2017. augusztus 20., vasárnap

A Hitler-leányzó, Rothschild Negyedik Birodalma és még sok minden más






A Hitler-leányzó, Rothschild Negyedik Birodalma és még sok minden más








Fehér könyvek zsidó , és szabadkőműves cenzúra nélkül




2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az információ terjed az interneten (index.hu):
network.huEzrek vonultak utcára hétfő este Athénban     …
Egyes tüntetők plakátjain “Ki az országunkból, te cafat!”, “Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!” feliratok szerepeltek”
Sajnos ez nem egy áprilisi tréfa. A szemmel látható hasonlóság nem véletlen… A képek hitelesek, a bal felsö Angela Merkel kép például a Time magazin egyik 2006-os számában jelent megA bal alsó kép pedig Eva Braunt, Adolf Hitler élettársát ábrázolja. Merkel a háttérhatalom egyik legtitkosabb fegyvere (volt), s egy ideig nagyon úgy tünt, hogy ami annak idején nem sikerült az édesapjának durva eröszakkal, az most öneki – kifinomult átverés alkalmazásával- sikerülni fog: teljesen egybeolvasztani Európát egy Negyedik Birodalomba. De szerencsére a dolgok egy picit megbonyolódtak. A cikk nagyvonalakban felvázolja, hogy mely, az illuminati felsöbb körökben régóta lappangó belsö ellentétek miatt .
Kezdjük Angela Merkellel, kinek már a wikipédiában szereplö „hivatalos“ életrajza is fura. A wikipédia szerint:
Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben “osztályellenségek” voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!
További érdekes epizód a wikipédiás Merkel életrajzból:
Egyetemi évei alatt Angela a fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakít ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csípöböl elutasította, de aztán “leszólt” nekik a párt, hogy Angelának az is megengedett . A wikipédia még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.
Aztán jött a “rendszerváltás”, gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik nem viszik semmire. De nem!
Merkel azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesítés után! Érted nem! Egy ismeretlen, állítólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 34 éves, szintúgy ismeretlen „komcsibébije“ azonnal Helmut Kohl kormányába került. 1990-ben Kohl ifjúságügyi miniszternek nevezi ki, pár hónapra rá 1991-ben már a német kormánypártjának, a CDU-nak az elnökhelyettese!
S most!
Nézzük meg az ONI egyik még 2007-es kiszivárogtató írását, melyböl már a kukac.sk-n én is fordítottam, és tartalmaz néhány igazságot…
A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló “halálangyal”, bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó kutatásának az atyja:
Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával.
Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, míg nem születik meg a bébi, így Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is említi, hogy az “édesapja” 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba.
Az egyezség szerint aztán Angelát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a “szülei” a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is). Angela sohasem volt politikailag aktív az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesítés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 34 évesen.
Amikor 2011 februárjában az alábbi sorokat írtam a kukac.sk-ra, még lényegében igaznak voltak tekinthetöek:
Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek. A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az “új világrendbe”, az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült Államok kiépítése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.
S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült Államok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, míg Németország, euro krízis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krízis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. Annak ellenére, hogy a német lakosság létszáma mindössze töredéke a kínainak, az ország exportja vetekszik Kínáéval. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kínának. Kína nem lesz szuperhatalom, soha!
Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült Államok irányítását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a “bizniszben” nyakig benne van (volt?) a jelenlegi német nemzetiségü “szentatya” is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává. Az “euró mentésére” hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót.”
Hogy az Európai Egyesült Államokról, vagyis a készülö Negyedik Birodalomról, íródott sorok mennyire igaznak bizonyultak, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hetek történései, amikoris már teljesen nyíltan elkezdtek az Európai Unió vezetöi is beszélni az Európai Egyesült Államokról a fösodratú médiumokban.
Egyes angol médiumok, mint a Daily Mail – aggódva az egyre nagyobb német befolyás miatt – pedig váratlanul messzire is elmentek:
Rise of the Fourth Reich, how Germany is using the financial crisis to conquer Europe
(A Negyedik Birodalom felemelkedése, avagy Németország Európa leigázására használja a pénzügyi válságot)
Valójában persze nem(csak) Németország, hanem föként a Rothschild dinasztia.
A Negyedik Birodalom építése mára nem halad a tervezett ütemben, az egyik fö probléma ugyanis maga a Hitler-lány!
Tudni kell, hogy Angela Merkel egyik fö protézséje az illuminatik köreiben mindig is a Bush-család volt. Már az édesapjának, Adolf Hitlernek is a legföbb pénzügyi támogatója George Bush nagyapja, Prescott Bush volt (a Rothschild/Windsor vonal nagybankjai mellett). Nem is csoda, hogy Merkel hatalomra jutása után ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg sajtóban:
German leader emerges as key Bush ally in EU
(Merkel Bush leghüebb támogatójának bizonyult)
Merkel – akkor még csak mint ellenzéki vezér – támogatta Bushék 2003-as iraki invázióját is, ami nagyon nem volt jellemzö a többi nyugat-európai vezetöre abban az idöben.
Késöbb viszont jöttek a 2008-as események, amikoris az illuminatik „békésebb szárnya“ megakadályozta Bushékat abban, hogy atomkonfliktust robbantsanak ki. (lásd a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család c. írást).
Az illuminatiknak tudnillik két fö szárnya van manapság: a háborúpárti és a békésebbnek vélt, az új világrendbe „pusztán“ pénzügyi összeomlás által belejutni óhajtó szárny (például Barack Obama is ide sorolható). Merkel viszont mindig is a Bush vonal embere volt. Egyfajta „harmadik pólusként“ bejön a képbe még a Vatikán is, mely egészen 2008 nyaráig szintén benne volt Bushék minden mocsokságában. Ezért hallgat mellesleg a Vatikán máig olyan makacsul szeptember 11 felöl, mert Bushékkal együtt nyakig benne volt. Igen, a jezsuiták, a „roszikruszik“ (a rózsakeresztes banda) valamint maga a „szentatya“ is nyakig benne volt szept 11-ben.
Az elöbb említett „békés illuminati vonal“ kiéheztetés árán akarja az emberiség egy részét elpusztítani, míg a Bush-vonal atomfegyverekkel próbálta… az egyik tényleg jobb mint a másik.
2008-ban a Vatikán szembekerült mind a két másik illuminati vonallal, a 2008-as atomháborús tervekben már nem volt benne. Ennek külön története van, még majd említem.
A 2008/09-as események kapcsán jön be a képbe még egy érdekes alak, Benjamin Fulford is, akinek a blogjából korábban már többször is idéztem. Fulford egyáltalán nem „ellenálló“, mint aminek feltünteti magát, hanem a Rothschild család „békésebbnek“ számító szárnyának a megmondóembere. A blogbejegyzései info/dezinfo keverékek, ennek ellenére mégis ajánlom az olvasásukat, mert annak tudatában, hogy ki Fulford valójában, bizonyos mértékig könnyen „dekódolhatók“, kiszürhetök belölük a dezinfok, és az ember a végén értékes bennfentes infokhoz juthat a hatalom legcsúcsáról, melyek a 100 százalékban kontrolált globális médiumokban garantáltan nem jelenhetnének meg.
Az „Arab Tavasz“ mögött is a „békésebb“ európai illuminati szárny áll, melyhez Obama is sorolható. A líbiai invázió nem volt tervezett, eredetileg azt hitték, hogy Kadhafi ellen sikerül majd fellázítani a líbiai lakosságot. Amikor viszont nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni, és hogy Líbiát bombázni kell, az európai vonalhoz nem túl hüséges Merkel bejelentette, hogy Németország ebben nem vesz részt. „Érdekes“ dolgok történnek ezután.
Fulford március 21-i bejegyzésében például szintén leleplezi, hogy kicsoda Merkel valójában:
Fulford, 2011. március 21:
Chinese and Russian intelligence now report that Germany’s Angela Merkel is the daughter of Adolf Hitler thanks to the use of frozen sperm and the expertise of a Nazi doctor captured by the Soviets. That means she is almost certainly one of the ringleaders of the Nazi faction still hoping for a fascist world totalitarian government.”
Ez mindössze egy nappal azután történt, hogy Merkel helikoptere kishíján lezuhan a CIA merényletkísérlete miatt…
2011. március 20:
Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete
Késöbb pedig ez a „békésebb“ illuminati szárny biológiai vegyifegyvertámadást hajt végre Németország ellen… (lásd: A német e.coli “járvány” bio-terror támadás volt c. írást)
Ezeknek a mai napig dúló ellentéteknek köszönhetjük, hogy a Rothschild féle „európai integráció“ Merkel nem mindig engedelmeskedö magatartása, és a német politikusok kifejezett ellenállása miatt zötykölödve halad.
Az e.coli támadás nemcsak a líbiai invázióban elutasított részvétel miatt volt bosszú, hanem azért is, mert a németek nem voltak hajlandóak „menteni“ Görögországot a Rothschild elvárások szerint. Amennyiben Görögország idö elött csödbe megy, úgy könnyen bukhat akár az áhított Negyedik Birodalom is.
A terv ugyanis az, hogy a válságra hivatkozva belekényszerítsék az európai államokat a szuverenitásuk feladásába, mondván a válságot csakis teljesen egybeolvasztott pénz- és gazdaságpolitikával lehet leküzdeni (ami hazugság). Amennyiben viszont a szuverenitások feladása ELÖTT beindulnak az európai csödsorozatok, úgy az Európai Egyesült Államok (a Negyedik Birodalom) terve is füstbe mehet. Ne tévesszem meg senkit: az EURO mindenképpen bukni fog, viszont nem mindegy, hogy még az elött, mielött az európai országok feladják a függetlenségüket, vagy pedig azután. Az EURO-t felváltani hivatott globális pénzt ugyanis csakis egy olyan Európában lehet majd könnyen bevezetni, ahol az európai országok már le vannak fokozva egyszerü régiókká. Máskülönben ezek az országok újból a saját nemzeti pénznemeiket vezethetik be! Ez az amitöl a Rothschild család irtózatosan retteg.
Mivel egyre jobban úgy tünik, a görög csöd elkerülhetetlen, a Rothschild család által uralt központi bankok a napokban bejelentették, hogy az ÖSSZES emiatt bajba került bankot a világban megpróbálják majd megmenteni! Az EUROT és az európai bankrendszert ugyanis bármi áron életben akarják tartani addig, míg az európai államok nem adják fel a szuverenitásukat.
Minden tehát a németektöl és a Hitler-leánytól függ majd a jövöben. Reményt ad, hogy újabban már a Vatikán és a hozzá mindig is erösen kötödö Berlusconi se teljesen partnerük ebben. Ami Olaszországban fog történni az EURO kapcsán, kulcsfontosságú lesz. A Hitler-leány jelenleg sajnos mintha ingadozna, a napokban például Sárközyvel közösen bejelentette, hogy Görögországot mégse hagyják csödbe menni. S hogy még bonyolultabb legyen a kép, a korábban „békepárti“ illuminati szárny egyes elemensei kezdenek háborúpártivá válni …
De nem akarok ezekbe a heti rendszerességgel változó „szappanopera“ részletekbe belemenni, a helyzet képlékeny, tessék követni a Médiafigyelöt.
Hogy szétesik avagy teljesen összeolvad az EU a legvégén, továbbra is marad mint „millió dolláros kérdés“.
Egy késöbbi cikkben – „A 2009-es harc a pénzügyi rendszerért“ lesz a címe – , kitérek még pár nagyon érdekes dologra, melyekröl a mediális elhallgatás miatt máig vészesen keveset tudni, s én se tudok majd a teljes „nagy képpel“ szolgálni. Viszont itt az ideje ezeket elkezdeni.
A Vatikánról lesz szó, mely minden jel szerint kishíján fatális hibát követett el azzal, hogy támogatta a sátánista illuminati Bush vonalat az új világrend kialakításában. 2008 augusztusában ugyanis egy felettébb érdekes per kezdödött a pápa ellen: a Templomos Lovagok kései „jogutódai“ beperelték a katolikus egyházat az öket még az 1300-as években ért sérelmekért, s követelték emiatt maguknak a Vatikán vagyonának jelentös részét! Hasonló ez ahhoz, mintha Magyarország jelenleg beperelné Mongóliát az 1200-as évekbeni tatárjárás miatt.
De nem, nem viccelek, a dolog a szabadkömüvesség „elödének“ számító Templomos Lovagok részéröl komoly volt, még a Daily Telegraph is írt róla:
Talán ezért van az, hogy a Vatikán már mintha nem lenne túl lelkes az „európai integrációért“, mivel 2009-ben szembe találta magát a „békésebb“ európai illuminatusi vonallal is, mely az eseményeket jelenleg is uralja. Na de ezekröl a dolgokról, melyekben Fulford szintén benne volt/van, majd még késöbb.
……………………………………………………………………………..
Függelék:   2015. július 21.
A görög sajtóban újabban elég sok, érdekes infó jön le Merkelről, lévén a német vezetés egyre gyűlöletesebbé kezd válni a görögök szemében a 2015-ös csődhelyzet miatt:
Az ifjú Merkel újnácikkal találkozgatott a ´90-es években (képekkel)
When Merkel hung out with Nazi friends (photos): http://en.protothema.gr/when-m…ts-photos/
network.huEbben a másik görök újságcikkben található fotón pedig az ifjú Merkel fényképe a nagyanyja, Klara Hitler fiatalkori fényképével van összehasonlítva. A hasonlóság szintén nagy:











A NÉMETORSZÁGI E. COLI “JÁRVÁNY” BIOTERROR-TÁMADÁS VOLT


Az idö teltével nemhogy tisztázódna az ügy, hanem inkább egyre képtelenebb, mondhatnánk zagyvább “magyarázatok” jelennek meg a sajtóban, mint pl.:

Helyileg termesztett növényi csírák okozzák az eddig huszonkilenc ember életét követelő, és csaknem háromezret megbetegítő járványt, így a paradicsom, uborka és saláta fogyasztására vonatkozó figyelmeztetést feloldották, mondta Reinhard Burger, a németországi Robert Koch Intézet elnöke pénteken”

Sok ember elsö gondolata az “e. coli”-s hírek hallatán nyilván az volt, ugyan miféle fura baktérium képes csírákban is megmaradni és 3000 embert megbetegíteni, de úgy, hogy közülük 700-at súlyos/életveszélyes állapotban kórházban ápolnak? Ez nem egy mindennapos dolog! Hisz kisebb e.coli kitörések már voltak az USAban is, de azok nem csináltak szalagcímeket a médiumokban, mert nem voltak olyan drámaiak mint ez.
S vajon miért nincs elfogadható magyarázat még mindig arra, mi vitte be a baktériumot a csírákba?
Talán azért, mert egy másik, frissebb hír szerint már:
The head of Germany’s national disease control centre, Reinhard Burger, said that even though no tests of the sprouts from a farm in Lower Saxony had come back positive, the epidemiological investigation of the pattern of the outbreak had produced enough evidence to draw the conclusion.”
A német nemzeti epidemiológiai intézet igazgatója, Reinhard Burger szerint arról a bizonyos alsó-szászországi farmról származó csírák tesztjei sem mutatták ki az e.colit, ennek ellenére mégis száz százalékra biztosak, hogy innen indult ki a járvány!”

Nos, a kérdésnek sajnos inkább így kellene hangzania: ki intézett bioterror-támadást a németek ellen és miért?
Az ONI kiszivárogtatóoldala szerint nem más mint a CIA!
Az e.coli azért volt minden antibiotikummal szemben ellenálló, mert génmanipulált volt!
A történet része ennek az eseménysorozatnak:
1. Merkel elköveti azt a “hibát”, hogy Németország nem vállal szerepet a líbiai invázióban(mivel épp több tartományi választás elött állt az inváziót követö három hétben)
2. Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesetehttp://www.nol.hu/kulfold/ezer_meteres_zuhanas__merkel_szerencses_balesete
Mondjuk inkább úgy, hogy “balesete”. Igen, egy CIAs merényletkísérlet volt.
3. Egy német hitelminösítö ügynökség leértékelte az USA adósbesorolási kockázatát:
(valójában már rég meg kellett volna tenni, na de ezek politikai dolgok)
4. Jelentéktelenné válhat a NATO? 
http://hvg.hu/vilag/20110610_amerika_nato_gates
A német magatartást példaként használva több NATO tagállam azóta se hajlandó részt venni a líbiai invázióban, ami a NATO lassú dezintegrációjához vezethet.

A Pentagon főnöke kétségbe vonta a NATO életképességét, mert tagjait garasoskodás és a politikai akarat hiánya jellemzi, ami végső soron az amerikai támogatás megvonásához vezethet.”

5. Németország továbbra sem hajlandó beadni a derekát Görögországot illetöen


The German government on Friday signalled it would not back down in its stand off with the European Central Bank over the involvement of owners of Greek sovereign bonds in a new round of aid for the debt-ridden country”

Németország pénteken (vagyis tegnapelött) sem volt hajlandó feloldani az Európai Központi Bankkal szembeni patthelyzetét, továbbra se hajlandó pénzt adni a görög mentöcsomagra a jelenlegi feltételek mellett.”

A feszültség miatt – az internetes kiszivárogtatóoldalak szerint – szombatra “beidézték” Obamát az épp most zajló Bilderberg összejövetelre, mivel túl messzire ment el a németekkel szemben.
Egy eheti cikk a 2011-es Bilderberg összejövetelröl a TIME magazinban:
Bilderberg: The Uber-Powerful Global Elite Meet Behind Closed Doors in St. Moritz
(Bilderberg: A rendkívül hatalmas globális elit zárt ajtók mögött találkozik St. Moritzban)
Advertisements




HILLARY MEGKAPTA AZ ÖNMEGSEMMISÍTÉSI PARANCSOT


Nukleáris hamis zászlós merényletet, amit az “iszlamistákra” kentek volna, és ami a gyözelemhez hozzasegítette volna Donald Trump-ot, már valószínüleg nem fognak tudni csinálni az elnökválasztásig, így a “B variánsnak” számító békés forgatókönyv kivitelezése is megkezdödött, a békés módszerekre alapozó, lassú szalámitaktika Donald Trump elnöki székbe segítéséhez, aminek része, hogy Hillary Clinton-nak ki lett adva a parancs, hogy “semmisítse meg magát”. Az amúgy valóban beteges Clintonné szept. 11-i “ájulásos sztoryja” tervezett módon, megjátszva történt.
Ha nincs ott véletlenül éppen a tűzoltó foglalkozású Zdenek Gazda felvidéki magyar ember okostelefonjával – pán-Mucsa ottani őrembere –, máig nem tudjuk, hogy Clintonné többször összerogyott, és kisbuszába csak stábja sok-sok segítő kezének hála tudott végre beesni. És akkor még elnök is lehetett volna belőle, amire most már nem sok az esélye. Amint megkeseredett szájjal írhatná nálunk egy Soros-alapítású portál: „Egy magyar Gazda lászlópetrázta ki Hillary Clintont a Fehér Házból.
Egy jelentéktelen magyar “gazda” golyózta ki Clintonnét a Fehér Házból … Túl szép, hogy igaz legyen? Hát igen, valóban nem az…
Ki lehet ez a “gazda gyerek”, aki valójában angolul és csehül irkod a Twitterre, és érdekes twitteres azonosítója van:
A “New York Devils” hokicsapat korábbi cseh származású világsztárjának, Patrik Eliášnak ( https://en.wikipedia.org/wiki/Patrik_Eli%C3%A1%C5%A1 ) az ismeretségi körébe tartozik …
A “gazda videó” megnézhetö itt:
9/11: Hillary Clinton rosszul lett a megemlékezésen


Hillary Clinton Faints 9/11/16







A videó elsö furcsasága, hogy bár állítólag okostelefonnal készült, a kép egyáltalán nem rázkódik, hanem úgy tünik, mintha egy stabilizált, professzionális videókamerával készült volna.
A másik furcsaság az, hogy Hillary Clinton testörei hagyták, hogy Gazda filmezze az egészet, még csak meg se próbálták elvenni töle a mobiltelefonját, holott világos, hogy ez a videó lenullázhatja Clintonnénak az esélyeit az elnöki székre (mint ahogy a Magyar Hírlap kommentárja is megjegyzi). Mivel Gazda volt az egyedüli, aki filmezte Clintonné ájulását, nem kellett volna mást csinálni, mint a testöröknek kikapni a kezéböl a mobiltelefont…
A harmadik furcsaság az, hogy még aznap (szept 11), további videófelvételek jelentek meg az “alternatív médiumokban” Clintonné ájulásáról, azt sugallva, mintha Gazdán kívül más is filmezte volna az incidenst, holott, ha alaposan megnézzük, ezek a videók nem mások, mint a gazda videó benagyított “tükörváltozatai”!
Az egyik ilyen, sok milliós nézettséget kapó manipulált videó megnézhetö itt:
A “hivatalos” Gazda videón a kopasz fejü, izmos testör Clintonné jobb oldalán látható, amint azt megragadja:
gazda_klinton
A háttérhatalmi ügynökök által szerkesztett alternatív médiumokban megjelent “további videókon” pedig a kopaszfejü testör Clintonnét a bal oldalán ragadja meg … “További videók” tehát nincsenek, az állítólagos többi videó is a “Gazda videó” benagyításával és tükrözésévelkészült.
gazda_klinton_mirror
Ennyi furcsaság láttán azt hiszem világos, hogy Clintonné nagy nyilvánosság elé kürtölt ájulásos videója megjátszott volt.



A SERTÉSINFLUENZÁT 2009-BEN AZ AIR FORCE ONE VITTE MEXIKÓBA



Mottó“: Obamát sertésinfluenza ellen oltják 2009 decemberében. A fekete pulóver a Fehér Ház növérén, az elnökön, a piszkossárga függöny az ablakban, valamint a vérvörös betegellátó szék természetesen nem szimbolizál semmit. Vagy esetleg mégis?
obamat_oltjak666
De komolyabban: bevallom, hogy nem kis büntudatom van amiatt, hogy az elmúlt években Obamát a kelleténél pozitívabb színben tüntettem fel. Személye sajnos tölem jóval magasabbrangú embereket is megtévesztett, köztük a Pentagon azon tábornokait is, akik 2008-ban hatalomra segítették abban a hitben, hogy így megelözhetö lesz egy Iránnal vívott harmadik világháború (ami egyébként meg is lett elözve), de akik 2009 tavaszán – látva, hogy ki lett valójában megválasztva amerikai elnöknek – már arra törekedtek kétségbeesetten, hogy lelöjék az elnöki gépet New York felett.
2009 a mesterségesen elöidézni próbált járványok éve volt c. írást anno 2010-ben a következöképp fejeztem be:
Bizonyos meg nem erösített hírszerzési információk szerint egy ilyen biológiai fegyverekkel kísérletezö “Al-Kaida” támaszponton lett összekotyvasztva a sertésinfluenza vírusa is valahol Algériában, majd libanoni “Al-Kaida” ügynökök jutatták el Mexikóba Paraguay, Brazília és Argentína hármashatár övezetén keresztü“.
Nos, sajnos ez (is) egy nagyon okosan kitalált dezinformációnak bizonyult, amit valószínüleg a legfelsöbb szinteken találtak ki, és ami aztán sok embert meg is tévesztett.
Közelebb áll az igazsághoz az, amit a F16-os üldözte Obama elnöki gépét 2009-ben New York felett c. írásban feszegettem:
A konfliktus a Pentagon tábornokai és az USA “tradicionálisan” bábelnöke közt még George Bush idején kezdödött (lásd: Irán késésben levö megtámadása ), és azóta is tart. Hogy mi volt ezen incidens pontos oka, azt nem tudni, talán az éppen “kitört” “sertésinfluenzajárvánnyal” függött össze.“
De még mennyire, hogy azzal függött össze!
Az elsö gyanús jelek, amit akkor sokan nem vettek figyelembe abból kifolyólag, hogy az elnöki gép minden gyanú felett állt, a következö bizarr hírek voltak:
Egy héttel azután, hogy Obamával kezet fogott, Felipe Solis mexikói építész sertésinfluenzához hasonló tünetekkel elhunyt…
Influenzához nagyon hasonló tünetekkel hirtelen elhunyt a mexikóvárosi antropológiai múzeum egyik prominens egyénisége, egy héttel azután, hogy a múzemban fogadták Obamát.”
Sertésinfluenzával fertözödött meg Barack Obama egyik aszisztense Mexikóban
(Barack Obama aide infected with swine flu in Mexico)
Sertésinfluenzában betegedett meg Obama kíséretének egyik tagja, aki korábban vele volt mexikói útja során.“
A cikkben a férfi nincs menevezve, valójában Marc C Grinswoldról, az amerikai Energetikai Minisztérium egyik biológiai fegyverszakértö munkatársáról van szó. Ö vitte a vírust 2009. április 16-án az elnöki gép fedélzetén Mexikóba, majd terjeszttette szét a mexikói fövárosban sok helyen, majd késöbb, hogy elterelje magáról a gyanút mint elkövetöröl, saját magát is megfertözte.
Miután az amerikai hadsereg tábornokaihoz eljutottak az elsö hírek, hogy a lovakon néha elöforduló venezuelai encefalitishez hasonló vírus ütötte fel a fejét Mexikóban, nem sokkal az elnöki látogatás után, 2009. április 22-én azonnali ellenörzést rendeltek el az amerikai hadsereg biológiai fegyvereket elöállító Fort Detrick-i telephelyén.
In April 2009, the U.S. Army Medical Research Institute of Infectious Diseases at Fort Detrick reported that samples of Venezuelan equine encephalitis virus were discovered missing during an inventory of a group of samples left by a departed researcher.”
2009 áprilisában az amerikai hadsereg „fertözö betegségekkel foglalkozó kutatóközpontja“ (valójában biológiai fegyvereket állít elö) jelentette, hogy venezuelai encefalitis vírust tartalmazó edények tüntek el“
During the Cold War, both the United States biological weapons program and the Soviet biological weapons program researched and weaponized VEE”
A hidegháború alatt mind az amerikai, mind a szovjet fél kutatásokat végzett ezen a víruson, és emberre is veszélyes változatait állította elö biológiai fegyverkezés céljából.”
Miután az amerikai vezérkar kiderítette, hogy mi történt, az egyik tábornok utasítást adott az elnöki gép lelövésére, utóbbi viszont még idöben bemenekült New York légterébe, s manöverezésbe kezdett, menekülni próbált az F-16-os elöl, az viszont már lakott terület felett nem merte lelöni, de még így is ráijesztett. Ennek a bizarr „macska-egér játéknak“ voltak a tanúi a new yorkiak 2009 április 27-én, s erröl írtam én is az F-16-os üldözte Obama elnöki gépét 2009-ben New York felett c. írásban.
——————————————————
nem_programozhato, március 31, 2014
Obama Was In Mexico For Swine Flu Outbreak
http://www.cbsnews.com/news/ob…-outbreak/
A járvány kitörésének ideje egybeesett Obama mexikóvárosi útjával”“
The outbreak coincided with President Barack Obama’s trip to Mexico City”
——————————————————-
egy vendég, április 24, 2014
Putin: Obama kétségkívül megmentene engem ha vízben fulladoznék
(Putin: Obama would ‘save me’ from drowning)

http://www.washingtonpost.com/…-drowning/
I think Obama is a courageous and good person and he would for sure save me.”
Úgy hiszem, Obama egy bátor és jó ember, aki minden bizonyára megmentene engem” – mondta Putyin.
———————————————————-
nem_programozhato, április 24, 2014
Obama az elnöki helikopter (Marine One) fedélzetéröl figyeli az Oso, Washington állambeli földcsuszamlást
Forrás: Fehér Ház fotoalbum, http://www.whitehouse.gov/phot…-photo-day



AZ OKKULT HATALOM AZ NWO MÖGÖTT: A CHÁBÁD LUBAVICS SZEKTA



zsido_com_logoMegvizsgáljuk, mi a “kötöanyag” Vlagyimír Putyin, a Trump család és Orbán Viktor között, hogy miért lett Orbán és a FIDESZ a Putyin-Trump féle cionáci-fasiszta NWO prominens egyénisége Európában, és hogy a magyarországi “Shlomo Goldmanstein” nem más, mint Köves Slomó, a Lubavics féle “messianisztikus”, titokban kabbalista-sátánista-okkult vonalat követö Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetöje, amely a zsido.com weboldalat is müködteti.
A képen a mai Ukrajna területén 1902-ben született hetedik (utolsó) Lubavics rabbi, Menachem Mendel Schneerson.
lubavics_rabbi
Nagy az isten állatkertje, mondhatnánk ránézve a képre, s nagy és kiterjedt az a hálózat is, melynek mozgatórugója a Chábád-Lubavics szekta, utóbbi mögött viszont a valódi erö nem más, mint a mindent pénzelö illuminátus (bankár) kazár-zsidók. A valódi hatalom tehát az illuminátusok kezében van, a Chábád-Lubavics csak eszköz a kezükben. Igaz, az egyik legefektívebb eszköz…
A Chábád polip csápjai a legfelsöbb körökig érnek az USA-ban, Oroszországban és Magyarországon egyaránt, s kiválóan leleplezi öket ez a redefininggod.com-on nemrég megjelent írás:
Trump and Putin: Agents of Chabad-Lubavitch
A hálózat Jared Kushneren keresztül benösült a Trump családba is.
Ivanka Trump a férjével, Jared Kushnerrel meglátogatja az utolsó Lubavics rabbi, Menachem Schneerson sírját Brooklynban 2016. nov. 5-én:
Ivanka Trump, Jared Kushner Visit Lubavitcher Rebbe’s Grave
trump_lubavics_visit
Ez itt pedig Berel Lazar, Vlagyimír Putyin kvázi “tartótisztje” (a háttérhatalmi bankárok részéröl), továbbá Oroszország förabbija és a volt Szovjetunió területén müködö rabbik szövetségének, az FJC-nek elnöke ( https://en.wikipedia.org/wiki/Federation_of_Jewish_Communities_of_the_CIS ):
putin_lazar
A Times of Israel 2015-ös cikke szerint:
Lazar’s work, his Russia boosterism and his ties to the Kremlin — he is sometimes called “Putin’s rabbi” — has helped Chabad’s Russian branch eclipse all the Jewish groups vying to reshape the country’s community of 250,000 Jews.
Lazar was Chabad’s chief envoy to Russia before staking claim to the title of chief rabbi in 2000. That’s when he quit the Russian Jewish Congress, an umbrella group,
Lazar munkája, Oroszországot elöléptetö politikája és a Kremlhez füzödö szoros kapcsolata – néha mint “Putyin rabbija” van emlegetve – volt a fö elösegítöje annak, hogy a Chábád (Lubavics szekta) beárnyákolja az összes többi, a 250 000-es orosz zsidóságot képviselö szervezetet.
(Az olasz születésü) Lazar mint a Chábád-Lubavics mozgalom követe érkezett Oroszországba (1990-ben), még mielött igényt tartott volna 2000-ben Oroszország förabbijának a posztjára. Ekkor lépett ki az Orosz Zsidókongresszus nevü gyüjtöszervezetböl is.”
Lényegében mindenhol, ahol eröre kapnak ezek a cionáci-fasiszta-kabbalista, magukat “jobboldali oligarchikusnak” nevezö körök, ott eröre kap a Chábád-Lubavics szekta is. A Chábád Oroszországban egyaránt virágzott az oligarchikus jelcini, és a szintén oligarchikus Putyin-érában is. Oroszországban – az összes propagandisztikus duma ellenére – továbbra is kemény államfasizmus van, Jelcin oligarchái egyszerüen lecserélödtek Putyin oligarcháira, s az állam továbbra is teljesen össze van fonódva velük – ami ugye nem más, mint a fasizmus eredeti, Mussolini általi definíciója: amikor az állam nem a nép, hanem a milliárdos újfeudális magántöke érdekeit képviseli.
A magyarországi helyzet éppenséggel hasonlónak tünik az oroszországihoz: a Chábád itt is újabban harcban áll a föleg a politikai baloldalhoz köthetö másik kazár-zsidó szervezettel, a MAZSIHISZ-el:
Magyarországon, mivel a zsidóság egységes képviseletére alakult Mazsihisz erősen kötődött a baloldalhoz, a Chábád Lubavics a Fideszhez közeledett, és tőlük szerzett politikai, majd anyagi támogatást a neológok és a Mazsihisz ellen. Ennek nagy lökést adott, amikor Köves Slomó a Chábád Lubavicson belül létrehozta saját zsidó szektáját, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséget (EMIH). A neve (“egységes”) emlékeztet a kígyóra az Édenben, és minden hasonló szellemiségű kezdeményezésre, amely ezzel a névvel bomlasztja az egységet. Másik oldalról viszont magát nevezi az egység megteremtőjének, hiszen csak a hozzá tartozók igaziak. … “Köves Slomó szövegében a Fidesz felismerte önmagát. Megérezték annak lehetőségét, hogy a haszidok felkarolásával a jobboldal mindenkori ellenfelének számító zsidósággal szemben alternatív és megosztó zsidó közösség jöhet létre. Sikerülhet a zsidókat megosztani, és egymással szemben is kijátszani, politikai céljaikra felhasználni. Ez történt.”
Orbán Viktor a magyarországi “Shlomo Goldmansteinnel”, vagyis Köves Slomóval, az EMIH förabbijával:
 slomo_orban2
Még egy érdekes részlet a Zsidótársadalom blog cikkéböl:
Önmagában semmi kivetni való nincs abban, ha a zsidóságon belüli vallási, kulturális élet pluralizálódik, sokszínűvé válik, és tükrözi a zsidó közösségen belül is a sokszínűséget. A probléma akkor kezdődik, amikor egy arrogánsan terjeszkedő zsidó vallási irányzat politikai és államhatalmi eszközök igénybevételével terjeszkedik, s ennek érdekében politikai szövetségese lesz olyan politikai hatalomnak, amely az antiszemita Horthy-rendszer szellemi örököse, a holokausztért felelős “keresztény-nemzeti” Magyarország újraélesztője. Gyakorlatilag az játszódik le, amikor a kereszténység ortodox irányzata kiegyezett a keresztényeket gyilkoló római császárral, hogy a konstantinusi fordulat révén eretnekké nyilvánítsa és állami erőszakkal üldözze az igazi keresztényeket. Nem véletlen, hogy a katolicizmus fundamentumán álló Fidesznek tetszik ez. Erdő Péter is elment Slomó zsinagógájának avatására, mint aki tudja, hogy egy családba tartoznak.
Valójában az játszódott le, hogy a lubavicsista-sátánista kazár-zsidók szembe fordultak a Jahve-hívöbb, tisztességesebb kazár-zsidókkal a MAZSIHISZ-böl, és szövetkeztek a sátánista-cionáci partnereikkel a FIDESZ-böl, akik a fasisztoid-félfeudális Horthy rendszer szellemi örökösei is! A “ciók” szövetkeztek természetes partnereikkel, a “nácikkal”, ennyi történt. A kapocs a két fél között a sátánizmus.
Újabban mintha Vona Gábor is nagyon udvarolgatna Slomónak!
2016.12.28:
Köves Slomó visszautasította a Jobbik hanukai üdvözletét
De Slomó minden jel szerint kikosarazta, mivel a Jobbik a háttérben a baloldalhoz kapcsolódik, nem a FIDESZ-hez.
S végezetül hadd hangsúlyozzam még egyszer: a “show” valódi müködtetöi az illuminátus bankárok és üzletemberek, ök állnak a Chábád mögött is, s a rejtett cél pedig nem vallási, hanem üzleti … A cél befejezni “nagy babilon” felépítését, vagyis a multinacionális cégeket – a wall-streeti bankokon keresztül – tulajdonló szupergazdag pénz- és üzletembereknek leuralni a világot, beültetni az ENSZ élére az oroszokat (az antikrisztusi Putyint), felállítani a világkormányt, amely valójában egyáltalán nem lesz “populista”, hanem a multinacionális cégek érdekeit fogja képviselni a populációk rovására.
Jelenések 18:23:
“… mert a te kalmáraid valának a földnek fejedelmei; mert a te bűvöléseidtől eltévelyedtek mind a népek.”
Mert az illuminátus bankárok és milliárdos üzletemberek valának a földnek a fejedelmei …
Az antikrisztus után hét évvel megjelent “Krisztus” a terveik szerint szintén hamis lesz, és a multinacionális-kommersz világkormány (“nagy babilon”) élére fog állni. A világ ugyanis aligha fogadna el egy olyan világvezetöt, akit például “Shlomo Goldmansteinnek” hívnának, annál jobban viszont a reményeik szerint egy hamis “Jézus Krisztust”, aki a multinacionális cégeket is vezeti majd. Na és hogy erre hogyan fog reagálni a valódi Atya és Fiú ott a Mennyben, az már a teológia tárgykörébe tartozik, s csak spekulálni lehet afelöl, mely lépésük váltja ki majd a Menny haragját, amikor azt mondják: elég volt, visszatérünk!
A másik – sokkal sötétebb – rejtett cél pedig az igaz jahvista hívök, és az újbabiloni rendszer ellen bármi módon lázadó személyek kiirtása koncentrációs táborokban.
Igaz jahvista hívök alatt most nem a jelenlegi, babiloni álkeresztény egyházak híveit értem, akik birka-módra járnak templomba és fogalmuk sincs arról, mi zajlik körülöttük. Ök nem lesznek veszélyben. Veszélyben az Izraelben (és máshol) élö igaz jahvista kazár-zsidók lesznek, illetve azok a keresztény hívök, akik már rájöttek, hogy ezek a mostani intézményesített, államhatalommal együttmüködö egyházak valójában nem istentöl vannak, és akik helyesen tudják értelmezni a végsö idei próféciákat is. Ez a nagyon apró “maradék”, akikröl a Jelenések 12:17-ben is szó van , s akik közül többen látogatják az ehhez hasonló weboldalakat is – szintén veszélyben lesz.
…………………………………………………………..
Addendumok:
nem_programozhato, január 12, 2017
Slomóék örülnek, hogy a chábád-lubavicsista veje, Jared Kushner lesz Donald Trump fötanácsadója
2017.1.11:
Jared Kushner lesz az elnök legföbb tanácsadója a Fehér Házban

http://zsido.com/jared-kushner…r-hazban/
………………………………………………………..
nem_programozhato, január 12, 2017
Valójában az játszódott le, hogy a lubavicsista-sátánista kazár-zsidók szembe fordultak a Jahve-hívöbb, tisztességesebb kazár-zsidókkal a MAZSIHISZ-böl, és szövetkeztek a sátánista-cionáci partnereikkel a FIDESZ-böl, akik a fasisztoid-félfeudális Horthy rendszer szellemi örökösei is! A “ciók” szövetkeztek természetes partnereikkel, a “nácikkal”, ennyi történt. A kapocs a két fél között a sátánizmus.
Kezdjük el tehát annak azonosítását, hogy a különbözö törtélelmi korszakokban melyik „isten“ tartozott a Jézus-Jahve illetve melyik a „pogány-sátánista“ ET vonalhoz. Mint már az elsö részben írtam, az elohim „vének tanácsának“ tagjainak élettartama általában több ezer év, így túlélték az ókor számos civilizációját, de az egyes civilizációkban más-más nevek alatt voltak ismertek.
Ez természetesen érvényes a Sátán nevezetü elohim humanoidra is. Az ókori Görögországban például ez az „entitás“ Zeuszként volt ismert . Nem, ez nem valami vicc akart lenni.
Jelenések könyve 2, 12-13:
12
Pergámumbeli gyülekezet angyalának írd meg: Ezt mondja az, akinél a kétélű éles kard van:
13
Tudom a te dolgaidat, és hogy hol lakol, ahol a 
Sátán királyiszéke van; és az én nevemet megtartod, és az én hitemet nem tagadtad meg Antipásnak, az én hű bizonyságomnak napjaiban sem, aki megöleték nálatok, ahol a Sátán lakik.
A Sátán az ókori Görögországban a Jelenések könyve szerint is Pergámumban lakott, ahol a „királyiszéke” volt. Melyik görög „istennek” is volt Pergánumban az oltára és a tempoma?
Zeusznak természetesen.
http://www.merriam-webster.com/dictionary/pergamum
“…including the great altar of Zeus, which are now housed in Berlin’s Pergamon Museum.
A pergámomi Zeusz oltár egyik másolata a berlini Pergamon múzeumban található. A rideg katonai stílusa elsö látásra szembetünö:
pergamom_zeusz_oltar
Tudjuk, hogy a nácik is sátánisták voltak. Mit gondol a Tisztel Olvasó, Nürnbergben, a Zeppelin mezöt és a Grandstandot, ahol Hitler a nagy náci dísszemléket tartotta, minek a mintájára is építették ki?
Természetesen Zeusz (vagyis a Sátán) oltárának mintájára.
This photograph depicts the Zeppelin Grandstand, which occupied part of the Nazi party rally grounds in Nuremberg. Designed by Albert Speer and modeled on the Greek Pergamon Altar
Albert Speer által tervezve a görög Pergamon oltár mintájára”
A Grandstand 1938-ban a nagy nürnbergi náci dísszemlék idejében így nézett ki:
nurnberg_grandstand
Advertisements


AZ „ELTÜNT“ MALAJZIAI BOEING 777-ES IKERTESTVÉRÉN ATOMBOMBA VOLT


2014. dec. 21 megj: Ez az egyik legnagyobb nézettségü francia állami csatornán, a “France 24”-en jött le: http://www.france24.com/en/20141218…
A közismert francia szerzö, Marc Dugain arról spekulál, hogy az MH370 “lehekkelés által” lett eltérítve, majd az amerikaiak löhették le, s valószínüleg az indiai-óceáni amerikai Diego Garcia katonai támaszpont közelében zuhanhatott az óceánba”.
A háttérben valami ugyancsak “szikrázhat” a francia-amerikai kapcsolatokban is, ha a francia föáramú média – amely egyébként az egyik legkeményebben cenzúrázott a világon – már ilyen cikkeket hoz le!
——————————————–
Eredeti írás: Gondolom, nem volt nehéz ráérezni, hogy a valójában az indiai-óceáni amerikai Diego Garcia katonai támaszpontra eltérített malajziai MH370-es járat körül valami nagyon vészjósló forgatókönyv volt kibontakozóban, látva a globális médiumok által az éterbe bocsátott, egymásnak ellentmondó dezinformációk tömkelegét. A titkolózás és a dezinformációk halmaza óriási volt, így pontos részletekbe még most is csak óvatosan bocsátkoznék, de azért mégis leírom, amit „hallani“. Két dolog biztos:
1. Az MH370-es az indiai-óceáni Diego Garciára lett eltérítve
2. A gép „ikertestvérének“ pedig atombombával a fedélzetén kellett volna rázuhannia „valahová“
Én úgy tudom, hogy a hágai nukleáris csúcsértekezletre lett volna a malajziai Boeing 777-es „ikertestvére“ rávezetve, megölve a világ jelenlegi vezetöinek nagy részét.
A 2010-es washingtoni, majd a 2012-es szöuli Nukleáris Védettségi Csúcs után 2014. március 24-25-én Hágában kerül sor a harmadik ilyen találkozóra.
A hágai csúcson 53 állam- és kormányfő, valamint az ENSZ, az Európai Unió, a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség és az Interpol vezetői vesznek részt.”
A merénylethez nem az eredeti malajziai Boeing 777-est, hanem annak 28416-os sorozatszámú „ikertestvérét“ használták volna fel. A malajziai eltérített gép sorozatszáma 28420 volt.
A kvázi „nemzetközi repülönyilvántartónak“ számító planespotters.net adatbázisa szerint is az MH-370-es „ikertestvére“ 2013. október 21-én átkerült a malajziai légitársaság tulajdonából egy kevésbé ismert légitársaság, a GA Telesis tulajdonába, mely azt 2013.november 4-töl egy tel-avivi hangárban tárolta Izraelben:

planespotters
A Telesis tulajdonosa kapcsolatokkal rendelkezik az amerikai haditengerészethez, illetve annak nagyhatalmú titkosszolgálatához, az ONI-hez (mely a whatdoesitmean.com-ot is üzemelteti)
Igen, az ONI nyakig benne volt a dologban, mint ahogy anno a szept. 11-i merényletekben is . Az ONI-ról tudni kell, hogy pozitív és nagyon negatív elemensek egyaránt megtalálhatóak benne.
A malajziai gép „ikertestvére“ késöbb Izraelböl elrepült Floridába, ahol az ONI sötét elemensei, egy ún. „deep black-op“ (mélységi fekete müvelet) keretében felszerelték mindenféle „láthatatlansági berendezésekkel“ (amikkel egyébként a kábítószereket tonnaszám szállító CIA-s repülök is újabban fel vannak szerelve) illetve az atombombával.
A világ sorsát az mentette meg, hogy ezek a „láthatatlansági berendezések“ valamiért nem müködtek tökéletesen, s a gépet észrevették a hollandiai radarok.
2014. március 24:
Két F-16-os fogott el egy teherszállító gépet
(Twee F-16’s onderscheppen vrachttoestel )
Mint kiderült, egy a LAN Cargo tulajdonában levö Boeing 777-esröl van szó, … mely Miamiból repült, de a holland légtérben az irányítótornyok nem tudtak kapcsolatba lépni vele.
(„Naar later bleek ging het om een vrachtvliegtuig, een Boeing 777F van LAN Cargo, … Het toestel uit Miami vloog in het Nederlandse luchtruim en men kon geen verbinding met het toestel krijgen.“)
A malajziai gép „ikertestvére“ egy amerikai teherszállító légitársaság, a LAN Cargo színeire lett átfestve, így próbált volna rázuhanni a hágai nukleáris csúcsértekezletre, ha nem veszik észre a hollandiai radarok. A LAN Cargo fö szimbóluma egy „dinamikus“ kinézetü pentagram.
lan_cargo
Hogy pontosan mi történt, azt nem tudni, de szerintem az ONI pozitív elemensei állíthatták be a „láthatatlansági berendezéseket“ szándékosan tökéletlenül , melyek amúgy a kábítószereket csempészö CIA-s gépek esetében többnyire kifogástalanul müködnek.
Amennyiben az akció sikerült volna, a globális médiumok természetesen úgy tálalták volna a dolgot, hogy az eredeti malajziai MH370-est vezették rá a csúcsértekezletre iráni terroristák“.
E célból lett bedobva a médiumokba az a kitalált információ, miszerint „hamis útlevelekkel“ rendelkezö irániak utaztak a malajziai MH 370-es járaton. A fiktív sztori készítöi viszont elkövették azt az ostoba-tragikomikus hibát, hogy mindkét állítólagos „iráninak“ ugyanazokat a lábakat másolták oda grafikus szoftverrel a médiumokba bedobott felvételeken:
Félö az MH370-es körül valami rejtegetve van, mivel az (iráni) utasoknak ugyanazok a lábaik vannak
(Fears of a cover-up amid claims pictures show passengers with the same set of legs)
(itt javasolnám, hogy a legközelebbi akciókor 13-szor másolják oda ugyanazokat a lábakat…!)
Bizarr illuminátus piramis volt a hágai nukleáris értekezlet fö szimbóluma
(World Leaders Wear Bizarre Illuminati Pyramid at Nuclear Summit)
A legtöbb világvezetö viselte is a ruhájára kitüzve. A Sátán minden bizonnyal szabadulni próbált tölük, az emberiséggel együtt..
A merényletkísérletet sokan összefüggésbe hozzák ezzel a Vatikánban történt rendkívül bizarr incidenssel is:
Dollár ezermilliárdnyi értékü „hamis kötvényt“ próbált meg elhelyezni két férfi a Vatikán bankjában
A kulisszák mögött a harc továbbra is gátlástalanul folyik a nemzetközi pénzügyi rendszerért is, s mindez arra vall, hogy a harcnak a nukleáris fegyverekkel vívott zsarolás is szerves részét képezi.
Aggasztó, hogy pár hónapon belül ez már a második olyan súlyos incidens volt, mely miatt szószerint az egész világ sorsa forgott kockán, az elöbbi a 2013 októberi sikertelen charleston-i nukleáris merényletkísérlet volt, mely mellesleg szintén „hemzsegett“ az illuminátus szimbolikától. Mint már az Emberiség származása – 2. rész c. írásban is említettem:
Mit gondolsz, miért pont 33 fokozata van a valamikor a 16-17. században létrejött szabadkömüvességnek? Azért mert a Hermon hegy a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik.
Az amerikai szabadkömüves központnak számító dél-karolinai Charleston egyike azon kevés nagyvárosoknak a világban, mely – akárcsak a Hermon hegy Izraelben – a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik. Charlestonban alakult meg az elsö nagy „Scottish rite“ (skót rítusú) szabadkömüves páholy az USA-ban valamikor a 18. század végén, s itt kezdödött volna el az USA elpusztításának folyamata is a 21. század elején, a szimbolikus 13-ik esztendöben.



VÉSZJELZÉS EBOLA



2014. október 21, Liberian Observer:
Már csak kevesebb mint 400 ebola beteg van Libériában
(Less Than 400 Ebola Cases Nationwide As Ebola Declines)
Az amerikai és európai “ebolaesetek”miatt pedig nem kell aggódni, mediális hoax az egész, hasonlóan mint ahogy 2011-ben fukusimai “globális atomfelhö” se létezett, meg ahogy valójában “globális sertésinfluenzajárvány” se volt 2009-ben.
————————————————–
2014. szept. 29: JÓ HÍR az ebolát illetöen. Miután a Pentagon bejelentette, hogy 3000 katonát küld Nyugat-Afrikába, a járvány “csodálatos módon” máris visszaszorulóban van. Miért épp ugyekatonákat küld az amerikai vezérkar Afrikába orvosok helyett… nos azért, hogy titokban levadásszák a terjesztöket. 

Az amerikai hadsereget nem “Obama küldte” Afrikába, mint ahogy a cikkben szerepel, hanem az amerikai vezérkar kezdeményezésére történt. Obama most nem is próbált nagyon trükközni, hanem azonnal beleegyezett. Ez azért van, mert az utóbbi idöben nagyon megromlott a viszonya a szaúdiakkal, akiknek a fö feladata lett volna – az öngyilkos dzsihadistáikon keresztül – a járvány terjesztése, lásd ezt az ONI kiszivárogtató írást. A szaúdiak mellesleg Orbán Viktor legjobb barátai is (az izraeli Likudon keresztül), gondolom, ezért van az, hogy Bogárka nemrég az álnemzeti Magyar Hírlapban kishíján “extázisba esett” azon, hogy mekkora járvány lesz..
Bogár László: Az elszabadult Ebola
Nos, professzorkám, álmodozni lehet. Bár tudom, hogy a sátánista galeri Budapesten nagyon szerette volna, ha az ebola valamennyire szétterjed, de ebböl szerencsére már aligha lesz valami. Az ebola különbenis nem terjed könnyen, amíg valaki lábon hordozza (kb. 21 napig), addig nem elég fertözö ahhoz, hogy tovább is terjessze. Egy ebola beteg már csak akkor fertözö, amikor leesik lábról, és kórházba kényszerül. Ha ennek ellenére a járvány mégis – állítólag – “látványosan terjedt”, az azt jelenti, hogy úgy volt terjesztve. A nem éppen a jó oldalán álló ún. “Egészségügyi Világszervezet” (WHO) is  ráadásul szándékosan  felnagyította a terjedési statisztikákat. A WHO tele van sátánista ügynökökkel, Margaret Chan, a WHO elnöke, alegismertebb.
Jó hír még, hogy az egyik legnagyobb példányszámú libériai napilap, a Liberian Observer, végre leleplezö írást közölt le az eboláról (és AIDS-röl):
Ebola, AIDS Manufactured By Western Pharmaceuticals, US DoD?
De az újságírók az ún. “civilizált világban” még mindig hallgatnak…
———————————————————————
2014. szept. 2: Az újságírók a földfelszín legkorruptabb elemensei. Öt év alatt nem akadt egyetlenegy vezetö napilap, tévécsatorna vagy rádióállomás az egész világban, mely vette volna a bátorságot, s leleplezte volna, hogy a sertésinfluenzát is ki terjesztette valójában. Ha ez megtörtént volna, nyilvánvaló most nem lenne se “ebolajárvány”, se malajziai MH17-es repülögépszerencsétlenség.

Itt nem arról van szó, hogy 500 újságíróból mondjuk 498 korrupt, viszont az a maradék kettöveszi a bátorságot a leleplezéshez… Ó nem, újságírók tízezezreiböl nem akad egy se, aki ne lenne korrupt. Olyannyira vakbuzgóvá és gyávává váltak mára a hírügynökségek és napilapok munkatársai, hogy amikor már szinte mindenkinek, még a négereknek fekete Afrikában is világos, hogy az ebolát is az államhatalom terjeszti mesterségesen, a hírügynökségek munkatársai még ekkor is hazudoznak össze-vissza, s még mindig az ellenkezöjéröl igyekeznek meggyözni a nagyérdemüt:
Akik tudják, azok közül sokan azt hiszik, hogy a kormány trükkje a járvány, ezért fosztogatják az egészségügyi központokat, vagy próbálnak kitörni a karanténból.”
Holott ugye pont ez az igazság: a “járvány” a háttérhatalom (államhatalom) trükkje, hogy aztán rendkívüli állapotokat lehessen hirdetni a karanténok leple alatt, s omlasztani lehessen a bankrendszert és globális diktatúrába (NWO) sodorni a nyugati világot. Amit most a négerekkel müvelnek Libériában (olvasd az atv.hu cikkben), az várhat potencionálisan Amerikára és Európára is.
———————————————
2014. augusztus 1:  SÁRGA VÉSZJELZÉS A sertésinfluenza után jönni fog az ebola. Mesterséges világjárvány van “betervezve”.
Járványos betegeket nem szabad széthurcolni a járvány sújtotta területekröl,  máskülönben csak növelve van a szétterjedés kockázata. Ennek ellenére:
Először gyógyítanak ebolás beteget Amerikában
Először érkezett Ebola-beteg Európába
Az egész szándékos!



SIKERTELEN NUKLEÁRIS HAMIS-ZÁSZLÓS MERÉNYLET, MAJD OBAMA ELLENI MERÉNYLETKÍSÉRLET



obama_renikeBevallom, hogy eléggé lehangolt állapotban írom ezeket a sorokat, a helyzet ugyanis rossz, és sajnos nem kizárt, hogy 2014-ben be fognak következni azok a szörnyüségek, melyekröl a bibliai Jelenések könyvében is szó van.A bankároligarchia az utóbbi idöben elhitette a pórnéppel, hogy a „válság véget ért“, holott semmi sem áll messzebb a valóságtól, valójában az egész nyugati bankrendszer totális csödben van. Azt viszont nem merik meglépni, mint Cipruson, hogy egyik napról a másikra bezár az összes bank, majd elszedik a betétesek pénzét, félve, hogy a közhangulat teljesen ellenük fordul, világszerte véres zavargások és forradalmak törnek ki, s tovább már nem lesznek képesek formálni az események alakulását az elképzeléseik szerint.
Bár Szíriában szeptemberben nem sikerült nekik világháborút kiprovokálni az oroszokkal, ez viszont nem jelenti azt, hogy megnyugodhatnánk, a helyzet továbbra is veszélyes, erre amúgy október elejétöl számítva én is figyelmeztettem itt az olvasókat
Az egyedüli kiút ebböl a helyzetböl egy szörnyü, apokaliptikus esemény kiprovokálása, melynek a leple alatt aztán be lehet zárni a bankokat is, s újból „tiszta lappal“ lehet indulni, lévén mondjuk egy harmadik világháború kirobbanása esetén a totális pénzügyi összeomlást be lehet állítani mint a háború következményét, a kirobbanó zavargásokat pedig brutálisan le lehet veretni a háborús szükséghelyzetre hivatkozva.
Októberben aztán – teljesen kiszámítható módon – meg is történt az elsö kísérlet, nevezetesen egy atomtöltet detonálására az USA keleti partvidékén, Dél-Karolina államban. Amennyiben a bombák felrobbannak, emberek százezrei pusztulnak el, s végre eljött volna nekik az alkalmuk világháború kiprovokálására, mivel a nukleáris hamis-zászlós merényletet nagy valószínüséggel Iránra vagy Szíriára kenték volna.
2013. október 10:
Menesztették az amerikai nukleáris erők parancsnokát
Szerencsejáték miatt kirúgták a nukleáris arzenálért felelős amerikai altengernagyot
Timothy Giardinát lefokozták és elbocsátották a Stratégiai Parancsnokságtól. Zsetonokat hamisított és ment be velük játszani egy kaszinóba.”
Eltűnt nukleáris robbanófejek
Egy magas szintű forrásból szivárogtatták ki, hogy Texas légibázisról Dél-Karolinába szállítottak titokban egy nukleáris robbanófejet. Az eltűnt hadianyagról szóló jelentés megjelenésének napján azonnal kirúgtak egy nukleáris fegyverekért felelős főparancsnokot. Ilyen nem nagyon fordult még elő, de most jön csak a java… Lindsei Graham szenátor bejelentette, hogyha nem támadják meg Szíriát, akkor a “terroristák” nukleáris bombát fognak robbantani Dél-Karolinában. A két esemény közötti párhuzam kézenfekvő. Barack Obama öt magas beosztású katonai személyt bocsájtott el az eseményeket követően. Feltételezhetően egy hamis zászlós terrortámadás hiúsulhatott meg, amit érthető okokból nem nagyon reklámoznak…“
Az amerikai haditengerészeti titkosszolgálati oldal szerint Obama azért menesztette a tábornokokat, mert nem voltak hajlandóak detonálni a nukleáris robbanótölteteket…
Az események ezen verzióját erösítette meg egy másik, Al Gore amerikai ex-alelnökhöz közel álló titkosszolgálati oldal is:
A napokban menesztett két haditengerészeti admirális (Ted Branch és Bruce Loveless) pedig egy Obama elleni merénylet szervezése mögött állt a Haditengerészeti Titkosszolgálat bizonyos elemensei segítségével:
Két (újabb) haditengerészeti admirális ellen indult eljárás a napokban
(Two admirals face investigation in Navy bribery scheme)
Obama elleni merényletkísérlet és a washingtoni metró elleni false-flag merényletkísérlet sokkolta az USA szövetségeseit
(Plot To Kill Obama And Blow Up D.C. Subway Shocks US Allies)
Semmi jó a láthatáron.



HADGYAKORLAT BOSTONBAN




A 2013. április 15-i bostoni “false-flag” merénylet valós célja az volt, hogy ürügyet szolgáltasson az amerikai belbiztonsági minisztériumnak (DHS) arra, hogy az lebonyolítsa az USA történetének legnagyobb ún. “terror ellenes gyakorlatát”. Valójában azt gyakorolták be, hogy rendkívüli állapot (“martial law”) kihirdetése esetén hogyan lehet megszállni, átfésülni és ellenörzés alá vonni egy egész városrészt, melyben lázadás tört ki, vagy kaotikus állapotok uralkodnak. Mivel gyakorlatozni embereken azok tudta és beleegyezése nélkül illegális, így kellett egy ürügy.
Mint ahogy a szlovákiai magyar Új Szó napilap hírében is szerepel:
Háborús állapotok Bostonban
Kilencezer rendőr több harckocsival üldözte a 19 éves terroristát (…)
zárva tartott sok iskola és három egyetem, sok üzlet ki sem nyitott, a tömegközlekedést leállították, a hatóságok felszólították a lakosságot, ne menjenek az utcára, maradjanak otthon és senkinek ne nyissanak ajtót. Lezárták a Boston feletti légteret is. Az egyik előváros, Watertown egyik negyedét helyi idő szerint tegnap reggel páncélozott járművekkel teljesen lezárták, a biztonsági erőket helikopterrel is megerősítették. Tegnap estig a kívánt terület 60–70%-át fésülték át, eredménytelenül.”
Gondolom, világos, hogy egy 19 éves vézna fiúcska ellen – akinél, mint kiderült, még fegyver se volt – felvonultatni egy 9000 föböl álló hadsereget páncélozott jármüvekkel, helikopterekkel, s légtérzárlattal (!), teljesen abszurd. Hacsaknem… a müvelet valójában másról szólt, mint a fiúcska elfogásáról!
Az akció kimondottan megfélemlítö hatású volt, de nemcsak a “terroristákra”, hanem föleg a lakosokra nézve.
Teljes a káosz azon a környéken, ahol a rendőrök a hétfői bostoni robbantás második gyanúsítottjára vadásznak. Környéken lakók azt mondták az [origo]-nak, hogy rendőrök vannak mindenütt, bevilágítanak a házakba.
A felfegyverzett rendőrök kettesével járnak házról házra, az ott élőket arra figyelmeztetik, hogy számítsanak arra, hogy elemlámpákkal világítanak be az ablakaikon. A boltok zárva maradnak, a dolgozóktól azt kérik, hogy maradjanak otthon.”
Ez a “bevilágítás az ablakon” is valójában úgy történt, hogy helyenként a tisztelt állampolgárokra rájuk törték az ajtót, majd hajtották öket ki utcahosszat. A rendörök pedig nem kettesével, hanem csordában, “huszasával” jártak!

Sokkoló felvételek: az amerikaiakat rájuk fogott fegyverrel hajtották ki a házaikból a SWAT kommandók
(Shocking Footage: Americans Ordered Out Of Homes At Gunpoint By SWAT teams)



Ez bizony nem úgy néz ki, mintha azt a 19 éves fiúcskát keresték volna, hanem az akció nagyonis a lakosság ellen irányult.
Szép új világ.

Police perform house-to-house raids in Watertown MA ripping innocent families from their homes







Szóval ehhez kellett a false-flag merénylet is, melyet valójában nem a két, CIA által kreált, mindössze bünbaknak használt csecsen “operett terrorista” hajtott végre, hanem ezek a fekete kabátos, fehér nadrágos alakok, akik ottlétét nagyon titkolták a tudósításaikban a fösodratú médiumok annak ellenére, hogy ott nyüzsögtek a merényletek helyszínén, mivel állítólag “terrorgyakorlatot tartottak”.
the_craft_communications_van
Egy az amerikai belbiztonsági minisztérium (DHS) által szerzödtetett, “Craft International” nevü ( http://thecraft.com/ ), izraeli kapcsolatokkal is rendelkezö “magánhadsereg” tagjairól van szó.Ök vitték a helyszínre a hátizsákjaikban a bombákat. Mivel hivatalosan “terror ellenes gyakorlatot” hajtottak végre, a többi biztonsági erö szemében lényegében gyanú fölött álltak.
S hogy mindez megtörténhetett, az nyilván azért van, mert legfelsöbb szinten jóvá lett hagyva. A kérdés tehát az: vajon mi várhat Amerikára, hogy ilyen hadgyakorlatokat tartanak. A ciprusihoz hasonló, totális banki összeomlás szelei tán már csapkodják az USA-t is?



KANADA EGYKORI VÉDELMI MINISZTERE KIPAKOLT MINDENT



hellyerJó egy évvel ezelött egy nem túl feltünö hír járta be a médiumokat, Magyarországon a 168ora.hu  hozta le UFO-észlelésről pakolt ki a volt hadügyminiszter címmel. Bár a hír tartalma ugyancsak tompított élü volt, kanada egykori védelmi minisztere, Paul Hellyer valójában az idáigi talán legjelentösebb tényfeltáró munkát végezte, és adta ki könyv formájában „Fény az alagút végén” címmel. Ö az elsö az angolszász világ csúcspolitikusai közül, aki nyíltan kimondta, valójában milyen (sötét) erö irányítja bolygónkat a háttérböl, s mintha ez „nem lett volna elég”, nyíltan kiteregetett mindent ennek az erönek a különbözö földönkívüli civilizációkkal való kapcsolatairól is.
Újságcikk Hellyerröl az angol Daily Mailben 2011-böl:
I believe in UFOs… and I’ve seen them’: Former Canadian defence minister accuses American government of cover-up
Ugyanezen hír rövidített formában magyarul:
Az Egyesült Államok kormányát kritizálta Paul Hellyer egykori kanadai védelmi miniszter, amiért az állítólag eltussolja az UFO-észleléseket. A 87 éves Hellyer a hadügyi tárca irányítójaként 1963-ban egy személyben volt felelős a kanadai hadsereg, haditengerészet és légierő egyetlen szervezetbe történő integrálásáért. Hellyer Kanada miniszterelnök-helyettese is volt és hosszú időn át szolgált a brit királynő tanácsadó testületében. A tekintélyes múlttal rendelkező politikus most az arizonai Scottsdale-ben rendezett Nemzetközi UFO Kongresszuson fejtette ki nézeteit és tapasztalatait a földönkívüli létformákról – számolt be az AOL News.”
Ami viszont nem volt benne a hírben, az az, hogy milyen iszonyatos mélységekig tárta fel Hellyer, miként zajlik a világ irányítása a háttérböl a tömegek által teljesen ismeretlen személyek és titkos társaságaik által , könyvének egyes részleteitöl leesett az állam még nekem is. Magyarország egykori csúcspolitikusai közül hasonló mértékü tényfeltáró munkát idáig Bogár László professzor, a Miniszterelnöki Hivatal volt politikai államtitkára és a néhai Csurka István (Isten nyugosztalja) végeztek.
Hellyer könyve sajnos idáig nem jelent meg magyarul. Az angol nyelvü kiadás legérdekesebb információkat tartalmazó oldalait (203-tól 207-ig)  viszont beszkenneltem, és csatoltam ehhez a cikkhez, lásd a legvégén.
S most kezdjük el elemezgetni a könyv tartalmát.
hellyer_konyv
203-as oldal:
A Kabbalisták”
 …
 „A korábban említett Bilderberg csoport, Trilaterális Bizottság és Külügyi Kapcsolatok Tanácsa mellett létezik egy negyedik, a legtitkosabb (összeesküvö) világhatalmi csoport, az ún. (sötét) Kabbalisták, mely valójában az USA árnyékkormányát képezi, és bitorolja az Egyesült Államok Kongresszusának és elnökének hatalmát már nagyon régóta.”
(megj: ezt már nem én állítom, hanem Kanada egykori védelmi minisztere)
Jelenlegi formájában körülbelül a második világháború vége óta létezik ez a szervezet, ez volt az az idöszak, amikor az USA fegyveres eröi elkezdtek szembesülni más bolygókról érkezö látogatókkal is.”
(megj: föként a ekkor feltalált radar technológiák által kisugárzott elektromágnesesség kezdte el nemcsak detektálni, hanem bezavarni is az UFO-kat)
204-es oldal:
Számomra ismeretlen okokból kifolyólag a földönkívüliek jelenléte még a hidrogénbombától is nagyobb titkosítási besorolást kapott, s az álcázás mértéke addig elképzelhetetlen méreteket öltött. „
Truman elnök létrehozott egy bizottságok az ET ügyek kezelésére, ez a bizottság mint az MJ-12-es vált ismertté abból kifolyólag, hogy eredetileg csak tizenkét taggal rendelkezett.”
Annyira titkos projektek keletkeztek, hogy ezek mikéntjéröl egyes védelmi miniszterek és elnökök sem lettek tájékoztatva. Ronald Reagan és idösebb George Bush például be voltak avatva, különösen Bush, lévén jó ideig ö volt a CIA igazgatója, Bill Clinton viszont már alig tudott valamiröl … „
Clintonnak nem volt belépése az Area 51-be és S4-be se, azokra az ultra-titkos katonai támaszpontokra, ahol az ET-kel való együttmüködés zajlott. Hogy kinek volt ide belépése, azt az határozta meg, az adott személy milyen magasan volt a titkos szabadkömüves-illuminati hierarchiában. Clinton, elnök létére, meglepöen alacsonyan volt, állítólag még a feleségének, Hillarynak is jóval magasabb volt a besorolása…
Hellyer a könyvében egyébként nem meri megnevezni az illuminátus polip fejét, a Rothschild családot, elöször azt állítja (205-ös oldal), hogy a sötét Kabbalistákat föleg az ET jelenlét titkolásáért felelös magasrangú pentagonos tábornokok alkotják, ami nem egészen igaz. Ezek a tábornokok csak végrehajtók, még fölöttük is van hatalom. Arról nem is beszélve, hogy ezek közül a tábornokok közül többen az elit harmadik világháborút ellenzö táborába tartoznak, s már többször is megakadályoztak egy Irán elleni támadást. Az viszont valóban igaz, hogy a földönkívüliek eltitkolását illetöen továbbra is készségesen végrehajtják az illuminátus fönökeik utasításait.
Tovább a 206-os oldalon már Hellyer jóval öszintébben beszél, amikor a következöt állítja:
Nelson Rockefeller volt a felelös azért, hogy a titkos, ET-kel és UFO-kal foglalkozó dokumentumok át lettek ruházva az USA kormányáról nagy hadiipari vállalatokra (!)“
(megj: … melyeknek ezek az illuminátus családok mint Rothschild, Rockefeller, Bush stb. a tulajdonosai mind a mai napig.)
A 205-ös oldalon Hellyer megnevez pár ET fajt is, melyek létezéséröl a földi háttérhatalom már nagyon régóta tud, ilyenek például a szürke ET-k a Zeta Reticuli és Orion csillagrendszerekböl, a plejádiak, stb.
A plejádiak egyébként kishíján úgy néznek ki, mint mi, ök voltak a bibliai angyalaink, talán az egyedüliek a közelebbi csillagrendszerekben honos földönkívüli fajok közül, melyek pozitívan viszonyultak hozzánk. Személy szerint hihetönek tartom azt az állítást, mely szerint Jézus is ember-plejádi hibrid volt, innen voltak a csodálatos (gyógyító és más) képességei. A Vatikán viszont már a kezdetek kezdetétöl fogva a sötét oldal találmánya volt az abban az idöben zajló plejádi beszivárgás féken tartása végett, az „amit nem tudsz teljesen megakadályozni, annak próbálj meg az élére állni“ stratégiát szolgálva. A kereszténység ellenpólusa, a sátánizmus is nem emberi, hanem reptiloid eredetü. A Vatikán legfelsöbb vezetése pedig a kezdetek kezdetétöl fogva sátánistákból tevödött össze, ez a durva igazság.
Az ET-k és UFO-k jelenlegi titkolásának fö oka pedig az, hogy ez a sötét, ET eredetü reptiloid hatalom, melynek az illuminátusok csak földi helytartói, nem akar minket kiengedni a világürbe(söt, nemhogy nem akar minket oda kiengedni, hanem egyes elemensei legszívesebben kiirtanák az emberiség jó részét!)
Kegyvesztésben vagyunk, ez az igazság. Emiatt vannak eltitkolva az antigravitációs, szabad energiás találmányok is, s még sorolhatnám, mi minden más technológia is. A TR-3B (katt!)megjelölésü antigravitációs kémrepülögépnek például a puszta létezése is titkolt, annak ellenére, hogy már vagy 30 éve használatban van. Az 1990-es évek közepétöl földi eredetü UFO-k repülnek más csillagrendszerekbe is az ún. „fekete projektek“ (black-ops) keretein belül. Ezeknek technológiáit mind az ET-ktöl kapták meg a földi illuminátusok. A NASA egy hatalmas átverés, föként parasztvakításra van használva annak az illúziónak a fenntartása érdekében, hogy sem ET-kkel nem vagyunk kapcsolatban, se az antigravitációs technológiák még nem ismertek, s nem léteznek olyan technológiák se, melyek segítségével a Holdtól messzebre lennénk képesek utazni. Ez mind hazugság.
Hellyer könyvének 243-as oldala:
„… az USA találmányi hivatala 1942-1993 között 10 158 találmányt titkosított „nemzetbiztonsági okokra“ hivatkozva, melyekböl kb. 6000 máig titkosítva van, s nem hozzáférhetö a tudományos körök számára.“
Minden olyan találmány, mely komolyabban veszélyeztetné akár az illuminátusok köolajipari vállalatainak a hatalmát is, automatikusan titkosításra kerül.
Összesítve: az emberiség mesterségesen van visszatartva mindennemü fejlödésében. S ez így is fog maradni egészen addig, amíg rá nem ébred.
A “Fény az alagút végén” c. könyv 203-207-es oldalainak másolata:
hellyer_book_excerpts
További ajánlott:

Az “angyalokról”, a földönkívüli humanoid teremtöinkröl:

A környezö csillagrendszerekben élö más fajokról:

Hogyan jutnak el hozzánk:



SE A TÉR, SE AZ IDÖ NEM AZ, AMINEK A LEGTÖBB EMBER HISZI



Olvasgattam a kommenteket egyes korábbi ezoterikus és tudományos írások alatt (mint pl. a Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás c.), s úgy láttam, vannak, akik még mindig erösen kételkednek a teleportálás és idöutazás lehetösége felöl. Pedig lassan már a jelenlegi gyakorlati tudományba is bekerülnek ezek a fogalmak. Például már “hivatalosan” is elismert, hogy egy fény-csomócskát sikerült teleportálni kvantum-összefonódás segítségével. Az igazság persze az, hogy nemcsak egy fénycsomócskát, hanem egy egész hadihajót sikerült már nekik teleportálni a philadelphiai kísérlet keretében, s nem mostanában, hanem még 1943-ban. “Ollózgattam” pár, az elmúlt években megjelent cikket az index.hu-ról és más forrásokból, melyek remélhetöleg meg fogják változtatni mindenki “tér-idö felfogását”. Bár még gyerekcipöben járnak, már most nagyon sokatmondóak..
2011. december 1:
Two Diamonds Linked by Strange Quantum Entanglement
(Két gyémánt “összekapcsolása” fura kvantum-összefonás által)

Kvantum-összefonódás két gyémánt között
A kvantum-összefonódás jelenségénél láthatatlan kapcsolat van két vagy több tárgy valamely állapota között, amely akkor is megmarad, ha eltávolítják őket egymástól.”
Tudni kell, hogy a “kommunikáció” ezen esetben nem a háromdimenziós térben és idöben történik a két tárgy közt, hanem azon kívül tulajdonképpen nincs is klasszikus kommunikáció az “összefonódott” tárgyak közt. Hogy pontosan mi van, azt a tudósok nem igazán értik, mint ahogy arról sincs sok tudósnak fogalma, hogy a dolog egyáltalán miért müködik..
Index.hu:
Két külön elhelyezett gyémántlapka között, szobahőmérsékleten hozta létre a kvantum-összefonódás állapotát egy nemzetközi kutatócsoport. A kvantum összefonódottság jelenségét eddig az abszolút nulla fok közeléig hűtött, mikroszkopikus objektumoknál, atomoknál, molekuláknál írták le. Brit, kanadai és szingapúri tudósok azonban a Science tudományos folyóirat legutóbbi számában arról számoltak be, hogy sikerült összefonniuk két, egymástól 15 centiméterre eltávolított gyémánt kvantumállapotát.”
Most közzétett tanulmányukban azonban az Oxfordi Egyetem, a Kanadai Nemzeti Kutatási Tanács és a Szingapúri Nemzeti Egyetem kutatói viszonylag nagy – néhány milliméteres – tárgyakat, két gyémántlapkát vizsgáltak szobahőmérsékleten. „Demonstráltuk, hogy lehetséges szokványosabb, mindennapi tárgyakkal is a kvantum-összefonódás” – mondta el Ian Walmsley, oxfordi kísérleti fizikus a Scientific Americannak.”
Bits of Light Teleported to Another Place
(Fénycsomócskák sikeres teleportálása)
Az emberiség minden nap közelebb kerül a Star Trek sorozat világához, 2011. ápr ilis 14-én tudósok fénycsomócskák sikeres teleportálását hajtották végre.”
Na most ha ez müködik, akkor azt hiszem, már valamivel könnyebb elképzelni, hogy a csillagkapuk és féregátmenetek (Eisten-Rosen hidak) szintén valós dolgok. Ezeket használják az ET-k is, hogy eljussanak hozzánk. Az UFO-k nem mindig “repülnek”, hanem inkább manipulálnak a téridövel. Teleportálják magukat a Föld és a Naprendszer téridejébe. S hogy ez miért müködhet, annak okait egész jól sejteti ez a még 2004-ben az index.hun-n megjelent írás az univerzum holografikus jellegéröl:
Hologram a való világ?
De mielött idézgetnék a cikkböl, “elárulok” valamit arról, amit amúgy minden, az amerikai hadsereg “black-op”-jain (“fekete projektjein”) dolgozó tudós már régóta tud:
Each moment has its vibration in the univere and this is how time travel is achieved, or how people in 5D can go backwards and forward in “time” by matching their body frequencies to the moment they choose to go to.”
A téridö minden pontjának az univerzumban egyedi “rezgéslenyomata” van, s ennek köszönhetöen az idöutazás teljesen elérhetövé válik.”
Nem a tér, hanem a tér-idö minden pontjának van egyedi “rezgéslenyomata”.
Na ezt fogd fel valahogy öcsém!
A távolság és elválasztottság valójában csak “hologram”, ami csak a mi fejünkben létezik. Valójában “minden egy”, minden mindennel össze van kapcsolva, össze van fonódva a realitás egy “mélyebb szintjén”. Ezért tud müködni a teleportáció és a kvantum-összefonódás is. Na most… hogy “hova akarsz menni”, hova akarod magad teleportálni, ahhoz ismerned kell a téridö ezen pontjának “rezgéslenyomatát”. S tulajdonképpen ez minden, amit ismerned kell!
Index.hu cikk:
Különböző tudományágak képviselői jutottak arra a meggyőződésre, hogy ez érzékszervek által tapasztalt világ csupán egy szelete a valóságnak. A mélyebb szinteken a teljes világegyetem összefügghet, és az elme nem csak vetítheti, de alakíthatja is a valóságot.

A párizsi egyetemen 1982-ben különleges kísérletre került sor. Az Alain Aspect fizikus vezette kutatócsoport egyes vélemények szerint a 20. század egyik legfontosabb megfigyelését tette. Az eredményekről nem tudósított a média, és Alain Aspect nevéről is csak azok hallhattak, akik folyamatosan bújják a tudományos szaklapokat. Mégis vannak akik szerint az adott felfedezés felfordíthatja a tudományt.

A francia kutatócsoport felfedezte, hogy bizonyos körülmények között a szubatomi részecskék, például az elektronok képesek egymás között az azonnali kommunikációra, függetlenül a közöttük húzódó távolságtól. Így nem számít, hogy 3 méterre vagy 10 milliárd kilométerre vannak-e egymástól.
Bohm szerint a szubatomi részecskék nem azért képesek egymással kapcsolatban maradni, függetlenül a távolságtól, mert valami titokzatos jel áramlik közöttük. Ehelyett a szétválasztottságuk nem más, mint a megfigyelőt becsapó illúzió.

A kutató érvelése szerint a valóság valamely mélyebb rétegében ezek a részecskék nem különálló egységek, hanem egy alapvető egész kiterjesztései. A jobb megértés érdekében Bohm a következő példát vezeti elő.
A részecskéket azért látjuk egymástól elválasztva, mert csak a valóság egy szeletét érzékeljük. Az ilyen részecskék nem különállóak, hanem részei a mélyebben meghúzódó egésznek, amely holografikus oszthatatlanként viselkedik. És mivel a fizikai valóságban mindent ez épít fel, az univerzum is csak egy illúzió.

A világegyetetemnek ezen fantomszerű viselkedés mellett más megdöbbentő tulajdonságai is lehetnek. Ha a szubatomi részecskék csak látszólag szétválaszthatóak, az annyit is tesz, hogy a valóság mélyebb szintjein a teljes világegyetem összefügg. Az emberi agyban meghúzódó szénatom elektronjai kapcsolatban állnak a Nap vagy tetszőleges távoli csillag felszínén lévő hidrogénatomok protonjaival.
Ahogy minden mindennel összefügg, értelmetlenné válik a világegyetem jelenségeinek osztályozása, mivel az összefüggő hálózatot alkotó természet fittyet hány minden ilyen felosztásra.

A holografikus univerzumban még az idő és a tér sem tekinthető alapfogalomnak. A helymeghatározás minden formája csődöt mond olyan környezetben, ahol semmi sem válik el igazán a másiktól. Így az idő és a három dimenziós tér úgy viselkedhet, mint a halat mutató monitorok, és csak kivetülései a mélyebb rendnek.
.
A világ megfogható képe így csak másodlagos valósággá változik, a tényleges környezet pedig frekvenciák holografikus kavalkádja lesz.”
(Pontosan erröl van szó!!!!! Fentebb “rezgéslenyomatnak” neveztem ezeket a frekvenciákat.)
Eközben az objektív valóság teljesen elsikkad. Keleti vallások már régóta azt tartják, hogy az anyagi világ illúzió, és bár azt gondolhatjuk, hogy fizikai lényként mozoghatunk a fizikai világban, ez is csak képzelődés. Valójában vevőkészülékek vagyunk a frakvenciák tengerében, és amit kiszűrünk ebből a kavalkádból, az csak egy szelete a valóságnak.”
Néhányan egyenesen azt gondolják, hogy ez a modell képes lehet megoldani tudományosan eddig le nem írható rejtélyeket, sőt általa a parapszichológiai jelenségek a természet részévé válhatnak.

A holografikus paradigma által leírt univerzumban minden agy részét képezi a láthatatlan egésznek, és a telepátia pusztán a holografikus szint elérését jelenti. Hasonló módon a telekinézis (tárgyak mozgatása az akarat segítségével) szintén megszűnik rejtély lenni, hiszen az összefonódó mélyebb valóságban az egyén és a tárgy eleve egy.

Bohm és Pribram egyaránt emlékeztetet arra, hogy sok vallási illetve misztikus élmény, például az univerzummal való transzcendens együvé tartozás érzése szintén a holografikus szint elérése lehet. A régi írásokban ugyanerre, a mélyebb valóság elérésére gondolhattak, amikor a kozmikus egység érzéséről számoltak be.”

————————————-
Addendumok
nem_programozhato, szeptember 16, 2012
A bécsi egyetemen az idén már 143 kilométeres távolságra sikerült nekik a kvantum-teleportáció:
2012.szept.6:
Physicists at the University of Vienna and the Austrian Academy of Sciences have achieved quantum teleportation over a record distance of 143 km.”





A 907-es pozsonyi csata



A 907-es pozsonyi csata tananyag a West Point Akadémián
network.hu 
907-ben egyesült európai haderő gyűlt össze a bécsi medencében (Bécs akkor még nem létezett semmilyen formában). A hadjáratot német-római vezetéssel szervezték meg és AZ akkori német király rendelete szerint azzal a céllal, hogy “… Decretum..Ugros eliminandos esse..” azaz ” elrendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak”.Ezt a nemes célt extra adag erő koncentrálásával akarták megvalósítani mai szóval élve, “biztosra mentek”. Az akkori Európa viszonyai között szinte elképzelhetetlen 100.000 fő körüli létszámban gyűlt össze a csapásmérő erő. Még a jóval későbbi keresztes hadjáratok idejére sem tudtak ilyen létszámú hadsereget megszervezni.
907 június derekán megindult a támadás, amely három oszlopban nyomult előre a Duna vonalán. A déli parton a ‘ gyengébb ‘ , kb. 40ezres szárny; a Dunán hajókon egy kb. 10-12 ezres inváziós csoport+hadtáp míg AZ északi parton egy jó 45 ezres főerő AZ elit. Árpád, a törzsszövetség fejedelme AZ egész Európára kiterjedő felderítő hálózata miatt jó előre tudott a készülő pusztító háborúról. A törzsszövetség egyesült főerejét – 40.000 lovas – négy részre osztotta. Az egyenként 10ezer fős lovas egység neve tümen azaz magyarul tömény régi sztyeppei hadszervezési szokás. Az elsőt Ő maga vezette,a többit pedig fiaira bízta: Tarhos(43), Üllő(41), Jutas(35). Emellett természetesen AZ egész hadműveletet irányította.
Az ellenség átkelésének és ezzel egyesülésének megakadályozására elsőként AZ inváziós flotta sorsa pecsételődött meg: gyújtólövedékekkel tűzijáték és viziparádé keretében szenvedett technikában 100%-OS, élőerőben kb. 95%OS veszteséget a hajóhad. Másnap AZ elsáncolt déli szárny kapott koncentrált többirányú lovasrohamokat amelyek hatására maradéktalanul elpusztult/40.000 ember/ A csata utáni éjjel Árpád elrendelte AZ átkelést teljes csendben. Tehát átkelés a Dunán kb. 35.000 lovassal AZ ellenséges sereg ‘ orra előtt ‘ , éjszaka,tök csöndben!!! (A fantáziátokra bízom ez mit jelenthetett mind egyéni mind közösségi teljesítményben két napnyi öldöklő csata után.)
Az átkelés annyira sikerült, hogy hajnalban AZ ellenség a felkelő napból záporozó több tízezres nyílfelhőre ébredt majd túlereje ellenére ismét két nap öldöklő ütközet ellenére szó szerint halomra pusztult a pozsony körüli síkságon. A néhányezer fős túlélő csoport menekülés közben próbált rendeződni de a Magyar könnyűlovasság üldözésben is hatékony: Ennsburg váráig meglepően kevesen jutottak el.
A vár alatti síkon felvonuló Magyar haderőre rátört a királyi őrség és tartalék de a színlelt visszavonulással Magyar részről a német üldözők csőbe futottak mert a környező erdőkből kitörő Magyar lovasság a megforduló főerőkkel őket is legázolta. A német király olyan gyorsan menekült, hogy minden értékét /még a trónszékét is!/ hátrahagyta, seregvezéreiből pedig a flottavezetőn kívül mindenki meghalt /grófok, püspökök tucatjai/.
A csata következménye, hogy a Magyar határ AZ Enns folyó lett (Ober Enns – innen a meséink ‘ Óperenciás tengere ‘), valamint hogy idegen sereg 130 évig nem mert Magyarország felé fordulni. Szent István idején először, de akkor ugyanígy jártak csak a Vértes hegységben. Árpád fejedelem két fiát vesztette és Ő maga is halálos sebet kapott és pár hét múlva meghalt – a hazáért. Eltemették tisztességgel titkos sírba őse, Atilla közelébe – a mai Nagykevély hegy rejtett völgyébe – nyugodjék örök békében!
A 907 -es pozsonyi csata hivatalos tananyag AZ Egyesült Államok összhaderőnemi katonai akadémiáján, ismertebb nevén a West Point-on. Tehát minden amerikai hivatásos tiszt évtizedek óta vizsgázik belőle.
Magyarország lakosságának 10-12 %-a ha ismeri,akkor legyünk optimisták!!!!






  2012-12-25 02:02:52, kedd


Válság van: rosszabbul élünk, mint négy éve. Ezt szinte mindenki egyformán így érzi, még ha másokat okol is anyagi viszonyaink, közérzetünk romlásáért. Egyre többen azt is sejtik: a helyzet jövőre sem lesz jobb, a ,,guggolva is kibírjuk" stratégia most nem működik. Vajon hogyan hat mindez családi kapcsolatainkra? Megváltoztatja-e azt, ahogyan ünnepelünk? BARÁT JÓZSEF ezzel a kérdéssel fordult Vekerdy Tamás gyermekpszichológushoz.





- Logikus lenne azt képzelni, hogy ilyenkor összekapaszkodunk - hidegben összebújnak az emberek.

- Ez tényleg így van. Általános tapasztalat, hogy háborúban és vészhelyzetben eltűnik a kapcsolatokat is megbetegítő neurózisok nagy része. Sok ember egyszerűen meggyógyul, amikor a túlélés érdekében össze kell rántania magát. Persze a gazdasági válság, a munka elveszítése ennél bonyolultabb helyzetet teremt. A fenyegetettség nem olyan éles, ám alattomosabb ez a veszély: depresszióhoz vezethet, ha nincs munka, nincs jövedelem, és életrendjének kisiklása miatt is feleslegesnek érezheti magát a volt családfenntartó. A depresszió befelé fordított agresszió, márpedig a gyerekek minden agressziót megsínylenek, átélnek, ez is az egész családot roncsolja. Nem beszélve arról, egy elbizonytalanodott, megroggyant önbizalmú ember aligha képes arra, hogy a biztonság védőernyőjét tartsa a család fölé.

- Körülöttünk durvul a hangnem, a nálunk mindig is virágzó panaszkultúra vádaskodásból nyílt ellenségeskedésbe fordult. Ez bevonult-e a családokba? Roncsolja-e a szülők és a gyerekek közötti kötelékeket?

- Egészséges családokban nem. Az viszont tény, hogy ami kívül, a társadalom csúcsain történik, igen gyorsan hat. Nem véletlen, hogy amikor Csurka István annak idején, még az MDF alelnökeként megeresztette első antiszemita írásait, hamarosan hasba szúrtak Kőbányán egy lányt mint zsidót. Egy olasz diplomatát megvertek a körúton - őt szintén zsidónak nézték. Néhány nap múlva pedig újabb hír érkezett: egy csősz igazi puskával meglőtt három kóborló cigányt, akiknél egyébként nem volt semmilyen lopásra utaló holmi. Ez azt mutatja: ha fönt kiengednek egy szelepet, a szenny pillanatok alatt szétfröcsköl az egész társadalomban. Ilyesmi korábban nem történt, ismeretlen volt a magyar társadalomban. Fontos emlékezni: amikor kormányváltásra került sor, ezek a jelenségek eltűntek.

- Hogy később sokkal durvább formában visszatérjenek, és a Magyar Gárda - a Fidesz által különösebben nem bírált - randalírozása nyomán megkezdődjön a cigánygyilkosságok sorozata.

- Mindez azt bizonyítja: arra, ami fent - kimondva vagy kimondatlanul - megengedett, arra nagyon érzékenyen reagál a társadalom, és az extrém példák követése is azonnal megjelenik a gyerekek között. A gyerekek ma úgy cigányoznak, zsidóznak, mint a vízfolyás, miközben fogalmuk sincs, miről beszélnek. Egy példa. Egy metróállomáson kisfiú száll be a szerelvénybe, három kis társa valamiért haragszik rá, és egyikük utánakiabál: hülye zsidó! Egy másik megtoldja: és az öcséd is az! A harmadik megjegyzi: az öccse miért lenne zsidó? Olyan rendes kis srác.





- Vannak-e működő válságstratégiák?

- Vannak, abban az értelemben mindenképpen, hogy a válság figyelmeztethet: ideje átszervezni az életünket. A modern ember bizonyos fokig egyébként is állandósult válságban él, olyan kiszámíthatatlan, változékony a világ körülöttünk: nekünk kell stabilitást lopnunk bele. Nagyon egyszerű dolgokról van szó. Arról, hogy mit tartunk fontosnak a gyerek életében. Azt-e, hogy ,,mivoltazóvodában?", ,,mosdmegakezed!", ,,veddmárleacipőd!" és egyéb teljesen felesleges dolgokat, vagy hogy úgy rendezzük át a napjainkat, hogy reggel még bejöhessen az ágyba egy kis dögönyözésre, és legyen idő közös reggelire is. Nem nagy kunszt, kicsit korábban kell lefeküdni hozzá. Mert ilyesmitől függ a testi és lelki biztonság, az intimitás érzése. Ehhez pedig - ha most a mélyszegénység poklát leszámítjuk - valójában nem kell sok pénz. Az igazi nagy kérdések ilyenek: hajlandóak vagyunk-e mesélni esténként? Nem a televízió, hanem mi! Ez a mese is lehet válságstratégia. Halkan hadd tegyek hozzá valamit: a válság tisztító viharként is működik, mert hosszú távon amúgy is fenntarthatatlan, további létezésre méltatlan konstrukciókat söpör el, nemcsak a magánéletben, de a közéletben, a politikában is.

- Milyen a válságkarácsony? Milyen az ünnep válságidőben?

- A karácsony - a ,,legszebb ünnep" - a rosszat is felnagyítja, maga is lehet válságok okozója. Holtfáradtan, feszülten, teljesítménykényszerben nem lehet ünnepelni. Meglesz-e, kész lesz-e, megvettem-e? Kész lesz-e a hal, a bejgli? Hányszor megmondtam, hogy ne az utolsó percben csináld azt az izét! Nem lehet kibírni ebben a házban! Jön az ordítozás a szeretet ünnepén, rengeteg válás kezdődik karácsonykor, ilyenkor több az öngyilkosság is, mint máskor. Nehéz időkben még jobban kell vigyáznunk egymásra, és el kell fogadnunk: nem kell mindennek tökéletesnek lennie, a gikszereink is mi vagyunk.

- Ha jó pihenten megyünk neki, akkor sem jut ajándékra elég pénz.

- Nem baj. Lehet, hogy a drága ajándék inkább a szülőnek hiányzik, mint a gyereknek. Már Goethe megmondta, hogy a kicsik számára a legjobb játékszer az, ami mindenből bármi lehet. Egy fahasáb, amely ha lefektetem, hajó, ha felállítom, király. Lefektetem, mozdony, felállítom, torony. Csakhogy játszani tudni kell. Csak az a gyerek tud egyedül játszani, akivel rendszeresen játszanak. Szülő, testvér, szomszéd - valaki, aki rá figyel. Aki azt mondja neki: ne lépj a szőnyegre, az a tenger. És a gyerek látja is a tengert, talán még jobban, mintha kapna egy DVD-lejátszót és hozzá filmet a tengeri csatákról. Az intimitást hozza el a karácsony, amire a tél egyébként is nagyszerűen alkalmas: zárt térben együtt vagyunk, kint sötét és hideg van, de bent a melegben a gyertyák égnek. Ilyenkor a régiek dióban kártyáztak, vagy valami más játékot játszottak együtt. A közös játék jó, de nem rossz a mesélés sem, előjöhetnek a régi családi történetek. Vagy bármi, akár könyvből. Akár Dickens Karácsonyi éneke, újra és újra minden évben.





- De minden családtag nem kaphat fahasábot karácsonyra!

- Nem. De ha jó együtt lenni, akkor sem a normális felnőtt, sem a gyerek nem igényel drága ajándékot. Amikor a gyereknek felfokozott anyagi igényei vannak, az mindig az érzelmi depriváció, a megfosztottság, az érzelmi nélkülözés jele. A dolgok iránti vágy akkor nő nagyra, amikor a gyerek nem kapja meg azt a figyelmet, amire szüksége van, és úgy érzi, hogy valamit mégis ki kell csikarnia, valami mégiscsak jár neki. Jó kapcsolatban a gyerek meglepően korán rájön, vagy megérzi, hogy mi okozna túl nagy megterhelést a szülőnek, és - csodák csodája - maga beszéli le őt: nem kell, nem fontos.

- Kell-e a karácsonyhoz angyal, csengettyűszó akkor is, ha valaki nem hívő? Az én kislányaimmal az édesanyjuk addig figyeltette, hallják-e már az angyalok szárnyának suhogását, hogy máig is a fülemben cseng az izgatott hangocskákkal együtt. Igaz, felnőttként esküsznek rá: mindig pontosan tudták, hogy nincs mit hallani, csak a kedvünkért játszották el.

- Ez pont így helyes. A gyerek óvodáskora óta tudja, hogy a szülőktől kapja az ajándékot, de később, akár felnőttként is vágyja a csodát. A karácsony mint rejtély, mint misztérium működik. A gyerek még akkor is kész a boldog meglepődésre, ha esetleg maga díszítette a fát. Vágyunk erre a rejtélyre, mert az egész élet és az egész világ rejtélyes körülöttünk. A karácsony pedig a világ titokzatosságának felmutatása, és azt ígéri: a végén majd rájövünk valami fontos és csodálatos dologra - majd kibomlik előttünk a megfejtés. És tényleg, csak ki kell csomagolni, a végére kell járni.





- Mi legyen a karácsonnyal, ha az ember szomorú, ha kirúgták, ha kisemmizettnek, megvertnek érzi magát?

- Nincs mit tenni, ossza meg a szomorúságát azokkal, akik a legközelebb állnak hozzá. Még az is lehet, hogy esetleg meg tudják vigasztalni. De ha nem sikerül, akkor sincs baj, vállalható, ha idén kicsit kedvetlenebbek leszünk a fa alatt. Nincsen ugyanis nevelés, csak kongruens, azaz hiteles, önmagunkkal azonos együttélés a gyerekekkel. Ennek példája - vagy ennek hiánya - nevel. A körülöttünk élőknek - nemcsak a gyerekeknek - az a legrosszabb, amikor érzik, hogy valami nincsen rendjén, de nem tudnak róla semmit. Balsejtelmek gyötrik őket, attól kezdenek rettegni, hogy ők rontottak el valamit. A megjátszás, a képmutatás mindig a legrosszabb. Kicsiben és nagyban is.

- És ha már gyerek sincs mellettünk? Csak a válságos karácsonyidő?

- Szinte hihetetlen dolgot fogok mondani. Olyasmit, ami nálunk nem nagyon működik, pedig boldogabb országokban már nagy hagyománya van: ki kell találni, hogy hol tudnák hasznunkat venni, hol lenne szükség éppen arra a valamire - tevékenységre, tárgyacskára -, amit éppen mi tudunk adni. Ez minket is visszaköt a világ áramába. Visszahozhatja a csodát, a téli napforduló ünnepét. Könnyebb lesz elhinnünk: a legrosszabbon már túl vagyunk. Mostantól már fényből lesz több körülöttünk.

- Milyen a válságkarácsony? Milyen az ünnep válságidőben?

- A karácsony - a ,,legszebb ünnep" - a rosszat is felnagyítja, maga is lehet válságok okozója. Holtfáradtan, feszülten, teljesítménykényszerben nem lehet ünnepelni. Meglesz-e, kész lesz-e, megvettem-e? Kész lesz-e a hal, a bejgli? Hányszor megmondtam, hogy ne az utolsó percben csináld azt az izét! Nem lehet kibírni ebben a házban! Jön az ordítozás a szeretet ünnepén, rengeteg válás kezdődik karácsonykor, ilyenkor több az öngyilkosság is, mint máskor. Nehéz időkben még jobban kell vigyáznunk egymásra, és el kell fogadnunk: nem kell mindennek tökéletesnek lennie, a gikszereink is mi vagyunk.





- Ha jó pihenten megyünk neki, akkor sem jut ajándékra elég pénz.

- Nem baj. Lehet, hogy a drága ajándék inkább a szülőnek hiányzik, mint a gyereknek. Már Goethe megmondta, hogy a kicsik számára a legjobb játékszer az, ami mindenből bármi lehet. Egy fahasáb, amely ha lefektetem, hajó, ha felállítom, király. Lefektetem, mozdony, felállítom, torony. Csakhogy játszani tudni kell. Csak az a gyerek tud egyedül játszani, akivel rendszeresen játszanak. Szülő, testvér, szomszéd - valaki, aki rá figyel. Aki azt mondja neki: ne lépj a szőnyegre, az a tenger. És a gyerek látja is a tengert, talán még jobban, mintha kapna egy DVD-lejátszót és hozzá filmet a tengeri csatákról. Az intimitást hozza el a karácsony, amire a tél egyébként is nagyszerűen alkalmas: zárt térben együtt vagyunk, kint sötét és hideg van, de bent a melegben a gyertyák égnek. Ilyenkor a régiek dióban kártyáztak, vagy valami más játékot játszottak együtt. A közös játék jó, de nem rossz a mesélés sem, előjöhetnek a régi családi történetek. Vagy bármi, akár könyvből. Akár Dickens Karácsonyi éneke, újra és újra minden évben.

- De minden családtag nem kaphat fahasábot karácsonyra!

- Nem. De ha jó együtt lenni, akkor sem a normális felnőtt, sem a gyerek nem igényel drága ajándékot. Amikor a gyereknek felfokozott anyagi igényei vannak, az mindig az érzelmi depriváció, a megfosztottság, az érzelmi nélkülözés jele. A dolgok iránti vágy akkor nő nagyra, amikor a gyerek nem kapja meg azt a figyelmet, amire szüksége van, és úgy érzi, hogy valamit mégis ki kell csikarnia, valami mégiscsak jár neki. Jó kapcsolatban a gyerek meglepően korán rájön, vagy megérzi, hogy mi okozna túl nagy megterhelést a szülőnek, és - csodák csodája - maga beszéli le őt: nem kell, nem fontos.

- Kell-e a karácsonyhoz angyal, csengettyűszó akkor is, ha valaki nem hívő? Az én kislányaimmal az édesanyjuk addig figyeltette, hallják-e már az angyalok szárnyának suhogását, hogy máig is a fülemben cseng az izgatott hangocskákkal együtt. Igaz, felnőttként esküsznek rá: mindig pontosan tudták, hogy nincs mit hallani, csak a kedvünkért játszották el.





- Ez pont így helyes. A gyerek óvodáskora óta tudja, hogy a szülőktől kapja az ajándékot, de később, akár felnőttként is vágyja a csodát. A karácsony mint rejtély, mint misztérium működik. A gyerek még akkor is kész a boldog meglepődésre, ha esetleg maga díszítette a fát. Vágyunk erre a rejtélyre, mert az egész élet és az egész világ rejtélyes körülöttünk. A karácsony pedig a világ titokzatosságának felmutatása, és azt ígéri: a végén majd rájövünk valami fontos és csodálatos dologra - majd kibomlik előttünk a megfejtés. És tényleg, csak ki kell csomagolni, a végére kell járni.

- Mi legyen a karácsonnyal, ha az ember szomorú, ha kirúgták, ha kisemmizettnek, megvertnek érzi magát?

- Nincs mit tenni, ossza meg a szomorúságát azokkal, akik a legközelebb állnak hozzá. Még az is lehet, hogy esetleg meg tudják vigasztalni. De ha nem sikerül, akkor sincs baj, vállalható, ha idén kicsit kedvetlenebbek leszünk a fa alatt. Nincsen ugyanis nevelés, csak kongruens, azaz hiteles, önmagunkkal azonos együttélés a gyerekekkel. Ennek példája - vagy ennek hiánya - nevel. A körülöttünk élőknek - nemcsak a gyerekeknek - az a legrosszabb, amikor érzik, hogy valami nincsen rendjén, de nem tudnak róla semmit. Balsejtelmek gyötrik őket, attól kezdenek rettegni, hogy ők rontottak el valamit. A megjátszás, a képmutatás mindig a legrosszabb. Kicsiben és nagyban is.

- És ha már gyerek sincs mellettünk? Csak a válságos karácsonyidő?

- Szinte hihetetlen dolgot fogok mondani. Olyasmit, ami nálunk nem nagyon működik, pedig boldogabb országokban már nagy hagyománya van: ki kell találni, hogy hol tudnák hasznunkat venni, hol lenne szükség éppen arra a valamire - tevékenységre, tárgyacskára -, amit éppen mi tudunk adni. Ez minket is visszaköt a világ áramába. Visszahozhatja a csodát, a téli napforduló ünnepét. Könnyebb lesz elhinnünk: a legrosszabbon már túl vagyunk.

Mostantól már fényből lesz több körülöttünk.



Mint a Farkas Flóri , Rogán Antal , Pintér Sándor , kilopják még a szemünket is a szabadkőműves zsidó hadról nem is beszélek nekik még zsinagóga is kell kis minorettel a közelben .













Kazárok

Hímvessző kórházi körülmetélése



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése