2017. május 1., hétfő

Az asztráltest
Az asztráltest


Az ágyamban feküdtem. Nem aludtam, de nem is voltam teljesen éber. Kellemes, pihentető állapot volt. Egyszer csak azt láttam, hogy a testem árnyképe leválik a valódi tagjaimról, felemelkedik, rövid ideig lebeg, majd kifelé indul a szobából. Megrémültem, és magamhoz tértem. Eltűnt az árnykép.”
A kép, amelyről az iménti beszámoló szól, nem árnyék, hanem nagy valószínűséggel a jelenséget megtapasztalt személy asztrálteste (vagy asztrális teste). Minden ember, sőt minden állat, tárgy, égitest, stb. rendelkezik ilyen ún. asztráltesttel, de csak kevesen képesek látni vagy érzékelni ezt. Akár a homokszemcsék közé becsorgó víz, fizikai testünket, sejtjeinket, atomjainkat úgy fogják körbe asztrális testünk részecskéi. Ezek a részecskék nem állnak a tér, az idő, az anyag fogságában. Szabadon, rendkívül gyorsan képesek elmozdulni. Az asztrális testre nem hatnak a fizikai törvények, sohasem fárad el, nincsenek számára akadályok.

Az asztráltest színváltozásai

Minél fejlettebb egy személyiség, annál pontosabban képes érzékelni az asztrális testeket. Az asztrális test kicsivel tovább ér a valóságos testnél, mintegy aurát képez körülötte. Az egyén által megélt történések, érzelmek színessé teszik az asztrális testet, és minden színnek jelentősége, jelentése van. Az újszülöttek és a csecsemők asztrálteste még fehér, hiszen nincsenek rajta a megélt tapasztalatok színlenyomatai, ugyanakkor halványan derenghetnek benne az előző életekből hozott színek. Az életkor előrehaladásával fokozatosan színesedik asztráltestünk. Felnőtt korra (több színátmenet mellett) az lesz az uralkodó szín, amely a legfontosabb személyiségvonásunkat takarja. Az értelem színe mindig fehéres, sárgás fényű, és közel helyezkedik el a fejhez. (Innen származik a szentek glória ábrázolása.)

Az éretlen, az érett és az átlagember asztrálteste

A lelki érettség tekintetében az embereket három kategóriába sorolhatjuk: éretlen ember, átlagember és érett ember. Asztrális testünk színei is változnak a különböző besorolások szerint. Az éretlen ember színei zavarosak, kuszák, sok bennük a sötét, szürke, mély tónus, ami a negatív tulajdonságokat (önzés, harag, szeretetlenség stb.) jelzi. Az átlagemberben sokkal több a jó, asztráltestének színei érezhetően elkülönülnek, de még nem tökéletesen tiszták, hiszen az átlagemberben még mindig rengeteg önzés és kapzsiság érhető tetten. Az érett ember asztráltestének színei azonban mindig ragyogóan fényesek, jól körülhatároltak, a ragyogó sárgától a lilán, kéken át a rózsaszínbe hajlanak, mely a szeretet színe. Jelleméből hiányoznak a negatív emberi tulajdonságok, rendezett, kiegyensúlyozott.

Az asztráltest jellegzetes színeinek jelentése

Sárga: az értelem színe. A sárga összes árnyalata megjelenhet, a fehérestől egészen az okkersárgáig, ám minél kevésbé ragyogó és tiszta az árnyalat, annál valószínűbb, hogy éretlen emberről van szó.
Kék: vallásos kötődést jelenthet. Nemes érzések, fogékonyság a spirituális dolgokra. Átmenetei a sárgához hasonlóan más-más érettségi és kötődési fokozatot jelenthetnek.
Rózsaszín: a legtisztább szeretet színe.
Fekete: romboló, negatív érzéseket jelenthet. A gyűlölet, a rosszindulat, az álnokság színe.
Szürke: mély depresszióra utalhat, ami rombolóan hat nemcsak arra, aki érzi, de a környezetére is.


Az évtized végére meglehet az asztrálprojekció tudományos bizonyítéka


A tudomány történetének nagy felfedezése előtt állhatunk.
Az asztrálprojekció létezése régóta heves vita tárgya. A tudomány nem tudja elismerni, a vallásosabb emberek tábora pedig készpénznek veszi.
Létezése azonban minden megrengethet, ugyanis az asztrálprojekció - más néven testelhagyás - szorosan összefügg a túlvilággal, és a lélek halhatatlanságával.
Vagyis ha tudományos bizonyítékot találnának rá, akkor egyúttal a túlvilágra is lenne egy tudományosan perdöntő bizonyíték.
A testen kívüliség nem teljesen egyenlő azzal, mint amikor valaki élet-halál felett lebegve kívülről látja a saját testét.
Az is egyfajta testen kívüli élmény, vagyis egy asztrálprojekció, azonban ez a jelenség sokkal szélesebb körű. Testen kívüli élményed van álmodban is, vagy amikor képzeletben meglátogatunk valakit, aki aztán ég aznap teljesen függetlenül ettől felhív minket telefonon.
Ma még nincs bizonyítva a jelenség, de sokan hisznek abban, hogy létezik, és a kvantumfizikában ismert kvantum összefonódás jelensége lehet rá a megoldás.
Az egyszerre két helyen létezni képes részecskékhez viselkedhet hasonlóan a test. Míg az egyik részecske a fizika porhüvelyünkben van jelen, addig a másik részecske kilép a testből, és az így vándorló, anyagon kívüli asztráltestünkre nem hatnak a fizika hétköznapi törvényei.
Vannak olyan médiumok, akik képesek elhagyni a testüket, és bár az ő testüket sokáig kutatta a tudomány, nem találták meg a konkrét bizonyítékát arra, hogy létezik a jelenség.
Ugyanakkor olyan próbákat, teszteket álltak ki ezek az emberek, melyeket csak úgy voltak képesek, ha valóban rendelkeznek ezzel a képességgel. vagyis az igazolva lett, hogy létezik valami, amit nem ismerünk, de ez kevés a bizonyító erejű igazolásra.
A szakemberek most úgy gondolják, hogy 2-3 éven belül, azaz az évtized végéig bizonyítást nyerhet az elmélet így vagy úgy.
Ugyanis nemrégiben beszámoltunk mi is arról, hogy a tudathoz köthető idegsejteket, ideghálózatot fedeztek fel az agyban, ami valószínűleg a tudathoz köthető. A tudat pontos lokalizációja pedig közelebb vihet minket ahhoz, hogy rájöjjünk: hol, hogyan, és milyen kvantumfizikai folyamatok segítségével lép ki a lélek a testből.
Ezzel egyúttal egy nem anyagi világ léte is bizonyítást nyerhet, és egy olyan létsík, melyben az asztráltest képes mozogni, és ténykedni.
Felfedezések egész sora fog ránk várni, ebben egyre biztosabbak a kutatók, és jelentősen átalakíthatja majd a világnézetünket is ez a felfedezés.


Ezekre az esetekre a mai napig nincs magyarázat - VIDEÓ5 olyan esetet mutatunk be, melyekre azóta sem sikerült magyarázatot találni.
Néha történnek furcsa, és bizarr dolgok a világban. Olyan dolgok, melyek megerősítenek minket a természetfeletti jelenségek létezésében. Az alábbi videó 5 olyan esetet mutat be, melyekre azóta sem sikerült magyarázatot találni.
A világ túl nagy hely ahhoz, hogy ismerjük az összes összefüggést, ami megalkotja, és amely alapján működik.
Többek között a túlvilág létezése, az egyes paranormális tevékenységek, ufó jelenségek, vagy épp a kvantumfizikai rejtelmei emlékeztetnek minket arra, hogy még messze nem fejtettük meg a világ összes rejtélyét.
A nagyvilágban zajló megmagyarázhatatlan eseményekről nem is beszélve. Számtalan legenda kering különféle meditációs technikákról, melyekkel az ember képes több száz éves „álomba” merülni, és eltartósítani testét az örökkévalóságig, míg egyes tibeti szerzetesek képesek a levegőben levitálni.
Ebben a videóban 5 rejtélyes, máig tisztázatlan eseményt mutatunk be. A metrón ülő lányt vajon tényleg a démon szállta volna meg, vagy valamilyen szer hatása alatt volt?
MI a helyzet azzal a két diáklánnyal, akik szemmel láthatóan rendelkeznek a telekinézis képességével, és tárgyakat mozgatnak az elméjükkel?
5 Strange Events Caught On Camera


5 Most Mysterious Events Ever Caught On Tape


5 Most Mysterious Events Caught On Camera! [With Unseen Footage!] Hillary Clinton


Az ördögűzés mítoszának ijesztő titkaiAki hisz Istenben, az hisz a gonosz létezésében is. Innen pedig már csak egy lépés az ördögűzés...
Az ördögűzés mindig is az egyik legfélelmetesebb, egyben legmisztikusabb szertartás volt, melynek során az ember szemtől-szemben találkozhatott a gonosszal: magával a Sátánnal.
Az ördögűzés egy szigorú mesterség az egyházon belül, amit a Vatikán legjobb papjainak tanítanak meg. Nem mindenki végezhet ugyanis szabályosan ördögűzést.
A katolikus egyházban ördögűzést püspök végezhet, vagy az általa kijelölt pap. Hazánkban többek között Gál Péter plébános végezhet ilyet hivatalosan, egyház által is elismert keretek között.
Az egyház szerint egyre több az olyan önjelölt ördögűző, aki nem kéri az egyház hozzájárulását az adott ördögűzéshez, és nem is szabályos a szertartás menete, ez pedig a múltban is rengeteg tragédiához vezetett, és fog majd vezetni a jövőben is.
Nem egy olyan eltusolt ördögűzési eset volt a közelmúltban is, melyek halállal, vagy súlyos sérülésekkel végződtek mind a papok, mind az áldozatok részéről.
Ezeket az ügyeket általában elsüllyesztik később, egy aktában, ugyanis a hatóságok is félnek attól, amilyen dolgok az ördögűzéses ügyekben zajlanak, ráadásul nem is tudnak velük mit kezdeni.
A katolikus egyházon belül is vannak olyan teo­lógiai irányzatok, amelyek szerint az ördög alakja csupán irodalmi formulaként szerepel a bibliában. Az ilyesfajta felfogás nem egyezik az egyház tanításával.
Az egyház ördögűző papjai szerint az ördög, azaz maga a gonosz több módon, és szinten kísérti meg az embereket, és hisszük vagy sem, de már valószínűleg minket is nem egyszer megkísértett már. Arról van szó ugyanis, hogy az ördögi megszállás legegyszerűbb formája az, amikor megpróbál a Sátán bűnre csábítani.
Bűnös gondolataink születnek, amiknek időnként nem tudunk ellenállni, és vállalhatatlan tetteket viszünk véghez.
Van, hogy az ördög nem megelégszik meg aztán ennyivel és testet akar ölteni. Ha valakinek elég gyenge a lelke, akkor pedig képes megszállni az illetőt.
Azok, akiket megszállt a sátán, jellemzően különleges képességek birtokába jutnak. Olyan nyelven szólalnak meg, amit korábban egyáltalán nem beszéltek, vagy például természetfeletti testi erőre tesznek szert.
Hihetetlen erő birtokában vannak, és a többnyelvűségüket a legtöbb esetben a tudomány sem tudta megmagyarázni, ezek a valódi ördögűzéses esetek.
Teljesen más a tekintete annak, akit megszállt a gonosz, mint annak, akiből sikerült kiűzni az ördögöt.
Kevesen tudják, de az ördögűzést nagyon sok esetben - ha tehetik - a plébánián, vagy egy templomban végzik el.
Ráadásul a szertartásért nem kérnek anyagi ellenszolgáltatást.
Ahhoz, hogy valaki részt vegyen a szertartásban, speciális tudásra van szükség, amit éveken át tanulnak, és sajátítanak el az erre kijelölt papok.
A papok elmondásai alapján az ördögűzés nagyon ritka, hogy már az első alkalommal sikerrel járjon. Sokszor egy tucat próbálkozás is alig hoz eredményt. Olyan ez az egész, mint egy kezelés, amit ameddig szükséges, mindig meg kel ismételgetni.
Az ördögűzők először Olaszországban hozták létre szervezetüket 1991-ben, amely később nemzetközivé vált. 2014 nyarán a Vatikán hivatalosan is elismerte az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségét.
A valaha volt leghíresebb ördögűző pap Gabriele Amorth atya volt. Ma már nem él, azonban korábban azt állította, hogy ő maga legalább 70.000 démonnal vette fel élete során a harcot.
A Pápa fő ördögűzője volt évekig, míg végül 91 éves korában elhunyt. Az ördögűzés rituáléját ma is tovább őrzik a növendék papok, hogy a gonosz elleni harcban az egyház mindig készen álljon, hiszen az ördög sohasem alszik...
OSZD MEG másokkal is!
Démonokról készült csontig hatolóan ijesztő videókA világ számos pontján észleltek már démonokat. Egyes esetekben lencsevégre is kaptál őket. Bárcsak ne tették volna…
Alaktalan árnyéklények, démonok, velejükig gonosz, túlvilági entitások. Ezekkel a lényekkel leginkább csak rémálmainkban szeretnénk találkozni, vagy a filmvásznon.
Azonban időnként a világ számos pontján bukkannak fel, frászt hozva az emberekre.
Látták már olyan emberek is őket, akik azelőtt soha nem hittek a természetfelettiben.
A démonok a mitológiákban az istenek és az emberek között álltak, és lehetnek jó szándékúak vagy akár gonoszak is. Azonban legyen akármilyen jellemű is, a legtöbb démon képes a tudat befolyásolására, mások megszállására.
Vagyis a démonok nyomában gyakran járt szenvedés, és halál, mert mások testébe beleszállva képesek voltak iszonyatosan véres gaztettek elkövetésére is.
Az alábbi videó összeszedte a világ legtöbbet nézett, legnépszerűbb videóit, melyeken vélhetően démonok bukkannak fel.
A videón látott dolgokra a mai napig nincs magyarázat, így azt mindenkinek a fantáziájára bíznánk, hogy mit is vél látni az egyes árnyalakokban, izzó szemű lényekben.
Csak azok nézzék meg, akik nyugodtan tudnak aludni az este, és erősebb idegzettel rendelkeznek, nehezebben zökkenthetőek ki.
OSZD MEG másokkal is!
DEMON GHOST CAUGHT ON TAPE! Most Scary Ghost Sightings Ever


Létezik a túlvilág: egy átfogó tanulmány megdöbbentő eredménye!Egy új kutatás világított rá a túlvilág mellett szóló bizonyítékokra.
Megdöbbentő dolgokat tártak fel egy kutatás során, mely előrevetítheti azt, hogy lehet élet a túlvilág után, bár az még nem teljesen tisztázott, hogy milyen formában is.
A kutatás során rengeteg embert kérdeztek meg, akiknek elhunytak a szeretteik, főleg özvegyeket, akik párjukat vesztették el.
Különféle kérdéseket tettek fel a szellemvilágra, és egyes észlelésekre vonatkozóan, amikre a később adott válaszokat kielemezték.
Az elemzett, rendszerezett adatokból megdöbbentő dolgok derültek ki.
A kutatás eredményei azért ennyire jelentősek, mert sokkal magasabbra teszik azok számát, akik észlelnek maguk körül valamilyen paranormális jelenséget az elhunyt szerettük halálát követő időszakban.
Az összegyűjtött vallomások, beszámolók és leírások szerint ez nem valamiféle tünet együttes, sokkal inkább arra utalnak a jelek és az eredmények, hogy valósak, ténylegesen átélt, megfigyelt eseményeket jelentenek.
Vagyis utalhatnak arra, hogy a túlvilág tényleg létezik, és az nem csak a képzeletünk szüleménye, vagy a gyász folyamatának egy része, ahogy korábban gondolták a tudósok.
Eddig azt hitték az orvosok és szakemberek, hogy az özvegység kezdeti szakaszában fellépő tapasztalatok, melyek szerint az elhunyt még ott van a gyászolóval valamilyen formában csak puszta hallucináció, a gyász folyamatának egy része.
A szervezet tulajdonképpen így dolgozza fel a másik ember elvesztését.
A mostani eredmények viszont sokkal kézelfoghatóbb dolgot rajzolnak ki. Rengeteg olyan beszámoló is szokatlan jelenségekről számolt be, ahol az alany egyáltalán nem hitt a természetfelettiben.
Objektív vallomások is megerősítettek bizonyos paranormális jelenségeket.
Egyesek szerint ebből arra lehet következtetni, hogy a túlvilág, a szellemi létsík ténylegesen létezhet. Különféle hangok, zajok, érzések és szagok formájában tapasztalták az özvegyek szerettük jelenlétét.
Néhány esetben még kísérletekkel is sikerült ezt igazolni, amikor is az agyi aktivitást mérték egyes pácienseknél, és arra jutottak, hogy az agy valóban – indokolatlanul nagymértékben - stimulálódott, mikor az alany érezte a másik jelenlétét.
Ez még nem dönti el önmagában az évtizedes vitát: van-e túlvilág? Rengeteg kutató felhívja arra a figyelmet, hogy mivel a jelenséget nem ismerjük eléggé, nem tudhatjuk, hogy nem-e valamiféle lelki folyamatról van-e szó, mely ily módon hat ki az agyra.
Amíg viszont nem tudjuk biztosan, minden lehetséges magyarázat szóba jöhet…
Szinte bizonyos, hogy az életünk céllal teremtetett, és hogy várhat valami odaát, még ha ez a világ talán teljesen más is, mint amit a túlvilágról gondolunk.
OSZD MEG másokkal is!Orvosilag is igazolt eset a tudat hatalmára az anyag felett?


Egy személyiségzavaros vak nő képes látni, ha másnak képzeli magát.
A most ismertetett eset nem csak azért megdöbbentő, mert rendkívül érdekes jelenségekről tesz tanúbizonyságot, hanem mert akár az elme erejét is bizonyíthatja az anyag felet.
A zavarba ejtő eset egy 33 éves nővel esett meg, akit az orvosok csak BT néven emlegettek. Valami olyasmi történt vele, ami aligha történt még bárkivel, és az orvosok nem tudnak mit kezdeni a jelenséggel.
A tanulmány, melyben a megdöbbentő esetet leírták, a „Látás és vakság egy személynél: a vizuális rendszer korlátai”.
BT húszéves korában vesztette el a látását egy balesetben. A szeme nem sérült meg; az orvosok szerint a vakságát agysérülés, konkrétan a kérgi vakságnak is nevezett rendellenesség okozza.
Tízen vannak, néhányan látnak is
Évekkel később BT pszichoterápiára ment, hogy kezelje a személyiségzavarát. A terápián azt állította, hogy tíz különböző személyisége van, akik a nevükben, korukban, nemükben, viselkedésükben, hangjukban, gesztusaikban és arckifejezéseikben is különböznek.
Az efféle önkép nem ritka a DID-s pácienseknél. De amikor BT már negyedik éve járt terápiára, váratlan dolog történt: egy időre visszanyerte a látását.
Megdöbbentő, de BT egyes személyiségei képesek látni, míg mások nem.
Sokaknak eszébe juthatott mostanra a SZéttörve című film, ami valami hasonlót vet fel, talán nem is alaptalanul.
A tanulmány szerzői, Hans Strasburger és Bruno Waldvogel szerint a vak és a látó állapotok között csupán másodpercek telnek el.
Ez eddig nem több egy szokatlan, nehezen értelmezhető pszichológiai esettanulmánynál, amit BT önbevallásos beszámolóira alapoztak. Ilyen alapon viszont azt sem lehet kizárni, hogy BT csak szimulál; hogy a vakságát csak kitalálta, épp úgy, mint a többi személyiségét.
Strasburger és Waldvogel további bizonyítékokat akartak, így meg kellett vizsgálniuk, hogy amikor BT vak, akkor az agya valóban figyelmen kívül hagyja-e a vizuális ingereket.
Ezért egy EEG-vel vizsgálták BT agyhullámait, hogy megmérjék a vizuálisan kiváltott válaszait. A VEP egy elektromos válaszreakció, ami az agy látókérgének stimulációjakor lép fel: ha nincs VEP, a páciens valószínűleg megvakult.
A mérések szerint BT normális VEP reakciókat ad, ha a látó személyisége kerül előtérbe, de ha a vakok veszik át az irányítást, a reakciók megszűnnek.
Látó fázisban 100 milliszekundummal a stimuláció után fellép a reakció, de elmarad, ha BT éppen a vak fázisban van.
Nincs olyan ismert biológiai folyamat, ami ilyen gyors változásokkal járna:
BT másodpercek alatt nyeri vissza a látását, és ugyanilyen rövid idő alatt vakul meg ismét.


Ez gyakorlatilag azt is jelentheti, hogy megvan az első tényleges, orvosilag is jól dokumentált eset, ami bizonyíthatja, hogy az elme képes az anyag felett rendelkezni. Az ugyanis, hogy képes valaki a tudata hatására látni, és nem látni, ezt az alapfelvetést támasztja alá.
A tanulmány eredményeinek óriási hatásai lesznek a jövőben, és talán rengeteg a tudattal és az elme erejével kapcsolatos vizsgálatnak is táptalajt adhat.
OSZD MEG másokkal is!
5 rejtélyes, és ijesztő videó, mely egy paranormális világról árulkodik!Ha megnézed ezeket, biztosan el fogsz gondolkodni azon, hogy talán mégsem ismerjük eléggé a világunkat. Vigyázat, néhol felkavaró felvételek!
Szerinted léteznek szellemek? Gnómok, különféle humanoid kreatúrák? Vagy olyan ősi démonok, melyek alaktalan entitásként bolyonganak évszázadok óta elhagyatott épületekben?
Nem tudni, hogy van-e paranormális világ, sem azt, hogy minden valós-e, amit az emberke látni vélnek bizonyos dolgokban, ugyanakkor azt bizton állíthatjuk, hogy az emberiség, és az általa olyan nagyra tartott tudomány még mindig csak a felszínt kapargatja egyes jelenségek, folyamatok kapcsán.
Az itt látható 5 hátborzongató paranormális jelenség videó némelyike nagyon ijesztő, vagy rendkívül felkavaró, ezért csak saját felelősségre lámpafény mellett javasoljuk a megtekintését.
Döntse el mindenki, hogy mit gondol valósnak ezek közül.
Mindenesetre érdemes nyitott szemmel és szívvel járni, mert könnyen elképzelhető, hogy ezen jelenségek közül ma még sokról azt gondoljuk, hogy lehetetlen, de talán néhány évtized múlva olyan dolgok derülnek ki, melyek alapjaiban adnak hitelt ezeknek,, és az ehhez hasonló videóknak...
OSZD MEG másokkal is!
5 Creepy & Incredibly Mysterious Videos That Need An Explanation


Ha ez valóban igaz, az bizonyíthatja a paranormális képességeket!Egyesek szerint a hatodik érzés megdöbbentő, történelmileg dokumentált esete.
Az első atombomba felrobbantásának fénye olyan erős volt, hogy még a vakok is láthatták – mesélik egy új-mexikói lány beszámolójára hivatkozva a mai napig. A Snopes is utánajárt annak idején, hogy pontosan mi is igaza  történetből.
Ha ugyanis igaz, akkor ez bizonyíthatja egy paranormális világ, és a különleges képességek létét.
Sokan ugyanis úgy tekintenek az ügyre, mint a hatodik érzék egyik megdöbbentő, és történelmileg dokumentált esetére...
Az atomfegyvert a legnagyobb titoktartás közepette fejlesztették ki a második világháború alatt a Manhattan terv keretében. Bár legalább egy alkalommal kritikus információk szivárogtak ki a projektről, a negyvenes évek háborús sajtószabályozása gyorsan elsüllyesztett minden ezzel kapcsolatos híradást.
A különleges titoktartásnak köszönhetően az amerikai közvélemény keveset tudott az új fegyverről, és az éles bevetés után egy ideig csak másod- illetve harmadkézből értesült a bomba pusztító hatásáról. 
Először és részletekbe menőbben csak John Hersey 1946-os, New Yorkerben megjelent cikkéből ismerhette meg a hirosimai bombázás pusztító következményeit.
Az információhiány következtében a japán robbantások után elképesztő legendák kaptak szárnyra: szóbeszédek terjedtek a támadás során elpárolgó áldozatokról, akiknek csak az árnyékuk maradt meg, továbbá a radioaktivitás következtében óriásira nőtt állatokról és emberfeletti képességekre szert tevő túlélőkről. 
De születtek legendák a próbarobbantásról is: egy újságcikkekben is megörökített történet szerint az 1945 júliusában végrehajtott Trinity kísérlet fénye olyan erős volt, hogy azt még egy rokonaival arrafelé autózó vak lány, Georgia Green is látta, és rá is kérdezett, mi volt az.
Elképesztő történetet fogsz hallani, ami nagy valószínűséggel igaz, és rengeteg dolgot bizonyíthat a paranormális dolgokkal kapcsolatban. Ugyanis tudományos amgyarázata mind a mai napig nincs.
A vak lány esetéről a próbarobbanás idején valóban beszámoltak a lapok, de mivel a világ akkoriban még nem tudott az atombomba fejlesztéséről, a szemtanúk lőszerrobbanásra gyanakodtak, így az erről szóló beszámoló sem kapott nagy visszhangot.
A történet híressé csak a hirosimai bombázásról szóló hírek megérkezése után vált, amikor is a lapok újra elővették a vak lány visszaemlékezését.
Hogy mit érzékelt Georgia Green aznap, amikor a kocsiban azt kérdezte: “Mi volt ez?”
Ez pont aza torobbanás pillanatábn volt. Vagyis nagyon sokan a mai napig úgy tartják, hogy a lány mintegy hatodik érzéke segítségével érezte meg magát a robbanást.
A Snopes szerint biztosan nem tudható, mindenesetre léteznek racionális magyarázatok is az esetre. Egyrészt bár Green valóban nem látott, a fényes és sötét helyzeteket meg tudta különböztetni, tehát egy hajnali sötétségben bekövetkező erős fény felismerése esetében nem tartozott a csoda kategóriába.
Másrészt későbbi beszámolók szerint arra sincs egyértelmű bizonyíték, hogy a “Mi volt ez?” kérdés feltétlenül a villanásra vonatkozott; lehetett utalás a robbanás következtében tapasztalható légnyomás- vagy hőmérséklet-változásra, esetleg az autó megrázkódására.
Midnezek mellett mégis sokan hisznek a jelenség apranormális vonzatában, és aspektusában. Ez lehet az egyetlen történelmielg is feljegyzett olyan eset, amit nem tudnak egyértelműen megmagyarázni a tudomány részéről...


  1. Ha ez valóban igaz, az bizonyíthatja a paranormális képességeket!

Ha ez valóban igaz, az bizonyíthatja a paranormális képességeket!Egyesek szerint a hatodik érzés megdöbbentő, történelmileg dokumentált esete.
Az első atombomba felrobbantásának fénye olyan erős volt, hogy még a vakok is láthatták – mesélik egy új-mexikói lány beszámolójára hivatkozva a mai napig. A Snopes is utánajárt annak idején, hogy pontosan mi is igaza  történetből.
Ha ugyanis igaz, akkor ez bizonyíthatja egy paranormális világ, és a különleges képességek létét.
Sokan ugyanis úgy tekintenek az ügyre, mint a hatodik érzék egyik megdöbbentő, és történelmileg dokumentált esetére...
Az atomfegyvert a legnagyobb titoktartás közepette fejlesztették ki a második világháború alatt a Manhattan terv keretében. Bár legalább egy alkalommal kritikus információk szivárogtak ki a projektről, a negyvenes évek háborús sajtószabályozása gyorsan elsüllyesztett minden ezzel kapcsolatos híradást.
A különleges titoktartásnak köszönhetően az amerikai közvélemény keveset tudott az új fegyverről, és az éles bevetés után egy ideig csak másod- illetve harmadkézből értesült a bomba pusztító hatásáról. 
Először és részletekbe menőbben csak John Hersey 1946-os, New Yorkerben megjelent cikkéből ismerhette meg a hirosimai bombázás pusztító következményeit.
Az információhiány következtében a japán robbantások után elképesztő legendák kaptak szárnyra: szóbeszédek terjedtek a támadás során elpárolgó áldozatokról, akiknek csak az árnyékuk maradt meg, továbbá a radioaktivitás következtében óriásira nőtt állatokról és emberfeletti képességekre szert tevő túlélőkről. 
De születtek legendák a próbarobbantásról is: egy újságcikkekben is megörökített történet szerint az 1945 júliusában végrehajtott Trinity kísérlet fénye olyan erős volt, hogy azt még egy rokonaival arrafelé autózó vak lány, Georgia Green is látta, és rá is kérdezett, mi volt az.
Elképesztő történetet fogsz hallani, ami nagy valószínűséggel igaz, és rengeteg dolgot bizonyíthat a paranormális dolgokkal kapcsolatban. Ugyanis tudományos amgyarázata mind a mai napig nincs.
A vak lány esetéről a próbarobbanás idején valóban beszámoltak a lapok, de mivel a világ akkoriban még nem tudott az atombomba fejlesztéséről, a szemtanúk lőszerrobbanásra gyanakodtak, így az erről szóló beszámoló sem kapott nagy visszhangot.
A történet híressé csak a hirosimai bombázásról szóló hírek megérkezése után vált, amikor is a lapok újra elővették a vak lány visszaemlékezését.
Hogy mit érzékelt Georgia Green aznap, amikor a kocsiban azt kérdezte: “Mi volt ez?”
Ez pont aza torobbanás pillanatábn volt. Vagyis nagyon sokan a mai napig úgy tartják, hogy a lány mintegy hatodik érzéke segítségével érezte meg magát a robbanást.
A Snopes szerint biztosan nem tudható, mindenesetre léteznek racionális magyarázatok is az esetre. Egyrészt bár Green valóban nem látott, a fényes és sötét helyzeteket meg tudta különböztetni, tehát egy hajnali sötétségben bekövetkező erős fény felismerése esetében nem tartozott a csoda kategóriába.
Másrészt későbbi beszámolók szerint arra sincs egyértelmű bizonyíték, hogy a “Mi volt ez?” kérdés feltétlenül a villanásra vonatkozott; lehetett utalás a robbanás következtében tapasztalható légnyomás- vagy hőmérséklet-változásra, esetleg az autó megrázkódására.
Midnezek mellett mégis sokan hisznek a jelenség apranormális vonzatában, és aspektusában. Ez lehet az egyetlen történelmielg is feljegyzett olyan eset, amit nem tudnak egyértelműen megmagyarázni a tudomány részéről...


Egy virtuális avatar világban élünk, és valójában más lények virtuális kivetülései vagyunk?Mi van, ha valaki egyszer kihúzza a dugót alólunk? Egy megdöbbentő teória nyomában.
Elgondolkodtál már azon, hogy létezik-e egyáltalán a világ? Hogy amit látsz, hallasz, érzel, az valós-e? Vagy mindez csak illúzió, és valójában tudatod nem is a te tudatod, és a tested sem a tied.
Mi van, ha a lélek nem más, mint egy valódi, nem a szimulációban élő különleges lény tudata, mely a virtuális test "bomlása" után egy másik virtuális karakterbe száll bele?
Talán a reinkarnáció jelensége éppen annak lehet a bizonyítéka, hogy egy hologram világban élünk, egy olyan virtuális szimulációban, melyet mesterségesen teremtettek? Ha így van, akkor ez a világ egy árnyékvilág. Egy olyan kibertér, ami nem valós, csak valósnak akar látszani.
Elhiteti az agyunkkal, hogy léteznek távolságok, hogy mindent a kezünkbe vehetünk, megfoghatunk, ízlelhetünk.
Olyan lehet, mint maga a Mátrix. Egy olyan világ, amiben a mi testünk csak egyfajta avatár, amibe a tudatot beleplántálják. Talán nem is úgy nézünk ki, ahogyan kinézünk, és valójában teljes mások vagyunk.
Azonban egyes lények újra és újra beleszületnek egy-egy emberi testbe, vagy avatárba, de nevezhetjük ezt a biológiailag - virtuálisan - létező anyagi masszát egyfajta holografikus kivetülésnek is.
Az agyunkat könnyű becsapni. Több kísérletet is végeztek ere vonatkozóan, mely bebizonyította, hogy a tudat és az agy nagyon könnyen átverhető, puszta illúziókba kergethető. Éppen ezért nem lehetetlen már ma sem elképzelni, hogy egy napon az emberiség is hasonló világokat tudjon létrehozni.
Ha valóban létezik reinkarnáció, akkor az egy ilyen tudat újraindulási folyamat bizonyítéka lehet, amit itt a Földön a szellem újjászületéseként ismerünk és értelmezünk.
Valójában azonban arról lehet szó, hogy a szimulációra csatlakoztatott lények tudata kerül át egy másik virtuális avatárba.
A teljesen megdöbbentő teória új megvilágításba helyezheti az anyagi létezés fogalmát, és magát a lélekvándorlást is.
A teljes igazságot azonban senki sem tudhatja erről, míg meg nem halunk. Sokak szerint ugyanis a túlvilág rejti a végső megoldást, és a nagy választ az életünk és életünk illúzióinak nagy kérdéseire.
Talán most, ebben a pillanatban sem létezünk. Talán soha nem is léteztünk. ha valóban csak egy mesterséges kivetülései vagyunk valaminek, akkor a végtelennek gondol univerzumunk véges, a szabad akaratunk pedig valójában nem is a mi szabad akaratunk.
Ijesztő belegondolni, és tudni azt, hogy a választ talán sohasem kapjuk meg erre az egészre, csak ha már átléptünk a halál kapuján, vagy még akkor sem...
OSZD MEG másokkal is!
Két kislány fotói valódi tündérekről: a Cottingley-tündérek ügyeElsie Wright és Frances Griffiths váltig állították, hogy valódiak azok a különös fotók, melyeken apró, tündérszerű alakok láthatóak.
Amikor az általuk készített fotók körbejárták a világot, még az újságok címlapjain is szerepeltek ezek a fotók, melyekről sokan hitték, hogy egy paranormális világ létezésének bizonyítékai.
Az ügy 1917-ben Bradfordban robbant ki, amikor a 16 éves Elsie, és a 9 éves Frances egyik nap azzal állítottak haza, hogy tündéreket fotóztak az egyik közeli csöndes kis helyen.
A tizenhat éves Elsie Wright és a tízéves Frances Griffiths unokatestvérek voltak, és gyakran játszadoztak a cottingley-i kertjükhöz közeli erdős területen. 1917 júniusában Elsie apja kölcsönadta nekik a fényképezőgépét, és ahogy már olyan sokszor, elindultak a közeli erdőbe.
Ezúttal azonban megdöbbentő fotókkal tértek vissza: táncoló, furulyázó és napfürdőző tündéreket örökítettek meg.
Természetesen eleinte senki nem hitt nekik, majd azonban mégis megnyerték a médiát és a sajtót, akik beszámoltak a paranormális dolgokról.
Hihetetlenül részletesek és megdöbbentőek voltak az általuk készített fotók, és sokan ne vonták kétségbe a tündérek létezését ezeket látva, főleg a vallásos emberek közül.
Sokan abszurdnak találták a természetfeletti erők közreműködését, és kiálltak azon elképzelésük mellett, hogy a fotók hamisak. Az újságokban különféle kommentárok jelentek meg a témával kapcsolatban. Végül megmagyarázhatatlan eseménynek titulálták a dolgot, és ezzel le is zárták az egészet.
Annak ellenére, hogy rengetegen megvizsgálták a fotókat, senki sem tudta megállapítani azt, hogy végeztek-e rajtuk valamiféle manipulációt, ám abban az időben ez aligha volt opció.
Éppen ezért tehát amit a fényképeken láttak, az mind csak valódi lehetett.
Persze a szkeptikusok meg volta róla győződve, hogy a felvételek hamisak. Sőt, egyesek még azt is tudni váltak, hogy a lányok hogyan kivitelezték a dolgokat.
Elmondásuk szerint a két fiatal lány papírból vághatta ki a figurákat, és azokat fotózták le.
A két lány aztán váratlan fordulatot vitt az ügybe, amikor bevallották, hogy valóban így készültek a tündérekről bemutatott képek, egyetlenegy képet kivéve. A legutolsó képet, amin a tündérek napfényben való fürdőzése látható.
Ezen valóban nem tűnnek papírmasé figuráknak az alakok, ráadásul sokaknak feltűnt az, hogy az alakok átlátszóak, mintha félig szellemek lennének.
Voltak, akik egy még különösebb elmélet rabjai voltak, akik szerint ezek a tündérfotók gondolatfényképek voltak, melyekkel átfogóbban egy Ted Serios nevű férfi foglalkozott. Gondolatgráfiának nevezte az általa felfedezett képalkotási módot: állítása szerint gondolatait vetítette ki Polaroid filmekre.
Frances állítólag még a halálos ágyán is megesküdött arra, hogy az utolsó kép valódi, és ebben egyetértett unokanővére Elsie is.
Azóta sem tudni, hogy mi a helyzet ezzel az utolsó fotóval. Ez is csak egy hamisítvány, mint a többi? Vagy valódi? Mindenki döntse el maga!
OSZD MEG másokkal is!
Hátborzongató dolog tűnt fel egy halálos buszbaleset helyszínénAz eset Malajziában történt, és a közzétett fotó még most is sokkolja a világot. Mutatjuk a cikkben közelről!
Egy Malajziában történt sokkoló buszbaleset helyszínén készült fotósorozat egyik képe tartja lázban az embereket.
A baleset következtében egy busz az árokba borult, és halálos áldozatokat is szedett a tragikus eseménysor. A helyszínre kiérkező tűzoltók és mentők helyszíni szemléje során olyan dolog bukkant fel az egyik ilyen fényképen, amire nincs magyarázat.
Az egyik ott jelenlévő fotós vette észre a megdöbbentő anomáliát utólag, amikor a képeket ellenőrizte.
Egy démonszerű, sötét alak tűnik fel ugyanis az egyik sötét zug takarásában, és egyértelműen kivehető az arca. Sokan még azt is látni vélik, hogy mosolyog.
Ez egy gonosz, ártó szándékú szellem? Talán ne véletlen a baleset sem, mely 3 ember halálát okozta?
Mi van, ha az egyikük áll ott?
OSZD MEG másokkal is!
Tényleg újraindítható lesz az agy a halál után?Egyes kutatások szerint több órával a halálunk után is visszahozhatóak leszünk az életbe.
Élet a halálunk után? Sokak szerint vágyálom, mások szerint egy másik világ vár odaát, és testünk csak egy biológiailag elbomló szkafander a lélek számára.
Ha azonban valóban van lélek, akkor képesek leszünk visszarántani a túlvilágról, ha újra feltámasztjuk halottainkat?
Ezt az etikailag is nagyon nehéz, és aggasztó kérdést újra és újra fel kell majd tennünk, mert előbb-utóbb el fog jönni a nap, amikor már több órával a halál után is vissza tudunk majd hozni embereket.
"Nem kérdés, hogy eljön ez a pillanat, csak az a kérdés, hogy mikor. És hogy akkor készen állunk-e majd rá, fel fogunk-e nőni ennek a kérdéskörnek a komolyságához."
Ha nem hisszük, akkor érdemes megemlíteni, hogy nemrégen robbanásszerűen terjedt a hír, miszerint egy tudományos megfigyelés után egy páciens agya még 10 percen át aktív maradt a halál után.
A The Canadian Journal of Neurological Sciences-ben jelent meg az igencsak megdöbbentő tanulmány. A Nyugat-Ontario-i Egyetem kutatói a vizsgálat során elektroenkefalográfiás (EEG) mérést végeztek négy páciensen – az eljárással az agy idegsejtjeinek elektromos aktivitását lehet felmérni.
Az elképesztő eredményekre 10 perccel az agyhalál bekövetkezte után figyeltek fel. Ekkor ugyanis az agy aktivitását rejtélyes módon még mindig mérték, holott ezt eddig lehetetlennek tartotta a tudomány.
Arról pedig már korábban is beszámolt az orvostudomány, hogy a sejtek, és egyesek idegsejtek a halál után nem pusztulnak el azonnal, és akár még órákon át szaporodnak.
Ennek a folyamatnak a kulcsát még mindig nem értik az orvosok és biológusok.
Sokak szerint viszont ezen a ponton még mindig vissza lehetne hozni a testet a biológiai halálból.
A nagy kérdés nem is ez, hanem az, hogy a visszahozott emberek milyenek lesznek? Lesz lelkük? Lehetőségünk van rá, hogy egy emberi szellemet visszarántsunk a mennyország, vagy éppen a pokol kapujából?
És ha visszarántjuk, jól döntünk?
Sokan arra hivatkoznak, hogy ezzel nagyon beleavatkozunk a természet rendjébe, és az egész lélekvándorlási folyamatot felboríthatjuk. Ha pedig nem lélekvándorlásról van szó a halál után, akkor pedig lelkek millióit ejthetjük a két világ között csapdába, akik itt rekedhetnek a Földön.
Persze ezek az aggodalmak főleg a vallásos, a túlvilág gondolatkörét elfogadó emberek aggodalmai, de minden józan gondolkodású ember egyetért abban, hogyha valakinek eljött az ideje, nem feltétlenül tisztességes visszahozni a halálból, csak különleges esetekben.
De vajon ki dönti el, hogy mi a különleges eset?
Nagyon nehéz kérdés. Nehéz lesz ebben dönteni is. Valószínű, hogy az ember kénytelen lesz Istent játszani, ami a teremtőnknek nem tetsző dolog lesz.
OSZD MEG másokkal is! 
Vérfagyasztó dolgok rejtőznek a Párizs alatti katakombákban!Különös árnyalakokról, ijesztő hangokról számoltak be azok, akik le mertek merészkedni éjszaka ezekbe az alagutakba. Tényleg érezhető odalenn a gonosz jelenléte?
A 18 századi legendák borzalmait eleveníti fel a Párizs alatt futó katakomba rendszer söttét mélysége. A középkortól kezdve egészen a 18. századig az ártatlanok, vagy a Szent ártatlanok temetője volt az egyetlen, és legfőbb temető a városban.
Később a halottakat a terjeszkedés, és a túltemetkezés miatt ki kellett valamit találni.
Ki is találták végül, hogy egy földalatti titkos katakomba rendszerben kaphatnának helyet az elhunytak csontjai, ott legalább annyian elférnének, mint összesen eddig.
Egy bizonyos Alexandre Lenoir volt az, aki a rendőrkapitányság egyik vezetőjeként végigjárta ezeket a katakombákat, és felmérte, melyek biztonságosak, és melyeket lehetne temetkezési célra használni. Azóta a katakombarendszer több ezer elhunyt csontjait, és megkopott, kísérteties maradványait rejti. Néhol ezekkel vannak díszítve a falak, és a mennyezet.
Kísérteties hely, és még nappal is sokan arról számoltak be, hogy vérfagyasztó érzés kerítette őket hatalmába odalent lépkedve a csontok, és koponyák tengere között.
Azonban néhányan lemerészkedtek már ebbe a földalatti alagútrendszerbe az éjszaka kellős közepén is. és amit ők láttak, már jóval nehezebben feldolgozható.
A katakombák nagyobb része el van teljesen zárva a látogatóktól, és még nappal, ellenőrzött körülmények között sem lehet ezekre a régiókba lemenni.
Azonban ha valaki mégis megpróbálja, hátborzongató dolgokat fog átélni. Nem egyszer számoltak már be róla, hogy különös halk suttogásokat lehetett hallani a katakombákban visszhangozni, míg más esetben jajgatásokat, zilált zokogásokat hallottak.
Egy alkalommal a katakombák mélyére lemerészkedő fiatal társaság kamerája még a lemerülés után is képes volt rögzíteni a lent látottakat. Vagyis lemerült akkumulátorral is működött valamilyen rejtélyes és ijesztő oknál fogva.
A gonosz jelenlétét tapintani lehet, és léteznek olyan odalent készített felvételek , melyeken kísérteties árnyalakok láthatóak, és fénylő pontok, aprócska átlátszó gömbök.
Ezért senkinek sem javasolják azt, hogy lemenjen éjszaka a katakombákba, és nem csak azért, mert alapjáraton ez illegális, hiszen betörésnek minősül. Városi legendák szólnak ugyanis arról, hogy egyszer egy csapat tinédzser ereszkedett alá a síroknak, és soha többé nem tértek onnan vissza…


Az alvásparalízis különös árnyjelenségei valósak?Egy férfi felvételt tudott csinálni alvásparalíziséről, ezzel bizonyítva, hogy ez nem csak egy pszichológiai kórkép, hanem maga a valóság!
Akik átélték már, azok azt mondják, hogy az alvásparalízis a világ egyik legriasztóbb jelensége. Aki végig éli a dolgot, az maradandó lelki traumát is szerezhet, és alapjaiban változik meg az alváshoz való hozzáállása.
Valójában mind a mai napig rejtély, és az okokat nem teljesen sikerült a tudománynak feltárnia. Ez a kór gyakorlatilag nem gyógyítható, és még a mai tudomány sem tud róla sokat elmondani. pedig már régóta kutatják, eredménytelenül.
A jelenség elalvás előtt, vagy ébredés után jelentkezik leggyakrabban. Azok, akik átélték, arról számoltak be, hogy bénultan fekszenek az ágyukban, miközben rémálmokba illő alakok közelednek feléjük, ők pedig rettegve, tehetetlenül végignézik. Hihetetlen mértékű félelem érzet jellemzi, mivel az emberek valós eseményekként élik meg az egészet, noha a tudomány úgy sejti, hogy pusztán az agyunk játszik velünk.
Nemrégiben Mike Pike, aki szintén alvásparalízisben szenved, bebizonyította, hogy talán sokkal komolyabb dolgok állhatnak a megfejtetlen jelenség hátterében.
Olyan okok, amikkel a tudomány aligha tud elszámolni.
A férfi szinte biztos volt mindig is benne, hogy az általa megélt borzalmas élmények a valóságban is léteznek, és nem csak az elméje rabjává válik ezen alkalmakkor.
Egyszer eldöntötte, hogy bizonyítékot fog szolgáltatni a hitetlenek számára, és elhatározta, hogy videóra veszi az alvásparalízist. Több éjszaka is eltelt, mire végül megint megtörtént...
Magával ragadták a félelmei, és titokzatos alakokat látott maga körül, valamint egy mélységesen gonosz jelenlétet érzékelt a szobában. Mike soha nem gondolta volna, hogy valamit látni fog a videón, amikor azonban másnap megnézte, alaposan ledöbbent.
Szerinte ez az egész egy perdöntő bizonyíték is lehet az alvásparalízis paranormális eredetére, vagy legalábbis arra mindenképpen, hogy nem csak az agy szüleménye az egész, hiszen egy kamera is rögzítette a dolgot.
OSZD MEG másokkal is!
Man films ghostly manifestation hovering over bed while he s


20 Creepiest Ghost Photos Ever Taken


20 Creepy Ghost Photos That Should Not Exist


Szellemek a Himalája tetejénKevesen tudják, de a Himalája teteje nem csak temetetlen halottakkal, de kísérteties entitásokkal van tele.
A Himalája mindig is a világ tetejét jelentette a maga legmagasabb pontjával, a Mount Everesttel. Rengeteg hegymászó és kalandor próbálja meg minden évben meghódítani a csúcsot, olykor sikertelenül.
Megesik, hogy ebbe az út során sokan bele is halnak, mivel a Csomolungma legtetejére feljutni rendkívül veszélyes. Tele van kanyonokkal, szakadékokkal, csúszós sziklafalakkal. Épp ezért az elmúlt néhány évtized alatt rengeteg holttest gyűlt össze odafenn a hegycsúcsok között.
Ezek többnyire temetetlenek maradtak, mivel egyrészt egy részük soha nem került elő, másfelől nagyon nehéz lehozni a magasból a halottak „hamvait”, melyek sokkal inkább múmiaszerű csont és bőr maradványok, mint hamvak, vagy csontok.
Azonban a Himalájában bolyongva nem nemcsak temetetlen holttestek emlékeztetnek a kegyetlen valóságra, hanem az egykori alpinisták szellemei is rendszeresen megjelennek.
A tibetiek és nepáliak által Csomolungmának, vagyis „a világ isteni anyjának” nevezett hegycsúcs hivatalosan 1865-ben kapta Sir George Everest brit mérnök nevét, aki először készített pontos térképet a Himalája vidékéről.
Rengeteg különféle legenda és szellemtörténet kering, melyek összefüggnek egymással, és mindegyik a Himalájához köthető, és a csúcs meghódításához. 1953. május 29-én Edmund Hillary egy Tenzing Norgay nepáli serpával együtt vágott neki a csúcs meghódításának. Egy amerikai, George Leigh Mallory azonban már 1922-ben megpróbálkozott feljutni: sikertelenül.
Az expedíció ugyanis hét serpa halála miatt kudarccal végződött. Mallory és társa, a 22 éves Andrew Irvine ennek ellenére nem adta fel a küzdelmet, és 1924. június 8-án ismét megkísérelte a Csomolungma meghódítását. A két hegymászót a csúcstól alig 250 méterre látták utoljára társaik, azután végleg eltűntek a kavargó felhők között.
Soha nem derült ki, hogy végül eljutottak-e a világ legmagasabb pontjára, vagy már eleve az odavezető utat sem tudták megtenni, és azelőtt érte utol őket a halál. Egy biztos: soha nem kerültek elő többé.
Irvine holtteste sohasem került elő, és rengeteg legenda kapott szárnyra szelleméről, melyet gyakran láttak utána a magaslat felé vezető úton. Ez mindig egy szellemalak volt, rövid ideig volt látható, és csak meredten állt, mint valami délibábot azonban sokan felismerték, és tudták, hogy ez csak a rég halott Irvine lehet.
Dougal Haston és Doug Scott 1975. szeptember 24-én egy jégbarlangban töltött éjszaka alatt ismerkedtek össze a rejtélyes túlvilági jelenéssel, aki az utolsó szakaszon mutatta számukra a helyes utat, segített a felkapaszkodásban, és lankadatlanul arra bátorította őket, hogy ne adják fel a már-már kilátástalannak tűnő küzdelmet.
Babu Csiri serpa tíz alkalommal is feljutott sikeresen a Mount Everest tetejére, azonban a tizenegyedik alkalommal már nem sikerült neki, és életét vesztette. Egy rendkívül mély gleccserszakadékba zuhant, 6350 méteres magasságban. Kóborló szellemét azóta is többször látták már.
Egy ízben például egy osztrák expedíció hét tagja pillantotta meg Babu Csiri szellemét, amely egy rendkívül veszélyesnek tartott útvonal elkerülésére intette őket.
Pemba Drizsi serpa egy igazi rekordot felállítva 8 óra 10 perc alatt jutott fel a csúcsra. Ő is hátborzongató dolgokról számolt be: Különös árnyalakokról sötét, emberszerű alakokról, akik végig követték az utolsó párszáz méteren.
Sok szkeptikus megjegyezte az esetek kapcsán, hogy talán csak hallucinációk eredményei ezek a szellemi látomások, elvégre a csúcs közele igen oxigénhiányos közeg, ami nem tesz jót az agynak és a szervezetnek.
Azonban szinte biztosak benne a legtöbben, hogy ezen hegymászók szellemei még most ott bolyonganak fenn, a csúcsok között, megpróbálva utat mutatni a még élő hegymászóknak a túlvilágról.
Ördögűzőt idéző jelenet: 180 fokban fordult egy a fiú feje!Hátborzongató jelenetet vettek videóra Spanyolországban.
Ijesztő felvétel került fel a netre, melyen az látható, amint egy fiatal fiú fogja, és 180 fokban elfordítja a fejét.
A nyugalom megzavarására különösen alkalmas videó sokak szerint az Ördögűző című film egyik legijesztőbb jelenetét idézi meg az emberben.
Magáról a videóról, és annak készítési körülményeiről nem sokat tudni, de a videó kapcsán felbukkant leírások, feliratok szerint valahol Spanyolországban készülhetett.
A fiút megkérik, hogy mutassa meg bizarr "parti trükkjét", ekkor tesz meg, hogy 180 fokot fordít a fején, és hátranéz anélkül, hogy megfordulna.
A videóval kapcsolatban sok orvos elmondta, hogy alapvetően nem démoni megszállás látható a felvételen, hanem egy nagyon ritka testi adottság.
Csak nagyon kevés ember képes erre, és csak azok, akiknek a nyakszalagjai kellően lazák, nem úgy "kötöttek", mint egy átlagemberé.
Mindenesetre a videón látottak valóban az ördögűzőt idézik, kifejezetten félelmetes.
Ha te is ijesztőnek találtad, OSZD MEG másokkal is!
Boy spins his head just like THE EXORCIST


Take Me! - The Exorcist (5/5) Movie CLIP (1973) HD


The Exorcist: The Version You've Never Seen | Trailer - "Our Deepest Fears"


The Power of Christ Compels You - The Exorcist (4/5) Movie CLIP (1973) HD


Scary Movie 2 (2/11) Movie CLIP - The Exorcism (2001) HD


Elképesztő állítással állt elő egy pszichiáter!Szerinte a mentális betegségek oka nem betegség, hanem valami sokkal hátborzongatóbb dolog. Ha kiderül, hogy igaza van, az nem csak a valláshoz fűződő viszonyunkat, de a paranormális jelenségekkel való kapcsolatunkra is hatással lehet.
Richard Gallagher olyan állítással állt elő, mely minden szakembert megdöbbentett, és alaposan megosztotta a mentális egészséggel foglalkozó orvostársadalmat.
Szerinte ugyanis van egy egészen új, teljesen más megvilágítású megközelítés a mentális egészég kérdésére.
Kutatásokat végzett a témában, és rengeteg pácienst megvizsgált, akiknek skizofréniájuk, vagy többen személyiségük volt, és olyanok is akadtak köztük, akik mértéktelen depressziós "rohamokat" produkáltak, és epilepsziások voltak.
Az általa közzétett eredmények szerint azt sugallják, hogy ezekre a mentális kórképekre paranormális téren kell magyarázatot keresnünk.
Ezzel a szakember azt akarja mondani, hogy valamennyi skizofrén tudathasadásos páciens démoni megszállás alatt van, és ez a különleges, mai tudomány által még meghatározhatatlan erő okozza azokat a tüneteket, amit mi skizofréniának, epilepsziás rohamoknak nézünk.
Dr. Gallagher elmondása szerint rengeteg pácienssel volt dolga, és meggyőződése, hogy a mentális problémák - főleg az ilyen mértékű tudathasadások - forrása egy túlvilági energia, vagy ah úgy tetszik, maga az ördög.
Elég gyakran figyelhető meg, hogy egy skizofrén betegnek van egy vagy akár több negatív személyisége. Ezek a személyiségek az elfojtott gonosz énjéből táplálkoznak.
Ez a gonosz én a doktor szerint valójában mindenkiben benne van, de az egészséges emberek kéepske magukban elnyomni, vagy kordában tartani. A skizofréneknél ez az egyensúly megbomlik, és a gonosz énjük felfalja őket.
Az ördög bennünk lakozik - szokták mondani. Dr. Gallagher szerint ez ténylegesen így van, és mindenkiben található egy szikra az ördögből, ami aztán egyeseknél - démoni megszálláskor - a felszínre tör, és a démoni tudat átveszi a saját tudat feletti hatalmat.
A doktor állítását rengeteg olyan eset támasztja alá, amikor ő maga ment a dolgok elejébe. Kifejezetten olyan esetek érdekelték, amelyekben nem lehetett már a betegen segíteni, és csak az ördögűzés nyújtott neki végső megoldást.
Szerinte nem véletlen, hogy bizonyos esetekben csak a hit segített, de voltak olyan betegek, akik számára már késő volt, és olyan nagy kárt tettek magukban, hogy belehaltak.
Elmondása szerint volt egy olyan eset is melyek utána járt, mely során egy fiatal fiút szállt meg a démon egy olaszországi kis faluban. A fiút később elvitték, mert nagyon sokat romlott az állapota, és valahol az Alpokban egy kolostorba zárták. Éveken át tartózkodott itt, majd váratlanul meghalt.
Halála után 2 nappal a test elkezdett rángatózni, és olyan volt, mintha még mondani akart volna valamit. Dr. Gallagher szerint bizonyos esetekben - ahogyan azt más orvosilag dokumentált esetben is bizonyították már - képes a test megváltozni attól függően, hogy milyen személyiség uralja azt.
Ezért lehetett képes, ha csak pár másodpercre is, de újra indulni a fiatal fiú 3 napja halott teste, hogy így gúnyolódjon Jézus harmadnapra való feltámadásán.
Dr. Gallagher megfigyelései arra is kitérnek, hogy a démoni entitások által megszállt emberek mindig olyan tudás birtokában vannak, amilyennek nem lehetnének a birtokában.
Tudnak olyan emberek haláláról, akiket ne is ismertek, olyan helyeket írnak le részletesen, ahol sohasem jártak.
Ezek mind felvetik annak a kérdését, hogy a mentális betegségek és főleg a skizofrénia talán a gonosz erők megszállásának testi tünetei.
Az orvostársadalom egyelőre hallani sem akar a dologról, és csak kevesek osztják a magyarázatot, amit Dr. Gallagher nyújt. Ugyanakkor egyes nyitottabb szemléletű szakemberek szerint ha valóban démoni erők állhatnak egyes mentális betegségek mögött, arra a tudomány és a parapszichológia tudományterületeinek fejlődésével rájöhetünk majd.6 riasztó mondat, amit gyerekek mesélnek képzeletbeli barátjukrólAz nem baj, ha a gyerkőcnek vannak képzeletbeli barátai. Az viszont a frászt hozza az emberre, ha kiderül, hogy ezek a barátok valójában szellemek.
A gyermekeknek mindig is nagy a fantáziája, és képesek olyan dolgokat kitalálni, amiken a szülők csak ámulnak. Időnként azonban az az érzése az embernek, hogy ezek talán többről szólnak, mint a képzelet játékáról.
Időnként pedig elhagyják olyan mondatok ezen csöppségek száját, amitől mindkét a frász kerülget!
Piros ruhás hölgy
A kistestvérem egy időben állandóan arról beszélt, hogy időnként, főleg éjszaka meglátogatja egy talpig vörösbe öltöző idős hölgy. Még a nevét is fel tudta idézni. Frannie volt, és nagyon öreg volt, és az ágya mellett állt, és nézte, ahogy alszik.
Időnként elkezdett neki énekelni, miközben lebegett. csak később tudtam meg, hogy a házban korábban egy távoli rokonunk halt meg, agy idős hölgy, aki imádta a piros színt. Mikor megmutattam egy régi albumban az illetőt, azonnal rávágta, hogy "Ő az, aki meg szokott este látogatni!"
Barát
Egyszer egy tanárnő hallott ki egy érdekes beszélgetést, az iskola folyosóján. Két alig 6 éves gyermek beszélgetett:
- Mitől akarsz írni?
- Jackről.
- Ki az a Jack?
- A barátom, és láthatatlan.
- Oké, mesélj valamit róla!
- Már halott.
Slenderman
A fiam alig három évesen mindig mondogatta egy időben, hogy egy riasztó külsejű bácsi kukucskál az ablakunkon éjszakánként.
Én pedig voltam olyan bolond, hogy visszakérdeztek - bár ne tettem volna - hogy ki volt az, mire a gyerekem azt felelte, hogy "Nem tudom, nem volt neki arca."
Az asztal alatt lakó szellem
A kistestvérem szerint a dohányzóasztal alatt lakott egy bizonyos férfi, Roger, aki láthatatlan volt, és volt egy nagy családja. gyönyörű feleséggel volt, és 9 nagyon aranyos gyermeke. Gyakran beszélt róluk és volt, hogy játszott is velük.
Egy napon aztán azzal állított elő, hogy "Roger nincsen többé itt. Megölte az egész családját egy puskával, majd magával is végzett".
Shaggy
Egyszer az anyukám mesélt arról, hogy volt egy képzeletbeli barátja. Az ő szülei szerint állandóan vele játszott, és volt, hogy naphosszakat bújócskáztak.
Egy napon aztán nagyon összevesztek, és azzal állított oda a szülőkhöz, hogy: "Shaggy-t megöltem. Feldaraboltam, majd a fagyasztóba tettem!".
Mindezt néhány évesen.
Gyilkos kisgyerek
A tesóm nagyon ijesztő dolgot művelt alig 2-3 évesen. Rendszeresen játszott különféle műanyag és fajátékokkal. Külön kedvencei voltak a nehézkes fakockák, amik segítségével napközben képzeletbeli barátjával játszott.
Mindig azt mondta, hogy együtt építenek, és ő segédkezik abban, hogy ne boruljon össze, amit építenek. Egy alkalommal az apám aludt, a kezébe kapott egy műanyag játékkalapácsot, majd apám fejéhez guggolt, és elkezdte suttogni: "Törd be apa fejét!"
Világszerte egyre több a Slenderman észlelés?Az utóbbi időben egyre többen számoltak be arról, hogy látták az arctalan alakot.
Slenderman legendáját sokan nem veszik komolyan, és a szkeptikusok mindig felhívják a figyelmet arra, hogy az egész csak egy internetes kitaláció, mely egy fotópályázatra készült.
Idővel azonban globális jelenséggé nőtte ki magát, és kiderültek dolgok. Például kiderült az is, hogy valóban élt egy Slenderman, pokol múlttal, és valóban ott él a képeken ez a valami, és az emberek lelkére vadászik.
Eredetileg a lényt Mark Slendernek hívták, és 1921-ben pedofil vádakkal börtönbe zárták, majd arcát levágták, végtagjait meghosszabbították. Mivel a börtönben gyűlölték a pedofilokat, így rengeteg bántalmazást kapott az amúgy is eltorzított férfi, míg végül egy napon megszökött, és sose látták többé.
Más források szerint ott halt meg a börtönben egy ilyen bántalmazás során, ezért kísért és bolyong a világban torzszülött túlvilági testével.
Azóta világszerte rengetegen látni vélik, és nem egy esetben gonosz tettekre késztette az embereket. Egy 2014-es esetben például gyerekek kísérelték meg megölni társukat, mert azt parancsolta nekik Slenderman szelleme.
Az ijesztő, hosszúkás végtagokkal rendelkező arctalan alaknak nem véletlenül nincs arca. Ő ugyanis maga a névtelenség, és a saját arcod vetül ki rá, amikor utoljára látod, mielőtt magával ragad.
Rengeteg videó, és főleg fotó kering róla az interneten, melyeken nagy valószínűséggel ő látható.
Jelenléte mindig nyugtalanságot szül, és sötét gondolatokat. Az emberek által látott lény az utóbbi években mintha többször mutatkozna.
Mások úgy vélik, hogy a világszerte megszaporodó észlelések a hamarosan közelgő film miatt vannak, merthogy a Slenderman sztoriból filmet fognak készíteni.
Slenderman lassan cserkészi be az áldozatait: A szerencsétlenek eleinte paranoid mód viselkednek a fel-felbukkanó alak láttán, majd beteges szorongás lesz úrrá rajtuk, míg végül teljesen fel nem őrlődik az elméjük.
Nagy talány, hogy mi lehet pontosan, de talán soha nem derül ki. akadnak olyan teóriák is, miszerint Slenderman egy adott pszichológiai betegség kivetülése, bár erre még nem találtak kellő bizonyítékot, valamint nincs logikus magyarázat rá, hogy miért látná minden ugyanazon mentális betegségben szenvedő beteg ugyanazt a lényt...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése