2017. május 1., hétfő

Paranormális esetek


Paranormális esetekNo ezek sem a kapás dűlő zsinagógájában történtek , ott ilyen események nem esnek meg . Ott helytartóink agymosása zajlik , és azt hiszik , hogy ha a politikai maffia , vagy is helytartóinkat a kezükben tartják , már az egész ország az övék !!!! Mert , ha a harangszó nem hallatszik be a zsinagógába , az csak azt jelenti , hogy helytartóink teljesen el vannak zárva a való élettől , és az agymosottak azért járnak helikopterrel , hogy kinézzék maguknak a legújabb birtokot , és a csicskásaiknak , már ki is adták a földdarab megszerzését !!!!
Hát a pénz szivattyúk e maffiózók részére is működnek a vakoló páholyok engedik nekik , hogy ők a lebukás után is a háttérben maradjanak . Mennyi bunkó hataloméhes senkiházi fogja még eladni ezt az országot !!!!????
Miért is kell nekünk 300 vakoló páholyt fenntartani kik népünk ritkítását tűzték ki célul , 2050 – re csak 6 millió magyar élhet a Kárpát – Medencében -Még mindig ők a megmondók , pedig már a Rákosi érában is ők adták ki a parancsot magyarjaink ledarálására , és a beáramló zsidajaink össze is fogdosták a nemzetté válásunk alkotó részeinket , és bedarálták haleledelnek , így most csak egy massza van a nemzetünk helyén , - ha ehhez még a muszlimok is bejönnek , akkor már a nemzethalál is bekövetkezik . Európa haláláról , most nem beszélek , ők most fogják megtapasztalni a nemzethalál különböző stációit , és vagy fel veszik a harcot ellenük , vagy zsidó muszlinná válnak , és a végén unokáikat eladják a rabszolga piacon !!!!

Megmagyarázhatatlan rejtélyek: paranormális jelenségek Amerikában


Magyar nyelvű dokumentumfilmben járnak utána, hogy milyen paranormális jelenségek, ügyek ütötték fel a fejüket Amerikában a közelmúltban. Érdemes végignézni, meg fogsz lepődni némelyik eseten!
A paranormális jelenségek egyik remek ismérve, hogy mindig megmagyarázhatatlanok maradnak. Éppen ezért a tudomány gyakran nem nézi őket semmibe, mivel amire a tudomány szerint nincs magyarázat, vagy lehetetlen, az egyszerűen meg sem történt.
De mi van az olyan ügyekkel, melyek tagadhatatlanul visszhangot kapnak a médiában, és egy egész országnak számolnak be róluk?
A paranormális Amerika elmúlt éveinek legtitokzatosabb ügyeit veszi sorra ez a remek 42 perces magyar nyelvű dokumentumfilm.
Többek között beszámol egy olyan detektívről, aki állítása szerint hatodik érzékét használja nyomozásai során, és ezt rendre be is tudta bizonyítani.
A volt San franciscoi börtönben pedig cellalakók ezreinek lelke kísért állítólag. Több médium is járt a helyszínen, és valóban olyan erőket érzékeltek, melyek gonosz, nyughatatlan lelkekhez köthetőek.
A filmben sok más egyéb paranormális ügy is feltűnik, érdemes tehát belekukkantani!
Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!
Megmagyarázhatatlan rejtélyek - Paranormális Amerika

SNOWDEN HÁBORÚJA GLOBÁLIS AGYMOSÁS Hihetetlen Magazin

Megmagyarázhatatlan rejtélyek - Kapcsolat a másik oldallal

Megmagyarázhatatlan rejtélyek - Titokzatos gyógyítók

A gyógyító erők titka

A józan ész ellenségei 2. rész - Képtelen gyógymódok

A józan ész ellenségei 1. rész - A babonák rabszolgái

Ayurveda - A létezés művészete

Trump Krisztus, vagy Antikrisztus? - Dr. Drábik János, Jakab István

Dr. Drábik János - Európa iszlamizálása

Szamszára (Teljes film)Hátborzongató paranormális esetek a rendőrség kötelékéből


Olyan eseteket mutatunk be, melyek súrolják a paranormalitás határát. Szellem autók, út mentén álló szellemalakok, de egy ízben még egy sötét, majomszerű lénnyel is találkoztak az utakon.
Ha a rendőrségtől szivárognak ki különféle bizonyítékok, akták, és felvételek, azokat az ember aligha kérdőjelezi meg, hiszen a rendőrség nem egy olyan szerv, ami nem hiteles.
A rendőrségi aktákat nem szoktak hamisítani - kivételes esetekben persze előfordul - és az egyes ügyek kapcsán fellelt felvételek nem holmi kósza otthon készített átverős videók.
A valóságot mutatják, mely néha olyan bizarr is lehet, hogy az ember elgondolkodik azon, hogy a paranormális jelenségek mögött talán van némi igazság is.
Az itt látható - nézd meg a lenti videót - felvételeken olyan valódi, a rendőrségről származó felvételeket láthatsz, melyeken különös eseményeknek voltak szemtanúi az autóban ülő járőrök.
Egy ízben például az éjszaka közepén egy sötét, majomszerű alakot láttak keresztülfutni az úttesten, melyről sokan azt gondolják, hogy nem lehetett más, mint a nagylábú.
Egy másik alkalommal pedig egy hófehér autót üldöztek a rend őrei, amikor egy olyan váratlan fordulatot vettek az események, ami megerősítette őket később abban, hogy léteznek dolgok, amiket a tudomány egyelőre még nem tud megmagyarázni.
Ha szerinted is léteznek paranormális jelenségek, melyek egy részét a rendőrség eltusolja, OSZD MEG másokkal is!

5 FREAKY Paranormal Police Dash Cam Footages!


5 Disturbingly CHILLING Predictions By Baba Vanga (OBAMA LAST EVER PRESIDENT?)

A Föld rejtélyes oldala / Szovjet atom bunker, A bibliai hegy titka
A Föld rejtélyes oldala / Szabadkőművesek, Szahara szeme...Ezektől a kétmondatos rémtörténetektől még az ereidben is meghűl majd a vér


Nem kell hosszúnak lennie egy rémtörténetnek ahhoz, hogy rémisztő legyen. Ezek a legjobb bizonyítékok rá!
Nem kell ahhoz regényhosszúságú történet, hogy kirázzon minket a hideg. Mindössze két mondat mindegyik sztori, de az biztos, hogy a te hátadon is futkosni fog a hideg. Ha javasolhatjuk, ne este, egymagadban olvasd el ezeket a kétsoros horrorsztorikat.
A húgom azt mondta, anyukám megölte őt. Anya azt mondja, nincsen húgom.”
Nem tudok mozogni, beszélni, nem hallok semmit, és folyton iszonyatosan sötét van. Ha tudtam volna, hogy ilyen magányos itt, inkább a hamvasztást választom.”
Az éjszaka közepén felriadtam, hogy a babamonitoron hallom, amint egy gyengéd hang nyugtatgatja a kicsit. Ahogy megfordultam, a karom súrolta a mellettem alvó feleségemet.”
Mikor reggel felébredtem, valahogy minden furcsának tűnt; túl nagy volt a csend odakint. Azután kinéztem az ablakon és láttam, hogy mindenki mereven áll, és egytől-egyig a házamra mered.”
Kétségbeesetten próbálta megmozdítani bénult tagjait a kórházban, mielőtt az első bemetszést végrehajtják rajta, hogy tudassa az orvosokkal: magánál van. Ekkor az egyik nővér észrevette, hogy a pupillái reagálnak a fényre, közel hajolt hozzá és halkan a fülébe súgta: ‘Azt hiszed, nem tudjuk, hogy ébren vagy?’”
A feleségem megkérdezte, miért lihegek olyan erősen. Nem lihegtem.”
Hallod, amint az anyukád lehív a konyhába. Majd, amint mész le a lépcsőn, a szekrényből megszólal egy hang: ‘Ne menj le oda kicsim, én is hallottam’.”
Kutyákkal és macskákkal nőttem fel, úgyhogy hozzászoktam, hogy folyton kaparásszák az ajtómat. Ugyanez a zaj kissé nyugtalanító, mióta egyedül élek.”
Arra ébredtem, hogy valaki kopog. Először azt hittem, az ablakon, de aztán megint a tükörből hallottam.”
Egyedül dolgozom éjszakai műszakban. Egy arc mered rám az alagsori biztonsági kamerából.”
Egy vigyorgó arc néz rám a hálószobám ablakán. A tizennegyediken lakom.”
Ismered azt a különös érzést elalvás előtt, mikor az egész testedben megrándulsz? Ha egy kamera ekkor felvenné, mi történik veled, soha többé nem aludnál el.”
„’Nem tudok aludni’ – suttogta egy lágy női hang a fülembe. Jéghideg izzadságban arra ébredtem, hogy a ruhát markolom, melyben eltemették.”
Nehezen tudtam álomba szenderülni az erdei faházban, mert a falakon lógó képek mind eltorzult, halott, szétmarcangolt arcokat ábrázoltak. Később soha többé nem tudtam könnyen elaludni, mikor rájöttem, ezek nem portrék, hanem ablakok.”
Mindig azt hittem, hogy a macskámnak valami baja van, hogy folyton meredten bámul rám. Egészen addig, amíg észrevettem, hogy pontosan mögém néz.”
Nincs szebb, mint egy kisgyermek kacaja. Kivéve, ha éjjel egy óra van és egyedül élsz.”
A próbababákat mind buborékfóliában hozták be. A másik szobából egyszerre pukkanások hallatszanak.”
Sohasem fekszem le aludni. De néha felébredek.”
Ne félj a rémektől, csak nézz körbe figyelmesen. Nézz el jobbra, balra, az ágy alá, a szekrényedbe, de sose nézz fel, mert a kislány utálja, ha meglátják.”
Mikor hazaértem egy nehéz nap után, hogy végre egyedül lazítsak egyet, a lámpakapcsolóért nyúltam. Egy kéz már rajta volt.”
Forrás: Tudnodkell.info


Párhuzamos világok lényeit ábrázoló felvételekAngyali alakok, levitáló lány, az erdő sűrűjében tanyázó goblinok. Titokzatos, nem evilági lényekről készült hátborzongató felvételek, melyek bizonyítják: léteznek párhuzamos világok.
 Azt mondják, hogy a szellemvilág egy másik dimenzió, és hogy a másik dimenzió mellett egy másik, a miénkkel párhuzamos világ is létezik.
Ezeknek a párhuzamos árnyékvilágoknak a lényei időnként átjárhatnak a mi világunkba. Ekkor következik be az, hogy egyesek paranormális tevékenységeknek, történéseknek lesznek tanúi.
Goblinok, teleportációra képes lények, démonok, árnyalakok, melyek rabul ejtik a lelkünket.
Mind-mind olyan lények, melyeknek ma még tagadja a létezését a tudomány, de sokak szerint csak idő kérdése, hogy a kvantumfizika tudománya be tudja bizonyítani a létezésüket.
Egy napon valóban megtalálhatjuk a módját annak, hogy mi is képesek legyünk átjárót nyitni a párhuzamos világokba?
Talán igen. Addig is csak sejtéseink lehetnek róla, hogy mi van odaát. És hogy a megmagyarázhatatlan jelenségekhez köthető lények valójában micsodák.
Ebben a félelmetes, és nagyon izgalmas videó összeállításban az öt legriasztóbb, és egyben legrejtélyesebb lényről készült felvételt mutatjuk be.
Szerinted is léteznek párhuzamos világok, melyekből lények járnak át a mi világunka? OSZD MEG másokkal is!

5 Unexplained Sightings Caught On Tape (ft. SlappedHam)


15 Disturbing Facts You'll Wish You Didn't Know


30 Disturbing Things Found on Google Maps


15 Things You Didn't Know About Your Own Body


15 Things You Didn't Know Your Body Could Do


5 felkavaró talált felvétel a világból, melyekre nincs magyarázat

Léteznek olyan megoldatlan ügyek, amik minimum felvetik a paranormális világ létezését.
A világ nem teljesen olyan, mint amilyennek a tudomány ismeri. Van ugyanis egy olyan oldala, egy olyan sötét bugyra, ami rengeteg kérdést vet fel.
A most bemutatott talált felvételek néhánya is ebbe a különös világba kalauzol el minket.
Ezen felvételek mindegyike megtörtént eseményeket mutat be, valós esetek fűződnek hozzájuk. A közös szinte mindegyikben az, hogy a felvétel készítői soha többé nem kerültek elő.
Hogy bűncselekmények áldozatai lettek-e, vagy balesetek történtek, azt nem tudni, de úgy nyelte el némelyiket a föld, mintha sose lett volna.
Az egyik ilyen talált felvételen például néhány barát kocsikázik a sötét erdőben, amikor különös valamire lesznek figyelmesek, és szokatlan hangok szűrődnek ki az út menti erdőből.
Egy különös lényt találnak, melyre semmilyen állat, vagy egyéb földi élőlény leírása nem illik rá, és természetesen soha többé nem látjuk őket.
Egy másik videó szörnyű dolgot árul el - és újabb kérdéseket vet fel - az 1986-ban Redwood városka tűzeseteiről.
A város lakói ugyanis rettegésben éltek, mivel valaki módszeresen felgyújtott a családi házakat. A hatóságoknak és a tűzoltóknak tippje sem volt arra, ki lehet az elkövető. de annyi bizonyos volt, hogy minden esetben szándékos gyújtogatásról van szó.
Mivel soha nem lett meg a rejtélyes gyújtogató, az ügyet idővel lezárták, és megoldatlan maradt.
Évek teltek el, mire egy új lakó az egyik házba beköltözve talált egy régi videó kazettát, és kíváncsiságból belenézett. Amit látott, az hátborzongató volt.
A felvételen ugyanis égő házakat lehetett látni. A videós módszeresen ráközelítette ezekre a házakra, miközben lángokban álltak, és hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a ház előző tulajdonosainak egyike lehetett a redwoodi gyújtogató.
Ha te is ijesztőnek találtad őket, és szerinted is több van a dolgok mögött, mint amit belelátnak az emberek, OSZD MEG másokkal is!

Top 5 Most Disturbing Real Found Footage / Lost Tape Videos


Valódi X Akták - Spontán öngyulladás és UFO-észlelés


A Nasa X-aktái 3 - Az új határ


A Védelmi Minisztérium X aktái


A legmeggyőzőbb bizonyíték - Kondenzcsíkok


Az ok ismeretlen - Spontán öngyulladás


A Spontan Emberi Ongyulladas 2006 TVRiP XviD Hungarian


Dilemma: feltámasszuk-e a kihalt fajokat, és önmagunkat?A kihalt fajok, és az ember feltámasztása hasznos, vagy csak az emberiség Istent játszása? Mi jogunk van őt visszarántani a nyomorúságos Földi életbe, ha valóban létezik mennyország? És ha egyeseket egyenesen a pokolból hozunk vissza, milyen lélekkel rendelkező személyekké válnak második életükben?
Rengeteg érv, és ellenérv hangzik el mindig nap, mind nap a kihalt fajok feltámasztásával kapcsolatban. Vannak, akik szerint hasznos, és fontos tudtára tehetünk szert ezáltal, míg mások úgy vélik, hogy az egész nem szól másról, csak arról, hogy az ember Istent játszik.
Tény, ami tény. Az egyházak egyáltalán nem szeretnének állati feltámasztásokat látni.
Legyen szó kihalt, vagy még élő fajokról. Bár nemes a cél ugyan, de ez előrevetítheti az emberi tudományok következő, sokkal gonoszabbnak tartott lépését: az emberi feltámasztást, és az emberi klónokat.
A legtöbbek szerint az emberi klónozás – mely nemrégiben ma már zöld utat kapott részben – így is, úgyis elkerülhetetlen lesz.
Az emberi feltámasztás kérdése azonban nagyon kényes téma, ugyanis az emberi természet, és eleve a világ ellen való dolog. A halottakat csakis Isten, vagy Jézus támaszthatja fel. A kérdés csak az, hogy vajon feltámasztásnak számít-e az is, amikor valakit a klinikai halálból hoznak vissza az orvosok.
Ilyen tekintetben ugyanis már a műtőkben is Istent játszik az emberiség, aminek előbb vagy utóbb meglehet a böjtje. Fontosnak tartják a szakemberek, hogy a kihalt fajok visszahozása során érdemes alaposan mérlegelni, hogy milyen fajokat és pontosan hova telepítünk vissza.
Mások úgy vélik, hogy ami már kihalt, az a természet rendje ellen való, hogy visszahozzák. Ahogyan Dr. Malcolm is megmondta a Jurassic Park első részében: "A dínóknak megvolt a maguk esélye, de a természet kihalásra ítélte őket."
Isten játszunk, pedig nem lenne rá szükségünk. Életet menteni lehetne máshogy is, ha valaki pedig meghal, akkor talán magát Istent haragíthatjuk magunkra azzal, hogy visszahozzuk az élők közé.
Ráadásul azzal is komoly etikai kérdést feszegetnek a szakemberek, hogy vajon egy feltámasztott ember vissza akar-e térni a halálból?
Mi jogunk van őt visszarántani a nyomorúságos Földi életbe, ha valóban létezik mennyország?
És ha egyeseket egyenesen a pokolból hozunk vissza, milyen lélekkel rendelkező személyekké válnak második életükben?
A Lazarus hatás című amerikai horrorfilm részben felvetette ezt a kérdést, és ha nem is profi megvalósításban, de némileg fontos tartalmi üzenetben adta át a lényeget: megjárhatjuk, ha a halállal kísérletezünk, és megpróbálunk nemet mondani rá.
Ugyanis csak Isten tudja, miféle lényeket hozhatunk vissza a halálból, hiszen semmilyen garancia nincs rá, hogy ugyanazt a személyt vissza tudjuk hozni magunk közé.
Ha a lélek már messze jár, akkor pedig adódik a hátborzongató kérdés: a feléledt emberi testek kik, vagy mik lesznek?
És milyen gondolatok, fognak legbelül lakozni bennük? Kinek a gondolatai?
Ilyet még nem láttak: 10 perce volt agyhalott, mégis aktív maradt az agya

Egy páciens agyi aktivitása annak agyhalálát kivetően 10 percen át mérhető volt.
Olyan dologba ástak bele a tudósok, mely messzemenően előrevetíthet olyan jelenségeket, amiket eddig nem ismertünk.
Sőt, konkrét agyi folyamatokra derülhet fény a halál után, mely a halál utáni életet is igazolhatja egyesek szerint. De miről is van szó pontosan, és mi is történt?
Elképesztő jelenséget mutattak be a kanadai kutatók új tanulmányukban. A szakértők egy olyan páciensről írtak, akinek agyi aktivitása még tíz perccel a klinikai halála után is mérhető volt.
A The Canadian Journal of Neurological Sciences-ben jelent meg az igencsak megdöbbentő tanulmány. A Nyugat-Ontario-i Egyetem kutatói a vizsgálat során elektroenkefalográfiás (EEG) mérést végeztek négy páciensen – az eljárással az agy idegsejtjeinek elektromos aktivitását lehet felmérni.
Egy személyt akkor nyilvánítanak halottnak, ha az elektrokardiográfia (EKG) monitoron egyenes vonal látható – tehát a szívben nincs elektromos aktivitás – és a folyamat visszafordíthatatlan. Hagyományosan ezt a pillanatot szokták a halál beálltának tekinteni.
Az elképesztő eredményekre 10 perccel az agyhalál bekövetkezte után figyeltek fel. Ekkor ugyanis az agy aktivitását rejtélyes módon még mindig mérték, holott ezt eddig lehetetlennek tartotta a tudomány.
Azonban a szóban forgó páciens agya mégis aktív volt, még annak ellenére is, hogy az orvosok ezt nem tartották lehetségesnek.
A halált követő percekben az agy az alváskor is megfigyelhető delta-hullámokhoz hasonló jeleket produkált.
Ráadásul négyből három betegnél azt is megfigyelték, hogy az EKG-n megjelenő egyenes vonal előtti másodpercekben azonnal megszűnt az agyi aktivitás. Vagyis az agy hamarabb lekapcsol, mint az egész szervezet.
Éppen ezért érthetetlen, hogy a páciens agya miért működött tovább. Egyelőre tanácstalan mindenki. Egyesek a túlvilági élet bizonyítékát látják az esetben, mások szerint egy eddig ismeretlen agyi, és halál utáni folyamattal van dolguk a kutatóknak.
A tudósok felhívták a figyelmet arra, hogy egyelőre nem szabd messzemenő következtetéseket levonni, mivel egyedülálló esetről van szó.
Ennek ellenére sokan úgy gondolják, valóban valami ismeretlen folyamat lehet a háttérben, mely akár nemhogy nem zárja ki, de alátámaszthatja azt, hogy van valami az ember halála után.
A szakértők szerint nehéz fiziológiai magyarázatot adni az EEG-jelre, ennyi idővel a keringés megállása után. A kutatók hozzátették, az EEG-n nem jelent meg az az egyedi hullám, amely néha közvetlenül a halál beállta előtt figyelhető meg. Sőt, a vizsgálat nem mutatott ki összefüggést a szív megállásának pillanata és az EEG adatai közt sem.
Ha szerinted is van élet a halál után, OSZD MEG a cikket másokkal is!


Hihetetlen dologra képes a tudat!

Fizikai hatása van a testünkre. A gondolatoknak valódi ereje van?
Az emberi tudat határtalan. Anyagtalan, és örökéletű. A szellemvilágba vándorol tovább a test halálával, és sokan egyfajta kvantumfizikában is értelmezhető energiahalmazként tekintenek rá.
Ha valóban létezik reinkarnáció, akkor ez az energiahalmaz vándorol testről testre, és tölti meg élettel a megfoganó petesejtből létrejövő új emberi egyedeket.
A tudat rengeteg mindenre képes, ezt már az ősi védikus dokumentumok és tanok is elírták. Rengeteg történelmi dokumentum számol be arról, hogy egyes emberek levitálni képesek, vagy épp anyagot manifesztálnia semmiből, pusztán a tudatuk erejével.
Már egy ideje a tudomány is teljes mellszélességgel kutatja annak a lehetőségét, hogy az elme valóban képes-e valahogyan kihatni a fizikai valóságra. A válasz úgy tűnik az, hogy igen.
Ma már mindig ne sikerült teljes hitelt érdemlően bebizonyítani, hiszen a jelenséget nagyon nehéz megfigyelni, de egyre több kutató gondolja úgy, hogy igen is, létezhet.
Az egyik legelfogadottabb nézet szerint a kvantumfizika rejtelmeiben kellene tovább kutakodniuk a fizikusoknak, hogy ráleljenek azokra a kölcsönhatásokra, melyek lehetővé teszik az elem számára, hogy puszta gondolatokkal hatással legyen a környezetére.
A kvantum összefonódás folyamata például hasonló lehet, ugyanis ez teszi lehetővé, hogy két, térben teljesen különböző helyen lévő részecske mégis direkt kapcsolatban állhat egymással.
Talán az emberi tudat egyes részei is így működnek. Kapcsolatban állnak a környezetünk részecskéivel, ily módon tudnak arra hatást gyakorolni anélkül, hogy fizikálisan is érintkeznének.
Egyes kutatások során már megfigyeltek érdekes, megmagyarázhatatlannak tűnő folyamatokat az agyban. Páciensek egész sorának agyát kötötték ugyanis különféle műszerekre, amivel az agytevékenységet, és az agyban végbemenő változásokat mérték.
Ezek alapján figyelték meg, hogyha az alanyok erősen koncentráltak, már a puszta gondolat is képes volt komoly és mérhető hatásokat létrehozni az agyban.
Az agy ugyanis nagyon erősen dolgozni kezdett, ha fókuszált a tudat, ha pedig ellazult, meditációba estek a páciensek, akkor az agy jó része egyszerűen leállt, mint mikor az ember alszik.
Ma még hiányzik az a folyamat, ami leírja, hogyan transzformálódik a térbe a gondolat, és miképpen manifesztálódik valamilyen energiává, ami hatással van nem csak a környezetre, de a világ menetére is.
Talán ha rájövünk a titokra, elmondható lesz, hogy nem lesz többé lehetetlen. Az emberi tudat ugyanakkor korlátolva van minden emberben, és csak nagyon keveseknek adatik meg, hogy rendelkeznek azzal a képességgel, amivel hozzáférnek elméjük és így agyuk teljes kapacitásához.
A szakemberek nagyon bíznak abban, hogy az elkövetkező 5-10 évben ezen kutatások végre megfejtik az emberi tudat egyik legnagyobb rejtélyét.


Idegkutatók létrehoztak egy olyan dalt, ami 65%-kal képes csökkenteni a szorongást!Kíváncsi vagy, milyen? Nem hiszed el, hogy működik? Hallgass bele!
Az emberi szorongás az egyik legborzalmasabb érzés a világon. Ilyenkor az ember nem ura önmagának, és nem képes teljes mértékben a szorongás által hatalomba vett testét uralni.
Sokan izzadnak, kalapál a szívük, és szapora a légzésük, minden külső ok nélkül. Már a régi időkben is sejtették, hogy a megoldás a fejben keresendő, a tudatban.
1926-ban még Sigmund Freud is írt a jelenségről, de a mai napig nem találtak rá hatékony megoldást. 
Az igaz, hogy napjainkban már rengeteg különféle addiktív - azaz függőséget kiváltó - tabletta létezik rá, ám ezek a pirulák gyakran még nagyobb kárt csinálnak az emberi elmével és tudattal, mint az alapprobléma.
Rengeteg alternatív terápia létezik ellenben, különböző hatásfokú sikerrel, mint például egyes hollisztikus eljárások, vagy jóga.
Idegkutatók egy csoportja azonban egy rendkívül érdekes kísérlet keretében rájött arra, hogy az agyon keresztül a fül segítségével is fel lehet oldani a szorongást.
Létrehoztak egy olyan dallamot, "zenét", mely képes nagymértékben elejét venni a szorongásnak.
Az elkészült művet rengeteg embernek lejátszották, laboratóriumi körülmények között, és azok, akik szorongással küzdöttek, nagyon nagymértékű javulásról számoltak be.
a statisztikák szerint 65%-kal volt képes ez a módszer csökkenteni a szorongást. Kíváncsi vagy, mit hallgattak ezek a betegek? És hogy valóban hatásos-e?
Lentebb meghallgathatod, és ellazulhatsz! Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

Marconi Union - Weightless (Official Video)


Airstream - Electra


432Hz Miracle Tone - Raise Positive Vibrations | Healing Frequency 432hz | Positive Energy Boost


    1. Hz | The Powerful Healing Frequency of Earth's Magnetic Field | Boost Positive Energy


7 CHAKRAS - ULTIMATE TUNING & HEALING PROGRAM


Reiki Healing Meditation Music ➤ Raise Vibration & Boost Positive Energy - 396Hz Healing Frequency


Sleep Music Delta Waves: Relaxing Music to Help you Sleep, Deep Sleep, Inner Peace


Relaxing DEEP SLEEP Music for sleep problems - Theta & Delta Binaural +Subliminal (sleep cycle)


Hátborzongató bébimonitoros fotókEzektől biztosan kiráz majd a hideg.
A bébimonitorok leginkább az Egyesült Államokban népszerűek, segítségükkel a kicsit szemmel lehet tartani, miközben a szülők nincsenek vele egy helyiségben. Természetesen van benne éjjeli üzemmód is, hogy a sötétben lássák, ha felébred a baba.
A következő fotókat szülők készítették a megfigyelő eszköz képernyőiről, amikor valami nagyon félelmetes dolog nézett velük szembe a monitoron...
A legtöbb ezek közül egyszerűen csak félelmetesnek mutatja a gyermeket a furcsa színek, és fényviszonyok miatt, de egy-két fotóra nincs ésszerű magyarázat, és a hideg futkos a hátunkon tőlük.
Az biztos, hogy a kisgyermekes szülők nagyon paranoiásak és túlságosan óvatosak tudnak lenni, és ezen valószínűleg nem segítenek az ilyen rémisztő pillanatok.
Ez nem is lenne olyan ijesztő, azonban a gyermek egyke...
Forrás: Tudnodkell.info


Edison és a szellemgépTényleg kapcsolatba tudott lépni vele a halottakkal?
Már egy ideje gondolkodom egy olyan gép vagy szerkezet megépítésén, amely képes lenne együttműködni meghalt személyekkel vagy más valóságokkal, szellemekkel."
Egy olyan eszköz megépítésén dolgozom, amely lehetővé tenné számunkra a kommunikációt az eltávozott személyiségekkel.” Ezek a szavak hangzottak el Edisontól egy interjú során
Abban az időben Edison valóságos sztár volt, egy briliáns elme, mondhatnánk azt is, hogy a 20. százai ipari forradalom egyik meghatározó alakja, aki az egyik legtermékenyebb feltaláló volt, hiszen 1093 amerikai szabadalmat jelentett be. A munkássága rengeteg technikai eszköz fejlődését előrevitte, emberek életét változtatta meg, legyen szó villanykörtéről, a kameráról vagy fonográfról.
A NAGY FELTALÁLÓ PARAKUTATÁSAI
Edison dolgozott egy un. szellemdoboz megalkotásán, amely képes a halottakkal kommunikálni? A paranormális jelenségeket kutató tudósok körében már régóta vita tárgya, hogy Edison valóban feltalálta-e ilyen eszközt. Ha igen, akkor ennek az idő folyamán valahogy nyoma veszett. Ráadásul nincsenek prototípusok vagy sematikus ábrák, tervrajzok.
A Scientific American egyik interjújában Edison így fogalmazott: „ már egy ideje gondolkodom egy olyan gép vagy szerkezet megépítésén, amely képes lenne együttműködni meghalt személyekkel vagy más valóságokkal, szellemekkel.” Két idézetünk van tehát Edisontól: az egyikben úgy fogalmaz, hogy dolgozik ezen a szerkezeten, a másik idézetben csupán gondolkodik rajta.
Mivel azonban nincs bizonyítékunk arra, hogy Edison valaha is épített volna ilyen eszközt, következtetéseket csak elméleti szinten szabad levonnunk. Attól eltekintve, hogy Edison csak a szerkezet ötletét vetette fel, elmondhatjuk, hogy a feltalálót érdekelte ez a terület mialatt az iparosodás teljes gőzzel folytatódott és sorra születtek az új találmányok, addig Amerikában kialakult egy új mozgalom − a spiritualitásé. Ez a filozófia már a kialakulása óta harcban állt a logikával, a tudományos tételekkel, elméletekkel, egyszóval mindig is ellentétben álltak egymással.
A kívánság teljesülhet
Miért érdekelték Edisont a paranormális dolgok? Sok fizikus médiumot alkalmazott és szeánszokat szerveztek, egyes médiumok képesek voltak gyorsabban előhívni az ektroplazmát, mint ahogy, Harry Haudini bemutatná valamelyik trükkjét. Annak a gondolata, hogy halottakkal kommunikáljunk, egyre népszerűbbé vált. Ha ez lehetséges lenne - mondta Edison, - akkor lehetne építeni egy eszközt, amely a médiumok helyett dolgozhatna."
Nem állítom azt, hogy a személyiségünk a halál után más valóságba kerül - mondta a Scietific American-nek. - Nem állítok semmit, mert nem tudok semmit erről a dologról. Senki más sem tudja. De azt állítom, hogy lehetséges építeni egy olyan szerkezetet, amely alkalmas arra, hogy rajta keresztül más valóságban élő tudatok kapcsolatba lépjenek velünk, kifejezzék mondani valójukat, mint ahogy például az Oujatábla is, vagy a médiumok is alkalmasak erre.”
Edison szerint ha az emberiségnek szükségük van valamire, akkor egy találmány képes teljesíteni kívánságukat. „Hiszem, hogy kizárólag tudományos eszközök segítségével fogunk eredményeket elérni a paranormális jelenségek kutatásában, mint ahogy az orvos tudományban, vegyészetben és egyéb területeken is történik.”
Mire gondolt a géniusz?
Edison csak nagyon kevés részletet tárt fel az eszközről, amelyet megépíteni szándékozott. Csak találgatni tudunk, hogy vajon azért, mert az őt megbízó üzletember megkérte, hogy ne mondjon részleteket, vagy azért, mert valójában nem is voltak konkrét ötletei.
A szerkezet úgy működik, mint egy elektron cső. Mondhatjuk azt is, hogy a legcsekélyebb energia szükséges ahhoz, hogy újragerjesszük a rendszert a működéshez.” Egy tóhoz hasonlította, amely különösen áramlik egy hatalmas elektron csőben, így képezve egy hatalmas kiterjedésű áramlatot. A leggyengébb energiájú üzenet, amely a túlvilági szellemektől érkezik, kölcsönhatásba lép a felettébb nagy érzékenységű elektron csővel, amely jelentős mértékben felerősíti azt „így adva nekünk jelet érdeklődési szándékainkra.”
Edison nem mondott többet a szerkezet működési elvéről, de tény hogy az agyában már megszületett az eszköz. Közölte is beosztottaival, akik a gépen dolgoztak, hogy aki netán elhalálozna, az legyen az első, aki majd üzenni fog az eszközön keresztül odaátról.
Élet a halál után
Mint ahogy az interjúk során kiderült, Edison nem volt híve a halál utáni élet hagyományos értelmezésének. Ő úgy gondolta, hogy az élet elpusztíthatatlan, és a testünk megszámlálhatatlanul sok apró darabkából áll, melyek közül mindegyiknek van önálló lelke. Ezek a lelkek az élet egységei. Minden ami élő, az kapcsolatban áll egymással. Számos oka van annak, amiért mi emberi teremtmények vagyunk, és ennél fogva magasabb szinten állunk, mint az egységek.
"Ezért gondolom azt, hogy mi mindannyian milliónyi lelkek vagyunk és testünk és elménk valójában lelkünknek megnyilvánulása fizikai formában − a lelkek örökké élnek. A halál csupán átmenet a lelkek számára egy másik valóságba. Hiszek abban,hogy személyiségünk túléli a halált. Márpedig ha ez így van, az eszközömnek működnie kell. Ez az, amiért most lázasan dolgozom a világ egyik legérzékenyebb műszerén!”
Forrás: Latogatok.hu
Portál nyílt egy másik téridőbe Kalifornia felett?Egy rejtélyes pontból áradt fény az égen, ami rengeteg helyi szemtanút megijesztett. Időkapu, vagy portál, egy másik világba?
Létezhetnek vajon párhuzamos világok? Olyan helyek, ahová az emberi szem a tudomány szemén át sem képes belátni?
Mely a jelenlegi ismereteink szerint nem is létezik, de mégis jelen van? Sokak szerint létezhetnek olyan titkos térkapuk, melyek utat nyitnak a téridő szövetén át más világokba.
Hogy ezek a kapuk miért nyílnak meg időnként, arra nincs egyértelmű magyarázat, minthogy létezésük sem bizonyított, legalábbis még a mai tudomány szerint.
Egyes elképzelések szerint a kvantumfizikai bugyraiban kell keresnünk a megoldást, mások szerint az egésznek köze lehet a kvantum összefonódás jelenségéhez is.
Egy azonban biztos: az emberi világszerte észleltek már többször is térkapukat, időkapukat a világban.
Ezek az anomáliák rendszerint az égbolton tűnnek fel. Nemrégiben Kalifornia felett pillantott meg több tucat szemtanú egy fehér fényt árasztó ilyen portált.
Rengeteg lakos, és környékbéli látta az égen megjelenő valamit, és sokan pánikba is estek, megijedtek, mivel nem tudták, pontosan mit is látnak.
Míg egyesek rakétának, mások valamiféle nukleáris csapásnak gondolták, olyanok is akadtak, akik ufónak nézték. Azonban ez a valami nem mozdult. Szemmel láthatóan olyan volt, mint egy lyuk, amin keresztül egy másik világból fény áradt be a mi világunkba.
Látszólag képtelenség, mégis ezt lehetett látni a helyszínen, és ezt lehet látni az ezt megörökítő képeken is.
A jelenséget egyébként hajnali 5 óra 30 perc körül lehetett látni a Huntington Beach közelében, Kaliforniában.
Nagyon erősen fénylett, és szemmel látható volt, hogy ez nem egy repülő, vagy egyéb, emberhez köthető jelenség.
A feltöltött képek kapcsán sokan megjegyezték, hogy Kalifornia ezen területén már korábban is észleltek hasonlóan megmagyarázhatatlan jelenségeket az égen.
A terület ilyen tekintetben egyedülálló, és sok a magyarázatra váró dolog.


Egyesek a rejtélyes és szupertitkos HAARP antennaprogram hologram divíziójának a tevékenységét látják ezek mögött a rejtélyes fényjelenségek, és portálok mögött.Szerinted egy egyszerű légköri jelenség lehetett, vagy valami általunk még nem ismert folyamat végterméke?


Ijesztő: Dementor szerű lény suhant el a kamera előtt?

A Harry Potterből ismert kísérteties figurára hasonlító valamit láttak.
Mi lehet félelmetesebb annál, ha az ember lencsevégre kap egy kísértet, vagy egy gonosz poltergeistet?
Ezeknél talán csak egyetlen félelmetesebb dolog van, mégpedig egy dementor. Ez a furcsa lény a Harry Potter filmek és könyvek igen gyakori és rettegett szereplője volt.
A jelek szerint azonban a fantázia szülte lény a valóságban is létezhet. Legalábbis erre utal az a különös kép, melyen egy dementorra hasonlító átlátszó szellemalak tűnik fel.
A képek Zambiában, egy hatalmas szupermarket parkolójában vették fel. Hozzá kell tenni, hogy a dementor elmélet, ami felütötte a fejét a hírrel kapcsolatban más nemzetközi oldalakon is, csak egy lehetséges interpretációja a dolognak. Az igazság az, hogy akármi lehet az, amit a képen látni. Légköri jelenség, délibáb, vagy akár tükröződési jelenség is.
Olyan, mintha ez a valami egy pillanat alatt suhant volna át a kamera előtt, és kísértetiesen emberi alakja volt. Nem lehetett más, hiszen az túlságosan nagy és megmagyarázhatatlan véletlen lenne.
Az esetet azonban nem csak a kamera felvételt készítő szemtanú rögzítette, hanem sok más szemtanú is jelen volt a helyszínen.
Több tucatnyian látták, amint ez a valami valóban megjelent, majd gyorsan mozogva eltűnt a felhők között.
Mindez Észak-Zambiában történt, Kitwe városában, a Mukuba bevásárlóközpontban.
Nagyon sokan vannak, akik igazinak gondolják a felvételt, és azzal érvelnek, hogy látszik, hogy a dementor szerű alak egy szilárd, homogén anyagból áll, mely teljesen más, mint az azt körülvevő égbolt felhői.
Így a légköri jelenség, és a visszatükröződés egyértelműen kizárható. Legalábbis azok szerint, akik hisznek az effajta dolgokban, de ha őszinték akarunk lenni, megvan a lehetősége annak is, hogy valamiféle furcsa délibábot, vagy visszatükröződést látunk.
Ellenben egyelőre semmilyen más magyarázatot nem tudtak felhozni arra vonatkozóan, hogy mi látható a képeken.
Egyesek még azt is kiszámolták, hogy mekkora távolságra lehetett a bevásárlóközponttól ez a hatalmas, gigantikus anomália.
A becslések szerint 100 méter távolságban, illetve hasonló magasságban jöhetett létre, bármi is volt.
A szemtanúk beszámolói alapján a titokzatos szellemalak félórán át látható volt az ég egy adott pontján, majd lassan eltűnt.


Biztonsági kamerát állított fel, és hátborzongató dolgot látott rajta

Egy nő a kertjében felállított kamera felvételén vette észre a bizarr paranormális jelenséget.
Priscilla Boatman 35 éves anyukaként nem gondolta volna, hogy valaha olyan esemény részese lesz, mely valósággal horrorfilmbe illő.
Most azonban úgy hiszi, hogy egy túlvilági átjárót fedezett fel, vagy legalábbis ennek bizonyítékait.
Az egész azzal kezdődött, hogy időnként megviccelték az utóbbi időben, ezért elhatározta, hogy egy biztonsági kamerát tesz ki az udvarra, mert félt, hogy egyszer be is fognak törni majd a lakásába, és nem csak szórakozni akarnak vele.
Hívott egy biztonsági szolgálatot, akikkel felhelyeztette a kamerát, majd ezután figyelte, minden nap megnézte a felvételeket, nem-e lát valakit rajta.
Azonban ez egyik ilyen felvételen valami nagyon hátborzongató dologra lett figyelmet. Ugyanis a fölből két láb csonkja állt ki. Jól áthatóan valamiféle nadrág, vagy farmer is volt rajta, és teljesen érthetetlen, hogyan került oda.
"Eredetileg egy éve lett felállítva a kamera, mert néhány fiatal mindig ide szemeltelt, és ezt akartam elkerülni és megfigyelni a kamerával" - állította Priscilla.
Amit azonban tapasztalt, az minden képzeletét felülmúlta. A két kiálló láb egyértelműen ott volt a felvételen, egyszerűen azt nem manipulálhatta senki.
Ami még ennél is ijesztőbb volt: másnap a nő kutyája nagyon izgatottan rohant az udvarnak ezen részére, és nyugtalanítóan viselkedett, mintha valami nagyon elvonná a figyelmét.
Senki sem tudja, mi lehetett ez a jelenés, de a nő úgy sejti, hogy egy túlvilági átjáróra bukkanhatott, legalábbis más szerinte nem magyarázza a földből kiálló lábcsonkok rejtélyét.
Ilyen, és ehhez hasonló átjárók időnként képesek nyílni egyes családi házakban, illetve azok közelében, amelyeken keresztül halott lelkek tudnak beáramlani a világunkba.
Egyelőre Priscilla nem érzékelt egyéb paranormális jelenséget, de időnként már átfutott az agyán az a különös érzés, hogy talán figyelik. Még akkor is, mikor egyedül tartózkodik a házban.
A feltöltött videó kapcsán többen megjegyezték, hogy talán valakit egyszer eláshattak a kertben, és ezért látható egy lábcsonk szellemszerű manifesztációja a videón.
A túlvilágról talán így próbálnak üzenni, és felgöngyölíteni egy megoldatlan gyilkosságot, vagy eltűnést.


Egy fotós véletlenül valami nagyon ijesztőt fotózott le egy elhagyatott épületben
Egy nő szellemalakja tűnik fel egy iskola romos folyosójának sötétjében.
A titokzatos, régi, évtizedek óta elhagyatott romok látogatása mindig jár némi kockázattal. A legtöbbször ezek a kockázatok sérüléseket, vagy letartóztatásokat jelentenek, tiltott területen való tartózkodásért.
Időnként azonban egy-egy fotós valami olyasmit él át, ami még ezeknél is ijesztőbb: képet kap a túlvilágról. Szó szerint.
Nem egy fotóssal történt már meg az évek során, hogy véletlenül olyat fotóztak, amit nem kellett volna. Utólag a fotókon feltűnő szellemalakokat, levegő kísérteteket, vagy árnyalakokat.
Az egyik ilyen fotós, aki csak All_Natural_Cody néven található meg a Redditen, éppen egy elhagyatott iskola romos, és sötét folyosóin fényképezett, amikor megtörtént vele egy ijesztő dolog.
Az egyik kép készítésekor látott valami furcsát. Egy szellemalak állt a bedeszkázott folyosó túloldalán. Ráadásul nem homályosan, hanem elég tisztán kivehetően.
Letagadhatatlan, hogy az egy emberi alak, méghozzá egy nő alakja, akinek a szelleme még most is ott bolyongott az épületben.
A fotós először nem vetet észre, hogy mi van a képen, azonban mikor a helyszínen belezoomolt a képbe, nagyon megijedt.
Több sem kellett neki, és állítása szerint sietve elhagyta az iskola területét, és azóta sem mert visszamerészkedni.
A kép rengeteg embert elgondolkodtatott azóta. vannak, akik szerint valóban egy szellemalak látható rajta, míg mások kétkedően csak annyit mondanak, hogy egy ügyes trükkről, vagy fotómanipulációról van szó.
A fotós azonban bármikor kész bizonyítani az igazát, és azt, hogy a fényképezőgépből származó információk alapján a képet nem módosították.
A legtöbben úgy vélik, hogy vagy egy fiatal diák, vagy egy korábban az iskolában dolgozó tanár szelleme lehet a képen.


Hátborzongató szellemidéző történetek

Ha visszagondolsz az iskoláskori osztálykirándulásokra, biztosan eszedbe jut legalább egy olyan, amikor szellemet idéztetek. Hogy sikerült az idézés, vagy inkább csak nevettetek egymás borzongásán, már nem is fontos, de az érzés, amit akkor éreztél, bizonyára máig elkísér: a hátadon futkosott a hideg, a tenyered nyirkos volt.
[dropcap]H[/dropcap]ogy felnőttként hiszel a szellemekben, vagy a szkeptikusok táborát erősíted, a te döntésed, de egy dolog egészen biztos: mindaddig nem nyerhetsz bizonyosságot a létezésükről, amíg magad meg nem tapasztalod a jelenlétüket. Valószínűleg az alábbi két eset szereplői is bizonyosságot szerettek volna szerezni, talán utólag meg is bánták. A szellemvilág lakóit előhívni ugyanis hátborzongató, és nem is veszélytelen dolog.

Katonatörténet

23 évvel ezelőtt történt egy éjjel, hogy egy romániai laktanyában a katonák leültek szellemet idézni. Körbeültek egy asztalt, tenyereiket rátették, és összeérintették az ujjaikat. Egyikük körbejárta az asztalnál ülőket, és szólítgatni kezdte a szellemet.
Az asztal egyszer csak megremegett. A katonák hitetlenkedve néztek egymásra, illetve az asztal alá, hogy ki mozgatja azt. Miután nem találtak bizonyítékot a csalásra, tovább folytatták az idézést.
szellemidezes
Kérdezgetni kezdték a szellemet, és kiderült, hogy az egyik katona rokona, és erőpróbára akarja hívni a katonát. A katona felállt, és teljes erejével lefelé nyomta az asztalt, de az meg se moccant.
Ezután megkérdezték a szellemtől, van-e olyan a társaságban, akit nem kedvel. Ekkor az egyik katona felé elindult az asztal, és egészen a szekrényig nyomta. A falfehér katona segítségért kiáltott, majd az asztal négy lába négy irányban kitört, az asztallap pedig a földre csattant. A jelenség azóta is megmagyarázhatatlan, az élmény pedig örök nyomot hagyott a katonák emlékezetében.

Egy meg nem született gyermek szelleme

szellemekA másik hátborzongató történet Magyarországon esett meg, és egy férfiról szól, aki rendszeresen koppanásokat hallott a lakásában. Mivel nem tudta, mi lehet a magyarázat, utána akart járni. Korábban hallott már kopogtató szellemekről, ezért a lakásába hívott egy szellemidézőt. Az asszony estéken át hiába ment a férfihez, mert a kopogás nem hallatszott, ám egy nap meghallották a hangot. Az asszony felpattant, és a hang irányába futott, egyenesen a hálószobába. Felszólította a szellemet, hogy egy kopogással jelezze, ha szellem. Egy koppanás hallatszott.
A férfi kíváncsi lett, ki lehet az, így kérdezgetni kezdték a szellemet. Talán egy felmenője? Esetleg a nemrég elhunyt kollégája? A válasz azonban mindig nemleges volt, a szellem pedig egyre dühösebben kopogott.
Nem értették, hogy ha nem egy rokonáé, és nem is a halott munkatárs szelleme, akkor ki kopoghat. Az asszony megkérdezte a férfit, hogy nem volt-e gyermeke, aki meghalt, vagy aki nem született meg. Ő azt felelte, hogy az első felesége hat hónapos terhesen elvetélt. Amikor ezt kimondta, egy erős, igent jelentős koppanás hallatszott. A szellem a meg nem született gyermeké volt.
Azt, hogy ezek az esetek valóban így történtek-e, persze csak az tudhatja, aki saját szemével látta, mindenesetre érdekes a gondolat, hogy egy szeánsz által bárki, akár te is bármikor kapcsolatba léphetnél valakivel a túlvilágról.
Forrás:femina.hu
5 rejtélyes égi jelenség, melyet lencsevégre kaptak a világban

Vannak dolgok, amikre nincs magyarázat azóta sem.
Te hiszel a megmagyarázhatatlanban? A természetfelettiben, ami mindent áthat, és amivel a tudomány nem tud mit kezdeni?
Nem csak a hétköznapjainkban, a kis emberek szintjén lehet megtapasztalni a szokatlan jelenségeket, hanem világszerte is.
Nagyon gyakran az égen látni olyan dolgokat, amik egyértelműen ne odaillők, és amikre nincs logikus érv, hogy miért vannak ott.
Különös fények, szokatlan alakú objektumok, lebegő korongok, vagy épp árnyalakok. Mind-mind arról árulkodnak, hogy a világot, melyben élünk, ma még alig ismerjük.
Lehet, hogy tényleg köztünk járnak a szellemek, és az is lehet, hogy az idegenek is itt vannak. Csak egy másik, velünk párhuzamos dimenzióban, és egy másik létsíkban élnek.
Az alábbi videó 5 nagyon rejtélyes égi jelenséget mutat be, melyeken megörökítettek valami olyat, amit nem lehet evilági logikával megmagyarázni.
Talán tényleg egy másik világról árulkodnak, talán valami másról.
De hogy van-e rájuk logikus magyarázat, azt csak akkor tudhatjuk meg, ha tovább kutatjuk a paranormális tevékenységeket, és az ismeretlent.
Mysterious Events and UFO in the Sky recorded on Video


Mysterious and Uknown Events in the Sky recorded on Camera (part 2)


5 Most Mysterious Events Caught On Camera! [With Unseen Footage!] Hillary Clinton


A CERN bizonyíthatja a túlvilág létezését?A kutatók eddig nem akadtak olyan kvantumfizikai jelenségek nyomára, melyek egyértelműen bizonyítanák a szellemvilág létezését, de a tudósok nem adják fel.
A túlvilág létezése
A CERN, azaz a Nagy Hadronütköztető mindez idáig nem akadt semmi olyan nyomára, mely egyértelműen alátámaszthatná azt, hogy léteznek szellemek, vagy egy olyan nem anyagi világ, mely a miénkkel párhuzamosan létezne, csak egy másik síkban.
Ebből az utóbbi napokban több neves kutató és szakember is azt próbálta levonni végkövetkeztetésként, hogy elképzelhető, hogy valójában nincs is semmiféle túlvilág. Talán az emberek képzeletének szüleménye az egész, vagy talán valami más.
Persze azt is hozzáteszik sokan, hogyha valamire nem találnak bizonyítékot, az még önmagában nem bizonyíték az ellenkezőjére.
Több a bizonyíték, mint valaha
Sokak szerint éppen az a helyzet, hogy a CERN valamit megpróbál elrejteni, elkenni. Valójában talán már rég felfedezhették a túlvilágot, vagy az oda vezető kvantumfizikai szinten létező térkapukat.
Minderről azonban senki sem beszél, és mindenki érdeke, hogy ez ne is tudódjon ki. Éppen ezért világítanak rá a bizonyítékok hiányára, holott más tudományterületeken egyértelmű jelek, és jól dokumentált esetek bizonyítják, hogy van valami a halál után.
A CERN egyik kutatása arra hivatkozik, hogyha a szellemek tiszta energiából állnak, akkor azonnal szerte kéne foszlaniuk, amint elhagyják a testet, méghozzá a termodinamika második törvénye alapján.
Ez ugyanis azt feltételezi, hogy az energia egy része mindig hőben vész el. Ilyen energiafolyamatokat, melyek arra utalnának, hogy tömörítetten jelen lennének energiák, mint egy test, nem találtak.
Ez azonban mások szerint nem jelenti egyértelműen azt, hogy nem létezik. Talán csak elkerüli a kutatók figyelmét, vagy kilép a CERN hatósugarából.
Halál utáni élet
Ráadásul az sem elhanyagolható tény hogy nemrég sikerült bebizonyítani, és orvosi szempontból hitelesen dokumentálni, hogy a halálból visszatérő emberek a testen kívüli élmények során valóban olyan agyi jeleket küldenek, melyek az események valódi átélése során keletkeznek.
Vagyis amit a klinikai halálból visszarántott emberek elmesélnek, az mind igaz lehet.
Egyes paranormális kutatók szerint csak a csatornákat kell megtalálni, melyeken keresztül lehetne kommunikálni a másik világgal, és végre egy mindent félresöprő egyértelmű bizonyítékkal lehetne szolgálni a halál utáni élet létezésére.
Mi tennél, ha kiderülne, hogy létezik túlvilág?Miután tudományosan bebizonyítják, hogy van élet a halál után, rengeteg ember lesz öngyilkos egy jobb jövő érdekében. Ezt veti fel egy hamarosan érkező film.
"Egy évvel a bizonyítékok feltárása után egy szerelmi kapcsolat szövődik egy tudós fia, és egy zűrös életű lány között. De vajon milyen jövő vár kettőjükre?" - így szól a The Discovery (A felfedezés) című film szinopszisa.
A film amellett, hogy nagyon hangulatos előzetese van, azt a morális dilemmát is felvetni, hogy a tudós, aki felfedezte a túlvilág létezését, vajon felelős lehet-e azért, hogy ennek a jelentős áttörésnek a hatására fiatalok tömegei szeretnének gyorsan túl lenni életük szakaszán, hogy a túlvilágon egyesüljenek.
Érdekes történetnek ígérkezik, és a témája az, ami valóban kiemeli a tömegből. A Netflixnél márciusban debütáló film feltehetően rengeteg érdekes, és komoly kérdést vet fel a halállal, és a halál utáni élettel kapcsolatban.
És természetesen azzal kapcsolatban is, hogy ez vajon hogy hatna ki az életünkre.
Tényleg tömegesen öngyilkosok lennénk? Vagy lenne olyan, aki szeretné továbbra is kiélvezni az életet?
Hová kerülnénk az öngyilkosság után? És van-e valami a túlvilág látszólagos örökléte után?

The Discovery | Official Trailer [HD] | Netflix


Netflix Shows That Will Blow Everyone Away In 2017


A paranormális jelenségek egy másik dimenzióban léteznek, amivel a tudatalattink áll kapcsolatban?

A tudomány által meg nem értett, megmagyarázhatatlan jelenségek nem ebben a dimenzióban mennek végbe, de a tudatunk teremt kapcsolatot velük.
Megmagyarázhatatlan paranormális jelenségek
A tudomány számára a paranormális jelenségek világa mindig is egy nagyon nagy talány volt. Egy fehér folt az emberiség tudásának enciklopédiájában.
Egyesek még abban is kételkednek, hogy ezek a jelenségek léteznek, és nem valamiféle hallucináció, vagy egyéb képzelőerőhöz köthető folyamat eredménye.
Ahogyan a kvantumfizika világa egyre inkább megnyílik előttünk, úgy válik egyre érthetőbbé a paranormális világa is. Persze még mindig fogalmunk sincs róla, mi hogyan működik, de végre megkapargattuk a felszínt.


Annyi már biztos, hogy nem úgy működnek, mint az általunk ismert fizika, lévén, hogy gyakran meg is hazudtolják azt. Ez egy jel arra vonatkozóan, hogy talán nem is ugyanebben a térben helyezkednek el.
Ezrét vetődött már fel több paranormális kutatóban, és néhány nyitott matematikusban és fizikusban is, hogy a paranormális jelenségek talán egy párhuzamos világ vagy dimenzió áthallásai.
Jelen vannak, és láthatóak számunkra, de nem tudni, hogy miért, és ha láthatóak néha, miért nem láthatóak a világ túlnyomó részén, túlnyomó időn át.
A tudatalattink a kulcs
A Queen Mary Egyetem londoni professzora és matematikusa, Bernard Carr szerint a paranormális jelenségeknek nagyon sok köze van a tudatunkhoz, és a tudatalattinkhoz.
Már Albert Einstein is úgy sejtette, hogy nem három, ha nem valójában négy dimenzió is létezik a térben. A kutatók az elmúlt években pedig már azt feltételezték, hogy legalább 11 dimenzió létezhet.
A 11 dimenzióból azonban az emberi agy, és a tudat csak hármat képes érzékelni. Azonban a tudatalattink számára további dimenziók nyílhatnak meg.
Ezekkel a dimenziókkal időnként interakcióba is lép a tudatalattink, és ilyenkor születnek meg a paranormális jelenségek.
Érzékeljük a többi dimenziót
A paranormális jelenségek legtöbbje talán akkor léphet fel, amikor valamiféle fiziológiai, vagy egyéb hiba lép fel az anyagi világ, és a tudatalattink között.
Ilyenkor az agyunk hibásan működik, és újra teljese kapacitáson dolgozik, ekkor érzékelhetővé válik a tudatunk számára is ugyanaz, amit a tudatalattinkból tudunk máskor cska előcsalni, vagyis a többi dimenzió.
Minden abban rejlik, hogy rejtett folyamatok és hatások érik a tudatalattinkat, olyanok, amik hasonlóak a tudatunkat bombázó fizikai ingerekre, mégsem fizikai, hanem pszichikai módon hatnak ránk.
Talán ezen dimenziók, melyek amúgy rejtve vannak, így válnak láthatóvá a számunkra.
A kutatás még gyerekcipőben jár, de nagyon ígéretesek az eredmények, és az előzetes modellek, így lehetséges, hogy az elkövetkező években végre ténylegesen közelebb kerülhetünk a paranormális jelenségek megfejtéséhez.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése