2017. augusztus 20., vasárnap

Állomképek a valóságban





Állomképek a valóságban


Íme a szörnyeteg: ez az ember a terrortámadás fő gyanúsítottja - mindenki őt keresi most

Jelenleg is nagy erőkkel keresi a rendőrség Moussa Oukabirt, aki testvére nevére bérelte a barcelonai terrortámadáshoz használt egyik furgont.

A rendőrség korábban közzétett egy képet Driss Oukabirról, mivel úgy gondolták ő bérelte azt a kisbuszt, amivel a csütörtök délután történt merénylet után el akartak menekülni a támadók. A járműben a marokkói származású férfi útlevelét találták meg, azonban Driss később önként jelentkezett a rendőrfőkapitányságon, ahol azt állította, hogy öccse, Moussa Oukabir lopta el az iratait.


A rendőrség jelenleg a 18 éves fiatal megtalálására összpontosít - írja a DailyMail. Mint kiderült, Moussa nagyon aktív volt a közösségi médiában, és nem is leplezte a nem muszlimok iránti gyűlöletét:
"Ha én lennék a világ királya, első intézkedésem az lenne, hogy megöljem a hitetleneket" - írta egyik bejegyzésében.


Barcelonai terrortámadás
Csütörtök délután Barcelonában, a La Rambla nevű sétálóutcában gyalogosok közé hajtott egy furgon. A gázolásos merényletben 13-an vesztették életüket, köztük egy hároméves gyermek. A legfrisebb információk szerint, több mint 100 sérültje van a terrortámadásnak.



Hivatalos: magyar sérültje is van a barcelonai terrortámadásnak



Egy magyar sérültje is van a barcelonai terrortámadásnak/Fotó:MTI

Van egy magyar sérültje a csütörtöki barcelonai támadásnak, egy nő könnyebben megsérült, de már el is hagyhatta a kórházat - mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára pénteki sajtótájékoztatóján.
Közölte, szerencsére a halálos áldozatok között nincs magyar. A sérült nő kartörést szenvedett, a barcelonai főkonzulátus munkatársai személyesen is felvették vele a kapcsolatot, de konzuli segítséget nem kért - közölte. Az államtitkár kiemelte: a főkonzulátus folyamatos ügyeletet biztosít, a külképviselet a +34 629745593-as számon érhető el.







Megmutatta új párját Ábel Anita. Nagyon szépek együtt...



De csak a csaj III/III- besugó ??



Nemrég robbant a hír, hogy a TV2 lecserélte Majkát, Ábel Anita új párt kapott. A Drágám, add az életed! című műsort innentől már nem Majka - Ábel Anita duó fogja vezetni, mint az előző két évadban. Most, a harmadik évadban Csonka András lesz Anita társa.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése