2017. augusztus 17., csütörtök

LELEPLEZŐ gondolatok






LELEPLEZŐ gondolatok


Tőke Péter:

Másként gondolkodva Ukrajnáról Kijevben az amerikai zsoldosok, az EU-fasiszták és az Izraeliek győztek



A régi vicc aktualizálva:
Két jól táplált, bozontos férfi sült libát fal sólettal egy kijevi kóser étteremben. Egyik kinéz az ablakon az üdvrivallgó tüntetőkre:
– Na megint győztünk.
– Ki?
– Mi!

Hát igen. Ukrajna elbukott, Ukrajna felszabadult. A jogállami törvényes rendszert megdöntötték, az elnököt, aki Oroszországot járja, tömeggyilkosként körözik, a CIA által pénzelt rendszerváltó roadshow megbízói akaratának megfelelően elvégezte a feladatát. Nemsokára mehetnek társaik után rendszert dönteni Venezuelába, Thaiföldre, vagy aki lusta sokat utazni, annak közelebb is akad meló: térdre kényszeríteni Boszniát!
Mi magyarok, itt a szomszédban történteket figyelemmel kísérve megtapasztalhattuk, milyen gyenge és törékeny egy jogállam. Mit sem számít, hogy a nép demokratikus szavazással kiket választott meg, kire ruházta a hatalmat. Valakik, valahol kitalálják, hogy melyik ország, s főleg miért legyen a célpont, máris elhangzik egy vád: korlátozott a demokrácia, a népet elnyomják, katasztrófális a gazdaasági helyzet, stb., s máris elindulhat a titkos hadművelet. A CIA-énak és a Pentagonnak kiszivárgott kézikönyve a világ számos országának megdöntésére, politkai átalakítására, rendszerének megváltoztatására megfelelő programot kínál. Kicsit pofozni kell rajta csupán és máris kész a forgatókönyv, indulhatnak a tüntetések, barikád építések, kitörhet a ,,demokratikus” forradalom. (Erről a mindenhol bevethető ország-gatyába rázó, már nem titkos szakanyagról, e cikk folytatásában olvashatnak.) Közben a ,,karmester” meg megadta az á hangot, az EU és az USA is neki kezdhet a megszerzett fontos birodalom-rész demokratikus, szabad országgá való átszervezéshez. Az IMF és az Egyesült Államok elkezdheti összekapirgálni azt a 35 milliárd dollárt, ami az ukrán csődtömeget megmentheti az összeomlástól. Valójában az EU és az USA is át lesz verve, mert a hatalmas országot nem ők fogják uralni, ők csak a szükségszerűen igénybe vett balekok. Szabadság, demokrácia mindenkinek! – szajkózzák majd azok, akik ténylegsen lenyúlják szegény keleti szomszédunkat.
A szakértő, akivel beszéltem egyértelműen közölte: a győztes Izrael. Ezt én teljes képtelenségnek tartom, de az illető érvelése elgondolkodtatott:
– Kik indulnak és nyerhetnek a májusi elnökválasztáson?
1.Klicsko,
2.Timosenko.
Mindketten izraeliták. (Júlia már tárgyalt is McCain szenátorral.)
Nézzük tovább. Az ukrán parlament Alexander Turcsinovot (az első Timosenko-kormány titkosszolgálatának vezetőjét) választotta meg az ország ideiglenes megbízott elnökévé. Turcsinov ugyancsak izraelita. Az egyik tüntetőtábor pedig teljesen az.
A szakértő nem sorolta tovább, de még azt is megemlítette, hogy Szakasvili, Grúzia korábbi ,,izraelita” irányítója is ott járt a tűntetők között és buzdította őket. Aztán újabb bizonyíték került elő arra nézve, hogy a kijevi tüntetők bizony igen erős amerikai-izraeli, cionista segítséget kaptak és kapnak. Kiderült, hogy – a pénzügyi segítségen és izraeli szervezői segítségen kívül – Ben Moses ismert zsidó filmrendező készítette a tüntetők legismertebb videóját, amiben egy ukrán (?) lány beszél arról, hogy milyen a “tüntetők” helyzete, és segítséget kér elcsukló hangon.

Janukovicsot már másodszor csinálják ki

Teljesen elképedtem. Ha igaz, hogy a tüntetők magja, és az ukránnak beöltözött egyenruhások fizetett zsoldosok, akkor egyértelműen igaz és valós a CIA és a Pentagon kiszivárgott (független jogállamoknál alkalmazandó) rendszerváltó kézikönyve. (Erről a 68. oldaltól olvashatnak) Valahol ez, már szinte akasztófahumor, hogy 2004-ben is a törvényes rendet és Janukovicsot döntötték meg a tüntetők, igaz, akkor a dollár mellé egyensálat is kaptak. Ez az ország úgy látszik már alergiás a választásokra és az annak eredménye alapján hatalomra kerülő kormányokra. Kijevvel ezt bármikor, újra és újra meg lehet csinálni. Ha Putyin nem egyenes ember, hanem gazember lenne, akkor a CIA-Moszad módszerét leutánozva ősszel a saját zsoldosaival indítana hatalmas és kormánydöntő tüntetés-sorozatot.
A kérdés csak az, Bolívia, Thaiföld és Bosznia mellett miért rendelhették meg az Ukrán ,,rendszerváltást is?” Az ok nemcsak az volt, hogy Janukovics az EU helyett Moszkvát választotta. Ha messzebbre tekintünk, felsejlik Zbrezinsky hosszútávú terve, miszerint Oroszországot fel kell majd darabolni. Méghozzá három részre:

1. Az Uralig terjedő Európai Oroszország,
2. Nyugatszibériai Oroszor-szág
3. Távolkeleti Oroszország.
E terv megvalósításának fontos feltétele, hogy Ukrajna amerikai, vagy izraeli irányítás alatt álljon.
No persze az ezzel kapcsolatos lépéseket Putyin elnök sem nézi ölbetett kézzel. Ezért is kellett neki ütköző zónának a balek-Ukrajna.
A problémák csak ezután jönnek. A hatalmas BRICS, Oroszország Kína, India, Dél-Afrika és Brazília közössége nem tűrheti sokáig, hogy a zsidó-keresztény euroatlanti háttérhatalom ekkora tért nyerjen. A pénz- és multi-világ urai jól kitalálták, hogy a III. világháború helyett ezzel az új ,,kézikönyves” módszerrel terjeszkedjenek. És ide a bökőt, hogy ezt az izraeli-amerikai nyugat-ukrajnai demokratúrát sem engedi sokáig az örömtől tollászkodni. Először is Kelet-Ukrajna inkább orosz. Ha jól emlékszem a Krím félsziget pedig Oroszország része volt, csakhogy 1954-ben Hruscsov egyik cár atyuskás, vodkagőzös pillanatában neki ajándékozta Ukrajnának. Hát most visszaveszik, mondjuk azon a címen, hogy egy (Szanyi után:) zakkant elhízott gyilkos diktátor döntései érvénytelenek. Erre nem hiszem, hogy szükség lesz, hiszen a krími autonóm köztársaság már önként fegyvert fogott, s nyilván orosz segítséggel, és fegyverrel akadályozta meg, hogy az izraeli-amerikai ukránnak álcázott fegyveres bandák a Krímet is szétverjék. Ide kívánkozik, hogy Gorbacsov mit mondott az amerikai és uniós banditákról: Az USA és az EU nem küldhet banditákat Ukrajnába, a nép saját maga kell, hogy döntsön a jövőjéről. A “tanácsadók” csakúgy hemzsegnek, szinte csak bulldózerrel lehetne őket eltolni.
Putyin elnök bölcsen nem avatkozik be, legalábbis a régi szovjetuniós módszerrel nem fogja megszállni Kelet-Ukrajnát. Erre nincs is szükség, mert a Krími és egy másik orosz többségű térség március végén demokratikusan népszavazást tart, hogy Ukrajna mellett marad-e, vagy Oroszországhoz csatlakozik. Ez még odébb van, de több internetes hírportál és blog máris is arról cikkezik, hogy Ukrajna kettészakadása megkezdődött. A gyakorlatban két Ukrajna létezik: egy nyugati Ukrajna, melynek központja Kijev, - illegitim elnökkel, illegitim törvényekkel, a nyugati országok által elismert zsidó vezetőkkel, - és egy dél-keleti Ukrajna, melynek központja átmenetileg Harkov, helyhatóságai pedig az ukrán alkotmányos rendet képviselik.
Ezeket a vélekedéseket hamar megcáfolták a Krími események, a helyi oroszokból verbuválódott, jelzés nélküli egyenruhás fegyveres csoportokáltal a helyi parlament és a repülőterek elfoglalása, az utakon ellenőrző pontok felállítása és az orosz támaszponttól való segítségkérés.
Közben a másik oldalon újabb és még újabb lebukások árulták el, hogy demokratikus intervenció történt. A kedves Julia Timosenko is elárulta, hogy színjáték folyik.

Timosenko csodálatos gyógyulása

Ukrajna - A fél világ tátott szájjal ámul a betegsége miatt tolószékhez kötött Julija Timosenko csodálatos gyógyulásán, aki az USA kijevi nagykövetségén felkelt és járt…
A minap Julia Timosenko az amerikai nagykövetségen vendégeskedett, ahol többek között Jeffrey Payette nagykövettel és Jan Tadeusz Tombińskivel, az Európai Unió ukrajnai képviseletének a vezetőjével folytatott tárgyalásokat. A találkozó végén a hátpanaszokkal küzdő ukrán vaslady minden segítség nélkül felállt a székéből, és mosolyogva pózolt vendéglátói társaságában a kamerák előtt.

A Wikipediát felkészítették az ukrán orosz ellenességre

Itt lehet látni, hogy a térkép február 5-én az oldalon szereplő változata még hozzávetőlegesen a valós nemzetiségi arányokat tartalmazta, ám ezt február 20-án már korrigálták is egy jóval nyugatbarátabb verzióra. Csak nem azt akarják bemesélni, hogy az orosz ajkú lakosság két hét alatt elhagyta Ukrajna keleti részét? A magyarázat sokkal egyszerűbb: felkészítenek minden információforrást az ukrán szakadás legitimálására, ha valaki magyarázatot akarna keresni, már a hazugsággal találkozzon.
(...) Ukrajna dél-keleti régiói, valamint a Krím-félsziget autonóm köztársasága vállalta az alkotmányos rend fenntartását. Azt azonban egyértelművé tették, hogy nem fogadják el alkotmányosnak a Kijevben működő törvényhozás által hozott döntéseket.
A jelen helyzet alapján arra lehet következtetni, hogy az országgyűlési választások és a májusi elnökválasztás alapján kialakulhat a két elkülönülő Ukrajna politikai gépezete, vagyis a két terület külön államisággal fog rendelkezni. Csakhogy az orosz többségű régiók és a Krím félsziget nem vár májusig. Már március végén népszavazáson kívánnak dönteni hovatartozásukról.
Az itt közölt térképből kiderül, hogy melyik rész mekkora és mi a címere. Leginkább az döbbentett meg, hogy a nyugati szabad sajtóban erről hallgatnak, s csak a kijevi győzelem miatt hozsannáznak.
Szinte elképesztő, hogy a Drábik Jánossal közösen írott könyvünkben a független államok megdöntésével kapcsolatban leírt módszerek sorra megvalósulnak. Saul Alinsky a radikalizmus (és a neoanarchia) amerikai pápája dolgozta ki az alapokat a kormányok elleni bomlasztáshoz, harchoz, majd a jogállam megdöntéséhez. Ezeket az alapelveket fejlesztette tovább több titkosszolgálat. Ebből született az Arab Tavasz, s a könyvünk instrukciói alapján folyik a harc per pillanat, több független állam megdöntésére. Ukrajnában győztek, Szíriát elbaltázták, de Bosznia, Thaiföld, és Venezuela még küzd a fennmaradásáért.

Jogállamok megdöntése az új módi

Az a cím, amit a könyvnek korbban adtunk: Obama elkergeti Orbán Viktort, már idejét múlta, a kötet egyéb anyagai váltak aktuálissá, különösen fontossá. Még az idei választások után is érdemes elolvasni, mert mit sem számít ki győz. Azok a háttérhatalmi erők, akik Ukrajna szétverését megrendelték, ahogy a könyv is írja, Magyarországot is eldádázhatják. Charles Gáti, Bajnai fő támogatója, Soros jó embere, egyszer utalt rá, hogy ha nem sikerül Orbán rendszerét választások útján megdönteni, akkor elkergethető fegyverrel is. Mentségére legyen mondva szó szerint nem így hangzott a fenyegetése, de erre lehetett következtetni belőle. Charles pedig nem akárki. Tom Lantos utóda, a Central for American Progress vezető személyisége, felesége pedig Hillary Clinton (a következő választásokon USA elnökségéért induló jelölt) legjobb barátnője. Tetszenek most már érteni, miért nagyon fontos a magyarországi izraeliták kibékítése, kívánságaik teljesítése? Itt a választási bohózat másodlagos, amikor a létünk a tét! És ezért fontos ellensúly az orosz és kínai barátságunk!
Ami Ukrajnát illeti sok meglepetés várható még, nekünk pedig ezévtől a legfontosabb feladatunk, hogy mindig a béke megőrzéséért lavírozzunk.
A cikkemben leírtakat megerősítik az alábbiak:
Az USA a Pentagon kiszivárgott kézikönyve szerint dönt meg külföldi államokat! Ukrajna
a célkeresztben

2014 jan 03 vilaghelyzete.blog
Egy a mai napon nyilvánosságra hozott, 68 országban készített közvélemény-kutatás szerint a világban a békére a legnagyobb fenyegetést ma az Egyesült Államok jelenti. Nem csak az Amerika-ellenes államokban, de olyan szövetséges partnereinél is így gondolják, mint Törökország vagy Görögország.
Nem hiszem, hogy ezt bárkinek bizonygatni kellene, aki igazságkutató oldalakat olvas, vagy egy kicsit tisztában van az elmúlt száz év VALÓDI történelmével.
Viszont az RT News oknyomozó műsora hozzáférhetővé teszi a bizonyítékokat és a kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv segítségével tárja fel az ukrajnai és más beavatkozásokat.
A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatására irányulnak.
Az ukrán kormány Ameriká-ból irányított mostani destabilizációja betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét. Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv szerint: “megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés”.
http://www.youtube.com/watch?v=dGOC-_Jngzc

Kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv tárja fel az ukrajnai és más beavatkozások hátterét.

- A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatásáról árulkodnak !
- Miért osztogat John Kerry helyettese cukorkákat fanatikus tüntetőknek, akik buldózerrel mentek az embereknek ?
- Figyelmeztetés arról, hogy Washington “dzsihádistái” készek a világháborúra.
Amikor a 20.századi nyugati gyarmatosítók kitiltották a kutyákat és a kínaiakat Shanghai parkjaiból, nem árulták el odahaza, hogy fajüldözők és egész népeket döntenek rabszolgasorba, rabolják el erőforrásaikat. A főáramú médián keresztül arról biztosították a népet, hogy “civilizálják a bennszülötteket”.
A 21.század okosabb nyilvánosságának átveréséhez Noam Chomsky tudós szerint még óvatosabb ürügyre van szükség, a gyakorlatban azonban a Nyugat továbbra is kormányokat buktat meg az egész világon és bábrendszereket állít fel.
Nebojsa Malic washingtoni elemző szerint az ukrán kormány Amerikából irányított mostani destabilizációja betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét.
A jéghegy csúcsa, hogy amerikai szenátorok utaznak Kijevbe (pl. McCain) és csatlakoznak a tüntetőkhöz, miközben Victoria Nuland külügyi államtitkár cukorkákat osztogat.
A valóság az, hogy vezető amerikai tisztviselők máris szankciókat követelnek az ország ellen, ami pontosan azokat a hétköznapi embereket érintené, akikért állítólagosan beavatkoznak most. Emellett a tömegmédia hisztérikusan vérért kiált, teljesen eltúlozza a tiltakozók számát és figyelmen kívül hagyja erőszakosságukat.
A Virtual Politics szerint az amerikai kormány a 2004-es narancsos forradalom óta pénzeli az ellenzéki politikusokat Ukrajnában, bár elismeri, hogy az általa támadott kormány demokratikus kormány.
Sőt, a “Lator állam: Útikalauz a világ egyetlen szuperhatalmához” c. könyv azt írja, hogy az USA legalább egy tucat független nemzet esetén finanszírozott adott pártokat vagy jelölteket, és még több nemzet kormányát kényszerítette lemondásra. (Hozzáteszem, hogy ezek magyarországi megfelelőit is jól ismerjük és nap, mint nap láthatjuk megnyilvánulásaikat, amikben külföldi megrendelőket igyekeznek kiszolgálni.)
Ugyanakkor az amerikai törvények szigorúan tiltják, hogy saját politikáját bármilyen külföldi finanszírozza:
Törvényellenesnek minősül, ha egy külföldi nemzetiségű pénztámogatást nyújt politikai hivatallal kapcsolatban.”
/ US Code Amended Article 2, Section 441E (A) /
Ha egy külföldi mozgalom csatlakozott volna az Occupy Wall Street tüntetőkhöz és fizette volna az ellenzéket, hogy segítse az amerikai kormány megdöntését úgy, ahogy Washington teszi Ukrajnában és máshol, az elemzők szerint a Fehér Ház nagyon begurult volna.
Hisztériásak lennének. A kormányvezetők ezt az Egyesült államok belügyeibe való teljesen elfogadhatatlan beavatkozásnak tekintenék. Ugyanakkor bűntudat nélkül teszik ugyanazt most Ukrajnában és sok-sok más esetben a világ minden részén. Egyértelmű, hogy az Egyesült államok kormánya rendszerváltást akar Ukrajnában és ennek semmi köze ahhoz, amiért állítólagosan aggódnak: tehát az emberi jogokhoz vagy a demokráciához.”
Miért nincsenek szankciók az Egyesült államok ellen azért, amit Irakban tettek vagy amit Afganisztánban tesznek, vagy Vietnámban és a világ sok más országában ?”
Emellett színészek egyre nagyobb számban próbálják saját hírnevüket felhasználva befolyásolni a közvéleményt a világpolitikáról. George Clooney a tüntetőket üdvözli és ukrán szöveget olvas fel..., Angelina Jolie Irakban .... (részletek a videóban)

CIA rendszerváltási kézikönyv

Létezik egy CIA rendszerváltási kézikönyv, amit a nyugati szervezetek és kormányok által fizetett emberek betű szerint követnek. Ilyen anyagokat néhány évtizeddel ezelőtt repülőgépekről dobálták azokban a demokratikus országokban, amelyek nem hódoltak be eléggé. A “szabadságharcos kézikönyve” tetszelgős címet viselő propaganda füzeteket szórtak szét Nicaraguában, ami útmutatást adott az állampolgároknak arról, hogyan szabotálják saját országukat telefonvezetékek elvágásával, fák országutakra való döntésével.
A CIA dokumentuma nyilvánosan engedi meg a terrorizmust. Gondosan kerüli a sajtóban az olyan szavakat, mint “meggyilkol” és az országok bíráinak és kormánytisztviselőinek “megsemmisítésére”, kiiktatására szólít fel. A maffia nyelvét használva azt írja, hogy hivatásos bűnözőket fogadnak fel a kiválasztott “munka” elvégzésére.
Aligha mondanak le ezekről az irányelvekről, amint láthatjuk, sőt az illegális, titkos műveletek az amerikai külpolitika kiegészítő taktikáiból elsődleges taktikává léptek elő ! - tárja fel a Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv. A titkosnak szánt megsemmisítési utasítás ezt mondja: “megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés”.
A kézikönyv hivatalosan utasít olyan viselkedésre, ami, mint írja, törvénytelen, beleértve az amerikai katonáknak adott parancsot arra, hogy más országok katonai egyenruháját viseljék. Arra is parancsot ad, hogy szivárogjanak be polgári csoportokba, és “gerilla csapatokat” képezzenek.
A dokumentum szerint más országok belügyeibe való törvénytelen beavatkozás most már az amerikai politika alapelve.
Az Irán elleni amerikai támadások “ugyanabból a szövegkönyvből” származnak, mint Ukrajnával és Grúziával szembeni támadások. Amerika iráni terroristákat képez ki - jegyzi meg a BBC - és több ezer gyilkosságért felelős. És amint a Pentagon elkezdte finanszírozni őket, Hillary Clinton levette a terroristacsoportot a hivatalos terroristákat tartalmazó listáról. Alapvető gyógyszereket zárnak el Irán elől az USA szankciókkal. A Guardian arról számol be, hogy ezzel szó szerint milliók életét kockáztatja. A háborús bűncselekményekkel foglalkozó leghíresebb ügyész, Francis Boyle professzor arra figyelmeztet, hogy az iráni gyerekek az iraki sorsra jutnak. A PBS News jelentése szerint a 90-es évek óta folytatódó amerikai szankciók felelősek közvetlenül félmillió gyermek haláláért.
- Azt hallottuk, hogy több, mint félmillió gyermek halt meg Hiroshimában. Megéri ezt megtenni ?
- Azt hiszem nagyon nehéz döntés, de úgy gondoljuk, hogy megéri.
RT: Irán esetén mit értenek a “megéri” szó alatt ?
- Pepe Escobar (Asia Times) nyilatkozik: “A nukleáris program problémáját előre kiagyalták, főleg az USA. Azzal a hátsó gondolattal, amit mindenki ismer: hogy rendszerváltás legyen.”
Barack Obama és David Cameron folyton azt mondja, hogy a nemzetközi közösség támogatja őket ebben a rendszerváltásban. Tényleg elfogadják ezt az emberek ?
- Tegyünk különbséget az USA / Kanada - a kormány és nem a kanadaiak - és a három európai hatalom (Franciaország, Nagy-Britannia, Németország) között, illetve az emberiség többsége között. Fogalmazzunk így, ami azt mondanám, hogy a világ lakosságának 85%-a, ha nem több. Mindent tudnak az iráni aktáról, mert olvassák a helyi sajtót elfogulatlanul követik azt az egyeduralmú Reuters vagy AP tudósítások mellett.”
A Pentagon új doktrínája egyszerűen elveti a szuverenitás vagy jogállamiság nemzetközi alapelveit. Egy washingtoni bennfentes azt mondta, hogy “egyetlen céljuk a világuralom és nem tűrnek semmilyen függetlenséget”.
Ellenfeleinket az általunk választott időben, helyen és módszerrel győzzük le. Globális szerepünkhöz szükséges, hogy erőinket távoli környezetekben is bevessük, ahol ellenfeleink megbújhatnak előlünk.”
A Pentagon a szépnek hangzó “megvédés kötelessége” kifejezésbe önti ezt a doktrínát. A szkeptikusok szerint ez valójában olyan, mint “engedély a gyilkolásra”.
RT: - Miért ütközik az USA mindig olyan nagy ellenállásba azok részéről, akiket állítólag “véd” ?
Richard Falk a Princeton nemzetközi jogi professzora és az ENSZ emberi jogi szervezetének vezetője válaszol :
- “Meglehetősen gyanúsak a humanitárius beavatkozással kapcsolatos kijelentések. Gyakorlatilag megnagyobbítja az erőszak területét és formáját és a szándékolttal ellentétes hatást vált ki.”
Szíriában ez az ellentétes hatás vízválasztó lehet az USA számára. Az Amerika és az Al-Kaida között folytatott és kiszivárgott múlt heti beszélgetések szerint Washington már nem ragaszkodik az ottani rendszerváltáshoz.
Az USA emberi belső szerveket megevő partnereinek beszámolója, miszerint “Amerika a következő, ha győznek Szíriában”, még a neokonzervatívokat is kissé felidegesítette.
RT: Dr. Gilad Atzmon gyilkosságnak nevezi az intervenciókat. Ha az USA többé nem avatkozik be, mi lesz a többi szegény emberrel a világon, akik arra várnak, hogy az USA bombázzon és megmentse őket ?
- “A beavatkozás az óriási katasztrófa receptje. Éppen ezt látjuk Irakban és Afganisztánban. Hagynunk kell, hogy az emberek maguk találják meg a megoldást. Ha Afganisztánban a nők szabadok akarnak lenni, keményen dolgozniuk kell ezért.”
A “HUMANITÁRIUS IMPERIALIZMUS - Háborút elfogadtatni emberi jogokra hivatkozva” alapmű a témában, amely azt írja le, hogy a beavatkozást hírdető háborúpárt plakáthősök - a koszovói és jugoszláv háborúkban - az USA beavatkozásnak éppen az ellenkező, borzalmas következményeit igazolják.
Maga az intervenció szó is azt jelenti, mint fogalom, hogy az USA beavatkozása automatikusan megszünteti az ország nemzeti önrendelkezését vagy a demokráciát, amit Washington hozna el állítólag.
A könyv szerzője Jean Bricmont professzor válaszol:
RT: - Miért ellenzi ezt a politikát ?
- “A demokrácia önrendelkezést feltételez. Amit az USA tesz, az valójában nemzetközi parancsuralom. Ha állandó beavatkozással, az ellenzék lefizetésével, a választások megvásárlásával,..stb., elveszik az emberek szuverenitását, az olyan, mint a parancsuralom.”

RT: - Egyesek szerint Vietnam óta minden amerikai intervenció sikertelen volt és ezért gyűlölik őket az emberek. Akkor miért folytatják továbbra is a beavatkozást ?

- “Ez olyan, mint a fanatikus vallás. A mi ‘dzsihádunk’. Az emberi jogokért harcolók a dzsihádistáink.”
A könyv emellett felsorolja az álcázott rendszerváltás néhány jelét:
* A kormányzati sajtó ezt kiabálja: “Adj esélyt a háborúnak!”
* Ha McCain terroristákkal pózol fényképeken....,
* a Fehér Ház kijelenti, hogy gyalázat történt, hogy ürügye legyen a támadásra.
* Ha celebek hirtelen érdeklődést tanúsítanak távoli gazdaságok iránt...az egy intervencionista dzsihád vagy még inkább a Nyugat új “keresztes hadjáratának terve lehet.
Keressük az igazságot a tények alapján !
SBG Buddha voltam - Képezd magad ! Tájékozódj ! Ébredj ! 2014-ben is...
Mert az igazság attól még igazság, hogy senki nem tudja !
A hazugság pedig mindig hazugság marad, még ha mindenki azt hiszi vagy úgy tudja!”
Néhány érdekes dokumentumot még előkerestem nektek:
- Sustaining US Global Leadership: Priorities for 21st Century Defense (PDF)
- The National Military Strategy of the United States Of America (PDF)
- National Security Strategy Archive
Bejegyezte: SBG Buddha
(…)
(A teljes írás a Leleplező 2014 /1 tavaszi számában olvasható, a folytatás (Ukrajna kifosztása, aranytartalékának rejélyes elszállítása, Drábik János elemzése pedig a nyári számban jelenik majd meg.)






Drábik János: Ki áll az ámokfutó gyilkosok mögött?
A Sandy Hook-i vérengzés és az ismétlődő merényletek háttere
(…)
Mi történt a Colorado államban lévő Aurorában?

Sandy Hook másik előzménye az, ami a Colorado állambeli Aurorában történt 2012. július 20-án. A rendőrség már aznap bejelentette, hogy a merényletet egyetlen elkövető hajtotta végre és más gyanúsított nincs. Már az elkövetés napján sokan kételkedtek ebben a hivatalos álláspontban. Arra hivatkoztak, hogy James Holmes őrizetbe vételére a parkolóban lévő fehér Hyundai kocsijában került sor. Holmes minden ellenállás nélkül megadta magát. A rendőrség rádióadóvevőjének a rögzített szövegéből kiderül, hogy 6 óra 15 perckor jelentette a helyszínelő „talált egy gyanúsítottat gázmaszkban”. A másik rendőr visszakérdezte: „Ez az a fickó, aki fehér autójával melletted van?” 6 óra 49 perckor hangzott el a következő kérdés: „Aki a parkoló hátsó részén lévő fehér autóban van – az a gyanúsított?” Mire az a válasz, hogy „Igen. Lefoglaltunk vadászpuskákat, gázmaszkot és éppen most vettük őrizetbe. Találtunk egy nyitott ajtót, ahol be tudunk menni a moziba.” Többen ezt a rögzített beszédet úgy értékelték, hogy James Holmes egy zárt autóban volt gázálarccal, erős kábítószer hatása alatt.
A második kifogás a rendőrségi rádiós beszélgetésekkel kapcsolatban merült fel. Eszerint egy szemtanú jelentette Corbin Datesből, hogy látott valakit a filmszínházban, amint fogad egy telefonhívást a vészkijárat mellett, amit szélesre kitárt „keresve valakit, hogy jöjjön hozzá”. Egy másik szemtanú azt mondotta el: „Azt láttuk, hogy nem volt egyedül, mert a második könnygáz-gránát nem az ő irányából jött.” A rendőrségi beszélgetések lényegében a következőket erősítették meg: három perccel James Holmes megérkezését követően állítólag visszatartották az autójában és egy rendőr 9.58-kor azt jelentette: „Az egyik lövöldöző valószínűleg egy fehér és kék kockás inget visel”, mire a másik oldalról így válaszoltak „Vettem. Az elsőrendű lövöldöző valószínűleg fehér és kék kockás inget viselt.” Egy másik rendőr 11 óra 43 perckor ezt mondta: „A gyanúsított azt állítja, hogy egyedül van, de egymásnak ellentmondó személyleírásokat kaptam az itteni tanúktól.”
A rendőrség diszpécsere 0 óra 42 perckor pedig ezt mondta a rögzített beszélgetésben: „Vettem. Minden egység … egy férfi piros hátizsákkal és egy másik valószínűleg fekete ruházatban az Alameda sugárút felé tart.” Ehhez később hozzátetette, hogy „a gyanúsított férfi bőrszíne ismeretlen, fekete katonai jellegű ruhát visel. Azt feltételezik, hogy van rajta egy mellény, egy gázmaszk és több hosszú csövű fegyver.” Ezt a szöveget egy másik rendőr is megismételte. 1 óra 16 perckor hangzott el a következő: „Beszélve az emberekkel, úgy tűnik, hogy két lövöldöző volt. Az egyik a filmszínház 8-as termében ült, egy másik pedig a 9-es teremből érkezett. Mindez arra utal, hogy összehangolt támadás volt.”
Így lett rögzítve 1 óra 16 perckor elhangzott rendőrségi üzenet: „Minden egységnek! A feltételezett második lövöldöző még szabadlábon van... Távol kell tartani tőle a médiát.” Az utolsó üzenet ebből a rendőri forgalmazásból pedig így szólt 1 óra 31 perckor: „Ismételjük. Egyetlen szemtanút sem szabad szabadon engedni, még akkor sem, ha már beszéltek.”
További bizonyítékok a filmszínházon kívülről:
Egyelőre nincs hivatalos magyarázat arra a narancsszínű sporttáskára, olajoskannára és védősisakra, amelyet a parkoló különböző részein találtak. Csak arra a védősisakra van magyarázat, amelyet James Holmes autója mellett fedeztek fel. A hatóságok elmondották, hogy találtak egy száz-lőszeres dobtárat a puskában, amit James Holmes használt. Azok, akik ezt kétségbe vonják, azt állítják, hogy az a lőfegyver, amit a 9-es terem vészkijáratánál találtak, normál formájú tárral volt felszerelve.
Elgondolkodtató az a bizonyíték is, hogy ha valóban Holmes volt az egyedüli lövöldöző, akkor a parkoló messze lévő másik végében talált második gázmaszk, hogyan kerülhetett olyan messzire a 9-es moziterem bejáratától, valamint Holmes-nak az autójától. Ráadásul Holmes egy másfajta gázmaszkot viselt. Tény az, hogy az ilyen eseteknél megszokott módon az illetékes vizsgálóbíró ezúttal is úgy döntött, hogy letitkosítja a bírósági jegyzőkönyveket, mert azok nyilvánosságra hozatala ellenkezik a közérdekkel és veszélyezteti a folyamatban lévő nyomozást.
Hogyan történhetett a valóságban a Sandy Hook tragédia?

A MÉSZÁRLÁS HELYSZÍNE

A 2013. február végéig rendelkezésünkre álló információk elemzése alapján arra az eredményre jutottunk, hogy ezt a véres akciósorozatot az Egyesült Államokat irányító hatalmi elit döntéshozói azért engedélyezték, hogy felgyorsítsák a fegyverviselés szigorúbb ellenőrzésének a bevezetését, és a fegyvertartást megengedő alkotmányos jog korlátozását. A főhatalmat gyakorló elit a feladat végrehajtásával feltehetően a ‘Department of Homeland Security‘-t, a DHS-t, magyarul a Belbiztonsági Minisztériumot bízta meg. Az új minisztérium élén 2003-tól 2005-ig Tom Ridge Pennsylvania volt kormányzója állt. Két hétig James Loy tengernagy irányította, majd pedig egy rabbi fia, Michael Chertoff, került az élére 2005-től 2009-ig. Chertoff előzőleg igazságügyi miniszter helyettes volt. A Belbiztonsági Minisztérium jelenlegi vezetője Janet Napolitano, korábbi Arizona-i kormányzó, 2009 óta ölti be ezt a tisztségét.
Ha bizonyítani tudjuk, hogy a DHS feltételezett titkos akcióit a belbiztonsági minisztérium egy erre szakosodott tervező-koordináló részlege dolgozta ki, és egy szupertitkos operatív részlege hajtotta végre a lokális rendfenntartó és közrendészeti szervek statisztálásával, illetve aktív közreműködésével, akkor felmerül a DHS-t irányító belbiztonsági miniszterek jogi, erkölcsi és politikai felelősségének a kérdése is. Ezért sokszorosan óvatosan kell eljárnunk, amikor a standard sémát követő tömegvérengzések hátterét próbáljuk kideríteni. Számos független elemzés (amely az interneten is hozzáférhető) jutott már eddig is arra a következtetésre, hogy a belső terrorizmusnak ezeket a megfélemlítő akcióit a belbiztonságért felelős, a terrorizmus elleni védelemre létrehozott, és az amerikai állampolgárok által finanszírozott szervezetrendszer szupertitkos alrendszere tervezi, irányítja és hajtja végre.
A 9/11 tragédiáját követően a pénzhatalmi világelit stratégiájának megfelelően, Bush akkori amerikai elnök rendelte el a Nemzetbiztonsági Minisztérium létrehozását. Kezdeményezte 2002 nyarán a kormányzati szerkezet megváltoztatását is, hogy a Belbiztonsági Minisztérium a szövetségi kormányzat szerves része legyen. Benyújtott egy - az új minisztérium feladatait tartalmazó - törvénytervezetet is. Ezzel egyidejűleg a Fehér Ház elkészítette és nyilvánosságra hozta a Nemzeti Belbiztonsági Stratégiát is. Ezt követően a washingtoni törvényhozás 2002. november 25-én jóváhagyta a Belbiztonsági Minisztérium felállítását a Homeland Security Act (Belbiztonsági Törvény) elfogadásával.
E sorok írójának meggyőződése: ma már elegendő bizonyíték van arra, hogy 9/11-t az amerikai döntéshozó szervezetekbe beépült szupertitkos hálózat hajtotta végre. Az amerikai társdalommal azonban el kellett hitetni, hogy itt nem egy belülről vezérelt támadást intéztek az Egyesült Államok ellen, hanem az al-Kaida állt bosszút Amerikán. A bennfentes információkkal rendelkezők – akik ismerték a pénzhatalmi világelit stratégiai céljait, amelyhez nemcsak a már megtervezett közel-keleti háborúk megindítása tartozott, de az amerikai demokratikus kormányzati rendszer átalakítása is az emberi jogok és politikai szabadságjogok radikális korlátozásával – abból a célból elemezték ezt a „multikomponens terrorakciót”, hogy miként lehet általa felgyorsítani az amerikai társadalom és az amerikaiak szoros ellenőrzés alá vételét. Az elemzés során úgy találták, hogy tovább kell erősíteni a civil biztonsági szektorhoz tartozó szervezetek együttműködését, a köztük folyó információcserét és információáramlást. Arról próbálták meggyőzni a megfélemlített amerikai társadalmat, hogy 9/11 tragikus eseményeire a centralizált irányítás gyengesége és a kormányzati szervek visszásságai, mulasztásai következtében kerülhetett sor. Emiatt nem voltak képesek a terrorcselekmények előkészületeit időben felismerni, és 9/11 tragédiáját megakadályozni.
A Belbiztonsági Törvény meghirdetett célja a terrortámadások megelőzése, az ilyen akciókkal szembeni sebezhetőség és a bekövetkezett károk csökkentése, a helyreállítás meggyorsítása, a vészhelyzetek koordinált kezelése, a terrorizmus és a kábítószer-kereskedelem kapcsolatának feltárása és leküzdése volt. Az Egyesült Államokat irányító pénzhatalmi elit tehát azt a látszatot keltette, hogy a Belbiztonsági Minisztérium célja mérsékelni az állampolgárok sebezhetőségét, erősítve a közhatalom megelőzési, felderítési és kár-elhárítási hatáskörét. Az új államigazgatási szervezet súlyát mutatja az is, hogy a Belbiztonsági Minisztérium vezetője közvetlenül az elnök irányítása alatt áll és egyben tagja az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Tanácsának is.
Ez az új hatóság 2003-ban, 2006-ban, 2007-ben és 2008-ban is jelentős szervezeti változásokon ment keresztül, és egyre több, már létező szervezet irányítását és hatáskörét vette át. 2007 novemberében megerősítették a katasztrófahelyzetek elhárításában játszott szerepét. A Belbiztonsági Minisztérium hét kiemelt személyi-kört egyesít. Számos iroda, főosztály, igazgatóság és tanácsadó szervezet tartozik hozzá. Módosult a belbiztonsági stratégia is. 2002-ben még a nemzetközi terrorizmussal szembeni feladatok voltak előtérben. Ezeken belül az Amerikát veszélyeztető terrortámadások megelőzése, valamint a terrortámadások következményeinek felszámolása, a gyors helyreállítás és a kárenyhítés. A módosulások nyomán továbbra is a terrorizmus elhárítása a legfontosabb, de kiemelkedő szerepet kapott a természeti katasztrófák megelőzése és elhárítása is.
A belbiztonsági stratégiának itt most azt a részét emeljük ki, amely a szükséghelyzetek kezelésével kapcsolatos. Eszerint fokozni kell vészhelyzetekben a reagálóképességet a felkészülés folyamatosságával és a hatékony reagálás megszervezésével. A veszélyhelyzetek jellegzetességeik, méreteik, elkövetési helyük változatossága miatt nehezen modellezhetőek és mindig számos váratlan elemet tartalmaznak. Ezért a felkészülés nemcsak bonyolult, de költséges is. A belbiztonsági stratégia a kormányzati szervek és más polgári szervezetek közötti irányítási és műveleti együttműködés erősítését tűzte ki célul.
Új fejlemény, hogy az amerikai törvényhozás 2009. január 22-én határozatot fogadott el (H. R. 645) öt országos vészhelyzetkezelő információs központ létrehozására az Egyesült Államok területén lévő katonai támaszpontokon. Ezek a ‘Fusion Center‘-nek nevezett információgyűjtő és koordináló központok vették át a FEMA (Federal Emergency Management Agency - Szövetségi Katasztrófa-elhárítási Hatóság) által felépített gyűjtőtáborok irányítását is. A fúziós központok feladata információk gyűjtése az amerikaiak életének valamennyi vonatkozásáról. Ezeket az információkat egyesíti és adja tovább a többi fúziós központnak. Feladatai közé tartozik a fenyegető helyzetek felismerése, a riasztás leadása és a szükséges intézkedések megtételének a kezdeményezése.
Jesse Ventura (James George Janos) szlovákiai magyarként lett Minnesota állam kormányzója. Itt látható tényfeltáró riportja a Fúziós Központokról és az Amerikai koncentrációs táborokról.



(A hatékony megelőzéshez tartozik a szervezeti párhuzamosságok kiiktatása a belső terrorcselekmények elhárításban is. Szakértők arra a véleményre jutottak, hogyha nem párhuzamosan, egymástól elkülönülve került volna sor a különböző titkosszolgálatokban és rendőri szervezetekben az információgyűjtésre és az elemzésre, akkor a terrorista merényletek túlnyomó többségét meg lehetett volna hiúsítani. Ezért döntöttek úgy, hogy létrehozzák a Fúziós Központokat, az információgyűjtés és továbbítás centralizálására. A jelek szerint az Európai Unió is követi az Egyesült Államokat és kiépíti a saját fúziós mechanizmusát Fúziós Központok kialakításával, mégpedig nemcsak az egyes tagállamokon belül, hanem közös európai szinten is. E célból kidolgozták az EU Cselekvési Tervét. Az EU-szintű terrorelhárítás célja az EU információ-kezelési stratégiának a meghatározása, másrészt a nemzeti titkosszolgálatok és az EU kapcsolatának az elmélyítése a kooperáció és a koordináció integrált formáival. Ehhez tartozik vészhelyzeti tervek készítése és kipróbálása is.)
Azok a szakértők, akik tanulmányozták az Egyesült Államok Fúziós Központjainak a hatáskörét, egybehangzóan állítják, hogy országos szükséghelyzet esetén az általuk kezelt adatbázisokból azonnal össze lehet állítani azoknak a listáját, akiket az öt központ működtetői veszélyesnek tartanak a társadalom, a nemzetbiztonság, illetve önmaguk számára.
A FEMA táborok létrehozását egyelőre azzal indokolják, hogy ebben a mintegy 300 nagy-befogadó képességű táborban tervezik elhelyezni az illegális bevándorlókat és családtagjaikat. Felmerül a kérdés, hogy mely közrendészeti szervek fogják összegyűjteni a leendő táborlakók ezreit, százezreit. Egyes amerikai tagállamok hatóságai már tiltakoztak a gyűjtőtáborok létrehozása és működtetése ellen.
Az amerikai törvényhozás felsőházának, a Szenátusnak, az egyik albizottsága 2012. október 3-án közzétett egy jelentést arról, hogy átvizsgált 680 ‘Fusion Center‘ dokumentumot, amelyek 2009-től 2011-ig készültek. Ezekben a dokumentumokban egyetlen egyszer sem említik, hogy sor került volna valamilyen belbiztonságot fenyegető belső terrorista fenyegetésre. A tömegtájékoztatási intézmények elhallgatták a szenátusi albizottságnak ezt a jelentését. Ugyanúgy nem adtak tájékoztatást arról sem, hogy már működőképes állapotban van több mint 300 FEMA-tábor, kiegészítve megfelelő mennyiségű szállítóeszközzel, így például speciális ‘boxcar’-okkal és fekete helikopterekkel, amelyek alkalmasak az őrizetbe vett személyek táborokba szállítására. A FEMA-táborokban már működnek a DHS-nek erre a feladatra kiképzett egységei. A táborlakóknak kiszemelt személyekről folyamatosan készülnek a listák, de a táborok nagyrészt még üresek és csak a személyzet tartózkodik bennük.

Kik állnak a tömegmészárlások mögött?

Aki figyelemmel kíséri az elmúlt két évtized eseményeit, meglepő hasonlóságokat talál a 2001. szeptember 11-én történtek, a 2005. július 7-én a londoni földalattiban végrehajtott bombarobbantás, a coloradói Batman lövöldözés, és a FEMA által rendszeresített szimulációs gyakorlatok között. A FEMA a kiképzést szolgáló gyakorlatait - a valódi helyzetek szimulált változatait - rendszeresen a valóságban megtörténő, vagyis a szimulálthoz hasonló módon ténylegesen is bekövetkező merényletekhez igazította. Ez lehetővé tette, hogy a mesterségesen előidézett eseménnyel eltereljék a figyelmet arról, ami a valóságban végbement. Mindez arra utal, hogy gondosan megtervezett eseményekkel állunk szemben. A fokozatosan ismertté vált tények és információk arra utalnak, hogy Connecticut Állam, Newtown városának Sandy Hook nevű elemi iskolájában történtek is, a háttérből irányított terrorcselekmények sorába tartozhatnak. Szimbolikusan úgy is felfoghatóak, mint a pénzhatalmi világelit által bemutatott ‘téli áldozat’ az Új Világrend és a globális kormányzat bevezetésének a tiszteletére.
A
A MÉSZÁRLÁS ÁRTATLAN ÁLDOZATAI

Sandy Hook elemi iskolában kicsiben ismétlődött meg az, ami 9/11 idején világeseményként ment végbe. A látszólag teljesen különböző két történésben az a közös, hogy Connecticutben is két hasonló esemény zajlott egy időben: az egyik a valódi hatóság és a helyi rendőrség valódi gyakorlata volt Bridgeport-ban, a másik pedig egy gondosan álcázott pszichológiai hadművelet Newtown iskolájában, az amerikai közvélemény megtévesztésére és megfélemlítésére.
Az idő múlásával számos, egymásnak ellentmondó információ és álinformáció látott napvilágot. A dezinformációs technikával előállított hamis hírek és beszámolók elárasztották a tömegtájékoztatást, és tervezetten zúdultak a megfélemlített amerikaiakra. Látszott az erőlködés, hogy nagyon-nagyon akarnak valamit bizonyítani, és ezért túlságosan is összeillenek a részletek. Mindez gyanút ébresztett a sokszor rászedett amerikai közvéleményben. Ezt csak megtetézte, amikor kiderült, hogy színészek alakították az áldozatok szüleit a híradásokban, vagyis valóság és virtuális változata tudatosan össze lett keverve.
Az igazság jobb megközelítése érdekében, az egészséges kételkedés parancsát követve ebben az írásban újra elemezzük a már eddig ismertté vált tényeket, és magunk is felvázoljuk – egyelőre munkahipotézisként – miként mehetett végbe egyrészt a szimulált és másrészt a tényleges esemény. A két esemény koordinálva volt és szinkronban ment végbe. A valódi gyilkos merényletre a Sandy Hook elemi iskolában, a megrendezett gyakorlatra pedig - amelyet a Department of Homeland Security, DHS, valamint a FEMA közösen tartott – Bridgeport, St. Vincent Medical Centerben került sor.
A Newtowntól mintegy 30 kilométerre lévő Bridgeport-ban a szimulált iskolai lövöldözés 2012. december 14-én, keleti parti idő szerint 9 órakor kezdődött, és délután 16 órakor ért véget. A szimulált eseménnyel részleteiben is megegyező akciók azonban élesben is megtörténtek Newtown Sandy Hook nevű elemi iskolájában. Az itt élesben lejátszódó események 9 óra 35 perckor kezdődtek, de már 9 óra 49 perckor véget is értek. A valódi eseménynél két rendőrt vettek számításba (a gyilkosokat), továbbá egy bűnbaknak (áldozatnak) kiszemelt személyt, Adam Lanzát, valamint egy figyelő személyt (a Takarítót), aki nem volt rendőr. A végeredmény: 28 halott, 20 gyermek, 7 felnőtt és a gyanúsított. A felhasznált fegyverek: két pisztoly, egy könnyű tölténytáras félautomata lőfegyver forgózárral (AR), valamint egy sörétes vadászpuska.
A történteket felfoghatjuk három szinten játszódó tragédiának, amelynek részei sorsszerűen kapcsolódnak egymáshoz, és vezetnek el az egész amerikai társadalmat mélyen megrázó szomorú végkifejletthez. Az első szint, amely egyben a dráma első felvonása is, az, ami a Sandy Hook elemi iskolában élesben történt. A második szint, a második felvonás, az, ami szimulációként a Bridgeportban tartott gyakorlaton virtuálisan zajlott le. A harmadik szint, a harmadik felvonás főszereplői a hatóságok és a tömegtájékoztatási intézmények dezinformációs kampánya az amerikai közvélemény félrevezetésére.
A pénzhatalmi világelit stratégiai céljainak megfelelően az elit szolgálatában álló formális és informális hálózatok azért szervezték meg ezt a színjátékot, hogy ily módon gyorsítsák fel az amerikai társadalom lefegyverzését. A pénzhatalmi világelit csak akkor tudja megszilárdítani az Egyesült Államok feletti hegemóniáját, ha korlátozza az amerikai társadalom önvédelmi képességét. Ennek a soktényezős és gondosan megrendezett színjátéknak a szerzője - hipotézisünk szerint - a Belbiztonsági Minisztérium, illetve annak valamelyik kapcsolódó intézménye. Ennek a munkatársai készíthették és játszhatták el ennek a tragédiának a forgatókönyvét. (…)

 Dunát foglal Pesten a héber lakópark
(az olvasók írták)

Ki adott engedélyt az Izraeli “Duna Terasz projekt” megépítésére a fővárosban? Özönlenek ide és egyáltalán nem számít, hogy közben Magyarországon egyre fokozódik az antiszemitizmus. Mordehai: Mit vagytok úgy oda? Ők haza jönnek, hiszen őseik részt vettek veletek együtt a Kárpát medencei honfoglalásban, a hét honfoglaló törzs közül az egyik kazár zsidó volt! (Húhaaaa! Azannyát!)
2013. február 22. szmm.hu
Ki adott engedélyt az Izraeli „Duna Terasz Lakópark” megépítésére a fővárosban?– tette fel a kérdést a Szabad Magyarországért Mozgalom. Amennyiben igaz – és miért ne lenne az? – az alábbi hír, akkor jó lenne, ha a városvezetés tájékoztatná a főváros lakosságát a terv részleteiről. Talán meg kéne kérdezni az őslakosokat is, hogy akarják-e, hogy etnikai szigetek épüljenek Budapesten.
Hatalmas IZRAELI LAKÓPARK épül! Még a Dunát is elterelik!
Mindenkitől elnézést kérek, akinek az alábbiak sértik az érzéseit!
Semmi sem áll távolabb tőlünk kulturális kreatívoktól, tőlem Kerekes Kláritól, és a magyar emberektől sem, mint a rasszizmus!
Nem is írtam volna a címben, hogy HATALMAS IZRAELI LAKÓPARK, amennyiben nem ez szerepelne az Izraeli TV reklámfilmjében!
Még csak esélye sincs a Magyarországon élő magyar lakosságból senkinek sem arra, hogy ezen a hatalmas és lenyűgöző lakótelepen, amennyiben van rá elegendő pénze, ingatlant vásároljon!
Gondold át: a saját hazádban egy olyan lakótelepet építenek, ahol eleve saját maguk akarnak lenni. Még az esélyét is kizárják, hogy bárki más beférkőzzön közéjük... Még annak az esélyét sem vállalják fel, hogy egy roma, magyar, szlovák, vagy akár egy itt élő fekete is közéjük furakodjon. Feltehetően azért szabtak meg elég magas árakat, hogy csak az tudja megfizetni, aki milliárdos. (Ebben kételkedünk, mert az izraeli számára az a vonzó, ami olcsó, vagyis az ottani átlagpolgár számára is megfizethető. Ennek utána nézünk – a szerk.)
Még a látszatát is el akarom kerülni a rasszizmusnak és köszönöm, ha segítesz a javaslatoddal!
Köszönettel és szeretettel: Kerekes Klári
NÉZD MEG EZT A REKLÁMOT és add tovább mindenkinek! Ezt minden magyar embernek látnia kell!

A lefordított szöveg nálunk már kicsapta a biztosítékot! - írja az olvasó.
Itt lehet megtalálni az interneten:
http://ags.gns.co.il/cdn/DigitalCloud/Anchor/2012/06/Minisite/?Media=t

AZ IZRAELI TV HIRDETÉSE A BUDAPESTEN FELÉPÜLŐ HATALMAS „ZSIDÓ LAKÓPARKRÓL”, AMELY A DUNA RÉSZLEGES ELTERELÉSÉT IS AZ IDE KÖLTÖZŐK SZOLGÁLATÁBA ÁLLÍTJA. MAGYARORSZÁGRA TELEPÜLŐ IZRAELI TÖMEGEK JELENTKEZÉSÉT VÁRJÁK AZ IZRAELI INGATLANCÉGEK ÉS A MAGYARORSZÁGI BETELEPÍTŐK. KORLÁTLAN A LEHETŐSÉG!

Ha ez a látvány sem hozza ki a magyar lakosságot a béketűrésből, akkor semmi!Már nélkülük is rabszolgák vagyunk a saját hazánkban!
Forrás: kulturaliskreativok


Izraelben budapesti lakóparkot hirdetnek

2013-02-10. Kuruc.info
A hazai zsidóság Washingtonba, Brüsszelbe és Jeruzsálembe járogat panaszkodni, nemzetközi parazitákat hívnak a nyakunkra a már elviselhetetlen magyarországi, főleg jobbikos antiszemitizmus miatt. Közben Izraelben serényen hirdetik megvételre az izraeliek építette budapesti lakóparkokat. Most éppen az angyalföldi Fóka-öböl mentén fölhúzott izraeli lakópark lakásait kínálják 350 ezer sekelért.
A Duna Terasz Lakópark lakásait kínálják megvásárlásra izraeli héber nyelvű reklámfilmek az ottani sajtóban és más csatornákon. Megtudjuk belőlük azt is, hogy a több mint kétezer lakóegységből álló lakóparkot Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön húzta föl egy Jiszráél Ben Jákár nevű izraeli vállalkozó, akinek cége portfóliájába Magyarországon további hatezer lakóegység tartozik. A lakópark a dunai Fóka-öböl, az infrastruktúra-fejlesztés keretében kiépített Marina Part mentén van. A reklámfilm ajánlatai közben egy furcsa, fölismerhetetlen, meghatározhatatlan, orosz és héber dal keveréke szól zongorakísérettel.

A luxuslakásokhoz mélygarázs is tartozik, a teraszokról pompás a kilátás a Dunára, a közelben van a metróállomás és a Duna Plaza, 350 ezer sekeltől kezdődően (1 euró = kb. 5 sekel) megvásárolhatók. A vásárlás céljából Izraelből Budapestre látogató potenciális vevőket az eladó cég látja vendégül az Intercontinental szállóban, olvasható a csábító ajánlatok között.
Az izraeli sajtóban és másutt már évek óta hirdetik megvételre vagy befektetés céljából a különböző magyarországi lakóparkokat, pontosabban az ott kínált lakóegységeket. A tendencia azért is érdekes, mert a fölfokozott reklámtevékenységgel párhuzamosan a zsidók az elmúlt hetekben, hónapokban azzal kürtölik tele a világsajtót, hogy Magyarországon már szinte fokozhatatlan szintre jutott az antiszemitizmus. A lakóparkos hirdetéseket és egyéb jelenségeket figyelembe véve az emberben önkéntelenül is fölmerül a gyanú: gazdasági és politikai célzattal folyik itt a magyarországi antiszemita végveszélyről terjesztett hisztéria, vagy ha mégis igaz, akkor teljesen hatástalan például a Jobbik antiszemitizmusa.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info


Egy zsidó véleménye a magyarországi izraelita ,,honfoglalásról”
Jönnek-jönnek, haza jönnek

Leleplező: Megkérdeztük egyik itt élő izraelita barátunkat az ügyről.

Ugyan – ugyan- legyintett Mordehai –, felfedezték a spanyol viaszt? Elég lett volna átsétálni az Árpád hídon. Már évek óta láthatták volna a Duna plázánál lévő partszakaszon és félszigeten sorakozó házakat. Hová tették a szemüket? Mit gondolnak, miért az óriási reklám Tel-Avivban? Azért van, mert nehéz eladni, a magyar tesóknak valahogy nem nagy durranás, azoknak villa, vagy budai hegyi társasáház dukál. A csóróbb izraeli tesóknak ez még kánaáán. Ott a Duna, a Duna Pláza, van metró is és nem, igaz, hogy drága. Baromi olcsó. 350 ezer shékel, 70 ezer euró? 20-21 millió forint? Röhej. Annyi majdnem, mint az Árpád-hídnál és attól délre lévő Duna parti panel lakások ára. Nekem, az én itteni életmódomhoz ez a lakópark snassz, nekem olyan, mint egy felcicomázott proli lakótelep.
- Te könnyen vélekedhetsz így, gazdag vagy, Merci, nagy villa Budaligeten. Legalább azt magyarázd meg nekünk, miért akarnak bezárkózni a lakóparkba?
- Nem értek egyet azokkal az antiszemita, holokauszttagadó nácikkal, akik azt mondják azért, mert vérünkben van a gettósodás. Ez hülyeség. Mi védekezünk az asszimiláció ellen, nem szeretünk keveredni. A magunk fajtája között érezzük jól magunkat. És szükségünk van a biztonságra is, mert én el tudok bújni a villámban a toposok között, de a csóringer zsidó nem, pláne az agyonreklámozott lakóparkban. Az ilyeneket körül kell keríteni és fegyveres őrség sem árt. A bejáratnál mindenkit igazoltatni kell. Így biztonságos.
– Vehetne ott lakást magyar, vagy mondjuk egy roma is?
– Ember! Viccelsz? Még kétszer annyiért se adnék el ott nekik lakást. Te is tudod, mi lett Józsivárosban, betette a lábát egy, és az árak mindjárt zuhanni kezdtek. Nos, a tel-aviviaknak nem tetszene, ha higulna a közösség. Különben is, ha sikerülne tiszta zsidó csapatot összetoborozni, akkor lehet, hogy a lakóparkban jiddis lenne a ,,hivatalos” nyelv...
– Te is tudod az amerikaiak eröltetik a multikultúrát.
- Nektek meg a szedett vedett bevándorló népeknek. Csoda, hogy még nem árasztottak el bennetek a pápuai emberevők, azok is teljes jogúak lennének, ugye? Még akkor is, ha felzabálnának bennetek. Na látod, a lakópark ezért is jó, ott nincs multikultúra.
– Még annyit, hogy akik ide jönnének Izraelből, azok maradnának? Magyarok, vagyis kettős állampolgárok lennének?
– Nincs szükség rá, hiszen ők ,,ottani” magyarok. Csak visszajönnek, gyakrabban, nyaralni, shoppingolni, és kaszinózni. Meg aztán a magyar útlevél jó, uniós, jó álca, ha olyan államokba mennek, ahol utálják őket. Szerintem, a nyugdíjas kört leszámítva, nagy részük nem települne át ide. Egy itteni lakás elsősorban háttér, háború esetére van hová menekülni. Sokan erre is gondolnak. Ez az ország jó erre, ezért is szeretjük. Meg aztán, bár ezt ti tagadjátok, szegről végről közünk is van egymáshoz, hiszen jó kétszáz éven át együtt éltetek velünk, a vazullusaink voltatok, keveredtetek velünk a Kazár zsidó birodalomban. Az askenáziak őshazájának számító zsidó vallásra áttért hatalmas országunk adta nektek új otthonként Etel-közt, amikor a besenyők elől menekültetek. Azt is tudnod kell, a hét vezér közül Álmost nem megválasztották, hanem a kazár uralkodó, a kagan nevezte ki. Ami pedig a honfoglalásotokat illeti, a kagan adta a hetedik törzset és a kisebb segédcsapatokat. Úgy, hogy a Kárpát-medence meghódítóinak legalább 20 százaléka zsidó volt. Érted már magyar cimbora, miért szeretjük ezt az országot? Haza jövünk!
– Mese és álmodozás, Mordehai. Még mit nem. Még bilibe lóg a kezem. Azt csak el ne foglaljátok az egész országot, mert mi is itt vagyunk!...




Tőke Péter: Rágalom, hogy a bipsiző Mel Gibsont a budapesti Dob utcai lószar gyűjtésére és kis lapátkás-seprűs felszedésére ítélték
,,Ha meglátsz egy magyart az utcán, menj oda, és vágd pofon!” - mondja Esterhas, aki holokauszttagadással vádolja producerét. Nekik lehet?

Aki járt Dachauban, vagy Auschwitzban az elhiszi, hogy volt holokauszt, lerója tiszteletét az áldozatok emlékei előtt és egyetért azzal, hogy a történelem legkegyetlenebb, legembertelenebb népirtása volt. Jeleskedett ebben Lenin, Sztálin és sok más diktátor is. 
 Az ilyen emberiség elleni bűntetteket nem kisebbíti az áldozatok számának ,,lefaragása, elcsalása”, nem esnek a tettek enyhébb megítélés alá. Katyintól az örmények tömeges kiirtásáig sok felé találunk bűnösöket. Még itt a mi régiónkban is, ahol a világháborús győztesek holdudvarába furakodott kis államok még nem feleltek bűneikért. Eljön még az ő idejük is, de most a holokausztról van szó.

Ellentmondásosnak találom, hogy vannak országok, amelyek komolyan veszik a holokausztot, a tagadását büntetik, míg másutt a véleményszabadság, és sok egyéb miatt lazábban kezelik az ügyet. Az ember úgy gondolná, hogy az USA-ban, ahol több zsidó él, mint Izraelben, a cionisták száma pedig több tízmillió, keményen lesújtanak a holokausztbűnözőkre. Csalódnom kellett. Amerika szemet huny az ilyen nagy nyilvánosság előtt elkövetett kételyekre. Sőt, a holokausztot sértő megnyilvánulásokat is lenyelik, persze csak akkor, ha az illető potentát. Mondjuk, egy világsztár, mint Mel Gibson. Egy konkrét ügy kapcsán erre részletesen kitérek, de előbb a hazai megítéléssel és a holokauszt-tagadással mint büntetőüggyel kell foglalkoznunk.
Jogerőssé vált a holokauszttagadásért kiszabott első büntetőítélet Magyarországon. Önmagában az is hír, hogy ilyen ügyben ítélet született, ám az merőben szokatlan, hogy az elkövetővel szemben különleges szankciót is alkalmaz. A HVG szerint a bíróság előírta, hogy a férfi legalább háromszor látogasson el a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, és az ott látottak alapján foglalja össze gondolatait. Ez ebben az esetben rendben is volna, ha csak azt nem idézzük fel, hogy a maoista Kínában népnevelésre, magyarul agymosásra küldtek milliókat. Más diktatúrák is próbálkoztak ezzel, persze nem sok sikerrel, mert az állandóan korgó gyomor és a csontsoványság nagyobb úr, mint a gondolkodás kívánt útra terelése.
Én amiatt aggódom, hogy jobban elterjedhet a hazai ítélkezési gyakorlatban a hasonló agytisztító elmélkedés előírása. Merthogy a mostani delikvens valamilyen szinten kultúrembernek tekinthető, hiszen írni is tudott. Legalábbis egy táblára felírta, vagy feliratta: a ,,holokauszt nem történt meg”. Ráadásul héber nyelven. Tételezzük fel utána járt, tudta hová fordulhat, valakik leírták neki, ő pedig felpingálta. Tegyük hozzá az ilyen elkövető gondosan tervezett és készült is rá. Valamilyen szinten tehát gondolkodó ember, így a bíróság jogosan írhatta elő eme elkanászodott, megtévedt gondolatok helyes útra terelését. Igen ám, de mi van, ha olyan rasszista bűnözők kerülnek az ítészek elé, akiknél a gondolkodás inkább reflex, vagy automatizmus: pia, pénzkoldulás, lopás, verekedés, szex erőszakkal, vagy unalomból stb. Képzeljék csak el, ha egy ilyen emberi roncsot kiküldenek bírósági ítélettel Auschwitzba, mit művelne ott. Vagy ahogy az ítéletről készített tudósításban olvastam: ,,...egyszer tekintse meg a jeruzsálemi Jad Vasem emlékparkot, és írja meg véleményét”. Hát ez az! Képzeljük csak el, hogy egy dörzsölt bűnöző roma elterjeszti a köreiben, hogy ezentúl nem Kanadába kell menni, hanem a holokausztot becsmérelni, tagadni, a zsidók ellen uszítani, s az ítélet úgy is felfüggesztett lesz, viszont feltehetően Izrael állam költségén el kell utazni Jeruzsálembe, megnézni a Jad Vasem emlékparkot... Gondoljuk csak el, repülhetnek, ehetnek, ihatnak egy jót, buszos városnézés és a park stb. A gond csak az lenne, hogy írni is kellene róla. Szándékosan nem idézek abból a nagyon szűkös, itt élő friss kínaiak szintjét sem elérő szókincsből és nyelvezetből, mert figyelmeztetnem kellene magam: hé, te, vigyázz, mert rasszista lehetsz! Ha szocializmus lenne, akkor fogalmazhatnék derűsen: egyik derék kisebbségünk ellátogatott a másik, még derekabb és okosabb kisebbséghez. A problémát nem is a nemes sétabeli kleptománia, szemetelés, alkalmi koldulás stb. jelentette, hanem az, hogy az egész bűntető-jutalomtúra menedékjogot kérne. Bár Izrael állam még egy sékelt sem adna nekik, mert ahhoz dolgozni is kellene, csakhogy a fifikás etnikumisták látva a paradicsom földjét azonnal, csapatostól zsidónak jelentkeznének...
Nem szaporítom a szót. Az első holokauszttagadó ellenes ítélet tanulságait értékelve én azt javasolnám a nagy tiszteletű bíróknak, hogy ne gondolkodni, élménybeszámolót írni küldjék az elítélteket, hanem lótrágyát és kutyakakit eltakarítani, eldobott csikkeket felszedetni, s egyéb ottani közmunkákra. Hogy az utazgatás se legyen valamiféle potyamámor, az etnikumistákat össze kellene ültetni az őket annyira kedvelő ugyancsak holokauszttagadó neonácikkal.
Ez eddig csak magyar-izraeli ügy, de mi van akkor, ha néhány harcos rabbi pert indít több zsidókat és holokausztot mocskoló politikus vagy világsztár ellen? S főleg azt, hogy olyan mellékbűntetésre is ítéljék őket, amelyeket én ajánlottam. Képzeljék csak el, micsoda szenzáció lenne, ha a Moszad Jeruzsálembe kísérné mondjuk az állítólag antiszemita mocskolódó Mel Gibsont, s aki tudna ugyan hosszan elmélkedő magvas írást megfogalmazni a Jad Vasem emlékparkról, de őt inkábba az általa emlegetett lószar, no meg kutyaszar felkutatására, és eltakarítására ítélnék? Mielőtt derék sztárunkra rátérnék, ismerkedjünk meg a magyar bíróság ítéletével.


Jogerős az első büntetés holokauszt-tagadás ügyben
(Részletek a Mandiner január 31. és a HVG tudósításából)
(...) A Fővárosi Törvényszék a vádlottat a nemzetiszocialista rendszerek bűnei nyilvános tagadásának bűntette miatt tavaly június 12-én első fokon másfél év - három év próbaidőre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte, egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletét - olvasható a törvényszék honlapján. Az akkori ítélet szerint a bíróság külön magatartási szabályként előírta a vádlott számára, hogy ne látogasson politikai rendezvényeket, demonstrációkon ne vegyen részt, legalább három alkalommal látogasson el a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, és az ott látottak alapján foglalja össze gondolatait, vagy egyszer tekintse meg az auschwitzi emlékhelyet vagy a jeruzsálemi Jad Vasem emlékparkot, és írja meg véleményét.
Az elsőfokú ítélet szerint a vádlott 2011. október 23-án a ,,Nem tetszik a rendszer” elnevezésű demonstráción nagy nyilvánosság előtt a magasba tartotta a nála lévő táblát, amelyen héber nyelven,,a holokauszt nem történt meg” felirat volt olvasható.
A HVG szerint a nemzetiszocialista rendszer által elkövetett népirtások tagadását 2010 februárjában nyilvánította bűntetté az Országgyűlés. Három hónappal később az új parlament (a korábbi tényállást kiegészítve) bűncselekménynek minősítette a kommunista érák emberiség elleni bűntetteinek tagadását is. A 42 éves férfit a rendőrség vezette el az említett demonstrációról. A vádlott és védője a büntetőeljárásnak már a jogalapját is megkérdőjelezte: azt indítványozták, hogy a bíró függessze fel a pert, és vizsgáltassa meg, nem ellentétes-e az alaptörvénnyel a holokauszttagadás bűnténnyé nyilvánítása - írta a hetilap.
A magyar bíróság döntéséről, a magyar törvényekről példát vehetne a kaliforniai állam is. Számomra csak azért furcsa a már emlegetett ottani ügy, mert a világsztár ellen – tudomásom szerint ­– nem indult eljárás. Nézzük előbb a híradást, amely az alábbi címmel lett meglehetősen népszerű a világhálón:
Joe Esterhas: Mel Gibson szerint ,,a holokauszt története egy rakás lószar” (TMZ.com, SzentKoronamRadio.com)
A magyar származású, ám magyargyűlöletéről hírhedt Joe Esterhas új könyvében sokat elárul az amerikai színészóriás, Mel Gibson nonkonformista, szerinte ,,antiszemita és rasszista” gondolkodásáról.

Joe Esterhas ellentmondásos alak. Apja világháború előtti nemzetiszocialista közéleti szerepvállalása után családjuk az Egyesült Államokban telepedett le. Az időnként kokain- és alkoholfüggő, kivénhedt ,,nőfaló” hírében álló forgatókönyvíró édesapjával a ‘70-es évek óta nem állt szóba, azóta, hogy megtudta róla, 1945 előtt aktív, nyilas érzelmű közíró volt.
A kis Józsi Joe Esterhas néven talált megélhetést a filmiparban, miután a diplomázás nem jött össze neki. Jó néhány forgatókönyvet írt, egy-kettő valóban bejött (Elemi ösztön - 1992, Szabadság, szerelem - 2006), a többiért azonban inkább csak a ,,félkész” filmeknek járó Arany Málna-díjat kapta meg Hollywood hullócsillaga. Tőle származik ez a jó tanács: ,,Ha meglátsz egy magyart az utcán, menj oda, és vágd pofon! Ő tudni fogja, hogy miért kapta.” Másik aranyköpése így hangzik: ,,A magyarok erőszakosak, az öngyilkosságig szenvedélyesek, túl gyorsan mondanak ítéletet, szűklátókörűek, antiszemiták és rasszisták.”
Esterhas nemrégiben kiadott egy e-könyvet az Amazonon a Mel Gibsonnal eltölteni próbált időről ,,Mennyország és Mel” címmel. Joe Eszterhas haragját egyébként az váltotta ki, hogy a Warner Brothers stúdió elutasította az általa írt The Maccabees forgatókönyvét, mondván: ,,nincs benne sok érzelem, győzelmi íz”.
A bejelentést követően írt Eszterhas egy kilencoldalas levelet Mel Gibsonnak, amelyben azt állítja, valójában azért lépett vissza a Júdás Makkabeus életéről szóló film forgatásától, mert ,,gyűlöli a zsidókat”. Mint írja, már a film előkészületekor azt gyanította, Gibsonnak esze ágában sincs megcsinálni a filmet, csupán ,,antiszemita és rasszista” kijelentései, valamint botrányos válása miatt megtépázott renoméját akarja visszaállítani a Hollywoodot uraló zsidó körökben. Ez a gyanúja pedig úgy érzi, beigazolódott, hiszen hiába dolgozott ő a forgatókönyvön, szerinte ,,nevetséges indokokkal” visszadobták azt.
Említést tesz arról is, hogy Gibson nem fogta vissza magát, és közös munkájuk során többször is bibsiknek és gázkamraszökevényeknek nevezte a zsidókat (eredetiben: Hebe, oven-dodgers és Jewboys). Leírja, hogy Gibson többször is kijelentette, hogy ,,a holokauszt hivatalos története egy rakás lószar” (Gibson édesapja is többször tett már holokauszt-revizionista kijelentéseket) és szerinte rendszeresen ,,összekeverte” a Tórában leírtakat a Cion bölcseinek jegyzőkönyveivel. Vagy csak idézett belőle.
Meglepett a Harcunk.info ama állítása, hogy a mi Józsink gyűlöli a zsidókat, hiszen szegről-végről, de lehet, hogy csak régebbről ő is izraelita származású. Hogy a fenébe lehetett volna abban az igencsak zárt körben sikeres?
Arany Málná-s exmagyarunk felett is eljárhatott az idő. Ha nem lehet mocskos, trágár dialógusokat írni, a keféléseket megzenésíteni, akkor jönnek a gondok. Úgy látszik, kibújik a szög a zsákból, s mint sok más lufitehetség, a mi Józsink kimutatta a foga fehérjét, elárulta, hogy csak csőlátó tehetség. A Júdás Makkabeus című elutasitott forgatókönyv nyilván nem volt elég zsidós, vagy a bibliai alakokat is pénzéhes, szexmániákusoknak képzelte el, mint nyilas apájú, most éppen zsidógyűlölő. Sajnos, nem tudhatjuk milyenre sikeredtek Józsi „Júdás Makkabeus”-os dialógusai. Csak a Warner Studió elutasítását vehetjük alapul, vagyis ,,nincs benne sok érzelem, győzelmi íz”, vagyis akkor a Józsink hősei ­– felsorolni se merem – nem az Isten népéhez méltó emberek.
No persze, meglenne a véleményünk a rakás lószarozó Gibsonról is, ha mindezeket nem Józsi á la Esterhas hordaná össze róla. Mint a hetet-havat. Azt a vélekedést pedig elutasítom, hogy az egész csak Esterhas és Gibson közösen kitalált trükkje, hogy a világ izraelita közvéleményét felhergelve óriási publicitást szerezzenek. Hol van ilyenkor az ADL, a Rágalmazás Elleni Liga, miért nézi, hallgatja tétlenül ezt Izrael? Egyetlen zsidó sem tett feljelentést ellenük? Ezért is gyanús az egész. Ha komolyan kellene venni ezt a holokauszt-tagadást, akkor a Moszad már rég megszorongatta volna a zsidógyűlölő Józsi tökeit, Mel barátunk pedig egy, a tenyerét dörzsölő boncmester előtt feküdne. Golyók nélkül, autóbaleset és bepolóniumozás nélkül. Még csak egy szúnyog se csipte volna meg. A halottkém is hatalmas kérdőjellel azt írta volna az ausztrál halotti bizonyítványára: ,,Annyira szórakozott volt, hogy elfelejtett levegőt venni.”
Megjegyzem, mázlijuk van, mert ha mindezt Magyarországon teszik, az biztos, hogy tucatnyian feljelentik őket, a bírósági ítélet pedig előírná, hogy tekintsék meg az auschwitzi emlékhelyet vagy a jeruzsálemi Jad Vasem emlékparkot, és írják meg a véleményüket. Hozzá kell tennem: ingyen, vagyis borsos szerzői jogdíj nélkül.
Magyargyűlölő Józsika említést tesz arról is, hogy Gibson nem fogta vissza magát, és közös munkájuk során többször is bibsiknek és gázkamraszökevényeknek nevezte a zsidókat (eredetiben: Hebe, oven-dodgers és Jewboys). Leírja, hogy Gibson többször is kijelentette, hogy ,,a holokauszt hivatalos története egy rakás lószar” (Gibson édesapja is többször tett már holokauszt-revizionista kijelentéseket) és szerinte rendszeresen ,,összekeverte” a Tórában leírtakat a Cion bölcseinek jegyzőkönyveivel. Vagy csak idézett belőle.
A magam részéről én inkább hiszek a rettenhetetlen Mel Gibsonban, abban, hogy a róla terjesztett antiszemita rágalmak egyáltalán nem igazak, vagy a színész-rendező nagyság éppen próbált, a hangját calibrálta. Talán éppen Esterhas sikertelen forgatókönyvéből próbált idézni? Tudják, hogy van, egy igazi színész evés, kutyasétáltatás, piálás, drogozás, és még kefélés közben is, vagyis mindig szerepet játszik. Pont ennek a humortalan, kirúgási-üldözési mániában szenvedő sértett zsidó- és magyargyűlölőnek mondott volna igazat?
Ha tehetném, akkor Józsit bűnbocsánatra ítélném. Na nem kellene neki Izraelbe utaznia, és az általa annyira emlegetett lószart gyűjtögetnie. Szerintem megtenné az is, hogy sábeszdeklivel a feje búbján ő maga intézné a bevásárlást a legradikálisabb, legortodoxabb kóser-fűszeresnél és a kihívott FOX tévécsatorna kamerájába többször is beleköszönne: Salom!
Mel Gibsonnak pedig üzenném: Jó voltál, jól rászedted ezt a tényleg zsidógyűlülő Esterhast. Továbbá utólagos engedelmeddel ezúton cáfolom a pletykát. Nem igaz a hír, hogy a világsztár Mel Gibsont arra ítélte volna egy bíróság, hogy Jeruzsálemben, a Jad Vasem holokauszt emlékparkban majd a pesti Dob utcában kis lapátkával és seprűvel lószarokat gyűjtsön. Ez csak egyfajta cionista bosszú-rágalom.
Tőke Péter



Átkötésül egy kis humor

(Kollégánk, Kisgergely József vicce:)
Kohn hosszabb vonatútra készül, hogy meglátogassa a több országhatáron túl lakó barátját, Grünt. Miután a látogatást a pontos vonatérkezéssel együtt már korábban lelevelezték, Kohnt mellbe vágja a vasúti jegypénztárosnő felvilágosítása:
- Sajnos, Kohn úr, már elfogytak a hálókocsijegyek, minden hálókupé megtelt. Csak rendes jegyet tudok adni egy fotelbe.
- Jaj, hát az nagyon kényelmetlen lenne egy ilyen hosszú úton! Nincs valami megoldás, kisasszony?
- Éppen volna... Nézze, Kohn úr ott azt a szürke ballonkabátos urat, ő egyedül van egy kétszemélyes kupéban. Ha le tudja nyelni Kohn úr azt a békát, hogy az illető keresztény, beszélje meg vele a dolgot, hátha megosztja magával a fülkét!
Úgy is tesz Kohn, a férfi befogadja a kupéba. Az alsó ágy a keresztény férfié, a felső Kohné. Első este éppen villanyt készül oltani a keresztény utas, amikor Kohn odaszól neki:
- Kedves uram, legyen olyan kedves, és tegye a könyvet az asztalra, amit olvastam... nem akarok most emiatt lemászni!
- Hogyne, kérem, nagyon szívesen!
- Hadd kérjem még meg valamire: legyen olyan szíves egy pohár vizet adni, hogy be tudjam venni a szokásos altatómat... tudja, nem akarok ilyen apróság miatt külön lemászni!
- Hogyne, kérem, nagyon szívesen!
- Bocsánat, de hadd kérjek még valamit: ott a mosdókagyló szélén van a zoknim, legyen olyan kedves, egy kicsit öblítse át és akassza ki száradni!
- No, ezt már nem! Adtam vizet, elvettem a könyvét, de zoknit nem mosok!
- Jól van, ha nem, akkor nem...
Ezek után egyetlen szó nem hangzik el köztük a közös úton. Amikor megérkeznek a végállomáshoz, Kohnt a peronon várja a barátja, Grün.
- No, hogy utazott Kohn?
- Ne is kérdezze: egész úton össze voltam zárva egy antiszemitával!



Orbán ígéri: mindenkit megvéd
2013. január 27. MTI - Index
Magyarországon soha többé nem fordulhat elő, hogy embereket származásuk, vallásuk miatt hátrány, megaláztatás érjen, a kormány az ország minden polgárát megvédi, és az antiszemitizmus minden formáját elítéli - írta Orbán Viktor miniszterelnök a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából kiadott nyilatkozatában.
- Az emléknapon a magyar kormány fejet hajt az áldozatok előtt, a fájdalmas évforduló pedig minden jóérzésű magyar embert megemlékezésre késztet - hangsúlyozta Orbán Viktor az MTI-nek megküldött dokumentumban. A kormányfő emlékeztetett: - Magyarországon él Közép-Európa legnagyobb létszámú zsidó közössége, amelynek virágzó kultúrája mindig is a magyar kultúra szerves része volt, és az napjainkban is. A zsidóság 1944-45-ös tragédiája így az egész magyar nemzet tragédiája - tette hozzá.
- A magyar kabinet erkölcsi és politikai kötelességének érzi - folytatta a miniszterelnök -, hogy következetesen nézzen szembe a 20. századi diktatúrákkal és az akkor elkövetett rémtettekkel. - Bevezettük a holokauszt-emléknapot minden magyar iskolában, megalapítottuk a Terror Háza Múzeumot, valamint most már lassan egy évtizede működik a Holokauszt Emlékközpont Budapesten - sorolta, jelezve egyúttal, hogy 2014-ben lesz a magyar zsidóság megsemmisítésének 70. évfordulója, ezért a kormány létrehozta a Magyar Holokauszt 2014 Emlékbizottságot.
- Nem tűrjük és elítéljük bármely kisebbség megbélyegzését, az antiszemitizmus minden megnyilvánulási formáját - zárta nyilatkozatát Orbán Viktor.



Holokauszt emléknap: koszorúzás és főhajtás
2013. január 27.
Országszerte több helyszínen is tartanak megemlékezéseket a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapján.
Budapesten az Élete Menete Alapítvány rendezvényén a kormány képviseletében részt vesz Hende Csaba honvédelmi miniszter is az izraeli, illetve amerikai nagykövetek mellett. A Páva utcai Holokauszt Emlékközpontban az esemény díszvendégei az Auschwitz-táborcsoport túlélői lesznek. A megemlékezést az Áldozatok Emlékfala előtti koszorúzás és főhajtás zárja. Hír TV - MNO



Wallenberg bátorsága csak Dávid királyéhoz mérhető
2013-02-17. 17:26 Kuruc.info
Raoul Wallenberg-emléktáblát avatott Munkácson Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára és Lengyel Zoltán, a város polgármestere szombaton.
Avató beszédében az államtitkár, aki kétnapos hivatalos látogatáson tartózkodik Kárpátalján, hangsúlyozta, hogy a Külügyminisztérium és Munkács együttműködése révén készült, a második világháborúban Budapesten zsidók „tízezreinek életét megmentő” svéd diplomata emlékét megörökítő dombormű felavatása részét képezi a tavalyi Wallenberg-év mintegy százhúsz, világszerte tartott eseményének.
Gyakorlott holoemléktábla avató már az államtitkár úr
Az államtitkár emlékeztette hallgatóságát Wallenberg „rendkívüli emberszeretetére”, „páratlan bátorságára” és az emberek mentésében tanúsított „találékonyságára”. Mint kifejtette, nem félt a haláltól, pedig minden nap a halál közelében volt. Bátorsága csak Dávid királyéhoz mérhető, aki a legenda szerint az oroszlánnal is szembeszállt, hogy megmentse annak áldozatát – mondta fel a leckét a cionista seggnyaló, hozzátéve, hogy Wallenberg „bátor példájából” a ma élőknek erőt kell meríteniük.
Németh Zsolt ezután végre azt is elárulta, mit keres egy Wallanberg-emléktábla épp Munkácson: Kárpátalja úgy kötődik Wallenberg sorsához, hogy annak a Szovjetuniónak a része volt, amely a svéd diplomatát elpusztította. Utalva a Mihajlo Kolodko ungvári szobrász által készített emléktáblára, amely a 20. század két diktatúrájának, a nácizmusnak és a kommunizmusnak az „egylényegűségét” jeleníti meg. A buzeráns a holotémákhoz méltó dagályossággal úgy fogalmazott, hogy Wallenberg egyik diktatúra karmaiból mentette az embereket, miközben a másik őt magát ölte meg.
Az államtitkár tragikusnak nevezte, hogy Kárpátaljáról és Munkácsról mintegy 100 ezer zsidót hurcoltak és „pusztítottak” el, s ezzel „pótolhatatlan veszteség” érte a vidéket és a várost, mert vége szakadt egy több évszázados kultúrának és történelmi hagyománynak.
Lengyel Zoltán polgármester beszédéből is kitűnt, hogy a kárpátaljai magyarok minden vágya teljesült a tegnapi napon. Elmondta, hogy a bronz emléktáblát Munkács központjában, a Raoul Wallenberg utcában helyezték el. Azon a helyen, ahol a gettó állt, amelyből 1944 májusában 28 ezer zsidót hurcoltak el, s közülük mindössze kétezren tértek vissza – emlékeztetett Munkács polgármestere, aki köszönetét fejezte ki a Külügyminisztériumnak azért, hogy közreműködött Wallenberg emlékének megörökítésében.

Elborzasztó tényre derült fény
2011.01.28. furaila.blog
Elborzasztó tényt emel napvilágra a Horthy - a kormányzó című film...
Kiderült, hogy a negyvenes évek első felében azért nem tudtunk szakítani a német birodalommal, mert külföldi szervezetek azt akarták, hogy a hozzánk menekültek biztonságban legyenek. Ha Horthy szembefordult volna Hitlerrel - ahogy tervezte -, akkor a nácik megszálltak volna bennünket, és nagy tömeget deportáltak volna Németországba.
A magyarság tehát feláldozta önmagát. A negyvenes évek második felében mégis gyakran épp azok bélyegeztek ,,utolsó csatlósnak” minket, akikért vérünket ontottuk a Donnál, majd a keleti fronton.
Ma pedig a filmet azok hallgatják agyon - sőt, néha címkézik is -, akik továbbra is tudatlanságban akarják tartani a társadalmat. Más, eddig elhallgatott történelmi tényeket is felszínre hoz a film neves és elismert történészek megszólaltatásával.
Minél több magyarnak látnia kell a Horthy-filmet, hogy megértse múltunkat - és JELENÜNKET...

A kormányzó menekültügyi biztosa
Száztíz esztendeje, 1896-ban született idősb Antall József, aki a második világháború éveiben a magyar földre menekült üldözöttek legendás védelmezőjévé lett, aki a sok tízezer menekült ellátását, jogvédelmét megszervezte. 1945 után kisgazdapárti politikusként újjáépítési miniszteri posztot töltött be Tildy Zoltán, később pedig Nagy Ferenc kormányában. Az 1940-es évek végétől kezdődően - kényszerűen - több mint két évtizeden át visszavonultan élt. Azonban politikai ellenfelei is elismerték mindazt, amit annak idején az erdélyi magyar, zsidó, lengyel, francia, olasz és még sok - közöttük több száz orosz - menekültért tett. Amiért aztán 1944 tavaszától megjárta a Gestapo börtöneit, amiért 1945 után magas kitüntetéseket kapott, és amiért százezrek gondoltak rá később mint megmentőjükre.
Idősb Antall József a Belügyminisztérium munkatársa lett 1932-től, ahol elsősorban szociális ügyekkel foglalkozott. A legnagyobb feladata a menekültügy megszervezése és irányítása volt. A trianoni békeszerződés alapján elszakított terültekről érkezett magyarokkal, majd a zsidó menekültekkel, a francia szökevény foglyokkal, az olasz katonákkal, a délszláv és az orosz katonai és polgári személyek ügyével foglalkozott.
Az erdélyieken kívül az első külföldi menekültek Ausztriából és Csehszlovákiából érkeztek 1938-39-ben. Ők részben politikai menekültek, részben zsidónak minősülő személyek voltak, több tízezres tömeget jelentettek. A velük való bánásmód különös figyelmet igényelt, hiszen Budapestnek számolnia kellett a náci külügyminisztérium erőteljes tiltakozásával, amely a magyar kormányzatot már úgyis túlzott liberalizmussal vádolta a zsidókkal való bánásmód miatt.
Azonban Magyarország már a második világháború kitörése előtt is az üldözöttek menekítésének szervezett központja volt, ami ebben az esetben nemcsak a befogadást, hanem a továbbmenekítést is jelentette.

Mint jellemzőt említendő itt, hogy 1939 júliusában a magyar külügyminiszter tudtával, Antall József szervezésében az Erzsébet királyné és a Carl Dusan tehergőzhajók közel 900 - zömmel cseh, szlovák, felvidéki, kárpátaljai, német és osztrák - zsidót szállítottak a Duna torkolatában fekvő Sulinára, ahol a vesztegzárat kijátszva a nyílt tengeren átszállították őket a Palesztinába induló Noemia Julia nevű panamai teherhajóra. Az utat a magyar külügyminisztérium biztosította. 1940 májusában egy bolgár lobogó alatt hajózó gőzösön Pozsonyból vittek száz zsidót a Duna-torkolathoz, s az utat a magyar hatóságok biztosították.
Május 24-én Mohácsnál váratlan műszaki problémák léptek fel, amelyeket órákon belül meg kellett oldani, hiszen a késedelem az utasok életét és továbbjutását veszélyeztette. Ekkor Antall József saját hatáskörében úgy rendezkedett, hogy a helybeli kikötőhatóságok megfelelő képzettségű hajótisztet bízzanak meg a hajónak jugoszláv vizekre történő átvezetésére.
Néhány óra múlva már jugoszláv vizeken voltak az üldözöttek, és végül elérték céljukat.
Idősb Antall József a magyar törvények közé 1936-ban becikkelyezett - a háborúk esetén a katonai foglyokkal és menekültekkel foglalkozó - második genfi egyezményt nemhogy maradéktalanul betartotta, hanem az egész menekültügyet szociális kérdéssé nyilvánította. Ebben a vonatkozásban a magyar felfogás túllépte a nemzetközi jogban rögzítetteket, humanizmusával egyedülálló példát szolgáltatott Európában.
Például már 1939. szeptember végén Antall József utasította a menekülteket fogadó határkörzetek közigazgatási vezetőit, hogy zsidóként egyetlen személyt se vegyenek nyilvántartásba, mindenkit keresztény papírokkal lássanak el. Ez alól csak azok képeztek kivételt, akik minden körülmények között ragaszkodtak hitük valós bejegyzéséhez. Megkülönböztetés nélkül mindenkit elhelyeztek ideiglenes, később végleges táborokba, a zsidóságukhoz ragaszkodókat pedig a budapesti és vidéki zsidóközösségek gondjaira bízták, természetesen nekik is folyósították a segélyeket, a szeretetadományokat.
A zsidókkal való megkülönböztetett bánásmód természetesen a németek állandó tiltakozását váltotta ki, amely változatlanul újra és újra hangot kapott, egészen Magyarország német megszállásáig. A már Magyarországon tartózkodók csoportjait 1941-ben újabb tömegek követték, elsősorban a németek által elfoglalt Lvów, Stanislawów és Kolomija környékéről.
A magyar belügyminisztérium IX. osztálya a Duna kanyarban - Esztergom környékén - helyezett el jelentős számú lengyel zsidót. Számukra óvodákat (Szentendre, Leányfalu, Csobánka), Budapest környékén (Rákosfalva és Csillaghegy) pedig kollégiumi rendszerű iskolákat szervezett. Balatonbogláron is sok zsidó fiatalnak nyújtott tanulási lehetőséget a Lengyel Ifjúsági Táborban, valójában az akkori Európa egyetlen lengyel gimnáziumában. A német tiltakozások miatt 1943-ban változtatni kellett az iskolarendszeren, hivatalosan megszüntették a lengyel zsidó iskolákat, viszont titokban Vácott megszervezték a 150 férőhelyes Lengyel Tiszti Árvák Otthonát, ahol valójában zsidó gyerekek éltek és tanultak.
A folytatás olvasható a MENEKÜLTEK MENEDÉKE című könyvben. Megjelent a Mundus Magyar Egyetemi Kiadó kiadásában, Budapesten, 1997-ben, Kapronczay Károly szerkesztésében, Idősb Antall József emlékirataiból.
U.i.: Nem szeretném Wallenberg menekítő érdemeit kisebbíteni, de az mindenképpen elgondolkodtató, hogy Id. Antall Józsefről semmit nem tudunk, míg Wallenbergnek már szobrot is állítottak Budapesten ugyanazért a ténykedéséért...
Ideje lenne átértékelni az ISMERETEK alapján az egész Horthy-korszakot!
Ideje lenne erről a történelmi korszakról is végre a tényeket tanítani és tanulni a bolsevista értelmezések helyett!
Bp. 2007. 02. 23.
Bóna Mária Ilona









Drábik János: Kettős-állampolgárság és kettős-lojalitás I. rész – Jacob Schiff végeztette ki a cári családot


 (…)
Miként lehet megoldani a magyar zsidóság dilemmáját?





Ezt a dilemmát – elkülönülni a magyar nemzettől és mégis egyenlőnek lenni vele – többféleképpen lehet megoldani. Az egyik, ha ez a magát jól megszervezett kisebbség – amely „a hátán hordozza saját államát és jogrendjét”, és több ezer éves múltra támaszkodó, erős érzelmi és szellemi kohézióval rendelkezik – azt színleli, hogy ő teljesen lojális a többséghez. Azt állítja magáról, hogy ő a többségi etnikum szerves részét alkotja, azonosul a befogadó nép történelmével, magáénak érzi annak tragédiáit, sorsproblémáit, egész szellemiségét, és csak abban különbözik tőle, hogy más a vallása. A dilemmának ez a megoldása járható út, ámbár itt is felmerül a kérdés, hogy mennyire a magyar nemzet tagja az az ateista honfitársunk, aki nem követi a zsidó vallási hagyományokat, de magát mégis – joggal – teljes értékű zsidónak tartja.



A szekularizált zsidó élet elválaszthatatlan része, hogy a szervezett zsidóság érték- és érdekközösséget is alkot, nemcsak etnikai-, vérségi-, faji- és hagyományközösséget. Ebben óriási szerepe van a nemvallásos zsidóság körében is kötelező szolidaritásnak és törzsi összetartásnak, a kapcsolati háló kiépítésének és fenntartásának. Az elkülönülő zsidó néphez, és annak nemzetállamához – Izraelhez – való lojalitás, pedig, verseng a befogadó néphez és annak nemzetállamához való lojalitással.



A másik lehetséges megoldás, ha a zsidóság elkülönüléséből adódó másság és idegenség érzését úgy csökkentjük a befogadó társadalomban, hogy megváltoztatjuk a befogadó nemzet kultúráját, gyengítjük nemzettudatát, akadályozzuk és felszámoljuk nemzeti jellegű szervezeti életét. Ehhez szükséges a másság tiszteletének a kultikus túlhangsúlyozása, és a multikulturalizmussal a befogadó társadalom mozaikszerű, kisebb életképtelen kulturális egységekre való szétbontása, a belső szeparatizmus erőltetése, egészen az atomizálódásig. Ez az „oszd meg és uralkodj” elvének az egyik kozmopolita, balliberális modern változata.



A nemzeti önazonosság megváltoztatása, a nemzettudatot fenntartó szervezetek felszámolása megkönnyíti az elkülönüléséhez ragaszkodó zsidóságnak azt az igényét, hogy „elkülönüljön és mégis teljesen egyenlő legyen” azokkal, akiktől elkülönült. Amikor a szervezett zsidóság elkülönül, tudja, hogy ki a zsidó közösség tagja, és ki nem az. De akiktől elkülönült, azok nem tudhatják, hogy kik azok, akik első közösségként a szervezett zsidósághoz való tartozást választották. Ha ezt mégis tudni akarják, akkor antiszemita kirekesztőknek minősülnek, hiszen számontartják, ki a zsidó honfitársuk. „Én tudhatom és tudom is, hogy te nem vagy zsidó, de te nem tudhatod, hogy én az vagyok”. Az elkülönülést választó szervezett zsidóság azonban nem számít magyarellenesnek csupán azért, mert magyarságával szemben a zsidóságának adott elsőbbséget. Akik szeretnék megérteni a „mi” (nemzethű magyarok) és az „ők” (a zsidók, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy mások legyenek és ezért idegenek, ,,idegenszívűek”) kettős kategóriájában gondolkodókat, azoknak e jelenségnek a gyökereit a zsidó hagyományokban kell keresniük. Zsidó honfitársunk lehet több száz éve magyar, de több ezer éve zsidó. Melyik identitása erősebb?



Az Izraelen kívül élő zsidók világnépként különböző földrészeken, számos országban élnek. Sokan úgy érzik, hogy idegenek a nem zsidó (keresztény, iszlám és más) kultúrában, és ezért szükségesnek tartják, hogy faji alapon integrálódott, multikulturális társadalmat alakítsanak ki az adott országban, amely toleráns a zsidóság hosszú időn át folytatott asszimiláció-ellenes életstratégiájával, és erős etnikai-faji szolidaritásával. A fajilag integrált közösségek mozaikjaiból összeálló multikulturális társadalomban a zsidó közösségek nagyobb biztonságban érzik magukat, és könnyebb számukra megszerezni az adott társadalom és nemzetállam hatalmi pozícióit. A szervezett zsidóságnak, mint világnépnek az a stratégiája, hogy Izrael kivételével mindenütt támogatja a fehér lakosság keveredését a nem-fehér (fekete bőrű, ázsiai, arab, latin-amerikai és cigány-roma) lakossággal, egyidejűleg elítéli az őshonos európaiak belső szolidaritásának minden faji megnyilvánulását és önvédelmi szerveződését. Mindez valójában a pénzhatalmi világelitet kiszolgáló szervezett zsidóságot, valamint Izrael faji elkülönülésen alapuló hosszútávú érdekeit szolgálja.



A már hivatkozott Deborah Lipstadt elítéli Denying The Holocaust (New York, 1994) című könyvében azokat a fehér amerikaiakat, akik ellenzik a faji megkülönböztetés megszüntetését, a fehérek és a színesbőrűek összeházasodását. Ugyanakkor Deborah Lipstadt élesen ellenzi a vegyes házasságokat zsidók és nemzsidók között, mert azok asszimilációhoz, beolvadáshoz vezetnek. Lipstadt részt vett 1964-ben és 1965-ben azokon a polgárjogi tüntetéseken, ahol egyenjogúságot követeltek a színesbőrű amerikaiak számára. Ennek ellenére Deborah Lipstadt lelkesen támogatja azt az Izraelt, amely faji alapon megkülönböztetést alkalmaz zsidó és arab lakói között. A faji megkülönböztetés miatt számos közéleti személyiség már apartheid államnak bélyegezte a zsidó államot. Deborah Lipstadt képmutató módon kettős mércét alkalmaz, mert mindenkitől megköveteli a faji egyenjogúságot, miközben a leghatározottabban ellenzi a zsidók és a nemzsidók közti házasságot és a zsidók asszimilálódását. Hivatkozott könyvében ezt írta: „Tudjuk, mi ellen harcolunk: az antiszemitizmus és az asszimiláció, a vegyes házasság és Izrael bírálata ellen.”



Az, hogy Magyarországon a politikai közbeszédben ismét létjogosultságot nyert az antiszemitizmus, az asszimiláció és a nemzetidegenség problémája, arra utal, hogy a zsidó létnek ezt a dilemmáját nem sikerült megoldani. Ez feszültséget okoz a szervezett zsidóság és a magyar társadalom, a szervezett magyarság – a magyar nemzet – viszonyában. Nem alaptalan előítélet újraélesztéséről, hanem egy máig megoldatlan társadalmi problémáról van szó. Azoknak van igaza, akik azt mondják, hogy újra kell gondolni: mi a magyar, és ki a magyar? De azt is újra kellene gondolni, hogy mi a zsidó és ki a zsidó? Valóban sokféleképpen lehetünk magyarok – országlakóként, állampolgárként és a magyar nemzet öntudatos, érzelmileg is elkötelezett tagjaiként –, ahogyan sokféleképpen lehetünk zsidók is. Vannak magyar-zsidók, akik elsősorban a zsidó közösséghez és Izraelhez lojálisak, és vannak zsidó-magyarok, akiknek a szíve már Magyarországért, a magyar nemzetért dobog, és akiket a szellemi-érzelmi kötelékek elsősorban már a magyarsághoz fűznek. Ők a magyar nemzetbe beolvadt, asszimilálódott zsidók, akik magyar szellemiséggel, egyéni és kollektív magyar tudattal rendelkeznek.



Az antiszemitizmusra hivatkozás valójában kitér az elől a kutatómunka elől, amely feltárhatná, hogy a magyar és zsidó együttélés nehézségeiben a zsidó lét eddig feloldhatatlannak bizonyult ellentmondásai is felszínre törnek: asszimilálódni, vagy megmaradni zsidónak? Ha zsidó honfitársaink az előbbit választják, végső soron feladják zsidóságukat – ha az utóbbit, akkor feladják magyarságukat. Miként lehet egyszerre igaz magyarrá válni és lojálisnak maradni a szervezett zsidóság közösségeihez, megtartva a zsidó hagyományt, értékrendet és életmódot? Másként megfogalmazva: miként lehet a magyar kultúra, szellemiség és érzület elsajátításával lelkileg is magyarrá válni úgy, hogy elutasítjuk az asszimilációt és megőrizzük zsidó identitásunkat, azonosságtudatunkat?



Az itt felvetett kérdések már sokszor megfogalmazódtak. A francia forradalom idején az európai felvilágosodás eredményeként a zsidók, mint egyes személyek, megkapták a teljes-jogú francia állampolgárságot. Az előkelő, francia nemesi családból származó Clermont Tonnerre 1791-ben így fogalmazta meg véleményét a zsidóságról mint különálló népről: 
Mindent meg kell tagadni a zsidóktól mint különálló nemzettől; de mindent meg kell nekik adni, mint egyes személyeknek. Kötelesek francia polgárokká válni. Egyesek azzal érvelnek, hogy nem akarnak azok lenni. Hagyjuk, hogy ezt kinyilváníthassák, és utána utasítsuk ki őket. Lehetetlen, hogy egy külön nemzet legyenek a nemzeten belül.”

Figyelemre méltó, amit Jonathan Sacks, a Brit Nemzetközösség ortodox főrabbija mondott 200 évvel később: 
A felvilágosodás szellemisége egyrészt az egyetemes emberiesség eszméjét hangsúlyozta, másrészt az elvont személyiséget, amely már megszabadult a hagyomány korlátozásaitól, és így már ő dönti el, hogyan értelmezi a körülötte lévő világot. Ez a szellemiség olyan nyelvezetet használt, amelyre a hagyományos zsidó identitást nem lehetett lefordítani... Az emancipáció mint egyéneket felszabadította a zsidókat, de nem tette szabaddá őket mint közösséget.”

A kulcskérdés az, hogy a zsidóság mint szervezett közösség kihez lojális elsősorban. Saját közösségeihez, vagy pedig az őt befogadó társadalom tagjaihoz. Ha érdekellentét és konfliktushelyzet alakul ki a magyar állam és Izrael között, akkor kihez lesz elsősorban lojális? Az Egyesült Államokban élő zsidó közösségek számára pedig ez úgy merül fel, hogy konfliktushelyzetben Amerikát válasszák-e, vagy Izraelt? Elkülönülni és egyenlőnek maradni csaknem mindig feloldhatatlan dilemmát jelent. Az amerikai zsidó közösségek tagjai ennek a problémának a feszegetését rosszindulatú antiszemitizmusnak minősítik. Kettős elkötelezettségüket, Izrael iránt érzett mély érzelmi kötődésüket úgy értelmezik, hogy az valójában az amerikai demokrácia egyik kifejeződése.



A kettős lojalitás problematikáját jól megvilágítja Jonathan Pollard esete 1987-ben. Pollard Amerikában született zsidóként és az Egyesült Államok haditengerészetének egyik legérzékenyebb részlegénél dolgozott. Pollard az izraeli kormány kémjeként egymaga több mint 800 szigorúan titkos dokumentumot juttatott el a zsidó államhoz, amelyhez elsődleges lojalitás fűzte. Tizenhét hónapon át napi kapcsolatban állt az izraeli titkosszolgálat embereivel, akik közül kettőt Izraelben később előléptettek. Az ügyben eljáró amerikai államügyész, Joseph di Genova megállapította, hogy Jonathan Pollard volt az, aki a 20. században fizikailag a legtöbb szigorúan titkos információt adta át egy külföldi államnak. Az Egyesült Államok védelmi minisztere Pollard letartóztatása idején Caspar Weinberger volt, aki a szövetségi bíróságnak benyújtott 46 oldalas állásfoglalásában Pollard kémkedéséről azt írta: „Nem tudja elképzelni, mi okozhatott volna a nemzetbiztonságnak nagyobb kárt.”



Az amerikai zsidó bizottság a hír kapcsán attól óvott, hogy azért keljenek Pollard védelmére, mert zsidó. Ez aláásná a zsidó közösség hitelét, és Izraelnek is ártana. Fokozatosan kiderült, hogy az ügy mégsem olyan ártalmas a zsidó közösség számára, mint ahogyan attól tartottak. A Pollard-ügy egyik zavaró aspektusa az volt, hogy igen kevés amerikai fogta fel, mi is jelenti az igazi veszélyt Pollard hazaáruló magatartásában. A kémbotrány kirobbanását követően még 1987-ben a New York Times és a CBS közvélemény-kutatást végzett, amelyből kiderült, hogy az amerikaiak többsége tájékozatlan a Pollard-ügy lényegét illetően. A nemzsidó megkérdezetteknek 18%-a tudta, hogy Pollard Izrael számára kémkedett, és 13%-a azt hitte, hogy a Szovjetunió számára. A kémbotrány évében az Egyesült Államok nem csökkentette az Izraelnek nyújtott segélyeket, noha a szövetségi költségvetésből ebben az évben számos belföldi programot törölni kellett. Izrael továbbra is megkapta a szokásos katonai és gazdasági segélyt, hárommilliárd dollárt, amit az előző évben is kapott. Alig telt el néhány év, a zsidó közösség azt kezdte hangoztatni, hogy Pollard-t túlságosan hosszú szabadságvesztésre ítélték, de nem az elkövetett bűncselekménye miatt, hanem az Amerikában is meglévő antiszemitizmus miatt.



A New York-i Jewish Week című hetilap 1991-ben arról írt, hogy Izraelnek bizalmasan be kell kapcsolódnia a Jonathan Pollard ügybe: „Izrael alapítói olyan államot képzeltek el, amely megvédelmezi az összes zsidót, aki az antiszemitizmus miatt szenvedett, bárhol is legyen. Pollard minden kétséget kizáróan ilyen áldozat.”



Alan Dershowitz, Pollard jogásza úgy vélte, hogy a közhangulat érezhetően védence javára változott. Ennek volt az egyik kifejeződése, hogy az Amerikai Zsidó Kongresszus és a nyugati parti B’nai B’rith is támogató nyilatkozatában elnézést sürgetett Pollard számára. Kiállt az Izrael javára kémkedő sayanim mellett Eli Wiesel, valamint Philip Klutznick, a Zsidó Világkongresszus korábbi elnöke is.



1996 januárjában a tel-avivi kormány formálisan is izraeli állampolgárságot adott Pollard-nak annak ellenére, hogy a baráti szövetségesnek számító Egyesült Államokban kémkedésért jogerősen elítélték és bebörtönözték. Pollard jogászai reményüket fejezték ki, hogy a hadifoglyokhoz és a harcközben eltűntekhez hasonlóan az izraeli kormány Pollard kiszabadítása érdekében is megtesz mindent. Izrael csak 1998-ban ismerte el hivatalosan is, hogy Pollard nekik kémkedett.



Új fejlemény volt a Pollard ügyben az, hogy az amerikai zsidó közösség arra alapozta az izraeli kém védelmét, hogy nem tekinthető legitimnek az ügyében hozott bírósági ítélet. Itt nemcsak arról van szó, hogy a Pollard-ra kiszabott élethossziglan tartó szabadságvesztés büntetést az antiszemitizmus motiválta, hanem arról is, hogy Izrael valójában fel volt jogosítva mindazoknak az információknak a birtoklására, amelyeket Pollard illegálisan eltulajdonított az amerikai hadsereg idegközpontjaiból.



A Jewish Journal of Los Angeles 1998-ban megjelent számában Anne Roiphe úgy vélte: „Lehet, hogy az antiszemitizmus füstölgő fegyverét még nem találtuk meg, de legtöbben úgy gondoljuk, hogy Pollard túl szigorú megbüntetése és az, hogy miért nem rendelkezett Izrael azokkal az információkkal, amelyeket Pollard adott át neki, összefügg az antiszemitizmussal”.



Joseph Aaron, az amerikai zsidó közösség egyik ismert tagja, viszont azt nevezte szégyenteljesnek, hogy csaknem valamennyi zsidó szervezet magára vállalta Pollard védelmezését. Sürgették szabadlábra helyezését arra célozva, hogy fogva tartásának igazi oka az antiszemitizmus. Aaron azt fűzte ehhez, hogy ha ez így lenne, akkor valamennyi magas hivatalt betöltő amerikait antiszemitának kellene tekinteni – legyenek azok demokraták vagy republikánusok, polgári vagy katonai tisztségviselők, tartozzanak a törvényhozókhoz vagy a kormányzati szervekhez. Ők ugyanis mind egyetértettek abban, hogy Pollard olyan felmérhetetlen kárt okozott az Egyesült Államoknak, hogy életfogytiglani szabadságvesztéssel kellett büntetni. Mégis az amerikai zsidók többsége a szabadon bocsátását követeli, arra hivatkozva, hogy „Izraelért tette”, mintha ez enyhítené a bűncselekmény súlyát.



Néhány évet követően David Tenenbaum hadmérnök elismerte, hogy szigorúan titkos információkat adott át egy izraeli hírszerző tisztnek az Egyesült Államok hadseregének Tank Automotive and Armament parancsnoksága detroiti központjából. Az 1960-as évek közepétől az 1980-as évek végéig negyven nyomozás indult olyan amerikaiak ellen, akik Izrael számára kémkedtek. A CIA 1979-ben jelentést készített, amelyben megállapította, hogy az izraeli hírszerzők jelentős erőfeszítéseket tesznek tudományos és műszaki információk megszerzése érdekében. Ennek keretében kísérletet tettek titkos védelmi projektek megszerzésére az Egyesült Államokban és más nyugati országokban. 1971-ben a svájci bíróság négy évi szabadságvesztésre ítélte Alfred Frauenknecht svájci zsidó mérnököt, mert mintegy 200.000 tervrajzot és műszaki leírást adott át a Moszadnak, amelyek a francia-svájci Mirage harci-gépekre vonatkoztak.



Victor Ostrovsky, a Moszad tisztje és hírszerzője – aki erkölcsi okokból szakított munkáltatójával –, 1990-ben publikálta By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer (Megtévesztéssel: Egy Moszad tiszt létrehozása és eltűnése) című könyvét. Ostrovsky azt állítja hivatkozott könyvében, hogy mintegy két tucat izraeli ügynök aktívan kémkedik, beszervez hírszerzőket, végrehajt titkos akciókat, főleg New Yorkban és Washingtonban, amelyeket működési területüknek tekintenek. Világszerte számos más ország zsidó származású polgárai állnak önkéntesen a Moszad rendelkezésére, amely a CIA izraeli megfelelője. Ivrit nyelven sayanimnak nevezik azokat, akik a zsidó közösségekhez és Izraelhez való lojalitásból a legkülönfélébb szolgálatokat teszik a Moszadnak.



Ostrovsky szerint a sayanim csak olyan személy lehet, aki száz százalékos zsidónak tekinthető, mind származását, mind lojalitását illetően. Ők külföldön élnek, de Izraelben élő rokonaik révén akkor is elérhetőek, ha nem izraeli állampolgárok. Több ezer sayanim él világszerte. Egyedül Londonban kétezer aktív, és ötezer olyan, aki szükség esetén rendelkezésre áll. Egy autókereskedő sayanim, vagy egy ingatlanbérlettel foglalkozó segítheti a Moszadot, hogy gyorsan autóhoz jusson anélkül, hogy az összes dokumentációs követelménynek eleget tenne. Egy lakásbérlettel foglalkozó a szokásos feltételek mellőzésével szerezhet lakást. Egy bankár pedig akár éjszaka is átadhatja a szükséges pénzt, míg egy orvos úgy kezelhet egy lövéssérülést, hogy nem jelenti a rendőrségnek.



Az elgondolás tehát az, hogy rendelkezni kell olyan titkos listával, ahol szerepelnek azok, akik készek szükség esetén önként segíteni. Akadnak olyanok, akik a Moszad bizonyos kéréseit nem teljesítik, de az ő esetükben is lehet a hallgatásukra számítani. A Moszad tehát egy viszonylag kockázatmentes beszervezési rendszert tud működtetni, és mintegy egymillió főből tud segítőtársakat biztosítani a maga számára Izrael határain kívül.



Izrael kérésére egy amerikai bíró 1990-ben betiltotta Ostrovsky könyvének a megjelentetését. New York Állam Legfelsőbb Bírósága később ezt a döntést visszavonta. Az izraeli kormány azzal érvelt, hogy a könyv veszélyezteti a titkos Moszad-ügynökök biztonságát azáltal, hogy beazonosíthatóvá teszi őket. Ostrovsky sem maradt tétlen, 1995-ben beperelte az egyik kanadai televízióállomást, mert az interjút sugárzott egy izraeli újságíróval, aki óhaját fejezte ki, hogy egy becsületes zsidó Kanadában meg fogja ölni a fecsegő korábbi Moszad tisztet. Tény, hogy Ostrovsky házát Kanadában felgyújtották és az leégett.



A kettős lojalitás jelenleg nem közéleti vita tárgya. Ma már széles körben elfogadottnak tekintik, és ez felbátorította azokat, akik zsidó identitásuk fanatikus elkötelezettjeinek számítanak, hogy nyíltan ellenséges és felforgató kijelentéseket tegyenek. Példaként említhetjük Jane Delynne-t, aki sikeres írónőnek számít, és számos művészeti elismerésben részesült. Jane Delynne 1989-ben megjelentetett Hitler’s World című könyvében így összegezte a véleményét a zsidó önazonosság-tudatról: „Izrael létezése annak megerősítése, hogy a zsidók kiválasztott népet alkotnak... Izrael olyan erkölcsi jelentést hordoz a számomra, amely hiányzik a világ összes más népének a létezéséből. Ha háború lenne az Egyesült Államok és Izrael között, Izraelt választanám. Néha úgy érzem, hogy titokban örülök, amikor időnként brutális magatartást tanúsít, mert a világ így tudni fogja, hogy létezik egy kegyetlen monstrum, amely soha nem fogja elfelejteni a holokausztot. Noha elvben hiszek a nukleáris leszerelésben, boldog vagyok, hogy Izraelnek van atombombája, és Izrael további létezése az egyetlen ok, amiért lehetségesnek tartom a nukleáris fegyverek igazságos használatát. Hadd fejezzem ezt ki a legdurvább és legcsúnyább módon: nem vagyok biztos, de hiszem, ha választanom kellene Izrael vagy pedig az emberiség többi hatmilliárd lakójának a túlélése között, akkor én a négymillió zsidót választanám.”



Mivel egy díjakkal elhalmozott, elismert amerikai-zsidó írónőről van szó, őszinte szavait nem lehet teljesen figyelmen kívül hagyni. Az itt kifejezett mély azonosulás a zsidó néppel és Izraellel, a sorsközösségnek ez a fanatikus vállalása, részben magyarázatot adhat arra, hogy miért kész oly sok amerikai zsidó az Egyesült Államok érdekei ellen cselekedni. A zsidó államnak nem sikerült volna olyan gyorsan és sikeresen kifejlesztenie saját nukleáris fegyvereit, ha nem segíti ebben a törekvésében számos amerikai zsidó.



Seymour Hersh írja ‘The Samson Option: Israel’s Nuclear Arsenal and American Foreign Policy‘ című munkájában (New York, 1991, 58. old.): „Néhány amerikai atomfizikusról tudták, hogy a második világháború után Izraelbe vándorolt ki. Egyikük a Manhattan Projekt veteránja volt, és 1956-ig a nukleáris-reaktor készítés legérzékenyebb részénél dolgozott... A CIA figyelmét az a tény is felkeltette, hogy Izrael az amerikai-zsidó közösségektől nagy pénzösszegeket gyűjtött Dimona számára, amely Izrael nukleáris bomba-előállítási központja.”



Az izraeli atombomba atyjának Ernst David Bergmant tekintik. Az ő barátja volt Lewis Strauss, az Atomenergia Bizottság zsidó származású elnöke 1950-ben. Strauss tudta, hogy Izrael titkos erőfeszítéseket tett nukleáris fegyverek előállítására. Seymour Hersh szerint Strauss erős érzelmi elkötelezettséget érzett a zsidóság iránt, és ez fontos szerepet játszhatott abban, hogy nem adott tájékoztatást arról, amit tudott, vagyis hogy Izrael Dimonában nukleáris fegyverek gyártásra rendezkedett be. Strauss még hivatali elődjét, a CIA későbbi főnökét, John McCone-t sem tájékoztatta. Ezért a kettős lojalitás mindig is komoly problémát okozott 1948, a zsidó állam létrejötte óta az amerikai titkosszolgálatoknak.



Fontos szerepet játszott Izrael atomprogramjában Zalman Shapiro, akinek Pennsylvaniában urándúsító üzeme volt. Shapiro tevékenyen részt vett az amerikai cionista szervezet (Zionist Organization of America) munkájában. Az Egyesült Államok Atomenergia Bizottsága (Atomic Energy Commission, AEC) 1965-ben megállapította, hogy több mint száz kiló dúsított uránium eltűnt Shapiro vállalatának a raktárából. A CIA ezt követően már figyelemmel kísérte Shapiro izraeli kapcsolatait, de sem a CIA, sem az AEC, soha nem tárta fel, hogy Shapiro kettős életet élt. Titokban bizalmas kapcsolatot tartott fent Izrael vezető atomtudósaival.



A már hivatkozott Anne Roiphe szerint a kettős lojalitás problémája az egyik olyan kérdés, amelyet arra használnak az antiszemiták Amerikában, hogy izolálják a zsidókat. Roiphe szerint nem érdemes erről a kérdésről vitát folytatni, de ehhez hozzátette: „Az igazság az, hogy csak addig vagyunk amerikaiak, ameddig Amerika kordában tartja antiszemitáit. Mi örökké zsidók maradunk minden körülmények között.”



Roiphe újra fogalmazta azt, amit a híres amerikai rabbi, Stehphen Wise így fogalmazott meg az 1940-es években: „Lehet, hogy amerikai vagyok hatvannégy év óta, de négyezer éve vagyok zsidó.”
(…)
Jacob H. Schiff a szovjet rendszer egyik létrehozója
drabik_2._cikkhez_jacob_h._schiff_redschiff.jpg



A Rothschild Bankház legfőbb képviselője az Egyesült Államokban Jacob Schiff szuperbankár volt. Schiff már az 1890-es évek elején nyomást gyakorolt a washingtoni kormányra, hogy tegyen intézkedéseket az Oroszországban élő zsidók helyzetének javítására. Ez ügyben Schiff többször is tárgyalt az ugyancsak zsidó származású James E. Blaine amerikai külügyminiszterrel. A viszony az amerikai zsidóság és a cári Oroszország (később Szovjet-Oroszország, majd Szovjetunió) között soha nem volt problémamentes.



A 20. század elején a cári Oroszországot az antiszemitizmus egyik központjának tekintették és ez késztette arra az amerikai zsidókat, hogy akadályozzák a kereskedelmi- és hitelkapcsolatokat a cári kormányzattal. Jacob Schiff volt az, aki a 20. század első éveiben finanszírozta Japánt és rávette, hogy intézzen támadást az orosz hajóhad ellen. A japán–orosz háborúban Tokió sikereket ért el. A cári rendszer mély válságba került, és a döntőrészt zsidó származású bolsevikok robbantották ki az 1905-ös forradalmat, hogy megszerezzék a hatalmat. Ez akkor nem sikerült nekik és a cári rendszer túlélte a válságot. A dúsgazdag cári család döntéshozói azonban ekkor úgy határoztak, hogy a család magánvagyonát képező 400 millió dollárt a Chase Bankba, a National City Bankba, a Garanted Trust Bankba, a Manufacturers Bankba, valamint a Hannover Trust Bankba helyezik el. II. Miklós cár 80 millió dollárt a párizsi Rothschild Bankba menekített ki Oroszországból. Ezek a hatalmas összegek a cári család kivégzését követően ezeknél a bankoknál maradtak, mivel hivatalosan egyetlen egy túlélő sem volt, vagy más jogos örökös.



Emlékeztetünk arra, hogy Jacob Schiff 1918 júliusában közvetlen utasítást adott amerikai diplomáciai csatornákon keresztül a Szovjet-Oroszországban hatalomra került bolsevik vezetésnek, hogy végezzék ki II. Miklós cárt és családjának valamennyi tagját. Ez az utasítás közvetlenül New Yorkból érkezett. Amikor a bolsevikoknak menekülniük kellett Jekatyerinburgból, nem volt idejük valamennyi távírószalag elpusztítására. Ezeket a távírószalagokat később megtalálták egy távíró-házban. Nyikolaj Szokolov, akit az Alexander Kolcsak vezette fehér-kormányzat megbízott az ügy kinyomozásával, magához vette ezeket a távírószalagokat, majd amikor a Kolcsak-kormányzat bukása után Franciaországba menekült, ezeket a kódolt távírószalagokat 1922-ben megfejtették. Kiderült, hogy a szalagok a cár és családja meggyilkolására vonatkozó információkat tartalmazták.



A táviratok megfejtett szövege szerint Jacob Szverdlov, a bolsevik központi végrehajtó bizottság elnöke küldött üzenetet Jacob Jurovszkijnak, aki azt Jacob Schiffnek New Yorkba továbbította. Ebben jelenti Schiffnek, hogy közeleg a fehér hadsereg. Schiff ekkor adott utasítást arra, hogy likvidálják a cárt és annak egész családját. Ezt az utasítást az ebben az időben Vologdában állomásozó oroszországi amerikai diplomáciai képviselet továbbította Szverdlovhoz. (Többet erről: http://www.henrymakow.com/jacob_schiff_ordered_murder_of.html) 
Szverdlov ezután megparancsolta Jurovszkijnak, hogy hajtsa végre ezt az utasítást. Másnap azonban Jurovszkij le akarta ellenőrizni, hogy hogy csak a cárt, vagy tényleg az egész családot kell-e kivégeztetnie. Szverdlov akkor közölte vele, hogy az egész családot meg kell semmisítenie. Juroszvkij volt felelős a parancs végrehajtásáért. A részletes tények tehát arra utalnak, hogy nem Lenin maga döntött ebben a súlyos kérdésben. Edvard Radzinszky zsidó történész kísérletet tett arra, hogy Lenint tegye felelőssé a cár és családjának a kivégzéséért. De az archívumokban ilyen táviratot vagy más dokumentumot nem találtak. Radzinszkynek az a magyarázkodása, hogy Lenin megsemmisítette ezeket a táviratokat, nem nyert alátámasztást. Leninre rendkívül sok terhelő dokumentumot találtak sértetlenül, miért pont ezt az egyet semmisítette volna meg?
1924 novemberében Szokolov elmondta egy barátjának Franciaországban, hogy a kiadója nem akarta kinyomtatni könyvét ezek miatt az érzékeny adatok miatt. A kiadója cenzúrázta, és ezeket az adatokat eltávolította a könyvből. A könyv megjelenése után egy hónapra Szokolov hirtelen meghalt. Az Egyesült Államokba készült utazni, hogy Henry Fordnak átadja a bizonyítékait, aki akkor már perben állt a Kuhn, Loeb and Company bankházzal a The International Jew (A Nemzetközi Zsidó) c. könyvének publikálása miatt. Szokolovnak „A cári család meggyilkolása” című könyve 1925-ben Berlinben jelent meg. Jacob Schiffnek a cári család meggyilkolásában játszott szerepéről Oroszországban csak 1990-ben számoltak be. 



Mikor történt fordulat Jacob Schiff magatartásában?



1917-ben II. Miklós cár lemondott, és helyére lépett a Kerenszkij által vezetett, rövid életű ideiglenes kormány. Emiatt hirtelen változás következett be az amerikai zsidóság és Oroszország közti viszonyban. Ugyanezen év őszén a bolsevik rezsim került hatalomra, s ekkor ez a viszony lényegesen bonyolultabbá vált.
Ezt a változást a legjobban a Kuhn, Loeb and Company magatartásának változása jellemzi. 1917-től az 1920-as, 1930-as évekig a Kuhn, Loeb and Company és e bank partnerei nyíltan bolsevik-barát magatartást tanúsítottak. Emiatt több irányból is bírálták őket. Az 1920-as években az antiszemita kritikusok az Egyesült Államokban és Európában azt vetették a zsidó bankárok szemére, hogy túlságosan bolsevik-barátok. Az első világháború idején ehhez még a német-barátság és a nagy-antant iránt tanúsított hűtlenség vádja is társult. Ezt a vádaskodást az a széleskörben elterjedt nézet támasztotta alá, hogy a bolsevikok valójában a németek bábjai, akiknek a valódi célja Németország győzelmének kiharcolása azáltal, hogy Oroszországot és a keleti frontot kikapcsolják a háborúból. Ily módon Németország minden erejét a nyugati frontra tudja átcsoportosítani. 



Az is széles körben ismertté vált, hogy a Kuhn, Loeb and Company legfőbb irányítója, Jacob Schiff titokban pénzelte a bolsevik forradalmat. Ez a körülmény erősítette azt a véleményt, hogy ez a nagy befolyású bankház német-barát. Fokozta a félelmet továbbá az a széles körben elterjedt vélemény is, hogy a befolyásos zsidók mind radikálisok, és az a céljuk, hogy alapjaiban megváltoztassák a fennálló társadalmi rendet. Ezt a véleményt csak megerősítette az a körülmény, hogy az oroszországi bolsevik vezetők többsége zsidó, vagy zsidó származású volt. Egy olyan kétségtelenül kapitalista intézmény, mint a Kuhn, Loeb and Company, nehezen volt a baloldali forradalmi törekvések központjának tekinthető, mégis annak bizonyult. A brit és a francia döntéshozók, az amerikai konzervatívok, az orosz emigráns szervezetek és olyan antiszemiták is, mint Henry Wickham Steed, a British Daily Mail főszerkesztője, csak alátámasztották ezt a félelmet, amikor bebizonyították, hogy Jacob Schiff és partnere, Felix Warburg, valamint más zsidó bankárok óriási összegeket adtak a bolsevikoknak cserébe oroszországi gazdasági és pénzügyi koncessziókért.



Az American Jewish World című hetilap 1936 novemberében olasz és német forrásokra hivatkozva megírta, hogy Felix Warburg és a Kuhn, Loeb finanszírozta Trockijt, Lenint és a bolsevik forradalmat. Ron Chernow-nak a The Warburgs című könyvében, amely a Warburg család megrendelésére készült, olvasható a 181. oldalon, hogy „a cár bukása 1917 elején eltávolította Jacob Schiff utolsó fenntartásait is a szövetséges nagy-antant támogatását illetően. Előre látva az államilag szponzorált antiszemitizmusnak a befejeződését, üdvözölte a bolsevik-mensevik forradalmat, mint egyfajta csodát, amelyet így fogalmazott meg: ‘csaknem nagyobb csoda, mint őseink kiszabadulása az egyiptomi fogságból’. Schiff nyomban átutalt egymillió rubelt az Alexander Kerenszkij kormányának.”



Jacob Schiffnek később szemrehányást tettek azért, hogy ő és a Warburgok segítették hatalomra a bolsevik forradalmat. Bizonyított tény, hogy Trockij Jacob Schiff megbízásából tevékenykedett, és Schiff fia is megerősítette, hogy apja a Kuhn, Loeb bankon keresztül 20 millió dollárt adott Trockijnak. (Ez mai árfolyamon mintegy 2 milliárd dollár összegnek felel meg.) Lenint elsősorban a németországi Warburg-Ház feje, Max Warburg finanszírozta. Ő az, aki a császári Németország titkosszolgálatának irányítójaként Lenint és bolsevik forradalmárjait zárt vonatban átcsempészte Németországon keresztül Helsinkibe. De ugyancsak Max Warburg juttatott Leninnek 20 millió aranymárkát is.

Részt vettek a bolsevikok finanszírozásában a Rockefellerek, a J. P. Morgan partnerei, a stockholmi Nye Bak tulajdonosa, Olaf Ashberg, valamint William Thompson, a Chase National Bank vezetője. A Rockefellerek azután kezdték el támogatni a bolsevikokat, amikor a cár elutasította igényüket az oroszországi olajmezők kiaknázására. Ennek az volt az oka, hogy a Rothschildok és a Nobel-testvérek tulajdonában lévő Royal Dutch kapta meg ezt a koncessziót. A Rockefellerek tehát azért finanszírozták a bolsevikokat, hogy a Standard Oil szilárdan megvethesse a lábát Oroszországban.

Ezt a néhány adatot csak azért idéztük, hogy alátámasszuk: Lenin, Trockij és a bolsevikok nem tudták volna uralmuk alá hajtani Oroszországot és népeit a szupergazdag zsidó bankárdinasztiák támogatása nélkül. Ennyiben a szupergazdag zsidó bankárdinasztiák részben felelőssé tehetők – mint bűnrészesek – a bolsevizmus által elkövetett történelmi bűnökért.

James Petras amerikai egyetemi tanár vezette be írásaiban azt az elnevezést, hogy „Zionist Power Configuration, ZPC” (magyarul Cionista Hatalmi Struktúra, CHS) arra az átfogó ernyőszervezetre, amely a transznacionálisan megszerveződött világnépet – az Izraelben és a diaszpórában élő zsidóságot – irányítja, finanszírozza, és amelyhez a zsidó szervezetek lojálisak. Petras amikor kutatni kezdte ennek a hatalmi struktúrának a szervezeti felépítését és működését, számos forrásból merített. Sok tényt és adatot cionista és izraeli forrásokból, valamint a főáramlatú hivatalos tudományosság által elismert publikációkból vett át. Természetesen használta a főáramlattal szemben kritikus magatartást tanúsító szerzők és elemzők munkáit is. Petras külön hangsúlyozta, hogy ő személy szerint nem részesíti előnyben a zsidó szerzőket, csupán azért, mert zsidók. Nem ért egyet azzal, hogy a zsidó szerzők művei hitelesebbek lennének a zsidó kérdésben, mint más szerzők művei. Véleménye szerint az igazság kiderítését nem etnikai alapon kell végezni. Vannak ugyanis olyan nem-zsidók által készített elemzések és művek, amelyek sokkal jobban dokumentáltak és jobban érvelnek, mint azok, amelyek kizárólag zsidó forrásokra támaszkodnak.

( A teljes cikk a Leleplező 2013/1, tavaszi számában olvasható)







Hulljon a férgese! 
Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda Nagy jelentőségű gazdasági apró hírek 
Az öt BRICS-ország (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika) megállapodott egy Fejlesztési Bank létrehozásában. Ezt Pravin Gordhan dél-afrikai pénzügyminiszter jelentette be ma Durbanban, ahol szerdán a tartják a BRICS csúcstalálkozót.

A BRICS Bank kezdőtőkéje várhatóan legalább 50 milliárd dollár lesz, de hogy hogyan osztják szét a résztvevők között, egyelőre nem tisztázott. Vlagyimir Putyin orosz elnök is, hogy részt vett a durbani BRICS csúcstalálkozón, ahol az aktuális nemzetközi problémákat is megvitatták.
Ezzel hivatalosan is megalakult a cionista bankvilág ütőképes ellenpólusa.
Bár nem ismerjük a lefektetett alapszabályokat, de reményeink szerint ezúttal nem egy kifosztó gépezet jött létre, aminek működésében a cionistáktól megszokott rabló-kapitalista módszerek és szuverén országok belügyeibe mélyen beavatkozó politika érhető tetten. Épp ellenkezőleg!
A világ tisztességes fele olyan pénzügyi szervezet megszületésére vár, amely az etikát komolyan veszi, és korrekt pénzügyi politikát folytat, mely valóban a világ fejlődését szolgálja, és nem támogatja az ügyeskedő gazemberek pénzmosását, spekulációit. Az ésszerű kockázatokat felvállalja, a rábízott vagyonokat felelősen kezeli, ügyfelei bizalmát megszolgálja. Ugyanakkor képes felvenni a harcot és legyőzni a mostani cionista, Soros–Rothschild bélyegű bankoligarchiát.
Ha megtöri a jelenlegi aljas monetáris egyeduralmukat és a dollár alaptalan dominanciáját, egészen biztosan számíthat mindazon erők támogatására, és üzleti megbízásaira, akik elítélik a jelenlegi erkölcstelen és igencsak erőszakos pénzügyi módszereket.



A Világbank is pánikban? 
Ugyanakkor ennek ellentmondani látszik a Xinhua hírügynökség március 26-i jelentése, miszerint Zang Gaoli, a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottsága Politikai Bizottsága Állandó Bizottságának tagja, kínai miniszterelnök-helyettes március 25-én délután Pekingben találkozott a Világbank ügyvezető igazgatói delegációjával.


A két fél eszmecserét folytatott a Világbank által nyújtott hitel kínai felhasználásának helyzetéről, Kína és a Világbank közötti együttműködés megerősítéséről, a világgazdaság helyzetéről és a kínai gazdaság fejlesztéséről. Zang Gaoli elmondta, hogy az elmúlt években a Kína és a Világbank közötti együttműködés gyakorlatias, kölcsönösen előnyös és eredményes volt. Kína kész továbbra is elmélyíteni az együttműködési partneri kapcsolatot a Világbankkal, hangsúlyozta Zang Gaoli.



Halál a dollárra? 
Ám ezzel egyidejűleg március 4-én a Goldenfront egy szenzációs és igen beszédes hírt adott közzé, amelyben beszámol arról, hogy a Népi Bank of China a honlapján megjelent egy nyilatkozat, miszerint Kína reméli, hogy minden exportőr és importőr a nemzetközi tranzakciók fizetésekor a jüant választja mint nemzetközi fizetőeszközt.
Emögött a Kínai Központ Banknak az a törekvése áll, hogy megerősítése a jüan nemzetközi pénzügyi szerepét tartalék valutaként, vagyis mint dollárt kiváltó nemzetközi fizetőeszközt.
Helyesen értékelték, hogy a jüan növekvő nemzetközi népszerűsége kiváló alap a jüan nemzetközi valutaként való elismerésére, amely viszont a jövőben fenyegetést jelent az olyan devizák globális „piaci részesedésére”, mint a dollár.
Ez a lépés, hogy Kína még az év vége előtt megszünteti a dollár használatát a nemzetközi kereskedelmében, sokkal messzebb mutat.
Ugyanis ez nemes egyszerűséggel azt jelenti, hogy Kína és az Egyesült Államok kapcsolatában egy „szeizmikus sokk” fog hamarosan bekövetkezni, amely egyenesen elvezet a fiskális és monetáris politika megszűnéséhez, és Kína teljesen függetlenné és védetté válik az olyan további gazdasági válságok hatásaitól, mint a 2008-as mesterséges pénzügyi spekulációs világválság – ellentétben pl. az USA-val, és EU-val és még sokakkal, amelyeket viszont végső pusztulásba dönt.
Bár a világmédiában kevesen érték fel ésszel, hogy ez a bejelentés sokkal komolyabb ügy, mint amilyennek látszik, a Spiegel ilyen szalagcímmel hozta: „Kína megtámadja az USA-t”, mert az, hogy Kína lecseréli a dollárt a jüanra a nemzetközi kereskedelmében, már most megrendítette a bizalmat a dollárral szemben, amely a jövőben beláthatatlan következményekkel fog járni az USA-ra nézve, és örökre megváltoztatja az erőviszonyokat a világ devizapiacain.
Mint a Goldenfront.ru írja, a jüan határokon átnyúló használatának növekedése válasz volt a növekvő piaci keresletre, ugyanis a Bank of China terveit megvalósítandó korábbi vizsgálatának során megállapította, hogy 20 tartomány 67.000 vállalkozása bonyolít le nemzetközi üzleti jüanban, amelynek volumene elérte a 65 milliárd eurót. Megállapítja továbbá, hogy amennyiben a sikerül a jüant szilárdan a valuta piramis tetejére rangsorolni, ,,az lesz az utolsó szög a halálos beteg dollár koporsójába”.
Mi azonban nem hisszük, hogy ennek a háborúnak az egyetlen vesztese csupán a dollár, illetve az USA lesz. Sokkal valószínűbb és megalapozottabb szerintünk, hogy a dollárral együtt zuhan az utolsó stádiumában lévő euró is, valamint az euró-övezet tagjai, és az azokkal szoros pénzügyi és gazdasági kötelékben – értsd függő- és alárendeltségi viszonyban – álló EU tagországok, főként a kiszolgáltatottabbak és kifosztottabbak.
Nos, ha harc, hát legyen harc!



forrás: Oroszország Hangja/China Radio International/Goldenfront.ru











Tőke Péter: Az USA a HAARP-pal forró kánikulát bocsát az orosz nagyvárosokra?

Kínában esőt csinálnak, nálunk tornádókat

Korábban már több alkalommal is foglalkoztunk az időjárás-manipulációkkal. Most megint kénytelenek vagyunk elővenni ezt az egyre aktuálisabb témát, mert az idei tavasz ,,megzavarodott”.

A CIKK VÉGÉN VIDEÓ, MI A FENÉT PERMETEZNEK EZEK C. TELJES FILM, MAGYAR FELIRATTAL>>
Az, hogy tovább tartotta a tél, még nem csoda, a téli évszakok szinte ciklikusan máskor is meghosszabbodtak. Ám az igencsak furcsa, hogy néhány napja még havazott, aztán berobbant egy szinte nyárias kánikula. Harminc fokok. Utána, május vége felé Nagy-Magyarország keleti felében, Székelyföldön például havazott. Június küszöbe előtt pedig előfordul, hogy éjszaka fagy? Mindez persze országunk sok évszázados történelmében ha ritkán is, de máskor is előfordulhatott, ám az, hogy amerikai típusú tornádók romboljanak, úgynevezett tubák alakuljanak, az már szinte képtelenség. Nemcsak nálunk, Európa más országaiban is. Például Milánón is hatalmas forgószél söpört végig, vagy nálunk június elején Cegléden, Jászberényben és Kunmadarason
Az üvegház hatás, csökken a Föld bolygót védő ózonréteg – indokolják sokan. Olvadnak a sarki jégtakarók, lassan felmelegszik a golygónk – érvelnek a tudományokban jártasabbak, amíg mások tudálékosan mosolyognak és odavetik: HAARP. Az utóbbi öt betű annak a kísérletsorozatnak a rövidítése, amelyet az amerikaiak évekkel ezelőtt kezdtek el. A RIA Novosztyi hírügynökség információi szerint több orosz katonai szakértő is annak adott hangot, hogy a HAARP egy geofizikai fegyver. Ha nem így lenne, az USA nem áldozott volna rá két évtizedet, és nem fektetett volna 250 millió dollárt pusztán a magas frekvenciájú rádióhullámok kutatásába.
Georgij Vasziljev, a moszkvai Lomonoszov Egyetem fizika tanszékének professzora a Komszomolszkaja Pravda újságnak adott interjújában kifejtette: érdekes összefüggés, hogy a természeti katasztrófák száma ugrásszerűen növekedik, amióta 1997-ben az Egyesült Államok a HAARP rendszereit működésbe helyezte. A fölöttébb furcsa tavasz megint felveti: valami nincs a rendjén a természettel, a rendkívüli időjárásnak valamilyen oka lehet. Igen. Az oka pedig az, hogy beavatkoznak és változásokat kényszerítenek ki.
Az idősebbek talán még emlékeznek arra, hogy a pártállam idején a dél-dunántúli gyakori jégesők megfékezésére kipróbáltak, majd bevezettek egy új technológiát. Rakétákat lőttek fel, amelyek a felhőkben felrobbanva ezüstjodid szemcsékkel permetezték be a sűrűsödő fagyos részeket, és megzavarták a jég kialakulásának a folyamatát. Sok esetben sikerült is elhárítani így a termésre veszélyes jégzáport. Ez volt a múlt, és most idézzünk valamit a jövőből is! Képzeljék csak el, alig egy évtized múlva nyár közepén egy Adrián hajózó milliomos jachttulajdonos csettinthet az ujjaival és azt mondhatja: Főúr, húsz centis hó rendel! Vicces, ugye? Pedig a jacht tulajdonosa átöltözhet a vendégeivel a légkoncicionált kajütben, s mire az odarendelt helikopter felviszi őket az Alpok leközelebbi lejtőjére, ott akkor már frissen hullott hó várja őket. Azt hiszik, sci-fi? Már majdnem valóság. Csupán pénzkérdés. Csakhogy jelenleg néhány nagyhatalom rendelkezik a technológia egyik vagy másik ágával. Ezek természetesen titkosak, és a fejlesztéseket nem adják magánkézbe.
Az ,,esőcsinálásban” a kínaiak járnak az élen. Nyilván más kutatásokban is, amit nem kötnek az orrunkra, de ők legalább nem titkolják, hogy állami hivatalt hoztak létre az időjárás manipulálására. Sőt, a Pekingi Időjárás-módosító Hivatal az országos meteorológiai szolgálat alá tartozik, és a Peking körüli területek időjárás-kontrolljáért felelős. A Pekingi Időjárás-módosító Hivatal egy 37.000 embert foglalkoztató állami szerv, amely az állami statisztikák szerint 1995 és 2003 között 7,4 billió köbméter esőt hozott létre az egyébként szárazság által sújtott területeken, nagyban növelve így az élelmiszeripar termelékenységét. A hivatal főként felhőképzéssel és a pusztító viharok elhárításával foglalkozik, de ellensúlyozták már több olyan homokvihar hatásait is, ami egyébként 300.000 tonna homokot hagyna maga után a nagyvárosban. A hivatalnak a nyári hőség enyhítése is feladata a nagyobb városokban, hogy így országos szinten csökkentsék az áramfogyasztást, ami a kínai gazdaságnak közvetlen megtakarítást jelent.
Míg a pekingi kormány és 1356 millió kínai büszke lehet az időjárás-módosító hivatal létére és tevékenységére, aminek polgári feladatkörei általánosan ismertek, nyugaton az időjárás manipulálása önmagában is összeesküvés-elméletnek számít, és a nyugati kormányok nem is hozzák nyilvánosságra az ezen a téren elért eredményeket
Hogy az amerikaiak milyen eredményeket értek el, azt nem teszik közzé, ám megtudhatjuk azoktól, akik ellen kipróbálták, vagy bevetették. A téma kutatása során hamar rájöttem, hogy Oroszországot kell választanom, mert ellenük szinte klímaháború folyik. A jövőnk.info és a RIA Novosztyi hírügynökség szerint Nyikolaj Karavajev, korábban a hadsereg alkalmazásában lévő meteorológus nyilatkozata szerint az Egyesült Államok olyan, a klímát manipuláló eszközök kifejlesztésén dolgozik, amit fel tud használni az orosz gazdaság meggyengítésére. Karajev szerint az Egyesült Államok által felbocsátott X-37B egy olyan katonai eszköz, ami alkalmas nagy-kapacitású lézerfegyverek hordozására. Ez az ,,időjárás-módosító fegyver” képes a nagyvárosokon belüli, valamint az adott ország egyes térségeiben kijelölt célpontokon szinte szaharai, gyilkos hőséget előidézni. Ezzel összefüggésben a meteorológus azt is megemlítette, hogy a szakmabeliek semmivel sem tudják magyarázni a Moszkvában és több európai nagyvárosban tapasztalható nagy hőséget. A témában élénk vita bontakozott ki, az interjú megjelenését követően Vlagyimir Lapsin, az Alkalmazott Geofizika Intézet igazgatója ésszerűtlennek nevezte ezeket az elméleteket, mondván, hogy az Egyesült Államok nagyvárosaiban is elviselhetetlen hőség van, de az elmélet támogatói arra hivatkoznak, hogy a jelenséget ő sem tudja érdemben megmagyarázni.
A szíriai konfliktus kezdetét követően a RIA Novosztyi hírt adott azokról az orosz szakértőkről, akik szerint az idei (tavalyi) feltűnően kegyetlen szárazság Oroszországban annak köszönhető, hogy az Egyesült Államok Oroszországon teszteli az időjárás manipulálására létrehozott katonai fejlesztéseit. Georgij Vasziljev, a moszkvai Lomonoszov Egyetem fizika tanszékének professzora szerint a HAARP működésbe helyezése óta ugrásszerűen növekszik a természeti katasztrófák száma,
Tény, hogy az orosz gazdaság hatalmas veszteségeket szenved el az ország központi részén egyre gyakrabban bekövetkező szárazság miatt. Amikor a téma berobbant a köztudatba, országos szinten a termés 20%-a elpusztult, ami az élelmiszerárak ugrásszerű növekedéséhez vezetett. Alekszej Kokorin, a Klíma és Gazdaság az Energiaszektorban program vezetője is kijelentette, hogy „nem véletlenszerű természeti jelenségekről van szó, és a helyzet csak rosszabbodni fog”. Ő Brezinszki egyik könyvére hivatkozott (Két korszak közt), ami többek közt azt is említi, hogy az időjárás nem csak a társadalmi, hanem a gazdasági rendszerekre is erőteljes hatást gyakorol – bár Brezinszki főként a globális felmelegedésre hivatkozott. Több szakértő is Kokorin mellé állt ebben a vitában, a University of Ottawa (Kanada) gazdaságtudományi professzora, Michel Chossu-dovsky is azt hangoztatta, hogy a klímaváltozás nem ipari tevékenység eredménye, hanem részben új típusú „nem-halálos” fegyverek kifejlesztésének köszönhető. Az Egyesült Államok régóta kutatja az időjárás manipulálásának lehetséges módszereit, így nehezen lehet véletlennek nevezni, hogy a HAARP aktivitásának kezdete óta világszerte hatványozódik a természeti katasztrófák száma. Chossudovsky értekezésében a HAARP-ot olyan eszközként írja le, ami képes aszályok, szárazságok, hurrikánok, szökőárak előidézésére, de használata még nem kifinomult, és valószínűsíti, hogy a természeti katasztrófák növekvő száma az eszköz „finomhangolásának” tudható be.
Védekezni gyakorlatilag lehetetlen. A jövőnk.info szerint az ENSZ egyik határozata tiltja az időjárás-módosító technológiák katonai alkalmazását, ami arra utal, hogy a nyugati kormányok nagyon is tisztában vannak azzal, hogy vannak időjárás-módosító technológiák, és ismerik azok katonai felhasználási lehetőségeit is. 1975-ben az Egyesült Államok és Kanada egyezményt kötött arról, hogy bármilyen jellegű időjárás-módosító tevékenység esetén értesítik és információval látják el a másik felet. Az Egyesült Államok már a hetvenes években áttörést érhetett el az időjárás módosító technológiák katonai alkalmazása terén, mert 1977. május 18-án Genfben az ENSZ közgyűlés határozott az időjárás-módosító technológiák katonai alkalmazásának és bármilyen ellenséges felhasználásának tiltásáról. A határozat 1978 októberében lépett érvénybe, az Egyesült Államok elnöke 1979. december 13-án ratifikálta. Miközben a nyugati lakosság azt hiszi, hogy az időjárás módosítása összeesküvés-elmélet, nyugaton külön intézményrendszer alakult ki ezen a téren, kezdve a lehetséges módszerek kutatásait folytató szervezetektől a tevékenységet ellenőrző Észak-Amerikai Államközi Időjárás-módosító Tanácsig. Ez a titkolózás érthető, mivel a nyugati országok láthatóan nem az emberek életét akarják megkönnyíteni a legújabb fejlesztésekkel, hanem sokkal inkább a katonai felhasználás terén érdekeltek.
Térjünk vissza a kevésbé titkolózó kínaikhoz, ahol egyre többet manipulálják az időjárást! Nézzük az MTI és az Index egy korábbi híradását:
Tovább erősítené Peking az időjárást befolyásoló technológiák alkalmazását az országot sújtó aszály miatt – tudósít a China Daily című napilap. Kínában már évtizedek óta használnak ilyen technológiákat a csapadékképződés elősegítésére, elsősorban az ország száraz északi részén, ahonnan a kínai búzatermés nagy része származik. Emellett fontos sport-, politikai és más események idején is alkalmazzák ezeket a módszereket, hogy biztosítsák a napsütést – ez történt például a 2008-as pekingi olimpia megnyitó-ünnepségén is.
Az időjárást a felhőmagvasítás (cloud seeding) elnevezésű módszerrel befolyásolják. Ennek során földi ágyúk vagy repülőgépek ezüst-jodiddal, folyékony nitrogénnel vagy fagyasztott szén-dioxiddal bombázzák az eget. Az anyagok cseppképző hatással bírnak; a felhőkben szétszóródott részecskék körül kicsapódik a nedvesség, és elég nagy tömegű vízcseppek keletkeznek ahhoz, hogy a gravitáció miatt lehulljanak. Az eljárással manipulálni lehet, hogy hol ürüljön ki a felhő, illetve hogy hol ne legyen eső.
Kínában erősen növekszik az ilyen technológiák iránti igény, elsősorban az aszály és jégeső okozta mezőgazdasági károk enyhítésére. A szakemberek ugyanakkor elismerik, hogy a technológia nem tökéletes, még mindig kutatási-használati fázisban van. Kínai kutatók korábban beismerték, hogy nem tudják pontosan mérni a felhőkbe lőtt ezüst-jodid hatását.
A gazdasági érdek azonban, úgy tűnik, háttérbe szorítja a tudományos aggályokat. Kína a világ lakosságának több mint 20, megművelhető földterületének ugyanakkor kevesebb mint 7 százalékával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a meglévő földekből ki kell hoznia a maximumot. Közelmúltbeli példák is igazolják az aszályok súlyos hatásait. Az országot 2007-ben az évtized legkomolyabb aszálya sújtotta, a mintegy 500 millió tonnás éves gabonatermés 37,4 millió tonnával csökkent.
A hatóságok 2009-ben 840 alkalommal küldtek fel repülőgépeket, hogy próbáljanak esőt csiholni. Emellett 116 ezer speciális rakétát és 890 ezer ágyúlövedéket is kilőttek az év folyamán ilyen céllal.
Hogy az amerikaiak hol tarthatnak most, azt csak becsülni lehet. Mindenesetre az időjárási nyavalyáik egy részét már átadták már más földrészeknek. Néhány éve hobbiból egy speciális program segítségével figyeltem a hurrikánokat. Az egyik ilyen elkapott és foglyul ejtett Floridában, három napig kuksoltam egy biztonságos vasbeton-épületben. Akkoriban fordult elő, hogy előbb egy, aztán később még egy trópusi vihar született valahol Afrika középnyugati partjai mentén, fokozatosan erősödve elindult északnyugatra az Atlanti-óceánon felfelé. Csakhogy a megszokott útvonal, a karibi térség, az USA keleti partvidéke helyett a másik irányba, Európa felé fordult. Hármas erősségű lehetett, de egyre gyengült. Mire Portugáliánál belépett a kontinensünkre, már 1-es fokozatúra mérséklődött, aztán már csak trópusi viharként söpört át Spanyolországba. Lehet, hogy véletlen volt? Akkor miért ismétlődött meg? Azt is különösnek találtam, hogy az Atlanti-óceán közepén irányt váltott, méghozzá elég éles szögben, hogy ne Miamira zúduljon, hanem mondjuk Lisszabonra. Valakit fel is hívtam, de az illető statisztikai átlagokról mesélt, és szerinte belefért abba a hibaszázalékba, amivel ő számolt. Azt persze akkoriban el sem tudtam volna képzelni, hogy egy hurrikánt, főleg hatalmasat el lehessen terelni az útjáról. Pedig ezt akkoriban már meg tudták csinálni. Ezt erősítette meg az alábbi tallózott írás is, amelyik végre többet is kifecsegett az amerikaiak időjárás-manipulációjáról:
A veterán Ben Livingstone az időjárás módosításának szakértője, az amerikai tengerészet fizikusa. Annak idején tájékoztatást adott Lyndon B. Johnsonnak arról, hogy mennyire volt hatásos az időjárás írányítás a vietnami háború idején az 1960-as években. Akkoriban feladata volt, hogy felhőket gyártson (és esőt – cloud seeding program), amellyel lelassíthatták a vietnami és koreai katonák felfejlődését. Living-stone kijelentette, hogy már több mint 40 évvel ezelőtt a kormányzat számára elsődleges nemzeti programnak számított a hurrikán irányítása (hurrican control), és a technológia tökéletesen működött az időjárás kontrollálására.
Ebben a Prison Planet TV számára készített interjúban elmondja, hogy az amerikai kormányzat évtizedek óta rendelkezik hatalommal az időjárás manipulációjára, hogy csökkentse vagy növelje a szélsőséges időjárás komolyságát a saját céljai szerint.
Dr. Livingstone-t 1966-ban a Tengerészeti Fegyverek Kutató Laboratóriuma (Naval Weapons Research Laboratory) sorozta be egy tengerész gyalogos századba Vietnamban. A fegyverforgatás helyett repülőgépre került, amit – az ő irányításával – felszereltek egy felhőnövelő (cloud seeding equippment) eszközzel. „Az volt a feladatom, hogy felhőket találjak és növeljem azokat a maximális csapadékmennyiség eléréséig” – állítja.
Dr. Livingstone bizonyítékokat mutat meg a Stanford Kutatóintézettől, amely harmadik félként lett bevonva a Project Storm Fury (Őrült Vihar Projekt – időjárás manipuláció program) a kései 60-as évekből. A bizonyíték dokumentuma meggyőzően kijelenti, hogy a hurrikán megállításának tudománya felderített és közvetlenül alkalmas hurrikán előidézésére is, amely komoly károkat, veszteségeket okoz és halált. Livingstone elmondja, hogy a 4 évtizeddel későbbi Katrina-hurrikán pusztítása teljesen minimálisra csökkenthető lett volna, de politikai okokból hagyták, hogy végigpusztítsa az öbölmenti államokat.
Mivel személyesen repült bele 256 bevetésen hurrikánok „szemébe”, ezért megjegyzi, hogy felháborítónak tartja a Katrina-hurrikán meg nem fékezését, pusztító hatásainak nem-csökkentését.

Livingstone tényeket feltáró beszámolója az időjárás manipulációjában mélyen bevont amerikai kormányzat részvételéről évtizedek óta riasztó. A rengeteg bizonyíték a műfelhők hatásairól (chemtrails) és ezek használatáról az időjárásunk és országok éghajlatának módosítására – amely milliók életére és egészségére van hatással –, tettekre szólít fel!
Az előbbi, Prison Planet TV anyaghoz hozzá szóló szakember szerint a közelmúlt időjárási szélsőségei Magyarországon szintén az időjárás-manipuláció következményei. A HAARP technológiájához köthető manipulációs technika megrendelhető. Természetesen ennek csak kormányok és a pénzoligarchia tudja állni a költségeit. Ébresztő, kedves magyarok! Legalább 70 (vagy 100) évvel le vagyunk maradva a csúcstechnológiáktól, és információink hiányosak. Tudomásul kell venni, hogy a mindenkori demokratikus kormányzatok az államok polgárainak ma ellenségei. Be kell rendezkednünk önmagunk védelmére a saját kormányzatunk ellen. Ellenség bárki, aki odakerül. Aki nem az, azt pedig meg kell védenünk – az életét kockáztatja ugyanis. A harmadik világháború zajlik, a csataterek: a gazdaság, az emberi agy (a pszichénk, gondolataink, érzéseink), az időjárás. A fegyverek pedig a vállalatok tudatos leépítése, tönkretétele, az élelmiszerek mérgezése, az árvizek, az elektronikus manipuláció, a tudatküszöb alatti hipnotikus üzenetek sugárzása a televízióban, bevásárlóközpontokban, multinacionális vállalatok irodáiban, bankokban, a parlamentben és köztereken, otthonainkban. (tőke)




Fegyverük az időjárás

Kaposújlak 2013. március
Hóvihar – Vegyszerszagú eső – Brutális időjárási anomáliák…
,,Amióta világ a világ, az ember mindig is szeretett volna Istent játszani…”



Ilyen kemény tavaszban még nem volt részünk, amióta az eszemet tudom. Pedig megértem már egy pár évtizedet. Március vége van, és odakinn megint sistereg a hóvihar. Pesten valamivel jobb lehet a helyzet, ám a vidék útjai ismét nagyon veszélyesek lettek.
Sorra jönnek a jelentések a balesetekről. Sokan tartanak attól, hogy megismétlődik a március 14-15-i hókatasztrófa.
Szinte hihetetlennek tűnik, hogy március 12-én, még a hóvirágokban gyönyörködtünk, és ragyogóan sütött a nap, –16 fok volt.
Hogy aztán két nappal később, lecsapjon az országra, a kortársaink által soha nem látott hóvihar. És tomboljon majd két napig, hihetetlen károkat okozva.
Utána pedig, néhány nap múlva elkezdett terjengeni a furcsa vegyszer-szagfelhő, amelynek megjelenéséről Közép-Magyarország térségében több visszajelzés is érkezett. Ezen sorok írója, azokban a napokban többször is lokalizálta a vegyszer-szagfelhő jelenlétét, a legjobban a március 21-ei özönvízszerű eső ideje alatt.
Az erős nyugati szélben, majdnem vízszintesen esett, és magának az esőnek olyan szaga volt, hogy az embernek köpni kellett tőle. Nyálkahártyáit izgatta a vegyszer szaga. Persze felmerült bennünk a kérdés: nem lehetséges, hogy csak a mezőgazdasági területeken történt tavaszi permetezések szagát hozza el idáig a szél? Aztán pedig azonnal jött is a válasz: ki az a hülye, aki ilyen esőben permetezi a földjét? Hiszen az egészet lemosná az eső.
Nem gondolhattunk másra, mint hogy az esőnek magának volt ilyen szaga. Szúrós, nyálkahártyát irritáló, keserű, köpésre ingerlő. Az eső elálltával még egy napig maradt a szag, s csak amikor kiderült az ég, akkor illant el.
Persze lehet hitetlenkedni. Lehet az időjárás befolyásolásában nem hinni, a tények akkor is tények maradnak, s ezek tudvalevőleg makacs dolgok. Még akkor is, ha olykor szinte hihetetlenül alakulnak az események.
Mert sokan hangoztatják egybehangzóan, hogy ami most az időjárással történik, az nem normális dolog! Ilyen anomáliákat nemcsak hogy globális szinten nem tapasztaltunk még, de helyi, országos szinten sem.
Az utóbbi két napban megfordult a szél, és ismét meghozta ezt a nagyon kellemetlen tavaszi hóvihart az országra. Csak nem a 15-i hóvihar tért vissza? Mert az nyugatról jött és keletre távozott. Ez pedig keletről, Ukrajnából érkezett hozzánk, az erős keleti széllel. Értesüléseink szerint Kijevben rendkívüli állapotot hirdettek ki a hóhelyzet miatt.
Nos, nagyon furcsa dolgok történnek az időjárásban. Mi erre nem tudjuk konkrétan a választ. De sejtjük. A tények azért magukért beszélnek. És ezek bizony makacs dolgok. De mégis mi történhet? Erre keressük a választ az alábbi filmben. Ahol ezekben a témákban nálunk képzettebb, jártasabb emberek szólalnak meg, s keresnek válaszokat, az olykor hihetetlennek tűnő, mégis valós időjárási anomáliákra. Címe hasonlít a cikk címére is, csak az egyes és többes számot változtattuk meg. Nem véletlenül.
Az időjárási hadviselést egyre kevésbé tudják már titkolni. Először Vietnamban alkalmazta az amerikai légierő. Ezüst-jodid permetezésével a szokásosnál nagyobb monszunesőket okoztak a Vietkong utánpótlását biztosító Ho-Si-Minh útvonal mentén.
,,Az időjárás manipulálása olyan hatalmat ad a hadvezetés kezébe, olyan módon megsokszorozza a hadsereg erejét, ami a hadviselés teljes vertikumában jól felhasználható és minden helyzetben komoly előnyt jelent” – áll az Amerikai Légierő számára készített hivatalos jelentésben.
A sötét jövő: műholdról üzemeltethető időjárási fegyverekkel fel lehet forgatni a föld egész klímáját.
Aki a jövőben uralni tudja az időjárást, az fogja uralni az egész földet.
A film ezekkel a szavakkal indul: ,,Amióta világ a világ, az ember mindig is szeretett volna Istent játszani…”
Szabad Riport Tudósító Iroda
http://index.hu/tudomany/
VIDEÓ, MI A FENÉT PERMETEZNEK EZEK C. TELJES FILM, MAGYAR FELIRATTAL>>



















Rónaszegi Judit – Gordon Duff – Press Tv nyomán

Izrael mégis szervezi a III. világháborút?

http://www.presstv.ir/detail/2013/04/27/300590/caught-israel-orchestrating-world-war/



Az izraeli titkos hírszerző ügynökség, a Moszad szócsöveként is ismert, kémkedésre, terrorizmusra és biztonságpolitikai témákra szakosodott izraeli DEBKA internetes honlap leplezetlenül nyilvánosságra hozta a nemzetek elpusztításának programját, a már jól ismert „Endlösung” izraeli változatát.
Netanjahu izraeli elnök és az általa mozgatott nemzetközi terrorista hálózat minden bizonnyal csak járulékos veszteségként fogja elkönyvelni a tömegsírok százezreit, a vérző és agyongyötört kontinenseket, hogy bolygónk még megmaradt füstölgő romjain végre ők, a kiválasztott nép lehessenek élet, de inkább a halál urai.
A DEBKA nyíltan elismeri, hogy a Jordán Királyság és az öböl-menti arab államok segítségével eltervezett és elindított szíriai és iraki invázió nemcsak Irán és Pakisztán ellen irányul, de könnyen Oroszországot és Kínát is szembefordíthatja a NATO-val, mely országok eddig határozottan elleneztek minden külső agressziót. Az agresszió azonban már javában zajlik, és a Jelenések könyvében leírtak értelmében: „melynek végcélja az egész emberiség – még Isten választottainak is – teljes mértékű megtévesztése. Ez a gazdasági, politikai és vallásrendszer az utolsó időkben egy világméretű diktatúrába torkollik, ami uralni fogja az emberiség életének minden aspektusát. Ezt a rendszert tehát azért hozták létre, hogy az adott időben teljes rabságba vonja majd az emberiséget, Sátánt istenné kiáltsák, illetve hogy harcoljon a visszatérő Krisztus és szentjei ellen” (Jel. 16:13-14; 19:19).
De valóban ez a céljuk ezeknek az embereknek?
Igen, mert a cionisták, a neokonzervatívok és a dominianisták nem mások, mint velejükig romlott pénzügyi bűnözők, korrupt politikusok, és hatalmi mámorban szenvedő őrült zsarnokok díszes társasága.
Egy államok feletti világkormány létrehozására tett erőfeszítések már nagyon rég elkezdődtek, és a fejlett technika korszakában csupán felgyorsultak az események. Amerikában például a mesterségesen megrendezett terrorcselekmények ürügyén katonai puccsot hajtanának végre, hogy aztán a szükségállapot meghirdetése után teljes izraeli fennhatóság alá vegyék az egész országot. Szándékosan hallgatnak az ország különböző részein felállított úgynevezett átnevelő FEMA-táborokról is, mert ha kiderülne, akkor félő, talán mindenki megvilágosodna, hogy Amerika a saját állampolgáraival szemben készül egy nagy, végső leszámolásra. A Federal Emergency Management Agency, vagyis Szövetségi Válságkezelési Ügynökség szükségállapot esetén az Egyesült Államok kormányát váltaná fel, és ezzel egy csapásra megszüntetné a demokratikus szabadságjogokat. A gonosz birodalmában pedig kezdetét venné a „sötét újkor”.



Összeesküvés-elmélet? A javából!
De nemcsak elmélet, hanem igazi terv, egy valódi összeesküvés az egész emberiség ellen. Olyan ördögi terv, amelyről ideáig csak suttogtak, most viszont már teljesen nyíltan és pimaszul hirdetik, sőt ami a leghátborzongatóbb: előbb-utóbb meg is valósítják.



Az terv beindult



A szíriai hadművelet következtében az Irakról leválasztott kurd régió kiváló felvonulási terület lesz majd egy Irán elleni támadáshoz. Amiről nem szól a fáma, hogy az egy évtizede gazdasági és pénzügyi válságban vegetáló Amerikát újabb gyilkosságokba, terrorcselekményekbe, hamis zászló hadműveletek sorába rángatnák bele, természetesen előzőleg a lakosság teljes lefegyverzésével. (A gyilkos fegyverek betiltása, illetve használatuk korlátozása csak akkor volna szép és dicsérendő kezdeményezés, ha nem titkolnák el közvélemény elől, hogy az amerikai állambiztonsági hivatal, másfélmilliárd, 40-es kaliberű hollow point-lövedékes fegyverkészlettel rendelkezik, amit még a genfi egyezmény hadviselésről szóló szabályzata is szigorúan tilt. Ugyanakkor – a szenátus albizottsága 2012 októberében kiadott jelentése szerint 2001 és 2009 között semmilyen terrorista veszély nem fenyegette Amerikát. (!)
A „terrorizmus elleni harc” tehát blöff volt csupán, a hamis szlogent a kormány az FBI-jal karöltve agyalta ki. (Megj. R. J.)
A DEBKA azon kesereg, hogy a nagy terv csak akkor valósulhatna meg igazán, ha visszaforgatván az idő kerekét, Amerikát még mindig a Bush-korszak szürke egyoldalúsága jellemezné. A megváltozott viszonyok, Obama elnök, Kerry külügyminiszter, Hagel védelmi miniszter és az amerikai vezérkari főnök, Martin Dempsey tábornok ennél fogva csak akadályok a „nemes” célok megvalósításában.



A gójok agymosása



Ebből következik, hogy Obama elnök tehát potenciális célpont egy új, 9/11-hez hasonló terrortámadáshoz, melynek alapjait már előkészítették Sandy Hookkal és a bostoni maratonnal. A politikai és katonai síkon zajló előkészületekkel egyidőben elkezdődött a lakosság tűrőképességének és reakciójának tesztelése is. Az amerikai társadalom teljes lefegyverzésével és a jó előre eltervezett gazdasági összeomlással elvették az emberek magántulajdonát, és kezdetét vette a középosztály teljes likvidálása.
És miközben terrortámadások sorozatát zúdítjánk ránk, észre sem vesszük, hogy 20 ezer amerikai katona készül átlépni a szír határt.



A világ meghódítása és bolygónk megsemmisítése



Izrael a közel-keleti térségben, összehangolt támadásokat hajt végre Szaúd-Arábia, a perzsa öböl menti államok, a Moszad által támogatott törökországi PKK (a Kurd Felszabadítási Szervezet) terroristái, a kurdisztáni regionális önkormányzatok kulcsfontosságú vezetői, az iraki al-Kaida terrorszervezet irányítói és a szíriai drúz milíciák segítségével.
Jordániával már régen nem kell számolni – mert Izrael és a vele szövetséges al-Kaida hálójában vergődik –, tehát Szíria és Irak megcsonkítása után szabad lesz az út Afganisztán, Irán és a Kaszpi tenger felé.
Amennyiben Kína és Oroszország nem ismeri fel időben a veszélyes ázsiai térhódítást, a már jó előre eltervezett 2015-2017 közötti Pakisztán elleni izraeli támadást követően kirobbanhat a III. világháború.



Kezdetben vala a megtévesztés és a színjáték



Különösen Törökország részéről, amelyik most nyakig ül a slamasztikában, mert Izrael szövetségeseként az ország területén kialakítandó közös katonai légi bázis miatt könnyen árulónak bélyegeznék a környező országok. Ugyanakkor reménykedik is, hogy az izraeli térhódítás során megkaparinthatja Észak-Irakot, és „megszállási zónaként” talán Szíriából is lekanyarinthat magának egy jó darabot.
Azerbajdzsán pedig – jó tett helyében jót várj alapon – megkaphatja a már régóta áhítozott Kaszpi-tengeri iráni olajtartalékokat.



Már írásban is megállapodtak



2013. április 26-án megszületett a megállapodás a Szíria elleni hadműveletről. Izrael természetesen amerikai pufferek árnyékában manőverezik majd, és esze ágában sem lesz vágóhídra vinni katonáit. A 2006-os libanoni vereségük óta jószerivel meggyőződhettünk arról is, hogy az IDF, az izraeli védelmi erők nem jeleskednek túlságosan a frontokon, csupán a ciszjordániai fegyvertelen és kiszolgáltatott civil lakosság körében kepesek különös kegyetlenkedésekre és véres megtorlásokra.
Ezzel kapcsolatban a DEBKA gondosan összehangolt amerikai terrorsejtek és halálosztagok akciósorozatáról is említést tesz, melyek működésének eltussolásához természetesen a háttérhatalom által irányított amerikai és izraeli világsajtó fog majd segédkezni, pontosabban félretájékoztatni a tisztelt nagyérdeműt.
2013. április 26-án pénteken, csak pár órával azután, hogy az online DEBKA-Net-Weekly előfizetők kézhez kapták a legfrissebb híreket, Abdullah II jordán király már a Fehér Házban tárgyalt Obama elnökkel, ahol is megállapodás született egy 20 ezer amerikai katona állomásoztatására alkalmas gigantikus katonai bázis kiépítéséről a Jordán Hasimita Királyságban. Az amerikai légierők ilyen mértékű átcsoportosítására hat év óta nem volt példa a térségben.
A jordániai katonai támaszpont lesz tehát az amerikai és izraeli közös hadműveletek egyik központja. A mérnöki alakulatok már dolgoznak a bázis kibővítésén, hogy alkalmassá tegyék az izraeli légtéren át történő amerikai és európai légi utánpótlások fogadására. A nehezebb katonai járműveket és berendezéseket, tartályokat, tankokat, rakétákat, önjáró tüzérségi és páncélozott járműveket a tengeren keresztül szállítják majd két katonai támaszpontra: a jordániai vörös-tengeri kikötőbe, Aqabába és az izraeli kikötőbe, Haifába.
Erről az amerikai védelmi miniszter Hagel, az izraeli miniszterelnök Netanjahu, az izraeli védelmi miniszter Mose Ja’alon és az izraeli vezérkari altábornagy Benny Gantz döntöttek legutóbbi tárgyalásaik során.
Netanjahu már négy alkalommal is találkozott Abdullah II jordán királlyal, hogy – ugyancsak jó tett helyébe jót várj alapon – teljes körű támogatásáról biztosítsa trónja megőrzése érdekében.
Ezeket az ördögi terveket sohasem lehetne megvalósítani anélkül, hogy Amerikát ne bénítaná meg egy olyan erős és befolyásos, minden törvényen felül álló zsidó terrorista szervezet, mint az egész amerikai kongresszust és törvényhozást markában tartó AIPAC, az Amerikai-Izraeli Közügyek Bizottsága.
Ékes bizonyítéka ennek, hogy a jelenlegi amerikai doktrína még tiltja is a katonai agressziót, és nem csak az ENSZ biztonsági tanácsának határozata alapján, de a Nemzeti Hírszerzési Elemzés a NIE (National Intelligence Estimate) biztonságpolitikai döntése értelmében is. Itt kell megjegyeznünk, hogy az amerikai hírszerzés által összeállított és 2007-ben nyilvánosságra hozott jelentés szerint Irán már 2003-ban leállt a nukleáris fegyverkezési programjával, ami azóta is felfüggesztés alatt áll. Hasonlóképpen utasította el még kezdetben az USA azt a valótlan izraeli állítást is, hogy a szír kormányerők tömegpusztító biológiai és vegyi fegyvereket vetettek volna be a lázadók ellen. Mint utóbb kiderült, ennek épp az ellenkezője volt igaz, tudniillik hogy a felkelők használtak gyilkos fegyvereket, és nem csak a szír kormányerők, de az ártatlan civil lakosság ellen is.



Világos, hogy mit akar Izrael



Világos, hogy sok száz és ezer amerikai katonát fognak feláldozni a cionizmus túlélése érdekében. És az is világos, hogy most kétszer annyit fognak feláldozni, mint amennyit már eddig is feláldoztak.
Az USA-ban végzett felmérések szerint a megkérdezett válaszadók jobban tartanak saját kormányuktól, mint a terroristáktól (pláne ha ezek a terroristák a saját kormánytagjaik közül kerülnek ki – Megj. R. J.), és a terrorfenyegetettség félelmeit még mindig felülírják az amerikai alkotmányban lefektetett szabadságjogok:
Tekintettel arra, hogy az emberi jogok el nem ismerése és semmibevevése az emberiség lelkiismeretét fellázító barbár cselekményekhez vezethet, és hogy az ember legfőbb vágya egy olyan világ eljövetele, amelyben az elnyomástól, valamint a nyomortól megszabadult emberi lények szava és meggyőződése szabad lesz.” (Emberi Jogok Nyilatkozata) 
Rónaszegi Judit – Gordon Duff – Press Tv nyomán


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése