2018. június 22., péntek

Mások vittek rosz utakra engem




Mások vittek rosz utakra engem




Adolf hova csöppentem én !!!


220- at neki a sokk terápia neki is jót tesz !!!!

Rohadt fasiszták már egy háborúra sem tellik ??? Kevesebbet lopjatok így jut az éhezőknek is !!!!


Most melyik páholyból osztod az észt !!!!
Lehozom néktek a sátánokat csak még egy goj kölyköt álldozzunk fel !!!


Mi balekpok tartsunk össze !!!!

Don peperóni !!!

Hej Hitler !!!Hej Papa !! Hej a kurva Istenit !!!!!!
Le vagytok ti szarva engemet mindenből kihagytok !!!!
El is megyek világot látni !!!


Mondjátok – jó helyen járok ????

Hogy ragadnál a bombádhoz !!!
Vidd magaddal Hilaryt is !!!!

Nézzétek ellopja a szabadság szobrot is !!!
Bolond jukból bolond szél fúj !!!
Éhes a kicsike a muszlimokat meg kilakoltatja a hazájukból , kell az erőforrásuk , jobb ha nem védi senki a házat , hazát !!!!


Na ezt nektek !!!


Én már többet nem … én már többet nem iszom ...torkomat a csapra akasztom …

koncentrációs táboraink megteltek !!!

A mák ültetvényeket learattuk , készen állunk a fegyver bizniszre is !!!


A huszadik sorig mindet likvidálni !!!
A fasizmus élőben !!!!
Tudósítás a világ legnagyobb koncentrációs táborából !!!
Az állam én vagyok !!!A cion bölcseinek jegyzőkönyve !!!
A sátán birodalma !!!

Tudósítás a sátán birodalmából !!!!


Faljanak fel benneteket a muszlimok !!!!

A sirokat gondozd a házakat rombold !!!
A lakosságot pusztítsd !!!

Eljönnek ezek a fiuk hozzátok is mint 2006 ban a gyurcsányhoz !!!!

Ha a Viktorhoz jönnek ti már a koncentrációs sportcsarnokokban lesztek , és a megsemmisítő táborba , ha úgy itélik meg , hogy átnevelhetetlen vagy a családoddal együtt füstre szálltok . Megy a gőzös Treblinkára !!!

Csoda történt Izrael eltünt az atombomba kitörölte még a szívünkből is az átkozottakat !!!

Már csak a páholyok büfögik fel létüket !!!

Hej Hitler .. Hej Adolf .. Hej a kurva Isteni hova kerültem én ????


Hej Hitler .. Hej Bush :::: Hova bujjak el szégyenemben !!!!!

Keretlegénynek én is jó leszek !!

A madár is azt csicsergi nincs igazság , nálunk ezt hirdeti a gazság minisztériuma !!!!

Szabad a szellem szabad a lélek , csak a test fogoly , és rab a saját börtönében !!!

Van alternatíva !!!





























Mi muzsikus lelkek bohén fiuk kacagva száll a lelkünk , mert mi vagyunk a balekok a páholyok le vadásztak , Európát most gyalázzák , és a vadász üll méla lesben !!!

Sivatagból oázist csak is én alkottam , az olajat aranyért én vezettem itt be , de az aranyért levadásztak sárköziék a multszázadban drótos cigány zsidóként járta a magyar rónaságot , de a karavánjuk eljutott frabkföldre is .

Mein kampf az én harcom a páholyokon át a fürreremért az apámért a Rothschild IV. birodalmáért !!!!
Az öregemnek erőszakkal , nekem ravaszsággal kell bevennem a világot , de közben az árnyékunkban liheg az atom háború !!!A hülye illumionátusok nem értik meg , hogy ebből nincs kiut . Az orosz itéletnapi fegyver a kobaltbomba lakhatatlan kopár téllé változtatja a földet ,és nem tudtok elbujni , mert a sugárfegyverek minden anyagot be gerjesztenek és az élet a tápláléklánc , és minden szerves lény kihalásra lesz ítélve e háború elkezdésével !!! Itt már a józan ész sem számít , mert a programot a robot számítógép programja futtatja , és csak a levezénylés lesz a feladata !!! Több centrumból és a felhőből töltekezik még csak el sem pusztítható , ha a jelszót megkapta a program indul mindegy , hogy már senki sincs életben !!!!!!
Bitangok ezt akarjátok a talmi csillogás már semmit nem jelent számotokra , az elferdült szexuális élvezetek sem nyujtanak már gyönyört , az a 300 ezer amerikai gyermek akiket elraboltok , és sátáni rituálékon legyilkoljátok , de előtte szexrabszolgaként kiélvezitek a csöpségek lelkét is nem tanít már semmit nektek az élet ti páholylakók kurtizánok elveteműlt sátánivadékok , illő volna átköltözni a másvilágra , de most még a ti csicskásaitok sugározzák be a goj hangadóit , hogy szívrohamban elhunyjanak !!!
Mi volna ha a föld minden népének bűnözői szindikátusa rátok vadástna , és a csicskásaitokra , hogy lekapcsolják életetek lámpását , és azt a rengeteg elrabolt értéket elorozva tőletek , megszüntetnék az éhséget a földön , és amit háborús fegyverek kifejlesztésére , és gyártására fordítottatok , most a betegség megelőzésére fordítanák , hogy egy jobb kor köszöntsön ránk , hisz ti mindenkit likvidálni akartok m csak fél milliárd emberi életet engedéjeztek , hogy az életteret ne tegyék tönkre nektek , mert azért ti tudtok élni , csak az a baj , hogy másnak nem akarjátok engedélyezni ezt az életet !!!

Adolf jobb let volna , ha kivered a farkad , mint , hogy ezt a mutáns klónt az emberiség nyakába akarják sózni !!!!


Ezzel akét rablógyilkossal a cionista világállamot akartátok megvalósítani a kirajzott kazárjaitok elözönlötték Európát , és a világméretű társadalmi kisértetttel a kommunizmus kisértete járta be Európát , és a föld féltekének felét bekebelezték a lakosságot terrorizálták kiirtották cionista kazárrá tettétek , és ehez elég volt egy fityma műtét , hogy az együvé tartozást szimbolizálja , de mivel elbukott , és a pénzmag is elakadt , jöttetek most hátulról az illumunátus , és vakoló páholyok megmondó embereiként kiadtátok a kormányoknak vezényeljék le a világállammá válás folyamatát !!!És aki a folyamat akadályozásában gáncsol benneteket az likvidálásra lesz itélve !!! Nem azért , de ők még nem tudják , de az ő sorsuk is a hullazsák lesz , csak ugye valakinek el kell takarítani ezt a sok hulla jelültet is , és azok nem mi leszünk !!!! Mi a háttérből osztjuk az észt mint eddig is a helytartóink , és a csicskásaik versengnek a feladatokelvégzéséért , csak egy kis biztatás , egy kis félrenézés , hogy a zsebeikbe is jusson valami , mert a korrupciót beléjük vertük , és neveltük, hogy így biorobotként feltételesrefleszként tudják lekövetni az eseményeket , és ha kiadjuk a jelszót – forró vizet a kopaszra – akkor a gépezet felvegye a ritmust , és a halálgyár funkciójának megfelelően elkezdjen működni , és itt is hagyni kell majd a korupció áldásos tevékenységét kiteljesedni !!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése