és belehalt. Persze azt nem mondták, hogy az egész cigánysor rugdosta a szerencsétlen tanárt. És ott van a rengeteg, manapság már ezerszámra tehető eset, amikor magyarokat gyilkoltak, vagy kínoztak meg ezek a vadállatok. Ezeket a média módszeresen eltussolja, és semmi sem mehet ki, főleg nem az, hogy cigány az elkövető, vagy kreol bőrű. Találtak szinonimákat, amivel helyettesíteni lehet a cigány szót. Fiatalok szó használatos, ha csoportos cigány elkövetőkről van szó. Ha fiatal egyénről, akkor kisfiú, vagy kislány. Cigány tömegverekedés helyett családok szólalkoztak össze, vagy az elkövető és népes rokonsága mondat a menő. A cigány szó tabu. A média nem használhatja. Ha a hírt nem lehet elhallgatni, takarni kell, hogy cigányokról van szó.
      
A cigányjogvédő zsidók, nekik mi nem számítunk 
A bújtatott etnikai tisztogatás
Az ország egyes területeit teljesen megszállják. Mondhatjuk, hogy az etnikai tisztogatás elkezdődött, egyéb módszerekkel. Persze ölnek és gyilkolnak, agyonvernek és kínoznak. Na de ezt csak úgy nem lehet! Ehhez a hátteret, méghozzá tökéletes hátteret kell biztosítani. Magyarán a végrehajtáshoz szükséges alapvető feltételeket elő kell állítania a megszállt politikai hatalomnak. A kérdés, hogyan? 
Első körben szét kellett verni a magyar családokat, főként a nemzet és kultúramegtartó magyar paraszti családokat. A szocializmus alatt elindult a vidék szétverése. A fiatalokat kiszakították családjaik köréből, a faluból és a városba csalták. Kaptak lakást és munkát, de elszakították őket a paraszti világból és lassan, de biztosan városiakká változtatta a rendszer őket. A folyamat lassan, de biztosan a vidék egyes részeit kiüresítette, és a fiatalokat eltüntette a falvak egy jelentős részéből. Ezek jórészt már csak néhányszor jártak haza, az egykori falvaikba, de a gyerekeik még ennyit sem a későbbiekben.
A tanyák fizikai megsemmisítése pedig általánossá vált ekkor. A magyarok szépségekkel teli szabadságának a jelképe a tanya, a tanyavilág a totális megsemmisítés célpontjává vált. Az első csapás tehát megtörtént a szocializmus alatt. A vidék kiöregítése megindult.
A második körben a még megmaradt vidéki fiatalságot gazdaságilag a munkanélküliség fegyverével ellehetetlenítették, és a lakóhelyéről való elköltözésre, bizonyos esetekben külföldre kényszerítették. A vidék jó része elnéptelenedett és kiöregedett. Az öregeket pedig a rendszer felhasználta, felhasználta az egész magyarság megfélemlítésére. Aljas módszerekkel cigányokkal kezdte megszórni az integráció nevében a kiöregedő falvakat. És ezzel elkezdődött a terror, és az etnikai tisztogatás. A cigányok szocpolos házaikat megkapva már csak arra koncentráltak, hogy mit lehet ellopni a magyaroktól, bármi áron.
Mindenki emlékszik arra, hogy a megélhetési bűnözés mögé bújva a cigányok mindent megtehettek korábban és ma is. Sőt mivel kiszúrták a főleg egyedül élő öregasszonyokat, rájöttek arra, hogy ezek kirablása is egyszerű és sok esetben nagyobb hasznot hoz, mint az egyszerű tyúklopás. A vidék folyamatosan lepusztult e miatt, hiszen minden, ami mozdítható volt, azt vinni lehetett. Ezért váltak a vidék szőlői és földjei parlaggá. A korábbi pincesorok romokká, az istállók és tyúkudvarok üressé. Jól megszerkesztett, irányított, és a média által fedezett módszerek ezek.
Az olyan falvakat is előszeretettel szórták meg, ahol élt és él még valamilyen mennyiségben fiatal. Sok esetben ezeket a cigányokat a magyarok által lakott utcákba telepítették, ahol életerős fiatalság is lakott. Olyanok, akik még gyereket akartak, vagy volt már nekik. Olyanok közé telepítették ezeket a semmirekellő élősködőket, ahol még a magyar szomszéd művelte a kertjét és a fáit, illetve volt jószága. A kertek és a fák ezután a cigány pusztítás célpontjai lettek és így sok kertben itt is megszűnt a termelés.
Az iskolák elcigányosodtak, és mivel nem lehetett és manapság sem lehet szegregációt alkalmazni, a tanítás és tanulás lehetetlenné vált. A magyar gyerekek verése mindennapos lett. A cigányok kifosztották, megalázták és megalázzák őket. 
Magyarán a nagyszülők szintjétől a szülőkön keresztül a kis gyerekekig mindenkit elért a zsidók által jól irányított cigányterror. Egyes magyarok körében, akik ebben a cigánytengerben éltek és élnek, megindult az elcigányosodás és a faji keveredés folyamata. Általában a magyarság deklasszált rétegeiben jellemző leginkább ez a negatív folyamat. 
   
Kortól és nemtől függetlenül ütik-verik a magyarokat a cigányok 
És mennyibe kerülnek a cigányok? Mibe kerül nekünk ez a semmirekellő réteg? Nem érdemes számolni, hiszen még körülbelüli összeget sem lehet megállapítani. Nemcsak a kifizetett segélyeket kell nézni, hanem a melléjük megítélt egyéb juttatásokat első körben. A másik, hogy az egészségügy ellátja őket, persze nulla forint társadalombiztosítási befizetés mellett. Nem szólva arról az összegről még, amit a rendőrség költ rájuk. Tele van velük a börtön és az árvaház. Ingyen utaznak, lopják az áramot és a vizet. A közművek kintlévőségeinek a nagy részét ők okozzák. (Mi pedig fizetjük!) Lebontanak mindent, amit nem lehet mozdítani. Kiirtják az erdőinket, elpusztítják természeti értékeinket. Illegális bányákat nyitnak, ahol lopják a szénvagyont, de külszíni vasércbányát is dézsmáltak már az ott található ásványok miatt. És persze a betörések, lopások, gyilkosságok, csalások ezrei évente. 
      
Csak a jéghegy csúcsa 
Napokig lehetne sorolni, hogy milyen károkat okoz ez a sáskahad. Mellesleg, ha erre a biológiai fegyverre fordított összegeket egy normális állam a magyar fiatalságra költené, akkor ez hány magyar gyerek születéséhez vezethetne? Ez is felbecsülhetetlen.




Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen”



Címkék: halál háború zsidó kongresszus gój rabbi

2013.09.18. 07:57


Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen”




























Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen”
Emanuel Rabinovich rabbi az Európai Rabbik Vésztanácsának, 1952. január 12-én, Budapesten tartott rendkívüli találkozóján mondott beszéde.
Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit. Jól tudjátok, hogy azt reméltük, hogy a háborúk közti húsz évünket arra használjuk fel, hogy megszilárdítsuk azokat a nagy vívmányokat és előnyöket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett. Ezeket sokan közülünk különböző fontos területekről ellenzik, de most minden rendelkezésünkre álló erővel azon kell dolgoznunk, hogy öt éven belül előkészítsük a harmadik világháborút.




































Célunkért 3000 éve küzdünk egyesült erővel…”
Célunkért 3000 éve küzdünk egyesült erővel, amely már egészen közel van és a győzelem szinte biztos, arra ösztönöz minket, hogy fáradozásainkat és óvatosságunkat megtízszerezzük.
Minden zsidó király lesz és minden gój rabszolga.” A Chábád “Messiás” zászlaja
Biztosítalak benneteket, hogy tíz éven belül fajunk eléri méltó helyét a világban, ahol minden zsidó király lesz és minden gój rabszolga. (Taps). Emlékezzetek vissza 1930-as propagandakampányainkra, amikor Németországban zsidóellenes érzelmeket szítottunk és Amerikában meg a németek ellen. Ez a kampányunk a második világháborúban csúcsosodott ki.
Ma a világon hasonló propagandakampány folyik. Oroszországban folyamatos az Amerika-ellenes propaganda, míg Amerikán a kommunistáktól való félelem söpör keresztül. Ez a hadjárat kényszeríti a világ kisebb országait, hogy vagy az USA vagy Oroszország partnersége mellett döntsenek. E pillanatban legnagyobb problémánk az amerikaiak hamvadó hadi szellemének a felélesztése.
Terveinket nagyon akadályozza a hiányzó általános hadkötelezettség Amerikában, de biztosak vagyunk benne, hogy az 1952-es választások után rögtön keresztül tudunk egy megfelelő intézkedést vinni az Amerikai Kongresszusban.
Az oroszok és az ázsiai népek eléggé irányításunk alatt vannak, és nem tiltakoznak a háború ellen, de várnunk kell az amerikaiak megszerzésével. Ezt az antiszemitizmus kártya kijátszásával reméljük elérni, amely olyan kitűnően működött a Németország elleni háború idején. Erősen számítunk az antiszemita erőszak elleni hírekre Oroszországból, hogy ezek felháborítsák az Egyesült Államokat és így építsünk szolidaritásukra a szovjetek hatalma ellen.
Emellett, hogy az amerikaiaknak az antiszemitizmus valóságát bemutassuk, nagy pénzforrások bevetésével, amelyet amerikai antiszemita elemek rendelkezésére bocsátunk azért, hogy hatásosságukat növeljük, és antiszemita erőszakot fogunk előadatni legnagyobb városaikban. Ennek kettős célja lesz: egyrészt megtudjuk az amerikai reakciósok nevét, akiket így elhallgattathatunk, másrészt az Egyesült Államokat oroszellenes egységbe forrasztjuk.
Öt éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni. Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző bizottságokat küldünk minden tönkretett országba. Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen.
Nyilvánosan felfedjük magunkat Ázsia és Afrika népei előtt. Biztonsággal állíthatom, hogy most születik a fehér gyerekek utolsó nemzedéke!
A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. A fehér férfinak sötét bőrű nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így majd eltűnik a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti, és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad.




























Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura”
Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura. A mi magasabb rendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszik számunkra a sötét emberek fölötti uralmat.
Kérdés a hallgatóságból: Rabinovich Rabbi, mi lesz a vallásokkal a harmadik világháború után?
Rabinovich: Nem lesznek többé vallások. Egy papi osztály megmaradása uralkodásunkra állandó veszélyt jelentene, a túlvilágba vetett hit lelkierőt adna kiengesztelhetetlen ellenzőinknek sok országban, és képessé tenné ôket arra, hogy nekünk ellenálljanak. Mi, ennek ellenére megtartjuk őseink hagyományos szertartásait és szokásait, uralkodó osztályunk eredetének jelét. Megszigorítjuk faji szabályzatunkat úgy, hogy zsidó nem házasodhat csak a fajtáján belül, idegeneket pedig nem fogadunk be.
Emlékeztetlek benneteket a második világháború kegyetlen napjaira, amikor népünk néhány tagját a hitleri banditáknak kellett feláldoznunk azért, hogy elég tanúnk és jogalapunk legyen azokra a perekre és kivégzésekre, amelyek során Amerika és Oroszország vezetőit, mint háborús bűnösöket kivégeztetjük, miután a béke feltételeit mi szabjuk meg. Biztos vagyok benne, hogy nektek még kell kis előkészület ilyen feladatra, mivel az ‘áldozat’ szó mindig is népünk jelszava volt, és egy pár ezer zsidó áldozat a világ kormányzásáért valóban nem nagy ár.
Hogy annak a vezető szerepnek a biztos eljöveteléről meggyőzzelek benneteket, megmutatom, hogyan fordítottuk a saját találmányait a fehér ember ellen. Sajtója és rádiója a mi kívánságaink szószólója, nehéziparának termékei pedig azokat az eszközöket adják, amit Afrika és Ázsia felfegyverzésére szállít saját maga ellen.
Érdekeink képviselői Washingtonban erősen terjesztik a 4. Pont programját (Colombo Plan), amely a világ elmaradottabb részeinek iparosítását tűzi ki céljául úgy, hogy miután Amerika és Európa ipari létesítményei és városai megsemmisülnek az atomháború után, a fehéreknek nem lesz erejük a sötét fajok nagy tömegeinek ellenállni, akiknek vitathatatlan lesz a technológiai felsőbbrendűsége.
A világ feletti győzelem víziójával a szemetek előtt, térjetek vissza országaitokba és erősítsétek eddigi jó munkátokat addig a közeli napig, amikor Izrael felfedi hivatását, mint a világ dicső fénye.”
Források, amelyekben a beszéd megjelent:
Eustace Mullins: „New History of the Jews” (A zsidók új története), 1968 William Guy Carr: „Pawns In The Game” (Bábuk egy sakkjátszmában), 1957
Megjegyzés:
Mindkét idézet állítólag antiszemita hamisítás. A kérdés most már csak az, hogy miért igazodik a világtörténelem folyamata hamisítványokhoz?













– *** A Szabad Riport megjegyzése: És ez már a jelen, mely kezd hasonlítani a “hamisítványokhoz”…
























Rabbi Yosef Ovadia, – Izrael nagy hatalmú rabbija, a Király. Netanjahu spirituális partnere. A Shasz párt szinte egyedüli ura, a Likud koaliciós partnere. Kedvenc mondása: “Gójoknak nincs helyük a világban.”




















Rabbi Yosef a spirituális és koalíciós partnerrel Netanjahuval

























ElégtelenKitűnő 
Politika/vallás Nagy-Magyarország
Írta: Posta Imre   


Orbán feladata nem a rendszerváltás, hanem „egy új világrend” bevezetése. Ezt ő maga is elmondja. Mostani, okt. 23-i beszédében minderre egy kerek esztendő időkorlátot „engedélyezett”, nyitva hagyva a kérdést, „mi van akkor, ha nem sikerül addig mindezt megvalósítani?” Azért én ezt most megkérdezem, de a választ a végére tartogatom. Elmondja, hogy nincs olyan nemzetközi erő, ami ezen változtathatna, jelezve ezzel a nyílt hadüzenetet az oroszok beavatkozási törekvéseire a „zsidó világcsászárság” felé vezető úton.
- Orbán (Orsós, Olstein) zsidó-cigány keverék, ahogyan Sárközy is, aki a cigány illegális táborok felszámolását kezdete el az EU ellenkezésére, majd pedig jóváhagyása mellett, amely tendenciához Merkel is csatlakozott az etnikai vezérfonal mentén.
- Orbán kijelenti, hogy „van terve” a cigánykérdés megoldására, amelyet még nyilvánosságra nem hozott, de az EU ezt is üdvözli.
- A cigány-kérdés felvetése és köztudatosítása a Jobbik és Gárda feladata volt, amit most a Jobbik felvetése alapján „szegregációval”, gettósítással kellene valahogy megoldani.
- A cigány-szaporítását, a falvak etnikai terrorját és a városok szétzüllesztését a zsidó kormányok propagálták és támogatták, a rendvédelmi erőket is felhasználva ehhez, hangulatot keltve, cigányfajvédve és az államalapító nemzet rovására, hogy a társadalmi igazságtalanság és a faji diszkrimináció lebegtetett kérdése hol úgy vetődhessen fel, hogy a cigányok bűnözők és velük le kell számolni, hol pedig úgy, hogy a „többségi társadalomnak” kell tűrni és toleránsan befogadni az integrálódni nem akaró hordákat. Ez egy mesterségesen használt kétélű kard, amely a valódi célról volt hivatott csapkodásával összezavarni az érteni vágyókat.
- A Jobbikot és a Gárdát ugyanaz a zsidó kéz hozta létre és irányította, használta fel mindvégig erre a célra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t…és a gúnyhatárainkon túli pátokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek induló szervezetek zömének irányítását is idővel átvette. Így a Jobbik-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) a Fidesz-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) szócsöveként működik most is, előkészítve a terepet a Nagy Terv megvalósításához. De mi is a terv?
- Köztudott, hogy az ország, a régió (Románia is!) zsidók általi megszállásáról beszélünk, de ennek HOGYAN-ja volt eddig a kérdéses.
- A TERV-ben Erdélynek és Romániának kulcsszerepet szántak a cionista zsidók, ahogyan a cigányoknak is, mint „előretolt helyőrségnek”.
- A cigányoknak mind a saját önkormányzatot, mind pedig az önrendelkezésről felvetett gondolatait a zsidó „magyar” kormányzat biztosította, mint ahogy a létszámuk – és ezáltal a generált problémák mennyiségének – a felduzzasztását is. Ma minden második születő gyermek az országban cigány, de Románia és Erdély is ettől az etnikai biológiai fegyvertől szenved, ahogyan Felvidék is. Ezek mind kulcsrégiók, mert most becsatlakozott Sárközy is aki „magyar”, de nem is régen BERlusconi is elkezdte a cigányok visszatoloncolását.
- Orbán terve – valójában Cion Bölcseinek, szabadkőműves összeesküvőinek terve ez, csak vele akarják megvalósíttatni-, ÁLLAMFORMA VÁLTÁS! A nemesség, a vitézi rendek, társaságok mostani nyüzsgése, a SZENT KORONA emlegetése, az alkotmányozási „kényszer”, a földtulajdonlás kérdése, az állampolgárság és a trianoni diktátum revíziójának emlegetése mind azt irányozza elő, hogy a „demokrácia” és a „köztársaság” helyébe nem egy új rendszer, hanem egy másik államforma lép a terveik szerint. Ez lehet királyság, amely a feudális rend egy modernkori változatával, a SZENT KORONA ALKOTMÁNYÁRA hivatkozva, de föderatív rendbe sorolná be az „önként csatlakozó” államokat, ugyanis történelmi jogfolytonosságra hivatkozva ehhez a szintén elzsidósított és gazdaságilag „letérdeltetett” nemzeteknek már nem lenne ellenvetése. Morvai, aki szintén zsidó-ügynök éppen most jelentette ki, hogy EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK épülnek, s talán az sem véletlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavazói körében megünnepelni az 56’-os forradalom emléknapját, amit szintén a zsidók robbantottak ki, szintén a jelenlegi helyzetek is megfelelő nemzetközi célzattal, Suez-Magyarország központi konfliktussal. Csakhogy Suez már itt van a nyíltan betelepült zsidók képében.
- Az államforma-váltást Boros is emlegeti és II. Andráshoz kezdik hasonlítani Orbánt, aki Aranybullával, a legelső, mindenki számára hiteles „alaptörvénnyel” támogatta meg az államiságunkat. Ugyan az izmaeliták és izraeliták tekintetében diszkriminált, de ilyen nincs is nálunk, hiszen a zsidók már magyarok, mert erről törvény is van, de ha nem veszik ezt figyelembe, már akkor is bizonyítva van, hogy az askenázi (kazáriai) valójában nem is az, tehát minden posztot betölthet. Itt lehet még pár csavar a kérdésben, de most jön még csak a java.
- II. ANDRÁS, keresztes hadjárata alkalmával érdemelt ki: a mindenkori magyar király Jeruzsálem örökös királya! Az írottak szerint Jézus (akinek származása semmiképpen nem lehetett zsidó) éppen a magyarok szent városában feszíttették meg a zsidók.
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Link
.-.-.-.-.-.-.-.-.
- Ennek értelmében a mindenkori magyar király Jeruzsálem felett is uralkodhat, lássunk csodát, de Schmitt Pál nemrég a Pápával egyeztet, majd a Pápa az angol királyi családdal tárgyal és össze is ül a rotschildi nemesség, hogy meghányják-vessék a világ jövőjét, miközben a zsidók Jeruzsálemben (URU SOLYMA) építkezési vágyukat hangoztatva tartják ébren a világ figyelmét a „szent várossal kapcsolatban”. Ma pedig két hírt olvasta. Izrael azt a döntést hozta Jeruzsálemmel kapcsolatban, hogy legfontosabb stratégiai központjuk marad, és ezzel egyidőben a Pápa is nyilatkozik, mégpedig Jeruzsálem, mint világvallási központ fenntartásának szükségességét emelve ki. Minden ott kell befejeződjön, ahol elkezdődött!
- Az államforma-váltással tehát egyetlen csapásra lesz Budapestből nyíltan Judapest és a magyar királyból a zsidók „királya” is, de ez már CSÁSZÁRSÁG. Ha jobban belegondolunk, akkor megérthetjük, hogy Izrael egyetlen pillantás alatt Magyarországgal kerül egy „karámba”, egy „birodalomba” úgy, hogy közben nincs magyar vezetés, mert azt már régen leváltották éppen ezek a „zsidók” akik mindezt kiagyalták. Ehhez asszisztálnak most a világhatalmi jujdejó-keresztény „vezetők”, papok, rabbik, politikussok…, de ezzel még nincs vége, sőt!
- Az „új birodalom” magyarországi központtal épül ki, s egyáltalán nem biztos, hogy Orbánnak szánták a király, vagy császár szerepkörét, mert azt a személy, akit vérségi alapon erre a funkcióra tartogatnak, szerintem még titkolják, s csak kellő pillanatban állnak vele elő.
- A királysággal egyidejűleg a cigányok autonómiáját akarják megvalósítani Orbán neve alatt, éppen az alkotmányozási folyamat és a már általa nagyon egységesnek és forradalminak nevezett magyar „emberek” nevében, a parlament, mint” alkotmányozó nemzetgyűlés” felhasználásával éppen az EU-elnökségünk álcáját kihasználva.
- A cigány-autonómiát nagyon jól előkészítették és ehhez használták fel a „nemzeti oldal”-nak mondott szerveződéseket, az elcsatolt részekkel való kapcsolattartást bonyolító személyeket, mozgalmakat. Azon gondolkoztam el, hogy a MBSZ elnöke is „odaátról”, de Vona (Zazrivecz) asszony, Kiss Robi felesége és Toroczkai-Tóth-Tutshek arája is Erdély-hez köthető, de vannak más mátkák is, ahol a román származás és a secu-s beütés nyíltan megvitatható kérdésként jelentkezik. A Securitate, ugyanúgy, mint az NBH, CIA már lényegében Mossadot jelent. De miért is éppen Erdély?
- Korábban felröppent és az MSZ által is propagált hírek szerint a magyar területből 3 megyényit terveznek odaadni a cigányoknak, mint „autonóm terület. Most értettem meg, miközben láttam a gúnyhatáron túli területet és a majd 10 órás Székelyudvarhelyről hazafelé tartó úton mérhettem fel a romániai cigányok, oláhok és még megmarad csekély magyar közösség és természeti adottságok benyomásszerű helyzetét, hogy cionék nem feltétlenül a 93 ezer négyzetkilométerben, hanem a 64 vármegyében gondolkodhattak. Nos a határon túl olyan területek vannak, amelyeket nyugodtan „feláldozhatnak” a cigányok „országának” létrehozására. Több településen áthaladva feltűntek azok az ominózus, giccses cigány-paloták, amelyek feltehetően az illegális cselekményekből származó jövedelmeikből épülgetnek azoknak, akik tudhatják, hogy hamarosan a környéken ők lesznek a „kiválasztott” elit. A románok elcigányosítása ebben az értelemben ugyanaz a tendencia, mint a miénk és érdekeik –bármilyen furcsa- a román nacionalistáknak megegyeznek ezen a ponton a nagy terv kiagyalóinak szándékával.
- Mi is akkor a terv? Egy cigány autonóm terület létrehozása Erdélyben, amely saját önkormányzattal, közigazgatással, rendfenntartással működik. Ennek előzményeképen képeztek nálunk ki közigazgatási „szakembereket”, rendőröket, hogy később a mostani tevékenységüket máshol folytathassák. A cigány „állam” a létrehozandó új államformában kiemelt szerepet játszana, hiszen már mindenki szívesen megszabadulna a cigányoktól a korábban felsoroltak közül, ezért deportálásuk érdekében katonai erőket is igénybe lehetne venni. Úgy képzeljétek ezt el, mint annak idején Izrael létrehozását Palesztina területén, csak most „Izrael területén” –amely valójában Magyarország – hoznának létre egy „Palesztinát”, amely létrejötte tömeges bevándorlásra késztetné (mindenféle segélyek, támogatások mellett) a cigányokat és zsidó kézben egy a „királyságon belüli” szabad VÁM-terület, idegenek számára nemkívánatos maffiaközpontként (fegyver, ember, szervkereskedelem, s amit még el tudtok képzelni, bármi) működhetnek a saját önkormányzatiságuknak nevezett keretek között, de lényegében a törvényen kívül.
- Ezt az új „államot” a székelyek és a magyarok közé illesztenék, így is távolítva bennünket. Schmitt Pali romániai kijelentése, amelyben a székelyek figyelmét felhívta arra, hogy „jó román adófizetők, állampolgárok legyenek” lényegében erre utalt”.
- Természetesen a cigány kérdés mögött a zsidók állnak, amelyek rászabadították a cigányokat azokra, akik már mindent megadnának azért, hogy levegyék róluk ezt a terhet. Ezt most közfelkiáltásra meg is akarja ugyanaz a zsidó tenni, de közben a saját „államiságának” legalizálására és fegyveres bevonulásra is okot akar teremteni.
- A létrehozott cigány autonóm területre beözönlő és oda erőszakkal deportált legalább 4-5 millió cigány elég nagy űrt hagyna a már korábban általuk elfoglalt területeken. Gondoljunk bele, mennyi falu, de város egyes negyedei ürülnének ki, ha ez bekövetkezik, s helyükre nyilvánvalóan, a demográfiai krízis és a munkaerő-hiány indokával már a sok birka által megtapsolt módon özönölhetne be az „újmagyar” zsidó. A korábban tervezett „cigány-magyar polgárháború” is azért volt szükséges, hogy az etnikai feszültségben a „nevető harmadik” és „megbölcsült” askenázi „békét teremtve” szétválassza azt, amit korábban éppen ebből a célból tenyésztett és kevert össze. A Fidesz-zsidók választási győzelmi politikai nyilatkozata: ,,Legyen béke, szabadság és egyetértés." –pontosan ezt a cion-tervet takarja. Politikainak mondja, de valójában etnikaira utal.
- A cigányok maguk is akarják lassan ezt az autonómiát, mert a korábban a korábban a bűnözésre rászoktatottak most mind eljárás alá kellene, hogy kerüljenek, s ha a segélyeket kicsit megszigorítják, akkor több pénz reményében bárhova elmenne a zöm, s nem véletlen az sem, hogy Strassburgba és most onnan is vissza, vagy éppen Kanadából is „haza” szállingóznak ezek az „üldözöttek”.
- Látszólag mindenki jól jár, hiszen a normálisan élni akarók megszabadulhatnak a cigánybűnözéstől, s a cigányvajdák is maximális befolyást nyerhetnek a fajtájuk felett, miközben a zsidók piszkos üzleteit tovább intézhetik és közben természetesen egy már még nagyobb veszélyforrásként folyamatos fenyegetést jelentenének a „királyságon belül”, amit kezelni kell, s amire pénzt lehet költeni, humanitárius segítségnek feltüntetett tevékenységet folytatni…, de akármikor katonailag fel is lehet számolni őket, mint ahogy ezt Gázában is demonstrálta a zsidó. Ezzel a „cigányállammal” egy biológiai és igen hatékony közigazgatási fegyvert kaphatnának.
- A tervet jelenleg minden „épeszű” ember szívesen támogatná, s ez a félelmetes, mert a probléma látszatmegoldása még nagyobb bajt idéz elő és valójában a zsidó hatalomátvételről terelné el a figyelmet, ugyanis azt a személyt, aki ezt a kérdést az EU számára megoldani képes, minimum félistenként emelnék a pajzsra maguk a buta, rövidlátó nemzetinek mondott személyek és szervezetek is, miközben Bözsi néninek senki nem lesz képes elmondani, hogy a zsidó azért szabadította rá ezt a mételyt, hogy aztán kiforgatva mindenéből, ő maga álljon a helyére, de már nem szomszédjaként, hanem a gazdájaként, amíg ki nem hal ősei földjéről.
- Orbán ezért is centralizál, s az EU elnökségre valóban a „nagy durranással” készül, mert a cigánykérdést tálalva, közben a Közel-Kelet háborús helyzetére és a mindenképpen kitörni „vágyott” háborúra gyúr. Szerintem kicsit megcsúsztak az időzítéssel és már nagy a kapkodás, de mint azt korábban már sokszor elmondtam, a „végső csapásban” Jeruzsálemnek is el kell veszni, s föláldozása után a szent magyar város a magyar királyi főváros lehet, amely Budapest.
- A terv ördögi, de tegnap kerecsennel volt időnk az úton hazafelé végiggondolni, s a kirakóst így összeilleszteni. Nem állítom, hogy minden teljesen a helyén van, s nem nincs benne még több csavar, de itt megemlítek még néhány ide illő következtetést. A ROMA szó a nyelvükön EMBER-t jelent! A TALMUD az EMBER fogalmát a zsidókra használja, nem pedig ránk, akiket GÓJ-nak nevez. A ROMA, ROMÁNIÁHOZ köthető fogalom, tehát a „roma onnan származik, s menjen oda, hisz ott van otthon” – szól a formális üzenete. Mostanság sem a nép, sem a nemzet fogalmát nem emlegeti egyetlen zsidó-szónok sem a FIDESZ-ben, helyette az EMBEREK kifejezéssel élnek, ami egyértelműen arra utal, hogy CSAK a zsidók és a cigányokról esik itt szó.
- Másik részről, létezhet olyan nemzetközi megoldása is a közel-keleti kérdésnek, hogy a zsidóknak onnan kitelepülniük kell, amelynek kapcsán éppen a „saját királyságukon belül” szabad költözés okán jönnének a kiválasztott Nagy Magyarország területére. Mindez természetesen hatalmas diplomáciai munkát, nemzetközi egyeztetéseket igényel, amelyre Orbánnak egy évet adott a Tel-Aviv –New York-London-Párizs –Brüsszel- Berlin zsidó-tengely.
- A magyar nemzet, de a román nacionalisták és a székelyek egészére nézve mindez ugyanúgy a véget jelenti, de a cigánynak is hosszabb távon, ugyanakkor az Ázsiai Unió egyetlen pillanat alatt egy zsidó nagyhatalommal kerül szembe, amint a kesztyűbáb Orbán, vagy a még nyilvánosság elé nem tárt „kiválasztott” személyében, a SZENT KORONA oltalma alatt lenne egyesítve a teljes érdekszférájuk, bevonva a teljes arzenáljukat és a hirtelen-magyarrá tett idegenek összességét. Minden, amit eddig tudtam arról, mire is törekszenek a zsidók, most a HOGYAN-ban kerültek nagyjából a helyükre. Mindez természetesen HAZAÁRULÁS az össze közreműködő részéről és úgy a valódi zsidók, cigányok, szlovákok, románok elárulása, feláldozása is. Nem kell elfogadni azt amit most leírtam, de sajnos az események abba az irányba mutatnak, hogy egyelőre ezt a tervet akarják véghez vinni. Az államforma-váltás sem olyan nagy dolog, hiszen éppen most jelent meg a egy rövid hír, hogy Mianmar (Burma) államforma-elnevezést (köztársaság lett a szövetség mellett) és zászlót is váltott. Korábban katonai diktatúra volt. Talán nem véletlen, hogy Budapest zászlója is piros, sárga kék, ahogyan a román lobogó színelrendezése is az, , de ne feledjük, hogy a magyar főváros egyesítése már a cionék nagy terveinek megvalósítása kellős közepében történt. Tarlós éppen most beszélt róla, hogy meg kellene ezt is változtatni. És még ugyan mit? Azt pedig, hogy Romániában, Erdélyben és Magyarországon is a nemzetinek mondottak között sokan vannak családilag is elkötelezve a szeku-mossadnak, ma már nekem így teljesen kikerekedett kép, de a bizonyítékok begyűjtése folyamatos, hiszen „semmi nem az, aminek látszik”, s a most felvázolt képletet is meg lehet változtatni, ha ahhoz megfelelően nyúlunk.


Szilágyi György vs Fazekas Sándor: "Még kér a nép..." (2014-02-1




Szemkilövetés kormányától a szemfényvesztés kormányáig

Magyarország és az Illuminati - Dr. Tóth Zoltán József



Világ legnagyobb LÁGERE; a Gázai övezet ! ( Drábik János )



A nemzeti földtörvény



Prof. Tanka Endre 2013. december 18. 
foldvedelem.hu
Van alternatíva! Az Anyaföldvédelmi Kerekasztal megalkotta a nemzeti földtörvény koncepcióját.
Ez a koncepció a nemzetgazdaság hosszú távú érdekeit szolgálja: a magyar föld magyar kézben maradását, a családi és kisgazdaságok virágzását, a vidék felemelkedését és megtartó erejét. Gazdasági szempontból a magyar életszínvonal emelésének biztosítéka.
Az Országgyűlés által elfogadott földtörvény hibáiról, hiányosságairól itt olvashat:Földtörvény kiskáté





Vonalban levők száma 


"DEVIZA"-BOTRÁNY! A bankok így vágtak át mindenkit


Melyik parlamenti párt teszi meg a feljelentést?
december 7, 2013 FővárosiHírhatár - 
civilkontroll.com
A bankok 3 ezer milliárd forinttal károsították meg a devizahiteleseket, 600 milliárd forinttal az államot. A szerződések támadhatóak, ám eddig nem történt semmi. Földindulás lesz?
Kedves barátaim!
Tudjátok, az a fő baj, hogy hiába reménykedtem abban, hogy az általunk megválasztott képviselőknek van agya - tévedtem! Nincs nekik, hiszen a zsebükkel gondolkodnak! Olyan mértékig züllött a magyar politikai elit, hogy nincs EGYETLEN EGY SEM, aki kikövetelné a LÉTEZŐ MAGYAR JOG ALKALMAZÁSÁT!
Emlékeztek rá, hogy "igamondó" gyurcsány barátunk kikotyogta a párt illegális forrásának létezését?
Sajnos, úgy látszik: azokból az ezermilliárdokból, amiket a csaló banktisztviselők elloptak MINDEN MAGYAR POLGÁR zsebéből (a csecsemőtől az aggastyánig mindenkitől, hiszen az újszülött is ADÓFIZETŐ amikor a pelust megveszik neki), finanszírozza túlköltekezését és gazdagodását az ÖSSZES PARLAMENTI PÁRT. Meg KELL MONDANUNK VÉGRE AZ EMBEREKNEK, HOGY nem csak az adósokat lopták meg a csányi-felcsúti-patai-stb féle féreg tolvajok!
Ezeknek a gyilkos csalóknak köszönhető, hogy Magyarországon a lakosság fele nyomorúságos, létminimum alatti szinten tengődik!
Visszatérve a higgadt joghoz: szerintetek jogos lehet az, hogy ha egy vállalkozó, ha nem ad számlát megbünteti a NAV? Ha a csaló banknak nem kell adót fizetnie, nem kell a bevételével elszámolni az állam felé, akkor másnak sem kell! Ha a korrupt poltpéter megakadályozhatja, hogy a bűnözők ellen a vizsgálat egyáltalán meginduljon; ha elvonhatja a független magyar bíróság jogkörét, akkor lehet-e másnak büntetőjogi felelőssége?
Én feljelentettem a Magyar maffia Bankszövetséget terrorcselekménnyel fenyegetés miatt, amikor tucatnyi alkalommal fenyegették az országot bankcsőddel, meg munkahelyek elvesztésével, azonban a polpéter féle bűnpártoló klán ez ügyben sem akar cselekedni; jogosan felmerül bennem: ugye már nem jogállam, hanem banánköztársaság vagyunk?
Ki, kitől és mit követelhet meg jogszerűen, ha a gyilkos-csaló bankárok esetében, már rájuk nézni sincs jogunk?
Novemberben - a pótmagánvádas bűnvádi eljárás megindításával - még egy utolsó kísérletet teszek annak felderítésére: létezik-e jog még nálunk. Ha elfogy a jog tiszta eszközkészlete, utána már csak botránykeltő eszközök maradnak, de azokat is végigjárjuk!
MI, magyar kisemberek nem engedhetjük meg, hogy a gyilkos-csaló bankvezérek pezsgő-kaviáros jóléte miatt egy nemzet pusztuljon el. MI GYŐZÜNK. Azt kellene mindenkivel megértetni, miben más az általam beadott és minden média által agyonhallgatott feljelentés között: én azt tudom BIZONYÍTANI, hogy a bankok adócsaló is egyben, és ezáltal MINDENKIT MEGLOPNAK, nem csak a hiteleseket! Mindaddig lophatják ki az összes magyar zsebéből a pénzt, amíg a feljelentésem nem jut el a bíróságra!
Menyhért Péter

Reagálás Orbán Viktor évértékelőjére: a második Orbán-kormány ténykedése nem sikertörténet
A kormányfő győzelmi jelentéséhez képest valójában sajnos korántsem olyan fényes a helyzet Magyarországon. Orbán Viktor a WikiLeaksen korábban kiszivárgottak szerint az amerikai nagykövetnek és a külföldi befektetőknek őszintébben fogalmazott az ország helyzetét illetően, és a jelentés kiszivárgása óta tudjuk, mire intett: ne figyeljünk arra, amit a megválasztásáért mond!
Közel félmillió honfitársunk kényszerült külföldre megélhetést keresni, akiket a közmunkásokkal együtt aktív munkavállalóként beleszámítanak a hazai foglalkoztatási statisztikákba. Emellett a kormány olyan multinacionális cégekkel kötött stratégiai megállapodásokat, amelyek a nyugati bér töredékét fizetik a magyar embereknek ugyanazért munkáért.
A két hét alatt rendet teszünk orbáni ígérete a ciklus végére sem valósult meg, sőt egyre több olyan brutális bűncselekmény történik, amelynek áldozatai a legkiszolgáltatottabb társadalmi csoportokból, az idősek, a nők és gyermekek közül kerülnek ki.
Elszámoltatás lényegében nem történt, több elszámoltatási kormánybiztos volt, mint elszámoltatott.
A devizahitelesek széles tömegeinek problémáját sem sikerült megoldani, számos kormányzati kísérlet csődöt mondott.
Annak az országnak a kormánya, ahonnan félmillióan kivándorolnak, nem teljesít jól; amiben viszont Európa első helyén állunk éppen a Fidesz-kormány adóemelése miatt, az az áfakulcs mértéke.
Mindezen problémák megoldása egy Jobbik-kormányra vár, amely nem csak az elmúlt négy évet, de az elmúlt huszonnégy évet fogja leváltani.
Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője

Duzzadó önbizalommal mesélik a Fidesz legújabb történetét
Szabó András 2014. 02. 17. 07:00 
Origo
Bár a Fideszből gyakran hallani, hogy a 2002-es vereség intő példa lehet most is, a párton belül valójában nagyon is biztosak magukban, és a kampányt is úgy építették fel, hogy a 2010-es győzelmet ismételjék meg. Ehhez egy mesét akarnak elmondani úgy, hogy ne zavarja meg őket ebben semmi. Ilyen a Fidesz kampánya belülről.
Orbán Viktor január végén egy megnyugtató üzenettel állt ki pártjának képviselőjelöltjei elé a balatonszárszói SDG szállóban. A zárt ajtók mögött zajló találkozón azt mondta, hogy ha mindenki teszi a dolgát, akkor a Fidesznek egyáltalán nem kell aggódnia a kampánya miatt. "Nincs ok hirtelen mozdulatokra, váratlan fordulatokra" - mondta több résztvevő szerint.
Ez a magabiztosság különbözött a nyilvános megszólalásaitól. Ő és a párt több vezetője is óva szokott inteni attól, hogy a Fidesz és hívei biztosra vegyék az újabb választási győzelmet. Figyelmeztetésként fel szokták idézni a 2002-es választási vereséget, amely előtt szintén stabilnak tűnt a párt támogatottsága. Nem szabad lefutottnak tekinteni a választást, mert ha a Fidesz szavazói otthon maradnak, "úgy járunk, mint 2002-ben, és megint jön az a nyolc cudar év", mondta egy őszi rádióinterjújában a miniszterelnök.
A párton belül azonban tisztában vannak vele, hogy most sokkal jobban állnak, mint 2002-ben. Jóval nagyobb az előnyük, és az ellenzék is sokkal kevésbé egységes, mint akkor volt. A kampánystábon belül így a 12 évvel ezelőtti vereség nem igazán téma már. "Megnyugtató a helyzet, egyáltalán nem emlékezetet 2002-re" - fogalmazott az Origónak a Fidesz kampánystratégiájának egyik ismerője. A politikus szerint a 2002-es párhuzamot csak kifelé használják, a kormánypárt táborának feltüzelésére, azért, hogy senki ne kényelmesedjen el.
2010 újratöltve
A kampánystábon belül ehelyett egy másik évszámot emlegetnek inkább. 2010-et, amikor a Fidesz történelmi győzelmet aratott, és kétharmados többséget szerzett a parlamentben. "2010 reloaded lesz" - mondta egy fideszes politikus arról, hogy milyen hangulatra számít most.
A párt önbizalma abból fakad, hogy jelenleg jóval nagyobb az előnyük a baloldallal szemben, mint 2002-ben. A Fideszt a párt saját mérése szerint jelenleg a teljes népesség 31 százaléka támogatja. (Az Ipsos 30, a Medián 39, a Századvég 32 százalékot mért legutóbb a Fidesznek, a baloldalnak pedig 23-22-20 százalékot.) A párt a kormányfőről is készíttetett közvélemény-kutatást, Orbán elfogadottságát 51, elutasítottságát 31 százalékon mérték, szerintük Gyurcsány Ferenc esetében 28-72 százalék ez az arány. (A Medián szerint jelenleg Orbán a második legnépszerűbb politikus 48 százalékkal, Gyurcsánynál 24 százalékot mértek.)
A Fidesz célja, hogy a jelenlegi helyzetből minél többet kihozzon, vagyis egyrészt növelje a saját támogatottságát, másrészt erősítse az ellenzékkel szembeni elutasítottságot. "Ehhez egy történetet kell elmesélni a választóknak" - fogalmazott az egyik forrás, aki szerint a jó kampány alapja mindig egy olyan történet, amely megragad a választók fejében.
A Fidesz meséje
A kampányon dolgozók szerint a Fidesz történetének két szála van, és ezeknek az elmesélése már meg is kezdődött. Az egyik arról szól, hogy milyen eredményei vannak az Orbán-kormánynak: ebben külön hangsúlyt kap a rezsicsökkentés, de ott van a családi adókedvezmény, a gyed extra és a minimálbér-emelés is. A történet másik szálának főszereplője a baloldali ellenzék. Őket szapulják olyan fordulatokkal, hogy a jelenlegi ellenzék tönkretette az országot, illetve hogy nem érdemelnek több esélyt.
Ezt az üzenetet a Fidesz kifejezetten Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök személyére fókuszálva próbálja erősíteni. A kampányban részt vevő egyik politikus szerint hiába Mesterházy Attila az ellenzéki összefogás kormányfőjelöltje, ő nem izgalmas figura, "nem tud a figyelem középpontjában maradni". Ezért ők többet foglalkoznak a sokkal színesebb és a felmérések szerint megosztóbb Gyurcsánnyal. Ezzel párhuzamosan a Fidesz folyamatosan Orbánt fogja a kampány középpontjába tolni. A miniszterelnök várhatóan március 15-én és a választások előtti fideszes nagygyűlésen is tart majd beszédet.
Az eredményesnek tartott kormányzati intézkedésekről és az ellenzékről szóló két üzenet gyakran megjelenik együtt a fideszesek nyilatkozataiban, de a plakátokon és hirdetéseken különválasztották ezeknek a kommunikációját. A pozitív üzeneteket (például 20 százalékos rezsicsökkentés, újra nő a gazdaság) a párt logójával ellátott szórólapokon hirdetik. A negatív kampányt viszont a párttal nyíltan szimpatizáló Civil Összefogás Fórum (CÖF) készítette, amely korábban a békemenetet is szervezte. Az általuk indított, az egész országot beterítő hirdetéseken tűnnek fel a bűnözőként bemutatott baloldali vezetők egy bohóc társaságában. A Fidesz hivatalos álláspontja az, hogy a pártnak nincs köze ehhez a kampányhoz, de bizalmasan több politikusa is a sajátjukként beszél róla.
A Fideszben arra is próbálnak ügyelni, hogy a történetmesélésben ne zavarja meg őket semmi. A polgármesteri tisztséget is betöltő képviselőknek például szóltak, hogy semmiképp ne hozzanak már olyan döntéseket, amelyek helyben konfliktusokat válthatnak ki. "Lehetőleg ne most zárják be az óvodákat" - mondott az egyik fideszes politikus egy eltúlzott példát a városvezetőknek adott instrukcióra.
Van ugyanakkor példa arra is, amikor ez a profinak tűnő gépezet megakad. Az elmúlt hetekben a német megszállás emlékműjének terve okozott konfliktusokat a kormány és a magyarországi, illetve nemzetközi zsidó szervezetek között. Bár a kormány kitart az emlékmű felállítása mellett, zárt körben önkritikusan fogalmaztak az ügy kezeléséről a fideszesek. Egyikük a kampány szempontjából kifejezetten károsnak nevezte az egész projektet.
A régi csapat
Most jól áll tehát a Fidesz, de nem is olyan régen még közel sem voltak ennyire biztatóak számukra a kilátások. A felmérések szerint a párt támogatottsága 2012. október-december között volt a mélyponton. Ekkor közel 10 százalékkal volt népszerűtlenebb a párt, mint jelenleg. Erre jött aztán válaszként az azóta nagyon eredményesnek bizonyult rezsicsökkentés, de ezzel egy időben indult el a párt kampánystábjának felállítása is.
A csapat lényegében ugyanazokból az emberekből áll, akik 2010-ben is győzelemre vitték a pártot. A stábot Gyürk András EP-képviselő vezeti, aki a Fidesz felkészülését irányította a 2010-es parlamenti, a 2009-es és a 2004-es EP választás előtt is. Gyürk a párt elnöksége által kitalált stratégia végrehajtásért felel, és rendszeresen beszámol a pártvezetésnek arról, hol tartanak az aktivisták toborzásában, az aláírásgyűjtésben.
Gyürk mellett a kampánystáb másik erős embere a vele egyébként régóta baráti viszonyban lévő Rogán Antal, aki frakcióvezetői posztja miatt tagja a párt elnökségének. Fontos tagja még a csapatnak Kubatov Gábor pártigazgató, akinek neve fogalommá vált a párton belül. "A kubatovizmus lényege, hogy a választókkal folyamatosan tartani kell a kapcsolatot, a szimpatizánsokat újabb és újabb akciókkal kell lelkesíteni" - írta le egy fideszes a pártigazgatóhoz kötődő módszert, amire a mostani kampány is épül.
Bár az akciókat Kubatov fogja össze, ezeket a nyilvánosság előtt Nyitrai Zsolt jeleníti meg, aki hivatalosan a társadalmi kapcsolattartásért felel. Tagja még a stábnak az országosan talán kevésbé ismert Hidvéghi Balázs. A korábbi külgazdasági helyettes államtitkár volt négy éve Gyürk helyettese, ő jelenleg a stábon belül a határon túli kampányért felel.
A rejtélyes szereplők
Néha megjelenik a kampánystáb tanácskozásain a Fideszen belül a miniszterelnök legbizalmasabb tanácsadójaként emlegetett Habony Árpád. Neki hivatalosan semmilyen posztja sincs a stábban, de Orbánhoz való közelsége miatt komoly súlya van a szavának.

Arthur Finkelstein és Benjamin Netanjahu

Habony szokott egyeztetni például azzal a két amerikai kampánytanácsadóval - George E. Birnbaummal és Arthur Finkelsteinnel -, akik már 2010-ben is segítették a pártot. Az ő tevékenységükről még a befolyásosabb fideszes politikusok is keveset tudnak, de szerintük van szerepük a kampány megtervezésében és végrehajtásában is. Egyik vezető kormányzati politikus szerint többek között a lépcsőről lépcsőre haladó rezsicsökkentésben érhető tetten az amerikai kampányok profizmusa.
Fideszesek szerint ugyan Finkelsteinék időnként Magyarországra látogatnak, de a kampánycsapat ülésein soha nem bukkannak fel. A Gyürk által vezetett, hetente legalább egyszer összeülő kampánystáb tagjai aktívan részt vesznek az egyéni jelöltek felkészítésében is, akiknek a jó szereplése kulcsfontosságú a Fidesz számára. Míg a 386 tagú Országgyűlésben még 176, addig az új, 199 fős parlamentben 106 lesz az egyéni képviselők száma. Vagyis a korábbi 45,5-ről 53 százalékra nő az egyéniben mandátumot szerző képviselők aránya.
Felértékeli az egyéni választókerületi küzdelmeket az is, hogy az új választási törvény szerint azokat a voksokat, amelyeket a mandátum megnyeréséhez szükséges szavazatokon felül kap a jelölt, visszaosztják a listára. Így minél több szavazatot kapnak az egyéni jelöltek, annál jobban járnak az adott párt listáján szereplő politikusok is.
A Fidesz egyéni jelöltjei legutóbb a Balaton déli partjától négyszáz méterre fekvő balatonszárszói SDG szállóban tréningeztek január 24-én. Hivatalosan a Fidesz kihelyezett frakcióülését tartották a településen, mielőtt azonban a képviselőcsoport összeült volna, közel másfél órás felkészítőt tartottak az egyéni indulóknak. Több résztvevő szerint a kampány miatt ez sokkal fontosabb összejövetel volt, mint az ezt követő frakcióülés. Orbán itt beszélt arról, hogy a Fidesznek nincs oka aggódni, Kubatov pedig a szervezeti feladatokról adott részletes utasításokat. A jelölteknek már a tavalyi év elejétől - ahogy az egyik fideszes fogalmazott: még "békeidőben" - elkezdtek előadásokat tartani, például a mozgósítás fortélyairól, a facebookos megjelenésről.
Azzal a kormánypárt is tisztában van, hogy 2010-hez hasonlóan nem fognak tarolni az egyéni jelöltjeik, sőt akár 30 választókerületet is elveszíthetnek. Ennek ellenére egyiket sem adják fel arra hivatkozva, hogy az "biztosan szocialista" kerület. A pártot jellemző magabiztosságra utal az is, hogy a kampányügyeket közelről ismerő forrás úgy kategorizálta a körzeteket, hogy azok "kritikusak", vagy pedig "biztosan nyerhetőek"-e. Olyan kategóriája nem volt, hogy "vesztes".



Szavazás 2014 – közvélemény-kutatás

Friss közvélemény-kutatási eredmények (elmúlt 2 hét)

Hogy állnap a pártok? Nem hivatalos közvélemény-kutatás keretében oldalunk látogatóit kérdeztük, kire szavaznának? Ha reprezentatív felmérésekre kíváncsi, tekintse meg a hivatalos közvélemény-kutatók friss felméréseit.
A szavazás állása - elmúlt 2 hét alapján
Utolsó frissítés: 2014.02.17. 10:20 
valasztas-2014.info
FIDESZ-KDNP: 18%
Jobbik: 64%
MSZP: 3%
Együtt-PM: 3%
DK: 4%
LMP: 2%
Egyéb párt: 3%
Nem tudja: 1%
Nem szavaz: 1%
Eddigi szavazat 10.451


Szétfolyik a közpénz, pláne a kampányban

2014. február 1., szombat 17:44 
Index
Ha több az információnk, javul a tudatosságunk, és jobb döntéseket tudunk hozni. A KFIB ezért most beárazza a pártígéreteket, vagyis megmutatja az ígéreteknek a költségvetésre gyakorolt hatásait. A civil szervezet szerint a költségvetés átláthatósága nem puszta öncél, hanem társadalmi szempontból jobb döntésekhez vezet.
Magyarországon az átláthatóság viszont alacsony, sőt romlik, és világviszonylatban is gyengék vagyunk. A közhatalmi döntéshozatal sem számonkérhető, a közérdekű információk pedig gyakran elérhetetlenek.
Magyarországon hagyományosan túlígérik magukat a pártok a választási kampányban. Ha nem tartják be az ígéreteket, az a baj, mert csökken a szavahihetőségük, ha bertatják, akkor meg az, mert összeomlik a költségvetés. Hosszú évek óta átláthatatlan a közszféra, és ezt a fékék és ellensúlyok rendszerének felszámolása csak tovább rontja.
A nyilvánosság a nulladik feltétel
A Transparency Interntational (TI) és a Költségvetési Felelősségi Intézet (KFIB) szerint az intézmények átlátható működése és az elszámoltathatóság a nulladik feltétel a gazdaság hatékony működése szempontjából. "Ha nem jól működik egy ország intézményrendszere, akkor sérülnek a demokratikus jogok, a politikai rendszer torzul, és a gazdaság versenyképessége is romlik", mondta Martin József Péter, a Transparency International magyarországi vezetője.
A TI és a KFIB ezért most javaslatokat tesz a pártoknak, hogy hogyan lehetne javítani a közpolitika átláthatóságát, és a választásokig tartó időszakban számszerűsíti a pártok ígéreteinek költségvetési hatását. Tisztában kell lennünk azzal, hogy mi vár ránk, ha az egyik, vagy másik pár nyer a választásokon.
A kampány hozza a legnagyobb korrupciót
A TI és KFIB szerint a legnagyobb korrupciós kockázat a politikai pártok választási kampányainak a finanszírozása. A pártok gazdálkodása bizonyos szempontból átláthatatlan, beszámolóik alig hozzáférhetőek, és senki nem tudja, hogy honnan származik a pénzük egy része. Nincsenek egyértelmű szabályok arra, hogy mennyi idő után kötelesek a pénzügyi beszámolójukat nyilvánosságra hozni, és ha még nyilvánosságra hozzák, akkor sem lehet belőlük kihámozni részletes rálátást a pénzügyi működésükre. Az átláthatóságra vonatkozó nemzetközi ajánlásokban szereplő 8 költségvetési dokumentum közül Magyarországon 5 nem jelenik meg.

Fotó: Transparency International

Már javában zajlik a választási kapmány, de például nem nyilvános, hogy ki és milyen pénzből fizeti a Civil Összefogás Fórum (CÖF) egyértelműen választási célú hirdetéseit, vagy hogy milyen pénzek futottak keresztül nem is olyan rég a Táncsics Alapítványon. A TI képmutatás.hu projektjében megállapította, hogy a nagy pártok, a Fidesz és az MSZP a 2010-es kampányukban az akkori szabályok szerint elkölthető 386 millió forint helyett nagyjából másfélmilliárd forintot költöttek.
Megajándékozzák a hálás barátokat
Az is visszalépés, hogy a 2014-es választások előtti kormányzati pénzügyi beszámolót a 2012-ben elfogadott új államháztartási törvény már nem írja elő. A közbeszerzések pedig nem egyszer leginkább arra jók, hogy a kormány az egyes kivételezett üzleti csoportokat jutalmazza. Ez pedig nem túl jó, mert elég sok pénzről van szó, 2012-ben például 1334 milliárd forintot költöttünk közbeszerzésekre, ami az ország GDP-jének 4,7 százaléka, az egy év alatt az egészségügyre fordított állami kiadások teljes összege. Az sem segít, hogy 2014-ben Magyarországon megéri a korrupció, mert túl alacsony kockázattal jár, és kicsi a lebukás és még kisebb a megbüntetés veszélye.
A KFIB úgy látja, hogy a a 2001 és 2006 közötti költségvetési poltika felelőssége nyilvánvaló a két választási évben kiugró (9 százalék feletti) államháztartási hiány miatt, aminek most egyenes következménye az adósságráta folyamatos emelkedése. A költségvetési átláthatlanság pedig hosszú évekre lenullázta a magyar gazdaságpolitika hitelességét. A 3 százalékos államháztartási egyenleget is csak úgy tudtuk elérni, hogy a kormány államosította a magánnyugdíjpénztári vagyont, amivel tönkretette az állami nyugdíjrendszer hosszú távú fenntarthatóságát.
A választóknak kéne igényelnie
"Ha a választók kellően nagy része igényli majd a független elemzést, hátrányban lesz a politikai vitákban az a párt, amely nem méretteti meg a saját ígéreteit", mondta a két civil szervezet közös sajtótájékoztatóján Johannes Hers, Hollandia Közpénzügyi Hivatalának (Centraal Planbureau) osztályvezetője. Hollandiában már nem tekintik komoly pártnak azt amelyik nem kéri fel az ottani független gazdaságtervezési intézetet, hogy árazza be a választási programját.

Egy szimpatizáns aláírja a rezsicsökkentés támogatása érdekében kihelyezett aláírásgyűjtő ívet a hódmezővásárhelyi Kossuth téren 2013. április 11-én. - Fotó: Rosta Tibor

A Fidesz főleg a rezsicsökkentésnek köszönheti a választások előtti népszerűségét. "De a rezsicsökkentésben az a trükk, hogy egy-két éven belül a költségvetésre alig van hatása, mert a közműszolgáltató cégektől csoportosít át közvetlenül pénzt a lakosságnak. Közép- és hosszú távon fizetjük majd meg az árát, mert rezsicsökkentésbe kényszerített cégek drasztikusan csökkentik majd a beruházásaikat." - mondta Romhányi Balázs, a KFIB igazgatója.
A KFIB számolgatott is: az intézet szerint az eddig elhangzott ígéretek közül például 55-60 milliárd forintba kerülne, ha megvalósulna az MSZP és az Együtt-PM javaslata, és három helyett kilenc hónapig kapnának a munkanélküliek álláskeresési járulékot. Ha az MSZP ígérete szerint a szociális szférában dolgozók bére 20 százalékkal nő, akkor akkor a költségvetési egyenleg 20-22 milliárd forinttal romlik. Azt is kiszámolták, hogy az alapvető élelmiszerek 4 százalékos áfa-csökketése (MSZP) kb. 30-32 milliárd forintnyi kiesést okozna a költségvetésnek.
A Mit Választunk? projekt keretében készült tanulmányukban a közhatalmi döntéshozatal, a költségvetés, a kampányfinanszírozás, az információszabadság, a közbeszerzés és a korrupcióellenes programok átláthatóságát és hatékonyságát vizsgálták, bővebben itt olvashat róla. A projekt márciusban ér véget, és a www.mitvalasztunk.hu oldalon lehet követni.


Kamupártok közpénzek milliárdjait nyúlhatják le


2013-10-29 11:43:46 
transparency.hu
A Political Capital és a Transparency International Magyarország a választási kampány finanszírozásának szabályozásában súlyos kockázatot lát, ezért kezdeményezi a 2013. évi LXXXVII. törvény módosítását.
A probléma
A minden előzetes szakmai egyeztetés nélkül elfogadott kampányfinanszírozási törvény - az alább részletezett okokból - szinte felhív kamupártok alapítására. Emiatt közpénzek milliárdjai folyhatnak el feleslegesen.
A korábbinál jóval könnyebben teljesíthetők a képviselőjelölt-állítás feltételei, hiszen 27 egyéni jelölt elindításával, azaz 13500 aláírás összegyűjtésével már országos lista állítható. Akár egy baráti társaságnak is megéri pártot alapítani, máris hozzájuthatnak a központi kampánytámogatás százmillióihoz. Az egyéni jelölteknek járó szerényebb, fejenként egymillió forintot kitevő támogatással ugyan tételesen el kell számolni, a pártlista-támogatásról viszont elegendő fiktív számlákat szerezni. Ha egy ilyen kamuformáció 106 jelöltet is el tud indítani, máris 597 millió forint folyhat a zsebébe akkor is, ha nincsenek komoly politikai ambíciói.
A törvény legproblematikusabb pontjai:
Míg az egyéni képviselőjelölteknek kincstári kártyán utalják majd át az egymillió forintos állami kampánytámogatást, az országos listát állító pártok készpénzben kapják a központi támogatást. Ennek összege, egyéni jelöltjeik számától függően, minimum 149,25 millió forint, ami 597 millió forintra tornázható fel.
Míg a törvény az egyéni képviselőjelöltek kampányköltéseinek elszámolását részletesen szabályozza, a jóval több pénzhez jutó pártokat nem kötelezi kampányköltéseik tételes bevallására.
A pártok semmit nem kockáztatnak. Míg az egyéni képviselőjelölteknek vissza kell fizetniük az állami kampánytámogatást, ha a voksok két százalékát sem szerzik meg, addig a pártok több százmillió forintos támogatása akkor sem vész el, ha egyetlen szavazat sem érkezik a listájukra.
A megoldás
A törvényt úgy kell módosítani, hogy a pártoknak ugyanolyan szigorúan kelljen elszámolniuk a nekik fizetett közpénzekkel, mint az egyéni képviselőjelölteknek a kincstártól kapott kampánytámogatással.
Ezért a törvénynek rendelkeznie kell arról, hogy
a pártok kincstári kártyán kapják meg a központi kampánytámogatást;
a pártok az egyéni képviselőjelöltekhez hasonlóan, csak a kincstári kártyán költhessék el az állami kampánytámogatást;
a pártok az egyéni képviselőjelöltek kampányköltéseire vonatkozó szigorral számoljanak el kampányköltéseikről;
a pártok, ha a választáson nem szerzik meg a szavazatok legalább egy százalékát, a teljes központi kampánytámogatást legyenek kötelesek visszafizetni (a minimálisan szükséges szavazatarányt az egyéni jelöltek esetében is 1%-ra kell leszállítani).
Csak a törvény javasolt módosításával előzhető meg, hogy a kampánytámogatás reményében induló kamupártokhoz vándoroljon több milliárd forint közpénz.


Dr. Papp Lajos prof. a Magyar Világtalálkozón nem kíván részt venni


Nyílt levél a Magyar Világtalálkozó (2014. augusztus 22-24) főszervezője részére
Komáromi Zoltán főszervező úrnak! 
A Tisza Kanadai Magyar Egyesület elnöke
A Kanadai Magyarok Országos Szövetségének elnökségi tagja
Kedves Zoltán!
Kanadai tartózkodásom során Te és kedves Feleséged, valamint Gyermekeid nagy szeretettel fogadtatok be otthonotokba. Vendégül láttatok.
Köszönöm Nektek és minden kanadai magyarnak, akik megtisztelték előadásaimat jelenlétükkel és értékelték az összmagyarság, a magyar nemzet érdekében kifejtett erőfeszítéseimet.
Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában elhangzott előadásaim után, az elektronikus sajtóban megjelent írások egy része nagy fájdalmat okozott.
Egy Lázár György nevű személy 2014. január 31-én nagy nyilvánosság előtt (írása megjelent a Kanadai Magyar Hírlap elektronikus újságban) személyemben sértett meg, ezzel ismét nagy fájdalmat okozva.
Öregember vagyok.
Az én hazám a Kárpát-Haza, jelenlegi lakhelyem a Csonka-Magyarország. Ha itthon fájdalmat okoznak, el kell viselnem.
A gyűlölet, a harag, a hamis tanúság irracionális dolog. Nem harcolok a gyűlölet ellen, hanem hirdetem a krisztusi szeretetet.
A fájdalmat próbálom elkerülni, ezért ezen túl sem az Amerikai Egyesült Államokba, sem Kanadába nem kívánok még csak látogató utat sem tenni.
Kérlek, hogy minden műsortervből töröljetek, mert semmilyen kanadai programban a jövőben nem kívánok részt venni!
Megértésedet köszönöm. Szeretettel üdvözöllek:
Dr. Papp Lajos
emeritus professzor
akadémiai doktor
Budapest, 2014. február 12.


Omega koncert Niagarán - Dr. Papp Lajossal


2014 JANUÁR 31 11:01 
Kanadai Magyar Hírlap
Nem vagyok én elrontója semmi jónak, de a tervezett Omega koncerttel van egy kis bajom.
A dolog úgy kezdődött, hogy kaptam egy emailt. Augusztusban Amerikába jön az Omega Együttes - "Minden idök legnagyobb magyar rockzenekara, az 50 éves Omega első koncertje az amerikai kontinensen!"
Aztán kiderült, hogy az Omega nem az Egyesült Államokban, hanem Kanadában fog koncertezni, pontosabban az Árpád Parkban, amelyik Niagara Falls-on található. Az egy kicsit messze van Kaliforniától, ahol én élek, így hát nem fogok elmenni. Bevallom, a majd 200 dolláros hétvégi belépőt is drágának tartottam.
Az eseményt Magyar Világtalálkozónak hívják, van Facebook oldala is, és a torontói Független Magyar Rádió interjút készített Komáromi Zoltánnal a föszervezővel. Bede-Fazekas Zsolt rádiós szerkesztő szerint "égig érő fába" vágták a fejszéjüket a szervezők, bízik abban, hogy a magyar összetartozás is egyszer majd égig ér.
A hétvége programját is nyilvánosságra hozták, abban az áll, hogy a gyógyító sátorban Géczy Gábor és Vígvári János ingyen "gyógyítanak" majd, lesz Ökomenikus istentisztelet a nemzetért, "Népek Krisztusa Magyarország" előadás, valamint lovas és talpas íjászok bemutatója.
Megakad a szemem az egyik programon. Minden áldott nap előad majd Dr. Papp Lajos. Akik esetleg nem tudnák, Papp úr szívsebésznek mondja magát, járja a világot, és tartja "lebilincselő" előadásait a magyarságról, a termékeny magyar földről, és a magyar vízkincsről. Szerinte az istenhitnek van ereje a gyógyításban, de én azon morfondírozok, hogy mikor van ideje operálni a jó doktornak, hiszen mindig utazik és előad.

Dr. Papp Lajos és Szilágyi Ákos

Papp Lajos gyakran idézi példaképét, a "dicsőséges" Wass Albertet, aki pedig jogerősen elítélt fasiszta háborús bűnös volt, románokat és zsidókat gyilkolt, azért halálra is ítélték. Majd végül Wass úr főbelőtte magát, éppenséggel itt az Egyesült Államokban. Nem tudom más hogyan van ezzel, de nekem azért mégiscsak furcsa, hogy a Hippokratészra felesküdött Papp úr egy fasiszta gyilkos "emberi nagyságát és humanizmusát" méltatja. (Wass-t méltató beszéde 
ittmegtekinthető.)
Papp úrnak ráadásul furcsa barátai is vannak. Legutóbbi amerikai körútja során a New-York-i illetőségű Szilágyi Ákos úrral rótta a kontinenst. Szilágyi úr szélsőjobboldali kapcsolatai közismertek, ő már korábban kinevezte magát a New York-i Polgári Kör vezetőjének, és felháborodottan tiltakozott a Magyar Gárda feloszlatása ellen.
Úgy tűnik a kanadai hatóságok is furcsának tartják Papp úr kísérőjét, mert tavaly feltartóztatták őket a kanadai határon. Órákig vizsgálgatták őket, minderről a mindig megbízható Magyar Nemzet hosszú cikkben értekezett. (Mellékelve)
Hogyan kaphatott meghívást az Omega hétvégére az újfasiszta kapcsolatairól elhírhedt Papp úr, aki már a kanadai hatóságok radarernyőjén is jelen van?
Javasolom a szervezőknek, hogy hagyják ki a programból Papp urat, ne hozzák kapcsolatba Kóborékat ezzel a zavaros szélsőjobboldali kapcsolatokkal rendelkező úriemberrel.
Azért az Omegát nem kellene lejáratni. Ennél többet érdemelnek.
Lázár György
Kategória: 2014 február


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése