2017. augusztus 19., szombat

9.11





9.11






IGAZI BOMBAHÍR – HALÁLÁN LÉVŐ CIA-ÜGYNÖK: MI ROBBANTOTTUK FEL A VILÁGKERESKEDELMI KÖZPONTOT!

Malcom Howard, a 79 éves, nyugállományú CIA-ügynök több megdöbbentő kijelentést tett, amióta a múlt pénteken kiengedték a kórházból azzal, hogy még három hetet fog élni.
Malcom Howard
Elmondta, hogy benne volt a World Trade Center 7-es épületének „irányított ledöntésében”. Ez volt a 9/11 alkalmával elpusztított harmadik épület.
Howard 36 éven át dolgozott a CIA-nek és komoly szakértelme van robbanóanyagok elhelyezésében. 
Elmondta, hogy a New York elleni támadások idején a CIA Új évszázad” műveletében dolgozott. Ezen belül egy négy személyből álló sejtnek volt az egyik operatív embere és feladatuk volt annak biztosítása, hogy a WT7-es épületet sikeresen rombolják le.
Elmondta, az egyetlen olyan rombolási művelet volt, amelyben azt az utasítást kapták, hogy annak kivitelezésénél ügyeljenek arra, az ne látszódjék szándékosnak.


John Kerry
Akkor ezzel nem volt problémája, mert amikor az ember hazafi, nem kérdőjelezi meg a CIA vagy a Fehér Ház indítékát. Arra gondoltunk, hogy a nagyobb cél a nagyobb jó eléréséért van… De most már a  szívem szakad a sok szemét szöveg hallatán”.
Részletekbe menve elmondta, hogy szuperfinom, katonai
minőségű nanotermikus, összetett
anyagokat használtak robbanóanyagként. Ezt könnyű volt az
épületbe vinni, mert ott csaknem minden irodát a CIA, a titkosszolgálat vagy a Pentagon bérelt.
A WTC 7-ben hatalmas mennyiségű robbanóanyagot helyeztek el stratégiai helyeken azon hónapban, amely megváltoztatta az amerikai történelem irányát. Amikor szeptember 11-én az északi és déli torony lángolt, felrobbantották a World Trade Center 7-es épületet, ami szétrombolta az acélszerkezetet.
Az épület délután 5:20-kor esett szét, hét órával a
WTC 1 és 2-es torony elpusztítása után.
Angol nyelvű VIDEÓ:

John Kerry Says WTC 7 Brought Down In Controlled Fashion











(John Kerry azt mondja, a WTC 7 “lehozása” (lerombolása) irányított módon történt)
Forrás: lovasistvan.hu
NIF kiegészítés: Az „irányított ledöntésében” című link több angol nyelvű videó-anyagot is tartalmaz. (NIF szerk.)
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)






LALA BOHÓC FASISZTÁZIK!

(NIF KOMMENTÁRRAL)

Bokros Lajos – beleunva bajsza kefélgetésébe – tegnap lefasisztázta Orbán Viktort. Az ürügy természetesen Soros György: a pénzügyi sintér-zseninek is villantania kellett, nehogy lemaradjon a milliárdos spekuláns háladollárjairól.
Az elején leplezzük le a marha nagy titkot: Soros György zsidó. Ez speciel pályafutása során sohasem érdekelte, származását legfeljebb ki- és felhasználta. Akkor is, amikor a barna rémálom idején a pesti gettóban megtalálta a – hogy is mondják ezt politikailag korrektül? – nyilasokkal való pénzügyi kooperáció lehetőségeit. S később is, amikor Izrael belügyeibe akart beavatkozni. Mindez nem titok, ő kimondottan büszke rá.
Sorost zsidó ügyekbe keverni, származását hangsúlyozni olcsó és értelmetlen antiszemitizmus. Pont az, amit tegnap csinált Bokros Lajos, amikor nekiment Orbán Viktornak.
Minő véletlen, a CEU-n előadó bajuszkirályt a Soros Györgyöt ábrázoló óriásplakátok késztették, hogy billentyűt ragadjon. Talán nem meglepetés, nem tetszettek neki. Mivel szerinte azt sugallják, hogy A zsidó bankár, aki tönkretette Angliát, aki a népek zsírján hízik, aki aláássa a nemzetek szuverenitását, most a magyar nemzet életére tör”. Hát, ha ő mondja…
Mert a magyar kormány részéről még véletlenül sem mond senki semmi hasonlót. Orbánékat sok mindennel lehet vádolni, de zsidózással biztos nem. Sőt.
Ha Bokros antiszemitát akar keresni, akkor ezt sikeresebb tehetné a demokraták néppártosodó „taktikai szövetségeseinél”. Hiszen Vona Gábor minden cukisága ellenére sem határolódik el a zsidózó, és kiskorú lánnyal „pártot építő” Kulcsár testvértől. Bocsánat, a Szent Koronára felesküdött nemeslelkű, tiszta kezű parlamenti képviselőjétől… De hát a jobbikosok most jó fiúk, választásokon lehet velük együttműködni, a libballal együtt áldoznak a Soros-Simicska oltár előtt.
Na, de vissza Lala bohóchoz. Miután „rábizonyította” Orbánra az antiszemitizmust, gyorsan hazugságon is kapta a Fidesz-kormányt. Mondván, hogy a drága, jó Európai Unió nem akar Magyarországra migránsokat telepíteni, csupán hozzánk osztja be őket. S ezt nem Soros ösztönzésére teszik! Az csak furcsa egybeesés, hogy éppen a milliárdos spekuláns adta parancsba Junckeréknek az uniós menekült-vezénylő, kényszerítő ügynökség létrehozását.
De ne is lovagoljunk olyan furcsa dolgokon, mint a tények. Bokros se tette anno, amikor a kilencvenes évek közepén „mentőcsomagjába” beledöglött a fél ország. Miért tenné most? Így hát ki is mondta a verdiktet: Hazugságon alapuló nyílt antiszemita propaganda = fasizmus. Ki kell mondani végre, ezért kimondom: Magyarország miniszterelnöke fasiszta”.
A hőstett megtörtént! Lehet széjjelküldeni Berlintől Brüsszelig minden jóbarátnak. Sorosnak menjen postán is egy külön, díszpapírra nyomtatott, saját kézzel aláírt példány is. Lássa, a Lajos teljesít!
Ahogy teljesítette „George” óhajait a Horn-kormány pénzügyminisztereként Budapesten, majd az IMF komisszárjaként Kijevben is. (Apropó, Ukrajna és fasizmus: neked és gazdádnak is köszönhető, Lajos, hogy az országot a „reformok” a mai helyzetbe sodorták, hogy nácik ülnek a parlamentben és a kormányban is. Ki is vádolható a fasiszta métely terjesztésével?)
Soros biztos hálás lesz, hiszen a nyugati média telekürtölheti a világot, hogy Magyarországon újra felütötte a fejét a barna veszély. Maga a kormányfő is fasiszta! Hiszen ezt mondja a nemzetközileg elismert pénzügyi sintér-zseni, maga Bokros Lajos.
S Lala mehet a kasszához. Megint teljesített. Hiszen annyira egyszerű az ő világa: Soros fizet, Lajos táncol. Újra-újra, körbe-körbe!
Tessék értékelni az ő tapasztalatát és tudását! Hol tud a Botka Laci így mozogni?! Az ő demokratikus csacsacsája az igazi!
Fotó: zarojel.hu
Máté T. Gyula
NIF kommentár:
Nem árt tudni jó Lala bohócunkról, hogy a hazudozás sem áll távol tőle. Ezt tette akkor is, amikor
Mint tudjuk ezekkel a nem létező papírokkal kapott miniszteri kinevezést, és CEU-s oktatói állást is. Lala bohóc kiválóan tud helyezkedni, s különlegesen jó érzéke van arra, hogy éppen melyik ülepet kell fényesre nyalnia, hogy jó pozícióba kerüljön. De – nyilván jó pénzért – egy kis média-bohóckodástól sem riad vissza, s tekintélyét sutba dobva, önfeledten nyaldossa a száját a szép nőkbe karolva a táncparketten is. Igazi „homo ludens” (játékos ember)!
Ja, és még olvashatjuk: Magyarországon újra felütötte a fejét a barna veszély” (lásd még: „Al-Dzsazíra: Magyarország a szakadék szélén – ATV, belföld, 2013-06-16”), ami tökéletesen igaz is, ugyanis a parlamentből minden médiumon keresztül ömlik a FOS!
(NIF szerkesztő)
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)








Bokros-panama - Bokros Lajos hazudott a diplomájáról! (+bizonyíték)



Spanyolul is Rosztovban tanult?
Spanyolul is Rosztovban tanult?
1995. augusztusában-szeptemberében tárgyaltam Bognár Józseffel, a Lónyay utcai Református Gimnázium akkori igazgatójával, hogy a szeptemberi, szigetvári Szulejmán –szobor elleni tüntetésemhez adjon cserkészeket, akiknek betanítanám a Zrínyiász utolsó énekét. Beszéd közben szóba hozta Bokros Lajos akkori pénzügyminisztert, akiről két hónappal azelőtt jelent meg (jún. 2-án) a Reform c. hetilapban egy cikk, és benne a Panamai Egyetem spanyolnyelvű válaszlevelének fénymásolata, melyben közlik, hogy Bokros Lajos a levéltáruk adatai szerint nem járt arra az egyetemre, és ott nem szerzett semmiféle címet. Bokros ugyanis az önéletrajzában (a Parlamenti Almanachban) azt állította, hogy ott doktorált.
Idézem Bognár igazgató urat: „Jól ismerem Bokros Lajos apját, őt is ugyanúgy hívják, és ő is közgazdász, de református presbiter is. (Ez világi tisztség a református egyháznál.) Jó barátom. Csinált egy alapítványt is szegény erdélyi diákok számára. Édesanyja más beállítottságú, erősen neoliberális nézetű.
A fiuk az 1972-es érettségi után egy évig katona volt, majd a SZU-ba, Rosztovba ment a hároméves Pénzügyi Főiskolára, ahol Horn Gyula is végzett régebben. Minden évben mesélte nekem: Jól sikerült a fiam vizsgája, elvégezte az I. évet, majd a II. évet…a III. évet. Végül: Lediplomázott! 1973-tól tanult kint, és − vagy 1976-ban vagy 1977-ben végzett, nem emlékszem pontosan, hogy járt-e előtte egy évig orosz nyelvtanfolyamra − magyarázta nekem.− De három évig járt a főiskolára, amely nem egyetem, az biztos! Most meg azt írja a Parlamenti Almanachban, hogy 1973-tól 1978-ig, vagyis öt évig a budapesti Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemre járt! Meg, hogy az 1978/79-es tanévben posztgraduális képzésben vett részt a Panamai Egyetemen, és ott írta meg a doktori disszertációját is. Hát én erről sose hallottam az apjától! − mondta Bognár igazgató úr. − És, ha még, mondjuk különbözetit is tett le Budapesten, és 1978-ig befejezte a magyar egyetemet a népgazdaság tervezési szakon, mint ő írja, akkor azt becsületesen le kell írni, Rosztovval együtt. De állítólag nem találták Budapesten a disszertációját, és egy erre irányuló kérdésre azt felelte − majd le is írta,− hogy azt Panamában írta meg, és ott is doktorált. Ezért írtak az ottani egyetemre, és itt a válasz: „ni ha obtenido titulo alguno”, azaz : „semmiféle címet nem szerzett.”
A bizonyíték. A szöveg magyarul:" Ami az 1995. április 6-i kérésüket illeti,  az az információnk, hogy levéltárunkban nem állapítható meg, hogy BOKROS LAJOS ÚR diákként járt erre a panamai egyetemre. Nem szerzett semmiféle címet. "
A bizonyíték. A szöveg magyarul:" Ami az 1995. április 6-i kérésüket illeti, az az információnk, hogy levéltárunkban nem állapítható meg, hogy BOKROS LAJOS ÚR diákként járt erre a panamai egyetemre. Nem szerzett semmiféle címet. "
A Parlamentben Torgyán József feltette neki a panamai kérdést, és szemtelenül ezt válaszolta: „Tehetek én róla, hogy olyan rendetlen a Panamai Egyetem, hogy nem találják?” (K.E.: Senki nem kérdezte tőle azonnal: Lajos, mutasd be a spanyol nyelvű disszertációdat!?) Bokros egy hosszú spanyol mondattal zárta parlamenti válaszát, mutatva nyelvtudását. Nagy taps fogadta az MSZP és az SZDSZ részéről. Nem értem, miért hazudik… Egy presbiter fia” − sóhajtotta Bognár úr.
Én ezek után hamarosan feljelentettem Bokros Lajost a legfőbb ügyésznél Bognár úr információjára hivatkozva, hogy miniszter létére hazudik önéletrajzában, becsapja a Parlamentet és a magyar népet. Ugyanis Györgyi Kálmán legfőbb ügyészként azt mondta egy MDF-es vitán, hogy minden országgyűlési képviselő és kormánytag „bűnét” neki kell jelenteni, rá tartozik a vádemelés. Jó egy hónap múlva jött a válasz: feljelentésemet áttették a budapesti főügyészséghez. Hat hét múlva értesítettek, hogy − mivel a Parlament és a PM az V. kerületben van, és mivel Bokros Lajos mindkét intézmény tagja − így áttették az ügyet az V. kerületi ügyészségre. Onnan már válasz se jött, elaltatták a rosztovi ügyet.
Gondolható, hogy ha nem lett volna igazam, Bokros azonnal ellenvádat emelt volna, és rágalmazásért hatalmas összeget kért volna tőlem, amelyet évekig, talán máig fizethettem volna, nyugdíjam 33%-os levonásával. Ez az ember − Bokros Lajos − hazug ember. Nyilván a későbbi nyugati, USA-orientációja miatt tagadta le a SZU-ban megtanult kapitalizmus-ellenes ismereteit, és a valószínűleg Rosztovban megírt orosz nyelvű, kommunista vizsgatanulmányát.
Egy-két adat a karrierjéből: A 80-as években már fél évig Washingtonban tanult az IMF tanfolyamán, mint a PM munkatársa, és a mai napig kulcsember az IMF-nél. Tanácsokat ad Horvátországnak, Ukrajnának valutaalap ügyekben. A Világbanknál is tisztséget visel. 1989. márciusában, a rendszerváltás hajnalán már az MNB ügyvezető igazgatója lett. Majd később a Budapest Bank élére került, mely tisztségéről lemondott a 12 milliárdos állami tőkejuttatási botrány kipattanásakor. 1995-ben Horn Gyula, az „öreg rosztovi diák” kinevezte pénzügyminiszternek. De a Nemzetközi Bankárképző Központban is óraadó tanár volt, oktatta a leendő globalista bankár-csemetéket. (Vajon arra, hogy milyen hiteleket és csomagokat kell rázúdítani a munkásosztályra?) A Közép-Európai Egyetemen is tanár.
Almássy Kornél a minap az Echo-tv-ben azt mondta Obersovszky Péternek, hogy Bokros mögött a Közép-Európai Egyetem (CEU) és Soros György áll. Nagy pénzzel támogatták be őt az MDF-be. Sorosnak Oil Company-je van New York-ban! Ezt az 1988-as New York-Manhatten-i telefonkönyvből írtam ki annakidején. Telik neki az olajból… És a Central European University Nádor utcai épületének előcsarnokában Casanova szobra áll. Saját magam láttam! Casanova a „Soros-Egyetem” szellemi ideálja, példaképe. Bokrosról Goldoni színdarabja jut eszembe: Két úr szolgája.
Szegény-szegény magyar nép, szegény MDF!
Szükséged van arra, hogy egy ilyen hazug ember képviseljen Brüsszelben??
Kéri Edit
barikád.hu








Bokros Lajos azért kampányol Brüsszelben , hogy Magyar országon építsék fel a világkereskedelmi központ irodaházát - .
A 150 emeletesre tervezett épület a Duna parton lesz felépítve .
Bokros azért erőlteti a tervet , hogy még az életébe felépüljön ez a nagyszerü létesítmény , mert ő a 150 – edik szintről le akar ugrani , hogy a hir igaz legyen , és hogy ő legyen a célkeresztbe .
Mert se dioplomája , se becsülete , se hazája , se családja nincs már , a pártja is csak papiron van , és hogy még mindig él az a vakoló páholyoknak köszönhető , mert a nagymester sajnálja tőle még a mérget is !!!






Señor Bokrosnak nem kellett vizsgáznia Panamában



2012.03.02. 05:46
Vendéghallgató volt a Bokros Lajos a Marx Károly Közgazdasági Egyetem diákjaként a panamai egyetemen, ezért nem is regisztrálták őt, állítja a volt pénzügyminiszter egykori csoporttársa. Bokros panamai disszertációjának valódiságát az MDF romjain létrejött JESZ párt vonta kétségbe azt állítva, hogy egy 1995-ös panamai levél bizonyítja, az európai parlamenti képviselő csak plágiummal szerezhette diplomáját. Bokros egykori csoporttársa szerint szuperintenzív nyelvtanfolyammal készültek Dél-Amerikára.
A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség ifjúsági tagozata szerdán közleményben jelentette be, hogy kéri a Corvinus Egyetem vezetését, Schmitt Pál doktorijához hasonlóan Bokros Lajos diplomamunkáját is vizsgálják meg. Az MDF utódpártja szerint ugyanis képtelenség, hogy valaki a nulláról indulva egy év alatt olyan szintű spanyol nyelvtudást szedjen fel, ami alkalmassá teszi arra, hogy 30-40 szakkönyvet áttanulmányozzon és szakdolgozatot írjon belőle.
A JESZ, amely az elmúlt hetekben kampányt indított annak érdekében, hogy rábírja Bokros Lajost az MDF színeiben szerzett brüsszeli parlamenti mandátumának visszaadására, egy közel két évtizedes történetet élesztett újra.


Fotó: Koszticsák Szilárd
Bokrost a Horn-kormány pénzügyminisztereként 1995-ben a parlamentben is megtámadták a Panamai Egyetemen írt disszertációja miatt. Egy kisgazda képviselő a plenáris ülésen állította, hogy a miniszter 50 dollárért vette a végzettségét igazoló munkát. A politikusok által elhintett gyanút erősítette, hogy akkoriban forgalomba került egy panamai levél is, amelyben az egyetem illetékese leírja, nincs adat arra, hogy „señor Bokros” a hallgatójuk lett volna.
A plágiumvádat megpengető JESZ közleményében további feljelentésekre buzdította az embereket Bokros ellen. Az Index azonban csak egy tisztázó levelet kapott, amelyben a rövid MDF-es karriert is magamögött tudó közgazdász egykori egyetemi csoporttársa mesélte el, hogyan lehetséges, hogy az MKKE diákjaiként közel egy évig tanultak Panamában, ám hivatalosan még sincs nyoma az ottlétüknek.






spanyol nyelvoktatással is foglalkozó Somfai Gábor 1973 és 1978 között volt Bokros csoporttársa Budapesten a közgáz általános karán, a tervezés szakon, ahol végül elméleti gazdaságpolitika szakágazaton végeztek. Az egyetem elvégzése után indultak együtt 10 hónapos ösztöndíjjal Panamába.
Somfai szerint a történet úgy kezdődött, hogy az MKKE-n meghirdettek egy intenzív spanyol nyelvtanfolyamot, amely mindenki számára nyitva állt azzal az ígérettel, hogy a sikeres elvégzői között dél-amerikai ösztöndíjlehetőségeket fognak szétosztani.
Száznál többen jelentkeztünk, a nyelvtanfolyam heti 18 órás volt, három tanárral, köztük volt Fülei Szántó Endre tanszékvezető és Takács Zsuzsa költő. Ezt a tempót kevesen bírták, két év alatt a csoport létszáma hat főre zsugorodott. Az ösztöndíj feltétele a felsőfokú spanyol nyelvvizsga letétele volt. Ez négy fiúnak és két lánynak sikerült, a fiúk közül ketten Mexikóba mentek, ketten Panamába utaztunk, a két lány pedig Kubába kapott ösztöndíjat, mondván hogy lányoknak inkább a „baráti” Kuba ajánlott” - emlékezett vissza Somfai.


Az ösztöndíj hivatalos célja nyelvi továbbképzés volt, magyar koordinátora az azóta megszűnt Kulturális Kapcsolatok Intézete, a diákok az intézettel álltak hivatalos kapcsolatban, nem a panamai egyetemmel.
Mivel Panamában hamar kiderült, hogy a nyelvi továbbképzés mellett rengeteg szabadidőnk marad, mindketten elkezdtünk bejárni a panamavárosi egyetemre, hogy anyagot gyűjtsünk a doktorinkhoz. Ehhez nem kellett hivatalosan beiratkozni, az ösztöndíjra hivatkozva megbeszéltük az adott tanárokkal, hogy bejárhatunk az óráikra. Leginkább Juan Jovane professzor világgazdaságtan óráit látogattuk. Vizsgáznunk nem kellett, valamiféle vendéghallgató félék voltunk, különösebb adminisztrációs kötöttségek nélkül, tanulmányainkról itthon kellett beszámolnunk a Kulturális Kapcsolatok Intézetének. Szorgalmasan látogattam kint az USA által szponzorált Washington Amador könyvtárat is, Bokros Lajosnak is hoztam onnan anyagokat, tehát az általunk felhasznált irodalmak tényleg léteztek, nem fikció az egész. Hazatérésünk után 1980-ban én a közgázon doktoráltam a Világgazdaság tanszéken a közép-amerikai integráció témakörében, tudomásom szerint Bokros Lajos is ezt tette, tehát doktorink magyarországi doktori, amelyhez kinti anyagokat használtunk fel, bőségesen” - állítja Bokros egykori csoporttársa.

















Al-Dzsazíra: Magyarország a szakadék szélén



Magyarországon járt az al-Dzsazíra hírügynökség riportere áprilisban. A tapasztalatairól szóló cikkében arra ad választ, miért gondolják a kritikusok, hogy a hivatalban lévő magyar kormány az országot a fasizmus felé vezeti.
Félő, hogy a mai Magyarországon, az ország történelme legrosszabb aspektusainak némelyike újra felütötte a fejét: ennek fő jellemzője a politikai szélsőségesség, amely korábban már félre lett tolva, most azonban megint visszatért a politika főáramába.
Az általános vélekedés szerint egy modern európai nemzet nem teszi újra magáévá Hitler nézeteit. Azonban az al-Dzsazíra riportere, aki áprilisban éppen azért érkezett hazánkba, hogy ezt a kérdést megvizsgálja, gyorsan megállapította: nem sok kétség maradt a felől, hogy Magyarország újra a tekintélyelvű politizálás felé mozdult el. Ellis számára már csak az kérdés: hogyan történhetett ez, és hogy milyen messzire mehet el ez a folyamat.
A dokumentumfilmes első észrevétele az volt, hogy az országot három éve vezető Orbán Viktor miniszterelnök drasztikusan megváltoztatta az ország politikai arculatát. Bírálói csak „Viktátorként” emlegetik Orbánt, és azzal vádolják, hogy – azzal, hogy tetszése szerint akármikor újraírhatja az alkotmányt – rombolja a demokráciát. (Ettől azonban nem csökken a népszerűsége.)
2010-ben magyarok milliói szavaztak arra, hogy Orbánnak és a Fidesz vezette jobboldali pártkoalíciónak kétharmados parlamenti többséget adnak – ma ez Orbán figyelemre méltó politikai hatalmának forrása.
Orbán felemelkedése egybeesett a magyar romák elleni gyűlölethullám és az antiszemitizmus egyenlő mértékben megrázó növekedésével. Ez Gyöngyösi Márton a – hivatalosan ellenzéki, de Orbán kormányának számos kormányzati pozícióját betöltő politikusokat adó – neonáci Jobbik parlamenti képviselőjének tavaly novemberben elhangzott kijelentésével tovább mélyült. Gyöngyösi a magyar zsidók – de különösen a parlamentben helyet foglaló, vagy közéleti zsidók, akik „nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek” – listázására szólított fel.
Heller Ágnes világhírű filozófus, a náci uralom idején létrehozott budapesti zsidó gettó túlélője. Heller kimondottan Fidesz-kritikus és nemrégiben egy államilag szponzorált rágalomkampány áldozata lett, amely szerint milliókat sikkasztott. A vádat nem tudták bizonyítani, így végül ejtették, de csak az után, hogy kormánypárti újságok címlapon hozták a rágalmazó irományokat.
Két okból lettem megtámadva. Először is, azért mert zsidó vagyok – ez nagyon fontos, mert (a jobboldalon) a zsidókra népellenségként tekintenek - másodsorban pedig, mivel liberális vagyok, és ha valakire rámondják, hogy liberális, az rosszabb mintha nácinak neveznék” – mondta Heller.
De Hellerhez hasonlóan járt Konrád György, magyar író is, aki sokat írt az elnyomás éveiről. Konrád szüleit letartóztatta a titkosrendőrség, és csak egy csodán múlt, hogy megmenekült a deportálástól. Az író hetven évvel később újra azt látja, hogy náci félkatonai szervezetek masíroznak az utcákon.
Konrád Orbán Viktor kormányát puhadiktatúrának nevezi, mivel az uralkodó párt pártállamot hozott létre. Ez szerinte azt jelenti, hogy minden állami történést a párt irányít, és azt is, hogy az országnak egyszemélyi vezetése van. Így pedig, ha a „főnök” elégedetlen valakinek a szavaival vagy tetteivel, az akkor nem fog lehetőséget kapni a tisztességes életre.
Konrád György novellái kikerültek a nemzeti tantervből, míg a Hitler propagandaminiszteréért, Josef Goebbelsért lelkesen rajongó Nyírő József írásai épp most kerültek bele. Nyírő a 80 ezer zsidót náci haláltáborokba deportáló nyilaskeresztes párt vezette parlament tagja volt. Nyírőnek azonban megvannak a jelenkori rajongói, mint a magyar parlament házelnöki tisztét betöltő Kövér László is.
Kövér az al-Dzsazíra munkatársának a következőt nyilatkozta: „szerintem nem szabad Nyírőt nagyon rövid ideig tartó politikai karrierje alapján megítélnünk. Sok írót félrevezettek a nácik vagy még a bolsevikok ideológiái is” – közölte a magyar parlament házelnöke.
Az arab televízió megállapítása szerint úgy tűnik, hogy ma Magyarország újra alvajáróként halad a szakadék felé.
atv.hu / al-Dzsazíra










ELÉG AZ ÖRÖKÖS VÁDOLÁSBÓL! –

MAGYARORSZÁG ÉS AZ ANTISZEMITIZMUS

ZETÉNYI-CSUKÁS FERENC (a Horthy Társaság elnöke) nyílt levele Ronald Lauder úrnak, a Lauder Javne Iskola alapítójának!

Bevezető:
Az alábbi írást a minap olvastam egy közösségi oldalon, s megragadta figyelmemet. Mivel igen aktuálisnak találtam, elküldtem a NIF szerkesztőinek, akik utána jártak a levél keletkezésének. A levél eredetileg 2013. ‎május ‎8-án jelent meg a Hunhír.hu oldalán. Lauder ominózus nyilatkozata a Szombat.org „Lauder, Orbán és a Zsidó Világkongresszus – Tájkép szolid csata közben” című cikkében is olvasható. A 2013-as Zsidó Világkongresszus 2013. május 5.-én kezdődött.
Bár a most közzétett levél az akkori eseményekre reflektált, sajnos, ma is időszerű, Orbán Viktor Horthy Miklóst méltató szavai okán.
A levél világosan bizonyítja, hogy Horthy Miklós negatív megítélése, melyet egyes körök még ma is terjesztenek, nyilvánvaló hazugság, de úgy tűnik, ezek a körök időt, pénzt és fáradtságot nem kímélve továbbra is hangoztatják ezeket a hazugságokat, és igyekeznek lejáratni Hazánkat, jogot formálva a belügyeinkbe való beavatkozásra.
Elegünk van a minket érő gyalázkodásból, és abból, hogy más országbeli személyek, szervezetek akarják megszabni, hogy kiket és milyen történelmi eseményeket ünnepelhetünk, méltathatunk, és kiket engedhetünk be országunkba. Kikérjük magunknak ezt a viselkedést, és határozottan visszautasítjuk!
Tudjuk, és világosan látjuk az efféle viselkedés hátterében meghúzódó valódi okokat, de nem engedhetünk ennek a nyomásnak, és ezúton felszólítunk minden hazai pártot, szervezetet, magánszemélyt, hogy nemzetünk érdekében tegyék félre önző politikai érdekeiket, s együttesen, egységesen, összefogva lépjenek fel a minket ért rágalmak, támadások ellen!
Itt az ideje a valódi nemzeti összefogásnak! Nem babra megy a játék, hanem ez valódi harc, Hazánk és a magyarság fennmaradása érdekében.
Czakó István
Következzen Zetényi-Csukás Ferenc eredeti nyílt levele. (NIF szerkesztők)
Tisztelt Lauder Úr!
Meglepve és mérhetetlen csodálkozással olvastam a sajtóban megjelent nyilatkozatát, de leginkább az a kép döbbentett meg, ahogyan, és amilyen érvek alapján állította pellengérre az egyik legnagyobb nemzeti hősünket. Vitéz nagybányai Horthy Miklósról Magyarország egykori kormányzójáról vont értékítéletet, olyan színben feltüntetve a néhai államfőt, amelynek valójában alapjai sincsenek.
Tudja, Lauder úr, mi maroknyi nép vagyunk Európában. De vagyunk, és soha nem akartunk nagyobbak lenni annál, mint ami járt nekünk. Sok éve lakjuk ezt a földet és több mint ezer esztendeje létezik a magyar államunk. Ennek a hosszú időnek egyik, egy 24 éves, időszaka volt az Önök által Horthy-éraként elkeresztelt időszak.
Furcsa érzésekkel tölt el az álláspontja, mely szerint a kormányzó úr zsidóellenes lett volna. Valójában, azért is, mert Horthy Miklóst a szélsőjobb, mindig zsidóbarátnak tartotta. Kérem, engedje meg, hogy segítsek Önnek az egykori magyarországi zsidó-helyzet bemutatásában!
Nem is én magam teszem, mert bizony az én esetemben – mint több Horthy Miklós és Horthy István szobor állítója és leleplezője – az a bizonyos nagyító üvege itt-ott torzítana talán. Még azt is elképzelhetőnek találom, hogy ez a fránya nagyító olyan részleteket nagyítana ki, amelyek az Ön számára jobb lenne, ha a homályban maradna. Megjegyzem, hogy az elmúlt időszak valamennyi Horthy-szobor avatásán tevékeny szerepet vállaltam, de állami tisztviselőkkel soha nem találkoztam.
Hát, akkor forgassuk vissza az idő kerekét Lauder úr!
Peter Meyer zsidó író, a magyarországi zsidók sorsáról így írt:
„ …Nem szabad elfelejtenünk, hogy Magyarország legalább két nemzedéken át, egészen a 2. világháború végéig az ellenállás szigetének bizonyult a Kelet- és Közép-Európát elárasztó mindkét nagy antiszemita hullámmal: a cári Oroszország fél-ázsiai és feudális antiszemitizmusával valamint Németország és Ausztria középosztályának szocio-ökonómiai és nacionalista antiszemitizmusával szemben. Ezen a szigeten a magyarországi zsidók veszély, elnyomás, sőt akadály nélkül éltek és boldogultak; életük a kisebb aggodalmak és alig észrevehető változások között folyt, s úgy látszott, biztonságban van a történelmi események zajlásai közepette. A földbirtokos arisztokráciától vezetett és ellenőrzött magyarok a magyarul beszélő zsidókat „államalkotó’ magyaroknak tekintették, s megengedték nekik, hogy a kereskedelemben, az iparban és az üzleti világban tevékenykedjenek és boldoguljanak…
A zsidóellenes törvények (1941-ben és 1942-ben) nem jelentették a zsidók teljes gazdasági tönkretételét Magyarországon. A zsidó lakosság jelentős része folytathatta tevékenységét, hivatását, foglalkozását. A zsidó vagyonok, ezek jövedelmei általában érintetlenek és hozzáférhetőek maradtak. Ezek a törvények kiszámított kompromisszumot képviseltek: a náci tömegnek odadobták azt a sok ezernyi munkahelyet csillapítóként, amelyet egyes zsidóktól elvettek, a zsidó közösségnek azonban lehetővé tették, hogy tulajdonjoga megmaradjon, s kivárja Hitler vereségének napját. A magyar antiszemita törvények viszonylagos enyhesége nyomán a szomszédos országokban már tomboló zsidóirtás alatt, az ottani zsidók Magyarországot valóságos mennyországnak tekintették.”
(The Jews in the Soviet Satellites, 1953., Syracuse University Press, 379-385. o.)
A.W. S. Randall leírása szerint: Namier professzor a zsidó képviselettől (agency) tegnap közölte velem, hogy az ő emberei nagyon aggódnak, ha netán a magyar kormány idő előtt cserbenhagyná Németországot, ami Magyarország megszállását eredményezné, és veszélyeztetné az ott élő 800.000 zsidót, akik jelenleg viszonylagos biztonságban vannak. A zsidók itt – mondta ő – úgy vélik, hogy Németország nem engedi a magyarok háborúból való kilépését mindaddig, amíg a német hadsereg azt meg tudja akadályozni, sőt nyomban megszállná Magyarországot, amely a legnagyobb számú Európában még meglévő zsidóság megsemmisítését eredményezné. „Azt mondtam, hogy a lehetőség már elő lett terjesztve (lásd a Tablet legutóbbi cikkét) mint ok, amiért Magyarország ne kezdeményezzen korai átállást a Szövetségesek oldalára. „Namier professzor azt mondta, hogy az egyetlen remény, ahogy a zsidóság látja, ha a magyarok nem mozdulnak, amíg gyakorlatilag biztosítva nem lesz, hogy a németek már nem tudnak visszavágni.” Kézírás) „E kérdést megkülönböztetett figyelemmel kísérjük, és nem követeljük a magyaroktól, hogy nyíltan álljanak ki a németek ellen, amely a német megszállást eredményezné. Úgy véljük, hogy e kockázat jelenleg kicsi.”


(A fenti angol külügyminiszteri jegyzék részben megjelent J
Juhász
Gyula: Magyar Brit Titkos Tárgyalások,1943. Ez a bizonyíték
1943. október 14-i dátummal C12035 szám-jelzéssel, és 1943. október 15, F.O.371/34498 számmal van nyilvántartva.)
Ne felejtsük el! A zsidó nagytőke nem Horthy Miklós ideje alatt szállta meg az országot, hanem korábban, a kiegyezés után, még a Habsburgok alatt. A kormányzó úr, csak megörökölt, egy
helyzetet, amiből próbálta kihozni a tudása szerinti legjobbat. Hiszen: Horthy antiszemita nézeteit nem csak a „jó” és a „rossz” zsidók közötti megkülönböztetés jellemezte. Fontosnak tartotta a zsidóság politikai, gazdasági, közéleti stb.
befolyásának fokozatos visszaszorítását.
Elnézését kérem Lauder úr, hogy egy pillanatra megszakítom ezt a
képzeletbeli időutazást, de meg szeretném kérdezni, hogy Ön tud arról, hogy az Amerikai Kongresszus köszönetet mondott Horthy Miklósnak az 1944 – es zsidó lakosság megmentéséért?
Ben Cardin demokratapárti szenátor a washingtoni Capitoliumban durván megtámadta Magyarországot.
Felszólalásában a Fideszt és a Jobbikot azzal vádolta, hogy mindkét párt a II. világháború fasiszta ideológusait és vezetőit rehabilitálja, Horthy Miklóst is név szerint említve.
Homlokegyenest ellentétesen ítélik meg Horthy Miklós, Magyarország volt kormányzójának II. világháború alatti és a zsidókkal kapcsolatos szerepét éppen azok, akikre azok hivatkoznak, akik Magyarországot és kormányát a „Horthy-kultusz reneszánsza” ürügyén nevezik antiszemitának. Mint Tom Lantos néhai amerikai kongresszusi képviselő és John Flournoy Montgomery, az Egyesült Államok legfőbb képviselője az akkori Budapesten.
Horthy kormányzónak a zsidókkal kapcsolatos negatív szerepére sokan hivatkoznak a magyar kormányt is antiszemitizmussal vádlók közül. Sőt, a néhai Tom Lantos kongresszusi képviselőre is, akiről elnevezett intézet működik Budapesten, azt állítva, hogy ha Lantos ma élne, ugyanazokat a véleményeket fogalmazná meg Horthy Miklósról.
A tények azonban mást mutatnak. Tom Lantos ugyanis Horthy Miklósról és a parancsnoksága alatt a budapesti zsidóságot a végső pillanatig mentő Koszorús Ferenc ezredesről egészen más véleménnyel volt, mint akik ezt ma róla állítják, netán ugyanabban a washingtoni épületben.
Lantos értékelését teljes mértékben alátámasztja az Egyesült Államok részéről az akkori kor legilletékesebbje: John Flournoy Montgomery, Washington budapesti nagykövete Adolf Hitler emelkedésének korszakában.
Ideje szó szerint idézni Tom Lantost és Montomgery nagykövetet Horthyról és arról, milyen szerepe volt a budapesti zsidók egy részének megmenekülésében.
Lantos képviselő oly mértékben érzett hálát a magyar zsidóság egy részének megmentéséért, hogy Horthy Miklós parancsnokát – és így rajta keresztül a kormányzót – külön méltatta az Egyesült Államok törvényhozásában.
Erre 1994. május 26-án került sor, amikor a demokratapárti képviselő ezzel kezdte méltató beszédét:
Elnök úr, az idén van a magyar holokauszt 50-ik évfordulója. Azért emelkedek ma szólásra, hogy a magyar holokauszt egyik nagy hősének adózzak. Koszorús Ferencnek, aki saját életét is súlyosan veszélyeztetve több ezer magyar zsidót mentett meg a náci haláltáborokba történő deportálástól. 1944 nyarának viharos idején a szövetséges erők Berlinhez közelítettek, míg Hitler felgyorsította a végső megoldás, a zsidó faj elpusztításának végrehajtását. Sok hősi együtt érző és emberséges tettet hajtottak végre abban az időben. El szeretném mondani Koszorús Ferenc ezredes történetét, ami az akkori idők bátor tettei közül az egyik leginkább figyelemre méltó.
1944 júniusában a nácik Európa zsidó lakosságának legnagyobb részét bezárták és likvidálták. Budapesten, Magyarország fővárosában mintegy negyed millió zsidó maradt élve. Budapest még mindig a magyar rendőrség irányítása alatt állt. A nácik úgy vélték, hogy ez az erő nem elég kegyetlen és brutális ahhoz, hogy Budapest jelentős, még élő zsidó lakosságának teljes elpusztítását megfelelően el tudja végezni.
Koszorús Ferenc a magyar hadsereg ezredese volt és alá tartozott a Budapesten és körülötte állomásozó első magyar páncélos hadosztály. Megtudta, hogy Baky László államtitkár, a hadseregen kívül valamennyi biztonsági erő vezetője államcsínyt akart végrehajtani, hogy a náciknak teljes mértékben lojális rendőri erővel váltsa fel. Ők azután gondoskodtak volna róla, hogy Magyarországot megtisztítsák az összes, még életben maradt zsidótól. (…)
Felmérve a helyzetet, Koszorús ezredes tanácskozott a kormányzóval és megkezdte az előkészületeket Baky és csendőri zászlóaljainak megállítására. 1944. július 5-én 11:30-kor Koszorús ezredes az első páncélos hadosztály egységeit Budapest stratégiai pontjaira parancsolta, lezárva a városba vezető valamennyi utat. 1944. július 6-án 7 órakor már valamennyi egység a helyén volt és Koszorús ezredes tájékoztatta Bakyt, hogyha csendőrsége nem távozik és nem oszlik fel, megsemmisítik őket. 1944. július 7-én Baky kapitulált és kiürítette erőit.
Koszorús ezredes páratlan tette az egyedüli ismert tény, hogy egy tengelyhatalom katonai erővel akadályozta meg a zsidók elhurcolását. Ennek a rendkívüli bátor erőfeszítésnek eredményeként – amire egy különlegesen ingatag helyzetben került sor, nagy kockázat vállalása mellett – Budapestnek a nácik által történő későbbi átvételét 3 és fél hónappal késleltették. Ez a rés több ezer zsidónak tette lehetővé, hogy Budapesten biztonságot találjon és így megmenekültek a biztos kivégzés elől. Lehetővé tette a híres Raoul Wallenbergnek – aki 1944. július 9-én érkezett Budapestre -, hogy sikeres és hatékony mentő küldetését teljesítse. 1944 októberében, miután a németek elfoglalták Budapestet, Koszorús ezredes bujkálni kényszerült, mert ellenkező esetben a Gestapo feltétlenül kivégezte volna.”
Ezek voltak a néhai Lantos képviselő szavai.
Most pedig lássuk, miként látta Horthy Miklós kormányzót az egykori budapesti amerikai nagykövet.
Bevezetőként Montgomery rövid jellemrajza a kormányzóról, mint az „Magyarország, a vonakodó csatlós” címen magyarul először 1993-ban megjelent könyvében is olvasható.
  1. március 15-én a budapesti Királyi Operaházban ünnepséget rendeztek. Hitler éppen ezen a napon foglalta el Csehországot, ami miatt erős feszültség volt érezhető Budapesten, írja az amerikai nagykövet, ott volt az operai rendezvényen, amikor az ünnepséget megszakították az ütemes „Igazságot Szálasinak!” kiáltások. A nyilaskeresztes tüntetés Horthy és Teleki ellen is irányult. A kiabálás egyre hangosabb lett és ekkor Montgomery vejével megdöbbenve látta, hogy az a kormányzó páholyából jön. Belépve döbbent meg, hogy ketten vagy hárman feküdtek a padlón. A kormányzó egy másik embert a torkánál ragadott meg, pofozta és azt kiabálta, mint később lefordították nekem: ’Képes lennél elárulni a hazádat?’ A kormányzó egymaga volt, de uralta a helyzetet. Amikor földre dobta a férfit, valamit mormolt magában, kezével leporolta ruháját és egy szó nélkül haladt el mellettünk”. (A Rákosi időből ilyen vagy bármilyen más, hasonló hőstettről – fordított előjellel – az akkori budapesti amerikai nagykövet nem számolt be, ami mutatja.)
Montgomery nagykövet így emlékezik Horthy Miklósnak a zsidók iránti érzéseiről:
Szemében a zsidók emberek voltak, mint ahogyan példaképének, Ferenc József császárnak is, akinek uralkodása idején zsidó szülők gyermekei lehettek a vezérkar tagjai, tábornokok és tengernagyok. A kormányzónak az antiszemitizmussal szembeni ellenállását Magyarország prímása, Serédi bíboros és mindkét egyház osztotta. A parlamentben a kormányzónak a kérdésben elfoglalt nézetét nagy hangerővel osztották az arisztokraták is, akik exkluzív klubjukban, a Nemzeti Kaszinóban olyan dalt énekeltek, amelynek refrénje így hangzott: ’Nem, nem vagyunk árják…’ Ez arra utalt, hogy a magyarok turáni származásúak.”
A zsidótörvényekről ezt írja emlékiratában az Egyesült Államok egykori budapesti nagykövete:
Magyarországon a zsidók biztonsága nagymértékben annak volt köszönhető, hogy milyen törvényeket hoztak korlátozásukra. Ezek a törvények ugyanis azt a látszatot keltették, hogy Magyarország eleget tesz a zsarnok követeléseinek, de valójában éppen ezeknek a törvényeknek a segítségével tudott fenn maradni, mint menedéket nyújtó oázis. Ha megtagadta volna, hogy bármilyen törvényt is hozzon a zsidók ellen, a zsidók tényleges biztonságának időszaka kétségtelenül sokkal gyorsabban véget ért volna, mint a valóságban.”
Montgomery így ír a Horthy-korszak azon döntéséről, hogy zsidó menekülteket fogad be:
Hősi tett volt a kormány részéről, hogy igen sok külföldi, főként lengyel, szlovák és osztrák zsidót engedett be. Már az is elegendő bizonyítéka lett volna bátorságának, ha a kormány – a német nyomással dacolva – saját zsidó polgárait védte volna meg, és ugyanakkor lezárja határait. De Magyarország többet tett, mint amit morálisan el lehetett várni tőle azzal, hogy sajátjain kívül külföldi zsidóknak is menedéket nyújtott.” De még akkor is, amikor már engednie kellett, „Magyarország azt lassabban és méltóságteljesebben tette szomszédjainál.”
Az amerikai nagykövet itt idézi Anne O’Hare McCormicknak a New York Times 1944. július 15-i számában megjelent írását:
Magyarország javára szól, hogy ameddig Németország meg nem szállta, az ország a Németországból, Ausztriából, Lengyelországból és Romániából menekült zsidók utolsó mentsvára volt Közép-Európában.”
Montgomery könyve egy másik részén ismét idézi a Budapestről tudósító McCormick-ot, aki lapja 1945. november 26-i számában azt írta:
A zsidók nem szenvedtek annyit, mint a szomszédos országokban élő zsidók, mert a legrosszabb üldözés csak azután kezdődött, hogy a németek 1944-ben teljes mértékben a markukba kaparintották az országot. Az előtt zsidó vállalkozásokat ’árjásítottak’, de az átvevők közül sokan a tulajdonukból megfosztottak barátai voltak és a vagyonukat őrizték számukra.”
Ha tehát Tom Lantos néhai amerikai kongresszusi képviselő – a washingtoni törvényhozás egyetlen holokauszt túlélője, mint gyakran mondták róla – így látta Horthy szerepét, teljes összhangban Montgomery amerikai nagykövettel és azon zsidókkal, akik a volt kormányzót portugáliai emigrációjában anyagilag segítették, akkor nem világos, hogy milyen kifogás emelhető az ellen, hogy a volt kormányzó emlékének a legnagyobb tisztelettel adózzanak e hon polgárai?”
Tisztelt Lauder úr!
Egészen bizonyos vagyok abban, hogy nem olvasta az „Az elsodort falu” c. könyvet. A figyelmébe ajánlom! A II. Kötet közepe táján kerül sor a regény főszereplője Böjthe János és zsidó barátja, Gyöngyi Oszkár emlékezetes beszélgetésére:
Miklósból fekete lobogással törtek elő a szavak:
-„ És az én fajom? Én nem félhetek a fajomért!? Az én fajom nem szenvedett eleget?! A háború folyamán elvetődtem Magyarország minden pontjára. Voltam a fronton, a front mögött, falun és városban. Láttam mindenféle embert, mindenféle viszonyokat. Voltam nyáron a fürdőkben, a Tátrában, a Balatonon, mindenütt, ahol egészséget isznak és örömet élnek. Kik voltak ott? Zsidók, zsidók, zsidók. Menj a színházba, a mulatóhelyekre, mindenüvé, ahol élvezetet zabálnak. Kik élveznek? Zsidók, zsidók, zsidók. Menj a városokba, kiket emelt fel a sárból a háború, kiknek csordult teljes dézsával a háború emlője? Kik lettek az élet urai? Zsidók, zsidók, zsidók. Nézd meg, hova omlik a föld, kik veszik meg a fejős birtokokat, kik lesznek gazdái az elbitangolt udvarházaknak, kiké lesz a szőlő bora, a kalász magva, kik állják körül a föld csecseit? Zsidók, zsidók, zsidók. Menj a bankokba, ahol uralkodik a pénz, a szerkesztőségbe, ahol uralkodik a betű, az üzletekbe, ahol összetorlik a másoktól végzett munka, a központokba, kirendeltségekbe, a trénhez, a gazdasági vállalatokhoz, mindenüvé, ahol biztos az élet és könnyű a haszon. Kiknek folyik pénzt az egész megbomlott élet? Zsidóknak, zsidóknak, zsidóknak. És hol van az én fajom, az én megrabolt, kihasznált fajom? Menj Tirolba, Palesztinába, Flandriába, mindenüvé, ahol hősen, gyermekkedvvel kell meghalni. Kik halnak ott az első sorban? Magyarok, magyarok, magyarok. Menj a kishivatalokba, ahol becsülettel kell éhen halni, postához, vasútra, iskolába, törvényszékre és ezer más helyre, ahol buta becsületesen vacogó foggal kell megállni a végsőkig a sarat. Kik nyomorognak hatszoros munkával, kik fáznak, kik döglenek napról napra éhen? Magyarok, magyarok, magyarok. Magyarország most egy mesebeli óriás koca, millió éhes szájjal, millió csorduló emlővel. A szájak magyar csontot, magyar húst, magyar velőt, magyar szívet rágnak, magyar könnyet, magyar vért, magyar verejtéket isznak, az emlőket ti markoljátok, ti szívjátok és bitang grófi rablók. Hát az én fajom nem szenvedett a múltban? Igen, a tiétek is szenvedett, de most részeg kedvvel fizet a jelen. Mi a fizetése az én fajomnak? És ezt nem szabad kiüvölteni? Oláh, szerb, tót, zsidó beleordíthatja faja jogait a történelembe, ha mi megmukkanunk, az barbár sovinizmus, elfogultság, antiszemitizmus. És te, te sem akarod ezt látni és érteni?”
Igazgató úr!
Higgye el, hogy a végtelenségig tudnám sorolni az érveimet, de azt gondolom, hogy felesleges lenne folytatni a sort. Amennyiben nem győzték meg a fentiek, úgy nincs olyan, amivel Önt meggyőzhetném. Kérem, élvezze ki Magyarországon a vendégjogot, ízlelje meg borainkat, kóstolja meg finom ételeinket, és csodálja meg gyönyörű leányainkat, majd menjen haza és mondja el az igazságot rólunk!
Itt a levél végén szeretnék Önnek mondani valamit:
Nem vagyok fasiszta, nemzetiszocialista, rasszista és nem vagyok tagja egyetlen pártnak sem. Pontosan tudom, hogy Ön provokál bennünket!
A Horthy rendszerben erős és működő Magyarország volt, minden veszélyt jelent, ami erre emlékeztet.”
Soha nem akartam foglalkozni a zsidó, vagy más faji kérdésekkel, de a napokban történt események kényszerítették írásra tollamat.
Én azt a zsidót hazafinak tartom, akinek szíve magyar és a magyar hazáért tesz, gyarapít, dolgozik. A vallása legyen személyes ügye. Viszont, aki először zsidó a lelkében és csak utána magyar, azt nem fogadom el. Haza és magyar szív, csak egy lehet!
Önnek azt mondják zsidó polgártársaim, hogy gondolkoznak azon, hogy elhagyják Magyarországot az itt meglévő antiszemitizmus elől.
És tudja, hogy mit tesznek a magyar honfitársaim, a magyar gyűlölet ellen?
Egymásnak adják a szót:
Mikor sötét fellegek gyülekeznek hazád egén, mikor gúnyt űznek nevedből és szitokszóvá válik a magyar…
Mikor ellened az egész átkozott világ…
Akkor jusson az eszedbe!
A magyar, Európa legszebb országában, a legkiválóbb földrajzi, gazdasági, hadászati egységében, a Kárpát-medencében őshonos. Nincs ehhez fogható természetes és állandó határ, mint a Kárpátok koszorúja. Gyönyörű ország, dolgos, becsületes emberek. Valamennyien testvéreid.
Légy rá büszke, hogy magyarnak születtél és büszkén vállald fel! Nem harsogva, csak csendesen, mint a szellő, vagy akár, mint apró csermely, mely hegyeken át emészti magát. Magyarnak lenni nem kiváltság, sokkal inkább súlyos felelősség. Erős a vállad, hogy vigyed! Hát vidd!
Nincs okod panasz szavára!
A legédesebb terhet kaptad.
Köszönd meg Atyádnak és Édesanyád csodás méhének!
Nem féltelek, legyen bárki ellened.
Bírni fogod magyar!
Látja Mr. Lauder, ezt jól megcsináltuk! Szívja a méregdrága szivarját és márkás öltönyében feszeng.
Ugye, hogy milyen furcsa is az igazság? Csak a valóság keveredett össze a látszattal.
Én meg ülök a szakadó esőben a tornácon, és bohócnak érzem magam –a manézs mellett, a zenekari árokban …
A bohócnak gyermeke halálos ágyától kell a cirkuszba mennie,
hogy felöltse az álarcot és tréfáival, mozdulataival szórakoztassa, kacagtassa a közönséget. A bohóc bukfencet vet, az álarc komikusabb, mint valaha:
grimasszá torzult arcon könnycsepp gördül végig.
A közönség tombol, a bohóc rekedten kacag s közben
majd meg szakad a szíve az aggodalomtól és tehetetlenségtől.
A bohóc, bukfence, grimasza, jókedve: látszat,
kínja, gyötrelme, vergődése: valóság. És a cirkuszban mindenki meg van győződve arról, hogy a látszat a valóság. Ilyen látszatot és valóságot összekeverő cirkusz az élet is.”
Bocsásson meg Lauder úr, hogy feltartottam és a magyar történelmi valóságot próbáltam átadni Önnek, és nem a látszatot!
Köszönöm, ha olvasott!
Zetényi-Csukás Ferenc
magyar
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)














TÁMADÁSOK ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ELLEN – EVA MARIA BARKI LEVELEI





Dr. Eva Maria Barki
Bevezető
A magyar származású bécsi ügyvédnő, Eva Maria Barki, mindig derekasan kiáll védelmünkben, a Magyarország ellen indított, gyakran rágalmakkal teli nyugati támadások ellen. Ez történt most is, június 29-én, Orbán Viktor Horthy beszédével kapcsolatban.
A Der Spiegel és az ebben megjelent cikket kritikátlanul átvevő osztrák napilap, Der Standard, legújabb támadása Orbán Viktor egy héttel ezelőtti beszédét Horthy Miklósról, mint felelős államférfiról, veszi célba a már sokszor elhangzott rágalmat megismételve, amely szerint a kormányzó is negatív szerepet játszott a holocaustban. Mint Eva Maria Barki kifejti, mindez most csak arra szolgál, hogy Orbán Viktort mint egy undemokratikus, autokrata politikust ábrázolják, és a magyar politikát befolyásolják.
Az ügyvédnő röviden és velősen ismerteti a Horthy ellen elhangzott vádak megalapozatlanságát és egy új tényt is közöl, ami szerint ő egy véletlen folytán bepillantást nyert az Eichmann jobb kezeként ismert osztrák származású Franz Novak ellen a hatvanas években lefolytatott perbe. Novak tagadta Horthy felelősségét, sőt megerősítette a más forrásokból is ismert tényt, hogy a kormányzó minden lehetőséget megragadott, hogy megvédje a magyarországi zsidókat.
(Vajta Dénes)
Alábbiakban közöljük Eva Maria Barki ügyvédnő előzőkben említett leveleit (NIF szerkesztőség)
1) Elsőként szerkesztőségünknek is írt levele álljon itt:
Dr. Eva Maria Barki
Landhausgass 4 1010 Wien
Bécs, 2017.jun.29.
Tárgy:Támadások Orbán Viktor miniszterelnök ellen Horthy Miklós birodalmi kormányzó pozitív fényben való feltüntetése miatt
 Tiszteltszerkesztőség ! Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! Tisztelt Magyarország barátai ! 
Orbán Viktor magyar miniszterelnök egy héttel ezelőtt tartott beszédében Horthy Miklós birodalmi kormányzót kivételes államférfinek nevezte, és főként az első világháborút követő érdemeit méltatta, amikor a Tanácsköztársaság összeomlását és a felfoghatatlan trianoni diktátumot követően Magyarországot konszolidálta és újjáépítette.Aki nem látja Horthynak ezeket az érdemeit a magyar történelem egyik legnehezebb időszakában, az nem ismeri a történelmet.
A magyar miniszterelnöknek azt vetik a szemére, hogy beszédében nem említi Horthy Miklósnak kb. 600 000 magyar zsidó személynek német megsemmisítő táborba deportálásában valóközös felelősségét.
A közös felelősségre   vonatkozó állítás éppúgy nem helytálló, mint a Spiegel újságcikkében megfogalmazott azon állítás, miszerint a magyar miniszterelnök a halálbüntetés mellett  szállt volna síkra. 
A zsidók deportálásában és megsemmisítésében való felelősség nemcsak hogy nem helytálló, hanem épp ellenkezőleg, Horthy fellépett a német birodalom zsidópolitikája ellen, a zsidóüldözéseket elutasította, és ezzel provokálta ki Magyarország németmegszállását. Zsidóüldözésekre Magyarországon kizárólag a német megszállást követően, az Adolf Eichmann által felállított különítmény által került sorMiután a tényleges úti cél ismertté vált, Horthy személyesen állította le a deportálásokat, melyek folytatására csak Horthy megbuktatását követően kerülhetett sor. 
Horthy soha nem került bíróság elé nem úgy,  mint   Adolf Eichmann és  segítői Németországban, valamint Ausztriában Franz Novák. Az 1944 március 19.-én éjszaka történt német bevonulást követően hivatalba helyezett Sztójay Döme miniszterelnököt a háború utáni Magyarországon halálraítélték.
Figyelemreméltó, hogy Horthy ellen ilyen jellegű vádakat korábban soha nem fogalmaztak meg, a felelősök ellen indított büntetőeljárások kapcsán annakidején a Spiegelben megjelent beszámolók is korrektek és objektívek voltak.  De persze, az akkori kommunista kormányzat nem számított ellenségképnek, és nem volt vitatott, mint a mai kormány.
A fentiek miatt a Spiegel, valamint a Standard szerkesztőségének a mellékelt levelet küldtem, és kérem annak tartalmát szíveskedjenek tudomásul venni.
Mivel véletlenül volt lehetőségem betekinteni Franz Novák büntetőaktájába, aki Budapesten Eichmann jobb keze és a zsidódeportálások főfelelőse volt, fontosnak éreztem a tények helyreigazítását.
Üdvözlettel
Dr. Eva Maria Barki
2) Másodikként közöljük a Der Spiegel Főszerkesztőjének írt levelét:
Dr. Eva Maria Barki Landhausgasse 4 1010 Wien
Bécs, 2017.június 29.
 DER SPIEGEL,
Klaus Bringbäumer Főszerkesztő Úr részére
Ericusspitze 1
D-20457 Hamburg,  Németország
 email:  spiegel@spiegel.de
 Tárgy2017.   június 26.-i, “Orbán tabukat döntöget – és Horthy Miklóst, Hitler szövetségesét méltatja” című cikkük
  Tisztelt Klaus Bringbäumer Főszerkesztő Úr!
2017. június 26.-án nyomtatott és online kiadásban is megjelent a Keno Verseck által jegyzett, “Orbán tabukat döntöget – és Horthy Miklóst, Hitler szövetségesét méltatja”című cikk.
 A fenti cikkben Orbán Viktor magyar miniszterelnököt azért kritizálják, mert Horthy Miklóst kivételes államférfinek nevezte, és főként, hogy nem említette Horthy közös felelősségét a holokausztban. Ez a megnyilatkozás nyilvánvalóan Orbán Viktor anonim idézetekbe burkolt kritikáját hivatott szolgálni, és a médiák szokásos vádjait kiegészíteni, miszerint Orbánt idegengyűlölettel, migráns- és Európa-ellenességgel, Soros György állandó támadásával és a halálbüntetés mellett való kiállással vádolják.
 Amennyiben csak kritikáról lenne szó, úgy ez belefér a véleménynyilvánítás szabadságába, és nem kifogásolható.
A cikk azonban helytelen tényállításokat is tartalmaz, és különösképpen történelmi események meghamisítását és helytelen ábrázolását. 
Ameddig a kritika migráns- és Európa-ellenes megnyilvánulásokra, radikális világképre vagy idegenellenes nézetekre irányul, úgy ez még megengedhető véleménynyilvánításnak minősíthető, de az az állítás, miszerint a magyar miniszterelnök a halálbüntetés mellett szállt  volna síkra, egyszerűen nem helytálló,hiszen egy beszédében pusztán annyit mondott, hogy lehetne erről a kérdésről vitatkozni. Az, hogy ezt a megnyilvánulást az Európai Unión belül is kritizálták, annál is figyelemreméltóbb, mivel  az Európai Unióban a halálbüntetést valójában nem is törölték el, hanem a Lisszaboni szerződés révén rejtett módon újra lehetővé tették és bevezették. 
A cikkel szembeni lényegesebb fenntartásom azonban Horthy Miklós antiszemitaként való beállítását illeti, és annak állítását, hogy ő is felelős 600.000 magyar zsidó ember német megsemmisítő táborokba való deportálásáért. 
Ez az állítás ellentétben áll az objektív történelmi tényekkel, de az Önök magazinjának számos korábbi cikkével is, amelyekben a magyar zsidók megsemmisítésével kapcsolatos akciók helyesen kerültek ábrázolása.
A magyar zsidók deportálásának kérdésköre különösen jól feldolgozott, ami főként az Adolf Eichmann ellen Jeruzsálemben folyt igencsak részletekbe menőpernek, valamint az ezt követően a felelősök ellen Ausztriában és Németországban indított büntetőeljárásoknak köszönhető.
A fentiek alapján történelmi tény, hogy Horthy a zsidókérdésben kezdettől fogva szembe állt Hitlerrel, amiért Hitler őt – különösen az 1943-as áprilisi megbeszélésüket követően – élesen kritizálta és elítélte.Miután 1943 decemberében a bácskai zsidóellenes megmozdulások tetteseit hadbíróság elé állították, és a magyar kormány a háborúból való kilépés érdekében titkos tárgyalásokat folytatott a nyugati szövetségesekkel, a Berlin és Budapest közötti feszültségek egyre fokozódtak. Egyébként a nyugati szövetségesek a háborúból való kilépésre irányuló tárgyalásokat azért utasították el, mert attól tartottak, hogy emiatt a németek támadást indítanának Magyarország ellen, valamint, mert ebben az esetben az ország már nem lett volna biztonságos hely a zsidók számára.
A fenti aggály megalapozottnak bizonyult, hiszen Németország 1944. március 19-re virradó éjjel megszállta Magyarországot, mégpedig azzal az indokkal:  Magyarországon „A zsidókérdés végső megoldásának a szabotálása“.
A megszállással egyidejűleg Adolf Eichmann vezetése alatt 150 fős különítményt állítottak fel Budapesten a zsidók megsemmisítésére, amely a zsidók internálásával és egy zsidó tanács megszervezésével kezdte munkáját. A német megszállás nyomására   új kormányt alakítottak, a korábbi berlini magyar nagykövettel, Sztójay Dömével az élén.
Amint az az Eichmann-per irataiból kivehető, a zsidók deportálását Magyarországon 1944. május 15.-i kezdettel kizárólag a különítményvégezte, miközben Auschwitz-ot mint végállomást azzal ködösítették el, hogy 30.000 levelezőlapot küldtek “Waldsee” (Közép-Németország) feladási hellyel küldönccel Budapestre, ahol azokat szétosztották, úgy hogy nem volt ismeretes, hogy a deportálás Auschwitzba történt.
Miután az egyik levelezőlapról Svájcban kiderült, hogy hamisítvány, és ezt követően bizonyítást nyert, hogy a zsidókat nem munkára viszik Németországba, Horthy Miklós az 1944 július 19.- i“szállítmányt” visszahozatta, és minden további deportálást leállíttatott. Ennek következményeként Horthy hatalmát 1944. októberében megdöntötték, és a deportálások csak ezt követően folytatódtak.
A részletek a jeruzsálemi Eichman-per (ügyiratszám: 40/61) igen terjedelmes iratanyagából, valamint a Németországban Hermann Krumey és Otto Hunsche, valamint Bécsben Franz Novak (Bécsi Tartományi Büntető Bíróság  27b Vr 529/61 sz.) ellen folyt eljárás aktáiból kivehetőek. (Az Eichmann-per tanúkihallgatási jegyzőkönyve az interneten lehívható a “Bécsi Tartományi Büntető Bíróság 33a Hs 3484/61 szám alatt).
Fenti fejtegetéseim összhangban vannak az Önök hírmagazinjának akkori beszámolóival, különösen a Spiegel 18/1964 (1964. április 29.) és 45/1966 (1966.10.31.) és további kiadásaival is. A Spiegel annak idején korrekt és objektív beszámolót jelentetett meg Horthy Miklós felelősségéről, aki ellen bírósági eljárás sem indult soha, szó sem volt erről, a Spiegel cikkeiben sem. Annak idején az újságírás még az objektivitás és korrektség elvei mentén zajlott. Vagy ennek az oka netalán az, hogy az akkori kommunista kormány Magyarországon nem volt ellenségkép?
Annyi biztos, hogy a magyar miniszterelnök nem vádolható történelmi tények elhallgatásával, hanem pont fordított a helyzet: A tárgyi cikkeket az évek óta folyó azon kísérletek közé kell sorolni, amelyek pusztán politikai indítékból próbálják Magyarországot rossz színben feltüntetni és támadni, jelen esetben még a bizonyított történelmi tények nem helytálló ábrázolásával és ellentétükbe fordításával is.
Kívánatos lenne az objektivitáshoz és a kötelező újságírói gondossághoz való visszatérés. 
Megkülönböztetett tisztelettel
Dr. Eva Maria Barki
3) Végül lássuk a Der Standardnak írt levelet:
Dr. Eva Maria Barki Landhausgase 4  1010 Wien                        
Bécs, 2017.június 29.
DER STANDARD
Szerkesztősége
Dr. Alexandra FÖDERL-SCHMID
Vordere Zollamtstraße 13  1030 Wien
Tárgy:  “Spiegel: Orbán Horthyt, Hitler szövetségesét méltatja” című cikkük
  Tisztelt Dr. Alexandra Föderl-Schmid Főszerkesztő Asszony! 
A Standard című lapban 2017. június 26.-án Spiegel: Orbán Horthyt, Hitler szövetségesét méltatja” címmel írás jelent meg, amely lényegében a Spiegel című folyóiratban ugyanaznap megjelent “Orbán tabukat döntöget – és Horthy Miklóst, Hitler szövetségesét méltatja” című cikk kritikátlan átvétele.!!! E cikkben Orbán Viktor magyar miniszterelnököt azért támadják, mert Horthy Miklóst kivételes államférfinek nevezte, és érdemeit, konkrétan az országnak a kommunista tanácsköztársaság bukása, és a Magyarország részéről máig fel nem dolgozott trianoni tragédia utáni újjászervezéséért méltatta.
 A “Spiegel” című hírmagazinnak a mellékelt levelet írtam, mivel még ezt a helytálló megállapítást is kritika tárgyává tették, és történelmi tényeket helytelenül, eltorzítva ábrázoltak.
Kérem, az említett levél tartalmát szíveskedjenek Önök is tudomásul venni.  
Sajnálatos, hogy a Magyarországon jövőre esedékes parlamenti választások miatt már most megragadják az alkalmat a magyar kormány elleni egyre hevesebb támadásokra, azzal a nyilvánvaló céllal, hogy befolyásolják a választás kimenetelét, és politikai egyenessége és a globális geopolitikai érdekek helyett a nép érdekeinek szem előtt tartása miatt nem kedvelt Orbán Viktor miniszterelnök esetleges harmadik választási győzelmét megakadályozzák.
A médiának nem csak saját országukban, hanem magyar szomszédaikkal szemben is jelentős felelősségük van. A véleményszabadságot is át kell hatnia az etikának, a tisztességnek és a korrektségnek. Sajnálatos módon a nyugati médiavilága egyre inkább eltávolodik ezen alapelvektől. Magyarországon ezek még  érvényesek   Magyarország e szempontból is  példakép kellene, hogy legyen.
Megkülönböztetett tisztelettel
Dr. Eva Maria Barki
Melléklet:  “Spiegel” részére írott levél
Másolatot kap:
Magyar nagykövetség, médianyilvánosság
Forrás: Dr. Eva Maria Barki
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)








LEVÁGOM A FEJEDET TE KÖCSÖG – ÍGY TÁRGYAL AZ ARAB A MAGYARRAL

Csalással szerezte megy egy libanoni autókereskedő egy magyar család házát. A felek évek óta pereskednek és a vita már nem csak jogi úton folyik, a család rettegésben él. Bár a csalás ténye egyértelmű, a rendőrség nem nyomoz.

ELŐZETES - Levágom a fejedet te köcsög – így tárgyal az arab a magyarral



Na ne már ezek eltanulták a cionista kazároktól hogy , hogy kell kisemmizni a hungarisi palesztint !!!!


A zsidó média örül , hogy most az arabot kell besároznia !!!!!!














VONA: KÖVÉR LÁSZLÓ MÁR NYÍLTAN A FIDESZ VÁLASZTÁSI VERESÉGÉRŐL LAMENTÁL





A plakáttörvény elfogadásával Magyarország a legfelsőbb szinten is letért a jogállamiság útjáról, a plakáttörvény aláírásával pedig Áder János méltatlanná vált az államfői feladatok ellátására – jelentette be a Jobbik, és megfosztási eljárást kezdeményeznek az államfő ellen.


Vona: Kövér László már nyíltan a Fidesz választási vereségéről lamentál







Occupation 101 - Palesztina megszállása - Az igazság Izraelről



OCCUPATION 101
AZ ELNÉMÍTOTT TÖBBSÉG HANGJA

Az izraeli-palesztin konfliktus bemutatása, úgy ahogy azt soha nem látjuk a televíziókban, azaz a palesztinok szemszögéből.
A filmben számos zsidó is megszólal a palesztinok ügye mellett és ezen felül más neves személyek is elmondják véleményüket a problémáról.
A film végigveszi az utóbbi egy évszázad eseményeit, amik a jelenlegi helyzetet eredményezték, igaz csak nagy vonalakban. A film igyekszik a palesztinok minden problémájára kitérni, amik ismerete nélkül lehetetlen objektívan megítélni a szituációt.



Palesztina megszállása - Occupation of Palestine (HunSub)


Kik a palesztinok?



Mit csináltak a zsidók a németekkel?



Hogyan verték szét a magyarságot, sátáni álszent módszerekkel?



Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen és ezért még fizetünk is!



Patkányok honfoglalása (a zsidó fegyvere a pénz...)



Dunába lőtt zsidók - Az IGAZSÁG! (dr. Fürcht Pál olvasatában)



Pusztító migráció - A zsidók bevándorlása Magyarországra



Csak 1 milliárd ember maradhat avagy a zsidók népirtási terve rég beindult



Magyarország végleges felszámolása a zsidók és a komcsik révén- Újizrael születése



80 évre titkosították, de mi kitettük! Kádár érzi a vesztét és a zsidó hatalomátvételt



Rothschild család terve a Világuralom átvételéhez.


















A halálos beteg CIA-ügynök bevallotta: "Mi robbantottuk fel a világkereskedelmi központot" és követtük el 9/11-et a CIA „Új évszázad” műveletében





Nem lesz újdonság, sokkal inkább megerősíti azt, amit eddig is tudtunk és számtalan cikkben én is részletesen foglalkoztam már vele az elmúlt években... (16. éve kutatom a témát, ezért nézzétek el nekem, hogy még mindig foglalkozom vele, ha bármilyen új információ felmerül.)

2001.szeptember 11 terrortámadása, azaz 9/11

- a World Trande Centerbe repülőgépek becsapódása, 
- majd a 2 WTC torony leomlasztása, 
- végül pedig a WTC 7-es épületének összedöntése is mind egytől-egyig INSIDE JOB = Belső munka volt a CIA részéről.
(A Pentagonba soha nem csapódott utasszállító gép, ezért ezzel külön nem is foglalkozom) 
(SBG Buddha - VilagHelyzete)


9/11 Teljes áttekintés - 15 éve hazudnak 2001.Szept.11-ről, de mi az, amit mára tudhatunk a terrortámadás hazugságairól
❗ Google: 9/11 Truth vagy WTC 7 
A CIA-ügynök elmondta, hogy benne volt a World Trade Center 7-es épületének „irányított ledöntésében”.


Malcom Howard, a 79 éves, nyugállományú CIA-ügynök több megdöbbentő kijelentést tett, amióta a múlt pénteken kiengedték a kórházból azzal, hogy még három hetet fog élni.

A CIA-ügynök elmondta, hogy benne volt a World Trade Center 7-es épületének, a Salomon Brothers Building 7„irányított ledöntésében”.

Ez volt a 9/11 alkalmával elpusztított harmadik épület és gyakorlatilag ezen dőlt meg a hivatalos elmélet hazugsága is, miszerint """Osama bin Laden terrortámadást intézett az Egyesült Államok ellen, utasszállító gépeket a tornyoknak, a Pentagonnak vezetve ledöntötték a WTC két tornyát, majd a a WZC 7 -es épülete is összeomlott a tűz miatt..."""

Nos ez volt a hivatalos bla-bla, amit épeszű ember ma már nem hisz el, különösen az azóta felszínre került bizonyítékok fényében.

A Yournewswire közölte le a cikket, miszerint Howard 36 éven át dolgozott a CIA-nek és komoly szakértelme van robbanóanyagok elhelyezésében.
A CIA „Új évszázad” hadművelete 9/11
Elmondta, hogy a New York elleni támadások idején a CIA „Új évszázad” műveletében dolgozott.

Ezen belül egy négy személyből álló sejtnek volt az egyik operatív embere és feladatuk volt annak biztosítása, hogy a WTC 7-es épületet sikeresen rombolják le.


Elmondta, az egyetlen olyan rombolási művelet volt, amelyben azt az utasítást kapták, hogy annak kivitelezésénél ügyeljenek arra, az ne látszódjék szándékosnak.

Akkor ezzel nem volt problémája, mert 
amikor az ember hazafi, nem kérdőjelezi meg a CIA vagy a Fehér Ház indítékát. Arra gondoltunk, hogy a nagyobb cél a nagyobb jó eléréséért van… De most már a szívem szakad a sok szemét szöveg hallatán”.
Részletekbe menve elmondta, hogy szuperfínom, katonai minőségű nanotermikus összetett anyagokat használtak robbanóanyagként.
Ezt könnyű volt az épületbe vinni, mert ott csaknem minden irodát a CIA, a titkosszolgálat vagy a Pentagon bérelt.

30-Second Reel of Building 7 Collapse Footage



4409 -- (Unseen Footage) Tower 7 blasted into rubble from NEW angle!







A WTC 7-ben hatalmas mennyiségű robbanóanyagot helyeztek el stratégiai helyeken azon hónapban, amely megváltoztatta az amerikai történelem irányát.

Amikor szeptember 11-én az északi és déli torony lángolt, 
felrobbantották a World Trade Center 7-es épületet, ami szétrombolta az acélszerkezetet.

Az épület délután 5:20-kor esett szét, hét órával a WTC 1 és 2-es torony elpusztítása után.
ÚJRA ÉS ÚJRA ELMONDOM: 
MI AZ AMIT MÁR EDDIG TÉNYSZERŰEN TUDHATUNK:
és kiderült 2001. Szeptember 11. terrortámadás hazugságairól?
 1. a WTC 1-es és 2-es tornyának leomlását NEM a repülőgépek becsapódása és a tűz okozta, hiszen az erre nem is lett volna képes! 
"Ami a tüzek forróságát illeti, hallgassuk meg ezeknek New York tűzoltóknak a beszélgetését: 
15-ös kocsi, két különálló tűzfészkűnk van. Két tömlővel képesek lennénk eloltani. Jegyezd. 78-adik emelet. Különálló tűzfészkek. Két tömlővel el lehet oltani.„
 2. A két tornyot és a harmadikat is : a WTC 7-es tornyát, ma már egyértelműen tudhatóan épületrobbantással, nano-termit izzó töltetek felrobbantásával omlasztották le! (számos videó-felvételen látható, ahogy a még álló épületek sarkainál folyékony izzó acél csöpög )
● 
3. A WTC7-es épület összeomlasztása miatt bukott meg a hivatalos elmélet és követelik azóta is a Mérnökök és Építészek az Igazságért (A&E) nevű szervezet az áldozatok hozzátartozóik miatt is az igazság nyilvánosságra hozatalát !
A két torony összeomlása után a WTC 7-es épülete is összeomlott és a videófelvételek és a helyszíni beszámolók tanúsága szerint is irányított épületrobbantással omlasztották le a tornyot.... 

Amennyiben ez így történt, a másik két torony esetében is valakik szervezetten és előre eltervezve készültek a terrortámadásra és igazak az összeesküvés-elméletek....

A titkos 28 oldalas jelentés nyilvánosságra hozatalát is egyre többen követelik.... A jelentés Szaúd-Arábia és Izrael támadásokban játszott szerepét tartalmazza..... 

EZEN BUKOTT MEG A HIVATALOS VERZIÓ: https://youtu.be/Mamvq7LWqRU
(SBG Buddha – VilagHelyzete)


A BBC ráadásul élő adásban hamarabb bejelentette,
hogy a 2 nagy torony ledőlésének máris megvan a súlyos következménye,
mert a WTC7, azaz a Salomon Brothers Building 7 is összeomlott.
A probléma annyi, hogy a háttérben még élőben áll és a bejelentés után omlik össze...
Az élő adás azonnal megszakad! 



ENHANCED VERSION: News Reports WTC7 Fell Before It Happens!


ÉPÜLETROBBANTÁS HANGJA AZ EREDETI FELVÉTELEKEN




Ezen kívül számos olyan eredeti felvételt találunk ma már a false-flag terrortámadásról, melyek rögzítették az épületrobbantás hangját isAzaz nem a tűztől dőlt össze egyik felhőkarcoló sem!


World Trade Center on 9/11 - Sounds of Explosions





Sőt több élő adás felvételén a 2 torony összeomlasztásakor jól láthatóak az épületrobbantásokra jellemző kipuffogások, úgynevezett Squib-ek, amik a nanotermit töltetek berobbantásakor szépen sorban ütik ki a tartópilléreket és a két épület gyakorlatilag szabadesésben képes leomlani, nem pedig eldőlni. 




911 Mysteries : squibs





Ez történt 2001. szeptember 11-én! Erről a mai napig sokan nem is tudnak és a hivatalos mese hazugságát tartják valóságnak!




Soha nem fordult elő azelőtt a történelemben, hogy egy acélszerkezetes épület tűz miatt omoljon össze, ezidáig nem láttam olyat, hogy egy acél építmény összeomoljon a tűzben. (Jonathan Barnett, PhD. Worcwsteri Műszaki Alapítvány)




Ami 9/11-et illeti, tömegesen, kb. 84%-ban azt mondják, hogy az amerikai kormány hazudik. 


Most már dokumentumok és precedensek bizonyítják, a hatalom kész arra, hogy elképzelhetetlen bűncselekményeket kövessen el saját lakossága ellen. 


Én azóta már 16. éve több száz felvételt megnéztem erről az eseményről, hiszen tényleg igaz hogy, azt a napot senki nem felejti el, mert beleégett a tudatunkba, hogy éppen hol voltunk és mit csináltunk akkor, amikor ez a hír megérkezett és bekapcsoltuk a TV-t.


Viszont azóta is, akárhányszor látom, még mindig ugyanúgy a hideg futkos a hátamon és elképesztőnek találom ezt a hatalmas hidegvérű pusztítást és a képeket !


Elnézést, ha valakinek már unalmas ez a téma, de időnként vissza-visszatér, mert napjainkhoz is kapcsolódik mindaz, ami akkor egy új irányt vett....


Közel 3000 ártatlan ember vesztette életét a merényletben és több százezer (ha nem millió) a háttérhatalom azóta folytatott megszálló háborúiban...






EREDETI, vágatlan nem TV-ből származó felvétel






NIST FOIA 09-42: R14-UC -- Jim Huibregtse 1A-25 (WTC1 Burning/WTC2 Collapse/WTC 1 and 7 Plumes)







A cikk forrásaként ez a hír szolgált: YourNewsWire
Copyright & All Rights Reserved




Vilaghelyzete.com AWAKENING THE WORLD. . EVERY HEART MAKES A DIFFERENCE
A CIA-ügynök elmondta, hogy benne volt a World Trade Center 7-es épületének „irányított ledöntésében”.
Malcom Howard, a 79 éves, nyugállományú CIA-ügynök több megdöbbentő kijelentést tett. Howard 36 éven át dolgozott a CIA-nek és komoly szakértelme van robbanóanyagok elhelyezésében.
Elmondta, hogy benne volt a World Trade Center 7-es épületének, a Salomon Brothers Building 7„irányított ledöntésében”. A New York elleni támadások idején a CIA „Új évszázad” műveletében dolgozott. Egy négy személyből álló sejtnek volt az egyik operatív embere és feladatuk volt annak biztosítása, hogy a WTC 7-es épületet sikeresen rombolják le.
Elmondta, az egyetlen olyan rombolási művelet volt, amelyben azt az utasítást kapták, hogy annak kivitelezésénél ügyeljenek arra, az ne látszódjék szándékosnak.
Ez volt a 9/11 alkalmával elpusztított harmadik épület és gyakorlatilag ezen dőlt meg a hivatalos elmélet hazugsága is.
Amikor az ember hazafi, nem kérdőjelezi meg a CIA vagy a Fehér Ház indítékát. Arra gondoltunk, hogy a nagyobb cél a nagyobb jó eléréséért van… De most már a szívem szakad a sok szemét szöveg hallatán”.




VILAGHELYZETE.BLOGSPOT.HU





Süket , és vak nem vagyok , de a hazugságra sem vagyok érzékeny ,
de minden cionistát aki emberiség ellenes bűnt követett el családostul rokonostul likvidálni kell !!!






De a Bush családot is likvidálni kell , mert e mondvacsinált ürüggyel eddig több mint 1 millió muzuémánt öltekmeg eddig , és az ilyen családoknak nincs helye az emberiség soraiban !!!!!


Ha az arab tavaszt is hozzávesszük , és a meginduló migrációt akkor aki megtervezte e sorozatot a szabadkőműves illuminátus nagymester fokozatú , és ennél nagyobb méltóságok likvidálása is jogos !!!!
A bankár kaszt képviselőikkel együtt kik a pénzt folyósították a művelethez Tűz által haljanak meg családostul !!!!!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése