2018. június 22., péntek

Rusztikus lakásrészletek






Rusztikus lakásrészletek








































De hova lett a nemzetek aranya !!!!
A kazárok kutyabőrt csináltattak belőle !!!!

Az volt a cioni háborúk bére a többit ellopták kellett kenőpénznek !!!
És a vakolók is tartották a markukat !!!
A bankárok a drágák aki nem tudta fedezni a tételeket , hát öngyilkos lett !!!
A titkos szolgálatok akik figyeltek , most zsaroló pozicióban vannak , és irányítják háttérből az eseményeket!!!
Te meg hülye goj beveszed a mesét , mert a karosszékedből nem akarsz felkellni fülke forradalmárrá váltál te is , csak az a baj , hogy a lábod alól kihúzzák a földedet , a vízkészlet már cionista kezekben van , csak látszatra még vízműtársulatok számláznak !!! Olyan ez mint a stadion építés tudod az koncentrációs tábor , csak álcázva kell tartani a bevetési pillanatokig . A megsemmisítő tábor is üzemel , mint szemét égető , de a megfelelő pillanatban ez az intézmény nem átnevelő tábor lesz , hanem igen is hulla égetővé válik , hogy élve , vagy holtan kerülsz e be attól függ majd , hogy milyen kapacitással kell fogadni a magyar társadalom ellenségének kikiálltott magyarjainkat !!! 56 előtt a húsdarálókban készítettek belőlünk haleledelt , most majd füst , és meleg , és elektromos árralmá alakítanak bennünket !!! De a világállam akkor is fel fog épűlni , erre a hazai szabadkőműves páholyok több mint 300 van belőle azt hiszem 365 van , így minden nap más az ügyeletes ész osztó , ki eligazítja a kormányt , és kiosztja a teendők listáját a helytartóink , meg összehangoltan végrehajtják a kazár miatyánkban megfogalmazott feladatokat !!! Hogy közben hány embert likvidálnak . Az egy újabb történet eddig is büntetlenül gyilkoltak bennünket a PINTÉR gyilkosság BT emberei !!!
Igen és még csak a büncselekmény gyanuja sem vetült e haramiákra !!!!
A terror állam működik magyar országban a politikai maffia , ha nem álsz be a sorba a cionista kazár bérgyilkosaival el tesz láb alól , ha lehet feltűnés nélkül bekerülsz egy intézménybe ahol a vakoló beavatott személy átsegít a másvilágra !!! , ha nem , akkor közlekedési baleset álldozata leszel , ha így sem sikerül akkor , csak egyszerüen likvidálnak , ha utba vagy , vagy a látómezejükbe kerültél !!
Ne feledd 2050- re csak 6 millió magyar élhet a kis hazánkban !!!
Ezt helytartóink le is fogják vezényelni , jobb ha kivándorolsz , és új egzisztenciát építesz magadnak , mint hogy a végső megoldás megsemmisítő táborában végezd az életedet !!!
Most azt hiszed viccelek ,ha a titkos szabadkőműves tervekbe bekukkanthatnál bizony nagyon sok gyilkosság kitervelésével , és végrehajtásával találkoznál , és rájönnél , hogy csak egy balek vagy te is .
Mig egyenként kell megtapasztalnotok ezt az igazságot , addig ők ezerrel nyomulnak , és ölnek benneteket . Fülke forradalmárok , már az unokátok jövőjét is eladtátok , ez a föld már nem fogadbe benneteket , hisz azt is eladtátok , hát ezért kell az égető mű , hogy az a sok gané amivel etettek benneteket el legyen égetve , mert még a giliszták ,is kifordulnának a talajból , ha midőtöket meg kéne emészteniök !!!

Nézd ezt a csillogást , melyett a bankárok papirrá változtatnak , majd a te vagyonoddá , újabban már csak számítógépes karaktarekké változtatnak , és viszik a vagyonodat , de értéket azt nem teremtenek , csak lopnak rabolnak . A birodalmak , meg már össze omolnak , mert nincs aki értéket teremtsen , és aki értéket állít elő , nem edja e csillogásért , így , sajnos már élni sem tudnak mert nem tudják működtetne a szinházat a szinészek éhen hallnak , Így a kenyér és szinház a népnek e ponton semmisé vált egy tojást vehetsz egy kiló aranyért , mert azt még meg tudod enni !!

Nézd a majmot , már lejött a fáról a talmi csillogás elkápráztatta ,és csábít
téged is , de az út nem erre vezet !!!

vissza a természetbe

A megállmodott jövő , kár hogy valakinek még meg is kell építeni , és el is kell fogadnia , hogy így éljen !!





Hová is tartasz ????
A temetőben mindig lesz egy hely számodra is !!!
Légy koldus vagy királyfi rágós vagy zsiros falat az enyészet befogad , ha azért tanultál , hogy a pondrók okosodjanak , hát nem jó módszert választottál az információ átadására !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése