2018. június 26., kedd

USA army








USA army


Árpi bácsi olajmaffiás pénze a lezuhant helikopterben ég el !!!!













a halál én vagyok !!!
Illumináte !!!





Illumináte !!!

a halál én vagyok !!!

Ma a Lovas István !!!

Holnap az Orbán Viktor !!!!




A család éve lesz !!!



















































Dr halál …


Őt vigyétek el , mert évente több elrabolt gyermek szerveit kell beültetni , hogy ez a kazár élhessen !!!
Az USA szerte éves gyermek rablások száma 800 ezer fő ebből sátánista szeánszokon felálldoznak 300 ezret , de előtte szexrabszolgát csinálnak belőle !!!
500 ezret a kazárok a vérükért ölik meg , és hogy a tetnek ne maradjon árulkodó jegye a Megdonálc láncban világminden tájára bedarált amerikai gyermekek húsát keverik a marha húshoz !!! Ne csodálkozz , ha kerge marha kórt kapsz ajándékba a kannibál szokásodhoz !!!
Nincs semmi baj , legalábbis itthon , mert itt a kiváltságos gyerekek fogyasztják az emberhús keveréket !!! Ő értük meg nem kár , hisz a drága szüleik , nagyszüleik lerabolták az országot , és ha az elkényeztetett gyerek unoka kannibál lesz , és kerge marha kórban fog szenvedni , hát itt a bűntetés anép meggyalázásáért !!!

Etesétek meg a vén hülyét is , hátha rákap a kannibál húsra , és ő is kergemarha kóros lesz !!!


Itt tévesen disznóval ábrázolják , de neki a vörös tehén a szimbolikus állata !!!!!

mint ez a vörös tehén ….

Én hozzátok képest úri ember voltam , ti sátáni cion fasiszták !!!! De majd megtapasztalja a világ , vagy jobb lenne , ha addig likvidálnátok őket !!!!











veszitek az adást ….

ne féljetek rátok is sor kerül , csak azt még nem döntötték el , hogy hanyadik balekkoknak vagytok besorolva ::::...
valakinek tapsolni is , el is kell végezni azt a feladatot , és a végén úgy kell hatni , hogy én is elhiggyem , pedig én adtam ki az utasítást pörhábori eset .

cionfasiszták terorja az emberiség ellen …...


cionfasizmus …



Látod az egység nadrág ,dzseki , hátizsák , bézbolsapka felszerelést ők a CIA csapata hazai páján ténykednek , és a gyakorlatuk éles volt !!!! A balekot úgy lőtték meg , hogy csak rajtuk keresztül komunikálhatnak a balekkal , és ha nem tetszik , hát likvidálják …. A balek sem gondolta komolyan , hogy ő robbantani fog egy éles bombát , úgy volt , hogy egy gyakorló bombát imitál felrobbantani !!!! Bush barátunk élesre állította a sorompót , valamiről el kellet terelni a gojok figyelmét !!!!

ezt a merényletet is oszama Bush követte el …
Balekokat kereset , a páholy kiadta , hogy ártatlanok vére folyjon … valaki ellopta a koponyát a koponyák , és csontok rendjétől !!!!



a robbantás







ők csak most jönnek , de robbantani akarnak !!! A gladió fegyverraktárait ki kell üríteni , és fris fegyverekkel kel feltölteni !!!!

Ha jól tudjuk a magyarok is nagyon ugrálnak az Ukrán majdanon begyakorolt gyilkosságot át kell plántálni , és létrehozni a Budapesti majdanot , a Soros szervezeteken keresztül a magyar kazárságot , kell csatasorba állítani , hogy polgárháború jelleget öltsenek az események , egy kis cigány – magyar összecsapást kell szinlelni , és , hogy elszabaduljanak az indulatok a Táncos Gábor ügy a zsidó gyilkosság tettesének a kazár vonalát , kell beültetni az aktuális gondolkodás módba , és rájátszani , egy két zsidó incidensel , hogy a káoszba elsüljenek azok a fegyverek , mejek a volt posta székház alatt hüsölnek , és várják , hogy mikor sülhetnek el . Ha jól időzítenek , még a Viktor is a teritékre kerülhet … A Gladió meg tegye a dolgát mint Ukrajnába erre is arra is tüzeljenek !!!!

Ilyen tömegben arat csak igazán a hálál !!!








Hát most így jártatok fel lebbentettük a fátylat , és a kulissza titkok nem úgy sültek el ahogy akartuk !!!!
No de nem baj a kis srácból is lesz majd nagyfiu, ha megéli , és mélyebb , behatóbb ismereteket szerezhet …...

No velük a sátán unokája ismerkedjen meg !!!!


Francia kolaboránsok !!!!
A magyar tetvek mikor fognak lógni ????
A Gyárfás most kapot nyárfás páholy engedélyt a további gyilkosságaihoz !!!!

Én már többet nem … nem iszom , torkomat a csapra akasztom …
Az egész politikusi maffia az Üllői uti fák ágain lóbálóznak , lábuk alatt hanga szellő lengedez , és vissza okádták az elrabolt pár száz évünket , csak a dicsőséges Tanácsköztársaság 121 napját hagytuk meg nekik , mert a Kun Béla Bécsbe vitte az elrabolt nyakláncokat van itt leszármazotjas hátha vissza tudja szerezni !!!
Ő is páholytag virsli , hamburgerrel kóser amerikai gyerekek húsából !!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése