2018. június 22., péntek

Az áldás hiányzik rólatok










Az áldás hiányzik rólatok





Az abortusz nem ment meg attól, hogy anya legyél 

Egy várandós nő elment a nőgyógyászhoz, és így szólt: 
- Doktor úr, óriási bajban vagyok és nagyon nagy szükségem lenne a segítségére. A gyermekem még nincs egy éves, és megint terhes lettem. Nem akarok ilyen közeli korú gyerekeket. 
- Rendben, mit szeretne tőlem? kérdezte a doktor. 
- Azt szeretném, hogy szakítsa meg a terhességemet, nagyon számítok Önre. 
Az orvos gondolkodóba esett, majd így szólt: 
- Azt hiszem, van egy jobb megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes. 
A nő elmosolyodott azt gondolván a doki megértette, mit szeretne. Az orvos folytatta: 
- Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, öljük meg azt, amelyik az ölében van most. Így tudna egy kicsit pihenni, mielőtt a másik megszületik. Ha meg akarjuk ölni az egyiket, végül is mindegy melyik az. Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná. 
A hölgy elszörnyedt. 
- Na de, doktor úr! Milyen szörnyű! Megölni egy gyereket, az bűn! 
- Szerintem is, - mondta az orvos - de nekem úgy tűnt, ez Önnek nem probléma, és azt gondoltam, akkor ez a legjobb megoldás. 
Az orvos érezte, érthető volt az álláspontja. Sikerült meggyőznie a nőt arról, hogy nincs különbség aközött, hogy egy már megszületett gyereket ölnek meg, vagy azt, aki még az anyaméhben van. Mindkét eset gyilkosságnak számít. 

AZ ABORTUSZ NEM MENT MEG ATTÓL, HOGY ANYA LEGYÉL. AZ ABORTUSZ AHHOZ SEGÍT HOZZÁ, HOGY EGY HALOTT GYERMEK ANYJA LEGYÉL...Tudtad? 


Ez az egyik legjobb bejegyzés, amit a nőről olvastam... kérlek olvassátok el teljesen... Megéri... 
Google fordítóval innen: Facebook 
Nő. ... ... ... ... 
Amikor Isten megteremtette a nőt, sokáig dolgozott a 6 napon....... 
Jött egy angyal, és megkérdezte. "miért tölt ennyi időt rá?" 
Az Úr válaszolt. "Láttad már az összes leírást, amit meg kell tennem, hogy alakja?" 
Mindenféle helyzetekben működnie kell. 
Képesnek kell lennie arra, hogy egyszerre több gyereket is magáévá tudjon tenni. 
Van egy ölelés, ami bármit meggyógyít a sérült térdem egy összetört szívbe, 
Csak két kézzel kell ezt tennie," 
Meggyógyítja magát, ha beteg, és napi 18 órát tud dolgozni 
Az angyal le volt nyűgözve " csak két kéz..... Lehetetlen! 
És ez a standard modell?" 
Az angyal közelebb jött és megérintette a nőt 
"de olyan puha tetted őt, uram". 
"puha", mondta az úr, 
" de én erőssé tettem. El sem tudod képzelni, mit tud elviselni és legyőzni 
" Tud-e gondolkodni?" az angyal megkérdezte... 
Az Úr válaszolt. " nem csak gondolkodni tud, hanem oka is 
Az angyal megérintette az arcát.... 
" Uram, úgy tűnik, ez a teremtés szivárog! Túl sok terhet tettél rá. 
"Nem ereszt... ez egy könnycsepp" Az Úr: az angyalt... 
- mire való? - kérdezte az angyal. 
Az Úr mondta. " a könnyek az ő útja, hogy kifejezze a bánatát, a kétségeit, a szerelmét, a magányt, a szenvedését és a büszkeségét."... 
Ez nagy benyomást tett az angyal, 
" Uram, te egy zseni vagy. Mindenre gondoltál. 
Egy nő valóban csodálatos 
Az Úr azt mondta." valóban az. 
Olyan ereje van, ami ámulatba ejt egy embert. 
Tudja kezelni a bajt, és nehéz terhet cipelni. 
Boldogságot, szeretetet és véleményeket tartogat. 
Mosolyog, amikor úgy érzi, mintha sikoltozva. 
Akkor énekel, amikor úgy érzi, sír, sír, amikor boldog és nevet, amikor fél. 
Azért harcol, amiben hisz. 
A szerelme feltétel nélküli. 
Megszakad a szíve, ha egy közeli rokon vagy egy barát meghal, de erőt talál, hogy meg az élettel 
Az angyal azt kérdezte: Ő egy tökéletes lény? 
Az Úr így válaszolt: nem. Csak egy hátránya van. 
"gyakran elfelejti, hogy mennyit ér". 
Küldd el az összes nőnek tisztelet.... ?? 
És minden férfinak, aki tiszteli a nőt ???? 
- igen. 
- Megváltoztatja a nevét. 
- Megváltoztatja az otthonát. 
- Elhagyja a családját. 
- Hozzád költözik. 
- Otthont épít veled. 
- Teherbe esik neked. 
- A terhesség megváltoztatja a testét. 
-,. 
- Majdnem feladja a munkaerő a gyermek születése elviselhetetlen fájdalma miatt.. 
Még a gyerekek is, akiket szállít, a te nevedet viselik.. 
Amíg meg nem hal.. Mindent, amit csinál... főz, takarít, gondoskodik a szüleim, hogy a gyerekeit, keresni, tanácsokkal látja el, biztosítja, hogy nyugodt legyen, fenntartsa a családi kapcsolatokat, mindent, ami hasznot hoz. Maga.. Néha a saját egészsége, a hobbija és a szépsége miatt. 
Szóval ki tesz igazán szívességet? 
Kedves emberek, nagyra értékelem a nőket az életükben, mert nem könnyű nőnek lenni. 
* nőnek lenni megfizethetetlen * 
Boldog női hetet! 
Add át ezt minden nőnek a kapcsolatot, hogy büszke legyen magára. 
Rock a világot, hölgyeim! 
Tisztelgés a hölgyek előtt! 
A nő azt jelenti :- 
Csodálatos anya. 
Ó, kiváló barát. 
Csodálatos lány. 
Egy imádnivaló nővér. 
NŐ - a legkedvesebb ajándék az embereknek Istentől. 
Tisztelem a nőket. 
Amikor Isten megteremtette a nőt, sokáig dolgozott a 6 napon...





Az abortusz ne legyen szégyen!




Talán az egyik legnehezebb. Megélni és elbeszélni. Újrakezdeni utána, felállni és folytatni. Tovább menni, mintha oly könnyen el lehetne felejteni. Nem emlékeztetni magadat, és nem emlékezni, hogy megtörtént. Szégyenkezni, mert azt mondják azoknak, akikkel megtörtént, hogy szégyenkezni kell. Utálni magadat, mert megtörténhetett veled is. Nyelni egyet, vagy óvatosan témát váltani, ha egy társaságban valaki elmeséli valaki másról, hogy „képzeljétek, a Kinga…”. Szülőknek sem mondani, és nem egyszer egyedül végigcsinálni. Végigcsinálni, amit soha nem akartál megtenni, és ami után saját magadnak is nehéz a megbocsátás.
Egy biztos, továbbra is gyereket akarsz majd, családot. De most más döntést kellett hoznod.
Nőnek talán az életben az egyik legnehezebbet: abortuszt végigcsinálni.
Magyarországon a fenti képek és élmények mindennaposak. S mert persze mindig akad valaki kívülálló, aki meg tudja mondani, miért és hogyan lehetett volna megelőzni az adott nőnek az abortuszt. A felelőtlenség abszolutizálása, a „tehet róla” diskurzus élesítése, a „jobb, ha el se kezded” hangneme veszi körül azokat a nőket, akiknek életük egy pontján olyan döntést kellett hozniuk, amelyet az előbbiek miatt nem tudnak, vagy csak nehezen tudnak megosztani másokkal.
Holott elvileg és papíron ők egy olyan Magyarországon élnek, amelynek választott kormánya családbarát intézkedései következtében csökken hazánkban az abortuszok száma.

Egyrészt az elmúlt 30 évben szinte folyamatos volt a csökkenés, de 2016-ban így is még mindig 30 000 abortuszról beszélhetünk.

A szám magas, és bár az abortuszon átesett tinédzserek száma csökkent, de sajnos csak kis mértékben. Magyarországon az elmúlt években nőtt a 15-19 éves korosztály szülésszáma (kb. 10.000 tinédzser szült).
Ebben a felelősséget a magyar állam is viseli, amely mulasztásban vétkes. Több ezer fiatal lánynak, nőnek nem nyújt segítséget, kiteszi őket annak a kockázatnak, hogy olyan döntést kelljen hozniuk, amely őket számos értelemben megviseli. Fentebb utaltam rá, milyen (társadalmi) környezet veszi körül ezt a témát, hogy egy terhesség-megszakítás egy fiatal nő életében milyen terhekkel, következményekkel és lelki vívódással jár.
Pedig törvény rendelkezik arról, hogy a magyar állam „elősegíti a fogamzásgátló készítmények és eszközök rászorultságtól függő kedvezményes igénybevételét, a magzati élet védelmét szolgáló, valamint a fogamzásszabályozást ismertető kiadványok közzétételét és a tömegkommunikáció fórumain való ismertetését.”


Ehhez képest ma Magyarországon a fogamzásgátlók használata súlyos anyagi kérdés, áruk miatt az azokhoz való hozzáférés szűkös. A havi fogamzásgátló tabletták 3000-4000 forintnál kezdődnek, ennek terhét az esetek túlnyomó többségében a nők viselik, és a kevésbé jó anyagi helyzetben lévők családtervezése kockázatos és kiszámíthatatlan.

Egy 2015-ös kutatás szerint a nők 21 százaléka egyáltalán nem védekezik szex közben. A fentieket figyelembe véve ez nem lehet véletlen, viszont ebből a véletlenből további kockázatok fakadnak.
Magyarország az egyetlen uniós ország, ahol vényköteles az esemény utáni tabletta, ami megint csak megnehezíti a hozzáférést, egyúttal a nőkre vonatkozó kockázatokat állandósítja, szűkíti a döntés lehetőségét. A kockázatokhoz hozzájárul az is, hogy a vénykötelesség miatt minél később jut valaki tablettához, annál inkább kérdéses a hatás.
Mindennek megakadályozása végett, a megnyugtató családtervezés és a nőkre nehezedő kockázatot és terhet csökkentendő a következő változtatásokat kellene bevezetni: korszerű fogamzásgátló-, esemény utáni tabletta TB-támogatása és gyógyszertári elérése, prevenció és felvilágosító programok erősítése, szülők, pedagógusok, szakemberek bevonásával.
Hangsúlyoznom kell, hogy ezek a változtatások nem járnának együtt az abortusz népszerűsítésével vagy a családtervezés támogatásának csökkenésével. Véleményem szerint is a család a jövő garanciája, a biztonság tere, az érzelmi közösségek közül az egyik, ha nem a legfontosabb. Viszont a politikának feladata, hogy tegyen a fiatal nők által szinte kizárólagosan viselt felelősség könnyítéséért, a nem kívánt terhességek visszaszorításáért, a nők által viselt kockázatok csökkentéséért.
Nincsen abban vita, és magam is kiemelt problémának és kihívásnak tartom hazánk demográfiai válságát, viszont azt kezelni nem kockázatokkal és véletlenekkel lehet. Ehhez követni kell például az Európai Bizottság és az Európai Gyógyszerügynökség javaslatát, mely szerint vény nélkül elérhetővé tennének olyan tablettát, amit 72 órával az aktus után be lehet venni. Az sem véletlen, hogy 19 országban van szabadpolcos hozzáférés, 76 további országban gyógyszertárból direkt elérhető, vény nélkül hozzáférhető a sürgősségi-esemény utáni tabletta.

Kövessük azokat, a nők döntési szabadságát szélesítő, a kockázatokat csökkentő, az abortuszok számát visszaszorító intézkedéseket, amelyekkel a gyermektervezésre vonatkozó döntések nem véletlenek, hanem a kívánt, vállalt és boldog jövő termékei lehetnek!

Ez lehet az alternatívája a „titokba húzódásnak”, a véletlennek, a bizonytalanságnak.
A CIKK SZERZŐJE AZ EGYÜTT POLITIKUSA, A CIKKBEN MEGFOGALMAZOTT JAVASLATOK A PÁRT HIVATALOS ÁLLÁSPONTJÁT TÜKRÖZIK.



2nd Trimester Surgical Abortion: Dilation and Evacuation (D & E)




Ezért lett öngyilkos a magyar szépségkirálynő


real2017. november 10.
32 éve rendezték azt a szépségversenyt, ami nem csak hogy Molnár Csilla szépségkirálynő tragikus halálát okozta, hanem jól megmutatta azt is, a szépségipar és azon belül is egyes vezetők milyen mélyen tudnak semmibe venni nőket, milyen durván megalázhatják őket, amikor úgy tesznek, mintha dicsérnék őket.
Csilla maga számára is váratlanul lett az 1985-ös szépségverseny győztese, még csak nem is érettségizett akkor, és minden vágya az volt, hogy kozmetikus lehessen. Győztesként viszont számtalan fellépésre, megjelenésre kötelezték, miközben úgy bántak vele, mint egy értéktelen vagy legalábbis használati tárggyal. A nyomás és a hírnév alatt, amire nyilván nem volt felkészülve, összeroppant. A Máltán rendezett Miss Európa verseny után vette be apja szívgyógyszereit, és bár nem akart meghalni, már nem tudtak segíteni rajta. 
Sokan próbálták saját felelősségüket kisebbíteni, de minderre jól rámutat a Csilláról készült film:

Szépleányok - Az első magyar szépségverseny



Az egészet tetézte, hogy az első helyezettekről bronzszobrot készítettek, amihez hagyniuk kellett, hogy meztelenül mintát vegyenek róluk, és a munkafolyamatot titokban lefényképezve a képeket eladták egy erotikus magazinnak. 
Ennyire gusztustalan és visszataszító dolgot nehéz lehetett kitalálni, de sikerült.


Abortusz: hogyan jut el valaki a műtőasztalig?

Tóth Dalma
2016. október 19. 23:38
Milyen az abortusztörvény Magyarországon? Szükséges -e szigorítani vagy enyhíteni? Hogyan jut el valaki a műtőasztalig?


A lengyelek azt tervezték, hogy teljes abortusztilalmat vezetnek be. Ez azt jelentette volna, hogy a magzatot életképtelensége valamint nemi erőszak és anyai életveszély esetén sem lehetett volna elvetetni. A parlament végül talán a tiltakozó mozgalmaknak köszönhetően, de nem fogadta el az egyházi indíttatású törvényjavaslatot.
Mi a helyzet Magyarországon?
Magyarországon még 1956-ban hirdették ki azt a rendeletet, amely legális módon biztosított lehetőséget a nőknek, hogy ne csak egészségügyi okok vagy szexuális erőszak elszenvedése miatt lehessen a magzatot elhajtani.
Az elmúlt években Magyarországon is történt kísérlet az abortusztörvény szigorítására, bár másképp, mint Lengyelországban. Két KDNP-s képviselő a 2012-es költségvetésből elvonta volna a rászoruló nők és lányok abortuszára elkülönített összeget. Ez azzal járt volna, hogy bizonyos nők valószínűleg nem tudták volna finanszírozni a műtétet, így kevesebb lett volna a művi vetélés. A Fidesz azonban végül támogatás hiányában nem tűzte napirendre a javaslatot.
Az Alaptörvény II. cikke kimondja, hogy „minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg”. Ez alapján meglenne a lehetőség az abortusztörvény szigorítására, de a az új szabályozás társadalmi elfogadottsága kérdéses lenne.
Fotó: AFP
Magyarországon az emberek 60 százaléka gondolja úgy, hogy az abortusz közepesen súlyos témának minősül. Bő egy évtizeddel ezelőtt az embereknek még csak a 44 százaléka vélte úgy, hogy közepesen súlyos probléma a művi vetélés. A magyar lakosság több mint fele, 53 százaléka szerint a jelenlegi szabályozás megfelelő, se szigorítani, se enyhíteni nem kell rajta.Pártindentitás szerint is hasonlók az arányok, a baloldaliak, a Jobbik szavazói és a kormánypárt támogatói is elégedettek a jelenlegi szabályozással. A gyógyszeres terhességmegszakítással a lakosság közel fele egyetért, de itthon 2012 óta már nincs mód a gyógyszeres abortuszra.
Az elmúlt öt évben, 2010 és 2015 között az abortuszok száma 22,9 százalékkal csökkent Magyarországon. Amíg 1990-ben 90 394 magzatelhajtásra került sor, 2010-ben már csak 40 449 művi vetélést hajtottak végre, 2015-ben pedig 31 200-en döntöttek az abortusz mellett.A terhességmegszakítások számát családpolitikai eszközökkel csak áttételesen lehet befolyásolni, ezért fontos, hogy prevencióra is nagy hangsúlyt fektessen az állam.
Hogyan vezet az út a műtőasztalig?
Magyarországon a 12. hétig lehet elvetetni a magzatot, ha az állapotos nő egészsége súlyosan veszélyeztetett, a magzat súlyos fogyatékosságban vagy egyéb károsodásban szenved, a terhesség bűncselekmény következménye vagy az állapotos nő súlyos válsághelyzetben van. Igazából az utolsó lehetőség az, ami minden nő számára lehetővé teszi az abortuszt.
Hivatalos megfogalmazás szerint súlyos válsághelyzetnek minősül az, ami testi vagy lelki megrendülést illetve társadalmi ellehetetlenülést okoz. Azt azonban senki sem jogosult vizsgálni, hogy a válsághelyzetet mi indokolja. Tehát ha egy nő úgy ítéli meg, hogy ilyen helyzetben van, azt senki sem kérdőjelezheti meg.
Az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal tájékoztatása szerint a 2001 és 2010 között gyűjtött adatok alapján a válsághelyzet elsődleges oka az anyagi helyzet, második a párkapcsolati probléma, harmadik pedig, hogy az érintett nem szeretne több gyermeket vállalni.
Bizonyos esetekben a terhesség 18. vagy 20. hetéig is engedélyezett a művi vetélés. A magzatot bármikor el lehet vetetni, ha az állapotos nő életét veszélyezteti illetve ha a magzatnál a szülés utáni élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség áll fenn.
Fotó: AFP
Ha valaki az abortusz mellett dönt, akkor a műtét iránti kérelmét a családvédelmi szolgálat munkatársának terjeszti be. A kérelemhez csatolni kell  szülész-nőgyógyász szakorvos által kiállított igazolást, miszerint az illető terhes. A családvédelmi szolgálat munkatársának a feladata, hogy a dokumentum beérkezését követően tájékoztassa az anyát és az apát a lehetőségeikről. Ilyenkor elmondják többek között azt is, hogy milyen anyagi és természetbeni támogatáshoz juthatnak a szülők, hogy ne a nehéz gazdasági körülmények miatt döntsön valaki az abortusz mellett. Szervezeteket ajánlanak, akik tudnak segíteni gyermekvállalás esetén, valamint az örökbeadás lehetőségeiről és feltételeiről is tájékoztatják a szülőket. Elmondják továbbá, hogy mivel jár a terhességmegszakítás. Ha valaki a tájékoztatás után is úgy dönt, hogy nem szeretné megtartani a magzatot, akkor a második konzultáción, ami leghamarabb az első tájékoztatást követő harmadik napon lehet, elmondják neki, hogyan zajlik a terhességmegszakítás és mik a jogszabályi feltételei. A szülőknek elmondják a fogamzásgátlás lehetőségeit, hogy lehetőleg ne kerüljön sor több abortuszra.
Ezután a kérelmet aláírják a szülők és a családsegítő szolgálat munkatársa. A másolatát átküldik annak az intézménynek, ahol a beavatkozást végre fogják hajtani, de a választott intézmény neve már szerepel a kérelmen. Az állapotos nőnek 8 napon belül meg kell jelennie a választott egészségügyi intézményben, ahol aláírásával újra megerősíti szándékát. Bizonyos esetekben például ha az orvos megállapítja, hogy a terhesség meghaladja a törvényben meghatározott időt vagy ha a nő egészségi állapotára negatív hatással lenne megtagadhatja az abortusz. Ez esetben fel lehet lebbezni.
Hogyan zajlik maga az abortusz?
A beavatkozás maga pár percig tart és ha jól csinálják csak kevés fájdalommal jár. A nő helyi érzéstelenítést kap a méhnyakába. Amint elkezd hatni az érzéstelenítő, a nőgyógyász kitágítja a méhszájat, hogy egy vékony műanyag csövet juttathasson a méhüregbe. Végül terhességet és a nyálkahártyát a csökön keresztül szívják le. Utolsó lépésként ultrahangvizsgálattal ellenőrzik, hogy a méh üres –e.
A beavatkozás után görcsök jelentkezhetnek. A fájdalmat az okozza, hogy az üres még összehúzódik. A műtét után vérzés jelentkezik, ami lehet rendszertelen is.  Az abortusz altatásban is végezhető, de rövidsége miatt nem szokás.
Fotó: AFP
A magzatelhajtás költségei
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár 2011-ben kiadott, visszavonásig hatályos közleménye alapján a beavatkozás térítésköteles, ha nem egészségügyi ok miatt kérelmezik. A műtét 29 710 forintba kerül, de igényelhető támogatás szociális rászorultság alapján.
Ha valaki úgy dönt, hogy magánklinikán végezteti el a beavatkozást, akkor magasabb költségekkel kell számolnia. A műtét Magyarországon 100 ezer forint körül mozog. Szomszédos országainkban Szlovákiában és Ausztriában is hasonló árakkal találkozunk.
Annak ellenére, hogy Magyarországon csökkent az abortuszok száma, minden harmadik élve születésre jut egy terhességmegszakítás, míg az európai átlagban ötre.

Mit kellene csinálni, hogy több gyerek szülessen Magyarországon?



2
Két héttel ezelőtt hatalmas visszhangot keltett a Hozz világra még egy magyart! mozgalom videója, amiben Budaházy Edda – Budaházy György testvére – lényegében a gyermektelen harmincasok önzőségét teszi felelőssé a népességfogyásért. Az elég egyértelműen látszik, hogy ha minden így marad, tényleg elöregszik a magyar társadalom, de az is biztos, hogy a népesedési trend megfordításához a nemzethalál víziójának belengetésénél azért többre van szükség.
Ezt a magyar kormány is felismerte, nem véletlen, hogy az elmúlt években több olyan intézkedést is hozott (családi adókedvezmény, CSOK), amely a gyermekvállalási kedv fellendítését célozta meg. Az kétségtelen, hogy valamelyest javult a helyzet: a 2011-es 1,23-ról, 2017-re sikerült 1,49-re felküzdeni az egy nőre jutó átlagos gyermekszámot – és ezzel sereghajtókból az EU középmezőnyébe kerültünk. Ez azonban még mindig édeskevés a kormány által kitűzött demográfiai fordulathoz, amihez a magyar nőknek átlagosan 2,1 gyermeket kellene szülniük.

Kevés gyereket vállalnak az európaiak

Bár azt gondolnánk, hogy Dél-Európa legvallásosabb országaiban biztosan sok gyerek születik, valójában itt a legrosszabb a helyzet: Spanyolországban, Olaszországban és Görögországban a nők mindössze 1,3 gyermeket vállalnak átlagosan. Az EU keleti tagállamaiban valamivel magasabb a termékenységi ráta, ám az alacsony bevándorlás és az erőteljes kivándorlás miatt itt összességében mégis rosszabb a demográfiai helyzet.
Érdekes kakukktojás az erősen vallásos Írország, ahol épp néhány hete törölték elnépszavazáson a világ egyik legszigorúbb abortusztörvényét. Jó kérdés, hogy ez a lépés miben fogja befolyásolni a jelenleg magas, 1,8-as termékenységet.



Ugyanakkor néhány nyugat-európai országban sikerült elérni, hogy több gyermek szülessen, és ezek meglepő módon éppen azok az országok,

ahol már rég nem azt tartják a nők elsődleges feladatának, hogy otthon maradjanak gyereket szülni.

A franciáknak sikerült fordítani

Hasonlóan Magyarországhoz, a francia állam is bőkezű a szülőknek célzott szociális juttatásokkal. Ám emellett van még három másik terület, ami az 1980-as évektől kezdve felturbózta a franciák gyermekvállalási kedvét.
  • Rugalmas munkaerőpiac: Franciaországban bevett gyakorlat, hogy a nők szülés előtt és után részmunkaidőben dolgozzanak, így nem kell választaniuk karrier és család között. Sok demográfus szerint ez a kulcsa a franciák magas termékenységének.
  • Kiterjedt bölcsődei rendszer: a 3 év alatti gyermekek fele jogosult valamilyen közösségi megőrzésre – nálunk ez az arány 2015-ben 10 százalék körül volt.
  • Átalakultak a társadalmi normák: a hagyományos családmodell kormányzati sulykolása helyett elfogadott, ha valaki egyedüli szülőként vagy az élettársával vállal gyereket.



Franciaország évtizedek óta az egyik legmagasabb termékenységi rátát produkálja az EU-ban. A francia nők 2018-ban 1,88 gyereket szültek átlagosan, ami a bevándorlással együtt már ellensúlyozni tudja a társadalom elöregedését. A franciához nagyon hasonló helyzet van a skandináv országokban is, ahol ugyancsak magasabb a gyermekvállalási kedv az EU-s átlagnál. Skandináviában a fókusz azon volt, hogy jobban bevonják az apákat a gyermeknevelésbe.
A francia és skandináv születésszámtól Magyarország egyelőre messze van, ráadásul az utóbbi évben megtorpant a hazai születésszám növekedése.



Kapitány Balázs, a KSH Népességtudományi Kutatóintézetének igazgatóhelyettese nemrég elmondta nekünk, hogy szerinte nincs benne a magyar társadalomban a kormány által kitűzött termékenységi cél. És bár a rugalmas munkaidő nemrég belengetett szélesebb körű elterjesztése még okozhat némi javulást, továbbra sem látszik, hogy bevándorlás nélkül, hogyan lehetne megfordítani az ország népességének csökkenését.
A gyermekvállalás nem csak a nők feladata kéne, hogy legyen
Megkerestük a témával kapcsolatban Szalma Ivett családszociológust is, aki szerint lehetne javítani a hazai születésszámon, ám ehhez az adópolitikán és a direkt anyagi juttatásokon túlmutató, komplexebb látásmódra lenne szükség a kormányzattól. „Jó családpolitika lenne például, ha a kívánt gyermekek meg is születnének” – utalt ezzel arra, hogy ma Magyarországon a nők több gyermeket szeretnének vállalni, mint ahány végül megszületik.
Szalma szerint a helyzet javításához fontos lenne egyfajta társadalmi szemléletváltás elősegítése, hogy ne kizárólag a nőkre háruljon a gyermekvállalás terhe. Ehhez a kormánynak olyan családpolitikát kellene kidolgoznia, ami nagyobb szerep ad a férfiaknak a gyermeknevelésben. „Izlandon például 9 hónapos gyes jár a szülőknek, ám ehhez a férfiaknak és a nőknek is egyaránt 3-3 hónapot kell otthon maradnia az újszülöttel. Amennyiben ez az egyensúly nincs meg, úgy a szülők nem jogosultak az utolsó 3 hónapnyi gyesre.”


Feloszlott a soproni Jobbik



A Jobbik összes soproni tagja kilépett a pártból, így a városi pártszervezet megszűnt – idézte a Kisaföld.hu két, eddig jobbikos soproni önkormányzati képviselő közleményét.
Gőbl Gábor és Bendes Zoltán azt írták, a Jobbik helyi szervezetét tíz évvel ezelőtt alapították, az utolsó másfél évben azonban a párt politikája messzire került a tagok meggyőződésétől. Közölték, a tagok száma előbb lecsökkent, 2016 után pedig már senki sem akart a népfrontossá váló Jobbik tagja lenni Sopronban. A két képviselő közleményében kifogásolta, hogy Vona Gábor korábbi pártelnök lemondása után kijelölte utódait, valamint azt is, hogy nem határolódott el a nevében Toroczkai László volt alelnök lejáratására létrehozott weblaptól sem.
A Jobbikból kilépők a jövőben a saját értékrendjükkel egybevágó politikai érdekképviselet megteremtéséért fáradoznak majd, és bizakodva tekintenek az Ásotthalmon zászlót bontó Mi Hazánk Mozgalom felé. Hozzátették, a képviselők a továbbiakban függetlenként vesznek részt a soproni közgyűlés munkájában.


Abortusz-népszavazás: az ír összeomlás után

2018. június 14. 21:49


GEORGE WEIGEL First Things
Az abortuszpárti erők totalitárius hozzáállása már nyilvánvalóvá vált a Twitter-világban az ír abortusz-népszavazás előtt és után is.



Védeni kell az egyet nem értőket. Az abortuszpárti erők totalitárius hozzáállása már nyilvánvalóvá vált a Twitter-világban az ír abortusz-népszavazás előtt és után is. Célpontjuk a Iona Intézet volt, az az intézet, amit Írország elsőszámú katolikus világi személyisége, David Quinn vezet. Május 25-én, a győzelem megelőlegezésével azt tweetelte Barbara Scully: »Amint eltöröltük a nyolcadik pontot (az ír alkotmány életvédő cikkelyét), eltöröljük a Iona Intézetet is? Nincs semmi hasznuk. És miért kéne állandóan hallgatni, mit gondolnak, amikor társadalmi változásra van szükség? Miért van ekkora hangjuk?« Azután, hogy az ő álláspontja nyert, másnap reggel Alison O’Connor ugyanezt a rohadt csontot rágcsálta, azt tweetelve: »Nem korai még megkérdezni, hogy kikből áll a Iona Intézet? Honnan van a pénzük? És ki nevezte ki őket alsóbb régióink erkölcseinek védőivé? Nem hallottunk már túlságosan sokat ettől a kis (tudjuk, hogy totál nem reprezentálnak senkit) csoporttól az előző hónapban?«
A gondolatrendőrség megszólalt. Szóval a demokrácia ír barátai jobb, ha azon kezdenek el gondolkodni, hogy miként nyújtsanak erős jogi védelmet az olyan hősöknek, mint David Quinn és más életpárti harcosok, akik megharcolták a jó harcot, vesztettek, és most meggyőzés útján próbálják majd csökkenteni azt a kármennyiséget, ami az életpárti alkotmánymódosítás eltörlése okoz majd. Ha a hangjukat orvgyilkos módon kulturális nyomással, vagy akár jogi eszközökkel hallgattatják el, az ír demokrácia patetikus viccé válik.”
George Weigel, II. János Pál amerikai életrajzírója, a First Things szerzője, amerikai katolikus közéleti személyiség, akivel 2017 februárjában készítettünk interjút, július 10-én, kedd este hétkor tart előadást a jezsuiták Párbeszéd Házában.


Csevegés Követés

Írország: A katolikus kórházakat arra kényszerítik, hogy öljenek csecsemőket


A homoszexuális ír miniszterelnök, Leo Varadkar kijelentette, hogy a katolikus kórházaknak is csecsemőket kell ölni, amint bevezetik az abortuszt Írországba. Csakis kizárólag az egyéni orvosok, nővérek vagy szülésnők tagadhatják meg a gyilkosságot, magának az intézménynek ez nem áll jogában.

"Boldogan biztosítom ezt!" - mondta a (bűnöző) Varadkar.

A (bűnöző) kormány egy olyan jogszabályon dolgozik, ami bármely anyának engedélyezi a gyermeke megölését 12, sőt, akár 24 héten belül.

Az előző hónapban az írek megszavazták a saját öngyilkosságukat az abortusz bevezetésével.


BELFÖLD
Kordonok között vonulhat a fővárosi Pride menete

A szükséges erők és eszközök mellett kordonelemeket is alkalmazni fog a rendőrség a július 7-i Budapest Pride felvonulás biztosításához – tájékoztatta a Magyar Időket a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Ismertetésük szerint mivel a szervezők az eseményt bejelentették, és tiltó ok nem merült fel, a rendőrség a gyülekezési jogról szóló törvénnyel összhangban a rendezvényt tudomásul vette.

Karlik Cintia, a 22. Budapest Pride szóvivője az esemény kapcsán korábban elmondta: a vonulást 250 önkéntes kíséri a rendőrökkel együttműködve. A Pride-on közel 50 kamerás jogi megfigyelő is részt vesz, akik minden esetleges atrocitást rögzítenek.

A Jobbikból frissen kizárt Toroczkai László által alapított Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a múlt hét elején közleményében azt írta, amennyiben a kormány nem tiltja be a Budapest Pride-ot, akkor a Magyar Ellenállás keretében lépnek fel a rendezvénnyel szemben.

A homoszexuálisok és más szexuális kisebbségek úgynevezett büszkeségmenetét 2008-ban és 2009-ben zavarta meg nagy számú ellentüntető, akkor Molotov-koktélokat, köveket dobálva támadtak a felvonulókra. Később is voltak kisebb atrocitások, amikor a felvonulás ellenzői tojással dobálták meg vagy bűzös folyadékkal locsolták le a résztvevőket, akik között számosan mások vallási, világnézeti meggyőződését kigúnyoló jelmezben vagy hiányos öltözékben jelentek meg.

A sorozatos rendzavarások miatt éveken át csak kordonok között, a tüntetőktől és a járókelőktől elzárva vonulhatott fel a Pride közvéleményt erősen megosztó közönsége. Tavaly viszont a több ezer résztvevő kordonok nélkül, élőerős rendőri biztosítás mellett sétált végig a városon.

A Pride egy hónapos rendezvénysorozata múlt pénteken indult és július 8-ig tart. A megnyitón részt vett Szél Bernadett, az LMP társelnök-frakcióvezetője és Ungár Péter (LMP) országgyűlési képviselő, Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, Zugló polgármestere is.

A Soros György által támogatott, a migrációs ügyekben rendre a magyar kormánnyal szemben álló Amnesty International is támogatásáról biztosította a Pride-ot. A felvonulás résztvevői a Városligetből indulnak, az Andrássy úton keresztül vonulnak a Kossuth térig.

Magyar Idők


Steve Jobs, a világ egyik leggazdagabb embere 4 éve halt meg 



Egyes hírportálok szerint az utolsó szavai azóta bejárták a világot (ha nem ő mondta akkor is elgondolkodtató). 

"Az üzleti világban elértem a siker csúcsát. Mások szemében az életem maga siker megtestesítője. 

Ugyanakkor, a munkától eltekintve, kevés örömöm van. A legvégén a vagyon csak egy olyan tény, amihez ugyanúgy hozzászokunk. 
Steve Jobs, a világ egyik leggazdagabb embere 4 éve halt meg

Ebben a pillanatban, a betegágyon fekve és visszaemlékezve az életemre, felismerem, hogy mindaz a gazdagság és elismerés, amire annyira büszke voltam, elhalványul és jelentéktelenné válik, ahogy egyre közeledik a halál. 

A sötétségben látom az életben tartó gépek zöld fényeit és hallom a búgó hangjukat, egyre közelebb érzem a halált. 

Most már tudom, amikor elegendő vagyont halmoztunk fel, mely élethosszig kitart, más dolgokat kellene keresnünk, amelyeknek nincs köze a vagyonhoz. 

Valami sokkal fontosabbat: 

Talán kapcsolatokat, talán művészetet, talán fiatalabb korunk álmait... 

A vagyon folyamatos üldözése csak egy önmagából kifordult személyt hoz létre belőlünk, amilyen én is vagyok. 

Isten adta képességünk érezni mindenki szívében a szeretetet, nem pedig a vagyon által előidézett illúziókat. 

Az életem során megszerzett vagyont nem vihetem magammal. 

Amit magammal vihetek, az csak a szeretet által kiváltott emlékek. 

Ez az igazi gazdagság, mely követni fog, elkísér, erőt és fényt ad. 

A szeretet ezer mérföldeket képes utazni. Az életben nincsenek határok. Menj, ahova akarsz. Érd el a magasságot, amit el akarsz érni. Minden ott van a szívedben és a kezeidben. 

Melyik a világ legdrágább ágya? - A beteg ágya. 
Alkalmazhatsz valakit, hogy vezessen helyetted, csináljon neked pénzt, de nem vehetsz rá senkit, hogy viselje el a betegségedet helyetted. 

Az anyagi dolgokat megtalálhatjuk, ha elvesznek. Egyetlen dolog van, amit nem találhatunk meg, ha elvesztettük - az Életet. 

Amikor valaki bemegy a műtőszobába, észreveszi, hogy van egy könyv, aminek az olvasását még nem fejezte be - "Az egészséges élet könyve". 

Bármely szakaszában is vagyunk pillanatnyilag az életünknek, egyszer majd szembesülünk azzal a nappal, amikor behúzzák a függönyt. 

Gondosan őrizd a szeretetet a családodért, a szeretetet a házastársadért, a szeretetet a barátaidért... 

Bánj jól magaddal. Törődj másokkal!" 

Köszönet a fordításért Borsos Bencének!



Határátlépésért ítéltek halálra egy tehenet Bulgáriában

2018. június 6. 16:08


Határsértésért ölhetnek meg egy tehenet Bulgáriában


Több mint 50 évig rejtegették a Corvin áruházat egy bádogdoboz alatt




A tapasztalt tanító már elkönyvelte, hogy a kisfiú tehetségtelen, ám ekkor kiderült a titok, ami még az ő szemébe is könnyeket csalt! 

december 8, 2017 szepi.hu erdekesdolgok.info 

Elizabeth Silance Ballard: A tanító tanítása 
Sok évvel ezelőtt Éva néni ötödikes osztálya előtt állt, és azt a hazugságot mondta a gyerekeknek, hogy mindegyiket egyformán szereti. De ez lehetetlen volt, mert az első sorban Horváth Peti olyan rendetlen és figyelmetlen kisfiú volt, hogy Éva néni valójában élvezettel írt a feladataira vastag piros ceruzával nagy X jeleket, és a lap tetejére pedig legrosszabb érdemjegyet. 
Egy napon Éva néni a gyerekek régi bizonyítványait nézte át, és megdöbbent Peti előző tanítóinak bejegyzésein. "Peti tehetséges gyerek, gyakran jókedvűen kacag. Munkáját pontosan végzi és jó modorú. Öröm a közelében lenni" - írta első osztályos tanítója. 
Elizabeth Silance Ballard: A tanító tanítása

Másodikban így szólt a jellemzés: "Peti kitűnő tanuló, osztálytársai nagyon szeretik, de aggódik, mert édesanyja halálos beteg. Az élet Peti számára valódi küzdelem lehet." 

Harmadik osztályos bizonyítványában ez állt: "Édesanyja halála nagy megrázkódtatás számára. Igyekszik mindent megtenni, de édesapja nem nagyon törődik vele." 

Negyedik osztályos tanítója ezt írta: "Peti visszahúzódó és nem sok érdeklődést mutat az iskola iránt. Nem sok barátja van, és néha alszik az osztályban." Ezeket olvasva Éva néni ráébredt a problémára és elszégyellte magát. 

Még rosszabbul érezte magát, amikor a Karácsonyi ünnepségen tanítványai fényes papírba csomagolt, gyönyörű szalaggal átkötött ajándékait bontogatta, és köztük meglátta Peti ajándékát, a fűszeresnél kapható vastag barna papírba bugyolálva. Éva néni a gyerekek előtt bontotta ki az ajándékokat, és gondosan nyitotta ki Peti csomagját. Néhány gyerek nevetni kezdett, amikor meglátta a kövekkel kirakott karkötőt, amiből néhány kő hiányzott, és mellette egy negyedüvegnyi parfümöt. De a gyerekek nevetése abbamaradt, amikor hallották, ahogy Éva néni felkiált: "Milyen szép karkötő!", és látták, hogy felveszi a karkötőt és csuklójára cseppent a parfümből. 

Horváth Peti egy kicsit tovább maradt az iskolában, hogy megszólíthassa: "Éva néni, ma olyan volt az illata, mint valamikor édesanyámé." Éva néni sokáig sírt, amikor a gyerekek elmentek. Attól a naptól kezdve nem olvasást, írást és matematikát tanított. Elkezdte a gyerekeket tanítani. 

Éva néni különös figyelmet szentelt Petinek. Ahogy dolgozott vele, Peti elméje mintha életre kelt volna. Minél több bátorítást kapott, annál gyorsabban reagált. Év végére Peti az osztály élére került, és már azért volt hazugság, hogy minden gyerekeket egyformán szeret, mert Peti lett a legkedvesebb diákja. 

Négy évvel később egy üzenetet talált Petitől, amit az ajtaja alatt csúsztatott be. Az állt benne, hogy ő volt élete legjobb tanítója. Azt írta, hogy befejezte a középiskolát, az osztályában harmadik volt az élen. 

Négy évvel később egy újabb üzenet érkezett, amiben azt mondta el, hogy bár voltak nehéz időszakok, kitartott tanulmányai mellett, és hamarosan egyetemi diplomát szerez, legmagasabb kitüntetéssel. 

Még négy év telt el, és újra levél érkezett Petitől. Ebben elmondta, hogy miután megszerezte diplomáját, elhatározta, hogy tovább tanul. Hozzátette, hogy még mindig Éva néni a legjobb és legkedvesebb tanára, aki valaha is volt. Ez alatt a levél alatt az aláírás hosszabb volt: Dr. Horváth Péter. 

A történetnek nincs vége itt. Azon a tavaszon újabb levél érkezett. 

Peti elmondta, hogy találkozott egy lánnyal, és nősülni készül, és kérdezte, hogy Éva néni elfoglalná-e a vőlegény édesanyja számára fenntartott helyet. 

Természetesen Éva néni elfogadta a meghívást. 

A régi karkötőt vette fel, amiről kövek hiányoztak, és azt a parfümöt cseppentette magára, amire Peti úgy emlékezett, hogy utolsó együtt töltött Karácsonykor viselte az édesanyja. 

Megölelték egymást, és Dr. Horváth Péter Éva néni fülébe súgta, "Köszönöm, Éva néni, hogy hitt bennem. Hálásan köszönöm, amiért segített nekem, hogy fontosnak érezzem magam, megmutatta nekem, hogy számítok, és az életem érték." 

Éva néni könnyekkel a szemében visszasúgta, "Peti, tévedsz. Te voltál az, aki megmutattad nekem, hogy számítok, és az életem érték. Amikor találkoztam veled megtanultam, hogy hogyan érdemes tanítani. 


VILÁGSIKER! ELKÉPESZTŐ ÁTTÖRÉS: A „RÁK ELLENI OLTÁS” 10 NAP ALATT BÁNIK EL AZ ÖSSZES TUMORRAL! - MUTATJUK A MEGHÖKKENTŐ RÉSZLETEKET:




Ilyen mértékű áttörés a rák elleni harcban még nem volt!


A Stanfordi Egyetem kutatói olyan molekulákat fejlesztettek ki sikeresen, ami a rákos daganatba fecskendezve 10 nap alatt elpusztítja azt, mi több, az összes többit is! Továbbá az eljárás olcsó, és mellékhatásoktól mentes. Így ez lehet a rákelleni harc elixírje a jövőben!

Eddig csak egereken tesztelték a reagenseket, és 90-ből 87 meg is gyógyult. Az egereknek más a genetikájuk, mint az embereknek, de így is nagyon bíztató az eredmény.

Ronald Levy onkológus professzor elmondta, hogy a módszerükkel nem is kell az egész testre kiterjedő vizsgálatot folytatni, mert elég egy rákos burjánzásba befecskendezni az anyagot, az pedig az egész testben elvégzi a munkát. Egyetlen gyors orvosi beavatkozás elég, nem szükséges a további fájdalmas és hosszú kezelés.

A hónapokban már kezdik is az emberi kísérleteket, amibe 15 limfómás beteget vontak be.
Ha ez sikeres lesz, Levy azt reméli, hogy más típusú tumoroknál is alkalmazható lesz a "vakcina". Reményei szerint a jövőben a rákos daganatok sebészeti eltávolítása helyett az orvosok csak beinjekciózzák a beteget, és ezzel nem csak az adott tumort pusztítják el, de megelőzik újboli kialakulásukat is.
Kérjük osszátok meg ezt a fantasztikus hírt másokkal is!





A 87. hollisztikus gyógyászati szakembert találták holtan: szisztematikus elhallgattatás zajlik?



Egyesek szerint a gyógyszermaffia kezdett el "tisztogatni", és eltenni a láb alól azokat, akik ki akarják vezetni az emberiséget a gyógyszerek, pirulák világából...
Mióta világ a világ, a hollisztikus gyógyászat és a modern gyógyszerlobbi hadban álltak egymással.
Előbbi természetes alternatívákat próbált nyújtani, és nem állította soha, hogy a gyógyszerekre nincs szükség. 
Az utóbbi pedig ellenségesen lépett fel azonnal, mivel sokak szerint a profitot féltették, amitől elesnek ezáltal.
A hollisztikus gyógyászat ugyanis bizonyos értelemben felnyitotta volna az emberek szemét, sokaknak fel is nyitotta, és tömegek jöttek rá, hogy a gyógyszereket akár véglegesen is száműzni lehetne az életükből.
Mivel azonban a gyógyszeriparnak a profit a mindene, a betegek és a betegségek gyógyítása gyakorlatilag csak másodlagos, azonnali harcot hirdetett a hollisztikus gyógyászat ellen.
Eleinte hamis éltanulmányokkal hiteltelenítették el az ilyen kutatásokat, később pedig gazdaságilag és jogilag támadtak.
Az utóbbi 10 évben pedig már a gyilkosságoktól sem riadt vissza az úgynevezett gyógyszermaffia. Mára már a 87. hollisztikus gyógyítót találják meg holtan. A legtöbb ehhez hasonló, korábbi esetben nem derült ki, hogy pontosan mi történt.
A gyógyszermaffia ugyanis profikkal dolgozik.
Olyanokkal, akik a gyilkosságokat baleseteknek, természetes halálnak tudják beállítani, de az sem ritka, hogy úgy rendezik el a helyszínt, hogy arra következtessenek a hatóságok, hogy önkezével vetett véget az életének.
Tény, hogy a gyógyszeriparnak csak haszna lenne belőle, ha ezeket az embereket valaki eltakarítaná az útból, ahogyan zajlik is ez a folyamat.
Szintén tény az is, hogy a legtöbb hollisztikus szakember már korábban kihúzta a gyufát a hatóságoknál és a gyógyszeripari vállalatokhoz kapcsolódó szerveknél, és egyesek nagy felfedezések előtt álltak.
Lehet, hogy ez sem véletlen, és valójában valamifajta óriási áttörést akarnak így megakadályozni a modern orvoslás részéről.
Az összefüggéseket könnyű meglátni, ráadásul egyre több közvetett bizonyíték is az elméletet támasztja alá, arról nem beszélve, hogy a megfélemlített hollisztikus a szakemberek egy része váltig állítja: valóban zajlik ellenük egy szisztematikus és brutális hadjárat...
OSZD MEG másokkal is!


Katolikus körlevél az ősmagyarkodók ellen 

Tegnap, szeptember 20-án vasárnap nagyon fontos lépést tett meg a Magyar Katolikus Egyház, melyet reményeink szerint más felekezetek is követnek. Minden katolikus templomban felolvasták a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevelét, mely elítéli az "okkultizmust, a spiritizmust és a bálványimádás különböző formáit", vagyis a neopogány ősmagyarkodást, kimondva, hogy egyesek "olykor még a legnemesebb hagyományőrző mozgalmakat is felhasználják arra, hogy a pogányságot népszerűsítsék." 

Természetesen nem másról, mint a nemzeti radikalizmussal és a szélsőjobboldallal összefonódó szubkultúráról van szó, arról az "őstörténeti, szinkretista köldöknézésről" (Békés Márton), melynek terjedése a politikai térben a mérsékelt jobboldal, a vallási életben pedig elsősorban a kereszténység ellen irányul. Mindez mára világosan átlépett egy olyan határt, mely után eljött a cselekvés ideje, ezt bizonyítja a Püspöki Konferencia példaértékű lépése. A körlevél világosan leszögezi, hogy nem keresztény, hanem magát annak álcázó, megtévesztő jelenségről van szó: "Ez a jelenség azért is nagyon veszélyes, mert kereszténynek tűnő vallási nyelvezetet használ és könnyen megtévesztheti még a vallásukat gyakorló hívőket is." Az alternatív, tudománytalan őstörténeti halandzsával szemben a püspökök Szent István örökségét tekintik mérvadónak. 
Katolikus körlevél az ősmagyarkodók ellen

A körlevél szövege: 

Az Egyház élő hitével összhangban 

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevélben hívja fel a hívek figyelmét a katolikus hit megőrzésére az újpogányság egyre terjedő szellemével szemben. A testület levelét, melyet szeptember 20-án minden katolikus templomban felolvasnak, az alábbiakban adjuk közre. 

Krisztusban Kedves Testvérek! 

Szent István király intelmei ma is időszerűek. Közülük az első a katolikus hit megőrzésére vonatkozik. Mi, akik mint püspökök a tiszta katolikus hit őrei vagyunk, nem hagyhatunk figyelmen kívül néhány olyan jelenséget, amely napjainkban híveink körében is terjed. 

Azt tapasztaljuk, hogy ismét erőre kapott egyfajta pogányság. Ahogyan Szent István halála után, úgy most is támadja a kereszténységet. Néhány évvel ezelőtt még az elvilágiasodást tartottuk szinte az egyetlen veszélynek. Bár továbbra is jelen van népünk körében ez a fogyasztói szemlélet, az élvhajhászás és a hedonizmus bálványa, ma az újpogányság szelleme is erősödik. 

A kommunista évtizedek alatt próbáltak mindent elfelejtetni, ami magyar és keresztény azonosságunkat erősítette. Kisebbrendűségi érzést tápláltak belénk, azt sulykolták, hogy utolsó csatlósok vagyunk, nacionalisták és soviniszták. Ehhez újabban a kirekesztő és a rasszista jelzőt is hozzáteszik. Mindezeket a szeretettel ellenkező magatartásokat határozottan elutasítjuk. Szükséges és jogos, hogy helyes öntudatra ébredjünk, keressük, újra tudatosítsuk igazi értékeinket, magyar örökségünket kulturális, történelmi és tudományos területen egyaránt. Ennek része az is, hogy megerősödjünk keresztény öntudatunkban, hiszen a krisztusi kinyilatkoztatás magyar kultúránkban is megtestesült, azt megnemesítette és megszentelte. Ezeréves magyar kultúránk a keresztény hit nélkül nem érthető. Ezt az öntudatra ébredést mi is nagyon fontos keresztény és magyar feladatnak tekintjük. 

Sajnos azonban ennek az öntudatra ébredésnek vannak vadhajtásai is. Ezek egyike a különböző vallási elemeket keverő ún. "ősmagyar szinkretizmus". Ez a jelenség azért is nagyon veszélyes, mert kereszténynek tűnő vallási nyelvezetet használ és könnyen megtévesztheti még a vallásukat gyakorló hívőket is. Ezek közé tartoznak a Jézusról és Szűz Máriáról szóló tudománytalan állítások. Ilyenek pl. a "Jézus, pártus herceg"-elmélet, vagy a táltosok, a sámánok és a pogány ősmagyar vallás egyéb valós vagy vélt elemeinek újraélesztése. Olykor még a legnemesebb hagyományőrző mozgalmakat is felhasználják arra, hogy a pogányságot népszerűsítsék. Keresztény hitünk nem pusztán az ember istenkeresésének az eredménye, hanem Isten kinyilatkoztatásán alapul, amely Krisztusban teljesedett be. Ő az út, az igazság és az élet az egyének és a nemzetek számára is. 

Ezért kell megemlítenünk a hitünk igazságát fenyegető egyéb veszélyeket is, mint pl. az okkultizmust, a spiritizmust és a bálványimádás különböző formáit. 

Arra kérjük katolikus testvéreinket, hogy óvakodjanak minden ilyen megtévesztő kezdeményezéstől. 

Pál apostol figyelmeztetése napjainkban is időszerű: "Mert jön idő, amikor az egészséges tanítást nem hallgatják szívesen, hanem saját ízlésük szerint szereznek maguknak tanítókat, hogy fülüket csiklandoztassák. Az igazságot nem hallgatják meg, de a meséket elfogadják" (2Tim 4,3-4). 

Katolikus hitünk elleni támadás érkezik a szélsőségesen liberális eszmék irányából is, amelyek a relativizmus diktatúráját erőltetik ránk, azt a szemléletet, amely kétségbe vonja magának az igazságnak a létét. Ez az irányzat az élet tisztelete helyett a halál kultúráját terjeszti. Tagadja vagy relativizálja a férfi és a nő különbségét, valamint a házasságot és a családot. Ezzel szemben mi elfogadjuk a teremtő Isten tervét az emberről, a családról, a kultúráról, a nemzetről. A globalizációval szemben a katolicitást valljuk. A katolikus igazság nem nemzetközi, hanem nemzetek feletti, de hogy konkrétan létezhessen, a nemzeti kultúrákban kell megtestesülnie. 

Katolikus hitünket kikezdheti az a felfogás is, amelyet így szoktak megfogalmazni: "vallásos vagyok a magam módján". Csak akkor vagyunk és maradunk katolikusok, ha az Egyház élő hitével összhangban hiszünk, mert egyedül egyházának ígérte meg Jézus Krisztus: "Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig" (Mt 28,20). 

a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 

Az utóbbi időben a Konzervatóriumon számos írásunkban foglalkoztunk a kereszténységet és az intézményes, történelmi vallásokat érő új kihívásokról. Például az éledező újpogánysággal, mely a kereszténységet próbálja meg összeegyeztetni valamiféle magyar ősvallással, s bármennyire is komikus ez a próbálkozás: sajnos egyre több követője és médiafelülete akad. Ráadásul ez az őstörténeti - pl. sumér-magyar - bűvészkedés gyakran a kereszténység nyílt megtagadásáig is eljut. Hasonló, egyre erősödő és veszélyes tendencia a "magunk módján vallásosság" jelensége, melyet a körlevél szintén említ. 

A püspökök természetesen egy vallási jelenségre és kihívásra reagáltak. Ez a vallási jelenség azonban azáltal, hogy az intézményes egyházi tekintély helyére valamiféle nacionalizmussal kombinált new age-es mítoszt állít, nem csupán a katolikusok, és nem is csupán a kereszténység ügye. Ezek a neopogány törekvések csupán gátlástalanul ki-és felhasználják a kereszténységet saját politikai és gazdasági céljaikra (hiszen lassan már egy egész könnyű- és szolgáltatóiparág épült rá), de ezek a célok nem csupán hogy nem keresztényiek, de eredendően még csak nem is vallásiak. Közügyről van tehát szó, melyben a körlevéllel az Egyház bölcsen, tisztán és világosan állást foglalt. 

Nagy érvágás azoknak, akik politikai szólamaikban kérkednek saját kereszténységükkel és magyarságukkal, miközben pogány babonákban hisznek, és a magyar állam alapítója és történelme helyett saját hősöket és alternatív múltat fantáziálnak. 


Mit tud a vízről a Mag-ár népe? - Jásdi-Kiss Imre, Jakab István




Villás Béla - Van-e néha olyan érzésed, hogy szellemcsaládunk csupán.. 2018.05.18. Budapest



Nefilim óriás látható egy 1890-ből előkerült felvételen?



2017. május 11., csütörtök 







Gigantikus lény bizonyíthatja a nefilimek, és egy óriásokból álló ősi civilizáció létét?
A Biblia rengetegszer ír olyan ősi óriásokról, melyekre nefilimekként hivatkozik. Az ősi hiedelmek szerint ezek az óriások egykoron istenek leszármazottai voltak, akik aztán az emberekkel kezdtek hálni.
Így büntetésként a Földre száműzettek, és velünk, emberekkel kellett élniük.
Rengeteg régészeti lelet utal a létezésükre, ám a tudomány még ma sem ismeri el hivatalosan ezeket, ugyanis ez megboríthatná az emberi történelem idővonalát, és elhiteltelenítené az összes történelemkönyvet.
Nemrégiben felbukkant egy olyan 1890-ből származó kezdetleges, fekete-fehér felvétel, melyen állítólag a források szerint egy nefilim látható.
A szóban forgó titokzatos videón jól látható, amint egy 4-5 méteres gigantikus emberszerű lény vonul végig a tömeg előtt, csak hogy a Japán Birodalom virágzása idején készülhetett, de a pontos hely és idő rejtély.
Bár a szkeptikusok szerint trükk felvételről van szó, míg mások úgy hiszik, hogy egy korábbi Japán filmből kivágott jelenetről van szó, azok, akik hisznek a nefilimek létezésében, úgy vélik, hogy ez a videó és más tagadhatatlan régészeti lelet együtt bizonyítják azt, hogy az emberiség történelme nem éppen úgy zajlott, ahogyan ma történelem órákon tanítják.

INSANE FALLEN ANGEL EVIDENCE!! NEPHILIM GIANT IN JAPAN!!!!!!!!!!


New Forbidden Archeology Documentary on Discovery of Ancient Real Giants


Fegyverkereskedelem, gyilkosság, Orbán és Netanjahu a betiltásunk után (Molnár F. Árpád)



Ismeretlen eredetű emberi faj DNS-ére bukkantak? Az ember eredetét nem is a Földön kell keresni?


2018. június 11., hétfő 







A melanéziai emberek DNS szekvenciájának elemzése közben olyan jelekre bukkantak a genetikusok, melyek egy eddig ismeretlen emberi ős létezését sugallják.
Elképzelhető, hogy talán a nyomára akadunk a titokzatos közös ősnek, mely rokonságban volt a majmokkal is, és az emberekkel is? Vagy talán egy eddig ismeretlen emberi fajt fedeztünk fel?
A melanéziai emberek DNS készletének vizsgálatakor akadtak rá arra a néhány szokatlan furcsaságra, mely azt jelzi: az emberiség múltja sötétebb, mint gondoltuk, és sokkal több titok van még, amit fel kell tárni.
A genetikusok már a technológia létezése óta folyamatosan kutatják az emberiség múltját. Ugyanis a Földön jelenleg élő népcsoportok DNS-ének vizsgálatával képet kaphatunk a múltról, mert vissza lehet vezetni az egyes fajokat a közös ősökhöz, onnan pedig az első közös őshöz.
Már ha volt persze, mert a kutatók még ebben sem jutottak teljesen konszenzusra. 
Az egyik tábor szerint létezett egy közös ős, mely majom és az ember között lehetett, mások szerint az ember nem is a majomból alakult ki, hanem eleve „ember” volt.
Az ősi idegenek elméletében hívők pedig abban hisznek, hogy azért nem találtuk még meg az emberiség és a majom közös ősét, mert valójában az ember az idegenek és egy majom közös egyedéből jött létre.
Ezért nincsen nyoma, és ezért nem leljük a kapcsolatot a fajunk, és a majmok faja között.
Sok népcsoportot, egyes kontinensen élő emberi csoportot lehet visszakövetni a múltban. Például az európaiak nagy része visszavezethető a neadnervölgyi emberek DNS készletére, míg az Ázsiában honos emberek a gyenyiszovai emberre.
A kutatók nemrégiben azonban döbbenetes felfedezést tettek, amikor a melanéziai emberek DNS készletét vizsgálták. Azok ugyanis alig tartalmaztak a gyenyiszovai embertől származó részleteket.
Több jel is arra utal, hogy egy eddig ismeretlen, harmadik fajtól örököltek egy csomó génszakaszt.
A kutatás eredményeit még egy nagy konferencián is megosztották Utahban. Abban mindenki egyetértett, hogy a melanéziai emberke nem kapcsolhatóak egyetlen fajhoz sem. Pontosabban mindkét fajhoz, de egy harmadik fajtól örökölték a DNS készletük nagy részét.
Mivel rendkívül kevés régészeti lelet kerül elő, mely az emberiség múltjáról árulkodna, így a tudósok könnyen elképzelhetőnek tartják, hogy egy olyan fajtól származik a genetikai kódkészlet, amit még nem fedeztek fel, azaz nem találták meg még a maradványait.
Sokan reménykednek abban, hogy az elkövetkező években rábukkannak a hiányzó leletre. Azt sem tartják kizártnak, hogy korábban már találhattak az ismeretlen emberi fajhoz kapcsolható maradványokat,d e azokat tévesen már létező fajok példányaiként azonosították.
Így most a régészeti leletek nagy részét is újra átnézik, valamint bíznak abban, hogy a jövőben előkerül egy olyan viszonylag jó állapotban maradt lelet, mely választ adhat a kérdésekre.


Ez a 7 kép bele fog égni a tudatodba: velőtrázóan félelmes fotók, amik az internet sötét bugyraiban kísértenek...


2018. június 18., hétfő 







Mert vannak dolgok, amiket soha nem felejt el az ember... CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Léteznek dolgok a világban, amikre nincs magyarázat.
Mi emberek azonban félünk az ismeretlentől, és ami nem illik bele az általunk alkotott világképbe, azt elvből letagadjuk.
Nem létezik, ilyen nincs! - mondván.
Holott nagyon jól tudjuk, hogy bizony létezik az a bizonyos természetfeletti, hiszen megannyi ember, szemtanú tapasztalta már egymástól függetlenül.
Ha pedig létezik ez a másik világ, akkor talán igazak a démonokról, szellemekről, halott lelkekről szóló történetek és beszámolók is...
Álljon itt 7 hátborzongató fotó, melyek beleégnek az ember retinájába.
A legtöbb fénykép ismeretlen forrású, így nem tisztünk eldönteni, hogy milyen valóság állhat mögöttük.
A fényképeket az alpaján válogatták össze, hogy az emberek melyeket találták a legijesztőbbeknek. Itt azonban nem csak az volt szempont, hogy mennyire rémül meg az ember ezek láttán.
Hanem az, hogy ezen fotók nézegetésekor az emberben elül valami belső nyugtalanság, egy kellemetlen, nyomasztó érzés...
És még napok múltán is ott fészkel, miközben kristálytisztán fel fogod tudni idézni ezeket a képeket...
OSZD MEG másokkal is!

Hátborzongató szellemidéző történetek


2015. augusztus 14., péntek 







Ha visszagondolsz az iskoláskori osztálykirándulásokra, biztosan eszedbe jut legalább egy olyan, amikor szellemet idéztetek. Hogy sikerült az idézés, vagy inkább csak nevettetek egymás borzongásán, már nem is fontos, de az érzés, amit akkor éreztél, bizonyára máig elkísér: a hátadon futkosott a hideg, a tenyered nyirkos volt.
[dropcap]H[/dropcap]ogy felnőttként hiszel a szellemekben, vagy a szkeptikusok táborát erősíted, a te döntésed, de egy dolog egészen biztos: mindaddig nem nyerhetsz bizonyosságot a létezésükről, amíg magad meg nem tapasztalod a jelenlétüket. Valószínűleg az alábbi két eset szereplői is bizonyosságot szerettek volna szerezni, talán utólag meg is bánták. A szellemvilág lakóit előhívni ugyanis hátborzongató, és nem is veszélytelen dolog.

Katonatörténet

23 évvel ezelőtt történt egy éjjel, hogy egy romániai laktanyában a katonák leültek szellemet idézni. Körbeültek egy asztalt, tenyereiket rátették, és összeérintették az ujjaikat. Egyikük körbejárta az asztalnál ülőket, és szólítgatni kezdte a szellemet.
Az asztal egyszer csak megremegett. A katonák hitetlenkedve néztek egymásra, illetve az asztal alá, hogy ki mozgatja azt. Miután nem találtak bizonyítékot a csalásra, tovább folytatták az idézést.
szellemidezes
Kérdezgetni kezdték a szellemet, és kiderült, hogy az egyik katona rokona, és erőpróbára akarja hívni a katonát. A katona felállt, és teljes erejével lefelé nyomta az asztalt, de az meg se moccant.
Ezután megkérdezték a szellemtől, van-e olyan a társaságban, akit nem kedvel. Ekkor az egyik katona felé elindult az asztal, és egészen a szekrényig nyomta. A falfehér katona segítségért kiáltott, majd az asztal négy lába négy irányban kitört, az asztallap pedig a földre csattant. A jelenség azóta is megmagyarázhatatlan, az élmény pedig örök nyomot hagyott a katonák emlékezetében.

Egy meg nem született gyermek szelleme

szellemekA másik hátborzongató történet Magyarországon esett meg, és egy férfiról szól, aki rendszeresen koppanásokat hallott a lakásában. Mivel nem tudta, mi lehet a magyarázat, utána akart járni. Korábban hallott már kopogtató szellemekről, ezért a lakásába hívott egy szellemidézőt. Az asszony estéken át hiába ment a férfihez, mert a kopogás nem hallatszott, ám egy nap meghallották a hangot. Az asszony felpattant, és a hang irányába futott, egyenesen a hálószobába. Felszólította a szellemet, hogy egy kopogással jelezze, ha szellem. Egy koppanás hallatszott.
A férfi kíváncsi lett, ki lehet az, így kérdezgetni kezdték a szellemet. Talán egy felmenője? Esetleg a nemrég elhunyt kollégája? A válasz azonban mindig nemleges volt, a szellem pedig egyre dühösebben kopogott.
Nem értették, hogy ha nem egy rokonáé, és nem is a halott munkatárs szelleme, akkor ki kopoghat. Az asszony megkérdezte a férfit, hogy nem volt-e gyermeke, aki meghalt, vagy aki nem született meg. Ő azt felelte, hogy az első felesége hat hónapos terhesen elvetélt. Amikor ezt kimondta, egy erős, igent jelentős koppanás hallatszott. A szellem a meg nem született gyermeké volt.
Azt, hogy ezek az esetek valóban így történtek-e, persze csak az tudhatja, aki saját szemével látta, mindenesetre érdekes a gondolat, hogy egy szeánsz által bárki, akár te is bármikor kapcsolatba léphetnél valakivel a túlvilágról.
Forrás:femina.hu



Ez a videó minden európai agyába bele fog égni: élő adásban támadták meg a menekültek a riporternőt!


2018. június 18., hétfő 







A stúdióban megfagyott a hangulat, miközben a riporternő sikolyai borzolták az embereket!
Vérfagyasztó jelenetek zajlottak Rómában a Matrix nevű olasz televíziós talkshow adásában még május elején.
Nemcsak a műsorvezetőnek – és az általa meghívott vendégeknek –, hanem a nézőknek is végig kellett nézniük, ahogyan sikoltozva fut az életéért a műsor kirendelt tudósítónője, miután több illegális bevándorló megtámadta.
Francesca Parisella, a Matrix tudósítónője eredetileg a Rómában illegálisan tartózkodó “menekültekről” készített volna riportot, akik a helyi vasútállomás területén húzzák meg magukat esténként.
A hajléktalanként élő migránsok által okozott áldatlan állapotokról számolt volna be élő adásban, csakhogy a nyugodt hangvételű riportot hirtelen futás, vérfagyasztó sikítás és segélykérés zavarja meg, ugyanis a semmiből több migráns hirtelen rátámadt a riporternőre és az operatőrre.
Az adás ekkor meg is szakadt, kétségek közt hagyva a stúdióban lévő műsorvezetőt – aki ekkorra már utasította a szerkesztőket, hogy azonnal hívják a rendőrséget –, a vendégeket és a nézőket.
Miután visszatért a kép, a műsorvezető idegesen megpróbálja felvenni a kapcsolatot Parisellával, aki szűkszavúan, fedezékből csak annyit mond: “megtámadtak minket!”
Az utolsó képsorok tanúsága szerint a rendőrség már a helyszínre ért, a stúdióban pedig elhangzik, a tudósítónő biztonságban, egy járműből figyeli a történéseket.
Utóbb kiderült, egy a helyszínen tartózkodó taxisofőr sietett a bántalmazott operatőr és riporternő segítségére.
A tudósítások szerint nemcsak fizikailag bántalmazták őket a migránsok, hanem a felszerelésüket is összetörték.
OSZD MEG másokkal is!

Élő adásban sikított a riporternő, amikor rátámadtak a migránsok

https://www.youtube.com/watch?v=9fhPq1WQZZA





Lovas István a Fenyő-ügyről







Új világháború: Észak-Korea bármelyik pillanatban lerohanhatja Dél-Koreát, ezzel megindítva napjaink nagy kataklizmáját



2017. szeptember 9., szombat 







Riasztó elemzés: sokkal nagyobb a baj, mint hitték!
Észak-Korea gyakorlatilag bármikor megtámadhatja Dél-Koreát. És ez még nem minden. Ha megteszi, azzal egy olyan konfliktust szabadít rá a világra, ami minden nemzetre kihat, de még az üzleti életre is a világgazdaságon keresztül.
Nemrég egy új jelentésből hátborzongató részletek derültek ki.
11 millió fős hadsereggel támadna a szárazföldön Észak-Korea! Ez azt jelenti, hogy hagyományos fegyverekkel akár néhány nap alatt elfoglalhatná Dél-Koreát, még az amerikai katonai jelenlét ellenére is.
Észak-Korea katonai erejét tehát jelentősen alábecsülték.
Nem elég, hogy az elmúlt hetekben rengeteg kísérleti atomrobbantást hajtott végre.
Észak- és Dél-Korea hivatalosan továbbra is háborúban áll egymással, hiszen az 1950-53-as koreai konfliktus nem békeszerződéssel, csak fegyverszünettel zárult.
Mindig is óriási volt a két fél közti feszültség, ez pedig tovább nőtt azzal, hogy az utóbbi időben Észak-Korea a fél világgal megpróbál harcba szállni, vagy legalábbis mindenfelé fenyegetőzik.
Az International Institute for Strategic Studies (IISS) nevű brit kutatóintézet friss tanulmányában 1,2 millióra becsüli az észak-koreai hadsereg létszámát, amely ezzel Kína, India és az Egyesült Államok hadereje után a negyedik legnagyobb a világon. Még meghökkentőbb a mozgósítható tartalékosok 7,6 milliós száma. Ennek alapján szükség esetén az ország minden negyedik lakosa behívható.
Ez hihetetlen arány.
Sok elemző arra hívta fel a figyelmet, hogy óriási baj van, mivel gyakorlatilag "pillanatok" alatt elfoglalhatná Észak-Korea Dél-Koreát.
Ezzel pedig máris óriási területekre tenne szert, ráadásul különféle légvédelmi és egyéb rakéták egész sorához jutna, ami segítené őt a harcban egy esetleges háború esetén a többi nemzettel.
Arról nem beszélve, hogy ezzel egy olyan háborút indíthatna el, mely könnyen a harmadik nagy világháborúvá nőheti ki magát, mivel ebbe a háborúba bele fogják rángatni Amerikát, Kínát, Japánt és még Oroszországot is.
Az IISS tanulmánya szerint a tömeghadseregnek 3500 könnyűpáncélosa és 550 harci repülőgépe van. A tengeren 410 észak-koreai hadihajó és 70 tengeralattjáró vethető be.
Ezzel szemben a Dél-Korát védelmező haderő mindössze 630 ezer főt számlál, és ez már tartalmazza az országban állomásozó 30 ezer amerikai katonát is. Közülük mintegy 20 ezer fegyverest a szöuli Jongszan laktanyában állomásoztatnak, amely mindössze 40 kilométerre található az észak-koreai határtól.
Ezek az amerikai erők szorosan összefonódtak a dél-koreai hadsereggel, és rendszeresek tartanak közös hadgyakorlatokat.
Az északiaknak attól sem kell tartaniuk, hogy az ellenséges kémműholdak felfedezik mozgásukat, mert az egész határ menti régió tele van alagutakkal, amelyeken teljes felszereléssel átmasírozhatnak anélkül, hogy ellenségeik tudnák, merre járnak.
Bármelyik pillanatban kirobbanhatna a háború. Ez ott van a levegőben.
Míg egyesek szerint csak felfújja a média a dolgot, addig más elemzők nagyon is veszélyesnek tartják a mostani krízist, mivel bármivé eszkalálódhat.
OSZD MEG másokkal is!




Magyar cukrász tálalt ki: életveszélyes térfogatnövelőt kevernek egyes helyeken a fagyiba?



2018. június 14., csütörtök 







Tény, hogy az albánok fagyijában van valami, amitől kétszer akkora adagot száz forinttal olcsóbban tudnak mérni. Damniczki Balázs cukrász egy Facebook-videóban bemutatta a csodaszert...
Megjött a nyár, és valószínűleg mindneki találkozott azokkal a jellemzően albán fagyiárusokkal, akik kétszer nagyobb fagylaltot adnak ugyanazért az árért.
Természetesen több sem kellett, ahhoz, hogy terjdni kezdjenek különféle hírek arról, hogy ezt mégis hogyan siekrült elérniük ezeknek a fagylaltozóknak.
Az információk között akkor megjelent számtalan figyelmeztetés is.
Ezekben azt ecstelik, hogy életveszélyes összetevőktől olyan nagy és finom állagú a fagyi, de legalábbis olyan anyagokból állhat, amik nem tesznek jót az egészségnek.
Szerdán üzent hadat az albán fagylaltozóknak a magyar cukrászok ipartestülete. A Nébih szerint "az adalékok egészségre nem károsak".
Ettől még tény, hogy az albánok fagyijában van valami, amitől kétszer akkora adagot száz forinttal olcsóbban tudnak mérni.
Damniczki Balázs cukrász egy Facebook-videóban bemutatta a csodaszert.
Az élelmiszeripar numerikus nomenklatúrájában csak E471 néven futó észterezett zsírsavat, aminek az a hatalmas trükkje, hogy zsír létére remekül keverhető vízzel.
Ez persze még nem lenne elég, de vízzel keverve elképesztő térfogatnövelő, Damniczki szerint egy ügyes vegyész cukrász egy liternyi fagyiból hip-hop két litert tud csinálni.
OSZD MEG másokkal is!




Rendkívüli: már 24 órán belül megbukhat Angela Merkel: Németországot is elérte a kirekesztő hullám?



A nép fellázadhat, a menekültpolitika összeomlott?
Az előzetes információk alapján egyre nagyobb esély van rá, hogy Angela Merkel végleg megbukik, mint kancellár és polikai vezető.
Arról van szó, hogy komoly feszültség támadt Horst Seehofer és Angela Merkel között.
Megvan a veszélye, hogy nem tart sokáig a nagykoalíció Németországban, a bevándorlás kapcsán ugyanis kiújult az ellentét a bajor Keresztényszociális Unió (CSU), illetve a Kereszténydemokrata Unió (CDU) között. 
Korábban Annegret Kramp-Karrenbauer CDU-s politikus párttársainak címzett levelében azt írta, hogy a CSU menekültügyi elképzeléseinek megvalósítása (a Németországba belépés megtagadása a menedékkérők bizonyos csoportjaitól) azzal fenyegetne, hogy tovább mélyül a megosztottság az EU-ban, és tovább gyengül a közösség. 
Csakhogy ez a CSU-s Horst Seehofer (belügyminiszter) szerint éppen fordítva van:
A bajor tárcavezető egyértelműen szakítani próbál a “migránssimogató” hagyományokkal. Új menekültügyi reformcsomagja jóval keményebb, mint az elődjéé. Merkel azonban nem ért egyet Seehofer szigorításaival, és inkább az uniós megoldásokat támogatja a migráció kapcsán.
A CSU és a CDU közötti vita pedig odáig fajult, hogy el kellett halasztani a most keddre tervezett, Seehoferék által kidolgozott belügyminisztériumi reformterv bemutatását.
Sokan már most arról kezdtek el beszélni, hogy szétszakadhat a koalíció, és Merkel meg is bukhat.
Egyesek szerint ez akár 24 órán belül Hétfőre is bekövetkezhet...
Eleve nagyon nehezen jött össze ez a nagykoalíció.
Németországot ráadásul alssan de biztosan elérte az a "kirekesztési hullám", ami valójában az európaiak egészséges immunrendszeri folyamatait jelentik.
Kezdenek az egész EU-ban rájönni ugyanis arra, hogy a migráció a keresztény és az ősi európai kultúrák ellen valók, és ezt nem lenne szabad hagyni.
német sajtó szintén belengette, hogy a CSU-s képviselők megtorpedózhatják a kancellárt. Mint ismert, csütörtökön meg kellett szakítani a Bundestag ülését, a két testvérpárt közös frakciójának tagjai pedig pártonként elkülönülve tartottak tanácskozást.
A CSU-s képviselők kivétel nélkül a támogatásukról biztosították Seehofert. Sőt. Lehet, hogy “ultimátumot” is adtak Merkelnek annak érdekében, hogy a kancellár fogadja el a belügyminiszter reformcsomagját.
Látható tehát, hogy 24 órán belül már lehet, hogy hatalmasat fordulhat Európa vezetése, és Merkel végleg eltűnhet a politikai süllyesztőbe.
Ez azonban nem jelenti egyúttal azt, hogy a migrációt segítő erőknek ne maradnának embereik az EU meghatározó élvonalában... Sőt...
OSZD MEG másokkal is!




Döbbenet: jön a felső korlát nélküli kötelező betelepítési kvóta?!



2018. június 16., szombat 







st elvárja az Európai Tanácstól – vagyis a tagállamokat képviselő állam- és kormányfőktől –, hogy támogassa a javaslatot. 
A június végi uniós csúcs előtt tehát úgy tűnik, Európa bukott vezetői mindenképpen keresztül akarják erőltetni a már többször kudarcot vallott kvótaötletüket, mindezzel pedig soha nem látott válságba taszítanák az Európai Uniót.
Állandó és felső korlát nélküli kötelező kvóta bevezetésére tett javaslatot az Európai Parlament (EP) abban az Origo birtokába került dokumentumban, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített az EP dublini reformmal kapcsolatos álláspontjáról.
Az irományból kiderül, az úgynevezett Dublin IV-es rendszer mindenkor érvényben lesz, nem csak a krízisidőszakokban, és az Európai Bizottság javaslatának megfelelően.
Az új szabályokat be nem tartó tagországok tekintetében a javaslat kényszerítő intézkedéseket is tartalmaz.
Azon tagországok esetében, melyek nem hajlandóak elfogadni a bevándorlók betelepítését, korlátozzák az elérhető uniós források kifizetését, illetve nem használhatnának uniós forrásokat az olyan kérelmezők visszaküldésére, akiknek a kérelmét elutasították.
OSZD MEG másokkal is!
Brüsszel menekültek ezreit telepítené be minden tagországba. És ez még csak a kezdet! Büntetik azokat, akik ellent mondanak!
 Brüsszel nem csak az egyedülálló illegális bevándorlók helyzetét könnyítené meg, hanem bevezetné a családegyesítésre és más tényleges kapcsolat esetére vonatkozó könnyített eljárást is. 
Az elosztási rendszer keretében az egyes tagországok „igazságos szerepvállalását” a GDP és a népesség alapján kell kiszámítani.
Állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát akar bevezetni az Európai Parlament – derült ki abból az Origo birtokába került feljegyzésből, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített a dublini reformmal kapcsolatban. 
A dokumentum szerint a brüsszeli bevándorláspárti képviselők bevezetnék a könnyített családegyesítést, csoportosan is át lehetne helyezni migránsokat és a nem engedelmeskedő országokat megbüntetnék: elvonnák az uniós forrásaikat.
Az Európai Parlament most elvárja az Európai Tanácstól – vagyis a tagállamokat képviselő állam- és kormányfőktől –, hogy támogassa a javaslatot. 
A június végi uniós csúcs előtt tehát úgy tűnik, Európa bukott vezetői mindenképpen keresztül akarják erőltetni a már többször kudarcot vallott kvótaötletüket, mindezzel pedig soha nem látott válságba taszítanák az Európai Uniót.
Állandó és felső korlát nélküli kötelező kvóta bevezetésére tett javaslatot az Európai Parlament (EP) abban az Origo birtokába került dokumentumban, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített az EP dublini reformmal kapcsolatos álláspontjáról.
Az irományból kiderül, az úgynevezett Dublin IV-es rendszer mindenkor érvényben lesz, nem csak a krízisidőszakokban, és az Európai Bizottság javaslatának megfelelően.
Az új szabályokat be nem tartó tagországok tekintetében a javaslat kényszerítő intézkedéseket is tartalmaz.
Azon tagországok esetében, melyek nem hajlandóak elfogadni a bevándorlók betelepítését, korlátozzák az elérhető uniós források kifizetését, illetve nem használhatnának uniós forrásokat az olyan kérelmezők visszaküldésére, akiknek a kérelmét elutasították.
OSZD MEG másokkal is!


Rendkívüli: egy olasz stáb tárta fel a Soros hálózat és az embercsempészek kapcsolatát!


2018. június 18., hétfő 







Az évezred lebukása? Leleplező videó, ami az egész országot megrázta!
A Frontex, Soros civiljei és a líbiai partiőrség is benne van az emberkercsemészésben. Mindenki megkapja a maga részét a bevételből!!!
Egy titokban készített felvételt jelentetett meg egy olasz stáb. 
A felvétel elején az látható, ahogy az uniós határvédelmi ügynökség és a líbiai partiőrség hajója ahelyett, hogy visszavinné az afrikai partjaitól néhány kilométerre lévő migránsokat, inkább elhúznak onnan és otthagyják a bevándorlókat a civilszervezetek mentőcsónakjainak, akik ezután felveszik őket és Európába viszik.
De ez még semmi! Mert a felvétel végén előkerülnek az embercsempészek, akiknek a civilek szépen vissza adják a migránsok által levetett mentőmellényeket, a felfújható csónakot pedig leeresztik és azt is visszaviszik Líbiába.
De ez még mindig nem a jéghegy csúcsa! 
Mert ezután az következik, hogy egy embercsempész átszáll a civilek hajójára és átadja a civileknek a bevételből az őket megillető összeget.
Végén még a líbiai partiőrség emberei is osztozkodnak, de biztosan a Frontex emberei is megkapják a részüket!
OSZD MEG másokkal is!

https://avilagtitkai.com/articles/view/rendkivuli-egy-olasz-stab-tarta-fel-a-soros-halozat-es-az-embercsempeszek-kapcsolatat




Egy férfi olyan felfedezést tett, ami az egész emberi múltat újraírhatja...


2018. június 17., vasárnap 







Ha igaza van, akkor minden, amit a múltunkkal kapcsolatban mondtak nekünk, egy nagy hazugság!
Egy férfi úgy látja, hogy komoly bizonyítékai vannak arra, hogy az emberi evolúció nem létezett.
Mi több, az egész történelem nem létezett, legalábbis messze nem abban a formában, ahogyan ma a tudományos és történelemkönyvek tanítják nekünk.
Ha ugyanis azok az ősi nyomok valódiak, amiket talált, akkor érdemes elgondolkodnunk azon, hogy kik és mikor éltek az emberi faj ELŐTT a Földön.
Ugyanis a felszínen egy ősi, sok száz milliós, vagy akár millárdos ökoszisztéma nyomai maradtak fenn. Egy ősi, gigantikus világ lenyomata.
A lenti videón a férfi egy olyan felszíni régiót tanulmányoz és mutat be, ami kísértetiesen hasonlít struktúráját tekintve egy óriási levélre.
Ha igaza van, akkor az mindent megváltoztatna.
A videója több kutató figyelmét is felkeltette. Létezik egyébként erről egy tudományos teória is, mely szerint szűmos ősi felszíni formáció valójában nem geológiai, hanem természetes erdeetű.
Egyes hegyvonulatok, fennsíkok nem mások, mint gigantikus fák megkövesedett törzseinek maradványai.
Persze ezt az elméletet nem mindenki veszi komolyan, és jellemzően azok között terjed, akik a lapos Föld teóriára is vevők...
Ennek ellenére érdekes és elgondolkodtató felvetés: vajon mi volt az ősi múltban, amiről nem tudunk?
És mi van, ha már jártak előttünk a bolygón mások is?
OSZD MEG másokkal is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése