2017. május 1., hétfő

A kazárok újból polgárháborúra játszanakA kazárok újból polgárháborúra játszanak


Lázad Budapest — Vesszen a rendszer! Vesszen Orbán Viktor! Vesszen a Fidesz!2017 ÁPRILIS 10 5:52 DU.212 COMMENTS
Orbán Viktor és bűntársai számára a lehető legrosszabb szcenárió kezd kirajzolódni Budapesten. Egy vezető és konkrét irány nélküli megmozdulásnak lehetünk tanúi, ami vasárnap kezdődött, de hétfő este a Sándor palota előtt folytatódott. Olyan fiatal magyarokból áll többségben az a több mint ezer fő aki egy illegális és spontán tüntetést tart Áder János hivata előtt, akik nem is születtek meg a rendszerváltás idején, mégis a tiltakozás szimbólikus dalát énekelték. A Ha én rózsa volnék című számot. De itt már nem csak énekeltek, hanem olyan rigmusok hangzottak el, amelyek már nem a joviális diákkorra utalnak, hanem a kitörő és jogos méregre.
Aláírtad János, égni fog a város!”–skandálták, aztán “bajszos szarnak” nevezték Magyarország elnökét. A rendőrök higgadtságot kérnek, de már nem hallgatnak rájuk a fiatalok. Azok a fiatalok, akiket a rezsim ad nauseum sorosbérencezett, akikről minap azt hazudta a rendszer erkölcsileg hulla médiája, hogy repülővel jöttek, Soros György pénzén, Pestre tüntetni.
Ez már nem a CEU-ról szól. Nem lehet a végtelenségekig így megalázni mindenkit: diákokat, fiatalokat, tanárokat, munkásokat, újságírókat, szülőket és nagyszülőket–egy szóval: a komplett magyar népet. Addig feszítik a húrt, míg végül megroppan.
És most a legveszélyesebb helyzet rajzolódhat ki Orbánék és a kollaboránsok számára: ők ne Gyurcsány Ferenctől, az MSZP-től, az Együtt-től, a PM-től, az LMP-től vagy a balliberális összeesküvéstől féljenek, hanem a lázadó magyar ifjúságtól, akik vezető, irány és kontroll nélkül kezdenek forrongani.
Nem fogom Kanadából megjósolni, hogy milyen irányba mennek el a dolgok Magyarországon. Egy tenger választ el engem szüleim és nagyszüleim hazájától. De a rendszert oly gyakran, oly alázatosan és oly szégyenteljesen kiszolgáló és támogató szervezett kanadai magyarság helyett kell kimondanom, hogy e lap szolidaris a tüntetők törekvéseivel és hiszünk abban, hogy lesz egyszer egy demokratikus Magyar Köztársaság. Minden tiszteletünk a Tiétek, hogy bátran kiálltok.


A kedd esti váratlan demonstráción a Parlament előtt Demszkyékkel az élbolyban, szemben a többszörös rendőrsorfallal a criticalwest blogírója kiszúrt, illetve kiszúrtak néhány férfit, akik a rendőröknek feszültek, illetve feszítették a tömeget. A kedd esti váratlan demonstráción a Parlament előtt Demszkyékkel az élbolyban, szemben a többszörös rendőrsorfallal a criticalwest blogírója kiszúrt, illetve kiszúrtak néhány férfit, akik a rendőröknek feszültek, illetve feszítették a tömeget. A szado-mazo-liberalizmus fellegvára volt Soros György egyeteme, az onnan kikerült liberális politikusok pedig a pedofíliát is megpróbálták legalizálni. Követőik már a végüket érzik, holnap ismét utcára vonulnak, hogy ne menjen kárba a befizetett tandíj. Véletlenszerű mintavétellel is szinte kizárólag nemzetellenes és emberellenes ideológiát képviselő dokumentumokat lehet találni a Soros-egyetem által kitermelt szakdolgozatok közt - derült ki egy a Magyar Idők által idézett bog összesítéséből. 

A Fideszből egyesek azt állítják, hogy a CEU a liberális világ tisztképzője, a CEU és a liberálisok ezzel szemben azt mondják, hogy a Soros-egyetem világszínvonalú képzést és tudományos eredményeket ad Magyarországnak. Úgy döntöttünk, hogy egy objektívabb kép kialakítása érdekében véletlen mintát veszünk a CEU-n készült diplomamunkákból. Mindenki döntse el maga, hogy ezek tudományos dolgozatnak vagy inkább politikai pamfleteknek tűnnek-e. 1. Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queer elmélet találkozási pontjánál A CEU tüntetők ultrái kormánybuktatás közben - PS MoziTüntetsz te szerencsétlen agyhalott? Hány millió áldozat kell, hogy felébredj és tudjál is valamit?A problémákat a gyökerében kellene kezelni. Azok akik nem látnak mást mint O.V-t a problémák mögött, azok egy nagyon ÁLSZENT, HAZUG, NEMZETGYALÁZÓ, KÁRTEVŐK ennek a nemzetnek és az egész emberiségnek. Akik az anyagba süllyedt életfelfogásukon kívül már nem látnak és nem tudnak semmit. 

Minden rohadás, szenvedés és pusztítás, testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, ez mind 1 tőről fakad, és ez a Káin és Ábel féle sátáni életforma, amely a gyűlöletkeltésre, az egymás kihasználására, kifosztására, megosztására, gyarmatosítására és legyilkolására épül. A lexikális információkra építkező  oktatási rendszer meg egyenlő a nullával és te ezt a MOCSKOT TÁMOGATOD TE SZERENCSÉTLEN? A tudás bent van nem kínt, hány millió áldozat kell még neked, hogy felébredj?

Ez a KÁIN és ÁBEL féle sátáni életforma SZÖGES ELLENTÉTE A MAGYAR JOGRENDSZERNEK ÉS ILLEGITIM EBBEN AZ ORSZÁGBAN, amely a pusztulásra van ítélve, mert szembe megy minden univerzális törvénnyel. Nincs olyan ....izmus (KOMMUNIZMUS, NÁCIZMUS, LIBERALIZMUS, GLOBALIZMUS, CIONIZMUS, KAPITALIZMUS, stb...) ami ezt a MOCSKOT megmenti. TI ENNEK A MOCSOKNAK A FENNTARTÁSÁBAN VAGYTOK ÉRDEKELTEK.

A lebutított állatcsorda meg ezt a pusztulást erőlteti, akik még mindig úgy gondolják, hogy az ILLEGITIM pártjuk, vagy vallásuk vagy mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet, amit ők maguk teremtettek saját maguknak, mert fogalmuk sincs a létezésről és fogalmuk sincs arról, hogy honnan kapják a pofonokat az életükre, mitől élnek kilátástalanságban, félelemben, depresszióban és mindenféle problémákkal, betegségekkel, ami nem más mint TETTEIK KÖVETKEZMÉNYE, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM. Senki nem ússza meg az álszentsége mögé bújva tettei következményeit., AHOL MÁR SEM A PÉNZ, sem az ószövetségi gyilkoltató Isten nem fog segíteni.

Meg van minden jogunk és eszközünk, hogy VÁLASZTÁSOK és TÜNTETÉSEK nélkül, eltakarítsunk a sátáni fajzatokat minden hatalomból, mert ez az ország nem a nemzetgyalázó, idegen érdekeket szolgáló élősködők tulajdona, még akkor sem ha egy ILLEGITIM rendszerrel legitimitást varázsoltak maguknak.
http://napitema.blogspot.hu/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html


Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai illegitim rendszerrel szemben.NAGYON FONTOS HOGY MEGOSZD MINÉL TÖBB EMBERREL!
Minden létező testi, lelki, szellemi, anyagi problémánk ami az emberiséggel történik 1 tőről fakad, ami nem más mint ez a megosztó, gyűlöletkeltő, gyarmatosító, kifosztó, gyilkoló Káin és Ábel féle életforma következménye. 
Ilyent a magyar hagyomány sem jogrendszerűnk nem ismer. 

Ezt az életformát be kellett ide hozni ebben az országban, úgy hogy diktatúrával orosz segédlettel 
ILLEGITIM eszközökkel, olyan emberek kerültek hatalomra, akiket a XIX században befogadtunk, akik nem felzárkóztak hanem úgy gondolták, hogy szembe mennek az egységet képviselő univerzális égi törvényekkel és egy megosztó, kifosztó ember és Isten ellenes illegitim rendszerrel a végtelenségig tudnak majd hazudni, lopni, csalni, idegen érdekeket szolgálni, hazug történelmet oktatni és folyamatos nemzet gyalázással élősködni ezen a nemzeten. TÉVEDNEK, MERT TETTEIKÉRT FELELNI FOGNAK! 

Jó volt itt élni egészen addig, amíg a befogadott jóakaróink, a sunyi, alattomos álszentségükkel össze ugrasztottak mindenkit, mindenkivel.

Ez a másokon való élősködő, megosztó, gyűlöletkeltő, pusztító Káin és Ábel életmodell, szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami ELEVE PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, NINCS OLYAN .......IZMUS (kommunizmus, nácizmus, liberalizmus, globalizmus, cionizmus stb..) AMI EZT MEGMENTI. Erre épül az oktatás, a politika, a vallás és minden intézmény.


A KORMÁNYOK, A MÉDIA, A LELKEKEN KERESKEDŐ VALLÁSI DOGMÁK, CSUPÁN TÜKÖRKÉPE ANNAK AZ AGYMOSOTT, LEBUTÍTOTT TÖMEGNEK, akik még mindig úgy gondolják, hogy egy sátáni politikai és vallási pénz rendszer az értük van, és majd mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak, akiknek fogalmuk sincs a létezésről és fogalmuk sincs arról, mitől élnek kilátástalanságban, félelemben, depresszióban és mindenféle problémákkal, betegségekkel, ami nem más mint TETTEIK KÖVETKEZMÉNYE. Következménye, annak a hazug, álszent sátáni életformának amit igazságnak és életnek neveznek. 

Az univerzális égi törvényeket, nem lehet lehazudni, lefizetni és megkerülni senkinek, a tetteink következményeire a válaszok gyorsan jönnek egyénre szabva mindenkinek, ahol már sem a pénz, sem a gyógyszer, sem az ószövetségi gyilkoltató, gyarmatosító Isten nem fog segíteni, AKÁR TETSZIK AKÁR NEM!

Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere
, ami nem az egymás eltaposására, kifosztására épül, hanem az UNIVERZÁLIS ÉGI TÖRVÉNYEKRE, ami nem évül el, amely a Teremtő Istent képviseli, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség. A pénz a siker, az álszentség és az alamizsna osztogatás csupán a pusztuláshoz elegendő.

Magyarország Szakrális Királyság és a Szent Korona országa a világ végezetéig, amely fölött nincs hatalma egyetlen FÖLDI hatalomnak sincs, még a PÁPÁNAK sincs. 
Az a pusztítás ami történt és történik ebben az országban az ILLEGITIM és ÉRVÉNYTELEN.

A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum mint más királyságoknál, hanem élő minőség de személy fölöttivé teszi az uralom forrását, aki ezzel védelmezi a nemzet jogait még a királlyal (miniszterelnökkel) szemben is. Tehát örök érvényű jogokról beszélünk.

A kérdés már csak az, hogy ez az ember és Isten ellenes vörös, narancs, zöld és kék színekben tevékenykedő megosztó, illegitim szervezetek milyen jogon, milyen törvény alapján szereztek bármilyen hatalmat ebben az országban és egy illegitim rendszerrel milyen jogon hoznak bármilyen törvényt és milyen jogon élősködnek a magyar nemzeten?

A Szent Korona kizárja az egységet, a mag népét gyalázó, megosztó, kifosztó, gyarmatosító, gyilkoló Káin és Ábel féle sátáni rendszer életformát és követőit minden hatalomból.
Miért? Mert a Szent Korona a Teremtő Istent képviseli aki nem azonos a gyarmatosító, gyilkoltató Káin és Ábel Istenével, sem Mózes Istenével. Az utóbbi  Isten az EGYSÉGET megbontva kiszakított a MAG népéből egy csoportot, és ezzel a szer(etet) nélküli, fél(elem) világába taszította őket. Félnek az igazságtól, félnek a hatalmuk elvesztésétől és félnek mindentől. Minden létező pusztítás testi, lelki, szellemi szinten a fél(elem) világából táplálkozik.

Az el Káinosodott embereknek  kell ébredni, és visszatalálni az egységhez, a magsághoz, a szeretet forrásához és nem fordítva, mert  "Egyszerre két urat nem lehet szolgálni".
A szer(etet) hiányát, pénzel, élvezetekkel, értéktelen kacatokkal, próbálják pótolni amit nem lehet.

Mivel a Szent Korona nem csak jogvédő hanem tulajdonos is, így tulajdonosa mindennek ami a Szent Korona országában a föld alatt és fölött található, ami kizárja hogy a nemzeti vagyon idegen kézbe kerüljön, ezzel megvédve a nemzeti vagyont a jövő generáció számára. EZ A KIFOSZTÓ SÁTÁNI RENDSZER RÉMÁLMA ÉS TETTEIKÉRT FELELNI KELL.

A Szent Korona a joggyakorlást nem 1 személyre bízza például a királyra(miniszterelnökre), hanem a fele, fele arányában a nemzetre és a királyra(miniszterelnökre). Ezzel kizárja a hatalom  visszaélésének lehetőségét és azt, hogy a Teremtő Istent és a népet ki lehessen zárni a hatalomból.
Ha nincs király(miniszterelnök), az összes jog gyakorlása ideiglenesen a nemzetre hárul, a Szent Korona alkotmányának megfelelően.

A magyar Szent Korona szentsége fölött nem diszponál a Pápa!


Az egész magyar társadalom átverése és kifosztása!


A Szent Korona jogrend a kifosztó rendszer rémálma!


A Szent Korona miért fontos az egész emberiségnek!Csatlakozz az Alkotmányos Magyarországhoz, mert 
elküldhetjük a szervezett magánhatalom és a globális nagytőke Magyarországi pokolfajzatait melegebb éghajlatra


PATKÁNYLÁZADÁS Virágvasárnapon2017.04.10

 Mi, keresztények Jézus Jeruzsálembe történt bevonulásának évfordulóját ünnepeltük tegnap.
Elkezdődött a NAGYHÉT, melynek péntekén a zsidó főtanács által felhergelt fizetett csőcselék " demokratikus szavazása" nyomán Barabást, a gyilkost szabadon engedték...Jézust pedig kínhalálra ítélték.
2017 április 9.-én , tegnap mi ünnepeltünk.
Mások pedig hőbörögtek.
A felsőoktatási törvény módosítása elleni demonstráció kezdődött az Oktatási Szabadságot csoport szervezésében Budapesten, a Várkert bazár bejáratánál vasárnap délután. A szervezők és tiltakozók szerint " a felsőoktatási törvény módosítása ellehetetleníti a Közép Európai Egyetem (CEU) magyarországi működését " , ezért azt kérik Áder János köztársasági elnöktől, hogy az Országgyűlés által kedden megszavazott törvényt ne írja alá !, hanem küldje vissza a parlamentnek újratárgyalásra, vagy az Alkotmánybíróságnak alkotmányossági felülvizsgálatra.
.
"Barabás népe"
Kik alkották ezt a hiszti-bandát ?
Fene sem tudja.
Egy biztos : MAGYAR EMBERT nem nagyon találtunk köztük. A tömeg jelentős része KÜLFÖLDIEKBŐL állt, a maradék pedig ugyan PAPÍR szerint magyar állampolgárságú... de IDEGEN ÉRDEKEK zsoldjában szolgáló liberális egyed volt.
Komikus jelenetektől sem volt mentes a délután.
A híradásokban megmosolyogtató video készült arról, amikor egy idős, dementált néni BETANÍTJA a szöveget egy ( magyarul kukkot sem értő ) külföldinek:
" - Kisfiam! Ezt IGY KELL MONDANI : NEEE-ÍÍRDD-ALÁÁ-JÁÁÁNOOOS!"
A " szájbarágásra" vevő volt az idegen liberális ifjú, mert szinte csüngött a mámi szavain, majd derekasan gyakorlásba kezdett.
A Soros-bérenc felforgatók a " Ne írd alá, János!" szlogent skandálták... de volt aki FENYEGETŐZÖTT, " ARAB-TAVASZT" és " Majdant" helyezett kilátásba.
Az Alagút tetejéről egy hatalmas molinó lógott, melyen ez a szöveg állt :
" MIT AKARTOK? ARAB TAVASZT? "
(A cikket olvasván Identitás Generáció Magyarország társelnöke Szabó Bence felhívta figyelmünket, hogy a molinót ők készítették és ellendemonstrációnak szánták.)
Itt álljunk meg egy percre!
Az arab tavasz és az ukrán " forradalom" köztudottan UGYANANNAK a Soros-féle brigádnak a műve volt, amely most, itt Budapesten a CEU " ellehetetlenítése" ellen háborog.
Csakhogy az említett két esemény VÉRFÜRDŐT hozott magával. Összességében TÖBB SZÁZEZER ÁRTATLAN polgár meggyilkolásával járt.
Szóval a mi kis " háztáji libsijeink " ezt a sorsot szánják nekünk, ha nem térdelünk le a globalista sátán előtt...
Nem tudom, hogy a Btk. melyik paragrafusának ingerküszöbét éri el az idézett kérdés, de engem speciel MEGRÉMÍT ez a fenyegetés.
Kiváltképp, ha Soroséktól származik...
Gondolkozzunk el ezen!
.
A kavalkádban - persze- feltűntek a ballib politikusok is. Ők önerőből KÉPTELENEK még ennyi embert sem összecsődíteni, de mindig megjelennek ha úgy érzik, hogy meglovagolhatnak ... parazitaként rátelepedhetnek egy-egy " tüntire". Kunhalmi Ágnes ( az MSZP " kétdiplomátlan " füllentős észkonbájnja ) például táncra perdült . Ott vonaglott, mint egy betépett ribanc a diszkóban. ( a múltkori sajtótájékoztatós röhögőgörcse és a tegnapi " szambázása" után erős a gyanú, hogy rendszeres anyag-használó... )
Ő testesíti meg a kommunista utódpártban az OKTATÁSÜGYI "szakértelmet". Szép kilátások....
De természetesen nem hiányozhatott a rozzant Demszky , Molnár Gyula ( szocialista pártelnök ) és Újhelyi István sem.
Mint már megírtuk : a szervezők KUDARCOT VALLOTTAK, mert sokkal nagyobb tömegre számítottak.
A demonstráció hivatalosan 19 órakor véget ért, de sokan maradtak azután is a Kossuth téren skandálni.
Feszült volt a helyzet a Parlament előtt, agresszív tüntetők maradtak a téren, akik üvegekkel dobálták a rendőröket, de ezek szerint a Soros-fiókáknak ezt is szabad. A rendőrök amúgy békésen viselkedtek, nyomokban sem mutatták a 2006-os formájukat.
Itt még egyszer álljunk meg egy picit!
Ha megpróbáljuk összevetni a 2006-os JOGOS megmozdulásokkal a tegnapi Soros által pénzelt balhét, akkor KÉT elemet ki kell emelnünk:
1. 2006-ban az egész ország sorsát irányító HAZUG VEZETÉS lepleződött le... míg most egy IDEGEN érdekeket szolgáló törpeminoritás érdekei sérültek. Ráadásul ez az " érdeksérelem" NEM a háttérbe szorításról, hanem az EDDIG meglévő VERSENYELŐNY megszüntetéséről szól,
2. 2006-ban a 100%-ig MAGYAR tömeget azonosító nélküli, ismeretlen IDEGEN fegyveres osztagok lőtték... most pedig pont fordítva: a tüntetők közt hemzsegtek az idegenek, míg a rendfenntartók egytől egyig garantáltan magyar rendőrök voltak.
.
Habár este hétkor a " kötelező programok" véget értek, de a libsik agresszív " keménymagja" ( sic!. a'la 444...) tovább folytatta a rendbontást a " szabadon választott" kűrrel. De szerencsére pofára estek a "jégen".
23 óra körül - stílszerűen- felszívódtak valahol a Belvárosban.
.
A tegnapi hajcihő egyértelműen bukás volt Sorosék számára. De nem szabad hátradőlnünk!
Az 1918-19-es katasztrofális eseményeket szokták " PATKÁNYLÁZADÁSKÉNT " emlegetni. Ez a kifejezés közelíti meg leginkább a valóságot.
De mint korábban említettem már : Kun Béláék is pont úgy kezdték, mint napjaink Lenin-fiúi...
Nem árt óvatosnak lenni! És ha kell : még idejében HATÁROZOTTAN fellépni ellenük a józanság és Magyarország nevében!
Nehogy megismétlődjék a rémes múlt !

Nagycsütörtökkel elkezdődött a szent három nap

2017.04.13

Semmi nem adhat nekünk hazát, csak a szülőföldünk

2017.04.13

Távolmaradásra biztat az Országgyűléstől a DK

2017.04.13

Csak a kampányra kell Simicska a Jobbiknak

2017.04.13

A többség a kormánnyal ért egyet

2017.04.13Áder Orsolya egyeteme is kiállt a CEU mellettA CEU mellett nyilvánosan kiálló Nobel-díjasok, kutatók és szervezetek listáján ott található az Association of American International Colleges and Universities nevű szervezet. Ennek tagja az a Richmond University nevű fizetős magánegyetem, aminek a magyar köztársasági elnök nagyobbik lánya is a hallgatója.
A dolog azért igazán pikáns, mert a CEU-rendszerű egyetem előnyeit élvező lány apja most írta alá azt a törvényt, ami a nem ennyire gazdag magyar diákok elől elveszi a lehetőséget, hogy esetleg itthon járjanak színvonalas amerikai diplomát adó egyetemre.
Áder Orsolya LinkedIn oldalán látható, hogy a Richmond University hallgatója. Az egyetem Wikipedia-oldaláról pedig kiderül, hogy ez egy amerikai székhelyű iskola Londonban, a diplomát pedig az Egyesült Államokban a Middle States Commission on Higher Education akkreditálja, és ezt ismeri el a brit Open University Validation Services. 
Azaz ugyanúgy mint Orbán Ráhel esetében, Áder Orsolya is egy olyan egyetemre jár, ami pont úgy működik, mint amire hivatkozva a fideszes képviselők megszavazták a CEU-t Magyarországról elüldözni kívánó törvényt. Maga Orbán Viktor is arról beszélt a Kossuth rádióban, hogy azzal, hogy a CEU két országban is akkreditált diplomát ad ki, csalást (!) követ el, és szerinte ez igazságtalan előny a többi egyetemmel szemben. 
A tippet köszönjük Hon Atyának!
Az USA ledobta Afganisztánban "minden bombák anyját"


Horváth Bence
Négy katonai tisztviselő is megerősítette, hogy az Egyesült Államok hadserege bevetette a "minden bombák anyjának" is nevezett GBU-43/B Massive Ordnance Air Blast Bomb nevű bombát Afganisztánban az Iszlám Állam ellen. 
Kép: Wikipedia
A több mint 10 tonnás bomba a legnagyobb jelenleg bevethető, még nem nukleáris bomája az USA hadseregének. A bombát egy MC-130 repülőgépről dobták le, az ISIS alagút- és barlangrendszért támadták vele. Ez az első alkalom, hogy ezt a bombát harctéren bevetették. 
Az amerikai hadsereg egyelőre még összesíti az okozott károkat. A bomba ledobására a parancsot az Afganisztánban harcoló amerikai csapatok parancsnoka,  John Nicholson tábornok adta ki. (CNN)
Kérdés Lázár Jánoshoz: Meddig diszkriminálják pozitívan a Soros-támogatású szervezeteket?Tisztelt Miniszter Úr!
Számos külföldi előzményből kiindulva a demokratikusan megválasztott magyar kormány fennmaradását könnyen fenyegetheti a Soros-egyetem és az általa támogatott „civilszervezetek” ügyében indított nemzetközi kampány.
Azt megszokhattuk, hogy a kormány intézményei minden téren napi gyakorlatuk legádázabb ellenfeleinek – embereknek, jogi személyeknek – hatalmas összegű támogatást nyújt, és pozitív megkülönböztetésben részesíteni őket a többihez képest, illetve elnéz nekik akár olyan súlyos törvényszegést is, amelyekért másokat súlyosan megbüntetnek.  /Ha kételkedik, kérem, jelezze, hány konkrét példa felsorolását kívánja./
A Soros-támogatású TASZ (Társaság a Szabadságjogokért), bárki által hozzáférhető egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági mellékletének legfrissebb dokumentumán a benyújtási dátuma és időpontja 2017. április 4, 15:42:06.
A tárgyév 2015.
A benyújtási határidő 2016. május 31-e lett volna.
Ha bármely magyarországi bejegyzésű cég két hónapot is csúszik a beadással, felfüggesztik az adószámát.
Mi az oka annak, hogy a NAV kivételezett a TASZ-szal?
Az ötödik oldalon 234 852 000 forint költségvetési támogatást írtak be.
Kérem, tájékoztassa a nyilvánosságnak arról, hogy a TASZ-nak valóban ennyi támogatást adtak-e, vagy ez kivételesen hibás közlés, amit a NAV nem vett észre?
Az Orbán által üldözött Transparency korrupcióellenes kurzusára járt Orbán GáspárÚjabb vicces, de jellemző apróság derült ki arról, hogy amit a Fidesz vezetői a nyilvánosság előtt üldöznek, azt a színfalak mögött prímán elfogadják családi használatra. Korábban megírtuk, hogy mind Orbán Viktor miniszterelnök, mind Áder János köztársasági elnök legidősebb lánya olyan felsőoktatási intéznénybe jár külföldön, amelyik pontosan olyan konstrukcióban működő egyetem, mint a CEU, és éppen az a vonzerejük, amit Orbán csalásnak nevezett a CEU-ról nyilatkozva.


Most több olvasónk küldte el nekünk a Bibó Szakkolégium weboldalának egyik linkjét, ami a szakollégisták szakmai tevékenységét mutatja be. A joghallgató Orbán Gáspárnál többek között ez szerepel:
Főbb kurzusok, amit elvégeztél: Alkotmányjogi érveléstechnika, Korrupcióellenes kurzus – Transparency International
Ez azért ironikus, mert a Transparency International nevű korrupcióellenes szervezet a kormány által megfélemlíteni és ellehetetleníteni kívánt civil szervezetek egyike, amit azért akarnak kicsinálni, mert Soros György is támogatja. A civil szervezetek putyini mintájú diktatorikus kicsinálásáról most fognak törvényt elfogadni, az ügyben szerdán délután lesz népesnek ígérkező tüntetés a Hősök terén.Németh Szilárd elmondta, konkrétan kiket kell eltakarítani: TASZ, Helsinki, Transparency

Az ATV-nek adott interjút Németh Szilárd Fidesz-alelnök, és kérdésre elmondta, egészen konkrétan kikre gondolt, amikor azt mondta, "ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani".
Nagy meglepetés nincs:
 • a TASZ-ra, 
 • a Transparency International-re 
 • és a Magyar Helsinki Bizottságra.


Véleményem szerint ezek a civil szervezetek csak a születéseiknél és a főnökeiknél fogva tartoznak Soroshoz, amikor létrehozzák ezeket a civil szervezeteket pontosan tudják, hogy nem civil szervezetet hoznak létre, hanem olyan civil szervezetet, amik be akarnak szólni a politikába. Azért hozzák létre ezeket a szervezeteket, hogy befolyásolják az adott ország politikáját, úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon” - mondta a műsorban Németh.
"Ezek a szervezetek létrehoztak egy párhuzamos világot, ahol ott vannak a tudósaik, jelentéseik, ezt egy milliárdos finanszírozza, és politikai kérdésekben nyilvánulnak meg” - mondta.
A civil szervezetekre vonatkozó törvényjavaslat mintája az izraeli szabályozás lehet. Annak bevezetésekor Arthur Finkelstein segítette Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök politikai kampányát, ő pedig Orbán Viktor tanácsadója is.


SOROS GYÖRGY 2017-ES JÓSLATÁTÓL LEESIK AZ ÁLLA!A milliárdos üzletember szerint a választók tömegesen fordulnak majd el a mainstream politikai pártoktól, mert az emberek úgy érzik, becsapták őket és "az elit ellopta a demokráciát". Ez pedig végzetes lehet az Európai Unió számára.
Az Express beszámolója szerint a nagy befolyással bíró 86 éves üzletember a következőképpen látja a világ mai helyzetét:
"A nyílt társadalmak válságban vannak, és a különböző zárt társadalmi formák - a fasiszta diktatúráktól a maffiaállamokig - felemelkedése zajlik."
Soros szerint ennek az az oka, hogy a jelenlegi politikai vezetők cserbenhagyták a választókat, akik kiábrándultak a kapitalizmus és a demokrácia jelenlegi formáiból:
"Egész egyszerűen sok ember úgy érezte, hogy az elitek ellopták a demokráciájukat."
A milliárdos ezért a szabályozatlan globális piac létrejöttét és a kormányzatok arra való képtelenségét okolta, hogy megfelelően újra tudják osztani az anyagi javakat.
Az Európai Unióval kapcsolatban csalódottan megjegyezte, hogy a 2008-as gazdasági válság után az eredetileg egyenlő viszonyokra épülő szövetség "hitelezők és adósok" szekértáboraira szakadt, ami "se nem önkéntes, se nem egyenlő".
Soros Németországot tette a mostani helyzet fő felelősévé, mivel szerinte az ottani vezetés "egy szűken értelmezett önérdeket" szolgál azok kárára, akik függnek tőlük. Angela Merkel német kancellárt külön kiemelte, mint olyan személyt, aki megakadályozta, hogy a piaci krízisre közös európai megoldás születhessen.
"Ez egy dezintegrációs folyamat kezdete volt", ami az EU "fokozódó működésképtelenségéhez" vezetett, írta a milliárdos, aki szerint "ezért van most válságban a demokrácia".
Donald Trump, megválasztott amerikai elnököt a nagy spekuláns sommásan "csalónak és leendő diktátornak" titulálta, akitől nem vár semmi jót.
Soros szerint az unió fokozatosan orosz befolyás alá kerül, amit szerinte mi sem mutat jobban, mint hogy a jövő évi francia elnökválasztás két legesélyesebb jelöltje "közel áll Putyinhoz és kész mindenben a kedvére tenni".
A milliárdos szerint 2017-re az EU "az összeomlás szélére" jut, ezt a folyamatot pedig a Szovjetunió felbomlásához hasonlította.


NAGY ÖSSZEGET NYÚLTAK LE ANDY VAJNA KASZINÓIBÓLEgy 56 éves olasz férfi múlt vasárnap Andy Vajna két belvárosi kaszinójából közel egymillió forintnyi zsetonnal távozott. A bökkenő csak annyi volt, hogy nem játékon nyerte a summát, írja a Police.hu.


A trükkös talján tolvaj a rulettasztaloknál használta ki játékostársai és a személyzet figyelmetlenségét, és ragasztó segítségével nyúlta le a zsetonokat.
Amikor az alkalmazottak észrevették, hogy lába kelt a majdnem egymillió forint értékű zsetonmennyiségnek, azonnal hívták a rendőrséget. A hatóság a biztonsági kamerák felvételei alapján még a helyszínen lekapcsolta a férit, akit a V. kerületi Rendőrkapitányságra vittek. Most gyorsított eljárásban állíthatják bíróság elé.


FEHÉRNIGGEREK A SZIGETORSZÁGBAN - A BRITEK MINDEN BŐRT LENYÚZNAK A KELET-EURÓPAIAKRÓLHiába keresnek hazai viszonylatban jóval többet a Nagy-Britanniába kivándorló kelet-európaiak, többségüket jóval kevesebb pénzért alkalmazzák és többet dolgoztatják, mint amennyit végzettségüknek megfelelően kellene, derül ki a brit statisztikai hivatal adataiból.


Az intézmény adatai szerint az Egyesült Királyságban élő külföldi munkavállalók 40 százaléka alacsonyabb státuszban dolgozik, mint amilyenre a képzettsége alapján alkalmas volna, míg a briteknél 15 százalékos ez az arány, írja a HVG.
A brit gazdaságban 11,3 font az átlagos órabér, a kelet-európai dolgozók azonban mindössze 8,33 fontot kapnak.
Ha a munka mennyiségét nézzük, az sem mindegy azonban, hogy milyen nációból származik az újkori kolóniákról beerisztett rabszolgamunkás:
a bolgárok és a románok 61 százaléka például heti 40 óránál is többet dolgozik, miközben ugyanez az arány a briteknél csak 32 százalékos.
A felmérés szerint a Nagy-Britanniában dolgozók 11 százaléka érkezett másik uniós tagállamból. Összesen 3,4 millió külföldit foglalkoztatnak az országban, közülük 2,2 millióan EU-polgárok, 1,2 millióan pedig az unión kívülről érkeztek.A NEMZETI EMLÉKEZÉS BIZOTTSÁGÁTÓL BIZTOS NEM TUDJUK MEG, ÜGYNÖK VOLT-E ORBÁNA jövő évi választásokig nem fognak hozzá a történészek a mágnesszalagokon tárolt kommunista titkosszolgálati múlt feltárásához - tudta meg a Népszava. A kormány 2018 júniusáig adott határidőt a Nemzeti Emlékezés Bizottságának (NEB), hogy meghatározzák: pontosan mely adatállományok titkosítását oldhatják fel és adhatják át a katonai és polgári titkosszolgálatok.


A NEB nem volt hajlandó kifejteni, milyen szempontok alapján koordinálják majd a titkosszolgálatokat, illetve döntik majd el, hogy melyik akták kerülhetnek nyilvánosságra. A titkosítás feloldását a rájuk vonatkozó törvény szerint kezdeményezheti a testület.
A most közzétett kormányhatározat szerint az egykori belügy három - a "G" jelzetű, a rendszer ellenségeire vonatkozó operatív adatokat tartalmazó, a "H" jelzetű, beszervezett hálózati személyek, illetve ügyeik adatbázisát felölelő és a "K" jelzetű, kémelhárításra vonatkozó - adattárat szortírozzák a szolgálatok.
Érdemes hozzátenni, hogy a mágnesszalagokon tárolt információk már így sem tekinthetőek a pártállam titkosszolgálati múlt teljes adatbázisának, mivel számos adatállományt a szolgálatok már jóval korábban töröltek az elektronikus adathordozókról, több kartont pedig a rendszerváltás idején semmisítettek meg, illetve tüntettek el.


Hatalmas élőképpel tüntetnek ma a Hősök terénIMG 8475
NT
NTKÖVETÉS
2017.04.12. 07:04 MÓDOSÍTVA: 2017-04-12 11:42:42
Update: Számos járatának útvonalát a tüntetés idejére megváltoztatja a fővárosi tömegközlekedési vállalat, ezeknek a listáját cikkünk legvégén találja. Buszok, trolik, kisföldalatti.
Szerda délután fél hatra demonstrációt hirdetett a Hősök terére a Civilizáció nevű civil csoport a kormány által benyújtott friss civiltörvény miatt. A törvényről itt írtunk részletesebben, körülbelül úgy lehetne összefoglalni, hogy az tökéletesen alkalmas egyes civil szervezetek folyamatos vegzálására és megbélyegzésére.
A szervezők az eseményt a civiltörvény mellett az elfogadott CEU-ellenes törvény miatt is szervezik, először a vásárnapi tüntetésen harangozták be. Az esemény Facebook-oldalán - ahol eddig közel 25 ezren jelezték, hogy részt vesznek, vagy érdeklődnek - azt írják a demonstráció két okáról:
 • A Civilizáció csoport megbélyegzőnek tartja a kormány civiltörvényhez beadott módosító javaslatát, mely csak tovább nehezítené az ország jobbításán dolgozó hazai civil szektor működését.
 • A civilek és a CEU ellehetetlenítése a tudás és a gondolat szabadságát támadja. A tudás szabadsága mindannyiunké, és nem hagyhatjuk, hogy ezt elvegyék tőlünk.
A terv szerint a szerda esti eseményen a Hősök terén „16 000 nm-es területen az összegyűlő civilek tömege alkot meg egy élőképet, ezzel üzenjük Magyarországnak és a világnak, hogy tovább dolgozunk az ország érdekében és maradunk azok, akik vagyunk, maradunk azért, amiért elköteleztük magunkat. Maradunk, hogy elutasítsuk a megbélyegzést, maradunk, hogy mások is maradhassanak" - írják. A civiltörvényt április 7-én nyújtották be.

Mi is a gond ezzel a civiltörvénnyel?

tervezett civiltörvény a külföldi kapcsolatokat vághatja el, vagy a hazai támogatástól foszthatja meg a civil szervezeteket. A hivatkozás persze más, de a megkérdezettek csak politikai hangulatkeltést látnak az ügy mögött.
Aki nem, legfeljebb azért, mert messze van attól, hogy valaha is 7,2 milliós támogatást kapjon külföldről. A tervezett törvény értelmében ugyanis azok a magyar civil szervezeteket, amik évente több mint 7,2 millió forint támogatást kapnak külföldről, azok külföldről támogatott szervezetnek minősülnek, és ezt be kell jelenteniük 15 napon belül.
A kormány hivatkozása ugyan a terrorizmus és pénzmosás elleni harc, de egyáltalán nem látszik, hogyan járulna hozzá ehhez a civil szervezeteket érintő törvénytervezet. Arra viszont biztosan jó,
 • hogy megnehezítse az iskolai, kórházi alapítványok, segélyszervezetek hazai adománygyűjtését,
 • hogy a „külföldről finanszírozott szervezet” billogjával bizalmatlanságot ébresszen, 
 • és hogy olyan adminisztratív feladatokat rójon ki, amelyek új információhoz ugyan nem segítik a hatóságokat, viszont időt és pénzt vesznek el a szervezetek eredeti munkájától.
Főként azzal, hogy nem csak az évenként 7,2 millió forintot meghaladó összegű pénzbeli támogatást, de a vagyoni juttatásokat is tételesen kell jelezni a bíróságnak küldendő listán – ami a bírálók szerint ráadásul később még jó lehet az államnak a civil szervezetek rövid pórázon tartásához.

A negyedik tömegdemonstráció 10 napon belül

Ez a demonstráció az elmúlt napok negyedik tömegdemonstrációja lesz:
 • Április 2-án, két nappal azelőtt, hogy a parlamentben tárgyalták volna, majd a kormánypárti képviselők megszavazták volna a CEU ellen kitalált törvénymódosítást több ezren tüntettek Budapest utcáin az akkor mg csak tervezett törvény ellen. A Fővám térről a CEU épületének érintésével a Parlamenthez vonultak, ahol a demonstráció végén a demonstrálók a levegőbe emelték világító telefonjaikat, ahogy az internetadó-ellenes tüntetésen.
 • Egy héttel később, április 9-én, a törvény parlamenti megszavazása után, de Áder János aláírása előtt már 70-80 ezer ember ment ki az utcára, hogy tiltakozzon a törvény ellen, illetve az oktatási és egyetemi szabadság mellett. A tömeg a Várkert Bazártól indult, majd a Lánchídon át a Parlament elé vonult. A méreteket jól mutatja, hogy a megtelt Kossuth téren elhangzott beszédek végeztével is még érkeztek az emberek tömött sorokban a Duna felől. A demonstrálók egy része, pár ezer ember elindult először az Emmi épületéhez, majd egy darabig a körúton vonulva a Fidesz-székházhoz mentek. Végül néhányan még elfoglalták az Oktogont körülbelül hajnal kettőig
 • Egy nappal később, április 10-én Áder János aláírta a CEU-ellenes törvényt, ami spontán tüntetést váltott ki este. Először csak néhány száz ember tüntetett a Sándor-palota előtt, majd a pár ezresre duzzadó tömeg végül elindult a Lánchídon át az Oktogon, majd Blaha érintésével a Magyar Rádió Nemzeti Múzeum mögötti épületéhez, ahol hajnal kettőig maradtak: azután vonultak haza, hogy sikerült az épületre kitűzni egy EU-s zászlót.
Ezek után az előzmények után lesz szerdán tüntetés, demonstráció a Hősök terén.
A BKK szerdán délelőtt közölte, hogy a tüntetés miatt mely járatokat fogja akadályozni, illetve emiatt melyek útvonalát fogják megváltoztatni.

Módosított útvonalak, szakaszos és időszakos útlezárások

A rendőrség lezárhatja a Dózsa György utat várhatóan 16:00-tól. Ebben az időszakban
20E, a 30-as, a 30A, a 230-as és a 105-ös autóbusz, valamint a 75-ös és a 79-es trolibusz módosított útvonalon jár.
 • A Dózsa György út lezárása idején a 20E autóbusz Káposztásmegyer, Szilas-patak felé a Dózsa György útig a menetrend szerinti, majd a Dvořák sétány–Zichy Mihály út–Erzsébet királyné útja–Hungária körút–felüljáró–Reitter Ferenc utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M és a Vágány utca/Róbert Károly körút megállót.
 • Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: · Ötvenhatosok tere: a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz megállóhelyén; · Kacsóh Pongrác út: a 901-es és a 918-as autóbusz megállóhelyén; · Vágány utca/Róbert Károly körút: a 32-es autóbusz megállóhelyén.
 • 20E autóbusz a Keleti pályaudvar M felé a Vágány utcáig menetrend szerinti, majd a Róbert Károly körúti felüljáró–Hungária körút–Erzsébet királyné útja–Zichy Mihály út–Dvořák sétány–Dózsa György út útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M megállót.
 • Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: · Kacsóh Pongrác út: a 901-es és a 918-as autóbusz megállóhelyén; · Ötvenhatosok tere: a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz, valamint a 79-es trolibusz megállóhelyén.
 • A Dózsa György út lezárása idején a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz Káposztásmegyer felé a Dózsa György útig a menetrend szerinti, majd a Dvořák sétány–Zichy Mihály út–Hermina út–Állatkerti körút–Gundel Károly út–Dózsa György út módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: · Dvořák sétány: a 70-es és a 75-ös trolibusz megállóhelyén; · Olof Palme sétány: a 70-es és a 75-ös trolibusz megállóhelyén; · Közlekedési Múzeum: a 72-es és a 74-es trolibusz megállóhelyén; · Bethesda utca: a 72-es és a 74-es trolibusz megállóhelyén; · Széchenyi fürdő M: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Állatkert: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Gundel Károly út: a 75-ös és a 79-es trolibusz megállóhelyén.
 • 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz a Keleti pályaudvar M felé a Dózsa György útig a menetrend szerinti, majd a Gundel Károly út–Állatkerti körút–Hermina út–Zichy Mihály út–Dvořák sétány–Dózsa György út módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M, a Benczúr utca és a Damjanich utca/Dózsa György út megállóhelyet. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: · Gundel Károly út (Hősök tere M): ideiglenes megállóhelyen a befordulást követően; · Állatkert: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Széchenyi fürdő: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Kós Károly sétány: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Bethesda utca: a 72-es és a 74-es trolibusz megállóhelyén; · Közlekedési Múzeum: a 72-es és a 74-es trolibusz megállóhelyén; · Olof Palme sétány: a 70-es trolibusz megállóhelyén; · Dvořák sétány: a 70-es trolibusz megállóhelyén. 
 • A 105-ös autóbusz a Gyöngyösi utca M felé az Andrássy úton a Bajza utcáig a menetrend szerinti, majd a Bajza utca–Podmaniczky utca–Munkácsy Mihály utca–Szondi utca–Dózsa György út útvonalon halad és nem érinti a Bajza utca M és a Hősök tere M megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: · Bajza utca: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Munkácsy Mihály utca: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Honvédkórház (Hősök tere M): a 72-es trolibusz megállóhelyén. A Dózsa György út lezárása idején a 105-ös autóbusz az Apor Vilmos tér felé a Dózsa György úton a Szondi utcáig a menetrend szerinti, majd a Szondi utca–Bajza utca–Podmaniczky utca–Szinyei Merse utca–Andrássy út módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M és a Bajza utca M megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: · Honvédkórház (Hősök tere M): a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Rippl-Rónai utca: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Bajza utca: a 72-es trolibusz megállóhelyén.
 • 75-ös trolibusz Jászai Mari tér felé a Stefánia útig a menetrend szerinti, majd az Ajtósi Dürer sor–Hermina út–Állatkerti körút–Gundel Károly út–Dózsa György út módosított útvonalon halad és nem érinti a Zichy Géza utca, az Ötvenhatosok tere, a Dvořák sétány, az Olof Palme sétány és a Hősök tere M megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: · Ajtósi Dürer sor: a Stefánia úton az Ajtósi Dürer sor kereszteződése előtt; · Vakok Intézete: a 72-es és a 74-es trolibusz megállóhelyén; · Közlekedési Múzeum: a 72-es és a 74-es trolibusz megállóhelyén; · Bethesda utca: a 72-es és a 74-es trolibusz megállóhelyén; · Széchenyi fürdő M: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Állatkert: a 72-es trolibusz megállóhelyén.
 • 75-ös trolibusz a Puskás Ferenc Stadion M felé a Dózsa György útig a menetrend szerinti, majd a Gundel Károly út–Állatkerti körút–Hermina út–Ajtósi Dürer sor Stefánia út módostott útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M, a Benczúr utca, a Damjanich utca/Dózsa György út, az Ötvenhatosok tere és a Zichy Géza utca megállóhelyet. A trolibuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: · Gundel Károly út (Hősök tere M): a Gundel Károly úton; · Állatkert: a 72-es trolibuszok megállóhelyén; · Széchenyi fürdő M: a 72-es trolibuszok megállóhelyén; · Kós Károly sétány: a 72-es trolibuszok megállóhelyén; · Bethesda utca: a 72-es trolibuszok megállóhelyén; · Közlekedési Múzeum: a 72-es és a 74-es trolibusz megállóhelyén; · Vakok Intézete: a 74-es trolibusz megállóhelyén; · Stefánia út: a Stefánia úton, az Ajtósi Dürer sor után.
 • 79-es trolibusz a Kárpát utca felé a Dvorzsák sétányig a menetrend szerinti, majd a Zichy Mihály út–Hermina út–Állatkerti körút–Gundel Károly út módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M megállót. A trolibuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: · Közlekedési Múzeum: a 72-es trolibuszok megállóhelyén; · Bethesda utca: a 72-es és a 74-es trolibusz megállóhelyén; · Széchenyi fürdő M: a 72-es trolibuszok megállóhelyén; · Állatkert: a 72-es trolibuszok megállóhelyén.
 • 79-es trolibusz a Keleti pályaudvar M felé a Dózsa György útig menetrend szerinti, majd a Gundel Károly út–Állatkerti körút–Hermina út–Zichy Mihály út–Dvorzsák sétány–Dózsa György út módosított útvonalon halad és nem érinti a Hősök tere M, a Benczúr utca és a Damjanich utca/Dózsa György út megállót. A trolibuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg: · Gundel Károly út (Hősök tere M): az ideiglenesen megállóhelyen a Gundel Károly úton; · Állatkert: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Széchenyi fürdő M: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Kacsóh Pongrác út: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Bethesda utca: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Közlekedési Múzeum: a 72-es trolibusz megállóhelyén; · Olof Palme sétány: a 70-es trolibusz megállóhelyén; · Dvořák sétány: a 72-es trolibusz megállóhelyén.
 • A résztvevők számától függően az M1-es metró Hősök tere állomását lezárhatják. Ebben az esetben a földalatti az állomáson megállás nélkül áthalad.
Borítókép: A CEU megmaradásáért tüntetők 2017. 04. 09-én Budapesten. Huszti István /
Mi van gyerekek nem jutott kazár fasz , most szopatnak benneteket de most a hülyeséget szívjátok magatokba !!!!


Trumpék a CEU-törvény felfüggesztésére szólították fel az Orbán-kormányt


Az Amerikai Egyesült Államok kormánya azt várja a magyartól, hogy ne alkalmazza a CEU bezáratására hozott törvényt. Erről Mark C. Toner, az USA külügyminisztériumának szóvivője beszélt keddi sajtótájékoztatóján, magyar idő szerint este 8-kor – írja a 444.
A lap idézi Mark C. Tonert, aki a sajtótájékoztatón azt mondta: Washington sürgeti Magyarország kormányát, hogy függessze fel a törvény végrehajtását. „A törvény felülvizsgálatát és megvitatását várjuk, amihez párbeszédre lesz szükség magával az egyetemmel és a többi érintett intézménnyel is.”
Ezzel Washington ismét egyértelművé tette, hogy hiába akarja a magyar kormány, ők nem fognak tárgyalni velük a törvényről.
Ennek fényében érdekes, hogy Orbán a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkárát kérte fel a nemzetközi egyetemekkel kapcsolatos tárgyalások lefolytatására. Az USA kormánya teljesen a CEU mellé állt, nem fog tárgyalni. 
Az USA kormánya teljesen a CEU mögé állt

Az USA kormánya teljesen a CEU mögé állt

Budapesti látogatásán interjút adott Hoyt Yee helyettes külügyi államtitkár. A szövetségi kormány nem fog egyezményt kötni, Orbánéknak a CEU-val kell megállapodni. Az elnök nemzetbiztonsági tanácsadója is követi már a fejleményeket.Tovább


Mark C. Toner szerint a törvény veszélyezteti a CEU további működését, holott szerintük az egy kiemelkedő tudományos intézet. „Fontos tudományos és kulturális kapocs Magyarország és az Egyesült Államok között. Őszintén szólva a szabad kutatás és gondolkodás ügye van itt a középpontban. A törvény szerintünk több más amerikai egyetem oktatási programját is veszélyezteti Magyarországon, úgyhogy ez az ügy a CEU-n is túlmutat” – mondta.
Ez egyébként nem új álláspontja Washingtonnak, lényegében ezt hangoztatják már azóta, hogy a törvényről tudomást szereztek. Legutóbb az USA helyettes külügyi államtitkára beszélt erről egyebek mellett az Indexnek. Arról, hogy milyen hatással van Magyarország és az USA kapcsolatára az egész ügy, itt írtunk részletesebbenHány gazdátok van nektek ??? A vakoló páholyok már nem elég eréjesek , már az USA zsidajai is osztogatják a parancsokat nektek , és da – daz nak is titeket , mi a faszért loptatok annyit , hogy mindenki megzsarolhat benneteket !!!!!Soros „hosszú és termékeny” kapcsolata Trump vejével

Kiderült, hogy George Soros áll azon Cadre nevű ingatlankereskedelmi vállalkozás mögött, amelyet Donald Trump veje, Jared Kushner és annak testvére, Joshua Kushner alapított.
Ezt a Real Deal hírportál fedezte fel január végén. Ezek szerint Soros 259 millió dolláros hitelkeretet biztosított a Cadre-nek. Ez annak ellenére történt, hogy Soros Trumpot „jövőbeni diktátornak” nevezte.
A Cadre olyan online piaci vállalkozás, amely ingatlanbefektetőket és működtetőket köt össze. A cég szerint lehetővé teszi a befektetőknek, hogy részesedésüket a másodlagos piacon értékesítsék, amely révén készpénzt visznek egy régi üzletágba. A Cadre-t Ryan Williams, Josh és Jared Kushner alapította 2014-ben. A cég eddig 68,3 millió dollárt kapott 8 különféle befektetőtől, beleértve egy múlt hónapban lebonyolított 50 millió dollár értékű üzletet.
Felmerül a kérdés: miért egyezne bele George Soros abba, hogy Jared Kushner új vállalkozását segítse akkor, amikor Kushner Trump Fehér Házának tanácsadója? Hiszen Soros és Trump láthatóan gyűlöli egymást.
Nos, emlékszünk a Keresztapa film híres mondására: ez üzlet s semmi más. Ezen kívül George Soros a hitelt nem Trumpnak, hanem a Kushner testvéreknek ajánlotta fel.
WND hírportál arra a Washington Timesban megjelent cikkre hívja fel a figyelmet, mely szerint egy George Soros egymillió dolláros támogatásával megválasztott floridai ügyészt letiltottak a szándékos emberölési ügyek tárgyalásáról, miután nem volt hajlandó halálbüntetést kérni egyetlen vádlottra sem, beleértve egy rendőrgyilkost.
Aramis Ayala államügyész a posztért való kampánya során 1,38 millió dollárt kapott a Soros által finanszírozott Florida Safety & Justice PAC-től, és váratlanul győzött. 21 szándékos emberölési ügyet tárgyalt a floridai Orange és Osceola tartományokban.
Rick Scott, Florida republikánus kormányzója hétfőn mentette fel állásából. Ez azután történt, hogy kijelentette, nem kér halálbüntetést Markeith Loydra, akit azzal vádoltak, hogy volt, várandós barátnőjét ölte meg. Ugyanez volt a helyzet más vádlottakkal is.
Lovas István


Hadüzenet 
2017 április 10. tutiblog.com flagmagazin.hu 
A Kedves Olvasó nyilván úgy töltötte a múlt hetet, mint afféle normális ember, nem aggódott a CEU-ért 
nem gondolkozott azon, hogy jó ötlet volt-e a fiát fiúnak, a lányát lánynak nevelni és az iszlám vallás felvétele sem fordult meg a fejében. A házastársát sem cserélte egy fiatalabbra vagy valamilyen "szellemes" segédeszközre. Nem is drogozott és valószínűleg legfeljebb egy-két sorozatepizódnál nem nézett meg többet. Élte a normális emberi életet és nem vette észre, hogy hadüzenetet kapott az Európa Parlamenttől, illetve annak liberális és "baloldali" képviselőitől. 
HADÜZENET

Az EP liberális és állítólag baloldali képviselői, természetesen közöttük a magyar liberálisok is, gyakorlatilag azt szavazták meg, hogy Európába a muszlimok korlátlanul és szabadon települhessenek be bárhová, Brüsszel irányítása mellett. Név szerint (nehogy elfelejtődjön): Szanyi Tibor (MSZP), Újhelyi István (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK), Jávor Benedek (Párbeszéd), Meszerics Tamás (LMP) azt szavazta meg, hogy Magyarországra (és Európa minden országába) korlátlanul lehessen, a helyi kormányzat, nép minden beleszólása és az ellenőrzés minden lehetősége nélkül, a világ minden pontjáról embereket betelepíteni. 

Azt is megszavazták, hogy ennek minden költségét a magyar állampolgároknak kelljen viselnie úgy, hogy eközben a magyar állam nem lehet tekintettel a saját állampolgárai érdekeire és anyagi helyzetére, csak a bevándorlók érdekeire. 

Persze a liberálisok, ha ezt a szemükre vetjük, tiszta tekintettel fognak az arcunkba hazudni és azt mondani, hogy ezt csak a rasszista gazemberek mondják. 
De ugye nem hiszünk nekik? Gyakorlatilag ott tartunk most, hogy a liberálisok felmondták azt a társadalmi szerződést, amelynek 20-25 éve még oly nagy hívei voltak. Arra hivatkozva mondják fel, hogy mi vagyunk rossz emberek, mi, akik nem akarjuk feladni a nemzeti, vallási, nemi identitásunkat, mi, akik a saját gyermekeinket akarjuk felnevelni, és nem mások gyermekeinek felnevelését akarjuk finanszírozni. 

Soha, sehol nem volt semmiféle szavazás arról, hogy az európai embereknek át kellene adniuk a hazájukat bárkinek, aki ide akar jönni. A liberálisok most egyszerre árulnak el minden olyan embert, aki rendelkezik európai identitással, mindenkit, aki igazi európai. 

Szó sincs arról, hogy azt akarnák, hogy mi fogadjuk be ezeket az embereket, mint ahogy arról sincs szó, hogy ezek az emberek be akarnának illeszkedni közénk. Sőt, azt sem akarják, hogy mi beilleszkedjünk közéjük. Ezek az emberek azt akarják, liberálisok és muszlimok egyszerre, hogy mi tűnjünk el innen. A liberálisok már majdnem ott tartanak, hogy ezt nyíltan le merik írni és el merik mondani azoknak, akiket feleslegesnek gondolnak. 

El akarják velünk hitetni, hogy mi vagyunk feleslegesek itt. 
A mi szempontunkból és a túlélésünk szempontjából teljesen mindegy, hogy a liberálisok szimplán elmebetegek vagy létezik valamiféle nagyobb terv, aminek a célja Európa iszlamizálása, szimpla gazdasági és politikai ellehetetlenítése, vagy a multinacionális vállalatok akarnak létrehozni a szemetüknek egy homogén piacot. 

Hadüzenetet kaptunk. Már lőnek is. Legalább el kellene kezdenünk gondolkozni arról, hogy mit kezdünk ezzel a rakás gonosz és motivált elmebeteggel. 


Egymilliárd migráns jöhet, rosszabb, mint a kommunizmusA Dublin III és a schengeni rendszer „meghalt”, ezért a genfi egyezményt fel kellene mondani – mondta lapunknak a migráció kapcsán Eva Maria Barki nemzetközi jogász. A migránsszakértő szerint a probléma égető, hiszen egy tudatosan előkészített, jól koordinált betelepítés zajlik, 2050-ig akár 950 millió érkezővel is számolhat a kontinens. De a kihívásra Európának nincs válasza. Angela Merkel és Jean-Claude Juncker azt az álláspontot képviselik, amit Washingtonból diktálnak nekik. Kiemelte, Ausztriában véleményterror van: tilos a migráció ellen szót emelni. Aki így tesz, azt kirúgják az állásából.
Ön Ausztriában született, mégis erős a kötődése Magyarországhoz. Honnan ez a vonzalom?
– Édesapám volt magyar, féléves koromban meghalt, mégis magyar nevelést kaptam, akkor is, ha anyukámmal németül beszéltem. Az iskolában egyetlen magyar származású gyerekként kiemelten foglalkoztam a magyar történelemmel, sokat vitáztam a történelemtanáraimmal. Amikor ügyvéd lettem, az egyetlen voltam Bécsben, aki beszélt magyarul, így nagyon sok honfitársam képviseletét láttam el.
Ön nemzetközi jogász, migráns-szak­értő. Nemzetközi fórumokon, szervezetekkel szemben teljes erejével, tudásával a magyar érdekek mellett áll. Miért?
– Nemcsak a magyar érdekeket védem, hanem az igazságot. Amúgy más népek esetében is hangot adok a véleményemnek.
Évtizedek óta foglalkozik a migránskérdéssel: az ön szótárában ki a menekült és ki a gazdasági bevándorló?
– Háborúk, polgárháborúk, egyéb háborús tevékenységek, fegyveres konfliktusok, erőszakos törzsi rivalizálások a menedékjog szempontjából nem képezhetik az elbírálás során a menedék megadásának alapját, hiszen az csak individuális, azaz személyre szabott, illetve politikai üldöztetés esetén állapítható meg. Így a genfi konvencióban meghatározott menekültstátus, és ezzel az állandó tartózkodáshoz való jutási jogosultság, a most érkezők esetében kevesebb mint három százalékukat illetné meg. Ráadásul erősen kifogásolható, hogy az érkezők nagy része csak a gazdag európai országokat pécézi ki magának, hol­ott aki az életét félti, annak bármelyik ország ideális, ahol biztonságban van.
De Európának van egy Angela Merkele…
– Sajnos ő Európa sírásója, tudatosan meghívja a migránsokat, s ezzel tönkreteszi Németországot, de Európát is.
Hány migráns várható?
– Évente milliók jöhetnek, és a bevándorlási hullám még korántsem érte el a csúcsát. A NATO Defense College katonai demográfiai tanszékének professzora, Gunnar Heinsohn szerint 2050-ig csupán Afrikából és a Közel-Keletről 950 millió bevándorló érkezhet Európába.
Mennyi?!
– 950 millió.
Nincs az a gazdaság, amelyik ezt elbírja. Kinek áll érdekében az invázió?
– Ez egy tudatosan előkészített, jól koordinált betelepítés. Thomas Barnett amerikai katonai stratéga, a korábbi védelmi miniszter tanácsadója két köny­vében is már arról értekezik, hogy Európának évi 1,5 millió bevándorlót kellene befogadnia. Szerinte olyan társadalomra van szükség, amelyben nincs különbség nemzetek, kultúrák, vallások és nemzetiségek között, ahol az emberek jelentős részének az IQ-ja nem éri el a 90-et. Ezzel dolgozni még lehet, de gondolkodni már nem. Az Egyesült Államokban nem értik, mi a nemzet, mi a történelem, és főleg, mi a kultúra és hagyomány, hogyan néz ki egy jól felépült társadalom.
A korábbi fő migrációs célpontok, az Egyesült Államok, a gazdag Öböl menti országok és Ausztrália sem fogadja számolatlanul – nagyon helyesen – a bevándorlókat. Akkor hogy mer beleszólni bárki is abba, mit tegyen Európa, mit tesz Magyarország?
– A megmondóembereknek, kormányoknak – számos más mellett – ez az egyik fő csapásmérő eszközük az európai gazdaságra és a szociális hálóra, miközben az európai önvédelem nem működik.
Mi lesz Európával?
– Kétpólusú kontinens jön létre, amelyben felértékelődik Közép-Európa szerepe. A nyugati államok az Egyesült Államokkal együtt elsüllyednek, mert az értékhanyatlás, a morális válság már olyan méretű, hogy visszafordíthatatlannak tűnik. Ehhez jön a gazdasági és politikai válság.
A migráció és a terrorizmus között van összefüggés?
– Igen. Ezért is hatalmas probléma, hogy Európa vezetői, Angela Merkel német kancellár és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a valóságtól elrugaszkodva, álhumánus és álszolidáris tézisek mögé bújva nem védik meg a kontinens lakóit.
A szociáldemokrata osztrák kancellárt, Werner Faymannt sem lehet mindig az egyenes beszéd és a következetesség mintapéldányának nevezni. Például, a magyar kerítés építése kapcsán először tiltakozott. Majd amikor az osztrákok is így döntöttek, azt nem kerítésnek nevezte, hanem ajtócskának oldalelemekkel…
– Az osztrák kancellár azt mantrázza, amit Angela Merkel, a német kancellár, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pedig azt, amit Washingtonból meghatároznak nekik. És az amerikai politikában a pénzoligarchia és a fegyveripar, a tanácsadók még mindig nagyon befolyásosak.
Nemcsak a migránsáradattal érkező kiképzett „katonák”, terroristák jelentenek veszélyt, de az uniós állampolgárként már itt élő, második és harmadik generációs migránsok némelyike is. Az ő apjuk, nagyapjuk még örült, hogy béke van, dolgozhat, víz folyik a csapból, fedél van a feje felett, étel az asztalán, de leszármazottaik már nem tudnak vagy nem akarnak beilleszkedni. Miért?
– Nem akarnak és nem is tudnak integrálódni. Mert teljesen más a kultúrájuk, a mentalitásuk, másak a motivációik.
Kanadában mégis szinte mindenkinek sikerül.
Ott nem ilyen mértékű és összetételű migrációval szembesülünk.
Lehet a dzsihád – a világ iszlám hitre térítésének – tudatos része a migráció?
– Igen, ez történik, főleg Szíriában.
Több EU-tagállamban a hatóságok éveken át tudták, kik a terrorgyanús személyek, akik hazajártak Szíriába „bombakészítő tanfolyamokra”, mégsem történt semmi lekapcsolásuk, likvidálásuk érdekében. Mi ez? Dilettantizmus? Vagy ezt hiszik jogállamiságnak?
– A migrációs probléma mutatja, hogy ez a fajta jogállam csődöt mondott. A helyzet már ellenőrizhetetlen. A hatóságok mégsem mernek fellépni a minél nagyobb bűnözés ellen, és ha igen, akkor ezt nem szabad nyilvánosságra hozni, hogy ne legyen lázadás. Ha pedig az érintettek bírósághoz fordulnak, az nekik ad majd igazat, mert azt mondják, számításba kell venni az ő kultúrájukat és szokásaikat. Attól tartok, polgárháború lesz, ha Európa több államában – leginkább a németeknél, a franciáknál és az olaszoknál –, több helyszínen lesznek terrorakciók. Hogy mi jön utána? Diktatúra, csak nem lehet tudni, hogy jobb- vagy baloldali.
A jövőben várható gigantikus embertömeget hogyan és mivel lehet hatékonyan visszatartani?
– A kerítés jó, de a szívóhatás igazából azzal szűnne meg végleg, ha nem lenne érvényben a már 1990 óta nem aktuális genfi menekültügyi egyezmény, ezért azt fel kellene mondani. Ez esetben a csempészek sem tudnák megígérni a migránsoknak, hogy menedékjogot kapnak Európában. Az unió külső határait pedig hatékonyan kellene védeni, s ehhez a hadsereget is használni kellene.
Mit szól a kötelező betelepítési kvótához? Szlovákia és Magyarország az Európai Bíróságtól várja, hogy mondjon nemet a brüsszeli diktátumra.
– Tartok tőle, hogy az Európai Bíróság – mint eddig már sokszor – a tagállamok érdekei ellen fog ítélni. Ugyanis a fő probléma az uniós irányelv, amely azt mondja: a háborús területről érkezőkkel ugyanúgy kell bánni, mint a politikai menekültekkel. Az uniós irányelv megszüntetését kellene először kérni.
Ha ma szét is osztják a migránsokat az országok között – bár ez is nyögvenyelősen megy –, holnap Schengen miatt viszont könnyedén visszasétálnak az általuk megálmodott célországba. Akkor mi értelme a kvótának?
– Mindenhol lesznek majd kerítések. Ezért kell elérni, hogy ne jöjjenek se az EU-ba, se egész Európába.
A visegrádi országok (V4) a krízisben együttműködnek. Mit gondol, lehet ez egy későbbi, hatékony politikai, gazdasági érdekérvényesítés csírája?
– Remélem, hogy még szorosabb lesz ez a partnerség, de ehhez csatlakozni kellene más régiós országoknak, a szlovénoknak, a horvátoknak, a románoknak, s közös célok alapján képviselni érdekeiket Brüsszelben vagy akár Brüsszel ellenében.
Mi lenne most a helyes magatartás az unióban és a nemzetállamokban a migrációs probléma megoldása érdekében?
– A Dublin III és a schengeni rendszer „meghalt”. Ezért – ahogy már mondtam – a genfi egyezményt fel kellene mondani, mert azt a második világháború után, más körülmények között, más problémákra találták ki. Válság van mindenütt: katonák az utcákon, bezárt iskolák, félelem az emberek szívében, tehetetlen düh a lelkekben. Felbolydult a világ. A mai helyzet nagyon hasonlít az első világháború előttihez. Igaza van a pápának: ez a harmadik világháború. És ezt nem csak a terrorizmussal szemben vívjuk, miután a háborúnak több eszköze, terepe van: gazdaság, valutatámadás, fegyverszállítás, média, propagandaháború.
A német ajkú sajtó – tisztelet a kivételnek – által a migrációval kapcsolatban írtak számtalan esetben köszönőviszonyban sincsenek az igazsággal. A németeknél gyakorlatilag utasításba kapták az újságírók, hogyan kell beszámolni a menekültválságról.
– A média sok esetben hazudik, a hatalom eszköze. Élni kellene a panaszokkal és keresetekkel.
Ön 2012 óta pereskedik a Lendvai Film (Nationale Träume –Un­garns Abschied von Europa?, Nemzeti álmok – Magyarország búcsúzik Európától?) és az azt követő vitaprogram miatt. Hol tart ez a Paul Lendvaihoz kötődő ügy?
– Az első eljárást megnyertem a legfelsőbb bíróságon, amely azt mondta, tárgyalni kell az ügyben – ami addig nem történt meg, csak visszautasították a beadványaimat, mondván, az objektivitás elve nem lett megsértve. A legfelsőbb bíróság viszont kimondta: felül kell vizsgálni, hogy a filmben betartották-e az újságírói etikát, a tényállítások igazak-e vagy nem. A médiahatóság közben tárgyalás nélkül visszautasított, mert szerintük minden korrekt és objektív. A 65 oldalas határozat ellen ismét fellebbeztem.
Aki mégis szólni merészel, elbocsátják – Fotó:Aki mégis szólni merészel, elbocsátják – Fotó: MTI
Az osztrák kedves, jóindulatú, kellemes nép, mégsem lehet hallani, hogy a „félrebeszélő” politikusaik, a művészeti világ, a kultúra területén amúgy sikeres, de a valóságtól elrugaszkodott emberek véleménye ellen szót emelnének. Miért?
– Sok minden nem tetszik itt az embereknek, de Ausztriában véleményterror van. A vállalatoknál, a hivatalokban, a bankoknál tilos az alkalmazottaknak a migráció ellen bármilyen negatív véleményt megfogalmazniuk. Elbocsátják azokat, akik mégis szólni mernek.
Ilyen nálunk is volt, úgy hívták, kommunizmus.
– Ez, ami Ausztriában történik, sok tekintetben még annál is rosszabb. Például be kell jelenteni azt a kollégát, aki a migráció ellen szólni mer, kvázi besúgóhálózatot építenek ki.
A szólásszabadság a demokrácia egyik legfőbb értéke.
– Nem érdekli az embereket. Inkább hallgatnak, mert féltik az állásukat, fizetésüket. Sajnos Nyugaton a szabadság már nem érték, csak a biztonság számít.
Ez a korlátozott véleménynyilvánítási lehetőség mire vezethető vissza?
– A második világháború után az embereket átnevelték. A németeknek nem szabad gondolkodniuk, már egyetlen pártjuk sincs, amely az érdekeiket képviseli. Nálunk is folyik a butítás, a politika szintjén pedig talán még a Szabadságpárt az, amelyik képviseli az átlagemberek érdekeit.
Na, most jó sokan elhelyezik önt a politikai térképen…
– Semmilyen pártpolitikát nem képviselek, sohasem voltam, nem vagyok és nem is leszek semmilyen párt tagja. Tevékenységem természetesen politikai jellegű is, de csakis az igazság érdekében léptem és lépek fel, emelek szót, és ez a jövőben is így lesz. Mivel teljesen független vagyok, megengedhetem magamnak ezt a luxust.

Advertisements
A liberálisan gondolkodóknak azt üzenem, hogy menjenek el Londonba vagy éppen Brüsszelbe egy no-go zónába, éljenek ott egy hétvégén és meglátják majd, milyen problémák vannak. Utána jöjjenek vissza és tárgyaljuk újra a dolgot - mondta a biztonságpolitikai szakértő az M1-nek nyilatkozva. Németországban drasztikusan emelkedett a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma tavaly az előző évhez képest. Legalábbis ezt tartalmazzák a Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal 2016-os bűnügyi statisztikái. 


Volt brit MI6 kémfőnök attól tart, Trump katasztrofális háborút indít Észak-Korea ellen 


Lovas István 2017. április 12. RUSSIA TODAY lovasistvan.hu 
Sir John Sawers, volt brit kémfőnök arra figyelmeztetett, hogy Trump elnök a világot katasztrofális háborúba sodorhatja Észak-Korea miatt tapasztalatlansága és temperamentuma okán. 
Volt brit MI6 kémfőnök attól tart, Trump katasztrofális háborút indít Észak-Korea ellen

Ez, mondta, az Egyesült Királyságot a Távol-Keleten olyan háborúba sodorhatja, amely "veszélyesebb mindennél, mint ami Szíriában alakulhat ki". 

Trumpnak "nincs háttere és tapasztalata és egy hatékony amerikai elnök ösztöne". 

Tillerson amerikai külügyminiszter márciusban már kijelentette, hogy vége a türelemnek Észak-Koreával. 

Az USS Carl Vinson amerikai repülőgép anyahajó nemrégiben Észak-Korea felé vette útját. 

Sawers kijelentette: Washingtonnak a térségben kifejtett növekvő militarizálásának célja, hogy Észak-Koreának és Kínának mutassa, az Egyesült Államok készen áll erő alkalmazására. 


A háborodott Theresa May még több oroszellenes szankciókért kiáltTheresa May brit miniszterelnöknő tegnap késő este még további Oroszország elleni szankciókat követelt, mert hogy a Kreml támogatja Asszad szíriai elnököt.
A brit lap szerint követelése el fogja riasztani európai szövetségeseit, amelyek már ellenezték az orosz katonai vezetők elleni szankciókat, amikor azokat Boris Johnson külügyminiszter javasolta. Németország és Olaszország világossá tette, hogy a külügyminiszter javaslatát nem fogják támogatni.
Nem háborodott , csak a kazár volta tört a felszínre , és ha nem tudnád ő már egy jó biorobot , vagy mangyuriai jelölt !!!!
Amerikai demokrácia: dobják ki a képviselőnőt a kongresszusból, mert igazat mond!Vezető demokraták szólították fel a háborúellenes kongresszusi képviselőnőt, hogy távolítsák el hivatalából” címmel támadtak képviselő kollégái Tulsi Gabbardra (Hawaii, demokratapárti), amiért követeli,  hogy az Egyesült Államok gyűjtsön be bizonyítékokat és hozza azokat nyilvánosságra a szíriai vegyitámadás helyszínéről.
Gabbard januárban Szíriában járt, ahol tárgyalt Basr al-Asszad elnökkel és folyamatosan  óvatos az Egyesült Államoknak a közel-keleti országban történő beavatkozásával kapcsolatban.
A képviselőnő nyilatkozatban jelentette ki, hogy a Szíria elleni rakétatámadás „rövidlátó, az több áldozatot követel a polgári lakosságban, több menekültet eredmények, megerősíti az al-Kaidát és más terroristákat, és akár atomháborút is robbanthat ki az Egyesült Államok és Oroszország között”.
Kijelentette, semmiféle bizonyítékát nem látta, hogy Asszad állna a több tucat civil halálához vezető vegyi támadás mögött.
Kijelentette: „Ha Asszad elnökről egy független támadást követően kiderül, hogy ő ennek a szörnyű vegyi fegyvertámadásnak a felelőse, én leszek az első, aki fel fog szólítani a Nemzetközi Büntetőbíróság elé állítására és elítélésére.
Neera Tanden és Howard Dean képviselők hatalmas dühvel vetették rá magukat Gabbardra, kijelentve, nem a kongresszusban a helye.A CNN 2013-ban videókat hamisított, meg nem történt vegyitámadásokról készített riportokat, hogy a közvéleményt a szír kormány ellen fordítsa. 5:40-nél a halott szír férfi elneveti magát és viszatér a halálból. 


A Szíriára mért amerikai légicsapás ellen tüntetnek ma Budapesten

Orosz Hírek Utolsó frissítés: 2017. ápr 11. 10:58


A Magyar Békekör a magyarországi Fórum Szíriáért Egyesülettel közösen béketüntetést tart az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége előtt (V. ker. Szabadság tér) ma 17 órakor.


A megmozdulás célja: tiltakozni a Szíria ellen elkövetett amerikai rakétatámadás miatt, szolidaritást vállalni a terrorizmus ellen hazája felszabadításáért küzdő szír néppel, és kifejezésre juttatni a magyar nép, benne a hazánkban élő szír közösség békés politikai rendezés iránti akaratát.

A békés tüntetésen beszédek hangzanak el.
Csikós Sándor diplomata, Dr. Tarek Maiyaleh, a Fórum Szíriáért Egyesület elnöke, Simó Endre, a Magyar Békekör alapító szervezője


A Bannon-Kushner csata kirobbantotta Trump körül az antiszemitizmus-témátA tanácsadói posztjáról a múlt héten menesztett Steve Bannon és Trump zsidó veje, Jared Kushner közötti éles összetűzésekről a médiumokban olvasható sztorik a felszínre hozták az antiszemitizmust az amerikai „szélsőjobboldaliak” körében.
Az amerikai szélsőjobb egészen addig visszafogta magát és alig bírálta Kushner fehér házi kulcsszerepét, illetve Trump egyre jobb kapcsolatát Netanjahu izraeli miniszterelnökkel.
De ez a múlt hétfőn /más források szerint Bannont véglegesen szerdán menesztették/ Bannon eltávolításával megváltozott, amihez még hozzájött a csütörtöki, Szíria elleni vegyi támadás.
Ekkor már „felemelte az antiszemitizmus csúnya fejét”. A bírálók most már nyíltan hangoztatták, amit az elnök tesz, az nem az „Amerika az első” és már célozgattak a Fehér Házon belüli „globalizmus-összeeskűvésre”.


Donald Trump: “nem vonulunk be Szíriába”

Orosz Hírek  2017. ápr 12. 06:34

Donald Trump amerikai elnök egy televíziós interjúban leszögezte: az Egyesült Államok nem vonul be Szíriába.


Az interjút az elnök a Fox televíziónak adta, és szerdán reggel kerül adásba. Részleteket azonban a televízió – helyi idő szerint – már kedden este nyilvánosságra hozott belőle.
Trump kifejtette, hogy a múlt héten péntekre virradóra végrehajtott légicsapások sorozata az idlíbi gáztámadásra adott egyszeri válasz volt. “Amit tettem, azt az Obama-kormányzatnak már réges-régen meg kellett volna tennie, s akkor ma Szíria is sokkal jobb helyzetben lenne” – szögezte le. Majd Bassár el-Aszad szíriai elnököt támadta, akiről korábban – a múlt heti légicsapások bejelentésekor – már kifejtette, hogy megváltozott a véleménye róla. A Foxnak adott interjújában most úgy fogalmazott: “aki gázt vet be, kazettás bombát dob le, és ennek következtében kar nélküli, láb nélküli, arc nélküli gyermekek maradnak a földön, az egy állat”.
Trump hozzátette, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök árt a világnak azzal, hogy támogatja Aszad elnök rendszerét. “Putyin egy gonosztevőt támogat. Úgy gondolom, ez rossz az egész emberiség, az egész világ számára” – mondta. MTI


Putyin: Amerika újabb rakéta- és vegyifegyver-támadásra készül Szíriában


Oroszország olyan értesülést kapott, amely szerint az Egyesült Államok újabb rakétatámadást tervez Damaszkusztól délre fekvő célpontok ellen, és újabb provokációra készül, amely révén ismét vegyifegyver-támadással vádolhatják meg Bassár el-Aszad szíriai elnököt - jelentette ki kedden Vlagyimir Putyin orosz elnök. Putyin, aki olasz kollégájával, Sergio Mattarella olasz államfővel tartott közös sajtótájékoztatót Moszkvában, közölte: Oroszország hivatalosan követelni szándékozik a múlt heti Hán Sejhún-i – állítólagos – vegyifegyer-támadás kivizsgálását az ENSZ szerveitől, és a hágai Nemzetközi Bírósághoz (ICJ) kíván fordulni a támadás ügyében. (MTI)
Forrás: https://kuruc.info/r/4/171591/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése