2016. szeptember 10., szombat

SZELLEMEKKEL SUTTOGÓK




SZELLEMEKKEL SUTTOGÓK



F. Imréné vagyok. A múlt hónapban mértek nálam egy magas, 24,8 értékű cukorszintet.

Tisztában voltam vele, hogy ez nem szervi eredetű, hanem lelki-pszichés, hiszen nagy nyomás volt rajtam a férjem elhunyta, és a felgyülemlő gondok után. A magas cukorszint magas vérnyomást is eredményezett. 210 értékű vérnyomást mértek több esetben. A közérzetem nagyon rossz volt. Fáradékony voltam, szomorú és elkeseredett.

Tekintse meg filmünket:

Magas vérnyomás ( hypertonia ) és magas vércukor szint csodálatos 



Magas vérnyomás, és a vese elváltozásai, ciszták és daganatok (ujme



Mistique javaslatára jöttem el a Gyógyító Központba. Hegedűs Mária szellem-elengedést végzett rajtam. A szellem – elengedés sikeres volt. Külsőleg észrevettem, hogy más lett a megjelenésem, nyugodtabb lett az arcom, kisimultabb lett. Élet költözött belém. Mérhető eredménye pedig az lett, hogy a következő cukorszint mérés 12,5 értékű volt. Ez igaz, hogy szintén magas, de fele a kezelés előtt mérteknek. Szedem a gyógyszert, előtte is szedtem, de semmit nem használt.

Most kellemes a közérzetem, fittnek és nyugodtnak érzem magam. Úgy érzem, mintha egy nagy terhet vettek volna le a vállamról. Felszabadultság érzése tölt el. A vérnyomásom is rendeződött, jelenleg 120-130 érékű.

Szerencsére eljutottam a gyógyítókhoz és segítettek rajtam. Boldog vagyok.
Köszönöm szépen!


Hegedűs Mária – létközben rekedt szellem túlvilágra engedése
Hegedűs Mária


Telefonszámaink:
+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186



Alvászavar - álmatlanság okozója volt a szellem

Három éven át nagyon erős alvászavarokkal küszködtem.

Ez olyan szintig ment, hogy már egyáltalán nem tudtam aludni. Egy órát aludtam éjszakánként. Már a munkámat sem tudtam elvégezni, a családban mindig veszekedések voltak. Egy idő után már enni sem nagyon tudtam. Teljesen sötét állapotba kerültem.

Tekintse meg filmünket:

Alvászavar - álmatlanság okozója volt a szellem


 Szellem a vasútállomáson

Kovács - Magyar András: Szellemtan

A szellemvilág üzeneteinek közvetítője -- Kovács-Magyar András, tálto

Kovács Magyar András a szellemvilágról

TudatszintVáltás - Kovács-Magyar András

Kovács Magyar András a gyógyító

TudatszintVáltás - Kovács-Magyar András



Eljutottam Hegedűs Máriához. Miután megtörtént a szellem - elengedés, aznap délután már teljesen önmagam voltam, úgy, mint a gondjaim előtti időkben. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget.


Szellem okozta a depressziós életvitelt

Zsuzsanna vagyok, 35 éves. Kovács – Magyar András gyógyító központjára az interneten találtam rá.

Kétségbe esve fordultam hozzájuk segítségért. Már gyermekkorom óta különböző rossz gondolatok támadtak meg. Állandóan sírtam. Az általános iskolából miután hazamentem, bezárkóztam és sírtam. Öngyilkos gondolataim is voltak. Három éves korom óta tart ez az állapot. 2004-ben jött elő a súlyos, klinikai depresszió, amit azóta is gyógyszereznek. Az orvosaim azt mondták, hogy ebből nem tudnak kigyógyítani, nem biztattak a gyógyulással.

Tekintse meg filmünket:

Szellem okozta a depressziós életvitelt


Azért fordultam Hegedűs Máriához, hogy segítségét kérjem gyógyulásomban. Nemrég a túlvilágra engedte rólam a létközben rekedt szellemet. Most megkönnyebbültem. Bízom benne, hogy a gyógyszereket is el tudom majd hagyni ezek után.

Nőgyógyászati panaszok és meddőség csodálatos gyógyulása

M. R. Anikó vagyok. Van egy három éves kislányom. Szerettünk volna egy második babát.

Elköltöztünk egy lakásba, ahol a fekhelyemen földsugárzások csomópontja volt. Különféle nőgyógyászati problémáim alakultak ki (pl. gombásodás). Elmentem orvoshoz, gyógyszert írt elő. Ez a gondom minden hónapban előjött.

Tekintse meg filmünket:
 

Nőgyógyászati panaszok és meddőség csodálatos gyógyulása


 
Hallottam Kovács – Magyar András gyógyító módszeréről, arról is, hogy a földsugárzások milyen károsan hatnak az emberi szervezetre. Kimérettük a fekhelyünket, nagyon megdöbbentünk, hogy mi okozta nekem a problémát. Aznap este áthelyeztük az ágyamat egy semleges helyre. Ezután megszűntek a nőgyógyászati problémáim, majd később a gyermekáldás következett.

Két évig hiába próbálkoztunk, különféle orvosi vizsgálatokon részt vettem. Az orvosi eredmények azt mutatták ki, hogy semmi problémám nincs. „A petefészek alszik”- mondták. Az orvos kétkedve mondta, hogy van a gondra egy hormonkészítmény. Erre én azt mondtam, hogy a hormonkészítményből nem kérek, tartottam a káros mellékhatásaitól.

Eljöttem Hegedűs Máriához, megtörtént a létközben rekedt szellem elengedése. Hegedűs Mária elmondta, hogy 2 hónap múlva kismama leszek. Ez két hónap múlva bekövetkezett.

Hegedűs Mária
Hegedűs Mária



Szellem okozta a kisbaba nyugtalanságát – álmatlanságát

Van egy kisbabám. Amikor ebben a fotelben ültem és szoptattam őt, mindig bizsergést éreztem, a lábam viszketett, mintha kis hangyák mászkáltak volna rajta.

A szobában, gyermekem ágya mellett van egy szék, abban szoktam ülni, amikor altatom őt. Itt mindig nagyon rosszul éreztem magam. Olyan érzésem volt itt, mintha rühes lennék, viszketett a testem tetőtől-talpig. Nem bírtam ilyenkor nyugton maradni, pedig az lett volna a cél, hogy elaltassam gyermekem.
 
Tekintse meg filmünket:

Szellem okozta a kisbaba nyugtalanságát


 
Hegedűs Mária érkezett hozzám a szellem - elengedés szertartását megtartani. Három szellemjelenlétét érzékelte nálunk. Egy elhunyt édesanya szelleme, annak hét éves korában elhuny fiának a szelleme és egy csecsemő szellem tartózkodott a lakásban. Az édesanya feltehetően 28 éves korában hunyt el, mindig a fotelban ült. Érzékelni is tudtam jelenlétét. Kicsit sűrűbb, hűvösebb itt a levegő, a szellem tartózkodási helyén.

Most fény derült arra, hogy az én gyermekem azért nem tud elaludni, mert állandóan zavarják őt a szellemek. Az édesanya szelleme itt tartózkodott a szobában, hasonlóan törődött ő is elhunyt gyermekeinek szellemeivel, mint én. Nagyon örülök, hogy a szertartás megoldást hoz e helyzet változásában.
.
Van egy öt hónapos kisbabám. Most sok folyadékot kell innom. Általában teát főzök magamnak, ezt fogyasztom. Fél literes bögrébe öntöm a forró vizet, így készítem a teát. Mindig az történt, hogy a bögréből folyamatosan fogyott a tea, egy bő másfél centi mindig eltűnt a tetejéből. Először azt hittem, elpárolgott. De ekkora mennyiség nem párologhatott el! Egyszerűen eltűnt!

Hegedűs Máriánál voltam, a szellem - elengedés szertartása keretében megszabadultam a hozzám kötődött szellemtől. Ez a szellem egy földi életében öngyilkosságot elkövetett nő szelleme volt. A szellem - elengedés szertartása után már nem történt ilyen jelenség otthonomban. Már nem hiányzik a teámból egy csepp sem.

A szellem - elengedés szertartása után a szellemcsalád a túlvilágra került. Azóta békesség, nyugalom van Zsuzsa lakásában.



Agresszív szellem dorbézolt a lakásban

A felújított lakásunkban nagyon rossz szag, hideg és jeges érzés volt, amikor beléptünk.

Az édesapám lakásában vagyunk. Édesapám nem alszik itthon, mert dolgozik, de nappal, ha lefeküdt, rémálmai voltak alvás közben. Fekhelyét földsugárzás-mentes zónába helyezte, de így sem tudott jól aludni.
 
Tekintse meg filmünket:

Agresszív szellem dorbézolt a lakásban


Most, hogy Hegedűs Mária eljött hozzánk a szellem elengedés szertartását megtartani, három szellemjelenlétét érzékelte a lakásban. Az egyik szellem nagyon agresszív volt. Édesapám ágyán ez az agresszív szellem feküdt. Apukám éjszakánként össze – vissza forgolódott, rémálmai voltak, rendszeresen küzdött álmában. Jeges érzés volt, amikor kitapintottuk a szellem auráját. Apukám elmesélte, hogy ebben a szobában ávósok (ÁVH) laktak 1956.-ig, akik itt dorbézoltak és embereket öltek.

Amikor a szellem - elengedés szertartása megtörtént, az előszobában különös módon kinyílt az a szekrényajtó, amely előzőleg be volt szorulva. Magától ez nem nyílhatott ki!

- Kedves Ildikó, a Te lakásodban mit műveltek a szellemek?

- Lakásunkban a televízió minden éjjel magától bekapcsolódott, annak ellenére bekapcsolódott, hogy a kábele nem volt a konnektorba dugva. Egy 15 x 15 centiméteres kockában világított, mivel ekkor már nem volt adás, hangyás volt a kép. Volt egy régi szekrényünk (már kiselejteztük), amelynek az ajtaja éjszakánként gyakran magától kinyílt, majd becsukódott.  Gyakran előfordult, hogy amikor a lakás ajtaját ki akartam nyitni, nem tudtam a kulcsot elfordítani, egyik zárban sem forgott a kulcs. Abban az időszakban én teljesen ki voltam borulva.

Egyszer szabadságon voltam otthon. Amikor leültem a fotelbe, „valaki” (egy szellem) elkapta a nyakamat és hátrafeszítette a fejem. Én akkor kiugrottam a fotelból, még aznap kidobtam. Nagyon megijedtem akkor, nyugtatókat szedtem az esetet követően.

A szellem - elengedés szertartása után az imént említett ijesztő jelenségek megszűntek, felújított lakásunkban tisztább a levegő, nyugalom lett. Már örömmel megyek haza, korábban a szellemjárásidején nem szerettem otthon lenni, menekültünk otthonról.
Köszönjük a segítséget!


Elérhetőségünk:
Telefonszámaink: +36-1-251-4986, +36-1-222-3186
                              




Szellemjárás - Elátkozva

Szellemjárás - Elfeledve

Szellemjárás - Elszabadult kísértet

Szellemjárás - És jön a sötétség

Szellemjárás - Kísértetjárás Írországban

Szellemjárás - Mészárszék

Szellemjárás - Rémképek

Szellemjárás - Summerwindi kísértetjárás

Szellemjárás - Szellem a lakásban

Szellemjárás - Visszhang a sírból

Szellemjárás - A wheatsheafi kísértet

Szellemjárás - A Padlás

Szellemjárás - A pokol háza

Szellemjárás - A Rossz Szellem

Szellemjárás - A Sötét Oldal

Szellemjárás - A félelem háza

Szellemjárás - A megszállott



Üzent a nagymama szelleme

A II. világháborúban történt…


A II. világháború idején Kassán laktunk, és készültünk haza a szüleinkhez, Mándokra. Már este összepakoltunk, de éjjel egy súgó „valami” jött, és megfogta a lábamat az ágyban.
- Kislányom, - mondta - ne induljatok el, mert veszedelem vár rátok. Maradjatok itthon! 
Tekintse meg filmünket:

Üzent a nagymama szelleme

Szellemidézés veszélyei

Mi van a halál után? A médium válaszol.



Felkeltettem a férjemet, nem tudtam, mit csináljak.
Ő sem értette, hogy lehetett ez, de mivel én nem ismertem az édesanyját, elmondtam milyen selyemkendő volt a nyakában. A férjem erre azt mondta, hogy ebben volt eltemetve.

Ezek után nem indultunk el, és másnap 10 órakor bombázták Csapot. Mi pont 10 órára értünk volna az állomásra. Ez az eset nagyon bennem maradt, pedig hát nem ismertem az édesanyját. Nem mentünk el a két gyerekkel, hanem otthon hallgattuk a rádióban, hogy Csapot bombázták. Így maradtunk életben!




Stefi és a szellem

Stefánia érzékeli és látja a szellemeket. Nemrég egy létközben rekedt szellem kötődött hozzá.


- Stefi kérlek, sokan nem hiszik, hogy léteznek a szellemek, viszont te gyakran látod őket. Volt hozzád is kötődve létközben rekedt szellem. Hogy érezted a szellem jelenlétét, milyennek láttad őt?

- Amikor anyukámmal jöttem hazafelé az iskolából, a kocsiban éreztem meg, hogy egy szellem van velem. Ezt a szellemet először férfinek véltem, de aztán láttam, hogy egy harminc éves korában elhunyt nő szelleme.

Tekintse meg filmünket:

Stefi és a szellem

A gyűlölködő szellem - Találkozás a szellemekkel



- Mit éreztél, amikor ez a szellem hozzád volt kötődve?

- Nagyon kimerült voltam, minden nap. Nagyon nyűgös voltam, sírásingerem volt.

- Éreztél fáradtságot? Nyugtalanul aludtál?

- Éjszakánként felébredtem, volt olyan éjszaka, amikor kétszer-háromszor is. Ez nem is volt olyan nagy baj, viszont nagyon fáradt voltam.

- Volt már hozzád kötődve szellem máskor is. Miután a túlvilágra engedtük rólad a szellemet, megkönnyebbültél?

- Igen, most már sokkal jobb. Éreztem, hogy nem vagyok olyan fáradt, mintha lejött volna rólam egy súly, egy nyomásszerű érzés.

- Jobb lett még az arcod színe is. Hogyan érzékeled a szellemeket?

- Érzem és látom őket.

- A lakásotokban volt szellem?

- Igen, a szellemet Marikának hívták. A szobánkban, az emeletes ágyunk előtt volt a szellem, a sarokban. Ő nagyon rendes volt, jó barátságban voltunk.

- Ő kérte, hogy a túlvilágra szeretne menni?

- Igen. Kérdeztem tőle, hogy szegény, hogyan halt meg, volt olyan alkalom, amikor együtt játszottunk. Földi életében autóbalesetben halt meg.

- Mit éreztetek a lakásban, miután a túlvilágra engedtük a szellemet?

- Azon a helyen, ahol a szellem volt, mindig sötét volt, pedig a lámpa úgy volt irányítva, hogy abba a sarokba szórja a fényt. A szellem-elengedés szertartása után sokkal világosabb lett.

- Édesanyádat kérdezzük: Hogyan fogadtad el, hogy a leányos látja a szellemeket? Tudtad, hogy léteznek szellemek, vagy erre a leányod ébresztett rá?

Én nem hittem a szellemek létezésében, sőt kimondottan tiltakoztam ellene. Régebben Kovács – Magyar András a túlvilágra engedett rólam egy létközben rekedt szellemet. Ezután az egész életem megváltozott. Ezután én is elkezdtem erről beszélni. Legnagyobb döbbenetemre a kislányom azt mondta: Te ezt nem tudtad? Leányomnak teljesen magától értetődő volt, amit én a szellemekről mondtam neki. Leányom furcsállotta, hogy én nem látom a szellemeket, holott ez neki most természetes. Azóta én rendszeresen Stefi lányommal ellenőriztetem le, hogy kötődött-e hozzám létközben rekedt szellem. A lehetőség a szellem túlvilágra engedésére pedig adott. Számomra ez azért volt csodálatos, mert leányom teljesen természetesnek vette azokat a szellemekkel kapcsolatos dolgokat, amelyek nekem teljesen újak voltak és felfoghatatlanok.


Szellem kísért Kolontáron? - A Fókusz riportja




Különös fényképeket készített egy férfi, aki segélyszállítmányokat vitt Kolontárra. Egy gyermekarcot vélt felfedezni egy sérült ház sarkán. Pont ott, ahol az iszapkatasztrófa egyetlen gyermekáldozatát, a 14 hónapos Angyalkát elsodorta anyukája karjából az iszapáradat. A fotókat Kovács – Magyar András is megtekintette.


Csupán egy falból kiálló tégla, vagy egy gyermekfejet ábrázoló megdöbbentő jelenség?
- Ilyen kép nem alakul ki véletlenül, gondoltam – mondja a segélyszállítmány szállítója.
- Számtalan jele van a szellem jelenlétének. Efféle jeladást még nem láttam – mondja Kovács – Magyar András.

Tekintse meg a filmet:



Kolontáron járunk a vörösiszap-katasztrófa által sújtott faluban. Itt a Kossuth Lajos utcában szörnyű pusztítást végzett az áradat. A legtöbb áldozat ebben az utcában lakott. Idős házaspárok és a 14 hónapos Angyalka az áldozat, akit édesanyja karjából szakított ki az áradat. Angyalka 3 éves testvére, Dórika életben maradt.

Hopka László segélyszállítmányt hozott a faluba. Majd a feldúlt faluról készített néhány képet. Csak otthon vette észre, hogy egy különös dolgot fényképezett le:

- Készítettem erről a házról néhány fényképet. Otthon észrevettem, hogy a ház sarkán egy emberi fej alakja rajzolódott ki. Most így közelről nem látjuk, de a fotón tisztán kivehetően emberi fej alakot mutat a kép.

László most is készít néhány fotót. Bár változtak a fényviszonyok, a képeken mégis kirajzolódik egy fejforma. Némi fantázia ugyan kell hozzá, de felismerhető.

- Ha itt állunk mellette, látszik, hogy ez egy tégla, de a képen az objektív egészen mást mutat. Itt történt egy szörnyű eset, itt jelenik meg egy fejforma. Vajon miért?

A miértre Kovács – Magyar Andrástól kértünk választ:

- Találkoztam már olyan esettel, amikor egy csempén, vagy egy falon, padló kövezetében megjelent egy kép. De hogy domborműszerűen megjelenjen egy arc, ilyet még nem láttam.

Kovács – Magyar András úgy véli, egy szellem üzenetéről lehet szó:

- A fal sérülése nem túl régi. Ahogy a faldarab levált, tényleg egy nagyon különös alakzat jelent meg. Elképzelhető, hogy a szellem jelet akart adni.

Kovács – Magyar András szerint a szellem azért ad jelet, mert látja az itt maradottak mérhetetlen fájdalmát. A jel lehet egy elpattanó pohár, leeső tárgy, egy különös illat. A most lefotózott jelenség egy gyermekfejre hasonlít, az esetre mondhatjuk azt is, hogy ez egy kiálló tégla. De miért éppen itt, és miért éppen így? Ezért biztos abban, hogy egy szellem keresi a helyét.

- Itt most jelen van a gyermeknek a szelleme, nem tudott átmenni a túlvilágra. Itt rekedt az asztrálvilágban. A szellem, 48 órával a halál után választ valakit, akihez hozzászegődhet. Gyakorta megfigyelhető, hogy egy lakóházhoz kötődik a szellem, de nagyon gyakran családi hozzátartozóhoz kapcsolódik.

Vissza a kolontári valóságba: A falunak ezt a részét hamarosan lebontják, eltűnik a házzal együtt a gyermekfej jelenség is.

Szellem mozgatta a tárgyakat

Meghívtuk otthonunkba Hegedűs Máriát, megtartani a házszentelés és a szellem elengedés szertartását.

Megtapasztaltuk, hogy szellem van a lakásunkban.
Ez úgy kezdődött, hogy jeleztek nekünk a szellemekvalószínű, hogy el akartak menni a túlvilágra. Az egyik zacskót, amiben a kötéseim, horgolásaim voltak, felrakták a hálószámban az ágyamra, a párnára. Nem tudom, mit akartak ezzel jelezni. Egy biztos, a zacskót nem mi mozdítottuk meg, ezt a szellemek pakolták oda. A kutyus többször elnéz a fejünk fölött, úgy tűnt örül valakinek, valakit felismert, valaki volt itt rajtunk kívül.
 
Tekintse meg filmünket:

Szellem mozgatta a tárgyakat
 
Egyik nap takarítottam, hallottam egy nagy csattanást a nappaliból. Amikor benéztem, egy kazettát láttam a szoba közepén. Valószínűleg odarepült, mert ha a szekrényről esett volna le, akkor nem a szoba közepére pottyant volna, hanem közel a szekrényhez. Én voltam egyedül itthon, azt csak aszellem dobhatta oda szerintem.

A szellem a tv-t is állandóan kapcsolgatta. Észrevettem, ha kimegyek a szobából, mire visszajövök, már másik csatornán megy a műsor, ez kétszer-háromszor is előfordult. A szobámban, amikor ülök a számítógépnél, többször éreztem a hátam mögött fuvallatot, gyakran előfordult, lehet ott tanyázott a szellem.


Szellem okozta a magatartásbeli problémákat – viselkedési zavarokat

Az unokámat hoztam a szellem-elengedés szertartására, az internetről szereztem tudomást erről a lehetőségről.

Magatartás zavarral és sok egyéb problémával küszködött a kisfiú. Most 11 éves a kisfiú, kiderült, hogy 6 éves kora óta egy rosszindulatú szellem volt hozzá kötődve. Ezt a szellemet most sikerült a túlvilágra engedni.

Tekintse meg filmünket:

Szellem okozta a magatartásbeli problémákat - viselkedési zavarokat

http://www.youtube.com/watch?v=AxpW8t7pq0s 

Kovács - Magyar András: Mágia

http://www.youtube.com/watch?v=CJn08V_AJvc 

Kovács - Magyar András: Szellemünk örökké él - A halál fogalma

http://www.youtube.com/watch?v=KAZS4jvGllE 

Gerincbetegségek gyógyítása * Kovács - Magyar András gyógyító kör

http://www.youtube.com/watch?v=_gfqvFAKYmY 

Kovács Magyar András: Derékfájás - lumbago kezelése

http://www.youtube.com/watch?v=yScdaerKR1M 

Kovács - Magyar András : Porckorongsérv ( discus hernia ) gyógyulás

http://www.youtube.com/watch?v=FkiXaGbXaaU 

Kovács - Magyar András szellemi iskolája I-II. kurzus

http://www.youtube.com/watch?v=UsikcGiQ0E8 

Kovács - Magyar András szellemi iskolája III. Teremtési kódok

http://www.youtube.com/watch?v=yIwP5iBtxbU 




Kovács - Magyar András Szellemi Iskolája IV. - Intuitív grafológia

http://www.youtube.com/watch?v=dXkcPgwiUO4 

Kovács - Magyar András szellemi iskolája V. Lelkiismeret Emléksúly

http://www.youtube.com/watch?v=XwAVKaVQwuQ 




Szellemtan * Kovács - Magyar András Szellemi Iskolája VIII.

http://www.youtube.com/watch?v=vw6TYNu6Zhs 

Mágia * Kovács - Magyar András Szellemi Iskolája IX-X.

http://www.youtube.com/watch?v=b7hHEuvvSHk 

Kovács - Magyar András: hallássérülés gyógyítása

http://www.youtube.com/watch?v=MrjFdRxw-ZY 

Süketség ( anacusis ) csodálatos gyógyulása

http://www.youtube.com/watch?v=P831RqQAqrI 

Kovács - Magyar András: Gyógyító jókedv - helyszíni gyógyítás

http://www.youtube.com/watch?v=EIiatzRIENY 

Kovács - Magyar András: Bioritmikus hullámok felismerése a gyógyítá

http://www.youtube.com/watch?v=bwvk-TY4yzs 




Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegrend

http://www.youtube.com/watch?v=0illmwFNcLQ 

Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegrend

http://www.youtube.com/watch?v=RBH6bjOoFAY 

Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegren

http://www.youtube.com/watch?v=R2LXmq7k6HQ 

Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegrends

http://www.youtube.com/watch?v=Mi5fG2waBRQ 

Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegrend

http://www.youtube.com/watch?v=KWXX3s_PBlA 

Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegren

http://www.youtube.com/watch?v=EO_XdGhb8q0 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 5

http://www.youtube.com/watch?v=H8VBJEj6Zys 

103 Kercselics Imre - Szellemgyógyászat.divx

http://www.youtube.com/watch?v=3lqixFl-XRY 

Szellemgyógyászat előadás Ferenczi József

http://www.youtube.com/watch?v=Twzp9fSk2bI 






Szellemsebészet

Sáfrány Zsolt_Pszichotronika 1_2 (Tata-2010)

http://www.youtube.com/watch?v=6cQ1sarhUM4&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kiss Tibor: Pszichotronika

http://www.youtube.com/watch?v=25-Aww1r2Kk&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 1

http://www.youtube.com/watch?v=caRWx62izj4&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 2

http://www.youtube.com/watch?v=Ha1QntaRkkw&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 3

http://www.youtube.com/watch?v=Fp6SSWmR_t4&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 4

http://www.youtube.com/watch?v=d5r5DeYii8c&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 5

http://www.youtube.com/watch?v=H8VBJEj6Zys&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 6

http://www.youtube.com/watch?v=o_aNWS2ivM0&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 7

http://www.youtube.com/watch?v=MBdP9ofa4TY&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 8

http://www.youtube.com/watch?v=Hg0s0d_wPm0&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 9

http://www.youtube.com/watch?v=_-aV3HJR2ps&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 1

http://www.youtube.com/watch?v=1hFBi-YGWi4&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 2

http://www.youtube.com/watch?v=UZ0xRwl3ZD0&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 3

http://www.youtube.com/watch?v=wNKnpDzfJ-E&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 4

http://www.youtube.com/watch?v=njvfSOhGDB8&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 5

http://www.youtube.com/watch?v=exv0VlreKeY&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 6

http://www.youtube.com/watch?v=kc0zaGybm_8&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 7

http://www.youtube.com/watch?v=wVSKxavwvAw&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 8

http://www.youtube.com/watch?v=Xm2daB_4Lss&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Dr. Horváth István: Érelmeszesedés elleni védőoltás

http://www.youtube.com/watch?v=B9EoFOd-jPI 

Érelmeszesedés elleni immunizálás - Dr. Horváth István (2013.01.18.)

http://www.youtube.com/watch?v=4WKrSlm5i0s 

Csodák márpedig léteznek -- Koleszterin lebontása - Prof. Dr. Horvát








F. Imréné vagyok. A múlt hónapban mértek nálam egy magas, 24,8 értékű cukorszintet.

Tisztában voltam vele, hogy ez nem szervi eredetű, hanem lelki-pszichés, hiszen nagy nyomás volt rajtam a férjem elhunyta, és a felgyülemlő gondok után. A magas cukorszint magas vérnyomást is eredményezett. 210 értékű vérnyomást mértek több esetben. A közérzetem nagyon rossz volt. Fáradékony voltam, szomorú és elkeseredett.

Tekintse meg filmünket:

Magas vérnyomás ( hypertonia ) és magas vércukor szint csodálatos 



Magas vérnyomás, és a vese elváltozásai, ciszták és daganatok (ujme



Mistique javaslatára jöttem el a Gyógyító Központba. Hegedűs Mária szellem-elengedést végzett rajtam. A szellem – elengedés sikeres volt. Külsőleg észrevettem, hogy más lett a megjelenésem, nyugodtabb lett az arcom, kisimultabb lett. Élet költözött belém. Mérhető eredménye pedig az lett, hogy a következő cukorszint mérés 12,5 értékű volt. Ez igaz, hogy szintén magas, de fele a kezelés előtt mérteknek. Szedem a gyógyszert, előtte is szedtem, de semmit nem használt.

Most kellemes a közérzetem, fittnek és nyugodtnak érzem magam. Úgy érzem, mintha egy nagy terhet vettek volna le a vállamról. Felszabadultság érzése tölt el. A vérnyomásom is rendeződött, jelenleg 120-130 érékű.

Szerencsére eljutottam a gyógyítókhoz és segítettek rajtam. Boldog vagyok.
Köszönöm szépen!


Hegedűs Mária – létközben rekedt szellem túlvilágra engedése
Hegedűs Mária


Telefonszámaink:
+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186



Alvászavar - álmatlanság okozója volt a szellem

Három éven át nagyon erős alvászavarokkal küszködtem.

Ez olyan szintig ment, hogy már egyáltalán nem tudtam aludni. Egy órát aludtam éjszakánként. Már a munkámat sem tudtam elvégezni, a családban mindig veszekedések voltak. Egy idő után már enni sem nagyon tudtam. Teljesen sötét állapotba kerültem.

Tekintse meg filmünket:

Alvászavar - álmatlanság okozója volt a szellem


 Szellem a vasútállomáson

Kovács - Magyar András: Szellemtan

A szellemvilág üzeneteinek közvetítője -- Kovács-Magyar András, tálto

Kovács Magyar András a szellemvilágról

TudatszintVáltás - Kovács-Magyar András

Kovács Magyar András a gyógyító

TudatszintVáltás - Kovács-Magyar András



Eljutottam Hegedűs Máriához. Miután megtörtént a szellem - elengedés, aznap délután már teljesen önmagam voltam, úgy, mint a gondjaim előtti időkben. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget.


Szellem okozta a depressziós életvitelt

Zsuzsanna vagyok, 35 éves. Kovács – Magyar András gyógyító központjára az interneten találtam rá.

Kétségbe esve fordultam hozzájuk segítségért. Már gyermekkorom óta különböző rossz gondolatok támadtak meg. Állandóan sírtam. Az általános iskolából miután hazamentem, bezárkóztam és sírtam. Öngyilkos gondolataim is voltak. Három éves korom óta tart ez az állapot. 2004-ben jött elő a súlyos, klinikai depresszió, amit azóta is gyógyszereznek. Az orvosaim azt mondták, hogy ebből nem tudnak kigyógyítani, nem biztattak a gyógyulással.

Tekintse meg filmünket:

Szellem okozta a depressziós életvitelt


Azért fordultam Hegedűs Máriához, hogy segítségét kérjem gyógyulásomban. Nemrég a túlvilágra engedte rólam a létközben rekedt szellemet. Most megkönnyebbültem. Bízom benne, hogy a gyógyszereket is el tudom majd hagyni ezek után.

Nőgyógyászati panaszok és meddőség csodálatos gyógyulása

M. R. Anikó vagyok. Van egy három éves kislányom. Szerettünk volna egy második babát.

Elköltöztünk egy lakásba, ahol a fekhelyemen földsugárzások csomópontja volt. Különféle nőgyógyászati problémáim alakultak ki (pl. gombásodás). Elmentem orvoshoz, gyógyszert írt elő. Ez a gondom minden hónapban előjött.

Tekintse meg filmünket:
 

Nőgyógyászati panaszok és meddőség csodálatos gyógyulása


 
Hallottam Kovács – Magyar András gyógyító módszeréről, arról is, hogy a földsugárzások milyen károsan hatnak az emberi szervezetre. Kimérettük a fekhelyünket, nagyon megdöbbentünk, hogy mi okozta nekem a problémát. Aznap este áthelyeztük az ágyamat egy semleges helyre. Ezután megszűntek a nőgyógyászati problémáim, majd később a gyermekáldás következett.

Két évig hiába próbálkoztunk, különféle orvosi vizsgálatokon részt vettem. Az orvosi eredmények azt mutatták ki, hogy semmi problémám nincs. „A petefészek alszik”- mondták. Az orvos kétkedve mondta, hogy van a gondra egy hormonkészítmény. Erre én azt mondtam, hogy a hormonkészítményből nem kérek, tartottam a káros mellékhatásaitól.

Eljöttem Hegedűs Máriához, megtörtént a létközben rekedt szellem elengedése. Hegedűs Mária elmondta, hogy 2 hónap múlva kismama leszek. Ez két hónap múlva bekövetkezett.

Hegedűs Mária
Hegedűs Mária



Szellem okozta a kisbaba nyugtalanságát – álmatlanságát

Van egy kisbabám. Amikor ebben a fotelben ültem és szoptattam őt, mindig bizsergést éreztem, a lábam viszketett, mintha kis hangyák mászkáltak volna rajta.

A szobában, gyermekem ágya mellett van egy szék, abban szoktam ülni, amikor altatom őt. Itt mindig nagyon rosszul éreztem magam. Olyan érzésem volt itt, mintha rühes lennék, viszketett a testem tetőtől-talpig. Nem bírtam ilyenkor nyugton maradni, pedig az lett volna a cél, hogy elaltassam gyermekem.
 
Tekintse meg filmünket:

Szellem okozta a kisbaba nyugtalanságát


 
Hegedűs Mária érkezett hozzám a szellem - elengedés szertartását megtartani. Három szellemjelenlétét érzékelte nálunk. Egy elhunyt édesanya szelleme, annak hét éves korában elhuny fiának a szelleme és egy csecsemő szellem tartózkodott a lakásban. Az édesanya feltehetően 28 éves korában hunyt el, mindig a fotelban ült. Érzékelni is tudtam jelenlétét. Kicsit sűrűbb, hűvösebb itt a levegő, a szellem tartózkodási helyén.

Most fény derült arra, hogy az én gyermekem azért nem tud elaludni, mert állandóan zavarják őt a szellemek. Az édesanya szelleme itt tartózkodott a szobában, hasonlóan törődött ő is elhunyt gyermekeinek szellemeivel, mint én. Nagyon örülök, hogy a szertartás megoldást hoz e helyzet változásában.
.
Van egy öt hónapos kisbabám. Most sok folyadékot kell innom. Általában teát főzök magamnak, ezt fogyasztom. Fél literes bögrébe öntöm a forró vizet, így készítem a teát. Mindig az történt, hogy a bögréből folyamatosan fogyott a tea, egy bő másfél centi mindig eltűnt a tetejéből. Először azt hittem, elpárolgott. De ekkora mennyiség nem párologhatott el! Egyszerűen eltűnt!

Hegedűs Máriánál voltam, a szellem - elengedés szertartása keretében megszabadultam a hozzám kötődött szellemtől. Ez a szellem egy földi életében öngyilkosságot elkövetett nő szelleme volt. A szellem - elengedés szertartása után már nem történt ilyen jelenség otthonomban. Már nem hiányzik a teámból egy csepp sem.

A szellem - elengedés szertartása után a szellemcsalád a túlvilágra került. Azóta békesség, nyugalom van Zsuzsa lakásában.



Agresszív szellem dorbézolt a lakásban

A felújított lakásunkban nagyon rossz szag, hideg és jeges érzés volt, amikor beléptünk.

Az édesapám lakásában vagyunk. Édesapám nem alszik itthon, mert dolgozik, de nappal, ha lefeküdt, rémálmai voltak alvás közben. Fekhelyét földsugárzás-mentes zónába helyezte, de így sem tudott jól aludni.
 
Tekintse meg filmünket:

Agresszív szellem dorbézolt a lakásban


Most, hogy Hegedűs Mária eljött hozzánk a szellem elengedés szertartását megtartani, három szellemjelenlétét érzékelte a lakásban. Az egyik szellem nagyon agresszív volt. Édesapám ágyán ez az agresszív szellem feküdt. Apukám éjszakánként össze – vissza forgolódott, rémálmai voltak, rendszeresen küzdött álmában. Jeges érzés volt, amikor kitapintottuk a szellem auráját. Apukám elmesélte, hogy ebben a szobában ávósok (ÁVH) laktak 1956.-ig, akik itt dorbézoltak és embereket öltek.

Amikor a szellem - elengedés szertartása megtörtént, az előszobában különös módon kinyílt az a szekrényajtó, amely előzőleg be volt szorulva. Magától ez nem nyílhatott ki!

- Kedves Ildikó, a Te lakásodban mit műveltek a szellemek?

- Lakásunkban a televízió minden éjjel magától bekapcsolódott, annak ellenére bekapcsolódott, hogy a kábele nem volt a konnektorba dugva. Egy 15 x 15 centiméteres kockában világított, mivel ekkor már nem volt adás, hangyás volt a kép. Volt egy régi szekrényünk (már kiselejteztük), amelynek az ajtaja éjszakánként gyakran magától kinyílt, majd becsukódott.  Gyakran előfordult, hogy amikor a lakás ajtaját ki akartam nyitni, nem tudtam a kulcsot elfordítani, egyik zárban sem forgott a kulcs. Abban az időszakban én teljesen ki voltam borulva.

Egyszer szabadságon voltam otthon. Amikor leültem a fotelbe, „valaki” (egy szellem) elkapta a nyakamat és hátrafeszítette a fejem. Én akkor kiugrottam a fotelból, még aznap kidobtam. Nagyon megijedtem akkor, nyugtatókat szedtem az esetet követően.

A szellem - elengedés szertartása után az imént említett ijesztő jelenségek megszűntek, felújított lakásunkban tisztább a levegő, nyugalom lett. Már örömmel megyek haza, korábban a szellemjárásidején nem szerettem otthon lenni, menekültünk otthonról.
Köszönjük a segítséget!


Elérhetőségünk:
Telefonszámaink: +36-1-251-4986, +36-1-222-3186
                              




Szellemjárás - Elátkozva

Szellemjárás - Elfeledve

Szellemjárás - Elszabadult kísértet

Szellemjárás - És jön a sötétség

Szellemjárás - Kísértetjárás Írországban

Szellemjárás - Mészárszék

Szellemjárás - Rémképek

Szellemjárás - Summerwindi kísértetjárás

Szellemjárás - Szellem a lakásban

Szellemjárás - Visszhang a sírból

Szellemjárás - A wheatsheafi kísértet

Szellemjárás - A Padlás

Szellemjárás - A pokol háza

Szellemjárás - A Rossz Szellem

Szellemjárás - A Sötét Oldal

Szellemjárás - A félelem háza

Szellemjárás - A megszállott



Üzent a nagymama szelleme

A II. világháborúban történt…


A II. világháború idején Kassán laktunk, és készültünk haza a szüleinkhez, Mándokra. Már este összepakoltunk, de éjjel egy súgó „valami” jött, és megfogta a lábamat az ágyban.
- Kislányom, - mondta - ne induljatok el, mert veszedelem vár rátok. Maradjatok itthon! 
Tekintse meg filmünket:

Üzent a nagymama szelleme

Szellemidézés veszélyei

Mi van a halál után? A médium válaszol.



Felkeltettem a férjemet, nem tudtam, mit csináljak.
Ő sem értette, hogy lehetett ez, de mivel én nem ismertem az édesanyját, elmondtam milyen selyemkendő volt a nyakában. A férjem erre azt mondta, hogy ebben volt eltemetve.

Ezek után nem indultunk el, és másnap 10 órakor bombázták Csapot. Mi pont 10 órára értünk volna az állomásra. Ez az eset nagyon bennem maradt, pedig hát nem ismertem az édesanyját. Nem mentünk el a két gyerekkel, hanem otthon hallgattuk a rádióban, hogy Csapot bombázták. Így maradtunk életben!




Stefi és a szellem

Stefánia érzékeli és látja a szellemeket. Nemrég egy létközben rekedt szellem kötődött hozzá.


- Stefi kérlek, sokan nem hiszik, hogy léteznek a szellemek, viszont te gyakran látod őket. Volt hozzád is kötődve létközben rekedt szellem. Hogy érezted a szellem jelenlétét, milyennek láttad őt?

- Amikor anyukámmal jöttem hazafelé az iskolából, a kocsiban éreztem meg, hogy egy szellem van velem. Ezt a szellemet először férfinek véltem, de aztán láttam, hogy egy harminc éves korában elhunyt nő szelleme.

Tekintse meg filmünket:

Stefi és a szellem

A gyűlölködő szellem - Találkozás a szellemekkel



- Mit éreztél, amikor ez a szellem hozzád volt kötődve?

- Nagyon kimerült voltam, minden nap. Nagyon nyűgös voltam, sírásingerem volt.

- Éreztél fáradtságot? Nyugtalanul aludtál?

- Éjszakánként felébredtem, volt olyan éjszaka, amikor kétszer-háromszor is. Ez nem is volt olyan nagy baj, viszont nagyon fáradt voltam.

- Volt már hozzád kötődve szellem máskor is. Miután a túlvilágra engedtük rólad a szellemet, megkönnyebbültél?

- Igen, most már sokkal jobb. Éreztem, hogy nem vagyok olyan fáradt, mintha lejött volna rólam egy súly, egy nyomásszerű érzés.

- Jobb lett még az arcod színe is. Hogyan érzékeled a szellemeket?

- Érzem és látom őket.

- A lakásotokban volt szellem?

- Igen, a szellemet Marikának hívták. A szobánkban, az emeletes ágyunk előtt volt a szellem, a sarokban. Ő nagyon rendes volt, jó barátságban voltunk.

- Ő kérte, hogy a túlvilágra szeretne menni?

- Igen. Kérdeztem tőle, hogy szegény, hogyan halt meg, volt olyan alkalom, amikor együtt játszottunk. Földi életében autóbalesetben halt meg.

- Mit éreztetek a lakásban, miután a túlvilágra engedtük a szellemet?

- Azon a helyen, ahol a szellem volt, mindig sötét volt, pedig a lámpa úgy volt irányítva, hogy abba a sarokba szórja a fényt. A szellem-elengedés szertartása után sokkal világosabb lett.

- Édesanyádat kérdezzük: Hogyan fogadtad el, hogy a leányos látja a szellemeket? Tudtad, hogy léteznek szellemek, vagy erre a leányod ébresztett rá?

Én nem hittem a szellemek létezésében, sőt kimondottan tiltakoztam ellene. Régebben Kovács – Magyar András a túlvilágra engedett rólam egy létközben rekedt szellemet. Ezután az egész életem megváltozott. Ezután én is elkezdtem erről beszélni. Legnagyobb döbbenetemre a kislányom azt mondta: Te ezt nem tudtad? Leányomnak teljesen magától értetődő volt, amit én a szellemekről mondtam neki. Leányom furcsállotta, hogy én nem látom a szellemeket, holott ez neki most természetes. Azóta én rendszeresen Stefi lányommal ellenőriztetem le, hogy kötődött-e hozzám létközben rekedt szellem. A lehetőség a szellem túlvilágra engedésére pedig adott. Számomra ez azért volt csodálatos, mert leányom teljesen természetesnek vette azokat a szellemekkel kapcsolatos dolgokat, amelyek nekem teljesen újak voltak és felfoghatatlanok.


Szellem kísért Kolontáron? - A Fókusz riportja




Különös fényképeket készített egy férfi, aki segélyszállítmányokat vitt Kolontárra. Egy gyermekarcot vélt felfedezni egy sérült ház sarkán. Pont ott, ahol az iszapkatasztrófa egyetlen gyermekáldozatát, a 14 hónapos Angyalkát elsodorta anyukája karjából az iszapáradat. A fotókat Kovács – Magyar András is megtekintette.


Csupán egy falból kiálló tégla, vagy egy gyermekfejet ábrázoló megdöbbentő jelenség?
- Ilyen kép nem alakul ki véletlenül, gondoltam – mondja a segélyszállítmány szállítója.
- Számtalan jele van a szellem jelenlétének. Efféle jeladást még nem láttam – mondja Kovács – Magyar András.

Tekintse meg a filmet:



Kolontáron járunk a vörösiszap-katasztrófa által sújtott faluban. Itt a Kossuth Lajos utcában szörnyű pusztítást végzett az áradat. A legtöbb áldozat ebben az utcában lakott. Idős házaspárok és a 14 hónapos Angyalka az áldozat, akit édesanyja karjából szakított ki az áradat. Angyalka 3 éves testvére, Dórika életben maradt.

Hopka László segélyszállítmányt hozott a faluba. Majd a feldúlt faluról készített néhány képet. Csak otthon vette észre, hogy egy különös dolgot fényképezett le:

- Készítettem erről a házról néhány fényképet. Otthon észrevettem, hogy a ház sarkán egy emberi fej alakja rajzolódott ki. Most így közelről nem látjuk, de a fotón tisztán kivehetően emberi fej alakot mutat a kép.

László most is készít néhány fotót. Bár változtak a fényviszonyok, a képeken mégis kirajzolódik egy fejforma. Némi fantázia ugyan kell hozzá, de felismerhető.

- Ha itt állunk mellette, látszik, hogy ez egy tégla, de a képen az objektív egészen mást mutat. Itt történt egy szörnyű eset, itt jelenik meg egy fejforma. Vajon miért?

A miértre Kovács – Magyar Andrástól kértünk választ:

- Találkoztam már olyan esettel, amikor egy csempén, vagy egy falon, padló kövezetében megjelent egy kép. De hogy domborműszerűen megjelenjen egy arc, ilyet még nem láttam.

Kovács – Magyar András úgy véli, egy szellem üzenetéről lehet szó:

- A fal sérülése nem túl régi. Ahogy a faldarab levált, tényleg egy nagyon különös alakzat jelent meg. Elképzelhető, hogy a szellem jelet akart adni.

Kovács – Magyar András szerint a szellem azért ad jelet, mert látja az itt maradottak mérhetetlen fájdalmát. A jel lehet egy elpattanó pohár, leeső tárgy, egy különös illat. A most lefotózott jelenség egy gyermekfejre hasonlít, az esetre mondhatjuk azt is, hogy ez egy kiálló tégla. De miért éppen itt, és miért éppen így? Ezért biztos abban, hogy egy szellem keresi a helyét.

- Itt most jelen van a gyermeknek a szelleme, nem tudott átmenni a túlvilágra. Itt rekedt az asztrálvilágban. A szellem, 48 órával a halál után választ valakit, akihez hozzászegődhet. Gyakorta megfigyelhető, hogy egy lakóházhoz kötődik a szellem, de nagyon gyakran családi hozzátartozóhoz kapcsolódik.

Vissza a kolontári valóságba: A falunak ezt a részét hamarosan lebontják, eltűnik a házzal együtt a gyermekfej jelenség is.

Szellem mozgatta a tárgyakat

Meghívtuk otthonunkba Hegedűs Máriát, megtartani a házszentelés és a szellem elengedés szertartását.

Megtapasztaltuk, hogy szellem van a lakásunkban.
Ez úgy kezdődött, hogy jeleztek nekünk a szellemekvalószínű, hogy el akartak menni a túlvilágra. Az egyik zacskót, amiben a kötéseim, horgolásaim voltak, felrakták a hálószámban az ágyamra, a párnára. Nem tudom, mit akartak ezzel jelezni. Egy biztos, a zacskót nem mi mozdítottuk meg, ezt a szellemek pakolták oda. A kutyus többször elnéz a fejünk fölött, úgy tűnt örül valakinek, valakit felismert, valaki volt itt rajtunk kívül.
 
Tekintse meg filmünket:

Szellem mozgatta a tárgyakat
 
Egyik nap takarítottam, hallottam egy nagy csattanást a nappaliból. Amikor benéztem, egy kazettát láttam a szoba közepén. Valószínűleg odarepült, mert ha a szekrényről esett volna le, akkor nem a szoba közepére pottyant volna, hanem közel a szekrényhez. Én voltam egyedül itthon, azt csak aszellem dobhatta oda szerintem.

A szellem a tv-t is állandóan kapcsolgatta. Észrevettem, ha kimegyek a szobából, mire visszajövök, már másik csatornán megy a műsor, ez kétszer-háromszor is előfordult. A szobámban, amikor ülök a számítógépnél, többször éreztem a hátam mögött fuvallatot, gyakran előfordult, lehet ott tanyázott a szellem.


Szellem okozta a magatartásbeli problémákat – viselkedési zavarokat

Az unokámat hoztam a szellem-elengedés szertartására, az internetről szereztem tudomást erről a lehetőségről.

Magatartás zavarral és sok egyéb problémával küszködött a kisfiú. Most 11 éves a kisfiú, kiderült, hogy 6 éves kora óta egy rosszindulatú szellem volt hozzá kötődve. Ezt a szellemet most sikerült a túlvilágra engedni.

Tekintse meg filmünket:

Szellem okozta a magatartásbeli problémákat - viselkedési zavarokat

http://www.youtube.com/watch?v=AxpW8t7pq0s 

Kovács - Magyar András: Mágia

http://www.youtube.com/watch?v=CJn08V_AJvc 

Kovács - Magyar András: Szellemünk örökké él - A halál fogalma

http://www.youtube.com/watch?v=KAZS4jvGllE 

Gerincbetegségek gyógyítása * Kovács - Magyar András gyógyító kör

http://www.youtube.com/watch?v=_gfqvFAKYmY 

Kovács Magyar András: Derékfájás - lumbago kezelése

http://www.youtube.com/watch?v=yScdaerKR1M 

Kovács - Magyar András : Porckorongsérv ( discus hernia ) gyógyulás

http://www.youtube.com/watch?v=FkiXaGbXaaU 

Kovács - Magyar András szellemi iskolája I-II. kurzus

http://www.youtube.com/watch?v=UsikcGiQ0E8 

Kovács - Magyar András szellemi iskolája III. Teremtési kódok

http://www.youtube.com/watch?v=yIwP5iBtxbU 




Kovács - Magyar András Szellemi Iskolája IV. - Intuitív grafológia

http://www.youtube.com/watch?v=dXkcPgwiUO4 

Kovács - Magyar András szellemi iskolája V. Lelkiismeret Emléksúly

http://www.youtube.com/watch?v=XwAVKaVQwuQ 




Szellemtan * Kovács - Magyar András Szellemi Iskolája VIII.

http://www.youtube.com/watch?v=vw6TYNu6Zhs 

Mágia * Kovács - Magyar András Szellemi Iskolája IX-X.

http://www.youtube.com/watch?v=b7hHEuvvSHk 

Kovács - Magyar András: hallássérülés gyógyítása

http://www.youtube.com/watch?v=MrjFdRxw-ZY 

Süketség ( anacusis ) csodálatos gyógyulása

http://www.youtube.com/watch?v=P831RqQAqrI 

Kovács - Magyar András: Gyógyító jókedv - helyszíni gyógyítás

http://www.youtube.com/watch?v=EIiatzRIENY 

Kovács - Magyar András: Bioritmikus hullámok felismerése a gyógyítá

http://www.youtube.com/watch?v=bwvk-TY4yzs 




Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegrend

http://www.youtube.com/watch?v=0illmwFNcLQ 

Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegrend

http://www.youtube.com/watch?v=RBH6bjOoFAY 

Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegren

http://www.youtube.com/watch?v=R2LXmq7k6HQ 

Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegrends

http://www.youtube.com/watch?v=Mi5fG2waBRQ 

Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegrend

http://www.youtube.com/watch?v=KWXX3s_PBlA 

Kovács - Magyar András: A szimpatikus és paraszimpatikus idegren

http://www.youtube.com/watch?v=EO_XdGhb8q0 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 5

http://www.youtube.com/watch?v=H8VBJEj6Zys 

103 Kercselics Imre - Szellemgyógyászat.divx

http://www.youtube.com/watch?v=3lqixFl-XRY 

Szellemgyógyászat előadás Ferenczi József

http://www.youtube.com/watch?v=Twzp9fSk2bI 






Szellemsebészet

Sáfrány Zsolt_Pszichotronika 1_2 (Tata-2010)

http://www.youtube.com/watch?v=6cQ1sarhUM4&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kiss Tibor: Pszichotronika

http://www.youtube.com/watch?v=25-Aww1r2Kk&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 1

http://www.youtube.com/watch?v=caRWx62izj4&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 2

http://www.youtube.com/watch?v=Ha1QntaRkkw&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 3

http://www.youtube.com/watch?v=Fp6SSWmR_t4&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 4

http://www.youtube.com/watch?v=d5r5DeYii8c&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 5

http://www.youtube.com/watch?v=H8VBJEj6Zys&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 6

http://www.youtube.com/watch?v=o_aNWS2ivM0&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 7

http://www.youtube.com/watch?v=MBdP9ofa4TY&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 8

http://www.youtube.com/watch?v=Hg0s0d_wPm0&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - Szellemgyógyászat 9

http://www.youtube.com/watch?v=_-aV3HJR2ps&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 1

http://www.youtube.com/watch?v=1hFBi-YGWi4&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 2

http://www.youtube.com/watch?v=UZ0xRwl3ZD0&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 3

http://www.youtube.com/watch?v=wNKnpDzfJ-E&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 4

http://www.youtube.com/watch?v=njvfSOhGDB8&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 5

http://www.youtube.com/watch?v=exv0VlreKeY&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 6

http://www.youtube.com/watch?v=kc0zaGybm_8&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 7

http://www.youtube.com/watch?v=wVSKxavwvAw&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Kercselics Imre - A legfinomabb test-rezgés gyógyítása 20060925 8

http://www.youtube.com/watch?v=Xm2daB_4Lss&list=PLaHeMeQA6JFdIxM7cpMwGwQTPzP4tjybm 

Dr. Horváth István: Érelmeszesedés elleni védőoltás

http://www.youtube.com/watch?v=B9EoFOd-jPI 

Érelmeszesedés elleni immunizálás - Dr. Horváth István (2013.01.18.)

http://www.youtube.com/watch?v=4WKrSlm5i0s 

Csodák márpedig léteznek -- Koleszterin lebontása - Prof. Dr. Horvát


http://www.youtube.com/watch?v=gM2kOJJOl14 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése