2017. június 6., kedd

Megvalósul Rothschild rémálma a negyedik birodalom







Megvalósul Rothschild rémálma a negyedik birodalom







Titkos társaságok
2011. szeptember 17. szombat, 21:55
2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az információ terjed az interneten (index.hu):






















A szent család gojok ti is így látjátok !!!!!!




"Ezrek vonultak utcára hétfő este Athénban     ...
Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek"








Sajnos ez nem egy áprilisi tréfa. A szemmel látható hasonlóság nem véletlen... A képek hitelesek, a bal felsö Angela Merkel kép például a Time magazin egyik 2006-os számában jelent megA bal alsó kép pedig Eva Braunt, Adolf Hitler élettársát ábrázolja. Merkel a háttérhatalom egyik legtitkosabb fegyvere (volt), s egy ideig nagyon úgy tünt, hogy ami annak idején nem sikerült az édesapjának durva eröszakkal, az most öneki - kifinomult átverés alkalmazásával- sikerülni fog: teljesen egybeolvasztani Európát egy Negyedik Birodalomba. De szerencsére a dolgok egy picit megbonyolódtak. A cikk nagyvonalakban felvázolja, hogy mely, az illuminati felsöbb körökben régóta lappangó belsö ellentétek miatt .


Kezdjük Angela Merkellel, kinek már a wikipédiában szereplö „hivatalos“ életrajza is fura. A wikipédia szerint:




Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben "osztályellenségek" voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!


További érdekes epizód a wikipédiás Merkel életrajzból:


Egyetemi évei alatt Angela a fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakít ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csípöböl elutasította, de aztán "leszólt" nekik a párt, hogy Angelának az is megengedett . A wikipédia még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.


Aztán jött a "rendszerváltás", gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik nem viszik semmire. De nem!


Merkel azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesítés után!Érted nem! Egy ismeretlen, állítólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 34 éves, szintúgy ismeretlen „komcsibébije“ azonnal Helmut Kohl kormányába került. 1990-ben Kohl ifjúságügyi miniszternek nevezi ki, pár hónapra rá 1991-ben már a német kormánypártjának, a CDU-nak az elnökhelyettese!


S most!


Nézzük meg az ONI egyik még 2007-es kiszivárogtató írását, melyböl már a kukac.sk-n én is fordítottam, és tartalmaz néhány igazságot...






A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló "halálangyal", bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó kutatásának az atyja:




Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával.


Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, míg nem születik meg a bébi, így Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is említi, hogy az "édesapja" 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba.
...
Az egyezség szerint aztán Angelát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a "szülei" a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is). Angela sohasem volt politikailag aktív az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesítés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 34 évesen.


Amikor 2011 februárjában az alábbi sorokat írtam a kukac.sk-ra, még lényegében igaznak voltak tekinthetöek:


Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek. A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az "új világrendbe", az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült Államok kiépítése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.
S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült Államok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, míg Németország, euro krízis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krízis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. Annak ellenére, hogy a német lakosság létszáma mindössze töredéke a kínainak, az ország exportja vetekszik Kínáéval. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kínának. Kína nem lesz szuperhatalom, soha!


Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült Államok irányítását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a "bizniszben" nyakig benne van (volt?) a jelenlegi német nemzetiségü "szentatya" is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává. Az "euró mentésére" hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót."


Hogy az Európai Egyesült Államokról, vagyis a készülö Negyedik Birodalomról, íródott sorok mennyire igaznak bizonyultak, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hetek történései, amikoris már teljesen nyíltan elkezdtek az Európai Unió vezetöi is beszélni az Európai Egyesült Államokról a fösodratú médiumokban.


Egyes angol médiumok, mint a Daily Mail - aggódva az egyre nagyobb német befolyás miatt - pedig váratlanul messzire is elmentek:


Rise of the Fourth Reich, how Germany is using the financial crisis to conquer Europe
(A Negyedik Birodalom felemelkedése, avagy Németország Európa leigázására használja a pénzügyi válságot)




Valójában persze nem(csak) Németország, hanem föként a Rothschild dinasztia.


A Negyedik Birodalom építése mára nem halad a tervezett ütemben, az egyik fö probléma ugyanis maga a Hitler-lány!


Tudni kell, hogy Angela Merkel egyik fö protézséje az illuminatik köreiben mindig is a Bush-család volt.Már az édesapjának, Adolf Hitlernek is a legföbb pénzügyi támogatója George Bush nagyapja, Prescott Bush volt (a Rothschild/Windsor vonal nagybankjai mellett). Nem is csoda, hogy Merkel hatalomra jutása után ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg sajtóban:


German leader emerges as key Bush ally in EU
(Merkel Bush leghüebb támogatójának bizonyult)




Merkel - akkor még csak mint ellenzéki vezér - támogatta Bushék 2003-as iraki invázióját is, ami nagyon nem volt jellemzö a többi nyugat-európai vezetöre abban az idöben.


Késöbb viszont jöttek a 2008-as események, amikoris az illuminatik „békésebb szárnya“ megakadályozta Bushékat abban, hogy atomkonfliktust robbantsanak ki. (lásd a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család c. írást).


Az illuminatiknak tudnillik két fö szárnya van manapság: a háborúpárti és a békésebbnek vélt, az új világrendbe „pusztán“ pénzügyi összeomlás által belejutni óhajtó szárny (például Barack Obama is ide sorolható). Merkel viszont mindig is a Bush vonal embere volt. Egyfajta „harmadik pólusként“ bejön a képbe még a Vatikán is, mely egészen 2008 nyaráig szintén benne volt Bushék minden mocsokságában. Ezért hallgat mellesleg a Vatikán máig olyan makacsul szeptember 11 felöl, mert Bushékkal együtt nyakig benne volt. Igen, a jezsuiták, a „roszikruszik“ (a rózsakeresztes banda) valamint maga a „szentatya“ is nyakig benne volt szept 11-ben.


Az elöbb említett „békés illuminati vonal“ kiéheztetés árán akarja az emberiség egy részét elpusztítani, míg a Bush-vonal atomfegyverekkel próbálta... az egyik tényleg jobb mint a másik.


2008-ban a Vatikán szembekerült mind a két másik illuminati vonallal, a 2008-as atomháborús tervekben már nem volt benne. Ennek külön története van, még majd említem.


A 2008/09-as események kapcsán jön be a képbe még egy érdekes alak, Benjamin Fulford is, akinek a blogjából korábban már többször is idéztem. Fulford egyáltalán nem „ellenálló“, mint aminek feltünteti magát, hanem a Rothschild család „békésebbnek“ számító szárnyának a megmondóembere. A blogbejegyzései info/dezinfo keverékek, ennek ellenére mégis ajánlom az olvasásukat, mert annak tudatában, hogy ki Fulford valójában, bizonyos mértékig könnyen „dekódolhatók“, kiszürhetök belölük a dezinfok, és az ember a végén értékes bennfentes infokhoz juthat a hatalom legcsúcsáról, melyek a 100 százalékban kontrolált globális médiumokban garantáltan nem jelenhetnének meg.


Az „Arab Tavasz“ mögött is a „békésebb“ európai illuminati szárny áll, melyhez Obama is sorolható. A líbiai invázió nem volt tervezett, eredetileg azt hitték, hogy Kadhafi ellen sikerül majd fellázítani a líbiai lakosságot. Amikor viszont nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni, és hogy Líbiát bombázni kell, az európai vonalhoz nem túl hüséges Merkel bejelentette, hogy Németország ebben nem vesz részt. „Érdekes“ dolgok történnek ezután.


Fulford március 21-i bejegyzésében például szintén leleplezi, hogy kicsoda Merkel valójában:


Fulford, 2011. március 21:




"Chinese and Russian intelligence now report that Germany’s Angela Merkel is the daughter of Adolf Hitler thanks to the use of frozen sperm and the expertise of a Nazi doctor captured by the Soviets. That means she is almost certainly one of the ringleaders of the Nazi faction still hoping for a fascist world totalitarian government."
Ez mindössze egy nappal azután történt, hogy Merkel helikoptere kishíján lezuhan a CIA merényletkísérlete miatt...


2011. március 20:
Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete




Késöbb pedig ez a „békésebb“ illuminati szárny biológiai vegyifegyvertámadást hajt végre Németország ellen... (lásd: A német e.coli "járvány" bio-terror támadás volt c. írást)


Ezeknek a mai napig dúló ellentéteknek köszönhetjük, hogy a Rothschild féle „európai integráció“ Merkel nem mindig engedelmeskedö magatartása, és a német politikusok kifejezett ellenállása miatt zötykölödve halad.


Az e.coli támadás nemcsak a líbiai invázióban elutasított részvétel miatt volt bosszú, hanem azért is, mert a németek nem voltak hajlandóak „menteni“ Görögországot a Rothschild elvárások szerint. Amennyiben Görögország idö elött csödbe megy, úgy könnyen bukhat akár az áhított Negyedik Birodalom is.


A terv ugyanis az, hogy a válságra hivatkozva belekényszerítsék az európai államokat a szuverenitásuk feladásába, mondván a válságot csakis teljesen egybeolvasztott pénz- és gazdaságpolitikával lehet leküzdeni (ami hazugság). Amennyiben viszont a szuverenitások feladása ELÖTT beindulnak az európai csödsorozatok, úgy az Európai Egyesült Államok (a Negyedik Birodalom) terve is füstbe mehet. Ne tévesszem meg senkit: az EURO mindenképpen bukni fog, viszont nem mindegy, hogy még az elött, mielött az európai országok feladják a függetlenségüket, vagy pedig azután. Az EURO-t felváltani hivatott globális pénzt ugyanis csakis egy olyan Európában lehet majd könnyen bevezetni, ahol az európai országok már le vannak fokozva egyszerü régiókká. Máskülönben ezek az országok újból a saját nemzeti pénznemeiket vezethetik be! Ez az amitöl a Rothschild család irtózatosan retteg.


Mivel egyre jobban úgy tünik, a görög csöd elkerülhetetlen, a Rothschild család által uralt központi bankok a napokban bejelentették, hogy az ÖSSZES emiatt bajba került bankot a világban megpróbálják majd megmenteni! Az EUROT és az európai bankrendszert ugyanis bármi áron életben akarják tartani addig, míg az európai államok nem adják fel a szuverenitásukat.


Minden tehát a németektöl és a Hitler-leánytól függ majd a jövöben. Reményt ad, hogy újabban már a Vatikán és a hozzá mindig is erösen kötödö Berlusconi se teljesen partnerük ebben. Ami Olaszországban fog történni az EURO kapcsán, kulcsfontosságú lesz. A Hitler-leány jelenleg sajnos mintha ingadozna, a napokban például Sárközyvel közösen bejelentette, hogy Görögországot mégse hagyják csödbe menni. S hogy még bonyolultabb legyen a kép, a korábban „békepárti“ illuminati szárny egyes elemensei kezdenek háborúpártivá válni ...


De nem akarok ezekbe a heti rendszerességgel változó „szappanopera“ részletekbe belemenni, a helyzet képlékeny, tessék követni a Médiafigyelöt.


Hogy szétesik avagy teljesen összeolvad az EU a legvégén, továbbra is marad mint „millió dolláros kérdés“.


Egy késöbbi cikkben – A 2009-es harc a pénzügyi rendszerért“ lesz a címe - , kitérek még pár nagyon érdekes dologra, melyekröl a mediális elhallgatás miatt máig vészesen keveset tudni, s én se tudok majd a teljes „nagy képpel“ szolgálni. Viszont itt az ideje ezeket elkezdeni.


A Vatikánról lesz szó, mely minden jel szerint kishíján fatális hibát követett el azzal, hogy támogatta a sátánista illuminati Bush vonalat az új világrend kialakításában. 2008 augusztusában ugyanis egy felettébb érdekes per kezdödött a pápa ellen: a Templomos Lovagok kései „jogutódai“ beperelték a katolikus egyházat az öket még az 1300-as években ért sérelmekért, s követelték emiatt maguknak a Vatikán vagyonának jelentös részét! Hasonló ez ahhoz, mintha Magyarország jelenleg beperelné Mongóliát az 1200-as évekbeni tatárjárás miatt.


De nem, nem viccelek, a dolog a szabadkömüvesség „elödének“ számító Templomos Lovagok részéröl komoly volt, még a Daily Telegraph is írt róla:




Talán ezért van az, hogy a Vatikán már mintha nem lenne túl lelkes az „európai integrációért“, mivel 2009-ben szembe találta magát a „békésebb“ európai illuminatusi vonallal is, mely az eseményeket jelenleg is uralja. Na de ezekröl a dolgokról, melyekben Fulford szintén benne volt/van, majd még késöbb.


Angela Merkel szabálytalan életrajza


Az első nő, akiből kormányfő lett Németországban. S milyen sikeres: az előjelek szerint az első négy után további évekre irányíthatja majd a magyar szempontból legfontosabb európai ország ügyeit. „Nagyon értelmes, hihetetlenül energikus és nagyon becsvágyó”, mondta róla első férje, Ulrich Merkel, akinek nevét máig viseli.


Angela Dorothea Kasner 1954 július 17-én született Hamburgban. Tehát „nyugat-német”, bár egyhónapos korától a Fal ledőltéig „Keleten” él. Az apa evangélikus lelkész, akit NDK-béli gyülekezetbe küldenek szolgálni.Beilleszkedik, nem is rosszul, a rendszer a hozzá lojálisak közé sorolja –bár a Hamburgból hozott latin-angol tanár feleség nem taníthat.
Az elsőszülött lány (utóbb két testvére születik) tiszta kitűnő az általános –és a középiskolában. Egyébként úttörő, majd az FDJ (a helyi KISZ) tevékeny tagja, még ifjú kutatóként is a helyi szervezet agit.-prop. titkára.

De nem marad el a konfirmáció, sem az egyházi esküvő, amikor – még a lipcsei egyetem fizikus hallgatójaként - három éves kapcsolat és hosszabb együtt-élés után hozzámegy ugyancsak fizikus diáktársához. Tíz négyzetméteres szobában laknak, diáktársaikkal lakó-közösségben. A jelek szerint elégedetten. Angela az egyetemen is kitűnő, így utána (1978) az Akadémia Fizikai Kémiai Kutató Intézetébe vezet az ifjú tudós útja.

Három évvel később egyszerre csak összecsomagol és elköltözik Merkeltől. Az elhagyott férfit váratlanul éri a fordulat: úgy érezte, a hozzá hasonlóan természet -, szinház- és zenekedvelő, „barátságos, nyílt, természetes” asszonnyal hét éven át jól megértették egymást. Úgy látszik, mégsem. Azóta sem találkoztak, a fizikus régen újra nős és Drezdában él.

Angela 1986-ban doktorál és négy évvel később, 1990-ben, a nagy fordulat évében kezd politizálni. A Demokratischer Aufbruch -nak (tán demokratikus kezdetnek, áttörésnek lehetne fordítani az új pártot) lesz februárban szóvivője, az NDK első – és egyetlen – szabad választása után pedig Lothar de Maiziére kormányának helyettes szóvivője.
Zöldek helyett a kereszténydemokraták között

Bár a papa egyáltalán nem rokonszenvezett a kereszténydemokratákkal, a mama pedig a szocdemek felé orientálódott és Angelát barátai a zöldek közé várták, ő meglepetésre a CDU-hoz csatlakozik. Amely már októberben egyesül nagy nyugati testvérpártjával – s a fizikusból született ifjú politikusnő pályája innen kezdve ível felfelé, mégpedig meredeken.
Decemberben, az első össz-német választáson egyéni választókerületben szerez mandátumot. Helmut Kohl, aki már korábban felfigyelt az új arcra „keletről” nem igazán fontos, de látványos tárcát ad neki kormányában: a 34 éves Angela a nő- és az ifjúsági ügyek minisztere lesz. Majd még 1991 végén a CDU elnökhelyettese.
Az 1990-es és 1994-es választási sikert a CDU/CSU (immár koalícióban az FDP-vel) 1998-ban nem tudja megismételni. Merkel ezúttal is brandenburgi választókerületéből kerül be a Bundestagba. Fontos év ez számára: novemberben a CDU főtitkárává választják – decemberben pedig hozzámegy az ugyancsak „keleti” Joachim Sauerhez.

Kollégáját az akadémiai kutató-intézetben még akkor ismerte meg, amikor külön vált Merkeltől, de házasságot (időközben a kétgyerekes Sauer is elvált) csak hosszú évek után kötöttek. A tíz évvel idősebb férj ma a berlini Humboldt Egyetem tanszékvezető tanára, fiatalos, kitűnő megjelenésű – és minden jel szerint igen kényelmetlenül érzi magát a politikusnő házastársának szerepében. Legfeljebb a salzburgi és a bayreuthi fesztiválon jelennek meg látványosan együtt, Sauer igen ritkán kíséri el feleségét külföldi utakra, fontos hazai nemzetközi összejövetelekre. 

Kohl védence támogatója helyére lép


Egy évvel a főtitkári poszt elnyerése után felgyorsulnak az események. Kiderül, hogy az oly tekintélyes Helmut Kohl, „a német egység atyja” márka-milliókat vett át titokban a CDU számára a párt támogatóitól – s e törvénysértés ellenére sem hajlandó megnevezni az adakozókat. 1999 decemberében egykori pártfogoltja, Angela Merkel az, aki – ezúttal is kitűnő politikai érzékkel – nyílt levélben szólítja fel pártját: határolódjék el kínos ügybe keveredett tiszteletbeli elnökétől. Kohl sértetten és végérvényesen lelép – és 2000 áprilisában Merkel lesz a CDU elnöke.

Ám miniszterelnök – még – nem lehet. A hiú és becsvágyó vetélytárs, Edmund Stoiber, a bajor testvérpárt, az oly sikeres CSU elnöke kikényszeríti, hogy a pártszövetség őt jelölje kormányfőnek a szeptemberi választásra. Alul is maradnak. Szerény többséggel ugyan, de a Gerhard Schröder vezette SPD és a Zöldek koalíciója alakíthat kormányt. Stoiber aztán meghálálja Merkel visszalépését: a politikusnő a CDU/CSU frakcióvezetője lesz a Bundestagban.
A konzervatív ellenzék vezetője markánsan politizál. Sok párt-társával ellentétben az Irak-elleni háború ügyében Washington mellé áll. S ami még fontosabb: partnere a szociáldemokratáknak a fájdalmas, de elkerülhetetlen szociális reformok kidolgozásában.

Ezek azonban megingatják a Schröder-kormány helyzetét s 2005 tavaszán a kancellár előrehozott választásokba menekül. A CDU/CSU kancellár-jelöltje immár Angela Merkel. Az eredmény szoros: 226 mandátum a konzervatívoké, 222 a szociáldemokratáké. S a győztes párt vezetője, látva egy ingatag koalíció veszélyeit a szabad-demokratákkal – de még inkább a kényszerű reformok miatt növekvő szociális feszültségeket – évtizedek óta nem gyakorolt megoldást választ: a két nagy párt koalícióra lép.
Milyen ember Angela Merkel?

A döntés bölcsességét a gazdasági válság hozta kényszerek csak aláhúzzák. Aminthogy azt is, hogy a megváltozott világgazdasági feltételek közepette bal és jobb reálpolitikai együttműködése sem mindig és mindenre megoldás. Angela Merkel célja ezen a választáson a meggyőző többség: erős CDU/CSU és egy megerősödött FPD koalíciója.

A felmérések ezt a megoldást valószínűsítik. Biztosak csak a szeptember 27-i választások után lehetünk. Nagy meglepetés lenne, ha nem újra ez a meglepő utat bejárt „kelet-német” politikai őstehetség lenne újra a német kormányfő. Aki jelentős diplomáciai készségről is tett tanúságot. Jóllehet támogatta az idősebb Bush elnököt és tartózkodóan fogadta Obamát, az utóbbi sietett dicsérni berlini partnere intelligenciáját és megbízhatóságát. Kezdeti súrlódások után simán működik együtt Sárközy francia elnökkel s az oroszul is jól beszélő kancellár szívesen látott vendége Putyin orosz elnöknek. A protestáns kormányfő merte bírálni a (német) pápát – majd telefonon kért tőle elnézést, amikor kritikája miatt sok CSU-szavazó tiltakozott.

A luteránus lelkész lánya hívő ember, de hogy mit jelent számára a vallás, erről semmit nem tudunk. Aminthogy állandó nyilvános szereplése ellenére általában kevés fogalmunk van arról, milyen ember valójában 
Angela Merkel.





  • és miért tartja így a kezét, kedves angela?
    - merkell
   Na jó mert Hitler is így tartotta anno a kezét , és mint klón felvette ezt a szokását ill. ehhez ma is ragaszkodik ....

  














Angela Merkel szabálytalan életrajza








A Telegraph cikke néhány nagyon fontos megállapítást tartalmaz. Először is rámutat az EU egyik legfontosabb célkitűzésére. Angela Merkel, egy vélt őszinteségi rohamban kimondta, ami az EU politikáját figyelemmel kísérők számára eddig is egyértelmű volt: az EU-t azért hozták létre, hogy majdan egy birodalommá alakuljon.

Az EU „jóindulatú válsága” irányíthatatlanná vált. Európa azt remélte, hogy a vészhelyzetek megerősítik az egységet, de ez a mostani inkább darabokra szakítja. Jean Monnet, az egységes „Európa” fokozatos felépítése mögött álló szervezőzseni, már 1957-ben megmondta, hogy a „végcélként szolgáló politikai egységet” csakis monetáris és gazdasági egységen keresztül lehet kialakítani. Nincsenek előre felvázolt elképzelések,” írta, „csupán lehetőségek, amiket meg kell várnunk.”
Akkoriban az EU kísérletet, különösen az eurót, „a cinizmus gyakorlatának” neveztük. Az volt az elképzelés, hogy bevezetünk egy valutauniót, ami, magyaráztuk, „összeomlana, és ezáltal elhozná a teljes politikai egységet. Először jön a gazdasági baj, majd a politikai megváltás. … 
Százmilliók váltották nemzeti valutájukat a bukásra tervezett euróra. Az Eurónak az volt a feladata, hogy elbukjon.
Miért pont egy szuverén válság lett ez a lehetőség? Mert ezt a legkönnyebb irányítani. Így működik a világ. A Világbank milliárdokat ad kölcsön a korrupt kormányoknak,majd jön az IMF a „megszorításaival”, magasabb adókkal, a szolgáltatások, támogatások csökkentésével és a privatizációval.
A nyugati uralomnak ezt a dupla ágyúlövését megtapasztalta a fejlődő világ is. Ami szokatlan, hogy most ugyanezt a taktikát egy első világbeli kontinensre, Európára alkalmazzák.
Ezen nem kell meglepődni, hiszen a cél az volt, hogy először kipróbálják és finomra hangolják a receptet a fejlődő országokon, ahol reményeik szerint senki sem veszi észre, hogy mi történik, mielőtt bevetnék a nyugat ellen. Nem lehet elégszer ismételni: a bankárok nem idióták. A banki döntéshozók nem vártak azonnali megtérülést.

Érdemes elgondolkozni Merkel megfogalmazásán. Minden jel szerint úgy gondolja, hogy már nincs rejtegetni valója. Nyíltan kimondja, hogy mindezt régóta tervezik. A folyamat megállíthatatlanul halad előre és valószínűleg ez a hirtelen őszinteség oka.
A Portugáliának, Spanyolországnak, Görögországnak, stb. adott milliárdok csupán gyengén álcázott kenőpénzek. Görögországban például jelenleg is folyik egy per egy neves riporter és a görög „hatalom” között. A riporter bűne, hogy nyilvánosságra hozta azoknak a görög politikusoknak a nevét, akik svájci bankszámlával rendelkeznek. Ez sem meglepő. Amikor egy európai politikus kísértést érez, hogy beszóljon az eurokratáknak, két variáció lehetséges: vagy szürkeöltönyös látogatói érkeznek egy svájci bankszámla nyitásához szükséges papírokkal vagy lejárató kampány áldozatává válik. A nevezett újságíró 2000 görög bankszámla tulajdonos nevét hozta nyilvánosságra. 
Természetesen David Cameront sem kell félteni. Angela Merkelhez hasonlóan, ő is pontosan tudja, hogy mi folyik, hiszen mindketten a banki elitnek dolgoznak, ami a társadalom legfelsőbb rétegeit immár teljesen behálózva, egy világkormány felállítását tűzte ki céljául.
És a mi fülke forradalmáraink nem azért hagyják a népet a bankárok markában vergődni, hogy a vagyonától megfosztott polgárok a csőcselék szintjére süllyedjen és kamatrabszolgaként tengesse le életét, és lehetőleg soha ne ocsúdjon fel a körülötte zajló társadalmi változásra. Süllyedjen a nemzet is az adósrabszolga sorsba, hogy egy szűk elitnek mondott rablóbanda kijátszhassa az országot egy rabló birodalomnak melyben az élők fölösleges kacatok, kiket igyekszik az ember a szemétdombra vetni.
Az oktatás, a politika, a katonaság, az agytrösztök, a főáramú média, a modern civilizáció minden területe az irányításuk alatt áll és egyetlen célt szolgál. A kivitelezési mechanizmus maga az irányított történelem, a finanszírozást a központi banki monopólium szolgáltatja, a stratégia pedig a merkantilizmus.
Szeretnénk, ha mindenki értené, semmi misztikus nincs jelenlegi paradigmánkban, hiszen az elit tetteit is lehet elemezni. El kell fogadni, hogy létezik egy hatalmi elit, ami a világkormány felé tereli a világot, miközben aprólékos gonddal ügyel az egyes „katasztrófák” részleteire. Nem kristálygömbből olvassuk ki a jövőt, csupán eltökélt szándékunk, hogy önámítás nélkül szemléljük az előttünk folyó eseményeket és az Internet erre egyelőre kiváló lehetőséget biztosít. 
Forrás: Idők Jelei


Merkel: Németország az idők végezetéig bűnhődni fog a holokauszt miatt

Az alapszabály a következő: ha gój követ el súlyos bűncselekményt gój ellen, az bizonyos idő elteltével elévül. Ha zsidó követ el bűnt gój ellen, az nem bűn, hanem "önvédelem". Ha gój követ el bűnt zsidó ellen, tette sohasem évül el, sőt még leszármazottainak is bűnhődnie kell. Így néz ki az “új világrend”, melyben állítólag minden ember egyenlő, és szigorúan tiltják a faji alapú megkülönböztetést.
Az úgynevezett holokauszt nemzetközi emléknapja előtt egy nappal, Adolf Hitler hatalomra kerülésének 80. évfordulójára alkalmából közzétett videoüzenetében Angela Merkel német kancellár közölte: mindenkinek hozzá kell járulnia az antiszemitizmus elleni harchoz. A zsidóbérenc Merkel szerint továbbá Németország "örök időkig" felelősséget fog érezni a nemzetiszocialisták által elkövetett bűnök – elsősorban természetesen a holokauszt – miatt.



Benjamin Fulford-Letartóztatások-Március


Több mint 200 bankár lett letartóztatva nemrég,mialatt az új pénzügyi rendszer indításra készen áll.....Összességében jól állnak a dolgok!

Fulford megerősítette,hogy a Háttérhatalom teljes megdöntése folytatódik a bankárok letartóztatásával és lemondásával,ugyanakkor az új pénzügyi rendszer startra kész!
Szintén érdemes megemlíteni a sötétek legutóbbi húzását,amely kapcsolatba hozható a Március 20-i 7.4-es erősségű mexikói földrengéssel!
Az új pénzügyi rendszer bevetésre készen áll és a bőséges szétosztás hamarosan kezdetét veszi a Dragon Family képviselője szerint!
Az összeesküvők végső ledöntése komolyan beindult,több mint 200 magasabb pozíciójú bankár letartóztatásával és több mint 450 lemondással!
Japán szintén azon van,hogy befejezze a végső papírmunkát,segítvén egy Gazdasági Tervező Ügynökség felállítását egy kezdeti alaptőkével,mely nem kevesebb,mint 10! trillió dollár!

A Háttérhatalom szerkezetének főbb elemei és a csúcsvezetők pozíciója nagymértékben fel lett térképezve!
Például a Rotschild-család vezetőit teljes mértékben beazonosították:
  • A Svájci ágat Genfben David de Rotschild vezeti
  • A Francia ágat Guy de Rotschild igazgatja
  • A Német ágat-MMM ez a "legfinomabb,legszaftosabb" részlet-Angela Merkel Rotschild családtag ÉÉÉS HITLER LÁNYA vezeti!!!!!!
  • A Brit ág feje pedig Evelyn de Rotschild 

Az Egyesült Államokban a JP Morgan Rotschild-irányítás alatt áll.
A Rockefeller családi szindikátus birtokolja a Goldman Sachs-ot és a Citybankot,mint jelentős pénzügyi frontot. 
A Bank of America az Olasz fekete nemesség fő intézménye a Vatikán és a maffia mögött,melyet Hans Peter Kovenbach,a korábbi fekete pápa irányít.
A Náci frakció élén id. George Bush és Ben Bernanke,mint megbízott Fuhrer tetszelegnek.Az ő tömeggyilkos vegy-és gyógyszeripari részlegüket a Du Pont vállalat vezeti.
A Bill-és Melinda Gates Alapítvány most Afrikában fenyegeti fegyverrel a családokat,hogy vakcinával sterilizáltassák lányaikat!Észak-Amerikában,Japánban és más országokban vakcinával történő tömeges sterilizáció történik arra hivatkozván,hogy csak a méhnyakrák kialakulásától szeretnék óvni a nőket! 
Bill Gates "barátunk" nem csak "oltani" szeret,hanem "permetezni" is,de nem a kertben kis házi szerkentyűkkel,hanem ipari méretekben!Azt pedig úgy hívják,hogy Chemtrails!Bizony,aktívan rész vesz egészségünk rontásában és az aszályok-pusztító viharok kialakulásában!
Az USA kormánya megalkudott ezekkel a szervezetekkel és más háttérhatalmi családokkal,szervezetekkel!Elektronikusan manipulálta a választásokat,és egyesített propagandával biztosította a hamis demokráciát,lenémította és bedrogozta az Amerikaiakat!
A Pentagon idei költségvetése azt mutatja,hogy bőséges pénzügyi erőforrások állnak rendelkezésre,hogy katonai egységeket finanszírozzanak az USA-n belül,melyek fel vannak készülve háttérhatalmi ügynökök és egyéb konspiratív elemek begyűjtésére!Persze a FEMA-táborok sem az utca emberétől lesznek hangosak,sokkal inkább ilyen bunkerekben és kastélyokban szöszmékelő jómadaraktól lesz vidám,csicsergő a hangulat :-) !
7.4-es erősségű földrengés volt Oaxaca-ban Mexikóban,pont mikor Obama lánya ott volt a szünidejében......egyesek szerint a kis gonosz manók keze által,a HAARP segítségével!
A Kínai kormány híroldala a Xinhua bejelentette,hogy Észak-Korea nem volt napirenden az 50 nemzet által rendezett csúcstalálkozón,melyet Szőulban tartottak.A háttérhatalmi propaganda-média hamis híreket terjeszt Észak-Korea nukleáris fenyegetéséről,holott ők már régen megszűntették ilyen típusú fegyvereik fejlesztését!
A titkos szövetkezés az 50 nemzetet tömörítő csúcstalálkozó alatt megkísérelt elemelni 200 tonna aranyat Dél-Koreai raktárakból!Ez a bűntény nem lesz megengedve,így a Háttérhatalomnak üres kézzel kell elhagynia a a csúcstalálkozó helyszínét!!!
Kínában zajlanak "rendesen" a dolgok!Annyi történt,hogy a Maoista háttérhatalmi ügynököt Bo Xilai-t kigolyózták a rendszerből,miután egyik bérence az USA konzulátusától kapott utasításokat-egy MI-6 ügynök szerint!
Kína természetesen azon van,hogy egy problémamentes rezsimváltás folyjon le még az idén-White Dragon Family források szerint!
Érdekes sztori ez a "White Hat" csoport,amely a neten kering.Még érdekesebbek a tagjai,köztük a Bush-ügynök Mike Cotrell és a hawaii-i jómadár Danny Gammage,akik azzal a nevetséges rágalommal illetik Fulfordot,hogy ő egy klón!Ja bagoly mondja verébnek,mi?
A City of London a pénzügyi megtisztulás útján halad és a szóbeszéd szerint Lord Sassoon (korpás hajú? :-) ) nagyot fog bukni!
A vizsgálatok valószínűleg ki lesznek terjesztve az Angol Királyi családra is!
Nem lesz több rácsos süti,mert állítólag Harry herceg készül begyűjteni a Nagyit! :-)-a ford. megj.
Eközben Japánban a stus quo marad a Március 31-ig tartó pénzügyi év végéig,a bürokráciában és a parlamentben lévő,mindent elborító hatalmas munkamennyiség miatt!Március 31-e után konkrét tárgyalások lesznek,érintve a pénzügyminisztérium,a Bank of Japan,a miniszterelnök irodáját,és a Royal Household Agency-t,megkísérelvén felépíteni egy új Nemzetközi Gazdasági Tervezőügynökséget.
A Japán önvédelmi erők és a bürokrácia szintén terveznek egy alapos tisztogatást a parlamentben a háttérhatalmi bábuk esetében,mint ahogy a bankoknál,a multicégeknél és persze a médiában is!

Összességében jól állnak a dolgok!Habár amíg nem látjuk a fő háttérhatalmi játékosokat bűneiket töredelmesen bevallani,addig legyünk óvatosak!
Amíg véget nem ér ez a pénzügyi háború,tartsátok szárazon a puskaport és legyetek éberek!


A megtévesztés moszados stratégiája vagy tanácstalanság?

Benjamin Netanjahu szeptember 27-én, csütörtökön az ENSZ Közűlése előtt egy teljesen nevetséges rajzot mutogatott annak alátámasztására, hogy Irán rövidesen nukleáris fegyverre tesz szert. Sajnos kevesen emlékeznek ma már arra, hogy az izraeli miniszterelnök egészen pontosan húsz évvel ezelőtt – még mint egyszerű parlamenti képviselő - 3-5 év múlva lehetségesnek tartotta az iráni nukleáris bomba létrehozását. 2002. szeptember 12-én egy amerikai kongresszusi bizottság előtt pedig azt bizonygatta, hogy Szaddam Huszein iraki diktátor rendelkezik atomfegyverekkel.
Amikor a bizottság egyik tagja feltette neki a kérdést, miképpen lehetséges, hogy az iraki nukleáris létesítményeket vizsgáló 250 nemzetközi ellenőr semmiféle nyomát nem találta a fegyverek előállítására irányuló iraki atomprogram létének, Netanjahu pofátlanul azzal a hazugsággal állt elő, hogy Szaddam földalatti alagutakban rejtette el a nukleáris centrifugákat. Azóta kiderült, hogy Irakban nem voltak tömegpusztító fegyverek. Hogyan lehetséges, hogy akad a világon bárki is, aki még hisz ennek a beteg lelkű gyűlölködőnek és mindazoknak az izraeli és amerikai vezetőknek, akik az iráni atomfegyverek veszélyeiről vizionálnak? Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül – tekintsük át az „iráni atomprogrammal” kapcsolatban az iszlám forradalom óta felmerült - egymásnak is súlyosan ellentmondó - információkat.
Az 1970-es évek vége: Amerikai titkosszolgálati források szerint Reza Pahlavi sah nukleáris fegyver előállítására irányuló program megindítására adott utasítást.
1979: A sah diktatórikus rendszerének megdöntését követően az USA leállítja a dúsított uránium szállítását Iránnak. A forradalmi iszlám kormány elítéli az atomfegyverek használatát és birtoklását.
1984: Nyugatnémet titkosszolgálati forrásokból származó információk szerint Teherán atomfegyverek létrehozására irányuló programja a „végső fázisába érkezett”.
1984: Alan Cranston amerikai szenátor közli, hogy Irán hét éven belül megalkotja első atombombáját.
1992: Egy republikánusokból álló amerikai kongresszusi „vizsgálóbizottság” megállapítja: „98%-os biztonsággal kijelenthető, hogy Irán rendelkezésére állnak azok a feltételek, melyek két vagy három nukleáris bomba előállításához szükségesek”.
1992: Benjamin Netanjahu, az izraeli Knesszet képviselőjeként kijelenti: Irán 3-5 év múlva nukleáris bombával fog rendelkezni. A fenyegető veszély elhárítása érdekében „nemzetközi frontot kell létrehozni az USA vezetésével” – javasolja Netanjahu.
1992: Simon Peresz izraeli külügyminiszter az egyik francia televíziós társaságnak adott interjújában annak a véleményének ad hangot, hogy 1999-re a perzsa állam atomfegyverekre fog szert tenni. "Irán a legnagyobb fenyegetés és a legsúlyosabb probléma a Közel-Keleten, mivel nukleáris fegyverek előállítására törekszik, és szélsőségesen vallásos szellemiségű hadsereget tart fenn” – jelenti ki Peresz.
1992: Joseph Alpher, a Moszad egyik korábbi ügynöke egy lapinterjúban arról beszél, hogy "Iránt az első számú ellenséggé kell nyilvánítani”, továbbá szerinte az „iráni nukleáris program félelemmel tölti el Izraelt”.
1992: Robert Gates, a CIA akkori igazgatója kijelenti, hogy az iráni nukleáris program 5 év múlva, vagy annál is korábban „súlyos gondok forrása lehet”.
1995: A The New York Times meg nem nevezett amerikai és izraeli tisztségviselőkre hivatkozva közli, hogy Irán „sokkal közelebb áll az atombomba kifejlesztéséhez, mint korábban gondolták”. A cikkből az is kiderül, hogy a perzsa atomprogram 1987-ben kezdődött, az utóbbi időszakban „felgyorsították”, és pakisztáni és orosz szakemberek is segítik az iráni atomtudósok munkáját.
1997: A The Christian Science Monitor jelentése szerint az „amerikai nyomás eredményeképpen módosítások történtek az iráni atomprogram ütemezésében”. „Szakértők úgy vélik, nyolc-tíz éven belül aligha lesz Iránnak nukleáris fegyvere” – olvasható a lapban.
1998: Donald Rumsfeld, egy Amerikát fenyegető ballisztikus rakétatámadás lehetőségeit vizsgáló bizottság elnökeként bejelenti a Kongresszusnak, hogy Irán 2003 körül már rendelkezhet interkontinentális rakétával, amely elérheti az Egyesült Államok területét.
1998: A The New York Times egy korábbi titkos ügynökre hivatkozva arról számol be, hogy „Irán nukleáris fegyverek előállítására törekszik, ugyanis senki sem épít 800 mérföld távolságra repülni képes rakétát, amely kizárólag hagyományos robbanófejet hordoz”.
2002: Robert Walpole, a CIA magas rangú tisztségviselője az amerikai szenátus egyik bizottsága előtt azt fejtegeti, hogy az iráni rakétaprogram a vártnál sokkal gyorsabban haladt az elmúlt két évben, és „az észak-koreaiak szintjét is elérte”.
2004: Colin Powell amerikai külügyminiszter (akinek az állítólagos iraki tömegpusztító fegyverek létét igazoló előadása az ENSZ Közgyűlése előtt szintén felejthetetlen marad, mivel minden egyes szava hazugság volt) arról beszél, hogy Iránban nukleáris robbanófejeket helyeznek el rakétákra.
2005: Az USA-ban nyilvánosságra kerül egy hozzávetőleg ezer oldalas dokumentum, amely állítólag egy iráni számítógépről származik, és a nukleáris program bizonyos részleteit ecseteli. Iráni részről az ellenséges hírszerző ügynökségek hamisítványának nevezik a „tanulmányt”.
2006: Amerikai tisztségviselőktől származó információk szerint a perzsa állam elleni csapás elkerülhetetlen, és állítólag tervek is léteznek arra vonatkozóan, hogy taktikai nukleáris fegyverekkel rombolják le az iráni földalatti atomlétesítményeket.
2007: George W. Bush amerikai elnök arról beszél, hogy ha Irán nukleáris fegyverekre tesz szert, elkerülhetetlen lesz a 3. világháború. Dick Cheney alelnök korábban „komoly következményekkel” fenyegette meg Teheránt, amennyiben a perzsa állam nem hagy fel nukleáris programjával.
2007: Alig egy hónappal Bush elnök bejelentését követően a 16 amerikai titkosszolgálat közös jelentése megállapítja, hogy Irán „nagy valószínűséggel” 2003-ban felhagyott az atombomba előállítására irányuló erőfeszítéseivel. Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök nemzete győzelmeként értékeli a jelentést.
2008. június: John Bolton, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete azt jósolja, hogy Izrael 2009. januárja előtt támadást intéz a perzsa állam ellen, kihasználva az új amerikai elnök beiktatása előtti hónapok nyújtotta „lehetőséget”.
2009. május: Az amerikai szenátus külkapcsolatokkal foglalkozó bizottságának jelentése leszögezi: "Nincsen jele annak, hogy az iráni vezetők elrendelték volna a bomba megépítését.”
2010. augusztus: Jeffrey Goldberg a The Atlantic's című folyóirat szeptemberi számában bemutatja, miként képzeli el az Irán elleni izraeli támadás lefolyását. "Egy nukleáris Irán Hitler óta a legnagyobb fenyegetést jelenti a zsidó nép túlélése szempontjából” – szögezi le a szerző. Goldberg legalább 40 izraeli, amerikai és arab politikussal, valamint katonai vezetővel folytatott beszélgetése nyomán arra a következtetésre jutott, hogy legkésőbb 2011 júliusában bekövetkezik az izraeli csapás az iráni atomlétesítmények ellen. Goldberg idézi Benjamin Netanjahut is, aki úgy véli, „senki nem akarhatja, hogy egy messianisztikus, apokaliptikus szekta atombombával rendelkezzen”.
2010: Amerikai tisztségviselők „kiszivárogtatásai” alapján elterjedt híresztelések szerint az Irán ellen életbe léptetett szankciók miatt a teheráni vezetés kénytelen volt lelassítani a nukleáris programot.
2011: Olyan információk kapnak lábra a nemzetközi sajtóban, melyek arra utalnak, hogy az izraeliek és amerikaiak számítógépes támadásai is komoly nehézségeket okoztak az iráni atomlétesítmények működésében.
2011. január: Meir Dagan, a Moszad éléről történt távozását követően arról beszél, hogy a perzsa állam 2015 előtt nem lesz képes nukleáris fegyvert előállítani. Később Dagan „ostoba ötletnek” nevezi az Irán elleni légicsapás tervét.
2011.január: Az Amerikai Tudósok Szövetsége az iráni atomprogramról írt jelentésében leszögezi: „nem kérdés”, hogy Teheránnak megvan a technikai képessége egy atombomba előállításához.
2011. február: James Clapper, az amerikai titkosszolgálatok működését felügyelő nemzeti hírszerzési igazgató kongresszusi meghallgatásán arról beszél, hogy „Irán nyitva tartja a nukleáris bomba létrehozásának lehetőségét”, ugyanakkor „nem tudja megmondani, hogy Teherán végül a nukleáris fegyverkezési program folytatása mellett dönt.”
2011. november: A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség hivatalosan első ízben ad ki olyan jelentést, melyben a perzsa államot atomfegyver előállítására utaló tevékenységgel vádolja meg. Irán cáfolja a dokumentum megállapításait, hangsúlyozva, hogy a nemzetközi szervezet Izrael és az USA befolyása alá került.
2012. szeptember: Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök - akinek országa évtizedek óta rendelkezik atombombákkal - az ENSZ Közgyűlésén ismét az iráni atomfegyverkezési program veszélyeiről értekezik, és „vörös vonal” meghúzását követeli, melyet az irániak nem léphetnének át.
Az egyik kérdés az, hogy vajon a titkosszolgálatok végeznek ennyire csapnivaló munkát, vagy pedig – a „küzdj a megtévesztés eszközével” moszados jelszó jegyében - szándékosan keltik a teljes zűrzavart az állítólagos iráni atomprogram ügyében? Ha pedig ténylegesen zavarkeltésről van szó, akkor vajon mi magyarázza, hogy immár húsz esztendeje ajvékolnak és fenyegetőznek a cionisták a feltételezett iráni atomfegyverkezés miatt? A harmadik kérdés pedig, hogy a cionisták össze vannak-e zavarodva és nem tudják, mit tegyenek, vagy pedig tudatosan tartják hosszú évek óta napirenden a „rövidesen meginduló támadás” lehetőségét?
(Perge Ottó - csmonitor nyomán)



A Kaufman – terv































Theodore Nathan Kaufman amerikai üzletember a szerzője annak a könyvecskének, amely a Germany MustPerish! (Németországnak pusztulnia kell!) címmel 1940 végén vagy 1941 elején jelent meg Newarkban. Kaufman New York Manhattan nevű városrészében született, zsidó üzletember volt és ő töltötte be az American Federation for Peace (Amerikai Békeszövetség) nevű szervezet elnöki tisztét. A 96 oldalnyi könyvecske 25 centbe került és New Jerseyben működő Argyle Press jelentette meg. Hamarosan megjelent a könyv második kiadása is és a posta útján széles körben terjesztették. A megjelenési időpontból tudjuk, hogy ekkor az Egyesült Államok még hivatalosan semleges magatartást tanúsított, tehát nem vett részt a világháborúban. Erre csak az 1941. december 7-i Pearl Harbour elleni japán támadás után került sor. Németország és Japán megállapodása szerint, ha bármelyik felet támadás éri, akkor a másik szerződő fél is harcban álló félnek tekinti magát.Kaufman azt javasolja, hogy Németország teljes lakosságát szisztematikusan sterilizálni kell. Ennek a javaslatnak az amerikai sajtó széleskörű nyilvánosságot adott. A Time magazin 1941. március 24-i számában Kaufman tervét szenzációs elképzelésnek nevezte. A Washington Post azt írta róla, hogy egy provokatív elmélet, amit rendkívül érdekesen tálaltak. A New York Times fennkölt humanizmussal írta róla: „Az állandó béke terve a civilizált népek körében.” A Phildelphia Record című lap úgy kommentálta, hogy őszintén mutatja be a náci lélek sötét mélységeit.

Németország propaganda-minisztere, Joseph Göbbels, örömmel vette kezébe a könyvet. Elmondta magánbeszélgetés során, hogy „Ez a zsidó (Kaufman) rossz szolgálatot tett az ellenségnek. Ha az én kérésemre állította volna össze ezt a brosúrát, akkor sem végezhetett volna jobb munkát."
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/35/Bundesarchiv_Bild_146-1968-101-20A%2C_Joseph_Goebbels.jpgGöbbels utasítására a német sajtó erősen feljátszotta Kaufman javaslatát a német nép sterilizációval történő elpusztítására. A Berlinben megjelenő Der Angriff nevű napilap címlapján foglalkozott a könyvvel1941. július 23-án. Azt a címet viselte, hogy Ördögi terv a német nép megsemmisítésére. Egy másik címfelirat pedig úgy szólt, hogy az Ótestamentumi gyűlölet. A Das Reich című hetilap 1941. augusztus 3-i száma hosszabb részleteket közölt a brosúrából.

Szemléltessük néhány idézettel, hogy is látja Németország, a német nép történelmi szerepét a Kaufman-terv szerzője. „A jelenlegi háború nem Adolf Hitler elleni háború. Nem is a nácik elleni háború. Ez népek háborúja népek ellen; civilizált népek, melyek látják a fényt, háborúja civilizálatlan barbárok ellen (németek), akik a sötétséget tartják becsben. Ez a német nemzet és az emberiség közötti küzdelem. Hitlert nem lehet jobban felelőssé tenni ezért a német háborúért, mint a császárt az utolsó háborúért, sem Bismarckot a császár előtt. Nem ezek az emberek kezdeményezték, vagy indították meg Németország háborúit a világ ellen. Ők egyszerűen visszatükrözték a német nemzetbe beléoltott vágyat a hódítás és 
a tömeggyilkosság iránt. Ezt a háborút a német nép indította. Ők a felelősek érte. Ezért őnekik kell megfizetniük a háborúért. Máskülönben mindig lesz német háború a világ ellen. És amíg ez a kard függ a világ civilizált nemzeteinek a feje felett, nem számít, hogy milyen reményeket táplálnak, mennyire kitartóak az erőfeszítéseik, soha nem sikerül nekik megteremteni annak a tartós békének az erős és szilárd alapjait, amelyet először létre kell hozniuk, ha valaha is el akarják kezdeni egy jobb világ építését.

Nemcsak azt kell elérni, hogy ne legyenek többé német háborúk; nem szabad a legcsekélyebb lehetőségnek sem megmaradnia ahhoz, hogy egy újabb előfordulhasson. A jelenlegi küzdelem célja a német agresszió végleges leállítása kell, hogy legyen, ne pedig csak átmeneti engedményre kerüljön sor. Ez nem Németország feletti katonai uralmat vagy politikai és területi engedményekkel elért békét, vagy a legyőzött nemzet bűnbánatán alapuló reményt jelenti. Az ilyen megoldások nem nyújtanak elegendő garanciát arra, hogy nem lesz többé német agresszió. Ezúttal Németország totális háborút kényszerített a világra. Ennek eredményeként késznek kell lennie, hogy totális büntetést fizessen érte. Egy és csakis egy ilyen totális büntetés létezik.
Németországnak örökre el kell pusztulnia! Nemcsak képzeletben, hanem valóságosan.(Germany Must Perish 5. oldal)

A könyv 10. oldalán ez olvasható: „Miért szüljünk gyermekeket, miközben Németország háborúkat robbant ki?” A következő oldalon: „Tegyük fel, hogy ismét arra kényszerülünk, hogy öljünk. A háborúkat csak ilyen öléssel lehet megnyerni, nem pedig hősi halállal.” Két oldallal később ezt olvashatjuk: „Amikor eljön a Németországgal való leszámolás napja és ez el fog jönni, egyetlen nyilvánvaló válasz lesz. Egyetlen államférfinak, politikusnak vagy vezetőnek, aki felelős a háború utáni rendezésekért, sincs joga ahhoz, hogy hamis személyi érzésektől vagy különleges álszenteskedésből vagy arra hivatkozva, hogy  vezetői megtévesztették, azt állítsa, Németország méltó arra, hogy újjászülethessen. Ismét egy oldallal tovább lapozva, ezt olvashatjuk: „Sőt mi több, nem engedhető meg, hogy figyelmen kívül hagyja az egyszerű emberek önzetlen áldozatát azért, hogy az a fenevad, amely Németország, soha többé ne pusztíthasson végig a Földön. Nincs többé alternatíva: Németországnak el kell pusztulnia.” A könyvecske 33. oldalán Kaufman ezt a megállapítást teszi: „Az ismétlés kedvéért, Németország világuralmi elképzelése, a népek rabszolgasorsba taszítása nem politikai hit. Ez a gyűlölet és a türelmetlenség, a gyilkolás és a rombolás és a szabadjára engedett szadista vérontás erőszakos és égő evangéliuma…”

Kaufman ezt megelőzően a 28. oldalon megállapítja: „A németek veresége semmi esetre se fogja megszüntetni a hódítás és a világuralom megszerzése iránti vágyukat. Csak egyetlen mód van e vágyuk végleges megsemmisítésére: lehetetlenné kell tenni a világuralom elérhetőségét a németek számára, és ezt csak egy módon lehet elérni, ha Németországot eltávolítjuk a világból.”

Kaufman ezután leírja e megsemmisítés forgatókönyvét. Németország elveszítette a háborút, békét kér. A győztes nép erkölcsi imperatívusza, hogy Németország örökre megsemmisüljön, ezért
 a háború utáni döntéshozóknak el kell rendelniük a németek tömeges sterilizálását, mert az a legjobb eszköz a végleges eltávolításukra. E célból

1.      Azonnal és teljesen le kell fegyverezni a német hadsereget és valamennyi fegyverzetet el kell távolítani Németországból.

2.      Valamennyi német nehézipari és közszolgáltató üzemet erős őrizettel kell ellátni és az üzemek dolgozóit ki kell cserélni a győztes szövetséges államok munkásaival.

3.      
A német hadsereget csoportokra kell felosztani és erősen őrzött területekre kell szállítani, ahol rövid úton végrehajtják rajtuk a sterilizációt.

4.      
A polgári lakosságot, mind a férfiakat, mind a nőket, úgy kell elosztani területi szektorokként, hogy végre lehessen rajtuk hajtani a sterilizációt.

5.      Miután végrehajtották a sterilizációt a német hadsereg tagjain, a katonákat munkaosztagokba kell átcsoportosítani, és velük kell felépíttetni azokat a városokat, amelyeket ők romboltak le.

6.      
Németországot fel kell darabolni, és területét szét kell osztani. A mellékelt térkép eligazít a lehetséges területi kiigazításokról, amelyekre Németország teljes eltüntetésével kapcsolatban szükség van.

7.      Korlátozni kell a német polgári személyek utazását egészen addig, amíg valamennyin végre nem hajtják a sterilizációt.

8.      A német lakosságot kényszeríteni kell, hogy a számára kijelölt területeken megtanulja a helyi nyelvet és egy éven belül valamennyi könyv, újság és más sajtótermék 
német nyelvű kiadását meg kell szüntetni.Ugyancsak korlátozni kell a német nyelvű rádióadásokat, és fel kell számolni a német nyelvű iskolákat.

9.      Egyetlen kivételként az általános sterilizáció szigorú végrehajtása alól a Kaufman-terv lehetővé teszi, hogy azok a németek elkerüljék a sterilizációt, akiknek valamelyik győztes országban rokonai élnek, akikhez kivándorolhatnak, és akik pénzügyi felelősséget vállalnak eltartásukért és erkölcsi magatartásukért.

Theodore N. Kaufman a Newark-ban megjelenő Jewish Chronicle munkatársa volt. Kaufman úgy gondolta, hogy normális halálozási számot figyelembe véve
 a német nép létszámát évente fél millióval lehet csökkenteni. Ha a sterilizációs terve megvalósul, akkor két nemzedék után már lényegében befejezett ténnyé válhat a német lakosság felszámolása. A könyv tartalmaz egy térképet is, amelyben már Németország területe szét van osztva a szomszédos államok között.

A Német Szövetségi Köztársaságban 1985-ben tette közzé a Kaufman-terv szövegét Erich Kern a „Verheimlichte Dokumente” című kötetében. Wolfgang Benz történész azonban már 1981-ben azt hangsúlyozta, hogy a Kaufman-tervnek egyáltalán nem volt akkora jelentősége, mint ahogy azt a náci propaganda állította. 
A könyvnek ezt a bagatellizálását azonban nem támasztja alá az, hogy széleskörű sajtónyilvánosságot kapott és befolyásos hírügynökségek és lapok nem tiltakoztak ellene, hanem elemző írásokat közöltek róla.

Alfred Schickel történész a Zeitgeschichtliche Forschungsstelle (Kortörténeti kutatások) keretében Ingolstadtban 1994-ben kimutatta, hogy Kaufman a második világháború során egy második Németországra vonatkozó tervet is közzétett „No more German Wars” (Soha többé német háborúkat) címmel. Kaufman itt arról értekezik, hogy a németséget úgy is meg lehetne semmisíteni, ha Németország külföldi hatalmak állandó megszállása alá kerülne, és 
ha a német fiatalság nevelését radikális agymosással lehetne egybekötni. Benz szerint Kaufman ebben az 1942-ben publikált írásában már többé nem említi a tömeges sterilizálást a németség felszámolása eszközeként.



„The City of Man”



A Kaufman-terv nem az egyedüli említésre méltó dokumentum ebből az időszakból. 1940 végén az Egyesült Államokban és Kanadában egy másik könyvecske is kapható volt. A 113 oldalas könyv ezt a címet viselte: „The City of Man – Declaration on World Democracy” (Az ember városa – Nyilatkozat a világdemokráciáról). A könyvecskét kézbe vevő hiába keresi, ki a szerző. Ehelyett 17 kiadó neve is fel van tüntetve, köztük neves közéleti személyiségek és magas rangú szabadkőművesek nevei, így például Herbert Agar, Frank Aydelotte, G. A. Borgese, William Yandell Elliot, 
Oscar Jaszi (Jászi Oszkár), Alvin Johnson, Hans Kohn, Thomas Mann, Reinhold, Niebuhr.
 A The City of Man című kötetet háromszor is kiadta a The Viking Press New Yorkban három hónap alatt. Az első kiadás 1940 novemberében volt, a harmadik pedig 1941 januárjában.  Ez a tény arra utal, hogy a kiadók és akik mögöttük álltak, fontosnak tartották a könyv elterjedését. Már a fordítások is megkezdődtek a különböző világnyelvekre. Hirtelen azonban eltűnt a könyv és többé sehol nem lehetett megkapni. De nemcsak az üzletekben nem volt beszerezhető, de a könyvtárakból is eltűnt. Ha valaki tudakozódott iránta, akkor azt a választ kapta, hogy nincs meg nekik ez a könyv és a katalógusukban sincsen nyilvántartva. Johannes Rothkranz-nak azonban sikerült az 1990-es években nagy nehézségek árán egy eredeti kötethez hozzájutnia. Innen tudható meg, hogy mi is volt a könyv kiadóinak az üzenete az emberiség számára.

Ez röviden annak a bejelentése, hogy eljött az emberiség számára az a lehetőség és szükségszerűség, hogy létrehozza a világállamot,
 ha ugyanis csak egyetlen állam létezne a Földön, akkor többé nem kerülhetne sor háborúra a különböző államok között. Ezért arra ösztönzik az emberiséget, hogy ragadják meg ezt a kedvező alkalmat. Mivel a könyv hirtelen eltűnt, arra kell következtetnünk, hogy a világpolitika nem látható terében működő döntéshozók idő előttinek találták ennek a tervüknek a nyilvánosságra hozatalát. A könyv megjelenése mellett döntők valószínűleg tévesen mérték fel a helyzetet, és ezért vallották meg nyíltan hosszú távú világstratégiájukat. Az idő azonban mégsem volt a legkedvezőbb a második világháború kezdetén. Felismerték a hibát, és ezért a könyvet azonnal visszavonták. A tizenhét kiadóként megjelölt személy nyilván nem egyedül döntött arról, hogy bejelentsék: eljött a világállam létrehozásának az ideje! Nyilvánvalóan valamelyik háttérben meghúzódó titkos szervezet megbízásából vagy jóváhagyásával jártak el. Abból lehet következtetni e háttér-szervezet természetére, hogy célja a nemzetállamok felszámolása és az egy központból irányított új világrend, a világdemokrácia globális uniójának a létrehozása. Aki tanulmányozta a szabadkőműves irányzatok, köztük az Adam Weishaupt nevével fémjelzett Illuminátus-szövetség dokumentumait, az tudja, hogy itt az általuk kidolgozott hosszú távú világstratégiáról van szó.


 A „tenyésztési háború” - Ernest Hooton professzor elképzelései



A második világháború során Ernest Hooton neves amerikai antropológus is közreadott egy a Kaufman-tervhez hasonló javaslatot. 1943. január 4-én jelent meg a New York-i P. M. című napilapban a „Breed War Strain Out of Germans” (Tenyészési háborúval megszűrni a németeket) című írása, amelyben kifejti azt a „kitenyésztésre” vonatkozó tervét,
 amelynek az alkalmazásával el lehetne pusztítani a német nacionalizmust és agresszív ideológiát egyidejűleg megtartva és továbbfejlesztve a németek kívánatos biológiai és szociológiai tulajdonságait.

A Harvard Egyetem professzora genetikailag akarta átalakítani a német nemzetet, 
bátorítva a német nőket, hogy ne német férfiakkal házasodjanak, akiket nagy számban költöztetnének át Németországba. A német férfiakat pedig arra kényszerítenék, hogy távozzanak Németországból és ne német asszonyokkal lépjenek életközösségre. 10-12 millió németet a szövetségesek ellenőrzése alatt áttelepítenének más országokba Németországból, és kényszermunkára fognák őket. Hooton professzor szerint ez jelentősen csökkentené a „tiszta” németeknek a születési rátáját, a társadalmi összetétel megváltozása pedig csökkentené a németek agresszivitását, mivel a nemzeti önazonosságuktól megfosztott és agymosáson átment egyének létszámbeli fölénybe kerülnének a németországi lakosságon belül. Hooton szerint 20 év alatt ezt a programot sikerrel végre lehetne hajtani. Ez alatt az időszak alatt bátorítani kellene a tömeges bevándorlást Németországba, elsősorban nem német nemzetiségűeket kellene betelepíteni.

E sorok írójának alkalma volt megtapasztalni, hogy 
a Német Szövetségi Köztársaság vonatkozásában részben végre is hajtották ezt a programot például török, jugoszláv, olasz és más országokból történő tömeges betelepítéssel. 1945 óta folyamatosan csökken a németek születési arányszáma és helyükbe fajilag és kulturálisan más származású külföldi betelepülők léptek. A transznacionális szervezett magánhatalom számára egy ilyen fejlemény többszörösen is előnyös. Egyrészt gyengíti az adott nemzetállamot és annak kulturális kohézióját, másrészt sokkal olcsóbb a betelepülő munkaerő, mint az adott ország lakossága fertilitásának a szinten tartása és növelése szociális intézményei magas szinten tartásával.

(Zárójelben utalunk arra, hogy ehhez hasonló  probléma 
2007 tavaszán Magyarországon is felmerült. Kiderült, hogy a kormányzat a csökkenő magyar lakosságot nem a szükséges szociális támogatással kívánja utódok felnevelésére ösztönözni, hanem e helyett tervbe vette olcsó ázsiai munkaerő tömeges, milliós nagyságrendű betelepítését középtávon.)

Hát ezt a népet is eladták , de az agymosás csak a politikai elitet éri, mert a nép tesz az ők propagandájukra, szarnak a TV műsoraikra és írott sajtójukra, mindenki tudja hogy az átnevelő programjuk még a vízcsapból is folyik. És mégis úgy tesznek mintha nagyon érdekelné őket, és közben látják , hogy lerabolják őket, de mennek a zsidó szólamok a bűnös nemzet , kik is csinálták az Örmény népirtást az ifju tötökök vezetői mind zsidók voltak . Vagy most a Palesztin népet ki terrorizálja ki tartja őket a világ legnagyobb koncentrációs táborába .
Ugye elismered, hogy csak az agymosott politikusoknak lehet beadni a mesét a bűnös nemzetről, meg a kék tehénkéről, és a hollókosztos népről kik végig rabolják a világot a meséjükről , kiknek hőseiről a világnak eggyüt kellene szenvedniök , kik már úgy tobzódnak , hogy csak a buzeráns ferde hajlam elégítiki a vágyaikat. Tobzódásukban gyermekeket áldoznak a Sátán oltárán , hogy hatalmuk teljében már már úgy érzik , hogy ők megtehetnek mindent büntetlenül . Mikor telik be már a pohár , a világ mikor végzi el a munkát amit Hitler nem fejezett be.
Mikor lesz keresztény már ez a világ vagy ez a mi negyedik birodalmunk amit most építünk, de nem a zsidóknak a zsidó csak bepofátlanodott ide olyan mint a szú beeszi magát a fába és az ember azt hiszi , hogy csak szúvas fa létezik pedig ki lehet irtani a fából megfelelő kezeléssel soha többé nem támadja meg a szú a fát.




Mi a fenét keres "mindenki" Maliban ? Kína vs. USA, avagy a világ újrafelosztása Afrikában kezdődik ?


Afrikában a befolyási övezeteket osztják fel

A francia katonaság sikeres terrorellenes akciót folytat Maliban. Csütörtökön az iszlámiszáktól visszavették Kona várost. Az ellenség jelentős veszteséget szenvedett – jelenti a franciák. Közben háttérbe szorul a kérdés, hogy mit keresnek a francia fegyveres erők idegen földön.


Párizs még az ENSZ Biztonsági Tanácsa vonatkozó szankciója előtt döntött a Maliban megvalósítandó katonai akcióról. Utólag megkapta a BT jóváhagyását, de akkorára a franciák már több napja légicsapásokat mértek a fegyveres felkelők állásaira. Nehéz lezárni az anyaország és gyarmata között a régmúltban kialakult viszonyt – véli Leonyid Geveling, a moszkvai székhelyű Ázsia- és Afrika-kutató Intézet szakértője.

Franciaország az afrikai gyarmatok függetlenségének kikiáltása után megőrizte velük a szoros kapcsolatot. Ez kihatott a katonai-politikai helyzetre is. A francia gyorsreagálású erők ott maradtak több afrikai országban és aktív befolyást gyakoroltak ezen országok belpolitikájára.”

Függetlenséget adva gyarmatainak, Párizs ott maradt a francia képzettséget kapott állami tisztségviselők és értelmiség személyében. Párizs mindig is hajlandó volt segíteni a „maga embereinek”.

Franciaország aktívan beavatkozott az elefántcsontparti konfliktusba: a mostani elnököt tulajdonképpen ott a francia kommandósok juttatták hatalomra. A franciák megmentették „az ő” rezsimjüket Csádban, Líbiában pedig megbuktatták Kadhafit. Az intervencióban való legélénkebb részvételével Franciaország felbőszítette a tuaregeket. Most kénytelen fizetni ezért – mondja Jevgenyij Korengyajev, az Afrika Intézet szakértője.

„Kadhafi rezsimjének kegyetlen szétzúzása, Kadhafi megbuktatása és meggyilkolása serkentették az extrémista hangulatot. A tuaregek, akik a líbiai nemzeti hadsereg kötelékében szolgáltak és hűséget őriztek Kadhafi iránt, a Szaharába menekültek, rengeteg fegyvert, autót, lőszert vittek magukkal. Most Maliban a dzsihád harcosainak törzsét alkotják.”

A helyzetet bonyolítja, hogy Afrikában, úgy látszik, megkezdődött a hatalmi szférák újabb felosztása – mondja Leonyid Fitunyi, az Afrika Intézet szakértője.

„Az egész afrikai kontinensen látható a katonai-politikai helyzet kiéleződése. Különböző régiókban a beavatkozás formái és okai eltérőek. Utalhatunk a líbiai példára, vagy a ”puha beavatkozásra” azokban az országokban, ahol tulajdonképpen a katonai erők beavatkozása felesleges volt. Azonban szemmel látható, hogy az Afrikáért folyó újabb csata kiéleződött. Bizonyára, az egész kontinens mozgásba jön, méghozzá negatív irányú mozgásba, és ez csak fokozódni fog. Afrika különböző országok versengésének tárgyává válik a globális érdekek átrendeződésében. Abból ítélve, hogy miként alakul ott a helyzet, Párizs nem kíván lemondani saját szerepéről.”

Forrás: http://hungarian.ruvr.ru

Kína vs. USA Afrikában 

A pénzügyi világelit izomzatát képező nyugati haderő katonai hadműveleteket hajt végre Maliban az iszlamista „terroristák” ellen...., azok ellen, akiket Szíriában pénzelnek, s fegyverekkel támogatnak, hogy megdöntsék a szíriai kormányt.
A helyzet elég komikus… véresen komikus.

A háttérhatalom líbiai missziója után zavargások törtek ki Maliban, persze nem véletlenül ugyanis a már szükségtelenné vált, NATO által finanszírozott terroristákat exportálták a világ más pontjaira, ahol újabb zavargást keltő feladatokat kaptak, ami után a demokratikus világ és a terrorizmus elleni háború címen, „felmentő” csapatokat lehet bevetni a megdönteni kívánt országba. Így működik a szándékos geopolitikai átrendezés, amely felforgatta Líbiát, most Szíriát és Malit és előre láthatóan következik Algéria.

Állítólag az iszlamista szélsőségesek egyike az Al-kaida az Iszlam Maghreb (AQIM), ami szorosan összefügg a Líbiai Iszlám Harcoló Csoportal (LIFG), amit Franciaország támogatott többek közt fegyverekkel, különleges erőkkel, repülőgépekkel a 2011-es Líbia invázió alatt. Most ugyanez a csoport, Szabad Szíria Harcosok (FSA) néven döntögeti Szíria falait.

Miről is van szó? Gyakorlatilag arról, hogy a Nyugat vissza akarja szerezni Afrikát. Afrika egyre fontosabb Kína számára, aki egyre több vagyont invesztál a fekete kontinensbe. Tavaly Kína 20 milliárd dollárt ígért Afrikának és ilyen hasonló beruházásokkal most már szépen lassan kiszorította USA-t Afrika partnerlistájáról.
Clinton az egyik útja során figyelmeztette Afrikát, hogy ne paktáljon le az ördög kínaiakkal, akiknek csak az afrikai energiaforrásokra fáj a foguk. Kína nem más mint egy új gyarmatosító, akik megvetik a demokráciát és az egyetemes emberi jogokat.
Nem minden partner cselekszik ezek alapján, de mi igen.” –mondta.
Erre Kína jól visszavágott, mondván az ilyen kijelentések olcsó durrogások, és az USA és Kína közötti viszályt szélesíti, hiszen látják azt, hogy Amerika vesztésre áll.

Lehetne azzal folytatni, hogy Afrikának melyik lenne jó, Amerika, Kína, vagy saját maga, hogyan vélekedik a lakosság, de mit sem változtat azon a tényen, hogy a Nyugat a fegyverek útján oldja meg a problémát, a fentebb felvázolt módon.

Egyelőre szünetel az a módi, amikor két állam direktben harcol egymással. Most inkább a rejtett háborút alkalmazzák a közember megtévesztése érdekében, hiszen egy demokratikus, emberközpontú politikai tömb nem mutatkozhat agresszorként. Amerika nem teheti meg azt, hogy lerohanja Szíriát, vagy most Malit, hogy befészkelje magát a térségbe, de megteszi ezt a média segítségével, mert ami nem szerepel a médiában az nincs is, és nem úgy van. A média vezeti a világot, a gondolataikat, mindent. A médiának világot irányító hatalma van, és tőle függ a rendszer fennmaradása. Az Új Világrend alapja a média és először ezt kell lerombolni!!!

Kíváncsi vagyok hogyan járnak el Irán esetében, mert még mindig célkeresztben van. Valóban nem úgy mennek a dolgok, ahogyan korábban azt eltervezték.


Michael Chossudovsky beszél arról, hogy az egész "terror elleni háború" mesterségesen létrehozott és működtetett hazugság, érdekek háborúja Afganisztában, Szíriában, Irán ellen és az egész közel-keleti térségben.
Mozgatórugója IZRAEL és eszköze az USA
: A CIA és a Mosad által koreografált, szándékosan létrehozott és fenntartott konfliktusok....

"The war on terror is fabricated"

Michael Chossudovsky: "A terror elleni háborúban a koholt" P-2








A tudatlanság kősziklájára épült globális birodalom


Mottóm: Az információ korában a tudatlanság, választás !
Hogy miért mondom ezt?
Olvasd el az alábbi alapvető tudást és megérted.....

"A Global Empire olyan birodalom, amely a tudatlanság kősziklájára épült. Ennek a kősziklának az összetartó ereje az, hogy a világ népei nem értik a magánpénz-monopólium, a hitelpénz-rendszer és a kamat kombinált erejét. A magánpénz-monopólium uralmát csak úgy lehet leküzdeni, ha valamilyen formában felszámoljuk a pénz körül fenntartott mesterséges tudatlanságot. Csak a pénz-rendszer működésének és pusztító hatásának a széles körű megismertetésével lehet szétporlasztani azt a kősziklát, amelyre a nemzetközi beruházó bankárok felépítették a Global Empire-t, a világtörténelem legnagyobb és legpusztítóbb birodalmát. Ha a tudatlanság, mint alap, meginog – bármennyire hihetetlen is – szétporlik, cserepeire hullik szét ez a birodalom. Mert a Global Empire – hasonlóan a hitelpénz-rendszerhez – agyaglábakon nyugszik.
A Global Empire-t is, mint annyi minden mást, a következményeiről lehet megítélni. Azaz a fát a gyümölcséről. Az előzőekben már részleteztük, hogy a szabadjára engedett és teljesen gátlástalanná vált korporációs hatalom egész népeket taszít függőségbe, amely alig különbözik az ókori rabszolgaságtól. Az eladósítás révén kialakult függőség az emberi nyomorúság legváltozatosabb formáit hozta létre. Az adósságteher, amelytől bolygónk lakói egyre inkább képtelenek kivonni magukat, mindent elnyelő ingoványnak bizonyult. Az eladósodott népek hiába tesznek emberfeletti erőfeszítéseket, nem képesek ettől a tehertől megszabadulni és elmerülnek az adósságfüggőség mocsarában.
Nemcsak az egyes személyek, de a gazdasági szereplők is úsznak az adósságban. Gyakran még jó nevű vállalatok is csak annyit képesek profitként előállítani, amivel éppen esedékes adósságszolgálati terheiket fizetni tudják. Kijelenthetjük, hogy a világcégek többsége is csak könyvelési trükkökkel tudja fenntartani fizetőképességét, többségük olcsón kényszerül elkótyavetyélni értékeit, csakhogy teljesíteni tudja adósságszolgálati kötelezettségeit. De nemcsak az egyes emberek és a vállalatok, hanem az egyes országok is el vannak adósodva. Minél nagyobb és gazdaságilag teljesítőképesebb egy állam, annál inkább el van adósítva. Az Egyesült Államok ma a világ legeladósodottabb országa és összesített állami, állampolgári és kereskedelmi adóssága a nemzetközi beruházó-bankárok felé elérte a 22 trillió dollárt, ami sokszorosa annak a dollármennyiségnek, amely az ország gazdaságában még megtalálható. A világ többi országa is hasonló helyzetben van és Földünk államainak összesített adóssága a sokszorosa annak, mint amennyi pénzzel ezek az országok együttesen rendelkeznek. Ezt az adósságot soha nem lehet kiegyenlíteni.
argentina2-shoutin_2248795bHa lenne olyan ország, amely elhatározná, hogy megfizeti adósságát, akkor a gazdaságának a működését biztosító valamennyi pénzt a hitelező beruházó bankárok pénzintézeteinek a számláira kellene átutalnia. Ez azt jelentené, hogy az adott ország gazdasága leállna és lakossága katasztrofális nyomorba süllyedne. De még ebben az esetben sem tudna megszabadulni az adott ország már meglévő adósságterheitől. Ha közelebbről szemügyre vesszük azokat az országokat, amelyek ilyen kísérletet tettek adósságaik rendezésére, akkor láthatjuk, hogy pontosan ez történt. Argentínában, Peruban, Brazíliában, Mexikóban és más országokban eltűnt a pénz és átkerült a nemzetközi bankkartell számláira. A súlyos belső pénzhiány pedig folyamatosan nyomta lefelé az életszínvonalat, pusztította az infrastruktúrát és megbénította a gazdasági tevékenységet.
Az eladósítás célja nem az adósság visszafizetése, hanem a világ népeinek az alárendelése a korporációk és a korporációkat tulajdonló nemzetközi bankárok akaratának. Egy olyan világgazdaságban, ahol a hitelező bankárok és intézményeik gyakorolják a hatalmat, az igazi cél ennek a hatalomnak a fenntartása, és ha lehetséges, a további növelése. A nemzetközi pénzkartell és korporációi folyamatosan veszik át egész országok gazdasági életét. Az egyes nemzetek kormányai egyre szervilisebben megalázkodnak a nemzetközi bankkartell és korporációi előtt. Tevékenységük egyre inkább az általuk diktált politika megvalósítására szorítkozik.
A hitelező és adós kapcsolatában a hitelező a meghatározó szereplő. A nemzetközi pénzkartell a saját magán-monopóliumává tette a pénz levegőből történő előállítását és így korlátlan mennyiségű hitelpénz felett rendelkezik. Ezzel a fedezet nélküli hitelpénzzel azonban igényt formál tényleges értéket képező vagyontárgyak tulajdonára. Levegőből előállított pénzét csak úgy adja kölcsön, ha az értéktermelő reálgazdaság szereplői hagyják jelzáloggal megterhelni ingatlanaikat és biztosítékul felkínálni más, valódi értéket jelentő vagyontárgyaikat. A reálgazdaságban mindig kevesebb pénz forog közvetítő közegként, mint amennyinek onnan ki kell áramlania. A visszafizetendő hitel automatikusan megnövekszik a kamattal. Ezért nagyobb az összege, mint a felvett hitelnek. Az ily módon előálló pénzcsökkenés a reálgazdaságban kikényszeríti egy sor gazdasági szereplőnek a fizetésképtelenségét. Ezeknek a csődbe jutott adósoknak aztán a bankok elveszik a jelzáloggal megterhelt vagy biztosítékként átadott tényleges értéket jelentő tulajdonát. Ha tehát egy adós nem akarja vagyonát elveszíteni, akkor kénytelen még jobban eladósodni és még több kamatfizetési kötelezettséget magára vállalni. Ily módon egyre inkább alárendelődik a pénzkölcsönzőknek, akiknek a felette gyakorolt hatalma egészen addig növekszik, amíg abszolúttá nem válik.
A nemzetközi pénzkartell már jelenleg is szinte abszolút hatalmat gyakorol a reménytelenül eladósított kormányok, a fizetésképtelen iparvállalatok és minden jelzáloggal megterhelt gazdasági szereplő felett.
Az eladósítás elpusztítja a demokráciát
Amikor a demokratikus technikákkal nem ellenőrizhető szervezett magánhatalom írja elő a kormányoknak, hogy mit tegyenek, az a rendszer nem nevezhető többé demokratikusnak. A közhatalmi szférában még fellelhető demokratikus folyamatok és technikák csak kulisszául szolgálnak a rejtőzködő valódi hatalom számára. A társadalom erről a helyzetről csak úgy szerezhetne tudomást, ha tájékoztatnák róla a tömegtájékoztatási intézmények. Az elektronikus és nyomtatott sajtó azonban teljesen a pénz szervezett magánhatalmától függ: vagy úgy, hogy a pénzkartell a tulajdonosa, vagy úgy, hogy teljesen el van neki adósodva. Ilyen körülmények között valódi szólás és sajtószabadságról nem beszélhetünk.
Ameddig a nemzetközi pénzkartell és a beruházó bankárok egy kis csoportja a gazdasági élet közvetítő közegének a magánmonopóliuma révén meg tudja határozni népek és kormányok sorsát a hitelek nyújtásával vagy megtagadásával, nem beszélhetünk sem szabadságról, sem nemzeti önrendelkezésről. A mesterséges ködösítés, félretájékoztatás, a tudatosan előidézett káosz eredményeként az emberek többsége ma még nem képes a bonyolult pénzviszonyokban kiismerni magát. A hatalmat kézben tartó és felelősségre nem vonható pénzügyi elit szinte észrevétlenül szerezte meg ezt az abszolút hatalmat. Onnan lehet tudni, hogy mennyire kártékony ez a hatalom, hogy nyomában soha nem látott mértékűvé nőtt a nyomor és a szegénység megjelent a világgazdaság centrum-országaiban is.
A hitelpénzt a levegőből állítják elő
fedds_deesEz a cím semmi újat nem tartalmaz, mégis megismételjük, mert jelentése még mindig nem ment át a köztudatba. Kevesen teszik fel a kérdést, hogy ha az egész világ a feje búbjáig adósa a beruházó bankároknak, és ha az adósság nagyobb, mint a világ összes pénze, akkor ezek a hitelezők honnan vették ezt a sok pénzt, és miképpen tudták azt kikölcsönözni? Erre a kérdésre valójában egyszerű a válasz, de az emberek többsége nem akarja, nem meri elhinni: A világtörténelem legnagyobb csalásáról van szó. Olyan csalásról, amely számtalan háborút okozott, sok millió ember életébe került és egész népeket pusztított el.
Csak fontossága miatt ismételjük el néhány szóval, hogy amikor ebben a magánpénz-monopóliumon alapuló pénzuralmi rendszerben valaki – egy személy, egy vállalat vagy kormány – kölcsönvesz, mondjuk, egymillió dollárt, akkor az illető bank ezt úgy teremti elő a levegőből, hogy a hitelfelvevőnek számlát nyit és ráírja a hitelezett összeget. Semmi másról nincs szó, minthogy a bank főkönyvében megjelent egy tétel és megváltoznak a könyvelési számok. Valódi értéket jelentő áruk, vagy árukat jelző pénzek mozgására nem került sor. A levegőből állította elő a bank a kikölcsönzött hitelt. E nem létező pénznek a kikölcsönzéséért a hitelező aztán nemcsak kamatot, hanem munkadíjat és jutalékot is felszámít, továbbá valódi értéket is követel biztosítékul, hamis pénze fedezetéül.


Felmerül a kérdés, hogy ha a szervezett magánhatalom, a nemzetközi pénzkartell megteheti ezt a varázslatot, akkor a közhatalom, az állam, a kormányok miért nem bocsátanak ki pénzt? Ha ez hitelpénzteremtés lehetséges a szervezett magánhatalom számára, akkor miért nem lehetséges a szervezett közhatalom számára? Ez nemcsak az adott államok, és kormányok joga lenne, de egyben kötelessége is, amit azonban nem teljesítenek. Ehelyett a működésükhöz szükséges pénzt kölcsönveszik a szervezett magánhatalomtól azzal, hogy a beszedett adóból majd kamatostul visszafizetik. Ha az adóbevételeik fedezetére nem hitelpénzből finanszíroznák a kormányok közkiadásaikat, hanem a saját maguk által kibocsátott pénzből, akkor hatalmas adósságterheik után nem kellene kamatot fizetniük. A népszuverenitás demokratikus elvéből következik, hogy az annak részét képező monetáris szuverenitás is társadalom egészét képviselő közhatalmat illeti meg. Ezért az egyes államoknak és kormányzatoknak nem is szabadna monetáris szuverenitásukról lemondani és azt átengedni a szervezett magánhatalmat képviselő nemzetközi pénzkartellnek.
Az eladósítás – a hatalom átvétele
wall_deesNem nehéz belátni, hogy ez a pénzuralmi rendszer, amelyet Arisztotelész a társadalom szükségleteire termelő ökonómiával(közgazdasággal) szemben krematisztikának (pénzgazdaságnak) nevezett, fenntarthatatlan rendszer. Lehetővé teszi a világot uraló nemzetközi pénzkartell számára, hogy magánpénz-monopóliumára támaszkodva tetszése szerint szabályozza a forgalomban lévő pénz mennyiségét, ezáltal a saját ellenőrzése alatt centralizálja a világ termelővagyonát és erőforrásait. Ennek a felmérhetetlen hatalomnak az egyedüli forrása az, hogy tudatlan, illetve megvásárolt politikusokkal legalizáltatni tudta a pénzhamisítás monopóliumát a maga számára.
A nemzetközi pénzkartell semmiféle értéket nem állít elő, és az általuk létrehozott nemzetközi rendszer részeként létrehozott magyarországi bankrendszer sem állít elő semmilyen értéket. Ugyanakkor köztudomású, hogy a pénzintézetek és a bankok minden képzeletet felülmúló hatalmas profitot tesznek zsebre évről évre, és cserébe nem adnak semmit a társadalomnak. Magyarországon a bankok, amelyek 82%-ban külföldi tulajdonban vannak, a betétesektől, illetve külső forrásokból szerzett pénznek a tizenkilencszeresét kölcsönözhetik ki, természetesen kamatra és fedezet megkövetelésével.
Valójában az úr és a szolga viszonyának posztmodern változatával állunk szemben, amikor is a pénzteremtés lehetőségével rendelkező bankárok gyakorolják a hatalmat a gazdasági szereplők, a mezőgazdasági gazdálkodók és értékelőállító dolgozók, de a kormányok felett is. Ez a rejtett uralom a hatalmas vagyoni egyenlőtlenségek okozója. Felmerül a kérdés, hogy miért és meddig kell még elviselnie az emberiségnek ezt a rendszert? Ez annál inkább jogos kérdés, mivel viszonylag egyszerű lenne az emberiség nyomorúságát okozó uzsoracivilizációt megváltoztatni. A népszuverenitás révén legitimált kormányoknak, a közhatalom gyakorlóinak egyszerűen vissza kellene venniük az úgynevezett monetáris felségjogokat a nemzetközi pénzkartelltől. Azaz kizárólag a közhatalom, az állam bocsáthatna csak ki pénzt és osztaná szét kamatmentes használatra az értékelőállító és termelő gazdaság szereplői között. A közhatalom a közpénzrendszer segítségével megfelelően tudna gondoskodni arról, hogy kellő mennyiségű közvetítő közeg – pénznek nevezett jel – álljon a termelőgazdaság rendelkezésére azért, hogy az megfelelően tudjon működni. Bármely kormány az adott ország választópolgárainak a támogatásával visszavonhatná a nemzetközi pénzkartelltől azokat az előjogokat, amelyekkel ezt a romboló hatású hatalmát gyakorolja. Ehhez természetesen politikai akaratra lenne szükség, amelyet a kormányzatok csak hatalmas népi nyomásra kényszerülnének tanúsítani.
foxwash_deesAzért rendkívül fontos a nemzetközi pénzkartell szempontjából a lakosság tájékozatlanul tartása, mert a tájékozatlan, és az eladósítás révén nyomás alá helyezett, megzavarodott, gyakran munkanélküli és kétségbeesett tömegek egyszerűen képtelenek megfelelően informálódni arról, hogy mi az igazság a pénzrendszer vonatkozásában, és mi is az igazi oka nyomorúságuknak. A pénzrendszerre vonatkozó alapvető ismereteket kihagyták az iskolai oktatásból, hiányosan és egyoldalúan találhatók meg az egyetemi képzésben is. A pénzkartell által tulajdonolt, illetve ellenőrzött tömegtájékoztatásból a pénzügyi összefüggések valódi elemzése ki van tiltva. Amit mégis megtudhatnak az emberek, nem más, mint zavaros és megtévesztő félretájékoztatás. Valóságos művészetté fejlesztette a félrevezetést a nemzetközi pénzkartell a pénzügyekre vonatkozóan. Ennek az eredménye az, hogy a nemzetközi pénzügyi közösség zavartalanul építheti a Global Empire-t, és a világ népei nem értve a bajok okait, nem a tényleges okozókat teszik felelőssé.
További gondot jelent, hogy azok a csoportok is, amelyek már felismerték ennek a pénzuralmi rendszernek egyik vagy másik összefüggését, nem rendelkeznek egységes diagnózissal és a hatékony terápiát szolgáló stratégiával. Ezért átütő eredményt nem sikerült elérniük. A szegénység terjed és fokozódik az igazságtalanság. Elszegényedve egyre többen veszítik el önrendelkezésüket, s a természeti környezet feltartóztathatatlanul pusztul tovább.
Ha kellő létszámú kortársunk értené a kamatszedő hitelpénzrendszer működését, hogy az milyen módszerekkel, mennyire aránytalanul gazdagít egy kis létszámú bankárkasztot, miközben egész népeket taszít adósságfüggésbe, továbbá hogy a pénzkartell nemcsak pénzügyeiket, gazdaságukat, de tömegtájékoztatási rendszerüket is ellenőrzi, akkor már hatékonyan lehetne fellépni a közpénzrendszer visszaállítása érdekében.
Ha valaki azt is megérti, hogy a föléje nőtt pénzhatalom viszonylag egyszerűen megdönthető, hogy nincs másra szükség, mint a pénz kibocsátásának és forgalomba hozatalának a közösség – a társadalom egészét képviselő demokratikus állam, az Országgyűlés és a kormány – ellenőrzése alá való visszahelyezésére, a pénzkibocsátás magánmonopóliumának a megszüntetésére, akkor megreped a tudatlanság kősziklája, az az alap, amelyre ez a pénzhatalom épült. Bármennyire hihetetlennek tűnik, de ily módon fel lehet számolni a pénzkartell világuralmát." 





Bankárok befolyása alatt áll . Összesen kb. 180 titkos földalatti bázis és koncentrációs tábor található Észak Amerika területe alatt, de továbbiak épültek Svédország, Ausztrália és több más „demokratikus“ ország területe alatt is. Lézeres „sziklaporhanyító“ technológiákkal egész földalatti kisvárosokar lehet kivájni rövid idö alatt, s ezeket sokszázkilométeres földalatti alagútrendszerekkel keresztül-kasul összekötni. A lézert használó gépek energiaigénye hatalmas, ezért nukleáris meghajtásúak. Az egész földalatti birodalmat az amerikai hadsereg „fekete projektjei“ keretein belül hozták létre kisebbrészt adófizetöi, nagyobbrészt pedig CIAs és MI6-os kábítószerpénzekböl. Igen, kábítószerpénzekböl. Mint tudjuk, nagyrészt a nyugati titkosszolgálatok uralják a világ kábítószerkereskedelmét, s évi hasznuk ebböl kb. 500 milliárd dollárra van becsülve.Többek között azért lettek ezek a titkos táborok létrehozva, hogy a világ szeme elöl lehessen majd hova dugni a kialakulóban levö diktatorikus „új világrend“ politikai foglyait.


A következö információk Phil Schneidertöl, az amerikai hadsereg titkos „fekete projektjein“ dolgozó egykori geológusától és bizonyos James Casbolttól, az MI6 egyik rebellis ügynökétöl származnak. Schneidert 1996. január 7-én „megöngyilkolták“, nem sokkal azután a 1995 novemberi elöadása után, melynek tartalmára alapozva született ez a cikk is. Megtalálható itt.

James Casboltról nem tudni sokat, az írásai 2006 közepe tájékán jelentek meg az interneten (pl. itt:http://www.thewatcherfiles.com/future.htm ), melyekben arra hivatkozott, hogy a publicitásuk segítségével próbálta magát védeni a „megöngyilkolása“ ellen. Casbolt írása a földalatti bázisokon elrejtett ET-kröl is szól. A két egymástól független ember a titkos földalatti bázisok hollétét, számát és kialakítási módszereit illetöen ugyanarról beszél.

 Miután véget ért a hidegháború, azt gondoltuk volna, hogy ezeknek a titkos katonai földalatti bázisoknak a száma le lesz csökkentve. Sajnos épp az ellenkezöje történt. A diktatorikus „új világrend“ háttéreröi tudták, hogy ezekre még nagy szükség lesz, így a régiek mellett újak építésébe kezdtek. Különösen a földalatti koncentrációs táborok építése lendült fel a kilencvenes években!Valódi kilétük még a titkosszolgálati dezinformátorok által gyakran uralt „alternatív médiákban“ is ködösítve van. Az „új világrend“ koncentrációs táborai nem a náci koncentrációs táborok mintájára épültek, mint ahogy például az Alex Jones nevü „alternatív ügynökféreg“ ragozza a weboldalán, és gyakran midenféle körbekerített, gizes-gazos területeket mutogat tudatos megtévesztésként, hanem mélyen a föld alatt vannak!

Egy ilyen helyröl gyakorlatilag lehetetlenség a szökés! A táborrendszer még valamikor 2005 tájékán elkészült, és már csak a használatra vár! Aktívvá azután válnak majd, miután színre lépett a világkormány.

 Az amerikai hadsereg szakterminológiájában a „DUMB“ szónak külön jelentése van: a „Deep Underground Military Base“ kifejezés rövidítése, ami magyarul Mélységi Földalatti Katonai Bázist jelent.

Schneider beszámolója szerint már 1995-ben kb. 3 titkos földalatti bázis volt több amerikai szövetségi állam alatt, s a háromból egy a nyilvánosság elöl jól elrejtett földalatti koncentrációs tábor volt. A legnagyobb és legstratégiaibb földalatti bázisok Colorado állam alatt épültek, az egyik legnagyobb ilyen bázis a denveri reptér alatt található. Schneider szerint a legnagyobb titkos börtöntábor Dél-Kalifornia alatt van, 3 kilométer hosszúságú, és mintegy 2700 zárka található benne. A földalatti táborok és bázisok finanszírozása évi kb. 500 milliárd dollárba került, és az évente megépített földalatti létesítményekböl kb. 4 koncentrációs tábor volt. A pénz kisebb részét az amerikai hadsereg „fekete projektjeire“ kiszabott pénz, nagyobb részét pedig kábítószerpénzek tették ki. Mint tudjuk, a világ kábítószerkereskedelmének kb. 90 százalékát a nyugati titkosszolgálatok uralják, különösen a CIA és az angol MI6. Az afgán heroin és a kolumbiai kokain terjesztését egyaránt. Aki erröl még nem hallott, annak ajánlott a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család“ c. terjedelmes írás elolvasása, különösen az írás második fele.

A létesítményeket sokszáz, esetenként ezer kilométeres földalatti alagutak kötik össze. Naponta (egy helyen) kb. 7 kilométer hosszú alagutat tudtak „kiolvasztani“ lézeres technológiákkal, a többinek könnyen utána lehet számolni. Az alagutakban a normál kétsávos utakhoz hasonló szélességü földalatti utak lettek kialakítva. A legnagyobb bázisokat és koncentrációs táborokat pedig földalatti gyorsvasút (!) köti össze.

A táborok és az alagútrendszer kb. 2-3 kilométer mélyen találhatóak. Egy komplett földalatti világ. Vagy inkább alvilág.

James Casbolt 2006-os írása Schneiderétöl is sötétebb képet fest. Casbolt szerint ilyen „új világrend“-es táborok és bázisok találhatóak még Svédország alatt is (az egyik Narvik-hoz közel, a másik a Gottland sziget alatt), Svájc alatt is (az egyik közel a Mont Blanchoz), Egyiptom alatt is (nem messze a líbiai határhoz), Ausztrália alatt is (pl. a pine gap-i bázis alatt, ahonnét az Echelon müholdrendszert is müködtetik), Mexikó, Kanada és még sorolhatnám hány „demokratikus“ ország alatt. Az Észak-Amerikán kívüli táborokat jórészt egy titkos, az ENSZ-hez tartozó „kéksapkás“ katonai szervezet müködteti. Igen, az ENSZ-röl van szó, mely valójában mindig is a nemzetközi bankárok befolyása alatt álÖsszesen kb. 180 titkos földalatti bázis és koncentrációs tábor található Észak Amerika területe alatt, de továbbiak épültek Svédország, Ausztrália és több más „demokratikus“ ország területe alatt is. Lézeres „sziklaporhanyító“ technológiákkal egész földalatti kisvárosokar lehet kivájni rövid idö alatt, s ezeket sokszázkilométeres földalatti alagútrendszerekkel keresztül-kasul összekötni. A lézert használó gépek energiaigénye hatalmas, ezért nukleáris meghajtásúak. Az egész földalatti birodalmat az amerikai hadsereg „fekete projektjei“ keretein belül hozták létre kisebbrészt adófizetöi, nagyobbrészt pedig CIAs és MI6-os kábítószerpénzekböl. Igen, kábítószerpénzekböl. Mint tudjuk, nagyrészt a nyugati titkosszolgálatok uralják a világ kábítószerkereskedelmét, s évi hasznuk ebböl kb. 500 milliárd dollárra van becsülve.Többek között azért lettek ezek a titkos táborok létrehozva, hogy a világ szeme elöl lehessen majd hova dugni a kialakulóban levö diktatorikus „új világrend“ politikai foglyait.



Hát így készíti elő a Hitler-leányzó, Rothschild Negyedik Birodalmi rémálmát tele ellentmondásokkal aljasságokkal és kamatrabszolgasággal mint életforma , csak az nem világos , hogy ki az aki vállalja ezt az életformát az agymosot politikusokon kívül, kiket annyira korumpáltak már , hogy az anyjukat is kutya kaján éltetnék csakhogy valaki mindig dugjon a zsebükbe egy egy nokiás dobozt. Legutóbb a Lázár trafikos ügye nokiázta le a magyar népet. A maffia bárók családja így uralja a mezőt, ja hogy ők a zöldbárók az olajpénzeket be kellet fektetni, most már illő lenne szaporítani a maffia bárókat , de itt volna az ideje , hogy golyószóróval szaporítsák őket , míg van még golyószórónk a HM készletben . Egy nap azt vesszük észre , hogy a golyószórókat elcserélik kolbászra , és amikor kellene ott állunk egy csomó kolbásszal a kezünkben , hogy megvédjük a hazát , de ez csak arra lesz jó hogy kolbászból csináljunk kerítést. Hát így történik meg az a csoda , hogy nálunk kolbászból lesz a kerítés. És a maffia családok úgy el szaporodnak, hogy ki sem lehet irtani őket. Mert az Antal Jóska megengedte nekik , hogy olajat szőkítsenek , az olajbárók ellepték a politikai porondot , és a közéletet, a nép meg éhezik és a kilakoltatásra vár , mert nálunk sajtból van a hold , és a zsidók kiénekeltetik a szánkból a sajtot. A gengszterváltás óta zsidó rablásokkal van tele a sajtó , és hogy hogyan bújnak ki a felelősség alól a korrupt zsidó igazságszolgáltatás csak gazságszolgáltatás lett minálunk. Hiányzik az az i a becsületbeli goj igazságból. A kaftános lélek egy kis i- n nem akad fenn , hisz mindig is gazember volt . Ha nem így lenne a nemzeti vagyonunk még mindig meg volna. A számonkérés ugyan a zsidó a zsidón nem kérhet számon goj vagyont , hisz ez mindig is megengedett volt , mint a gyilkolásuk. Ha nem megy tankkal , majd a bankkal . Erről jut eszembe a posta palota alatt nagy tanklerakat volt , mikor eladták az épületet a tankokat is megszerezte a zsidó tulajdonos , így az egész Szél Kálmán részt uralja majd a zsidó gengszterváltás. A stratégiai pontokat még magyar tulajdonba hagytátok , vagy azokra már rég rárepült a zsidó maffia. Különben is már rég zsidó kézben az ország. Az ÁVH unokák uralják a közéletet, teljesen mindegy milyen párt színekben és milyen vakoló kanalakkal de , magyart kiszorították a hatalomból , mára már olyan mint a teret vesztett cigány csak megtűrik a goj fajtáját , és ha véletlenül szombaton kellene intézkedni legyen ott egy miniszter aki benyalva intézkedik mint ahogy beidomítottuk a Balogot . A hülye goj még a vallásából is kikeresztelkedne csakhogy minket szolgáljon.


Keresztény vagy annak látszik , de az árnyéka az zsidót sejtet. Kirabolt elkapták leültették Brüszelben meg kártérítést ítél meg a zsidó vakoló banda , mert ő olyan nagyon szenvedett a börtönben , hisz az csak a goj magyarnak való hely vakolóknak nem való , igaz hogy a vakoló főnököt kimosták a rablásból erre kárpótlásként kapta ezt a lehetőséget a mocskos zsidaja. A háttérben egy két atom robbanó fejet nem csempésztek ezek be , és álcázva nap mint nap megcsodáljuk ezt a műalkotást , amit adott időben , ha összetörnek, és összeraknak jó kis atombomba lesz belőle. Hogy ott van nekünk az MBH ellenőrnek ők csak az olaj szőkítésre voltak jók , és arra , hogy szemet hunytak arra a sok gyilkosságra amit elkövettek e gengszterváltó maffiózók. Igen ők is a negyedik birodalmat építik , de ők úgy gondolják , hogy maguknak, pedig ha tudnák , hogy belőlük is kirázzák az apró pénzt mielőtt a húsdarálóba kerülnek , mert haleledel lesz belőlük is a Duna parti lakóparkok horgászainak kell a jó kapásokkal teli horgász idény. Különben is ők a helikoptert sem vennék észre , vagy a repülőt mely átstartolt Ferihegyen nem hogy egy két atom töltetet a diplomáciai futár csomagban vakolói atomtöltet a Szigligeti mélygarázsba.




Gyaluljátok le Izraelt!!!!!



Tibor bá’ az igazság keresése online

 

 Ausztrália nem adta ki Zentait (adta hírül az összes magyarországi média, majd folytatták) Megkérdőjelezte és élesen bírálta a Simon Wiesenthal Központ igazgatója azt az ausztrál döntést, mellyel meghiúsult a 90 éves, háborús bűnökkel vádolt Zentai Károly kiadatása Magyarországnak. Az ausztrál legfelsőbb bíróság ugyanis helybenhagyta azt a korábbi szövetségi bírósági döntést, amely szerint a Perth-ben élő férfi nem adható ki, mert a “háborús bűn”, amivel vádolják, az elkövetése idején még nem szerepelt a magyar jogrendben, így azért nem is lehet felelősségre vonni.
A “nácivadász” igazgató, Efraim Zuroff szerint azért is érthetetlen a döntés, mert számos háborús bűnöst kiadott már a menedéket adó ország, olyan államoknak is, ahol egyébként szintén nem létezett a háborús bűnös büntetőjogi kategóriája. “Ez a szerencsétlen döntés figyelmen kívül hagyott számos jogi eljárást, melyek már a múltban is megkönnyítették a Harmadik Birodalom és a náci háborús bűnösök felelősségre vonását” – reagált az ausztrál döntésére Zuroff. Úgy vélte, teljes kudarcot vallottak az igazságszolgáltatásban, és “ez egy szomorú nap Ausztráliának”. De még inkább a nácik áldozatainak és családjaiknak, és mindazoknak, akik a szenvedésben osztoztak az áldozatokkal – tette hozzá.
_________________________________________________________________________
Szép kerek történet, de Magyarországon eddig még senki se nézett az aljára . Tehát akkor lássuk csak! Mindenkit biztosítok arról, hogy az ausztrál legfelsőbb bíróságban nagytekintélyű bírók ülnek, akik megvesztegethetetlenek és befolyásolhatatlanok (talán pont ez a baj). Igaz, hogy az ausztrál politikusok az Öböl háború óta lefeküdnek Amerikának, de nem a független bírók, akik az évszázados angol hagyományokat jobban őrzik, mint maga Anglia és családi vagyonuk biztosíték arra, hogy függetlenek maradhassanak. Döntésük indoklása pedig abszolút tökéletes. A római jog szerint senki se büntethető olyan bűnért, ami az elkövetés pillanatában nem volt kodifikálva. A „háborús bűnök” fogalmát a győztes nagyhatalmak találták ki, mert…..
Mert hol vannak már azok a lovagias idők, amikor az ellenfél vezérét a győztes a legnagyobb tiszteletben részesítette, meghajolva hősiessége előtt? Ma már csak a kicsinyes bosszú létezik, a frusztráció kiélése, amiért az ellenfél legyőzése oly sok áldozatot követelt, gondosan elfelejtve saját felelősségüket a háború kitöréséért.
A csatát, a háborút mindenki meg akarja nyerni, és ennek érdekében mindent bevetnek, ami van. Az első világháború végén bevetették a mustárgázt, ami manapság „tömegpusztító fegyvernek” minősül, és mint ilyen ejnye-bejnye. Az első világháború után senkinek se jutott eszébe, hogy aki legyártotta a gázt, elrendelte a bevetését, az háborús bűnös lenne, és ezért el kell ítélni. Ugyanis nem létezett „háborús bűntény”. Nürnberg óta létezik, és definiálva is van, természetesen úgy, hogy visszamenőlegesen (ami önmagában nonszensz) alkalmazni lehessen a III. Birodalom vezetőire. Például a civil lakosság szándékos legyilkolása, és akkor mindenki az elhurcolt zsidókra gondolt, aminek semmi köze nem volt a háborúhoz, de valóban gaztett volt, viszont sose volt szokás beavatkozni más ország belügyeibe…. Bár kérdés és jogi talány, hogy a Magyarországon összeszedett és kihurcolt zsidók ügye mennyiben német belügy? Az viszont egyértelmű, hogy Drezda agyonbombázása, közvetlenül a háború befejezése előtt, hadászatilag teljesen felesleges volt, és kifejezetten a civil lakosság ellen irányult, csak úgy, mint a ledobott két atombomba. Ennek ellenére Nürnbergben egyetlen angol vagy amerikai katonai vezető, vagy politikus ellen se emeltek vádat. És amit most folytat Amerika Irakban és Afganisztánban, na meg Pakisztán törzsi területein? Vagy amit Izrael csinált Gázában? – Operation CastLead (מבצע עופרת יצוקה‎)? Ezek milyen kategóriába tartoznak? Terrorelhárítás? És ezt a maszlagot kötelező megzabálni?
Jogi alapon levezetve Izrael Cast Lead hadművelete egyértelműen háborús bűntett, sokkal inkább, mint a német gaztettek, mert még Izrael saját statisztikája szerint is a palesztin halottaknak mindössze egy negyede volt katona, három negyede civil volt, és ugye a hadművelet idején már létezett a háborús bűntett fogalom. Ezzel szemben a német kegyetlenkedések idején a civil lakosságot védő „háborús bűntény” nem létezett.  
Micsoda arrogancia, hatvan éve feltételezetten elkövetett gaztettet elévülhetetlen háborús bűntettnek nevezni, miközben a vádlók maguk követnek el bizonyított háborús bűnöket a jelenben! És micsoda arrogancia egy bírói testületet, egy jeles kultúrállam legfelső bíróságát kritizálni azoknak, akik nem hezitálnak bármely baráti, sőt szövetséges ország útlevelét hamisítani, és azokat gyilkosságokra felhasználni. Az ember elgondolkodik, vajon miből gondolják, hogy nekik miden olyat szabad elkövetni, amit mások esetében elévületlen bűnként tűntetnek fel? És az ember azon is elgondolkodik, hogy ezt az aszimmetrikus joggyakorlatot miért tartja az összes nyugati ország, valamennyi újságírója elfogadhatónak, sőt normálisnak és követendőnek? Én legalább is elgondolkoztam rajta.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése