2017. augusztus 19., szombat

Hírháló cikkeiből X.










Hírháló cikkeiből X.



Az elcsalt rendszerváltás óta hazaáruló posztkommunisták

vezetik az országot – félre

Élükön Orbán Viktorral, aki a legnagyobb áruló, hiszen nemzeti színekben, nemzeti érzelműekkel vértezi magát. A többi ex-kormányfő kismiska hozzá képest. Így Antall, Horn, Medgyessy, Gyurcsány(i), Bajnai. Orbán mindenről tudott és tud, benne van a keze minden népellenes aljasságban, de a pártszócsöveivel az ellenkezőjét hangoztatja.
Tudott, mert benne volt a rendszerváltók paktumában, tudott az újabb titkosítások tartalmáról, a titkosszolgálatokról, ezeknek újbóli titkosításával 2019-ig, tudott és segédkezett a módszeres kirablásunkban privatizáció, bankhiteles ellehetetlenítésről, kormányzása alatt dolgozták ki a devizacsapdát, tudott és segédkezett a 2006-os rendőri vérengzésről, vele az őszödi beszéd forgatókönyvéről, hazánk elárulásról és nemzetünk felszámolási tervéről! Asszisztál, amióta a "ruszkik haza" szöveggel bemutatkozott és azóta benne vakon hívő hasznos-idiótáknak. Segédkezik az ország további felszámolásában, felosztásában, cionista zsidó megszállásában!
Jómagam is beleestem csapdájába, néhány társammal megalapítottuk Tolnán a Fidesz alapszervezetet, rendes képviselőket juttatunk be az önkormányzatba és becsületes polgármestert is jelöltünk, aki később 8 évre meg is kapta a posztot. Polgári kört alapítottam, de már láttam a vakvágányt, így független hírszerkesztésbe és terjesztésbe fogtam. Megalakítottuk a Nemzeti Hírhálót 2003 decemberében, aminek minden munkája rám maradt. Válogatási filozófiámat gyakran támadták fideszes aktivisták, majd kizártak soraikból. Ettől kezdve teljesen függetlenül működik, lassan 11 éve és ezen nem változtatok. Sokan úgy gondolják, a Hírháló egy stáb, egy sajtóiroda vagy minimum több emberből álló szerkesztőség. Az a helyzet, hogy egymagam alapítottam, fejlesztettem, szerkesztek, terjesztek, adminisztrálok, kapcsolatot tartok és segítek akinek tudok. Köszönöm az eddigi sok támogató levelet, elismerést és híranyagot, valamint a sajtódíjakat, ami erőt ad a további folytatáshoz!
Kovács János
Hírháló mindenes
admin@nemzetihirhalo.hu
+36-70/223-8667


Felhívással fordul a CÖF-CÖKA vezetősége a nemzeti elkötelezettségű civilekhez, a szellemi honvédőkhöz, arra kérve őket, hogy a magyarságot, a magyar civil társadalmat érő aljas és szélsőséges politikai- és médiatámadásokra válaszul vegyenek részt a médiafigyelésben, annak érdekében, hogy a CÖF-CÖKA felállíthassa gyors reagálású "hadtestét".
polgárportál 2014. június 12.

****************************************************************

A közmédia számára nem létező a Rákóczi

Szabadságharc?


Patrubány Miklós: 1989 nem sajátíthatja ki június 16-át
2014. június 16., hétfő Fejér Szövetség honlapja MVSZ.hu
Részt vett az Oktogontól a Kossuth térre tartó Rákóczi-emlékmeneten Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke is, majd a Rákóczi-szobornál tartott ünnepségen mondott, több ízben nyílt színi tapssal jutalmazott beszédében leszögezte, hogy a Rákóczi-szabadságharc kitörésének napját, június 16-át nemzeti ünneppé kell tenni. A Morvai Krisztina védnöksége alatt zajló rendezvényen öt év után első ízben szólalt fel szabadon Budaházy György.
A Rákóczi-emlékmeneten résztvevő MVSZ-elnök mindvégig maga vitte az MVSZ által 2003-ban, a Rákóczi-szabadságharc kitörésének 300. évfordulóján kibocsátott Rákóczi-emlékzászlót, melyet a Kossuth téren ünnepélyesen átadott a betyárruhába öltözött László Ferencnek, a Rákóczi-emlékmenet szervezőjének.
Patrubány Miklós elmondta, hogy a Magyarok Világszövetsége soha nem fog beleegyezni abba, hogy 1989. június 16-ával fölülírják a Rákóczi-szabadságharc kitörésének évfordulóját. "Mi, Rácz Sándortól, a TIB egyik alapító és egyetlen vétójoggal rendelkező tagjától, néhai tiszteletbeli elnökünktől pontosan tudjuk, hogy milyen erők mozdultak meg Nagy Imre miniszterelnök és vértanú társainak újratemetése kapcsán, miként azt is, hogy az utolsó napokban kiknek és hogyan sikerült a "magyar ifjúság" képviselői számára szólási lehetőséget szerezni." Ennek alapján is kijelenthetjük, hogy 1989 a maga magyarországi rendszerváltásával nem a magyar nép akaratából nőtt ki, hanem sokkal inkább a háttérben meghúzódó globalista hatalom szándékából következett be. Már csak ezért sem engedhetjük a II. Rákóczi Ferenc vezérlő fejedelem vezette 1703 és 1711 között, 8 éven keresztül zajló szabadságharc fölé 1989. június 16. napját.
A Magyarok Világszövetsége 2003. június 16-án Borsiban, II. Rákóczi Ferenc szülőfalujában Rákóczi-emlékzászlót bocsátott ki, amelynek példányait aztán eljuttatta Rodostóba, Yerres-be (Franciaország), Kassára, és száznál is több azt igénylő magyar közösség számára. "Ezen túlmenően magam méltattam már II. Rákóczi Ferenc vezérlő fejedelem életművét születésnapján (Borsiban), a holta után egy ideig szívét őrző Yerres-ben, szobrának avatásakor (Sátoraljaújhelyen) - de ez mind nem elég! Mától kezdve magam is harcosává válok annak, hogy június 16-a, mint a Rákóczi-szabadságharc kitörésének napja nemzeti ünneppé váljék!" - mondta az MVSZ elnöke.
A Kossuth téri ünnepségen beszédet mondott Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás is. A jelenlevők nagy tapssal fogadták Budaházy Györgyöt, akit 5 év után most jelenhetett meg először nyilvános politikai rendezvényen. Erdélyből, pontosbban a partiumi Bihardiószegről érkezett Gellért Gyula református lelkész, aki falujában megalapította a hagyományőrző Bóni András kurucezredet.
Külön kell szólni Kelemen Csaba egri színművészről, aki II. Rákóczi Ferencnek öltözve, a menet élén lovagolt, majd a Kossuth téren szabadon elmondta a vezérlő fejedelm zászlóbontó üzenetét, valamint Sinkovits-Vitay András, Meister Éva és a partiumi Rózsa Molnár Henrietta versmondásáról.

Archívum: II. Rákóczi Ferenc emlékünnepség Borsiban,
a vezérlő fejedelem szülőfalujában, két évvel ezelőtt

MVSZ Sajtószolgálat
FELHÍVÁS!
Tisztelettel szeretném értesíteni a Magyarországon működő összes médiát / MTV 1-2, DUNA TV, RTL, TV2, ECHO TV, HÍR TV /, hogy 2014.június 15-én Budapesten a 311 évvel ezelőtt kezdődött Rákóczi szabadságharcról emlékeztek meg magyar emberek.
Sajnálattal vettük tudomásul, hogy egyetlen egy média nem jelent meg a Rákóczi emlékmeneten. Rendezvényünk civil kezdeményezés volt.
(
László Ferenc)
****************************************************************

Ki juttatta el a hamis tanúvallomást a fideszes

Pestisracok.hu portálnak?


2013. október 25., péntek 12:19 egyenlito.blog
Lássuk röviden a tényeket: Baján az időközi önkormányzati választásokon a Fidesz csalt. Bírósági ítélet született az ügyben, és a választási csalás miatt meg kellett ismételni a szavazást. A második forduló előtt a Fidesz több tízmillió forintot költött egy szavazókör hátrányos helyzetű választóinak felvásárlására. Volt tűzifa, koncertek, készpénz, ígéretek, kamerás bérmunkások, akik mindent és mindenkit megfigyeltek, plakát minden méteren, gyűlöletkeltés hangosbemondón keresztül, és akinek ez sem volt elég, annak jutott fenyegetés is. Mindez egy szavazókörben, egy önkormányzati képviselőhelyért...
A választásokat követően aztán előkerült egy videó, amit hamar ízekre szedtek, kiderült, hogy hamisítvány, és ez a HVG főszerkesztőjének állásába került. Ami nem derült ki a mai napig: ki készíttette a videót, és milyen célból. Gyanúnk szerint a romák úgy gondolták, van ott még pénz, ahonnan az elmúlt hetekben érkezett, így kitalálták ezt az igencsak suta történetet, és sikeresen felültették vele a fél országot. A probléma annyi, hogy a videón eljátszott jelenet forgatókönyvét az élet írta, vagyis véleményünk szerint hasonló beszélgetésekre - kamerák nélkül - tényleg sor került a roma szavazatok felvásárlói és szállítói között.

A rendőrség megkezdte a nyomozást, és a videón résztvevőket kihallgatták. Ekkor vett újra furcsa fordulatot a történet, miszerint a történet egyik résztvevője a MSZP Jókai utcai székházában adta át a felvételt valakinek. Néhány napra rá az ügy egyik érintettje az MSZP Sporttagozatának elnökét keverte az ügybe. Az MSZP erre annyit reagált, hogy miután megkapták a videófelvételt, azonnal a rendőrséghez fordultak.
A rendőrség pedig úgy tűnt, teszi a dolgát, elkezdte az érintettek kihallgatását. Itt vett aztán újabb furcsa fordulatot az ügy. Hogy-hogy nem az egyik tanúvallomás a Fidesznél landolt. Rogán Antal már hétfőn megemlítette Harangozó Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő nevét, majd tegnap egy tanúvallomás került fel a baloldali elfogultsággal nem vádolható Pestisracok.hu nevű jobboldali trashportálra.
Kik állnak a Pestisracok.hu mögött?
Az újság tulajdonosa a Gerilla PresS Lapkiadó és Médiatanácsadó Kft., amelynek tulajdonosai Huth Gergely és Szenvedi Zoltán újságírók. Huth Gergely a Magyar Nemzet korábbi belpolitikai rovatvezetője, a HírTv Civil Kaszinó volt műsorvezetője. Munkásságáról így írt a 444.hu:
"Házhoz ment a pofonért a Fidesz láncos kutyulija
Huth Gergely, a Magyar Hírlap egykori újságírójáról még a 444 írta meg májusban, hogy több millió forintot kapott a Fidesz parlamenti frakciójától. Ezt követően kicsit összecsaptak a hullámok a feje felett,mert a HVG megírta, hogy havi 1 millió forintot nyal fel egy olyan Fidesz-közeli honlap szerkesztőségéért, amit két MTI-előfizetéses tengerimalac is ki tudna hozni ennek a töredékéből.
Huth erre képes volt személyiségi jogainak megsértése miatt beperelni a HVG-t, ám akciója nagyon gyorsan visszaütött. Egyrészt a bíróság visszadobta a keresetet, és ráadásul gyakorlatilag a HVG kezébe adta azt a szerződést, amely Huth cége és a Polgár Portál nevű honlap üzemeltetője kötöttek egymással. És amiből 
egészen világosan kiderül, hogy Huth nemcsak nagyon sok pénzt veszt fel nagyon kevés munkáért, hanem azt sem teljesíti, amiben a szerződésben kötelezettséget vállal."
Szenvedi Zoltán a Magyar Hírlap munkatársa. Közös cégük egyébként 2013-ban legalább 4 alkalommal, összesen 4,4 millió forintot kapott kommunikációs tanácsadásért a Fidesztől tanácsadásra. Igen kedves olvasó, a Te adóforintjaidból.
Mi az igazság?
Azt még nem tudjuk, sajnos. Azt viszont igen, hogy a tanúvallomást nem egyenes úton szerezte meg a fideszes portál, ugyanis az Egyenlítő TV elérte telefonon Károlyi Attilát. Károlyi elmondása szerint őt vasárnap reggel Budapestről vitték el a rendőrök Kecskemétre kihallgatni, nem volt nála illetékbélyeg (100 forint kell oldalanként), se pénz, így a jegyzőkönyv másolatát hiába kérte, nem kapta meg. Tehát a rendőrségtől valaki kilopta, vagy ami még valószínűbb: arra illetéktelen, de a rendőri szervezethez tartozó személy egy kóddal belépett az úgynevezett Robotzsaru rendőrségi informatikai rendszerbe, ahol minden nyomozati anyag hozzáférhető. Károlyi a mai napon megy Kecskemétre, hogy megkapja a saját példányát. Tehát ma, október 25-én. Ezt az aláírása melletti dátum is igazolni fogja.
Az Egyenlítő TV a nyomozást folytató Bács-kiskun Megyei Rendőr-főkapitánysághoz fordult tehát azzal a kérdéssel, hogyan juthatott el a jegyzőkönyv a Fideszhez, és ezáltal a Pestisracok.hu - hoz. A cikk megírásáig választ nem kaptunk. Még az is lehet, hogy a Belügyminisztériumot is meg kell kérdeznünk: rendőrségi belépési kóddal ők is rendelkeznek.
Kapcsolódó:
   
Az RTL Klub hirtelen elővette Mészáros Lőrincet
   
Újra nekiment Mészáros Lőrincnek az RTL Klub
   
Végre a köztévé is foglalkozott Mészáros Lőrinc vagyonosodásával
   
Olaj ügyek, Orbán 500 milliárdos vagyona
   
Megírta az Orbán-család vagyonosodásának történetét
   
Szállodaépítéshez vásárolja az ingatlanokat az Orbán-család?
   
85 évre titkosított olajügyek
   
Titkosítás titkosítása
   
Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását?
   
Az Orbán-család és a közhatalom viszonya
   
Az Olstein-Orsós-Orbán story kikerekedni látszik
   
370 ezer üres lakás Magyarországon! - Orbán, Simicska, Mészáros életfogytiglanja!
   
Akiknek mostantól havi egymilliót fizetünk
   
Orbán Viktor azt üzente, mindenki fizesse a saját diplomáját! 2.0
****************************************************************

Balogh István félrevezette a sajtót



Nagy Béla 2014. június 17., kedd 05:02 Magyar Nemzet - MNO
Több mint két év alatt egyetlen gyermeket sem utaztatott ki a Délnyugat-floridai Gyermekkórházba kezelésre a Gyermekrák Alapítvány Egyesült Államokban bejegyzett szervezete annak ellenére, hogy Balogh István korábban a sajtónak éppen ezzel a tevékenységgel kívánta bizonyítani, hogy alaptalanul támadják őket - tudta meg lapunk.


   Adjatok már néki egy rákkeltő injekciót mint korábban a nemkívánatos 
magyarságnak adták a kommunista szabadkőműves páholy illetékesei !!!!
  Ez itt a kassza kisöprésével foglalkozó cionista páholytagja tevékenységét végzi !!!!


A 2012. január 31-én kelt dokumentum szerint a felek arra vállalkoztak, hogy a magyarországi Gyermekrák Alapítvány Amerikában alapított szervezetén, a Children Cancer Foundationön keresztül lehetőségeket keresnek, hogy rákban szenvedő gyermekeket az Egyesült Államokban juttassanak kezeléshez, illetve mindkét országban közös rendezvényekkel segítsék őket. - Valóban létrejött együttműködési szerződés az alapítvánnyal 2012-ben, azóta azonban egyetlen gyermek sem érkezett kezelésre Magyarországról - fogalmazott kérdéseinkre küldött válaszlevelében a Lee Memorial Health System sajtóosztálya, amelynek tagja a Délnyugat-floridai Gyermekkórház.
Mesterházy sleppjében
Többször felbukkant az MSZP rendezvényein Mesterházy Attila társaságában a Gyermekrák Alapítvány vezetője; Balogh István előéletét egyébként 
számos bűncselekmény terheli.
Ez azért is meglepő, mert az együttműködési megállapodásra hivatkozott Balogh István is egy januári sajtótájékoztatóján, hogy bizonyítsa, a megjelent hírekkel szemben alapítványai valóban a rákos gyermekek kezelésére fordították az összegyűlt adományokat. A dokumentumot a Children Cancer Foundation honlapjára is feltöltötték, és a sajtónak készített összefoglaló anyagban is szerepelt.
Balogh elmondása szerint a Children Cancer Foundation azért jött létre, hogy együttműködést alakítson ki amerikai kórházakkal, amelyekben orvosi javaslatra kezelhetnek majd magyar rákos beteg gyermekeket, mivel "az Egyesült Államokban jelentősen jobb a rákos gyermekek gyógyulási esélye".
Az Egyesült Államokban 2009-ben jegyezték be a Children Cancer Foundation Inc.-t New York államban, majd később Floridában is. Utóbbi esetben azonban - a floridai mezőgazdasági és fogyasztói szolgáltatások hivatalának tájékoztatása szerint - az alapítványnak nem volt eredetileg engedélye arra, hogy Floridában gyűjtsön adományokat. Ettől függetlenül Balogh a sajtónak készített összeállításban említést tett arról is, hogy tavaly decemberben az öt kilométeres floridai "piros sapkás" jótékonysági futásra háromezer dollárt gyűjtött össze.
Az alapítvány 2012-ben, New Yorkban beadott kötelező bevallása szerint 2011-ben 11 107 dollárra (két és fél millió forint), 2012-ben pedig már 99 183 dollárra (több mint 22 millió forint) tett szert ajándékok, pályázatok, adományok és tagsági díjak formájában.
A Gyermekrák Alapítvány tavaly év végén került össztűz alá, mivel a sajtó a működésével kapcsolatban számos visszásságról számolt be. Januárban Balogh egy saját maga tisztázása céljából tartott tájékoztatón kijelentette: a személye - és ezáltal a szervezet - ellen indított lejárató kampány a gyermekek életét, valamint a teljes civil szférát veszélyezteti. Beszámolójából kiderült, hogy az alapítvány ötmilliárd forintból építene kórházat, és ez az oka annak, hogy nem költi el az adófelajánlásokból befolyt közel hatszázmillió forintot a rászorulókra.
****************************************************************

NÉPIRTÁSSAL VÁDOLJÁK A MAGYAR KORMÁNYT ÉS

A BANKOKAT HÁGÁBAN! - ITT A BEADVÁNY...



2013.10.07. TudnodKell.info
A Hágai Büntető Bíróság kérte Kásler Árpádot, hogy a BÁÉSZ feljelentését fordítsák le angol nyelvre. Kásler Árpád most rendelkezésre bocsátotta magyar és angol nyelven is a magyar kormány és a bíróságok, valamint a bankok ellen tett feljelentését, melyet a Hágai Büntető Bíróságra adott be korábban.
Nemzetközi Büntetőbíróság
Főügyészi Hivatalának
Hága
Hollandia
Tisztelt Főügyész Asszony!
Szeretnénk az Ön figyelmét felhívni arra a népirtásra és emberiesség elleni bűntettre, melyet Magyarországon a lakosság számára hitelezést végző bankok vezetői és az őket felügyelő szervek vezetői, az ebben közreműködő közjegyzők, illetve a bűncselekmények kivizsgálását megakadályozó ügyészek, bírák és politikusok követtek és jelenleg is követnek el. Kérjük, hogy az elkövetett bűncselekmények miatt a nyomozást szíveskedjék hivatalból elrendelni.
Tisztelt Főügyész Asszony, ezen feljelentésünket több száz ember felhatalmazása alapján tesszük meg a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete és a Haza Nem Eladó Mozgalom nevében. A felhatalmazást igazoló aláírásokat tartalmazó dokumentumokat és az ügyészségi feljelentéseink elutasítását igazoló végzéseket a feljelentéshez csatoljuk. Mire a tisztelt Bírósághoz beérkezik az angol fordítása a feljelentésnek, újabb aláírásokkal fogjuk megtámogatni beadványunkat.
Tisztelt Hágai Büntető Bíróság!
Bankárok az általuk irányított pénzintézetek hitelezési tevékenysége során az embereket megtévesztve csalássorozatok elkövetésére alkalmas szerződések kötésével az adósok százezreit semmizték ki, és ezzel őket olyan súlyos nélkülözésnek tették ki, amely az adósok életfenntartását fizikailag veszélyeztette, illetve tette lehetetlenné, a gyermekvállalást megnehezítette, illetve megakadályozta, továbbá a megfizethetetlen adósság elől az országból elmenekülni nem tudó adósok ezreit hajszolta öngyilkosságba, valamint százezreket az ország elhagyására.
Magyarországon 2005-ik évtől kezdődően tömegével kötöttek a kereskedelmi bankok un. deviza alapú hitel-, illetve lízing szerződéseket a lakossággal. A szerződések alapján a bankok a hiteleket Magyarország törvényes fizetőeszközében, forintban folyósították a hitelfelvevők részére, szintén forintban történt meg a lízingszerződések esetén a lízingtárgyak megvásárlása a bankok részéről. A tartozást a hitelfelvevők, illetve a lízingbevevők szintén forint pénznemben voltak kötelesek megfizetni.
A hitel, illetve lízingszerződések azonban tartalmazták azt, hogy a bankok a tartozást devizában- svájci frankban, euróban, illetve japán jenben - tartják nyilván. A szerződés kikötésével ellentétben azonban a bankok nem nyilvántartották a forint tartozást a nyilvántartási pénznemként megjelölt devizában, hanem a folyósítás napján a tartozást átszámították devizára, és a tartozást ezt követően svájci frank, euró, illetve japán jen pénznemben keletkezett tartozásként kezelték.
Deviza ténylegesen egyetlen szerződésben sem szerepelt, devizát a bankok nem bocsátottak az adós rendelkezésére, illetve nem vásárolták devizáért a lízingtárgyakat, a szerződésekkel kapcsolatosan deviza átadásra, illetve vételre vagy eladásra egyáltalán nem került sor sem a bankok részéről, sem a bankok és a hitelfelvevők között.
A szerződés megkötését követően a bankok azokat egyoldalúan módosítva a tőketartozás, illetve a törlesztő részletek összegét folyamatosan emelték. Ennek során azt a látszatot keltették, mintha a tartozás összege annak folytán emelkedett volna, hogy a forint árfolyama a nyilvántartási pénznemhez viszonyítva csökkent. Ténylegesen azonban az árfolyamváltozásnak a tartozás forint összegére hatása nem lehetett volna, hiszen a deviza mindössze nyilvántartási pénznem volt, és nem a tartozás tárgya vagy jogalapja.
Arra hivatkozni nem lehet, hogy a devizában meghatározott pénztartozást a Polgári törvénykönyv 231. §-a értelmében forintban átszámolva kell megadni,ugyanis a devizaösszeg kölcsön jogcímen bocsátandó rendelkezésére az Adósnak, s ezek után az Adós köteles azt visszafizetni.
Tehát a Bank nem pénztartozást adott meg az Adósoknak, hiszen nem volt pénztartozása az emberek felé, valami ellenében, hanem pénzkölcsönt kellett volna hogy nyújtson egy szolgáltatás keretében.
Ezért a Banknak nincs arra lehetősége, hogy a devizát forintba átszámoltan bocsássa az Adós rendelkezésére, ha mégis ezt teszi, akkor nem hitelfolyósításról van szó, hanem vételár folyósításról. Hiszen az Adós a futamidő alatt, mint pénztartozást fizeti meg a devizát forintban, mivel a tartozása devizában van meghatározva. De ez nem válik pénzkölcsön tartozássá, ez esetben pedig kölcsönkamat nem számolható fel ! Ami miatt jogot formálnak a kamatra, az a valóságtól eltérő könyvelése a megtörtént eseménynek: azaz a folyósított vételár hitelfolyósításként történő könyvelése, és a devizaösszeg hiteltartozásként való nyilvántartásba vétele.
Ehelyett vételár folyósítást kellett volna könyvelni, mert a gazdasági esemény a devizaösszeg vételárának folyósítása volt. Ennek ellenében , adásvételi szerződéssel lehetett volna a deviza ellenérték megfizetését és kereskedelmi árrést követelni , de nem ezt tették.
Mivel nem a valós eseményt könyvelték le, hanem a szerződés tárgya szerint kölcsönfolyósítást ezért csalást követtek el .
A hatályos törvényhelyek, amelyek a pénzkölcsön nyújtást szabályozzák, nem adtak lehetőséget a deviza ellenében történő forint folyósításra. .
A megtévesztésekkel az erősödő deviza és a soha át nem adott devizára felszámolható kölcsönkamat egyidejűleg lett követelve, mellette a vételi árfolyamon történő forintfolyósítás és a havi törlesztő részlet eladási áron történő megfizetése közti árrés is felszámításra került, valamint a kezelési költségekre is felszámolták sok esetben az árfolyam különbözetet.
Ha csak a törvényi tényállás szempontjából vizsgáljuk, akkor ezzel tévedésbe ejtették, tévedésben tartották az Adósokat , és ezáltal kihasználva őket , anyagi kárt okoztak nekik , de valójában ettől sokkal többről van szó.
Az emberektől elvették az újrakezdés lehetőségét, az élethez és a mindennapi megélhetéshez való jogot, az emberek nyugalmára és életére törtek az ellehetetlenülés eszközét használva ehhez.
A törlesztő részleteknek a bankok általi folyamatos egyoldalú emelése folytatódott abban az időszakban is, amikor a forint árfolyama a nyilvántartási pénznemhez viszonyítva erősödött
A Bankok felszámoltak az adósok terhére különböző, ténylegesen fel nem merült költségeket, valamint a forint és a nyilvántartási pénznem eladási és vételi árfolyama közötti árkülönbözetet is, annak ellenére, hogy a szerződések alapján létrejött jogviszony során sem deviza, sem pedig valuta eladásra és vásárlásra vagy konverzióra egyáltalán nem került sor.
A bankok a tartozások összegét minden esetben egyeztetés nélkül, a saját nyilvántartásaik alapján egyoldalúan állapították meg, annak okáról az adósok felé ellenőrizhető módon be nem számoltak, az adósoknak semmilyen lehetőséget nem biztosítottak arra, hogy a bankok megállapításának helyességét ellenőrizzék, vagy vitassák.
Az Adósok tartozása és a törlesztő részletek a tartozás rendszeres törlesztése ellenére is folyamatosan nőtt a deviza erősödése miatt .
Néhány éven belül a bankok tisztességtelen eljárása következtében az adósok havi törlesztőrészlete jelentősen, az eredeti induláshoz képest a kétszeresére-háromszorosára emelkedett.
Figyelemmel arra, hogy Magyarországon a nettó átlagjövedelem havi 150 ezer Ft körüli összeg, ( kb. 500 eu) amely a megélhetési költségeket figyelembe véve éppen csak elegendő az elengedhetetlenül szükséges költségek fedezésére, a törlesztőrészletek egyoldalú és nagy mértékű emelése következtében azokat a lakosság nagy része még súlyos fizikai nélkülözés árán sem volt képes tovább fizetni.
A lakosságnak a bankok tevékenysége miatti eladósodottságát jelzi, hogy a kevesebb, mint 10 millió lakosú Magyarországon több mint fél millió olyan devizaalapú jelzáloghitelt tartanak nyilván, melyben az adós ingatlanára a bankok jelzálogjogot jegyeztek be. Közülük már több mint százezren kilencven napnál régebb óta nem fizetik a hitelüket, így esetükben a bank akármelyik pillanatban felmondhatja a szerződést. Ezen túlmenően ismeretlen számú azon további szerződések mennyisége, amelyeknél gépjárműre jegyeztek be jelzálogjogot, illetve nem került sor zálogjog alapítására, valamint a személyi kölcsönök devizában nyilvántartva és diák hitelek ugyanezen konstrukcióban. A devizahitel a családtagokat, illetve a kezeseket és azok családtagjait figyelembe véve mintegy 3 millió embert közvetlenül, négymilliót pedig közvetve érint Magyarországon.
A fizetésképtelenné váló adósok esetében a bankok jogerős és végrehajtható bírósági határozat nélkül, a saját ügykönyveik alapján, saját maguk által megállapított tartozás összegére közjegyzői határozat alapján végrehajtási eljárást indítottak és az adósokat és családjaikat a jelzáloggal terhelt ingatlanokból kilakoltatták úgy, hogy részükre semmilyen elhelyezést nem biztosítottak. Ennek következtében családok tízezrei lettek földönfutóvá téve. Jelenleg több mint 100.000 ingatlan van kijelölve kényszer értékesítésre.
A bankok azonban a jelzáloggal terhelt ingatlanok elvétele és értékesítése után sem tekintették a tartozásokat megfizetettnek, hanem azokból mindössze levonták - a tömeges árverések miatt pangó ingatlanpiac miatt rendszerint jóval a valós piaci ár alatt értékesített - ingatlanok vételárát és gépkocsik értékcsökkentett árát.
A tartozást azonban egyidejűleg meg is növelték a végrehajtás irreálisan magas összegben megállapított költségével, valamint a soha rendelkezésre nem bocsátott deviza árfolyamának különbözetével.
Ebből következően az adósok jelentős része több éves folyamatos törlesztés, majd fedezetül felajánlott ingatlanának elárverezése után nagyobb összegű tartozással rendelkezik, mint a felvett hitel teljes összege volt.
Ezen túlmenően a bankok az általuk megállapított tartozást átörökölhetőnek tekintik, így a súlyos nélkülözés következtében elhalálozott, vagy öngyilkosságba menekült adósok örökösei a tartozást tovább fizethetik az elhunyt helyett.
Az eladósodottság következtében a lakosság jelentős része, több százezer ember a létminimum alá került, így egy bankok elleni per költségét vállalni nem tudja. Ebből következően a bankok csalárd magatartása következtében kifosztott emberek Magyarországon hatékony jogvédelemhez sem jutnak, a bankok önkénye ellen semmilyen védelemben nem részesülnek.
Az ismertetett helyzet következtében a banki adósok közül mintegy 3.000 ember követett el öngyilkosságot, az elmúlt években és több százezer magyar állampolgár menekült az adósság elől külföldre, Magyarországon a születések száma jelentősen csökkent. A bankok által tendenciózusan és hosszabb időn keresztül kifosztott és anyagilag lehetetlen helyzetbe hozott embertömegek ugyanis a fizikai önfenntartáshoz szükséges anyagi eszközökkel sem rendelkeznek, ilyen körülmények között gyermekvállalásra nyilvánvalóan nincsen lehetőségük. Magyarországon ismét bekövetkezett az a korábban csak a világháborúk idején előforduló helyzet, hogy gyermekek és idős emberek fagytak meg, illetve haltak éhen a bankok által előidézett súlyos nélkülözés következtében.
Összefoglalva tehát, a deviza alapú hitel-, illetve lízingszerződések csalásra való felhasználása, valamint a jogviszonyokban a bankok által elkövetett törvénytelenségek következtében Magyarországon a lakosság jelentős része olyan élethelyzetbe került, amely a fizikai megsemmisülését okozhatja, illetve a lakosság ezen csoportjában a születéseket meggátolja. Erre figyelemmel a bankok vezetőinek cselekménye a Római Statútum 6. cikkely c. és d. pontjában ismertetett népirtás bűntetteként, illetve a 7 cikk 1/b pontjába ütköző kiirtással elkövetett emberiesség elleni bűntettként értékelhető.
Kérjük ezért a Tisztelt Főügyész Asszonyt, hogy az általunk szolgáltatott információk alapján szíveskedjék hivatalból nyomozást indítani a Magyarországon deviza alapú hitel, illetve lízingszerződést kötő bankok vezetői ellen és a törvénytelenség kivizsgálását megakadályozók illetve azon személyek ellen, akik jogkörrel és törvényi felhatalmazással rendelkeznek, az ügyek kivizsgálására, de nem élnek vele. Név szerint a legnagyobb Magyarországi Bank vezetője dr. Csányi Sándor, dr. Polt Péter legfőbb ügyész, dr. Szász Károly a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnöke, dr. Orbán Viktor miniszterelnök, valamint 2006 óta hivatalba lévő miniszterelnökök Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon, valamint a végrehajtások foganatosításában közreműködő közjegyzők és további ismeretlen tettesek ellen.
Kérelmünk indokaként előadjuk, hogy a magyar kormány az emberiesség elleni bűntettek vonatkozásában a szabályozási kötelezettségének nem tett eleget, így a magyar jogrendszer a kiirtás törvényi tényállásának megfelelő bűncselekményt nem ismer és bűncselekményként nem szankcionál.
A továbbiakban mellékeljük a Fővárosi Főügyészség válaszát legutóbbi feljelentésünkre, amelyhez több mint kilenc ezer magyar állampolgár csatlakozott a beadás pillanatában, azóta több mint 23 ezren és amelyben leírja az ügyészség, hogy amennyiben a jövőben újabb beadványt nyújtok be azt válaszadás nélkül az irattárba helyezik. Számtalan feljelentésünket érdemi kivizsgálás nélkül elutasítottak, végigjártunk minden utat a fogyasztóvédelemtől a Köztársasági elnöki hivatalig bezárólag. Az adócsalás miatt tett büntető feljelentésünkkor a bűnügyi nyomózok megpróbáltak megfélemlíteni, hogy vonjam vissza a feljelentésemet, mert ha megindítják a nyomozást, akkor össze fog omlani a tőzsde. Közel 20 ezer ember egybehangzó felhatalmazásával a magyar parlamenthez és a házelnökhöz fordultunk. Érdemi válasz illetve intézkedések nem történtek, mindeközben folyamatosan zajlik a nép kifosztása a felgyorsított kilakoltatások és végrehajtások által.
A magyar legfőbb ügyészséghez közvádas feljelentést tettünk a 12 legnagyobb Magyarországi Kereskedelmi Bank ellen, de az ügyészségek, bűnpártoló módon leseperik az asztalról a feljelentéseinket, figyelmen kívül hagyva a kölcsönszerződésekre és pénzkölcsön nyújtásra vonatkozó magyar hatályos törvényeket. Amit jogkövető magatartással elkövethettünk Magyarországon azt megtettük. Éppen ezért nem maradt más hátra mint a Nemzetközi Büntető Bírósághoz fordulni jogorvoslatért, mert a magyar törvények értelmében csalást követtek el a bankok és az őket felügyelő szervek ezt nem hajlandóak kivizsgálni. Ezen csalássorozatok felismeréséhez ismertetjük a Magyarországon hatályos törvények szerinti tényállást.
Ezért mint a csalás törvényi tényállása:
Btk.Csalás
373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.
(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha
     a) a csalás kisebb kárt okoz, vagy
     b) a szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó csalást
      ba) bűnszövetségben,
      bb) közveszély színhelyén,
      bc) üzletszerűen,
      bd) jótékony célú adománygyűjtést színlelve
követik el.
(3) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha
     a) a csalás nagyobb kárt okoz, vagy
     b) a kisebb kárt okozó csalást a (2) bekezdés ba)-bc) pontjában meghatározott valamely módon követik el.
(4) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha
     a) a csalás jelentős kárt okoz,
     b) a nagyobb kárt okozó csalást a (2) bekezdés ba)-bc) pontjában meghatározott valamely módon követik el, vagy
     c) a csalást a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére követik el.
(5) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha
     a) a csalás különösen nagy kárt okoz, vagy
     b) a jelentős kárt okozó csalást a (2) bekezdés ba)-bc) pontjában meghatározott valamely módon követik el.
(6) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha
     a) a csalás különösen jelentős kárt okoz, vagy
     b) a különösen nagy kárt okozó csalást a (2) bekezdés ba)-bc) pontjában meg határozott valamely módon követi kel.
(7) E § alkalmazása szempontjából kárnak kell tekinteni az igénybe vett szolgáltatás meg nem fizetett ellenértékét is.
A fogyasztók megtévesztése megjelenik abban, hogy a pénzintézetek kölcsönszerződést kötöttek az adósokkal, hiszen ilyen tartalmú tartozáselismerő nyilatkozatokat írattak alá velük, megtévesztve ezáltal őket abban a tekintetben , hogy az áru megfelel a magyar jogszabályoknak, holott a legfőbb ügyész is elismerte, hogy a devizaalapú hitelezésnél a "A szerződés elsődleges tárgya a magyar joggyakorlatban nem szokásos fogalom."
A gyanútlan és banki háttérműveletekben járatlan adósok felültek a csábító reklámoknak (melyekkel a bankok még akkor is bombázták a médián keresztül a potenciális ügyfeleiket amikor az USA-ban és Nyugat-Európában már bankházak mentek csődbe és a válság begyűrűzése a bankok egymás közötti hitelezési gyakorlata miatt biztosra volt tehető, éppen ezért árfolyamkockázatról nem is lehetett a szerződések aláírásakor beszélni csak egy biztosan bekövetkező eseményről amely csak és kizárólag az adósokat fogja sújtani) és aláírtak egy olyan szerződést amelyet a Polgári törvénykönyvben saját maguk is ellenőrizni tudtak, hiszen kölcsönért mentek a bankba nem pedig a bank devizakereskedésének prédáivá akartak válni.
Hivatkozunk továbbá a Szegedi Ítélőtábla Pf.I.20.052./2012/7.sz. ítéletére melyben az eljáró bíróság nem tesz mást mint a magyar jogtól idegen (mégis magyar jogintézményként feltüntetett) kölcsönszerződésből igyekszik kigyomlálni a deviza adásvételi szerződésre jellemző árrésnek a fogyasztóval való megfizettetését azáltal, hogy tisztességtelenek mondja ki azt a kikötést, amely ellenszolgáltatás nélküli plusz bevételhez juttatja a bankot.
Az ítéleti indokolás kimondja: A devizaalapú forinthitel esetén a felek nem kétféle jogügyletet kötnek: egyfelől egy kölcsönt, és másfelől egy ténylegesen nyújtott devizakölcsön "megvásárlása" (a bank részéről), illetve forint törlesztéskor a devizarészlet "eladása" történik, hanem jogilag egységes (egyetlen) devizaalapú kölcsönszerződés jön létre közöttük.
A kölcsönszerződés alapján a bank az ügyfél részére devizát nem bocsát a rendelkezésére, sem effektíve, sem átvitt, jelképes értelemben. Devizához ezen ügylet keretei között a kölcsönvevő semmilyen módon és mértékben nem juthat, kizárólag forintot bocsát rendelkezésére a hitelező. Miután az adósnak devizát nem nyújt a hitelező, ilyet nem bocsát a rendelkezésére, ezért az adósnak nincs is mit eladnia a hitel folyósításakor - a bank részéről a folyósításkor nem történik devizavétel (az ügyfélnek nincs eladható devizája).
A kölcsön jogügyletben devizaértékesítés - eladás és vétel - tehát nem történik, ezért az eltérő vételi folyósításkori, és eladási törlesztési árfolyamon a hitelező különbözeti árrést nem alkalmazhat. "Mintha vétel" és "mintha eladás" jogilag nem létezik - értelmezhetetlen -, a "virtuális szolgáltatásért" pedig legfeljebb "virtuális ellenérték" jár.
A fentiekből is egyértelműen látszik, hogy már az Ítélőtábla szintjén is szembeötlő az a törekvés, hogy kiiktassa a kölcsönből mint jogügyletből a deviza adásvételt. Eközben a bank a Ptk.ban nevesített Kölcsönszerződést köt az adóssokkal és a kölcsönösszegre vonatkozó tartozáselismerő nyilatkozat megtételére kötelezi az adóst , amely a kölcsön folyósításának feltétele.
A jogügyletben felmerülő kereskedelmi árrés kiiktatása azzal, hogy vételi árfolyamot alkalmaz a Bank a havi, devizában megállapított törlesztőrészlet adós általi megvásárlásakor, a lényegi problémát nem orvosolja.
Ugyanis a lényegi probléma az, hogy nem kölcsön lett rendelkezésre bocsátva, hanem egy deviza adásvétel vételi ára.
És ez az, ami miatt a kereskedelmi árrés felmerül, ha eladási áron számol törlesztéskor a Bank.
Amennyiben az Adóstól követelt devizaösszeg az Adós rendelkezésére lett volna bocsátvanévértéken, akkor eladási árfolyam alkalmazásával sem keletkezne kereskedelmi árrés,
MERT AKKOR VALÓBAN PÉNZKÖLCSÖN ADÁS TÖRTÉNT VOLNA, ÉS NEM DEVIZA ADÁSVÉTEL.
A kereskedelmi árrés a deviza adásvétel esetén a jogügylet lényege miatt felmerül, de akkor nem lehet pénzkölcsön adásként rögzíteni a gazdasági eseményt, mint ahogy azt a pénzintézetek rögzítették.
Deviza adásvétel esetén nem rögzíthető a vételi ár hitelfolyósításként, nem rögzíthető a Bank által megvásárolt és a futamidő alatt megfizetni követelt deviza hiteltartozásként, csak adásvételből eredő tartozásként.
Nem követelhető az adásvétel során keletkezett tartozásként nyilvántartásba vett devizaösszegre ügyleti kamat, mert a devizaösszeg nem hiteltartozás, nem kölcsöntartozás, hanem az adásvétel miatt fennálló pénztartozás.
Erre az összegre jogosan felszámítható az árfolyamkülönbözet és a kereskedelmi árrés, de akkor nem kölcsönügyletről van szó.
Kölcsönkamat viszont fel sem merülhet, mert nem pénzkölcsön adás történt.
A fentebb megnevezett pénzintézetek ugyanis az úgynevezett devizaalapú hitelek esetében a valóságtól eltérő módon tüntették fel az általuk nyújtott pénzszolgáltatást , ezzel tévedésbe ejtették , tévedésben tartották az adósokat és ezáltal anyagi kárt okoztak nekik , kimerítve úgy a Btk . 373. § (1) bekezdésében foglaltakat mint a Btk 417. § (2) bekezdésében foglaltakat .
Ennek alátámasztására hivatkozni kívánunk, egyrészről a Legfőbb Ügyész dr. Polt Péter, a Kúriának címzett szakmai álláspontjára, melyből alább idézünk, másrészről mint Magyarország (jogász) miniszterelnökének többszöri nagy nyilvánosság előtt tett nyilatkozatára, miszerint a bankok becsapták és félrevezették az adósokat.. Egyik nyilatkozata 2011.09.23-án Dabason hangzott el . "A devizahiteleseknek segíteni kell, mert az nem megy, hogy egy országban egymillió embert becsapjanak " - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő Dabason, egy városfejlesztési beruházás átadási ünnepségén."
2012.12.23-án a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában Orbán Viktor miniszterelnök azt nyilatkozta, hogy a devizahiteleseket "BECSAPTÁK és FÉLREVEZETTÉK".
A devizaalapú hitelek esetén sem a hitelszerződésre (hitelnyújtásra), sem a kölcsönszerződésre (kölcsönnyújtásra) vonatkozó jogszabályok szerinti jogügylet történt meg valójában, csak annak álcázták.
A pénzintézetek a nyilvántartásba vett devizaösszeg helyett annak folyósítás napi árfolyamon, vételi áron számolt forint ellenértékét folyósították.
Ez a gazdasági esemény amennyiben kölcsönnyújtás, a nyilvántartott deviza teljes összegében nem követelhető, mert a folyósításkor nincs átadva a deviza névértéke, ami az árfolyam változás okozta értékbeli változásának átadását biztosítja a kölcsön tárgyának, vagyis a nyilvántartott devizaösszegnek a forint vételi áron történt folyósítását követő értékbeli változása az Adós részére nincs átadva.
Az Adóstól csak annak a forintnak, mint tőkének a névértéke követelhető mint visszafizetendő kölcsöntőke, amely az Adós részére rendelkezésre lett bocsátva.
Ptk.523.§(1) Kölcsönszerződés alapján a pénzintézet vagy más hitelező köteles meghatározott pénzösszeget az adós rendelkezésére bocsátani, az adós pedig köteles a kölcsön összegét a szerződés szerint visszafizetni.
(2) Ha a hitelező pénzintézet, - jogszabály eltérő rendelkezése hiányában - az adós kamat fizetésére köteles (bankkölcsön).
Kölcsönadásnak nem felel meg a gazdasági esemény, mert kölcsönadáskor a Hitelező meghatározott pénzösszeget bocsát az Adós rendelkezésére, amelyet az Adós köteles megfizetni kamattal vagy anélkül.
Ellenben a pénzintézetek nem a rendelkezésre bocsátott forintösszeget követelik, hanem annak folyósításnapi, devizában számolt névértékét, ezért a folyósított forint névértékétől eltérő összeget követelnek .
A devizaösszeg helyett annak a folyósítás napján érvényes, vételi áron forintban számolt ellenértékét. bocsátják az Adósok rendelkezésére. Ezáltal magának a devizának mint kölcsöntőkének a névértéke nem kerül átadásra, ehelyett a folyósítás napján érvényes árfolyamon, vételi áron számolt forintösszeget bocsátja rendelkezésre a Bank, ez az átadott forint névértékét tartalmazza, de a devizáét nem.
Tehát valós pénzkölcsön adás nem történt meg. A kölcsönként követelt devizaösszegnek a névértéke nem került átadásra, ezért annak kölcsönként történő követelése nem felel meg a pénzkölcsön adásról szóló jogszabályi rendelkezéseknek, Ptk.523.§ -ának és a Hpt. 2. számú melléklete I. Pénzügyi szolgáltatások 10.2 . pontjában foglaltaknak , hiszen a pénzintézet által megjelölt kölcsöntőkével az Adós soha nem rendelkezett.
Ténylegesen a deviza forintban számolt vételi ára lett az Adós rendelkezésére bocsátva, de ezt a pénzintézetek hitelfolyósításként közölték az Adósok banki kivonatain
A valóságban a forintösszeg deviza ellenértékét hitelszámlán veszik nyilvántartásba a Hitelezők, annak ellenére, hogy a deviza rendelkezésre bocsátása nem történik meg. A deviza forintban számolt vételi árát bocsátják az Adós rendelkezésére, mint vevők, de ez a gazdasági esemény deviza adásvételnek felel meg.
Ptk.
1. Az adásvétel
365. § (1) Adásvételi szerződés alapján az eladó köteles a dolog tulajdonát a vevőre átruházni és a dolgot a vevő birtokába bocsátani, a vevő pedig köteles a vételárat megfizetni és a dolgot átvenni.
(2) Adásvétel tárgya lehet minden dolog, amely nincs kivonva a forgalomból.
A gazdasági esemény, ami történt, nem hitelszerződés, nem kölcsönszerződés kapcsán következik be, hanem deviza adásvételekor.
(...)
Kapcsolódó:
   
Döntött a Kúria: nem segítenek a devizahiteleseken
   
Döntött a Kúria: tisztességtelen az árfolyamrés
   
Megszólaltak "szegény" bankok is a Kúria döntése után
   
Több százezer devizahitelt kellene újraszámolni
   
Így kavarja meg a devizahiteleket a Kúria döntése
   
Horvátországban a bankok ellen ítéltek
   
Már Ausztriában is kártérítést fizetnek a bankok a devizaadósoknak!
   
Ki a felelős a devizahitelezésért?
   
A devizahitelezés 2001-ben kezdődött
   
Oszkó Péter megmondja, ki a felelős
   
Elsősorban a "fideszes" Járai Zsigmond akkori jegybankelnököt terheli a felelősség
   
Fidesz: A szocialisták miatt van ekkora szegénység
   
Dr. Damm Andrea különvéleménye a Kúria elé terjesztett jogegységi eljárás lefolytatása iránti indítványra
****************************************************************

Ukrán polgárháború - Soros György segíteni akar

Ukrajnának


2014. június 17., 06:52 magyartudat.com
Soros György segíteni akar a válság sújtotta Ukrajnának - a magyar származású amerikai pénzügyi befektető Petro Porosenko államfővel hétfőn tartott kijevi megbeszélésen beszélt ezzel kapcsolatos terveiről.

Az UNIAN hírügynökség idézte késő este az elnöki hivatal közleményét, amely szerint Soros tájékoztatta Porosenkót egy "stratégiai konzultatív csoport" létrehozásáról, amely segíteni fogja a kijevi kormányt a reformok végrehajtásában.
"Létrehoztunk egy stratégiai konzultatív csoportot a felmerülő kihívásokra való gyors reagálás végett" - mondta Soros.
Az elnöki hivatal közleménye szerint Porosenko hangsúlyozta, hogy szükség van a reformok végrehajtására irányuló erőfeszítések összehangolására. Határozott támogatásáról biztosította Soros György kezdeményezését, amely szerint ingyenes biztosítást kapjanak a politikai kockázatokra azok, akik befektetnek az ukrán gazdaságba vagy együttműködnek Ukrajnával.
Az UNIAN emlékeztet arra, hogy Soros György február végén, a mintegy 80 halálos áldozatot követelő kijevi zavargások után felszólította az Európai Unió vezetőit, hogy sürgősen dolgozzanak ki egy tervet Ukrajna megsegítésére, hasonlót ahhoz, mint amilyen második világháború utáni Marshall-terv volt, amellyel az Egyesült Államok segítette a nyugat-európai országok talpra állását.
****************************************************************

Ukrajnát örökbe fogadja az Európai Unió



2014. június 16. SVPSZ
Ukrajna hosszú évek óta nem fizeti ki a gáz árát a Gazpromnak. Az Európai Unió bejelentette, hogy egymilliárd eurót kifizet Ukrajna helyett, ezt azonban a Gazprom nem fogadta el, mert ennél jóval többen tartozik Ukrajna nekik.
Tegnap reggel 8 órakor elzárta a Gazprom az Ukrajnának szállító gáz csapját, és csak akkor szállít, ha előre fizet. Az unió és Amerika kitalálta, hogy Magyarország és Szlovákia fordítsa vissza az általa vásárolt és neki szállított gázt Ukrajna számára. A Gazprom bejelentette, ha ez megtörténik, leállítja felénk és Szlovákia felé is a szállítást. Hogy Ukrajna hogy gondolta mégis, hogy nem fizet a gázért, az nem derült ki!
A 47 milliós Ukrajnát az oligarchák jócskán leszegényítették, de sajnos mi is ezen az úton bandukolunk!! A problémáink nagy része nálunk is miattuk van. Megszabadítottak bennünket a nemzeti vagyon nagy részétől, és továbbra sem adóznak! Bár az egykulcsos adónak köszönhetően a hatalom és népes holdudvara, valamint a magas jövedelműek is alig adóznak.
Méltányos lesz-e az, hogy az Európai Unió örökbe fogadja a 47 milliós Ukrajnát? Vámmentesen fog beszállítani az unióba, főként mezőgazdasági termékeket. A minőségi követelmények egyelőre rájuk valószínűleg nem fog vonatkozni. A magyar gabona- és a tojás piac lesz elsősorban veszélybe.
Tagdíjat az unióba se fognak fizetni, és nem fizetnek semmiért!
Elképesztő módon többezer ukrajnai ukránnak fizetünk nyugdíjat egy 1962-es szociális szerződés alapján, amelyet a Magyar Népköztársaság kötött a Szovjetunióval... Fizetünk nyugdíjakat ugyanezen szerződés alapján bőven Romániába is. És ingyen látjuk el a betegeiket... A magyar beteg meg megy várólistára! Ez a büntetés azért, mert dolgozik, mert adót és járulékot fizet a saját hazájába. A magyar társadalom mindezt egyelőre egész jól tűri. Miért nem figyel oda a nemzetinek mondott hatalom a saját eltartóira?? Emberileg is, jövedelmileg is jócskán elszakadtak tőlünk...
****************************************************************

Megrohamozták az orosz követséget Kijevben


2014.06.14 20:34 Hídfő.net
A nyugat által pénzelt provokátorok kiegészülve a hasznos idióták cionfasiszta hadával, megrohamozták az orosz követséget Kijevben. Egyelőre a kerítésen belülre még nem mentek - az nyílt háborút is jelenthetne - de bedobálták az ablakokat, felborogatták a követség autóit, minden összetörtek, amit csak lehetett.

Moszkva fontolóra veszi, hogy minden dolgozóját hazahívja Kijevből. Ezzel gyakorlatilag az összes formális kapcsolat megszűnne Kijev és Moszkva között. Minden valószínűség szerint hétfőn leáll a gáz szállítása Ukrajnába, mivel az új kormány sem fizeti ki a gáztartozást. Emiatt nem csak Ukrajna, de Európa gázallátásának nagy része is leáll. Az USA tovább szítja a gyűlöletet, és az is valószínű, hogy a mostani provokátorok sem igen tudtak sem ukránul, sem oroszul. Ennek legfőbb oka, hogy az USA Európa és Oroszország között kiélezze a helyzetet, megrontsa a jól működő kétoldalú kapcsolatokat, de leginkább az, hogy gyengítse az EU gazdasági erejét. Az USA számára létkérdés, hogy ha már ő maga erősödni nem tud, a fő riválisát gyengítse. Az oroszok ellen hozott szankcióknak ugyanis eddig minden esetben az EU itta meg a levét.

Cionfasiszták - kijevi cionista zsoldban.

Kérdésként vetődik fel az is, hogy az az ukrán nép, amely saját társnépe, az orosz felé ilyen gyűlöletet mutat, hogyan akar 8 millió orosszal egy hazában élni. A nyugati provokátorok és orvlövészek által kirobbantott ukrán helyzet semmi más eredményt nem hozhat, mint azt, hogy az orosz területek le fognak szakadni Ukrajnáról. Hiába minden népirtás, háborús és népellenes bűncselekmény, ezeket a területeket már nem fogják tudni megtartani. A gyűlölet lehetetlenné teszi. Örök polgárháborús góc maradna. Az ország keleti felében zajlik a polgárháború, ahol a cionista kijevi kormány sorozatos emberiség ellenes bűncselekményeket hajt végre - Washington parancsára és annak támogatásával.
Kapcsolódó:
   
Hasznos idióták




A bírónő megadta a választ a származását firtató kérdésre:

a zsidó által megtámadott asszonyt mondta ki bűnösnek

2014-02-11. 18:40 Kuruc.info
Gyors ítélethirdetéssel zárult múlt csütörtökön a Tisza Istvánné elleni bírósági per. A bíróság döntése szerint a 74 éves asszony garázdaságban bűnös, míg az őt súlyosan bántalmazó, Dániel Péter köréhez tartozó tettest felderítetlenül és büntetlenül hagyták. Szimbolikus sikerként könyvelhető el azonban az, hogy a bűnjelként lefoglalt, a világot bejárt ereklyés magyar zászlót visszakapja Tisza Istvánné.

Dr. Rózsa Mária bírónő

Tisza Istvánnét még 2012 májusában a Horthy-szobrot vörös festékkel leöntő Dániel Péter elleni tüntetésen egy ismeretlen férfi megütötte, miután a vád szerint állítólag az idős asszony a kezében tartott zászlóval fejen suhintotta. A férfit a rendőrök intézkedés nélkül elengedték, a 74 éves Tisza Istvánnét azonban előállították, rabosították, majd garázdaság vádjával bíróság elé állították.

Tisza Istvánné a "kiválasztott" ütése után

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatódó per utolsó tárgyalási napján több tanú meghallgatására is sor került, akik közül többen be tudtak számolni a vádlott elleni erőszakról, azonban Tisza Istvánné állítólagos erőszakos cselekményét egyikük sem látta. A bíróság Gaudi-Nagy Tamás védő több indítványát elutasítva végül meghozta döntését. 


Nem adott lehetőséget a rendőségi térfigyelő kamera felvételek manipuláltságával kapcsolatos aggályos szakvélemény helyett új szakértő bevonására, illetve további mentő tanúk kihallgatására.

A zsidó, akit a hatóság nem hajlandó fölkutatni

Ismert, hogy a perben a bíró elfogultságával kapcsolatos tisztázó kérdése miatt Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd ellen a bíróság, egy ügyvéd és a fővárosi főügyész kamarai fegyelmi eljárást kezdeményezett az elfogultság megállapítása körében feltett védői kérdés miatt, amely arra is kitért, hogy a bíró zsidó származású-e. 2004-ben Grespik László ügyvéd ellen egy hasonló esetben az ügyvédi kamara már kimondta a védői büntethetetlenséget. A kamara egyelőre előzetes vizsgálatot folytat.

A bíróság bűnösnek mondta ki Tisza Istvánnét, Mert magyar  ugyanakkor kifejezetten enyhe intézkedéssel szankcionálta, három év próbára bocsátást kapott, tekintettel az idős korára és a büntetlen előéletére. 

Korábban szabadságvesztés szerepelt a vádiratban, de a vádbeszédben már csak pénzbüntetést kért az ügyésznő, aki az ítélet után súlyosbításért fellebbezett, míg Gaudi a védence felmentését kérte.

A rohadt kazárok kilóra megvették ezt az országot , és már gyarmatuknak tekintenek minket , és úgy járnak el mint Palesztinába !!!!!!!!!!
Mi kell még nektek hogy felébredjetek ???? , és lángra gyújtsátok a helytartóink ingatlanjait , amit tőletek raboltak el !!!!!

"Behúzott a biboldó nekem":
Részlet Tisza Istvánné utolsó szó jogán mondott beszédéből:

"Nekem nem tetszik a kettős mérce, ezt ne csinálják, mert ellenséget szül, és nem lesz jó vége! Horthy Miklós felesége az én apósomnak a testvére, ezért is mentem ki a tüntetésre. És ha bántják a magyart, én százszor és ezerszer is kimegyek, mert elég volt már a magyar megaláztatásából!"

A vád büntetés kiszabása érdekében, a védelem felmentésért fellebbezett az ítélet ellen, így az ügy a Fővárosi Törvényszéken folytatódik.

Frissítés: A tárgyalás menetéhez tartozik még egy nem elhanyagolható momentum: Tisza Istvánné védőjét, dr. Gaudi-Nagy Tamást 150 000 forint rendbírsággal sújtották "ki nem mentett védői mulasztás" miatt. Gaudi fellebbezett, ugyanis szerinte nem indokolt a bírság, hiszen vis major történt, az elhúzódó parlamenti ülésnek köszönhetően késett.
Mint elmondta, késedelmét előre nem tudhatta, hiszen az eredeti tervek szerint lett volna ideje átérni a tárgyalásra az ülés után, de az LMP-sek szirénás, paksi bővítés elleni tiltakozása miatt elrendelt szünet keresztülhúzta a napirendet.
Gaudi nem tehette meg, hogy nem várja meg a folytatást, hiszen a név szerinti szavazás után nem sokkal következett a Felvidékről kitelepített családok kárpótlását sürgető 
interpellációja, valamint az általa benyújtott, a pártállami vagyon elszámoltatásával kapcsolatos törvényjavaslat tárgysorozatba vételével kapcsolatos előterjesztői beszéde és szavazás.
Amikor kiderült, hogy nem fog tudni odaérni, telefonon értesítette a bíróságot, és kérte, hogy az eredetileg 13 órakor kezdődő tárgyalást tegyék át 14:30-ra. Általában egy ügyvédnek van lehetősége maga helyett helyettesítőt küldeni, de a jelen helyzetben ezt nem tudta megtenni, olyan hirtelen és váratlanul történtek az események az ülésteremben.
A bírónő intézkedése ellen Gaudi fellebbezéssel élt.
****************************************************************

FELSZÁMOLNÁK MAGYARORSZÁGOT BRÜSSZEL

HAZAI CSATLÓSAI


A zsidó külön információt kapott , és a magyar gladiót be kell izzítani , hogy Orbánékat kifüstöljék még a tél előtt . De lehet , hogy elszámolták magukat , és a terrorelhárítók még mindig a magyarokat üldözi látsd Budaházy , és társai , pedig itt a terrorista gladios csapat a zsidóság körében keresendő . Egy biztos védje meg őket a zsidó és cigány had , minket éhbérért dolgoztatnak , és még ki is rabolnak bennünket , egy vonyitást sem tennék ezekért a hazaáruló maffiozokért , hisz alig van köztük magyar , és magyar érzelmű . Legalább likvidálják végre az ÁVH – s unokákat , és disz zsidókat a közéletünkből .
A szabadkőműveseket is likvidáljátok , mert már egyszer eladták az ország 2/3 - át Trianonban , és 
a többségük akkor is kazár volt !!!


2014.06.05 15:03 Hídfő.net
Felszámolná a magyar külügy, hadügy és pénzügy függetlenségét a Civil Összefogás Fórum nevű atlantista ernyőszervezet. A Békemeneteket is szervező CÖF most azzal az ötlettel állt elő, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára kellene átalakítani az Európai Uniót, amivel hivatalosan is megszűnne a tagállamok függetlensége, Brüsszel hozná a döntéseket a külügy, pénzügy és hadügy területén. Megszüntetnék a független magyar költségvetést, az ország bevételeit egy idegen országnak adnák. Felszámolnák a magyar fegyveres erőket, ehelyett idegen fegyvereseket hívnának az országba. Felszámolnák a független magyar külügyet, ehelyett egy idegen hatalom protektorátusává nyilvánítanák az országot. A fentieket javasló dokumentumot Fricz Tamás, a CÖF alapító-szóvivője juttatta el a külföldi szervezetnek.

A fentieket javasoló dokumentumot éppen most továbbítják az Európai Unió vezetőinek, ami kimeríti a hazaárulás fogalmát, emiatt idézzük fel a Btk. ide vonatkozó részét:
"Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő"
A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
A fent említett dokumentum benyújtásával Fricz Tamás, a CÖF alapító-szóvivője hazaárulást követett el, amivel Magyarország függetlenségének felszámolására tesz előkészületet, mindezt idegen országgal és nemzetközi szervezettel együttműködve, háború idején, külföldi fegyveres erő behívásával. Magyarország a NATO tagállamaként, az Észak-Atlanti Szövetség katonai szervezetén keresztül háborúban áll a világ számos részén, többek között Líbiában, Afganisztánban és Ukrajnában, így a hazaárulás tettének háború idején történő elkövetése is súlyosbítja a bűncselekményt. A független magyar hadügy felszámolásával a Civil Összefogás Fórum vezetője Magyarország honvédelmének felszámolását kezdeményezi, ehelyett idegen csapatokat hívna be az országba, ami a hazaárulás bűntényét tovább súlyosbítja. Fricz Tamás a fentiek alapján "vélhetően" életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követett el.
Várjuk a magyar kormány reakcióját, amiben kinyilvánítja, hogy a hatályos magyar törvények vonatkoznak-e minden magyar állampolgárra. Ha a törvények nem dísznek vannak, Fricz Tamás a hatályos magyar törvények szerint minimum 5 év börtönbüntetéssel sújtandó bűncselekményt követett el, ami tekintettel a nemzetközi helyzetre, precedens értékű. Ha ebben az esetben a Btk-ban foglaltak nem érvényesek, az esetben újra fel kell tenni a kérdést; mennyiben befolyásolja a kormány tevékenységét az a tény, hogy a vezető politikusok szinte kivétel nélkül valamelyik nyugati egyetemen folytatták tanulmányaikat?
****************************************************************

Fiatal volt és kellett a pénz



2014-06-13 Vastagbőr
Csodálatos találat, egyenesen az 1989. augusztus 26-i HVG-ből.
- Miből él?
- A Soros Alapítványtól havi 10 ezer forintos ösztöndíjat kapok, ehhez jön még a Századvég Kft.-től havonta 5-10 ezer forint szerkesztői honorárium.

Fiatal volt és kellett a pénz.


Remek címlapot lehetne belőle készíteni:


"Elismerte Orbán Viktor a HVG-nek, hogy Soros György pénzelte"
"Világnézetünk alapját az emberi jogok filozófiája képezi. Azt valljuk: a társadalmat úgy kell berendezni, hogy az egyén szabadság a lehető legteljesebben érvényesülhessen."

25 év sok, nagyon sok, de ennyire? Például az én egyéni szabadságom, hogy melyik tévécsatornát nézem. A kezemben tartom a szabadság eszközét, a távkapcsolót!

Kattintva bejön teljes méretben!

****************************************************************

A költöző minisztériumokról

a költöző madarak jutnak eszembe , de ezeknek a váci fegyházba kellene költözni , és a kulcsot eldobni !!!!!!!


Több minisztérium, államtitkárság is elköltözhet Budapestről vidéki nagyvárosokba. A kormányzati propaganda különböző érveket hoz a távozások mellett, ám - ahogy az szokott lenni - az igazi indokok mások.
A tervek szerint Székesfehérvárra költözik a Honvédelmi Minisztérium, Debrecenbe a földművelésügyi tárca, a vidékfejlesztési államtitkárság pedig Kecskemétre tart. Miskolc pedig bejelentkezett, hogy tárt karokkal várnak ott is "kihelyezett tagozatot".

A kormánypárti sajtóorgánumok a következő érveket hozzák fel a vidékre kerülés mellett:
- csökkenteni kell az ország vízfejűségét, azaz totális Pest-központúságát
- a költözéseknek hála csökken a munkanélküliség.
Az első magyarázat elfogadható teljes mértékben, a vidéki Magyarországnak nagyobb szerepet kell adni az ország politikai térképén is. Ám a második indok már megmosolyogtató. Az igaz ugyan, hogy az új helyeken jórészt helyi munkavállalók kapnak kormányzati állást, ám egyszerű belátni, hogy Pesten viszont ugyanannyi ember lesz munkanélküli.
Akkor mégis mi az igazi oka a költözködéseknek? Szerintem a következők:
- a közelgő önkormányzati választások előtt kitűnő propagandafogás, az új helyszíneken élők úgy érzik, a Fidesz-kormány törődik velük.
- természetesen a legfontosabb posztokon történtek személyi változások a kétharmados érában, ám a teljes hivatali bürokráciát nem lehetett, nem lehet csak úgy lecserélni, hisz több ezer emberről van szó. Ezen bürokraták egyrésze (nagyrésze?) viszont nem kormánypárti. A hivatali mechanizmusok során igyekeztek ott lassítani a folyamatokat, ahol csak tudták. Illetve sok dokumentum került ki a különböző minisztériumokból elég furcsa módon. A vidékre kerülő intézményeket azonban már "lekáderezett", megbízható hivatalnokokkal lehet feltölteni, hisz várhatóan nem sok pesti fog leköltözni a munkahelyével a fenti városokba.
Az, hogy a kormányzat igyekszik minél nagyobb mértékben uralni a politikai rendszert természetes, és egyáltalán nem megvetendő, mindenki így tenne a hatalom birtokában. De érdemes mindig a dolgok mögé nézni, miért történnek egyes változtatások.
Kiss Gyula - Kitartás.net
****************************************************************

A zsidók mindent falépítéssel oldanának meg:

Palesztina után Ukrajnában is ezt javasolja egy

"üzletember"


2014-06-13. 14:57 MTI nyomán Kuruc.info
Szögesdróttal ellátott fal építését javasolta az Oroszországgal közös határszakasz teljes hosszán egy kelet-ukrajnai milliárdos kormányzó.

Az Ukrajna negyedik leggazdagabb emberének tartott Ihor Kolomojszkij - akit márciusban neveztek ki a keleti Dnyipropetrovszk megye kormányzójának - úgy véli, hogy ez a fajta védelem szükséges "az országgal szemben agresszív politikát folytató Oroszország felőli betörések kivédésére".
Szvjatoszlav Oligyik, a kormányzó helyettese pénteken az Interfax-Ukraina hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, hogy a falat akár hat hónap alatt fel tudnák húzni. A kormányzó már be is nyújtotta az építési tervet az elnöki hivatalnak.
A tájékoztatás szerint a mintegy 100 millió dolláros (22,6 milliárd forintos) beruházás keretében az 1920 kilométer hosszú orosz-ukrán határ vonalán szögesdróttal ellátott fémfalat emelnének.
Kolomojszkijt márciusban nevezték ki kormányzónak, megbízva őt azzal, hogy próbálja megfékezni a szeparatista törekvéseket. Áprilisban tetemes összegű pénzt ajánlott fel azoknak, akik az ukrán hatóságok kezére juttatják az ország keleti részén tevékenykedő orosz ügynököket.
Az 1,8 milliárd dolláros (407 milliárd forintos) vagyonnal rendelkező üzletember élesen bírálta Putyint, aki azzal vágott vissza, hogy szélhámosnak nevezte a zsidók (akinek származásáról és az Európai Zsidók Uniója élén betöltött tisztségéről a fent linkelt cikkünkben írtunk, de ugyanez megtalálható a Wikipédián is - a szerk.).
Oroszország április elején vásárolta vissza az üzletember tulajdonában lévő és Ukrajna legnagyobb kereskedelmi pénzintézetének számító PrivatBank orosz leányvállalatát.
****************************************************************

Újabb zsidóinvázió: tízezer tetűhintást szabadítanak

rá a fővárosra ebben a nagy melegben


2014-06-12. 21:44 Kuruc.info
A közelgő merényletről, melyen a beharangozó szerint a "magyar" kormány tagjai is részt vesznek, hírt ad a Mazsihisz honlapja és a Szombat.org is, alább olvasható az utóbbi tájékoztatója:

Jeruzsálem Nap Budapesten
Az Izrael Szövetségesei Alapítvány (Israel Allies Foundation, IAF) 2014. június 14-16. között rendezi első európai csúcstalálkozóját, a mellékelt program szerint, ezúttal Budapesten.
Rendezvény főcíme: Jeruzsálem a cionizmus szíve, jelentősége Európa számára
A háromnapos konferencia kiemelt kulturális eseménye június 15-én vasárnap 11-14 h között a Hit Parkban megrendezésre kerülő "Jeruzsálem Nap", melyet az ATV élő adásban közvetít.
Az IAF izraeli és amerikai munkatársai, valamint a Zsidó Világkongresszus legfelsőbb vezetői mellett jelen lesznek különböző pártcsaládokhoz tartozó parlamenti képviselők a következő országokból: Hollandia, Olaszország, Svájc, Spanyolország, Svédország, Finnország, Portugália, Görögország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Lettország és Izrael, összesen 25 képviselő.
Szónokok
- Dr. Uzi Landau, izraeli turisztikai miniszter
- Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke
- Lucio Malan, olasz szenátor
- Premysl Sobotka, cseh szenátor
A washingtoni és brüsszeli székhelyű Izrael Szövetségesei Alapítvány a világ számos országgyűlésében támogat Izrael Szövetségesei Parlamenti Csoportokat (caucus), melyek közvetlen kapcsolatban állnak az Izraeli Knesszettel. Az Alapítvány a zsidó-keresztény kultúrán alapuló parlamenti szintű kapcsolatokat mozdítja elő, kiemelve Izrael államának stratégiai, gazdasági, kulturális, tudományos és geopolitikai fontosságát az európai nemzetek számára.
Résztvevők
12.000 ember, közöttük a magyar kormány és ellenzék tagjai, európai és amerikai parlamenti képviselők, nagykövetek, polgármesterek, közéleti személyek, művészek, újságírók, vállalkozók, európai lelkészek, zsidó közösségi vezetők, evangéliumi keresztények Magyarországról és a környező országokból.
Téma
Izrael egyre növekvő történelmi, tudományos, társadalmi, kulturális és spirituális vonzereje napjainkban.
Cél
Bemutatni, hogy az antiszemita fenyegetések ellenére van széleskörű társadalmi hit-alapú támogatottsága a zsidó-keresztény együttműködésnek, valamint Izrael modern államának Magyarországon, Európában.
Kapcsolódó:
   
Jeruzsálem nap: Budapesten tart előadást a Zsidó Világkongresszus elnöke
   
Budapesten, az Izrael Szövetségesei Alapítvány, vasárnap "Jeruzsálem nap" a Hit parkban
   
Ha valakinek rémálmos éjszakát kíván, ezt nyugodtan elküldheti neki
   
Mi vagyunk az igazi Európaiak! Ezért ellenezzük ezt a fals, képmutató Európát, mely nem a szuverén országok, hanem a technokraták, bürokraták és pénzügyi lobbyk Európája!
   
I cinquestelle scelgono lo Ukip di Nigel Farage Hivatalossá vált, hogy az olasz 5 csillag mozgalom is Nigel Farage csapatához kapcsolódik a brüsszeli parlamentben... "Rémálmai leszünk a meg nem választott brüsszeli vezetőknek, akik tönkretették Európát" - mondta Farage
****************************************************************

Dunát foglal Pesten a héber lakópark



(az olvasók írták)


Ki adott engedélyt az Izraeli "Duna Terasz projekt" megépítésére a fővárosban? Özönlenek ide és egyáltalán nem számít, hogy közben Magyarországon egyre fokozódik az antiszemitizmus. Mordehai: Mit vagytok úgy oda? Ők haza jönnek, hiszen őseik részt vettek veletek együtt a Kárpát medencei honfoglalásban, a hét honfoglaló törzs közül az egyik kazár zsidó volt! (Húhaaaa! Azannyát!)
2013. február 22. szmm.hu
Ki adott engedélyt az Izraeli "Duna Terasz Lakópark" megépítésére a fővárosban?- tette fel a kérdést a Szabad Magyarországért Mozgalom. Amennyiben igaz - és miért ne lenne az? - az alábbi hír, akkor jó lenne, ha a városvezetés tájékoztatná a főváros lakosságát a terv részleteiről. Talán meg kéne kérdezni az őslakosokat is, hogy akarják-e, hogy etnikai szigetek épüljenek Budapesten.

Hatalmas IZRAELI LAKÓPARK épül! Még a Dunát is elterelik!
Mindenkitől elnézést kérek, akinek az alábbiak sértik az érzéseit!
Semmi sem áll távolabb tőlünk kulturális kreatívoktól, tőlem Kerekes Kláritól, és a magyar emberektől sem, mint a rasszizmus!
Nem is írtam volna a címben, hogy HATALMAS IZRAELI LAKÓPARK, amennyiben nem ez szerepelne az Izraeli TV reklámfilmjében!
Még csak esélye sincs a Magyarországon élő magyar lakosságból senkinek sem arra, hogy ezen a hatalmas és lenyűgöző lakótelepen, amennyiben van rá elegendő pénze, ingatlant vásároljon!
Gondold át: a saját hazádban egy olyan lakótelepet építenek, ahol eleve saját maguk akarnak lenni. Még az esélyét is kizárják, hogy bárki más beférkőzzön közéjük... Még annak az esélyét sem vállalják fel, hogy egy roma, magyar, szlovák, vagy akár egy itt élő fekete is közéjük furakodjon. Feltehetően azért szabtak meg elég magas árakat, hogy csak az tudja megfizetni, aki milliárdos. (Ebben kételkedünk, mert az izraeli számára az a vonzó, ami olcsó, vagyis az ottani átlagpolgár számára is megfizethető. Ennek utána nézünk - a szerk.)
Még a látszatát is el akarom kerülni a rasszizmusnak és köszönöm, ha segítesz a javaslatoddal!
Köszönettel és szeretettel: Kerekes Klári
NÉZD MEG EZT A REKLÁMOT és add tovább mindenkinek! Ezt minden magyar embernek látnia kell!
A lefordított szöveg nálunk már kicsapta a biztosítékot! - írja az olvasó.
Itt lehet megtalálni az interneten:
http://ags.gns.co.il/cdn/DigitalCloud/Anchor/2012/06/Minisite/?Media=t
AZ IZRAELI TV HIRDETÉSE A BUDAPESTEN FELÉPÜLŐ HATALMAS "ZSIDÓ LAKÓPARKRÓL", AMELY A DUNA RÉSZLEGES ELTERELÉSÉT IS AZ IDE KÖLTÖZŐK SZOLGÁLATÁBA ÁLLÍTJA. MAGYARORSZÁGRA TELEPÜLŐ IZRAELI TÖMEGEK JELENTKEZÉSÉT VÁRJÁK AZ IZRAELI INGATLANCÉGEK ÉS A MAGYARORSZÁGI BETELEPÍTŐK. KORLÁTLAN A LEHETŐSÉG!
Ha ez a látvány sem hozza ki a magyar lakosságot a béketűrésből, akkor semmi!Már nélkülük is rabszolgák vagyunk a saját hazánkban!
Forrás: kulturaliskreativok
Izraelben budapesti lakóparkot hirdetnek
2013-02-10. Kuruc.info
A hazai zsidóság Washingtonba, Brüsszelbe és Jeruzsálembe járogat panaszkodni, nemzetközi parazitákat hívnak a nyakunkra a már elviselhetetlen magyarországi, főleg jobbikos antiszemitizmus miatt. Közben Izraelben serényen hirdetik megvételre az izraeliek építette budapesti lakóparkokat. Most éppen az angyalföldi Fóka-öböl mentén fölhúzott izraeli lakópark lakásait kínálják 350 ezer sekelért.
A Duna Terasz Lakópark lakásait kínálják megvásárlásra izraeli héber nyelvű reklámfilmek az ottani sajtóban és más csatornákon. Megtudjuk belőlük azt is, hogy a több mint kétezer lakóegységből álló lakóparkot Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön húzta föl egy Jiszráél Ben Jákár nevű izraeli vállalkozó, akinek cége portfóliájába Magyarországon további hatezer lakóegység tartozik. A lakópark a dunai Fóka-öböl, az infrastruktúra-fejlesztés keretében kiépített Marina Part mentén van. A reklámfilm ajánlatai közben egy furcsa, fölismerhetetlen, meghatározhatatlan, orosz és héber dal keveréke szól zongorakísérettel.
A luxuslakásokhoz mélygarázs is tartozik, a teraszokról pompás a kilátás a Dunára, a közelben van a metróállomás és a Duna Plaza, 350 ezer sekeltől kezdődően (1 euró = kb. 5 sekel) megvásárolhatók. A vásárlás céljából Izraelből Budapestre látogató potenciális vevőket az eladó cég látja vendégül az Intercontinental szállóban, olvasható a csábító ajánlatok között.
Az izraeli sajtóban és másutt már évek óta hirdetik megvételre vagy befektetés céljából a különböző magyarországi lakóparkokat, pontosabban az ott kínált lakóegységeket. A tendencia azért is érdekes, mert a fölfokozott reklámtevékenységgel párhuzamosan a zsidók az elmúlt hetekben, hónapokban azzal kürtölik tele a világsajtót, hogy Magyarországon már szinte fokozhatatlan szintre jutott az antiszemitizmus. A lakóparkos hirdetéseket és egyéb jelenségeket figyelembe véve az emberben önkéntelenül is fölmerül a gyanú: gazdasági és politikai célzattal folyik itt a magyarországi antiszemita végveszélyről terjesztett hisztéria, vagy ha mégis igaz, akkor teljesen hatástalan például a Jobbik antiszemitizmusa.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info
Egy zsidó véleménye a magyarországi izraelita ,,honfoglalásról"
Jönnek-jönnek, haza jönnek
Leleplező: Megkérdeztük egyik itt élő izraelita barátunkat az ügyről.
Ugyan - ugyan- legyintett Mordehai -, felfedezték a spanyol viaszt? Elég lett volna átsétálni az Árpád hídon. Már évek óta láthatták volna a Duna plázánál lévő partszakaszon és félszigeten sorakozó házakat. Hová tették a szemüket? Mit gondolnak, miért az óriási reklám Tel-Avivban? Azért van, mert nehéz eladni, a magyar tesóknak valahogy nem nagy durranás, azoknak villa, vagy budai hegyi társasáház dukál. A csóróbb izraeli tesóknak ez még kánaáán. Ott a Duna, a Duna Pláza, van metró is és nem, igaz, hogy drága. Baromi olcsó. 350 ezer shékel, 70 ezer euró? 20-21 millió forint? Röhej. Annyi majdnem, mint az Árpád-hídnál és attól délre lévő Duna parti panel lakások ára. Nekem, az én itteni életmódomhoz ez a lakópark snassz, nekem olyan, mint egy felcicomázott proli lakótelep.
- Te könnyen vélekedhetsz így, gazdag vagy, Merci, nagy villa Budaligeten. Legalább azt magyarázd meg nekünk, miért akarnak bezárkózni a lakóparkba?
- Nem értek egyet azokkal az antiszemita, holokauszttagadó nácikkal, akik azt mondják azért, mert vérünkben van a gettósodás. Ez hülyeség. Mi védekezünk az asszimiláció ellen, nem szeretünk keveredni. A magunk fajtája között érezzük jól magunkat. És szükségünk van a biztonságra is, mert én el tudok bújni a villámban a toposok között, de a csóringer zsidó nem, pláne az agyonreklámozott lakóparkban. Az ilyeneket körül kell keríteni és fegyveres őrség sem árt. A bejáratnál mindenkit igazoltatni kell. Így biztonságos.
- Vehetne ott lakást magyar, vagy mondjuk egy roma is?
- Ember! Viccelsz? Még kétszer annyiért se adnék el ott nekik lakást. Te is tudod, mi lett Józsivárosban, betette a lábát egy, és az árak mindjárt zuhanni kezdtek. Nos, a tel-aviviaknak nem tetszene, ha higulna a közösség. Különben is, ha sikerülne tiszta zsidó csapatot összetoborozni, akkor lehet, hogy a lakóparkban jiddis lenne a ,,hivatalos" nyelv...
- Te is tudod az amerikaiak eröltetik a multikultúrát.
- Nektek meg a szedett vedett bevándorló népeknek. Csoda, hogy még nem árasztottak el bennetek a pápuai emberevők, azok is teljes jogúak lennének, ugye? Még akkor is, ha felzabálnának bennetek. Na látod, a lakópark ezért is jó, ott nincs multikultúra.
- Még annyit, hogy akik ide jönnének Izraelből, azok maradnának? Magyarok, vagyis kettős állampolgárok lennének?
- Nincs szükség rá, hiszen ők ,,ottani" magyarok. Csak visszajönnek, gyakrabban, nyaralni, shoppingolni, és kaszinózni. Meg aztán a magyar útlevél jó, uniós, jó álca, ha olyan államokba mennek, ahol utálják őket. Szerintem, a nyugdíjas kört leszámítva, nagy részük nem települne át ide. Egy itteni lakás elsősorban háttér, háború esetére van hová menekülni. Sokan erre is gondolnak. Ez az ország jó erre, ezért is szeretjük. Meg aztán, bár ezt ti tagadjátok, szegről végről közünk is van egymáshoz, hiszen jó kétszáz éven át együtt éltetek velünk, a vazullusaink voltatok, keveredtetek velünk a Kazár zsidó birodalomban. Az askenáziak őshazájának számító zsidó vallásra áttért hatalmas országunk adta nektek új otthonként Etel-közt, amikor a besenyők elől menekültetek. Azt is tudnod kell, a hét vezér közül Álmost nem megválasztották, hanem a kazár uralkodó, a kagan nevezte ki. Ami pedig a honfoglalásotokat illeti, a kagan adta a hetedik törzset és a kisebb segédcsapatokat. Úgy, hogy a Kárpát-medence meghódítóinak legalább 20 százaléka zsidó volt. Érted már magyar cimbora, miért szeretjük ezt az országot? Haza jövünk!
- Mese és álmodozás, Mordehai. Még mit nem. Még bilibe lóg a kezem. Azt csak el ne foglaljátok az egész országot, mert mi is itt vagyunk!...
****************************************************************

Amerika megvédi Magyarországot, ha az Oroszok

nem állnak meg Ukrajnánál


56, - ban is segítettek likvidálni a magyarokat a büdös pondróknak tele van a padlásuk igéretekkel , és különben is a magyarokat fogják megint ölni . Állítsunk fel egy zsidó , és egy cigány hadsereget , ha megvédik az országot , és élve maradnak megérdemlik a magyar nevet , a genyájai úgy is kereket old , őket utána sem kell beengedni az országba . Így nemesedünk mi , és így kell elzavarni a betolakodókat .

2014-04-27 14:20 News Asia - hir.ma
Joe Biden, az Egyesült Államok alelnöke magyar idő szerint ma hajnalban telefonon megnyugtatta Orbán Viktort és Bohuslav Sobotka Cseh miniszterelnököt egy olyan estre, ha az Oroszok nem állnának meg Ukrajna határánál.
U.S. President Barack Obama speaks next to Vice President Joe Biden at the Rose Garden of the White HouseA Fehér Ház azt a tájékoztatást adta, hogy az USA elkötelezett a NATO közös védelmi politikája mellett.
Ez azt jelenti, hogyha az orosz haderő nem fékez Ukrajna határainál és Magyarországot, vagy Csehországot is hatalom alá akarják vonni, akkor a NATO itt lesz és segít.

Joe Biden telefonhívása azért valósult meg, mert Magyarország és Csehország lakóit és politikusait idegeskedéssel tölti el a volt szovjet állam újbóli terjeszkedése Ukrajna irányába.
****************************************************************

Donbassz - ma reggel


2014/06/14 Bal-Rad
Ma reggel-a tegnapi viszonylagos nyugalom után-Szemjonovkát ismét tüzérséggel kezdte lőni a kijevi junta latorhada.
A város vezetői szerint már jószerével csak a romokat lövik, a polgári lakosságot evakuálták. A város romjai alatt még mindig találnak halottakat. A foszforbombázás néhány áldozatát csak a megtalálás helyszine szerint tudják "listázni"-azonositásuk jelen körülmények között lehetetlen.
Jane Psaki, az amerikai külügy szóvivője a foszfortámadást kitalációnak, és nem bizonyithatónak nyilvánitotta. "Néhány videofelvétel és fénykép számunkra nem jelent bizonyitékot"!

Közben nyugati hirügynökségek jelentései szerint a tegnap lelőtt ukrán katonai repülőgépen legalább 49 lator veszett oda.
Szlavjanszknál a népi erők tüzérségi üteget szerveztek. A hét közepén zsákmányolt három darab "GRAD" sorozatvető mellé keritettek még négy darab 152mm-es tarackot is. Reggel 6-óra tájban "üdvözlő" sortűzzel köszöntötték a Karacsun-hegy lakóit. Azok éppen Szemjonovka bombázásával voltak elfoglalva. Tekintettel arra, hogy mióta a hegyen élnek még visszalövés eddig nem történt, eléggé meglephette őket ez az esemény.
Luhanszk városában mára virradóra ismeretlen eredetű robbanás volt. Áldozatai vagy sérültjei az esetnek nincsenek, de kilövési zajt sem lehetett hallani. Feltételezések szerint pokolgép robbanhatott a buszpályaudvar közelében.




Népirtás! – Fehér foszforral bombázta a civil lakosságot

az ukrán tüzérség


Cionista szokás szerint !!!


Posted on 2014/06/12Szerző: Admin

- Tényleg ki akarják irtani az orosz ajkú lakosságot Kelet-Ukrajnából -

(A fenti videót már törölte a YouTube – a szerk.)
Fehér foszforral bombázta Szlavjanszk elővárosát az Ukrán Nemzeti Gárda tüzérsége, – a Karacsun-hegyről.
Eljutott a kelet-ukrajnai háború ide is. – A tarackok és aknák, majd a vegyi fegyverek, katyusák és a kazettás bombák rendszeres használata után, – fehér foszfort tartalmazó gránátokat vetett be Porosenko elnök hadereje az orosz ajkú felkelők és a civil lakosság ellen.
1. Sistergő tűzeső
Szemjonovka tulajdonképpen Szlavjanszk kapuja. A falu, az orosz ellenállók egyik központjának számító várostól keletre fekszik. Jó stratégiai elhelyezkedése miatt, a Szlavjanszk bevételéért folytatott küzdelem egyik legforróbb pontjává vált. Az ukrán hadsereg és a népfelkelők folyamatosan harcolnak érte. Így lett az eredetileg jelentéktelen kis Szemjonovka, az ukrán haderő egyik legfontosabb célpontja.
Június 11-én, csütörtökön késő este, 11 óra körül, megszólalt az ukrán nehéztüzérség a Karacsun-hegyről. Tarackokkal, s önjáró nehéz aknavetővel kezdték lőni a falut. – Majd felsüvítettek a “Grad rakétavetők” ismertebb nevükön; a katyusák is.
Éjfél tájban elhallgatott a nehéztüzérség, viszont mintha felgyulladt volna a sötét égbolt, olyan világosság lett. Félelmetes tüzijáték kezdődött, melyet ismét a már hírhedt Karacsun-hegyről indítottak. Az eseményeket a közelből figyelő újságírók először naivan azt feltételezték, hogy világító gránátokat lőnek föl az ukránok, – a tüzérség megfigyelők munkáját megkönnyítendő, hogy le tudják ellenőrizni a találataikat. – De míg a világító lövedékek, a nagy fényözön után, még a levegőben elalszanak, s kihunyva hullanak a földre, – ezek a hegyről kilőtt gránátok bár tüzijátékként robbantak fel ám sistergő tűzeső formájában hullottak a földre. Iszonyú, tomboló tüzeket okozva. Majdnem az egész falu hevesen lángolni kezdett.
Fotó Alexander Kots
A Komszomolszkaja Pravda helyszínen tartózkodó tudósítói döbbenten és megrendülten számoltak be az eseményekről – erős feltételezésük szerint; fehér foszfor gránátokat vetett be az ukrán tüzérség, Szemjonovka civil település ellen!
Alexander Kots és Dimitrij Steshin újságírók elmondták azt is, hogy előzőleg a népi milícia tagjai figyelmeztették őket, – hogyha a földön találnak ismeretlen eredetű narancssárga, vagy fehér anyagot, – ne próbálják megérinteni, mert a szétrobbant lövedékekből szertefröccsent foszfor puszta érintése is súlyos sérülést okozhat!
Ez a hihetetlenül brutális támadás és pokoli tűz, még a sok szörnyűséget átélt helyieket is elborzasztotta. Ráadásul a Genfi Egyezmény is tiltja a fehér foszfor gránátok bevetését civil célpontok ellen. Egyértelmű, hogy itt, Kelet-Ukrajnában ismételten háborús bűncselekmény történt, – melyet az alig egy hete beiktatott új ukrán elnök, Porosenko hadereje követett el.
Mindnyájan hallhattunk már arról, hogy milyen károkat és borzalmas sebesüléseket okoznak ezek a gyújtó gránátok az élő testekben, vagy akár az épületekben. Például az amerikaiak alkalmazták már 2006-ban az iraki Falludzsában, az iszlamista felkelők ellen, vagy az izraeli haderő (IDF) 2009-ben Gázában, – úgyszintén, mint most is Ukrajnában; civilek által lakott területek ellen.
2. Lángra lobbantja a testet
Borzalmas sebeket okoz a foszfor az élő szövetekben, s ha valakire az égő foszfor rácseppen, azt nem tudják eloltani, a csontig égeti a húst.
Halálra égett kisgyermek, az izraeli foszforbombaeső után. Gáza City. 2009. január 8. – Fotó Fady Awan
Halálra égett kisgyermek, az izraeli foszforbombaeső után. Gáza City. 2009. január 8. – Fotó Fady Awan
800-1000 fokon ég hosszú percekig, s mivel a folyadékkal érintkezve fellobban, s foszforsavvá alakul át, – ezért az emberi testben lévő vizet is lángra lobbantja! Hihetetlen kínok között pusztul el az, aki egy ilyen találatot kapott, elszenesedik a teste, mivel a tüzet elfojtani nem lehet. – Az épületeket pedig porig égeti.
Eddig még nem vetettek be ilyen szörnyű fegyvert az ukrajnai konfliktusban a kijevi hatóságok. Viszont nem ez az első eset, hogy nemzetközileg tiltott fegyvereket vetnek be az ukránok, az orosz ajkú civil lakosság ellen:
Május 2-án Odesszában, majd pár nappal később Mariupolban, vegyi harcanyagot; mérgező gázt használtak a tüntetők ellen, melyben többen az életüket vesztették, vagy súlyos mérgezést szenvedtek.
Az elmúlt hetekben pedig kazettás bombákkal támadták Szlavjanszkot, amelyet a nemzetközi egyezmények szerint, szintén nem lehet bevetni a civil lakosság ellen. De használtak a lakónegyedek bombázására nehéz, önjáró aknavetőket, tarackokat, sorozatvető katyusákat (Grad), – és most a fehér foszfor gránátokat.
A Nemzetközi Jog szerint; a foszfort tartalmazó gránátokat csakis a katonai létesítmények ellen lehet bevetni, – de semmiképpen nem használhatják a felek, a lakóterületek közelében. – Itt pedig, (akárcsak 2009-ben Gázában), lakott területeket bombáztak fehér foszforral. Így a magát “Anti-terrorista” egységnek nevező Ukrán Nemzeti Gárda maga a terrorista, a civilek hihetetlenül brutális és kegyetlen bombázása miatt.
3. Nincs kegyelem a háborús bűnösöknek, de a támogatóiknak sem!
Szemjonovka infrastruktúrája teljesen megsemmisült ebben a pokoli támadásban. Nincs víz, se villany, sem pedig telefon. A A gázvezetékek lángolnak. Akárcsak a romok, amelyek alatt felmérhetetlen számú civil áldozat fekszik. Az áldozatok borzalmas sebei, még a sokat látott, afganisztáni veteránokat is elborzasztják.
A város életben maradt lakosai a romok között bolyonganak, keresve hozzátartozóikat. Az utcákon kaotikus állapotok uralkodnak, aki csak teheti, menekül. A város vezetése minden civilt evakuálni akar.
Ám ezek a súlyos bűnök nem maradnak válasz nélkül!
A hírek szerint a donbasszi népi milíciák egyesített erői kemény válaszcsapásra készülnek, a Karacsun-hegyen állomásozó háborús bűnös ukrán tüzérség ellen…
Az orosz kormányzat is a bűnösök megbüntetésére készül. Alekszandr Basztrikin, az Orosz Nyomozati Bizottság elnöke, már tegnap bejelentette, hogy a Kelet-Ukrajnában súlyos háborús bűncselekményeket elkövetett személyeket felelősségre fogják vonni, s ezért ha kell, – akár a tengerfenékről is előkerítik majd őket.
Mind a népellenes parancsok közvetlen végrehajtóit, – de azokat is, akik ezeket a parancsokat kiadták, – keményen meg fogják büntetni!
4. A civilek…
A Kobacsenko család Szemjonovkában ragadt. – A papa a védelmi vonalon.
A fotókat Alexander Kots és Dmitry Steshin készítették, még június 11-én délben, a foszfor-bomba támadás előtt. Arról, hogy túlélték-e az éjszakai bombázást, – nincs információnk…
A Kobacsenko család 2A Kobacsenko család



Ополченцы: Нацгвардия обстреляла Славянск фосфорными 



Szabad Riport / Fort András
Források: Russian RT – Komszomolszkaja Pravda – Oroszország Hangja – Bal-Rad – SzRTI archivum




Orbán: “Minden állampolgár köteles lesz nyomkövetőt

magánál hordani”







Posted on 2012/04/27Szerző: Admin
Kedden adták át a Nemzeti Egységes Kártyarendszer első darabjait. A jelenleg érvényes diákigazolványok helyett mostantól aki újabb diákigazolványt igényel, már csippel ellátott igazolványt kap, és a jövőben már csak RFID-csippel ellátott igazolványokat fognak előállítani. Első körben a diákigazolványok esetében lép életbe az új rendszer, és bevezetik az oktatói, illetve kormánytisztviselő igazolványt.
A kormány tervei szerint a későbbiekben valamennyi személyazonossági okmányt RFID-csippel látnak el, majd az összes okmányt fel fogja váltani egyetlen kártya. Aki eddig homokba dugta a fejét és azt hangoztatta, hogy a társadalom feletti teljes ellenőrzés nem lehetséges – mi több, összeesküvés-elmélet – annak ideje elgondolkozni egy-két dolgon.
Az RFID a “Radio Frequency Identification” rövidítése, vagyis rádióhullámok segítségével drót nélküli adatátvitelt lehetővé tevő technológia. A lényege egy elektronikus kóddal beprogramozott mikrocsip, az ún. transzponder, amely egy miniáramkört és egy antennát tartalmaz, hogy egy azonosító jelet sugározzon ki. A kibocsátott kódot számítógéphez csatlakoztatott speciális olvasó berendezések, szkennerek segítségével lehet fogni.
Az RFID-csip feladatából adódóan kis mennyiségű adat tárolására alkalmas, egy újabb változata pedig lehetővé teszi a tárolt adatok felülírását. Mint azt az új diákigazolvány példája is mutatja, így a csip alkalmassá válik arra, hogy az iskolákban átvegye az ellenőrzők és a napló helyét. Az RFID-csipet régóta használják (leginkább nyugaton) az áruforgalomban, illetve beléptető rendszerekhez is, és a kormány tervei szerint az iskolákban, valamint a BKV járatain kötelezővé teszik majd az ilyen beléptető rendszerek bevezetését. A kormány szerint a közeljövőben a BKV rendszereit úgy alakítják át, hogy az RFID csip átvehesse a jegyek és bérletek helyét is.
Amit ez a hétköznapokban jelent: Első körben – valamennyi, iskolába járó diák ilyen diákigazolvánnyal fog rendelkezni. Mivel a BKV-t és az iskolákat bevonják az átalakításokba, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a diáknak magával kell hordania az RFID csipet. Mindig magánál kell majd tartania, mert a BKV ellenőrnek ezt nyújtja majd oda jegy/bérlet helyett, iskolába érkezéskor ezzel tud bemenni a kapun, a tanórák után ezzel tud kimenni, majd hazafelé a BKV járatain megintcsak nála kell legyen. Az eszköz hatékonyságához nem fér kétség, így várhatóan a tömegközlekedés ennek megfelelően alakul majd minden városban. A tanároknak maguknál kell hordaniuk az RFID-csippel ellátott oktatói igazolványt, mert ezzel tudnak bemenni az iskola épületébe, és ezzel tudnak kimenni. A köztisztviselőknek, a kormányhivatalok alkalmazottainak már nem idegen ez a fajta beléptető rendszer, mert évtizedek óta ezt használják. Minisztériumokban általánosan használt eszköz a beléptető kártya, az új intézkedés csak egy újabb kártyát jelent, aminek már többféle felhasználása lehetséges. Olyan intézményekben, mint például az ország szétrablását lebonyolító vállalat utódszervezete, az MNV ZRt., az alkalmazottak minden egyes folyosó ajtaján csak úgy haladhatnak tovább, ha odatartják a beléptető kártyát, így a személyek mozgása ellenőrizhető. Ha valaki túl sokat tartózkodik a büfében, túl sokat van az épületen kívül, az mind regisztrált távollét, de bizalmas adatok kiszivárogtatásakor is egyszerűen visszavezethető a tárolás helye alapján, hogy melyik az a pár alkalmazott, akinek hozzáférése lehetett.
Első körben az intézmények alkalmazottai, tanulói – második körben a teljes társadalom. A Fidesz nyilatkozatai szerint ugyanis a későbbiekben a személyigazolványok és a vezetői engedélyek is RFID-csippel lesznek ellátva. Ha az első sorozat elkészül, már csak hónapok kérdése az új típusú személyigazolvány.
Mivel az RFID-csip egy adott kódot sugároz és minden állampolgár egyedi azonosító kóddal bír, ezért a magunknál hordott diákigazolvánnyal, személyigazolvánnyal és vezetői engedéllyel egyben visszakövethető a tartózkodási helyünk is. Ezek olyan dokumentumok, amit minden állampolgár köteles magánál tartani, így minden állampolgár köteles magánál tartani az RFID-csipet.
Az RFID-csip érzékelése a hétköznapokban nem lehetséges egy adott távolságon kívül, köszönhetően a beléptető rendszerekben használt alacsony érzékenységű készülékeknek. Ez lehetővé teszi, hogy a csipet csak egy adott helységben, ajtó előtt, stb. használjuk. Ha ezeknek a készülékeknek nem lenne gyengére állítva az érzékelése, abban az esetben pl. egyetlen BKV-jegy nyitva tartaná a közeljövőben Budapestre telepített összes BKV-s beléptetőt, vagy egyetlen diák beléptetője az összes diáknak nyitva tartaná az iskola kapuját. Vagyis az RFID-technológia rövidtávú volta nem azt jelenti, hogy csak egy adott távon belül érzékelhető csipet tesznek az igazolványokba, hanem logikus oknál fogva vannak/lesznek gyenge érzékenységű készülékek használatban.
Mivel az RFID-csip gyenge jelet bocsát ki, csak a vevő készülék érzékenysége fokozásának kérdése, hogy a jel távolabbról is érzékelhető legyen. Akár az összes egyszerre. Egy telefonközpont technikai háttere elegendő ahhoz, hogy kis átalakításokkal monitorozható és regisztrálható legyen a tízmillió állampolgár mozgása a nap 24 órájában. Nyilván nem véletlen egybeesés, hogy a kormány az új RFID-csipek bevezetésével párhuzamosan új állami telefonszolgáltatót hoz létre…
Nem nehéz mindebből észrevenni, hogy a Fidesznek köze nincsen a magyar érdekképviselethez (döbbenetes, de rengeteg embert még mindig megtéveszt), helyette szolgalelkűen a csak “New World Order” néven elterjedt szabadkőműves terror-rendszer lokális végrehajtója. Akinek még ez az intézkedés sem árulkodó, az várja csak meg, ameddig a gyerekének nem a diákigazolványába, hanem kötelezően a bőre alá ültetik az RFID-csipet, akár egy állatnak. Mi nem kérünk belőle.
Molnár István – Jövőnk.info




Háborús bűnök: az ENSZ nyomozna, Izrael nem

Hagyja



Selján Péter | 2009. április 20., hétfő
Nem valószínű, hogy Izrael együtt fog működni az ENSZ kezdeményezte vizsgálatban, amely az izraeli katonák és a Hamász fegyveresek által a gázai harcok alatt állítólagosan elkövetett háborús bűnök ügyében indult – írta a Háárec. Mint ismeretes, a zsidó állam még december végén indított egy 22 napos offenzívát a Hamász uralta Gázai-övezetben, azzal a céllal, hogy megfékezzék a palesztin fegyveresek rakétatámadásait.
Egy palesztin jogvédő szervezet szerint 1417 palesztin, köztük 926 civil vesztette életét a harcokban. Izrael azonban vitatja ezeket a számokat. Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa a korábban a Jugoszláviában és Ruandában elkövetett háborús bűnök ügyében eljáró dél-afrikai főügyészt, Richard Goldstone-t állította annak a vizsgálatnak az élére, amely a december 27. és január 18. közötti fegyveres harcok alatt állítólagosan elkövetett emberi jogsértéseket hivatott felderíteni mindkét oldalon – írta a Reuters.
Egy izraeli kormányközeli forrás szerint Goldstone levelet kapott a zsidó állam genfi nagykövetségén keresztül, amelyben az áll, hogy Izrael lehetetlennek tartja, hogy együttműködjön ebben a vizsgálatban. A névtelenséget kérő forrás hozzátette, hogy az Emberi Jogi Tanács által január 12-én elfogadott határozatot, melyben a katonai offenzívát elítélve a harcok beszüntetésére szólították fel a zsidó államot, a legtöbb demokratikus ország nem támogatta.
Gáza az izraeli hadművelet után
Emberi jogi szervezetek már korábban is kritikával illették Izrael Gázai-övezetben végrehajtott offenzívája során gyakorolt magatartását, kérve az esetleges háborús bűnök elkövetésének kivizsgálását mindkét oldalon. Az ENSZ vizsgálóbiztosainak az izraeli fél esetében a pontatlan tüzérségi tűz és a fehér foszfort tartalmazó lövedékeknek az övezet sűrűn lakott területein való alkalmazásának kérdését kellene kivizsgálniuk.
Az izraeli gyakorlat mellett - Goldstone elmondása szerint - a palesztinok által elkövetett esetleges emberi jogsértéseket is górcső alá veszik a nyomozás során. Az emberi jogi szervezetek szerint a Hamász vezetői ellen azért kellene nyomozást indítani, mert válogatás nélkül lőttek ki rakétákat izraeli civilekre, valamint állítólag élő pajzsnak használták a gázai lakosságot a harcok alatt.
A Hamász - Izraellel ellentétben - nem tagadta meg együttműködését a Goldstone vezetésével zajló vizsgálatban, habár nem is erősítette meg ilyen irányú szándékát. A Human Rights Watch jogvédő szervezet még szerdán felszólította az Egyesült Államokat és az Európai Uniót, hogy Izraelre és a Hamászra nyomást gyakorolva mindkét fél hozzájárulását szerezzék meg. Goldstone négyfős csapata várhatóan a következő hetekben utazik majd a régióba, az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának pedig júliusban tesz jelentést.



A Times is megírta, ami videónkon látszik: Izrael tiltott foszforbombát vetett be - a zsidók persze tagadnak
A londoni Times szerint fehérfoszforos bombákat használt Izrael, amelyet a nemzetközi szerződések értelmében tilos a lakosság ellen bevetni. Persze ez nem érdekli a béke angyalait. A bomba sűrű füstbe borítja a környéket, a civileknek pedig súlyos égési sérülést okoz. A foszfor közel 10 percig ég igen intenzíven. Tökéletes eszköz a demokrácia exportjában, nemde?

Az izraeli hadsereg tagadta a fehérfoszfor használatát. A Times most képi bizonyítékokkal igazolta gyanúját. Az izraeli tüzérségről készült fotókon jól látható, hogy az izraeli tarackokba M825A1 típusú lövedékeket is betáraznak. Az alábbi videókon pedig minden bizonnyal ezen bombák láthatóak.
 
(Index nyomán Kuruc.info)
Kapcsolódó:



Gyengített urániumot vet be Gázában Izrael – Depleted

uranium found in Gaza victims

Norvég orvosok gyengített uránium nyomaira bukkantak a szárazföldi hadművelet során megsebesített palesztinok testében, közölték az iráni Press TV-vel.
A hírt átvevő Al-Dzsazíra emlékeztet: Ehud Barak "védelmi" miniszter vasárnap úgy nyilatkozott: tele lesz meglepetéssel az offenzíva.


Medics tell Press TV they have found traces of depleted uranium in some Gazan residents wounded in Israel's ground offensive into the strip.
Norwegian medics told Press TV correspondent Akram al-Sattari that some of the victims who have been wounded since Israel began its attacks on the Gaza Strip on December 27 have traces of depleted uranium in their bodies.
The report comes after Israeli tanks and troops swept across the border into Gaza on Saturday night, opening a ground operation after eight days of intensive attacks by Israeli air and naval forces on the impoverished region.
Israeli Defense Minister Ehud Barak warned on Sunday that the wide-ranging ground offensive in the Gaza Strip would be "full of surprises."
A ground offensive in the densely-populated Gaza is expected to drastically increase the death toll of the civilian population.




Donbassz-ma!





Posted on 2014/06/13Szerző: Admin
A Donyeck-régióbeli Dobropole városka határában talált magának célpontot Avakov “terroristaellenes” latorkülönitménye.
dobrop1Egy zöldségraktárat szemeltek ki maguknak, mint lerombolandó ellenséges objektumot. A környéket eddig megkimélték a küzdő felek. Egészen ma délelőttig.
dobropdobrop2dobrAz esztelen akciónak három civil áldozata, legalább hat súlyos sérültje lett, és komoly anyagi kár.
Luhanszk-régióban Makarovo egyik autószervize bánta a junta vérszomját. A szerelőműhelyre egy arrajáró tankból nyitottak tüzet a banditák. Eddig ebben a térségben is viszonylagos nyugalom volt. Ezzel az akciójukkal viszont sok barátot nem szereztek maguknak a zsoldosok.
mak1mak3mak2Ebben a terrortámadásban csak egy személy sérült meg, szerencsére ő sem súlyosan.
Donyeckből viszont pánikszerűen menekülnek a Valcman-Porosenko helyi adminisztrációjának Kijevhez hű szálláscsinálói. “Fülest kaptak” arról, hogy a hiénahorda rohamot kiván inditani a régióközpont ellen.
Kijevben pedig Kolomojszkij féreg megtette javaslatát Valcman hitestesvérnek.
kolom
Azzal az elképesztő ötlettel állt a Nyalókakirály elé, hogy húzzanak egy jó magas betonfalat az orosz-ukrán határ teljes hosszában. Mind a majd’ kétezer kilométer hosszon. Aknamezővel, villanykeritéssel. Már ki is számolta, hogy kétszáz millió euroból kijönne a mű, és akár hat hónap alatt meg is lehetne épiteni. Példaként az Izrael által épitett falat hozta fel. Ráadásul fel is lendithetnék vele az ukrán épitőipart-nyájaskodott a zsidrákhiéna.
Reményei szerint ezzel elvágnák a “szeparatistákat” Oroszországtól, és akkor…!
(A barom csak arra nem gondol, hogy ahhoz egyrészt uralniuk kellene a teljes határszakaszt, másrészt az épitkezéshez nem ártana egy kis nyugalom sem. Márpedig a jelek szerint e két tényező még jó ideig nem fog fennforogni.)
 Djakovo faluban (Luhanszk régió) a hét közepén a falucska mellett súlyos veszteségeket szenvedett pribékhorda kiegészülve visszatért, és most a helybéli civilek lemészárlásával áll bosszút. Ma délelőtt rontottak a szerencsétlen falura, és válogatás nélkül lőttek mindenkire korra-nemre való tekintet nélkül. A szörnyű mészárlásról egy túlélő adott hirt. A halottak száma-mind civil-vélhetőleg meg fogja haladni az ötvenet.
Mariupolban magyar idő szerint délután kettő órára elültek a harcok. Itt a népi milicia hat harcosa elesett. Pillanatnyilag a várost a fasiszták uralják. A lartok veszteségeiről nincsenek adatok.
(B-R)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése