2017. május 1., hétfő

Na most van tudatunk ???

Na most van tudatunk ???


Hit illúziók nélkül

A déjá vu érzés a párhuzamos világokból származó emléktöredékek eredménye?


Egy új elmélet szerint a déjá vu jelenség hátterében egy eddig ismeretlen kvantumfizikai jelenség, és a párhuzamos világok áthallása áll.
A déjá vu különös és egyben bizarr érzésével valószínűleg már mindenki találkozott. 
Szokták még paramnézia jelenségként is emlegetni, amikor valaki úgy érzi, hogy az éppen történő helyzetet már korábban átélte, az adott esemény korábban már megtörtént volna vele, holott nyilvánvaló, hogy nem történhetett meg.
A tudomány nagykönyvében még a mai napig is fehér lapként díszeleg a róla szóló oldal. Bár tudományos, vagy tudományosnak vélt lehetséges magyarázatok szép számmal akadnak, a gond csak az, hogy ezek egyikére sem találtak elég bizonyítékot.
Neurológiai folyamat lenne, melyet nem ismerünk még? Netán valami más? Lehet, hogy ténylegesen előző életünk foszlányai ugranak be az adott pillanatban?
Sokak szerint már évtizedek óta sötétben tapogatózunk az ügyben, és a valóság sokkal bonyolultabb, mint hinnénk.
Most egy új elmélet próbálja magyarázni, méghozzá egy eddig nem ismert kvantumfizikai jelenséggel. Eszerint a déjá vu tulajdonképpen a párhuzamos világok azonos emlékeinek és személyeinek az áthallása.
Mintha hallanánk a saját visszhangunkat egy kútban elordítva magunkat. A párhuzamos világokban a történések csak kis eltéréssel vannak jelen. Végtelen számú ilyen alternatív világ van. Van, amelyikben élnek a szüleink, van, amelyikben korán meghaltak.
Van olyan, ahol ügyvéd lett belőlünk, és van olyan is, ahol bűnöző. Tudatunk képes időnként ugrálni a különböző párhuzamos síkok között, de csak tudati és szellemi szinten. Ez annyit takar, hogy egy-egy pillanatra a másik világban megkapott emlékeinket is tudjuk érzékelni, ilyenkor pedig felsejlik bennünk egy adott dolog, hogy ez már valamikor megtörtént.
Kvantumfizikai szinteken ez nagyon is lehetséges, ugyanis a kvantumfizikában az sem lehetetlen, hogy egy adott részecske két helyen legyen egyszerre, ugyanazon időben.
Ez a törvényszerűség pedig az elménk számára is lehetővé teszi azt, hogy a saját síkunkban is jelen legyen, és kapcsolatban legyen egy másik térdimenziós világgal.
Időnként ezek a világok interferálódnak egymással, úgynevezett visszhangot keltve, így alakítva ki bennünk a déjá vu érzetet.
Az emléktöredékek bennünk maradhatnak, pontosabban tudatunkban, mivel a kapcsolat jelen van még akkor is, ha fizikailag más térben és más időben vagyunk jelen.
Akadnak olyan vélekedések is, miszerint az egész déjá vu jelenség az időutazással, és az időanomáliákkal kapcsolatos.
Ez azt jelenti, hogy mikor déjá vu érzetünk van, gyakorlatilag a jövőben látott eseményt élünk át egy ezredmásodpercre, majd mire föleszmélünk, úgy érezzük, mintha ez már megtörtént volna, holott soha nem történt meg de idővel a saját jövőnkben megfog.
A szellem, aki elkapta azt, aki életében meggyilkolta

Zona Heaster Shue 1897-ben bekövetkezett halálát természetes halálnak nyilvánították, majd eltemették. Az elhunyt nő szelleme azonban nem sokkal később többször megjelent szeretteinek, és elmondta, hogy valójában meggyilkolták. Zona Heaster esete az egyetlen dokumentált bűnügyi eset, amikor egy halott tanúvallomása vezetett a gyilkos nyomára.
A túlvilág létezik. Erről nagyon sokan meg vannak győződve, és nincsen szükségük bizonyítékra. Vannak, akiknek különleges viszonya van a halottakkal, és a másvilággal, és bizonyítékokat, valami megfoghatót szeretnének arról, hogy van a halál után is valami.
Különös haláleset
Az ő figyelmükbe ajánljuk Zona Heaster Shue meggyilkolásának történetét, mely mind a mai napig az egyetlen jól dokumentált bűnügyi eset, ahol egy szellem vezette el a hatóságokat saját gyilkosához.
Az egész 1897 januárjáig nyúlik vissza. Egy Erasmus Shue nevezetű férfi mit sem gyanítva átküldte a szomszédjának a fiát, hogy nézze meg, mit csinál felesége, mert el szeretett volna menni a piacra. Arra volt kíváncsi, hogy kellett-e volna a nőnek valami.
Zonát azonban a Greenbier Country-i rönkházban holtan találták meg. Teste már kihűlt volt, élettelen, és hamuszürke, már régóta halott lehetett.
A lépcső alján feküdt, összezárt lábakkal, az egyik kezét a mellkasára szorítva, a másikat pedig kinyújtóztatva maga mellett.
A kétségbeesett szomszéd fiú az anyjához rohant, rögtön elmondta neki, hogy mi történt; az anyja értesítette a helyi orvost, George W. Knappet.
Shue is hamarosan megjelent a helyszínen, még az orvos előtt, és felcipelte felesége kimúlt testét az emeletre, és betette őt a hálószobába, miután megmosdatta és felöltöztette.
A férfi nagyon zavartan viselkedett, mely talán a sokktól, vagy a hirtelen jött gyásztól uralkodott el rajta.
Magas nyakú, galléros ruhát és fátylat adott rá; így készítette föl a temetésre. Miközben Knapp a holttestet vizsgálta, Shue végig a felesége fejét ölelte és csendben sírt.
A halottkém semmilyen bántalmi nyomot nem talált a holttesten, így mivel nem találtak nála betegséget sem, arra jutottak, hogy talán a terhesség okozta szövődményekbe halt bele.
Akkoriban ugyanis a halottkémi munka elég hanyag volt, és az orvosok szerettek volna hamar túl lenni az egyes eseteken, valamint nem volt meg a megfelelő szaktudások és eszközük ha pontos diagnózishoz.
Egyre mélyülő rejtély
A temetés annak minden rendje és módja szerint lezajlott. Azonban a gyászszertartáson és a koporsó körül sertepertélő özvegy Mr. Shue különösen kezdett viselkedni. Például a felesége nyakára tekert egy oda nem illő sálat, melyet állítólag néhai párja annyira szeretett.
A holttest fejét is megtámasztotta egy párnával. Az emberek furcsállották a dolgot, de nem szóltak. Mindenki úgy volt vele, hogy csak sajátos módon próbálja feldolgozni a gyászt.
A halott feleség anyja soha nem kedvelte Mr. Shoe-t. A temetés után elég sokáig meg volt róla győződve, hogy a kovács férfi ölte meg a lányát, és a Mr. Shoe valójában ügyesen félrevezetett mindenkit.
Mivel ezt azonban nem tudta bizonyítani, így letett arról, hogy valaha is kiderül az igazság. Azonban hetekkel később különös jelenségekre lett figyelmes maga körül. A tárgyak megmozdultak, a fényképek leestek, és a lánya dolgai rendre eltűntek.
Zona többször is megjelent ezt követően álmában, és próbált arról beszélni, hogyan is halt meg.
A nő szelleme megvallotta az anyjának, hogy Shue kegyetlenül bántalmazta, és egy éjszakán eltörte a nyakát, mert azt hitte, nem készített neki húst vacsorára.
Minden összeállt az anyuka előtt. Többekkel beszélt, még a helyi ügyészt is megkereste a történtekkel és a látottakkal, aki bár valószínűleg nem hitt neki, mégis elrendelte a tárgyalást, mikor a nő több tanút is kerített, akik egyetértettek abban, hogy a férfi szokatlanul viselkedett.
Egyrészt a gyilkosságkor a helyszínre kiérkező halottkém mesélt egy furcsaságról. Amikor Zona nyakát és fejét akarta megnézni, Shue zaklatottá vált. Knapp nem akarta provokálni a férfit, így annyiban hagyta a dolgot.
Gyanúba keveredő férj
A halott nő szomszédja is arról számolt be, hogy a férfi milyen furcsán viselkedett a temetés alatt, és Dr. Knapp is elismerte, hogy nem tudta teljes egészében megvizsgálni a holttestet.
Prestonnak ennyi elég is volt ahhoz, hogy elrendelje a tetem exhumálását, és új vizsgálatot kérjen – Shue hiába tiltakozott. Dr. Knapp és két másik orvos megállapították, hogy a nő nyakán fojtogatás nyomai láthatók, a csigolyái megrepedtek, és a légcsöve is összezúzódott.
A férfire azonban nem tudták még így sem rábizonyítani a gyilkosságot, hiszen minden nyomot eltüntetett, alapos volt, így azt gondolta mindenki, hogy meg fogja úszni az egészet.
Azonban ahogy elkezdtek nyomozgatni és egyre mélyebbe ásni a férfi múltjában, nagyon megdöbbentő dolgok derültek ki. Mr. Shue ugyanis kétszer is megnősült már korábban, de az első feleség azt állította, hogy a férfi nagyon erőszakos volt, és verte őt.
A második házasság alig nyolc hónapig tartott, és a feleség halálával végződött. A két házasság között Shue azzal dicsekedett a börtönben, hogy azt tervezi, hét felesége lesz élete során.
Az esküdtszék egy óra tíz perc alatt úgy döntött, hogy igen, így fest. Shue-t bűnösnek találták. Életfogytiglani börtönre ítélték, de nem sokat ült: 1900 tavaszán kanyaró és tüdőgyulladás végzett vele.
Mrs. Heaster 1916-ban halt meg, de hátralévő évei alatt végig kitartott amellett, hogy a lánya szelleme segített kézre keríteni a gyilkosát.


Hátborzongató: megdagadt a kislány hasa és arca, amikor egy játék során megszállta egy démon!

Az Argentínában történt esetről még a helyi sajtó is beszámolt. A család a Charlie Charlie nevű játék közben paranormális jelenségeket tapasztalt, majd néhány pillanatra az egyik kislányt megszállta egy démon. A magától mozgó pohárról még felvételt is sikerült készíteniük!
A 12 éves Milagrost nagy valószínűséggel egy démon szállta meg, amikor egy barátja házában játszottak társaival.
A gyerekek egy Charlie Charlie nevű játékot játszottak, egy fejre fordított pohárral, amikor szokatlan dolgokat kezdtek el érzékelni és tapasztalni.
A kislány gonosz jelenlétet érzékelt, majd megdagadt a hasa és az arca. Elmondása szerint úgy érezte magát, mintha valami megpróbált volna belemászni a testébe.
A jelenség nem tartott tovább néhány másodpercnél, de azóta nagyon fél, és pokoli fájdalomként írta le a tapasztalatát.
A paranormális tevékenységnek azonban ezzel nem szakadt vége. Az asztalon lévő megfordított pohár hirtelen mozogni kezdtet, mintha valaki tologatná, holott senki sem volt az asztal közelében.
Erről még videót is sikerült készíteniük, ami persze nem számít perdöntő bizonyítéknak, hisz a felvétel rendkívül rossz minőségű, és ráadásul sötét is van a helyiségben.
A felvételen valóban csak annyi látható, hogy a pohár látszólag teljesen magától mozog, mintha egy démoni entitás fejteni ki erőt rá.
Azonban a történet váratlan fordulatot vett azzal hogy később kiderült, hogy a kis 12 éves lány még sincsen jól, és olyan, mintha tényleg megszállta volna ott és akkor valami.
Tipikus ördögi megszállás tüneteit kezdte el produkálni. Magában beszél, néha teljesen más, általa nem ismert nyelveken halandzsázik, és többször megpróbált magában kárt tenni. A fenti kép csak illusztráció, de a család szerint a kislány arca gyakran félelmetesen eltorzul az eset óta, mintha nem önmaga lenne.
Több újságíró is járt a családnál, akik elmondták, hogy a kislány ügye egyedi este, és hogy a lány valóban olyan, mint akit megszálltak.
Az egyik látogató fültanúja volt annak is, ahogyan elváltozott, torz hangon kiabál, és kijelenti, hogy meg akarja ölni a testvérét.
A család most az egyházhoz fordult, hogy egy ördögűző pappal hátha sikerül kiűzni a kislányból a gonoszt.
Egy túlvilági lény rohant bele a nő kamerájába

Paranormális események vették kezdetüket egy házban, mely egy régi öreg fánál épült, ahol korábban a háború idején sok embert felakasztottak.
A poltergeist jelenség mindig egyfajta erős szellemi jelenlét a házban, mely egyértelműsíti a túlvilág jelenlétét a helyiségben, vagy az egész otthonra kiterjedően.
Ilyenkor sokszor kopogásokat, nyikorgásokat, esetenként nyöszörgéseket hallani, a házban lévő tárgyak pedig időnként váratlanul elmozdulnak.
Ritkább esetben az is előfordul, hogy a házat uraló poltergeist nem akarja elhagyni az épületet, és az ott lakók életére próbál rátörni, mint ahogyan azt az enfieldi poltergeist is tette annak idején.
Most újabb jelenésről számoltak be a Dél-Wales-ben található Blackwood városában
Elaine Hamer épp a konyháról készített mobiljával felvételeket, amikor valami alaktalan lény belerohant a kamerájába. A nő nagyon megijedt, mert szinte biztos volt benne, hogy ez nem egy egyszerű optikai csalódás vagy illúzió volt, hanem egy szellemi lénnyel sikerült „találkoznia”.
A nő akkor kezdett el különös jelenségeket észlelni először, amikor kiteregetett az udvaron, és azt érezte, hogy áll valami mögötte, holott egyértelműen senki sem volt ott, és teljesen egymaga volt.
A szellemjárás okát eleinte nem sikerült megfejtenie, de ahogy kutakodott a ház történetében, és körbekérdezgette a helyieket, kiderült, hogy a ház annál az öreg fánál épült fel annak idején, melyre rengeteg embert felakasztottak.
A legtöbbet a háborúk idején, de a háború után is sokan követtek el ott ön gyilkosságot. Ki tudja hány lélek szárad a fa lelkén.
Az 57 éves Elaine bizonyítékot akart, ezért járta napról-napra körbe a házat, hátha sikerül valamit rögzítenie. Eleinte nem járt sikerrel, de nem adta fel, és végül a konyhában tudott egy olyan videót csinálni, amint egy szellem részleges manifesztciója kivehető.
Ez a videó legvégén látható, olyan mintha egy arc egyenesen nekiszaladna a kamerának. Elaine annyira megijedt, hogy kiszaladt a helyiségből, és még a házból is. Csak órákkal később szedte össze a bátorságát, hogy visszamenjen.
A nő és az ismerősei gyakran tapasztalnak azóta is jelenségeket. Ami még nagyon szembetűnő, azok a különböző, oda nem való szagok, illatok.
Olyan dolgokat lehet érezni a házban, melyek inkább egy régi, letűnt kor illatait idézik, és nem illik egyszerűen bele a jelenlegi képbe. A szagok és illatok forrását azóta sem találták meg.
Különleges felvételek kerültek elő az Ördögűző forgatásárólA világ legijesztőbb filmjének forgatásáról került elő egy korábban nem látott felvétel, melyben smink, és mimika teszteket végeztek Linda Blairrel.
Ha valaki azt mondja, hogy Ördögűző, akkor a legtöbb ember akaratlanul is összerándul. Ez ugyanis a világtörténelem legfélelmetesebb filmjeként számon tartott mozgóképes alkotás.
Még mai szemmel, a jelenlegi horrorfilmes felhozatalban is megállná a helyét, pedig a modern horrorok között is akadnak olyan klasszikusok, melyek képesek lennének felvenni vele a versenyt.
A helyzet azonban az, hogy az Ördögűző című filmen egyszerűen nem fog az idő. Ugyanolyan félelmetes felnőtt fejjel megnézve is, mint gyerekként.
Nemrégiben, néhány éve új felvétel került elő a forgatásról, melyben a főszereplő lánnyal, Linda Blairrel készítettek különféle tesztjeleneteket.
A lánynak mimikákat kellett próbálgatnia, gesztusokat. Először smink nélkül, aztán pedig riasztó, démonikus maszkban is.
Bár a kikerült felvételen nincsen hang, még így is ugyanolyan ijesztő, mint maga a film. Még ijesztőbbé teszi az egész videót az, hogy a benne látott ominózus ágy jelenetbe a színésznő meg is sérült annak idején.
A jelenetek nem mindegyike került bele a végső verzióba, noha a filmből készült egy rendezői változat is.
Ki tudja, hány hasonlóan hátborzongató tesztjelenet hever még érintetlenül valahol az archívumban, arra várva, hogy valaki megtalálja azokat?
A 15 milliós dolláros költségvetésű horror összesen több mint 402 millió dollárt hozott a stúdiónak, és az év legsikeresebb filmjének számított.
A kritikai elismeréseket pedig mi sem jelzi jobban, minthogy a filmet legalább 10 Oscar-díjra jelölték annak idején.

The Exorcist | Newly Discovered Behind The Scenes Footage


The Exorcist Modernized Trailer HD


The Power of Christ Compels You - The Exorcist (4/5) Movie CLIP (1973) HD


Titkos dokumentumok szerint apró rovarok segítségével figyelnek meg minket évtizedek óta!

Új, kiszivárgott dokumentumok bizonyítják, hogy a DARPA már évtizedek óta kísérletezik azon, hogy rovarnak álcázott kémrobotokat állítson elő megfigyelési célra. Lehet, hogy már évek óta zajlik a világ polgárainak titkos megfigyelése?
Olyan dokumentumok kerültek nemrégiben elő, melyek azt sejtetik, hogy a modern világ talán már évek, vagy évtizedek óta megfigyelés alatt van.
Kiszivárgott dokumentumok
Kiszivárgott források szerint ugyanis a DARPA más nagyobb cégek titkos fejlesztési projektjei keretében azon kísérleteznek már évtizedek óta, hogy olyan aprócska szerkezeteket hozzanak létre, melyekkel megfigyelést lehet végezni anélkül, hogy azt bárki észrevenné.
Bár a Pentagon által is titokban pénzelt projektről sokan azt gondolják, hogy ez egy jövőbeli fejlesztés, a valóság az, hogy már az 1970-es évek óta próbálkoznak különböző technológiákkal.
Eleinte nagyobb rovarokra szereltek fel különféle viszonylag aprócska chipeket, lehallgató készülékeket. Az 1980-as évekre már elő tudtak a titkosszolgálatok olyan apró ketyeréket állítani, melyek „elfértek” egy molylepkén, vagy egy csótányon.
Eredetileg a DARPA még olyannal is próbálkozott a kétezres évek elején, hogy teljesen mechanikus rovarokat hoztak létre a laborokban.
Ezek akkorák voltak, mint az igazi rovarok, de teljesen mechanikusak voltak, azaz lényegében aprócska robotokként funkcionáltak.
Idővel azonban rájöttek, hogy nem a legjobb módjai a megfigyelésnek, mert ha valaki például befog egy ilyen rovart, az rájöhet a titokra, ráadásul szétszedve elemezheti is a szerkezetet.
Rovar-robot hibridekkel figyelnek meg minket
Éppen ezért egy új, hibrid vonalon kezdtek új kísérletekbe, és néhány éve létrehoztak egy olyan rovar-robot hibridet, mely tökéletesíti mindazt, amit korábban az egyes változatok hordoztak külön-külön magukban.
Valódi, élő rovarok potrohába ültetnek chippeket, és nanotechnológiával létrehozott megfigyelő szerkezeteket, mikrofont, és kamera rendszereket.
A technológia állítólag már olyan fejlett, hogy a robotikus rendszerrel képesek a rovarok idegvégződéseire csatakozni, és azt látni, amit ők látnak, kvázi élő kamerává változtatni őket.
Különféle, rovarnak álcázott berendezésekkel figyelnek meg minket már évtizedek óta. A megfigyelés mindig is egy fő cél volt számukra, ugyanis a sötétben, a látható társadalom perifériáján kívül már növekszik egy árnykormány, mely a jövőben a felügyelete alá akar majd vonni mindent, és mindenkit.
Hatalmas előnye van
A rovarok, bogarak alkalmazása megfigyelésre óriási előnyökkel jár. Gondoljunk csak bele. Chipekkel és adóvevőkkel felszerelt csótány rajok olyan helyekre is képesek eljutni, ahová igen nehéz lenne megfigyelő rendszereket telepíteni.
Ráadásul ezekre az állatokra lényegében senki sem gyanakszik. Az átlagember egyszerű rovaroknak nézi ezeket, mert részben azok is.
Ha megfigyelést akar valaki végezni, ez lenne a tökéletes eszköz és módszer rá. Az utóbbi néhány évben jelentősen megszaporodtak egyes fajok, látszólag minden ok nélkül.
Sokak szerint ez nem véletlen, és valójában nem a természetes populációk szaporodtak, hanem a mesterségesen szaporított, chippelt rovarok populációja.
Az Új Világrend eszköze
Sokak szerint ez a megfigyelési hullám már közvetlen előjele az Új Világrend létrejöttének. A modern kori felfogás szerint az Új Világrend olyan globális világkormányként fog működni, melyet a világ néhány legbefolyásosabb családja fog irányítani.
Vannak olyan teóriák, miszerint a migráns válság, és a jövőben kialakuló európai vallásháború az iszlám és a kereszténység között éppen ezt készíti majd elő.
A harmadik világháború kitörése után az emberek szinte szomjazni fogják a biztonságot, és lényegében önként fogják átadni a szabadságjogaikat csak azért, hogy biztonságban érezhessék újra magukat.
Ekkor fog jogilag is indokolt lenni az Új Világrend megszületése, mely titokban már évszázadok óta létezik, lés irányítja a világ menetét.
A DARPA, és más hasonló, megfigyelési eszközökkel kísérletező cég nekik csak egy eszköz, hogy elérjék végső céljukat: teljes hatalmat a világ összes nemzete felett.
Lefotózta nagyapja szellemétEgy nő véletlenül lefotózott egy árnyalakot, egy birminghami múzeumban, és meg van győződve arról, hogy egy rokona szelleme kísérti.
Ella Reeve már egy ideje titokzatos, szellemi jelenlétet érez maga körül elmondása szerint. A túlvilági érzet abban nyilvánul meg, hogy időnként úgy érzi, valaki figyeli őt, és szokatlan jenségekt tapasztal maga körül.
Van úgy, hogy csak egy-egy árnyalakot lát elsuhanni otthon a szobájában, de olyan is volt, hogy a nyári fülledt melegben fázni kezdett, és úgy érezte, hogy a szoba hőmérséklete drasztikusan lecsökken.
Most végre bizonyítékkal is tud szolgálni az őt gyötrő kísértettek kapcsolatban, ugyanis véletlenül sikerült megörökítenie egy birminghami múzeumi látogatás során.
Azt állítja, hogy abban a pillanatban, amikor a fotó készült, szintén érezte, hogy hirtelen jéghideg lesz a helyiségben. A levegő lehűlt, és a tarkójába fúródó tekintete újra észlelte.
Amikor hazaérve megnézte a képeket, döbbenten tapasztalta, hogy ez árnyékszerű alak látható az egyik fotón.
A fotó azért is volt ennyire különös, mert Ella szerint senki más nem volt ott a szobában, aki árnyékot vethetett volna.
A nő szinte biztos benne, hogy néhai nagyapja szelleme kísérti valamilyen oknál fogva. Az idős férfi 93 évesen halt meg két évvel ezelőtt, akkor kezdődtek a szokatlan jelenségek Ella körül.
Az is furcsa egybeesés, hogy az elhunyt nagyapa a múzeumban található szobához hasonló stílusban épült házban élt annak idején.
Szerintetek véletlen egybeesés, vagy tényleg vele volt a szobában nagyapja?

A tudatalattink képes kapcsolatba lépni a túlvilággal?

Állítólag minden ember képes kapcsolatba lépni az elhunytakkal a tudatalattija segítségével, ha kellően mélyen meditál, vagy álmodik.
A túlvilággal való kapcsolatfelvétel az emberiség mindig is megfejtetlen rejtélye volt. Soha senki nem találta még meg, hogy a túlvilág pontosan hol helyezkedik el. Sem a fizikai térben, sem pedig a szellem síkon.
Bár a kutatók azt gondolják, talán egy párhuzamos idősík, vagy dimenzió lehet, mely időnként összeér a miénkkel, valójában a tudomány számára egyelőre fehér folt az egész túlvilág kérdéskör.
Halott látók
Mivel nem tudjuk, hol keressük, ezért a legtöbb ember nem is találja, nem képes felvenni a kapcsolatot a halottakkal.
Csak az úgynevezett halott látó médiumok képesek arra, hogy meglássák a nem látható dolgokat. Ők képesek a kapcsolatteremtésre, és olyan dolgokat is elárulni az elhunytakról, amiket csak ő, és a hozzátartozója tudhatott.
Sokszor éppen ezért szokott az terjedni a médiumokról, hogy valóban látják, érzékelik a láthatatlant.
A halott látók egyfajta transz állapotba esnek kapcsolat felvétel során, de vannak, akik meditáció útján kommunikálnak a szellemekkel.
Ebben a mély meditációs állapotban csak kevés ember tud meglenni, vagy egyáltalán eljutni oda. Nagy koncentrációra van szükség, de egyes kutatások szerint olykor tudatalattinkkal mi, átlagemberek is képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot egy-egy pillanatra a túlvilággal.
Álmok és a túlvilág
Biztosan neked is voltak már olyan élményeid, amikor azt álmodtad, hogy meglátogatott téged egy rég elhunyt szeretted. Ilyenkor rendszerint mondott, vagy tett valamit, ami később igazolt egy jövőbeli eseményt.
Az ilyen, és ehhez hasonló álmok egyes álomkutatók szerint valójában nem is álmok, hanem emlékek.
Emlékek, méghozzá egy nem sokkal azelőtt bekövetkező esemény lenyomatai. Vagyis álmunkban, ha elég mélyen alszunk, egy másik tudati síkba lépünk át, abba a síkba, ahol az elhunyt lelkek is bolyonganak.
Azt már régebbi kutatások is sejtették, hogy a lelkünk, pontosabban tudatunk képes elhagyni álom során a testünket, de arra senki sem gondolt, hogy ilyenkor talán pont abba a síkba távozunk, ahová majd akkor kerülünk, ha meghalunk.
Sőt, egyes vadabb elképzelések szerint még az sem kizárt, hogy a világunkban látható szellem jelenségek is ugyanebből fakadnak. Vagyis egy másik síkon létező világban valaki álomba merül, majd tudatának árnyékképe itt köt ki rövid időre a mi világunkban, szellemként.
Az álmok világa mind a mai napig megfejtetlen, és bár a tudomány egyre többet tud meg arról az időszakról, amikor agyunk is pihen, de még mindig rengeteg a megválaszolatlan kérdés.
Vajon tényleg csak azért álmodunk, hogy az agyunk pihenhessen? Vagy az álmoknak van valami felsőbb célja, magasztosabb értelme, netán jelentése?A szellemvilág egy párhuzamos világ áthallása?

Egy új elmélet szerint a szellemvilág talán egy másik, párhuzamos szálon futó idősík, vagy dimenzió, mely időnként interferál a mi dimenziónkkal.
Az utóbbi időben egy új elmélet borzolja a kedélyeket. A szellemvilággal kapcsolatban számtalan teória létezik. Hogy pontosan mi lehet a túlvilág, vagy, hogy hol helyezkedik el a térben, és időnként miért lehet szellemeket látni.
Múltbéli síkok keveredése a jelennel
Vannak, akik a múlt kivetülésének gondolják. Azaz a letűnt idők, a múlt előretolódik, és kapcsolatba kerül mi világunkkal. A halott személy, akit látunk, az a múltbéli elhunyt egy régebbi idősíkja lehet.
Ebben lehet is valami, hiszen számtalan kísértetről számoltak be úgy, hogy az olyan tevékenységet végzett, mint annak idején életében is.
Ebből sok elméleti kutató szerint az követezik, hogy mi élők nem is halottakat látunk, hanem az elhunytak egy olyan időbeli síkját, ahol az illető még élt.
A múltbéli síkok keverednének a jelennel? Ki tudja? Megvan benne a logika, ráadásul a kvantumfizika sem cáfol rá, éppen ellenkezőleg.
Egyre több a bizonyíték arra, hogy nem ismerjük még atomi szinten eléggé a világunkat, és a részecskék képesek furcsán, mondatni megmagyarázhatatlanul viselkedni.
Egy párhuzamos világ áthallása
Egy másik elmélet is lehetséges, mely a párhuzamos világokhoz kapcsolódik. Azok, akik meghalnak, csupán ezen a világon hagyják testüket, és egy másik világban születnek újjá, lesznek újra anyaggá.
Ez a világ nagyon hasonlít a miénkre, sőt, egyesek szerint a másik világ ugyanennek a világnak egyfajta tükörképe.
Hívhatjuk mennyországnak is, de a hely sokkal jobban hasonlít a hétköznapjainkra, mint bármi másra.
Ha valóban egy párhuzamos világról van szó, akkor a világ lakói azért nem tudnak arról, hogy meghaltak, mert valójában ők is élnek, csak egy másik síkon léteznek.
Számunkra ők tűnnek szellemeknek, számukra pedig mi.
Időnként, valamilyen furcsa okból a szellemvilág interakcióba kép a mi világunkkal, talán a világaink szélei összeérnek, és egy eddig ismeretlen részecske folyamatot indítanak be, ami miatt léthatóvá válnak a benne élők, és egyes elemeik.
Ezt szintén nem cáfolja a kvantumfizika, sőt, egyre több bizonyíték van arra, hogy az anyag bizonyos környezeti együtthatók fennállásakor képes nagyon is furcsán viselkedni.
Ma már az is bizonyítottá vált, hogy az anyagi részecskék képesek egyszerre két helyen lenni a térben ugyanazon időben.
Sokak szerint a tudomány fejlődésével képesek leszünk rá egy napon, hogy egyfajta kaput nyissunk ebbe a párhuzamos világba, ahol újra találkozhatunk az oda átkerült emberekkel.
Sok vallási vezető szerint ez lesz tulajdonképpen a várva várt második eljövetel, azzal a különbséggel, hogy mi fogjuk elhozni számukra ezt az eljövetelt.
Bárhogy is, a világon észlelt szellem jelenségek még hosszú-hosszú ideig rejtély kérdés maradnak a tudomány számára, de előbb vagy utóbb sikerül majd mindenre fényt deríteni azzal a bizonyos túlvilággal kapcsolatban.
Reinkarnáció: megtalálta, hogy ki gyilkolta meg előző életében!

Bizarr, egyben csodálatos történet egy gyermekről, aki előző életéből szár,az emlékei segítségével felkutatta akkori gyilkosát, hogy elejét vegyen a borzalmas rémálmoknak, és végre szembesüljön a múltjával. A reinkarnáció egy zavarba ejtő esete.
A reinkarnáció, azaz az előző életek kérdése mindig is egy érdekfeszítő kérdés volt. A statisztikák és különböző felmérések azt mutatják, hogy az emberek 86%-a hisz a reinkarnáció valamilyen formájában.
Ez annyit tesz, hogy a legtöbben biztosak abban, hogy van valami a halál után, és a halál után a lelkünk nem vész el, csak egy másik formát ölt.
Reinkarnáció: a tested hátrahagyod, de a lelked tovább él
A reinkarnáció alapja az, hogy a test bár sebezhető, és öregszik, a lélek sebezhetetlen, és halhatatlan. Az egyén lelke soha nem hal meg, csak egy másik testbe kerül, és kitörlődnek az emlékei az előző életéről, hogy könnyebb legyen újra nekiindulni.
Bizonyos esetekben nem tudni miért, de a lelkünket ért traumát nem felejtjük el a test cserélődése után sem, és halovány, ismeretlen eredetű emlékfoszlányokként jelen vannak elménkben.
Ilyenkor valaki úgy születik meg, hogy már emlékekkel rendelkezik a világról, holott még soha nem járt benne.
Olyan helyekre emlékszik, ahol még sohasem járt, és olyan ismeretek birtokában van, melyet nem volt ideje elsajátítani aktuális életében.
Egy 3 éves kisfiú megtalálta azt a férfit, aki megölte előző életében
Egy német terapeuta, Trutz Hardo egy olyan esetet idézett fel, mely egyszerre hátborzongató és bizarr. És egyben ékes bizonyítéka annak, hogy igen is, létezik reinkarnáció.
A Golan Heights régióból érkezett fiút azért hozták el hozzá a szülei, mert a gyermek szokatlanul viselkedett. Furcsa dolgokat mondott, és azt képzelte, hogy emlékszik bizonyos dolgokra, amikre elviekben nem emlékezhetne.
Ezek a kóros emlékképek gyakran odáig fajultak, hogy a gyermeknek már nem volt nyugodt éjjele, rémálmok, borzalmas képek gyötörték az éjszaka leple alatt.


Hardo elmondta a gyerekkel történteket Dr. Eli Lasc-nek, aki az 1960-as években Gázában tevékenykedett.
Az volt a különös az egészben, hogy a fiúnak volt egy vörös sebhelye a homlokán. Mivel a helyiek, és a környezete, ahol felnőtt, amúgy is nagyon nagymértékben hittek az előző életek teóriájában, úgy tartották, hogy az ilyen, születéskor is látható sebhelyeket még az előző életében szerzi az ember.
Amint a fiú elkezdett tudni beszélni, azonnal megosztotta az előző életéből visszamaradt emlékeit.
A szülők természetesen hittek neki, és azonnal felkeresték a gyermekükkel azt a helyet, mely a csöppség elméjében időnként felsejlett.
Hatalmas döbbenet volt, hogy a fiú, még az előző életében használt nevére is emlékezett, és kiderült, hogy az illető már az ő születése előtt csaknem 4 éve eltűnt a faluból, ahol lakott, nagy valószínűséggel meghalt.
És ez még nem minden. A gyermeknek borzalmas emlékképei voltak arról is, ahogyan egy fejszével mészárolják le.
A szülők és a gyermek felkeresték a férfit, akit a gyermek emlékei alapján találtak meg, és szembesítették a tetteivel, aki annyira megrémült, hogy mindent azonnal tagadni kezdett.
Az volt a következő lépés, hogy a gyermek előző életében hátrahagyott testét megtalálják a helyi temetőben. Nem is keresgéltek sokáig, mire megtalálták, és exhumálták a csontokat. Hihetetlenül hátborzongató volt, amikor kiderült a halál oka.
Egy fejre mért, nagy erejű csapás egy fejszével. A fejszét ráadásul a tetemmel együtt temették el. A gyilkost később szembesítették a bizonyítékokkal, aki mindent bevallott, és elítélték.
Ez az ügy remek példája annak, hogy igen is, a mai napig vannak bizonyítékok a paranormális létezésére, és az előző életekre.

Poltergeist tologatja és dobálja a tárgyakat egy régiségkereskedésbenEgy biztonsági kamera felvételén jól látni, ahogy a tárgyak paranormális módon maguktól repülnek le a polcokról. A helyiek azt beszélik, hogy egy poltergeist jelenléte borzolja a kedélyeket a régiségkereskedésben.
A könyvespolcról lerepülő könyvek, és ide-oda eltolódó tárgyak láthatóak azon a biztonsági kamera által rögzített felvételen, mely nemrég került fel az internetre.
A felvételt egy régiségbolt kamerái rögzítették. Állítólag az üzlet előző tulajdonosai is tapasztaltak szokatlan jelenségeket a bolt falai között.
Többször lehetett érzékelni, hogy egy meghatározhatatlan erő van jelen a helyiségben, időnként pedig tárgyak estek le a polcokról, mintha csak valaki lelökte volna őket.
Jól látható a mostani felvételeken is, hogy a tárgyakhoz senki sem ér hozzá, mégis elmozdulnak, lerepülnek a helyükről.
Azonnal felmerült a szkeptikusokban az átverés gyanúja, azonban nem csak a bolt tulajdonosai állítják, hogy egy poltergeist okozhatja a paranormális jelenségeket a régiségkereskedésben, hanem az oda betérő vásárlók is.
Egy vásárló váltig állítja, hogy egyszer érezte, hogy az üzletben járva valaki áll mögötte. Szinte érezte a rá fújt levegőt a tarkójánál, azonban mikor hátranézett, már nem volt ott senki.
A poltergeist jelenség nagyon veszélyes, ugyanis az adott helyen megtelepedő entitás lehet, hogy rossz szándékkal érkezik, és ez esetben nagyon nehéz kiűzni a falak közül.
Nem egy olyan esetről tudni, ahol az egyház segítségét kellett kérni, és ördögűzésre is sor került annak érdekében, hogy megszabadítsák a családot és a helyet a gonosz túlvilági lénytől.


Ijesztő, nem evilági lény meredt rá az egyik képen. Újra látták Slendermant?

Egy férfi korábbi nyaralásából származó képeit rendszerezte, amikor egy szokatlan, magas, vékony árnyalakot fedezett fel a képen, közvetlenül mellette. Az egészben az a legijesztőbb, hogy ott, és akkor, amikor a kép készült, senki nem volt a közelében…
Egy férfi nemrég gondolt egyet, és az elmúlt év nyaralásaiból szeretett volna egy rendezett albumot készíteni. Bár ne tette volna…
A férfi ugyanis a régi képek rendezgetése, rendszerezése közben egy olyan képre bukkant, mely egyszerre volt bizarr és hátborzongató.
Az ominózus képen ugyanis ő maga átható, amint szelfit készít magáról egy repülőtéren. A kép bal felső sarkában azonban egy magas, vékony, bizarr termetű alak bukkan fel, elmosódva.
Még jobban felállt a hátán a szőr, mikor tudta, hogy a kép készítésekor senki nem volt a közelben.
A képet feltöltötte, majd kikérdezte az emberek véleményét az ügyben. Ő maga ugyanis nem tudta hova tenni a fényképen látható jelenséget.
Az első szelfis képen egyébként nem látható a lény, a másodikon viszont igen, pedig egy másodperc sem telt el a két kép készítése közben.
De akkor ki, vagy inkább mi lehet az a bizarr figura a kép bal felső sarkában? Ez interdimenzionális lény? Egy kísértet? Vagy valami más?
Sokan, akik megnézték a képet, a Slendermanre tippelnek, úgy sejtik ez a titokzatos és ijesztő kreatúra állhat, a férfi mögött.
Slenderanről rengeteg szóbeszéd kering a neten. Vannak, akik szerint a lény nem is létezik, és valójában csak kitaláció az egész, míg mások meg vannak róla győződve, hogy látták a lényt.
Azt sem tudja senki, hogy honnan érkezett. Egy meg nem erősített – tehát érdemes a helyén kezelni – történet szerint Mark Slender volt az eredeti neve a lénynek.
1921-ben pedofil vádakkal börtönbe zárták, majd arcát levágták, végtagjait meghosszabbították. Mivel a börtönben gyűlölték a pedofilokat, így rengeteg bántalmazást kapott az amúgy is eltorzított férfi, míg végül egy napon megszökött, és sose látták többé.
Más források szerint ott halt meg a börtönben egy ilyen bántalmazás során, ezért kísért és bolyong a világban torzszülött túlvilági testével.


Ilyen hihetetlen látomásokban, élményekben volt részük a halálból visszatérő embereknek!Van élet a halál után? A lélek tovább él, a test elporlad? Újjászületünk, vagy a túlvilágra kerülünk az örökkévalóságba? Visszatérők igaz beszámolói, akik bepillantást nyertek a „túlsó” világba.
Az élet és a halál az emberi lét körforgásának része. Nem lehet senkit megmenteni, az orvosok sem mentenek meg soha senkit, csupán időt nyernek neki, hogy egyszer majd máskor, más módon meghalhasson.
Élet és halál
A halál gondolata mindig is riasztotta, nyugtalanította az embereket. Sokak szerint a vallás kialakulása is ebben rejlik, valamint a halál utáni élet tana is.
Az emberek egyszerűen félnek a haláltól, nem képesek elfogadni, hogy nincs semmi odaát. – állítja sok szkeptikus.
Ugyanakkor azt elfelejtik megemlíteni, hogy rengeteg olyan ember létezik, akik csodával határos módon a halál küszöbéről tértek vissza, és olyan dolgokat, víziókat tapasztaltak, melyek azt bizonyítják, hogy van valami odaát.
Számtalan alaklommal írták már le olyan emberek a tapasztalataikat, akik valamilyen műtét vagy baleset következtében megjárták a klinikai halált – azonban szerencsésen visszatértek az életbe.
Visszatérések, látomások a mennyországból, Isten arcának feltűnése, fénylő alagút a végtelenbe. A beszámolók sokrétűek, de mégis ugyanúgy írják le a túlvilágot, vagyis ennyi ember nem tévedhet, lennie kell valaminek odaát.
Visszatérők túlvilági élményei
Egy 12 éves fiú esete is azt bizonyítja, hogy az élet nem fejeződik be a halállal. A fiúnak egy rutinműtét közben állt le a szíve, és a klinikai halál állapotába került.
Csak a szerencsén múlott, hogy végül az orvosoknak sikerült őt visszarántani az életbe.
Semmi varázslatos nem volt benne. Olyan volt, mintha aludnál, csak néha fel tudsz kelni, néha pedig nem vagy rá képes. Az élet zajos és színes, a halál viszont az abszolút semmi." – emlékezett vissza később.
Egy másik férfi, aki legalább 10 percen át hivatalosan is halott volt, arról számolt be, hogy ő is egyfajta semmit érzett, később pedig egy fénylő alagút végén találta magát.
Az alagút végén egy alak állt, akit utólag elhunyt nagyanyjaként azonosított.
Ahogy megindult felé, azt vette észre, hogy hiába közeledik, mégis egyre távolabb kerül. Mire az alagútban teljes sötétség lett, ismét visszahozták az életbe őt.
Szent meggyőződése, hogy ha ott és akkor sikerült volna végigmennie az alagúton, akkor valószínűleg végleg meghalt volna. Lelke eltávozott volna az élők világából.
Meghalunk egyáltalán véglegesen?
Reményekkel teli történetekkel találkozhatunk tehát, amikor a beszámolók azt bizonyítják, hogy a halál pillanata csak egy kapu, amely mögött valami elképzelhetetlenül édes, békével teli világ vár mindenkire.
Egy orvos, Dr. Alexander nem hitt a lélek létezésében. Orvosi egyetemen tanult, olyan emberek körében, akik teljesen materialista felfogásban éltek. A lélek létezését, nem tekintették tudományos ténynek. Mint a legtöbb szkeptikus, a halál utáni élményekről szóló beszámolókat elintézte azzal, hogy ezek csak az emberi elme illúziói. Nézeteit azután változtatta meg, amikor egy bakteriális fertőzés miatt, hét napra kómába esett.
A hét nap alatt számos világot bejárt, köztük a Mennyországot is. Tapasztalatait közérthetően, valahogy így fogalmazta meg:
"A halál utáni élet sokkal valódibbnak tűnt, mint az az élet, amit a Földön töltöttem. Mintha a földi lét, csak egy mesterséges, kavargó álomvilág lenne csupán... A halál után nem vár más, csak tiszta és tömény SZERETET. Ha meg akarjuk érteni az univerzumot, előbb meg kell értenünk a szeretetet."
Mindenről telepatikusan kommunikáltunk. Nem volt szükség beszédre többé. Nem különült el többé az én és az egész.
A halál utáni élet reménye mindig ott lakozik bennünk, már csak az a kérdés, ki mikor tudja meg, hogy át kell lépnie a másik világba…
Szellem van a házadban? Ezek a legjobb módjai annak, hogy végleg megszabadulj tőle!


Talán egy befejezetlen dolog miatt nem tudta otthagyni korábbi életét, szeretteit, talán még úgy érzi, feladata van a hátrahagyottakkal.

Amennyiben valamilyen oknál fogva a szellem nem tud átmenni a fény kapuján az 48 nap után bezárul, és a lélek itt reked a földi létben.tulvilagi-emberekVannak ártalmatlan szellemek, ezekből van szerencsére több. Akadnak köztük olyanok is, akik még túlvilági létükben is kapzsik, és megpróbálnak még haláluk után is az életükben begyűjtött anyagi javakhoz tapadni, azok közelében maradni. Ezek a lelkek nem képesek elhagyni a világunkat, míg ezek a számukra kedves tárgyak léteznek. Van egy szűk réteg azonban, melyek nagyon veszélyesek, akik

a Földön maradás érdekében megpróbálnak „hozzátapadni" egy emberi testhez lélekhez.

Általában rokonokat, vagy érzelmileg labilis embereket választanak, de nemcsak embereket, hanem akár lakásokat, köztereket, pincéket bejáratait keresnek maguknak.  

Ha úgy érezzük, szellem van az életünkben

Számtalan dologból érezhetjük azt, hogy nem vagyunk egyedül lakásunkban, vagy az életünkben. Van olyan szellem, ami személyekhez - akár hozzánk - kötődik, és van olyan is, mely helyekhez.paranormal-latogatoAz egyik szellemjáráskor legszembetűnőbb jelenség az orrunkhoz kapcsolódik. Paranormális aktivitáskor ugyanis előfordul, hogy olyan szagokat, illatokat érzünk, melyeknek valójában – normális körülmények között – nem lenne szabad ott lenniük, nem lenne szabad éreznünk. Ha különös, elsőre értelmetlen, később mégis komoly értelmet nyerő álmaink vannak, akkor is biztosak lehetünk,hogy valami túlvilági eredetűvel van dolgunk. Ilyen esetekben ugyanis sokszor maga az entitás próbál álmainkon keresztül mondani nekünk valamit.

Szintén sok szellem járta házban számolnak be arról az emberek, hogy gyakran érzik úgy, mintha figyelnék őket.

Ilyenkor a hátukon szó szerint feláll a szőr, a fülük bizseregni kezd, és úgy érzik, valaki áll mögöttük az üres szobában.
Majdnem szellemi jelenés kapcsán arról számoltak be a szemtanúk, hogy a levegő hirtelen lehűlt. Bizonyos esetekben olyan mértékben, hogy az emberek látták saját leheletüket. A kísértet abszorbálja az energiát, így következik be a lehűlés. Egy felmérés szerint az emberek legalább 50%-a szeretne az élete során szellemet látni, ha lehetősége lenne rá, azonban arról nem szólnak a statisztikák, hányan csinálnák össze magukat egy ilyen találkozás során. Ha egy tényleges szellemi megjelenésnek leszünk tanúi, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valóban túlvilági lénnyel, lényekkel van dolgunk.  

Mit tegyünk, ha szellemmel van dolgunk?

Az első tanács inkább megelőzés részben, mint gyakorlati tanács arra az esetre, ha már megszállta volna lakásunkat egy kísértet.

Rendkívül fontos, hogy szeretteinket gyászoljuk meg kellőképpen, minden földi tisztességet adjunk meg számára, de ne tartsuk magunk mellett a lelkét itt a Földön, mert a szellem nem tud átkelni a túlvilágra.

Ugyanis azzal, hogy fájdalmunkkal fogva tartjuk szerettünket nem csak magunknak árthatunk, hanem megakadályozzuk azt is, hogy újra vissza szülessen a földre.gyertya-langjaJó tanács lehet az, hogy éjszakánként - fehér - gyertyákat égetünk. A gyertyának ugyanis rendkívül tiszta a lángja, és a fényt nem szeretik a szellemek. Akaratlanul is a félhomályt, sötétet kedvelik, főleg a rossz szándékú lények, démonok.

A másik gyakorlatban is működő dolog a feszület. Helyezzünk el belőlük minél többet a lakásban, annak több pontján,

mert a feszület jelenléte nyugtalanítja a gonosz, ártó szándékú kísérteteket, a jó szándékúakat pedig arra sarkallja, emlékeztetni, hogy tovább kellene állniuk. Szólítsuk fel a ház elhagyására, kitartóan, naponta akár többször is. Ezáltal a szellem azt fogja érezni, hogy egyrészt nem félünk tőle, és a házat már saját területünknek tekintjük, a saját életünknek, amiben neki nincs helye. Ha megszűnik minden kötődés a valós világhoz, a szellem el fogja hagyni azt. A szívósabb szellemeket csak úgy lehet elűzni,

ha egy számukra kedves tárgyat semmisítünk meg.

mint fentebb már leírtuk, egyes személyek lelkei bizonyos tárgyakhoz kötődnek, mert nem tudnak tőle elszakadni. Ha rájövünk melyik az a tárgy, semmisítsük meg, vagy temettessük az elhunyt szelleme mellé, így az utolsó kapocs is kámforrá válik közte, és az élők világa között, nem lesz mihez ragaszkodnia.szellemlany

Ha befejezetlen ügyei voltak, talán azokra akarja felhívni a figyelmet.

Egy soha ki nem adott könyv, egy fel nem adott búcsúlevél. Számtalan ok lehet, amire fel kívánja hívni a figyelmünket valaki odaátról. Ha figyelünk az ismétlődő álmokra, apró jelekre, könnyen kideríthetjük mit akarhat, de ezt csak szigorúan médium jelenlétében tegyük, hisz a szellemidézés veszélyes, a kísértettel kapcsolatba lépni egyedül ne kíséreljünk meg. Ha pedig minden kötél szakad, és nem sikerül saját erőnkből távozásra bírni túlvilági lakótársunkat, akkor érdemes médiumot hívni, vagy valamilyen ördög és szelleműzéssel, házak megtisztításával foglalkozó szakembert.


Hetek kérdése a harmadik világháború kirobbanása egy jóslat szerint?

Akár már Május 13-án is kitörhet korunk legnagyobb kataklizmikus háborúja?
Egy rejtélyes, az életéről nem túl sokat eláruló médium, Horacio Villegas szerint a rettegett harmadik világháború még idén elkezdődik, méghozzá május 13-án.
A médium úgy hiszi, és azt állítja, hogy őt maga az Isten küldte azzal az üzenettel, hogy tudassa az emberekkel, hogy hamarosan eljönnek a végidők, és hogy a harmadik nagy világégésnek már csak hetek kérdése, hogy bekövetkezzen.
Persze ezt a hírt sokan kétkedve fogadják, azonban Horacio Villegas már több ízben bizonyított, ugyanis korábban Donald Trump győzelmét és elnökségét is megjósolta.
Donald Trumpra egyébként azt mondta, hogy az "Illuminátusok királya", és azt is megjósolta, hogy komoly támadásokat fog Szíria ellen végrehajtani, és elrendelni.
Ez a jós és médium most azt a megdöbbentő állítását hangoztatja, hogy a harmadik világháború már csak hetek kérdése.
A pontos dátum 2017 május 13-a. Ekkor fog kirobbanni a világ hátralévő részét meghatározó globális háború, mely egy mindent elsöprő kataklizmát fog majd okozni.
A május 13. és az október 13. közötti időszak lesz a harmadik nagy világégés kezdete.
A médium még részletekbe is belebocsátkozott azt illetően, hogy hogyan is fog lezajlani a nagy háború, és hogyan, és miként robban majd ki az egész.
A próféciában megemlíti Észak-Koreát is, és Kínát, ami támogatni fogja majd Északot.
Az első komoly koreai háborúban pedig Amerika fogja segíteni szövetségesként. Így egy globális szembenállás fog kialakulni, ami a harmadik világháborúhoz vezethet.
Mások azonban úgy vélik, hogy ez csak a kezdet lesz, és valójában az egész az iszlámról fog szólni, és annak Európában való folyamatos térhódításáról.
Hogy ez tényleg így lesz-e azt még nem tudni. Azonban ha egy kicsi is igaz belőle, akkor nem csak Amerika, és nem csak Egész Európa, de a világ is egy olyan komoly és brutális háború képével néz szembe, mely alapjaiban rengetheti meg a világunkat.
Sokan úgy tartják ugyanis a harmadik világháborúkról, hogy azt még szuperfegyverekkel fogjuk vívni, de a negyedik világháborút már újra botokkal, és kövekkel…
OSZD MEG másokkal is!
Kiszivárogtak az illuminátusok titkos parancsolatai!

A rejtélyes és egyben titkos társaság soha nem ismert parancsolatai kerültek most napvilágra.
Joggal mondhatjuk, hogy az illuminátusok mindig is a történelem valaha volt legtitkosabb, és egyben legmisztikusabb társasága volt.
Rengeteg különféle rejtély, és összeesküvés elmélet főbb szereplői.
Azonban ezen összeesküvések egy jó részéről beigazolódott, hogy van alapjuk, méghozzá nem is kevés.
Az illuminátusokról midig is azt tartották, hogy a háttérből, mondhatni a sötétből irányítja a világ meghatározó folyamatait.
Nemrégiben egy belső forrás, aki meglehetősen közel áll az illuminátusokhoz, elképesztő információkat árult el róluk. Elmondása szerint 47 évig mozgott az illuminátusok legfelsőbb köreiben, közvetlenül a vezetők körül.
A névtelen forrás azt is elmondta, hogy miért állt most ki a nagy nyilvánosság elé a titkokkal.
Szerinte a szervezet a legnagyobb titokban egyre elképesztőbb, s egyre gonoszabb terveket forral a világ ellen, és a jövőben úgy fogják manipulálni a történelmet, és a gazdaságot, mely rengeteg áldozatot fog magával hozni.
A névtelen forrás ezért közzétette azt a szent, mindenkori 9 parancsolatot, melyet az illuminátusok minden tagja követendőnek tekint.
  • 1.Lucifer a fényhozó csupán kétfajta embert teremtett. Minket, az illuminátusokat, és az embereket, akik semmi másra nem valók, csak arra, hogy rabszolgaként uralom alá hajtsák őket, majd lemészárolják őket.
  • 2.Az Egyesült Új Világrend megvalósítására való törekvés. Ez lesz a végső nagy mészárlás (Agenda 21). Az emberi populáció lemészárlása elengedhetetlen ahhoz, hogy az Új Világrend létrejöjjön, és az emberi genocídium végbemenjen.
  • 3.Az emberi csürhe robot módjára ismételje azt, hogy "fekete az fehér".
  • 4.A teljes igazság elrejtése.
  • 5.Az összes hithű keresztény, és zsidó mihamarabb eltörlése és megsemmisítése.
  • 6.Egyedül saját magadat tiszteld!
  • 7.Az emberi csürhével el kell hitetni, hogy NINCS teremtő, és soha nem is létezett.
  • 8.Törekvés arra, hogy az emberi tömegek semmi mást ne szolgáljanak, csak az Új Világrendet, mint szimulált valóságot.
  • 9.A történelem újraírása által a vereséget győzelemmé fordítani.
Az illuminátusok végső célja az emberiség mesterséges úton való népességcsökkentése lesz.
Egyes becslések szerint alig 500 millió embernek kellene lennie optimálisan a Földön az illuminátusok tanai szerint. Ha ez így van, hamarosan komolyan kataklizmákkal nézhetünk szembe.
OSZD MEG másokkal is!
20 nagy igazság az életről, amit senki sem fog elmondani neked!Köntörfalazás nélkül. Érdemes elolvasnod, lehet, hogy meglepetések is fognak érni.
Az igazság néha igencsak fájhat, de még mindig jobb, mint hazugságban élni. Hiszen ha nem nézünk szembe a valósággal, akkor nem tanuljuk meg az élet szabályait és előbb vagy utóbb, szembetalálkozunk az igazsággal, amelyet nagyon nehéz lesz elfogadnunk.
Az inc.com oldalon Matthew Jones életmódtanácsadó, és terapeuta 20 olyan életigazságot osztott meg velünk, amelyet mindannyiunknak ismerni kell.
1. Egy nap mindenki meghal, de sosem tudni, hogy ez mikor következik be.
2. Az összes szeretted szintén meg fog halni egy napon, de sejtelmed sem lehet, hogy mikor következik ez be.
3. Az anyagi gazdagság nem tesz jobb és boldogabb emberré.
4. A boldogság megszállott kutatása fog megakadályozni abban, hogy igazán boldog légy.
5. Ha időt szakítasz a szeretteidre, az többet ér annál, mintha pénzt adnál nekik.
6. Az egész világot nem teheted boldoggá, de ha mégis megpróbálod, lehet, hogy saját magadnak okozol rosszat.
7. Ne törekedj a tökéletességre, mert mindenkinek nem lehet megfelelni, és ha mégis megpróbálsz, könnyen megsérülhetsz lelkileg.
8. A gondolataid kevésbé fontosak, mint az érzéseid.
9. A tetteid többet jelentenek, mint a szavaid, ezért vigyáznod kell, hogy mit cselekszel.
10. Az amit elértél, megvalósítottál, már nem fognak számítani életed utolsó pillanatában.
11. A tehetséged nem ér semmit, ha nem gyakorolsz keményen.
12. A “most” pillanata számít csak, a múlttal és a jelennel nem szabad sok időt tölteni.
13. Senkit sem érdekel, hogy milyen nehéz az életed, egyedül csak te irányíthatod a sorsodat.
14. A szavaid erejével képes vagy befolyásolni másokat.
15. Ha önmagadat képzed, az nem egoizmus, hanem épp ellenkezőleg, érdemes sok időt és energiát áldoznod erre a célra.
16. Nem számít az, hogy mi történik, a lényeges dolog, hogy miként reagálsz a történtekre.
17. Ahhoz, hogy boldog légy, meg kell próbálnod a környezeteddel jó kapcsolatot ápolni.
18. Az életben minden változik, így az is, hogy mi okoz örömet. Idővel új dolgokat kell találnod magadnak.
19. Hiába vagy ambíciós, ha nem tudod kivitelezni azt, amit szeretnél.
20. Az idő a legjobb barátod, használd ki úgy, hogy minden percét élvezhesd.
Forrás: Tudnodkell.info
Mi van, ha valójában nincs is tudat?

Tisztában vagy azzal, hogy mi a tudat? Szerinted te a birtokában vagy? Az embert vajon mi teszi tudatossá? Mi teszi emberré?
A tudatot régen is, és ma is sokféleképpen értelmezik.
És mi van, ha nem is létezünk? Egy különös elmélet ezt támasztja alá.
A tudat a filozófiában és a pszichológiában az agy legmagasabb rendű, csakis az emberre jellemző funkciója, amelynek lényege, hogy célszerűen visszatükrözi a külső tárgyak tulajdonságait és kapcsolatait, megtervezi a cselekvést és következtet annak majdani eredményére.
Ráadásul vonatkozhat a bennünk felhalmozott tudati élmények, képzetek, fogalmak összességére is.
Senki sem tudta a múltban, és tudja jelenleg sem megmagyarázni a tudatot teljes mértékben.
Talán a legközelebb maga Sigmund Freud járt. Sigmund Freud a lelket szerkezethez hasonlította, amit különböző részekre bontott. Először az 1900-as Álomfejtés című művének VII. fejezetében mutatta be topográfiai modelljét.
A modell a lelki szerkezetet három részre, a tudattalanra, a tudatra, a tudatelőttesre tagolta. Ezeket a lélekrészeket Freud instanciáknak nevezte el. A tudattalanban Freud az ösztönöket és az elfojtott vágyakat helyezte el. A tudatelőttes szerinte emléknyomokat és szóképzeteket tartalmaz.
Egy új felvetés azt feltételezi, hogy a tudatot azért nem sikerült mind a mai napig megfejteni, mert valójában nincs is.
Vannak olyan feltételezések, melyek szerint az agy tudat nélkül létezik. És azt sem szabad elfelejteni, hogy az egész testünk, így agyunk is több milliárd apró sejt és organizmus együttese.
A legkisebb egységek pedig már szimpla kémiai folyamatokkal írhatóak le, melyek szervetlen anyagokból állnak. Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy ilyen értelemben halottak vagyunk.
Hiszen a legkisebb biológiai egységek már most sem tekinthetőek élőnek, és ezekből épülünk fel. Ha magunkat atomjainkra szedünk, bio robotok milliárdjait fogjuk találni. Sehol egy tudat, vagy lélek.
Ha nincs tudat ugyanis, valószínűleg lélek sem. Vagy legalábbis nem ebben a síkban van, hanem egy másikban.
A sok-sok apró robotikus szerkezet adja tehát a tudatnak nevezett illúziót? Nagyon könnyen elképzelhető.
A tudat összefügghet az univerzummal, és annak viselkedésével.
Nagy talány, hogyha nincsen tudat, mi határozza meg az egyes kvantumfizikai jelenségeket.
A kérdés abban áll, hogyha nem figyelnénk a világot, akkor az vajon létezne-e ? Tudatunkkal figyeljük ezeket? Vagy csak a tudatunk illúziójával?
Így azért elég összetetté válik a kérdés. Azt is tudjuk viszont, hogy a valóság mindig roppant bonyolult. Ezen embert próbáló kérdésen lehet eltöprengeni napokat, heteket is. Te mit gondolsz?
Van tudatunk? Vagy csak a tudatnak egyfajta illúziója van meg bennünk? Ha valóban csak egy illúzió, akkor lehetséges lenne, hogy azért nincs valódi tudatunk, mert egy szimulált világ rabjai vagyunk?
OSZD MEG másokkal is!


Halott nagyapja üzent telefonon a nőnek! - Az EVP jelenség nyomában, avagy a holtak frekvenciája

Thomas Edison is kutatta az EVP jelenségét, különböző felvételeken, túlvilágról érkező hangok, szavak, szófoszlányok voltak kihallhatóak. A tudomány nem ismer épkézláb magyarázatot. Egy nő nemrégiben telefonhívást kapott elhunyt nagyapjától. A nő szinte biztos benne, hogy nem szórakozik senki vele, és a férfi a túlvilágról üzent neki. A bizarr, egyben ijesztő felvételt az interneten is megosztotta. Tényleg képesek vagyunk kommunikálnia  holtakkal az elhunytak frekvenciáján?
Döbbenetes, és döbbenetesnek látszó felvételekből soha sincs hiány az interneten. Rengeteg bizarr felvétel, audiofájl kering az éterben melyek eredete nagyrészt ismeretlen, így hitelességük is kérdéses.

Azonban akadnak olyan felvételek is, melyek a túlvilágról szólnak hozzánk. 

Az EVP (Electronic Voice Phenomena), olyan hangokat, beszédfoszlányokat jelent, melyek elektronikus felvételeken jelennek meg véletlenszerűen. Köznapi néven fehér zajként ismerhetjük ezt a jelenséget.

EVP, avagy a túlvilág üzenete?

A szkeptikusok az EVP-t egyszerű háttérzajnak, vagy szándékosan manipulált felvételnek titulálják, azonban sok milyen felvételen szavakat is fel lehet fedezni.

Vannak olyanok is, akik szófoszlányokat, mondatokat vélnek felfedezni a háttérből és a hang forrását is felismerik. nem egy esetben elhunyt szeretteik hangját egyértelműen azonosították egyesek, ami kizárja, hogy manipulált felvételekről legyen szó, vagy csak egyszerű háttérzajokról.

Az elektromos eszközök egy része egyfajta portálként működik a mi világunk és a túlvilág között. Az elhunytak szellemei időnként ezeken a "kapukon" keresztül próbálnak meg kapcsolatba lépni velünk.
evp-szellem
Sok olyan felvétel létezik, ahol úgy nyertek ki értelmes szavakat, hogy visszafelé játszották le a felvételt, ez többekben felvetette azt, hogy

a túlvilág egy olyan a miénkkel párhuzamos dimenzió, ahol minden fordítva van, így az időfolyam is az ellentétes irányba halad.

A felvételek sokszor nagyon hátborzongatók. A hangok forrásai gyakran monoton, érzelemmentes módon beszélnek, kiabálnak vagy éppen egy-egy szót ismételgetnek. Előfordul az is, hogy egy felvételen nem csak egy, hanem kettő vagy több hang is hallható.

Thomas Edison is kutatta, szellemgépet épített

Thomas Edison, a briliáns feltaláló elme is vonzódott a paranormális jelenségekhez. 1920-ban, az Amerikai Magazin számára egy interjúban azt mondta:
Egy olyan eszköz megépítésén dolgozom, amely lehetővé tenné számunkra kommunikálni az eltávozott személyiségekkel.”

Ez volt a szellemdoboz, mely képes lett volna a túlvilági zajok rögzítésére. Ám a gép nem került a nyilvánosság elé, sőt a tervrajzainak is nyoma veszett.

thomas-edison-evp
A gép valaha megépült-e végül? Nem tudni. Mivel a tervrajzok elvesztek, és Edison később sem beszélt túl sokat a dologról, sokan azt találgatták, hogy talán túlságosan is működőképesre sikeredett, és a feltaláló veszélyesnek találta az eszközt, ezért inkább megsemmisítette.

Rejtélyes esetek

A halottak frekvenciáját már sokan próbálták átvenni és megfejteni. Rengeteg kapcsolatfelvétel is történt, voltak közülük olyanok is, melyeket jól dokumentáltak, és még a hátborzongató felvételt is sikerült rögzíteni és megőrizni.
Egy Kínában élő férfi például halott feleségével szeretett volna hosszú időn át kapcsolatba lépni. Mivel azonban nem sikerült neki, szakember segítségét kérte.
evp-jelenseg
Elektronikus hangrögzítővel tartottak szeánszot, majd a felvételt visszahallgatták, és teljesen ledöbbentek.

A halott feleség suttogását lehetett ugyanis a felvételen tisztán kihallani, amit férje azonnal fel is ismert.

Egy újságíró digitális magnetofont vásárolt, hogy arra vegye fel az interjúkat, mert arról azonnal a számítógépre tudta másolni a hanganyagot, és így kevesebb volt a bajlódás.

Amikor azonban meghalt az egyik gyerekkori barátja, teljesen megőrült a digitális diktafonja. Olyan recsegéseket produkált, amelyekre nem volt ésszerű magyarázat.

A nő azt hitte eleinte, hogy a diktafon romlott el, ezért több másikat is kipróbált, de ugyanúgy recsegtek. A haláleset óta minden eszközzel ezt a szokatlan jelenséget tapasztalta.
Az újságíró közben kapott egy tippet, hogy talán EVP jelenséggel áll szemben. Ezen felbuzdulva a felvételeken visszatekerte és elkezdte fordítva lejátszani őket. Hátborzongató, síron túli hangokat fedezett fel rajta. Ugyan nem hallott szavakat, csak suttogásra emlékeztető hangokat, de ez elég is volt, hogy elgondolkodjon azon, hogy talán halott barátja próbált üzenni neki.
A fenti videóban egy elátkozott, kísértet által megszállt babával próbáltak kommunikálni, a jelek szerint sikeresen. A szellem ugyanis elkezdett válaszolni a kérdésekre, ezeket a visszajátszott felvételeken ki is lehet hallani.
Egy másik videón is tisztán kivehető hanggal kommunikál egy lánnyal egy túlvilági szellem. Ilyen, és ehhez hasonló videók, felvételek tucatszámra vannak fenn az interneten.
REAL Ghost EVP recorded!


Class A EVP: Contacting loved ones and spirits who have passed. My ghost box and EVP session.
Rájuk lehet mondani hogy hamisak, hogy manipuláltak, és talán  egy részük valóban hamisítvány is, azonban kétségtelen, hogy rengeteg olyan felvétel készült, készül és fog még készülni, melyeket komolyan kell venni.
Azzal pedig pláne nem tud elszámolni a tudomány, hogy egyes felvételeken olyan dolgokat árulnak el a túlvilági hangok az élőknek, melyeket senki más nem tudhatott, csak az adott illető, és elhunyt szerettük.

Halott nagyapja hívta fel telefonon

Egy nő nemrégiben azzal melegítette fel az interneten újra a témát, és a témát övező vitákat, hogy egy hangfelvételt töltött fel, melyen elhunyt nagyapja hangja hallható rajta.

A megdöbbentő azonban az, hogy az apja telefonhívása az úr halála után történt.

A rejtélyes, síron túli hívást a(000)000-0000-ás telefonszámról kapta. Amikor felvette, szinte sokkolta, amit hallott. Azonnal felismerte néhai nagyapja hangját.
Egyébként a csupa nullából álló telefonszám több embert próbált már felhívni, és sok ember számolt már be róla világszerte, hogy egy nullákból álló telefonszámról egy családtagja elvesztése után nem fogadott hívások, sms-ek érkeztek, melyek utaltak az elvesztett szeretteikre.

Az energia áramlása lehet a kulcs

Van egy elmélet, mely megmagyarázza a szellemvilágot, és az EVP jelenségére is nyújt egyfajta lehetséges interpretációt. Mikor meghalunk, az addig bennünk lakozó lélek, mely nem más, mint egyfajta síkok között vándorolni képes energia, átalakul valami mássá.

Az energia megmaradásának törvénye miatt az energiánk nem fog elveszni, megszűnni, tehát ez az éltető energia, melyet mások léleknek hívnak, átalakul valami mássá.

A halál tehát csak egy átmenet a Földi létformából egy teljes más létformába, mely egy másik dimenzióban kap helyet. Ezt támasztja alá minden ősi kultúra alaptézise, miszerint

a lélek halhatatlan, tehát az emberi szellemet örök életűnek tartották, ami időnként csak testet, formát vált.

tulvilag-es-lelek
Ha valaki hirtelen, tragikus módon halt meg, az előfordulhat, hogy nem mindig, vagy nem azonnal nem jön rá, hogy már nem él.

Ilyenkor az elhunyt lélek ugyanúgy viselkedik, mintha élne, hazamegy, beszélni próbál a családtagjaihoz, és nem érti, miért nem válaszolnak neki.

Megkísérel jelet adni magáról tárgyak mozgatásával, zajkeltéssel vagy épp hangüzenettel. A tudást és a kultúrák által hirdetett lelki halhatatlanság manapság háttérbe szorult, és az emberek egyre jobban félnek a halál gondolatától.
Mindenki minél tovább, és minél teljesebb életet szeretne élni. Csak közben azt felejtik el, hogy az igazi élet talán éppen a halálunk után kezdődik...
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése