2017. augusztus 14., hétfő

Ukrán gladio

Ukrán gladioAz ukrán Gladio civileket öl (Gladio kill civilians) +18

Az ukrán Gladio, avagy a keleti szél vért, vagy vizet áraszt - Drábik 

Gladio: Geheimarmeen in Europa

I rapporti segreti tra America e Italia: Usa, CIA GLADIO

Die geheimen Armeen der NATO - Operation GLADIO = Terror

Im Fadenkreuz des Mossad - Die wahre Geschichte des härtesten G

Zero - Was geschah an 911 wirklich? - Doku

9/11 és a Gladio hadművelet - The Truthseeker

PETŐFI SÁNDOR ÉDESAPJA, GRÓF SZÉCHENYI ISTVÁN ! ? 

Drábik János, Jakab István - VLADIMIR PUTIN LEHET A VILÁG 

долина волков гладио кино / Dolina Volkov Gladio 720p HD (200

A droid élet iskolája ~ Villás Béla

Szaniszló - a 3. Háború küszöbén - Világ-Panoráma

Akarjuk-e, Trianonban elvett földjeinket, nemzetrészeinket? - Világ-p

Szaniszló Ferenc, Drábik János - UKRÁN SZUPERTITKOS GLÁ

Világ-Panoráma - Kárpátalja újra Magyarország része lehetne! /201

Világ-Panoráma - Mit keresünk mi az unióban? - 2014.02.18.

Szaniszló - a 3. Háború küszöbén

UKRÁN - Világ összefüggések -- Szaniszló rendesen beolvas

Drábik János: Putyinnak van igaza !! - NATO's Secret Armies

Milyen titkokat adott ki Snowden az oroszoknak? - Világ-PanorámaDrábik János: az ukrán Gládió a NATO titkos alakulata


Az elmúlt három és fél évben sok másképp gondolkodó ébredt fel, és sokan egyre tisztábban látnak a dolgok menetében. 2014 tavaszán, március első napjaiban óriási események zajlanak a világban. Ukrajnáról fogunk beszélgetni. Azt szeretnénk, ha úgy értékelnék ezeket az eseményeket – amelyek az elmúlt tíz-húsz évben gyakran lejátszódtak a világ más-más országában -, ahogy egy nemzetállamát védő önálló hatalmat szeretne a háttérhatalom ebbe az új globalizált, egységes masszába belepasszírozni.Ennek az első módszere az, hogy létrehoznak egy óriási gazdasági válságot az országban, majd egymásnak ugrasztják az embereket, végül a hivatalos legitim kormányt lesöpörve, a velük kollaboráns és illegitim csatlósokat odateszik. Ők abban a pillanatban elfogadottá válnak anélkül, hogy népszavazással megerősítenék a hatalmukat. Ezek az erők abban a pillanatban behívják az IMF-et, milliárdosan eladósítják az országot, utána a megszorító intézkedésekkel tönkreteszik a nemzetgazdaságot, a szociális hálót, és egyszerűen rabszolgasorsba tolják ezeket a nemzetállamokat. Egy idő múlva egy teljesen sematikus maszlagállam képében jelentkeznek. Ha még emlékeznek arra, hogy mit csináltak Irakban, Líbiában, mit akartak Szíriában. Mit akartak Iránban, Afganisztánban csinálni vagy a világ számos országában.
Miben különbözik az ukrán hódítás a szíriai akciótól? Látjuk, hogy Szíriát sem tudták megtámadni, mert az emberek egyre jobban ébrednek és látják az összefüggéseket. Mire jöttél rá Ukrajnával kapcsolatban?
Mivel a Leleplező című lapban rendszeresen publikálok, két-három nagyobb lélegzetvételű, harminc-negyven oldalas írást, így folyamatosan figyelem az eseményeket. Nem volt nehéz megértenem, hogy itt az ukrán Gládió bevetéséről van szó.
Pontosan mit takar a Gládió fogalma? Miről kapta a nevét, kik irányítják, mi a célja és milyen szerepet kapott Ukrajnában?
Bár, már javában működött, de csak 1990. október 24-én hallott először a világ a Gládióról. Olaszországban került napvilágra, hogy a NATO fenntart egy szupertitkos hadsereget, melynek ötlete Churchilltől származik, és Európa valamennyi országában megtalálható. Nem lehet kizárni, hogy Magyarországon is van. Churchill elképzelése az volt, hogy egy olyan titkos alakulatot kell felállítani, mely abban az esetben, ha kommunista párok szovjet segítséggel átvennék a kormányzást, legyen egy alakulat, amely szervezetten partizánháborút lenne képes folytatni a megszálló szovjet erőkkel, vagy a kommunista kormányzatokkal szemben. 1954-ben el is kezdték megszervezni.
STAY BEHIND - NATO
Úgy hívták, hogy „Stay Behind”, azaz a hátra hagyott, szuper titkos haderő. Olyannyira titkos volt, hogy a már említett ’90 október 24-ig, amikor a római parlamentben maga a miniszterelnök Giulio Andreotti ismerte be a titkos alakulat létezését. Addig az európai közvéleményben nem is tudtak róla.
Szerinted ’56-ban voltak itt is, ha már megalakultak?
Szerintem igen, és azt is elmondom, hogy ezt honnan lehet tudni. 1956. október 23-án első éves joghallgató voltam. Nem akarok ebbe bővebben belemenni, de természetesen ott voltam. Végig mentünk a Petőfi szobortól a Kossuth térig. Innen átmentem a rádióhoz, ahol két tűz közé kerülve a Múzeum kert kerítésén keresztül mentem ki a Kálvin térre, ahol már osztogatták a fegyvereket. Kiderült, hogy akárhová mentem, már kaphattam volna bármilyen fegyvert. Délután négy órára a fegyverraktárak őrzése, mintha egy gombnyomásra megszűnt volna. Van egy könyv, ami most jelent meg magyarul, nekem angolul van meg. Ebben le van írva, hogy Izrael, Franciaország és Anglia készült a Szuezi csatorna visszavételére. Szovjetunió volt az egyetlen erő, ami ezt megakadályozhatta volna. Az előbb említett három ország érdekelt volt abban, hogy lehetőleg Magyarországon ne csak egy tüntetés legyen, hanem egy fegyveres akció is kibontakozzon. Olyasmi, ami leköti Szovjetuniót és nem teszi lehetővé, hogy Szueznél beavatkozzon. Ez egyébként be is következett. Szovjetunió ugyan küldött határozott hangú tiltakozó jegyzékeket, de valójában a szuezi hármas akciót – arról volt szó, hogy Nasszer államosította azt a Szuezi-csatornát, ami lényegében Rothschild tulajdonban volt ugye – különböző okokból az az Amerika állította le, amely szintén megbénult állapotban volt. Egyrészt november 4-én választás volt, másrészt a Külügyminiszter kórházban volt. Végül is Amerika állította le ezt az akciót, mert különböző okokból nem volt érdekük az, hogy ott ez a konfliktus legyen. Ezt most azért említem, mert igen a Gládió segítségével intézték el azt, hogy Magyarországon az összes fegyverraktárt őrzés nélkül hagyták már délután négykor. Csak annak nem volt fegyvere, aki nem akarta, hogy ne legyen fegyvere.
56 nekünk egy szent dolgunk, és látjuk, hogy egy felsőbb érdek milyen módon irányított. Abban a pillanatban, hogy már nem volt érdekük oda dobtak minket a Szovjetuniónak.
Még két fontos dolgot akarok a Gládióról. A Gládió irányította Németországban a Rote Armee Fraktion-t. Ők is gládiósok voltak. Ugyancsak a Gládió irányította Olaszországban – és ezt Francesco Cossiga, és Giulio Andreotti miniszterelnök is kénytelenek voltak elismerni – a Vörös Brigádokat.
Andreotti, Cossiga
Amely Vörös Brigádok számos terrorcselekményt hajtottak végre. Többek között meggyilkolták azt az Aldo Moro-t, akit egyébként mikor még miniszterelnökként Washingtonban volt, a szállodájában felkeresett Henry Kissinger, aki akkor nem volt más, mint Amerika külügyminisztere és azt mondta, ha nem változtat a politikáján, akkor az életével fizet érte. Tulajdonképpen Kissinger már megmondta, ugyanis Aldo Moro, mint keresztény demokrata politikus nem akarta átvenni a pénzhatalmi világ elitnek a világstratégiáját. A saját útját járta, keresztény politikus volt. A pénzhatalmi világ elit erősen keresztény ellenes. Visszatérve ’90-re. Nekem akkor az amerikai vezetés azt mondta a Szabad Európa Rádiónál, amikor előjött ez a Gládió téma, hogy „ mr. Drabik, a lehető legtárgyilagosabban, minden információt többszörösen leellenőrizve, felelősségteljesen dolgozza fel ezt a témát.” Én ezt a Magyar Osztály akkori vezetésével összhangban, de az utasítást az amerikaiaktól kapva, meg is csináltam. Nekem a Gládió egy ismerős dolog, mert hiszen akkor kénytelen voltam beleásni magam.
A Gládió a NATO titkos szervezete, de a NATO egyértelműen amerikai fennhatóság alatt volt, van és lesz. Tehát, ha kellett valamit tudni a Gládióról ők mindent tudtak.
Ez nem Gládió. Csak rajta ragadt az olasz név. Minden országban másképp nevezik. Azért ragadt rajta az olasz név, mert Olaszországban került a nyilvánosság elé. Egyébként a Gládió kettős tőrt jelent.
GLADIO
Van egy kérdésem, teljesen nem ide tartozik. Sztálin által a szovjet hadsereg vonul Európa felé. A hadsereg mögött van még egy hadsereg és ha nem megfelelően vonulnak, akkor hátulról lövik az embereket. Ehhez mi köze van a Gládiónak, vagy ez a Sztálin saját alakulata volt?
Ez azért volt, mert nagyon gyakran nem kellően kiképzett katonák voltak. A katonák két lehetőség közül választhattak, vagy a németek lövik le őket, vagy pedig a Sztálin biztonsági erői.
Február 18 Kijev. A megegyezést követően nyolcvanhat embert lelőnek. Honnan? Ki?
Na, ez az. Megegyeznek, de nézzük csak meg, hogy kik is egyeznek meg. Ott volt Radoslaw Sikorski lengyel, Frank-Walter Steinmeier német és Laurent Fabius francia külügyminiszter. Tulajdonképpen az Európai Unió kötött egy olyan fair megegyezést, hogy majd decemberben lesz egy választás, és akkor választanak új elnököt, de ez nem felelt meg a NATO-nak. Victoria Nuland külügyi államtitkár szó szerint azt mondta, az Egyesült Államok kijevi nagykövetének, hogy fuck the EU”. Ha valaki tud angolul, az tudja mit jelent.
A NATO nem EU azt mondod. Ki irányítja a NATO-t, kinek kell Ukrajna, ki az, aki egyelőre nem hajlandó elfogadni egy diplomáciai megoldást? Az emberek békében hazamennének az utcáról, és a decemberi választásoknál legitim kormány lenne, amit az emberek szavaznak meg. Február 18, ki lövi hátulról az embereket?
Mindig annál van a döntő szó, akinek hadserege van. Hogy a NATO mögött ki áll? A NATO-ban a döntő szó az Egyesült Államoké, mely egyértelműen a legnagyobb erőt jelenti. Na de az Egyesült Államok kié? Az meg a pénzhatalmi világ elité, mert olyan pénzrendszert kényszerített az államok feletti nemzetközi pénz kartell, amely pénzrendszer révén, tulajdonképpen a szuper gazdag bankár dinasztiák irányítják az Egyesült Államokat. Csak az lehet döntési helyzetben az Egyesült Államokban, például az kerülhet a Fehér Házba, akit ők kiválasztanak és eladnak jó pénzért a választóknak. Tulajdonképpen, ha végig megyünk, hogy úgy mondjam a függelmi láncolaton, akkor kikötünk a szuper gazdag bankár dinasztiánál.
Ha egy drága Rothschild, vagy Rockefeller gyermek, asszony, vagy lány azt mondja, hogy nekem kell Ukrajna…
Bizony meg is nevezhetjük ezt az illetőt: Nataniel Rothschild. Ő jelenti az első számú embert a pénzhatalmi világ elit nagyhatalmú, de zárt körében.
Nataniel Rothschild azt mondja, nekem kell Ukrajna?
Szimbolikusan használtam a Nataniel Rothschild nevét, mert egyáltalán nem biztos…
János, tegyük ki a csizmát az asztalra. Ki lövi az embereket hátulról?
Na jó, még egyszer megmondom, hogy ki lőtt. Ugyanúgy, ahogy Európa számos országában, úgy Ukrajnában is megszervezték a NATO titkos alakulatát. Itt nem gládiónak, hanem Ukrainian National Assembly – Ukrainian People’s Self-Defens, vagyis UNA-UNSO-nak nevezik. Központjuk Lvivben van. Van egy pártjuk is a Szabadság (Szvoboda) Párt. Ez egy szélső jobb oldali párt, ezt tudták megszerezni.
UNA UNSO
Az első világháború alatt a sztálinista szovjetunió Kaganovics és Hruscsov is benne volt. Gyilkolták az ukránokat, úgyhogy amikor jöttek a németek, a hitlerista csapatokat felszabadítóként fogadták és közel egymillió ukrán állt át, nem is a német hadseregbe, hanem az SS-be. Ukrajnában egy rendkívül erős – és ezt sem szabad megemlítés nélkül hagyni – erősen antiszemita szélsőjobb van. Ezek zsidógyűlölők. De mégis, ha bizonyos fontos célokat, a nemzetközi világstratégiák szempontjából, hogy Ukrajna az övék legyen, akkor ezeket a szélsőjobboldali és antiszemita csoportokat is megszerzik.
Nagyon fontosat mondtál ki, hogy nekik a zsidóság ilyen szempontból nem számít, mert bármikor akár egy zsidó ellenes csoportot támogatnak.
A pénzhatalmi elit a kis zsidókat bármikor feláldozza, ha ez az érdeke. Ezt a zsidó kutatók is tudják. Kiváló, nagy tiszteletre méltó közéleti személyiségek vannak még Izraelben is nemcsak a diaszpórában lévők, akik ezeket elmondják. Én rájuk hivatkozom. Visszatérve, hogy mi történt február 18-án. Nem tetszett a megegyezés a NATO-nak és ezt fel akarták bontani. Lvivból átvezényelték az orvlövészeket, és miközben a tüntetők mentek a pajzsokkal Janukovics testőreivel szemben, szépen hátulról nyolcvanhatot az ukrán Gládió a NATO jóváhagyásával lelőtt. (95 áldozat volt és a rendőrök között is számos áldozat volt, mindkét csoportot ugyanazzal a lövedékkel ölték meg. a szerk.)
Nehogy már béke legyen…
Ezt aztán szépen a Janukovicsra kenték, akinek lényegében el kellett menekülnie. Mert ők azt akarták, hogy a saját emberük kerüljön pozícióba. Azonnal megindult, hogy a Nemzetközi Valutaalap nyomja a gyalázatos, fosztogató hitelét. Először is azonnal jöttek a követelések: kétszeresére emelni az energiaárat, megduplázni az élelmiszer árat, csökkenteni a fizetést. Az összes megszorítás, amit a pénzhatalmi világ elitnek ez a gyalázatos intézménye. Nem az intézmény gyalázatos, hanem amire használják. Azonnal megjelent a vérszipolyozó, bankár kaszt és ezért kellett az oroszokat elküldeni. Az ukránok meg vannak hülyítve. Egyrészt a Gládió bűnei a Janukovics nyakába vannak varrva. Jó a Janukovicsnak van egy nagy bűne, de az az összes többi ukrán vezetőnek is a bűne, hogy korrupt.
Melyik nem az bocsáss meg?
Megmondhatom, hogy ez miért nem lehet másképp? Azért nem lehet másképp, mert, ez a pénzrendszer, ami most van, a leggyalázatosabb rablás egyik fajtája. Ráadásul ez a pénzrendszer mindent pénzre redukál, úgy működik, mint a szivattyú. Az egész emberiség, az emberiség egy százaléka, egy százalékának dolgozik. Ennek következtében óriási vagyoni különbség alakul ki. A vagyoni különbségek, a korrupció legváltozatosabb technikáival konvertálódnak át politikai döntéssé. Addig, amíg nem lesz igazságosabb tulajdonrendszer és igazságosabb jövedelmi viszonyok, mindig lesz korrupció. Egész egyszerűen a döntéshozó politikai elit nem tud ellenállni az ezerszer nagyobb pénzügyi és gazdasági erővel rendelkező gazdasági, pénzügyi elit nyomásának.
Jakab István, Drábik János
Húzzunk egy vonalat, mert el kell jutnunk valahova. Szeretnék tőled idézni. Ha én végig gondolom ezt a logikát, ez egészen addig nem változik, amíg valahol ott Amerikában ezt a fejet valaki egyszer le nem harapja. A módszerek, több ezer éve ugyanolyanok. A világ megosztása, a kis nemzetállamok korruptálása, lebontása. Máskor annyira érzékenyek a demokráciára. Ez egy nem megválasztott, legitim kormány, Nyugat ezt azonnal elfogadja, azonnal hatszáztíz milliót ad neki az EU.
A magyar külügyminisztertől legalább ötször hallottam tegnap, hogy ez egy legitim kormány. Mitől legitim a jelenlegi ukrajnai kormány? Ez egy abszolút illegitim kormány és nem a magyar külügyminiszternek van igaza, hanem a Putyinnak van igaza, aki azt mondja, hogy ez nem legitim. Egy magyar külügyminisztertől nem várnám el, hogy a NATO-nak a papagája legyen.
Ha ez egy nemzeti kormány, amit sokszor kijelentesz,
Nemzeti kormány, de bocsánat a Martonyit a pénzhatalmi világ elit rakta oda az Orbán mellé.
De, ha nemzeti kormány, akkor meg tudok egy Martonyitól szabadulni
Nem olyan könnyű tőle megszabadulni
Nem olyan könnyű megszabadulni, rendben van. De akkor egy nemzeti érzületű kormány ilyenkor álljon ki egy másik élet-halál harcban küzdő nemzetért. Húzzuk meg a vonalat, most jön Putyin szerepe. Putyin, aki a macska ebben az egész dologban és az egerek cikáznak az orra előtt. A NATO, senki nem olyan erős, mint ő. Ő hogy képes hátul ezeket az oligarchákat kézben tartani. Akiknek a nagy része, úgyszintén New Yorkból kapja a parancsot. Az oligarchák egyértelműen a Rothschild ház képződményei. Milyen módon tudja ő a saját orosz nemzetállamát hosszútávon fenntartani ilyen környezetben? Egyelőre az ukránok nem látják, de egyetlen védője van Ukrajnának és ezt Putyinnak hívják.
Hogy lássuk, hogy azért különbség van a magyar miniszterelnök és a külügyminisztere között, a magyar miniszterelnök soha nem vett részt Bilderberg tanácskozáson. Ez a külügyminiszter részt vett. Elfelejtettem mondani a Bilderberg csoport áll a Gládió mögött. A Bilderberg tanácskozáson Martonyi János részt vett. Nem tudom, hogy hányszor vett részt, vagy egyszer, vagy kétszer.
Azt mondod, hogy a magyar kormányban, egy nemzeti kormányban a Bilderberg csoport megbízottja részt vesz? Ha egy Magyar Nemzeti Bank elnököt simán le tud váltani egy kormány, akkor egy külügyminisztert nem?
Nem tud simán leváltani. Hat évenként tudja leváltani.
De a külügyminiszternek nincs hat éve.
Magyarország benne van nemcsak az Európai Unióban, a NATO-ban is benne vagyunk. Az az igazán fontos, mert az Európai Uniós tagság nem jár olyan elkötelezettséggel, mint amivel a NATO jár. Bizony fel kellett vállalni, hogy elmegyünk Afganisztánba. Mi közünk van nekünk ahhoz, hogy a pénzhatalmi világ elit ilyen-olyan meggondolásból, elment és a nemzetközi jog felrúgásával ott háborút folytatott? Mi közünk van ahhoz, hogy Irakban háborút folytatott? Mi közünk van ahhoz, amit Líbiában művelt? Mi közünk van ahhoz, ami Szíriában történt?
János, tőled idézek. Nincsen jog, hatalom nélkül. Az egész világ jogsértésekből áll, amit a birka nép folyamatosan hallgat, és egyet ért azzal, hogy „szegény ukránokat meg kell segíteni, szegény Afganisztánt meg kell segíteni, ”és odamennek a katonák, és a mákföldeket védik.
Egy Martonyitól, aki egyetemi tanár, attól elvárnám, ha kijelenti hogy ez a jelenlegi ukrán vezetés legitim, akkor legalább egyetlenegy érvvel ezt támasza alá.
Választották?
Nem, ő azt mondja, hogy a nem tudom melyik párt, amelyik most ellenzékben van, még az is elfogadja. Egy egyetemi tanár, ezt nevezi a legitimáció forrásának? Én magam szégyellem magam, hogy az országnak egy ilyen külügyminisztere van.
Azt mondja Putyin egy puccs volt ez az egész és ma is Janukovics a hivatalos államfője ennek az országnak. Putyin tökéletesen látja ezt az Amerikából irányított kezdeményezést, ő nem fogja hagyni, hogy NATO rakétákat rakjanak Oroszország határába. Mi a megoldás szerinted?
Ugye arról van szó, hogy volt itt egy jó kompromisszum, amit február 18-án pontosan a NATO a terroristáknak a bevetésével felborított.
Nem békét akartak, hanem koncot
Kinyilvánították, hogy nekik, vagyis a jelenlegi pénzhatalmi világ elitnek – NATO, Bilderberg bankárok – egész Ukrajna kell. Putyin nyilvánvalóan a következőt csinálja: egyrészt kivár, másrészt, ami neki nagyon fontos volt, azt bebiztosította. Orosz hadsereg nem lépett működésbe, de úgy látszik, hogy az Ukrajnán belül élő oroszoknak kialakult egy olyan milíciája, amely milícia ott, ahol orosz lakosságnak van többsége Krím és a Donyec medence – tizenegymillió orosznyelvűről van szó – ott ezek idővel el tudnak érni olyasmit, amire nem lehet azt mondani, hogy megszegné a nemzetközi jogot. Skóciában most lesz szavazás, hogy kiválnak Angliától. Akkor miért ne lehetne népszavazást tartani a Donyec medencében és a Krím félszigeten? Valószínű, hogy ezt készíti elő Putyin.
Ha Gládióról beszélgetünk, akkor orosz Gládió. Ha én egy másik országnak a határai mögött fegyveres milíciát vagyok képes felszerelni, akkor valamilyen módon ez is illegitim dolog. Nem a végeredményt nézem, de én szerintem egyértelmű dolog, hogy a katonák ott oroszok felségjelzés nélkül. De ebbe nem menjünk bele. Sztálinra utalnék vissza.
Ezeket nem kellett Oroszországból átvinni, tizenegymillió orosz él ott.
Ehhez laktanya kell, hatszáz PSH van ott
Valószínű, hogy ezek besegítenek. Reguláris orosz haderő nem ment át a határon.
Azt mondta Sztálin, hogy a nemzetiség vagon kérdése. Folyamatosan ’44-től cserélik a lakosságot. Lettország, Észtország, nem akarok végigmenni. A Krímben ez nem történt meg? Hogy a krími tatárokat elvitték valahova, és helyükre hozták az oroszokat?
Dehogynem, a krími tatárokat elvitték Szibériába az elhurcoltak fele az úton meghalt. Helyükre elsősorban oroszokat, és nagyon kis részben, talán nyolc százalékban ukránokat telepítettek. Amikor a Szovjetunió felbomlott akkor a Szibériába kitelepített tatárok közül, – ezek ugye nem mongol, hanem török tatárok – körülbelül háromszázezer visszatért a Krím félszigetre, tehát csak egy töredékük. A többi maradt ott, ahova kitelepítették. Ezek persze, azon az alapon, hogy a Sztálint orosznak veszik, pedig már bocsánatot kérek, a Sztálin, nem volt orosz, hanem bolsevik kommunista volt.
És kik irányították?
Igen, de ő aztán azokkal is konfliktusba került, ez egy másik téma ne menjünk bele. Sztálin irtotta az ukránokat, amit igaz, hogy a Kaganovics javasolt neki aki akkor Ukrajna első számú vezetője volt, második számú vezetője pedig Hruscsov volt ugye. A legtöbbet, az oroszokat gyilkolta a Sztálin. Nem szabad a bolsevista szovjet hatalmat összekeverni a mai orosz országgal. Arról nem is beszélve, hogy ez egy nagyon fontos mondat el kell mondani: a mai Oroszország tér vissza a pravoszláv gyökerekhez és tér vissza a keresztény értékekhez. Miközben az Európai Unió, amely a kereszténység által lett nagy, amely végül eljutott a csúcshoz a szociális piacgazdaságban és a jóléti állammal amit ugye ez az uzsorás pénzhatalmi elit szétvert, lebontott. Az erkölcsöt kiirtotta, a kereszténységet megtagadta az európai kultúrát szétrohasztotta, ahol családnak tekintik két homoszexuális ember kapcsolatát. Ez a nyugat Európa, ez már messze alatta van annak az Oroszországnak, amely viszont a kommunizmusból indult el – egy gyűlöletes rendszerből -, de eljutott ahhoz, hogy felépítse a nemzeti közösséget és visszatért a keresztény gyökereihez. Putyin képviseli ma azt az értéket valójában, amire mi, amikor Nyugat Európában csodáltuk a jóléti államot oda vágytunk. De ez a nyugat Európa már nem az. Ez a pénzhatalmi világ elit gyalázatos gyarmatává lett. Sokkal külön az az Oroszország, amely pedig rettenetes bolsevista, kommunista diktatúrából indult és sokkal nagyobb magaslatokra jutott. Az ukránok teljesen át vannak verve. Az ukránoknak ezt látniuk kellene, hogy az orosz a testvér nép. Mert egyébként mit jelent az, hogy Ukrajna? Az orosz vidék határa .
Kedves János. Én ezt akartam tőled hallani. Folyamatosan azzal védekeznek, ugye az orosz irány – beszéltünk már erről többször – az egyetlen egy lehetőségünk, ahol mint nemzetállam minket még elfogadnak, és a mi gazdaságunkat fellendítik azáltal, hogy exportpiacunk lehet. Ez az Oroszország, ez a Putyin, nem az a bolsevik, aki annak idején vagonokba rakta a magyarságot, nem az a Ceaușescu, aki fél székelyföldet lecserélte románokra és elvitte őket más irányba, hogy azt mondhassák, hogy Erdélyben már nincsenek magyarok. Látni kell, hogy folyamatosan fejlődik a világ. Az egyik világ involúcióban van ez az európai rész, lebontották a keresztény hagyomány értékrendjét. Sosem volt itt keresztény hagyomány. A keresztény vallás az nem hagyomány. A másik az, aki elővette az őskultúráját, az őshagyományait, az egyházát, amiből újra tudja építeni az Istent szerető nemzetet. Szíria is azért nem sikerült, mert olyan tömeges felébredés van a világban, amikor már egy Szíriát ilyen maszlag dumával nem lehet lerohanni. Neki Irán is legalább úgy kell, mint Ukrajna, mert a parazitának mindig új test kell, amit tud szipolyozni. Ukrajna egy nagyon jó kis gazdaság, és parazita test lett volna. Iránnal ugyanez a helyzet. Lássuk meg, hogy a világon most már van egy kihívó és ezt úgy hívják, hogy Oroszország és Putyin. A mögé felsorakozó eurázsiai államokkal egy akkora tömeg alakult ki, ami most már képes megállítani ezt a több ezer éves fiaskót, ami az emberiség ellen működik. Borzasztó, hogy itt már a homokos homokosnak felesége, ma már olyan állatkertek vannak Németországban, ahol, ha olyan vágyad van bemehetsz és kecskével lehetsz. Teljesen tönkre tették az emberi értékrendet. Ennek az egyetlen egy bástyája, ma a mi szempontunkból Oroszország. Annak ellenére, hogy tűzzel vassal, írtja ott is az ellenfeleit, de könyörgöm, ilyen időben nagyon puha kézzel nem lehet megoldani a dolgokat.
Amikor Oroszországról beszélünk, akkor beszélünk az Eurázsiai nagyantantról, ami már ugye létrejött és beszélünk a BRIC országoknak a teljesen új gazdasági rendszeréről. Az ázsiai nagyantant, ami Shanghai-ban jött létre, mely egy katonai szövetség.
Kik ennek a résztvevői?
Hat belső tagja van: Kína, Oroszország, négy Közép-Ázsiai köztársaság, és van három megfigyelő tagja. Az egyik India a másik Pakisztán és a harmadik Irán. Ez a SCO, Shanghai Cooperation Organization.
SCO
Ez egy katonai szövetség. Ott van a világ legnépesebb országa a jövendő szuperhatalom, mondjuk húsz év múlva, ott van a világ legnagyobb területű országa, most a világ második atomhatalma, ez Oroszország, de még mindig a legnagyobb területű ország. Természetesen ott van az a Közép Ázsia, amiről Brezinski, A nagy sakktábla című könyvében megmondta, hogy aki az eurázsiai térséget uralni akarja, annak uralnia kell Közép Ázsiát mert ott van a világ nyersanyag tartaléka. Brezinski nem Kínát nevezi Ázsia szívének, hanem a Közép Ázsiai országokat. Kidolgozták azokat a terveket, hogy mivel Oroszország ilyen nagy, hogy mégis ez a pénzhatalmi világ elit, amely az euroatlanti térségben megszerezte a világhatalmat és diktatúraként gyakorolja, persze demokráciának álcázva csak úgy tudja Oroszországot az ellenőrzése alá venni, ha három részre darabolja. Három Oroszországot akarnak létrehozni, az egyik az uráli ez az európai Oroszország, a másik a Távol-keleti és a harmadik a Nyugat-szibériai. Ahhoz is, hogy ezt a programot végre tudják hajtani, nekik egész Ukrajna kell. Egész Ukrajna kell ahhoz, hogy egész Oroszországit fel tudják darabolni. Oroszország feldarabolása nélkül pedig nem tudják Oroszországot úgy kézben tartani, ahogy minden országot szeretnének pénzügyileg, gazdaságilag és természetesen katonailag kézben tartani.
Itt a rettegett fél, aki Kína, aki most már nem hajlandó amerikai államkötvényeket sem elfogadni azért, amiért Amerikának hordja be az áruját. Egy napon azt mondja, csak nyersanyagért kereskedek. Vagy az olaj egyszerűen megszűnik dollárban kereskedni. Ez az egész rendszer egy-két napon belül omlik össze. Látjuk, hogy nagyon nagy a tét és ugye Ukrajnáról beszélünk és ebben a dologban Magyarországnak, mint önálló nemzetállamiságát hirdető, illetve ezt visszaszerezni kívánó államnak, egyértelműen a függetlenségét akaró Ukrajnát kell támogatni. Illetve az orosz irány a Putyin irány látjuk, hogy az egyetlen irány a részükre. Teljes szívünkkel Ukrajnával vagyunk, és a százötvenezer honfitársunkkal is, akik Kárpátalján élnek.
Egyetlen dolgot szeretnék hozzá tenni. Az a rendszer, ahol már nem használják a teljesen fedezetlen dollárt, az már működik az a BRIC ugye, Brazília, Oroszország, India Kína és Dél-Afrikai Köztársaság.
BRIC
Ezek már barterrel kereskednek és ahol nem lehet az árut áruval kiegészíteni ott hozzá tesznek fizikai rúd aranyat. Az, hogy Kína már nem vásárol amerikai államkötvényt, ugye neki van mintegy három trillió, most a trilliót angolul mondtam, egy trillió ezermilliárdot jelent, tehát háromezer milliárd dollár értékben van neki amerikai államkötvénye, állampapírja. Amíg a dollár működik, – amellett, hogy nagyon sokat veszített az értékéből – ahol még lehet vásárolni, vásárol Afrikában a dollárjáért. Neki azért az az érdeke, hogy ebből a dollárból minél többet elköltsön, és csak utána térjenek át egy másik fizetési rendszerre.
Nem lehet egy beszélgetést, soha befejezni, mert reggelig tudnánk folytatni. Rengeteget tanultunk, köszönjük.
Jakab István

Szaniszló Ferenc – Világ-Panoráma – Európát csőbe húzták – Magyarországot póthazának kijelölték (Videó)maxresdefaultMost majd eldől, valóban hadat mer­ e üzenni Putyin és Oroszország a fönnálló világrendnek, az oroszokat is rabságban tartó háttérhatalomnak. Most már nem a földrajzi és közjogi értelemben is elkülönülő, elszakítható Krím­ félszigetről van szó, hanem Ukrajna oroszok lakta részeiről Donyecktől, Harkovtól, Dnyepropetrovszktól, Szlavjanszktól — vagyis az orosz határoktól a Fekete­tenger mellékig, szintén nagyon fontos mélytengeri kikötőkig: Ogyesszáig. S a moldovai határig, a Dnyeszter­melléki orosz hídfőállásig, ahonnan már egy ugrás a Kárpátok és a Balkán.

Az ukrán válság, az esetleges kelet­nyugati háború jó ürügy arra, hogy elterelje a figyelmet az Európai Unió és az USA belső bajairól, a gazdasági világválságról, a rettenetes egyenlőtlenségekről, az Európán, az Unión belüli égbe kiáltó igazságtalanságokról, kettős mércéről a kelet­európai csatlósokkal szemben. Az Unióban az árak kiegyenlítődtek, a bérek nem.Világ-Panoráma - Európát csőbe húzták - Magyarországot póthazá

http://www.youtube.com/watch?v=r2wx4mxarJ4

Világ-Panoráma - Meddig foszthatók még ki országok? - 2014.03.31

http://www.youtube.com/watch?v=me9jSQKMfq4
Zseniális beszéd – Világ-Panoráma – Szaniszló Ferenc – 2014. május 09.


__putyinZseniális beszéd – Világ-Panoráma – Szaniszló Ferenc – 2014. május 09.


Világ-Panoráma - Szaniszló Ferenc - 2014. május 09

http://www.youtube.com/watch?v=zwOOtcbvpRw

Rendhagyó Világ-Panoráma - Gáz lesz? - Karpov orosz sakknagym

Szaniszló Ferenc és Drábik János ajánlásával (video) – Óriási leleplezés – A Gladio, a NATO terrorkülönítménye a kijevi tömeggyilkos


Kiev updateFurcsa módon az új kijevi vezetés ellenzi, hogy kivizsgálják: valójában ki is lőtt a tömegbe a Majdanon? Ki követte el a szokatlanul véres orvlövészetet? Mely népirtás végül kiprovokálta a kormányváltást, a törvényes elnök elűzését, a nyugat barát és orosz ellenes hatalom győzelmét. Noha a negyven egynéhány milliós Ukrán középhatalomnak mindössze tíz-húsz ezer lakosa vett részt a majdani tüntetéseken.

És itt jön be a képbe a Gládió. Ezt a titkos terrorszervezetet annak idején, még 1950-ben az USA és a nyugat azért hozta létre, hogy ha a Szovjetunió megtámadná és megszállná Nyugat-Európát, vagy annak egy részét, a szovjetek megszállta nyugati államokban a Gládió gerilla háborút folytatna, szervezné az ellenállást és terrormerényletekkel gyöngítené az ellenséget: az oroszokat, és azok kiszolgálóit. Ám a Gládió, ez a NATO keretein belül a legteljesebb titokban működő, jól kiképzett s felfegyverzett ügynökökből álló haderő végül nemtelen ügy kiszolgálójává züllött: mivel a szovjetek nem szállták meg Nyugat-Európát, majd szét is hullott, a feleslegessé vált titkos különítmény a globális pénzügyi háttérhatalom zsoldosseregévé szerződött, és a szervezett magánhatalom gazdasági, pénzügyi, politikai érdekeiben vett részt az elmúlt évtizedekben puccsok, merényletek, politikai gyilkosságok, belső rendbontásokat és hatalomváltásokat kiprovokáló tömeggyilkosságok végrehajtásában.”VilágPanoráma // GLADIO - A NATO titkos terrorszervezete Ukrajn

Peter R. De Vries - Gladio

3 hozzászólás “Szaniszló Ferenc és Drábik János ajánlásával (video) – Óriási leleplezés – A Gladio, a NATO terrorkülönítménye a kijevi tömeggyilkos”

 1. Na most le van irva És? Felelőségre vonás? És/vagy feloszlatás? És mennyi egyébbről nem tudunk! Végülis mindegy, mert semmit nem tudunk tenni ellene! Ez a sokkoló!

Korrupt politikusok kivégzése 1. Katona János
  Most ,hogy nyíltan beszélünk e – NATO terrorista szervezetről , és mint látjuk válogatás nélkül gyilkoltak , hogy a pénzhatalom érdekei érvényesüljenek , és , hogy kiprovokálják Oroszország bekapcsolósását az eseményekbe , hogy aztán nemzetközileg beavatkozhassanak, és akár egy újabb világháborúig vigyék az eseményeket , hát mit ne mondjak nagyon meg vagyunk mi vezetve , és a háttérből azt csinálják amit az ő érdekeiknek legjobban megfelel , ezért ha kell gyilkolnak , gyilkosságok sorozatát hajtják végre a gyanútlan hiszékeny tömegen. Mire kitudódik ők már felszívódnak , és csak a halottak jelzik a valóság sötét árnyékát . És akkor felmerül újból a kérdés miért nem gyilkolják meg azt a 300 családot aki eddig két világháborúba , és számos helyi háborúba vitte az emberiséget , és tette mindezt bántalmazás nélkül , de a Hitleri csapatott likvidálták , hol ott nekik is a vérbíróság előtt kellet volna felelniök ezekért a holokamukért , és arról nem is beszélünk , hogy az emberiség nyakába akasztottak egy kommunista hóhér zsidóságot , kik újabb százmilliót gyilkoltak meg a demokrácia jelszava alatt.
  Mint látjuk az összekötő kapocs mindenütt a zsidó terrorista volt , csak azért mert nem beszélnek róla ez még megtörtént , és mélyen fedésben mindenütt ez motiválta az eseményeket . Mint látjuk Európa minden országában megalakították a gládiot más más néven , de működik , és ha kell oda rendelik ezt a NATO terrorista csapatot ahol akciót kell végrehajtani , és ők a hóhérok végre is hajtják az akciót . Mint ahogy a filmen is elemzik a dolgokat a háttérhatalom eszközei lettek ezek a jobb sorsra érdemesült titkos társasági emberkék kik így egy gyilkosság BT tagjaivá züllöttek le , és pénzért az anyjukat is agyon lőnék .
  Mint láttuk működtek ők nálunk is , hisz a cigány gyilkosságok az ő lelkiismeretükön szárad , és ezek a balekok akiket elkaptak még csak nem is beszélhetnek róluk, mert akkor Gyurcsányig érnének a szálak , és nem álltak volna meg Daróczi Dávidnál . A titkos szolgálatoknál is volt valami kapirgálás , de ott is elfedték az igazi bűnösöket, mert a Magyar országi gládiót , nem szabad felfedni , még kell egy polgárháborús eseményhez a száll .
 1. Katona János
  Egy újabb viszonyítási pont a nagy politikában , a végső cél Oroszország című leigázás művészetében . A gyermeknek nevelt Európai kamatrabszolga ébredezik csipke rózsika álmából , és rácsodálkozik a valóságra , és a bankárkaszt mesterkedésére, és mint a hall csak tátog és alig kap levegőt pedig ez a valóság.

A mai napig mindenhol az AVH-sok gyerekei ülnek a legkomolyabb

A vérbíró, Vida Ferenc - 1. rész

A vérbíró, Vida Ferenc - 2. rész

A Nagy Imre per, 1958 - "Súlyos tévedés áldozata vagyok, kegyelm

http://www.youtube.com/watch?v=rE2XApSp0cc

Orbán Viktor - Nagy Imre újratemetése 1989.06.16. TELJES!!!!

A magyar államadósság visszafizetését meg kell tagadni - interjú DrGaudi: segítség a kémelhárításnak: ilyen egy hazaáruló!


martonyiA megbukott Martonyi saját miniszterelnökének is ellentmondva áll ki az ukrán és háttérhatalmi érdekekért. Most az egyszerre orwelli és rákosista hangulatot idéző, háttérhatalmi megrendelésre éppen az EP-választás kampányfinisében csúcsra járatott kém-gate napjaiban érdemes értelmezni a hazaáruló fogalmát. Ugyanis a kormánypárti és baloldali pártpolitikusok lakájsajtójukkal együtt az EU elleni kémkedés kapcsán rendre hazaárulást emlegetnek.

Pedig még maga a miniszterelnök is úgy fogalmazott éppen tegnap Dabason, hogy Európa az otthonunk, és Magyarország hazánk. A globalista pénztőke embertelen intézményrendszere, az EU pedig sem az otthonunk, sem a hazánk, hanem gyarmatosítónk, nemzeti önrendelkezésünket és szabadságunkat elnyomó hatalmi szerv, amely léténél fogva törekszik a nemzetállamok szétzúzására és hagyományos európai közösségek, értékek felszámolására.
Ennek fényében felmerül a kérdés: a Btk. 261/A. §-a szerinti Európa Unió intézményei elleni kémkedés gyanúja kapcsán hogy jut bárki eszébe az, hogy hazaárulást emlegessen.
A válasz csak egy lehet: a haza fogalma alatt egészen mást értenek, mint mi, akik szerint a Kárpát-medence területén az igazságtalan és önkényes gúnyhatárokra tekintet nélkül egységesnek tekintett szülőföldünk a hazánk. Aki pedig esetlegesen egy ilyen kártékony és nemzeti érdekeinket súlyosan sértő, veszélyeztető intézményrendszer ellen dolgozik, az alapvetően elismerést érdemel. Az ’56-os szabadságharcosok is ezt tették, ezért tiszteljük őket.
Közben ne felejtsük el: még megalapozott gyanúról sincs szó Kovács Béla esetében, csupán titkosított sejtetésekről. Az ötvenes évek kémpereiben ismert módszerekkel.
Már a Btk. parlamenti vitájában jeleztük: az EU elleni kémkedés bűncselekményét EU-ellenes és euroszkeptikus erők elleni politikai leszámolás eszközeként fogják használni. Igazunk lett. Már csak a fekete autók váratnak magukra. Ki tudja, meddig…
Egyúttal jogászként kötelességem felhívni a figyelmet arra, hogy miután az EU elleni kémkedés csak 2013. július 1-jétől büntetendő bűncselekmény, és a büntethetőséget elrendelő büntetőjogi normák visszaható hatályának tilalma a legfőbb jogállami alapelv, ezért a hatóságok részéről kirívóan törvénysértő a gyanúba kevert Kovács Béla EP-képviselő esetében bármely ezen időpont előtti időszak vizsgálata és büntetendő cselekményként történő emlegetése. Márpedig a tegnapi nemzetbiztonsági ülésen egyes nyilatkozók szerint évekre visszamenő bizonyítékokat mutattak be És hogy fordulhat elő az, hogy a hazai nemzetbiztonságiak EP-képviselőink ellen kémkednek, és nem azon dolgoznak, hogy az ellenük és hazánk ellenirányuló ellenséges hírszerző és diverzáns tevékenységet meghiúsítsák? Melyik nemzet biztonságát védik?
A kémhisztériához és a hazaáruló fogalmához kiváló értelmezési segítséget ad a március 28-i Kárpátaljáért szervezett tüntetést követően megbukott bilderbergista Martonyi esete a kárpátaljai magyar testvéreink önrendelkezési jogával és hazánk jogos igényével Kárpátalja visszacsatolásával.
A Kárpát-medencei magyarokat megilleti a kettős állampolgárság, megilletik a közösségi jogok és megilleti az autonómia is. Ez az álláspontunk, amelyet képviselni fogunk a nemzetközi politikában.” (…) “Mindennek közeli aktualitást ad az Ukrajnában élő kétszázezres magyar közösség helyzete, amelynek meg kell kapnia a kettős állampolgárságot, meg kell kapnia a közösségi jogok teljességét, és meg kell kapnia az önigazgatás lehetőségét is. Ez világos elvárásunk a most formálódó új Ukrajnával szemben, akik egyébként élvezik együttérzésünket és támogatásunkat a demokratikus Ukrajna megteremtéséért végzett munkájukban ” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök 2014. május 10-én beiktatási beszédében, az Országgyűlés második ülésnapján.
És valóban. Mindezek (ideértve a békés határmódosítással járó népszavazást is) kétségtelenül megilletik az elszakított területek őshonos magyar közösségeit akkor is, ha történetesen Orbán Viktor és kormánya, élén Martonyi János külügyminiszterrel az elmúlt négy évben nem ezt képviselték. De ezek szerint a szavak szintjén változnak az idők. A “baráti” és “demokratikus” (valójában puccsista) ukrán bábkormány nem sokat teketóriázott: a miniszterelnök szombati kijelentései miatt bekérették Ukrajnába a magyar nagykövetet. Világossá tették: az ukrán bábkormány nem tűri a kárpátaljai magyar közösség autonómiáját, közösségi jogainak gyakorlását és magyar állampolgárságuk visszaszerzését, de még ennek hangoztatását sem. Az ukrán külügyi szóvivő leszögezte: a magyar miniszterelnök által tett kijelentések ellentétesek az ukrán jogszabályokkal. Az ukrán “partner” felszólította magyar kormányt, hogy “megfontoltan” álljon hozzá az olyan érzékeny kérdésekhez, mint a nemzetiségpolitika.
Most nézzük a vihart kavart kijelentést követő kormányzati tetteket! Egyrészt a Kárpátaljáról jövő friss információk szerint a kinti magyar konzulátus megtagadja a segítséget a védelemért hozzá forduló kárpátaljai magyaroktól, azoktól is, akik magyar állampolgárok. E közben kikézbesítették már az első behívókat is katonaviselt (pl. harckocsizó) kárpátaljai magyaroknak, sőt egy részüket már el is vitték a Kárpátokon túlra. Megindultak az első menekültek a zöld határon át felénk.
Az üdvözlendő kijelentés és a fenti aggasztó jelenségek ellenére Martonyi János a minap Brüsszelben a transzatlanti hűségtől fűtötten még saját miniszterelnökét is meghazudtolta , amikor arra az újságírói kérdésre, hogy miként kommentálja az Orbán Viktor által a szomszédos országokban élő magyarok számára megfogalmazott autonómiaigényt, a következőket mondta:
Minden félremagyarázást, legyen az jó- vagy rosszhiszemű, határozottan visszautasítunk. A miniszterelnök által mondottak nem tartalmaztak semmi új elemet az elmúlt huszonöt évben az egymást követő kormányok magyar politikájához képest.” A bukott külügyminiszter a horvát hírügynökség tudósítójának kérdésére még annyit válaszolt: a kérdéshez ezen túlmenően nem kíván semmit hozzátenni.
Nem is kell, így beszél egy hazaáruló.
Az Alkotmányvédelmi Hivatal és minden nemzetbiztonsággal foglalkozó hazai szerv tehát jobban tenné, ha Martonyiék és külügy háza táján nézne körbe, és megvizsgálná az ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket tevő és külügyi tevékenységét ennek szellemében, folyamatosan hazánk és honifitársaink (köztük az elcsatolt területeken élő 3,5 millió magyar) érdekeit semmibevevő módon kifejtő vezetők és utasításaikat végrehajtó diplomaták vajon mikor és hogyan követték és követik el a Büntető Törvénykönyv 258. §-ába ütköző hazaárulás, a 259. §-ába ütköző hűtlenség és/vagy a 261. §-ába ütköző kémkedés bűntettét, amelyeket a törvény tíztől húsz évig, illetve kettőtől nyolc évig terjedő börtönnel rendel büntetni. Az államvezetés és a nemzetbiztonsági szakszolgálatok figyelmébe ajánlom a Btk. 263. §-át, amely szerint két évig terjedő börtönnel sújtandó az, aki a fenti, állam elleni bűncselekményekről tud, és feljelentési kötelezettségének nem tesz eleget. Ha az állam úgy működik, hogy saját maga által alkotott jogszabályokat nem tartja és nem tartatja be az állami vezetők tekintetében, és normaszegés esetén elmulasztja felelősségre vonásukat, akkor ez felhatalmazást adhat az Alaptörvény és a történeti alkotmányunk által is biztosított ellenállási jog gyakorlására. És akkor népítélet jöhet, és a kegyelem már nem garantált. A Hegedűsök és Ocskayak példája legyen intő jel. Az utolsó órákban vagyunk, hogy ez elkerülhető legyen.
És amíg most minden a kémügyről, illetve korábban a délvidéki magyarokat szerbeknek kiszolgáltató Pásztor István leköpéséről szól, terel a gépezet, nehogy kiderüljön, hogy meztelen a király: a külföldiek már viszi a magyar földet és erdőket, mint a cukrot. Dübörög a gyarmatosítás, és az EU-csatlakozás mérlege katasztrofális. Apropó: érdemes lenne a nemzetbiztonsági szerveknek megvizsgálni azt is, hogy kik és milyen módon működtek és működnek közre abban, hogy nemzeti érdekeinket sértő EU-csatlakozási folyamat megtörtént, és a jelen sanyarú állapotokig jutott. Tragikomikus, hogy most a kormánypártok az EP-kampány részeként aláírásgyűjtést indítottak a hazaáruló földtörvény “megvédésére” az egyébként valóban védendő akác és adómentes pálinkafőzési jog ügyével cinikusan összekapcsolva. Ez már valóban az orwelli világ, ahol a fogalmakat teljesen kifordítva használják: a jó az rossz, a rossz az jó. A külföldi valójában belföldi. Mindebből az jöhet, hogy a belföldi külföldivé válik, azaz a magyar ember idegen és rabszolga lesz saját hazájában, ahogy a palesztinok. Nem hagyhatjuk!
Ne felejtsük el a lényeget: a május 6-i tüntetésen elfogadott petíciónk követelése szerint az Országgyűlésnek még 2014. május 22-ig van ideje arra, hogy a petíciónkban rögzített hármas földvédelmi csomagot elfogadja. A nyomásgyakorlást folytatjuk május 26-án a Kossuth téren!
Ez a mi Hazánk, nekünk csak ez az egy Hazánk van, és mi itthon vagyunk!
A magyar föld és a magyarok szabadsága nem eladó!
Budapest, 2014. május 22.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő


Kína: megköttetett a 400 milliárdos gázüzlet


betyarvilag_putyin-xi-jinpingVlagyimir Putyin orosz elnök Kínában tett látogatása alatt az orosz Gazprom és a kínai CNPC megkötötték a történelmi gázüzletet, ami 30 évre előre köt le jelentős orosz gázmennyiséget. A szerződés átszámolva 400 milliárd dollárról szól, szakértők szerint ez egy 350 dolláros árat jelent 1000 köbméterenként. A Gazprom 38 milliárd köbméter gáz szállítására tett ígéretet per év, 30 éven keresztül. Ez a kínai fél kérésére fokozatosan 60 milliárd köbméterre növelhető évente.

Hídfő.net | Vlagyimir Putyin és Xi Jinping koccintanak az üzletre.
Vlagyimir Putyin és Xi Jinping koccintanak az üzletre.
Az infrastrukturális befektetések mindkét fél számára jelentősek lesznek, orosz oldalról várhatóan 55 milliárd dolláros befektetést fog igényelni, amivel jelenleg ez a világ legnagyobb építési és fejlesztési programja.
Hídfő.net | A már létező és a tervezett vezetékek Oroszország és Kína közöttA már létező és a tervezett vezetékek Oroszország és Kína között.

(Cionista) zsidó összeesküvés Kijevben is?

Posted on 2014/03/06Szerző: Admin
Felejtsd el, amit eddig tudtál az ukrán “forradalomról”. 
A dotoho.blog.hu irásából megtudhatjuk, hogy a Majdan mögött  külföldi katonai táborokban  kiképezett, ukrajnai zsidók állnak!
Ukrajna: a Jobb Szektor tagjai zsidók
Ugye azon nem már senki nem lepődik meg, hogy a Jobb Szektor szerint a Janukovics kormány zsidó, amely elárulta Ukrajnát (kép). A Jobb Szektor szerint Klicskó és Jacenuk is zsidók és elárulták Ukrajnát. Janukovicsék szerint Kijev utcáin náci horda tombolt, amely elárulta Ukrajnát. A Szabadság Párt megköszönte a Jobb Szektornak a harcot, mert amit tettek, azt lehet hazafiságnak nevezni. És a kör bezárul, a minap megtudhattuk: a Jobb Szektor tagjai zsidók, a Berkut pedig náci!
201402211806_ukrajinska-vlada.jpg
Hétfőn én dicsértem meg a cseh közszolgálati televíziót, mert színvonalas műsorokkal tájékoztatta az ukrán eseményekről a tévénézőket. De csak nem bírta ki ez a csatorna sem propaganda nélkül, igaz, ellenkező előjellel. Történt mindez a ČT24 február 20-i Horizont elnevezésű, egy órás speciális háttérműsorában. Kubala műsorvezető egy ukrajinistát mutatott be nekünk, nézőknek. Valentyna Lyulya a Nemzetközi Kérdések Társaság tagjaként mutatkozott be, aztán máris belefogott. Csehül értő olvasóink számára embedeltem a kérdéses részt:

Ukrajina: Pravý Sektor jsou ŽidéAz ifjú vendég hamarosan ecsetelni kezdte milyen barbár cselekedeteket hajtottak végre a Berkut emberei, akiket nemes egyszerűséggel csak a nácikhoz hasonlított. Amikor Kubala műsorvezető párhuzamba állította a Berkut túlkapásait a tüntető radikálisok szélsőséges cselekedeteivel, a stúdió-vendég kikérte magának az összehasonlítást, mert szerinte a Jobb Szektor tagjai nem banderisták, hanem zsidók! Ezt itt kétszer is visszascrolloztam, jól hallom-e. Jól.
A láthatóan meglepett riporter is érdeklődött, akkor ez most így hogy. Megtudhattuk, hogy Kijev utcáin a Tryzub szervezet tagjai, ukrajnai zsidók harcolnak, akik valamikor régen elhagyták Ukrajnát, de most visszatértek harcolni. Ezek az emberek állítólag az izraeli hadseregben (Zahal) voltak kiképezve. Kapkodtam a fejem, de már ott gyanút foghattam volna, amikor Lyulya a Russian Today fegyveres tüntetőket mutató felvételeit úgy kommentálta, gyanúsak, mert egyetlen egy másik csatornán sem látta a felvételeket.
A Zahal hivatalos oldala itt elérhető. Behívott vendégünk gyorsan közli azt is, hogy az Euromajdan egyik vezető alakja, Josef Zisels, az Ukrán Zsidó Szervezetek Szövetségének vezetője is egyben azt nyilatkozta, hogy együttműködik a Jobb Szektorral. Miről lehet akkor még most itt beszélni? – kérdezte a vendég, mire Kubala műsorvezető csak ennyit mondott, semmiről, mintha ezzel minden világos volna és berekesztette a beszélgetést.
(dotoho nyomán)
Bal-Rad komm: “Keresd a nőt”-azaz: MINDEN KRIZIS ÉS CIRKUSZ MÖGÖTT OTT ÁLLNAK A ZSIDÓK! Ez a fenti blogbejegyzés szerint is igy igaz.
Az ukrajnai felfordulásból nehezen is maradhattak ki számarányuk miatt, viszont még ettől nem kellett volna nekik a kezdeményező- finanszirozó-szervező-irányitó szerepet bevállalni! De megtették, bevállalták!
Az ukrajnai felforgatásban játszott szerepük alapján kijelenthető:MINDEN CSOPORTBAN JELEN VANNAK-ÉS OTT VOLTAK UKRAJNA GAZDASÁGÁNAK BEDÖNTÉSÉBEN, AMI SZOCIÁLIS VÁLSÁGHELYZETET EREDMÉNYEZETT, AZ PEDIG RIBILLIÓT!
A ribillió szervezésében és kivitelezésében vállalt szerepük pedig világosan bizonyitja: Szvoboda vagy Jobb Szektor, Udar vagy Batykivscsina-teljesen mindegy. Mindegyik csoportosulásban jelen vannak, mindegyik csoportosulásban vezető-irányitó szerepet játszanak. Szélsőjobbos vagy náci mozgalom? Teljesen mindegy. A cél, hogy MINDENT ŐK IRÁNYITSANAK!
EGYETLEN CÉL ÉRDEKÉBEN!
Igy volt ez az első vh. idején. Igy volt ez az oroszországi szocialista forradalom idején (Trockijék) Igy volt ez Hitler hatalomra jutásakor. De igy volt ez Magyarországon 56-ban is.
Mindig-mindenhol ott voltak, és igyekeztek a kezdeti zavarok letisztulása után megragadni az irányitást.
Egyetlen ország volt képes izolálni a törekvéseiket. A Sztálin vezette Szovjetúnió! Amely majd háromnegyed évszázadon keresztül dacolt a cionista törekvésekkel.
Nem is tudják ezt megbocsájtani az egykori Birodalom magjának-Oroszországnak. A végső cél ugyanis Oroszország megkaparintása. Ehhez az első lépést véghezvitték a Közép-Kelet-európai rendszerváltásokkal, és a Szovjetunió szétzüllesztésével.
A második lépés most van folyamatban. Grúziában “árnyékra vetődtek”-de nem adták fel! Most Ukrajnán keresztül kivánnak közelebb hatolni a hőn áhitott célhoz-Oroszországhoz!
Mindenki számára világos ma már, hogy az ukrajnai felforgatásban milyen szerepet játszottak-játszanak.
Ne lepődjön meg azon senki, hogy ők a “majdanisták”!
Tegnap, a Russia Today cikkében emlitett telefonos párbeszéd a kijevi orgyilkosságok elkövetőinek leleplezéséről-amelynek illusztrációja a Youtubeon volt elérhető-a közzétételt követő fél óra után már elérhetetlen volt.  Iszonyatos leleplező erővel birt!
Kétsége senkinek ne legyen: Ukrajna egy részét megszerezték! Hogy mekkorát?-még elválik! Az biztos viszont, hogy célt most nem értek. Csak részsikert!
Hogy meddig fognak tudni eljutni?-hamarosan kiderül.
De!
Ha bárki is azt hinné, hogy akár a “régi” (egy hónappal ezelőtti)-akár az új kijevi vezetésben ill. a felforgatásban játszott és betöltött szerepük Ukrán “sajátosság”-az téved!
OTT VANNAK MINDENÜTT!
ÉS ITT VANNAK MINDENÜTT! NÁLUNK IS!
Szinte mindegyik politikai maffiánkban jelen vannak, és MOZGATJÁK! A “baloldali” és jobboldali pártokban egyaránt jelen vannak! Bizony ám!
És nemcsak ott! És nem csak a pénzterületen, nemcsak a gazdaságban.
Erőszakszervezeteinkben is ott vannak, de jelen vannak az ilyen-olyan őrző-védő bandáik is!
Amikre bizony-talán-már hamarosan szükség is lesz! Úgy, mint a Majdan “harcosaira”!
Orvlövészek és felforgatók formájában!
Mert ugyan Magyarországot megkaparintották!-de túlzásokba estek!
AMIK MIATT MAGYARORSZÁG EGY “ANTIMAJDAN” ELŐTT ÁLL!
Ne lepődjünk meg hát Tisztelt Magyar Honfitársaink, ha nemsokára Magyarországon is orvlövészek ritkitják a MAGYAROKAT!
MERT MÁR ITT VANNAK!


Amerikai hadihajók és tengeralattjárók a Fekete

-tengeren


Posted on 2014/03/11Szerző: Admin
A mai napon Oroszország külügyminisztériuma felszólitotta az USA-t, hogy adjon magyarázatot a Fekete-tengeren megjelent 17 “felségjelzés” nélküli hadihajó és három nukleáris tengeralattjáró ügyében.


Az amerikai külügy válasza szerint ezek a haditengerészeti erők “valószinűleg a Majdan önvédelmi erői”!
Obama cinikus megjegyzése a dolog kapcsán pedig: “Bármelyik boltban lehet vásárolni repülőgép-hordozó és tengeralattjáró látszatát keltő öltözéket”
Várható, hogy Oroszország is be fog tehát vásárolni valamelyik USA-közeli partmenti ruhásboltban néhány kelléket, és kezdődhet az álarcosbál!
IGY BORITHATJA LÁNGBA-ÉS PUSZTULÁSBA A VILÁGOT EGY MARÉKNYI ZSÁKMÁNYÉHES ZSIDÓ BANDITA!
(Bal-Rad info)


A végcél: Oroszország|
Bevezető - Elemzésünknek, mely része az Európai Egyesült Államok létrehozásáról szóló tanulmányunknak, önálló címet adtunk, ugyanakkor szervesen kapcsolódik hozzá, és vele szorosan összefüggő egészet alkot. Az önálló címadással a téma súlyosságát és jelentőségét kívánjuk hangsúlyozni.
Ez az írás egy lehetséges jövőképet vetít előre, amely jelen időben még fikciónak tekinthető, de a világban zajló folyamatok pillanatnyi állapotát és irányát tekintve kutatóink és elemzőink megítélése szerint valószínűleg bekövetkezik. Ebben is, mint minden modellalkotásban, a tévedés lehetősége fenn áll, tekintettel arra, hogy olyan sokváltozós képlet felállításhoz hasonlít, melynek elemeit matematikai pontossággal meghatározni a jövő vonatkozásában nem lehet. Mivel Mozgalmunk nem rendelkezik (még...) az államok kormányai számára rendelkezésre álló hírszerző és információs apparátussal, ezért elemzésünk teljes egészében a nemzetközi sajtó hírein és a Világháló által megszerezhető információkon alapul. Mindazonáltal megjegyezzük, hogy ma már az államok és kormányok által fenntartott hírszerző ügynökségek is kilencven százalékban ezt a munkamódszert alkalmazzák, és csak kisebb részben hagyatkoznak a hagyományos hírszerzői tevékenységre, egyrészt anyagi okokból, másrészt 'kényelmi' okból valamint az információ ilyen módon megszerezhetőségének gyorsasága miatt.
Természetesen bajtársaink ezt a munkát szabadidejükben, minden anyagi támogatás nélkül végzik, így nem vállalkozhatnak arra, hogy a hivatalos szerveket 'felülmúlják' – bár ha mégis így történne, az bizonyára nem a véletlen műve. Az általunk felvázoltakat soha egyetlen politikai vezető, elnök, vagy miniszter nyilatkozatában nem jelentette ki, és nem is utalt rá egyértelműen, ugyanakkor egyes politikai és közéleti szereplők megjegyzései megerősítik következtetéseinket. Bár az Európai Unió megalapításakor a hosszú távú célokkal kapcsolatban az volt a hivatalos változat, hogy olyan európai rendszert kell létrehozni, ami felveszi a versenyt az Amerikai Egyesült Államok gazdaságával, az Unió politikájának már a kezdetektől minden eleme azt mutatta, hogy az Európai Unió létrejöttével az európai nemzetek sorra ugyanazon erővel szemben kerülnek alávetett helyzetbe, ami az Amerikai Egyesült Államok gazdaságát és társadalmát is mozgatja. A nyugati gazdaságok fokozatos összehangolása és politikai, ideológiai összhangja sokak számára egyértelművé tette azonban, hogy a végcél nem az Egyesült Államokkal szembeni ellensúly létrehozása, hanem azzal egységben egy olyan rendszer létrehozása, ami a korábbi céloknak megfelelően kellő gazdasági és katonai erőt tud kitermelni az Oroszországgal szembeni hatékony fellépésre. Jelenleg is Oroszország természeti kincseinek megszerzéseire törekszenek azok az erők, amelyeknek a hidegháború idején az Egyesült Államok elsődleges eszköze volt. Ma eszköztáruk részét képezi a NATO tagállamok többsége, és a válságpánikkal egységesíteni akart európai rendszerek.

Szemben Oroszországgal - A Nyugat (cion-imperialisták) törekvései
1. Politikai út - Oroszországban a hatalom megszerzése 'demokratikus úton', a választásokon elindított politikai jelöltjeik által, a putyini vezetés kiszorításával. Például a cionista bankárelit által támogatott Prohorov, vagy a bebörtönzött zsidó Yukosz-vezető és hasonlók hatalomba juttatásával. Korábban a jelcini vezetés ideális lett volna számukra, csakhogy a Putyin mögött álló erők még időben észbe kaptak.
2. Katonai út - A nyugati titkosszolgálatok által felbiztatott és támogatott nemzetiségi, vallási szeparatista csoportok által polgárháborús helyzet előidézése, az ország területén élő nemzetiségek föllázítása az orosz vezetés ellen, a közép-ázsiai államokban a 'líbiai forgatókönyv' megismétlése, az orosz érdekszféra államainak 'leválasztása' az orosz birodalomról, Oroszország teljes bekerítése, és végső esetben a katonai invázió, amelyet a líbiai forgatókönyv előzhet meg. McCaine szenátor líbiai nyilatkozata alátámasztja azt, hogy ezzel az utóbbi lehetőséggel valóban számolnak, sőt minden bizonnyal aktívan dolgoznak rajta. Ezért kell nekik az úgynevezett rakétavédelmi pajzs is, hogy a valószínűsíthető orosz válaszcsapást lehetőség szerint vagy kivédjék, illetve ha teljesen nem is tudják elhárítani, hatását legalább az EU peremvidékére korlátozzák - igen, jól gondolják, ez Magyarország lenne.
Frissítés: Elemzésünk elkészítése után pár héttel, a háborús előkészületeket alátámasztó információkat kaptunk >>
Az előzmények – amiért az imperialisták kudarcot vallottak a politikai (békés) úttal
Nem megalapozott az az elmélet, miszerint egy átmeneti korszak törvényszerű nehézségei sújtanak bennünket és az egész nyugati világot - amelynek hatásai az egész bolygónkra kiterjednek. Hazánkban a szocializmusnak nevezett államkapitalizmusból a klasszikus kapitalista rendszerbe való átmenetnek minden különösebb nehézség nélkül kellett volna megtörténnie, mert a termelési feltételek javulása a struktúra kis változtatása mellett nagy termelékenység növekedést eredményezhetett volna. Ám pontosan ez volt az a lehetőség, melyet egyetlen nyugat-európai ország, illetve az EU soha nem fogadott volna el. Nekik már húsz évvel ezelőtt sem versenytársakra, hanem felvevőpiacra és olcsó, kiszolgáltatott munkaerőre volt igényük, valamint az olcsón megvásárolható állami tulajdonokra. Erre alapozva egy óriási komplex európai termelő rendszer kiépítését tervezték, amely a multinacionális cégek vezetésével világviszonylatban is elsők közé emelkedhetett volna. A világpiaci részesedés ebben az esetben kiemelkedőnek ígérkezett. Két tényező miatt nem valósult meg ez a nagyszabású terv. Oroszországot nem sikerült legyűrni, és Kína fejlődése sokkal gyorsabb volt, mint amire számítottak. Az Oroszországgal kiegészült Európai Unió 600 milliós lakosságával, jól képzett munkaerejével, kimeríthetetlen nyersanyagkészletével, magas technológiai tudásával maga mögé utasította volna az USA-t, és Kínát.
Ez a terv Magyarországon bukott el. Itt történt meg elsőként a változás 1990 után, és a modern, a szociális kérdésekre érzékeny kapitalizmus helyett a legbrutálisabb rablókapitalizmus szabadult rá az országra. A szocialista rendszer bukása után, az 1990-ben elsőként hatalomba került kormány (Antall-kormány), és az őket követő teljes politikai garnitúra árulásával az országra nézve tragikus következményekkel járt mindez, de egyben felnyitotta a szemét azoknak az országoknak, melyek árgus szemekkel figyelték a "legvidámabb barakkban" történteket. A környező országokban Magyarországra hivatkozva tettek tönkre amit tudtak, mondván, ha a magyaroknak ez így jó, akkor ti miért ellenkeztek? Akkor még volt az országnak akkora tekintélye, hogy ezt az érvet többen el is fogadták.
Oroszország Gorbacsov és Jelcin alatt hajlott volna a függetlenség feladására, de a népi ellenállás, a nemzeti kommunisták lázadása és a csecsen háború késleltette ezt a folyamatot. Közben Magyarország politikailag, gazdaságilag és erkölcsileg összeomlott, elrettentő például szolgálva az EU módszereiről. Putyin és a mögötte álló erők az utolsó pillanatban léptek fel, és propagandájukban a magyarországi helyzet ismertetése meghatározó erejűvé vált. Kellett ez az elrettentés, mert a népi vagyon jó része már náluk is a kapitalisták (oroszországi, többnyire zsidó származású oligarchák) kezébe került, és ezzel tudtak hatni a megvezetett tömegekre. Ezért Oroszországban a hatalom megszerzése a magyarországihoz hasonló 'demokratikus úton', a választásokon elindított politikai jelöltjeik által hosszú időre lehetetlenné vált. Azonban az ilyen irányú törekvéseiket továbbra sem adták föl, mivel a bankárelit által támogatott Prohorov, vagy a bebörtönzött Yukosz-vezető és hasonlók hatalomba juttatásával folyamatosan próbálkoznak, ám a putyini államvezetés nagy támogatottságot élvez és kicsi az esély a hatalomból való kiszorítására politikai úton.
A jelcini vezetés leváltását Putyinra, a mögöttes erők taktikázását a terjedelem miatt most nem részletezzük, de a történet önmagában is megérne egy tanulmányt.
Alapos áttekintés után kijelentjük, hogy a világban a III. világháború már zajlik. Ezzel kapcsolatban nem csak a néhány háborús övezetre gondolunk, hanem az új típusú háború különböző megjelenési formáira is. A szocialista tömb összeomlása után az európai és a világpolitikát nagyjából 2000-ig a közös pontok keresése határozta meg. A központi kérdés az anyagi haszon volt. Kínától az Egyesült Államokon át Oroszországig, az EU-ban, a periférikus országokban mindenütt. Látható volt, hogy az úgynevezett lator-államokat mindenki igyekezett magára hagyni, legyen az Kuba, Észak-Korea, vagy bármelyik. Nem törődött velük senki, mert a közös pontok keresése volt a lényeg. Ennek a közös pontnak a megtalálása azon a közös alapon nyugodott, hogy a gyárak termeljenek, és azt az emberek megvegyék. A gyáraknak olcsó munkaerő kell és rengeteg alapanyag. Az olcsó munkaerőt megtalálták először Kelet-Európában, majd a Távol-Keleten, az olcsó alapanyagokat pedig a kifosztandó országokban, és az új vadnyugaton, (vadkeleten) Oroszországban. Történt azonban valami és ez a valami okozta a jelenleg zajló III. világháborút.
Az orosz-szovjet birodalom elárulásakor az orosz népet, és az orosz katonaságot a zsákmányszerző Nyugat mély nyomorba döntötte. A korábbi megállapodásokat és ígéreteket megszegve a NATO az orosz birodalom határáig nyomult előre – ugyanis ez volt annak a háttér-megállapodásnak az egyik pillére, hogy a Szovjetunió feladta Közép-Európáig nyúló protektorátusát és megszűnhetett a Varsói Szerződés is. A magára büszke Oroszországot olyan mélyen alázták meg, ami sokkal rosszabb volt, mint a trianoni, vagy versailles-i béke. Az orosz népet butának bélyegezték, az orosz hadsereget közel nullává züllesztették. Szándékosan olyan háborúba taszították, amelyben a veszteség megalázó volt: az első csecsen háborúba. A katasztrofális gazdasági helyzet miatt hagytak több ezer oroszt meghalni, nem volt pénz megfelelő tüzérségi, légi támogatásra, hogy a veszteség jól dokumentálható és világgá kürtölhető legyen. Az orosz katonák a mocsárrá változott ideiglenes laktanyákban laktak, a szállásuk és ágyaik elsüllyedve a sárban. Oroszország a világon első lett az alkoholfogyasztásban. Betörtek a drogok, az alvilág teljesen eluralkodott, ezen kívül megkezdődött a vadkeletté válás, a szabad rablás. Oligarchák uralták és ölték a népet mint amolyan maffiavezérek, az orosz termékek gyártása leállt, senki nem vett semmit onnan. A gazdaság mélyrepülésbe kezdett.
2001 október 4-én, a szeptember 11-ei jól ismert események után három héttel, a Siberia Airlines 1812-es járata Tel Avivból tartott Novoszibirszkbe. A TU-154-es a Fekete-tenger fölött hasította a levegőt, amikor máig tisztázatlan körülmények között megsemmisült, állítólag a gyakorlatozó ukrán légvédelem véletlenül lelőtte. Miért érdekes ez a történet? Mert a mai háború kiváltó oka. A vadkeletté válás folyamata megállt. Putyin meglehetősen erős kézzel vezeti az országot, ahogy ilyen helyzetben kell is, ráadásul jó felé. Oroszország pillanatokon belül egyedül találta magát a világban. Megszűnik a világot átmenetileg irányító „profit-egyetértés”. Oroszországnak szövetségesekre van szüksége, és lassan nyit a lator-államok felé, mert más felé nem tud. Irán, Kuba, majd később Venezuela, és a többi. Kapcsolata egyedül Kínával jó. Kína viszont piacorientált, tehát gazdaságilag Nyugat-függő. A Nyugatnak, ha tartani akarja a jelenlegi világban betöltött pozícióját, egyetlen dologra van szüksége, de arra nagyon. A mérhetetlen mennyiségű orosz nyersanyagra. Oroszország most kezdte meg a tundrai olajmezők feltárását, amelyekhez eddig hozzá sem nyúltak. A hírek szerint akkora olajtartalék van ott, amihez foghatót még soha sem tártak fel. Mellé pedig ott vannak az északi-sarki (arktiszi) mezők. Oroszország 10 éve készül arra, amire az északi államok csak most kezdenek ráébredni, az északi-sarki felfedezésekre, feltárásokra, és a Sark valódi meghódítására. Az orosz jégtörőflotta a legnagyobb a világon, kutatóállomásai a legkomolyabbak, és a legfelszereltebbek. Számottevő északi-sarki környezetre kiképzett haderőt állított fel. Tudósai olyan szinten kutatták az elmúlt évtizedben a sarki vidéket és tenger földrajzát, ami messze meghaladta az összes többi országot együttvéve. Nagyjából készen állnak az Arktisz meghódítására. Aki meghódítja a Sarkokat, azé lesz a jövő? Mivel minden kiaknázható területen hatalmas népesség osztozik, mondhatjuk, hogy azé lesz a jövő, akié a Sark, és Oroszország. Az Antarktisz délen teljesen feltáratlan. (Valamennyien hallgatnak az antarktiszi csatáról, az erről készült film a Youtube-on megtekinthető). Ez az okfejtés viszont Oroszországot első számú célponttá teszi.
Az Egyesült Államok és az EU (a Nyugat) Oroszország elfoglalását Jelcin után sem adta fel. Látható, hogy az elmúlt néhány év az orosz sikerek évei voltak. A BRICS létrejötte, a kínai együttműködés, egyes dél-amerikai országok, majd jószerével a déli félteke szembefordulása a Nyugattal szintén orosz sikernek könyvelhető el. Azzal viszont tisztában kell lennünk, hogy azok az államok, amelyek évtizedek óta szó szerint kirabolják az egész világot, és ebből felállították a világ legnagyobb kalózhadseregét, ha újra összeáll szétzilálódott elemeiből, olyan haderőt képes felmutatni, amely a Földön még soha nem állt fel.
Az ellenséget elítélhetjük, lenézhetjük, de alábecsülni soha nem szabad. Véleményünk szerint Oroszország olyan veszélyben van, amilyenben még soha nem volt, és az is meggyőződésünk, hogy a Kelet országai, éppúgy mint Oroszország, most döbbentek rá minderre, vagy éppen most szembesülnek a veszéllyel.
Ha a politikai út (1.) nem működik, a katonai (2.) megoldás következik - A NATO rakétavédelmi pajzs szerepe
Itt egy kis kitérőt kell tennünk, hogy érthetőbb legyen miről van szó. A nukleáris fegyverzetkorlátozási szerződések Oroszország számára is 'csak' 1550 stratégiai nukleáris robbanófejet engedélyeznek hadrendben tartani (a taktikai robbanófejeket ezek a szerződések nem korlátozzák). A stratégiai robbanófejek megoszlása az orosz nukleáris csapásmérő erőknél a következő arányban történik: 1100 robbanófejet telepítenek a nukleáris meghajtású rakétahordozó tengeralattjárókra. (Jelenleg a felújítás alatt lévő Delfin IV hajóosztály (7 db.), az építés alatt álló új Borej osztály (1+3 db.) és a jelenleg kivonás alatt lévő Tájfun hajóosztály (1+2 db.) képviselik ezt a csapásmérő erőt. Ezek a hajók típustól függően egyenként átlagosan 12-16 tengerészeti ballisztikus rakétát hordoznak, rakétánként akár (szintén típustól függően) tíz robbanófejjel, és ha szükséges, fél évet is eltölthetnek a világ óceánjain, vagy az Északi-Sark jege alatt, de akár az Egyesült Államok partjai közelében meglapulva is.) A maradék mintegy 400 robbanófej a szárazföldi telepítésű interkontinentális ballisztikus rakétákkal felszerelt rakétacsapatok (Topol-M, Yars, stb.), valamint a légierő nagy hatótávolságú stratégiai nukleáris bombázói (Tu-95 például) számára van készletezve. Ezt áttekintve látható, hogy az orosz stratégiai nukleáris csapásmérő erők 'aduászai' a nukleáris meghajtású rakétahordozó tengeralattjárók – és ezektől tart leginkább a Nyugat. Fejlesztésük és gyártásuk – érthetően – mostantól kiemelt figyelmet kap.
A stratégiai interkontinentális ballisztikus támadó rakéták röppályájának vázlata
A támadó stratégiai interkontinentális ballisztikus rakéták megsemmisítése az ábrán látható 1-5-ig terjedő fázisban lehetséges. Ez az emelkedés, és a pályaív legfelső pontján történő haladás. Ha a rakéta kidobja a csalifejeket, valamint az éles robbanófejeket, akkor már szinte lehetetlen megsemmisíteni ezeket. Az 5-6 pont közötti szakasz a rajzzal ellentétesen jóval hosszabb is lehet. Nos, ha ezt az ábrát és az elvet figyelembe vesszük, akkor egy esetleges háborús helyzetben az orosz rakéták, amelyeket akár szárazföldről, akár tenger alól Európa felé indítanak, Európa központi részeiről már nem megsemmisíthetők, mert a rakéták a zuhanási fázisban vannak. Az elfogó rendszert minél közelebb kell telepíteni az orosz határokhoz illetve az Európai Unió határaihoz (a rakétapajzs részeként a tengerekre, óceánokra is), valamint le kell vágni minden olyan orosz szövetségessé válható területet, ami ilyen szempontból veszélyt jelenthet. Afrika felől egy pufferzóna kialakítása szükséges. Ehhez elég elfoglalni (szövetségessé tenni akár bábkormányokkal) katonailag Afrika felső partvidékét. Az Arab-félsziget, Törökország szintén kiváló erre, nem véletlen, hogy Törökországba kívánják telepíteni az elhárító pajzs egyik elemét. Ha feljebb megyünk észak felé, látható merre is alakul a pufferzóna.
Bennünk, akik jelenleg a Nyugathoz tartozunk, mint csatlós állam, felvetődik egy kérdés. Mekkora valójában Európa, mekkora területet kell védeni, és mekkora pufferzóna kell. Nos, nem az a kérdés, hogy földrajzilag mekkora Európa, hanem mekkora az ipari zóna, mert védeni csak az ipari zónákat kell. Ez pedig a nyugat–európai országokból áll. Nem tette fel soha senki azt a kérdést, hogyan lehetséges, hogy stratégiai iparágat az EU - bármekkora haszna lehetett volna belőle - nem telepít ki ezekről a területekről? Mert a háború lehetőségét soha nem adta fel, és folyamatosan dolgozik rajta. Így hazánk az iparvidék szélét képezi. Amikor Magyarország mellett Ukrajna stabil NATO és EU várományosként állt szemben az oroszokkal, Magyarországra az EU lassan telepíteni kezdett ipart. Ekkor hazánk az orosz határhoz képest egy európai központi ország volt, mert abban az esetben a peremvidék Ukrajna lett volna. Most, hogy Ukrajna meginogott, hazánk peremvidékké változott, és így is kezelik. Veszteséglistán vagyunk, ez a helyzet. Ugyanis az a rakéta, amely hazánkat célozza, Romániából már nem semmisíthető meg. Ukrajnából még igen. Ezért Oroszország és a Nyugat szempontjából Ukrajna hovatartozása létkérdés. Máris értelmet kap Medvegyev kijelentése: Ukrajna vonatkozásában, és más országok vonatkozásában sem elfogadható a kétkulacsos politizálás. Nincs köztes állapot, dönteni kell. Ide vagy oda.
Tételezzük fel, hogy a Nyugat, élükön az USA-val, tudják az orosz rakéták pontos adatit, de ha nem is tudnak mindent, Oroszország teljes bekerítésével (és az Európa köré font védelmi gyűrűvel) egy háború esetén az orosz válaszcsapást nagyrészt semlegesíteni tudják. Ezért mondja folyamatosan Dimitrij Rogozin, Oroszország NATO nagykövete, hogy a NATO rakétapajzs - melynek minden paramétere jórészt orosz területről indított rakétákra van tervezve - veszélyezteti az orosz stratégiai nukleáris haderő elrettentő képességét. Az orosz birodalom részéről ezzel megszűnik az a fajta hatalmi eszköz, és az elrettentés képessége, ami a 130 milliós orosz nemzetet a legnagyobbak közé emeli. Ha az Egyesült Államok és az EU megfelelően körbebástyázza magát és iparvidékeit, jöhet a második fázis. Egy teljes világszövetségbe összeállt sereg, ami az orosz területre és az ott található természeti kincsekre úgy veti rá magát, mint az éhező egy falat kenyérre. Ha az EU összes országának légi erejét, Kanada, USA, Ausztrália, Japán, és valamennyi csatlós állam légi ereje egy többhetes megrendítő csapással nekiesik Oroszországnak, a ballisztikus rakéták védelme nélkül semmi esélyük. Az S-300-as rendszer paramétereit ismerik, és az orosz légvédelmi rendszerek képességeit is. Meglehet, hogy az orosz válaszcsapás néhány rakétája átcsúszik a pajzson, de ennek kockázatát fölvállalják, mivel ezek nem a legfontosabb területek felé haladnak, mert a központi területeket megcélzó eszközöket a peremvidékről megsemmisítik. Mi van akkor, ha hazánk, Románia, vagy Kelet-Lengyelország kap pár rakétát? Semmi! Majd a Nyugat jól megsajnál bennünket, de legalább annyival kevesebb gond lesz ezekkel a későbbiekben.
Ha az interkontinentális ballisztikus rakéták nem oltalmazzák tovább az orosz népet, akkor a nyersanyagkészletét nem védi a nyugati imperializmustól semmi más, mint egy éppen korszerűsítés alatt álló orosz hagyományos haderő. A hanyatló Nyugat utolsó erejéből ráncba szedett nyugati haderő olyan megrendítő csapást tudna mérni Oroszországra, amibe a jelenlegi kormány rövid idő alatt belebukhatna. Utána következnének a Nyugat bábáskodásával a Prohorov- és Hodorkovszkij-félék. Az orosz nép újra az alkohol és a kábítószerek mételyében fog fetrengeni, éppen csak annyit tartanak meg, amennyi lemegy az imperialista érdekekért a bányába, kitermeli a kőolajat és a földgázt, a híresen szép orosz nők pedig jók lesznek a helyi és európai bordélyházakba. Sőt, nehogy a putyini eset megismétlődhessen, a haderőt megszüntetik, a rendőrség pedig a maffiához lesz hasonló – tehát a magyarországi forgatókönyv valószínűsíthető. Ezzel a cion-imperializmus 200 évre bebetonozta magát, éppúgy, mint az angol gyarmatbirodalommal.
Mikor következhet ez be? Nem holnap, de nem is túl sokára. Ugyanis Oroszország már rájött a Nyugat szándékára. Észak-Koreával eddig nem foglalkozott a világ, most Moszkva hirtelen nyitott Phenjan irányába. Megújuló kapcsolatok, iparvidék létesítése, gabonakivitel, amiért Észak-Korea egyenlőre nem is fizet, hanem törleszt majd a későbbi megállapodások szerint. Moszkva Kínának is felhívta a figyelmét, figyeljenek a NATO tevékenységére, és közös bizottságot hoztak létre, ami a NATO szándékait elemzi, és megfelelő ellenlépéseket dolgoz ki – a kiszivárogtatott közös védelmi rendszer tervét egyelőre cáfolják. A NATO nem engedheti meg, hogy Oroszország új ballisztikus rakétarendszert fejlesszen ki, vagy új légvédelmi rendszert alkosson és rendszeresítsen, vagy kivárja az típusú tengeralattjárók legyártását és felszerelésüket a hozzájuk kifejlesztett új rakéta típusokkal (Bulava, Liner), vagyis nem adhat 5-10 évet. Amint elkészül a pajzs, a Nyugat azonnal lépni fog, amíg még ereje van rá, a visszafordíthatatlan összeomlása előtt.
A közelmúlt hírei és eseményei nem hagynak kétséget a imperialisták valódi céljait és törekvéseit illetően
- McCaine szenátor szeptember 29-én ismét Líbiába látogatott. Tripoliban sajtótájékoztatót tartott, melynek során kijelentette, hogy Líbia példája – vagyis a líbiai forgatókönyv – mintául szolgálhat Irán, Szíria, Kína és Oroszország vonatkozásában is. Úgy fogalmazott, hogy Líbia inspirálja az embereket Teheránban, Damaszkuszban, sőt Pekingben és Moszkvában, de inspirálja az embereket az egész világon.
- Bulgáriába és Romániába amerikai különleges alakulatokat telepítenek, mintegy ötezer fős létszámmal.
- Az Egyesült Államoknak egyértelmű az álláspontja, mely szerint a Fekete-tenger térségét meg kívánja szerezni. Ez pedig kizárólag Oroszország ellenében lehetséges.
Mit tehet Oroszország? Jelen tanulmányunkat azért készítettük, hogy megnézzük, milyen esélyeket és lehetőségeket látunk. A folytatásban erre próbálunk válaszokat találni.
Az Oroszország által vezetett Keleti Szövetség válasza a nyugati imperialista agresszióra
Valójában a kérdés két, illetve három részből áll. Az első, a Nyugat védelme európai vonatkozásban. Ha csak az ipari térnyerésről lenne szó, vagy szellemi határokról, akkor mi értelme euró tíz- vagy százmilliárdok elköltése a térképen nagyon jól látható katonai-stratégiai védvonalra, mi szükség az előretolt USA hadállásokra, mi szükség egy rakétapajzsra, és a még jobban látható, mindenképpen orosz érdekövezetekbe történő erőszakos térnyerésnek? Semmi épeszű válasz nincs rá, csak egy: a Nyugat háborúra készül. A legfőbb védeni valók az imperialista világ ipara és szellemi bázisa. A második ugyanezen világ tradicionális kötődése, Izrael. A harmadik elem pedig a támadás lehetősége. Ne felejtsük el, hogy a védelem kérdésein, az ellenség fegyvereinek kielemzésén hatalmas tudással rendelkező fizikusok, kémikusok, mérnökök, és különböző szakértők dolgoznak.
Miért kezdett az orosz sajtó nagy felhajtásba, mikor kiderült, hogy az orosz elnök leállítja az S-300-as elhárító rendszer további gyártását? Mert ha kiderül, hogy az orosz légelhárítás jelenleg hatástalan a Nyugat ellen, viszont a nyugati fizikusok és mérnökök ezen kívül ismerik az orosz nukleáris elrettentő erők képességeit, továbbá ezek ellen olyan védelmet hoznak létre, amely akár 100 %-os valószínűséggel semlegesíti az orosz eszközöket, akkor Oroszország jelen pillanatban teljességgel kiszolgáltatott a Nyugatnak.
Még ha Szíria közvetlenül ki is maradna a harcokból, erről az oldalról ellenállás nélkül közvetlenül támadható Izrael, illetve berepülhető Iránból. A mai technikák birtoklásával, amelyekre egy közepesen fejlett ország is képes, Irán különösen nagy veszélyt jelenthet számukra. Egy közepes hatótávolságú rakéta (ilyenekkel Oroszország nem rendelkezik, mert a korlátozások miatt meg kellett semmisíteni ezeket), melyeket Irán gyors ütemben fejlesztett és fejleszt, nagy veszélyt jelenthet, főleg akkor, ha a lézer rávezetést is alkalmazni tudják. Ebben az esetben a palesztinoknak már nem RPG rakétákkal kell szaladgálni, hanem célmegjelölőkkel. Irán most jelentette be, hogy elkészült a saját lézer rávezetéses rakétájuk.
Hol látunk kiutat abból a bekerített helyzetből, amelyben jelenleg Oroszország van?
Észak-Afrikában nagyon nehéz a helyzet. Az orosz szolgálatok ott vannak valamennyi helyszínen, a naprakész orosz sajtóból az leszűrhető. Hogy miben bízhatnak? Az egyetlen lehetőséget használják és használták ki, ez pedig Izrael és a zsidók kérdése. Az iszlám államokban a Nyugat cionista-központúsága kivívta a muszlim emberek-tömegek gyűlöletét.
Az orosz politika ugyan fáziskéséssel ismerte fel a helyzetet, de a legjobb döntést hozta meg, ráadásul köszönetet mondhatunk Putyinnak a döntésért. Törökországot vette célba. Na nem azzal, hogy átcsábítsa, mert az történelmi okok miatt sem lehetséges. Nekik azonban jobb egy muszlim nagy szomszéd, amely szemben áll a Nyugattal is, mint egy Nyugat-barát Törökország. Meggyőződésünk, hogy Moszkva bedobta a csalit a törököknek, és azok rá is haraptak. Elég volt az évek óta lebegtetett EU csatlakozást, a történelmi sérelmeket, a gazdasági kiszolgáltatottságot (Nyugat függőség) említeni, ráadásul Moszkva felvillantotta a lehetőséget, hogy itt az idő a muszlimok összefogására. Oroszország részéről nem lesz akadály gördítve ez elé, a Nyugat gazdaságilag megroppant, most vagy soha! Törökország ezeket a lépéseket Oroszország nélkül soha nem lépte volna meg. Egy török haderő képtelen lenne egy görög-izraeli-USA flottával háborúzni, főleg úgy, hogy ha szembe helyezkedik Moszkvával, esetleg a helyzetet kihasználva Moszkva is lépéseket tesz, főleg Szíria felé. Törökországnak szüksége van arra, hogy Oroszország legalább hallgatólagosan támogassa. Ankara felméri a lehetőségeket. Két nagy hadsereggel kell számot vetni az muszlim világban, az egyik Szíria, a másik Irán. Milyen szerepet szánt nekik Törökország, ha ki akarja vívni a vezető hatalom szerepét?
Iránnak nehéz a helyzete, Afganisztán és Irak között két tűz között, északon a kurd kérdés, nyakában egy kirobbanni látszó pakisztáni polgárháborúval, a Perzsa-öbölben a NATO jelenlétével. Törökország szerint a perzsa katonanép, háborúzhat, addig is le lesznek kötve. Nem véletlen, hogy Szíriával rosszabb a viszonya, mert helyi vita alakult ki. A mostani szír helyzet is kapóra jön. Éppen csak annyira kellene őket lenyomni, hogy Szíria elismerje vezetőnek Törökországot. Ebben a helyzetben, ha ez a képlet a Nyugat akaratával szemben feláll, Izraelnek vége. Vagy feladják az egész háborús tervet, vagy Izraelből menni kell. Oroszország felől - ha Törökország és Szíria kimarad -, az orosz haderő közvetlen csapást tud mérni. Izrael egy fél Dunántúlnyi ország. Ezzel végül is Európa és az USA egy hatalmas tehertől szabadulna meg, de elképzelhető, hogy enélkül is feladják. Ebben az esetben a zsidóság közel-keleti bázisa elveszett. Ezek fontos kérdések, de látható, hogy Moszkva jó helyen ragadta meg a problémát. Ha Izrael elveszik a Közel-Keleten, az iszlám eufória következtében könnyen lehet, hogy a Nyugat elveszti a talajt ebben a térségben. Irán és Törökország együttesen bármelyik iszlám országot képes felszabadítani, ráadásul hatalmas népi támogatottsága lenne, mert az oszmán birodalom emléke még mindig él az emberekben. Jó ez Oroszországnak? Ha Moszkva mindezt elősegíti, azért kapnia kell valamit, és ez elsősorban a kaukázusi nyugalom lehet, és kijárás a Földközi-tengerre. Cserébe a kaukázusi muszlim ellenállást le kell törnie Iránnak és Törökországnak, elsősorban az utóbbinak, mivel a szunnita irányzatról van szó. Vajon miről tárgyaltak az irániakkal a tálibok pár nappal ezelőtt? Pakisztánról? Afganisztánról? Vagy esetleg az új lehetőségekről? Törökország hatalmas külpolitikai versenyfutásba kezdett. Líbia, Tunézia, Egyiptom, Arab-liga, Irán, sorba tárgyal a vezetőkkel. Ráadásul ha ez így alakul, akkor Grúzia a Nyugat számára elveszett. Abban a pillanatban a Nyugat teljességgel kiszorult a térségből. Törökország így biztosíthatja az orosz hajók kijutását a Földközi-tengerre. Ez szintén lényeges, mert ha ez bekövetkezik, az észak-afrikai pajzs értelmét veszti, és a rengeteg beleölt pénz kidobott pénzzé válik. Törökország kulcspont! Mivel ez valóban lényeges kérdés, sokakban felvetődik a csapda lehetősége. Valóban! Ez a lehetőség ott van a többi között. Mi van, ha az egész arról szól, hogy a Nyugat fel akarja adni Izraelt, de úgy, hogy abból újra ő jöjjön ki a szegény üldözött szerepében. Készül egy újabb holokauszt legenda? Felvetődött sokakban annak a lehetősége, hogy Izrael Törökországot használja fel. Törökország beadagolja a muszlim világnak az összefogást, és mint nyugati csatlós igyekszik az élére állni. Elhiteti, hogy ellenszegül a cionizmusnak, Izraelnek, összefogást hirdet az arabok, és az egész muszlim világ között. Izrael kiszorul a térségből, ezzel a zsidók újabb 50 évig játszhatják a világban a szegény elnyomott zsidók szerepét, akiket mindig csak bántanak a szélsőségesek, ezért a számukra biztonságos – általuk uralt - vidékeken sokkal erősebben lehet ezek ellen fellépni, és pozicionálni a hatalmat. Ez persze fikció, de nem minden alap nélkül. A legutolsó ilyen témájú EU szavazást is figyelembe kell vennünk, ahol a cionista EU Palesztina mellett tette le a voksát. Hogy lehet ez? Eljátsszák, hogy az egyik zsidó a másik zsidó ellen szavaz? Népi nyomásra hivatkoznak? Mikor érdekelte az őket ez a haszonnal és az érdekeikkel szemben? Mivel a fősodratú média nem hangsúlyozza ki, hogy az EU parlament egylényegű az izraelivel, az átlag polgár úgy érezheti, szegény zsidókat megint bántják, szorongatják a politikusok. A Nyugat már ennél nagyobb átvágásokra is képes volt, az árulás, kétszínűség a fő jellemzője, arról nem is beszélve, hogy cionista érdekei miatt bármikor odadob egy népet vagy országot.
Nem véletlen, hogy Medvegyev elnök Ukrajna tekintetében kifejtette: nincs kétkulacsos politika. Valahová állni kell. Ez vonatkozik Törökországra is. Hiába próbálja önmagát helyzeti előnybe hozni. Látszólag Törökország saját érdekében politizál. Pillanatnyilag azonban a világ nem Törökországról szól, hanem a két pólus újrarendezéséről, ahol olyan nagy országok is megtalálják a helyüket, mint Kína. Azt, hogy Törökország önállóan egy harmadik pólust hozzon létre, pillanatnyilag kivitelezhetetlennek kell minősítenünk. Ehhez nem rendelkezik elég erővel, ugyanis a harmadik hely kivívásáért mindkét féllel meg kell mérkőzni.
A másik csapásirány, ahol Moszkva tehet valamit, az Belorusszia és Ukrajna. Ezt a két országot - habár nemrégen Nyugat-barát politikát folytattak -, szándékosan nem soroltuk a Nyugathoz. Itt érvényesül valamelyest az orosz külpolitikai nyomás. Számunkra miért jó ez? Mert így hazánk perifériára szorult. Amennyiben Izraelt fel kell adni, az ottani lakosság bolond lenne új hazának egy elsőlépcsős államot keresni, főleg akkor, ha a Nyugat valóban ki is akarja használni a helyzeti előnyét a rakéták vonatkozásában. Oroszországban egy líbiai forgatókönyv elkezdésére a legalkalmasabb időpont a jövő tavaszi elnökválasztás lenne. A szavazatok újraszámlálását követelő tüntetéseken páran meghalnak, amivel kezdetét veheti a beavatkozás.
A harmadik csapásirány az oroszok számára a nyelvi és vallásbeli, vagy annál szorosabb kapcsolatok miatt Bulgária, és utána Szerbia lenne. Milyen érdekes, hogy éppen ebben a két országban kezdődnek az utóbbi időkben a felfordulások. Amennyiben Oroszországnak sikerül megbontania ezt a pajzsot bármerről, és rést ütni rajta, az egész háborús terv dugába dőlt. Abban az esetben azonban a Nyugat nagyon rövid idő alatt elhullik. Az EU felbomlása elindítja az országokon belül a felelősségre vonásokat, és a cionista alapú berendezkedésnek hosszú időre – vagy örökre - vége a térségben. Most már érthető, miért van a hatalmas háborús készülődést, a tízezerszám megrendelt bombák, a románok hadseregének felduzzasztása, és sorolhatnánk. Továbbá értelmet nyer rengeteg apró, összefüggéstelen kis hír. A Nyugat egy hatalmas, de utolsó dobásra készül. Mindent egy lapra kell feltennie, mert nincs más választása. Vagy megszerzi a gigászi orosz nyersanyagbázist, vagy lehúzhatja a redőnyt. A Nyugatnak Oroszország nélkül semmi esélye a fennmaradásra (a jelenlegi formában). Még egy utolsó erőbedobásra talán képes, de aztán el kell fogadnia az orosz hegemóniát. A kérdés csak az, hogy ez az utolsó erőmutatvány milyen lesz.
Mekkora esélye lenne egy ilyen nyugati támadásnak? Erre mindenki azt mondja, Oroszországot még senki sem foglalta el soha. Most sem fogja, és nem is akarja. A lényeg a líbiai forgatókönyv. Utána pedig az oda beáramló idegenek, legfőképp Izraelből. Ahol nagyon sokan tudnak, és tanulnak oroszul (mert a volt Szovjetunió területéről települtek oda). A politikai ellentábor felállítása, mint új „narancsos forradalom”. A söpredék, a semmire való, a pedofil, a fajtalankodó (buzi) és megannyi selejtes, emberre emlékeztető lény azonnal a Nyugat mellé állna. Oroszország sajnos fáziskésésben, de megkezdte az ellenlépéseket.
Elemzésünknek ezzel még mindig nem értünk a végére, a folytatással rövidesen jelentkezünk. Bízunk benne, hogy akik eddig követték írásunkat, a továbbiakat is érdeklődéssel olvassák majd.
Jövőnk Társadalmi és Politikai Stratégiai Elemző IntézetVisegrádi Négyek: A NATO pajzsa Oroszország ellen


|
Bár az együttműködés előremozdítására Magyarország kormányzati ciklusokon átívelő jelleggel, folyamatosan nagy hangsúlyt fektetett, a Visegrádi Négyek szervezetének jelentősége még mindig nem került be a köztudatba Magyarországon. A fővonalú média a Visegrádi országok biztonságpolitikai együttműködésének elmélyítéséről szóló hírek kapcsán kezdett el foglalkozni a Lengyelország, Szlovákia, a Cseh köztársaság és Magyarország közt megvalósított hosszú távú programmal.
1992-ben a visegrádi országok létrehozták a Közép-európai Szabadkereskedelmi Megállapodást (CEFTA). Ez a szervezet a nyugat-európai minta alkalmazását jelentette a négy ország által alkotott kereskedelmi övezet vonatkozásában. Az együttműködés médiában való kommunikálása részét képezte a nemzetgazdaságok leépítésére kidolgozott folyamathoz társított propagandának, amely a privatizációs program rövid távú bevétel-növekedését gazdasági fejlődésnek mutatta fel a térség valamennyi országában. Elegendő arra gondolni, hogy hazánkban a privatizációs programot még mindig a gazdasági növekedés motorjának állítják be, ami csak és kizárólag a hazai korrupt viszonyok miatt "siklott félre".
Az eredeti CEFTA egyezményt a visegrádi négyek néven ismert országok (Lengyelország, Magyarország, Csehszlovákia (később Csehország és Szlovákia) írták alá 1992. december 21-én Krakkóban. A hivatalosan megfogalmazott célok szerint a CEFTA-n keresztül a tagországok célja volt 1.) a nyugat-európai intézményekkel való integráció felgyorsítása, 2.) az európai politikai, gazdasági, védelempolitikai és jogi rendszerbe való bekapcsolódás, 3.) a tagállamok demokratikus politikai- és szabadpiaci gazdasági rendszerének megszilárdítása.
Szlovénia 1996-ban csatlakozott a CEFTA-hoz, amelyet 1997-ben Románia, 1999-ban Bulgária, 2002-ben Horvátország és 2006-ban Macedónia követett. Az összes korábbi tagország már kötött társulási megállapodást az Európai Unióval, így a CEFTA a teljes jogú EU-tagság előkészítését végezte. Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és Szlovénia 2004. május 1-jén vált az Európai Unió tagjává, Bulgária és Románia pedig 2007. január 1-jén. Horvátország esetében a csatlakozási tárgyalások folyamatban vannak, Macedónia pedig hivatalos EU-tagjelölt.
Az EU irányelvei mentén a jövőbeli tagországok szabadkereskedelmi zónák megalapításával készülnek fel a tagságra, amihez nagyarányú privatizációs program társul, azt követően pedig az államadósság fokozatos növekedése. Az egyezményhez csatlakozó országok kollaboráns vezetői a kormányprogram keretein belül lehetővé teszik a nyugati cégek monopolhelyzetének kialakítását. Ezt alátámasztja az a tény, hogy a CEFTA-országok külkereskedelme nagyrészt az EU tagállamokra korlátozódik. Vagyis a CEFTA szervezete az a gépezet, ami a Szovjetunió felbomlása után lehetővé tette a nyugati szövetségi rendszer Oroszország felé terjeszkedését a posztszovjet országok beolvasztásával, és évtizedes munkának köszönhetően a folyamat ott tart, hogy a politikai közbeszéd tárgya az Európai Egyesült Államok megalakítása, miközben a NATO igényt tart az egész európai térségre.
A posztszovjet államok EU- és NATO-csatlakozása minden esetben az után zajlott le, hogy a privatizációs programnak köszönhetően a nyugati érdekeltségek kezébe, vagy felszámolásra kerültek a nemzetstratégiailag fontos ágazatok. A nyugati érdekeltségeknek nem volt érdeke a gazdasági növekedés ebben a térségben, mivel a térség egésze a NATO szövetségi rendszerének perifériáját képezi, és eltérő nagyhatalmi érdekek potenciális ütközőpontja. A NATO vesztes háborúi, és a 2008-as gazdasági világválság során az Amerikai Egyesült Államok esetében a sorozatosan elszakadni akaró tagállamok felhívták a figyelmet arra, hogy a NATO nem rendelkezik elég stabilizációs erővel ahhoz, hogy egy átfogó válság esetén megőrizze a nyugati szövetségi rendszer katonai, politikai és gazdasági egységét. Az Egyesült Államok területén történt természeti katasztrófákat követően kialakuló kaotikus állapotok, illetve a nyugati országok nagyvárosaiban egyre rendszeresebben megjelenő zavargások okozta problémák egyértelművé tették, hogy egy átfogó válság esetén a NATO haderők tekintélyes része le lenne kötve a gazdasági központok stabilizálásával, ami nagy valószínűséggel a perifériaállamok leszakadásához vezetne, mind Európában, mind pedig a NATO-által uralt afrikai és ázsiai térségekben. Ezért a négy ország közt immár célszerűsített biztonságpolitikai együttműködés van. A Visegrádi Négyek együttműködés a NATO pajzsa Oroszországgal szemben, és egy olyan stabilizációs erő, ami a nyugati szövetség - katonai - válsága esetén helyi szinten azonnal, gyors reakcióra képes, és ellensúlyozza a NATO legfőbb gyengeségét, az átcsoportosítás lassúságát. A Visegrádi Négyek együttműködést már a kezdetektől fogva erre tervezték, amire az elmúlt évek történései is egyre több bizonyítékot szolgálnak.
A 2009. október 8-án Budapesten megrendezett miniszteri találkozón már központi téma volt a Visegrádi Harccsoport létrehozása. Akkor a Visegrádi Négyek és Ukrajna honvédelmi miniszterei megegyeztek egy gyorsreagálású harccsoport létrehozásáról. A tárgyalás később kibővült négy nyugat-balkáni ország képviselőivel, és a V4 országok képviselői kinyilvánították, valamennyien célként tekintenek arra, hogy Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró és Macedónia a NATO-hoz és az Európai Unióhoz csatlakozzon. A találkozón Szekeres Imre kijelentette: "Magyarország azon három ország közé tartozik, amely szárazföldi erőinek több mint 10 százalékát a közös feladatokra ajánlotta fel, és egyedüliként tudott megvalósítani egy olyan szövetségi projektet, amely a NATO egyik képességhiányát, a stratégiai légi szállítás nehézségeit orvosolja", amely kijelentés a későbbiekben még fontos lesz a Visegrádi Négyek együttműködés hosszú távú céljai szempontjából.
2010. június 21-22-én Balatonőszödön került megrendezésre a V4-es vezérkari főnökök találkozója. Az eseményt követően Benkő Tibor altábornagy kijelentette, hogy az EU Harccsoport mintájára megalkották a Visegrádi Harccsoport megvalósíthatósági tanulmányát. Mint azt elmondta, a szervezet körülbelül 1000-1200 fős kontingenst jelent, amely feladatai közé többek között a békefenntartás és a kríziskezelés tartozik, valamint a találkozón érintett témaként említette az előretolt repülésirányítók képzését, az improvizált robbanóeszközök elleni védekező képesség kialakításában folytatott együttműködést, valamint a helikopterkezdeményezés feltételeinek áttekintését.
A közvélemény csak ezt követően értesült az együttműködés valós súlyáról. 2011. május 12-én a négy ország védelmi miniszterei Lőcsén megállapodtak egy közös, az EU követelményeinek megfelelő harccsoport létrehozásáról. Azt követően a Strategic Forecasting (Stratfor) főigazgatójával, George Friedmannel készített interjú terjedt el a világhálón, "A magyarok végre kezükbe vették sorsukat" címmel. A média rögtönzött, újonnan felmerült "ötlet" jelleget akar adni az együttműködésnek mondván, hogy az kifejezetten az Orbán-kormányhoz köthető, de az előzményekre tekintve azt láthatjuk, hogy az egyezmény mögött egy olyan, előre célszerűen eltervezett és hosszú távú program van, ami a közeljövőben a magyarság egészének sorsára kihatással lesz.
2011. október 4-én Orbán Viktor Rijádban a szaúdi kereskedelmi és ipari kamarák tagjai előtt mondta, hogy "az elkövetkező öt-tíz évben Európa gazdaság növekedését elsősorban nem a régi hagyományos, nagy európai gazdaságok adják majd, hanem a Balti-tengertől az Adriai-tengerig húzódó közép-európai térség". Orbán Viktor és más szabadkőműves politikusok kijelentései arról, hogy a jövőben a közép-európai térség lesz az európai gazdaság motorja, egyáltalán nem alaptalanok, hanem épp ellenkezőleg, tudatában vannak olyan terveknek, amiket a nyilvánosság számára egyetlen politikus sem közöl. 2011. november 16-án a külügyminiszter és a honvédelmi miniszter előterjesztést adott be az Európai Hagyományos Fegyveres Erőkről szóló Szerződés (CFE) és kiegészítendő dokumentumai Oroszországi Föderáció viszonylatában való részleges felfüggesztéséről. Ennek értelmében Magyarországnak a továbbiakban nem kötelessége tájékoztatni az Orosz Föderációt az esetleges NATO-csapatmozgásokról, ami a közelmúlt történéseivel együtt nagyarányú NATO-átcsoportosítást vetít előre. November 17-én az Európai Unió elfogadott egy ENSZ határozatot, miszerint Dél-Oszétia és Abházia megszállt terület, és Grúzia jogosan tart igényt rájuk, az orosz hadsereg pedig megszállóként tartózkodik grúz területen. Még aznap az orosz vezérkar főnöke, Nyikolaj Makarov hadseregtábornok bejelentette, hogy 700 000 tartalékost készenlétbe helyeznek, és megkezdik behívásukat. 2011. november 23-án az Egyesült Államok is felmondta a CFE-egyezményt, ezzel eddig összesen 15 NATO-tagállam vonta ki magát az egyezmény alól, köztük hazánk is és a visegrádi együttműködés tagállamai.
A NATO újabb háborúra készül, és a lakosság figyelmét elvonják róla a mindenre kiterjedt médiagépezettel. Az európai médiában csak a válságról hallani, a bankrendszer közelgő összeomlásáról, a leminősítési hullámról. A Szíria katonai megszállásának Oroszország általi megvétózását követő események voltak a nyílt szembenállás első eseménysorozata, de ahogy az ENSZ határozat létrejött Dél-Oszétia és Abházia területe kapcsán - ami az orosz érdekszférába való beavatkozás szándékának hivatalossá tétele -, mintegy varázsütésre megkezdődött a félelem a periféria államok államcsődjétől (köztük Magyarországétól). A hazai fővonalú média is ezzel van elfoglalva, miközben a kormány kommunikációja az újabb IMF-hitel elfogadtatására és a forint elleni állítólagos spekulatív támadás boncolgatására korlátozódik. A Moody's leminősítette Magyarországot, Giró-Szász András kormányszóvivő pedig a Moody's döntésével kapcsolatban kijelentette, hogy hasonló spekulatív támadás zajlik a forint ellen, mint 2008-ban, és megerősítette, hogy nemzetbiztonsági kérdésnek tekintik és vizsgálják, kik állhatnak a támadás hátterében. A Magyarország destabilizálására irányuló törekvések részét képezik annak a propaganda-hadjáratnak, ami eltereli a figyelmet az ország geopolitikai helyzetéről és arról, hogy a közeljövőben hazánk logisztikai központja lesz a NATO keleti terjeszkedésének.
A teljes európai média hallgat róla, és a gazdasági helyzettel elterelik az emberek figyelmét, pedig az elmúlt napok történései alátámasztják, hogy az ország jelenlegi vezetése - mint a nyugati szabadkőműves rendszer helyi kirendeltsége - tudatosan részt vesz a NATO háborús előkészületeiben. A NATO jelenleg megteremti az orosz érdekszféra elleni katonai beavatkozás jogi feltételeit, Magyarország törvényeit pedig ehhez azonnali hatállyal hozzáigazították. Az Európai Unió - fél éves váltással - folyamatosan többnemzeti harccsoportokat tart készenlétben arra az esetre, hogy azok a politikai döntés követően 10 napon belül bárhol bevethetőek legyenek az unió területén belül. Magyarország legközelebb 2012 második felében lát el készenléti feladatkört, így a kormánynak meglesz az ürügye a mozgósításra. Hogy a Visegrádi Együttműködés nem a közép-európai nemzetek önrendelkezését védi, hanem a NATO pajzsaként és stabilizációs erejeként szolgál, arra elég beszédes állásfoglalást ad Szekeres Imre 2009. október 8-án Budapesten megrendezett miniszteri találkozón tett kijelentése, miszerint az együttműködés "a NATO egyik képességhiányát, a stratégiai légi szállítás nehézségeit orvosolja". Nem csak orosz szakértők hívták rá a figyelmet, hanem a Friedman-interjúnak is egyik kiemelkedő pontja az a megállapítás, hogy a NATO hadműveletek többnyire az Egyesült Államok stratégiai légi szállítási képességére támaszkodnak. A NATO gyenge pontjai a líbiai hadműveletek során a korábbiaknál is látványosabban mutatkoztak meg, és nyilvánvalóvá vált, hogy a NATO életképtelen az amerikai haderő nélkül, az amerikai haderő Közép-Európába történő átcsoportosítása pedig roppant időigényes. Arról nem is beszélve, hogy a CFE-egyezmény miatt az európai NATO-tagállamok néhány nappal ezelőttig kötelesek voltak jelenteni az Orosz Föderáció felé minden csapatmozgást. Ezt a problémát sikeresen megoldották egy rendelettel.
Ez a fajta ködbe burkolózás és az európai kormányzatok oroszellenes retorikája nyilvánvalóvá teszi az ellenséges szándékot. Hogy a naivak elgondolásaival ellentétben az ellenséges retorika nem csak a hétköznapi politikában jelenik meg, és a visegrádi együttműködés pajzsként szolgál a NATO számára egy esetleges orosz válaszreakció esetén, azt igen jól szemlélteti a Friedman-interjú:
"Ez a négy ország, de hozzájuk vehetjük bátran Romániát, Bulgáriát, Szerbiát, sőt, Ukrajnát is, harapófogóba kezd kerülni. A közép-kelet európai térség vákuummá válhat. Először is azért, mert Oroszország lassan, de biztosan stratégiát váltott és ismét terjeszkedő politikát folytat. Egyelőre a volt szovjet köztársaságokat hálózza be – Moszkva minden téren függőségi viszonyba sodorja őket. Az igazi, drámaian érzékelhető váltást Oroszország Grúzia ellen indított háborúja jelezte. Oroszország szomszédainak be kell látniuk, hogy ők is bármikor sorra kerülhetnek."
Jól látható, hogy az Oroszországgal, mint agresszívan terjeszkedő, „világuralomra törő” nagyhatalommal való látványos rémisztgetés jól bevett eszköznek számít, amely történelmi traumákra épít, és így a NATO számára hatékony érdekérvényesítési eszköz volt valamennyi posztszovjet országban. Mindazonáltal figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy jelenleg a NATO az, aminek a fennmaradásához újabb erőforrásszerző háborúkra van szüksége, amit jól mutatnak mind a nyugati szövetési államok gazdasági helyzete, mind pedig a NATO egyre inkább kiütköző gyenge pontjai.
Az együttműködés egyik fő aspektusa - vagyis hogy a NATO a stratégiai légi szállítás nehézségeit orvosolja - is arra enged következtetni, hogy a visegrádi együttműködésnek nem a tagállamok biztonsága szempontjából van kiemelkedő feladata, hanem a NATO egésze szempontjából, vagyis elsődleges feladatának tekinthető, hogy biztosítsa a NATO számára a megfelelő légi szállítást egy keleti irányba történő csapásmérésre, ami egyébként az amerikai rendszerek átcsoportosításával roppantul nehézkes vállalkozás lenne.
Az Orosz Föderáció felvetette annak a lehetőségét, hogy megtiltják a területükön áthaladó, Afganisztánba irányuló légi szállítást, vagyis az orosz állam potenciális veszélyként számol azzal, hogy a közeljövőben a NATO "békefenntartókat" küld az ENSZ által "orosz megszállás alatt lévő területnek" nyilvánított Abházia és Dél-Oszétia területére, ami a NATO-haderő egy újabb hídfőállása lenne az átcsoportosítások könnyebb lebonyolítására. Hogy a magyarországi kormányzat a visegrádi együttműködés keretén belül részt vesz ennek a háttér-tervezetnek a végrehajtásában, az jelent közvetlen veszélyt az ország lakosságára nézve, nem pedig a NATO által elfoglalt területeken történő orosz érdekérvényesítés. Ugyanis a NATO hódító háborúinak köszönhetően minden NATO-tagállam potenciális katonai célpont.
Kár áltatni magunkat azzal, hogy a Visegrádi együttműködés a közép-európai országok biztonságpolitikája szempontjából fontos. Már az 1994-es prágai csúcs azért is vált nevezetessé, mert a négy tagország miniszterelnökein és elnökein kívül a találkozón részt vett Bill Clinton amerikai elnök is. Akkor ez kifejezte, hogy az ország egy újabb szövetségi rendszerrel kötődik a hanyatló Nyugathoz. Az azóta sincs ez másképp, ennek ékes bizonyítéka a közelmúlt történései. Minden szempontból egy újabb NATO-hídfőállásnak tekinthető, ami a nyugati szövetségi rendszer gyengeségeit helyi forrásokból ellensúlyozza.
Hogy hazánk a közeljövőben egy kelet felé irányuló NATO-beavatkozás logisztikai központja lesz, azt hűen mutatja, hogy a kollaboráns kormánynak hirtelen nagyon sürgőssé vált a hazai fegyveres szakszervezetek eltávolítása. Magyarországon eddig sem volt működőképes szakszervezeti érdekképviselet, de a hatalom mindeddig megelégedett a szakszervezeti vezetők kézben tartásával, lefizetésével, akit nem tudtak lefizetni, azt pedig megfélemlítették, vagy belekényszerítették egy erejét felőrlő, elnyújtott "igazságügyi" procedúrába. Szima Judit letartóztatása annyit jelent, hogy valami készülőben van Magyarországon: egy olyan folyamat, aminek egy életképes fegyveres rendvédelmi szakszervezet a megvalósítás szempontjából túl magas biztonsági kockázatot jelentett volna. Forrásaink szerint a közelmúltban Magyarországra olyan mennyiségű katonai logisztikai rendszer lett beszállítva, ami a térség védelmi feladatainak ellátásával már meg nem magyarázható, sokkal inkább egy invázió előkészületeit vetíti előre.
A Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ létrehozása is ezzel összhangban történik. A Belügyminisztérium közleménye szerint "a korszerű technikák felhasználásával a NIBEK egységesíti a különböző nemzetbiztonsági és rendészeti szervek adatkezelését, gyorsítja az adatelemzéseket, és fontos feladata lesz, hogy kiszűrje az együttműködő szervek működésbeli párhuzamosságait." Az új szervezet akadálytalanul hozzáférhet az adatkezelőktől minden információhoz, és mivel ez a rendészeti szervekre is vonatkozik, ezért kijelenthetjük, hogy a szervezet eszköz a karhatalmi erők vezetőinek és személyi állományának teljes ellenőrzés alatt tartására, valamint a belső politikai ellenzék teljes körű megfigyelésére, és ennél fogva célja minden, az újabb NATO hadművelet elé álló akadály felszámolása. Akkor is, ha ez a nép szemében egyetlen hiteles szakszervezeti vezető nyilvánvalóan koholt vádak alapján történő letartóztatását jelenti. Hogy mindez kinek az érdekében történik, afelől sem lehet semmi kétségünk, ugyanis a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ név rövidítése (NIBEK = ניבע) jiddisül annyit jelent: "új".
Jövőnk Társadalmi és Politikai Stratégiai Elemző IntézetMég szép , hogy az ütköző zóna államai felett tombol majd a háború . És nem Francia , Német , és a többi nyugat európai ország felett . Mi adjuk a statisztákat , és a halottakat , az egész térség kiirtásra van itélve a cionista világhódítás eszközeként . Feláldozhatóak leszünk mi alkotjuk az új holokamut , és szsarnak ránk , és amit mi akarunk . Gojok hol a józan eszetek , és hol vannak a benzines üvegjeitek , most még rájukdobálhatjátok , most még ti is beleszólhattok a sorsotokba , de ha a metszet farkinca lesz a divat , ti keteshettek új hazát . A helytartóink , és a helytartóságra aspirálók már szabatják át a farkincájukat, hogy tórahordozónak befogadják őket , hülye diszgojok, a kazárok sem váltak zsidóvá , és az ortodokszok máig nem fogadták be őket , de mint terrorista söpredék jól elvannak egymással , de tudják , hogy feláldozhatók a cionista érdek oltárán , mint a II. világháborúban arra nem voltak érdemesek , hogy megmentsék kimentsék őket , ehelyett kitalálták a holómesét , és a világot zsarolják , hogy bizony őket el kell tertani , az USA el is tartja őket , hisz ők is kiirtották az őslakosságot , és most koncentrációs táborokat építettek Amerika szerte már 800 tábort berendeztek , míg a zsidók a világ legnagyobb koncentrációs táborában tartanak egy népet , kiktől elrabolták hazájukat , földjüket vizüket , és minden értéküket . Beszorították őket egy haláltáborba , és a züllöt nyugati demokráciák szeme láttára nap mint nap gyilkolják a palesztin népet . Ebből látszik , hogy a nyugati demokráciák zsidó vezetés alatt álnak , és ott is elkelne a benzinesüvegek dobálása , az arab bevándorlóknak eréjesebben kellene fellépni a cionista zsidó patkányok ellen .

GLADIOA Bilderberg csoport áll a terrortámadások mögött – Az


olasz Legfelsőbb Bíróság elnökének bejelentése


bombaként robbantPosted on 2013/04/22 by Híradmin
bilderberg-csoportMegdöbbentő információ került napvilágra ma Olaszországban, mely igazol sok mindent, az úgynevezett “Összeesküvés Elméleteket”, melyek már régóta ismertek, miszerint van egy titkos “Nagy Testvér” testület, mely a sok erőszak mögött áll Európában és Amerikában is, és amely felelős a terrortámadásokért és a gyilkossági kísérletekért. Ezt a sokkoló történetet Paul Joseph Watson és az Infowars tárja a közvélemény elé:
Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától” – mondta ezt Vinciguerra eskü alatt tett vallomásában.
Ennek oka igen egyszerű. Arra kellett volna kényszeríteni ezeket az embereket, az olasz közvéleményt, hogy forduljanak az államhoz annak érdekében, hogy az teremtsen nagyobb biztonságot. Ez a politikai logika a mészárlások és a bombatámadások mögött, melyek büntetlenül maradtak, mert az állam nem tudta elítélni saját magát, vagy megállapítani a maga felelősségét azért, ami történt.” – tette hozzá…
Ez a történet Paul Joseph Watsontól és az Infowarstól megerősíti azt a sok tudást, melynek már sokan a világon birtokában vannak, hogy a Bilderberg (és megbízott terroristáik) egy gonosz csoport, és felelősségre kell vonni őket emberiség ellen elkövetett bűncselekményeikért.
Paul Joseph Watson
Infowars.com
April 11, 2013
Az Olasz Legfelsőbb Bíróság tiszteletbeli elnöke és korábbi Nyomozóbíró Ferdinando Imposimato, aki a II. János Pál Pápa elleni merénylet ügyében vádat emelt, most azzal vádolta mega Bilderberg csoportot, hogy ők állnak az európai terrortámadások mögött.
Imposimato
Az Articolo Tre weboldalnak adott interjúban Imposimato, aki részt vett az egykori volt olasz miniszterelnök Aldo Moro elrablását és meggyilkolását érintő ügyben azt mondta, hogy “egy megdöbbentő dokumentumot találtam”, mely összefüggésbe hozza a Bilderberg csoportot az Ordine Nuovo  szélsőjobboldali szervezettel terrortámadások elkövetésében.
Az olaszországi megoldatlan gyilkosságokkal kapcsolatban és ezen dokumentum birtokában Imposimato kijelentette, “Mikor a mészárláshoz ér, szintén a Bilderberg csoportról beszél. Én elhiszem ,ami ebben a dokumentumban áll. Elvégeztem néhány vizsgálatot, és azt mondhatom, hogy a feszültségek és a mészárlások stratégiája mögött szintén a Bilderberg csoport áll egyfajta Nagy Testvérként a manőverezések, a terroristák használata és a szabadkőművesek fölött.
A “feszültség stratégiája” a Gladio Művelet égisze alatt működött, egy NATO hidegháborús “maradj a háttérben” projekt pedig arra törekedett, hogy létrehozzon egy célszerű politikai légkört Európában, melynek ügynökei terrortámadásokat hajtottak végre, melyekért azután mind a baloldali, mind a szélsőjobboldali politikai csoportokat hibáztatni lehetett.
A Gladiot úgy tervezték, hogy démonizálja a politikai ellenzéket, és a “közvélemény ereje arra kényszerítse a kormányt, hogy teremtsen nagyobb biztonságot.” – az egykori Gladio ügynök Vincenzo Vinciguerra vallomása szerint. 2000-ben egy olasz parlamenti vizsgálat megállapította, hogy az 1980-as bolognai bombamerényletet, amely megölt 85 embert, “olasz állami belső intézmények emberei és az Egyesült Államok hírszerzéséhez köthető emberek követték el.”
Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától” – mondta ezt Vinciguerra eskü alatt tett vallomásában.
Imposimato kijelentette, hogy a dokumentumot egy korábbi Ordine Nuovo terroristától kapta. Az Ordine Nuovo tagjai (magyarul “Új Rend”) számos halálos terrorista támadásban vettek részt, köztük az 1969-es Piazza Fontanai bombatámadásban, az 1974-es Róma-Messina vonat támadásban, a Piazza della Loggia 1974-es bombatámadásban és az Italicus Express 1974-es bombamerényletben.
bombameréynlet
A Bilderberg csoport minden évben egy körülbelül 120 fős összejövetelt tartott a legbefolyásosabb hatalmi brókerekkel a bolygóról a politikai, banki, tudományos, média és még a királyi családokból is. A szervezet éves megbeszélését mindig egy szállodában tartották Európában, Kanadában és Amerikában, ám annak ellenére, hogy sok nehéz játékos is részt vett az eseményeken, a fősodrású média alig számolt be róla, pedig az egykori NATO főtitkár és Bilderberg tag Willy Claes 2010-ben beismerte, hogy a Bilderberg résztvevőknek kötelezően végre kellett hajtani politikai döntéseket, amelyeket az ülések alatt hoztak.
Számtalan más példa van arra, hogy a Bilderberg csoport idő előtt befolyásolta a globális eseményeket, rendszeres időközönként kiválasztva olyan elnököket és miniszterelnököket, akik semmibe vették a demokratikus folyamatokat.
2009-ben Étienne Davignon a Bilderberg elnöke még azzal hencegett, hogy a közös valuta, az Euro a Bilderberg csoport agyszüleménye volt.
Imposimato rágalomhadjáratában a Bilderbergek ellen – honfitársa Alfonso Luigi Marra nyomdokaiban, aki kiemelkedő ügyvéd, aki a közelmúltban azt kérte, hogy a római ügyész vizsgálja meg a Bilderberg csoport bűncselekményeit – kijelentette, hogy az elitista szervezet 2011-es találkozója Svájcban az olasz miniszterelnök, Mario Monti kiválásztásához vezetett.
összeesküvés
A csoport az elitisták “egyedi, illegális testvériségeként” magukat “törvények felett” állóknak tekintik, Marra rámutatott a Bilderberg mérnöki pontosságú háborúira, gazdasági összeomlásokra, és diktátorok felfegyverzésére, mely tevékenységek “nyilvánvalóan a büntető törvénykönyv égbekiáltó sárba tiprása, és akkor még keveset állítok.”
A 2013-as Bilderberg találkozó helye és ideje még nem megerősített, de a találgatások között szerepel London, valamikor június elején.
Infowars
A 2012-es Bilderberg találkozó résztvevői elsötétített autókban érkeztek, szembetalálva magukat a tiltakozók népes táborával. A “neves” személyiségek között Henry Kissinger (háborús bűnös) is látható.Bilderberg 2012 Attendees Compilation

Henry Kissinger Arrives At Bilderberg 2012


Az alábbi videókból kiderül a Bilderberg csoport valódi célja, a titokzatos “rémuralom” mögött álló szervezet hatalmának igazi oka.


Bilderbergek és depopuláció..(Jesse Ventura).avi

Titkos Társaságok - A Bilderberg-csoport, a Skull and Bones és a C

Csath Magdolna: A lugánói Tanulmány

Gyarmatosításunk paktumai - Csath Magdolna ~ Civil Akadémia

http://www.youtube.com/watch?v=ncseX0OLQ9YVilágPanoráma // GLADIO - A NATO titkos terrorszervezete Ukrajn

A magyar nemzet fennmaradása felülír mindent

2014 02 27 Háttér kép 2. részOperation Gladio - Full 1992 documentary BBC

Operation Gladio and the C.I.A.-Boston Terror Connection

Operation Gladio and 9/11 - Daniele Ganser On Resistance Radio.
A CIA és az olasz terrorizmus


Mára a felforgató tevékenységük kiterjedt a keleteurópai országokra is , és mint látjátok , a primet a helyi zsidóság viszi , majd jön a gladio bérgyilkos hada kik felfordulást , és tömeggyilkosság által fasiszta diktaturát vezetnek be, és a háttérben megszabadítják az országot minden anyagi javaitól , kezdve az aranykészletükkel , majd jön a természeti kincseik megszerzése , és a végcél kamatrabszolgává tenni egy virágzó önálló államot , kik megélhetésükért hitelekért kell , hogy folyamodjanak , melyet uzsorakamatra finansziroznak a zsidó helytartók legnagyobb megelégedésére egy nemzetett tettek függő viszonyba a terrorista zsidó előőrsök a gladiosokkal .
Most nekünk is meg kell várni míg lecsapnak ránk , és ellopják házaink után a földjeinket vízkészletünket , és a maradék természeti kincseinket , és a nyakunkra ültetnek bilderberges libatolvaj gyilkos zsidókat , már így is a politikai elitnek nevezett maffia csapat 80 % - a zsidó , hogy bebetonozzák magukat törvényekkel , és rendeletekkel az összes magyar képviselőt kiszoritják a hatalomból és csak kettős állampolgárságú zsidó lehet a döntéshozatal közelében , másként nem lehet leigázni egy goj országot . Hol a benzines üvegetek , nincs akire dobjátok , hát ki rabolt ki benneteket , égjenek az ingatlan vagyontárgyaik , és házaik lakóparkjaik irodaházaik . Tudassátok a cigányokkal is , hogy az életterüket a zsidók vették el tőlük , és arra kényszeritették őket , hogy megélhetési bünözőként tengedhessék az életüket , csak a célpont eddig a magyarság volt , pedig látniuk kell , hogy a zsidóság akarja , hogy összeugorjon a kétféle entitás , míg ők a zavarosban , még megszerzik a maradék vagyonukat , és kikergetnek bennünket a saját hazánkból európa palesztinjaikánt bolyongunk majd a nagyvilágba , ha hagyjuk felégetlenül az ők rablógyilkos tevékenységüket . Égessétek fel értékeiket , hogy elmenjenek ebből az országból , ne legyünk célországuk , kiket palesztin sorsra kárhoztatott a cionista világ , gyilkold őket , mert ők nap mint nap gyilkolnak bennünket , a helytartóink tudtával ,és halgatólagos beleegyezésével . Ne sajnáld a benzint a rablott értékeik elpusztítására .
Merényletek, titkosszolgák, újfasiszták, puccsok és áldozatok Itáliában

2000. augusztus 21., hétfő 21:40 | 
Különös évfordulót jegyezhetnek fel idén azok, akik a titkosszolgálatok és a politika, a szabadkőművesek és a merénylők, a neonácik és a maffia, a CIA és a baloldali terroristák között vélnek felfedezni összefonódásokat. Az összeesküvés-elméletek persze nem újak - csupán egy kicsit többet tudunk a Gladio nevű olasz félkatonai szervezet és a P2 szabadkőműves páholy ténykedéséről, amelyek éppen tíz, illetve húsz évvel ezelőtt ,,buktak le".
(13)
Hogyan esett ki az ablakon a gyanúsított, akiről később kiderült, hogy a rendőrség ,,tévedésből" üldözte, s amúgy nem követett el semmit? - az olasz politikai krimikből megszokott jelenet, sajnos, nem (csak) a fantáziadús forgatókönyvírók ötleteiben szerepel, hanem a valóságban is előfordul.
Gyökerek és ,,másodvirágok"
A két évtizeddel ezelőtti olasz terrorizmus gyökereit kutatva lépten-nyomon szörnyű furcsaságokba botlunk. Ezt erősíti az itáliai kémelhárítás extábornokának, Gianadelio Malettinek a nyilatkozata is, hiszen ő úgy véli: a CIA senkitől sem zavartatva cselekedett, amikor bombamerényleteket készített elő az elmúlt évtizedekben Olaszországban, miközben a helyi politikusok és titkosszolgálatok ölbe tett kézzel nézték az amerikaiak akcióit.
Tegyük hozzá: az ölbe tett kéz még a jobbik eset volt. Malettit összesen 31 év börtönbüntetésre ítélték, mert a vád szerint nemcsak két újfasiszta Olaszországból való szökését készítette elő, hanem legalább egy esetben - az 1969-es milánói merénylet ügyében - félrevezette a hatóságokat. A tábornok egyébként jelenleg Dél-Afrikában él, gyakorlatilag száműzetésben.
Maletti állításai nem csupán a múltbéli ügyek tisztázása miatt fontosak, hanem azért is, mert a CIA állítólag Németországban is szoros kapcsolatot tartott neonáci szervezetekkel, márpedig a német szélsőjobb az utóbbi években ,,másodvirágzását" éli.
Az Ordine Nuovo merényletei
Maletti és a titkos szervezetek
Az Index információi szerint - amelyek internetes forrásokból származnak - Maletti tagja volt annak a P2 szabadkőműves páholynak, amely a háború utáni olasz történelem egyik legvitatottabb, és mind a mai napig feltáratlan fejezetét jelenti. A P2-botrány kitörése, és egyes tagjainak - például Malettinek - elítélése után azonban arról szóltak a híresztelések, hogy a páholy még ma is folytatja informális működését, de legalábbis hatást gyakorol az olasz és a latin-amerikai politikai életre.
Gianadelio Maletti - akit 1971-ben neveztek ki az olasz katonai kémelhárítás egyik főosztályának élére - szerint a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas években elkövetett merényletekhez használt robbanószerkezeteket a CIA küldte Németországon keresztül Olaszországba. Hozzátette: az ügynökségnek az volt a feladata, hogy tartsa a kapcsolatot a különböző olasz és német szélsőjobboldali csoportok között.
A SID nevű (akkori) olasz titkosszolgálat a tábornok szerint nem tehetett semmit a CIA ellen. Maletti azt állítja, hogy a CIA Németországban és Olaszországban egyaránt azon dolgozott, hogy háttérbe szorítsa a baloldali erőket, és ebben a tevékenységében a szélsőjobboldalra is támaszkodott.
Az amerikai titkosszolgálat állítólag beépült olyan olasz szélsőjobboldali szervezetekbe, mint az Ordine Nuovo (Új Rend), amelynek a Szent-Gotthárd hágón át, Németországból szállítottak robbanóanyagokat.


1969 decemberében bomba robbant a milánói Banca Nazionale dell'Agricoltura épületében. A rendőrség először anarchistákat gyanúsított (és le is tartóztatott néhányat ), de minden valószínűség szerint az elkövetők neofasiszták voltak (a később szóba került Franco Freda és Giovanni Ventura legalábbis annak számítottak, de őket felmentették a vádak alól).
Ventura szoros kapcsolatokat tartott fenn Guido Giannettini ezredessel, a neofasiszta MSI párt egyik buzgó hívével. A merénylet miatt indított per egyébként 1981-ig húzódott, de a kirótt életfogytiglani ítéletet végül megsemmisítették.
Giannettiniről maga Giulio Andreotti (aki a hetvenes évek első felében védelmi miniszter volt éppen) ismerte el, hogy a SID-nek dolgozott. Miután a gyanú a bombamerénylet ügyében a neofasiszta ezredesre is ráterelődött, a veszélybe került informátort a SID két főtisztje, Maletti és Antonio Labruna kapitány előbb egy rejtekhelyre vitték (a lakás egy Gladio-tagé volt valaha), majd segítettek Giannettininek külföldre, Franciaországba menekülni.
Marco Pozzan, akinek az eltüntetésében szintén szerepet játszott Maletti, Franco Fredának volt közeli munkatársa. Pozzan sokat tudhatott a bombamerényletek politikai hátteréről is.
Milánóban tizenhatan vesztették életüket, de ezután még tucatnyi áldozata volt az elkövetők utáni ,,nyomozásnak": a hatóságok ugyanis - miközben a szélsőjobbos tettesek menekülését segítették - a feltételezett baloldali elkövetőket üldözték, és előfordult, hogy a rendőrök által kiszemelt anarchista elfogására tett kísérletnél a gyanúsított saját lakása ablakából vetette ki magát - hogy maga cselekedett-e így, azt talán soha sem tudjuk meg.
Robbanóanyag-szállítás a Szent-Gotthárd-hágón keresztül
Hogyan vásároljunk amerikai pénzen olasz szavazatokat?
Egy amerikai szenátusi vizsgálótestület, a Pike-bizottság megállapította, hogy az 1972-es olaszországi általános választásokon az USA tízmillió dollárt költött - ,,talán feleslegesen". Ez a segítség kemény harcokhoz vezetett az itáliai kereszténydemokrata párton belül, de állítólag konfliktusokat okozott az USA római nagykövete és a CIA helyi vezére között - állapították meg szakértők. Az efféle beavatkozás nem számít újdonságnak, hiszen a CIA más források szerint már 1948-ban ugyanekkora összeget - amely persze akkor még sokkal többet ért -, tízmillió dollárt költött az itáliai voksolás befolyásolására, a kommunisták visszaszorítására.


A CIA - Maletti által említett - robbanóanyag-szállításainak célállomásai többnyire az északkeleti olasz tartományokban, Venetóban és Friuliban voltak. A milánói merényletet például éppen a venetói Gladio-sejtek egyikével is összefüggésbe hozzák, ami valószínűsíti az összefüggést a szélsőjobboldal, a hadsereg, a CIA és a paramilitáris szervezetek között.
Maletti megemlíti, hogy az általa irányított tikosszolgálati szervek ,,magasabb szinteknek" is jelentették, hogy a Szent-Gotthárdon keresztül robbanóanyag érkezik Olaszországba, ám nem történt semmi az ügyben.
Mindez összefügg azzal, hogy Északkelet-Olaszországban már az ötvenes években kiépült egy sajátos félkatonai szervezet, a Gladio. Ennek eredeti célja az volt, hogy a szovjet blokk esetleges támadását partizánakciókkal tartóztassa fel (csak érdekességképpen: a magyar hadsereg feladata éppen az lett volna a szovjet haditervek szerint, hogy Észak-Olaszországban küzdjön meg az ,,imperialistákkal").
Egy leleplezés évfordulójára
A Gladio ma is tevékenykedik
A hidegháborús félelmek elmúltával azonban a Gladio nem oszlatta fel magát, és a paramilitáris erők - feltehetően a szervezők szándékaitól eltérően - önálló életet kezdtek.
Tíz évvel ezelőtt Casson olasz vizsgálóbíró egy 1972-es, Peteanóban elkövetett merénylet újranyomozásakor arra a következtetésre jutott, hogy Olaszországban több mint harminc éve (1956 óta), a parlamentáris demokrácia ellenőrzése alól félig-meddig kicsúszva tevékenykedett a Gladio (a név "kardot" jelent) félkatonai szervezet. A Gladio létezését a politikusok korábban határozottan tagadták.
A peteanói volt különben azon kevés merénylet közé tartozik, amelynek tettesei közül egyet jogerősen is elítélt a bíróság (Vincenzo Vinciguerráról, az Ordine Nuovo egyik tagjáról van szó).
A Gladio gyökerei
A Gladio gyökerei a második világháborúig nyúlnak vissza. Akik a történelemben járatosak, azok tudják: az amerikaiak nem Normandiában (1944-ben) szálltak először partra Európában, hogy a fasiszta tengelyhatalmak ellen ,,második frontot" nyissanak. Először ugyanis az USA és Anglia haderői Szicíliában kezdtek műveleteket.
Ronald Stark: egy kalandor története mákgubóban
Az LSD stratégia hasznáról szól az a beszámoló, amelyet Giorgio Floridia, egy itáliai rendőrbíró tett közzé 1979-ben. A dokumentum Ronald Starkkal foglalkozik, akit 1975-ben Bolognában tartóztattak le kábítószer-kereskedelem vádjával. A hatóságok végül azzal az indokkal engedték szabadon, hogy Stark 1960 óta az amerikai hírszerzésnek dolgozik. Stark 1969 és 1974 között több heroin-előállító üzemmel is rendelkezett Párizsban, majd Belgiumban és Kaliforniában.
1984-ben az olasz parlament egy jelentést tett közzé a hazai terrorizmusról, amelyben jelentős terjedelemben foglalkoznak Ronald Starkkal. Megállapították, hogy Stark egy kalandor volt, akit felhasznált a CIA. 1982-ben letartóztatták Starkot Hollandiában, de aztán ejtették az ellene felhozott vádakat. Két év múlva San Franciscóban börtönözték be, de az amerikai igazságügyi minisztérium nyomására megint visszavonták a vádemelést. Amikor Olaszország 1984-ben Stark kiadatását kérte az Egyesült Államoktól, az amerikai hatóságok Stark halotti bizonyítványát küldték el Itáliába, amely tanúsította, hogy a drogdealer szívinfarktusban meghalt.


Az 1943-as partraszállás előtt azonban megkezdődött a szicíliaiak ,,megpuhítása": ennek része lehetett az is, hogy amerikai börtönéből szabadon engedték Lucky Lucianót, a híres gengszterfőnököt. Cserébe Lucky felvette a kapcsolatot a szicíliai maffiával, a Cosa Nostrával, és előkészítette a talajt az amerikaiaknak.
Egyes források nem véletlenül emlegetik, hogy a maffia és a titkosszolgálatok (ekkor még a CIA elődje, az OSS tevékenykedett) együttműködése komoly ,,technológiai" előnyhöz, ,,know-how"-hoz juttatták az olasz bűnözőket a háború után: 1951-ben már jól felszerelt kábítószer-előállító laboratóriummal rendelkeztek a Cosa Nostra emberei...
A partizánsejtekből álló Gladiót formálisan 1956-ban hozták létre - az időpont világtörténelmi szempontból visszatekintve nem lehet véletlen: a szuezi válság és Magyarország szovjet lerohanása aligha nyugtatta meg a nyugati politikusokat. A paramilitáris szervezet megalakulásában angolok és amerikaiak egyaránt szerepet játszottak.
A Gladiónak számos testvérszervezete volt, a legtöbb nyugat-európai országban azóta fény derült hasonló félkatonai, partizánakciók végrehajtására kiképzett erők létezésére. (Franciaországban például Mitterand elnök idején oszlatták fel a regionális szervezetet.)
A P2 "lebukása"
A Gladio lelepleződése után tíz évvel, 1980-ban az olasz rendőrség egy Licio Gelli nevű férfi kapcsolatait akarta felderíteni, többek között azt, hogy milyen viszonyban volt Michele Sindonával, a maffia egyik vezérével. Ekkor azonban egy olyan listára bukkantak, amely megrengette az itáliai közéletet: a P2 nevű szabadkőműves páholy 962 névből álló tagnévsorát találták meg, amelyen ötven tábornok és admirális, két miniszter, 36 magas rangú rendőrtiszt, valamint számos újságíró és popsztár szerepelt.
Más források szerint mindhárom olasz titkosszolgálat főnöke, négy kormánytag, 48 parlamenti képviselő, 160 katonatiszt és a hadsereg vezérkari főnöke volt rajta a listán, bankárok, iparmágnások és diplomaták mellett. Van, aki szerint ez egy valódi árnyékkormányt jelentett a hivatalos kabinet mellett.
A P2 páholy nagymestere, szervezője, s az itt kialakult kapcsolatok egyik legfőbb haszonélvezője Licio Gelli volt. A P2 a szélsőjobboldal, a titkosszolgálatok és a katonai vezetés, de üzletemberek, politikusok és popsztárok között is közvetítő szerepet töltött be. Hozzá kell azonban tennünk, hogy a P2-be számos olyan személyiség is belépett, akik nemhogy előnyöket csikartak volna ki a szervezettől, hanem éppen őket használta fel, zsarolta meg Licio Gelli.
Gelli és a CIA
A CIA olaszországi második embere, Ted Shackleton, állítólag Licio Gellit 1970-ben mutatta be Alexander Haignek, aki akkor Nixon amerikai elnök kabinetfőnöke volt, később a NATO főparancsnoka, majd Reagan elnök idején külügyminiszter lett.
A P2 vezéralakja a nácikkal kollaboráló, s a partizánok által életre-halálra keresett Gelli volt, akit 1945 után a CIA szervezte be, majd 1950-ban a SIFAR nevű olasz titkosszolgálatnak is tagja lett.
Egy elfuserált puccs
A SIFAR főnöke, de Lorenzo tábornok azonban 1964-ben puccsot szervezett, és ennek felderítésekor feloszlatták ezt a szervezetet. A puccs célja Aldo Moro miniszterelnök meggyilkolása lett volna. Morót 1978-ban elrabolták, és végül valóban megölték - ám az elnök végül a Vörös Brigádok baloldali terrorszervezet áldozata lett. Máig tisztázatlan, hogy volt-e akkortájt (1978-ban) kapcsolat a maffia, a CIA, esetleg jobboldali politikusok és a szélsőbal terroristái között.
A puccskísérletbe belebukó SIFAR utódja a SID lett - ennek egyik vezetője volt Maletti -, de végül ezt a titkosszolgálatot is át kellett szervezni, mert a bombamerényletek (köztük az 1969-es milánói robbantás) finoman szólva is ,,árnyékot vetettek" a SID tevékenységére, amelyet később a SISDE váltott fel.
Az ügy további furcsasága, hogy Aldo Moro halála után megtalálták a meggyilkolt politikus leveleit, amelyekben említést tesz a NATO és a CIA által szervezett organizációról, amely az olasz hadsereggel ,,párhuzamosan" működött.
Terrorakciók: több mint kétszáz halott
A részben amerikai titkosügynökök által szervezett Glaudio-egységek (partizán-sejtek) működését olyan politikusok segítették kezdetben, mint a későbbi köztársasági elnök, Francesco Cossiga, aki a hatvanas években olasz védelmi miniszterként tevékenykedett. Később azonban megváltozott a Glaudio küldetése.
Gianadelio Maletti szerint a CIA a két legerősebb nyugat-európai - olasz és német - hálózatát használta fel, hogy ,,elősegítse a szélsőséges nacionalizmus újraéledését, és megakadályozza a szélsőjobboldal segítségével a társadalom balratolódását".
Az 1969 és 1980 között elkövetett szélsőjobboldali merényleteknek több mint kétszáz halálos áldozata volt, a sebesültek száma pedig meghaladta a hatszázat. Maletti szerint ebben az időszakban a CIA ugyanazt akarta elérni Olaszországban, mint az 1967-es görög katonai puccs idején, de az itáliai események kicsúsztak az ügynökség kezei közül.
A bolognai merénylet
A szélsőjobboldali merényletek közül kiemelkedik a bolognai pályaudvaron elkövetett robbantás. Bologna - Emilia Romagna ,,vörös" tartomány székhelye - a baloldali erők egyik központja Itáliában, a szélsőjobboldali merénylők talán ezért választhatták célpontként az iparváros pályaudvarát, ahol 85 ember vesztette életét, több mint kétszázan pedig megsebesültek.
A merénylethez használt fegyverek egy olasz parlamenti vizsgálóbizottság szerint a Gladio raktáraiból kerültek elő, ám Maletti CIA-ra utaló legújabb nyilatkozata ezt az információt megkérdőjelezheti, de legalábbis kiegészítheti.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése